Tenis 150

Utorak, 03.06.2014.

16:27

Đoković preko Raonića u polufinalu!

Novak Đoković plasirao se u četvrto uzastopno polufinale Rolan Garosa pobedivši Miloša Raonića sa 7:5, 7:6(5), 6:4.

Ðokoviæ preko Raoniæa u polufinalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Малац

pre 9 godina

Ovom Brondbyju svaki put udarim plus. Rca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mance, 3. jun 2014 19:30)

Мени Брондби дође ко ЕПП кад читам коментаре.

c7-5

pre 9 godina

Malo stariji ljubitelji odlicno znaju da je Rodik servirao preko 220 na sat i kakav je bio server. Sta je postigao sa tim servisom. Bio je ne dugo br.1 i osvojio je 1 GS. Toliko. Takav americki naci igre ubija tenis. AS poen, jak servis sledeci udarac poen. Kako takav igrac moze da se razvija u teniskom smislu kada gotovo i ne stigne da igra tenis jer pre igre on je osvojio poen? Ali postoji jedan malo veci problem. I da servira konstanto 80% u svim setovima sto je jako retko opet gubi mec jer 100% aseva i prvih servisa NE postoji. A onda krece igra u polju gde protivnicki igrac ima veci kvalitet i server gubi mec. Ovaj mec je cist primer. Prvi set taj brek, znaci prednost treba da ima Raonic kao bolji server ali on ga gubi. Nema servisa, riterni Novaka i Novak dolazi do 7 poena pre Raonica. Znaci, ovakvi igraci nisu ozbiljni protivnici jer samo servisom ne moze da se dobije. Ovaj mec je cist primer jer je Raonic izgubio glatko sa 3/0. Tvrdim da bi slicno prosao protiv Rafe. Raonic mora vise da trenira igru u polju, duze poene, da miksuje igru i plus servis onda moze da razmislja o jos vecim rezultatima. Ovako, tesko, dobice koji veci mec ali stalno, konstantno, nemoguce jer takva igra gde se oslanjas samo na servis koji te izdaje kad tad u mecu a nemas kvalitet da se vadis na drugi servis i igrom duzih poena ne donosi veci uspeh. Pogledajte razliku u procentu koliko je Novak osvojio poena na drugi servis a koliko Milos? Razlika je ko nebo i zemlja.

GoranS

pre 9 godina

Za Konstantina:
Valjda zbog sujete - Mats ima 7 GS titula, u jednoj godini je takođe osvojio 3 kao Novak 2011, ali karijerni slem mu nije uspeo (nema W u singlu, ima u dublu). Ako Nole osvoji još jedan GS, naročito RG koji mu fali, prestiže ga jer ima više masters titula.

мирослав

pre 9 godina

Наш ноле је рутински добио Раонића. Милош би са оваквим сервисом добио ,или играо 5сетова са топ 5играчима ,ако изузмемо већ поменутог Новака,сви би се кидали да га елиминишу. Јак је као бик и само већим искуством и радом може још више да напредује. И ово што уради за канаду је превише. Било им је потребно да се Србин усели у њихову државу да би дошли до историјских резултата.. Шта ли раде ти енглези,французи,кинези,англосаси.... Џаба им стандард и паре кад немају ту нашу природну жилу .

ivan petrovic crni

pre 9 godina

@Oskar Rodila majka Novaka da odigra, a dragi Bog poslao Oskara da prepozna i objasni stadu. Hvala ti Boze, al' sad pomozi.

alejandro

pre 9 godina

Novak ga je dobio izuzetnim taktikom koju je sa Bekerom i Marjanom spremio za danas! U trećem setu bilo je i egzibicije i opuštanja, trebao je završiti treći set rezultatom 6:2! Junače Raoniću mora se sem servisa prikazati još po nešto! A za to nešto ili imaš ili nemaš "žice"! Šta raditi sa ovim Letoncem Gulbisom! Čovek je demolirao Berdiha! Ta valjda će Vajda i Beker ponovo nešto smisliti! Imaju fore 3 dana do petka!

Ministar

pre 9 godina

Sto se tice Raonica...Momak je Srbin,dolazi iz kraja koji je mozda i najcisci kod Srba(Zabljak,planina Durmitor). Tako se on i danas osjeca...Tako da i njega ttreba da volimo i bodrimo bez obzira sto igra za Kanadu.A ovaj tenis koji on igra ne da nije dosadan,nego ubija koliko je dosadan...

Sto se tice Gulbisa...Mislim da nece bit lako,ali kao sto neko napisa,mislim da ce da presudi inteligencija...Naravno,u Novakovu korist

milica

pre 9 godina

Sve cestitke na pametno odigranom mecu gdje ce Milos svatit da nije sve u servisu ne bar protiv tebe.Puno srece u polufinalu i da te bog nagradi za sva tvoja dobra djela podizanjem pehara u Parizu.Uvijek smo uz tebe sa jednim srdacnim pozdravom iz Kanade.

dragan

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati. (Nebojša, 03. jun 2014 00:03)

Napisao čovek noćas. Ovo poslati Noletu da Nebojušu angažuje za konsultatna sa kojim rezulatatom da dobija protivnike.

goran

pre 9 godina

Težak meč i neugodan protivnik ,ali Nole je bio na visini zadatka, iako je po kretanju rezultata meč izgledao veoma napet i tesan u stvarnosti nije bilo tako ,Nole je svo vreme igrao svoju igru i čekao momenat pada Miloševog servisa jer nemoguće je servirati 100% u svim setovima ,takav teniser se još nije rodio,imao je Raonić i u ovom duelu izuzetno visok procenat prvog servisa ,ali što je najbitnije kiksnuo je u najbitnijim momentima kada se lomio meč i kada je naizgled on imao sve u svojim rukama (iliti bolje rečeno u servisu) što je još jedan dokaz da igrači poput Raonića i mnogih drugih koji obećavaju jednostavno (još uvek) nemaju taj mentalni sklop i kapacitet koji je potreban da bi se pobedio vrhunski protivnik, Raonić je imao 30:00 i do tada siguran servis u prvom setu,medjutim kada su svi očekivali siguran taj brejk ,on je jednostavno mentalno pao u tom momentu izgubivši čak 4 poena u nizu (od toga dve duple servis geške) time je on bukvalno i poklonio set Djokoviću,mada mora se priznati da je i Nole odigrao fenomenalno oba poena nakon 30:30,u drugom setu se Miloš odlično držao sve do taj-brejka, kada ga je opet izdao servis,a Djoković to naravno znalački i rutinski koristi ,u trećem setu je prića već bila gotova na samom početku Miloš se jednostavno predao a Nole je na kraju dozvolio jedan brejk zbog opuštanja ali ipak(iako se komentator na Eurosportu silno ponadao)nije dozvolio iznenadjenje na 5:4 te je na kraju rutinski otservirao za pobedu..

Victorinox

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati.
(Nebojša, 3. jun 2014 00:03)


Napisa covek nocas. Svaka cast, druze! Ja ne pamtim da je iko bio ovoliko precizan u prognozi.

Srbija

pre 9 godina

@ Udarila dva junaka jedan na drugoga. Cetinjanin protiv podgoricanina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ogi-cg, 3. jun 2014 18:18),

bas tako,"udario" Srbin na Srbina,Srbine!!!

Predo

pre 9 godina

Jeste stvarno da nismo videli mnogo tenisa, ali ja se divim igračima, koji imaju samo jedan dobar udarac i od njega naprave pravu karijeru. Ja mislim da se Novaku smrači kad mora da igra protiv Raonića ili Iznera, jer on ne voli da igra svoje servis gemove "ko po jajima". Zato uvek ima malo više nervoze, grešaka..., ali očigledno je dobro spremljn za ovaj meč.
Raonići su verovatno bili najbolji u svom selu u bacanju kamena sa ramena i kada su došli u Kanadu tražili su najsličniji sport. Šalim se, naravno, znam da su Miloševi roditelji intelektualci.
Sada sledi meč protiv jednog, koji zna da servira i igra, ali nadjačaće ga inteligencija.

Oskar

pre 9 godina

Novaku je u ovom meči ritern potpuno zakazao. Ali to ne može prepoznati velika vecina sto pise ovdje komentare, samo neki sto dublje poznaju tenis.

Mance

pre 9 godina

Hahaha ne mogu da verujem! Nebojsa teniska baba Vango! Svaka cast majstore i obrazlozenje ti je kao da si gledao mec. Upravo tako je bilo i tako ga je i pobedio.

Beobrad

pre 9 godina

Samo treci set kada je bio opusten, pustio je ruku i igrao kako moze, do tada, ukljucujuci i sva tri seta protiv Conge je dosta pasivan, rudarski tenis pun taktike koji podseca na igre iz 2013.
Finale Rima je Novakova mera kvaliteta ove godine i nesto maksimalno vidjeno na sljaci u 2014.
Vec dva kola pisem da mi nikako nece biti drago bude li se sastao sa Gulbisom, jer onaj igra nevidjeno ofanzivno i bez straha, u najavi vrlo komplikovan mec za Novaka...!
Cak mislim da je Gulbis sposoban da osvoji RG ove godine...!
Imao je neke lose izjave na racun Novaka prethodnih meseci, nadam se da ce mu Novak to "naplatiti" u petak...!
Ako prodje Gulbisa, dobice i Nadala(cak i lakse) u finalu !

Goran

pre 9 godina

Fantasricna igra. Raonic pokazuje da ce biti tvrd orah na Vimbldonu. Da je bio u Nadalovom delu zreba moguce lako da bi dobio i Nadala. Nadal je imao srece sa zrebom. I Tsonga i Raonic su vrlo teske prepreke za osminu finala i cetvrtfinale. Zauzvrat, polufinale bi trebalo da bude nesto lakse za Novaka.

Aljona

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati.
(Nebojša, 3. jun 2014 00:03)


Napisa covek nocas. Svaka cast, druze! Ja ne pamtim da je iko bio ovoliko precizan u prognozi.
(Victorinox, 3. jun 2014 19:28)

Isto i ja ne pamtim! A sve sami teniski strucnjaci oko nas :) Svaka cast!

dominacija

pre 9 godina

Ako je ovaj Raonić budućnost svetskog tenisa, onda je ta budućnost najcrnja moguća! BAAAAM servis, BAAAAM servis, taj-brek, pa onda BAAAAM servis, BAAAAM servis i ako protivnik dozvoli koju grešku, JUPIII - set!
Ovo porediti sa Nadalom, Đokovićem, Marijem, Federerom - neukusno...
A što se tiče Novaka:

Novakova škola tenisa

pre 9 godina

Kao što napisah u imenu,prvi i drugi set klasika u njihovim mečevima,ali edukacija u trećem bi za Raonića trebala da bude neprocenjiva.Naime u trećem setu mu je Nole objasnio kroz prezentaciju šta mora još da savlada da bi postao kompletan teniser.A sad sledi veseli Gulbis.

Ivan M

pre 9 godina

Maestralna igra protiv raspolozenog protivnika. Nole je danas igrao vrhunski i samo se sapleo na kraju (ne pamtim koliko je puta izgubio servis kada je servirao za set ili mec). Raonic uopste nije bio slab i pao je tek u trecem setu. Do tada je Nole bio strpljiv, vrebao je priliku i videlo se da je maksimalno skoncentrisan na svakom poenu. Kao sto i Vas izvestaj kaze, igrao se jako dobar tenis. Sa takvom igrom nemam sumnje da moze da prodje i Gulbisa.

Struki

pre 9 godina

Nikola lupas ko "Maksim po diviziji",kakav Marej,kakvi "bakraci",covek jednostavno ima samo servis(od 210-225 kmh)i to je to. Novak je sacekao svoje sanse i apsolutno zasluzeno dobio,a ti se dobro isplaci i spremi da "navijas"za Gulbisa!

this is the end

pre 9 godina

Stvarno mi je drago što je poslao u Kanadu ovog drvoseču, nek ide tamo da cepa drva a ne tenisku lopticu...ezem ti tenis koj on igra!

Ciga

pre 9 godina

U kako mi je laknulo kad sam video da je poneo crnu majicu. Pišem već 2 godine da se mane kremkasto šućmurastih boja i da uvek ima u torbi jednu crnu majicu jer u njoj najbolje igra!

Ranzo

pre 9 godina

Nije Raonić antipatičan nego njegov tenis.Ako ga krene servis sa svoja dva metra možeš samo da duvaš u prste. Miloš je sasvim ok lik. Isto tako i Džon Izner.

Nebojsin Advokat

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati. (Nebojša, 03. jun 2014 00:03)

Molim Vas, plusevi za Nebojsu :-)

Koma

pre 9 godina

Nole perfekcionista!
Nikad ga u boljem izdanju nisam video. Maksimalno ozbiljno, posveceno, takticni nastrojen. Bravo.
Gulbis pada lakse nego sto se ocekuje, zato sto ovaj pritisak sigurno nece izdrzati. Nadal, spremi se za mesto broj 2. Ovaj put se Nole ne sali.

realno

pre 9 godina

@Dalmacija u srcu
Ajd u 100 marke da Nadal nece ni igrati protiv Novaka na ovom turniru.
Treba on prvo da pobedi Ferera, pa posle i Mareja ili Monfisa, a sa tenisom koji trenutno Rafa igra sanse za tako nesto su ravne nuli.

BaxNK

pre 9 godina

Udarila dva junaka jedan na drugoga. Cetinjanin protiv podgoricanina. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 3. jun 2014 18:18)

A bjez' avetinjo i ti i Cetinjani! :-)

fortissimo

pre 9 godina

Realno laka pobeda. Jos jedan dokaz da servis nije najvazniji element u tenisu. U trecem ciscenje i jedino sto zameram da Novak cesto zakomplikuje umesto da svojim gemom zavrsi mec on ga izgubi. Ostalo savrseno. Realno mnogo lakse dobijen mec nego u Rimu. Ova dva meca sa Congom i Milosem realno daju veliku nadu u Novakovo samopouzdanje i igru koju podize iz meca u mec. Ako ne dobije Gulbisa od koga je mnogo bolji igrac i ne zasluzuje da osvoji RG. BRAVO.

Gajetano

pre 9 godina

Uhhh... Najveca prepreka do finala je preskocena i to na kakav nacin! Ponovicu ono sto sam rekao i nakon njihovog nedavnog rimskog polufinala: vrhunskog igraca u takvom flow-u, u kakvom je u Rimu i danas bio Raonic, trenutno mogu da dobiju samo dvojica velemajstora tenisa: Novak Djokovic i Rafael Nadal. Mislim da je svakom ko prati tenis duze od mesec dana jasno da bi Novak (ili bilo ko drugi) sipak dobio ovaj mec da nije igrao 100% svog tenisa.

Zamolio bih armiju novopecenih srpskih teniskih navijaca da prema Raonicu pokazu duzno postovanje i da se barem ovaj put uzdrze od omalovazavanja protivnika i pokazu dostojanstvo. "Veliki decko" trenutno igra vrhunski tenis i ako ovako nastavi eto njega u samom svetskom vrhu. Konacno se pojavio igrac koji ima potencijal da osvaja i Gren slemove, opet kazem ako nastavi da se razvija ovim tempom. Zato, tisina molim!

5 down Novak, 2 more to go. One match at a time.

Pozdrav,

Jovan

pre 9 godina

Novakov kik servis od 135 na sat, na set loptu u tajbrejku drugog seta, klasican dokaz koliki je on genije za ovaj sport. I jos jednom posle Conge, Um caruje snaga klade valja ! Srbija ceka titulu ! IDEMOOO

eset

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)


Ne volimo ni mi tebe pa ti ne dolazimo tamo,sta vec imate,neke novine.Ti u svoje kolo sada polako pa plesi sa svojima a nas pusti da pratimo tenis ;)

Bojan

pre 9 godina

Nole stvarno lepo igra, najimpresivniji je od pocetka, mada realno nije imao neki prejak test, a mislim i da ce se sa Gulbisom poigravati.
Sve deluje kao da ce Nole uzeti ovaj slem, Rafa nije ni blizu nivoa od ranijih godina, a trebalo bi da igra na nivou 2008. da bi dobio ovakvog Novaka.

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

....a kako je Nole obucen.....Prvi put veliko BRAVO za UNIQLO....NAJELEGANTNIJI je sada ....Nek dominira i u toj sferi....BRAVO NOLE i SRECNO ti u NASTAVKU.....

V

pre 9 godina

Jos jedan set. Novak ga dere inteligentno. Um caruje, snaga klade valja. Odusevljena Novakovim backhand-om. Najbolji indikator njegove forme. A sad, bez euforije, jos treba odraditi i taj treci set. Tri procerdane brejk lopte na startu, ali Novak stvara novu i bum! :D

Jovan

pre 9 godina

Nije mi jasno zbog cega vam je Raonic antipatican? Decko nije u top10 na svetu samo zbog servisa, vec i zbog ostalih elemenata. A igra agresivno, hrabro i to je uvek lepo videti. Ako je neko iritantan to je Ferer i Erani npr sa njihovim eeeeeeketanjem i smaranjem sa osnovne linije, da ne govorim Sarapova, Azarenka i ostale kreketuse i probijacice bubnih opni koje vicu CMON kada protinica pogresi. A sto se tice Raonica on ima glavu za tenis i da mu je neko rekao kada je pocinjao da igra tenis da pri forhendu treba ruka da bude skroz ispruzena a ne zgrcena u laktu, bio bi kandidat za top3. Ovako sa ovom tehnikom nista od njega - samo prosek tipa Berdih, Vavrinka koji mozda eventualno jednog dana u buducnosti kada Novak i Nadal drasticno padnu, ubode neku GS titulu.

dragan

pre 9 godina

Da li će i Raonić da izjavi Djoković mi upropastio karijeru?
Inače Raonič meni najviše liči na Beridha, div koji ne pokazuje emocije.

hrvati nemaju ni istoriju ni velikane!

pre 9 godina

2-0 i tamo (gulbis-birdih) i vamo.
Očekujemo sjajan polufinalni meč Novak-Gulbis.
Biće tu svakako maestralnih poteza.

Pedja

pre 9 godina

Raonic bez ovog servisa igra tenis kao sto g igram ja, a ja veze sa mozgom nemam. Uaasno me nerviraju ovakvi igraci koji samo znaju da gruvaju 200 i vise km/h, a ne umeju da izguraju vise od relija.

Nikola

pre 9 godina

jel moguce da raonic ima 20 servis vinera i 15 asova na polovini drugog seta, jel moguce da novak toliko lose riternira, gledam raonica cesto, uopste ne dobija bas toliko poena servisom ma ni priblizno, ovo je nenormalno da raonic u svakom servisu uzme 3 poena bez igre??? andy marey bi mu uzeo u svakom setu po dva servisa, ovo je smesno!!

Pera

pre 9 godina

Sine, ovaj Raonic moze da zivi gde god oce, Kanada ili Grenada, vidi mu se odakle je. Ko sto neko dole rece, jos mu fali zlatni lanac oko guse i original diler devizama. Jadne loptice i ova sljaka sta sve mora da trpe. Kad je ovakav sivonja dogurao dovde, jadan tenis.

Genie Army

pre 9 godina

Osvajaju Nole i Genie!We are The Army,The Genie Army,and we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!

Goran

pre 9 godina

Naravno poklonjen prvi set duplim servis greskama. Pa dokle vise!????
(Srb, 3. jun 2014 17:45)
Neka ne glumi mangupa i ne servira 219 na drugi servis a sada već počinje plakanje

о шонеси

pre 9 godina

колико је пријатан за гледање овај Раонић, просто плени и изгледом и разноврсном игром :)

cukce

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)

- Koji Milos?
- Milos iz Kanade.
- A, ima puno Milosa u Kanadi.

Aplaudiraj, lomi, gazi, bravo Noleeeeeeee!

Nice

pre 9 godina

Sarajevo ba, mislim da si pao, vec sad u tesku depresiju...nadji djevojku, prosetaj psa, pozvoni komsiji na vrata...uradi nesto, samo ne budi depresivan :).....idemo Nole, do tituleeeee, bre :)!!!!

Kalimero

pre 9 godina

Ni sam ne znam što sam sebe naterao da gledam Novaka protiv Raonića koji spada u ono grupu tenisera sa naj nakaznijim mogućim tenisom koji se igra. Servis, pa opet servis, i opet servis! Dobar momak ali čist fizikalac tipa Izner, Karlović itd.

NouNejmovic

pre 9 godina

Znaci Raonic...nista nemam protiv momka,dobar je...ali faca i stav ko diler markama iz '93,zurka neka zalizana na stranu,besan neki pogled,majica a la Ivan Gavrilovic...presmesan lik

Oki

pre 9 godina

Novaku ce biti mnogo teze danas protiv Raonica i (nadam se) u polufinalu protiv Gulbisa nego (opet se nadam) u finalu protiv Nadala!Nekako mi je sad Nadal mnogo manje opasniji od Raonica i Gulbisa cak i na sljaci.

istoricar i povijestnicar

pre 9 godina

Novak dobija laganica sa 3:0!
Uzged,svi stanovnici severne crne gore su se doselili sa Kosova, posle bitke na Kosovu 1389. bezeci pred najezdom Turaka.

Vuja neznalica

pre 9 godina

Veoma vazan prvi set za Noleta, ne moze Raonic da isprati to vise... Jos i Gulbis vodi protiv Berdiha pa cu biti presrecan ako se u polufinalu Nole sastane sa nadmenim Letoncem koji je prosle godine izjavio da je Novakov tenis jednolican, da je dosadio i Bogu i ljudima i da njegovo vreme polako prolazi. Nikako da se od tada sretnu, ali evo, izgleda da ce doci do meca izmedju ''dosadnog'' koji je u silaznoj putanji i 'ekstra zanimljivog'' igraca koji je buduci broj jedan po kome zena ne moze da se bavi sportom nego treba samo da radja...

V

pre 9 godina

@Srb Ko je kriv sto je tvoj ljubimac pi..a pa je mentalno slab i zaboravi da servira pod pritiskom. Uostalom Novak je isao ma udarac ili ti je promakla backhand paralela? Eat your heart out Srbendo :D

wasabi

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)Ovo jarane za levata,samo nadji prvo ogledalo,i iznenadices se...aplauzirat,ma ti se salis?I seti se samo sta je Novak napisao na kameri posle pobede u Rimu,i kome posvecuje pobedu.Sarajlije prave takve kao ti nisu.Cak znam za teniski klub u Sarajevu u kojem su polepljeni sve Novakovi posteri,i za njega se navija kad god igra.

Milos

pre 9 godina

ja sam burazeru rekao 3:0.. drugo je masters a drugo GS za sampionr, plus tamo se privikao na njegovu igru.. Mene iskreno plasi Gulbis, covek ovde igra ekstra, lakse bi mi bilo da igra sa Federerom.. Nadam se da ce Berdih preokrenuti:) Ajmo Nole vreme je za brejk u drugom setu..

V

pre 9 godina

Idemo Nole, snazno od samog pocetka. Prevelika buka se digla oko ovog meca, obicno tada Djokovic zavrsi prilicno lako. Neka i sada bude tako.

Jelena

pre 9 godina

Nista nikad spektakularno nisam videla u Raonicevoj igri, sem servisa. To je jedina stvar koja moze malo da poremeti Novaka, ali ja, kao i svaki patriota, verujem da ce se Nole izboriti :).

Xll

pre 9 godina

Lakše će Noletu biti sa Nadalom, nego danas. Sa igračima koji serviraju konstantno preko 200 na sat, nikad se ne zna. Ako uspeju da čitav meč održe visok nivo servisa, obično i dobiju meč. Protiv Noleta na zemlji, u tri seta, to je ipak djavolski teško..

Genie Army

pre 9 godina

Kakav preokret sampionke Genie!Titula je blizu!We are The Army,The Genie Army,and
we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!!!!

Bane-Amer

pre 9 godina

NOLE molim te ko boga oderi danas tog Canadjanina,iz razloga sto je rekao da on nije SRBIN nego Crnogorske Nacije to ne postoji koliko ja znam,a drugo igra za CANADU.Sto ne igra za Crnu Goru kad je Crnogorac!Pozdrav svim sportistima.

Boki

pre 9 godina

Meč je tek počeo, gledam i pomalo strepim, nadam se bez pravog razloga. Raonić je zaista jako napredovao, očito je da ima samopouzdanja, silovito je krenuo i ako serverski ovako izdrži sva tri seta, Novaku će biti vraški teško. Ipak, tenis je sport u kojem je "jaka glava" veoma bitna. Novak se sigurno "našpanovao" na serverski meč i verujem da će dočekati svoju priliku. A, ako pak Raonić ovo dobije, svaka mu čast.

Victorinox

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati.
(Nebojša, 3. jun 2014 00:03)


Napisa covek nocas. Svaka cast, druze! Ja ne pamtim da je iko bio ovoliko precizan u prognozi.

Xll

pre 9 godina

Lakše će Noletu biti sa Nadalom, nego danas. Sa igračima koji serviraju konstantno preko 200 na sat, nikad se ne zna. Ako uspeju da čitav meč održe visok nivo servisa, obično i dobiju meč. Protiv Noleta na zemlji, u tri seta, to je ipak djavolski teško..

Bane-Amer

pre 9 godina

NOLE molim te ko boga oderi danas tog Canadjanina,iz razloga sto je rekao da on nije SRBIN nego Crnogorske Nacije to ne postoji koliko ja znam,a drugo igra za CANADU.Sto ne igra za Crnu Goru kad je Crnogorac!Pozdrav svim sportistima.

Jovan

pre 9 godina

Novakov kik servis od 135 na sat, na set loptu u tajbrejku drugog seta, klasican dokaz koliki je on genije za ovaj sport. I jos jednom posle Conge, Um caruje snaga klade valja ! Srbija ceka titulu ! IDEMOOO

Nebojsin Advokat

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati. (Nebojša, 03. jun 2014 00:03)

Molim Vas, plusevi za Nebojsu :-)

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

....a kako je Nole obucen.....Prvi put veliko BRAVO za UNIQLO....NAJELEGANTNIJI je sada ....Nek dominira i u toj sferi....BRAVO NOLE i SRECNO ti u NASTAVKU.....

Predo

pre 9 godina

Jeste stvarno da nismo videli mnogo tenisa, ali ja se divim igračima, koji imaju samo jedan dobar udarac i od njega naprave pravu karijeru. Ja mislim da se Novaku smrači kad mora da igra protiv Raonića ili Iznera, jer on ne voli da igra svoje servis gemove "ko po jajima". Zato uvek ima malo više nervoze, grešaka..., ali očigledno je dobro spremljn za ovaj meč.
Raonići su verovatno bili najbolji u svom selu u bacanju kamena sa ramena i kada su došli u Kanadu tražili su najsličniji sport. Šalim se, naravno, znam da su Miloševi roditelji intelektualci.
Sada sledi meč protiv jednog, koji zna da servira i igra, ali nadjačaće ga inteligencija.

wasabi

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)Ovo jarane za levata,samo nadji prvo ogledalo,i iznenadices se...aplauzirat,ma ti se salis?I seti se samo sta je Novak napisao na kameri posle pobede u Rimu,i kome posvecuje pobedu.Sarajlije prave takve kao ti nisu.Cak znam za teniski klub u Sarajevu u kojem su polepljeni sve Novakovi posteri,i za njega se navija kad god igra.

Nice

pre 9 godina

Sarajevo ba, mislim da si pao, vec sad u tesku depresiju...nadji djevojku, prosetaj psa, pozvoni komsiji na vrata...uradi nesto, samo ne budi depresivan :).....idemo Nole, do tituleeeee, bre :)!!!!

Srbija

pre 9 godina

@ Udarila dva junaka jedan na drugoga. Cetinjanin protiv podgoricanina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ogi-cg, 3. jun 2014 18:18),

bas tako,"udario" Srbin na Srbina,Srbine!!!

NouNejmovic

pre 9 godina

Znaci Raonic...nista nemam protiv momka,dobar je...ali faca i stav ko diler markama iz '93,zurka neka zalizana na stranu,besan neki pogled,majica a la Ivan Gavrilovic...presmesan lik

Pedja

pre 9 godina

Raonic bez ovog servisa igra tenis kao sto g igram ja, a ja veze sa mozgom nemam. Uaasno me nerviraju ovakvi igraci koji samo znaju da gruvaju 200 i vise km/h, a ne umeju da izguraju vise od relija.

Goran

pre 9 godina

Naravno poklonjen prvi set duplim servis greskama. Pa dokle vise!????
(Srb, 3. jun 2014 17:45)
Neka ne glumi mangupa i ne servira 219 na drugi servis a sada već počinje plakanje

Jelena

pre 9 godina

Nista nikad spektakularno nisam videla u Raonicevoj igri, sem servisa. To je jedina stvar koja moze malo da poremeti Novaka, ali ja, kao i svaki patriota, verujem da ce se Nole izboriti :).

cukce

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)

- Koji Milos?
- Milos iz Kanade.
- A, ima puno Milosa u Kanadi.

Aplaudiraj, lomi, gazi, bravo Noleeeeeeee!

Koma

pre 9 godina

Nole perfekcionista!
Nikad ga u boljem izdanju nisam video. Maksimalno ozbiljno, posveceno, takticni nastrojen. Bravo.
Gulbis pada lakse nego sto se ocekuje, zato sto ovaj pritisak sigurno nece izdrzati. Nadal, spremi se za mesto broj 2. Ovaj put se Nole ne sali.

hrvati nemaju ni istoriju ni velikane!

pre 9 godina

2-0 i tamo (gulbis-birdih) i vamo.
Očekujemo sjajan polufinalni meč Novak-Gulbis.
Biće tu svakako maestralnih poteza.

о шонеси

pre 9 godina

колико је пријатан за гледање овај Раонић, просто плени и изгледом и разноврсном игром :)

V

pre 9 godina

Jos jedan set. Novak ga dere inteligentno. Um caruje, snaga klade valja. Odusevljena Novakovim backhand-om. Najbolji indikator njegove forme. A sad, bez euforije, jos treba odraditi i taj treci set. Tri procerdane brejk lopte na startu, ali Novak stvara novu i bum! :D

Kalimero

pre 9 godina

Ni sam ne znam što sam sebe naterao da gledam Novaka protiv Raonića koji spada u ono grupu tenisera sa naj nakaznijim mogućim tenisom koji se igra. Servis, pa opet servis, i opet servis! Dobar momak ali čist fizikalac tipa Izner, Karlović itd.

dominacija

pre 9 godina

Ako je ovaj Raonić budućnost svetskog tenisa, onda je ta budućnost najcrnja moguća! BAAAAM servis, BAAAAM servis, taj-brek, pa onda BAAAAM servis, BAAAAM servis i ako protivnik dozvoli koju grešku, JUPIII - set!
Ovo porediti sa Nadalom, Đokovićem, Marijem, Federerom - neukusno...
A što se tiče Novaka:

dragan

pre 9 godina

Da li će i Raonić da izjavi Djoković mi upropastio karijeru?
Inače Raonič meni najviše liči na Beridha, div koji ne pokazuje emocije.

eset

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)


Ne volimo ni mi tebe pa ti ne dolazimo tamo,sta vec imate,neke novine.Ti u svoje kolo sada polako pa plesi sa svojima a nas pusti da pratimo tenis ;)

istoricar i povijestnicar

pre 9 godina

Novak dobija laganica sa 3:0!
Uzged,svi stanovnici severne crne gore su se doselili sa Kosova, posle bitke na Kosovu 1389. bezeci pred najezdom Turaka.

Struki

pre 9 godina

Nikola lupas ko "Maksim po diviziji",kakav Marej,kakvi "bakraci",covek jednostavno ima samo servis(od 210-225 kmh)i to je to. Novak je sacekao svoje sanse i apsolutno zasluzeno dobio,a ti se dobro isplaci i spremi da "navijas"za Gulbisa!

fortissimo

pre 9 godina

Realno laka pobeda. Jos jedan dokaz da servis nije najvazniji element u tenisu. U trecem ciscenje i jedino sto zameram da Novak cesto zakomplikuje umesto da svojim gemom zavrsi mec on ga izgubi. Ostalo savrseno. Realno mnogo lakse dobijen mec nego u Rimu. Ova dva meca sa Congom i Milosem realno daju veliku nadu u Novakovo samopouzdanje i igru koju podize iz meca u mec. Ako ne dobije Gulbisa od koga je mnogo bolji igrac i ne zasluzuje da osvoji RG. BRAVO.

BaxNK

pre 9 godina

Udarila dva junaka jedan na drugoga. Cetinjanin protiv podgoricanina. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 3. jun 2014 18:18)

A bjez' avetinjo i ti i Cetinjani! :-)

Gajetano

pre 9 godina

Uhhh... Najveca prepreka do finala je preskocena i to na kakav nacin! Ponovicu ono sto sam rekao i nakon njihovog nedavnog rimskog polufinala: vrhunskog igraca u takvom flow-u, u kakvom je u Rimu i danas bio Raonic, trenutno mogu da dobiju samo dvojica velemajstora tenisa: Novak Djokovic i Rafael Nadal. Mislim da je svakom ko prati tenis duze od mesec dana jasno da bi Novak (ili bilo ko drugi) sipak dobio ovaj mec da nije igrao 100% svog tenisa.

Zamolio bih armiju novopecenih srpskih teniskih navijaca da prema Raonicu pokazu duzno postovanje i da se barem ovaj put uzdrze od omalovazavanja protivnika i pokazu dostojanstvo. "Veliki decko" trenutno igra vrhunski tenis i ako ovako nastavi eto njega u samom svetskom vrhu. Konacno se pojavio igrac koji ima potencijal da osvaja i Gren slemove, opet kazem ako nastavi da se razvija ovim tempom. Zato, tisina molim!

5 down Novak, 2 more to go. One match at a time.

Pozdrav,

Jovan

pre 9 godina

Nije mi jasno zbog cega vam je Raonic antipatican? Decko nije u top10 na svetu samo zbog servisa, vec i zbog ostalih elemenata. A igra agresivno, hrabro i to je uvek lepo videti. Ako je neko iritantan to je Ferer i Erani npr sa njihovim eeeeeeketanjem i smaranjem sa osnovne linije, da ne govorim Sarapova, Azarenka i ostale kreketuse i probijacice bubnih opni koje vicu CMON kada protinica pogresi. A sto se tice Raonica on ima glavu za tenis i da mu je neko rekao kada je pocinjao da igra tenis da pri forhendu treba ruka da bude skroz ispruzena a ne zgrcena u laktu, bio bi kandidat za top3. Ovako sa ovom tehnikom nista od njega - samo prosek tipa Berdih, Vavrinka koji mozda eventualno jednog dana u buducnosti kada Novak i Nadal drasticno padnu, ubode neku GS titulu.

Ranzo

pre 9 godina

Nije Raonić antipatičan nego njegov tenis.Ako ga krene servis sa svoja dva metra možeš samo da duvaš u prste. Miloš je sasvim ok lik. Isto tako i Džon Izner.

V

pre 9 godina

Idemo Nole, snazno od samog pocetka. Prevelika buka se digla oko ovog meca, obicno tada Djokovic zavrsi prilicno lako. Neka i sada bude tako.

Vuja neznalica

pre 9 godina

Veoma vazan prvi set za Noleta, ne moze Raonic da isprati to vise... Jos i Gulbis vodi protiv Berdiha pa cu biti presrecan ako se u polufinalu Nole sastane sa nadmenim Letoncem koji je prosle godine izjavio da je Novakov tenis jednolican, da je dosadio i Bogu i ljudima i da njegovo vreme polako prolazi. Nikako da se od tada sretnu, ali evo, izgleda da ce doci do meca izmedju ''dosadnog'' koji je u silaznoj putanji i 'ekstra zanimljivog'' igraca koji je buduci broj jedan po kome zena ne moze da se bavi sportom nego treba samo da radja...

Ivan M

pre 9 godina

Maestralna igra protiv raspolozenog protivnika. Nole je danas igrao vrhunski i samo se sapleo na kraju (ne pamtim koliko je puta izgubio servis kada je servirao za set ili mec). Raonic uopste nije bio slab i pao je tek u trecem setu. Do tada je Nole bio strpljiv, vrebao je priliku i videlo se da je maksimalno skoncentrisan na svakom poenu. Kao sto i Vas izvestaj kaze, igrao se jako dobar tenis. Sa takvom igrom nemam sumnje da moze da prodje i Gulbisa.

Milos

pre 9 godina

ja sam burazeru rekao 3:0.. drugo je masters a drugo GS za sampionr, plus tamo se privikao na njegovu igru.. Mene iskreno plasi Gulbis, covek ovde igra ekstra, lakse bi mi bilo da igra sa Federerom.. Nadam se da ce Berdih preokrenuti:) Ajmo Nole vreme je za brejk u drugom setu..

goran

pre 9 godina

Težak meč i neugodan protivnik ,ali Nole je bio na visini zadatka, iako je po kretanju rezultata meč izgledao veoma napet i tesan u stvarnosti nije bilo tako ,Nole je svo vreme igrao svoju igru i čekao momenat pada Miloševog servisa jer nemoguće je servirati 100% u svim setovima ,takav teniser se još nije rodio,imao je Raonić i u ovom duelu izuzetno visok procenat prvog servisa ,ali što je najbitnije kiksnuo je u najbitnijim momentima kada se lomio meč i kada je naizgled on imao sve u svojim rukama (iliti bolje rečeno u servisu) što je još jedan dokaz da igrači poput Raonića i mnogih drugih koji obećavaju jednostavno (još uvek) nemaju taj mentalni sklop i kapacitet koji je potreban da bi se pobedio vrhunski protivnik, Raonić je imao 30:00 i do tada siguran servis u prvom setu,medjutim kada su svi očekivali siguran taj brejk ,on je jednostavno mentalno pao u tom momentu izgubivši čak 4 poena u nizu (od toga dve duple servis geške) time je on bukvalno i poklonio set Djokoviću,mada mora se priznati da je i Nole odigrao fenomenalno oba poena nakon 30:30,u drugom setu se Miloš odlično držao sve do taj-brejka, kada ga je opet izdao servis,a Djoković to naravno znalački i rutinski koristi ,u trećem setu je prića već bila gotova na samom početku Miloš se jednostavno predao a Nole je na kraju dozvolio jedan brejk zbog opuštanja ali ipak(iako se komentator na Eurosportu silno ponadao)nije dozvolio iznenadjenje na 5:4 te je na kraju rutinski otservirao za pobedu..

Novakova škola tenisa

pre 9 godina

Kao što napisah u imenu,prvi i drugi set klasika u njihovim mečevima,ali edukacija u trećem bi za Raonića trebala da bude neprocenjiva.Naime u trećem setu mu je Nole objasnio kroz prezentaciju šta mora još da savlada da bi postao kompletan teniser.A sad sledi veseli Gulbis.

Oki

pre 9 godina

Novaku ce biti mnogo teze danas protiv Raonica i (nadam se) u polufinalu protiv Gulbisa nego (opet se nadam) u finalu protiv Nadala!Nekako mi je sad Nadal mnogo manje opasniji od Raonica i Gulbisa cak i na sljaci.

dragan

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati. (Nebojša, 03. jun 2014 00:03)

Napisao čovek noćas. Ovo poslati Noletu da Nebojušu angažuje za konsultatna sa kojim rezulatatom da dobija protivnike.

Boki

pre 9 godina

Meč je tek počeo, gledam i pomalo strepim, nadam se bez pravog razloga. Raonić je zaista jako napredovao, očito je da ima samopouzdanja, silovito je krenuo i ako serverski ovako izdrži sva tri seta, Novaku će biti vraški teško. Ipak, tenis je sport u kojem je "jaka glava" veoma bitna. Novak se sigurno "našpanovao" na serverski meč i verujem da će dočekati svoju priliku. A, ako pak Raonić ovo dobije, svaka mu čast.

Goran

pre 9 godina

Fantasricna igra. Raonic pokazuje da ce biti tvrd orah na Vimbldonu. Da je bio u Nadalovom delu zreba moguce lako da bi dobio i Nadala. Nadal je imao srece sa zrebom. I Tsonga i Raonic su vrlo teske prepreke za osminu finala i cetvrtfinale. Zauzvrat, polufinale bi trebalo da bude nesto lakse za Novaka.

milica

pre 9 godina

Sve cestitke na pametno odigranom mecu gdje ce Milos svatit da nije sve u servisu ne bar protiv tebe.Puno srece u polufinalu i da te bog nagradi za sva tvoja dobra djela podizanjem pehara u Parizu.Uvijek smo uz tebe sa jednim srdacnim pozdravom iz Kanade.

V

pre 9 godina

@Srb Ko je kriv sto je tvoj ljubimac pi..a pa je mentalno slab i zaboravi da servira pod pritiskom. Uostalom Novak je isao ma udarac ili ti je promakla backhand paralela? Eat your heart out Srbendo :D

Pera

pre 9 godina

Sine, ovaj Raonic moze da zivi gde god oce, Kanada ili Grenada, vidi mu se odakle je. Ko sto neko dole rece, jos mu fali zlatni lanac oko guse i original diler devizama. Jadne loptice i ova sljaka sta sve mora da trpe. Kad je ovakav sivonja dogurao dovde, jadan tenis.

alejandro

pre 9 godina

Novak ga je dobio izuzetnim taktikom koju je sa Bekerom i Marjanom spremio za danas! U trećem setu bilo je i egzibicije i opuštanja, trebao je završiti treći set rezultatom 6:2! Junače Raoniću mora se sem servisa prikazati još po nešto! A za to nešto ili imaš ili nemaš "žice"! Šta raditi sa ovim Letoncem Gulbisom! Čovek je demolirao Berdiha! Ta valjda će Vajda i Beker ponovo nešto smisliti! Imaju fore 3 dana do petka!

Bojan

pre 9 godina

Nole stvarno lepo igra, najimpresivniji je od pocetka, mada realno nije imao neki prejak test, a mislim i da ce se sa Gulbisom poigravati.
Sve deluje kao da ce Nole uzeti ovaj slem, Rafa nije ni blizu nivoa od ranijih godina, a trebalo bi da igra na nivou 2008. da bi dobio ovakvog Novaka.

Малац

pre 9 godina

Ovom Brondbyju svaki put udarim plus. Rca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mance, 3. jun 2014 19:30)

Мени Брондби дође ко ЕПП кад читам коментаре.

GoranS

pre 9 godina

Za Konstantina:
Valjda zbog sujete - Mats ima 7 GS titula, u jednoj godini je takođe osvojio 3 kao Novak 2011, ali karijerni slem mu nije uspeo (nema W u singlu, ima u dublu). Ako Nole osvoji još jedan GS, naročito RG koji mu fali, prestiže ga jer ima više masters titula.

c7-5

pre 9 godina

Malo stariji ljubitelji odlicno znaju da je Rodik servirao preko 220 na sat i kakav je bio server. Sta je postigao sa tim servisom. Bio je ne dugo br.1 i osvojio je 1 GS. Toliko. Takav americki naci igre ubija tenis. AS poen, jak servis sledeci udarac poen. Kako takav igrac moze da se razvija u teniskom smislu kada gotovo i ne stigne da igra tenis jer pre igre on je osvojio poen? Ali postoji jedan malo veci problem. I da servira konstanto 80% u svim setovima sto je jako retko opet gubi mec jer 100% aseva i prvih servisa NE postoji. A onda krece igra u polju gde protivnicki igrac ima veci kvalitet i server gubi mec. Ovaj mec je cist primer. Prvi set taj brek, znaci prednost treba da ima Raonic kao bolji server ali on ga gubi. Nema servisa, riterni Novaka i Novak dolazi do 7 poena pre Raonica. Znaci, ovakvi igraci nisu ozbiljni protivnici jer samo servisom ne moze da se dobije. Ovaj mec je cist primer jer je Raonic izgubio glatko sa 3/0. Tvrdim da bi slicno prosao protiv Rafe. Raonic mora vise da trenira igru u polju, duze poene, da miksuje igru i plus servis onda moze da razmislja o jos vecim rezultatima. Ovako, tesko, dobice koji veci mec ali stalno, konstantno, nemoguce jer takva igra gde se oslanjas samo na servis koji te izdaje kad tad u mecu a nemas kvalitet da se vadis na drugi servis i igrom duzih poena ne donosi veci uspeh. Pogledajte razliku u procentu koliko je Novak osvojio poena na drugi servis a koliko Milos? Razlika je ko nebo i zemlja.

Aljona

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati.
(Nebojša, 3. jun 2014 00:03)


Napisa covek nocas. Svaka cast, druze! Ja ne pamtim da je iko bio ovoliko precizan u prognozi.
(Victorinox, 3. jun 2014 19:28)

Isto i ja ne pamtim! A sve sami teniski strucnjaci oko nas :) Svaka cast!

Ministar

pre 9 godina

Sto se tice Raonica...Momak je Srbin,dolazi iz kraja koji je mozda i najcisci kod Srba(Zabljak,planina Durmitor). Tako se on i danas osjeca...Tako da i njega ttreba da volimo i bodrimo bez obzira sto igra za Kanadu.A ovaj tenis koji on igra ne da nije dosadan,nego ubija koliko je dosadan...

Sto se tice Gulbisa...Mislim da nece bit lako,ali kao sto neko napisa,mislim da ce da presudi inteligencija...Naravno,u Novakovu korist

Mance

pre 9 godina

Hahaha ne mogu da verujem! Nebojsa teniska baba Vango! Svaka cast majstore i obrazlozenje ti je kao da si gledao mec. Upravo tako je bilo i tako ga je i pobedio.

мирослав

pre 9 godina

Наш ноле је рутински добио Раонића. Милош би са оваквим сервисом добио ,или играо 5сетова са топ 5играчима ,ако изузмемо већ поменутог Новака,сви би се кидали да га елиминишу. Јак је као бик и само већим искуством и радом може још више да напредује. И ово што уради за канаду је превише. Било им је потребно да се Србин усели у њихову државу да би дошли до историјских резултата.. Шта ли раде ти енглези,французи,кинези,англосаси.... Џаба им стандард и паре кад немају ту нашу природну жилу .

Ciga

pre 9 godina

U kako mi je laknulo kad sam video da je poneo crnu majicu. Pišem već 2 godine da se mane kremkasto šućmurastih boja i da uvek ima u torbi jednu crnu majicu jer u njoj najbolje igra!

Beobrad

pre 9 godina

Samo treci set kada je bio opusten, pustio je ruku i igrao kako moze, do tada, ukljucujuci i sva tri seta protiv Conge je dosta pasivan, rudarski tenis pun taktike koji podseca na igre iz 2013.
Finale Rima je Novakova mera kvaliteta ove godine i nesto maksimalno vidjeno na sljaci u 2014.
Vec dva kola pisem da mi nikako nece biti drago bude li se sastao sa Gulbisom, jer onaj igra nevidjeno ofanzivno i bez straha, u najavi vrlo komplikovan mec za Novaka...!
Cak mislim da je Gulbis sposoban da osvoji RG ove godine...!
Imao je neke lose izjave na racun Novaka prethodnih meseci, nadam se da ce mu Novak to "naplatiti" u petak...!
Ako prodje Gulbisa, dobice i Nadala(cak i lakse) u finalu !

Genie Army

pre 9 godina

Osvajaju Nole i Genie!We are The Army,The Genie Army,and we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!

realno

pre 9 godina

@Dalmacija u srcu
Ajd u 100 marke da Nadal nece ni igrati protiv Novaka na ovom turniru.
Treba on prvo da pobedi Ferera, pa posle i Mareja ili Monfisa, a sa tenisom koji trenutno Rafa igra sanse za tako nesto su ravne nuli.

this is the end

pre 9 godina

Stvarno mi je drago što je poslao u Kanadu ovog drvoseču, nek ide tamo da cepa drva a ne tenisku lopticu...ezem ti tenis koj on igra!

ivan petrovic crni

pre 9 godina

@Oskar Rodila majka Novaka da odigra, a dragi Bog poslao Oskara da prepozna i objasni stadu. Hvala ti Boze, al' sad pomozi.

Oskar

pre 9 godina

Novaku je u ovom meči ritern potpuno zakazao. Ali to ne može prepoznati velika vecina sto pise ovdje komentare, samo neki sto dublje poznaju tenis.

Genie Army

pre 9 godina

Kakav preokret sampionke Genie!Titula je blizu!We are The Army,The Genie Army,and
we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!!!!

Nikola

pre 9 godina

jel moguce da raonic ima 20 servis vinera i 15 asova na polovini drugog seta, jel moguce da novak toliko lose riternira, gledam raonica cesto, uopste ne dobija bas toliko poena servisom ma ni priblizno, ovo je nenormalno da raonic u svakom servisu uzme 3 poena bez igre??? andy marey bi mu uzeo u svakom setu po dva servisa, ovo je smesno!!

Nikola

pre 9 godina

jel moguce da raonic ima 20 servis vinera i 15 asova na polovini drugog seta, jel moguce da novak toliko lose riternira, gledam raonica cesto, uopste ne dobija bas toliko poena servisom ma ni priblizno, ovo je nenormalno da raonic u svakom servisu uzme 3 poena bez igre??? andy marey bi mu uzeo u svakom setu po dva servisa, ovo je smesno!!

Genie Army

pre 9 godina

Kakav preokret sampionke Genie!Titula je blizu!We are The Army,The Genie Army,and
we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!!!!

Oskar

pre 9 godina

Novaku je u ovom meči ritern potpuno zakazao. Ali to ne može prepoznati velika vecina sto pise ovdje komentare, samo neki sto dublje poznaju tenis.

Bane-Amer

pre 9 godina

NOLE molim te ko boga oderi danas tog Canadjanina,iz razloga sto je rekao da on nije SRBIN nego Crnogorske Nacije to ne postoji koliko ja znam,a drugo igra za CANADU.Sto ne igra za Crnu Goru kad je Crnogorac!Pozdrav svim sportistima.

Genie Army

pre 9 godina

Osvajaju Nole i Genie!We are The Army,The Genie Army,and we are mental and we are mad,we are loyalist of all supporters,the world has ever had!

Pera

pre 9 godina

Sine, ovaj Raonic moze da zivi gde god oce, Kanada ili Grenada, vidi mu se odakle je. Ko sto neko dole rece, jos mu fali zlatni lanac oko guse i original diler devizama. Jadne loptice i ova sljaka sta sve mora da trpe. Kad je ovakav sivonja dogurao dovde, jadan tenis.

о шонеси

pre 9 godina

колико је пријатан за гледање овај Раонић, просто плени и изгледом и разноврсном игром :)

Jovan

pre 9 godina

Nije mi jasno zbog cega vam je Raonic antipatican? Decko nije u top10 na svetu samo zbog servisa, vec i zbog ostalih elemenata. A igra agresivno, hrabro i to je uvek lepo videti. Ako je neko iritantan to je Ferer i Erani npr sa njihovim eeeeeeketanjem i smaranjem sa osnovne linije, da ne govorim Sarapova, Azarenka i ostale kreketuse i probijacice bubnih opni koje vicu CMON kada protinica pogresi. A sto se tice Raonica on ima glavu za tenis i da mu je neko rekao kada je pocinjao da igra tenis da pri forhendu treba ruka da bude skroz ispruzena a ne zgrcena u laktu, bio bi kandidat za top3. Ovako sa ovom tehnikom nista od njega - samo prosek tipa Berdih, Vavrinka koji mozda eventualno jednog dana u buducnosti kada Novak i Nadal drasticno padnu, ubode neku GS titulu.

Oki

pre 9 godina

Novaku ce biti mnogo teze danas protiv Raonica i (nadam se) u polufinalu protiv Gulbisa nego (opet se nadam) u finalu protiv Nadala!Nekako mi je sad Nadal mnogo manje opasniji od Raonica i Gulbisa cak i na sljaci.

Xll

pre 9 godina

Lakše će Noletu biti sa Nadalom, nego danas. Sa igračima koji serviraju konstantno preko 200 na sat, nikad se ne zna. Ako uspeju da čitav meč održe visok nivo servisa, obično i dobiju meč. Protiv Noleta na zemlji, u tri seta, to je ipak djavolski teško..

Pedja

pre 9 godina

Raonic bez ovog servisa igra tenis kao sto g igram ja, a ja veze sa mozgom nemam. Uaasno me nerviraju ovakvi igraci koji samo znaju da gruvaju 200 i vise km/h, a ne umeju da izguraju vise od relija.

Gajetano

pre 9 godina

Uhhh... Najveca prepreka do finala je preskocena i to na kakav nacin! Ponovicu ono sto sam rekao i nakon njihovog nedavnog rimskog polufinala: vrhunskog igraca u takvom flow-u, u kakvom je u Rimu i danas bio Raonic, trenutno mogu da dobiju samo dvojica velemajstora tenisa: Novak Djokovic i Rafael Nadal. Mislim da je svakom ko prati tenis duze od mesec dana jasno da bi Novak (ili bilo ko drugi) sipak dobio ovaj mec da nije igrao 100% svog tenisa.

Zamolio bih armiju novopecenih srpskih teniskih navijaca da prema Raonicu pokazu duzno postovanje i da se barem ovaj put uzdrze od omalovazavanja protivnika i pokazu dostojanstvo. "Veliki decko" trenutno igra vrhunski tenis i ako ovako nastavi eto njega u samom svetskom vrhu. Konacno se pojavio igrac koji ima potencijal da osvaja i Gren slemove, opet kazem ako nastavi da se razvija ovim tempom. Zato, tisina molim!

5 down Novak, 2 more to go. One match at a time.

Pozdrav,

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

....a kako je Nole obucen.....Prvi put veliko BRAVO za UNIQLO....NAJELEGANTNIJI je sada ....Nek dominira i u toj sferi....BRAVO NOLE i SRECNO ti u NASTAVKU.....

Srbija

pre 9 godina

@ Udarila dva junaka jedan na drugoga. Cetinjanin protiv podgoricanina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ogi-cg, 3. jun 2014 18:18),

bas tako,"udario" Srbin na Srbina,Srbine!!!

NouNejmovic

pre 9 godina

Znaci Raonic...nista nemam protiv momka,dobar je...ali faca i stav ko diler markama iz '93,zurka neka zalizana na stranu,besan neki pogled,majica a la Ivan Gavrilovic...presmesan lik

BaxNK

pre 9 godina

Udarila dva junaka jedan na drugoga. Cetinjanin protiv podgoricanina. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogi-cg, 3. jun 2014 18:18)

A bjez' avetinjo i ti i Cetinjani! :-)

hrvati nemaju ni istoriju ni velikane!

pre 9 godina

2-0 i tamo (gulbis-birdih) i vamo.
Očekujemo sjajan polufinalni meč Novak-Gulbis.
Biće tu svakako maestralnih poteza.

dominacija

pre 9 godina

Ako je ovaj Raonić budućnost svetskog tenisa, onda je ta budućnost najcrnja moguća! BAAAAM servis, BAAAAM servis, taj-brek, pa onda BAAAAM servis, BAAAAM servis i ako protivnik dozvoli koju grešku, JUPIII - set!
Ovo porediti sa Nadalom, Đokovićem, Marijem, Federerom - neukusno...
A što se tiče Novaka:

Koma

pre 9 godina

Nole perfekcionista!
Nikad ga u boljem izdanju nisam video. Maksimalno ozbiljno, posveceno, takticni nastrojen. Bravo.
Gulbis pada lakse nego sto se ocekuje, zato sto ovaj pritisak sigurno nece izdrzati. Nadal, spremi se za mesto broj 2. Ovaj put se Nole ne sali.

Predo

pre 9 godina

Jeste stvarno da nismo videli mnogo tenisa, ali ja se divim igračima, koji imaju samo jedan dobar udarac i od njega naprave pravu karijeru. Ja mislim da se Novaku smrači kad mora da igra protiv Raonića ili Iznera, jer on ne voli da igra svoje servis gemove "ko po jajima". Zato uvek ima malo više nervoze, grešaka..., ali očigledno je dobro spremljn za ovaj meč.
Raonići su verovatno bili najbolji u svom selu u bacanju kamena sa ramena i kada su došli u Kanadu tražili su najsličniji sport. Šalim se, naravno, znam da su Miloševi roditelji intelektualci.
Sada sledi meč protiv jednog, koji zna da servira i igra, ali nadjačaće ga inteligencija.

Jelena

pre 9 godina

Nista nikad spektakularno nisam videla u Raonicevoj igri, sem servisa. To je jedina stvar koja moze malo da poremeti Novaka, ali ja, kao i svaki patriota, verujem da ce se Nole izboriti :).

Kalimero

pre 9 godina

Ni sam ne znam što sam sebe naterao da gledam Novaka protiv Raonića koji spada u ono grupu tenisera sa naj nakaznijim mogućim tenisom koji se igra. Servis, pa opet servis, i opet servis! Dobar momak ali čist fizikalac tipa Izner, Karlović itd.

istoricar i povijestnicar

pre 9 godina

Novak dobija laganica sa 3:0!
Uzged,svi stanovnici severne crne gore su se doselili sa Kosova, posle bitke na Kosovu 1389. bezeci pred najezdom Turaka.

wasabi

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)Ovo jarane za levata,samo nadji prvo ogledalo,i iznenadices se...aplauzirat,ma ti se salis?I seti se samo sta je Novak napisao na kameri posle pobede u Rimu,i kome posvecuje pobedu.Sarajlije prave takve kao ti nisu.Cak znam za teniski klub u Sarajevu u kojem su polepljeni sve Novakovi posteri,i za njega se navija kad god igra.

dragan

pre 9 godina

Da li će i Raonić da izjavi Djoković mi upropastio karijeru?
Inače Raonič meni najviše liči na Beridha, div koji ne pokazuje emocije.

Ranzo

pre 9 godina

Nije Raonić antipatičan nego njegov tenis.Ako ga krene servis sa svoja dva metra možeš samo da duvaš u prste. Miloš je sasvim ok lik. Isto tako i Džon Izner.

Victorinox

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati.
(Nebojša, 3. jun 2014 00:03)


Napisa covek nocas. Svaka cast, druze! Ja ne pamtim da je iko bio ovoliko precizan u prognozi.

Goran

pre 9 godina

Fantasricna igra. Raonic pokazuje da ce biti tvrd orah na Vimbldonu. Da je bio u Nadalovom delu zreba moguce lako da bi dobio i Nadala. Nadal je imao srece sa zrebom. I Tsonga i Raonic su vrlo teske prepreke za osminu finala i cetvrtfinale. Zauzvrat, polufinale bi trebalo da bude nesto lakse za Novaka.

Boki

pre 9 godina

Meč je tek počeo, gledam i pomalo strepim, nadam se bez pravog razloga. Raonić je zaista jako napredovao, očito je da ima samopouzdanja, silovito je krenuo i ako serverski ovako izdrži sva tri seta, Novaku će biti vraški teško. Ipak, tenis je sport u kojem je "jaka glava" veoma bitna. Novak se sigurno "našpanovao" na serverski meč i verujem da će dočekati svoju priliku. A, ako pak Raonić ovo dobije, svaka mu čast.

мирослав

pre 9 godina

Наш ноле је рутински добио Раонића. Милош би са оваквим сервисом добио ,или играо 5сетова са топ 5играчима ,ако изузмемо већ поменутог Новака,сви би се кидали да га елиминишу. Јак је као бик и само већим искуством и радом може још више да напредује. И ово што уради за канаду је превише. Било им је потребно да се Србин усели у њихову државу да би дошли до историјских резултата.. Шта ли раде ти енглези,французи,кинези,англосаси.... Џаба им стандард и паре кад немају ту нашу природну жилу .

Jovan

pre 9 godina

Novakov kik servis od 135 na sat, na set loptu u tajbrejku drugog seta, klasican dokaz koliki je on genije za ovaj sport. I jos jednom posle Conge, Um caruje snaga klade valja ! Srbija ceka titulu ! IDEMOOO

cukce

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)

- Koji Milos?
- Milos iz Kanade.
- A, ima puno Milosa u Kanadi.

Aplaudiraj, lomi, gazi, bravo Noleeeeeeee!

Bojan

pre 9 godina

Nole stvarno lepo igra, najimpresivniji je od pocetka, mada realno nije imao neki prejak test, a mislim i da ce se sa Gulbisom poigravati.
Sve deluje kao da ce Nole uzeti ovaj slem, Rafa nije ni blizu nivoa od ranijih godina, a trebalo bi da igra na nivou 2008. da bi dobio ovakvog Novaka.

Struki

pre 9 godina

Nikola lupas ko "Maksim po diviziji",kakav Marej,kakvi "bakraci",covek jednostavno ima samo servis(od 210-225 kmh)i to je to. Novak je sacekao svoje sanse i apsolutno zasluzeno dobio,a ti se dobro isplaci i spremi da "navijas"za Gulbisa!

realno

pre 9 godina

@Dalmacija u srcu
Ajd u 100 marke da Nadal nece ni igrati protiv Novaka na ovom turniru.
Treba on prvo da pobedi Ferera, pa posle i Mareja ili Monfisa, a sa tenisom koji trenutno Rafa igra sanse za tako nesto su ravne nuli.

fortissimo

pre 9 godina

Realno laka pobeda. Jos jedan dokaz da servis nije najvazniji element u tenisu. U trecem ciscenje i jedino sto zameram da Novak cesto zakomplikuje umesto da svojim gemom zavrsi mec on ga izgubi. Ostalo savrseno. Realno mnogo lakse dobijen mec nego u Rimu. Ova dva meca sa Congom i Milosem realno daju veliku nadu u Novakovo samopouzdanje i igru koju podize iz meca u mec. Ako ne dobije Gulbisa od koga je mnogo bolji igrac i ne zasluzuje da osvoji RG. BRAVO.

Beobrad

pre 9 godina

Samo treci set kada je bio opusten, pustio je ruku i igrao kako moze, do tada, ukljucujuci i sva tri seta protiv Conge je dosta pasivan, rudarski tenis pun taktike koji podseca na igre iz 2013.
Finale Rima je Novakova mera kvaliteta ove godine i nesto maksimalno vidjeno na sljaci u 2014.
Vec dva kola pisem da mi nikako nece biti drago bude li se sastao sa Gulbisom, jer onaj igra nevidjeno ofanzivno i bez straha, u najavi vrlo komplikovan mec za Novaka...!
Cak mislim da je Gulbis sposoban da osvoji RG ove godine...!
Imao je neke lose izjave na racun Novaka prethodnih meseci, nadam se da ce mu Novak to "naplatiti" u petak...!
Ako prodje Gulbisa, dobice i Nadala(cak i lakse) u finalu !

this is the end

pre 9 godina

Stvarno mi je drago što je poslao u Kanadu ovog drvoseču, nek ide tamo da cepa drva a ne tenisku lopticu...ezem ti tenis koj on igra!

V

pre 9 godina

Idemo Nole, snazno od samog pocetka. Prevelika buka se digla oko ovog meca, obicno tada Djokovic zavrsi prilicno lako. Neka i sada bude tako.

Goran

pre 9 godina

Naravno poklonjen prvi set duplim servis greskama. Pa dokle vise!????
(Srb, 3. jun 2014 17:45)
Neka ne glumi mangupa i ne servira 219 na drugi servis a sada već počinje plakanje

V

pre 9 godina

Jos jedan set. Novak ga dere inteligentno. Um caruje, snaga klade valja. Odusevljena Novakovim backhand-om. Najbolji indikator njegove forme. A sad, bez euforije, jos treba odraditi i taj treci set. Tri procerdane brejk lopte na startu, ali Novak stvara novu i bum! :D

goran

pre 9 godina

Težak meč i neugodan protivnik ,ali Nole je bio na visini zadatka, iako je po kretanju rezultata meč izgledao veoma napet i tesan u stvarnosti nije bilo tako ,Nole je svo vreme igrao svoju igru i čekao momenat pada Miloševog servisa jer nemoguće je servirati 100% u svim setovima ,takav teniser se još nije rodio,imao je Raonić i u ovom duelu izuzetno visok procenat prvog servisa ,ali što je najbitnije kiksnuo je u najbitnijim momentima kada se lomio meč i kada je naizgled on imao sve u svojim rukama (iliti bolje rečeno u servisu) što je još jedan dokaz da igrači poput Raonića i mnogih drugih koji obećavaju jednostavno (još uvek) nemaju taj mentalni sklop i kapacitet koji je potreban da bi se pobedio vrhunski protivnik, Raonić je imao 30:00 i do tada siguran servis u prvom setu,medjutim kada su svi očekivali siguran taj brejk ,on je jednostavno mentalno pao u tom momentu izgubivši čak 4 poena u nizu (od toga dve duple servis geške) time je on bukvalno i poklonio set Djokoviću,mada mora se priznati da je i Nole odigrao fenomenalno oba poena nakon 30:30,u drugom setu se Miloš odlično držao sve do taj-brejka, kada ga je opet izdao servis,a Djoković to naravno znalački i rutinski koristi ,u trećem setu je prića već bila gotova na samom početku Miloš se jednostavno predao a Nole je na kraju dozvolio jedan brejk zbog opuštanja ali ipak(iako se komentator na Eurosportu silno ponadao)nije dozvolio iznenadjenje na 5:4 te je na kraju rutinski otservirao za pobedu..

c7-5

pre 9 godina

Malo stariji ljubitelji odlicno znaju da je Rodik servirao preko 220 na sat i kakav je bio server. Sta je postigao sa tim servisom. Bio je ne dugo br.1 i osvojio je 1 GS. Toliko. Takav americki naci igre ubija tenis. AS poen, jak servis sledeci udarac poen. Kako takav igrac moze da se razvija u teniskom smislu kada gotovo i ne stigne da igra tenis jer pre igre on je osvojio poen? Ali postoji jedan malo veci problem. I da servira konstanto 80% u svim setovima sto je jako retko opet gubi mec jer 100% aseva i prvih servisa NE postoji. A onda krece igra u polju gde protivnicki igrac ima veci kvalitet i server gubi mec. Ovaj mec je cist primer. Prvi set taj brek, znaci prednost treba da ima Raonic kao bolji server ali on ga gubi. Nema servisa, riterni Novaka i Novak dolazi do 7 poena pre Raonica. Znaci, ovakvi igraci nisu ozbiljni protivnici jer samo servisom ne moze da se dobije. Ovaj mec je cist primer jer je Raonic izgubio glatko sa 3/0. Tvrdim da bi slicno prosao protiv Rafe. Raonic mora vise da trenira igru u polju, duze poene, da miksuje igru i plus servis onda moze da razmislja o jos vecim rezultatima. Ovako, tesko, dobice koji veci mec ali stalno, konstantno, nemoguce jer takva igra gde se oslanjas samo na servis koji te izdaje kad tad u mecu a nemas kvalitet da se vadis na drugi servis i igrom duzih poena ne donosi veci uspeh. Pogledajte razliku u procentu koliko je Novak osvojio poena na drugi servis a koliko Milos? Razlika je ko nebo i zemlja.

Малац

pre 9 godina

Ovom Brondbyju svaki put udarim plus. Rca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mance, 3. jun 2014 19:30)

Мени Брондби дође ко ЕПП кад читам коментаре.

V

pre 9 godina

@Srb Ko je kriv sto je tvoj ljubimac pi..a pa je mentalno slab i zaboravi da servira pod pritiskom. Uostalom Novak je isao ma udarac ili ti je promakla backhand paralela? Eat your heart out Srbendo :D

eset

pre 9 godina

Nesto nema aplauza Djokovica?
Lako je aplauzirat protiv levata kad vodi 6:2 5:2
Ma lupaj ga Milose kralju
(sarajevo.ba, 3. jun 2014 17:26)


Ne volimo ni mi tebe pa ti ne dolazimo tamo,sta vec imate,neke novine.Ti u svoje kolo sada polako pa plesi sa svojima a nas pusti da pratimo tenis ;)

Nice

pre 9 godina

Sarajevo ba, mislim da si pao, vec sad u tesku depresiju...nadji djevojku, prosetaj psa, pozvoni komsiji na vrata...uradi nesto, samo ne budi depresivan :).....idemo Nole, do tituleeeee, bre :)!!!!

Nebojsin Advokat

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati. (Nebojša, 03. jun 2014 00:03)

Molim Vas, plusevi za Nebojsu :-)

Novakova škola tenisa

pre 9 godina

Kao što napisah u imenu,prvi i drugi set klasika u njihovim mečevima,ali edukacija u trećem bi za Raonića trebala da bude neprocenjiva.Naime u trećem setu mu je Nole objasnio kroz prezentaciju šta mora još da savlada da bi postao kompletan teniser.A sad sledi veseli Gulbis.

ivan petrovic crni

pre 9 godina

@Oskar Rodila majka Novaka da odigra, a dragi Bog poslao Oskara da prepozna i objasni stadu. Hvala ti Boze, al' sad pomozi.

Milos

pre 9 godina

ja sam burazeru rekao 3:0.. drugo je masters a drugo GS za sampionr, plus tamo se privikao na njegovu igru.. Mene iskreno plasi Gulbis, covek ovde igra ekstra, lakse bi mi bilo da igra sa Federerom.. Nadam se da ce Berdih preokrenuti:) Ajmo Nole vreme je za brejk u drugom setu..

Ciga

pre 9 godina

U kako mi je laknulo kad sam video da je poneo crnu majicu. Pišem već 2 godine da se mane kremkasto šućmurastih boja i da uvek ima u torbi jednu crnu majicu jer u njoj najbolje igra!

Ministar

pre 9 godina

Sto se tice Raonica...Momak je Srbin,dolazi iz kraja koji je mozda i najcisci kod Srba(Zabljak,planina Durmitor). Tako se on i danas osjeca...Tako da i njega ttreba da volimo i bodrimo bez obzira sto igra za Kanadu.A ovaj tenis koji on igra ne da nije dosadan,nego ubija koliko je dosadan...

Sto se tice Gulbisa...Mislim da nece bit lako,ali kao sto neko napisa,mislim da ce da presudi inteligencija...Naravno,u Novakovu korist

dragan

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati. (Nebojša, 03. jun 2014 00:03)

Napisao čovek noćas. Ovo poslati Noletu da Nebojušu angažuje za konsultatna sa kojim rezulatatom da dobija protivnike.

Vuja neznalica

pre 9 godina

Veoma vazan prvi set za Noleta, ne moze Raonic da isprati to vise... Jos i Gulbis vodi protiv Berdiha pa cu biti presrecan ako se u polufinalu Nole sastane sa nadmenim Letoncem koji je prosle godine izjavio da je Novakov tenis jednolican, da je dosadio i Bogu i ljudima i da njegovo vreme polako prolazi. Nikako da se od tada sretnu, ali evo, izgleda da ce doci do meca izmedju ''dosadnog'' koji je u silaznoj putanji i 'ekstra zanimljivog'' igraca koji je buduci broj jedan po kome zena ne moze da se bavi sportom nego treba samo da radja...

Ivan M

pre 9 godina

Maestralna igra protiv raspolozenog protivnika. Nole je danas igrao vrhunski i samo se sapleo na kraju (ne pamtim koliko je puta izgubio servis kada je servirao za set ili mec). Raonic uopste nije bio slab i pao je tek u trecem setu. Do tada je Nole bio strpljiv, vrebao je priliku i videlo se da je maksimalno skoncentrisan na svakom poenu. Kao sto i Vas izvestaj kaze, igrao se jako dobar tenis. Sa takvom igrom nemam sumnje da moze da prodje i Gulbisa.

Mance

pre 9 godina

Hahaha ne mogu da verujem! Nebojsa teniska baba Vango! Svaka cast majstore i obrazlozenje ti je kao da si gledao mec. Upravo tako je bilo i tako ga je i pobedio.

alejandro

pre 9 godina

Novak ga je dobio izuzetnim taktikom koju je sa Bekerom i Marjanom spremio za danas! U trećem setu bilo je i egzibicije i opuštanja, trebao je završiti treći set rezultatom 6:2! Junače Raoniću mora se sem servisa prikazati još po nešto! A za to nešto ili imaš ili nemaš "žice"! Šta raditi sa ovim Letoncem Gulbisom! Čovek je demolirao Berdiha! Ta valjda će Vajda i Beker ponovo nešto smisliti! Imaju fore 3 dana do petka!

milica

pre 9 godina

Sve cestitke na pametno odigranom mecu gdje ce Milos svatit da nije sve u servisu ne bar protiv tebe.Puno srece u polufinalu i da te bog nagradi za sva tvoja dobra djela podizanjem pehara u Parizu.Uvijek smo uz tebe sa jednim srdacnim pozdravom iz Kanade.

GoranS

pre 9 godina

Za Konstantina:
Valjda zbog sujete - Mats ima 7 GS titula, u jednoj godini je takođe osvojio 3 kao Novak 2011, ali karijerni slem mu nije uspeo (nema W u singlu, ima u dublu). Ako Nole osvoji još jedan GS, naročito RG koji mu fali, prestiže ga jer ima više masters titula.

Aljona

pre 9 godina

7-5 7-6 6-4 iskreno ne verujem da ce biti znatno drugačije pogotovo ako Novak bude na nivou inače možda izgubi set više od toga neverujem treba samo da često šeta Raonića dubokim loptama sa jedne na drugu stranu što je retko radio u Rimu to ce ga sigurno umoriti i servis ce mu oslabiti i pobeda neće izostati.
(Nebojša, 3. jun 2014 00:03)


Napisa covek nocas. Svaka cast, druze! Ja ne pamtim da je iko bio ovoliko precizan u prognozi.
(Victorinox, 3. jun 2014 19:28)

Isto i ja ne pamtim! A sve sami teniski strucnjaci oko nas :) Svaka cast!