Fudbal 136

Sreda, 25.06.2014.

09:44

Suares pod istragom: Dešava se

FIFA je pokrenula disciplinski postupak protiv reprezentativca Urugvaja Luisa Suaresa, jer je u utorak uveče tokom meča sa Italijom urgizao Đorđa Kjelinija.

Suares pod istragom: Dešava se IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Немања

pre 9 godina

Ливерпул човече, прође ти младост, а ти још чекаш титулу Лузерпула. Сад ко је ту лузер...

karager

pre 9 godina

kako smarate sa ovim kolektivnim moralisanjem, decko je jedan od najboljih fudbalera na svetu, zato ga i kritikujete, sto niste kritikovali vidica kad nije hteo da igra za repku, to je za mene dvesta puta gore nego ova glupost, to ujedanje je nebitno totalno, bitno je da ga ljudi mrze jer je najbolji

Goran

pre 9 godina

Kakva koletivna frustracija. Zašto ga mrzite ? Zato što je najbolji ? Kad pre mesec dana tom istom Suarezu lik otkine nogu pa ga otera pravac pod nož niko ništa ne kaže. To je u redu. Tuku ga na svakoj utakmici od prvog do devedesetog minuta i opet je to sve u redu. Šta je poenta, da gledamo kako Kjelini igra fudbal. Da izbacimo Suareza zato što mu ponekad padne mrak na oči od tuđih krampona, laktova i sličnih prljavština ? Možda je trebalo i Maradonu kada je dao gol rukom ? Možda je trebalo i Zidana kada je zveknuo, čudne li koincidencije opet nekog italijana glavom ? Suarez je vrhunski igrač, jedan od najboljih koje sam gledao i njegovo proterivanje na ovaj način je samo gubitak za sve ljubitelje fudbala. Navijače ne računam, oni ionako ne znaju šta je fudbal, to su likovi koji kroz navijanje leče frustracije. Ja ne gledam sport da bi navijao da neko pobedi već da gledam umetnike, prave majstore igre. Njih treba štititi od Kjelinija, Materacija, i ostalih sličnih njima, a ne razapinjati ih na krst zbog bizarnih stvari kao ova juče. Uveren sam da je Kjelini to uradio da niko to ni pominjao ne bi. Ali Suareza treba izbaciti iz igre, treba osakatiti fudbal da bi i oni koji ne umeju da igraju tu igru imali šanse da nešto urade. Sa Suarezom, Urugvaj može da ide do kraja. Bez njega neće ići nigde dalje. Biti prvak sveta pod uslovom da se izbaci najbolji igrač na svetu i nije neka titula. Nemam ništa protiv da ga kazne novčano, ali on više treba fudbalu nego fudbal njemu.

brzinos

pre 9 godina

maskata na facata kao u "kad jaganjci utihnu" pa nek igra al nema više da se gricka,može samo da pljucka kroz zube..ja sam mladju ćerku oducio od ujedanja za dva dana dok je bila beba, njega nije imao ko pa se to eto vuče do danas..nije on jadan kriv

prijatelj

pre 9 godina

Ljudi, on je TRI puta ujeo coveka! MOze li se ocekivati da njegovi buduci protivnici igraju opusteno i daju sve od sebe?? Tesko. Ja bih pre rekao da ce igrati pazljivo, bojazljivo, misleci vise o tome kako da se zastite od ludaka, nego kako da ga cuvaju. Lik nema kontrolu nad sopstvenim besom i ocajanjem i kada mu ne ide, nesvesno ujeda.

Po mom misljenju je vec trebalo da dobije uslovnu kaznu i rigoroznu zabranu - na 2 godine ili tako nesto. Kako nije bilo uslovne, verovatno ce je sada dobiti, a to je po mom misljenju preblago, bez barem godinu dana van fudbala.

FIFA ima obavezu prema SVIM ostalim igracima.
(Wolfgang O., 25. jun 2014 10:32)

Ti igraci nece da se plase Suareza koji ih ujede ko malo dete i ne ostane ni trag, nego kostolomaca koji namerno idu djonom i udaraju laktom u glavu, koji mogu da im ugroze karijeru tim potezima. Ali na te stvari smo navikli, pa je 3 meca suspenzije i crveni ok kazna za nanosenje ozbiljne povrede. Sa druge strane, kad se ovako nesto desi, svi cemo da se zgrazavamo i zahtevamo godine kazne, kao da je ubio nekog.
Suareza treba kazniti, naravno, ali ovo nije ni blizu najgorih stvari koje vidimo na terenima.
Ali ljudski "gazi svinju dok je u blatu" mentalitet ovde preuzima stvar u svoje ruke.
Decko je ocigledno bolestan, ali 2 godine kazne je smejurija, zato ce i dobiti 10ak meceva i aj kuci.

Ivan

pre 9 godina

Ovo je realno samo ako ga kazne i u klupskom fudbalu. U principu je najveca steta sto je sve to direktno uticalo na rezultat. Mozda bi sada jedina prava kazna bila vratiti utakmicu u 80. minut. 0:0 i 10 igraca sa svake strane.

anonimus

pre 9 godina

Ma ovaj je kreten i to žešći...Šta kaznit,treba ga u ludnicu strpat i zabranit mu profesionalno se bavit fudbalom do kraja života,jer izgleda da je nepopravljiv...

Miloš

pre 9 godina

Ugrizati ljude je suludo, ili је bar - vrlo čudno. Ali, zanimljivo je da je žrtva baš Kjelini, onaj koji se na toj utakmici ponašao pokvarenije od svih drugih: "prilegao" je na travu ili odglumio neku povredu bezbroj puta, ni za šta. Zaista izgleda da je Suarez pomislio: "E, sada na kraju, imaćeš bar i za što!". A onda, šta će čovek, navikao, pa je to uradio u svome stilu. Svako ima neki "stil".

Šteta je za Suareza, jer je zaista igrač ekstra klase, bolji od Mesija i Ronalda. Izgubiće čak i svetsko prvenstvo ako mu zabrane da igra. A verovatno hoće.

palop

pre 9 godina

Jako ga volim kao igraca, borac, daje golove, asistira... Dolazi iz siromasne sredine i fudbal mu je doneo sve, tako da mogu da razumem zasto se toliko bori, cak i sto simulira, ima ogromnu zelju za pobedom, ali ovo je nedopustivo da se desava vec treci put, kazna mora biti velika.

stollepg

pre 9 godina

Ja ne razumijem ovoliko negodovanje i podrzavanje kazne. I Tajson je kidao usi, pa je i dalje jedan od najvecih boksera svih vremena. Ne mogu da vjerujem da podrzavate da se kazni na 2 god, i da budemo uskraceni za gledanje jednog ovakvog vrhunskog igraca. Da se razumijemo, ne branim ga uopste, i ovo sto je uradio je u najmanju ruku bezobrazluk, ali opet ponavljam bas bi glupo bilo da se izrekne kazna ove vrste.

sitnica

pre 9 godina

Nista strasno nije uradio. Mediji jedva cekaju svaku sitnicu da ga razapnu. Bolje da pisu o ona dva gola Englezima. Luis, najbolji si frajer!

Savatije

pre 9 godina

Desava se.. - Da ti neko skoci za vrat sa iskezeni zubi dok igras fudbal? Gde si ti ras'o? To kod nas ni karakondzule ne rade, s oni vampirski zubi i sto im je to pos'o. Ne dok igras fudbal. Posle te jure i grizu dok se vracas kuci kroz groblje npr.

Lort

pre 9 godina

Suarez treba da bude kažnjen, ali!

Ovo je hajka da bi Italijani prikrili svoju katastrofalnu igru, a druga stvar taj Kjelini je čitavu utakmicu padao i ko neka baba kmečao sudijama.

I treća stvar, jeste vi to zaboravili Materacija i šta je uradio Zidanu?

Jel to treba da žalimo Italijane?

Oni su izmislili nesportsko ponašanje.

Ozzie

pre 9 godina

Na stranu zezanje o brnjici i vađenju zuba, mislim da bi bilo super da ga kazne obavezom nošenja zaštitne gume za zube. Zamislite samo tu blamažu da mu sudija pre svake utakmice pred punim stadionom i kamerama traži da zine kako bi proverio da l' je nosi i da mu deli kartone svaki put kad je ispljune? Ako ga to ne bi naučilo pameti, ne znam šta bi.

IronMan

pre 9 godina

Taj Suarez je, pored sve svoje genijalnosti kao igrač, potpuna budala kao čovek! Treba ga drakonski kazniti za ovo, kao i svakog kriminalca, koji ponovi krivično delo...

Владимир

pre 9 godina

Добрко каже.
Чему фрка?
Црвени и ћао.

Шта је проблем толики? Душевни бол? Пренео му беснило? ...?

Skeptik

pre 9 godina

@Zoro "Deci" od 9 godina nije mesto u profesionalnom fudbalu! Treba s njime postupiti kao kad bi bilo koje devetogodišnje dete ušlo na teren: odstraniti dok ne odraste!

Novski

pre 9 godina

I ako sam simpatizer Liverpoola,iznervirao me je tip jezivo.Ponasa se ko neki decak...Nadam se da ce dobiti dvogodisnju zabranu ,jer je ovo sramota i za njegovu porodicu,i za klub i za zemlju,prva 2 puta sam se smejao,a sada je jasno da momak ima prevelik problem.Mada iako ne grize,diego kosta mi je prljaviji igrac od suareza ...

Lee

pre 9 godina

Desava se kerovima...ljudima (normalnim) malo redje. Recimo jednom u zivotu nikako 3 puta (javno i ko zna jos koliko koji nisu primeceni)

barbarez

pre 9 godina

ovo suđenje je smiješno ova fifa također pa samo englezi izgleda imaju muda da kazne ovu životinju, katastrofa pa dajte brazilu trofej odmah da više ne gledam nepravdu pa ovo je gore postalo od onih indijskih serija samo što će ovome za koji dan kraj

LuDI MiloJKo

pre 9 godina

Da je slomio bar jedan zub prilikom ugriza, ne bi mu palo to više na pamet da uradi! Psss, na ovoj fotki izgleda kao da proverava da li su mu svi njupavci na broju...

Petar

pre 9 godina

Bilo bi greota zbog ovakve gluposti da ga iskljuce sa prvenstva. To je sve u zaru borbe i da nije toliko kamera, ponovljenih snimaka iz svih uglova i ostale tehnike koja je odlika modernog fudbala, niko o tome ne bi ni pricao. Tih sitnih prljavstina je oduvek bilo i sada biste vi odjednom da isisate svu draz igre samo da biste udovoljili pravilima na papiru. To je besmisleno. Slazemo se svi da je nesportski, ali nit' fali nesto Kjeliniju, nit' je falilo Ivanovicu. A Suarez ce i te kako faliti igri i prvenstvu ako ga iskljuce.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

E, ako je pravde, posle i četvrtog (registrovanog) ljudožderstva, taman da piša kolonjsku vodu, ovoga treba trajno udaljiti sa travnatih terena.
Da se sagao da pase, ili da traži gliste, pa da mu se toleriše, ali ljudožder pred kamerama...

ivan78bg

pre 9 godina

Hahahah.Gurnu je rame ka meni a ja kad vidim ljudsko meso u blizini instiktivno reagujem ebg..Hahahahahaha.Najaci su mi oni koji i dalje tvrde kako nije ujeo.Imate li oci?

Гвидо

pre 9 godina

Vamos la celeste! Uruguay campeon! Majstore, neka licimuri pricaju sta god hoce. Da li je Harald Sumaher kaznjen 1982. kada je Patriku Batistonu izbio pola zuba iz gornje vilice i oterao ga na reanimaciju? A Italijani (koje, uzgred, i ja simpatisem, kao najobicniji balkanski tv navijac) su to prvenstvo uzeli pod konstantnim dopingom - i nikom nista. Uostalom, pogledati dobro jucerasnji snimak, sta radi lakat Kjelinija neposredno pre ''ujeda'' ?

Zoro

pre 9 godina

Neko od komentatora RTS-a, verovatno Aca informacija je pomenuo tesko detinjstvo Luisa Suaresa i opasne ulice na kojima je odrastao. Ako je to zaista tako onda je diskutabilno da li je mali Luis uopste zavrsio i 4 razreda osnovne skole a jos je diskutabilnije da li ga je vaspitavala porodica ili ulica. Iz tog razloga pored neospornih fudbalskih kvaliteta njega krase i oportunizam, lesinarski pristup igri, odsustvo fer pleja i postovanja prema protivniku.
Odsustvo skole naravno ne objasnjava sve ovo jer ima ljudi koji nisu imali uopste skolu a svejedno ih je krasila dobrota, ljudskost i postenje, ali spoj vise faktora moze da objasni zasto je mali Luis ostao bas to- MALI.
On je malo dete od devet godina zarobljeno u telu odraslog coveka. A dete? Dete ko dete, kad je ljuto i frustrirano malo pljuje, malo grize. Zato ljudi ne mrzite malo dete, nije ono krivo sto je nevaspitano i bahato. Takvu malu decu mozemo samo da zalimo.

N

pre 9 godina

vala stvarno, ujeo ga...bolje nego lomi noge protivnicima!!! u ostalom, koliko tu stipanja ima, udaranja u zabranjene delove, gazenja, pluvanja i psovanja....ujed je samo poseban repertoar...

nećete u brazil

pre 9 godina

svojevremeno se vaš batica "zaigrao" jarnijevim
"zvončićima" što nije bilo nimalo bezazleno pa je
prošao nekažnjeno, šta je jedan blagi ugriz prema
tome......

cvrk

pre 9 godina

Priznajte da ste tendenciozni zato sto je ugrizao Ivanovica a ne, recimo, Sacirija. Ako gledate sta se desava na snimku, nema nikakvog osnova kazniti ga.

Milos

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne setim duela nase reprezentacije i tadasnjeg selektora Portugala Scolarija,kada je udario naseg igraca u Lisabona u kvalifikacijama ....covek nije dobio dve godine niti je kaznjen po hitnom postupku....cak sta vise,kazna mu je bila simbolicno,par utakmica.......i posle neka neko kaze da su za sve isti arsini...

dusan

pre 9 godina

kaze:ovakve stvari se desavaju na terenu...on je gurnuo rame ka meni... da,svuda po utakmicama igraci grizu jedni druge... a definitivno je kriv ovaj iz italije sto je suarezu gurnuo rame u usta... ja koliko znam,u svim incidentima grizenja,ucestvovao je samo suarez... i jos ima obraza da prica ovako nesto... definitivno je dobar igrac,koji je bitan za fudbal,ali treba ga zestoko kazniti,posto je ocigledno da se taj nikada nece opametiti... pa dok bude propustao 20-ak utakmica ili ne igrao par godina,neka grize na treningu...

zigi

pre 9 godina

Čovek se bori sa sobom cele sezone, nije napravio nijedan incident. I sada zbog trenutka slabosti da ga izbace iz fudbala, gluposti, pa nije da ujeda ljude svaki dan. Njegova borba za reprezentaciju je za primer, i kamo sreće da je više takvih fajtera. Meni ranije on nije bio simpatičan, ali kad vidim ovu hajku na njega na njegovoj sam strani. Po meni pljuvanje je mnogo odvratniji čin, a fifa te snimke ne gleda da bi te fudbalere sankcionisala, a šta ćemo sa laktašima koji su protivnika "slučajno" udarili pa psovači ... Nadam se da fifa neće podleći pritisku i izreći mu neku preveliku kaznu, inače treba ga kazniti kao što se kažnjava jedan pokušaj udarca laktom, mislim da je prekršaj te težine ovo njegovo ujedanje. Napred Luis protiv svih "moralista".

Znam

pre 9 godina

Ujeda protivnika po treci put. Dugacka suspenzija od jedno 25 meceva, pa nek razmisli da li ce ujedati ljude tek tako. Dobar je igrac, ali ovo je vec previse za profesionalnog sportistu.

Wolfgang O.

pre 9 godina

Ljudi, on je TRI puta ujeo coveka! MOze li se ocekivati da njegovi buduci protivnici igraju opusteno i daju sve od sebe?? Tesko. Ja bih pre rekao da ce igrati pazljivo, bojazljivo, misleci vise o tome kako da se zastite od ludaka, nego kako da ga cuvaju. Lik nema kontrolu nad sopstvenim besom i ocajanjem i kada mu ne ide, nesvesno ujeda.

Po mom misljenju je vec trebalo da dobije uslovnu kaznu i rigoroznu zabranu - na 2 godine ili tako nesto. Kako nije bilo uslovne, verovatno ce je sada dobiti, a to je po mom misljenju preblago, bez barem godinu dana van fudbala.

FIFA ima obavezu prema SVIM ostalim igracima.

Gerrard

pre 9 godina

kad ovako nesto uradis tri puta tu jednostavno nema nikakvog opravdanja i ne kontam da neko moze da ga brani ja navijam za Luverpul alu sta to ima veze tu ne moze mama rodjena da ga odbrani i razume,nadam se da ce ga prodati ako neko uopste bude hteo da ga kupi,posle jos jednog ovako bolesnog poteza sam sebi je spustio cenu za pola.

realno

pre 9 godina

Treba kazniti Kjelinija sa dve godine pauze jer je simulirao i onaj ujed je verovatno bio od Bonucija u svlacionici posle utakmice, samo da bi se naskodilo Suarezu. hahahaha daj Suarez pa imamo mi oci nismo deca od 2 godine.

L

pre 9 godina

Nema sumnje da je riječ o vrhunskom fudbaleru, ali ovome nema mjesta u sportu, tako da mora biti maksimalno kažnjen.

Nego, kako mu je ovo drugo ujedanje, ako je prije ovoga već dva puta isto uradio?

ZLOBEX

pre 9 godina

Ako već ne može da se kontroliše kad ugleda ljudsko meso, treba da stavi korpu na usta kao što nose opasni psi, nešto slično kao ČEh na glavi, ili povređeni fudbaleri silikonsku masku na licu. To je i za njegovo dobro kako bi mogao da nastavi karijeru.

kaboom

pre 9 godina

Jeste. Videlo se da je Suarez isao na loptu...
Juce bas kazem, kad bi bilo moguce da obe reprezentacije budu iskljucene...
I, eto resenja...

aca

pre 9 godina

kakav lazov, osoba koja ovo vec treci put radi c c c... sreca pa imamo video snimke iz vise uglova.. vidi se da je nagnuo glavu ka njegovom ramenu prvi i nicim izazvan... sto se tice kelinijeve reakcije, bila je instinktivna odbrana od ugriza... pogledajte snimak kada je ujeo baneta, on se branio isto- sa obe ruke mu je uhvatio glavu i gurnuo od sebe... pa sta su trebali da urade obojica, da puste budalu da ih grize?

Đole

pre 9 godina

*Treće ujedanje

Jednom dok je igrao za Ajax, drugi put dok je igrao za Liverpul (ugrizao Baneta Ivanovića za ruku) i ovo sad treći. Dečko je za instituciju.

Znam

pre 9 godina

Ujeda protivnika po treci put. Dugacka suspenzija od jedno 25 meceva, pa nek razmisli da li ce ujedati ljude tek tako. Dobar je igrac, ali ovo je vec previse za profesionalnog sportistu.

Đole

pre 9 godina

*Treće ujedanje

Jednom dok je igrao za Ajax, drugi put dok je igrao za Liverpul (ugrizao Baneta Ivanovića za ruku) i ovo sad treći. Dečko je za instituciju.

aca

pre 9 godina

kakav lazov, osoba koja ovo vec treci put radi c c c... sreca pa imamo video snimke iz vise uglova.. vidi se da je nagnuo glavu ka njegovom ramenu prvi i nicim izazvan... sto se tice kelinijeve reakcije, bila je instinktivna odbrana od ugriza... pogledajte snimak kada je ujeo baneta, on se branio isto- sa obe ruke mu je uhvatio glavu i gurnuo od sebe... pa sta su trebali da urade obojica, da puste budalu da ih grize?

Savatije

pre 9 godina

Desava se.. - Da ti neko skoci za vrat sa iskezeni zubi dok igras fudbal? Gde si ti ras'o? To kod nas ni karakondzule ne rade, s oni vampirski zubi i sto im je to pos'o. Ne dok igras fudbal. Posle te jure i grizu dok se vracas kuci kroz groblje npr.

realno

pre 9 godina

Treba kazniti Kjelinija sa dve godine pauze jer je simulirao i onaj ujed je verovatno bio od Bonucija u svlacionici posle utakmice, samo da bi se naskodilo Suarezu. hahahaha daj Suarez pa imamo mi oci nismo deca od 2 godine.

IronMan

pre 9 godina

Taj Suarez je, pored sve svoje genijalnosti kao igrač, potpuna budala kao čovek! Treba ga drakonski kazniti za ovo, kao i svakog kriminalca, koji ponovi krivično delo...

ZLOBEX

pre 9 godina

Ako već ne može da se kontroliše kad ugleda ljudsko meso, treba da stavi korpu na usta kao što nose opasni psi, nešto slično kao ČEh na glavi, ili povređeni fudbaleri silikonsku masku na licu. To je i za njegovo dobro kako bi mogao da nastavi karijeru.

Zoro

pre 9 godina

Neko od komentatora RTS-a, verovatno Aca informacija je pomenuo tesko detinjstvo Luisa Suaresa i opasne ulice na kojima je odrastao. Ako je to zaista tako onda je diskutabilno da li je mali Luis uopste zavrsio i 4 razreda osnovne skole a jos je diskutabilnije da li ga je vaspitavala porodica ili ulica. Iz tog razloga pored neospornih fudbalskih kvaliteta njega krase i oportunizam, lesinarski pristup igri, odsustvo fer pleja i postovanja prema protivniku.
Odsustvo skole naravno ne objasnjava sve ovo jer ima ljudi koji nisu imali uopste skolu a svejedno ih je krasila dobrota, ljudskost i postenje, ali spoj vise faktora moze da objasni zasto je mali Luis ostao bas to- MALI.
On je malo dete od devet godina zarobljeno u telu odraslog coveka. A dete? Dete ko dete, kad je ljuto i frustrirano malo pljuje, malo grize. Zato ljudi ne mrzite malo dete, nije ono krivo sto je nevaspitano i bahato. Takvu malu decu mozemo samo da zalimo.

Ozzie

pre 9 godina

Na stranu zezanje o brnjici i vađenju zuba, mislim da bi bilo super da ga kazne obavezom nošenja zaštitne gume za zube. Zamislite samo tu blamažu da mu sudija pre svake utakmice pred punim stadionom i kamerama traži da zine kako bi proverio da l' je nosi i da mu deli kartone svaki put kad je ispljune? Ako ga to ne bi naučilo pameti, ne znam šta bi.

Milos

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne setim duela nase reprezentacije i tadasnjeg selektora Portugala Scolarija,kada je udario naseg igraca u Lisabona u kvalifikacijama ....covek nije dobio dve godine niti je kaznjen po hitnom postupku....cak sta vise,kazna mu je bila simbolicno,par utakmica.......i posle neka neko kaze da su za sve isti arsini...

palop

pre 9 godina

Jako ga volim kao igraca, borac, daje golove, asistira... Dolazi iz siromasne sredine i fudbal mu je doneo sve, tako da mogu da razumem zasto se toliko bori, cak i sto simulira, ima ogromnu zelju za pobedom, ali ovo je nedopustivo da se desava vec treci put, kazna mora biti velika.

LuDI MiloJKo

pre 9 godina

Da je slomio bar jedan zub prilikom ugriza, ne bi mu palo to više na pamet da uradi! Psss, na ovoj fotki izgleda kao da proverava da li su mu svi njupavci na broju...

L

pre 9 godina

Nema sumnje da je riječ o vrhunskom fudbaleru, ali ovome nema mjesta u sportu, tako da mora biti maksimalno kažnjen.

Nego, kako mu je ovo drugo ujedanje, ako je prije ovoga već dva puta isto uradio?

Lee

pre 9 godina

Desava se kerovima...ljudima (normalnim) malo redje. Recimo jednom u zivotu nikako 3 puta (javno i ko zna jos koliko koji nisu primeceni)

Lort

pre 9 godina

Suarez treba da bude kažnjen, ali!

Ovo je hajka da bi Italijani prikrili svoju katastrofalnu igru, a druga stvar taj Kjelini je čitavu utakmicu padao i ko neka baba kmečao sudijama.

I treća stvar, jeste vi to zaboravili Materacija i šta je uradio Zidanu?

Jel to treba da žalimo Italijane?

Oni su izmislili nesportsko ponašanje.

Novski

pre 9 godina

I ako sam simpatizer Liverpoola,iznervirao me je tip jezivo.Ponasa se ko neki decak...Nadam se da ce dobiti dvogodisnju zabranu ,jer je ovo sramota i za njegovu porodicu,i za klub i za zemlju,prva 2 puta sam se smejao,a sada je jasno da momak ima prevelik problem.Mada iako ne grize,diego kosta mi je prljaviji igrac od suareza ...

kaboom

pre 9 godina

Jeste. Videlo se da je Suarez isao na loptu...
Juce bas kazem, kad bi bilo moguce da obe reprezentacije budu iskljucene...
I, eto resenja...

barbarez

pre 9 godina

ovo suđenje je smiješno ova fifa također pa samo englezi izgleda imaju muda da kazne ovu životinju, katastrofa pa dajte brazilu trofej odmah da više ne gledam nepravdu pa ovo je gore postalo od onih indijskih serija samo što će ovome za koji dan kraj

cvrk

pre 9 godina

Priznajte da ste tendenciozni zato sto je ugrizao Ivanovica a ne, recimo, Sacirija. Ako gledate sta se desava na snimku, nema nikakvog osnova kazniti ga.

ivan78bg

pre 9 godina

Hahahah.Gurnu je rame ka meni a ja kad vidim ljudsko meso u blizini instiktivno reagujem ebg..Hahahahahaha.Najaci su mi oni koji i dalje tvrde kako nije ujeo.Imate li oci?

brzinos

pre 9 godina

maskata na facata kao u "kad jaganjci utihnu" pa nek igra al nema više da se gricka,može samo da pljucka kroz zube..ja sam mladju ćerku oducio od ujedanja za dva dana dok je bila beba, njega nije imao ko pa se to eto vuče do danas..nije on jadan kriv

Goran

pre 9 godina

Kakva koletivna frustracija. Zašto ga mrzite ? Zato što je najbolji ? Kad pre mesec dana tom istom Suarezu lik otkine nogu pa ga otera pravac pod nož niko ništa ne kaže. To je u redu. Tuku ga na svakoj utakmici od prvog do devedesetog minuta i opet je to sve u redu. Šta je poenta, da gledamo kako Kjelini igra fudbal. Da izbacimo Suareza zato što mu ponekad padne mrak na oči od tuđih krampona, laktova i sličnih prljavština ? Možda je trebalo i Maradonu kada je dao gol rukom ? Možda je trebalo i Zidana kada je zveknuo, čudne li koincidencije opet nekog italijana glavom ? Suarez je vrhunski igrač, jedan od najboljih koje sam gledao i njegovo proterivanje na ovaj način je samo gubitak za sve ljubitelje fudbala. Navijače ne računam, oni ionako ne znaju šta je fudbal, to su likovi koji kroz navijanje leče frustracije. Ja ne gledam sport da bi navijao da neko pobedi već da gledam umetnike, prave majstore igre. Njih treba štititi od Kjelinija, Materacija, i ostalih sličnih njima, a ne razapinjati ih na krst zbog bizarnih stvari kao ova juče. Uveren sam da je Kjelini to uradio da niko to ni pominjao ne bi. Ali Suareza treba izbaciti iz igre, treba osakatiti fudbal da bi i oni koji ne umeju da igraju tu igru imali šanse da nešto urade. Sa Suarezom, Urugvaj može da ide do kraja. Bez njega neće ići nigde dalje. Biti prvak sveta pod uslovom da se izbaci najbolji igrač na svetu i nije neka titula. Nemam ništa protiv da ga kazne novčano, ali on više treba fudbalu nego fudbal njemu.

dusan

pre 9 godina

kaze:ovakve stvari se desavaju na terenu...on je gurnuo rame ka meni... da,svuda po utakmicama igraci grizu jedni druge... a definitivno je kriv ovaj iz italije sto je suarezu gurnuo rame u usta... ja koliko znam,u svim incidentima grizenja,ucestvovao je samo suarez... i jos ima obraza da prica ovako nesto... definitivno je dobar igrac,koji je bitan za fudbal,ali treba ga zestoko kazniti,posto je ocigledno da se taj nikada nece opametiti... pa dok bude propustao 20-ak utakmica ili ne igrao par godina,neka grize na treningu...

Gerrard

pre 9 godina

kad ovako nesto uradis tri puta tu jednostavno nema nikakvog opravdanja i ne kontam da neko moze da ga brani ja navijam za Luverpul alu sta to ima veze tu ne moze mama rodjena da ga odbrani i razume,nadam se da ce ga prodati ako neko uopste bude hteo da ga kupi,posle jos jednog ovako bolesnog poteza sam sebi je spustio cenu za pola.

zigi

pre 9 godina

Čovek se bori sa sobom cele sezone, nije napravio nijedan incident. I sada zbog trenutka slabosti da ga izbace iz fudbala, gluposti, pa nije da ujeda ljude svaki dan. Njegova borba za reprezentaciju je za primer, i kamo sreće da je više takvih fajtera. Meni ranije on nije bio simpatičan, ali kad vidim ovu hajku na njega na njegovoj sam strani. Po meni pljuvanje je mnogo odvratniji čin, a fifa te snimke ne gleda da bi te fudbalere sankcionisala, a šta ćemo sa laktašima koji su protivnika "slučajno" udarili pa psovači ... Nadam se da fifa neće podleći pritisku i izreći mu neku preveliku kaznu, inače treba ga kazniti kao što se kažnjava jedan pokušaj udarca laktom, mislim da je prekršaj te težine ovo njegovo ujedanje. Napred Luis protiv svih "moralista".

Гвидо

pre 9 godina

Vamos la celeste! Uruguay campeon! Majstore, neka licimuri pricaju sta god hoce. Da li je Harald Sumaher kaznjen 1982. kada je Patriku Batistonu izbio pola zuba iz gornje vilice i oterao ga na reanimaciju? A Italijani (koje, uzgred, i ja simpatisem, kao najobicniji balkanski tv navijac) su to prvenstvo uzeli pod konstantnim dopingom - i nikom nista. Uostalom, pogledati dobro jucerasnji snimak, sta radi lakat Kjelinija neposredno pre ''ujeda'' ?

sitnica

pre 9 godina

Nista strasno nije uradio. Mediji jedva cekaju svaku sitnicu da ga razapnu. Bolje da pisu o ona dva gola Englezima. Luis, najbolji si frajer!

prijatelj

pre 9 godina

Ljudi, on je TRI puta ujeo coveka! MOze li se ocekivati da njegovi buduci protivnici igraju opusteno i daju sve od sebe?? Tesko. Ja bih pre rekao da ce igrati pazljivo, bojazljivo, misleci vise o tome kako da se zastite od ludaka, nego kako da ga cuvaju. Lik nema kontrolu nad sopstvenim besom i ocajanjem i kada mu ne ide, nesvesno ujeda.

Po mom misljenju je vec trebalo da dobije uslovnu kaznu i rigoroznu zabranu - na 2 godine ili tako nesto. Kako nije bilo uslovne, verovatno ce je sada dobiti, a to je po mom misljenju preblago, bez barem godinu dana van fudbala.

FIFA ima obavezu prema SVIM ostalim igracima.
(Wolfgang O., 25. jun 2014 10:32)

Ti igraci nece da se plase Suareza koji ih ujede ko malo dete i ne ostane ni trag, nego kostolomaca koji namerno idu djonom i udaraju laktom u glavu, koji mogu da im ugroze karijeru tim potezima. Ali na te stvari smo navikli, pa je 3 meca suspenzije i crveni ok kazna za nanosenje ozbiljne povrede. Sa druge strane, kad se ovako nesto desi, svi cemo da se zgrazavamo i zahtevamo godine kazne, kao da je ubio nekog.
Suareza treba kazniti, naravno, ali ovo nije ni blizu najgorih stvari koje vidimo na terenima.
Ali ljudski "gazi svinju dok je u blatu" mentalitet ovde preuzima stvar u svoje ruke.
Decko je ocigledno bolestan, ali 2 godine kazne je smejurija, zato ce i dobiti 10ak meceva i aj kuci.

Wolfgang O.

pre 9 godina

Ljudi, on je TRI puta ujeo coveka! MOze li se ocekivati da njegovi buduci protivnici igraju opusteno i daju sve od sebe?? Tesko. Ja bih pre rekao da ce igrati pazljivo, bojazljivo, misleci vise o tome kako da se zastite od ludaka, nego kako da ga cuvaju. Lik nema kontrolu nad sopstvenim besom i ocajanjem i kada mu ne ide, nesvesno ujeda.

Po mom misljenju je vec trebalo da dobije uslovnu kaznu i rigoroznu zabranu - na 2 godine ili tako nesto. Kako nije bilo uslovne, verovatno ce je sada dobiti, a to je po mom misljenju preblago, bez barem godinu dana van fudbala.

FIFA ima obavezu prema SVIM ostalim igracima.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

E, ako je pravde, posle i četvrtog (registrovanog) ljudožderstva, taman da piša kolonjsku vodu, ovoga treba trajno udaljiti sa travnatih terena.
Da se sagao da pase, ili da traži gliste, pa da mu se toleriše, ali ljudožder pred kamerama...

N

pre 9 godina

vala stvarno, ujeo ga...bolje nego lomi noge protivnicima!!! u ostalom, koliko tu stipanja ima, udaranja u zabranjene delove, gazenja, pluvanja i psovanja....ujed je samo poseban repertoar...

Владимир

pre 9 godina

Добрко каже.
Чему фрка?
Црвени и ћао.

Шта је проблем толики? Душевни бол? Пренео му беснило? ...?

Petar

pre 9 godina

Bilo bi greota zbog ovakve gluposti da ga iskljuce sa prvenstva. To je sve u zaru borbe i da nije toliko kamera, ponovljenih snimaka iz svih uglova i ostale tehnike koja je odlika modernog fudbala, niko o tome ne bi ni pricao. Tih sitnih prljavstina je oduvek bilo i sada biste vi odjednom da isisate svu draz igre samo da biste udovoljili pravilima na papiru. To je besmisleno. Slazemo se svi da je nesportski, ali nit' fali nesto Kjeliniju, nit' je falilo Ivanovicu. A Suarez ce i te kako faliti igri i prvenstvu ako ga iskljuce.

Skeptik

pre 9 godina

@Zoro "Deci" od 9 godina nije mesto u profesionalnom fudbalu! Treba s njime postupiti kao kad bi bilo koje devetogodišnje dete ušlo na teren: odstraniti dok ne odraste!

anonimus

pre 9 godina

Ma ovaj je kreten i to žešći...Šta kaznit,treba ga u ludnicu strpat i zabranit mu profesionalno se bavit fudbalom do kraja života,jer izgleda da je nepopravljiv...

stollepg

pre 9 godina

Ja ne razumijem ovoliko negodovanje i podrzavanje kazne. I Tajson je kidao usi, pa je i dalje jedan od najvecih boksera svih vremena. Ne mogu da vjerujem da podrzavate da se kazni na 2 god, i da budemo uskraceni za gledanje jednog ovakvog vrhunskog igraca. Da se razumijemo, ne branim ga uopste, i ovo sto je uradio je u najmanju ruku bezobrazluk, ali opet ponavljam bas bi glupo bilo da se izrekne kazna ove vrste.

Miloš

pre 9 godina

Ugrizati ljude je suludo, ili је bar - vrlo čudno. Ali, zanimljivo je da je žrtva baš Kjelini, onaj koji se na toj utakmici ponašao pokvarenije od svih drugih: "prilegao" je na travu ili odglumio neku povredu bezbroj puta, ni za šta. Zaista izgleda da je Suarez pomislio: "E, sada na kraju, imaćeš bar i za što!". A onda, šta će čovek, navikao, pa je to uradio u svome stilu. Svako ima neki "stil".

Šteta je za Suareza, jer je zaista igrač ekstra klase, bolji od Mesija i Ronalda. Izgubiće čak i svetsko prvenstvo ako mu zabrane da igra. A verovatno hoće.

Ivan

pre 9 godina

Ovo je realno samo ako ga kazne i u klupskom fudbalu. U principu je najveca steta sto je sve to direktno uticalo na rezultat. Mozda bi sada jedina prava kazna bila vratiti utakmicu u 80. minut. 0:0 i 10 igraca sa svake strane.

karager

pre 9 godina

kako smarate sa ovim kolektivnim moralisanjem, decko je jedan od najboljih fudbalera na svetu, zato ga i kritikujete, sto niste kritikovali vidica kad nije hteo da igra za repku, to je za mene dvesta puta gore nego ova glupost, to ujedanje je nebitno totalno, bitno je da ga ljudi mrze jer je najbolji

nećete u brazil

pre 9 godina

svojevremeno se vaš batica "zaigrao" jarnijevim
"zvončićima" što nije bilo nimalo bezazleno pa je
prošao nekažnjeno, šta je jedan blagi ugriz prema
tome......

Немања

pre 9 godina

Ливерпул човече, прође ти младост, а ти још чекаш титулу Лузерпула. Сад ко је ту лузер...

cvrk

pre 9 godina

Priznajte da ste tendenciozni zato sto je ugrizao Ivanovica a ne, recimo, Sacirija. Ako gledate sta se desava na snimku, nema nikakvog osnova kazniti ga.

sitnica

pre 9 godina

Nista strasno nije uradio. Mediji jedva cekaju svaku sitnicu da ga razapnu. Bolje da pisu o ona dva gola Englezima. Luis, najbolji si frajer!

Lort

pre 9 godina

Suarez treba da bude kažnjen, ali!

Ovo je hajka da bi Italijani prikrili svoju katastrofalnu igru, a druga stvar taj Kjelini je čitavu utakmicu padao i ko neka baba kmečao sudijama.

I treća stvar, jeste vi to zaboravili Materacija i šta je uradio Zidanu?

Jel to treba da žalimo Italijane?

Oni su izmislili nesportsko ponašanje.

Goran

pre 9 godina

Kakva koletivna frustracija. Zašto ga mrzite ? Zato što je najbolji ? Kad pre mesec dana tom istom Suarezu lik otkine nogu pa ga otera pravac pod nož niko ništa ne kaže. To je u redu. Tuku ga na svakoj utakmici od prvog do devedesetog minuta i opet je to sve u redu. Šta je poenta, da gledamo kako Kjelini igra fudbal. Da izbacimo Suareza zato što mu ponekad padne mrak na oči od tuđih krampona, laktova i sličnih prljavština ? Možda je trebalo i Maradonu kada je dao gol rukom ? Možda je trebalo i Zidana kada je zveknuo, čudne li koincidencije opet nekog italijana glavom ? Suarez je vrhunski igrač, jedan od najboljih koje sam gledao i njegovo proterivanje na ovaj način je samo gubitak za sve ljubitelje fudbala. Navijače ne računam, oni ionako ne znaju šta je fudbal, to su likovi koji kroz navijanje leče frustracije. Ja ne gledam sport da bi navijao da neko pobedi već da gledam umetnike, prave majstore igre. Njih treba štititi od Kjelinija, Materacija, i ostalih sličnih njima, a ne razapinjati ih na krst zbog bizarnih stvari kao ova juče. Uveren sam da je Kjelini to uradio da niko to ni pominjao ne bi. Ali Suareza treba izbaciti iz igre, treba osakatiti fudbal da bi i oni koji ne umeju da igraju tu igru imali šanse da nešto urade. Sa Suarezom, Urugvaj može da ide do kraja. Bez njega neće ići nigde dalje. Biti prvak sveta pod uslovom da se izbaci najbolji igrač na svetu i nije neka titula. Nemam ništa protiv da ga kazne novčano, ali on više treba fudbalu nego fudbal njemu.

Гвидо

pre 9 godina

Vamos la celeste! Uruguay campeon! Majstore, neka licimuri pricaju sta god hoce. Da li je Harald Sumaher kaznjen 1982. kada je Patriku Batistonu izbio pola zuba iz gornje vilice i oterao ga na reanimaciju? A Italijani (koje, uzgred, i ja simpatisem, kao najobicniji balkanski tv navijac) su to prvenstvo uzeli pod konstantnim dopingom - i nikom nista. Uostalom, pogledati dobro jucerasnji snimak, sta radi lakat Kjelinija neposredno pre ''ujeda'' ?

Petar

pre 9 godina

Bilo bi greota zbog ovakve gluposti da ga iskljuce sa prvenstva. To je sve u zaru borbe i da nije toliko kamera, ponovljenih snimaka iz svih uglova i ostale tehnike koja je odlika modernog fudbala, niko o tome ne bi ni pricao. Tih sitnih prljavstina je oduvek bilo i sada biste vi odjednom da isisate svu draz igre samo da biste udovoljili pravilima na papiru. To je besmisleno. Slazemo se svi da je nesportski, ali nit' fali nesto Kjeliniju, nit' je falilo Ivanovicu. A Suarez ce i te kako faliti igri i prvenstvu ako ga iskljuce.

zigi

pre 9 godina

Čovek se bori sa sobom cele sezone, nije napravio nijedan incident. I sada zbog trenutka slabosti da ga izbace iz fudbala, gluposti, pa nije da ujeda ljude svaki dan. Njegova borba za reprezentaciju je za primer, i kamo sreće da je više takvih fajtera. Meni ranije on nije bio simpatičan, ali kad vidim ovu hajku na njega na njegovoj sam strani. Po meni pljuvanje je mnogo odvratniji čin, a fifa te snimke ne gleda da bi te fudbalere sankcionisala, a šta ćemo sa laktašima koji su protivnika "slučajno" udarili pa psovači ... Nadam se da fifa neće podleći pritisku i izreći mu neku preveliku kaznu, inače treba ga kazniti kao što se kažnjava jedan pokušaj udarca laktom, mislim da je prekršaj te težine ovo njegovo ujedanje. Napred Luis protiv svih "moralista".

stollepg

pre 9 godina

Ja ne razumijem ovoliko negodovanje i podrzavanje kazne. I Tajson je kidao usi, pa je i dalje jedan od najvecih boksera svih vremena. Ne mogu da vjerujem da podrzavate da se kazni na 2 god, i da budemo uskraceni za gledanje jednog ovakvog vrhunskog igraca. Da se razumijemo, ne branim ga uopste, i ovo sto je uradio je u najmanju ruku bezobrazluk, ali opet ponavljam bas bi glupo bilo da se izrekne kazna ove vrste.

nećete u brazil

pre 9 godina

svojevremeno se vaš batica "zaigrao" jarnijevim
"zvončićima" što nije bilo nimalo bezazleno pa je
prošao nekažnjeno, šta je jedan blagi ugriz prema
tome......

Владимир

pre 9 godina

Добрко каже.
Чему фрка?
Црвени и ћао.

Шта је проблем толики? Душевни бол? Пренео му беснило? ...?

karager

pre 9 godina

kako smarate sa ovim kolektivnim moralisanjem, decko je jedan od najboljih fudbalera na svetu, zato ga i kritikujete, sto niste kritikovali vidica kad nije hteo da igra za repku, to je za mene dvesta puta gore nego ova glupost, to ujedanje je nebitno totalno, bitno je da ga ljudi mrze jer je najbolji

N

pre 9 godina

vala stvarno, ujeo ga...bolje nego lomi noge protivnicima!!! u ostalom, koliko tu stipanja ima, udaranja u zabranjene delove, gazenja, pluvanja i psovanja....ujed je samo poseban repertoar...

prijatelj

pre 9 godina

Ljudi, on je TRI puta ujeo coveka! MOze li se ocekivati da njegovi buduci protivnici igraju opusteno i daju sve od sebe?? Tesko. Ja bih pre rekao da ce igrati pazljivo, bojazljivo, misleci vise o tome kako da se zastite od ludaka, nego kako da ga cuvaju. Lik nema kontrolu nad sopstvenim besom i ocajanjem i kada mu ne ide, nesvesno ujeda.

Po mom misljenju je vec trebalo da dobije uslovnu kaznu i rigoroznu zabranu - na 2 godine ili tako nesto. Kako nije bilo uslovne, verovatno ce je sada dobiti, a to je po mom misljenju preblago, bez barem godinu dana van fudbala.

FIFA ima obavezu prema SVIM ostalim igracima.
(Wolfgang O., 25. jun 2014 10:32)

Ti igraci nece da se plase Suareza koji ih ujede ko malo dete i ne ostane ni trag, nego kostolomaca koji namerno idu djonom i udaraju laktom u glavu, koji mogu da im ugroze karijeru tim potezima. Ali na te stvari smo navikli, pa je 3 meca suspenzije i crveni ok kazna za nanosenje ozbiljne povrede. Sa druge strane, kad se ovako nesto desi, svi cemo da se zgrazavamo i zahtevamo godine kazne, kao da je ubio nekog.
Suareza treba kazniti, naravno, ali ovo nije ni blizu najgorih stvari koje vidimo na terenima.
Ali ljudski "gazi svinju dok je u blatu" mentalitet ovde preuzima stvar u svoje ruke.
Decko je ocigledno bolestan, ali 2 godine kazne je smejurija, zato ce i dobiti 10ak meceva i aj kuci.

Miloš

pre 9 godina

Ugrizati ljude je suludo, ili је bar - vrlo čudno. Ali, zanimljivo je da je žrtva baš Kjelini, onaj koji se na toj utakmici ponašao pokvarenije od svih drugih: "prilegao" je na travu ili odglumio neku povredu bezbroj puta, ni za šta. Zaista izgleda da je Suarez pomislio: "E, sada na kraju, imaćeš bar i za što!". A onda, šta će čovek, navikao, pa je to uradio u svome stilu. Svako ima neki "stil".

Šteta je za Suareza, jer je zaista igrač ekstra klase, bolji od Mesija i Ronalda. Izgubiće čak i svetsko prvenstvo ako mu zabrane da igra. A verovatno hoće.

Zoro

pre 9 godina

Neko od komentatora RTS-a, verovatno Aca informacija je pomenuo tesko detinjstvo Luisa Suaresa i opasne ulice na kojima je odrastao. Ako je to zaista tako onda je diskutabilno da li je mali Luis uopste zavrsio i 4 razreda osnovne skole a jos je diskutabilnije da li ga je vaspitavala porodica ili ulica. Iz tog razloga pored neospornih fudbalskih kvaliteta njega krase i oportunizam, lesinarski pristup igri, odsustvo fer pleja i postovanja prema protivniku.
Odsustvo skole naravno ne objasnjava sve ovo jer ima ljudi koji nisu imali uopste skolu a svejedno ih je krasila dobrota, ljudskost i postenje, ali spoj vise faktora moze da objasni zasto je mali Luis ostao bas to- MALI.
On je malo dete od devet godina zarobljeno u telu odraslog coveka. A dete? Dete ko dete, kad je ljuto i frustrirano malo pljuje, malo grize. Zato ljudi ne mrzite malo dete, nije ono krivo sto je nevaspitano i bahato. Takvu malu decu mozemo samo da zalimo.

anonimus

pre 9 godina

Ma ovaj je kreten i to žešći...Šta kaznit,treba ga u ludnicu strpat i zabranit mu profesionalno se bavit fudbalom do kraja života,jer izgleda da je nepopravljiv...

Wolfgang O.

pre 9 godina

Ljudi, on je TRI puta ujeo coveka! MOze li se ocekivati da njegovi buduci protivnici igraju opusteno i daju sve od sebe?? Tesko. Ja bih pre rekao da ce igrati pazljivo, bojazljivo, misleci vise o tome kako da se zastite od ludaka, nego kako da ga cuvaju. Lik nema kontrolu nad sopstvenim besom i ocajanjem i kada mu ne ide, nesvesno ujeda.

Po mom misljenju je vec trebalo da dobije uslovnu kaznu i rigoroznu zabranu - na 2 godine ili tako nesto. Kako nije bilo uslovne, verovatno ce je sada dobiti, a to je po mom misljenju preblago, bez barem godinu dana van fudbala.

FIFA ima obavezu prema SVIM ostalim igracima.

barbarez

pre 9 godina

ovo suđenje je smiješno ova fifa također pa samo englezi izgleda imaju muda da kazne ovu životinju, katastrofa pa dajte brazilu trofej odmah da više ne gledam nepravdu pa ovo je gore postalo od onih indijskih serija samo što će ovome za koji dan kraj

Ivan

pre 9 godina

Ovo je realno samo ako ga kazne i u klupskom fudbalu. U principu je najveca steta sto je sve to direktno uticalo na rezultat. Mozda bi sada jedina prava kazna bila vratiti utakmicu u 80. minut. 0:0 i 10 igraca sa svake strane.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

E, ako je pravde, posle i četvrtog (registrovanog) ljudožderstva, taman da piša kolonjsku vodu, ovoga treba trajno udaljiti sa travnatih terena.
Da se sagao da pase, ili da traži gliste, pa da mu se toleriše, ali ljudožder pred kamerama...

Gerrard

pre 9 godina

kad ovako nesto uradis tri puta tu jednostavno nema nikakvog opravdanja i ne kontam da neko moze da ga brani ja navijam za Luverpul alu sta to ima veze tu ne moze mama rodjena da ga odbrani i razume,nadam se da ce ga prodati ako neko uopste bude hteo da ga kupi,posle jos jednog ovako bolesnog poteza sam sebi je spustio cenu za pola.

IronMan

pre 9 godina

Taj Suarez je, pored sve svoje genijalnosti kao igrač, potpuna budala kao čovek! Treba ga drakonski kazniti za ovo, kao i svakog kriminalca, koji ponovi krivično delo...

Savatije

pre 9 godina

Desava se.. - Da ti neko skoci za vrat sa iskezeni zubi dok igras fudbal? Gde si ti ras'o? To kod nas ni karakondzule ne rade, s oni vampirski zubi i sto im je to pos'o. Ne dok igras fudbal. Posle te jure i grizu dok se vracas kuci kroz groblje npr.

realno

pre 9 godina

Treba kazniti Kjelinija sa dve godine pauze jer je simulirao i onaj ujed je verovatno bio od Bonucija u svlacionici posle utakmice, samo da bi se naskodilo Suarezu. hahahaha daj Suarez pa imamo mi oci nismo deca od 2 godine.

Novski

pre 9 godina

I ako sam simpatizer Liverpoola,iznervirao me je tip jezivo.Ponasa se ko neki decak...Nadam se da ce dobiti dvogodisnju zabranu ,jer je ovo sramota i za njegovu porodicu,i za klub i za zemlju,prva 2 puta sam se smejao,a sada je jasno da momak ima prevelik problem.Mada iako ne grize,diego kosta mi je prljaviji igrac od suareza ...

Znam

pre 9 godina

Ujeda protivnika po treci put. Dugacka suspenzija od jedno 25 meceva, pa nek razmisli da li ce ujedati ljude tek tako. Dobar je igrac, ali ovo je vec previse za profesionalnog sportistu.

aca

pre 9 godina

kakav lazov, osoba koja ovo vec treci put radi c c c... sreca pa imamo video snimke iz vise uglova.. vidi se da je nagnuo glavu ka njegovom ramenu prvi i nicim izazvan... sto se tice kelinijeve reakcije, bila je instinktivna odbrana od ugriza... pogledajte snimak kada je ujeo baneta, on se branio isto- sa obe ruke mu je uhvatio glavu i gurnuo od sebe... pa sta su trebali da urade obojica, da puste budalu da ih grize?

Đole

pre 9 godina

*Treće ujedanje

Jednom dok je igrao za Ajax, drugi put dok je igrao za Liverpul (ugrizao Baneta Ivanovića za ruku) i ovo sad treći. Dečko je za instituciju.

Milos

pre 9 godina

Ne mogu a da se ne setim duela nase reprezentacije i tadasnjeg selektora Portugala Scolarija,kada je udario naseg igraca u Lisabona u kvalifikacijama ....covek nije dobio dve godine niti je kaznjen po hitnom postupku....cak sta vise,kazna mu je bila simbolicno,par utakmica.......i posle neka neko kaze da su za sve isti arsini...

ivan78bg

pre 9 godina

Hahahah.Gurnu je rame ka meni a ja kad vidim ljudsko meso u blizini instiktivno reagujem ebg..Hahahahahaha.Najaci su mi oni koji i dalje tvrde kako nije ujeo.Imate li oci?

ZLOBEX

pre 9 godina

Ako već ne može da se kontroliše kad ugleda ljudsko meso, treba da stavi korpu na usta kao što nose opasni psi, nešto slično kao ČEh na glavi, ili povređeni fudbaleri silikonsku masku na licu. To je i za njegovo dobro kako bi mogao da nastavi karijeru.

dusan

pre 9 godina

kaze:ovakve stvari se desavaju na terenu...on je gurnuo rame ka meni... da,svuda po utakmicama igraci grizu jedni druge... a definitivno je kriv ovaj iz italije sto je suarezu gurnuo rame u usta... ja koliko znam,u svim incidentima grizenja,ucestvovao je samo suarez... i jos ima obraza da prica ovako nesto... definitivno je dobar igrac,koji je bitan za fudbal,ali treba ga zestoko kazniti,posto je ocigledno da se taj nikada nece opametiti... pa dok bude propustao 20-ak utakmica ili ne igrao par godina,neka grize na treningu...

kaboom

pre 9 godina

Jeste. Videlo se da je Suarez isao na loptu...
Juce bas kazem, kad bi bilo moguce da obe reprezentacije budu iskljucene...
I, eto resenja...

Lee

pre 9 godina

Desava se kerovima...ljudima (normalnim) malo redje. Recimo jednom u zivotu nikako 3 puta (javno i ko zna jos koliko koji nisu primeceni)

palop

pre 9 godina

Jako ga volim kao igraca, borac, daje golove, asistira... Dolazi iz siromasne sredine i fudbal mu je doneo sve, tako da mogu da razumem zasto se toliko bori, cak i sto simulira, ima ogromnu zelju za pobedom, ali ovo je nedopustivo da se desava vec treci put, kazna mora biti velika.

brzinos

pre 9 godina

maskata na facata kao u "kad jaganjci utihnu" pa nek igra al nema više da se gricka,može samo da pljucka kroz zube..ja sam mladju ćerku oducio od ujedanja za dva dana dok je bila beba, njega nije imao ko pa se to eto vuče do danas..nije on jadan kriv

L

pre 9 godina

Nema sumnje da je riječ o vrhunskom fudbaleru, ali ovome nema mjesta u sportu, tako da mora biti maksimalno kažnjen.

Nego, kako mu je ovo drugo ujedanje, ako je prije ovoga već dva puta isto uradio?

Skeptik

pre 9 godina

@Zoro "Deci" od 9 godina nije mesto u profesionalnom fudbalu! Treba s njime postupiti kao kad bi bilo koje devetogodišnje dete ušlo na teren: odstraniti dok ne odraste!

LuDI MiloJKo

pre 9 godina

Da je slomio bar jedan zub prilikom ugriza, ne bi mu palo to više na pamet da uradi! Psss, na ovoj fotki izgleda kao da proverava da li su mu svi njupavci na broju...

Ozzie

pre 9 godina

Na stranu zezanje o brnjici i vađenju zuba, mislim da bi bilo super da ga kazne obavezom nošenja zaštitne gume za zube. Zamislite samo tu blamažu da mu sudija pre svake utakmice pred punim stadionom i kamerama traži da zine kako bi proverio da l' je nosi i da mu deli kartone svaki put kad je ispljune? Ako ga to ne bi naučilo pameti, ne znam šta bi.

Немања

pre 9 godina

Ливерпул човече, прође ти младост, а ти још чекаш титулу Лузерпула. Сад ко је ту лузер...