Fudbal 110

Subota, 23.08.2014.

20:42

Di Marija nova 'sedmica' Junajteda!

Fudbaler Real Madrida Anhel di Marija postaće početkom sledeće nedelje novi član Mančester Junajteda.

Di Marija nova 'sedmica' Junajteda! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

ni klot, ni frket

pre 9 godina

ima, ima... ali nije lepo isto racunati Kjomuniti i titulu prvaka Evrope...
(millwall fc, 24. avgust 2014 08

Sta je "Kjomuniti"?

Neznalica

pre 9 godina

Fantastičan igrač stiže na Old Traford. To je pravo pojačanje i mogu da zamislim kako će biti teško odbranama kada se upakuju Di Marija, Mata, Runi i Van Persi. E sad, pitanje je koliko je to finansijski isplativ potez za Junajted. Tu je Real bolje prošao. Di Marija je u godinama kada niko ne može biti siguran kako će igrati za 2-3 godine pošto njegova igra prilično zavisi od fizikalija (brzina u tim godinama počinje da se gubi ako nisi Arjan Roben).

Ipak, ako jedan klub ne treba da brine o parama to je Junajted. Mogu sebi da dozvole luksuz da plaćaju Di Mariju 240.000 funti nedeljno i kada ne bude na vrhunskom nivou na kakvom je sada.

Da je odbrana malo jača Junajted bi mogao da se umeša čak i borbu za titulu sa Di Marijom. Ovo sve govorim iako, kao navijač Liverpula, želim Junajtedu da i ove godine budu sedmi, osmi. Sada je tako nešto nemoguće. Konačno pravi potez posrnulog giganta.

Na kraju, Real Madrid će, bez obzira na pojačanja koja su doveli, biti slabiji nego prošle godine. Ni jedan od dovedenih ne može da igra ono što je Di Marija davao Realu. Čak mislim da će sada morati Bejl da se pomeri baš na tu poziciju, znači da kao najskuplji igrač bude vodonoša ostalima. Koliko će on to hteti, videćemo.

mick

pre 9 godina

@jeremija a ko je kupio runija i ronalda sa 18 god pa napravio igrace? koliko legendi je mancester izbacio do sada? pogledaj sada bleketa, vilsona i dzejmsa na primer. sada se kupuju igraci jer su izgubili mnogo igraca u zadnje 2 godine sto zbog povreda sto zbog godina rio, vidara, skols, gigs, flecer(bolest), evra plus drastican pad forme nekih poput nanija, andersona, kleverlija. toliki br igraca ne moze da se nadoknadi iz skole. ubacili su neke iz skole ali moraju i da kupe nesto. a ti poredis junajted sa sitijem koji je krivac za te cene u tekstu i plate koje igraci dobijaju...

Nis

pre 9 godina

Pravi potez Mancestera,mnogo ce biti opasniji sa Di Marijom. Zanima me jedino ko ce da igra ODBRANU? Svi napred ne mogu da daju golova koliko ove rupe pozadi mogu da prime.

Anhel Di Marija

pre 9 godina

Hvala svima na lepim recima i zeljama, kada sam procitao ovoliko komentara podrske i ljudi koji mi se obracaju, sramota me bilo da ne napisem nista. Jedno mogu da vam obecam, a to je da cu dati 110% sebe na svakoj utakmici.
S postovanjem, vas Anhel

reAlno

pre 9 godina

Smesno je to kako ste do juce pljuvali po junajtedu I van galu, a sad cim je doslo preplaceno pojacanje odmah idete na titulu I odpisujete city koji je realno bolji I igracki I po pitanju trenera, ne cini jedan igrac Tim nego kolektiv.

Haizenberg

pre 9 godina

Veliko pojacanje za MU jer im je falio neki kreativac kakav je Di Marija.Po meni je bio najbolji igrac Reala zadnjih 10 utakmica prosle sezone i bas me cudi da su se odlucili da ga prodaju bez obzira na dobru ponudu MU jer novac Realu nije neophodan a vec protiv Atletika se osetio njegov izostanak.Fergi bi sa ovim timom bio u tri ali za Van Gala bas i nisam siguran.

CZRS

pre 9 godina

Za ove što govore da Junajted troši, jeste troši, to niko ne spori. Junajted tradicionalno i kupuje igrače ali i pruža šansu mladim igračima iz svoje škole. Trenutno su aktuelni Januzaj, Lingard, Bleket, Vilson, Majkl Kin, Niki Pauel nije iz škole kluba ali je došao sa nekih 18 godina, uglavnom i on će dobiti šansu. Od svih nabrojanih trenutno se čini najveći potencijal imaju Januzaj i Vilson. Dakle niko ne kaže da Junajted ne troši, troši(iako je u istoriji PL tek četvrti po potrošnji iza Sitija, Čelzija i Liverpula) ali tradicionalno i daje šansu svojim talentima, to je tako oduvijek. A malo je klubova danas koji svojim talentima pružaju konkretnu priliku da se dokažu. Pa evo Čelzi svoje šalje po nekakvim pozajmicama stalno.

Tottenham

pre 9 godina

@Di Maria MUFC, ako igra 3-5-2 nece covek sigurno igrati sa jednim pravim stoperom, tj nije ni Roho stoper ali ce ga igrati gotovo sigurno kad se So oporavi, De Hea, Dzons, Smoling (bolje nemaju sem ako ne kupe), Roho, desno Valensija verovatno, So levo, sredina Herera, Mata, Di Marija, napad Runi i Van Persi, tako deluje logicnije.

karager

pre 9 godina

@brufen od 400

hahah, kakav bre klub i navijanje, pa svi ste krenuli da navijate za mancester zbog vidica pa vam je sad glupo da prekinete, prznajte sebi bar nesto. Plus ne pomaze tu ni Di Maria, otisao je ferguson, vase vreme je proslo. Dovidjenja

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Tooo jedva cekam da potpise.Prelazak Di Marije u Junajted ce mi biti najlepsi poklon za rodjendan!Jos kad bi Partizan nekog doveo,uff to bi bio jos lepsi poklon.

Berezutsky

pre 9 godina

Too bre ponovo cemo da haramo svetom! GGMU!!!Nama je samo trebao novi veznjak.Od kad se Skols penzionisao ( drugi put) mi smo se raspali.GGMU!!!

odgovor svim komentarima

pre 9 godina

DiMaria MUFC ti ill nikada nisi gledao fudbal ili nemaš pojma o fudbalu ili apsolutno ne poznaješ igrače tima za koji navodno navijaš. Rafael i Luke Shaw su klasični ofanzivni krilni bekovi a ne centralni bekovi odnosno štoperi. Rojo je takođe levi bek ali ima sposobnost da kao i Bane Ivanović igra štopera. Zadnju trojku MU mogu igrati Smalling, Evans i Jones eventualno i Rojo. MU mora do prvog septembra da dovede još jednog štopera da bi tokom sezone mogli da igraju 343 što je zapravo sistem koji igraju a ne 3412 kako to predstavljaju oni koji se ama baš ništa ne razumeju u fudbal. MU je moćna ekipa ali najkompletniji su Chelsea Man.City sa najjačom klupom.

veselin

pre 9 godina

s obzirom da navijam za ove klubove(MU mi je ipak drazi), odabrao je pravu stvar. Mnogo je dobar igrac, po meni ponajbolji u prosloj sezoni. Konacno Mancester da kupi vrhunskog igraca!

nedodjija

pre 9 godina

E sto volim ove navijace Junajteda iz Srbije, pa kazu mi ovo, mi ono... Ko bre vi? Sta vi brojite, kakve trofeje, pa vi Englesku ni preko Skajpa niste videli. Deca koja se u drustvu predstavljaju trofejima Junajteda.

sport bili

pre 9 godina

Prošle sezone Real prodade Ozila Arsenalu (i pri tom zaradiše) i po komentarima ispadoše najgluplji klub na svetu. Poznato je ko je šta osvojio. Ove godine prodaju Di Mariju (skuplje nego što su ga kupili) i opet su glupi.
Duga je sezona i na kraju se broje trofeji i novci!

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Gledao sam pre neki dan na sport klubu analizu prvog kola premier lige i lik je dao odlican komentar da man utd ceka sudbina liverpula i slazem se sa njim. Mnogo toga ne stima u njihovom sastavu losa selekcija igraca lose kupovine sve se to odrazilo na prošlu a odrazice se i na ovu sezonu kako je pocela. Mislim da moze da dodje do mesta za ligu sampiona ali do titule veoma tesko skoro nemoguce.

EuroNix

pre 9 godina

Peticija da se Ronaldo kazni https://www.change.org/p/liga-de-futbol-profesional-sancionar-a-cristiano-ronaldo-por-su-triple-agresi%C3%B3n-a-diego-god%C3%ADn

eeee

pre 9 godina

Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.
(Di Maria MUFC, 23. avgust 2014 22:36)

Fali ti jedan igrac, pretpostavljam da si hteo da stavis Matu na sredinu a Runija u napad. Inace, moje skromno misljenje je da treba forsirati Dzonsa kao stopera. Ovde u komentarima ga cesto potcenjuju, pljuju i pricaju kako ne moze da zameni Vidica, ali mislim da bi trebalo imati na umu da je Dzons dve i po godine mladji nego sto je bio Vidic kada je dosao u Mancester. Kada je bio u njegovim godinama, Vidic je od iskustva imao 27 utakmica za Spartak i 64 za Crvenu Zvezdu, dok sa druge strane Dzons ima 40 utakmica za Blekburn i 105 za Mancester Junajted. Jeste tacno da je jos uvek daleko od Vidicevog nivoa i da ima povremene kikseve, ali je veliki borac bas kao i Vidic i mislim da ima potencijala da bude vrhunski stoper.

nesa

pre 9 godina

Mogu dovesti koga hoce ali MU nikada nece biti ono sto je bio. Kriza je mnogo dublja da bi je resio jedan dobar fudbaler. To samo slep ne vidi.

Milos

pre 9 godina

Karager pusti ljude na miru, vidis da su napredni. Krenuli su odmah u drugi razred i preskocili prvi, posto ih to usporavalo. Kod njih je tri vece od pet i jedan vece od tri...
(???, 23. avgust 2014 22:13)

A kod vas je 18 veće od 20 i 7 je veće od 11.

brufen od 400

pre 9 godina

@brufen od 400
To sto mislis da ste najveci klub u Engleskoj je verovatno zato sto u trofeje brojis liga kupove i komjuniti sildove, a mi neki brojimo lige sampiona i kupove UEFA. A za Di Mariju svaka cast. Vrhunski igrac, jos samo da vidimo kako ce se snaci u Jedinstvu sa onom ispusenom mustiklom od trenera. Sezona je dugacka i svako moze da dobije svakoga. Neozbiljno je u avgustu pricati ko ce na kraju biti u top 4, ali sa ovim pojacanjem tim iz predgradja Mancestera je dosta poboljsao svoje sanse....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SG8, 23. avgust 2014 22:08)

Sinak,mi neki pored svih trofeja brojimo titule prvaka Engleske kojih United ima 20 naspram 18 liverpulovih, FA kupove kojih United ima 11 naspram 7 liverpulovih, 3 titule u LŠ,2 titule prvaka sveta i 62 trofeja ukupno naspram liverpulovih 59.E mi to brojimo.

SG8

pre 9 godina

@brufen od 400
To sto mislis da ste najveci klub u Engleskoj je verovatno zato sto u trofeje brojis liga kupove i komjuniti sildove, a mi neki brojimo lige sampiona i kupove UEFA. A za Di Mariju svaka cast. Vrhunski igrac, jos samo da vidimo kako ce se snaci u Jedinstvu sa onom ispusenom mustiklom od trenera. Sezona je dugacka i svako moze da dobije svakoga. Neozbiljno je u avgustu pricati ko ce na kraju biti u top 4, ali sa ovim pojacanjem tim iz predgradja Mancestera je dosta poboljsao svoje sanse....

why always me

pre 9 godina

Luzerpulovci šta bi sa onim kako luzerpul igra LŠ sledeće sezone i kako će svi world class igrači samo trčati u luzerpul a "jadno i bedno Jedinstvo" će da propadne?Od svih tih world class igrača koje ste najavljivali stigli su lalana,Lambert,Kan,Lovren na čelu sa nindža kornjačom Balotelijem.Pa kako to da Di Maria nije otišao u taj ultra mega giga luzerpul koji igra u LŠ?
(mrmot, 23. avgust 2014 21:50)

Bane, dete, procitaj neku knjigu, komentari su ti svi isti, a recnik takav da i dizelasi iz 90-ih u poredjenju sa tobom izgledaju kao akademici. A sto se tice Di Marije, pa za te pare ko ne bi dosao ili se i njemu 'ostvario san'.

Di Maria MUFC

pre 9 godina

Di Maria welcome to Manchester! Polako sve dolazi na svoje mesto u crvenom delu ovog grada. Ovakav igrač je vredan para uloženih u njega. Uprava Reala je pokazala da ga ne ceni dovoljno i mislim da su sada mnogo izgubili. Neko pre mene je govorio da je potrebno dovesti štopera, ali mislim da će u Van Galovom sistemu Roho igrati štopera a levog beka Šo. Možda grešim ali mislim da Roho može da pokrije obe pozicije. Što se tiče veznog reda kad se vrati Erera on će doneti kreativnost i napad sa Van Persijem i Runijem će biti još opasniji. Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.

???

pre 9 godina

Karager pusti ljude na miru, vidis da su napredni. Krenuli su odmah u drugi razred i preskocili prvi, posto ih to usporavalo. Kod njih je tri vece od pet i jedan vece od tri...

Ja

pre 9 godina

@mrmot Mozda Liverpul nije trazio te igrace? Posebno ne Di Mariju, jer tu vec ima Sterlinga i Kutinja. Usput onako, izgleda da im je vaznije da uzmu vise para nego da igraju LS u normalnom okruzenju.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Najjače je kad "navijači" MU požele dobrodošlicu "svom" novom igraču na sajtu b92...
Evo di Maria potrčao da vam se svima zahvali na lepim rečima...

Devil

pre 9 godina

Mi navijači Mančester Junajteda sa ponosom brojimo 20 titula prvaka Engleske (rekord), 3 titule LŠ, 11 FA kupova(rekord), 2 titule prvaka sveta (rekord), 4 Liga kupa, 20 Komjuniti Šildova (rekord), 1 kup kupova i 1 uefa super kup.Ja izbrojao 62.Ko drugi prebroji do 62 nek se javi.Jel ima takvih u Engleskoj?Nema.Molim lepo.Ja ne znam,Real i Atletiko se kolju za super kup Španije, pišu novine kako je Real izjednačio Barsine trofeje na 78-78 sa sve super kupovima,samo gospoda navijači liverpula izmišljaju toplu vodu i računaju šta im se računa.Pa vreme vas pregazilo stručnjaci.

Miki27

pre 9 godina

Dobrodosao Anhele, konacno dostojna zamjena za Ronalda i br 7 za kojeg svaki navijac Utd zna koliko znaci u klupskoj istoriji... Koliko god da ga plate nece pogrijesiti jer im treba ovaj transfer! Em jer se radi o sjajnom igracu, em da se pokaze moc Utd da moze da dovede svetsko ime i bez Evrope... Za ove sto se brinu o parama koje Utd trosi, e pa razlika je jer su to pare koje Utd sam zaradi a ne od bogatih gazdi koji na vjestacki nacin upumpavaju novac u svoje klubove! Meni to ne smeta ali mi se svakako vise svidja nacin poslovanja Utd... Ako moze i stoper ali je po meni bitniji veznak, neki tipa Vidala koji ce da uteruje strah protivnickim igracima i da se opet od OT napravi tvrdjava! Sad ce biti zanimljivo i formacija koju ce VG forsirati, ne znam da li ce zadrzati 3-5-2! Milsim da ce preci na 4-3-3...

perica22

pre 9 godina

Di Maria je kupljen za 25 milona eura

Posto se prica da je prelazak u Man utd izmedju 60-70, veoma lepa zarada Reala

Bice novi transfer rekord Reala,sad ga drzi Ozil(Ezil) sa 50 mil.evra(igraci koji su napustili klub)

Crni_Vitez_velike_lože_Orijenta

pre 9 godina

Auh al' zavist puca na sve strane kod navijača Liverpula,kao po običaju sad Di Maria po njima nije toliko dobar igrač čim je prešao u Junajted a po forumima mole Boga da ga uprava Liverpula dovede.Bolje da postave pitanje zašto su pukli 120 miliona funti u ovom prelaznom roku na deset prosečnih igrača i ko im je branio da dovedu Di Mariu u Liverpul?Ferguson?FA?Britanska kraljica?CIA?MI6?Vatikan?Ali pre će biti da je njihova uprava nesposobna.

Jeremija

pre 9 godina

Verujem da na ovaj transfer Junajteda neće imati niko ništa protiv a ljudi će samo ovo leto spucati preko 150 miliona evra u transfere. A onda je City veštački klub a Junajted pravi igrače?! A to što imaju najskuplji napadački tandem u istoriji fudbala je tek posebna priča. Samo na plate Persija i Runija daju više od pola miliona evra nedeljno! Ali takva su pravila tržišta i ne treba tu mnogo pametovati, samo me nervira kada se napada recimo City da previše troši na transfere a ovamo Junajted i Liverpul ne znaju gde udaraju koliko se razbacuju.
PS. Svaka čast Di Mariji, ali čitajući ovde komentare stiče se utisak da je dečko boji od Ronalda i Mesija zajedno. Imam neki osećaj da neće ispuniti očekivanja u Junajtedu, no videćemo.

iiii

pre 9 godina

Jeremija, koliko lupetas. Poenta je da siti i celsi trose mnogo zato sto su im dosli rusi i arapi i ni iz cega stvorili 'veliku' ekipu. Ovaj junajted je gradjen zadnjih 26 godina dok je Ferguson bio na celu, i kretali su sa mnogo manjim transferima, a sa svojim rastom i napretkom, rasla je i finansijska moc kluba, a samim tim i transferi. Dakle, nisu od jednog tima iz sredine tabele, ili donjeg dela tabele, preko noci postali to sto jesu.

Ja

pre 9 godina

@dzukac Ma adidas im je odmah isplatio kes na ruke, eno dave se u parama. A City i Chelsea nemaju sponzore? Koga je bre jedinstvo prodalo posle Ronalda? Samo Runi Van Persie primaju pola miliona nedeljno.

malo zapadnije

pre 9 godina

di marija je najbolji igrac reala isto kao sto je i ozil prosle godine bio...de levati man'te se prosipanja bombi...sve strucnjak do strucnjaka...reko bi covjek da bi imali barem jednog da nam vidi reprezentaciju koliko vas se pravi vrhunskim selektorima...cudi me kako je real uzeo deset titula sa tako glupim ljudima u strucnom stabu....zapanjujuće. ..cccc

mrmot

pre 9 godina

Luzerpulovci šta bi sa onim kako luzerpul igra LŠ sledeće sezone i kako će svi world class igrači samo trčati u luzerpul a "jadno i bedno Jedinstvo" će da propadne?Od svih tih world class igrača koje ste najavljivali stigli su lalana,Lambert,Kan,Lovren na čelu sa nindža kornjačom Balotelijem.Pa kako to da Di Maria nije otišao u taj ultra mega giga luzerpul koji igra u LŠ?

neutralni felsh

pre 9 godina

Daj bre nista neverujem vise ovim novinarima,dok nevidim da igra za njih.
(No Name, 23. avgust 2014 20:40)

totalna istina. mada lozane vec uveliko prepravljaju unitedovu formaciju ;)

laik

pre 9 godina

a kad pogledate na terenu, igrač klase kleverlija dodaje di mariji.. dok se ne reše janga, velikog talenta januzaja, flecera, smaliga, evansa itd, dzabe di maria, na žalost

brufen od 400

pre 9 godina

Ovo da je utd najveci klub u engleskoj i institucija fudbala je presmesno, ali hajde to nego sto se di mario dize u nebesa, pa taj lik je igrao dobro samo zato sto je real igrao dobro, 4. mesto ne da nije zagarantovano nego ce vas celsi i siti busiti samo tako a dace bog i liverpul
(karager, 23. avgust 2014 20:47)

Aj beži u mišiju rupu iz koje si izmileo tek prošle sezone a gde si bio četvrt veka?Jedan Di Maria je bolje pojačanje od svih onih levaka koje je naređao luzerpul za jednog Suareza.United najveći i najtrofejniji klub u Engleskoj.Pametnom dosta.Ljubomorni luzerpulovci nek ne čitaju komentare ako im se ne sviđa činjenično stanje.

dzukac

pre 9 godina

@Ja
Ako pratiš fudbal verovatno znaš da je "siroto jedinstvo" dobilo 942 miliona eura za desetogodišnji sponzorski ugovor od Adidasa.

IVORY

pre 9 godina

Neko će da izvisi za prva četiri,ili Arsenal ili Liverpul,pošto su Čelzi,Sity i sad United gotovo sigurna trojka.Anćeloti da se pokupi i da ide pa neka deda Florentino vodi Real sa Hamesom umesto Di Marie.

Bili

pre 9 godina

Samo dodji! Polako. Ne mora ni ove god. da bude nesto. Jos 2-3 pojacanja i onda krecemoooo. Ovo je idealna situacija da dolaskom budes gazda u klubu narednih 5 god. Ovo sto je real uradio DI MARIJI to je katastrofa!! To se vraca kao bumerang. A neverovatno koliko nemaju sluha igraci da im je ovo prilika da budu vazni srafovi. Svi koji su odbili MU ubrzo ce u svojim gigantima grejati klupu. Primer im je DI MARIJA koji je izginuo celu sezonu. Narocito finis i bio najbolji igrac. DOBRO DOSAO!!

Milos

pre 9 godina

Užas za Real,videlo se sinoć da bez Di Marie to nije ista ekipa i vrhunsko pojačanje za United.Kad im se vrate svi povređeni igrači,sa Di Mariom u ekipi a bez igranja u evropi i napad na titulu je realan.

rafolirant

pre 9 godina

Di Maria welcome to Manchester! Polako sve dolazi na svoje mesto u crvenom delu ovog grada. Ovakav igrač je vredan para uloženih u njega. Uprava Reala je pokazala da ga ne ceni dovoljno i mislim da su sada mnogo izgubili. Neko pre mene je govorio da je potrebno dovesti štopera, ali mislim da će u Van Galovom sistemu Roho igrati štopera a levog beka Šo. Možda grešim ali mislim da Roho može da pokrije obe pozicije. Što se tiče veznog reda kad se vrati Erera on će doneti kreativnost i napad sa Van Persijem i Runijem će biti još opasniji. Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.

fudbal

pre 9 godina

kako je di maria bio najzasluzniji? brate razumem da ga svi gotove strašan je fudbaler odličan je bio jedan od najbitnijih u realu ali zašto svi zaboravljaju ramosa,ronalda i bejla? bez ramosa i ronalda ništa ne bi bilo osvojeno!

ajk

pre 9 godina

ako je istina ovo je transfer leta,fali sad samo jos 1 kvalitetan stoper,nadam se Benatia ili nas Matija,i jedan da poveze sredinu,pa ce se videti pravo lice velikog Van Gala. GGMU !

karager

pre 9 godina

Ovo da je utd najveci klub u engleskoj i institucija fudbala je presmesno, ali hajde to nego sto se di mario dize u nebesa, pa taj lik je igrao dobro samo zato sto je real igrao dobro, 4. mesto ne da nije zagarantovano nego ce vas celsi i siti busiti samo tako a dace bog i liverpul

Milos

pre 9 godina

Užas za Real,videlo se sinoć da bez Di Marie to nije ista ekipa i vrhunsko pojačanje za United.Kad im se vrate svi povređeni igrači,sa Di Mariom u ekipi a bez igranja u evropi i napad na titulu je realan.

fudbal

pre 9 godina

kako je di maria bio najzasluzniji? brate razumem da ga svi gotove strašan je fudbaler odličan je bio jedan od najbitnijih u realu ali zašto svi zaboravljaju ramosa,ronalda i bejla? bez ramosa i ronalda ništa ne bi bilo osvojeno!

veselin

pre 9 godina

s obzirom da navijam za ove klubove(MU mi je ipak drazi), odabrao je pravu stvar. Mnogo je dobar igrac, po meni ponajbolji u prosloj sezoni. Konacno Mancester da kupi vrhunskog igraca!

Jeremija

pre 9 godina

Verujem da na ovaj transfer Junajteda neće imati niko ništa protiv a ljudi će samo ovo leto spucati preko 150 miliona evra u transfere. A onda je City veštački klub a Junajted pravi igrače?! A to što imaju najskuplji napadački tandem u istoriji fudbala je tek posebna priča. Samo na plate Persija i Runija daju više od pola miliona evra nedeljno! Ali takva su pravila tržišta i ne treba tu mnogo pametovati, samo me nervira kada se napada recimo City da previše troši na transfere a ovamo Junajted i Liverpul ne znaju gde udaraju koliko se razbacuju.
PS. Svaka čast Di Mariji, ali čitajući ovde komentare stiče se utisak da je dečko boji od Ronalda i Mesija zajedno. Imam neki osećaj da neće ispuniti očekivanja u Junajtedu, no videćemo.

IVORY

pre 9 godina

Neko će da izvisi za prva četiri,ili Arsenal ili Liverpul,pošto su Čelzi,Sity i sad United gotovo sigurna trojka.Anćeloti da se pokupi i da ide pa neka deda Florentino vodi Real sa Hamesom umesto Di Marie.

sport bili

pre 9 godina

Prošle sezone Real prodade Ozila Arsenalu (i pri tom zaradiše) i po komentarima ispadoše najgluplji klub na svetu. Poznato je ko je šta osvojio. Ove godine prodaju Di Mariju (skuplje nego što su ga kupili) i opet su glupi.
Duga je sezona i na kraju se broje trofeji i novci!

Bili

pre 9 godina

Samo dodji! Polako. Ne mora ni ove god. da bude nesto. Jos 2-3 pojacanja i onda krecemoooo. Ovo je idealna situacija da dolaskom budes gazda u klubu narednih 5 god. Ovo sto je real uradio DI MARIJI to je katastrofa!! To se vraca kao bumerang. A neverovatno koliko nemaju sluha igraci da im je ovo prilika da budu vazni srafovi. Svi koji su odbili MU ubrzo ce u svojim gigantima grejati klupu. Primer im je DI MARIJA koji je izginuo celu sezonu. Narocito finis i bio najbolji igrac. DOBRO DOSAO!!

nedodjija

pre 9 godina

E sto volim ove navijace Junajteda iz Srbije, pa kazu mi ovo, mi ono... Ko bre vi? Sta vi brojite, kakve trofeje, pa vi Englesku ni preko Skajpa niste videli. Deca koja se u drustvu predstavljaju trofejima Junajteda.

dzukac

pre 9 godina

@Ja
Ako pratiš fudbal verovatno znaš da je "siroto jedinstvo" dobilo 942 miliona eura za desetogodišnji sponzorski ugovor od Adidasa.

eeee

pre 9 godina

Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.
(Di Maria MUFC, 23. avgust 2014 22:36)

Fali ti jedan igrac, pretpostavljam da si hteo da stavis Matu na sredinu a Runija u napad. Inace, moje skromno misljenje je da treba forsirati Dzonsa kao stopera. Ovde u komentarima ga cesto potcenjuju, pljuju i pricaju kako ne moze da zameni Vidica, ali mislim da bi trebalo imati na umu da je Dzons dve i po godine mladji nego sto je bio Vidic kada je dosao u Mancester. Kada je bio u njegovim godinama, Vidic je od iskustva imao 27 utakmica za Spartak i 64 za Crvenu Zvezdu, dok sa druge strane Dzons ima 40 utakmica za Blekburn i 105 za Mancester Junajted. Jeste tacno da je jos uvek daleko od Vidicevog nivoa i da ima povremene kikseve, ali je veliki borac bas kao i Vidic i mislim da ima potencijala da bude vrhunski stoper.

ajk

pre 9 godina

ako je istina ovo je transfer leta,fali sad samo jos 1 kvalitetan stoper,nadam se Benatia ili nas Matija,i jedan da poveze sredinu,pa ce se videti pravo lice velikog Van Gala. GGMU !

Devil

pre 9 godina

Mi navijači Mančester Junajteda sa ponosom brojimo 20 titula prvaka Engleske (rekord), 3 titule LŠ, 11 FA kupova(rekord), 2 titule prvaka sveta (rekord), 4 Liga kupa, 20 Komjuniti Šildova (rekord), 1 kup kupova i 1 uefa super kup.Ja izbrojao 62.Ko drugi prebroji do 62 nek se javi.Jel ima takvih u Engleskoj?Nema.Molim lepo.Ja ne znam,Real i Atletiko se kolju za super kup Španije, pišu novine kako je Real izjednačio Barsine trofeje na 78-78 sa sve super kupovima,samo gospoda navijači liverpula izmišljaju toplu vodu i računaju šta im se računa.Pa vreme vas pregazilo stručnjaci.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Najjače je kad "navijači" MU požele dobrodošlicu "svom" novom igraču na sajtu b92...
Evo di Maria potrčao da vam se svima zahvali na lepim rečima...

iiii

pre 9 godina

Jeremija, koliko lupetas. Poenta je da siti i celsi trose mnogo zato sto su im dosli rusi i arapi i ni iz cega stvorili 'veliku' ekipu. Ovaj junajted je gradjen zadnjih 26 godina dok je Ferguson bio na celu, i kretali su sa mnogo manjim transferima, a sa svojim rastom i napretkom, rasla je i finansijska moc kluba, a samim tim i transferi. Dakle, nisu od jednog tima iz sredine tabele, ili donjeg dela tabele, preko noci postali to sto jesu.

mrmot

pre 9 godina

Luzerpulovci šta bi sa onim kako luzerpul igra LŠ sledeće sezone i kako će svi world class igrači samo trčati u luzerpul a "jadno i bedno Jedinstvo" će da propadne?Od svih tih world class igrača koje ste najavljivali stigli su lalana,Lambert,Kan,Lovren na čelu sa nindža kornjačom Balotelijem.Pa kako to da Di Maria nije otišao u taj ultra mega giga luzerpul koji igra u LŠ?

brufen od 400

pre 9 godina

Ovo da je utd najveci klub u engleskoj i institucija fudbala je presmesno, ali hajde to nego sto se di mario dize u nebesa, pa taj lik je igrao dobro samo zato sto je real igrao dobro, 4. mesto ne da nije zagarantovano nego ce vas celsi i siti busiti samo tako a dace bog i liverpul
(karager, 23. avgust 2014 20:47)

Aj beži u mišiju rupu iz koje si izmileo tek prošle sezone a gde si bio četvrt veka?Jedan Di Maria je bolje pojačanje od svih onih levaka koje je naređao luzerpul za jednog Suareza.United najveći i najtrofejniji klub u Engleskoj.Pametnom dosta.Ljubomorni luzerpulovci nek ne čitaju komentare ako im se ne sviđa činjenično stanje.

Miki27

pre 9 godina

Dobrodosao Anhele, konacno dostojna zamjena za Ronalda i br 7 za kojeg svaki navijac Utd zna koliko znaci u klupskoj istoriji... Koliko god da ga plate nece pogrijesiti jer im treba ovaj transfer! Em jer se radi o sjajnom igracu, em da se pokaze moc Utd da moze da dovede svetsko ime i bez Evrope... Za ove sto se brinu o parama koje Utd trosi, e pa razlika je jer su to pare koje Utd sam zaradi a ne od bogatih gazdi koji na vjestacki nacin upumpavaju novac u svoje klubove! Meni to ne smeta ali mi se svakako vise svidja nacin poslovanja Utd... Ako moze i stoper ali je po meni bitniji veznak, neki tipa Vidala koji ce da uteruje strah protivnickim igracima i da se opet od OT napravi tvrdjava! Sad ce biti zanimljivo i formacija koju ce VG forsirati, ne znam da li ce zadrzati 3-5-2! Milsim da ce preci na 4-3-3...

Crni_Vitez_velike_lože_Orijenta

pre 9 godina

Auh al' zavist puca na sve strane kod navijača Liverpula,kao po običaju sad Di Maria po njima nije toliko dobar igrač čim je prešao u Junajted a po forumima mole Boga da ga uprava Liverpula dovede.Bolje da postave pitanje zašto su pukli 120 miliona funti u ovom prelaznom roku na deset prosečnih igrača i ko im je branio da dovedu Di Mariu u Liverpul?Ferguson?FA?Britanska kraljica?CIA?MI6?Vatikan?Ali pre će biti da je njihova uprava nesposobna.

why always me

pre 9 godina

Luzerpulovci šta bi sa onim kako luzerpul igra LŠ sledeće sezone i kako će svi world class igrači samo trčati u luzerpul a "jadno i bedno Jedinstvo" će da propadne?Od svih tih world class igrača koje ste najavljivali stigli su lalana,Lambert,Kan,Lovren na čelu sa nindža kornjačom Balotelijem.Pa kako to da Di Maria nije otišao u taj ultra mega giga luzerpul koji igra u LŠ?
(mrmot, 23. avgust 2014 21:50)

Bane, dete, procitaj neku knjigu, komentari su ti svi isti, a recnik takav da i dizelasi iz 90-ih u poredjenju sa tobom izgledaju kao akademici. A sto se tice Di Marije, pa za te pare ko ne bi dosao ili se i njemu 'ostvario san'.

brufen od 400

pre 9 godina

@brufen od 400
To sto mislis da ste najveci klub u Engleskoj je verovatno zato sto u trofeje brojis liga kupove i komjuniti sildove, a mi neki brojimo lige sampiona i kupove UEFA. A za Di Mariju svaka cast. Vrhunski igrac, jos samo da vidimo kako ce se snaci u Jedinstvu sa onom ispusenom mustiklom od trenera. Sezona je dugacka i svako moze da dobije svakoga. Neozbiljno je u avgustu pricati ko ce na kraju biti u top 4, ali sa ovim pojacanjem tim iz predgradja Mancestera je dosta poboljsao svoje sanse....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SG8, 23. avgust 2014 22:08)

Sinak,mi neki pored svih trofeja brojimo titule prvaka Engleske kojih United ima 20 naspram 18 liverpulovih, FA kupove kojih United ima 11 naspram 7 liverpulovih, 3 titule u LŠ,2 titule prvaka sveta i 62 trofeja ukupno naspram liverpulovih 59.E mi to brojimo.

perica22

pre 9 godina

Di Maria je kupljen za 25 milona eura

Posto se prica da je prelazak u Man utd izmedju 60-70, veoma lepa zarada Reala

Bice novi transfer rekord Reala,sad ga drzi Ozil(Ezil) sa 50 mil.evra(igraci koji su napustili klub)

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Gledao sam pre neki dan na sport klubu analizu prvog kola premier lige i lik je dao odlican komentar da man utd ceka sudbina liverpula i slazem se sa njim. Mnogo toga ne stima u njihovom sastavu losa selekcija igraca lose kupovine sve se to odrazilo na prošlu a odrazice se i na ovu sezonu kako je pocela. Mislim da moze da dodje do mesta za ligu sampiona ali do titule veoma tesko skoro nemoguce.

karager

pre 9 godina

Ovo da je utd najveci klub u engleskoj i institucija fudbala je presmesno, ali hajde to nego sto se di mario dize u nebesa, pa taj lik je igrao dobro samo zato sto je real igrao dobro, 4. mesto ne da nije zagarantovano nego ce vas celsi i siti busiti samo tako a dace bog i liverpul

Milos

pre 9 godina

Karager pusti ljude na miru, vidis da su napredni. Krenuli su odmah u drugi razred i preskocili prvi, posto ih to usporavalo. Kod njih je tri vece od pet i jedan vece od tri...
(???, 23. avgust 2014 22:13)

A kod vas je 18 veće od 20 i 7 je veće od 11.

mick

pre 9 godina

@jeremija a ko je kupio runija i ronalda sa 18 god pa napravio igrace? koliko legendi je mancester izbacio do sada? pogledaj sada bleketa, vilsona i dzejmsa na primer. sada se kupuju igraci jer su izgubili mnogo igraca u zadnje 2 godine sto zbog povreda sto zbog godina rio, vidara, skols, gigs, flecer(bolest), evra plus drastican pad forme nekih poput nanija, andersona, kleverlija. toliki br igraca ne moze da se nadoknadi iz skole. ubacili su neke iz skole ali moraju i da kupe nesto. a ti poredis junajted sa sitijem koji je krivac za te cene u tekstu i plate koje igraci dobijaju...

neutralni felsh

pre 9 godina

Daj bre nista neverujem vise ovim novinarima,dok nevidim da igra za njih.
(No Name, 23. avgust 2014 20:40)

totalna istina. mada lozane vec uveliko prepravljaju unitedovu formaciju ;)

nesa

pre 9 godina

Mogu dovesti koga hoce ali MU nikada nece biti ono sto je bio. Kriza je mnogo dublja da bi je resio jedan dobar fudbaler. To samo slep ne vidi.

malo zapadnije

pre 9 godina

di marija je najbolji igrac reala isto kao sto je i ozil prosle godine bio...de levati man'te se prosipanja bombi...sve strucnjak do strucnjaka...reko bi covjek da bi imali barem jednog da nam vidi reprezentaciju koliko vas se pravi vrhunskim selektorima...cudi me kako je real uzeo deset titula sa tako glupim ljudima u strucnom stabu....zapanjujuće. ..cccc

EuroNix

pre 9 godina

Peticija da se Ronaldo kazni https://www.change.org/p/liga-de-futbol-profesional-sancionar-a-cristiano-ronaldo-por-su-triple-agresi%C3%B3n-a-diego-god%C3%ADn

laik

pre 9 godina

a kad pogledate na terenu, igrač klase kleverlija dodaje di mariji.. dok se ne reše janga, velikog talenta januzaja, flecera, smaliga, evansa itd, dzabe di maria, na žalost

Anhel Di Marija

pre 9 godina

Hvala svima na lepim recima i zeljama, kada sam procitao ovoliko komentara podrske i ljudi koji mi se obracaju, sramota me bilo da ne napisem nista. Jedno mogu da vam obecam, a to je da cu dati 110% sebe na svakoj utakmici.
S postovanjem, vas Anhel

Nis

pre 9 godina

Pravi potez Mancestera,mnogo ce biti opasniji sa Di Marijom. Zanima me jedino ko ce da igra ODBRANU? Svi napred ne mogu da daju golova koliko ove rupe pozadi mogu da prime.

rafolirant

pre 9 godina

Di Maria welcome to Manchester! Polako sve dolazi na svoje mesto u crvenom delu ovog grada. Ovakav igrač je vredan para uloženih u njega. Uprava Reala je pokazala da ga ne ceni dovoljno i mislim da su sada mnogo izgubili. Neko pre mene je govorio da je potrebno dovesti štopera, ali mislim da će u Van Galovom sistemu Roho igrati štopera a levog beka Šo. Možda grešim ali mislim da Roho može da pokrije obe pozicije. Što se tiče veznog reda kad se vrati Erera on će doneti kreativnost i napad sa Van Persijem i Runijem će biti još opasniji. Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.

Ja

pre 9 godina

@dzukac Ma adidas im je odmah isplatio kes na ruke, eno dave se u parama. A City i Chelsea nemaju sponzore? Koga je bre jedinstvo prodalo posle Ronalda? Samo Runi Van Persie primaju pola miliona nedeljno.

SG8

pre 9 godina

@brufen od 400
To sto mislis da ste najveci klub u Engleskoj je verovatno zato sto u trofeje brojis liga kupove i komjuniti sildove, a mi neki brojimo lige sampiona i kupove UEFA. A za Di Mariju svaka cast. Vrhunski igrac, jos samo da vidimo kako ce se snaci u Jedinstvu sa onom ispusenom mustiklom od trenera. Sezona je dugacka i svako moze da dobije svakoga. Neozbiljno je u avgustu pricati ko ce na kraju biti u top 4, ali sa ovim pojacanjem tim iz predgradja Mancestera je dosta poboljsao svoje sanse....

Haizenberg

pre 9 godina

Veliko pojacanje za MU jer im je falio neki kreativac kakav je Di Marija.Po meni je bio najbolji igrac Reala zadnjih 10 utakmica prosle sezone i bas me cudi da su se odlucili da ga prodaju bez obzira na dobru ponudu MU jer novac Realu nije neophodan a vec protiv Atletika se osetio njegov izostanak.Fergi bi sa ovim timom bio u tri ali za Van Gala bas i nisam siguran.

Ja

pre 9 godina

@mrmot Mozda Liverpul nije trazio te igrace? Posebno ne Di Mariju, jer tu vec ima Sterlinga i Kutinja. Usput onako, izgleda da im je vaznije da uzmu vise para nego da igraju LS u normalnom okruzenju.

CZRS

pre 9 godina

Za ove što govore da Junajted troši, jeste troši, to niko ne spori. Junajted tradicionalno i kupuje igrače ali i pruža šansu mladim igračima iz svoje škole. Trenutno su aktuelni Januzaj, Lingard, Bleket, Vilson, Majkl Kin, Niki Pauel nije iz škole kluba ali je došao sa nekih 18 godina, uglavnom i on će dobiti šansu. Od svih nabrojanih trenutno se čini najveći potencijal imaju Januzaj i Vilson. Dakle niko ne kaže da Junajted ne troši, troši(iako je u istoriji PL tek četvrti po potrošnji iza Sitija, Čelzija i Liverpula) ali tradicionalno i daje šansu svojim talentima, to je tako oduvijek. A malo je klubova danas koji svojim talentima pružaju konkretnu priliku da se dokažu. Pa evo Čelzi svoje šalje po nekakvim pozajmicama stalno.

Neznalica

pre 9 godina

Fantastičan igrač stiže na Old Traford. To je pravo pojačanje i mogu da zamislim kako će biti teško odbranama kada se upakuju Di Marija, Mata, Runi i Van Persi. E sad, pitanje je koliko je to finansijski isplativ potez za Junajted. Tu je Real bolje prošao. Di Marija je u godinama kada niko ne može biti siguran kako će igrati za 2-3 godine pošto njegova igra prilično zavisi od fizikalija (brzina u tim godinama počinje da se gubi ako nisi Arjan Roben).

Ipak, ako jedan klub ne treba da brine o parama to je Junajted. Mogu sebi da dozvole luksuz da plaćaju Di Mariju 240.000 funti nedeljno i kada ne bude na vrhunskom nivou na kakvom je sada.

Da je odbrana malo jača Junajted bi mogao da se umeša čak i borbu za titulu sa Di Marijom. Ovo sve govorim iako, kao navijač Liverpula, želim Junajtedu da i ove godine budu sedmi, osmi. Sada je tako nešto nemoguće. Konačno pravi potez posrnulog giganta.

Na kraju, Real Madrid će, bez obzira na pojačanja koja su doveli, biti slabiji nego prošle godine. Ni jedan od dovedenih ne može da igra ono što je Di Marija davao Realu. Čak mislim da će sada morati Bejl da se pomeri baš na tu poziciju, znači da kao najskuplji igrač bude vodonoša ostalima. Koliko će on to hteti, videćemo.

Berezutsky

pre 9 godina

Too bre ponovo cemo da haramo svetom! GGMU!!!Nama je samo trebao novi veznjak.Od kad se Skols penzionisao ( drugi put) mi smo se raspali.GGMU!!!

Tottenham

pre 9 godina

@Di Maria MUFC, ako igra 3-5-2 nece covek sigurno igrati sa jednim pravim stoperom, tj nije ni Roho stoper ali ce ga igrati gotovo sigurno kad se So oporavi, De Hea, Dzons, Smoling (bolje nemaju sem ako ne kupe), Roho, desno Valensija verovatno, So levo, sredina Herera, Mata, Di Marija, napad Runi i Van Persi, tako deluje logicnije.

???

pre 9 godina

Karager pusti ljude na miru, vidis da su napredni. Krenuli su odmah u drugi razred i preskocili prvi, posto ih to usporavalo. Kod njih je tri vece od pet i jedan vece od tri...

odgovor svim komentarima

pre 9 godina

DiMaria MUFC ti ill nikada nisi gledao fudbal ili nemaš pojma o fudbalu ili apsolutno ne poznaješ igrače tima za koji navodno navijaš. Rafael i Luke Shaw su klasični ofanzivni krilni bekovi a ne centralni bekovi odnosno štoperi. Rojo je takođe levi bek ali ima sposobnost da kao i Bane Ivanović igra štopera. Zadnju trojku MU mogu igrati Smalling, Evans i Jones eventualno i Rojo. MU mora do prvog septembra da dovede još jednog štopera da bi tokom sezone mogli da igraju 343 što je zapravo sistem koji igraju a ne 3412 kako to predstavljaju oni koji se ama baš ništa ne razumeju u fudbal. MU je moćna ekipa ali najkompletniji su Chelsea Man.City sa najjačom klupom.

ni klot, ni frket

pre 9 godina

ima, ima... ali nije lepo isto racunati Kjomuniti i titulu prvaka Evrope...
(millwall fc, 24. avgust 2014 08

Sta je "Kjomuniti"?

Di Maria MUFC

pre 9 godina

Di Maria welcome to Manchester! Polako sve dolazi na svoje mesto u crvenom delu ovog grada. Ovakav igrač je vredan para uloženih u njega. Uprava Reala je pokazala da ga ne ceni dovoljno i mislim da su sada mnogo izgubili. Neko pre mene je govorio da je potrebno dovesti štopera, ali mislim da će u Van Galovom sistemu Roho igrati štopera a levog beka Šo. Možda grešim ali mislim da Roho može da pokrije obe pozicije. Što se tiče veznog reda kad se vrati Erera on će doneti kreativnost i napad sa Van Persijem i Runijem će biti još opasniji. Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.

reAlno

pre 9 godina

Smesno je to kako ste do juce pljuvali po junajtedu I van galu, a sad cim je doslo preplaceno pojacanje odmah idete na titulu I odpisujete city koji je realno bolji I igracki I po pitanju trenera, ne cini jedan igrac Tim nego kolektiv.

karager

pre 9 godina

@brufen od 400

hahah, kakav bre klub i navijanje, pa svi ste krenuli da navijate za mancester zbog vidica pa vam je sad glupo da prekinete, prznajte sebi bar nesto. Plus ne pomaze tu ni Di Maria, otisao je ferguson, vase vreme je proslo. Dovidjenja

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Tooo jedva cekam da potpise.Prelazak Di Marije u Junajted ce mi biti najlepsi poklon za rodjendan!Jos kad bi Partizan nekog doveo,uff to bi bio jos lepsi poklon.

Jeremija

pre 9 godina

Verujem da na ovaj transfer Junajteda neće imati niko ništa protiv a ljudi će samo ovo leto spucati preko 150 miliona evra u transfere. A onda je City veštački klub a Junajted pravi igrače?! A to što imaju najskuplji napadački tandem u istoriji fudbala je tek posebna priča. Samo na plate Persija i Runija daju više od pola miliona evra nedeljno! Ali takva su pravila tržišta i ne treba tu mnogo pametovati, samo me nervira kada se napada recimo City da previše troši na transfere a ovamo Junajted i Liverpul ne znaju gde udaraju koliko se razbacuju.
PS. Svaka čast Di Mariji, ali čitajući ovde komentare stiče se utisak da je dečko boji od Ronalda i Mesija zajedno. Imam neki osećaj da neće ispuniti očekivanja u Junajtedu, no videćemo.

karager

pre 9 godina

Ovo da je utd najveci klub u engleskoj i institucija fudbala je presmesno, ali hajde to nego sto se di mario dize u nebesa, pa taj lik je igrao dobro samo zato sto je real igrao dobro, 4. mesto ne da nije zagarantovano nego ce vas celsi i siti busiti samo tako a dace bog i liverpul

IVORY

pre 9 godina

Neko će da izvisi za prva četiri,ili Arsenal ili Liverpul,pošto su Čelzi,Sity i sad United gotovo sigurna trojka.Anćeloti da se pokupi i da ide pa neka deda Florentino vodi Real sa Hamesom umesto Di Marie.

nedodjija

pre 9 godina

E sto volim ove navijace Junajteda iz Srbije, pa kazu mi ovo, mi ono... Ko bre vi? Sta vi brojite, kakve trofeje, pa vi Englesku ni preko Skajpa niste videli. Deca koja se u drustvu predstavljaju trofejima Junajteda.

Marko Jan Pantelar

pre 9 godina

Gledao sam pre neki dan na sport klubu analizu prvog kola premier lige i lik je dao odlican komentar da man utd ceka sudbina liverpula i slazem se sa njim. Mnogo toga ne stima u njihovom sastavu losa selekcija igraca lose kupovine sve se to odrazilo na prošlu a odrazice se i na ovu sezonu kako je pocela. Mislim da moze da dodje do mesta za ligu sampiona ali do titule veoma tesko skoro nemoguce.

fudbal

pre 9 godina

kako je di maria bio najzasluzniji? brate razumem da ga svi gotove strašan je fudbaler odličan je bio jedan od najbitnijih u realu ali zašto svi zaboravljaju ramosa,ronalda i bejla? bez ramosa i ronalda ništa ne bi bilo osvojeno!

rafolirant

pre 9 godina

Di Maria welcome to Manchester! Polako sve dolazi na svoje mesto u crvenom delu ovog grada. Ovakav igrač je vredan para uloženih u njega. Uprava Reala je pokazala da ga ne ceni dovoljno i mislim da su sada mnogo izgubili. Neko pre mene je govorio da je potrebno dovesti štopera, ali mislim da će u Van Galovom sistemu Roho igrati štopera a levog beka Šo. Možda grešim ali mislim da Roho može da pokrije obe pozicije. Što se tiče veznog reda kad se vrati Erera on će doneti kreativnost i napad sa Van Persijem i Runijem će biti još opasniji. Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Najjače je kad "navijači" MU požele dobrodošlicu "svom" novom igraču na sajtu b92...
Evo di Maria potrčao da vam se svima zahvali na lepim rečima...

nesa

pre 9 godina

Mogu dovesti koga hoce ali MU nikada nece biti ono sto je bio. Kriza je mnogo dublja da bi je resio jedan dobar fudbaler. To samo slep ne vidi.

SG8

pre 9 godina

@brufen od 400
To sto mislis da ste najveci klub u Engleskoj je verovatno zato sto u trofeje brojis liga kupove i komjuniti sildove, a mi neki brojimo lige sampiona i kupove UEFA. A za Di Mariju svaka cast. Vrhunski igrac, jos samo da vidimo kako ce se snaci u Jedinstvu sa onom ispusenom mustiklom od trenera. Sezona je dugacka i svako moze da dobije svakoga. Neozbiljno je u avgustu pricati ko ce na kraju biti u top 4, ali sa ovim pojacanjem tim iz predgradja Mancestera je dosta poboljsao svoje sanse....

Devil

pre 9 godina

Mi navijači Mančester Junajteda sa ponosom brojimo 20 titula prvaka Engleske (rekord), 3 titule LŠ, 11 FA kupova(rekord), 2 titule prvaka sveta (rekord), 4 Liga kupa, 20 Komjuniti Šildova (rekord), 1 kup kupova i 1 uefa super kup.Ja izbrojao 62.Ko drugi prebroji do 62 nek se javi.Jel ima takvih u Engleskoj?Nema.Molim lepo.Ja ne znam,Real i Atletiko se kolju za super kup Španije, pišu novine kako je Real izjednačio Barsine trofeje na 78-78 sa sve super kupovima,samo gospoda navijači liverpula izmišljaju toplu vodu i računaju šta im se računa.Pa vreme vas pregazilo stručnjaci.

EuroNix

pre 9 godina

Peticija da se Ronaldo kazni https://www.change.org/p/liga-de-futbol-profesional-sancionar-a-cristiano-ronaldo-por-su-triple-agresi%C3%B3n-a-diego-god%C3%ADn

mrmot

pre 9 godina

Luzerpulovci šta bi sa onim kako luzerpul igra LŠ sledeće sezone i kako će svi world class igrači samo trčati u luzerpul a "jadno i bedno Jedinstvo" će da propadne?Od svih tih world class igrača koje ste najavljivali stigli su lalana,Lambert,Kan,Lovren na čelu sa nindža kornjačom Balotelijem.Pa kako to da Di Maria nije otišao u taj ultra mega giga luzerpul koji igra u LŠ?

???

pre 9 godina

Karager pusti ljude na miru, vidis da su napredni. Krenuli su odmah u drugi razred i preskocili prvi, posto ih to usporavalo. Kod njih je tri vece od pet i jedan vece od tri...

Milos

pre 9 godina

Užas za Real,videlo se sinoć da bez Di Marie to nije ista ekipa i vrhunsko pojačanje za United.Kad im se vrate svi povređeni igrači,sa Di Mariom u ekipi a bez igranja u evropi i napad na titulu je realan.

sport bili

pre 9 godina

Prošle sezone Real prodade Ozila Arsenalu (i pri tom zaradiše) i po komentarima ispadoše najgluplji klub na svetu. Poznato je ko je šta osvojio. Ove godine prodaju Di Mariju (skuplje nego što su ga kupili) i opet su glupi.
Duga je sezona i na kraju se broje trofeji i novci!

laik

pre 9 godina

a kad pogledate na terenu, igrač klase kleverlija dodaje di mariji.. dok se ne reše janga, velikog talenta januzaja, flecera, smaliga, evansa itd, dzabe di maria, na žalost

Di Maria MUFC

pre 9 godina

Di Maria welcome to Manchester! Polako sve dolazi na svoje mesto u crvenom delu ovog grada. Ovakav igrač je vredan para uloženih u njega. Uprava Reala je pokazala da ga ne ceni dovoljno i mislim da su sada mnogo izgubili. Neko pre mene je govorio da je potrebno dovesti štopera, ali mislim da će u Van Galovom sistemu Roho igrati štopera a levog beka Šo. Možda grešim ali mislim da Roho može da pokrije obe pozicije. Što se tiče veznog reda kad se vrati Erera on će doneti kreativnost i napad sa Van Persijem i Runijem će biti još opasniji. Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.

malo zapadnije

pre 9 godina

di marija je najbolji igrac reala isto kao sto je i ozil prosle godine bio...de levati man'te se prosipanja bombi...sve strucnjak do strucnjaka...reko bi covjek da bi imali barem jednog da nam vidi reprezentaciju koliko vas se pravi vrhunskim selektorima...cudi me kako je real uzeo deset titula sa tako glupim ljudima u strucnom stabu....zapanjujuće. ..cccc

brufen od 400

pre 9 godina

Ovo da je utd najveci klub u engleskoj i institucija fudbala je presmesno, ali hajde to nego sto se di mario dize u nebesa, pa taj lik je igrao dobro samo zato sto je real igrao dobro, 4. mesto ne da nije zagarantovano nego ce vas celsi i siti busiti samo tako a dace bog i liverpul
(karager, 23. avgust 2014 20:47)

Aj beži u mišiju rupu iz koje si izmileo tek prošle sezone a gde si bio četvrt veka?Jedan Di Maria je bolje pojačanje od svih onih levaka koje je naređao luzerpul za jednog Suareza.United najveći i najtrofejniji klub u Engleskoj.Pametnom dosta.Ljubomorni luzerpulovci nek ne čitaju komentare ako im se ne sviđa činjenično stanje.

why always me

pre 9 godina

Luzerpulovci šta bi sa onim kako luzerpul igra LŠ sledeće sezone i kako će svi world class igrači samo trčati u luzerpul a "jadno i bedno Jedinstvo" će da propadne?Od svih tih world class igrača koje ste najavljivali stigli su lalana,Lambert,Kan,Lovren na čelu sa nindža kornjačom Balotelijem.Pa kako to da Di Maria nije otišao u taj ultra mega giga luzerpul koji igra u LŠ?
(mrmot, 23. avgust 2014 21:50)

Bane, dete, procitaj neku knjigu, komentari su ti svi isti, a recnik takav da i dizelasi iz 90-ih u poredjenju sa tobom izgledaju kao akademici. A sto se tice Di Marije, pa za te pare ko ne bi dosao ili se i njemu 'ostvario san'.

Ja

pre 9 godina

@dzukac Ma adidas im je odmah isplatio kes na ruke, eno dave se u parama. A City i Chelsea nemaju sponzore? Koga je bre jedinstvo prodalo posle Ronalda? Samo Runi Van Persie primaju pola miliona nedeljno.

Ja

pre 9 godina

@mrmot Mozda Liverpul nije trazio te igrace? Posebno ne Di Mariju, jer tu vec ima Sterlinga i Kutinja. Usput onako, izgleda da im je vaznije da uzmu vise para nego da igraju LS u normalnom okruzenju.

brufen od 400

pre 9 godina

@brufen od 400
To sto mislis da ste najveci klub u Engleskoj je verovatno zato sto u trofeje brojis liga kupove i komjuniti sildove, a mi neki brojimo lige sampiona i kupove UEFA. A za Di Mariju svaka cast. Vrhunski igrac, jos samo da vidimo kako ce se snaci u Jedinstvu sa onom ispusenom mustiklom od trenera. Sezona je dugacka i svako moze da dobije svakoga. Neozbiljno je u avgustu pricati ko ce na kraju biti u top 4, ali sa ovim pojacanjem tim iz predgradja Mancestera je dosta poboljsao svoje sanse....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SG8, 23. avgust 2014 22:08)

Sinak,mi neki pored svih trofeja brojimo titule prvaka Engleske kojih United ima 20 naspram 18 liverpulovih, FA kupove kojih United ima 11 naspram 7 liverpulovih, 3 titule u LŠ,2 titule prvaka sveta i 62 trofeja ukupno naspram liverpulovih 59.E mi to brojimo.

ajk

pre 9 godina

ako je istina ovo je transfer leta,fali sad samo jos 1 kvalitetan stoper,nadam se Benatia ili nas Matija,i jedan da poveze sredinu,pa ce se videti pravo lice velikog Van Gala. GGMU !

Crni_Vitez_velike_lože_Orijenta

pre 9 godina

Auh al' zavist puca na sve strane kod navijača Liverpula,kao po običaju sad Di Maria po njima nije toliko dobar igrač čim je prešao u Junajted a po forumima mole Boga da ga uprava Liverpula dovede.Bolje da postave pitanje zašto su pukli 120 miliona funti u ovom prelaznom roku na deset prosečnih igrača i ko im je branio da dovedu Di Mariu u Liverpul?Ferguson?FA?Britanska kraljica?CIA?MI6?Vatikan?Ali pre će biti da je njihova uprava nesposobna.

reAlno

pre 9 godina

Smesno je to kako ste do juce pljuvali po junajtedu I van galu, a sad cim je doslo preplaceno pojacanje odmah idete na titulu I odpisujete city koji je realno bolji I igracki I po pitanju trenera, ne cini jedan igrac Tim nego kolektiv.

iiii

pre 9 godina

Jeremija, koliko lupetas. Poenta je da siti i celsi trose mnogo zato sto su im dosli rusi i arapi i ni iz cega stvorili 'veliku' ekipu. Ovaj junajted je gradjen zadnjih 26 godina dok je Ferguson bio na celu, i kretali su sa mnogo manjim transferima, a sa svojim rastom i napretkom, rasla je i finansijska moc kluba, a samim tim i transferi. Dakle, nisu od jednog tima iz sredine tabele, ili donjeg dela tabele, preko noci postali to sto jesu.

Milos

pre 9 godina

Karager pusti ljude na miru, vidis da su napredni. Krenuli su odmah u drugi razred i preskocili prvi, posto ih to usporavalo. Kod njih je tri vece od pet i jedan vece od tri...
(???, 23. avgust 2014 22:13)

A kod vas je 18 veće od 20 i 7 je veće od 11.

Bili

pre 9 godina

Samo dodji! Polako. Ne mora ni ove god. da bude nesto. Jos 2-3 pojacanja i onda krecemoooo. Ovo je idealna situacija da dolaskom budes gazda u klubu narednih 5 god. Ovo sto je real uradio DI MARIJI to je katastrofa!! To se vraca kao bumerang. A neverovatno koliko nemaju sluha igraci da im je ovo prilika da budu vazni srafovi. Svi koji su odbili MU ubrzo ce u svojim gigantima grejati klupu. Primer im je DI MARIJA koji je izginuo celu sezonu. Narocito finis i bio najbolji igrac. DOBRO DOSAO!!

veselin

pre 9 godina

s obzirom da navijam za ove klubove(MU mi je ipak drazi), odabrao je pravu stvar. Mnogo je dobar igrac, po meni ponajbolji u prosloj sezoni. Konacno Mancester da kupi vrhunskog igraca!

dzukac

pre 9 godina

@Ja
Ako pratiš fudbal verovatno znaš da je "siroto jedinstvo" dobilo 942 miliona eura za desetogodišnji sponzorski ugovor od Adidasa.

karager

pre 9 godina

@brufen od 400

hahah, kakav bre klub i navijanje, pa svi ste krenuli da navijate za mancester zbog vidica pa vam je sad glupo da prekinete, prznajte sebi bar nesto. Plus ne pomaze tu ni Di Maria, otisao je ferguson, vase vreme je proslo. Dovidjenja

Miki27

pre 9 godina

Dobrodosao Anhele, konacno dostojna zamjena za Ronalda i br 7 za kojeg svaki navijac Utd zna koliko znaci u klupskoj istoriji... Koliko god da ga plate nece pogrijesiti jer im treba ovaj transfer! Em jer se radi o sjajnom igracu, em da se pokaze moc Utd da moze da dovede svetsko ime i bez Evrope... Za ove sto se brinu o parama koje Utd trosi, e pa razlika je jer su to pare koje Utd sam zaradi a ne od bogatih gazdi koji na vjestacki nacin upumpavaju novac u svoje klubove! Meni to ne smeta ali mi se svakako vise svidja nacin poslovanja Utd... Ako moze i stoper ali je po meni bitniji veznak, neki tipa Vidala koji ce da uteruje strah protivnickim igracima i da se opet od OT napravi tvrdjava! Sad ce biti zanimljivo i formacija koju ce VG forsirati, ne znam da li ce zadrzati 3-5-2! Milsim da ce preci na 4-3-3...

eeee

pre 9 godina

Pošto Van Gal želi da igra formaciju 3-5-2 ona bi trebala da izgleda ovako: De Hea - Šo,Roho,Rafael - Di Maria,Kerik,Flečer,Runi,Valensija-Van Persi. Ovo je moje skromno mišljenje o formaciji Junajteda, a ako neko vidi greške jer ih verovatno ima, ili ima bolje ideje neka me slobodno ispravi.
(Di Maria MUFC, 23. avgust 2014 22:36)

Fali ti jedan igrac, pretpostavljam da si hteo da stavis Matu na sredinu a Runija u napad. Inace, moje skromno misljenje je da treba forsirati Dzonsa kao stopera. Ovde u komentarima ga cesto potcenjuju, pljuju i pricaju kako ne moze da zameni Vidica, ali mislim da bi trebalo imati na umu da je Dzons dve i po godine mladji nego sto je bio Vidic kada je dosao u Mancester. Kada je bio u njegovim godinama, Vidic je od iskustva imao 27 utakmica za Spartak i 64 za Crvenu Zvezdu, dok sa druge strane Dzons ima 40 utakmica za Blekburn i 105 za Mancester Junajted. Jeste tacno da je jos uvek daleko od Vidicevog nivoa i da ima povremene kikseve, ali je veliki borac bas kao i Vidic i mislim da ima potencijala da bude vrhunski stoper.

neutralni felsh

pre 9 godina

Daj bre nista neverujem vise ovim novinarima,dok nevidim da igra za njih.
(No Name, 23. avgust 2014 20:40)

totalna istina. mada lozane vec uveliko prepravljaju unitedovu formaciju ;)

Neznalica

pre 9 godina

Fantastičan igrač stiže na Old Traford. To je pravo pojačanje i mogu da zamislim kako će biti teško odbranama kada se upakuju Di Marija, Mata, Runi i Van Persi. E sad, pitanje je koliko je to finansijski isplativ potez za Junajted. Tu je Real bolje prošao. Di Marija je u godinama kada niko ne može biti siguran kako će igrati za 2-3 godine pošto njegova igra prilično zavisi od fizikalija (brzina u tim godinama počinje da se gubi ako nisi Arjan Roben).

Ipak, ako jedan klub ne treba da brine o parama to je Junajted. Mogu sebi da dozvole luksuz da plaćaju Di Mariju 240.000 funti nedeljno i kada ne bude na vrhunskom nivou na kakvom je sada.

Da je odbrana malo jača Junajted bi mogao da se umeša čak i borbu za titulu sa Di Marijom. Ovo sve govorim iako, kao navijač Liverpula, želim Junajtedu da i ove godine budu sedmi, osmi. Sada je tako nešto nemoguće. Konačno pravi potez posrnulog giganta.

Na kraju, Real Madrid će, bez obzira na pojačanja koja su doveli, biti slabiji nego prošle godine. Ni jedan od dovedenih ne može da igra ono što je Di Marija davao Realu. Čak mislim da će sada morati Bejl da se pomeri baš na tu poziciju, znači da kao najskuplji igrač bude vodonoša ostalima. Koliko će on to hteti, videćemo.

mick

pre 9 godina

@jeremija a ko je kupio runija i ronalda sa 18 god pa napravio igrace? koliko legendi je mancester izbacio do sada? pogledaj sada bleketa, vilsona i dzejmsa na primer. sada se kupuju igraci jer su izgubili mnogo igraca u zadnje 2 godine sto zbog povreda sto zbog godina rio, vidara, skols, gigs, flecer(bolest), evra plus drastican pad forme nekih poput nanija, andersona, kleverlija. toliki br igraca ne moze da se nadoknadi iz skole. ubacili su neke iz skole ali moraju i da kupe nesto. a ti poredis junajted sa sitijem koji je krivac za te cene u tekstu i plate koje igraci dobijaju...

perica22

pre 9 godina

Di Maria je kupljen za 25 milona eura

Posto se prica da je prelazak u Man utd izmedju 60-70, veoma lepa zarada Reala

Bice novi transfer rekord Reala,sad ga drzi Ozil(Ezil) sa 50 mil.evra(igraci koji su napustili klub)

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Tooo jedva cekam da potpise.Prelazak Di Marije u Junajted ce mi biti najlepsi poklon za rodjendan!Jos kad bi Partizan nekog doveo,uff to bi bio jos lepsi poklon.

CZRS

pre 9 godina

Za ove što govore da Junajted troši, jeste troši, to niko ne spori. Junajted tradicionalno i kupuje igrače ali i pruža šansu mladim igračima iz svoje škole. Trenutno su aktuelni Januzaj, Lingard, Bleket, Vilson, Majkl Kin, Niki Pauel nije iz škole kluba ali je došao sa nekih 18 godina, uglavnom i on će dobiti šansu. Od svih nabrojanih trenutno se čini najveći potencijal imaju Januzaj i Vilson. Dakle niko ne kaže da Junajted ne troši, troši(iako je u istoriji PL tek četvrti po potrošnji iza Sitija, Čelzija i Liverpula) ali tradicionalno i daje šansu svojim talentima, to je tako oduvijek. A malo je klubova danas koji svojim talentima pružaju konkretnu priliku da se dokažu. Pa evo Čelzi svoje šalje po nekakvim pozajmicama stalno.

Anhel Di Marija

pre 9 godina

Hvala svima na lepim recima i zeljama, kada sam procitao ovoliko komentara podrske i ljudi koji mi se obracaju, sramota me bilo da ne napisem nista. Jedno mogu da vam obecam, a to je da cu dati 110% sebe na svakoj utakmici.
S postovanjem, vas Anhel

ni klot, ni frket

pre 9 godina

ima, ima... ali nije lepo isto racunati Kjomuniti i titulu prvaka Evrope...
(millwall fc, 24. avgust 2014 08

Sta je "Kjomuniti"?

Berezutsky

pre 9 godina

Too bre ponovo cemo da haramo svetom! GGMU!!!Nama je samo trebao novi veznjak.Od kad se Skols penzionisao ( drugi put) mi smo se raspali.GGMU!!!

odgovor svim komentarima

pre 9 godina

DiMaria MUFC ti ill nikada nisi gledao fudbal ili nemaš pojma o fudbalu ili apsolutno ne poznaješ igrače tima za koji navodno navijaš. Rafael i Luke Shaw su klasični ofanzivni krilni bekovi a ne centralni bekovi odnosno štoperi. Rojo je takođe levi bek ali ima sposobnost da kao i Bane Ivanović igra štopera. Zadnju trojku MU mogu igrati Smalling, Evans i Jones eventualno i Rojo. MU mora do prvog septembra da dovede još jednog štopera da bi tokom sezone mogli da igraju 343 što je zapravo sistem koji igraju a ne 3412 kako to predstavljaju oni koji se ama baš ništa ne razumeju u fudbal. MU je moćna ekipa ali najkompletniji su Chelsea Man.City sa najjačom klupom.

Tottenham

pre 9 godina

@Di Maria MUFC, ako igra 3-5-2 nece covek sigurno igrati sa jednim pravim stoperom, tj nije ni Roho stoper ali ce ga igrati gotovo sigurno kad se So oporavi, De Hea, Dzons, Smoling (bolje nemaju sem ako ne kupe), Roho, desno Valensija verovatno, So levo, sredina Herera, Mata, Di Marija, napad Runi i Van Persi, tako deluje logicnije.

Haizenberg

pre 9 godina

Veliko pojacanje za MU jer im je falio neki kreativac kakav je Di Marija.Po meni je bio najbolji igrac Reala zadnjih 10 utakmica prosle sezone i bas me cudi da su se odlucili da ga prodaju bez obzira na dobru ponudu MU jer novac Realu nije neophodan a vec protiv Atletika se osetio njegov izostanak.Fergi bi sa ovim timom bio u tri ali za Van Gala bas i nisam siguran.

Nis

pre 9 godina

Pravi potez Mancestera,mnogo ce biti opasniji sa Di Marijom. Zanima me jedino ko ce da igra ODBRANU? Svi napred ne mogu da daju golova koliko ove rupe pozadi mogu da prime.