Košarka 579

Sreda, 25.06.2014.

18:36

CZ u EL, Partizanu ni kvalifikacije

Košarkaši Crvene zvezde igraće naredne sezone u Evroligi, dok Partizan neće igrati ni kvalifikacije, objavljeno je na zvaničnom sajtu takmičenju.

CZ u EL, Partizanu ni kvalifikacije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

579 Komentari

Sortiraj po:

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Bravo. Neka ih, neka se malo i oni raduju..Zaslužili su posle svega..Imaju klub, tim, pare, navijače.....Svako dobro!!!!! p.s. Ovo je bio naravno sarkazam!

I na tarabi pise

pre 9 godina

@Zvezdas Hahaha, prica ti je smesna. Da zrtvujemo sezonu, dve, da bi vi konacno uzeli trofej. Taj trener kojeg prozivas je dobitnik priznanja evrolige za najboljeg trenera.
(Bora, 26. jun 2014 14:03)

I Obama dobio Nobelovu nagradu za mir

Mikeli

pre 9 godina

Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion ABA lige!!!
Čuveni evroligaš kome jedan dvadesetjednogodišnjak ubaci 123 poena u finalu play-offa!!!
Čuveni evroligaš koji čitavih 16 godina nije bio šampion svoje zemlje!!!
Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion Srbije otkada je ona samostalna država (najsrBskiji klub)!!!
Čuveni evroligaš kome "niko ne može da zabrani kako će da se zove"!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (The Wolf, 26. jun 2014 09:43)

Hajdemo redom, mozda smo 3 sezone bili jaki u aba ligi, jer su svi novci bili prosledjeni vama, pa vam bilo lakse da gradite kontinuitet.
Ubacio bih i ja 300 poena, kada bi sutirao po 15 bacanja po utakmici i kada bi bio zasticen kao beli medved.
Nismo bili sampioni, niti cemo biti, jer ne znamo da plivamo u mulju koji vi pravite. Kada se pliva u cistoj vodi videli smo kako se zavrsavaju te utakmice.
Mi cemo se zvati kako mi hocemo to je tacno, jer nam se moze.
Sve u svemu mi smo evroligasi, sada ce se vodeci igraci utrkivati da dodju kod nas, pa cemo videti kako cemo proci ove sezone.
Srecno u kupu mike macora, a nas evroligase gledaj i navijaj za nase protivnike.

Bora

pre 9 godina

@Zvezdas Hahaha, prica ti je smesna. Da zrtvujemo sezonu, dve, da bi vi konacno uzeli trofej. Taj trener kojeg prozivas je dobitnik priznanja evrolige za najboljeg trenera.

Zvezdaš

pre 9 godina

Vama panteri draže što Partizan ne igra EL nego što vi igrate. kakve frustracije...
pfk, 25. jun 2014 18:53)

Ju naopako, sine mnogo grešiš.

Crvenu Zvezdu volim a Partizan me ne interesuje.

cimex

pre 9 godina

Kao navijac Partizana, mogu reci da me ova vijest nije iznenadila!Evroligu su poceli igrati klubovi bez tradicije,bogati klubovi i klubovi sumnjivih biznismena!Novoosnovanom klubu CrvenaZvezda Beograd zelim mnogo srece i uspeha da dobro predstave Srbiju.Navijacima ugasenog kluba KK CrvenaZvezda da se maksimalno odazvu na utakmice Covicevog kluba i da se nadaju odmrzavanju svog kluba!!!! pozzz

zeno

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fensi, 25. jun 2014 21:53)

Blago nama sa tako brižnim komšijama. Not.

The Wolf

pre 9 godina

Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion ABA lige!!!
Čuveni evroligaš kome jedan dvadesetjednogodišnjak ubaci 123 poena u finalu play-offa!!!
Čuveni evroligaš koji čitavih 16 godina nije bio šampion svoje zemlje!!!
Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion Srbije otkada je ona samostalna država (najsrBskiji klub)!!!
Čuveni evroligaš kome "niko ne može da zabrani kako će da se zove"!!!

Ludi Missa

pre 9 godina

Moze li neko da mi pojasni ovoliku pantersku euforiju. Nisam najbolje razumeo informaciju. Verovatno su vec:
Proglaseni za pocasnog pobednika EL 2014/2015 ili
su dobili zbog neverovatnih zasluga u raznim fuzijama direktan plasman u f4 ili
su DRUGI put za redom ucesnici EL UMESTO NEKOG DRUGOG gde ce naravno sluziti kao topovsko meso raznim Belgijancima, Rumunima etc.
Jadno, kakve su to frustracije.

MomaSRB

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige 214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan 78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan 6 puta učesnik top16 faze evrolige 2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09 Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10 Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich Najbolji strelac evrolige 2003. godine -Miloš Vujanić Član prve petorke evrolige 2010. godine -Aleks Marić Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine) Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković Najbolji trener evrolige 2009. godine -Duško Vujošević Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014 Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014 Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović (The Wolf, 25. jun 2014 23:56)

Pa šta sad, hoćete zahvalnicu za to?

John Terry

pre 9 godina

Sta? Sad je opet kosarka sport br. 1? Pa bio je fudbal do neki dan, i to akusticni, bez struje? Unplugged, takoreci...
(rke koke, 25. jun 2014 23:32)

A fudbal se, inace, igra na struju. Svakom fudbaleru po kabl u zadnjicu i trci. Ako si mislio da si pametan, nisi...ako si mislio da si interesantan...jos manje.

Zvezdas

pre 9 godina

Od gospodina Vujosevica, velikog intelektualca, oca, profesora, Mesije bih ipak ocekivao vise razumevanja za ovakvu odluku! Pa zar EL treba tim i trener koji je najvise kaznjavan, koji najvise komentarise sudjenje, koji je poznat po jurenju sudija po terenu, stipanju... koji ce mozda da ih hvata za gusu, da povlaci ekipu sa terena... Jel to gdin. Vujosevicu u sportskom duhu na koji se pozivate... a samo da biste pobedili... E pa zbog samo takvih kao sto ste vi mi je drago da necete igrati EL a mislim da necete ni EC. Da vidimo sada sa kojom cete ekipom nastupati sledece sezone. Moj savet je da rasprodate ceo tim, finansijski se konsolidujte, krenete sa klincima i zrtvujete sezonu dve ali onda na zdravim temeljima krenuti dalje. Nek vam iskustvo drugih bude nauk. Nekada je bolje napraviti korak dva unazad da bi se krenulo napred, jer pogresan korak napred moze biti fatalan.

Srdjan Zemun

pre 9 godina

Tacno mesec dana od poslednje radosne vesti za pristalice crveno belih (osvajanja titule) i jednomesecnih frustrirajucih vesti i u fudbalu i u kosarci dolazi konacno jedna lepa vest a to je da njihov rival nije nagradjen za ono sto nije ni postigao.
Ono sto su znali jos pre dva meseca (nakon F4 ABA lige) sada pricinjava ogromnu radost i srecu. Cak je i vest da ce jedan od njihovih timova igrati najelitnije takmicenje manje bitna od cinjenice da neko drugi to nece. Sve to je samo zbog patnje od mesec dana. Tesko je i zamisliti kako to izgleda nakon 6 ili 16 godina.
Ipak, sve cestitke za najveci uspeh u klupskoj istoriji.
(Filip starter, 25. jun 2014 23:30)
Najbolji komentar! Ubedljivo! Svaka čast! Ne kapiram zašto im toliko zadovoljstvo pričinjava činjenica Koja je bila odavno poznata!! Treba da se zahvaljuju Hrvatima za ovo, a ne Euroligi! Partizan ne bi prošao kvalifikacije 100% ali je to, verovatno, i manje bitno od stanja na računu! Partizan i jeste dao posebnu notu celom takmičenju (barem mi vidimo tu notu ali i mnogi drugi treneri i igrači) ali ovo je privatna tezga koja gleda samo novčanik! Obzirom na trenutni raspored snaga u državi i na podršku koju država pruža uglavnom Zvezdi, logično je što Partizan ne igra kvalifikacije! Zna Djordi ko sada drži kasu!
NA Partizanu je da malo relaksira budžet, proba da zaradi nešto u Cipiripi kupu (mada mi se čini da su ga Kasperi drugačije nazivali prošle godine) i da se bori ponovo za Euroligu!

Stevo djubre

pre 9 godina

I kako bese se zove kup u koji ce crno-beli sirocici igrajti sledece sezone da nije Alije Sirotanovica ili Lilijane Ronketi.
(Zoran Kg, 25. jun 2014 23:51)

Vi najbolje znate kako se zove, igrali ste taj kup citav svoj zivot.

Grobar - veteran

pre 9 godina

Lepo ja kazem da nije lepo smejati se drugima. "Peckali" smo Zvezdu zbog zabrane za Evro takmicenja u fudbalu pa onda zbog basket I sad nam se vratilo.

a ha

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige
214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan
78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan
6 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10
Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca
Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014
Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014
Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne
Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović
(The Wolf, 25. jun 2014 23:56)

I šta sad...cipiripi-magija

Uros

pre 9 godina

Zasto bih mislio o maticnom broju? Sigurno imam o cemu pametnijem i bitnijem da mislim? Ne mislim no o svom maticnom broju...
(Necu da mislim o tome jer je nebitno, 25. jun 2014 23:07)

Zna se ko u Srbiji ima najvise problema sa maticnim brojevima...

cipiripi

pre 9 godina

@Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.
(bora, 25. jun 2014 23:06)

Od magova ostali samo on i Misa Tumbas a Evropa to ne zna da ceni

a ha

pre 9 godina

Ja znam da nam navijači Fmp-a neće verovati,ali nikada ne bih menjao ovu titulu za učešće u Evroligi!!!Oni ne shvataju suštinu.Evroliga ne donosi novac!Evroliga ima smisao,samo ako imaš tim za F4 !!(Partizan ga je imao četiri puta!),sve ostalo je sviranje q!Mi Grobari to decenijama znamo.Sada nemamo tim za F4 i zato nam ovo i ne pada teško.Cibona zna zašto se povukla!Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 25. jun 2014 23:06)

Svako takmičenje koje vi ne igrate je nebitno pa čak i Evroliga...da li sam ja to dobro pročitao ili ...čitam da ste prevazišli Euriligu i idete u NBA jer vas tamo sad cene (a ovde u Evropi više ne,nisam hteo da rimujem,pogodilo se)..srećno

delija iz pg

pre 9 godina

Nas ne ceni ULEB i smesni Bartomeu, nego nas cene Barsa, Real, CSKA, PAO, Mesina, Blat, Makabi, a vama su ovi poslednji rekli sta misle kad ste bili tamo. U svakom slucaju vraticemo se mi medju najbolje evropske klubove jos jaci! Pozdrav za Grobare!
(rax gravedigger, 25. jun 2014 21:12)
Cenili vas nekad!

The Wolf

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige
214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan
78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan
6 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10
Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca
Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014
Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014
Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne
Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović

Mikeli

pre 9 godina

Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)

Molim te nemoj tako drasticne mere da preduzimas! Dobro razmisli o svojim postupcima, ovo je vest koja moze uzdrmati sve temelje na kojim ova zemlja pociva!

Kum

pre 9 godina

Panteri ,ne zaboravite. Partizan ima 76 pobeda u EL . Samo,od velikana nismo tukli Levski. Aj pa laku noc.
(Nismo isti., 25. jun 2014 22:55)

A koliko poraza? ;)

wwww

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.
(Pedja, 25. jun 2014 21:51


Lepo rece veliki vodja gde su isle pare svih ovih godina a ti Panteru i dalje teras po svome, i vidimo sta se uradilo sa svim tim parama otisli ste u zamrzivac. Ali dragi panteru nista vise ne moze da me zacudi....

Filip starter

pre 9 godina

Tacno mesec dana od poslednje radosne vesti za pristalice crveno belih (osvajanja titule) i jednomesecnih frustrirajucih vesti i u fudbalu i u kosarci dolazi konacno jedna lepa vest a to je da njihov rival nije nagradjen za ono sto nije ni postigao.
Ono sto su znali jos pre dva meseca (nakon F4 ABA lige) sada pricinjava ogromnu radost i srecu. Cak je i vest da ce jedan od njihovih timova igrati najelitnije takmicenje manje bitna od cinjenice da neko drugi to nece. Sve to je samo zbog patnje od mesec dana. Tesko je i zamisliti kako to izgleda nakon 6 ili 16 godina.
Ipak, sve cestitke za najveci uspeh u klupskoj istoriji.

Nikola

pre 9 godina

Sada ce njima nas Bogdan da kaze da ce posle ovoga dobro da razmisli hoce li da igra Euroligu i oni ce odmah da nas zovu da igramo.:-):-):-):-) Ali pazi u kakvom su soku kad se niko iz " institucije" ne oglasava.

KarBan

pre 9 godina

Neptunas, Turov, Limoz,Zvezda/FMP,EL?!? Hahahaha,kakve kante. Nije strasno propustiti jednu godinu EL...Zna se ko je ko u EL sa ovih prostora. Panteri.
(Blaf, 25. jun 2014 22:51)

Decko jel ti kontas sta vam je evroliga ovim rekla??? Vi ste proslost!!!

aleksandar

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.
(Pedja, 25. jun 2014 21:51)bas si simpatican mladic

nenad

pre 9 godina

ovo je rezultat Vujoševićevog ponašanja u poslednjih godinu dana. I ono izgaranje za pehar domaće lige koliko god on bio bitan jer je ipak pehar, je da se pokriju negativne stvari iz protekle sezone

limeni panter

pre 9 godina

@IMA BOGA!!! Sve on vidi I kaznjava pa i ono sramno vase napustanje terena!!!
(Luba, 25. jun 2014 21:25)

Sad barem znamo zasto je bog vama iskljucio struju na mari, zato sto ste kasnili po 5 minuta na svaku tekmu u fudbalu, dok niste istjerali svoje, a samo zato sto ste ostale klubove nagovarali i huskali na isto, iskljucice vam i vodu. Zivi bili pa vidjeli! Ionako sampona nema, koji ce vam voda...

Necu da mislim o tome jer je nebitno

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fensi, 25. jun 2014 21:53)

Zasto bih mislio o maticnom broju? Sigurno imam o cemu pametnijem i bitnijem da mislim? Ne mislim no o svom maticnom broju, zasto bi me zanimao 'maticni broj' kluba za koji navijam? Ajde ti pametnakovic, kad je maticni borj toliko bitan, iz glave, na prvu, bez da guglujes, napisi maticni broj Partizana? Sigurno 'mislis o tome' vrlo cesto...

:-)

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

balavo mace

pre 9 godina

Braco Grobari,mozda je ovo i dobro.Eto prilike da se stvari postave na svoje mesto jer nesto mora da se menja.Za pocetak treba smeniti kompletnu Upravu.Mogao je Danilovic da izlobira licencu za Partizan jer je Bartomeuov licni prijatelj ali nije hteo jer im je cilj da se Partizan sto vise obezvredi da bi ga oni sto lakse kupili.Zvezda Telekom je usla u EL tako kako je usla,ni kriva ni duzna,ali se pitam kako smo mi smeli da izgubimo oba derbija u ABA ligi?Ta dva derbija su odlucila mnogo toga.Ne moze se bez pleja igrati cela sezona,a da se nadje kvalitetan plej para IMA!Sad nam ostaje da se spremimo za Evrokup,koji nece biti nimalo lako takmicenje,ali se nadam sa novom Upravom u kojoj nece biti Todorica,Danilovica,Silobada i ostalih parazita.Za Duleta ne znam,to on mora da odluci,mada mislim da je i njegovo proslo.

Lala iz Banata

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)

Auh, ala si im i napakostio. Evo, Bartomeu je izjavio da ce ti poslati i zahtev za prijateljstvo, samo da ih ne napustis ???
Malo sale, sportski pozdrav

bora

pre 9 godina

Ja znam da nam navijači Fmp-a neće verovati,ali nikada ne bih menjao ovu titulu za učešće u Evroligi!!!Oni ne shvataju suštinu.Evroliga ne donosi novac!Evroliga ima smisao,samo ako imaš tim za F4 !!(Partizan ga je imao četiri puta!),sve ostalo je sviranje q!Mi Grobari to decenijama znamo.Sada nemamo tim za F4 i zato nam ovo i ne pada teško.Cibona zna zašto se povukla!Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Dok je citao ovu vest, pehar Evrolige osetio je na vratu slab, prohladan povetarac. Ucinilo mu se da nije sam u sobi. Osvrnuo se prema vratima, ali niko nije ulazio...

omaz

pre 9 godina

Nestle Srbija izdalo je saopstenje, povodom plasmana KK partizan u Evrokup, u kojem se navodi da ce na utakmicama istoimenog tima biti deljene majice sa likom Cipiripija, sinonimom za to takmicenje, navijacima sa placenom ulaznicom, koji budu prisustvovali utakmicama u grupnoj fazi tog takmicenje. Takodje u toku dana ce biti odstampano 30 majica, sto bi trebalo da bude dovoljno, a kako se navodi po potrebi ce biti i odstampan drugi kontigent od 7 komada

h89

pre 9 godina

Nema teorije. Tamo Dule ne sme da izvodi ekipu sa terena, skida sako, psuje, pljuje i preti sudijama i svaki drugi cirkus pritisaka koji izvodi ovde, tako da se Bogdanu ne bi sudilo 40-ak bacanja po utakmici i faul za svaki nezgodan pogled.
(NastyB, 25. jun 2014 21:51)

ja ne mogu da verujem da mozete da budete tako nerealni. Pa Bogdan je proglasen za najboljeg mladog igraca Evrolige, punio je i CSKA i Makabi. Jel ste vi gledali samo finale nase lige?

Sole

pre 9 godina

I sad se lepo vidi ta razlika.
To je ono što delije nikada neće shvatiti.
Da li moj Partizan igra EL, EK, ABA, KLS ili opštinsku ligu, meni to ne menja pod milim Bogom ništa.
Ja sam i dalje na tribini, bodrim svoj klub.
Ja na utakmicu idem radi mog Partizana, a ne radi imena protivnika, rekordne posete i sličnih, malograđanskih poriva.
(Varda, 25. jun 2014 20:53)

To što ti radiš , radi vrlo mali broj ljudi , koji su pravi navijači , nevezano za koji klub igraju. Svi ostali (velika većina Grobara) su iskompleksirani Crvenom zvezdom , i unapred znam da će da navijaju za Zvezdine protivnike u EL , i da se raduju svakom Zvezdinom porazu , jer to im je duševna hrana , i da će na kraju biti da prate više Crvenu Zvezdu u EL nego svoj klub u kupu Lilijane Ronketi , u kome učestvuju.

nemanja

pre 9 godina

e covke covke vragolanu stari hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Radoje

pre 9 godina

Šta si ono rekao beše? Džaba vam novci? Da je tih novaca kod tebe, vi biste igrali EL... Da se razumemo, nije fer prema KKP da ne igra ni kvalifikacije i meni kao realnom navijaču CZ nije drago, ali vaš guru je malo pobrkao lončiće ove sezone...

zooke

pre 9 godina

ali najjači komentari su tipa: dosadila nam je el, pobeđivali smo svakog....a ovi iz el se raduju sto neće morati da gledaju prostaka zvanog Duško Vujošević....nego gospodu....Hihihihi....jel boli, glodari???

Čović

pre 9 godina

- Potrudićemo se da svojim igrama, posetom publike i atmosferom na utakmicama po kojoj smo poznati širom Evrope opravdamo ukazano poverenje. Očekujem da ćemo kao jedini klub iz naše zemlje koji učestvuje u Ervoligi naići na razumevanje od strane države i grada Beograda i da ćemo imati njihovu podršku – poručio je Čović.
NEPROCENJIVO!!!

pokusavam ostati normalan

pre 9 godina

navijam za Zvezdu,nekim cudom jos uvek i nakon 30 i kusur godina,ali ovo uskracivanje kvalifikacija Partizanu je sramota.pa majku mu pa to je jedan od klubova koji su zaduzili to takmicenje.bruka

Vaše ime*

pre 9 godina

Čitam komentare i primećujem koliko su zvezdaši neuki, pišu skraćenicu LE (šta god im to značilo), umesto EL (uostalom vaš kolega "Delija" vam je lepo objasnio šta znači skraćenica EL). To je još jedan dokaz koliko prate i koliki su diletanti u košarci.

Dzaba vam prostitucija

pre 9 godina

@bruka i sramota, i za evroligu i za nasu drzavu koja ne podrzava svoj najbolji klub!
(sramota, 25. jun 2014 21:41)

Kako ne? Do juce ste samo o tome pricali! Vucic ovo,Vucic ono
Zna se ko je najbolji a ko je institucija

Kum

pre 9 godina

Zvezda ima para. Drzava placa za njih. Sta je tu cudno. Ko da plati za nas. Sirocici smo u Vucicevoj Srbiji. Za EK imamo neku sicu i gotovo.
(cbs, 25. jun 2014 21:59)

1. Zvezda ne placa nista.
2. Dobili ste vise para od drzave (zasluzeno zbog rezultata).
3. Sirocici ste jer vas uprava krade, ne placa porez, bahati se, i tvrdi da joj ne treba marketing.

Al Kos

pre 9 godina

A Tegi ne veruje, propade mu emisija!!
(One night in May,
Komentar večeri, hahahahaahahahaha
A Tegi veća nevera od Dula.
Prelazi u emisiju sećanja.
Hahahahahahahaah

delija iz pg

pre 9 godina

Ko zna zašto je ovo dobro za Partizan, možda je i bolje da napravimo pauzu godinu dana, konsolidujemo redove pa ponovo u EL. Nama ne trebaju nikakve pozivnice vratićemo se mi gde nam je mesto, siguran sam u to. A Zvezdana...ma neću da trošim reči na boraniju.
(Dragan, 25. jun 2014 20:4
Opusti se! Polako udahni, izdahni. Nema nervoze. Valjda ces da prespavas ovo.

Kum

pre 9 godina

Sta se lozite, ispadate posle prve faze standardno....
(Fred, 25. jun 2014 21:11)

Reci mi koliko ste bese pobeda ukupno imali u prve tri godine igranja EL (u ovom formatu)?

banet

pre 9 godina

Koliko je samo jadnih individua komentarisalo ovu i slične vesti iz oba tabora. Nemamo ni moral ni inteligenciju da se zapitamo zašto je to tako. Laku noć Srbi i Srbijo.

Blaf

pre 9 godina

Neptunas, Turov, Limoz,Zvezda/FMP,EL?!? Hahahaha,kakve kante. Nije strasno propustiti jednu godinu EL...Zna se ko je ko u EL sa ovih prostora. Panteri.

Srdjan

pre 9 godina

Prokletsvo Zvezde zbog krađe pehara počinje :). Ne bih voleo ali zbog ovih usijanih glava koji jedva da znaju da nabodu slova na tastaturi i huligana... i treba!

skoki

pre 9 godina

Ne znam zasto vi zvezdasi toliko pisete o nama kada mi nismo ni zasluzili kvalifikacije. Nagadjanja novinara su jedno a realnost drugo. Ajde onda da i ja nastavim PO SRPSKI, umesto da vam cestitam i pozelim srecu, posto vidim da to svi vi ovde radite. Uzivate u tudjoj nesreci.. Lepo ja kazem ortacima, nas nece spasiti niti nova poplava niti novo bombardovanje.. mi se sami srozavamo. Ali nisam naucen tako, koliko god vam zeleo lose rezultate protiv nas, ne zelim vam protiv evropskih ekipa. I kada pisete o karmi, malo se zapitajte zasto vam se ovo desava sa fudbalskim klubom. Pozdrav braco SRBI.

DBZ

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...

Realni grobar

pre 9 godina

Ocekujem ostavke svih u klubu..od Todorica..Danilovica..Vujosevica..toliko uticaja imaju u Evropi da jedna institucija ne igra ni kvalifikacije..mars iz kluba lopovi

MomaSRB

pre 9 godina

NAJNOVIJA VEST: Grad Beograd je izdvojio značajna sredstva za renoviranje hale Pionir gde će kk BEŽANIJA igrati kup Lilijane Ronketi, odnosno cipiripi kup...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je izašao u susret treneru kk BEŽANIJA Dušku Vujoševiću i dao nalog za izgradnju još tri izlaza sa parketa u hali Pionir, da se kk BEŽANIJA ne bi gurala kad bude bežala ponovo sa parketa!!!

radosav

pre 9 godina

Dal istina da prva utakmica u Evroligi pocinje u jesen? Da krenem ja polako iz Niksica za Beograd,nogu pred nogu.Ta valja mi stici,coce.

Vladan R

pre 9 godina

Ne mogu da kazem da mi je drago sto je Partizan izvisio i za kvalifikacije, ali mi za razliku od do pre nekoliko meseci, sada vise nije nimalo zao. Tolika neumerenost, prozivke i spinovanje od strane Vujosevica, kao i idolopoklonstvo velike vecine navijaca prema istom, a bez trunke samokritcnosti, je definitivno izbaksuziralo ekipu Partizana. Sprdanje navijaca Partizana, sa igranjem CZ u EK i na kraju euforicnost nakon ispadanja CZ je u potpunosti zasluzilo ovakvu kaznu. Posebno ovo drugo navedeno,jer bi Partizan kao bolje plasiran od Cibone u regularnom delu, imao osigurane kvalifikacije za EL, u slucaju Zvezfine pobede. Bar zbog toga nisu trebali da sa tolikim zarom prizeljkuju pobedu Cibone. Ta poslovicna pakost Srba i zelja da komsiji crkne krava vratila im se kao bumerang. Sta god da bilo, ja bih i dalje zeleo da kad ne moze u narednoj, u sezoni 2015/16 uz opet CZ, i Partizan bude u EL.

Pedja

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.

my way

pre 9 godina

Iracionalni grobari tripuju da su evropska institucija, a ovi iskulirali i njih i njihovu sampionsku titulu (sto je zalosno, ali da ne pocinjem opet). Gospodi "Evropljanima" je do toga i do cuvene pionirske atmosfere stalo kao do lanjskog snega. Valjda ce ovo sve nas otrezniti. Sad treba napraviti analizu i viziju tima za narednu sezonu, jer kraj ove je bio vise nego zabrinjavajuci.

deki

pre 9 godina

Kao navijaci CZ drago mi je da ce mo igrati LE,zaista zalim zbog komsija,sigurno da Nimburk,Ziela gora,Ostende nisu ni izbliza renome Partizana Ali razloga IMA.Mozda je razlog vas trener koji nije propustio utakmicu a da nije dobio tehnicku,vredjao sudije sto su kamere jasno zabelezile,nipodastavao protivnike.....

Pavle

pre 9 godina

Podizanje pehara koji niste osvojili donosi losu karmu... Ne zasluzujete evroligu ni kvalitetom ni sportskim drzanjem i treba da se stidite! Ali ono cime se lud ponosi pametan se toga stidi... Ali ubrzo ce sledeca sezona pa vam sledi sledeci niz poraza...

A?

pre 9 godina

@Miloske...
Sine, idi se dobro odmori, pa opet probaj da brojis. Ajde, objasni, kako ste to bolji u direktnim duelima? U fudbalu, mi bolji, zbog gola u gostima. U kosarci, isti skor u pobedama. Aha, znam! Ti bi HTEO da budete bolji, jel da? E, to je nesto drugo...

Dokument trazim

pre 9 godina

Posto vidim da ima dosta dusebriznika da nije zvanicno potvrdjeno,
moram sa zadovoljstvo da da im podarim link:
http://www.euroleague.net/news/i/138175/180

Evo ti maramica

pre 9 godina

У АБА лиги су остали захваљујући "фузији". У ЕЛ су прошле сезоне ушли уместо Игокее и испали два кола пре краја групне фазе. Следеће сезоне ће уместо Цибоне која их је разбила у полуфиналу Ф4. У међувремену су једва домаћи куп освојили. Буџет од 6-7 милиона евра годишње. Жали боже пара.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (секундарац из предграђа, 25. jun 2014 20:07)

Igokeac, ajde isplaci se jos malo. Bice ti lakse nakon toga.

urke87

pre 9 godina

Postovani grobari, dzaba ste se nadali za kvalifikacije jer se na kraju ispostavilo da ABA liga uopste nema mesto u kvalifikacijama. Zvezda je otisla umesto Cibone kao najbolji regularnom delu, Dinamo Sasari umesto Montepaskija a Alba je dobila specijalnu pozivnicu. Hapoel je dobio pozivnicu za kvalifikacije umesto Budiveljnika koji je otkazao ucesce u kvalifikacijama. I Zvezda bi izvisila za kvalifikacije da Cibona nije otkazala. Tako pise na sajtu Evrolige.

Djape Knez

pre 9 godina

Velika stvar za srpsku kosarku i naravno Zvezdu! Eto nama jos sponzora,novca i jače i kvalitetnije Zvezde pod uslovom da dobijemo pravog iskusnog trenera!

wer

pre 9 godina

eto radosti za ocajne simpatizere, cekam katarzu na komentatima, kad navale shamrok, hours of love, niksicko i slicne devijantne pojave :)

ne razumem cemu cudjenje? pa zar vam do sada nije bilo jasno da je kinta jedina burgija kod bartomeu-a, kakvi crni rezultati, publika i slicni bakraci

1) nismo zasluzili EL, poraz od Cevitane pred punom arenom...
2) nisu zasluzili ni gani, i samo da mi je znati da li iko veruje da ce jedna sezona napucavanja u EL njima da promeni dugogodisnju sudbinu?
3) Strpljenje, ponovo od nule, nece nam biti ni prvi ni poslednji put

Marko

pre 9 godina

Zvezdas sam od malih nogu,volim Zvezdu i drago mi je zbog Zvezde! Zbog pojedinih izjava i napadanja iz Partizana ove sezone,malol mi je drago sto su izvisili,ali ako objektivno sagledamo stvari,zasluzili su makar kvalifikacije,i veliko nepostovanje evrolige iskazano je prema njima i njihovim ucescima sve ove godine..

Borky

pre 9 godina

@gile
Da se radujem poenima bogdanovica? Pa decko taj momak da je 2x Jordan za mene vise nije srbin i najvise bih volio da ga Djordjevic i ne pozove u rep. jer na SP ne moze ucjenjivati da ga protivnici moraju pustati. Neka ide u CG i tamo igra za svoga "tatu". Balonja umisljenji!

Matangi

pre 9 godina

Je l' moze neko racionalan i neostrascen da mi objasni da li to znaci da je ABA liga upravo izgubila jedno mesto u EL?
Ako je tako ne razumem cemu se radujete zvezdasi? Dakle srpska liga je izgubila prolaznost,s sad ABA liga upravo izgubila jedno mesto (u kvalifikacijama), znaci da sledece sezone mogu maksimalno dva srpska tima da idu EL i to samo ako osvoje prva dva mesta?

Baja

pre 9 godina

E moji panteri, ubise vas kompleksi. Da komsiji crkne krava, zato i jesmo ovde gde jesmo. Na dnu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (markos, 25. jun 2014 21:11)

Procitaj grobarske komentare nakon sto je Zvezda izbacena iz kvalifikacija za LS. Toliko.

smejala se šerpa loncu

pre 9 godina

bruka i sramota, i za evroligu i za nasu drzavu koja ne podrzava svoj najbolji klub! (sramota, 25. jun 2014 21:41) Bruka i sramota,i za UEFA i FIFA i za našu državu koja ne podržava svoj najbolji klub!

nesa80

pre 9 godina

meni kao partizanovcu je ta el izasla na nos vise,mnogo bre utakmica smo igrali i pobedjivali skoro svakoga,pauza nista strasno,i ovako ce takozvana zvezda proci ko i uvek-zduvano ko zna koliko para a ucinak nula...nego bi voleo fudbal ligu sampiona u bg i taj osecaj opet

Zvezda zvana FMP

pre 9 godina

@ A zašto na sajtu Euroleague još nema nikakva vest o ovome?
(Pedja, 25. jun 2014 20:15)

Još ne znaju a zuči totalno neverovatno!

zvezdas

pre 9 godina

.Ovo je za Duska,koji je napravio zlu atmosferu zadnjih nekoliko godina svojim izjavama.Ja ga ne mrzim zbog titula partizana, vec zbog nesportskog provociranja cz,a samim tim i nas navijaca

NastyB

pre 9 godina

Zamislite ostane nam Bogdan jos jednu godinu, ja mislim da bi oborio sve rekorde ovog Miki maus kupa od drugog svetskog rata pa ovamo.
(pumprla, 25. jun 2014 19:35)

Nema teorije. Tamo Dule ne sme da izvodi ekipu sa terena, skida sako, psuje, pljuje i preti sudijama i svaki drugi cirkus pritisaka koji izvodi ovde, tako da se Bogdanu ne bi sudilo 40-ak bacanja po utakmici i faul za svaki nezgodan pogled.

Urke

pre 9 godina

Dule, da si bio pametan 80-ih mogao si da se bavis politikom a ne kosarkom. Umesto u Halu sportova na treninge sa Divcem, Paspaljem, Saletom i Danilovicem, mogao si da ides na sastanke u gradski odbor. Umesto na final4 Kupa sampiona i finale Kupa koraca mogao si da ides na kongres partije. Sad bi imao neke vajde od politike.

fensi

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

prvo govorite o cipiripi kupu pa vi ste i za njega morali da promenite ime i dresu da bi učestvovali,drugo ,,mi ćemo imati protiv koga da navijamo,, pa vi 15 god navijate protiv Partizana a ne pratite košarku i treće najvažnije mislio sam da je nemoguće mrzeti zvezdu više nego sad ali ovakvi komentari i ovoliko zlobe mi pokazuju da ipak nisam bio u pravu....

Gay ikona Bogdan-ovic

pre 9 godina

Samo zelim reci ovima koji bi da odustanu od evrokupa, da on donosi bodove znate, i onda ako necete igrati taj kup porucnika draguljceta necete biti 4, 5 u grupi za el ako je ikada budete vise igrali, vec 6. Tako da vi vidite sta vam je ciniti.

Bodibond

pre 9 godina

Svako je tamo gde mu je mesto, sve pare sad u Zvezdu jer ce predstavljati Srbiju e elitnom takmicenju, hop cup eurokup, bum tras Bertans off Partizan, hahahaha,najbolje igrace u Zvezdu, podmladjivanje Partizana, tuzbe Partizanu za neisplacene plate, jeftini casovi ljubavi, uzalud vam trud sviraci, nisu nam dzaba novci moji sinovci, Jaka Blazic jaka Zvezda...

Marko

pre 9 godina

E ovo je parodija u Srpskom sportu,zvezda osvoji titulu a partizan igra ligu sampiona,a u kosarci partizan osvoji titulu a Zvezda igra euroligu.

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Vrlo brzo taj "cipiripi kup" i vas ceka, kada odigrate prvih deset kola sa skorom 2-8...

putuj Evropo

pre 9 godina

Sve sve, al' kada grobosi pocnu sa pricom da je dobro da pauziraju jednu sezonu u EL, e onda ne znam da li da se smejem ili da placem. Pa zar niko od vas nije svestan da je ovo pocetak vaseg odavno zasluzenog kraja? Kakva jedna sezona? Vi vise nikada necete uci u EL. Jel ste zaboravili kojim putem se ulazi u El. Morate biti bar cetvrti u ABA ligi da bi imali bilo kakvu sansu, a voleo bih da mi neko od vas objasni sa kojim cete igracima poceti sledecu sezonu? Salic, Andric, Bezbradica, Dalo i Musli? Stvarno tim za velika dela :):):)

Milan

pre 9 godina

Ama ljudi dobro.Nije to 2001 da dodje Milan Panic sa ICN-om...I sami znate da pred svaku novu sezonu Dule i uprava Partizana kuka da im predstoji katanac na vratima kluba pa se podignu lagano kao ,,Feniks iz pepela,, pri kraju sezone dovodeci otpisane zvezde poput Pavlovica kome je najveci san ostvaren titulom prvaka Srbije prosle subote.Milenka Tepica koji je nomadski proveo po Spaniji...Sledece ce verovatno krenuti sa juniorskim pogonom a u medjuvremenu vratiti Velickovica,Rasica,Marica itd ne bi li nastavili dominaciju.Neka bar C.zvezda u startu nove sezone bude jaka pa uradi nesto u Evroligi,a za Partizan nikad nema zime na kraju sezone.Tu je Dule da kad ne ide scepa za gusu...ako u medjuvremenu ne ode opet u CSKA na kracu epizodu...

rax gravedigger

pre 9 godina

Nas ne ceni ULEB i smesni Bartomeu, nego nas cene Barsa, Real, CSKA, PAO, Mesina, Blat, Makabi, a vama su ovi poslednji rekli sta misle kad ste bili tamo. U svakom slucaju vraticemo se mi medju najbolje evropske klubove jos jaci! Pozdrav za Grobare!

Loja NS

pre 9 godina

Ogromna je steta da Srbija nema dva kluba u EL. Nas najbolji i najtrofejniji sport propada zbog potpuno devijantnog rivalstva dva najveca kluba, umesto da nam to rivalstvo donosi kvalitet i da u tim klubovima stasaju novi asovi koji ce srpsku kosarku vratiti u elitu. Ovo je zajednicka nesreca.......

a ha

pre 9 godina

Panteri već uveliko zaboravili ovu sezonu i već osvajaju sve SLEDEĆE SEZONE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znate, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove ., 25. jun 2014 18:52)

Ma ne,ne zaboravljamo ništa, SAMO igramo EL...a vi kako te

a ha

pre 9 godina

Zvezdi zelim da ostvari neki zapazen rezultat u EL,a mom Partizanu da se sledece godine kvalifikuje za EL i da sto dalje dogura u Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige.Nemojte panteri previse da seirite zbog ovoga jer uvek treba da imate na umu da ste u Evroligu ove sezone usli zahvaljujuci odustajanju Cibone.Nece se to stalno desavati,kolo srece se okrece.
(Kralj, 25. jun 2014 19:01)

Kralju,samo se mali ljudi vesele tuđoj nesreći..mojoj Zvezdi želim da se što pre pojača i da ima tim za EL,a partizanu,bez obzira na ponašanje trenera i nekih igrača ,želim da odigra dobro u EK...

Nenad

pre 9 godina

Nemam obicaj da likujem,ali mislim da ipak ima Boga.Titulu su uzeli uz pomoc napustanja parketa,ucena da nece igrati za reprezentaciju ako se ne sudi kako oni misle da treba,pretili su da se nece pojaviti u drugoj utakmici,to je sve bio pritisak na sudije,posle cega su dobijali blizu 40 slobodnih bacanja po utakmici,Zvezda je dobijala tehnicke greske i svirani su cesce namerni faulovi,dok je sa druge strane tolerisana njihova gruba igra u odbrani.To im je upalilo ovde,a ovo danas im je nagrada za osvojenu titulu na takav nacin.Nadam se da ce iz ovoga izvuci pouku i da ce neka sledeca finala moci da se igraju bez velikih tenzija i pritisaka na sudije,a i pretnji istim,od strane Partizana.

Dragan

pre 9 godina

Ko zna zašto je ovo dobro za Partizan, možda je i bolje da napravimo pauzu godinu dana, konsolidujemo redove pa ponovo u EL. Nama ne trebaju nikakve pozivnice vratićemo se mi gde nam je mesto, siguran sam u to. A Zvezdana...ma neću da trošim reči na boraniju.

RedZmaja

pre 9 godina

Rekao Todoric pre 5 dana, da bi KKP isao u kval. kad bi BG organizovao turnir, ali da sumnja da ce se to desiti....

pametnom dosta.....

ivnjur glinjsar

pre 9 godina

Prvo jedan omaz Partizanu na prvom mecu evrolige, omaz povlacenjem ekipe sa terena, vredjanjem protivnika, omalovazavanjem rezultata, skidanjem sakoa, budzet da se spomene, da se ne igra za reprezentaciju ako se ne pobedi, da nas trener drzi vrata svlacionice dok neka legenda unutra prevaspitava sudiju, stipanje sudija, psovanje sudija i ostalo.

maradona

pre 9 godina

A sta mislite o fuziji KK PARTIZAN TELEKOM?Mi vam damo ime,grb,dresove,a vi nama samo lovu i sponzore.Sa budzetom od 8mil.e bili bi mi ponovo,a vi prvi put prvaci Evrope.Od igraca bi uzeli samo onog malog sa peskirom preko glave sto propade kroz parket Pionira i naravno kapitena(za slucaj da izgubimo finale od Reala da ima ko da drmne pehar).

zili

pre 9 godina

admine molim te reci da je greska da partizan ide u evo iligu jer od kako ste objavili ovu vest kisa suza u smederevu ne prestaje da lije , molim vas da reagujete da nebi bilo opet neke poplave . placite kao mala deca!!!!!!! kmeeeeeeeeee

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Ovi bre nisu normali... Sta bre dzaba nam titula? Pa ja titulu ne bi menjao za nista, ona se upisuje u istoriju, po vama je ucesce u EL veci uspeh od titule??? Igras 10 meca napune te svi redom ispadnes i to je uspeh, to ce vama da se desi... Ali mogu da razumem taj vas kompleks, jer titulu niste osvojili jos od 98, a EL igrate vec drugu god za redom, veliki je to uspeh nema sta... Poz za Grobare

partizanovac

pre 9 godina

Ja se najiskrenije nadam da ce Partizan sledece sezone igrati samo ABA ligu, Eurokup je samo trosak za klub..realno, jedna sezona za reset, dati sansu mladima..Znamo kome ce ici veci deo kolaca..realno u ovim uslovima Partizan nema kapacitet za EL..jedino da kao komsije udjemo u taj UPPR... Ali ne bih voleo da na taj nacin klub resava finansijske probleme...Hvala na svim ovim godinama, nije smak sveta da preskocimo jednu EL...Kazem, mozda je i bolje za nas..A zna se cije je prolece...

Kingslayer

pre 9 godina

Oni osvoje titulu u fudbalu, nama kvalifikacije za ls. Mi osvojimo titulu u kosarci a njima el. Nesto nije u redu sa matriksom izgleda.

zoran

pre 9 godina

Eto razloga da se napravi mlad tim za buducnost, osloboditi se velikih ugovora i poceti od nule. Eurocup je idealan da se krene u novi ciklus i da se formira novi tim koji nece biti opterecen u prvoj godini rezultatom. A Kkczt ili kako ce se zvati sledece godine, ide novo zaduzivanje novih 7m duga za nove igrace a domet jedva top16,

Nikola Tesla

pre 9 godina

kad se setim kako su likovali kad su nas izbacili iz lige sampiona... Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa..........
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezda, 25. jun 2014 19:00)
Kako tek sad likujemo kad su vas izbacili iz EPS-a, onaj perfomans danas na livadi bez struje pokazuje da Vas uskoro neće biti ni u tragovima, a u fudbalu neme neke Cibone koja je gora od vas da mora da odustane od takmičenja.

VR74

pre 9 godina

Iapk je Hapoel iz Jerusalima u prednosti u odnosu na "instituciju"! Sada će Dule da ih povede u svlačionicu, malo na časove ljubavi uz davljenje, pa onda trening u 5h ujutru! Posle toga očekujem konferenciju za novinare i kritike na račun Vučića, Čovića i Bartomeua!

Samo Czv, samo Bgd

pre 9 godina

Sve je ovo zbog načina na koji je oteta još jedna titula..gledaj kako se sve vrati posle samo par dana. Kako li će ovo preživeti vujošević, nešković i milija vojinović, haha

marko_bgd

pre 9 godina

kako bese grobari,eurokerm kup...hahah...kako ste se samo rugali,pa eto vam sada...da je obrnuta situacija radovali bi ste se zvezdinoj nesreci,likovali bi na sav glas...partizan nije dobio pozivnicu zbog duleta vujosevica,covek vredja sve redom,davi igrace,pljuje sudije,a kada je nezadovoljan,onda povlaci ekipu sa terena,provocira incidente....a joss na sve to,non stop kuka kako mu klub nema para..primitivac...prate oni to sve,zato i nisu dali partizanu pozivniicu,a partizan je apsolutno zasluzuje

sasa

pre 9 godina

Da su bili korektni, da guru nije vređao, da nas vlast godinama nije omalovažavala kad smo igrali sa juniorima, jer se niko iz malog kluba nije setio tad da se pita gde ide srpska košarka, osvajali su titule i uživali bez skrupula prema CZ, da svega toga nije bilo bilo bi mi krivo, ovako čak šta više, Evropa vas ne poštuje i to je to, pa igrajte kup Miše Tumbasa, sa vama mora samo bahato i bezobrazno, osvojićemo mi i tituli ne brinite, jer smo decenijama kad je bila prava košarka bili za vas klasa, dok nisu dosla luda vremena posle 5 oktobra, gde se mi u muljanju nismo snašli, kad smo mi protiv Dražena igrali godinama na loptu vama je derbi bio sa Bosnom, mlađi to neznaju, vremena se na sreću menjaju, a tek ce se vudeti kad se u fudbalu vratimo u vrh evropskog fudbala gde nam je i mesto, vama nikad tu nije bilo, doviđenja prijatno.

matori

pre 9 godina

Ovo uopste nije lose za Partizan. Igranje bez para bi samo.iscrpljivalo i.klub i igrace. Prilika je da se podvuce crta. Napravi nov tim , mozda i odustane od Eurokupa i onda se koncentrise na ABA ligu i plasman u EL . Mozda i sa novom upravom?

slobinator

pre 9 godina

(Nemanja, 25. jun 2014 19:05)
kako nije sramota vas grobar?.znalo se od ranije da je prolaz u evro-ligu iz aba lige.tu je zvezda bila prva,a partizan treći i tukla vas je dva puta.šta tu nije pošteno?sa druge strane partizan u fudbalu igra kvalifikacije za lš koje nije zaslužio na terenu.ovde je što bi rekli političari na delu bila klasična zamena teza.

Delija

pre 9 godina

Kome nije jasno da pojasnim, Zvezda je dobila WC nezavisno od Cibone, znaci nema veze a njihovim odustajanjem, to je ono sto najvise boli gospodu iz KKP. A zasto oni nisu dobili ni pozivnicu za kvalifikacije, pa necu vam reci, mozda ce vam jednog dana objasniti magovi kao sto su Todoric i Danilovic. I feel devotion, EL zna zasto...

Miloske

pre 9 godina

Ne brinite vi za nas, tek cemo mi da likujemo... Pravda je spora, ali dostizna... Hteli vi to da priznate ili ne, Partizan je i ove godine dokazao da je u direktnim duelima bolji i u fudbalu i u kosarci... Ova odluka FIBA vam dodje kao kiselo grozdje. Šatro ste srećni, a u stvari pucate od muke jer ste svesni da ove godine Partizan ubira kajmak u fudbalu, a vama se smeši druga liga...

Grobar

pre 9 godina

Nema ovo veze ni sa Zvezdom ni sa Partizanom, nego sa ABA ligom. Sad mi nista nije jasno.
Zar nije PRAVILO dva u EL, jedan u kvalifikacije?
Nista mi nije jasno, kako je ovo moguce?
Ako neko moze da mi objasni, ne salim se.
Hvala

Sale B.P.

pre 9 godina

Za sve je kriv Simonović. Video đordi bartolomeu slavlje zvezdinih navijača sa peharom pa čovek pomislio da su osvojili titulu. Pa ko veli da ih nagradi

đole

pre 9 godina

kralj@ sve je to ok, samo mi objasni kako je to sad ove sezone evro kup tik iza EL onda kad ga vi igrate, a kad ga igra zvezda onda je dno od takmičenja, budite bar jednom principijelni, ako je cipiripi kup danas onda je i sutra... a inače nisam baš oduševljen time što će zvezda igrati el, još gluplje je sto partizan nije dobio šansu kroz kvalifikacije, ne volim vujoševića zbog previše vulgarnog rečnika, al ga poštujem kao nekog čiji je tim pobedio mnoge, EL je takmičenje gde novac igra ulogu, nije njima do punog pionira ili arene, njima je bitnija kinta. u svakom slučaju puno uspeha i vama i nama...

niko ne moze da zabrani fmp-u kako da se zove.....

pre 9 godina

problem je sto se vi radujete kao da je zvezda u euroligi.zvezda ona prava,nas stari sportski rival je zamrznuta a vi se radujte uspesima fmp-a,preimenovanog u zvezda i lazite sami sebe.

секундарац из предграђа

pre 9 godina

У АБА лиги су остали захваљујући "фузији". У ЕЛ су прошле сезоне ушли уместо Игокее и испали два кола пре краја групне фазе. Следеће сезоне ће уместо Цибоне која их је разбила у полуфиналу Ф4. У међувремену су једва домаћи куп освојили. Буџет од 6-7 милиона евра годишње. Жали боже пара.

THQ

pre 9 godina

Nea Kifisia iz Atine čeka partizan!
Asesoft iz Bukurešta čeka partizan!
Levski iz Sofije čeka partizan!
Pinar Karšijaka i Trabzonspor čekaju partizan!
Nastavite niz...

zoran ivkovic

pre 9 godina

prvak srbije za 2013 ,2014 kosarkaski klub partizan ..pehar podize kapiten i najbolji i najkorisniji igrac finalne serije milivojeeee vojinovic

Dax

pre 9 godina

Zvezdasi pricaju nesto o Evroligi a ne mogu ni u Top 16 da udju. Cak ne mogu sportski ni da izbore ucesce vec to dobiju za "zelenim stolom", i onda oni nekog zezaju? Al dobro, kad ne mogu da osovje torfej pored Partizana, bar ovo da im bude uteha... Srecno Panteri!
(Nemanja, 25. jun 2014 19:05)

A kako komentarises vase ucesce u kval.lige sampiona u fudbalu???Tastature ko tastature...

mikser

pre 9 godina

Kako ono rekoše grobari nedavno kad je UEFA donosila odluku? "Evropa zna, njih ne možete da prevarite"! Izgleda došlo na naplatu brže nego što ste i mislili...

Varda

pre 9 godina

I sad se lepo vidi ta razlika.
To je ono što delije nikada neće shvatiti.
Da li moj Partizan igra EL, EK, ABA, KLS ili opštinsku ligu, meni to ne menja pod milim Bogom ništa.
Ja sam i dalje na tribini, bodrim svoj klub.
Ja na utakmicu idem radi mog Partizana, a ne radi imena protivnika, rekordne posete i sličnih, malograđanskih poriva.

Саша К.

pre 9 godina

Партизан? Па освојили су суперлигу... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА или им је ипак џабе!

hahahaha

pre 9 godina

"...Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige"

hahahaha, sad je to sjajno takmicenje, jace od NBA? hahahahahha

Misa Tulumbas

pre 9 godina

A gde je sad taj Sostar, gde je sad taj Tole, gde su sad te sudije, gde je taj Vokri? Niko da nam pomogne. Sramota da takva institucija ne ide direktno u LE kao cetvoroplasirana ekipa!

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Džaba likujete panteri. Niste ni svesni koliko je Partizan moćan. Mi imamo više od sporta, živimo san zvani Partizan, to je kultura života. Sledeća godina koliko god da bude teška, neće nas slomiti. Hala će biti još punija, emocije će biti još jače. Zapamtite ove reči, gazićemo vas i kad nam bude najteže. Jer, MI SMO PARTIZAN!

Enijema

pre 9 godina

Kakva radost mučenika,auuu! E drago mi je zbog njih,sad se vidi šta smo im napravili i šta i dalje pravimo! Dve godine ulaze u evroligu za zelenim stolom i osvojenim domacim kupom.A radujte se,imate i pravo jednom u 20 godina,a za nas ne brinite,ova pauza će nam dobro doći da malo sredimo situaciuju. Dinamo Sasari i Fmp,evropski giganti,jel tako Bartomeu?

Ljubavi moja najveca na svetu.

pre 9 godina

Posto su svesno izbacili najuspesniju akademiju kosarke,sve zarad novca,mi cirasi partizanovci,vec smo zauzeli mesta u Pioniru. Bodricemo Daloa,Salica ,Bezbradicu i novog Bogdana. Kadinjaca pasti nece. Volimo te PARTIZANE!!!

hours of love

pre 9 godina

Inace ono pismo lovernja koje je sastavio dusan je trebalo da pomogne da partizan dobije kvalifikacije...kako ono bi, dzaba vam trud uzalud sve ?! :D

Budi musko ne budi Dusko

pre 9 godina

Sad ce vrhovni dervis da kaze da je EL totalno nebitno takmicenje i "neka im neka se igraju". I navijaci ce da mu poveruju, kao i do sada.

hahahaha

pre 9 godina

"...Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige"

hahahaha, sad je to sjajno takmicenje, jace od NBA? hahahahahha

ogi-cg

pre 9 godina

Kralj-svaka ti cast na komentaru,ja sam zvezdas,al bi volio da je i partizan dobio sansu za EL.Kad bi takva situacija bila u mojoj CG ja bi volio da odu dva kluba u el.Ljudi ako navijate za zvezdu,nemorate da mrzite partizan i obrnuto.Nikud vas ta mrznja nece odvest braco Srbi.

Bogdan

pre 9 godina

Nikada nisam likovao nad tudjom nesrecom...i isto tako smatram da Zvezda sa ovim trenerom nema sta da trazi u el,ali bice mi drago da citam i slusam komentare grobara.jer verovatno sada ULEB CUP nece biti cipiripi kup,vec verovatno tek nesto malo slabije takmicenje od EL. Ili tako nesto... A o Vujosevicevim izjavama necu ni da komentarisem. Covek??? ne zasluzuje ni jednu rec da se potrosi na njega

Delija

pre 9 godina

sad oterati Radonjica jer sa njim srece nema sto je i ocigledno.Dovesti Bozu Maljkovica i dati mu slobodu da dovede koga hoce u skladu sa mogucnostima.Vreme ja da na delu pokaze koliki je Zvezdas!Covek ima iskustvo i znanje i takav nam treba!

Vladimir

pre 9 godina

Izgleda da je ipak neko iz evrope gledao sa cime se sve sluzio KK Partizan i njihov trener Vujosevic i odlucio da im ne treba takvav tim i lakrdija...

g4

pre 9 godina

Ovo je losa vest, jer ce mnogi igraci Partizana pozeleti da odu u neki evroligaski klub kako ne bi stagnirali. Kako ce sada Bogdanovic kada treba da napravi kljucni korak u sopstvenom razvoju da igra Evrokup?

Nemanja

pre 9 godina

Zvezdasi pricaju nesto o Evroligi a ne mogu ni u Top 16 da udju. Cak ne mogu sportski ni da izbore ucesce vec to dobiju za "zelenim stolom", i onda oni nekog zezaju? Al dobro, kad ne mogu da osovje torfej pored Partizana, bar ovo da im bude uteha... Srecno Panteri!

ELCZ

pre 9 godina

Drago mi je sto ce nasa Zvezda sledece sezone igrati u EL, a jos draze mi je sto groblje nece ni u kvalifikacije nego ce direktno u kiliriki-cipiripi kup ako ih do tada ne ugase

RedZmaja

pre 9 godina

Aman lozaci bilo je jasno, procitajte Todoricevu izjavu od pre 5 dana:)) Ali bas se radujem, desice vam se ono sto Cibona nije htela. De cete vi u EL, jedva 3:5 igrate, timeout trazite

Samo ti....

pre 9 godina

Nema tu nikakve zavere! Sve je kristalno jasno, ljudi iz uleba znaju kako se radi u Partizanu, znaju ko im je predsednik, ko trener, kakve su mahinacije pravili sa transferima, sudijama, kakve su im finansije. Nista sporno, cekali su prvu priliku da ih se otarase! Zasluzeno, cini mi se! I da, niste niti cete ikada biti institucija! Za to je potrebno mnogo vise od vaseg demagoga i navijaca bez ideje, organizacije! Da se razumemo, nije ni Zvezda u basketu institucija, iako je bila mnogo veci klub do ovih uzastopnih titula... Pozdrav

zvezda

pre 9 godina

kad se setim kako su likovali kad su nas izbacili iz lige sampiona... Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa..........

Dr.Tuber

pre 9 godina

grobari jel' boli? Mozda i puste ove vase iz kluba da nose vodu i peskire a dule da brise krpom tablu za crtanje pozicione igre nakon tajm auta!Nije sve tako crno ako vam sve ovo odobre...

tzar

pre 9 godina

Salvador Dali je pred smrt 1989. poručio onima iz crvenobelog univerzuma. Have no fear оf perfection, you'll never reach it!. Opet ćemo mi plesati sa Bogovima!

Mirko

pre 9 godina

Dragi navijaci Partizana stavite prst na celo i zapitajte se ko je doprineo ovakvom trenutku.Godinama prica o kikirikiju,stipednijama,igranju za "dzabe",dug za porez jednom je morala doci na naplatu.Potpuno ista situacija kao sa Zvezdom u fudbalu.Kod nas moze i da prodje ali u Evropi nikako i svaka ima cast za to.Ne krivite nikoga drugog osim sami sebe tj.ljude koji vode klub.realno,trebali su davno ovo da urade sa KK Partizan jer godinama kuburi sa finansijama a takvima,na nasu zalost, nije mesto u eliti.

Bodibond

pre 9 godina

Najjaci komentar jwdnog grobara:
"Evroliga je ovim.dotakla dno" hahahahahahaha nasmeja me covek samo tako. Pa zar i oni su protiv vas hahahahaha

Joca S

pre 9 godina

Čović je blizak ULEB-u a Partizan FIBA Evropi(čitaj Bodirogi) i Bertomeu je izabrao svog čoveka. ULEB je daleko od idealnog ali je FIBA katastrofa i uništitelj evropske košarke.

DM

pre 9 godina

Ovaj Partizan niko ne postuje pre svega zbog Vujosevica jer je srozao ime kluba. Njemu nije mesto u sportu. Cestitam Zvezdi zasluzeno ucesce u evroligi. Puno srece Partizanu u drugorazrednom takmicenju. Zelim grupu Real, Pao, Laboral, C. Zvezda, Cedevita I Turow. I feel devotion.

ko se zadnji smeje...

pre 9 godina

Evropa je rekla svoje, ovde ne prolaze manipulacije i sudijske prevere, ovde se vidi ko je ko i koliko je cenjen u Evropi . Ajmo, Zvezdo...ovo nam donekle spasava sezonu,zato treba iskoristi priliku, napraviti ozbiljan tim i osvojiti jos nesto sem kupa Srbije...

Nema ovde od sporta nicega

pre 9 godina

Rukovodstva Jadranske lige i Košarkaškog saveza Srbije, nasi vajni bivsi igraci i treneri poput Obradovića i Ivkovića se vidim pretrgoše od lobiranja za Partizan...

Lugano

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se igra ABA liga, kada sampionsku ekipu koja odustane ne moze zameniti ekipa koja je bila prvoplasirana, nego kao salju wild card neki...

katczinsky

pre 9 godina

Očekivana odluka. Partizan nije spreman finansijski da podnese još jednu godinu u evro ligi, a karma je čudo jer zvezda se već tri godine uvlači u evrotakmičenja na konto drugih timova tako da ne sumnjam da če im se to obiti kad tad.

kakav flesh

pre 9 godina

Dzaba ti dreka moj Vujosevicu
Nista sad drzava zaista mora sve pare da usmeri nasem predstavniku u EL ipak je to klub koji je bio prvoplasiran u ABA.
hi hi hi

Igor

pre 9 godina

Bravo za moju Zvezdu, Evroliga mnogo donosi, sponzori, igraci koji dolaze da igraju zbog nje same.....realno mislim i da je Partizan zasluzio te kvalifikacije, mnogo pre nego neki drugi klubovi...ali ne treba se smejati tudjoj nesreci, vec gledati u svoje dvoriste i biti fer prema svima...sportski pozdrav za sve ....

stepanekjenukleus

pre 9 godina

drago mi da idemo u el ali mi je iskreno krivo zbog grobara koji su svakako vise zasluzili pozivnicu od asvela hapoela itd.
para je opet kljucan faktor.

Slavko Rs

pre 9 godina

Super vjest za Zvezdu,ali toliko godina bez ozbiljnog trofeja je za duboku analizu,jer dzaba sve ako trofeja nema,srecno Zvezdivu evro ligi.A za navijace Partizana poruka nije kraj svjeta posle toliko godina jednu godinu propustit,mada nikad Partizan nije igro uleb kup pa red je da i to takmicenja vidi kako izgleda.Sportski pozdrav za obe ekipe.

sport danas = samo biznis

pre 9 godina

Da li ovo znači da je ABA liga izgubila i jedno mesto u Evrokupu pošto bi poraženi u kvalifikacijama išao svakako u Evrokup?

ma da

pre 9 godina

Zbog ove odluke Bogdan Bogdanović,ipak odlučio da NEĆE igrati za reprezentaciju Srbije,a Duško Vujošević da povuče ekipu sa terena!!!!!

devil him self

pre 9 godina

bar nesto pozitivno u ovoj sezoni!!nadam se da cemo napraviti ozbiljnu ekipu sa pravim pojacanjima, da ce uprava dovesti igrace sa pobednickim mentalitetom, i vodjom na terenu jer su nam upravo te dve stvari falile ove sezone.ne prosecne igrace za 7-8 poena po utakmici, vec igraca koji ce ubacivati 20 po tekmi.partizan je recimo ove sezone imao kinsija, bogdana, pavlovica svaki od njih trojice je igrac za 20+ na svakoj tekmi.rodjene ubice, plus bertans i lovernj koji takodje mogu da napune, tepic EL plej i tri tornja po 215cm.a mi da smo molili boga da djenka i nelson imaju sutersko vece, sve ostalo- simon, lazic, tadija, raden,mitrovic, rasko... isli smo na kvantitet, na deset prosecnih igraca, ne na kvalitet, jer zvezda prosle sezone nije imala igraca koji pravi razliku na terenu .dule je opet objasnio da je bolje imati tri NBA igraca nego deset abaligaskih, da se igrala serija na deset dobijenih tukli bi nas 10-2, i sa stranim sudijama.

sofronije

pre 9 godina

(Nikola, 25. jun 2014 18:43)
Ne znam kakve veze imate vi sa Teodosicem, ali sva ta vredjanja koja si pomenuo nikada se nisu desila, niti takvi transparenti. Milanu smo pevali zna se sta, a tebi sto je neko napunio glavu lazima tvoj problem.

Kralj

pre 9 godina

Zvezdi zelim da ostvari neki zapazen rezultat u EL,a mom Partizanu da se sledece godine kvalifikuje za EL i da sto dalje dogura u Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige.Nemojte panteri previse da seirite zbog ovoga jer uvek treba da imate na umu da ste u Evroligu ove sezone usli zahvaljujuci odustajanju Cibone.Nece se to stalno desavati,kolo srece se okrece.

matic

pre 9 godina

Eee, čemu se vi radujete, jadno je. Već ste zaboravili finale? Bitno je da mi vas tresemo kad je najvažnije i gomilamo trofeje :) Večiti ste gubitnici, nikako da shvatite to

RED KING

pre 9 godina

A sad odmah oterati sve one koji nisu valjali sto iz uprave kluba sto iz strucnog sastava pa i od igraca, a onda dovesti nove i kvalitetne ljude i pojacanj pa da konacno napadnemo i evropsku krunu!

Ilija

pre 9 godina

Steta za Partizan. Ovo ce biti tezak udarac, verovatno rasipanje tima, sto ne valja za srpsku kosarku. Verovatno ce odustati i od EC, jer je to ponizavajuce takmicenje za navijace, trenera i predsednika kluba.

tamo neki

pre 9 godina

(ende ) znam da te mnogo boli sto smo šampioni ali ne brini, nikada se nećemo ugasiti kao vi i iz ove situacije izlazimo još jači. Mi ćemo pratiti Partizan i u evrokupu a vi ćete posle 2 poraza u EL imati prazan Pionir da ne kažem Arenu. To je razlika koju ti nikad nećeš shvatiti i to je nešto što vam je Žofri objasnio pismom juče...

zoran ivkovic

pre 9 godina

zvezda je bila najbolji tim aba lige pre fajnl fora i ispred partizana i shodno tome ona dobija poziv umesto cibone . tu nema nista neposteno

Luke Babbitt

pre 9 godina

Zvezdašima izbijaju frustracije u svakom komentaru,a to što se raduju tome što Partizan neće igrati Evroligu je dokaz koliko su patili poslednjih 15 godina gledajući kako Partizan pobedjuje najbolje u Evropi.Uživajte zvezdaši jer ste na mala vrata ušli ovde uz onu čuvenu "easy come,easy go" i "what goes around,come's back around"
P.S. Vidimo se u Evrokupu

ArthurDent

pre 9 godina

Ovoliki izlivi cinizma i mrznje ( nema ovde govora o iskrenim navijacima ) su pravo ogledalo drustva! Zalosni ste drugari bez obzira za koga navijate... pozdrav od starog Grobara iz Sarajeva

RETRO

pre 9 godina

ovaj pise o karmi, i sada slavi to sto partizan nece ni u kvalifikacije.. pa, rodjo, ajde i ja se oslanjam na tu karmu i jedva cekam da vas vidim protiv Reala, Barse, Cska, Efesa... samo vi likujte, ali mi te kvalifikacije nismo ni dobili.

Jovan

pre 9 godina

Celnici Evrolige nisu hteli da rizikuju s Partizanom. Culi da nacitani davitelj davi svoje igrace, pa se pitaju sta bi tek mogao da uradi protivnickim igracima.

milos

pre 9 godina

zvezdi sva sreca u evroligi i neka se ustale tamo a ovo je veliki udarac za UPRAVU Partizana lobiranje nula uticaj velika nula a sve one price evroliga nas voli evroliga nas ceni evroliga nas treba su sada bukvalno zgazene istina je da evroligu zabole za partizan i da smo je igrali samo i iskljucivo zbog sportskog sektora koji bi je izborio na terenu.Ne moze danas nista bez para !!!!!!

Kontraš

pre 9 godina

Posle odustajanja Cibone ovo je sasvim realno i po prikazanom u ligaškom delu ABA lige zasluženo. Nemam nikakav problem to da priznam i Zvezdi želim puno sreće, mada je realnost da ćemo se nakon prvog dela Evrolige ponovo naći svi u Evrokupu - i Zvezda i Cedevita i mi...
Što se Partizana tiče, možda je i bolje ovako jer kvalifikacije je teško proći, pa sad bar znamo na čemu smo i na tome valja planirati narednu sezonu.
Evroliga je velika čast i zadovoljstvo, ali u našoj situaciji i veoma vruć krompir... Valja napraviti pristojan budžet, a to neće biti lako jer vidim da i Terza traži 7 miliona od države, a premijer je rekao da više para za Zvezdu i Partizan nema...
U svakom slučaju biće interesantno sve to pratiti, a ponavljam, Zvezdi želim da nas dostojno predstavlja i drago mi je što Evroliga ne napušta Beograd.

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Zvezda me ne interesuje, ali ako Cibona odustaje, mi treba da igramo kvalifikacije, ali nema veze, znamo mi da nas oni ne vole...

ende

pre 9 godina

nadam se da ce posle ovoga konacno propasti KKP i to u najtezim mogucim mukama jer sad konacno vise nece imati izgovore za milione eura koje su godinama isisavali iz drzavnog budzeta za skupa inostrana pojacanja koja su lazno predstavljali kao proizvode svoje kosarkaske skole, a da ce nasa Zvezda ubuduce ostati i opstati kao jedan dobar i uspesno privatizovani kosarkaski klub

gile

pre 9 godina

Partizan nece propasti ako jedne godine ne igra Evroligu ali samo jedno cu reci da tzv. 'navijaci' Zvezde ne zasluzuju da se raduju Bogdanovim poenima na Sp jer ovolika mrznja prema svojim sunarodnicima nije vidjena odavno.

Oluk

pre 9 godina

Zvezda je prvim mestom u regularnom delu Abba lige zasluzila da ide u EL, ali sramota je nevidjena sta se radi sa Partizanom...ako je neki tim zasluzio Vajldkard to je sigurno Partizan posle svih ovih godina...steta, izgleda da je Covic zaista maher...

BLACK&WHITE

pre 9 godina

Igrali smo evro ligu dvanaest godina , sledeće sezone nećemo , nije to ništa strašno niti je sramota. Nadam se da će zbog ovoga u našem PARTIZANU dobro razmisliti i pokušati da organizaciju kluba i njegovo funkcionisanje u finansiskom pogledu prilagode sadašnjem vremenu , jedino to može nam doneti ponovni kontinuitet igranja evrolige.

cartmanx

pre 9 godina

Nista cudno EL je bazirana samo na uzimanje novca i od nje nema zarade,za razliku od ULEBA kod UEFE toga ima i te kako..jednostavno potpuno razlicita ekonomska pravila.Kako rece Jakovljevic bivsi CZV trener taj tim ima najveci budzet na balkanu, KK Partizan je daleko od toga, tako da nema ljutis sta je tu je, komsije zelim Vam sve najbolje!

numlock

pre 9 godina

Polako ce vam sve doci na naplatu dervisi a kad se ugasite za koju godinu ima grohotom da se smejem, kao sto ste se vi nama smejali! A tek ce biti zanimljivo a i smesno kad ispliva koliko je vas fk duzan...

Sasa

pre 9 godina

@ende taj film se moze videti u holivudu,a titulu mozete videti ako se Dule sazali kao satro nije bitna titula nego EL ali boli vas nasih 13 titula da cete puci zbog toga i da vidimo se u Januaru mesecu u EK kad ispadnete iz EL

KKP

pre 9 godina

bas vas ceni evropa drage komsije.Dzzaba ste se palili i lupetali.A sada cipiripi kup kako ste ga prozvali i zaboravite EL necete skoro igrati ponovo.
(Billy, 25. jun 2014 18:49)
I ne zapinje..koliko puta sam gledao navara i dijamantidisa,toliko kapetan simon nije tapnuo loptu o parket u zivotu

laktac

pre 9 godina

Ovi se raduju kao da su nama zabranili ucesce u evrokupovima a ne njima.
U toj EL cete ostati do kraja grupne faze, ne znam cemu se smejete. Ja nisam ni ocekivao poziv jer nismo bili prvi u ABA.

verteks

pre 9 godina

Zvezdi mesto apsolutno zasluženo, ne može jedna utakmica da odlučuje o celoj sezoni. Zvezda bi dobila Cibonu u 9 od 10 utakmica,a verujem da će imati šta da kaže u EL. Što se tiče Partizana, šteta za kvalifikacije, nije da bi imali mnogo šansi, ali bar su to zaslužili... E sada, pamet u glavu, postavite zajedno ABA ligi ultimatum za plej of umesto što se svađate, tučete i likujete nakon finala nekog (nažalost) nebitnog takmičenja!

marko maestro

pre 9 godina

A gde su oni pljuvaci sto brane gumarku ligu koja je gumena i staklena. Pa ta liga nagradjuje prvog sa staklenom vazom, drugo F4 placa domacin, trece unistava ne samo nasu kosarku vec i celu regiju, reprezentacia nam je spala na niske grane, klubovi propadaju a liga je cirkus i svedena na dva kluba. ne samo da nam je kosarka unistena vec i region je platio. Treba tu ligu iztupiti i pokusati stvarati balkansku LS.

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Koliko ste jadni. Slavite kao da ste nesto izborili,a oni se smilovali na vas. Uzivajte u poklonu i cutite,kao svaki pametan covek.
Plus prozivate klub koji vas je pre samo par dana razbio u finalu i koji je sampion vase drzave vec 13 puta uzastopno.
Neko slavi sportske uspehe,neko poklonjeno nakon sezone.

mille grobar

pre 9 godina

Zvezdino,apsolutno nemam nista protiv sto ste nezasluzeno u EL,al majstore za ono da ste vi veci klub...pa smejace ti se i ovi tvoji.Ne znam koliko imas godina ali slutim...pitacu te samo-da li pamtis poslednju titulu tvog veklikog kluba? Kada odgovoris sebi na ovo pitanje,shvatices zasto si smesan,bez uvrede ;)

Coa

pre 9 godina

Partizan nije ni gajio nadu da moze do evrolige preko kvalifikacija...mozda je i ovako trebalo. Nista igramo, od ove sezone nebitan, prosle godine najjaci evrokup i pomalo pratimo fudbal :)

nemanja

pre 9 godina

Karma je zeznuta stvar. Mnogi su likovali i slavili posle naseg poraza od Cibone, pa se isto to njima desilo dan kasnije. E onda se otvorila prilika odustajanjem Cibone za oba nasa predstavnika, Partizan u kvalifikacije, Zvezda u EL direktno, medjutim ostali ste kratkih rukava. Steta za nasu kosarku, ali da mi je zao, pa i nije toliko zbog svih izjava, kukanja, neargumentovnih optuzbi i neistina koje su sirili.

delija iz pg

pre 9 godina

Sad povuci prave poteze i razbiti te dve struje (ako postoje). Napraviti plan da Zvezda bude finansijski stabilna i samim tim redovni ucesnik EL. Nema kod Bartolomeua kmecanje, pritisci, bjezanje... Naredne sezone ne ulaziti u polemiku sa Vujosevicem, kao da ne postoji. Napraviti strategiju za mlade da ostanu i da im se daje vise minuta, posebno na utakmicama sa slabijim protivnicima. Volio bi da vidim Dangubica u nase redove. Ko ce zaboga u nasu grupu:) Vrh!!!

Flik

pre 9 godina

Zahvalan sam Partizanu za radost,tugu,neizvesnost,koju mi je pruzio prethodnih godina.Pauza jedne godine,boze moj.Nije strasno.Sve je to zivot...

Trebinje

pre 9 godina

Kad se samo sjetim koliko su se grobari radovali kad je Zvezda ostala bez kvalifikacija za LŠ. Eto, sve vam se vratilo. Izgleda da niko u Evropi ne misli da ste neka institucija.

pex

pre 9 godina

Mi ove sezone nismo ni zasluzili da idemo u El.Imali smo sansu, nismo je iskoristili i to je to.Treba skupiti snage i krenuti napred.Covicevci uz silnu pomoc drzave, srecno.

Dragan BL

pre 9 godina

Kako ono bi komšije? C. Zvezdu čeka neprijatno iznenađenje...a šta sad kažete?
Gubite u derbijima, pa kažete da nije važno i da čekate maj. Prođe i taj maj, a Zvezda 7 trofeja dok vi samo 1.
Oladite malo.
Mojoj Zvezdi želim dobro učešće u EL!
Zvezda je život, sve drugo su sitnice.

Uncle Drew

pre 9 godina

Ovo znaci da bi zvezda isla u evroligu i da cibona nije odustala, jer je umesto nje usao hapoel, znaci dobili bi smo pozivnicu u svakom slucaju...

ivica

pre 9 godina

I sta sada, institucijo? Vi niste platili igrace, porez i treba da vas izbace, kao nas u fudbalu.I nemojte samo o Fmp-u, lozite se vise nego Tegeltija i Andjis zajedno, mozete i vi da uradite isto.A da, zaboravio sam da Igokei i bratu Dodiku niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.Opaaaaaaaa Djurdjo...

matija94

pre 9 godina

Ocekivano,videli su na kakvu prevaru je jsdp uzelo titulu u ovom mulju,pa nece ni u kvalifikacije,ovo verovatno znaci kraj kodarkaskog kluba partizan nis,i kraj jedne od najodvratnijih era i najvecu rak ranu za nasu kosarku,sa druge strane Zvezda ce napokon doci tamo gde zasluzuje,medju velikane!

boze ludaka

pre 9 godina

sta kaze decko,toplo mi je oko srca jer ste vi tako isto...bla bla pa sta radis ti upravo sad,likujes tudjoj nesreci...dokle vise ovako?igrate Evroligu,ok i sta sad,pustite vi Partizan i gledajte sebe

Claude G

pre 9 godina

Dinamo Sasari, Alba, Hapoel iz Jerusalima...takve ekipe jedemo za uzinu. EL lopovska institucija, para vrti gde burgija nece. Ne kazem, jesmo sami krivi, ali da pre igraju kvalifikacije ove smesne ekipe nego mi samo pokazuje kakva je to organizacija. Neka, nece KK Partizan propasti.

rade

pre 9 godina

Kao pravi Grobar čestitam Zvezdi na velikoj sreči takmičenju u Euroligi,na kraju krajeva zaslužili su,bili su bolji čitave sezone u ABA ligi.A mi čemo ove godine Cipiripi kup,i što bolje da odigramo ABA ligu.Sami smo si krivi,što smo izgubili dobijenu utakmicu protiv Cedevite,to ti je danak neiskusnosti,glavu gore,idemo dalje.

Delija

pre 9 godina

EL zna zasto, cekaj da li sam dobro procitao KKP ni u kvalifikacijama, sredio Covic, ahahahahahha, grobarima je ovo dokaz kako osvajaju titule, ahahahahaha, jos da izbace Jovcica, Neskovica i Vojinovica iz svih takmicenja pod okriljem FIBE i ULEB-a, pa da mi je srce puno, neka sude onako opet u finalima, ima Boga.... Da ponovim EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, ako neko ne zna sta znaci EL, to je EUROLEAGUE, ahahahhahahahahahahahahhhhhhhhaaa

!!

pre 9 godina

Ovo je samarcina u lice srpskoj kosarci i domacoj ligi, a ne Partizanu. Sampion drzave koja je visestruki sampion Evrope i sveta ne igra direktno u Evroligi jer je neko napravio stetne dilove u korist hrvatske kosarke. Ne radi se ovde o tome da li neko navija za Zvezdu ili Partizan, jer i jedni drugi treba da igraju Evroligu, vec je u pitanju odnos EL prema srpskoj kosarci. Sve dok postoje kod nas oni koji na to pristaju bice ovako. Sto se mene tice mogu da pozovu i sampiona Islanda, jer ako su nekakav Sasari ili nemacka Alba jaci od ugleda nase kosarke onda im nedostaje jos upravo islandski sampion.

deki

pre 9 godina

Hahhahahahaahhahahahahahahaha...nadam se da ce Partizan zajedno sa Tegeltijom na SOS kanalu sledece sezone da dostojno prezentuje Srbiju u cipiripi kupu !

navijac

pre 9 godina

Pa dobro, posteno. Ko je nama kriv sto nismo bili prvi u regularnom delu. A i sta cemo u EL kad nemamo para ni za osnovno funkcionisanje kluba, isto kao Zvezda u fudbalu.

zax

pre 9 godina

Bas mi je zao parizana, ali iskreno.
Trebalo je da idu u kvalifikacije, zasluzuju kvalifikacije mnogo vise od Hapoela.
Dali ovo znaci da zvezda placa 500.000EUR da bi igrala?

Lionac

pre 9 godina

A sad moji sinovci mi u Evro.ligu a ovi bez novaca u stecaj pa da vidimo kako ste poslovali, kome dugujete, ko je izvlacio novac, i da se plati za sako, a Dulu banja Koviljaca ;)))

keke

pre 9 godina

To je ta "institucija" kojoj se citava evropa klanja, hahaha. Ne mogu docekati da pocne takmicenje, na svaku vijest o ovom takmicenju ima da kopiram po jedan vas komentar koji ste slali za zvezdu kada je igrala kup! Kako mi je drago!!!!

tazzz91

pre 9 godina

Samo veći motiv za Duleta i ratnike da "one tamo" sezone osvoje evroligu u inat bartomeu!

A nije mi jasno što se delije raduju kad nemaju neke šanse za prolazak u top 16 ???

Chalgar

pre 9 godina

Partizanu novci ne trebaju, jer kako kaze veliki guru i idejni vodja jsd, dzaba novci, tako da je uleb kup idealan za njih jer tamo nema novaca.

Nikola

pre 9 godina

Eto bas mi drago i topolo oko srca, kako ste se samo radovali pobedi Cibone, eto dobili su ono sto su drima zeleli. inace malo o vredjanju..

Oni koji su vredjali Teodosica najstrasnije samo zato sto je Zvezdas, pravili cak i transparente za njega, oni koji su vredjali Savanovica da je Turcin samo zato sto je davao trojke protiv Partizana, oni koji su vredjali Gurovica da je ustasa, vredjali njegovu decu, oni koji su i vredjali Djordjevica svoju legendu imaju morala da pricaju i da nama spocitavaju vredjanje Boganovica?

Delija

pre 9 godina

Sad je najvaznije smeniti Radonjica!Sa njim srece nema.Sto pre dovesti trenera i dati mu da bira igrace u skladu sa mogucnostima.Nadam se da bi to mogao da bude Boza Maljkovic kao sto se i pricalo poslednjih dana!?Covek ima ogromno iskustvo i znanje i to bi bio odlican potez.Poslednja epizoda u Cedeviti nije merilo jer Srbin u Zagrebu tesko u bilo cemu moze da uspe!Isto je i u obrnutom slucaju.

Zvezdinho

pre 9 godina

Sad mi je drago sto nece ni unkvalifikacije nego u Miki Maus kup, kako su ga zvali prosle god, samo zato sto se raduju svakoj losoj vesti o Zvezdi... Jos godinu, dve i nece vas biti nigde, samo da vas stisnu dugovi kao i nas.. Samo sto ste vi mnogo manji klub od nas..

extraordinaran

pre 9 godina

neka se malo odmore od Evrolige i grobari, ima zanimljivih ekipa i u Evrokupu! prilika i da DV se upozna i sa sudijama i organizacijom tog Ulebovog takmichenja! mozda ga i puste da da ih napada i vredja, preti jer ipak on dolazi iz Evrolige

Milan

pre 9 godina

Tako je, jedina pravedna odluka. Mora se vise uvesti red u ABA ligu, ili da istupamo, ovako nema smisla. Liga ima 2 mjesta u EL, a ni to drugo nije 100% sigurno vec moraju vlasnici A licenci biti prvaci u svojim zemljama. I evo sada bice 2 predstavnika, ali nijedan u kvalifikacijama. Kakva lakrdija, sta ovo rade. I onda se pitaju zasto je fudbal najpopularniji. Pa zato sto koliko god mana imali FIFA i UEFA principijelni su i imaju striktna pravila, a ne kao ovde, da igra ko ima vise novca.

Goran

pre 9 godina

Nije ovo pravedno,dragi moji grobari,ali sobzirom na količinu zlobe sa kojom se kao navijač C.Zvezde svaki dan susrećem,sasvim zasluženo.Pozdrav svim normalnim navijačima sa obe strane!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

A sad saopstenje......cia,bia i aparthejd. Neko sa crnokosom a neko sa ........pa videcemo real, barsa,pao, efes, cska ma zar je bitno. Covicu bukiraj arenu vec sada d ne zauzme sasa popovic sa njegovim pevaljkama slycajno.

alexaczv

pre 9 godina

steta za komsije. ali znajte samo da je posledica ovoga vase mutne radnje kao i czv u fudbalu i da evropa ipak nije magarac pa da ih mi jasemo. zalosno za nas sport, ali moramo mi navijaci da shvatimo jedno, nema vise devedesetih, tuca, gepekovanja, urlanja na sudije... pravila igre postoje, nekome se svidjaju, nekome ne, ali i jedni i drugi ih moraju postovati pa makar to bilo i ne skidanje sakoa.
srecno zvezdo, i komsije

Yo Mr. White!

pre 9 godina

Braco nema nerviranja. Sad ce limenke (djenka snima film,samrok,casovi ljubavi) da pocnu sa prozivanjem i velicanjem svog kluba iz pregradja. Setite se samo Zofrijevog pisma. Mi smo uvek bili iznad kompleksa megalomanije i fasadnog gradjanstva. Nas Partizan iznad mora oblaka!

Laza1

pre 9 godina

Kako bese: dzaba vam novci, a ne nego dzaba vam titula, dzaba vam kukanje, dzaba vam bezobrazluk, ahahahahaha sve je dzaba, igrate cipiripi kup. :DDDD

Legal alien

pre 9 godina

To je ta kosmicka pravda, losa karma, itd. Dzaba vam novci moji sinovci, na mojoj ruci prsten, na tvojoj suza ili vec kako... Preporucio bih navijacima Partizana jedno knjizevno delo, zove se "Vodic kroz Eurocup"!

lane

pre 9 godina

Idemo Delije! A sto se tice Partizana: ,,ko izadje poslednji, nek ugasi svetlo"! (realanmomak91, 25. jun 2014 18:47)

sto se tice svetla mi bar imamo struju pa moze i da gasimo

Molle

pre 9 godina

Hihihi! Kako mi je drago. Jedva čekam da braća Grobari odu na neko rusko gostovanje kod nekog manje poznatog kluba i vrate se uplakani sa povećim minusom. Sve zbog toga što sam čitao prošle godine, tipa Lilijana Ronketi, Čoko Moko, Cipiripi i slično. Vinjak imam, idem po koka-kolu i limun. Živeli!

miki

pre 9 godina

Kakve su ovo gluposti. Kakav crni vajld kard, ako ste dali 2+1 mesta jednoj ligi, onda bi to trebalo i ispostovati. Prilicno prilicno surovo, nefer i antisportski. Zvezdas sam, ali mi je krivo sto Partizan nije dobio ucesce u kvalifikacijama, a Zvezda ne vajld kard nego B licencu posto je na terenu to zasluzila bas kao i Partizan kvalifikacije. Ovako ispada da su se smilovali i dali im da igramo...autokratska i diktatorska organizacija koja ne funkcionise po propisanim sportskim pravilima, nego sama subjektivno odlucuje od situacije do situacije...kako im je cef

santa justa

pre 9 godina

Tu smo gde smo, valjda ce biti vise pameti nego ove godine. Zao mi kkp, ali samo zbog Tepica koji je pokazao svojim odnosom i ponasanjem da je pre svega normalan covek.

dzoni

pre 9 godina

Da li iko normalan i realan moze da razumije ovakvu odluku? Cestitam Zvezdi kvalifikacije, ali Evroliga je ovim potezom dotakla dno.Toliko godina se ceka zasluzena A licenca i na kraju ti urade ovo.Neka se ugasi i Uleb i Fiba, sport je vec izgubio svaki smisao.

Zvezda zvana FMP

pre 9 godina

Kad bi Partizan igrao kvalifikacije, on bi ih sigurno i osvojio a to obezvređuje takmičenje. Zato, kup Paje Patka jer ste to vi želeli.

ПИРОТ ЗВЕЗДИН ГРАД

pre 9 godina

Значи комшије у ципирипи купу ? Од свих ових "великих" гробара остају само гагара и мусли...КАТАНАЦ БРЕ !

Billy

pre 9 godina

bas vas ceni evropa drage komsije.Dzzaba ste se palili i lupetali.
A sada cipiripi kup kako ste ga prozvali i zaboravite EL necete skoro igrati ponovo.

One night in May

pre 9 godina

Odlicna vest! Opet smo tamo gde nam je mesto - medju elitom!!
Sad odmah insistirati na pravednoj raspodeli novca iz gradskog budzeta -a prema tome ko igra Evroligu, a ko igra Ramplstilcki kup!!

A Tegi ne veruje, propade mu emisija!!

sledeca

pre 9 godina

Mi nismo zasluzili da idemo u EL, primili smo kos u zadnjoj sekundi sa pola terena. Casno cemo igrati u EK koji je dosta slabije takmicenje. Vama zelim sve najbolje u EL, ali realno ako ne promenite trenera bicete topovsko meso kao i prosle sezone

Ma bice Zvezda i FMP u EL , kako hocete ali vi necete.

pre 9 godina

Bas mi je drago zbog tastatura grobara, sad ce moci da navijaju samo za nase protivnike ko i prosle godine.

vise srece drugi put

pre 9 godina

E ajde sad da vidimo da li ce grobati Evrokup zvati Cipiripi kup ili Kup Marinka Rokvica hahahaha... kako su se smejali sad im se vratilo.

petronije

pre 9 godina

Neko u EL a neko i u Kup Lilijane Ronketi. Toliko o instituciji. Baš me interesuje šta Topalovići sad misle o tom takmičenju.

lane

pre 9 godina

Idemo Delije! A sto se tice Partizana: ,,ko izadje poslednji, nek ugasi svetlo"! (realanmomak91, 25. jun 2014 18:47)

sto se tice svetla mi bar imamo struju pa moze i da gasimo

daki

pre 9 godina

xaxaxaxaxa .... A jel da, da ste se ponadali ali neva veze igracete cipi-ripi kupic.Jos nema vesti do sad a oni razmisljaju sta ce biti xaxa..

Borky

pre 9 godina

Pa cek jel ovi znaju ko je institucija? Da da znaju ti sve i ko gepekuje ,ko bezi sa terena,ko tuce sudije,ko se bogati prodajom igraca,ko puni arene i bude u minusu.....
Lagao vas neko da se najbolji a nije Covic nije Vucic....

Nikola

pre 9 godina

Eto bas mi drago i topolo oko srca, kako ste se samo radovali pobedi Cibone, eto dobili su ono sto su drima zeleli. inace malo o vredjanju..

Oni koji su vredjali Teodosica najstrasnije samo zato sto je Zvezdas, pravili cak i transparente za njega, oni koji su vredjali Savanovica da je Turcin samo zato sto je davao trojke protiv Partizana, oni koji su vredjali Gurovica da je ustasa, vredjali njegovu decu, oni koji su i vredjali Djordjevica svoju legendu imaju morala da pricaju i da nama spocitavaju vredjanje Boganovica?

Zvezdinho

pre 9 godina

Sad mi je drago sto nece ni unkvalifikacije nego u Miki Maus kup, kako su ga zvali prosle god, samo zato sto se raduju svakoj losoj vesti o Zvezdi... Jos godinu, dve i nece vas biti nigde, samo da vas stisnu dugovi kao i nas.. Samo sto ste vi mnogo manji klub od nas..

Billy

pre 9 godina

bas vas ceni evropa drage komsije.Dzzaba ste se palili i lupetali.
A sada cipiripi kup kako ste ga prozvali i zaboravite EL necete skoro igrati ponovo.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

A sad saopstenje......cia,bia i aparthejd. Neko sa crnokosom a neko sa ........pa videcemo real, barsa,pao, efes, cska ma zar je bitno. Covicu bukiraj arenu vec sada d ne zauzme sasa popovic sa njegovim pevaljkama slycajno.

ivica

pre 9 godina

I sta sada, institucijo? Vi niste platili igrace, porez i treba da vas izbace, kao nas u fudbalu.I nemojte samo o Fmp-u, lozite se vise nego Tegeltija i Andjis zajedno, mozete i vi da uradite isto.A da, zaboravio sam da Igokei i bratu Dodiku niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.Opaaaaaaaa Djurdjo...

nemanja

pre 9 godina

Karma je zeznuta stvar. Mnogi su likovali i slavili posle naseg poraza od Cibone, pa se isto to njima desilo dan kasnije. E onda se otvorila prilika odustajanjem Cibone za oba nasa predstavnika, Partizan u kvalifikacije, Zvezda u EL direktno, medjutim ostali ste kratkih rukava. Steta za nasu kosarku, ali da mi je zao, pa i nije toliko zbog svih izjava, kukanja, neargumentovnih optuzbi i neistina koje su sirili.

Ma bice Zvezda i FMP u EL , kako hocete ali vi necete.

pre 9 godina

Bas mi je drago zbog tastatura grobara, sad ce moci da navijaju samo za nase protivnike ko i prosle godine.

Delija

pre 9 godina

EL zna zasto, cekaj da li sam dobro procitao KKP ni u kvalifikacijama, sredio Covic, ahahahahahha, grobarima je ovo dokaz kako osvajaju titule, ahahahahaha, jos da izbace Jovcica, Neskovica i Vojinovica iz svih takmicenja pod okriljem FIBE i ULEB-a, pa da mi je srce puno, neka sude onako opet u finalima, ima Boga.... Da ponovim EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, ako neko ne zna sta znaci EL, to je EUROLEAGUE, ahahahhahahahahahahahahhhhhhhhaaa

zvezda

pre 9 godina

kad se setim kako su likovali kad su nas izbacili iz lige sampiona... Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa..........

ende

pre 9 godina

nadam se da ce posle ovoga konacno propasti KKP i to u najtezim mogucim mukama jer sad konacno vise nece imati izgovore za milione eura koje su godinama isisavali iz drzavnog budzeta za skupa inostrana pojacanja koja su lazno predstavljali kao proizvode svoje kosarkaske skole, a da ce nasa Zvezda ubuduce ostati i opstati kao jedan dobar i uspesno privatizovani kosarkaski klub

Oluk

pre 9 godina

Zvezda je prvim mestom u regularnom delu Abba lige zasluzila da ide u EL, ali sramota je nevidjena sta se radi sa Partizanom...ako je neki tim zasluzio Vajldkard to je sigurno Partizan posle svih ovih godina...steta, izgleda da je Covic zaista maher...

daki

pre 9 godina

xaxaxaxaxa .... A jel da, da ste se ponadali ali neva veze igracete cipi-ripi kupic.Jos nema vesti do sad a oni razmisljaju sta ce biti xaxa..

dzoni

pre 9 godina

Da li iko normalan i realan moze da razumije ovakvu odluku? Cestitam Zvezdi kvalifikacije, ali Evroliga je ovim potezom dotakla dno.Toliko godina se ceka zasluzena A licenca i na kraju ti urade ovo.Neka se ugasi i Uleb i Fiba, sport je vec izgubio svaki smisao.

navijac

pre 9 godina

Pa dobro, posteno. Ko je nama kriv sto nismo bili prvi u regularnom delu. A i sta cemo u EL kad nemamo para ni za osnovno funkcionisanje kluba, isto kao Zvezda u fudbalu.

Milan

pre 9 godina

Tako je, jedina pravedna odluka. Mora se vise uvesti red u ABA ligu, ili da istupamo, ovako nema smisla. Liga ima 2 mjesta u EL, a ni to drugo nije 100% sigurno vec moraju vlasnici A licenci biti prvaci u svojim zemljama. I evo sada bice 2 predstavnika, ali nijedan u kvalifikacijama. Kakva lakrdija, sta ovo rade. I onda se pitaju zasto je fudbal najpopularniji. Pa zato sto koliko god mana imali FIFA i UEFA principijelni su i imaju striktna pravila, a ne kao ovde, da igra ko ima vise novca.

cipiripi

pre 9 godina

@Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.
(bora, 25. jun 2014 23:06)

Od magova ostali samo on i Misa Tumbas a Evropa to ne zna da ceni

:-)

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

KarBan

pre 9 godina

Neptunas, Turov, Limoz,Zvezda/FMP,EL?!? Hahahaha,kakve kante. Nije strasno propustiti jednu godinu EL...Zna se ko je ko u EL sa ovih prostora. Panteri.
(Blaf, 25. jun 2014 22:51)

Decko jel ti kontas sta vam je evroliga ovim rekla??? Vi ste proslost!!!

Kum

pre 9 godina

Panteri ,ne zaboravite. Partizan ima 76 pobeda u EL . Samo,od velikana nismo tukli Levski. Aj pa laku noc.
(Nismo isti., 25. jun 2014 22:55)

A koliko poraza? ;)

Bodibond

pre 9 godina

Svako je tamo gde mu je mesto, sve pare sad u Zvezdu jer ce predstavljati Srbiju e elitnom takmicenju, hop cup eurokup, bum tras Bertans off Partizan, hahahaha,najbolje igrace u Zvezdu, podmladjivanje Partizana, tuzbe Partizanu za neisplacene plate, jeftini casovi ljubavi, uzalud vam trud sviraci, nisu nam dzaba novci moji sinovci, Jaka Blazic jaka Zvezda...

Pedja

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.

Kralj

pre 9 godina

Zvezdi zelim da ostvari neki zapazen rezultat u EL,a mom Partizanu da se sledece godine kvalifikuje za EL i da sto dalje dogura u Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige.Nemojte panteri previse da seirite zbog ovoga jer uvek treba da imate na umu da ste u Evroligu ove sezone usli zahvaljujuci odustajanju Cibone.Nece se to stalno desavati,kolo srece se okrece.

The Wolf

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige
214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan
78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan
6 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10
Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca
Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014
Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014
Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne
Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović

santa justa

pre 9 godina

Tu smo gde smo, valjda ce biti vise pameti nego ove godine. Zao mi kkp, ali samo zbog Tepica koji je pokazao svojim odnosom i ponasanjem da je pre svega normalan covek.

a ha

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige
214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan
78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan
6 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10
Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca
Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014
Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014
Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne
Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović
(The Wolf, 25. jun 2014 23:56)

I šta sad...cipiripi-magija

NastyB

pre 9 godina

Zamislite ostane nam Bogdan jos jednu godinu, ja mislim da bi oborio sve rekorde ovog Miki maus kupa od drugog svetskog rata pa ovamo.
(pumprla, 25. jun 2014 19:35)

Nema teorije. Tamo Dule ne sme da izvodi ekipu sa terena, skida sako, psuje, pljuje i preti sudijama i svaki drugi cirkus pritisaka koji izvodi ovde, tako da se Bogdanu ne bi sudilo 40-ak bacanja po utakmici i faul za svaki nezgodan pogled.

omaz

pre 9 godina

Nestle Srbija izdalo je saopstenje, povodom plasmana KK partizan u Evrokup, u kojem se navodi da ce na utakmicama istoimenog tima biti deljene majice sa likom Cipiripija, sinonimom za to takmicenje, navijacima sa placenom ulaznicom, koji budu prisustvovali utakmicama u grupnoj fazi tog takmicenje. Takodje u toku dana ce biti odstampano 30 majica, sto bi trebalo da bude dovoljno, a kako se navodi po potrebi ce biti i odstampan drugi kontigent od 7 komada

Borky

pre 9 godina

@gile
Da se radujem poenima bogdanovica? Pa decko taj momak da je 2x Jordan za mene vise nije srbin i najvise bih volio da ga Djordjevic i ne pozove u rep. jer na SP ne moze ucjenjivati da ga protivnici moraju pustati. Neka ide u CG i tamo igra za svoga "tatu". Balonja umisljenji!

Marko

pre 9 godina

E ovo je parodija u Srpskom sportu,zvezda osvoji titulu a partizan igra ligu sampiona,a u kosarci partizan osvoji titulu a Zvezda igra euroligu.

a ha

pre 9 godina

Panteri već uveliko zaboravili ovu sezonu i već osvajaju sve SLEDEĆE SEZONE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znate, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove ., 25. jun 2014 18:52)

Ma ne,ne zaboravljamo ništa, SAMO igramo EL...a vi kako te

Mikeli

pre 9 godina

Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)

Molim te nemoj tako drasticne mere da preduzimas! Dobro razmisli o svojim postupcima, ovo je vest koja moze uzdrmati sve temelje na kojim ova zemlja pociva!

Čović

pre 9 godina

- Potrudićemo se da svojim igrama, posetom publike i atmosferom na utakmicama po kojoj smo poznati širom Evrope opravdamo ukazano poverenje. Očekujem da ćemo kao jedini klub iz naše zemlje koji učestvuje u Ervoligi naići na razumevanje od strane države i grada Beograda i da ćemo imati njihovu podršku – poručio je Čović.
NEPROCENJIVO!!!

zooke

pre 9 godina

ali najjači komentari su tipa: dosadila nam je el, pobeđivali smo svakog....a ovi iz el se raduju sto neće morati da gledaju prostaka zvanog Duško Vujošević....nego gospodu....Hihihihi....jel boli, glodari???

a ha

pre 9 godina

Ja znam da nam navijači Fmp-a neće verovati,ali nikada ne bih menjao ovu titulu za učešće u Evroligi!!!Oni ne shvataju suštinu.Evroliga ne donosi novac!Evroliga ima smisao,samo ako imaš tim za F4 !!(Partizan ga je imao četiri puta!),sve ostalo je sviranje q!Mi Grobari to decenijama znamo.Sada nemamo tim za F4 i zato nam ovo i ne pada teško.Cibona zna zašto se povukla!Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 25. jun 2014 23:06)

Svako takmičenje koje vi ne igrate je nebitno pa čak i Evroliga...da li sam ja to dobro pročitao ili ...čitam da ste prevazišli Euriligu i idete u NBA jer vas tamo sad cene (a ovde u Evropi više ne,nisam hteo da rimujem,pogodilo se)..srećno

Sale B.P.

pre 9 godina

Za sve je kriv Simonović. Video đordi bartolomeu slavlje zvezdinih navijača sa peharom pa čovek pomislio da su osvojili titulu. Pa ko veli da ih nagradi

Lala iz Banata

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)

Auh, ala si im i napakostio. Evo, Bartomeu je izjavio da ce ti poslati i zahtev za prijateljstvo, samo da ih ne napustis ???
Malo sale, sportski pozdrav

zvezdas

pre 9 godina

.Ovo je za Duska,koji je napravio zlu atmosferu zadnjih nekoliko godina svojim izjavama.Ja ga ne mrzim zbog titula partizana, vec zbog nesportskog provociranja cz,a samim tim i nas navijaca

Evo ti maramica

pre 9 godina

У АБА лиги су остали захваљујући "фузији". У ЕЛ су прошле сезоне ушли уместо Игокее и испали два кола пре краја групне фазе. Следеће сезоне ће уместо Цибоне која их је разбила у полуфиналу Ф4. У међувремену су једва домаћи куп освојили. Буџет од 6-7 милиона евра годишње. Жали боже пара.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (секундарац из предграђа, 25. jun 2014 20:07)

Igokeac, ajde isplaci se jos malo. Bice ti lakse nakon toga.

smejala se šerpa loncu

pre 9 godina

bruka i sramota, i za evroligu i za nasu drzavu koja ne podrzava svoj najbolji klub! (sramota, 25. jun 2014 21:41) Bruka i sramota,i za UEFA i FIFA i za našu državu koja ne podržava svoj najbolji klub!

MomaSRB

pre 9 godina

NAJNOVIJA VEST: Grad Beograd je izdvojio značajna sredstva za renoviranje hale Pionir gde će kk BEŽANIJA igrati kup Lilijane Ronketi, odnosno cipiripi kup...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je izašao u susret treneru kk BEŽANIJA Dušku Vujoševiću i dao nalog za izgradnju još tri izlaza sa parketa u hali Pionir, da se kk BEŽANIJA ne bi gurala kad bude bežala ponovo sa parketa!!!

Necu da mislim o tome jer je nebitno

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fensi, 25. jun 2014 21:53)

Zasto bih mislio o maticnom broju? Sigurno imam o cemu pametnijem i bitnijem da mislim? Ne mislim no o svom maticnom broju, zasto bi me zanimao 'maticni broj' kluba za koji navijam? Ajde ti pametnakovic, kad je maticni borj toliko bitan, iz glave, na prvu, bez da guglujes, napisi maticni broj Partizana? Sigurno 'mislis o tome' vrlo cesto...

aleksandar

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.
(Pedja, 25. jun 2014 21:51)bas si simpatican mladic

Nikola

pre 9 godina

Sada ce njima nas Bogdan da kaze da ce posle ovoga dobro da razmisli hoce li da igra Euroligu i oni ce odmah da nas zovu da igramo.:-):-):-):-) Ali pazi u kakvom su soku kad se niko iz " institucije" ne oglasava.

sasa

pre 9 godina

Da su bili korektni, da guru nije vređao, da nas vlast godinama nije omalovažavala kad smo igrali sa juniorima, jer se niko iz malog kluba nije setio tad da se pita gde ide srpska košarka, osvajali su titule i uživali bez skrupula prema CZ, da svega toga nije bilo bilo bi mi krivo, ovako čak šta više, Evropa vas ne poštuje i to je to, pa igrajte kup Miše Tumbasa, sa vama mora samo bahato i bezobrazno, osvojićemo mi i tituli ne brinite, jer smo decenijama kad je bila prava košarka bili za vas klasa, dok nisu dosla luda vremena posle 5 oktobra, gde se mi u muljanju nismo snašli, kad smo mi protiv Dražena igrali godinama na loptu vama je derbi bio sa Bosnom, mlađi to neznaju, vremena se na sreću menjaju, a tek ce se vudeti kad se u fudbalu vratimo u vrh evropskog fudbala gde nam je i mesto, vama nikad tu nije bilo, doviđenja prijatno.

deki

pre 9 godina

Kao navijaci CZ drago mi je da ce mo igrati LE,zaista zalim zbog komsija,sigurno da Nimburk,Ziela gora,Ostende nisu ni izbliza renome Partizana Ali razloga IMA.Mozda je razlog vas trener koji nije propustio utakmicu a da nije dobio tehnicku,vredjao sudije sto su kamere jasno zabelezile,nipodastavao protivnike.....

delija iz pg

pre 9 godina

Ko zna zašto je ovo dobro za Partizan, možda je i bolje da napravimo pauzu godinu dana, konsolidujemo redove pa ponovo u EL. Nama ne trebaju nikakve pozivnice vratićemo se mi gde nam je mesto, siguran sam u to. A Zvezdana...ma neću da trošim reči na boraniju.
(Dragan, 25. jun 2014 20:4
Opusti se! Polako udahni, izdahni. Nema nervoze. Valjda ces da prespavas ovo.

Realni grobar

pre 9 godina

Ocekujem ostavke svih u klubu..od Todorica..Danilovica..Vujosevica..toliko uticaja imaju u Evropi da jedna institucija ne igra ni kvalifikacije..mars iz kluba lopovi

Jovan

pre 9 godina

Celnici Evrolige nisu hteli da rizikuju s Partizanom. Culi da nacitani davitelj davi svoje igrace, pa se pitaju sta bi tek mogao da uradi protivnickim igracima.

nemanja

pre 9 godina

e covke covke vragolanu stari hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

mikser

pre 9 godina

Kako ono rekoše grobari nedavno kad je UEFA donosila odluku? "Evropa zna, njih ne možete da prevarite"! Izgleda došlo na naplatu brže nego što ste i mislili...

Gay ikona Bogdan-ovic

pre 9 godina

Samo zelim reci ovima koji bi da odustanu od evrokupa, da on donosi bodove znate, i onda ako necete igrati taj kup porucnika draguljceta necete biti 4, 5 u grupi za el ako je ikada budete vise igrali, vec 6. Tako da vi vidite sta vam je ciniti.

putuj Evropo

pre 9 godina

Sve sve, al' kada grobosi pocnu sa pricom da je dobro da pauziraju jednu sezonu u EL, e onda ne znam da li da se smejem ili da placem. Pa zar niko od vas nije svestan da je ovo pocetak vaseg odavno zasluzenog kraja? Kakva jedna sezona? Vi vise nikada necete uci u EL. Jel ste zaboravili kojim putem se ulazi u El. Morate biti bar cetvrti u ABA ligi da bi imali bilo kakvu sansu, a voleo bih da mi neko od vas objasni sa kojim cete igracima poceti sledecu sezonu? Salic, Andric, Bezbradica, Dalo i Musli? Stvarno tim za velika dela :):):)

ma da

pre 9 godina

Zbog ove odluke Bogdan Bogdanović,ipak odlučio da NEĆE igrati za reprezentaciju Srbije,a Duško Vujošević da povuče ekipu sa terena!!!!!

a ha

pre 9 godina

Zvezdi zelim da ostvari neki zapazen rezultat u EL,a mom Partizanu da se sledece godine kvalifikuje za EL i da sto dalje dogura u Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige.Nemojte panteri previse da seirite zbog ovoga jer uvek treba da imate na umu da ste u Evroligu ove sezone usli zahvaljujuci odustajanju Cibone.Nece se to stalno desavati,kolo srece se okrece.
(Kralj, 25. jun 2014 19:01)

Kralju,samo se mali ljudi vesele tuđoj nesreći..mojoj Zvezdi želim da se što pre pojača i da ima tim za EL,a partizanu,bez obzira na ponašanje trenera i nekih igrača ,želim da odigra dobro u EK...

ivnjur glinjsar

pre 9 godina

Prvo jedan omaz Partizanu na prvom mecu evrolige, omaz povlacenjem ekipe sa terena, vredjanjem protivnika, omalovazavanjem rezultata, skidanjem sakoa, budzet da se spomene, da se ne igra za reprezentaciju ako se ne pobedi, da nas trener drzi vrata svlacionice dok neka legenda unutra prevaspitava sudiju, stipanje sudija, psovanje sudija i ostalo.

Kum

pre 9 godina

Zvezda ima para. Drzava placa za njih. Sta je tu cudno. Ko da plati za nas. Sirocici smo u Vucicevoj Srbiji. Za EK imamo neku sicu i gotovo.
(cbs, 25. jun 2014 21:59)

1. Zvezda ne placa nista.
2. Dobili ste vise para od drzave (zasluzeno zbog rezultata).
3. Sirocici ste jer vas uprava krade, ne placa porez, bahati se, i tvrdi da joj ne treba marketing.

Delija

pre 9 godina

Kome nije jasno da pojasnim, Zvezda je dobila WC nezavisno od Cibone, znaci nema veze a njihovim odustajanjem, to je ono sto najvise boli gospodu iz KKP. A zasto oni nisu dobili ni pozivnicu za kvalifikacije, pa necu vam reci, mozda ce vam jednog dana objasniti magovi kao sto su Todoric i Danilovic. I feel devotion, EL zna zasto...

Vladan R

pre 9 godina

Ne mogu da kazem da mi je drago sto je Partizan izvisio i za kvalifikacije, ali mi za razliku od do pre nekoliko meseci, sada vise nije nimalo zao. Tolika neumerenost, prozivke i spinovanje od strane Vujosevica, kao i idolopoklonstvo velike vecine navijaca prema istom, a bez trunke samokritcnosti, je definitivno izbaksuziralo ekipu Partizana. Sprdanje navijaca Partizana, sa igranjem CZ u EK i na kraju euforicnost nakon ispadanja CZ je u potpunosti zasluzilo ovakvu kaznu. Posebno ovo drugo navedeno,jer bi Partizan kao bolje plasiran od Cibone u regularnom delu, imao osigurane kvalifikacije za EL, u slucaju Zvezfine pobede. Bar zbog toga nisu trebali da sa tolikim zarom prizeljkuju pobedu Cibone. Ta poslovicna pakost Srba i zelja da komsiji crkne krava vratila im se kao bumerang. Sta god da bilo, ja bih i dalje zeleo da kad ne moze u narednoj, u sezoni 2015/16 uz opet CZ, i Partizan bude u EL.

Bodibond

pre 9 godina

Najjaci komentar jwdnog grobara:
"Evroliga je ovim.dotakla dno" hahahahahahaha nasmeja me covek samo tako. Pa zar i oni su protiv vas hahahahaha

Djape Knez

pre 9 godina

Velika stvar za srpsku kosarku i naravno Zvezdu! Eto nama jos sponzora,novca i jače i kvalitetnije Zvezde pod uslovom da dobijemo pravog iskusnog trenera!

Baja

pre 9 godina

E moji panteri, ubise vas kompleksi. Da komsiji crkne krava, zato i jesmo ovde gde jesmo. Na dnu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (markos, 25. jun 2014 21:11)

Procitaj grobarske komentare nakon sto je Zvezda izbacena iz kvalifikacija za LS. Toliko.

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Ovi bre nisu normali... Sta bre dzaba nam titula? Pa ja titulu ne bi menjao za nista, ona se upisuje u istoriju, po vama je ucesce u EL veci uspeh od titule??? Igras 10 meca napune te svi redom ispadnes i to je uspeh, to ce vama da se desi... Ali mogu da razumem taj vas kompleks, jer titulu niste osvojili jos od 98, a EL igrate vec drugu god za redom, veliki je to uspeh nema sta... Poz za Grobare

Al Kos

pre 9 godina

A Tegi ne veruje, propade mu emisija!!
(One night in May,
Komentar večeri, hahahahaahahahaha
A Tegi veća nevera od Dula.
Prelazi u emisiju sećanja.
Hahahahahahahaah

urke87

pre 9 godina

Postovani grobari, dzaba ste se nadali za kvalifikacije jer se na kraju ispostavilo da ABA liga uopste nema mesto u kvalifikacijama. Zvezda je otisla umesto Cibone kao najbolji regularnom delu, Dinamo Sasari umesto Montepaskija a Alba je dobila specijalnu pozivnicu. Hapoel je dobio pozivnicu za kvalifikacije umesto Budiveljnika koji je otkazao ucesce u kvalifikacijama. I Zvezda bi izvisila za kvalifikacije da Cibona nije otkazala. Tako pise na sajtu Evrolige.

One night in May

pre 9 godina

Odlicna vest! Opet smo tamo gde nam je mesto - medju elitom!!
Sad odmah insistirati na pravednoj raspodeli novca iz gradskog budzeta -a prema tome ko igra Evroligu, a ko igra Ramplstilcki kup!!

A Tegi ne veruje, propade mu emisija!!

THQ

pre 9 godina

Nea Kifisia iz Atine čeka partizan!
Asesoft iz Bukurešta čeka partizan!
Levski iz Sofije čeka partizan!
Pinar Karšijaka i Trabzonspor čekaju partizan!
Nastavite niz...

g4

pre 9 godina

Ovo je losa vest, jer ce mnogi igraci Partizana pozeleti da odu u neki evroligaski klub kako ne bi stagnirali. Kako ce sada Bogdanovic kada treba da napravi kljucni korak u sopstvenom razvoju da igra Evrokup?

Dokument trazim

pre 9 godina

Posto vidim da ima dosta dusebriznika da nije zvanicno potvrdjeno,
moram sa zadovoljstvo da da im podarim link:
http://www.euroleague.net/news/i/138175/180

Nenad

pre 9 godina

Nemam obicaj da likujem,ali mislim da ipak ima Boga.Titulu su uzeli uz pomoc napustanja parketa,ucena da nece igrati za reprezentaciju ako se ne sudi kako oni misle da treba,pretili su da se nece pojaviti u drugoj utakmici,to je sve bio pritisak na sudije,posle cega su dobijali blizu 40 slobodnih bacanja po utakmici,Zvezda je dobijala tehnicke greske i svirani su cesce namerni faulovi,dok je sa druge strane tolerisana njihova gruba igra u odbrani.To im je upalilo ovde,a ovo danas im je nagrada za osvojenu titulu na takav nacin.Nadam se da ce iz ovoga izvuci pouku i da ce neka sledeca finala moci da se igraju bez velikih tenzija i pritisaka na sudije,a i pretnji istim,od strane Partizana.

Dzaba vam prostitucija

pre 9 godina

@bruka i sramota, i za evroligu i za nasu drzavu koja ne podrzava svoj najbolji klub!
(sramota, 25. jun 2014 21:41)

Kako ne? Do juce ste samo o tome pricali! Vucic ovo,Vucic ono
Zna se ko je najbolji a ko je institucija

Саша К.

pre 9 godina

Партизан? Па освојили су суперлигу... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА или им је ипак џабе!

verteks

pre 9 godina

Zvezdi mesto apsolutno zasluženo, ne može jedna utakmica da odlučuje o celoj sezoni. Zvezda bi dobila Cibonu u 9 od 10 utakmica,a verujem da će imati šta da kaže u EL. Što se tiče Partizana, šteta za kvalifikacije, nije da bi imali mnogo šansi, ali bar su to zaslužili... E sada, pamet u glavu, postavite zajedno ABA ligi ultimatum za plej of umesto što se svađate, tučete i likujete nakon finala nekog (nažalost) nebitnog takmičenja!

Radoje

pre 9 godina

Šta si ono rekao beše? Džaba vam novci? Da je tih novaca kod tebe, vi biste igrali EL... Da se razumemo, nije fer prema KKP da ne igra ni kvalifikacije i meni kao realnom navijaču CZ nije drago, ali vaš guru je malo pobrkao lončiće ove sezone...

Kum

pre 9 godina

Sta se lozite, ispadate posle prve faze standardno....
(Fred, 25. jun 2014 21:11)

Reci mi koliko ste bese pobeda ukupno imali u prve tri godine igranja EL (u ovom formatu)?

zoran ivkovic

pre 9 godina

zvezda je bila najbolji tim aba lige pre fajnl fora i ispred partizana i shodno tome ona dobija poziv umesto cibone . tu nema nista neposteno

my way

pre 9 godina

Iracionalni grobari tripuju da su evropska institucija, a ovi iskulirali i njih i njihovu sampionsku titulu (sto je zalosno, ali da ne pocinjem opet). Gospodi "Evropljanima" je do toga i do cuvene pionirske atmosfere stalo kao do lanjskog snega. Valjda ce ovo sve nas otrezniti. Sad treba napraviti analizu i viziju tima za narednu sezonu, jer kraj ove je bio vise nego zabrinjavajuci.

A?

pre 9 godina

@Miloske...
Sine, idi se dobro odmori, pa opet probaj da brojis. Ajde, objasni, kako ste to bolji u direktnim duelima? U fudbalu, mi bolji, zbog gola u gostima. U kosarci, isti skor u pobedama. Aha, znam! Ti bi HTEO da budete bolji, jel da? E, to je nesto drugo...

extraordinaran

pre 9 godina

neka se malo odmore od Evrolige i grobari, ima zanimljivih ekipa i u Evrokupu! prilika i da DV se upozna i sa sudijama i organizacijom tog Ulebovog takmichenja! mozda ga i puste da da ih napada i vredja, preti jer ipak on dolazi iz Evrolige

Molle

pre 9 godina

Hihihi! Kako mi je drago. Jedva čekam da braća Grobari odu na neko rusko gostovanje kod nekog manje poznatog kluba i vrate se uplakani sa povećim minusom. Sve zbog toga što sam čitao prošle godine, tipa Lilijana Ronketi, Čoko Moko, Cipiripi i slično. Vinjak imam, idem po koka-kolu i limun. Živeli!

VR74

pre 9 godina

Iapk je Hapoel iz Jerusalima u prednosti u odnosu na "instituciju"! Sada će Dule da ih povede u svlačionicu, malo na časove ljubavi uz davljenje, pa onda trening u 5h ujutru! Posle toga očekujem konferenciju za novinare i kritike na račun Vučića, Čovića i Bartomeua!

Sole

pre 9 godina

I sad se lepo vidi ta razlika.
To je ono što delije nikada neće shvatiti.
Da li moj Partizan igra EL, EK, ABA, KLS ili opštinsku ligu, meni to ne menja pod milim Bogom ništa.
Ja sam i dalje na tribini, bodrim svoj klub.
Ja na utakmicu idem radi mog Partizana, a ne radi imena protivnika, rekordne posete i sličnih, malograđanskih poriva.
(Varda, 25. jun 2014 20:53)

To što ti radiš , radi vrlo mali broj ljudi , koji su pravi navijači , nevezano za koji klub igraju. Svi ostali (velika većina Grobara) su iskompleksirani Crvenom zvezdom , i unapred znam da će da navijaju za Zvezdine protivnike u EL , i da se raduju svakom Zvezdinom porazu , jer to im je duševna hrana , i da će na kraju biti da prate više Crvenu Zvezdu u EL nego svoj klub u kupu Lilijane Ronketi , u kome učestvuju.

Loja NS

pre 9 godina

Ogromna je steta da Srbija nema dva kluba u EL. Nas najbolji i najtrofejniji sport propada zbog potpuno devijantnog rivalstva dva najveca kluba, umesto da nam to rivalstvo donosi kvalitet i da u tim klubovima stasaju novi asovi koji ce srpsku kosarku vratiti u elitu. Ovo je zajednicka nesreca.......

keke

pre 9 godina

To je ta "institucija" kojoj se citava evropa klanja, hahaha. Ne mogu docekati da pocne takmicenje, na svaku vijest o ovom takmicenju ima da kopiram po jedan vas komentar koji ste slali za zvezdu kada je igrala kup! Kako mi je drago!!!!

Chalgar

pre 9 godina

Partizanu novci ne trebaju, jer kako kaze veliki guru i idejni vodja jsd, dzaba novci, tako da je uleb kup idealan za njih jer tamo nema novaca.

Dax

pre 9 godina

Zvezdasi pricaju nesto o Evroligi a ne mogu ni u Top 16 da udju. Cak ne mogu sportski ni da izbore ucesce vec to dobiju za "zelenim stolom", i onda oni nekog zezaju? Al dobro, kad ne mogu da osovje torfej pored Partizana, bar ovo da im bude uteha... Srecno Panteri!
(Nemanja, 25. jun 2014 19:05)

A kako komentarises vase ucesce u kval.lige sampiona u fudbalu???Tastature ko tastature...

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Dok je citao ovu vest, pehar Evrolige osetio je na vratu slab, prohladan povetarac. Ucinilo mu se da nije sam u sobi. Osvrnuo se prema vratima, ali niko nije ulazio...

Marko

pre 9 godina

Zvezdas sam od malih nogu,volim Zvezdu i drago mi je zbog Zvezde! Zbog pojedinih izjava i napadanja iz Partizana ove sezone,malol mi je drago sto su izvisili,ali ako objektivno sagledamo stvari,zasluzili su makar kvalifikacije,i veliko nepostovanje evrolige iskazano je prema njima i njihovim ucescima sve ove godine..

Goran

pre 9 godina

Nije ovo pravedno,dragi moji grobari,ali sobzirom na količinu zlobe sa kojom se kao navijač C.Zvezde svaki dan susrećem,sasvim zasluženo.Pozdrav svim normalnim navijačima sa obe strane!

Samo ti....

pre 9 godina

Nema tu nikakve zavere! Sve je kristalno jasno, ljudi iz uleba znaju kako se radi u Partizanu, znaju ko im je predsednik, ko trener, kakve su mahinacije pravili sa transferima, sudijama, kakve su im finansije. Nista sporno, cekali su prvu priliku da ih se otarase! Zasluzeno, cini mi se! I da, niste niti cete ikada biti institucija! Za to je potrebno mnogo vise od vaseg demagoga i navijaca bez ideje, organizacije! Da se razumemo, nije ni Zvezda u basketu institucija, iako je bila mnogo veci klub do ovih uzastopnih titula... Pozdrav

rade

pre 9 godina

Kao pravi Grobar čestitam Zvezdi na velikoj sreči takmičenju u Euroligi,na kraju krajeva zaslužili su,bili su bolji čitave sezone u ABA ligi.A mi čemo ove godine Cipiripi kup,i što bolje da odigramo ABA ligu.Sami smo si krivi,što smo izgubili dobijenu utakmicu protiv Cedevite,to ti je danak neiskusnosti,glavu gore,idemo dalje.

Lionac

pre 9 godina

A sad moji sinovci mi u Evro.ligu a ovi bez novaca u stecaj pa da vidimo kako ste poslovali, kome dugujete, ko je izvlacio novac, i da se plati za sako, a Dulu banja Koviljaca ;)))

vise srece drugi put

pre 9 godina

E ajde sad da vidimo da li ce grobati Evrokup zvati Cipiripi kup ili Kup Marinka Rokvica hahahaha... kako su se smejali sad im se vratilo.

ПИРОТ ЗВЕЗДИН ГРАД

pre 9 godina

Значи комшије у ципирипи купу ? Од свих ових "великих" гробара остају само гагара и мусли...КАТАНАЦ БРЕ !

Dragan BL

pre 9 godina

Kako ono bi komšije? C. Zvezdu čeka neprijatno iznenađenje...a šta sad kažete?
Gubite u derbijima, pa kažete da nije važno i da čekate maj. Prođe i taj maj, a Zvezda 7 trofeja dok vi samo 1.
Oladite malo.
Mojoj Zvezdi želim dobro učešće u EL!
Zvezda je život, sve drugo su sitnice.

Nemanja

pre 9 godina

Zvezdasi pricaju nesto o Evroligi a ne mogu ni u Top 16 da udju. Cak ne mogu sportski ni da izbore ucesce vec to dobiju za "zelenim stolom", i onda oni nekog zezaju? Al dobro, kad ne mogu da osovje torfej pored Partizana, bar ovo da im bude uteha... Srecno Panteri!

Flik

pre 9 godina

Zahvalan sam Partizanu za radost,tugu,neizvesnost,koju mi je pruzio prethodnih godina.Pauza jedne godine,boze moj.Nije strasno.Sve je to zivot...

deki

pre 9 godina

Hahhahahahaahhahahahahahahaha...nadam se da ce Partizan zajedno sa Tegeltijom na SOS kanalu sledece sezone da dostojno prezentuje Srbiju u cipiripi kupu !

Legal alien

pre 9 godina

To je ta kosmicka pravda, losa karma, itd. Dzaba vam novci moji sinovci, na mojoj ruci prsten, na tvojoj suza ili vec kako... Preporucio bih navijacima Partizana jedno knjizevno delo, zove se "Vodic kroz Eurocup"!

Laza1

pre 9 godina

Kako bese: dzaba vam novci, a ne nego dzaba vam titula, dzaba vam kukanje, dzaba vam bezobrazluk, ahahahahaha sve je dzaba, igrate cipiripi kup. :DDDD

nenad

pre 9 godina

ovo je rezultat Vujoševićevog ponašanja u poslednjih godinu dana. I ono izgaranje za pehar domaće lige koliko god on bio bitan jer je ipak pehar, je da se pokriju negativne stvari iz protekle sezone

delija iz pg

pre 9 godina

Nas ne ceni ULEB i smesni Bartomeu, nego nas cene Barsa, Real, CSKA, PAO, Mesina, Blat, Makabi, a vama su ovi poslednji rekli sta misle kad ste bili tamo. U svakom slucaju vraticemo se mi medju najbolje evropske klubove jos jaci! Pozdrav za Grobare!
(rax gravedigger, 25. jun 2014 21:12)
Cenili vas nekad!

hahahaha

pre 9 godina

"...Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige"

hahahaha, sad je to sjajno takmicenje, jace od NBA? hahahahahha

Trebinje

pre 9 godina

Kad se samo sjetim koliko su se grobari radovali kad je Zvezda ostala bez kvalifikacija za LŠ. Eto, sve vam se vratilo. Izgleda da niko u Evropi ne misli da ste neka institucija.

slobinator

pre 9 godina

(Nemanja, 25. jun 2014 19:05)
kako nije sramota vas grobar?.znalo se od ranije da je prolaz u evro-ligu iz aba lige.tu je zvezda bila prva,a partizan treći i tukla vas je dva puta.šta tu nije pošteno?sa druge strane partizan u fudbalu igra kvalifikacije za lš koje nije zaslužio na terenu.ovde je što bi rekli političari na delu bila klasična zamena teza.

marko_bgd

pre 9 godina

kako bese grobari,eurokerm kup...hahah...kako ste se samo rugali,pa eto vam sada...da je obrnuta situacija radovali bi ste se zvezdinoj nesreci,likovali bi na sav glas...partizan nije dobio pozivnicu zbog duleta vujosevica,covek vredja sve redom,davi igrace,pljuje sudije,a kada je nezadovoljan,onda povlaci ekipu sa terena,provocira incidente....a joss na sve to,non stop kuka kako mu klub nema para..primitivac...prate oni to sve,zato i nisu dali partizanu pozivniicu,a partizan je apsolutno zasluzuje

hours of love

pre 9 godina

Inace ono pismo lovernja koje je sastavio dusan je trebalo da pomogne da partizan dobije kvalifikacije...kako ono bi, dzaba vam trud uzalud sve ?! :D

petronije

pre 9 godina

Neko u EL a neko i u Kup Lilijane Ronketi. Toliko o instituciji. Baš me interesuje šta Topalovići sad misle o tom takmičenju.

matija94

pre 9 godina

Ocekivano,videli su na kakvu prevaru je jsdp uzelo titulu u ovom mulju,pa nece ni u kvalifikacije,ovo verovatno znaci kraj kodarkaskog kluba partizan nis,i kraj jedne od najodvratnijih era i najvecu rak ranu za nasu kosarku,sa druge strane Zvezda ce napokon doci tamo gde zasluzuje,medju velikane!

Borky

pre 9 godina

Pa cek jel ovi znaju ko je institucija? Da da znaju ti sve i ko gepekuje ,ko bezi sa terena,ko tuce sudije,ko se bogati prodajom igraca,ko puni arene i bude u minusu.....
Lagao vas neko da se najbolji a nije Covic nije Vucic....

numlock

pre 9 godina

Polako ce vam sve doci na naplatu dervisi a kad se ugasite za koju godinu ima grohotom da se smejem, kao sto ste se vi nama smejali! A tek ce biti zanimljivo a i smesno kad ispliva koliko je vas fk duzan...

Misa Tulumbas

pre 9 godina

A gde je sad taj Sostar, gde je sad taj Tole, gde su sad te sudije, gde je taj Vokri? Niko da nam pomogne. Sramota da takva institucija ne ide direktno u LE kao cetvoroplasirana ekipa!

ko se zadnji smeje...

pre 9 godina

Evropa je rekla svoje, ovde ne prolaze manipulacije i sudijske prevere, ovde se vidi ko je ko i koliko je cenjen u Evropi . Ajmo, Zvezdo...ovo nam donekle spasava sezonu,zato treba iskoristi priliku, napraviti ozbiljan tim i osvojiti jos nesto sem kupa Srbije...

rax gravedigger

pre 9 godina

Nas ne ceni ULEB i smesni Bartomeu, nego nas cene Barsa, Real, CSKA, PAO, Mesina, Blat, Makabi, a vama su ovi poslednji rekli sta misle kad ste bili tamo. U svakom slucaju vraticemo se mi medju najbolje evropske klubove jos jaci! Pozdrav za Grobare!

alexaczv

pre 9 godina

steta za komsije. ali znajte samo da je posledica ovoga vase mutne radnje kao i czv u fudbalu i da evropa ipak nije magarac pa da ih mi jasemo. zalosno za nas sport, ali moramo mi navijaci da shvatimo jedno, nema vise devedesetih, tuca, gepekovanja, urlanja na sudije... pravila igre postoje, nekome se svidjaju, nekome ne, ali i jedni i drugi ih moraju postovati pa makar to bilo i ne skidanje sakoa.
srecno zvezdo, i komsije

Milan

pre 9 godina

Ama ljudi dobro.Nije to 2001 da dodje Milan Panic sa ICN-om...I sami znate da pred svaku novu sezonu Dule i uprava Partizana kuka da im predstoji katanac na vratima kluba pa se podignu lagano kao ,,Feniks iz pepela,, pri kraju sezone dovodeci otpisane zvezde poput Pavlovica kome je najveci san ostvaren titulom prvaka Srbije prosle subote.Milenka Tepica koji je nomadski proveo po Spaniji...Sledece ce verovatno krenuti sa juniorskim pogonom a u medjuvremenu vratiti Velickovica,Rasica,Marica itd ne bi li nastavili dominaciju.Neka bar C.zvezda u startu nove sezone bude jaka pa uradi nesto u Evroligi,a za Partizan nikad nema zime na kraju sezone.Tu je Dule da kad ne ide scepa za gusu...ako u medjuvremenu ne ode opet u CSKA na kracu epizodu...

zoran ivkovic

pre 9 godina

prvak srbije za 2013 ,2014 kosarkaski klub partizan ..pehar podize kapiten i najbolji i najkorisniji igrac finalne serije milivojeeee vojinovic

Varda

pre 9 godina

I sad se lepo vidi ta razlika.
To je ono što delije nikada neće shvatiti.
Da li moj Partizan igra EL, EK, ABA, KLS ili opštinsku ligu, meni to ne menja pod milim Bogom ništa.
Ja sam i dalje na tribini, bodrim svoj klub.
Ja na utakmicu idem radi mog Partizana, a ne radi imena protivnika, rekordne posete i sličnih, malograđanskih poriva.

Bogdan

pre 9 godina

Nikada nisam likovao nad tudjom nesrecom...i isto tako smatram da Zvezda sa ovim trenerom nema sta da trazi u el,ali bice mi drago da citam i slusam komentare grobara.jer verovatno sada ULEB CUP nece biti cipiripi kup,vec verovatno tek nesto malo slabije takmicenje od EL. Ili tako nesto... A o Vujosevicevim izjavama necu ni da komentarisem. Covek??? ne zasluzuje ni jednu rec da se potrosi na njega

Uros

pre 9 godina

Zasto bih mislio o maticnom broju? Sigurno imam o cemu pametnijem i bitnijem da mislim? Ne mislim no o svom maticnom broju...
(Necu da mislim o tome jer je nebitno, 25. jun 2014 23:07)

Zna se ko u Srbiji ima najvise problema sa maticnim brojevima...

Budi musko ne budi Dusko

pre 9 godina

Sad ce vrhovni dervis da kaze da je EL totalno nebitno takmicenje i "neka im neka se igraju". I navijaci ce da mu poveruju, kao i do sada.

bora

pre 9 godina

Ja znam da nam navijači Fmp-a neće verovati,ali nikada ne bih menjao ovu titulu za učešće u Evroligi!!!Oni ne shvataju suštinu.Evroliga ne donosi novac!Evroliga ima smisao,samo ako imaš tim za F4 !!(Partizan ga je imao četiri puta!),sve ostalo je sviranje q!Mi Grobari to decenijama znamo.Sada nemamo tim za F4 i zato nam ovo i ne pada teško.Cibona zna zašto se povukla!Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.

limeni panter

pre 9 godina

@IMA BOGA!!! Sve on vidi I kaznjava pa i ono sramno vase napustanje terena!!!
(Luba, 25. jun 2014 21:25)

Sad barem znamo zasto je bog vama iskljucio struju na mari, zato sto ste kasnili po 5 minuta na svaku tekmu u fudbalu, dok niste istjerali svoje, a samo zato sto ste ostale klubove nagovarali i huskali na isto, iskljucice vam i vodu. Zivi bili pa vidjeli! Ionako sampona nema, koji ce vam voda...

Zvezdaš

pre 9 godina

Vama panteri draže što Partizan ne igra EL nego što vi igrate. kakve frustracije...
pfk, 25. jun 2014 18:53)

Ju naopako, sine mnogo grešiš.

Crvenu Zvezdu volim a Partizan me ne interesuje.

hahahaha

pre 9 godina

"...Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige"

hahahaha, sad je to sjajno takmicenje, jace od NBA? hahahahahha

zili

pre 9 godina

admine molim te reci da je greska da partizan ide u evo iligu jer od kako ste objavili ovu vest kisa suza u smederevu ne prestaje da lije , molim vas da reagujete da nebi bilo opet neke poplave . placite kao mala deca!!!!!!! kmeeeeeeeeee

Urke

pre 9 godina

Dule, da si bio pametan 80-ih mogao si da se bavis politikom a ne kosarkom. Umesto u Halu sportova na treninge sa Divcem, Paspaljem, Saletom i Danilovicem, mogao si da ides na sastanke u gradski odbor. Umesto na final4 Kupa sampiona i finale Kupa koraca mogao si da ides na kongres partije. Sad bi imao neke vajde od politike.

Samo Czv, samo Bgd

pre 9 godina

Sve je ovo zbog načina na koji je oteta još jedna titula..gledaj kako se sve vrati posle samo par dana. Kako li će ovo preživeti vujošević, nešković i milija vojinović, haha

miki

pre 9 godina

Kakve su ovo gluposti. Kakav crni vajld kard, ako ste dali 2+1 mesta jednoj ligi, onda bi to trebalo i ispostovati. Prilicno prilicno surovo, nefer i antisportski. Zvezdas sam, ali mi je krivo sto Partizan nije dobio ucesce u kvalifikacijama, a Zvezda ne vajld kard nego B licencu posto je na terenu to zasluzila bas kao i Partizan kvalifikacije. Ovako ispada da su se smilovali i dali im da igramo...autokratska i diktatorska organizacija koja ne funkcionise po propisanim sportskim pravilima, nego sama subjektivno odlucuje od situacije do situacije...kako im je cef

milos

pre 9 godina

zvezdi sva sreca u evroligi i neka se ustale tamo a ovo je veliki udarac za UPRAVU Partizana lobiranje nula uticaj velika nula a sve one price evroliga nas voli evroliga nas ceni evroliga nas treba su sada bukvalno zgazene istina je da evroligu zabole za partizan i da smo je igrali samo i iskljucivo zbog sportskog sektora koji bi je izborio na terenu.Ne moze danas nista bez para !!!!!!

Delija

pre 9 godina

Sad je najvaznije smeniti Radonjica!Sa njim srece nema.Sto pre dovesti trenera i dati mu da bira igrace u skladu sa mogucnostima.Nadam se da bi to mogao da bude Boza Maljkovic kao sto se i pricalo poslednjih dana!?Covek ima ogromno iskustvo i znanje i to bi bio odlican potez.Poslednja epizoda u Cedeviti nije merilo jer Srbin u Zagrebu tesko u bilo cemu moze da uspe!Isto je i u obrnutom slucaju.

Igor

pre 9 godina

Bravo za moju Zvezdu, Evroliga mnogo donosi, sponzori, igraci koji dolaze da igraju zbog nje same.....realno mislim i da je Partizan zasluzio te kvalifikacije, mnogo pre nego neki drugi klubovi...ali ne treba se smejati tudjoj nesreci, vec gledati u svoje dvoriste i biti fer prema svima...sportski pozdrav za sve ....

delija iz pg

pre 9 godina

Sad povuci prave poteze i razbiti te dve struje (ako postoje). Napraviti plan da Zvezda bude finansijski stabilna i samim tim redovni ucesnik EL. Nema kod Bartolomeua kmecanje, pritisci, bjezanje... Naredne sezone ne ulaziti u polemiku sa Vujosevicem, kao da ne postoji. Napraviti strategiju za mlade da ostanu i da im se daje vise minuta, posebno na utakmicama sa slabijim protivnicima. Volio bi da vidim Dangubica u nase redove. Ko ce zaboga u nasu grupu:) Vrh!!!

секундарац из предграђа

pre 9 godina

У АБА лиги су остали захваљујући "фузији". У ЕЛ су прошле сезоне ушли уместо Игокее и испали два кола пре краја групне фазе. Следеће сезоне ће уместо Цибоне која их је разбила у полуфиналу Ф4. У међувремену су једва домаћи куп освојили. Буџет од 6-7 милиона евра годишње. Жали боже пара.

Uncle Drew

pre 9 godina

Ovo znaci da bi zvezda isla u evroligu i da cibona nije odustala, jer je umesto nje usao hapoel, znaci dobili bi smo pozivnicu u svakom slucaju...

Filip starter

pre 9 godina

Tacno mesec dana od poslednje radosne vesti za pristalice crveno belih (osvajanja titule) i jednomesecnih frustrirajucih vesti i u fudbalu i u kosarci dolazi konacno jedna lepa vest a to je da njihov rival nije nagradjen za ono sto nije ni postigao.
Ono sto su znali jos pre dva meseca (nakon F4 ABA lige) sada pricinjava ogromnu radost i srecu. Cak je i vest da ce jedan od njihovih timova igrati najelitnije takmicenje manje bitna od cinjenice da neko drugi to nece. Sve to je samo zbog patnje od mesec dana. Tesko je i zamisliti kako to izgleda nakon 6 ili 16 godina.
Ipak, sve cestitke za najveci uspeh u klupskoj istoriji.

đole

pre 9 godina

kralj@ sve je to ok, samo mi objasni kako je to sad ove sezone evro kup tik iza EL onda kad ga vi igrate, a kad ga igra zvezda onda je dno od takmičenja, budite bar jednom principijelni, ako je cipiripi kup danas onda je i sutra... a inače nisam baš oduševljen time što će zvezda igrati el, još gluplje je sto partizan nije dobio šansu kroz kvalifikacije, ne volim vujoševića zbog previše vulgarnog rečnika, al ga poštujem kao nekog čiji je tim pobedio mnoge, EL je takmičenje gde novac igra ulogu, nije njima do punog pionira ili arene, njima je bitnija kinta. u svakom slučaju puno uspeha i vama i nama...

Vladimir

pre 9 godina

Izgleda da je ipak neko iz evrope gledao sa cime se sve sluzio KK Partizan i njihov trener Vujosevic i odlucio da im ne treba takvav tim i lakrdija...

Kingslayer

pre 9 godina

Oni osvoje titulu u fudbalu, nama kvalifikacije za ls. Mi osvojimo titulu u kosarci a njima el. Nesto nije u redu sa matriksom izgleda.

ELCZ

pre 9 godina

Drago mi je sto ce nasa Zvezda sledece sezone igrati u EL, a jos draze mi je sto groblje nece ni u kvalifikacije nego ce direktno u kiliriki-cipiripi kup ako ih do tada ne ugase

Zvezda zvana FMP

pre 9 godina

Kad bi Partizan igrao kvalifikacije, on bi ih sigurno i osvojio a to obezvređuje takmičenje. Zato, kup Paje Patka jer ste to vi želeli.

kakav flesh

pre 9 godina

Dzaba ti dreka moj Vujosevicu
Nista sad drzava zaista mora sve pare da usmeri nasem predstavniku u EL ipak je to klub koji je bio prvoplasiran u ABA.
hi hi hi

Mirko

pre 9 godina

Dragi navijaci Partizana stavite prst na celo i zapitajte se ko je doprineo ovakvom trenutku.Godinama prica o kikirikiju,stipednijama,igranju za "dzabe",dug za porez jednom je morala doci na naplatu.Potpuno ista situacija kao sa Zvezdom u fudbalu.Kod nas moze i da prodje ali u Evropi nikako i svaka ima cast za to.Ne krivite nikoga drugog osim sami sebe tj.ljude koji vode klub.realno,trebali su davno ovo da urade sa KK Partizan jer godinama kuburi sa finansijama a takvima,na nasu zalost, nije mesto u eliti.

Vaše ime*

pre 9 godina

Čitam komentare i primećujem koliko su zvezdaši neuki, pišu skraćenicu LE (šta god im to značilo), umesto EL (uostalom vaš kolega "Delija" vam je lepo objasnio šta znači skraćenica EL). To je još jedan dokaz koliko prate i koliki su diletanti u košarci.

MomaSRB

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige 214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan 78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan 6 puta učesnik top16 faze evrolige 2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09 Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10 Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich Najbolji strelac evrolige 2003. godine -Miloš Vujanić Član prve petorke evrolige 2010. godine -Aleks Marić Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine) Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković Najbolji trener evrolige 2009. godine -Duško Vujošević Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014 Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014 Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović (The Wolf, 25. jun 2014 23:56)

Pa šta sad, hoćete zahvalnicu za to?

gile

pre 9 godina

Partizan nece propasti ako jedne godine ne igra Evroligu ali samo jedno cu reci da tzv. 'navijaci' Zvezde ne zasluzuju da se raduju Bogdanovim poenima na Sp jer ovolika mrznja prema svojim sunarodnicima nije vidjena odavno.

Miloske

pre 9 godina

Ne brinite vi za nas, tek cemo mi da likujemo... Pravda je spora, ali dostizna... Hteli vi to da priznate ili ne, Partizan je i ove godine dokazao da je u direktnim duelima bolji i u fudbalu i u kosarci... Ova odluka FIBA vam dodje kao kiselo grozdje. Šatro ste srećni, a u stvari pucate od muke jer ste svesni da ove godine Partizan ubira kajmak u fudbalu, a vama se smeši druga liga...

!!

pre 9 godina

Ovo je samarcina u lice srpskoj kosarci i domacoj ligi, a ne Partizanu. Sampion drzave koja je visestruki sampion Evrope i sveta ne igra direktno u Evroligi jer je neko napravio stetne dilove u korist hrvatske kosarke. Ne radi se ovde o tome da li neko navija za Zvezdu ili Partizan, jer i jedni drugi treba da igraju Evroligu, vec je u pitanju odnos EL prema srpskoj kosarci. Sve dok postoje kod nas oni koji na to pristaju bice ovako. Sto se mene tice mogu da pozovu i sampiona Islanda, jer ako su nekakav Sasari ili nemacka Alba jaci od ugleda nase kosarke onda im nedostaje jos upravo islandski sampion.

DM

pre 9 godina

Ovaj Partizan niko ne postuje pre svega zbog Vujosevica jer je srozao ime kluba. Njemu nije mesto u sportu. Cestitam Zvezdi zasluzeno ucesce u evroligi. Puno srece Partizanu u drugorazrednom takmicenju. Zelim grupu Real, Pao, Laboral, C. Zvezda, Cedevita I Turow. I feel devotion.

Enijema

pre 9 godina

Kakva radost mučenika,auuu! E drago mi je zbog njih,sad se vidi šta smo im napravili i šta i dalje pravimo! Dve godine ulaze u evroligu za zelenim stolom i osvojenim domacim kupom.A radujte se,imate i pravo jednom u 20 godina,a za nas ne brinite,ova pauza će nam dobro doći da malo sredimo situaciuju. Dinamo Sasari i Fmp,evropski giganti,jel tako Bartomeu?

pokusavam ostati normalan

pre 9 godina

navijam za Zvezdu,nekim cudom jos uvek i nakon 30 i kusur godina,ali ovo uskracivanje kvalifikacija Partizanu je sramota.pa majku mu pa to je jedan od klubova koji su zaduzili to takmicenje.bruka

banet

pre 9 godina

Koliko je samo jadnih individua komentarisalo ovu i slične vesti iz oba tabora. Nemamo ni moral ni inteligenciju da se zapitamo zašto je to tako. Laku noć Srbi i Srbijo.

Kontraš

pre 9 godina

Posle odustajanja Cibone ovo je sasvim realno i po prikazanom u ligaškom delu ABA lige zasluženo. Nemam nikakav problem to da priznam i Zvezdi želim puno sreće, mada je realnost da ćemo se nakon prvog dela Evrolige ponovo naći svi u Evrokupu - i Zvezda i Cedevita i mi...
Što se Partizana tiče, možda je i bolje ovako jer kvalifikacije je teško proći, pa sad bar znamo na čemu smo i na tome valja planirati narednu sezonu.
Evroliga je velika čast i zadovoljstvo, ali u našoj situaciji i veoma vruć krompir... Valja napraviti pristojan budžet, a to neće biti lako jer vidim da i Terza traži 7 miliona od države, a premijer je rekao da više para za Zvezdu i Partizan nema...
U svakom slučaju biće interesantno sve to pratiti, a ponavljam, Zvezdi želim da nas dostojno predstavlja i drago mi je što Evroliga ne napušta Beograd.

Zvezda zvana FMP

pre 9 godina

@ A zašto na sajtu Euroleague još nema nikakva vest o ovome?
(Pedja, 25. jun 2014 20:15)

Još ne znaju a zuči totalno neverovatno!

balavo mace

pre 9 godina

Braco Grobari,mozda je ovo i dobro.Eto prilike da se stvari postave na svoje mesto jer nesto mora da se menja.Za pocetak treba smeniti kompletnu Upravu.Mogao je Danilovic da izlobira licencu za Partizan jer je Bartomeuov licni prijatelj ali nije hteo jer im je cilj da se Partizan sto vise obezvredi da bi ga oni sto lakse kupili.Zvezda Telekom je usla u EL tako kako je usla,ni kriva ni duzna,ali se pitam kako smo mi smeli da izgubimo oba derbija u ABA ligi?Ta dva derbija su odlucila mnogo toga.Ne moze se bez pleja igrati cela sezona,a da se nadje kvalitetan plej para IMA!Sad nam ostaje da se spremimo za Evrokup,koji nece biti nimalo lako takmicenje,ali se nadam sa novom Upravom u kojoj nece biti Todorica,Danilovica,Silobada i ostalih parazita.Za Duleta ne znam,to on mora da odluci,mada mislim da je i njegovo proslo.

stepanekjenukleus

pre 9 godina

drago mi da idemo u el ali mi je iskreno krivo zbog grobara koji su svakako vise zasluzili pozivnicu od asvela hapoela itd.
para je opet kljucan faktor.

maradona

pre 9 godina

A sta mislite o fuziji KK PARTIZAN TELEKOM?Mi vam damo ime,grb,dresove,a vi nama samo lovu i sponzore.Sa budzetom od 8mil.e bili bi mi ponovo,a vi prvi put prvaci Evrope.Od igraca bi uzeli samo onog malog sa peskirom preko glave sto propade kroz parket Pionira i naravno kapitena(za slucaj da izgubimo finale od Reala da ima ko da drmne pehar).

radosav

pre 9 godina

Dal istina da prva utakmica u Evroligi pocinje u jesen? Da krenem ja polako iz Niksica za Beograd,nogu pred nogu.Ta valja mi stici,coce.

John Terry

pre 9 godina

Sta? Sad je opet kosarka sport br. 1? Pa bio je fudbal do neki dan, i to akusticni, bez struje? Unplugged, takoreci...
(rke koke, 25. jun 2014 23:32)

A fudbal se, inace, igra na struju. Svakom fudbaleru po kabl u zadnjicu i trci. Ako si mislio da si pametan, nisi...ako si mislio da si interesantan...jos manje.

sledeca

pre 9 godina

Mi nismo zasluzili da idemo u EL, primili smo kos u zadnjoj sekundi sa pola terena. Casno cemo igrati u EK koji je dosta slabije takmicenje. Vama zelim sve najbolje u EL, ali realno ako ne promenite trenera bicete topovsko meso kao i prosle sezone

wwww

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.
(Pedja, 25. jun 2014 21:51


Lepo rece veliki vodja gde su isle pare svih ovih godina a ti Panteru i dalje teras po svome, i vidimo sta se uradilo sa svim tim parama otisli ste u zamrzivac. Ali dragi panteru nista vise ne moze da me zacudi....

Yo Mr. White!

pre 9 godina

Braco nema nerviranja. Sad ce limenke (djenka snima film,samrok,casovi ljubavi) da pocnu sa prozivanjem i velicanjem svog kluba iz pregradja. Setite se samo Zofrijevog pisma. Mi smo uvek bili iznad kompleksa megalomanije i fasadnog gradjanstva. Nas Partizan iznad mora oblaka!

Coa

pre 9 godina

Partizan nije ni gajio nadu da moze do evrolige preko kvalifikacija...mozda je i ovako trebalo. Nista igramo, od ove sezone nebitan, prosle godine najjaci evrokup i pomalo pratimo fudbal :)

nesa80

pre 9 godina

meni kao partizanovcu je ta el izasla na nos vise,mnogo bre utakmica smo igrali i pobedjivali skoro svakoga,pauza nista strasno,i ovako ce takozvana zvezda proci ko i uvek-zduvano ko zna koliko para a ucinak nula...nego bi voleo fudbal ligu sampiona u bg i taj osecaj opet

Ilija

pre 9 godina

Steta za Partizan. Ovo ce biti tezak udarac, verovatno rasipanje tima, sto ne valja za srpsku kosarku. Verovatno ce odustati i od EC, jer je to ponizavajuce takmicenje za navijace, trenera i predsednika kluba.

Ljubavi moja najveca na svetu.

pre 9 godina

Posto su svesno izbacili najuspesniju akademiju kosarke,sve zarad novca,mi cirasi partizanovci,vec smo zauzeli mesta u Pioniru. Bodricemo Daloa,Salica ,Bezbradicu i novog Bogdana. Kadinjaca pasti nece. Volimo te PARTIZANE!!!

matori

pre 9 godina

Ovo uopste nije lose za Partizan. Igranje bez para bi samo.iscrpljivalo i.klub i igrace. Prilika je da se podvuce crta. Napravi nov tim , mozda i odustane od Eurokupa i onda se koncentrise na ABA ligu i plasman u EL . Mozda i sa novom upravom?

Mikeli

pre 9 godina

Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion ABA lige!!!
Čuveni evroligaš kome jedan dvadesetjednogodišnjak ubaci 123 poena u finalu play-offa!!!
Čuveni evroligaš koji čitavih 16 godina nije bio šampion svoje zemlje!!!
Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion Srbije otkada je ona samostalna država (najsrBskiji klub)!!!
Čuveni evroligaš kome "niko ne može da zabrani kako će da se zove"!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (The Wolf, 26. jun 2014 09:43)

Hajdemo redom, mozda smo 3 sezone bili jaki u aba ligi, jer su svi novci bili prosledjeni vama, pa vam bilo lakse da gradite kontinuitet.
Ubacio bih i ja 300 poena, kada bi sutirao po 15 bacanja po utakmici i kada bi bio zasticen kao beli medved.
Nismo bili sampioni, niti cemo biti, jer ne znamo da plivamo u mulju koji vi pravite. Kada se pliva u cistoj vodi videli smo kako se zavrsavaju te utakmice.
Mi cemo se zvati kako mi hocemo to je tacno, jer nam se moze.
Sve u svemu mi smo evroligasi, sada ce se vodeci igraci utrkivati da dodju kod nas, pa cemo videti kako cemo proci ove sezone.
Srecno u kupu mike macora, a nas evroligase gledaj i navijaj za nase protivnike.

Pavle

pre 9 godina

Podizanje pehara koji niste osvojili donosi losu karmu... Ne zasluzujete evroligu ni kvalitetom ni sportskim drzanjem i treba da se stidite! Ali ono cime se lud ponosi pametan se toga stidi... Ali ubrzo ce sledeca sezona pa vam sledi sledeci niz poraza...

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

prvo govorite o cipiripi kupu pa vi ste i za njega morali da promenite ime i dresu da bi učestvovali,drugo ,,mi ćemo imati protiv koga da navijamo,, pa vi 15 god navijate protiv Partizana a ne pratite košarku i treće najvažnije mislio sam da je nemoguće mrzeti zvezdu više nego sad ali ovakvi komentari i ovoliko zlobe mi pokazuju da ipak nisam bio u pravu....

h89

pre 9 godina

Nema teorije. Tamo Dule ne sme da izvodi ekipu sa terena, skida sako, psuje, pljuje i preti sudijama i svaki drugi cirkus pritisaka koji izvodi ovde, tako da se Bogdanu ne bi sudilo 40-ak bacanja po utakmici i faul za svaki nezgodan pogled.
(NastyB, 25. jun 2014 21:51)

ja ne mogu da verujem da mozete da budete tako nerealni. Pa Bogdan je proglasen za najboljeg mladog igraca Evrolige, punio je i CSKA i Makabi. Jel ste vi gledali samo finale nase lige?

Blaf

pre 9 godina

Neptunas, Turov, Limoz,Zvezda/FMP,EL?!? Hahahaha,kakve kante. Nije strasno propustiti jednu godinu EL...Zna se ko je ko u EL sa ovih prostora. Panteri.

laktac

pre 9 godina

Ovi se raduju kao da su nama zabranili ucesce u evrokupovima a ne njima.
U toj EL cete ostati do kraja grupne faze, ne znam cemu se smejete. Ja nisam ni ocekivao poziv jer nismo bili prvi u ABA.

niko ne moze da zabrani fmp-u kako da se zove.....

pre 9 godina

problem je sto se vi radujete kao da je zvezda u euroligi.zvezda ona prava,nas stari sportski rival je zamrznuta a vi se radujte uspesima fmp-a,preimenovanog u zvezda i lazite sami sebe.

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Vrlo brzo taj "cipiripi kup" i vas ceka, kada odigrate prvih deset kola sa skorom 2-8...

DBZ

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...

Grobar - veteran

pre 9 godina

Lepo ja kazem da nije lepo smejati se drugima. "Peckali" smo Zvezdu zbog zabrane za Evro takmicenja u fudbalu pa onda zbog basket I sad nam se vratilo.

sport danas = samo biznis

pre 9 godina

Da li ovo znači da je ABA liga izgubila i jedno mesto u Evrokupu pošto bi poraženi u kvalifikacijama išao svakako u Evrokup?

Delija

pre 9 godina

sad oterati Radonjica jer sa njim srece nema sto je i ocigledno.Dovesti Bozu Maljkovica i dati mu slobodu da dovede koga hoce u skladu sa mogucnostima.Vreme ja da na delu pokaze koliki je Zvezdas!Covek ima iskustvo i znanje i takav nam treba!

wer

pre 9 godina

eto radosti za ocajne simpatizere, cekam katarzu na komentatima, kad navale shamrok, hours of love, niksicko i slicne devijantne pojave :)

ne razumem cemu cudjenje? pa zar vam do sada nije bilo jasno da je kinta jedina burgija kod bartomeu-a, kakvi crni rezultati, publika i slicni bakraci

1) nismo zasluzili EL, poraz od Cevitane pred punom arenom...
2) nisu zasluzili ni gani, i samo da mi je znati da li iko veruje da ce jedna sezona napucavanja u EL njima da promeni dugogodisnju sudbinu?
3) Strpljenje, ponovo od nule, nece nam biti ni prvi ni poslednji put

Grobar

pre 9 godina

Nema ovo veze ni sa Zvezdom ni sa Partizanom, nego sa ABA ligom. Sad mi nista nije jasno.
Zar nije PRAVILO dva u EL, jedan u kvalifikacije?
Nista mi nije jasno, kako je ovo moguce?
Ako neko moze da mi objasni, ne salim se.
Hvala

fensi

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...

zeno

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fensi, 25. jun 2014 21:53)

Blago nama sa tako brižnim komšijama. Not.

I na tarabi pise

pre 9 godina

@Zvezdas Hahaha, prica ti je smesna. Da zrtvujemo sezonu, dve, da bi vi konacno uzeli trofej. Taj trener kojeg prozivas je dobitnik priznanja evrolige za najboljeg trenera.
(Bora, 26. jun 2014 14:03)

I Obama dobio Nobelovu nagradu za mir

lane

pre 9 godina

Idemo Delije! A sto se tice Partizana: ,,ko izadje poslednji, nek ugasi svetlo"! (realanmomak91, 25. jun 2014 18:47)

sto se tice svetla mi bar imamo struju pa moze i da gasimo

ogi-cg

pre 9 godina

Kralj-svaka ti cast na komentaru,ja sam zvezdas,al bi volio da je i partizan dobio sansu za EL.Kad bi takva situacija bila u mojoj CG ja bi volio da odu dva kluba u el.Ljudi ako navijate za zvezdu,nemorate da mrzite partizan i obrnuto.Nikud vas ta mrznja nece odvest braco Srbi.

Joca S

pre 9 godina

Čović je blizak ULEB-u a Partizan FIBA Evropi(čitaj Bodirogi) i Bertomeu je izabrao svog čoveka. ULEB je daleko od idealnog ali je FIBA katastrofa i uništitelj evropske košarke.

RedZmaja

pre 9 godina

Rekao Todoric pre 5 dana, da bi KKP isao u kval. kad bi BG organizovao turnir, ali da sumnja da ce se to desiti....

pametnom dosta.....

devil him self

pre 9 godina

bar nesto pozitivno u ovoj sezoni!!nadam se da cemo napraviti ozbiljnu ekipu sa pravim pojacanjima, da ce uprava dovesti igrace sa pobednickim mentalitetom, i vodjom na terenu jer su nam upravo te dve stvari falile ove sezone.ne prosecne igrace za 7-8 poena po utakmici, vec igraca koji ce ubacivati 20 po tekmi.partizan je recimo ove sezone imao kinsija, bogdana, pavlovica svaki od njih trojice je igrac za 20+ na svakoj tekmi.rodjene ubice, plus bertans i lovernj koji takodje mogu da napune, tepic EL plej i tri tornja po 215cm.a mi da smo molili boga da djenka i nelson imaju sutersko vece, sve ostalo- simon, lazic, tadija, raden,mitrovic, rasko... isli smo na kvantitet, na deset prosecnih igraca, ne na kvalitet, jer zvezda prosle sezone nije imala igraca koji pravi razliku na terenu .dule je opet objasnio da je bolje imati tri NBA igraca nego deset abaligaskih, da se igrala serija na deset dobijenih tukli bi nas 10-2, i sa stranim sudijama.

Srdjan

pre 9 godina

Prokletsvo Zvezde zbog krađe pehara počinje :). Ne bih voleo ali zbog ovih usijanih glava koji jedva da znaju da nabodu slova na tastaturi i huligana... i treba!

Claude G

pre 9 godina

Dinamo Sasari, Alba, Hapoel iz Jerusalima...takve ekipe jedemo za uzinu. EL lopovska institucija, para vrti gde burgija nece. Ne kazem, jesmo sami krivi, ali da pre igraju kvalifikacije ove smesne ekipe nego mi samo pokazuje kakva je to organizacija. Neka, nece KK Partizan propasti.

Dr.Tuber

pre 9 godina

grobari jel' boli? Mozda i puste ove vase iz kluba da nose vodu i peskire a dule da brise krpom tablu za crtanje pozicione igre nakon tajm auta!Nije sve tako crno ako vam sve ovo odobre...

Luke Babbitt

pre 9 godina

Zvezdašima izbijaju frustracije u svakom komentaru,a to što se raduju tome što Partizan neće igrati Evroligu je dokaz koliko su patili poslednjih 15 godina gledajući kako Partizan pobedjuje najbolje u Evropi.Uživajte zvezdaši jer ste na mala vrata ušli ovde uz onu čuvenu "easy come,easy go" i "what goes around,come's back around"
P.S. Vidimo se u Evrokupu

Nikola Tesla

pre 9 godina

kad se setim kako su likovali kad su nas izbacili iz lige sampiona... Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa..........
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezda, 25. jun 2014 19:00)
Kako tek sad likujemo kad su vas izbacili iz EPS-a, onaj perfomans danas na livadi bez struje pokazuje da Vas uskoro neće biti ni u tragovima, a u fudbalu neme neke Cibone koja je gora od vas da mora da odustane od takmičenja.

lane

pre 9 godina

Idemo Delije! A sto se tice Partizana: ,,ko izadje poslednji, nek ugasi svetlo"! (realanmomak91, 25. jun 2014 18:47)

sto se tice svetla mi bar imamo struju pa moze i da gasimo

Nema ovde od sporta nicega

pre 9 godina

Rukovodstva Jadranske lige i Košarkaškog saveza Srbije, nasi vajni bivsi igraci i treneri poput Obradovića i Ivkovića se vidim pretrgoše od lobiranja za Partizan...

The Wolf

pre 9 godina

Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion ABA lige!!!
Čuveni evroligaš kome jedan dvadesetjednogodišnjak ubaci 123 poena u finalu play-offa!!!
Čuveni evroligaš koji čitavih 16 godina nije bio šampion svoje zemlje!!!
Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion Srbije otkada je ona samostalna država (najsrBskiji klub)!!!
Čuveni evroligaš kome "niko ne može da zabrani kako će da se zove"!!!

tamo neki

pre 9 godina

(ende ) znam da te mnogo boli sto smo šampioni ali ne brini, nikada se nećemo ugasiti kao vi i iz ove situacije izlazimo još jači. Mi ćemo pratiti Partizan i u evrokupu a vi ćete posle 2 poraza u EL imati prazan Pionir da ne kažem Arenu. To je razlika koju ti nikad nećeš shvatiti i to je nešto što vam je Žofri objasnio pismom juče...

skoki

pre 9 godina

Ne znam zasto vi zvezdasi toliko pisete o nama kada mi nismo ni zasluzili kvalifikacije. Nagadjanja novinara su jedno a realnost drugo. Ajde onda da i ja nastavim PO SRPSKI, umesto da vam cestitam i pozelim srecu, posto vidim da to svi vi ovde radite. Uzivate u tudjoj nesreci.. Lepo ja kazem ortacima, nas nece spasiti niti nova poplava niti novo bombardovanje.. mi se sami srozavamo. Ali nisam naucen tako, koliko god vam zeleo lose rezultate protiv nas, ne zelim vam protiv evropskih ekipa. I kada pisete o karmi, malo se zapitajte zasto vam se ovo desava sa fudbalskim klubom. Pozdrav braco SRBI.

Zvezdas

pre 9 godina

Od gospodina Vujosevica, velikog intelektualca, oca, profesora, Mesije bih ipak ocekivao vise razumevanja za ovakvu odluku! Pa zar EL treba tim i trener koji je najvise kaznjavan, koji najvise komentarise sudjenje, koji je poznat po jurenju sudija po terenu, stipanju... koji ce mozda da ih hvata za gusu, da povlaci ekipu sa terena... Jel to gdin. Vujosevicu u sportskom duhu na koji se pozivate... a samo da biste pobedili... E pa zbog samo takvih kao sto ste vi mi je drago da necete igrati EL a mislim da necete ni EC. Da vidimo sada sa kojom cete ekipom nastupati sledece sezone. Moj savet je da rasprodate ceo tim, finansijski se konsolidujte, krenete sa klincima i zrtvujete sezonu dve ali onda na zdravim temeljima krenuti dalje. Nek vam iskustvo drugih bude nauk. Nekada je bolje napraviti korak dva unazad da bi se krenulo napred, jer pogresan korak napred moze biti fatalan.

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Džaba likujete panteri. Niste ni svesni koliko je Partizan moćan. Mi imamo više od sporta, živimo san zvani Partizan, to je kultura života. Sledeća godina koliko god da bude teška, neće nas slomiti. Hala će biti još punija, emocije će biti još jače. Zapamtite ove reči, gazićemo vas i kad nam bude najteže. Jer, MI SMO PARTIZAN!

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Koliko ste jadni. Slavite kao da ste nesto izborili,a oni se smilovali na vas. Uzivajte u poklonu i cutite,kao svaki pametan covek.
Plus prozivate klub koji vas je pre samo par dana razbio u finalu i koji je sampion vase drzave vec 13 puta uzastopno.
Neko slavi sportske uspehe,neko poklonjeno nakon sezone.

KKP

pre 9 godina

bas vas ceni evropa drage komsije.Dzzaba ste se palili i lupetali.A sada cipiripi kup kako ste ga prozvali i zaboravite EL necete skoro igrati ponovo.
(Billy, 25. jun 2014 18:49)
I ne zapinje..koliko puta sam gledao navara i dijamantidisa,toliko kapetan simon nije tapnuo loptu o parket u zivotu

marko maestro

pre 9 godina

A gde su oni pljuvaci sto brane gumarku ligu koja je gumena i staklena. Pa ta liga nagradjuje prvog sa staklenom vazom, drugo F4 placa domacin, trece unistava ne samo nasu kosarku vec i celu regiju, reprezentacia nam je spala na niske grane, klubovi propadaju a liga je cirkus i svedena na dva kluba. ne samo da nam je kosarka unistena vec i region je platio. Treba tu ligu iztupiti i pokusati stvarati balkansku LS.

Dragan

pre 9 godina

Ko zna zašto je ovo dobro za Partizan, možda je i bolje da napravimo pauzu godinu dana, konsolidujemo redove pa ponovo u EL. Nama ne trebaju nikakve pozivnice vratićemo se mi gde nam je mesto, siguran sam u to. A Zvezdana...ma neću da trošim reči na boraniju.

zax

pre 9 godina

Bas mi je zao parizana, ali iskreno.
Trebalo je da idu u kvalifikacije, zasluzuju kvalifikacije mnogo vise od Hapoela.
Dali ovo znaci da zvezda placa 500.000EUR da bi igrala?

partizanovac

pre 9 godina

Ja se najiskrenije nadam da ce Partizan sledece sezone igrati samo ABA ligu, Eurokup je samo trosak za klub..realno, jedna sezona za reset, dati sansu mladima..Znamo kome ce ici veci deo kolaca..realno u ovim uslovima Partizan nema kapacitet za EL..jedino da kao komsije udjemo u taj UPPR... Ali ne bih voleo da na taj nacin klub resava finansijske probleme...Hvala na svim ovim godinama, nije smak sveta da preskocimo jednu EL...Kazem, mozda je i bolje za nas..A zna se cije je prolece...

RED KING

pre 9 godina

A sad odmah oterati sve one koji nisu valjali sto iz uprave kluba sto iz strucnog sastava pa i od igraca, a onda dovesti nove i kvalitetne ljude i pojacanj pa da konacno napadnemo i evropsku krunu!

cartmanx

pre 9 godina

Nista cudno EL je bazirana samo na uzimanje novca i od nje nema zarade,za razliku od ULEBA kod UEFE toga ima i te kako..jednostavno potpuno razlicita ekonomska pravila.Kako rece Jakovljevic bivsi CZV trener taj tim ima najveci budzet na balkanu, KK Partizan je daleko od toga, tako da nema ljutis sta je tu je, komsije zelim Vam sve najbolje!

ArthurDent

pre 9 godina

Ovoliki izlivi cinizma i mrznje ( nema ovde govora o iskrenim navijacima ) su pravo ogledalo drustva! Zalosni ste drugari bez obzira za koga navijate... pozdrav od starog Grobara iz Sarajeva

katczinsky

pre 9 godina

Očekivana odluka. Partizan nije spreman finansijski da podnese još jednu godinu u evro ligi, a karma je čudo jer zvezda se već tri godine uvlači u evrotakmičenja na konto drugih timova tako da ne sumnjam da če im se to obiti kad tad.

mille grobar

pre 9 godina

Zvezdino,apsolutno nemam nista protiv sto ste nezasluzeno u EL,al majstore za ono da ste vi veci klub...pa smejace ti se i ovi tvoji.Ne znam koliko imas godina ali slutim...pitacu te samo-da li pamtis poslednju titulu tvog veklikog kluba? Kada odgovoris sebi na ovo pitanje,shvatices zasto si smesan,bez uvrede ;)

pex

pre 9 godina

Mi ove sezone nismo ni zasluzili da idemo u El.Imali smo sansu, nismo je iskoristili i to je to.Treba skupiti snage i krenuti napred.Covicevci uz silnu pomoc drzave, srecno.

tazzz91

pre 9 godina

Samo veći motiv za Duleta i ratnike da "one tamo" sezone osvoje evroligu u inat bartomeu!

A nije mi jasno što se delije raduju kad nemaju neke šanse za prolazak u top 16 ???

tzar

pre 9 godina

Salvador Dali je pred smrt 1989. poručio onima iz crvenobelog univerzuma. Have no fear оf perfection, you'll never reach it!. Opet ćemo mi plesati sa Bogovima!

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Zvezda me ne interesuje, ali ako Cibona odustaje, mi treba da igramo kvalifikacije, ali nema veze, znamo mi da nas oni ne vole...

RedZmaja

pre 9 godina

Aman lozaci bilo je jasno, procitajte Todoricevu izjavu od pre 5 dana:)) Ali bas se radujem, desice vam se ono sto Cibona nije htela. De cete vi u EL, jedva 3:5 igrate, timeout trazite

matic

pre 9 godina

Eee, čemu se vi radujete, jadno je. Već ste zaboravili finale? Bitno je da mi vas tresemo kad je najvažnije i gomilamo trofeje :) Večiti ste gubitnici, nikako da shvatite to

zoran

pre 9 godina

Eto razloga da se napravi mlad tim za buducnost, osloboditi se velikih ugovora i poceti od nule. Eurocup je idealan da se krene u novi ciklus i da se formira novi tim koji nece biti opterecen u prvoj godini rezultatom. A Kkczt ili kako ce se zvati sledece godine, ide novo zaduzivanje novih 7m duga za nove igrace a domet jedva top16,

BLACK&WHITE

pre 9 godina

Igrali smo evro ligu dvanaest godina , sledeće sezone nećemo , nije to ništa strašno niti je sramota. Nadam se da će zbog ovoga u našem PARTIZANU dobro razmisliti i pokušati da organizaciju kluba i njegovo funkcionisanje u finansiskom pogledu prilagode sadašnjem vremenu , jedino to može nam doneti ponovni kontinuitet igranja evrolige.

Matangi

pre 9 godina

Je l' moze neko racionalan i neostrascen da mi objasni da li to znaci da je ABA liga upravo izgubila jedno mesto u EL?
Ako je tako ne razumem cemu se radujete zvezdasi? Dakle srpska liga je izgubila prolaznost,s sad ABA liga upravo izgubila jedno mesto (u kvalifikacijama), znaci da sledece sezone mogu maksimalno dva srpska tima da idu EL i to samo ako osvoje prva dva mesta?

Stevo djubre

pre 9 godina

I kako bese se zove kup u koji ce crno-beli sirocici igrajti sledece sezone da nije Alije Sirotanovica ili Lilijane Ronketi.
(Zoran Kg, 25. jun 2014 23:51)

Vi najbolje znate kako se zove, igrali ste taj kup citav svoj zivot.

boze ludaka

pre 9 godina

sta kaze decko,toplo mi je oko srca jer ste vi tako isto...bla bla pa sta radis ti upravo sad,likujes tudjoj nesreci...dokle vise ovako?igrate Evroligu,ok i sta sad,pustite vi Partizan i gledajte sebe

Slavko Rs

pre 9 godina

Super vjest za Zvezdu,ali toliko godina bez ozbiljnog trofeja je za duboku analizu,jer dzaba sve ako trofeja nema,srecno Zvezdivu evro ligi.A za navijace Partizana poruka nije kraj svjeta posle toliko godina jednu godinu propustit,mada nikad Partizan nije igro uleb kup pa red je da i to takmicenja vidi kako izgleda.Sportski pozdrav za obe ekipe.

RETRO

pre 9 godina

ovaj pise o karmi, i sada slavi to sto partizan nece ni u kvalifikacije.. pa, rodjo, ajde i ja se oslanjam na tu karmu i jedva cekam da vas vidim protiv Reala, Barse, Cska, Efesa... samo vi likujte, ali mi te kvalifikacije nismo ni dobili.

sofronije

pre 9 godina

(Nikola, 25. jun 2014 18:43)
Ne znam kakve veze imate vi sa Teodosicem, ali sva ta vredjanja koja si pomenuo nikada se nisu desila, niti takvi transparenti. Milanu smo pevali zna se sta, a tebi sto je neko napunio glavu lazima tvoj problem.

Lugano

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se igra ABA liga, kada sampionsku ekipu koja odustane ne moze zameniti ekipa koja je bila prvoplasirana, nego kao salju wild card neki...

Ludi Missa

pre 9 godina

Moze li neko da mi pojasni ovoliku pantersku euforiju. Nisam najbolje razumeo informaciju. Verovatno su vec:
Proglaseni za pocasnog pobednika EL 2014/2015 ili
su dobili zbog neverovatnih zasluga u raznim fuzijama direktan plasman u f4 ili
su DRUGI put za redom ucesnici EL UMESTO NEKOG DRUGOG gde ce naravno sluziti kao topovsko meso raznim Belgijancima, Rumunima etc.
Jadno, kakve su to frustracije.

cimex

pre 9 godina

Kao navijac Partizana, mogu reci da me ova vijest nije iznenadila!Evroligu su poceli igrati klubovi bez tradicije,bogati klubovi i klubovi sumnjivih biznismena!Novoosnovanom klubu CrvenaZvezda Beograd zelim mnogo srece i uspeha da dobro predstave Srbiju.Navijacima ugasenog kluba KK CrvenaZvezda da se maksimalno odazvu na utakmice Covicevog kluba i da se nadaju odmrzavanju svog kluba!!!! pozzz

Srdjan Zemun

pre 9 godina

Tacno mesec dana od poslednje radosne vesti za pristalice crveno belih (osvajanja titule) i jednomesecnih frustrirajucih vesti i u fudbalu i u kosarci dolazi konacno jedna lepa vest a to je da njihov rival nije nagradjen za ono sto nije ni postigao.
Ono sto su znali jos pre dva meseca (nakon F4 ABA lige) sada pricinjava ogromnu radost i srecu. Cak je i vest da ce jedan od njihovih timova igrati najelitnije takmicenje manje bitna od cinjenice da neko drugi to nece. Sve to je samo zbog patnje od mesec dana. Tesko je i zamisliti kako to izgleda nakon 6 ili 16 godina.
Ipak, sve cestitke za najveci uspeh u klupskoj istoriji.
(Filip starter, 25. jun 2014 23:30)
Najbolji komentar! Ubedljivo! Svaka čast! Ne kapiram zašto im toliko zadovoljstvo pričinjava činjenica Koja je bila odavno poznata!! Treba da se zahvaljuju Hrvatima za ovo, a ne Euroligi! Partizan ne bi prošao kvalifikacije 100% ali je to, verovatno, i manje bitno od stanja na računu! Partizan i jeste dao posebnu notu celom takmičenju (barem mi vidimo tu notu ali i mnogi drugi treneri i igrači) ali ovo je privatna tezga koja gleda samo novčanik! Obzirom na trenutni raspored snaga u državi i na podršku koju država pruža uglavnom Zvezdi, logično je što Partizan ne igra kvalifikacije! Zna Djordi ko sada drži kasu!
NA Partizanu je da malo relaksira budžet, proba da zaradi nešto u Cipiripi kupu (mada mi se čini da su ga Kasperi drugačije nazivali prošle godine) i da se bori ponovo za Euroligu!

Sasa

pre 9 godina

@ende taj film se moze videti u holivudu,a titulu mozete videti ako se Dule sazali kao satro nije bitna titula nego EL ali boli vas nasih 13 titula da cete puci zbog toga i da vidimo se u Januaru mesecu u EK kad ispadnete iz EL

Bora

pre 9 godina

@Zvezdas Hahaha, prica ti je smesna. Da zrtvujemo sezonu, dve, da bi vi konacno uzeli trofej. Taj trener kojeg prozivas je dobitnik priznanja evrolige za najboljeg trenera.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Bravo. Neka ih, neka se malo i oni raduju..Zaslužili su posle svega..Imaju klub, tim, pare, navijače.....Svako dobro!!!!! p.s. Ovo je bio naravno sarkazam!

Zvezdinho

pre 9 godina

Sad mi je drago sto nece ni unkvalifikacije nego u Miki Maus kup, kako su ga zvali prosle god, samo zato sto se raduju svakoj losoj vesti o Zvezdi... Jos godinu, dve i nece vas biti nigde, samo da vas stisnu dugovi kao i nas.. Samo sto ste vi mnogo manji klub od nas..

dzoni

pre 9 godina

Da li iko normalan i realan moze da razumije ovakvu odluku? Cestitam Zvezdi kvalifikacije, ali Evroliga je ovim potezom dotakla dno.Toliko godina se ceka zasluzena A licenca i na kraju ti urade ovo.Neka se ugasi i Uleb i Fiba, sport je vec izgubio svaki smisao.

Nikola

pre 9 godina

Eto bas mi drago i topolo oko srca, kako ste se samo radovali pobedi Cibone, eto dobili su ono sto su drima zeleli. inace malo o vredjanju..

Oni koji su vredjali Teodosica najstrasnije samo zato sto je Zvezdas, pravili cak i transparente za njega, oni koji su vredjali Savanovica da je Turcin samo zato sto je davao trojke protiv Partizana, oni koji su vredjali Gurovica da je ustasa, vredjali njegovu decu, oni koji su i vredjali Djordjevica svoju legendu imaju morala da pricaju i da nama spocitavaju vredjanje Boganovica?

ende

pre 9 godina

nadam se da ce posle ovoga konacno propasti KKP i to u najtezim mogucim mukama jer sad konacno vise nece imati izgovore za milione eura koje su godinama isisavali iz drzavnog budzeta za skupa inostrana pojacanja koja su lazno predstavljali kao proizvode svoje kosarkaske skole, a da ce nasa Zvezda ubuduce ostati i opstati kao jedan dobar i uspesno privatizovani kosarkaski klub

Kralj

pre 9 godina

Zvezdi zelim da ostvari neki zapazen rezultat u EL,a mom Partizanu da se sledece godine kvalifikuje za EL i da sto dalje dogura u Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige.Nemojte panteri previse da seirite zbog ovoga jer uvek treba da imate na umu da ste u Evroligu ove sezone usli zahvaljujuci odustajanju Cibone.Nece se to stalno desavati,kolo srece se okrece.

The Wolf

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige
214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan
78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan
6 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10
Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca
Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014
Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014
Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne
Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Ovi bre nisu normali... Sta bre dzaba nam titula? Pa ja titulu ne bi menjao za nista, ona se upisuje u istoriju, po vama je ucesce u EL veci uspeh od titule??? Igras 10 meca napune te svi redom ispadnes i to je uspeh, to ce vama da se desi... Ali mogu da razumem taj vas kompleks, jer titulu niste osvojili jos od 98, a EL igrate vec drugu god za redom, veliki je to uspeh nema sta... Poz za Grobare

Oluk

pre 9 godina

Zvezda je prvim mestom u regularnom delu Abba lige zasluzila da ide u EL, ali sramota je nevidjena sta se radi sa Partizanom...ako je neki tim zasluzio Vajldkard to je sigurno Partizan posle svih ovih godina...steta, izgleda da je Covic zaista maher...

Nemanja

pre 9 godina

Zvezdasi pricaju nesto o Evroligi a ne mogu ni u Top 16 da udju. Cak ne mogu sportski ni da izbore ucesce vec to dobiju za "zelenim stolom", i onda oni nekog zezaju? Al dobro, kad ne mogu da osovje torfej pored Partizana, bar ovo da im bude uteha... Srecno Panteri!

nemanja

pre 9 godina

Karma je zeznuta stvar. Mnogi su likovali i slavili posle naseg poraza od Cibone, pa se isto to njima desilo dan kasnije. E onda se otvorila prilika odustajanjem Cibone za oba nasa predstavnika, Partizan u kvalifikacije, Zvezda u EL direktno, medjutim ostali ste kratkih rukava. Steta za nasu kosarku, ali da mi je zao, pa i nije toliko zbog svih izjava, kukanja, neargumentovnih optuzbi i neistina koje su sirili.

bora

pre 9 godina

Ja znam da nam navijači Fmp-a neće verovati,ali nikada ne bih menjao ovu titulu za učešće u Evroligi!!!Oni ne shvataju suštinu.Evroliga ne donosi novac!Evroliga ima smisao,samo ako imaš tim za F4 !!(Partizan ga je imao četiri puta!),sve ostalo je sviranje q!Mi Grobari to decenijama znamo.Sada nemamo tim za F4 i zato nam ovo i ne pada teško.Cibona zna zašto se povukla!Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.

Billy

pre 9 godina

bas vas ceni evropa drage komsije.Dzzaba ste se palili i lupetali.
A sada cipiripi kup kako ste ga prozvali i zaboravite EL necete skoro igrati ponovo.

zvezda

pre 9 godina

kad se setim kako su likovali kad su nas izbacili iz lige sampiona... Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa..........

aleksandar

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.
(Pedja, 25. jun 2014 21:51)bas si simpatican mladic

rax gravedigger

pre 9 godina

Nas ne ceni ULEB i smesni Bartomeu, nego nas cene Barsa, Real, CSKA, PAO, Mesina, Blat, Makabi, a vama su ovi poslednji rekli sta misle kad ste bili tamo. U svakom slucaju vraticemo se mi medju najbolje evropske klubove jos jaci! Pozdrav za Grobare!

Delija

pre 9 godina

EL zna zasto, cekaj da li sam dobro procitao KKP ni u kvalifikacijama, sredio Covic, ahahahahahha, grobarima je ovo dokaz kako osvajaju titule, ahahahahaha, jos da izbace Jovcica, Neskovica i Vojinovica iz svih takmicenja pod okriljem FIBE i ULEB-a, pa da mi je srce puno, neka sude onako opet u finalima, ima Boga.... Da ponovim EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, EL ZNA ZASTO, ako neko ne zna sta znaci EL, to je EUROLEAGUE, ahahahhahahahahahahahahhhhhhhhaaa

Miloske

pre 9 godina

Ne brinite vi za nas, tek cemo mi da likujemo... Pravda je spora, ali dostizna... Hteli vi to da priznate ili ne, Partizan je i ove godine dokazao da je u direktnim duelima bolji i u fudbalu i u kosarci... Ova odluka FIBA vam dodje kao kiselo grozdje. Šatro ste srećni, a u stvari pucate od muke jer ste svesni da ove godine Partizan ubira kajmak u fudbalu, a vama se smeši druga liga...

DBZ

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...

gile

pre 9 godina

Partizan nece propasti ako jedne godine ne igra Evroligu ali samo jedno cu reci da tzv. 'navijaci' Zvezde ne zasluzuju da se raduju Bogdanovim poenima na Sp jer ovolika mrznja prema svojim sunarodnicima nije vidjena odavno.

wwww

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.
(Pedja, 25. jun 2014 21:51


Lepo rece veliki vodja gde su isle pare svih ovih godina a ti Panteru i dalje teras po svome, i vidimo sta se uradilo sa svim tim parama otisli ste u zamrzivac. Ali dragi panteru nista vise ne moze da me zacudi....

nesa80

pre 9 godina

meni kao partizanovcu je ta el izasla na nos vise,mnogo bre utakmica smo igrali i pobedjivali skoro svakoga,pauza nista strasno,i ovako ce takozvana zvezda proci ko i uvek-zduvano ko zna koliko para a ucinak nula...nego bi voleo fudbal ligu sampiona u bg i taj osecaj opet

Vaše ime*

pre 9 godina

Čitam komentare i primećujem koliko su zvezdaši neuki, pišu skraćenicu LE (šta god im to značilo), umesto EL (uostalom vaš kolega "Delija" vam je lepo objasnio šta znači skraćenica EL). To je još jedan dokaz koliko prate i koliki su diletanti u košarci.

limeni panter

pre 9 godina

@IMA BOGA!!! Sve on vidi I kaznjava pa i ono sramno vase napustanje terena!!!
(Luba, 25. jun 2014 21:25)

Sad barem znamo zasto je bog vama iskljucio struju na mari, zato sto ste kasnili po 5 minuta na svaku tekmu u fudbalu, dok niste istjerali svoje, a samo zato sto ste ostale klubove nagovarali i huskali na isto, iskljucice vam i vodu. Zivi bili pa vidjeli! Ionako sampona nema, koji ce vam voda...

Ma bice Zvezda i FMP u EL , kako hocete ali vi necete.

pre 9 godina

Bas mi je drago zbog tastatura grobara, sad ce moci da navijaju samo za nase protivnike ko i prosle godine.

ivica

pre 9 godina

I sta sada, institucijo? Vi niste platili igrace, porez i treba da vas izbace, kao nas u fudbalu.I nemojte samo o Fmp-u, lozite se vise nego Tegeltija i Andjis zajedno, mozete i vi da uradite isto.A da, zaboravio sam da Igokei i bratu Dodiku niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.Opaaaaaaaa Djurdjo...

Yo Mr. White!

pre 9 godina

Braco nema nerviranja. Sad ce limenke (djenka snima film,samrok,casovi ljubavi) da pocnu sa prozivanjem i velicanjem svog kluba iz pregradja. Setite se samo Zofrijevog pisma. Mi smo uvek bili iznad kompleksa megalomanije i fasadnog gradjanstva. Nas Partizan iznad mora oblaka!

Realni grobar

pre 9 godina

Ocekujem ostavke svih u klubu..od Todorica..Danilovica..Vujosevica..toliko uticaja imaju u Evropi da jedna institucija ne igra ni kvalifikacije..mars iz kluba lopovi

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

prvo govorite o cipiripi kupu pa vi ste i za njega morali da promenite ime i dresu da bi učestvovali,drugo ,,mi ćemo imati protiv koga da navijamo,, pa vi 15 god navijate protiv Partizana a ne pratite košarku i treće najvažnije mislio sam da je nemoguće mrzeti zvezdu više nego sad ali ovakvi komentari i ovoliko zlobe mi pokazuju da ipak nisam bio u pravu....

секундарац из предграђа

pre 9 godina

У АБА лиги су остали захваљујући "фузији". У ЕЛ су прошле сезоне ушли уместо Игокее и испали два кола пре краја групне фазе. Следеће сезоне ће уместо Цибоне која их је разбила у полуфиналу Ф4. У међувремену су једва домаћи куп освојили. Буџет од 6-7 милиона евра годишње. Жали боже пара.

h89

pre 9 godina

Nema teorije. Tamo Dule ne sme da izvodi ekipu sa terena, skida sako, psuje, pljuje i preti sudijama i svaki drugi cirkus pritisaka koji izvodi ovde, tako da se Bogdanu ne bi sudilo 40-ak bacanja po utakmici i faul za svaki nezgodan pogled.
(NastyB, 25. jun 2014 21:51)

ja ne mogu da verujem da mozete da budete tako nerealni. Pa Bogdan je proglasen za najboljeg mladog igraca Evrolige, punio je i CSKA i Makabi. Jel ste vi gledali samo finale nase lige?

Blaf

pre 9 godina

Neptunas, Turov, Limoz,Zvezda/FMP,EL?!? Hahahaha,kakve kante. Nije strasno propustiti jednu godinu EL...Zna se ko je ko u EL sa ovih prostora. Panteri.

Bodibond

pre 9 godina

Svako je tamo gde mu je mesto, sve pare sad u Zvezdu jer ce predstavljati Srbiju e elitnom takmicenju, hop cup eurokup, bum tras Bertans off Partizan, hahahaha,najbolje igrace u Zvezdu, podmladjivanje Partizana, tuzbe Partizanu za neisplacene plate, jeftini casovi ljubavi, uzalud vam trud sviraci, nisu nam dzaba novci moji sinovci, Jaka Blazic jaka Zvezda...

Borky

pre 9 godina

@gile
Da se radujem poenima bogdanovica? Pa decko taj momak da je 2x Jordan za mene vise nije srbin i najvise bih volio da ga Djordjevic i ne pozove u rep. jer na SP ne moze ucjenjivati da ga protivnici moraju pustati. Neka ide u CG i tamo igra za svoga "tatu". Balonja umisljenji!

Pedja

pre 9 godina

KKP nije dobio ni kvalifikacije zbog sramnog ukupnog bilansa u El. KKP ima 60 poraza vise u odnosu na broj pobeda. Duletove lazi u EL ne prolaze. Kakva crna institucija, mali budzet i ostale gluposti!? Zvezda je samo prosle sezone u El ostvarila vise pobeda nego KKP u svoje prve tri Evro-ligaske sezone zajedno od 2000te. Pri tome, enormne kolicine para su bacene u KKP. Plasman u Aba i vasi nesportski maniri vam takodje nisu isli na ruku.

Varda

pre 9 godina

I sad se lepo vidi ta razlika.
To je ono što delije nikada neće shvatiti.
Da li moj Partizan igra EL, EK, ABA, KLS ili opštinsku ligu, meni to ne menja pod milim Bogom ništa.
Ja sam i dalje na tribini, bodrim svoj klub.
Ja na utakmicu idem radi mog Partizana, a ne radi imena protivnika, rekordne posete i sličnih, malograđanskih poriva.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

A sad saopstenje......cia,bia i aparthejd. Neko sa crnokosom a neko sa ........pa videcemo real, barsa,pao, efes, cska ma zar je bitno. Covicu bukiraj arenu vec sada d ne zauzme sasa popovic sa njegovim pevaljkama slycajno.

Pavle

pre 9 godina

Podizanje pehara koji niste osvojili donosi losu karmu... Ne zasluzujete evroligu ni kvalitetom ni sportskim drzanjem i treba da se stidite! Ali ono cime se lud ponosi pametan se toga stidi... Ali ubrzo ce sledeca sezona pa vam sledi sledeci niz poraza...

fensi

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...

Čika Žika - alkoholičar

pre 9 godina

Džaba likujete panteri. Niste ni svesni koliko je Partizan moćan. Mi imamo više od sporta, živimo san zvani Partizan, to je kultura života. Sledeća godina koliko god da bude teška, neće nas slomiti. Hala će biti još punija, emocije će biti još jače. Zapamtite ove reči, gazićemo vas i kad nam bude najteže. Jer, MI SMO PARTIZAN!

niko ne moze da zabrani fmp-u kako da se zove.....

pre 9 godina

problem je sto se vi radujete kao da je zvezda u euroligi.zvezda ona prava,nas stari sportski rival je zamrznuta a vi se radujte uspesima fmp-a,preimenovanog u zvezda i lazite sami sebe.

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Vrlo brzo taj "cipiripi kup" i vas ceka, kada odigrate prvih deset kola sa skorom 2-8...

Enijema

pre 9 godina

Kakva radost mučenika,auuu! E drago mi je zbog njih,sad se vidi šta smo im napravili i šta i dalje pravimo! Dve godine ulaze u evroligu za zelenim stolom i osvojenim domacim kupom.A radujte se,imate i pravo jednom u 20 godina,a za nas ne brinite,ova pauza će nam dobro doći da malo sredimo situaciuju. Dinamo Sasari i Fmp,evropski giganti,jel tako Bartomeu?

maradona

pre 9 godina

A sta mislite o fuziji KK PARTIZAN TELEKOM?Mi vam damo ime,grb,dresove,a vi nama samo lovu i sponzore.Sa budzetom od 8mil.e bili bi mi ponovo,a vi prvi put prvaci Evrope.Od igraca bi uzeli samo onog malog sa peskirom preko glave sto propade kroz parket Pionira i naravno kapitena(za slucaj da izgubimo finale od Reala da ima ko da drmne pehar).

Urke

pre 9 godina

Dule, da si bio pametan 80-ih mogao si da se bavis politikom a ne kosarkom. Umesto u Halu sportova na treninge sa Divcem, Paspaljem, Saletom i Danilovicem, mogao si da ides na sastanke u gradski odbor. Umesto na final4 Kupa sampiona i finale Kupa koraca mogao si da ides na kongres partije. Sad bi imao neke vajde od politike.

Filip starter

pre 9 godina

Tacno mesec dana od poslednje radosne vesti za pristalice crveno belih (osvajanja titule) i jednomesecnih frustrirajucih vesti i u fudbalu i u kosarci dolazi konacno jedna lepa vest a to je da njihov rival nije nagradjen za ono sto nije ni postigao.
Ono sto su znali jos pre dva meseca (nakon F4 ABA lige) sada pricinjava ogromnu radost i srecu. Cak je i vest da ce jedan od njihovih timova igrati najelitnije takmicenje manje bitna od cinjenice da neko drugi to nece. Sve to je samo zbog patnje od mesec dana. Tesko je i zamisliti kako to izgleda nakon 6 ili 16 godina.
Ipak, sve cestitke za najveci uspeh u klupskoj istoriji.

Milan

pre 9 godina

Tako je, jedina pravedna odluka. Mora se vise uvesti red u ABA ligu, ili da istupamo, ovako nema smisla. Liga ima 2 mjesta u EL, a ni to drugo nije 100% sigurno vec moraju vlasnici A licenci biti prvaci u svojim zemljama. I evo sada bice 2 predstavnika, ali nijedan u kvalifikacijama. Kakva lakrdija, sta ovo rade. I onda se pitaju zasto je fudbal najpopularniji. Pa zato sto koliko god mana imali FIFA i UEFA principijelni su i imaju striktna pravila, a ne kao ovde, da igra ko ima vise novca.

pokusavam ostati normalan

pre 9 godina

navijam za Zvezdu,nekim cudom jos uvek i nakon 30 i kusur godina,ali ovo uskracivanje kvalifikacija Partizanu je sramota.pa majku mu pa to je jedan od klubova koji su zaduzili to takmicenje.bruka

Luke Babbitt

pre 9 godina

Zvezdašima izbijaju frustracije u svakom komentaru,a to što se raduju tome što Partizan neće igrati Evroligu je dokaz koliko su patili poslednjih 15 godina gledajući kako Partizan pobedjuje najbolje u Evropi.Uživajte zvezdaši jer ste na mala vrata ušli ovde uz onu čuvenu "easy come,easy go" i "what goes around,come's back around"
P.S. Vidimo se u Evrokupu

Srdjan

pre 9 godina

Prokletsvo Zvezde zbog krađe pehara počinje :). Ne bih voleo ali zbog ovih usijanih glava koji jedva da znaju da nabodu slova na tastaturi i huligana... i treba!

Nikola Tesla

pre 9 godina

kad se setim kako su likovali kad su nas izbacili iz lige sampiona... Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa..........
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zvezda, 25. jun 2014 19:00)
Kako tek sad likujemo kad su vas izbacili iz EPS-a, onaj perfomans danas na livadi bez struje pokazuje da Vas uskoro neće biti ni u tragovima, a u fudbalu neme neke Cibone koja je gora od vas da mora da odustane od takmičenja.

KarBan

pre 9 godina

Neptunas, Turov, Limoz,Zvezda/FMP,EL?!? Hahahaha,kakve kante. Nije strasno propustiti jednu godinu EL...Zna se ko je ko u EL sa ovih prostora. Panteri.
(Blaf, 25. jun 2014 22:51)

Decko jel ti kontas sta vam je evroliga ovim rekla??? Vi ste proslost!!!

Claude G

pre 9 godina

Dinamo Sasari, Alba, Hapoel iz Jerusalima...takve ekipe jedemo za uzinu. EL lopovska institucija, para vrti gde burgija nece. Ne kazem, jesmo sami krivi, ali da pre igraju kvalifikacije ove smesne ekipe nego mi samo pokazuje kakva je to organizacija. Neka, nece KK Partizan propasti.

wer

pre 9 godina

eto radosti za ocajne simpatizere, cekam katarzu na komentatima, kad navale shamrok, hours of love, niksicko i slicne devijantne pojave :)

ne razumem cemu cudjenje? pa zar vam do sada nije bilo jasno da je kinta jedina burgija kod bartomeu-a, kakvi crni rezultati, publika i slicni bakraci

1) nismo zasluzili EL, poraz od Cevitane pred punom arenom...
2) nisu zasluzili ni gani, i samo da mi je znati da li iko veruje da ce jedna sezona napucavanja u EL njima da promeni dugogodisnju sudbinu?
3) Strpljenje, ponovo od nule, nece nam biti ni prvi ni poslednji put

cipiripi

pre 9 godina

@Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.
(bora, 25. jun 2014 23:06)

Od magova ostali samo on i Misa Tumbas a Evropa to ne zna da ceni

a ha

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige
214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan
78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan
6 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10
Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca
Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014
Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014
Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne
Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović
(The Wolf, 25. jun 2014 23:56)

I šta sad...cipiripi-magija

Dragan

pre 9 godina

Ko zna zašto je ovo dobro za Partizan, možda je i bolje da napravimo pauzu godinu dana, konsolidujemo redove pa ponovo u EL. Nama ne trebaju nikakve pozivnice vratićemo se mi gde nam je mesto, siguran sam u to. A Zvezdana...ma neću da trošim reči na boraniju.

Zvezda zvana FMP

pre 9 godina

@ A zašto na sajtu Euroleague još nema nikakva vest o ovome?
(Pedja, 25. jun 2014 20:15)

Još ne znaju a zuči totalno neverovatno!

tazzz91

pre 9 godina

Samo veći motiv za Duleta i ratnike da "one tamo" sezone osvoje evroligu u inat bartomeu!

A nije mi jasno što se delije raduju kad nemaju neke šanse za prolazak u top 16 ???

balavo mace

pre 9 godina

Braco Grobari,mozda je ovo i dobro.Eto prilike da se stvari postave na svoje mesto jer nesto mora da se menja.Za pocetak treba smeniti kompletnu Upravu.Mogao je Danilovic da izlobira licencu za Partizan jer je Bartomeuov licni prijatelj ali nije hteo jer im je cilj da se Partizan sto vise obezvredi da bi ga oni sto lakse kupili.Zvezda Telekom je usla u EL tako kako je usla,ni kriva ni duzna,ali se pitam kako smo mi smeli da izgubimo oba derbija u ABA ligi?Ta dva derbija su odlucila mnogo toga.Ne moze se bez pleja igrati cela sezona,a da se nadje kvalitetan plej para IMA!Sad nam ostaje da se spremimo za Evrokup,koji nece biti nimalo lako takmicenje,ali se nadam sa novom Upravom u kojoj nece biti Todorica,Danilovica,Silobada i ostalih parazita.Za Duleta ne znam,to on mora da odluci,mada mislim da je i njegovo proslo.

zax

pre 9 godina

Bas mi je zao parizana, ali iskreno.
Trebalo je da idu u kvalifikacije, zasluzuju kvalifikacije mnogo vise od Hapoela.
Dali ovo znaci da zvezda placa 500.000EUR da bi igrala?

The Wolf

pre 9 godina

Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion ABA lige!!!
Čuveni evroligaš kome jedan dvadesetjednogodišnjak ubaci 123 poena u finalu play-offa!!!
Čuveni evroligaš koji čitavih 16 godina nije bio šampion svoje zemlje!!!
Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion Srbije otkada je ona samostalna država (najsrBskiji klub)!!!
Čuveni evroligaš kome "niko ne može da zabrani kako će da se zove"!!!

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Koliko ste jadni. Slavite kao da ste nesto izborili,a oni se smilovali na vas. Uzivajte u poklonu i cutite,kao svaki pametan covek.
Plus prozivate klub koji vas je pre samo par dana razbio u finalu i koji je sampion vase drzave vec 13 puta uzastopno.
Neko slavi sportske uspehe,neko poklonjeno nakon sezone.

laktac

pre 9 godina

Ovi se raduju kao da su nama zabranili ucesce u evrokupovima a ne njima.
U toj EL cete ostati do kraja grupne faze, ne znam cemu se smejete. Ja nisam ni ocekivao poziv jer nismo bili prvi u ABA.

Ljubavi moja najveca na svetu.

pre 9 godina

Posto su svesno izbacili najuspesniju akademiju kosarke,sve zarad novca,mi cirasi partizanovci,vec smo zauzeli mesta u Pioniru. Bodricemo Daloa,Salica ,Bezbradicu i novog Bogdana. Kadinjaca pasti nece. Volimo te PARTIZANE!!!

zoran

pre 9 godina

Eto razloga da se napravi mlad tim za buducnost, osloboditi se velikih ugovora i poceti od nule. Eurocup je idealan da se krene u novi ciklus i da se formira novi tim koji nece biti opterecen u prvoj godini rezultatom. A Kkczt ili kako ce se zvati sledece godine, ide novo zaduzivanje novih 7m duga za nove igrace a domet jedva top16,

skoki

pre 9 godina

Ne znam zasto vi zvezdasi toliko pisete o nama kada mi nismo ni zasluzili kvalifikacije. Nagadjanja novinara su jedno a realnost drugo. Ajde onda da i ja nastavim PO SRPSKI, umesto da vam cestitam i pozelim srecu, posto vidim da to svi vi ovde radite. Uzivate u tudjoj nesreci.. Lepo ja kazem ortacima, nas nece spasiti niti nova poplava niti novo bombardovanje.. mi se sami srozavamo. Ali nisam naucen tako, koliko god vam zeleo lose rezultate protiv nas, ne zelim vam protiv evropskih ekipa. I kada pisete o karmi, malo se zapitajte zasto vam se ovo desava sa fudbalskim klubom. Pozdrav braco SRBI.

daki

pre 9 godina

xaxaxaxaxa .... A jel da, da ste se ponadali ali neva veze igracete cipi-ripi kupic.Jos nema vesti do sad a oni razmisljaju sta ce biti xaxa..

a ha

pre 9 godina

Panteri već uveliko zaboravili ovu sezonu i već osvajaju sve SLEDEĆE SEZONE.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znate, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove ., 25. jun 2014 18:52)

Ma ne,ne zaboravljamo ništa, SAMO igramo EL...a vi kako te

Gay ikona Bogdan-ovic

pre 9 godina

Samo zelim reci ovima koji bi da odustanu od evrokupa, da on donosi bodove znate, i onda ako necete igrati taj kup porucnika draguljceta necete biti 4, 5 u grupi za el ako je ikada budete vise igrali, vec 6. Tako da vi vidite sta vam je ciniti.

lane

pre 9 godina

Idemo Delije! A sto se tice Partizana: ,,ko izadje poslednji, nek ugasi svetlo"! (realanmomak91, 25. jun 2014 18:47)

sto se tice svetla mi bar imamo struju pa moze i da gasimo

mille grobar

pre 9 godina

Zvezdino,apsolutno nemam nista protiv sto ste nezasluzeno u EL,al majstore za ono da ste vi veci klub...pa smejace ti se i ovi tvoji.Ne znam koliko imas godina ali slutim...pitacu te samo-da li pamtis poslednju titulu tvog veklikog kluba? Kada odgovoris sebi na ovo pitanje,shvatices zasto si smesan,bez uvrede ;)

deki

pre 9 godina

Kao navijaci CZ drago mi je da ce mo igrati LE,zaista zalim zbog komsija,sigurno da Nimburk,Ziela gora,Ostende nisu ni izbliza renome Partizana Ali razloga IMA.Mozda je razlog vas trener koji nije propustio utakmicu a da nije dobio tehnicku,vredjao sudije sto su kamere jasno zabelezile,nipodastavao protivnike.....

NastyB

pre 9 godina

Zamislite ostane nam Bogdan jos jednu godinu, ja mislim da bi oborio sve rekorde ovog Miki maus kupa od drugog svetskog rata pa ovamo.
(pumprla, 25. jun 2014 19:35)

Nema teorije. Tamo Dule ne sme da izvodi ekipu sa terena, skida sako, psuje, pljuje i preti sudijama i svaki drugi cirkus pritisaka koji izvodi ovde, tako da se Bogdanu ne bi sudilo 40-ak bacanja po utakmici i faul za svaki nezgodan pogled.

!!

pre 9 godina

Ovo je samarcina u lice srpskoj kosarci i domacoj ligi, a ne Partizanu. Sampion drzave koja je visestruki sampion Evrope i sveta ne igra direktno u Evroligi jer je neko napravio stetne dilove u korist hrvatske kosarke. Ne radi se ovde o tome da li neko navija za Zvezdu ili Partizan, jer i jedni drugi treba da igraju Evroligu, vec je u pitanju odnos EL prema srpskoj kosarci. Sve dok postoje kod nas oni koji na to pristaju bice ovako. Sto se mene tice mogu da pozovu i sampiona Islanda, jer ako su nekakav Sasari ili nemacka Alba jaci od ugleda nase kosarke onda im nedostaje jos upravo islandski sampion.

marko maestro

pre 9 godina

A gde su oni pljuvaci sto brane gumarku ligu koja je gumena i staklena. Pa ta liga nagradjuje prvog sa staklenom vazom, drugo F4 placa domacin, trece unistava ne samo nasu kosarku vec i celu regiju, reprezentacia nam je spala na niske grane, klubovi propadaju a liga je cirkus i svedena na dva kluba. ne samo da nam je kosarka unistena vec i region je platio. Treba tu ligu iztupiti i pokusati stvarati balkansku LS.

Flik

pre 9 godina

Zahvalan sam Partizanu za radost,tugu,neizvesnost,koju mi je pruzio prethodnih godina.Pauza jedne godine,boze moj.Nije strasno.Sve je to zivot...

Kum

pre 9 godina

Panteri ,ne zaboravite. Partizan ima 76 pobeda u EL . Samo,od velikana nismo tukli Levski. Aj pa laku noc.
(Nismo isti., 25. jun 2014 22:55)

A koliko poraza? ;)

sofronije

pre 9 godina

(Nikola, 25. jun 2014 18:43)
Ne znam kakve veze imate vi sa Teodosicem, ali sva ta vredjanja koja si pomenuo nikada se nisu desila, niti takvi transparenti. Milanu smo pevali zna se sta, a tebi sto je neko napunio glavu lazima tvoj problem.

omaz

pre 9 godina

Nestle Srbija izdalo je saopstenje, povodom plasmana KK partizan u Evrokup, u kojem se navodi da ce na utakmicama istoimenog tima biti deljene majice sa likom Cipiripija, sinonimom za to takmicenje, navijacima sa placenom ulaznicom, koji budu prisustvovali utakmicama u grupnoj fazi tog takmicenje. Takodje u toku dana ce biti odstampano 30 majica, sto bi trebalo da bude dovoljno, a kako se navodi po potrebi ce biti i odstampan drugi kontigent od 7 komada

pex

pre 9 godina

Mi ove sezone nismo ni zasluzili da idemo u El.Imali smo sansu, nismo je iskoristili i to je to.Treba skupiti snage i krenuti napred.Covicevci uz silnu pomoc drzave, srecno.

tzar

pre 9 godina

Salvador Dali je pred smrt 1989. poručio onima iz crvenobelog univerzuma. Have no fear оf perfection, you'll never reach it!. Opet ćemo mi plesati sa Bogovima!

tamo neki

pre 9 godina

(ende ) znam da te mnogo boli sto smo šampioni ali ne brini, nikada se nećemo ugasiti kao vi i iz ove situacije izlazimo još jači. Mi ćemo pratiti Partizan i u evrokupu a vi ćete posle 2 poraza u EL imati prazan Pionir da ne kažem Arenu. To je razlika koju ti nikad nećeš shvatiti i to je nešto što vam je Žofri objasnio pismom juče...

Matangi

pre 9 godina

Je l' moze neko racionalan i neostrascen da mi objasni da li to znaci da je ABA liga upravo izgubila jedno mesto u EL?
Ako je tako ne razumem cemu se radujete zvezdasi? Dakle srpska liga je izgubila prolaznost,s sad ABA liga upravo izgubila jedno mesto (u kvalifikacijama), znaci da sledece sezone mogu maksimalno dva srpska tima da idu EL i to samo ako osvoje prva dva mesta?

zooke

pre 9 godina

ali najjači komentari su tipa: dosadila nam je el, pobeđivali smo svakog....a ovi iz el se raduju sto neće morati da gledaju prostaka zvanog Duško Vujošević....nego gospodu....Hihihihi....jel boli, glodari???

Coa

pre 9 godina

Partizan nije ni gajio nadu da moze do evrolige preko kvalifikacija...mozda je i ovako trebalo. Nista igramo, od ove sezone nebitan, prosle godine najjaci evrokup i pomalo pratimo fudbal :)

Necu da mislim o tome jer je nebitno

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fensi, 25. jun 2014 21:53)

Zasto bih mislio o maticnom broju? Sigurno imam o cemu pametnijem i bitnijem da mislim? Ne mislim no o svom maticnom broju, zasto bi me zanimao 'maticni broj' kluba za koji navijam? Ajde ti pametnakovic, kad je maticni borj toliko bitan, iz glave, na prvu, bez da guglujes, napisi maticni broj Partizana? Sigurno 'mislis o tome' vrlo cesto...

:-)

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

cimex

pre 9 godina

Kao navijac Partizana, mogu reci da me ova vijest nije iznenadila!Evroligu su poceli igrati klubovi bez tradicije,bogati klubovi i klubovi sumnjivih biznismena!Novoosnovanom klubu CrvenaZvezda Beograd zelim mnogo srece i uspeha da dobro predstave Srbiju.Navijacima ugasenog kluba KK CrvenaZvezda da se maksimalno odazvu na utakmice Covicevog kluba i da se nadaju odmrzavanju svog kluba!!!! pozzz

delija iz pg

pre 9 godina

Nas ne ceni ULEB i smesni Bartomeu, nego nas cene Barsa, Real, CSKA, PAO, Mesina, Blat, Makabi, a vama su ovi poslednji rekli sta misle kad ste bili tamo. U svakom slucaju vraticemo se mi medju najbolje evropske klubove jos jaci! Pozdrav za Grobare!
(rax gravedigger, 25. jun 2014 21:12)
Cenili vas nekad!

boze ludaka

pre 9 godina

sta kaze decko,toplo mi je oko srca jer ste vi tako isto...bla bla pa sta radis ti upravo sad,likujes tudjoj nesreci...dokle vise ovako?igrate Evroligu,ok i sta sad,pustite vi Partizan i gledajte sebe

lane

pre 9 godina

Idemo Delije! A sto se tice Partizana: ,,ko izadje poslednji, nek ugasi svetlo"! (realanmomak91, 25. jun 2014 18:47)

sto se tice svetla mi bar imamo struju pa moze i da gasimo

Čović

pre 9 godina

- Potrudićemo se da svojim igrama, posetom publike i atmosferom na utakmicama po kojoj smo poznati širom Evrope opravdamo ukazano poverenje. Očekujem da ćemo kao jedini klub iz naše zemlje koji učestvuje u Ervoligi naići na razumevanje od strane države i grada Beograda i da ćemo imati njihovu podršku – poručio je Čović.
NEPROCENJIVO!!!

ArthurDent

pre 9 godina

Ovoliki izlivi cinizma i mrznje ( nema ovde govora o iskrenim navijacima ) su pravo ogledalo drustva! Zalosni ste drugari bez obzira za koga navijate... pozdrav od starog Grobara iz Sarajeva

RedZmaja

pre 9 godina

Aman lozaci bilo je jasno, procitajte Todoricevu izjavu od pre 5 dana:)) Ali bas se radujem, desice vam se ono sto Cibona nije htela. De cete vi u EL, jedva 3:5 igrate, timeout trazite

sasa

pre 9 godina

Da su bili korektni, da guru nije vređao, da nas vlast godinama nije omalovažavala kad smo igrali sa juniorima, jer se niko iz malog kluba nije setio tad da se pita gde ide srpska košarka, osvajali su titule i uživali bez skrupula prema CZ, da svega toga nije bilo bilo bi mi krivo, ovako čak šta više, Evropa vas ne poštuje i to je to, pa igrajte kup Miše Tumbasa, sa vama mora samo bahato i bezobrazno, osvojićemo mi i tituli ne brinite, jer smo decenijama kad je bila prava košarka bili za vas klasa, dok nisu dosla luda vremena posle 5 oktobra, gde se mi u muljanju nismo snašli, kad smo mi protiv Dražena igrali godinama na loptu vama je derbi bio sa Bosnom, mlađi to neznaju, vremena se na sreću menjaju, a tek ce se vudeti kad se u fudbalu vratimo u vrh evropskog fudbala gde nam je i mesto, vama nikad tu nije bilo, doviđenja prijatno.

Delija

pre 9 godina

Kome nije jasno da pojasnim, Zvezda je dobila WC nezavisno od Cibone, znaci nema veze a njihovim odustajanjem, to je ono sto najvise boli gospodu iz KKP. A zasto oni nisu dobili ni pozivnicu za kvalifikacije, pa necu vam reci, mozda ce vam jednog dana objasniti magovi kao sto su Todoric i Danilovic. I feel devotion, EL zna zasto...

g4

pre 9 godina

Ovo je losa vest, jer ce mnogi igraci Partizana pozeleti da odu u neki evroligaski klub kako ne bi stagnirali. Kako ce sada Bogdanovic kada treba da napravi kljucni korak u sopstvenom razvoju da igra Evrokup?

Sasa

pre 9 godina

@ende taj film se moze videti u holivudu,a titulu mozete videti ako se Dule sazali kao satro nije bitna titula nego EL ali boli vas nasih 13 titula da cete puci zbog toga i da vidimo se u Januaru mesecu u EK kad ispadnete iz EL

smejala se šerpa loncu

pre 9 godina

bruka i sramota, i za evroligu i za nasu drzavu koja ne podrzava svoj najbolji klub! (sramota, 25. jun 2014 21:41) Bruka i sramota,i za UEFA i FIFA i za našu državu koja ne podržava svoj najbolji klub!

Саша К.

pre 9 godina

Партизан? Па освојили су суперлигу... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА или им је ипак џабе!

Djape Knez

pre 9 godina

Velika stvar za srpsku kosarku i naravno Zvezdu! Eto nama jos sponzora,novca i jače i kvalitetnije Zvezde pod uslovom da dobijemo pravog iskusnog trenera!

delija iz pg

pre 9 godina

Ko zna zašto je ovo dobro za Partizan, možda je i bolje da napravimo pauzu godinu dana, konsolidujemo redove pa ponovo u EL. Nama ne trebaju nikakve pozivnice vratićemo se mi gde nam je mesto, siguran sam u to. A Zvezdana...ma neću da trošim reči na boraniju.
(Dragan, 25. jun 2014 20:4
Opusti se! Polako udahni, izdahni. Nema nervoze. Valjda ces da prespavas ovo.

banet

pre 9 godina

Koliko je samo jadnih individua komentarisalo ovu i slične vesti iz oba tabora. Nemamo ni moral ni inteligenciju da se zapitamo zašto je to tako. Laku noć Srbi i Srbijo.

Nikola

pre 9 godina

Sada ce njima nas Bogdan da kaze da ce posle ovoga dobro da razmisli hoce li da igra Euroligu i oni ce odmah da nas zovu da igramo.:-):-):-):-) Ali pazi u kakvom su soku kad se niko iz " institucije" ne oglasava.

Ludi Missa

pre 9 godina

Moze li neko da mi pojasni ovoliku pantersku euforiju. Nisam najbolje razumeo informaciju. Verovatno su vec:
Proglaseni za pocasnog pobednika EL 2014/2015 ili
su dobili zbog neverovatnih zasluga u raznim fuzijama direktan plasman u f4 ili
su DRUGI put za redom ucesnici EL UMESTO NEKOG DRUGOG gde ce naravno sluziti kao topovsko meso raznim Belgijancima, Rumunima etc.
Jadno, kakve su to frustracije.

miki

pre 9 godina

Kakve su ovo gluposti. Kakav crni vajld kard, ako ste dali 2+1 mesta jednoj ligi, onda bi to trebalo i ispostovati. Prilicno prilicno surovo, nefer i antisportski. Zvezdas sam, ali mi je krivo sto Partizan nije dobio ucesce u kvalifikacijama, a Zvezda ne vajld kard nego B licencu posto je na terenu to zasluzila bas kao i Partizan kvalifikacije. Ovako ispada da su se smilovali i dali im da igramo...autokratska i diktatorska organizacija koja ne funkcionise po propisanim sportskim pravilima, nego sama subjektivno odlucuje od situacije do situacije...kako im je cef

Jovan

pre 9 godina

Celnici Evrolige nisu hteli da rizikuju s Partizanom. Culi da nacitani davitelj davi svoje igrace, pa se pitaju sta bi tek mogao da uradi protivnickim igracima.

Samo ti....

pre 9 godina

Nema tu nikakve zavere! Sve je kristalno jasno, ljudi iz uleba znaju kako se radi u Partizanu, znaju ko im je predsednik, ko trener, kakve su mahinacije pravili sa transferima, sudijama, kakve su im finansije. Nista sporno, cekali su prvu priliku da ih se otarase! Zasluzeno, cini mi se! I da, niste niti cete ikada biti institucija! Za to je potrebno mnogo vise od vaseg demagoga i navijaca bez ideje, organizacije! Da se razumemo, nije ni Zvezda u basketu institucija, iako je bila mnogo veci klub do ovih uzastopnih titula... Pozdrav

Nenad

pre 9 godina

Nemam obicaj da likujem,ali mislim da ipak ima Boga.Titulu su uzeli uz pomoc napustanja parketa,ucena da nece igrati za reprezentaciju ako se ne sudi kako oni misle da treba,pretili su da se nece pojaviti u drugoj utakmici,to je sve bio pritisak na sudije,posle cega su dobijali blizu 40 slobodnih bacanja po utakmici,Zvezda je dobijala tehnicke greske i svirani su cesce namerni faulovi,dok je sa druge strane tolerisana njihova gruba igra u odbrani.To im je upalilo ovde,a ovo danas im je nagrada za osvojenu titulu na takav nacin.Nadam se da ce iz ovoga izvuci pouku i da ce neka sledeca finala moci da se igraju bez velikih tenzija i pritisaka na sudije,a i pretnji istim,od strane Partizana.

Evo ti maramica

pre 9 godina

У АБА лиги су остали захваљујући "фузији". У ЕЛ су прошле сезоне ушли уместо Игокее и испали два кола пре краја групне фазе. Следеће сезоне ће уместо Цибоне која их је разбила у полуфиналу Ф4. У међувремену су једва домаћи куп освојили. Буџет од 6-7 милиона евра годишње. Жали боже пара.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (секундарац из предграђа, 25. jun 2014 20:07)

Igokeac, ajde isplaci se jos malo. Bice ti lakse nakon toga.

Loja NS

pre 9 godina

Ogromna je steta da Srbija nema dva kluba u EL. Nas najbolji i najtrofejniji sport propada zbog potpuno devijantnog rivalstva dva najveca kluba, umesto da nam to rivalstvo donosi kvalitet i da u tim klubovima stasaju novi asovi koji ce srpsku kosarku vratiti u elitu. Ovo je zajednicka nesreca.......

KKP

pre 9 godina

bas vas ceni evropa drage komsije.Dzzaba ste se palili i lupetali.A sada cipiripi kup kako ste ga prozvali i zaboravite EL necete skoro igrati ponovo.
(Billy, 25. jun 2014 18:49)
I ne zapinje..koliko puta sam gledao navara i dijamantidisa,toliko kapetan simon nije tapnuo loptu o parket u zivotu

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Zvezda me ne interesuje, ali ako Cibona odustaje, mi treba da igramo kvalifikacije, ali nema veze, znamo mi da nas oni ne vole...

Sale B.P.

pre 9 godina

Za sve je kriv Simonović. Video đordi bartolomeu slavlje zvezdinih navijača sa peharom pa čovek pomislio da su osvojili titulu. Pa ko veli da ih nagradi

Stevo djubre

pre 9 godina

I kako bese se zove kup u koji ce crno-beli sirocici igrajti sledece sezone da nije Alije Sirotanovica ili Lilijane Ronketi.
(Zoran Kg, 25. jun 2014 23:51)

Vi najbolje znate kako se zove, igrali ste taj kup citav svoj zivot.

Srdjan Zemun

pre 9 godina

Tacno mesec dana od poslednje radosne vesti za pristalice crveno belih (osvajanja titule) i jednomesecnih frustrirajucih vesti i u fudbalu i u kosarci dolazi konacno jedna lepa vest a to je da njihov rival nije nagradjen za ono sto nije ni postigao.
Ono sto su znali jos pre dva meseca (nakon F4 ABA lige) sada pricinjava ogromnu radost i srecu. Cak je i vest da ce jedan od njihovih timova igrati najelitnije takmicenje manje bitna od cinjenice da neko drugi to nece. Sve to je samo zbog patnje od mesec dana. Tesko je i zamisliti kako to izgleda nakon 6 ili 16 godina.
Ipak, sve cestitke za najveci uspeh u klupskoj istoriji.
(Filip starter, 25. jun 2014 23:30)
Najbolji komentar! Ubedljivo! Svaka čast! Ne kapiram zašto im toliko zadovoljstvo pričinjava činjenica Koja je bila odavno poznata!! Treba da se zahvaljuju Hrvatima za ovo, a ne Euroligi! Partizan ne bi prošao kvalifikacije 100% ali je to, verovatno, i manje bitno od stanja na računu! Partizan i jeste dao posebnu notu celom takmičenju (barem mi vidimo tu notu ali i mnogi drugi treneri i igrači) ali ovo je privatna tezga koja gleda samo novčanik! Obzirom na trenutni raspored snaga u državi i na podršku koju država pruža uglavnom Zvezdi, logično je što Partizan ne igra kvalifikacije! Zna Djordi ko sada drži kasu!
NA Partizanu je da malo relaksira budžet, proba da zaradi nešto u Cipiripi kupu (mada mi se čini da su ga Kasperi drugačije nazivali prošle godine) i da se bori ponovo za Euroligu!

katczinsky

pre 9 godina

Očekivana odluka. Partizan nije spreman finansijski da podnese još jednu godinu u evro ligi, a karma je čudo jer zvezda se već tri godine uvlači u evrotakmičenja na konto drugih timova tako da ne sumnjam da če im se to obiti kad tad.

RedZmaja

pre 9 godina

Rekao Todoric pre 5 dana, da bi KKP isao u kval. kad bi BG organizovao turnir, ali da sumnja da ce se to desiti....

pametnom dosta.....

ma da

pre 9 godina

Zbog ove odluke Bogdan Bogdanović,ipak odlučio da NEĆE igrati za reprezentaciju Srbije,a Duško Vujošević da povuče ekipu sa terena!!!!!

A?

pre 9 godina

@Miloske...
Sine, idi se dobro odmori, pa opet probaj da brojis. Ajde, objasni, kako ste to bolji u direktnim duelima? U fudbalu, mi bolji, zbog gola u gostima. U kosarci, isti skor u pobedama. Aha, znam! Ti bi HTEO da budete bolji, jel da? E, to je nesto drugo...

Dzaba vam prostitucija

pre 9 godina

@bruka i sramota, i za evroligu i za nasu drzavu koja ne podrzava svoj najbolji klub!
(sramota, 25. jun 2014 21:41)

Kako ne? Do juce ste samo o tome pricali! Vucic ovo,Vucic ono
Zna se ko je najbolji a ko je institucija

One night in May

pre 9 godina

Odlicna vest! Opet smo tamo gde nam je mesto - medju elitom!!
Sad odmah insistirati na pravednoj raspodeli novca iz gradskog budzeta -a prema tome ko igra Evroligu, a ko igra Ramplstilcki kup!!

A Tegi ne veruje, propade mu emisija!!

matic

pre 9 godina

Eee, čemu se vi radujete, jadno je. Već ste zaboravili finale? Bitno je da mi vas tresemo kad je najvažnije i gomilamo trofeje :) Večiti ste gubitnici, nikako da shvatite to

sledeca

pre 9 godina

Mi nismo zasluzili da idemo u EL, primili smo kos u zadnjoj sekundi sa pola terena. Casno cemo igrati u EK koji je dosta slabije takmicenje. Vama zelim sve najbolje u EL, ali realno ako ne promenite trenera bicete topovsko meso kao i prosle sezone

Bodibond

pre 9 godina

Najjaci komentar jwdnog grobara:
"Evroliga je ovim.dotakla dno" hahahahahahaha nasmeja me covek samo tako. Pa zar i oni su protiv vas hahahahaha

mikser

pre 9 godina

Kako ono rekoše grobari nedavno kad je UEFA donosila odluku? "Evropa zna, njih ne možete da prevarite"! Izgleda došlo na naplatu brže nego što ste i mislili...

Milan

pre 9 godina

Ama ljudi dobro.Nije to 2001 da dodje Milan Panic sa ICN-om...I sami znate da pred svaku novu sezonu Dule i uprava Partizana kuka da im predstoji katanac na vratima kluba pa se podignu lagano kao ,,Feniks iz pepela,, pri kraju sezone dovodeci otpisane zvezde poput Pavlovica kome je najveci san ostvaren titulom prvaka Srbije prosle subote.Milenka Tepica koji je nomadski proveo po Spaniji...Sledece ce verovatno krenuti sa juniorskim pogonom a u medjuvremenu vratiti Velickovica,Rasica,Marica itd ne bi li nastavili dominaciju.Neka bar C.zvezda u startu nove sezone bude jaka pa uradi nesto u Evroligi,a za Partizan nikad nema zime na kraju sezone.Tu je Dule da kad ne ide scepa za gusu...ako u medjuvremenu ne ode opet u CSKA na kracu epizodu...

Lala iz Banata

pre 9 godina

Ovo je kap koja je prelila casu, u kvalifikacije za EL ide neki ASVEL koji je zavrsio 7. u francuskom prvenstvu, nista ove godine osvojili nisu ali ih je kupio Toni Parker. Eto s kim cete se takmiciti zvezdasi, s vama slicnim klubovima koji vec godinama nista nisu osvojili. Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)

Auh, ala si im i napakostio. Evo, Bartomeu je izjavio da ce ti poslati i zahtev za prijateljstvo, samo da ih ne napustis ???
Malo sale, sportski pozdrav

Uros

pre 9 godina

Zasto bih mislio o maticnom broju? Sigurno imam o cemu pametnijem i bitnijem da mislim? Ne mislim no o svom maticnom broju...
(Necu da mislim o tome jer je nebitno, 25. jun 2014 23:07)

Zna se ko u Srbiji ima najvise problema sa maticnim brojevima...

a ha

pre 9 godina

Zvezdi zelim da ostvari neki zapazen rezultat u EL,a mom Partizanu da se sledece godine kvalifikuje za EL i da sto dalje dogura u Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige.Nemojte panteri previse da seirite zbog ovoga jer uvek treba da imate na umu da ste u Evroligu ove sezone usli zahvaljujuci odustajanju Cibone.Nece se to stalno desavati,kolo srece se okrece.
(Kralj, 25. jun 2014 19:01)

Kralju,samo se mali ljudi vesele tuđoj nesreći..mojoj Zvezdi želim da se što pre pojača i da ima tim za EL,a partizanu,bez obzira na ponašanje trenera i nekih igrača ,želim da odigra dobro u EK...

my way

pre 9 godina

Iracionalni grobari tripuju da su evropska institucija, a ovi iskulirali i njih i njihovu sampionsku titulu (sto je zalosno, ali da ne pocinjem opet). Gospodi "Evropljanima" je do toga i do cuvene pionirske atmosfere stalo kao do lanjskog snega. Valjda ce ovo sve nas otrezniti. Sad treba napraviti analizu i viziju tima za narednu sezonu, jer kraj ove je bio vise nego zabrinjavajuci.

Kum

pre 9 godina

Zvezda ima para. Drzava placa za njih. Sta je tu cudno. Ko da plati za nas. Sirocici smo u Vucicevoj Srbiji. Za EK imamo neku sicu i gotovo.
(cbs, 25. jun 2014 21:59)

1. Zvezda ne placa nista.
2. Dobili ste vise para od drzave (zasluzeno zbog rezultata).
3. Sirocici ste jer vas uprava krade, ne placa porez, bahati se, i tvrdi da joj ne treba marketing.

nenad

pre 9 godina

ovo je rezultat Vujoševićevog ponašanja u poslednjih godinu dana. I ono izgaranje za pehar domaće lige koliko god on bio bitan jer je ipak pehar, je da se pokriju negativne stvari iz protekle sezone

a ha

pre 9 godina

Ja znam da nam navijači Fmp-a neće verovati,ali nikada ne bih menjao ovu titulu za učešće u Evroligi!!!Oni ne shvataju suštinu.Evroliga ne donosi novac!Evroliga ima smisao,samo ako imaš tim za F4 !!(Partizan ga je imao četiri puta!),sve ostalo je sviranje q!Mi Grobari to decenijama znamo.Sada nemamo tim za F4 i zato nam ovo i ne pada teško.Cibona zna zašto se povukla!Igrače u Partizan nije privlačilo igranje 80-90min u Evroligi,nego rad sa Magom Duletom!!!I tek će!Jer takvih genija je sve manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 25. jun 2014 23:06)

Svako takmičenje koje vi ne igrate je nebitno pa čak i Evroliga...da li sam ja to dobro pročitao ili ...čitam da ste prevazišli Euriligu i idete u NBA jer vas tamo sad cene (a ovde u Evropi više ne,nisam hteo da rimujem,pogodilo se)..srećno

navijac

pre 9 godina

Pa dobro, posteno. Ko je nama kriv sto nismo bili prvi u regularnom delu. A i sta cemo u EL kad nemamo para ni za osnovno funkcionisanje kluba, isto kao Zvezda u fudbalu.

partizanovac

pre 9 godina

Ja se najiskrenije nadam da ce Partizan sledece sezone igrati samo ABA ligu, Eurokup je samo trosak za klub..realno, jedna sezona za reset, dati sansu mladima..Znamo kome ce ici veci deo kolaca..realno u ovim uslovima Partizan nema kapacitet za EL..jedino da kao komsije udjemo u taj UPPR... Ali ne bih voleo da na taj nacin klub resava finansijske probleme...Hvala na svim ovim godinama, nije smak sveta da preskocimo jednu EL...Kazem, mozda je i bolje za nas..A zna se cije je prolece...

THQ

pre 9 godina

Nea Kifisia iz Atine čeka partizan!
Asesoft iz Bukurešta čeka partizan!
Levski iz Sofije čeka partizan!
Pinar Karšijaka i Trabzonspor čekaju partizan!
Nastavite niz...

zvezdas

pre 9 godina

.Ovo je za Duska,koji je napravio zlu atmosferu zadnjih nekoliko godina svojim izjavama.Ja ga ne mrzim zbog titula partizana, vec zbog nesportskog provociranja cz,a samim tim i nas navijaca

Sole

pre 9 godina

I sad se lepo vidi ta razlika.
To je ono što delije nikada neće shvatiti.
Da li moj Partizan igra EL, EK, ABA, KLS ili opštinsku ligu, meni to ne menja pod milim Bogom ništa.
Ja sam i dalje na tribini, bodrim svoj klub.
Ja na utakmicu idem radi mog Partizana, a ne radi imena protivnika, rekordne posete i sličnih, malograđanskih poriva.
(Varda, 25. jun 2014 20:53)

To što ti radiš , radi vrlo mali broj ljudi , koji su pravi navijači , nevezano za koji klub igraju. Svi ostali (velika većina Grobara) su iskompleksirani Crvenom zvezdom , i unapred znam da će da navijaju za Zvezdine protivnike u EL , i da se raduju svakom Zvezdinom porazu , jer to im je duševna hrana , i da će na kraju biti da prate više Crvenu Zvezdu u EL nego svoj klub u kupu Lilijane Ronketi , u kome učestvuju.

MomaSRB

pre 9 godina

NAJNOVIJA VEST: Grad Beograd je izdvojio značajna sredstva za renoviranje hale Pionir gde će kk BEŽANIJA igrati kup Lilijane Ronketi, odnosno cipiripi kup...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je izašao u susret treneru kk BEŽANIJA Dušku Vujoševiću i dao nalog za izgradnju još tri izlaza sa parketa u hali Pionir, da se kk BEŽANIJA ne bi gurala kad bude bežala ponovo sa parketa!!!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Bravo. Neka ih, neka se malo i oni raduju..Zaslužili su posle svega..Imaju klub, tim, pare, navijače.....Svako dobro!!!!! p.s. Ovo je bio naravno sarkazam!

Dragan BL

pre 9 godina

Kako ono bi komšije? C. Zvezdu čeka neprijatno iznenađenje...a šta sad kažete?
Gubite u derbijima, pa kažete da nije važno i da čekate maj. Prođe i taj maj, a Zvezda 7 trofeja dok vi samo 1.
Oladite malo.
Mojoj Zvezdi želim dobro učešće u EL!
Zvezda je život, sve drugo su sitnice.

RETRO

pre 9 godina

ovaj pise o karmi, i sada slavi to sto partizan nece ni u kvalifikacije.. pa, rodjo, ajde i ja se oslanjam na tu karmu i jedva cekam da vas vidim protiv Reala, Barse, Cska, Efesa... samo vi likujte, ali mi te kvalifikacije nismo ni dobili.

nemanja

pre 9 godina

e covke covke vragolanu stari hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Mikeli

pre 9 godina

Ja od danas ne pratim vise FB stranicu Evrolige, dosta je bilo...
(DBZ, 25. jun 2014 22:57)

Molim te nemoj tako drasticne mere da preduzimas! Dobro razmisli o svojim postupcima, ovo je vest koja moze uzdrmati sve temelje na kojim ova zemlja pociva!

numlock

pre 9 godina

Polako ce vam sve doci na naplatu dervisi a kad se ugasite za koju godinu ima grohotom da se smejem, kao sto ste se vi nama smejali! A tek ce biti zanimljivo a i smesno kad ispliva koliko je vas fk duzan...

Trebinje

pre 9 godina

Kad se samo sjetim koliko su se grobari radovali kad je Zvezda ostala bez kvalifikacija za LŠ. Eto, sve vam se vratilo. Izgleda da niko u Evropi ne misli da ste neka institucija.

zoran ivkovic

pre 9 godina

prvak srbije za 2013 ,2014 kosarkaski klub partizan ..pehar podize kapiten i najbolji i najkorisniji igrac finalne serije milivojeeee vojinovic

putuj Evropo

pre 9 godina

Sve sve, al' kada grobosi pocnu sa pricom da je dobro da pauziraju jednu sezonu u EL, e onda ne znam da li da se smejem ili da placem. Pa zar niko od vas nije svestan da je ovo pocetak vaseg odavno zasluzenog kraja? Kakva jedna sezona? Vi vise nikada necete uci u EL. Jel ste zaboravili kojim putem se ulazi u El. Morate biti bar cetvrti u ABA ligi da bi imali bilo kakvu sansu, a voleo bih da mi neko od vas objasni sa kojim cete igracima poceti sledecu sezonu? Salic, Andric, Bezbradica, Dalo i Musli? Stvarno tim za velika dela :):):)

Radoje

pre 9 godina

Šta si ono rekao beše? Džaba vam novci? Da je tih novaca kod tebe, vi biste igrali EL... Da se razumemo, nije fer prema KKP da ne igra ni kvalifikacije i meni kao realnom navijaču CZ nije drago, ali vaš guru je malo pobrkao lončiće ove sezone...

santa justa

pre 9 godina

Tu smo gde smo, valjda ce biti vise pameti nego ove godine. Zao mi kkp, ali samo zbog Tepica koji je pokazao svojim odnosom i ponasanjem da je pre svega normalan covek.

slobinator

pre 9 godina

(Nemanja, 25. jun 2014 19:05)
kako nije sramota vas grobar?.znalo se od ranije da je prolaz u evro-ligu iz aba lige.tu je zvezda bila prva,a partizan treći i tukla vas je dva puta.šta tu nije pošteno?sa druge strane partizan u fudbalu igra kvalifikacije za lš koje nije zaslužio na terenu.ovde je što bi rekli političari na delu bila klasična zamena teza.

Marko

pre 9 godina

E ovo je parodija u Srpskom sportu,zvezda osvoji titulu a partizan igra ligu sampiona,a u kosarci partizan osvoji titulu a Zvezda igra euroligu.

Marko

pre 9 godina

Zvezdas sam od malih nogu,volim Zvezdu i drago mi je zbog Zvezde! Zbog pojedinih izjava i napadanja iz Partizana ove sezone,malol mi je drago sto su izvisili,ali ako objektivno sagledamo stvari,zasluzili su makar kvalifikacije,i veliko nepostovanje evrolige iskazano je prema njima i njihovim ucescima sve ove godine..

Grobar

pre 9 godina

Nema ovo veze ni sa Zvezdom ni sa Partizanom, nego sa ABA ligom. Sad mi nista nije jasno.
Zar nije PRAVILO dva u EL, jedan u kvalifikacije?
Nista mi nije jasno, kako je ovo moguce?
Ako neko moze da mi objasni, ne salim se.
Hvala

ivnjur glinjsar

pre 9 godina

Prvo jedan omaz Partizanu na prvom mecu evrolige, omaz povlacenjem ekipe sa terena, vredjanjem protivnika, omalovazavanjem rezultata, skidanjem sakoa, budzet da se spomene, da se ne igra za reprezentaciju ako se ne pobedi, da nas trener drzi vrata svlacionice dok neka legenda unutra prevaspitava sudiju, stipanje sudija, psovanje sudija i ostalo.

Dokument trazim

pre 9 godina

Posto vidim da ima dosta dusebriznika da nije zvanicno potvrdjeno,
moram sa zadovoljstvo da da im podarim link:
http://www.euroleague.net/news/i/138175/180

DM

pre 9 godina

Ovaj Partizan niko ne postuje pre svega zbog Vujosevica jer je srozao ime kluba. Njemu nije mesto u sportu. Cestitam Zvezdi zasluzeno ucesce u evroligi. Puno srece Partizanu u drugorazrednom takmicenju. Zelim grupu Real, Pao, Laboral, C. Zvezda, Cedevita I Turow. I feel devotion.

BLACK&WHITE

pre 9 godina

Igrali smo evro ligu dvanaest godina , sledeće sezone nećemo , nije to ništa strašno niti je sramota. Nadam se da će zbog ovoga u našem PARTIZANU dobro razmisliti i pokušati da organizaciju kluba i njegovo funkcionisanje u finansiskom pogledu prilagode sadašnjem vremenu , jedino to može nam doneti ponovni kontinuitet igranja evrolige.

Dax

pre 9 godina

Zvezdasi pricaju nesto o Evroligi a ne mogu ni u Top 16 da udju. Cak ne mogu sportski ni da izbore ucesce vec to dobiju za "zelenim stolom", i onda oni nekog zezaju? Al dobro, kad ne mogu da osovje torfej pored Partizana, bar ovo da im bude uteha... Srecno Panteri!
(Nemanja, 25. jun 2014 19:05)

A kako komentarises vase ucesce u kval.lige sampiona u fudbalu???Tastature ko tastature...

matija94

pre 9 godina

Ocekivano,videli su na kakvu prevaru je jsdp uzelo titulu u ovom mulju,pa nece ni u kvalifikacije,ovo verovatno znaci kraj kodarkaskog kluba partizan nis,i kraj jedne od najodvratnijih era i najvecu rak ranu za nasu kosarku,sa druge strane Zvezda ce napokon doci tamo gde zasluzuje,medju velikane!

Lionac

pre 9 godina

A sad moji sinovci mi u Evro.ligu a ovi bez novaca u stecaj pa da vidimo kako ste poslovali, kome dugujete, ko je izvlacio novac, i da se plati za sako, a Dulu banja Koviljaca ;)))

ПИРОТ ЗВЕЗДИН ГРАД

pre 9 godina

Значи комшије у ципирипи купу ? Од свих ових "великих" гробара остају само гагара и мусли...КАТАНАЦ БРЕ !

stepanekjenukleus

pre 9 godina

drago mi da idemo u el ali mi je iskreno krivo zbog grobara koji su svakako vise zasluzili pozivnicu od asvela hapoela itd.
para je opet kljucan faktor.

Joca S

pre 9 godina

Čović je blizak ULEB-u a Partizan FIBA Evropi(čitaj Bodirogi) i Bertomeu je izabrao svog čoveka. ULEB je daleko od idealnog ali je FIBA katastrofa i uništitelj evropske košarke.

zoran ivkovic

pre 9 godina

zvezda je bila najbolji tim aba lige pre fajnl fora i ispred partizana i shodno tome ona dobija poziv umesto cibone . tu nema nista neposteno

matori

pre 9 godina

Ovo uopste nije lose za Partizan. Igranje bez para bi samo.iscrpljivalo i.klub i igrace. Prilika je da se podvuce crta. Napravi nov tim , mozda i odustane od Eurokupa i onda se koncentrise na ABA ligu i plasman u EL . Mozda i sa novom upravom?

urke87

pre 9 godina

Postovani grobari, dzaba ste se nadali za kvalifikacije jer se na kraju ispostavilo da ABA liga uopste nema mesto u kvalifikacijama. Zvezda je otisla umesto Cibone kao najbolji regularnom delu, Dinamo Sasari umesto Montepaskija a Alba je dobila specijalnu pozivnicu. Hapoel je dobio pozivnicu za kvalifikacije umesto Budiveljnika koji je otkazao ucesce u kvalifikacijama. I Zvezda bi izvisila za kvalifikacije da Cibona nije otkazala. Tako pise na sajtu Evrolige.

Vladan R

pre 9 godina

Ne mogu da kazem da mi je drago sto je Partizan izvisio i za kvalifikacije, ali mi za razliku od do pre nekoliko meseci, sada vise nije nimalo zao. Tolika neumerenost, prozivke i spinovanje od strane Vujosevica, kao i idolopoklonstvo velike vecine navijaca prema istom, a bez trunke samokritcnosti, je definitivno izbaksuziralo ekipu Partizana. Sprdanje navijaca Partizana, sa igranjem CZ u EK i na kraju euforicnost nakon ispadanja CZ je u potpunosti zasluzilo ovakvu kaznu. Posebno ovo drugo navedeno,jer bi Partizan kao bolje plasiran od Cibone u regularnom delu, imao osigurane kvalifikacije za EL, u slucaju Zvezfine pobede. Bar zbog toga nisu trebali da sa tolikim zarom prizeljkuju pobedu Cibone. Ta poslovicna pakost Srba i zelja da komsiji crkne krava vratila im se kao bumerang. Sta god da bilo, ja bih i dalje zeleo da kad ne moze u narednoj, u sezoni 2015/16 uz opet CZ, i Partizan bude u EL.

Kum

pre 9 godina

Sta se lozite, ispadate posle prve faze standardno....
(Fred, 25. jun 2014 21:11)

Reci mi koliko ste bese pobeda ukupno imali u prve tri godine igranja EL (u ovom formatu)?

delija iz pg

pre 9 godina

Sad povuci prave poteze i razbiti te dve struje (ako postoje). Napraviti plan da Zvezda bude finansijski stabilna i samim tim redovni ucesnik EL. Nema kod Bartolomeua kmecanje, pritisci, bjezanje... Naredne sezone ne ulaziti u polemiku sa Vujosevicem, kao da ne postoji. Napraviti strategiju za mlade da ostanu i da im se daje vise minuta, posebno na utakmicama sa slabijim protivnicima. Volio bi da vidim Dangubica u nase redove. Ko ce zaboga u nasu grupu:) Vrh!!!

Nema ovde od sporta nicega

pre 9 godina

Rukovodstva Jadranske lige i Košarkaškog saveza Srbije, nasi vajni bivsi igraci i treneri poput Obradovića i Ivkovića se vidim pretrgoše od lobiranja za Partizan...

VR74

pre 9 godina

Iapk je Hapoel iz Jerusalima u prednosti u odnosu na "instituciju"! Sada će Dule da ih povede u svlačionicu, malo na časove ljubavi uz davljenje, pa onda trening u 5h ujutru! Posle toga očekujem konferenciju za novinare i kritike na račun Vučića, Čovića i Bartomeua!

Baja

pre 9 godina

E moji panteri, ubise vas kompleksi. Da komsiji crkne krava, zato i jesmo ovde gde jesmo. Na dnu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (markos, 25. jun 2014 21:11)

Procitaj grobarske komentare nakon sto je Zvezda izbacena iz kvalifikacija za LS. Toliko.

Al Kos

pre 9 godina

A Tegi ne veruje, propade mu emisija!!
(One night in May,
Komentar večeri, hahahahaahahahaha
A Tegi veća nevera od Dula.
Prelazi u emisiju sećanja.
Hahahahahahahaah

Nikad kao Bane

pre 9 godina

Dok je citao ovu vest, pehar Evrolige osetio je na vratu slab, prohladan povetarac. Ucinilo mu se da nije sam u sobi. Osvrnuo se prema vratima, ali niko nije ulazio...

Delija

pre 9 godina

Sad je najvaznije smeniti Radonjica!Sa njim srece nema.Sto pre dovesti trenera i dati mu da bira igrace u skladu sa mogucnostima.Nadam se da bi to mogao da bude Boza Maljkovic kao sto se i pricalo poslednjih dana!?Covek ima ogromno iskustvo i znanje i to bi bio odlican potez.Poslednja epizoda u Cedeviti nije merilo jer Srbin u Zagrebu tesko u bilo cemu moze da uspe!Isto je i u obrnutom slucaju.

RED KING

pre 9 godina

A sad odmah oterati sve one koji nisu valjali sto iz uprave kluba sto iz strucnog sastava pa i od igraca, a onda dovesti nove i kvalitetne ljude i pojacanj pa da konacno napadnemo i evropsku krunu!

Ilija

pre 9 godina

Steta za Partizan. Ovo ce biti tezak udarac, verovatno rasipanje tima, sto ne valja za srpsku kosarku. Verovatno ce odustati i od EC, jer je to ponizavajuce takmicenje za navijace, trenera i predsednika kluba.

Vladimir

pre 9 godina

Izgleda da je ipak neko iz evrope gledao sa cime se sve sluzio KK Partizan i njihov trener Vujosevic i odlucio da im ne treba takvav tim i lakrdija...

ogi-cg

pre 9 godina

Kralj-svaka ti cast na komentaru,ja sam zvezdas,al bi volio da je i partizan dobio sansu za EL.Kad bi takva situacija bila u mojoj CG ja bi volio da odu dva kluba u el.Ljudi ako navijate za zvezdu,nemorate da mrzite partizan i obrnuto.Nikud vas ta mrznja nece odvest braco Srbi.

Bogdan

pre 9 godina

Nikada nisam likovao nad tudjom nesrecom...i isto tako smatram da Zvezda sa ovim trenerom nema sta da trazi u el,ali bice mi drago da citam i slusam komentare grobara.jer verovatno sada ULEB CUP nece biti cipiripi kup,vec verovatno tek nesto malo slabije takmicenje od EL. Ili tako nesto... A o Vujosevicevim izjavama necu ni da komentarisem. Covek??? ne zasluzuje ni jednu rec da se potrosi na njega

ko se zadnji smeje...

pre 9 godina

Evropa je rekla svoje, ovde ne prolaze manipulacije i sudijske prevere, ovde se vidi ko je ko i koliko je cenjen u Evropi . Ajmo, Zvezdo...ovo nam donekle spasava sezonu,zato treba iskoristi priliku, napraviti ozbiljan tim i osvojiti jos nesto sem kupa Srbije...

zili

pre 9 godina

admine molim te reci da je greska da partizan ide u evo iligu jer od kako ste objavili ovu vest kisa suza u smederevu ne prestaje da lije , molim vas da reagujete da nebi bilo opet neke poplave . placite kao mala deca!!!!!!! kmeeeeeeeeee

Mikeli

pre 9 godina

Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion ABA lige!!!
Čuveni evroligaš kome jedan dvadesetjednogodišnjak ubaci 123 poena u finalu play-offa!!!
Čuveni evroligaš koji čitavih 16 godina nije bio šampion svoje zemlje!!!
Čuveni evroligaš koji NIKADA nije bio šampion Srbije otkada je ona samostalna država (najsrBskiji klub)!!!
Čuveni evroligaš kome "niko ne može da zabrani kako će da se zove"!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (The Wolf, 26. jun 2014 09:43)

Hajdemo redom, mozda smo 3 sezone bili jaki u aba ligi, jer su svi novci bili prosledjeni vama, pa vam bilo lakse da gradite kontinuitet.
Ubacio bih i ja 300 poena, kada bi sutirao po 15 bacanja po utakmici i kada bi bio zasticen kao beli medved.
Nismo bili sampioni, niti cemo biti, jer ne znamo da plivamo u mulju koji vi pravite. Kada se pliva u cistoj vodi videli smo kako se zavrsavaju te utakmice.
Mi cemo se zvati kako mi hocemo to je tacno, jer nam se moze.
Sve u svemu mi smo evroligasi, sada ce se vodeci igraci utrkivati da dodju kod nas, pa cemo videti kako cemo proci ove sezone.
Srecno u kupu mike macora, a nas evroligase gledaj i navijaj za nase protivnike.

alexaczv

pre 9 godina

steta za komsije. ali znajte samo da je posledica ovoga vase mutne radnje kao i czv u fudbalu i da evropa ipak nije magarac pa da ih mi jasemo. zalosno za nas sport, ali moramo mi navijaci da shvatimo jedno, nema vise devedesetih, tuca, gepekovanja, urlanja na sudije... pravila igre postoje, nekome se svidjaju, nekome ne, ali i jedni i drugi ih moraju postovati pa makar to bilo i ne skidanje sakoa.
srecno zvezdo, i komsije

keke

pre 9 godina

To je ta "institucija" kojoj se citava evropa klanja, hahaha. Ne mogu docekati da pocne takmicenje, na svaku vijest o ovom takmicenju ima da kopiram po jedan vas komentar koji ste slali za zvezdu kada je igrala kup! Kako mi je drago!!!!

Zvezda zvana FMP

pre 9 godina

Kad bi Partizan igrao kvalifikacije, on bi ih sigurno i osvojio a to obezvređuje takmičenje. Zato, kup Paje Patka jer ste to vi želeli.

Chalgar

pre 9 godina

Partizanu novci ne trebaju, jer kako kaze veliki guru i idejni vodja jsd, dzaba novci, tako da je uleb kup idealan za njih jer tamo nema novaca.

Budi musko ne budi Dusko

pre 9 godina

Sad ce vrhovni dervis da kaze da je EL totalno nebitno takmicenje i "neka im neka se igraju". I navijaci ce da mu poveruju, kao i do sada.

Dr.Tuber

pre 9 godina

grobari jel' boli? Mozda i puste ove vase iz kluba da nose vodu i peskire a dule da brise krpom tablu za crtanje pozicione igre nakon tajm auta!Nije sve tako crno ako vam sve ovo odobre...

hahahaha

pre 9 godina

"...Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige"

hahahaha, sad je to sjajno takmicenje, jace od NBA? hahahahahha

hahahaha

pre 9 godina

"...Evrokupu koji ce ove sezone zbog novog sistema takmicenja biti tek nesto malo slabiji od Evrolige"

hahahaha, sad je to sjajno takmicenje, jace od NBA? hahahahahha

marko_bgd

pre 9 godina

kako bese grobari,eurokerm kup...hahah...kako ste se samo rugali,pa eto vam sada...da je obrnuta situacija radovali bi ste se zvezdinoj nesreci,likovali bi na sav glas...partizan nije dobio pozivnicu zbog duleta vujosevica,covek vredja sve redom,davi igrace,pljuje sudije,a kada je nezadovoljan,onda povlaci ekipu sa terena,provocira incidente....a joss na sve to,non stop kuka kako mu klub nema para..primitivac...prate oni to sve,zato i nisu dali partizanu pozivniicu,a partizan je apsolutno zasluzuje

John Terry

pre 9 godina

Sta? Sad je opet kosarka sport br. 1? Pa bio je fudbal do neki dan, i to akusticni, bez struje? Unplugged, takoreci...
(rke koke, 25. jun 2014 23:32)

A fudbal se, inace, igra na struju. Svakom fudbaleru po kabl u zadnjicu i trci. Ako si mislio da si pametan, nisi...ako si mislio da si interesantan...jos manje.

Laza1

pre 9 godina

Kako bese: dzaba vam novci, a ne nego dzaba vam titula, dzaba vam kukanje, dzaba vam bezobrazluk, ahahahahaha sve je dzaba, igrate cipiripi kup. :DDDD

Borky

pre 9 godina

Pa cek jel ovi znaju ko je institucija? Da da znaju ti sve i ko gepekuje ,ko bezi sa terena,ko tuce sudije,ko se bogati prodajom igraca,ko puni arene i bude u minusu.....
Lagao vas neko da se najbolji a nije Covic nije Vucic....

ELCZ

pre 9 godina

Drago mi je sto ce nasa Zvezda sledece sezone igrati u EL, a jos draze mi je sto groblje nece ni u kvalifikacije nego ce direktno u kiliriki-cipiripi kup ako ih do tada ne ugase

hours of love

pre 9 godina

Inace ono pismo lovernja koje je sastavio dusan je trebalo da pomogne da partizan dobije kvalifikacije...kako ono bi, dzaba vam trud uzalud sve ?! :D

MomaSRB

pre 9 godina

13 sezona uzastopno učesnik ULEB evrolige 214 evroligaških utakmica odigrao je Partizan 78 pobeda nad najboljim evropskim ekipama ostvario je Partizan 6 puta učesnik top16 faze evrolige 2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/08 i 2008/09 Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/10 Pobedio: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Laboral Kutxu, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Joventut, Romu, Asvel Basket, Fenerbahce Ulker, FC Bayern Munich Najbolji strelac evrolige 2003. godine -Miloš Vujanić Član prve petorke evrolige 2010. godine -Aleks Marić Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003. godine), Nikola Peković (2008. godine), Bo McCalebb (2010. godine) Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković Najbolji trener evrolige 2009. godine -Duško Vujošević Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine - 22 567 gledalaca Najgledaniji evroligaški tim na domaćem terenu u sezoni 2013/2014 Po ukupnoj poseti, na domaćem i gostujućem terenu, na drugom mestu u ligaškom delu evrolige u sezoni 2013/2014 Najbolji skakač evrolige u sezoni 2013/2014 - Joffrey Lauvergne Najbolji mladi igrač evrolige u sezoni 2013/2014 - Bogdan Bogdanović (The Wolf, 25. jun 2014 23:56)

Pa šta sad, hoćete zahvalnicu za to?

Bora

pre 9 godina

@Zvezdas Hahaha, prica ti je smesna. Da zrtvujemo sezonu, dve, da bi vi konacno uzeli trofej. Taj trener kojeg prozivas je dobitnik priznanja evrolige za najboljeg trenera.

extraordinaran

pre 9 godina

neka se malo odmore od Evrolige i grobari, ima zanimljivih ekipa i u Evrokupu! prilika i da DV se upozna i sa sudijama i organizacijom tog Ulebovog takmichenja! mozda ga i puste da da ih napada i vredja, preti jer ipak on dolazi iz Evrolige

petronije

pre 9 godina

Neko u EL a neko i u Kup Lilijane Ronketi. Toliko o instituciji. Baš me interesuje šta Topalovići sad misle o tom takmičenju.

Molle

pre 9 godina

Hihihi! Kako mi je drago. Jedva čekam da braća Grobari odu na neko rusko gostovanje kod nekog manje poznatog kluba i vrate se uplakani sa povećim minusom. Sve zbog toga što sam čitao prošle godine, tipa Lilijana Ronketi, Čoko Moko, Cipiripi i slično. Vinjak imam, idem po koka-kolu i limun. Živeli!

Goran

pre 9 godina

Nije ovo pravedno,dragi moji grobari,ali sobzirom na količinu zlobe sa kojom se kao navijač C.Zvezde svaki dan susrećem,sasvim zasluženo.Pozdrav svim normalnim navijačima sa obe strane!

deki

pre 9 godina

Hahhahahahaahhahahahahahahaha...nadam se da ce Partizan zajedno sa Tegeltijom na SOS kanalu sledece sezone da dostojno prezentuje Srbiju u cipiripi kupu !

Slavko Rs

pre 9 godina

Super vjest za Zvezdu,ali toliko godina bez ozbiljnog trofeja je za duboku analizu,jer dzaba sve ako trofeja nema,srecno Zvezdivu evro ligi.A za navijace Partizana poruka nije kraj svjeta posle toliko godina jednu godinu propustit,mada nikad Partizan nije igro uleb kup pa red je da i to takmicenja vidi kako izgleda.Sportski pozdrav za obe ekipe.

Kontraš

pre 9 godina

Posle odustajanja Cibone ovo je sasvim realno i po prikazanom u ligaškom delu ABA lige zasluženo. Nemam nikakav problem to da priznam i Zvezdi želim puno sreće, mada je realnost da ćemo se nakon prvog dela Evrolige ponovo naći svi u Evrokupu - i Zvezda i Cedevita i mi...
Što se Partizana tiče, možda je i bolje ovako jer kvalifikacije je teško proći, pa sad bar znamo na čemu smo i na tome valja planirati narednu sezonu.
Evroliga je velika čast i zadovoljstvo, ali u našoj situaciji i veoma vruć krompir... Valja napraviti pristojan budžet, a to neće biti lako jer vidim da i Terza traži 7 miliona od države, a premijer je rekao da više para za Zvezdu i Partizan nema...
U svakom slučaju biće interesantno sve to pratiti, a ponavljam, Zvezdi želim da nas dostojno predstavlja i drago mi je što Evroliga ne napušta Beograd.

cartmanx

pre 9 godina

Nista cudno EL je bazirana samo na uzimanje novca i od nje nema zarade,za razliku od ULEBA kod UEFE toga ima i te kako..jednostavno potpuno razlicita ekonomska pravila.Kako rece Jakovljevic bivsi CZV trener taj tim ima najveci budzet na balkanu, KK Partizan je daleko od toga, tako da nema ljutis sta je tu je, komsije zelim Vam sve najbolje!

Misa Tulumbas

pre 9 godina

A gde je sad taj Sostar, gde je sad taj Tole, gde su sad te sudije, gde je taj Vokri? Niko da nam pomogne. Sramota da takva institucija ne ide direktno u LE kao cetvoroplasirana ekipa!

đole

pre 9 godina

kralj@ sve je to ok, samo mi objasni kako je to sad ove sezone evro kup tik iza EL onda kad ga vi igrate, a kad ga igra zvezda onda je dno od takmičenja, budite bar jednom principijelni, ako je cipiripi kup danas onda je i sutra... a inače nisam baš oduševljen time što će zvezda igrati el, još gluplje je sto partizan nije dobio šansu kroz kvalifikacije, ne volim vujoševića zbog previše vulgarnog rečnika, al ga poštujem kao nekog čiji je tim pobedio mnoge, EL je takmičenje gde novac igra ulogu, nije njima do punog pionira ili arene, njima je bitnija kinta. u svakom slučaju puno uspeha i vama i nama...

Legal alien

pre 9 godina

To je ta kosmicka pravda, losa karma, itd. Dzaba vam novci moji sinovci, na mojoj ruci prsten, na tvojoj suza ili vec kako... Preporucio bih navijacima Partizana jedno knjizevno delo, zove se "Vodic kroz Eurocup"!

vise srece drugi put

pre 9 godina

E ajde sad da vidimo da li ce grobati Evrokup zvati Cipiripi kup ili Kup Marinka Rokvica hahahaha... kako su se smejali sad im se vratilo.

devil him self

pre 9 godina

bar nesto pozitivno u ovoj sezoni!!nadam se da cemo napraviti ozbiljnu ekipu sa pravim pojacanjima, da ce uprava dovesti igrace sa pobednickim mentalitetom, i vodjom na terenu jer su nam upravo te dve stvari falile ove sezone.ne prosecne igrace za 7-8 poena po utakmici, vec igraca koji ce ubacivati 20 po tekmi.partizan je recimo ove sezone imao kinsija, bogdana, pavlovica svaki od njih trojice je igrac za 20+ na svakoj tekmi.rodjene ubice, plus bertans i lovernj koji takodje mogu da napune, tepic EL plej i tri tornja po 215cm.a mi da smo molili boga da djenka i nelson imaju sutersko vece, sve ostalo- simon, lazic, tadija, raden,mitrovic, rasko... isli smo na kvantitet, na deset prosecnih igraca, ne na kvalitet, jer zvezda prosle sezone nije imala igraca koji pravi razliku na terenu .dule je opet objasnio da je bolje imati tri NBA igraca nego deset abaligaskih, da se igrala serija na deset dobijenih tukli bi nas 10-2, i sa stranim sudijama.

Delija

pre 9 godina

sad oterati Radonjica jer sa njim srece nema sto je i ocigledno.Dovesti Bozu Maljkovica i dati mu slobodu da dovede koga hoce u skladu sa mogucnostima.Vreme ja da na delu pokaze koliki je Zvezdas!Covek ima iskustvo i znanje i takav nam treba!

Samo Czv, samo Bgd

pre 9 godina

Sve je ovo zbog načina na koji je oteta još jedna titula..gledaj kako se sve vrati posle samo par dana. Kako li će ovo preživeti vujošević, nešković i milija vojinović, haha

Zvezdas

pre 9 godina

Od gospodina Vujosevica, velikog intelektualca, oca, profesora, Mesije bih ipak ocekivao vise razumevanja za ovakvu odluku! Pa zar EL treba tim i trener koji je najvise kaznjavan, koji najvise komentarise sudjenje, koji je poznat po jurenju sudija po terenu, stipanju... koji ce mozda da ih hvata za gusu, da povlaci ekipu sa terena... Jel to gdin. Vujosevicu u sportskom duhu na koji se pozivate... a samo da biste pobedili... E pa zbog samo takvih kao sto ste vi mi je drago da necete igrati EL a mislim da necete ni EC. Da vidimo sada sa kojom cete ekipom nastupati sledece sezone. Moj savet je da rasprodate ceo tim, finansijski se konsolidujte, krenete sa klincima i zrtvujete sezonu dve ali onda na zdravim temeljima krenuti dalje. Nek vam iskustvo drugih bude nauk. Nekada je bolje napraviti korak dva unazad da bi se krenulo napred, jer pogresan korak napred moze biti fatalan.

Zvezdaš

pre 9 godina

Vama panteri draže što Partizan ne igra EL nego što vi igrate. kakve frustracije...
pfk, 25. jun 2014 18:53)

Ju naopako, sine mnogo grešiš.

Crvenu Zvezdu volim a Partizan me ne interesuje.

Mirko

pre 9 godina

Dragi navijaci Partizana stavite prst na celo i zapitajte se ko je doprineo ovakvom trenutku.Godinama prica o kikirikiju,stipednijama,igranju za "dzabe",dug za porez jednom je morala doci na naplatu.Potpuno ista situacija kao sa Zvezdom u fudbalu.Kod nas moze i da prodje ali u Evropi nikako i svaka ima cast za to.Ne krivite nikoga drugog osim sami sebe tj.ljude koji vode klub.realno,trebali su davno ovo da urade sa KK Partizan jer godinama kuburi sa finansijama a takvima,na nasu zalost, nije mesto u eliti.

Lugano

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se igra ABA liga, kada sampionsku ekipu koja odustane ne moze zameniti ekipa koja je bila prvoplasirana, nego kao salju wild card neki...

verteks

pre 9 godina

Zvezdi mesto apsolutno zasluženo, ne može jedna utakmica da odlučuje o celoj sezoni. Zvezda bi dobila Cibonu u 9 od 10 utakmica,a verujem da će imati šta da kaže u EL. Što se tiče Partizana, šteta za kvalifikacije, nije da bi imali mnogo šansi, ali bar su to zaslužili... E sada, pamet u glavu, postavite zajedno ABA ligi ultimatum za plej of umesto što se svađate, tučete i likujete nakon finala nekog (nažalost) nebitnog takmičenja!

zeno

pre 9 godina

Para vrti gdje burgija nece, nazalost! A FMP-ovci, ne budite kao kapiten Simonovic i ne busajte se u prsa nakon onog tamburanja u finalu i odustajanja Cibone, kakav ste vi to onda klub? Ni maticni broj nije vas, mislite o tome...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fensi, 25. jun 2014 21:53)

Blago nama sa tako brižnim komšijama. Not.

Uncle Drew

pre 9 godina

Ovo znaci da bi zvezda isla u evroligu i da cibona nije odustala, jer je umesto nje usao hapoel, znaci dobili bi smo pozivnicu u svakom slucaju...

radosav

pre 9 godina

Dal istina da prva utakmica u Evroligi pocinje u jesen? Da krenem ja polako iz Niksica za Beograd,nogu pred nogu.Ta valja mi stici,coce.

Grobar - veteran

pre 9 godina

Lepo ja kazem da nije lepo smejati se drugima. "Peckali" smo Zvezdu zbog zabrane za Evro takmicenja u fudbalu pa onda zbog basket I sad nam se vratilo.

kakav flesh

pre 9 godina

Dzaba ti dreka moj Vujosevicu
Nista sad drzava zaista mora sve pare da usmeri nasem predstavniku u EL ipak je to klub koji je bio prvoplasiran u ABA.
hi hi hi

milos

pre 9 godina

zvezdi sva sreca u evroligi i neka se ustale tamo a ovo je veliki udarac za UPRAVU Partizana lobiranje nula uticaj velika nula a sve one price evroliga nas voli evroliga nas ceni evroliga nas treba su sada bukvalno zgazene istina je da evroligu zabole za partizan i da smo je igrali samo i iskljucivo zbog sportskog sektora koji bi je izborio na terenu.Ne moze danas nista bez para !!!!!!

Igor

pre 9 godina

Bravo za moju Zvezdu, Evroliga mnogo donosi, sponzori, igraci koji dolaze da igraju zbog nje same.....realno mislim i da je Partizan zasluzio te kvalifikacije, mnogo pre nego neki drugi klubovi...ali ne treba se smejati tudjoj nesreci, vec gledati u svoje dvoriste i biti fer prema svima...sportski pozdrav za sve ....

sport danas = samo biznis

pre 9 godina

Da li ovo znači da je ABA liga izgubila i jedno mesto u Evrokupu pošto bi poraženi u kvalifikacijama išao svakako u Evrokup?

Kingslayer

pre 9 godina

Oni osvoje titulu u fudbalu, nama kvalifikacije za ls. Mi osvojimo titulu u kosarci a njima el. Nesto nije u redu sa matriksom izgleda.

rade

pre 9 godina

Kao pravi Grobar čestitam Zvezdi na velikoj sreči takmičenju u Euroligi,na kraju krajeva zaslužili su,bili su bolji čitave sezone u ABA ligi.A mi čemo ove godine Cipiripi kup,i što bolje da odigramo ABA ligu.Sami smo si krivi,što smo izgubili dobijenu utakmicu protiv Cedevite,to ti je danak neiskusnosti,glavu gore,idemo dalje.

I na tarabi pise

pre 9 godina

@Zvezdas Hahaha, prica ti je smesna. Da zrtvujemo sezonu, dve, da bi vi konacno uzeli trofej. Taj trener kojeg prozivas je dobitnik priznanja evrolige za najboljeg trenera.
(Bora, 26. jun 2014 14:03)

I Obama dobio Nobelovu nagradu za mir