Fudbal 222

Nedelja, 29.06.2014.

21:30

Kostariki triler sa tačke, istorija i četvrtfinale!

Reprezentacija Kostarike napravila je najveći uspeh u istoriji, pošto je u dramatičnom meču osmine finala Mundijala savladala Grčku posle penala 1:1 (5:3).

Kostariki triler sa taèke, istorija i èetvrtfinale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

222 Komentari

Sortiraj po:

Zabezeknut

pre 9 godina

Ok ljudi slazem se da su Grci igrali uzasan fudbal ali ja ne videh da se Kostarika uopste razlikuje od njih po stilu igre. Isti ocaj kao i Grci.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Najjači su mi ovi likovi što kao ne navijaju za Grke jer su zviždali na smrdoslovensku himnu, ha, ha, ha! Pa to je jedna od najboljih stvari koju su ikad uradili! Večno im hvala na tome.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Sa cime su nas Grci toliko zaduzili da se mnogi pale na njih ?
Nisam cuo za neku njihovu pomoc kad su bile poplave .

Čime su nas zadužili !? Pa, na primer, prihvatili su raširenih ruku Srpsku vojsku posle albanske golgote. Malo li je ?

Ludak!

pre 9 godina

Sa cime su nas Grci toliko zaduzili da se mnogi pale na njih ?Nisam cuo za neku njihovu pomoc kad su bile poplave .Čime su nas zadužili !? Pa, na primer, prihvatili su raširenih ruku Srpsku vojsku posle albanske golgote. Malo li je ?
(Zmaj Ognjeni Vuk, 30. jun 2014 02:17)
Morali su,Francuska i Rusija su to odlucile,citaj,svatices...

Marko

pre 9 godina

Simpatisem Grke. Rado letujem dole kad finansije dozvole. Ne mislim da mi igramo bitno bolje, izuzev par meceva nadahnuca tokom niza proteklih godina. Borili su se koliko su mogli. Ipak, zadovoljan sam zbog Kostarike. Veliki uspeh za malu zemlju. Savladali su Urugvajce, Italijane, nisu izgubili ni protiv Engleza. Grci su "uzjahali" srecu u dovoljnoj meri. Preziveli su grupu sa solidno jakim selekcijama golom iz penala u 93. minutu, opet su dali gol u nadoknadi, dugo su imali igraca vise, nisu nista uradili u produzetku i na kraju su, mislim, zasluzeno ispali. Zao mi je Gekasa, delovao je "sumnjivo" pre izvodjenja, sav je bio unezveren i pometen. Nekom je morao i golman da odbrani. Na kraju, da uzivamo u fudbalu, a ne 0:0, 1:0, 0:1.

Maximus

pre 9 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! BRAVO KOSTARIKAAAAAAA!!!
JOJ, ŠTO MI DRAGO ŠTO STE OVE VEZARE GRČKE POSLALI KUĆI. TOTALNO NETALENTOVANA NACIJA ZA FUDBAL I SPORT UOPŠTE KOJA SVE DOBIJA NA ČISTU SREĆU. BRAVO JOŠ JEDNOM !

stole

pre 9 godina

Pa jel moguce da Grci imaju najvecu pomoc sudije koja je ikad vidjena na ovako ozbiljnom takmicenju. I opet ne mogu da pobede.
Mi bre prosli put 2 puta igrali rukom i sve videse sudije. Ovima niko nista ne vidi, cak ni bar 5 zutih koje je Karagunis trebao da dobije, a zavrsio tekmu bez kartona!

Prota

pre 9 godina

za ove pametnjakovice koji se pozivaju na slovensku bracu recicu samo: daa, Grci su nam u svemu najblizi, mentalitetski, kulturoloski...kako god hocete...zbog mesavine Mediterana I Orijenta I uticaja iste religije. To je stvar znanja a ne nagadjanja I ko bi sta vise voleo. I drugo, lekcija iz Istorije I Antropogije...malobrojni Sloveni su dosli I pokorili 5x brojnije (minimum toliko) romanizovano stanistvo, asimilovali da, ali cije gene nosimo? mislite o tome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maki, 29. jun 2014 23:27)
PA TURSKE NARAVNO.

nikola

pre 9 godina

Najgore sudjenje na nekom velikom takmicenju u istoriji sporta.Znaci u proseku se po utakmici sudi jedan ili vise penala koji nemaju ni p od penala ili se ne sudi neki cist penal.Na to kada dodamo jos brdo regularnih golova koji nisu priznati ili golova iz ofsajda koji su priznati...
Drago mi je zbog pobede Kostarike,bili su bolji do onog iskljucenja njihovog igraca,nije im dosudjen cist penal,bili prvi u grupi i pobedili Urugvaj i Italiju,a u nebitnoj utakmici nereseno sa Engledskom,ako nisu zasluzili prolaz ne znam ko je,a sa druge strane Grcka i njen antifudbal,a vec su prosli grupu u nadoknadi vremena.Moze Kostarika da iznenadi i Holandiju(ako su mogli Urugvaj,Italiju i Englesku).

slayer

pre 9 godina

nije nijedan tim nesto posebno, ali iskreno costa rica nije zasluzila da ide dalje. izgubio sam puno respekta prema njima veceras kad ih vidim kako se valjaju po terenu i da golmanu treba 30-40 sekundi da ispuca loptu. u jednom trenutku su se 3 njihova igraca valjala bo terenu.
nije ni grcka nesto posebno ali su se trudili zadnjih 60 minuta i isli napred. nesto nekarakteristicno za grcku.
uostalom, zasto da ne navijam za komsije.

Gajetano

pre 9 godina

Ludnica od utakmice, ludnica od prvenstva! Izvodjenje penala bilo je na 3x vecem nivou od penal serije Brazila i Cilea. Bravo za Kostariku!!!

Veliki naklon i za Grcku. Cudo je da su se uopste plasirali na SP, jos je cudnije da su prosli grupnu fazu. Talije kakve jesu dobili su Kostariku u osmini finala, jos pride igraca vise sat vremena, i stigli do penal zavrsnice. Tu ih je sacekao verovatno najbolji golman ovog SP Keylor Navas, i tu im je bio kraj... Grci su ludi za sportom, za fudbalom najludji, tesko ce im pasti ovaj poraz. Ova prelepa zemlja ima i srce i dusu, a kako sa svojim skromnim resursima prolaze na velikim takmicenjima je za duboku analizu. Mozemo mnogo nauciti od njih.

Znaci polufinale ipak Holandija-Argentina, to ce biti fudbal za uzivanje.

konačno

pre 9 godina

Konačno da Zevs okrene leđa ovim svojim Grcima i da nagradi ove Kostarikance koji sa deset igrača od 66 do 120 minuta izdržaše, čak i blagu naklonost sudije. Dosta je bilo s"maranja od Samarasa i njegovih saigrača

Komsijina Krava

pre 9 godina

Okrutni su ovi penali i zao mi je Gekasa, ali Grcka sat vremena s igracem vise nista nije napravila, dosta su i dogurali s ovakvom igrom.

Joka

pre 9 godina

Za mene Grci ne postoje od 1995 a znam da mnogo Srba gaji neka osecanja prema njima, smatram da su pokazali svoju velicinu te 95 mozda gresim ali jednostavno to je moje misljenje, sto ne znaci da nisam za njih navijao. Pozdrav

Strom

pre 9 godina

Ovo je bila jedna od najodvratnijih utakmica koje sam gledao u zivotu. Ne znam da li su fudbaleri oba tima vise silo.ali loptu ili gledaoce ovog meca. Ni jedni ni drugi nisu za drugi krug a pogotovu ne za cetvrtfinale.

pa da

pre 9 godina

Cekaj kazete anti fudbal ovo ono pogledaj te kostariku taktika 5-4-1 od kad dali gol samo padaju na terenu odugovlace i ciganisu se e onda navijaj te za takav fudbal

Misa

pre 9 godina

Ima boga. Grci su grubi, teski, non stop se zalili, sudija je progledao kroz prste mnogo put. Faul za crveni je bio blag prema nekim njihovim faulovima koji su ispraceni sa no no. Drago mi je da je Costa Rica prosla dalje, zasluzili su posle pobeda nad Italijom, Engleskom i Urugvajem.

Labud

pre 9 godina

E tako dosta vise s njima. Imaju srecu pri zrebanju na konto nerealno visoke pozicije na fifa i uefa lestvicama. Imali i laku grupu. CR izbacila dva sampiona, a sada i ove.

Mrtvac

pre 9 godina

Neko rece ovde da nece da navija za Grke zato sto su nam zvizdali. A onda ce navijati za Kostariku koja je inace prva u svetu priznala Kosovo. Hocu da kazem koji je to glup nacin da odredis za koga ces ili neces da navijas...

pera

pre 9 godina

E ovako se gine na terenu za drzavni tim, a ne kao ovi nasi lipicaneri, ne mogu da potrce bednici.. Svaka cast i jednoj i drugoj ekipi, obe zemlje mogu da budu ponosne na njih.

Borhes

pre 9 godina

Kada bi nam priuštili da gledamo jednu, bar jednu utakmicu bez glasa komentatora

Zamislite čujete samo navijanje na stadionu, zvuk lopte kada je šutnu, dovikivanje sa klupe... i nema komentatora koji se prose.....

KUM

pre 9 godina

Karagunis je stariji od Stankovica, izgleda ko da mu je brat rodjeni, ali i sa ovoliko godina igra srcanije za reprezentaciju nego sto je Stankovic ikada igrao i kada je bio u najboljim godinama.
(Mare, 29. jun 2014 23:02)

Lepo reci da si grobar i da ga mrzis jer je Zvezdas,i sto je oborio rekord i sto nikad nije odbijo poziv reprezentacije i nije glumio 'zvezdu' iako sa punim pravom je mogao.Sta je vama on skrivio meni stvarno nije jasno,on je CENTRALNI VEZNI bio,sta ocekujes od njega? Da daje golove redovno? Smarate vise bre!

vlada

pre 9 godina

Pa ako grci dobioju ovo ja ću stvarno da se koknem.
Najgori fudbal su pokazali u grpnoj fazi u poredjenju sa svim ekipama koje su pršle a i u poredjenju sa većinom ekipa koje nisu prošle!
Na sve to je i Brazil prošao koji realno nije pozao mnogo a i čile je bio bolji rival u toj 1/8 finala!
Koliko e dobro prvenstvo bilo u takmičenju po grupama, toliko su loše tekme u knock out fazi!

veerghoen

pre 9 godina

Наша браћа су јер су нам много пута помагали, подржавали, бранили нас. Нису признали Косово, браћа су нам по вери православној и по великој подршци у ратовима.

Zagor

pre 9 godina

Grci su panjevi, ovo sto oni igraju je anti fudbal, dosadno za gledanje. Bez ritma, bez sansi, samo bunarenje...Sa igracem vise oni i dalje igrali defanzivno sa 4 panjeva u zadnjoj liniji...

realno

pre 9 godina

(milan, 29. jun 2014 22:06)

tvrdiš kako se pamti samo rezultat a naveo si 10 primjera gdje je loša igra rezultirala prolazom. ne, ne pamti se samo rezultat, dapače, svi znaju kako igra Grčka, nekima odgovara to gu******, nekima ne. ali pamti se, ja prvi ću pamtiti dok sam živ. jedino im svaka čast na neodustajanju i borbenosti, od njih to moramo pokupiti, ali igra im je nula.

Stefan

pre 9 godina

Moj novi idol je Kembel. Covek je sve vreme bio na sredini terena, tukao se sa odbranom Grka i cekao kontre, a bukvalno nije mogao da stoji na nogama. Svaka mu cast...

Herzeg

pre 9 godina

Auuu brate ovi Grci nisu normalni... Kako igraju osvojice prvenstvo na kraju , kao one godine u Portugalu
(sa terena, 29. jun 2014 23:57) veceras zavrsavaju mučenje cijelog svijeta, već sutra su u avionu...

rio

pre 9 godina

U ovako vaznoj utakmici u posljednjoj trecini utakmice, kad ti ekipa ima vodstvo, napravit onakav prekrsaj za drugi zuti i isključenje u situaciji koja je sve samo ne opasna je u najmanju ruku debilno. Mislio sam da je ova ekipa pametnija. I trebate ispasti. Koju ste mi lovu unistili. Pa ovi grci im 11 na 11 ne bi gol dali do sutra.

Al Kos

pre 9 godina

Šta li lupate o kvalitetu. Obe reprezentacije bi nas lagano odrale,naročito Grci. A to koliko grčkih reprezentativaca igra u Kalču - 6 , a naših ? A da nisu Mihini puleni. Mislite o tome. Mi ni Panamu nismo dobili, a večito smo ubedjeni da smo neko i nešto , smejemo se drugima , a mi ?

KUM

pre 9 godina

Kako mi Grci mogu biti braca kad imam samo jednog brata ?
(xyz, 29. jun 2014 23:59)

Orthodox brothers su,i nisi uopste duhovit ako to pokusavas

cacanin

pre 9 godina

Kako mi Grci mogu biti braca kad imam samo jednog brata ?
(xyz, 29. jun 2014 23:59)

A i one zvizduke Evropskim sampionima u kosarci kad ovi sto su DOMA pobegli sa postolja im ne mogu zaboraviti.

Gerov

pre 9 godina

daj,bre vise odluci se kako se zove covek-Samaras ili Samaris?!
(satelit, 29. jun 2014 22:59)

Hahaha... da se maki nasmejem uz ovu glupu utakmicu!

Ima ih dvojica!
Giorgios Samaras i
Andreas Samaris!

A ti po sistemu plavuse - da li se pravilno kaze Irak ili Iran?

Splico

pre 9 godina

Nije normalno koju sricu ovih antinogometaši iz Grcke imaju.cist penal za Costa Ricu nije dao, a penal protiv Afrikanaca u 93. nije postojao. Pa sada opet u 93. minutu izjednacenje protiv 10 Costa Ricanaca, koje je sudac pokrao

Nishlea

pre 9 godina

Navijam za Grčku samo zato što su preslikani mi. Ej. od 66 minuta imaju igrača više a igraju kao babe. Nerviram se kao da gledam naše. Definitivno balkanski mentalitet. Nikad sa ovih prostora niko ne ume da zada završni udarac i da nokautira protivnika. Zato je Đoković fenomen sa Balkana.

о шонеси

pre 9 godina

то је та разлика кад на голу имаш голмана и кад имаш неког лика типа Карнезис

Лука Лабан

pre 9 godina

Ништа смешније,него када Грчка ,,притисне" неку репрезентацију..Колико је то трагично.Ко год да прође,згазиће их Холандија,а и треба..Грчка =антифудбал

zdravko

pre 9 godina

Ovo SP bi bilo najbolje ikada da je bilo bolje sudjenje. Kakve god da su utakmice, sudije ih zasene. Kostarikanci osteceni za cist penal, sta ce sve te tehnologije, kad je sudjenje sve gore i gore?

milojko pantic

pre 9 godina

prvi deo epskog okrsaja dva fudbalska giganta protekao je u medjusobnom odmeravanju snaga dve tehnicki i takticki besprekorne ekipe. u drugom poluvremenu ocekujemo fudbalsku rapsodiju, tj. finale pre finala, pa neka bolji pobedi.

Mare

pre 9 godina

Karagunis je stariji od Stankovica, izgleda ko da mu je brat rodjeni, ali i sa ovoliko godina igra srcanije za reprezentaciju nego sto je Stankovic ikada igrao i kada je bio u najboljim godinama.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Hahahahaha ko nije znao tamo posle crvenog da ce Grci izjednacit u sudijskom???
Tacno su pokupili svu srecu ovog svijeta u zadnjih 10-15 godina sto se fudbala tice

najrealnije

pre 9 godina

Nvijate za Grcku koja igra najdosadniji fudbal ikada samo zato sto su pravoslavci? Blago vama! Navijam za lep fudbal i stvarno zelim Grckoj da se nikada vise ne plasiraju na bilo koje prvenstvo!
Rusi, Grci, Srbi...izgleda da pravoslavnim zemljama treba zabraniti da igraju najdosadniji moguci fudbal!
Ova utakmice veceras je uz Nigerija-Iran i Grcka-Japan najdosadnija do sada!!!

о шонеси

pre 9 godina

овај Карнезис је тешка превара од голмана, скоро нисам видео лошије постављање при шуту, лопта путује 4 секунде до гола, Карагунис би оно одбранио ногом

Markoni

pre 9 godina

Samaras je pokretljiv koliko i seafor na Kanarevom Brdu. Čak će se i semafor na Kanarevom Brdu vremenom nakriviti koji milimetar, ali Samaras ne. On stoji, ponosito, zacementiran u ofsajdu, i prkosi vetru. Eventualno može dati gol ako ga lopta pogodi u glavu. Mada isto tako se lopta može odbiti i od semafora, a semafor 'leba ne traži.

maki

pre 9 godina

za ove pametnjakovice koji se pozivaju na slovensku bracu recicu samo: daa, Grci su nam u svemu najblizi, mentalitetski, kulturoloski...kako god hocete...zbog mesavine Mediterana I Orijenta I uticaja iste religije. To je stvar znanja a ne nagadjanja I ko bi sta vise voleo. I drugo, lekcija iz Istorije I Antropogije...malobrojni Sloveni su dosli I pokorili 5x brojnije (minimum toliko) romanizovano stanistvo, asimilovali da, ali cije gene nosimo? mislite o tome...

ferdinand

pre 9 godina

Slazem se sa svima koji se secaju Atine i EP u kosarci '95. Navijanje 20.000 Grka protiv nas i sramno omogucavanje jos sramnijeg odlaska kosarkasa Hrvatske sa postolja, u trenutku kad nama dodeljuju zlato. Zato za Grke, skoro nikad necu navijati. Cuj, nasa braca...

draganbb

pre 9 godina

Niko nigde da napiše da je penal Grčke protiv Obale Slonovače nije postojao i da je to najveća sudijska krađa na SP. Nikakav dodir nije postojao između igrača, nego samo odlično odglumljen pad. Bez tog penala u poslednjem minutu, Obala slonovače bi zasluženo igrala sada protiv Kostarike. Nadam se da će pravda biti zadovoljene pobedom Kostarike.

milan

pre 9 godina

Citam kako mnogi izjavljuju da Grcka igra dekadentni,zaostali fudbal.
Fudbal jeste bio leprsaviji nekada,dok nisu pocele da ulaze velike pare i dok nije industralizovan.Efekat fudbalske industralizacije je doveo do manje dopadljivog fudbala.Ti i njihove pristalice ,koji su direktno za to odgovorni ,sada ne vole kad neko igra 'dekadentni' fudbal i iskljucivo juri rezultat.
Zar nisu Italijani par puta na taj nacin osvojili prvenstvo;cak i Brazilci.Spanska tika taka nije privlacna za svakog.Da li se secate da je Spanija dala Portugaliji gol iz ofsajda ,koji ih je odveo u cetvrtfinale?!
Ne znaci da propagiram neatraktivan fudbal,ali samo rezultat se na kraju vrednuje i pamti.
Da li je u redu da zato sto neko igra leprsavije dobije poklon od sudije i izbaci 'dekadentnu' ekipu autsajdara,a nije bio u stanju da postigne gol celu utakmicu.Da li je u redu da Spanija da gol iz ofsajda i postane prvak,a mogli su da ispadnu u osmini finala.Da li je u redu da se mesi tolerise zato sto je mesi i roben zajedno s brazilcima,koji jedva cekaju da padnu,kao da ih je oduvao ciklon?!Ako je to u redu,onda zaboravimo fudbalska pravila.
Zasto fifa ne razmislja malo o regulaciji ofsajda modernim tehnologijama,umesto sto pravi krugove od pene oko lopte.Koliko nepravde do sada.A sudijsko uverenje i intenzitet prekrsaja ;pa cista smejurija,ko koga pravi na budalu.Nek definisu sta je penal u 100 tacaka,a ne da pricaju o intenzitetu.
Grcka Hellas do cetvrtfinala!

riki rubio

pre 9 godina

Fali ovde zavrsnica blizu mreze... Jel ima Pit Sampras dvojno drzavljanstvo pa da udje u drugom poluvremenu? Kombinacija Samaris, Samaras, Sampras bila bi ubitacna :)

zlonenameran

pre 9 godina

kako neko moze da navija da drzavu koju ne moze da nadje na mapi plus protiv Grcke? Verovatno isti oni sto navijaju za Kroasane i ljiljane... Ajmo pravoslavna braco, hrabro i smelo, a pre svega pametno!!!

MariannaMihailidi

pre 9 godina

Kakvi smarachi ovi kladionicari + croasani i zeleni. Pazi da navijam za nekakvu Kostariku? Da bre,za Istocni Timor i Samou il' 30% drzave BiH.Svasta kakve gluposti.

KUM

pre 9 godina

Zasto Nemanji Maticu ne daju glavne utakmice? Ne mogu vise da slusam Strajnica i Acu Informaciju,ovaj decko je jedini pravi strucni fudbalski komentator.

Mare

pre 9 godina

Karagunis je stariji od Stankovica, izgleda ko da mu je brat rodjeni, ali i sa ovoliko godina igra srcanije za reprezentaciju nego sto je Stankovic ikada igrao i kada je bio u najboljim godinama.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Hahahahaha ko nije znao tamo posle crvenog da ce Grci izjednacit u sudijskom???
Tacno su pokupili svu srecu ovog svijeta u zadnjih 10-15 godina sto se fudbala tice

najrealnije

pre 9 godina

Nvijate za Grcku koja igra najdosadniji fudbal ikada samo zato sto su pravoslavci? Blago vama! Navijam za lep fudbal i stvarno zelim Grckoj da se nikada vise ne plasiraju na bilo koje prvenstvo!
Rusi, Grci, Srbi...izgleda da pravoslavnim zemljama treba zabraniti da igraju najdosadniji moguci fudbal!
Ova utakmice veceras je uz Nigerija-Iran i Grcka-Japan najdosadnija do sada!!!

ferdinand

pre 9 godina

Slazem se sa svima koji se secaju Atine i EP u kosarci '95. Navijanje 20.000 Grka protiv nas i sramno omogucavanje jos sramnijeg odlaska kosarkasa Hrvatske sa postolja, u trenutku kad nama dodeljuju zlato. Zato za Grke, skoro nikad necu navijati. Cuj, nasa braca...

Markoni

pre 9 godina

Samaras je pokretljiv koliko i seafor na Kanarevom Brdu. Čak će se i semafor na Kanarevom Brdu vremenom nakriviti koji milimetar, ali Samaras ne. On stoji, ponosito, zacementiran u ofsajdu, i prkosi vetru. Eventualno može dati gol ako ga lopta pogodi u glavu. Mada isto tako se lopta može odbiti i od semafora, a semafor 'leba ne traži.

Ludak!

pre 9 godina

Sa cime su nas Grci toliko zaduzili da se mnogi pale na njih ?Nisam cuo za neku njihovu pomoc kad su bile poplave .Čime su nas zadužili !? Pa, na primer, prihvatili su raširenih ruku Srpsku vojsku posle albanske golgote. Malo li je ?
(Zmaj Ognjeni Vuk, 30. jun 2014 02:17)
Morali su,Francuska i Rusija su to odlucile,citaj,svatices...

riki rubio

pre 9 godina

Fali ovde zavrsnica blizu mreze... Jel ima Pit Sampras dvojno drzavljanstvo pa da udje u drugom poluvremenu? Kombinacija Samaris, Samaras, Sampras bila bi ubitacna :)

stole

pre 9 godina

Pa jel moguce da Grci imaju najvecu pomoc sudije koja je ikad vidjena na ovako ozbiljnom takmicenju. I opet ne mogu da pobede.
Mi bre prosli put 2 puta igrali rukom i sve videse sudije. Ovima niko nista ne vidi, cak ni bar 5 zutih koje je Karagunis trebao da dobije, a zavrsio tekmu bez kartona!

konačno

pre 9 godina

Konačno da Zevs okrene leđa ovim svojim Grcima i da nagradi ove Kostarikance koji sa deset igrača od 66 do 120 minuta izdržaše, čak i blagu naklonost sudije. Dosta je bilo s"maranja od Samarasa i njegovih saigrača

Joka

pre 9 godina

Za mene Grci ne postoje od 1995 a znam da mnogo Srba gaji neka osecanja prema njima, smatram da su pokazali svoju velicinu te 95 mozda gresim ali jednostavno to je moje misljenje, sto ne znaci da nisam za njih navijao. Pozdrav

Marko

pre 9 godina

Simpatisem Grke. Rado letujem dole kad finansije dozvole. Ne mislim da mi igramo bitno bolje, izuzev par meceva nadahnuca tokom niza proteklih godina. Borili su se koliko su mogli. Ipak, zadovoljan sam zbog Kostarike. Veliki uspeh za malu zemlju. Savladali su Urugvajce, Italijane, nisu izgubili ni protiv Engleza. Grci su "uzjahali" srecu u dovoljnoj meri. Preziveli su grupu sa solidno jakim selekcijama golom iz penala u 93. minutu, opet su dali gol u nadoknadi, dugo su imali igraca vise, nisu nista uradili u produzetku i na kraju su, mislim, zasluzeno ispali. Zao mi je Gekasa, delovao je "sumnjivo" pre izvodjenja, sav je bio unezveren i pometen. Nekom je morao i golman da odbrani. Na kraju, da uzivamo u fudbalu, a ne 0:0, 1:0, 0:1.

milojko pantic

pre 9 godina

prvi deo epskog okrsaja dva fudbalska giganta protekao je u medjusobnom odmeravanju snaga dve tehnicki i takticki besprekorne ekipe. u drugom poluvremenu ocekujemo fudbalsku rapsodiju, tj. finale pre finala, pa neka bolji pobedi.

Gajetano

pre 9 godina

Ludnica od utakmice, ludnica od prvenstva! Izvodjenje penala bilo je na 3x vecem nivou od penal serije Brazila i Cilea. Bravo za Kostariku!!!

Veliki naklon i za Grcku. Cudo je da su se uopste plasirali na SP, jos je cudnije da su prosli grupnu fazu. Talije kakve jesu dobili su Kostariku u osmini finala, jos pride igraca vise sat vremena, i stigli do penal zavrsnice. Tu ih je sacekao verovatno najbolji golman ovog SP Keylor Navas, i tu im je bio kraj... Grci su ludi za sportom, za fudbalom najludji, tesko ce im pasti ovaj poraz. Ova prelepa zemlja ima i srce i dusu, a kako sa svojim skromnim resursima prolaze na velikim takmicenjima je za duboku analizu. Mozemo mnogo nauciti od njih.

Znaci polufinale ipak Holandija-Argentina, to ce biti fudbal za uzivanje.

Maximus

pre 9 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! BRAVO KOSTARIKAAAAAAA!!!
JOJ, ŠTO MI DRAGO ŠTO STE OVE VEZARE GRČKE POSLALI KUĆI. TOTALNO NETALENTOVANA NACIJA ZA FUDBAL I SPORT UOPŠTE KOJA SVE DOBIJA NA ČISTU SREĆU. BRAVO JOŠ JEDNOM !

zdravko

pre 9 godina

Ovo SP bi bilo najbolje ikada da je bilo bolje sudjenje. Kakve god da su utakmice, sudije ih zasene. Kostarikanci osteceni za cist penal, sta ce sve te tehnologije, kad je sudjenje sve gore i gore?

draganbb

pre 9 godina

Niko nigde da napiše da je penal Grčke protiv Obale Slonovače nije postojao i da je to najveća sudijska krađa na SP. Nikakav dodir nije postojao između igrača, nego samo odlično odglumljen pad. Bez tog penala u poslednjem minutu, Obala slonovače bi zasluženo igrala sada protiv Kostarike. Nadam se da će pravda biti zadovoljene pobedom Kostarike.

nikola

pre 9 godina

Najgore sudjenje na nekom velikom takmicenju u istoriji sporta.Znaci u proseku se po utakmici sudi jedan ili vise penala koji nemaju ni p od penala ili se ne sudi neki cist penal.Na to kada dodamo jos brdo regularnih golova koji nisu priznati ili golova iz ofsajda koji su priznati...
Drago mi je zbog pobede Kostarike,bili su bolji do onog iskljucenja njihovog igraca,nije im dosudjen cist penal,bili prvi u grupi i pobedili Urugvaj i Italiju,a u nebitnoj utakmici nereseno sa Engledskom,ako nisu zasluzili prolaz ne znam ko je,a sa druge strane Grcka i njen antifudbal,a vec su prosli grupu u nadoknadi vremena.Moze Kostarika da iznenadi i Holandiju(ako su mogli Urugvaj,Italiju i Englesku).

slayer

pre 9 godina

nije nijedan tim nesto posebno, ali iskreno costa rica nije zasluzila da ide dalje. izgubio sam puno respekta prema njima veceras kad ih vidim kako se valjaju po terenu i da golmanu treba 30-40 sekundi da ispuca loptu. u jednom trenutku su se 3 njihova igraca valjala bo terenu.
nije ni grcka nesto posebno ali su se trudili zadnjih 60 minuta i isli napred. nesto nekarakteristicno za grcku.
uostalom, zasto da ne navijam za komsije.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Sa cime su nas Grci toliko zaduzili da se mnogi pale na njih ?
Nisam cuo za neku njihovu pomoc kad su bile poplave .

Čime su nas zadužili !? Pa, na primer, prihvatili su raširenih ruku Srpsku vojsku posle albanske golgote. Malo li je ?

Misa

pre 9 godina

Ima boga. Grci su grubi, teski, non stop se zalili, sudija je progledao kroz prste mnogo put. Faul za crveni je bio blag prema nekim njihovim faulovima koji su ispraceni sa no no. Drago mi je da je Costa Rica prosla dalje, zasluzili su posle pobeda nad Italijom, Engleskom i Urugvajem.

pa da

pre 9 godina

Cekaj kazete anti fudbal ovo ono pogledaj te kostariku taktika 5-4-1 od kad dali gol samo padaju na terenu odugovlace i ciganisu se e onda navijaj te za takav fudbal

MariannaMihailidi

pre 9 godina

Kakvi smarachi ovi kladionicari + croasani i zeleni. Pazi da navijam za nekakvu Kostariku? Da bre,za Istocni Timor i Samou il' 30% drzave BiH.Svasta kakve gluposti.

KUM

pre 9 godina

Zasto Nemanji Maticu ne daju glavne utakmice? Ne mogu vise da slusam Strajnica i Acu Informaciju,ovaj decko je jedini pravi strucni fudbalski komentator.

о шонеси

pre 9 godina

овај Карнезис је тешка превара од голмана, скоро нисам видео лошије постављање при шуту, лопта путује 4 секунде до гола, Карагунис би оно одбранио ногом

milan

pre 9 godina

Citam kako mnogi izjavljuju da Grcka igra dekadentni,zaostali fudbal.
Fudbal jeste bio leprsaviji nekada,dok nisu pocele da ulaze velike pare i dok nije industralizovan.Efekat fudbalske industralizacije je doveo do manje dopadljivog fudbala.Ti i njihove pristalice ,koji su direktno za to odgovorni ,sada ne vole kad neko igra 'dekadentni' fudbal i iskljucivo juri rezultat.
Zar nisu Italijani par puta na taj nacin osvojili prvenstvo;cak i Brazilci.Spanska tika taka nije privlacna za svakog.Da li se secate da je Spanija dala Portugaliji gol iz ofsajda ,koji ih je odveo u cetvrtfinale?!
Ne znaci da propagiram neatraktivan fudbal,ali samo rezultat se na kraju vrednuje i pamti.
Da li je u redu da zato sto neko igra leprsavije dobije poklon od sudije i izbaci 'dekadentnu' ekipu autsajdara,a nije bio u stanju da postigne gol celu utakmicu.Da li je u redu da Spanija da gol iz ofsajda i postane prvak,a mogli su da ispadnu u osmini finala.Da li je u redu da se mesi tolerise zato sto je mesi i roben zajedno s brazilcima,koji jedva cekaju da padnu,kao da ih je oduvao ciklon?!Ako je to u redu,onda zaboravimo fudbalska pravila.
Zasto fifa ne razmislja malo o regulaciji ofsajda modernim tehnologijama,umesto sto pravi krugove od pene oko lopte.Koliko nepravde do sada.A sudijsko uverenje i intenzitet prekrsaja ;pa cista smejurija,ko koga pravi na budalu.Nek definisu sta je penal u 100 tacaka,a ne da pricaju o intenzitetu.
Grcka Hellas do cetvrtfinala!

Al Kos

pre 9 godina

Šta li lupate o kvalitetu. Obe reprezentacije bi nas lagano odrale,naročito Grci. A to koliko grčkih reprezentativaca igra u Kalču - 6 , a naših ? A da nisu Mihini puleni. Mislite o tome. Mi ni Panamu nismo dobili, a večito smo ubedjeni da smo neko i nešto , smejemo se drugima , a mi ?

Stefan

pre 9 godina

Moj novi idol je Kembel. Covek je sve vreme bio na sredini terena, tukao se sa odbranom Grka i cekao kontre, a bukvalno nije mogao da stoji na nogama. Svaka mu cast...

Labud

pre 9 godina

E tako dosta vise s njima. Imaju srecu pri zrebanju na konto nerealno visoke pozicije na fifa i uefa lestvicama. Imali i laku grupu. CR izbacila dva sampiona, a sada i ove.

zlonenameran

pre 9 godina

kako neko moze da navija da drzavu koju ne moze da nadje na mapi plus protiv Grcke? Verovatno isti oni sto navijaju za Kroasane i ljiljane... Ajmo pravoslavna braco, hrabro i smelo, a pre svega pametno!!!

Nishlea

pre 9 godina

Navijam za Grčku samo zato što su preslikani mi. Ej. od 66 minuta imaju igrača više a igraju kao babe. Nerviram se kao da gledam naše. Definitivno balkanski mentalitet. Nikad sa ovih prostora niko ne ume da zada završni udarac i da nokautira protivnika. Zato je Đoković fenomen sa Balkana.

Herzeg

pre 9 godina

Auuu brate ovi Grci nisu normalni... Kako igraju osvojice prvenstvo na kraju , kao one godine u Portugalu
(sa terena, 29. jun 2014 23:57) veceras zavrsavaju mučenje cijelog svijeta, već sutra su u avionu...

Komsijina Krava

pre 9 godina

Okrutni su ovi penali i zao mi je Gekasa, ali Grcka sat vremena s igracem vise nista nije napravila, dosta su i dogurali s ovakvom igrom.

Prota

pre 9 godina

za ove pametnjakovice koji se pozivaju na slovensku bracu recicu samo: daa, Grci su nam u svemu najblizi, mentalitetski, kulturoloski...kako god hocete...zbog mesavine Mediterana I Orijenta I uticaja iste religije. To je stvar znanja a ne nagadjanja I ko bi sta vise voleo. I drugo, lekcija iz Istorije I Antropogije...malobrojni Sloveni su dosli I pokorili 5x brojnije (minimum toliko) romanizovano stanistvo, asimilovali da, ali cije gene nosimo? mislite o tome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maki, 29. jun 2014 23:27)
PA TURSKE NARAVNO.

maki

pre 9 godina

za ove pametnjakovice koji se pozivaju na slovensku bracu recicu samo: daa, Grci su nam u svemu najblizi, mentalitetski, kulturoloski...kako god hocete...zbog mesavine Mediterana I Orijenta I uticaja iste religije. To je stvar znanja a ne nagadjanja I ko bi sta vise voleo. I drugo, lekcija iz Istorije I Antropogije...malobrojni Sloveni su dosli I pokorili 5x brojnije (minimum toliko) romanizovano stanistvo, asimilovali da, ali cije gene nosimo? mislite o tome...

pera

pre 9 godina

E ovako se gine na terenu za drzavni tim, a ne kao ovi nasi lipicaneri, ne mogu da potrce bednici.. Svaka cast i jednoj i drugoj ekipi, obe zemlje mogu da budu ponosne na njih.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Najjači su mi ovi likovi što kao ne navijaju za Grke jer su zviždali na smrdoslovensku himnu, ha, ha, ha! Pa to je jedna od najboljih stvari koju su ikad uradili! Večno im hvala na tome.

Gerov

pre 9 godina

daj,bre vise odluci se kako se zove covek-Samaras ili Samaris?!
(satelit, 29. jun 2014 22:59)

Hahaha... da se maki nasmejem uz ovu glupu utakmicu!

Ima ih dvojica!
Giorgios Samaras i
Andreas Samaris!

A ti po sistemu plavuse - da li se pravilno kaze Irak ili Iran?

Zagor

pre 9 godina

Grci su panjevi, ovo sto oni igraju je anti fudbal, dosadno za gledanje. Bez ritma, bez sansi, samo bunarenje...Sa igracem vise oni i dalje igrali defanzivno sa 4 panjeva u zadnjoj liniji...

Mrtvac

pre 9 godina

Neko rece ovde da nece da navija za Grke zato sto su nam zvizdali. A onda ce navijati za Kostariku koja je inace prva u svetu priznala Kosovo. Hocu da kazem koji je to glup nacin da odredis za koga ces ili neces da navijas...

о шонеси

pre 9 godina

то је та разлика кад на голу имаш голмана и кад имаш неког лика типа Карнезис

cacanin

pre 9 godina

Kako mi Grci mogu biti braca kad imam samo jednog brata ?
(xyz, 29. jun 2014 23:59)

A i one zvizduke Evropskim sampionima u kosarci kad ovi sto su DOMA pobegli sa postolja im ne mogu zaboraviti.

Splico

pre 9 godina

Nije normalno koju sricu ovih antinogometaši iz Grcke imaju.cist penal za Costa Ricu nije dao, a penal protiv Afrikanaca u 93. nije postojao. Pa sada opet u 93. minutu izjednacenje protiv 10 Costa Ricanaca, koje je sudac pokrao

Лука Лабан

pre 9 godina

Ништа смешније,него када Грчка ,,притисне" неку репрезентацију..Колико је то трагично.Ко год да прође,згазиће их Холандија,а и треба..Грчка =антифудбал

Borhes

pre 9 godina

Kada bi nam priuštili da gledamo jednu, bar jednu utakmicu bez glasa komentatora

Zamislite čujete samo navijanje na stadionu, zvuk lopte kada je šutnu, dovikivanje sa klupe... i nema komentatora koji se prose.....

vlada

pre 9 godina

Pa ako grci dobioju ovo ja ću stvarno da se koknem.
Najgori fudbal su pokazali u grpnoj fazi u poredjenju sa svim ekipama koje su pršle a i u poredjenju sa većinom ekipa koje nisu prošle!
Na sve to je i Brazil prošao koji realno nije pozao mnogo a i čile je bio bolji rival u toj 1/8 finala!
Koliko e dobro prvenstvo bilo u takmičenju po grupama, toliko su loše tekme u knock out fazi!

veerghoen

pre 9 godina

Наша браћа су јер су нам много пута помагали, подржавали, бранили нас. Нису признали Косово, браћа су нам по вери православној и по великој подршци у ратовима.

KUM

pre 9 godina

Kako mi Grci mogu biti braca kad imam samo jednog brata ?
(xyz, 29. jun 2014 23:59)

Orthodox brothers su,i nisi uopste duhovit ako to pokusavas

Strom

pre 9 godina

Ovo je bila jedna od najodvratnijih utakmica koje sam gledao u zivotu. Ne znam da li su fudbaleri oba tima vise silo.ali loptu ili gledaoce ovog meca. Ni jedni ni drugi nisu za drugi krug a pogotovu ne za cetvrtfinale.

rio

pre 9 godina

U ovako vaznoj utakmici u posljednjoj trecini utakmice, kad ti ekipa ima vodstvo, napravit onakav prekrsaj za drugi zuti i isključenje u situaciji koja je sve samo ne opasna je u najmanju ruku debilno. Mislio sam da je ova ekipa pametnija. I trebate ispasti. Koju ste mi lovu unistili. Pa ovi grci im 11 na 11 ne bi gol dali do sutra.

realno

pre 9 godina

(milan, 29. jun 2014 22:06)

tvrdiš kako se pamti samo rezultat a naveo si 10 primjera gdje je loša igra rezultirala prolazom. ne, ne pamti se samo rezultat, dapače, svi znaju kako igra Grčka, nekima odgovara to gu******, nekima ne. ali pamti se, ja prvi ću pamtiti dok sam živ. jedino im svaka čast na neodustajanju i borbenosti, od njih to moramo pokupiti, ali igra im je nula.

KUM

pre 9 godina

Karagunis je stariji od Stankovica, izgleda ko da mu je brat rodjeni, ali i sa ovoliko godina igra srcanije za reprezentaciju nego sto je Stankovic ikada igrao i kada je bio u najboljim godinama.
(Mare, 29. jun 2014 23:02)

Lepo reci da si grobar i da ga mrzis jer je Zvezdas,i sto je oborio rekord i sto nikad nije odbijo poziv reprezentacije i nije glumio 'zvezdu' iako sa punim pravom je mogao.Sta je vama on skrivio meni stvarno nije jasno,on je CENTRALNI VEZNI bio,sta ocekujes od njega? Da daje golove redovno? Smarate vise bre!

Zabezeknut

pre 9 godina

Ok ljudi slazem se da su Grci igrali uzasan fudbal ali ja ne videh da se Kostarika uopste razlikuje od njih po stilu igre. Isti ocaj kao i Grci.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Najjači su mi ovi likovi što kao ne navijaju za Grke jer su zviždali na smrdoslovensku himnu, ha, ha, ha! Pa to je jedna od najboljih stvari koju su ikad uradili! Večno im hvala na tome.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Sa cime su nas Grci toliko zaduzili da se mnogi pale na njih ?
Nisam cuo za neku njihovu pomoc kad su bile poplave .

Čime su nas zadužili !? Pa, na primer, prihvatili su raširenih ruku Srpsku vojsku posle albanske golgote. Malo li je ?

slayer

pre 9 godina

nije nijedan tim nesto posebno, ali iskreno costa rica nije zasluzila da ide dalje. izgubio sam puno respekta prema njima veceras kad ih vidim kako se valjaju po terenu i da golmanu treba 30-40 sekundi da ispuca loptu. u jednom trenutku su se 3 njihova igraca valjala bo terenu.
nije ni grcka nesto posebno ali su se trudili zadnjih 60 minuta i isli napred. nesto nekarakteristicno za grcku.
uostalom, zasto da ne navijam za komsije.

zlonenameran

pre 9 godina

kako neko moze da navija da drzavu koju ne moze da nadje na mapi plus protiv Grcke? Verovatno isti oni sto navijaju za Kroasane i ljiljane... Ajmo pravoslavna braco, hrabro i smelo, a pre svega pametno!!!

pa da

pre 9 godina

Cekaj kazete anti fudbal ovo ono pogledaj te kostariku taktika 5-4-1 od kad dali gol samo padaju na terenu odugovlace i ciganisu se e onda navijaj te za takav fudbal

najrealnije

pre 9 godina

Nvijate za Grcku koja igra najdosadniji fudbal ikada samo zato sto su pravoslavci? Blago vama! Navijam za lep fudbal i stvarno zelim Grckoj da se nikada vise ne plasiraju na bilo koje prvenstvo!
Rusi, Grci, Srbi...izgleda da pravoslavnim zemljama treba zabraniti da igraju najdosadniji moguci fudbal!
Ova utakmice veceras je uz Nigerija-Iran i Grcka-Japan najdosadnija do sada!!!

MariannaMihailidi

pre 9 godina

Kakvi smarachi ovi kladionicari + croasani i zeleni. Pazi da navijam za nekakvu Kostariku? Da bre,za Istocni Timor i Samou il' 30% drzave BiH.Svasta kakve gluposti.

milan

pre 9 godina

Citam kako mnogi izjavljuju da Grcka igra dekadentni,zaostali fudbal.
Fudbal jeste bio leprsaviji nekada,dok nisu pocele da ulaze velike pare i dok nije industralizovan.Efekat fudbalske industralizacije je doveo do manje dopadljivog fudbala.Ti i njihove pristalice ,koji su direktno za to odgovorni ,sada ne vole kad neko igra 'dekadentni' fudbal i iskljucivo juri rezultat.
Zar nisu Italijani par puta na taj nacin osvojili prvenstvo;cak i Brazilci.Spanska tika taka nije privlacna za svakog.Da li se secate da je Spanija dala Portugaliji gol iz ofsajda ,koji ih je odveo u cetvrtfinale?!
Ne znaci da propagiram neatraktivan fudbal,ali samo rezultat se na kraju vrednuje i pamti.
Da li je u redu da zato sto neko igra leprsavije dobije poklon od sudije i izbaci 'dekadentnu' ekipu autsajdara,a nije bio u stanju da postigne gol celu utakmicu.Da li je u redu da Spanija da gol iz ofsajda i postane prvak,a mogli su da ispadnu u osmini finala.Da li je u redu da se mesi tolerise zato sto je mesi i roben zajedno s brazilcima,koji jedva cekaju da padnu,kao da ih je oduvao ciklon?!Ako je to u redu,onda zaboravimo fudbalska pravila.
Zasto fifa ne razmislja malo o regulaciji ofsajda modernim tehnologijama,umesto sto pravi krugove od pene oko lopte.Koliko nepravde do sada.A sudijsko uverenje i intenzitet prekrsaja ;pa cista smejurija,ko koga pravi na budalu.Nek definisu sta je penal u 100 tacaka,a ne da pricaju o intenzitetu.
Grcka Hellas do cetvrtfinala!

maki

pre 9 godina

za ove pametnjakovice koji se pozivaju na slovensku bracu recicu samo: daa, Grci su nam u svemu najblizi, mentalitetski, kulturoloski...kako god hocete...zbog mesavine Mediterana I Orijenta I uticaja iste religije. To je stvar znanja a ne nagadjanja I ko bi sta vise voleo. I drugo, lekcija iz Istorije I Antropogije...malobrojni Sloveni su dosli I pokorili 5x brojnije (minimum toliko) romanizovano stanistvo, asimilovali da, ali cije gene nosimo? mislite o tome...

draganbb

pre 9 godina

Niko nigde da napiše da je penal Grčke protiv Obale Slonovače nije postojao i da je to najveća sudijska krađa na SP. Nikakav dodir nije postojao između igrača, nego samo odlično odglumljen pad. Bez tog penala u poslednjem minutu, Obala slonovače bi zasluženo igrala sada protiv Kostarike. Nadam se da će pravda biti zadovoljene pobedom Kostarike.

Ludak!

pre 9 godina

Sa cime su nas Grci toliko zaduzili da se mnogi pale na njih ?Nisam cuo za neku njihovu pomoc kad su bile poplave .Čime su nas zadužili !? Pa, na primer, prihvatili su raširenih ruku Srpsku vojsku posle albanske golgote. Malo li je ?
(Zmaj Ognjeni Vuk, 30. jun 2014 02:17)
Morali su,Francuska i Rusija su to odlucile,citaj,svatices...

KUM

pre 9 godina

Kako mi Grci mogu biti braca kad imam samo jednog brata ?
(xyz, 29. jun 2014 23:59)

Orthodox brothers su,i nisi uopste duhovit ako to pokusavas

Joka

pre 9 godina

Za mene Grci ne postoje od 1995 a znam da mnogo Srba gaji neka osecanja prema njima, smatram da su pokazali svoju velicinu te 95 mozda gresim ali jednostavno to je moje misljenje, sto ne znaci da nisam za njih navijao. Pozdrav

ferdinand

pre 9 godina

Slazem se sa svima koji se secaju Atine i EP u kosarci '95. Navijanje 20.000 Grka protiv nas i sramno omogucavanje jos sramnijeg odlaska kosarkasa Hrvatske sa postolja, u trenutku kad nama dodeljuju zlato. Zato za Grke, skoro nikad necu navijati. Cuj, nasa braca...

Maximus

pre 9 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! BRAVO KOSTARIKAAAAAAA!!!
JOJ, ŠTO MI DRAGO ŠTO STE OVE VEZARE GRČKE POSLALI KUĆI. TOTALNO NETALENTOVANA NACIJA ZA FUDBAL I SPORT UOPŠTE KOJA SVE DOBIJA NA ČISTU SREĆU. BRAVO JOŠ JEDNOM !

Mare

pre 9 godina

Karagunis je stariji od Stankovica, izgleda ko da mu je brat rodjeni, ali i sa ovoliko godina igra srcanije za reprezentaciju nego sto je Stankovic ikada igrao i kada je bio u najboljim godinama.

veerghoen

pre 9 godina

Наша браћа су јер су нам много пута помагали, подржавали, бранили нас. Нису признали Косово, браћа су нам по вери православној и по великој подршци у ратовима.

Prota

pre 9 godina

za ove pametnjakovice koji se pozivaju na slovensku bracu recicu samo: daa, Grci su nam u svemu najblizi, mentalitetski, kulturoloski...kako god hocete...zbog mesavine Mediterana I Orijenta I uticaja iste religije. To je stvar znanja a ne nagadjanja I ko bi sta vise voleo. I drugo, lekcija iz Istorije I Antropogije...malobrojni Sloveni su dosli I pokorili 5x brojnije (minimum toliko) romanizovano stanistvo, asimilovali da, ali cije gene nosimo? mislite o tome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (maki, 29. jun 2014 23:27)
PA TURSKE NARAVNO.

Strom

pre 9 godina

Ovo je bila jedna od najodvratnijih utakmica koje sam gledao u zivotu. Ne znam da li su fudbaleri oba tima vise silo.ali loptu ili gledaoce ovog meca. Ni jedni ni drugi nisu za drugi krug a pogotovu ne za cetvrtfinale.

Markoni

pre 9 godina

Samaras je pokretljiv koliko i seafor na Kanarevom Brdu. Čak će se i semafor na Kanarevom Brdu vremenom nakriviti koji milimetar, ali Samaras ne. On stoji, ponosito, zacementiran u ofsajdu, i prkosi vetru. Eventualno može dati gol ako ga lopta pogodi u glavu. Mada isto tako se lopta može odbiti i od semafora, a semafor 'leba ne traži.

KUM

pre 9 godina

Karagunis je stariji od Stankovica, izgleda ko da mu je brat rodjeni, ali i sa ovoliko godina igra srcanije za reprezentaciju nego sto je Stankovic ikada igrao i kada je bio u najboljim godinama.
(Mare, 29. jun 2014 23:02)

Lepo reci da si grobar i da ga mrzis jer je Zvezdas,i sto je oborio rekord i sto nikad nije odbijo poziv reprezentacije i nije glumio 'zvezdu' iako sa punim pravom je mogao.Sta je vama on skrivio meni stvarno nije jasno,on je CENTRALNI VEZNI bio,sta ocekujes od njega? Da daje golove redovno? Smarate vise bre!

KUM

pre 9 godina

Zasto Nemanji Maticu ne daju glavne utakmice? Ne mogu vise da slusam Strajnica i Acu Informaciju,ovaj decko je jedini pravi strucni fudbalski komentator.

Mrtvac

pre 9 godina

Neko rece ovde da nece da navija za Grke zato sto su nam zvizdali. A onda ce navijati za Kostariku koja je inace prva u svetu priznala Kosovo. Hocu da kazem koji je to glup nacin da odredis za koga ces ili neces da navijas...

konačno

pre 9 godina

Konačno da Zevs okrene leđa ovim svojim Grcima i da nagradi ove Kostarikance koji sa deset igrača od 66 do 120 minuta izdržaše, čak i blagu naklonost sudije. Dosta je bilo s"maranja od Samarasa i njegovih saigrača

sarajevo.ba

pre 9 godina

Hahahahaha ko nije znao tamo posle crvenog da ce Grci izjednacit u sudijskom???
Tacno su pokupili svu srecu ovog svijeta u zadnjih 10-15 godina sto se fudbala tice

milojko pantic

pre 9 godina

prvi deo epskog okrsaja dva fudbalska giganta protekao je u medjusobnom odmeravanju snaga dve tehnicki i takticki besprekorne ekipe. u drugom poluvremenu ocekujemo fudbalsku rapsodiju, tj. finale pre finala, pa neka bolji pobedi.

Splico

pre 9 godina

Nije normalno koju sricu ovih antinogometaši iz Grcke imaju.cist penal za Costa Ricu nije dao, a penal protiv Afrikanaca u 93. nije postojao. Pa sada opet u 93. minutu izjednacenje protiv 10 Costa Ricanaca, koje je sudac pokrao

zdravko

pre 9 godina

Ovo SP bi bilo najbolje ikada da je bilo bolje sudjenje. Kakve god da su utakmice, sudije ih zasene. Kostarikanci osteceni za cist penal, sta ce sve te tehnologije, kad je sudjenje sve gore i gore?

Gajetano

pre 9 godina

Ludnica od utakmice, ludnica od prvenstva! Izvodjenje penala bilo je na 3x vecem nivou od penal serije Brazila i Cilea. Bravo za Kostariku!!!

Veliki naklon i za Grcku. Cudo je da su se uopste plasirali na SP, jos je cudnije da su prosli grupnu fazu. Talije kakve jesu dobili su Kostariku u osmini finala, jos pride igraca vise sat vremena, i stigli do penal zavrsnice. Tu ih je sacekao verovatno najbolji golman ovog SP Keylor Navas, i tu im je bio kraj... Grci su ludi za sportom, za fudbalom najludji, tesko ce im pasti ovaj poraz. Ova prelepa zemlja ima i srce i dusu, a kako sa svojim skromnim resursima prolaze na velikim takmicenjima je za duboku analizu. Mozemo mnogo nauciti od njih.

Znaci polufinale ipak Holandija-Argentina, to ce biti fudbal za uzivanje.

Zagor

pre 9 godina

Grci su panjevi, ovo sto oni igraju je anti fudbal, dosadno za gledanje. Bez ritma, bez sansi, samo bunarenje...Sa igracem vise oni i dalje igrali defanzivno sa 4 panjeva u zadnjoj liniji...

nikola

pre 9 godina

Najgore sudjenje na nekom velikom takmicenju u istoriji sporta.Znaci u proseku se po utakmici sudi jedan ili vise penala koji nemaju ni p od penala ili se ne sudi neki cist penal.Na to kada dodamo jos brdo regularnih golova koji nisu priznati ili golova iz ofsajda koji su priznati...
Drago mi je zbog pobede Kostarike,bili su bolji do onog iskljucenja njihovog igraca,nije im dosudjen cist penal,bili prvi u grupi i pobedili Urugvaj i Italiju,a u nebitnoj utakmici nereseno sa Engledskom,ako nisu zasluzili prolaz ne znam ko je,a sa druge strane Grcka i njen antifudbal,a vec su prosli grupu u nadoknadi vremena.Moze Kostarika da iznenadi i Holandiju(ako su mogli Urugvaj,Italiju i Englesku).

Misa

pre 9 godina

Ima boga. Grci su grubi, teski, non stop se zalili, sudija je progledao kroz prste mnogo put. Faul za crveni je bio blag prema nekim njihovim faulovima koji su ispraceni sa no no. Drago mi je da je Costa Rica prosla dalje, zasluzili su posle pobeda nad Italijom, Engleskom i Urugvajem.

Marko

pre 9 godina

Simpatisem Grke. Rado letujem dole kad finansije dozvole. Ne mislim da mi igramo bitno bolje, izuzev par meceva nadahnuca tokom niza proteklih godina. Borili su se koliko su mogli. Ipak, zadovoljan sam zbog Kostarike. Veliki uspeh za malu zemlju. Savladali su Urugvajce, Italijane, nisu izgubili ni protiv Engleza. Grci su "uzjahali" srecu u dovoljnoj meri. Preziveli su grupu sa solidno jakim selekcijama golom iz penala u 93. minutu, opet su dali gol u nadoknadi, dugo su imali igraca vise, nisu nista uradili u produzetku i na kraju su, mislim, zasluzeno ispali. Zao mi je Gekasa, delovao je "sumnjivo" pre izvodjenja, sav je bio unezveren i pometen. Nekom je morao i golman da odbrani. Na kraju, da uzivamo u fudbalu, a ne 0:0, 1:0, 0:1.

stole

pre 9 godina

Pa jel moguce da Grci imaju najvecu pomoc sudije koja je ikad vidjena na ovako ozbiljnom takmicenju. I opet ne mogu da pobede.
Mi bre prosli put 2 puta igrali rukom i sve videse sudije. Ovima niko nista ne vidi, cak ni bar 5 zutih koje je Karagunis trebao da dobije, a zavrsio tekmu bez kartona!

vlada

pre 9 godina

Pa ako grci dobioju ovo ja ću stvarno da se koknem.
Najgori fudbal su pokazali u grpnoj fazi u poredjenju sa svim ekipama koje su pršle a i u poredjenju sa većinom ekipa koje nisu prošle!
Na sve to je i Brazil prošao koji realno nije pozao mnogo a i čile je bio bolji rival u toj 1/8 finala!
Koliko e dobro prvenstvo bilo u takmičenju po grupama, toliko su loše tekme u knock out fazi!

о шонеси

pre 9 godina

овај Карнезис је тешка превара од голмана, скоро нисам видео лошије постављање при шуту, лопта путује 4 секунде до гола, Карагунис би оно одбранио ногом

cacanin

pre 9 godina

Kako mi Grci mogu biti braca kad imam samo jednog brata ?
(xyz, 29. jun 2014 23:59)

A i one zvizduke Evropskim sampionima u kosarci kad ovi sto su DOMA pobegli sa postolja im ne mogu zaboraviti.

riki rubio

pre 9 godina

Fali ovde zavrsnica blizu mreze... Jel ima Pit Sampras dvojno drzavljanstvo pa da udje u drugom poluvremenu? Kombinacija Samaris, Samaras, Sampras bila bi ubitacna :)

Лука Лабан

pre 9 godina

Ништа смешније,него када Грчка ,,притисне" неку репрезентацију..Колико је то трагично.Ко год да прође,згазиће их Холандија,а и треба..Грчка =антифудбал

Labud

pre 9 godina

E tako dosta vise s njima. Imaju srecu pri zrebanju na konto nerealno visoke pozicije na fifa i uefa lestvicama. Imali i laku grupu. CR izbacila dva sampiona, a sada i ove.

Borhes

pre 9 godina

Kada bi nam priuštili da gledamo jednu, bar jednu utakmicu bez glasa komentatora

Zamislite čujete samo navijanje na stadionu, zvuk lopte kada je šutnu, dovikivanje sa klupe... i nema komentatora koji se prose.....

Herzeg

pre 9 godina

Auuu brate ovi Grci nisu normalni... Kako igraju osvojice prvenstvo na kraju , kao one godine u Portugalu
(sa terena, 29. jun 2014 23:57) veceras zavrsavaju mučenje cijelog svijeta, već sutra su u avionu...

Nishlea

pre 9 godina

Navijam za Grčku samo zato što su preslikani mi. Ej. od 66 minuta imaju igrača više a igraju kao babe. Nerviram se kao da gledam naše. Definitivno balkanski mentalitet. Nikad sa ovih prostora niko ne ume da zada završni udarac i da nokautira protivnika. Zato je Đoković fenomen sa Balkana.

о шонеси

pre 9 godina

то је та разлика кад на голу имаш голмана и кад имаш неког лика типа Карнезис

realno

pre 9 godina

(milan, 29. jun 2014 22:06)

tvrdiš kako se pamti samo rezultat a naveo si 10 primjera gdje je loša igra rezultirala prolazom. ne, ne pamti se samo rezultat, dapače, svi znaju kako igra Grčka, nekima odgovara to gu******, nekima ne. ali pamti se, ja prvi ću pamtiti dok sam živ. jedino im svaka čast na neodustajanju i borbenosti, od njih to moramo pokupiti, ali igra im je nula.

rio

pre 9 godina

U ovako vaznoj utakmici u posljednjoj trecini utakmice, kad ti ekipa ima vodstvo, napravit onakav prekrsaj za drugi zuti i isključenje u situaciji koja je sve samo ne opasna je u najmanju ruku debilno. Mislio sam da je ova ekipa pametnija. I trebate ispasti. Koju ste mi lovu unistili. Pa ovi grci im 11 na 11 ne bi gol dali do sutra.

Komsijina Krava

pre 9 godina

Okrutni su ovi penali i zao mi je Gekasa, ali Grcka sat vremena s igracem vise nista nije napravila, dosta su i dogurali s ovakvom igrom.

Al Kos

pre 9 godina

Šta li lupate o kvalitetu. Obe reprezentacije bi nas lagano odrale,naročito Grci. A to koliko grčkih reprezentativaca igra u Kalču - 6 , a naših ? A da nisu Mihini puleni. Mislite o tome. Mi ni Panamu nismo dobili, a večito smo ubedjeni da smo neko i nešto , smejemo se drugima , a mi ?

pera

pre 9 godina

E ovako se gine na terenu za drzavni tim, a ne kao ovi nasi lipicaneri, ne mogu da potrce bednici.. Svaka cast i jednoj i drugoj ekipi, obe zemlje mogu da budu ponosne na njih.

Gerov

pre 9 godina

daj,bre vise odluci se kako se zove covek-Samaras ili Samaris?!
(satelit, 29. jun 2014 22:59)

Hahaha... da se maki nasmejem uz ovu glupu utakmicu!

Ima ih dvojica!
Giorgios Samaras i
Andreas Samaris!

A ti po sistemu plavuse - da li se pravilno kaze Irak ili Iran?

Stefan

pre 9 godina

Moj novi idol je Kembel. Covek je sve vreme bio na sredini terena, tukao se sa odbranom Grka i cekao kontre, a bukvalno nije mogao da stoji na nogama. Svaka mu cast...

Zabezeknut

pre 9 godina

Ok ljudi slazem se da su Grci igrali uzasan fudbal ali ja ne videh da se Kostarika uopste razlikuje od njih po stilu igre. Isti ocaj kao i Grci.