Fudbal 38

Sreda, 27.08.2014.

11:04

Anhel: Laž je da sam hteo iz Reala

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Mančester Junajteda Anhel Di Marija pismom se oprostio od navijača Reala.

Anhel: Laž je da sam hteo iz Reala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

madridista

pre 9 godina

Steta sto je otisao,stvarno vrhunski igrac.Hames nije bio los na SP-u.Kroos kao da se nije uklopio.Ne znam zasto toliko prepirke oko ovoga.Jeste,glupo je sto nije vise u Real-u ali sta sad.Ancelotti ma kakav da je,i da je lazovcina i peder nije bitno.On je doveo Real do titule lige sampiona a ne Mourinho.To vise nije bitno.

xaxa

pre 9 godina

(malo zapadnije, 27. avgust 2014 17:41)

Najbolji dokaz kako niko nije iznad Reala je Ronaldo koji svaka 2-3 meseca trazi da mu povecaju platu a ovi mu svaki put ispune zelju

deki

pre 9 godina

rekao je da je Messi najbolji na svetu i to se nesmije reci u realu. to ga je kostalo odlaska. isto yako je rekao higuain i morao je da napusti...

Branko S.

pre 9 godina

Dobro jutro Kolumbo!Normalno da su slagali!Di Marija "mama mia" kako neki reporteri daju nadimak ovom vrsnom igracu,mora da razume i politiku "Galaktika".Jednostavno mnogo zvezda u timu i treba neko da trci nosi vodu i veze napad.Anceloti ima mnogo napadaca,i to veoma mladih na mestu na kojem igra "mama mia" i doziveo je sudbinu mnogih pre njega (Raul,Bekam,Ruben ...).Na poziciji napadaca,sto u stvari Di Marija jeste su CR7,Bejl i Benzema od kojih jedino ovaj poslednji je pravi napadac,ostali u sistemu koji forsira Anceloti su iza njega i to kao "kontrasi" CR7 po levoj, Bejl po desnoj!Tako da komentari oterao ga Rodrigez ne piju vodu,pa se cudim brojnim komentarima na ovom sajtu zbog toga!?Jedno je sigurno Di Marija je pakleni napadac upravo ono sto treba MU zato su i odresili kesu,ali u Realu je bio iza pomenute trojke RBB a za igranje na kasikicu Real ne placa toliko para i tacka!

CJ

pre 9 godina

Nije problem u Ozilu i DiMariji, izabrali su pogrešne klubove, ARS i MU trebaju igrače koji će odmah preporoditi igru a to stavlja veliki pritisak na njihova ledja.S druge strane, Košta, Fabregas, Fernando su bez velike pompe stigli u Čelzi i Siti i odmah igraju sjajno, bez ikakvog pritiska i lakše im je.Ozil i DiM bi došli itekako do izražaja da su otišli u ova dva kluba, ovako u prosečnim timovima će slabo šta pokazati jer lakše je namestiti šansu Agueru i Košti nego Ziruu i Velbeku.

X=iks

pre 9 godina

Odličan si igrač, ali nisi dovoljno lep (Ševa, 27. avgust 2014 11:39)

...kao, na primer, Modric. A ni Bale ne bi bio za bacanje, samo kad bi malo sredio frizuru.

malo zapadnije

pre 9 godina

hahahaha kako str smijesni vi ljubomorni "svetski fudbalski analisti". 1. bio je bolji od ograca koji je postavio rekord od 17 golova u LŠ i dao preko 50 golova u sezoni? 2. dao izjavu da iako je njegov saigrac u timu proglasen za najboljeg da je za njega bolji igrac koji igra za smrtnog rivala? 3. samo onaj ko je gledo par utakmica lige sampiona moze reci da je di naria bio fantazija od igraca a mi koji pratimo sve realove utakmive znamo da je to daleko od istine. 4. modric i kroos definitivno konstantniji od njega. 5. niko nije iznad kluba...ni on ni ronaldo ni kasijas. klub je svetinja a oni su radnici koji dobijaju astronomske plate i zato im je bilje da igraju i qpsolutno za te pare drze jezik za zubima. 6. sami bog ja kasijasa spasio sto je ostao NAKON sto je svoj djevojci novinarki mjesecina izdavao stvari(to od vas "strucnjaka" mala ko zna. 7. vidimo se 23. Maja "velikostrucnjaci". HALA MADRID!

Miki27

pre 9 godina

Previse dobar igrac da bi sjedio na klupi i odlican posao Reala a i Utd iako se dosta njih ne slaze sa cijenom... Trenutno je Di Marija bolji igrac od Rodrigeza ali i taj ce biti paklen igrac za koju godinu a marketinski itekako isplativiji za Real od Di Marije! Ne volim takvo poslovanje Reala ali donosi veliku zaradu a u zadnje vrijeme i trofeje tako da svaka cast... Za 2-3 godine ocekujem da i Ronaldo ode, nadam se u povratku na OT! Nevezano za ovu vijest ali Ronaldo je za mene mnogo bolji bio u Utd, nekako je bio bezobrazniji i mnogo vise driblao i asistirao dok je u Realu prava gol masina... Znam da to zvuci cudno ali to je neko moje misljenje

реалан

pre 9 godina

У овом случају губи реал, један ми је од омиљених играча, пуно среће у манчестеру, иако навијам за Челзи. Супер што је у премијер лиги!!

Li Osvald

pre 9 godina

Ne znam samo šta ce im ovaj Rodrigez! Pa onaj sebicni Staridz ili mali Sterling su bolji igraci od njega! I koji je on profil u timu? Špic nije, vezni nije , šta uopšte igra. Bolje da je Kros odmah iza Benzeme napred ili zajedno sa Modrićem...Jer u Realu svi mogu da daju golove, od Ramosa pa nadalje.

Tugo nesreco

pre 9 godina

Otisao si na Svetsko prvenstvo, tamo rekao da je Messi najbolji na svetu, da ce ti biti cast da pricas unucima da si igrao sa Mesijem, nisi pomenuo Ronalda, Bejla, i cao. Sto mu je i Anceloti kasnije prabaciovao. I mislim da je to glavni razlog, a ne Rodrigez. To ti je Real, ne postuju oni igrace, sve sto si pre toga uradio za njih, sve zaborave za minut, i ni hvala ti ne kazu, jos te nabede da si ti pobegao... Da ne nabrajam sa koliko su legendi tako postupili, a da im ni hvala nisi rekli, ni oprostajnu utakmicu priredili... I kako neki pravi ljubitelj fudbala moze da voli takav klub, gde se sveeee vrti oko novca, PSZ, Siti, i ostali su male bebe za Real! A i oni koliko vidim sasvim lepo postuju svoje igrace!

Wolfpeace

pre 9 godina

intenzivno pratim real madrid zadnjih 15-tak godina...identične komentare sam čitao onomad kad je real prodao ozila...predviđala se propast...di maria jeste atraktivan igrač,nesumnjivo,ali,ruku na srce,imao je jako puno praznog hoda minulih sezona...izuzev zadnje polusezone...nj cijena je dostigla plafon,i realno ,ne čini mi se da je to toliko dobar potez MU koliko je nužan,jer im kola idu niz brdo,dok je real napravio sjajan financijski rezultat...poređenje sa jamesom r.nemaju smisla,jer se radi o dva potpuno različita tipa igrača,te će o kolumbijcu suditi vrijeme...do tad,RM ostaje planetarni lider kupoprodaje...a što se tiče odnosa o zaslužnim igračima i sl.gluposti,zaboga,niko nije veći od kluba...real je preživio i zidanea,raula,ronalda,figa,pa se lopta i dalje kotrlja

joca

pre 9 godina

A to je bilo odmah jasno...Ovaj Anceloti je lazovcina teska...Doveli su Rodrigeza,pa su zato htjeli da se otarase Di Marije.
(simke, 27. avgust 2014 11:15)

Mislim da je vise do Peresa nego do Ancelotija.

belodedic

pre 9 godina

On najbolje partije pruza na krilnim pozicijama,a levo je Ronaldo,desno Bejl,grejao bi klupu,ovako je najbolje za sve... U MU ga ocekujem na levom boku,desno ce Valensija...

Vladimir

pre 9 godina

Daj bre samo postavljate tekstove iz novina i blatite klub...Procitajte na Realovom sajtu preciznu izjavu Ancelotija...Pricao je sa Anhelom i rekao mu da nece biti medju 11,a ovaj nije lud da sedi na klupi..Real nikad nije pravio probleme oko plata,ako neko ima para to su oni...Nisu ispali fer prema coveku ali ne treba pisati ni lazi..

mourinho

pre 9 godina

Jesam navijac reala, ali pojedinim ljudima koji vide taj klub nije mesto u njemu! Ocajna transfer politika, Eto, Snajder, Roben sad i Di Marija!

Ševa

pre 9 godina

Kad se pogleda druga strana, da su bili iskreni odgovor bi bio sledeći: "Odličan si igrač, ali nisi dovoljno lep i marketinški isplativ (kao recimo Hames). Šta ti je trebalo da ne podrzis saigrača Ronalda, kao najboljeg".

wlado

pre 9 godina

jednostavno je, stari igraci koji vec igraju za real ne prodaju dresove, novi prodaju, zato ce uskoro da zamene i benzemu, xabi alonsa, kheidiru...

Nick_Cave

pre 9 godina

Lovrenj lajks dis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AHTUNG DIHTUNG, 27. avgust 2014 11:24)


???

konto

pre 9 godina

Nikad nisam simpatisao ovaj Real, jednostavno doživljavao sam ga kao "kraljevski klub" a ja sam nekako uvek voleo "narodne". Međutim, ovakav odnos prema igračima koji su im toliko doneli tera me da ga zamrzim! OK, trebale su vam pare, marketinški su vam isplativiji Rodrigez i Falkao recimo, prodate ga, sve i redu (mada po meni suludo jer je ovaj čovek trenutno ako ne najbolji među TOP 3 veznjaka na svetu). Međutim, pustiti priču kako je on tražio više para, hteo da ide u suprotnom pa ga oni kao prodali jer ih on ucenjivao... Ccc, ej bre, kao zlikovci iz španskih serija su se poneli, sramota!

Nick_Cave

pre 9 godina

Fer i korektan fudbaler,steta sto ljudi iz navodno kraljevskog kluba ovako postupaju s njim,ali igraci sami sebe predstavljaju robom i pokazuju da je sve manje lojalnosti a vise gladi za kintom,te s toga i dozvoljavaju klubovima da brisu patos njima i da ih lincuju preko medija.Puno srece anhele...

konto

pre 9 godina

Nikad nisam simpatisao ovaj Real, jednostavno doživljavao sam ga kao "kraljevski klub" a ja sam nekako uvek voleo "narodne". Međutim, ovakav odnos prema igračima koji su im toliko doneli tera me da ga zamrzim! OK, trebale su vam pare, marketinški su vam isplativiji Rodrigez i Falkao recimo, prodate ga, sve i redu (mada po meni suludo jer je ovaj čovek trenutno ako ne najbolji među TOP 3 veznjaka na svetu). Međutim, pustiti priču kako je on tražio više para, hteo da ide u suprotnom pa ga oni kao prodali jer ih on ucenjivao... Ccc, ej bre, kao zlikovci iz španskih serija su se poneli, sramota!

Tugo nesreco

pre 9 godina

Otisao si na Svetsko prvenstvo, tamo rekao da je Messi najbolji na svetu, da ce ti biti cast da pricas unucima da si igrao sa Mesijem, nisi pomenuo Ronalda, Bejla, i cao. Sto mu je i Anceloti kasnije prabaciovao. I mislim da je to glavni razlog, a ne Rodrigez. To ti je Real, ne postuju oni igrace, sve sto si pre toga uradio za njih, sve zaborave za minut, i ni hvala ti ne kazu, jos te nabede da si ti pobegao... Da ne nabrajam sa koliko su legendi tako postupili, a da im ni hvala nisi rekli, ni oprostajnu utakmicu priredili... I kako neki pravi ljubitelj fudbala moze da voli takav klub, gde se sveeee vrti oko novca, PSZ, Siti, i ostali su male bebe za Real! A i oni koliko vidim sasvim lepo postuju svoje igrace!

wlado

pre 9 godina

jednostavno je, stari igraci koji vec igraju za real ne prodaju dresove, novi prodaju, zato ce uskoro da zamene i benzemu, xabi alonsa, kheidiru...

mourinho

pre 9 godina

Jesam navijac reala, ali pojedinim ljudima koji vide taj klub nije mesto u njemu! Ocajna transfer politika, Eto, Snajder, Roben sad i Di Marija!

joca

pre 9 godina

A to je bilo odmah jasno...Ovaj Anceloti je lazovcina teska...Doveli su Rodrigeza,pa su zato htjeli da se otarase Di Marije.
(simke, 27. avgust 2014 11:15)

Mislim da je vise do Peresa nego do Ancelotija.

Ševa

pre 9 godina

Kad se pogleda druga strana, da su bili iskreni odgovor bi bio sledeći: "Odličan si igrač, ali nisi dovoljno lep i marketinški isplativ (kao recimo Hames). Šta ti je trebalo da ne podrzis saigrača Ronalda, kao najboljeg".

Wolfpeace

pre 9 godina

intenzivno pratim real madrid zadnjih 15-tak godina...identične komentare sam čitao onomad kad je real prodao ozila...predviđala se propast...di maria jeste atraktivan igrač,nesumnjivo,ali,ruku na srce,imao je jako puno praznog hoda minulih sezona...izuzev zadnje polusezone...nj cijena je dostigla plafon,i realno ,ne čini mi se da je to toliko dobar potez MU koliko je nužan,jer im kola idu niz brdo,dok je real napravio sjajan financijski rezultat...poređenje sa jamesom r.nemaju smisla,jer se radi o dva potpuno različita tipa igrača,te će o kolumbijcu suditi vrijeme...do tad,RM ostaje planetarni lider kupoprodaje...a što se tiče odnosa o zaslužnim igračima i sl.gluposti,zaboga,niko nije veći od kluba...real je preživio i zidanea,raula,ronalda,figa,pa se lopta i dalje kotrlja

Li Osvald

pre 9 godina

Ne znam samo šta ce im ovaj Rodrigez! Pa onaj sebicni Staridz ili mali Sterling su bolji igraci od njega! I koji je on profil u timu? Špic nije, vezni nije , šta uopšte igra. Bolje da je Kros odmah iza Benzeme napred ili zajedno sa Modrićem...Jer u Realu svi mogu da daju golove, od Ramosa pa nadalje.

deki

pre 9 godina

rekao je da je Messi najbolji na svetu i to se nesmije reci u realu. to ga je kostalo odlaska. isto yako je rekao higuain i morao je da napusti...

Vladimir

pre 9 godina

Daj bre samo postavljate tekstove iz novina i blatite klub...Procitajte na Realovom sajtu preciznu izjavu Ancelotija...Pricao je sa Anhelom i rekao mu da nece biti medju 11,a ovaj nije lud da sedi na klupi..Real nikad nije pravio probleme oko plata,ako neko ima para to su oni...Nisu ispali fer prema coveku ali ne treba pisati ni lazi..

Nick_Cave

pre 9 godina

Fer i korektan fudbaler,steta sto ljudi iz navodno kraljevskog kluba ovako postupaju s njim,ali igraci sami sebe predstavljaju robom i pokazuju da je sve manje lojalnosti a vise gladi za kintom,te s toga i dozvoljavaju klubovima da brisu patos njima i da ih lincuju preko medija.Puno srece anhele...

belodedic

pre 9 godina

On najbolje partije pruza na krilnim pozicijama,a levo je Ronaldo,desno Bejl,grejao bi klupu,ovako je najbolje za sve... U MU ga ocekujem na levom boku,desno ce Valensija...

Nick_Cave

pre 9 godina

Lovrenj lajks dis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AHTUNG DIHTUNG, 27. avgust 2014 11:24)


???

xaxa

pre 9 godina

(malo zapadnije, 27. avgust 2014 17:41)

Najbolji dokaz kako niko nije iznad Reala je Ronaldo koji svaka 2-3 meseca trazi da mu povecaju platu a ovi mu svaki put ispune zelju

CJ

pre 9 godina

Nije problem u Ozilu i DiMariji, izabrali su pogrešne klubove, ARS i MU trebaju igrače koji će odmah preporoditi igru a to stavlja veliki pritisak na njihova ledja.S druge strane, Košta, Fabregas, Fernando su bez velike pompe stigli u Čelzi i Siti i odmah igraju sjajno, bez ikakvog pritiska i lakše im je.Ozil i DiM bi došli itekako do izražaja da su otišli u ova dva kluba, ovako u prosečnim timovima će slabo šta pokazati jer lakše je namestiti šansu Agueru i Košti nego Ziruu i Velbeku.

реалан

pre 9 godina

У овом случају губи реал, један ми је од омиљених играча, пуно среће у манчестеру, иако навијам за Челзи. Супер што је у премијер лиги!!

Miki27

pre 9 godina

Previse dobar igrac da bi sjedio na klupi i odlican posao Reala a i Utd iako se dosta njih ne slaze sa cijenom... Trenutno je Di Marija bolji igrac od Rodrigeza ali i taj ce biti paklen igrac za koju godinu a marketinski itekako isplativiji za Real od Di Marije! Ne volim takvo poslovanje Reala ali donosi veliku zaradu a u zadnje vrijeme i trofeje tako da svaka cast... Za 2-3 godine ocekujem da i Ronaldo ode, nadam se u povratku na OT! Nevezano za ovu vijest ali Ronaldo je za mene mnogo bolji bio u Utd, nekako je bio bezobrazniji i mnogo vise driblao i asistirao dok je u Realu prava gol masina... Znam da to zvuci cudno ali to je neko moje misljenje

X=iks

pre 9 godina

Odličan si igrač, ali nisi dovoljno lep (Ševa, 27. avgust 2014 11:39)

...kao, na primer, Modric. A ni Bale ne bi bio za bacanje, samo kad bi malo sredio frizuru.

malo zapadnije

pre 9 godina

hahahaha kako str smijesni vi ljubomorni "svetski fudbalski analisti". 1. bio je bolji od ograca koji je postavio rekord od 17 golova u LŠ i dao preko 50 golova u sezoni? 2. dao izjavu da iako je njegov saigrac u timu proglasen za najboljeg da je za njega bolji igrac koji igra za smrtnog rivala? 3. samo onaj ko je gledo par utakmica lige sampiona moze reci da je di naria bio fantazija od igraca a mi koji pratimo sve realove utakmive znamo da je to daleko od istine. 4. modric i kroos definitivno konstantniji od njega. 5. niko nije iznad kluba...ni on ni ronaldo ni kasijas. klub je svetinja a oni su radnici koji dobijaju astronomske plate i zato im je bilje da igraju i qpsolutno za te pare drze jezik za zubima. 6. sami bog ja kasijasa spasio sto je ostao NAKON sto je svoj djevojci novinarki mjesecina izdavao stvari(to od vas "strucnjaka" mala ko zna. 7. vidimo se 23. Maja "velikostrucnjaci". HALA MADRID!

Branko S.

pre 9 godina

Dobro jutro Kolumbo!Normalno da su slagali!Di Marija "mama mia" kako neki reporteri daju nadimak ovom vrsnom igracu,mora da razume i politiku "Galaktika".Jednostavno mnogo zvezda u timu i treba neko da trci nosi vodu i veze napad.Anceloti ima mnogo napadaca,i to veoma mladih na mestu na kojem igra "mama mia" i doziveo je sudbinu mnogih pre njega (Raul,Bekam,Ruben ...).Na poziciji napadaca,sto u stvari Di Marija jeste su CR7,Bejl i Benzema od kojih jedino ovaj poslednji je pravi napadac,ostali u sistemu koji forsira Anceloti su iza njega i to kao "kontrasi" CR7 po levoj, Bejl po desnoj!Tako da komentari oterao ga Rodrigez ne piju vodu,pa se cudim brojnim komentarima na ovom sajtu zbog toga!?Jedno je sigurno Di Marija je pakleni napadac upravo ono sto treba MU zato su i odresili kesu,ali u Realu je bio iza pomenute trojke RBB a za igranje na kasikicu Real ne placa toliko para i tacka!

madridista

pre 9 godina

Steta sto je otisao,stvarno vrhunski igrac.Hames nije bio los na SP-u.Kroos kao da se nije uklopio.Ne znam zasto toliko prepirke oko ovoga.Jeste,glupo je sto nije vise u Real-u ali sta sad.Ancelotti ma kakav da je,i da je lazovcina i peder nije bitno.On je doveo Real do titule lige sampiona a ne Mourinho.To vise nije bitno.

Li Osvald

pre 9 godina

Ne znam samo šta ce im ovaj Rodrigez! Pa onaj sebicni Staridz ili mali Sterling su bolji igraci od njega! I koji je on profil u timu? Špic nije, vezni nije , šta uopšte igra. Bolje da je Kros odmah iza Benzeme napred ili zajedno sa Modrićem...Jer u Realu svi mogu da daju golove, od Ramosa pa nadalje.

malo zapadnije

pre 9 godina

hahahaha kako str smijesni vi ljubomorni "svetski fudbalski analisti". 1. bio je bolji od ograca koji je postavio rekord od 17 golova u LŠ i dao preko 50 golova u sezoni? 2. dao izjavu da iako je njegov saigrac u timu proglasen za najboljeg da je za njega bolji igrac koji igra za smrtnog rivala? 3. samo onaj ko je gledo par utakmica lige sampiona moze reci da je di naria bio fantazija od igraca a mi koji pratimo sve realove utakmive znamo da je to daleko od istine. 4. modric i kroos definitivno konstantniji od njega. 5. niko nije iznad kluba...ni on ni ronaldo ni kasijas. klub je svetinja a oni su radnici koji dobijaju astronomske plate i zato im je bilje da igraju i qpsolutno za te pare drze jezik za zubima. 6. sami bog ja kasijasa spasio sto je ostao NAKON sto je svoj djevojci novinarki mjesecina izdavao stvari(to od vas "strucnjaka" mala ko zna. 7. vidimo se 23. Maja "velikostrucnjaci". HALA MADRID!

konto

pre 9 godina

Nikad nisam simpatisao ovaj Real, jednostavno doživljavao sam ga kao "kraljevski klub" a ja sam nekako uvek voleo "narodne". Međutim, ovakav odnos prema igračima koji su im toliko doneli tera me da ga zamrzim! OK, trebale su vam pare, marketinški su vam isplativiji Rodrigez i Falkao recimo, prodate ga, sve i redu (mada po meni suludo jer je ovaj čovek trenutno ako ne najbolji među TOP 3 veznjaka na svetu). Međutim, pustiti priču kako je on tražio više para, hteo da ide u suprotnom pa ga oni kao prodali jer ih on ucenjivao... Ccc, ej bre, kao zlikovci iz španskih serija su se poneli, sramota!

Tugo nesreco

pre 9 godina

Otisao si na Svetsko prvenstvo, tamo rekao da je Messi najbolji na svetu, da ce ti biti cast da pricas unucima da si igrao sa Mesijem, nisi pomenuo Ronalda, Bejla, i cao. Sto mu je i Anceloti kasnije prabaciovao. I mislim da je to glavni razlog, a ne Rodrigez. To ti je Real, ne postuju oni igrace, sve sto si pre toga uradio za njih, sve zaborave za minut, i ni hvala ti ne kazu, jos te nabede da si ti pobegao... Da ne nabrajam sa koliko su legendi tako postupili, a da im ni hvala nisi rekli, ni oprostajnu utakmicu priredili... I kako neki pravi ljubitelj fudbala moze da voli takav klub, gde se sveeee vrti oko novca, PSZ, Siti, i ostali su male bebe za Real! A i oni koliko vidim sasvim lepo postuju svoje igrace!

Wolfpeace

pre 9 godina

intenzivno pratim real madrid zadnjih 15-tak godina...identične komentare sam čitao onomad kad je real prodao ozila...predviđala se propast...di maria jeste atraktivan igrač,nesumnjivo,ali,ruku na srce,imao je jako puno praznog hoda minulih sezona...izuzev zadnje polusezone...nj cijena je dostigla plafon,i realno ,ne čini mi se da je to toliko dobar potez MU koliko je nužan,jer im kola idu niz brdo,dok je real napravio sjajan financijski rezultat...poređenje sa jamesom r.nemaju smisla,jer se radi o dva potpuno različita tipa igrača,te će o kolumbijcu suditi vrijeme...do tad,RM ostaje planetarni lider kupoprodaje...a što se tiče odnosa o zaslužnim igračima i sl.gluposti,zaboga,niko nije veći od kluba...real je preživio i zidanea,raula,ronalda,figa,pa se lopta i dalje kotrlja

Vladimir

pre 9 godina

Daj bre samo postavljate tekstove iz novina i blatite klub...Procitajte na Realovom sajtu preciznu izjavu Ancelotija...Pricao je sa Anhelom i rekao mu da nece biti medju 11,a ovaj nije lud da sedi na klupi..Real nikad nije pravio probleme oko plata,ako neko ima para to su oni...Nisu ispali fer prema coveku ali ne treba pisati ni lazi..

belodedic

pre 9 godina

On najbolje partije pruza na krilnim pozicijama,a levo je Ronaldo,desno Bejl,grejao bi klupu,ovako je najbolje za sve... U MU ga ocekujem na levom boku,desno ce Valensija...

Branko S.

pre 9 godina

Dobro jutro Kolumbo!Normalno da su slagali!Di Marija "mama mia" kako neki reporteri daju nadimak ovom vrsnom igracu,mora da razume i politiku "Galaktika".Jednostavno mnogo zvezda u timu i treba neko da trci nosi vodu i veze napad.Anceloti ima mnogo napadaca,i to veoma mladih na mestu na kojem igra "mama mia" i doziveo je sudbinu mnogih pre njega (Raul,Bekam,Ruben ...).Na poziciji napadaca,sto u stvari Di Marija jeste su CR7,Bejl i Benzema od kojih jedino ovaj poslednji je pravi napadac,ostali u sistemu koji forsira Anceloti su iza njega i to kao "kontrasi" CR7 po levoj, Bejl po desnoj!Tako da komentari oterao ga Rodrigez ne piju vodu,pa se cudim brojnim komentarima na ovom sajtu zbog toga!?Jedno je sigurno Di Marija je pakleni napadac upravo ono sto treba MU zato su i odresili kesu,ali u Realu je bio iza pomenute trojke RBB a za igranje na kasikicu Real ne placa toliko para i tacka!

CJ

pre 9 godina

Nije problem u Ozilu i DiMariji, izabrali su pogrešne klubove, ARS i MU trebaju igrače koji će odmah preporoditi igru a to stavlja veliki pritisak na njihova ledja.S druge strane, Košta, Fabregas, Fernando su bez velike pompe stigli u Čelzi i Siti i odmah igraju sjajno, bez ikakvog pritiska i lakše im je.Ozil i DiM bi došli itekako do izražaja da su otišli u ova dva kluba, ovako u prosečnim timovima će slabo šta pokazati jer lakše je namestiti šansu Agueru i Košti nego Ziruu i Velbeku.

mourinho

pre 9 godina

Jesam navijac reala, ali pojedinim ljudima koji vide taj klub nije mesto u njemu! Ocajna transfer politika, Eto, Snajder, Roben sad i Di Marija!

Nick_Cave

pre 9 godina

Lovrenj lajks dis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AHTUNG DIHTUNG, 27. avgust 2014 11:24)


???

Ševa

pre 9 godina

Kad se pogleda druga strana, da su bili iskreni odgovor bi bio sledeći: "Odličan si igrač, ali nisi dovoljno lep i marketinški isplativ (kao recimo Hames). Šta ti je trebalo da ne podrzis saigrača Ronalda, kao najboljeg".

wlado

pre 9 godina

jednostavno je, stari igraci koji vec igraju za real ne prodaju dresove, novi prodaju, zato ce uskoro da zamene i benzemu, xabi alonsa, kheidiru...

deki

pre 9 godina

rekao je da je Messi najbolji na svetu i to se nesmije reci u realu. to ga je kostalo odlaska. isto yako je rekao higuain i morao je da napusti...

joca

pre 9 godina

A to je bilo odmah jasno...Ovaj Anceloti je lazovcina teska...Doveli su Rodrigeza,pa su zato htjeli da se otarase Di Marije.
(simke, 27. avgust 2014 11:15)

Mislim da je vise do Peresa nego do Ancelotija.

Nick_Cave

pre 9 godina

Fer i korektan fudbaler,steta sto ljudi iz navodno kraljevskog kluba ovako postupaju s njim,ali igraci sami sebe predstavljaju robom i pokazuju da je sve manje lojalnosti a vise gladi za kintom,te s toga i dozvoljavaju klubovima da brisu patos njima i da ih lincuju preko medija.Puno srece anhele...

X=iks

pre 9 godina

Odličan si igrač, ali nisi dovoljno lep (Ševa, 27. avgust 2014 11:39)

...kao, na primer, Modric. A ni Bale ne bi bio za bacanje, samo kad bi malo sredio frizuru.

реалан

pre 9 godina

У овом случају губи реал, један ми је од омиљених играча, пуно среће у манчестеру, иако навијам за Челзи. Супер што је у премијер лиги!!

xaxa

pre 9 godina

(malo zapadnije, 27. avgust 2014 17:41)

Najbolji dokaz kako niko nije iznad Reala je Ronaldo koji svaka 2-3 meseca trazi da mu povecaju platu a ovi mu svaki put ispune zelju

Miki27

pre 9 godina

Previse dobar igrac da bi sjedio na klupi i odlican posao Reala a i Utd iako se dosta njih ne slaze sa cijenom... Trenutno je Di Marija bolji igrac od Rodrigeza ali i taj ce biti paklen igrac za koju godinu a marketinski itekako isplativiji za Real od Di Marije! Ne volim takvo poslovanje Reala ali donosi veliku zaradu a u zadnje vrijeme i trofeje tako da svaka cast... Za 2-3 godine ocekujem da i Ronaldo ode, nadam se u povratku na OT! Nevezano za ovu vijest ali Ronaldo je za mene mnogo bolji bio u Utd, nekako je bio bezobrazniji i mnogo vise driblao i asistirao dok je u Realu prava gol masina... Znam da to zvuci cudno ali to je neko moje misljenje

madridista

pre 9 godina

Steta sto je otisao,stvarno vrhunski igrac.Hames nije bio los na SP-u.Kroos kao da se nije uklopio.Ne znam zasto toliko prepirke oko ovoga.Jeste,glupo je sto nije vise u Real-u ali sta sad.Ancelotti ma kakav da je,i da je lazovcina i peder nije bitno.On je doveo Real do titule lige sampiona a ne Mourinho.To vise nije bitno.