Košarka 68

Utorak, 02.09.2014.

07:00

Gasol i Rodirges za B92: Srbija je dobra, mi smo bolji

Četvrti dan biće slobodan za učesnike grupe A Mundobasketa, a misli su već ka mečevima u sredu i četvrtak.

Gasol i Rodirges za B92: Srbija je dobra, mi smo bolji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Krusko

pre 9 godina

Spanija nije nepobediva..Ukoliko uspemo da onemogucimo njihove kontre,i brzu igru,pod uslovom da nas krene sut i drzimo dugo izjednacenu borbu..oni gube..Mudro i strpljivo kao Makabi protiv Reala u finalu Evrolige..Nedozvoliti da se razmasu..Napred Orlovi..Srce na Parketu..

Xin Zhao

pre 9 godina

(srbEUin, 2. septembar 2014 23:04)

Ne ulazeci u to koliko je glupo praviti sastav bisve SFRJ, ali koliko ti malo znas o kosarci to je jos gore. Zato sto je Radulj odigrao par meceva dobro ne znaci da je bas neka klasa, Tomic je za njega igracina. Drugo stavio si Pavlovica, kojeg je odavno proslo zujanje, a nema ni kvalitet da se nadje u tom timu, njegov kvalitet su bile fizikalije kojih vise nema. Mi smo otisli sa 4 centra na SP sto je mnogo, a tvoj idealni tim ih ima cak 5. Iskreno ne znam sto sam ceo ovaj komentar pisao, ali mi nekako pripadne muka od takvih komentara, a jos si imao samo pluseve na njega.

srbEUin

pre 9 godina

1. G. Dragić, Teo
2. Bogdan, Bojan, Pavlović,
3. N. Bjelica, Šarić
4. Teletović, Mirotić, Vučević
5. Peković, Krstić, Raduljica

Da se SFRJ nije raspala, Španci bi i danas plakali.

jsx

pre 9 godina

Ajde sto ih ne volite , to je ok, ali ne kapiram ovoliko komentara na racun arogancije. Molim da neko citira spornu izjavu, jer ja, od prenesenih, ne vidim nijednu nekorektnu. Cak i ako su rekli eksplicitno da su bolji ne vidim da je to neko veliko nepostovanje (jer stvarno jesu), niti kakve veze ima sto je Jugoslavija imala vece uspehe (cak i da su tamo bili samo srpski igraci).

Laki

pre 9 godina

A meni sve vreme u glavi petorka Nedovic, Pavlovic, Lucic, Bjelica i Marjanovic, kakva bi to atraktivna igra bila, posterizovanje cele petorke Spanije... eh

Pa dobro dokle više?!

pre 9 godina

@(Sasa, 02. septembar 2014 15:18)
Sta je s tobom?U čije ime pišeš kada kažeš raspala nam se zemlja?Koja zemlja,kakav Teletović,Ukić?Je l se i njima zemlja raspala ili samo tebi i ostalim koji koji tako rezonuju?!

bice bolje

pre 9 godina

nesto mi je u secanju da su spanci jedanput pali od nas, realno igraci koji igraju u nasem timu nisu najbolje sto nasa kosarka ima, a da ne pominjem povrede.Velike oscilacije u igri postoje kod svhih, svi timovi su sklopljeni na brzinu i postoje velike sanse uz pametnu igru doci do pobede.

Sasa

pre 9 godina

Ne treba nikad zaboraviti da nam je zemlja rasparčana na sto delova, da se Špancima to desilo nebi ni postojali na mapi, ajd da zamislimo Pekovića, Šarića, pa dvojicu Bogdanovića, Nedovića, Dragića, Ukića, Teletovića, Teodosića, eeeee...

miro split

pre 9 godina

Mislim da je Đorđevićeva taktika sad prilično jasna.Pokušat će se provuć do polufinala sa Španjolskom i zato čuva Krstića.Krstić bi u toj utakmici za finale triba odigrat ključnu ulogu i to sa klupe.Pričekat će da u igri budu oba brata Gasola i Navaro,a onda će on uletit sa klupe i umlatit svu trojicu stolicom.
Pravi kapiten se triba žrtvovat za ekipu.

Dragan VG

pre 9 godina

Eh,da je Jugoslavija i dalje citava,misevi bi bezali u rupu u strahu od macke,samo tako...
Cak i ona okrunjena Sr Jugoslavija,koja se prosetala do evropskog zlata 2001.godine,ih je dobila sa 13 razlike u polufinalu(pritom su tu igrali i Gasol,Garbahosa,Navaro,braca Rejes...),a mogu da zamislim sta bismo im radili kao SFRJ...
Smesni Spanci,svoju skolu kosarke grade na tekovinama jugoslovenske...a ovamo takve izjave...
Malo postovanja za ovu nasu zemlju kakva god da je ,nije na odmet,barem u kosarci,jer 5 titula na SP,8 na EP,1 olimpijsko zlato,uz pregrst drugih medalja,jeste dostignuce o kom nadobudni Spanci mogu samo da sanjaju...
Ali dobro,ne brinem se ja,vraticemo se tamo gde nam je mesto...Kad-tad...

Jimbo Jones

pre 9 godina

Ovo zemlja košarke je floskula kao,svojevremeno,evropski Brazilci u fudbalu.Te zemlje više nema,na koju god da se misli,tako da se treba okrenuti realnosti i vidjeti šta se može učiniti u aktuelnom momentu,a ne gajiti nerealna očekivanja i na kraju doživjeti srazmjerno takvim očekivanjima i veliko razočarenje.

Doktor86

pre 9 godina

Vrlo korektne izjave od velikih igraca. One izmedju ostalog i dokazuju da stranci vise veruju u nas tim od nas samih. Realno, sa Spancima i Amerikancima ne mozemo, ali sa svima ostalima mozemo da se nosimo, sto smo i dokazali u mecu sa evropskim sampionom. Da, izgubili smo, ali ako poraz moze da bude dobar, ovaj je bio idealan. Od Brazila smo mnogo jaci od ta dva potrebna poena. Ako budemo drugi u grupi, verovatno idemo kasnije na Argentinu.

Ogi-cg

pre 9 godina

Realno nemate sanse sa Spanijm,u odnosu na ovu vasu ekipu,oni su za dvije klase i ispred vas i ostalih,sem naravno SAD.To je finale nizbjezno.Al treba da sve uradite da vas ne ponize a ici ce na to.

Sumadinac

pre 9 godina

Mrzeli ih mi ili ne, oni su sampioni u svakom smislu te reci. Vrlo korektne izjave od strane ubedljivo najjace ekipe na planeti.
Mnogo mi je drago i presrecan sam sto svi znaju za Bogdana Bogdanovica.
On ce ih srusiti, verujte mi.

Sportista

pre 9 godina

Spanija je preuzela nas primat odmah posle 2002 Indijapolisa.Otud razlog ovoliki mrznje prema njima,ne postoji objasnje drugo za ovakvo negativnosti iako nisu nam nista uradili lose ikad.

kiba

pre 9 godina

Ne vidim nista lose u igri i ponasanju Spanaca.... sva ova trabunjanja, oni su ovakvi, onakvi, mrzim ih, ne podnosim, jedva cekam da se povuku, dabogda se raspali itd itd su produkt kompleksasa kakvi smo postali u poslednjih 10ak godina..... dok smo bili najjaci niko nam nije smetao...

pixi

pre 9 godina

Veliki pritisak Španije na sudije tokom celog meča sa Brazilom! Minimum dve do tri tehničke sudije su trebali svirati Španiji. Biće baš teško protiv Španije i Brazila! Velika podrška srpskim košarkašima! Ipak mi malo stariji se sećamo ko su kraljevi košarke i ko je zemlja košarke! Opet će mo uskoro da vladamo svetom!

koki

pre 9 godina

kazes, ''da su ameri dosli u najjacem sastavu bi ih pocepali ko krpu''?
gde si decko ti bio predhodna dva finala olimpijade? ameri sa sve lebronom, brajantom, durantom, karmelom, hauardom, vejdom, polom, itd itd igraju egal sa spancima....40 minuta ljute ravnopravne bitke

jesu ameri pobedili u oba meca jer su zaista u tom PUNOM sastavu BOLJI za jedan korak ali obe utakmice su prelomljene u poslednjih 60 sekundi....

jedna cista otvorena promasena trojka himeneza 2008. na minut pred pred kraj i nesrecni trapavi rejes 2012. pored koga kris pol postize 5 uzastopnih poena, su stvari tj detalji koji su lomili te meceve, koji su drugim spletom okolnosti i srece mogli da prevagnu lako i na stranu spanaca....

tako da druze, ne znam o kakvom ''cepanju ko krpe'' govoris??

Dušan Nikolić

pre 9 godina

Mnogo bih voleo da igramo sa Hrvatima. Imaju bolji i talentovaniji tim (tu mislim na Hezonju i Sarica). Medjutim, opet cemo ih pobediti sa Stimcem, Bircom i Simonovicem - ne zato sto smo bolji igraci, nego zato sto nas hoce!
Sta je bilo komsija, prpaaaaa!!!!! pa zar protiv Senegala da se izgubi tako!!!!!
NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!

Luka

pre 9 godina

Vrlo korektne izjave možda i najboljih igrača ekipe koja je za klasu bolja od nas. Nadam se da se nećemo izblamirati protiv njih i da ćemo ostati na do -15 razlike.
Pravo merilo naših mogućnosti biće Brazil, realno su jači od nas, ali mislim da imamo bolje pojedince, tj Teo, Bjelica i Bogdan mogu da ih pokidaju ako krene. Centri su im prave zveri, ali bez neke sjajne tehnike, sa očajnim slobodnim bacanjima, tako da ako ništa drugo, Katić i Štimac mogu da ih biju do mile volje. Ionako smo poveli 4 velika, nadam se da će se protiv Brazila pokazati da je bilo sa pravom.
Uglavnom, ako dobijemo, na krilima te pobede (bez obzira na siguran poraz protiv Španaca) možemo i do 1/4 finala. Ako izgubimo od Brazila, pa nas pokidaju i Španci, plašim se da će biti gotovo.
Uglavnom, šta god da bude, uvek uz naše, podrška Đorđeviću, pa makar sve naopako radio, kod mene ima kredita za još jedan život.
Srećno momci

neki tamo

pre 9 godina

moramo pobediti brazil jer ako budemo cetvrti idemo na grke najverovatnije koji su jaki i nezgodni za nas. ali kako god bude, bodrimo nase doo kraja.

Brcko

pre 9 godina

Realno jesu bolji, i to dosta bolji (nazalost). Nama je sad cilj samo dobiti Brazil pa da sa drugog mjesta idemo u osminu a posle sta bude.

Da

pre 9 godina

Sad oni mogu da kazu da su bolji od svakog kad su otisli na sp u najjacem sastavu.Oni ne shvataju da bi ih amerikanci da su otisli u malom jacem sastavu pocepali ko krpu.

cofi008

pre 9 godina

srbija nema velike sanse protiv drim tima...a bogami ni protiv amera ako bi kojim ludim slucajem naleteli jedno na drugo :-)
ali mislim da brazil mozemo da tucemo vise od 3 razlike i budemo drugi u grupi!

Đorđe

pre 9 godina

Možemo mi da mrzimo Špance koliko nam volja, ali to neće promeniti činjenicu da igraju najbolju košarku i da zaista predstavljaju pozitivan primer odnosa prema državnom dresu. Gasol je u poslednjih 13-14 godina propustio možda jedan turnir, Navaro je uvek tu, kao i Rudi, Rejes i ostali. Na svakom turniru oni su skoro kompletni i sa posebnim žarom igraju za reprezentaciju.
Imaju taj kult reprezentacije i njihov savez jako pametno radi već godinama. Navaro, Pao Gasol, Rejes, Kalderon igraju zajedno još od omladinskih selekcija i čine okosnicu ekipe već 10 i više godina. Nema podmalađivanja ekipe svake godine, što je kod nas slučaj, već im se postepeno pridodaju novi igrači. Najpre Rodrigez, zatim Rubio i Rudi Fernandez, pa Ibaka. Na taj način zadržavaju fizionomiju igre, tu je okosnica tima, dok novi igrači samo donose kvalitet više. Mislim da su ove godine dostigli vrhunac i da će osvojiti SP. Posle toga sigurno odlaze Pao Gasol, Navaro, Kalderon, Rejes, ali to ne znači da će se njihova košarka ugasiti. Naime, tu ostaju Rudi, Rodrigez, Rubio, Ljulj, Mark Gasol, Ibaka, možda će i Mirotić igrati, tako da ne treba previše da brinu za budućnost.
Zaista sve pohvale Špancima na sistemu rada i možda je vreme da mi sada učimo od njih, kao što su oni svojevremeno učili od nas.

axe

pre 9 godina

Samo ih vi provocirajte pa ce da nas nabiju 30+ razlike. Nadam se da njihovi mediji nisu preneli one izjave Djordjevica pred pocetak prvenstva inace ce nas stvarno nabiti.

filip

pre 9 godina

bolji ste, a u varanju ste velemajstori. zamislite jednog Ivkovica ili Djordjevica kako instruisu igrace da namerno puste nekog. nezamislivo

el_presidente

pre 9 godina

svima je jasno da ste verovatno najkvalitetnija ekipa u ovom delu zreba. nadmenost vas je vec kostala protiv nas.
nadmenost VS srpski inat... :) neuporedivo...

zauvek srecan

pre 9 godina

Vi ste ljigavci. Iako ste bolji imate srce kolibrija. Na proslom prvenstvu ste kalkulisali i namerno izgubili od Italije .
Pa ste se sada uplasili da neko slucajno ne uradi isto i ne baci Vas u zreb sa USA. I da ispadnete pre finala. Pa ste razdvojili zrebove koji su totalna glupost i bezobrazluk za sport. Bukvalno SAMO JEDNA reprezentacija iz AI B grupe moze da se sretne sa USA. U finalu ili u Borbi za trece mesto a mozda ni ta ako Usa ispadne u 1/4 i 1/8 finale (malo vervatno). Ej oduzeti svima mogucnost da se sastanu i odmere snage je bolest. I sada vi mmislite da cete lako sa svima i da probate da uzmete zlato na neke misice domaci teren ne bih se cudio da igraci USA dobiju neko trovanje tipa bakterijice u vodi pred duel sa Vama.
To sto ste ovde gde jeste zahvalite ratovima i pustosenjem ovih prostora gde sve uzmima danak. Pa i ta kosarka.
Zelim da Vam se dogodi proslo svetsko prvenstvo i da dobijete trojku sa jos vece udaljenosti. Ipak mi smo TI koji su ovo prventsvo osvajali malo vise puta nego vi.

uvek_prvi_uvek_ispred_svih!!!

pre 9 godina

Znam nekolicinu. Raduljicu, Krstića, Teodosića, Bogdanovića... Gledao sam nekoliko utakmica, dobri su“. Gasol

A Simonovića ne znaš...čudoo...bitno je da znaš za Bogdana...

Komshija Hashim

pre 9 godina

Sinoc sam sa velikom pažnjom pogledao utakmicu Španija-Brazil u nadi da cu gledati uzbudljiv i neizvestan mec al gledao sam samo atraktivnu utakmicu velicanstvene Španije koja melje poput nekakvog americkog drim tima iz proslosti. Protiv njih osim Amerikanaca niko nema recept jer imaju ogromnu prednost u visini: Pau Gasol 217 cm i mladji Gasol 216 cm a tu je i jedan od najvecih skakaca i fizicki najmocnijih NBA igraca Ibaka,,,na bekovskim pozicijama imaju Kalderona, Rodrigeza, Fernandeza, Riki Rubija i Ljulja koji su brzi,dobro vladaju loptom, precizni šuteri sa svih pozicija, dobri dodavaci i veoma agresivni u odbrani. Protiv njih jednostavno niko, osim mozda Amerikanaca, nema leka i zato predlazem da se protiv njih ne ide maksimalno vec da se cuvate za naredne utakmice jer džaba se umoriš ili riskiraš neku povredu. Ovo me podsecaju na Jugoslaviju iz kraja devedesetih i generaciju Petrović, Danilović, Paspalj, Kukoč, Radja, Divac.

Лазар

pre 9 godina

Ја не одлучујем да ли ћу у бој на основу тога колика ми сила прети, већ колику светињу браним!

garnet

pre 9 godina

Realno, jesu bolji.. I najbolji su uz ove Amerikance.. I utakmica koju bi svi,kao i ja, želeli da gledaju je finale Španija-Usa .. Ali zbog ovog ljigavog načina na koji se ukrštaju grupe i de se potencira upravo to,tako voleo da ih neko oduva.. Bilo ko, Hrvati, Grci, Argentinci.. I ovi Amerikanci me nerviraju.. Jedina ekipa koja u 4-oj četvrtini igra kao da je prva(doping ili ne,.. hmmm )..
Videćemo.. Mi naravno navijamo za Srbiju.. Samo ne bih voleo Hrvate jer smo ih previše puta dobijali.. jednom mora da se vrati..

Radanko

pre 9 godina

Bez obzira na činjenicu da su vjerovatno najjača ikada evropska reprezentacija, mnoooogo me nerviraju ovi nadobudni Španci!!!Nikada nisam navijao za Amere, ali baš bih volio daxih uzmu ove godine...

zauvek srecan

pre 9 godina

Vi ste ljigavci. Iako ste bolji imate srce kolibrija. Na proslom prvenstvu ste kalkulisali i namerno izgubili od Italije .
Pa ste se sada uplasili da neko slucajno ne uradi isto i ne baci Vas u zreb sa USA. I da ispadnete pre finala. Pa ste razdvojili zrebove koji su totalna glupost i bezobrazluk za sport. Bukvalno SAMO JEDNA reprezentacija iz AI B grupe moze da se sretne sa USA. U finalu ili u Borbi za trece mesto a mozda ni ta ako Usa ispadne u 1/4 i 1/8 finale (malo vervatno). Ej oduzeti svima mogucnost da se sastanu i odmere snage je bolest. I sada vi mmislite da cete lako sa svima i da probate da uzmete zlato na neke misice domaci teren ne bih se cudio da igraci USA dobiju neko trovanje tipa bakterijice u vodi pred duel sa Vama.
To sto ste ovde gde jeste zahvalite ratovima i pustosenjem ovih prostora gde sve uzmima danak. Pa i ta kosarka.
Zelim da Vam se dogodi proslo svetsko prvenstvo i da dobijete trojku sa jos vece udaljenosti. Ipak mi smo TI koji su ovo prventsvo osvajali malo vise puta nego vi.

Лазар

pre 9 godina

Ја не одлучујем да ли ћу у бој на основу тога колика ми сила прети, већ колику светињу браним!

Luka

pre 9 godina

Vrlo korektne izjave možda i najboljih igrača ekipe koja je za klasu bolja od nas. Nadam se da se nećemo izblamirati protiv njih i da ćemo ostati na do -15 razlike.
Pravo merilo naših mogućnosti biće Brazil, realno su jači od nas, ali mislim da imamo bolje pojedince, tj Teo, Bjelica i Bogdan mogu da ih pokidaju ako krene. Centri su im prave zveri, ali bez neke sjajne tehnike, sa očajnim slobodnim bacanjima, tako da ako ništa drugo, Katić i Štimac mogu da ih biju do mile volje. Ionako smo poveli 4 velika, nadam se da će se protiv Brazila pokazati da je bilo sa pravom.
Uglavnom, ako dobijemo, na krilima te pobede (bez obzira na siguran poraz protiv Španaca) možemo i do 1/4 finala. Ako izgubimo od Brazila, pa nas pokidaju i Španci, plašim se da će biti gotovo.
Uglavnom, šta god da bude, uvek uz naše, podrška Đorđeviću, pa makar sve naopako radio, kod mene ima kredita za još jedan život.
Srećno momci

Brcko

pre 9 godina

Realno jesu bolji, i to dosta bolji (nazalost). Nama je sad cilj samo dobiti Brazil pa da sa drugog mjesta idemo u osminu a posle sta bude.

filip

pre 9 godina

bolji ste, a u varanju ste velemajstori. zamislite jednog Ivkovica ili Djordjevica kako instruisu igrace da namerno puste nekog. nezamislivo

Đorđe

pre 9 godina

Možemo mi da mrzimo Špance koliko nam volja, ali to neće promeniti činjenicu da igraju najbolju košarku i da zaista predstavljaju pozitivan primer odnosa prema državnom dresu. Gasol je u poslednjih 13-14 godina propustio možda jedan turnir, Navaro je uvek tu, kao i Rudi, Rejes i ostali. Na svakom turniru oni su skoro kompletni i sa posebnim žarom igraju za reprezentaciju.
Imaju taj kult reprezentacije i njihov savez jako pametno radi već godinama. Navaro, Pao Gasol, Rejes, Kalderon igraju zajedno još od omladinskih selekcija i čine okosnicu ekipe već 10 i više godina. Nema podmalađivanja ekipe svake godine, što je kod nas slučaj, već im se postepeno pridodaju novi igrači. Najpre Rodrigez, zatim Rubio i Rudi Fernandez, pa Ibaka. Na taj način zadržavaju fizionomiju igre, tu je okosnica tima, dok novi igrači samo donose kvalitet više. Mislim da su ove godine dostigli vrhunac i da će osvojiti SP. Posle toga sigurno odlaze Pao Gasol, Navaro, Kalderon, Rejes, ali to ne znači da će se njihova košarka ugasiti. Naime, tu ostaju Rudi, Rodrigez, Rubio, Ljulj, Mark Gasol, Ibaka, možda će i Mirotić igrati, tako da ne treba previše da brinu za budućnost.
Zaista sve pohvale Špancima na sistemu rada i možda je vreme da mi sada učimo od njih, kao što su oni svojevremeno učili od nas.

garnet

pre 9 godina

Realno, jesu bolji.. I najbolji su uz ove Amerikance.. I utakmica koju bi svi,kao i ja, želeli da gledaju je finale Španija-Usa .. Ali zbog ovog ljigavog načina na koji se ukrštaju grupe i de se potencira upravo to,tako voleo da ih neko oduva.. Bilo ko, Hrvati, Grci, Argentinci.. I ovi Amerikanci me nerviraju.. Jedina ekipa koja u 4-oj četvrtini igra kao da je prva(doping ili ne,.. hmmm )..
Videćemo.. Mi naravno navijamo za Srbiju.. Samo ne bih voleo Hrvate jer smo ih previše puta dobijali.. jednom mora da se vrati..

el_presidente

pre 9 godina

svima je jasno da ste verovatno najkvalitetnija ekipa u ovom delu zreba. nadmenost vas je vec kostala protiv nas.
nadmenost VS srpski inat... :) neuporedivo...

miro split

pre 9 godina

Mislim da je Đorđevićeva taktika sad prilično jasna.Pokušat će se provuć do polufinala sa Španjolskom i zato čuva Krstića.Krstić bi u toj utakmici za finale triba odigrat ključnu ulogu i to sa klupe.Pričekat će da u igri budu oba brata Gasola i Navaro,a onda će on uletit sa klupe i umlatit svu trojicu stolicom.
Pravi kapiten se triba žrtvovat za ekipu.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Sinoc sam sa velikom pažnjom pogledao utakmicu Španija-Brazil u nadi da cu gledati uzbudljiv i neizvestan mec al gledao sam samo atraktivnu utakmicu velicanstvene Španije koja melje poput nekakvog americkog drim tima iz proslosti. Protiv njih osim Amerikanaca niko nema recept jer imaju ogromnu prednost u visini: Pau Gasol 217 cm i mladji Gasol 216 cm a tu je i jedan od najvecih skakaca i fizicki najmocnijih NBA igraca Ibaka,,,na bekovskim pozicijama imaju Kalderona, Rodrigeza, Fernandeza, Riki Rubija i Ljulja koji su brzi,dobro vladaju loptom, precizni šuteri sa svih pozicija, dobri dodavaci i veoma agresivni u odbrani. Protiv njih jednostavno niko, osim mozda Amerikanaca, nema leka i zato predlazem da se protiv njih ne ide maksimalno vec da se cuvate za naredne utakmice jer džaba se umoriš ili riskiraš neku povredu. Ovo me podsecaju na Jugoslaviju iz kraja devedesetih i generaciju Petrović, Danilović, Paspalj, Kukoč, Radja, Divac.

kiba

pre 9 godina

Ne vidim nista lose u igri i ponasanju Spanaca.... sva ova trabunjanja, oni su ovakvi, onakvi, mrzim ih, ne podnosim, jedva cekam da se povuku, dabogda se raspali itd itd su produkt kompleksasa kakvi smo postali u poslednjih 10ak godina..... dok smo bili najjaci niko nam nije smetao...

pixi

pre 9 godina

Veliki pritisak Španije na sudije tokom celog meča sa Brazilom! Minimum dve do tri tehničke sudije su trebali svirati Španiji. Biće baš teško protiv Španije i Brazila! Velika podrška srpskim košarkašima! Ipak mi malo stariji se sećamo ko su kraljevi košarke i ko je zemlja košarke! Opet će mo uskoro da vladamo svetom!

Radanko

pre 9 godina

Bez obzira na činjenicu da su vjerovatno najjača ikada evropska reprezentacija, mnoooogo me nerviraju ovi nadobudni Španci!!!Nikada nisam navijao za Amere, ali baš bih volio daxih uzmu ove godine...

axe

pre 9 godina

Samo ih vi provocirajte pa ce da nas nabiju 30+ razlike. Nadam se da njihovi mediji nisu preneli one izjave Djordjevica pred pocetak prvenstva inace ce nas stvarno nabiti.

Dragan VG

pre 9 godina

Eh,da je Jugoslavija i dalje citava,misevi bi bezali u rupu u strahu od macke,samo tako...
Cak i ona okrunjena Sr Jugoslavija,koja se prosetala do evropskog zlata 2001.godine,ih je dobila sa 13 razlike u polufinalu(pritom su tu igrali i Gasol,Garbahosa,Navaro,braca Rejes...),a mogu da zamislim sta bismo im radili kao SFRJ...
Smesni Spanci,svoju skolu kosarke grade na tekovinama jugoslovenske...a ovamo takve izjave...
Malo postovanja za ovu nasu zemlju kakva god da je ,nije na odmet,barem u kosarci,jer 5 titula na SP,8 na EP,1 olimpijsko zlato,uz pregrst drugih medalja,jeste dostignuce o kom nadobudni Spanci mogu samo da sanjaju...
Ali dobro,ne brinem se ja,vraticemo se tamo gde nam je mesto...Kad-tad...

neki tamo

pre 9 godina

moramo pobediti brazil jer ako budemo cetvrti idemo na grke najverovatnije koji su jaki i nezgodni za nas. ali kako god bude, bodrimo nase doo kraja.

cofi008

pre 9 godina

srbija nema velike sanse protiv drim tima...a bogami ni protiv amera ako bi kojim ludim slucajem naleteli jedno na drugo :-)
ali mislim da brazil mozemo da tucemo vise od 3 razlike i budemo drugi u grupi!

Ogi-cg

pre 9 godina

Realno nemate sanse sa Spanijm,u odnosu na ovu vasu ekipu,oni su za dvije klase i ispred vas i ostalih,sem naravno SAD.To je finale nizbjezno.Al treba da sve uradite da vas ne ponize a ici ce na to.

Doktor86

pre 9 godina

Vrlo korektne izjave od velikih igraca. One izmedju ostalog i dokazuju da stranci vise veruju u nas tim od nas samih. Realno, sa Spancima i Amerikancima ne mozemo, ali sa svima ostalima mozemo da se nosimo, sto smo i dokazali u mecu sa evropskim sampionom. Da, izgubili smo, ali ako poraz moze da bude dobar, ovaj je bio idealan. Od Brazila smo mnogo jaci od ta dva potrebna poena. Ako budemo drugi u grupi, verovatno idemo kasnije na Argentinu.

Sasa

pre 9 godina

Ne treba nikad zaboraviti da nam je zemlja rasparčana na sto delova, da se Špancima to desilo nebi ni postojali na mapi, ajd da zamislimo Pekovića, Šarića, pa dvojicu Bogdanovića, Nedovića, Dragića, Ukića, Teletovića, Teodosića, eeeee...

Sportista

pre 9 godina

Spanija je preuzela nas primat odmah posle 2002 Indijapolisa.Otud razlog ovoliki mrznje prema njima,ne postoji objasnje drugo za ovakvo negativnosti iako nisu nam nista uradili lose ikad.

Dušan Nikolić

pre 9 godina

Mnogo bih voleo da igramo sa Hrvatima. Imaju bolji i talentovaniji tim (tu mislim na Hezonju i Sarica). Medjutim, opet cemo ih pobediti sa Stimcem, Bircom i Simonovicem - ne zato sto smo bolji igraci, nego zato sto nas hoce!
Sta je bilo komsija, prpaaaaa!!!!! pa zar protiv Senegala da se izgubi tako!!!!!
NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!

Sumadinac

pre 9 godina

Mrzeli ih mi ili ne, oni su sampioni u svakom smislu te reci. Vrlo korektne izjave od strane ubedljivo najjace ekipe na planeti.
Mnogo mi je drago i presrecan sam sto svi znaju za Bogdana Bogdanovica.
On ce ih srusiti, verujte mi.

Da

pre 9 godina

Sad oni mogu da kazu da su bolji od svakog kad su otisli na sp u najjacem sastavu.Oni ne shvataju da bi ih amerikanci da su otisli u malom jacem sastavu pocepali ko krpu.

koki

pre 9 godina

kazes, ''da su ameri dosli u najjacem sastavu bi ih pocepali ko krpu''?
gde si decko ti bio predhodna dva finala olimpijade? ameri sa sve lebronom, brajantom, durantom, karmelom, hauardom, vejdom, polom, itd itd igraju egal sa spancima....40 minuta ljute ravnopravne bitke

jesu ameri pobedili u oba meca jer su zaista u tom PUNOM sastavu BOLJI za jedan korak ali obe utakmice su prelomljene u poslednjih 60 sekundi....

jedna cista otvorena promasena trojka himeneza 2008. na minut pred pred kraj i nesrecni trapavi rejes 2012. pored koga kris pol postize 5 uzastopnih poena, su stvari tj detalji koji su lomili te meceve, koji su drugim spletom okolnosti i srece mogli da prevagnu lako i na stranu spanaca....

tako da druze, ne znam o kakvom ''cepanju ko krpe'' govoris??

jsx

pre 9 godina

Ajde sto ih ne volite , to je ok, ali ne kapiram ovoliko komentara na racun arogancije. Molim da neko citira spornu izjavu, jer ja, od prenesenih, ne vidim nijednu nekorektnu. Cak i ako su rekli eksplicitno da su bolji ne vidim da je to neko veliko nepostovanje (jer stvarno jesu), niti kakve veze ima sto je Jugoslavija imala vece uspehe (cak i da su tamo bili samo srpski igraci).

Jimbo Jones

pre 9 godina

Ovo zemlja košarke je floskula kao,svojevremeno,evropski Brazilci u fudbalu.Te zemlje više nema,na koju god da se misli,tako da se treba okrenuti realnosti i vidjeti šta se može učiniti u aktuelnom momentu,a ne gajiti nerealna očekivanja i na kraju doživjeti srazmjerno takvim očekivanjima i veliko razočarenje.

srbEUin

pre 9 godina

1. G. Dragić, Teo
2. Bogdan, Bojan, Pavlović,
3. N. Bjelica, Šarić
4. Teletović, Mirotić, Vučević
5. Peković, Krstić, Raduljica

Da se SFRJ nije raspala, Španci bi i danas plakali.

uvek_prvi_uvek_ispred_svih!!!

pre 9 godina

Znam nekolicinu. Raduljicu, Krstića, Teodosića, Bogdanovića... Gledao sam nekoliko utakmica, dobri su“. Gasol

A Simonovića ne znaš...čudoo...bitno je da znaš za Bogdana...

Pa dobro dokle više?!

pre 9 godina

@(Sasa, 02. septembar 2014 15:18)
Sta je s tobom?U čije ime pišeš kada kažeš raspala nam se zemlja?Koja zemlja,kakav Teletović,Ukić?Je l se i njima zemlja raspala ili samo tebi i ostalim koji koji tako rezonuju?!

bice bolje

pre 9 godina

nesto mi je u secanju da su spanci jedanput pali od nas, realno igraci koji igraju u nasem timu nisu najbolje sto nasa kosarka ima, a da ne pominjem povrede.Velike oscilacije u igri postoje kod svhih, svi timovi su sklopljeni na brzinu i postoje velike sanse uz pametnu igru doci do pobede.

Krusko

pre 9 godina

Spanija nije nepobediva..Ukoliko uspemo da onemogucimo njihove kontre,i brzu igru,pod uslovom da nas krene sut i drzimo dugo izjednacenu borbu..oni gube..Mudro i strpljivo kao Makabi protiv Reala u finalu Evrolige..Nedozvoliti da se razmasu..Napred Orlovi..Srce na Parketu..

Xin Zhao

pre 9 godina

(srbEUin, 2. septembar 2014 23:04)

Ne ulazeci u to koliko je glupo praviti sastav bisve SFRJ, ali koliko ti malo znas o kosarci to je jos gore. Zato sto je Radulj odigrao par meceva dobro ne znaci da je bas neka klasa, Tomic je za njega igracina. Drugo stavio si Pavlovica, kojeg je odavno proslo zujanje, a nema ni kvalitet da se nadje u tom timu, njegov kvalitet su bile fizikalije kojih vise nema. Mi smo otisli sa 4 centra na SP sto je mnogo, a tvoj idealni tim ih ima cak 5. Iskreno ne znam sto sam ceo ovaj komentar pisao, ali mi nekako pripadne muka od takvih komentara, a jos si imao samo pluseve na njega.

Laki

pre 9 godina

A meni sve vreme u glavi petorka Nedovic, Pavlovic, Lucic, Bjelica i Marjanovic, kakva bi to atraktivna igra bila, posterizovanje cele petorke Spanije... eh

uvek_prvi_uvek_ispred_svih!!!

pre 9 godina

Znam nekolicinu. Raduljicu, Krstića, Teodosića, Bogdanovića... Gledao sam nekoliko utakmica, dobri su“. Gasol

A Simonovića ne znaš...čudoo...bitno je da znaš za Bogdana...

Da

pre 9 godina

Sad oni mogu da kazu da su bolji od svakog kad su otisli na sp u najjacem sastavu.Oni ne shvataju da bi ih amerikanci da su otisli u malom jacem sastavu pocepali ko krpu.

Лазар

pre 9 godina

Ја не одлучујем да ли ћу у бој на основу тога колика ми сила прети, већ колику светињу браним!

kiba

pre 9 godina

Ne vidim nista lose u igri i ponasanju Spanaca.... sva ova trabunjanja, oni su ovakvi, onakvi, mrzim ih, ne podnosim, jedva cekam da se povuku, dabogda se raspali itd itd su produkt kompleksasa kakvi smo postali u poslednjih 10ak godina..... dok smo bili najjaci niko nam nije smetao...

Radanko

pre 9 godina

Bez obzira na činjenicu da su vjerovatno najjača ikada evropska reprezentacija, mnoooogo me nerviraju ovi nadobudni Španci!!!Nikada nisam navijao za Amere, ali baš bih volio daxih uzmu ove godine...

Ogi-cg

pre 9 godina

Realno nemate sanse sa Spanijm,u odnosu na ovu vasu ekipu,oni su za dvije klase i ispred vas i ostalih,sem naravno SAD.To je finale nizbjezno.Al treba da sve uradite da vas ne ponize a ici ce na to.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Sinoc sam sa velikom pažnjom pogledao utakmicu Španija-Brazil u nadi da cu gledati uzbudljiv i neizvestan mec al gledao sam samo atraktivnu utakmicu velicanstvene Španije koja melje poput nekakvog americkog drim tima iz proslosti. Protiv njih osim Amerikanaca niko nema recept jer imaju ogromnu prednost u visini: Pau Gasol 217 cm i mladji Gasol 216 cm a tu je i jedan od najvecih skakaca i fizicki najmocnijih NBA igraca Ibaka,,,na bekovskim pozicijama imaju Kalderona, Rodrigeza, Fernandeza, Riki Rubija i Ljulja koji su brzi,dobro vladaju loptom, precizni šuteri sa svih pozicija, dobri dodavaci i veoma agresivni u odbrani. Protiv njih jednostavno niko, osim mozda Amerikanaca, nema leka i zato predlazem da se protiv njih ne ide maksimalno vec da se cuvate za naredne utakmice jer džaba se umoriš ili riskiraš neku povredu. Ovo me podsecaju na Jugoslaviju iz kraja devedesetih i generaciju Petrović, Danilović, Paspalj, Kukoč, Radja, Divac.

Laki

pre 9 godina

A meni sve vreme u glavi petorka Nedovic, Pavlovic, Lucic, Bjelica i Marjanovic, kakva bi to atraktivna igra bila, posterizovanje cele petorke Spanije... eh

Sasa

pre 9 godina

Ne treba nikad zaboraviti da nam je zemlja rasparčana na sto delova, da se Špancima to desilo nebi ni postojali na mapi, ajd da zamislimo Pekovića, Šarića, pa dvojicu Bogdanovića, Nedovića, Dragića, Ukića, Teletovića, Teodosića, eeeee...

axe

pre 9 godina

Samo ih vi provocirajte pa ce da nas nabiju 30+ razlike. Nadam se da njihovi mediji nisu preneli one izjave Djordjevica pred pocetak prvenstva inace ce nas stvarno nabiti.

Sportista

pre 9 godina

Spanija je preuzela nas primat odmah posle 2002 Indijapolisa.Otud razlog ovoliki mrznje prema njima,ne postoji objasnje drugo za ovakvo negativnosti iako nisu nam nista uradili lose ikad.

Đorđe

pre 9 godina

Možemo mi da mrzimo Špance koliko nam volja, ali to neće promeniti činjenicu da igraju najbolju košarku i da zaista predstavljaju pozitivan primer odnosa prema državnom dresu. Gasol je u poslednjih 13-14 godina propustio možda jedan turnir, Navaro je uvek tu, kao i Rudi, Rejes i ostali. Na svakom turniru oni su skoro kompletni i sa posebnim žarom igraju za reprezentaciju.
Imaju taj kult reprezentacije i njihov savez jako pametno radi već godinama. Navaro, Pao Gasol, Rejes, Kalderon igraju zajedno još od omladinskih selekcija i čine okosnicu ekipe već 10 i više godina. Nema podmalađivanja ekipe svake godine, što je kod nas slučaj, već im se postepeno pridodaju novi igrači. Najpre Rodrigez, zatim Rubio i Rudi Fernandez, pa Ibaka. Na taj način zadržavaju fizionomiju igre, tu je okosnica tima, dok novi igrači samo donose kvalitet više. Mislim da su ove godine dostigli vrhunac i da će osvojiti SP. Posle toga sigurno odlaze Pao Gasol, Navaro, Kalderon, Rejes, ali to ne znači da će se njihova košarka ugasiti. Naime, tu ostaju Rudi, Rodrigez, Rubio, Ljulj, Mark Gasol, Ibaka, možda će i Mirotić igrati, tako da ne treba previše da brinu za budućnost.
Zaista sve pohvale Špancima na sistemu rada i možda je vreme da mi sada učimo od njih, kao što su oni svojevremeno učili od nas.

garnet

pre 9 godina

Realno, jesu bolji.. I najbolji su uz ove Amerikance.. I utakmica koju bi svi,kao i ja, želeli da gledaju je finale Španija-Usa .. Ali zbog ovog ljigavog načina na koji se ukrštaju grupe i de se potencira upravo to,tako voleo da ih neko oduva.. Bilo ko, Hrvati, Grci, Argentinci.. I ovi Amerikanci me nerviraju.. Jedina ekipa koja u 4-oj četvrtini igra kao da je prva(doping ili ne,.. hmmm )..
Videćemo.. Mi naravno navijamo za Srbiju.. Samo ne bih voleo Hrvate jer smo ih previše puta dobijali.. jednom mora da se vrati..

cofi008

pre 9 godina

srbija nema velike sanse protiv drim tima...a bogami ni protiv amera ako bi kojim ludim slucajem naleteli jedno na drugo :-)
ali mislim da brazil mozemo da tucemo vise od 3 razlike i budemo drugi u grupi!

Dragan VG

pre 9 godina

Eh,da je Jugoslavija i dalje citava,misevi bi bezali u rupu u strahu od macke,samo tako...
Cak i ona okrunjena Sr Jugoslavija,koja se prosetala do evropskog zlata 2001.godine,ih je dobila sa 13 razlike u polufinalu(pritom su tu igrali i Gasol,Garbahosa,Navaro,braca Rejes...),a mogu da zamislim sta bismo im radili kao SFRJ...
Smesni Spanci,svoju skolu kosarke grade na tekovinama jugoslovenske...a ovamo takve izjave...
Malo postovanja za ovu nasu zemlju kakva god da je ,nije na odmet,barem u kosarci,jer 5 titula na SP,8 na EP,1 olimpijsko zlato,uz pregrst drugih medalja,jeste dostignuce o kom nadobudni Spanci mogu samo da sanjaju...
Ali dobro,ne brinem se ja,vraticemo se tamo gde nam je mesto...Kad-tad...

zauvek srecan

pre 9 godina

Vi ste ljigavci. Iako ste bolji imate srce kolibrija. Na proslom prvenstvu ste kalkulisali i namerno izgubili od Italije .
Pa ste se sada uplasili da neko slucajno ne uradi isto i ne baci Vas u zreb sa USA. I da ispadnete pre finala. Pa ste razdvojili zrebove koji su totalna glupost i bezobrazluk za sport. Bukvalno SAMO JEDNA reprezentacija iz AI B grupe moze da se sretne sa USA. U finalu ili u Borbi za trece mesto a mozda ni ta ako Usa ispadne u 1/4 i 1/8 finale (malo vervatno). Ej oduzeti svima mogucnost da se sastanu i odmere snage je bolest. I sada vi mmislite da cete lako sa svima i da probate da uzmete zlato na neke misice domaci teren ne bih se cudio da igraci USA dobiju neko trovanje tipa bakterijice u vodi pred duel sa Vama.
To sto ste ovde gde jeste zahvalite ratovima i pustosenjem ovih prostora gde sve uzmima danak. Pa i ta kosarka.
Zelim da Vam se dogodi proslo svetsko prvenstvo i da dobijete trojku sa jos vece udaljenosti. Ipak mi smo TI koji su ovo prventsvo osvajali malo vise puta nego vi.

miro split

pre 9 godina

Mislim da je Đorđevićeva taktika sad prilično jasna.Pokušat će se provuć do polufinala sa Španjolskom i zato čuva Krstića.Krstić bi u toj utakmici za finale triba odigrat ključnu ulogu i to sa klupe.Pričekat će da u igri budu oba brata Gasola i Navaro,a onda će on uletit sa klupe i umlatit svu trojicu stolicom.
Pravi kapiten se triba žrtvovat za ekipu.

Sumadinac

pre 9 godina

Mrzeli ih mi ili ne, oni su sampioni u svakom smislu te reci. Vrlo korektne izjave od strane ubedljivo najjace ekipe na planeti.
Mnogo mi je drago i presrecan sam sto svi znaju za Bogdana Bogdanovica.
On ce ih srusiti, verujte mi.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Ovo zemlja košarke je floskula kao,svojevremeno,evropski Brazilci u fudbalu.Te zemlje više nema,na koju god da se misli,tako da se treba okrenuti realnosti i vidjeti šta se može učiniti u aktuelnom momentu,a ne gajiti nerealna očekivanja i na kraju doživjeti srazmjerno takvim očekivanjima i veliko razočarenje.

Luka

pre 9 godina

Vrlo korektne izjave možda i najboljih igrača ekipe koja je za klasu bolja od nas. Nadam se da se nećemo izblamirati protiv njih i da ćemo ostati na do -15 razlike.
Pravo merilo naših mogućnosti biće Brazil, realno su jači od nas, ali mislim da imamo bolje pojedince, tj Teo, Bjelica i Bogdan mogu da ih pokidaju ako krene. Centri su im prave zveri, ali bez neke sjajne tehnike, sa očajnim slobodnim bacanjima, tako da ako ništa drugo, Katić i Štimac mogu da ih biju do mile volje. Ionako smo poveli 4 velika, nadam se da će se protiv Brazila pokazati da je bilo sa pravom.
Uglavnom, ako dobijemo, na krilima te pobede (bez obzira na siguran poraz protiv Španaca) možemo i do 1/4 finala. Ako izgubimo od Brazila, pa nas pokidaju i Španci, plašim se da će biti gotovo.
Uglavnom, šta god da bude, uvek uz naše, podrška Đorđeviću, pa makar sve naopako radio, kod mene ima kredita za još jedan život.
Srećno momci

pixi

pre 9 godina

Veliki pritisak Španije na sudije tokom celog meča sa Brazilom! Minimum dve do tri tehničke sudije su trebali svirati Španiji. Biće baš teško protiv Španije i Brazila! Velika podrška srpskim košarkašima! Ipak mi malo stariji se sećamo ko su kraljevi košarke i ko je zemlja košarke! Opet će mo uskoro da vladamo svetom!

koki

pre 9 godina

kazes, ''da su ameri dosli u najjacem sastavu bi ih pocepali ko krpu''?
gde si decko ti bio predhodna dva finala olimpijade? ameri sa sve lebronom, brajantom, durantom, karmelom, hauardom, vejdom, polom, itd itd igraju egal sa spancima....40 minuta ljute ravnopravne bitke

jesu ameri pobedili u oba meca jer su zaista u tom PUNOM sastavu BOLJI za jedan korak ali obe utakmice su prelomljene u poslednjih 60 sekundi....

jedna cista otvorena promasena trojka himeneza 2008. na minut pred pred kraj i nesrecni trapavi rejes 2012. pored koga kris pol postize 5 uzastopnih poena, su stvari tj detalji koji su lomili te meceve, koji su drugim spletom okolnosti i srece mogli da prevagnu lako i na stranu spanaca....

tako da druze, ne znam o kakvom ''cepanju ko krpe'' govoris??

Dušan Nikolić

pre 9 godina

Mnogo bih voleo da igramo sa Hrvatima. Imaju bolji i talentovaniji tim (tu mislim na Hezonju i Sarica). Medjutim, opet cemo ih pobediti sa Stimcem, Bircom i Simonovicem - ne zato sto smo bolji igraci, nego zato sto nas hoce!
Sta je bilo komsija, prpaaaaa!!!!! pa zar protiv Senegala da se izgubi tako!!!!!
NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!

neki tamo

pre 9 godina

moramo pobediti brazil jer ako budemo cetvrti idemo na grke najverovatnije koji su jaki i nezgodni za nas. ali kako god bude, bodrimo nase doo kraja.

srbEUin

pre 9 godina

1. G. Dragić, Teo
2. Bogdan, Bojan, Pavlović,
3. N. Bjelica, Šarić
4. Teletović, Mirotić, Vučević
5. Peković, Krstić, Raduljica

Da se SFRJ nije raspala, Španci bi i danas plakali.

el_presidente

pre 9 godina

svima je jasno da ste verovatno najkvalitetnija ekipa u ovom delu zreba. nadmenost vas je vec kostala protiv nas.
nadmenost VS srpski inat... :) neuporedivo...

Doktor86

pre 9 godina

Vrlo korektne izjave od velikih igraca. One izmedju ostalog i dokazuju da stranci vise veruju u nas tim od nas samih. Realno, sa Spancima i Amerikancima ne mozemo, ali sa svima ostalima mozemo da se nosimo, sto smo i dokazali u mecu sa evropskim sampionom. Da, izgubili smo, ali ako poraz moze da bude dobar, ovaj je bio idealan. Od Brazila smo mnogo jaci od ta dva potrebna poena. Ako budemo drugi u grupi, verovatno idemo kasnije na Argentinu.

Pa dobro dokle više?!

pre 9 godina

@(Sasa, 02. septembar 2014 15:18)
Sta je s tobom?U čije ime pišeš kada kažeš raspala nam se zemlja?Koja zemlja,kakav Teletović,Ukić?Je l se i njima zemlja raspala ili samo tebi i ostalim koji koji tako rezonuju?!

Krusko

pre 9 godina

Spanija nije nepobediva..Ukoliko uspemo da onemogucimo njihove kontre,i brzu igru,pod uslovom da nas krene sut i drzimo dugo izjednacenu borbu..oni gube..Mudro i strpljivo kao Makabi protiv Reala u finalu Evrolige..Nedozvoliti da se razmasu..Napred Orlovi..Srce na Parketu..

Brcko

pre 9 godina

Realno jesu bolji, i to dosta bolji (nazalost). Nama je sad cilj samo dobiti Brazil pa da sa drugog mjesta idemo u osminu a posle sta bude.

Xin Zhao

pre 9 godina

(srbEUin, 2. septembar 2014 23:04)

Ne ulazeci u to koliko je glupo praviti sastav bisve SFRJ, ali koliko ti malo znas o kosarci to je jos gore. Zato sto je Radulj odigrao par meceva dobro ne znaci da je bas neka klasa, Tomic je za njega igracina. Drugo stavio si Pavlovica, kojeg je odavno proslo zujanje, a nema ni kvalitet da se nadje u tom timu, njegov kvalitet su bile fizikalije kojih vise nema. Mi smo otisli sa 4 centra na SP sto je mnogo, a tvoj idealni tim ih ima cak 5. Iskreno ne znam sto sam ceo ovaj komentar pisao, ali mi nekako pripadne muka od takvih komentara, a jos si imao samo pluseve na njega.

filip

pre 9 godina

bolji ste, a u varanju ste velemajstori. zamislite jednog Ivkovica ili Djordjevica kako instruisu igrace da namerno puste nekog. nezamislivo

bice bolje

pre 9 godina

nesto mi je u secanju da su spanci jedanput pali od nas, realno igraci koji igraju u nasem timu nisu najbolje sto nasa kosarka ima, a da ne pominjem povrede.Velike oscilacije u igri postoje kod svhih, svi timovi su sklopljeni na brzinu i postoje velike sanse uz pametnu igru doci do pobede.

jsx

pre 9 godina

Ajde sto ih ne volite , to je ok, ali ne kapiram ovoliko komentara na racun arogancije. Molim da neko citira spornu izjavu, jer ja, od prenesenih, ne vidim nijednu nekorektnu. Cak i ako su rekli eksplicitno da su bolji ne vidim da je to neko veliko nepostovanje (jer stvarno jesu), niti kakve veze ima sto je Jugoslavija imala vece uspehe (cak i da su tamo bili samo srpski igraci).