Fudbal 105

Ponedeljak, 07.07.2014.

12:15

CZ odbila 1,5 milion za Lazovića

Fudbalski klub Crvena zvezda odbio je ponudu Standarda za Darka Lazovića, pa će on za sada ostati u redovima ‘crveno-belih’.

CZ odbila 1,5 milion za Lazoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Orka

pre 9 godina

@(Vladimir, 7. jul 2014 16:17)
Vi izgleda ne kapirate da vam je otislo 8 igraca, a doslo 4 od kojih je najzvucnije ime Kahriman. Prvenstvo ce se zavrsiti sa +15 u korist Partizana u odnosu na Cukaricki (ostali ce svi u drugu ligu). FSS ne sme da rizikuje sa poklonjenim registracijama posto preti kazna i reprezentaciji.
@ (zvezdas, 7. jul 2014 17:08)
Poklonili smo Bogdana za Top 16 i za neko milionce. Dzabe!

duki

pre 9 godina

trziste je ogromno..svetsko prvenstvo nam je pokazalo kakvih fudbalera ima u alziru,urugvaju,kostariki,kolubija,nigerija......on nece biti vidjen na evropskim terenima.male su sanse da ga neki ozbiljniji klubovi prate protiv d.srema,n.pazara....ali najvaznije je da on bude zdrav.pa sta mu bog da...

djole

pre 9 godina

@Bocardo
Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 7. jul 2014 16:17)

Ne pomaze nista kad vas Tole licencira ilegalno kad ne bi ni smeli igrati. Kao ove sezone. I prethodne. Da je na polju odluceno, cekali bi jos barem jednu godinu za tu vasu "titulu".

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

Liverpul daje 25 000 000 za Lazovića... A ne čekaj, za Lazara Markovića, greška...(markony, 07. jul 2014 13:28)Sta sad ovo trazi na vesti o DARKU LAZOVICU objasni mi?Koliko kompleksa imate i koliko nemozete titulu da prebolite to nije normalno!!!I da,kada Markovic i Mitrovic budu upola ko Dejan Stankovic i Nemanja Vidic legende posebno Vidic onda pricaj o vasem Markecu do tad molim te spusti se ma zemlju!
(KUM, 07. jul 2014 15:23)
kume moj dragi sto si nervozan haha smiri se popi pivo haha i nediraj markeca i mitra oni ce davat golove za srbiju a ne vidic i deki..

Oprostiće i on

pre 9 godina

Polako, gde brzate, život je pred Lazovićem. Zašto bi ga prodavali kad nismo u krizi. Toliko mu već dugujemo da je bolje rešenje da mudro sačekamo dok se ne doseti a neće skoro.

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Ako su nasli novac da isplate igrace kojima duguju onda predlazem da se ne prodaje Lazovic ispod cene nego uraditi sledece napraviti novi ugovor sa Lazovicem i to na dve godine da u slucaju ako dodje dobra ponuda da moze posle sest meseci da napusti klub.

navijac

pre 9 godina

@Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.
(Vladimir, 7. jul 2014 16:17)

Ajde onda posto si upucen da je novac obezbedjen, reci nam onako, transparentno, odakle je obezbedjen taj novac?

Vladimir

pre 9 godina

@Bocardo
Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

@ Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36) Rok prosao, mi uplatili, ti neinformisan...
(nezahvalni Berta, 07. jul 2014 13:56)
kad si ti toliko informisan odskle zvezdi 7mil. ?!

Batko

pre 9 godina

Pa transfer Bogdanovica veci nego svi zajedno u SDCZ.Neracunam FMP oni nisu clanovi SDCZ.
(smeker, 07. jul 2014 15:37)

Piče kompleksi i na ovu vrućinu

laki

pre 9 godina

Treba prodavati igrace minimum za 4miliona. Treba da se vrate dugovi. Na polusezonu da se prodaju dva mlada igraca za po 5-6miliona i da se na leto prodaju jos dva igraca za po 10miliona, i tako jos dve godine i eto zvezde u plusu.

recept za dugove

pre 9 godina

Već su našli kupca za veću cifru, priča se da ide u Grčku.
Ovakva saopštenja služe samo za podizanje rejtinga kod navijača, kao da se bave politikom a ne vođenjem kluba.

fenomen

pre 9 godina

Dolaze bolja vremena za Zvezdu. Iz strogo insajderskih izvora saznao sam da Zvezda dobija anonimne donacije i u minut do 12 sprecava kaznjavanje. Ja licno ne verujem ali koliko sam saznao Ramadani i bivsi zvezdin fudbaler Djokaj daju lovu koju Zvezda mora da uplati za Bronovickog i Sisica a ostatak do onih 7 miliona im je pomeren do kraja jula.
Poz...

Nebojša

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem u kom svetu žive ovi "vatreni" zvezdaši. Dečko na zimu može bez obeštećenja da ide, nije produžio ugovor, duguju mu se ogromne pare (preko 400.000) a oni zapenili tri, pet, sedam, 10. Ljudi čega, pa on zbog neisplaćene zarade može da traži raskid na štetu kluba i samo je njegova dobra volja to što bi i Zvezda dobila nešto. Bolje i da klub spusti cenu, a njemu za toliko da povećaju platu nego da se na kraju ostane kratkih rukava. Bože me sačuvaj kakvog nerazumnog sveta ima, ali kad vidim da su nekima legende Čović i Kokeza, a sad i Terzić ništa me ne čudi. Čak ni to da zahvalna grupa Delija koliko sutra predloži Vesića za Nobelovu nagradu za doprinos sportskom menadžmentu i fer-pleju. :-)

KUM

pre 9 godina

Liverpul daje 25 000 000 za Lazovića... A ne čekaj, za Lazara Markovića, greška...
(markony, 07. jul 2014 13:28)

Sta sad ovo trazi na vesti o DARKU LAZOVICU objasni mi?
Koliko kompleksa imate i koliko nemozete titulu da prebolite to nije normalno!!!
I da,kada Markovic i Mitrovic budu upola ko Dejan Stankovic i Nemanja Vidic legende posebno Vidic onda pricaj o vasem Markecu do tad molim te spusti se ma zemlju!

KUM

pre 9 godina

Zvezda svog najboljeg igraca ne moze da proda za vise od 1.5mil evra dok je partizan svoje najbolje prodavao za ne ispod 3mila.I posle gospoda sa severa pricaju o namestenim titulama?!?
(pravednik, 07. jul 2014 13:40)

Ah kako smarate!!!
Da vidim ja vas za koliko bi prodavali igrace da i vi imate dug Ko Zvezda strucnjak!?!!

Bocardo

pre 9 godina

Jel zna neko do kad je bio ono rok da Zvezda mora da da oko 1,5 milion evra Bronovickom... da nebi pocela prvenstvo sa -6 bodova? Cini mi se da su pricali da je rok 7. jul

Glavni Arhivator

pre 9 godina

moze tako veoma lako da zavrsivko Mitar..partizan ga prodao u andarleht od kusura a koliko sad para traze za njega..mnogo smo naivni.. :)

Coco Bill

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexico, 7. jul 2014 12:39)

Da odigra u našoj ligi i da nabije još veću cenu ???!!!!! Svaka čast

qqzqq

pre 9 godina

kako grobari udaraju po tastaturi,haos...a hteli bi oni da ga vide u crno belom dresu,znaju i oni da je decko klasa igrac...opustite se,gledajte pripreme partizana,ej bre 0:0 sa rubinom...

Povidon

pre 9 godina

Za te pare smo mogli od vojske da kupimo stadion i da nam tamo igraju mladje kategorije. I svake godine bi imali po 1 Lazovica iz omladinske skole. A mogli bi i da srusimo pasnjak i napravimo soping centar "Crvena Zvezda" sa velikim parkingom za LS.

nizi rang-nizi troskovi

pre 9 godina

(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=25&nav_id=867588
Po ovome, rok je 25.07.
Moguce je da ponuda od 1,5 miliona ne podmiruje potrebe, pa kad je već bal onda neka bude sa muzikom.
Druga solucija je da uprava Zvezde zna nešto što niko drugi ne zna, tj. da su vec pribavili sredstva od "anonimnog" prijatelja.

Лукаку

pre 9 godina

И не треба да га продају ако не дође нека озбиљнија понуда.
Можда је сада у овој беспарици време да се стане са свакогодишњом распродајом/одласком добрих играча.
С друге стране, момак може доста да напредује у здравијој средини и да буде бар финансијски сигуран, а Звезди сваки динар значи.
Свакако бих волео да остане.
Било како било: Лазо, срећно!

moler

pre 9 godina

@-čino "sad se stvarno gotovi", pitanje za tebe i tebi slične grobarske trolove : imaš li ti preča posla u životu nego da visiš i komentarišeš vesti o Zvezdi? Šta je bre tebe briga koliko je obeštećenje za Lazovića i kolika je ponuda Standarda prema njemu? Inače 100% podržavam stav nove uprave da nema rasprodaje bud-zašto. Uf što mrzim te klubove(ljude takođe) koji pokušavaju da iskoriste tuđu muku, čitaj besparicu, i dobiju nešto za 10din što vredi barem 100din. Glavu gore naša Zvezdo!

Dragan

pre 9 godina

@sad ste stvarno gotovi - Vidim da se dugo nadaš, a ono - šipak. Ne poželi drugome ono što ne želiš tebi da se desi. Ne zaboravi da vi imate 13 miliončića duga i da ste - manji klub. Što znači, ako dođete u sličnu situaciju kao mi što smo, ugasili ste ga samo tako. Zato, bolje ti je da ćutiš i gledaš u svoje dvorište.

Bilal

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!
(Dexico, 7. jul 2014 12:39)
Je, je! Kao što ste svojevremeno zaradili na prodaji Nikole Žigića. Pred SP u Nemačkoj cena mu je bila 11 miliona evra a po završetku SP jedva ga utrapiste za 6. Duplirali ste, nema šta!

Realno

pre 9 godina

On vredi minimum 5 miliona ali sada klubovi ucenjuju zbog okolnosti u kojima se Zvezda našla.Na njenu ruki ne ide ni to što je SP u toku a naša reprezentacija ne učestvuje,tako da će se prvo naći na tržištu igrači iz onih reprezentacija koje učestvuju i kad se to završ,doći će na red i oni koji nisu učestvovali.Nadam se da će tada neko ponuditi i realniju cenu jer ovo je mizerno za takvog igrača.U svakom slučaju,to bi bilo negde krajem Jula ili početkom Avgusta,samo što Zvezdi sada škripi i keš treba hitno.

ctrl

pre 9 godina

Hvala Bogu pa nešto pametno i iz Zvezde. Ispod 3 mil ne treba ni razgovarati. Jeste da je situacija teška i da klubovi preko svojih menadžera pokušavaju da iskoriste Zvezdinu sirotinju ali treba pokazati dostojanstvo i u takvoj situaciji. Lazović objektivno vredi između 3 i 5 moliona.

Novinar

pre 9 godina

Mediji kriju pravu istinu. Ponuda za obestecenje je vec bila prihvacena, ali igrac se nije dogovorio sa klubom oko plate. On je bio nezadovoljan ponudom, a onda ljudi iz Zvezde to iskoristili da probaju da povecaju cenu za obestecenje. Kao ne daju ga za ispod 2 miliona, a niko im nista i ne nudi. Ujpest je nudio 1,25 miliona i niko ziv nece da da vise od 1,5 milion.

nezahvalni Berta

pre 9 godina

@ Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?
(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36)

Rok prosao, mi uplatili, ti neinformisan...

hmmm

pre 9 godina

Ne verujem u ovu vest, vise mislim da zapravo jesu hteli da ga prodaju, a da se nesto iskomplikovalo, odustali Belgijanci, nasli drugog.
Ili se samo nagadjalo u nasim medijima da ga ovi zele za toliko.
Trece, da Zvezda, kojoj gori pod nogama, nece da ga proda, to je naucna fantastika.
Svejedno, zelim Zvezdi da ga proda za vise para ako moze.

dex

pre 9 godina

@sad ste stvarno gotovi

Vidi se da fudbal ne pratis... FIFA se ne bavi izbacivanjem.u nizi rang bilo koga. Ne bavi se ni UEFA. To su tvoje zelje. Sto se tice izjave Terzica za 7 miliona, to je samo dizanje panike da bi on ispao heroj. Vec tada je (nazalost) podignut jos jedan veliki kredit kojim su izmirene najhitnije obaveze i ostaje oko milion za transfere...

pravednik

pre 9 godina

Zvezda svog najboljeg igraca ne moze da proda za vise od 1.5mil evra dok je partizan svoje najbolje prodavao za ne ispod 3mila.I posle gospoda sa severa pricaju o namestenim titulama?!?

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Da je kojim slucajem igrac Dinama iz Zagreba, Mamic bi za njega bez problema uzeo 10 miliona, a ovo su smene ponude i prodaja, jer je daleko najbolji igrac u nasoj ligi ...

smehotres, kompleks

pre 9 godina

Za one kojima je Standard ispod zvezde po rangu, moraju da priznaju, Standard bar ima struje.
(z, 7. jul 2014 13:15)

Pa i Partizan ima struje, ako je to neka uteha njegovim navijačima,
pa su ipak na zvanični sajt kluba okačili siluetu Ušatog pehara i potpisali je sa

1 × vicešampion Evrope,

kao da se radi o tituli.

vladimir

pre 9 godina

to to, sve odbijajte i dovodite igrace idemo na 100m dugovanja, pa cu onda moci i ja da kupim Zvezdu za dinar, al sve se plasim da necu moci da dodjem na red od postenjacina... Iskreno, Laza vredi mnogo vise, ali u ovakvoj Zvezdi i ovakvoj ligi sta njega vise zadrzava...? Ljubav... Jbg, nije mu vise 19,20 blizu je 24 ulazi u zrele godine kada treba da kida i da zaradjuje od kratke karije sportista... Samo treba da mu se prekine film i onda da nas tuzi a tada necemo videti tih 1.5m nego ce nam doci njegovih sigurno 500 hiljada na naplatu pa se posle cesite strucnjaci iz uprave... A i da ode za 2m i da oprosti dugovanja, kad tad ce nam se vratiti sto smo tako tlacili igrace karma je cudo... Malo se raspisah i pomesah teme ali ne zamerite. :) I cisto da dodam i ja idem na stadion svih ovih posnih godina tako da naslucujem sta Lazu drzi u klubu a to je neka nenormalna ljubav prema Crvenoj Zvezdi

Dexico

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!

jegmo

pre 9 godina

Zvezdas sam ali sta su utripovali da Lazovic vredi vise decko ima 25god nije mlad igrac a i nije klasa solidan fudbaler za evropske standarde prodaj ga vise od ovoga necemo dobiti...

Dule

pre 9 godina

Haha, koji to ozbiljan klub na zvaničnom sajtu saopštava da će pustiti igrača jedino za 2 miliona evra. Hajde da mu je to klauzula u ugovoru koja se aktivira sa odredjenom ponudom, ali ovako nešto ne znam da li sam čuo da iko u svetu radi.

Martin

pre 9 godina

Pa naravno da je malo, premalo. Lazović je ekstra igrač. Bio sam pgorčen i na pomisao da ga Zvezda proda u bescijenje. Ako krene na bolje Zvezdi Lazović če vredjeti 10 miliona

mille grobar

pre 9 godina

E moj Lazovicu,propade ti...Po meni vredis i vise od 2 miliona ali da igras za neki ozbiljniji klub,tesko da ce neko dati toliko dok si u zvezdi...

sad ste stvarno gotovi...

pre 9 godina

Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?

veljko/BG

pre 9 godina

Pa normalno, malo je za njega 1.5 milke. Treba ga minimum zadržati dok ne završimo kvalifikacije za LŠ pa tek onda prodati. Na jesen ćemo minimum 3 milijuna dobiti za njega. Tako to rade veliki klubovi.

celeron

pre 9 godina

al se pretrgli,i treba da ostane nije standard nista bolji klub od zvezde ni po imenu ni po kvalitetu fudbala,jedino ako su Darku potrebne pare,to je vec nesto drugo.

Stella

pre 9 godina

Tako je bre, kad propadamo, nek propadnemo u velikom stilu! :) Kad mi njega ne mozemo na rasprodaji da prodamo, sta dalje reci? I nije odbila Zvezda, odbio je Lazovic.

Serbinho

pre 9 godina

Dug kluba mogu kupiti i navijaci, koji ce kasnije klub vracati istima.

Bitno je da klub bude pod nadzorom MUP-a i drzave, kako se ne bi desavalo da klub postane zrtva kojekakvih "zvezdasa" i menadjera.

Dobro je sto Lazovic nije prodat, cisto kako neki ne bi pomislili i da ostale mogu uzeti za tepsiju ribe.

Lazovicu naravno se zahvaliti uz vecu platu, kako se ne bi osecao ostecenim.

ima se može se

pre 9 godina

Klub se gasi, svaki dinar je potreban i oni odbijaju 1,5 miliona evra. jedno je sigurno, oni znaju nešto što mi ne znamo (a znaju i oni koji su im obećali da mogu bez para da funkcionišu i osvajaju titule).

ima se može se

pre 9 godina

Klub se gasi, svaki dinar je potreban i oni odbijaju 1,5 miliona evra. jedno je sigurno, oni znaju nešto što mi ne znamo (a znaju i oni koji su im obećali da mogu bez para da funkcionišu i osvajaju titule).

sad ste stvarno gotovi...

pre 9 godina

Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?

Novinar

pre 9 godina

Mediji kriju pravu istinu. Ponuda za obestecenje je vec bila prihvacena, ali igrac se nije dogovorio sa klubom oko plate. On je bio nezadovoljan ponudom, a onda ljudi iz Zvezde to iskoristili da probaju da povecaju cenu za obestecenje. Kao ne daju ga za ispod 2 miliona, a niko im nista i ne nudi. Ujpest je nudio 1,25 miliona i niko ziv nece da da vise od 1,5 milion.

Stella

pre 9 godina

Tako je bre, kad propadamo, nek propadnemo u velikom stilu! :) Kad mi njega ne mozemo na rasprodaji da prodamo, sta dalje reci? I nije odbila Zvezda, odbio je Lazovic.

Coco Bill

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexico, 7. jul 2014 12:39)

Da odigra u našoj ligi i da nabije još veću cenu ???!!!!! Svaka čast

jegmo

pre 9 godina

Zvezdas sam ali sta su utripovali da Lazovic vredi vise decko ima 25god nije mlad igrac a i nije klasa solidan fudbaler za evropske standarde prodaj ga vise od ovoga necemo dobiti...

Dule

pre 9 godina

Haha, koji to ozbiljan klub na zvaničnom sajtu saopštava da će pustiti igrača jedino za 2 miliona evra. Hajde da mu je to klauzula u ugovoru koja se aktivira sa odredjenom ponudom, ali ovako nešto ne znam da li sam čuo da iko u svetu radi.

Nebojša

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem u kom svetu žive ovi "vatreni" zvezdaši. Dečko na zimu može bez obeštećenja da ide, nije produžio ugovor, duguju mu se ogromne pare (preko 400.000) a oni zapenili tri, pet, sedam, 10. Ljudi čega, pa on zbog neisplaćene zarade može da traži raskid na štetu kluba i samo je njegova dobra volja to što bi i Zvezda dobila nešto. Bolje i da klub spusti cenu, a njemu za toliko da povećaju platu nego da se na kraju ostane kratkih rukava. Bože me sačuvaj kakvog nerazumnog sveta ima, ali kad vidim da su nekima legende Čović i Kokeza, a sad i Terzić ništa me ne čudi. Čak ni to da zahvalna grupa Delija koliko sutra predloži Vesića za Nobelovu nagradu za doprinos sportskom menadžmentu i fer-pleju. :-)

KUM

pre 9 godina

Liverpul daje 25 000 000 za Lazovića... A ne čekaj, za Lazara Markovića, greška...
(markony, 07. jul 2014 13:28)

Sta sad ovo trazi na vesti o DARKU LAZOVICU objasni mi?
Koliko kompleksa imate i koliko nemozete titulu da prebolite to nije normalno!!!
I da,kada Markovic i Mitrovic budu upola ko Dejan Stankovic i Nemanja Vidic legende posebno Vidic onda pricaj o vasem Markecu do tad molim te spusti se ma zemlju!

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

Liverpul daje 25 000 000 za Lazovića... A ne čekaj, za Lazara Markovića, greška...(markony, 07. jul 2014 13:28)Sta sad ovo trazi na vesti o DARKU LAZOVICU objasni mi?Koliko kompleksa imate i koliko nemozete titulu da prebolite to nije normalno!!!I da,kada Markovic i Mitrovic budu upola ko Dejan Stankovic i Nemanja Vidic legende posebno Vidic onda pricaj o vasem Markecu do tad molim te spusti se ma zemlju!
(KUM, 07. jul 2014 15:23)
kume moj dragi sto si nervozan haha smiri se popi pivo haha i nediraj markeca i mitra oni ce davat golove za srbiju a ne vidic i deki..

hmmm

pre 9 godina

Ne verujem u ovu vest, vise mislim da zapravo jesu hteli da ga prodaju, a da se nesto iskomplikovalo, odustali Belgijanci, nasli drugog.
Ili se samo nagadjalo u nasim medijima da ga ovi zele za toliko.
Trece, da Zvezda, kojoj gori pod nogama, nece da ga proda, to je naucna fantastika.
Svejedno, zelim Zvezdi da ga proda za vise para ako moze.

recept za dugove

pre 9 godina

Već su našli kupca za veću cifru, priča se da ide u Grčku.
Ovakva saopštenja služe samo za podizanje rejtinga kod navijača, kao da se bave politikom a ne vođenjem kluba.

Oprostiće i on

pre 9 godina

Polako, gde brzate, život je pred Lazovićem. Zašto bi ga prodavali kad nismo u krizi. Toliko mu već dugujemo da je bolje rešenje da mudro sačekamo dok se ne doseti a neće skoro.

smehotres, kompleks

pre 9 godina

Za one kojima je Standard ispod zvezde po rangu, moraju da priznaju, Standard bar ima struje.
(z, 7. jul 2014 13:15)

Pa i Partizan ima struje, ako je to neka uteha njegovim navijačima,
pa su ipak na zvanični sajt kluba okačili siluetu Ušatog pehara i potpisali je sa

1 × vicešampion Evrope,

kao da se radi o tituli.

duki

pre 9 godina

trziste je ogromno..svetsko prvenstvo nam je pokazalo kakvih fudbalera ima u alziru,urugvaju,kostariki,kolubija,nigerija......on nece biti vidjen na evropskim terenima.male su sanse da ga neki ozbiljniji klubovi prate protiv d.srema,n.pazara....ali najvaznije je da on bude zdrav.pa sta mu bog da...

Batko

pre 9 godina

Pa transfer Bogdanovica veci nego svi zajedno u SDCZ.Neracunam FMP oni nisu clanovi SDCZ.
(smeker, 07. jul 2014 15:37)

Piče kompleksi i na ovu vrućinu

mille grobar

pre 9 godina

E moj Lazovicu,propade ti...Po meni vredis i vise od 2 miliona ali da igras za neki ozbiljniji klub,tesko da ce neko dati toliko dok si u zvezdi...

nezahvalni Berta

pre 9 godina

@ Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?
(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36)

Rok prosao, mi uplatili, ti neinformisan...

Bilal

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!
(Dexico, 7. jul 2014 12:39)
Je, je! Kao što ste svojevremeno zaradili na prodaji Nikole Žigića. Pred SP u Nemačkoj cena mu je bila 11 miliona evra a po završetku SP jedva ga utrapiste za 6. Duplirali ste, nema šta!

Bocardo

pre 9 godina

Jel zna neko do kad je bio ono rok da Zvezda mora da da oko 1,5 milion evra Bronovickom... da nebi pocela prvenstvo sa -6 bodova? Cini mi se da su pricali da je rok 7. jul

navijac

pre 9 godina

@Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.
(Vladimir, 7. jul 2014 16:17)

Ajde onda posto si upucen da je novac obezbedjen, reci nam onako, transparentno, odakle je obezbedjen taj novac?

nizi rang-nizi troskovi

pre 9 godina

(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=25&nav_id=867588
Po ovome, rok je 25.07.
Moguce je da ponuda od 1,5 miliona ne podmiruje potrebe, pa kad je već bal onda neka bude sa muzikom.
Druga solucija je da uprava Zvezde zna nešto što niko drugi ne zna, tj. da su vec pribavili sredstva od "anonimnog" prijatelja.

Povidon

pre 9 godina

Za te pare smo mogli od vojske da kupimo stadion i da nam tamo igraju mladje kategorije. I svake godine bi imali po 1 Lazovica iz omladinske skole. A mogli bi i da srusimo pasnjak i napravimo soping centar "Crvena Zvezda" sa velikim parkingom za LS.

pravednik

pre 9 godina

Zvezda svog najboljeg igraca ne moze da proda za vise od 1.5mil evra dok je partizan svoje najbolje prodavao za ne ispod 3mila.I posle gospoda sa severa pricaju o namestenim titulama?!?

Glavni Arhivator

pre 9 godina

moze tako veoma lako da zavrsivko Mitar..partizan ga prodao u andarleht od kusura a koliko sad para traze za njega..mnogo smo naivni.. :)

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Da je kojim slucajem igrac Dinama iz Zagreba, Mamic bi za njega bez problema uzeo 10 miliona, a ovo su smene ponude i prodaja, jer je daleko najbolji igrac u nasoj ligi ...

djole

pre 9 godina

@Bocardo
Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 7. jul 2014 16:17)

Ne pomaze nista kad vas Tole licencira ilegalno kad ne bi ni smeli igrati. Kao ove sezone. I prethodne. Da je na polju odluceno, cekali bi jos barem jednu godinu za tu vasu "titulu".

veljko/BG

pre 9 godina

Pa normalno, malo je za njega 1.5 milke. Treba ga minimum zadržati dok ne završimo kvalifikacije za LŠ pa tek onda prodati. Na jesen ćemo minimum 3 milijuna dobiti za njega. Tako to rade veliki klubovi.

Vladimir

pre 9 godina

@Bocardo
Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.

Serbinho

pre 9 godina

Dug kluba mogu kupiti i navijaci, koji ce kasnije klub vracati istima.

Bitno je da klub bude pod nadzorom MUP-a i drzave, kako se ne bi desavalo da klub postane zrtva kojekakvih "zvezdasa" i menadjera.

Dobro je sto Lazovic nije prodat, cisto kako neki ne bi pomislili i da ostale mogu uzeti za tepsiju ribe.

Lazovicu naravno se zahvaliti uz vecu platu, kako se ne bi osecao ostecenim.

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

@ Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36) Rok prosao, mi uplatili, ti neinformisan...
(nezahvalni Berta, 07. jul 2014 13:56)
kad si ti toliko informisan odskle zvezdi 7mil. ?!

laki

pre 9 godina

Treba prodavati igrace minimum za 4miliona. Treba da se vrate dugovi. Na polusezonu da se prodaju dva mlada igraca za po 5-6miliona i da se na leto prodaju jos dva igraca za po 10miliona, i tako jos dve godine i eto zvezde u plusu.

Martin

pre 9 godina

Pa naravno da je malo, premalo. Lazović je ekstra igrač. Bio sam pgorčen i na pomisao da ga Zvezda proda u bescijenje. Ako krene na bolje Zvezdi Lazović če vredjeti 10 miliona

qqzqq

pre 9 godina

kako grobari udaraju po tastaturi,haos...a hteli bi oni da ga vide u crno belom dresu,znaju i oni da je decko klasa igrac...opustite se,gledajte pripreme partizana,ej bre 0:0 sa rubinom...

Orka

pre 9 godina

@(Vladimir, 7. jul 2014 16:17)
Vi izgleda ne kapirate da vam je otislo 8 igraca, a doslo 4 od kojih je najzvucnije ime Kahriman. Prvenstvo ce se zavrsiti sa +15 u korist Partizana u odnosu na Cukaricki (ostali ce svi u drugu ligu). FSS ne sme da rizikuje sa poklonjenim registracijama posto preti kazna i reprezentaciji.
@ (zvezdas, 7. jul 2014 17:08)
Poklonili smo Bogdana za Top 16 i za neko milionce. Dzabe!

Dexico

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!

vladimir

pre 9 godina

to to, sve odbijajte i dovodite igrace idemo na 100m dugovanja, pa cu onda moci i ja da kupim Zvezdu za dinar, al sve se plasim da necu moci da dodjem na red od postenjacina... Iskreno, Laza vredi mnogo vise, ali u ovakvoj Zvezdi i ovakvoj ligi sta njega vise zadrzava...? Ljubav... Jbg, nije mu vise 19,20 blizu je 24 ulazi u zrele godine kada treba da kida i da zaradjuje od kratke karije sportista... Samo treba da mu se prekine film i onda da nas tuzi a tada necemo videti tih 1.5m nego ce nam doci njegovih sigurno 500 hiljada na naplatu pa se posle cesite strucnjaci iz uprave... A i da ode za 2m i da oprosti dugovanja, kad tad ce nam se vratiti sto smo tako tlacili igrace karma je cudo... Malo se raspisah i pomesah teme ali ne zamerite. :) I cisto da dodam i ja idem na stadion svih ovih posnih godina tako da naslucujem sta Lazu drzi u klubu a to je neka nenormalna ljubav prema Crvenoj Zvezdi

moler

pre 9 godina

@-čino "sad se stvarno gotovi", pitanje za tebe i tebi slične grobarske trolove : imaš li ti preča posla u životu nego da visiš i komentarišeš vesti o Zvezdi? Šta je bre tebe briga koliko je obeštećenje za Lazovića i kolika je ponuda Standarda prema njemu? Inače 100% podržavam stav nove uprave da nema rasprodaje bud-zašto. Uf što mrzim te klubove(ljude takođe) koji pokušavaju da iskoriste tuđu muku, čitaj besparicu, i dobiju nešto za 10din što vredi barem 100din. Glavu gore naša Zvezdo!

KUM

pre 9 godina

Zvezda svog najboljeg igraca ne moze da proda za vise od 1.5mil evra dok je partizan svoje najbolje prodavao za ne ispod 3mila.I posle gospoda sa severa pricaju o namestenim titulama?!?
(pravednik, 07. jul 2014 13:40)

Ah kako smarate!!!
Da vidim ja vas za koliko bi prodavali igrace da i vi imate dug Ko Zvezda strucnjak!?!!

fenomen

pre 9 godina

Dolaze bolja vremena za Zvezdu. Iz strogo insajderskih izvora saznao sam da Zvezda dobija anonimne donacije i u minut do 12 sprecava kaznjavanje. Ja licno ne verujem ali koliko sam saznao Ramadani i bivsi zvezdin fudbaler Djokaj daju lovu koju Zvezda mora da uplati za Bronovickog i Sisica a ostatak do onih 7 miliona im je pomeren do kraja jula.
Poz...

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Ako su nasli novac da isplate igrace kojima duguju onda predlazem da se ne prodaje Lazovic ispod cene nego uraditi sledece napraviti novi ugovor sa Lazovicem i to na dve godine da u slucaju ako dodje dobra ponuda da moze posle sest meseci da napusti klub.

Dragan

pre 9 godina

@sad ste stvarno gotovi - Vidim da se dugo nadaš, a ono - šipak. Ne poželi drugome ono što ne želiš tebi da se desi. Ne zaboravi da vi imate 13 miliončića duga i da ste - manji klub. Što znači, ako dođete u sličnu situaciju kao mi što smo, ugasili ste ga samo tako. Zato, bolje ti je da ćutiš i gledaš u svoje dvorište.

Лукаку

pre 9 godina

И не треба да га продају ако не дође нека озбиљнија понуда.
Можда је сада у овој беспарици време да се стане са свакогодишњом распродајом/одласком добрих играча.
С друге стране, момак може доста да напредује у здравијој средини и да буде бар финансијски сигуран, а Звезди сваки динар значи.
Свакако бих волео да остане.
Било како било: Лазо, срећно!

celeron

pre 9 godina

al se pretrgli,i treba da ostane nije standard nista bolji klub od zvezde ni po imenu ni po kvalitetu fudbala,jedino ako su Darku potrebne pare,to je vec nesto drugo.

Realno

pre 9 godina

On vredi minimum 5 miliona ali sada klubovi ucenjuju zbog okolnosti u kojima se Zvezda našla.Na njenu ruki ne ide ni to što je SP u toku a naša reprezentacija ne učestvuje,tako da će se prvo naći na tržištu igrači iz onih reprezentacija koje učestvuju i kad se to završ,doći će na red i oni koji nisu učestvovali.Nadam se da će tada neko ponuditi i realniju cenu jer ovo je mizerno za takvog igrača.U svakom slučaju,to bi bilo negde krajem Jula ili početkom Avgusta,samo što Zvezdi sada škripi i keš treba hitno.

ctrl

pre 9 godina

Hvala Bogu pa nešto pametno i iz Zvezde. Ispod 3 mil ne treba ni razgovarati. Jeste da je situacija teška i da klubovi preko svojih menadžera pokušavaju da iskoriste Zvezdinu sirotinju ali treba pokazati dostojanstvo i u takvoj situaciji. Lazović objektivno vredi između 3 i 5 moliona.

dex

pre 9 godina

@sad ste stvarno gotovi

Vidi se da fudbal ne pratis... FIFA se ne bavi izbacivanjem.u nizi rang bilo koga. Ne bavi se ni UEFA. To su tvoje zelje. Sto se tice izjave Terzica za 7 miliona, to je samo dizanje panike da bi on ispao heroj. Vec tada je (nazalost) podignut jos jedan veliki kredit kojim su izmirene najhitnije obaveze i ostaje oko milion za transfere...

sad ste stvarno gotovi...

pre 9 godina

Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?

Martin

pre 9 godina

Pa naravno da je malo, premalo. Lazović je ekstra igrač. Bio sam pgorčen i na pomisao da ga Zvezda proda u bescijenje. Ako krene na bolje Zvezdi Lazović če vredjeti 10 miliona

KUM

pre 9 godina

Liverpul daje 25 000 000 za Lazovića... A ne čekaj, za Lazara Markovića, greška...
(markony, 07. jul 2014 13:28)

Sta sad ovo trazi na vesti o DARKU LAZOVICU objasni mi?
Koliko kompleksa imate i koliko nemozete titulu da prebolite to nije normalno!!!
I da,kada Markovic i Mitrovic budu upola ko Dejan Stankovic i Nemanja Vidic legende posebno Vidic onda pricaj o vasem Markecu do tad molim te spusti se ma zemlju!

ima se može se

pre 9 godina

Klub se gasi, svaki dinar je potreban i oni odbijaju 1,5 miliona evra. jedno je sigurno, oni znaju nešto što mi ne znamo (a znaju i oni koji su im obećali da mogu bez para da funkcionišu i osvajaju titule).

Povidon

pre 9 godina

Za te pare smo mogli od vojske da kupimo stadion i da nam tamo igraju mladje kategorije. I svake godine bi imali po 1 Lazovica iz omladinske skole. A mogli bi i da srusimo pasnjak i napravimo soping centar "Crvena Zvezda" sa velikim parkingom za LS.

qqzqq

pre 9 godina

kako grobari udaraju po tastaturi,haos...a hteli bi oni da ga vide u crno belom dresu,znaju i oni da je decko klasa igrac...opustite se,gledajte pripreme partizana,ej bre 0:0 sa rubinom...

Batko

pre 9 godina

Pa transfer Bogdanovica veci nego svi zajedno u SDCZ.Neracunam FMP oni nisu clanovi SDCZ.
(smeker, 07. jul 2014 15:37)

Piče kompleksi i na ovu vrućinu

nezahvalni Berta

pre 9 godina

@ Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?
(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36)

Rok prosao, mi uplatili, ti neinformisan...

veljko/BG

pre 9 godina

Pa normalno, malo je za njega 1.5 milke. Treba ga minimum zadržati dok ne završimo kvalifikacije za LŠ pa tek onda prodati. Na jesen ćemo minimum 3 milijuna dobiti za njega. Tako to rade veliki klubovi.

KUM

pre 9 godina

Zvezda svog najboljeg igraca ne moze da proda za vise od 1.5mil evra dok je partizan svoje najbolje prodavao za ne ispod 3mila.I posle gospoda sa severa pricaju o namestenim titulama?!?
(pravednik, 07. jul 2014 13:40)

Ah kako smarate!!!
Da vidim ja vas za koliko bi prodavali igrace da i vi imate dug Ko Zvezda strucnjak!?!!

smehotres, kompleks

pre 9 godina

Za one kojima je Standard ispod zvezde po rangu, moraju da priznaju, Standard bar ima struje.
(z, 7. jul 2014 13:15)

Pa i Partizan ima struje, ako je to neka uteha njegovim navijačima,
pa su ipak na zvanični sajt kluba okačili siluetu Ušatog pehara i potpisali je sa

1 × vicešampion Evrope,

kao da se radi o tituli.

celeron

pre 9 godina

al se pretrgli,i treba da ostane nije standard nista bolji klub od zvezde ni po imenu ni po kvalitetu fudbala,jedino ako su Darku potrebne pare,to je vec nesto drugo.

Serbinho

pre 9 godina

Dug kluba mogu kupiti i navijaci, koji ce kasnije klub vracati istima.

Bitno je da klub bude pod nadzorom MUP-a i drzave, kako se ne bi desavalo da klub postane zrtva kojekakvih "zvezdasa" i menadjera.

Dobro je sto Lazovic nije prodat, cisto kako neki ne bi pomislili i da ostale mogu uzeti za tepsiju ribe.

Lazovicu naravno se zahvaliti uz vecu platu, kako se ne bi osecao ostecenim.

Vladimir

pre 9 godina

@Bocardo
Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.

Dexico

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!

fenomen

pre 9 godina

Dolaze bolja vremena za Zvezdu. Iz strogo insajderskih izvora saznao sam da Zvezda dobija anonimne donacije i u minut do 12 sprecava kaznjavanje. Ja licno ne verujem ali koliko sam saznao Ramadani i bivsi zvezdin fudbaler Djokaj daju lovu koju Zvezda mora da uplati za Bronovickog i Sisica a ostatak do onih 7 miliona im je pomeren do kraja jula.
Poz...

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

Liverpul daje 25 000 000 za Lazovića... A ne čekaj, za Lazara Markovića, greška...(markony, 07. jul 2014 13:28)Sta sad ovo trazi na vesti o DARKU LAZOVICU objasni mi?Koliko kompleksa imate i koliko nemozete titulu da prebolite to nije normalno!!!I da,kada Markovic i Mitrovic budu upola ko Dejan Stankovic i Nemanja Vidic legende posebno Vidic onda pricaj o vasem Markecu do tad molim te spusti se ma zemlju!
(KUM, 07. jul 2014 15:23)
kume moj dragi sto si nervozan haha smiri se popi pivo haha i nediraj markeca i mitra oni ce davat golove za srbiju a ne vidic i deki..

Orka

pre 9 godina

@(Vladimir, 7. jul 2014 16:17)
Vi izgleda ne kapirate da vam je otislo 8 igraca, a doslo 4 od kojih je najzvucnije ime Kahriman. Prvenstvo ce se zavrsiti sa +15 u korist Partizana u odnosu na Cukaricki (ostali ce svi u drugu ligu). FSS ne sme da rizikuje sa poklonjenim registracijama posto preti kazna i reprezentaciji.
@ (zvezdas, 7. jul 2014 17:08)
Poklonili smo Bogdana za Top 16 i za neko milionce. Dzabe!

Novinar

pre 9 godina

Mediji kriju pravu istinu. Ponuda za obestecenje je vec bila prihvacena, ali igrac se nije dogovorio sa klubom oko plate. On je bio nezadovoljan ponudom, a onda ljudi iz Zvezde to iskoristili da probaju da povecaju cenu za obestecenje. Kao ne daju ga za ispod 2 miliona, a niko im nista i ne nudi. Ujpest je nudio 1,25 miliona i niko ziv nece da da vise od 1,5 milion.

Dragan

pre 9 godina

@sad ste stvarno gotovi - Vidim da se dugo nadaš, a ono - šipak. Ne poželi drugome ono što ne želiš tebi da se desi. Ne zaboravi da vi imate 13 miliončića duga i da ste - manji klub. Što znači, ako dođete u sličnu situaciju kao mi što smo, ugasili ste ga samo tako. Zato, bolje ti je da ćutiš i gledaš u svoje dvorište.

laki

pre 9 godina

Treba prodavati igrace minimum za 4miliona. Treba da se vrate dugovi. Na polusezonu da se prodaju dva mlada igraca za po 5-6miliona i da se na leto prodaju jos dva igraca za po 10miliona, i tako jos dve godine i eto zvezde u plusu.

moler

pre 9 godina

@-čino "sad se stvarno gotovi", pitanje za tebe i tebi slične grobarske trolove : imaš li ti preča posla u životu nego da visiš i komentarišeš vesti o Zvezdi? Šta je bre tebe briga koliko je obeštećenje za Lazovića i kolika je ponuda Standarda prema njemu? Inače 100% podržavam stav nove uprave da nema rasprodaje bud-zašto. Uf što mrzim te klubove(ljude takođe) koji pokušavaju da iskoriste tuđu muku, čitaj besparicu, i dobiju nešto za 10din što vredi barem 100din. Glavu gore naša Zvezdo!

Лукаку

pre 9 godina

И не треба да га продају ако не дође нека озбиљнија понуда.
Можда је сада у овој беспарици време да се стане са свакогодишњом распродајом/одласком добрих играча.
С друге стране, момак може доста да напредује у здравијој средини и да буде бар финансијски сигуран, а Звезди сваки динар значи.
Свакако бих волео да остане.
Било како било: Лазо, срећно!

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Da je kojim slucajem igrac Dinama iz Zagreba, Mamic bi za njega bez problema uzeo 10 miliona, a ovo su smene ponude i prodaja, jer je daleko najbolji igrac u nasoj ligi ...

jegmo

pre 9 godina

Zvezdas sam ali sta su utripovali da Lazovic vredi vise decko ima 25god nije mlad igrac a i nije klasa solidan fudbaler za evropske standarde prodaj ga vise od ovoga necemo dobiti...

dex

pre 9 godina

@sad ste stvarno gotovi

Vidi se da fudbal ne pratis... FIFA se ne bavi izbacivanjem.u nizi rang bilo koga. Ne bavi se ni UEFA. To su tvoje zelje. Sto se tice izjave Terzica za 7 miliona, to je samo dizanje panike da bi on ispao heroj. Vec tada je (nazalost) podignut jos jedan veliki kredit kojim su izmirene najhitnije obaveze i ostaje oko milion za transfere...

LOCH ISCH LOCH

pre 9 godina

@ Prvo, Lazovic ne vredi ni tih 1.5 milion, a drugo,FIFA ce vas izbaciti u neku beton ligu, pa ce vrednost Lazovica biti 15.000 umesto 1.5 mil. Jos jedan vrhunski potez zvezdine uprave. Nego, posto sam zaboravan, pitanje za navijace zvezde : do kad imate rok da skupite 7 miliona evra ?(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36) Rok prosao, mi uplatili, ti neinformisan...
(nezahvalni Berta, 07. jul 2014 13:56)
kad si ti toliko informisan odskle zvezdi 7mil. ?!

mille grobar

pre 9 godina

E moj Lazovicu,propade ti...Po meni vredis i vise od 2 miliona ali da igras za neki ozbiljniji klub,tesko da ce neko dati toliko dok si u zvezdi...

ctrl

pre 9 godina

Hvala Bogu pa nešto pametno i iz Zvezde. Ispod 3 mil ne treba ni razgovarati. Jeste da je situacija teška i da klubovi preko svojih menadžera pokušavaju da iskoriste Zvezdinu sirotinju ali treba pokazati dostojanstvo i u takvoj situaciji. Lazović objektivno vredi između 3 i 5 moliona.

pravednik

pre 9 godina

Zvezda svog najboljeg igraca ne moze da proda za vise od 1.5mil evra dok je partizan svoje najbolje prodavao za ne ispod 3mila.I posle gospoda sa severa pricaju o namestenim titulama?!?

Coco Bill

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexico, 7. jul 2014 12:39)

Da odigra u našoj ligi i da nabije još veću cenu ???!!!!! Svaka čast

Bilal

pre 9 godina

Koliko god glupo zvucalo, ovo je dobra stvar za klub i igraca.Treba ga ceniti, pustiti da bar odigra do zime ako ne i celu sezonu.Sigurno je da bi mogao da nabije jos vecu cenu a Zvezdi bi mnogo znacio!Mislim da bi dobrim partijama mogao duplirati cenu!Znam da ce sada navijacice ovog kluba filozofirati, ali bolje da se prebace na svoj klub i bruku koju ce tek doziveti vec pre pocetka sampionata...Pozdrav DELIJE!
(Dexico, 7. jul 2014 12:39)
Je, je! Kao što ste svojevremeno zaradili na prodaji Nikole Žigića. Pred SP u Nemačkoj cena mu je bila 11 miliona evra a po završetku SP jedva ga utrapiste za 6. Duplirali ste, nema šta!

Nebojsa - Delija

pre 9 godina

Ako su nasli novac da isplate igrace kojima duguju onda predlazem da se ne prodaje Lazovic ispod cene nego uraditi sledece napraviti novi ugovor sa Lazovicem i to na dve godine da u slucaju ako dodje dobra ponuda da moze posle sest meseci da napusti klub.

djole

pre 9 godina

@Bocardo
Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 7. jul 2014 16:17)

Ne pomaze nista kad vas Tole licencira ilegalno kad ne bi ni smeli igrati. Kao ove sezone. I prethodne. Da je na polju odluceno, cekali bi jos barem jednu godinu za tu vasu "titulu".

hmmm

pre 9 godina

Ne verujem u ovu vest, vise mislim da zapravo jesu hteli da ga prodaju, a da se nesto iskomplikovalo, odustali Belgijanci, nasli drugog.
Ili se samo nagadjalo u nasim medijima da ga ovi zele za toliko.
Trece, da Zvezda, kojoj gori pod nogama, nece da ga proda, to je naucna fantastika.
Svejedno, zelim Zvezdi da ga proda za vise para ako moze.

recept za dugove

pre 9 godina

Već su našli kupca za veću cifru, priča se da ide u Grčku.
Ovakva saopštenja služe samo za podizanje rejtinga kod navijača, kao da se bave politikom a ne vođenjem kluba.

Stella

pre 9 godina

Tako je bre, kad propadamo, nek propadnemo u velikom stilu! :) Kad mi njega ne mozemo na rasprodaji da prodamo, sta dalje reci? I nije odbila Zvezda, odbio je Lazovic.

Dule

pre 9 godina

Haha, koji to ozbiljan klub na zvaničnom sajtu saopštava da će pustiti igrača jedino za 2 miliona evra. Hajde da mu je to klauzula u ugovoru koja se aktivira sa odredjenom ponudom, ali ovako nešto ne znam da li sam čuo da iko u svetu radi.

Bocardo

pre 9 godina

Jel zna neko do kad je bio ono rok da Zvezda mora da da oko 1,5 milion evra Bronovickom... da nebi pocela prvenstvo sa -6 bodova? Cini mi se da su pricali da je rok 7. jul

Nebojša

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem u kom svetu žive ovi "vatreni" zvezdaši. Dečko na zimu može bez obeštećenja da ide, nije produžio ugovor, duguju mu se ogromne pare (preko 400.000) a oni zapenili tri, pet, sedam, 10. Ljudi čega, pa on zbog neisplaćene zarade može da traži raskid na štetu kluba i samo je njegova dobra volja to što bi i Zvezda dobila nešto. Bolje i da klub spusti cenu, a njemu za toliko da povećaju platu nego da se na kraju ostane kratkih rukava. Bože me sačuvaj kakvog nerazumnog sveta ima, ali kad vidim da su nekima legende Čović i Kokeza, a sad i Terzić ništa me ne čudi. Čak ni to da zahvalna grupa Delija koliko sutra predloži Vesića za Nobelovu nagradu za doprinos sportskom menadžmentu i fer-pleju. :-)

navijac

pre 9 godina

@Komentarisanje ima smisla kada se raspolaze odredjenim cinjenicama. Novac za isplatu Bronovickog i Sisica je obezbedjen, a rok za placanje je 10. jul. Bez brige, necete krenuti u startu sa +6, mada sam siguran da vam ni to ne bi pomoglo da dodjete do trofeja.
(Vladimir, 7. jul 2014 16:17)

Ajde onda posto si upucen da je novac obezbedjen, reci nam onako, transparentno, odakle je obezbedjen taj novac?

Realno

pre 9 godina

On vredi minimum 5 miliona ali sada klubovi ucenjuju zbog okolnosti u kojima se Zvezda našla.Na njenu ruki ne ide ni to što je SP u toku a naša reprezentacija ne učestvuje,tako da će se prvo naći na tržištu igrači iz onih reprezentacija koje učestvuju i kad se to završ,doći će na red i oni koji nisu učestvovali.Nadam se da će tada neko ponuditi i realniju cenu jer ovo je mizerno za takvog igrača.U svakom slučaju,to bi bilo negde krajem Jula ili početkom Avgusta,samo što Zvezdi sada škripi i keš treba hitno.

Oprostiće i on

pre 9 godina

Polako, gde brzate, život je pred Lazovićem. Zašto bi ga prodavali kad nismo u krizi. Toliko mu već dugujemo da je bolje rešenje da mudro sačekamo dok se ne doseti a neće skoro.

Glavni Arhivator

pre 9 godina

moze tako veoma lako da zavrsivko Mitar..partizan ga prodao u andarleht od kusura a koliko sad para traze za njega..mnogo smo naivni.. :)

duki

pre 9 godina

trziste je ogromno..svetsko prvenstvo nam je pokazalo kakvih fudbalera ima u alziru,urugvaju,kostariki,kolubija,nigerija......on nece biti vidjen na evropskim terenima.male su sanse da ga neki ozbiljniji klubovi prate protiv d.srema,n.pazara....ali najvaznije je da on bude zdrav.pa sta mu bog da...

vladimir

pre 9 godina

to to, sve odbijajte i dovodite igrace idemo na 100m dugovanja, pa cu onda moci i ja da kupim Zvezdu za dinar, al sve se plasim da necu moci da dodjem na red od postenjacina... Iskreno, Laza vredi mnogo vise, ali u ovakvoj Zvezdi i ovakvoj ligi sta njega vise zadrzava...? Ljubav... Jbg, nije mu vise 19,20 blizu je 24 ulazi u zrele godine kada treba da kida i da zaradjuje od kratke karije sportista... Samo treba da mu se prekine film i onda da nas tuzi a tada necemo videti tih 1.5m nego ce nam doci njegovih sigurno 500 hiljada na naplatu pa se posle cesite strucnjaci iz uprave... A i da ode za 2m i da oprosti dugovanja, kad tad ce nam se vratiti sto smo tako tlacili igrace karma je cudo... Malo se raspisah i pomesah teme ali ne zamerite. :) I cisto da dodam i ja idem na stadion svih ovih posnih godina tako da naslucujem sta Lazu drzi u klubu a to je neka nenormalna ljubav prema Crvenoj Zvezdi

nizi rang-nizi troskovi

pre 9 godina

(sad ste stvarno gotovi..., 7. jul 2014 12:36)
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=25&nav_id=867588
Po ovome, rok je 25.07.
Moguce je da ponuda od 1,5 miliona ne podmiruje potrebe, pa kad je već bal onda neka bude sa muzikom.
Druga solucija je da uprava Zvezde zna nešto što niko drugi ne zna, tj. da su vec pribavili sredstva od "anonimnog" prijatelja.