Košarka 88

Nedelja, 20.07.2014.

09:39

DV o timu, Bogdanoviću, Daniloviću

Trener Partizana Duško Vujošević govorio je za “Novosti“ o viđenju budućnosti kluba, o transferu Bogdana Bogdanovića i odnosima unutar kluba.

DV o timu, Bogdanoviæu, Daniloviæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 9 godina

Neko je eurokrem a neko cipiripi.
(Don Quijote, 20. jul 2014 17:24)
Euroleague 2013-14
Euroleague 2012-13
Euroleague 2011-12
Euroleague 2010-11
Euroleague 2009-10
Euroleague 2008-09
Euroleague 2007-08
Euroleague 2006-07
Euroleague 2005-06
Euroleague 2004-05
Euroleague 2003-04
Euroleague 2002-03
Euroleague 2001-02
Ovo su godine igranja INSTITUCIJE u kako kazes Eurokremu...
(Amigo, 21. jul 2014 10:45)
A kakav je odnos u kolicini pobeda i poraza Partizana u svim tim nastupima???

Amigo

pre 9 godina

Neko je eurokrem a neko cipiripi.
(Don Quijote, 20. jul 2014 17:24)
Euroleague 2013-14
Euroleague 2012-13
Euroleague 2011-12
Euroleague 2010-11
Euroleague 2009-10
Euroleague 2008-09
Euroleague 2007-08
Euroleague 2006-07
Euroleague 2005-06
Euroleague 2004-05
Euroleague 2003-04
Euroleague 2002-03
Euroleague 2001-02
Ovo su godine igranja INSTITUCIJE u kako kazes Eurokremu...

imas sve na sajtu

pre 9 godina

(trudan, 20. jul 2014 16:45)

Poseti sajt KKP i pod "klub prijatelja" imas kako mozes da pomognes klubu(SMS i uplata na ziro racun).I taj prenos utakmica koji se kao placa je pre bio,ali nema vise.

pera

pre 9 godina

sale009, 20. jul 2014 18:45)

Taj FMP koji igra super ligu je bivsi Radnicki Basket koji je promenio ime u FMP,a pravi FMP u CZT i napravli ste pravu vrtesku da onaj ko ne prati pomisli da je sve u redu.Naravno da o tome treba da se prica,da se zna da kada neko napravi dug od 16 miliona ne moze taj dug samo da nestane i da se tvrdi da je to taj isti klub,jer bi svi poceli tako da rade.

sale009

pre 9 godina

@informisi se malo-kako ste bre vi grobari naporni o dosadni sa tim FMP pa FMP.Za vasu informaciju,srpski klub koji ove godine igra Evroligu se zove Crvena Zvezda Telekom a ne FMP Zeleznik koji igra srpsku ligu. A jos manje se zove Partizan Igokea. Malo propratite kako se to radi u inostranstvu i ne tupite vise.Ko o cemu vi konstantno o Zvezdi.To su kompleksi...

BOXAS

pre 9 godina

Tesko da ce Dangubic u KKP... stvara se losa atmosfera, para nema ni za kikiriki... prosao je draft, tako da mu ne treba promocija da bi igrao za "slavu".. takodje EK nema medijsku paznju kao EL sto je bila prednost KKP ovih sezona i sto je bio magnet za mlade igrace.. za njega najbolje da ode iz ovog gliba kakva je kosarka u Srbiji. pa i u neki mali klub koji ima finansijsku stabilnost.. i Raduljica je otisao u NBA iz Mariupolja...

nikola

pre 9 godina

Dangubic je grobarcina do koske.Vec je 5 puta odbio Covica i CZT,jos od onog otpustanja Silba kada su ga hteli kao zamenu(pa posle doveli Lipovija),pa sada i ovog leta.Najbolji je drugar sa Bogdanom,letovali su zajedno prosle godine u Herceg Novom i to dobili od Duleta njegovu kucu na koriscenje,a i radili su po njegovom propgramu pripreme za novu sezonu.Dangubic hoce u Partizan,a nece nikako u CZT,ali Misko ne da i hoce ili da ga ubaci negde u inostranstvo ili u CZT,jer u Partizanu nema para za njegove provizije od ugovora.

bora

pre 9 godina

Saša ja razumem tvoj očaj i gorčinu,zbog činjenice da Dule ostaje 'do ko zna kad'.Vi znate šta to znači!Samo male ispravke.Zvezda jeste glumila veličinu,Partizan jeste veličina!!Ništa Čović nije uradio za Zvezdu,niti je mogao,jer je klub 'zamrznut'.Neće proći ni dve godine a CZT-a će se stideti i odricati i Crvena Zvezda i Fmp!!

seljak e

pre 9 godina

Stampajte deonice od po 10 dolara, kao sto su u Cikagu svojevremeno uradili. Ni jedan navijac ne moze da kupi vise od jedne deonice. Na hiljade navijaca postali su vlasnici Bulsa. Niko nije prodavao svoju deonicu, a klub je zahvaljujuci navijacima stao na stabilne noge. KK instirucija je zasluzio da bude 100% u vlasnistvu grobara.

informisi se malo

pre 9 godina

...Bas kao sto je Zvezda glumila velicine, pa zamalo bankrotirala, i da ne bi Covica nestala bi, tako ce i Partizan...
(SASA, 20. jul 2014 15:27)

Zvezda je vec nestala.Ovo za sta ti navijas je FMP Zeleznik koji je promenio ime u Zvezda Telekom Beograd.

trudan

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad
(Milos, 20. jul 2014 11:55)

ali ovako bi mogli da pomognu i ljudi koji svakako nece kupiti kartu od 50 i vise evra, jer ne idu na utakmice, a sigurno ne bi ciljano odlazili da cekaju red za kartu koja im ni ne treba ako vec hoce da pomognu sa manjim iznosom.

ideja nije losa, mogli biste otvoriti online prodavnicu karata i online prenos svih utakmica za sve navijace... kao web app resenje na sajtu. cak ne biste morali ni da prodajete karte, ima jos mnogo nacina da se zaradi kada ste veliki brend kada izadjete na mrezu...

pera

pre 9 godina

...Milosavljevic nije niska trojka.Gagic nije petica nego cetvorka.
(fan79, 20. jul 2014 14:47)

Milosavljevi moze da igra i 2 i 3,kao sto je i igrao i ove i prethodnih sezona,a Gagic je cista petica,ali je silom prilika morao da igra ponekad na 4.Sta si ti pratio svih ovih godina pa da ti Gagic nije petica nego cetvorka?

Kide@ Imas vec na sajtu KK Partizana pod "Klub prijatelja" kako moze da se pomogne klubu,bilo preko SMS,bilo uplatom na ziro racun,to postoji vec godinu ili dve.

Marko

pre 9 godina

Priča u svoje ime a traži pare za Partizan,pa kako to pričaš u svoje ime.Danilović je u pravu što se toga tiče,ne možeš da pljuješ po nekom što ti ne da be zaslužene pare,a od istog tog da očekuješ da ti da pare.

pan

pre 9 godina

Pao je 14. kilometar,
al nikad neće Kadinjača.

Nekoliko stvari je jako bitno u ovom,, inače antologijskom intervjuu:
1. od Milutinova se očekuje mnogo dogodine i on je u perspektivi igrač čijim odlaskom treba uzeti nove pare za preživljavanje, to i on mora da utuvi u glavu, ovo mu je biti ili ne biti sezona.
2. Postoje šanse da dovedemo Dangubića, to bi zaista bilo dobro.
3. Milosavljević, Tepić, Gagić i Milutinov su okosnica, gledajući to sa strane strukture tima, manje ćemo menjati čak i od komšija, jer iznova u potpunosti moramo da popunjavamo samo poziciju tri.
4. Dule je sad potrebniji klubu nego ikad, i naredne i prošlih sezona bez njega bi bili u sredini tabele.
5. Dule već neko vreme šalje poruke upravi kluba da se i oni malo uzmu u pamet i počnu da rade dve stvari: da namiču pare i da lobiraju za Partizan i javno se bore za njega bar 10% od onoga što Dule radi. Ako već neće javno da uđu u klinč sa protivnicima, postoje i načini da se vodi tajna diplomatija, pa neka izvole.

kk sledeca sezona beograd telekom

pre 9 godina

Ovo je bojim se ipak početak kraja KK Partizan...(živi bili, 20. jul 2014 09:53)

Ovo citamo vec nekih 10 godina,pre svake sezone,posle svake sezone,u toku sezone posle svakog poraza...

SASA

pre 9 godina

Cinjenica jeste da ce Partizan sa novcem od Bogdanovica platiti samo one koji su podneli tuzbe, a za ostale, a u pitanju je jos minimum 10-15 igraca, nista.... Niko ne zna gde novac u Partizanu ne staje, jer koji god da budzet imaju, nikad se nikom sta ne isplati? Ni ove godine, gotovo celom timu nista nije isplaceno,i svakom igracu se duguje izmedju 7-10 plata....
Partizan u sustini se raspada po svim savovima, i ovakva politika ce dovesti do kraha.... Bas kao sto je Zvezda glumila velicine, pa zamalo bankrotirala, i da ne bi Covica nestala bi, tako ce i Partizan...
Partizan biva isisan , i gde novac odlazi, to niko ne zna...

xxl

pre 9 godina

Ajde da budemo realni i da svi koji ostavljaju komentare kazu koji je igrac (Izuzev pekmena) napravio karijeru u kosarci u poslednjih 15 godina

nikola

pre 9 godina

Baki, izvini sto gnjavim, ali ovaj aneks je potpisan pre par meseci.
(qw, 20. jul 2014 12:01)

Evo ja cu da ti kazem: Odakle ti ta informacija da je aneks potpisan pre par meseci?! I da jeste,mozda je jednopstavno takav dogovor bio,znalo se da ce Bogdan biti prodat tek mozda ove sezone,mozda su imali dogovor,pa su kasnije to stavili na papir. Dule je jos prosle nedelje izjavio za jedne novine da je menadzer platio 65% obestecenja Zitku za Bogdana i da je zato dobio 20% od njegovog daljeg transfera,sto je sasvim ok i tako to svuda funkcionise.

dksla

pre 9 godina

O vidim da nije prenesen ceo tekst, ali je ostavljen link.
Bilo je tu i drugih priča. Evo dela koji mi se najviše sviđa:

"VUJOŠEVIĆ, ujedno i predsednik SD Partizan, osvrnuo se na "crtice" navijača Dinama iz hrvatskih "Sportskih novosti" multiplikovane u srpskim medijima da očekuje da će njegov klub igrati sa "trećim hrvatskim timom – Partizanom".
- Od jedne rečenice pripitog neimenovanog navijača pravi se senzacija. Srećan sam što su za Partizan igrali Bobek, Čajkoviski, Zebec, naravno i Milutinović, Galić, Šoškić, Vukotić... Albanac Vokri, Goranac Jusufi, Slovenac Katanec, mnogi Crnogorci, Makedonci, što je trener bio Jevrejin Grant. Ponosim se Partizanom što je jugoslovenski klub, sa internacionalnom tradicijom. Protekao je iz partizanske borbe i duha. Ponosimo se što je klub dostojan očuvanja tradicije patriota koji su dali život za oslobođenje zemlje, što nikad nije išao na pomen veleizdajnika bilo srpske, bilo hrvatske nacionanosti koji su ubili veliki broj stanovništva. Znam ko se time bavi, pre svega veliki mešetar beščašća i spinovanja, mali čovek sa velikom torbom čije ime neću pomenuti da me ne bi ponovo tužio."

Brondby

pre 9 godina

Danas krecemo u pohod na titulu Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Ćutanje nije zlato nego kukavičluk i podaništvo

pre 9 godina

Ako ste vaspitani da u životu ćutite, kao Danilović, u strahu od nekoga na vlasti, ćutite, blago vama, ali ne savetujte druge da ćute. To je moja poruka Daniloviću. Odgovor Duletov jeste pravi odgovor - govorio sam u svoje ime a ne u ime Partizana. Danilović da pročita neku dobru knjigu, siguran sam da se dosad time nije bavio, čak i njegovi kafanski pajtaši čitaju. Zašto, kao direkto KKP, nije zvanično reagovao na ćutanje o krađi i lomljenju pehara? Zašto ćuti o sabotiranju KKS, ko stoji iza tog sramnog čina? Ne bi da se zameri, ali kome? Onome? "Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti" ("Tvrđava", Meša Selimović). Deco, igrajte se, ovo nije za vas.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Nema nikakvog propadanja grobari.Doći će par dobrih igrača,a ostaju Pavlović,Milosavljević i Tepić,odlazi fala bogu i gospodin predsednik tako da ćemo krenuti konačno pravim putem

Kide

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad
(Milos, 20. jul 2014 11:55)


Ja nisam u mogucnosti da idem na utakmice,zivim u Americi,ali zelim da pomognem KKP-u,da uplatim povremeno neki dolar.Verujem da postoji josh veliki broj grobara shirom sveta slicnih meni koji bi donirali prema svojim mogucnostima.Marketing nije jednostrana nauka,postoje razne metode kojima bi se unapredilo poslovanje.Potrebno je da klub investira u mlade strucne kadrove koji bi podigli klub na vishi nivo organizacije.

fan79

pre 9 godina

(Bjelokosti, 20. jul 2014 11:27
Nema teorijske sanse da Pavlovic ostane,koliko god mi to prizeljkivali.Bircevic nije dovoljno kvalitetan za Partizan,znaci ne bi bio neko pojacanje.Milosavljevic nije niska trojka.Gagic nije petica nego cetvorka.

Stella

pre 9 godina

nelson raskinuo ugovor sa evroligaskom zvezdom
(bojan, 20. jul 2014 13:01)
Ode covek u PAO, da uzme pare. I treba, hvala mu na svemu, ginuo je za dres! PAO mu placa zaostala dugovanja, to mu dodje kao nekakvo obestecenje, vise je tesko uzeti za amerikanca od 30 godina. Vi ste izgleda doveli Dangubica. Bice vam dobro pojacanje, bolje nego nama (nama treba trojka suter, posto smo zavrsili Kalinica koji to nije). Jaru jeste u opticaju, Muric nije. Pavlovic ide, Milosavljevic vam ostaje. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke, nebitno na klupske boje. Jedva cekam oktobar i pocetak sezone! Devotion!

marko

pre 9 godina

nelson raskinuo ugovor sa evroligaskom zvezdom
(bojan, 20. jul 2014 13:01)
- Fala Bogu da je... Za te pare, moze se dovesti pravi plej! Ne bek koji ce igrati beka, vec plej, koji ce imati i bolji sut od Nelsona... Ruku na srce, nece se Nelson naigrati negde, ukoliko drasticno ne poboljsa sut!

Claude G

pre 9 godina

“Nekog velikog sukoba nema, ima razmene mišljenja, u jednom momentu su bile tenzije jer je on smatrao da nije funkcionalno što prozivam politiku države prema klubu."

Danilovicu, ako ti smeta, pa oglasi se ti covece, nemoj da Dule sve radi, njegov posao je da trenira u tome je najbolji a ti si se zavukao u misiju rupu i cutis.

sasa

pre 9 godina

Zakleti sam Zvezdaš u godinama, ovog čoveka poštujem bez obzira na animozitet prema mom klubu, i da, Dangubić je vrhunski igrač koji će Partizanu doneti prevagu, u mom klubu nažalost nema ko da prepozna vrhunski talenat, posle Bjelice i Nedovića koji su ekstra talenat a nikakvo obeštećenje za njih nije bilo, mi nismo izbacili igrača, to Luka Mitrović nije, sad ćemo dovesti opet neke poluproizvode i zna se, pozdrav za sve ljubitelje košarke.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Urazumite se. Todorić mora da preseče. Počeli ste previše da talasate i ti Dule i Danilović. Mada, poznajući godinama unazad kako se i šta radi u klubu, možda i namerno pravimo tenziju. U svakom slučaju..NAPRED PARTIZAN!!!!

Donovan

pre 9 godina

Ove sezone je podrska nasem klubu potrebnija nego ikad. Moramo vratiti svi zajedno klub gde mu je mesto. Zbog svih lepih trenutaka koje nam je priustio

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Kao sto sam i rekao ! Dalo,Tepic,Andric,Milosavljevic,Gagic,Salic,Milutinov ostaju ! Njima se prikljucuju iz drugog tima Arnitovic,Marinkovic,Glisic ! Dolazi Jovic iz Radnickog,Dangubic i Muric,a dolazak Jarua je takodje moguc ! Bicemo mladi,poletni i opet cemo se na zalost komsija izivljavati nad njima !

1,2,3,........12,13,14,.....

pre 9 godina

I o Zvezdi, sudijama..
(F.C. Inter, 20. jul 2014 10:58)
Vama Dule ne valja i kad vas pominje i kad vas ne pominje. TRINAEST U NIZU je ostavilo velike posledice na vas.

baki

pre 9 godina

qw, 20. jul 2014 10:32
Bogdan nije ponikao u Partizanu nego je došao kao punoletan sa deponovanim ugovorom Žitko basketa. Kada igrač prelazi a klub nema ili ne želi da plati obeštećenje klubu (Žitko) onda neko zainteresovan (menadžer) plati deo ili sve. Onda se napravi ugovor da taj neko dobije deo obeštećenja prilikom odlaska.
Mnogo jednostavno da bi se pravila "teorija zavere" i "mutnih funansijskih dogovora". Da je neko u klubu 2010. god verovao u Bogdana tih 20% bi ostalo Partizanu

BogdanPFC

pre 9 godina

Grobar sam ali ovo je pocetak kraja.
(Srprki Mudrinjo, 20. jul 2014 10:07)

Nisam delija, ali ovo je početak osvajanja titule :)

Da ne pratiš košarku od pre par sezona, bilo bi ti jasno da imena koja je Dule nabrojao, lagano uzimaju ABA ligu.
Mnogima će i izjava da će Milutinov obelžiti sezonu izgleda nerealno, ali tako su pričali i za Vraneša pa je podigao pehar. Kad sam na početku sezone pričao delijama da će gledati kako ih Gagić gazi i diže pehar mislili su da sam lud. Spremite se za Milutinova. Na karaju, pogledajte kako je Katić igrao u Hemofarmu i u vašem FMP-u, a kako u Partizanu.

I čemu te fore, Grobar sam ali...?

Da si Grobar, znao bi da NEMA KRAJA NAŠOJ LJUBAVI.
Da igramo i opštinsku ligu sa omladincima, ja ću biti na tribini i navijati. E, tu je razlika.
Ti si išao samo u Arenu da gledaš gazdin klub u Evropi, a ja sam bio u Pioniru i protiv Crnokose i protiv Borac Mozzart Sport-a!

petar

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.

ZoKapiten

pre 9 godina

@Hilon Svaka cast! Zbog ljudi kao sto si ti ponosan sam sto sam deo crno-bele porodice. Ove sezone videcemo koliko imamo pravih navijaca...

iskusni

pre 9 godina

Slazem se sa Duletom u vezi Bogdanovica, trebao je jos godinu dana da ostane kako bi jos vise napredovao a samim tim uzele bi se verovatno jos vece pare. Sa ovim igracima i sa Nemanjom mozemo mi i dogodine u finale ABA lige a i dostojno se boriti u ULEB kupu.
Pozdrav sve PRAVE GROBARE

Bjelokosti

pre 9 godina

Kao i uvek, pravo u metu, bravo za DV! Najjace pojacanje bi bilo ostanak Pavlovica i dovodjenje kvalitetnog krilnog centra kao sto je Bircevic i imali bi jaku i iskusnu petorku sa Tepicem na kecu, Milosavljevicem (niska trojka) i srcanim Gagicem na petici a klinci bi bili odlicne zamene.

Alex

pre 9 godina

Konsalting od 20%?!
Neka gospoda objasne o cemu se radi.Taman da se dobije svezi novac, kad ono lopine imaju klauzulu sa drpe deo Partizanovih para.
Nije kriv ni Covic ni niko drugi, kriva je uprava!

Janko

pre 9 godina

Realno je F4 ABA lige science fiction za Partizan sad. Ko bi rekao da jedna trojka na 0.6 moze napravit toliko stete.
(Max, 20. jul 2014 10:07)

Uf trojka na 0.6 može napraviti nenadoknadivu štetu, vidi samo šta se Ciboni desilo. Iskreno meni je žao zbog toga, daleko više bih voleo da gledam Cibonu umesto tamo neke Cedevite ili Telekoma. Ipak ne brini, Partizan...

Perun

pre 9 godina

Ponosan sam što je ovakav čovek predsednik JSD Partizan. Lepo je biti Partizanovac, možda danas više nego ikad. Ps. Ali nikad neće Kadinjača.

Milos

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad

Kide

pre 9 godina

Dule vole te tvoji grobari.Veliki izazov sl.sezone ali zar neko sumnja u uspeh?Dok nas ovaj chovek vodi,mozemo samo da ocekujemo nove trofeje makar igrao sa pionirima.Ja licno verujem da cemo biti bolji nego ove sezone.Bice to sjajna mlada ekipa sa dva,tri iskusna.Odlican materijal za oblikovanje od strane profesora,doktora kosharke Duleta Vujosevica.Hvala za sve ove godine legendo Partizana.Ps.cuvaj zdravlje i pusti politiku,radi ono u cemu si najbolji,a uprava nek se bori sa vetrenjacama.

Niksa Milovic

pre 9 godina

Sve dotle dok budete g-dine Vujosevicu na ovakav nacin branili ime i cast Partizana,imacete moju bezrezervnu podrsku.Mnogo se toga prljavog i podlog nakupilo u sportu Srbije sto je kulminiralo u prosloj i nastavilo u ovoj godini.Zato nema odustajanja dok se stvari ne promene.Napred Parizan.

Orka

pre 9 godina

@(Gojko, 20. jul 2014 09:55)
Ako procitas ceo tekst videces da se ne radi o sumi od 1,3 miliona vac da se menadzer ugradio. Obestecenje koje je dobio Partizan je nesto manje od milion evra i na taj iznos ce biti placen porez po njegovom dostizanju. Partizan placa ceo iznos poreza a ne 2,5% i placa ga drzavi a ne novinarima koji "znaju" sve detalje prodaje Bogdanovica.
Sto se izjave tice, mislim da Dule nije govorio samo u svoje ime vecu ime celog sportskog drustva, a steta koju smo imali je ta sto su se kadrovi vladajuce stranke povukli sa svojih mesta u upravnim odborima. Po meni je to vise korist nego steta.

stefan

pre 9 godina

Znam da bi komsinica volela da je ovo pocetak kraja ali reci cu vam samo da je ovo pocetak ozdravljenja nase Institucije i da cemo se vratiti jaci nego ikad .

elmer

pre 9 godina

Izvrsan intervju u novostima.
Duletu se uz sve mane ne moze osporiti da je trener visokih kvaliteta i da je jedan od retkih u ovom plasljivom drustvu koji ima svoje ja i sme da kaze sta misli bez obzira na posledic.

Napred Partizan

qw

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu, hvala Vam sto odrzavate KK Partizan u zivotu.
Danilovicu, objasnite nam o kakvom aneksu ugovora se radi i zasto je po tom aneksu 20% Bogdanovog obestecenja u ovako teskom periodu otislo "nekome" a ne klubu.

Hilon Hilonides

pre 9 godina

Meni se ovaj sastav dopada. Dolazak Dangubica bi bio sjajan potez, a verujem da ce Milutinov napraviti znacajan napredak u odnosu na igre iz upravo zavrsene sezone. I ja bih voleo da ostane Dalo, cini mi se da momak ima lepu perspektivu i da je jako pozitivan lik. Tepic, Milosavljevic i Gagic bi bili temelj cvrste odbrane, dok ce mali Marinkovic sigurno iznenaditi mnoge svojim kvalitetom. Resio sam da i naredne godine kupim sezonsku kao sto je bio slucaj u prethodnih pet, uz jednu malu dopunu: posto ce sigurno biti znacajno jeftinije zbog neigranja u EL, uzecu jos dve koje idu na poklon, vec znam kome cu ih uruciti. To ce biti moja skromna podrska KKP. Nadam se da ce svi koji mogu uciniti isto, pa da Pionir ponovo bude krcat kad igra nas Partizan!

loshmi

pre 9 godina

KK Partizan ce u mom srcu imati 20 godina kredita pa makar igrali beton ligu! Hvala za sve ove divne godine a nadam se i buduce! U svakom slucaju kompleksi Zvezde su neprocenjivi..

mijat i trifke

pre 9 godina

U svakoj porodici nedostatak para izaziva probleme, nezadovoljstvo, nervozu... Tako i kod nas, greota je sto je KK Partizan institucija i avangarda, najuspesnije drustvo i proizvod iz Srbije i umesto da se malo pomogne, za nas nema para. Kosarka ne moze sama da se finansira, cak ni u NBA.

danilo

pre 9 godina

Dule jeste legenda Partizana, jedna od najvećih,otud naše i njegove emocije.
Dule jeste rana na srcu svakog zvezdaša, otud toliko emocija koje pokazuju.
Dule ima mana, naravno da ih ima.
Sve njegove mane prekriva činjenica da je veliki trener i da je medju retkima u ovoj zemlji koji jasno govori o svemu za šta misli da je pogrešno.
I dok je on naš trener, a nadam se bar još desetak godina, naša budućnost ne može biti loša.
On naime vidi talenat kod igrača i zna da ga izbrusi.
To radi najbolje u Evropi.
P.S.
Što se tiče tog nekog sukoba u klubu, valja imati u vidu da su i Dule i Saša velike sportske ličnosti, ljudi sa biografijom i karakterom.
Klimanje glavom nije opcija kod njih, pa je logično da se i sudare ponekad.
Njihova ljubav prema Partizanu je garancija da će sve to ipak biti na korist klubu...

Darko

pre 9 godina

Možda nije najbolje za Partizan u ovom trenutku, možda si bahat, možda si bezobrazan, ali si jedina opozicija dr. radikalima bez bedža i ovom ludilu koje je zahvatilo nesrećnu Srbiju i ja ti čestitam na tome više nego na svim pobedama koje si ikada ostvario. Pozdrav i sve najbolje.

ccc

pre 9 godina

Ako bi u ovom trenutku koji je dosta slozen i tezak za Partizan umesto Duleta dosao neki drugi trener, tek tada bi se svi pogubili i doslo bi do rasula. On je trenutno jedini koji moze da izvuce Partizan iz problema i to su cinjenice.

Optimista

pre 9 godina

Dakle, imaćemo tim za sledeću sezonu, još samo Dangubića dovesti, i još kada bi nekako Pavlović produžio ugovor, to bi bio odličan tim.

živi bili

pre 9 godina

Znači ipak je pukla tikva. Ovo je bojim se ipak početak kraja KK Partizan. Neće nestati naravno, nego će ga mrcvariti kao FKCZ, što je isto.

miki

pre 9 godina

Izvuci maksimum, kao i svake sezone i srediti finansije. Marketing i u KK i u FK je ravan nuli. Ako se sam ne reklamiras, nema razloga da necije ime bude na tvom dresu.

Darko

pre 9 godina

Možda nije najbolje za Partizan u ovom trenutku, možda si bahat, možda si bezobrazan, ali si jedina opozicija dr. radikalima bez bedža i ovom ludilu koje je zahvatilo nesrećnu Srbiju i ja ti čestitam na tome više nego na svim pobedama koje si ikada ostvario. Pozdrav i sve najbolje.

elmer

pre 9 godina

Izvrsan intervju u novostima.
Duletu se uz sve mane ne moze osporiti da je trener visokih kvaliteta i da je jedan od retkih u ovom plasljivom drustvu koji ima svoje ja i sme da kaze sta misli bez obzira na posledic.

Napred Partizan

Niksa Milovic

pre 9 godina

Sve dotle dok budete g-dine Vujosevicu na ovakav nacin branili ime i cast Partizana,imacete moju bezrezervnu podrsku.Mnogo se toga prljavog i podlog nakupilo u sportu Srbije sto je kulminiralo u prosloj i nastavilo u ovoj godini.Zato nema odustajanja dok se stvari ne promene.Napred Parizan.

Hilon Hilonides

pre 9 godina

Meni se ovaj sastav dopada. Dolazak Dangubica bi bio sjajan potez, a verujem da ce Milutinov napraviti znacajan napredak u odnosu na igre iz upravo zavrsene sezone. I ja bih voleo da ostane Dalo, cini mi se da momak ima lepu perspektivu i da je jako pozitivan lik. Tepic, Milosavljevic i Gagic bi bili temelj cvrste odbrane, dok ce mali Marinkovic sigurno iznenaditi mnoge svojim kvalitetom. Resio sam da i naredne godine kupim sezonsku kao sto je bio slucaj u prethodnih pet, uz jednu malu dopunu: posto ce sigurno biti znacajno jeftinije zbog neigranja u EL, uzecu jos dve koje idu na poklon, vec znam kome cu ih uruciti. To ce biti moja skromna podrska KKP. Nadam se da ce svi koji mogu uciniti isto, pa da Pionir ponovo bude krcat kad igra nas Partizan!

Optimista

pre 9 godina

Dakle, imaćemo tim za sledeću sezonu, još samo Dangubića dovesti, i još kada bi nekako Pavlović produžio ugovor, to bi bio odličan tim.

danilo

pre 9 godina

Dule jeste legenda Partizana, jedna od najvećih,otud naše i njegove emocije.
Dule jeste rana na srcu svakog zvezdaša, otud toliko emocija koje pokazuju.
Dule ima mana, naravno da ih ima.
Sve njegove mane prekriva činjenica da je veliki trener i da je medju retkima u ovoj zemlji koji jasno govori o svemu za šta misli da je pogrešno.
I dok je on naš trener, a nadam se bar još desetak godina, naša budućnost ne može biti loša.
On naime vidi talenat kod igrača i zna da ga izbrusi.
To radi najbolje u Evropi.
P.S.
Što se tiče tog nekog sukoba u klubu, valja imati u vidu da su i Dule i Saša velike sportske ličnosti, ljudi sa biografijom i karakterom.
Klimanje glavom nije opcija kod njih, pa je logično da se i sudare ponekad.
Njihova ljubav prema Partizanu je garancija da će sve to ipak biti na korist klubu...

miki

pre 9 godina

Izvuci maksimum, kao i svake sezone i srediti finansije. Marketing i u KK i u FK je ravan nuli. Ako se sam ne reklamiras, nema razloga da necije ime bude na tvom dresu.

stefan

pre 9 godina

Znam da bi komsinica volela da je ovo pocetak kraja ali reci cu vam samo da je ovo pocetak ozdravljenja nase Institucije i da cemo se vratiti jaci nego ikad .

BogdanPFC

pre 9 godina

Grobar sam ali ovo je pocetak kraja.
(Srprki Mudrinjo, 20. jul 2014 10:07)

Nisam delija, ali ovo je početak osvajanja titule :)

Da ne pratiš košarku od pre par sezona, bilo bi ti jasno da imena koja je Dule nabrojao, lagano uzimaju ABA ligu.
Mnogima će i izjava da će Milutinov obelžiti sezonu izgleda nerealno, ali tako su pričali i za Vraneša pa je podigao pehar. Kad sam na početku sezone pričao delijama da će gledati kako ih Gagić gazi i diže pehar mislili su da sam lud. Spremite se za Milutinova. Na karaju, pogledajte kako je Katić igrao u Hemofarmu i u vašem FMP-u, a kako u Partizanu.

I čemu te fore, Grobar sam ali...?

Da si Grobar, znao bi da NEMA KRAJA NAŠOJ LJUBAVI.
Da igramo i opštinsku ligu sa omladincima, ja ću biti na tribini i navijati. E, tu je razlika.
Ti si išao samo u Arenu da gledaš gazdin klub u Evropi, a ja sam bio u Pioniru i protiv Crnokose i protiv Borac Mozzart Sport-a!

qw

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu, hvala Vam sto odrzavate KK Partizan u zivotu.
Danilovicu, objasnite nam o kakvom aneksu ugovora se radi i zasto je po tom aneksu 20% Bogdanovog obestecenja u ovako teskom periodu otislo "nekome" a ne klubu.

ccc

pre 9 godina

Ako bi u ovom trenutku koji je dosta slozen i tezak za Partizan umesto Duleta dosao neki drugi trener, tek tada bi se svi pogubili i doslo bi do rasula. On je trenutno jedini koji moze da izvuce Partizan iz problema i to su cinjenice.

mijat i trifke

pre 9 godina

U svakoj porodici nedostatak para izaziva probleme, nezadovoljstvo, nervozu... Tako i kod nas, greota je sto je KK Partizan institucija i avangarda, najuspesnije drustvo i proizvod iz Srbije i umesto da se malo pomogne, za nas nema para. Kosarka ne moze sama da se finansira, cak ni u NBA.

Perun

pre 9 godina

Ponosan sam što je ovakav čovek predsednik JSD Partizan. Lepo je biti Partizanovac, možda danas više nego ikad. Ps. Ali nikad neće Kadinjača.

Milos

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad

loshmi

pre 9 godina

KK Partizan ce u mom srcu imati 20 godina kredita pa makar igrali beton ligu! Hvala za sve ove divne godine a nadam se i buduce! U svakom slucaju kompleksi Zvezde su neprocenjivi..

dksla

pre 9 godina

O vidim da nije prenesen ceo tekst, ali je ostavljen link.
Bilo je tu i drugih priča. Evo dela koji mi se najviše sviđa:

"VUJOŠEVIĆ, ujedno i predsednik SD Partizan, osvrnuo se na "crtice" navijača Dinama iz hrvatskih "Sportskih novosti" multiplikovane u srpskim medijima da očekuje da će njegov klub igrati sa "trećim hrvatskim timom – Partizanom".
- Od jedne rečenice pripitog neimenovanog navijača pravi se senzacija. Srećan sam što su za Partizan igrali Bobek, Čajkoviski, Zebec, naravno i Milutinović, Galić, Šoškić, Vukotić... Albanac Vokri, Goranac Jusufi, Slovenac Katanec, mnogi Crnogorci, Makedonci, što je trener bio Jevrejin Grant. Ponosim se Partizanom što je jugoslovenski klub, sa internacionalnom tradicijom. Protekao je iz partizanske borbe i duha. Ponosimo se što je klub dostojan očuvanja tradicije patriota koji su dali život za oslobođenje zemlje, što nikad nije išao na pomen veleizdajnika bilo srpske, bilo hrvatske nacionanosti koji su ubili veliki broj stanovništva. Znam ko se time bavi, pre svega veliki mešetar beščašća i spinovanja, mali čovek sa velikom torbom čije ime neću pomenuti da me ne bi ponovo tužio."

Kide

pre 9 godina

Dule vole te tvoji grobari.Veliki izazov sl.sezone ali zar neko sumnja u uspeh?Dok nas ovaj chovek vodi,mozemo samo da ocekujemo nove trofeje makar igrao sa pionirima.Ja licno verujem da cemo biti bolji nego ove sezone.Bice to sjajna mlada ekipa sa dva,tri iskusna.Odlican materijal za oblikovanje od strane profesora,doktora kosharke Duleta Vujosevica.Hvala za sve ove godine legendo Partizana.Ps.cuvaj zdravlje i pusti politiku,radi ono u cemu si najbolji,a uprava nek se bori sa vetrenjacama.

informisi se malo

pre 9 godina

...Bas kao sto je Zvezda glumila velicine, pa zamalo bankrotirala, i da ne bi Covica nestala bi, tako ce i Partizan...
(SASA, 20. jul 2014 15:27)

Zvezda je vec nestala.Ovo za sta ti navijas je FMP Zeleznik koji je promenio ime u Zvezda Telekom Beograd.

1,2,3,........12,13,14,.....

pre 9 godina

I o Zvezdi, sudijama..
(F.C. Inter, 20. jul 2014 10:58)
Vama Dule ne valja i kad vas pominje i kad vas ne pominje. TRINAEST U NIZU je ostavilo velike posledice na vas.

baki

pre 9 godina

qw, 20. jul 2014 10:32
Bogdan nije ponikao u Partizanu nego je došao kao punoletan sa deponovanim ugovorom Žitko basketa. Kada igrač prelazi a klub nema ili ne želi da plati obeštećenje klubu (Žitko) onda neko zainteresovan (menadžer) plati deo ili sve. Onda se napravi ugovor da taj neko dobije deo obeštećenja prilikom odlaska.
Mnogo jednostavno da bi se pravila "teorija zavere" i "mutnih funansijskih dogovora". Da je neko u klubu 2010. god verovao u Bogdana tih 20% bi ostalo Partizanu

nikola

pre 9 godina

Dangubic je grobarcina do koske.Vec je 5 puta odbio Covica i CZT,jos od onog otpustanja Silba kada su ga hteli kao zamenu(pa posle doveli Lipovija),pa sada i ovog leta.Najbolji je drugar sa Bogdanom,letovali su zajedno prosle godine u Herceg Novom i to dobili od Duleta njegovu kucu na koriscenje,a i radili su po njegovom propgramu pripreme za novu sezonu.Dangubic hoce u Partizan,a nece nikako u CZT,ali Misko ne da i hoce ili da ga ubaci negde u inostranstvo ili u CZT,jer u Partizanu nema para za njegove provizije od ugovora.

petar

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.

pan

pre 9 godina

Pao je 14. kilometar,
al nikad neće Kadinjača.

Nekoliko stvari je jako bitno u ovom,, inače antologijskom intervjuu:
1. od Milutinova se očekuje mnogo dogodine i on je u perspektivi igrač čijim odlaskom treba uzeti nove pare za preživljavanje, to i on mora da utuvi u glavu, ovo mu je biti ili ne biti sezona.
2. Postoje šanse da dovedemo Dangubića, to bi zaista bilo dobro.
3. Milosavljević, Tepić, Gagić i Milutinov su okosnica, gledajući to sa strane strukture tima, manje ćemo menjati čak i od komšija, jer iznova u potpunosti moramo da popunjavamo samo poziciju tri.
4. Dule je sad potrebniji klubu nego ikad, i naredne i prošlih sezona bez njega bi bili u sredini tabele.
5. Dule već neko vreme šalje poruke upravi kluba da se i oni malo uzmu u pamet i počnu da rade dve stvari: da namiču pare i da lobiraju za Partizan i javno se bore za njega bar 10% od onoga što Dule radi. Ako već neće javno da uđu u klinč sa protivnicima, postoje i načini da se vodi tajna diplomatija, pa neka izvole.

seljak e

pre 9 godina

Stampajte deonice od po 10 dolara, kao sto su u Cikagu svojevremeno uradili. Ni jedan navijac ne moze da kupi vise od jedne deonice. Na hiljade navijaca postali su vlasnici Bulsa. Niko nije prodavao svoju deonicu, a klub je zahvaljujuci navijacima stao na stabilne noge. KK instirucija je zasluzio da bude 100% u vlasnistvu grobara.

Alex

pre 9 godina

Konsalting od 20%?!
Neka gospoda objasne o cemu se radi.Taman da se dobije svezi novac, kad ono lopine imaju klauzulu sa drpe deo Partizanovih para.
Nije kriv ni Covic ni niko drugi, kriva je uprava!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Kao sto sam i rekao ! Dalo,Tepic,Andric,Milosavljevic,Gagic,Salic,Milutinov ostaju ! Njima se prikljucuju iz drugog tima Arnitovic,Marinkovic,Glisic ! Dolazi Jovic iz Radnickog,Dangubic i Muric,a dolazak Jarua je takodje moguc ! Bicemo mladi,poletni i opet cemo se na zalost komsija izivljavati nad njima !

kk sledeca sezona beograd telekom

pre 9 godina

Ovo je bojim se ipak početak kraja KK Partizan...(živi bili, 20. jul 2014 09:53)

Ovo citamo vec nekih 10 godina,pre svake sezone,posle svake sezone,u toku sezone posle svakog poraza...

sasa

pre 9 godina

Zakleti sam Zvezdaš u godinama, ovog čoveka poštujem bez obzira na animozitet prema mom klubu, i da, Dangubić je vrhunski igrač koji će Partizanu doneti prevagu, u mom klubu nažalost nema ko da prepozna vrhunski talenat, posle Bjelice i Nedovića koji su ekstra talenat a nikakvo obeštećenje za njih nije bilo, mi nismo izbacili igrača, to Luka Mitrović nije, sad ćemo dovesti opet neke poluproizvode i zna se, pozdrav za sve ljubitelje košarke.

Ćutanje nije zlato nego kukavičluk i podaništvo

pre 9 godina

Ako ste vaspitani da u životu ćutite, kao Danilović, u strahu od nekoga na vlasti, ćutite, blago vama, ali ne savetujte druge da ćute. To je moja poruka Daniloviću. Odgovor Duletov jeste pravi odgovor - govorio sam u svoje ime a ne u ime Partizana. Danilović da pročita neku dobru knjigu, siguran sam da se dosad time nije bavio, čak i njegovi kafanski pajtaši čitaju. Zašto, kao direkto KKP, nije zvanično reagovao na ćutanje o krađi i lomljenju pehara? Zašto ćuti o sabotiranju KKS, ko stoji iza tog sramnog čina? Ne bi da se zameri, ali kome? Onome? "Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti" ("Tvrđava", Meša Selimović). Deco, igrajte se, ovo nije za vas.

Janko

pre 9 godina

Realno je F4 ABA lige science fiction za Partizan sad. Ko bi rekao da jedna trojka na 0.6 moze napravit toliko stete.
(Max, 20. jul 2014 10:07)

Uf trojka na 0.6 može napraviti nenadoknadivu štetu, vidi samo šta se Ciboni desilo. Iskreno meni je žao zbog toga, daleko više bih voleo da gledam Cibonu umesto tamo neke Cedevite ili Telekoma. Ipak ne brini, Partizan...

Bjelokosti

pre 9 godina

Kao i uvek, pravo u metu, bravo za DV! Najjace pojacanje bi bilo ostanak Pavlovica i dovodjenje kvalitetnog krilnog centra kao sto je Bircevic i imali bi jaku i iskusnu petorku sa Tepicem na kecu, Milosavljevicem (niska trojka) i srcanim Gagicem na petici a klinci bi bili odlicne zamene.

iskusni

pre 9 godina

Slazem se sa Duletom u vezi Bogdanovica, trebao je jos godinu dana da ostane kako bi jos vise napredovao a samim tim uzele bi se verovatno jos vece pare. Sa ovim igracima i sa Nemanjom mozemo mi i dogodine u finale ABA lige a i dostojno se boriti u ULEB kupu.
Pozdrav sve PRAVE GROBARE

ZoKapiten

pre 9 godina

@Hilon Svaka cast! Zbog ljudi kao sto si ti ponosan sam sto sam deo crno-bele porodice. Ove sezone videcemo koliko imamo pravih navijaca...

Stella

pre 9 godina

nelson raskinuo ugovor sa evroligaskom zvezdom
(bojan, 20. jul 2014 13:01)
Ode covek u PAO, da uzme pare. I treba, hvala mu na svemu, ginuo je za dres! PAO mu placa zaostala dugovanja, to mu dodje kao nekakvo obestecenje, vise je tesko uzeti za amerikanca od 30 godina. Vi ste izgleda doveli Dangubica. Bice vam dobro pojacanje, bolje nego nama (nama treba trojka suter, posto smo zavrsili Kalinica koji to nije). Jaru jeste u opticaju, Muric nije. Pavlovic ide, Milosavljevic vam ostaje. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke, nebitno na klupske boje. Jedva cekam oktobar i pocetak sezone! Devotion!

Orka

pre 9 godina

@(Gojko, 20. jul 2014 09:55)
Ako procitas ceo tekst videces da se ne radi o sumi od 1,3 miliona vac da se menadzer ugradio. Obestecenje koje je dobio Partizan je nesto manje od milion evra i na taj iznos ce biti placen porez po njegovom dostizanju. Partizan placa ceo iznos poreza a ne 2,5% i placa ga drzavi a ne novinarima koji "znaju" sve detalje prodaje Bogdanovica.
Sto se izjave tice, mislim da Dule nije govorio samo u svoje ime vecu ime celog sportskog drustva, a steta koju smo imali je ta sto su se kadrovi vladajuce stranke povukli sa svojih mesta u upravnim odborima. Po meni je to vise korist nego steta.

Claude G

pre 9 godina

“Nekog velikog sukoba nema, ima razmene mišljenja, u jednom momentu su bile tenzije jer je on smatrao da nije funkcionalno što prozivam politiku države prema klubu."

Danilovicu, ako ti smeta, pa oglasi se ti covece, nemoj da Dule sve radi, njegov posao je da trenira u tome je najbolji a ti si se zavukao u misiju rupu i cutis.

živi bili

pre 9 godina

Znači ipak je pukla tikva. Ovo je bojim se ipak početak kraja KK Partizan. Neće nestati naravno, nego će ga mrcvariti kao FKCZ, što je isto.

bora

pre 9 godina

Saša ja razumem tvoj očaj i gorčinu,zbog činjenice da Dule ostaje 'do ko zna kad'.Vi znate šta to znači!Samo male ispravke.Zvezda jeste glumila veličinu,Partizan jeste veličina!!Ništa Čović nije uradio za Zvezdu,niti je mogao,jer je klub 'zamrznut'.Neće proći ni dve godine a CZT-a će se stideti i odricati i Crvena Zvezda i Fmp!!

Kide

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad
(Milos, 20. jul 2014 11:55)


Ja nisam u mogucnosti da idem na utakmice,zivim u Americi,ali zelim da pomognem KKP-u,da uplatim povremeno neki dolar.Verujem da postoji josh veliki broj grobara shirom sveta slicnih meni koji bi donirali prema svojim mogucnostima.Marketing nije jednostrana nauka,postoje razne metode kojima bi se unapredilo poslovanje.Potrebno je da klub investira u mlade strucne kadrove koji bi podigli klub na vishi nivo organizacije.

Donovan

pre 9 godina

Ove sezone je podrska nasem klubu potrebnija nego ikad. Moramo vratiti svi zajedno klub gde mu je mesto. Zbog svih lepih trenutaka koje nam je priustio

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Urazumite se. Todorić mora da preseče. Počeli ste previše da talasate i ti Dule i Danilović. Mada, poznajući godinama unazad kako se i šta radi u klubu, možda i namerno pravimo tenziju. U svakom slučaju..NAPRED PARTIZAN!!!!

trudan

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad
(Milos, 20. jul 2014 11:55)

ali ovako bi mogli da pomognu i ljudi koji svakako nece kupiti kartu od 50 i vise evra, jer ne idu na utakmice, a sigurno ne bi ciljano odlazili da cekaju red za kartu koja im ni ne treba ako vec hoce da pomognu sa manjim iznosom.

ideja nije losa, mogli biste otvoriti online prodavnicu karata i online prenos svih utakmica za sve navijace... kao web app resenje na sajtu. cak ne biste morali ni da prodajete karte, ima jos mnogo nacina da se zaradi kada ste veliki brend kada izadjete na mrezu...

pera

pre 9 godina

...Milosavljevic nije niska trojka.Gagic nije petica nego cetvorka.
(fan79, 20. jul 2014 14:47)

Milosavljevi moze da igra i 2 i 3,kao sto je i igrao i ove i prethodnih sezona,a Gagic je cista petica,ali je silom prilika morao da igra ponekad na 4.Sta si ti pratio svih ovih godina pa da ti Gagic nije petica nego cetvorka?

Kide@ Imas vec na sajtu KK Partizana pod "Klub prijatelja" kako moze da se pomogne klubu,bilo preko SMS,bilo uplatom na ziro racun,to postoji vec godinu ili dve.

marko

pre 9 godina

nelson raskinuo ugovor sa evroligaskom zvezdom
(bojan, 20. jul 2014 13:01)
- Fala Bogu da je... Za te pare, moze se dovesti pravi plej! Ne bek koji ce igrati beka, vec plej, koji ce imati i bolji sut od Nelsona... Ruku na srce, nece se Nelson naigrati negde, ukoliko drasticno ne poboljsa sut!

nikola

pre 9 godina

Baki, izvini sto gnjavim, ali ovaj aneks je potpisan pre par meseci.
(qw, 20. jul 2014 12:01)

Evo ja cu da ti kazem: Odakle ti ta informacija da je aneks potpisan pre par meseci?! I da jeste,mozda je jednopstavno takav dogovor bio,znalo se da ce Bogdan biti prodat tek mozda ove sezone,mozda su imali dogovor,pa su kasnije to stavili na papir. Dule je jos prosle nedelje izjavio za jedne novine da je menadzer platio 65% obestecenja Zitku za Bogdana i da je zato dobio 20% od njegovog daljeg transfera,sto je sasvim ok i tako to svuda funkcionise.

Luke Babbitt

pre 9 godina

Nema nikakvog propadanja grobari.Doći će par dobrih igrača,a ostaju Pavlović,Milosavljević i Tepić,odlazi fala bogu i gospodin predsednik tako da ćemo krenuti konačno pravim putem

SASA

pre 9 godina

Cinjenica jeste da ce Partizan sa novcem od Bogdanovica platiti samo one koji su podneli tuzbe, a za ostale, a u pitanju je jos minimum 10-15 igraca, nista.... Niko ne zna gde novac u Partizanu ne staje, jer koji god da budzet imaju, nikad se nikom sta ne isplati? Ni ove godine, gotovo celom timu nista nije isplaceno,i svakom igracu se duguje izmedju 7-10 plata....
Partizan u sustini se raspada po svim savovima, i ovakva politika ce dovesti do kraha.... Bas kao sto je Zvezda glumila velicine, pa zamalo bankrotirala, i da ne bi Covica nestala bi, tako ce i Partizan...
Partizan biva isisan , i gde novac odlazi, to niko ne zna...

pera

pre 9 godina

sale009, 20. jul 2014 18:45)

Taj FMP koji igra super ligu je bivsi Radnicki Basket koji je promenio ime u FMP,a pravi FMP u CZT i napravli ste pravu vrtesku da onaj ko ne prati pomisli da je sve u redu.Naravno da o tome treba da se prica,da se zna da kada neko napravi dug od 16 miliona ne moze taj dug samo da nestane i da se tvrdi da je to taj isti klub,jer bi svi poceli tako da rade.

sale009

pre 9 godina

@informisi se malo-kako ste bre vi grobari naporni o dosadni sa tim FMP pa FMP.Za vasu informaciju,srpski klub koji ove godine igra Evroligu se zove Crvena Zvezda Telekom a ne FMP Zeleznik koji igra srpsku ligu. A jos manje se zove Partizan Igokea. Malo propratite kako se to radi u inostranstvu i ne tupite vise.Ko o cemu vi konstantno o Zvezdi.To su kompleksi...

BOXAS

pre 9 godina

Tesko da ce Dangubic u KKP... stvara se losa atmosfera, para nema ni za kikiriki... prosao je draft, tako da mu ne treba promocija da bi igrao za "slavu".. takodje EK nema medijsku paznju kao EL sto je bila prednost KKP ovih sezona i sto je bio magnet za mlade igrace.. za njega najbolje da ode iz ovog gliba kakva je kosarka u Srbiji. pa i u neki mali klub koji ima finansijsku stabilnost.. i Raduljica je otisao u NBA iz Mariupolja...

xxl

pre 9 godina

Ajde da budemo realni i da svi koji ostavljaju komentare kazu koji je igrac (Izuzev pekmena) napravio karijeru u kosarci u poslednjih 15 godina

Marko

pre 9 godina

Priča u svoje ime a traži pare za Partizan,pa kako to pričaš u svoje ime.Danilović je u pravu što se toga tiče,ne možeš da pljuješ po nekom što ti ne da be zaslužene pare,a od istog tog da očekuješ da ti da pare.

Brondby

pre 9 godina

Danas krecemo u pohod na titulu Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

fan79

pre 9 godina

(Bjelokosti, 20. jul 2014 11:27
Nema teorijske sanse da Pavlovic ostane,koliko god mi to prizeljkivali.Bircevic nije dovoljno kvalitetan za Partizan,znaci ne bi bio neko pojacanje.Milosavljevic nije niska trojka.Gagic nije petica nego cetvorka.

Amigo

pre 9 godina

Neko je eurokrem a neko cipiripi.
(Don Quijote, 20. jul 2014 17:24)
Euroleague 2013-14
Euroleague 2012-13
Euroleague 2011-12
Euroleague 2010-11
Euroleague 2009-10
Euroleague 2008-09
Euroleague 2007-08
Euroleague 2006-07
Euroleague 2005-06
Euroleague 2004-05
Euroleague 2003-04
Euroleague 2002-03
Euroleague 2001-02
Ovo su godine igranja INSTITUCIJE u kako kazes Eurokremu...

imas sve na sajtu

pre 9 godina

(trudan, 20. jul 2014 16:45)

Poseti sajt KKP i pod "klub prijatelja" imas kako mozes da pomognes klubu(SMS i uplata na ziro racun).I taj prenos utakmica koji se kao placa je pre bio,ali nema vise.

Nenad

pre 9 godina

Neko je eurokrem a neko cipiripi.
(Don Quijote, 20. jul 2014 17:24)
Euroleague 2013-14
Euroleague 2012-13
Euroleague 2011-12
Euroleague 2010-11
Euroleague 2009-10
Euroleague 2008-09
Euroleague 2007-08
Euroleague 2006-07
Euroleague 2005-06
Euroleague 2004-05
Euroleague 2003-04
Euroleague 2002-03
Euroleague 2001-02
Ovo su godine igranja INSTITUCIJE u kako kazes Eurokremu...
(Amigo, 21. jul 2014 10:45)
A kakav je odnos u kolicini pobeda i poraza Partizana u svim tim nastupima???

živi bili

pre 9 godina

Znači ipak je pukla tikva. Ovo je bojim se ipak početak kraja KK Partizan. Neće nestati naravno, nego će ga mrcvariti kao FKCZ, što je isto.

Darko

pre 9 godina

Možda nije najbolje za Partizan u ovom trenutku, možda si bahat, možda si bezobrazan, ali si jedina opozicija dr. radikalima bez bedža i ovom ludilu koje je zahvatilo nesrećnu Srbiju i ja ti čestitam na tome više nego na svim pobedama koje si ikada ostvario. Pozdrav i sve najbolje.

sale009

pre 9 godina

@informisi se malo-kako ste bre vi grobari naporni o dosadni sa tim FMP pa FMP.Za vasu informaciju,srpski klub koji ove godine igra Evroligu se zove Crvena Zvezda Telekom a ne FMP Zeleznik koji igra srpsku ligu. A jos manje se zove Partizan Igokea. Malo propratite kako se to radi u inostranstvu i ne tupite vise.Ko o cemu vi konstantno o Zvezdi.To su kompleksi...

elmer

pre 9 godina

Izvrsan intervju u novostima.
Duletu se uz sve mane ne moze osporiti da je trener visokih kvaliteta i da je jedan od retkih u ovom plasljivom drustvu koji ima svoje ja i sme da kaze sta misli bez obzira na posledic.

Napred Partizan

Niksa Milovic

pre 9 godina

Sve dotle dok budete g-dine Vujosevicu na ovakav nacin branili ime i cast Partizana,imacete moju bezrezervnu podrsku.Mnogo se toga prljavog i podlog nakupilo u sportu Srbije sto je kulminiralo u prosloj i nastavilo u ovoj godini.Zato nema odustajanja dok se stvari ne promene.Napred Parizan.

SASA

pre 9 godina

Cinjenica jeste da ce Partizan sa novcem od Bogdanovica platiti samo one koji su podneli tuzbe, a za ostale, a u pitanju je jos minimum 10-15 igraca, nista.... Niko ne zna gde novac u Partizanu ne staje, jer koji god da budzet imaju, nikad se nikom sta ne isplati? Ni ove godine, gotovo celom timu nista nije isplaceno,i svakom igracu se duguje izmedju 7-10 plata....
Partizan u sustini se raspada po svim savovima, i ovakva politika ce dovesti do kraha.... Bas kao sto je Zvezda glumila velicine, pa zamalo bankrotirala, i da ne bi Covica nestala bi, tako ce i Partizan...
Partizan biva isisan , i gde novac odlazi, to niko ne zna...

mijat i trifke

pre 9 godina

U svakoj porodici nedostatak para izaziva probleme, nezadovoljstvo, nervozu... Tako i kod nas, greota je sto je KK Partizan institucija i avangarda, najuspesnije drustvo i proizvod iz Srbije i umesto da se malo pomogne, za nas nema para. Kosarka ne moze sama da se finansira, cak ni u NBA.

stefan

pre 9 godina

Znam da bi komsinica volela da je ovo pocetak kraja ali reci cu vam samo da je ovo pocetak ozdravljenja nase Institucije i da cemo se vratiti jaci nego ikad .

BOXAS

pre 9 godina

Tesko da ce Dangubic u KKP... stvara se losa atmosfera, para nema ni za kikiriki... prosao je draft, tako da mu ne treba promocija da bi igrao za "slavu".. takodje EK nema medijsku paznju kao EL sto je bila prednost KKP ovih sezona i sto je bio magnet za mlade igrace.. za njega najbolje da ode iz ovog gliba kakva je kosarka u Srbiji. pa i u neki mali klub koji ima finansijsku stabilnost.. i Raduljica je otisao u NBA iz Mariupolja...

Marko

pre 9 godina

Priča u svoje ime a traži pare za Partizan,pa kako to pričaš u svoje ime.Danilović je u pravu što se toga tiče,ne možeš da pljuješ po nekom što ti ne da be zaslužene pare,a od istog tog da očekuješ da ti da pare.

Perun

pre 9 godina

Ponosan sam što je ovakav čovek predsednik JSD Partizan. Lepo je biti Partizanovac, možda danas više nego ikad. Ps. Ali nikad neće Kadinjača.

BogdanPFC

pre 9 godina

Grobar sam ali ovo je pocetak kraja.
(Srprki Mudrinjo, 20. jul 2014 10:07)

Nisam delija, ali ovo je početak osvajanja titule :)

Da ne pratiš košarku od pre par sezona, bilo bi ti jasno da imena koja je Dule nabrojao, lagano uzimaju ABA ligu.
Mnogima će i izjava da će Milutinov obelžiti sezonu izgleda nerealno, ali tako su pričali i za Vraneša pa je podigao pehar. Kad sam na početku sezone pričao delijama da će gledati kako ih Gagić gazi i diže pehar mislili su da sam lud. Spremite se za Milutinova. Na karaju, pogledajte kako je Katić igrao u Hemofarmu i u vašem FMP-u, a kako u Partizanu.

I čemu te fore, Grobar sam ali...?

Da si Grobar, znao bi da NEMA KRAJA NAŠOJ LJUBAVI.
Da igramo i opštinsku ligu sa omladincima, ja ću biti na tribini i navijati. E, tu je razlika.
Ti si išao samo u Arenu da gledaš gazdin klub u Evropi, a ja sam bio u Pioniru i protiv Crnokose i protiv Borac Mozzart Sport-a!

Optimista

pre 9 godina

Dakle, imaćemo tim za sledeću sezonu, još samo Dangubića dovesti, i još kada bi nekako Pavlović produžio ugovor, to bi bio odličan tim.

Janko

pre 9 godina

Realno je F4 ABA lige science fiction za Partizan sad. Ko bi rekao da jedna trojka na 0.6 moze napravit toliko stete.
(Max, 20. jul 2014 10:07)

Uf trojka na 0.6 može napraviti nenadoknadivu štetu, vidi samo šta se Ciboni desilo. Iskreno meni je žao zbog toga, daleko više bih voleo da gledam Cibonu umesto tamo neke Cedevite ili Telekoma. Ipak ne brini, Partizan...

Brondby

pre 9 godina

Danas krecemo u pohod na titulu Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby i niko vise Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

xxl

pre 9 godina

Ajde da budemo realni i da svi koji ostavljaju komentare kazu koji je igrac (Izuzev pekmena) napravio karijeru u kosarci u poslednjih 15 godina

Hilon Hilonides

pre 9 godina

Meni se ovaj sastav dopada. Dolazak Dangubica bi bio sjajan potez, a verujem da ce Milutinov napraviti znacajan napredak u odnosu na igre iz upravo zavrsene sezone. I ja bih voleo da ostane Dalo, cini mi se da momak ima lepu perspektivu i da je jako pozitivan lik. Tepic, Milosavljevic i Gagic bi bili temelj cvrste odbrane, dok ce mali Marinkovic sigurno iznenaditi mnoge svojim kvalitetom. Resio sam da i naredne godine kupim sezonsku kao sto je bio slucaj u prethodnih pet, uz jednu malu dopunu: posto ce sigurno biti znacajno jeftinije zbog neigranja u EL, uzecu jos dve koje idu na poklon, vec znam kome cu ih uruciti. To ce biti moja skromna podrska KKP. Nadam se da ce svi koji mogu uciniti isto, pa da Pionir ponovo bude krcat kad igra nas Partizan!

danilo

pre 9 godina

Dule jeste legenda Partizana, jedna od najvećih,otud naše i njegove emocije.
Dule jeste rana na srcu svakog zvezdaša, otud toliko emocija koje pokazuju.
Dule ima mana, naravno da ih ima.
Sve njegove mane prekriva činjenica da je veliki trener i da je medju retkima u ovoj zemlji koji jasno govori o svemu za šta misli da je pogrešno.
I dok je on naš trener, a nadam se bar još desetak godina, naša budućnost ne može biti loša.
On naime vidi talenat kod igrača i zna da ga izbrusi.
To radi najbolje u Evropi.
P.S.
Što se tiče tog nekog sukoba u klubu, valja imati u vidu da su i Dule i Saša velike sportske ličnosti, ljudi sa biografijom i karakterom.
Klimanje glavom nije opcija kod njih, pa je logično da se i sudare ponekad.
Njihova ljubav prema Partizanu je garancija da će sve to ipak biti na korist klubu...

Kide

pre 9 godina

Dule vole te tvoji grobari.Veliki izazov sl.sezone ali zar neko sumnja u uspeh?Dok nas ovaj chovek vodi,mozemo samo da ocekujemo nove trofeje makar igrao sa pionirima.Ja licno verujem da cemo biti bolji nego ove sezone.Bice to sjajna mlada ekipa sa dva,tri iskusna.Odlican materijal za oblikovanje od strane profesora,doktora kosharke Duleta Vujosevica.Hvala za sve ove godine legendo Partizana.Ps.cuvaj zdravlje i pusti politiku,radi ono u cemu si najbolji,a uprava nek se bori sa vetrenjacama.

qw

pre 9 godina

Gospodine Vujosevicu, hvala Vam sto odrzavate KK Partizan u zivotu.
Danilovicu, objasnite nam o kakvom aneksu ugovora se radi i zasto je po tom aneksu 20% Bogdanovog obestecenja u ovako teskom periodu otislo "nekome" a ne klubu.

fan79

pre 9 godina

(Bjelokosti, 20. jul 2014 11:27
Nema teorijske sanse da Pavlovic ostane,koliko god mi to prizeljkivali.Bircevic nije dovoljno kvalitetan za Partizan,znaci ne bi bio neko pojacanje.Milosavljevic nije niska trojka.Gagic nije petica nego cetvorka.

1,2,3,........12,13,14,.....

pre 9 godina

I o Zvezdi, sudijama..
(F.C. Inter, 20. jul 2014 10:58)
Vama Dule ne valja i kad vas pominje i kad vas ne pominje. TRINAEST U NIZU je ostavilo velike posledice na vas.

loshmi

pre 9 godina

KK Partizan ce u mom srcu imati 20 godina kredita pa makar igrali beton ligu! Hvala za sve ove divne godine a nadam se i buduce! U svakom slucaju kompleksi Zvezde su neprocenjivi..

ccc

pre 9 godina

Ako bi u ovom trenutku koji je dosta slozen i tezak za Partizan umesto Duleta dosao neki drugi trener, tek tada bi se svi pogubili i doslo bi do rasula. On je trenutno jedini koji moze da izvuce Partizan iz problema i to su cinjenice.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Kao sto sam i rekao ! Dalo,Tepic,Andric,Milosavljevic,Gagic,Salic,Milutinov ostaju ! Njima se prikljucuju iz drugog tima Arnitovic,Marinkovic,Glisic ! Dolazi Jovic iz Radnickog,Dangubic i Muric,a dolazak Jarua je takodje moguc ! Bicemo mladi,poletni i opet cemo se na zalost komsija izivljavati nad njima !

informisi se malo

pre 9 godina

...Bas kao sto je Zvezda glumila velicine, pa zamalo bankrotirala, i da ne bi Covica nestala bi, tako ce i Partizan...
(SASA, 20. jul 2014 15:27)

Zvezda je vec nestala.Ovo za sta ti navijas je FMP Zeleznik koji je promenio ime u Zvezda Telekom Beograd.

sasa

pre 9 godina

Zakleti sam Zvezdaš u godinama, ovog čoveka poštujem bez obzira na animozitet prema mom klubu, i da, Dangubić je vrhunski igrač koji će Partizanu doneti prevagu, u mom klubu nažalost nema ko da prepozna vrhunski talenat, posle Bjelice i Nedovića koji su ekstra talenat a nikakvo obeštećenje za njih nije bilo, mi nismo izbacili igrača, to Luka Mitrović nije, sad ćemo dovesti opet neke poluproizvode i zna se, pozdrav za sve ljubitelje košarke.

miki

pre 9 godina

Izvuci maksimum, kao i svake sezone i srediti finansije. Marketing i u KK i u FK je ravan nuli. Ako se sam ne reklamiras, nema razloga da necije ime bude na tvom dresu.

dksla

pre 9 godina

O vidim da nije prenesen ceo tekst, ali je ostavljen link.
Bilo je tu i drugih priča. Evo dela koji mi se najviše sviđa:

"VUJOŠEVIĆ, ujedno i predsednik SD Partizan, osvrnuo se na "crtice" navijača Dinama iz hrvatskih "Sportskih novosti" multiplikovane u srpskim medijima da očekuje da će njegov klub igrati sa "trećim hrvatskim timom – Partizanom".
- Od jedne rečenice pripitog neimenovanog navijača pravi se senzacija. Srećan sam što su za Partizan igrali Bobek, Čajkoviski, Zebec, naravno i Milutinović, Galić, Šoškić, Vukotić... Albanac Vokri, Goranac Jusufi, Slovenac Katanec, mnogi Crnogorci, Makedonci, što je trener bio Jevrejin Grant. Ponosim se Partizanom što je jugoslovenski klub, sa internacionalnom tradicijom. Protekao je iz partizanske borbe i duha. Ponosimo se što je klub dostojan očuvanja tradicije patriota koji su dali život za oslobođenje zemlje, što nikad nije išao na pomen veleizdajnika bilo srpske, bilo hrvatske nacionanosti koji su ubili veliki broj stanovništva. Znam ko se time bavi, pre svega veliki mešetar beščašća i spinovanja, mali čovek sa velikom torbom čije ime neću pomenuti da me ne bi ponovo tužio."

iskusni

pre 9 godina

Slazem se sa Duletom u vezi Bogdanovica, trebao je jos godinu dana da ostane kako bi jos vise napredovao a samim tim uzele bi se verovatno jos vece pare. Sa ovim igracima i sa Nemanjom mozemo mi i dogodine u finale ABA lige a i dostojno se boriti u ULEB kupu.
Pozdrav sve PRAVE GROBARE

petar

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.

Bjelokosti

pre 9 godina

Kao i uvek, pravo u metu, bravo za DV! Najjace pojacanje bi bilo ostanak Pavlovica i dovodjenje kvalitetnog krilnog centra kao sto je Bircevic i imali bi jaku i iskusnu petorku sa Tepicem na kecu, Milosavljevicem (niska trojka) i srcanim Gagicem na petici a klinci bi bili odlicne zamene.

Alex

pre 9 godina

Konsalting od 20%?!
Neka gospoda objasne o cemu se radi.Taman da se dobije svezi novac, kad ono lopine imaju klauzulu sa drpe deo Partizanovih para.
Nije kriv ni Covic ni niko drugi, kriva je uprava!

Milos

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad

kk sledeca sezona beograd telekom

pre 9 godina

Ovo je bojim se ipak početak kraja KK Partizan...(živi bili, 20. jul 2014 09:53)

Ovo citamo vec nekih 10 godina,pre svake sezone,posle svake sezone,u toku sezone posle svakog poraza...

Stella

pre 9 godina

nelson raskinuo ugovor sa evroligaskom zvezdom
(bojan, 20. jul 2014 13:01)
Ode covek u PAO, da uzme pare. I treba, hvala mu na svemu, ginuo je za dres! PAO mu placa zaostala dugovanja, to mu dodje kao nekakvo obestecenje, vise je tesko uzeti za amerikanca od 30 godina. Vi ste izgleda doveli Dangubica. Bice vam dobro pojacanje, bolje nego nama (nama treba trojka suter, posto smo zavrsili Kalinica koji to nije). Jaru jeste u opticaju, Muric nije. Pavlovic ide, Milosavljevic vam ostaje. Pozdrav za sve ljubitelje kosarke, nebitno na klupske boje. Jedva cekam oktobar i pocetak sezone! Devotion!

Luke Babbitt

pre 9 godina

Nema nikakvog propadanja grobari.Doći će par dobrih igrača,a ostaju Pavlović,Milosavljević i Tepić,odlazi fala bogu i gospodin predsednik tako da ćemo krenuti konačno pravim putem

ZoKapiten

pre 9 godina

@Hilon Svaka cast! Zbog ljudi kao sto si ti ponosan sam sto sam deo crno-bele porodice. Ove sezone videcemo koliko imamo pravih navijaca...

Ćutanje nije zlato nego kukavičluk i podaništvo

pre 9 godina

Ako ste vaspitani da u životu ćutite, kao Danilović, u strahu od nekoga na vlasti, ćutite, blago vama, ali ne savetujte druge da ćute. To je moja poruka Daniloviću. Odgovor Duletov jeste pravi odgovor - govorio sam u svoje ime a ne u ime Partizana. Danilović da pročita neku dobru knjigu, siguran sam da se dosad time nije bavio, čak i njegovi kafanski pajtaši čitaju. Zašto, kao direkto KKP, nije zvanično reagovao na ćutanje o krađi i lomljenju pehara? Zašto ćuti o sabotiranju KKS, ko stoji iza tog sramnog čina? Ne bi da se zameri, ali kome? Onome? "Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti" ("Tvrđava", Meša Selimović). Deco, igrajte se, ovo nije za vas.

nikola

pre 9 godina

Dangubic je grobarcina do koske.Vec je 5 puta odbio Covica i CZT,jos od onog otpustanja Silba kada su ga hteli kao zamenu(pa posle doveli Lipovija),pa sada i ovog leta.Najbolji je drugar sa Bogdanom,letovali su zajedno prosle godine u Herceg Novom i to dobili od Duleta njegovu kucu na koriscenje,a i radili su po njegovom propgramu pripreme za novu sezonu.Dangubic hoce u Partizan,a nece nikako u CZT,ali Misko ne da i hoce ili da ga ubaci negde u inostranstvo ili u CZT,jer u Partizanu nema para za njegove provizije od ugovora.

Orka

pre 9 godina

@(Gojko, 20. jul 2014 09:55)
Ako procitas ceo tekst videces da se ne radi o sumi od 1,3 miliona vac da se menadzer ugradio. Obestecenje koje je dobio Partizan je nesto manje od milion evra i na taj iznos ce biti placen porez po njegovom dostizanju. Partizan placa ceo iznos poreza a ne 2,5% i placa ga drzavi a ne novinarima koji "znaju" sve detalje prodaje Bogdanovica.
Sto se izjave tice, mislim da Dule nije govorio samo u svoje ime vecu ime celog sportskog drustva, a steta koju smo imali je ta sto su se kadrovi vladajuce stranke povukli sa svojih mesta u upravnim odborima. Po meni je to vise korist nego steta.

bora

pre 9 godina

Saša ja razumem tvoj očaj i gorčinu,zbog činjenice da Dule ostaje 'do ko zna kad'.Vi znate šta to znači!Samo male ispravke.Zvezda jeste glumila veličinu,Partizan jeste veličina!!Ništa Čović nije uradio za Zvezdu,niti je mogao,jer je klub 'zamrznut'.Neće proći ni dve godine a CZT-a će se stideti i odricati i Crvena Zvezda i Fmp!!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Urazumite se. Todorić mora da preseče. Počeli ste previše da talasate i ti Dule i Danilović. Mada, poznajući godinama unazad kako se i šta radi u klubu, možda i namerno pravimo tenziju. U svakom slučaju..NAPRED PARTIZAN!!!!

pan

pre 9 godina

Pao je 14. kilometar,
al nikad neće Kadinjača.

Nekoliko stvari je jako bitno u ovom,, inače antologijskom intervjuu:
1. od Milutinova se očekuje mnogo dogodine i on je u perspektivi igrač čijim odlaskom treba uzeti nove pare za preživljavanje, to i on mora da utuvi u glavu, ovo mu je biti ili ne biti sezona.
2. Postoje šanse da dovedemo Dangubića, to bi zaista bilo dobro.
3. Milosavljević, Tepić, Gagić i Milutinov su okosnica, gledajući to sa strane strukture tima, manje ćemo menjati čak i od komšija, jer iznova u potpunosti moramo da popunjavamo samo poziciju tri.
4. Dule je sad potrebniji klubu nego ikad, i naredne i prošlih sezona bez njega bi bili u sredini tabele.
5. Dule već neko vreme šalje poruke upravi kluba da se i oni malo uzmu u pamet i počnu da rade dve stvari: da namiču pare i da lobiraju za Partizan i javno se bore za njega bar 10% od onoga što Dule radi. Ako već neće javno da uđu u klinč sa protivnicima, postoje i načini da se vodi tajna diplomatija, pa neka izvole.

baki

pre 9 godina

qw, 20. jul 2014 10:32
Bogdan nije ponikao u Partizanu nego je došao kao punoletan sa deponovanim ugovorom Žitko basketa. Kada igrač prelazi a klub nema ili ne želi da plati obeštećenje klubu (Žitko) onda neko zainteresovan (menadžer) plati deo ili sve. Onda se napravi ugovor da taj neko dobije deo obeštećenja prilikom odlaska.
Mnogo jednostavno da bi se pravila "teorija zavere" i "mutnih funansijskih dogovora". Da je neko u klubu 2010. god verovao u Bogdana tih 20% bi ostalo Partizanu

marko

pre 9 godina

nelson raskinuo ugovor sa evroligaskom zvezdom
(bojan, 20. jul 2014 13:01)
- Fala Bogu da je... Za te pare, moze se dovesti pravi plej! Ne bek koji ce igrati beka, vec plej, koji ce imati i bolji sut od Nelsona... Ruku na srce, nece se Nelson naigrati negde, ukoliko drasticno ne poboljsa sut!

Nenad

pre 9 godina

Neko je eurokrem a neko cipiripi.
(Don Quijote, 20. jul 2014 17:24)
Euroleague 2013-14
Euroleague 2012-13
Euroleague 2011-12
Euroleague 2010-11
Euroleague 2009-10
Euroleague 2008-09
Euroleague 2007-08
Euroleague 2006-07
Euroleague 2005-06
Euroleague 2004-05
Euroleague 2003-04
Euroleague 2002-03
Euroleague 2001-02
Ovo su godine igranja INSTITUCIJE u kako kazes Eurokremu...
(Amigo, 21. jul 2014 10:45)
A kakav je odnos u kolicini pobeda i poraza Partizana u svim tim nastupima???

Claude G

pre 9 godina

“Nekog velikog sukoba nema, ima razmene mišljenja, u jednom momentu su bile tenzije jer je on smatrao da nije funkcionalno što prozivam politiku države prema klubu."

Danilovicu, ako ti smeta, pa oglasi se ti covece, nemoj da Dule sve radi, njegov posao je da trenira u tome je najbolji a ti si se zavukao u misiju rupu i cutis.

seljak e

pre 9 godina

Stampajte deonice od po 10 dolara, kao sto su u Cikagu svojevremeno uradili. Ni jedan navijac ne moze da kupi vise od jedne deonice. Na hiljade navijaca postali su vlasnici Bulsa. Niko nije prodavao svoju deonicu, a klub je zahvaljujuci navijacima stao na stabilne noge. KK instirucija je zasluzio da bude 100% u vlasnistvu grobara.

trudan

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad
(Milos, 20. jul 2014 11:55)

ali ovako bi mogli da pomognu i ljudi koji svakako nece kupiti kartu od 50 i vise evra, jer ne idu na utakmice, a sigurno ne bi ciljano odlazili da cekaju red za kartu koja im ni ne treba ako vec hoce da pomognu sa manjim iznosom.

ideja nije losa, mogli biste otvoriti online prodavnicu karata i online prenos svih utakmica za sve navijace... kao web app resenje na sajtu. cak ne biste morali ni da prodajete karte, ima jos mnogo nacina da se zaradi kada ste veliki brend kada izadjete na mrezu...

Donovan

pre 9 godina

Ove sezone je podrska nasem klubu potrebnija nego ikad. Moramo vratiti svi zajedno klub gde mu je mesto. Zbog svih lepih trenutaka koje nam je priustio

Kide

pre 9 godina

evo jedan predlog marketing sluzzbi partizana:
possto sam jedan od brojnih grobara koji samo povremeno mozze na utakmice(prisutan u hali)predlazzem,ukoliko je izvodljivo da nam obezbedite jedan ili visse brojeva telefona preko kojih mozzemo da placamo karte za utakmicu iako prenos gledamo kod kuce.mogu biti npr. tri razliccita broja za tri razliccite vrednosti karata,npr. 100,200 i300 dinara,pa zavisno od ekonomske moci i zzelje,izvolte.zzelim da pomognem duletu i kossarkassima,ali i ostalim sportistima iz porodice,pa me bass zanima da svoje missljenje izrazite sa plusevima ili minusima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar, 20. jul 2014 11:08)

Najbolje ces pomoci kupovinom sezonske ulaznice.Pa odes kad mozes kao i do sad
(Milos, 20. jul 2014 11:55)


Ja nisam u mogucnosti da idem na utakmice,zivim u Americi,ali zelim da pomognem KKP-u,da uplatim povremeno neki dolar.Verujem da postoji josh veliki broj grobara shirom sveta slicnih meni koji bi donirali prema svojim mogucnostima.Marketing nije jednostrana nauka,postoje razne metode kojima bi se unapredilo poslovanje.Potrebno je da klub investira u mlade strucne kadrove koji bi podigli klub na vishi nivo organizacije.

pera

pre 9 godina

...Milosavljevic nije niska trojka.Gagic nije petica nego cetvorka.
(fan79, 20. jul 2014 14:47)

Milosavljevi moze da igra i 2 i 3,kao sto je i igrao i ove i prethodnih sezona,a Gagic je cista petica,ali je silom prilika morao da igra ponekad na 4.Sta si ti pratio svih ovih godina pa da ti Gagic nije petica nego cetvorka?

Kide@ Imas vec na sajtu KK Partizana pod "Klub prijatelja" kako moze da se pomogne klubu,bilo preko SMS,bilo uplatom na ziro racun,to postoji vec godinu ili dve.

pera

pre 9 godina

sale009, 20. jul 2014 18:45)

Taj FMP koji igra super ligu je bivsi Radnicki Basket koji je promenio ime u FMP,a pravi FMP u CZT i napravli ste pravu vrtesku da onaj ko ne prati pomisli da je sve u redu.Naravno da o tome treba da se prica,da se zna da kada neko napravi dug od 16 miliona ne moze taj dug samo da nestane i da se tvrdi da je to taj isti klub,jer bi svi poceli tako da rade.

nikola

pre 9 godina

Baki, izvini sto gnjavim, ali ovaj aneks je potpisan pre par meseci.
(qw, 20. jul 2014 12:01)

Evo ja cu da ti kazem: Odakle ti ta informacija da je aneks potpisan pre par meseci?! I da jeste,mozda je jednopstavno takav dogovor bio,znalo se da ce Bogdan biti prodat tek mozda ove sezone,mozda su imali dogovor,pa su kasnije to stavili na papir. Dule je jos prosle nedelje izjavio za jedne novine da je menadzer platio 65% obestecenja Zitku za Bogdana i da je zato dobio 20% od njegovog daljeg transfera,sto je sasvim ok i tako to svuda funkcionise.

imas sve na sajtu

pre 9 godina

(trudan, 20. jul 2014 16:45)

Poseti sajt KKP i pod "klub prijatelja" imas kako mozes da pomognes klubu(SMS i uplata na ziro racun).I taj prenos utakmica koji se kao placa je pre bio,ali nema vise.

Amigo

pre 9 godina

Neko je eurokrem a neko cipiripi.
(Don Quijote, 20. jul 2014 17:24)
Euroleague 2013-14
Euroleague 2012-13
Euroleague 2011-12
Euroleague 2010-11
Euroleague 2009-10
Euroleague 2008-09
Euroleague 2007-08
Euroleague 2006-07
Euroleague 2005-06
Euroleague 2004-05
Euroleague 2003-04
Euroleague 2002-03
Euroleague 2001-02
Ovo su godine igranja INSTITUCIJE u kako kazes Eurokremu...