Fudbal 54

Ponedeljak, 25.08.2014.

23:34

Potvrda: Di Marija u Junajtedu!

Mančester Junajted i Real Madrid dogovorili su se oko transfera Anhela di Marije, koji je već stigao u trening centar ’Crvenih đavola’.

Potvrda: Di Marija u Junajtedu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

fun

pre 9 godina

Pa dobro da dovedo stopera i jednog centralnkg i bice super...imaju Runija RVP Matu Di Mariju Ereru u napadu,centralni jedan i stoper i bice dobra ekipa

Milasin

pre 9 godina

Treba im Vidic,da je Van Gal bio prosle sezone,nikad ga ne bi pustio da ode. Mancester ni za vreme Fergusona nije davao mnogo golova ali ih nije ni primao,imao je extra odbranu uvek,ovo sad smejurija,ovi ne bi ni u OFK bili u prvom timu!
Ne cenim Vidica mnogo samo sto je pobego iz reprezen.ali je bio car u mancesteru!!! Realno

dositej

pre 9 godina

propasce u junajtedu..ovaj tim nema pobednicki mentalitet nema hemiju..treba im jos dva stopera i zadnji vezni centralni vezni koji ce da pravi razliku..treba im jaja ture

Objektivno!

pre 9 godina

@(rs, 26. avgust 2014 11:09) Nemaju oni toliko para?! Hahahaha, baš me slatko nasmeja! Očigledno nisi upoznat sa finansijskim stanjem klubova i sa ugovorima koje je Junajted skoro potpisao?! Bolje nemoj da se razmećeš tim "znanjem", da ne ispadneš glup u društvu! P.S. za razliku od Barselone, Junajted nema zabranu dovođenja igrača!

rs

pre 9 godina

mancester ne zna sta radi di marija vrjedi tolike pare ali erera so i roho ja mislim da su precjenjeni.njima treba totalna rekonstrukcija kao sto je barsa uradila ali oni nemaju toliko para ali mogli su to sto imaju da bolje utrose

Antonio

pre 9 godina

Glupi United! To samo oni mogu! Da prodaju jednog Ronalda u naponu snage, koji je pri tom sam nepresušan izvor prihoda i da za isti novac kupe Di Mariju, koja na stranu svi kvaliteti, nije ni blizu (ni finansijski, ni igrački) Ronaldu, a pri tom želi iz Reala i Real jednostavno mora da ga proda. Samo glupi Utd!

brodarevo

pre 9 godina

Do marta veze žive nije imao i sad postade najbolji igrač Reala prošle sezone.Modrić je bio najkonstantniji igrač Reala prošle sezone, kada on nije igrao Realova igra je patila samo tako.A šta reći za Ramosa i njegovih takođe ubitačnih 2 mjeseca?

Zoki

pre 9 godina

@R Sta je poenta tvoje poruke? Da niko ne sme da pise komentare osim profesionalnih fudbalera? Niko ovde ne kaze da je veliki strucnjak, jednostavno pisemo sta mislimo.

R

pre 9 godina

Sve sami strucnjaci. Kontam da samo leze, sisaju pivo, cesu se po dlakavoj mesini (velikom, masnom stomaku) i dele savete kako bi ko trebao da igra. Pa da ste strucni gledali bi utakmicu sa trenerske klupe, a ne sa kauca u dnevnom boravku.

bzvz

pre 9 godina

Da je problem u igracima ne bi Ferguson bio prvak sa njima, sad ce ovaj da potrosi 200 mil funti i bude cetvrti? Pa sto Mojesu nisu dali te pare i bio bi cetvrti.

Nebojsa

pre 9 godina

Generalno, dobra je stvar dovodjenje Di Marije u United! Zamenice Janga po levoj strani koji ne zna nista drugo osim da pada u sesnaestercu a nigde nikog oko njega nema! Nadam se da Van Gal shvata da sa Smolingom i Dzonsom u odbrani ne moze da forsira formaciju 3-5-2!
Odprilike negde ovako:
De Hea-Valensija,Dzons,Roho,So-Erera,Flecer-Di Marija,Mata-Runi,Van Persi!
Sta mislite? Pod uslovom da United ne dovede vise nikog.

Madridista

pre 9 godina

Pa bas me zanima sta mislis ko je prvi saznao i objavio ako ne marka i as, Madridske novine ,znaju sta se desava u klubu, ostale novine,sajtovi samo kopiraju.Mislis li da bi Real pristaona tu cijenu?!! ne budi smijesan covece.

Djordje Užice

pre 9 godina

Umesto da dovedu dva krštena štopera, oni gomilaju na sredini ?!
Samo da bi, eto, kupili nekoga i to za ogromnu lovu ...
Poprilično nerezonski potez ...

Van Gal

pre 9 godina

Odlican potez ali dzabe kad im igra deluje nekako mrtvo kao da su se zasitili.Valensija,Nani,Jang,Kagava nekako mi se cini kao da im je dosadno u Junajtedu nema zara i zelje.Odbrana je kriminalna, kakav Januzaj,Flecer,Bleket i slicni.
Fale vrhunski stoperi i sveze krvi na sredini terena.Ne znam zasto Cicarita i dalje drze u klubu samo ga unistavaju ne igranjem.
Golman:Kasiljas(De Hea)
Odbrana:Dani Alves(Rafael),Benatja(Dzons),Humels(Smoling),So(Roho)
Zadnji vezni:Kedira(Felaini),Strotman(Erera)
Ofanzivni vezni:Di Marija(Kvadrado),Runi(Koke),Rojs(Mata)
Napad:Miler(Van Persi)
Da su napravili ovakvu ekipu, mogli bi da hraju Evropom ali ovako nista.Borba za sredinu tabele.Junajted je godinama bio u vrhu svetskog fudbala i cudi me sto nisu dovodili sa vremena na vreme nekog dobro igraca.Koliko su samo para dobili od prodaje Ronalda, nikad nisu dovodili neko zaista zvucno pojacanje osim Persija u poslednjih par godina a verujem da imaju brdo para jer su stedli.A realno sve igrace koje sam naveo mogli su da dovedu jer skoro svi su trazili novi klub sem Milera.

Lepo

pre 9 godina

Sad da dovedu jis jednog stopera ito vrbunskog ne moze Smoling,Dzons i Evans da budu stub odbrane ,ranije ih je Ferguson kombinovao sa Vidicem i Ferdinandom kad su vec krenule ucestale povrede njih dvojice i tako krpio odbranu.Sad to vise ne moze ,jedino sad mozda treba dovesti nekog zadnjeg veznog mogli bi da probaju Songa ili mozda M Biu .Na kraju sad se vidi kakav je trener bio Ferguson ,imao je i on promasaje ,ali secam se ranije kad su u ekipiO Sej,Evans,Flecer,Ves Braun ,Ricardson i i jos neki sa kakvim ekipama je on osvajao titule to je stvarno umece,s obzirom da su i tada igrali Gigs,Skols i Nevil koji su imali po 34,5 godina .Najveca greska uprave je sto su dozvolili odlazak Evre i Vidic koji bi ulivali sigurnost celoj odbrani.Nemanja bi bio uz Roha kao stoper i ovaj bi u njega bio jos bolji .Patris bi se menjao sa Lukom na beku jer je ovaj ipak previse mlad ne moze ipak on da bude sam na toj poziciji nema iskustva ,a uz Evru bi puno toga naucio.

666

pre 9 godina

@(Madridista, 26. avgust 2014 00:37)


A Marca i AS su izuzetno pouzdane novine? Konacna cifra je 59.7 milona funti sa dodatkom do nekih 63 ako Di Maria osvoji zlatnu loptu.

Di Marija je velemajstor

pre 9 godina

Di Marija, danas jedini preostali velemajstor fudbala! Kako taj barata loptom, kako je prima, vodi - nije mu ni Mesi ravan! Znam da cu izazvati negodovanje mnogih - nisam voleo "Mancester Juinajted" zbog "naseg" Vidica, koji je ukopao nasu reprezentaciju gde god i kad god je stigao, a sad cu zbog Di Marije sa posebnim simpatijama da pratim igre tog "Mancestera"!

klap klap

pre 9 godina

@oliver nedeljkovic

U bogatoj konkurenciji tvoj komentar je najgluplji i najbogatiji elementarnim fudbalskim neznanjem. Ako ništa drugo, bar si u nečemu prvi. Čestitam.

brufen od 400

pre 9 godina

Bas me zanima dje nadje taj podatak da transfer iznosi 59m kad transfer iznosi 75m plus 15 m ako Man. osvoji titulu. Procitaj spanske medije,marku ,as.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Madridista, 26. avgust 2014 00:37)

Ne znam na koje milione misliš.Verovatno ovih 75+15 računaš u funtama.Idi na skaj sports,marka i as su tabloidi.Transfer iznosi 59,7 miliona funti+ 4,3m funti adds on.

plemenski covjek

pre 9 godina

Junajted previse placa fudbalere.Pa koji klub bi dao tolike pare za Andjelka?
Ne razmisljaju racionalno vec se kockaju jer ne smeju da rizikuju da ne budu medju prve 4 u ENG.A plasim se da ce se to desiti sa ili bez njega.
Jednostavno nije to vise onaj stari MU.

vosa®

pre 9 godina

veliki mag,
Luj van Gal,
trosi enormne svote novca, pa onda ispada najveci trener ikad u ocima navijaca Jedinstva, mislim bezveze frajer potrosi blizu 160.000.000€ pa se prica da je vrh menadzer! Zamislite samo kada bi veliki SAF potrosio toliko evropskih novcanica u jednom prelaznom roku?!

Madridista

pre 9 godina

Bas me zanima dje nadje taj podatak da transfer iznosi 59m kad transfer iznosi 75m plus 15 m ako Man. osvoji titulu. Procitaj spanske medije,marku ,as.

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

ljudi, nije vam ovo PES, pa da ubacite igraca i picite

"di Maria-Mata-Runi -Van Persi"

doveden je pogresan igrac!!!on ne treba Man utd

Jedinstvu treba golman,4-6 odbrambenih igraca, barem 1 napadac(mozda i 2)

Imaju Matu i Kagavu,cak i Runi moze u vezni red,
Flecer Kerik da vezuju odbranu, i ona ostala buranija(Januzaj,Jang,Valensija)

Tuzno koliko su para oni pukli na Soa,Ereru,Roha i di Mariju-ukupno
165 miliona evra,strasno!!!
za te pare su lagano mogli dovesti:Humelsa,Nastasica,Markinjosa,F.Luisa,E.Kola,Balotelija,Ceha(na pozajmicu)

ne zna jedinstvo i to ti je...poslednji pravi transfer je bio RVP

55

pre 9 godina

Imace Junajted dobar tim u napadu. Di Maria ce definitivno donijeti zivost u "raspalom" samopouzdanju igraca junajteda otkako se fergi penzionisao.

Najidealniji sastav u ovom momentu :
------DE Gea---------

Rafael---Jones--Rojo---Shaw taktika 4-3-3

Valencia--Mata---Kagava

Di Maria---Van Persie--Rooney


ILI mozda bolje taktika da igraju 4-3-2-1 s' tim da je mala promjena samo u napadu, da bude gore usamljen Van Persie a iza njega odmah Runi i Di Maria.

Djavo

pre 9 godina

Sjajno! Nadam se da ce Di Marijinim dolaskom na Old Traford ubrzati igrace i dati jos vecu zelju za igrom! Naravno formacija da se promeni, mislim da 3-5-2 nije ta koja moze dosta da iznenadi. Moze se igrati 4-3-3 ili 4-4-2, i tu imaju prednost Di Marija i Januzaj ili Jang ili Valensija. Samo steta za Matu jer ovom formacijom nece igrati na svoju prirodnu poziciju.

CANTONA

pre 9 godina

Zvanicna cijena transfera je 59.7 miliona funti sa mogucnoscu rasta na 63.4 ukoliko osvoji Zlatnu loptu. Fantasticno pojacanje.Veliki igrac koji igra za ekipu,za time.GGMU

Chelsea

pre 9 godina

Konacno je presao!Hajde, pobogu vec nedeljama cas prelazi u PSG, cas u M.UNTD. cas ostaje u Realu.Ovo sve oko njega trajalo k'o neka meksicka serija! :-) :pPp

doktor

pre 9 godina

u najavi im spasava sezonu.. jos kad mi nekog centralnog veznog i kvalitetnog stopera doveli,strasan bi to bio tim.. mata-runi-andjelko i ispred rud van persi

CANTONA

pre 9 godina

Zvanicna cijena transfera je 59.7 miliona funti sa mogucnoscu rasta na 63.4 ukoliko osvoji Zlatnu loptu. Fantasticno pojacanje.Veliki igrac koji igra za ekipu,za time.GGMU

doktor

pre 9 godina

u najavi im spasava sezonu.. jos kad mi nekog centralnog veznog i kvalitetnog stopera doveli,strasan bi to bio tim.. mata-runi-andjelko i ispred rud van persi

Chelsea

pre 9 godina

Konacno je presao!Hajde, pobogu vec nedeljama cas prelazi u PSG, cas u M.UNTD. cas ostaje u Realu.Ovo sve oko njega trajalo k'o neka meksicka serija! :-) :pPp

vosa®

pre 9 godina

veliki mag,
Luj van Gal,
trosi enormne svote novca, pa onda ispada najveci trener ikad u ocima navijaca Jedinstva, mislim bezveze frajer potrosi blizu 160.000.000€ pa se prica da je vrh menadzer! Zamislite samo kada bi veliki SAF potrosio toliko evropskih novcanica u jednom prelaznom roku?!

bzvz

pre 9 godina

Da je problem u igracima ne bi Ferguson bio prvak sa njima, sad ce ovaj da potrosi 200 mil funti i bude cetvrti? Pa sto Mojesu nisu dali te pare i bio bi cetvrti.

Djavo

pre 9 godina

Sjajno! Nadam se da ce Di Marijinim dolaskom na Old Traford ubrzati igrace i dati jos vecu zelju za igrom! Naravno formacija da se promeni, mislim da 3-5-2 nije ta koja moze dosta da iznenadi. Moze se igrati 4-3-3 ili 4-4-2, i tu imaju prednost Di Marija i Januzaj ili Jang ili Valensija. Samo steta za Matu jer ovom formacijom nece igrati na svoju prirodnu poziciju.

Nebojsa

pre 9 godina

Generalno, dobra je stvar dovodjenje Di Marije u United! Zamenice Janga po levoj strani koji ne zna nista drugo osim da pada u sesnaestercu a nigde nikog oko njega nema! Nadam se da Van Gal shvata da sa Smolingom i Dzonsom u odbrani ne moze da forsira formaciju 3-5-2!
Odprilike negde ovako:
De Hea-Valensija,Dzons,Roho,So-Erera,Flecer-Di Marija,Mata-Runi,Van Persi!
Sta mislite? Pod uslovom da United ne dovede vise nikog.

Zoki

pre 9 godina

@R Sta je poenta tvoje poruke? Da niko ne sme da pise komentare osim profesionalnih fudbalera? Niko ovde ne kaze da je veliki strucnjak, jednostavno pisemo sta mislimo.

Di Marija je velemajstor

pre 9 godina

Di Marija, danas jedini preostali velemajstor fudbala! Kako taj barata loptom, kako je prima, vodi - nije mu ni Mesi ravan! Znam da cu izazvati negodovanje mnogih - nisam voleo "Mancester Juinajted" zbog "naseg" Vidica, koji je ukopao nasu reprezentaciju gde god i kad god je stigao, a sad cu zbog Di Marije sa posebnim simpatijama da pratim igre tog "Mancestera"!

klap klap

pre 9 godina

@oliver nedeljkovic

U bogatoj konkurenciji tvoj komentar je najgluplji i najbogatiji elementarnim fudbalskim neznanjem. Ako ništa drugo, bar si u nečemu prvi. Čestitam.

Lepo

pre 9 godina

Sad da dovedu jis jednog stopera ito vrbunskog ne moze Smoling,Dzons i Evans da budu stub odbrane ,ranije ih je Ferguson kombinovao sa Vidicem i Ferdinandom kad su vec krenule ucestale povrede njih dvojice i tako krpio odbranu.Sad to vise ne moze ,jedino sad mozda treba dovesti nekog zadnjeg veznog mogli bi da probaju Songa ili mozda M Biu .Na kraju sad se vidi kakav je trener bio Ferguson ,imao je i on promasaje ,ali secam se ranije kad su u ekipiO Sej,Evans,Flecer,Ves Braun ,Ricardson i i jos neki sa kakvim ekipama je on osvajao titule to je stvarno umece,s obzirom da su i tada igrali Gigs,Skols i Nevil koji su imali po 34,5 godina .Najveca greska uprave je sto su dozvolili odlazak Evre i Vidic koji bi ulivali sigurnost celoj odbrani.Nemanja bi bio uz Roha kao stoper i ovaj bi u njega bio jos bolji .Patris bi se menjao sa Lukom na beku jer je ovaj ipak previse mlad ne moze ipak on da bude sam na toj poziciji nema iskustva ,a uz Evru bi puno toga naucio.

brufen od 400

pre 9 godina

Bas me zanima dje nadje taj podatak da transfer iznosi 59m kad transfer iznosi 75m plus 15 m ako Man. osvoji titulu. Procitaj spanske medije,marku ,as.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Madridista, 26. avgust 2014 00:37)

Ne znam na koje milione misliš.Verovatno ovih 75+15 računaš u funtama.Idi na skaj sports,marka i as su tabloidi.Transfer iznosi 59,7 miliona funti+ 4,3m funti adds on.

666

pre 9 godina

@(Madridista, 26. avgust 2014 00:37)


A Marca i AS su izuzetno pouzdane novine? Konacna cifra je 59.7 milona funti sa dodatkom do nekih 63 ako Di Maria osvoji zlatnu loptu.

R

pre 9 godina

Sve sami strucnjaci. Kontam da samo leze, sisaju pivo, cesu se po dlakavoj mesini (velikom, masnom stomaku) i dele savete kako bi ko trebao da igra. Pa da ste strucni gledali bi utakmicu sa trenerske klupe, a ne sa kauca u dnevnom boravku.

Antonio

pre 9 godina

Glupi United! To samo oni mogu! Da prodaju jednog Ronalda u naponu snage, koji je pri tom sam nepresušan izvor prihoda i da za isti novac kupe Di Mariju, koja na stranu svi kvaliteti, nije ni blizu (ni finansijski, ni igrački) Ronaldu, a pri tom želi iz Reala i Real jednostavno mora da ga proda. Samo glupi Utd!

Objektivno!

pre 9 godina

@(rs, 26. avgust 2014 11:09) Nemaju oni toliko para?! Hahahaha, baš me slatko nasmeja! Očigledno nisi upoznat sa finansijskim stanjem klubova i sa ugovorima koje je Junajted skoro potpisao?! Bolje nemoj da se razmećeš tim "znanjem", da ne ispadneš glup u društvu! P.S. za razliku od Barselone, Junajted nema zabranu dovođenja igrača!

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

ljudi, nije vam ovo PES, pa da ubacite igraca i picite

"di Maria-Mata-Runi -Van Persi"

doveden je pogresan igrac!!!on ne treba Man utd

Jedinstvu treba golman,4-6 odbrambenih igraca, barem 1 napadac(mozda i 2)

Imaju Matu i Kagavu,cak i Runi moze u vezni red,
Flecer Kerik da vezuju odbranu, i ona ostala buranija(Januzaj,Jang,Valensija)

Tuzno koliko su para oni pukli na Soa,Ereru,Roha i di Mariju-ukupno
165 miliona evra,strasno!!!
za te pare su lagano mogli dovesti:Humelsa,Nastasica,Markinjosa,F.Luisa,E.Kola,Balotelija,Ceha(na pozajmicu)

ne zna jedinstvo i to ti je...poslednji pravi transfer je bio RVP

plemenski covjek

pre 9 godina

Junajted previse placa fudbalere.Pa koji klub bi dao tolike pare za Andjelka?
Ne razmisljaju racionalno vec se kockaju jer ne smeju da rizikuju da ne budu medju prve 4 u ENG.A plasim se da ce se to desiti sa ili bez njega.
Jednostavno nije to vise onaj stari MU.

Djordje Užice

pre 9 godina

Umesto da dovedu dva krštena štopera, oni gomilaju na sredini ?!
Samo da bi, eto, kupili nekoga i to za ogromnu lovu ...
Poprilično nerezonski potez ...

rs

pre 9 godina

mancester ne zna sta radi di marija vrjedi tolike pare ali erera so i roho ja mislim da su precjenjeni.njima treba totalna rekonstrukcija kao sto je barsa uradila ali oni nemaju toliko para ali mogli su to sto imaju da bolje utrose

fun

pre 9 godina

Pa dobro da dovedo stopera i jednog centralnkg i bice super...imaju Runija RVP Matu Di Mariju Ereru u napadu,centralni jedan i stoper i bice dobra ekipa

Milasin

pre 9 godina

Treba im Vidic,da je Van Gal bio prosle sezone,nikad ga ne bi pustio da ode. Mancester ni za vreme Fergusona nije davao mnogo golova ali ih nije ni primao,imao je extra odbranu uvek,ovo sad smejurija,ovi ne bi ni u OFK bili u prvom timu!
Ne cenim Vidica mnogo samo sto je pobego iz reprezen.ali je bio car u mancesteru!!! Realno

brodarevo

pre 9 godina

Do marta veze žive nije imao i sad postade najbolji igrač Reala prošle sezone.Modrić je bio najkonstantniji igrač Reala prošle sezone, kada on nije igrao Realova igra je patila samo tako.A šta reći za Ramosa i njegovih takođe ubitačnih 2 mjeseca?

55

pre 9 godina

Imace Junajted dobar tim u napadu. Di Maria ce definitivno donijeti zivost u "raspalom" samopouzdanju igraca junajteda otkako se fergi penzionisao.

Najidealniji sastav u ovom momentu :
------DE Gea---------

Rafael---Jones--Rojo---Shaw taktika 4-3-3

Valencia--Mata---Kagava

Di Maria---Van Persie--Rooney


ILI mozda bolje taktika da igraju 4-3-2-1 s' tim da je mala promjena samo u napadu, da bude gore usamljen Van Persie a iza njega odmah Runi i Di Maria.

Madridista

pre 9 godina

Bas me zanima dje nadje taj podatak da transfer iznosi 59m kad transfer iznosi 75m plus 15 m ako Man. osvoji titulu. Procitaj spanske medije,marku ,as.

Madridista

pre 9 godina

Pa bas me zanima sta mislis ko je prvi saznao i objavio ako ne marka i as, Madridske novine ,znaju sta se desava u klubu, ostale novine,sajtovi samo kopiraju.Mislis li da bi Real pristaona tu cijenu?!! ne budi smijesan covece.

Van Gal

pre 9 godina

Odlican potez ali dzabe kad im igra deluje nekako mrtvo kao da su se zasitili.Valensija,Nani,Jang,Kagava nekako mi se cini kao da im je dosadno u Junajtedu nema zara i zelje.Odbrana je kriminalna, kakav Januzaj,Flecer,Bleket i slicni.
Fale vrhunski stoperi i sveze krvi na sredini terena.Ne znam zasto Cicarita i dalje drze u klubu samo ga unistavaju ne igranjem.
Golman:Kasiljas(De Hea)
Odbrana:Dani Alves(Rafael),Benatja(Dzons),Humels(Smoling),So(Roho)
Zadnji vezni:Kedira(Felaini),Strotman(Erera)
Ofanzivni vezni:Di Marija(Kvadrado),Runi(Koke),Rojs(Mata)
Napad:Miler(Van Persi)
Da su napravili ovakvu ekipu, mogli bi da hraju Evropom ali ovako nista.Borba za sredinu tabele.Junajted je godinama bio u vrhu svetskog fudbala i cudi me sto nisu dovodili sa vremena na vreme nekog dobro igraca.Koliko su samo para dobili od prodaje Ronalda, nikad nisu dovodili neko zaista zvucno pojacanje osim Persija u poslednjih par godina a verujem da imaju brdo para jer su stedli.A realno sve igrace koje sam naveo mogli su da dovedu jer skoro svi su trazili novi klub sem Milera.

dositej

pre 9 godina

propasce u junajtedu..ovaj tim nema pobednicki mentalitet nema hemiju..treba im jos dva stopera i zadnji vezni centralni vezni koji ce da pravi razliku..treba im jaja ture

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

ljudi, nije vam ovo PES, pa da ubacite igraca i picite

"di Maria-Mata-Runi -Van Persi"

doveden je pogresan igrac!!!on ne treba Man utd

Jedinstvu treba golman,4-6 odbrambenih igraca, barem 1 napadac(mozda i 2)

Imaju Matu i Kagavu,cak i Runi moze u vezni red,
Flecer Kerik da vezuju odbranu, i ona ostala buranija(Januzaj,Jang,Valensija)

Tuzno koliko su para oni pukli na Soa,Ereru,Roha i di Mariju-ukupno
165 miliona evra,strasno!!!
za te pare su lagano mogli dovesti:Humelsa,Nastasica,Markinjosa,F.Luisa,E.Kola,Balotelija,Ceha(na pozajmicu)

ne zna jedinstvo i to ti je...poslednji pravi transfer je bio RVP

Di Marija je velemajstor

pre 9 godina

Di Marija, danas jedini preostali velemajstor fudbala! Kako taj barata loptom, kako je prima, vodi - nije mu ni Mesi ravan! Znam da cu izazvati negodovanje mnogih - nisam voleo "Mancester Juinajted" zbog "naseg" Vidica, koji je ukopao nasu reprezentaciju gde god i kad god je stigao, a sad cu zbog Di Marije sa posebnim simpatijama da pratim igre tog "Mancestera"!

Van Gal

pre 9 godina

Odlican potez ali dzabe kad im igra deluje nekako mrtvo kao da su se zasitili.Valensija,Nani,Jang,Kagava nekako mi se cini kao da im je dosadno u Junajtedu nema zara i zelje.Odbrana je kriminalna, kakav Januzaj,Flecer,Bleket i slicni.
Fale vrhunski stoperi i sveze krvi na sredini terena.Ne znam zasto Cicarita i dalje drze u klubu samo ga unistavaju ne igranjem.
Golman:Kasiljas(De Hea)
Odbrana:Dani Alves(Rafael),Benatja(Dzons),Humels(Smoling),So(Roho)
Zadnji vezni:Kedira(Felaini),Strotman(Erera)
Ofanzivni vezni:Di Marija(Kvadrado),Runi(Koke),Rojs(Mata)
Napad:Miler(Van Persi)
Da su napravili ovakvu ekipu, mogli bi da hraju Evropom ali ovako nista.Borba za sredinu tabele.Junajted je godinama bio u vrhu svetskog fudbala i cudi me sto nisu dovodili sa vremena na vreme nekog dobro igraca.Koliko su samo para dobili od prodaje Ronalda, nikad nisu dovodili neko zaista zvucno pojacanje osim Persija u poslednjih par godina a verujem da imaju brdo para jer su stedli.A realno sve igrace koje sam naveo mogli su da dovedu jer skoro svi su trazili novi klub sem Milera.

R

pre 9 godina

Sve sami strucnjaci. Kontam da samo leze, sisaju pivo, cesu se po dlakavoj mesini (velikom, masnom stomaku) i dele savete kako bi ko trebao da igra. Pa da ste strucni gledali bi utakmicu sa trenerske klupe, a ne sa kauca u dnevnom boravku.

brodarevo

pre 9 godina

Do marta veze žive nije imao i sad postade najbolji igrač Reala prošle sezone.Modrić je bio najkonstantniji igrač Reala prošle sezone, kada on nije igrao Realova igra je patila samo tako.A šta reći za Ramosa i njegovih takođe ubitačnih 2 mjeseca?

Antonio

pre 9 godina

Glupi United! To samo oni mogu! Da prodaju jednog Ronalda u naponu snage, koji je pri tom sam nepresušan izvor prihoda i da za isti novac kupe Di Mariju, koja na stranu svi kvaliteti, nije ni blizu (ni finansijski, ni igrački) Ronaldu, a pri tom želi iz Reala i Real jednostavno mora da ga proda. Samo glupi Utd!

Djordje Užice

pre 9 godina

Umesto da dovedu dva krštena štopera, oni gomilaju na sredini ?!
Samo da bi, eto, kupili nekoga i to za ogromnu lovu ...
Poprilično nerezonski potez ...

plemenski covjek

pre 9 godina

Junajted previse placa fudbalere.Pa koji klub bi dao tolike pare za Andjelka?
Ne razmisljaju racionalno vec se kockaju jer ne smeju da rizikuju da ne budu medju prve 4 u ENG.A plasim se da ce se to desiti sa ili bez njega.
Jednostavno nije to vise onaj stari MU.

55

pre 9 godina

Imace Junajted dobar tim u napadu. Di Maria ce definitivno donijeti zivost u "raspalom" samopouzdanju igraca junajteda otkako se fergi penzionisao.

Najidealniji sastav u ovom momentu :
------DE Gea---------

Rafael---Jones--Rojo---Shaw taktika 4-3-3

Valencia--Mata---Kagava

Di Maria---Van Persie--Rooney


ILI mozda bolje taktika da igraju 4-3-2-1 s' tim da je mala promjena samo u napadu, da bude gore usamljen Van Persie a iza njega odmah Runi i Di Maria.

Chelsea

pre 9 godina

Konacno je presao!Hajde, pobogu vec nedeljama cas prelazi u PSG, cas u M.UNTD. cas ostaje u Realu.Ovo sve oko njega trajalo k'o neka meksicka serija! :-) :pPp

Madridista

pre 9 godina

Bas me zanima dje nadje taj podatak da transfer iznosi 59m kad transfer iznosi 75m plus 15 m ako Man. osvoji titulu. Procitaj spanske medije,marku ,as.

vosa®

pre 9 godina

veliki mag,
Luj van Gal,
trosi enormne svote novca, pa onda ispada najveci trener ikad u ocima navijaca Jedinstva, mislim bezveze frajer potrosi blizu 160.000.000€ pa se prica da je vrh menadzer! Zamislite samo kada bi veliki SAF potrosio toliko evropskih novcanica u jednom prelaznom roku?!

Madridista

pre 9 godina

Pa bas me zanima sta mislis ko je prvi saznao i objavio ako ne marka i as, Madridske novine ,znaju sta se desava u klubu, ostale novine,sajtovi samo kopiraju.Mislis li da bi Real pristaona tu cijenu?!! ne budi smijesan covece.

rs

pre 9 godina

mancester ne zna sta radi di marija vrjedi tolike pare ali erera so i roho ja mislim da su precjenjeni.njima treba totalna rekonstrukcija kao sto je barsa uradila ali oni nemaju toliko para ali mogli su to sto imaju da bolje utrose

doktor

pre 9 godina

u najavi im spasava sezonu.. jos kad mi nekog centralnog veznog i kvalitetnog stopera doveli,strasan bi to bio tim.. mata-runi-andjelko i ispred rud van persi

dositej

pre 9 godina

propasce u junajtedu..ovaj tim nema pobednicki mentalitet nema hemiju..treba im jos dva stopera i zadnji vezni centralni vezni koji ce da pravi razliku..treba im jaja ture

bzvz

pre 9 godina

Da je problem u igracima ne bi Ferguson bio prvak sa njima, sad ce ovaj da potrosi 200 mil funti i bude cetvrti? Pa sto Mojesu nisu dali te pare i bio bi cetvrti.

CANTONA

pre 9 godina

Zvanicna cijena transfera je 59.7 miliona funti sa mogucnoscu rasta na 63.4 ukoliko osvoji Zlatnu loptu. Fantasticno pojacanje.Veliki igrac koji igra za ekipu,za time.GGMU

666

pre 9 godina

@(Madridista, 26. avgust 2014 00:37)


A Marca i AS su izuzetno pouzdane novine? Konacna cifra je 59.7 milona funti sa dodatkom do nekih 63 ako Di Maria osvoji zlatnu loptu.

Zoki

pre 9 godina

@R Sta je poenta tvoje poruke? Da niko ne sme da pise komentare osim profesionalnih fudbalera? Niko ovde ne kaze da je veliki strucnjak, jednostavno pisemo sta mislimo.

Djavo

pre 9 godina

Sjajno! Nadam se da ce Di Marijinim dolaskom na Old Traford ubrzati igrace i dati jos vecu zelju za igrom! Naravno formacija da se promeni, mislim da 3-5-2 nije ta koja moze dosta da iznenadi. Moze se igrati 4-3-3 ili 4-4-2, i tu imaju prednost Di Marija i Januzaj ili Jang ili Valensija. Samo steta za Matu jer ovom formacijom nece igrati na svoju prirodnu poziciju.

klap klap

pre 9 godina

@oliver nedeljkovic

U bogatoj konkurenciji tvoj komentar je najgluplji i najbogatiji elementarnim fudbalskim neznanjem. Ako ništa drugo, bar si u nečemu prvi. Čestitam.

Nebojsa

pre 9 godina

Generalno, dobra je stvar dovodjenje Di Marije u United! Zamenice Janga po levoj strani koji ne zna nista drugo osim da pada u sesnaestercu a nigde nikog oko njega nema! Nadam se da Van Gal shvata da sa Smolingom i Dzonsom u odbrani ne moze da forsira formaciju 3-5-2!
Odprilike negde ovako:
De Hea-Valensija,Dzons,Roho,So-Erera,Flecer-Di Marija,Mata-Runi,Van Persi!
Sta mislite? Pod uslovom da United ne dovede vise nikog.

Lepo

pre 9 godina

Sad da dovedu jis jednog stopera ito vrbunskog ne moze Smoling,Dzons i Evans da budu stub odbrane ,ranije ih je Ferguson kombinovao sa Vidicem i Ferdinandom kad su vec krenule ucestale povrede njih dvojice i tako krpio odbranu.Sad to vise ne moze ,jedino sad mozda treba dovesti nekog zadnjeg veznog mogli bi da probaju Songa ili mozda M Biu .Na kraju sad se vidi kakav je trener bio Ferguson ,imao je i on promasaje ,ali secam se ranije kad su u ekipiO Sej,Evans,Flecer,Ves Braun ,Ricardson i i jos neki sa kakvim ekipama je on osvajao titule to je stvarno umece,s obzirom da su i tada igrali Gigs,Skols i Nevil koji su imali po 34,5 godina .Najveca greska uprave je sto su dozvolili odlazak Evre i Vidic koji bi ulivali sigurnost celoj odbrani.Nemanja bi bio uz Roha kao stoper i ovaj bi u njega bio jos bolji .Patris bi se menjao sa Lukom na beku jer je ovaj ipak previse mlad ne moze ipak on da bude sam na toj poziciji nema iskustva ,a uz Evru bi puno toga naucio.

Milasin

pre 9 godina

Treba im Vidic,da je Van Gal bio prosle sezone,nikad ga ne bi pustio da ode. Mancester ni za vreme Fergusona nije davao mnogo golova ali ih nije ni primao,imao je extra odbranu uvek,ovo sad smejurija,ovi ne bi ni u OFK bili u prvom timu!
Ne cenim Vidica mnogo samo sto je pobego iz reprezen.ali je bio car u mancesteru!!! Realno

brufen od 400

pre 9 godina

Bas me zanima dje nadje taj podatak da transfer iznosi 59m kad transfer iznosi 75m plus 15 m ako Man. osvoji titulu. Procitaj spanske medije,marku ,as.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Madridista, 26. avgust 2014 00:37)

Ne znam na koje milione misliš.Verovatno ovih 75+15 računaš u funtama.Idi na skaj sports,marka i as su tabloidi.Transfer iznosi 59,7 miliona funti+ 4,3m funti adds on.

Objektivno!

pre 9 godina

@(rs, 26. avgust 2014 11:09) Nemaju oni toliko para?! Hahahaha, baš me slatko nasmeja! Očigledno nisi upoznat sa finansijskim stanjem klubova i sa ugovorima koje je Junajted skoro potpisao?! Bolje nemoj da se razmećeš tim "znanjem", da ne ispadneš glup u društvu! P.S. za razliku od Barselone, Junajted nema zabranu dovođenja igrača!

fun

pre 9 godina

Pa dobro da dovedo stopera i jednog centralnkg i bice super...imaju Runija RVP Matu Di Mariju Ereru u napadu,centralni jedan i stoper i bice dobra ekipa