Fudbal 176

Utorak, 03.06.2014.

14:15

Liga šampiona: Ko čeka Zvezdu?

Crvena zvezda već može da planira kvalifikacije za Ligu šampiona, pod uslovom da joj bude odobren nastup u Evropi, jer poznaje potencijalne rivale.

Liga šampiona: Ko èeka Zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

ikkoikko

pre 9 godina

bojim se da ništa od Europe za srpske klubove ove godine.....u prevelikoj su kaljuži svi skupa...a nema se para za bilo što konkretno.

Davor

pre 9 godina

Pa ni amateri iz S.Irske ciji je trener u vreme odigravanja utakmica kvalifikacija bio na letovanju nije imao ni promil sanse pa eto i cuveni Samrok prosao...Ne vidimm sto i mi ne bi imali bar neke sanse...

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Puno je kume. Ja priželjkujem npr. Jedinstvo-Ub, Udarnik iz Čibutkovca, Radnik iz Bjeljine, Sloga iz Međeđe, Ustanik iz Čitluka, ŽKČ iz Mrđenovca, Gerontološka Obnova iz Splita i slične klubove. Tu bi nam šanse za prolazak porasle.

Mirko Grobar

pre 9 godina

Sta radi navijač partizana ? komentari se vesti o C.Zvezdi,inače Ušati Pehar (verna replika) nalazi se na 500m od humske,pa Grobari prošetajte do ljutice Bogdana 1a ... Inače sve ostalo je po difoltu .... imaš manje navijača,manji stadion .... NASTAVI NIZ ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šampioni Evope 1991 FK Crvena zvezda, 3. jun 2014 19:19)

-------------------

Navijac Partizana komentarise za razliku od navijaca Zvezde koji (komentari_se).Nazad u osnovnu skolu i to u prvi razred, pa kad zavrsis za jedno 10 godina ti dodji da komentarisemo Partizanovu 22.titulu zaredom u kosarci :D

blinkibil

pre 9 godina

Samo da im se ne padne odmah na startu Malme, to je dosta ozbiljna ekipa za nas fudbal... iz ovog poslednjeg kola su svi jaki kao i kasnije za LE ako se izgubi, ne vidim nikako uspeh, mnogo tesko

Dvoranski polo

pre 9 godina

Nekdašnja miteleuropska gospoda,a danas seljačko-mafijaška zadruga,(moj voljeni)Dinamo Zagreb,protiv nekdašnjeg velikana,a danas bijednog sirotana,Crvene Zvezde,idealan par za treće pretkolo LP,pa da Platini jednim udarcem na par godina onesposobi nevažne balkanske mušice..Živi bili pa vidjeli!

deja

pre 9 godina

Ispostujte prvo kolo i dovoljno,tad cete i vi verovatno da postanete svesni koliko neznate,nije strasno ipak vi nikad niste igrali ovo takmicenje. Prvi macici se u vodu bacaju ;-)

Debeli diktator

pre 9 godina

Ja mislim da bi ja sa mojom birtijskom ekipom iz kvarta pobjedio Zvijezdu bez većih problema. I to nakon što smo se pošteno naroljali hektolitrima našeg dalmatinskog vina.

Pozz iz vama najdrazeg Splita

Šampioni Evope 1991 FK Crvena zvezda

pre 9 godina

Sta radi navijač partizana ? komentari se vesti o C.Zvezdi,inače Ušati Pehar (verna replika) nalazi se na 500m od humske,pa Grobari prošetajte do ljutice Bogdana 1a ... Inače sve ostalo je po difoltu .... imaš manje navijača,manji stadion .... NASTAVI NIZ ...

Ivan

pre 9 godina

Al su glupi pojedini pa ne vide da su ovi timovi u 4 kolu za LE jer pise ukoliko zvezda ispadne u 3 kolu onda dobija te protivnike tako da ako uopste budemo igrali kvalifikacije i prodjemo 3 kolo dobijamo duplo lakse rivale u 4 kolu kvalifikacija za LS.Pa grobari spremite se tesko ce vam biti u 4 kolu za LE jer ne verujem da cete biti povlasceni!

Sutjeska Niksic

pre 9 godina

Volio bih da Zvezda izvuce SUTJESKU, bilo bi gusto, kako na terenu tako i na tribinama...Niksicani svakog docekuju na "noz", bilo bi povuci potegni.
.:)

Slatki snovi

pre 9 godina

Ovo je najslađe doba za normalnog razmaštanog zvezdaša i besposlene novinare. Kasnije počinju male poteškoće i velika razočaranja a sve se završi nadom u sledeću sezonu.

cheda

pre 9 godina

Da vam otklonim nedoumice oko svracanja Grobara na vase vesti. Razlog je sto vi u istom broju svracate na vesti o Partizanu. Kapiram da je sad zivot laksi i jednima i drugima jel da ?

bivsi sns bot

pre 9 godina

Ako zvezda izvuce Malme ispada odmah! Svedjani igraju vrhunski fudbal za razliku od nasih levaka! Nadam se da nece svedjane u prvom kolu da izvuku.

Beograd

pre 9 godina

Kako čitam u prvoj fazi me je uhvatio strah,treće kolo nisam smeo ni da čitam!Stromgodset,pa znate kakav atomski fudbal igraju??Borusija,Psv,Makabi,Bugari,Steaua,Viljareal....dal me zezate?Za 10 god narednih nema Zvezdi Evrope!

fenomen

pre 9 godina

Ko ceka Zvezdu? Bronovicki, Prosinecki, sadasnji i mnogobrojni bivsi fudbaleri, Merima Krusevac ili Zdravlje Leskovac u zavisnosti od koga narucuju sampone, radnici, bastovani, kafe kuvarice i jos mnogi neznani i znani...Poz...

Zlatko

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem koliko zluradih komentara u smislu "da komsiji crkne krava". Prepiremo se oko gluposti a nismo svesni sledeceg: sve ono sto su nasi klubovi odigrali prethodnih sezona je na nivou slucajnosti. Tu mislim na Partizanov ulazak u LS-a, na Zvezdin Bordo u 91. minutu, ili na Vosin Trabzon i kasnije Rapid u 93. minutu. Ja bih voleo da Zvezda udje u LS-a, ali to ako se desi opet ce biti slucajno. Treba kontinuet igara, pa da se iz sezone u sezonu popravlja rezultat. Sta Partizanu vrede dve LS-a i silne LE-e kad tu nista nisu uradili. Ono cemu nasi klubovi treba da teze je Partizanov nastup u Euroligi. Poceli su sa porazima od 30-40 razlike, da bi kasnije dosle pobede, prolazi u narednu fazu i plasman na F4. Dzajic je '91. izjavio "pobedicemo Bajern i u Minhenu i u Beogradu". Kad to ponovo bude mogao da kaze predsednik nekog naseg kluba, nece nas biti briga iz kog kola kvalifikacija startujemo i cije ce ime kuglica da nam donese. Dakle, ne treba da tezimo da postanemo kao Dinamo Zagreb, vec kao neki Kiprani, Rumuni, Svajcarci, koji iz sezone u sezonu popravljaju rezultate. Tako da, i da udjemo u LS-a, sem par miliona u kasi, to nece imati nikakvog znacaja ako sledece sezone ne nadmasimo taj rezultat.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ide Zvezda lagano do LŠ - kvalitet je pokazala, pa nije slučajno dobila baš sve utakmice u prolećnom delu (osim derbija, tu stvarno nije imala sreće, sudija podlegao pritisku i nije smeo da sudi još koji penal). Ostaće ovaj superjaki tim na okupu sa sve renomiranim trenerom i složnom upravom da opet ruši rekorde po broju uzastopnih pobeda (ako zatreba).

slobinator

pre 9 godina

Zbog cega ovde ima 80% komentara frustriranog groblja? Zbog cega trpate vase podle njuske u sektor koji nema veze sa vama?
(Cinjenica, 3. jun 2014 15:58)
zbog toga što znaju da bi eventualni plasman zvezde u ligu šampiona značilo da oni mogu da stave katanac na svoju propalu firmu.i ako hoćete moju prognozu ,predviđam da će u odlučujućem duelu za ulazak u lš,zvezda igrati protiv zagrebačkog dinama.

Qwerty

pre 9 godina

ijao sta bih dao za musemu...misevi bi pocrkali!!!
(partizane plati meeee, 03. jun 2014 14:24 A ne znam bas, gledali smo je vec sest puta na JNA, tako da...

MijatChamp

pre 9 godina

E grobari grobari,bolje vi pazite tamo koga cete dobiti u drugom kolu kvalifikacija,treba da ste mnogo mnogo zabrinutiji nego mi. Mi smo ispadali od timova sa jacim budzetima a pobedjivali one sa nizim (izuzetak je jedino Slovan),dok vi niste mogli da dobijete bar jednom FC Shirak,Nefchi Baku,Shamrock Rovers...E timovi tog ranga vas ocekuju u 2.kolu u Evropi,mislite o tome,okanite se vi nasih kvalifikacija i licence! Mi 2. kolo moramo da prodjemo, u 3. ako izvucemo Bate Borisov,Serif Tiraspolj ili Spartu imamo jako dobre sanse jer su to klubovi koji stagniraju...

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

u prvom krugu jedino ova santa koloma sve drugo je klasa i za zvezdu,a i za partizan,dok vec za drugi krug je smesno i komentarisati,a i nadati se necemu...

Razočaranje

pre 9 godina

Ko može Zvezdi da zabrani da joj se svi raduju i zovu je Radost Evrope. Strašno je što umesto nje nastupa Nemilosrdni Čukarički.

Sole

pre 9 godina

OK imaju garantovano dve utakmice u Evro takmicenjma. Dosta! Za vise i nisu.
(Wile E. Super Coyote, 3. jun 2014 15:02)

A Partizan ni za to nije.

dex

pre 9 godina

@danilo

Partizan nema razloga da se priprema za LS, jer u slucaju izbacivanja Zvezde, to mesto istaje upraznjeno. Partizan nije licenciran za LS i tu nema promene.

о шонеси

pre 9 godina

мине у другом колу-Левадија и Тбилиси, Ранђеловић и Чавловић знају зашто

fenomen

pre 9 godina

FSS je i Partizan prijavio za kvalifikacije LS a Cukaricki za LE i to je pouzdana informacija. Zasto ja to ne znam ali oni verovatno znaju. Poz....

Milos

pre 9 godina

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/

Ovde imate sve lepo objasnjeno i pregledno, ko od kog kola krece i ko je nosilac. Samo idite na kolonu - Preliminary 2014/15 i tamo imate Calendar, Access list, Qualification, Seeding CL, Seeding EL i vidite sta vam treba

Johnny

pre 9 godina

Drugo kolo kvalifikacija - OK

Trece kolo kvalifikacija - OK

Cetvrto kolo kvalifikacija - tu niste u pravu! Zasto?

Cetvrto kolo kvalifikacija se deli na put sampiona, gde igraju sampioni drzava i deo gde igraju oni koji nisu sampioni ali koeficijent njihovih drzava je toliko visok da im je UEFA omogucila vise predstavnika u kvalifikacijama.

Tako da ako Zvezda preskoci drugo kolo, pa onda i trece, u cetvrtom moze da bude i nosilac jer u zrebu preuzima koeficijent pobedjenog nosioca.

Ili ja nisam dobro pratio kvalifikacije ranijih godina...
(Ivan, 3. jun 2014 14:40)

Nisi dobro pratio :)
Da bi Zvezda bila nosilac u cetvrtom kolu, potrebno je da u drugom i trecem kolu ispadne najmanje 9 (devet) klubova sa vecim koeficijentom, sto se, priznaces, granici s nemogucim. Pravilo koje si ti naveo odnosi se samo na trece kolo, jer se zreb za tu rundu kvalifikacija obavlja pre revans meceva drugog kola. Zreb za cetvrto (ili play-off, kako ti drago) bice odrzan posle treceg kola, kada se vec bude znalo koji klubovi su se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LS.

grobar do groba

pre 9 godina

ko god da igra od nasih nemaju sanse.... realno... smesni su i jedni drugi ali zvezda malo vise..i ne zaboravite pljacku u derbiju i nedoaudjenog penala za partizan...da je bilo tog penala imali bi ste slabiji skor od nas... izgurali vas jednu godinu i to je to.... pozz

о шонеси

pre 9 godina

потенцијалне мине у другом колу: Левадија и Динамо Тбилиси- Ранђеловић и Павловић знају зашто

Stefan

pre 9 godina

Realno ne dajem velike sanse Zvezdi ni u LŠ ni u LE. Inter, Totenhem, PSV, Lion, Sosijedad, Spartak Moskva, Viljareal, Red Bul Salcburg, Seltik...sve su to ekipe koje mogu da pobede Zvezdu lagano.

Cinjenica

pre 9 godina

Vidite ovaj usati pehar , to nase komsije nikad nece imati, zato i oni imaju komplekse od Zvezde, zato i na vesti koja nema veze sa njima ima vise njihovih komentara ,zato sto se nadaju i navijaju za nasu propast, zato ce uvek ostati komsija mali sa ljubomornim uzdasima.

Radoznali Perica

pre 9 godina

Zvezda prodje u kvalifikacije a na protivnika izadju skupljaci lopti i domar, igraci ostali isped uprave cekaju platu... i to ono malo koji nisu mogli u medjuvremenu u bilo koji klub za bilo koje realne novce...

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Voleo bih da Zvezda (opet ako joj odobri UEFA takmicenje u LS),dodje do 3 kola kvalifikacija za LS i da dobije Ludogorec.Da vide da taj Ludogorec uopste nije za potcenjivanje.

Nenad

pre 9 godina

Ovde se ne radi o zavidnim grobarima.
Ovde se radi o fair play-u koji je Zvezda napravila, zbog čega je neosnovano sakupila "bolji tim - oprosti Bože" a za nepravedno nastupanje ne treba da bude izbačena samo iz evropskih takmičenja..
Valjda i nas nepravda treba da boli!?
Zašto Borac iz Čačka na primer ne bi angažovao igrače i lagao ih za plate!?
Međutim, tako to oni kroz celu istoriju, ništa novo sem što ima Boga.

wer

pre 9 godina

mislim da bi, sto se tice zavitlavanja, najbolje bilo da vas izbaci neko od velikana sa sledeve liste:

Didelanž, Stremgodset, Kliftonvil ili Santa Koloma...

abraksas89

pre 9 godina

A ko je sve nosilac u 4 kolu, Kopenhagen, Bazel? To niste objavili, eliminisali ste zvezdu u 3. kolu.. Zvezda ima dobre sanse za prolazak 3. kola ako igra protiv Sherifa, BATE-a, Makabija, Ludogoreca, Dinama, Spartom, sa ostalima vec teze.. Potrebno je da tim ostane isti,da se ne prodaju igraci i da se dovedu dva solidna stopera i jedan brz napadac-golgeter.

Fred

pre 9 godina

Od ekipa sa kojima se prvo sastaje moze da pobedi Sutjesku i Valetu. Ovo sve ostalo kriticno s obzirom na stanje u klubu, da se ne lazemo...

Rakce

pre 9 godina

Kao sto rekoh vise puta, ljudi nebitno je dokle ce Zvezda stici, jedino bitno je da partizan nece ucestvovati u kvalifikacijama za LS. Samo to se racuna.

Miloš

pre 9 godina

Pazi ovo,svi komentari grobara u ime Zvezde,hahahahha,kakva frustracija,zlo. U drugom kolu izbeći samo Malme,u trećem uz sreću dobiti Serif koji smo videli da su čist prosek protiv Vose,ili pak ove Izrajelce i imamo LE sigurnu,u četvrtom kolu sta bog da.

cyborg

pre 9 godina

Ja bih ipak rekao da imamo solidne šanse ukoliko nas ne kazne iz Uefe. Realno mnogo su teži mogući protivnici u kolu za Ligu Evrope!

Cinjenica

pre 9 godina

Ne palite se. Zatvorili vam prvenstvo, nemate Maju Vujovica da vam sudi u kvalifikacijama za LS. (Claude G, 03. jun 2014 14:36)

Frustrirani grobari bolje znaju ime sudije nego neke svoje legende... Tuzni navijaci.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@PARTIZAN. Nema šta da čeka, nego se već priprema za ligu šampiona. Jer - izbacivanje vide I slepci.
(Danilo, 3. jun 2014 14:56)

Samo u vaterpolu mozete i to ako vas Sostar pogura

krakatau

pre 9 godina

Znamo kako naši klubovi prolaze u ovim kvalifikacijama poslednjih godina, pa će i ove biti tako a možda i još gore.
Ono što ne znamo je šta će se dogoditi sa Crvenom Zvezdom ukoliko ne dobije licencu. Igrači već pritiskaju a država će izdvajati dosta manje sredstava. A možda će i ovaj put država i FSS progledati kroz prste nekada slavnom klubu.
Ostaje da se nadaju da će dobiti licencu, pošto ipak loše zvuči da je poslednja titula pred gašenje oteta u neregularnom prvenstvu.

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@!Dragi, 3. jun 2014 14:34
nada umire zadnja...nadate se jos od polusezone..dobijali ste samar po samar..a ovo ce da bude ono u fazonu pljussssss...

G

pre 9 godina

Licenca ce dobro doci Zvezdi, samo da bi se uzeo neki dinar na karte i TV prava.

Ovako od nekog plasmana, sa ovakvim timom nema sanse. Bolje iskoristiti ovu sampionsku sezonu kao reklamu za sto bolju prodaju, pogotovu onih sa visokim primanjima. Dovedu se mladi, uzme se ponovo liga, klub stabilizuje i onda za godinu dana prava prica.

GoGo

pre 9 godina

Daj Boze da nam se odobri ucesce i da se igraci od strane uprave nagrade i ispostuju.A onda krecu gromovi sa Marakane.
I napred Zvezdo,Crvena Zvezdo...neka grmi nek se treseeee stadion !

Ivan

pre 9 godina

Drugo kolo kvalifikacija - OK

Trece kolo kvalifikacija - OK

Cetvrto kolo kvalifikacija - tu niste u pravu! Zasto?

Cetvrto kolo kvalifikacija se deli na put sampiona, gde igraju sampioni drzava i deo gde igraju oni koji nisu sampioni ali koeficijent njihovih drzava je toliko visok da im je UEFA omogucila vise predstavnika u kvalifikacijama.

Tako da ako Zvezda preskoci drugo kolo, pa onda i trece, u cetvrtom moze da bude i nosilac jer u zrebu preuzima koeficijent pobedjenog nosioca.

Ili ja nisam dobro pratio kvalifikacije ranijih godina...

Webber

pre 9 godina

Ko cega Zvezdu bice vam jasno sutra! 50 mil duga je ceka,zajedno sa katancem! (Dokle vise ovo zlo, 03. jun 2014 14:16)

I tebe ceka "zlo" neizlecivi kompleksi od Zvezde.

Cerebro

pre 9 godina

Ne palite se. Zatvorili vam prvenstvo, nemate Maju Vujovica da vam sudi u kvalifikacijama za LS. (Claude G, 03. jun 2014 14:36)

Niste mi jasni tastatura grobari , ako je sve zatvoreno i protivnici "pustaju" kakve veze ima sudija? Zasto je on bitan, vi ste se totalno izgubili u svojim frustracijama.

Srdjan

pre 9 godina

Sada, vrlo realno.
Iako se nadam igranju u Evropi, nekako mi se čini da je to trenutno skupa cena. Naime, da bi dobili licencu zategnućemo situaciju do maksimuma, i preko, i kada dobijemo licencu, ako dobijemo, ispašćemo odmahm, na primer od Malmea, ili posle prvog kola od bilo koga iz drugog kola. O LE, Lion, Inter i ostali da ne govorim.

Možda, možda, je bolje da se licenca preskoči, pare daju igračima, da se dobro odmore, krenu sa pripremama kasnije, i da se proba sa sanacijom kluba.

realno

pre 9 godina

Kad se pogledaju imena potencijalnih protivnika Zvezda nema nikakve sanse da igra u Evropi ove godine... Nadam se da nece u prvom kolu izvuci Malmo, da ne bude odmah kraj...

MrX

pre 9 godina

Znate sta ne razumem, ove frustrirane grobare , vidim koriste ovu situaciju sa Mrdjom i ostalim igracima da sire neku svoju propagandu, otkud vi koji ste se smejali Lukicevim i Vesicevim pricama, sada ste jos gori od njih? otkad vi to postaste tako paranoicni, posto ste se "smejali" takvima, ako je to tacno sto pisete ,cemu se ojda nadate u sledecoj sezoni? Smesni ste, neka vi kukate a mj.cemo da osvajamo.

Xeroes

pre 9 godina

Kao da je i bitno. Ionako ce ispasti u prvom kolu kao i uvek! (nn, 03. jun 2014 14:15)

Rece grobar? ahahah koja glupost.Pa od koga ste vi ispadali sve ove godine?

Trance

pre 9 godina

Tastatura grobari "zatvoricemo" i sledece prvenstvo a vi mozete samo da placete, e ko govori o postenju, oni koje je bivsi trener optuzivao za namestenje ,oni nama prodaju postenje?

ZLOBEX

pre 9 godina

A jel će i Partizan da bude nosilac u drugom kolu kvalifikacija, pošto je bio drugi u JSL, a skoro je sigurno da će on da zameni suspendovanu Crvenu Zvezdu.

Webber

pre 9 godina

E ima li sta smesnije da kada tastatura grobari pricaju kako nema nikakve sanse? Pa vi od te slabe Zvezde imate losiji medjusobni skor.Dal je realno da pisete takve gluposti? Vidim da vi slepo verujete i pisete kako je prvenstvo namesteno a ne vidite koliko ste zalosni.

OFK Hajduk Kula

pre 9 godina

Kao da je i bitno. Ionako ce ispasti u prvom kolu kao i uvek! (nn, 03. jun 2014 14:15) Al si pglu...Kako u prvom kolu kad pocinju od drugog.

dzaja

pre 9 godina

U drugom kolu Zrinjski ili Skanderbeg da izvucimo pa da napunimo tribine i da odemo do treceg kola, pa ako ispadnemo da imamo nadu barem za Ligu Evrope. Mada prvo kolo kvalifikacija je za par dana da vidimo sta ce gospoda iz UEFE da kazu...

Trance

pre 9 godina

Tastatura grobari "zatvoricemo" i sledece prvenstvo a vi mozete samo da placete, e ko govori o postenju, oni koje je bivsi trener optuzivao za namestenje ,oni nama prodaju postenje?

realno

pre 9 godina

Kad se pogledaju imena potencijalnih protivnika Zvezda nema nikakve sanse da igra u Evropi ove godine... Nadam se da nece u prvom kolu izvuci Malmo, da ne bude odmah kraj...

Rakce

pre 9 godina

Kao sto rekoh vise puta, ljudi nebitno je dokle ce Zvezda stici, jedino bitno je da partizan nece ucestvovati u kvalifikacijama za LS. Samo to se racuna.

GoGo

pre 9 godina

Daj Boze da nam se odobri ucesce i da se igraci od strane uprave nagrade i ispostuju.A onda krecu gromovi sa Marakane.
I napred Zvezdo,Crvena Zvezdo...neka grmi nek se treseeee stadion !

OFK Hajduk Kula

pre 9 godina

Kao da je i bitno. Ionako ce ispasti u prvom kolu kao i uvek! (nn, 03. jun 2014 14:15) Al si pglu...Kako u prvom kolu kad pocinju od drugog.

Beograd

pre 9 godina

Kako čitam u prvoj fazi me je uhvatio strah,treće kolo nisam smeo ni da čitam!Stromgodset,pa znate kakav atomski fudbal igraju??Borusija,Psv,Makabi,Bugari,Steaua,Viljareal....dal me zezate?Za 10 god narednih nema Zvezdi Evrope!

Ivan

pre 9 godina

Drugo kolo kvalifikacija - OK

Trece kolo kvalifikacija - OK

Cetvrto kolo kvalifikacija - tu niste u pravu! Zasto?

Cetvrto kolo kvalifikacija se deli na put sampiona, gde igraju sampioni drzava i deo gde igraju oni koji nisu sampioni ali koeficijent njihovih drzava je toliko visok da im je UEFA omogucila vise predstavnika u kvalifikacijama.

Tako da ako Zvezda preskoci drugo kolo, pa onda i trece, u cetvrtom moze da bude i nosilac jer u zrebu preuzima koeficijent pobedjenog nosioca.

Ili ja nisam dobro pratio kvalifikacije ranijih godina...

Cerebro

pre 9 godina

Ne palite se. Zatvorili vam prvenstvo, nemate Maju Vujovica da vam sudi u kvalifikacijama za LS. (Claude G, 03. jun 2014 14:36)

Niste mi jasni tastatura grobari , ako je sve zatvoreno i protivnici "pustaju" kakve veze ima sudija? Zasto je on bitan, vi ste se totalno izgubili u svojim frustracijama.

slobinator

pre 9 godina

Zbog cega ovde ima 80% komentara frustriranog groblja? Zbog cega trpate vase podle njuske u sektor koji nema veze sa vama?
(Cinjenica, 3. jun 2014 15:58)
zbog toga što znaju da bi eventualni plasman zvezde u ligu šampiona značilo da oni mogu da stave katanac na svoju propalu firmu.i ako hoćete moju prognozu ,predviđam da će u odlučujućem duelu za ulazak u lš,zvezda igrati protiv zagrebačkog dinama.

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Puno je kume. Ja priželjkujem npr. Jedinstvo-Ub, Udarnik iz Čibutkovca, Radnik iz Bjeljine, Sloga iz Međeđe, Ustanik iz Čitluka, ŽKČ iz Mrđenovca, Gerontološka Obnova iz Splita i slične klubove. Tu bi nam šanse za prolazak porasle.

Zlatko

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem koliko zluradih komentara u smislu "da komsiji crkne krava". Prepiremo se oko gluposti a nismo svesni sledeceg: sve ono sto su nasi klubovi odigrali prethodnih sezona je na nivou slucajnosti. Tu mislim na Partizanov ulazak u LS-a, na Zvezdin Bordo u 91. minutu, ili na Vosin Trabzon i kasnije Rapid u 93. minutu. Ja bih voleo da Zvezda udje u LS-a, ali to ako se desi opet ce biti slucajno. Treba kontinuet igara, pa da se iz sezone u sezonu popravlja rezultat. Sta Partizanu vrede dve LS-a i silne LE-e kad tu nista nisu uradili. Ono cemu nasi klubovi treba da teze je Partizanov nastup u Euroligi. Poceli su sa porazima od 30-40 razlike, da bi kasnije dosle pobede, prolazi u narednu fazu i plasman na F4. Dzajic je '91. izjavio "pobedicemo Bajern i u Minhenu i u Beogradu". Kad to ponovo bude mogao da kaze predsednik nekog naseg kluba, nece nas biti briga iz kog kola kvalifikacija startujemo i cije ce ime kuglica da nam donese. Dakle, ne treba da tezimo da postanemo kao Dinamo Zagreb, vec kao neki Kiprani, Rumuni, Svajcarci, koji iz sezone u sezonu popravljaju rezultate. Tako da, i da udjemo u LS-a, sem par miliona u kasi, to nece imati nikakvog znacaja ako sledece sezone ne nadmasimo taj rezultat.

Dvoranski polo

pre 9 godina

Nekdašnja miteleuropska gospoda,a danas seljačko-mafijaška zadruga,(moj voljeni)Dinamo Zagreb,protiv nekdašnjeg velikana,a danas bijednog sirotana,Crvene Zvezde,idealan par za treće pretkolo LP,pa da Platini jednim udarcem na par godina onesposobi nevažne balkanske mušice..Živi bili pa vidjeli!

Johnny

pre 9 godina

Drugo kolo kvalifikacija - OK

Trece kolo kvalifikacija - OK

Cetvrto kolo kvalifikacija - tu niste u pravu! Zasto?

Cetvrto kolo kvalifikacija se deli na put sampiona, gde igraju sampioni drzava i deo gde igraju oni koji nisu sampioni ali koeficijent njihovih drzava je toliko visok da im je UEFA omogucila vise predstavnika u kvalifikacijama.

Tako da ako Zvezda preskoci drugo kolo, pa onda i trece, u cetvrtom moze da bude i nosilac jer u zrebu preuzima koeficijent pobedjenog nosioca.

Ili ja nisam dobro pratio kvalifikacije ranijih godina...
(Ivan, 3. jun 2014 14:40)

Nisi dobro pratio :)
Da bi Zvezda bila nosilac u cetvrtom kolu, potrebno je da u drugom i trecem kolu ispadne najmanje 9 (devet) klubova sa vecim koeficijentom, sto se, priznaces, granici s nemogucim. Pravilo koje si ti naveo odnosi se samo na trece kolo, jer se zreb za tu rundu kvalifikacija obavlja pre revans meceva drugog kola. Zreb za cetvrto (ili play-off, kako ti drago) bice odrzan posle treceg kola, kada se vec bude znalo koji klubovi su se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LS.

MrX

pre 9 godina

Znate sta ne razumem, ove frustrirane grobare , vidim koriste ovu situaciju sa Mrdjom i ostalim igracima da sire neku svoju propagandu, otkud vi koji ste se smejali Lukicevim i Vesicevim pricama, sada ste jos gori od njih? otkad vi to postaste tako paranoicni, posto ste se "smejali" takvima, ako je to tacno sto pisete ,cemu se ojda nadate u sledecoj sezoni? Smesni ste, neka vi kukate a mj.cemo da osvajamo.

Webber

pre 9 godina

Ko cega Zvezdu bice vam jasno sutra! 50 mil duga je ceka,zajedno sa katancem! (Dokle vise ovo zlo, 03. jun 2014 14:16)

I tebe ceka "zlo" neizlecivi kompleksi od Zvezde.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ide Zvezda lagano do LŠ - kvalitet je pokazala, pa nije slučajno dobila baš sve utakmice u prolećnom delu (osim derbija, tu stvarno nije imala sreće, sudija podlegao pritisku i nije smeo da sudi još koji penal). Ostaće ovaj superjaki tim na okupu sa sve renomiranim trenerom i složnom upravom da opet ruši rekorde po broju uzastopnih pobeda (ako zatreba).

ZLOBEX

pre 9 godina

A jel će i Partizan da bude nosilac u drugom kolu kvalifikacija, pošto je bio drugi u JSL, a skoro je sigurno da će on da zameni suspendovanu Crvenu Zvezdu.

Webber

pre 9 godina

E ima li sta smesnije da kada tastatura grobari pricaju kako nema nikakve sanse? Pa vi od te slabe Zvezde imate losiji medjusobni skor.Dal je realno da pisete takve gluposti? Vidim da vi slepo verujete i pisete kako je prvenstvo namesteno a ne vidite koliko ste zalosni.

krakatau

pre 9 godina

Znamo kako naši klubovi prolaze u ovim kvalifikacijama poslednjih godina, pa će i ove biti tako a možda i još gore.
Ono što ne znamo je šta će se dogoditi sa Crvenom Zvezdom ukoliko ne dobije licencu. Igrači već pritiskaju a država će izdvajati dosta manje sredstava. A možda će i ovaj put država i FSS progledati kroz prste nekada slavnom klubu.
Ostaje da se nadaju da će dobiti licencu, pošto ipak loše zvuči da je poslednja titula pred gašenje oteta u neregularnom prvenstvu.

Cinjenica

pre 9 godina

Ne palite se. Zatvorili vam prvenstvo, nemate Maju Vujovica da vam sudi u kvalifikacijama za LS. (Claude G, 03. jun 2014 14:36)

Frustrirani grobari bolje znaju ime sudije nego neke svoje legende... Tuzni navijaci.

Mirko Grobar

pre 9 godina

Sta radi navijač partizana ? komentari se vesti o C.Zvezdi,inače Ušati Pehar (verna replika) nalazi se na 500m od humske,pa Grobari prošetajte do ljutice Bogdana 1a ... Inače sve ostalo je po difoltu .... imaš manje navijača,manji stadion .... NASTAVI NIZ ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šampioni Evope 1991 FK Crvena zvezda, 3. jun 2014 19:19)

-------------------

Navijac Partizana komentarise za razliku od navijaca Zvezde koji (komentari_se).Nazad u osnovnu skolu i to u prvi razred, pa kad zavrsis za jedno 10 godina ti dodji da komentarisemo Partizanovu 22.titulu zaredom u kosarci :D

blinkibil

pre 9 godina

Samo da im se ne padne odmah na startu Malme, to je dosta ozbiljna ekipa za nas fudbal... iz ovog poslednjeg kola su svi jaki kao i kasnije za LE ako se izgubi, ne vidim nikako uspeh, mnogo tesko

Qwerty

pre 9 godina

ijao sta bih dao za musemu...misevi bi pocrkali!!!
(partizane plati meeee, 03. jun 2014 14:24 A ne znam bas, gledali smo je vec sest puta na JNA, tako da...

dzaja

pre 9 godina

U drugom kolu Zrinjski ili Skanderbeg da izvucimo pa da napunimo tribine i da odemo do treceg kola, pa ako ispadnemo da imamo nadu barem za Ligu Evrope. Mada prvo kolo kvalifikacija je za par dana da vidimo sta ce gospoda iz UEFE da kazu...

Sole

pre 9 godina

OK imaju garantovano dve utakmice u Evro takmicenjma. Dosta! Za vise i nisu.
(Wile E. Super Coyote, 3. jun 2014 15:02)

A Partizan ni za to nije.

Debeli diktator

pre 9 godina

Ja mislim da bi ja sa mojom birtijskom ekipom iz kvarta pobjedio Zvijezdu bez većih problema. I to nakon što smo se pošteno naroljali hektolitrima našeg dalmatinskog vina.

Pozz iz vama najdrazeg Splita

deja

pre 9 godina

Ispostujte prvo kolo i dovoljno,tad cete i vi verovatno da postanete svesni koliko neznate,nije strasno ipak vi nikad niste igrali ovo takmicenje. Prvi macici se u vodu bacaju ;-)

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@PARTIZAN. Nema šta da čeka, nego se već priprema za ligu šampiona. Jer - izbacivanje vide I slepci.
(Danilo, 3. jun 2014 14:56)

Samo u vaterpolu mozete i to ako vas Sostar pogura

MijatChamp

pre 9 godina

E grobari grobari,bolje vi pazite tamo koga cete dobiti u drugom kolu kvalifikacija,treba da ste mnogo mnogo zabrinutiji nego mi. Mi smo ispadali od timova sa jacim budzetima a pobedjivali one sa nizim (izuzetak je jedino Slovan),dok vi niste mogli da dobijete bar jednom FC Shirak,Nefchi Baku,Shamrock Rovers...E timovi tog ranga vas ocekuju u 2.kolu u Evropi,mislite o tome,okanite se vi nasih kvalifikacija i licence! Mi 2. kolo moramo da prodjemo, u 3. ako izvucemo Bate Borisov,Serif Tiraspolj ili Spartu imamo jako dobre sanse jer su to klubovi koji stagniraju...

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@!Dragi, 3. jun 2014 14:34
nada umire zadnja...nadate se jos od polusezone..dobijali ste samar po samar..a ovo ce da bude ono u fazonu pljussssss...

Slatki snovi

pre 9 godina

Ovo je najslađe doba za normalnog razmaštanog zvezdaša i besposlene novinare. Kasnije počinju male poteškoće i velika razočaranja a sve se završi nadom u sledeću sezonu.

Stefan

pre 9 godina

Realno ne dajem velike sanse Zvezdi ni u LŠ ni u LE. Inter, Totenhem, PSV, Lion, Sosijedad, Spartak Moskva, Viljareal, Red Bul Salcburg, Seltik...sve su to ekipe koje mogu da pobede Zvezdu lagano.

Fred

pre 9 godina

Od ekipa sa kojima se prvo sastaje moze da pobedi Sutjesku i Valetu. Ovo sve ostalo kriticno s obzirom na stanje u klubu, da se ne lazemo...

fenomen

pre 9 godina

Ko ceka Zvezdu? Bronovicki, Prosinecki, sadasnji i mnogobrojni bivsi fudbaleri, Merima Krusevac ili Zdravlje Leskovac u zavisnosti od koga narucuju sampone, radnici, bastovani, kafe kuvarice i jos mnogi neznani i znani...Poz...

wer

pre 9 godina

mislim da bi, sto se tice zavitlavanja, najbolje bilo da vas izbaci neko od velikana sa sledeve liste:

Didelanž, Stremgodset, Kliftonvil ili Santa Koloma...

Nenad

pre 9 godina

Ovde se ne radi o zavidnim grobarima.
Ovde se radi o fair play-u koji je Zvezda napravila, zbog čega je neosnovano sakupila "bolji tim - oprosti Bože" a za nepravedno nastupanje ne treba da bude izbačena samo iz evropskih takmičenja..
Valjda i nas nepravda treba da boli!?
Zašto Borac iz Čačka na primer ne bi angažovao igrače i lagao ih za plate!?
Međutim, tako to oni kroz celu istoriju, ništa novo sem što ima Boga.

Cinjenica

pre 9 godina

Vidite ovaj usati pehar , to nase komsije nikad nece imati, zato i oni imaju komplekse od Zvezde, zato i na vesti koja nema veze sa njima ima vise njihovih komentara ,zato sto se nadaju i navijaju za nasu propast, zato ce uvek ostati komsija mali sa ljubomornim uzdasima.

Razočaranje

pre 9 godina

Ko može Zvezdi da zabrani da joj se svi raduju i zovu je Radost Evrope. Strašno je što umesto nje nastupa Nemilosrdni Čukarički.

dex

pre 9 godina

@danilo

Partizan nema razloga da se priprema za LS, jer u slucaju izbacivanja Zvezde, to mesto istaje upraznjeno. Partizan nije licenciran za LS i tu nema promene.

cheda

pre 9 godina

Da vam otklonim nedoumice oko svracanja Grobara na vase vesti. Razlog je sto vi u istom broju svracate na vesti o Partizanu. Kapiram da je sad zivot laksi i jednima i drugima jel da ?

о шонеси

pre 9 godina

мине у другом колу-Левадија и Тбилиси, Ранђеловић и Чавловић знају зашто

Sutjeska Niksic

pre 9 godina

Volio bih da Zvezda izvuce SUTJESKU, bilo bi gusto, kako na terenu tako i na tribinama...Niksicani svakog docekuju na "noz", bilo bi povuci potegni.
.:)

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

u prvom krugu jedino ova santa koloma sve drugo je klasa i za zvezdu,a i za partizan,dok vec za drugi krug je smesno i komentarisati,a i nadati se necemu...

о шонеси

pre 9 godina

потенцијалне мине у другом колу: Левадија и Динамо Тбилиси- Ранђеловић и Павловић знају зашто

fenomen

pre 9 godina

FSS je i Partizan prijavio za kvalifikacije LS a Cukaricki za LE i to je pouzdana informacija. Zasto ja to ne znam ali oni verovatno znaju. Poz....

bivsi sns bot

pre 9 godina

Ako zvezda izvuce Malme ispada odmah! Svedjani igraju vrhunski fudbal za razliku od nasih levaka! Nadam se da nece svedjane u prvom kolu da izvuku.

G

pre 9 godina

Licenca ce dobro doci Zvezdi, samo da bi se uzeo neki dinar na karte i TV prava.

Ovako od nekog plasmana, sa ovakvim timom nema sanse. Bolje iskoristiti ovu sampionsku sezonu kao reklamu za sto bolju prodaju, pogotovu onih sa visokim primanjima. Dovedu se mladi, uzme se ponovo liga, klub stabilizuje i onda za godinu dana prava prica.

Radoznali Perica

pre 9 godina

Zvezda prodje u kvalifikacije a na protivnika izadju skupljaci lopti i domar, igraci ostali isped uprave cekaju platu... i to ono malo koji nisu mogli u medjuvremenu u bilo koji klub za bilo koje realne novce...

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Voleo bih da Zvezda (opet ako joj odobri UEFA takmicenje u LS),dodje do 3 kola kvalifikacija za LS i da dobije Ludogorec.Da vide da taj Ludogorec uopste nije za potcenjivanje.

grobar do groba

pre 9 godina

ko god da igra od nasih nemaju sanse.... realno... smesni su i jedni drugi ali zvezda malo vise..i ne zaboravite pljacku u derbiju i nedoaudjenog penala za partizan...da je bilo tog penala imali bi ste slabiji skor od nas... izgurali vas jednu godinu i to je to.... pozz

abraksas89

pre 9 godina

A ko je sve nosilac u 4 kolu, Kopenhagen, Bazel? To niste objavili, eliminisali ste zvezdu u 3. kolu.. Zvezda ima dobre sanse za prolazak 3. kola ako igra protiv Sherifa, BATE-a, Makabija, Ludogoreca, Dinama, Spartom, sa ostalima vec teze.. Potrebno je da tim ostane isti,da se ne prodaju igraci i da se dovedu dva solidna stopera i jedan brz napadac-golgeter.

Ivan

pre 9 godina

Al su glupi pojedini pa ne vide da su ovi timovi u 4 kolu za LE jer pise ukoliko zvezda ispadne u 3 kolu onda dobija te protivnike tako da ako uopste budemo igrali kvalifikacije i prodjemo 3 kolo dobijamo duplo lakse rivale u 4 kolu kvalifikacija za LS.Pa grobari spremite se tesko ce vam biti u 4 kolu za LE jer ne verujem da cete biti povlasceni!

Xeroes

pre 9 godina

Kao da je i bitno. Ionako ce ispasti u prvom kolu kao i uvek! (nn, 03. jun 2014 14:15)

Rece grobar? ahahah koja glupost.Pa od koga ste vi ispadali sve ove godine?

cyborg

pre 9 godina

Ja bih ipak rekao da imamo solidne šanse ukoliko nas ne kazne iz Uefe. Realno mnogo su teži mogući protivnici u kolu za Ligu Evrope!

Miloš

pre 9 godina

Pazi ovo,svi komentari grobara u ime Zvezde,hahahahha,kakva frustracija,zlo. U drugom kolu izbeći samo Malme,u trećem uz sreću dobiti Serif koji smo videli da su čist prosek protiv Vose,ili pak ove Izrajelce i imamo LE sigurnu,u četvrtom kolu sta bog da.

ikkoikko

pre 9 godina

bojim se da ništa od Europe za srpske klubove ove godine.....u prevelikoj su kaljuži svi skupa...a nema se para za bilo što konkretno.

Srdjan

pre 9 godina

Sada, vrlo realno.
Iako se nadam igranju u Evropi, nekako mi se čini da je to trenutno skupa cena. Naime, da bi dobili licencu zategnućemo situaciju do maksimuma, i preko, i kada dobijemo licencu, ako dobijemo, ispašćemo odmahm, na primer od Malmea, ili posle prvog kola od bilo koga iz drugog kola. O LE, Lion, Inter i ostali da ne govorim.

Možda, možda, je bolje da se licenca preskoči, pare daju igračima, da se dobro odmore, krenu sa pripremama kasnije, i da se proba sa sanacijom kluba.

Milos

pre 9 godina

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/

Ovde imate sve lepo objasnjeno i pregledno, ko od kog kola krece i ko je nosilac. Samo idite na kolonu - Preliminary 2014/15 i tamo imate Calendar, Access list, Qualification, Seeding CL, Seeding EL i vidite sta vam treba

Davor

pre 9 godina

Pa ni amateri iz S.Irske ciji je trener u vreme odigravanja utakmica kvalifikacija bio na letovanju nije imao ni promil sanse pa eto i cuveni Samrok prosao...Ne vidimm sto i mi ne bi imali bar neke sanse...

Šampioni Evope 1991 FK Crvena zvezda

pre 9 godina

Sta radi navijač partizana ? komentari se vesti o C.Zvezdi,inače Ušati Pehar (verna replika) nalazi se na 500m od humske,pa Grobari prošetajte do ljutice Bogdana 1a ... Inače sve ostalo je po difoltu .... imaš manje navijača,manji stadion .... NASTAVI NIZ ...

Rakce

pre 9 godina

Kao sto rekoh vise puta, ljudi nebitno je dokle ce Zvezda stici, jedino bitno je da partizan nece ucestvovati u kvalifikacijama za LS. Samo to se racuna.

Trance

pre 9 godina

Tastatura grobari "zatvoricemo" i sledece prvenstvo a vi mozete samo da placete, e ko govori o postenju, oni koje je bivsi trener optuzivao za namestenje ,oni nama prodaju postenje?

slobinator

pre 9 godina

Zbog cega ovde ima 80% komentara frustriranog groblja? Zbog cega trpate vase podle njuske u sektor koji nema veze sa vama?
(Cinjenica, 3. jun 2014 15:58)
zbog toga što znaju da bi eventualni plasman zvezde u ligu šampiona značilo da oni mogu da stave katanac na svoju propalu firmu.i ako hoćete moju prognozu ,predviđam da će u odlučujućem duelu za ulazak u lš,zvezda igrati protiv zagrebačkog dinama.

ZLOBEX

pre 9 godina

A jel će i Partizan da bude nosilac u drugom kolu kvalifikacija, pošto je bio drugi u JSL, a skoro je sigurno da će on da zameni suspendovanu Crvenu Zvezdu.

GoGo

pre 9 godina

Daj Boze da nam se odobri ucesce i da se igraci od strane uprave nagrade i ispostuju.A onda krecu gromovi sa Marakane.
I napred Zvezdo,Crvena Zvezdo...neka grmi nek se treseeee stadion !

krakatau

pre 9 godina

Znamo kako naši klubovi prolaze u ovim kvalifikacijama poslednjih godina, pa će i ove biti tako a možda i još gore.
Ono što ne znamo je šta će se dogoditi sa Crvenom Zvezdom ukoliko ne dobije licencu. Igrači već pritiskaju a država će izdvajati dosta manje sredstava. A možda će i ovaj put država i FSS progledati kroz prste nekada slavnom klubu.
Ostaje da se nadaju da će dobiti licencu, pošto ipak loše zvuči da je poslednja titula pred gašenje oteta u neregularnom prvenstvu.

Mirko Grobar

pre 9 godina

Sta radi navijač partizana ? komentari se vesti o C.Zvezdi,inače Ušati Pehar (verna replika) nalazi se na 500m od humske,pa Grobari prošetajte do ljutice Bogdana 1a ... Inače sve ostalo je po difoltu .... imaš manje navijača,manji stadion .... NASTAVI NIZ ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šampioni Evope 1991 FK Crvena zvezda, 3. jun 2014 19:19)

-------------------

Navijac Partizana komentarise za razliku od navijaca Zvezde koji (komentari_se).Nazad u osnovnu skolu i to u prvi razred, pa kad zavrsis za jedno 10 godina ti dodji da komentarisemo Partizanovu 22.titulu zaredom u kosarci :D

Cerebro

pre 9 godina

Ne palite se. Zatvorili vam prvenstvo, nemate Maju Vujovica da vam sudi u kvalifikacijama za LS. (Claude G, 03. jun 2014 14:36)

Niste mi jasni tastatura grobari , ako je sve zatvoreno i protivnici "pustaju" kakve veze ima sudija? Zasto je on bitan, vi ste se totalno izgubili u svojim frustracijama.

MrX

pre 9 godina

Znate sta ne razumem, ove frustrirane grobare , vidim koriste ovu situaciju sa Mrdjom i ostalim igracima da sire neku svoju propagandu, otkud vi koji ste se smejali Lukicevim i Vesicevim pricama, sada ste jos gori od njih? otkad vi to postaste tako paranoicni, posto ste se "smejali" takvima, ako je to tacno sto pisete ,cemu se ojda nadate u sledecoj sezoni? Smesni ste, neka vi kukate a mj.cemo da osvajamo.

Debeli diktator

pre 9 godina

Ja mislim da bi ja sa mojom birtijskom ekipom iz kvarta pobjedio Zvijezdu bez većih problema. I to nakon što smo se pošteno naroljali hektolitrima našeg dalmatinskog vina.

Pozz iz vama najdrazeg Splita

Ivan

pre 9 godina

Drugo kolo kvalifikacija - OK

Trece kolo kvalifikacija - OK

Cetvrto kolo kvalifikacija - tu niste u pravu! Zasto?

Cetvrto kolo kvalifikacija se deli na put sampiona, gde igraju sampioni drzava i deo gde igraju oni koji nisu sampioni ali koeficijent njihovih drzava je toliko visok da im je UEFA omogucila vise predstavnika u kvalifikacijama.

Tako da ako Zvezda preskoci drugo kolo, pa onda i trece, u cetvrtom moze da bude i nosilac jer u zrebu preuzima koeficijent pobedjenog nosioca.

Ili ja nisam dobro pratio kvalifikacije ranijih godina...

Webber

pre 9 godina

Ko cega Zvezdu bice vam jasno sutra! 50 mil duga je ceka,zajedno sa katancem! (Dokle vise ovo zlo, 03. jun 2014 14:16)

I tebe ceka "zlo" neizlecivi kompleksi od Zvezde.

Webber

pre 9 godina

E ima li sta smesnije da kada tastatura grobari pricaju kako nema nikakve sanse? Pa vi od te slabe Zvezde imate losiji medjusobni skor.Dal je realno da pisete takve gluposti? Vidim da vi slepo verujete i pisete kako je prvenstvo namesteno a ne vidite koliko ste zalosni.

Beograd

pre 9 godina

Kako čitam u prvoj fazi me je uhvatio strah,treće kolo nisam smeo ni da čitam!Stromgodset,pa znate kakav atomski fudbal igraju??Borusija,Psv,Makabi,Bugari,Steaua,Viljareal....dal me zezate?Za 10 god narednih nema Zvezdi Evrope!

realno

pre 9 godina

Kad se pogledaju imena potencijalnih protivnika Zvezda nema nikakve sanse da igra u Evropi ove godine... Nadam se da nece u prvom kolu izvuci Malmo, da ne bude odmah kraj...

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@!Dragi, 3. jun 2014 14:34
nada umire zadnja...nadate se jos od polusezone..dobijali ste samar po samar..a ovo ce da bude ono u fazonu pljussssss...

Cinjenica

pre 9 godina

Ne palite se. Zatvorili vam prvenstvo, nemate Maju Vujovica da vam sudi u kvalifikacijama za LS. (Claude G, 03. jun 2014 14:36)

Frustrirani grobari bolje znaju ime sudije nego neke svoje legende... Tuzni navijaci.

Sole

pre 9 godina

OK imaju garantovano dve utakmice u Evro takmicenjma. Dosta! Za vise i nisu.
(Wile E. Super Coyote, 3. jun 2014 15:02)

A Partizan ni za to nije.

Cinjenica

pre 9 godina

Vidite ovaj usati pehar , to nase komsije nikad nece imati, zato i oni imaju komplekse od Zvezde, zato i na vesti koja nema veze sa njima ima vise njihovih komentara ,zato sto se nadaju i navijaju za nasu propast, zato ce uvek ostati komsija mali sa ljubomornim uzdasima.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ide Zvezda lagano do LŠ - kvalitet je pokazala, pa nije slučajno dobila baš sve utakmice u prolećnom delu (osim derbija, tu stvarno nije imala sreće, sudija podlegao pritisku i nije smeo da sudi još koji penal). Ostaće ovaj superjaki tim na okupu sa sve renomiranim trenerom i složnom upravom da opet ruši rekorde po broju uzastopnih pobeda (ako zatreba).

MijatChamp

pre 9 godina

E grobari grobari,bolje vi pazite tamo koga cete dobiti u drugom kolu kvalifikacija,treba da ste mnogo mnogo zabrinutiji nego mi. Mi smo ispadali od timova sa jacim budzetima a pobedjivali one sa nizim (izuzetak je jedino Slovan),dok vi niste mogli da dobijete bar jednom FC Shirak,Nefchi Baku,Shamrock Rovers...E timovi tog ranga vas ocekuju u 2.kolu u Evropi,mislite o tome,okanite se vi nasih kvalifikacija i licence! Mi 2. kolo moramo da prodjemo, u 3. ako izvucemo Bate Borisov,Serif Tiraspolj ili Spartu imamo jako dobre sanse jer su to klubovi koji stagniraju...

deja

pre 9 godina

Ispostujte prvo kolo i dovoljno,tad cete i vi verovatno da postanete svesni koliko neznate,nije strasno ipak vi nikad niste igrali ovo takmicenje. Prvi macici se u vodu bacaju ;-)

G

pre 9 godina

Licenca ce dobro doci Zvezdi, samo da bi se uzeo neki dinar na karte i TV prava.

Ovako od nekog plasmana, sa ovakvim timom nema sanse. Bolje iskoristiti ovu sampionsku sezonu kao reklamu za sto bolju prodaju, pogotovu onih sa visokim primanjima. Dovedu se mladi, uzme se ponovo liga, klub stabilizuje i onda za godinu dana prava prica.

abraksas89

pre 9 godina

A ko je sve nosilac u 4 kolu, Kopenhagen, Bazel? To niste objavili, eliminisali ste zvezdu u 3. kolu.. Zvezda ima dobre sanse za prolazak 3. kola ako igra protiv Sherifa, BATE-a, Makabija, Ludogoreca, Dinama, Spartom, sa ostalima vec teze.. Potrebno je da tim ostane isti,da se ne prodaju igraci i da se dovedu dva solidna stopera i jedan brz napadac-golgeter.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@PARTIZAN. Nema šta da čeka, nego se već priprema za ligu šampiona. Jer - izbacivanje vide I slepci.
(Danilo, 3. jun 2014 14:56)

Samo u vaterpolu mozete i to ako vas Sostar pogura

Miloš

pre 9 godina

Pazi ovo,svi komentari grobara u ime Zvezde,hahahahha,kakva frustracija,zlo. U drugom kolu izbeći samo Malme,u trećem uz sreću dobiti Serif koji smo videli da su čist prosek protiv Vose,ili pak ove Izrajelce i imamo LE sigurnu,u četvrtom kolu sta bog da.

fenomen

pre 9 godina

FSS je i Partizan prijavio za kvalifikacije LS a Cukaricki za LE i to je pouzdana informacija. Zasto ja to ne znam ali oni verovatno znaju. Poz....

Šampioni Evope 1991 FK Crvena zvezda

pre 9 godina

Sta radi navijač partizana ? komentari se vesti o C.Zvezdi,inače Ušati Pehar (verna replika) nalazi se na 500m od humske,pa Grobari prošetajte do ljutice Bogdana 1a ... Inače sve ostalo je po difoltu .... imaš manje navijača,manji stadion .... NASTAVI NIZ ...

Srzentić Jovo

pre 9 godina

Puno je kume. Ja priželjkujem npr. Jedinstvo-Ub, Udarnik iz Čibutkovca, Radnik iz Bjeljine, Sloga iz Međeđe, Ustanik iz Čitluka, ŽKČ iz Mrđenovca, Gerontološka Obnova iz Splita i slične klubove. Tu bi nam šanse za prolazak porasle.

Qwerty

pre 9 godina

ijao sta bih dao za musemu...misevi bi pocrkali!!!
(partizane plati meeee, 03. jun 2014 14:24 A ne znam bas, gledali smo je vec sest puta na JNA, tako da...

Nenad

pre 9 godina

Ovde se ne radi o zavidnim grobarima.
Ovde se radi o fair play-u koji je Zvezda napravila, zbog čega je neosnovano sakupila "bolji tim - oprosti Bože" a za nepravedno nastupanje ne treba da bude izbačena samo iz evropskih takmičenja..
Valjda i nas nepravda treba da boli!?
Zašto Borac iz Čačka na primer ne bi angažovao igrače i lagao ih za plate!?
Međutim, tako to oni kroz celu istoriju, ništa novo sem što ima Boga.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Voleo bih da Zvezda (opet ako joj odobri UEFA takmicenje u LS),dodje do 3 kola kvalifikacija za LS i da dobije Ludogorec.Da vide da taj Ludogorec uopste nije za potcenjivanje.

grobar do groba

pre 9 godina

ko god da igra od nasih nemaju sanse.... realno... smesni su i jedni drugi ali zvezda malo vise..i ne zaboravite pljacku u derbiju i nedoaudjenog penala za partizan...da je bilo tog penala imali bi ste slabiji skor od nas... izgurali vas jednu godinu i to je to.... pozz

dex

pre 9 godina

@danilo

Partizan nema razloga da se priprema za LS, jer u slucaju izbacivanja Zvezde, to mesto istaje upraznjeno. Partizan nije licenciran za LS i tu nema promene.

OFK Hajduk Kula

pre 9 godina

Kao da je i bitno. Ionako ce ispasti u prvom kolu kao i uvek! (nn, 03. jun 2014 14:15) Al si pglu...Kako u prvom kolu kad pocinju od drugog.

Xeroes

pre 9 godina

Kao da je i bitno. Ionako ce ispasti u prvom kolu kao i uvek! (nn, 03. jun 2014 14:15)

Rece grobar? ahahah koja glupost.Pa od koga ste vi ispadali sve ove godine?

Ivan

pre 9 godina

Al su glupi pojedini pa ne vide da su ovi timovi u 4 kolu za LE jer pise ukoliko zvezda ispadne u 3 kolu onda dobija te protivnike tako da ako uopste budemo igrali kvalifikacije i prodjemo 3 kolo dobijamo duplo lakse rivale u 4 kolu kvalifikacija za LS.Pa grobari spremite se tesko ce vam biti u 4 kolu za LE jer ne verujem da cete biti povlasceni!

Stefan

pre 9 godina

Realno ne dajem velike sanse Zvezdi ni u LŠ ni u LE. Inter, Totenhem, PSV, Lion, Sosijedad, Spartak Moskva, Viljareal, Red Bul Salcburg, Seltik...sve su to ekipe koje mogu da pobede Zvezdu lagano.

fenomen

pre 9 godina

Ko ceka Zvezdu? Bronovicki, Prosinecki, sadasnji i mnogobrojni bivsi fudbaleri, Merima Krusevac ili Zdravlje Leskovac u zavisnosti od koga narucuju sampone, radnici, bastovani, kafe kuvarice i jos mnogi neznani i znani...Poz...

cheda

pre 9 godina

Da vam otklonim nedoumice oko svracanja Grobara na vase vesti. Razlog je sto vi u istom broju svracate na vesti o Partizanu. Kapiram da je sad zivot laksi i jednima i drugima jel da ?

dzaja

pre 9 godina

U drugom kolu Zrinjski ili Skanderbeg da izvucimo pa da napunimo tribine i da odemo do treceg kola, pa ako ispadnemo da imamo nadu barem za Ligu Evrope. Mada prvo kolo kvalifikacija je za par dana da vidimo sta ce gospoda iz UEFE da kazu...

Sutjeska Niksic

pre 9 godina

Volio bih da Zvezda izvuce SUTJESKU, bilo bi gusto, kako na terenu tako i na tribinama...Niksicani svakog docekuju na "noz", bilo bi povuci potegni.
.:)

Davor

pre 9 godina

Pa ni amateri iz S.Irske ciji je trener u vreme odigravanja utakmica kvalifikacija bio na letovanju nije imao ni promil sanse pa eto i cuveni Samrok prosao...Ne vidimm sto i mi ne bi imali bar neke sanse...

wer

pre 9 godina

mislim da bi, sto se tice zavitlavanja, najbolje bilo da vas izbaci neko od velikana sa sledeve liste:

Didelanž, Stremgodset, Kliftonvil ili Santa Koloma...

Fred

pre 9 godina

Od ekipa sa kojima se prvo sastaje moze da pobedi Sutjesku i Valetu. Ovo sve ostalo kriticno s obzirom na stanje u klubu, da se ne lazemo...

Razočaranje

pre 9 godina

Ko može Zvezdi da zabrani da joj se svi raduju i zovu je Radost Evrope. Strašno je što umesto nje nastupa Nemilosrdni Čukarički.

Zlatko

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem koliko zluradih komentara u smislu "da komsiji crkne krava". Prepiremo se oko gluposti a nismo svesni sledeceg: sve ono sto su nasi klubovi odigrali prethodnih sezona je na nivou slucajnosti. Tu mislim na Partizanov ulazak u LS-a, na Zvezdin Bordo u 91. minutu, ili na Vosin Trabzon i kasnije Rapid u 93. minutu. Ja bih voleo da Zvezda udje u LS-a, ali to ako se desi opet ce biti slucajno. Treba kontinuet igara, pa da se iz sezone u sezonu popravlja rezultat. Sta Partizanu vrede dve LS-a i silne LE-e kad tu nista nisu uradili. Ono cemu nasi klubovi treba da teze je Partizanov nastup u Euroligi. Poceli su sa porazima od 30-40 razlike, da bi kasnije dosle pobede, prolazi u narednu fazu i plasman na F4. Dzajic je '91. izjavio "pobedicemo Bajern i u Minhenu i u Beogradu". Kad to ponovo bude mogao da kaze predsednik nekog naseg kluba, nece nas biti briga iz kog kola kvalifikacija startujemo i cije ce ime kuglica da nam donese. Dakle, ne treba da tezimo da postanemo kao Dinamo Zagreb, vec kao neki Kiprani, Rumuni, Svajcarci, koji iz sezone u sezonu popravljaju rezultate. Tako da, i da udjemo u LS-a, sem par miliona u kasi, to nece imati nikakvog znacaja ako sledece sezone ne nadmasimo taj rezultat.

bivsi sns bot

pre 9 godina

Ako zvezda izvuce Malme ispada odmah! Svedjani igraju vrhunski fudbal za razliku od nasih levaka! Nadam se da nece svedjane u prvom kolu da izvuku.

Srdjan

pre 9 godina

Sada, vrlo realno.
Iako se nadam igranju u Evropi, nekako mi se čini da je to trenutno skupa cena. Naime, da bi dobili licencu zategnućemo situaciju do maksimuma, i preko, i kada dobijemo licencu, ako dobijemo, ispašćemo odmahm, na primer od Malmea, ili posle prvog kola od bilo koga iz drugog kola. O LE, Lion, Inter i ostali da ne govorim.

Možda, možda, je bolje da se licenca preskoči, pare daju igračima, da se dobro odmore, krenu sa pripremama kasnije, i da se proba sa sanacijom kluba.

Radoznali Perica

pre 9 godina

Zvezda prodje u kvalifikacije a na protivnika izadju skupljaci lopti i domar, igraci ostali isped uprave cekaju platu... i to ono malo koji nisu mogli u medjuvremenu u bilo koji klub za bilo koje realne novce...

Slatki snovi

pre 9 godina

Ovo je najslađe doba za normalnog razmaštanog zvezdaša i besposlene novinare. Kasnije počinju male poteškoće i velika razočaranja a sve se završi nadom u sledeću sezonu.

Dvoranski polo

pre 9 godina

Nekdašnja miteleuropska gospoda,a danas seljačko-mafijaška zadruga,(moj voljeni)Dinamo Zagreb,protiv nekdašnjeg velikana,a danas bijednog sirotana,Crvene Zvezde,idealan par za treće pretkolo LP,pa da Platini jednim udarcem na par godina onesposobi nevažne balkanske mušice..Živi bili pa vidjeli!

blinkibil

pre 9 godina

Samo da im se ne padne odmah na startu Malme, to je dosta ozbiljna ekipa za nas fudbal... iz ovog poslednjeg kola su svi jaki kao i kasnije za LE ako se izgubi, ne vidim nikako uspeh, mnogo tesko

ikkoikko

pre 9 godina

bojim se da ništa od Europe za srpske klubove ove godine.....u prevelikoj su kaljuži svi skupa...a nema se para za bilo što konkretno.

cyborg

pre 9 godina

Ja bih ipak rekao da imamo solidne šanse ukoliko nas ne kazne iz Uefe. Realno mnogo su teži mogući protivnici u kolu za Ligu Evrope!

Johnny

pre 9 godina

Drugo kolo kvalifikacija - OK

Trece kolo kvalifikacija - OK

Cetvrto kolo kvalifikacija - tu niste u pravu! Zasto?

Cetvrto kolo kvalifikacija se deli na put sampiona, gde igraju sampioni drzava i deo gde igraju oni koji nisu sampioni ali koeficijent njihovih drzava je toliko visok da im je UEFA omogucila vise predstavnika u kvalifikacijama.

Tako da ako Zvezda preskoci drugo kolo, pa onda i trece, u cetvrtom moze da bude i nosilac jer u zrebu preuzima koeficijent pobedjenog nosioca.

Ili ja nisam dobro pratio kvalifikacije ranijih godina...
(Ivan, 3. jun 2014 14:40)

Nisi dobro pratio :)
Da bi Zvezda bila nosilac u cetvrtom kolu, potrebno je da u drugom i trecem kolu ispadne najmanje 9 (devet) klubova sa vecim koeficijentom, sto se, priznaces, granici s nemogucim. Pravilo koje si ti naveo odnosi se samo na trece kolo, jer se zreb za tu rundu kvalifikacija obavlja pre revans meceva drugog kola. Zreb za cetvrto (ili play-off, kako ti drago) bice odrzan posle treceg kola, kada se vec bude znalo koji klubovi su se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LS.

Huan Pablo Don Fernando

pre 9 godina

u prvom krugu jedino ova santa koloma sve drugo je klasa i za zvezdu,a i za partizan,dok vec za drugi krug je smesno i komentarisati,a i nadati se necemu...

о шонеси

pre 9 godina

потенцијалне мине у другом колу: Левадија и Динамо Тбилиси- Ранђеловић и Павловић знају зашто

о шонеси

pre 9 godina

мине у другом колу-Левадија и Тбилиси, Ранђеловић и Чавловић знају зашто

Milos

pre 9 godina

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/

Ovde imate sve lepo objasnjeno i pregledno, ko od kog kola krece i ko je nosilac. Samo idite na kolonu - Preliminary 2014/15 i tamo imate Calendar, Access list, Qualification, Seeding CL, Seeding EL i vidite sta vam treba