Tenis 226

Sreda, 02.07.2014.

14:40

Đoković uz dosta muke do polufinala

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona pobedom nad Marinom Čilićem iz Hrvatske, rezultatom 6:1, 3:6, 6:7, 6:2, 6:2.

Ðokoviæ uz dosta muke do polufinala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

226 Komentari

Sortiraj po:

nebojsa

pre 9 godina

@nebojsa
Kad vec ispravljas greske, raspitaj se malo sta su zarezi, tacke, interpunkcijski znaci....
(gr, 3. jul 2014 16:42)

Gospodine, Vi, ocigledno, ne shvatate ironiju, tekst je bio Vas sa
zamenjenim licnim imenima, s' tom razlikom, sto sam ja, za razliku od Vas, imena napisao velikim slovima.

ok

pre 9 godina

@matematicka gimnazija I Ja sam išla na olimpijadu i u gimnaziju , kasnije ETF . A fizika? I tu si bila na republickom kao i ja ? Ja sam kompletniji gimnazijalac :-) Nije samo matematika. Sve prirodne nauke. Odabrala sam matematiku i fiziku i hemiju za takmičenja :-) . Pali streberu :-) Come on Roger i Dimitrov !

Joe

pre 9 godina

A jeste se naložili. A imate i pravo . Kad nemate niti jednog drugoga sporta da dominirate , onda ložite se na tenis . Bijedno hehehe

drago

pre 9 godina

Haha vidim lijepo smo vam nabili komplekse koje ni ne skrivate.
Cilic da nekog dere 10:0 uopce se ne bi lozili. A kako i bi: Brazil, Slovenija, rukomet itd

Jakov

pre 9 godina

Čilić je nesretno izgubio, ali je zato u drugom i trećem setu dobro izvozao Noleta...nema veze više sreće drugi put.
Noletu želim titulu....sretno!

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Srbi su najgori narod a znate sto nigde u svetu nema da narod mrzi sam sebe a ovde ima, jos i kad se doda da se mrzi as nad asovima u belom sportu O o ....

uf

pre 9 godina

@Spale
Ne znaci on NISTA za napacenu Srbiju. I bez njega i sa njim je napacena. Znaci onoliko koliko Dimitrov znaci za Bugarsku, a to je nista.

Matematicka gimnazija

pre 9 godina

@ok Ja razbijala i republicka i savezna takmicenja u osnovnoj. A u srednjoj isla i na Olimpijadu. Dva puta! ;) Tako da ne mozes da komentarises! Pali boranijo! Idemo Nole!

nebojsa

pre 9 godina

Jes' mangup... a komsije se ponadale, po ko zna koji put, nikako da shvate, da smo mi Srbi veliki dzentlmeni i da je Nole to dokazao danas na terenu, poklonivsi Cilicu, cak, dva seta! Inace, klasican Noletov trening, samo pred publikom!

nebojsa

pre 9 godina

federer osvaja zgazice novaka u finalu ako uopste prodje idemo roger!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (radarko, 2. jul 2014 19:58)

Novak osvaja zgazice Federera u finalu ako uopste prodje idemo Nole!!!!
P.S. Samo ispravljam, "gramaticke" greske!

Komšija nije dugme

pre 9 godina

Svaka čast Novaku za njegov odnos prema igraču našeg suseda. Ne treba čoveka pritisnuti iliti kako se to u igri kaže "oduvati" tako da se naši susedi ne bi osećali poniženim.

1

pre 9 godina

@kompleksi su cudo
Evo ja jesam. I sta sad? Zasto to tebe uopste interesuje?
Jel Djokovic medju privih milion u necemu!? Nije.
On je 2 od ukupno nekoliko stotina tenisera, medju kojima se samo 100 ozbiljno bavi tim sportom. Biti drugi u konkurenciji 100 ljudi? Nista posebno.

pegone

pre 9 godina

@jednom recju,katastrofa. djokovic ne zasluzuje da pobedi. tacka.
(opa, 2. jul 2014 16:58)
A ti si mi to zasluzio da ostavljas komentare na B92 :-P

ok

pre 9 godina

Ja sam bila druga na Republičkom takmičenju iz matematike. Da li smem da komentarišem Novaka, rubriku tenis ili ne smem jer je Novak tenis u Srbiji?

alejandro

pre 9 godina

A lepo je mogao da izgubi i onda bi na miru bila svadba, na miru bi otišao u Rio na finale Svetskog fudbalskog prvenstva! Ovako u petak mora sa bratkom Dimitrovim da igra za finale! I da stvar bude zanimljiva Đoković je favorit za titulu ako u finalu ne bude Rođe! U suprotnom: mrka kapa!

kompleksi su cudo

pre 9 godina

Pitanje za ove koji kritikuju Djokovica: Da li ste vi makar medju prvih milion u bilo cemu u Evropi ili medju prvih milijardu u svetu? U bilo cemu?Disciplina pljuvanje i izivljavanje preko komentara se ne racuna.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ma samo opusteno Marine,jos si ti mlad teniser i perspektivan za jedno 4-5 godina eto tebe na krovu sveta!
P.S Evo ja cu u Novakovo ime pobedu posvetiti onoj gospodi u kockastim dresovima koji nisu aplaudirali Novaku!Nego koliko je sad 10-0!?

Spale

pre 9 godina

bicemo srecni za 7-8 godina kad procitamo da je neki nas teniser uz dosta muke usao u glavni zreb..
Nismo ni svesni sta znaci Novak za ovu napacenu Srbiju.

Ja

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!
(navijach, 2. jul 2014 16:52)

Sve si lepo objasnio, samo nisi naveo sta ti radis u zivotu osim sto laprdas i dangubaris. Ugledaj se bar na brata ako ti nije Nole dovoljan.

Prorok

pre 9 godina

Nole bravo! Svaka cast majstore! Sledeci naslov neka glasi : Novak ponovo prvak sveta! Bravo ljudino i kosmopolito.Sitne duse mogu da,zna se vec sta.
Pravi,i gotovo redak primer dobrog coveka i sportiste.Sa svima fino i jedini covek koji bas na pravi nacin reprezentuje ovu nasu napacenu Srbiju.
Dace Bog da imamo jos , bar slicnih,ljudi kao sto je Novak DJokovic!Sve cestitke i Cilicu na fer borbi, i ponasanju.

Mr No Name

pre 9 godina

Hajde sad da je iskritikujemo Stefana Nemanju, Dusana silnog, Vuka Karadzica, Dositeja Obradovica, Teslu, Milankovića, Milosa Obrenoviću, Karađorđa, Zivojina Mišića, Rudjera Boskovića, Divca, Saleta Djordjevica, Zeljka Obradovica, bracu Grbic.. U kakvoj zemlji ja zivim??!!

Daniel

pre 9 godina

Bravo Nole a vi ljubomorci mozete samo da mu pljunute pod prozor. Covek za sat vremena zaraduje sto vi necete za zivota ko ste vi da kritikujete?

Nesalomivi-novosadjanin

pre 9 godina

Unistio ga je Novak Djokovic u poslednja dva seta. Samo je malo podigao nivo igre. Ono je bilo za svaku pohvalu. Stvarno majstor ove igre strahota za protivnika. Kada igra na svom nivou a to je uvek skoro tako ne moze mu niko nista. Malo mi je bilo zao Cilica u pojedinim trenucima, ovo nije podbadanje komsija vec istina, zamislio sam samo kako bih se ja osecao da me je Novak Djokovic otresao kao sljivu u poslednja dva seta nade.

gt

pre 9 godina

Evo odmah za one koji će pitat komšije jeste li se ponadali, da jesmo haha al što se mene tiče ja sam zadovoljan, Marin nikad nije odigrao 2 seta na Đokovićevoj razini i napredovao je po tom pitanju, ima 25 godina i mislim da će napredovati još i da će kasnije biti u stanju dobiti najbolje.

Gajetano

pre 9 godina

Bravo Majstore! Pa ipak...

Kakva agonija od meca za sve Novakove navijace. Koliko je Novak bio izvan fokusa u 2. i 3. setu govori i podatak da nije ubo niti jedan celindz, a realizacija brejk lopti je tek katastrofa: u ova dva seta zajedno (koje je izgubio) Novak je imao realizaciju 1/9, a Cilic neverovatnih 2/3.

A pocelo je sve kao iz snova. Novak solidan, Cilic ne moze da se sastavi, i Novak lagano uzima 1. set. Cilica i u 2. setu nastavljaju da izdaju i servis i forhend, njegovi najverniji udarci. Ali dogadja se ono najgore: Novak tone u mracne dubine duse, redjaju se greska za greskom, i Marin ni kriv ni duzan osvaja set. Kad je vec tako brutalno upropastio priliku da u drugom setu lagano privede mec kraju, u trecem se dogadja neminovno: Lady Luck izdasno prelazi na drugu stranu, Marin pogadja vinere i reketom i ramom, lopta od vrha mreze uvek pada na Novakovu stranu, i naravno 2:1 za Cilica. Posle toga su stvari dosle na svoje mesto, pre svega jer je Marinu ponestalo snage.

No dobro, to je bio onaj mec koji nam Novak po pravilu priredi na svakom GS. Kada to pregrmi, sve je drugacije. Sreca je ipak dosla sa neocekivane strane. Ispade Marej, protiv Grigora bice mnogo, mnogo lakse. Ufff...

JelenaUna

pre 9 godina

Tipični komentari Srba,a isto tako ponašanje Novaka.Kada ste bolji od nekog onda su vam svi dobri(u početku kada je Novak pljeskao na Čilićeve poene),a kada gubite onda mrzite sve oko sebe.Imate kompleks veće vrijednosti.Dragi susjedi naučite gubiti.
(Čilitos, 2. jul 2014 17:06)

Dragi susedi, naucite gubiti.

Goran

pre 9 godina

Novaka ne moze nista vise zaustaviti da osvoji Vimbldon. Ne mogu da se opredelim koga bi vise voleo da Novak pobedi u finalu, ali bi mozda najvise voleo da igra protiv Nika cisto da se zna ko u svetskom tenisu vozi traktor a ko otvara kapiju.

Ministar

pre 9 godina

Cini mi se da je ovo Djokovic mogao mnogo ranije da rijesi...Onaj trenutak u trecem setu kad je promasio zicer i istovremeno brejk,cini mi se da je odlucio taj treci set. Ja ne mogu da shvatim da se muci u 2 i 3 setu i onda ga ovako lagano dobije zadnja dva...

Nlavrnja i Oddball brane slobodu govora na b92 forumu

pre 9 godina

Čilić je imao dosta sreće u drugom i trećem setu, Đoković je radio neviđene gluposti na brejk loptama. U svakom slučaju od zamalo užasnog dana otvorilo se Đokoviću, već dva od tri tiranina su ispala, svaka čast Dimitrovu i Kyrgiosu. Još da Feđa ispadne, idem se napiti.

Nikola

pre 9 godina

Kakvo poniženje. Čilić je vidio da bi osvojio set pa je namjerno dirao mrežu samo da ga još jednom u tie-breaku nabije. (mateo, 02. jul 2014 17:07)

Reci mi kako se osecas sad? Pustio Nole igraca iz komsiluka da se ponada pa ga pregazio!

Vlada

pre 9 godina

6:1, 3:6, 6:7, 6:2, 6:2

Novak osvojio 27 gemova, Marin 18. O cemu vi pricate, covek ni blizu nije bio. GS se igra u tri dobijena, skoro pa se zaboravlja... Potpuno rutinska pobeda, jedino je pad usledio tako da je delovalo malo dramaticnije

Neka tako i ostane

pre 9 godina

Kazu da su dobri prijatelji... aj vazi... Samo vidim da Cilic igra sa takvom dozom besa u sebi, da je to i nejveci razlog, sem naravno umeca igranja tenisa, sto ne moze da pobedi Novaka. Cilicu... nadju mir u sebi i sila ce biti uz tebe... Ali kome ja to pricam nastavi tako sa mrznjom

Djuretina

pre 9 godina

Beli lukac i slanina protiv morske hrane! Sta ti je izdrzljivost! Dao mu malo fore, ovaj im'o srece, a onda ga satr'o Nole u cetvrtom i petom... Bravo majstore! Ali sve cestitke i Cilicu za otpor!

uvek Zvezda

pre 9 godina

Ajde svi vi sto pljujete po Novaku budite prvi u svetu u necemu pa se onda javite, a u medjuvremenu pustite nas da ga gledamo i navijamo....

Duki Ledu

pre 9 godina

Rutinska pobeda, mada rezultat od 3-2 u setovima to ne pokazuje. Mogu da zamislim koliko su se ujkani primili na 2-1 u setovima za Cilica, ali Nole ih je jos jedamput smekerski spustio na zemlju.
Bice nezgodno protiv Dimitrova u polufinalu, ali dobija ga Nole na iskustvo, cenim 3-1 u setovima.

ccc

pre 9 godina

Skinu kacket, promeni patike i odmah bolji servis , igra i pobeda. I dalje Novak ne koristi brejk lopte u vecem procentu. U jednom trenutku je imao 12 a iskoriscene samo dve. Losije serviranje i zato je gubio 2-1. Dobro je sto je podigao nivo igre i poboljsao servis, sto je bilo i ocekivano. Morao je da proradi kad tad i do kraja nije bilo problema. Nadam se da protiv Dimitrova nece imati ovakve oscilcije mada verujem u Novakovo iskustvo kada je i 5 setova u pitanju. Samo napred do finala.

Aleksandar

pre 9 godina

Ako novak nastavi igrati ko u zadnjem...osvaja vimbldon.
Zadnji set je bio fokusiran 101%.
Svaka mu cast.
Ajde nole, pojedi tu travu opet!!!

Jota

pre 9 godina

Mnogo negativnih komentara na racun Novaka u samom toku meca.

Ne razumem sve te osobe koje bi mozda i volele da Novak izgubi.

Na kraju krajeva, niko ko iskreno voli tenis ne ostavlja komentare za vreme meca, vec uziva u samoj igri.

Novace sve cestitke na pobedi, a svim negativcima moje iskreno zaljenje.
Ako su svi ti koji salju negativne komentare uopste tvoji navijaci.

Ivan

pre 9 godina

Susedi, ste se ponadali a? Ma Nole je majstor svog zanata čak i kada je u mislima potpuno van terena kao što je danas bio slučaj! Više je u mislima već bio na svojoj svadbi, negoli na terenu br.1 Wimbledona!!! Ali čak i takav on je jednostavno SVETSKI AS i zna kako da preokrene meč u svoju korist i dobije ga!

P.S. Inače, sve čestitke Marinu Čiliću, dao je sve od sebe da ne izgubi i 10.jubilarni uzastopni put od Noleta, ali eto, šta da se radi, Nole je Nole...

NoleCar

pre 9 godina

Cestitke na pobedi! Bilo je tesko, ali pobeda je bitna. Ne znam je li jos ko to primetio: Novak krene prvi set da gazi, a protivnik krene slabije uz dosta gresaka i Nole lako osvoji prvi set. On krene sledeci isto, a protivnik prestane da gresi i krene da igra i onda Novak ima problem, jer se navikao na onu igru iz prvog seta. Kad se malo povezao (dva seta ovog puta), dobio je poslednja dva bez problema. :)

Zrnce

pre 9 godina

Pojedinci jedva cekaju da Novak izgubi ne mec, ne set, nego poen pa da likuju. I srecni su oni bili i sve do 5. seta verovali u njegov poraz, spremili se da slave i dele pametne komentare, kad ono - pobeda! Novak mozda nije u najboljoj formi, igra promenjivo, od sjaja do ocaja, ali i tako pobedjuje. Sta bi tek bilo da je u vrhunskoj formi? Novak je najbolji teniser sveta, svidjalo se to nekom ili ne! Najbolji, a nas! Zasto to nekima smeta?

veliki strumf

pre 9 godina

Jeste me zestoko nervirao, ali... Dosta cesto sampion Vimbldona jedan od svojih meceva dobije posle preokreta nakon 0-2 ili 1-2. Nole je zaj preduslov ispunio. Dakle...

novica

pre 9 godina

Cilic odlican, treba samo vise radit na kondiciji...nakon treceg seta ostao je bez snage...Đoković na kraju ipak odigrao kako zna i zasluzeno prosao u polufinale. Trebat ce bit bolji protiv Dimitrova, nezgodan je to igrac.

jovanSRB

pre 9 godina

tu se ne zna koji je gori, cilic igra lose a novak kriminalno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jovo, 2. jul 2014 17:11)

Jovo spremaj drva za zimu, nije tenis za tebe...

Pera

pre 9 godina

"Dragi susjedi naučite gubiti.
(Čilitos, 02. jul 2014 17:06)"

Bolje je ipak da se vi, susedi, bacite malo i na tenis, s obzirom da od veštine gubljenja teniskih mečeva nema mnogo vajde.

Slobo

pre 9 godina

Cemu to forhend na forhend i to po sredini,pa cemu da se nada i naravno evo2:1za Cilica.Ma dobar je covek ovaj Novak,maher da progura igraca u sam vrh.Najverovatnije da niko od prve cetvorke necebiti u polufinalu!

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko je Nole postao psihicki slab u poslednjih 18 meseci, a bio je psiholoska gromada, njegova glava je pravila razliku. Beker je kobajagi bas zbog toga doveden. Ali dzaba, Nole je jos labilniji. Od 3 brejk lopte, 2 je izgubio a istovremeno na svojim brejk loptama igra najslabiji tenis. Servis kad zatreba uvek zataji, udarci po sredini, bez snage, kliza se, pada, ma uzas. Katastrofalnim greskama Cilica dosao je u taj brejk i tu opet ama bas nista nije odigrao, sve same greske. Jadno, da nakon 6-1 jedan Cilic preokrene. Truba!

Bagzi

pre 9 godina

Lose Djokovic igra. Previse pasivan. Evo 2:1 je za hrvatskog pionira i to sasvim zasluzeno. Nadam se da ce se Nole izvuci iz kanala u kom je trenutno. Ako i Nole ispadne Fed ce se prosetati do titule bez izgubljenog seta.

maestro

pre 9 godina

samo da napomenem kao VELIKI Novakov navijac,Cilic udara reketom mrezu,Novak istog trenutka upire rukom sudiji...Nadala vec vise od godinu dana osporavate za onaj prst na RG a ne shvatate da je to normalna,prirodna reakcija,kad te u tako bitnom momentu saceka takav bizaran mogu reci poklon..ajmo Novak!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cazorla sam, 2. jul 2014 16:55)

Svaka cast majstore na ovom komentaru. Samo sto to sada niko nece komentarisati. A onda na RG je bila hajka na Nadala.

Realan

pre 9 godina

Da li svi moraju da se dotaknu Novakovih para i tome kako treba da ih poklanja nekome? Njegov novac, njegova stvar sta ce sa njim da uradi! Ova drzava sa ovakvim narodom ga ni ne zasluzuje, vi zasluzujete onu amatersku fudbalsku smejuriju i nista vise! Ajmo, Nole!

Igor

pre 9 godina

Čini mi se da je Nole rekao da su mu GS turniri prioritet ove godine. Ni u čemu se ne vidi da je to tako. Mnogo propuštenih šansi za brejk. Nema šanse da pobedi, propušta veliku šansu da osvoji najvažniji GS

pesadinac

pre 9 godina

Samo bez panike, sve ce doci na svoje mesto.
Cilic ce izgoreti od nestrpljenja da sto pre pobedi i to ce Novak znati da iskoristi. 3:2 za Novaka.

ajdeee

pre 9 godina

Vreme je za budjenje! Sad ili nikad. Igraj covece, igraj! Evo ga brejk u cetvrtom. Moras ti da prvagnes, jednostavno moras. Poceo je dobro, ubitacno, onda je spavao, pa je i u trecem spavao, i sad jr dogorelo. Sto je Cilic igrao, igrao je, sad moras ti. Ne moze da drzi on duze taj nivo od tebe! Ne moze i tacka. Seti se ko si Nole. Od mene samo podrska, uvek, i kad si najbolji i kad si kao danas los, da ne kazem nesto gore, nemam prava.

danix

pre 9 godina

Zbog lose fizicke pripremljenosti Novak je svoju igru spustio za jednu klasu nize,tacno na nivo Cilica.Imao je snage samo za prvi set u kojem je dominirao,a sada treba cekati da Marinu pocne padati snaga koncentracija i da svojim greskama pomogne Novaku da dodje do pobjede.
Maloprije smo gledali mec Dimitrov-Murray za koji mogu reci da je odigran na vrlo visokom nivou,narocito sto se tice Dimitrova,tako da Novak sa ovom snagom i igrom iz drugog i treceg seta,ako prodje Cilica,nece imati mnogo sansi protiv Dimitrova,ako ovaj ponovi danasnju igru,naravno.
Dakle,mozete biti beskrajno talentovani,najbolji tehnicar i takticar u bilo kom sportu,ali bez vrhunske fizicke kondicije to nista ne vrijedi.
Novak je i sam rekao da mu tenis nije jedini zivotni prioritet pa tako ja i shvatam ovakav odnos Novaka prema tenisu u posljednje vrijeme.
Novak nema snage,nekako dogura do polufinala i finala,a onda stane,ne moze hodati,a kamoli trcati.
Tako je izgubio prosli RG,uz napomenu da je Rafa cak i "stimulisao" svoju fizicku spremu.
Medjutim,sta god Nole napravi i kako god odluci nastaviti karijeru mi mu nemamo pravo bilo sta prebacivati,on je i do sada napravio i previse,i za sebe i za nas i za Srbiju sto ce se tesko ponoviti u buducnosti.
Srecno Nole,svi smo uz tebe.Volio bih da me demantujes i da sakupis svu snagu iz rezerve i osvojis ovaj Wb.

znanje-imanje

pre 9 godina

Nakon prvog kola AO napisao sam da Rafa-Novak nisu favoriti zbog bangavih loptica. A kada se povela uobičajena diskusija oko žreba Wimbldona napisao sam da je bitnije odmotavanj - ko naleti na nekog raspoloženog a ko naleti na nekog iscrpljenog dugim prethodnim mečom. Ali pre svega ono najbitnije i sada se vidi da je to odlučujući faktor - izakanost igrača. Uostalom eto ga i svetsko fudbalsko prvenstvo - najjači timovi sa najviše zvezda EuroLige teško se nose sa odmornim, kondiciono spremnijim i povredama manje raubovanim timovima.
Novak i Nadal su došli bez treninga te Rafa ispade. Danas se to vidi i na Mariju i u polufinalu polufinalu će Dimitrov biti favorit zbog fizičke prednosti! Evo drugog seta i pada Novaka. Evo trećeg - neiskorišćena brejk loptu na 2:1 u 3. setu ćemo pamtiti po zlu!
Kako god da bude smešni su napisi o "psihički nesigurnom" Novaku. On glavom izvlači ono što sada u telu nema. Međutim Marina sada oće ko foku i biće vrlo vrlo teško, kao što sam napisao u najavi. Ostaje nada da se Nole smiri i da na rezervi čeka i bolje iskoristi ono što u 3. setu nije.
Od ljubitelja tenisa očekujem bezrezervnu podršku Novaku bez obzira na ishod!

BANE

pre 9 godina

Ako uspe da iscupa danas pobedu tesko da ce imati sta da trazi protiv Rodzera u finalu sa ovakom igrom.Pod uslovom da obojica dodju u finale.

Danac

pre 9 godina

2:2 u setovima, mada je Nole mnogo bolji igrac, morace agresivnije da bi dobio ovog napaljenog 10. put.
Kako god da bude, Nole, ti si nas sampion.

Stevan

pre 9 godina

Ноле се тек сад пробудио, у 4том сету. Идемоооо! Драње Ћилића сад! Ноооооле

Bokanegra

pre 9 godina

Bez obzira na sve, Nole ovo ipak dobija! Drugi i treći set je odigrao vrlo loše, ali se u četvrtom vratio. Samo da dobije ovaj četvrti, u petom će pritisnuti gas do daske. Džaba se nadate Novakovom padu. Nole uzima Vimbldon!

Koki

pre 9 godina

ajde bre rajo, skontajte vec jednom da je njegov gubitak, samo i iskljucivo njegov! tambura loptu tojagom po ceo dan, zaradjuje milione, a uboga raja bez dinara u dzepu se polomi od filozofije i nekog nerviranja... moja svest i razum to ne moze da shvati..

Pablo

pre 9 godina

A da sačekate da se završi meč pa da napadate čoveka ako baš morate. Nole nas je valjda navikao da se vadi iz ovakvih situacija.
Ako i izgubi nije smak sveta, ovo je ipak samo igra.

ok

pre 9 godina

Čilic ne moze više, gubi snagu. Nema šanse da osvoji 5 set. Novak ima neverovatnu sreću sa žrebom. Kada ga se dočepa neki dobar igrač ili onaj mali Nike "95 biće teško, teže, najteže. Zamislite da opet izgubi finale? Mislim da će napraviti rekord po broju izgubljenih finala GS.

Milan

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (navijach, 2. jul 2014 16:52)
Priajtelju, nema sekiranja...Sve u granicama lepog ponasanja.Reci Da je Nole folirant,covek koji je bio i mozda ce opet biti prvi na svetu u necemu da je folirant.Lep rece nas Ajnstajn,kosmos i ljudska glupost su bezgranicni.....

Ajoj

pre 9 godina

@opa, u pravu si, ovo je super bijedna igra Đokovića - očaj, katastrofa, nadigran je dvostruko bolje u svim segmentima igre, igra kao baba, jedva se vuče, bez energije, udarci kilavi, sramota!!!

ok

pre 9 godina

Šta reci.. Nole je kompletan igrač,Nadal nije :-) Da li je sada Nole broj 1 ? Cilic je ok igrac ali onaj mali australijanac Nike "95 je odličan protivnik. Cilic je običan i ne nešto poseban danas. Hajde da se smejemo Rafi jer je juče izgubio..

Čilitos

pre 9 godina

Tipični komentari Srba,a isto tako ponašanje Novaka.Kada ste bolji od nekog onda su vam svi dobri(u početku kada je Novak pljeskao na Čilićeve poene),a kada gubite onda mrzite sve oko sebe.Imate kompleks veće vrijednosti.Dragi susjedi naučite gubiti.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Koliko je mucno gledati ovog Novaka pa to je strasno... I mi imamo pravo nesto da govorimo o Federeru kao navijaci Djokovica. Pa Novak da ima jos 2-3 gs titule on ne bi ni igrao tenis... Stvarno me je razocarao po svemu u ovom mecu. Tako se ne ponasa sampion. Kakav govor tela. Mislio sam da ne moze.gore od one prestave u finalu prosle.godine ali ovo je vec neukusno... Vec sam napisao da ako Novak uzme jos jedan GS do kraja karijere bice odlicno...Dva bi bila vec naucna fantastika. Ovo pisem posle treceg seta i ne zanima.me kraj meca, Cilic zasluzuje pobedu. Hrabrost ne moze da ti donese Beker, sa tim se radjas. Djokovicu igras kao baba svaki gs od 2011!

nesa

pre 9 godina

A kad bude pobedio onda ce oni koji su pisali negativne komentare o Novaki da ga dizu u nebesa. Da li ste vi normalni. Uradite 1% u zivotu kao on pa komentarišete. Nemoze svaki mec isto,nemoze se uvek pobedjivati. On igra za sebe,a ne za vas negativce,ali svojim pobedama promivise i srbiju i vas,tako male i nedostojne.

milan

pre 9 godina

Novak definitivno ne igra na nivou favorita za osvajanje Wimbledona. Svaka cast Cilicu na borbenosti. U ovom mecu se vidi da je Djokovic vrlo malo iznad nivoa Ciliceve igre ,ali racuna se samo rezultat. Za sada svaka cast Cilicu. Napred Novace,ali ako se ne poboljsas pod hitno, nema nista od titule.

ajdeee

pre 9 godina

Idemo, idemooooo! Uvek bezrezervna podrska, i da si najgori, bolje nemamo. I zato, za sve sto si nam do sada dao, puno radosti, nikad ali nikad te ne otpusujem dok sudija ne oznaci kraj! Do zadnje lopte, do zadnjeg sekunda uz Novaka. Evo ga break u petom. Pozitivne misli prizivaju pozitivne dogadjaje. Ovi koji su Novaka otpisali, mogli bi da probaju, zivot je mnogo laksi i lepsi. I ne znam zasto Novaku zameraju malodusnost, zar ne vide da su njihovi komentari bas takvi. Takva nam je nacija ljudi, a posle se pitamo sto smo tu gde smo. Cim krenu kola nozbrdo, to je to. Epa nije, evo ga jedan nas, prkosi tome, igra na londonskoj travi. Mozda nije idealan, ali ke daleko bolji od vecine nas.

rio

pre 9 godina

cekaj, pa sta nije gomila strucnjaka ovdije jucer govorila kako ako Cilic dobije set moze da pjeva ? Ne kazem da ce Cilic pobijedit, najvjerojatnije nece, ali takvo podcijenjivanje nikad nista dobro ne donosi.

Danac

pre 9 godina

Najgori mec naseg velikana ove godine....jednostavno je Wimbledon spreman za nove igrace, Nadal, Marey, Nole i verovatno Federer su izgleda prematori za ovu podlogu. Zao mi je sto Nole nemoze bolje, ali uradio je dosta za sebe i Srbiju. Hvala mu, ali da je najbolji, nije iako me to boli. Pozdrav iz Kopenhagena

Ma kako da ne

pre 9 godina

Kako ima ovoliko smesnih ljudi to je strasno. Covek ne sme set da izgubi odma padaju komentari "pakuj se, idi kuci, zenidba". Pa dokle bre vise, preterali ste svaku meru. Mec se igra u 5 setova, ako ste upoznati sa pravilima tenisa. Pola vas ovde i ne gleda mec nego samo rezultat i komentarisu svakojake gluposti. Izadjite vi na teren i pobedite svaki mec 3:0.

niki

pre 9 godina

definitivno repriza cetvrtfinala australije, najgori mec novaka ove godine na wimbldonu, jedan od najgorih ove godine uopste.. covek ne iskoristi 6 brejk lopti a proda prvu!! dobro, oba favorita na kraju ispadose, verovatno, sve zavisi od ovog treceg seta!!

v

pre 9 godina

Kud ga Novak nije slomio u prvom gemu drugog seta. Sad ce opet da se preganjaju. Novak ide tezim putem. Sve u svemu ocekujem 3:1 na kraju. Idemo Noli! Nemoj da spavas sinko.

Мекенро

pre 9 godina

Не знам шта се дешава са Ђоковићем. Скроз је одсутан, не само у овом мечу. Дозволио је Чилићу да се врати у меч. Селекција потеза је очајна. Од 10 одлука, најмање 7 су погрешне. Тешко, врло тешко ће ово бити. И ако прође Чилића, полуфинале је крај. Надам се да нисам у праву. Пробуди се Ђоковићу!

veliki strumf

pre 9 godina

Ama ovo vec postaje precesto u Novakovoj igri da ima zute minute kada 2-3 servis gema ocajno odservira i odigra i obavezno pretrpi jedan brejk. Marin ama bas nista posebno nije odigrao u 2. setu, serva vise nego prosecna, ali je Nole citav set odigrao tako mlako da me to kod njega sve vise nervira. Ubijenog protivnika sam neverovatnim greskama vraca u mec. Evo i sam pocetak 3. seta izuzetno spor, pasivan je, stoji 2-3 metra iza linije. Nadam se da ce se brzo probuditi.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Znanje Dimitrova, tehnika, snaga, brzina pokreta nije ni 50% kao kod Federera a evo sta radi Mareju
I onda cete pisat opet ovdje kako Federer nije imao konkurenciju, ovaj mali Bugar ga kopira iz najboljih dana I trese Mareja
I opet dzaba sve, Federer ce u 33-oj godini uzet Wimbledon pored "divova" Djokovic, Nadal
Nikada niko kao FEDERER

bozidar,bg

pre 9 godina

Novak o starom, defanzvno na sest brejk lopti i drajv volej u aut kada moze pustiti da lopta padne i odigrati smec gde hoces!
Doklèèeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bre sa plasljivom igrom i ekzibicijama na GS?!

Cazorla sam

pre 9 godina

samo da napomenem kao VELIKI Novakov navijac,Cilic udara reketom mrezu,Novak istog trenutka upire rukom sudiji...Nadala vec vise od godinu dana osporavate za onaj prst na RG a ne shvatate da je to normalna,prirodna reakcija,kad te u tako bitnom momentu saceka takav bizaran mogu reci poklon..ajmo Novak!!!

Polako na izdisaju

pre 9 godina

Vec par turnira,pogotovo od kada ga je preuzeo Becker, Novak je u padu i na psihološkom a i fizičom planu. Jednostavno nema agresivnosti,igra bez volje i motiva,cisto da odradi mec pa onda da se posveti svojoj Jeleni. Vidi se da mu tenis vise nije prioritet i da polako ce da pada u formi a i u rezultatima.Hvala mu za dosadasnje rezultate i srecno ti dalje bilo Nole. Zivi bili pa videli !!!

Ivan

pre 9 godina

Noletu zelim sve najbolje, ali sto se tice ovog turnira mislim da nece stici do trofeja. Na zalost! Zasto?

Za nedelju dana se zeni i, voleo bih da gresim, ali zbog obaveza prema ATP turu, mogao bi prema Sv.Stefanu tek u ponedeljak vece.

Jovan

pre 9 godina

Novak nece osvojiti Wimb i ovo je samo mucenje za gledati koliko on laganih neiznudjenih gresaka pravi u SVAKOM gemu, kao da gledam Anu Ivanovic ponekad se osecam. Sta god uradi u ovom mecu, ovo sada kao i ono sto je prikazao u dosadasnjem toku turnira nije dovoljno za titulu.
Finale pre finala sledi Wawrinka-Federer, ko pobedi taj ce i osvojiti ovogodisnji Wimb.

miki

pre 9 godina

kaze Viškovic da Čilic nikada nije izgubio od nekog 10 puta za redom a od Novaka je gubio 9 puta, pa cuti covece ne baksuziraj. Nadam se da Nole dobija ovo.

Одакле нађе Бекера за тренера

pre 9 godina

Никакав 1. сервис, маса неизнуђених грешки, слаба концентрација, недостатак среће, Чилић погађа линије. Тешко, врло тешко. Али упркос свему, у овом мечу се не пита Чилић. Само се чудим где је нестало оно Ђоковићево самопоуздање?

ok

pre 9 godina

Dimitrov- u ne smeta publika, odlučio je da pobedi. Ko bi rekao da će biti 3 - 0 za Dimitrova protiv Andy-ja. Sada sledi Nole na Grigorovom meniju. Andy je pogrešio što je operisao ledja. Federer ima iste probleme kao Andy i savetovao mu je da ne operiše ledja nego da radi vežbe za ledja svaki dan .

Nole fan

pre 9 godina

Novak je daleko od tenisa.On je vec na svadbi na Svetom Stefanu. Ima snage za jedan set.Kako je ispao Nadal i on se sprema da pakuje kofere.Odigra maestralno prvi set a onda prospe sve tu drugom a evo kako je poceo i treci.Njegov izraz lica u svim dosadasnjim mecevima ne govori da je spreman za turnir. Dobijao na iskustvo a ne na igru

opa

pre 9 godina

djokovic je na nizbrdici na pocetku treceg seta. bojim se da ovo nece dobro zavrsiti. a tamo dimitrov vodi 2:0 protiv mareja. ako sada ne iskoristi sansu,djokovic je u ozbiljnom problemu u buducnosti.

opa

pre 9 godina

e moj djokovicu. sramno igras. na brejk loptu se ponasas kao da si posisao svu pamet sveta. kako si pao psihicki,pa to je strasno. sada sam ubedjen da su tvoji sampionski dani gotovi.

dokona

pre 9 godina

Frustrirajuce je kako Novak ne koristi sanse. Prvenstveno za njega, naravno, ne mislim da je njemu gore nego meni koja sedim u klimatizovanoj sobi, iako se bas, bas nerviram i vicem. Ona greska na mrezi na break loptu, haos. Ajmo Noli, vreme je za break.

niki

pre 9 godina

cilic jednu brejk loptu i ima egal u mecu, cak sta vise i igra i bolje, i posle novak ima glavu, realno, novaku je glava zapravo njveci problem jedan od najnestabilnijih iraca na turu, od 6 finala koje je izgubio u gren slemovima, bar 4 je izgubio zbog glave!!!

conan

pre 9 godina

Nole je pre svega sjajan čovek i drugarčina. On jednostavno voli da svojim kolegama poklanja najveće uspehe (Murray, Nadal, izgleda i Ćilić)...

navijach

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!

Mile

pre 9 godina

Novak je sam kao i obicno vratio protivnika u zivot umesto da ga dokrajci. Takvo opustanje ga je i kostalo prvog mesta i ako ovako nastavi nista nece biti ni od ovog GS.

Troll

pre 9 godina

Djoković je uhvatio na brzinu Čilića i stekao malu prednost. Medjutim Čilić se polako vraća u meč, u razmenama je sve bolji i kada serva dodje na svoje Djoković neće imati šta da traži.
Čak i ako izgubi prvi set Čilić dobija meč.
Konačno 3:1 za Čilića.

adem

pre 9 godina

gledam mec i uporedjujem ga sa jucerasnjim gde je nadal izgubio. ovaj cilic manje od 50% ubacenog prvog servisa, onaj nik 100 %. pa posle kazete da nadal ima srece.

fon

pre 9 godina

evo ga stari djokovic. u mrezu,u aut. poklanja i sakom i kapom. nece ovo biti lako. taman sam se ponadao u mecu sa congom da je podigao nivo,kad ono. nema vise dubokih dijagonala koje izbacuju protivnike. nista od stare igre.
uh,koliko sam razocaran. opet ce biti kanta za punjenje nekome u finalu,kao sto je zadnjih 3 finala.
vec dve godine se nista ne popravlja i polako gubim nadu. 27 godina mu je. kada ce,ako ne sada!?

Milan

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (navijach, 2. jul 2014 16:52)
Priajtelju, nema sekiranja...Sve u granicama lepog ponasanja.Reci Da je Nole folirant,covek koji je bio i mozda ce opet biti prvi na svetu u necemu da je folirant.Lep rece nas Ajnstajn,kosmos i ljudska glupost su bezgranicni.....

JelenaUna

pre 9 godina

Tipični komentari Srba,a isto tako ponašanje Novaka.Kada ste bolji od nekog onda su vam svi dobri(u početku kada je Novak pljeskao na Čilićeve poene),a kada gubite onda mrzite sve oko sebe.Imate kompleks veće vrijednosti.Dragi susjedi naučite gubiti.
(Čilitos, 2. jul 2014 17:06)

Dragi susedi, naucite gubiti.

kompleksi su cudo

pre 9 godina

Pitanje za ove koji kritikuju Djokovica: Da li ste vi makar medju prvih milion u bilo cemu u Evropi ili medju prvih milijardu u svetu? U bilo cemu?Disciplina pljuvanje i izivljavanje preko komentara se ne racuna.

Spale

pre 9 godina

bicemo srecni za 7-8 godina kad procitamo da je neki nas teniser uz dosta muke usao u glavni zreb..
Nismo ni svesni sta znaci Novak za ovu napacenu Srbiju.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ma samo opusteno Marine,jos si ti mlad teniser i perspektivan za jedno 4-5 godina eto tebe na krovu sveta!
P.S Evo ja cu u Novakovo ime pobedu posvetiti onoj gospodi u kockastim dresovima koji nisu aplaudirali Novaku!Nego koliko je sad 10-0!?

miki

pre 9 godina

kaze Viškovic da Čilic nikada nije izgubio od nekog 10 puta za redom a od Novaka je gubio 9 puta, pa cuti covece ne baksuziraj. Nadam se da Nole dobija ovo.

Ja

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!
(navijach, 2. jul 2014 16:52)

Sve si lepo objasnio, samo nisi naveo sta ti radis u zivotu osim sto laprdas i dangubaris. Ugledaj se bar na brata ako ti nije Nole dovoljan.

znanje-imanje

pre 9 godina

Nakon prvog kola AO napisao sam da Rafa-Novak nisu favoriti zbog bangavih loptica. A kada se povela uobičajena diskusija oko žreba Wimbldona napisao sam da je bitnije odmotavanj - ko naleti na nekog raspoloženog a ko naleti na nekog iscrpljenog dugim prethodnim mečom. Ali pre svega ono najbitnije i sada se vidi da je to odlučujući faktor - izakanost igrača. Uostalom eto ga i svetsko fudbalsko prvenstvo - najjači timovi sa najviše zvezda EuroLige teško se nose sa odmornim, kondiciono spremnijim i povredama manje raubovanim timovima.
Novak i Nadal su došli bez treninga te Rafa ispade. Danas se to vidi i na Mariju i u polufinalu polufinalu će Dimitrov biti favorit zbog fizičke prednosti! Evo drugog seta i pada Novaka. Evo trećeg - neiskorišćena brejk loptu na 2:1 u 3. setu ćemo pamtiti po zlu!
Kako god da bude smešni su napisi o "psihički nesigurnom" Novaku. On glavom izvlači ono što sada u telu nema. Međutim Marina sada oće ko foku i biće vrlo vrlo teško, kao što sam napisao u najavi. Ostaje nada da se Nole smiri i da na rezervi čeka i bolje iskoristi ono što u 3. setu nije.
Od ljubitelja tenisa očekujem bezrezervnu podršku Novaku bez obzira na ishod!

Jota

pre 9 godina

Mnogo negativnih komentara na racun Novaka u samom toku meca.

Ne razumem sve te osobe koje bi mozda i volele da Novak izgubi.

Na kraju krajeva, niko ko iskreno voli tenis ne ostavlja komentare za vreme meca, vec uziva u samoj igri.

Novace sve cestitke na pobedi, a svim negativcima moje iskreno zaljenje.
Ako su svi ti koji salju negativne komentare uopste tvoji navijaci.

jovanSRB

pre 9 godina

tu se ne zna koji je gori, cilic igra lose a novak kriminalno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jovo, 2. jul 2014 17:11)

Jovo spremaj drva za zimu, nije tenis za tebe...

Nikola

pre 9 godina

Kakvo poniženje. Čilić je vidio da bi osvojio set pa je namjerno dirao mrežu samo da ga još jednom u tie-breaku nabije. (mateo, 02. jul 2014 17:07)

Reci mi kako se osecas sad? Pustio Nole igraca iz komsiluka da se ponada pa ga pregazio!

Duki Ledu

pre 9 godina

Rutinska pobeda, mada rezultat od 3-2 u setovima to ne pokazuje. Mogu da zamislim koliko su se ujkani primili na 2-1 u setovima za Cilica, ali Nole ih je jos jedamput smekerski spustio na zemlju.
Bice nezgodno protiv Dimitrova u polufinalu, ali dobija ga Nole na iskustvo, cenim 3-1 u setovima.

novica

pre 9 godina

Cilic odlican, treba samo vise radit na kondiciji...nakon treceg seta ostao je bez snage...Đoković na kraju ipak odigrao kako zna i zasluzeno prosao u polufinale. Trebat ce bit bolji protiv Dimitrova, nezgodan je to igrac.

Pera

pre 9 godina

"Dragi susjedi naučite gubiti.
(Čilitos, 02. jul 2014 17:06)"

Bolje je ipak da se vi, susedi, bacite malo i na tenis, s obzirom da od veštine gubljenja teniskih mečeva nema mnogo vajde.

Nesalomivi-novosadjanin

pre 9 godina

Unistio ga je Novak Djokovic u poslednja dva seta. Samo je malo podigao nivo igre. Ono je bilo za svaku pohvalu. Stvarno majstor ove igre strahota za protivnika. Kada igra na svom nivou a to je uvek skoro tako ne moze mu niko nista. Malo mi je bilo zao Cilica u pojedinim trenucima, ovo nije podbadanje komsija vec istina, zamislio sam samo kako bih se ja osecao da me je Novak Djokovic otresao kao sljivu u poslednja dva seta nade.

conan

pre 9 godina

Nole je pre svega sjajan čovek i drugarčina. On jednostavno voli da svojim kolegama poklanja najveće uspehe (Murray, Nadal, izgleda i Ćilić)...

milan

pre 9 godina

Novak definitivno ne igra na nivou favorita za osvajanje Wimbledona. Svaka cast Cilicu na borbenosti. U ovom mecu se vidi da je Djokovic vrlo malo iznad nivoa Ciliceve igre ,ali racuna se samo rezultat. Za sada svaka cast Cilicu. Napred Novace,ali ako se ne poboljsas pod hitno, nema nista od titule.

rio

pre 9 godina

cekaj, pa sta nije gomila strucnjaka ovdije jucer govorila kako ako Cilic dobije set moze da pjeva ? Ne kazem da ce Cilic pobijedit, najvjerojatnije nece, ali takvo podcijenjivanje nikad nista dobro ne donosi.

Polako na izdisaju

pre 9 godina

Vec par turnira,pogotovo od kada ga je preuzeo Becker, Novak je u padu i na psihološkom a i fizičom planu. Jednostavno nema agresivnosti,igra bez volje i motiva,cisto da odradi mec pa onda da se posveti svojoj Jeleni. Vidi se da mu tenis vise nije prioritet i da polako ce da pada u formi a i u rezultatima.Hvala mu za dosadasnje rezultate i srecno ti dalje bilo Nole. Zivi bili pa videli !!!

uvek Zvezda

pre 9 godina

Ajde svi vi sto pljujete po Novaku budite prvi u svetu u necemu pa se onda javite, a u medjuvremenu pustite nas da ga gledamo i navijamo....

Ivan

pre 9 godina

Susedi, ste se ponadali a? Ma Nole je majstor svog zanata čak i kada je u mislima potpuno van terena kao što je danas bio slučaj! Više je u mislima već bio na svojoj svadbi, negoli na terenu br.1 Wimbledona!!! Ali čak i takav on je jednostavno SVETSKI AS i zna kako da preokrene meč u svoju korist i dobije ga!

P.S. Inače, sve čestitke Marinu Čiliću, dao je sve od sebe da ne izgubi i 10.jubilarni uzastopni put od Noleta, ali eto, šta da se radi, Nole je Nole...

Zrnce

pre 9 godina

Pojedinci jedva cekaju da Novak izgubi ne mec, ne set, nego poen pa da likuju. I srecni su oni bili i sve do 5. seta verovali u njegov poraz, spremili se da slave i dele pametne komentare, kad ono - pobeda! Novak mozda nije u najboljoj formi, igra promenjivo, od sjaja do ocaja, ali i tako pobedjuje. Sta bi tek bilo da je u vrhunskoj formi? Novak je najbolji teniser sveta, svidjalo se to nekom ili ne! Najbolji, a nas! Zasto to nekima smeta?

Prorok

pre 9 godina

Nole bravo! Svaka cast majstore! Sledeci naslov neka glasi : Novak ponovo prvak sveta! Bravo ljudino i kosmopolito.Sitne duse mogu da,zna se vec sta.
Pravi,i gotovo redak primer dobrog coveka i sportiste.Sa svima fino i jedini covek koji bas na pravi nacin reprezentuje ovu nasu napacenu Srbiju.
Dace Bog da imamo jos , bar slicnih,ljudi kao sto je Novak DJokovic!Sve cestitke i Cilicu na fer borbi, i ponasanju.

Cazorla sam

pre 9 godina

samo da napomenem kao VELIKI Novakov navijac,Cilic udara reketom mrezu,Novak istog trenutka upire rukom sudiji...Nadala vec vise od godinu dana osporavate za onaj prst na RG a ne shvatate da je to normalna,prirodna reakcija,kad te u tako bitnom momentu saceka takav bizaran mogu reci poklon..ajmo Novak!!!

Aleksandar

pre 9 godina

Ako novak nastavi igrati ko u zadnjem...osvaja vimbldon.
Zadnji set je bio fokusiran 101%.
Svaka mu cast.
Ajde nole, pojedi tu travu opet!!!

nebojsa

pre 9 godina

federer osvaja zgazice novaka u finalu ako uopste prodje idemo roger!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (radarko, 2. jul 2014 19:58)

Novak osvaja zgazice Federera u finalu ako uopste prodje idemo Nole!!!!
P.S. Samo ispravljam, "gramaticke" greske!

Mr No Name

pre 9 godina

Hajde sad da je iskritikujemo Stefana Nemanju, Dusana silnog, Vuka Karadzica, Dositeja Obradovica, Teslu, Milankovića, Milosa Obrenoviću, Karađorđa, Zivojina Mišića, Rudjera Boskovića, Divca, Saleta Djordjevica, Zeljka Obradovica, bracu Grbic.. U kakvoj zemlji ja zivim??!!

Vlada

pre 9 godina

6:1, 3:6, 6:7, 6:2, 6:2

Novak osvojio 27 gemova, Marin 18. O cemu vi pricate, covek ni blizu nije bio. GS se igra u tri dobijena, skoro pa se zaboravlja... Potpuno rutinska pobeda, jedino je pad usledio tako da je delovalo malo dramaticnije

Одакле нађе Бекера за тренера

pre 9 godina

Никакав 1. сервис, маса неизнуђених грешки, слаба концентрација, недостатак среће, Чилић погађа линије. Тешко, врло тешко. Али упркос свему, у овом мечу се не пита Чилић. Само се чудим где је нестало оно Ђоковићево самопоуздање?

Mile

pre 9 godina

Novak je sam kao i obicno vratio protivnika u zivot umesto da ga dokrajci. Takvo opustanje ga je i kostalo prvog mesta i ako ovako nastavi nista nece biti ni od ovog GS.

Djuretina

pre 9 godina

Beli lukac i slanina protiv morske hrane! Sta ti je izdrzljivost! Dao mu malo fore, ovaj im'o srece, a onda ga satr'o Nole u cetvrtom i petom... Bravo majstore! Ali sve cestitke i Cilicu za otpor!

Ma kako da ne

pre 9 godina

Kako ima ovoliko smesnih ljudi to je strasno. Covek ne sme set da izgubi odma padaju komentari "pakuj se, idi kuci, zenidba". Pa dokle bre vise, preterali ste svaku meru. Mec se igra u 5 setova, ako ste upoznati sa pravilima tenisa. Pola vas ovde i ne gleda mec nego samo rezultat i komentarisu svakojake gluposti. Izadjite vi na teren i pobedite svaki mec 3:0.

Daniel

pre 9 godina

Bravo Nole a vi ljubomorci mozete samo da mu pljunute pod prozor. Covek za sat vremena zaraduje sto vi necete za zivota ko ste vi da kritikujete?

niki

pre 9 godina

definitivno repriza cetvrtfinala australije, najgori mec novaka ove godine na wimbldonu, jedan od najgorih ove godine uopste.. covek ne iskoristi 6 brejk lopti a proda prvu!! dobro, oba favorita na kraju ispadose, verovatno, sve zavisi od ovog treceg seta!!

Gajetano

pre 9 godina

Bravo Majstore! Pa ipak...

Kakva agonija od meca za sve Novakove navijace. Koliko je Novak bio izvan fokusa u 2. i 3. setu govori i podatak da nije ubo niti jedan celindz, a realizacija brejk lopti je tek katastrofa: u ova dva seta zajedno (koje je izgubio) Novak je imao realizaciju 1/9, a Cilic neverovatnih 2/3.

A pocelo je sve kao iz snova. Novak solidan, Cilic ne moze da se sastavi, i Novak lagano uzima 1. set. Cilica i u 2. setu nastavljaju da izdaju i servis i forhend, njegovi najverniji udarci. Ali dogadja se ono najgore: Novak tone u mracne dubine duse, redjaju se greska za greskom, i Marin ni kriv ni duzan osvaja set. Kad je vec tako brutalno upropastio priliku da u drugom setu lagano privede mec kraju, u trecem se dogadja neminovno: Lady Luck izdasno prelazi na drugu stranu, Marin pogadja vinere i reketom i ramom, lopta od vrha mreze uvek pada na Novakovu stranu, i naravno 2:1 za Cilica. Posle toga su stvari dosle na svoje mesto, pre svega jer je Marinu ponestalo snage.

No dobro, to je bio onaj mec koji nam Novak po pravilu priredi na svakom GS. Kada to pregrmi, sve je drugacije. Sreca je ipak dosla sa neocekivane strane. Ispade Marej, protiv Grigora bice mnogo, mnogo lakse. Ufff...

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Srbi su najgori narod a znate sto nigde u svetu nema da narod mrzi sam sebe a ovde ima, jos i kad se doda da se mrzi as nad asovima u belom sportu O o ....

Neka tako i ostane

pre 9 godina

Kazu da su dobri prijatelji... aj vazi... Samo vidim da Cilic igra sa takvom dozom besa u sebi, da je to i nejveci razlog, sem naravno umeca igranja tenisa, sto ne moze da pobedi Novaka. Cilicu... nadju mir u sebi i sila ce biti uz tebe... Ali kome ja to pricam nastavi tako sa mrznjom

Goran

pre 9 godina

Novaka ne moze nista vise zaustaviti da osvoji Vimbldon. Ne mogu da se opredelim koga bi vise voleo da Novak pobedi u finalu, ali bi mozda najvise voleo da igra protiv Nika cisto da se zna ko u svetskom tenisu vozi traktor a ko otvara kapiju.

Komšija nije dugme

pre 9 godina

Svaka čast Novaku za njegov odnos prema igraču našeg suseda. Ne treba čoveka pritisnuti iliti kako se to u igri kaže "oduvati" tako da se naši susedi ne bi osećali poniženim.

Мекенро

pre 9 godina

Не знам шта се дешава са Ђоковићем. Скроз је одсутан, не само у овом мечу. Дозволио је Чилићу да се врати у меч. Селекција потеза је очајна. Од 10 одлука, најмање 7 су погрешне. Тешко, врло тешко ће ово бити. И ако прође Чилића, полуфинале је крај. Надам се да нисам у праву. Пробуди се Ђоковићу!

ok

pre 9 godina

Ja sam bila druga na Republičkom takmičenju iz matematike. Da li smem da komentarišem Novaka, rubriku tenis ili ne smem jer je Novak tenis u Srbiji?

Pablo

pre 9 godina

A da sačekate da se završi meč pa da napadate čoveka ako baš morate. Nole nas je valjda navikao da se vadi iz ovakvih situacija.
Ako i izgubi nije smak sveta, ovo je ipak samo igra.

navijach

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Koliko je mucno gledati ovog Novaka pa to je strasno... I mi imamo pravo nesto da govorimo o Federeru kao navijaci Djokovica. Pa Novak da ima jos 2-3 gs titule on ne bi ni igrao tenis... Stvarno me je razocarao po svemu u ovom mecu. Tako se ne ponasa sampion. Kakav govor tela. Mislio sam da ne moze.gore od one prestave u finalu prosle.godine ali ovo je vec neukusno... Vec sam napisao da ako Novak uzme jos jedan GS do kraja karijere bice odlicno...Dva bi bila vec naucna fantastika. Ovo pisem posle treceg seta i ne zanima.me kraj meca, Cilic zasluzuje pobedu. Hrabrost ne moze da ti donese Beker, sa tim se radjas. Djokovicu igras kao baba svaki gs od 2011!

Realan

pre 9 godina

Da li svi moraju da se dotaknu Novakovih para i tome kako treba da ih poklanja nekome? Njegov novac, njegova stvar sta ce sa njim da uradi! Ova drzava sa ovakvim narodom ga ni ne zasluzuje, vi zasluzujete onu amatersku fudbalsku smejuriju i nista vise! Ajmo, Nole!

ajdeee

pre 9 godina

Idemo, idemooooo! Uvek bezrezervna podrska, i da si najgori, bolje nemamo. I zato, za sve sto si nam do sada dao, puno radosti, nikad ali nikad te ne otpusujem dok sudija ne oznaci kraj! Do zadnje lopte, do zadnjeg sekunda uz Novaka. Evo ga break u petom. Pozitivne misli prizivaju pozitivne dogadjaje. Ovi koji su Novaka otpisali, mogli bi da probaju, zivot je mnogo laksi i lepsi. I ne znam zasto Novaku zameraju malodusnost, zar ne vide da su njihovi komentari bas takvi. Takva nam je nacija ljudi, a posle se pitamo sto smo tu gde smo. Cim krenu kola nozbrdo, to je to. Epa nije, evo ga jedan nas, prkosi tome, igra na londonskoj travi. Mozda nije idealan, ali ke daleko bolji od vecine nas.

pegone

pre 9 godina

@jednom recju,katastrofa. djokovic ne zasluzuje da pobedi. tacka.
(opa, 2. jul 2014 16:58)
A ti si mi to zasluzio da ostavljas komentare na B92 :-P

veliki strumf

pre 9 godina

Jeste me zestoko nervirao, ali... Dosta cesto sampion Vimbldona jedan od svojih meceva dobije posle preokreta nakon 0-2 ili 1-2. Nole je zaj preduslov ispunio. Dakle...

Čilitos

pre 9 godina

Tipični komentari Srba,a isto tako ponašanje Novaka.Kada ste bolji od nekog onda su vam svi dobri(u početku kada je Novak pljeskao na Čilićeve poene),a kada gubite onda mrzite sve oko sebe.Imate kompleks veće vrijednosti.Dragi susjedi naučite gubiti.

Matematicka gimnazija

pre 9 godina

@ok Ja razbijala i republicka i savezna takmicenja u osnovnoj. A u srednjoj isla i na Olimpijadu. Dva puta! ;) Tako da ne mozes da komentarises! Pali boranijo! Idemo Nole!

ccc

pre 9 godina

Skinu kacket, promeni patike i odmah bolji servis , igra i pobeda. I dalje Novak ne koristi brejk lopte u vecem procentu. U jednom trenutku je imao 12 a iskoriscene samo dve. Losije serviranje i zato je gubio 2-1. Dobro je sto je podigao nivo igre i poboljsao servis, sto je bilo i ocekivano. Morao je da proradi kad tad i do kraja nije bilo problema. Nadam se da protiv Dimitrova nece imati ovakve oscilcije mada verujem u Novakovo iskustvo kada je i 5 setova u pitanju. Samo napred do finala.

nebojsa

pre 9 godina

Jes' mangup... a komsije se ponadale, po ko zna koji put, nikako da shvate, da smo mi Srbi veliki dzentlmeni i da je Nole to dokazao danas na terenu, poklonivsi Cilicu, cak, dva seta! Inace, klasican Noletov trening, samo pred publikom!

Ivan

pre 9 godina

Noletu zelim sve najbolje, ali sto se tice ovog turnira mislim da nece stici do trofeja. Na zalost! Zasto?

Za nedelju dana se zeni i, voleo bih da gresim, ali zbog obaveza prema ATP turu, mogao bi prema Sv.Stefanu tek u ponedeljak vece.

Bokanegra

pre 9 godina

Bez obzira na sve, Nole ovo ipak dobija! Drugi i treći set je odigrao vrlo loše, ali se u četvrtom vratio. Samo da dobije ovaj četvrti, u petom će pritisnuti gas do daske. Džaba se nadate Novakovom padu. Nole uzima Vimbldon!

nesa

pre 9 godina

A kad bude pobedio onda ce oni koji su pisali negativne komentare o Novaki da ga dizu u nebesa. Da li ste vi normalni. Uradite 1% u zivotu kao on pa komentarišete. Nemoze svaki mec isto,nemoze se uvek pobedjivati. On igra za sebe,a ne za vas negativce,ali svojim pobedama promivise i srbiju i vas,tako male i nedostojne.

Jakov

pre 9 godina

Čilić je nesretno izgubio, ali je zato u drugom i trećem setu dobro izvozao Noleta...nema veze više sreće drugi put.
Noletu želim titulu....sretno!

veliki strumf

pre 9 godina

Ama ovo vec postaje precesto u Novakovoj igri da ima zute minute kada 2-3 servis gema ocajno odservira i odigra i obavezno pretrpi jedan brejk. Marin ama bas nista posebno nije odigrao u 2. setu, serva vise nego prosecna, ali je Nole citav set odigrao tako mlako da me to kod njega sve vise nervira. Ubijenog protivnika sam neverovatnim greskama vraca u mec. Evo i sam pocetak 3. seta izuzetno spor, pasivan je, stoji 2-3 metra iza linije. Nadam se da ce se brzo probuditi.

Danac

pre 9 godina

Najgori mec naseg velikana ove godine....jednostavno je Wimbledon spreman za nove igrace, Nadal, Marey, Nole i verovatno Federer su izgleda prematori za ovu podlogu. Zao mi je sto Nole nemoze bolje, ali uradio je dosta za sebe i Srbiju. Hvala mu, ali da je najbolji, nije iako me to boli. Pozdrav iz Kopenhagena

Danac

pre 9 godina

2:2 u setovima, mada je Nole mnogo bolji igrac, morace agresivnije da bi dobio ovog napaljenog 10. put.
Kako god da bude, Nole, ti si nas sampion.

danix

pre 9 godina

Zbog lose fizicke pripremljenosti Novak je svoju igru spustio za jednu klasu nize,tacno na nivo Cilica.Imao je snage samo za prvi set u kojem je dominirao,a sada treba cekati da Marinu pocne padati snaga koncentracija i da svojim greskama pomogne Novaku da dodje do pobjede.
Maloprije smo gledali mec Dimitrov-Murray za koji mogu reci da je odigran na vrlo visokom nivou,narocito sto se tice Dimitrova,tako da Novak sa ovom snagom i igrom iz drugog i treceg seta,ako prodje Cilica,nece imati mnogo sansi protiv Dimitrova,ako ovaj ponovi danasnju igru,naravno.
Dakle,mozete biti beskrajno talentovani,najbolji tehnicar i takticar u bilo kom sportu,ali bez vrhunske fizicke kondicije to nista ne vrijedi.
Novak je i sam rekao da mu tenis nije jedini zivotni prioritet pa tako ja i shvatam ovakav odnos Novaka prema tenisu u posljednje vrijeme.
Novak nema snage,nekako dogura do polufinala i finala,a onda stane,ne moze hodati,a kamoli trcati.
Tako je izgubio prosli RG,uz napomenu da je Rafa cak i "stimulisao" svoju fizicku spremu.
Medjutim,sta god Nole napravi i kako god odluci nastaviti karijeru mi mu nemamo pravo bilo sta prebacivati,on je i do sada napravio i previse,i za sebe i za nas i za Srbiju sto ce se tesko ponoviti u buducnosti.
Srecno Nole,svi smo uz tebe.Volio bih da me demantujes i da sakupis svu snagu iz rezerve i osvojis ovaj Wb.

Ministar

pre 9 godina

Cini mi se da je ovo Djokovic mogao mnogo ranije da rijesi...Onaj trenutak u trecem setu kad je promasio zicer i istovremeno brejk,cini mi se da je odlucio taj treci set. Ja ne mogu da shvatim da se muci u 2 i 3 setu i onda ga ovako lagano dobije zadnja dva...

niki

pre 9 godina

cilic jednu brejk loptu i ima egal u mecu, cak sta vise i igra i bolje, i posle novak ima glavu, realno, novaku je glava zapravo njveci problem jedan od najnestabilnijih iraca na turu, od 6 finala koje je izgubio u gren slemovima, bar 4 je izgubio zbog glave!!!

Nlavrnja i Oddball brane slobodu govora na b92 forumu

pre 9 godina

Čilić je imao dosta sreće u drugom i trećem setu, Đoković je radio neviđene gluposti na brejk loptama. U svakom slučaju od zamalo užasnog dana otvorilo se Đokoviću, već dva od tri tiranina su ispala, svaka čast Dimitrovu i Kyrgiosu. Još da Feđa ispadne, idem se napiti.

ok

pre 9 godina

Šta reci.. Nole je kompletan igrač,Nadal nije :-) Da li je sada Nole broj 1 ? Cilic je ok igrac ali onaj mali australijanac Nike "95 je odličan protivnik. Cilic je običan i ne nešto poseban danas. Hajde da se smejemo Rafi jer je juče izgubio..

gt

pre 9 godina

Evo odmah za one koji će pitat komšije jeste li se ponadali, da jesmo haha al što se mene tiče ja sam zadovoljan, Marin nikad nije odigrao 2 seta na Đokovićevoj razini i napredovao je po tom pitanju, ima 25 godina i mislim da će napredovati još i da će kasnije biti u stanju dobiti najbolje.

pesadinac

pre 9 godina

Samo bez panike, sve ce doci na svoje mesto.
Cilic ce izgoreti od nestrpljenja da sto pre pobedi i to ce Novak znati da iskoristi. 3:2 za Novaka.

NoleCar

pre 9 godina

Cestitke na pobedi! Bilo je tesko, ali pobeda je bitna. Ne znam je li jos ko to primetio: Novak krene prvi set da gazi, a protivnik krene slabije uz dosta gresaka i Nole lako osvoji prvi set. On krene sledeci isto, a protivnik prestane da gresi i krene da igra i onda Novak ima problem, jer se navikao na onu igru iz prvog seta. Kad se malo povezao (dva seta ovog puta), dobio je poslednja dva bez problema. :)

v

pre 9 godina

Kud ga Novak nije slomio u prvom gemu drugog seta. Sad ce opet da se preganjaju. Novak ide tezim putem. Sve u svemu ocekujem 3:1 na kraju. Idemo Noli! Nemoj da spavas sinko.

opa

pre 9 godina

e moj djokovicu. sramno igras. na brejk loptu se ponasas kao da si posisao svu pamet sveta. kako si pao psihicki,pa to je strasno. sada sam ubedjen da su tvoji sampionski dani gotovi.

maestro

pre 9 godina

samo da napomenem kao VELIKI Novakov navijac,Cilic udara reketom mrezu,Novak istog trenutka upire rukom sudiji...Nadala vec vise od godinu dana osporavate za onaj prst na RG a ne shvatate da je to normalna,prirodna reakcija,kad te u tako bitnom momentu saceka takav bizaran mogu reci poklon..ajmo Novak!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cazorla sam, 2. jul 2014 16:55)

Svaka cast majstore na ovom komentaru. Samo sto to sada niko nece komentarisati. A onda na RG je bila hajka na Nadala.

dokona

pre 9 godina

Frustrirajuce je kako Novak ne koristi sanse. Prvenstveno za njega, naravno, ne mislim da je njemu gore nego meni koja sedim u klimatizovanoj sobi, iako se bas, bas nerviram i vicem. Ona greska na mrezi na break loptu, haos. Ajmo Noli, vreme je za break.

Nole fan

pre 9 godina

Novak je daleko od tenisa.On je vec na svadbi na Svetom Stefanu. Ima snage za jedan set.Kako je ispao Nadal i on se sprema da pakuje kofere.Odigra maestralno prvi set a onda prospe sve tu drugom a evo kako je poceo i treci.Njegov izraz lica u svim dosadasnjim mecevima ne govori da je spreman za turnir. Dobijao na iskustvo a ne na igru

ajdeee

pre 9 godina

Vreme je za budjenje! Sad ili nikad. Igraj covece, igraj! Evo ga brejk u cetvrtom. Moras ti da prvagnes, jednostavno moras. Poceo je dobro, ubitacno, onda je spavao, pa je i u trecem spavao, i sad jr dogorelo. Sto je Cilic igrao, igrao je, sad moras ti. Ne moze da drzi on duze taj nivo od tebe! Ne moze i tacka. Seti se ko si Nole. Od mene samo podrska, uvek, i kad si najbolji i kad si kao danas los, da ne kazem nesto gore, nemam prava.

Jovan

pre 9 godina

Novak nece osvojiti Wimb i ovo je samo mucenje za gledati koliko on laganih neiznudjenih gresaka pravi u SVAKOM gemu, kao da gledam Anu Ivanovic ponekad se osecam. Sta god uradi u ovom mecu, ovo sada kao i ono sto je prikazao u dosadasnjem toku turnira nije dovoljno za titulu.
Finale pre finala sledi Wawrinka-Federer, ko pobedi taj ce i osvojiti ovogodisnji Wimb.

Bagzi

pre 9 godina

Lose Djokovic igra. Previse pasivan. Evo 2:1 je za hrvatskog pionira i to sasvim zasluzeno. Nadam se da ce se Nole izvuci iz kanala u kom je trenutno. Ako i Nole ispadne Fed ce se prosetati do titule bez izgubljenog seta.

ok

pre 9 godina

Dimitrov- u ne smeta publika, odlučio je da pobedi. Ko bi rekao da će biti 3 - 0 za Dimitrova protiv Andy-ja. Sada sledi Nole na Grigorovom meniju. Andy je pogrešio što je operisao ledja. Federer ima iste probleme kao Andy i savetovao mu je da ne operiše ledja nego da radi vežbe za ledja svaki dan .

bozidar,bg

pre 9 godina

Novak o starom, defanzvno na sest brejk lopti i drajv volej u aut kada moze pustiti da lopta padne i odigrati smec gde hoces!
Doklèèeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bre sa plasljivom igrom i ekzibicijama na GS?!

alejandro

pre 9 godina

A lepo je mogao da izgubi i onda bi na miru bila svadba, na miru bi otišao u Rio na finale Svetskog fudbalskog prvenstva! Ovako u petak mora sa bratkom Dimitrovim da igra za finale! I da stvar bude zanimljiva Đoković je favorit za titulu ako u finalu ne bude Rođe! U suprotnom: mrka kapa!

Troll

pre 9 godina

Djoković je uhvatio na brzinu Čilića i stekao malu prednost. Medjutim Čilić se polako vraća u meč, u razmenama je sve bolji i kada serva dodje na svoje Djoković neće imati šta da traži.
Čak i ako izgubi prvi set Čilić dobija meč.
Konačno 3:1 za Čilića.

opa

pre 9 godina

djokovic je na nizbrdici na pocetku treceg seta. bojim se da ovo nece dobro zavrsiti. a tamo dimitrov vodi 2:0 protiv mareja. ako sada ne iskoristi sansu,djokovic je u ozbiljnom problemu u buducnosti.

Stevan

pre 9 godina

Ноле се тек сад пробудио, у 4том сету. Идемоооо! Драње Ћилића сад! Ноооооле

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko je Nole postao psihicki slab u poslednjih 18 meseci, a bio je psiholoska gromada, njegova glava je pravila razliku. Beker je kobajagi bas zbog toga doveden. Ali dzaba, Nole je jos labilniji. Od 3 brejk lopte, 2 je izgubio a istovremeno na svojim brejk loptama igra najslabiji tenis. Servis kad zatreba uvek zataji, udarci po sredini, bez snage, kliza se, pada, ma uzas. Katastrofalnim greskama Cilica dosao je u taj brejk i tu opet ama bas nista nije odigrao, sve same greske. Jadno, da nakon 6-1 jedan Cilic preokrene. Truba!

fon

pre 9 godina

evo ga stari djokovic. u mrezu,u aut. poklanja i sakom i kapom. nece ovo biti lako. taman sam se ponadao u mecu sa congom da je podigao nivo,kad ono. nema vise dubokih dijagonala koje izbacuju protivnike. nista od stare igre.
uh,koliko sam razocaran. opet ce biti kanta za punjenje nekome u finalu,kao sto je zadnjih 3 finala.
vec dve godine se nista ne popravlja i polako gubim nadu. 27 godina mu je. kada ce,ako ne sada!?

adem

pre 9 godina

gledam mec i uporedjujem ga sa jucerasnjim gde je nadal izgubio. ovaj cilic manje od 50% ubacenog prvog servisa, onaj nik 100 %. pa posle kazete da nadal ima srece.

Igor

pre 9 godina

Čini mi se da je Nole rekao da su mu GS turniri prioritet ove godine. Ni u čemu se ne vidi da je to tako. Mnogo propuštenih šansi za brejk. Nema šanse da pobedi, propušta veliku šansu da osvoji najvažniji GS

sarajevo.ba

pre 9 godina

Znanje Dimitrova, tehnika, snaga, brzina pokreta nije ni 50% kao kod Federera a evo sta radi Mareju
I onda cete pisat opet ovdje kako Federer nije imao konkurenciju, ovaj mali Bugar ga kopira iz najboljih dana I trese Mareja
I opet dzaba sve, Federer ce u 33-oj godini uzet Wimbledon pored "divova" Djokovic, Nadal
Nikada niko kao FEDERER

Koki

pre 9 godina

ajde bre rajo, skontajte vec jednom da je njegov gubitak, samo i iskljucivo njegov! tambura loptu tojagom po ceo dan, zaradjuje milione, a uboga raja bez dinara u dzepu se polomi od filozofije i nekog nerviranja... moja svest i razum to ne moze da shvati..

Ajoj

pre 9 godina

@opa, u pravu si, ovo je super bijedna igra Đokovića - očaj, katastrofa, nadigran je dvostruko bolje u svim segmentima igre, igra kao baba, jedva se vuče, bez energije, udarci kilavi, sramota!!!

Slobo

pre 9 godina

Cemu to forhend na forhend i to po sredini,pa cemu da se nada i naravno evo2:1za Cilica.Ma dobar je covek ovaj Novak,maher da progura igraca u sam vrh.Najverovatnije da niko od prve cetvorke necebiti u polufinalu!

uf

pre 9 godina

@Spale
Ne znaci on NISTA za napacenu Srbiju. I bez njega i sa njim je napacena. Znaci onoliko koliko Dimitrov znaci za Bugarsku, a to je nista.

1

pre 9 godina

@kompleksi su cudo
Evo ja jesam. I sta sad? Zasto to tebe uopste interesuje?
Jel Djokovic medju privih milion u necemu!? Nije.
On je 2 od ukupno nekoliko stotina tenisera, medju kojima se samo 100 ozbiljno bavi tim sportom. Biti drugi u konkurenciji 100 ljudi? Nista posebno.

drago

pre 9 godina

Haha vidim lijepo smo vam nabili komplekse koje ni ne skrivate.
Cilic da nekog dere 10:0 uopce se ne bi lozili. A kako i bi: Brazil, Slovenija, rukomet itd

Joe

pre 9 godina

A jeste se naložili. A imate i pravo . Kad nemate niti jednog drugoga sporta da dominirate , onda ložite se na tenis . Bijedno hehehe

ok

pre 9 godina

@matematicka gimnazija I Ja sam išla na olimpijadu i u gimnaziju , kasnije ETF . A fizika? I tu si bila na republickom kao i ja ? Ja sam kompletniji gimnazijalac :-) Nije samo matematika. Sve prirodne nauke. Odabrala sam matematiku i fiziku i hemiju za takmičenja :-) . Pali streberu :-) Come on Roger i Dimitrov !

ok

pre 9 godina

Čilic ne moze više, gubi snagu. Nema šanse da osvoji 5 set. Novak ima neverovatnu sreću sa žrebom. Kada ga se dočepa neki dobar igrač ili onaj mali Nike "95 biće teško, teže, najteže. Zamislite da opet izgubi finale? Mislim da će napraviti rekord po broju izgubljenih finala GS.

BANE

pre 9 godina

Ako uspe da iscupa danas pobedu tesko da ce imati sta da trazi protiv Rodzera u finalu sa ovakom igrom.Pod uslovom da obojica dodju u finale.

nebojsa

pre 9 godina

@nebojsa
Kad vec ispravljas greske, raspitaj se malo sta su zarezi, tacke, interpunkcijski znaci....
(gr, 3. jul 2014 16:42)

Gospodine, Vi, ocigledno, ne shvatate ironiju, tekst je bio Vas sa
zamenjenim licnim imenima, s' tom razlikom, sto sam ja, za razliku od Vas, imena napisao velikim slovima.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Koliko je mucno gledati ovog Novaka pa to je strasno... I mi imamo pravo nesto da govorimo o Federeru kao navijaci Djokovica. Pa Novak da ima jos 2-3 gs titule on ne bi ni igrao tenis... Stvarno me je razocarao po svemu u ovom mecu. Tako se ne ponasa sampion. Kakav govor tela. Mislio sam da ne moze.gore od one prestave u finalu prosle.godine ali ovo je vec neukusno... Vec sam napisao da ako Novak uzme jos jedan GS do kraja karijere bice odlicno...Dva bi bila vec naucna fantastika. Ovo pisem posle treceg seta i ne zanima.me kraj meca, Cilic zasluzuje pobedu. Hrabrost ne moze da ti donese Beker, sa tim se radjas. Djokovicu igras kao baba svaki gs od 2011!

ok

pre 9 godina

Ja sam bila druga na Republičkom takmičenju iz matematike. Da li smem da komentarišem Novaka, rubriku tenis ili ne smem jer je Novak tenis u Srbiji?

Čilitos

pre 9 godina

Tipični komentari Srba,a isto tako ponašanje Novaka.Kada ste bolji od nekog onda su vam svi dobri(u početku kada je Novak pljeskao na Čilićeve poene),a kada gubite onda mrzite sve oko sebe.Imate kompleks veće vrijednosti.Dragi susjedi naučite gubiti.

alejandro

pre 9 godina

A lepo je mogao da izgubi i onda bi na miru bila svadba, na miru bi otišao u Rio na finale Svetskog fudbalskog prvenstva! Ovako u petak mora sa bratkom Dimitrovim da igra za finale! I da stvar bude zanimljiva Đoković je favorit za titulu ako u finalu ne bude Rođe! U suprotnom: mrka kapa!

navijach

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!

1

pre 9 godina

@kompleksi su cudo
Evo ja jesam. I sta sad? Zasto to tebe uopste interesuje?
Jel Djokovic medju privih milion u necemu!? Nije.
On je 2 od ukupno nekoliko stotina tenisera, medju kojima se samo 100 ozbiljno bavi tim sportom. Biti drugi u konkurenciji 100 ljudi? Nista posebno.

Polako na izdisaju

pre 9 godina

Vec par turnira,pogotovo od kada ga je preuzeo Becker, Novak je u padu i na psihološkom a i fizičom planu. Jednostavno nema agresivnosti,igra bez volje i motiva,cisto da odradi mec pa onda da se posveti svojoj Jeleni. Vidi se da mu tenis vise nije prioritet i da polako ce da pada u formi a i u rezultatima.Hvala mu za dosadasnje rezultate i srecno ti dalje bilo Nole. Zivi bili pa videli !!!

ok

pre 9 godina

Šta reci.. Nole je kompletan igrač,Nadal nije :-) Da li je sada Nole broj 1 ? Cilic je ok igrac ali onaj mali australijanac Nike "95 je odličan protivnik. Cilic je običan i ne nešto poseban danas. Hajde da se smejemo Rafi jer je juče izgubio..

ok

pre 9 godina

@matematicka gimnazija I Ja sam išla na olimpijadu i u gimnaziju , kasnije ETF . A fizika? I tu si bila na republickom kao i ja ? Ja sam kompletniji gimnazijalac :-) Nije samo matematika. Sve prirodne nauke. Odabrala sam matematiku i fiziku i hemiju za takmičenja :-) . Pali streberu :-) Come on Roger i Dimitrov !

Danac

pre 9 godina

Najgori mec naseg velikana ove godine....jednostavno je Wimbledon spreman za nove igrace, Nadal, Marey, Nole i verovatno Federer su izgleda prematori za ovu podlogu. Zao mi je sto Nole nemoze bolje, ali uradio je dosta za sebe i Srbiju. Hvala mu, ali da je najbolji, nije iako me to boli. Pozdrav iz Kopenhagena

Milan

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (navijach, 2. jul 2014 16:52)
Priajtelju, nema sekiranja...Sve u granicama lepog ponasanja.Reci Da je Nole folirant,covek koji je bio i mozda ce opet biti prvi na svetu u necemu da je folirant.Lep rece nas Ajnstajn,kosmos i ljudska glupost su bezgranicni.....

Joe

pre 9 godina

A jeste se naložili. A imate i pravo . Kad nemate niti jednog drugoga sporta da dominirate , onda ložite se na tenis . Bijedno hehehe

drago

pre 9 godina

Haha vidim lijepo smo vam nabili komplekse koje ni ne skrivate.
Cilic da nekog dere 10:0 uopce se ne bi lozili. A kako i bi: Brazil, Slovenija, rukomet itd

conan

pre 9 godina

Nole je pre svega sjajan čovek i drugarčina. On jednostavno voli da svojim kolegama poklanja najveće uspehe (Murray, Nadal, izgleda i Ćilić)...

uf

pre 9 godina

@Spale
Ne znaci on NISTA za napacenu Srbiju. I bez njega i sa njim je napacena. Znaci onoliko koliko Dimitrov znaci za Bugarsku, a to je nista.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Znanje Dimitrova, tehnika, snaga, brzina pokreta nije ni 50% kao kod Federera a evo sta radi Mareju
I onda cete pisat opet ovdje kako Federer nije imao konkurenciju, ovaj mali Bugar ga kopira iz najboljih dana I trese Mareja
I opet dzaba sve, Federer ce u 33-oj godini uzet Wimbledon pored "divova" Djokovic, Nadal
Nikada niko kao FEDERER

Ajoj

pre 9 godina

@opa, u pravu si, ovo je super bijedna igra Đokovića - očaj, katastrofa, nadigran je dvostruko bolje u svim segmentima igre, igra kao baba, jedva se vuče, bez energije, udarci kilavi, sramota!!!

Slobo

pre 9 godina

Cemu to forhend na forhend i to po sredini,pa cemu da se nada i naravno evo2:1za Cilica.Ma dobar je covek ovaj Novak,maher da progura igraca u sam vrh.Najverovatnije da niko od prve cetvorke necebiti u polufinalu!

rio

pre 9 godina

cekaj, pa sta nije gomila strucnjaka ovdije jucer govorila kako ako Cilic dobije set moze da pjeva ? Ne kazem da ce Cilic pobijedit, najvjerojatnije nece, ali takvo podcijenjivanje nikad nista dobro ne donosi.

maestro

pre 9 godina

samo da napomenem kao VELIKI Novakov navijac,Cilic udara reketom mrezu,Novak istog trenutka upire rukom sudiji...Nadala vec vise od godinu dana osporavate za onaj prst na RG a ne shvatate da je to normalna,prirodna reakcija,kad te u tako bitnom momentu saceka takav bizaran mogu reci poklon..ajmo Novak!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Cazorla sam, 2. jul 2014 16:55)

Svaka cast majstore na ovom komentaru. Samo sto to sada niko nece komentarisati. A onda na RG je bila hajka na Nadala.

Troll

pre 9 godina

Djoković je uhvatio na brzinu Čilića i stekao malu prednost. Medjutim Čilić se polako vraća u meč, u razmenama je sve bolji i kada serva dodje na svoje Djoković neće imati šta da traži.
Čak i ako izgubi prvi set Čilić dobija meč.
Konačno 3:1 za Čilića.

Cazorla sam

pre 9 godina

samo da napomenem kao VELIKI Novakov navijac,Cilic udara reketom mrezu,Novak istog trenutka upire rukom sudiji...Nadala vec vise od godinu dana osporavate za onaj prst na RG a ne shvatate da je to normalna,prirodna reakcija,kad te u tako bitnom momentu saceka takav bizaran mogu reci poklon..ajmo Novak!!!

Igor

pre 9 godina

Čini mi se da je Nole rekao da su mu GS turniri prioritet ove godine. Ni u čemu se ne vidi da je to tako. Mnogo propuštenih šansi za brejk. Nema šanse da pobedi, propušta veliku šansu da osvoji najvažniji GS

milan

pre 9 godina

Novak definitivno ne igra na nivou favorita za osvajanje Wimbledona. Svaka cast Cilicu na borbenosti. U ovom mecu se vidi da je Djokovic vrlo malo iznad nivoa Ciliceve igre ,ali racuna se samo rezultat. Za sada svaka cast Cilicu. Napred Novace,ali ako se ne poboljsas pod hitno, nema nista od titule.

opa

pre 9 godina

e moj djokovicu. sramno igras. na brejk loptu se ponasas kao da si posisao svu pamet sveta. kako si pao psihicki,pa to je strasno. sada sam ubedjen da su tvoji sampionski dani gotovi.

Jovan

pre 9 godina

Novak nece osvojiti Wimb i ovo je samo mucenje za gledati koliko on laganih neiznudjenih gresaka pravi u SVAKOM gemu, kao da gledam Anu Ivanovic ponekad se osecam. Sta god uradi u ovom mecu, ovo sada kao i ono sto je prikazao u dosadasnjem toku turnira nije dovoljno za titulu.
Finale pre finala sledi Wawrinka-Federer, ko pobedi taj ce i osvojiti ovogodisnji Wimb.

Ivan

pre 9 godina

Noletu zelim sve najbolje, ali sto se tice ovog turnira mislim da nece stici do trofeja. Na zalost! Zasto?

Za nedelju dana se zeni i, voleo bih da gresim, ali zbog obaveza prema ATP turu, mogao bi prema Sv.Stefanu tek u ponedeljak vece.

ok

pre 9 godina

Čilic ne moze više, gubi snagu. Nema šanse da osvoji 5 set. Novak ima neverovatnu sreću sa žrebom. Kada ga se dočepa neki dobar igrač ili onaj mali Nike "95 biće teško, teže, najteže. Zamislite da opet izgubi finale? Mislim da će napraviti rekord po broju izgubljenih finala GS.

gt

pre 9 godina

Evo odmah za one koji će pitat komšije jeste li se ponadali, da jesmo haha al što se mene tiče ja sam zadovoljan, Marin nikad nije odigrao 2 seta na Đokovićevoj razini i napredovao je po tom pitanju, ima 25 godina i mislim da će napredovati još i da će kasnije biti u stanju dobiti najbolje.

fon

pre 9 godina

evo ga stari djokovic. u mrezu,u aut. poklanja i sakom i kapom. nece ovo biti lako. taman sam se ponadao u mecu sa congom da je podigao nivo,kad ono. nema vise dubokih dijagonala koje izbacuju protivnike. nista od stare igre.
uh,koliko sam razocaran. opet ce biti kanta za punjenje nekome u finalu,kao sto je zadnjih 3 finala.
vec dve godine se nista ne popravlja i polako gubim nadu. 27 godina mu je. kada ce,ako ne sada!?

Nole fan

pre 9 godina

Novak je daleko od tenisa.On je vec na svadbi na Svetom Stefanu. Ima snage za jedan set.Kako je ispao Nadal i on se sprema da pakuje kofere.Odigra maestralno prvi set a onda prospe sve tu drugom a evo kako je poceo i treci.Njegov izraz lica u svim dosadasnjim mecevima ne govori da je spreman za turnir. Dobijao na iskustvo a ne na igru

kompleksi su cudo

pre 9 godina

Pitanje za ove koji kritikuju Djokovica: Da li ste vi makar medju prvih milion u bilo cemu u Evropi ili medju prvih milijardu u svetu? U bilo cemu?Disciplina pljuvanje i izivljavanje preko komentara se ne racuna.

niki

pre 9 godina

definitivno repriza cetvrtfinala australije, najgori mec novaka ove godine na wimbldonu, jedan od najgorih ove godine uopste.. covek ne iskoristi 6 brejk lopti a proda prvu!! dobro, oba favorita na kraju ispadose, verovatno, sve zavisi od ovog treceg seta!!

BANE

pre 9 godina

Ako uspe da iscupa danas pobedu tesko da ce imati sta da trazi protiv Rodzera u finalu sa ovakom igrom.Pod uslovom da obojica dodju u finale.

JelenaUna

pre 9 godina

Tipični komentari Srba,a isto tako ponašanje Novaka.Kada ste bolji od nekog onda su vam svi dobri(u početku kada je Novak pljeskao na Čilićeve poene),a kada gubite onda mrzite sve oko sebe.Imate kompleks veće vrijednosti.Dragi susjedi naučite gubiti.
(Čilitos, 2. jul 2014 17:06)

Dragi susedi, naucite gubiti.

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko je Nole postao psihicki slab u poslednjih 18 meseci, a bio je psiholoska gromada, njegova glava je pravila razliku. Beker je kobajagi bas zbog toga doveden. Ali dzaba, Nole je jos labilniji. Od 3 brejk lopte, 2 je izgubio a istovremeno na svojim brejk loptama igra najslabiji tenis. Servis kad zatreba uvek zataji, udarci po sredini, bez snage, kliza se, pada, ma uzas. Katastrofalnim greskama Cilica dosao je u taj brejk i tu opet ama bas nista nije odigrao, sve same greske. Jadno, da nakon 6-1 jedan Cilic preokrene. Truba!

Neka tako i ostane

pre 9 godina

Kazu da su dobri prijatelji... aj vazi... Samo vidim da Cilic igra sa takvom dozom besa u sebi, da je to i nejveci razlog, sem naravno umeca igranja tenisa, sto ne moze da pobedi Novaka. Cilicu... nadju mir u sebi i sila ce biti uz tebe... Ali kome ja to pricam nastavi tako sa mrznjom

Koki

pre 9 godina

ajde bre rajo, skontajte vec jednom da je njegov gubitak, samo i iskljucivo njegov! tambura loptu tojagom po ceo dan, zaradjuje milione, a uboga raja bez dinara u dzepu se polomi od filozofije i nekog nerviranja... moja svest i razum to ne moze da shvati..

adem

pre 9 godina

gledam mec i uporedjujem ga sa jucerasnjim gde je nadal izgubio. ovaj cilic manje od 50% ubacenog prvog servisa, onaj nik 100 %. pa posle kazete da nadal ima srece.

Mile

pre 9 godina

Novak je sam kao i obicno vratio protivnika u zivot umesto da ga dokrajci. Takvo opustanje ga je i kostalo prvog mesta i ako ovako nastavi nista nece biti ni od ovog GS.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ma samo opusteno Marine,jos si ti mlad teniser i perspektivan za jedno 4-5 godina eto tebe na krovu sveta!
P.S Evo ja cu u Novakovo ime pobedu posvetiti onoj gospodi u kockastim dresovima koji nisu aplaudirali Novaku!Nego koliko je sad 10-0!?

Jakov

pre 9 godina

Čilić je nesretno izgubio, ali je zato u drugom i trećem setu dobro izvozao Noleta...nema veze više sreće drugi put.
Noletu želim titulu....sretno!

miki

pre 9 godina

kaze Viškovic da Čilic nikada nije izgubio od nekog 10 puta za redom a od Novaka je gubio 9 puta, pa cuti covece ne baksuziraj. Nadam se da Nole dobija ovo.

ok

pre 9 godina

Dimitrov- u ne smeta publika, odlučio je da pobedi. Ko bi rekao da će biti 3 - 0 za Dimitrova protiv Andy-ja. Sada sledi Nole na Grigorovom meniju. Andy je pogrešio što je operisao ledja. Federer ima iste probleme kao Andy i savetovao mu je da ne operiše ledja nego da radi vežbe za ledja svaki dan .

Spale

pre 9 godina

bicemo srecni za 7-8 godina kad procitamo da je neki nas teniser uz dosta muke usao u glavni zreb..
Nismo ni svesni sta znaci Novak za ovu napacenu Srbiju.

Bagzi

pre 9 godina

Lose Djokovic igra. Previse pasivan. Evo 2:1 je za hrvatskog pionira i to sasvim zasluzeno. Nadam se da ce se Nole izvuci iz kanala u kom je trenutno. Ako i Nole ispadne Fed ce se prosetati do titule bez izgubljenog seta.

Duki Ledu

pre 9 godina

Rutinska pobeda, mada rezultat od 3-2 u setovima to ne pokazuje. Mogu da zamislim koliko su se ujkani primili na 2-1 u setovima za Cilica, ali Nole ih je jos jedamput smekerski spustio na zemlju.
Bice nezgodno protiv Dimitrova u polufinalu, ali dobija ga Nole na iskustvo, cenim 3-1 u setovima.

niki

pre 9 godina

cilic jednu brejk loptu i ima egal u mecu, cak sta vise i igra i bolje, i posle novak ima glavu, realno, novaku je glava zapravo njveci problem jedan od najnestabilnijih iraca na turu, od 6 finala koje je izgubio u gren slemovima, bar 4 je izgubio zbog glave!!!

danix

pre 9 godina

Zbog lose fizicke pripremljenosti Novak je svoju igru spustio za jednu klasu nize,tacno na nivo Cilica.Imao je snage samo za prvi set u kojem je dominirao,a sada treba cekati da Marinu pocne padati snaga koncentracija i da svojim greskama pomogne Novaku da dodje do pobjede.
Maloprije smo gledali mec Dimitrov-Murray za koji mogu reci da je odigran na vrlo visokom nivou,narocito sto se tice Dimitrova,tako da Novak sa ovom snagom i igrom iz drugog i treceg seta,ako prodje Cilica,nece imati mnogo sansi protiv Dimitrova,ako ovaj ponovi danasnju igru,naravno.
Dakle,mozete biti beskrajno talentovani,najbolji tehnicar i takticar u bilo kom sportu,ali bez vrhunske fizicke kondicije to nista ne vrijedi.
Novak je i sam rekao da mu tenis nije jedini zivotni prioritet pa tako ja i shvatam ovakav odnos Novaka prema tenisu u posljednje vrijeme.
Novak nema snage,nekako dogura do polufinala i finala,a onda stane,ne moze hodati,a kamoli trcati.
Tako je izgubio prosli RG,uz napomenu da je Rafa cak i "stimulisao" svoju fizicku spremu.
Medjutim,sta god Nole napravi i kako god odluci nastaviti karijeru mi mu nemamo pravo bilo sta prebacivati,on je i do sada napravio i previse,i za sebe i za nas i za Srbiju sto ce se tesko ponoviti u buducnosti.
Srecno Nole,svi smo uz tebe.Volio bih da me demantujes i da sakupis svu snagu iz rezerve i osvojis ovaj Wb.

nebojsa

pre 9 godina

Jes' mangup... a komsije se ponadale, po ko zna koji put, nikako da shvate, da smo mi Srbi veliki dzentlmeni i da je Nole to dokazao danas na terenu, poklonivsi Cilicu, cak, dva seta! Inace, klasican Noletov trening, samo pred publikom!

Nikola

pre 9 godina

Kakvo poniženje. Čilić je vidio da bi osvojio set pa je namjerno dirao mrežu samo da ga još jednom u tie-breaku nabije. (mateo, 02. jul 2014 17:07)

Reci mi kako se osecas sad? Pustio Nole igraca iz komsiluka da se ponada pa ga pregazio!

pegone

pre 9 godina

@jednom recju,katastrofa. djokovic ne zasluzuje da pobedi. tacka.
(opa, 2. jul 2014 16:58)
A ti si mi to zasluzio da ostavljas komentare na B92 :-P

bozidar,bg

pre 9 godina

Novak o starom, defanzvno na sest brejk lopti i drajv volej u aut kada moze pustiti da lopta padne i odigrati smec gde hoces!
Doklèèeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bre sa plasljivom igrom i ekzibicijama na GS?!

Nesalomivi-novosadjanin

pre 9 godina

Unistio ga je Novak Djokovic u poslednja dva seta. Samo je malo podigao nivo igre. Ono je bilo za svaku pohvalu. Stvarno majstor ove igre strahota za protivnika. Kada igra na svom nivou a to je uvek skoro tako ne moze mu niko nista. Malo mi je bilo zao Cilica u pojedinim trenucima, ovo nije podbadanje komsija vec istina, zamislio sam samo kako bih se ja osecao da me je Novak Djokovic otresao kao sljivu u poslednja dva seta nade.

jovanSRB

pre 9 godina

tu se ne zna koji je gori, cilic igra lose a novak kriminalno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jovo, 2. jul 2014 17:11)

Jovo spremaj drva za zimu, nije tenis za tebe...

Komšija nije dugme

pre 9 godina

Svaka čast Novaku za njegov odnos prema igraču našeg suseda. Ne treba čoveka pritisnuti iliti kako se to u igri kaže "oduvati" tako da se naši susedi ne bi osećali poniženim.

Мекенро

pre 9 godina

Не знам шта се дешава са Ђоковићем. Скроз је одсутан, не само у овом мечу. Дозволио је Чилићу да се врати у меч. Селекција потеза је очајна. Од 10 одлука, најмање 7 су погрешне. Тешко, врло тешко ће ово бити. И ако прође Чилића, полуфинале је крај. Надам се да нисам у праву. Пробуди се Ђоковићу!

uvek Zvezda

pre 9 godina

Ajde svi vi sto pljujete po Novaku budite prvi u svetu u necemu pa se onda javite, a u medjuvremenu pustite nas da ga gledamo i navijamo....

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Srbi su najgori narod a znate sto nigde u svetu nema da narod mrzi sam sebe a ovde ima, jos i kad se doda da se mrzi as nad asovima u belom sportu O o ....

znanje-imanje

pre 9 godina

Nakon prvog kola AO napisao sam da Rafa-Novak nisu favoriti zbog bangavih loptica. A kada se povela uobičajena diskusija oko žreba Wimbldona napisao sam da je bitnije odmotavanj - ko naleti na nekog raspoloženog a ko naleti na nekog iscrpljenog dugim prethodnim mečom. Ali pre svega ono najbitnije i sada se vidi da je to odlučujući faktor - izakanost igrača. Uostalom eto ga i svetsko fudbalsko prvenstvo - najjači timovi sa najviše zvezda EuroLige teško se nose sa odmornim, kondiciono spremnijim i povredama manje raubovanim timovima.
Novak i Nadal su došli bez treninga te Rafa ispade. Danas se to vidi i na Mariju i u polufinalu polufinalu će Dimitrov biti favorit zbog fizičke prednosti! Evo drugog seta i pada Novaka. Evo trećeg - neiskorišćena brejk loptu na 2:1 u 3. setu ćemo pamtiti po zlu!
Kako god da bude smešni su napisi o "psihički nesigurnom" Novaku. On glavom izvlači ono što sada u telu nema. Međutim Marina sada oće ko foku i biće vrlo vrlo teško, kao što sam napisao u najavi. Ostaje nada da se Nole smiri i da na rezervi čeka i bolje iskoristi ono što u 3. setu nije.
Od ljubitelja tenisa očekujem bezrezervnu podršku Novaku bez obzira na ishod!

Matematicka gimnazija

pre 9 godina

@ok Ja razbijala i republicka i savezna takmicenja u osnovnoj. A u srednjoj isla i na Olimpijadu. Dva puta! ;) Tako da ne mozes da komentarises! Pali boranijo! Idemo Nole!

Goran

pre 9 godina

Novaka ne moze nista vise zaustaviti da osvoji Vimbldon. Ne mogu da se opredelim koga bi vise voleo da Novak pobedi u finalu, ali bi mozda najvise voleo da igra protiv Nika cisto da se zna ko u svetskom tenisu vozi traktor a ko otvara kapiju.

Pera

pre 9 godina

"Dragi susjedi naučite gubiti.
(Čilitos, 02. jul 2014 17:06)"

Bolje je ipak da se vi, susedi, bacite malo i na tenis, s obzirom da od veštine gubljenja teniskih mečeva nema mnogo vajde.

Vlada

pre 9 godina

6:1, 3:6, 6:7, 6:2, 6:2

Novak osvojio 27 gemova, Marin 18. O cemu vi pricate, covek ni blizu nije bio. GS se igra u tri dobijena, skoro pa se zaboravlja... Potpuno rutinska pobeda, jedino je pad usledio tako da je delovalo malo dramaticnije

Zrnce

pre 9 godina

Pojedinci jedva cekaju da Novak izgubi ne mec, ne set, nego poen pa da likuju. I srecni su oni bili i sve do 5. seta verovali u njegov poraz, spremili se da slave i dele pametne komentare, kad ono - pobeda! Novak mozda nije u najboljoj formi, igra promenjivo, od sjaja do ocaja, ali i tako pobedjuje. Sta bi tek bilo da je u vrhunskoj formi? Novak je najbolji teniser sveta, svidjalo se to nekom ili ne! Najbolji, a nas! Zasto to nekima smeta?

Ivan

pre 9 godina

Susedi, ste se ponadali a? Ma Nole je majstor svog zanata čak i kada je u mislima potpuno van terena kao što je danas bio slučaj! Više je u mislima već bio na svojoj svadbi, negoli na terenu br.1 Wimbledona!!! Ali čak i takav on je jednostavno SVETSKI AS i zna kako da preokrene meč u svoju korist i dobije ga!

P.S. Inače, sve čestitke Marinu Čiliću, dao je sve od sebe da ne izgubi i 10.jubilarni uzastopni put od Noleta, ali eto, šta da se radi, Nole je Nole...

dokona

pre 9 godina

Frustrirajuce je kako Novak ne koristi sanse. Prvenstveno za njega, naravno, ne mislim da je njemu gore nego meni koja sedim u klimatizovanoj sobi, iako se bas, bas nerviram i vicem. Ona greska na mrezi na break loptu, haos. Ajmo Noli, vreme je za break.

Одакле нађе Бекера за тренера

pre 9 godina

Никакав 1. сервис, маса неизнуђених грешки, слаба концентрација, недостатак среће, Чилић погађа линије. Тешко, врло тешко. Али упркос свему, у овом мечу се не пита Чилић. Само се чудим где је нестало оно Ђоковићево самопоуздање?

Gajetano

pre 9 godina

Bravo Majstore! Pa ipak...

Kakva agonija od meca za sve Novakove navijace. Koliko je Novak bio izvan fokusa u 2. i 3. setu govori i podatak da nije ubo niti jedan celindz, a realizacija brejk lopti je tek katastrofa: u ova dva seta zajedno (koje je izgubio) Novak je imao realizaciju 1/9, a Cilic neverovatnih 2/3.

A pocelo je sve kao iz snova. Novak solidan, Cilic ne moze da se sastavi, i Novak lagano uzima 1. set. Cilica i u 2. setu nastavljaju da izdaju i servis i forhend, njegovi najverniji udarci. Ali dogadja se ono najgore: Novak tone u mracne dubine duse, redjaju se greska za greskom, i Marin ni kriv ni duzan osvaja set. Kad je vec tako brutalno upropastio priliku da u drugom setu lagano privede mec kraju, u trecem se dogadja neminovno: Lady Luck izdasno prelazi na drugu stranu, Marin pogadja vinere i reketom i ramom, lopta od vrha mreze uvek pada na Novakovu stranu, i naravno 2:1 za Cilica. Posle toga su stvari dosle na svoje mesto, pre svega jer je Marinu ponestalo snage.

No dobro, to je bio onaj mec koji nam Novak po pravilu priredi na svakom GS. Kada to pregrmi, sve je drugacije. Sreca je ipak dosla sa neocekivane strane. Ispade Marej, protiv Grigora bice mnogo, mnogo lakse. Ufff...

Daniel

pre 9 godina

Bravo Nole a vi ljubomorci mozete samo da mu pljunute pod prozor. Covek za sat vremena zaraduje sto vi necete za zivota ko ste vi da kritikujete?

Nlavrnja i Oddball brane slobodu govora na b92 forumu

pre 9 godina

Čilić je imao dosta sreće u drugom i trećem setu, Đoković je radio neviđene gluposti na brejk loptama. U svakom slučaju od zamalo užasnog dana otvorilo se Đokoviću, već dva od tri tiranina su ispala, svaka čast Dimitrovu i Kyrgiosu. Još da Feđa ispadne, idem se napiti.

opa

pre 9 godina

djokovic je na nizbrdici na pocetku treceg seta. bojim se da ovo nece dobro zavrsiti. a tamo dimitrov vodi 2:0 protiv mareja. ako sada ne iskoristi sansu,djokovic je u ozbiljnom problemu u buducnosti.

Mr No Name

pre 9 godina

Hajde sad da je iskritikujemo Stefana Nemanju, Dusana silnog, Vuka Karadzica, Dositeja Obradovica, Teslu, Milankovića, Milosa Obrenoviću, Karađorđa, Zivojina Mišića, Rudjera Boskovića, Divca, Saleta Djordjevica, Zeljka Obradovica, bracu Grbic.. U kakvoj zemlji ja zivim??!!

ccc

pre 9 godina

Skinu kacket, promeni patike i odmah bolji servis , igra i pobeda. I dalje Novak ne koristi brejk lopte u vecem procentu. U jednom trenutku je imao 12 a iskoriscene samo dve. Losije serviranje i zato je gubio 2-1. Dobro je sto je podigao nivo igre i poboljsao servis, sto je bilo i ocekivano. Morao je da proradi kad tad i do kraja nije bilo problema. Nadam se da protiv Dimitrova nece imati ovakve oscilcije mada verujem u Novakovo iskustvo kada je i 5 setova u pitanju. Samo napred do finala.

Jota

pre 9 godina

Mnogo negativnih komentara na racun Novaka u samom toku meca.

Ne razumem sve te osobe koje bi mozda i volele da Novak izgubi.

Na kraju krajeva, niko ko iskreno voli tenis ne ostavlja komentare za vreme meca, vec uziva u samoj igri.

Novace sve cestitke na pobedi, a svim negativcima moje iskreno zaljenje.
Ako su svi ti koji salju negativne komentare uopste tvoji navijaci.

v

pre 9 godina

Kud ga Novak nije slomio u prvom gemu drugog seta. Sad ce opet da se preganjaju. Novak ide tezim putem. Sve u svemu ocekujem 3:1 na kraju. Idemo Noli! Nemoj da spavas sinko.

nesa

pre 9 godina

A kad bude pobedio onda ce oni koji su pisali negativne komentare o Novaki da ga dizu u nebesa. Da li ste vi normalni. Uradite 1% u zivotu kao on pa komentarišete. Nemoze svaki mec isto,nemoze se uvek pobedjivati. On igra za sebe,a ne za vas negativce,ali svojim pobedama promivise i srbiju i vas,tako male i nedostojne.

NoleCar

pre 9 godina

Cestitke na pobedi! Bilo je tesko, ali pobeda je bitna. Ne znam je li jos ko to primetio: Novak krene prvi set da gazi, a protivnik krene slabije uz dosta gresaka i Nole lako osvoji prvi set. On krene sledeci isto, a protivnik prestane da gresi i krene da igra i onda Novak ima problem, jer se navikao na onu igru iz prvog seta. Kad se malo povezao (dva seta ovog puta), dobio je poslednja dva bez problema. :)

veliki strumf

pre 9 godina

Jeste me zestoko nervirao, ali... Dosta cesto sampion Vimbldona jedan od svojih meceva dobije posle preokreta nakon 0-2 ili 1-2. Nole je zaj preduslov ispunio. Dakle...

Aleksandar

pre 9 godina

Ako novak nastavi igrati ko u zadnjem...osvaja vimbldon.
Zadnji set je bio fokusiran 101%.
Svaka mu cast.
Ajde nole, pojedi tu travu opet!!!

Ja

pre 9 godina

Ajde, lepo kući, pa ženidba, dobrotvorni rad, pomaganje ljudima... Kada budeš imao 35 godina, počni da igraš tenis. Uzeo si Borisa, i sada gledam kojekakvog foliranta. Inače, moj burazer se oženio pre dve nedelje, pa šta! I pre je radio ko lud, i sada radi ko lud. Naravno, on nije folirant!
(navijach, 2. jul 2014 16:52)

Sve si lepo objasnio, samo nisi naveo sta ti radis u zivotu osim sto laprdas i dangubaris. Ugledaj se bar na brata ako ti nije Nole dovoljan.

Prorok

pre 9 godina

Nole bravo! Svaka cast majstore! Sledeci naslov neka glasi : Novak ponovo prvak sveta! Bravo ljudino i kosmopolito.Sitne duse mogu da,zna se vec sta.
Pravi,i gotovo redak primer dobrog coveka i sportiste.Sa svima fino i jedini covek koji bas na pravi nacin reprezentuje ovu nasu napacenu Srbiju.
Dace Bog da imamo jos , bar slicnih,ljudi kao sto je Novak DJokovic!Sve cestitke i Cilicu na fer borbi, i ponasanju.

novica

pre 9 godina

Cilic odlican, treba samo vise radit na kondiciji...nakon treceg seta ostao je bez snage...Đoković na kraju ipak odigrao kako zna i zasluzeno prosao u polufinale. Trebat ce bit bolji protiv Dimitrova, nezgodan je to igrac.

nebojsa

pre 9 godina

federer osvaja zgazice novaka u finalu ako uopste prodje idemo roger!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (radarko, 2. jul 2014 19:58)

Novak osvaja zgazice Federera u finalu ako uopste prodje idemo Nole!!!!
P.S. Samo ispravljam, "gramaticke" greske!

Ma kako da ne

pre 9 godina

Kako ima ovoliko smesnih ljudi to je strasno. Covek ne sme set da izgubi odma padaju komentari "pakuj se, idi kuci, zenidba". Pa dokle bre vise, preterali ste svaku meru. Mec se igra u 5 setova, ako ste upoznati sa pravilima tenisa. Pola vas ovde i ne gleda mec nego samo rezultat i komentarisu svakojake gluposti. Izadjite vi na teren i pobedite svaki mec 3:0.

Djuretina

pre 9 godina

Beli lukac i slanina protiv morske hrane! Sta ti je izdrzljivost! Dao mu malo fore, ovaj im'o srece, a onda ga satr'o Nole u cetvrtom i petom... Bravo majstore! Ali sve cestitke i Cilicu za otpor!

Stevan

pre 9 godina

Ноле се тек сад пробудио, у 4том сету. Идемоооо! Драње Ћилића сад! Ноооооле

pesadinac

pre 9 godina

Samo bez panike, sve ce doci na svoje mesto.
Cilic ce izgoreti od nestrpljenja da sto pre pobedi i to ce Novak znati da iskoristi. 3:2 za Novaka.

Realan

pre 9 godina

Da li svi moraju da se dotaknu Novakovih para i tome kako treba da ih poklanja nekome? Njegov novac, njegova stvar sta ce sa njim da uradi! Ova drzava sa ovakvim narodom ga ni ne zasluzuje, vi zasluzujete onu amatersku fudbalsku smejuriju i nista vise! Ajmo, Nole!

ajdeee

pre 9 godina

Idemo, idemooooo! Uvek bezrezervna podrska, i da si najgori, bolje nemamo. I zato, za sve sto si nam do sada dao, puno radosti, nikad ali nikad te ne otpusujem dok sudija ne oznaci kraj! Do zadnje lopte, do zadnjeg sekunda uz Novaka. Evo ga break u petom. Pozitivne misli prizivaju pozitivne dogadjaje. Ovi koji su Novaka otpisali, mogli bi da probaju, zivot je mnogo laksi i lepsi. I ne znam zasto Novaku zameraju malodusnost, zar ne vide da su njihovi komentari bas takvi. Takva nam je nacija ljudi, a posle se pitamo sto smo tu gde smo. Cim krenu kola nozbrdo, to je to. Epa nije, evo ga jedan nas, prkosi tome, igra na londonskoj travi. Mozda nije idealan, ali ke daleko bolji od vecine nas.

Ministar

pre 9 godina

Cini mi se da je ovo Djokovic mogao mnogo ranije da rijesi...Onaj trenutak u trecem setu kad je promasio zicer i istovremeno brejk,cini mi se da je odlucio taj treci set. Ja ne mogu da shvatim da se muci u 2 i 3 setu i onda ga ovako lagano dobije zadnja dva...

veliki strumf

pre 9 godina

Ama ovo vec postaje precesto u Novakovoj igri da ima zute minute kada 2-3 servis gema ocajno odservira i odigra i obavezno pretrpi jedan brejk. Marin ama bas nista posebno nije odigrao u 2. setu, serva vise nego prosecna, ali je Nole citav set odigrao tako mlako da me to kod njega sve vise nervira. Ubijenog protivnika sam neverovatnim greskama vraca u mec. Evo i sam pocetak 3. seta izuzetno spor, pasivan je, stoji 2-3 metra iza linije. Nadam se da ce se brzo probuditi.

Bokanegra

pre 9 godina

Bez obzira na sve, Nole ovo ipak dobija! Drugi i treći set je odigrao vrlo loše, ali se u četvrtom vratio. Samo da dobije ovaj četvrti, u petom će pritisnuti gas do daske. Džaba se nadate Novakovom padu. Nole uzima Vimbldon!

Danac

pre 9 godina

2:2 u setovima, mada je Nole mnogo bolji igrac, morace agresivnije da bi dobio ovog napaljenog 10. put.
Kako god da bude, Nole, ti si nas sampion.

ajdeee

pre 9 godina

Vreme je za budjenje! Sad ili nikad. Igraj covece, igraj! Evo ga brejk u cetvrtom. Moras ti da prvagnes, jednostavno moras. Poceo je dobro, ubitacno, onda je spavao, pa je i u trecem spavao, i sad jr dogorelo. Sto je Cilic igrao, igrao je, sad moras ti. Ne moze da drzi on duze taj nivo od tebe! Ne moze i tacka. Seti se ko si Nole. Od mene samo podrska, uvek, i kad si najbolji i kad si kao danas los, da ne kazem nesto gore, nemam prava.

Pablo

pre 9 godina

A da sačekate da se završi meč pa da napadate čoveka ako baš morate. Nole nas je valjda navikao da se vadi iz ovakvih situacija.
Ako i izgubi nije smak sveta, ovo je ipak samo igra.

nebojsa

pre 9 godina

@nebojsa
Kad vec ispravljas greske, raspitaj se malo sta su zarezi, tacke, interpunkcijski znaci....
(gr, 3. jul 2014 16:42)

Gospodine, Vi, ocigledno, ne shvatate ironiju, tekst je bio Vas sa
zamenjenim licnim imenima, s' tom razlikom, sto sam ja, za razliku od Vas, imena napisao velikim slovima.