Košarka 188

Nedelja, 15.06.2014.

18:49

Po dvojica 'večitih' suspendovani

Direktor KLS Dragan Gogić izrekao je kazne Partizanu i Crvenoj zvezdi zbog incidenata na prvoj utakmici finalne serije plej-ofa.

Po dvojica 'veèitih' suspendovani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 9 godina

a najboljeg boksera medju njima Radenovica nisu nagradili a covek stvarno dobro boksuje kao profesionalac. Ali zato kaznjen Pavlovic /najbolji igrac u zemlji/ a gledao sam snimak 10 puta i nisam uocio da je Pavlovic ucestvovao u tuci sem da je odgurnuo jednog igraca pruzajuci pomoc saigracu. Ali mogli su da kazne i Vestermana jer je navijao za svoj tim a to je strogo zabranjeno u Srpskoj kosarci

snoopy

pre 9 godina

Pavlovic je kaznjen zbog navodno 1 udarca, a Radenovic je bas tukao i NIJE KAZNJEN , e to je pravda. Zna li neko kako to da je mali REbic bio kasnije u igri 5 na 3 kada su obe klupe iskljucene.

Neutralac

pre 9 godina

Nisam navijac Partizana ni Zvezde,ali ove kazne su smesne Partizanu 2meca bez publike,Zvezdi neka blaga kazna a sta se sve desavalo u Zelezniku,Partizanu dva glavna igraca suspendovana posebno Pavlovic,dok Zvezdi neki Tejic koji nije u protokolu umeston njega sigurno je trebao da bude Radenovic.

ninepi

pre 9 godina

Ko kaze da je ovo pogubno za nasu kosarku. Vidi kolike pare ce da inkasira KSS, dva i po miliona dinara ja izracunah, i to samo od jedne utakmice, a serija se igra na 3 dobijene. Gde im je kraj.

realno

pre 9 godina

zasto pavlovic........vi koji se pitate pogledajte snimak jos jednom......kakva mrznja se vidi u pogledu tog nazovi igraca, koji je nosio patike lebronu u klivlendu.....klasicni kompleksaš!!!
(ja, 15. jun 2014 23:53)
# Link komentara
Zbog mrznje u pogledu kaznjen!!!!!Svaka ti cast, zasluzena kazna....

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Katastrofalne, minimalne kazne za težinu incidenta. JEDINA LOGIČNA KAZNA ZA INCIDENT BI BILA TA DA SE "VEČITI" IZBACE IZ FINALA I DA ZA TITULU PRAVKA IGRAJU MEGA I RADNIČKI. Ovo je kraj Srpske košarke.

Nigthawk

pre 9 godina

Koliko se dobija utakmica beu publike kad se gađa igrač bakljom?
(Narsil, 16. jun 2014 00:07)

Koliko kada na drugu tribinu bacis neki topovski udar ?

placaj kazne

pre 9 godina

ljudi, jel vi imate oci, kako zasto pavlovic? covek zamanuo ka nelsonu iz sve snage, sreca te je vrljav kao onaj milutinov pa promasi, a milutinov moze da udara do sutra nikog nebi pogodio

Kum

pre 9 godina

Zasto ispastaju sudije kad su uspeli da nasmeju siroke narodne mase, dosudjivanjem faula bertansu NAD blazicem
(grobelar, 15. jun 2014 22:20)

Nameran lakat u glavu nije faul???

Lafayette

pre 9 godina

Maestralno odradjeno:Partizan bez publike i Sase ,Milutinova ,znao sam ,posto Bogdana nisu mogli jer je vec igrao u cuvenom 5 na 3 !Najveci utisak na mene :jaka blazic koji skace oko Berte i unosi mu se u facu trazeci i provocirajuci reakciju a drugi i mozda jos gori mada ,mrtva trka...simonovic kapiten ,obesno se nasladjuje praveci face posle kosa u cuvenom 5 na 3!Gde svako normalan se uopste ne bi radovao...ali to vise govori o njemu kao osobi i "igracu" !

Dosta je bilo

pre 9 godina

@Ruše se poslednje preostale institucije u ovoj zemlji ali bitni su Megatrendovi, pevaljke, starlete... U kojoj će zemlji odrastali moja deca...
(Djordje, 15. jun 2014 22:01)

Napisi lepo institucije Milosevicevog rezima!!!

Cedevita

pre 9 godina

@Proverena poslednja vest; Partizan NECE igrati u ponedeljak. Sprema KRIVICNU prijavu. I sve salje FIBI. I nad popom ima pop!!!
(Mihailo, 15. jun 2014 20:16)

Stvarno je kriminalno koliko smo bolji.

Zuki

pre 9 godina

Evroliga,Evrokup i ABA liga su pod ULEB-om. Mogu da se žale i Gradskom Vodovodu...
(Nolan, 15. jun 2014 23:06)

KSS je clan FIBA a KSL ima ugovor sa KSS. ULEB tu ne postoji.

Andrija

pre 9 godina

Jel može da sabere neko koliko će to para da košta nas poreske obaveznike? Jel to znači da ja još neću primiti 1. deo zarade za Mart mesec?Još na kraju nek vam država da nacionalne penzije, e to bi bio vrh.Revolucija pod hitno Srbijo!

ja

pre 9 godina

zasto pavlovic........vi koji se pitate pogledajte snimak jos jednom......kakva mrznja se vidi u pogledu tog nazovi igraca, koji je nosio patike lebronu u klivlendu.....klasicni kompleksaš!!!

Grobar, clan SPS-a

pre 9 godina

@sinisa kako je milutinov zapoceo tucu ako se vidi da ga je neelson namerno prvi laktom udario...
(muamua, 15. jun 2014 22:19

Gde si to gledao? Daj link da vidimo i mi!

Korektor

pre 9 godina

Dule molim te istupi sa ekipom iz ove lige. Nemoj da učestvuješ u farsi.
(coollik, 15. jun 2014 19:24) 

Sad si se setio to da kazes, dok je partizan bio sampion na "misice" sve je bilo ok a?

Nolan

pre 9 godina

Proverena poslednja vest; Partizan NECE igrati u ponedeljak. Sprema KRIVICNU prijavu. I sve salje FIBI. I nad popom ima pop!!!
(Mihailo, 15. jun 2014 20:16)

Evroliga,Evrokup i ABA liga su pod ULEB-om. Mogu da se žale i Gradskom Vodovodu...

Djordje

pre 9 godina

Ruše se poslednje preostale institucije u ovoj zemlji ali bitni su Megatrendovi, pevaljke, starlete... U kojoj će zemlji odrastali moja deca...

Wllaxy

pre 9 godina

Partizan će naredna dva meča na kojima je domaćin morati da igra pred praznim tribinama.Savršeno odradjeno.
(glauko, 15. jun 2014 19:27)

Što se sekiraš, neće ni biti potrebe za drugom utakmicom pred vašom publikom...

000

pre 9 godina

Aleksandar Pavlovic, ovo sto je doziveo u polusezoni igrajuci u Srbiji, siguran sam nije doziveo u celoj svojoj karijeri. Igrac koji je po kvalitetu iznad svih da se skupe na gomilu zajedno, igrac koji je pravi sportista, igrac koji je trpeo sudijsko izivljavanje na utakmici, igrac kome ni jednom nisu sudili faul kada bi usao u reket a dobijao je po rukama i igrac koji je sada kaznjen a veoma je bitan u igri Partizana. Ono sto je sigurno ovi iz saveza finansijski odlicno posluju. Pa da li je svrha novac i kaznjavanje nego spreciti i stvoriti uslove da moze da se igra utakmica u kome ce pobediti bolji i u kome ce igraci cestitati protivniku?? DNO. Neka propadnemo. Parizan treba da igra ABA ligu i da istupi iz ovakvog takmicenja a koeficijente za srpske klubove koje je donosio godinama sada neka donose drugi.

boki

pre 9 godina

Sad ce da pitaju neobavesteni, zasto pavlovic, pogledajte kako se zalece i udara jednog Zvezdinog igraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webber, 15. jun 2014 18:59)

Odgledao i video adenovica kako se zalece...a Tejica nigde?!

Milos

pre 9 godina

@Claude G
Znas kako sine,da si stvarno gledao utakmicu a ne pises jer ti neko prepricao sta je bilo sinoc,znao bi da je kaznjen Tejic jer je udarao Lovernja,a 5na3 je igrao REBIC!!! Vidis razliku?

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Jel to opet onaj tejic sto je samarao gencevskog?
(92 krov evrope, 15. jun 2014 18:57)

Jel to opet onaj Partizan sto je igaro 3 na 3 protiv Hemofarma?

NE ZELIM OVAKVU TITULU

pre 9 godina

Sada sam pricao sa novinarom iz sportske redakcije b92 i obadvojica smo se slozili da nije bilo razloga da se kazni pavlovic mecom suspenzije kao ni kod gana radonjic novcano... Treba bre istupiti odmah sada iz ove lige i cao, znaci CAOOOO!!!

dv

pre 9 godina

Tejić nije bio na spisku tima, dakle bio je publika kao i preostalih par hiljada ljudi. Znači svako iz publike ko bi uleteo na teren da se bije bio bi kažnjen sa dve utakmice pauze.

Jack

pre 9 godina

Pavlovic, naravno, nece valjda Bezbradicu da suspenduju. S druge strane u FMP-u dvanaesti igrac, da se napravi privid jednakosti, PO DVA igraca.
Nisam za istupanje iz coviceve lige, ovaj njegov klub je toliko los da su jedva pobedili i 5 na 3. TITULA UPRKOS SVEMU!

ivan

pre 9 godina

...to sve sto ste nabrojali da ce Taj i Taj da plati toliki novac me mnogo pogadja! Klubovi se finansiraju iz drzavnog budzeta tako da mu dodje kao da ste iz mog dzepa uzeli novc i platili kaznu!

aaaa

pre 9 godina

Dve utakmice,a FMP onda kad su bacali baklje,soferi ulazili i pretili,samo jednu?Haha...Tejic koji je u civilu i udara dok ovaj lezi na pod ista kazna od jedne utakmice?Haha...Smesno...napustati ovu cigansku ligu ali odmah!

Petar

pre 9 godina

Pa Tejic vam je onaj junak sto je sedeo iza kosa u produzetku klupe sa zvezdinim igracima i tuka lovernja pesnicama dok je ovaj bio na podu. Inace mu ovo nije prvi incident. Pre par meseci je bezveze udario igraca MZTa Gecevskog.

Nepismen

pre 9 godina

2 na 2? Zar nije bolje 5 na 3?
bez publike? Pa bolje da ste donjeli odluku da Zvezda bude domacin ipak se igra kosarka zbog publike inace mozete skroz da ukinte taj sport.

тандара мандара

pre 9 godina

Tejiću je prošli put gazda rekao da je trebalo jače da udari. Evo, sad je udario najjače što je umeo. Ne sumnjam da će biti nagrađen.

veliki strumf

pre 9 godina

Nedovoljno! Moralo je to mnogo strozije i mnogo jace po dzepu! Igrace je lagano smiriti - udaris ih po dzepu, pa da vidis kako su fini.

Joca

pre 9 godina

derbi u Pioniru:
Partizan (organizator) kaznjen sa 1.500.000 dinara, Zvezda Telekom 900.000 dinara

derbi u Zelezniku:
Zvezda Telekom (organizator) kaznjena sa 390.000 dinara, Partizan 400.000 dinara

dvostruki arsini ili?

Slavko Rs

pre 9 godina

Pa jel ovo moguce???Pavlovica kod nas a Tejica kod njih,momka koji nije bio ni u protokolu za mec.Definitivno treba Partizan da istupi iz ove lige,pa nek Fmp igra sam dok se prava Zvezda odmrzne.Objavite mi komentar !

Webber

pre 9 godina

Marko Tejic.koji nije u 12 kaznjen,a Pavlovic zbog cega?????? (govna su za vas zlato, 15. jun 2014 18:55)

Pogledaj sminke pa ces videti zbog cega...

Magdalena

pre 9 godina

Ispadose krivi samo igraci. A onaj koji je sve inicirao povlacenjem ekipe sa terena, koji je godinama jedini zajednicki imenitelj u svim incidentima kosarke sa ovih prostora, onaj cija svaka recenica obiluje govorom mrznje placa samo kaznu zbog tehnickih gresaka. Sutra odoh u crkvu da upalim svecu za pokoj duse srpske kosarke.

vladica

pre 9 godina

Niko nije kaznjen za ono napustanje terena pa ponovno vracanje ?!
Sramota bre!
(hours of love, 15. jun 2014 19:13) Tehnička greška sinoć,to je bila kazna. Šta si ti još hteo? Sramota je što ne znaš pravila,a još si zadojen mržnjom.

.....

pre 9 godina

Pitao bih navijace FMP-a da li je Vujosevic takodje bio kriv za drmanje koseva u Zelezniku,pljuvanje trenera Partizana Jovanovica,mokrace u kesama,...??Ako vec morate da budete sampinjoni onda neka vam poklone titule i olaksajte ostalima da se ne muce i gube vreme.Malo je cudno da CZ kao sportsko drustvo pred raspadom i gasenjem postane sampion u svim sportovima dolaskom na vlast njenih navijaca.U fudbalu vam se vec obilo o glavu,a nece dugo proci i za ostale sportove.Vaterpolo tim vam se raspada i opet ste pred gasenjem takodje...

srba

pre 9 godina

ajoj al ce biti mec, mora djenka igrati prvu, i simon mora igrati vise i lipovij, a u partizanu samo bogdan i bertans i mozda lovernj hahaha bice festa, runda br 2

DaSa

pre 9 godina

Sad ce da pitaju neobavesteni, zasto pavlovic, pogledajte kako se zalece i udara jednog Zvezdinog igraca... (Webber, 15. jun 2014 18:59)


Daj link snimka.

komentar

pre 9 godina

Najbolje bi bilo da smo od ovih silnih novcanih kazni platili nekog NBA sudiju da sudi utakmice, posto ovi nasi nemaju pojma. Pola onih navodno licnih greski u NBA se ne sudi.

hours of love

pre 9 godina

naravno da su partizanu iskljucena dva bitnija igraca,nije se nista drugo ni ocekivalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nikola, 15. jun 2014 18:55)

Milutinov je inace strahovito bitan za Partizan!

Zaphod

pre 9 godina

Cilj igraca partizana i jeste bio da se isprovocira Nelson. Bez njega smo druga ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Opticus, 15. jun 2014 19:10)

Ma da... Vama je drugi bek vrlo bitan igrac, dok su partizanu startna trojka i petica nebitni igraci...

Sramota

pre 9 godina

kaznili Belosevica koji je od sve trojice najbolje sudio I na koga verovatno najmanje moze da se utice od strane Gogica. Strahotno! A sta, ova druga dvojica su kao dobro sudili. Bruka!
PS: Dule, povuci ekipu iz ove rezirane predstave!

Dajte im titulu

pre 9 godina

Smešno! Pa Bezbradica je u Partizanu bio najratoborniji! Da su hteli da kažnjavaju po zasluzi njega je sigurno trebalo kazniti ali ne oni će kazniti Tejića sa jedne i Pavlovića sa druge strane...hahahah! komeNdija

coa czv

pre 9 godina

Radenovic je razdvajao lepo se vidilo!!! nzm sto ga spiminjete, nije kriv sto je digao ruke dok je Milutinov veslao prema njemu... Pavlovic je pravio frku al vise smisla je imalo da je suspendovan Bazdarica nego on. Al ako Vujosevic prisustvuje utakmici to nista nece promeniti... Bolje da je on izbacen, a svi ostali da su ostali.

NemanjaBB

pre 9 godina

Pavlovic je skocio na Nelsona. Radenovic je prvo razdvajao, ali mislim da ga je ponelo sto ga je Milutinov potkacio. Bezbradica je bio jedan od glavnijih aktera, ali mi se cini da nije posebno kaznjen.

Grobar od malena...

pre 9 godina

A inicijator svog zla vujošević?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jsd sramota Srbije, 15. jun 2014 18:52)

Misliš Nebojša Čović!?

Claude G

pre 9 godina

Kontradiktorno, kaznjen Tejic koji je juce igrao 5 na 3, sto bi znacilo da on u stvari nije ni trebao da igra poslednju cetvrtinu? Kako to objasnjavate?

Sergio

pre 9 godina

Napustite ligu, predajte ciganima titulu kada već moraju da je osvoje! Drugačije ne mogu, pa neka im bude i neka posle igraju sami sa sobom i sa pojedincima iz vlasti...

M89

pre 9 godina

Jedini spas bi im bio ako bi se sutra pre utakmice svi do jednog medjusobno pozdravili, izgrlili i javno izvinili jedni drugima i ovom narodu koji ih placa, gleda, voli, navija.

мпане прелевитз

pre 9 godina

Odmah istupiti iz lige.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (92 krov evrope, 15. jun 2014 18:52)

Ал ајде сад стварно иступите, немојте ко јуче хоћу-нећу у више наврата...

Nidza

pre 9 godina

Hahaha Pavlovic koji je razdvajao i medju prvima izasao iz guzve(pogledajte snimak). Koliko je ovo sve providno ljudi moji,pa oni su dobili jednu utakmicu bez gledalaca za gadjanje igraca bakljom i ulazak navijaca na teren,a sad se dobijaju dve i bez publike do kraja plej ofa?? Nisam za to da se ni ne igra,ali cemu ovo sve,zasto da KKP igra ovo?

Alex

pre 9 godina

Ako su kaznjeni samo po dvojica, kako je moguce da je onoliko igraca iskljuceno, da bi smo igrali 5:3 i da je to sve regularno. Zakljucak je da sudija moze direktno da resi pobednika meca na nacin koji njemu odgovara i da za to dobije 1 mec suspenzije!?! Trebalo bi ponistit celo prvenstvo i ostaviti sezonu bez prvaka.

Bley

pre 9 godina

Hahaha koja smejurija, Lazic, Blazic prosto su se vrhunsi ponasali sinoc, mogli su da im iskljuce Lipovija i Rebica, a Partizanu npr Bogdana, Bertu i Pavlovica kao sto jesu

Joca

pre 9 godina

derbi u Pioniru:
Partizan (organizator) kaznjen sa 1.500.000 dinara, Zvezda Telekom 900.000 dinara

derbi u Zelezniku:
Zvezda Telekom (organizator) kaznjena sa 390.000 dinara, Partizan 400.000 dinara

dvostruki arsini ili?

000

pre 9 godina

Aleksandar Pavlovic, ovo sto je doziveo u polusezoni igrajuci u Srbiji, siguran sam nije doziveo u celoj svojoj karijeri. Igrac koji je po kvalitetu iznad svih da se skupe na gomilu zajedno, igrac koji je pravi sportista, igrac koji je trpeo sudijsko izivljavanje na utakmici, igrac kome ni jednom nisu sudili faul kada bi usao u reket a dobijao je po rukama i igrac koji je sada kaznjen a veoma je bitan u igri Partizana. Ono sto je sigurno ovi iz saveza finansijski odlicno posluju. Pa da li je svrha novac i kaznjavanje nego spreciti i stvoriti uslove da moze da se igra utakmica u kome ce pobediti bolji i u kome ce igraci cestitati protivniku?? DNO. Neka propadnemo. Parizan treba da igra ABA ligu i da istupi iz ovakvog takmicenja a koeficijente za srpske klubove koje je donosio godinama sada neka donose drugi.

Magdalena

pre 9 godina

Ispadose krivi samo igraci. A onaj koji je sve inicirao povlacenjem ekipe sa terena, koji je godinama jedini zajednicki imenitelj u svim incidentima kosarke sa ovih prostora, onaj cija svaka recenica obiluje govorom mrznje placa samo kaznu zbog tehnickih gresaka. Sutra odoh u crkvu da upalim svecu za pokoj duse srpske kosarke.

тандара мандара

pre 9 godina

Tejiću je prošli put gazda rekao da je trebalo jače da udari. Evo, sad je udario najjače što je umeo. Ne sumnjam da će biti nagrađen.

Grobar od malena...

pre 9 godina

A inicijator svog zla vujošević?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jsd sramota Srbije, 15. jun 2014 18:52)

Misliš Nebojša Čović!?

Slavko Rs

pre 9 godina

Pa jel ovo moguce???Pavlovica kod nas a Tejica kod njih,momka koji nije bio ni u protokolu za mec.Definitivno treba Partizan da istupi iz ove lige,pa nek Fmp igra sam dok se prava Zvezda odmrzne.Objavite mi komentar !

Dajte im titulu

pre 9 godina

Smešno! Pa Bezbradica je u Partizanu bio najratoborniji! Da su hteli da kažnjavaju po zasluzi njega je sigurno trebalo kazniti ali ne oni će kazniti Tejića sa jedne i Pavlovića sa druge strane...hahahah! komeNdija

Webber

pre 9 godina

Marko Tejic.koji nije u 12 kaznjen,a Pavlovic zbog cega?????? (govna su za vas zlato, 15. jun 2014 18:55)

Pogledaj sminke pa ces videti zbog cega...

.....

pre 9 godina

Pitao bih navijace FMP-a da li je Vujosevic takodje bio kriv za drmanje koseva u Zelezniku,pljuvanje trenera Partizana Jovanovica,mokrace u kesama,...??Ako vec morate da budete sampinjoni onda neka vam poklone titule i olaksajte ostalima da se ne muce i gube vreme.Malo je cudno da CZ kao sportsko drustvo pred raspadom i gasenjem postane sampion u svim sportovima dolaskom na vlast njenih navijaca.U fudbalu vam se vec obilo o glavu,a nece dugo proci i za ostale sportove.Vaterpolo tim vam se raspada i opet ste pred gasenjem takodje...

Sramota

pre 9 godina

kaznili Belosevica koji je od sve trojice najbolje sudio I na koga verovatno najmanje moze da se utice od strane Gogica. Strahotno! A sta, ova druga dvojica su kao dobro sudili. Bruka!
PS: Dule, povuci ekipu iz ove rezirane predstave!

мпане прелевитз

pre 9 godina

Odmah istupiti iz lige.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (92 krov evrope, 15. jun 2014 18:52)

Ал ајде сад стварно иступите, немојте ко јуче хоћу-нећу у више наврата...

hours of love

pre 9 godina

naravno da su partizanu iskljucena dva bitnija igraca,nije se nista drugo ni ocekivalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nikola, 15. jun 2014 18:55)

Milutinov je inace strahovito bitan za Partizan!

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Jel to opet onaj tejic sto je samarao gencevskog?
(92 krov evrope, 15. jun 2014 18:57)

Jel to opet onaj Partizan sto je igaro 3 na 3 protiv Hemofarma?

Djordje

pre 9 godina

Ruše se poslednje preostale institucije u ovoj zemlji ali bitni su Megatrendovi, pevaljke, starlete... U kojoj će zemlji odrastali moja deca...

Jack

pre 9 godina

Pavlovic, naravno, nece valjda Bezbradicu da suspenduju. S druge strane u FMP-u dvanaesti igrac, da se napravi privid jednakosti, PO DVA igraca.
Nisam za istupanje iz coviceve lige, ovaj njegov klub je toliko los da su jedva pobedili i 5 na 3. TITULA UPRKOS SVEMU!

dv

pre 9 godina

Tejić nije bio na spisku tima, dakle bio je publika kao i preostalih par hiljada ljudi. Znači svako iz publike ko bi uleteo na teren da se bije bio bi kažnjen sa dve utakmice pauze.

Milos

pre 9 godina

@Claude G
Znas kako sine,da si stvarno gledao utakmicu a ne pises jer ti neko prepricao sta je bilo sinoc,znao bi da je kaznjen Tejic jer je udarao Lovernja,a 5na3 je igrao REBIC!!! Vidis razliku?

NE ZELIM OVAKVU TITULU

pre 9 godina

Sada sam pricao sa novinarom iz sportske redakcije b92 i obadvojica smo se slozili da nije bilo razloga da se kazni pavlovic mecom suspenzije kao ni kod gana radonjic novcano... Treba bre istupiti odmah sada iz ove lige i cao, znaci CAOOOO!!!

Sergio

pre 9 godina

Napustite ligu, predajte ciganima titulu kada već moraju da je osvoje! Drugačije ne mogu, pa neka im bude i neka posle igraju sami sa sobom i sa pojedincima iz vlasti...

Bley

pre 9 godina

Hahaha koja smejurija, Lazic, Blazic prosto su se vrhunsi ponasali sinoc, mogli su da im iskljuce Lipovija i Rebica, a Partizanu npr Bogdana, Bertu i Pavlovica kao sto jesu

Zaphod

pre 9 godina

Cilj igraca partizana i jeste bio da se isprovocira Nelson. Bez njega smo druga ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Opticus, 15. jun 2014 19:10)

Ma da... Vama je drugi bek vrlo bitan igrac, dok su partizanu startna trojka i petica nebitni igraci...

Petar

pre 9 godina

Pa Tejic vam je onaj junak sto je sedeo iza kosa u produzetku klupe sa zvezdinim igracima i tuka lovernja pesnicama dok je ovaj bio na podu. Inace mu ovo nije prvi incident. Pre par meseci je bezveze udario igraca MZTa Gecevskog.

vladica

pre 9 godina

Niko nije kaznjen za ono napustanje terena pa ponovno vracanje ?!
Sramota bre!
(hours of love, 15. jun 2014 19:13) Tehnička greška sinoć,to je bila kazna. Šta si ti još hteo? Sramota je što ne znaš pravila,a još si zadojen mržnjom.

DaSa

pre 9 godina

Sad ce da pitaju neobavesteni, zasto pavlovic, pogledajte kako se zalece i udara jednog Zvezdinog igraca... (Webber, 15. jun 2014 18:59)


Daj link snimka.

coa czv

pre 9 godina

Radenovic je razdvajao lepo se vidilo!!! nzm sto ga spiminjete, nije kriv sto je digao ruke dok je Milutinov veslao prema njemu... Pavlovic je pravio frku al vise smisla je imalo da je suspendovan Bazdarica nego on. Al ako Vujosevic prisustvuje utakmici to nista nece promeniti... Bolje da je on izbacen, a svi ostali da su ostali.

Nolan

pre 9 godina

Proverena poslednja vest; Partizan NECE igrati u ponedeljak. Sprema KRIVICNU prijavu. I sve salje FIBI. I nad popom ima pop!!!
(Mihailo, 15. jun 2014 20:16)

Evroliga,Evrokup i ABA liga su pod ULEB-om. Mogu da se žale i Gradskom Vodovodu...

aaaa

pre 9 godina

Dve utakmice,a FMP onda kad su bacali baklje,soferi ulazili i pretili,samo jednu?Haha...Tejic koji je u civilu i udara dok ovaj lezi na pod ista kazna od jedne utakmice?Haha...Smesno...napustati ovu cigansku ligu ali odmah!

boki

pre 9 godina

Sad ce da pitaju neobavesteni, zasto pavlovic, pogledajte kako se zalece i udara jednog Zvezdinog igraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webber, 15. jun 2014 18:59)

Odgledao i video adenovica kako se zalece...a Tejica nigde?!

srba

pre 9 godina

ajoj al ce biti mec, mora djenka igrati prvu, i simon mora igrati vise i lipovij, a u partizanu samo bogdan i bertans i mozda lovernj hahaha bice festa, runda br 2

Korektor

pre 9 godina

Dule molim te istupi sa ekipom iz ove lige. Nemoj da učestvuješ u farsi.
(coollik, 15. jun 2014 19:24) 

Sad si se setio to da kazes, dok je partizan bio sampion na "misice" sve je bilo ok a?

Nidza

pre 9 godina

Hahaha Pavlovic koji je razdvajao i medju prvima izasao iz guzve(pogledajte snimak). Koliko je ovo sve providno ljudi moji,pa oni su dobili jednu utakmicu bez gledalaca za gadjanje igraca bakljom i ulazak navijaca na teren,a sad se dobijaju dve i bez publike do kraja plej ofa?? Nisam za to da se ni ne igra,ali cemu ovo sve,zasto da KKP igra ovo?

Wllaxy

pre 9 godina

Partizan će naredna dva meča na kojima je domaćin morati da igra pred praznim tribinama.Savršeno odradjeno.
(glauko, 15. jun 2014 19:27)

Što se sekiraš, neće ni biti potrebe za drugom utakmicom pred vašom publikom...

Alex

pre 9 godina

Ako su kaznjeni samo po dvojica, kako je moguce da je onoliko igraca iskljuceno, da bi smo igrali 5:3 i da je to sve regularno. Zakljucak je da sudija moze direktno da resi pobednika meca na nacin koji njemu odgovara i da za to dobije 1 mec suspenzije!?! Trebalo bi ponistit celo prvenstvo i ostaviti sezonu bez prvaka.

Nepismen

pre 9 godina

2 na 2? Zar nije bolje 5 na 3?
bez publike? Pa bolje da ste donjeli odluku da Zvezda bude domacin ipak se igra kosarka zbog publike inace mozete skroz da ukinte taj sport.

Claude G

pre 9 godina

Kontradiktorno, kaznjen Tejic koji je juce igrao 5 na 3, sto bi znacilo da on u stvari nije ni trebao da igra poslednju cetvrtinu? Kako to objasnjavate?

M89

pre 9 godina

Jedini spas bi im bio ako bi se sutra pre utakmice svi do jednog medjusobno pozdravili, izgrlili i javno izvinili jedni drugima i ovom narodu koji ih placa, gleda, voli, navija.

veliki strumf

pre 9 godina

Nedovoljno! Moralo je to mnogo strozije i mnogo jace po dzepu! Igrace je lagano smiriti - udaris ih po dzepu, pa da vidis kako su fini.

NemanjaBB

pre 9 godina

Pavlovic je skocio na Nelsona. Radenovic je prvo razdvajao, ali mislim da ga je ponelo sto ga je Milutinov potkacio. Bezbradica je bio jedan od glavnijih aktera, ali mi se cini da nije posebno kaznjen.

komentar

pre 9 godina

Najbolje bi bilo da smo od ovih silnih novcanih kazni platili nekog NBA sudiju da sudi utakmice, posto ovi nasi nemaju pojma. Pola onih navodno licnih greski u NBA se ne sudi.

Dosta je bilo

pre 9 godina

@Ruše se poslednje preostale institucije u ovoj zemlji ali bitni su Megatrendovi, pevaljke, starlete... U kojoj će zemlji odrastali moja deca...
(Djordje, 15. jun 2014 22:01)

Napisi lepo institucije Milosevicevog rezima!!!

ivan

pre 9 godina

...to sve sto ste nabrojali da ce Taj i Taj da plati toliki novac me mnogo pogadja! Klubovi se finansiraju iz drzavnog budzeta tako da mu dodje kao da ste iz mog dzepa uzeli novc i platili kaznu!

Grobar, clan SPS-a

pre 9 godina

@sinisa kako je milutinov zapoceo tucu ako se vidi da ga je neelson namerno prvi laktom udario...
(muamua, 15. jun 2014 22:19

Gde si to gledao? Daj link da vidimo i mi!

placaj kazne

pre 9 godina

ljudi, jel vi imate oci, kako zasto pavlovic? covek zamanuo ka nelsonu iz sve snage, sreca te je vrljav kao onaj milutinov pa promasi, a milutinov moze da udara do sutra nikog nebi pogodio

Nigthawk

pre 9 godina

Koliko se dobija utakmica beu publike kad se gađa igrač bakljom?
(Narsil, 16. jun 2014 00:07)

Koliko kada na drugu tribinu bacis neki topovski udar ?

Lafayette

pre 9 godina

Maestralno odradjeno:Partizan bez publike i Sase ,Milutinova ,znao sam ,posto Bogdana nisu mogli jer je vec igrao u cuvenom 5 na 3 !Najveci utisak na mene :jaka blazic koji skace oko Berte i unosi mu se u facu trazeci i provocirajuci reakciju a drugi i mozda jos gori mada ,mrtva trka...simonovic kapiten ,obesno se nasladjuje praveci face posle kosa u cuvenom 5 na 3!Gde svako normalan se uopste ne bi radovao...ali to vise govori o njemu kao osobi i "igracu" !

Kum

pre 9 godina

Zasto ispastaju sudije kad su uspeli da nasmeju siroke narodne mase, dosudjivanjem faula bertansu NAD blazicem
(grobelar, 15. jun 2014 22:20)

Nameran lakat u glavu nije faul???

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Katastrofalne, minimalne kazne za težinu incidenta. JEDINA LOGIČNA KAZNA ZA INCIDENT BI BILA TA DA SE "VEČITI" IZBACE IZ FINALA I DA ZA TITULU PRAVKA IGRAJU MEGA I RADNIČKI. Ovo je kraj Srpske košarke.

Cedevita

pre 9 godina

@Proverena poslednja vest; Partizan NECE igrati u ponedeljak. Sprema KRIVICNU prijavu. I sve salje FIBI. I nad popom ima pop!!!
(Mihailo, 15. jun 2014 20:16)

Stvarno je kriminalno koliko smo bolji.

ja

pre 9 godina

zasto pavlovic........vi koji se pitate pogledajte snimak jos jednom......kakva mrznja se vidi u pogledu tog nazovi igraca, koji je nosio patike lebronu u klivlendu.....klasicni kompleksaš!!!

Zuki

pre 9 godina

Evroliga,Evrokup i ABA liga su pod ULEB-om. Mogu da se žale i Gradskom Vodovodu...
(Nolan, 15. jun 2014 23:06)

KSS je clan FIBA a KSL ima ugovor sa KSS. ULEB tu ne postoji.

Andrija

pre 9 godina

Jel može da sabere neko koliko će to para da košta nas poreske obaveznike? Jel to znači da ja još neću primiti 1. deo zarade za Mart mesec?Još na kraju nek vam država da nacionalne penzije, e to bi bio vrh.Revolucija pod hitno Srbijo!

ninepi

pre 9 godina

Ko kaze da je ovo pogubno za nasu kosarku. Vidi kolike pare ce da inkasira KSS, dva i po miliona dinara ja izracunah, i to samo od jedne utakmice, a serija se igra na 3 dobijene. Gde im je kraj.

realno

pre 9 godina

zasto pavlovic........vi koji se pitate pogledajte snimak jos jednom......kakva mrznja se vidi u pogledu tog nazovi igraca, koji je nosio patike lebronu u klivlendu.....klasicni kompleksaš!!!
(ja, 15. jun 2014 23:53)
# Link komentara
Zbog mrznje u pogledu kaznjen!!!!!Svaka ti cast, zasluzena kazna....

Neutralac

pre 9 godina

Nisam navijac Partizana ni Zvezde,ali ove kazne su smesne Partizanu 2meca bez publike,Zvezdi neka blaga kazna a sta se sve desavalo u Zelezniku,Partizanu dva glavna igraca suspendovana posebno Pavlovic,dok Zvezdi neki Tejic koji nije u protokolu umeston njega sigurno je trebao da bude Radenovic.

zoran

pre 9 godina

a najboljeg boksera medju njima Radenovica nisu nagradili a covek stvarno dobro boksuje kao profesionalac. Ali zato kaznjen Pavlovic /najbolji igrac u zemlji/ a gledao sam snimak 10 puta i nisam uocio da je Pavlovic ucestvovao u tuci sem da je odgurnuo jednog igraca pruzajuci pomoc saigracu. Ali mogli su da kazne i Vestermana jer je navijao za svoj tim a to je strogo zabranjeno u Srpskoj kosarci

snoopy

pre 9 godina

Pavlovic je kaznjen zbog navodno 1 udarca, a Radenovic je bas tukao i NIJE KAZNJEN , e to je pravda. Zna li neko kako to da je mali REbic bio kasnije u igri 5 na 3 kada su obe klupe iskljucene.

Magdalena

pre 9 godina

Ispadose krivi samo igraci. A onaj koji je sve inicirao povlacenjem ekipe sa terena, koji je godinama jedini zajednicki imenitelj u svim incidentima kosarke sa ovih prostora, onaj cija svaka recenica obiluje govorom mrznje placa samo kaznu zbog tehnickih gresaka. Sutra odoh u crkvu da upalim svecu za pokoj duse srpske kosarke.

000

pre 9 godina

Aleksandar Pavlovic, ovo sto je doziveo u polusezoni igrajuci u Srbiji, siguran sam nije doziveo u celoj svojoj karijeri. Igrac koji je po kvalitetu iznad svih da se skupe na gomilu zajedno, igrac koji je pravi sportista, igrac koji je trpeo sudijsko izivljavanje na utakmici, igrac kome ni jednom nisu sudili faul kada bi usao u reket a dobijao je po rukama i igrac koji je sada kaznjen a veoma je bitan u igri Partizana. Ono sto je sigurno ovi iz saveza finansijski odlicno posluju. Pa da li je svrha novac i kaznjavanje nego spreciti i stvoriti uslove da moze da se igra utakmica u kome ce pobediti bolji i u kome ce igraci cestitati protivniku?? DNO. Neka propadnemo. Parizan treba da igra ABA ligu i da istupi iz ovakvog takmicenja a koeficijente za srpske klubove koje je donosio godinama sada neka donose drugi.

Webber

pre 9 godina

Marko Tejic.koji nije u 12 kaznjen,a Pavlovic zbog cega?????? (govna su za vas zlato, 15. jun 2014 18:55)

Pogledaj sminke pa ces videti zbog cega...

Joca

pre 9 godina

derbi u Pioniru:
Partizan (organizator) kaznjen sa 1.500.000 dinara, Zvezda Telekom 900.000 dinara

derbi u Zelezniku:
Zvezda Telekom (organizator) kaznjena sa 390.000 dinara, Partizan 400.000 dinara

dvostruki arsini ili?

Claude G

pre 9 godina

Kontradiktorno, kaznjen Tejic koji je juce igrao 5 na 3, sto bi znacilo da on u stvari nije ni trebao da igra poslednju cetvrtinu? Kako to objasnjavate?

Grobar od malena...

pre 9 godina

A inicijator svog zla vujošević?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jsd sramota Srbije, 15. jun 2014 18:52)

Misliš Nebojša Čović!?

hours of love

pre 9 godina

naravno da su partizanu iskljucena dva bitnija igraca,nije se nista drugo ni ocekivalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nikola, 15. jun 2014 18:55)

Milutinov je inace strahovito bitan za Partizan!

Slavko Rs

pre 9 godina

Pa jel ovo moguce???Pavlovica kod nas a Tejica kod njih,momka koji nije bio ni u protokolu za mec.Definitivno treba Partizan da istupi iz ove lige,pa nek Fmp igra sam dok se prava Zvezda odmrzne.Objavite mi komentar !

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 9 godina

Jel to opet onaj tejic sto je samarao gencevskog?
(92 krov evrope, 15. jun 2014 18:57)

Jel to opet onaj Partizan sto je igaro 3 na 3 protiv Hemofarma?

.....

pre 9 godina

Pitao bih navijace FMP-a da li je Vujosevic takodje bio kriv za drmanje koseva u Zelezniku,pljuvanje trenera Partizana Jovanovica,mokrace u kesama,...??Ako vec morate da budete sampinjoni onda neka vam poklone titule i olaksajte ostalima da se ne muce i gube vreme.Malo je cudno da CZ kao sportsko drustvo pred raspadom i gasenjem postane sampion u svim sportovima dolaskom na vlast njenih navijaca.U fudbalu vam se vec obilo o glavu,a nece dugo proci i za ostale sportove.Vaterpolo tim vam se raspada i opet ste pred gasenjem takodje...

Korektor

pre 9 godina

Dule molim te istupi sa ekipom iz ove lige. Nemoj da učestvuješ u farsi.
(coollik, 15. jun 2014 19:24) 

Sad si se setio to da kazes, dok je partizan bio sampion na "misice" sve je bilo ok a?

тандара мандара

pre 9 godina

Tejiću je prošli put gazda rekao da je trebalo jače da udari. Evo, sad je udario najjače što je umeo. Ne sumnjam da će biti nagrađen.

Grobar, clan SPS-a

pre 9 godina

@sinisa kako je milutinov zapoceo tucu ako se vidi da ga je neelson namerno prvi laktom udario...
(muamua, 15. jun 2014 22:19

Gde si to gledao? Daj link da vidimo i mi!

Dosta je bilo

pre 9 godina

@Ruše se poslednje preostale institucije u ovoj zemlji ali bitni su Megatrendovi, pevaljke, starlete... U kojoj će zemlji odrastali moja deca...
(Djordje, 15. jun 2014 22:01)

Napisi lepo institucije Milosevicevog rezima!!!

Sergio

pre 9 godina

Napustite ligu, predajte ciganima titulu kada već moraju da je osvoje! Drugačije ne mogu, pa neka im bude i neka posle igraju sami sa sobom i sa pojedincima iz vlasti...

Wllaxy

pre 9 godina

Partizan će naredna dva meča na kojima je domaćin morati da igra pred praznim tribinama.Savršeno odradjeno.
(glauko, 15. jun 2014 19:27)

Što se sekiraš, neće ni biti potrebe za drugom utakmicom pred vašom publikom...

Dajte im titulu

pre 9 godina

Smešno! Pa Bezbradica je u Partizanu bio najratoborniji! Da su hteli da kažnjavaju po zasluzi njega je sigurno trebalo kazniti ali ne oni će kazniti Tejića sa jedne i Pavlovića sa druge strane...hahahah! komeNdija

Jack

pre 9 godina

Pavlovic, naravno, nece valjda Bezbradicu da suspenduju. S druge strane u FMP-u dvanaesti igrac, da se napravi privid jednakosti, PO DVA igraca.
Nisam za istupanje iz coviceve lige, ovaj njegov klub je toliko los da su jedva pobedili i 5 na 3. TITULA UPRKOS SVEMU!

NE ZELIM OVAKVU TITULU

pre 9 godina

Sada sam pricao sa novinarom iz sportske redakcije b92 i obadvojica smo se slozili da nije bilo razloga da se kazni pavlovic mecom suspenzije kao ni kod gana radonjic novcano... Treba bre istupiti odmah sada iz ove lige i cao, znaci CAOOOO!!!

vladica

pre 9 godina

Niko nije kaznjen za ono napustanje terena pa ponovno vracanje ?!
Sramota bre!
(hours of love, 15. jun 2014 19:13) Tehnička greška sinoć,to je bila kazna. Šta si ti još hteo? Sramota je što ne znaš pravila,a još si zadojen mržnjom.

Zaphod

pre 9 godina

Cilj igraca partizana i jeste bio da se isprovocira Nelson. Bez njega smo druga ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Opticus, 15. jun 2014 19:10)

Ma da... Vama je drugi bek vrlo bitan igrac, dok su partizanu startna trojka i petica nebitni igraci...

Sramota

pre 9 godina

kaznili Belosevica koji je od sve trojice najbolje sudio I na koga verovatno najmanje moze da se utice od strane Gogica. Strahotno! A sta, ova druga dvojica su kao dobro sudili. Bruka!
PS: Dule, povuci ekipu iz ove rezirane predstave!

coa czv

pre 9 godina

Radenovic je razdvajao lepo se vidilo!!! nzm sto ga spiminjete, nije kriv sto je digao ruke dok je Milutinov veslao prema njemu... Pavlovic je pravio frku al vise smisla je imalo da je suspendovan Bazdarica nego on. Al ako Vujosevic prisustvuje utakmici to nista nece promeniti... Bolje da je on izbacen, a svi ostali da su ostali.

Nolan

pre 9 godina

Proverena poslednja vest; Partizan NECE igrati u ponedeljak. Sprema KRIVICNU prijavu. I sve salje FIBI. I nad popom ima pop!!!
(Mihailo, 15. jun 2014 20:16)

Evroliga,Evrokup i ABA liga su pod ULEB-om. Mogu da se žale i Gradskom Vodovodu...

Bley

pre 9 godina

Hahaha koja smejurija, Lazic, Blazic prosto su se vrhunsi ponasali sinoc, mogli su da im iskljuce Lipovija i Rebica, a Partizanu npr Bogdana, Bertu i Pavlovica kao sto jesu

мпане прелевитз

pre 9 godina

Odmah istupiti iz lige.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (92 krov evrope, 15. jun 2014 18:52)

Ал ајде сад стварно иступите, немојте ко јуче хоћу-нећу у више наврата...

Alex

pre 9 godina

Ako su kaznjeni samo po dvojica, kako je moguce da je onoliko igraca iskljuceno, da bi smo igrali 5:3 i da je to sve regularno. Zakljucak je da sudija moze direktno da resi pobednika meca na nacin koji njemu odgovara i da za to dobije 1 mec suspenzije!?! Trebalo bi ponistit celo prvenstvo i ostaviti sezonu bez prvaka.

boki

pre 9 godina

Sad ce da pitaju neobavesteni, zasto pavlovic, pogledajte kako se zalece i udara jednog Zvezdinog igraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webber, 15. jun 2014 18:59)

Odgledao i video adenovica kako se zalece...a Tejica nigde?!

Djordje

pre 9 godina

Ruše se poslednje preostale institucije u ovoj zemlji ali bitni su Megatrendovi, pevaljke, starlete... U kojoj će zemlji odrastali moja deca...

DaSa

pre 9 godina

Sad ce da pitaju neobavesteni, zasto pavlovic, pogledajte kako se zalece i udara jednog Zvezdinog igraca... (Webber, 15. jun 2014 18:59)


Daj link snimka.

aaaa

pre 9 godina

Dve utakmice,a FMP onda kad su bacali baklje,soferi ulazili i pretili,samo jednu?Haha...Tejic koji je u civilu i udara dok ovaj lezi na pod ista kazna od jedne utakmice?Haha...Smesno...napustati ovu cigansku ligu ali odmah!

Nidza

pre 9 godina

Hahaha Pavlovic koji je razdvajao i medju prvima izasao iz guzve(pogledajte snimak). Koliko je ovo sve providno ljudi moji,pa oni su dobili jednu utakmicu bez gledalaca za gadjanje igraca bakljom i ulazak navijaca na teren,a sad se dobijaju dve i bez publike do kraja plej ofa?? Nisam za to da se ni ne igra,ali cemu ovo sve,zasto da KKP igra ovo?

Nepismen

pre 9 godina

2 na 2? Zar nije bolje 5 na 3?
bez publike? Pa bolje da ste donjeli odluku da Zvezda bude domacin ipak se igra kosarka zbog publike inace mozete skroz da ukinte taj sport.

Petar

pre 9 godina

Pa Tejic vam je onaj junak sto je sedeo iza kosa u produzetku klupe sa zvezdinim igracima i tuka lovernja pesnicama dok je ovaj bio na podu. Inace mu ovo nije prvi incident. Pre par meseci je bezveze udario igraca MZTa Gecevskog.

srba

pre 9 godina

ajoj al ce biti mec, mora djenka igrati prvu, i simon mora igrati vise i lipovij, a u partizanu samo bogdan i bertans i mozda lovernj hahaha bice festa, runda br 2

veliki strumf

pre 9 godina

Nedovoljno! Moralo je to mnogo strozije i mnogo jace po dzepu! Igrace je lagano smiriti - udaris ih po dzepu, pa da vidis kako su fini.

dv

pre 9 godina

Tejić nije bio na spisku tima, dakle bio je publika kao i preostalih par hiljada ljudi. Znači svako iz publike ko bi uleteo na teren da se bije bio bi kažnjen sa dve utakmice pauze.

komentar

pre 9 godina

Najbolje bi bilo da smo od ovih silnih novcanih kazni platili nekog NBA sudiju da sudi utakmice, posto ovi nasi nemaju pojma. Pola onih navodno licnih greski u NBA se ne sudi.

M89

pre 9 godina

Jedini spas bi im bio ako bi se sutra pre utakmice svi do jednog medjusobno pozdravili, izgrlili i javno izvinili jedni drugima i ovom narodu koji ih placa, gleda, voli, navija.

Lafayette

pre 9 godina

Maestralno odradjeno:Partizan bez publike i Sase ,Milutinova ,znao sam ,posto Bogdana nisu mogli jer je vec igrao u cuvenom 5 na 3 !Najveci utisak na mene :jaka blazic koji skace oko Berte i unosi mu se u facu trazeci i provocirajuci reakciju a drugi i mozda jos gori mada ,mrtva trka...simonovic kapiten ,obesno se nasladjuje praveci face posle kosa u cuvenom 5 na 3!Gde svako normalan se uopste ne bi radovao...ali to vise govori o njemu kao osobi i "igracu" !

Kum

pre 9 godina

Zasto ispastaju sudije kad su uspeli da nasmeju siroke narodne mase, dosudjivanjem faula bertansu NAD blazicem
(grobelar, 15. jun 2014 22:20)

Nameran lakat u glavu nije faul???

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Katastrofalne, minimalne kazne za težinu incidenta. JEDINA LOGIČNA KAZNA ZA INCIDENT BI BILA TA DA SE "VEČITI" IZBACE IZ FINALA I DA ZA TITULU PRAVKA IGRAJU MEGA I RADNIČKI. Ovo je kraj Srpske košarke.

Milos

pre 9 godina

@Claude G
Znas kako sine,da si stvarno gledao utakmicu a ne pises jer ti neko prepricao sta je bilo sinoc,znao bi da je kaznjen Tejic jer je udarao Lovernja,a 5na3 je igrao REBIC!!! Vidis razliku?

ja

pre 9 godina

zasto pavlovic........vi koji se pitate pogledajte snimak jos jednom......kakva mrznja se vidi u pogledu tog nazovi igraca, koji je nosio patike lebronu u klivlendu.....klasicni kompleksaš!!!

NemanjaBB

pre 9 godina

Pavlovic je skocio na Nelsona. Radenovic je prvo razdvajao, ali mislim da ga je ponelo sto ga je Milutinov potkacio. Bezbradica je bio jedan od glavnijih aktera, ali mi se cini da nije posebno kaznjen.

placaj kazne

pre 9 godina

ljudi, jel vi imate oci, kako zasto pavlovic? covek zamanuo ka nelsonu iz sve snage, sreca te je vrljav kao onaj milutinov pa promasi, a milutinov moze da udara do sutra nikog nebi pogodio

Zuki

pre 9 godina

Evroliga,Evrokup i ABA liga su pod ULEB-om. Mogu da se žale i Gradskom Vodovodu...
(Nolan, 15. jun 2014 23:06)

KSS je clan FIBA a KSL ima ugovor sa KSS. ULEB tu ne postoji.

Nigthawk

pre 9 godina

Koliko se dobija utakmica beu publike kad se gađa igrač bakljom?
(Narsil, 16. jun 2014 00:07)

Koliko kada na drugu tribinu bacis neki topovski udar ?

ivan

pre 9 godina

...to sve sto ste nabrojali da ce Taj i Taj da plati toliki novac me mnogo pogadja! Klubovi se finansiraju iz drzavnog budzeta tako da mu dodje kao da ste iz mog dzepa uzeli novc i platili kaznu!

Cedevita

pre 9 godina

@Proverena poslednja vest; Partizan NECE igrati u ponedeljak. Sprema KRIVICNU prijavu. I sve salje FIBI. I nad popom ima pop!!!
(Mihailo, 15. jun 2014 20:16)

Stvarno je kriminalno koliko smo bolji.

Neutralac

pre 9 godina

Nisam navijac Partizana ni Zvezde,ali ove kazne su smesne Partizanu 2meca bez publike,Zvezdi neka blaga kazna a sta se sve desavalo u Zelezniku,Partizanu dva glavna igraca suspendovana posebno Pavlovic,dok Zvezdi neki Tejic koji nije u protokolu umeston njega sigurno je trebao da bude Radenovic.

Andrija

pre 9 godina

Jel može da sabere neko koliko će to para da košta nas poreske obaveznike? Jel to znači da ja još neću primiti 1. deo zarade za Mart mesec?Još na kraju nek vam država da nacionalne penzije, e to bi bio vrh.Revolucija pod hitno Srbijo!

realno

pre 9 godina

zasto pavlovic........vi koji se pitate pogledajte snimak jos jednom......kakva mrznja se vidi u pogledu tog nazovi igraca, koji je nosio patike lebronu u klivlendu.....klasicni kompleksaš!!!
(ja, 15. jun 2014 23:53)
# Link komentara
Zbog mrznje u pogledu kaznjen!!!!!Svaka ti cast, zasluzena kazna....

snoopy

pre 9 godina

Pavlovic je kaznjen zbog navodno 1 udarca, a Radenovic je bas tukao i NIJE KAZNJEN , e to je pravda. Zna li neko kako to da je mali REbic bio kasnije u igri 5 na 3 kada su obe klupe iskljucene.

zoran

pre 9 godina

a najboljeg boksera medju njima Radenovica nisu nagradili a covek stvarno dobro boksuje kao profesionalac. Ali zato kaznjen Pavlovic /najbolji igrac u zemlji/ a gledao sam snimak 10 puta i nisam uocio da je Pavlovic ucestvovao u tuci sem da je odgurnuo jednog igraca pruzajuci pomoc saigracu. Ali mogli su da kazne i Vestermana jer je navijao za svoj tim a to je strogo zabranjeno u Srpskoj kosarci

ninepi

pre 9 godina

Ko kaze da je ovo pogubno za nasu kosarku. Vidi kolike pare ce da inkasira KSS, dva i po miliona dinara ja izracunah, i to samo od jedne utakmice, a serija se igra na 3 dobijene. Gde im je kraj.