Košarka 182

Petak, 27.06.2014.

12:42

DV: Neka Dačić sada zove ULEB

Duško Vujošević rekao je za Sport da bi ministar spoljnih poslova Ivica Dačić mogao da pozove ULEB kao što je zvao Uefu, ne bi li pomogao FK Crvena zvezda.

DV: Neka Daèiæ sada zove ULEB IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

beli

pre 9 godina

Navedi jedno ime od velikana u evropskoj košarci, jedan klub, koji Partizan za Duletovog mandata nije dobio. Evo u zadnjoj sezoni, u kojoj smo imali sijaset problema, dobili dva kluba učesnika FINAL 4, od toga je jedan postao prvak Evrope. U tome je razlika između nas i Vas. (Akobogda, 27. jun 2014 16:11)navedi ti koga ste dobili u gostima sem onih ekipa koje je zeljko vodio,mislim da bi moglo na prste jedne ruke

Nataeos

pre 9 godina

Nije ti dosta 20 titula od Dacica?
(Sramno, 27. jun 2014 12:51)
Kad smo počeli dominaciju, Dačić je bio niko i ništa... Sad je samo neko ali je uvek ništa... Dok Partizan, trn u oki crvenim fantomima.

DedaMiloje

pre 9 godina

Posto vidim da se ovde provlaci prica od grobara da je ABA liga izgubila mesto kvalifikanta za EL odmah da razjasnimo da to nije tacno. Kao kvalifikant ide Levski koji je od sada punopravni clan lige, tako da ABA liga ima i kvalifikanta. Sada grobari pitajte Vujosevica i Danilovica zasto je to mesto dobio Levski.

znak pitanja

pre 9 godina

Ako sam dobro razumeo,DV se zali zbog toga sto je neko rekao PRAVO finansijsko stanje Partizana? U stvari, trebalo je nastaviti lagati ULEB o finansijama Partizana?

Zvele

pre 9 godina

Ako sam ga dobro razumeo na f4 u BG je dogovoreno da Cedevita pobedi u poslednjoj sekundi kako KKP ne bi mogao igrati LE...To je hteo reci? Ako je tako onda stvarno postoji urota protiv KKP i to urota neslucenih razmera

Zoran

pre 9 godina

Gospodin Vujošević je momentalno najhrabriji čovek u Srbiji. Danas reći nešto protiv ministara i vlade Srbije je u najmanju ruku suludo.

Akobogda

pre 9 godina

Nije ti dosta 20 titula od Dacica?
(Sramno, 27. jun 2014 12:51)

Navedi jedno ime od velikana u evropskoj košarci, jedan klub, koji Partizan za Duletovog mandata nije dobio. Evo u zadnjoj sezoni, u kojoj smo imali sijaset problema, dobili dva kluba učesnika FINAL 4, od toga je jedan postao prvak Evrope. U tome je razlika između nas i Vas.

Sole

pre 9 godina

Ako ćemo realno , kako navijači tvog kluba mogu da govore da Zvezda nije zaslužila da igra EL , jer se za to nije izborila na terenu , nego joj upala kašika u med odustajanjem Cibone , isto tako i mi (Delije) imamo puno pravo da kažemo da ni Partizan nije zaslužio rezultatima na terenu da igra kvalifikacije za EL , jer je završio kao četvrti na tabeli , i ispao u polufinalu F4 ABA lige.
E sad , potpuno je druga stvar što se odustajanjem Cibone steklo pravo da igrate kvalifikacije za EL , a niste dobili poziv.
Ja , iako sam Delija , ubeđen sam da ni Zvezda ne bi igrala EL da nije pukla Sijena , mada možda i grešim , jer bilo bi besmisleno da mesto Sijene zauzme neki drugi klub iz Italije , a da upražnjeno mesto iz ABA lige popuni klub iz neke druge zemlje.
Bolje bi ti bilo Vujoševiću da priznaš da si kiksnuo jednu sezonu (bez obzira što ste osvojili KLS) , i da je izguraš do kraja kao čovek , nego da zamenjuješ teze , jer nije smak sveta ako se propusti jedna sezona u EL.

Knjige u šake

pre 9 godina

Naravno da Beograd i Srbija stoje iza Crvene Zvezde, pa nije naša himna "Dok palme njišu grane" Dubrovačkih Trubadura!
(Jasa, 27. jun 2014 14:54)

Da si malo obrazovaniji, znao bi da je Dubrovnik bio više srpski no hrvatski kroz celu istoriju.

mile grobar

pre 9 godina

Sto nisi dule dobio cedevitu sad bi sve bilo ok nego kad ne znas na terenu daj preko kukanja i politike smesan si majkem mi zalim ovaaj moj partizan dokle je dogurao

ELCZ

pre 9 godina

Zasto konacno neko ne preispita sva poslovanja KKPa i FKPa pa da vidimo da li su, kome i koliko duzni, a ne ovako u nedogled vise da kukaju kako nemaju para, a da su s druge strane jedinpo oni najstabilniji kolektiv sto se finansija tice, sto je u drzavi kakva je nasa, priznacete, prakticno nemoguce osom ukoliko nema nekih zakulisnih radnji.

miša kaloperovic

pre 9 godina

Opasne je komplekse Dule navukao navijačima czt! Pa vi na svaku njegovu vest činite bar 90% komentara. Više vam nije ni bitno da Li vas hvali, kudi ili uopšte ne spominje! Dule samo napred u nove pobede!!

BAT vas trazi

pre 9 godina

BAT vas zove - Raduljica, Macvan, Katic, Kecman, Kinsey... kukaj ti jos, ali sve stize na naplatu, casovi ljubavi nisu jeftini bili kako ja vidim

Djura

pre 9 godina

Mislio sam da će Dulo a i navijači Partizana sad da nam objašnjavaju kako su oni institucija u Evropi, kako ih cene, kad oni ponovo našli krivca. Ako je ljudima lakše da im je uvek neko drugi kriv, onda nema ni veze. Pomislio bi čovek da su stvarno posle toliko godina igranja u Evropi i napravili neko ime, kad ono Alba, Asvel, Hapoel... svi ispred njih. Nadam se da će Dačić stvarno nazvati nekog i zamoliti da im se obezbedi Evroliga. Ne razumem zašto Dulo misli da su oni trebali da igraju pre Zvezde u Evroligi, kad je Zvezda bila prva u ABA ligi. Ne razumem ni zašto napada čelnike ABA lige, kad je pre par dana izjavljivao da će istupiti iz domaće lige i da će igrati samo ABA ligu. A onda sam se setio da je to najveći demagog u sportu pa mi je bilo jasno. Što se tiče para, kad bi samo pare od karata išle klubu a ne pojedincima, to bi bilo dovoljno za funkcionisanje. Inače snaga ovog čoveka je u tome što ima armiju onih koji mu slepo veruju, i dok mu oni budu opravdavali sve njegove postupke, on će ili prodati Partizan kome on i onaj koji sebe naziva predsednikom hoće ili ga skroz upropastiti. Samo za njegove kazne je data neverovatna suma novca, a vi ako volite više njega od Partizana , posle nemojte da kukate.

krajisnik

pre 9 godina

nema potrebe Dusane da te neko cinkari uleb-u za lose finansijsko stanje partizana.Dovoljno je da odgledaju bilo koju tvoju konferenciju za novinare i da cuju tvoje kukanje.Tvoja kuknjava i ovih tvojih botova je melem za usi

ninepi

pre 9 godina

Ma sve je u redu to sto kaze sada. Samo treba jos i da kaze da su danas uloge zamenjene. Ista ovakva situacija je bila i ranije, samo sto je Partizan tada bio povladjen. To treba takodje da kaze. Tada su uspehe i pozitivan finansijski bilans navodno pripisivali izvanrednim menadzerskim sposobnostima uprave Partizana na celu sa Danilovicem. Pa gde su sada te sposobnosti? Bice da su ipak imali protekcije tadasnje vlasti, a manje su to bile sposobnosti. Jel tako?

rkekoke

pre 9 godina

- "Halo Djordi"
- "Da, ko je to?"
- "A brate,kako ko je? Ministro of di spoljni dzab"
- "Aaaaa Kale ti si? Pa sto ne kazes odma` co`ece!"

Stefan

pre 9 godina

Neko je otkrio potpunu istinu o vasem poslovanju pa zato ne igra Evroligu. E moj Dule...Uleb odavno zna kako vi poslujete, pa vas je zato i preskocio za A licencu...umesto lepo da kazes "Zvezda zasluzeno igra jer je bila prva u ABA ligi, jer nas je dvaputa dobila u toku ABA lige, mi smo pukli od Cedevite usred Beograda..." jok, nastavlja se da teorijama zavere i lazima. Neka, neka, prljav ves se ne moze zauvek kriti.

veliki strumf

pre 9 godina

Jeste li bili 3. u ABA ligi, a mi prvi? Jeste
Jesmo li vam doveli F4 u Beograd kako bi se mogli plasirati u EL (gde to ima da treceplasirani igra kuci - mi vam omogucili? Jesmo.
Jeste li izgubili od Cedevite? Jeste.
Jel Pravilnikom ABA predvidjeno da ako neko odustane od EL na njegovo mesto dolazi prvoplasirana ekipa iz regularnog dela? Jeste.
Ko vam je kriv sto niste bili prvi? Sami ste krivi.
Jel istina da ste svorc, da nemate pare ni za plate, da ste duzni plate igracima vec trecu sezonu, da su vas neki igraci i tuzili, da niste godinama placali porez drzavi, a uzimali od iste ogromne pare...? Sve je to ziva istina, sto puta ispricana bas od Duleta.
Pa sta hocete onda? To sto ste vi umislili da ste neki faktor u EL - vidite da niste. Nemate prebijenog cvonjka a hocete u EL. Takvi timovi ne trebaju ni ULEB-u, a ni UEFI (zato je Zvezda i izbacena). Zato, manite se zavera, manicno-depresivni covece.

Nele

pre 9 godina

Non stop kukas kako je Partizan u teskoj finansijskoj situaciji, govoris kako nema plata, pomoci, igraci igraju za dzabaka itd i sl i kada ti se to obije o glavu onda je neko drugi kriv...nauci da cutis i bice bolje za sve....

dusko Dugousko

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana, koji su uporedili sa onim u Ciboni."
Šta ko ima da obaveštava evroligaški bord, kad ste ih vi licno obaveštavali na svakoj konferenciji za štampu o trenutnoj finansijskoj situaciji u vasem klubu?

Kum

pre 9 godina

Sramota je da šampion Srbije nema pravo da igra evroligu!!! Znamo svi čija je to zasluga, sadašnjih čelnika inače najsrBskijeg kluba!!!
(The Wolf, 27. jun 2014 14:07)

A da nije malo i do celnika KKP? Onako, makar malo, a?

santa justa

pre 9 godina

Pa pomogao ti Čović što je ostavio Radonju za trenere. Ne preteruj. Uzgred FKCZ se plasirala pa su je izbacili, a Vi se niste ni plasirali a hoćete da učestvujete.

SASA

pre 9 godina

Pa Dule, imamo dugove za plate od pre 3 godine, porez nismo platili vec 3 godine, ni igrace od ove sezone nismo platili, ni zastitare nismo platili, pitanje je hocemo li imati i za sve tvoje kazne, jer ti ni sako ne mozes obuci, pa sta da ocekujemo?

kima

pre 9 godina

Ranije je bar cekao da pocne sezona, pa bi krenuo u plakanje, a sad je resio da nas "zabavlja" i u pauzi izmedju dva pervenstva...ajmo u kukanje...Zvezda ima skuplji tim...kme....Zvezda ima bolje sponzore...kmeeee....dajte nama pare da krademo jos.....kmeeee...pa cime cemo sudije da platimo....nema titule bez njih.....kmeeeeee.....

potrazi me u predgradju

pre 9 godina

Koliko vidim panteri se nisu nesto obradovali ucescu FMP-a u EL,kolko Partizanovom ne ucescu,sto bi rekao jedan svima znan lik to ti je jedan kompleks sastavljen od vise kompleksa na jednom mestu.Zo im je objasnio neke stvari onim pismom a izgleda da bol ne prestaje vec se pojacava i udara na mozak,mukice iz zeleznika...

Kum

pre 9 godina

ako cemo realno ni zvezda nije zasluzila el...
(grobarizacija, 27. jun 2014 14:56)

Nije jer je izgubila. Cibona se povukla, mi prvi, dovidjenja!

Stefan

pre 9 godina

Sta reci kad je ovo vec treca sezona za redom da se Zvezdi "izlazi u susret".Po dolasku Covica su prebaceni da igraju Evrokup iako ga nisu izborili kroz Aba ligu.Prosle sezone su se pravila promenila u zadnji cas i Igokea je kao prvoplasirana ekipa iz regularnog dela izvisila za EL.Sampion Aba lige je bio Partizan,ove sezone su volsebno uskocili umesto Cibone.Price o finansijama i transparentnosti su smesne.UEFA ima pravo da namece uslove jer za razliku od Uleba postoji i neki nagradni fond u takmicenju.Ne mozes ocekivati finansijsku stabilnost u sportu koji je neprofitabilan i cisti trosak.Partizan je nedavno bio cetvrti u Evropi,dva puta u cetvrtfinalu nigde ni dinara nije dobio od Uleba.Na koji nacin biti finansijski stabilan da bi igrao EL?

Iha

pre 9 godina

Delije ne podrzavaju Jugo ligu ali podrzavaju da preko nje odu u Europu?
(Jugoslaven, 27. jun 2014 13:43)

I kakve veze sad ovo ima sto tvoji ne igraju EL ili sta je ovaj tvoj izjavio?

Mito

pre 9 godina

Mislim da je Partizan zaslužio kvalifikacije. Takođe mislim da Vujošević svojim ponašanjem na terenu nanosi neverovatnu štetu Partizanu.

moler

pre 9 godina

G-dine Vujoševiću, priznajem da mi niste dragi čak šta više, ali teška srca Vam odajem priznanje na postignutim rezultatima i nemam nameru da ih na bilo kakav način umanjujem, čak sam spreman da zatvorim oči pred prostačkim postupcima jer "u ratu i ljubavi su dozvoljena sva raspoloživa oružija". Ono što želim da Vam poručim je da povedete mnogo više nego sada računa o svom narušenom zdravlju! Video sam Vas kod tegeltije(a gde bi drugo) u emisiji i ostavljate utisak čoveka kome je potreban medicinski tretman i odmor od posla kojim se bavite. Tu Vam iskreno želim svu sreću ovog sveta i što skoriji totalni oporavak a posle ćemo lako da se ganjamo, ljutimo i pomalo vređamo. Živi Vi nama bili još 100 god a da za to vreme i Zvezda bude prvak barem 94 puta!

Kalimero

pre 9 godina

Zasto jednostavno nisi pobedio Cedevitu u Beogradu? Onda nema Vucic kriv, Dacic kriv, Covic kriv. Koje stvarno kriv Partizanu sto je izgubio tu utakmicu? Da li je objektivno zasluzio da igra Evroligu na osnovu rezultata u ABA ligi? To su prava pitanja.

vracarac

pre 9 godina

@(Kosjerac, 27. jun 2014 12:55)

E tu je razlika izmedju vas i nas, mi gledamo Bogdana, Lea, Gagija, Gagaru, Lucica, Sasu, Jana... Jedno brdo, dva univerzuma!

petarczv

pre 9 godina

Dule cele godine kuka po medijima da nemaju para da igraci ne primaju plate i da su u minusu i onda se zali sto je to neko preneo ulebu?! Pa tako ozbiljna institucija se ne bavi ogovaranjem i rekla kazala pricama nego brojkama a vase su u minusu...

zvezda i to crvena

pre 9 godina

D.V. je sasvim u pravu.
D.V. je uvek u pravu.
D.V. ima samo jedan problem.Isuvise,neoprostivo,i prebolesno si u pravu.
(nebojsa, 27. jun 2014 13:07)

a kakva je situacija ca tobom?

Garbage collector

pre 9 godina

Jedina razlika je što je Zvezda svojim plasmanom osvojila to mesto, ali im je zabranjeno iz finansijskih razloga, a Partizan nije nigde osvojio pravo da igra u Evroligi. Niti je ušao u finale, niti je imao poziciju u prvenstvu za plasman.
Meni se naprimer sviđa Mega Vizura, pre bi njih zvao.

gox

pre 9 godina

Grobari meni se cini da vi u kk imate istu situaciju kao mi u fk.
Svi problemi u klubu su pokrivani rezultatima.
Imate dobre rezultate ali ocajnu upravu,mislim da je pogresno da Dule,koji je dobar trener,ujedno bude i predsednik i sekretar,ustvari neprikosnoveni u svim sverama.
Kako partizan igranjem u EL toliko godina nije mogao da nadje jaceg sponzora od telekoma i vise iskorist svoje uspehe?
Mislim da je to bitnije pitanje za vas od toga sta ce Dacic i Vucic da uradi.
Mislim da su Vujosevic i Damilovic dobro iscedili partizan ovih godina a istovremeno vam prodaju demagogiju o zaveri.
I u fkcz ima toga,ali sustina je da su nesposobni ljudi vodili FK.

vladimir

pre 9 godina

molio bih doticnog DV da obrati paznju na sledece cinjenice
aba liga ima pravo na 2 b licence i kvalifikanta
b licence sticu funalisti f 4 aba lige
kvalifikant je najbolje plasirana ekipa ili ekupa po izboru borda uleba
dakle cedevita
kk cz nije nista ni dobio ni iskoristio jer f 4 je organizovao kao prvoplasirani tim ligaskog dela a pozivnicu je stekao po osnovu jer je porazen od cibone koja je odustala
kvalifikant je levski novi clan aba lige
nema potrebe buki nikig da gosti i ubedjuje bas Vi ste non stop ukazivali na crno stanje iako ste prepuni reprezentatuvaca u nba igraca sami ste krivi bord uleba vam poverovao
kad se tome doda vasa pobeda protiv fenerbahcea i sveukupni utisak posle nedavnog finala

moron

pre 9 godina

Kao i svake godine moram da ponovim navijačima FMP-a biće bolje sledeće sezone.
Mi igramo EK ali vi niste osvojili titulu pa otprilike kada je rodjen moj sestrić a sada kreće u treći srednje.
A jel stvarno mislite sa Radonjom nešto da osvojite ?

Nikola

pre 9 godina

Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?
(Stevo djubre, 27. jun 2014 13:32)
Gepekovanje sudija, štipanje, upadanje u svlačionice... Pa i ovo poslednje što ste uzeli nek vam služi na čast, kmečali ste dok se sudije nisu prilagodile vama i izbacivali zvezdine igrače u prvom poluvremenu za čiste situacije a vama ništa nisu svirali..
Dovoljno je bilo celnicima evrolige da pogeldaju finalnu seriju i sve im je bilo jasno...Sto bi se brukali da im neko povlaci ekipu na 15 minuta...

Nolan

pre 9 godina

Ma svi su protiv tvog kluba i CIA i BIA i Vučić i Dačić i MI6 i kazahstanski ministar poljoprivrede i Indijana Džons i Ričard Gir, Sandru Bulok i Šakiru da ne pominjemo, svi...
I na kraju, naše učešće u Evroligi je omaž vama i neizmerno mi je drago što se Zvezda nije kvalifikovala u Evrokup!

Ratko

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
(F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)
Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?
(Stevo djubre, 27. jun 2014 13:32)
Da je Zvezda bila bolja ove sezone,dokaz je taj sto ce ona igrati Evroligu a ovi tvoji nece.To su odlucili celnici Evrolige a oni su svakako merodavni i bolje znaju sta vredi a sta ne vredi.

Da_Ne

pre 9 godina

Zvezda iduće godine dobija "A" licencu......
Evroliga ide na zatvoreni sistem takmičenja kao što je NBA. Zvezda ispunjava sve uslove: novac, arenu, brojnu publiku....

King

pre 9 godina

Dal je ovo realno?!
On svaki dan unazad 365 dana, "hvali se" kako su samo dve plate primili, a sada govori kako je neko drugi poturao price kako partizan ne placa igrace i nema para?!

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Napisao Vladimir.... ,,ime i tradicija se stvarajaju godinama" i ostade čovek živ??? Ljudi moji koju je to tradiciju stvorila czvbg,gde je to učestvovala,šta je osvojila,koje igrače izbacila o čemu vi to pišete,kakva crna tradicija igrate el svakih 15 god a ovde pametujete... ćutite molim vas i iskoristite ovu sezonu da naučite nešto iz prošle da bi postojali i sledeće!!!

a ha

pre 9 godina

E ovako EL svaka cast , drago mi je kao partizanovcu , treba nasi klubovi da budu u eliti kosarke, cenim kosarkase zvezde posle svega , sta se desilo desilo se , partizan uzeo zasluzenu titulu, opet realnost je takva da partizan predstavlja kult kosarke tj. brend , cak i parker iz san antonija je pozvao partizan kao jedan od najacih klubova da igraju sa Nba zvezdama, apsurd je ne biti realan , ali cemu tolika mrznja i podsmevanje sto partizan ne igra kvalifikacije, imati kompleks to nije problem vec boles hronicnog tipa koja daje tup bol , taj nas karcinom drustva duboko je metastazirao , jer u nasem drustvu kad si uspesan ....to je veoma lose, nepopularno , biti clan neke od subkulture je obelezije gneva i besa , ali institucija partizana kao i samih navijača je evropski brend , koji je stvorio turisticku granu partizan turizam , elem da zavrsim misao Partizan opet ima nesto sto vi nikad necete shvatiti ......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (patetika zvezdasa, 27. jun 2014 13:20)
# Link komentara

Parker je prepoznao u paretizanu 3 francuska igrača...pozdrav

a ha

pre 9 godina

Cia, bia, fasizam, hitler, musolini, dervis i smrt, djordje balasevic ... ima li to kakve veze sa sportom i trenerskim radom ... toliko o tome !
(drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ..., 27. jun 2014 13:25)

i naravno Džej

Gepek Titule

pre 9 godina

Pa Aba ligi je i ostalo mesto za kvalifikacije, dobio ga Levski. A to sto u Euroligue vise cene Levski nego Partizan nije kriv Dacic. Dule spinuje ponovo ...

Nego sta!

pre 9 godina

Naravno da mora da zove i to odmah. Treba da iznese sledece zahteve: 1.Partizan ulazi direktno umesto Zvezde.
2.U grupi sa Partizanom igraju Efes i Fener.
3.Da se Fredi Haus odmah pronadje i vrati u Partizan.
4.Da se smesta zabrani nosenje sakoa trenerima.
5.Da Red Bull, Microsoft i Coca Cola postanu sponzori KK Partizan.
1. Aneks 5. zahteva: Da Coca Cola crvenu boju u svom logou zameni crnom.

Ako to ne bude ispostovano, Dule povlaci ekipu sa terena!

Trance

pre 9 godina

Samo se vi sladite sto je Aba izgubila mesto kvalifikanta u El. (Kis Prdilov, 27. jun 2014 13:33)

Ma ko nam to kaze? pa vi se sladite svakoj Zvezdinoj nesreci...

Kalimero

pre 9 godina

Ocigledno da su svi krivi samo nisu oni koji su bili treci u regularnom delu ABA lige a onda u polufinalu u sred Beograda izgubili od Cedevite !?

cartmanx

pre 9 godina

Sam si kriv!
Mnoooogo si talasao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC Y 3.0)] (BG, 27. jun 2014 12:47)

Ziva istina i ja je potpisijem!Dule je uvek govorio ono sto misli, nekad je po meni gresio, ali uglavno je bio u pravu.onda se postavlja pitanje kakva smo mi onda drzava ako ne smemo nikoga da prozovemo, da li onda znaci da za nas obicne,postene ljude nema posla za razliku od poltrona koji cute uvlace se i dobijaju ga, to je paralela koju poredim i u slucaju KK Partizan.P.S.Ovdasnje geslo je ako nisi za nas ili nas kritikujes onda si ili placenik, ili, kvazi analiticar, ili ne zelis Srbiji dobro,pa ni sportu,svako kriticko misljenje se iskljucuje pa tako i misljenje DV koji cini se ima vecu petlju od opozicije u Srbiji ako uopste postoji.Malo sam pobegao s teme ali tako je to s politicarima pa i dacicem Partizanovcem, nije on tu da bi kao ni PV odredjivali sudbine klubova, vec da budu servis prvenstveno naroda...pa i klubova bez obzira za koga navijaju, ali mi smo odavno izgubili tu percepciju kod nas je sve suprotno.

Nikola

pre 9 godina

Samo se vi sladite sto je Aba izgubila mesto kvalifikanta u El. (Kis Prdilov, 27. jun 2014 13:33)

Sladimo se ni 10% kada je Zvezda izgubila kvalifikacije za ls...

PIVKE

pre 9 godina

U pravu covek procitajte novosti i onog lika sto prica o kako i sta je zvezda sve uradila kao zasluzna da igra veliko takmicenje ko da su igrali vaznu ulogu svih ovih godina.

uvek Zvezda

pre 9 godina

@Stevo djubre
Pa recimo samaranjem sudija, gepekovanjem sudija, trojkama iz auta i sl. To je bilo konkretno a o raznim drugim zakulisnim radnjama da ne govorimo.
Mislim da je dosta. E sad da ne bude zabune, daleko od toga da ste sve namestili. Bilo je sezona kada ste bili 2 koplja iznad ostalih ali je u toj vasoj dominaciji, takodje bilo i 3-4 sezone u kojima je trebalo da titula ode drugom timu i onda istorija ne bi bas bila ista ali dobro sad je gotovo.....

Shone PFC

pre 9 godina

Inace, nije ULEB prepoznap da drzava i grad stoje iza Zvezde, vec transparentnost poslovanja, igre bez zakulisnih radnji, i na kraju, bolji plasman na ULEB listi.
(dex, 27. jun 2014 13:26)

Transparentnost?!
Jeste li vi svesni da navijate za fmp?
Ali iskren odgovor, molim.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ne dao vam bog da vam dačić pomogne kao što je zvezdi licemeri jedni zvezdi niko nikad nije pomogao zvezda je prva bila cele sezone zato je zasluženo u evroligi nije još ni počela sezona ovaj već kuka

The Wolf

pre 9 godina

Sramota je da šampion Srbije nema pravo da igra evroligu!!! Znamo svi čija je to zasluga, sadašnjih čelnika inače najsrBskijeg kluba!!!

vanja

pre 9 godina

Ovaj veći katolik od pape! Dule dabogda ti dačić pomogao koliko i Zvezdi u poslednjih 10 godina! Dule pa zar misliš da narod ne zna da je vašu "dominaciju" u sportu upravo obezbijedio bivši predsjednik kk partizan ivica dačić! Kako možeš biti tako nezahvalan. A ovo što su kao dačić i tole zvali platinija e to već ne prolazi ni u osnovnoj školi. A možda se iza ovog saopstenja krije i izvjesni ružić koji možda ima namjere da naslijedi ivicu na čelu sps a ideološki su vujošević i ružić vrlo bliski.

edin najbolji komentator

pre 9 godina

Primecujem da ovo nema mnogo veze sa sportom. Vise mi lici kao napad na Dacica jer se desavaju unutar stranacka previranja u SPS -u. Ruzic je u Utisku pominjao Duleta kao jedinog pravog opozicionara a sada mu se ovaj vraca tako sto ce zajedno napasti Dacica!

Na zalost, ukapirali ste da morate da nas ugasite da bi se to desilo. Kod Duleta ni politika ne pomaze.

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)

Pa sinak, sto ne osvojiste nesto u poslednje tri godine, ako je samo politika bila problem?

aleksa

pre 9 godina

Smešno! Počinje stara priča. Sutra će opet da proziva Čovića, Zvezdu je već spomenuo. Do juče se posipao pepelom!
Kakav lik! Kakav je ovo makijavelista!!!! Samo "cilj opravdava sredstvo", jel'!?
Pošto je prozivao, neosnovano, gotovo ceo državni vrh cele sezone sada očekuje da mu neko pomogne. Pa neće, gdine Vujoševiću, neće! I još traži pare! Obraz mu je kao đon!
Dovoljno su vam pomogli time što su vam dali titulu ne biste li makar igrali kvalifikacije za EL. Pošto je igranka takva kakva jeste, sada vam je EK malo.
Poodavno se u svetu ne gleda sportski motiv. Gleda se obrt kapitala, gdine Vujoševiću. Primer su sve ove silne "lige šampiona " u svim sportovima. Sport je odaaavnooo umro, fer plej posebno.
O tome vi bolje znate, o odumiranju fer pleja, zar ne!?
p.s Dabogda vam Dačić pomogao kao što je i Zvezdi!

The Wolf

pre 9 godina

Neka, neka igra sportska sekcija SNS-a, mi ćemo u drugu ligu... Iako smo jedini tim bez "A" licence koji je 13 sezona uzastopno igrao prvu ligu!

Mare

pre 9 godina

Opet ovaj, vidis da nisu dzaba novci, nista nije dzaba, kada krenu pripreme lakse malo sa igracima, smanji intenzitet treninga vi ipak igrate samo Eurocup!

Rexx

pre 9 godina

Panteri isfrustrirani nabacili prvih 6 komentara hahaha pakosne i ljubomorne limenke (mrsimud, 27. jun 2014 13:01)

Nemojte samo vi o tudjim komentarima i frustracijama, ne prodje jedna vest Zvezdina a da ne bude 80% Grobarskih komentara...

petarczv

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

To je to nisu znali da treba da se to krije i da lazu kako ste bez dugova i kako muljate zadnjiih 15 godina i kako znate budzet svih ekipa i plate svih igraca samo nikad ne spominjete svoj budzet i plate svojih igraca....

Robert Lee

pre 9 godina

Cenio neko Vujosevica ili ne,nebitno je,u jednom se trebamo sloziti,ABA liga po sporazumu sa ULEB-om ima prava na 2 predstavnika u EL,1 u kvalifikacije i 3 u EK,nekom cudnom igrom izgubismo jedno mesto,a Francuza i Nemaca igra malo previse,razumem da su oni finansijski puno mocniji,ali sporazum je sporazum....i neko iz rukovodstva ABA lige bi trebalo nekom da odgovara za ovo....

Miki

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

To je to nisu znali da treba da se to krije i da lazu kako ste bez dugova i kako muljate zadnjiih 15 godina i kako znate budzet svih ekipa i plate svih igraca samo nikad ne spominjete svoj budzet i plate svojih igraca....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 27. jun 2014 13:15)

Ako znaju za nase dugove sto su nas pustili da igramo Evrokup. To takmičenje nije ništa jeftinije za klub, nego štaviše skuplje!

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Cia, bia, fasizam, hitler, musolini, dervis i smrt, djordje balasevic ... ima li to kakve veze sa sportom i trenerskim radom ... toliko o tome !

Nolan Smit u poslednjoj sekundi

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

Navikao covek da finansijska situaciju u klubu i gde su otisle pare ostanu vecna misterija i sada je sporno sto EL zeli da zna na sta se trose pare njenih ucesnika. Jos jedan dokaz koliko se zapravo mulja u ovom klubu i koliko su neke normalne stvari za njih tabu tema. A ovi koji navijaju za njih u svemu vide teorije zavere i slepo veruju ovom prodavcu magle.

Dragan

pre 9 godina

Znaci,nisi ti kriv sto si bio 4. pa onda izgubio od Cedevite,vec je Čović unapred znao da ce ovi da odustanu pa ispregovarao protiv vas???Ahahahahaha...!Ili si ti malo u autu ili ovi sto ti veruju....

patetika zvezdasa

pre 9 godina

E ovako EL svaka cast , drago mi je kao partizanovcu , treba nasi klubovi da budu u eliti kosarke, cenim kosarkase zvezde posle svega , sta se desilo desilo se , partizan uzeo zasluzenu titulu, opet realnost je takva da partizan predstavlja kult kosarke tj. brend , cak i parker iz san antonija je pozvao partizan kao jedan od najacih klubova da igraju sa Nba zvezdama, apsurd je ne biti realan , ali cemu tolika mrznja i podsmevanje sto partizan ne igra kvalifikacije, imati kompleks to nije problem vec boles hronicnog tipa koja daje tup bol , taj nas karcinom drustva duboko je metastazirao , jer u nasem drustvu kad si uspesan ....to je veoma lose, nepopularno , biti clan neke od subkulture je obelezije gneva i besa , ali institucija partizana kao i samih navijača je evropski brend , koji je stvorio turisticku granu partizan turizam , elem da zavrsim misao Partizan opet ima nesto sto vi nikad necete shvatiti ......

Mikeli

pre 9 godina

Gospodin Vujosevic je ovim samo potvrdio koliko je nesposobna uprava kluba u kojem je on alfa i omega. Dok je uprava partizana na celu sa Todoricem proslavljala po beogradskim kafanama pobedu cibone u polufinalu aba lige sa ljudima iz cibone, zvezdina uprava je lobirala za zvezdu sa ljudima iz EL. Tako da svakome svoje i po opredeljenju sto se kaze.

Владимир

pre 9 godina

Алиса у земљи чуда.
Није Партиѕан што и Звезда. Када то дотични схвати, биће му јасно. Одлечиће се.
Он води погрешне битке, живи у свом свету и то је његов једини проблем.

Па, ти у Србији немаш подршку, камоли у Европи. Тамо се титуле не купују, а људи не гепекују. Име и традиција се ствара годинама.

Nenad

pre 9 godina

Patrizan nije zaslužio da igra evroligu jer je slabo odigrao u ABA ligi što je jedino merilo za ULEB i zato ne razumem sad ovo kukanje.

Bgd

pre 9 godina

Dva puta sam pročitao članak u nadi da ću pronaći bar jednu rečenicu ili samo nagoveštaj priznanja sopstvene odgovornosti ali ništa. Opet je neko drugi kriv samo što je ovog puta zavera poprimila evropske razmere. Zaboga čoveče! Imao si šansu da u sred Beograda pobedom nad Cedevitom izboriš tu EL ali nisi, zato se pokrij ušima i ćuti.

OLE!

pre 9 godina

Kako su jadni ovi Panteri! Zaboravljaju da je njihov bivsi klub bio kanta za punjenje u Evropkupu godinama a sada kada su poceli da navijaju za drugi i usli u Evroligu drugi put pocinju da ponizavaju to takmicenje. "Ali Evrokup je po imenima jaci od Evrolige" secate li se ovog izgovora a limenke? :)

Bjelokosti

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... Zar ti nisi pre neki dan spominjao neke pare, neke sinovce, nešto džaba...?
Dulence, mi idemo u EL, a vi na megdan finskim Bajzonsima. Što se pre pomiriš s tim, to bolje.
(DJ Ape, 27. jun 2014 12:46)

A koji ste ono bese vi?

duledudule

pre 9 godina

goris,a? :D nemoj da dacic zove uleb,on je inace veliki zvezdas,bas nam je pomogao sa tim urgiranjem kod uefe...necete onda ni evrokup igrati,koji i nije toliko los ove godine...nije bas divotion ali moze da prodje...njanjanjanjanjaaa

nnidza

pre 9 godina

Nova teorija zavere... Prikažite poslovanje kluba pa niko neće moći da vas "dira" i radi vam "iza leđa". Ciboni svaka čast. Shvatili su suštinu. Znaju sve svoje mane. gradi tim u miru. Da je ista pamet u FK Zvezda...

Stevo djubre

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
(F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)

Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?

whynot

pre 9 godina

Zamisli taj grešnik koji je preneo ''potpunu informaciju'' o finansiskom stanju u kk Partizan. Prekršio je jednu od najvažnijih duciferovih zapovesti.
Ne govori istinu

Mix

pre 9 godina

Bravo Dule!!!

Za propali FKCZ i Covicev FMP se urgira na sve strane,prisiljavaju privatne firme na sponzorisanje,trpaju pare iz budzeta...

A za Partizan,jedinu svetlu tacki srpskog klupskog sporta,nije isplaceno ni ono sto je obecano! (sasa, 27. jun 2014 12:55)

Obrisi suze..smrc smrc

F.C. Inter

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.

webber

pre 9 godina

Neverovatno sta citam svakog dana je ovaj kukao na stanje u kk Partizan kako nemaju ni za hleb, a sad kuka sto su Evroligi saznali ....Mila majko...

Jeremija

pre 9 godina

Opet igrice i obmanjivanja:Zvezda ovo nije ispregovarala.Osvojila je prvo mesto u Aba ligi i posto su ovi odustali na osnovu toga je pozivnica dosla njoj.Isto kao i ucesće Fk Partizan u LŠ ove godine.E sad,zašto EL nije uputila neki vajldkard KK partizan,vec nekom drugom-to ne znam,pitajte njih.I dosta sa laganjem,bukom,napustanjem terena,dranjem,kreveljenjem...To prolazi ovde,ali vani očigledno ne.

dex

pre 9 godina

Vidi ovako... Ako se ne varam i vi ste mogli na sastanak sa njima. Drugo, sta znaci ovo da je neko otkrio vase finansije? Znaci skrivali ste ih od ULEB-a? A da, pozdravljaju te isti oni koji su UEFA-i otkrili da Zvezda zapravo duguje mnogo vise nego sto prikazuje. Kako sejes, tako i zanjes... Slazem se, neka Dacic zove Bartomeua sa istim ucinkom. Inace, nije ULEB prepoznap da drzava i grad stoje iza Zvezde, vec transparentnost poslovanja, igre bez zakulisnih radnji, i na kraju, bolji plasman na ULEB listi.

qqzqq

pre 9 godina

eh a ko bi drugi bio kriv nego zvezda? to je isto kao kad bih ja sad rekao partizan je kriv sto zvezda ne igra ligu sampiona...smesno i nerealno!

DJ Ape

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... Zar ti nisi pre neki dan spominjao neke pare, neke sinovce, nešto džaba...?
Dulence, mi idemo u EL, a vi na megdan finskim Bajzonsima. Što se pre pomiriš s tim, to bolje.

MV

pre 9 godina

Daj covece sacuvaj bar truncicu dostojanstva!! Kao navijaca Zvezde prvo si me nervirao, onda bio komicno smesan pa zalostan a sada vise nemam ni reci da opisem sta osecam kada citam tvoje izjave. Ovo nema veze sa klupskim bojama jer imam puno prijatelja "teskih" grobara koji se isto osecaju. Desava se svakom da izgubi kompas ali ovoliko...

miki

pre 9 godina

bilo je sve lepo kad je osvojio tituluu,evo sad odmah krece kmecanje...stvarno kakav covek...al on od svoje zlobe ne shvata da je Dacic zvao uefu zato sto se Zvezda plasirala a izbacili su je,a Partizan se NIJE plasirao zato nema razloga Dacic da zove uleb...sad ce da.daje jedno pedeset intervjua o tome

no

pre 9 godina

Ovom čoveku nije jasno da je Zvezda u fudbalu zaslužila kvalifikacije za LŠ i izbačena zbog duga (ili sakrivanja duga svejedno) .
Partizan u košarci nije zaslužio mesto u EL. Pravila Uleba su loša, to sam oduvek pričao, ali opet su se ta pravila znala još ranije tako da ne možeš sada da se ljutiš kada tebi ne odgovaraju a ćutao si dok ti je sve bilo po volji.

Marko

pre 9 godina

a mogao je i da kaze, "sami smo krivi, dobila nas je Cedevita u sred Beograda..." a ne da sve lose pripisuje drugom,a zasluge uzima za sebe! p.s. i Zvezda je imala vise srece nego pameti i to je to...

sasa

pre 9 godina

Bravo Dule!!!

Za propali FKCZ i Covicev FMP se urgira na sve strane,prisiljavaju privatne firme na sponzorisanje,trpaju pare iz budzeta...

A za Partizan,jedinu svetlu tacki srpskog klupskog sporta,nije isplaceno ni ono sto je obecano!

DJ Ape

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... Zar ti nisi pre neki dan spominjao neke pare, neke sinovce, nešto džaba...?
Dulence, mi idemo u EL, a vi na megdan finskim Bajzonsima. Što se pre pomiriš s tim, to bolje.

Marko

pre 9 godina

a mogao je i da kaze, "sami smo krivi, dobila nas je Cedevita u sred Beograda..." a ne da sve lose pripisuje drugom,a zasluge uzima za sebe! p.s. i Zvezda je imala vise srece nego pameti i to je to...

miki

pre 9 godina

bilo je sve lepo kad je osvojio tituluu,evo sad odmah krece kmecanje...stvarno kakav covek...al on od svoje zlobe ne shvata da je Dacic zvao uefu zato sto se Zvezda plasirala a izbacili su je,a Partizan se NIJE plasirao zato nema razloga Dacic da zove uleb...sad ce da.daje jedno pedeset intervjua o tome

whynot

pre 9 godina

Zamisli taj grešnik koji je preneo ''potpunu informaciju'' o finansiskom stanju u kk Partizan. Prekršio je jednu od najvažnijih duciferovih zapovesti.
Ne govori istinu

Dragan

pre 9 godina

Znaci,nisi ti kriv sto si bio 4. pa onda izgubio od Cedevite,vec je Čović unapred znao da ce ovi da odustanu pa ispregovarao protiv vas???Ahahahahaha...!Ili si ti malo u autu ili ovi sto ti veruju....

sasa

pre 9 godina

Bravo Dule!!!

Za propali FKCZ i Covicev FMP se urgira na sve strane,prisiljavaju privatne firme na sponzorisanje,trpaju pare iz budzeta...

A za Partizan,jedinu svetlu tacki srpskog klupskog sporta,nije isplaceno ni ono sto je obecano!

F.C. Inter

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.

Kum

pre 9 godina

Sramota je da šampion Srbije nema pravo da igra evroligu!!! Znamo svi čija je to zasluga, sadašnjih čelnika inače najsrBskijeg kluba!!!
(The Wolf, 27. jun 2014 14:07)

A da nije malo i do celnika KKP? Onako, makar malo, a?

Nele

pre 9 godina

Non stop kukas kako je Partizan u teskoj finansijskoj situaciji, govoris kako nema plata, pomoci, igraci igraju za dzabaka itd i sl i kada ti se to obije o glavu onda je neko drugi kriv...nauci da cutis i bice bolje za sve....

aleksa

pre 9 godina

Smešno! Počinje stara priča. Sutra će opet da proziva Čovića, Zvezdu je već spomenuo. Do juče se posipao pepelom!
Kakav lik! Kakav je ovo makijavelista!!!! Samo "cilj opravdava sredstvo", jel'!?
Pošto je prozivao, neosnovano, gotovo ceo državni vrh cele sezone sada očekuje da mu neko pomogne. Pa neće, gdine Vujoševiću, neće! I još traži pare! Obraz mu je kao đon!
Dovoljno su vam pomogli time što su vam dali titulu ne biste li makar igrali kvalifikacije za EL. Pošto je igranka takva kakva jeste, sada vam je EK malo.
Poodavno se u svetu ne gleda sportski motiv. Gleda se obrt kapitala, gdine Vujoševiću. Primer su sve ove silne "lige šampiona " u svim sportovima. Sport je odaaavnooo umro, fer plej posebno.
O tome vi bolje znate, o odumiranju fer pleja, zar ne!?
p.s Dabogda vam Dačić pomogao kao što je i Zvezdi!

Nego sta!

pre 9 godina

Naravno da mora da zove i to odmah. Treba da iznese sledece zahteve: 1.Partizan ulazi direktno umesto Zvezde.
2.U grupi sa Partizanom igraju Efes i Fener.
3.Da se Fredi Haus odmah pronadje i vrati u Partizan.
4.Da se smesta zabrani nosenje sakoa trenerima.
5.Da Red Bull, Microsoft i Coca Cola postanu sponzori KK Partizan.
1. Aneks 5. zahteva: Da Coca Cola crvenu boju u svom logou zameni crnom.

Ako to ne bude ispostovano, Dule povlaci ekipu sa terena!

edin najbolji komentator

pre 9 godina

Primecujem da ovo nema mnogo veze sa sportom. Vise mi lici kao napad na Dacica jer se desavaju unutar stranacka previranja u SPS -u. Ruzic je u Utisku pominjao Duleta kao jedinog pravog opozicionara a sada mu se ovaj vraca tako sto ce zajedno napasti Dacica!

Stevo djubre

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
(F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)

Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?

petarczv

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

To je to nisu znali da treba da se to krije i da lazu kako ste bez dugova i kako muljate zadnjiih 15 godina i kako znate budzet svih ekipa i plate svih igraca samo nikad ne spominjete svoj budzet i plate svojih igraca....

Rexx

pre 9 godina

Panteri isfrustrirani nabacili prvih 6 komentara hahaha pakosne i ljubomorne limenke (mrsimud, 27. jun 2014 13:01)

Nemojte samo vi o tudjim komentarima i frustracijama, ne prodje jedna vest Zvezdina a da ne bude 80% Grobarskih komentara...

dex

pre 9 godina

Vidi ovako... Ako se ne varam i vi ste mogli na sastanak sa njima. Drugo, sta znaci ovo da je neko otkrio vase finansije? Znaci skrivali ste ih od ULEB-a? A da, pozdravljaju te isti oni koji su UEFA-i otkrili da Zvezda zapravo duguje mnogo vise nego sto prikazuje. Kako sejes, tako i zanjes... Slazem se, neka Dacic zove Bartomeua sa istim ucinkom. Inace, nije ULEB prepoznap da drzava i grad stoje iza Zvezde, vec transparentnost poslovanja, igre bez zakulisnih radnji, i na kraju, bolji plasman na ULEB listi.

Владимир

pre 9 godina

Алиса у земљи чуда.
Није Партиѕан што и Звезда. Када то дотични схвати, биће му јасно. Одлечиће се.
Он води погрешне битке, живи у свом свету и то је његов једини проблем.

Па, ти у Србији немаш подршку, камоли у Европи. Тамо се титуле не купују, а људи не гепекују. Име и традиција се ствара годинама.

MV

pre 9 godina

Daj covece sacuvaj bar truncicu dostojanstva!! Kao navijaca Zvezde prvo si me nervirao, onda bio komicno smesan pa zalostan a sada vise nemam ni reci da opisem sta osecam kada citam tvoje izjave. Ovo nema veze sa klupskim bojama jer imam puno prijatelja "teskih" grobara koji se isto osecaju. Desava se svakom da izgubi kompas ali ovoliko...

vanja

pre 9 godina

Ovaj veći katolik od pape! Dule dabogda ti dačić pomogao koliko i Zvezdi u poslednjih 10 godina! Dule pa zar misliš da narod ne zna da je vašu "dominaciju" u sportu upravo obezbijedio bivši predsjednik kk partizan ivica dačić! Kako možeš biti tako nezahvalan. A ovo što su kao dačić i tole zvali platinija e to već ne prolazi ni u osnovnoj školi. A možda se iza ovog saopstenja krije i izvjesni ružić koji možda ima namjere da naslijedi ivicu na čelu sps a ideološki su vujošević i ružić vrlo bliski.

nnidza

pre 9 godina

Nova teorija zavere... Prikažite poslovanje kluba pa niko neće moći da vas "dira" i radi vam "iza leđa". Ciboni svaka čast. Shvatili su suštinu. Znaju sve svoje mane. gradi tim u miru. Da je ista pamet u FK Zvezda...

a ha

pre 9 godina

Cia, bia, fasizam, hitler, musolini, dervis i smrt, djordje balasevic ... ima li to kakve veze sa sportom i trenerskim radom ... toliko o tome !
(drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ..., 27. jun 2014 13:25)

i naravno Džej

Mix

pre 9 godina

Bravo Dule!!!

Za propali FKCZ i Covicev FMP se urgira na sve strane,prisiljavaju privatne firme na sponzorisanje,trpaju pare iz budzeta...

A za Partizan,jedinu svetlu tacki srpskog klupskog sporta,nije isplaceno ni ono sto je obecano! (sasa, 27. jun 2014 12:55)

Obrisi suze..smrc smrc

no

pre 9 godina

Ovom čoveku nije jasno da je Zvezda u fudbalu zaslužila kvalifikacije za LŠ i izbačena zbog duga (ili sakrivanja duga svejedno) .
Partizan u košarci nije zaslužio mesto u EL. Pravila Uleba su loša, to sam oduvek pričao, ali opet su se ta pravila znala još ranije tako da ne možeš sada da se ljutiš kada tebi ne odgovaraju a ćutao si dok ti je sve bilo po volji.

Mikeli

pre 9 godina

Gospodin Vujosevic je ovim samo potvrdio koliko je nesposobna uprava kluba u kojem je on alfa i omega. Dok je uprava partizana na celu sa Todoricem proslavljala po beogradskim kafanama pobedu cibone u polufinalu aba lige sa ljudima iz cibone, zvezdina uprava je lobirala za zvezdu sa ljudima iz EL. Tako da svakome svoje i po opredeljenju sto se kaze.

Iha

pre 9 godina

Delije ne podrzavaju Jugo ligu ali podrzavaju da preko nje odu u Europu?
(Jugoslaven, 27. jun 2014 13:43)

I kakve veze sad ovo ima sto tvoji ne igraju EL ili sta je ovaj tvoj izjavio?

a ha

pre 9 godina

E ovako EL svaka cast , drago mi je kao partizanovcu , treba nasi klubovi da budu u eliti kosarke, cenim kosarkase zvezde posle svega , sta se desilo desilo se , partizan uzeo zasluzenu titulu, opet realnost je takva da partizan predstavlja kult kosarke tj. brend , cak i parker iz san antonija je pozvao partizan kao jedan od najacih klubova da igraju sa Nba zvezdama, apsurd je ne biti realan , ali cemu tolika mrznja i podsmevanje sto partizan ne igra kvalifikacije, imati kompleks to nije problem vec boles hronicnog tipa koja daje tup bol , taj nas karcinom drustva duboko je metastazirao , jer u nasem drustvu kad si uspesan ....to je veoma lose, nepopularno , biti clan neke od subkulture je obelezije gneva i besa , ali institucija partizana kao i samih navijača je evropski brend , koji je stvorio turisticku granu partizan turizam , elem da zavrsim misao Partizan opet ima nesto sto vi nikad necete shvatiti ......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (patetika zvezdasa, 27. jun 2014 13:20)
# Link komentara

Parker je prepoznao u paretizanu 3 francuska igrača...pozdrav

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Cia, bia, fasizam, hitler, musolini, dervis i smrt, djordje balasevic ... ima li to kakve veze sa sportom i trenerskim radom ... toliko o tome !

Da_Ne

pre 9 godina

Zvezda iduće godine dobija "A" licencu......
Evroliga ide na zatvoreni sistem takmičenja kao što je NBA. Zvezda ispunjava sve uslove: novac, arenu, brojnu publiku....

Gepek Titule

pre 9 godina

Pa Aba ligi je i ostalo mesto za kvalifikacije, dobio ga Levski. A to sto u Euroligue vise cene Levski nego Partizan nije kriv Dacic. Dule spinuje ponovo ...

patetika zvezdasa

pre 9 godina

E ovako EL svaka cast , drago mi je kao partizanovcu , treba nasi klubovi da budu u eliti kosarke, cenim kosarkase zvezde posle svega , sta se desilo desilo se , partizan uzeo zasluzenu titulu, opet realnost je takva da partizan predstavlja kult kosarke tj. brend , cak i parker iz san antonija je pozvao partizan kao jedan od najacih klubova da igraju sa Nba zvezdama, apsurd je ne biti realan , ali cemu tolika mrznja i podsmevanje sto partizan ne igra kvalifikacije, imati kompleks to nije problem vec boles hronicnog tipa koja daje tup bol , taj nas karcinom drustva duboko je metastazirao , jer u nasem drustvu kad si uspesan ....to je veoma lose, nepopularno , biti clan neke od subkulture je obelezije gneva i besa , ali institucija partizana kao i samih navijača je evropski brend , koji je stvorio turisticku granu partizan turizam , elem da zavrsim misao Partizan opet ima nesto sto vi nikad necete shvatiti ......

webber

pre 9 godina

Neverovatno sta citam svakog dana je ovaj kukao na stanje u kk Partizan kako nemaju ni za hleb, a sad kuka sto su Evroligi saznali ....Mila majko...

kima

pre 9 godina

Ranije je bar cekao da pocne sezona, pa bi krenuo u plakanje, a sad je resio da nas "zabavlja" i u pauzi izmedju dva pervenstva...ajmo u kukanje...Zvezda ima skuplji tim...kme....Zvezda ima bolje sponzore...kmeeee....dajte nama pare da krademo jos.....kmeeee...pa cime cemo sudije da platimo....nema titule bez njih.....kmeeeeee.....

Jeremija

pre 9 godina

Opet igrice i obmanjivanja:Zvezda ovo nije ispregovarala.Osvojila je prvo mesto u Aba ligi i posto su ovi odustali na osnovu toga je pozivnica dosla njoj.Isto kao i ucesće Fk Partizan u LŠ ove godine.E sad,zašto EL nije uputila neki vajldkard KK partizan,vec nekom drugom-to ne znam,pitajte njih.I dosta sa laganjem,bukom,napustanjem terena,dranjem,kreveljenjem...To prolazi ovde,ali vani očigledno ne.

santa justa

pre 9 godina

Pa pomogao ti Čović što je ostavio Radonju za trenere. Ne preteruj. Uzgred FKCZ se plasirala pa su je izbacili, a Vi se niste ni plasirali a hoćete da učestvujete.

Kum

pre 9 godina

ako cemo realno ni zvezda nije zasluzila el...
(grobarizacija, 27. jun 2014 14:56)

Nije jer je izgubila. Cibona se povukla, mi prvi, dovidjenja!

gox

pre 9 godina

Grobari meni se cini da vi u kk imate istu situaciju kao mi u fk.
Svi problemi u klubu su pokrivani rezultatima.
Imate dobre rezultate ali ocajnu upravu,mislim da je pogresno da Dule,koji je dobar trener,ujedno bude i predsednik i sekretar,ustvari neprikosnoveni u svim sverama.
Kako partizan igranjem u EL toliko godina nije mogao da nadje jaceg sponzora od telekoma i vise iskorist svoje uspehe?
Mislim da je to bitnije pitanje za vas od toga sta ce Dacic i Vucic da uradi.
Mislim da su Vujosevic i Damilovic dobro iscedili partizan ovih godina a istovremeno vam prodaju demagogiju o zaveri.
I u fkcz ima toga,ali sustina je da su nesposobni ljudi vodili FK.

Nolan Smit u poslednjoj sekundi

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

Navikao covek da finansijska situaciju u klubu i gde su otisle pare ostanu vecna misterija i sada je sporno sto EL zeli da zna na sta se trose pare njenih ucesnika. Jos jedan dokaz koliko se zapravo mulja u ovom klubu i koliko su neke normalne stvari za njih tabu tema. A ovi koji navijaju za njih u svemu vide teorije zavere i slepo veruju ovom prodavcu magle.

uvek Zvezda

pre 9 godina

@Stevo djubre
Pa recimo samaranjem sudija, gepekovanjem sudija, trojkama iz auta i sl. To je bilo konkretno a o raznim drugim zakulisnim radnjama da ne govorimo.
Mislim da je dosta. E sad da ne bude zabune, daleko od toga da ste sve namestili. Bilo je sezona kada ste bili 2 koplja iznad ostalih ali je u toj vasoj dominaciji, takodje bilo i 3-4 sezone u kojima je trebalo da titula ode drugom timu i onda istorija ne bi bas bila ista ali dobro sad je gotovo.....

zvezda i to crvena

pre 9 godina

D.V. je sasvim u pravu.
D.V. je uvek u pravu.
D.V. ima samo jedan problem.Isuvise,neoprostivo,i prebolesno si u pravu.
(nebojsa, 27. jun 2014 13:07)

a kakva je situacija ca tobom?

qqzqq

pre 9 godina

eh a ko bi drugi bio kriv nego zvezda? to je isto kao kad bih ja sad rekao partizan je kriv sto zvezda ne igra ligu sampiona...smesno i nerealno!

rkekoke

pre 9 godina

- "Halo Djordi"
- "Da, ko je to?"
- "A brate,kako ko je? Ministro of di spoljni dzab"
- "Aaaaa Kale ti si? Pa sto ne kazes odma` co`ece!"

potrazi me u predgradju

pre 9 godina

Koliko vidim panteri se nisu nesto obradovali ucescu FMP-a u EL,kolko Partizanovom ne ucescu,sto bi rekao jedan svima znan lik to ti je jedan kompleks sastavljen od vise kompleksa na jednom mestu.Zo im je objasnio neke stvari onim pismom a izgleda da bol ne prestaje vec se pojacava i udara na mozak,mukice iz zeleznika...

OLE!

pre 9 godina

Kako su jadni ovi Panteri! Zaboravljaju da je njihov bivsi klub bio kanta za punjenje u Evropkupu godinama a sada kada su poceli da navijaju za drugi i usli u Evroligu drugi put pocinju da ponizavaju to takmicenje. "Ali Evrokup je po imenima jaci od Evrolige" secate li se ovog izgovora a limenke? :)

duledudule

pre 9 godina

goris,a? :D nemoj da dacic zove uleb,on je inace veliki zvezdas,bas nam je pomogao sa tim urgiranjem kod uefe...necete onda ni evrokup igrati,koji i nije toliko los ove godine...nije bas divotion ali moze da prodje...njanjanjanjanjaaa

Bgd

pre 9 godina

Dva puta sam pročitao članak u nadi da ću pronaći bar jednu rečenicu ili samo nagoveštaj priznanja sopstvene odgovornosti ali ništa. Opet je neko drugi kriv samo što je ovog puta zavera poprimila evropske razmere. Zaboga čoveče! Imao si šansu da u sred Beograda pobedom nad Cedevitom izboriš tu EL ali nisi, zato se pokrij ušima i ćuti.

King

pre 9 godina

Dal je ovo realno?!
On svaki dan unazad 365 dana, "hvali se" kako su samo dve plate primili, a sada govori kako je neko drugi poturao price kako partizan ne placa igrace i nema para?!

Nikola

pre 9 godina

Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?
(Stevo djubre, 27. jun 2014 13:32)
Gepekovanje sudija, štipanje, upadanje u svlačionice... Pa i ovo poslednje što ste uzeli nek vam služi na čast, kmečali ste dok se sudije nisu prilagodile vama i izbacivali zvezdine igrače u prvom poluvremenu za čiste situacije a vama ništa nisu svirali..
Dovoljno je bilo celnicima evrolige da pogeldaju finalnu seriju i sve im je bilo jasno...Sto bi se brukali da im neko povlaci ekipu na 15 minuta...

Nolan

pre 9 godina

Ma svi su protiv tvog kluba i CIA i BIA i Vučić i Dačić i MI6 i kazahstanski ministar poljoprivrede i Indijana Džons i Ričard Gir, Sandru Bulok i Šakiru da ne pominjemo, svi...
I na kraju, naše učešće u Evroligi je omaž vama i neizmerno mi je drago što se Zvezda nije kvalifikovala u Evrokup!

The Wolf

pre 9 godina

Neka, neka igra sportska sekcija SNS-a, mi ćemo u drugu ligu... Iako smo jedini tim bez "A" licence koji je 13 sezona uzastopno igrao prvu ligu!

Garbage collector

pre 9 godina

Jedina razlika je što je Zvezda svojim plasmanom osvojila to mesto, ali im je zabranjeno iz finansijskih razloga, a Partizan nije nigde osvojio pravo da igra u Evroligi. Niti je ušao u finale, niti je imao poziciju u prvenstvu za plasman.
Meni se naprimer sviđa Mega Vizura, pre bi njih zvao.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ne dao vam bog da vam dačić pomogne kao što je zvezdi licemeri jedni zvezdi niko nikad nije pomogao zvezda je prva bila cele sezone zato je zasluženo u evroligi nije još ni počela sezona ovaj već kuka

Mare

pre 9 godina

Opet ovaj, vidis da nisu dzaba novci, nista nije dzaba, kada krenu pripreme lakse malo sa igracima, smanji intenzitet treninga vi ipak igrate samo Eurocup!

Nenad

pre 9 godina

Patrizan nije zaslužio da igra evroligu jer je slabo odigrao u ABA ligi što je jedino merilo za ULEB i zato ne razumem sad ovo kukanje.

petarczv

pre 9 godina

Dule cele godine kuka po medijima da nemaju para da igraci ne primaju plate i da su u minusu i onda se zali sto je to neko preneo ulebu?! Pa tako ozbiljna institucija se ne bavi ogovaranjem i rekla kazala pricama nego brojkama a vase su u minusu...

Trance

pre 9 godina

Samo se vi sladite sto je Aba izgubila mesto kvalifikanta u El. (Kis Prdilov, 27. jun 2014 13:33)

Ma ko nam to kaze? pa vi se sladite svakoj Zvezdinoj nesreci...

Kalimero

pre 9 godina

Ocigledno da su svi krivi samo nisu oni koji su bili treci u regularnom delu ABA lige a onda u polufinalu u sred Beograda izgubili od Cedevite !?

moler

pre 9 godina

G-dine Vujoševiću, priznajem da mi niste dragi čak šta više, ali teška srca Vam odajem priznanje na postignutim rezultatima i nemam nameru da ih na bilo kakav način umanjujem, čak sam spreman da zatvorim oči pred prostačkim postupcima jer "u ratu i ljubavi su dozvoljena sva raspoloživa oružija". Ono što želim da Vam poručim je da povedete mnogo više nego sada računa o svom narušenom zdravlju! Video sam Vas kod tegeltije(a gde bi drugo) u emisiji i ostavljate utisak čoveka kome je potreban medicinski tretman i odmor od posla kojim se bavite. Tu Vam iskreno želim svu sreću ovog sveta i što skoriji totalni oporavak a posle ćemo lako da se ganjamo, ljutimo i pomalo vređamo. Živi Vi nama bili još 100 god a da za to vreme i Zvezda bude prvak barem 94 puta!

veliki strumf

pre 9 godina

Jeste li bili 3. u ABA ligi, a mi prvi? Jeste
Jesmo li vam doveli F4 u Beograd kako bi se mogli plasirati u EL (gde to ima da treceplasirani igra kuci - mi vam omogucili? Jesmo.
Jeste li izgubili od Cedevite? Jeste.
Jel Pravilnikom ABA predvidjeno da ako neko odustane od EL na njegovo mesto dolazi prvoplasirana ekipa iz regularnog dela? Jeste.
Ko vam je kriv sto niste bili prvi? Sami ste krivi.
Jel istina da ste svorc, da nemate pare ni za plate, da ste duzni plate igracima vec trecu sezonu, da su vas neki igraci i tuzili, da niste godinama placali porez drzavi, a uzimali od iste ogromne pare...? Sve je to ziva istina, sto puta ispricana bas od Duleta.
Pa sta hocete onda? To sto ste vi umislili da ste neki faktor u EL - vidite da niste. Nemate prebijenog cvonjka a hocete u EL. Takvi timovi ne trebaju ni ULEB-u, a ni UEFI (zato je Zvezda i izbacena). Zato, manite se zavera, manicno-depresivni covece.

Robert Lee

pre 9 godina

Cenio neko Vujosevica ili ne,nebitno je,u jednom se trebamo sloziti,ABA liga po sporazumu sa ULEB-om ima prava na 2 predstavnika u EL,1 u kvalifikacije i 3 u EK,nekom cudnom igrom izgubismo jedno mesto,a Francuza i Nemaca igra malo previse,razumem da su oni finansijski puno mocniji,ali sporazum je sporazum....i neko iz rukovodstva ABA lige bi trebalo nekom da odgovara za ovo....

Zoran

pre 9 godina

Gospodin Vujošević je momentalno najhrabriji čovek u Srbiji. Danas reći nešto protiv ministara i vlade Srbije je u najmanju ruku suludo.

Nikola

pre 9 godina

Samo se vi sladite sto je Aba izgubila mesto kvalifikanta u El. (Kis Prdilov, 27. jun 2014 13:33)

Sladimo se ni 10% kada je Zvezda izgubila kvalifikacije za ls...

Zvele

pre 9 godina

Ako sam ga dobro razumeo na f4 u BG je dogovoreno da Cedevita pobedi u poslednjoj sekundi kako KKP ne bi mogao igrati LE...To je hteo reci? Ako je tako onda stvarno postoji urota protiv KKP i to urota neslucenih razmera

Kalimero

pre 9 godina

Zasto jednostavno nisi pobedio Cedevitu u Beogradu? Onda nema Vucic kriv, Dacic kriv, Covic kriv. Koje stvarno kriv Partizanu sto je izgubio tu utakmicu? Da li je objektivno zasluzio da igra Evroligu na osnovu rezultata u ABA ligi? To su prava pitanja.

moron

pre 9 godina

Kao i svake godine moram da ponovim navijačima FMP-a biće bolje sledeće sezone.
Mi igramo EK ali vi niste osvojili titulu pa otprilike kada je rodjen moj sestrić a sada kreće u treći srednje.
A jel stvarno mislite sa Radonjom nešto da osvojite ?

mile grobar

pre 9 godina

Sto nisi dule dobio cedevitu sad bi sve bilo ok nego kad ne znas na terenu daj preko kukanja i politike smesan si majkem mi zalim ovaaj moj partizan dokle je dogurao

krajisnik

pre 9 godina

nema potrebe Dusane da te neko cinkari uleb-u za lose finansijsko stanje partizana.Dovoljno je da odgledaju bilo koju tvoju konferenciju za novinare i da cuju tvoje kukanje.Tvoja kuknjava i ovih tvojih botova je melem za usi

Bjelokosti

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... Zar ti nisi pre neki dan spominjao neke pare, neke sinovce, nešto džaba...?
Dulence, mi idemo u EL, a vi na megdan finskim Bajzonsima. Što se pre pomiriš s tim, to bolje.
(DJ Ape, 27. jun 2014 12:46)

A koji ste ono bese vi?

znak pitanja

pre 9 godina

Ako sam dobro razumeo,DV se zali zbog toga sto je neko rekao PRAVO finansijsko stanje Partizana? U stvari, trebalo je nastaviti lagati ULEB o finansijama Partizana?

Akobogda

pre 9 godina

Nije ti dosta 20 titula od Dacica?
(Sramno, 27. jun 2014 12:51)

Navedi jedno ime od velikana u evropskoj košarci, jedan klub, koji Partizan za Duletovog mandata nije dobio. Evo u zadnjoj sezoni, u kojoj smo imali sijaset problema, dobili dva kluba učesnika FINAL 4, od toga je jedan postao prvak Evrope. U tome je razlika između nas i Vas.

vladimir

pre 9 godina

molio bih doticnog DV da obrati paznju na sledece cinjenice
aba liga ima pravo na 2 b licence i kvalifikanta
b licence sticu funalisti f 4 aba lige
kvalifikant je najbolje plasirana ekipa ili ekupa po izboru borda uleba
dakle cedevita
kk cz nije nista ni dobio ni iskoristio jer f 4 je organizovao kao prvoplasirani tim ligaskog dela a pozivnicu je stekao po osnovu jer je porazen od cibone koja je odustala
kvalifikant je levski novi clan aba lige
nema potrebe buki nikig da gosti i ubedjuje bas Vi ste non stop ukazivali na crno stanje iako ste prepuni reprezentatuvaca u nba igraca sami ste krivi bord uleba vam poverovao
kad se tome doda vasa pobeda protiv fenerbahcea i sveukupni utisak posle nedavnog finala

The Wolf

pre 9 godina

Sramota je da šampion Srbije nema pravo da igra evroligu!!! Znamo svi čija je to zasluga, sadašnjih čelnika inače najsrBskijeg kluba!!!

miša kaloperovic

pre 9 godina

Opasne je komplekse Dule navukao navijačima czt! Pa vi na svaku njegovu vest činite bar 90% komentara. Više vam nije ni bitno da Li vas hvali, kudi ili uopšte ne spominje! Dule samo napred u nove pobede!!

Knjige u šake

pre 9 godina

Naravno da Beograd i Srbija stoje iza Crvene Zvezde, pa nije naša himna "Dok palme njišu grane" Dubrovačkih Trubadura!
(Jasa, 27. jun 2014 14:54)

Da si malo obrazovaniji, znao bi da je Dubrovnik bio više srpski no hrvatski kroz celu istoriju.

DedaMiloje

pre 9 godina

Posto vidim da se ovde provlaci prica od grobara da je ABA liga izgubila mesto kvalifikanta za EL odmah da razjasnimo da to nije tacno. Kao kvalifikant ide Levski koji je od sada punopravni clan lige, tako da ABA liga ima i kvalifikanta. Sada grobari pitajte Vujosevica i Danilovica zasto je to mesto dobio Levski.

Nataeos

pre 9 godina

Nije ti dosta 20 titula od Dacica?
(Sramno, 27. jun 2014 12:51)
Kad smo počeli dominaciju, Dačić je bio niko i ništa... Sad je samo neko ali je uvek ništa... Dok Partizan, trn u oki crvenim fantomima.

Sole

pre 9 godina

Ako ćemo realno , kako navijači tvog kluba mogu da govore da Zvezda nije zaslužila da igra EL , jer se za to nije izborila na terenu , nego joj upala kašika u med odustajanjem Cibone , isto tako i mi (Delije) imamo puno pravo da kažemo da ni Partizan nije zaslužio rezultatima na terenu da igra kvalifikacije za EL , jer je završio kao četvrti na tabeli , i ispao u polufinalu F4 ABA lige.
E sad , potpuno je druga stvar što se odustajanjem Cibone steklo pravo da igrate kvalifikacije za EL , a niste dobili poziv.
Ja , iako sam Delija , ubeđen sam da ni Zvezda ne bi igrala EL da nije pukla Sijena , mada možda i grešim , jer bilo bi besmisleno da mesto Sijene zauzme neki drugi klub iz Italije , a da upražnjeno mesto iz ABA lige popuni klub iz neke druge zemlje.
Bolje bi ti bilo Vujoševiću da priznaš da si kiksnuo jednu sezonu (bez obzira što ste osvojili KLS) , i da je izguraš do kraja kao čovek , nego da zamenjuješ teze , jer nije smak sveta ako se propusti jedna sezona u EL.

cartmanx

pre 9 godina

Sam si kriv!
Mnoooogo si talasao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC Y 3.0)] (BG, 27. jun 2014 12:47)

Ziva istina i ja je potpisijem!Dule je uvek govorio ono sto misli, nekad je po meni gresio, ali uglavno je bio u pravu.onda se postavlja pitanje kakva smo mi onda drzava ako ne smemo nikoga da prozovemo, da li onda znaci da za nas obicne,postene ljude nema posla za razliku od poltrona koji cute uvlace se i dobijaju ga, to je paralela koju poredim i u slucaju KK Partizan.P.S.Ovdasnje geslo je ako nisi za nas ili nas kritikujes onda si ili placenik, ili, kvazi analiticar, ili ne zelis Srbiji dobro,pa ni sportu,svako kriticko misljenje se iskljucuje pa tako i misljenje DV koji cini se ima vecu petlju od opozicije u Srbiji ako uopste postoji.Malo sam pobegao s teme ali tako je to s politicarima pa i dacicem Partizanovcem, nije on tu da bi kao ni PV odredjivali sudbine klubova, vec da budu servis prvenstveno naroda...pa i klubova bez obzira za koga navijaju, ali mi smo odavno izgubili tu percepciju kod nas je sve suprotno.

Mito

pre 9 godina

Mislim da je Partizan zaslužio kvalifikacije. Takođe mislim da Vujošević svojim ponašanjem na terenu nanosi neverovatnu štetu Partizanu.

BAT vas trazi

pre 9 godina

BAT vas zove - Raduljica, Macvan, Katic, Kecman, Kinsey... kukaj ti jos, ali sve stize na naplatu, casovi ljubavi nisu jeftini bili kako ja vidim

beli

pre 9 godina

Navedi jedno ime od velikana u evropskoj košarci, jedan klub, koji Partizan za Duletovog mandata nije dobio. Evo u zadnjoj sezoni, u kojoj smo imali sijaset problema, dobili dva kluba učesnika FINAL 4, od toga je jedan postao prvak Evrope. U tome je razlika između nas i Vas. (Akobogda, 27. jun 2014 16:11)navedi ti koga ste dobili u gostima sem onih ekipa koje je zeljko vodio,mislim da bi moglo na prste jedne ruke

Stefan

pre 9 godina

Neko je otkrio potpunu istinu o vasem poslovanju pa zato ne igra Evroligu. E moj Dule...Uleb odavno zna kako vi poslujete, pa vas je zato i preskocio za A licencu...umesto lepo da kazes "Zvezda zasluzeno igra jer je bila prva u ABA ligi, jer nas je dvaputa dobila u toku ABA lige, mi smo pukli od Cedevite usred Beograda..." jok, nastavlja se da teorijama zavere i lazima. Neka, neka, prljav ves se ne moze zauvek kriti.

Djura

pre 9 godina

Mislio sam da će Dulo a i navijači Partizana sad da nam objašnjavaju kako su oni institucija u Evropi, kako ih cene, kad oni ponovo našli krivca. Ako je ljudima lakše da im je uvek neko drugi kriv, onda nema ni veze. Pomislio bi čovek da su stvarno posle toliko godina igranja u Evropi i napravili neko ime, kad ono Alba, Asvel, Hapoel... svi ispred njih. Nadam se da će Dačić stvarno nazvati nekog i zamoliti da im se obezbedi Evroliga. Ne razumem zašto Dulo misli da su oni trebali da igraju pre Zvezde u Evroligi, kad je Zvezda bila prva u ABA ligi. Ne razumem ni zašto napada čelnike ABA lige, kad je pre par dana izjavljivao da će istupiti iz domaće lige i da će igrati samo ABA ligu. A onda sam se setio da je to najveći demagog u sportu pa mi je bilo jasno. Što se tiče para, kad bi samo pare od karata išle klubu a ne pojedincima, to bi bilo dovoljno za funkcionisanje. Inače snaga ovog čoveka je u tome što ima armiju onih koji mu slepo veruju, i dok mu oni budu opravdavali sve njegove postupke, on će ili prodati Partizan kome on i onaj koji sebe naziva predsednikom hoće ili ga skroz upropastiti. Samo za njegove kazne je data neverovatna suma novca, a vi ako volite više njega od Partizana , posle nemojte da kukate.

SASA

pre 9 godina

Pa Dule, imamo dugove za plate od pre 3 godine, porez nismo platili vec 3 godine, ni igrace od ove sezone nismo platili, ni zastitare nismo platili, pitanje je hocemo li imati i za sve tvoje kazne, jer ti ni sako ne mozes obuci, pa sta da ocekujemo?

ninepi

pre 9 godina

Ma sve je u redu to sto kaze sada. Samo treba jos i da kaze da su danas uloge zamenjene. Ista ovakva situacija je bila i ranije, samo sto je Partizan tada bio povladjen. To treba takodje da kaze. Tada su uspehe i pozitivan finansijski bilans navodno pripisivali izvanrednim menadzerskim sposobnostima uprave Partizana na celu sa Danilovicem. Pa gde su sada te sposobnosti? Bice da su ipak imali protekcije tadasnje vlasti, a manje su to bile sposobnosti. Jel tako?

dusko Dugousko

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana, koji su uporedili sa onim u Ciboni."
Šta ko ima da obaveštava evroligaški bord, kad ste ih vi licno obaveštavali na svakoj konferenciji za štampu o trenutnoj finansijskoj situaciji u vasem klubu?

ELCZ

pre 9 godina

Zasto konacno neko ne preispita sva poslovanja KKPa i FKPa pa da vidimo da li su, kome i koliko duzni, a ne ovako u nedogled vise da kukaju kako nemaju para, a da su s druge strane jedinpo oni najstabilniji kolektiv sto se finansija tice, sto je u drzavi kakva je nasa, priznacete, prakticno nemoguce osom ukoliko nema nekih zakulisnih radnji.

Shone PFC

pre 9 godina

Inace, nije ULEB prepoznap da drzava i grad stoje iza Zvezde, vec transparentnost poslovanja, igre bez zakulisnih radnji, i na kraju, bolji plasman na ULEB listi.
(dex, 27. jun 2014 13:26)

Transparentnost?!
Jeste li vi svesni da navijate za fmp?
Ali iskren odgovor, molim.

Stefan

pre 9 godina

Sta reci kad je ovo vec treca sezona za redom da se Zvezdi "izlazi u susret".Po dolasku Covica su prebaceni da igraju Evrokup iako ga nisu izborili kroz Aba ligu.Prosle sezone su se pravila promenila u zadnji cas i Igokea je kao prvoplasirana ekipa iz regularnog dela izvisila za EL.Sampion Aba lige je bio Partizan,ove sezone su volsebno uskocili umesto Cibone.Price o finansijama i transparentnosti su smesne.UEFA ima pravo da namece uslove jer za razliku od Uleba postoji i neki nagradni fond u takmicenju.Ne mozes ocekivati finansijsku stabilnost u sportu koji je neprofitabilan i cisti trosak.Partizan je nedavno bio cetvrti u Evropi,dva puta u cetvrtfinalu nigde ni dinara nije dobio od Uleba.Na koji nacin biti finansijski stabilan da bi igrao EL?

PIVKE

pre 9 godina

U pravu covek procitajte novosti i onog lika sto prica o kako i sta je zvezda sve uradila kao zasluzna da igra veliko takmicenje ko da su igrali vaznu ulogu svih ovih godina.

Na zalost, ukapirali ste da morate da nas ugasite da bi se to desilo. Kod Duleta ni politika ne pomaze.

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)

Pa sinak, sto ne osvojiste nesto u poslednje tri godine, ako je samo politika bila problem?

vracarac

pre 9 godina

@(Kosjerac, 27. jun 2014 12:55)

E tu je razlika izmedju vas i nas, mi gledamo Bogdana, Lea, Gagija, Gagaru, Lucica, Sasu, Jana... Jedno brdo, dva univerzuma!

Ratko

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
(F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)
Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?
(Stevo djubre, 27. jun 2014 13:32)
Da je Zvezda bila bolja ove sezone,dokaz je taj sto ce ona igrati Evroligu a ovi tvoji nece.To su odlucili celnici Evrolige a oni su svakako merodavni i bolje znaju sta vredi a sta ne vredi.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Napisao Vladimir.... ,,ime i tradicija se stvarajaju godinama" i ostade čovek živ??? Ljudi moji koju je to tradiciju stvorila czvbg,gde je to učestvovala,šta je osvojila,koje igrače izbacila o čemu vi to pišete,kakva crna tradicija igrate el svakih 15 god a ovde pametujete... ćutite molim vas i iskoristite ovu sezonu da naučite nešto iz prošle da bi postojali i sledeće!!!

Miki

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

To je to nisu znali da treba da se to krije i da lazu kako ste bez dugova i kako muljate zadnjiih 15 godina i kako znate budzet svih ekipa i plate svih igraca samo nikad ne spominjete svoj budzet i plate svojih igraca....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 27. jun 2014 13:15)

Ako znaju za nase dugove sto su nas pustili da igramo Evrokup. To takmičenje nije ništa jeftinije za klub, nego štaviše skuplje!

sasa

pre 9 godina

Bravo Dule!!!

Za propali FKCZ i Covicev FMP se urgira na sve strane,prisiljavaju privatne firme na sponzorisanje,trpaju pare iz budzeta...

A za Partizan,jedinu svetlu tacki srpskog klupskog sporta,nije isplaceno ni ono sto je obecano!

DJ Ape

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... Zar ti nisi pre neki dan spominjao neke pare, neke sinovce, nešto džaba...?
Dulence, mi idemo u EL, a vi na megdan finskim Bajzonsima. Što se pre pomiriš s tim, to bolje.

Stevo djubre

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
(F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)

Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?

potrazi me u predgradju

pre 9 godina

Koliko vidim panteri se nisu nesto obradovali ucescu FMP-a u EL,kolko Partizanovom ne ucescu,sto bi rekao jedan svima znan lik to ti je jedan kompleks sastavljen od vise kompleksa na jednom mestu.Zo im je objasnio neke stvari onim pismom a izgleda da bol ne prestaje vec se pojacava i udara na mozak,mukice iz zeleznika...

patetika zvezdasa

pre 9 godina

E ovako EL svaka cast , drago mi je kao partizanovcu , treba nasi klubovi da budu u eliti kosarke, cenim kosarkase zvezde posle svega , sta se desilo desilo se , partizan uzeo zasluzenu titulu, opet realnost je takva da partizan predstavlja kult kosarke tj. brend , cak i parker iz san antonija je pozvao partizan kao jedan od najacih klubova da igraju sa Nba zvezdama, apsurd je ne biti realan , ali cemu tolika mrznja i podsmevanje sto partizan ne igra kvalifikacije, imati kompleks to nije problem vec boles hronicnog tipa koja daje tup bol , taj nas karcinom drustva duboko je metastazirao , jer u nasem drustvu kad si uspesan ....to je veoma lose, nepopularno , biti clan neke od subkulture je obelezije gneva i besa , ali institucija partizana kao i samih navijača je evropski brend , koji je stvorio turisticku granu partizan turizam , elem da zavrsim misao Partizan opet ima nesto sto vi nikad necete shvatiti ......

miki

pre 9 godina

bilo je sve lepo kad je osvojio tituluu,evo sad odmah krece kmecanje...stvarno kakav covek...al on od svoje zlobe ne shvata da je Dacic zvao uefu zato sto se Zvezda plasirala a izbacili su je,a Partizan se NIJE plasirao zato nema razloga Dacic da zove uleb...sad ce da.daje jedno pedeset intervjua o tome

F.C. Inter

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.

OLE!

pre 9 godina

Kako su jadni ovi Panteri! Zaboravljaju da je njihov bivsi klub bio kanta za punjenje u Evropkupu godinama a sada kada su poceli da navijaju za drugi i usli u Evroligu drugi put pocinju da ponizavaju to takmicenje. "Ali Evrokup je po imenima jaci od Evrolige" secate li se ovog izgovora a limenke? :)

Marko

pre 9 godina

a mogao je i da kaze, "sami smo krivi, dobila nas je Cedevita u sred Beograda..." a ne da sve lose pripisuje drugom,a zasluge uzima za sebe! p.s. i Zvezda je imala vise srece nego pameti i to je to...

The Wolf

pre 9 godina

Neka, neka igra sportska sekcija SNS-a, mi ćemo u drugu ligu... Iako smo jedini tim bez "A" licence koji je 13 sezona uzastopno igrao prvu ligu!

The Wolf

pre 9 godina

Sramota je da šampion Srbije nema pravo da igra evroligu!!! Znamo svi čija je to zasluga, sadašnjih čelnika inače najsrBskijeg kluba!!!

Владимир

pre 9 godina

Алиса у земљи чуда.
Није Партиѕан што и Звезда. Када то дотични схвати, биће му јасно. Одлечиће се.
Он води погрешне битке, живи у свом свету и то је његов једини проблем.

Па, ти у Србији немаш подршку, камоли у Европи. Тамо се титуле не купују, а људи не гепекују. Име и традиција се ствара годинама.

Kum

pre 9 godina

Sramota je da šampion Srbije nema pravo da igra evroligu!!! Znamo svi čija je to zasluga, sadašnjih čelnika inače najsrBskijeg kluba!!!
(The Wolf, 27. jun 2014 14:07)

A da nije malo i do celnika KKP? Onako, makar malo, a?

whynot

pre 9 godina

Zamisli taj grešnik koji je preneo ''potpunu informaciju'' o finansiskom stanju u kk Partizan. Prekršio je jednu od najvažnijih duciferovih zapovesti.
Ne govori istinu

moron

pre 9 godina

Kao i svake godine moram da ponovim navijačima FMP-a biće bolje sledeće sezone.
Mi igramo EK ali vi niste osvojili titulu pa otprilike kada je rodjen moj sestrić a sada kreće u treći srednje.
A jel stvarno mislite sa Radonjom nešto da osvojite ?

Bjelokosti

pre 9 godina

Čekaj, čekaj... Zar ti nisi pre neki dan spominjao neke pare, neke sinovce, nešto džaba...?
Dulence, mi idemo u EL, a vi na megdan finskim Bajzonsima. Što se pre pomiriš s tim, to bolje.
(DJ Ape, 27. jun 2014 12:46)

A koji ste ono bese vi?

Mix

pre 9 godina

Bravo Dule!!!

Za propali FKCZ i Covicev FMP se urgira na sve strane,prisiljavaju privatne firme na sponzorisanje,trpaju pare iz budzeta...

A za Partizan,jedinu svetlu tacki srpskog klupskog sporta,nije isplaceno ni ono sto je obecano! (sasa, 27. jun 2014 12:55)

Obrisi suze..smrc smrc

Dragan

pre 9 godina

Znaci,nisi ti kriv sto si bio 4. pa onda izgubio od Cedevite,vec je Čović unapred znao da ce ovi da odustanu pa ispregovarao protiv vas???Ahahahahaha...!Ili si ti malo u autu ili ovi sto ti veruju....

Rexx

pre 9 godina

Panteri isfrustrirani nabacili prvih 6 komentara hahaha pakosne i ljubomorne limenke (mrsimud, 27. jun 2014 13:01)

Nemojte samo vi o tudjim komentarima i frustracijama, ne prodje jedna vest Zvezdina a da ne bude 80% Grobarskih komentara...

Zoran

pre 9 godina

Gospodin Vujošević je momentalno najhrabriji čovek u Srbiji. Danas reći nešto protiv ministara i vlade Srbije je u najmanju ruku suludo.

dex

pre 9 godina

Vidi ovako... Ako se ne varam i vi ste mogli na sastanak sa njima. Drugo, sta znaci ovo da je neko otkrio vase finansije? Znaci skrivali ste ih od ULEB-a? A da, pozdravljaju te isti oni koji su UEFA-i otkrili da Zvezda zapravo duguje mnogo vise nego sto prikazuje. Kako sejes, tako i zanjes... Slazem se, neka Dacic zove Bartomeua sa istim ucinkom. Inace, nije ULEB prepoznap da drzava i grad stoje iza Zvezde, vec transparentnost poslovanja, igre bez zakulisnih radnji, i na kraju, bolji plasman na ULEB listi.

MV

pre 9 godina

Daj covece sacuvaj bar truncicu dostojanstva!! Kao navijaca Zvezde prvo si me nervirao, onda bio komicno smesan pa zalostan a sada vise nemam ni reci da opisem sta osecam kada citam tvoje izjave. Ovo nema veze sa klupskim bojama jer imam puno prijatelja "teskih" grobara koji se isto osecaju. Desava se svakom da izgubi kompas ali ovoliko...

PIVKE

pre 9 godina

U pravu covek procitajte novosti i onog lika sto prica o kako i sta je zvezda sve uradila kao zasluzna da igra veliko takmicenje ko da su igrali vaznu ulogu svih ovih godina.

drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Cia, bia, fasizam, hitler, musolini, dervis i smrt, djordje balasevic ... ima li to kakve veze sa sportom i trenerskim radom ... toliko o tome !

miša kaloperovic

pre 9 godina

Opasne je komplekse Dule navukao navijačima czt! Pa vi na svaku njegovu vest činite bar 90% komentara. Više vam nije ni bitno da Li vas hvali, kudi ili uopšte ne spominje! Dule samo napred u nove pobede!!

Iha

pre 9 godina

Delije ne podrzavaju Jugo ligu ali podrzavaju da preko nje odu u Europu?
(Jugoslaven, 27. jun 2014 13:43)

I kakve veze sad ovo ima sto tvoji ne igraju EL ili sta je ovaj tvoj izjavio?

Nele

pre 9 godina

Non stop kukas kako je Partizan u teskoj finansijskoj situaciji, govoris kako nema plata, pomoci, igraci igraju za dzabaka itd i sl i kada ti se to obije o glavu onda je neko drugi kriv...nauci da cutis i bice bolje za sve....

Shone PFC

pre 9 godina

Inace, nije ULEB prepoznap da drzava i grad stoje iza Zvezde, vec transparentnost poslovanja, igre bez zakulisnih radnji, i na kraju, bolji plasman na ULEB listi.
(dex, 27. jun 2014 13:26)

Transparentnost?!
Jeste li vi svesni da navijate za fmp?
Ali iskren odgovor, molim.

nnidza

pre 9 godina

Nova teorija zavere... Prikažite poslovanje kluba pa niko neće moći da vas "dira" i radi vam "iza leđa". Ciboni svaka čast. Shvatili su suštinu. Znaju sve svoje mane. gradi tim u miru. Da je ista pamet u FK Zvezda...

Da_Ne

pre 9 godina

Zvezda iduće godine dobija "A" licencu......
Evroliga ide na zatvoreni sistem takmičenja kao što je NBA. Zvezda ispunjava sve uslove: novac, arenu, brojnu publiku....

vracarac

pre 9 godina

@(Kosjerac, 27. jun 2014 12:55)

E tu je razlika izmedju vas i nas, mi gledamo Bogdana, Lea, Gagija, Gagaru, Lucica, Sasu, Jana... Jedno brdo, dva univerzuma!

Akobogda

pre 9 godina

Nije ti dosta 20 titula od Dacica?
(Sramno, 27. jun 2014 12:51)

Navedi jedno ime od velikana u evropskoj košarci, jedan klub, koji Partizan za Duletovog mandata nije dobio. Evo u zadnjoj sezoni, u kojoj smo imali sijaset problema, dobili dva kluba učesnika FINAL 4, od toga je jedan postao prvak Evrope. U tome je razlika između nas i Vas.

vanja

pre 9 godina

Ovaj veći katolik od pape! Dule dabogda ti dačić pomogao koliko i Zvezdi u poslednjih 10 godina! Dule pa zar misliš da narod ne zna da je vašu "dominaciju" u sportu upravo obezbijedio bivši predsjednik kk partizan ivica dačić! Kako možeš biti tako nezahvalan. A ovo što su kao dačić i tole zvali platinija e to već ne prolazi ni u osnovnoj školi. A možda se iza ovog saopstenja krije i izvjesni ružić koji možda ima namjere da naslijedi ivicu na čelu sps a ideološki su vujošević i ružić vrlo bliski.

a ha

pre 9 godina

E ovako EL svaka cast , drago mi je kao partizanovcu , treba nasi klubovi da budu u eliti kosarke, cenim kosarkase zvezde posle svega , sta se desilo desilo se , partizan uzeo zasluzenu titulu, opet realnost je takva da partizan predstavlja kult kosarke tj. brend , cak i parker iz san antonija je pozvao partizan kao jedan od najacih klubova da igraju sa Nba zvezdama, apsurd je ne biti realan , ali cemu tolika mrznja i podsmevanje sto partizan ne igra kvalifikacije, imati kompleks to nije problem vec boles hronicnog tipa koja daje tup bol , taj nas karcinom drustva duboko je metastazirao , jer u nasem drustvu kad si uspesan ....to je veoma lose, nepopularno , biti clan neke od subkulture je obelezije gneva i besa , ali institucija partizana kao i samih navijača je evropski brend , koji je stvorio turisticku granu partizan turizam , elem da zavrsim misao Partizan opet ima nesto sto vi nikad necete shvatiti ......
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (patetika zvezdasa, 27. jun 2014 13:20)
# Link komentara

Parker je prepoznao u paretizanu 3 francuska igrača...pozdrav

no

pre 9 godina

Ovom čoveku nije jasno da je Zvezda u fudbalu zaslužila kvalifikacije za LŠ i izbačena zbog duga (ili sakrivanja duga svejedno) .
Partizan u košarci nije zaslužio mesto u EL. Pravila Uleba su loša, to sam oduvek pričao, ali opet su se ta pravila znala još ranije tako da ne možeš sada da se ljutiš kada tebi ne odgovaraju a ćutao si dok ti je sve bilo po volji.

Nenad

pre 9 godina

Patrizan nije zaslužio da igra evroligu jer je slabo odigrao u ABA ligi što je jedino merilo za ULEB i zato ne razumem sad ovo kukanje.

aleksa

pre 9 godina

Smešno! Počinje stara priča. Sutra će opet da proziva Čovića, Zvezdu je već spomenuo. Do juče se posipao pepelom!
Kakav lik! Kakav je ovo makijavelista!!!! Samo "cilj opravdava sredstvo", jel'!?
Pošto je prozivao, neosnovano, gotovo ceo državni vrh cele sezone sada očekuje da mu neko pomogne. Pa neće, gdine Vujoševiću, neće! I još traži pare! Obraz mu je kao đon!
Dovoljno su vam pomogli time što su vam dali titulu ne biste li makar igrali kvalifikacije za EL. Pošto je igranka takva kakva jeste, sada vam je EK malo.
Poodavno se u svetu ne gleda sportski motiv. Gleda se obrt kapitala, gdine Vujoševiću. Primer su sve ove silne "lige šampiona " u svim sportovima. Sport je odaaavnooo umro, fer plej posebno.
O tome vi bolje znate, o odumiranju fer pleja, zar ne!?
p.s Dabogda vam Dačić pomogao kao što je i Zvezdi!

Na zalost, ukapirali ste da morate da nas ugasite da bi se to desilo. Kod Duleta ni politika ne pomaze.

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)

Pa sinak, sto ne osvojiste nesto u poslednje tri godine, ako je samo politika bila problem?

Stefan

pre 9 godina

Sta reci kad je ovo vec treca sezona za redom da se Zvezdi "izlazi u susret".Po dolasku Covica su prebaceni da igraju Evrokup iako ga nisu izborili kroz Aba ligu.Prosle sezone su se pravila promenila u zadnji cas i Igokea je kao prvoplasirana ekipa iz regularnog dela izvisila za EL.Sampion Aba lige je bio Partizan,ove sezone su volsebno uskocili umesto Cibone.Price o finansijama i transparentnosti su smesne.UEFA ima pravo da namece uslove jer za razliku od Uleba postoji i neki nagradni fond u takmicenju.Ne mozes ocekivati finansijsku stabilnost u sportu koji je neprofitabilan i cisti trosak.Partizan je nedavno bio cetvrti u Evropi,dva puta u cetvrtfinalu nigde ni dinara nije dobio od Uleba.Na koji nacin biti finansijski stabilan da bi igrao EL?

petarczv

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

To je to nisu znali da treba da se to krije i da lazu kako ste bez dugova i kako muljate zadnjiih 15 godina i kako znate budzet svih ekipa i plate svih igraca samo nikad ne spominjete svoj budzet i plate svojih igraca....

duledudule

pre 9 godina

goris,a? :D nemoj da dacic zove uleb,on je inace veliki zvezdas,bas nam je pomogao sa tim urgiranjem kod uefe...necete onda ni evrokup igrati,koji i nije toliko los ove godine...nije bas divotion ali moze da prodje...njanjanjanjanjaaa

Miki

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

To je to nisu znali da treba da se to krije i da lazu kako ste bez dugova i kako muljate zadnjiih 15 godina i kako znate budzet svih ekipa i plate svih igraca samo nikad ne spominjete svoj budzet i plate svojih igraca....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 27. jun 2014 13:15)

Ako znaju za nase dugove sto su nas pustili da igramo Evrokup. To takmičenje nije ništa jeftinije za klub, nego štaviše skuplje!

Knjige u šake

pre 9 godina

Naravno da Beograd i Srbija stoje iza Crvene Zvezde, pa nije naša himna "Dok palme njišu grane" Dubrovačkih Trubadura!
(Jasa, 27. jun 2014 14:54)

Da si malo obrazovaniji, znao bi da je Dubrovnik bio više srpski no hrvatski kroz celu istoriju.

Mikeli

pre 9 godina

Gospodin Vujosevic je ovim samo potvrdio koliko je nesposobna uprava kluba u kojem je on alfa i omega. Dok je uprava partizana na celu sa Todoricem proslavljala po beogradskim kafanama pobedu cibone u polufinalu aba lige sa ljudima iz cibone, zvezdina uprava je lobirala za zvezdu sa ljudima iz EL. Tako da svakome svoje i po opredeljenju sto se kaze.

Jeremija

pre 9 godina

Opet igrice i obmanjivanja:Zvezda ovo nije ispregovarala.Osvojila je prvo mesto u Aba ligi i posto su ovi odustali na osnovu toga je pozivnica dosla njoj.Isto kao i ucesće Fk Partizan u LŠ ove godine.E sad,zašto EL nije uputila neki vajldkard KK partizan,vec nekom drugom-to ne znam,pitajte njih.I dosta sa laganjem,bukom,napustanjem terena,dranjem,kreveljenjem...To prolazi ovde,ali vani očigledno ne.

Nego sta!

pre 9 godina

Naravno da mora da zove i to odmah. Treba da iznese sledece zahteve: 1.Partizan ulazi direktno umesto Zvezde.
2.U grupi sa Partizanom igraju Efes i Fener.
3.Da se Fredi Haus odmah pronadje i vrati u Partizan.
4.Da se smesta zabrani nosenje sakoa trenerima.
5.Da Red Bull, Microsoft i Coca Cola postanu sponzori KK Partizan.
1. Aneks 5. zahteva: Da Coca Cola crvenu boju u svom logou zameni crnom.

Ako to ne bude ispostovano, Dule povlaci ekipu sa terena!

webber

pre 9 godina

Neverovatno sta citam svakog dana je ovaj kukao na stanje u kk Partizan kako nemaju ni za hleb, a sad kuka sto su Evroligi saznali ....Mila majko...

beli

pre 9 godina

Navedi jedno ime od velikana u evropskoj košarci, jedan klub, koji Partizan za Duletovog mandata nije dobio. Evo u zadnjoj sezoni, u kojoj smo imali sijaset problema, dobili dva kluba učesnika FINAL 4, od toga je jedan postao prvak Evrope. U tome je razlika između nas i Vas. (Akobogda, 27. jun 2014 16:11)navedi ti koga ste dobili u gostima sem onih ekipa koje je zeljko vodio,mislim da bi moglo na prste jedne ruke

Gepek Titule

pre 9 godina

Pa Aba ligi je i ostalo mesto za kvalifikacije, dobio ga Levski. A to sto u Euroligue vise cene Levski nego Partizan nije kriv Dacic. Dule spinuje ponovo ...

Robert Lee

pre 9 godina

Cenio neko Vujosevica ili ne,nebitno je,u jednom se trebamo sloziti,ABA liga po sporazumu sa ULEB-om ima prava na 2 predstavnika u EL,1 u kvalifikacije i 3 u EK,nekom cudnom igrom izgubismo jedno mesto,a Francuza i Nemaca igra malo previse,razumem da su oni finansijski puno mocniji,ali sporazum je sporazum....i neko iz rukovodstva ABA lige bi trebalo nekom da odgovara za ovo....

Nolan Smit u poslednjoj sekundi

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana"

Navikao covek da finansijska situaciju u klubu i gde su otisle pare ostanu vecna misterija i sada je sporno sto EL zeli da zna na sta se trose pare njenih ucesnika. Jos jedan dokaz koliko se zapravo mulja u ovom klubu i koliko su neke normalne stvari za njih tabu tema. A ovi koji navijaju za njih u svemu vide teorije zavere i slepo veruju ovom prodavcu magle.

qqzqq

pre 9 godina

eh a ko bi drugi bio kriv nego zvezda? to je isto kao kad bih ja sad rekao partizan je kriv sto zvezda ne igra ligu sampiona...smesno i nerealno!

cartmanx

pre 9 godina

Sam si kriv!
Mnoooogo si talasao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC Y 3.0)] (BG, 27. jun 2014 12:47)

Ziva istina i ja je potpisijem!Dule je uvek govorio ono sto misli, nekad je po meni gresio, ali uglavno je bio u pravu.onda se postavlja pitanje kakva smo mi onda drzava ako ne smemo nikoga da prozovemo, da li onda znaci da za nas obicne,postene ljude nema posla za razliku od poltrona koji cute uvlace se i dobijaju ga, to je paralela koju poredim i u slucaju KK Partizan.P.S.Ovdasnje geslo je ako nisi za nas ili nas kritikujes onda si ili placenik, ili, kvazi analiticar, ili ne zelis Srbiji dobro,pa ni sportu,svako kriticko misljenje se iskljucuje pa tako i misljenje DV koji cini se ima vecu petlju od opozicije u Srbiji ako uopste postoji.Malo sam pobegao s teme ali tako je to s politicarima pa i dacicem Partizanovcem, nije on tu da bi kao ni PV odredjivali sudbine klubova, vec da budu servis prvenstveno naroda...pa i klubova bez obzira za koga navijaju, ali mi smo odavno izgubili tu percepciju kod nas je sve suprotno.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

D.V. je sasvim u pravu.
D.V. je uvek u pravu.
D.V. ima samo jedan problem.Isuvise,neoprostivo,i prebolesno si u pravu.
(nebojsa, 27. jun 2014 13:07)

a kakva je situacija ca tobom?

uvek Zvezda

pre 9 godina

@Stevo djubre
Pa recimo samaranjem sudija, gepekovanjem sudija, trojkama iz auta i sl. To je bilo konkretno a o raznim drugim zakulisnim radnjama da ne govorimo.
Mislim da je dosta. E sad da ne bude zabune, daleko od toga da ste sve namestili. Bilo je sezona kada ste bili 2 koplja iznad ostalih ali je u toj vasoj dominaciji, takodje bilo i 3-4 sezone u kojima je trebalo da titula ode drugom timu i onda istorija ne bi bas bila ista ali dobro sad je gotovo.....

Nataeos

pre 9 godina

Nije ti dosta 20 titula od Dacica?
(Sramno, 27. jun 2014 12:51)
Kad smo počeli dominaciju, Dačić je bio niko i ništa... Sad je samo neko ali je uvek ništa... Dok Partizan, trn u oki crvenim fantomima.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ne dao vam bog da vam dačić pomogne kao što je zvezdi licemeri jedni zvezdi niko nikad nije pomogao zvezda je prva bila cele sezone zato je zasluženo u evroligi nije još ni počela sezona ovaj već kuka

Kum

pre 9 godina

ako cemo realno ni zvezda nije zasluzila el...
(grobarizacija, 27. jun 2014 14:56)

Nije jer je izgubila. Cibona se povukla, mi prvi, dovidjenja!

mile grobar

pre 9 godina

Sto nisi dule dobio cedevitu sad bi sve bilo ok nego kad ne znas na terenu daj preko kukanja i politike smesan si majkem mi zalim ovaaj moj partizan dokle je dogurao

Mare

pre 9 godina

Opet ovaj, vidis da nisu dzaba novci, nista nije dzaba, kada krenu pripreme lakse malo sa igracima, smanji intenzitet treninga vi ipak igrate samo Eurocup!

edin najbolji komentator

pre 9 godina

Primecujem da ovo nema mnogo veze sa sportom. Vise mi lici kao napad na Dacica jer se desavaju unutar stranacka previranja u SPS -u. Ruzic je u Utisku pominjao Duleta kao jedinog pravog opozicionara a sada mu se ovaj vraca tako sto ce zajedno napasti Dacica!

Zvele

pre 9 godina

Ako sam ga dobro razumeo na f4 u BG je dogovoreno da Cedevita pobedi u poslednjoj sekundi kako KKP ne bi mogao igrati LE...To je hteo reci? Ako je tako onda stvarno postoji urota protiv KKP i to urota neslucenih razmera

kima

pre 9 godina

Ranije je bar cekao da pocne sezona, pa bi krenuo u plakanje, a sad je resio da nas "zabavlja" i u pauzi izmedju dva pervenstva...ajmo u kukanje...Zvezda ima skuplji tim...kme....Zvezda ima bolje sponzore...kmeeee....dajte nama pare da krademo jos.....kmeeee...pa cime cemo sudije da platimo....nema titule bez njih.....kmeeeeee.....

Nikola

pre 9 godina

Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?
(Stevo djubre, 27. jun 2014 13:32)
Gepekovanje sudija, štipanje, upadanje u svlačionice... Pa i ovo poslednje što ste uzeli nek vam služi na čast, kmečali ste dok se sudije nisu prilagodile vama i izbacivali zvezdine igrače u prvom poluvremenu za čiste situacije a vama ništa nisu svirali..
Dovoljno je bilo celnicima evrolige da pogeldaju finalnu seriju i sve im je bilo jasno...Sto bi se brukali da im neko povlaci ekipu na 15 minuta...

Nikola

pre 9 godina

Samo se vi sladite sto je Aba izgubila mesto kvalifikanta u El. (Kis Prdilov, 27. jun 2014 13:33)

Sladimo se ni 10% kada je Zvezda izgubila kvalifikacije za ls...

vladimir

pre 9 godina

molio bih doticnog DV da obrati paznju na sledece cinjenice
aba liga ima pravo na 2 b licence i kvalifikanta
b licence sticu funalisti f 4 aba lige
kvalifikant je najbolje plasirana ekipa ili ekupa po izboru borda uleba
dakle cedevita
kk cz nije nista ni dobio ni iskoristio jer f 4 je organizovao kao prvoplasirani tim ligaskog dela a pozivnicu je stekao po osnovu jer je porazen od cibone koja je odustala
kvalifikant je levski novi clan aba lige
nema potrebe buki nikig da gosti i ubedjuje bas Vi ste non stop ukazivali na crno stanje iako ste prepuni reprezentatuvaca u nba igraca sami ste krivi bord uleba vam poverovao
kad se tome doda vasa pobeda protiv fenerbahcea i sveukupni utisak posle nedavnog finala

moler

pre 9 godina

G-dine Vujoševiću, priznajem da mi niste dragi čak šta više, ali teška srca Vam odajem priznanje na postignutim rezultatima i nemam nameru da ih na bilo kakav način umanjujem, čak sam spreman da zatvorim oči pred prostačkim postupcima jer "u ratu i ljubavi su dozvoljena sva raspoloživa oružija". Ono što želim da Vam poručim je da povedete mnogo više nego sada računa o svom narušenom zdravlju! Video sam Vas kod tegeltije(a gde bi drugo) u emisiji i ostavljate utisak čoveka kome je potreban medicinski tretman i odmor od posla kojim se bavite. Tu Vam iskreno želim svu sreću ovog sveta i što skoriji totalni oporavak a posle ćemo lako da se ganjamo, ljutimo i pomalo vređamo. Živi Vi nama bili još 100 god a da za to vreme i Zvezda bude prvak barem 94 puta!

Trance

pre 9 godina

Samo se vi sladite sto je Aba izgubila mesto kvalifikanta u El. (Kis Prdilov, 27. jun 2014 13:33)

Ma ko nam to kaze? pa vi se sladite svakoj Zvezdinoj nesreci...

Nolan

pre 9 godina

Ma svi su protiv tvog kluba i CIA i BIA i Vučić i Dačić i MI6 i kazahstanski ministar poljoprivrede i Indijana Džons i Ričard Gir, Sandru Bulok i Šakiru da ne pominjemo, svi...
I na kraju, naše učešće u Evroligi je omaž vama i neizmerno mi je drago što se Zvezda nije kvalifikovala u Evrokup!

ELCZ

pre 9 godina

Zasto konacno neko ne preispita sva poslovanja KKPa i FKPa pa da vidimo da li su, kome i koliko duzni, a ne ovako u nedogled vise da kukaju kako nemaju para, a da su s druge strane jedinpo oni najstabilniji kolektiv sto se finansija tice, sto je u drzavi kakva je nasa, priznacete, prakticno nemoguce osom ukoliko nema nekih zakulisnih radnji.

a ha

pre 9 godina

Cia, bia, fasizam, hitler, musolini, dervis i smrt, djordje balasevic ... ima li to kakve veze sa sportom i trenerskim radom ... toliko o tome !
(drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ..., 27. jun 2014 13:25)

i naravno Džej

santa justa

pre 9 godina

Pa pomogao ti Čović što je ostavio Radonju za trenere. Ne preteruj. Uzgred FKCZ se plasirala pa su je izbacili, a Vi se niste ni plasirali a hoćete da učestvujete.

Garbage collector

pre 9 godina

Jedina razlika je što je Zvezda svojim plasmanom osvojila to mesto, ali im je zabranjeno iz finansijskih razloga, a Partizan nije nigde osvojio pravo da igra u Evroligi. Niti je ušao u finale, niti je imao poziciju u prvenstvu za plasman.
Meni se naprimer sviđa Mega Vizura, pre bi njih zvao.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Napisao Vladimir.... ,,ime i tradicija se stvarajaju godinama" i ostade čovek živ??? Ljudi moji koju je to tradiciju stvorila czvbg,gde je to učestvovala,šta je osvojila,koje igrače izbacila o čemu vi to pišete,kakva crna tradicija igrate el svakih 15 god a ovde pametujete... ćutite molim vas i iskoristite ovu sezonu da naučite nešto iz prošle da bi postojali i sledeće!!!

BAT vas trazi

pre 9 godina

BAT vas zove - Raduljica, Macvan, Katic, Kecman, Kinsey... kukaj ti jos, ali sve stize na naplatu, casovi ljubavi nisu jeftini bili kako ja vidim

Djura

pre 9 godina

Mislio sam da će Dulo a i navijači Partizana sad da nam objašnjavaju kako su oni institucija u Evropi, kako ih cene, kad oni ponovo našli krivca. Ako je ljudima lakše da im je uvek neko drugi kriv, onda nema ni veze. Pomislio bi čovek da su stvarno posle toliko godina igranja u Evropi i napravili neko ime, kad ono Alba, Asvel, Hapoel... svi ispred njih. Nadam se da će Dačić stvarno nazvati nekog i zamoliti da im se obezbedi Evroliga. Ne razumem zašto Dulo misli da su oni trebali da igraju pre Zvezde u Evroligi, kad je Zvezda bila prva u ABA ligi. Ne razumem ni zašto napada čelnike ABA lige, kad je pre par dana izjavljivao da će istupiti iz domaće lige i da će igrati samo ABA ligu. A onda sam se setio da je to najveći demagog u sportu pa mi je bilo jasno. Što se tiče para, kad bi samo pare od karata išle klubu a ne pojedincima, to bi bilo dovoljno za funkcionisanje. Inače snaga ovog čoveka je u tome što ima armiju onih koji mu slepo veruju, i dok mu oni budu opravdavali sve njegove postupke, on će ili prodati Partizan kome on i onaj koji sebe naziva predsednikom hoće ili ga skroz upropastiti. Samo za njegove kazne je data neverovatna suma novca, a vi ako volite više njega od Partizana , posle nemojte da kukate.

Bgd

pre 9 godina

Dva puta sam pročitao članak u nadi da ću pronaći bar jednu rečenicu ili samo nagoveštaj priznanja sopstvene odgovornosti ali ništa. Opet je neko drugi kriv samo što je ovog puta zavera poprimila evropske razmere. Zaboga čoveče! Imao si šansu da u sred Beograda pobedom nad Cedevitom izboriš tu EL ali nisi, zato se pokrij ušima i ćuti.

gox

pre 9 godina

Grobari meni se cini da vi u kk imate istu situaciju kao mi u fk.
Svi problemi u klubu su pokrivani rezultatima.
Imate dobre rezultate ali ocajnu upravu,mislim da je pogresno da Dule,koji je dobar trener,ujedno bude i predsednik i sekretar,ustvari neprikosnoveni u svim sverama.
Kako partizan igranjem u EL toliko godina nije mogao da nadje jaceg sponzora od telekoma i vise iskorist svoje uspehe?
Mislim da je to bitnije pitanje za vas od toga sta ce Dacic i Vucic da uradi.
Mislim da su Vujosevic i Damilovic dobro iscedili partizan ovih godina a istovremeno vam prodaju demagogiju o zaveri.
I u fkcz ima toga,ali sustina je da su nesposobni ljudi vodili FK.

krajisnik

pre 9 godina

nema potrebe Dusane da te neko cinkari uleb-u za lose finansijsko stanje partizana.Dovoljno je da odgledaju bilo koju tvoju konferenciju za novinare i da cuju tvoje kukanje.Tvoja kuknjava i ovih tvojih botova je melem za usi

DedaMiloje

pre 9 godina

Posto vidim da se ovde provlaci prica od grobara da je ABA liga izgubila mesto kvalifikanta za EL odmah da razjasnimo da to nije tacno. Kao kvalifikant ide Levski koji je od sada punopravni clan lige, tako da ABA liga ima i kvalifikanta. Sada grobari pitajte Vujosevica i Danilovica zasto je to mesto dobio Levski.

King

pre 9 godina

Dal je ovo realno?!
On svaki dan unazad 365 dana, "hvali se" kako su samo dve plate primili, a sada govori kako je neko drugi poturao price kako partizan ne placa igrace i nema para?!

Ratko

pre 9 godina

Ma sta se brines, Evroliga nije bitno takmicenje. A i politicarima se zahvali zato sto tvoje SD Partizan ima duplo vise titula koje su stecene na sve nacine sem po pravilima.
(F.C. Inter, 27. jun 2014 13:03)
Ajde objasni nam molim te na koje nacine su stecene titule? Posto konstantno provlacite tu tezu, a nikako da iznesete argumente. Dakle, sta je sporno? Jeste li mozda vi zasluzili da budete sampioni, igrali ste bolju kosarku, sta?
(Stevo djubre, 27. jun 2014 13:32)
Da je Zvezda bila bolja ove sezone,dokaz je taj sto ce ona igrati Evroligu a ovi tvoji nece.To su odlucili celnici Evrolige a oni su svakako merodavni i bolje znaju sta vredi a sta ne vredi.

veliki strumf

pre 9 godina

Jeste li bili 3. u ABA ligi, a mi prvi? Jeste
Jesmo li vam doveli F4 u Beograd kako bi se mogli plasirati u EL (gde to ima da treceplasirani igra kuci - mi vam omogucili? Jesmo.
Jeste li izgubili od Cedevite? Jeste.
Jel Pravilnikom ABA predvidjeno da ako neko odustane od EL na njegovo mesto dolazi prvoplasirana ekipa iz regularnog dela? Jeste.
Ko vam je kriv sto niste bili prvi? Sami ste krivi.
Jel istina da ste svorc, da nemate pare ni za plate, da ste duzni plate igracima vec trecu sezonu, da su vas neki igraci i tuzili, da niste godinama placali porez drzavi, a uzimali od iste ogromne pare...? Sve je to ziva istina, sto puta ispricana bas od Duleta.
Pa sta hocete onda? To sto ste vi umislili da ste neki faktor u EL - vidite da niste. Nemate prebijenog cvonjka a hocete u EL. Takvi timovi ne trebaju ni ULEB-u, a ni UEFI (zato je Zvezda i izbacena). Zato, manite se zavera, manicno-depresivni covece.

znak pitanja

pre 9 godina

Ako sam dobro razumeo,DV se zali zbog toga sto je neko rekao PRAVO finansijsko stanje Partizana? U stvari, trebalo je nastaviti lagati ULEB o finansijama Partizana?

petarczv

pre 9 godina

Dule cele godine kuka po medijima da nemaju para da igraci ne primaju plate i da su u minusu i onda se zali sto je to neko preneo ulebu?! Pa tako ozbiljna institucija se ne bavi ogovaranjem i rekla kazala pricama nego brojkama a vase su u minusu...

Kalimero

pre 9 godina

Ocigledno da su svi krivi samo nisu oni koji su bili treci u regularnom delu ABA lige a onda u polufinalu u sred Beograda izgubili od Cedevite !?

Mito

pre 9 godina

Mislim da je Partizan zaslužio kvalifikacije. Takođe mislim da Vujošević svojim ponašanjem na terenu nanosi neverovatnu štetu Partizanu.

Sole

pre 9 godina

Ako ćemo realno , kako navijači tvog kluba mogu da govore da Zvezda nije zaslužila da igra EL , jer se za to nije izborila na terenu , nego joj upala kašika u med odustajanjem Cibone , isto tako i mi (Delije) imamo puno pravo da kažemo da ni Partizan nije zaslužio rezultatima na terenu da igra kvalifikacije za EL , jer je završio kao četvrti na tabeli , i ispao u polufinalu F4 ABA lige.
E sad , potpuno je druga stvar što se odustajanjem Cibone steklo pravo da igrate kvalifikacije za EL , a niste dobili poziv.
Ja , iako sam Delija , ubeđen sam da ni Zvezda ne bi igrala EL da nije pukla Sijena , mada možda i grešim , jer bilo bi besmisleno da mesto Sijene zauzme neki drugi klub iz Italije , a da upražnjeno mesto iz ABA lige popuni klub iz neke druge zemlje.
Bolje bi ti bilo Vujoševiću da priznaš da si kiksnuo jednu sezonu (bez obzira što ste osvojili KLS) , i da je izguraš do kraja kao čovek , nego da zamenjuješ teze , jer nije smak sveta ako se propusti jedna sezona u EL.

Kalimero

pre 9 godina

Zasto jednostavno nisi pobedio Cedevitu u Beogradu? Onda nema Vucic kriv, Dacic kriv, Covic kriv. Koje stvarno kriv Partizanu sto je izgubio tu utakmicu? Da li je objektivno zasluzio da igra Evroligu na osnovu rezultata u ABA ligi? To su prava pitanja.

rkekoke

pre 9 godina

- "Halo Djordi"
- "Da, ko je to?"
- "A brate,kako ko je? Ministro of di spoljni dzab"
- "Aaaaa Kale ti si? Pa sto ne kazes odma` co`ece!"

ninepi

pre 9 godina

Ma sve je u redu to sto kaze sada. Samo treba jos i da kaze da su danas uloge zamenjene. Ista ovakva situacija je bila i ranije, samo sto je Partizan tada bio povladjen. To treba takodje da kaze. Tada su uspehe i pozitivan finansijski bilans navodno pripisivali izvanrednim menadzerskim sposobnostima uprave Partizana na celu sa Danilovicem. Pa gde su sada te sposobnosti? Bice da su ipak imali protekcije tadasnje vlasti, a manje su to bile sposobnosti. Jel tako?

SASA

pre 9 godina

Pa Dule, imamo dugove za plate od pre 3 godine, porez nismo platili vec 3 godine, ni igrace od ove sezone nismo platili, ni zastitare nismo platili, pitanje je hocemo li imati i za sve tvoje kazne, jer ti ni sako ne mozes obuci, pa sta da ocekujemo?

Stefan

pre 9 godina

Neko je otkrio potpunu istinu o vasem poslovanju pa zato ne igra Evroligu. E moj Dule...Uleb odavno zna kako vi poslujete, pa vas je zato i preskocio za A licencu...umesto lepo da kazes "Zvezda zasluzeno igra jer je bila prva u ABA ligi, jer nas je dvaputa dobila u toku ABA lige, mi smo pukli od Cedevite usred Beograda..." jok, nastavlja se da teorijama zavere i lazima. Neka, neka, prljav ves se ne moze zauvek kriti.

dusko Dugousko

pre 9 godina

"Kao što se i neko pobrinuo da se čelnicima evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana, koji su uporedili sa onim u Ciboni."
Šta ko ima da obaveštava evroligaški bord, kad ste ih vi licno obaveštavali na svakoj konferenciji za štampu o trenutnoj finansijskoj situaciji u vasem klubu?