Fudbal 253

Sreda, 25.06.2014.

13:40

Terzić: 7 mil. € ili nas izbacuju

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je klubu pod hitno potrebno sedam miliona evra ili preti izbacivanje iz JSL.

Terziæ: 7 mil. € ili nas izbacuju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

253 Komentari

Sortiraj po:

MadMax

pre 9 godina

Zvezdas sam ali sam za to da vas izbace!!! Ako su mogli Renzders i Juventus da idu u nizi rang, ne vidim razlog da kod nas bude drugacije!!!
Ko god da dodje na celo kluba, samo ce uzimati lovu za sebe i praviti dugove a mi navijaci ziveti u zabludi da ce taj sto dodje nesto uraditi i verovati u bolje sutra...
Nema od toga nista...

tony

pre 9 godina

...ja stvarno ne razumem šta u stvari hoće Terzić ovim saopštenjem...ok, dužni su 7 miliona eura, para nemaju, nemaju sponzore, neće niko da se odrekne duga a izašto bi...i šta im ostaje...stečaj, tolike firme su pogašene po Srbiji i niko od ove gospode što sebe nazivaju fudbalskim radnicima nije se tada uzbudjivao zbog toga... e pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...gospodo, prestanite da tražite pare od države, dosta je bilo, ili nadjite pare kako znate i umete ili se suočite sa posledicama višedecenijskog lošeg vodjenja klubova.

mvp

pre 9 godina

Ovaj covek jos nije odrzao ni jedan sastanak a vec je poceo da kuka kao onaj Vujosevic!Pa dokle vise da se ponasaju kao paraziti?Vreme je za privatizaciju!

Ko to tamo peva

pre 9 godina

Ovo je po sistemu:
- Ljudi, čiča traži da mu se plati gaženje oranja
- Pa kolko traži ?
- Mnogo, sedam miliona, nego ajde skupljajte pare!
I opet će da bude dobar 3,5 miliona.

loshmi

pre 9 godina

ja sam zvezdaš ceo svoj život, od severa preko zapada do malog ekrana. treba nas zamrznuti, možda i na neko vreme ukinuti. sve ovo nema nikakvog smisla, fudbal je očajan, menadžment potpuna bruka, a trgovina seljačka. da gledamo malo druge lige da odmorimo dok ne stasaju novi omladinci, treneri i menadžeri.

sasa

pre 9 godina

Ma igramo ne ložite se, i to dovodimo 7 igrača, već su potpisali predugovor, Ja ne brinem jer znam, idemo Zvezdo, i molim prave Delije da podrže klub a ne da šalju negativne komentare.

Soko

pre 9 godina

Verovatno je bilo nepravilnog trosenja novca ali navijaci Zvezde i Partizana moraju shvatit da su klubovi u problemu zato sto je cena ulaznica socijalna. Kad bude 2oooo ulaznica pretplatnickih po 200 neura klubovi ce postojat u suprotnom katanac,

Jovo Srzentić

pre 9 godina

Ja da se pitam četri puta godišnje bi okupio 50000 navijača, od svakog bi tražio po 100 eura i sav skupljeni novac bi ukrao...

milan

pre 9 godina

Zvezdas sam ali mialjenja sam da im ne treba dati ni 7 dinara a ne pa 7 miliona, bar ne dokle god se za nasu decu organizuju humanitarne akcije za lecenje po inostranstvu jer drzava ne moze da im da. Pa ako ne moze deci onda ne moze ni zvezdi.

Shone

pre 9 godina

Sta sam sve video I cuo poslednjih mesec I po...uzas...zakljucno sa skakavcima u Kursumliji I ovim dolaskom Terzica...smak sveta lagano, ali sigurno.

terzan zvezdic

pre 9 godina

Ja bi zvezdu izbacio u betonjerku tj. beton ligu. Pa da sledeće godine opet gledamo veliki derbi na Vračaru Obilić- Zvezda kao nekad dok su vitezovi bili u prvoj lizi.

Zemun_grad

pre 9 godina

Za te pare opremite bolnice i obučite ljude da rade na novim aparatima, umesto što dajete komunističkoj zaostavštini.
Dosta je bilo više, mora se raščistiti sa duhovima prošlosti.

neka se pretvori u otvoreno Ad

pre 9 godina

i neka navijaci pokupuju akcije i postanu vlasnici... 50 mil evra / sa brojem akcija... akcionari onda odlucuju o svemu..

Saca

pre 9 godina

Ne razumem sta to znaci hitno nam treba 7 miliona evra, mene bi zadovoljilo jedno miliomce, ali niko neda. Izbacite me iz ove drzave molim vas.

goran

pre 9 godina

Neka vrate novac, oni koji su ga ispumpali iz kluba,to je bar sitnica za njih. Pitanje: Kako neko ko je optuzen za proneveru novca, moze da bude na tako visokoj funkciji? Mozda zbog usavrsavanja u Americi,dok je bio na poternici? Dokle vise?

tamo nam je i mesto...

pre 9 godina

Beton liga je za nas...nista vise. Sve sto je vredelo je ukradeno, ostao je stadion bez struje, solidan teren i ni jedan mlad i perspektivan igrac, a da ga ne drze grobari naseg fudbala...menadzeri!

aleksa

pre 9 godina

Pa s obzirom da nas ima najmanje, ponavljam najmanje dva i po miliona, onda bismo mogli kada bi se organizovali sakupiti i vise od sedam miliona. Svako u proseku da da 400-500 din eto ih deset+ miliona. Kada bi i bivsi igraci kao sto su Deki Stankovic, Zigara, Pantela, Vidara, Basta, Novak Djokovic ;) , dali ko koliko moze pod uslovom da imamo javni uvid gde idu pare otplatili bismo pola duga. Samo kada bi nas imalo nekoliko zainteresovanih...

Her Zivota

pre 9 godina

Cemu sitnicarenje, cuj 7 miliona evra, pihhh. Odmah trazi 47 miliona pa da se rese svi problemi, i da mozete na miru da krenete da pravite novi minus...Mrdja oprostio dug, hoce da dovedu Lukovicu, koga oni zezaju ?? Da bi Crvena Zvezda i sledece godine igrala JSL posaljite praznu poruku na 1003... hahahahahah............

Ma hiljaduuuu....

pre 9 godina

@Aj Zvezda jeste u problemu ali taj klub nikad ali nikad nemoze da propadne jer ima armiju navijaca koji su spremni da u bilo kojem trenutku izadju na ulice,za razliku od partizana koji maksimum ima posetu u toku godine 4000 navijaca,dok Zvezda svaku utakmicu ima minimum 15000.E u tome je razlika.Ja nisam navijac Zvezde ali sam samo realan.
(firmas, 25. jun 2014 17:36)

Hahahah. Samo mi reci da ti verujes u ovo? Pa cak i da ima 40 miliona, shvati da tu ima u vrh glave 100,150 wanna be kriminalaca i jos jedan mali broj poslusnika. To sto drzava nece da se mlati s anjima, ne znaci da su oni neki faktor. Koje ulice? Koja masa? Pa kada bi sutra organizovao protest svih navijaca u Srbiji protim recimo rusenja svih sportskih objekata u zemlji, ne bi se skupilo vise od 400. 500. Ne lozi se majke ti.

navijac

pre 9 godina

@ Ја да се питам, окупио бих 50.000 звездаша на маракани и сви по 100е! И тако два пута годишње!!! Верујем да има толико момака који су спремни све да учине за свој клуб!
(Даркић, 25. jun 2014 16:40)

Iz koje li si ti bajke ispao? :))

z

pre 9 godina

Ove sto pricaju kako i Real i Barselona duguju podsecam da iako to jeste istina, oni su takodje izuzetno uspesni i zato im se to oprasta. Oni ce svoje dugove placati godinama ali na kraju ce njihovi poverenici ipak videti svoj novac. Zvezda tesko da ce ikada vratiti silne pare koje su ulozene a trazi jos sedam miliona evra. Real i Barselona stizu do kraja lige sampiona a zvezda ispada u kvalifikacijama, tako da tesko mogu da se porede.

Ko o cemu, grobar o postenju

pre 9 godina

Ako moze Juventus da igra drugu ligu, mozete i vi. 7 miliona iz drzavne kase necete dobiti, ako ste to mislili. Z-dravo
(shazam, 25. jun 2014 15:54)

@Razlog sto je juve igrao drugu je isti zbog koga bi vi grobari trebalo da ste u zatvoru kao visestruki povratnici

pan

pre 9 godina

Pa Čović je vratio 16 miliona duga u košarci,
šta je za njega 7 u fudbalu.
Znači, eto nama još nekog poreza,
uvodi se 10% i u privatnom sektoru.

Genije

pre 9 godina

Koliko malih klubova ispasta zbog zvezde? kupili su njihove igrace, a pare nisu uplatili. Mali klubovi propadaju da bi jedna zvezda bila sta? Nista, kao i uvek.

ko marica u mehaniku

pre 9 godina

(Razumem se u ekonomiju, 25. jun 2014 16:29)
Par dana pises pa rekoh da proverim. Poslovanje Partizana za 2013. je u plusu oko 3 miliona evra (zbog prodaje Mitrovica i Markovica). Jojic ce biti u izvestaju za 2014.
Zvezdin gubitak za 2013. je oko 2,2 miliona evra.
Tih 15 miliona koje pominjes nema nigde a da budem iskren nema ni Zvezdinih 47,5.

1

pre 9 godina

U principu bih konstatovao da ko zadnji izađe nek ugasi svijetlo, ali pošto su struju već isključili to onda nema smisla, tako da mogu da dodam ko zaključa katanac nek baci ključ daleko!

muamua

pre 9 godina

ti sto se razjmes u ekonomiju ajd nam daj link tog duga posto sm i ja u aprU i nigde to ne vidim...evo kucam fk partizan i pib i sve i nigde ne pise...a zvezdini svi racun blokadi

firmas

pre 9 godina

Aj Zvezda jeste u problemu ali taj klub nikad ali nikad nemoze da propadne jer ima armiju navijaca koji su spremni da u bilo kojem trenutku izadju na ulice,za razliku od partizana koji maksimum ima posetu u toku godine 4000 navijaca,dok Zvezda svaku utakmicu ima minimum 15000.E u tome je razlika.Ja nisam navijac Zvezde ali sam samo realan.

Nenad

pre 9 godina

Kao partizanovac, navijam da Zvezda pronađe novac jer nam je potreban derbi, jaki Partizan i Zvezda, jako prvenstvo..
Što se tiče farplay-a, tu bi već Zvezda trebala da bude kažnjena, što ne igranjem u evropi, što oduzimanjem bodova jer rezultate ostvaruju sa igračima koje realno ne mogu da plate.
Zamislite kada bi Napredak iz Kruševca doveo igrače koje ne može da plati, da li bi smo bili ravnodušni?
Dalje, da ne bih bio shvaćen kao zlonameran, mislim da bi država i rukovodstvo Zvezde trebali da procesuiraju one bivše rukovodioce koji su pokrali klub.
Tako bi namirili deo novca koji nedostaje i izašli iz situacije u kojoj se nalaze, mnogo lakše i bezbolnije.
Pozdrav!

Razumem se u ekonomiju

pre 9 godina

Odem na sajt APR i vidim da Jugoslovenski klub koji igra na vojnom stadionu proslu godinu zavrsio sa oko 15 miliona evra duga. To sam procitao neki dan i u dnevnom listu Politika. A neki se smeju tudjoj nesreci. Jos samo cekam dan da jedna ozbiljna drzavna instutucija udje u FK Jugoslovena i da napravi detaljni finansijski izvestaj.Kakav ce onda cirkus i naravno smeh od nas da nastane. Hriscanski nije se smejati tudjoj nevolji

Deda Milojko

pre 9 godina

Deco, da vas nauci necemu ko ima skole. Rengers je izbacen u nizi rang takmicenja jer nije izmirivao porez drzavi. Zvezda nema tih problema.Isti taj Rengers sada vec ima dug o0d 27 miliona funti. Jedan MU je zavrsio godinu sa gubitkom od 276 miliona funti.Prvi put Barsa je zavrsila godinu sa minusom od 43 miliona evra.Sve proverljivo na sajtovima ovih klubova. Ono sto je zabranjeno je dug za porez.
Ne moze ni jedan fudbalski savez pa ni FSS da kaznjava klubove.Javni dug ove drzave je nekoliko desetina milijardi evra

rajk

pre 9 godina

Zvezdas sam do koske ali da li je moguce da se govori jurimo titulu koju titulu od cega sa klincima zar nije posteno reci probacemo spasiti klub bankrota to je sad najvaznije a uspeh ce biti i ako zapocnemo takmicenje a rezultati u ligi nisu prioritet vec stvaranje igraca. Ovo sve lici na neki Kusturicin film samo pogledajte scenu iskljucena struja, predstavljanje novog trenera u mraku najava borba za titulu ali nam fali samo 7 miliona kakvo ludilo...

Даркић

pre 9 godina

Ја да се питам, окупио бих 50.000 звездаша на маракани и сви по 100е! И тако два пута годишње!!! Верујем да има толико момака који су спремни све да учине за свој клуб!

tamo_daleko

pre 9 godina

Jel' to onaj Terzic sto je bio u bekstvu?
(nn, 25. jun 2014 14:11)

Jeste, a ovo je borba protiv korupcije.Dali su mu poziciju da ga tajno prate:) Veliki Vozd uzvraca udarac!

apokalipsa

pre 9 godina

a zasto ne pokrenes pitanje o tih 47 miliona duga...neko je te pare uzeo,i nisu mogle da ispare,a odlicno znas kako se to radi,jer zbog slicnih stvari si i optuzen...

biljana

pre 9 godina

Pa ako imate dug, i ne mozete da ga platite, neka vas ukinu. A sta drugo ste mislili da moze da se desi? Srbija je siromasna zemlja, decu lecimo skupljajuci pare putem sms. Ako gradjanin ne plati dug za struju, mora sam da nadje pare a struju mu iskljucuju do daljnjeg. Mislim, bilo bi nemoralno ocekivati da gradjani (putem poreza) pomazu sportske klubove i njima slicne.

blizanci su rupe bez dna

pre 9 godina

Izvolite otvorite račun pa nek vam vaši navijači uplaćuju...A zbog ove izjave "da svejedno idete na titulu" i treba da se ugasite, toliko bahatosti, neracionalnosti, neshvatanja situacije u kojoj se nalazite zaista ne zaslužuje drugačiji ishod, vi i vaša braća sa topčiderskog brda ste dva najveća tumora srpskog sporta, fudbal, košarka, sve razbucaste...

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Terzo,evo resenja:
Dogovori se sa nekim
velikim fudbalskim klubom ili menadzerskom agencijom da da 10 mil.
Za uzvrat tom finansijeru u narednih par godina daj par igraca...
(pera, 25. jun 2014 14:32)

i navijace,ionako su navikli da navijaju za neki levi klub za koji se ne zna ni ko je ni sta je a ni odakle je

BATO

pre 9 godina

Ajde lepo u 3 ligu i nikom ni banku . kao jedan veliki Rendzers . pocnite ispocetka i kraj . ili dajte neki fond u kom bi mogao svaki gradjanin koji je voljan da donira klubu pomoc mogao da donira ... pozz

objektivno

pre 9 godina

Ja navijam za Zvezdu ali ovo nije normalno. Bolje je da se klub ugasi. Steta je sto postoji takav sistem koji je uopste dozvolio da se naprave ovoliki dugovi do sada, valjda je modlo ranije da se prekine sumanuto zaduzivanje, proglasi se bankrot i prekine se sa zahtevima da se finansira nesto sto nije realno moguce. Takodje isti principi bi trebali da vaze za sve u Srbiji. Pre svega za drzavne institucije i preduzeca, privatnici valjda bankrotiraju ako ne posluju kako treba sami ili ih na to prinude okolnosti. Pri tome naravno ne mislim da treba ubijati penzionere, malu decu i bolesne. Ali sve ostalo tipa sluzbena putovanja i razne nepotrebne pozicije ukinuti pod hitno. Prepisivanje papira lupanje pecata itd mogu da rade bolje kompjuteri.

Dokle Više

pre 9 godina

Ne mogu da verujem šta izjavljuje ovaj Terzić."Kakvi god da su problemi, idemo na titulu". Takovo razmišljanje u prteklih 7 godina nas je dovelo ovde. Žrtvuju ceo sistem radi jedne sezone, a na kraju svake sezone se dug poveća za po 5 miliona. Kako ih nije sramota da pričaju o tim titulama?!!

darko

pre 9 godina

Moze li neko da mi objasni, kako u jednoj drzavi kao sto je Srbija, u kojoj je sve naopako, u kojoj svi klubovi manje-vise jedva sastavljaju kraj sa krajem, FK Partizan zivi i radi, nema dugove, sve placeno, sve u redu, kao da je klub iz Svajcarske a ne iz Srbije. Tu i tamo prodaju po nekog igraca, sponzore nemaju bas kao i ostali publiku nemaju, bas kao i ostali. Od cega onda zivi?

radna grupa

pre 9 godina

@ponosan sam na vas braco,pa necemo kukati kao neki i svi su protiv nas kaze jedan koji je osvojio 13 titula za redom. ako treba i u 5 ligu ali bez kukanja.
(zvezdas 91, 25. jun 2014 14:55)

A moze i neka fuzija, sto da ne? Samo da se ne kuka...

Marko

pre 9 godina

Pa nek Vas izbace kad ste upropastili klub sami ste krivi , pa nece valjda gradjani Srbije koji su siromasni izdvajati iz svojih usta kako bi igraci imali milione za plate i posle toga te pare trosili na sponzoruse po splavovima...

wroom1975

pre 9 godina

Ajd Terzicu javi nam ovde kad nadjes tog ko ce da da 7 miliona. Meni treba 1000 evra, pa ako mu pretekne od tih 7, neka kaze. Ako ga nadjes onda sa tim ko god da je nesto nije u redu. Ja stvarno neznam ko je taj koji ce da baci tolike pare u "bunar" ali bukvalno, a da mu se nista ne vrati. Jer koliko znam Zvezda ide samo u dugove a zaradu barem do sada nema nikakvu...ni 50 centi!

novi žednik

pre 9 godina

jedno pitanje koje niko ne postavlja....zašto se klubovi ne privatizuju?? nego se muzu pare iz države, kao za dobrobit srpskog sporta...pa sto onda niste spasili npr hajduk iz kule?

zoran

pre 9 godina

Poslednja rechenica Terzica odslikava nase drushtvo, nasheg choveka koji nema promil odgovornosti, promil drushtvene svesti.

Kaze Terzic:"..bez obzira an sve idemo na titulu.." Pre toga, hoce da nabavi 7 miliona evra za 30 dana, kao da je ovo prebogata USA ili U.K ili mozda nemachka, a ne narod koji pretura po kantama da bi opstao.

Koliko drushtveno slep trebas biti da kazes, iznesesh takvu izjavu, u zemlji gd eje penzija 20.000 dinara, a muchenici je dobijaju iz dva puta. U zemlji gde ljudi mesecima ne primaju plate.
Kakva je to vlada koja odrzava formalno, pravno, ekonomski, bankrotirano drushtvo; drushtvo koje matematichki ne moze da se izvuche, a vlada upumpava novac kroz ko zna koje kanale..?? U kom virtuelnom svetu prosechan gradjanin ove zemlje zivi..?

Srbija, generalno, jeste u jezivom HOROR stanju.

markic

pre 9 godina

Radnicima u Srbiji nece isplacivati redovne plate (inace svakog 1. stize plata u Srbiji). Zrtve poplava zivece jos 10 godina na ulici. Smrtno bolesna deca nece moci da se operisu, jer drzava nema pare. Ostala deca nece imati sta da jedu. Zatvorice zoo vrt. Avion MH-370 nikad necemo naci. Zasto? Zato sto su sva potrebna finansijska sredstva koje finansiraju ove poduhvate preusmereni u Zvezdu. Jel tako Grobari? Ali brizni Grobari nece stati dok nepravda u Srbiji (znaci Zvezda)ne bude potpuno ugasena i pehar KEŠ-a konacno ne bude preseliio u njegovo prirodno i istinsko mesto, u muzeju naj,naj,naj,naj,naj... kluba FK Partizan.

miki

pre 9 godina

Juhuu, evo jedan veliki Zvezdas prizeljkuje da nas izbace, i da takvi kao ti ne vide ni svetlost dana u klubu. Svi napolje, a onda sve iz pocetka iz nize lige, sa omladinskom skolom i novim nekorumpiranim ljudima.

Dragan

pre 9 godina

Upravo sam procitao da se sprema rebalans republickog budzeta pa bih predlozio klubu da vidi sa ministrom Udovicicem da se taj novac obezbedi kroz rebalans.Znajuci da vecina stanovnistva Srbije podrzava nas klub smatram da bi i Skupstina to prihvatila jer realno to nije veliki novac za drzavu a klubu bi svakako pomogao. Takodje, bi mogla da se razmotri i mogucnsot da se novac iz kosarkaskog klub prebacu u fudblaski jer realno mi smo mnogo vise fudbalski nego kosarkaski navijaci. Mozda treba videti da se cak fudbalski klub finansira iz republickog budzeta a kosarkaski iz budzeta grada jer sigurno oni mogu preko javnih preduzeca da nam obezbede odredjena sredstva. Realno, ako drzava pomogne i da novac, nema potrebe da se trazi od navijaca jer ionako vecina nas koji dolazimo na utakmice smo mladi i nezaposleni, tako da je posteno da oni koji imaju, koji vole Zvezdu i pomognu.

Mirko NS

pre 9 godina

Znachi povraca mi se kad vidim ko vodi Zvezdu,
koliko smo mi jadna zemlja kad ovakav neko vodi najveci klub,
jedan obican kriminalac, Zvezdo stidi se.

pera

pre 9 godina

Terzo,evo resenja:
Dogovori se sa nekim
velikim fudbalskim klubom ili menadzerskom agencijom da da 10 mil.
Za uzvrat tom finansijeru u narednih par godina daj par igraca koji ce vredeti visestruko i tako ces prebiti dugovanje.Ovo nece imati smisla ukoliko ne nadjes profi sponzora koga ces ubediti da ce zvezda igrati konstantno L.S.par godina za redom.I zaista bi trebalo da upali ako dovedes bas talentovanu decu i ne prodajes ih za sicu.
Hvala na paznji
Dovidjenja

zvezdas 91

pre 9 godina

ponosan sam na vas braco,pa necemo kukati kao neki i svi su protiv nas kaze jedan koji je osvojio 13 titula za redom. ako treba i u 5 ligu ali bez kukanja.

Zvezdas sam od rodjenja i zelim najbolje Zvezdi

pre 9 godina

Ako breeeee, ako! Mora dno da se dotakne da bi krenulo na bolje! A nije jos dopipnuto dno. Ali prvo da SVI podnesete ostavke i pobegnete dalje od Zvezde! Lome se koplja na Dzajicu, sramota! Svi napolje! Hocemo komplet sve novo. Prave ljude i zvezdase koji na prvo mesto UVEK stavljaju klub, a ne svoj dzep!

Empty

pre 9 godina

Odakle sedam milona na ovu krizu u petu ligu ako treba svaki dinar u ovu rupu je bacanje para i uzimanje iz usta narodu. Ovamo dolaze Zigic,Lukovic itd Nezna se ko je ludji u Zvezdi.

dz

pre 9 godina

Znate sta, i mojoj firmi bi znacilo da nam NEKO ili jos bolje DRZAVA dodeli, pokloni neke pare... Pa da ja delim plate, vozim kola, putujem a neko drugi placa... Nema to vise ni u Severnoj Koreji. Nadji pare ili cao, nema para ni za Obrenovac, nio za Zeleznicu, ni za mnoghe druge propale firme, zasto bi se vama dalo a ne njima?

NS

pre 9 godina

U momentu mi pada na pamet mnostvo mesta gde bi te pare imale vise smisla nego ih dodeliti vama. Ako nazovem vase bistvovanje pravim imenom, nece mi objaviti komentar.

Znao zan jadac

pre 9 godina

Slutim ko je Dačiću naredio da piše pismo Fifi ili Uefi, nije bitno, a onda je Ivica, student generacije, poslao pismo ekspresno, i time dokazao da je partizanovac. Vragolan.

Silver Surfer

pre 9 godina

Kakvu titulu, ako vas izbace? Mozda u toj ligi u kojoj budete nastupali. U takvom razvoju dogadjaja to moze da bude i druga srpska liga. Ne znam, ko je toliko lud da daje novac ovakvoj garnituri ljudi. Da ne govorim da je prethodno rukovodstvo pozajmljivalo novac a da posle tim ljudima nisu hteli da se jave na telefon. Zbog takvog pedigrea tesko je ocekivati da ce neko tek tako da odresi kesu.
Zato u Zvezdi treba da se bave egzistencijalnim problemima a ne da se zamajavaju pricama o tituli. Takodje, dugovi Reala i Barse nisu virtuelni, nego njima poverioci reprogramiraju dugove. Kada to ne budu hteli i oni ce biti u ozbiljnim problemima. Ali, oni ne duguju novac nekom igracu koji je za njih igrao pre skoro deset godina kao Zvezda Bronovickom.
Ljudi koji vode Zvezdu treba da odrede cilj i da naprave dugorocnu strategiju kako da ga ostvare. Jedini pravi put je ka finansijskoj konsolidaciji. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.

jo jo

pre 9 godina

Bez obzira na probleme, Zvezda ide na titulu??? Jel sam ja to upravo procitao kako je klub pred gasenjem i izbacivanjem u nizi rang sa nezapamcenim dugovima, ali se titula ne dovodi u pitanje?!
luda kuca, ali majka Srbija je to.

Sremac

pre 9 godina

Zvezda nema para, nema ni fudbalera, neće se možda ni takmičiti iduće godine...ali šanse za titulu nisu male, naprotiv. Kao najpriznatiji srpski brend sa armijom navijača iza sebe, i ponekim ispred, ona to može!!!

John Rambo

pre 9 godina

Ma bitno je da cete vi da jurite titulu dogodine, da dovodite pojacanja i slicno. Prvo morate da se konsolidujete pa tek onda da vidite da li se moze nesto po pitanju tima uraditi. Za pocetak platite dug za struju, pa onda redom...Grobar sam, ali stvarno kakvi vas likovi vode, pa to je strasno. Naravno, ni mi se nismo usrecili sa ovima sto nas vode.

limeni panter

pre 9 godina

Nema struje pa ne mogu da isprintaju excel tabele! Dodjite u Humsku 1, dacemo vam nas printer na koristenje, mada, ni u Stjepana Supanca 15 nije iskljucena struja, idite tamo.

webber

pre 9 godina

Dobro poznato licemerstvo i demagogija, koje najbolje prolazi u Srbiji: sve nam je lose, nemamo para, nemamo struju, ali napascemo titulu... Videcete, zvezda ne samo da ce dovesti 10ak skupih igraca, nece imati minus bodove, vec ce, dobro poznatim sredstvima (zvezdino prolece), lagano ukrasti titulu ponovo. Pa, gde ste jos videli, da osvajac drzavnog prvenstva, otera predsednika, trenera, najbolje igrace? Naravno, zadrzan je samo "onaj" koji vuce konce i ima najvecu moc, pogadjate o kome je rec... (SaleKg, 25. jun 2014 14:06)

Kako ti bre sve znas, ljubi te majka tako pametnog...

vladeling

pre 9 godina

Zvezdas sam od rodjenja, ali mi nisu jasne ove stvari... Covek koji je bezao od zakona sada je dosao u NASU Zvezdu? Sta je sa njegovim procesuiranjem? I dug je bio 47 miliona evra kada je dosla uprava sa Dzajicem na celu, ali valjda su oni deo duga vratili? Prica se da su igraci kupovali neke osnovne potrebe u svlacionici, pa gde su pare od sponzora (Rusa)? Aman vise, privatizacija POD HITNO, da se zna vise ko sta radi, dosta ste krali!!!

Bog te video

pre 9 godina

I da navijam za vas, rekao bih : dosta ! Radite volonterski, prodajte stadion, igrajte na livadi, prodajte igrače, baš me briga šta će biti sa vama, smučili ste mi se. Treba ja od svojih trideset hiljada da vas još malo dotiram ? Ja sam čuo za neke velike klubove koji su bankrotirali i ugasili se.

Миле

pre 9 godina

Не би он ни преузео функцију да нема тих пара, само се мало рекламира да обезбеди бољу позицију пред приватизацију.

Claude G

pre 9 godina

Taj Lukovic je verovatno ocajan, ne moze da nadje aganzman, pa 'ajde u zvezdu. Ista prica za Milijasa, samo sto bi taj otisao da ima gde, nece ga niko, kao i Kasalicu, propao mu transfer pre koju godinu u rusku drugu ligu. Niko nece vase igrace a osvajate t

SaleKg

pre 9 godina

Dobro poznato licemerstvo i demagogija, koje najbolje prolazi u Srbiji: sve nam je lose, nemamo para, nemamo struju, ali napascemo titulu... Videcete, zvezda ne samo da ce dovesti 10ak skupih igraca, nece imati minus bodove, vec ce, dobro poznatim sredstvima (zvezdino prolece), lagano ukrasti titulu ponovo. Pa, gde ste jos videli, da osvajac drzavnog prvenstva, otera predsednika, trenera, najbolje igrace? Naravno, zadrzan je samo "onaj" koji vuce konce i ima najvecu moc, pogadjate o kome je rec...

Mihailo

pre 9 godina

To sto ovaj pod istragom prica ja sam napisao pre mesec dana. I sada stojim iza toga. 6-og jula BEZ obzira na sve Zvezda IDE u nizi rang i mozda minus bodovi. Sto znaci: platila ne platila to joj se pise. Budite jedanput posteni i reciti sta ceka Zvezdu. U najboljem slucaju nizi rang. Kakva odbrana titule kakvi bakraci. Zvezda IMA zabranu registracije igraca od strane FSS. A oni ako smeju neka dozvole registraciju. FIFA jedva ceka tako nesto. I da ne zaboravim: FIFA ZNA ZA PISMO Ivice Dacica a ONI TO ne vole.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Nema struje pa ne mogu da isprintaju excel tabele! Dodjite u Humsku 1, dacemo vam nas printer na koristenje, mada, ni u Stjepana Supanca 15 nije iskljucena struja, idite tamo.
(limeni panter, 25. jun 2014 14:03)

U Humskoj 1 ništa nije vaše. To, čini mi se, pripada vojsci.

bole

pre 9 godina

što se mene tiče mogu slobodno da izbace sve klubove i Srbije... ionako kvaliteta niakvog nema, liga nam je dno-dna, samo se diže neka bezvezna fama oko toga..

VladaNbg

pre 9 godina

Ne! Pricaj ti to doktore nekome drugome. Vama treba 7 miliona da bi doveli pojacanja, napali titulu, strpali sebi u dzep...A domacu ligu cete naravno igrati pa da dugujete i milijardu dolara. Ko sme vas da izbaci iz prve lige u Srbiji, pa nismo u Skotskoj! Nema brige, sad ce premijer izmedju dve dramske pauze da 'otkrsti' svoje ruke i da pronadje neku novu drzavnu osiguravajucu kucu kao sto je bilo za novu godinu pa stize donacija....

nekad sam bio zvezdas

pre 9 godina

Resenje je prosto - precesljaju se tajni racuni funkcionera zvezde, politicara koji sede u upravi, I lagano se skupi tih sedam milki. Ko kaze da ne bi moglo da se skupi nije realan.
Evo npr Terzic bi bez problema mogao da da sedminu, a da ne ostane gladan I bez icega.

ban

pre 9 godina

Vidi ga sad ovaj? Do juče se hvalio kako napada titulu i dovodi pojačanja, a sad nemaju pare da ostanu u ligi. "Kao nije znao". Neko nekog ovde zavitlava a najviše nas navijače izgleda.

zedes.o

pre 9 godina

Na titulu, naravno..pa nije ona bila mnogo klinički življa ni prošle sezone, pa je osvojila titulu. Ima najviše navijača, dobro su rapoređeni, nikad im nije falilo beskrupuloznosti, što znači da mora da bude šampion, živa ili mrtva kakve to veze ima..

d

pre 9 godina

zakleti sam navijac zvezde, ali nek vas izbace i to u zonu. zvezda je kao klub izgubila identitet (kakve crne "delije", "od topole, do topole", zastava sa ruskim tenkom koji gazi ne znam ni sam koga, "pravda za urosa" i ostalo) i integritet (vise ne postoje nikakve sportske, strucne, ni eticke norme, koje bi nekome otvorile ili zatvorile vrata u zvezdi - vazna je samo POLITICKA VEZA). klub posluje netransparentno i tone iz poraza u poraz, iz bankrota u bankrot (ovo je barem 5. put da smo "bankrotirali") i iz skandala u skandal. kome treba takva zvezda? bolje da krljnu zvezdu u zonu i skinu je sa drzavne sise, pa ce onda i mafijasi i politicari sami da odu na drugo pojilo, a ja se necu pitati, kakvim ja to vrednostima ucim svoga sina, kad sam mu kupio majicu sa grbom crvene zvezde (da li ga ucim da peva "od topole, do topole", da baca topovske udare, po potrebi klice ruskim tenkovima, krade pehare, vredja majku sudiji... jer to nije ono sto zelim).
zvezda je nekada bila simbol toga kako svi ujedinjeni, bez obzira na veru i naciju, postenim radom, sopstvenim talentom, sportskim duhom i sa strascu, mozemo da budemo cak i prvaci sveta. vise nije tako. ni blizu.

ALEKSANDRA

pre 9 godina

Gospodine Terzicu, uopste ne sumnjam da ce te navuci, negde, i nekako tih sedam miliona, ali, da li bi ste bili ljubazni, da isto tako, negde, i nekako navucete i par stotina hiljada evra, za bolesnu decu Srbije? A gladne da ni ne spominjem.

Zzzzz

pre 9 godina

@pixi10 Junace, Junajted nije duzan klubovima, igracima i sl. kao Zvezda, Junajted je zaduzen jer su Glejzeri kada su kupovali klub uzeli kredit. Oni taj kredit optlacuju. To je kao da ti uzmes kredit od 5.000 evra na 5 godina za neki posao pa ga otplacujes. Zvezda sa druge strane je duzna i bogu i narodu. Velika je razlika.

aca_bg

pre 9 godina

Kako bre 1,2 miliona za Bronovickog i Sisica??? Bilo je reci o 600k za Bronovickog i 300k za Sisica...Ko je doveo tu dvojicu? Koliki su bili bruto iznosi ugovora?Pa jel'to drzavna tajna? Bar da znate ko vam je klub ugasio i ko je strpao pare u dzep. Koja zvezdina zvezda je ugasila klub za sva vremena? Dajte imena ODMAH!

herbie

pre 9 godina

47 mil evra duga to je sramota da traze pomoc bilo kakvu.Mucke sa transferima igraca itd. Izbacite i Partizan sa njima iz lige i iz Europe kad ne znaju da posluju pozitivno.Firme bankrotiraju i zatvaraju se zbog dugova niko im ne pomaze.

Utah Jazz

pre 9 godina

Bratac pa daj onda pare! Dosao si sa plastom Supermena, davao izjave kako si spreman da se uhvatis u kostac u procesu izdizanja Zvezde u nebesa, a vec posle 5 dana kukas. Nisu to za nase pojmove male sume, ali ako ne mozes da izadjes na kraj --- predaj palicu drugima.
Ovako ce se desiti kao i sa svima --- svi dosli kao spasioci, sve znaju i mogu, a kada puknu k'o zvecke prebacuju odgovornost na prethodne. Fer je odmah reci da za nesto nisi spreman.

I citam pojacanja. Nema se novca, trazite 7 mil, struja iskljucena, a dovode se Lukovic, igraci OFK-a, zele se i drugi momci, a sve kosta i dodatno udara na budzet.
Dugme za restart pa ponovo. KK Sijena, Fortitudo, Rendzers. Ovakvim poslovanjem se samo prolongira definitivan slom Zvezde. Iz slepe ulice u slepu.

dex

pre 9 godina

Nece Zvezda ovo platiti. Oduzece se bodovi, dovesce se oni losiji mladi igraci... Ovo je necija igra. Samo pitanje je - cija? Nije Terzic tu tek tako... Isto ceka i Partiza u bliskoj buducnosti.

my way

pre 9 godina

Pa neka nas izbace, sta sad?. Ako nemamo, nemamo, najbolje da nam drzava, grad, ili ne znam ko da, jer eto svi nasi budzeti kipe od viska i ne znaju sta ce od para.

Drzavo pomagaj da uzmemo titulu

pre 9 godina

Rasprodajte tim i igrajte sa omladincima. Odbili ste 1.2 miliona za Lazovica. Vi hocete da vas drzava pomogne da imate skuplji tim od Partizana i da osvojite titulu, a ne da prezivite.

bane

pre 9 godina

strasno straaaasnoooo!!!!pa oni propadaju skroz,,znaci nema dalje...i opet im je u glavi samo titula...pa to ni u filmovima nema!!!!A gde majke ti da nadjes 7 miliona,,daj da ja nadjem bar 100 000 hiljada!!!!

aleksej

pre 9 godina

neka vas izbace vec jednom vose nam je svima muka od vas..uvezda zvezda ovo zvezda ono.mars u beogradsku zonu kominjare crvene udbasi jedni za bolje i niste..napred ofk beograd ofk je vecan

PIVKE

pre 9 godina

Komsije ce se izvuci, nema sumnje, ali nas je Djura uveo u ambis u pakao iz koga necemo uspeti da se iscupamo.
Vec duze vremena tvrdim da je jedini izlaz za partizan (ovo trenutno je lazno zivotarenje na veresiju) tesnja saradnja sa vlascu a pogotovo sa SPS i DS.

ZLOBEX

pre 9 godina

Porezi advokatima, solidarni porez, pomoć za obnovu poplavljenih područja, solidarni porez još pet meseci, smanjenje plata po novom zakonu o radu, neka virtualna sedmica na lotou, dakle, biće para Zvezdane moj, ne brini.

ljilja

pre 9 godina

Izbacite ih , molim vas.Dosta je bilo da nam odgovorni za kolaps fudbala placu ne bi li jos koji euro macnuli.A doticnom gospodinu zabranite da prilazi bilo kom stadionu-bar na 1000 m.

milko djurovski

pre 9 godina

Kad ih nadjete,kazite im meni molim gde ih nasli da potrazim i ja.Mozda se i meni osmehne sreca.Meni ne treba toliko.10.000e bi mi bilo dovoljno-za iseljenicke vize i avionske karte do Novog Zelanda.
Unapred hvala

oklagija

pre 9 godina

Ja kao verni navijac Crvene Zvezde ne bih imao nista protiv da bankrotiramo i krenemo od nizeg ranga iz pocetka sve. Ne vredi vise ovo tumaranje sta i kad nadjete tih 7mil iz drzavne kase sta posle? Posle nadjite jos 7 za pojacanja pa onda na kraju sledece sezone ce morati da se nadje 14mil da se ne bi ugasili i sve tako u krug. Najbolje sad odmah bakrot i sve iz pocetka.

sdsds

pre 9 godina

znači gospodo iz poplavljenih područja, nadam se da razumete da su sad vaše kuće ipak u drugom planu, ipak treba da se odbrani stu srpstva, jer stvarno ne vidim drugi nacin da nadju te pare, a naći će ih svi znamo kako

Luka

pre 9 godina

Ekskluzivna informacija iz izvora bliskog upravi Zvezde - pare su već nađene, ovo je samo priča za javnost da bi ispalo da je Zvezda pred gašenjem i da je Terza spašava u zadnji čas. Pare su inače uzete na kredit sa ogromnim kamatama tako da dug neminovno raste. Zvezda će imati dobar tim i opet se boriti za titulu, ali dug će biti još veći nakon naredne sezone.

Red

pre 9 godina

Skrenuo bih paznju svima koji primaju platu da prate ovakve stvari.
Da javnost zna odakle pare, fore sa stranim sponzorima vise ne mogu da prodju.
A ni ovaj Terzic bas ne uliva poverenje.

SaleKg

pre 9 godina

Dobro poznato licemerstvo i demagogija, koje najbolje prolazi u Srbiji: sve nam je lose, nemamo para, nemamo struju, ali napascemo titulu... Videcete, zvezda ne samo da ce dovesti 10ak skupih igraca, nece imati minus bodove, vec ce, dobro poznatim sredstvima (zvezdino prolece), lagano ukrasti titulu ponovo. Pa, gde ste jos videli, da osvajac drzavnog prvenstva, otera predsednika, trenera, najbolje igrace? Naravno, zadrzan je samo "onaj" koji vuce konce i ima najvecu moc, pogadjate o kome je rec...

Luka

pre 9 godina

Ekskluzivna informacija iz izvora bliskog upravi Zvezde - pare su već nađene, ovo je samo priča za javnost da bi ispalo da je Zvezda pred gašenjem i da je Terza spašava u zadnji čas. Pare su inače uzete na kredit sa ogromnim kamatama tako da dug neminovno raste. Zvezda će imati dobar tim i opet se boriti za titulu, ali dug će biti još veći nakon naredne sezone.

ALEKSANDRA

pre 9 godina

Gospodine Terzicu, uopste ne sumnjam da ce te navuci, negde, i nekako tih sedam miliona, ali, da li bi ste bili ljubazni, da isto tako, negde, i nekako navucete i par stotina hiljada evra, za bolesnu decu Srbije? A gladne da ni ne spominjem.

oklagija

pre 9 godina

Ja kao verni navijac Crvene Zvezde ne bih imao nista protiv da bankrotiramo i krenemo od nizeg ranga iz pocetka sve. Ne vredi vise ovo tumaranje sta i kad nadjete tih 7mil iz drzavne kase sta posle? Posle nadjite jos 7 za pojacanja pa onda na kraju sledece sezone ce morati da se nadje 14mil da se ne bi ugasili i sve tako u krug. Najbolje sad odmah bakrot i sve iz pocetka.

Empty

pre 9 godina

Odakle sedam milona na ovu krizu u petu ligu ako treba svaki dinar u ovu rupu je bacanje para i uzimanje iz usta narodu. Ovamo dolaze Zigic,Lukovic itd Nezna se ko je ludji u Zvezdi.

vladeling

pre 9 godina

Zvezdas sam od rodjenja, ali mi nisu jasne ove stvari... Covek koji je bezao od zakona sada je dosao u NASU Zvezdu? Sta je sa njegovim procesuiranjem? I dug je bio 47 miliona evra kada je dosla uprava sa Dzajicem na celu, ali valjda su oni deo duga vratili? Prica se da su igraci kupovali neke osnovne potrebe u svlacionici, pa gde su pare od sponzora (Rusa)? Aman vise, privatizacija POD HITNO, da se zna vise ko sta radi, dosta ste krali!!!

Zzzzz

pre 9 godina

@pixi10 Junace, Junajted nije duzan klubovima, igracima i sl. kao Zvezda, Junajted je zaduzen jer su Glejzeri kada su kupovali klub uzeli kredit. Oni taj kredit optlacuju. To je kao da ti uzmes kredit od 5.000 evra na 5 godina za neki posao pa ga otplacujes. Zvezda sa druge strane je duzna i bogu i narodu. Velika je razlika.

milko djurovski

pre 9 godina

Kad ih nadjete,kazite im meni molim gde ih nasli da potrazim i ja.Mozda se i meni osmehne sreca.Meni ne treba toliko.10.000e bi mi bilo dovoljno-za iseljenicke vize i avionske karte do Novog Zelanda.
Unapred hvala

Drzavo pomagaj da uzmemo titulu

pre 9 godina

Rasprodajte tim i igrajte sa omladincima. Odbili ste 1.2 miliona za Lazovica. Vi hocete da vas drzava pomogne da imate skuplji tim od Partizana i da osvojite titulu, a ne da prezivite.

sdsds

pre 9 godina

znači gospodo iz poplavljenih područja, nadam se da razumete da su sad vaše kuće ipak u drugom planu, ipak treba da se odbrani stu srpstva, jer stvarno ne vidim drugi nacin da nadju te pare, a naći će ih svi znamo kako

Mirko NS

pre 9 godina

Znachi povraca mi se kad vidim ko vodi Zvezdu,
koliko smo mi jadna zemlja kad ovakav neko vodi najveci klub,
jedan obican kriminalac, Zvezdo stidi se.

Red

pre 9 godina

Skrenuo bih paznju svima koji primaju platu da prate ovakve stvari.
Da javnost zna odakle pare, fore sa stranim sponzorima vise ne mogu da prodju.
A ni ovaj Terzic bas ne uliva poverenje.

d

pre 9 godina

zakleti sam navijac zvezde, ali nek vas izbace i to u zonu. zvezda je kao klub izgubila identitet (kakve crne "delije", "od topole, do topole", zastava sa ruskim tenkom koji gazi ne znam ni sam koga, "pravda za urosa" i ostalo) i integritet (vise ne postoje nikakve sportske, strucne, ni eticke norme, koje bi nekome otvorile ili zatvorile vrata u zvezdi - vazna je samo POLITICKA VEZA). klub posluje netransparentno i tone iz poraza u poraz, iz bankrota u bankrot (ovo je barem 5. put da smo "bankrotirali") i iz skandala u skandal. kome treba takva zvezda? bolje da krljnu zvezdu u zonu i skinu je sa drzavne sise, pa ce onda i mafijasi i politicari sami da odu na drugo pojilo, a ja se necu pitati, kakvim ja to vrednostima ucim svoga sina, kad sam mu kupio majicu sa grbom crvene zvezde (da li ga ucim da peva "od topole, do topole", da baca topovske udare, po potrebi klice ruskim tenkovima, krade pehare, vredja majku sudiji... jer to nije ono sto zelim).
zvezda je nekada bila simbol toga kako svi ujedinjeni, bez obzira na veru i naciju, postenim radom, sopstvenim talentom, sportskim duhom i sa strascu, mozemo da budemo cak i prvaci sveta. vise nije tako. ni blizu.

Mihailo

pre 9 godina

To sto ovaj pod istragom prica ja sam napisao pre mesec dana. I sada stojim iza toga. 6-og jula BEZ obzira na sve Zvezda IDE u nizi rang i mozda minus bodovi. Sto znaci: platila ne platila to joj se pise. Budite jedanput posteni i reciti sta ceka Zvezdu. U najboljem slucaju nizi rang. Kakva odbrana titule kakvi bakraci. Zvezda IMA zabranu registracije igraca od strane FSS. A oni ako smeju neka dozvole registraciju. FIFA jedva ceka tako nesto. I da ne zaboravim: FIFA ZNA ZA PISMO Ivice Dacica a ONI TO ne vole.

Bog te video

pre 9 godina

I da navijam za vas, rekao bih : dosta ! Radite volonterski, prodajte stadion, igrajte na livadi, prodajte igrače, baš me briga šta će biti sa vama, smučili ste mi se. Treba ja od svojih trideset hiljada da vas još malo dotiram ? Ja sam čuo za neke velike klubove koji su bankrotirali i ugasili se.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Terzo,evo resenja:
Dogovori se sa nekim
velikim fudbalskim klubom ili menadzerskom agencijom da da 10 mil.
Za uzvrat tom finansijeru u narednih par godina daj par igraca...
(pera, 25. jun 2014 14:32)

i navijace,ionako su navikli da navijaju za neki levi klub za koji se ne zna ni ko je ni sta je a ni odakle je

navijac

pre 9 godina

@ Ја да се питам, окупио бих 50.000 звездаша на маракани и сви по 100е! И тако два пута годишње!!! Верујем да има толико момака који су спремни све да учине за свој клуб!
(Даркић, 25. jun 2014 16:40)

Iz koje li si ti bajke ispao? :))

Миле

pre 9 godina

Не би он ни преузео функцију да нема тих пара, само се мало рекламира да обезбеди бољу позицију пред приватизацију.

VladaNbg

pre 9 godina

Ne! Pricaj ti to doktore nekome drugome. Vama treba 7 miliona da bi doveli pojacanja, napali titulu, strpali sebi u dzep...A domacu ligu cete naravno igrati pa da dugujete i milijardu dolara. Ko sme vas da izbaci iz prve lige u Srbiji, pa nismo u Skotskoj! Nema brige, sad ce premijer izmedju dve dramske pauze da 'otkrsti' svoje ruke i da pronadje neku novu drzavnu osiguravajucu kucu kao sto je bilo za novu godinu pa stize donacija....

apokalipsa

pre 9 godina

a zasto ne pokrenes pitanje o tih 47 miliona duga...neko je te pare uzeo,i nisu mogle da ispare,a odlicno znas kako se to radi,jer zbog slicnih stvari si i optuzen...

jo jo

pre 9 godina

Bez obzira na probleme, Zvezda ide na titulu??? Jel sam ja to upravo procitao kako je klub pred gasenjem i izbacivanjem u nizi rang sa nezapamcenim dugovima, ali se titula ne dovodi u pitanje?!
luda kuca, ali majka Srbija je to.

Ko to tamo peva

pre 9 godina

Ovo je po sistemu:
- Ljudi, čiča traži da mu se plati gaženje oranja
- Pa kolko traži ?
- Mnogo, sedam miliona, nego ajde skupljajte pare!
I opet će da bude dobar 3,5 miliona.

ZLOBEX

pre 9 godina

Porezi advokatima, solidarni porez, pomoć za obnovu poplavljenih područja, solidarni porez još pet meseci, smanjenje plata po novom zakonu o radu, neka virtualna sedmica na lotou, dakle, biće para Zvezdane moj, ne brini.

limeni panter

pre 9 godina

Nema struje pa ne mogu da isprintaju excel tabele! Dodjite u Humsku 1, dacemo vam nas printer na koristenje, mada, ni u Stjepana Supanca 15 nije iskljucena struja, idite tamo.

goran

pre 9 godina

Neka vrate novac, oni koji su ga ispumpali iz kluba,to je bar sitnica za njih. Pitanje: Kako neko ko je optuzen za proneveru novca, moze da bude na tako visokoj funkciji? Mozda zbog usavrsavanja u Americi,dok je bio na poternici? Dokle vise?

zoran

pre 9 godina

Poslednja rechenica Terzica odslikava nase drushtvo, nasheg choveka koji nema promil odgovornosti, promil drushtvene svesti.

Kaze Terzic:"..bez obzira an sve idemo na titulu.." Pre toga, hoce da nabavi 7 miliona evra za 30 dana, kao da je ovo prebogata USA ili U.K ili mozda nemachka, a ne narod koji pretura po kantama da bi opstao.

Koliko drushtveno slep trebas biti da kazes, iznesesh takvu izjavu, u zemlji gd eje penzija 20.000 dinara, a muchenici je dobijaju iz dva puta. U zemlji gde ljudi mesecima ne primaju plate.
Kakva je to vlada koja odrzava formalno, pravno, ekonomski, bankrotirano drushtvo; drushtvo koje matematichki ne moze da se izvuche, a vlada upumpava novac kroz ko zna koje kanale..?? U kom virtuelnom svetu prosechan gradjanin ove zemlje zivi..?

Srbija, generalno, jeste u jezivom HOROR stanju.

Utah Jazz

pre 9 godina

Bratac pa daj onda pare! Dosao si sa plastom Supermena, davao izjave kako si spreman da se uhvatis u kostac u procesu izdizanja Zvezde u nebesa, a vec posle 5 dana kukas. Nisu to za nase pojmove male sume, ali ako ne mozes da izadjes na kraj --- predaj palicu drugima.
Ovako ce se desiti kao i sa svima --- svi dosli kao spasioci, sve znaju i mogu, a kada puknu k'o zvecke prebacuju odgovornost na prethodne. Fer je odmah reci da za nesto nisi spreman.

I citam pojacanja. Nema se novca, trazite 7 mil, struja iskljucena, a dovode se Lukovic, igraci OFK-a, zele se i drugi momci, a sve kosta i dodatno udara na budzet.
Dugme za restart pa ponovo. KK Sijena, Fortitudo, Rendzers. Ovakvim poslovanjem se samo prolongira definitivan slom Zvezde. Iz slepe ulice u slepu.

zedes.o

pre 9 godina

Na titulu, naravno..pa nije ona bila mnogo klinički življa ni prošle sezone, pa je osvojila titulu. Ima najviše navijača, dobro su rapoređeni, nikad im nije falilo beskrupuloznosti, što znači da mora da bude šampion, živa ili mrtva kakve to veze ima..

Zemun_grad

pre 9 godina

Za te pare opremite bolnice i obučite ljude da rade na novim aparatima, umesto što dajete komunističkoj zaostavštini.
Dosta je bilo više, mora se raščistiti sa duhovima prošlosti.

ljilja

pre 9 godina

Izbacite ih , molim vas.Dosta je bilo da nam odgovorni za kolaps fudbala placu ne bi li jos koji euro macnuli.A doticnom gospodinu zabranite da prilazi bilo kom stadionu-bar na 1000 m.

NS

pre 9 godina

U momentu mi pada na pamet mnostvo mesta gde bi te pare imale vise smisla nego ih dodeliti vama. Ako nazovem vase bistvovanje pravim imenom, nece mi objaviti komentar.

bane

pre 9 godina

strasno straaaasnoooo!!!!pa oni propadaju skroz,,znaci nema dalje...i opet im je u glavi samo titula...pa to ni u filmovima nema!!!!A gde majke ti da nadjes 7 miliona,,daj da ja nadjem bar 100 000 hiljada!!!!

radna grupa

pre 9 godina

@ponosan sam na vas braco,pa necemo kukati kao neki i svi su protiv nas kaze jedan koji je osvojio 13 titula za redom. ako treba i u 5 ligu ali bez kukanja.
(zvezdas 91, 25. jun 2014 14:55)

A moze i neka fuzija, sto da ne? Samo da se ne kuka...

wroom1975

pre 9 godina

Ajd Terzicu javi nam ovde kad nadjes tog ko ce da da 7 miliona. Meni treba 1000 evra, pa ako mu pretekne od tih 7, neka kaze. Ako ga nadjes onda sa tim ko god da je nesto nije u redu. Ja stvarno neznam ko je taj koji ce da baci tolike pare u "bunar" ali bukvalno, a da mu se nista ne vrati. Jer koliko znam Zvezda ide samo u dugove a zaradu barem do sada nema nikakvu...ni 50 centi!

miki

pre 9 godina

Juhuu, evo jedan veliki Zvezdas prizeljkuje da nas izbace, i da takvi kao ti ne vide ni svetlost dana u klubu. Svi napolje, a onda sve iz pocetka iz nize lige, sa omladinskom skolom i novim nekorumpiranim ljudima.

tamo_daleko

pre 9 godina

Jel' to onaj Terzic sto je bio u bekstvu?
(nn, 25. jun 2014 14:11)

Jeste, a ovo je borba protiv korupcije.Dali su mu poziciju da ga tajno prate:) Veliki Vozd uzvraca udarac!

pan

pre 9 godina

Pa Čović je vratio 16 miliona duga u košarci,
šta je za njega 7 u fudbalu.
Znači, eto nama još nekog poreza,
uvodi se 10% i u privatnom sektoru.

my way

pre 9 godina

Pa neka nas izbace, sta sad?. Ako nemamo, nemamo, najbolje da nam drzava, grad, ili ne znam ko da, jer eto svi nasi budzeti kipe od viska i ne znaju sta ce od para.

John Rambo

pre 9 godina

Ma bitno je da cete vi da jurite titulu dogodine, da dovodite pojacanja i slicno. Prvo morate da se konsolidujete pa tek onda da vidite da li se moze nesto po pitanju tima uraditi. Za pocetak platite dug za struju, pa onda redom...Grobar sam, ali stvarno kakvi vas likovi vode, pa to je strasno. Naravno, ni mi se nismo usrecili sa ovima sto nas vode.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Nema struje pa ne mogu da isprintaju excel tabele! Dodjite u Humsku 1, dacemo vam nas printer na koristenje, mada, ni u Stjepana Supanca 15 nije iskljucena struja, idite tamo.
(limeni panter, 25. jun 2014 14:03)

U Humskoj 1 ništa nije vaše. To, čini mi se, pripada vojsci.

milan

pre 9 godina

Zvezdas sam ali mialjenja sam da im ne treba dati ni 7 dinara a ne pa 7 miliona, bar ne dokle god se za nasu decu organizuju humanitarne akcije za lecenje po inostranstvu jer drzava ne moze da im da. Pa ako ne moze deci onda ne moze ni zvezdi.

Sremac

pre 9 godina

Zvezda nema para, nema ni fudbalera, neće se možda ni takmičiti iduće godine...ali šanse za titulu nisu male, naprotiv. Kao najpriznatiji srpski brend sa armijom navijača iza sebe, i ponekim ispred, ona to može!!!

blizanci su rupe bez dna

pre 9 godina

Izvolite otvorite račun pa nek vam vaši navijači uplaćuju...A zbog ove izjave "da svejedno idete na titulu" i treba da se ugasite, toliko bahatosti, neracionalnosti, neshvatanja situacije u kojoj se nalazite zaista ne zaslužuje drugačiji ishod, vi i vaša braća sa topčiderskog brda ste dva najveća tumora srpskog sporta, fudbal, košarka, sve razbucaste...

Saca

pre 9 godina

Ne razumem sta to znaci hitno nam treba 7 miliona evra, mene bi zadovoljilo jedno miliomce, ali niko neda. Izbacite me iz ove drzave molim vas.

loshmi

pre 9 godina

ja sam zvezdaš ceo svoj život, od severa preko zapada do malog ekrana. treba nas zamrznuti, možda i na neko vreme ukinuti. sve ovo nema nikakvog smisla, fudbal je očajan, menadžment potpuna bruka, a trgovina seljačka. da gledamo malo druge lige da odmorimo dok ne stasaju novi omladinci, treneri i menadžeri.

Ma hiljaduuuu....

pre 9 godina

@Aj Zvezda jeste u problemu ali taj klub nikad ali nikad nemoze da propadne jer ima armiju navijaca koji su spremni da u bilo kojem trenutku izadju na ulice,za razliku od partizana koji maksimum ima posetu u toku godine 4000 navijaca,dok Zvezda svaku utakmicu ima minimum 15000.E u tome je razlika.Ja nisam navijac Zvezde ali sam samo realan.
(firmas, 25. jun 2014 17:36)

Hahahah. Samo mi reci da ti verujes u ovo? Pa cak i da ima 40 miliona, shvati da tu ima u vrh glave 100,150 wanna be kriminalaca i jos jedan mali broj poslusnika. To sto drzava nece da se mlati s anjima, ne znaci da su oni neki faktor. Koje ulice? Koja masa? Pa kada bi sutra organizovao protest svih navijaca u Srbiji protim recimo rusenja svih sportskih objekata u zemlji, ne bi se skupilo vise od 400. 500. Ne lozi se majke ti.

nekad sam bio zvezdas

pre 9 godina

Resenje je prosto - precesljaju se tajni racuni funkcionera zvezde, politicara koji sede u upravi, I lagano se skupi tih sedam milki. Ko kaze da ne bi moglo da se skupi nije realan.
Evo npr Terzic bi bez problema mogao da da sedminu, a da ne ostane gladan I bez icega.

ban

pre 9 godina

Vidi ga sad ovaj? Do juče se hvalio kako napada titulu i dovodi pojačanja, a sad nemaju pare da ostanu u ligi. "Kao nije znao". Neko nekog ovde zavitlava a najviše nas navijače izgleda.

Genije

pre 9 godina

Koliko malih klubova ispasta zbog zvezde? kupili su njihove igrace, a pare nisu uplatili. Mali klubovi propadaju da bi jedna zvezda bila sta? Nista, kao i uvek.

dz

pre 9 godina

Znate sta, i mojoj firmi bi znacilo da nam NEKO ili jos bolje DRZAVA dodeli, pokloni neke pare... Pa da ja delim plate, vozim kola, putujem a neko drugi placa... Nema to vise ni u Severnoj Koreji. Nadji pare ili cao, nema para ni za Obrenovac, nio za Zeleznicu, ni za mnoghe druge propale firme, zasto bi se vama dalo a ne njima?

Jovo Srzentić

pre 9 godina

Ja da se pitam četri puta godišnje bi okupio 50000 navijača, od svakog bi tražio po 100 eura i sav skupljeni novac bi ukrao...

tamo nam je i mesto...

pre 9 godina

Beton liga je za nas...nista vise. Sve sto je vredelo je ukradeno, ostao je stadion bez struje, solidan teren i ni jedan mlad i perspektivan igrac, a da ga ne drze grobari naseg fudbala...menadzeri!

aleksej

pre 9 godina

neka vas izbace vec jednom vose nam je svima muka od vas..uvezda zvezda ovo zvezda ono.mars u beogradsku zonu kominjare crvene udbasi jedni za bolje i niste..napred ofk beograd ofk je vecan

Claude G

pre 9 godina

Taj Lukovic je verovatno ocajan, ne moze da nadje aganzman, pa 'ajde u zvezdu. Ista prica za Milijasa, samo sto bi taj otisao da ima gde, nece ga niko, kao i Kasalicu, propao mu transfer pre koju godinu u rusku drugu ligu. Niko nece vase igrace a osvajate t

Her Zivota

pre 9 godina

Cemu sitnicarenje, cuj 7 miliona evra, pihhh. Odmah trazi 47 miliona pa da se rese svi problemi, i da mozete na miru da krenete da pravite novi minus...Mrdja oprostio dug, hoce da dovedu Lukovicu, koga oni zezaju ?? Da bi Crvena Zvezda i sledece godine igrala JSL posaljite praznu poruku na 1003... hahahahahah............

rajk

pre 9 godina

Zvezdas sam do koske ali da li je moguce da se govori jurimo titulu koju titulu od cega sa klincima zar nije posteno reci probacemo spasiti klub bankrota to je sad najvaznije a uspeh ce biti i ako zapocnemo takmicenje a rezultati u ligi nisu prioritet vec stvaranje igraca. Ovo sve lici na neki Kusturicin film samo pogledajte scenu iskljucena struja, predstavljanje novog trenera u mraku najava borba za titulu ali nam fali samo 7 miliona kakvo ludilo...

terzan zvezdic

pre 9 godina

Ja bi zvezdu izbacio u betonjerku tj. beton ligu. Pa da sledeće godine opet gledamo veliki derbi na Vračaru Obilić- Zvezda kao nekad dok su vitezovi bili u prvoj lizi.

Marko

pre 9 godina

Pa nek Vas izbace kad ste upropastili klub sami ste krivi , pa nece valjda gradjani Srbije koji su siromasni izdvajati iz svojih usta kako bi igraci imali milione za plate i posle toga te pare trosili na sponzoruse po splavovima...

biljana

pre 9 godina

Pa ako imate dug, i ne mozete da ga platite, neka vas ukinu. A sta drugo ste mislili da moze da se desi? Srbija je siromasna zemlja, decu lecimo skupljajuci pare putem sms. Ako gradjanin ne plati dug za struju, mora sam da nadje pare a struju mu iskljucuju do daljnjeg. Mislim, bilo bi nemoralno ocekivati da gradjani (putem poreza) pomazu sportske klubove i njima slicne.

1

pre 9 godina

U principu bih konstatovao da ko zadnji izađe nek ugasi svijetlo, ali pošto su struju već isključili to onda nema smisla, tako da mogu da dodam ko zaključa katanac nek baci ključ daleko!

Shone

pre 9 godina

Sta sam sve video I cuo poslednjih mesec I po...uzas...zakljucno sa skakavcima u Kursumliji I ovim dolaskom Terzica...smak sveta lagano, ali sigurno.

Znao zan jadac

pre 9 godina

Slutim ko je Dačiću naredio da piše pismo Fifi ili Uefi, nije bitno, a onda je Ivica, student generacije, poslao pismo ekspresno, i time dokazao da je partizanovac. Vragolan.

novi žednik

pre 9 godina

jedno pitanje koje niko ne postavlja....zašto se klubovi ne privatizuju?? nego se muzu pare iz države, kao za dobrobit srpskog sporta...pa sto onda niste spasili npr hajduk iz kule?

Silver Surfer

pre 9 godina

Kakvu titulu, ako vas izbace? Mozda u toj ligi u kojoj budete nastupali. U takvom razvoju dogadjaja to moze da bude i druga srpska liga. Ne znam, ko je toliko lud da daje novac ovakvoj garnituri ljudi. Da ne govorim da je prethodno rukovodstvo pozajmljivalo novac a da posle tim ljudima nisu hteli da se jave na telefon. Zbog takvog pedigrea tesko je ocekivati da ce neko tek tako da odresi kesu.
Zato u Zvezdi treba da se bave egzistencijalnim problemima a ne da se zamajavaju pricama o tituli. Takodje, dugovi Reala i Barse nisu virtuelni, nego njima poverioci reprogramiraju dugove. Kada to ne budu hteli i oni ce biti u ozbiljnim problemima. Ali, oni ne duguju novac nekom igracu koji je za njih igrao pre skoro deset godina kao Zvezda Bronovickom.
Ljudi koji vode Zvezdu treba da odrede cilj i da naprave dugorocnu strategiju kako da ga ostvare. Jedini pravi put je ka finansijskoj konsolidaciji. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.

herbie

pre 9 godina

47 mil evra duga to je sramota da traze pomoc bilo kakvu.Mucke sa transferima igraca itd. Izbacite i Partizan sa njima iz lige i iz Europe kad ne znaju da posluju pozitivno.Firme bankrotiraju i zatvaraju se zbog dugova niko im ne pomaze.

aca_bg

pre 9 godina

Kako bre 1,2 miliona za Bronovickog i Sisica??? Bilo je reci o 600k za Bronovickog i 300k za Sisica...Ko je doveo tu dvojicu? Koliki su bili bruto iznosi ugovora?Pa jel'to drzavna tajna? Bar da znate ko vam je klub ugasio i ko je strpao pare u dzep. Koja zvezdina zvezda je ugasila klub za sva vremena? Dajte imena ODMAH!

Nenad

pre 9 godina

Kao partizanovac, navijam da Zvezda pronađe novac jer nam je potreban derbi, jaki Partizan i Zvezda, jako prvenstvo..
Što se tiče farplay-a, tu bi već Zvezda trebala da bude kažnjena, što ne igranjem u evropi, što oduzimanjem bodova jer rezultate ostvaruju sa igračima koje realno ne mogu da plate.
Zamislite kada bi Napredak iz Kruševca doveo igrače koje ne može da plati, da li bi smo bili ravnodušni?
Dalje, da ne bih bio shvaćen kao zlonameran, mislim da bi država i rukovodstvo Zvezde trebali da procesuiraju one bivše rukovodioce koji su pokrali klub.
Tako bi namirili deo novca koji nedostaje i izašli iz situacije u kojoj se nalaze, mnogo lakše i bezbolnije.
Pozdrav!

BATO

pre 9 godina

Ajde lepo u 3 ligu i nikom ni banku . kao jedan veliki Rendzers . pocnite ispocetka i kraj . ili dajte neki fond u kom bi mogao svaki gradjanin koji je voljan da donira klubu pomoc mogao da donira ... pozz

muamua

pre 9 godina

ti sto se razjmes u ekonomiju ajd nam daj link tog duga posto sm i ja u aprU i nigde to ne vidim...evo kucam fk partizan i pib i sve i nigde ne pise...a zvezdini svi racun blokadi

z

pre 9 godina

Ove sto pricaju kako i Real i Barselona duguju podsecam da iako to jeste istina, oni su takodje izuzetno uspesni i zato im se to oprasta. Oni ce svoje dugove placati godinama ali na kraju ce njihovi poverenici ipak videti svoj novac. Zvezda tesko da ce ikada vratiti silne pare koje su ulozene a trazi jos sedam miliona evra. Real i Barselona stizu do kraja lige sampiona a zvezda ispada u kvalifikacijama, tako da tesko mogu da se porede.

neka se pretvori u otvoreno Ad

pre 9 godina

i neka navijaci pokupuju akcije i postanu vlasnici... 50 mil evra / sa brojem akcija... akcionari onda odlucuju o svemu..

dex

pre 9 godina

Nece Zvezda ovo platiti. Oduzece se bodovi, dovesce se oni losiji mladi igraci... Ovo je necija igra. Samo pitanje je - cija? Nije Terzic tu tek tako... Isto ceka i Partiza u bliskoj buducnosti.

Zvezdas sam od rodjenja i zelim najbolje Zvezdi

pre 9 godina

Ako breeeee, ako! Mora dno da se dotakne da bi krenulo na bolje! A nije jos dopipnuto dno. Ali prvo da SVI podnesete ostavke i pobegnete dalje od Zvezde! Lome se koplja na Dzajicu, sramota! Svi napolje! Hocemo komplet sve novo. Prave ljude i zvezdase koji na prvo mesto UVEK stavljaju klub, a ne svoj dzep!

webber

pre 9 godina

Dobro poznato licemerstvo i demagogija, koje najbolje prolazi u Srbiji: sve nam je lose, nemamo para, nemamo struju, ali napascemo titulu... Videcete, zvezda ne samo da ce dovesti 10ak skupih igraca, nece imati minus bodove, vec ce, dobro poznatim sredstvima (zvezdino prolece), lagano ukrasti titulu ponovo. Pa, gde ste jos videli, da osvajac drzavnog prvenstva, otera predsednika, trenera, najbolje igrace? Naravno, zadrzan je samo "onaj" koji vuce konce i ima najvecu moc, pogadjate o kome je rec... (SaleKg, 25. jun 2014 14:06)

Kako ti bre sve znas, ljubi te majka tako pametnog...

Dokle Više

pre 9 godina

Ne mogu da verujem šta izjavljuje ovaj Terzić."Kakvi god da su problemi, idemo na titulu". Takovo razmišljanje u prteklih 7 godina nas je dovelo ovde. Žrtvuju ceo sistem radi jedne sezone, a na kraju svake sezone se dug poveća za po 5 miliona. Kako ih nije sramota da pričaju o tim titulama?!!

ko marica u mehaniku

pre 9 godina

(Razumem se u ekonomiju, 25. jun 2014 16:29)
Par dana pises pa rekoh da proverim. Poslovanje Partizana za 2013. je u plusu oko 3 miliona evra (zbog prodaje Mitrovica i Markovica). Jojic ce biti u izvestaju za 2014.
Zvezdin gubitak za 2013. je oko 2,2 miliona evra.
Tih 15 miliona koje pominjes nema nigde a da budem iskren nema ni Zvezdinih 47,5.

bole

pre 9 godina

što se mene tiče mogu slobodno da izbace sve klubove i Srbije... ionako kvaliteta niakvog nema, liga nam je dno-dna, samo se diže neka bezvezna fama oko toga..

Dragan

pre 9 godina

Upravo sam procitao da se sprema rebalans republickog budzeta pa bih predlozio klubu da vidi sa ministrom Udovicicem da se taj novac obezbedi kroz rebalans.Znajuci da vecina stanovnistva Srbije podrzava nas klub smatram da bi i Skupstina to prihvatila jer realno to nije veliki novac za drzavu a klubu bi svakako pomogao. Takodje, bi mogla da se razmotri i mogucnsot da se novac iz kosarkaskog klub prebacu u fudblaski jer realno mi smo mnogo vise fudbalski nego kosarkaski navijaci. Mozda treba videti da se cak fudbalski klub finansira iz republickog budzeta a kosarkaski iz budzeta grada jer sigurno oni mogu preko javnih preduzeca da nam obezbede odredjena sredstva. Realno, ako drzava pomogne i da novac, nema potrebe da se trazi od navijaca jer ionako vecina nas koji dolazimo na utakmice smo mladi i nezaposleni, tako da je posteno da oni koji imaju, koji vole Zvezdu i pomognu.

Даркић

pre 9 godina

Ја да се питам, окупио бих 50.000 звездаша на маракани и сви по 100е! И тако два пута годишње!!! Верујем да има толико момака који су спремни све да учине за свој клуб!

markic

pre 9 godina

Radnicima u Srbiji nece isplacivati redovne plate (inace svakog 1. stize plata u Srbiji). Zrtve poplava zivece jos 10 godina na ulici. Smrtno bolesna deca nece moci da se operisu, jer drzava nema pare. Ostala deca nece imati sta da jedu. Zatvorice zoo vrt. Avion MH-370 nikad necemo naci. Zasto? Zato sto su sva potrebna finansijska sredstva koje finansiraju ove poduhvate preusmereni u Zvezdu. Jel tako Grobari? Ali brizni Grobari nece stati dok nepravda u Srbiji (znaci Zvezda)ne bude potpuno ugasena i pehar KEŠ-a konacno ne bude preseliio u njegovo prirodno i istinsko mesto, u muzeju naj,naj,naj,naj,naj... kluba FK Partizan.

objektivno

pre 9 godina

Ja navijam za Zvezdu ali ovo nije normalno. Bolje je da se klub ugasi. Steta je sto postoji takav sistem koji je uopste dozvolio da se naprave ovoliki dugovi do sada, valjda je modlo ranije da se prekine sumanuto zaduzivanje, proglasi se bankrot i prekine se sa zahtevima da se finansira nesto sto nije realno moguce. Takodje isti principi bi trebali da vaze za sve u Srbiji. Pre svega za drzavne institucije i preduzeca, privatnici valjda bankrotiraju ako ne posluju kako treba sami ili ih na to prinude okolnosti. Pri tome naravno ne mislim da treba ubijati penzionere, malu decu i bolesne. Ali sve ostalo tipa sluzbena putovanja i razne nepotrebne pozicije ukinuti pod hitno. Prepisivanje papira lupanje pecata itd mogu da rade bolje kompjuteri.

Razumem se u ekonomiju

pre 9 godina

Odem na sajt APR i vidim da Jugoslovenski klub koji igra na vojnom stadionu proslu godinu zavrsio sa oko 15 miliona evra duga. To sam procitao neki dan i u dnevnom listu Politika. A neki se smeju tudjoj nesreci. Jos samo cekam dan da jedna ozbiljna drzavna instutucija udje u FK Jugoslovena i da napravi detaljni finansijski izvestaj.Kakav ce onda cirkus i naravno smeh od nas da nastane. Hriscanski nije se smejati tudjoj nevolji

zvezdas 91

pre 9 godina

ponosan sam na vas braco,pa necemo kukati kao neki i svi su protiv nas kaze jedan koji je osvojio 13 titula za redom. ako treba i u 5 ligu ali bez kukanja.

mvp

pre 9 godina

Ovaj covek jos nije odrzao ni jedan sastanak a vec je poceo da kuka kao onaj Vujosevic!Pa dokle vise da se ponasaju kao paraziti?Vreme je za privatizaciju!

Soko

pre 9 godina

Verovatno je bilo nepravilnog trosenja novca ali navijaci Zvezde i Partizana moraju shvatit da su klubovi u problemu zato sto je cena ulaznica socijalna. Kad bude 2oooo ulaznica pretplatnickih po 200 neura klubovi ce postojat u suprotnom katanac,

Deda Milojko

pre 9 godina

Deco, da vas nauci necemu ko ima skole. Rengers je izbacen u nizi rang takmicenja jer nije izmirivao porez drzavi. Zvezda nema tih problema.Isti taj Rengers sada vec ima dug o0d 27 miliona funti. Jedan MU je zavrsio godinu sa gubitkom od 276 miliona funti.Prvi put Barsa je zavrsila godinu sa minusom od 43 miliona evra.Sve proverljivo na sajtovima ovih klubova. Ono sto je zabranjeno je dug za porez.
Ne moze ni jedan fudbalski savez pa ni FSS da kaznjava klubove.Javni dug ove drzave je nekoliko desetina milijardi evra

Ko o cemu, grobar o postenju

pre 9 godina

Ako moze Juventus da igra drugu ligu, mozete i vi. 7 miliona iz drzavne kase necete dobiti, ako ste to mislili. Z-dravo
(shazam, 25. jun 2014 15:54)

@Razlog sto je juve igrao drugu je isti zbog koga bi vi grobari trebalo da ste u zatvoru kao visestruki povratnici

PIVKE

pre 9 godina

Komsije ce se izvuci, nema sumnje, ali nas je Djura uveo u ambis u pakao iz koga necemo uspeti da se iscupamo.
Vec duze vremena tvrdim da je jedini izlaz za partizan (ovo trenutno je lazno zivotarenje na veresiju) tesnja saradnja sa vlascu a pogotovo sa SPS i DS.

sasa

pre 9 godina

Ma igramo ne ložite se, i to dovodimo 7 igrača, već su potpisali predugovor, Ja ne brinem jer znam, idemo Zvezdo, i molim prave Delije da podrže klub a ne da šalju negativne komentare.

MadMax

pre 9 godina

Zvezdas sam ali sam za to da vas izbace!!! Ako su mogli Renzders i Juventus da idu u nizi rang, ne vidim razlog da kod nas bude drugacije!!!
Ko god da dodje na celo kluba, samo ce uzimati lovu za sebe i praviti dugove a mi navijaci ziveti u zabludi da ce taj sto dodje nesto uraditi i verovati u bolje sutra...
Nema od toga nista...

tony

pre 9 godina

...ja stvarno ne razumem šta u stvari hoće Terzić ovim saopštenjem...ok, dužni su 7 miliona eura, para nemaju, nemaju sponzore, neće niko da se odrekne duga a izašto bi...i šta im ostaje...stečaj, tolike firme su pogašene po Srbiji i niko od ove gospode što sebe nazivaju fudbalskim radnicima nije se tada uzbudjivao zbog toga... e pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...gospodo, prestanite da tražite pare od države, dosta je bilo, ili nadjite pare kako znate i umete ili se suočite sa posledicama višedecenijskog lošeg vodjenja klubova.

firmas

pre 9 godina

Aj Zvezda jeste u problemu ali taj klub nikad ali nikad nemoze da propadne jer ima armiju navijaca koji su spremni da u bilo kojem trenutku izadju na ulice,za razliku od partizana koji maksimum ima posetu u toku godine 4000 navijaca,dok Zvezda svaku utakmicu ima minimum 15000.E u tome je razlika.Ja nisam navijac Zvezde ali sam samo realan.

aleksa

pre 9 godina

Pa s obzirom da nas ima najmanje, ponavljam najmanje dva i po miliona, onda bismo mogli kada bi se organizovali sakupiti i vise od sedam miliona. Svako u proseku da da 400-500 din eto ih deset+ miliona. Kada bi i bivsi igraci kao sto su Deki Stankovic, Zigara, Pantela, Vidara, Basta, Novak Djokovic ;) , dali ko koliko moze pod uslovom da imamo javni uvid gde idu pare otplatili bismo pola duga. Samo kada bi nas imalo nekoliko zainteresovanih...

pera

pre 9 godina

Terzo,evo resenja:
Dogovori se sa nekim
velikim fudbalskim klubom ili menadzerskom agencijom da da 10 mil.
Za uzvrat tom finansijeru u narednih par godina daj par igraca koji ce vredeti visestruko i tako ces prebiti dugovanje.Ovo nece imati smisla ukoliko ne nadjes profi sponzora koga ces ubediti da ce zvezda igrati konstantno L.S.par godina za redom.I zaista bi trebalo da upali ako dovedes bas talentovanu decu i ne prodajes ih za sicu.
Hvala na paznji
Dovidjenja

darko

pre 9 godina

Moze li neko da mi objasni, kako u jednoj drzavi kao sto je Srbija, u kojoj je sve naopako, u kojoj svi klubovi manje-vise jedva sastavljaju kraj sa krajem, FK Partizan zivi i radi, nema dugove, sve placeno, sve u redu, kao da je klub iz Svajcarske a ne iz Srbije. Tu i tamo prodaju po nekog igraca, sponzore nemaju bas kao i ostali publiku nemaju, bas kao i ostali. Od cega onda zivi?

Даркић

pre 9 godina

Ја да се питам, окупио бих 50.000 звездаша на маракани и сви по 100е! И тако два пута годишње!!! Верујем да има толико момака који су спремни све да учине за свој клуб!

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Nema struje pa ne mogu da isprintaju excel tabele! Dodjite u Humsku 1, dacemo vam nas printer na koristenje, mada, ni u Stjepana Supanca 15 nije iskljucena struja, idite tamo.
(limeni panter, 25. jun 2014 14:03)

U Humskoj 1 ništa nije vaše. To, čini mi se, pripada vojsci.

Dragan

pre 9 godina

Upravo sam procitao da se sprema rebalans republickog budzeta pa bih predlozio klubu da vidi sa ministrom Udovicicem da se taj novac obezbedi kroz rebalans.Znajuci da vecina stanovnistva Srbije podrzava nas klub smatram da bi i Skupstina to prihvatila jer realno to nije veliki novac za drzavu a klubu bi svakako pomogao. Takodje, bi mogla da se razmotri i mogucnsot da se novac iz kosarkaskog klub prebacu u fudblaski jer realno mi smo mnogo vise fudbalski nego kosarkaski navijaci. Mozda treba videti da se cak fudbalski klub finansira iz republickog budzeta a kosarkaski iz budzeta grada jer sigurno oni mogu preko javnih preduzeca da nam obezbede odredjena sredstva. Realno, ako drzava pomogne i da novac, nema potrebe da se trazi od navijaca jer ionako vecina nas koji dolazimo na utakmice smo mladi i nezaposleni, tako da je posteno da oni koji imaju, koji vole Zvezdu i pomognu.

firmas

pre 9 godina

Aj Zvezda jeste u problemu ali taj klub nikad ali nikad nemoze da propadne jer ima armiju navijaca koji su spremni da u bilo kojem trenutku izadju na ulice,za razliku od partizana koji maksimum ima posetu u toku godine 4000 navijaca,dok Zvezda svaku utakmicu ima minimum 15000.E u tome je razlika.Ja nisam navijac Zvezde ali sam samo realan.

webber

pre 9 godina

Dobro poznato licemerstvo i demagogija, koje najbolje prolazi u Srbiji: sve nam je lose, nemamo para, nemamo struju, ali napascemo titulu... Videcete, zvezda ne samo da ce dovesti 10ak skupih igraca, nece imati minus bodove, vec ce, dobro poznatim sredstvima (zvezdino prolece), lagano ukrasti titulu ponovo. Pa, gde ste jos videli, da osvajac drzavnog prvenstva, otera predsednika, trenera, najbolje igrace? Naravno, zadrzan je samo "onaj" koji vuce konce i ima najvecu moc, pogadjate o kome je rec... (SaleKg, 25. jun 2014 14:06)

Kako ti bre sve znas, ljubi te majka tako pametnog...

sasa

pre 9 godina

Ma igramo ne ložite se, i to dovodimo 7 igrača, već su potpisali predugovor, Ja ne brinem jer znam, idemo Zvezdo, i molim prave Delije da podrže klub a ne da šalju negativne komentare.

Razumem se u ekonomiju

pre 9 godina

Odem na sajt APR i vidim da Jugoslovenski klub koji igra na vojnom stadionu proslu godinu zavrsio sa oko 15 miliona evra duga. To sam procitao neki dan i u dnevnom listu Politika. A neki se smeju tudjoj nesreci. Jos samo cekam dan da jedna ozbiljna drzavna instutucija udje u FK Jugoslovena i da napravi detaljni finansijski izvestaj.Kakav ce onda cirkus i naravno smeh od nas da nastane. Hriscanski nije se smejati tudjoj nevolji

markic

pre 9 godina

Radnicima u Srbiji nece isplacivati redovne plate (inace svakog 1. stize plata u Srbiji). Zrtve poplava zivece jos 10 godina na ulici. Smrtno bolesna deca nece moci da se operisu, jer drzava nema pare. Ostala deca nece imati sta da jedu. Zatvorice zoo vrt. Avion MH-370 nikad necemo naci. Zasto? Zato sto su sva potrebna finansijska sredstva koje finansiraju ove poduhvate preusmereni u Zvezdu. Jel tako Grobari? Ali brizni Grobari nece stati dok nepravda u Srbiji (znaci Zvezda)ne bude potpuno ugasena i pehar KEŠ-a konacno ne bude preseliio u njegovo prirodno i istinsko mesto, u muzeju naj,naj,naj,naj,naj... kluba FK Partizan.

Ko o cemu, grobar o postenju

pre 9 godina

Ako moze Juventus da igra drugu ligu, mozete i vi. 7 miliona iz drzavne kase necete dobiti, ako ste to mislili. Z-dravo
(shazam, 25. jun 2014 15:54)

@Razlog sto je juve igrao drugu je isti zbog koga bi vi grobari trebalo da ste u zatvoru kao visestruki povratnici

PIVKE

pre 9 godina

Komsije ce se izvuci, nema sumnje, ali nas je Djura uveo u ambis u pakao iz koga necemo uspeti da se iscupamo.
Vec duze vremena tvrdim da je jedini izlaz za partizan (ovo trenutno je lazno zivotarenje na veresiju) tesnja saradnja sa vlascu a pogotovo sa SPS i DS.

aleksa

pre 9 godina

Pa s obzirom da nas ima najmanje, ponavljam najmanje dva i po miliona, onda bismo mogli kada bi se organizovali sakupiti i vise od sedam miliona. Svako u proseku da da 400-500 din eto ih deset+ miliona. Kada bi i bivsi igraci kao sto su Deki Stankovic, Zigara, Pantela, Vidara, Basta, Novak Djokovic ;) , dali ko koliko moze pod uslovom da imamo javni uvid gde idu pare otplatili bismo pola duga. Samo kada bi nas imalo nekoliko zainteresovanih...

Deda Milojko

pre 9 godina

Deco, da vas nauci necemu ko ima skole. Rengers je izbacen u nizi rang takmicenja jer nije izmirivao porez drzavi. Zvezda nema tih problema.Isti taj Rengers sada vec ima dug o0d 27 miliona funti. Jedan MU je zavrsio godinu sa gubitkom od 276 miliona funti.Prvi put Barsa je zavrsila godinu sa minusom od 43 miliona evra.Sve proverljivo na sajtovima ovih klubova. Ono sto je zabranjeno je dug za porez.
Ne moze ni jedan fudbalski savez pa ni FSS da kaznjava klubove.Javni dug ove drzave je nekoliko desetina milijardi evra

SaleKg

pre 9 godina

Dobro poznato licemerstvo i demagogija, koje najbolje prolazi u Srbiji: sve nam je lose, nemamo para, nemamo struju, ali napascemo titulu... Videcete, zvezda ne samo da ce dovesti 10ak skupih igraca, nece imati minus bodove, vec ce, dobro poznatim sredstvima (zvezdino prolece), lagano ukrasti titulu ponovo. Pa, gde ste jos videli, da osvajac drzavnog prvenstva, otera predsednika, trenera, najbolje igrace? Naravno, zadrzan je samo "onaj" koji vuce konce i ima najvecu moc, pogadjate o kome je rec...

zvezdas 91

pre 9 godina

ponosan sam na vas braco,pa necemo kukati kao neki i svi su protiv nas kaze jedan koji je osvojio 13 titula za redom. ako treba i u 5 ligu ali bez kukanja.

darko

pre 9 godina

Moze li neko da mi objasni, kako u jednoj drzavi kao sto je Srbija, u kojoj je sve naopako, u kojoj svi klubovi manje-vise jedva sastavljaju kraj sa krajem, FK Partizan zivi i radi, nema dugove, sve placeno, sve u redu, kao da je klub iz Svajcarske a ne iz Srbije. Tu i tamo prodaju po nekog igraca, sponzore nemaju bas kao i ostali publiku nemaju, bas kao i ostali. Od cega onda zivi?

pera

pre 9 godina

Terzo,evo resenja:
Dogovori se sa nekim
velikim fudbalskim klubom ili menadzerskom agencijom da da 10 mil.
Za uzvrat tom finansijeru u narednih par godina daj par igraca koji ce vredeti visestruko i tako ces prebiti dugovanje.Ovo nece imati smisla ukoliko ne nadjes profi sponzora koga ces ubediti da ce zvezda igrati konstantno L.S.par godina za redom.I zaista bi trebalo da upali ako dovedes bas talentovanu decu i ne prodajes ih za sicu.
Hvala na paznji
Dovidjenja

Soko

pre 9 godina

Verovatno je bilo nepravilnog trosenja novca ali navijaci Zvezde i Partizana moraju shvatit da su klubovi u problemu zato sto je cena ulaznica socijalna. Kad bude 2oooo ulaznica pretplatnickih po 200 neura klubovi ce postojat u suprotnom katanac,

herbie

pre 9 godina

47 mil evra duga to je sramota da traze pomoc bilo kakvu.Mucke sa transferima igraca itd. Izbacite i Partizan sa njima iz lige i iz Europe kad ne znaju da posluju pozitivno.Firme bankrotiraju i zatvaraju se zbog dugova niko im ne pomaze.

Luka

pre 9 godina

Ekskluzivna informacija iz izvora bliskog upravi Zvezde - pare su već nađene, ovo je samo priča za javnost da bi ispalo da je Zvezda pred gašenjem i da je Terza spašava u zadnji čas. Pare su inače uzete na kredit sa ogromnim kamatama tako da dug neminovno raste. Zvezda će imati dobar tim i opet se boriti za titulu, ali dug će biti još veći nakon naredne sezone.

BATO

pre 9 godina

Ajde lepo u 3 ligu i nikom ni banku . kao jedan veliki Rendzers . pocnite ispocetka i kraj . ili dajte neki fond u kom bi mogao svaki gradjanin koji je voljan da donira klubu pomoc mogao da donira ... pozz

dex

pre 9 godina

Nece Zvezda ovo platiti. Oduzece se bodovi, dovesce se oni losiji mladi igraci... Ovo je necija igra. Samo pitanje je - cija? Nije Terzic tu tek tako... Isto ceka i Partiza u bliskoj buducnosti.

limeni panter

pre 9 godina

Nema struje pa ne mogu da isprintaju excel tabele! Dodjite u Humsku 1, dacemo vam nas printer na koristenje, mada, ni u Stjepana Supanca 15 nije iskljucena struja, idite tamo.

terzan zvezdic

pre 9 godina

Ja bi zvezdu izbacio u betonjerku tj. beton ligu. Pa da sledeće godine opet gledamo veliki derbi na Vračaru Obilić- Zvezda kao nekad dok su vitezovi bili u prvoj lizi.

mvp

pre 9 godina

Ovaj covek jos nije odrzao ni jedan sastanak a vec je poceo da kuka kao onaj Vujosevic!Pa dokle vise da se ponasaju kao paraziti?Vreme je za privatizaciju!

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Terzo,evo resenja:
Dogovori se sa nekim
velikim fudbalskim klubom ili menadzerskom agencijom da da 10 mil.
Za uzvrat tom finansijeru u narednih par godina daj par igraca...
(pera, 25. jun 2014 14:32)

i navijace,ionako su navikli da navijaju za neki levi klub za koji se ne zna ni ko je ni sta je a ni odakle je

Nenad

pre 9 godina

Kao partizanovac, navijam da Zvezda pronađe novac jer nam je potreban derbi, jaki Partizan i Zvezda, jako prvenstvo..
Što se tiče farplay-a, tu bi već Zvezda trebala da bude kažnjena, što ne igranjem u evropi, što oduzimanjem bodova jer rezultate ostvaruju sa igračima koje realno ne mogu da plate.
Zamislite kada bi Napredak iz Kruševca doveo igrače koje ne može da plati, da li bi smo bili ravnodušni?
Dalje, da ne bih bio shvaćen kao zlonameran, mislim da bi država i rukovodstvo Zvezde trebali da procesuiraju one bivše rukovodioce koji su pokrali klub.
Tako bi namirili deo novca koji nedostaje i izašli iz situacije u kojoj se nalaze, mnogo lakše i bezbolnije.
Pozdrav!

Sremac

pre 9 godina

Zvezda nema para, nema ni fudbalera, neće se možda ni takmičiti iduće godine...ali šanse za titulu nisu male, naprotiv. Kao najpriznatiji srpski brend sa armijom navijača iza sebe, i ponekim ispred, ona to može!!!

radna grupa

pre 9 godina

@ponosan sam na vas braco,pa necemo kukati kao neki i svi su protiv nas kaze jedan koji je osvojio 13 titula za redom. ako treba i u 5 ligu ali bez kukanja.
(zvezdas 91, 25. jun 2014 14:55)

A moze i neka fuzija, sto da ne? Samo da se ne kuka...

sdsds

pre 9 godina

znači gospodo iz poplavljenih područja, nadam se da razumete da su sad vaše kuće ipak u drugom planu, ipak treba da se odbrani stu srpstva, jer stvarno ne vidim drugi nacin da nadju te pare, a naći će ih svi znamo kako

ALEKSANDRA

pre 9 godina

Gospodine Terzicu, uopste ne sumnjam da ce te navuci, negde, i nekako tih sedam miliona, ali, da li bi ste bili ljubazni, da isto tako, negde, i nekako navucete i par stotina hiljada evra, za bolesnu decu Srbije? A gladne da ni ne spominjem.

Empty

pre 9 godina

Odakle sedam milona na ovu krizu u petu ligu ako treba svaki dinar u ovu rupu je bacanje para i uzimanje iz usta narodu. Ovamo dolaze Zigic,Lukovic itd Nezna se ko je ludji u Zvezdi.

blizanci su rupe bez dna

pre 9 godina

Izvolite otvorite račun pa nek vam vaši navijači uplaćuju...A zbog ove izjave "da svejedno idete na titulu" i treba da se ugasite, toliko bahatosti, neracionalnosti, neshvatanja situacije u kojoj se nalazite zaista ne zaslužuje drugačiji ishod, vi i vaša braća sa topčiderskog brda ste dva najveća tumora srpskog sporta, fudbal, košarka, sve razbucaste...

Drzavo pomagaj da uzmemo titulu

pre 9 godina

Rasprodajte tim i igrajte sa omladincima. Odbili ste 1.2 miliona za Lazovica. Vi hocete da vas drzava pomogne da imate skuplji tim od Partizana i da osvojite titulu, a ne da prezivite.

Mirko NS

pre 9 godina

Znachi povraca mi se kad vidim ko vodi Zvezdu,
koliko smo mi jadna zemlja kad ovakav neko vodi najveci klub,
jedan obican kriminalac, Zvezdo stidi se.

Миле

pre 9 godina

Не би он ни преузео функцију да нема тих пара, само се мало рекламира да обезбеди бољу позицију пред приватизацију.

zedes.o

pre 9 godina

Na titulu, naravno..pa nije ona bila mnogo klinički življa ni prošle sezone, pa je osvojila titulu. Ima najviše navijača, dobro su rapoređeni, nikad im nije falilo beskrupuloznosti, što znači da mora da bude šampion, živa ili mrtva kakve to veze ima..

navijac

pre 9 godina

@ Ја да се питам, окупио бих 50.000 звездаша на маракани и сви по 100е! И тако два пута годишње!!! Верујем да има толико момака који су спремни све да учине за свој клуб!
(Даркић, 25. jun 2014 16:40)

Iz koje li si ti bajke ispao? :))

loshmi

pre 9 godina

ja sam zvezdaš ceo svoj život, od severa preko zapada do malog ekrana. treba nas zamrznuti, možda i na neko vreme ukinuti. sve ovo nema nikakvog smisla, fudbal je očajan, menadžment potpuna bruka, a trgovina seljačka. da gledamo malo druge lige da odmorimo dok ne stasaju novi omladinci, treneri i menadžeri.

Red

pre 9 godina

Skrenuo bih paznju svima koji primaju platu da prate ovakve stvari.
Da javnost zna odakle pare, fore sa stranim sponzorima vise ne mogu da prodju.
A ni ovaj Terzic bas ne uliva poverenje.

aleksej

pre 9 godina

neka vas izbace vec jednom vose nam je svima muka od vas..uvezda zvezda ovo zvezda ono.mars u beogradsku zonu kominjare crvene udbasi jedni za bolje i niste..napred ofk beograd ofk je vecan

ko marica u mehaniku

pre 9 godina

(Razumem se u ekonomiju, 25. jun 2014 16:29)
Par dana pises pa rekoh da proverim. Poslovanje Partizana za 2013. je u plusu oko 3 miliona evra (zbog prodaje Mitrovica i Markovica). Jojic ce biti u izvestaju za 2014.
Zvezdin gubitak za 2013. je oko 2,2 miliona evra.
Tih 15 miliona koje pominjes nema nigde a da budem iskren nema ni Zvezdinih 47,5.

Ma hiljaduuuu....

pre 9 godina

@Aj Zvezda jeste u problemu ali taj klub nikad ali nikad nemoze da propadne jer ima armiju navijaca koji su spremni da u bilo kojem trenutku izadju na ulice,za razliku od partizana koji maksimum ima posetu u toku godine 4000 navijaca,dok Zvezda svaku utakmicu ima minimum 15000.E u tome je razlika.Ja nisam navijac Zvezde ali sam samo realan.
(firmas, 25. jun 2014 17:36)

Hahahah. Samo mi reci da ti verujes u ovo? Pa cak i da ima 40 miliona, shvati da tu ima u vrh glave 100,150 wanna be kriminalaca i jos jedan mali broj poslusnika. To sto drzava nece da se mlati s anjima, ne znaci da su oni neki faktor. Koje ulice? Koja masa? Pa kada bi sutra organizovao protest svih navijaca u Srbiji protim recimo rusenja svih sportskih objekata u zemlji, ne bi se skupilo vise od 400. 500. Ne lozi se majke ti.

vladeling

pre 9 godina

Zvezdas sam od rodjenja, ali mi nisu jasne ove stvari... Covek koji je bezao od zakona sada je dosao u NASU Zvezdu? Sta je sa njegovim procesuiranjem? I dug je bio 47 miliona evra kada je dosla uprava sa Dzajicem na celu, ali valjda su oni deo duga vratili? Prica se da su igraci kupovali neke osnovne potrebe u svlacionici, pa gde su pare od sponzora (Rusa)? Aman vise, privatizacija POD HITNO, da se zna vise ko sta radi, dosta ste krali!!!

Zzzzz

pre 9 godina

@pixi10 Junace, Junajted nije duzan klubovima, igracima i sl. kao Zvezda, Junajted je zaduzen jer su Glejzeri kada su kupovali klub uzeli kredit. Oni taj kredit optlacuju. To je kao da ti uzmes kredit od 5.000 evra na 5 godina za neki posao pa ga otplacujes. Zvezda sa druge strane je duzna i bogu i narodu. Velika je razlika.

oklagija

pre 9 godina

Ja kao verni navijac Crvene Zvezde ne bih imao nista protiv da bankrotiramo i krenemo od nizeg ranga iz pocetka sve. Ne vredi vise ovo tumaranje sta i kad nadjete tih 7mil iz drzavne kase sta posle? Posle nadjite jos 7 za pojacanja pa onda na kraju sledece sezone ce morati da se nadje 14mil da se ne bi ugasili i sve tako u krug. Najbolje sad odmah bakrot i sve iz pocetka.

Silver Surfer

pre 9 godina

Kakvu titulu, ako vas izbace? Mozda u toj ligi u kojoj budete nastupali. U takvom razvoju dogadjaja to moze da bude i druga srpska liga. Ne znam, ko je toliko lud da daje novac ovakvoj garnituri ljudi. Da ne govorim da je prethodno rukovodstvo pozajmljivalo novac a da posle tim ljudima nisu hteli da se jave na telefon. Zbog takvog pedigrea tesko je ocekivati da ce neko tek tako da odresi kesu.
Zato u Zvezdi treba da se bave egzistencijalnim problemima a ne da se zamajavaju pricama o tituli. Takodje, dugovi Reala i Barse nisu virtuelni, nego njima poverioci reprogramiraju dugove. Kada to ne budu hteli i oni ce biti u ozbiljnim problemima. Ali, oni ne duguju novac nekom igracu koji je za njih igrao pre skoro deset godina kao Zvezda Bronovickom.
Ljudi koji vode Zvezdu treba da odrede cilj i da naprave dugorocnu strategiju kako da ga ostvare. Jedini pravi put je ka finansijskoj konsolidaciji. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.

bole

pre 9 godina

što se mene tiče mogu slobodno da izbace sve klubove i Srbije... ionako kvaliteta niakvog nema, liga nam je dno-dna, samo se diže neka bezvezna fama oko toga..

Bog te video

pre 9 godina

I da navijam za vas, rekao bih : dosta ! Radite volonterski, prodajte stadion, igrajte na livadi, prodajte igrače, baš me briga šta će biti sa vama, smučili ste mi se. Treba ja od svojih trideset hiljada da vas još malo dotiram ? Ja sam čuo za neke velike klubove koji su bankrotirali i ugasili se.

wroom1975

pre 9 godina

Ajd Terzicu javi nam ovde kad nadjes tog ko ce da da 7 miliona. Meni treba 1000 evra, pa ako mu pretekne od tih 7, neka kaze. Ako ga nadjes onda sa tim ko god da je nesto nije u redu. Ja stvarno neznam ko je taj koji ce da baci tolike pare u "bunar" ali bukvalno, a da mu se nista ne vrati. Jer koliko znam Zvezda ide samo u dugove a zaradu barem do sada nema nikakvu...ni 50 centi!

miki

pre 9 godina

Juhuu, evo jedan veliki Zvezdas prizeljkuje da nas izbace, i da takvi kao ti ne vide ni svetlost dana u klubu. Svi napolje, a onda sve iz pocetka iz nize lige, sa omladinskom skolom i novim nekorumpiranim ljudima.

z

pre 9 godina

Ove sto pricaju kako i Real i Barselona duguju podsecam da iako to jeste istina, oni su takodje izuzetno uspesni i zato im se to oprasta. Oni ce svoje dugove placati godinama ali na kraju ce njihovi poverenici ipak videti svoj novac. Zvezda tesko da ce ikada vratiti silne pare koje su ulozene a trazi jos sedam miliona evra. Real i Barselona stizu do kraja lige sampiona a zvezda ispada u kvalifikacijama, tako da tesko mogu da se porede.

Zemun_grad

pre 9 godina

Za te pare opremite bolnice i obučite ljude da rade na novim aparatima, umesto što dajete komunističkoj zaostavštini.
Dosta je bilo više, mora se raščistiti sa duhovima prošlosti.

ZLOBEX

pre 9 godina

Porezi advokatima, solidarni porez, pomoć za obnovu poplavljenih područja, solidarni porez još pet meseci, smanjenje plata po novom zakonu o radu, neka virtualna sedmica na lotou, dakle, biće para Zvezdane moj, ne brini.

Mihailo

pre 9 godina

To sto ovaj pod istragom prica ja sam napisao pre mesec dana. I sada stojim iza toga. 6-og jula BEZ obzira na sve Zvezda IDE u nizi rang i mozda minus bodovi. Sto znaci: platila ne platila to joj se pise. Budite jedanput posteni i reciti sta ceka Zvezdu. U najboljem slucaju nizi rang. Kakva odbrana titule kakvi bakraci. Zvezda IMA zabranu registracije igraca od strane FSS. A oni ako smeju neka dozvole registraciju. FIFA jedva ceka tako nesto. I da ne zaboravim: FIFA ZNA ZA PISMO Ivice Dacica a ONI TO ne vole.

d

pre 9 godina

zakleti sam navijac zvezde, ali nek vas izbace i to u zonu. zvezda je kao klub izgubila identitet (kakve crne "delije", "od topole, do topole", zastava sa ruskim tenkom koji gazi ne znam ni sam koga, "pravda za urosa" i ostalo) i integritet (vise ne postoje nikakve sportske, strucne, ni eticke norme, koje bi nekome otvorile ili zatvorile vrata u zvezdi - vazna je samo POLITICKA VEZA). klub posluje netransparentno i tone iz poraza u poraz, iz bankrota u bankrot (ovo je barem 5. put da smo "bankrotirali") i iz skandala u skandal. kome treba takva zvezda? bolje da krljnu zvezdu u zonu i skinu je sa drzavne sise, pa ce onda i mafijasi i politicari sami da odu na drugo pojilo, a ja se necu pitati, kakvim ja to vrednostima ucim svoga sina, kad sam mu kupio majicu sa grbom crvene zvezde (da li ga ucim da peva "od topole, do topole", da baca topovske udare, po potrebi klice ruskim tenkovima, krade pehare, vredja majku sudiji... jer to nije ono sto zelim).
zvezda je nekada bila simbol toga kako svi ujedinjeni, bez obzira na veru i naciju, postenim radom, sopstvenim talentom, sportskim duhom i sa strascu, mozemo da budemo cak i prvaci sveta. vise nije tako. ni blizu.

Genije

pre 9 godina

Koliko malih klubova ispasta zbog zvezde? kupili su njihove igrace, a pare nisu uplatili. Mali klubovi propadaju da bi jedna zvezda bila sta? Nista, kao i uvek.

1

pre 9 godina

U principu bih konstatovao da ko zadnji izađe nek ugasi svijetlo, ali pošto su struju već isključili to onda nema smisla, tako da mogu da dodam ko zaključa katanac nek baci ključ daleko!

Jovo Srzentić

pre 9 godina

Ja da se pitam četri puta godišnje bi okupio 50000 navijača, od svakog bi tražio po 100 eura i sav skupljeni novac bi ukrao...

neka se pretvori u otvoreno Ad

pre 9 godina

i neka navijaci pokupuju akcije i postanu vlasnici... 50 mil evra / sa brojem akcija... akcionari onda odlucuju o svemu..

goran

pre 9 godina

Neka vrate novac, oni koji su ga ispumpali iz kluba,to je bar sitnica za njih. Pitanje: Kako neko ko je optuzen za proneveru novca, moze da bude na tako visokoj funkciji? Mozda zbog usavrsavanja u Americi,dok je bio na poternici? Dokle vise?

my way

pre 9 godina

Pa neka nas izbace, sta sad?. Ako nemamo, nemamo, najbolje da nam drzava, grad, ili ne znam ko da, jer eto svi nasi budzeti kipe od viska i ne znaju sta ce od para.

milko djurovski

pre 9 godina

Kad ih nadjete,kazite im meni molim gde ih nasli da potrazim i ja.Mozda se i meni osmehne sreca.Meni ne treba toliko.10.000e bi mi bilo dovoljno-za iseljenicke vize i avionske karte do Novog Zelanda.
Unapred hvala

Zvezdas sam od rodjenja i zelim najbolje Zvezdi

pre 9 godina

Ako breeeee, ako! Mora dno da se dotakne da bi krenulo na bolje! A nije jos dopipnuto dno. Ali prvo da SVI podnesete ostavke i pobegnete dalje od Zvezde! Lome se koplja na Dzajicu, sramota! Svi napolje! Hocemo komplet sve novo. Prave ljude i zvezdase koji na prvo mesto UVEK stavljaju klub, a ne svoj dzep!

VladaNbg

pre 9 godina

Ne! Pricaj ti to doktore nekome drugome. Vama treba 7 miliona da bi doveli pojacanja, napali titulu, strpali sebi u dzep...A domacu ligu cete naravno igrati pa da dugujete i milijardu dolara. Ko sme vas da izbaci iz prve lige u Srbiji, pa nismo u Skotskoj! Nema brige, sad ce premijer izmedju dve dramske pauze da 'otkrsti' svoje ruke i da pronadje neku novu drzavnu osiguravajucu kucu kao sto je bilo za novu godinu pa stize donacija....

NS

pre 9 godina

U momentu mi pada na pamet mnostvo mesta gde bi te pare imale vise smisla nego ih dodeliti vama. Ako nazovem vase bistvovanje pravim imenom, nece mi objaviti komentar.

Znao zan jadac

pre 9 godina

Slutim ko je Dačiću naredio da piše pismo Fifi ili Uefi, nije bitno, a onda je Ivica, student generacije, poslao pismo ekspresno, i time dokazao da je partizanovac. Vragolan.

milan

pre 9 godina

Zvezdas sam ali mialjenja sam da im ne treba dati ni 7 dinara a ne pa 7 miliona, bar ne dokle god se za nasu decu organizuju humanitarne akcije za lecenje po inostranstvu jer drzava ne moze da im da. Pa ako ne moze deci onda ne moze ni zvezdi.

Shone

pre 9 godina

Sta sam sve video I cuo poslednjih mesec I po...uzas...zakljucno sa skakavcima u Kursumliji I ovim dolaskom Terzica...smak sveta lagano, ali sigurno.

Ko to tamo peva

pre 9 godina

Ovo je po sistemu:
- Ljudi, čiča traži da mu se plati gaženje oranja
- Pa kolko traži ?
- Mnogo, sedam miliona, nego ajde skupljajte pare!
I opet će da bude dobar 3,5 miliona.

bane

pre 9 godina

strasno straaaasnoooo!!!!pa oni propadaju skroz,,znaci nema dalje...i opet im je u glavi samo titula...pa to ni u filmovima nema!!!!A gde majke ti da nadjes 7 miliona,,daj da ja nadjem bar 100 000 hiljada!!!!

Claude G

pre 9 godina

Taj Lukovic je verovatno ocajan, ne moze da nadje aganzman, pa 'ajde u zvezdu. Ista prica za Milijasa, samo sto bi taj otisao da ima gde, nece ga niko, kao i Kasalicu, propao mu transfer pre koju godinu u rusku drugu ligu. Niko nece vase igrace a osvajate t

aca_bg

pre 9 godina

Kako bre 1,2 miliona za Bronovickog i Sisica??? Bilo je reci o 600k za Bronovickog i 300k za Sisica...Ko je doveo tu dvojicu? Koliki su bili bruto iznosi ugovora?Pa jel'to drzavna tajna? Bar da znate ko vam je klub ugasio i ko je strpao pare u dzep. Koja zvezdina zvezda je ugasila klub za sva vremena? Dajte imena ODMAH!

dz

pre 9 godina

Znate sta, i mojoj firmi bi znacilo da nam NEKO ili jos bolje DRZAVA dodeli, pokloni neke pare... Pa da ja delim plate, vozim kola, putujem a neko drugi placa... Nema to vise ni u Severnoj Koreji. Nadji pare ili cao, nema para ni za Obrenovac, nio za Zeleznicu, ni za mnoghe druge propale firme, zasto bi se vama dalo a ne njima?

nekad sam bio zvezdas

pre 9 godina

Resenje je prosto - precesljaju se tajni racuni funkcionera zvezde, politicara koji sede u upravi, I lagano se skupi tih sedam milki. Ko kaze da ne bi moglo da se skupi nije realan.
Evo npr Terzic bi bez problema mogao da da sedminu, a da ne ostane gladan I bez icega.

tamo_daleko

pre 9 godina

Jel' to onaj Terzic sto je bio u bekstvu?
(nn, 25. jun 2014 14:11)

Jeste, a ovo je borba protiv korupcije.Dali su mu poziciju da ga tajno prate:) Veliki Vozd uzvraca udarac!

pan

pre 9 godina

Pa Čović je vratio 16 miliona duga u košarci,
šta je za njega 7 u fudbalu.
Znači, eto nama još nekog poreza,
uvodi se 10% i u privatnom sektoru.

Her Zivota

pre 9 godina

Cemu sitnicarenje, cuj 7 miliona evra, pihhh. Odmah trazi 47 miliona pa da se rese svi problemi, i da mozete na miru da krenete da pravite novi minus...Mrdja oprostio dug, hoce da dovedu Lukovicu, koga oni zezaju ?? Da bi Crvena Zvezda i sledece godine igrala JSL posaljite praznu poruku na 1003... hahahahahah............

jo jo

pre 9 godina

Bez obzira na probleme, Zvezda ide na titulu??? Jel sam ja to upravo procitao kako je klub pred gasenjem i izbacivanjem u nizi rang sa nezapamcenim dugovima, ali se titula ne dovodi u pitanje?!
luda kuca, ali majka Srbija je to.

ban

pre 9 godina

Vidi ga sad ovaj? Do juče se hvalio kako napada titulu i dovodi pojačanja, a sad nemaju pare da ostanu u ligi. "Kao nije znao". Neko nekog ovde zavitlava a najviše nas navijače izgleda.

apokalipsa

pre 9 godina

a zasto ne pokrenes pitanje o tih 47 miliona duga...neko je te pare uzeo,i nisu mogle da ispare,a odlicno znas kako se to radi,jer zbog slicnih stvari si i optuzen...

novi žednik

pre 9 godina

jedno pitanje koje niko ne postavlja....zašto se klubovi ne privatizuju?? nego se muzu pare iz države, kao za dobrobit srpskog sporta...pa sto onda niste spasili npr hajduk iz kule?

Dokle Više

pre 9 godina

Ne mogu da verujem šta izjavljuje ovaj Terzić."Kakvi god da su problemi, idemo na titulu". Takovo razmišljanje u prteklih 7 godina nas je dovelo ovde. Žrtvuju ceo sistem radi jedne sezone, a na kraju svake sezone se dug poveća za po 5 miliona. Kako ih nije sramota da pričaju o tim titulama?!!

objektivno

pre 9 godina

Ja navijam za Zvezdu ali ovo nije normalno. Bolje je da se klub ugasi. Steta je sto postoji takav sistem koji je uopste dozvolio da se naprave ovoliki dugovi do sada, valjda je modlo ranije da se prekine sumanuto zaduzivanje, proglasi se bankrot i prekine se sa zahtevima da se finansira nesto sto nije realno moguce. Takodje isti principi bi trebali da vaze za sve u Srbiji. Pre svega za drzavne institucije i preduzeca, privatnici valjda bankrotiraju ako ne posluju kako treba sami ili ih na to prinude okolnosti. Pri tome naravno ne mislim da treba ubijati penzionere, malu decu i bolesne. Ali sve ostalo tipa sluzbena putovanja i razne nepotrebne pozicije ukinuti pod hitno. Prepisivanje papira lupanje pecata itd mogu da rade bolje kompjuteri.

rajk

pre 9 godina

Zvezdas sam do koske ali da li je moguce da se govori jurimo titulu koju titulu od cega sa klincima zar nije posteno reci probacemo spasiti klub bankrota to je sad najvaznije a uspeh ce biti i ako zapocnemo takmicenje a rezultati u ligi nisu prioritet vec stvaranje igraca. Ovo sve lici na neki Kusturicin film samo pogledajte scenu iskljucena struja, predstavljanje novog trenera u mraku najava borba za titulu ali nam fali samo 7 miliona kakvo ludilo...

muamua

pre 9 godina

ti sto se razjmes u ekonomiju ajd nam daj link tog duga posto sm i ja u aprU i nigde to ne vidim...evo kucam fk partizan i pib i sve i nigde ne pise...a zvezdini svi racun blokadi

Saca

pre 9 godina

Ne razumem sta to znaci hitno nam treba 7 miliona evra, mene bi zadovoljilo jedno miliomce, ali niko neda. Izbacite me iz ove drzave molim vas.

Utah Jazz

pre 9 godina

Bratac pa daj onda pare! Dosao si sa plastom Supermena, davao izjave kako si spreman da se uhvatis u kostac u procesu izdizanja Zvezde u nebesa, a vec posle 5 dana kukas. Nisu to za nase pojmove male sume, ali ako ne mozes da izadjes na kraj --- predaj palicu drugima.
Ovako ce se desiti kao i sa svima --- svi dosli kao spasioci, sve znaju i mogu, a kada puknu k'o zvecke prebacuju odgovornost na prethodne. Fer je odmah reci da za nesto nisi spreman.

I citam pojacanja. Nema se novca, trazite 7 mil, struja iskljucena, a dovode se Lukovic, igraci OFK-a, zele se i drugi momci, a sve kosta i dodatno udara na budzet.
Dugme za restart pa ponovo. KK Sijena, Fortitudo, Rendzers. Ovakvim poslovanjem se samo prolongira definitivan slom Zvezde. Iz slepe ulice u slepu.

ljilja

pre 9 godina

Izbacite ih , molim vas.Dosta je bilo da nam odgovorni za kolaps fudbala placu ne bi li jos koji euro macnuli.A doticnom gospodinu zabranite da prilazi bilo kom stadionu-bar na 1000 m.

John Rambo

pre 9 godina

Ma bitno je da cete vi da jurite titulu dogodine, da dovodite pojacanja i slicno. Prvo morate da se konsolidujete pa tek onda da vidite da li se moze nesto po pitanju tima uraditi. Za pocetak platite dug za struju, pa onda redom...Grobar sam, ali stvarno kakvi vas likovi vode, pa to je strasno. Naravno, ni mi se nismo usrecili sa ovima sto nas vode.

Marko

pre 9 godina

Pa nek Vas izbace kad ste upropastili klub sami ste krivi , pa nece valjda gradjani Srbije koji su siromasni izdvajati iz svojih usta kako bi igraci imali milione za plate i posle toga te pare trosili na sponzoruse po splavovima...

biljana

pre 9 godina

Pa ako imate dug, i ne mozete da ga platite, neka vas ukinu. A sta drugo ste mislili da moze da se desi? Srbija je siromasna zemlja, decu lecimo skupljajuci pare putem sms. Ako gradjanin ne plati dug za struju, mora sam da nadje pare a struju mu iskljucuju do daljnjeg. Mislim, bilo bi nemoralno ocekivati da gradjani (putem poreza) pomazu sportske klubove i njima slicne.

zoran

pre 9 godina

Poslednja rechenica Terzica odslikava nase drushtvo, nasheg choveka koji nema promil odgovornosti, promil drushtvene svesti.

Kaze Terzic:"..bez obzira an sve idemo na titulu.." Pre toga, hoce da nabavi 7 miliona evra za 30 dana, kao da je ovo prebogata USA ili U.K ili mozda nemachka, a ne narod koji pretura po kantama da bi opstao.

Koliko drushtveno slep trebas biti da kazes, iznesesh takvu izjavu, u zemlji gd eje penzija 20.000 dinara, a muchenici je dobijaju iz dva puta. U zemlji gde ljudi mesecima ne primaju plate.
Kakva je to vlada koja odrzava formalno, pravno, ekonomski, bankrotirano drushtvo; drushtvo koje matematichki ne moze da se izvuche, a vlada upumpava novac kroz ko zna koje kanale..?? U kom virtuelnom svetu prosechan gradjanin ove zemlje zivi..?

Srbija, generalno, jeste u jezivom HOROR stanju.

tamo nam je i mesto...

pre 9 godina

Beton liga je za nas...nista vise. Sve sto je vredelo je ukradeno, ostao je stadion bez struje, solidan teren i ni jedan mlad i perspektivan igrac, a da ga ne drze grobari naseg fudbala...menadzeri!

tony

pre 9 godina

...ja stvarno ne razumem šta u stvari hoće Terzić ovim saopštenjem...ok, dužni su 7 miliona eura, para nemaju, nemaju sponzore, neće niko da se odrekne duga a izašto bi...i šta im ostaje...stečaj, tolike firme su pogašene po Srbiji i niko od ove gospode što sebe nazivaju fudbalskim radnicima nije se tada uzbudjivao zbog toga... e pa zaigrala mečka i pred vašim vratima...gospodo, prestanite da tražite pare od države, dosta je bilo, ili nadjite pare kako znate i umete ili se suočite sa posledicama višedecenijskog lošeg vodjenja klubova.

MadMax

pre 9 godina

Zvezdas sam ali sam za to da vas izbace!!! Ako su mogli Renzders i Juventus da idu u nizi rang, ne vidim razlog da kod nas bude drugacije!!!
Ko god da dodje na celo kluba, samo ce uzimati lovu za sebe i praviti dugove a mi navijaci ziveti u zabludi da ce taj sto dodje nesto uraditi i verovati u bolje sutra...
Nema od toga nista...