Fudbal 244

Nedelja, 29.06.2014.

17:30

Šokantan finiš, Huntelar heroj Holandije!

Fudbaleri Holandije pobedili su Meksiko sa 2:1 (0:0) u osmini finala Svetskog prvenstva golom Huntelara iz penala u 94. minutu.

Šokantan finiš, Huntelar heroj Holandije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

244 Komentari

Sortiraj po:

Glas Istre

pre 9 godina

@Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
---…--
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Lepo primeceno. Da ne poveruje covek da ima bolesnika koji bi sve napisali da dobiju par pluseva. Verovatno ga jadnog to jedino cini srecnim u zivotu.
(JOvan, 29. jun 2014 22:50)

Ne, JOvane, nije lepo primeceno, ovde, u Istri se podjednako upotrebljvaju i naziv Holandija i naziv Nizozemska.
Uticaj Talljanskog, sta li...?
Ovo je uvjek bila i bit ce prvo Istra a potom Hrvatska, ne zaboravite. Zato su nam gosti iz Srbije uvek dobrodosli.
A sto se tice Hrvatskiog nogometa... On je sasvim u redu :-)
Zdravo svima,

Jazz44

pre 9 godina

Bolje da nisu usli na produzetke, nabili bi holandjani meksikance sa dva razlike do kraja.meksikanci se povukli a nisu ni imali snage vise da izdrze tempo koji je holandija nametnula.fudbal je pobjedio,napred Oranje.

N

pre 9 godina

da je pobedio Meksiko nastavilo bi se sa teorijama zavere o guranju latino ekipa...steta sto nije bio penal (ili kako kazu strucnjaci s rts-a "kazneni udarac") u prvom poluvremenu, pa ko god da je prosao... glupo je kada sudije ovako pogrese...

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Da je sviran penal za Holandiju u prvom poluvremenu, kad je realno bio, ubila bi Holandija Meksiko, pre svega na kontre, bilo bi jedno 3:1. Realno gledano sudija je gresio, ali na kraju nije bitno uticao na ishod utakmice.

kela

pre 9 godina

Necu da komentarisem sudjenje jer dok se ne promene stvari koje bi mogle da se promene uvek ce biti i nepostojecih penala i ofsajda i simuliranja i ne moze sudija sve da vidi,dzabe nerviranje oko toga, meni je bitno da smo gledali odlican fudbal,po meni jedna od najzanimljivijih utakmica do sada, prvi gol meksika je bio prelep-velemajstorki ga je "zalivadio" Dos Santos,snajderov izjednacujuci isto jako efektan,meksiko je bio bolji u prvom i do pogodka su igrali fenomenalno verovatno su se i istrosili i po meni bilo je logicno da se malo povuku i cekaju gresku holandije i vrebaju iz kontre, medjutim to se nije desilo i onaj prvi gol ih je sokirao pa su prilicno su pali, holandjani iskusno iskoristili momenat ,napadali i preokenuli...Neko je morao da ispadne,i jedni i drugi su pokazali mnogo do sada i da je meksiko prosao dalje sigurno ne bi bilo nezasluzeno.Realno je bilo da bude nereseno , ali eto ispada da ekipa koja vise rizikuje i napada pobedjuje, sto je barem po meni dobro za fudbal

JOvan

pre 9 godina

@Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
---…--
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Lepo primeceno. Da ne poveruje covek da ima bolesnika koji bi sve napisali da dobiju par pluseva. Verovatno ga jadnog to jedino cini srecnim u zivotu.

fowler

pre 9 godina

Ok,nije bio penal u 92. ali je zato bio u prvom poluvremenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rvp, 29. jun 2014 20:29)

Da u pravu si, ovo je bio cist penal u prvom!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/29/article-2674132-1F3F115300000578-905_634x403.jpg

Ili mislis da nije protiv pravila ako protivnika udaris nogom u glavu?
Samo sto ovaj Herera ne ispusta te devojacke zvuke kao Roben kada padne.

alexxxandar

pre 9 godina

hvala bogu ispade onaj odvratni trener od metar i zilet i onaj Rafa Markez,stoper glumi nekog kreatora igre a u odbrani veze nema .Pricajte sta ocete Roben do sada mozda najbolji na prvenstvu ,ne moze mu se uzeti lopta.Jedino mi je zao Ereru i Lajuna ,strasni su igraci i cini mi se ne prgavi

Zagor

pre 9 godina

Bolje da je svirao penal kad je zaista bio, a da nije svirao u 92. minutu kad nije ni bilo p od penala. Da je sudija bio na svom nivou i svirao po pravilima ko zna sta bi na kraju bilo i kako bi se sve završilo. Nisu mi jasni oni koji pričaju o nekoj kompenzaciji. Pa ovaj sudija je na kraju direktno oštetio Mexico a pogurao Holandiju do pobede svojom "kompenzacijom".

manje strasti

pre 9 godina

Ljudi, penal je bio čist ko suza, ako ste navijali za Meksiko nije razlog za toliko neobjektivnosti. I u prvom poluvremenu je trebao biti penal za tulipane, ali i jedan za Meksiko.

ovaj sudija svira u finalu 100%

pre 9 godina

Hoce li kazniti Robena za ovu prevaru, jer sudije sigurno nece, ili je sve ovo deo fudbala. Fudbal je postao jedna velika prevara.

Nele MKD

pre 9 godina

Meksiko zaboravio da Holandija poput Nemacke ima neverovatan mentalitet. Tu povlacim paralelu sa balkanskim timovima koji zaboravljaju vrlo cesto da se igra 96 minuta... Navijao sam za Oranje ali nisu bili bolji realno. Ipak to je fudbal...

Nele MKD

pre 9 godina

Marques odradio 70% a Robben ostalih 30%... Ipak je bio penal. I onaj u prvom poluvremenu takodje. Pozicija nogu Marquesa je dala svako pravo Robennu da malo dramatizuje situaciju sto je profi uradio. Ali ipak penal gospodo...

D10S

pre 9 godina

Navijao za Meksiko, pesimista sam tezak, znao sam da ce da izgube, pa u 75 minutu igrao na prolaz Holandije (kv. 4)... Trebao sam na pobedu, nego sam kao sto rekoh pesimista...

aajiao

pre 9 godina

Roben simulirao penal 3 puta i ne dobije zuti i nastavlja da simulira...onaj bek sa brojem 4 provocira ceo mec i pravi 5 faulova i ne dobija zuti...Holandija nikad nece osvojili svetsko prvenstvo mozete da me citirate.

Baja

pre 9 godina

SRAMOTA! Robenu 2 zuta zbog simulacije je trebalo! Realno je bilo da ode u produzetke
(musa dembele, 29. jun 2014 20:04)

A penal za Holandiju u prvom poluvremenu možda? :)

Djole

pre 9 godina

(snuki, 29. jun 2014 20:56)

Ok,ali ne mozes gresku da ispravljas greskom,to je najveca glupost koju sudija moze da ucini. Da je Roben dobio zuti karton za ono simuliranje u 1. poluvremenu (kad je pao van 16) ne bi mu palo na pamet da padne u 93 minutu i rizikuje crveni. Sudija onda ne bi svirao penal i ostalo bi 1:1. Ako cemo vec tako...

Sinisa

pre 9 godina

A Robena niko ne pljuje kada simulira? Jos u prvom, negde u 10 minutu je pao ispred 16 i sudija je krenuo da mu da zuti i onda odustao. Eto sta biva kad prevarantu ne das zuti za prvo simuliranje.

Fradi

pre 9 godina

Prosto se osetilo da će Holandija izjednačiti, povukli se Gaučosi ko miševi, očekivao sam njihove munjevite kontre kad su se Holandezi otvorili ali ništa od toga. Sami su krivi a ne sudija ili Roben ...

Laki pingvin

pre 9 godina

Navijao sam za Holandiju kao za najrođenije-još jednom su pokazali svoj nesalomivi duh, Meksikanci dobri ali ko uplašeni posle datog gola.

Bane

pre 9 godina

Ne znam ko je napisao da Ochoa i nije neki golman, vec sve lopte idu u njega... Netacno, on je odbranio sve sto se moglo odbraniti, bio je uvek dobro postavljen i koncentrisan. Ona bomba Snajdera se ne brani, a penal ko penal, ako se dobro izvede, takodje jako mala sansa da se odbrani. Mada, znao sam da ce biti tako na kraju, Holandjano su opasno u zavrsnici.

Zasluzeno

pre 9 godina

Kakva bre namestaljka, meksikanci su sami krivi za poraz! Dali gol u 48min. i povukli se kao da je 88min. Pa naravno da ce ga primiti. Isto bi igrali i u produzetku i cekali penale, pa sta bude bude. Nesimpatisem holandjane, ali zasluzeno su prosli.

Бургија, не с..и!

pre 9 godina

Фудбал је када Холанђани за 6 минута ставе Мексиканцима 2 комада. Ето, то вам је фудбал.

FuFA

pre 9 godina

... lepo se videlo da je penal isfoliran... Sada bi bi Robena trebalo kazniti, nakon pregleda snimaka, isto kao sto su kaznili onog sto voli da gricka druge igrače! Zbog ovog foliranja, Meksiko je mnogo ostecen!

neuništivi Roben

pre 9 godina

Holandija u I poluvremenu plandovala, dok je Meksikancima sunce prijalo. Što je sunca manje bilo Holanđanima proradi i levo i desno krilo. Svaka čast Robenu na igri. Bilo je i simuliranja ali i obaranja za dosuđivanje penala. Sudija je kompenziro ovu zadnju simulacije za čist penal kojeg nije dosudio. Sve u svemu ipak su ekipe iz Evrope hendikipirane ovom klimom, ali požrtvovanost latinoamerikanaca oduševljava. Holanđani nisu imali svoj dan ali ipak zasluženo idu dalje zahvaljujući fantastičnom Robenu

cr

pre 9 godina

Navijao sam za holandiju sve do penala koji je sramota za ovako veliko takmicenje.uveli su kamere na golovima a ne vide da foliranti od fudbalera i ćorave sudije kvare ovu igru.

N-P

pre 9 godina

Dajte bre ... Da se nisu povukli znate kada bi gol dali ??? Ja sam neutralan gledalac zabole me za bilo koju ekipu i navijao sam da Lale izjednace kada se ovi poceli braniti, mrzim takvu igru i taktiku !!!!!! al kazem opet Holandija za mene ne igra nista, to moze da prodje ali slabo, ovako je bilo i protiv Australije setimo se, ajde sa Nemcima da ovako igraju ... samo im nedaj prostora i mrtvi su, ovo kako su danas dali dva gola je klasicna sreca i ono trpaj unutra pa mozda nesto bude, neka guzva i tako ... To je to ja tvrdim da prolaze na foru !!!

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Makesiko je odrzao lekciju iz fudbala svima a posebno Holandiji. Nazalost, pokradeni su jer, po semi fudbalskih mocnika, novac ne mogu da domnesu samo Juznoamerikanci odnosno ekipe van Evrope. Holandija je morala da pobedi. Sudija je cekao poslednji treniutak da dosudi penal koga nije bilo. Pobedila je drzava dekadencije, lakih droga i gej brakova. Zbog njih imam neodoljivi osecaj gadjenja prema fudbalu. Meksikanci su ih nadigrali u svim segmentima igre. Sudija, po meni, ne bi smeo da ide na stadion ni kao gledalac. Bruka i sramota. Ovi i ovakvi ce unistiti "najvazniju sporednu stvar na svetu".

Komsijina Krava

pre 9 godina

Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
----------------
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

dejan_NS

pre 9 godina

Ko gura Holandiju, o čemu vi pričate? Pa ta ista Holandija je oštećena jer nije sviran penal nad tim istim Robenom. A čak i da je ova situacija sporna, ja sam uvek bio i biću protiv uvođenja bilo kakvih senzora i veštačkih pomagala jer je to ono što će ubiti draž ovog sporta. Ako nekoga guraju, to je definitivno Brazil.

rio

pre 9 godina

Kako je sjela ona lopta Sneijderu, bas me zanima koliko je ono islo km/h. Udarcina. Vidjelo se da ce Nizozemska zabit nakon tog gola jos jedan, umor od trcanja na svaku loptu je stigao Meksikance. Tih 8 minuta nakon tog primljenog gola je za izmorene Meksikance bilo isto kao 80.

ivan94

pre 9 godina

Holandija, uzasno talentovana, tradicionalno lose igra protiv slabijih protivnika. Steta sto nisu dobili Brazil jer bi igrali utakmicu zivota i eliminisali ih. Sad znamo svi sta ocekivati protiv Grcke ili Kostarike: Holandija ce se i tu boriti za zivot jer se nece dovoljno koncentrisati. Zao mi je Meksika, ali malo istorijske zakasnele pravde i za Holandiju koja je toliko umirala u lepoti i vazda gubila finala ili polufinala. Sad su i oni naucili da je sustina pasti u sesnaestercu, pa posle mogu da te mrze kao Italiju, ali bitno je imati rezultat. Prvi penal im je ukraden,.a Meksiko nije smeo da dozvoli da cuva rezultat protiv tima koji stvara najvise gol sansi na prvenstvu.Trebalo je da napadaju kao u 1. poluvremenu i ko zna sta bi bilo da su dali drugi gol.

jack

pre 9 godina

znaci kad se osteti holandija za penal na kraju prvog poluvremena to je ok a kad se osteti meksiko na kraju drugog,to je kradja.....nema sta,dobar pogled na zivot

mix

pre 9 godina

Velika tragedija somrerosa! Bili su bolji ceo mec, Holandjani su nadigrani, ali.... ponekad neke sile upletu svoje prste, pa to ti je!
Svaka cast momcima iz Mexika, zaista. Igraju izvanredno, uvek na mestu i majstorski blokiraju igru protivnika. Uz to, odlicna igra u napadu a jos bolja odbrana koja se igra na dve trecine terena. Bez izgubljene lopte. Zadivljen sam njihovom igrom!
Holandjani poslovicno disciplinovani i uporni, ali nisu zasluzili da idu dalje po igri. Medjutim, oba gola su regularna i to je to. Sudija je blago navijao za Holandjane i to je provociralo protivnika da bi prigovorima dobijali zute kartone.
Konacno, mnogo mi je zao Meksikanaca, zasluzili su pre Holandjana da idu dalje. No, to je fudbal!

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Meksiko se povukao posle gola, sto ih je kostalo cetvrt finala a u vecem delu tekme su bili bolji. Steta za golmana o'chou, najbolji golman prvenstva!!

sarajevo.ba

pre 9 godina

Tacno ce me cura ostavit zbog svjetskog prvensta, nisam je 2x posteno vidio od kada je pocelo
S kakvim li je tipom dok ja gledam tekme hm

Малац

pre 9 godina

Навијао сам за Мексико из више разлога , ако ништа друго а оно због задњих 20 година и холандске несебичне љубави нама исказане.
Штета што боља екипа није прошла, нарочито због маестрално одглумљеног пенала .
Боље би било да је судија свирао пенал у првом полувремену него овај смехотрес, где је Робен при лаганом додиру у врх копачке, излетео као из катапулта.
Желим холандезима од свег срца испадање у следећој утакмици.

Odoakar

pre 9 godina

gle ovi licimeri sto komentarisu da je meksiko ostecen a ne spominju cist penal koji nije sudjen u prvom poluvremenu....tad holandija nije ostecena?ne navijam za holandjane ali niste objektivni....74. im je titula ukradena zato sto su nemci bili dopingovani zestoko a 78.- to je tek prevara bila,to cak nisu ni uspeli da sakriju kako je argentina dobila titulu....smesne su price da holandjanima neko pomaze....

Милутин

pre 9 godina

Фудбалске намештаљке по налогу Фифе. Судије су у тој работи само пиони. Треба пред својом јавношћу оправдати огроман новац који је уложен у тзв велике играче које фудбалски надигравају анонимци из Јужне Америке.

Mladen

pre 9 godina

Jao bre Srbi šta se palite više, naravno da je Meksiko zasluženo ispao jer su se nabili u svoj šesnesterac zadnjih 20 minuta i gol im je visio o koncu ( ili Očoi tačnije). Roben jeste pao teatralno ali kontakt je definitvno postojao, plus nisu mu svirali čist penal u prvom gde su ga dvojica, ne jedan, iskidali po cevanici u sred šesnesterca. 1:0 se ne čuva protiv Holandije. Dosta bre više sa teorijama zavere bre, ispala je Italija, Engleska, Portugal, Španija .... Koga sad ti zaverenici guraju ???

Немања

pre 9 godina

Сад Xоланђани имају велику шансу да дођу до полуфинала. Мексиканци сами криви. Напад је најбоља одбрана, а не бункерица.

ah

pre 9 godina

@Rale
Ne znam odakle ti to da je Kamerum najjaca africka reprezentacija? Tek bi video kako bi prosli da ste igrali protiv Gane ili O. Slonovace, umesto protiv Kamerunaca koji su jedva i dosli na SP, posto su vec pre prvenstva pretili strajkom zbog premija.
Meksiko je dobar, ali da je neka velesila, bas i nije.
Hrvatska jeste jaka, ali vi ste svoju sansu za jos jedan veliki uspeh propustili 2008 kada ste bez problema mogli do finala, ovo sto sada igrate je daleko od vrhunskog fudbala.
Zamisli kako biste prosli da ste bili u grupi sa Holandijom, Cileom i Spanijom npr? Ili sa Urugvajem, Engleskom, Kolumbijom, SAD-om, Nemackom...

glups

pre 9 godina

zasluzena pobeda holandije! u prvom poluvremenu nije sviran cist penal nad robenom! meksikanci su dobro igrali u prvom poluvremenu (110%), a u drugom od umora se nisu mogli sastaviti sa loptom (osim gola). branili su se celo drugo poluvreme (kéasican bunker). ovde su jedino latinoamericke ekipe padavicari! samo se valjaju po terenu! da, bio je cist penal nad robenom (kaze sudija i jedan od najboljih trenera u zemlji u kojoj zivim-gosti komentatori u studiju). holandija igra fer!

Dobro

pre 9 godina

meksiko je za sad bolji ali na kralju dobiva holandija .
(vatreni, 29. jun 2014 18:51)

Vatreni, DUBOK naklon i veliko postovanje !!!
Holandija razbija .... Uvek u zadnjih 15-20 minuta ... Hahaha.
K'o Svabe :-)

Iz zemlje lala, uvek Vas,

locust

pre 9 godina

Haha, tako se to radi. Izmoris protivnika a onda ga matiras u nekolio minuta! Najdraze mi je sto ce onaj Meksicki trener nestati sa ekrana, taj se ponasa kao u nekoj nasoj nizoj ligi.

Emil

pre 9 godina

Holandiji nije dosudjen penal u prvom poluvremenu, sudija brojo do tri i eto...ispo Meksiko. PS. utakmica u 22h totalno nebitna jer su obe ekipe po meni laki luzeri..

...

pre 9 godina

Navijao sam za Holandiju alio se zaista ne dopada finiš utakmice tj penal. Bilo bi daleko interesantnije videti šta bi bilo u produžecima.

Emko

pre 9 godina

Ovo je vise nemoguće vise prvenstvo nije za postene igrače ovo je lopovski fudbal sve sami placenici velika bruka sta rade od prvenstva Sudije i UEFA kad ce jedno da se uvede kazne za sudije od 6 meseci do 1 godine za ovakva sudjenja i kazne od 40000 do 70000€ i za igrače iste kazne koji simuliraju kao veceras Roben dali ovakvi igrači muslu izaći uzdignute glave na ulicu za ovo bi Robena trebalo kazniti 3 meseca bez prava igranja i 60000€ kazne bez ovakvih kazni ovome se nemoze izaći na kraj na kraju BRUKA OD PRVENSTVA

vladablok9a

pre 9 godina

Epilepticar je padao celu utakmicu dok nije dobio penal. 2 godine Venger prica kako ako se ne da zuti karton robenu kada pocne sa simuliranjem da ce on padati celu utakmicu dok ne dobije penal. Odvratnijeg igraca u zivotu svom gledao nisam

lubrikant

pre 9 godina

Ne smarajte. Holandija zasluzeno prosla. Tri sumnjve situacije i normalno da ce da svira jednu, i to neme veze sa Robenom. Meksikanci su morali da paze...

bob

pre 9 godina

odvratni holandjani,cela igra im se svodi da daju loptu robenu,ovaj uleti u sesnesterac i ceka neku isturenu nogu da se baci preko nje,ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji navijaju za ovakav fudbal

allez les blues

pre 9 godina

Kako mi je žao Meksika! Kakav je užitak za FIFU da se do popede dolazi na ovakav način? Penal za Holandiju, sramota sa SP i fudbal uopšte!!!

Gajetano

pre 9 godina

U 1. poluvremenu Mexico ne samo da je bio bolji, Mexico je bio jedini tim na terenu. Gde je Holandija bila do primljenog gola, nije mi jasno. A onda veleobrt: Mexico nestaje i postoji samo Holandija. Nista novo!!! Holandija je fizicki ubedljivo najspremnija ekipa na prvenstvu. Svi su je nadigrali u prvom poluvremenu, i Spanija i Australija i Cile i Mexico. A onda u drugom preuzimaju stvar u svoje ruke i nastupa "gazenje". Mexico je srecan sto nije usao u produzetke, popio bi barem jos 2-3 komada.

Kakva golcina Snajdera i to u kakvom trenutku! Veliki majstor koga su korporacijski mesetari za malo unistili. Covek sa na ovom SP vraca u velikom stilu, gradi igru, asistira, daje golove, trci vise od svih... Bravo za Majstora!

snuki

pre 9 godina

ne obracajte paznju na ove komentare o robenu,kradji na kraju,laznom penalu,pomaganje holandiji.....to pisu ljudi koji ne znaju sta je objektivnost,jednostavno su potisnuli iz secanja to da holandiji nije sudjen cist penal na kraju 1. poluvremena kad su robena faulirali 2 puta u roku od pola sekunde....Da je holandija pobedila 10-0 opet bi ovde pisali da je meksiko ostecen jer hejteri hehtuju,svi znate kako to ide vec kod takvih ljudi

El_Shaarawy

pre 9 godina

Bio je penal u prvom poluvremenu nad Robenom, a ovo u 94. minutu je sramota. Zao mi je Meksika, sudije kroje sudbinu, nije ni Mazic nista bolji...

No Name

pre 9 godina

Ajde meksikanci ne palite se. Bravo holandija. Nisam navijac njih al budimo realni bice zanimljivije gledati duele jacih reprzentacija nego ovih slabijih.

dzoni

pre 9 godina

Nazalost moralo je ovako da bude. Pa stvarno mislite da bi se dopustilo da domacin ispadne vec u osmini finala zajedno sa holandjanima I da u polufinalu budu Grcka Kostarika ili Meksiko. U ova 2 dana je dokazano da nepravda ipak pobedjuje i da timovi sa velikim srcem nemaju nikad srece

cedilak

pre 9 godina

jako teska tekma je bila za obe reprezentacije,mexico bolji u prvom,ali u drugom delu nista nisu pokazali od postignutog gola,celo drugo poluvreme holandajani su dominirali i zasluseno pobedili,ipak je VanGal,taktici bolje spremio ekipu od njegobog kolege Herere i holandija je jos jednom pokazala na ovom prvenstvu,da su najopasniji u zadnjih 15 minuta......IDEMO ORANJE DO ZLATNE BOGINJE,ipak ste zasluzili,posle tri izgubljena finala,a uz ove godine jako dobru kolumbiju ste pokazali najbolji fudbal........

Lik

pre 9 godina

Ne razumem zasto Holandjani nisu od pocetka igralu kao u zadnjih pola sata.Tada su pokazali da su zapravo daleko kvalitetniji tim od Meksikanaca koji se realno nisu videli nakon datog gola.Ako je neko zasluzio srecu na Mundijalima,onda je to Holandija,tim koji je 74 i 78 i vise nego zasluzio da bude prvak,al su ih tada oba domacina(Nemacka 74 i Argentina 78) bezobrazno pokrali i ko zna kakve su se sve tu prljave stvari odigravale.

Corss

pre 9 godina

Ti si vidio Hrvatsku kao i ja Papu-u Novu Gvineju, a ni sam ne znaš
kako si se izdao. Doduše nisi jedini, mnogi Srbi se prikazuju kao
Hrvati, nebi li im komentar imao veči značaj. Providno i profano.

opet Gvozden

pre 9 godina

94. minut zuti za Robena. Ni govora o penalu. Ipak utakmicu je izgubio selektor Meksika onog casa kad je Dos Santosa zamenio zadnjim veznim na pola sata do kraja.

iz ugla

pre 9 godina

Bio je penal za Holandiju u prvom poluvremenu, ali i indirekt za Meksiko za opasnu igru na dvanaest metera. Nije prijatno da se završi simuliranjem. Voleo bih produžetke i da onda bolji pobedi, bilo koji.

Rade Futog

pre 9 godina

Prave poredjenje, Pirlo "King of pass", Roben, "King of no pass". Pa, sta ce coveku pas kad uzme loptu i "pregazi" cetvoricu, da gol, ili ga namesti, ili penal iznudi. Ne dodaje loptu najblizem do sebe za tacnost pasa 97%. Roben je fudbalercina, jedini igrac koji moze da se poredi sa Mesijem i CR kad je zdrav, a potcenjen je. Do sad je prvi igrac prvenstva.

IVORY

pre 9 godina

Umesto što kukate zbog penala,bolje priznajte da Meksiko nije imao blage veze u drugom poluvremenu i da su branili 0:1 45 minuta,što je ravno samoubistvu.

Rale

pre 9 godina

Kao što rekoh, Nizozemci su izdržali kraće od nas Hrvata.
Hrvatska je bila u najjačoj skupini na prvenstvu.
Domaćin Brazil, odlični Meksiko, najjača afrička reprezentacija Kamerun.
Samo što su Kamerunci smiješni kraj tri sile koje su imali u skupini.
Hrvatska je i na prošlom europskom prvenstvu 2012. bila u najjačoj skupini , sa Italijom i Španjolskom koje su igrale u finalu.
Tako je to kad nemaš sreće. Čekamo da se i nama osmijehne sreća.

hope

pre 9 godina

Koliko srece ima ovaj Sejo Kalac na golu Meksika. Svaka lopta u njega i po sredini. Ne pamtim nijedne parade i cupanja lopte i kakvog coska. Jaoooo

ads

pre 9 godina

pa onda po tebi ni brazil,meksiko pa i italija i spanija nisu imali srece jer su bili sa "velesilom",tj vama. ipak,ne vidim da ste im nesto naskodili.
bolje cuti.

KUM

pre 9 godina

Krivo mi je Meksika ali su sami krivi,ipak je Holandija bila mnogo bolja u zadnjih 20 minuta.Pre svega mislim na Robena,izdominirao je,strasan igrac.

Realno

pre 9 godina

Holandija je možda i najzdravija fudbalska nacija u Evropi!Jasno izgrađen stil igre, uvek i samo napad,napad,napad! Igra do noge, pas, šire igru na krila, omladinske Škole Ajaksa,Fejenorda,PSV-a,iako po broju stanovnika nisu ni blizu Njemačkoj,Francuskoj,Engleskoj jednostavno su fudbalska velesila!!!Plus nikada nisu bili miljenici sreće!!!

Darko

pre 9 godina

Meni nisu jasni ljudi kojima su u svakom mecu favoriti Brazilci, Holandjani, Nemci i Argentinci. Ako 2 od te 4 budu u polufinalu, ja onda ne poznejem fudbal. A znalci kojima je jedino poznavanje fudbala to sto vide kvote u kladionici i odma znaju ko je bolji, ne znaju bas mnogo. Cile, Kolumbija, Meksiko i Belgija su najbolje ekipe na prvenstvu i samo nedostatak srece moze da ih izbaci sa prvenstva (nesto kao sa Cileom juce?. A vi navijajte za "favorite".

milan

pre 9 godina

Šta je ovo, sve neki indijanci pobeđuju. Neće valjda ovi Asteci proći dalje?! Idemo Oranje!
(Pera, 29. jun 2014 19:37) Ti Asteci su kulturološki bili pojam za te iste Holanđane,Irce,Špance i ostale belosvetske hoštaplere kada su ovi došli da ih pljačkaju i uništavaju

E-one

pre 9 godina

Ovog Ocou je nemoguce promasiti...jedini kome je to uspelo u ove cetiri tekme jeste Perisic...22 suta do ovog 80og protiv Holandijeokvir a samo jedan primljen...a morate se sloziti da nije imao neke braurozne odbrane vec su lopte isle uglavnom u njega...

fon

pre 9 godina

(Istra, 29. jun 2014 19:44)

mislim da imate dobre igrace ali da su malo poleteli i da zbog toga reprezentacija kao tim ispasta.
za jednog mandzukica,koliko god bio antipatican a mnogo je, moze se sve reci,samo ne da je los. i rakitic,modric. ipak,moje je misljenje da su sami sebi kao pojedinci dali previse vaznosti i tu izdali ekipu.

dakle

pre 9 godina

Da li je moguće da je ovako slabo interesovanje ljudi? Jedno trećina mesta na stadionu je prazna. Gde su čuveni holandski navijači koji su punili stadione u jednako udaljenoj Južnoj Africi? U osmini finala protiv Slovačke je sve bilo u narandžastom. Sada po koja manja grupica na raznim mestima na stadionu. Stvarno sumorna slika.

Rale

pre 9 godina

Evo ti ga na.
Hrvatska je izdržala do 70. minute.
Nizozemska neće ni dotle :-)
Sad se tek vidi snaga Hrvatske.
Malo nas je al' nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima !!

Black Hawk

pre 9 godina

Rekoh vam ja pre neki dan Meksiko ide do titule...Korak do cetvrtfinala...a tamo Costa Rica verovatno...blizu je i polufinale!
VAMOS MEXICO!!!

vuvuzela

pre 9 godina

Snajder kao da je dao gol za 3:0, a ne u finisu utakmice izjednacio rezultat, po slavlju igraca i strucnog staba Holandije utisak..

jackie

pre 9 godina

Prosto je neverovatno da sudije tolerišu toliko glume Robenu. Sramota. Umesto da dobije bar dva žuta kartona, dobija penal. Još jednom SRAMOTA.

shox

pre 9 godina

@Marschall Uzvik "puto" bukvalno znači "muška ku*va" ali se u meksičkom slengu koristi se u značenju "pe*der" međutim pre kao karakterna osobina nego kao seksualno opredeljenje. Ovaj uzvik najčešće se koristi kada protivnički golmani ispucavaju loptu sa očiglednom namerom je da ih pritom ometu. Navodna asocijacija je da protivnički golman dozvoli da mu "ubace loptu".

Uzvik "puto" se među meksičkim fudbalskim navijačima proširio u poslednjih 10 godina a popularizaciji ovog uzvika i van fudbalskih terena u popularnoj meksičkoj kulturi doprinela je i meksička rok grupa Molotov sa istoimenom, veoma popularnom pesmom.

0:1! Ide izgleda Meksiko dalje. :-)

goran

pre 9 godina

Ovo je sramota koliko se Holandija pomaže .ne mogu da verujem da je sudija onaj teatralni pad Robena okarakterisao kao penal ... i prođoše holanđani dalje uz pomoć sudija ovo je kriminal, čini mi se da je onaj penal protiv Hrvata bio mnogo veća i bolja gluma nego ovaj tetralni pad Robena i potom poklon od sudije ,molim se Bogu da Holandija ispadne u sledećem meču ,jer nisu zaslužili da prođu dalje na ovakav kriminalan način !!!

verujte mi

pre 9 godina

Za sve koji hoce da dobiju na kladionici ekskluzivna vest holandija dobija mexiko.Vlasnici kladionica izvinite na ovoj vesti ali sta da se radi.pratite moje komentare i za sledece meceve,hocu narodu da pomognem da uzme pare.

only fools and horses

pre 9 godina

Dobro im je ovo sa pauzom za osveženje. A šta li će u Kataru da bude? Tajm aut na svakih 15 min, a ide dalje ekipa u kojoj svi igrači prežive.

Nemanja

pre 9 godina

Cooling break? Kakve su ovo gluposti..... mrzim novotarije u fudbalu, eto vam NFL pa se igrajte novih pravila..... ako je previše vruće, zašto su organizovali prvenstvo u Brazilu..... decenijama se igra i po vrelini i po snegu, sada cooling break.....

dk

pre 9 godina

Dobija Holandija. A njih jedino Grcka svojim antifudbalom i ludom srecom moze da zaustavi! Inace ako prodje Kostarika onda oranje ide u 1/2 finale!

N-P

pre 9 godina

a, ja lepo rekoh posle Spanije da to nije to a, vecina se upalila, holandija pa holandija ! Da Silva !!!
Opasni su ako im ostavis prostor tu gaze, pojedute te zivog ali ako ima postavis odbranu, nedas taj prostor za Robena onda je to vec druga prica !!

KUM

pre 9 godina

Ovo je prvi mec gde ce mi biti drago ko god da pobedi jer su mi i Meksiko i Holandija odlicni i lepo igraju.
Zato nek pobedi fudbal,nek pobedi bolji!

Aron

pre 9 godina

Bez problema pobeda Holandije.Ona doduše ona nije jaka po imenima kao ranijih godina ali ih predvodi možda najbolji trener na svetu.Čovek koji je bio šampion Evrope sa Ajaksom,prvak sa Barselonom,Bajernom,Az Alkmarom!!!Potpuno se opravdao zbog blamaže iz kvalifikacija za 2002 kada je prvi put predvodio Holandiju i nije uspeo da je plasira na SP.Uspeo je od ovog mladog tima da naprvi moćnu selekciju koja može da pobedi svakog što i nije čudo za čoveka koji je stvorio Sidorfa,Davidca,Milera...Realno,prvi tim naše reprezentacije po imenima je jači od Holandije ali što se tiče igre ne može se porediti.

Kibo

pre 9 godina

Nadam se lepoj I kvalitetnoj utakmici, neka pobedi fudbal, mada ipak mi je Meksiko nekako simpaticniji, kako god da bude nadam se dobroj utakmici.

only fools and horses

pre 9 godina

Dobro im je ovo sa pauzom za osveženje. A šta li će u Kataru da bude? Tajm aut na svakih 15 min, a ide dalje ekipa u kojoj svi igrači prežive.

Komsijina Krava

pre 9 godina

Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
----------------
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Meksiko se povukao posle gola, sto ih je kostalo cetvrt finala a u vecem delu tekme su bili bolji. Steta za golmana o'chou, najbolji golman prvenstva!!

E-one

pre 9 godina

Ovog Ocou je nemoguce promasiti...jedini kome je to uspelo u ove cetiri tekme jeste Perisic...22 suta do ovog 80og protiv Holandijeokvir a samo jedan primljen...a morate se sloziti da nije imao neke braurozne odbrane vec su lopte isle uglavnom u njega...

El_Shaarawy

pre 9 godina

Bio je penal u prvom poluvremenu nad Robenom, a ovo u 94. minutu je sramota. Zao mi je Meksika, sudije kroje sudbinu, nije ni Mazic nista bolji...

KUM

pre 9 godina

Ovo je prvi mec gde ce mi biti drago ko god da pobedi jer su mi i Meksiko i Holandija odlicni i lepo igraju.
Zato nek pobedi fudbal,nek pobedi bolji!

Kibo

pre 9 godina

Nadam se lepoj I kvalitetnoj utakmici, neka pobedi fudbal, mada ipak mi je Meksiko nekako simpaticniji, kako god da bude nadam se dobroj utakmici.

N-P

pre 9 godina

Dajte bre ... Da se nisu povukli znate kada bi gol dali ??? Ja sam neutralan gledalac zabole me za bilo koju ekipu i navijao sam da Lale izjednace kada se ovi poceli braniti, mrzim takvu igru i taktiku !!!!!! al kazem opet Holandija za mene ne igra nista, to moze da prodje ali slabo, ovako je bilo i protiv Australije setimo se, ajde sa Nemcima da ovako igraju ... samo im nedaj prostora i mrtvi su, ovo kako su danas dali dva gola je klasicna sreca i ono trpaj unutra pa mozda nesto bude, neka guzva i tako ... To je to ja tvrdim da prolaze na foru !!!

opet Gvozden

pre 9 godina

94. minut zuti za Robena. Ni govora o penalu. Ipak utakmicu je izgubio selektor Meksika onog casa kad je Dos Santosa zamenio zadnjim veznim na pola sata do kraja.

neuništivi Roben

pre 9 godina

Holandija u I poluvremenu plandovala, dok je Meksikancima sunce prijalo. Što je sunca manje bilo Holanđanima proradi i levo i desno krilo. Svaka čast Robenu na igri. Bilo je i simuliranja ali i obaranja za dosuđivanje penala. Sudija je kompenziro ovu zadnju simulacije za čist penal kojeg nije dosudio. Sve u svemu ipak su ekipe iz Evrope hendikipirane ovom klimom, ali požrtvovanost latinoamerikanaca oduševljava. Holanđani nisu imali svoj dan ali ipak zasluženo idu dalje zahvaljujući fantastičnom Robenu

Lik

pre 9 godina

Ne razumem zasto Holandjani nisu od pocetka igralu kao u zadnjih pola sata.Tada su pokazali da su zapravo daleko kvalitetniji tim od Meksikanaca koji se realno nisu videli nakon datog gola.Ako je neko zasluzio srecu na Mundijalima,onda je to Holandija,tim koji je 74 i 78 i vise nego zasluzio da bude prvak,al su ih tada oba domacina(Nemacka 74 i Argentina 78) bezobrazno pokrali i ko zna kakve su se sve tu prljave stvari odigravale.

vladablok9a

pre 9 godina

Epilepticar je padao celu utakmicu dok nije dobio penal. 2 godine Venger prica kako ako se ne da zuti karton robenu kada pocne sa simuliranjem da ce on padati celu utakmicu dok ne dobije penal. Odvratnijeg igraca u zivotu svom gledao nisam

ads

pre 9 godina

pa onda po tebi ni brazil,meksiko pa i italija i spanija nisu imali srece jer su bili sa "velesilom",tj vama. ipak,ne vidim da ste im nesto naskodili.
bolje cuti.

hope

pre 9 godina

Koliko srece ima ovaj Sejo Kalac na golu Meksika. Svaka lopta u njega i po sredini. Ne pamtim nijedne parade i cupanja lopte i kakvog coska. Jaoooo

ivan94

pre 9 godina

Holandija, uzasno talentovana, tradicionalno lose igra protiv slabijih protivnika. Steta sto nisu dobili Brazil jer bi igrali utakmicu zivota i eliminisali ih. Sad znamo svi sta ocekivati protiv Grcke ili Kostarike: Holandija ce se i tu boriti za zivot jer se nece dovoljno koncentrisati. Zao mi je Meksika, ali malo istorijske zakasnele pravde i za Holandiju koja je toliko umirala u lepoti i vazda gubila finala ili polufinala. Sad su i oni naucili da je sustina pasti u sesnaestercu, pa posle mogu da te mrze kao Italiju, ali bitno je imati rezultat. Prvi penal im je ukraden,.a Meksiko nije smeo da dozvoli da cuva rezultat protiv tima koji stvara najvise gol sansi na prvenstvu.Trebalo je da napadaju kao u 1. poluvremenu i ko zna sta bi bilo da su dali drugi gol.

Mladen

pre 9 godina

Jao bre Srbi šta se palite više, naravno da je Meksiko zasluženo ispao jer su se nabili u svoj šesnesterac zadnjih 20 minuta i gol im je visio o koncu ( ili Očoi tačnije). Roben jeste pao teatralno ali kontakt je definitvno postojao, plus nisu mu svirali čist penal u prvom gde su ga dvojica, ne jedan, iskidali po cevanici u sred šesnesterca. 1:0 se ne čuva protiv Holandije. Dosta bre više sa teorijama zavere bre, ispala je Italija, Engleska, Portugal, Španija .... Koga sad ti zaverenici guraju ???

Emil

pre 9 godina

Holandiji nije dosudjen penal u prvom poluvremenu, sudija brojo do tri i eto...ispo Meksiko. PS. utakmica u 22h totalno nebitna jer su obe ekipe po meni laki luzeri..

Bane

pre 9 godina

Ne znam ko je napisao da Ochoa i nije neki golman, vec sve lopte idu u njega... Netacno, on je odbranio sve sto se moglo odbraniti, bio je uvek dobro postavljen i koncentrisan. Ona bomba Snajdera se ne brani, a penal ko penal, ako se dobro izvede, takodje jako mala sansa da se odbrani. Mada, znao sam da ce biti tako na kraju, Holandjano su opasno u zavrsnici.

Djole

pre 9 godina

(snuki, 29. jun 2014 20:56)

Ok,ali ne mozes gresku da ispravljas greskom,to je najveca glupost koju sudija moze da ucini. Da je Roben dobio zuti karton za ono simuliranje u 1. poluvremenu (kad je pao van 16) ne bi mu palo na pamet da padne u 93 minutu i rizikuje crveni. Sudija onda ne bi svirao penal i ostalo bi 1:1. Ako cemo vec tako...

Dobro

pre 9 godina

meksiko je za sad bolji ali na kralju dobiva holandija .
(vatreni, 29. jun 2014 18:51)

Vatreni, DUBOK naklon i veliko postovanje !!!
Holandija razbija .... Uvek u zadnjih 15-20 minuta ... Hahaha.
K'o Svabe :-)

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Милутин

pre 9 godina

Фудбалске намештаљке по налогу Фифе. Судије су у тој работи само пиони. Треба пред својом јавношћу оправдати огроман новац који је уложен у тзв велике играче које фудбалски надигравају анонимци из Јужне Америке.

FuFA

pre 9 godina

... lepo se videlo da je penal isfoliran... Sada bi bi Robena trebalo kazniti, nakon pregleda snimaka, isto kao sto su kaznili onog sto voli da gricka druge igrače! Zbog ovog foliranja, Meksiko je mnogo ostecen!

Rade Futog

pre 9 godina

Prave poredjenje, Pirlo "King of pass", Roben, "King of no pass". Pa, sta ce coveku pas kad uzme loptu i "pregazi" cetvoricu, da gol, ili ga namesti, ili penal iznudi. Ne dodaje loptu najblizem do sebe za tacnost pasa 97%. Roben je fudbalercina, jedini igrac koji moze da se poredi sa Mesijem i CR kad je zdrav, a potcenjen je. Do sad je prvi igrac prvenstva.

snuki

pre 9 godina

ne obracajte paznju na ove komentare o robenu,kradji na kraju,laznom penalu,pomaganje holandiji.....to pisu ljudi koji ne znaju sta je objektivnost,jednostavno su potisnuli iz secanja to da holandiji nije sudjen cist penal na kraju 1. poluvremena kad su robena faulirali 2 puta u roku od pola sekunde....Da je holandija pobedila 10-0 opet bi ovde pisali da je meksiko ostecen jer hejteri hehtuju,svi znate kako to ide vec kod takvih ljudi

Малац

pre 9 godina

Навијао сам за Мексико из више разлога , ако ништа друго а оно због задњих 20 година и холандске несебичне љубави нама исказане.
Штета што боља екипа није прошла, нарочито због маестрално одглумљеног пенала .
Боље би било да је судија свирао пенал у првом полувремену него овај смехотрес, где је Робен при лаганом додиру у врх копачке, излетео као из катапулта.
Желим холандезима од свег срца испадање у следећој утакмици.

Emko

pre 9 godina

Ovo je vise nemoguće vise prvenstvo nije za postene igrače ovo je lopovski fudbal sve sami placenici velika bruka sta rade od prvenstva Sudije i UEFA kad ce jedno da se uvede kazne za sudije od 6 meseci do 1 godine za ovakva sudjenja i kazne od 40000 do 70000€ i za igrače iste kazne koji simuliraju kao veceras Roben dali ovakvi igrači muslu izaći uzdignute glave na ulicu za ovo bi Robena trebalo kazniti 3 meseca bez prava igranja i 60000€ kazne bez ovakvih kazni ovome se nemoze izaći na kraj na kraju BRUKA OD PRVENSTVA

bob

pre 9 godina

odvratni holandjani,cela igra im se svodi da daju loptu robenu,ovaj uleti u sesnesterac i ceka neku isturenu nogu da se baci preko nje,ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji navijaju za ovakav fudbal

rio

pre 9 godina

Kako je sjela ona lopta Sneijderu, bas me zanima koliko je ono islo km/h. Udarcina. Vidjelo se da ce Nizozemska zabit nakon tog gola jos jedan, umor od trcanja na svaku loptu je stigao Meksikance. Tih 8 minuta nakon tog primljenog gola je za izmorene Meksikance bilo isto kao 80.

Laki pingvin

pre 9 godina

Navijao sam za Holandiju kao za najrođenije-još jednom su pokazali svoj nesalomivi duh, Meksikanci dobri ali ko uplašeni posle datog gola.

cr

pre 9 godina

Navijao sam za holandiju sve do penala koji je sramota za ovako veliko takmicenje.uveli su kamere na golovima a ne vide da foliranti od fudbalera i ćorave sudije kvare ovu igru.

Sinisa

pre 9 godina

A Robena niko ne pljuje kada simulira? Jos u prvom, negde u 10 minutu je pao ispred 16 i sudija je krenuo da mu da zuti i onda odustao. Eto sta biva kad prevarantu ne das zuti za prvo simuliranje.

aajiao

pre 9 godina

Roben simulirao penal 3 puta i ne dobije zuti i nastavlja da simulira...onaj bek sa brojem 4 provocira ceo mec i pravi 5 faulova i ne dobija zuti...Holandija nikad nece osvojili svetsko prvenstvo mozete da me citirate.

allez les blues

pre 9 godina

Kako mi je žao Meksika! Kakav je užitak za FIFU da se do popede dolazi na ovakav način? Penal za Holandiju, sramota sa SP i fudbal uopšte!!!

ovaj sudija svira u finalu 100%

pre 9 godina

Hoce li kazniti Robena za ovu prevaru, jer sudije sigurno nece, ili je sve ovo deo fudbala. Fudbal je postao jedna velika prevara.

Darko

pre 9 godina

Meni nisu jasni ljudi kojima su u svakom mecu favoriti Brazilci, Holandjani, Nemci i Argentinci. Ako 2 od te 4 budu u polufinalu, ja onda ne poznejem fudbal. A znalci kojima je jedino poznavanje fudbala to sto vide kvote u kladionici i odma znaju ko je bolji, ne znaju bas mnogo. Cile, Kolumbija, Meksiko i Belgija su najbolje ekipe na prvenstvu i samo nedostatak srece moze da ih izbaci sa prvenstva (nesto kao sa Cileom juce?. A vi navijajte za "favorite".

Aron

pre 9 godina

Bez problema pobeda Holandije.Ona doduše ona nije jaka po imenima kao ranijih godina ali ih predvodi možda najbolji trener na svetu.Čovek koji je bio šampion Evrope sa Ajaksom,prvak sa Barselonom,Bajernom,Az Alkmarom!!!Potpuno se opravdao zbog blamaže iz kvalifikacija za 2002 kada je prvi put predvodio Holandiju i nije uspeo da je plasira na SP.Uspeo je od ovog mladog tima da naprvi moćnu selekciju koja može da pobedi svakog što i nije čudo za čoveka koji je stvorio Sidorfa,Davidca,Milera...Realno,prvi tim naše reprezentacije po imenima je jači od Holandije ali što se tiče igre ne može se porediti.

Бургија, не с..и!

pre 9 godina

Фудбал је када Холанђани за 6 минута ставе Мексиканцима 2 комада. Ето, то вам је фудбал.

iz ugla

pre 9 godina

Bio je penal za Holandiju u prvom poluvremenu, ali i indirekt za Meksiko za opasnu igru na dvanaest metera. Nije prijatno da se završi simuliranjem. Voleo bih produžetke i da onda bolji pobedi, bilo koji.

Realno

pre 9 godina

Holandija je možda i najzdravija fudbalska nacija u Evropi!Jasno izgrađen stil igre, uvek i samo napad,napad,napad! Igra do noge, pas, šire igru na krila, omladinske Škole Ajaksa,Fejenorda,PSV-a,iako po broju stanovnika nisu ni blizu Njemačkoj,Francuskoj,Engleskoj jednostavno su fudbalska velesila!!!Plus nikada nisu bili miljenici sreće!!!

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Makesiko je odrzao lekciju iz fudbala svima a posebno Holandiji. Nazalost, pokradeni su jer, po semi fudbalskih mocnika, novac ne mogu da domnesu samo Juznoamerikanci odnosno ekipe van Evrope. Holandija je morala da pobedi. Sudija je cekao poslednji treniutak da dosudi penal koga nije bilo. Pobedila je drzava dekadencije, lakih droga i gej brakova. Zbog njih imam neodoljivi osecaj gadjenja prema fudbalu. Meksikanci su ih nadigrali u svim segmentima igre. Sudija, po meni, ne bi smeo da ide na stadion ni kao gledalac. Bruka i sramota. Ovi i ovakvi ce unistiti "najvazniju sporednu stvar na svetu".

Odoakar

pre 9 godina

gle ovi licimeri sto komentarisu da je meksiko ostecen a ne spominju cist penal koji nije sudjen u prvom poluvremenu....tad holandija nije ostecena?ne navijam za holandjane ali niste objektivni....74. im je titula ukradena zato sto su nemci bili dopingovani zestoko a 78.- to je tek prevara bila,to cak nisu ni uspeli da sakriju kako je argentina dobila titulu....smesne su price da holandjanima neko pomaze....

Gajetano

pre 9 godina

U 1. poluvremenu Mexico ne samo da je bio bolji, Mexico je bio jedini tim na terenu. Gde je Holandija bila do primljenog gola, nije mi jasno. A onda veleobrt: Mexico nestaje i postoji samo Holandija. Nista novo!!! Holandija je fizicki ubedljivo najspremnija ekipa na prvenstvu. Svi su je nadigrali u prvom poluvremenu, i Spanija i Australija i Cile i Mexico. A onda u drugom preuzimaju stvar u svoje ruke i nastupa "gazenje". Mexico je srecan sto nije usao u produzetke, popio bi barem jos 2-3 komada.

Kakva golcina Snajdera i to u kakvom trenutku! Veliki majstor koga su korporacijski mesetari za malo unistili. Covek sa na ovom SP vraca u velikom stilu, gradi igru, asistira, daje golove, trci vise od svih... Bravo za Majstora!

dejan_NS

pre 9 godina

Ko gura Holandiju, o čemu vi pričate? Pa ta ista Holandija je oštećena jer nije sviran penal nad tim istim Robenom. A čak i da je ova situacija sporna, ja sam uvek bio i biću protiv uvođenja bilo kakvih senzora i veštačkih pomagala jer je to ono što će ubiti draž ovog sporta. Ako nekoga guraju, to je definitivno Brazil.

Fradi

pre 9 godina

Prosto se osetilo da će Holandija izjednačiti, povukli se Gaučosi ko miševi, očekivao sam njihove munjevite kontre kad su se Holandezi otvorili ali ništa od toga. Sami su krivi a ne sudija ili Roben ...

sarajevo.ba

pre 9 godina

Tacno ce me cura ostavit zbog svjetskog prvensta, nisam je 2x posteno vidio od kada je pocelo
S kakvim li je tipom dok ja gledam tekme hm

dzoni

pre 9 godina

Nazalost moralo je ovako da bude. Pa stvarno mislite da bi se dopustilo da domacin ispadne vec u osmini finala zajedno sa holandjanima I da u polufinalu budu Grcka Kostarika ili Meksiko. U ova 2 dana je dokazano da nepravda ipak pobedjuje i da timovi sa velikim srcem nemaju nikad srece

Zagor

pre 9 godina

Bolje da je svirao penal kad je zaista bio, a da nije svirao u 92. minutu kad nije ni bilo p od penala. Da je sudija bio na svom nivou i svirao po pravilima ko zna sta bi na kraju bilo i kako bi se sve završilo. Nisu mi jasni oni koji pričaju o nekoj kompenzaciji. Pa ovaj sudija je na kraju direktno oštetio Mexico a pogurao Holandiju do pobede svojom "kompenzacijom".

Zasluzeno

pre 9 godina

Kakva bre namestaljka, meksikanci su sami krivi za poraz! Dali gol u 48min. i povukli se kao da je 88min. Pa naravno da ce ga primiti. Isto bi igrali i u produzetku i cekali penale, pa sta bude bude. Nesimpatisem holandjane, ali zasluzeno su prosli.

...

pre 9 godina

Navijao sam za Holandiju alio se zaista ne dopada finiš utakmice tj penal. Bilo bi daleko interesantnije videti šta bi bilo u produžecima.

jack

pre 9 godina

znaci kad se osteti holandija za penal na kraju prvog poluvremena to je ok a kad se osteti meksiko na kraju drugog,to je kradja.....nema sta,dobar pogled na zivot

fowler

pre 9 godina

Ok,nije bio penal u 92. ali je zato bio u prvom poluvremenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rvp, 29. jun 2014 20:29)

Da u pravu si, ovo je bio cist penal u prvom!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/29/article-2674132-1F3F115300000578-905_634x403.jpg

Ili mislis da nije protiv pravila ako protivnika udaris nogom u glavu?
Samo sto ovaj Herera ne ispusta te devojacke zvuke kao Roben kada padne.

shox

pre 9 godina

@Marschall Uzvik "puto" bukvalno znači "muška ku*va" ali se u meksičkom slengu koristi se u značenju "pe*der" međutim pre kao karakterna osobina nego kao seksualno opredeljenje. Ovaj uzvik najčešće se koristi kada protivnički golmani ispucavaju loptu sa očiglednom namerom je da ih pritom ometu. Navodna asocijacija je da protivnički golman dozvoli da mu "ubace loptu".

Uzvik "puto" se među meksičkim fudbalskim navijačima proširio u poslednjih 10 godina a popularizaciji ovog uzvika i van fudbalskih terena u popularnoj meksičkoj kulturi doprinela je i meksička rok grupa Molotov sa istoimenom, veoma popularnom pesmom.

0:1! Ide izgleda Meksiko dalje. :-)

Glas Istre

pre 9 godina

@Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
---…--
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Lepo primeceno. Da ne poveruje covek da ima bolesnika koji bi sve napisali da dobiju par pluseva. Verovatno ga jadnog to jedino cini srecnim u zivotu.
(JOvan, 29. jun 2014 22:50)

Ne, JOvane, nije lepo primeceno, ovde, u Istri se podjednako upotrebljvaju i naziv Holandija i naziv Nizozemska.
Uticaj Talljanskog, sta li...?
Ovo je uvjek bila i bit ce prvo Istra a potom Hrvatska, ne zaboravite. Zato su nam gosti iz Srbije uvek dobrodosli.
A sto se tice Hrvatskiog nogometa... On je sasvim u redu :-)
Zdravo svima,

goran

pre 9 godina

Ovo je sramota koliko se Holandija pomaže .ne mogu da verujem da je sudija onaj teatralni pad Robena okarakterisao kao penal ... i prođoše holanđani dalje uz pomoć sudija ovo je kriminal, čini mi se da je onaj penal protiv Hrvata bio mnogo veća i bolja gluma nego ovaj tetralni pad Robena i potom poklon od sudije ,molim se Bogu da Holandija ispadne u sledećem meču ,jer nisu zaslužili da prođu dalje na ovakav kriminalan način !!!

IVORY

pre 9 godina

Umesto što kukate zbog penala,bolje priznajte da Meksiko nije imao blage veze u drugom poluvremenu i da su branili 0:1 45 minuta,što je ravno samoubistvu.

N-P

pre 9 godina

a, ja lepo rekoh posle Spanije da to nije to a, vecina se upalila, holandija pa holandija ! Da Silva !!!
Opasni su ako im ostavis prostor tu gaze, pojedute te zivog ali ako ima postavis odbranu, nedas taj prostor za Robena onda je to vec druga prica !!

jackie

pre 9 godina

Prosto je neverovatno da sudije tolerišu toliko glume Robenu. Sramota. Umesto da dobije bar dva žuta kartona, dobija penal. Još jednom SRAMOTA.

mix

pre 9 godina

Velika tragedija somrerosa! Bili su bolji ceo mec, Holandjani su nadigrani, ali.... ponekad neke sile upletu svoje prste, pa to ti je!
Svaka cast momcima iz Mexika, zaista. Igraju izvanredno, uvek na mestu i majstorski blokiraju igru protivnika. Uz to, odlicna igra u napadu a jos bolja odbrana koja se igra na dve trecine terena. Bez izgubljene lopte. Zadivljen sam njihovom igrom!
Holandjani poslovicno disciplinovani i uporni, ali nisu zasluzili da idu dalje po igri. Medjutim, oba gola su regularna i to je to. Sudija je blago navijao za Holandjane i to je provociralo protivnika da bi prigovorima dobijali zute kartone.
Konacno, mnogo mi je zao Meksikanaca, zasluzili su pre Holandjana da idu dalje. No, to je fudbal!

dakle

pre 9 godina

Da li je moguće da je ovako slabo interesovanje ljudi? Jedno trećina mesta na stadionu je prazna. Gde su čuveni holandski navijači koji su punili stadione u jednako udaljenoj Južnoj Africi? U osmini finala protiv Slovačke je sve bilo u narandžastom. Sada po koja manja grupica na raznim mestima na stadionu. Stvarno sumorna slika.

milan

pre 9 godina

Šta je ovo, sve neki indijanci pobeđuju. Neće valjda ovi Asteci proći dalje?! Idemo Oranje!
(Pera, 29. jun 2014 19:37) Ti Asteci su kulturološki bili pojam za te iste Holanđane,Irce,Špance i ostale belosvetske hoštaplere kada su ovi došli da ih pljačkaju i uništavaju

lubrikant

pre 9 godina

Ne smarajte. Holandija zasluzeno prosla. Tri sumnjve situacije i normalno da ce da svira jednu, i to neme veze sa Robenom. Meksikanci su morali da paze...

kela

pre 9 godina

Necu da komentarisem sudjenje jer dok se ne promene stvari koje bi mogle da se promene uvek ce biti i nepostojecih penala i ofsajda i simuliranja i ne moze sudija sve da vidi,dzabe nerviranje oko toga, meni je bitno da smo gledali odlican fudbal,po meni jedna od najzanimljivijih utakmica do sada, prvi gol meksika je bio prelep-velemajstorki ga je "zalivadio" Dos Santos,snajderov izjednacujuci isto jako efektan,meksiko je bio bolji u prvom i do pogodka su igrali fenomenalno verovatno su se i istrosili i po meni bilo je logicno da se malo povuku i cekaju gresku holandije i vrebaju iz kontre, medjutim to se nije desilo i onaj prvi gol ih je sokirao pa su prilicno su pali, holandjani iskusno iskoristili momenat ,napadali i preokenuli...Neko je morao da ispadne,i jedni i drugi su pokazali mnogo do sada i da je meksiko prosao dalje sigurno ne bi bilo nezasluzeno.Realno je bilo da bude nereseno , ali eto ispada da ekipa koja vise rizikuje i napada pobedjuje, sto je barem po meni dobro za fudbal

verujte mi

pre 9 godina

Za sve koji hoce da dobiju na kladionici ekskluzivna vest holandija dobija mexiko.Vlasnici kladionica izvinite na ovoj vesti ali sta da se radi.pratite moje komentare i za sledece meceve,hocu narodu da pomognem da uzme pare.

ah

pre 9 godina

@Rale
Ne znam odakle ti to da je Kamerum najjaca africka reprezentacija? Tek bi video kako bi prosli da ste igrali protiv Gane ili O. Slonovace, umesto protiv Kamerunaca koji su jedva i dosli na SP, posto su vec pre prvenstva pretili strajkom zbog premija.
Meksiko je dobar, ali da je neka velesila, bas i nije.
Hrvatska jeste jaka, ali vi ste svoju sansu za jos jedan veliki uspeh propustili 2008 kada ste bez problema mogli do finala, ovo sto sada igrate je daleko od vrhunskog fudbala.
Zamisli kako biste prosli da ste bili u grupi sa Holandijom, Cileom i Spanijom npr? Ili sa Urugvajem, Engleskom, Kolumbijom, SAD-om, Nemackom...

dk

pre 9 godina

Dobija Holandija. A njih jedino Grcka svojim antifudbalom i ludom srecom moze da zaustavi! Inace ako prodje Kostarika onda oranje ide u 1/2 finale!

Немања

pre 9 godina

Сад Xоланђани имају велику шансу да дођу до полуфинала. Мексиканци сами криви. Напад је најбоља одбрана, а не бункерица.

Nele MKD

pre 9 godina

Meksiko zaboravio da Holandija poput Nemacke ima neverovatan mentalitet. Tu povlacim paralelu sa balkanskim timovima koji zaboravljaju vrlo cesto da se igra 96 minuta... Navijao sam za Oranje ali nisu bili bolji realno. Ipak to je fudbal...

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Da je sviran penal za Holandiju u prvom poluvremenu, kad je realno bio, ubila bi Holandija Meksiko, pre svega na kontre, bilo bi jedno 3:1. Realno gledano sudija je gresio, ali na kraju nije bitno uticao na ishod utakmice.

cedilak

pre 9 godina

jako teska tekma je bila za obe reprezentacije,mexico bolji u prvom,ali u drugom delu nista nisu pokazali od postignutog gola,celo drugo poluvreme holandajani su dominirali i zasluseno pobedili,ipak je VanGal,taktici bolje spremio ekipu od njegobog kolege Herere i holandija je jos jednom pokazala na ovom prvenstvu,da su najopasniji u zadnjih 15 minuta......IDEMO ORANJE DO ZLATNE BOGINJE,ipak ste zasluzili,posle tri izgubljena finala,a uz ove godine jako dobru kolumbiju ste pokazali najbolji fudbal........

manje strasti

pre 9 godina

Ljudi, penal je bio čist ko suza, ako ste navijali za Meksiko nije razlog za toliko neobjektivnosti. I u prvom poluvremenu je trebao biti penal za tulipane, ali i jedan za Meksiko.

KUM

pre 9 godina

Krivo mi je Meksika ali su sami krivi,ipak je Holandija bila mnogo bolja u zadnjih 20 minuta.Pre svega mislim na Robena,izdominirao je,strasan igrac.

locust

pre 9 godina

Haha, tako se to radi. Izmoris protivnika a onda ga matiras u nekolio minuta! Najdraze mi je sto ce onaj Meksicki trener nestati sa ekrana, taj se ponasa kao u nekoj nasoj nizoj ligi.

glups

pre 9 godina

zasluzena pobeda holandije! u prvom poluvremenu nije sviran cist penal nad robenom! meksikanci su dobro igrali u prvom poluvremenu (110%), a u drugom od umora se nisu mogli sastaviti sa loptom (osim gola). branili su se celo drugo poluvreme (kéasican bunker). ovde su jedino latinoamericke ekipe padavicari! samo se valjaju po terenu! da, bio je cist penal nad robenom (kaze sudija i jedan od najboljih trenera u zemlji u kojoj zivim-gosti komentatori u studiju). holandija igra fer!

Baja

pre 9 godina

SRAMOTA! Robenu 2 zuta zbog simulacije je trebalo! Realno je bilo da ode u produzetke
(musa dembele, 29. jun 2014 20:04)

A penal za Holandiju u prvom poluvremenu možda? :)

Rale

pre 9 godina

Kao što rekoh, Nizozemci su izdržali kraće od nas Hrvata.
Hrvatska je bila u najjačoj skupini na prvenstvu.
Domaćin Brazil, odlični Meksiko, najjača afrička reprezentacija Kamerun.
Samo što su Kamerunci smiješni kraj tri sile koje su imali u skupini.
Hrvatska je i na prošlom europskom prvenstvu 2012. bila u najjačoj skupini , sa Italijom i Španjolskom koje su igrale u finalu.
Tako je to kad nemaš sreće. Čekamo da se i nama osmijehne sreća.

JOvan

pre 9 godina

@Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
---…--
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Lepo primeceno. Da ne poveruje covek da ima bolesnika koji bi sve napisali da dobiju par pluseva. Verovatno ga jadnog to jedino cini srecnim u zivotu.

Jazz44

pre 9 godina

Bolje da nisu usli na produzetke, nabili bi holandjani meksikance sa dva razlike do kraja.meksikanci se povukli a nisu ni imali snage vise da izdrze tempo koji je holandija nametnula.fudbal je pobjedio,napred Oranje.

alexxxandar

pre 9 godina

hvala bogu ispade onaj odvratni trener od metar i zilet i onaj Rafa Markez,stoper glumi nekog kreatora igre a u odbrani veze nema .Pricajte sta ocete Roben do sada mozda najbolji na prvenstvu ,ne moze mu se uzeti lopta.Jedino mi je zao Ereru i Lajuna ,strasni su igraci i cini mi se ne prgavi

N

pre 9 godina

da je pobedio Meksiko nastavilo bi se sa teorijama zavere o guranju latino ekipa...steta sto nije bio penal (ili kako kazu strucnjaci s rts-a "kazneni udarac") u prvom poluvremenu, pa ko god da je prosao... glupo je kada sudije ovako pogrese...

Corss

pre 9 godina

Ti si vidio Hrvatsku kao i ja Papu-u Novu Gvineju, a ni sam ne znaš
kako si se izdao. Doduše nisi jedini, mnogi Srbi se prikazuju kao
Hrvati, nebi li im komentar imao veči značaj. Providno i profano.

No Name

pre 9 godina

Ajde meksikanci ne palite se. Bravo holandija. Nisam navijac njih al budimo realni bice zanimljivije gledati duele jacih reprzentacija nego ovih slabijih.

Nemanja

pre 9 godina

Cooling break? Kakve su ovo gluposti..... mrzim novotarije u fudbalu, eto vam NFL pa se igrajte novih pravila..... ako je previše vruće, zašto su organizovali prvenstvo u Brazilu..... decenijama se igra i po vrelini i po snegu, sada cooling break.....

fon

pre 9 godina

(Istra, 29. jun 2014 19:44)

mislim da imate dobre igrace ali da su malo poleteli i da zbog toga reprezentacija kao tim ispasta.
za jednog mandzukica,koliko god bio antipatican a mnogo je, moze se sve reci,samo ne da je los. i rakitic,modric. ipak,moje je misljenje da su sami sebi kao pojedinci dali previse vaznosti i tu izdali ekipu.

Nele MKD

pre 9 godina

Marques odradio 70% a Robben ostalih 30%... Ipak je bio penal. I onaj u prvom poluvremenu takodje. Pozicija nogu Marquesa je dala svako pravo Robennu da malo dramatizuje situaciju sto je profi uradio. Ali ipak penal gospodo...

Black Hawk

pre 9 godina

Rekoh vam ja pre neki dan Meksiko ide do titule...Korak do cetvrtfinala...a tamo Costa Rica verovatno...blizu je i polufinale!
VAMOS MEXICO!!!

vuvuzela

pre 9 godina

Snajder kao da je dao gol za 3:0, a ne u finisu utakmice izjednacio rezultat, po slavlju igraca i strucnog staba Holandije utisak..

Rale

pre 9 godina

Evo ti ga na.
Hrvatska je izdržala do 70. minute.
Nizozemska neće ni dotle :-)
Sad se tek vidi snaga Hrvatske.
Malo nas je al' nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima !!

D10S

pre 9 godina

Navijao za Meksiko, pesimista sam tezak, znao sam da ce da izgube, pa u 75 minutu igrao na prolaz Holandije (kv. 4)... Trebao sam na pobedu, nego sam kao sto rekoh pesimista...

Rale

pre 9 godina

Kao što rekoh, Nizozemci su izdržali kraće od nas Hrvata.
Hrvatska je bila u najjačoj skupini na prvenstvu.
Domaćin Brazil, odlični Meksiko, najjača afrička reprezentacija Kamerun.
Samo što su Kamerunci smiješni kraj tri sile koje su imali u skupini.
Hrvatska je i na prošlom europskom prvenstvu 2012. bila u najjačoj skupini , sa Italijom i Španjolskom koje su igrale u finalu.
Tako je to kad nemaš sreće. Čekamo da se i nama osmijehne sreća.

Rale

pre 9 godina

Evo ti ga na.
Hrvatska je izdržala do 70. minute.
Nizozemska neće ni dotle :-)
Sad se tek vidi snaga Hrvatske.
Malo nas je al' nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima !!

El_Shaarawy

pre 9 godina

Bio je penal u prvom poluvremenu nad Robenom, a ovo u 94. minutu je sramota. Zao mi je Meksika, sudije kroje sudbinu, nije ni Mazic nista bolji...

Милутин

pre 9 godina

Фудбалске намештаљке по налогу Фифе. Судије су у тој работи само пиони. Треба пред својом јавношћу оправдати огроман новац који је уложен у тзв велике играче које фудбалски надигравају анонимци из Јужне Америке.

Black Hawk

pre 9 godina

Rekoh vam ja pre neki dan Meksiko ide do titule...Korak do cetvrtfinala...a tamo Costa Rica verovatno...blizu je i polufinale!
VAMOS MEXICO!!!

hope

pre 9 godina

Koliko srece ima ovaj Sejo Kalac na golu Meksika. Svaka lopta u njega i po sredini. Ne pamtim nijedne parade i cupanja lopte i kakvog coska. Jaoooo

Nemanja

pre 9 godina

Cooling break? Kakve su ovo gluposti..... mrzim novotarije u fudbalu, eto vam NFL pa se igrajte novih pravila..... ako je previše vruće, zašto su organizovali prvenstvo u Brazilu..... decenijama se igra i po vrelini i po snegu, sada cooling break.....

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Makesiko je odrzao lekciju iz fudbala svima a posebno Holandiji. Nazalost, pokradeni su jer, po semi fudbalskih mocnika, novac ne mogu da domnesu samo Juznoamerikanci odnosno ekipe van Evrope. Holandija je morala da pobedi. Sudija je cekao poslednji treniutak da dosudi penal koga nije bilo. Pobedila je drzava dekadencije, lakih droga i gej brakova. Zbog njih imam neodoljivi osecaj gadjenja prema fudbalu. Meksikanci su ih nadigrali u svim segmentima igre. Sudija, po meni, ne bi smeo da ide na stadion ni kao gledalac. Bruka i sramota. Ovi i ovakvi ce unistiti "najvazniju sporednu stvar na svetu".

Emil

pre 9 godina

Holandiji nije dosudjen penal u prvom poluvremenu, sudija brojo do tri i eto...ispo Meksiko. PS. utakmica u 22h totalno nebitna jer su obe ekipe po meni laki luzeri..

allez les blues

pre 9 godina

Kako mi je žao Meksika! Kakav je užitak za FIFU da se do popede dolazi na ovakav način? Penal za Holandiju, sramota sa SP i fudbal uopšte!!!

alexxxandar

pre 9 godina

hvala bogu ispade onaj odvratni trener od metar i zilet i onaj Rafa Markez,stoper glumi nekog kreatora igre a u odbrani veze nema .Pricajte sta ocete Roben do sada mozda najbolji na prvenstvu ,ne moze mu se uzeti lopta.Jedino mi je zao Ereru i Lajuna ,strasni su igraci i cini mi se ne prgavi

snuki

pre 9 godina

ne obracajte paznju na ove komentare o robenu,kradji na kraju,laznom penalu,pomaganje holandiji.....to pisu ljudi koji ne znaju sta je objektivnost,jednostavno su potisnuli iz secanja to da holandiji nije sudjen cist penal na kraju 1. poluvremena kad su robena faulirali 2 puta u roku od pola sekunde....Da je holandija pobedila 10-0 opet bi ovde pisali da je meksiko ostecen jer hejteri hehtuju,svi znate kako to ide vec kod takvih ljudi

bob

pre 9 godina

odvratni holandjani,cela igra im se svodi da daju loptu robenu,ovaj uleti u sesnesterac i ceka neku isturenu nogu da se baci preko nje,ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji navijaju za ovakav fudbal

Rade Futog

pre 9 godina

Prave poredjenje, Pirlo "King of pass", Roben, "King of no pass". Pa, sta ce coveku pas kad uzme loptu i "pregazi" cetvoricu, da gol, ili ga namesti, ili penal iznudi. Ne dodaje loptu najblizem do sebe za tacnost pasa 97%. Roben je fudbalercina, jedini igrac koji moze da se poredi sa Mesijem i CR kad je zdrav, a potcenjen je. Do sad je prvi igrac prvenstva.

Komsijina Krava

pre 9 godina

Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
----------------
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Aron

pre 9 godina

Bez problema pobeda Holandije.Ona doduše ona nije jaka po imenima kao ranijih godina ali ih predvodi možda najbolji trener na svetu.Čovek koji je bio šampion Evrope sa Ajaksom,prvak sa Barselonom,Bajernom,Az Alkmarom!!!Potpuno se opravdao zbog blamaže iz kvalifikacija za 2002 kada je prvi put predvodio Holandiju i nije uspeo da je plasira na SP.Uspeo je od ovog mladog tima da naprvi moćnu selekciju koja može da pobedi svakog što i nije čudo za čoveka koji je stvorio Sidorfa,Davidca,Milera...Realno,prvi tim naše reprezentacije po imenima je jači od Holandije ali što se tiče igre ne može se porediti.

neuništivi Roben

pre 9 godina

Holandija u I poluvremenu plandovala, dok je Meksikancima sunce prijalo. Što je sunca manje bilo Holanđanima proradi i levo i desno krilo. Svaka čast Robenu na igri. Bilo je i simuliranja ali i obaranja za dosuđivanje penala. Sudija je kompenziro ovu zadnju simulacije za čist penal kojeg nije dosudio. Sve u svemu ipak su ekipe iz Evrope hendikipirane ovom klimom, ali požrtvovanost latinoamerikanaca oduševljava. Holanđani nisu imali svoj dan ali ipak zasluženo idu dalje zahvaljujući fantastičnom Robenu

Darko

pre 9 godina

Meni nisu jasni ljudi kojima su u svakom mecu favoriti Brazilci, Holandjani, Nemci i Argentinci. Ako 2 od te 4 budu u polufinalu, ja onda ne poznejem fudbal. A znalci kojima je jedino poznavanje fudbala to sto vide kvote u kladionici i odma znaju ko je bolji, ne znaju bas mnogo. Cile, Kolumbija, Meksiko i Belgija su najbolje ekipe na prvenstvu i samo nedostatak srece moze da ih izbaci sa prvenstva (nesto kao sa Cileom juce?. A vi navijajte za "favorite".

locust

pre 9 godina

Haha, tako se to radi. Izmoris protivnika a onda ga matiras u nekolio minuta! Najdraze mi je sto ce onaj Meksicki trener nestati sa ekrana, taj se ponasa kao u nekoj nasoj nizoj ligi.

No Name

pre 9 godina

Ajde meksikanci ne palite se. Bravo holandija. Nisam navijac njih al budimo realni bice zanimljivije gledati duele jacih reprzentacija nego ovih slabijih.

manje strasti

pre 9 godina

Ljudi, penal je bio čist ko suza, ako ste navijali za Meksiko nije razlog za toliko neobjektivnosti. I u prvom poluvremenu je trebao biti penal za tulipane, ali i jedan za Meksiko.

Laki pingvin

pre 9 godina

Navijao sam za Holandiju kao za najrođenije-još jednom su pokazali svoj nesalomivi duh, Meksikanci dobri ali ko uplašeni posle datog gola.

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Da je sviran penal za Holandiju u prvom poluvremenu, kad je realno bio, ubila bi Holandija Meksiko, pre svega na kontre, bilo bi jedno 3:1. Realno gledano sudija je gresio, ali na kraju nije bitno uticao na ishod utakmice.

Dobro

pre 9 godina

meksiko je za sad bolji ali na kralju dobiva holandija .
(vatreni, 29. jun 2014 18:51)

Vatreni, DUBOK naklon i veliko postovanje !!!
Holandija razbija .... Uvek u zadnjih 15-20 minuta ... Hahaha.
K'o Svabe :-)

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Lik

pre 9 godina

Ne razumem zasto Holandjani nisu od pocetka igralu kao u zadnjih pola sata.Tada su pokazali da su zapravo daleko kvalitetniji tim od Meksikanaca koji se realno nisu videli nakon datog gola.Ako je neko zasluzio srecu na Mundijalima,onda je to Holandija,tim koji je 74 i 78 i vise nego zasluzio da bude prvak,al su ih tada oba domacina(Nemacka 74 i Argentina 78) bezobrazno pokrali i ko zna kakve su se sve tu prljave stvari odigravale.

Nele MKD

pre 9 godina

Marques odradio 70% a Robben ostalih 30%... Ipak je bio penal. I onaj u prvom poluvremenu takodje. Pozicija nogu Marquesa je dala svako pravo Robennu da malo dramatizuje situaciju sto je profi uradio. Ali ipak penal gospodo...

E-one

pre 9 godina

Ovog Ocou je nemoguce promasiti...jedini kome je to uspelo u ove cetiri tekme jeste Perisic...22 suta do ovog 80og protiv Holandijeokvir a samo jedan primljen...a morate se sloziti da nije imao neke braurozne odbrane vec su lopte isle uglavnom u njega...

Mladen

pre 9 godina

Jao bre Srbi šta se palite više, naravno da je Meksiko zasluženo ispao jer su se nabili u svoj šesnesterac zadnjih 20 minuta i gol im je visio o koncu ( ili Očoi tačnije). Roben jeste pao teatralno ali kontakt je definitvno postojao, plus nisu mu svirali čist penal u prvom gde su ga dvojica, ne jedan, iskidali po cevanici u sred šesnesterca. 1:0 se ne čuva protiv Holandije. Dosta bre više sa teorijama zavere bre, ispala je Italija, Engleska, Portugal, Španija .... Koga sad ti zaverenici guraju ???

dk

pre 9 godina

Dobija Holandija. A njih jedino Grcka svojim antifudbalom i ludom srecom moze da zaustavi! Inace ako prodje Kostarika onda oranje ide u 1/2 finale!

verujte mi

pre 9 godina

Za sve koji hoce da dobiju na kladionici ekskluzivna vest holandija dobija mexiko.Vlasnici kladionica izvinite na ovoj vesti ali sta da se radi.pratite moje komentare i za sledece meceve,hocu narodu da pomognem da uzme pare.

Emko

pre 9 godina

Ovo je vise nemoguće vise prvenstvo nije za postene igrače ovo je lopovski fudbal sve sami placenici velika bruka sta rade od prvenstva Sudije i UEFA kad ce jedno da se uvede kazne za sudije od 6 meseci do 1 godine za ovakva sudjenja i kazne od 40000 do 70000€ i za igrače iste kazne koji simuliraju kao veceras Roben dali ovakvi igrači muslu izaći uzdignute glave na ulicu za ovo bi Robena trebalo kazniti 3 meseca bez prava igranja i 60000€ kazne bez ovakvih kazni ovome se nemoze izaći na kraj na kraju BRUKA OD PRVENSTVA

Odoakar

pre 9 godina

gle ovi licimeri sto komentarisu da je meksiko ostecen a ne spominju cist penal koji nije sudjen u prvom poluvremenu....tad holandija nije ostecena?ne navijam za holandjane ali niste objektivni....74. im je titula ukradena zato sto su nemci bili dopingovani zestoko a 78.- to je tek prevara bila,to cak nisu ni uspeli da sakriju kako je argentina dobila titulu....smesne su price da holandjanima neko pomaze....

Бургија, не с..и!

pre 9 godina

Фудбал је када Холанђани за 6 минута ставе Мексиканцима 2 комада. Ето, то вам је фудбал.

dejan_NS

pre 9 godina

Ko gura Holandiju, o čemu vi pričate? Pa ta ista Holandija je oštećena jer nije sviran penal nad tim istim Robenom. A čak i da je ova situacija sporna, ja sam uvek bio i biću protiv uvođenja bilo kakvih senzora i veštačkih pomagala jer je to ono što će ubiti draž ovog sporta. Ako nekoga guraju, to je definitivno Brazil.

jack

pre 9 godina

znaci kad se osteti holandija za penal na kraju prvog poluvremena to je ok a kad se osteti meksiko na kraju drugog,to je kradja.....nema sta,dobar pogled na zivot

Jazz44

pre 9 godina

Bolje da nisu usli na produzetke, nabili bi holandjani meksikance sa dva razlike do kraja.meksikanci se povukli a nisu ni imali snage vise da izdrze tempo koji je holandija nametnula.fudbal je pobjedio,napred Oranje.

Realno

pre 9 godina

Holandija je možda i najzdravija fudbalska nacija u Evropi!Jasno izgrađen stil igre, uvek i samo napad,napad,napad! Igra do noge, pas, šire igru na krila, omladinske Škole Ajaksa,Fejenorda,PSV-a,iako po broju stanovnika nisu ni blizu Njemačkoj,Francuskoj,Engleskoj jednostavno su fudbalska velesila!!!Plus nikada nisu bili miljenici sreće!!!

glups

pre 9 godina

zasluzena pobeda holandije! u prvom poluvremenu nije sviran cist penal nad robenom! meksikanci su dobro igrali u prvom poluvremenu (110%), a u drugom od umora se nisu mogli sastaviti sa loptom (osim gola). branili su se celo drugo poluvreme (kéasican bunker). ovde su jedino latinoamericke ekipe padavicari! samo se valjaju po terenu! da, bio je cist penal nad robenom (kaze sudija i jedan od najboljih trenera u zemlji u kojoj zivim-gosti komentatori u studiju). holandija igra fer!

cr

pre 9 godina

Navijao sam za holandiju sve do penala koji je sramota za ovako veliko takmicenje.uveli su kamere na golovima a ne vide da foliranti od fudbalera i ćorave sudije kvare ovu igru.

Zlatne ruke sinko

pre 9 godina

Meksiko se povukao posle gola, sto ih je kostalo cetvrt finala a u vecem delu tekme su bili bolji. Steta za golmana o'chou, najbolji golman prvenstva!!

lubrikant

pre 9 godina

Ne smarajte. Holandija zasluzeno prosla. Tri sumnjve situacije i normalno da ce da svira jednu, i to neme veze sa Robenom. Meksikanci su morali da paze...

Малац

pre 9 godina

Навијао сам за Мексико из више разлога , ако ништа друго а оно због задњих 20 година и холандске несебичне љубави нама исказане.
Штета што боља екипа није прошла, нарочито због маестрално одглумљеног пенала .
Боље би било да је судија свирао пенал у првом полувремену него овај смехотрес, где је Робен при лаганом додиру у врх копачке, излетео као из катапулта.
Желим холандезима од свег срца испадање у следећој утакмици.

Baja

pre 9 godina

SRAMOTA! Robenu 2 zuta zbog simulacije je trebalo! Realno je bilo da ode u produzetke
(musa dembele, 29. jun 2014 20:04)

A penal za Holandiju u prvom poluvremenu možda? :)

goran

pre 9 godina

Ovo je sramota koliko se Holandija pomaže .ne mogu da verujem da je sudija onaj teatralni pad Robena okarakterisao kao penal ... i prođoše holanđani dalje uz pomoć sudija ovo je kriminal, čini mi se da je onaj penal protiv Hrvata bio mnogo veća i bolja gluma nego ovaj tetralni pad Robena i potom poklon od sudije ,molim se Bogu da Holandija ispadne u sledećem meču ,jer nisu zaslužili da prođu dalje na ovakav kriminalan način !!!

vladablok9a

pre 9 godina

Epilepticar je padao celu utakmicu dok nije dobio penal. 2 godine Venger prica kako ako se ne da zuti karton robenu kada pocne sa simuliranjem da ce on padati celu utakmicu dok ne dobije penal. Odvratnijeg igraca u zivotu svom gledao nisam

cedilak

pre 9 godina

jako teska tekma je bila za obe reprezentacije,mexico bolji u prvom,ali u drugom delu nista nisu pokazali od postignutog gola,celo drugo poluvreme holandajani su dominirali i zasluseno pobedili,ipak je VanGal,taktici bolje spremio ekipu od njegobog kolege Herere i holandija je jos jednom pokazala na ovom prvenstvu,da su najopasniji u zadnjih 15 minuta......IDEMO ORANJE DO ZLATNE BOGINJE,ipak ste zasluzili,posle tri izgubljena finala,a uz ove godine jako dobru kolumbiju ste pokazali najbolji fudbal........

N-P

pre 9 godina

Dajte bre ... Da se nisu povukli znate kada bi gol dali ??? Ja sam neutralan gledalac zabole me za bilo koju ekipu i navijao sam da Lale izjednace kada se ovi poceli braniti, mrzim takvu igru i taktiku !!!!!! al kazem opet Holandija za mene ne igra nista, to moze da prodje ali slabo, ovako je bilo i protiv Australije setimo se, ajde sa Nemcima da ovako igraju ... samo im nedaj prostora i mrtvi su, ovo kako su danas dali dva gola je klasicna sreca i ono trpaj unutra pa mozda nesto bude, neka guzva i tako ... To je to ja tvrdim da prolaze na foru !!!

JOvan

pre 9 godina

@Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
---…--
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Lepo primeceno. Da ne poveruje covek da ima bolesnika koji bi sve napisali da dobiju par pluseva. Verovatno ga jadnog to jedino cini srecnim u zivotu.

dzoni

pre 9 godina

Nazalost moralo je ovako da bude. Pa stvarno mislite da bi se dopustilo da domacin ispadne vec u osmini finala zajedno sa holandjanima I da u polufinalu budu Grcka Kostarika ili Meksiko. U ova 2 dana je dokazano da nepravda ipak pobedjuje i da timovi sa velikim srcem nemaju nikad srece

FuFA

pre 9 godina

... lepo se videlo da je penal isfoliran... Sada bi bi Robena trebalo kazniti, nakon pregleda snimaka, isto kao sto su kaznili onog sto voli da gricka druge igrače! Zbog ovog foliranja, Meksiko je mnogo ostecen!

aajiao

pre 9 godina

Roben simulirao penal 3 puta i ne dobije zuti i nastavlja da simulira...onaj bek sa brojem 4 provocira ceo mec i pravi 5 faulova i ne dobija zuti...Holandija nikad nece osvojili svetsko prvenstvo mozete da me citirate.

Fradi

pre 9 godina

Prosto se osetilo da će Holandija izjednačiti, povukli se Gaučosi ko miševi, očekivao sam njihove munjevite kontre kad su se Holandezi otvorili ali ništa od toga. Sami su krivi a ne sudija ili Roben ...

Kibo

pre 9 godina

Nadam se lepoj I kvalitetnoj utakmici, neka pobedi fudbal, mada ipak mi je Meksiko nekako simpaticniji, kako god da bude nadam se dobroj utakmici.

IVORY

pre 9 godina

Umesto što kukate zbog penala,bolje priznajte da Meksiko nije imao blage veze u drugom poluvremenu i da su branili 0:1 45 minuta,što je ravno samoubistvu.

KUM

pre 9 godina

Krivo mi je Meksika ali su sami krivi,ipak je Holandija bila mnogo bolja u zadnjih 20 minuta.Pre svega mislim na Robena,izdominirao je,strasan igrac.

Corss

pre 9 godina

Ti si vidio Hrvatsku kao i ja Papu-u Novu Gvineju, a ni sam ne znaš
kako si se izdao. Doduše nisi jedini, mnogi Srbi se prikazuju kao
Hrvati, nebi li im komentar imao veči značaj. Providno i profano.

ads

pre 9 godina

pa onda po tebi ni brazil,meksiko pa i italija i spanija nisu imali srece jer su bili sa "velesilom",tj vama. ipak,ne vidim da ste im nesto naskodili.
bolje cuti.

dakle

pre 9 godina

Da li je moguće da je ovako slabo interesovanje ljudi? Jedno trećina mesta na stadionu je prazna. Gde su čuveni holandski navijači koji su punili stadione u jednako udaljenoj Južnoj Africi? U osmini finala protiv Slovačke je sve bilo u narandžastom. Sada po koja manja grupica na raznim mestima na stadionu. Stvarno sumorna slika.

ovaj sudija svira u finalu 100%

pre 9 godina

Hoce li kazniti Robena za ovu prevaru, jer sudije sigurno nece, ili je sve ovo deo fudbala. Fudbal je postao jedna velika prevara.

Nele MKD

pre 9 godina

Meksiko zaboravio da Holandija poput Nemacke ima neverovatan mentalitet. Tu povlacim paralelu sa balkanskim timovima koji zaboravljaju vrlo cesto da se igra 96 minuta... Navijao sam za Oranje ali nisu bili bolji realno. Ipak to je fudbal...

jackie

pre 9 godina

Prosto je neverovatno da sudije tolerišu toliko glume Robenu. Sramota. Umesto da dobije bar dva žuta kartona, dobija penal. Još jednom SRAMOTA.

N-P

pre 9 godina

a, ja lepo rekoh posle Spanije da to nije to a, vecina se upalila, holandija pa holandija ! Da Silva !!!
Opasni su ako im ostavis prostor tu gaze, pojedute te zivog ali ako ima postavis odbranu, nedas taj prostor za Robena onda je to vec druga prica !!

ivan94

pre 9 godina

Holandija, uzasno talentovana, tradicionalno lose igra protiv slabijih protivnika. Steta sto nisu dobili Brazil jer bi igrali utakmicu zivota i eliminisali ih. Sad znamo svi sta ocekivati protiv Grcke ili Kostarike: Holandija ce se i tu boriti za zivot jer se nece dovoljno koncentrisati. Zao mi je Meksika, ali malo istorijske zakasnele pravde i za Holandiju koja je toliko umirala u lepoti i vazda gubila finala ili polufinala. Sad su i oni naucili da je sustina pasti u sesnaestercu, pa posle mogu da te mrze kao Italiju, ali bitno je imati rezultat. Prvi penal im je ukraden,.a Meksiko nije smeo da dozvoli da cuva rezultat protiv tima koji stvara najvise gol sansi na prvenstvu.Trebalo je da napadaju kao u 1. poluvremenu i ko zna sta bi bilo da su dali drugi gol.

mix

pre 9 godina

Velika tragedija somrerosa! Bili su bolji ceo mec, Holandjani su nadigrani, ali.... ponekad neke sile upletu svoje prste, pa to ti je!
Svaka cast momcima iz Mexika, zaista. Igraju izvanredno, uvek na mestu i majstorski blokiraju igru protivnika. Uz to, odlicna igra u napadu a jos bolja odbrana koja se igra na dve trecine terena. Bez izgubljene lopte. Zadivljen sam njihovom igrom!
Holandjani poslovicno disciplinovani i uporni, ali nisu zasluzili da idu dalje po igri. Medjutim, oba gola su regularna i to je to. Sudija je blago navijao za Holandjane i to je provociralo protivnika da bi prigovorima dobijali zute kartone.
Konacno, mnogo mi je zao Meksikanaca, zasluzili su pre Holandjana da idu dalje. No, to je fudbal!

Gajetano

pre 9 godina

U 1. poluvremenu Mexico ne samo da je bio bolji, Mexico je bio jedini tim na terenu. Gde je Holandija bila do primljenog gola, nije mi jasno. A onda veleobrt: Mexico nestaje i postoji samo Holandija. Nista novo!!! Holandija je fizicki ubedljivo najspremnija ekipa na prvenstvu. Svi su je nadigrali u prvom poluvremenu, i Spanija i Australija i Cile i Mexico. A onda u drugom preuzimaju stvar u svoje ruke i nastupa "gazenje". Mexico je srecan sto nije usao u produzetke, popio bi barem jos 2-3 komada.

Kakva golcina Snajdera i to u kakvom trenutku! Veliki majstor koga su korporacijski mesetari za malo unistili. Covek sa na ovom SP vraca u velikom stilu, gradi igru, asistira, daje golove, trci vise od svih... Bravo za Majstora!

opet Gvozden

pre 9 godina

94. minut zuti za Robena. Ni govora o penalu. Ipak utakmicu je izgubio selektor Meksika onog casa kad je Dos Santosa zamenio zadnjim veznim na pola sata do kraja.

Zasluzeno

pre 9 godina

Kakva bre namestaljka, meksikanci su sami krivi za poraz! Dali gol u 48min. i povukli se kao da je 88min. Pa naravno da ce ga primiti. Isto bi igrali i u produzetku i cekali penale, pa sta bude bude. Nesimpatisem holandjane, ali zasluzeno su prosli.

Djole

pre 9 godina

(snuki, 29. jun 2014 20:56)

Ok,ali ne mozes gresku da ispravljas greskom,to je najveca glupost koju sudija moze da ucini. Da je Roben dobio zuti karton za ono simuliranje u 1. poluvremenu (kad je pao van 16) ne bi mu palo na pamet da padne u 93 minutu i rizikuje crveni. Sudija onda ne bi svirao penal i ostalo bi 1:1. Ako cemo vec tako...

KUM

pre 9 godina

Ovo je prvi mec gde ce mi biti drago ko god da pobedi jer su mi i Meksiko i Holandija odlicni i lepo igraju.
Zato nek pobedi fudbal,nek pobedi bolji!

Zagor

pre 9 godina

Bolje da je svirao penal kad je zaista bio, a da nije svirao u 92. minutu kad nije ni bilo p od penala. Da je sudija bio na svom nivou i svirao po pravilima ko zna sta bi na kraju bilo i kako bi se sve završilo. Nisu mi jasni oni koji pričaju o nekoj kompenzaciji. Pa ovaj sudija je na kraju direktno oštetio Mexico a pogurao Holandiju do pobede svojom "kompenzacijom".

D10S

pre 9 godina

Navijao za Meksiko, pesimista sam tezak, znao sam da ce da izgube, pa u 75 minutu igrao na prolaz Holandije (kv. 4)... Trebao sam na pobedu, nego sam kao sto rekoh pesimista...

fowler

pre 9 godina

Ok,nije bio penal u 92. ali je zato bio u prvom poluvremenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rvp, 29. jun 2014 20:29)

Da u pravu si, ovo je bio cist penal u prvom!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/29/article-2674132-1F3F115300000578-905_634x403.jpg

Ili mislis da nije protiv pravila ako protivnika udaris nogom u glavu?
Samo sto ovaj Herera ne ispusta te devojacke zvuke kao Roben kada padne.

milan

pre 9 godina

Šta je ovo, sve neki indijanci pobeđuju. Neće valjda ovi Asteci proći dalje?! Idemo Oranje!
(Pera, 29. jun 2014 19:37) Ti Asteci su kulturološki bili pojam za te iste Holanđane,Irce,Špance i ostale belosvetske hoštaplere kada su ovi došli da ih pljačkaju i uništavaju

rio

pre 9 godina

Kako je sjela ona lopta Sneijderu, bas me zanima koliko je ono islo km/h. Udarcina. Vidjelo se da ce Nizozemska zabit nakon tog gola jos jedan, umor od trcanja na svaku loptu je stigao Meksikance. Tih 8 minuta nakon tog primljenog gola je za izmorene Meksikance bilo isto kao 80.

only fools and horses

pre 9 godina

Dobro im je ovo sa pauzom za osveženje. A šta li će u Kataru da bude? Tajm aut na svakih 15 min, a ide dalje ekipa u kojoj svi igrači prežive.

Немања

pre 9 godina

Сад Xоланђани имају велику шансу да дођу до полуфинала. Мексиканци сами криви. Напад је најбоља одбрана, а не бункерица.

sarajevo.ba

pre 9 godina

Tacno ce me cura ostavit zbog svjetskog prvensta, nisam je 2x posteno vidio od kada je pocelo
S kakvim li je tipom dok ja gledam tekme hm

iz ugla

pre 9 godina

Bio je penal za Holandiju u prvom poluvremenu, ali i indirekt za Meksiko za opasnu igru na dvanaest metera. Nije prijatno da se završi simuliranjem. Voleo bih produžetke i da onda bolji pobedi, bilo koji.

shox

pre 9 godina

@Marschall Uzvik "puto" bukvalno znači "muška ku*va" ali se u meksičkom slengu koristi se u značenju "pe*der" međutim pre kao karakterna osobina nego kao seksualno opredeljenje. Ovaj uzvik najčešće se koristi kada protivnički golmani ispucavaju loptu sa očiglednom namerom je da ih pritom ometu. Navodna asocijacija je da protivnički golman dozvoli da mu "ubace loptu".

Uzvik "puto" se među meksičkim fudbalskim navijačima proširio u poslednjih 10 godina a popularizaciji ovog uzvika i van fudbalskih terena u popularnoj meksičkoj kulturi doprinela je i meksička rok grupa Molotov sa istoimenom, veoma popularnom pesmom.

0:1! Ide izgleda Meksiko dalje. :-)

vuvuzela

pre 9 godina

Snajder kao da je dao gol za 3:0, a ne u finisu utakmice izjednacio rezultat, po slavlju igraca i strucnog staba Holandije utisak..

...

pre 9 godina

Navijao sam za Holandiju alio se zaista ne dopada finiš utakmice tj penal. Bilo bi daleko interesantnije videti šta bi bilo u produžecima.

Glas Istre

pre 9 godina

@Ja sam Hrvat, ali Hrvatski nogomet nema karaktera. Nakon Francuske, NIKADA više. Uzivam u prvenstvu bez onih folera. Ajmo Holandijaaaaa
(Istra, 29. jun 2014 19:44)
---…--
A da naucis hrvatski prvo ? Hrvat bi napisao Nizozemska a ne Holandija .

Lepo primeceno. Da ne poveruje covek da ima bolesnika koji bi sve napisali da dobiju par pluseva. Verovatno ga jadnog to jedino cini srecnim u zivotu.
(JOvan, 29. jun 2014 22:50)

Ne, JOvane, nije lepo primeceno, ovde, u Istri se podjednako upotrebljvaju i naziv Holandija i naziv Nizozemska.
Uticaj Talljanskog, sta li...?
Ovo je uvjek bila i bit ce prvo Istra a potom Hrvatska, ne zaboravite. Zato su nam gosti iz Srbije uvek dobrodosli.
A sto se tice Hrvatskiog nogometa... On je sasvim u redu :-)
Zdravo svima,

ah

pre 9 godina

@Rale
Ne znam odakle ti to da je Kamerum najjaca africka reprezentacija? Tek bi video kako bi prosli da ste igrali protiv Gane ili O. Slonovace, umesto protiv Kamerunaca koji su jedva i dosli na SP, posto su vec pre prvenstva pretili strajkom zbog premija.
Meksiko je dobar, ali da je neka velesila, bas i nije.
Hrvatska jeste jaka, ali vi ste svoju sansu za jos jedan veliki uspeh propustili 2008 kada ste bez problema mogli do finala, ovo sto sada igrate je daleko od vrhunskog fudbala.
Zamisli kako biste prosli da ste bili u grupi sa Holandijom, Cileom i Spanijom npr? Ili sa Urugvajem, Engleskom, Kolumbijom, SAD-om, Nemackom...

Sinisa

pre 9 godina

A Robena niko ne pljuje kada simulira? Jos u prvom, negde u 10 minutu je pao ispred 16 i sudija je krenuo da mu da zuti i onda odustao. Eto sta biva kad prevarantu ne das zuti za prvo simuliranje.

Bane

pre 9 godina

Ne znam ko je napisao da Ochoa i nije neki golman, vec sve lopte idu u njega... Netacno, on je odbranio sve sto se moglo odbraniti, bio je uvek dobro postavljen i koncentrisan. Ona bomba Snajdera se ne brani, a penal ko penal, ako se dobro izvede, takodje jako mala sansa da se odbrani. Mada, znao sam da ce biti tako na kraju, Holandjano su opasno u zavrsnici.

fon

pre 9 godina

(Istra, 29. jun 2014 19:44)

mislim da imate dobre igrace ali da su malo poleteli i da zbog toga reprezentacija kao tim ispasta.
za jednog mandzukica,koliko god bio antipatican a mnogo je, moze se sve reci,samo ne da je los. i rakitic,modric. ipak,moje je misljenje da su sami sebi kao pojedinci dali previse vaznosti i tu izdali ekipu.

N

pre 9 godina

da je pobedio Meksiko nastavilo bi se sa teorijama zavere o guranju latino ekipa...steta sto nije bio penal (ili kako kazu strucnjaci s rts-a "kazneni udarac") u prvom poluvremenu, pa ko god da je prosao... glupo je kada sudije ovako pogrese...

kela

pre 9 godina

Necu da komentarisem sudjenje jer dok se ne promene stvari koje bi mogle da se promene uvek ce biti i nepostojecih penala i ofsajda i simuliranja i ne moze sudija sve da vidi,dzabe nerviranje oko toga, meni je bitno da smo gledali odlican fudbal,po meni jedna od najzanimljivijih utakmica do sada, prvi gol meksika je bio prelep-velemajstorki ga je "zalivadio" Dos Santos,snajderov izjednacujuci isto jako efektan,meksiko je bio bolji u prvom i do pogodka su igrali fenomenalno verovatno su se i istrosili i po meni bilo je logicno da se malo povuku i cekaju gresku holandije i vrebaju iz kontre, medjutim to se nije desilo i onaj prvi gol ih je sokirao pa su prilicno su pali, holandjani iskusno iskoristili momenat ,napadali i preokenuli...Neko je morao da ispadne,i jedni i drugi su pokazali mnogo do sada i da je meksiko prosao dalje sigurno ne bi bilo nezasluzeno.Realno je bilo da bude nereseno , ali eto ispada da ekipa koja vise rizikuje i napada pobedjuje, sto je barem po meni dobro za fudbal