Fudbal 66

Sreda, 27.08.2014.

13:34

Advokat u petak saopštava tim

Novi selektor Srbije Dik Advokat u petak, tačno u podne odrediće imena igrača za prijateljski meč sa Francuskom, saopštio je nacionalni savez.

Advokat u petak saopštava tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

aaa

pre 9 godina

Smarate vise sa tim Vidicem, covek ima 33, 34 godine i sam je rekao da nece vise da igra za reprezentaciju jer je bio direktan krivac za onu bruku protiv Slovenije(uzima da izvodi penal koji je trebalo neko drugi da sutira, i sta se desava, naravno da je promasio), ako se secate toga, i naravno pljuvanja njega kao igraca posle toga(necu pominjato igranje rukom protiv Nemacke i razne druge situacije), a sad isti ti koji su ga pljuvali ga zovu nazad u reprezentaciju, jadno stvarno...

sasa

pre 9 godina

Teodosic,Markovic,Bogdanovic,Micov,Bjelica,Keselj ,Savanovic,Krstic,Raduljica
Mislim da imamo kapacitet da pobedimo francuze,ne igra im Parker.Danci nisu losi ali dobijamo ih.
Za Portugal,Albaniju,Jermeniju nikad cuo.

Nemanja ★

pre 9 godina

Veliki problemi u centru odbrane.
Subotić se tek vraća iz povrede i neće biti izabran, o Vidiću nema novih informacija (nadam se da se vode pregovori daleko od javnosti), Biševac povređen...
Najverovatnije će selektor Advokat morati da pođe putem privremenog selektora Drulovića i pomeri Ivanovića na centarhalfa (sa Nastasićem?), uz rezervu Pejčinovića.
Verovatni bekovi Basta i Kolarov (rez. Rukavina i Duško Tošić).

Na sredini i napred bi trebalo da bude očekivano.

Dejan

pre 9 godina

Golmani: Stojkovic, Brkic, Lukac
Odbrana: Ivanovic, Nastasic, Tomovic, Subotic,Bisevac; Basta, Kolarov, Dusko Tosic,
Sredina: Matic, Gudelj, Jojic, Ljajic, Darko Lazovic, Dusan Tadic, Zoran Tosic, Djuricic, Sulejmani, L. Markovic
Napad: Mitrovic, Djordjevic, Mrdja

nemanja

pre 9 godina

Prvi tim, po meni: Stojkovic-Ivanovic,Nastasic,Subotic,Kolarov-Matic-Jojic,Tadic,Tosic-Markovic,Mitrovic. Taktika 4-1-3-2, ako igramo sa jednim zadnjim veznim, a ako cemo sa dva, onda jos Petrovic, a jedan manje u vezi. To je po meni najbolje sto imamo sad za prvi tim!

Zaposlite me u FSS

pre 9 godina

Dragi Dicccko, ako ti treba pomoc da izaberes, situacija je sledeca:

Golmani:

V.Stojkovic (Maccabi), Z. Brkic (Udinese), P.Rajkovic (Zvezda)

Moguca Opcija: V. Vasic (GC), C,Stankovic (Groedig), V.Milinkovic-Savic (Vojvodina)

Odbrana:

N. Vidic (ako uspes da ga vratis), B. Ivanovic (Chelsea), A.Kolarov (Man.City), M. Nastasic (Man.City), D. Basta (Lazio), N. Subotic (B.Dortmund), N. Tomovic (Fiorentina), U.Spajic (Toulouse), N.Pejcinovic (Lokomotiva)

Moguca Opcija: A. Pantic (Cordoba), N. Maksimovic (Torino), A. Rukavina (Villareal), M. Rodic (Zenit), M. Bisevac (O. Lyon), D. Tosic (Gencler), S.Mitrovic (Freiburg)

Sredina:

N. Matic (Chelsea), M. Jojic (B.Dortmund), D. Tadic (Southampton), Z.Tosic (CSKA), N. Gudelj (Alkmaar), L. Fejsa (Benfica), A. Ljajic (Roma), N.Krsticic (Sampdoria), A.Zivkovic (Partizan), F.Djuricic (Mainz)

Moguca Opcija: D. Pantic (Partizan), Z.Kuzmanovic (Inter), S.Medojevic (Wolfsburg), A. Ignjovski (Frankfurt), N.Radoja (Celta Vigo), D.Meleg (Ajax/Cambuur), D.Lazovic (Zvezda), S.Milinkovic-Savic (Genk)

Napad:

L.Markovic (Liverpool), A.Mitrovic (Anderlecht), F.Djordjevic (Lazio), M.Sulejmani (Benfica), S.Scepovic (Celtic??), F.Kostic (Stuttgart)

Moguce Opcije: Richairo Zivkovic (ako ga ti ne dovedes, Niko nece), A.Pesic (Toulouse), N.Djurdjic (Augsburg), Djurdjevic (Vitesse)

Priznaj! Ekipa do j*ja ;), nema na cemu.

Alea iacta est.

pre 9 godina

Vidim neki ovde pljuju Racu. I meni se cini da ima nekog jakog lika iza sebe koji ga forsira, ali se ipak mora priznati da je on u reprezentaciji uvek pruzio bar solidne partije a ponekad i prilicno dobre. Zato je na osnovi pruzenih partija sigurno zasluzio poziv, ne u startnoj postavi ali kao opcija sa klupe svakako.

zgslavac

pre 9 godina

Kako god bilo znamo tocno i precizno sta ce se ovdje pisati za godinu dana.

"Srbija oduvijek ima najbolje igrace ali nikako nema srece s selektorom"... izlika koja uspjesno traje vec 20 godina.

my way

pre 9 godina

Голмани - Стојковић, Бркић
Одбрана - Суботић, Настасић, Ивановић, Коларов, Баста, Бишевац, Пејчиновић
Средина - Матић, Гудељ, Јојић, Љајић, Марковић, Тошић, Тадић
Напад - Митровић, Ђорђевић

Teorija

pre 9 godina

Cim vidimo spisak,znacemo dal su mu ga poturili menadzeri ili je sam izabrao.Ako je na njemu Raca Petrovic,to znaci da je Tole ucestvovao,nadam se da nece ni Zivkovica jer su ga prodali,mada treba da mu nabiju cenu,takodje su i Lazara uvalili Liverpulu,tako da nije neophodan.

sovuljaga

pre 9 godina

Radosav i Djekna...taj Petrovic za reprezentaciju igra bolje nego sto je Vidic,Subotic,Pantelic i jos po neki zajedno,a sve drugo je ne vazno.i Ignjovski dobro igra u reprezentaciji i trebaga zvati sve i da ne igra u klubu.Vidic kad je najbolji stoper sveta bio za reprezentaciju je igrao ocajno i uvek kiksirao.

Stella

pre 9 godina

Dres? Pa bice Nike, preko crvenog dresa udarice nekakav beli krs', plavi sorc i bele stucne. Rezerva skroz bela i to je to. Ako ocekujete od FSS i Misko Sporta neku drugu kombinaciju, dzaba se nadate.Mada, kako igramo, mogli bi i zelene, u boji trave - da se jos vise ne vidimo na terenu! :D

Haahahahaha :D

pre 9 godina

golmani-Rajkovic,Stojkovic,lukac odbrana-Nastasic,Kolarov,Ivanovic,basta,Marko Petkovic,Ninkov,D.Tosic vezni red Matic,Milijas Zivkovic,Darko Lazovic,Z.Tosic ,Sulejmani,Ninkovic napad Mitrovic,Markovic,Djuricic (Marko-Borca, 27. avgust 2014 13:44)

omašiooooo :-@

Najrealnije

pre 9 godina

Rajkovic-Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov-Matic,Djuricic,Sulejmani,Tadic-Mrdja,Djordjevic...a na klupi Brkic,Dusko Tosic,Nastasic,Zoran Tosic,Kuzmanovic i S.Scepovic....to bi bilo to

Sale Niš

pre 9 godina

- Stojković, Brkić, Lukač
- Basta, Ivanović, Biševac, Nastasić, Pejčinović, Kolarov, Lomić
- Matić, Jojić, Petrović, Gudelj
- Lazar, Tadić, Tošić, Ljajić, Djuričić, Sulejmani
- Mitrović, Djordjević, S.Šćepović

gardoš

pre 9 godina

Ako na spisku ne bude Raće Petrovića, ispratiću kvalifikacije. Ako ga bude, standardno će me boleti uvo za reprezentaciju, koja će biti pretposlednja u grupi.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Da nije Partizana da izbaci ovu decu iz odbrane,srednjeg reda i napada ko zna ko bi igrao za reprezentaciju.Realno,Partizan je miljama daleko i od pojedinih evropskih klubova u radu sa mladim igracima,a kamo li od ovih domacih koji i nemaju skolu fudbala !

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Petrović Raća,
Jedan je Petrović Raća,
Petrović Raća,
Jedan je Petrović Raća.


Stameni zna zašto.

Zvezda iznad svega

pre 9 godina

Za grobarsku reprezentaciju mi ne pada napamet da navijam.Dovidjenja,eto vam grobari pa nekapune stadion i prave atmosferu kao sto umeju.

kosovski ciklus

pre 9 godina

-Vlada Avramov,Vlada Stojkovic,Zeljko Brkic
-Dusan Basta,Branislav Ivanovic,Matija Nastasic,Neven Subotic,Milan Bisevac,Nenad Tomovic,Aleksandar Kolarov, Dusan Tosic.
-Nemanja Matic,Nemanja Gudelj,Ljubomir Fejsa,Milos Jojic,Dusan Tadic,Adem Ljajic,Lazar Markovic,Zoran Tosic,Miralem Sulejmani.
-Aleksandar Mitrovic ,Filip Djordjevic,Stefan Scepovic.
BLIZU REPREZENTACIJE: Slobodan Rajkovic,Nikola Maksimovic,Nemanja Pejcinovic,Vilotic,Stefan Mitrovic cim neko od ovih uleti u jaci klub da se pozove kao zamena za Bisevca koji polako posustaje,za sad uvek mogu da uskoce kao zamena.
Rukavina,Vulicevic ukoliko se povredi Ivanovic ili Basta. Petrovic ako predje i igra u nekom ozbiljnijem klubu, Djuric,Kostic,Djuridjic i Pesic ako se pokazu u novim klubovima pozvati .. Darko Lazovic. kad predje u neku ozbiljnu ligu ,Andrija Zivkovic kad stasa.

xXx

pre 9 godina

iz jsl-a treba dati sansu zivkovicu, lazovicu i vulicevicu.
realno vulicevic je straasan igrac gine na terenu, mislim da bi za repku bio spreman da umre. pozovite ga, makar sedeo na klupi.

tim

pre 9 godina

Stojkovic
Ivanovic-Nastasic-Subotic-Kolarov
Ljajic-Matic
Tošić-Tadic-Markovic
Mitrovic

Rezerve: Lukac, Tomovic, Bisevac, Fejsa, Raco, Basta, Jojić, Živković, Mrdja, Sulejimani, Djordjević

Za mene najveća dilema oko desnog ofanzivnog Tošiš/Basta/Živković

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Subotić i Vidić moraju biti u ekipi.
Ako bar jedan od njih izostane neće biti dobro.
Što se tiče mladih tu je sve jasno. Ko je dovoljno dobar igraće za Srbiju. Nikako ne sme da se desi da selektor mladih Ćurčić uzme nekog igrača koji bi koristio protiv Francuske i u kvalifikacijama. Nema mladi, stari. Ko je dovoljno dobar, igra za Srbiju, ostali za mlade.

Kičmu Srbije treba da čine:
Stojković
Vidić
Matić
Tadić
Đorđević

Tu su iskusni Subotić, Ivanović i Kolarov.
Mlade predvode Gudelj, Jojić i Lazar Marković.

Puno sreće selektoru Advokatu!
Vostani Serbije!
Ajmo Srbi!
Napred Srbija!
Napred Orlovi!

Marko

pre 9 godina

Stojkovic,Rajkovic.,Subotic,Nastasic,Kolarov,Ivanovic,Tomovic,Gudelj.,Matic,Jojic,Kuzmanovic,Fejsa,Djuricic,Tadic,Basta,Tosic,Zivkovic.,Markovic,Ljajic,Kostic,Sulejmani,Mitrovic,Djordjevic.

Cezar

pre 9 godina

Golmani: Stojkovic, Brkic, Lukac
Odbrana: Ivanovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Pejcinovic, Basta, S. Mitrovic, D. Tosic
Sredina: Matic, Ljajic, Tadic, Kostic, Jojic, Sulejmani, Petrovic, Gudelj
Napad: A. Mitrovic, Markovic, Djordjevic, S. Scepovic

Iz šampiona PET

pre 9 godina

@ Iz Srbije jedino su Lazović i Živković zaslužili poziv.
(Optimista, 27. avgust 2014 13:52)

Andrija je u redu, bravo, a Danko je malo mator i nervozan da se bakće sa neznalicama.

N

pre 9 godina

Problem kod nasih reprezentacija u kolektivnim sportovima je to sto se lako odricemo nekih igraca koji napune 30. Najveci primer Nemanja Vidic koji bi u tandemu sa Nastasicem ili Suboticem cinio zaista nepremostivu prepreku. Jos veci primer je u Kosraci. Predrag Stojakovic od 2006 nije bio ni na sirem sipsku repke, a 2011 je osvojio prsten sa Dalasom, zatrpao trojkama Lejkerse, igrao desetak minuta pi utakmicu i svaki otvoreni sut je pogadjao bez problema. Zapamtite forma je prolazna, ali je klasa vecna.

Di(c)k

pre 9 godina

Stojkovic,Lukac,Brkic
Kolarov, Nastasic, Vidic, Subotic,Ivanovic, Basta, Bisevac
Matic,Fejsa,Tadic,Tosic,Kostic,Markovic,R.Zivkovic,Gudelj,Mitrovic,S.Scepovic,Djurdjic
Mozda uz par izmena ovako bi trebao da izgleda sastav Srbije. Srecno momci pa da Vas gledamo na Evropskom pozdrav iz Golupca

ForeverSRB

pre 9 godina

Koliko god da mi razum govori o jos jednom kiksu, o tome da nam je fudbal dotakao samo dno, opet, ta neka ljubav iz klinackih dana prema nasoj reprezentaciji me ubedjuje da ce sada doci sve na svoje mesto, kao sto je doslo 2010, sa po meni, slabijim timom, ali svakako, 3 puta boljim strucnjakom.. Ne znam, iskreno se nadam da ce ovaj nas mentalitet neko uspeti da iskoristi u pozitivnom smeru, i da ce konacno neko stati na put menadzerima ibco., zadnji voz prolazi, pitanje je kada ce i da li se opet pojaviti ovoliko talentovana generacija !

Marko-Borca

pre 9 godina

golmani-Rajkovic,Stojkovic,lukac odbrana-Nastasic,Kolarov,Ivanovic,basta,Marko Petkovic,Ninkov,D.Tosic vezni red Matic,Milijas Zivkovic,Darko Lazovic,Z.Tosic ,Sulejmani,Ninkovic napad Mitrovic,Markovic,Djuricic

ForeverSRB

pre 9 godina

Koliko god da mi razum govori o jos jednom kiksu, o tome da nam je fudbal dotakao samo dno, opet, ta neka ljubav iz klinackih dana prema nasoj reprezentaciji me ubedjuje da ce sada doci sve na svoje mesto, kao sto je doslo 2010, sa po meni, slabijim timom, ali svakako, 3 puta boljim strucnjakom.. Ne znam, iskreno se nadam da ce ovaj nas mentalitet neko uspeti da iskoristi u pozitivnom smeru, i da ce konacno neko stati na put menadzerima ibco., zadnji voz prolazi, pitanje je kada ce i da li se opet pojaviti ovoliko talentovana generacija !

N

pre 9 godina

Problem kod nasih reprezentacija u kolektivnim sportovima je to sto se lako odricemo nekih igraca koji napune 30. Najveci primer Nemanja Vidic koji bi u tandemu sa Nastasicem ili Suboticem cinio zaista nepremostivu prepreku. Jos veci primer je u Kosraci. Predrag Stojakovic od 2006 nije bio ni na sirem sipsku repke, a 2011 je osvojio prsten sa Dalasom, zatrpao trojkama Lejkerse, igrao desetak minuta pi utakmicu i svaki otvoreni sut je pogadjao bez problema. Zapamtite forma je prolazna, ali je klasa vecna.

Zaposlite me u FSS

pre 9 godina

Dragi Dicccko, ako ti treba pomoc da izaberes, situacija je sledeca:

Golmani:

V.Stojkovic (Maccabi), Z. Brkic (Udinese), P.Rajkovic (Zvezda)

Moguca Opcija: V. Vasic (GC), C,Stankovic (Groedig), V.Milinkovic-Savic (Vojvodina)

Odbrana:

N. Vidic (ako uspes da ga vratis), B. Ivanovic (Chelsea), A.Kolarov (Man.City), M. Nastasic (Man.City), D. Basta (Lazio), N. Subotic (B.Dortmund), N. Tomovic (Fiorentina), U.Spajic (Toulouse), N.Pejcinovic (Lokomotiva)

Moguca Opcija: A. Pantic (Cordoba), N. Maksimovic (Torino), A. Rukavina (Villareal), M. Rodic (Zenit), M. Bisevac (O. Lyon), D. Tosic (Gencler), S.Mitrovic (Freiburg)

Sredina:

N. Matic (Chelsea), M. Jojic (B.Dortmund), D. Tadic (Southampton), Z.Tosic (CSKA), N. Gudelj (Alkmaar), L. Fejsa (Benfica), A. Ljajic (Roma), N.Krsticic (Sampdoria), A.Zivkovic (Partizan), F.Djuricic (Mainz)

Moguca Opcija: D. Pantic (Partizan), Z.Kuzmanovic (Inter), S.Medojevic (Wolfsburg), A. Ignjovski (Frankfurt), N.Radoja (Celta Vigo), D.Meleg (Ajax/Cambuur), D.Lazovic (Zvezda), S.Milinkovic-Savic (Genk)

Napad:

L.Markovic (Liverpool), A.Mitrovic (Anderlecht), F.Djordjevic (Lazio), M.Sulejmani (Benfica), S.Scepovic (Celtic??), F.Kostic (Stuttgart)

Moguce Opcije: Richairo Zivkovic (ako ga ti ne dovedes, Niko nece), A.Pesic (Toulouse), N.Djurdjic (Augsburg), Djurdjevic (Vitesse)

Priznaj! Ekipa do j*ja ;), nema na cemu.

gardoš

pre 9 godina

Ako na spisku ne bude Raće Petrovića, ispratiću kvalifikacije. Ako ga bude, standardno će me boleti uvo za reprezentaciju, koja će biti pretposlednja u grupi.

tim

pre 9 godina

Stojkovic
Ivanovic-Nastasic-Subotic-Kolarov
Ljajic-Matic
Tošić-Tadic-Markovic
Mitrovic

Rezerve: Lukac, Tomovic, Bisevac, Fejsa, Raco, Basta, Jojić, Živković, Mrdja, Sulejimani, Djordjević

Za mene najveća dilema oko desnog ofanzivnog Tošiš/Basta/Živković

kosovski ciklus

pre 9 godina

-Vlada Avramov,Vlada Stojkovic,Zeljko Brkic
-Dusan Basta,Branislav Ivanovic,Matija Nastasic,Neven Subotic,Milan Bisevac,Nenad Tomovic,Aleksandar Kolarov, Dusan Tosic.
-Nemanja Matic,Nemanja Gudelj,Ljubomir Fejsa,Milos Jojic,Dusan Tadic,Adem Ljajic,Lazar Markovic,Zoran Tosic,Miralem Sulejmani.
-Aleksandar Mitrovic ,Filip Djordjevic,Stefan Scepovic.
BLIZU REPREZENTACIJE: Slobodan Rajkovic,Nikola Maksimovic,Nemanja Pejcinovic,Vilotic,Stefan Mitrovic cim neko od ovih uleti u jaci klub da se pozove kao zamena za Bisevca koji polako posustaje,za sad uvek mogu da uskoce kao zamena.
Rukavina,Vulicevic ukoliko se povredi Ivanovic ili Basta. Petrovic ako predje i igra u nekom ozbiljnijem klubu, Djuric,Kostic,Djuridjic i Pesic ako se pokazu u novim klubovima pozvati .. Darko Lazovic. kad predje u neku ozbiljnu ligu ,Andrija Zivkovic kad stasa.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Petrović Raća,
Jedan je Petrović Raća,
Petrović Raća,
Jedan je Petrović Raća.


Stameni zna zašto.

aaa

pre 9 godina

Smarate vise sa tim Vidicem, covek ima 33, 34 godine i sam je rekao da nece vise da igra za reprezentaciju jer je bio direktan krivac za onu bruku protiv Slovenije(uzima da izvodi penal koji je trebalo neko drugi da sutira, i sta se desava, naravno da je promasio), ako se secate toga, i naravno pljuvanja njega kao igraca posle toga(necu pominjato igranje rukom protiv Nemacke i razne druge situacije), a sad isti ti koji su ga pljuvali ga zovu nazad u reprezentaciju, jadno stvarno...

Alea iacta est.

pre 9 godina

Vidim neki ovde pljuju Racu. I meni se cini da ima nekog jakog lika iza sebe koji ga forsira, ali se ipak mora priznati da je on u reprezentaciji uvek pruzio bar solidne partije a ponekad i prilicno dobre. Zato je na osnovi pruzenih partija sigurno zasluzio poziv, ne u startnoj postavi ali kao opcija sa klupe svakako.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Subotić i Vidić moraju biti u ekipi.
Ako bar jedan od njih izostane neće biti dobro.
Što se tiče mladih tu je sve jasno. Ko je dovoljno dobar igraće za Srbiju. Nikako ne sme da se desi da selektor mladih Ćurčić uzme nekog igrača koji bi koristio protiv Francuske i u kvalifikacijama. Nema mladi, stari. Ko je dovoljno dobar, igra za Srbiju, ostali za mlade.

Kičmu Srbije treba da čine:
Stojković
Vidić
Matić
Tadić
Đorđević

Tu su iskusni Subotić, Ivanović i Kolarov.
Mlade predvode Gudelj, Jojić i Lazar Marković.

Puno sreće selektoru Advokatu!
Vostani Serbije!
Ajmo Srbi!
Napred Srbija!
Napred Orlovi!

my way

pre 9 godina

Голмани - Стојковић, Бркић
Одбрана - Суботић, Настасић, Ивановић, Коларов, Баста, Бишевац, Пејчиновић
Средина - Матић, Гудељ, Јојић, Љајић, Марковић, Тошић, Тадић
Напад - Митровић, Ђорђевић

sasa

pre 9 godina

Teodosic,Markovic,Bogdanovic,Micov,Bjelica,Keselj ,Savanovic,Krstic,Raduljica
Mislim da imamo kapacitet da pobedimo francuze,ne igra im Parker.Danci nisu losi ali dobijamo ih.
Za Portugal,Albaniju,Jermeniju nikad cuo.

Iz šampiona PET

pre 9 godina

@ Iz Srbije jedino su Lazović i Živković zaslužili poziv.
(Optimista, 27. avgust 2014 13:52)

Andrija je u redu, bravo, a Danko je malo mator i nervozan da se bakće sa neznalicama.

xXx

pre 9 godina

iz jsl-a treba dati sansu zivkovicu, lazovicu i vulicevicu.
realno vulicevic je straasan igrac gine na terenu, mislim da bi za repku bio spreman da umre. pozovite ga, makar sedeo na klupi.

Zvezda iznad svega

pre 9 godina

Za grobarsku reprezentaciju mi ne pada napamet da navijam.Dovidjenja,eto vam grobari pa nekapune stadion i prave atmosferu kao sto umeju.

sovuljaga

pre 9 godina

Radosav i Djekna...taj Petrovic za reprezentaciju igra bolje nego sto je Vidic,Subotic,Pantelic i jos po neki zajedno,a sve drugo je ne vazno.i Ignjovski dobro igra u reprezentaciji i trebaga zvati sve i da ne igra u klubu.Vidic kad je najbolji stoper sveta bio za reprezentaciju je igrao ocajno i uvek kiksirao.

nemanja

pre 9 godina

Prvi tim, po meni: Stojkovic-Ivanovic,Nastasic,Subotic,Kolarov-Matic-Jojic,Tadic,Tosic-Markovic,Mitrovic. Taktika 4-1-3-2, ako igramo sa jednim zadnjim veznim, a ako cemo sa dva, onda jos Petrovic, a jedan manje u vezi. To je po meni najbolje sto imamo sad za prvi tim!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Da nije Partizana da izbaci ovu decu iz odbrane,srednjeg reda i napada ko zna ko bi igrao za reprezentaciju.Realno,Partizan je miljama daleko i od pojedinih evropskih klubova u radu sa mladim igracima,a kamo li od ovih domacih koji i nemaju skolu fudbala !

Stella

pre 9 godina

Dres? Pa bice Nike, preko crvenog dresa udarice nekakav beli krs', plavi sorc i bele stucne. Rezerva skroz bela i to je to. Ako ocekujete od FSS i Misko Sporta neku drugu kombinaciju, dzaba se nadate.Mada, kako igramo, mogli bi i zelene, u boji trave - da se jos vise ne vidimo na terenu! :D

Cezar

pre 9 godina

Golmani: Stojkovic, Brkic, Lukac
Odbrana: Ivanovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Pejcinovic, Basta, S. Mitrovic, D. Tosic
Sredina: Matic, Ljajic, Tadic, Kostic, Jojic, Sulejmani, Petrovic, Gudelj
Napad: A. Mitrovic, Markovic, Djordjevic, S. Scepovic

Teorija

pre 9 godina

Cim vidimo spisak,znacemo dal su mu ga poturili menadzeri ili je sam izabrao.Ako je na njemu Raca Petrovic,to znaci da je Tole ucestvovao,nadam se da nece ni Zivkovica jer su ga prodali,mada treba da mu nabiju cenu,takodje su i Lazara uvalili Liverpulu,tako da nije neophodan.

Nemanja ★

pre 9 godina

Veliki problemi u centru odbrane.
Subotić se tek vraća iz povrede i neće biti izabran, o Vidiću nema novih informacija (nadam se da se vode pregovori daleko od javnosti), Biševac povređen...
Najverovatnije će selektor Advokat morati da pođe putem privremenog selektora Drulovića i pomeri Ivanovića na centarhalfa (sa Nastasićem?), uz rezervu Pejčinovića.
Verovatni bekovi Basta i Kolarov (rez. Rukavina i Duško Tošić).

Na sredini i napred bi trebalo da bude očekivano.

zgslavac

pre 9 godina

Kako god bilo znamo tocno i precizno sta ce se ovdje pisati za godinu dana.

"Srbija oduvijek ima najbolje igrace ali nikako nema srece s selektorom"... izlika koja uspjesno traje vec 20 godina.

Marko-Borca

pre 9 godina

golmani-Rajkovic,Stojkovic,lukac odbrana-Nastasic,Kolarov,Ivanovic,basta,Marko Petkovic,Ninkov,D.Tosic vezni red Matic,Milijas Zivkovic,Darko Lazovic,Z.Tosic ,Sulejmani,Ninkovic napad Mitrovic,Markovic,Djuricic

Najrealnije

pre 9 godina

Rajkovic-Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov-Matic,Djuricic,Sulejmani,Tadic-Mrdja,Djordjevic...a na klupi Brkic,Dusko Tosic,Nastasic,Zoran Tosic,Kuzmanovic i S.Scepovic....to bi bilo to

Sale Niš

pre 9 godina

- Stojković, Brkić, Lukač
- Basta, Ivanović, Biševac, Nastasić, Pejčinović, Kolarov, Lomić
- Matić, Jojić, Petrović, Gudelj
- Lazar, Tadić, Tošić, Ljajić, Djuričić, Sulejmani
- Mitrović, Djordjević, S.Šćepović

Di(c)k

pre 9 godina

Stojkovic,Lukac,Brkic
Kolarov, Nastasic, Vidic, Subotic,Ivanovic, Basta, Bisevac
Matic,Fejsa,Tadic,Tosic,Kostic,Markovic,R.Zivkovic,Gudelj,Mitrovic,S.Scepovic,Djurdjic
Mozda uz par izmena ovako bi trebao da izgleda sastav Srbije. Srecno momci pa da Vas gledamo na Evropskom pozdrav iz Golupca

Dejan

pre 9 godina

Golmani: Stojkovic, Brkic, Lukac
Odbrana: Ivanovic, Nastasic, Tomovic, Subotic,Bisevac; Basta, Kolarov, Dusko Tosic,
Sredina: Matic, Gudelj, Jojic, Ljajic, Darko Lazovic, Dusan Tadic, Zoran Tosic, Djuricic, Sulejmani, L. Markovic
Napad: Mitrovic, Djordjevic, Mrdja

Haahahahaha :D

pre 9 godina

golmani-Rajkovic,Stojkovic,lukac odbrana-Nastasic,Kolarov,Ivanovic,basta,Marko Petkovic,Ninkov,D.Tosic vezni red Matic,Milijas Zivkovic,Darko Lazovic,Z.Tosic ,Sulejmani,Ninkovic napad Mitrovic,Markovic,Djuricic (Marko-Borca, 27. avgust 2014 13:44)

omašiooooo :-@

Marko

pre 9 godina

Stojkovic,Rajkovic.,Subotic,Nastasic,Kolarov,Ivanovic,Tomovic,Gudelj.,Matic,Jojic,Kuzmanovic,Fejsa,Djuricic,Tadic,Basta,Tosic,Zivkovic.,Markovic,Ljajic,Kostic,Sulejmani,Mitrovic,Djordjevic.

Marko-Borca

pre 9 godina

golmani-Rajkovic,Stojkovic,lukac odbrana-Nastasic,Kolarov,Ivanovic,basta,Marko Petkovic,Ninkov,D.Tosic vezni red Matic,Milijas Zivkovic,Darko Lazovic,Z.Tosic ,Sulejmani,Ninkovic napad Mitrovic,Markovic,Djuricic

Zvezda iznad svega

pre 9 godina

Za grobarsku reprezentaciju mi ne pada napamet da navijam.Dovidjenja,eto vam grobari pa nekapune stadion i prave atmosferu kao sto umeju.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Petrović Raća,
Jedan je Petrović Raća,
Petrović Raća,
Jedan je Petrović Raća.


Stameni zna zašto.

Iz šampiona PET

pre 9 godina

@ Iz Srbije jedino su Lazović i Živković zaslužili poziv.
(Optimista, 27. avgust 2014 13:52)

Andrija je u redu, bravo, a Danko je malo mator i nervozan da se bakće sa neznalicama.

Dejan

pre 9 godina

Golmani: Stojkovic, Brkic, Lukac
Odbrana: Ivanovic, Nastasic, Tomovic, Subotic,Bisevac; Basta, Kolarov, Dusko Tosic,
Sredina: Matic, Gudelj, Jojic, Ljajic, Darko Lazovic, Dusan Tadic, Zoran Tosic, Djuricic, Sulejmani, L. Markovic
Napad: Mitrovic, Djordjevic, Mrdja

xXx

pre 9 godina

iz jsl-a treba dati sansu zivkovicu, lazovicu i vulicevicu.
realno vulicevic je straasan igrac gine na terenu, mislim da bi za repku bio spreman da umre. pozovite ga, makar sedeo na klupi.

tim

pre 9 godina

Stojkovic
Ivanovic-Nastasic-Subotic-Kolarov
Ljajic-Matic
Tošić-Tadic-Markovic
Mitrovic

Rezerve: Lukac, Tomovic, Bisevac, Fejsa, Raco, Basta, Jojić, Živković, Mrdja, Sulejimani, Djordjević

Za mene najveća dilema oko desnog ofanzivnog Tošiš/Basta/Živković

kosovski ciklus

pre 9 godina

-Vlada Avramov,Vlada Stojkovic,Zeljko Brkic
-Dusan Basta,Branislav Ivanovic,Matija Nastasic,Neven Subotic,Milan Bisevac,Nenad Tomovic,Aleksandar Kolarov, Dusan Tosic.
-Nemanja Matic,Nemanja Gudelj,Ljubomir Fejsa,Milos Jojic,Dusan Tadic,Adem Ljajic,Lazar Markovic,Zoran Tosic,Miralem Sulejmani.
-Aleksandar Mitrovic ,Filip Djordjevic,Stefan Scepovic.
BLIZU REPREZENTACIJE: Slobodan Rajkovic,Nikola Maksimovic,Nemanja Pejcinovic,Vilotic,Stefan Mitrovic cim neko od ovih uleti u jaci klub da se pozove kao zamena za Bisevca koji polako posustaje,za sad uvek mogu da uskoce kao zamena.
Rukavina,Vulicevic ukoliko se povredi Ivanovic ili Basta. Petrovic ako predje i igra u nekom ozbiljnijem klubu, Djuric,Kostic,Djuridjic i Pesic ako se pokazu u novim klubovima pozvati .. Darko Lazovic. kad predje u neku ozbiljnu ligu ,Andrija Zivkovic kad stasa.

gardoš

pre 9 godina

Ako na spisku ne bude Raće Petrovića, ispratiću kvalifikacije. Ako ga bude, standardno će me boleti uvo za reprezentaciju, koja će biti pretposlednja u grupi.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Subotić i Vidić moraju biti u ekipi.
Ako bar jedan od njih izostane neće biti dobro.
Što se tiče mladih tu je sve jasno. Ko je dovoljno dobar igraće za Srbiju. Nikako ne sme da se desi da selektor mladih Ćurčić uzme nekog igrača koji bi koristio protiv Francuske i u kvalifikacijama. Nema mladi, stari. Ko je dovoljno dobar, igra za Srbiju, ostali za mlade.

Kičmu Srbije treba da čine:
Stojković
Vidić
Matić
Tadić
Đorđević

Tu su iskusni Subotić, Ivanović i Kolarov.
Mlade predvode Gudelj, Jojić i Lazar Marković.

Puno sreće selektoru Advokatu!
Vostani Serbije!
Ajmo Srbi!
Napred Srbija!
Napred Orlovi!

Di(c)k

pre 9 godina

Stojkovic,Lukac,Brkic
Kolarov, Nastasic, Vidic, Subotic,Ivanovic, Basta, Bisevac
Matic,Fejsa,Tadic,Tosic,Kostic,Markovic,R.Zivkovic,Gudelj,Mitrovic,S.Scepovic,Djurdjic
Mozda uz par izmena ovako bi trebao da izgleda sastav Srbije. Srecno momci pa da Vas gledamo na Evropskom pozdrav iz Golupca

sasa

pre 9 godina

Teodosic,Markovic,Bogdanovic,Micov,Bjelica,Keselj ,Savanovic,Krstic,Raduljica
Mislim da imamo kapacitet da pobedimo francuze,ne igra im Parker.Danci nisu losi ali dobijamo ih.
Za Portugal,Albaniju,Jermeniju nikad cuo.

Cezar

pre 9 godina

Golmani: Stojkovic, Brkic, Lukac
Odbrana: Ivanovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Pejcinovic, Basta, S. Mitrovic, D. Tosic
Sredina: Matic, Ljajic, Tadic, Kostic, Jojic, Sulejmani, Petrovic, Gudelj
Napad: A. Mitrovic, Markovic, Djordjevic, S. Scepovic

Najrealnije

pre 9 godina

Rajkovic-Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov-Matic,Djuricic,Sulejmani,Tadic-Mrdja,Djordjevic...a na klupi Brkic,Dusko Tosic,Nastasic,Zoran Tosic,Kuzmanovic i S.Scepovic....to bi bilo to

Teorija

pre 9 godina

Cim vidimo spisak,znacemo dal su mu ga poturili menadzeri ili je sam izabrao.Ako je na njemu Raca Petrovic,to znaci da je Tole ucestvovao,nadam se da nece ni Zivkovica jer su ga prodali,mada treba da mu nabiju cenu,takodje su i Lazara uvalili Liverpulu,tako da nije neophodan.

nemanja

pre 9 godina

Prvi tim, po meni: Stojkovic-Ivanovic,Nastasic,Subotic,Kolarov-Matic-Jojic,Tadic,Tosic-Markovic,Mitrovic. Taktika 4-1-3-2, ako igramo sa jednim zadnjim veznim, a ako cemo sa dva, onda jos Petrovic, a jedan manje u vezi. To je po meni najbolje sto imamo sad za prvi tim!

sovuljaga

pre 9 godina

Radosav i Djekna...taj Petrovic za reprezentaciju igra bolje nego sto je Vidic,Subotic,Pantelic i jos po neki zajedno,a sve drugo je ne vazno.i Ignjovski dobro igra u reprezentaciji i trebaga zvati sve i da ne igra u klubu.Vidic kad je najbolji stoper sveta bio za reprezentaciju je igrao ocajno i uvek kiksirao.

N

pre 9 godina

Problem kod nasih reprezentacija u kolektivnim sportovima je to sto se lako odricemo nekih igraca koji napune 30. Najveci primer Nemanja Vidic koji bi u tandemu sa Nastasicem ili Suboticem cinio zaista nepremostivu prepreku. Jos veci primer je u Kosraci. Predrag Stojakovic od 2006 nije bio ni na sirem sipsku repke, a 2011 je osvojio prsten sa Dalasom, zatrpao trojkama Lejkerse, igrao desetak minuta pi utakmicu i svaki otvoreni sut je pogadjao bez problema. Zapamtite forma je prolazna, ali je klasa vecna.

Alea iacta est.

pre 9 godina

Vidim neki ovde pljuju Racu. I meni se cini da ima nekog jakog lika iza sebe koji ga forsira, ali se ipak mora priznati da je on u reprezentaciji uvek pruzio bar solidne partije a ponekad i prilicno dobre. Zato je na osnovi pruzenih partija sigurno zasluzio poziv, ne u startnoj postavi ali kao opcija sa klupe svakako.

Marko

pre 9 godina

Stojkovic,Rajkovic.,Subotic,Nastasic,Kolarov,Ivanovic,Tomovic,Gudelj.,Matic,Jojic,Kuzmanovic,Fejsa,Djuricic,Tadic,Basta,Tosic,Zivkovic.,Markovic,Ljajic,Kostic,Sulejmani,Mitrovic,Djordjevic.

aaa

pre 9 godina

Smarate vise sa tim Vidicem, covek ima 33, 34 godine i sam je rekao da nece vise da igra za reprezentaciju jer je bio direktan krivac za onu bruku protiv Slovenije(uzima da izvodi penal koji je trebalo neko drugi da sutira, i sta se desava, naravno da je promasio), ako se secate toga, i naravno pljuvanja njega kao igraca posle toga(necu pominjato igranje rukom protiv Nemacke i razne druge situacije), a sad isti ti koji su ga pljuvali ga zovu nazad u reprezentaciju, jadno stvarno...

Zaposlite me u FSS

pre 9 godina

Dragi Dicccko, ako ti treba pomoc da izaberes, situacija je sledeca:

Golmani:

V.Stojkovic (Maccabi), Z. Brkic (Udinese), P.Rajkovic (Zvezda)

Moguca Opcija: V. Vasic (GC), C,Stankovic (Groedig), V.Milinkovic-Savic (Vojvodina)

Odbrana:

N. Vidic (ako uspes da ga vratis), B. Ivanovic (Chelsea), A.Kolarov (Man.City), M. Nastasic (Man.City), D. Basta (Lazio), N. Subotic (B.Dortmund), N. Tomovic (Fiorentina), U.Spajic (Toulouse), N.Pejcinovic (Lokomotiva)

Moguca Opcija: A. Pantic (Cordoba), N. Maksimovic (Torino), A. Rukavina (Villareal), M. Rodic (Zenit), M. Bisevac (O. Lyon), D. Tosic (Gencler), S.Mitrovic (Freiburg)

Sredina:

N. Matic (Chelsea), M. Jojic (B.Dortmund), D. Tadic (Southampton), Z.Tosic (CSKA), N. Gudelj (Alkmaar), L. Fejsa (Benfica), A. Ljajic (Roma), N.Krsticic (Sampdoria), A.Zivkovic (Partizan), F.Djuricic (Mainz)

Moguca Opcija: D. Pantic (Partizan), Z.Kuzmanovic (Inter), S.Medojevic (Wolfsburg), A. Ignjovski (Frankfurt), N.Radoja (Celta Vigo), D.Meleg (Ajax/Cambuur), D.Lazovic (Zvezda), S.Milinkovic-Savic (Genk)

Napad:

L.Markovic (Liverpool), A.Mitrovic (Anderlecht), F.Djordjevic (Lazio), M.Sulejmani (Benfica), S.Scepovic (Celtic??), F.Kostic (Stuttgart)

Moguce Opcije: Richairo Zivkovic (ako ga ti ne dovedes, Niko nece), A.Pesic (Toulouse), N.Djurdjic (Augsburg), Djurdjevic (Vitesse)

Priznaj! Ekipa do j*ja ;), nema na cemu.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Da nije Partizana da izbaci ovu decu iz odbrane,srednjeg reda i napada ko zna ko bi igrao za reprezentaciju.Realno,Partizan je miljama daleko i od pojedinih evropskih klubova u radu sa mladim igracima,a kamo li od ovih domacih koji i nemaju skolu fudbala !

zgslavac

pre 9 godina

Kako god bilo znamo tocno i precizno sta ce se ovdje pisati za godinu dana.

"Srbija oduvijek ima najbolje igrace ali nikako nema srece s selektorom"... izlika koja uspjesno traje vec 20 godina.

Nemanja ★

pre 9 godina

Veliki problemi u centru odbrane.
Subotić se tek vraća iz povrede i neće biti izabran, o Vidiću nema novih informacija (nadam se da se vode pregovori daleko od javnosti), Biševac povređen...
Najverovatnije će selektor Advokat morati da pođe putem privremenog selektora Drulovića i pomeri Ivanovića na centarhalfa (sa Nastasićem?), uz rezervu Pejčinovića.
Verovatni bekovi Basta i Kolarov (rez. Rukavina i Duško Tošić).

Na sredini i napred bi trebalo da bude očekivano.

Haahahahaha :D

pre 9 godina

golmani-Rajkovic,Stojkovic,lukac odbrana-Nastasic,Kolarov,Ivanovic,basta,Marko Petkovic,Ninkov,D.Tosic vezni red Matic,Milijas Zivkovic,Darko Lazovic,Z.Tosic ,Sulejmani,Ninkovic napad Mitrovic,Markovic,Djuricic (Marko-Borca, 27. avgust 2014 13:44)

omašiooooo :-@

Sale Niš

pre 9 godina

- Stojković, Brkić, Lukač
- Basta, Ivanović, Biševac, Nastasić, Pejčinović, Kolarov, Lomić
- Matić, Jojić, Petrović, Gudelj
- Lazar, Tadić, Tošić, Ljajić, Djuričić, Sulejmani
- Mitrović, Djordjević, S.Šćepović

Stella

pre 9 godina

Dres? Pa bice Nike, preko crvenog dresa udarice nekakav beli krs', plavi sorc i bele stucne. Rezerva skroz bela i to je to. Ako ocekujete od FSS i Misko Sporta neku drugu kombinaciju, dzaba se nadate.Mada, kako igramo, mogli bi i zelene, u boji trave - da se jos vise ne vidimo na terenu! :D

ForeverSRB

pre 9 godina

Koliko god da mi razum govori o jos jednom kiksu, o tome da nam je fudbal dotakao samo dno, opet, ta neka ljubav iz klinackih dana prema nasoj reprezentaciji me ubedjuje da ce sada doci sve na svoje mesto, kao sto je doslo 2010, sa po meni, slabijim timom, ali svakako, 3 puta boljim strucnjakom.. Ne znam, iskreno se nadam da ce ovaj nas mentalitet neko uspeti da iskoristi u pozitivnom smeru, i da ce konacno neko stati na put menadzerima ibco., zadnji voz prolazi, pitanje je kada ce i da li se opet pojaviti ovoliko talentovana generacija !

my way

pre 9 godina

Голмани - Стојковић, Бркић
Одбрана - Суботић, Настасић, Ивановић, Коларов, Баста, Бишевац, Пејчиновић
Средина - Матић, Гудељ, Јојић, Љајић, Марковић, Тошић, Тадић
Напад - Митровић, Ђорђевић