Košarka 196

Nedelja, 10.08.2014.

20:27

Srbija pobedila i domaćina - 79:69

Košarkaši Srbije pobedili su domaćina Francusku 79:69 u poslednjem meču na pripremnom turniru u Pou.

Srbija pobedila i domaæina - 79:69 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Griffin

pre 9 godina

(ogi-cg, 11. avgust 2014 13:00) Ja koliko se secam dobili ste nonsanlantnu Srbiju (koja je svo vreme vodila od 5 do 10 razlike) u zadnjoj sekundi aa pola terena..Decko koji nije Crnogorac btw, i koji je postigao tu trojku se rasplakao na terenu od srece. Tolika je ljubav prema dobijanju Srbije.Pitam se sto? Cime se ti Ogi uopste hvalis? Pre svega ti licno ne igras.Najbolji igrac i najveci adut vam je Srbenda da grdja a cak i fizicki ne moze biti veca..Sto je bitno kad smo vas dobili? Evo dobicemo vas prvi sledeci put. Koliko imas godinica ako nije tajna?

žofrikapiten

pre 9 godina

Onom što reče da je čudan osećaj navijati protiv Žofrija: jeste čudno. Toliko volim tog čoveka i toliko mu želim najbolje utakmice i karijeru, da ne mogu da se ne nasmejem kada ubaci trojku a znamo kakve su mu muke pravile. Što se tiče slobodnih bacanja, isti je. :) Eto, sreća zbog naše pobede, i sreća zbog najboljeg igrača Francuske na utakmici. :)

ogi-cg

pre 9 godina

E sad da mi odgovori bilo ko sa ovog portala-Kad je Srbija dobila Crnu Goru u kosarci u zvanicnim utakmicama?Cekam odgovor od bilo koga.I kad ne igra CG uvjek navijam za Srbiju naravno.Al realan sam da vam je ovo najgora reprezentacija.

SRBIJA

pre 9 godina

zapamtite dobro ovu partiju Simonovica! sledecu slicnu pruzice 2015.leta Gospodnjeg
(Floro Flores, 10. avgust 2014 01:29)

sakrio se u rupu pretpostavljam!!
Mozda promeni i nick zbog ove nepromisljene izjave ??

dr.Mabuzo

pre 9 godina

Imamo konačan sastav

1.Teodosić,Marković,Jović (Micić definitivno ne)
2.Bogdanović,Micov i Nedović(ako se oporavi)
3.Bjelica,Simonović (Kalinić ni pod razno)
4.Mitrović,Birčević
5.Krstić,Raduljica,Katić (ipak je Katic korisniji od Štimca)

Micov moze 2/3, kao i Bjelica 3/4

ajmo pljuvaci..

pre 9 godina

Citan i bas mi je zao nema puno pljuvanja po Micovu, radulji.. slucajno izvleda momci odigrali ok.. ali svi pljuvaci se mole za jos koju losu pa da opletu!!!

Mister No

pre 9 godina

Od pocetka sam verovao da ce Sale da uradi dobar posao. Ipak je on covek sa mentalitetom pobednika. Mnogi su sumnjali da to nece biti dobro zbog njegovog neiskustva. Pre svega svidja mi se sto igracima daje slobodu a ipak to ne lici na neko divljanje na terenu. Sto bi se reklo odnos slobode i discipline je bas kakav treba. Cini mi se da nasa reprezentacija igra bas kako treba. Ivkovic je svojom postavkom nekako davio igru. To mi se nije svidelo. Verujem da ce nasi odlicno odigrati na SP a verujem i da jedna od medalja nije nemoguca misija

Pera Peckalo i Paja Prikapalo

pre 9 godina

Kalinic i jeste 4ka ne vidim sta je sporno Simonovic je 3ka ali moze na 4ku lagano, dok je kod Bjelice obratno, to je moj odabir takav kakav jeste. U modernoj kosarci su izuzetno potrebni i cenjeni omnivaletni igraci. Kao sto uvek bek moze da uskoci na pleja tako i vrlo cesto 3ka i 4ka se mogu sjediniti kod nekog igraca pa neretko i 4ka i 5ica ili 2ka i 3ka npr. Zavisi i od samog tima, trenera i taktike, pa i visine postave. U principu sto bi se engleskim skracenicama reklo imas G,F,i C, ostalo su samo varijante i pod varijante. Garant mislis da se kosarkaska utakmica ne moze igrati sa 2 centra ili 2 beka itd. Ako ce ti biti lakse izbaci brojeve kao i ostali iz mog komentara nisu toliko bitni.

pera

pre 9 godina

(Borky, 10. avgust 2014 21:44)

Otkaci se vise od Bogdana,ajde pokusaj jedan komentar da ostavis,a da ga ne spomenes.Ili si ti ustvari onaj Gavgalj ("samo sut ima"),pa si samo promenio nik?

vlade

pre 9 godina

do sada što sam video, čini mi se da sale na pravi način izvlači maximum iz ovih momaka.. svidja mi se što im daje odredjenu slobodu, što podiže samopouzdanje igračima! budimo realni.. nemamo više u ekipi kao nekada, po 2,3 igrača koji na keca mogu da utrpaju 20+ poena protivnicima! nema više ni trenera, ni lige u kojoj bi talentovan igrač mogao da stekne samopouzdanje i izraste u superstara! ali, u modernoj košarci timska igra može da zameni njihovo odsustvo.. i mislim da sale na pravi način to pokušava da napravi! dal će uspeti.. verujem da hoće, ako ne ove godine u narednim vrlo moguće! jer, ovi momci mogu da doguraju daleko u španiji samo ako ne podlegnu pritisku i ako budu jaki kao kolektiv! evo, simonović igra kao nikada u životu, bircevic je koristan, kalinić se uključujuće u napad, štimac uvek daje maximum, raduljica standardan, jović korektan, bjelica polako kapira da mora da preuzima odgovornost, a bogdanović još trazi sebe i verujem da će uspeti! katić je limitiran, ali igra uvek na gornjoj granici svojih mogućnosti! jedino mi je micić odsutan, ali mlad je i ako je takav, ne treba da ide na svetsko.. micov čovek, nit smrdi nit miriše, ali ako dolazi iz cska, morao bi više! podržimo ove momke i možda nam se ponovo desi balkon u godinama koje dolaze! podržimo ih i oni će verovati u sebe!

Možda to što mislim greši...

pre 9 godina

(Pera Peckalo i Paja Prikapalo, 11. avgust 2014 00:46)

A Kalinić i Simonović igraju krilne centre? Strava!

SR Jugoslavija

pre 9 godina

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

pera

pre 9 godina

...Možda je čak,kao kapiten Zvezde,imao preveliku odgovornost,koju nije izdržao.Sada te odgovornosti nema i verovatno mu je lakše.Košarka je sport koji zavisi od šuta,a Simonovića je u reprezentaciji upravo krenuo šut,kakav je imao u Zvezdi pre dve godine.Rekao bih da je sada mnogo opušteniji i to je rezultiralo dobrim šutom i igrom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (provocateur, 10. avgust 2014 23:31)

Simonovic je ove sezone u ABA imao sut za 3 oko 50%.
Jedino se ne secam da je imao neke ulaze,trcanje u kontru,utrcavanja,ma nista,jedino pamtim,kada je napad u pitanju, da stoji na liniji za 3 i cim dobije loptu sutira.Ovo sada je skroz nesto drugo.

AcaPN

pre 9 godina

Bravo momci. Samo gurajte napred, i bice sve ok. Kao sto sam juce napisao. Jeste da je prijateljski mec, ali lepo je u dva dana pobediti komsije i zvanicnog prvaka Evrope. Svi reprezentativci zasluzuju cestitke. Ali veceras je na mene posebno ostavila igra Nemanje Bjelice. Poveo je ekipu, kada su Francuzi serijom 6:0 smanjili na samo 4 poena. Znao sam da je veliki igrac, a veceras je to samo potvrdio. Zamolio bih delije i grobare da se ne prepucavaju oko gluposti. Kada igra reprezentacija, navijam za Srbiju. Iako sam Zvezdas, navijam sa istim zarom i za Bogdanovica i za Simonovica. Kao i u fudbalu za Mitrovica i Markovica kao i za Bastu i Bisevca. SRBIJA!!!

ivcha

pre 9 godina

odlicna igra !

jedino sta mi bode oko jeste Markovic. covek za 25 minuta u proseku ima 0,1 poen i isto toliko asistencija, dok je prosek izgubljenih lopti 3-4. Kreativnost u napadu jedna velika nula, covek ne zna sta ce sa loptom.

pera

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.
(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)

Ovo sto si danas gledao je,sem par igraca, B reprezentacija Srbije.Mnogo njih fale iz ovih i onih razloga.A sto se tice tvog sastava CG,neko ti je vec napisao,pa da se ne ponavljam.

Da se ne kajem zarko ako pehar podigne Simonovic Marko

pre 9 godina

Narode jel zna neko neku kladzu gde moze da se tipuje na pobednika Mundobasketa. Da stavim stavim nesto sitno na nas, cisto da se ne kajem posle, jer ovi momci obecavaju.

dunda

pre 9 godina

ajmo braco Srbi, euforija! dok ne izgube sledecu prijateljsku i onda krece pljuvanje! i tako u krug, i u nedogled... momke treba podrzati, i njih i Saleta, oni su trenutno najbolje sto imamo i sve dok se bore i daju sve od sebe nema im se bas nista zameriti. kosarka je jedna od lepsih stvari koje imamo i jedna od retkih stvari u kojoj imamo tradiciju i treba da nam je stalo! zivela Srbija!!!

Pera Peckalo i Paja Prikapalo

pre 9 godina

1.Teo, Markovic, 2.Nedovic, Bogdanovic, 3.Bjelica, Micov 4. Kalinic, Simonovic 5. Krle, Raduljica, Katic. I za zadnjeg ne znam da li Jovic ili Bircevic, sve zavisi da li ce Nedovic biti spreman i sta je Saletov plan, ubija nas ta pozicija 4ke vec par godina. Micic se nije oporavio od povrede i jednostavno je prelos i van forme, dok Mitrovic se vidi da nema jos toliko iskustva, a za Stimca ne znam vrlo je upitan ili on ili Katic ali meni Rasko pre ide jer moze u nekim akcijama po potrebi na 4ku a i prgav je, jedino me nerviraju njegove glupe greske tipa koraka.

#####

pre 9 godina

Club Brugge razbija Brondby
Hahaha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

русвај

pre 9 godina

Сале хипнотисао Симоновића, па овај сад на терену види само тројицу противничких играча. :)

Nikola K

pre 9 godina

Zna se verovatno za 9-10 igrača ali izabrati preostala 3,verujem da Saletu neče biti lako.U ovom trenutku od preostalih 7, ne znam stvarno koja 3 bi još poveo,svi su dobri.

Teodosić,Marković ( Micić ili Jović)
Bogdanović,Micov i Nedović(ako se oporavi)
Kalinić,Simonović
Bjelica (Mitrović ili Birčević)
Krstić,Raduljica( verovatno sa 3 centra Katić ili Štimac)

Ako Nemanja Nedović neče moči,to je nek moj odabir,što mislite, ajde da pokomentarišemo.
Od centara dali Katić ili Štimac,od pleja Micić ili Jović itd.

duledudule

pre 9 godina

Sjajna igra nema sta,sve nam je islo od ruke.Raduljica me odusevljava,kida,jak je kao zemlja al mi nekako deluje na terenu kao da se zeza,da je harlem gloubtroter,kao sve laganica.mora bre da im se kezi s onom bradom i da ih bije vise da pokaze zube :) meni Simon nije iznenadjenje,svadjao sam se s drugarima ciganima zbog njega,odlican difens,a kad udje u seriju u napadu ume da odlepi..jedino sto mi upada u oci je skok.i ofanzivni i defanzivni.nemamo takvog centra kao sto je bi rebarce npr,ali to se sve da srediti do pocetka.sve u svemu nadam se najboljem,samo da se bore i bice sve ok

somika

pre 9 godina

@nnn
i meni isto raduljica deluje nekako mlak spram konstitucije. igra dobro, posebno u napadu, prati utrcavanja sa pravovremenim asistencijama. jedino to sto nekako nije zver kao lovernj. zo, iako slabiji, kad je pod kosem obavezno ide na zakucavanje. samo to raduljica da popravi, agresivnije da ide na kos. mozda gresim, mozda mi samo tako deluje preko tv-a...

dunda

pre 9 godina

ajmo braco Srbi, euforija! dok ne izgube sledecu prijateljsku i onda krece pljuvanje! i tako u krug, i u nedogled... momke treba podrzati, i njih i Saleta, oni su trenutno najbolje sto imamo i sve dok se bore i daju sve od sebe nema im se bas nista zameriti. kosarka je jedna od lepsih stvari koje imamo i jedna od retkih stvari u kojoj imamo tradiciju i treba da nam je stalo! zivela Srbija!!!

muslera

pre 9 godina

cush shehovici i ivanovic,lele bata djoshooo...mi smo extra,osvajamo evropsko sl.goodine,i dominiracemo narednih 10 god.micic,bogdanovic,nedovic,dangubic,jokic,mitrovic,milutinov..i jos mnogo drugih klinaca,vracamo se!!!

smederevac

pre 9 godina

Molim vas da prestane pljuvanje po Markovicu, nije mu bio dan i to je to. Decko igra fenomenalnu odbranu, sa druge strane, slabije napad. Nije adekvatna zamena za Teodosica, ali moze lep napad da organizuje. Boljeg nemamo u repki za zamenu Teodosica. U areni kada bude ubacio 10 poena, onda cete ga velicati. Za Micica se slazem sa vecinom, slabije dosta igra.

Mile JNA

pre 9 godina

Ako treba dva da otpadnu onda nek to budu Bogdanović i Simonović. Da se ne zarati između zvezdasa i partizanivaca. A ionako su prosečni. Bolji od njih su Majkl Džordan i Medžik Džonson. I Milenko Topić.

grobar

pre 9 godina

@ sto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.

koja je svrha ovakvih komentara? nikad nece da mi bude jasno...

Vlada

pre 9 godina

Nadam se da će se Bogdanović,Marković i Micić malo uozbiljiti,jer sa ovakvim pristupom prema igri,nemaju šta da traže u Španiji.Sve pohvale za igrače od kojih niko ništa nije očekivao:Jovića i Simonovića.Biće bolje sa Krletom i Teom,ali mislim da nam najviše Nedović fali.

lucky

pre 9 godina

Tako povrsno gledate na sport da je to strasno, jedan dan pljuvanje, drugi ovacije, muka mi je od komentara koje citam a sve isti ljudi pisu. Podrzimo Saleta i igrace i kad su dobri i kad su losi, i to je to, drugacije ne moze, sta tu nije jasno....

blinkibile

pre 9 godina

pricajte sta hocete ali Simonovic zasluzuje da ide na prvenstvo,dosta je pokazao na pripremama,trudi se, meni nikad ne bih na pamet palo da ga pozovem, mnogo sam bio besan kad sam cuo da je pozvan ali ako je vec pozvan i oduzuje se selektoru na ovakav nacin treba da bude medju 12 koji idu na prvenstvo

nnn

pre 9 godina

ko ne vidi da je markovic dobar plej, nikada nije igrao kosarku. mozda nije vrhunski plej, ali ima odlican pregled igre i odlicno se krece i u napadu i u odbrani. raduljica je malo bolji veceras, ali cesto kasni u odbrani i deluje malo izgubljeno u zoni. isuvise mi je mlak za igraca njegove visine i tezine. ocekivao sam posle sezone u NBA malo vise agresinosti. bjelica odlican i simonovic definitivno iznenadjujuce dobar...

Nadam se da grešim

pre 9 godina

Imaćemo veliki problem na poziciji krilnog centra (jedini Đorđevićev propust do sada). Birčević i Mitrović još nisu spremni za ovaj nivo košarke. Birčević je iako vrlo skočan i pokretljiv, fizički nejak da zadrži snažnije četvorke a Mitrović mi je još uvek nepoznanica u smislu koliko može. Utisak je da se radi o talentovanom i inteligentnom košarkašu ali nisam siguran da se u ovom trenutku može previše očekivati od njega. Izgleda da Bjelici više prija pozicija krila nego krilnog centra i ne verujem da ćemo ga previše viđati na poziciji četvorke. Da je makar Mačvan tu, makar onakav nedorečen kakav jeste.

Griffin

pre 9 godina

(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)CG? To oni sto su 74 na svetu? xD Decko,ti si izgubljen u vremenu i prostoru. Btw ko bese Pekovic? Onaj sav u ocilima?

stepanekjenukleus

pre 9 godina

dobra igra nasih i važna pobeda..par opservacija:radulja dobar u napadu ali u odbrani od pika rupetina, micic je odigro uzas nadam se da ce se trgne, simon se stvarno bori i dugujem mu izvinjenje za silno prozivanje, stimac koristan ali protiv malo visih centara ne uspeva nista u napadu, jovic dosta slab na obe bekovske pozicije mada je solidan u odbrani, markovic u napadu zakazo ali u odbrani skroz ok.kalinic dosta zahvalan igrac radi male stvari koje dosta znace...bircevic nista specijalno kao i mali mitrovic iako verujem da mogu mnogo bolje..katic je odigro iskusno..pozdrav braco Srbi

Slobo

pre 9 godina

Denda. Odjednom mi nedostaju Zvonko Mihajlovski i Jordan Ivanović...
(m&m, 10. avgust 2014 21:15)

Jordan Ivanović je svetac kad je u pitanju sportsko novinarstvo.Takav se rađa jednom u 100 godina.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Je li moguće da ni reprezentacija nema rezervu na pleju? Videli smo kako je prošla Zvezda ove sezone bez pravog pleja a kamoli rezerve, a videli smo kako je i Partizan ostao bez svog jedinog plejmejkera zbog povrede. Jasno je da ni Teodosić nema valjanu rezervu. Treba li i reprezentacija da se osloni na Bogdanovića da prevodi loptu, drži je po 15-20 sekundi u napadu i onda sam rešava? Da ne bude to malo mnogo?

aca Umc

pre 9 godina

jedina ekipa protiv koje nemamo sanse je USA, sa Spancima jako, jako tesko, sve ostale mozemo da pobedimo. Uz mnogo truda i malo srece mozemo do medalje.

el_darinjo

pre 9 godina

@joca ....pazi, govorim o nivou koji podrazumeva igranje u reprezentaciji Srbije. ne može da odbrani 1-1, ne može da zagradi, iskreno nisam video da je bolji od Jovića recimo. nije više on toliko bez iskustva, zadnje dve godine igra konstantno Aba ligu, prošle je dobijao minute kod Dude....mora mnogo bolje i tačka

Ivan Nis

pre 9 godina

Sale kralju, ni sam nisi verovao da ces biti na slatkim mukama za konacni spisak. Sta si legendo uradio ovim momcima, pa oni jednostavno kidaju, koriste svaki sekund koji im se pruzi. Ukroti nam jos samo Tea i bicemo pravi hit. Selektore, momci, zelim vam puno uspeha.
PS: Sale, posto si nam sada dao Simonovica, ne vracaj ga kuci molim te. Vratice ti to, osecam.

wer

pre 9 godina

Sta ti je srbija do juce pljuvanje raduljice simona o ostalih a sad dizanje u nebesa ..
(petarczv, 10. avgust 2014 22:36)

e pa sinak ako do sada nisi naucio, respect IMA DA SE ZASLUZI BRE!!!

Iz godine u godinu, ista Ogijeva virtuelna priča

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.
(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)

Ogi, ostavljaš ubedljivo najnerealnije komentare na košarkaškim temama otkako postoji sajt B92. Kakav Ivanović, kakva braća Šehović, gde su ti igrači u konkurenciji vrhunskih bekova Evrope i sveta. Otkad mogu dva stranca odjednom kad je FIBA izričito zabranila (uz to obojica prosek). Mirotića možete samo da sanjate, Vučević i Peković, klasičan primer k....bolje kad se igra za reprezentaciju. Koga bi ste vi ugazili kad ne možete ni prosečnu grupu na EP-u da prođete? Ti ćeš da nam kažeš koji je tim najbolji a koji najgori. Tvoji komentari su puni neke zlobe kad se radi o reprezentaciji Srbije da sam siguran da ti u stvari uvek navijaš protiv iste. Nije šteta što nema Crne Gore na SP jer niste zaslužili da igrate tamo. Od vas su bolji i BiH i Makedonija što se regiona tiče.

hahahoho

pre 9 godina

Glupost je ostaviti bilo kakav komentar posto je 90 % istih na ovom od kako vidim vrhunskih strucnjaka i poznavaoca ove igre.Od mene kao laika puno srece momci i malo maste i bice sve ok.

provocateur

pre 9 godina

Sve cestitke Saletu i igracima na pobjedi odlicna igra. Koliko Radonjic ne zna vidi se po igri Simonovica covjek se preporodio.
(Crkvinac, 10. avgust 2014 22:42)Zaista ne razumem ove komentare.Šta je to Radonjić uradio pa Simonović nije pružao dobre igre u Zvezdi?Da li ga je sputavao,da li mu nije davao dovoljno minuta i odgovornosti?Odgovor na to je ne!Možda je čak,kao kapiten Zvezde,imao preveliku odgovornost,koju nije izdržao.Sada te odgovornosti nema i verovatno mu je lakše.Košarka je sport koji zavisi od šuta,a Simonovića je u reprezentaciji upravo krenuo šut,kakav je imao u Zvezdi pre dve godine.Rekao bih da je sada mnogo opušteniji i to je rezultiralo dobrim šutom i igrom.

fortissimo

pre 9 godina

Timska igra gde je SVAKI igrac dao svoj maksimum i doprinos u odnosu na svoje mogucnosti. Proslo je vreme kada smo u drzavnom timu imali igrace koji na svakoj utakmici daju preko 20 koseva zato i postujem ovakav pristup selektora. U poslednje dve utakmice vidi se podizanje forme. Jasno je da su Francuzi krili karte , ali licno verujem kao evropski prvaci da bi sve dali da su pobedili u ovom mecu. Znamo ko je sve povredjen od igraca ali se plasim kada saniraju svoje povrede da li ce zbog ne treniranja da se uklope u ono sto Sale trazi. Nema mesta za soliranje i nerezonsko sutiranje vec moraju da se uklope u TIM jer samo tako mozemo da budemo jaki. Neka svako od povredjenih na utakmicama da po 6, 7 koseva plus ostatak igraca u timu i to je recept za nesto vise na SP. Postajem optimista sto se tice SP a sto se tice Saleta, jeste prakticno pocetnik kao trener, bez rezultata ali odlicno vodi tim. Tacno oseca igru, sto i nije cudo jer znamo kakav je bio igrac i ravnopravno deli minutazu tako da ne da pojedincima da iskacu iz koncepcije. Kada neko gresi, odmah pri zameni reaguje i uz aut liniju mu skrece paznju na greske. Jednostavno NISTA ne prepusta slucaju. To je to i samo napred momci jer vi igrate za Srbiju.

NMN

pre 9 godina

Bravo momčine! Radulja opasno digao formu, Bjelica ooozbiljno cepa, Micov sjajan iako ima tezak zadatak vrti ga Sale zbog povreda Tea i Nedovica na 1-2-3 pozicijama, to je tesko odigrati al on je to super odradio, Simonovis se bas bas trudi vidljivo, sve u svemu odlicni.

ђорђе охрид

pre 9 godina

Ја сам реко још пре месец дана да Србија че бити међу прва четири на свету без разлику кој састав че да буде. Напред Србија...

zlija

pre 9 godina

Ovo je taj trenutak koji cekamo. Simon kuca, a nas 10 grobara skacemo po kuci ko finale svetskog. Bogdan juce daje kos, a moj brat sa severa me zove i vice Srbija bre. Ovo je Srbija, ovo su momci koji igraju bre za Srbiju, Sale je nacionale, zato je takva i atmosfera. Ove momke ja cekam vec godinama, ovakvu igru, nije bitno koja je petorka svi imaju jedan cilj, Nije bitno mesto jer koji god da budemo boricemo se. Napred nasi to treba da bude u glavama. Sale vodi fenomenalno tim odusevljen sam, bravo majstore konacno smeker na pravom mestu.

о шонеси

pre 9 godina

ogi-cg, 10. avgust 2014 21:29)
прво научи како се пише не могу, онда се упусти у анализу било чега

nz

pre 9 godina

(NBA, 10. avgust 2014 22:34)

malo si zbunio ali nema veze, ipak navijaš za CZ. Inače biće nešto od ove reprezentacije, Sale će biti dobar selektor.

*Evrofiličar

pre 9 godina

Pojedina imena na spisku me jesu iznenadila, ali sve to izgleda sasvim dobro. Jeste pripremna utakmica, ali dobro je. Radulja odlican, mislim da cak i da Krle (ne daj boze) ne zaigra, necemo biti (bas toliko) deficitirani na petici.

Idemo orlovi

pre 9 godina

Radulja i Micov odlični, mali Jović je tata za raštimovanog Micića...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CC, 10. avgust 2014 21:24)

Mali Jovic :D Mali Jovic je 4 godine stariji od Micica, uz to i duplo jaci.

aurs of lov

pre 9 godina

Хахаха, Радуљица судији каже: Донт кол дет, је**те :D
(Цоа, 10. avgust 2014 22:11)

Sudija mu je odgovorio sa ''aj nou, aj nou'' i dodao smesak u fazonu jbga nismo ovo trebali da sviramo al francuzi su domacini.

Ratko

pre 9 godina

Uh ovo nisam ocekivao ovoliku transformciju juce i danas protiv Hrvata i Francuza u gostima. Simonovic igra kao da je prekaljeni Evropski MBP, kuca na ulazu, trojke, odbrana ma pravi kosarkas.Radulja pravi teski centar ovo nisam ocekivao, sa lakocom je razneo Francuze pod kosem nista mu nisu mogli a oni su tu dosta jaki. Katic do veceras nevidljiv i proradio je konacno. Mislim da su centri Krstic, Raduljica i Katic sigurni putnici. Cak imamo i opciju sa Katicem na poziciju 4 ako zatreba protiv jake igre unutra. Teodosic, Nedovic, Krstic kada se vrate ima da jos vise da budemo kreativni. Bice vrlo interesantno samo da budu zdravi. Ja sam prezadovoljan.

Nice

pre 9 godina

Ogi iz Crne Gore, veze nemas, moj batice. I ja sam iz Crne Gore ali realisticnije gledam na stvari. Ovi momci sto igraju za Srbiju-kidaju. Nema veze sto nijesu igrali Nedovic, Krstic, Teodosic, veceras i Bogdanovic, ali ostali grizu i igraju sjajnu kosarku. Djordjevic ce biti na slatkim mukama. Predvidjam Srbima polufinale i naravno da cemo svi navijati za njih. Mi smo pobijedili Izrael zahvaljujuci velikoj borbenosti, Rocestiju i dobrom Lukinom vodjenju utakmice.

Pozdrav za sve ljude u Srbiji i Crnoj Gori.

Stiven Dzerard

pre 9 godina

Teodosic mozda ima 5 nekad i vise izgubljilenih lopti po mecu ali sve to nadoknadi poenima i asistencijama,a Markovic i Micic koji bi trebalo da mu budu zamene nemaju ni poena ni asistencija,ocajno organizuju igru i crno nam se pise kad oni budu u igri.

srb

pre 9 godina

Lepo smo odigrali,niko se nije isticao i nikog ne bih pominjao ali moram reci da su micic i markovic dve nule...ako se ne bude vratio teo ja ne znam ko ce pleja da igra,ova dvojica su odvratni,vise akcija organizuje bjelica pa cak i kalinic koji napad skoro nikada nije igrao u repr

Goran

pre 9 godina

Pa dobro ljudi dokle više o zvezdi i partizanu,pa zar vi nemate drugog posla!? Pod hitno oba kluba zaključati i ključeve u svemir lansirati! Stvarno više idete mi na onu stvar,o zvezdi i partizanu!

ogi-cg

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.

yammy

pre 9 godina

Denda prenosi jaoooo mozak mi terorise, em dosadan do zla em nerealan u komentarima narocito kada neki njegov igrac da ne kazem klub da kos on vristi. Uzassss!!!! Ili Sarenac ili nemi ton!

Igor Sekulica

pre 9 godina

Ja jedva cekam svjecko prvenstvo da gledam reprezentaciju. Ja sam veceras slucajno bio gledao prenos na tv. SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Sale tesko tebi kada se Krle,Teo i Nedovic vrate, plus Bogdan kojih jos 8 zvati?Svi zasluzuju da idu posle vecerasnje utakmice tj ovog turnira. Zelim ti srecu.

SASASASASASA

pre 9 godina

FRANCUZI SE NAPALILI---

Odlicna pobeda, dosta dobra igra, i bas kao i protiv Hrvata, Bjelica i Raduljica...
Da je Djordjevic hteo, ovo bi bio masakr, ali kao i na svim pripremnim tekmama, igralo se na minutazu, i jasno se videlo, 5 minuta radljucia, pa po 5 Stimcu i Katicu, i ono sto upada u oci da je Sake pronasao ekipu, i ne dostaju jos samo finese.. U odbarni smo vec tu, koliko je samo podcenjem markovic kao igrac, a kako dobro i zrelo igra...
Uvek enigma sa Kalinicem, za kojeg je tesko reci koju poziciju igra, ali je vrlo koristan, i danas je bio sve ono sto je trebalo, brz, agresivan, ulazio pod kos, i igrao sjajnu odbranu...
Simonovic je od "prikljucka" dosao do toga da moze da se nada mestu startera, (e moja Zvezdo,Radonjicu samo ti mozes da promasis onako!!) igra odlicno, sutira, ulazi pod kos, ima sjajan ulaz "na mala vrata" ili "sece" odlicno, i stvarno smo to korisitili do maksimuma.. 4 poena Stimca, 5 Kalinica, 4ili 6 Katica, Micov oko 8-10, moze se reci da smo siroki, i da Sale polako skuplja tim...
ne dostaju jos samo finese, samo malo jasniji protok lopte, i to je to...
Bravo za selektora, ovo je bila lekcija Francuzima, jer da Sale nije insistirao na tome da igraju svi, i mali Micic i Jovic i mitrovic su dobili po 10-15 minuta, ovo bi bilo razbijanje.
MOra se reci da Batum nije ulazio u drugom poluvremenu, ali mis mo imali vodstvo vec u prvom, i da ne bi 5 promasenih slobodnih, i promasenog zakucavnja(??), resili bi to mnogo ranije.BRAVO ORLOVI!!!

KKP

pre 9 godina

@ vladimirsto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.
(NBA, 10. avgust 2014 22:34)
Najsramotniji komentar u ovom veku...

Bojan

pre 9 godina

Znam da ce mi fmp-ovi navijaci lupati minuse ali razlog ovakve igre moze da se trazi u cinjenici da ne igra Teodosic, covek vise stete nanosi tima neko goristi. Zelim Teodosicu da se ukoci u ledjima bar dok prodje prvenstvo pa da i mi napravimo nesto :) Kad ga ljudi hvale stalno ponavljaju da je on dao trojku protiv spanije ali su svi zaboravili da je isti taj lik na istoj utakmici izgubio 20 lopti i promasio 7-8 trojki dok su novica, keselj i bjelica pokidali na toj utakmici. Daleko mu lepa kuca, Sale trenercina, bravo

emocionalno nezreo

pre 9 godina

Simonovic je u ove poslednje dve utakmice(ostale nisam gledao)po meni bio najboji igrac. Igrali su i drugi odlicno daleko od toga, ali Simon je zver, za jednog Savanovica Majkl Dzordan.

NBA

pre 9 godina

@ vladimir
sto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.

aca Umc

pre 9 godina

meni je drago sto su Simonovic i Katic imali lose sezone jer sam grobar :) ali se nadam da ce eksplodirati na svetskom! Izgleda da Sale izvlaci najbolje iz svakog igraca.

jellen

pre 9 godina

Da,stvarno je bez veze ovaj denda... Ali posto i onako mi necete objaviti komentar razmisljam da vas psujem kada god zazelim da nesto napisem...Ono umesto komentara socna psovka..Verujem da ce mi to preci cak sta vise u naviku.

ogi-cg

pre 9 godina

Crna Gora dobila Izrael u goste u kvalifikacijama za EP.Tako da smo vec u prvom kolu rjesili sve.Gledao sam Srbiju sa Hrvatima,nemogu da vjerujem koga je Djordjevic sve zvao.Navijacu za vas na SP al realno sa ovim timom nemate sanse,a tri najbolja jos povrijedjeni.

Mostruljica,raduljetina,

pre 9 godina

Pricaj te sta hocete i zovi te ga kako hocete ali Raduljica ce dominirati na svetskom, covek poseduje neverovatan talenat i pregled igre,i ovo sto je otisao u nba dalo mu je sigurnost i da se njegov talenat iskaze. i bice za god, dve medju 10 centara Nba...

goran

pre 9 godina

Covek da ne poveruje! Ekipa igra jedno 10x bolje nego pod Ivkovicem! Svaka cast za Djordjevica, imao sam svoje sumnje, ali sad ih vise nemam!

Dejan

pre 9 godina

Ubeđen sam da je ovaj bek što se priključuje pripremama bolji od Micića koji je katastrofalan ako ne i od Markovića i Jovića...
Ne možemo ljudskog beka da napravimo pa to ti je...

bob

pre 9 godina

Stefan Markovic najveca prevara od igraca, nije mi jasno samo kako on igra u relativno dobrim klubovima...toliko me nervira da mi se ogadila kosarka kad on igra. Eto, morao sam da izbacim sav bes koji imam ka ovom kosarkasu.

LFC

pre 9 godina

Markovic katastrofa nemam nista protiv decka ali on ocajno vec godinama igra,organizacija igre ocaj sut ocaj mislim da je to jedan od gorih sutera koju su igrali za nasu zemlju,posto sam primetio da ko god napise kako decko lose igra uglavnom ga zaspu minusima aj neko od vas sto lupate te minuse nek kaze nesto pozitivno o njegovoj igri posto ja ne vidim nista.

oki

pre 9 godina

ahahahaha ne znam da li ste gledali onaj razgovor Šarenca na poluvremenu ali kad je rekao "trener Jeniseja u Ruskoj... pardon Rusiji" zamalo da pukne od smeha... kakav kralj

el_darinjo

pre 9 godina

aauuuu, trojica iz Radničkog u petorci...Kalinić, Jović, Bircevic, a vodimo 10 protiv Francuza.....nemoguće, ne verujem svojim očima

Čačanin

pre 9 godina

Prvo poluvreme; Simonovic, Jovic, Kalinic, Raduljica odusevljavaju, dobra je stvar sto ce Sale biti na mukama kada bide sastavljao konacnih 12...

Vladimir

pre 9 godina

Sale Djordjevic zapusio usta navijacima fmp-a koji su ga pljuvali. Ovaj tim ima sanse za medalju, ako ne sada za dve-tri godine sigurno, bravo momci, bravo Sale a limenke neka ga mrze i dalje

Borky

pre 9 godina

Bas fino igramo jos Krle,Teo i Nedovic i to je to. Sad se vidi da nam ucjenivac ne treba. U rep. nije bitno ko koliko daje poena vec ko sa ponosom nosi grb na svojim prsima. ZIVELA SRBIJA

Dejan

pre 9 godina

Ako nešto mrzim to je centar koji ne ume da zakuca i bek koji ne može da pogodi bacanje a o šutu iz igre, da i ne govorim... E pa mi imamo dva takva!

neki tamo

pre 9 godina

izgubili ili pobedili nema veze, ali ova igra u prvom poluvremenu je fenomenalna i ako tako budu igrali stalno necemo morati da se brinemo bar za prolaz grupe. svi su sjajni a i braduljica igra sve bolje i dize formu. bice tesko skratiti spisak.

neki tamo

pre 9 godina

izgubili ili pobedili nema veze, ali ova igra u prvom poluvremenu je fenomenalna i ako tako budu igrali stalno necemo morati da se brinemo bar za prolaz grupe. svi su sjajni a i braduljica igra sve bolje i dize formu. bice tesko skratiti spisak.

Nice

pre 9 godina

Ogi iz Crne Gore, veze nemas, moj batice. I ja sam iz Crne Gore ali realisticnije gledam na stvari. Ovi momci sto igraju za Srbiju-kidaju. Nema veze sto nijesu igrali Nedovic, Krstic, Teodosic, veceras i Bogdanovic, ali ostali grizu i igraju sjajnu kosarku. Djordjevic ce biti na slatkim mukama. Predvidjam Srbima polufinale i naravno da cemo svi navijati za njih. Mi smo pobijedili Izrael zahvaljujuci velikoj borbenosti, Rocestiju i dobrom Lukinom vodjenju utakmice.

Pozdrav za sve ljude u Srbiji i Crnoj Gori.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Sale tesko tebi kada se Krle,Teo i Nedovic vrate, plus Bogdan kojih jos 8 zvati?Svi zasluzuju da idu posle vecerasnje utakmice tj ovog turnira. Zelim ti srecu.

Čačanin

pre 9 godina

Prvo poluvreme; Simonovic, Jovic, Kalinic, Raduljica odusevljavaju, dobra je stvar sto ce Sale biti na mukama kada bide sastavljao konacnih 12...

aca Umc

pre 9 godina

meni je drago sto su Simonovic i Katic imali lose sezone jer sam grobar :) ali se nadam da ce eksplodirati na svetskom! Izgleda da Sale izvlaci najbolje iz svakog igraca.

aurs of lov

pre 9 godina

Хахаха, Радуљица судији каже: Донт кол дет, је**те :D
(Цоа, 10. avgust 2014 22:11)

Sudija mu je odgovorio sa ''aj nou, aj nou'' i dodao smesak u fazonu jbga nismo ovo trebali da sviramo al francuzi su domacini.

el_darinjo

pre 9 godina

aauuuu, trojica iz Radničkog u petorci...Kalinić, Jović, Bircevic, a vodimo 10 protiv Francuza.....nemoguće, ne verujem svojim očima

Mostruljica,raduljetina,

pre 9 godina

Pricaj te sta hocete i zovi te ga kako hocete ali Raduljica ce dominirati na svetskom, covek poseduje neverovatan talenat i pregled igre,i ovo sto je otisao u nba dalo mu je sigurnost i da se njegov talenat iskaze. i bice za god, dve medju 10 centara Nba...

goran

pre 9 godina

Covek da ne poveruje! Ekipa igra jedno 10x bolje nego pod Ivkovicem! Svaka cast za Djordjevica, imao sam svoje sumnje, ali sad ih vise nemam!

zlija

pre 9 godina

Ovo je taj trenutak koji cekamo. Simon kuca, a nas 10 grobara skacemo po kuci ko finale svetskog. Bogdan juce daje kos, a moj brat sa severa me zove i vice Srbija bre. Ovo je Srbija, ovo su momci koji igraju bre za Srbiju, Sale je nacionale, zato je takva i atmosfera. Ove momke ja cekam vec godinama, ovakvu igru, nije bitno koja je petorka svi imaju jedan cilj, Nije bitno mesto jer koji god da budemo boricemo se. Napred nasi to treba da bude u glavama. Sale vodi fenomenalno tim odusevljen sam, bravo majstore konacno smeker na pravom mestu.

Iz godine u godinu, ista Ogijeva virtuelna priča

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.
(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)

Ogi, ostavljaš ubedljivo najnerealnije komentare na košarkaškim temama otkako postoji sajt B92. Kakav Ivanović, kakva braća Šehović, gde su ti igrači u konkurenciji vrhunskih bekova Evrope i sveta. Otkad mogu dva stranca odjednom kad je FIBA izričito zabranila (uz to obojica prosek). Mirotića možete samo da sanjate, Vučević i Peković, klasičan primer k....bolje kad se igra za reprezentaciju. Koga bi ste vi ugazili kad ne možete ni prosečnu grupu na EP-u da prođete? Ti ćeš da nam kažeš koji je tim najbolji a koji najgori. Tvoji komentari su puni neke zlobe kad se radi o reprezentaciji Srbije da sam siguran da ti u stvari uvek navijaš protiv iste. Nije šteta što nema Crne Gore na SP jer niste zaslužili da igrate tamo. Od vas su bolji i BiH i Makedonija što se regiona tiče.

NMN

pre 9 godina

Bravo momčine! Radulja opasno digao formu, Bjelica ooozbiljno cepa, Micov sjajan iako ima tezak zadatak vrti ga Sale zbog povreda Tea i Nedovica na 1-2-3 pozicijama, to je tesko odigrati al on je to super odradio, Simonovis se bas bas trudi vidljivo, sve u svemu odlicni.

русвај

pre 9 godina

Сале хипнотисао Симоновића, па овај сад на терену види само тројицу противничких играча. :)

*Evrofiličar

pre 9 godina

Pojedina imena na spisku me jesu iznenadila, ali sve to izgleda sasvim dobro. Jeste pripremna utakmica, ali dobro je. Radulja odlican, mislim da cak i da Krle (ne daj boze) ne zaigra, necemo biti (bas toliko) deficitirani na petici.

blinkibile

pre 9 godina

pricajte sta hocete ali Simonovic zasluzuje da ide na prvenstvo,dosta je pokazao na pripremama,trudi se, meni nikad ne bih na pamet palo da ga pozovem, mnogo sam bio besan kad sam cuo da je pozvan ali ako je vec pozvan i oduzuje se selektoru na ovakav nacin treba da bude medju 12 koji idu na prvenstvo

emocionalno nezreo

pre 9 godina

Simonovic je u ove poslednje dve utakmice(ostale nisam gledao)po meni bio najboji igrac. Igrali su i drugi odlicno daleko od toga, ali Simon je zver, za jednog Savanovica Majkl Dzordan.

Idemo orlovi

pre 9 godina

Radulja i Micov odlični, mali Jović je tata za raštimovanog Micića...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CC, 10. avgust 2014 21:24)

Mali Jovic :D Mali Jovic je 4 godine stariji od Micica, uz to i duplo jaci.

Borky

pre 9 godina

Bas fino igramo jos Krle,Teo i Nedovic i to je to. Sad se vidi da nam ucjenivac ne treba. U rep. nije bitno ko koliko daje poena vec ko sa ponosom nosi grb na svojim prsima. ZIVELA SRBIJA

Ivan Nis

pre 9 godina

Sale kralju, ni sam nisi verovao da ces biti na slatkim mukama za konacni spisak. Sta si legendo uradio ovim momcima, pa oni jednostavno kidaju, koriste svaki sekund koji im se pruzi. Ukroti nam jos samo Tea i bicemo pravi hit. Selektore, momci, zelim vam puno uspeha.
PS: Sale, posto si nam sada dao Simonovica, ne vracaj ga kuci molim te. Vratice ti to, osecam.

SASASASASASA

pre 9 godina

FRANCUZI SE NAPALILI---

Odlicna pobeda, dosta dobra igra, i bas kao i protiv Hrvata, Bjelica i Raduljica...
Da je Djordjevic hteo, ovo bi bio masakr, ali kao i na svim pripremnim tekmama, igralo se na minutazu, i jasno se videlo, 5 minuta radljucia, pa po 5 Stimcu i Katicu, i ono sto upada u oci da je Sake pronasao ekipu, i ne dostaju jos samo finese.. U odbarni smo vec tu, koliko je samo podcenjem markovic kao igrac, a kako dobro i zrelo igra...
Uvek enigma sa Kalinicem, za kojeg je tesko reci koju poziciju igra, ali je vrlo koristan, i danas je bio sve ono sto je trebalo, brz, agresivan, ulazio pod kos, i igrao sjajnu odbranu...
Simonovic je od "prikljucka" dosao do toga da moze da se nada mestu startera, (e moja Zvezdo,Radonjicu samo ti mozes da promasis onako!!) igra odlicno, sutira, ulazi pod kos, ima sjajan ulaz "na mala vrata" ili "sece" odlicno, i stvarno smo to korisitili do maksimuma.. 4 poena Stimca, 5 Kalinica, 4ili 6 Katica, Micov oko 8-10, moze se reci da smo siroki, i da Sale polako skuplja tim...
ne dostaju jos samo finese, samo malo jasniji protok lopte, i to je to...
Bravo za selektora, ovo je bila lekcija Francuzima, jer da Sale nije insistirao na tome da igraju svi, i mali Micic i Jovic i mitrovic su dobili po 10-15 minuta, ovo bi bilo razbijanje.
MOra se reci da Batum nije ulazio u drugom poluvremenu, ali mis mo imali vodstvo vec u prvom, i da ne bi 5 promasenih slobodnih, i promasenog zakucavnja(??), resili bi to mnogo ranije.BRAVO ORLOVI!!!

AcaPN

pre 9 godina

Bravo momci. Samo gurajte napred, i bice sve ok. Kao sto sam juce napisao. Jeste da je prijateljski mec, ali lepo je u dva dana pobediti komsije i zvanicnog prvaka Evrope. Svi reprezentativci zasluzuju cestitke. Ali veceras je na mene posebno ostavila igra Nemanje Bjelice. Poveo je ekipu, kada su Francuzi serijom 6:0 smanjili na samo 4 poena. Znao sam da je veliki igrac, a veceras je to samo potvrdio. Zamolio bih delije i grobare da se ne prepucavaju oko gluposti. Kada igra reprezentacija, navijam za Srbiju. Iako sam Zvezdas, navijam sa istim zarom i za Bogdanovica i za Simonovica. Kao i u fudbalu za Mitrovica i Markovica kao i za Bastu i Bisevca. SRBIJA!!!

dunda

pre 9 godina

ajmo braco Srbi, euforija! dok ne izgube sledecu prijateljsku i onda krece pljuvanje! i tako u krug, i u nedogled... momke treba podrzati, i njih i Saleta, oni su trenutno najbolje sto imamo i sve dok se bore i daju sve od sebe nema im se bas nista zameriti. kosarka je jedna od lepsih stvari koje imamo i jedna od retkih stvari u kojoj imamo tradiciju i treba da nam je stalo! zivela Srbija!!!

yammy

pre 9 godina

Denda prenosi jaoooo mozak mi terorise, em dosadan do zla em nerealan u komentarima narocito kada neki njegov igrac da ne kazem klub da kos on vristi. Uzassss!!!! Ili Sarenac ili nemi ton!

smederevac

pre 9 godina

Molim vas da prestane pljuvanje po Markovicu, nije mu bio dan i to je to. Decko igra fenomenalnu odbranu, sa druge strane, slabije napad. Nije adekvatna zamena za Teodosica, ali moze lep napad da organizuje. Boljeg nemamo u repki za zamenu Teodosica. U areni kada bude ubacio 10 poena, onda cete ga velicati. Za Micica se slazem sa vecinom, slabije dosta igra.

pera

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.
(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)

Ovo sto si danas gledao je,sem par igraca, B reprezentacija Srbije.Mnogo njih fale iz ovih i onih razloga.A sto se tice tvog sastava CG,neko ti je vec napisao,pa da se ne ponavljam.

oki

pre 9 godina

ahahahaha ne znam da li ste gledali onaj razgovor Šarenca na poluvremenu ali kad je rekao "trener Jeniseja u Ruskoj... pardon Rusiji" zamalo da pukne od smeha... kakav kralj

srb

pre 9 godina

Lepo smo odigrali,niko se nije isticao i nikog ne bih pominjao ali moram reci da su micic i markovic dve nule...ako se ne bude vratio teo ja ne znam ko ce pleja da igra,ova dvojica su odvratni,vise akcija organizuje bjelica pa cak i kalinic koji napad skoro nikada nije igrao u repr

Stiven Dzerard

pre 9 godina

Teodosic mozda ima 5 nekad i vise izgubljilenih lopti po mecu ali sve to nadoknadi poenima i asistencijama,a Markovic i Micic koji bi trebalo da mu budu zamene nemaju ni poena ni asistencija,ocajno organizuju igru i crno nam se pise kad oni budu u igri.

grobar

pre 9 godina

@ sto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.

koja je svrha ovakvih komentara? nikad nece da mi bude jasno...

lucky

pre 9 godina

Tako povrsno gledate na sport da je to strasno, jedan dan pljuvanje, drugi ovacije, muka mi je od komentara koje citam a sve isti ljudi pisu. Podrzimo Saleta i igrace i kad su dobri i kad su losi, i to je to, drugacije ne moze, sta tu nije jasno....

Da se ne kajem zarko ako pehar podigne Simonovic Marko

pre 9 godina

Narode jel zna neko neku kladzu gde moze da se tipuje na pobednika Mundobasketa. Da stavim stavim nesto sitno na nas, cisto da se ne kajem posle, jer ovi momci obecavaju.

vlade

pre 9 godina

do sada što sam video, čini mi se da sale na pravi način izvlači maximum iz ovih momaka.. svidja mi se što im daje odredjenu slobodu, što podiže samopouzdanje igračima! budimo realni.. nemamo više u ekipi kao nekada, po 2,3 igrača koji na keca mogu da utrpaju 20+ poena protivnicima! nema više ni trenera, ni lige u kojoj bi talentovan igrač mogao da stekne samopouzdanje i izraste u superstara! ali, u modernoj košarci timska igra može da zameni njihovo odsustvo.. i mislim da sale na pravi način to pokušava da napravi! dal će uspeti.. verujem da hoće, ako ne ove godine u narednim vrlo moguće! jer, ovi momci mogu da doguraju daleko u španiji samo ako ne podlegnu pritisku i ako budu jaki kao kolektiv! evo, simonović igra kao nikada u životu, bircevic je koristan, kalinić se uključujuće u napad, štimac uvek daje maximum, raduljica standardan, jović korektan, bjelica polako kapira da mora da preuzima odgovornost, a bogdanović još trazi sebe i verujem da će uspeti! katić je limitiran, ali igra uvek na gornjoj granici svojih mogućnosti! jedino mi je micić odsutan, ali mlad je i ako je takav, ne treba da ide na svetsko.. micov čovek, nit smrdi nit miriše, ali ako dolazi iz cska, morao bi više! podržimo ove momke i možda nam se ponovo desi balkon u godinama koje dolaze! podržimo ih i oni će verovati u sebe!

Ratko

pre 9 godina

Uh ovo nisam ocekivao ovoliku transformciju juce i danas protiv Hrvata i Francuza u gostima. Simonovic igra kao da je prekaljeni Evropski MBP, kuca na ulazu, trojke, odbrana ma pravi kosarkas.Radulja pravi teski centar ovo nisam ocekivao, sa lakocom je razneo Francuze pod kosem nista mu nisu mogli a oni su tu dosta jaki. Katic do veceras nevidljiv i proradio je konacno. Mislim da su centri Krstic, Raduljica i Katic sigurni putnici. Cak imamo i opciju sa Katicem na poziciju 4 ako zatreba protiv jake igre unutra. Teodosic, Nedovic, Krstic kada se vrate ima da jos vise da budemo kreativni. Bice vrlo interesantno samo da budu zdravi. Ja sam prezadovoljan.

nnn

pre 9 godina

ko ne vidi da je markovic dobar plej, nikada nije igrao kosarku. mozda nije vrhunski plej, ali ima odlican pregled igre i odlicno se krece i u napadu i u odbrani. raduljica je malo bolji veceras, ali cesto kasni u odbrani i deluje malo izgubljeno u zoni. isuvise mi je mlak za igraca njegove visine i tezine. ocekivao sam posle sezone u NBA malo vise agresinosti. bjelica odlican i simonovic definitivno iznenadjujuce dobar...

duledudule

pre 9 godina

Sjajna igra nema sta,sve nam je islo od ruke.Raduljica me odusevljava,kida,jak je kao zemlja al mi nekako deluje na terenu kao da se zeza,da je harlem gloubtroter,kao sve laganica.mora bre da im se kezi s onom bradom i da ih bije vise da pokaze zube :) meni Simon nije iznenadjenje,svadjao sam se s drugarima ciganima zbog njega,odlican difens,a kad udje u seriju u napadu ume da odlepi..jedino sto mi upada u oci je skok.i ofanzivni i defanzivni.nemamo takvog centra kao sto je bi rebarce npr,ali to se sve da srediti do pocetka.sve u svemu nadam se najboljem,samo da se bore i bice sve ok

pera

pre 9 godina

...Možda je čak,kao kapiten Zvezde,imao preveliku odgovornost,koju nije izdržao.Sada te odgovornosti nema i verovatno mu je lakše.Košarka je sport koji zavisi od šuta,a Simonovića je u reprezentaciji upravo krenuo šut,kakav je imao u Zvezdi pre dve godine.Rekao bih da je sada mnogo opušteniji i to je rezultiralo dobrim šutom i igrom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (provocateur, 10. avgust 2014 23:31)

Simonovic je ove sezone u ABA imao sut za 3 oko 50%.
Jedino se ne secam da je imao neke ulaze,trcanje u kontru,utrcavanja,ma nista,jedino pamtim,kada je napad u pitanju, da stoji na liniji za 3 i cim dobije loptu sutira.Ovo sada je skroz nesto drugo.

Igor Sekulica

pre 9 godina

Ja jedva cekam svjecko prvenstvo da gledam reprezentaciju. Ja sam veceras slucajno bio gledao prenos na tv. SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA.

dunda

pre 9 godina

ajmo braco Srbi, euforija! dok ne izgube sledecu prijateljsku i onda krece pljuvanje! i tako u krug, i u nedogled... momke treba podrzati, i njih i Saleta, oni su trenutno najbolje sto imamo i sve dok se bore i daju sve od sebe nema im se bas nista zameriti. kosarka je jedna od lepsih stvari koje imamo i jedna od retkih stvari u kojoj imamo tradiciju i treba da nam je stalo! zivela Srbija!!!

aca Umc

pre 9 godina

jedina ekipa protiv koje nemamo sanse je USA, sa Spancima jako, jako tesko, sve ostale mozemo da pobedimo. Uz mnogo truda i malo srece mozemo do medalje.

KKP

pre 9 godina

@ vladimirsto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.
(NBA, 10. avgust 2014 22:34)
Najsramotniji komentar u ovom veku...

Nadam se da grešim

pre 9 godina

Imaćemo veliki problem na poziciji krilnog centra (jedini Đorđevićev propust do sada). Birčević i Mitrović još nisu spremni za ovaj nivo košarke. Birčević je iako vrlo skočan i pokretljiv, fizički nejak da zadrži snažnije četvorke a Mitrović mi je još uvek nepoznanica u smislu koliko može. Utisak je da se radi o talentovanom i inteligentnom košarkašu ali nisam siguran da se u ovom trenutku može previše očekivati od njega. Izgleda da Bjelici više prija pozicija krila nego krilnog centra i ne verujem da ćemo ga previše viđati na poziciji četvorke. Da je makar Mačvan tu, makar onakav nedorečen kakav jeste.

о шонеси

pre 9 godina

ogi-cg, 10. avgust 2014 21:29)
прво научи како се пише не могу, онда се упусти у анализу било чега

muslera

pre 9 godina

cush shehovici i ivanovic,lele bata djoshooo...mi smo extra,osvajamo evropsko sl.goodine,i dominiracemo narednih 10 god.micic,bogdanovic,nedovic,dangubic,jokic,mitrovic,milutinov..i jos mnogo drugih klinaca,vracamo se!!!

Slobo

pre 9 godina

Denda. Odjednom mi nedostaju Zvonko Mihajlovski i Jordan Ivanović...
(m&m, 10. avgust 2014 21:15)

Jordan Ivanović je svetac kad je u pitanju sportsko novinarstvo.Takav se rađa jednom u 100 godina.

provocateur

pre 9 godina

Sve cestitke Saletu i igracima na pobjedi odlicna igra. Koliko Radonjic ne zna vidi se po igri Simonovica covjek se preporodio.
(Crkvinac, 10. avgust 2014 22:42)Zaista ne razumem ove komentare.Šta je to Radonjić uradio pa Simonović nije pružao dobre igre u Zvezdi?Da li ga je sputavao,da li mu nije davao dovoljno minuta i odgovornosti?Odgovor na to je ne!Možda je čak,kao kapiten Zvezde,imao preveliku odgovornost,koju nije izdržao.Sada te odgovornosti nema i verovatno mu je lakše.Košarka je sport koji zavisi od šuta,a Simonovića je u reprezentaciji upravo krenuo šut,kakav je imao u Zvezdi pre dve godine.Rekao bih da je sada mnogo opušteniji i to je rezultiralo dobrim šutom i igrom.

somika

pre 9 godina

@nnn
i meni isto raduljica deluje nekako mlak spram konstitucije. igra dobro, posebno u napadu, prati utrcavanja sa pravovremenim asistencijama. jedino to sto nekako nije zver kao lovernj. zo, iako slabiji, kad je pod kosem obavezno ide na zakucavanje. samo to raduljica da popravi, agresivnije da ide na kos. mozda gresim, mozda mi samo tako deluje preko tv-a...

ђорђе охрид

pre 9 godina

Ја сам реко још пре месец дана да Србија че бити међу прва четири на свету без разлику кој састав че да буде. Напред Србија...

Goran

pre 9 godina

Pa dobro ljudi dokle više o zvezdi i partizanu,pa zar vi nemate drugog posla!? Pod hitno oba kluba zaključati i ključeve u svemir lansirati! Stvarno više idete mi na onu stvar,o zvezdi i partizanu!

Griffin

pre 9 godina

(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)CG? To oni sto su 74 na svetu? xD Decko,ti si izgubljen u vremenu i prostoru. Btw ko bese Pekovic? Onaj sav u ocilima?

wer

pre 9 godina

Sta ti je srbija do juce pljuvanje raduljice simona o ostalih a sad dizanje u nebesa ..
(petarczv, 10. avgust 2014 22:36)

e pa sinak ako do sada nisi naucio, respect IMA DA SE ZASLUZI BRE!!!

SR Jugoslavija

pre 9 godina

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

Vlada

pre 9 godina

Nadam se da će se Bogdanović,Marković i Micić malo uozbiljiti,jer sa ovakvim pristupom prema igri,nemaju šta da traže u Španiji.Sve pohvale za igrače od kojih niko ništa nije očekivao:Jovića i Simonovića.Biće bolje sa Krletom i Teom,ali mislim da nam najviše Nedović fali.

ivcha

pre 9 godina

odlicna igra !

jedino sta mi bode oko jeste Markovic. covek za 25 minuta u proseku ima 0,1 poen i isto toliko asistencija, dok je prosek izgubljenih lopti 3-4. Kreativnost u napadu jedna velika nula, covek ne zna sta ce sa loptom.

fortissimo

pre 9 godina

Timska igra gde je SVAKI igrac dao svoj maksimum i doprinos u odnosu na svoje mogucnosti. Proslo je vreme kada smo u drzavnom timu imali igrace koji na svakoj utakmici daju preko 20 koseva zato i postujem ovakav pristup selektora. U poslednje dve utakmice vidi se podizanje forme. Jasno je da su Francuzi krili karte , ali licno verujem kao evropski prvaci da bi sve dali da su pobedili u ovom mecu. Znamo ko je sve povredjen od igraca ali se plasim kada saniraju svoje povrede da li ce zbog ne treniranja da se uklope u ono sto Sale trazi. Nema mesta za soliranje i nerezonsko sutiranje vec moraju da se uklope u TIM jer samo tako mozemo da budemo jaki. Neka svako od povredjenih na utakmicama da po 6, 7 koseva plus ostatak igraca u timu i to je recept za nesto vise na SP. Postajem optimista sto se tice SP a sto se tice Saleta, jeste prakticno pocetnik kao trener, bez rezultata ali odlicno vodi tim. Tacno oseca igru, sto i nije cudo jer znamo kakav je bio igrac i ravnopravno deli minutazu tako da ne da pojedincima da iskacu iz koncepcije. Kada neko gresi, odmah pri zameni reaguje i uz aut liniju mu skrece paznju na greske. Jednostavno NISTA ne prepusta slucaju. To je to i samo napred momci jer vi igrate za Srbiju.

jellen

pre 9 godina

Da,stvarno je bez veze ovaj denda... Ali posto i onako mi necete objaviti komentar razmisljam da vas psujem kada god zazelim da nesto napisem...Ono umesto komentara socna psovka..Verujem da ce mi to preci cak sta vise u naviku.

hahahoho

pre 9 godina

Glupost je ostaviti bilo kakav komentar posto je 90 % istih na ovom od kako vidim vrhunskih strucnjaka i poznavaoca ove igre.Od mene kao laika puno srece momci i malo maste i bice sve ok.

Mile JNA

pre 9 godina

Ako treba dva da otpadnu onda nek to budu Bogdanović i Simonović. Da se ne zarati između zvezdasa i partizanivaca. A ionako su prosečni. Bolji od njih su Majkl Džordan i Medžik Džonson. I Milenko Topić.

Dejan

pre 9 godina

Ubeđen sam da je ovaj bek što se priključuje pripremama bolji od Micića koji je katastrofalan ako ne i od Markovića i Jovića...
Ne možemo ljudskog beka da napravimo pa to ti je...

NBA

pre 9 godina

@ vladimir
sto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.

#####

pre 9 godina

Club Brugge razbija Brondby
Hahaha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

bob

pre 9 godina

Stefan Markovic najveca prevara od igraca, nije mi jasno samo kako on igra u relativno dobrim klubovima...toliko me nervira da mi se ogadila kosarka kad on igra. Eto, morao sam da izbacim sav bes koji imam ka ovom kosarkasu.

stepanekjenukleus

pre 9 godina

dobra igra nasih i važna pobeda..par opservacija:radulja dobar u napadu ali u odbrani od pika rupetina, micic je odigro uzas nadam se da ce se trgne, simon se stvarno bori i dugujem mu izvinjenje za silno prozivanje, stimac koristan ali protiv malo visih centara ne uspeva nista u napadu, jovic dosta slab na obe bekovske pozicije mada je solidan u odbrani, markovic u napadu zakazo ali u odbrani skroz ok.kalinic dosta zahvalan igrac radi male stvari koje dosta znace...bircevic nista specijalno kao i mali mitrovic iako verujem da mogu mnogo bolje..katic je odigro iskusno..pozdrav braco Srbi

Nikola K

pre 9 godina

Zna se verovatno za 9-10 igrača ali izabrati preostala 3,verujem da Saletu neče biti lako.U ovom trenutku od preostalih 7, ne znam stvarno koja 3 bi još poveo,svi su dobri.

Teodosić,Marković ( Micić ili Jović)
Bogdanović,Micov i Nedović(ako se oporavi)
Kalinić,Simonović
Bjelica (Mitrović ili Birčević)
Krstić,Raduljica( verovatno sa 3 centra Katić ili Štimac)

Ako Nemanja Nedović neče moči,to je nek moj odabir,što mislite, ajde da pokomentarišemo.
Od centara dali Katić ili Štimac,od pleja Micić ili Jović itd.

Bojan

pre 9 godina

Znam da ce mi fmp-ovi navijaci lupati minuse ali razlog ovakve igre moze da se trazi u cinjenici da ne igra Teodosic, covek vise stete nanosi tima neko goristi. Zelim Teodosicu da se ukoci u ledjima bar dok prodje prvenstvo pa da i mi napravimo nesto :) Kad ga ljudi hvale stalno ponavljaju da je on dao trojku protiv spanije ali su svi zaboravili da je isti taj lik na istoj utakmici izgubio 20 lopti i promasio 7-8 trojki dok su novica, keselj i bjelica pokidali na toj utakmici. Daleko mu lepa kuca, Sale trenercina, bravo

Vladimir

pre 9 godina

Sale Djordjevic zapusio usta navijacima fmp-a koji su ga pljuvali. Ovaj tim ima sanse za medalju, ako ne sada za dve-tri godine sigurno, bravo momci, bravo Sale a limenke neka ga mrze i dalje

Dejan

pre 9 godina

Ako nešto mrzim to je centar koji ne ume da zakuca i bek koji ne može da pogodi bacanje a o šutu iz igre, da i ne govorim... E pa mi imamo dva takva!

Možda to što mislim greši...

pre 9 godina

(Pera Peckalo i Paja Prikapalo, 11. avgust 2014 00:46)

A Kalinić i Simonović igraju krilne centre? Strava!

Pera Peckalo i Paja Prikapalo

pre 9 godina

1.Teo, Markovic, 2.Nedovic, Bogdanovic, 3.Bjelica, Micov 4. Kalinic, Simonovic 5. Krle, Raduljica, Katic. I za zadnjeg ne znam da li Jovic ili Bircevic, sve zavisi da li ce Nedovic biti spreman i sta je Saletov plan, ubija nas ta pozicija 4ke vec par godina. Micic se nije oporavio od povrede i jednostavno je prelos i van forme, dok Mitrovic se vidi da nema jos toliko iskustva, a za Stimca ne znam vrlo je upitan ili on ili Katic ali meni Rasko pre ide jer moze u nekim akcijama po potrebi na 4ku a i prgav je, jedino me nerviraju njegove glupe greske tipa koraka.

LFC

pre 9 godina

Markovic katastrofa nemam nista protiv decka ali on ocajno vec godinama igra,organizacija igre ocaj sut ocaj mislim da je to jedan od gorih sutera koju su igrali za nasu zemlju,posto sam primetio da ko god napise kako decko lose igra uglavnom ga zaspu minusima aj neko od vas sto lupate te minuse nek kaze nesto pozitivno o njegovoj igri posto ja ne vidim nista.

nz

pre 9 godina

(NBA, 10. avgust 2014 22:34)

malo si zbunio ali nema veze, ipak navijaš za CZ. Inače biće nešto od ove reprezentacije, Sale će biti dobar selektor.

el_darinjo

pre 9 godina

@joca ....pazi, govorim o nivou koji podrazumeva igranje u reprezentaciji Srbije. ne može da odbrani 1-1, ne može da zagradi, iskreno nisam video da je bolji od Jovića recimo. nije više on toliko bez iskustva, zadnje dve godine igra konstantno Aba ligu, prošle je dobijao minute kod Dude....mora mnogo bolje i tačka

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Je li moguće da ni reprezentacija nema rezervu na pleju? Videli smo kako je prošla Zvezda ove sezone bez pravog pleja a kamoli rezerve, a videli smo kako je i Partizan ostao bez svog jedinog plejmejkera zbog povrede. Jasno je da ni Teodosić nema valjanu rezervu. Treba li i reprezentacija da se osloni na Bogdanovića da prevodi loptu, drži je po 15-20 sekundi u napadu i onda sam rešava? Da ne bude to malo mnogo?

Mister No

pre 9 godina

Od pocetka sam verovao da ce Sale da uradi dobar posao. Ipak je on covek sa mentalitetom pobednika. Mnogi su sumnjali da to nece biti dobro zbog njegovog neiskustva. Pre svega svidja mi se sto igracima daje slobodu a ipak to ne lici na neko divljanje na terenu. Sto bi se reklo odnos slobode i discipline je bas kakav treba. Cini mi se da nasa reprezentacija igra bas kako treba. Ivkovic je svojom postavkom nekako davio igru. To mi se nije svidelo. Verujem da ce nasi odlicno odigrati na SP a verujem i da jedna od medalja nije nemoguca misija

ajmo pljuvaci..

pre 9 godina

Citan i bas mi je zao nema puno pljuvanja po Micovu, radulji.. slucajno izvleda momci odigrali ok.. ali svi pljuvaci se mole za jos koju losu pa da opletu!!!

Pera Peckalo i Paja Prikapalo

pre 9 godina

Kalinic i jeste 4ka ne vidim sta je sporno Simonovic je 3ka ali moze na 4ku lagano, dok je kod Bjelice obratno, to je moj odabir takav kakav jeste. U modernoj kosarci su izuzetno potrebni i cenjeni omnivaletni igraci. Kao sto uvek bek moze da uskoci na pleja tako i vrlo cesto 3ka i 4ka se mogu sjediniti kod nekog igraca pa neretko i 4ka i 5ica ili 2ka i 3ka npr. Zavisi i od samog tima, trenera i taktike, pa i visine postave. U principu sto bi se engleskim skracenicama reklo imas G,F,i C, ostalo su samo varijante i pod varijante. Garant mislis da se kosarkaska utakmica ne moze igrati sa 2 centra ili 2 beka itd. Ako ce ti biti lakse izbaci brojeve kao i ostali iz mog komentara nisu toliko bitni.

pera

pre 9 godina

(Borky, 10. avgust 2014 21:44)

Otkaci se vise od Bogdana,ajde pokusaj jedan komentar da ostavis,a da ga ne spomenes.Ili si ti ustvari onaj Gavgalj ("samo sut ima"),pa si samo promenio nik?

ogi-cg

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.

dr.Mabuzo

pre 9 godina

Imamo konačan sastav

1.Teodosić,Marković,Jović (Micić definitivno ne)
2.Bogdanović,Micov i Nedović(ako se oporavi)
3.Bjelica,Simonović (Kalinić ni pod razno)
4.Mitrović,Birčević
5.Krstić,Raduljica,Katić (ipak je Katic korisniji od Štimca)

Micov moze 2/3, kao i Bjelica 3/4

ogi-cg

pre 9 godina

Crna Gora dobila Izrael u goste u kvalifikacijama za EP.Tako da smo vec u prvom kolu rjesili sve.Gledao sam Srbiju sa Hrvatima,nemogu da vjerujem koga je Djordjevic sve zvao.Navijacu za vas na SP al realno sa ovim timom nemate sanse,a tri najbolja jos povrijedjeni.

žofrikapiten

pre 9 godina

Onom što reče da je čudan osećaj navijati protiv Žofrija: jeste čudno. Toliko volim tog čoveka i toliko mu želim najbolje utakmice i karijeru, da ne mogu da se ne nasmejem kada ubaci trojku a znamo kakve su mu muke pravile. Što se tiče slobodnih bacanja, isti je. :) Eto, sreća zbog naše pobede, i sreća zbog najboljeg igrača Francuske na utakmici. :)

SRBIJA

pre 9 godina

zapamtite dobro ovu partiju Simonovica! sledecu slicnu pruzice 2015.leta Gospodnjeg
(Floro Flores, 10. avgust 2014 01:29)

sakrio se u rupu pretpostavljam!!
Mozda promeni i nick zbog ove nepromisljene izjave ??

Griffin

pre 9 godina

(ogi-cg, 11. avgust 2014 13:00) Ja koliko se secam dobili ste nonsanlantnu Srbiju (koja je svo vreme vodila od 5 do 10 razlike) u zadnjoj sekundi aa pola terena..Decko koji nije Crnogorac btw, i koji je postigao tu trojku se rasplakao na terenu od srece. Tolika je ljubav prema dobijanju Srbije.Pitam se sto? Cime se ti Ogi uopste hvalis? Pre svega ti licno ne igras.Najbolji igrac i najveci adut vam je Srbenda da grdja a cak i fizicki ne moze biti veca..Sto je bitno kad smo vas dobili? Evo dobicemo vas prvi sledeci put. Koliko imas godinica ako nije tajna?

ogi-cg

pre 9 godina

E sad da mi odgovori bilo ko sa ovog portala-Kad je Srbija dobila Crnu Goru u kosarci u zvanicnim utakmicama?Cekam odgovor od bilo koga.I kad ne igra CG uvjek navijam za Srbiju naravno.Al realan sam da vam je ovo najgora reprezentacija.

ogi-cg

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.

Bojan

pre 9 godina

Znam da ce mi fmp-ovi navijaci lupati minuse ali razlog ovakve igre moze da se trazi u cinjenici da ne igra Teodosic, covek vise stete nanosi tima neko goristi. Zelim Teodosicu da se ukoci u ledjima bar dok prodje prvenstvo pa da i mi napravimo nesto :) Kad ga ljudi hvale stalno ponavljaju da je on dao trojku protiv spanije ali su svi zaboravili da je isti taj lik na istoj utakmici izgubio 20 lopti i promasio 7-8 trojki dok su novica, keselj i bjelica pokidali na toj utakmici. Daleko mu lepa kuca, Sale trenercina, bravo

ogi-cg

pre 9 godina

Crna Gora dobila Izrael u goste u kvalifikacijama za EP.Tako da smo vec u prvom kolu rjesili sve.Gledao sam Srbiju sa Hrvatima,nemogu da vjerujem koga je Djordjevic sve zvao.Navijacu za vas na SP al realno sa ovim timom nemate sanse,a tri najbolja jos povrijedjeni.

bob

pre 9 godina

Stefan Markovic najveca prevara od igraca, nije mi jasno samo kako on igra u relativno dobrim klubovima...toliko me nervira da mi se ogadila kosarka kad on igra. Eto, morao sam da izbacim sav bes koji imam ka ovom kosarkasu.

NBA

pre 9 godina

@ vladimir
sto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.

SR Jugoslavija

pre 9 godina

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

VRATITE PLAVI DRES!

Vladimir

pre 9 godina

Sale Djordjevic zapusio usta navijacima fmp-a koji su ga pljuvali. Ovaj tim ima sanse za medalju, ako ne sada za dve-tri godine sigurno, bravo momci, bravo Sale a limenke neka ga mrze i dalje

Mile JNA

pre 9 godina

Ako treba dva da otpadnu onda nek to budu Bogdanović i Simonović. Da se ne zarati između zvezdasa i partizanivaca. A ionako su prosečni. Bolji od njih su Majkl Džordan i Medžik Džonson. I Milenko Topić.

LFC

pre 9 godina

Markovic katastrofa nemam nista protiv decka ali on ocajno vec godinama igra,organizacija igre ocaj sut ocaj mislim da je to jedan od gorih sutera koju su igrali za nasu zemlju,posto sam primetio da ko god napise kako decko lose igra uglavnom ga zaspu minusima aj neko od vas sto lupate te minuse nek kaze nesto pozitivno o njegovoj igri posto ja ne vidim nista.

Dejan

pre 9 godina

Ako nešto mrzim to je centar koji ne ume da zakuca i bek koji ne može da pogodi bacanje a o šutu iz igre, da i ne govorim... E pa mi imamo dva takva!

Borky

pre 9 godina

Bas fino igramo jos Krle,Teo i Nedovic i to je to. Sad se vidi da nam ucjenivac ne treba. U rep. nije bitno ko koliko daje poena vec ko sa ponosom nosi grb na svojim prsima. ZIVELA SRBIJA

srb

pre 9 godina

Lepo smo odigrali,niko se nije isticao i nikog ne bih pominjao ali moram reci da su micic i markovic dve nule...ako se ne bude vratio teo ja ne znam ko ce pleja da igra,ova dvojica su odvratni,vise akcija organizuje bjelica pa cak i kalinic koji napad skoro nikada nije igrao u repr

goran

pre 9 godina

Covek da ne poveruje! Ekipa igra jedno 10x bolje nego pod Ivkovicem! Svaka cast za Djordjevica, imao sam svoje sumnje, ali sad ih vise nemam!

emocionalno nezreo

pre 9 godina

Simonovic je u ove poslednje dve utakmice(ostale nisam gledao)po meni bio najboji igrac. Igrali su i drugi odlicno daleko od toga, ali Simon je zver, za jednog Savanovica Majkl Dzordan.

Pera Peckalo i Paja Prikapalo

pre 9 godina

1.Teo, Markovic, 2.Nedovic, Bogdanovic, 3.Bjelica, Micov 4. Kalinic, Simonovic 5. Krle, Raduljica, Katic. I za zadnjeg ne znam da li Jovic ili Bircevic, sve zavisi da li ce Nedovic biti spreman i sta je Saletov plan, ubija nas ta pozicija 4ke vec par godina. Micic se nije oporavio od povrede i jednostavno je prelos i van forme, dok Mitrovic se vidi da nema jos toliko iskustva, a za Stimca ne znam vrlo je upitan ili on ili Katic ali meni Rasko pre ide jer moze u nekim akcijama po potrebi na 4ku a i prgav je, jedino me nerviraju njegove glupe greske tipa koraka.

dr.Mabuzo

pre 9 godina

Imamo konačan sastav

1.Teodosić,Marković,Jović (Micić definitivno ne)
2.Bogdanović,Micov i Nedović(ako se oporavi)
3.Bjelica,Simonović (Kalinić ni pod razno)
4.Mitrović,Birčević
5.Krstić,Raduljica,Katić (ipak je Katic korisniji od Štimca)

Micov moze 2/3, kao i Bjelica 3/4

Stiven Dzerard

pre 9 godina

Teodosic mozda ima 5 nekad i vise izgubljilenih lopti po mecu ali sve to nadoknadi poenima i asistencijama,a Markovic i Micic koji bi trebalo da mu budu zamene nemaju ni poena ni asistencija,ocajno organizuju igru i crno nam se pise kad oni budu u igri.

Pera Peckalo i Paja Prikapalo

pre 9 godina

Kalinic i jeste 4ka ne vidim sta je sporno Simonovic je 3ka ali moze na 4ku lagano, dok je kod Bjelice obratno, to je moj odabir takav kakav jeste. U modernoj kosarci su izuzetno potrebni i cenjeni omnivaletni igraci. Kao sto uvek bek moze da uskoci na pleja tako i vrlo cesto 3ka i 4ka se mogu sjediniti kod nekog igraca pa neretko i 4ka i 5ica ili 2ka i 3ka npr. Zavisi i od samog tima, trenera i taktike, pa i visine postave. U principu sto bi se engleskim skracenicama reklo imas G,F,i C, ostalo su samo varijante i pod varijante. Garant mislis da se kosarkaska utakmica ne moze igrati sa 2 centra ili 2 beka itd. Ako ce ti biti lakse izbaci brojeve kao i ostali iz mog komentara nisu toliko bitni.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Je li moguće da ni reprezentacija nema rezervu na pleju? Videli smo kako je prošla Zvezda ove sezone bez pravog pleja a kamoli rezerve, a videli smo kako je i Partizan ostao bez svog jedinog plejmejkera zbog povrede. Jasno je da ni Teodosić nema valjanu rezervu. Treba li i reprezentacija da se osloni na Bogdanovića da prevodi loptu, drži je po 15-20 sekundi u napadu i onda sam rešava? Da ne bude to malo mnogo?

Vlada

pre 9 godina

Nadam se da će se Bogdanović,Marković i Micić malo uozbiljiti,jer sa ovakvim pristupom prema igri,nemaju šta da traže u Španiji.Sve pohvale za igrače od kojih niko ništa nije očekivao:Jovića i Simonovića.Biće bolje sa Krletom i Teom,ali mislim da nam najviše Nedović fali.

Mostruljica,raduljetina,

pre 9 godina

Pricaj te sta hocete i zovi te ga kako hocete ali Raduljica ce dominirati na svetskom, covek poseduje neverovatan talenat i pregled igre,i ovo sto je otisao u nba dalo mu je sigurnost i da se njegov talenat iskaze. i bice za god, dve medju 10 centara Nba...

Dejan

pre 9 godina

Ubeđen sam da je ovaj bek što se priključuje pripremama bolji od Micića koji je katastrofalan ako ne i od Markovića i Jovića...
Ne možemo ljudskog beka da napravimo pa to ti je...

provocateur

pre 9 godina

Sve cestitke Saletu i igracima na pobjedi odlicna igra. Koliko Radonjic ne zna vidi se po igri Simonovica covjek se preporodio.
(Crkvinac, 10. avgust 2014 22:42)Zaista ne razumem ove komentare.Šta je to Radonjić uradio pa Simonović nije pružao dobre igre u Zvezdi?Da li ga je sputavao,da li mu nije davao dovoljno minuta i odgovornosti?Odgovor na to je ne!Možda je čak,kao kapiten Zvezde,imao preveliku odgovornost,koju nije izdržao.Sada te odgovornosti nema i verovatno mu je lakše.Košarka je sport koji zavisi od šuta,a Simonovića je u reprezentaciji upravo krenuo šut,kakav je imao u Zvezdi pre dve godine.Rekao bih da je sada mnogo opušteniji i to je rezultiralo dobrim šutom i igrom.

#####

pre 9 godina

Club Brugge razbija Brondby
Hahaha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

KKP

pre 9 godina

@ vladimirsto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.
(NBA, 10. avgust 2014 22:34)
Najsramotniji komentar u ovom veku...

ivcha

pre 9 godina

odlicna igra !

jedino sta mi bode oko jeste Markovic. covek za 25 minuta u proseku ima 0,1 poen i isto toliko asistencija, dok je prosek izgubljenih lopti 3-4. Kreativnost u napadu jedna velika nula, covek ne zna sta ce sa loptom.

SASASASASASA

pre 9 godina

FRANCUZI SE NAPALILI---

Odlicna pobeda, dosta dobra igra, i bas kao i protiv Hrvata, Bjelica i Raduljica...
Da je Djordjevic hteo, ovo bi bio masakr, ali kao i na svim pripremnim tekmama, igralo se na minutazu, i jasno se videlo, 5 minuta radljucia, pa po 5 Stimcu i Katicu, i ono sto upada u oci da je Sake pronasao ekipu, i ne dostaju jos samo finese.. U odbarni smo vec tu, koliko je samo podcenjem markovic kao igrac, a kako dobro i zrelo igra...
Uvek enigma sa Kalinicem, za kojeg je tesko reci koju poziciju igra, ali je vrlo koristan, i danas je bio sve ono sto je trebalo, brz, agresivan, ulazio pod kos, i igrao sjajnu odbranu...
Simonovic je od "prikljucka" dosao do toga da moze da se nada mestu startera, (e moja Zvezdo,Radonjicu samo ti mozes da promasis onako!!) igra odlicno, sutira, ulazi pod kos, ima sjajan ulaz "na mala vrata" ili "sece" odlicno, i stvarno smo to korisitili do maksimuma.. 4 poena Stimca, 5 Kalinica, 4ili 6 Katica, Micov oko 8-10, moze se reci da smo siroki, i da Sale polako skuplja tim...
ne dostaju jos samo finese, samo malo jasniji protok lopte, i to je to...
Bravo za selektora, ovo je bila lekcija Francuzima, jer da Sale nije insistirao na tome da igraju svi, i mali Micic i Jovic i mitrovic su dobili po 10-15 minuta, ovo bi bilo razbijanje.
MOra se reci da Batum nije ulazio u drugom poluvremenu, ali mis mo imali vodstvo vec u prvom, i da ne bi 5 promasenih slobodnih, i promasenog zakucavnja(??), resili bi to mnogo ranije.BRAVO ORLOVI!!!

Da se ne kajem zarko ako pehar podigne Simonovic Marko

pre 9 godina

Narode jel zna neko neku kladzu gde moze da se tipuje na pobednika Mundobasketa. Da stavim stavim nesto sitno na nas, cisto da se ne kajem posle, jer ovi momci obecavaju.

ogi-cg

pre 9 godina

E sad da mi odgovori bilo ko sa ovog portala-Kad je Srbija dobila Crnu Goru u kosarci u zvanicnim utakmicama?Cekam odgovor od bilo koga.I kad ne igra CG uvjek navijam za Srbiju naravno.Al realan sam da vam je ovo najgora reprezentacija.

Igor Sekulica

pre 9 godina

Ja jedva cekam svjecko prvenstvo da gledam reprezentaciju. Ja sam veceras slucajno bio gledao prenos na tv. SRBIJA SRBIJA SRBIJA SRBIJA.

grobar

pre 9 godina

@ sto da ga mrzimo, kad je zvao sve nase igrace. cak 4 trenutna nasa igraca (mitrovic, kalinic, simonovic i katic) i nekoliko bivsih (teodosic, raduljica, bjelica, bogdanovic...). zato i igramo ovako dobro. kad je vujosevic bio selektor i zvao grobare, igrali smo najgoru kosarku ikada i bili 6 na ep. sale je stari zvezdas. posle radonje, seda na nasu klupu.

koja je svrha ovakvih komentara? nikad nece da mi bude jasno...

yammy

pre 9 godina

Denda prenosi jaoooo mozak mi terorise, em dosadan do zla em nerealan u komentarima narocito kada neki njegov igrac da ne kazem klub da kos on vristi. Uzassss!!!! Ili Sarenac ili nemi ton!

Nice

pre 9 godina

Ogi iz Crne Gore, veze nemas, moj batice. I ja sam iz Crne Gore ali realisticnije gledam na stvari. Ovi momci sto igraju za Srbiju-kidaju. Nema veze sto nijesu igrali Nedovic, Krstic, Teodosic, veceras i Bogdanovic, ali ostali grizu i igraju sjajnu kosarku. Djordjevic ce biti na slatkim mukama. Predvidjam Srbima polufinale i naravno da cemo svi navijati za njih. Mi smo pobijedili Izrael zahvaljujuci velikoj borbenosti, Rocestiju i dobrom Lukinom vodjenju utakmice.

Pozdrav za sve ljude u Srbiji i Crnoj Gori.

nnn

pre 9 godina

ko ne vidi da je markovic dobar plej, nikada nije igrao kosarku. mozda nije vrhunski plej, ali ima odlican pregled igre i odlicno se krece i u napadu i u odbrani. raduljica je malo bolji veceras, ali cesto kasni u odbrani i deluje malo izgubljeno u zoni. isuvise mi je mlak za igraca njegove visine i tezine. ocekivao sam posle sezone u NBA malo vise agresinosti. bjelica odlican i simonovic definitivno iznenadjujuce dobar...

somika

pre 9 godina

@nnn
i meni isto raduljica deluje nekako mlak spram konstitucije. igra dobro, posebno u napadu, prati utrcavanja sa pravovremenim asistencijama. jedino to sto nekako nije zver kao lovernj. zo, iako slabiji, kad je pod kosem obavezno ide na zakucavanje. samo to raduljica da popravi, agresivnije da ide na kos. mozda gresim, mozda mi samo tako deluje preko tv-a...

русвај

pre 9 godina

Сале хипнотисао Симоновића, па овај сад на терену види само тројицу противничких играча. :)

*Evrofiličar

pre 9 godina

Pojedina imena na spisku me jesu iznenadila, ali sve to izgleda sasvim dobro. Jeste pripremna utakmica, ali dobro je. Radulja odlican, mislim da cak i da Krle (ne daj boze) ne zaigra, necemo biti (bas toliko) deficitirani na petici.

zlija

pre 9 godina

Ovo je taj trenutak koji cekamo. Simon kuca, a nas 10 grobara skacemo po kuci ko finale svetskog. Bogdan juce daje kos, a moj brat sa severa me zove i vice Srbija bre. Ovo je Srbija, ovo su momci koji igraju bre za Srbiju, Sale je nacionale, zato je takva i atmosfera. Ove momke ja cekam vec godinama, ovakvu igru, nije bitno koja je petorka svi imaju jedan cilj, Nije bitno mesto jer koji god da budemo boricemo se. Napred nasi to treba da bude u glavama. Sale vodi fenomenalno tim odusevljen sam, bravo majstore konacno smeker na pravom mestu.

wer

pre 9 godina

Sta ti je srbija do juce pljuvanje raduljice simona o ostalih a sad dizanje u nebesa ..
(petarczv, 10. avgust 2014 22:36)

e pa sinak ako do sada nisi naucio, respect IMA DA SE ZASLUZI BRE!!!

Nikola K

pre 9 godina

Zna se verovatno za 9-10 igrača ali izabrati preostala 3,verujem da Saletu neče biti lako.U ovom trenutku od preostalih 7, ne znam stvarno koja 3 bi još poveo,svi su dobri.

Teodosić,Marković ( Micić ili Jović)
Bogdanović,Micov i Nedović(ako se oporavi)
Kalinić,Simonović
Bjelica (Mitrović ili Birčević)
Krstić,Raduljica( verovatno sa 3 centra Katić ili Štimac)

Ako Nemanja Nedović neče moči,to je nek moj odabir,što mislite, ajde da pokomentarišemo.
Od centara dali Katić ili Štimac,od pleja Micić ili Jović itd.

vlade

pre 9 godina

do sada što sam video, čini mi se da sale na pravi način izvlači maximum iz ovih momaka.. svidja mi se što im daje odredjenu slobodu, što podiže samopouzdanje igračima! budimo realni.. nemamo više u ekipi kao nekada, po 2,3 igrača koji na keca mogu da utrpaju 20+ poena protivnicima! nema više ni trenera, ni lige u kojoj bi talentovan igrač mogao da stekne samopouzdanje i izraste u superstara! ali, u modernoj košarci timska igra može da zameni njihovo odsustvo.. i mislim da sale na pravi način to pokušava da napravi! dal će uspeti.. verujem da hoće, ako ne ove godine u narednim vrlo moguće! jer, ovi momci mogu da doguraju daleko u španiji samo ako ne podlegnu pritisku i ako budu jaki kao kolektiv! evo, simonović igra kao nikada u životu, bircevic je koristan, kalinić se uključujuće u napad, štimac uvek daje maximum, raduljica standardan, jović korektan, bjelica polako kapira da mora da preuzima odgovornost, a bogdanović još trazi sebe i verujem da će uspeti! katić je limitiran, ali igra uvek na gornjoj granici svojih mogućnosti! jedino mi je micić odsutan, ali mlad je i ako je takav, ne treba da ide na svetsko.. micov čovek, nit smrdi nit miriše, ali ako dolazi iz cska, morao bi više! podržimo ove momke i možda nam se ponovo desi balkon u godinama koje dolaze! podržimo ih i oni će verovati u sebe!

neki tamo

pre 9 godina

izgubili ili pobedili nema veze, ali ova igra u prvom poluvremenu je fenomenalna i ako tako budu igrali stalno necemo morati da se brinemo bar za prolaz grupe. svi su sjajni a i braduljica igra sve bolje i dize formu. bice tesko skratiti spisak.

dunda

pre 9 godina

ajmo braco Srbi, euforija! dok ne izgube sledecu prijateljsku i onda krece pljuvanje! i tako u krug, i u nedogled... momke treba podrzati, i njih i Saleta, oni su trenutno najbolje sto imamo i sve dok se bore i daju sve od sebe nema im se bas nista zameriti. kosarka je jedna od lepsih stvari koje imamo i jedna od retkih stvari u kojoj imamo tradiciju i treba da nam je stalo! zivela Srbija!!!

Čačanin

pre 9 godina

Prvo poluvreme; Simonovic, Jovic, Kalinic, Raduljica odusevljavaju, dobra je stvar sto ce Sale biti na mukama kada bide sastavljao konacnih 12...

muslera

pre 9 godina

cush shehovici i ivanovic,lele bata djoshooo...mi smo extra,osvajamo evropsko sl.goodine,i dominiracemo narednih 10 god.micic,bogdanovic,nedovic,dangubic,jokic,mitrovic,milutinov..i jos mnogo drugih klinaca,vracamo se!!!

AcaPN

pre 9 godina

Bravo momci. Samo gurajte napred, i bice sve ok. Kao sto sam juce napisao. Jeste da je prijateljski mec, ali lepo je u dva dana pobediti komsije i zvanicnog prvaka Evrope. Svi reprezentativci zasluzuju cestitke. Ali veceras je na mene posebno ostavila igra Nemanje Bjelice. Poveo je ekipu, kada su Francuzi serijom 6:0 smanjili na samo 4 poena. Znao sam da je veliki igrac, a veceras je to samo potvrdio. Zamolio bih delije i grobare da se ne prepucavaju oko gluposti. Kada igra reprezentacija, navijam za Srbiju. Iako sam Zvezdas, navijam sa istim zarom i za Bogdanovica i za Simonovica. Kao i u fudbalu za Mitrovica i Markovica kao i za Bastu i Bisevca. SRBIJA!!!

Goran

pre 9 godina

Pa dobro ljudi dokle više o zvezdi i partizanu,pa zar vi nemate drugog posla!? Pod hitno oba kluba zaključati i ključeve u svemir lansirati! Stvarno više idete mi na onu stvar,o zvezdi i partizanu!

dunda

pre 9 godina

ajmo braco Srbi, euforija! dok ne izgube sledecu prijateljsku i onda krece pljuvanje! i tako u krug, i u nedogled... momke treba podrzati, i njih i Saleta, oni su trenutno najbolje sto imamo i sve dok se bore i daju sve od sebe nema im se bas nista zameriti. kosarka je jedna od lepsih stvari koje imamo i jedna od retkih stvari u kojoj imamo tradiciju i treba da nam je stalo! zivela Srbija!!!

aca Umc

pre 9 godina

meni je drago sto su Simonovic i Katic imali lose sezone jer sam grobar :) ali se nadam da ce eksplodirati na svetskom! Izgleda da Sale izvlaci najbolje iz svakog igraca.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Sale tesko tebi kada se Krle,Teo i Nedovic vrate, plus Bogdan kojih jos 8 zvati?Svi zasluzuju da idu posle vecerasnje utakmice tj ovog turnira. Zelim ti srecu.

Idemo orlovi

pre 9 godina

Radulja i Micov odlični, mali Jović je tata za raštimovanog Micića...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CC, 10. avgust 2014 21:24)

Mali Jovic :D Mali Jovic je 4 godine stariji od Micica, uz to i duplo jaci.

aurs of lov

pre 9 godina

Хахаха, Радуљица судији каже: Донт кол дет, је**те :D
(Цоа, 10. avgust 2014 22:11)

Sudija mu je odgovorio sa ''aj nou, aj nou'' i dodao smesak u fazonu jbga nismo ovo trebali da sviramo al francuzi su domacini.

stepanekjenukleus

pre 9 godina

dobra igra nasih i važna pobeda..par opservacija:radulja dobar u napadu ali u odbrani od pika rupetina, micic je odigro uzas nadam se da ce se trgne, simon se stvarno bori i dugujem mu izvinjenje za silno prozivanje, stimac koristan ali protiv malo visih centara ne uspeva nista u napadu, jovic dosta slab na obe bekovske pozicije mada je solidan u odbrani, markovic u napadu zakazo ali u odbrani skroz ok.kalinic dosta zahvalan igrac radi male stvari koje dosta znace...bircevic nista specijalno kao i mali mitrovic iako verujem da mogu mnogo bolje..katic je odigro iskusno..pozdrav braco Srbi

blinkibile

pre 9 godina

pricajte sta hocete ali Simonovic zasluzuje da ide na prvenstvo,dosta je pokazao na pripremama,trudi se, meni nikad ne bih na pamet palo da ga pozovem, mnogo sam bio besan kad sam cuo da je pozvan ali ako je vec pozvan i oduzuje se selektoru na ovakav nacin treba da bude medju 12 koji idu na prvenstvo

pera

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.
(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)

Ovo sto si danas gledao je,sem par igraca, B reprezentacija Srbije.Mnogo njih fale iz ovih i onih razloga.A sto se tice tvog sastava CG,neko ti je vec napisao,pa da se ne ponavljam.

о шонеси

pre 9 godina

ogi-cg, 10. avgust 2014 21:29)
прво научи како се пише не могу, онда се упусти у анализу било чега

ђорђе охрид

pre 9 godina

Ја сам реко још пре месец дана да Србија че бити међу прва четири на свету без разлику кој састав че да буде. Напред Србија...

aca Umc

pre 9 godina

jedina ekipa protiv koje nemamo sanse je USA, sa Spancima jako, jako tesko, sve ostale mozemo da pobedimo. Uz mnogo truda i malo srece mozemo do medalje.

Iz godine u godinu, ista Ogijeva virtuelna priča

pre 9 godina

Steta sto nije Crna Gora na SP.Rajs,Rocesti,Ivanovic,Braca Sehovic,Bjelica,Nemanja Radovic,Mirotic,Dubljevic,Pekovic,Vucevic.Ugazili bi sve.Steta,steta.Navijacemo za Srbiju al ovo vam je najgori tim koji ste do sad imali.
(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)

Ogi, ostavljaš ubedljivo najnerealnije komentare na košarkaškim temama otkako postoji sajt B92. Kakav Ivanović, kakva braća Šehović, gde su ti igrači u konkurenciji vrhunskih bekova Evrope i sveta. Otkad mogu dva stranca odjednom kad je FIBA izričito zabranila (uz to obojica prosek). Mirotića možete samo da sanjate, Vučević i Peković, klasičan primer k....bolje kad se igra za reprezentaciju. Koga bi ste vi ugazili kad ne možete ni prosečnu grupu na EP-u da prođete? Ti ćeš da nam kažeš koji je tim najbolji a koji najgori. Tvoji komentari su puni neke zlobe kad se radi o reprezentaciji Srbije da sam siguran da ti u stvari uvek navijaš protiv iste. Nije šteta što nema Crne Gore na SP jer niste zaslužili da igrate tamo. Od vas su bolji i BiH i Makedonija što se regiona tiče.

smederevac

pre 9 godina

Molim vas da prestane pljuvanje po Markovicu, nije mu bio dan i to je to. Decko igra fenomenalnu odbranu, sa druge strane, slabije napad. Nije adekvatna zamena za Teodosica, ali moze lep napad da organizuje. Boljeg nemamo u repki za zamenu Teodosica. U areni kada bude ubacio 10 poena, onda cete ga velicati. Za Micica se slazem sa vecinom, slabije dosta igra.

Možda to što mislim greši...

pre 9 godina

(Pera Peckalo i Paja Prikapalo, 11. avgust 2014 00:46)

A Kalinić i Simonović igraju krilne centre? Strava!

jellen

pre 9 godina

Da,stvarno je bez veze ovaj denda... Ali posto i onako mi necete objaviti komentar razmisljam da vas psujem kada god zazelim da nesto napisem...Ono umesto komentara socna psovka..Verujem da ce mi to preci cak sta vise u naviku.

oki

pre 9 godina

ahahahaha ne znam da li ste gledali onaj razgovor Šarenca na poluvremenu ali kad je rekao "trener Jeniseja u Ruskoj... pardon Rusiji" zamalo da pukne od smeha... kakav kralj

NMN

pre 9 godina

Bravo momčine! Radulja opasno digao formu, Bjelica ooozbiljno cepa, Micov sjajan iako ima tezak zadatak vrti ga Sale zbog povreda Tea i Nedovica na 1-2-3 pozicijama, to je tesko odigrati al on je to super odradio, Simonovis se bas bas trudi vidljivo, sve u svemu odlicni.

nz

pre 9 godina

(NBA, 10. avgust 2014 22:34)

malo si zbunio ali nema veze, ipak navijaš za CZ. Inače biće nešto od ove reprezentacije, Sale će biti dobar selektor.

Griffin

pre 9 godina

(ogi-cg, 10. avgust 2014 22:41)CG? To oni sto su 74 na svetu? xD Decko,ti si izgubljen u vremenu i prostoru. Btw ko bese Pekovic? Onaj sav u ocilima?

Ivan Nis

pre 9 godina

Sale kralju, ni sam nisi verovao da ces biti na slatkim mukama za konacni spisak. Sta si legendo uradio ovim momcima, pa oni jednostavno kidaju, koriste svaki sekund koji im se pruzi. Ukroti nam jos samo Tea i bicemo pravi hit. Selektore, momci, zelim vam puno uspeha.
PS: Sale, posto si nam sada dao Simonovica, ne vracaj ga kuci molim te. Vratice ti to, osecam.

Slobo

pre 9 godina

Denda. Odjednom mi nedostaju Zvonko Mihajlovski i Jordan Ivanović...
(m&m, 10. avgust 2014 21:15)

Jordan Ivanović je svetac kad je u pitanju sportsko novinarstvo.Takav se rađa jednom u 100 godina.

duledudule

pre 9 godina

Sjajna igra nema sta,sve nam je islo od ruke.Raduljica me odusevljava,kida,jak je kao zemlja al mi nekako deluje na terenu kao da se zeza,da je harlem gloubtroter,kao sve laganica.mora bre da im se kezi s onom bradom i da ih bije vise da pokaze zube :) meni Simon nije iznenadjenje,svadjao sam se s drugarima ciganima zbog njega,odlican difens,a kad udje u seriju u napadu ume da odlepi..jedino sto mi upada u oci je skok.i ofanzivni i defanzivni.nemamo takvog centra kao sto je bi rebarce npr,ali to se sve da srediti do pocetka.sve u svemu nadam se najboljem,samo da se bore i bice sve ok

pera

pre 9 godina

(Borky, 10. avgust 2014 21:44)

Otkaci se vise od Bogdana,ajde pokusaj jedan komentar da ostavis,a da ga ne spomenes.Ili si ti ustvari onaj Gavgalj ("samo sut ima"),pa si samo promenio nik?

Mister No

pre 9 godina

Od pocetka sam verovao da ce Sale da uradi dobar posao. Ipak je on covek sa mentalitetom pobednika. Mnogi su sumnjali da to nece biti dobro zbog njegovog neiskustva. Pre svega svidja mi se sto igracima daje slobodu a ipak to ne lici na neko divljanje na terenu. Sto bi se reklo odnos slobode i discipline je bas kakav treba. Cini mi se da nasa reprezentacija igra bas kako treba. Ivkovic je svojom postavkom nekako davio igru. To mi se nije svidelo. Verujem da ce nasi odlicno odigrati na SP a verujem i da jedna od medalja nije nemoguca misija

el_darinjo

pre 9 godina

aauuuu, trojica iz Radničkog u petorci...Kalinić, Jović, Bircevic, a vodimo 10 protiv Francuza.....nemoguće, ne verujem svojim očima

Ratko

pre 9 godina

Uh ovo nisam ocekivao ovoliku transformciju juce i danas protiv Hrvata i Francuza u gostima. Simonovic igra kao da je prekaljeni Evropski MBP, kuca na ulazu, trojke, odbrana ma pravi kosarkas.Radulja pravi teski centar ovo nisam ocekivao, sa lakocom je razneo Francuze pod kosem nista mu nisu mogli a oni su tu dosta jaki. Katic do veceras nevidljiv i proradio je konacno. Mislim da su centri Krstic, Raduljica i Katic sigurni putnici. Cak imamo i opciju sa Katicem na poziciju 4 ako zatreba protiv jake igre unutra. Teodosic, Nedovic, Krstic kada se vrate ima da jos vise da budemo kreativni. Bice vrlo interesantno samo da budu zdravi. Ja sam prezadovoljan.

hahahoho

pre 9 godina

Glupost je ostaviti bilo kakav komentar posto je 90 % istih na ovom od kako vidim vrhunskih strucnjaka i poznavaoca ove igre.Od mene kao laika puno srece momci i malo maste i bice sve ok.

Nadam se da grešim

pre 9 godina

Imaćemo veliki problem na poziciji krilnog centra (jedini Đorđevićev propust do sada). Birčević i Mitrović još nisu spremni za ovaj nivo košarke. Birčević je iako vrlo skočan i pokretljiv, fizički nejak da zadrži snažnije četvorke a Mitrović mi je još uvek nepoznanica u smislu koliko može. Utisak je da se radi o talentovanom i inteligentnom košarkašu ali nisam siguran da se u ovom trenutku može previše očekivati od njega. Izgleda da Bjelici više prija pozicija krila nego krilnog centra i ne verujem da ćemo ga previše viđati na poziciji četvorke. Da je makar Mačvan tu, makar onakav nedorečen kakav jeste.

žofrikapiten

pre 9 godina

Onom što reče da je čudan osećaj navijati protiv Žofrija: jeste čudno. Toliko volim tog čoveka i toliko mu želim najbolje utakmice i karijeru, da ne mogu da se ne nasmejem kada ubaci trojku a znamo kakve su mu muke pravile. Što se tiče slobodnih bacanja, isti je. :) Eto, sreća zbog naše pobede, i sreća zbog najboljeg igrača Francuske na utakmici. :)

lucky

pre 9 godina

Tako povrsno gledate na sport da je to strasno, jedan dan pljuvanje, drugi ovacije, muka mi je od komentara koje citam a sve isti ljudi pisu. Podrzimo Saleta i igrace i kad su dobri i kad su losi, i to je to, drugacije ne moze, sta tu nije jasno....

pera

pre 9 godina

...Možda je čak,kao kapiten Zvezde,imao preveliku odgovornost,koju nije izdržao.Sada te odgovornosti nema i verovatno mu je lakše.Košarka je sport koji zavisi od šuta,a Simonovića je u reprezentaciji upravo krenuo šut,kakav je imao u Zvezdi pre dve godine.Rekao bih da je sada mnogo opušteniji i to je rezultiralo dobrim šutom i igrom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (provocateur, 10. avgust 2014 23:31)

Simonovic je ove sezone u ABA imao sut za 3 oko 50%.
Jedino se ne secam da je imao neke ulaze,trcanje u kontru,utrcavanja,ma nista,jedino pamtim,kada je napad u pitanju, da stoji na liniji za 3 i cim dobije loptu sutira.Ovo sada je skroz nesto drugo.

ajmo pljuvaci..

pre 9 godina

Citan i bas mi je zao nema puno pljuvanja po Micovu, radulji.. slucajno izvleda momci odigrali ok.. ali svi pljuvaci se mole za jos koju losu pa da opletu!!!

fortissimo

pre 9 godina

Timska igra gde je SVAKI igrac dao svoj maksimum i doprinos u odnosu na svoje mogucnosti. Proslo je vreme kada smo u drzavnom timu imali igrace koji na svakoj utakmici daju preko 20 koseva zato i postujem ovakav pristup selektora. U poslednje dve utakmice vidi se podizanje forme. Jasno je da su Francuzi krili karte , ali licno verujem kao evropski prvaci da bi sve dali da su pobedili u ovom mecu. Znamo ko je sve povredjen od igraca ali se plasim kada saniraju svoje povrede da li ce zbog ne treniranja da se uklope u ono sto Sale trazi. Nema mesta za soliranje i nerezonsko sutiranje vec moraju da se uklope u TIM jer samo tako mozemo da budemo jaki. Neka svako od povredjenih na utakmicama da po 6, 7 koseva plus ostatak igraca u timu i to je recept za nesto vise na SP. Postajem optimista sto se tice SP a sto se tice Saleta, jeste prakticno pocetnik kao trener, bez rezultata ali odlicno vodi tim. Tacno oseca igru, sto i nije cudo jer znamo kakav je bio igrac i ravnopravno deli minutazu tako da ne da pojedincima da iskacu iz koncepcije. Kada neko gresi, odmah pri zameni reaguje i uz aut liniju mu skrece paznju na greske. Jednostavno NISTA ne prepusta slucaju. To je to i samo napred momci jer vi igrate za Srbiju.

SRBIJA

pre 9 godina

zapamtite dobro ovu partiju Simonovica! sledecu slicnu pruzice 2015.leta Gospodnjeg
(Floro Flores, 10. avgust 2014 01:29)

sakrio se u rupu pretpostavljam!!
Mozda promeni i nick zbog ove nepromisljene izjave ??

el_darinjo

pre 9 godina

@joca ....pazi, govorim o nivou koji podrazumeva igranje u reprezentaciji Srbije. ne može da odbrani 1-1, ne može da zagradi, iskreno nisam video da je bolji od Jovića recimo. nije više on toliko bez iskustva, zadnje dve godine igra konstantno Aba ligu, prošle je dobijao minute kod Dude....mora mnogo bolje i tačka

Griffin

pre 9 godina

(ogi-cg, 11. avgust 2014 13:00) Ja koliko se secam dobili ste nonsanlantnu Srbiju (koja je svo vreme vodila od 5 do 10 razlike) u zadnjoj sekundi aa pola terena..Decko koji nije Crnogorac btw, i koji je postigao tu trojku se rasplakao na terenu od srece. Tolika je ljubav prema dobijanju Srbije.Pitam se sto? Cime se ti Ogi uopste hvalis? Pre svega ti licno ne igras.Najbolji igrac i najveci adut vam je Srbenda da grdja a cak i fizicki ne moze biti veca..Sto je bitno kad smo vas dobili? Evo dobicemo vas prvi sledeci put. Koliko imas godinica ako nije tajna?