Fudbal 77

Ponedeljak, 16.06.2014.

18:37

Zvezda bez žalbe, igrači na vratima

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ne uloži žalbu na kaznu Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog koje neće igrati Ligu šampiona sledeće sezone.

Zvezda bez žalbe, igraèi na vratima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

xxx

pre 9 godina

a sta ste ocekivali (igraci) kad je trazeno od vas da potpisete da necete da tuzite klub zbog dugovanja, da ce na kraju da vam plate? pa mislim stvarno naivno...

laza

pre 9 godina

lepo sami da zabranimo svim klubovima iz Srbije da igraju medjunarodne utakmice na 10 godina pa onda da razmislimo dal da produzimo zabranu

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@zvezdas beogradjanin

ne lupam glupost kada trazim da se ispita gde je 50 mil eur minusa ali to nije 50 mil minusa jer se za proteklih 14 god prodalo igraca za 50 miliona eur. Iz evrope se ispalo zbog duga od 1.7 miliona eur. Nisu mogli ni tih 1.7 mil da skupe aki ne za 2 dana vec su to dugovi od 2006 do danas. Uefa je jos prosle godine trazila da sevto regulise.
Ove na severu ne zanimacevropa vec samo da smo bolji od partizana i evo uzeli smo titula a oni igraju ls.
Sto se tice mladih i ubacivanja u I tim i ja bih voleo ali poslednja generacija koja je usla u prvi tim masovno je generacija baste i jankovica, a od tada navedi mi 3 igraca koji su sastaviki jednu polusezonu u prvom timu. Ali da je iz naseg podmladka.Trenutna finansijska situacija u klubu nece omoguciti da se potpise ugovor ni sa juniorima jer zasto bi kada mogu slibodno da igraju bilo gde za pare. Niko vise ne igra za klub vec za pare. Jedino resenje je privatizacija pod uslovom da neko hoce da kupi klub pred bankrotom. Ja sam tkdj Beogradjanin i prva medjunarodna utakmicu koju sam gledao je 3 2 protiv Bayerna 1979 god. Nadam se da cu kao i Vi doziveti da opet na marakani gledam takve utakmice ali sa ovima u upravi je to bemoguca misija.pozdrav

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Kako ste sejali, tako i žanjete. Pokazuje se da je sramna "titula", osvojena rekordnim nizom "pobeda" u "lepršavoj" igri, ipak preskupa.

Zvezdas Beogradjanin

pre 9 godina

pravi a ne placeni zvezdas,

Care, pises gluposti.Ja imam 62 godine.sa Zvezdom od Birmigema, Londona, Segedina, Sofije, Menhengladbaha, Kelna do Barija i Tokija. Nema danas u Evropi kluvba koji nema dugove. U nasim uslovima gde prosecna cena karata je 5 evra i sa posetom od 10 hiljada gledalaca (barem kada je Zvezda u pitanju) nema zivota. Nema te sponszorske kuce koja ce to da nadoknadi. A kupovali su se bez ikakvog plana polu igraci. Nasi igraci na evrpskom marketu ne vrede nista. I onda je doslo sve na naplatu. Ja sam to jos prosle sezone pisao da Zvezda treba da sve igrace rasproda i da krene u ligu sa onima koji hoce da ostanu i sa mladim igracima.Tako je jedan PSV uradio. Mnogo bolja varijanta nego juriti titulu. I dobro je sto su nas izbacili.Jer bi se palili a nemamo tim.Opet bi se nasla neka lova da se kupe nekakvi nazovi igraci. Sa domacim mladim igracima Zvezda ne moze losija od treceg mesta. Znaci opet Evropa

prijatelj igraca spartaka.....

pre 9 godina

ma Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka. (ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Jel imas ti ikakve dokaze kada nekog optuzujes za namestanje? Kompleksi kompleksi...Tvoja inteligencija svakako ne moze da se uvredi.

imam dokaze.ali ti svejedno neces verovati.tvoja inteligencije je ravna nivou sobne temperature kad verujes da ovaj raspali tim zvezde moze da zabelezi 16 pobeda uzastopce.

Soko

pre 9 godina

Kao navijac Partizana mnogo sam puta pisao da klub moze da trosi onoliko koliko zaradjuje a ne onoliko kolike su mu zelje. Zato jos jednom napominje da i nas ceka ista sudbina ako budemo dosli do finansiske neefikasnosti a boga mi na samom smopragu.

Sike

pre 9 godina

Logican potez ,zalba odluku nebi promenila a zalba Uefi se placa 100 000 eura ,plus da se zale sportskom sudu u Lozani sto se isto placa 100 000 eura,znaci 200 000 eura i bolje da od tih para isplate bar 1 igraca

Sasa

pre 9 godina

(Djenka snima film grobari statisti, 16. jun 2014 18:47)

Jel ti to Dzaja reko, ili Djura licno. Da nisi mozda pobrkao, posto po mojoj evidenciji Partizan od ulaska u LS uzima sebi 10%, a ostalo prosledjuje Zvezdi.

my way

pre 9 godina

Kad je UEFA bilo koga pomilovala posle zalbe, ajde realno i na osnovu cega mi to da trazimo? Neka smo i mi Srbi jednom, makar slucajno, ispali dovoljno normalni da ne radimo u korist svoje stete, jer kad bi Zvezda podnela zalbu Partizan vise ne bi mogao da zauzme njeno mesto, posto bi se odluka donela nakon izvlacenja parova. Srpski fudbal bi u tom slucaju jedini ispastao, a koristi ne bi imao niko.

only fools and horses

pre 9 godina

"Partizanov niz od 23 pobede je bez pobede nad Zvezdom"

Uputite me malo, kakav je to niz bez pobede nad Zvezdom. Kad je to u našoj ligi bilo 24 kluba pa da bude takav niz.
A što se žalbe tiče, sad je jasno da je odluka ipak bila najpovoljnija moguća po Zvezdu i da bi žalba mogla da rezultuje sa 2 god suspenzije.
Na žalost zbog svega ovoga što se kod nas dešava i ja sam postao toliko ostrašćen da sa osmehom čitam o Zvezdinim nevoljama. A u suštini znam da se to, koliko sutra, i Partizanu može desiti. I kod nas su iste takve lopine, samo još nismo došli na red.

Soko

pre 9 godina

Kao navijac Partizana mnogo sam puta pisao da klub moze da trosi onoliko koliko zaradjuje a ne onoliko kolike su mu zelje. Zato jos jednom napominje da i nas ceka ista sudbina ako budemo dosli do finansiske neefikasnosti a boga mi na samom smopragu.

karadjordje

pre 9 godina

A i ovi igraci, da su se npr. dogovorili da za svakog obestecenje iznosi po 500 hiljada eura, pa da i ima odakle da im se isplati plata, a oni bi da tuze i to kao nesto oprasta, a znaju da i ovo ce jedva da se skrpi..
Tek se sad vidi koliko je Milivojevic ispao ZVEZDAS!!!!

Nenad

pre 9 godina

Vucic je uradio svoje ! Posle kilavih 10 kola i skora 5-2-3 dosao je,zasuko rukave i pocela je samba ovih levih igraca koje niko i nece i 18 vezanih pobeda uz sklanjanje protivnika ! Lazovica nazvase prevagom,a Ninkovica i Milijasa majsorima,a Mrdju vedetom ! Prvi nece dalje od Grcke ili Rusije,druga dvojica jos nisu ni izasla iz Drincicevog dzepa,a vedeta u napadu ce opet u Svajcarsku da se bori za prvih 44 u petoplasiranom timu ! Smesno i zalosno ! Vise se cak i ne spominju cuvene Partizanove filijale koje su naprasno prestale da postoje ili da rade,ne znam ni sam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 16. jun 2014 19:09)
Vucic je zasukao rukave i vi ste zato izgubili derbi od Zvezde,je l tako?Ako ste vi mogli da napravite niz od 23 pobede nad malim klubovima,bez da ste pobedili Zvezdu,u sezoni 2004-2005,smesno je pricati da je Zvezdin niz od 18 ili 19 pobeda sporan,pogotovo zato sto je u tome nizu i pobeda nad Partizanom.Partizanov niz od 23 pobede je bez pobede nad Zvezdom,a Zvezdin niz od 18 ili 19 pobeda je sa pobedom nad Partizanom.Ja bi bas zbog toga,cutao na vasem mestu,ne bi spominjao nizove pobeda.Odgovori.

Nikola

pre 9 godina

ma Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka. (ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Jel imas ti ikakve dokaze kada nekog optuzujes za namestanje? Kompleksi kompleksi...Tvoja inteligencija svakako ne moze da se uvredi.

Mikica

pre 9 godina

Objektivno žalba nema svrhe pa je ova odluka OK. Istovremeno sledi remont igračkog kadra i stvaranje zdravije klime na svim nivoima. Od uprave pa do terena.

jovan vukadinovic

pre 9 godina

Jedino racionalno i razumno resenje....takdoje i ova "najava" igraca da ce traziti raskid ugovora,ima rezona aujedno je za Zvezdu i najbolje resenje...i tako je rec o 10 tak igraca starijih od 30 godina,koji svakako nisu na sadasnjost a jos manje buducnost kluba....uz prodaju par igraca i oslonac na generaciju od 18-20 godina/Rajkovic,Stojanovic,Jovic...ev Kovacevic...i pametnu selekciju tog uzrasta za 2 sezone idemo na duplum krunu i onda ka Evropi...jednostavno doslo se dotle kud je u sunovrat klub guran od Dzajicevog hapsenja i pokusaja da se Marakana prevori u gradiliste stanova i soping molova...Na srecu nije proslo...a i ovaj Upravni odbor je smesan,trazite sposbne i mladje ljude,ima ih dosta...zato Skupstina pod hitno...i da se krene iz zablje perspektive..pa dokle doteramo...Publika je uz Zvezdu,zato samo napred

Hero

pre 9 godina

Ima Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka.
(ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Ti i ostali grobari se jos niste pomirili da je Zvezda osvojila titulu? Jel moguce da ste toliko pakosni? Samo se ti tesi ti i ostali grobari...

Izvinjavam se u njegovo ime

pre 9 godina

KA-t-an-ac!
(raso v.canada, 16. jun 2014 19:01)

Ocigledno ne znas da odvajas na slogove.
 (David57405, 16. jun 2014 19:08)

Ka-ta-nac.
Better?

Vladimir

pre 9 godina

Sramna odluka uprave koja ni u ovakvim trenucima ne moze da se skupi i da ima kvorum. Dokle cete unistavati Zvezdu? Nikome od vas to nije dedovina. Sta cete sutra kada kompletan tim zatrazi raskid ugovora? Teska srca ovo kazem, ali daj Boze da odemo neki rang nize i da krenemo od nule sa nekim novim ljudima i momcima oko kojih se nece vrteti sljam koji upropastava Zvezdu gotovo pune dve decenije.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

Evo ja kao navijac Zvezde zelim Partizanu da udje u grupnu fazu LS. Ali da bi se to desilo mora da ih pogleda sreca i da sada izbegnu Zak Siraka, Ludogorec i Tunjevinu. Mada cuo sam i da ribari iz Irske spremaju paklen tim. Sve u svemu puno srece!

P.S. nemojte da napustate teren ako vas ne bude islo. To je UEFA nije Srbistan. Ne mozete posle da se vratite kao da nista nije bilo.
(Manager, 16. jun 2014 18:44)

A s'kim vi igrate?

zoran

pre 9 godina

Resenje je fuzija sa Cukarickim, Cuka da promeni ime u Zvezda Beograd, prava Zvezda u stecaj, tj.u unapred pripremljen plan konsolidacije, dugovi puj-pike ne vazi i to je to! P.S. Covica za predsednika!

NYHC

pre 9 godina

Verujem da će igrači podneti taj zahtev, u krajnjem slučaju otići svi zajedno ni za 5 miliona (2 milions samo Lazović ako i tolko neko ponudi u ovoj situaciji) u Rumuniju, na Kipar, Tursku, Rusiju pa onda neće biti ovo 1 sezona bez Evrope nego 5, pošto niko normalan neće doći u klub sa ovakvim dugovanjima a omladinska škola i nema neka bisere spremne za lomljenje po njivama Superlige sa 3 puta jačim ljudima.

Katastrofa za Zvezdu u svakom slučaju, moglo je sve ovo par godina ranije pa da sad, 2014., klub bude u 10 puta boljem stanju.

Nikola

pre 9 godina

Pošto nije bilo govora o dugovanjima igračima, B92 saznaje da bi u utorak ceo tim mogao da podnese zahtev za raskid ugovora.

Jel ovo ozbiljno pise? pa dal je ova uprava normalna?

NastyB

pre 9 godina

Na šta da se žale?? Normalno je da neće, dobro su i ovako prošli.
Ali, meni lično, je zanimljivije ono "igrači na izlaznim vratima". Izuzev Lazovića, Mrđe, Daude, Pečnika, Petkovića, svi ostali mogu samo u neke Azerbejdžane i Hindustane. Ko bi, bre, kupio i plaćao Milijaša ili Krnetu?? Većina tima će ostati u Zvezdi samo zato što nemaju gde. Ako ostanu u Zvezdi možda sledeće sezone vide evropu. Ako odu u nekakve Naftane i druge "tarzan" klubove, tu će se zakopati bez obzira na siću koju bi dobili. Živi bili pa videli...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Vucic je uradio svoje ! Posle kilavih 10 kola i skora 5-2-3 dosao je,zasuko rukave i pocela je samba ovih levih igraca koje niko i nece i 18 vezanih pobeda uz sklanjanje protivnika ! Lazovica nazvase prevagom,a Ninkovica i Milijasa majsorima,a Mrdju vedetom ! Prvi nece dalje od Grcke ili Rusije,druga dvojica jos nisu ni izasla iz Drincicevog dzepa,a vedeta u napadu ce opet u Svajcarsku da se bori za prvih 44 u petoplasiranom timu ! Smesno i zalosno ! Vise se cak i ne spominju cuvene Partizanove filijale koje su naprasno prestale da postoje ili da rade,ne znam ni sam.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Zvezdas sam okoreli. Navijam kao Ultras gde god da sam, a sve od 7-me godine kad me je cale prvi put odveo na tekmu (sa Hajdukom). Nista se nije promenilo ni posle osnivanja porodice, ni preseljenja, ni kad je Partizan dominirao u domacem prvenstvu 6 godina uzastopce - na ovaj ili onaj nacin. Ova sezona kad smo osvojili toliko zeljenu titulu mi je najteza - paradoksalno. Prvi put ne osecam nikakav zar, nikakvo ubedjenje. Prvi put sam potpuno ravnodusan prema tome kako ce Partizan odraditi prelazni rok i koliko ce daleko dogurati u Evropi. Moja Zvezda je u komi, a moja dusa je prazna.

xxx

pre 9 godina

A kuda ce igraci sad da idu?Zar nisu svesni da im se pruza jedinstvena sansa da igraju protiv Palilulca,Timoka,Toplicanina,Badnjevca,Jagnjila...?

Manager

pre 9 godina

Evo ja kao navijac Zvezde zelim Partizanu da udje u grupnu fazu LS. Ali da bi se to desilo mora da ih pogleda sreca i da sada izbegnu Zak Siraka, Ludogorec i Tunjevinu. Mada cuo sam i da ribari iz Irske spremaju paklen tim. Sve u svemu puno srece!

P.S. nemojte da napustate teren ako vas ne bude islo. To je UEFA nije Srbistan. Ne mozete posle da se vratite kao da nista nije bilo.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Pitanje za sve zvexdase. Zasto jos niko iz ove drzave nije pokrenuo krivicnu odgovornost za sve funkcionere zvexde od 2000 do danas. Zasto se niko od delija ne oglasava ili njih ne zanima sta he sa klubom vec vazna titula. Pa s...m se na ovakvu titulu ako cu sledece godine da gledam donji srem a ne liverpyl na marakani. I da ko nam garantuje da cemo igrati i protiv donjeg srema jer i dalje do 6 jula mora da se plati dug. Nema problema para nema a i da imaju odakle im. Pozdrav svim pravim zvezdasima za svojih 48 godina tuzniji period prateci zvezdu nikada nije bio a tek slede jos crnji dani.

Djenka snima film grobari statisti

pre 9 godina

Ocekivano da necemo podneti zalbu. Uprava Partizana je ponudila Zvezdi prihode pola pola od evropskih utakmica samo da ne podnese zalbu.Verujem u privatizaciju Zvezde ovog leta pa da se iscupamo iz ovih problema

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Pitanje za sve zvexdase. Zasto jos niko iz ove drzave nije pokrenuo krivicnu odgovornost za sve funkcionere zvexde od 2000 do danas. Zasto se niko od delija ne oglasava ili njih ne zanima sta he sa klubom vec vazna titula. Pa s...m se na ovakvu titulu ako cu sledece godine da gledam donji srem a ne liverpyl na marakani. I da ko nam garantuje da cemo igrati i protiv donjeg srema jer i dalje do 6 jula mora da se plati dug. Nema problema para nema a i da imaju odakle im. Pozdrav svim pravim zvezdasima za svojih 48 godina tuzniji period prateci zvezdu nikada nije bio a tek slede jos crnji dani.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Vucic je uradio svoje ! Posle kilavih 10 kola i skora 5-2-3 dosao je,zasuko rukave i pocela je samba ovih levih igraca koje niko i nece i 18 vezanih pobeda uz sklanjanje protivnika ! Lazovica nazvase prevagom,a Ninkovica i Milijasa majsorima,a Mrdju vedetom ! Prvi nece dalje od Grcke ili Rusije,druga dvojica jos nisu ni izasla iz Drincicevog dzepa,a vedeta u napadu ce opet u Svajcarsku da se bori za prvih 44 u petoplasiranom timu ! Smesno i zalosno ! Vise se cak i ne spominju cuvene Partizanove filijale koje su naprasno prestale da postoje ili da rade,ne znam ni sam.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

Evo ja kao navijac Zvezde zelim Partizanu da udje u grupnu fazu LS. Ali da bi se to desilo mora da ih pogleda sreca i da sada izbegnu Zak Siraka, Ludogorec i Tunjevinu. Mada cuo sam i da ribari iz Irske spremaju paklen tim. Sve u svemu puno srece!

P.S. nemojte da napustate teren ako vas ne bude islo. To je UEFA nije Srbistan. Ne mozete posle da se vratite kao da nista nije bilo.
(Manager, 16. jun 2014 18:44)

A s'kim vi igrate?

Nikola

pre 9 godina

Pošto nije bilo govora o dugovanjima igračima, B92 saznaje da bi u utorak ceo tim mogao da podnese zahtev za raskid ugovora.

Jel ovo ozbiljno pise? pa dal je ova uprava normalna?

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Zvezdas sam okoreli. Navijam kao Ultras gde god da sam, a sve od 7-me godine kad me je cale prvi put odveo na tekmu (sa Hajdukom). Nista se nije promenilo ni posle osnivanja porodice, ni preseljenja, ni kad je Partizan dominirao u domacem prvenstvu 6 godina uzastopce - na ovaj ili onaj nacin. Ova sezona kad smo osvojili toliko zeljenu titulu mi je najteza - paradoksalno. Prvi put ne osecam nikakav zar, nikakvo ubedjenje. Prvi put sam potpuno ravnodusan prema tome kako ce Partizan odraditi prelazni rok i koliko ce daleko dogurati u Evropi. Moja Zvezda je u komi, a moja dusa je prazna.

zoran

pre 9 godina

Resenje je fuzija sa Cukarickim, Cuka da promeni ime u Zvezda Beograd, prava Zvezda u stecaj, tj.u unapred pripremljen plan konsolidacije, dugovi puj-pike ne vazi i to je to! P.S. Covica za predsednika!

prijatelj igraca spartaka.....

pre 9 godina

ma Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka. (ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Jel imas ti ikakve dokaze kada nekog optuzujes za namestanje? Kompleksi kompleksi...Tvoja inteligencija svakako ne moze da se uvredi.

imam dokaze.ali ti svejedno neces verovati.tvoja inteligencije je ravna nivou sobne temperature kad verujes da ovaj raspali tim zvezde moze da zabelezi 16 pobeda uzastopce.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Kako ste sejali, tako i žanjete. Pokazuje se da je sramna "titula", osvojena rekordnim nizom "pobeda" u "lepršavoj" igri, ipak preskupa.

NYHC

pre 9 godina

Verujem da će igrači podneti taj zahtev, u krajnjem slučaju otići svi zajedno ni za 5 miliona (2 milions samo Lazović ako i tolko neko ponudi u ovoj situaciji) u Rumuniju, na Kipar, Tursku, Rusiju pa onda neće biti ovo 1 sezona bez Evrope nego 5, pošto niko normalan neće doći u klub sa ovakvim dugovanjima a omladinska škola i nema neka bisere spremne za lomljenje po njivama Superlige sa 3 puta jačim ljudima.

Katastrofa za Zvezdu u svakom slučaju, moglo je sve ovo par godina ranije pa da sad, 2014., klub bude u 10 puta boljem stanju.

Manager

pre 9 godina

Evo ja kao navijac Zvezde zelim Partizanu da udje u grupnu fazu LS. Ali da bi se to desilo mora da ih pogleda sreca i da sada izbegnu Zak Siraka, Ludogorec i Tunjevinu. Mada cuo sam i da ribari iz Irske spremaju paklen tim. Sve u svemu puno srece!

P.S. nemojte da napustate teren ako vas ne bude islo. To je UEFA nije Srbistan. Ne mozete posle da se vratite kao da nista nije bilo.

Soko

pre 9 godina

Kao navijac Partizana mnogo sam puta pisao da klub moze da trosi onoliko koliko zaradjuje a ne onoliko kolike su mu zelje. Zato jos jednom napominje da i nas ceka ista sudbina ako budemo dosli do finansiske neefikasnosti a boga mi na samom smopragu.

Izvinjavam se u njegovo ime

pre 9 godina

KA-t-an-ac!
(raso v.canada, 16. jun 2014 19:01)

Ocigledno ne znas da odvajas na slogove.
 (David57405, 16. jun 2014 19:08)

Ka-ta-nac.
Better?

xxx

pre 9 godina

A kuda ce igraci sad da idu?Zar nisu svesni da im se pruza jedinstvena sansa da igraju protiv Palilulca,Timoka,Toplicanina,Badnjevca,Jagnjila...?

Vladimir

pre 9 godina

Sramna odluka uprave koja ni u ovakvim trenucima ne moze da se skupi i da ima kvorum. Dokle cete unistavati Zvezdu? Nikome od vas to nije dedovina. Sta cete sutra kada kompletan tim zatrazi raskid ugovora? Teska srca ovo kazem, ali daj Boze da odemo neki rang nize i da krenemo od nule sa nekim novim ljudima i momcima oko kojih se nece vrteti sljam koji upropastava Zvezdu gotovo pune dve decenije.

Zvezdas Beogradjanin

pre 9 godina

pravi a ne placeni zvezdas,

Care, pises gluposti.Ja imam 62 godine.sa Zvezdom od Birmigema, Londona, Segedina, Sofije, Menhengladbaha, Kelna do Barija i Tokija. Nema danas u Evropi kluvba koji nema dugove. U nasim uslovima gde prosecna cena karata je 5 evra i sa posetom od 10 hiljada gledalaca (barem kada je Zvezda u pitanju) nema zivota. Nema te sponszorske kuce koja ce to da nadoknadi. A kupovali su se bez ikakvog plana polu igraci. Nasi igraci na evrpskom marketu ne vrede nista. I onda je doslo sve na naplatu. Ja sam to jos prosle sezone pisao da Zvezda treba da sve igrace rasproda i da krene u ligu sa onima koji hoce da ostanu i sa mladim igracima.Tako je jedan PSV uradio. Mnogo bolja varijanta nego juriti titulu. I dobro je sto su nas izbacili.Jer bi se palili a nemamo tim.Opet bi se nasla neka lova da se kupe nekakvi nazovi igraci. Sa domacim mladim igracima Zvezda ne moze losija od treceg mesta. Znaci opet Evropa

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@zvezdas beogradjanin

ne lupam glupost kada trazim da se ispita gde je 50 mil eur minusa ali to nije 50 mil minusa jer se za proteklih 14 god prodalo igraca za 50 miliona eur. Iz evrope se ispalo zbog duga od 1.7 miliona eur. Nisu mogli ni tih 1.7 mil da skupe aki ne za 2 dana vec su to dugovi od 2006 do danas. Uefa je jos prosle godine trazila da sevto regulise.
Ove na severu ne zanimacevropa vec samo da smo bolji od partizana i evo uzeli smo titula a oni igraju ls.
Sto se tice mladih i ubacivanja u I tim i ja bih voleo ali poslednja generacija koja je usla u prvi tim masovno je generacija baste i jankovica, a od tada navedi mi 3 igraca koji su sastaviki jednu polusezonu u prvom timu. Ali da je iz naseg podmladka.Trenutna finansijska situacija u klubu nece omoguciti da se potpise ugovor ni sa juniorima jer zasto bi kada mogu slibodno da igraju bilo gde za pare. Niko vise ne igra za klub vec za pare. Jedino resenje je privatizacija pod uslovom da neko hoce da kupi klub pred bankrotom. Ja sam tkdj Beogradjanin i prva medjunarodna utakmicu koju sam gledao je 3 2 protiv Bayerna 1979 god. Nadam se da cu kao i Vi doziveti da opet na marakani gledam takve utakmice ali sa ovima u upravi je to bemoguca misija.pozdrav

only fools and horses

pre 9 godina

"Partizanov niz od 23 pobede je bez pobede nad Zvezdom"

Uputite me malo, kakav je to niz bez pobede nad Zvezdom. Kad je to u našoj ligi bilo 24 kluba pa da bude takav niz.
A što se žalbe tiče, sad je jasno da je odluka ipak bila najpovoljnija moguća po Zvezdu i da bi žalba mogla da rezultuje sa 2 god suspenzije.
Na žalost zbog svega ovoga što se kod nas dešava i ja sam postao toliko ostrašćen da sa osmehom čitam o Zvezdinim nevoljama. A u suštini znam da se to, koliko sutra, i Partizanu može desiti. I kod nas su iste takve lopine, samo još nismo došli na red.

Sasa

pre 9 godina

(Djenka snima film grobari statisti, 16. jun 2014 18:47)

Jel ti to Dzaja reko, ili Djura licno. Da nisi mozda pobrkao, posto po mojoj evidenciji Partizan od ulaska u LS uzima sebi 10%, a ostalo prosledjuje Zvezdi.

NastyB

pre 9 godina

Na šta da se žale?? Normalno je da neće, dobro su i ovako prošli.
Ali, meni lično, je zanimljivije ono "igrači na izlaznim vratima". Izuzev Lazovića, Mrđe, Daude, Pečnika, Petkovića, svi ostali mogu samo u neke Azerbejdžane i Hindustane. Ko bi, bre, kupio i plaćao Milijaša ili Krnetu?? Većina tima će ostati u Zvezdi samo zato što nemaju gde. Ako ostanu u Zvezdi možda sledeće sezone vide evropu. Ako odu u nekakve Naftane i druge "tarzan" klubove, tu će se zakopati bez obzira na siću koju bi dobili. Živi bili pa videli...

Sike

pre 9 godina

Logican potez ,zalba odluku nebi promenila a zalba Uefi se placa 100 000 eura ,plus da se zale sportskom sudu u Lozani sto se isto placa 100 000 eura,znaci 200 000 eura i bolje da od tih para isplate bar 1 igraca

my way

pre 9 godina

Kad je UEFA bilo koga pomilovala posle zalbe, ajde realno i na osnovu cega mi to da trazimo? Neka smo i mi Srbi jednom, makar slucajno, ispali dovoljno normalni da ne radimo u korist svoje stete, jer kad bi Zvezda podnela zalbu Partizan vise ne bi mogao da zauzme njeno mesto, posto bi se odluka donela nakon izvlacenja parova. Srpski fudbal bi u tom slucaju jedini ispastao, a koristi ne bi imao niko.

Soko

pre 9 godina

Kao navijac Partizana mnogo sam puta pisao da klub moze da trosi onoliko koliko zaradjuje a ne onoliko kolike su mu zelje. Zato jos jednom napominje da i nas ceka ista sudbina ako budemo dosli do finansiske neefikasnosti a boga mi na samom smopragu.

Djenka snima film grobari statisti

pre 9 godina

Ocekivano da necemo podneti zalbu. Uprava Partizana je ponudila Zvezdi prihode pola pola od evropskih utakmica samo da ne podnese zalbu.Verujem u privatizaciju Zvezde ovog leta pa da se iscupamo iz ovih problema

Nenad

pre 9 godina

Vucic je uradio svoje ! Posle kilavih 10 kola i skora 5-2-3 dosao je,zasuko rukave i pocela je samba ovih levih igraca koje niko i nece i 18 vezanih pobeda uz sklanjanje protivnika ! Lazovica nazvase prevagom,a Ninkovica i Milijasa majsorima,a Mrdju vedetom ! Prvi nece dalje od Grcke ili Rusije,druga dvojica jos nisu ni izasla iz Drincicevog dzepa,a vedeta u napadu ce opet u Svajcarsku da se bori za prvih 44 u petoplasiranom timu ! Smesno i zalosno ! Vise se cak i ne spominju cuvene Partizanove filijale koje su naprasno prestale da postoje ili da rade,ne znam ni sam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 16. jun 2014 19:09)
Vucic je zasukao rukave i vi ste zato izgubili derbi od Zvezde,je l tako?Ako ste vi mogli da napravite niz od 23 pobede nad malim klubovima,bez da ste pobedili Zvezdu,u sezoni 2004-2005,smesno je pricati da je Zvezdin niz od 18 ili 19 pobeda sporan,pogotovo zato sto je u tome nizu i pobeda nad Partizanom.Partizanov niz od 23 pobede je bez pobede nad Zvezdom,a Zvezdin niz od 18 ili 19 pobeda je sa pobedom nad Partizanom.Ja bi bas zbog toga,cutao na vasem mestu,ne bi spominjao nizove pobeda.Odgovori.

xxx

pre 9 godina

a sta ste ocekivali (igraci) kad je trazeno od vas da potpisete da necete da tuzite klub zbog dugovanja, da ce na kraju da vam plate? pa mislim stvarno naivno...

Hero

pre 9 godina

Ima Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka.
(ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Ti i ostali grobari se jos niste pomirili da je Zvezda osvojila titulu? Jel moguce da ste toliko pakosni? Samo se ti tesi ti i ostali grobari...

laza

pre 9 godina

lepo sami da zabranimo svim klubovima iz Srbije da igraju medjunarodne utakmice na 10 godina pa onda da razmislimo dal da produzimo zabranu

Mikica

pre 9 godina

Objektivno žalba nema svrhe pa je ova odluka OK. Istovremeno sledi remont igračkog kadra i stvaranje zdravije klime na svim nivoima. Od uprave pa do terena.

karadjordje

pre 9 godina

A i ovi igraci, da su se npr. dogovorili da za svakog obestecenje iznosi po 500 hiljada eura, pa da i ima odakle da im se isplati plata, a oni bi da tuze i to kao nesto oprasta, a znaju da i ovo ce jedva da se skrpi..
Tek se sad vidi koliko je Milivojevic ispao ZVEZDAS!!!!

Nikola

pre 9 godina

ma Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka. (ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Jel imas ti ikakve dokaze kada nekog optuzujes za namestanje? Kompleksi kompleksi...Tvoja inteligencija svakako ne moze da se uvredi.

jovan vukadinovic

pre 9 godina

Jedino racionalno i razumno resenje....takdoje i ova "najava" igraca da ce traziti raskid ugovora,ima rezona aujedno je za Zvezdu i najbolje resenje...i tako je rec o 10 tak igraca starijih od 30 godina,koji svakako nisu na sadasnjost a jos manje buducnost kluba....uz prodaju par igraca i oslonac na generaciju od 18-20 godina/Rajkovic,Stojanovic,Jovic...ev Kovacevic...i pametnu selekciju tog uzrasta za 2 sezone idemo na duplum krunu i onda ka Evropi...jednostavno doslo se dotle kud je u sunovrat klub guran od Dzajicevog hapsenja i pokusaja da se Marakana prevori u gradiliste stanova i soping molova...Na srecu nije proslo...a i ovaj Upravni odbor je smesan,trazite sposbne i mladje ljude,ima ih dosta...zato Skupstina pod hitno...i da se krene iz zablje perspektive..pa dokle doteramo...Publika je uz Zvezdu,zato samo napred

Manager

pre 9 godina

Evo ja kao navijac Zvezde zelim Partizanu da udje u grupnu fazu LS. Ali da bi se to desilo mora da ih pogleda sreca i da sada izbegnu Zak Siraka, Ludogorec i Tunjevinu. Mada cuo sam i da ribari iz Irske spremaju paklen tim. Sve u svemu puno srece!

P.S. nemojte da napustate teren ako vas ne bude islo. To je UEFA nije Srbistan. Ne mozete posle da se vratite kao da nista nije bilo.

Djenka snima film grobari statisti

pre 9 godina

Ocekivano da necemo podneti zalbu. Uprava Partizana je ponudila Zvezdi prihode pola pola od evropskih utakmica samo da ne podnese zalbu.Verujem u privatizaciju Zvezde ovog leta pa da se iscupamo iz ovih problema

Nenad

pre 9 godina

Vucic je uradio svoje ! Posle kilavih 10 kola i skora 5-2-3 dosao je,zasuko rukave i pocela je samba ovih levih igraca koje niko i nece i 18 vezanih pobeda uz sklanjanje protivnika ! Lazovica nazvase prevagom,a Ninkovica i Milijasa majsorima,a Mrdju vedetom ! Prvi nece dalje od Grcke ili Rusije,druga dvojica jos nisu ni izasla iz Drincicevog dzepa,a vedeta u napadu ce opet u Svajcarsku da se bori za prvih 44 u petoplasiranom timu ! Smesno i zalosno ! Vise se cak i ne spominju cuvene Partizanove filijale koje su naprasno prestale da postoje ili da rade,ne znam ni sam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 16. jun 2014 19:09)
Vucic je zasukao rukave i vi ste zato izgubili derbi od Zvezde,je l tako?Ako ste vi mogli da napravite niz od 23 pobede nad malim klubovima,bez da ste pobedili Zvezdu,u sezoni 2004-2005,smesno je pricati da je Zvezdin niz od 18 ili 19 pobeda sporan,pogotovo zato sto je u tome nizu i pobeda nad Partizanom.Partizanov niz od 23 pobede je bez pobede nad Zvezdom,a Zvezdin niz od 18 ili 19 pobeda je sa pobedom nad Partizanom.Ja bi bas zbog toga,cutao na vasem mestu,ne bi spominjao nizove pobeda.Odgovori.

Hero

pre 9 godina

Ima Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka.
(ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Ti i ostali grobari se jos niste pomirili da je Zvezda osvojila titulu? Jel moguce da ste toliko pakosni? Samo se ti tesi ti i ostali grobari...

Nikola

pre 9 godina

ma Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka. (ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Jel imas ti ikakve dokaze kada nekog optuzujes za namestanje? Kompleksi kompleksi...Tvoja inteligencija svakako ne moze da se uvredi.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Vucic je uradio svoje ! Posle kilavih 10 kola i skora 5-2-3 dosao je,zasuko rukave i pocela je samba ovih levih igraca koje niko i nece i 18 vezanih pobeda uz sklanjanje protivnika ! Lazovica nazvase prevagom,a Ninkovica i Milijasa majsorima,a Mrdju vedetom ! Prvi nece dalje od Grcke ili Rusije,druga dvojica jos nisu ni izasla iz Drincicevog dzepa,a vedeta u napadu ce opet u Svajcarsku da se bori za prvih 44 u petoplasiranom timu ! Smesno i zalosno ! Vise se cak i ne spominju cuvene Partizanove filijale koje su naprasno prestale da postoje ili da rade,ne znam ni sam.

jovan vukadinovic

pre 9 godina

Jedino racionalno i razumno resenje....takdoje i ova "najava" igraca da ce traziti raskid ugovora,ima rezona aujedno je za Zvezdu i najbolje resenje...i tako je rec o 10 tak igraca starijih od 30 godina,koji svakako nisu na sadasnjost a jos manje buducnost kluba....uz prodaju par igraca i oslonac na generaciju od 18-20 godina/Rajkovic,Stojanovic,Jovic...ev Kovacevic...i pametnu selekciju tog uzrasta za 2 sezone idemo na duplum krunu i onda ka Evropi...jednostavno doslo se dotle kud je u sunovrat klub guran od Dzajicevog hapsenja i pokusaja da se Marakana prevori u gradiliste stanova i soping molova...Na srecu nije proslo...a i ovaj Upravni odbor je smesan,trazite sposbne i mladje ljude,ima ih dosta...zato Skupstina pod hitno...i da se krene iz zablje perspektive..pa dokle doteramo...Publika je uz Zvezdu,zato samo napred

karadjordje

pre 9 godina

A i ovi igraci, da su se npr. dogovorili da za svakog obestecenje iznosi po 500 hiljada eura, pa da i ima odakle da im se isplati plata, a oni bi da tuze i to kao nesto oprasta, a znaju da i ovo ce jedva da se skrpi..
Tek se sad vidi koliko je Milivojevic ispao ZVEZDAS!!!!

prijatelj igraca spartaka.....

pre 9 godina

ma Boga.pa sad namestajte vaze zvezdino prolece i 16 pobeda u nizu.vredjate inteligenciju svakog normalnog coveka. (ko vas ne zna....., 16. jun 2014 18:55)

Jel imas ti ikakve dokaze kada nekog optuzujes za namestanje? Kompleksi kompleksi...Tvoja inteligencija svakako ne moze da se uvredi.

imam dokaze.ali ti svejedno neces verovati.tvoja inteligencije je ravna nivou sobne temperature kad verujes da ovaj raspali tim zvezde moze da zabelezi 16 pobeda uzastopce.

laza

pre 9 godina

lepo sami da zabranimo svim klubovima iz Srbije da igraju medjunarodne utakmice na 10 godina pa onda da razmislimo dal da produzimo zabranu

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

Evo ja kao navijac Zvezde zelim Partizanu da udje u grupnu fazu LS. Ali da bi se to desilo mora da ih pogleda sreca i da sada izbegnu Zak Siraka, Ludogorec i Tunjevinu. Mada cuo sam i da ribari iz Irske spremaju paklen tim. Sve u svemu puno srece!

P.S. nemojte da napustate teren ako vas ne bude islo. To je UEFA nije Srbistan. Ne mozete posle da se vratite kao da nista nije bilo.
(Manager, 16. jun 2014 18:44)

A s'kim vi igrate?

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Zvezdas sam okoreli. Navijam kao Ultras gde god da sam, a sve od 7-me godine kad me je cale prvi put odveo na tekmu (sa Hajdukom). Nista se nije promenilo ni posle osnivanja porodice, ni preseljenja, ni kad je Partizan dominirao u domacem prvenstvu 6 godina uzastopce - na ovaj ili onaj nacin. Ova sezona kad smo osvojili toliko zeljenu titulu mi je najteza - paradoksalno. Prvi put ne osecam nikakav zar, nikakvo ubedjenje. Prvi put sam potpuno ravnodusan prema tome kako ce Partizan odraditi prelazni rok i koliko ce daleko dogurati u Evropi. Moja Zvezda je u komi, a moja dusa je prazna.

Mikica

pre 9 godina

Objektivno žalba nema svrhe pa je ova odluka OK. Istovremeno sledi remont igračkog kadra i stvaranje zdravije klime na svim nivoima. Od uprave pa do terena.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Kako ste sejali, tako i žanjete. Pokazuje se da je sramna "titula", osvojena rekordnim nizom "pobeda" u "lepršavoj" igri, ipak preskupa.

Zvezdas Beogradjanin

pre 9 godina

pravi a ne placeni zvezdas,

Care, pises gluposti.Ja imam 62 godine.sa Zvezdom od Birmigema, Londona, Segedina, Sofije, Menhengladbaha, Kelna do Barija i Tokija. Nema danas u Evropi kluvba koji nema dugove. U nasim uslovima gde prosecna cena karata je 5 evra i sa posetom od 10 hiljada gledalaca (barem kada je Zvezda u pitanju) nema zivota. Nema te sponszorske kuce koja ce to da nadoknadi. A kupovali su se bez ikakvog plana polu igraci. Nasi igraci na evrpskom marketu ne vrede nista. I onda je doslo sve na naplatu. Ja sam to jos prosle sezone pisao da Zvezda treba da sve igrace rasproda i da krene u ligu sa onima koji hoce da ostanu i sa mladim igracima.Tako je jedan PSV uradio. Mnogo bolja varijanta nego juriti titulu. I dobro je sto su nas izbacili.Jer bi se palili a nemamo tim.Opet bi se nasla neka lova da se kupe nekakvi nazovi igraci. Sa domacim mladim igracima Zvezda ne moze losija od treceg mesta. Znaci opet Evropa

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

Pitanje za sve zvexdase. Zasto jos niko iz ove drzave nije pokrenuo krivicnu odgovornost za sve funkcionere zvexde od 2000 do danas. Zasto se niko od delija ne oglasava ili njih ne zanima sta he sa klubom vec vazna titula. Pa s...m se na ovakvu titulu ako cu sledece godine da gledam donji srem a ne liverpyl na marakani. I da ko nam garantuje da cemo igrati i protiv donjeg srema jer i dalje do 6 jula mora da se plati dug. Nema problema para nema a i da imaju odakle im. Pozdrav svim pravim zvezdasima za svojih 48 godina tuzniji period prateci zvezdu nikada nije bio a tek slede jos crnji dani.

xxx

pre 9 godina

A kuda ce igraci sad da idu?Zar nisu svesni da im se pruza jedinstvena sansa da igraju protiv Palilulca,Timoka,Toplicanina,Badnjevca,Jagnjila...?

zoran

pre 9 godina

Resenje je fuzija sa Cukarickim, Cuka da promeni ime u Zvezda Beograd, prava Zvezda u stecaj, tj.u unapred pripremljen plan konsolidacije, dugovi puj-pike ne vazi i to je to! P.S. Covica za predsednika!

NastyB

pre 9 godina

Na šta da se žale?? Normalno je da neće, dobro su i ovako prošli.
Ali, meni lično, je zanimljivije ono "igrači na izlaznim vratima". Izuzev Lazovića, Mrđe, Daude, Pečnika, Petkovića, svi ostali mogu samo u neke Azerbejdžane i Hindustane. Ko bi, bre, kupio i plaćao Milijaša ili Krnetu?? Većina tima će ostati u Zvezdi samo zato što nemaju gde. Ako ostanu u Zvezdi možda sledeće sezone vide evropu. Ako odu u nekakve Naftane i druge "tarzan" klubove, tu će se zakopati bez obzira na siću koju bi dobili. Živi bili pa videli...

Nikola

pre 9 godina

Pošto nije bilo govora o dugovanjima igračima, B92 saznaje da bi u utorak ceo tim mogao da podnese zahtev za raskid ugovora.

Jel ovo ozbiljno pise? pa dal je ova uprava normalna?

Izvinjavam se u njegovo ime

pre 9 godina

KA-t-an-ac!
(raso v.canada, 16. jun 2014 19:01)

Ocigledno ne znas da odvajas na slogove.
 (David57405, 16. jun 2014 19:08)

Ka-ta-nac.
Better?

Sasa

pre 9 godina

(Djenka snima film grobari statisti, 16. jun 2014 18:47)

Jel ti to Dzaja reko, ili Djura licno. Da nisi mozda pobrkao, posto po mojoj evidenciji Partizan od ulaska u LS uzima sebi 10%, a ostalo prosledjuje Zvezdi.

Soko

pre 9 godina

Kao navijac Partizana mnogo sam puta pisao da klub moze da trosi onoliko koliko zaradjuje a ne onoliko kolike su mu zelje. Zato jos jednom napominje da i nas ceka ista sudbina ako budemo dosli do finansiske neefikasnosti a boga mi na samom smopragu.

Soko

pre 9 godina

Kao navijac Partizana mnogo sam puta pisao da klub moze da trosi onoliko koliko zaradjuje a ne onoliko kolike su mu zelje. Zato jos jednom napominje da i nas ceka ista sudbina ako budemo dosli do finansiske neefikasnosti a boga mi na samom smopragu.

Vladimir

pre 9 godina

Sramna odluka uprave koja ni u ovakvim trenucima ne moze da se skupi i da ima kvorum. Dokle cete unistavati Zvezdu? Nikome od vas to nije dedovina. Sta cete sutra kada kompletan tim zatrazi raskid ugovora? Teska srca ovo kazem, ali daj Boze da odemo neki rang nize i da krenemo od nule sa nekim novim ljudima i momcima oko kojih se nece vrteti sljam koji upropastava Zvezdu gotovo pune dve decenije.

Sike

pre 9 godina

Logican potez ,zalba odluku nebi promenila a zalba Uefi se placa 100 000 eura ,plus da se zale sportskom sudu u Lozani sto se isto placa 100 000 eura,znaci 200 000 eura i bolje da od tih para isplate bar 1 igraca

only fools and horses

pre 9 godina

"Partizanov niz od 23 pobede je bez pobede nad Zvezdom"

Uputite me malo, kakav je to niz bez pobede nad Zvezdom. Kad je to u našoj ligi bilo 24 kluba pa da bude takav niz.
A što se žalbe tiče, sad je jasno da je odluka ipak bila najpovoljnija moguća po Zvezdu i da bi žalba mogla da rezultuje sa 2 god suspenzije.
Na žalost zbog svega ovoga što se kod nas dešava i ja sam postao toliko ostrašćen da sa osmehom čitam o Zvezdinim nevoljama. A u suštini znam da se to, koliko sutra, i Partizanu može desiti. I kod nas su iste takve lopine, samo još nismo došli na red.

NYHC

pre 9 godina

Verujem da će igrači podneti taj zahtev, u krajnjem slučaju otići svi zajedno ni za 5 miliona (2 milions samo Lazović ako i tolko neko ponudi u ovoj situaciji) u Rumuniju, na Kipar, Tursku, Rusiju pa onda neće biti ovo 1 sezona bez Evrope nego 5, pošto niko normalan neće doći u klub sa ovakvim dugovanjima a omladinska škola i nema neka bisere spremne za lomljenje po njivama Superlige sa 3 puta jačim ljudima.

Katastrofa za Zvezdu u svakom slučaju, moglo je sve ovo par godina ranije pa da sad, 2014., klub bude u 10 puta boljem stanju.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@zvezdas beogradjanin

ne lupam glupost kada trazim da se ispita gde je 50 mil eur minusa ali to nije 50 mil minusa jer se za proteklih 14 god prodalo igraca za 50 miliona eur. Iz evrope se ispalo zbog duga od 1.7 miliona eur. Nisu mogli ni tih 1.7 mil da skupe aki ne za 2 dana vec su to dugovi od 2006 do danas. Uefa je jos prosle godine trazila da sevto regulise.
Ove na severu ne zanimacevropa vec samo da smo bolji od partizana i evo uzeli smo titula a oni igraju ls.
Sto se tice mladih i ubacivanja u I tim i ja bih voleo ali poslednja generacija koja je usla u prvi tim masovno je generacija baste i jankovica, a od tada navedi mi 3 igraca koji su sastaviki jednu polusezonu u prvom timu. Ali da je iz naseg podmladka.Trenutna finansijska situacija u klubu nece omoguciti da se potpise ugovor ni sa juniorima jer zasto bi kada mogu slibodno da igraju bilo gde za pare. Niko vise ne igra za klub vec za pare. Jedino resenje je privatizacija pod uslovom da neko hoce da kupi klub pred bankrotom. Ja sam tkdj Beogradjanin i prva medjunarodna utakmicu koju sam gledao je 3 2 protiv Bayerna 1979 god. Nadam se da cu kao i Vi doziveti da opet na marakani gledam takve utakmice ali sa ovima u upravi je to bemoguca misija.pozdrav

my way

pre 9 godina

Kad je UEFA bilo koga pomilovala posle zalbe, ajde realno i na osnovu cega mi to da trazimo? Neka smo i mi Srbi jednom, makar slucajno, ispali dovoljno normalni da ne radimo u korist svoje stete, jer kad bi Zvezda podnela zalbu Partizan vise ne bi mogao da zauzme njeno mesto, posto bi se odluka donela nakon izvlacenja parova. Srpski fudbal bi u tom slucaju jedini ispastao, a koristi ne bi imao niko.

xxx

pre 9 godina

a sta ste ocekivali (igraci) kad je trazeno od vas da potpisete da necete da tuzite klub zbog dugovanja, da ce na kraju da vam plate? pa mislim stvarno naivno...