Košarka 321

Subota, 14.06.2014.

21:45

Košarka dotakla dno u Pioniru!

Košarkaši Partizana i Zvezde opet su se osramotili. Prvi meč finala završen je posle tri sata, dva prekida, tuče, pobedom Zvezde uz igru 4 na 2, bez publike!

Košarka dotakla dno u Pioniru! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

321 Komentari

Sortiraj po:

Milorad

pre 9 godina

Kako je nekada davno, jedan od najvećih srpskih pesnika rekao "Mi smo dozvolili da stvari odu predaleko. Ova je borba bila ispod časti, protiv razuma. U prošlim danima osvojili smo ponos. U prošlim danima izgubili smo SVE".

Ivan

pre 9 godina

izbaciti CZ i Partizan na 2 godine iz takmicenja. dati Megi i Radnickom da odigraju finale. zabraniti pojedinim celnicima oba kluba da se bave kosarkom u Srbiji.

veciti grobar

pre 9 godina

pogledajte izvjestaje medija http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439327 (tada niste pisali da je kosarka dotakla dno ) sramota za kk partizan NIS ,ovo je sramota za kk partizan jer su dozvolili d aih vodi crna trojk na celu sa vujosevicem a ne za kosarku u srbiji zanimljivoje da je isti incident napravljen 2010 u vrscu isto je ucestvovao vujosevic kao i kk partizan

ivek

pre 9 godina

Ja navijam za partizan, ali ne podržavam ni Nelsona, ni Milutinova, osramotili su srpsku kosarku.Trebalo bi oba tima u niži rang a slabijim timovima dopustiti da se takmice u prvoj ligi.

sofronije

pre 9 godina

A ono bacanje Milutinova od strane Nelsona, decko nije bio pri svesti! Za ono se pise krivicna prijava, a da ne govorim od posledicama. Treba mu zabraniti da igra kosakru u Srbiji.

Republika Srpska

pre 9 godina

"ko je civil sto udara lovernja???"
To ti je Marko Tejic, mladi kosarkas Zvezde za koga Davor Ristovic kaze da ga je neko iz uprave Partizana udario. Smijesno...

aleksandar

pre 9 godina

Vujesevica treba najuriti sa klupe. Mnogo je sebi dao za pravo da odlucuje kako on zeli,da se dere kao retard i da vredja sudije i protivnike. Bruka za nas

Marconi

pre 9 godina

A tek izjave Bogdanovica?! Pokupio od "pedagoga". Mali Vujosevic! Uvenjivanje reprezentacije, spominjanje Nelsona i Dzenkinsa?! Definitivno od skorasnjeg hvatanja za vrat od "pedagoga" ima slabiji dotok kiseonika u mozak.

Slavko

pre 9 godina

U ponedeljak na TV Arenasport emisija "U obruču" će promeniti ime u "U ringu" i dovešće za sagovornika Slobodana Kačara da malo prokomentariše derbi.

PoeticGenius

pre 9 godina

Tri karte za Holivud, komandir stanice milicije Gornje Polje, Gavrilo Milentijevic: 'Ovaj narod je neprijatelj ovde drzave, ovo nije nas narod, nama ne treba ovakav narod'!

C kafa

pre 9 godina

Ja srpski fudbal i košarku ne pratim zadnjih 10 godina tako da mi je besmisleno i komentarisati bilo šta od besmislene igre i još besmislenijih nadobudnih igrača.

zule

pre 9 godina

koliko komentara da su krivi vujošević i čović a pravog krivca niko ne pominje. jedini i pravi krivac za sve u ovoj nazovi državi je DRZAVA. To treba da se menja pa će biti bolje.....

mi

pre 9 godina

Ja na ovom snimku tucu nevidoh samo guranje i guzvu!! Lovrenja koji se previja na pocetku snimka jer je povredjen! A sto se tice ovog nastavka sta sa jedne strane 3 sa druge 4 igraca, nije mi jasno o cemu se ovde radi!!!

Ske

pre 9 godina

U nekoj normalnoj zemlji, titula bi bila dodeljena odigravanjem finala izmedju rivala koji su izgubili polufinala a ova dva tima bi bila poslata u nize lige stim da crno-beli zavrse nekoliko rangova ispod crvene bliznakinje.

roger17

pre 9 godina

ma koji su bre ovi sto se prave pametni s komentarima tipa"pravo lice srp sporta","unistili su kosarku" i slicno,aman ljudi(da ne kazem de...i)ko je i kako doveo do ovoga,danas su samo treneri i igraci bili na terenu,zapitajte se malo ko i sta radi,botovi nepismeni....

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Kod druga grobara sam gledao ovaj deo utakmice (uzivali ceo dan u fudbalu pa i za vreme derbija). Kaze,dobar vam ovaj Nelson. Ima covek srce i hrabrosti a ne ko ovaj Milutinov,prvo nesto provocira a kada ga bacio,zalepio se za zemlju i ne pada mu na pamet da ustaje. Nismo gledali nastavak jer smo znali kraj. Nego,bre Urugvaj mi zeznu' tiket!

objektivan

pre 9 godina

Podjite od sebe kao sto reče Simonović, lakat Nelsona prije te tuče i predmet kojim pogođen Lovernj prije svega. Incidenti u Železniku, pretposlednja utakmica, kazne su bile manje od skidanja sakoa. KOME TREBA OVAKVA TITULA, taman kad su političari počeli da rade kako tako svoj posao, prebacili ste se na sport i tu nastavljate po starom. BEZ PRISTRASNOSTI, ovo je mulj!

Korektor

pre 9 godina

Evo partizanovci I moje DELIJE! Sta je mag uradio? Umesto da se prica o popedi Zvezde koja je vodila celu utakmicu 10 razlike I partizan nije mogao ni da izjednaci, mi sad govorimo o neredu koj je debeli zapoceo. Zapitajte se malo....

veerghoen

pre 9 godina

Да ли постоји кошаркашки савез земље Србије? Где су ти челни људи? Где је та заједница суперлигаша, одбори, к. карике?

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Opsta tuca? Ja mislio - opsta tuca. Kad ono - samo opsta guzva, guranje. (Dobro, mozda i nesto malo hrvanja dvojice igraca.) Kakva je to opsta tuca bez ijednog jedinog udarca? I zbog ovog je ispraznio parket!?

vb17

pre 9 godina

Kako sejes, tako ces i znjeti! Crn dan za domacu kosarku. Ovo je nekada bio gospodski sport, a evo u sta su ga pretvorili celnici nasih klubova. Sad treba pustiti klubove da zive od onoga sto zarade. To ce im biti gore od kazne. Postali su drustveno stetni i to se ne sme finansirati iz budzeta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 14. jun 2014 22:06)
Dao bih ti 100 preporuka, samo da mogu.

RR

pre 9 godina

zvezda i partizan su zlo. I u fudbalu i u kosarci i u svim ostalim sportovima. Ugasiti i rasformirati dvoglavog mutiranog monstruma, bez toga nema ozdravljenja sportu u Srbiji!

ST

pre 9 godina

Vujošević dotakao dno, a ne košarka. Zabraniti mu na godinu dana da radi kao trener, pa će se naučiti pameti. Šta sve radi taj Vujošević i sve mu se toleriše, on bi u nekim normalnim državam odavno bio kažnjen na godinu, dve dana rada u košarci, ali mi nismo normalna država. Izvodi ekipu, pravi cirkus...ludilo. Trebalo je prekinuti utakmicu, odsvirati kraj, kad je izveo ekipu, ali to nije urađeno i posle je nastao još veći haos, a sve u režiji Vujoševića, jer on ne zna da gubi i uvek krivicu prebacuje na druge.

VUJKE

pre 9 godina

Kako vas nije sramota...Nelson zapoceo tucu?Pa ko se kome uneo u lice?Milutinov Nelsonu cini mi se.Ti klinci koje toliko branite su obicni bezobrazni i nevaspitani provokatori,a znamo kod koga idu na casove ljubavi.Sramota,licemerje nevidjeno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 14. jun 2014 23:23)

Tebi treba definitivno naocare jedne da stavis posto ocigledno nisi dobro video.

Milan

pre 9 godina

Preko ova dva kluba su nam godinama kopali raku u državi. Ugasiti ova dva kluba koji su zemlja Dembelija za političare godinama unazad.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Dal u ovom kss postoji neka moralna osoba koja bi izašla pred kamere i saopštola da se u ovoj jadnoj zemlji zabranjuje košarkaško takmičenje do daljnjeg??? Bez obzira ko za kog navija ova sramota mora hitno da prestane....

aleksandar

pre 9 godina

pre samo mesec dana bile su poplave pre divine titule u fudbalu.za ime Boga molim kosarkaske sudije da se dizovu pameti i sude posteno u naredne 3 a mozda i sve 4 utakmice

ivanhoe

pre 9 godina

Prijatelj i ja sjedimo u kafiću i,pošto je on košarakaški fanatik,pita me znam li da večeras igraju Partizan i Zvezda 1. utakmicu finala...Ja mu odgovaram da znam i pogledam na teletekstu rezultat - Zvezda vodi sa 6, ali sa strane crvenim slovima piše PREKID ! Pogledamo se i prasnemo u smjeh do suza.
Sve vam je jasno...

a ha

pre 9 godina

E moji zvezdaši, to se lopta stavi na centar i napusti teren.POŠTENO!!!
(Bacurica, 14. jun 2014 23:14)

E moji grobari,to se na kraju utakmice priđe i čestita boljem toga dana a ne napuštanja i prozivanje sudija i pre nego što utakmica počne...POŠTENO!!!

homer

pre 9 godina

kako sudije zakljucise koga treba iskljuciti???
5 na 3 ?????????
nepristrasno nema šta :D

samo hrabro junaci - leonida i njegovih 3(00) protiv full perzijanaca !!!
vaš je kindom of heaven !!!

Gotan

pre 9 godina

И Нелсон рече Милутинову: Чарлс Баркли, шта се качиш кад си слабији. Опа Гангнам стајл. Шта се чарка кад се њиме на крају брише патос?

Panter voli Nanter

pre 9 godina

Posledica 16 godina frustracija i nerealnih ambicija. Kada padne zavesa na ovu smešnu ligu, tri igrača Partizana će u NBA, a Panteri će u Železnik, na hlađenje.

Samo bahato

pre 9 godina

izbaciti partizan iz lige, Milutinov provocirao pa dobio šta je hteo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dušan, 14. jun 2014 22:40)

Iz koje crne lige nesrećniče? Iz lige gde učestvuju dva Fmp-a? Iz lige gde je rođeni brat najmoćnijeg čoveka u državi u upravi jednog od ta dva kluba?

L.M

pre 9 godina

Ma da bas je ovo dno.A ono u vrscu ? da nije to dno pa iste ekipe u pioniru .ovo je 3 opsta tucu u poslednjih 10 godina i 1 ekipa je ucetvovala u sve 3 a da to je Partizan,ne moze na silu sada nije ovo hemofarm

THQ

pre 9 godina

Bas tako, podeljeni smo na Partizan, Demokrate i drzavni fakultet i Zvezdu, Naprednjake i Micu doktora.
(Liga šampiona, 14. jun 2014 22:38)

Ja sam Zvezdaš i idem na državni fakultet. Sedi jedan!

mordor

pre 9 godina

"više ne pratim fudbal i košarku..." reče grobar. Pa grobare, batali onda i rukomet, odbojku, vaterpolo, .....Kao vaš guru, naljuti se čim nisi dominantan.

jsd sramota Srbije

pre 9 godina

Treba li neko da pogine da bi vujoševića izbacili iz košarke?! Pa čak i kad je bila ona jadna Zvezda sa 3 igrača u pogonu i bez dinara u kasi opet je smetala vujoševiću i stalno je podbadao. Promenilo se 10 uprava u Zvezdi i sve su im smetale! Smeto im i Hemofarm gde su isto tučom okončali finale i uzeli titulu. Smetala im je i Vojvodina koju su brutalno pokrali u polufinalu i svi klubovi koji su u nekom trenutku digli glavu. Zanimljivo da je Čović bio dobar i Tegeltiji i partizanu sve dok nije rešio da spasi Zvezdu, a onda odjednom postaje neprijatelj broj 1. Za to vreme Danilović, Vujošević i Todorić nastavljaju da rade u košarci i pored presude da su prebili sudiju Jurasa. Kako?! I još su kao nagradu dobili NIS, Telekom, Komercijalnu banku, Marfin banku itd. Zašto se kolaps srpske reprezentacije i drugih klubova poklapa sa početkom "dominacije" partizana? Koliko igrača su za to vreme dali srpskoj reprezentaciji? Pa sam FMP bez državne pomoći je napravio 10 puta više igrača u svojoj školi od njih. Kad crni navijači proglase za izdajice Boru Stankovića, Pešića, Ivkovića, Šakotu to vam dovoljno govori o njima. Ja sam još na početku rekao da će na kraju biti žrtava ako neko bude uzeo titulu partizanu i to se večeras očigledno i pokušalo. Ako i posle ovoga ljudima u partizanu i dalje bude dozvoljeno da prave ovakav cirkus od srpske košarke onda nema više nikakve nade za ovu zemlju.

Hant

pre 9 godina

A nije dotakla dno u Vršcu? Tada je to bila samo obična tuča? Sramotno je, vrlo sramotno.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439327

Nikola

pre 9 godina

Nije veceras kosarka dotakla dno, vec je ovo nastavak torture jednog kluba. Pogledajte samo broj incidenata i broj dosudjenih tehnickih greski na utakmicama KK partizan ove sezone. Koja je tacno Zvezdina krivica veceras? Ko je povukao ekipu sa terena pa je vratio posle 9 minuta zeleci da sebi napravi alibi za poraz? Tuca i zamena teza kako je Nelson poceo? Da se nakon onakvog duela, kad neko podigne lakat ili igraci zakace jedan drugog u prolazu zapocinje tuca, bilo bi ih pet na svakom mecu. Nelson se udalji, Milutinov krece ka njemu, unosi mu se u lice, gura ga glavom, tek nakon toga sledi reakcija Nelsona, prilazi Radenovic, Milutinov nastavlja sa pokusajem da udari i njega, posle toga i Simonovica koji pokusava da smiri...Pa sta je trebalo, da pustimo da nas tuku? Igraci beze sa klupe, nastavljaju da ih gadjaju i dok stoje ispod kosa...I sad su svi krivi i kosarka je dotakla dno?

Dejan Smederevo

pre 9 godina

Predlažem da se finalna serija odigra do kraja,ali bez prisustva publike,bez TV prenosa i sa šturim izveštajem o rezultatu utakmica!Ako to još nekoga zanima!Inače,odrastao sam na ,,marakani''!

adam

pre 9 godina

Meni je drago da je sport u Srbiji ponovo pokazao svoje pravo lice. Ova situacija traje već decenijama, sport je kontrolisan od strane kriminala, nabijen je agresijom njegovo protagonisti su starlete i buzdovani sa splavova...i uporno, već decenijama, svi se čude kad se nešto ovako dogodi!

Marko

pre 9 godina

Kako vas nije sramota...Nelson zapoceo tucu?Pa ko se kome uneo u lice?Milutinov Nelsonu cini mi se.Ti klinci koje toliko branite su obicni bezobrazni i nevaspitani provokatori,a znamo kod koga idu na casove ljubavi.Sramota,licemerje nevidjeno.

Moler

pre 9 godina

Nisam siguran ko vodi KSS ali dozivotne zabrane igranjem kosarkom treba samo da pljuste! A krenuti od Covica i Vujosevica, ta dvojica siledzija i baraba su najveci krivci za ovakvu atmosferu!

sss

pre 9 godina

Važno je da ste vi blizanci ugasili Hemofarm, a sada i Radnicki, malo je sponzora da bi još neko postojao, ali ugasicete se i vi samo polako!!!!!

nikola

pre 9 godina

Pocelo je od ne dosudjenog faula u napadu koji je zvezda napravila a nastavilo se sramnim Jakinim ponasanjem koji sudije nisu sankcionisale i ociglednim faulom. A kulminiralo sa Nelsonovim laktom. Tako da zvezdasi mogu da se svrstaju tamo gde su uvek bili provokatori(udbasi).

neko

pre 9 godina

Nadam se da ce Nelson biti propisno kaznjen zbog izazivanja ove sramote,zapocinjanja tuce i bacanja Milutinova.Moze da prica ko sta hoce,ali on je kriv sto je to uradio,bacio sibicu na zapaljivu atmosferu.

B

pre 9 godina

Tužno je što se smejemo ovome. Sramota za ovu zemlju, za sport...
Gde je fair play? Sportski duh?
Sklanjajmo decu sa ulica, ali I ovakvih scena.

loodilo

pre 9 godina

Treba ugasiti i jedan i drugi klub, u svim sportovima i na svim nivoima takmicenja...onda ce i navijaci nestati, i mozda ce sport ponovo imati sustinu...ovako se ne razlikujemo od zivotinja...hvala!

NY

pre 9 godina

nelson je dva puta napao milutinova
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (muamua,

Sta si ti gledao??? Sta je Bertrans radio?? DV je podigao tenziju celoj utakmici. Ne moze covek da prizna da je neko na terenu bolji. Napalio navijace

Opsta tuca igraca Partizana i Zvezde (KK Partizan - KK Crvena Zvezda) 14.06.2014

pre 9 godina

Opsta tuca igraca Partizana i Zvezde (KK Partizan - KK Crvena Zvezda) 14.06.2014
http://youtu.be/STwxF-8BJrw

guzonja

pre 9 godina

To je duletova skola gde klinac 94 godiste se unosi u facu, gde vesterman pokazuje srednji prst i razne ostale stvari.. ni zvezdini nisu bolji.. Pa cemo hteti rezultate sutra na prvenstvima... Realovi i barsini igraci se mrze pa vidite sta rade vec 6 god u fudbalu jer su oni za nas gospoda..

Mik

pre 9 godina

Kako sejes, tako ces i znjeti! Crn dan za domacu kosarku. Ovo je nekada bio gospodski sport, a evo u sta su ga pretvorili celnici nasih klubova. Sad treba pustiti klubove da zive od onoga sto zarade. To ce im biti gore od kazne. Postali su drustveno stetni i to se ne sme finansirati iz budzeta

Liga šampiona

pre 9 godina

Ne vredi,mi smo podeljena država,sve neke podele,podela Zvezda i Partizan,Naprednjaci-Demokrate,državni fakultet-privatni fakultet,nema nama spasa.
(mrmot, 14. jun 2014 22:00)

Bas tako, podeljeni smo na Partizan, Demokrate i drzavni fakultet i Zvezdu, Naprednjake i Micu doktora.

Obican navijac

pre 9 godina

Zabrana obavljanja javnih funkcija Nebojsi Covicu i Dusku Vujosevicu. Ovo je sramota da se ovoliko seje seme zla izmedju igraca i navijaca koji poticu iz iste zemlje i istog grada. Ajde Srbi, nemojte da nas ovakvi vode i uce!!!!!

Mene je sramota od ove situacije, a samo gledam i molim se da se niko ne povredi.

DOKLE VISE OVAKO!!!

Saša

pre 9 godina

Grobar sam ali apsolutno podrzavam dozivotno iskljucenje Covica i Vujosevica iz sporta. Ove scene su rezultat njihovog maloumnog vredjanja i sirenja mrznje cele sezone

KUM

pre 9 godina

E Milutinov muko jedna,Radenovic da vas razdvoji a ti udri i po njemu,tipična Vujoševićeva škola.
Nelson pak me nažalost takodje razočarao al opet ovaj je prvi započeo.

red or dead

pre 9 godina

Није тачно да је Раденовић насрнуо на Милутинова, од почетка је само покушавао да га заустави. Све у свему, срамота за играче оба клуба.

pero

pre 9 godina

pitam se da li ce i oni snositi odgovornost kao sto bi za takvo ponasanje snosili obicni gradjani, akteri tuca na ulici, kafani itd. zbog cega se nikada protiv njih ne podnose prijave od strane mup-a ?

oOo

pre 9 godina

e rodjaci moji crveno I crno beli...dno je dotaknuto, nema dalje...svi smo krivi I nema opravdanja...kolektivno ludilo bez kraja...mene je sramota a vas...

mrmot

pre 9 godina

Ne vredi,mi smo podeljena država,sve neke podele,podela Zvezda i Partizan,Naprednjaci-Demokrate,državni fakultet-privatni fakultet,nema nama spasa.

Dule

pre 9 godina

Zasto komentator i ovaj cika sto komentarise laze da je Milutinov zapoceo tucu kad se na snimku vidi da ga je najpre Nelson mucki udario u prolazu?

X Files

pre 9 godina

Jasno je da je Nelson zapoceo ovaj haos svojim nepotrebnim odgurivanjem, kad se jasno vidi na snimku da je Milutinov krenuo mirno da prolazi, a Milutinov kao mlad igrac naseda na provakaciju...

Данијел

pre 9 godina

Отерати Вујошевића и Човића под хитно!
Ово је срамота колику су мржњу међу навијачима створили.
Држава да натера обојицу да напусте српски спорт.

Covic iz prekida

pre 9 godina

A sto je ovo sramota za Zvezdu??? Zasto je stavljate u isti kos sa ovima??? Sta je to Zvezda uradila, osim sto je vodila ceo mec, protiv nedodirljivih...

Данијел

pre 9 godina

Отерати Вујошевића и Човића под хитно!
Ово је срамота колику су мржњу међу навијачима створили.
Држава да натера обојицу да напусте српски спорт.

Saša

pre 9 godina

Grobar sam ali apsolutno podrzavam dozivotno iskljucenje Covica i Vujosevica iz sporta. Ove scene su rezultat njihovog maloumnog vredjanja i sirenja mrznje cele sezone

Covic iz prekida

pre 9 godina

A sto je ovo sramota za Zvezdu??? Zasto je stavljate u isti kos sa ovima??? Sta je to Zvezda uradila, osim sto je vodila ceo mec, protiv nedodirljivih...

loodilo

pre 9 godina

Treba ugasiti i jedan i drugi klub, u svim sportovima i na svim nivoima takmicenja...onda ce i navijaci nestati, i mozda ce sport ponovo imati sustinu...ovako se ne razlikujemo od zivotinja...hvala!

Obican navijac

pre 9 godina

Zabrana obavljanja javnih funkcija Nebojsi Covicu i Dusku Vujosevicu. Ovo je sramota da se ovoliko seje seme zla izmedju igraca i navijaca koji poticu iz iste zemlje i istog grada. Ajde Srbi, nemojte da nas ovakvi vode i uce!!!!!

Mene je sramota od ove situacije, a samo gledam i molim se da se niko ne povredi.

DOKLE VISE OVAKO!!!

mrmot

pre 9 godina

Ne vredi,mi smo podeljena država,sve neke podele,podela Zvezda i Partizan,Naprednjaci-Demokrate,državni fakultet-privatni fakultet,nema nama spasa.

guzonja

pre 9 godina

To je duletova skola gde klinac 94 godiste se unosi u facu, gde vesterman pokazuje srednji prst i razne ostale stvari.. ni zvezdini nisu bolji.. Pa cemo hteti rezultate sutra na prvenstvima... Realovi i barsini igraci se mrze pa vidite sta rade vec 6 god u fudbalu jer su oni za nas gospoda..

KUM

pre 9 godina

E Milutinov muko jedna,Radenovic da vas razdvoji a ti udri i po njemu,tipična Vujoševićeva škola.
Nelson pak me nažalost takodje razočarao al opet ovaj je prvi započeo.

Mik

pre 9 godina

Kako sejes, tako ces i znjeti! Crn dan za domacu kosarku. Ovo je nekada bio gospodski sport, a evo u sta su ga pretvorili celnici nasih klubova. Sad treba pustiti klubove da zive od onoga sto zarade. To ce im biti gore od kazne. Postali su drustveno stetni i to se ne sme finansirati iz budzeta

B

pre 9 godina

Tužno je što se smejemo ovome. Sramota za ovu zemlju, za sport...
Gde je fair play? Sportski duh?
Sklanjajmo decu sa ulica, ali I ovakvih scena.

neko

pre 9 godina

Nadam se da ce Nelson biti propisno kaznjen zbog izazivanja ove sramote,zapocinjanja tuce i bacanja Milutinova.Moze da prica ko sta hoce,ali on je kriv sto je to uradio,bacio sibicu na zapaljivu atmosferu.

red or dead

pre 9 godina

Није тачно да је Раденовић насрнуо на Милутинова, од почетка је само покушавао да га заустави. Све у свему, срамота за играче оба клуба.

oOo

pre 9 godina

e rodjaci moji crveno I crno beli...dno je dotaknuto, nema dalje...svi smo krivi I nema opravdanja...kolektivno ludilo bez kraja...mene je sramota a vas...

Dule

pre 9 godina

Zasto komentator i ovaj cika sto komentarise laze da je Milutinov zapoceo tucu kad se na snimku vidi da ga je najpre Nelson mucki udario u prolazu?

X Files

pre 9 godina

Jasno je da je Nelson zapoceo ovaj haos svojim nepotrebnim odgurivanjem, kad se jasno vidi na snimku da je Milutinov krenuo mirno da prolazi, a Milutinov kao mlad igrac naseda na provakaciju...

Korektor

pre 9 godina

Evo partizanovci I moje DELIJE! Sta je mag uradio? Umesto da se prica o popedi Zvezde koja je vodila celu utakmicu 10 razlike I partizan nije mogao ni da izjednaci, mi sad govorimo o neredu koj je debeli zapoceo. Zapitajte se malo....

ST

pre 9 godina

Vujošević dotakao dno, a ne košarka. Zabraniti mu na godinu dana da radi kao trener, pa će se naučiti pameti. Šta sve radi taj Vujošević i sve mu se toleriše, on bi u nekim normalnim državam odavno bio kažnjen na godinu, dve dana rada u košarci, ali mi nismo normalna država. Izvodi ekipu, pravi cirkus...ludilo. Trebalo je prekinuti utakmicu, odsvirati kraj, kad je izveo ekipu, ali to nije urađeno i posle je nastao još veći haos, a sve u režiji Vujoševića, jer on ne zna da gubi i uvek krivicu prebacuje na druge.

zule

pre 9 godina

koliko komentara da su krivi vujošević i čović a pravog krivca niko ne pominje. jedini i pravi krivac za sve u ovoj nazovi državi je DRZAVA. To treba da se menja pa će biti bolje.....

pero

pre 9 godina

pitam se da li ce i oni snositi odgovornost kao sto bi za takvo ponasanje snosili obicni gradjani, akteri tuca na ulici, kafani itd. zbog cega se nikada protiv njih ne podnose prijave od strane mup-a ?

Liga šampiona

pre 9 godina

Ne vredi,mi smo podeljena država,sve neke podele,podela Zvezda i Partizan,Naprednjaci-Demokrate,državni fakultet-privatni fakultet,nema nama spasa.
(mrmot, 14. jun 2014 22:00)

Bas tako, podeljeni smo na Partizan, Demokrate i drzavni fakultet i Zvezdu, Naprednjake i Micu doktora.

jsd sramota Srbije

pre 9 godina

Treba li neko da pogine da bi vujoševića izbacili iz košarke?! Pa čak i kad je bila ona jadna Zvezda sa 3 igrača u pogonu i bez dinara u kasi opet je smetala vujoševiću i stalno je podbadao. Promenilo se 10 uprava u Zvezdi i sve su im smetale! Smeto im i Hemofarm gde su isto tučom okončali finale i uzeli titulu. Smetala im je i Vojvodina koju su brutalno pokrali u polufinalu i svi klubovi koji su u nekom trenutku digli glavu. Zanimljivo da je Čović bio dobar i Tegeltiji i partizanu sve dok nije rešio da spasi Zvezdu, a onda odjednom postaje neprijatelj broj 1. Za to vreme Danilović, Vujošević i Todorić nastavljaju da rade u košarci i pored presude da su prebili sudiju Jurasa. Kako?! I još su kao nagradu dobili NIS, Telekom, Komercijalnu banku, Marfin banku itd. Zašto se kolaps srpske reprezentacije i drugih klubova poklapa sa početkom "dominacije" partizana? Koliko igrača su za to vreme dali srpskoj reprezentaciji? Pa sam FMP bez državne pomoći je napravio 10 puta više igrača u svojoj školi od njih. Kad crni navijači proglase za izdajice Boru Stankovića, Pešića, Ivkovića, Šakotu to vam dovoljno govori o njima. Ja sam još na početku rekao da će na kraju biti žrtava ako neko bude uzeo titulu partizanu i to se večeras očigledno i pokušalo. Ako i posle ovoga ljudima u partizanu i dalje bude dozvoljeno da prave ovakav cirkus od srpske košarke onda nema više nikakve nade za ovu zemlju.

Moler

pre 9 godina

Nisam siguran ko vodi KSS ali dozivotne zabrane igranjem kosarkom treba samo da pljuste! A krenuti od Covica i Vujosevica, ta dvojica siledzija i baraba su najveci krivci za ovakvu atmosferu!

vb17

pre 9 godina

Kako sejes, tako ces i znjeti! Crn dan za domacu kosarku. Ovo je nekada bio gospodski sport, a evo u sta su ga pretvorili celnici nasih klubova. Sad treba pustiti klubove da zive od onoga sto zarade. To ce im biti gore od kazne. Postali su drustveno stetni i to se ne sme finansirati iz budzeta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 14. jun 2014 22:06)
Dao bih ti 100 preporuka, samo da mogu.

NY

pre 9 godina

nelson je dva puta napao milutinova
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (muamua,

Sta si ti gledao??? Sta je Bertrans radio?? DV je podigao tenziju celoj utakmici. Ne moze covek da prizna da je neko na terenu bolji. Napalio navijace

Marko

pre 9 godina

Kako vas nije sramota...Nelson zapoceo tucu?Pa ko se kome uneo u lice?Milutinov Nelsonu cini mi se.Ti klinci koje toliko branite su obicni bezobrazni i nevaspitani provokatori,a znamo kod koga idu na casove ljubavi.Sramota,licemerje nevidjeno.

adam

pre 9 godina

Meni je drago da je sport u Srbiji ponovo pokazao svoje pravo lice. Ova situacija traje već decenijama, sport je kontrolisan od strane kriminala, nabijen je agresijom njegovo protagonisti su starlete i buzdovani sa splavova...i uporno, već decenijama, svi se čude kad se nešto ovako dogodi!

RR

pre 9 godina

zvezda i partizan su zlo. I u fudbalu i u kosarci i u svim ostalim sportovima. Ugasiti i rasformirati dvoglavog mutiranog monstruma, bez toga nema ozdravljenja sportu u Srbiji!

objektivan

pre 9 godina

Podjite od sebe kao sto reče Simonović, lakat Nelsona prije te tuče i predmet kojim pogođen Lovernj prije svega. Incidenti u Železniku, pretposlednja utakmica, kazne su bile manje od skidanja sakoa. KOME TREBA OVAKVA TITULA, taman kad su političari počeli da rade kako tako svoj posao, prebacili ste se na sport i tu nastavljate po starom. BEZ PRISTRASNOSTI, ovo je mulj!

nikola

pre 9 godina

Pocelo je od ne dosudjenog faula u napadu koji je zvezda napravila a nastavilo se sramnim Jakinim ponasanjem koji sudije nisu sankcionisale i ociglednim faulom. A kulminiralo sa Nelsonovim laktom. Tako da zvezdasi mogu da se svrstaju tamo gde su uvek bili provokatori(udbasi).

Nikola

pre 9 godina

Nije veceras kosarka dotakla dno, vec je ovo nastavak torture jednog kluba. Pogledajte samo broj incidenata i broj dosudjenih tehnickih greski na utakmicama KK partizan ove sezone. Koja je tacno Zvezdina krivica veceras? Ko je povukao ekipu sa terena pa je vratio posle 9 minuta zeleci da sebi napravi alibi za poraz? Tuca i zamena teza kako je Nelson poceo? Da se nakon onakvog duela, kad neko podigne lakat ili igraci zakace jedan drugog u prolazu zapocinje tuca, bilo bi ih pet na svakom mecu. Nelson se udalji, Milutinov krece ka njemu, unosi mu se u lice, gura ga glavom, tek nakon toga sledi reakcija Nelsona, prilazi Radenovic, Milutinov nastavlja sa pokusajem da udari i njega, posle toga i Simonovica koji pokusava da smiri...Pa sta je trebalo, da pustimo da nas tuku? Igraci beze sa klupe, nastavljaju da ih gadjaju i dok stoje ispod kosa...I sad su svi krivi i kosarka je dotakla dno?

PoeticGenius

pre 9 godina

Tri karte za Holivud, komandir stanice milicije Gornje Polje, Gavrilo Milentijevic: 'Ovaj narod je neprijatelj ovde drzave, ovo nije nas narod, nama ne treba ovakav narod'!

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Kod druga grobara sam gledao ovaj deo utakmice (uzivali ceo dan u fudbalu pa i za vreme derbija). Kaze,dobar vam ovaj Nelson. Ima covek srce i hrabrosti a ne ko ovaj Milutinov,prvo nesto provocira a kada ga bacio,zalepio se za zemlju i ne pada mu na pamet da ustaje. Nismo gledali nastavak jer smo znali kraj. Nego,bre Urugvaj mi zeznu' tiket!

Ske

pre 9 godina

U nekoj normalnoj zemlji, titula bi bila dodeljena odigravanjem finala izmedju rivala koji su izgubili polufinala a ova dva tima bi bila poslata u nize lige stim da crno-beli zavrse nekoliko rangova ispod crvene bliznakinje.

THQ

pre 9 godina

Bas tako, podeljeni smo na Partizan, Demokrate i drzavni fakultet i Zvezdu, Naprednjake i Micu doktora.
(Liga šampiona, 14. jun 2014 22:38)

Ja sam Zvezdaš i idem na državni fakultet. Sedi jedan!

sss

pre 9 godina

Važno je da ste vi blizanci ugasili Hemofarm, a sada i Radnicki, malo je sponzora da bi još neko postojao, ali ugasicete se i vi samo polako!!!!!

ivanhoe

pre 9 godina

Prijatelj i ja sjedimo u kafiću i,pošto je on košarakaški fanatik,pita me znam li da večeras igraju Partizan i Zvezda 1. utakmicu finala...Ja mu odgovaram da znam i pogledam na teletekstu rezultat - Zvezda vodi sa 6, ali sa strane crvenim slovima piše PREKID ! Pogledamo se i prasnemo u smjeh do suza.
Sve vam je jasno...

a ha

pre 9 godina

E moji zvezdaši, to se lopta stavi na centar i napusti teren.POŠTENO!!!
(Bacurica, 14. jun 2014 23:14)

E moji grobari,to se na kraju utakmice priđe i čestita boljem toga dana a ne napuštanja i prozivanje sudija i pre nego što utakmica počne...POŠTENO!!!

Samo bahato

pre 9 godina

izbaciti partizan iz lige, Milutinov provocirao pa dobio šta je hteo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dušan, 14. jun 2014 22:40)

Iz koje crne lige nesrećniče? Iz lige gde učestvuju dva Fmp-a? Iz lige gde je rođeni brat najmoćnijeg čoveka u državi u upravi jednog od ta dva kluba?

L.M

pre 9 godina

Ma da bas je ovo dno.A ono u vrscu ? da nije to dno pa iste ekipe u pioniru .ovo je 3 opsta tucu u poslednjih 10 godina i 1 ekipa je ucetvovala u sve 3 a da to je Partizan,ne moze na silu sada nije ovo hemofarm

Milan

pre 9 godina

Preko ova dva kluba su nam godinama kopali raku u državi. Ugasiti ova dva kluba koji su zemlja Dembelija za političare godinama unazad.

VUJKE

pre 9 godina

Kako vas nije sramota...Nelson zapoceo tucu?Pa ko se kome uneo u lice?Milutinov Nelsonu cini mi se.Ti klinci koje toliko branite su obicni bezobrazni i nevaspitani provokatori,a znamo kod koga idu na casove ljubavi.Sramota,licemerje nevidjeno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 14. jun 2014 23:23)

Tebi treba definitivno naocare jedne da stavis posto ocigledno nisi dobro video.

Panter voli Nanter

pre 9 godina

Posledica 16 godina frustracija i nerealnih ambicija. Kada padne zavesa na ovu smešnu ligu, tri igrača Partizana će u NBA, a Panteri će u Železnik, na hlađenje.

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Opsta tuca? Ja mislio - opsta tuca. Kad ono - samo opsta guzva, guranje. (Dobro, mozda i nesto malo hrvanja dvojice igraca.) Kakva je to opsta tuca bez ijednog jedinog udarca? I zbog ovog je ispraznio parket!?

C kafa

pre 9 godina

Ja srpski fudbal i košarku ne pratim zadnjih 10 godina tako da mi je besmisleno i komentarisati bilo šta od besmislene igre i još besmislenijih nadobudnih igrača.

veerghoen

pre 9 godina

Да ли постоји кошаркашки савез земље Србије? Где су ти челни људи? Где је та заједница суперлигаша, одбори, к. карике?

Marconi

pre 9 godina

A tek izjave Bogdanovica?! Pokupio od "pedagoga". Mali Vujosevic! Uvenjivanje reprezentacije, spominjanje Nelsona i Dzenkinsa?! Definitivno od skorasnjeg hvatanja za vrat od "pedagoga" ima slabiji dotok kiseonika u mozak.

Gotan

pre 9 godina

И Нелсон рече Милутинову: Чарлс Баркли, шта се качиш кад си слабији. Опа Гангнам стајл. Шта се чарка кад се њиме на крају брише патос?

mi

pre 9 godina

Ja na ovom snimku tucu nevidoh samo guranje i guzvu!! Lovrenja koji se previja na pocetku snimka jer je povredjen! A sto se tice ovog nastavka sta sa jedne strane 3 sa druge 4 igraca, nije mi jasno o cemu se ovde radi!!!

mordor

pre 9 godina

"više ne pratim fudbal i košarku..." reče grobar. Pa grobare, batali onda i rukomet, odbojku, vaterpolo, .....Kao vaš guru, naljuti se čim nisi dominantan.

roger17

pre 9 godina

ma koji su bre ovi sto se prave pametni s komentarima tipa"pravo lice srp sporta","unistili su kosarku" i slicno,aman ljudi(da ne kazem de...i)ko je i kako doveo do ovoga,danas su samo treneri i igraci bili na terenu,zapitajte se malo ko i sta radi,botovi nepismeni....

Dejan Smederevo

pre 9 godina

Predlažem da se finalna serija odigra do kraja,ali bez prisustva publike,bez TV prenosa i sa šturim izveštajem o rezultatu utakmica!Ako to još nekoga zanima!Inače,odrastao sam na ,,marakani''!

Hant

pre 9 godina

A nije dotakla dno u Vršcu? Tada je to bila samo obična tuča? Sramotno je, vrlo sramotno.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439327

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Dal u ovom kss postoji neka moralna osoba koja bi izašla pred kamere i saopštola da se u ovoj jadnoj zemlji zabranjuje košarkaško takmičenje do daljnjeg??? Bez obzira ko za kog navija ova sramota mora hitno da prestane....

veciti grobar

pre 9 godina

pogledajte izvjestaje medija http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439327 (tada niste pisali da je kosarka dotakla dno ) sramota za kk partizan NIS ,ovo je sramota za kk partizan jer su dozvolili d aih vodi crna trojk na celu sa vujosevicem a ne za kosarku u srbiji zanimljivoje da je isti incident napravljen 2010 u vrscu isto je ucestvovao vujosevic kao i kk partizan

aleksandar

pre 9 godina

Vujesevica treba najuriti sa klupe. Mnogo je sebi dao za pravo da odlucuje kako on zeli,da se dere kao retard i da vredja sudije i protivnike. Bruka za nas

homer

pre 9 godina

kako sudije zakljucise koga treba iskljuciti???
5 na 3 ?????????
nepristrasno nema šta :D

samo hrabro junaci - leonida i njegovih 3(00) protiv full perzijanaca !!!
vaš je kindom of heaven !!!

Republika Srpska

pre 9 godina

"ko je civil sto udara lovernja???"
To ti je Marko Tejic, mladi kosarkas Zvezde za koga Davor Ristovic kaze da ga je neko iz uprave Partizana udario. Smijesno...

ivek

pre 9 godina

Ja navijam za partizan, ali ne podržavam ni Nelsona, ni Milutinova, osramotili su srpsku kosarku.Trebalo bi oba tima u niži rang a slabijim timovima dopustiti da se takmice u prvoj ligi.

aleksandar

pre 9 godina

pre samo mesec dana bile su poplave pre divine titule u fudbalu.za ime Boga molim kosarkaske sudije da se dizovu pameti i sude posteno u naredne 3 a mozda i sve 4 utakmice

Opsta tuca igraca Partizana i Zvezde (KK Partizan - KK Crvena Zvezda) 14.06.2014

pre 9 godina

Opsta tuca igraca Partizana i Zvezde (KK Partizan - KK Crvena Zvezda) 14.06.2014
http://youtu.be/STwxF-8BJrw

Slavko

pre 9 godina

U ponedeljak na TV Arenasport emisija "U obruču" će promeniti ime u "U ringu" i dovešće za sagovornika Slobodana Kačara da malo prokomentariše derbi.

sofronije

pre 9 godina

A ono bacanje Milutinova od strane Nelsona, decko nije bio pri svesti! Za ono se pise krivicna prijava, a da ne govorim od posledicama. Treba mu zabraniti da igra kosakru u Srbiji.

Ivan

pre 9 godina

izbaciti CZ i Partizan na 2 godine iz takmicenja. dati Megi i Radnickom da odigraju finale. zabraniti pojedinim celnicima oba kluba da se bave kosarkom u Srbiji.

Milorad

pre 9 godina

Kako je nekada davno, jedan od najvećih srpskih pesnika rekao "Mi smo dozvolili da stvari odu predaleko. Ova je borba bila ispod časti, protiv razuma. U prošlim danima osvojili smo ponos. U prošlim danima izgubili smo SVE".

Covic iz prekida

pre 9 godina

A sto je ovo sramota za Zvezdu??? Zasto je stavljate u isti kos sa ovima??? Sta je to Zvezda uradila, osim sto je vodila ceo mec, protiv nedodirljivih...

neko

pre 9 godina

Nadam se da ce Nelson biti propisno kaznjen zbog izazivanja ove sramote,zapocinjanja tuce i bacanja Milutinova.Moze da prica ko sta hoce,ali on je kriv sto je to uradio,bacio sibicu na zapaljivu atmosferu.

KUM

pre 9 godina

E Milutinov muko jedna,Radenovic da vas razdvoji a ti udri i po njemu,tipična Vujoševićeva škola.
Nelson pak me nažalost takodje razočarao al opet ovaj je prvi započeo.

Dule

pre 9 godina

Zasto komentator i ovaj cika sto komentarise laze da je Milutinov zapoceo tucu kad se na snimku vidi da ga je najpre Nelson mucki udario u prolazu?

guzonja

pre 9 godina

To je duletova skola gde klinac 94 godiste se unosi u facu, gde vesterman pokazuje srednji prst i razne ostale stvari.. ni zvezdini nisu bolji.. Pa cemo hteti rezultate sutra na prvenstvima... Realovi i barsini igraci se mrze pa vidite sta rade vec 6 god u fudbalu jer su oni za nas gospoda..

X Files

pre 9 godina

Jasno je da je Nelson zapoceo ovaj haos svojim nepotrebnim odgurivanjem, kad se jasno vidi na snimku da je Milutinov krenuo mirno da prolazi, a Milutinov kao mlad igrac naseda na provakaciju...

nikola

pre 9 godina

Pocelo je od ne dosudjenog faula u napadu koji je zvezda napravila a nastavilo se sramnim Jakinim ponasanjem koji sudije nisu sankcionisale i ociglednim faulom. A kulminiralo sa Nelsonovim laktom. Tako da zvezdasi mogu da se svrstaju tamo gde su uvek bili provokatori(udbasi).

Данијел

pre 9 godina

Отерати Вујошевића и Човића под хитно!
Ово је срамота колику су мржњу међу навијачима створили.
Држава да натера обојицу да напусте српски спорт.

Saša

pre 9 godina

Grobar sam ali apsolutno podrzavam dozivotno iskljucenje Covica i Vujosevica iz sporta. Ove scene su rezultat njihovog maloumnog vredjanja i sirenja mrznje cele sezone

Liga šampiona

pre 9 godina

Ne vredi,mi smo podeljena država,sve neke podele,podela Zvezda i Partizan,Naprednjaci-Demokrate,državni fakultet-privatni fakultet,nema nama spasa.
(mrmot, 14. jun 2014 22:00)

Bas tako, podeljeni smo na Partizan, Demokrate i drzavni fakultet i Zvezdu, Naprednjake i Micu doktora.

Korektor

pre 9 godina

Evo partizanovci I moje DELIJE! Sta je mag uradio? Umesto da se prica o popedi Zvezde koja je vodila celu utakmicu 10 razlike I partizan nije mogao ni da izjednaci, mi sad govorimo o neredu koj je debeli zapoceo. Zapitajte se malo....

ST

pre 9 godina

Vujošević dotakao dno, a ne košarka. Zabraniti mu na godinu dana da radi kao trener, pa će se naučiti pameti. Šta sve radi taj Vujošević i sve mu se toleriše, on bi u nekim normalnim državam odavno bio kažnjen na godinu, dve dana rada u košarci, ali mi nismo normalna država. Izvodi ekipu, pravi cirkus...ludilo. Trebalo je prekinuti utakmicu, odsvirati kraj, kad je izveo ekipu, ali to nije urađeno i posle je nastao još veći haos, a sve u režiji Vujoševića, jer on ne zna da gubi i uvek krivicu prebacuje na druge.

loodilo

pre 9 godina

Treba ugasiti i jedan i drugi klub, u svim sportovima i na svim nivoima takmicenja...onda ce i navijaci nestati, i mozda ce sport ponovo imati sustinu...ovako se ne razlikujemo od zivotinja...hvala!

Marko

pre 9 godina

Kako vas nije sramota...Nelson zapoceo tucu?Pa ko se kome uneo u lice?Milutinov Nelsonu cini mi se.Ti klinci koje toliko branite su obicni bezobrazni i nevaspitani provokatori,a znamo kod koga idu na casove ljubavi.Sramota,licemerje nevidjeno.

NY

pre 9 godina

nelson je dva puta napao milutinova
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (muamua,

Sta si ti gledao??? Sta je Bertrans radio?? DV je podigao tenziju celoj utakmici. Ne moze covek da prizna da je neko na terenu bolji. Napalio navijace

objektivan

pre 9 godina

Podjite od sebe kao sto reče Simonović, lakat Nelsona prije te tuče i predmet kojim pogođen Lovernj prije svega. Incidenti u Železniku, pretposlednja utakmica, kazne su bile manje od skidanja sakoa. KOME TREBA OVAKVA TITULA, taman kad su političari počeli da rade kako tako svoj posao, prebacili ste se na sport i tu nastavljate po starom. BEZ PRISTRASNOSTI, ovo je mulj!

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Opsta tuca? Ja mislio - opsta tuca. Kad ono - samo opsta guzva, guranje. (Dobro, mozda i nesto malo hrvanja dvojice igraca.) Kakva je to opsta tuca bez ijednog jedinog udarca? I zbog ovog je ispraznio parket!?

homer

pre 9 godina

kako sudije zakljucise koga treba iskljuciti???
5 na 3 ?????????
nepristrasno nema šta :D

samo hrabro junaci - leonida i njegovih 3(00) protiv full perzijanaca !!!
vaš je kindom of heaven !!!

VUJKE

pre 9 godina

Kako vas nije sramota...Nelson zapoceo tucu?Pa ko se kome uneo u lice?Milutinov Nelsonu cini mi se.Ti klinci koje toliko branite su obicni bezobrazni i nevaspitani provokatori,a znamo kod koga idu na casove ljubavi.Sramota,licemerje nevidjeno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 14. jun 2014 23:23)

Tebi treba definitivno naocare jedne da stavis posto ocigledno nisi dobro video.

Obican navijac

pre 9 godina

Zabrana obavljanja javnih funkcija Nebojsi Covicu i Dusku Vujosevicu. Ovo je sramota da se ovoliko seje seme zla izmedju igraca i navijaca koji poticu iz iste zemlje i istog grada. Ajde Srbi, nemojte da nas ovakvi vode i uce!!!!!

Mene je sramota od ove situacije, a samo gledam i molim se da se niko ne povredi.

DOKLE VISE OVAKO!!!

aleksandar

pre 9 godina

pre samo mesec dana bile su poplave pre divine titule u fudbalu.za ime Boga molim kosarkaske sudije da se dizovu pameti i sude posteno u naredne 3 a mozda i sve 4 utakmice

jsd sramota Srbije

pre 9 godina

Treba li neko da pogine da bi vujoševića izbacili iz košarke?! Pa čak i kad je bila ona jadna Zvezda sa 3 igrača u pogonu i bez dinara u kasi opet je smetala vujoševiću i stalno je podbadao. Promenilo se 10 uprava u Zvezdi i sve su im smetale! Smeto im i Hemofarm gde su isto tučom okončali finale i uzeli titulu. Smetala im je i Vojvodina koju su brutalno pokrali u polufinalu i svi klubovi koji su u nekom trenutku digli glavu. Zanimljivo da je Čović bio dobar i Tegeltiji i partizanu sve dok nije rešio da spasi Zvezdu, a onda odjednom postaje neprijatelj broj 1. Za to vreme Danilović, Vujošević i Todorić nastavljaju da rade u košarci i pored presude da su prebili sudiju Jurasa. Kako?! I još su kao nagradu dobili NIS, Telekom, Komercijalnu banku, Marfin banku itd. Zašto se kolaps srpske reprezentacije i drugih klubova poklapa sa početkom "dominacije" partizana? Koliko igrača su za to vreme dali srpskoj reprezentaciji? Pa sam FMP bez državne pomoći je napravio 10 puta više igrača u svojoj školi od njih. Kad crni navijači proglase za izdajice Boru Stankovića, Pešića, Ivkovića, Šakotu to vam dovoljno govori o njima. Ja sam još na početku rekao da će na kraju biti žrtava ako neko bude uzeo titulu partizanu i to se večeras očigledno i pokušalo. Ako i posle ovoga ljudima u partizanu i dalje bude dozvoljeno da prave ovakav cirkus od srpske košarke onda nema više nikakve nade za ovu zemlju.

Panter voli Nanter

pre 9 godina

Posledica 16 godina frustracija i nerealnih ambicija. Kada padne zavesa na ovu smešnu ligu, tri igrača Partizana će u NBA, a Panteri će u Železnik, na hlađenje.

Nikola

pre 9 godina

Nije veceras kosarka dotakla dno, vec je ovo nastavak torture jednog kluba. Pogledajte samo broj incidenata i broj dosudjenih tehnickih greski na utakmicama KK partizan ove sezone. Koja je tacno Zvezdina krivica veceras? Ko je povukao ekipu sa terena pa je vratio posle 9 minuta zeleci da sebi napravi alibi za poraz? Tuca i zamena teza kako je Nelson poceo? Da se nakon onakvog duela, kad neko podigne lakat ili igraci zakace jedan drugog u prolazu zapocinje tuca, bilo bi ih pet na svakom mecu. Nelson se udalji, Milutinov krece ka njemu, unosi mu se u lice, gura ga glavom, tek nakon toga sledi reakcija Nelsona, prilazi Radenovic, Milutinov nastavlja sa pokusajem da udari i njega, posle toga i Simonovica koji pokusava da smiri...Pa sta je trebalo, da pustimo da nas tuku? Igraci beze sa klupe, nastavljaju da ih gadjaju i dok stoje ispod kosa...I sad su svi krivi i kosarka je dotakla dno?

THQ

pre 9 godina

Bas tako, podeljeni smo na Partizan, Demokrate i drzavni fakultet i Zvezdu, Naprednjake i Micu doktora.
(Liga šampiona, 14. jun 2014 22:38)

Ja sam Zvezdaš i idem na državni fakultet. Sedi jedan!

red or dead

pre 9 godina

Није тачно да је Раденовић насрнуо на Милутинова, од почетка је само покушавао да га заустави. Све у свему, срамота за играче оба клуба.

sofronije

pre 9 godina

A ono bacanje Milutinova od strane Nelsona, decko nije bio pri svesti! Za ono se pise krivicna prijava, a da ne govorim od posledicama. Treba mu zabraniti da igra kosakru u Srbiji.

mordor

pre 9 godina

"više ne pratim fudbal i košarku..." reče grobar. Pa grobare, batali onda i rukomet, odbojku, vaterpolo, .....Kao vaš guru, naljuti se čim nisi dominantan.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Kod druga grobara sam gledao ovaj deo utakmice (uzivali ceo dan u fudbalu pa i za vreme derbija). Kaze,dobar vam ovaj Nelson. Ima covek srce i hrabrosti a ne ko ovaj Milutinov,prvo nesto provocira a kada ga bacio,zalepio se za zemlju i ne pada mu na pamet da ustaje. Nismo gledali nastavak jer smo znali kraj. Nego,bre Urugvaj mi zeznu' tiket!

a ha

pre 9 godina

E moji zvezdaši, to se lopta stavi na centar i napusti teren.POŠTENO!!!
(Bacurica, 14. jun 2014 23:14)

E moji grobari,to se na kraju utakmice priđe i čestita boljem toga dana a ne napuštanja i prozivanje sudija i pre nego što utakmica počne...POŠTENO!!!

Samo bahato

pre 9 godina

izbaciti partizan iz lige, Milutinov provocirao pa dobio šta je hteo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dušan, 14. jun 2014 22:40)

Iz koje crne lige nesrećniče? Iz lige gde učestvuju dva Fmp-a? Iz lige gde je rođeni brat najmoćnijeg čoveka u državi u upravi jednog od ta dva kluba?

mrmot

pre 9 godina

Ne vredi,mi smo podeljena država,sve neke podele,podela Zvezda i Partizan,Naprednjaci-Demokrate,državni fakultet-privatni fakultet,nema nama spasa.

Ske

pre 9 godina

U nekoj normalnoj zemlji, titula bi bila dodeljena odigravanjem finala izmedju rivala koji su izgubili polufinala a ova dva tima bi bila poslata u nize lige stim da crno-beli zavrse nekoliko rangova ispod crvene bliznakinje.

Gotan

pre 9 godina

И Нелсон рече Милутинову: Чарлс Баркли, шта се качиш кад си слабији. Опа Гангнам стајл. Шта се чарка кад се њиме на крају брише патос?

B

pre 9 godina

Tužno je što se smejemo ovome. Sramota za ovu zemlju, za sport...
Gde je fair play? Sportski duh?
Sklanjajmo decu sa ulica, ali I ovakvih scena.

sss

pre 9 godina

Važno je da ste vi blizanci ugasili Hemofarm, a sada i Radnicki, malo je sponzora da bi još neko postojao, ali ugasicete se i vi samo polako!!!!!

RR

pre 9 godina

zvezda i partizan su zlo. I u fudbalu i u kosarci i u svim ostalim sportovima. Ugasiti i rasformirati dvoglavog mutiranog monstruma, bez toga nema ozdravljenja sportu u Srbiji!

L.M

pre 9 godina

Ma da bas je ovo dno.A ono u vrscu ? da nije to dno pa iste ekipe u pioniru .ovo je 3 opsta tucu u poslednjih 10 godina i 1 ekipa je ucetvovala u sve 3 a da to je Partizan,ne moze na silu sada nije ovo hemofarm

Marconi

pre 9 godina

A tek izjave Bogdanovica?! Pokupio od "pedagoga". Mali Vujosevic! Uvenjivanje reprezentacije, spominjanje Nelsona i Dzenkinsa?! Definitivno od skorasnjeg hvatanja za vrat od "pedagoga" ima slabiji dotok kiseonika u mozak.

Moler

pre 9 godina

Nisam siguran ko vodi KSS ali dozivotne zabrane igranjem kosarkom treba samo da pljuste! A krenuti od Covica i Vujosevica, ta dvojica siledzija i baraba su najveci krivci za ovakvu atmosferu!

ivanhoe

pre 9 godina

Prijatelj i ja sjedimo u kafiću i,pošto je on košarakaški fanatik,pita me znam li da večeras igraju Partizan i Zvezda 1. utakmicu finala...Ja mu odgovaram da znam i pogledam na teletekstu rezultat - Zvezda vodi sa 6, ali sa strane crvenim slovima piše PREKID ! Pogledamo se i prasnemo u smjeh do suza.
Sve vam je jasno...

veciti grobar

pre 9 godina

pogledajte izvjestaje medija http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439327 (tada niste pisali da je kosarka dotakla dno ) sramota za kk partizan NIS ,ovo je sramota za kk partizan jer su dozvolili d aih vodi crna trojk na celu sa vujosevicem a ne za kosarku u srbiji zanimljivoje da je isti incident napravljen 2010 u vrscu isto je ucestvovao vujosevic kao i kk partizan

oOo

pre 9 godina

e rodjaci moji crveno I crno beli...dno je dotaknuto, nema dalje...svi smo krivi I nema opravdanja...kolektivno ludilo bez kraja...mene je sramota a vas...

roger17

pre 9 godina

ma koji su bre ovi sto se prave pametni s komentarima tipa"pravo lice srp sporta","unistili su kosarku" i slicno,aman ljudi(da ne kazem de...i)ko je i kako doveo do ovoga,danas su samo treneri i igraci bili na terenu,zapitajte se malo ko i sta radi,botovi nepismeni....

Opsta tuca igraca Partizana i Zvezde (KK Partizan - KK Crvena Zvezda) 14.06.2014

pre 9 godina

Opsta tuca igraca Partizana i Zvezde (KK Partizan - KK Crvena Zvezda) 14.06.2014
http://youtu.be/STwxF-8BJrw

Dejan Smederevo

pre 9 godina

Predlažem da se finalna serija odigra do kraja,ali bez prisustva publike,bez TV prenosa i sa šturim izveštajem o rezultatu utakmica!Ako to još nekoga zanima!Inače,odrastao sam na ,,marakani''!

pero

pre 9 godina

pitam se da li ce i oni snositi odgovornost kao sto bi za takvo ponasanje snosili obicni gradjani, akteri tuca na ulici, kafani itd. zbog cega se nikada protiv njih ne podnose prijave od strane mup-a ?

aleksandar

pre 9 godina

Vujesevica treba najuriti sa klupe. Mnogo je sebi dao za pravo da odlucuje kako on zeli,da se dere kao retard i da vredja sudije i protivnike. Bruka za nas

Mik

pre 9 godina

Kako sejes, tako ces i znjeti! Crn dan za domacu kosarku. Ovo je nekada bio gospodski sport, a evo u sta su ga pretvorili celnici nasih klubova. Sad treba pustiti klubove da zive od onoga sto zarade. To ce im biti gore od kazne. Postali su drustveno stetni i to se ne sme finansirati iz budzeta

zule

pre 9 godina

koliko komentara da su krivi vujošević i čović a pravog krivca niko ne pominje. jedini i pravi krivac za sve u ovoj nazovi državi je DRZAVA. To treba da se menja pa će biti bolje.....

mi

pre 9 godina

Ja na ovom snimku tucu nevidoh samo guranje i guzvu!! Lovrenja koji se previja na pocetku snimka jer je povredjen! A sto se tice ovog nastavka sta sa jedne strane 3 sa druge 4 igraca, nije mi jasno o cemu se ovde radi!!!

Hant

pre 9 godina

A nije dotakla dno u Vršcu? Tada je to bila samo obična tuča? Sramotno je, vrlo sramotno.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=16&nav_id=439327

C kafa

pre 9 godina

Ja srpski fudbal i košarku ne pratim zadnjih 10 godina tako da mi je besmisleno i komentarisati bilo šta od besmislene igre i još besmislenijih nadobudnih igrača.

Milan

pre 9 godina

Preko ova dva kluba su nam godinama kopali raku u državi. Ugasiti ova dva kluba koji su zemlja Dembelija za političare godinama unazad.

Republika Srpska

pre 9 godina

"ko je civil sto udara lovernja???"
To ti je Marko Tejic, mladi kosarkas Zvezde za koga Davor Ristovic kaze da ga je neko iz uprave Partizana udario. Smijesno...

adam

pre 9 godina

Meni je drago da je sport u Srbiji ponovo pokazao svoje pravo lice. Ova situacija traje već decenijama, sport je kontrolisan od strane kriminala, nabijen je agresijom njegovo protagonisti su starlete i buzdovani sa splavova...i uporno, već decenijama, svi se čude kad se nešto ovako dogodi!

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Dal u ovom kss postoji neka moralna osoba koja bi izašla pred kamere i saopštola da se u ovoj jadnoj zemlji zabranjuje košarkaško takmičenje do daljnjeg??? Bez obzira ko za kog navija ova sramota mora hitno da prestane....

ivek

pre 9 godina

Ja navijam za partizan, ali ne podržavam ni Nelsona, ni Milutinova, osramotili su srpsku kosarku.Trebalo bi oba tima u niži rang a slabijim timovima dopustiti da se takmice u prvoj ligi.

vb17

pre 9 godina

Kako sejes, tako ces i znjeti! Crn dan za domacu kosarku. Ovo je nekada bio gospodski sport, a evo u sta su ga pretvorili celnici nasih klubova. Sad treba pustiti klubove da zive od onoga sto zarade. To ce im biti gore od kazne. Postali su drustveno stetni i to se ne sme finansirati iz budzeta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 14. jun 2014 22:06)
Dao bih ti 100 preporuka, samo da mogu.

PoeticGenius

pre 9 godina

Tri karte za Holivud, komandir stanice milicije Gornje Polje, Gavrilo Milentijevic: 'Ovaj narod je neprijatelj ovde drzave, ovo nije nas narod, nama ne treba ovakav narod'!

veerghoen

pre 9 godina

Да ли постоји кошаркашки савез земље Србије? Где су ти челни људи? Где је та заједница суперлигаша, одбори, к. карике?

Ivan

pre 9 godina

izbaciti CZ i Partizan na 2 godine iz takmicenja. dati Megi i Radnickom da odigraju finale. zabraniti pojedinim celnicima oba kluba da se bave kosarkom u Srbiji.

Slavko

pre 9 godina

U ponedeljak na TV Arenasport emisija "U obruču" će promeniti ime u "U ringu" i dovešće za sagovornika Slobodana Kačara da malo prokomentariše derbi.

Milorad

pre 9 godina

Kako je nekada davno, jedan od najvećih srpskih pesnika rekao "Mi smo dozvolili da stvari odu predaleko. Ova je borba bila ispod časti, protiv razuma. U prošlim danima osvojili smo ponos. U prošlim danima izgubili smo SVE".