Fudbal 72

Četvrtak, 26.06.2014.

17:30

SP: Nemačka i SAD u osmini finala

Fudbaleri Nemačke i SAD plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva u Brazilu iz grupe G.

SP: Nemaèka i SAD u osmini finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 9 godina

@Aca informacija
Postoji program, prvo je bio koriscen u Ligi sampniona. Pred svaku utakmicu, mogao je da se skine sa UEFA sajta .pdf fajl od 100 strana sa svim informacijama o mecu, ukljucujuci i te sitnice koja Aca iznosi u prenosu. Ako te zainma pogledaj na netu data warehouse, business intelligence itd.

nucky thompson

pre 9 godina

kakvo ludilo! Pred pocetak SP nisam mogao ni da sanjam da ce proci ovako tesku grupu, iako sam znao da je USA tim jako dobar!

konto

pre 9 godina

Alo ljudi, sve i da su Nemci i Ameri taktizirali a ja verujem da nisu jer zašto bi zaboga Nemci taktizirali protiv Amerikanaca?! Ali sve i da jesu, Ameri su zaslužili da prođu! Jesu dobili Ganu? Jesu. Jesu igrali nerešeno sa Portugalcima? Jesu, i još su bili bliže pobedi. Jesu ti isti Portugalci deklasirani od Nemaca? Jesu. U čemu je problem?

zainteresovani

pre 9 godina

"Selekcija Gane imala je šansu da se nađe ispred Amerikanaca da je pobedila..."

DA JE GANA POBEDILA AMERIKANCI NE BI IZGUBILI. Dosta naive...

Figo

pre 9 godina

ne kontam kako bi Gana isla dalje da je pobedila kad je izgubila u direktnom duelu sa SAD.
(el gladijator, 26. jun 2014 20:44)
Zato sto se ne gleda medjusobni duel nego se pre toga gleda gol razlika. Portugal je vodio i da je Gana okrenula i dobila sa recimo 2-1 uz poraz Amera od Nemaca sa 1-0, imali bi po 4 boda i gol razliku 5-5 a Ameri bi imali 4 boda uz gol razliku 4-4. Gana bi isla dalje zbog vise datih golova. Mogao je i Portugal da prodje da su recimo dobili Ganu sa 2 ili 3 razlike a da su i Ameri izgubili sa 2 ili 3 razlike. Na kraju ispade da je svaki gol bitan...

homo sapiens

pre 9 godina

(nekle, 26. jun 2014 20:13) Jesi ti siguran da nemci ne kalkulišu ??? Pa ako neko kalkuliše onda su to nemci. A švabe nisu svi nemci, to su oni oko Štutgarta. Ja živim u Nemačkoj i ZNAM da su muvatori. Portugalci su imali -4 gol razliku a usa +1, što znači da i minimalna pobeda nemaca ide za usa. Namešteno 100%

sovuljaga

pre 9 godina

Aca informacija...pa klasicno za nase ljude...Stojanovic ce ti dati takbu informaciju ili cijeg se fudbalera majka hrani bez glutena ali zato ce vrlo cesto pogresiti ime igraca,klub za koji igra,sta se desava na terenu(tipa bude ofsajd on kaze,izgleda je sviran faul),i milion slicnih stvari.

Igor

pre 9 godina

@aLEKSANDAR 1990 Izalija nije primila gol do polufinala, Zenga branio! Protiv Argentine primili prvi gol, Caniggia i kasnije ispali na penale!

abraxas

pre 9 godina

@el gladijator
Zato sto se ne gleda medjusobni duel, nego ukupan broj bodova, pa gol-razlika, pa ko je vise golova dao, pa tek onda medjusobni duel. Da je Gana pobedila 2:1, a Ameri izgubili 1:0, Gana bi imala 5:5 a Ameri 4:4 i jednako bodova.

bobo mk

pre 9 godina

Mesi svake utakmice zabija novi gol, Ronaldo svake utakmice ima novu frizuru. Mesi postigao 4 komada i ide dalje, Ronaldo jedan gol i asistencija i ide kući.

Nenad

pre 9 godina

Odose Nemci u grupu sa Brazilom,Kolumbijom,brzo ce i oni kuci. Svesno je Klinsman napravio taktiku i videlo se iz aviona.Sad je Americi otvoren put do polufinala gde ih ceka Holandija.Nema tu nikakve dominacicije kad pobedis sa jednim golom i to jedva ili igras nereseno.Totalno neubedljivi timovi iz Evrope sem Holandije a navijam za njih jer je red da postanu i zvanicno prvaci sveta.Ubedljivo najdosadniji mec kao i Italija sto je igrala sa Urugvajom.

zoran

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.
(Milan, 26. jun 2014 18:02)

Tipican Srbin. Samo kalkulise kako da mu bude lakse. Kako da se provuce. Kako da prevari, a da izigrava sposobnog. Zato smo mi na dnu, a Nemci na vrhu.
Nemci ne kalkulishu. Bas kao ni ovi Ameri koji bi odrali nase "zvezde" bez ikakvog problema. Ameri pocheli juce da igraju fudbal i evo ih u drugom krugu. Mi kao neki majstori, ali sa Jamajkom jedva a Panama nam drzi chas. Obichni gubitnici, nishta vishe od toga.

nekle

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.
(Milan, 26. jun 2014 18:02)


Care za prosecnog Svabu je sramota da se Nemac pred bilo kim sklanja ili izbegava!
Pa sta ti mislis da su Nemci Mi pa da kalkulisu?! Da imaju luzerski metnalitet ko mi?! Zar mislis da bi bili tu de jesu danas ne samo u fudbalu?
Kakav mentalitet imaju Nemci, covece, kakav dominatorski mentalitet.
Ej bre, nas bi ih povuko sve u 16, da igraju remi, oni kakvi napdaju bez kalulacija na pobedu, gaze.
Sta bi dao da smo mi takvi u fudbalu, gde bi nam kraj bio.
A ne onaj nas se ufrkao od Paname i Jamajke, Brazil posebna prica 80 minuta nismo izasli sa svoje polovine.

Fry

pre 9 godina

Eto sveznajući Srbi, odigraše Nemačka i SAD nerešeno, baš kako su se dogovorili njihovi selektori od kojih je jedan reptil mutant a drugi Džimi Hofa. Manite se više teorija zavere ne bilo vam zapoveđeno.

Clint Dempsey

pre 9 godina

Pozdrav svim "navijacima" Nemacke iz Boston-a. Koliko zavisti i mrznje bez potrebe. Bas se pitam kako bi drugi odigrali danas protiv Nemaca da su bili u istoj situaciji.

I sad svi u utorak pred televizor i da navijate za Belgiju koja je bas Srbiju isprasila u grupi i zbog koje ni nismo u Brazilu, i u kojoj sve vrvi od plavokosih flamanaca...

PimPong

pre 9 godina

Ja sam znao da tu nece biti kalkulisanja sto se tice rezultata, mada je malo nedostajalo da Ameri izjednace na kraju. Pa Ameri su poslali Meksiko na Mundijal jer su izjednacili na samom kraju utakmice sa Panamom koja njima nije bas nista znacila. Tad su mogli da zeznu svog ljutog rivala. I sad pogledajte - CONCACAF ima cetiri ekipe na prvenstvu, a tri idu dalje! A mi ih stalno ismijavamo. Utakmica je bas bila tvrda, i na kraju dva tima koja su pokazala najvise u ovoj grupi idu dalje. Malo mi je zao Gane, ali neko mora da ispadne. Ameri ce da budu pravi test Belgiji, posto igraju bas tvrd fudbal, a Belgijanci nemaju iskustva na velikim takmicenjima.

Milan@neckle

pre 9 godina

Znam ja to, Nemci su jaki, ali treba i malo lukavosti da bi se doslo do rezultata. Zbog takvog mentaliteta su Nemci samo tri puta bili prvaci sveta iako su cak 12 puta stigli do polufinala, dok su Italijani samo 8 puta stigli do polufinala ali su 4 puta bili prvaci. Reci ces to je mala razlika, ne mora nista da znaci, ali moje zivotno iskustvo me uci da na ovom svetu bolje prolaze oni ponizni a podmukli od onih ponosnih, kako u fudbalu tako i u svemu ostalom.

Black Hawk

pre 9 godina

Sta se desava ovim Portugalcima, pre svega sa Ronaldom???
Kao da nosi olovne kopacke, uopste nema snage da potrci!?
Gledajuci "ovo" i "ono" iz LS protiv Bajerna ko *upe i oko...ocekivao sam vise snage i eksplozivnosti od najboljeg igraca na svetu...Pa nasi bi bolje trcali i igrali boljim tempom u odnosu na ovo, a znamo kakav mi tempo za ponos imamo! :P

hope

pre 9 godina

Ovaj Muller je stvarno vise nego solidan igrac ali brate kao je vrhunski ogavan. Simuliranja i ostala s..nja su mi okidac za psovke najgore vrste.

Sankara

pre 9 godina

Dokoni statističare, imaš na netu sve utakmice u istoriji svetskih prvenstava. Traži nule u rezultatima grupa i eto te na konju.
Ili sačekaj Acu da otvori usta

Aca informacija

pre 9 godina

Ljudi zna li neko kako dolazi Aleksandar Stojanovic do ovakvih informacija, pre svega statistickih. Pretpostavljam da postoji neki kompjuterski program koji sakuplja i obradjuje takve podatke, ali je tematika tako bizarna, tipa "Zuti karton za SAD, to je tacno 500.ti karton Amerikanaca na medjunarodnim utakmicama"
Ili "Mesi je postigao gol. Time je on nastavio tradiciju da na svakoj utakmici koja se igrala sredom, a na kojoj je usao kao starter, uvek je postigao gol."

Shone

pre 9 godina

SAD-Nemacka ce se zavrsiti bas onako kako najvise odgovara I jednima I drugima.Odvratno...unistise sport ovi Amerikanci...Zabraniti naturalizovane sportiste, trenere, selektore...

Moca

pre 9 godina

Ovde pada nula kao vrata, iz aviona se vidi da je namesteno. I jedni i drugi igraju kao da ih boli uvo, nema truda, trcanja i zelje da se postigne gol.

Bora

pre 9 godina

nece nemci da osvoje od 2003 su igrali 1 finalr 2 polufinala svrtskog i polufimale evropskog sva 4 puta su izgubili pretvorili su se u luzere jednostavno vise nemaju onaj svoj melerovski mentalitet.

Ja

pre 9 godina

@Goran
Nije to nista. Jednom je rekao: Oni su najbolji, u strasnoj su formi, imaju niz od X pobeda, gol razliku Y ali i jedan veliki problem - oni zadnje 3 godine nisu pobedili cetvrtkom!

veljko

pre 9 godina

svajnstajger daje novu dimenziju nemcima. izmislio je fudbal za kediru, i ne samo njega... po prvi put mi u brazilu, sada sa njim, deluju skroz ozbiljno. iako su nakantali portugalce, sad deluju organizovanije i kompaktnije. podolski ili gece, to je veca dilema. vise zavisi od trenutka i forme..

loshmi

pre 9 godina

Kad bi prikazali sve golove koji su ga doveli do rekorda bilo bi 80% sa crte. Zbog toga bi volio da je Ronaldo jos drzao rekord dok se ne bi pojavio neko bolji od njega, a to Klose sigurno nije.

homo sapiens

pre 9 godina

Gledam Nemačka i usa, po meni prijateljska, dogovoreno. Baš sam posmatrao Leva pri himni, izbegava pogled... A kao nemci savesni i pošteni . Interes je njima prvi i poslednji

aLEKSANDAR

pre 9 godina

Bilo je druze u grupnoj fazi da svi prime i daju makar po jedan gol i to 1994 grupa mislim da je bila Italija,irska,norveska i Meksiko
Pozz

Goran

pre 9 godina

Haha,koji lik ovaj komentator na rts "ovo je prvi put od februara 2013 da svajnstajger i podolski igraju zajedno ",veoma vazna informacija, neprocenjivo gde ih samo nalaze

Savri

pre 9 godina

Jürgen Klinsmann, covek koji je pre desetak godina napravi smenu generacija i nemacki reprezentatativni fudbal adaptirao 21. veku, ide na megdan svojim sunarodnicima koje predvodi Jogi Löw, nekada Klinsmannov asistent koji nije previse inovativan ali uspesno odrzava sistem koji je Klinsmann tada postavio. Ocekujem zaista interesantnu utakmicu sa dosta taktickog nadmudrivanja, nadam se da me nece razocarati...

Milan

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.

draganbb

pre 9 godina

Ne volim USA (ko prati geopolitiku svhatiće), ali bih voleo da se što bolje plasiraju na SP. Jer su doneli jedan novi pristup igri, organizacije, borbenosti, upornosti ali na drugi način od Nemaca koji takođe sve to imaju ali previše mehanički. I najvažnije, kada bi USA ušla u biznis fudbala, bila bi postojeća FIFA maFIja bi morala da napravi ustupke u regulativu kompletnog fudbala (što sada neće ni da čuje puštajući sudijama 100% nu vlast).

Goran

pre 9 godina

Haha,koji lik ovaj komentator na rts "ovo je prvi put od februara 2013 da svajnstajger i podolski igraju zajedno ",veoma vazna informacija, neprocenjivo gde ih samo nalaze

Aca informacija

pre 9 godina

Ljudi zna li neko kako dolazi Aleksandar Stojanovic do ovakvih informacija, pre svega statistickih. Pretpostavljam da postoji neki kompjuterski program koji sakuplja i obradjuje takve podatke, ali je tematika tako bizarna, tipa "Zuti karton za SAD, to je tacno 500.ti karton Amerikanaca na medjunarodnim utakmicama"
Ili "Mesi je postigao gol. Time je on nastavio tradiciju da na svakoj utakmici koja se igrala sredom, a na kojoj je usao kao starter, uvek je postigao gol."

Ja

pre 9 godina

@Goran
Nije to nista. Jednom je rekao: Oni su najbolji, u strasnoj su formi, imaju niz od X pobeda, gol razliku Y ali i jedan veliki problem - oni zadnje 3 godine nisu pobedili cetvrtkom!

nekle

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.
(Milan, 26. jun 2014 18:02)


Care za prosecnog Svabu je sramota da se Nemac pred bilo kim sklanja ili izbegava!
Pa sta ti mislis da su Nemci Mi pa da kalkulisu?! Da imaju luzerski metnalitet ko mi?! Zar mislis da bi bili tu de jesu danas ne samo u fudbalu?
Kakav mentalitet imaju Nemci, covece, kakav dominatorski mentalitet.
Ej bre, nas bi ih povuko sve u 16, da igraju remi, oni kakvi napdaju bez kalulacija na pobedu, gaze.
Sta bi dao da smo mi takvi u fudbalu, gde bi nam kraj bio.
A ne onaj nas se ufrkao od Paname i Jamajke, Brazil posebna prica 80 minuta nismo izasli sa svoje polovine.

draganbb

pre 9 godina

Ne volim USA (ko prati geopolitiku svhatiće), ali bih voleo da se što bolje plasiraju na SP. Jer su doneli jedan novi pristup igri, organizacije, borbenosti, upornosti ali na drugi način od Nemaca koji takođe sve to imaju ali previše mehanički. I najvažnije, kada bi USA ušla u biznis fudbala, bila bi postojeća FIFA maFIja bi morala da napravi ustupke u regulativu kompletnog fudbala (što sada neće ni da čuje puštajući sudijama 100% nu vlast).

Savri

pre 9 godina

Jürgen Klinsmann, covek koji je pre desetak godina napravi smenu generacija i nemacki reprezentatativni fudbal adaptirao 21. veku, ide na megdan svojim sunarodnicima koje predvodi Jogi Löw, nekada Klinsmannov asistent koji nije previse inovativan ali uspesno odrzava sistem koji je Klinsmann tada postavio. Ocekujem zaista interesantnu utakmicu sa dosta taktickog nadmudrivanja, nadam se da me nece razocarati...

Fry

pre 9 godina

Eto sveznajući Srbi, odigraše Nemačka i SAD nerešeno, baš kako su se dogovorili njihovi selektori od kojih je jedan reptil mutant a drugi Džimi Hofa. Manite se više teorija zavere ne bilo vam zapoveđeno.

Milan

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.

zoran

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.
(Milan, 26. jun 2014 18:02)

Tipican Srbin. Samo kalkulise kako da mu bude lakse. Kako da se provuce. Kako da prevari, a da izigrava sposobnog. Zato smo mi na dnu, a Nemci na vrhu.
Nemci ne kalkulishu. Bas kao ni ovi Ameri koji bi odrali nase "zvezde" bez ikakvog problema. Ameri pocheli juce da igraju fudbal i evo ih u drugom krugu. Mi kao neki majstori, ali sa Jamajkom jedva a Panama nam drzi chas. Obichni gubitnici, nishta vishe od toga.

Sankara

pre 9 godina

Dokoni statističare, imaš na netu sve utakmice u istoriji svetskih prvenstava. Traži nule u rezultatima grupa i eto te na konju.
Ili sačekaj Acu da otvori usta

loshmi

pre 9 godina

Kad bi prikazali sve golove koji su ga doveli do rekorda bilo bi 80% sa crte. Zbog toga bi volio da je Ronaldo jos drzao rekord dok se ne bi pojavio neko bolji od njega, a to Klose sigurno nije.

bobo mk

pre 9 godina

Mesi svake utakmice zabija novi gol, Ronaldo svake utakmice ima novu frizuru. Mesi postigao 4 komada i ide dalje, Ronaldo jedan gol i asistencija i ide kući.

Black Hawk

pre 9 godina

Sta se desava ovim Portugalcima, pre svega sa Ronaldom???
Kao da nosi olovne kopacke, uopste nema snage da potrci!?
Gledajuci "ovo" i "ono" iz LS protiv Bajerna ko *upe i oko...ocekivao sam vise snage i eksplozivnosti od najboljeg igraca na svetu...Pa nasi bi bolje trcali i igrali boljim tempom u odnosu na ovo, a znamo kakav mi tempo za ponos imamo! :P

PimPong

pre 9 godina

Ja sam znao da tu nece biti kalkulisanja sto se tice rezultata, mada je malo nedostajalo da Ameri izjednace na kraju. Pa Ameri su poslali Meksiko na Mundijal jer su izjednacili na samom kraju utakmice sa Panamom koja njima nije bas nista znacila. Tad su mogli da zeznu svog ljutog rivala. I sad pogledajte - CONCACAF ima cetiri ekipe na prvenstvu, a tri idu dalje! A mi ih stalno ismijavamo. Utakmica je bas bila tvrda, i na kraju dva tima koja su pokazala najvise u ovoj grupi idu dalje. Malo mi je zao Gane, ali neko mora da ispadne. Ameri ce da budu pravi test Belgiji, posto igraju bas tvrd fudbal, a Belgijanci nemaju iskustva na velikim takmicenjima.

sovuljaga

pre 9 godina

Aca informacija...pa klasicno za nase ljude...Stojanovic ce ti dati takbu informaciju ili cijeg se fudbalera majka hrani bez glutena ali zato ce vrlo cesto pogresiti ime igraca,klub za koji igra,sta se desava na terenu(tipa bude ofsajd on kaze,izgleda je sviran faul),i milion slicnih stvari.

veljko

pre 9 godina

svajnstajger daje novu dimenziju nemcima. izmislio je fudbal za kediru, i ne samo njega... po prvi put mi u brazilu, sada sa njim, deluju skroz ozbiljno. iako su nakantali portugalce, sad deluju organizovanije i kompaktnije. podolski ili gece, to je veca dilema. vise zavisi od trenutka i forme..

Clint Dempsey

pre 9 godina

Pozdrav svim "navijacima" Nemacke iz Boston-a. Koliko zavisti i mrznje bez potrebe. Bas se pitam kako bi drugi odigrali danas protiv Nemaca da su bili u istoj situaciji.

I sad svi u utorak pred televizor i da navijate za Belgiju koja je bas Srbiju isprasila u grupi i zbog koje ni nismo u Brazilu, i u kojoj sve vrvi od plavokosih flamanaca...

Milan@neckle

pre 9 godina

Znam ja to, Nemci su jaki, ali treba i malo lukavosti da bi se doslo do rezultata. Zbog takvog mentaliteta su Nemci samo tri puta bili prvaci sveta iako su cak 12 puta stigli do polufinala, dok su Italijani samo 8 puta stigli do polufinala ali su 4 puta bili prvaci. Reci ces to je mala razlika, ne mora nista da znaci, ali moje zivotno iskustvo me uci da na ovom svetu bolje prolaze oni ponizni a podmukli od onih ponosnih, kako u fudbalu tako i u svemu ostalom.

homo sapiens

pre 9 godina

(nekle, 26. jun 2014 20:13) Jesi ti siguran da nemci ne kalkulišu ??? Pa ako neko kalkuliše onda su to nemci. A švabe nisu svi nemci, to su oni oko Štutgarta. Ja živim u Nemačkoj i ZNAM da su muvatori. Portugalci su imali -4 gol razliku a usa +1, što znači da i minimalna pobeda nemaca ide za usa. Namešteno 100%

Shone

pre 9 godina

SAD-Nemacka ce se zavrsiti bas onako kako najvise odgovara I jednima I drugima.Odvratno...unistise sport ovi Amerikanci...Zabraniti naturalizovane sportiste, trenere, selektore...

Figo

pre 9 godina

ne kontam kako bi Gana isla dalje da je pobedila kad je izgubila u direktnom duelu sa SAD.
(el gladijator, 26. jun 2014 20:44)
Zato sto se ne gleda medjusobni duel nego se pre toga gleda gol razlika. Portugal je vodio i da je Gana okrenula i dobila sa recimo 2-1 uz poraz Amera od Nemaca sa 1-0, imali bi po 4 boda i gol razliku 5-5 a Ameri bi imali 4 boda uz gol razliku 4-4. Gana bi isla dalje zbog vise datih golova. Mogao je i Portugal da prodje da su recimo dobili Ganu sa 2 ili 3 razlike a da su i Ameri izgubili sa 2 ili 3 razlike. Na kraju ispade da je svaki gol bitan...

Bora

pre 9 godina

nece nemci da osvoje od 2003 su igrali 1 finalr 2 polufinala svrtskog i polufimale evropskog sva 4 puta su izgubili pretvorili su se u luzere jednostavno vise nemaju onaj svoj melerovski mentalitet.

hope

pre 9 godina

Ovaj Muller je stvarno vise nego solidan igrac ali brate kao je vrhunski ogavan. Simuliranja i ostala s..nja su mi okidac za psovke najgore vrste.

homo sapiens

pre 9 godina

Gledam Nemačka i usa, po meni prijateljska, dogovoreno. Baš sam posmatrao Leva pri himni, izbegava pogled... A kao nemci savesni i pošteni . Interes je njima prvi i poslednji

aLEKSANDAR

pre 9 godina

Bilo je druze u grupnoj fazi da svi prime i daju makar po jedan gol i to 1994 grupa mislim da je bila Italija,irska,norveska i Meksiko
Pozz

abraxas

pre 9 godina

@el gladijator
Zato sto se ne gleda medjusobni duel, nego ukupan broj bodova, pa gol-razlika, pa ko je vise golova dao, pa tek onda medjusobni duel. Da je Gana pobedila 2:1, a Ameri izgubili 1:0, Gana bi imala 5:5 a Ameri 4:4 i jednako bodova.

konto

pre 9 godina

Alo ljudi, sve i da su Nemci i Ameri taktizirali a ja verujem da nisu jer zašto bi zaboga Nemci taktizirali protiv Amerikanaca?! Ali sve i da jesu, Ameri su zaslužili da prođu! Jesu dobili Ganu? Jesu. Jesu igrali nerešeno sa Portugalcima? Jesu, i još su bili bliže pobedi. Jesu ti isti Portugalci deklasirani od Nemaca? Jesu. U čemu je problem?

Igor

pre 9 godina

@aLEKSANDAR 1990 Izalija nije primila gol do polufinala, Zenga branio! Protiv Argentine primili prvi gol, Caniggia i kasnije ispali na penale!

Nenad

pre 9 godina

Odose Nemci u grupu sa Brazilom,Kolumbijom,brzo ce i oni kuci. Svesno je Klinsman napravio taktiku i videlo se iz aviona.Sad je Americi otvoren put do polufinala gde ih ceka Holandija.Nema tu nikakve dominacicije kad pobedis sa jednim golom i to jedva ili igras nereseno.Totalno neubedljivi timovi iz Evrope sem Holandije a navijam za njih jer je red da postanu i zvanicno prvaci sveta.Ubedljivo najdosadniji mec kao i Italija sto je igrala sa Urugvajom.

nucky thompson

pre 9 godina

kakvo ludilo! Pred pocetak SP nisam mogao ni da sanjam da ce proci ovako tesku grupu, iako sam znao da je USA tim jako dobar!

zainteresovani

pre 9 godina

"Selekcija Gane imala je šansu da se nađe ispred Amerikanaca da je pobedila..."

DA JE GANA POBEDILA AMERIKANCI NE BI IZGUBILI. Dosta naive...

Moca

pre 9 godina

Ovde pada nula kao vrata, iz aviona se vidi da je namesteno. I jedni i drugi igraju kao da ih boli uvo, nema truda, trcanja i zelje da se postigne gol.

Pera

pre 9 godina

@Aca informacija
Postoji program, prvo je bio koriscen u Ligi sampniona. Pred svaku utakmicu, mogao je da se skine sa UEFA sajta .pdf fajl od 100 strana sa svim informacijama o mecu, ukljucujuci i te sitnice koja Aca iznosi u prenosu. Ako te zainma pogledaj na netu data warehouse, business intelligence itd.

Shone

pre 9 godina

SAD-Nemacka ce se zavrsiti bas onako kako najvise odgovara I jednima I drugima.Odvratno...unistise sport ovi Amerikanci...Zabraniti naturalizovane sportiste, trenere, selektore...

homo sapiens

pre 9 godina

Gledam Nemačka i usa, po meni prijateljska, dogovoreno. Baš sam posmatrao Leva pri himni, izbegava pogled... A kao nemci savesni i pošteni . Interes je njima prvi i poslednji

Bora

pre 9 godina

nece nemci da osvoje od 2003 su igrali 1 finalr 2 polufinala svrtskog i polufimale evropskog sva 4 puta su izgubili pretvorili su se u luzere jednostavno vise nemaju onaj svoj melerovski mentalitet.

Moca

pre 9 godina

Ovde pada nula kao vrata, iz aviona se vidi da je namesteno. I jedni i drugi igraju kao da ih boli uvo, nema truda, trcanja i zelje da se postigne gol.

homo sapiens

pre 9 godina

(nekle, 26. jun 2014 20:13) Jesi ti siguran da nemci ne kalkulišu ??? Pa ako neko kalkuliše onda su to nemci. A švabe nisu svi nemci, to su oni oko Štutgarta. Ja živim u Nemačkoj i ZNAM da su muvatori. Portugalci su imali -4 gol razliku a usa +1, što znači da i minimalna pobeda nemaca ide za usa. Namešteno 100%

Milan

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.

bobo mk

pre 9 godina

Mesi svake utakmice zabija novi gol, Ronaldo svake utakmice ima novu frizuru. Mesi postigao 4 komada i ide dalje, Ronaldo jedan gol i asistencija i ide kući.

Nenad

pre 9 godina

Odose Nemci u grupu sa Brazilom,Kolumbijom,brzo ce i oni kuci. Svesno je Klinsman napravio taktiku i videlo se iz aviona.Sad je Americi otvoren put do polufinala gde ih ceka Holandija.Nema tu nikakve dominacicije kad pobedis sa jednim golom i to jedva ili igras nereseno.Totalno neubedljivi timovi iz Evrope sem Holandije a navijam za njih jer je red da postanu i zvanicno prvaci sveta.Ubedljivo najdosadniji mec kao i Italija sto je igrala sa Urugvajom.

hope

pre 9 godina

Ovaj Muller je stvarno vise nego solidan igrac ali brate kao je vrhunski ogavan. Simuliranja i ostala s..nja su mi okidac za psovke najgore vrste.

draganbb

pre 9 godina

Ne volim USA (ko prati geopolitiku svhatiće), ali bih voleo da se što bolje plasiraju na SP. Jer su doneli jedan novi pristup igri, organizacije, borbenosti, upornosti ali na drugi način od Nemaca koji takođe sve to imaju ali previše mehanički. I najvažnije, kada bi USA ušla u biznis fudbala, bila bi postojeća FIFA maFIja bi morala da napravi ustupke u regulativu kompletnog fudbala (što sada neće ni da čuje puštajući sudijama 100% nu vlast).

Goran

pre 9 godina

Haha,koji lik ovaj komentator na rts "ovo je prvi put od februara 2013 da svajnstajger i podolski igraju zajedno ",veoma vazna informacija, neprocenjivo gde ih samo nalaze

loshmi

pre 9 godina

Kad bi prikazali sve golove koji su ga doveli do rekorda bilo bi 80% sa crte. Zbog toga bi volio da je Ronaldo jos drzao rekord dok se ne bi pojavio neko bolji od njega, a to Klose sigurno nije.

Savri

pre 9 godina

Jürgen Klinsmann, covek koji je pre desetak godina napravi smenu generacija i nemacki reprezentatativni fudbal adaptirao 21. veku, ide na megdan svojim sunarodnicima koje predvodi Jogi Löw, nekada Klinsmannov asistent koji nije previse inovativan ali uspesno odrzava sistem koji je Klinsmann tada postavio. Ocekujem zaista interesantnu utakmicu sa dosta taktickog nadmudrivanja, nadam se da me nece razocarati...

nekle

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.
(Milan, 26. jun 2014 18:02)


Care za prosecnog Svabu je sramota da se Nemac pred bilo kim sklanja ili izbegava!
Pa sta ti mislis da su Nemci Mi pa da kalkulisu?! Da imaju luzerski metnalitet ko mi?! Zar mislis da bi bili tu de jesu danas ne samo u fudbalu?
Kakav mentalitet imaju Nemci, covece, kakav dominatorski mentalitet.
Ej bre, nas bi ih povuko sve u 16, da igraju remi, oni kakvi napdaju bez kalulacija na pobedu, gaze.
Sta bi dao da smo mi takvi u fudbalu, gde bi nam kraj bio.
A ne onaj nas se ufrkao od Paname i Jamajke, Brazil posebna prica 80 minuta nismo izasli sa svoje polovine.

zoran

pre 9 godina

Pobeda Amerike na ovom mecu je rezultat koji odgovara i Nemackoj i Americi. Nemackoj odgovara da bude na drugom mestu u grupi jer ce tako izbeci Brazil do finala.
(Milan, 26. jun 2014 18:02)

Tipican Srbin. Samo kalkulise kako da mu bude lakse. Kako da se provuce. Kako da prevari, a da izigrava sposobnog. Zato smo mi na dnu, a Nemci na vrhu.
Nemci ne kalkulishu. Bas kao ni ovi Ameri koji bi odrali nase "zvezde" bez ikakvog problema. Ameri pocheli juce da igraju fudbal i evo ih u drugom krugu. Mi kao neki majstori, ali sa Jamajkom jedva a Panama nam drzi chas. Obichni gubitnici, nishta vishe od toga.

Fry

pre 9 godina

Eto sveznajući Srbi, odigraše Nemačka i SAD nerešeno, baš kako su se dogovorili njihovi selektori od kojih je jedan reptil mutant a drugi Džimi Hofa. Manite se više teorija zavere ne bilo vam zapoveđeno.

Clint Dempsey

pre 9 godina

Pozdrav svim "navijacima" Nemacke iz Boston-a. Koliko zavisti i mrznje bez potrebe. Bas se pitam kako bi drugi odigrali danas protiv Nemaca da su bili u istoj situaciji.

I sad svi u utorak pred televizor i da navijate za Belgiju koja je bas Srbiju isprasila u grupi i zbog koje ni nismo u Brazilu, i u kojoj sve vrvi od plavokosih flamanaca...

Milan@neckle

pre 9 godina

Znam ja to, Nemci su jaki, ali treba i malo lukavosti da bi se doslo do rezultata. Zbog takvog mentaliteta su Nemci samo tri puta bili prvaci sveta iako su cak 12 puta stigli do polufinala, dok su Italijani samo 8 puta stigli do polufinala ali su 4 puta bili prvaci. Reci ces to je mala razlika, ne mora nista da znaci, ali moje zivotno iskustvo me uci da na ovom svetu bolje prolaze oni ponizni a podmukli od onih ponosnih, kako u fudbalu tako i u svemu ostalom.

aLEKSANDAR

pre 9 godina

Bilo je druze u grupnoj fazi da svi prime i daju makar po jedan gol i to 1994 grupa mislim da je bila Italija,irska,norveska i Meksiko
Pozz

Aca informacija

pre 9 godina

Ljudi zna li neko kako dolazi Aleksandar Stojanovic do ovakvih informacija, pre svega statistickih. Pretpostavljam da postoji neki kompjuterski program koji sakuplja i obradjuje takve podatke, ali je tematika tako bizarna, tipa "Zuti karton za SAD, to je tacno 500.ti karton Amerikanaca na medjunarodnim utakmicama"
Ili "Mesi je postigao gol. Time je on nastavio tradiciju da na svakoj utakmici koja se igrala sredom, a na kojoj je usao kao starter, uvek je postigao gol."

Black Hawk

pre 9 godina

Sta se desava ovim Portugalcima, pre svega sa Ronaldom???
Kao da nosi olovne kopacke, uopste nema snage da potrci!?
Gledajuci "ovo" i "ono" iz LS protiv Bajerna ko *upe i oko...ocekivao sam vise snage i eksplozivnosti od najboljeg igraca na svetu...Pa nasi bi bolje trcali i igrali boljim tempom u odnosu na ovo, a znamo kakav mi tempo za ponos imamo! :P

veljko

pre 9 godina

svajnstajger daje novu dimenziju nemcima. izmislio je fudbal za kediru, i ne samo njega... po prvi put mi u brazilu, sada sa njim, deluju skroz ozbiljno. iako su nakantali portugalce, sad deluju organizovanije i kompaktnije. podolski ili gece, to je veca dilema. vise zavisi od trenutka i forme..

zainteresovani

pre 9 godina

"Selekcija Gane imala je šansu da se nađe ispred Amerikanaca da je pobedila..."

DA JE GANA POBEDILA AMERIKANCI NE BI IZGUBILI. Dosta naive...

sovuljaga

pre 9 godina

Aca informacija...pa klasicno za nase ljude...Stojanovic ce ti dati takbu informaciju ili cijeg se fudbalera majka hrani bez glutena ali zato ce vrlo cesto pogresiti ime igraca,klub za koji igra,sta se desava na terenu(tipa bude ofsajd on kaze,izgleda je sviran faul),i milion slicnih stvari.

Sankara

pre 9 godina

Dokoni statističare, imaš na netu sve utakmice u istoriji svetskih prvenstava. Traži nule u rezultatima grupa i eto te na konju.
Ili sačekaj Acu da otvori usta

Ja

pre 9 godina

@Goran
Nije to nista. Jednom je rekao: Oni su najbolji, u strasnoj su formi, imaju niz od X pobeda, gol razliku Y ali i jedan veliki problem - oni zadnje 3 godine nisu pobedili cetvrtkom!

konto

pre 9 godina

Alo ljudi, sve i da su Nemci i Ameri taktizirali a ja verujem da nisu jer zašto bi zaboga Nemci taktizirali protiv Amerikanaca?! Ali sve i da jesu, Ameri su zaslužili da prođu! Jesu dobili Ganu? Jesu. Jesu igrali nerešeno sa Portugalcima? Jesu, i još su bili bliže pobedi. Jesu ti isti Portugalci deklasirani od Nemaca? Jesu. U čemu je problem?

PimPong

pre 9 godina

Ja sam znao da tu nece biti kalkulisanja sto se tice rezultata, mada je malo nedostajalo da Ameri izjednace na kraju. Pa Ameri su poslali Meksiko na Mundijal jer su izjednacili na samom kraju utakmice sa Panamom koja njima nije bas nista znacila. Tad su mogli da zeznu svog ljutog rivala. I sad pogledajte - CONCACAF ima cetiri ekipe na prvenstvu, a tri idu dalje! A mi ih stalno ismijavamo. Utakmica je bas bila tvrda, i na kraju dva tima koja su pokazala najvise u ovoj grupi idu dalje. Malo mi je zao Gane, ali neko mora da ispadne. Ameri ce da budu pravi test Belgiji, posto igraju bas tvrd fudbal, a Belgijanci nemaju iskustva na velikim takmicenjima.

Figo

pre 9 godina

ne kontam kako bi Gana isla dalje da je pobedila kad je izgubila u direktnom duelu sa SAD.
(el gladijator, 26. jun 2014 20:44)
Zato sto se ne gleda medjusobni duel nego se pre toga gleda gol razlika. Portugal je vodio i da je Gana okrenula i dobila sa recimo 2-1 uz poraz Amera od Nemaca sa 1-0, imali bi po 4 boda i gol razliku 5-5 a Ameri bi imali 4 boda uz gol razliku 4-4. Gana bi isla dalje zbog vise datih golova. Mogao je i Portugal da prodje da su recimo dobili Ganu sa 2 ili 3 razlike a da su i Ameri izgubili sa 2 ili 3 razlike. Na kraju ispade da je svaki gol bitan...

nucky thompson

pre 9 godina

kakvo ludilo! Pred pocetak SP nisam mogao ni da sanjam da ce proci ovako tesku grupu, iako sam znao da je USA tim jako dobar!

Igor

pre 9 godina

@aLEKSANDAR 1990 Izalija nije primila gol do polufinala, Zenga branio! Protiv Argentine primili prvi gol, Caniggia i kasnije ispali na penale!

abraxas

pre 9 godina

@el gladijator
Zato sto se ne gleda medjusobni duel, nego ukupan broj bodova, pa gol-razlika, pa ko je vise golova dao, pa tek onda medjusobni duel. Da je Gana pobedila 2:1, a Ameri izgubili 1:0, Gana bi imala 5:5 a Ameri 4:4 i jednako bodova.

Pera

pre 9 godina

@Aca informacija
Postoji program, prvo je bio koriscen u Ligi sampniona. Pred svaku utakmicu, mogao je da se skine sa UEFA sajta .pdf fajl od 100 strana sa svim informacijama o mecu, ukljucujuci i te sitnice koja Aca iznosi u prenosu. Ako te zainma pogledaj na netu data warehouse, business intelligence itd.