Fudbal 273

Ponedeljak, 16.06.2014.

18:30

Het-trik Milera za agoniju Portugala

Peti dan Svetskog prvenstva u Brazilu počeo je na spektakularan način, jer je reprezentacija Nemačke demolirala Portugaliju 4:0 (3:0) u Salvadoru.

Het-trik Milera za agoniju Portugala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

273 Komentari

Sortiraj po:

todos

pre 9 godina

Samo da si svirao penal kad si im dodao loptu niko nebi ti prebacio ni rec, mislim skoro ni rec, jer si sa onim nepostojecim penalom upropastio utakmicu.

Brano

pre 9 godina

Perfektna, kao i uvek igra nemacke reprezentacije. Zaista, sudija Mazic je mogao, zapravo trebalo da svira penal i za Portugalce. Medjutim, Nemci su bolji, verovatno najbolji na prvenstvu!

slavonska lola

pre 9 godina

Ako nešto mrzim onda je to da Nijemci pobjede na ovakav način pogotovo zbog onog glumca i foliranta Mueller.
Suđene loše neovisno o tome da za sudca navijate kao da je reprezentacija Srbije, nije imao iste kriterije.
Jedanaesterac ni u tragu, folirantski slično kao od Freda a ako već daje takav penal što onda nije Portugalski dao koji je bio sličan, čak čistiji?
Jedino sa crvenim se slažem. Pepe je sam kriv, tako se naučio u Španjolskoj i tamo to prolazi.

vladimir

pre 9 godina

mazicu što ne dosvira penal, da oni jadnici iz portugala daju nekako gol, trebalo mi gg drugo poluvreme, dao bih ti pola dobitka :-( ko će koga, ako ne svoj svoga..

blja,blja...

pre 9 godina

Gledam na Antartiku,pingvini kažu,penal čist,crveni isto,a Finci,a Španci,Austrijanci,Šveđani,ko ga to ineresuje,važni su samo pingvini i njihovo mišljenje,nemiri u Švedskoj,ma zdravo....

Herzegovina

pre 9 godina

Katastrofalno sudjenje i nedosljednost sudije ! Ako je vec "sudija" siguran u svoju odluku o nedosudjivanju penala za Portugal, onda je morao dati žuti karton Ronaldu zbog nesportskog ponašanja i reakcije???? Ali i sudija je svjestan situacije, tj da je pokrao Portugal !

Ma daj

pre 9 godina

a nije ga udario nego mu se uneo u lice da mu kaze par reci pa se tako i dotakli glavama... nikako ne moze da bude crveni, nijedan sudija ne bi dao, samo zuti, velika greska... Pepe jeste prljav igrac ali sada stvarno nije zasluzio...

---
Ju ju, samo mu se uneo u lice da mu uljudno sapne na uvce Sekspirove sonete. I takvog coveka su nasli da iskljucuju?!?

princip

pre 9 godina

Prosto je: Faul u 16 je penal. Guranje glave na glavu drugog igraca je zuti ili crveni, u zavisnosti od strogoce sudije.

Mazic za 9!

Aleksandar

pre 9 godina

Jos jedna utakmica koja je trebala biti praznik fudbala ali je opet sudija bio u prvom planu jedno od najgorih sudjenja ikada.Karma ce stici Nemacku!!!

Sale PO

pre 9 godina

@ bavarac :verovatno nisi primetio,pričao sam isključivo o sviranom penalu za Nemce..Mažić JESTE napravio jednu,ali krupnu grešku : Pepe je trebao dobiti žuti karton,a ne crveni..mada bi ga on verovatno kasnije i dobio,s obzirom na temperament.Miler,takođe žuti..poprilično je odglumio čitav incident.Penal za Portugal nije postojao.

Srdjan

pre 9 godina

Mazic nije nista dosudio kada ga je Pepe prvi put udario rukom i to nenamerno nego mu je dao crveni karton za kasnije kada ga je navodno Pepe udario glavom a nije ga udario nego mu se uneo u lice da mu kaze par reci pa se tako i dotakli glavama... nikako ne moze da bude crveni, nijedan sudija ne bi dao, samo zuti, velika greska... Pepe jeste prljav igrac ali sada stvarno nije zasluzio...

Jejina

pre 9 godina

Kad je već sve vidio i dosudio za Njemce, mogao je bar onaj penal za Portugal. Ono gurkanje glavom Pepe nije za crveni jer je teatralni Muller isprovocirao start.

Dado

pre 9 godina

Mazic se samo uklopio u odlicno sudjenje u Brazilu... Kakav penal, Gece se samo bacio, ovaj ga nije povukao, pogledaj video... A crveni karton, prestrogo... Gde ti vidis tu ispravnost, odlicne odluke!? Muller se folira, ovaj ga slucajno zakacio u vrat a hvata se za glavu, i Pepe naravno iznerviran - to nije za crveni, to sudija treba da razume, da skonta situaciju, da ga opomene, da mu da zuti a ne odma iskljucenje... Prestrogo.... Lose sudjenje svakog dana,sude penale ni zasta, slabe odluke...

Ivan

pre 9 godina

Savršeni Nemci!!! Šta reći, jednostavno Nemci, onakvi kakvi se i očekuju da budu! Brzi, prodorni, efikasni, jaki, precizni, izdržljivi, disciplinovani....Ma savršena mašina koja melje protivnike svih 90 minuta!!! Pregazili su Portugal, zaista neočekivano visokim rezultatom ali sasvim zasluženo, moglo je čak i ubedljivije! P.S. Mažić odličan po meni!

djole

pre 9 godina

Mazic, dominacija, prvo poluvreme savrseno sudjenje, u drugom je bila sporna situacija kada je Höwedes startovao na Eder-u, evo klip pogledajte, procenite sami, ja mislim da uopste nije bilo kontakta
http://gfycat.com/FarflungEducatedAmericanbobtail

SR4

pre 9 godina

Narodu nikad ugoditi,sve cisto je bilo gotivim portugal, al nista nisu pokazali nemoze sam Ronaldo igrati,daleko ima bolje igrace Njemacka od Portugala,Svaka cast sudiji odradjeno sve kako treba ,ljudi nebudite smjesni budite iskreni malo vise ,Pozz i Bosnee

Dado

pre 9 godina

ako je crveni Pepeu,daj onda i zuti Mulleru za simuliranje... Daj zuti i Geceu za simuliranje... To je pravedno ako se vodimo po ovom razmisljanju! Kad sudija dosudi nepostojeci penal, pa jos se igraci foliraju a sudiji trebaju naocare ili ponovljeni video da dosudi jednu pravu odluku... Ja bi mu dao zuti i svaka druga odluka u ovom slucaju je prestroga,nije ga povredio,nije hteo da ga povredi,nije ga udario,gurnuo ga je glavom... A ti ako si ga unapred osudio na crveni jer je mesar to je tvoje pravo al nije objektivno...
Tesko je kad igras bez svog najboljeg defanzivca, nisu oni igrali toliko slabo koliko je pomogao Mazic nepostojecim penalom i prestrogim crvenim...

DaVitelj

pre 9 godina

Mazic perfektno odsudio. Mogao je dati jos par zutih ali nije zelio da stvara dodatnu tenziju. Portugalci nisu iskoristili dva poklona (ofsajde koji nisu svirani), Pepe je budala, bili su staticni i sami su krivi za ovakav poraz. Njemci igraju kao jedan.

veliki strumf

pre 9 godina

Jako teska utakmica za sudjenje (nije sudija kriv sto su postojali sporni momenti, oni se jednostavno nameste i dese). Jedino gde je mozda pogresio jeste penal za Portugal. Kontakta je bilo, ali je i lopta bila vec kod Nojera, pa verovatno zato nije sudio. Mogao je i jos par zutih da da Portugalcima (Koentrau lakat, Ronaldu za onaj protest i Meirelesu povlacenje, a ovom drugom i crveni da je video srednje prste koje mu je pokazao iza ledja). Sve ostalo, a i u globalu posmatrano sudio je odlicno, u stilu Koline.

Pozdrav iz Bavarske

pre 9 godina

Godinam pišem isti komentar,ali stalno stižu nova dečica sa Severa i Juga koji fudbal poznaju samo iz kladionica ..NE postoji POSEBAN prekršaj koji se kažnjava jedanaestercem..Ono što se sudi kao slobodan udarac oko centra terena,sudi se kao penal u ŠESNAESTERCU..Dakle,Mažić je u pravu.Prosto i jednostavno.
(Sale PO, 16. jun 2014 19:54)

Onda je trebao da svira penal i za Portugaliju. Jednom recju Mazic je upropastio utakmicu. Ne bi me cudilo da mu je Vucic rekao da Nemacka mora da pobedi.

only fools and horses

pre 9 godina

Dosadni ste više sa imenima igrača. Shvatite više da pojedinih glasova nema u našem jeziku, teško ih je izgovoriti a nemoguće napisati našim pismom. I zašto bi komentatori morali znati sve jezike i sve izgovore.
Čisto sumnjam da je iko raspravljao u Španiji kako se izgovara pravilno Mijatović. Amerikanci su uvek Divca nazivali Divač, pa šta. Tako da, prestanite da se pravite pametni. Jel imena Leskovčana izgovarate po lokalnom dijalektu ili gramatički.
I jedva čekam da Xavi ode u penziju kako bi prestale rasprave o njegovom imenu.

Schweinsteiger#31

pre 9 godina

eto vam ga taj vas Cristiano najbolji igrac na svetu koji uvek razvaljuje u repki i koji je zasluzeno dobio ZL i koji je najbolji igrac reala sta je uradio danas otisao da place kod Mazica da im da penal i iz slobodnjaka pogodio jedinog igraca u zivom zidu nema sta to je najbolji igrac sveta

Petar

pre 9 godina

E svaka cast ovom Mazicu, prijatno me iznenadio, jedino mu je zakazao kolega kad nije svirao ofsajd portugalu u prvom poluvremenu, ali nije bilo gola pa nema stete. Penal cist, ona strvina od Pepea zasluzeno izbacen, a Nemacka mnogo bolja i dok su bili portugalci kompletni. Definitivno jedan od favorita, samo se nadam da ce Humels biti ok. Kristijano opet samo setkao po terenu, kao i Mesi juce, mada Mesi makar dao jedan gol.

vladimir

pre 9 godina

padnem za 100€ gg drugo.. i ne bi mi bilo krivo, da sam to gadjao na honduras ili iran.. ali, skoro nisam gledao gori tim od portugala! da ti za 90 minuta ne napraviš ni jednu gol šansu! ej... ja ne znam kako su otišli na svetsko, majke mi.. sa ovakvom igrom, ako ih u Bg-u na dobijemo bar 2:0, prestajem da gledam fudbal.. ovo danas je bio užas!

"Saveznik Nemacke"

pre 9 godina

Tek sada mi je postalo jasno sta je Vucic mislio kada je rekao da je Srbija (u datom slucaju Mazicu) pouzdan saveznik Nemačke....

cobanin

pre 9 godina

Svedjani hvale sudjenje Mazica, jedino mu malo zameraju sto nije svirao penal za Portugal, mada isto tako kazu da je lopta vec bila kod golmana...

Ristic

pre 9 godina

Svako udaranje igrača bez lopte se karakteriše kao crveni karton, makar bilo i minimalno kao u slučaju Pepea. Pepe je pritom dobio upozorenje od strane Mažića zbog vređanja kod dosuđenog penala za nemce!

Hejterska je glupost svemirskih dimenzija

pre 9 godina

Ovi što pljuju po Mažiću,neće dugo čekati da vide da li su u pravu ili lupetaju kao i u komentarima o tenisu.Prosto ćemo sačekati odluku Fife i ako bude i dalje sudio znači da je zadovoljio one koji se ustvari pitaju i razumeju u suđenje.A hejterima će ostati da i dalje mržnjom ispoljavaju svoje neznanje i glupost.Jer znate već da su svemir i ljudska glupost neograničeni.

da da da

pre 9 godina

i jos nesto ..ja na ovom prvenstvu navijam za Nemce(imaju ubedljivo najbolji kolektiv,5 zvezda,dugu klupu,dobrog trenera,preneli su gvardiolin smisao iz Bajerna u reprezentaciju)...siguran sam de ce igrati polufinale ali bih voleo da osvoje i to u finalu protiv Italijana ili Francuza....a sto se Mazica tice...gledao sam 2 puta njegov seminar uzivo...par puta na tv...od kad ga je Nejmar prevario od tad tvrdim da on nije kvalitetan sudija sto je i dokazao danas sviranjem penala....obostrano povlacenje,Gece pada tek kad mu lopta pobegne(znaci da simulira) i ide da se svira penal...kad bi se ovakve stvari svirale na svakoj utakmici, mozes tako dosuditi barem 5 penala, sto se tice crvenog mogao je i nije...Pepe je prgav to svi znaju...crveni je opravdan a penal nije...e sad sto si sebe nabedio da je Mazic super tako isto si i nabedio da je Novak najbolji pa posle kad ga Nadal pobedi pises da se bocka...druze jedno je realnost a drugo licni dozivljaj...ovakve stvari se ne sviraju za penal...da se tako sviralo Mijatu mi bi bili 2 x prvaci sveta i 2 x Evrope....Fred,Kosta,Gece- 3 jako smesna penala

Bikan

pre 9 godina

Svaki faul u 16 je penal. Ne mora da bude ostriji faul nego neki faul na centru.
Nemacki fudbaler je vec zaobiso portugalskog kad je ovaj povukao nemca za ruku. To je faul.
Drugo, Pepe je idiot - treba da ga suspendiju za 2-3 meca.
Navijam za portugal jer imam njih u office pool. Sudija je odlucan za sada.

Mile Germanovic

pre 9 godina

E sad ako nas Nemci ne ubace u EU (bez Uslovno)stvarno nisu Fer.
Ovaj NASH Navijac Nemacke u plavoj Majci je dao sve od Sebe .
Danke Serbe :-)

fudbalski sudija

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...
(never mind, 16. jun 2014 18:43)
a komentatori su kao relevantni da komentarišu suđenje.....suđenje nije nešto što se uči gledanjem fudbala, to zahteva dugogodišnju praksu i konstantno učenje, obični gledaoci nikada to neće razumeti....mažić je sjajan

Dobro

pre 9 godina

Sto rece Geri Lineker, kad su pitali sta je to fudbal:
To vam je igra loptom na zelenoj travi ... gde na kraju uvek pobede Nemci.

P.S. Holandski komentator je odusevljen sudjenjem Mazica, a i gosti u sttudiju, poznati treneri i fudbaleri.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

BBrdo

pre 9 godina

Tuzno je to sto ovde mogu likovi koji su bili oslobodjeni fizickog da pljuju Mazica, a da ne znaju ni sta se zbiva na terenu. Nemci prejaki za Portugal, sudjenje korektno, Pepe nikako da se dozove pameti.

provokator

pre 9 godina

nisan gleda prvih 20 min a ovaj Balog na hrt2 uopce nije spomenia mazica u losem kontekstu.
ja ovo sta gledan on ka glavni sudac nije falia nista, budimo realni, pepe je glavon se unija mulleru i sta sad mazic triba cekat da ovom pukne arkada da bi pepea iskljucia???
pepe je dobia sta je trazia, nije mu ni prvi ni zadnji put i jos to radi na igraca koji je na podu.
a to sta je za neke falija uvjerit ce se da nije jer ce pepe pauzirat za ovo barem 1utakmicu

Ronaldo 1

pre 9 godina

Jadni ovi Portugalci sa Ronaldom - on igra samo za sebe. Raštrkani, razbijeni, ne znaju šta će i kuda. Nemačka igra timski...precizno i ubojito. Pozdrav i uživajte u fudbalu!

+ ili - pitanje je sada? #3

pre 9 godina

Anketa #3:
+ (preporucujem): Mazic 1. poluvreme nije upropastio (svirao je onako kako je bilo, tj. objektivno).
- (preporucujem): Mazic je 1. poluvreme upropastio tekmu penalom i/ili iskljucenjem.
Udrite! :D

crni finac

pre 9 godina

Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...
(never mind, 16. jun 2014 18:43)

Gledam utakmicu u Finskoj. Komentator Jari Litmanen: cist penal, cist crveni! Objektivno, ono sto nama fali...

Mikeli

pre 9 godina

Penal je cist kao suza, tu pogovora nema. Crveni je mozda malo prestroga odluka, ali generalno osnova je bilo, tako da tu vec dolazi do sudijskog uverenja. Sve u svemu Mazic je dosta dobro obavio svoj deo posla kao i pomocnici. Cestitke i naravno vidimo se na nekoj sledecoj utakmici.

legenda

pre 9 godina

Komentarišete suđenje , a Portugal ne može da se sastavi s loptom, sudaraju im se igrči, gledaju u sudiju ,između sebe raspravljaju,ako ne dodaju Ronaldu pitanje je ko će sledeću utakmicu da igra .Za to vreme Nemci igraju i daju golove.

Djordje NS

pre 9 godina

Ovi Nemci nisu dali ni jedan gol iz akcije ili uigrane kombinacije već sve neki odbici i frljoke... Najlepši gol im je iz penala... Dosadna utakmica.

musa dembele

pre 9 godina

Mazic -sudija sa samopouzdanjem! Tako se to radi!Pepe ima reputacija za zuti pre pocetka meca... NEMCI idu daleko,da je tu Rojs kladio bih se da uzimaju titulu. PORTUGAL moze dalje USA i Gana nisu nesto!P.S. Hrvati sta kaze BEUSAN za sudjenje?

sarajevo.calling.ba

pre 9 godina

Imam neki osjecaj da kladionice nisu zadovoljne do sada, rezultati dosta dobri a I ima golova
Eeee tako je kad se ne stimaju utakmice

Herzegovina

pre 9 godina

Lose sudjenje, ali bas ono drugorazredno. Sudija direktno uticao odbijanjem lopte od nogu prema Portugalu, Cist penal za Portugal nije sviran u 75. Min

Labud

pre 9 godina

Mazic upropastio utakmicu crvenim za Pepea. Znam da je to dosledno primenjivanje pravila, ali mogao je da mu da zuti. Ako Pogba juce nije dobio crveni, nije ni Pepe trebao. Ljudi su platili silne pare da dodju u Brazil i gledaju fudbal.

Granota

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali... (never mind, 16. jun 2014 18:43)

Možda na GolTv ali na Cuatro su ubrzo priznali da je penal postojao, u početku jeste rvanje, ali na kraju Nemac izlazi ispred i zadnje potezanje jeste penal. Dok za crveni kažu da je žuti, ali da je Pepe sam kriv, jer je bezveze isprovocirao isključenje. Ovo isto su ponovili u poluvremenu. Po meni lično je veoma teško reći da li je za crveni potreban udarac ili je pokušaju udarca dovoljan. Definirvno, ako se skupi celokupno Pepeovo ponašanje (udarac rukom i posle glavom), mislim da je crveni korektan.

Vlada

pre 9 godina

na svim sajtovima, cak i na hr poryalima svi kazu da mazic sudi fenomenalno..ali citam ovde komentare i sve isti ljudi stalno komentarisu, kao da se u sve razumeju, od politike, pa sve do sporta i raznih prilika u svetu..covek sudi fenomenalno..i u derbiju su oba penala bila, ja kao grobar jesam se zezao na njegov racun ali to je sve bilo da bi peckali cigane..nista lose..a svi smo videli da su realno oba penala i bila..i ovde je penal cist, i crveni karton gde pepe 2 puta udara milera..bravo Mazicu!

Rozi

pre 9 godina

Pitanje za gospodina sklonom opipavanju bila sunaodnika:

sta mislite da li ste slucajnim odabirom opcije za plus i one za minus sugerisali ispitivanom uzorku smer za veciinsko opreeljenje ? Nevezano za pitanje tacnog odg, jer fudbal je ipak egzaktna igra i jasna su pravila igre.

stevan

pre 9 godina

Neverovatno, svi odjednom sada komentarisu sudiju umesto utakmice. Penal je bio cist kao suza, vukao ga je citavo vreme za rukav. Sto se tice Pepea, zasluzio je cisti crveni jer ga je dva puta udario sto stvarno prelazi sve granice ponasanje ovog igraca. Mene fascinira nesto drugo ovde...Nemacka reprezentacija, kakve god igrace da imaju, mlade, stare, kvalitet...igraju isto, melju te 90 minuta I svaka im cast. Rekao sam ja davno da nama treba nemacki trener.

mile

pre 9 godina

@KAKO ACO KAKO???

Höwedes jeste Hevedes samo ga ovaj pogrešno akcentuje. Ali Schürrle nije Šurle nego Širle, kao što ni Müller nije Muler nego Miler. I Kroos je Krôs. Özil nije Ozil nego Ezil. Joachim nije Joakim nego Joahim. Ali to je za Stojanovića već viša matematika.

opet Gvozden

pre 9 godina

(Alek, 16. jun 2014 18:17)
Slazem se. Ipak, dodjoh pre 3 sata iz CG. Da cujes njihove komentatore, Aci bi sve oprostio. Juce covek celo prvo poluvreme pljuje po FIFI i sudiji sto je priznat gol posle "oka sokolovog". Pet puta je ponovio kako " Eto dzaba te nove tehnologije koju nam ponavljaju kad lopta pocijepa mrezu, a sada kad je potrebna i pokazuje da lopta nije punim obimom presla gol liniju gol biva priznat". Odgledao covek "oko sokolovo" do odbitka od stative, utvrdio da nije gol i posle ugasio sliku a nastavio da prica sto mu je milo. Na stranu sto ih ima jedno 4-5, svi isti glas, istu dikciju imaju, usta ne zatvaraju, a u fudbal se razumeju preko kompjuterskih igrica. Strava! Tako da je meni Aca do cetvrtka super!

samo napred ljudino

pre 9 godina

mozete vi da piskarate ovde sta hocete ali taj covek sudi na svetskom prvenstvu sudio je najvecim klubovima u najvecem klupskom takmicenju,a vi sedite kuci i mlatite praznu slamu pisuci gluposti,to kako je on sudio sigurno necete vi procenjivati,sta ste vi postigli u zivotu jedino sto znate je da blejite u komp i pljujete uspesne ljude,vama ni deca na ulici ne bi dala da im sudite.

da,da...

pre 9 godina

Ha,ha,ako je penal čist,a da nije možda i crveni,zadnja mu je ovo na prvenstvu,živi bili pa videli,jedino mu je sreća što će Nemci nakantat ove,i bez njega,pa ga to može spasiti,usput šta jedu ove njemčine kad ovoliko trče

dugari

pre 9 godina

suditi trebaju pravi suci,a ne neki iz egotičnih zemalja,crveni ni slučajno.onda bi neymar dobio 3 crvena odmah.trebao je biti spektakl,al neki iz jelen lige je to ukrao.

Sta ce vam moje ime?

pre 9 godina

Ruku na srce jeste Pepe lud, ali trebao je dobiti zuti i zadnju opomenu, tj. da ce za sledeci start dobiti crveni. Bilo bi postenije i uzbudljivije, mada bi opet svabe razbucale...

Dragan Torbica

pre 9 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete Mažića, ako navijate za Portugal ne znači da treba da budete pristrasni. Sve do sada je bilo čisto kao suza, sudiće naša trojka još neku utakmicu 100%.
Napred Nemačka!

Gargamel

pre 9 godina

Gledam ovde u Latinskoj A. i mogu da kazem da kometatori tvrde da je penal 100% i kritikuju trenera Portugala kako je u opšte mogao da dopusti jednoj tkvoj ličnosti kao što je Pepe da igra u repki i upropasti utakmicu sa glupošću

Sale PO

pre 9 godina

Godinam pišem isti komentar,ali stalno stižu nova dečica sa Severa i Juga koji fudbal poznaju samo iz kladionica ..NE postoji POSEBAN prekršaj koji se kažnjava jedanaestercem..Ono što se sudi kao slobodan udarac oko centra terena,sudi se kao penal u ŠESNAESTERCU..Dakle,Mažić je u pravu.Prosto i jednostavno.

cartmanx

pre 9 godina

Jesam grobar i bez obzira na sudjenje u derbiju, Mazic za sada(pisem u poluvremenu), sudi besprekorno, i treba da nam je cast sto bar imamo predstavnike u Brazilu, pa neka su i sudije!

da da da

pre 9 godina

jako sam cenio Mazica i slusao njegove seminare....ali onda ga je prevario najveci padavicar danasnjice Nejmar...od tada pa nadalje iz greske u gresku...prvo onaj italijan a evo sada je svirao penal nad Geceom(koji je realno smesniji od onog nad Fredom)....covek unistio utakmicu u 10-tom minutu...ali sta je tu je...barem prati trend ocajnog sudjenja na prvenstvu...kad bude video snimak na poluvremenu morace da kompenzuje u nastavku

Umjereno zainteresirani promatrac

pre 9 godina

Susjedi, dobar Vam je ovaj sudac.
Ima autoritet, donio je dvije hrabre i ispravne odluke i dosad nije napravio nikakve pomena vrijedne greske.
Dosad najbolje sudjenje. Nadajmo se da ce tako biti i u 2. poluvremenu.

never mind

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...

iggy

pre 9 godina

Srbi, sudac sudi odlicno! Ne znam kakav je u prvenstvu, ali evo do 20.minute svaka cast. :)
(mane HR, 16. jun 2014 18:19)

Takav je da ga respektuju Mesi, Ronaldo, Ibra, Murinjo...a onda dodje u Srbiju, sudi na derbiju i svi ga pljuju

S.Ilic

pre 9 godina

Dal neko moze da pljuje Mazica? Svaku ma i najmanju vest koja ima veze sa sportom mi neki internet znalac upropasti sa komentarom...Mazicu svaka cast!

my way

pre 9 godina

Mazicu, jos jednom, kapa dole i za iskljucenje Pepea! Moja prva reakcija je bila, Miler simulirao, ovaj mu se uneo i obojici zuti karton. Kad je Mazic izvadio crveni pomislio sam da pravi katastrofalnu gresku, a onda kad sam na usporenom snimku video da je bio udarac u lice rukom, pa onda jos posle i glavom, nema sta, cisto ko suza!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Doktorsko sudjenje Mazica.Odlicno kretanje.Kod penala na dva metra od prekrsaja, Kod iskljucenja Pepea opet je tu.Pepe rukom udara Milera a onda i glavom. Portugal slab.

never mind

pre 9 godina

Kuci Mazica odmah! Sramota za Srbiju. Unisti mundijal Portugalcima covek, totalno bez potrebe. Obicno su prljavi, ali ovog puta stvarno nije u redu. Gledam utakmicu na spanskoj televiziji, komentari se zgrozili.

Robi

pre 9 godina

Bez ustrucavanja dosudio penal koji je ocit koji veliki broj sudija ne bi svirao zbog 'sumnjivosti' ili 'nedovoljnog intenziteta' i konacno neko da je stao na kraj onoj legendi, vjerovatno jedan od 'prljavijih' igraca u istoriji, pa sad ti udaraj igraca na zemlji i sledeci put...bravo Mazicu!

Nick Prascaton

pre 9 godina

Čisti i penal i crveni,ovaj sudac vam je odličan,gledao sam ga i u ligi prvaka.A Pepe ako mu se lupa glavom u glavu neka ide u UFC.

+ ili - pitanje je sada

pre 9 godina

Ovako,
+ (preporucujem): Mazic nije pogresio sto je svirao penal.
- (ne preporucujem): Mazic je pogresio sto je svirao penal.
Navalite! ;)

legolas

pre 9 godina

Doslo je vreme da Mazic svira penal malo i crno-belima :)
S obzirom da je Angela Merkel na tribinama,bar znamo kako su isli razgovori sa Vucicem :)

Koperfild

pre 9 godina

Sad je svima jasno zasto je Merkelova zvala Vucica pre neki dan,Mazic je pokazao klasu ,odlican egzekutor,nijednu sansu nije propustio cak je i pojedine polusanse pretvorio u pogodak :)

АФК СТАРА ШКОЛА

pre 9 godina

Пре неки дан Вучић код Меркелове. Следи позив Вучића Мажићу. Данас, пенал за Немачку! Црвени картон за Пепеа!
Све је јасно! Постоје слике на интернеру и са пријема Вучића код Ангеле Меркел! Мора да постоји једнак третман, исти аршини и за Немце и за Португалце! Очигледно је да је судија са својим помоћницима под великим притиском и да се води оркестрирана хајка на Португал као нацију. Молим све надлежне да преиспитају овај меч и донесу правду угроженим Португалцима и мирољубивом Пепеу!

У потпису :
Дуле Вујошевић

Iz perspektive jednog sudije

pre 9 godina

Gece je prosao Portugalca i da ga ovaj nije povukao bio bi u izglednoj gol sansi. Mozda intenzitet kontakta nije bio veliki, ali je postojao. Opravdano dosudjen penal.

Larry

pre 9 godina

Livestream BBC, topla preporuka. Sjajna emisija, gosti tipa Anri, Viera, Kanavaro, Shirer, Pojet, itd. Sjajni prilozi, statistike, profi komentatori, odmor za mozak od ovih nasih Milojko/Nedeljko amatera. Odmor za mozak i kompletno uzivanje, BBC.

Zoran

pre 9 godina

Nemačka vodi 1:0, a napadaci jure golmana Portugala! To mi i deluje nekako logicno, ali kada zamislim nasu reprezentaciju...ma ne mogu ni da zamislim!

veliki strumf

pre 9 godina

obruka se i nas sudija..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlada, 16. jun 2014 18:18)
Za tebe, a ima vas jos takvih, mryitelja pljuvaca svega sto je naseg, a postovaoca svega tudjeg: mazic je trenutno najbolje sto srpski fudbal ima! zato je i dobio da sudi ovu utakmicu, i pazi ovo - zaradice 40 000 evra za sudjenje na SP! A penal je bio cist kao suza, da cistiji ne moze biti, zarotirao ga je koliko ga je jako povukao. Da je dobro dosudio reci ce i FIFA i mnoge sudije vec sutra.

Ja

pre 9 godina

Nije Aca iritantan, vi ste iritantni sto vas ne mrzi da stalno pisete iste stvari kako je on ne znam kakav samo da bi dobili neko plus ili zasto vec.

bree

pre 9 godina

miler je na prošli mundijal dao 5 golova, i sa ova 2 (tek je poluvreme) 7, a tek mu je 24 godine, može sigurno da igra još 2,3 mundijala ako ga zaobidju povrede.

+ ili - pitanje je sad #2

pre 9 godina

Anketa:
+ (preporucujem): Mazic nije pogresio sto je dao crveni Pepeu.
- (ne preporucujem): Mazic je pogresio sto je dao crveni Pepeu.
Navalite! ;)

blja,blja...

pre 9 godina

Mažić=Nišimura,eto postoji i gori sudija od Japanca,ako je već svirao penal,prije je to bilo za crveni od ovog Pepeovog,a mislim da je Pepe dobio jedini put crveni karton,a da ga nije zaslužio...ps. Švabovi bolji za klasu...

vračarac

pre 9 godina

penal čist kao suza, ali jedva čekam da čujem mišljenje Slaviše Stojanovića na poluvremenu o tome što ga je Mažić svirnuo! :)

Alek

pre 9 godina

I dalje smo terorisani idiotskim komentarima A. Stojanovica tipa " prilicno zabavan pocetak utakmice" !!! Boze, sta smo mi zgresili da slusamo ovo. Moracu da smanjimton a to onda nije prenos utakmice svetskog prvenstva. Gde si Viskovicu makar 5 minuta.??? Bruka

Pirlo

pre 9 godina

hahahahah kaze aca kralj ovaj talentovani fudbaler nastupa deveti put na ovoj utakmici i kad je skontao sta je rekao malo samo zastao i samo nastavio dalje,al i on mi je melem za usi samo da ne slusam kovinjala i mijaljevica.

о шонеси

pre 9 godina

стручњаци, ви ни на успореном снимку нисте у стању да оцените да л је био пенал, али сте зато први да пљунете судију

NemanjaBB

pre 9 godina

Želim da pobedi Mažić i da bude najbolje ocenjeni sudija do sada i da nas predstavi u najboljem svetlu, kad već to nije uspeo Miha & menaĐeri

Predrag

pre 9 godina

Ni u mislima nisam sanjao da cu na Svetskom prvenstvu da navijam za sudiju
Osvetlaj nam obraz Mazicu !

ps Portugal i Nemacka .. boze kakve ekipe , kao zemlja su jaki

Uros

pre 9 godina

Mozete samo da pricate ovde gluposti.
Covek je pokazao kako se sudi mec. Navijam za Portugal ali prvo čist penal a onda i ovaj Pepe koji ne moze a da ne napravi glupost.

Nikola

pre 9 godina

Znaci ovakvih duela u sesnaestercu ima 5-6 po utakmici. 16 godina, puta u proseku 3 derbija godisnje. Dolazimo do toga su sudije jedno 240 puta mogle da sude penal za jedan klub a nisu. Ovo je nezapamceno i to vam dodje kao da 240 puta bacite novcic i svaki put vam od opcija pismo-glava ispadne npr. pismo. Kako to da sudija niti jednom nije pogresno dosudio penal za ovaj klub. Pa i sudije su ljudi, valjda od 240 situacija ako nema losu nameru, moze da pogresi.

Sale PO

pre 9 godina

Ja zaista više ne mogu da podnesem ovog Aleksandra Stojanovića ...Komentator koji toliko ne razume igru,tokom prenosa bavi se nevažnim stvarima..užas,iskreno ...Što se tiče utakmice,pobediće Nemci,naravno ...

+ ili - pitanje je sada

pre 9 godina

Ovako,
+ (preporucujem): Mazic nije pogresio sto je svirao penal.
- (ne preporucujem): Mazic je pogresio sto je svirao penal.
Navalite! ;)

crni finac

pre 9 godina

Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...
(never mind, 16. jun 2014 18:43)

Gledam utakmicu u Finskoj. Komentator Jari Litmanen: cist penal, cist crveni! Objektivno, ono sto nama fali...

Nick Prascaton

pre 9 godina

Čisti i penal i crveni,ovaj sudac vam je odličan,gledao sam ga i u ligi prvaka.A Pepe ako mu se lupa glavom u glavu neka ide u UFC.

Vlada

pre 9 godina

na svim sajtovima, cak i na hr poryalima svi kazu da mazic sudi fenomenalno..ali citam ovde komentare i sve isti ljudi stalno komentarisu, kao da se u sve razumeju, od politike, pa sve do sporta i raznih prilika u svetu..covek sudi fenomenalno..i u derbiju su oba penala bila, ja kao grobar jesam se zezao na njegov racun ali to je sve bilo da bi peckali cigane..nista lose..a svi smo videli da su realno oba penala i bila..i ovde je penal cist, i crveni karton gde pepe 2 puta udara milera..bravo Mazicu!

Dobro

pre 9 godina

Sto rece Geri Lineker, kad su pitali sta je to fudbal:
To vam je igra loptom na zelenoj travi ... gde na kraju uvek pobede Nemci.

P.S. Holandski komentator je odusevljen sudjenjem Mazica, a i gosti u sttudiju, poznati treneri i fudbaleri.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

+ ili - pitanje je sada? #3

pre 9 godina

Anketa #3:
+ (preporucujem): Mazic 1. poluvreme nije upropastio (svirao je onako kako je bilo, tj. objektivno).
- (preporucujem): Mazic je 1. poluvreme upropastio tekmu penalom i/ili iskljucenjem.
Udrite! :D

legenda

pre 9 godina

Komentarišete suđenje , a Portugal ne može da se sastavi s loptom, sudaraju im se igrči, gledaju u sudiju ,između sebe raspravljaju,ako ne dodaju Ronaldu pitanje je ko će sledeću utakmicu da igra .Za to vreme Nemci igraju i daju golove.

Umjereno zainteresirani promatrac

pre 9 godina

Susjedi, dobar Vam je ovaj sudac.
Ima autoritet, donio je dvije hrabre i ispravne odluke i dosad nije napravio nikakve pomena vrijedne greske.
Dosad najbolje sudjenje. Nadajmo se da ce tako biti i u 2. poluvremenu.

Robi

pre 9 godina

Bez ustrucavanja dosudio penal koji je ocit koji veliki broj sudija ne bi svirao zbog 'sumnjivosti' ili 'nedovoljnog intenziteta' i konacno neko da je stao na kraj onoj legendi, vjerovatno jedan od 'prljavijih' igraca u istoriji, pa sad ti udaraj igraca na zemlji i sledeci put...bravo Mazicu!

Ristic

pre 9 godina

Svako udaranje igrača bez lopte se karakteriše kao crveni karton, makar bilo i minimalno kao u slučaju Pepea. Pepe je pritom dobio upozorenje od strane Mažića zbog vređanja kod dosuđenog penala za nemce!

Predrag

pre 9 godina

Ni u mislima nisam sanjao da cu na Svetskom prvenstvu da navijam za sudiju
Osvetlaj nam obraz Mazicu !

ps Portugal i Nemacka .. boze kakve ekipe , kao zemlja su jaki

iggy

pre 9 godina

Srbi, sudac sudi odlicno! Ne znam kakav je u prvenstvu, ali evo do 20.minute svaka cast. :)
(mane HR, 16. jun 2014 18:19)

Takav je da ga respektuju Mesi, Ronaldo, Ibra, Murinjo...a onda dodje u Srbiju, sudi na derbiju i svi ga pljuju

Granota

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali... (never mind, 16. jun 2014 18:43)

Možda na GolTv ali na Cuatro su ubrzo priznali da je penal postojao, u početku jeste rvanje, ali na kraju Nemac izlazi ispred i zadnje potezanje jeste penal. Dok za crveni kažu da je žuti, ali da je Pepe sam kriv, jer je bezveze isprovocirao isključenje. Ovo isto su ponovili u poluvremenu. Po meni lično je veoma teško reći da li je za crveni potreban udarac ili je pokušaju udarca dovoljan. Definirvno, ako se skupi celokupno Pepeovo ponašanje (udarac rukom i posle glavom), mislim da je crveni korektan.

Uros

pre 9 godina

Mozete samo da pricate ovde gluposti.
Covek je pokazao kako se sudi mec. Navijam za Portugal ali prvo čist penal a onda i ovaj Pepe koji ne moze a da ne napravi glupost.

Sale PO

pre 9 godina

Godinam pišem isti komentar,ali stalno stižu nova dečica sa Severa i Juga koji fudbal poznaju samo iz kladionica ..NE postoji POSEBAN prekršaj koji se kažnjava jedanaestercem..Ono što se sudi kao slobodan udarac oko centra terena,sudi se kao penal u ŠESNAESTERCU..Dakle,Mažić je u pravu.Prosto i jednostavno.

Zoran

pre 9 godina

Nemačka vodi 1:0, a napadaci jure golmana Portugala! To mi i deluje nekako logicno, ali kada zamislim nasu reprezentaciju...ma ne mogu ni da zamislim!

Dragan Torbica

pre 9 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete Mažića, ako navijate za Portugal ne znači da treba da budete pristrasni. Sve do sada je bilo čisto kao suza, sudiće naša trojka još neku utakmicu 100%.
Napred Nemačka!

Hejterska je glupost svemirskih dimenzija

pre 9 godina

Ovi što pljuju po Mažiću,neće dugo čekati da vide da li su u pravu ili lupetaju kao i u komentarima o tenisu.Prosto ćemo sačekati odluku Fife i ako bude i dalje sudio znači da je zadovoljio one koji se ustvari pitaju i razumeju u suđenje.A hejterima će ostati da i dalje mržnjom ispoljavaju svoje neznanje i glupost.Jer znate već da su svemir i ljudska glupost neograničeni.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Doktorsko sudjenje Mazica.Odlicno kretanje.Kod penala na dva metra od prekrsaja, Kod iskljucenja Pepea opet je tu.Pepe rukom udara Milera a onda i glavom. Portugal slab.

SR4

pre 9 godina

Narodu nikad ugoditi,sve cisto je bilo gotivim portugal, al nista nisu pokazali nemoze sam Ronaldo igrati,daleko ima bolje igrace Njemacka od Portugala,Svaka cast sudiji odradjeno sve kako treba ,ljudi nebudite smjesni budite iskreni malo vise ,Pozz i Bosnee

Ivan

pre 9 godina

Savršeni Nemci!!! Šta reći, jednostavno Nemci, onakvi kakvi se i očekuju da budu! Brzi, prodorni, efikasni, jaki, precizni, izdržljivi, disciplinovani....Ma savršena mašina koja melje protivnike svih 90 minuta!!! Pregazili su Portugal, zaista neočekivano visokim rezultatom ali sasvim zasluženo, moglo je čak i ubedljivije! P.S. Mažić odličan po meni!

veliki strumf

pre 9 godina

Jako teska utakmica za sudjenje (nije sudija kriv sto su postojali sporni momenti, oni se jednostavno nameste i dese). Jedino gde je mozda pogresio jeste penal za Portugal. Kontakta je bilo, ali je i lopta bila vec kod Nojera, pa verovatno zato nije sudio. Mogao je i jos par zutih da da Portugalcima (Koentrau lakat, Ronaldu za onaj protest i Meirelesu povlacenje, a ovom drugom i crveni da je video srednje prste koje mu je pokazao iza ledja). Sve ostalo, a i u globalu posmatrano sudio je odlicno, u stilu Koline.

vladimir

pre 9 godina

padnem za 100€ gg drugo.. i ne bi mi bilo krivo, da sam to gadjao na honduras ili iran.. ali, skoro nisam gledao gori tim od portugala! da ti za 90 minuta ne napraviš ni jednu gol šansu! ej... ja ne znam kako su otišli na svetsko, majke mi.. sa ovakvom igrom, ako ih u Bg-u na dobijemo bar 2:0, prestajem da gledam fudbal.. ovo danas je bio užas!

cobanin

pre 9 godina

Svedjani hvale sudjenje Mazica, jedino mu malo zameraju sto nije svirao penal za Portugal, mada isto tako kazu da je lopta vec bila kod golmana...

NemanjaBB

pre 9 godina

Želim da pobedi Mažić i da bude najbolje ocenjeni sudija do sada i da nas predstavi u najboljem svetlu, kad već to nije uspeo Miha & menaĐeri

BBrdo

pre 9 godina

Tuzno je to sto ovde mogu likovi koji su bili oslobodjeni fizickog da pljuju Mazica, a da ne znaju ni sta se zbiva na terenu. Nemci prejaki za Portugal, sudjenje korektno, Pepe nikako da se dozove pameti.

S.Ilic

pre 9 godina

Dal neko moze da pljuje Mazica? Svaku ma i najmanju vest koja ima veze sa sportom mi neki internet znalac upropasti sa komentarom...Mazicu svaka cast!

only fools and horses

pre 9 godina

Dosadni ste više sa imenima igrača. Shvatite više da pojedinih glasova nema u našem jeziku, teško ih je izgovoriti a nemoguće napisati našim pismom. I zašto bi komentatori morali znati sve jezike i sve izgovore.
Čisto sumnjam da je iko raspravljao u Španiji kako se izgovara pravilno Mijatović. Amerikanci su uvek Divca nazivali Divač, pa šta. Tako da, prestanite da se pravite pametni. Jel imena Leskovčana izgovarate po lokalnom dijalektu ili gramatički.
I jedva čekam da Xavi ode u penziju kako bi prestale rasprave o njegovom imenu.

Alek

pre 9 godina

I dalje smo terorisani idiotskim komentarima A. Stojanovica tipa " prilicno zabavan pocetak utakmice" !!! Boze, sta smo mi zgresili da slusamo ovo. Moracu da smanjimton a to onda nije prenos utakmice svetskog prvenstva. Gde si Viskovicu makar 5 minuta.??? Bruka

Bikan

pre 9 godina

Svaki faul u 16 je penal. Ne mora da bude ostriji faul nego neki faul na centru.
Nemacki fudbaler je vec zaobiso portugalskog kad je ovaj povukao nemca za ruku. To je faul.
Drugo, Pepe je idiot - treba da ga suspendiju za 2-3 meca.
Navijam za portugal jer imam njih u office pool. Sudija je odlucan za sada.

stevan

pre 9 godina

Neverovatno, svi odjednom sada komentarisu sudiju umesto utakmice. Penal je bio cist kao suza, vukao ga je citavo vreme za rukav. Sto se tice Pepea, zasluzio je cisti crveni jer ga je dva puta udario sto stvarno prelazi sve granice ponasanje ovog igraca. Mene fascinira nesto drugo ovde...Nemacka reprezentacija, kakve god igrace da imaju, mlade, stare, kvalitet...igraju isto, melju te 90 minuta I svaka im cast. Rekao sam ja davno da nama treba nemacki trener.

Sale PO

pre 9 godina

Ja zaista više ne mogu da podnesem ovog Aleksandra Stojanovića ...Komentator koji toliko ne razume igru,tokom prenosa bavi se nevažnim stvarima..užas,iskreno ...Što se tiče utakmice,pobediće Nemci,naravno ...

Petar

pre 9 godina

E svaka cast ovom Mazicu, prijatno me iznenadio, jedino mu je zakazao kolega kad nije svirao ofsajd portugalu u prvom poluvremenu, ali nije bilo gola pa nema stete. Penal cist, ona strvina od Pepea zasluzeno izbacen, a Nemacka mnogo bolja i dok su bili portugalci kompletni. Definitivno jedan od favorita, samo se nadam da ce Humels biti ok. Kristijano opet samo setkao po terenu, kao i Mesi juce, mada Mesi makar dao jedan gol.

samo napred ljudino

pre 9 godina

mozete vi da piskarate ovde sta hocete ali taj covek sudi na svetskom prvenstvu sudio je najvecim klubovima u najvecem klupskom takmicenju,a vi sedite kuci i mlatite praznu slamu pisuci gluposti,to kako je on sudio sigurno necete vi procenjivati,sta ste vi postigli u zivotu jedino sto znate je da blejite u komp i pljujete uspesne ljude,vama ni deca na ulici ne bi dala da im sudite.

veliki strumf

pre 9 godina

obruka se i nas sudija..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlada, 16. jun 2014 18:18)
Za tebe, a ima vas jos takvih, mryitelja pljuvaca svega sto je naseg, a postovaoca svega tudjeg: mazic je trenutno najbolje sto srpski fudbal ima! zato je i dobio da sudi ovu utakmicu, i pazi ovo - zaradice 40 000 evra za sudjenje na SP! A penal je bio cist kao suza, da cistiji ne moze biti, zarotirao ga je koliko ga je jako povukao. Da je dobro dosudio reci ce i FIFA i mnoge sudije vec sutra.

my way

pre 9 godina

Mazicu, jos jednom, kapa dole i za iskljucenje Pepea! Moja prva reakcija je bila, Miler simulirao, ovaj mu se uneo i obojici zuti karton. Kad je Mazic izvadio crveni pomislio sam da pravi katastrofalnu gresku, a onda kad sam na usporenom snimku video da je bio udarac u lice rukom, pa onda jos posle i glavom, nema sta, cisto ko suza!

DaVitelj

pre 9 godina

Mazic perfektno odsudio. Mogao je dati jos par zutih ali nije zelio da stvara dodatnu tenziju. Portugalci nisu iskoristili dva poklona (ofsajde koji nisu svirani), Pepe je budala, bili su staticni i sami su krivi za ovakav poraz. Njemci igraju kao jedan.

vračarac

pre 9 godina

penal čist kao suza, ali jedva čekam da čujem mišljenje Slaviše Stojanovića na poluvremenu o tome što ga je Mažić svirnuo! :)

Iz perspektive jednog sudije

pre 9 godina

Gece je prosao Portugalca i da ga ovaj nije povukao bio bi u izglednoj gol sansi. Mozda intenzitet kontakta nije bio veliki, ali je postojao. Opravdano dosudjen penal.

musa dembele

pre 9 godina

Mazic -sudija sa samopouzdanjem! Tako se to radi!Pepe ima reputacija za zuti pre pocetka meca... NEMCI idu daleko,da je tu Rojs kladio bih se da uzimaju titulu. PORTUGAL moze dalje USA i Gana nisu nesto!P.S. Hrvati sta kaze BEUSAN za sudjenje?

cartmanx

pre 9 godina

Jesam grobar i bez obzira na sudjenje u derbiju, Mazic za sada(pisem u poluvremenu), sudi besprekorno, i treba da nam je cast sto bar imamo predstavnike u Brazilu, pa neka su i sudije!

provokator

pre 9 godina

nisan gleda prvih 20 min a ovaj Balog na hrt2 uopce nije spomenia mazica u losem kontekstu.
ja ovo sta gledan on ka glavni sudac nije falia nista, budimo realni, pepe je glavon se unija mulleru i sta sad mazic triba cekat da ovom pukne arkada da bi pepea iskljucia???
pepe je dobia sta je trazia, nije mu ni prvi ni zadnji put i jos to radi na igraca koji je na podu.
a to sta je za neke falija uvjerit ce se da nije jer ce pepe pauzirat za ovo barem 1utakmicu

opet Gvozden

pre 9 godina

(Alek, 16. jun 2014 18:17)
Slazem se. Ipak, dodjoh pre 3 sata iz CG. Da cujes njihove komentatore, Aci bi sve oprostio. Juce covek celo prvo poluvreme pljuje po FIFI i sudiji sto je priznat gol posle "oka sokolovog". Pet puta je ponovio kako " Eto dzaba te nove tehnologije koju nam ponavljaju kad lopta pocijepa mrezu, a sada kad je potrebna i pokazuje da lopta nije punim obimom presla gol liniju gol biva priznat". Odgledao covek "oko sokolovo" do odbitka od stative, utvrdio da nije gol i posle ugasio sliku a nastavio da prica sto mu je milo. Na stranu sto ih ima jedno 4-5, svi isti glas, istu dikciju imaju, usta ne zatvaraju, a u fudbal se razumeju preko kompjuterskih igrica. Strava! Tako da je meni Aca do cetvrtka super!

Mikeli

pre 9 godina

Penal je cist kao suza, tu pogovora nema. Crveni je mozda malo prestroga odluka, ali generalno osnova je bilo, tako da tu vec dolazi do sudijskog uverenja. Sve u svemu Mazic je dosta dobro obavio svoj deo posla kao i pomocnici. Cestitke i naravno vidimo se na nekoj sledecoj utakmici.

Ronaldo 1

pre 9 godina

Jadni ovi Portugalci sa Ronaldom - on igra samo za sebe. Raštrkani, razbijeni, ne znaju šta će i kuda. Nemačka igra timski...precizno i ubojito. Pozdrav i uživajte u fudbalu!

+ ili - pitanje je sad #2

pre 9 godina

Anketa:
+ (preporucujem): Mazic nije pogresio sto je dao crveni Pepeu.
- (ne preporucujem): Mazic je pogresio sto je dao crveni Pepeu.
Navalite! ;)

legolas

pre 9 godina

Doslo je vreme da Mazic svira penal malo i crno-belima :)
S obzirom da je Angela Merkel na tribinama,bar znamo kako su isli razgovori sa Vucicem :)

fudbalski sudija

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...
(never mind, 16. jun 2014 18:43)
a komentatori su kao relevantni da komentarišu suđenje.....suđenje nije nešto što se uči gledanjem fudbala, to zahteva dugogodišnju praksu i konstantno učenje, obični gledaoci nikada to neće razumeti....mažić je sjajan

Schweinsteiger#31

pre 9 godina

eto vam ga taj vas Cristiano najbolji igrac na svetu koji uvek razvaljuje u repki i koji je zasluzeno dobio ZL i koji je najbolji igrac reala sta je uradio danas otisao da place kod Mazica da im da penal i iz slobodnjaka pogodio jedinog igraca u zivom zidu nema sta to je najbolji igrac sveta

Gargamel

pre 9 godina

Gledam ovde u Latinskoj A. i mogu da kazem da kometatori tvrde da je penal 100% i kritikuju trenera Portugala kako je u opšte mogao da dopusti jednoj tkvoj ličnosti kao što je Pepe da igra u repki i upropasti utakmicu sa glupošću

"Saveznik Nemacke"

pre 9 godina

Tek sada mi je postalo jasno sta je Vucic mislio kada je rekao da je Srbija (u datom slucaju Mazicu) pouzdan saveznik Nemačke....

mile

pre 9 godina

@KAKO ACO KAKO???

Höwedes jeste Hevedes samo ga ovaj pogrešno akcentuje. Ali Schürrle nije Šurle nego Širle, kao što ni Müller nije Muler nego Miler. I Kroos je Krôs. Özil nije Ozil nego Ezil. Joachim nije Joakim nego Joahim. Ali to je za Stojanovića već viša matematika.

о шонеси

pre 9 godina

стручњаци, ви ни на успореном снимку нисте у стању да оцените да л је био пенал, али сте зато први да пљунете судију

Pirlo

pre 9 godina

hahahahah kaze aca kralj ovaj talentovani fudbaler nastupa deveti put na ovoj utakmici i kad je skontao sta je rekao malo samo zastao i samo nastavio dalje,al i on mi je melem za usi samo da ne slusam kovinjala i mijaljevica.

Larry

pre 9 godina

Livestream BBC, topla preporuka. Sjajna emisija, gosti tipa Anri, Viera, Kanavaro, Shirer, Pojet, itd. Sjajni prilozi, statistike, profi komentatori, odmor za mozak od ovih nasih Milojko/Nedeljko amatera. Odmor za mozak i kompletno uzivanje, BBC.

Ja

pre 9 godina

Nije Aca iritantan, vi ste iritantni sto vas ne mrzi da stalno pisete iste stvari kako je on ne znam kakav samo da bi dobili neko plus ili zasto vec.

Srdjan

pre 9 godina

Mazic nije nista dosudio kada ga je Pepe prvi put udario rukom i to nenamerno nego mu je dao crveni karton za kasnije kada ga je navodno Pepe udario glavom a nije ga udario nego mu se uneo u lice da mu kaze par reci pa se tako i dotakli glavama... nikako ne moze da bude crveni, nijedan sudija ne bi dao, samo zuti, velika greska... Pepe jeste prljav igrac ali sada stvarno nije zasluzio...

djole

pre 9 godina

Mazic, dominacija, prvo poluvreme savrseno sudjenje, u drugom je bila sporna situacija kada je Höwedes startovao na Eder-u, evo klip pogledajte, procenite sami, ja mislim da uopste nije bilo kontakta
http://gfycat.com/FarflungEducatedAmericanbobtail

never mind

pre 9 godina

Kuci Mazica odmah! Sramota za Srbiju. Unisti mundijal Portugalcima covek, totalno bez potrebe. Obicno su prljavi, ali ovog puta stvarno nije u redu. Gledam utakmicu na spanskoj televiziji, komentari se zgrozili.

dugari

pre 9 godina

suditi trebaju pravi suci,a ne neki iz egotičnih zemalja,crveni ni slučajno.onda bi neymar dobio 3 crvena odmah.trebao je biti spektakl,al neki iz jelen lige je to ukrao.

sarajevo.calling.ba

pre 9 godina

Imam neki osjecaj da kladionice nisu zadovoljne do sada, rezultati dosta dobri a I ima golova
Eeee tako je kad se ne stimaju utakmice

АФК СТАРА ШКОЛА

pre 9 godina

Пре неки дан Вучић код Меркелове. Следи позив Вучића Мажићу. Данас, пенал за Немачку! Црвени картон за Пепеа!
Све је јасно! Постоје слике на интернеру и са пријема Вучића код Ангеле Меркел! Мора да постоји једнак третман, исти аршини и за Немце и за Португалце! Очигледно је да је судија са својим помоћницима под великим притиском и да се води оркестрирана хајка на Португал као нацију. Молим све надлежне да преиспитају овај меч и донесу правду угроженим Португалцима и мирољубивом Пепеу!

У потпису :
Дуле Вујошевић

Dado

pre 9 godina

Mazic se samo uklopio u odlicno sudjenje u Brazilu... Kakav penal, Gece se samo bacio, ovaj ga nije povukao, pogledaj video... A crveni karton, prestrogo... Gde ti vidis tu ispravnost, odlicne odluke!? Muller se folira, ovaj ga slucajno zakacio u vrat a hvata se za glavu, i Pepe naravno iznerviran - to nije za crveni, to sudija treba da razume, da skonta situaciju, da ga opomene, da mu da zuti a ne odma iskljucenje... Prestrogo.... Lose sudjenje svakog dana,sude penale ni zasta, slabe odluke...

Aleksandar

pre 9 godina

Jos jedna utakmica koja je trebala biti praznik fudbala ali je opet sudija bio u prvom planu jedno od najgorih sudjenja ikada.Karma ce stici Nemacku!!!

Sta ce vam moje ime?

pre 9 godina

Ruku na srce jeste Pepe lud, ali trebao je dobiti zuti i zadnju opomenu, tj. da ce za sledeci start dobiti crveni. Bilo bi postenije i uzbudljivije, mada bi opet svabe razbucale...

Pozdrav iz Bavarske

pre 9 godina

Godinam pišem isti komentar,ali stalno stižu nova dečica sa Severa i Juga koji fudbal poznaju samo iz kladionica ..NE postoji POSEBAN prekršaj koji se kažnjava jedanaestercem..Ono što se sudi kao slobodan udarac oko centra terena,sudi se kao penal u ŠESNAESTERCU..Dakle,Mažić je u pravu.Prosto i jednostavno.
(Sale PO, 16. jun 2014 19:54)

Onda je trebao da svira penal i za Portugaliju. Jednom recju Mazic je upropastio utakmicu. Ne bi me cudilo da mu je Vucic rekao da Nemacka mora da pobedi.

never mind

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...

bree

pre 9 godina

miler je na prošli mundijal dao 5 golova, i sa ova 2 (tek je poluvreme) 7, a tek mu je 24 godine, može sigurno da igra još 2,3 mundijala ako ga zaobidju povrede.

Labud

pre 9 godina

Mazic upropastio utakmicu crvenim za Pepea. Znam da je to dosledno primenjivanje pravila, ali mogao je da mu da zuti. Ako Pogba juce nije dobio crveni, nije ni Pepe trebao. Ljudi su platili silne pare da dodju u Brazil i gledaju fudbal.

vladimir

pre 9 godina

mazicu što ne dosvira penal, da oni jadnici iz portugala daju nekako gol, trebalo mi gg drugo poluvreme, dao bih ti pola dobitka :-( ko će koga, ako ne svoj svoga..

Sale PO

pre 9 godina

@ bavarac :verovatno nisi primetio,pričao sam isključivo o sviranom penalu za Nemce..Mažić JESTE napravio jednu,ali krupnu grešku : Pepe je trebao dobiti žuti karton,a ne crveni..mada bi ga on verovatno kasnije i dobio,s obzirom na temperament.Miler,takođe žuti..poprilično je odglumio čitav incident.Penal za Portugal nije postojao.

Dado

pre 9 godina

ako je crveni Pepeu,daj onda i zuti Mulleru za simuliranje... Daj zuti i Geceu za simuliranje... To je pravedno ako se vodimo po ovom razmisljanju! Kad sudija dosudi nepostojeci penal, pa jos se igraci foliraju a sudiji trebaju naocare ili ponovljeni video da dosudi jednu pravu odluku... Ja bi mu dao zuti i svaka druga odluka u ovom slucaju je prestroga,nije ga povredio,nije hteo da ga povredi,nije ga udario,gurnuo ga je glavom... A ti ako si ga unapred osudio na crveni jer je mesar to je tvoje pravo al nije objektivno...
Tesko je kad igras bez svog najboljeg defanzivca, nisu oni igrali toliko slabo koliko je pomogao Mazic nepostojecim penalom i prestrogim crvenim...

Koperfild

pre 9 godina

Sad je svima jasno zasto je Merkelova zvala Vucica pre neki dan,Mazic je pokazao klasu ,odlican egzekutor,nijednu sansu nije propustio cak je i pojedine polusanse pretvorio u pogodak :)

blja,blja...

pre 9 godina

Mažić=Nišimura,eto postoji i gori sudija od Japanca,ako je već svirao penal,prije je to bilo za crveni od ovog Pepeovog,a mislim da je Pepe dobio jedini put crveni karton,a da ga nije zaslužio...ps. Švabovi bolji za klasu...

Jejina

pre 9 godina

Kad je već sve vidio i dosudio za Njemce, mogao je bar onaj penal za Portugal. Ono gurkanje glavom Pepe nije za crveni jer je teatralni Muller isprovocirao start.

da da da

pre 9 godina

i jos nesto ..ja na ovom prvenstvu navijam za Nemce(imaju ubedljivo najbolji kolektiv,5 zvezda,dugu klupu,dobrog trenera,preneli su gvardiolin smisao iz Bajerna u reprezentaciju)...siguran sam de ce igrati polufinale ali bih voleo da osvoje i to u finalu protiv Italijana ili Francuza....a sto se Mazica tice...gledao sam 2 puta njegov seminar uzivo...par puta na tv...od kad ga je Nejmar prevario od tad tvrdim da on nije kvalitetan sudija sto je i dokazao danas sviranjem penala....obostrano povlacenje,Gece pada tek kad mu lopta pobegne(znaci da simulira) i ide da se svira penal...kad bi se ovakve stvari svirale na svakoj utakmici, mozes tako dosuditi barem 5 penala, sto se tice crvenog mogao je i nije...Pepe je prgav to svi znaju...crveni je opravdan a penal nije...e sad sto si sebe nabedio da je Mazic super tako isto si i nabedio da je Novak najbolji pa posle kad ga Nadal pobedi pises da se bocka...druze jedno je realnost a drugo licni dozivljaj...ovakve stvari se ne sviraju za penal...da se tako sviralo Mijatu mi bi bili 2 x prvaci sveta i 2 x Evrope....Fred,Kosta,Gece- 3 jako smesna penala

slavonska lola

pre 9 godina

Ako nešto mrzim onda je to da Nijemci pobjede na ovakav način pogotovo zbog onog glumca i foliranta Mueller.
Suđene loše neovisno o tome da za sudca navijate kao da je reprezentacija Srbije, nije imao iste kriterije.
Jedanaesterac ni u tragu, folirantski slično kao od Freda a ako već daje takav penal što onda nije Portugalski dao koji je bio sličan, čak čistiji?
Jedino sa crvenim se slažem. Pepe je sam kriv, tako se naučio u Španjolskoj i tamo to prolazi.

da da da

pre 9 godina

jako sam cenio Mazica i slusao njegove seminare....ali onda ga je prevario najveci padavicar danasnjice Nejmar...od tada pa nadalje iz greske u gresku...prvo onaj italijan a evo sada je svirao penal nad Geceom(koji je realno smesniji od onog nad Fredom)....covek unistio utakmicu u 10-tom minutu...ali sta je tu je...barem prati trend ocajnog sudjenja na prvenstvu...kad bude video snimak na poluvremenu morace da kompenzuje u nastavku

Herzegovina

pre 9 godina

Lose sudjenje, ali bas ono drugorazredno. Sudija direktno uticao odbijanjem lopte od nogu prema Portugalu, Cist penal za Portugal nije sviran u 75. Min

Mile Germanovic

pre 9 godina

E sad ako nas Nemci ne ubace u EU (bez Uslovno)stvarno nisu Fer.
Ovaj NASH Navijac Nemacke u plavoj Majci je dao sve od Sebe .
Danke Serbe :-)

Rozi

pre 9 godina

Pitanje za gospodina sklonom opipavanju bila sunaodnika:

sta mislite da li ste slucajnim odabirom opcije za plus i one za minus sugerisali ispitivanom uzorku smer za veciinsko opreeljenje ? Nevezano za pitanje tacnog odg, jer fudbal je ipak egzaktna igra i jasna su pravila igre.

blja,blja...

pre 9 godina

Gledam na Antartiku,pingvini kažu,penal čist,crveni isto,a Finci,a Španci,Austrijanci,Šveđani,ko ga to ineresuje,važni su samo pingvini i njihovo mišljenje,nemiri u Švedskoj,ma zdravo....

Djordje NS

pre 9 godina

Ovi Nemci nisu dali ni jedan gol iz akcije ili uigrane kombinacije već sve neki odbici i frljoke... Najlepši gol im je iz penala... Dosadna utakmica.

Nikola

pre 9 godina

Znaci ovakvih duela u sesnaestercu ima 5-6 po utakmici. 16 godina, puta u proseku 3 derbija godisnje. Dolazimo do toga su sudije jedno 240 puta mogle da sude penal za jedan klub a nisu. Ovo je nezapamceno i to vam dodje kao da 240 puta bacite novcic i svaki put vam od opcija pismo-glava ispadne npr. pismo. Kako to da sudija niti jednom nije pogresno dosudio penal za ovaj klub. Pa i sudije su ljudi, valjda od 240 situacija ako nema losu nameru, moze da pogresi.

da,da...

pre 9 godina

Ha,ha,ako je penal čist,a da nije možda i crveni,zadnja mu je ovo na prvenstvu,živi bili pa videli,jedino mu je sreća što će Nemci nakantat ove,i bez njega,pa ga to može spasiti,usput šta jedu ove njemčine kad ovoliko trče

Brano

pre 9 godina

Perfektna, kao i uvek igra nemacke reprezentacije. Zaista, sudija Mazic je mogao, zapravo trebalo da svira penal i za Portugalce. Medjutim, Nemci su bolji, verovatno najbolji na prvenstvu!

Ma daj

pre 9 godina

a nije ga udario nego mu se uneo u lice da mu kaze par reci pa se tako i dotakli glavama... nikako ne moze da bude crveni, nijedan sudija ne bi dao, samo zuti, velika greska... Pepe jeste prljav igrac ali sada stvarno nije zasluzio...

---
Ju ju, samo mu se uneo u lice da mu uljudno sapne na uvce Sekspirove sonete. I takvog coveka su nasli da iskljucuju?!?

princip

pre 9 godina

Prosto je: Faul u 16 je penal. Guranje glave na glavu drugog igraca je zuti ili crveni, u zavisnosti od strogoce sudije.

Mazic za 9!

todos

pre 9 godina

Samo da si svirao penal kad si im dodao loptu niko nebi ti prebacio ni rec, mislim skoro ni rec, jer si sa onim nepostojecim penalom upropastio utakmicu.

Herzegovina

pre 9 godina

Katastrofalno sudjenje i nedosljednost sudije ! Ako je vec "sudija" siguran u svoju odluku o nedosudjivanju penala za Portugal, onda je morao dati žuti karton Ronaldu zbog nesportskog ponašanja i reakcije???? Ali i sudija je svjestan situacije, tj da je pokrao Portugal !

dugari

pre 9 godina

suditi trebaju pravi suci,a ne neki iz egotičnih zemalja,crveni ni slučajno.onda bi neymar dobio 3 crvena odmah.trebao je biti spektakl,al neki iz jelen lige je to ukrao.

Srdjan

pre 9 godina

Mazic nije nista dosudio kada ga je Pepe prvi put udario rukom i to nenamerno nego mu je dao crveni karton za kasnije kada ga je navodno Pepe udario glavom a nije ga udario nego mu se uneo u lice da mu kaze par reci pa se tako i dotakli glavama... nikako ne moze da bude crveni, nijedan sudija ne bi dao, samo zuti, velika greska... Pepe jeste prljav igrac ali sada stvarno nije zasluzio...

Aleksandar

pre 9 godina

Jos jedna utakmica koja je trebala biti praznik fudbala ali je opet sudija bio u prvom planu jedno od najgorih sudjenja ikada.Karma ce stici Nemacku!!!

Pozdrav iz Bavarske

pre 9 godina

Godinam pišem isti komentar,ali stalno stižu nova dečica sa Severa i Juga koji fudbal poznaju samo iz kladionica ..NE postoji POSEBAN prekršaj koji se kažnjava jedanaestercem..Ono što se sudi kao slobodan udarac oko centra terena,sudi se kao penal u ŠESNAESTERCU..Dakle,Mažić je u pravu.Prosto i jednostavno.
(Sale PO, 16. jun 2014 19:54)

Onda je trebao da svira penal i za Portugaliju. Jednom recju Mazic je upropastio utakmicu. Ne bi me cudilo da mu je Vucic rekao da Nemacka mora da pobedi.

Dado

pre 9 godina

Mazic se samo uklopio u odlicno sudjenje u Brazilu... Kakav penal, Gece se samo bacio, ovaj ga nije povukao, pogledaj video... A crveni karton, prestrogo... Gde ti vidis tu ispravnost, odlicne odluke!? Muller se folira, ovaj ga slucajno zakacio u vrat a hvata se za glavu, i Pepe naravno iznerviran - to nije za crveni, to sudija treba da razume, da skonta situaciju, da ga opomene, da mu da zuti a ne odma iskljucenje... Prestrogo.... Lose sudjenje svakog dana,sude penale ni zasta, slabe odluke...

never mind

pre 9 godina

Kuci Mazica odmah! Sramota za Srbiju. Unisti mundijal Portugalcima covek, totalno bez potrebe. Obicno su prljavi, ali ovog puta stvarno nije u redu. Gledam utakmicu na spanskoj televiziji, komentari se zgrozili.

Labud

pre 9 godina

Mazic upropastio utakmicu crvenim za Pepea. Znam da je to dosledno primenjivanje pravila, ali mogao je da mu da zuti. Ako Pogba juce nije dobio crveni, nije ni Pepe trebao. Ljudi su platili silne pare da dodju u Brazil i gledaju fudbal.

never mind

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...

blja,blja...

pre 9 godina

Mažić=Nišimura,eto postoji i gori sudija od Japanca,ako je već svirao penal,prije je to bilo za crveni od ovog Pepeovog,a mislim da je Pepe dobio jedini put crveni karton,a da ga nije zaslužio...ps. Švabovi bolji za klasu...

da,da...

pre 9 godina

Ha,ha,ako je penal čist,a da nije možda i crveni,zadnja mu je ovo na prvenstvu,živi bili pa videli,jedino mu je sreća što će Nemci nakantat ove,i bez njega,pa ga to može spasiti,usput šta jedu ove njemčine kad ovoliko trče

Jejina

pre 9 godina

Kad je već sve vidio i dosudio za Njemce, mogao je bar onaj penal za Portugal. Ono gurkanje glavom Pepe nije za crveni jer je teatralni Muller isprovocirao start.

Sale PO

pre 9 godina

@ bavarac :verovatno nisi primetio,pričao sam isključivo o sviranom penalu za Nemce..Mažić JESTE napravio jednu,ali krupnu grešku : Pepe je trebao dobiti žuti karton,a ne crveni..mada bi ga on verovatno kasnije i dobio,s obzirom na temperament.Miler,takođe žuti..poprilično je odglumio čitav incident.Penal za Portugal nije postojao.

Herzegovina

pre 9 godina

Lose sudjenje, ali bas ono drugorazredno. Sudija direktno uticao odbijanjem lopte od nogu prema Portugalu, Cist penal za Portugal nije sviran u 75. Min

Dado

pre 9 godina

ako je crveni Pepeu,daj onda i zuti Mulleru za simuliranje... Daj zuti i Geceu za simuliranje... To je pravedno ako se vodimo po ovom razmisljanju! Kad sudija dosudi nepostojeci penal, pa jos se igraci foliraju a sudiji trebaju naocare ili ponovljeni video da dosudi jednu pravu odluku... Ja bi mu dao zuti i svaka druga odluka u ovom slucaju je prestroga,nije ga povredio,nije hteo da ga povredi,nije ga udario,gurnuo ga je glavom... A ti ako si ga unapred osudio na crveni jer je mesar to je tvoje pravo al nije objektivno...
Tesko je kad igras bez svog najboljeg defanzivca, nisu oni igrali toliko slabo koliko je pomogao Mazic nepostojecim penalom i prestrogim crvenim...

da da da

pre 9 godina

jako sam cenio Mazica i slusao njegove seminare....ali onda ga je prevario najveci padavicar danasnjice Nejmar...od tada pa nadalje iz greske u gresku...prvo onaj italijan a evo sada je svirao penal nad Geceom(koji je realno smesniji od onog nad Fredom)....covek unistio utakmicu u 10-tom minutu...ali sta je tu je...barem prati trend ocajnog sudjenja na prvenstvu...kad bude video snimak na poluvremenu morace da kompenzuje u nastavku

+ ili - pitanje je sada

pre 9 godina

Ovako,
+ (preporucujem): Mazic nije pogresio sto je svirao penal.
- (ne preporucujem): Mazic je pogresio sto je svirao penal.
Navalite! ;)

Mile Germanovic

pre 9 godina

E sad ako nas Nemci ne ubace u EU (bez Uslovno)stvarno nisu Fer.
Ovaj NASH Navijac Nemacke u plavoj Majci je dao sve od Sebe .
Danke Serbe :-)

Djordje NS

pre 9 godina

Ovi Nemci nisu dali ni jedan gol iz akcije ili uigrane kombinacije već sve neki odbici i frljoke... Najlepši gol im je iz penala... Dosadna utakmica.

Nikola

pre 9 godina

Znaci ovakvih duela u sesnaestercu ima 5-6 po utakmici. 16 godina, puta u proseku 3 derbija godisnje. Dolazimo do toga su sudije jedno 240 puta mogle da sude penal za jedan klub a nisu. Ovo je nezapamceno i to vam dodje kao da 240 puta bacite novcic i svaki put vam od opcija pismo-glava ispadne npr. pismo. Kako to da sudija niti jednom nije pogresno dosudio penal za ovaj klub. Pa i sudije su ljudi, valjda od 240 situacija ako nema losu nameru, moze da pogresi.

slavonska lola

pre 9 godina

Ako nešto mrzim onda je to da Nijemci pobjede na ovakav način pogotovo zbog onog glumca i foliranta Mueller.
Suđene loše neovisno o tome da za sudca navijate kao da je reprezentacija Srbije, nije imao iste kriterije.
Jedanaesterac ni u tragu, folirantski slično kao od Freda a ako već daje takav penal što onda nije Portugalski dao koji je bio sličan, čak čistiji?
Jedino sa crvenim se slažem. Pepe je sam kriv, tako se naučio u Španjolskoj i tamo to prolazi.

da da da

pre 9 godina

i jos nesto ..ja na ovom prvenstvu navijam za Nemce(imaju ubedljivo najbolji kolektiv,5 zvezda,dugu klupu,dobrog trenera,preneli su gvardiolin smisao iz Bajerna u reprezentaciju)...siguran sam de ce igrati polufinale ali bih voleo da osvoje i to u finalu protiv Italijana ili Francuza....a sto se Mazica tice...gledao sam 2 puta njegov seminar uzivo...par puta na tv...od kad ga je Nejmar prevario od tad tvrdim da on nije kvalitetan sudija sto je i dokazao danas sviranjem penala....obostrano povlacenje,Gece pada tek kad mu lopta pobegne(znaci da simulira) i ide da se svira penal...kad bi se ovakve stvari svirale na svakoj utakmici, mozes tako dosuditi barem 5 penala, sto se tice crvenog mogao je i nije...Pepe je prgav to svi znaju...crveni je opravdan a penal nije...e sad sto si sebe nabedio da je Mazic super tako isto si i nabedio da je Novak najbolji pa posle kad ga Nadal pobedi pises da se bocka...druze jedno je realnost a drugo licni dozivljaj...ovakve stvari se ne sviraju za penal...da se tako sviralo Mijatu mi bi bili 2 x prvaci sveta i 2 x Evrope....Fred,Kosta,Gece- 3 jako smesna penala

Sale PO

pre 9 godina

Ja zaista više ne mogu da podnesem ovog Aleksandra Stojanovića ...Komentator koji toliko ne razume igru,tokom prenosa bavi se nevažnim stvarima..užas,iskreno ...Što se tiče utakmice,pobediće Nemci,naravno ...

Sta ce vam moje ime?

pre 9 godina

Ruku na srce jeste Pepe lud, ali trebao je dobiti zuti i zadnju opomenu, tj. da ce za sledeci start dobiti crveni. Bilo bi postenije i uzbudljivije, mada bi opet svabe razbucale...

Alek

pre 9 godina

I dalje smo terorisani idiotskim komentarima A. Stojanovica tipa " prilicno zabavan pocetak utakmice" !!! Boze, sta smo mi zgresili da slusamo ovo. Moracu da smanjimton a to onda nije prenos utakmice svetskog prvenstva. Gde si Viskovicu makar 5 minuta.??? Bruka

+ ili - pitanje je sada? #3

pre 9 godina

Anketa #3:
+ (preporucujem): Mazic 1. poluvreme nije upropastio (svirao je onako kako je bilo, tj. objektivno).
- (preporucujem): Mazic je 1. poluvreme upropastio tekmu penalom i/ili iskljucenjem.
Udrite! :D

Vlada

pre 9 godina

na svim sajtovima, cak i na hr poryalima svi kazu da mazic sudi fenomenalno..ali citam ovde komentare i sve isti ljudi stalno komentarisu, kao da se u sve razumeju, od politike, pa sve do sporta i raznih prilika u svetu..covek sudi fenomenalno..i u derbiju su oba penala bila, ja kao grobar jesam se zezao na njegov racun ali to je sve bilo da bi peckali cigane..nista lose..a svi smo videli da su realno oba penala i bila..i ovde je penal cist, i crveni karton gde pepe 2 puta udara milera..bravo Mazicu!

АФК СТАРА ШКОЛА

pre 9 godina

Пре неки дан Вучић код Меркелове. Следи позив Вучића Мажићу. Данас, пенал за Немачку! Црвени картон за Пепеа!
Све је јасно! Постоје слике на интернеру и са пријема Вучића код Ангеле Меркел! Мора да постоји једнак третман, исти аршини и за Немце и за Португалце! Очигледно је да је судија са својим помоћницима под великим притиском и да се води оркестрирана хајка на Португал као нацију. Молим све надлежне да преиспитају овај меч и донесу правду угроженим Португалцима и мирољубивом Пепеу!

У потпису :
Дуле Вујошевић

legolas

pre 9 godina

Doslo je vreme da Mazic svira penal malo i crno-belima :)
S obzirom da je Angela Merkel na tribinama,bar znamo kako su isli razgovori sa Vucicem :)

crni finac

pre 9 godina

Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...
(never mind, 16. jun 2014 18:43)

Gledam utakmicu u Finskoj. Komentator Jari Litmanen: cist penal, cist crveni! Objektivno, ono sto nama fali...

Nick Prascaton

pre 9 godina

Čisti i penal i crveni,ovaj sudac vam je odličan,gledao sam ga i u ligi prvaka.A Pepe ako mu se lupa glavom u glavu neka ide u UFC.

Schweinsteiger#31

pre 9 godina

eto vam ga taj vas Cristiano najbolji igrac na svetu koji uvek razvaljuje u repki i koji je zasluzeno dobio ZL i koji je najbolji igrac reala sta je uradio danas otisao da place kod Mazica da im da penal i iz slobodnjaka pogodio jedinog igraca u zivom zidu nema sta to je najbolji igrac sveta

Umjereno zainteresirani promatrac

pre 9 godina

Susjedi, dobar Vam je ovaj sudac.
Ima autoritet, donio je dvije hrabre i ispravne odluke i dosad nije napravio nikakve pomena vrijedne greske.
Dosad najbolje sudjenje. Nadajmo se da ce tako biti i u 2. poluvremenu.

SR4

pre 9 godina

Narodu nikad ugoditi,sve cisto je bilo gotivim portugal, al nista nisu pokazali nemoze sam Ronaldo igrati,daleko ima bolje igrace Njemacka od Portugala,Svaka cast sudiji odradjeno sve kako treba ,ljudi nebudite smjesni budite iskreni malo vise ,Pozz i Bosnee

"Saveznik Nemacke"

pre 9 godina

Tek sada mi je postalo jasno sta je Vucic mislio kada je rekao da je Srbija (u datom slucaju Mazicu) pouzdan saveznik Nemačke....

Predrag

pre 9 godina

Ni u mislima nisam sanjao da cu na Svetskom prvenstvu da navijam za sudiju
Osvetlaj nam obraz Mazicu !

ps Portugal i Nemacka .. boze kakve ekipe , kao zemlja su jaki

Dobro

pre 9 godina

Sto rece Geri Lineker, kad su pitali sta je to fudbal:
To vam je igra loptom na zelenoj travi ... gde na kraju uvek pobede Nemci.

P.S. Holandski komentator je odusevljen sudjenjem Mazica, a i gosti u sttudiju, poznati treneri i fudbaleri.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

mile

pre 9 godina

@KAKO ACO KAKO???

Höwedes jeste Hevedes samo ga ovaj pogrešno akcentuje. Ali Schürrle nije Šurle nego Širle, kao što ni Müller nije Muler nego Miler. I Kroos je Krôs. Özil nije Ozil nego Ezil. Joachim nije Joakim nego Joahim. Ali to je za Stojanovića već viša matematika.

vladimir

pre 9 godina

padnem za 100€ gg drugo.. i ne bi mi bilo krivo, da sam to gadjao na honduras ili iran.. ali, skoro nisam gledao gori tim od portugala! da ti za 90 minuta ne napraviš ni jednu gol šansu! ej... ja ne znam kako su otišli na svetsko, majke mi.. sa ovakvom igrom, ako ih u Bg-u na dobijemo bar 2:0, prestajem da gledam fudbal.. ovo danas je bio užas!

Dragan Torbica

pre 9 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete Mažića, ako navijate za Portugal ne znači da treba da budete pristrasni. Sve do sada je bilo čisto kao suza, sudiće naša trojka još neku utakmicu 100%.
Napred Nemačka!

NemanjaBB

pre 9 godina

Želim da pobedi Mažić i da bude najbolje ocenjeni sudija do sada i da nas predstavi u najboljem svetlu, kad već to nije uspeo Miha & menaĐeri

Ja

pre 9 godina

Nije Aca iritantan, vi ste iritantni sto vas ne mrzi da stalno pisete iste stvari kako je on ne znam kakav samo da bi dobili neko plus ili zasto vec.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Doktorsko sudjenje Mazica.Odlicno kretanje.Kod penala na dva metra od prekrsaja, Kod iskljucenja Pepea opet je tu.Pepe rukom udara Milera a onda i glavom. Portugal slab.

Ivan

pre 9 godina

Savršeni Nemci!!! Šta reći, jednostavno Nemci, onakvi kakvi se i očekuju da budu! Brzi, prodorni, efikasni, jaki, precizni, izdržljivi, disciplinovani....Ma savršena mašina koja melje protivnike svih 90 minuta!!! Pregazili su Portugal, zaista neočekivano visokim rezultatom ali sasvim zasluženo, moglo je čak i ubedljivije! P.S. Mažić odličan po meni!

Robi

pre 9 godina

Bez ustrucavanja dosudio penal koji je ocit koji veliki broj sudija ne bi svirao zbog 'sumnjivosti' ili 'nedovoljnog intenziteta' i konacno neko da je stao na kraj onoj legendi, vjerovatno jedan od 'prljavijih' igraca u istoriji, pa sad ti udaraj igraca na zemlji i sledeci put...bravo Mazicu!

S.Ilic

pre 9 godina

Dal neko moze da pljuje Mazica? Svaku ma i najmanju vest koja ima veze sa sportom mi neki internet znalac upropasti sa komentarom...Mazicu svaka cast!

Hejterska je glupost svemirskih dimenzija

pre 9 godina

Ovi što pljuju po Mažiću,neće dugo čekati da vide da li su u pravu ili lupetaju kao i u komentarima o tenisu.Prosto ćemo sačekati odluku Fife i ako bude i dalje sudio znači da je zadovoljio one koji se ustvari pitaju i razumeju u suđenje.A hejterima će ostati da i dalje mržnjom ispoljavaju svoje neznanje i glupost.Jer znate već da su svemir i ljudska glupost neograničeni.

blja,blja...

pre 9 godina

Gledam na Antartiku,pingvini kažu,penal čist,crveni isto,a Finci,a Španci,Austrijanci,Šveđani,ko ga to ineresuje,važni su samo pingvini i njihovo mišljenje,nemiri u Švedskoj,ma zdravo....

Koperfild

pre 9 godina

Sad je svima jasno zasto je Merkelova zvala Vucica pre neki dan,Mazic je pokazao klasu ,odlican egzekutor,nijednu sansu nije propustio cak je i pojedine polusanse pretvorio u pogodak :)

veliki strumf

pre 9 godina

obruka se i nas sudija..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlada, 16. jun 2014 18:18)
Za tebe, a ima vas jos takvih, mryitelja pljuvaca svega sto je naseg, a postovaoca svega tudjeg: mazic je trenutno najbolje sto srpski fudbal ima! zato je i dobio da sudi ovu utakmicu, i pazi ovo - zaradice 40 000 evra za sudjenje na SP! A penal je bio cist kao suza, da cistiji ne moze biti, zarotirao ga je koliko ga je jako povukao. Da je dobro dosudio reci ce i FIFA i mnoge sudije vec sutra.

Uros

pre 9 godina

Mozete samo da pricate ovde gluposti.
Covek je pokazao kako se sudi mec. Navijam za Portugal ali prvo čist penal a onda i ovaj Pepe koji ne moze a da ne napravi glupost.

Ristic

pre 9 godina

Svako udaranje igrača bez lopte se karakteriše kao crveni karton, makar bilo i minimalno kao u slučaju Pepea. Pepe je pritom dobio upozorenje od strane Mažića zbog vređanja kod dosuđenog penala za nemce!

+ ili - pitanje je sad #2

pre 9 godina

Anketa:
+ (preporucujem): Mazic nije pogresio sto je dao crveni Pepeu.
- (ne preporucujem): Mazic je pogresio sto je dao crveni Pepeu.
Navalite! ;)

veliki strumf

pre 9 godina

Jako teska utakmica za sudjenje (nije sudija kriv sto su postojali sporni momenti, oni se jednostavno nameste i dese). Jedino gde je mozda pogresio jeste penal za Portugal. Kontakta je bilo, ali je i lopta bila vec kod Nojera, pa verovatno zato nije sudio. Mogao je i jos par zutih da da Portugalcima (Koentrau lakat, Ronaldu za onaj protest i Meirelesu povlacenje, a ovom drugom i crveni da je video srednje prste koje mu je pokazao iza ledja). Sve ostalo, a i u globalu posmatrano sudio je odlicno, u stilu Koline.

my way

pre 9 godina

Mazicu, jos jednom, kapa dole i za iskljucenje Pepea! Moja prva reakcija je bila, Miler simulirao, ovaj mu se uneo i obojici zuti karton. Kad je Mazic izvadio crveni pomislio sam da pravi katastrofalnu gresku, a onda kad sam na usporenom snimku video da je bio udarac u lice rukom, pa onda jos posle i glavom, nema sta, cisto ko suza!

Sale PO

pre 9 godina

Godinam pišem isti komentar,ali stalno stižu nova dečica sa Severa i Juga koji fudbal poznaju samo iz kladionica ..NE postoji POSEBAN prekršaj koji se kažnjava jedanaestercem..Ono što se sudi kao slobodan udarac oko centra terena,sudi se kao penal u ŠESNAESTERCU..Dakle,Mažić je u pravu.Prosto i jednostavno.

Bikan

pre 9 godina

Svaki faul u 16 je penal. Ne mora da bude ostriji faul nego neki faul na centru.
Nemacki fudbaler je vec zaobiso portugalskog kad je ovaj povukao nemca za ruku. To je faul.
Drugo, Pepe je idiot - treba da ga suspendiju za 2-3 meca.
Navijam za portugal jer imam njih u office pool. Sudija je odlucan za sada.

legenda

pre 9 godina

Komentarišete suđenje , a Portugal ne može da se sastavi s loptom, sudaraju im se igrči, gledaju u sudiju ,između sebe raspravljaju,ako ne dodaju Ronaldu pitanje je ko će sledeću utakmicu da igra .Za to vreme Nemci igraju i daju golove.

DaVitelj

pre 9 godina

Mazic perfektno odsudio. Mogao je dati jos par zutih ali nije zelio da stvara dodatnu tenziju. Portugalci nisu iskoristili dva poklona (ofsajde koji nisu svirani), Pepe je budala, bili su staticni i sami su krivi za ovakav poraz. Njemci igraju kao jedan.

Zoran

pre 9 godina

Nemačka vodi 1:0, a napadaci jure golmana Portugala! To mi i deluje nekako logicno, ali kada zamislim nasu reprezentaciju...ma ne mogu ni da zamislim!

BBrdo

pre 9 godina

Tuzno je to sto ovde mogu likovi koji su bili oslobodjeni fizickog da pljuju Mazica, a da ne znaju ni sta se zbiva na terenu. Nemci prejaki za Portugal, sudjenje korektno, Pepe nikako da se dozove pameti.

iggy

pre 9 godina

Srbi, sudac sudi odlicno! Ne znam kakav je u prvenstvu, ali evo do 20.minute svaka cast. :)
(mane HR, 16. jun 2014 18:19)

Takav je da ga respektuju Mesi, Ronaldo, Ibra, Murinjo...a onda dodje u Srbiju, sudi na derbiju i svi ga pljuju

vračarac

pre 9 godina

penal čist kao suza, ali jedva čekam da čujem mišljenje Slaviše Stojanovića na poluvremenu o tome što ga je Mažić svirnuo! :)

о шонеси

pre 9 godina

стручњаци, ви ни на успореном снимку нисте у стању да оцените да л је био пенал, али сте зато први да пљунете судију

samo napred ljudino

pre 9 godina

mozete vi da piskarate ovde sta hocete ali taj covek sudi na svetskom prvenstvu sudio je najvecim klubovima u najvecem klupskom takmicenju,a vi sedite kuci i mlatite praznu slamu pisuci gluposti,to kako je on sudio sigurno necete vi procenjivati,sta ste vi postigli u zivotu jedino sto znate je da blejite u komp i pljujete uspesne ljude,vama ni deca na ulici ne bi dala da im sudite.

only fools and horses

pre 9 godina

Dosadni ste više sa imenima igrača. Shvatite više da pojedinih glasova nema u našem jeziku, teško ih je izgovoriti a nemoguće napisati našim pismom. I zašto bi komentatori morali znati sve jezike i sve izgovore.
Čisto sumnjam da je iko raspravljao u Španiji kako se izgovara pravilno Mijatović. Amerikanci su uvek Divca nazivali Divač, pa šta. Tako da, prestanite da se pravite pametni. Jel imena Leskovčana izgovarate po lokalnom dijalektu ili gramatički.
I jedva čekam da Xavi ode u penziju kako bi prestale rasprave o njegovom imenu.

cartmanx

pre 9 godina

Jesam grobar i bez obzira na sudjenje u derbiju, Mazic za sada(pisem u poluvremenu), sudi besprekorno, i treba da nam je cast sto bar imamo predstavnike u Brazilu, pa neka su i sudije!

stevan

pre 9 godina

Neverovatno, svi odjednom sada komentarisu sudiju umesto utakmice. Penal je bio cist kao suza, vukao ga je citavo vreme za rukav. Sto se tice Pepea, zasluzio je cisti crveni jer ga je dva puta udario sto stvarno prelazi sve granice ponasanje ovog igraca. Mene fascinira nesto drugo ovde...Nemacka reprezentacija, kakve god igrace da imaju, mlade, stare, kvalitet...igraju isto, melju te 90 minuta I svaka im cast. Rekao sam ja davno da nama treba nemacki trener.

djole

pre 9 godina

Mazic, dominacija, prvo poluvreme savrseno sudjenje, u drugom je bila sporna situacija kada je Höwedes startovao na Eder-u, evo klip pogledajte, procenite sami, ja mislim da uopste nije bilo kontakta
http://gfycat.com/FarflungEducatedAmericanbobtail

cobanin

pre 9 godina

Svedjani hvale sudjenje Mazica, jedino mu malo zameraju sto nije svirao penal za Portugal, mada isto tako kazu da je lopta vec bila kod golmana...

Ronaldo 1

pre 9 godina

Jadni ovi Portugalci sa Ronaldom - on igra samo za sebe. Raštrkani, razbijeni, ne znaju šta će i kuda. Nemačka igra timski...precizno i ubojito. Pozdrav i uživajte u fudbalu!

Petar

pre 9 godina

E svaka cast ovom Mazicu, prijatno me iznenadio, jedino mu je zakazao kolega kad nije svirao ofsajd portugalu u prvom poluvremenu, ali nije bilo gola pa nema stete. Penal cist, ona strvina od Pepea zasluzeno izbacen, a Nemacka mnogo bolja i dok su bili portugalci kompletni. Definitivno jedan od favorita, samo se nadam da ce Humels biti ok. Kristijano opet samo setkao po terenu, kao i Mesi juce, mada Mesi makar dao jedan gol.

todos

pre 9 godina

Samo da si svirao penal kad si im dodao loptu niko nebi ti prebacio ni rec, mislim skoro ni rec, jer si sa onim nepostojecim penalom upropastio utakmicu.

Iz perspektive jednog sudije

pre 9 godina

Gece je prosao Portugalca i da ga ovaj nije povukao bio bi u izglednoj gol sansi. Mozda intenzitet kontakta nije bio veliki, ali je postojao. Opravdano dosudjen penal.

Granota

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali... (never mind, 16. jun 2014 18:43)

Možda na GolTv ali na Cuatro su ubrzo priznali da je penal postojao, u početku jeste rvanje, ali na kraju Nemac izlazi ispred i zadnje potezanje jeste penal. Dok za crveni kažu da je žuti, ali da je Pepe sam kriv, jer je bezveze isprovocirao isključenje. Ovo isto su ponovili u poluvremenu. Po meni lično je veoma teško reći da li je za crveni potreban udarac ili je pokušaju udarca dovoljan. Definirvno, ako se skupi celokupno Pepeovo ponašanje (udarac rukom i posle glavom), mislim da je crveni korektan.

opet Gvozden

pre 9 godina

(Alek, 16. jun 2014 18:17)
Slazem se. Ipak, dodjoh pre 3 sata iz CG. Da cujes njihove komentatore, Aci bi sve oprostio. Juce covek celo prvo poluvreme pljuje po FIFI i sudiji sto je priznat gol posle "oka sokolovog". Pet puta je ponovio kako " Eto dzaba te nove tehnologije koju nam ponavljaju kad lopta pocijepa mrezu, a sada kad je potrebna i pokazuje da lopta nije punim obimom presla gol liniju gol biva priznat". Odgledao covek "oko sokolovo" do odbitka od stative, utvrdio da nije gol i posle ugasio sliku a nastavio da prica sto mu je milo. Na stranu sto ih ima jedno 4-5, svi isti glas, istu dikciju imaju, usta ne zatvaraju, a u fudbal se razumeju preko kompjuterskih igrica. Strava! Tako da je meni Aca do cetvrtka super!

Pirlo

pre 9 godina

hahahahah kaze aca kralj ovaj talentovani fudbaler nastupa deveti put na ovoj utakmici i kad je skontao sta je rekao malo samo zastao i samo nastavio dalje,al i on mi je melem za usi samo da ne slusam kovinjala i mijaljevica.

Larry

pre 9 godina

Livestream BBC, topla preporuka. Sjajna emisija, gosti tipa Anri, Viera, Kanavaro, Shirer, Pojet, itd. Sjajni prilozi, statistike, profi komentatori, odmor za mozak od ovih nasih Milojko/Nedeljko amatera. Odmor za mozak i kompletno uzivanje, BBC.

fudbalski sudija

pre 9 godina

Lako je reci da je penal kad je nas sudija. Gledam utakmicu u Spaniji. Komentatori: ni penal, ni crveni! Objektivno, ono sto nama fali...
(never mind, 16. jun 2014 18:43)
a komentatori su kao relevantni da komentarišu suđenje.....suđenje nije nešto što se uči gledanjem fudbala, to zahteva dugogodišnju praksu i konstantno učenje, obični gledaoci nikada to neće razumeti....mažić je sjajan

Rozi

pre 9 godina

Pitanje za gospodina sklonom opipavanju bila sunaodnika:

sta mislite da li ste slucajnim odabirom opcije za plus i one za minus sugerisali ispitivanom uzorku smer za veciinsko opreeljenje ? Nevezano za pitanje tacnog odg, jer fudbal je ipak egzaktna igra i jasna su pravila igre.

sarajevo.calling.ba

pre 9 godina

Imam neki osjecaj da kladionice nisu zadovoljne do sada, rezultati dosta dobri a I ima golova
Eeee tako je kad se ne stimaju utakmice

Mikeli

pre 9 godina

Penal je cist kao suza, tu pogovora nema. Crveni je mozda malo prestroga odluka, ali generalno osnova je bilo, tako da tu vec dolazi do sudijskog uverenja. Sve u svemu Mazic je dosta dobro obavio svoj deo posla kao i pomocnici. Cestitke i naravno vidimo se na nekoj sledecoj utakmici.

Herzegovina

pre 9 godina

Katastrofalno sudjenje i nedosljednost sudije ! Ako je vec "sudija" siguran u svoju odluku o nedosudjivanju penala za Portugal, onda je morao dati žuti karton Ronaldu zbog nesportskog ponašanja i reakcije???? Ali i sudija je svjestan situacije, tj da je pokrao Portugal !

vladimir

pre 9 godina

mazicu što ne dosvira penal, da oni jadnici iz portugala daju nekako gol, trebalo mi gg drugo poluvreme, dao bih ti pola dobitka :-( ko će koga, ako ne svoj svoga..

bree

pre 9 godina

miler je na prošli mundijal dao 5 golova, i sa ova 2 (tek je poluvreme) 7, a tek mu je 24 godine, može sigurno da igra još 2,3 mundijala ako ga zaobidju povrede.

Gargamel

pre 9 godina

Gledam ovde u Latinskoj A. i mogu da kazem da kometatori tvrde da je penal 100% i kritikuju trenera Portugala kako je u opšte mogao da dopusti jednoj tkvoj ličnosti kao što je Pepe da igra u repki i upropasti utakmicu sa glupošću

provokator

pre 9 godina

nisan gleda prvih 20 min a ovaj Balog na hrt2 uopce nije spomenia mazica u losem kontekstu.
ja ovo sta gledan on ka glavni sudac nije falia nista, budimo realni, pepe je glavon se unija mulleru i sta sad mazic triba cekat da ovom pukne arkada da bi pepea iskljucia???
pepe je dobia sta je trazia, nije mu ni prvi ni zadnji put i jos to radi na igraca koji je na podu.
a to sta je za neke falija uvjerit ce se da nije jer ce pepe pauzirat za ovo barem 1utakmicu

musa dembele

pre 9 godina

Mazic -sudija sa samopouzdanjem! Tako se to radi!Pepe ima reputacija za zuti pre pocetka meca... NEMCI idu daleko,da je tu Rojs kladio bih se da uzimaju titulu. PORTUGAL moze dalje USA i Gana nisu nesto!P.S. Hrvati sta kaze BEUSAN za sudjenje?

princip

pre 9 godina

Prosto je: Faul u 16 je penal. Guranje glave na glavu drugog igraca je zuti ili crveni, u zavisnosti od strogoce sudije.

Mazic za 9!

Brano

pre 9 godina

Perfektna, kao i uvek igra nemacke reprezentacije. Zaista, sudija Mazic je mogao, zapravo trebalo da svira penal i za Portugalce. Medjutim, Nemci su bolji, verovatno najbolji na prvenstvu!

Ma daj

pre 9 godina

a nije ga udario nego mu se uneo u lice da mu kaze par reci pa se tako i dotakli glavama... nikako ne moze da bude crveni, nijedan sudija ne bi dao, samo zuti, velika greska... Pepe jeste prljav igrac ali sada stvarno nije zasluzio...

---
Ju ju, samo mu se uneo u lice da mu uljudno sapne na uvce Sekspirove sonete. I takvog coveka su nasli da iskljucuju?!?