Košarka 171

Utorak, 03.06.2014.

09:29

Vujošević: Čemu ovo vodi?

Trener Partizana Duško Vujošević pričao je nakon pobede nad FMP-om više o atmosferi u Superligi i odnosu prema crno-belima kojim on, ni klub, nisu zadovoljni.

Vujoševiæ: Èemu ovo vodi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Bravo Vujosevicu,apsolutno je na mestu sve sto si rekao.
Bogdanovic nece zameriti to hvatanje za gusu .
Partizan je kaznjen ukupnom kaznom od 9.000 eura sa tom utakmicom u Zelezniku . Koliko je kaznjen domacin ? Partizan se uvek vise kaznjava od ostalih, to je tako uocljivo , da je to tuzno.
Za kraj... Partizan treba da napusti nasu ligu. Nema je svrhe igrati,pa onda neka vide koliko je to dobro za nasu kosarku.

ujka sa Fontane

pre 9 godina

Žao mi je što je sada izgledno da Bogdanović odlazi iz Partizana i pitanje je kada će on biti Partizanovo dete.Jednostavno sjajan igrač-Što se tiče Vujoševića,vreme je da postane savetnik u Partizanu-

dragan

pre 9 godina

Ја не знам што се навијачи звезде јављају уопште кад се нико не обраћа њима. Да ли је могуће да сте искомплексирани са Дулетом!!!
(Партизановац, 3. jun 2014 15:05)

Pametan covek kada ne zna pita,ne pokusava da se pravi pametan,a sto se tice kompleksa doticni sa slike moze samo da izazove sazaljenje,mucninu i gadost,i to bas tim redom

aca

pre 9 godina

Bez ikakve navijacke ostrascenosti mogu da kazem ,da je CZV za poslednje dve godine uspela samo da unisti KKP i nista vise.Da je barem nesto osvojila pa da to ima smisla .Mozda je KKP u proslosti unistavao CZV ,ali je barem Srbija imala predstavnika u EL ako nista drugo,o trofejima je suvisno pricati.Ponasanje Partizanovog trenera u poslednje vreme ne zavredjuje komentar .

Kako drugacije

pre 9 godina

K'o prstom u oko...

Podrzite sport, ustanite protiv politike i parazita u sportu!!!

PS. Kako se po medijima nije toliko kao ovo sinoc, provlacila Coviceva izjava, da je trebalo protivnika jace udariti!?!?

Licimuri...

Možda probamo polovično

pre 9 godina

@ Mislim da svi propustate poentu - da je normalna liga, pa da se kazne i Vujosevic i Covic sa zabranom obavljanja duznosti u sportu na jedno dve godine uz ogromnu novcanu kaznu, pa bi ih video za dve godine da li bi napravili nesto slicno!!! OBE strane su toliko ljigave da nemam reci!
(ads, 03. jun 2014 13:10)

A kakva je šteta od Čovića ako se izbaci? Odgovor je: NIKAKVA! Samo korist za sve! Zato i ovakav predlog Duletovog "obožavaoca".

my way

pre 9 godina

Ajte molim vas istupite iz ove lige, i vi i Zvezda! I da onda definitivno sve bude jasno i da ni dinara vise od ovog naroda i drzave ne dobijete. KLS nije liga, to je rusevina lige, sminka kako bi neko pomislio da srpska kosarka postoji i u kojoj vi mislite da vam je sve dozvoljeno. Kako nikog nisi davio na final 4 ABA lige Vujosevicu nakon sto svi pustise trojku u zadnjoj sekundi bez odbrane i zbog toga ispadoste iz EL? Domace prvenstvo ste vec napustili i unistili, da, Covic je za to primarni krivac, da ne ispadne da spori to neko. Sve posledice po srpsku kosarku tog nakaradnog sistema na koje mislis su vec tu, tako da je pretnja istupanjem besmislena. Gde su ti sponzori, mocni ABA ligasu, zasto si vec i najvatrenije grobare smorio svojim bahatim, cak ucenjivackim prosjacenjem od Srbije? Znas ti to sve vrlo dobro Vujosevicu, a ovo je nista drugo do patetican i bezobrazan pokusaj zamene teza nakon necuvenog fizickog nasrtaja na mladog Bogdanovica! Za tebe nisu ni ABA ni KLS, za tebe je zabrana rada u kosarci uopste! Sram te bilo!

Партизановац

pre 9 godina

Ја не знам што се навијачи звезде јављају уопште кад се нико не обраћа њима. Да ли је могуће да сте искомплексирани са Дулетом!!!

im

pre 9 godina

Ne vodi nicemu DV zbog tvog ponasanja i ponasanja tvog strucnog staba, a vidim da su i igraci poceli da se ponasaju vrlo slicno. Kao neka ekipica momaka koji su popili koju i otisli na basket pa na svaku glupost skacu kao sumanuti.

Milos

pre 9 godina

Crvena zvezda 5 godina nije uzela titulu prvaka,podize se galama za sudije,lazna gepekovanja koja nikada nisu dokazana,ode se u ABA ligu sa nameron da je osvoje jer su mislili da imaju kvalitet za to,pukose prve sezone,ucenjivase Partizan da mora da dodje u istu,Partizan dodje,osvoji ih sest komada uz dva finala,sada ni to Zvezdi ne odgovara,pa hoce opet jaku srpsku ligu ! Sto je mnogo,mnogo je za klub koji je dao dva igraca Ducija i Moku !
(J.D.Aleksandar, 03. jun 2014 12:13)

A prebijanje sudija u Vrscu? Da li je to isto nedokazano?

dragan

pre 9 godina

hehe kada sudije vise ne reaguju na psovke i pretnje onda kuknjava na sudjenje,kalimero fazon...idi bre vise,istupi iz lige da ne gledamo i ne slusamo gluposti koje cinis i zboris iz nedelje u nedelju. I pas se istrenira i nauci redu ali ovo cudo nikako

xxx

pre 9 godina

Napustite slobodno ligu ako zelite.Nikome necete nedostajati vec ce te uciniti dobro za srpsku kosarku.Ko seje mrznju od pocetka sezone?Partizan i Dusko Vujosevic koji konstantno napada,provocira Zvezdu preko medija.Stalno trazite neki konflikt i pravite cirkus od kosarke i to su cinjenice.
(Djenka snima film grobari statisti, 3. jun 2014 11:52) Što se tiče cirkusa ti si tu najmanje pozvan da komentarišeš...

petarczv

pre 9 godina

pita ga novinar zasto ste gusili bogdanovica? a on odgovara "kad sam ga gusio?" kad mu je ovaj objasnio vujosevic posle duze pauze odgovara " ja kad sam dosao bogdan je bio 11-12 igrac u rotaciji"!?!? Kakve to veze ima znaci posto je napredovao treba da ga udavi sta bi onda pop trebao da uradi dankanu

ads

pre 9 godina

Mislim da svi propustate poentu - da je normalna liga, pa da se kazne i Vujosevic i Covic sa zabranom obavljanja duznosti u sportu na jedno dve godine uz ogromnu novcanu kaznu, pa bi ih video za dve godine da li bi napravili nesto slicno!!! OBE strane su toliko ljigave da nemam reci!

windows

pre 9 godina

Od svega sto je Dule izneo vi vidite samo njegovo hvatanje za gusu Bogdanovica. I pravite od tiga pokusaj ubistvs. Procitajte ceo tekst ili odgledajte konferenciju. Dule je 100 puta bolja i manje zlonamerna osoba od gosn Covica

Student

pre 9 godina

Kako su mi samo ovi zvezdasi "fascinantni".. Drzao ga za vrat citavu SEKUNDU a vi pricate ko da ga je davio.. Ocigledno je da je to uradio u afektu besa i kad se bolje vidi snimak vidi se da nije hteo za vrat da ga uhvati.. Smesni ste ko crtani film i vi i vas chova :)
Dule, samo hrabro! Samo napred! Izdrzi ove pritiske! Grobari su uz tebe!!!

vlada

pre 9 godina

Za par dana pocinje plej of i on vec pocinje sa pritiskom. E sad ima pravo na strategiju, normalni
na nju ne bi trebalo da nasedaju !
Sve u svemu, smarac !!!

Neko ima Fuenlabradu neko Železnik

pre 9 godina

Zamolio bih navijače oba FMP-a da ne komentarišu naše vesti. Da pokušam da sve objasnim jednom rečenicom-Vi bi dali sve što imate da Vam je trener kao DV.

s t v

pre 9 godina

VIP navijač Čovićevog kluba ulazi na teren i loptom gađa trenera suparničke ekipe.
VIP navijač Čovićevog kluba ulazi na teren i nasrće na igrača suparničkog tima.
Trener drugog Čovićevog kluba nasrće na igrača suparničkog tima.

Sve je to luk i voda naspram incidenta gde igrač Partizana šutira reklamu ?!

Nisu partizanovci cveće, da se razumemo, ali ni toliki licemeri kao navijači kluba koji je zamrznut.
Mada, ako vam je Čović najbolji sportski radnik i idol onda mi je sve jasno.
Samo mi nije jasno kako rešiti 15 mil evra duga. Otpisom, verovatno.

НТТ Ни

pre 9 godina

Saspe "bujicu"uvreda na porodicu g.Covica a onda kaze da je to nespretna izjava,da je pravde i postenja odavno bi bio "proteran"iz srpske kosarke!
(Struki, 3. jun 2014 09:26)

Волео бих да још једном, полако, на миру и са разумевањем, прочиташ инкриминисану изјаву ДВ, па да тек онда таксативно наведеш сву ту „бујицу“ увреда коју је он, како кажеш, сасуо на породицу НЧ. Нећеш моћи, јер нигде ни једном речи ДВ у свом обраћању јавности породицу Човића није увредио, једино ако, као и сам Човић, за увреду не сматраш то што је рекао да је син те породице њено благо, нешто највредније. Но, и поред тога ДВ је схватио да је помињањем породице отишао прилично далеко од спорта, па својом последњом изјавом то и јавно истиче. И уместо да се то поздрави и подржи следе папагајска понављања и предлози да се он хитно протера из СРПСКЕ кошарке, јер навијачима „стуба српства“ претерано смета његово црногорско порекло, па му зато негирају чак и право да дела у Србији. То је фашизам и далеко већа увреда од било чега другог што је наводно увредљиво и срамно, како се у свом саопштењу овде неки "безгрешни" и изјаснише, а потиче од ДВ.

Struki

pre 9 godina

"Dosta je bilo",neverovatno koliko je tebi mozak "prazan". Sve sto si rekao slusamo od Vujosevica svaki "boziji dan",i naravno "veze s vezom " nema! Vi JSD-ovci ste toliko "zatrovani"mrznjom da je to za jednu ozbiljnu naucnu analizu....

mille grobar

pre 9 godina

Puna podrska Duletu! Ljudi,on je poslednji mohikanac u borbi protiv diktature,Cocica,Vucica...a u odbranu institucije!Verujte mi,ako se Dule povuce,satrace nas gani u korenu!Ej bre,njihova bahatost toliko nema meru da i u vaterpolu (?!) preko noci postaju sila :D Ne opravdavam Duleta za ovaj gest nad Bogdanovicem,al veliki je pritisak na njemu jer valjda voli svetinju vise nego vecina nas...a mislim i da je poslednja i najveca prepreka ganima da totalno zavladaju.Podtska Duletu!

west

pre 9 godina

a ovi što pišu koliko si ti Dule tehničkih dobio,moraju da znaju da je on trener a Bogdan igrač ,i da mora da se zna gde je kome mesto.Nije to ništa strašno ,i svako ko se bavio košarkom to zna

rax gravedigger

pre 9 godina

Panteri se zabrinuli za Bogdana, a prekjuce ga gadjali bakljom, psovali i pujdali sofere da mu se unose u lice. Hahaha, ukljucite vijuge, iako ste botovi.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Crvena zvezda 5 godina nije uzela titulu prvaka,podize se galama za sudije,lazna gepekovanja koja nikada nisu dokazana,ode se u ABA ligu sa nameron da je osvoje jer su mislili da imaju kvalitet za to,pukose prve sezone,ucenjivase Partizan da mora da dodje u istu,Partizan dodje,osvoji ih sest komada uz dva finala,sada ni to Zvezdi ne odgovara,pa hoce opet jaku srpsku ligu ! Sto je mnogo,mnogo je za klub koji je dao dva igraca Ducija i Moku !

Nenad

pre 9 godina

Vujosevicu, cuvaj svoje i svojih igraca zdravlje po svaku cenu.
(dosta je bilo, 3. jun 2014 10:45)
Gledao sam taj snimak 15 puta.Nije Gurovic nasrnuo na Daloa,vec je Dalo krenuo u pravcu Gurovica i ovaj ga je odgurnuo.Tehnicka za Gurovica zasluzena.Trener ne sme tako da se ponasa,a sta cemo sa Dalom,koji krece ka protivnickom treneru?

Miki

pre 9 godina

Svaka mu je zlatna. Bravo, Dule. Ziveo Partizan!
(bebeto, 3. jun 2014 11:51)

Ti bi mogao da promeniš nick u blebeto, više bi ti odgovarao...

grobar

pre 9 godina

shvaticete duletove poteze tek kad shvatite da dule i sasa d. vode partizan iz ljubavi, a da je zvezda covicu samo jos jedan posao na kojem mlati pare.
naravno da nije lepa scena davljenja i da dule treba da se javno izvini bogdanu plus da bude sankcionisan i opomenut od kluba, ali spin doktori sad rade punom parom, frustracije su se nagomilale 16 godina. ja bi vas gane iskreno pustio da budete sampioni i u kosarci, jer se cela srbija smeje vasoj tituli u fudbalu, svi znaju kako je i zasto titula pripala vama, samo sto vi nemate obraza da priznate sta se radi.

Neko123

pre 9 godina

Ja bih samo pitao pantere koji se javljaju na vest i pricaju kao papagaji "demagog" - sta je to netacno Dule rekao? Od pocetka do kraja, formiranja nove lige, mesetarenja sa tim ko ide u Evroligu, cestitanja FMPu, sticenja Filipa - sve u centar (cak nije pomenuo Gurovica)! Uz to je i osudio Pavlovica zbog divaljanja jer je Sasa stvarno u*rao motku tada.

Ova titula ce mi biti draza od svih prethodnih.

marko_bgd

pre 9 godina

zvezda mu je kriva sto je davio bogdana...a da kojim slucajem nije onaj iz cedevite pogodio onu trojku i da je partizan u evroligi,onda ne bi pominjao sistem takmicenja,vec bi se hvalisao...takvi su to ljudi,losi

Savri

pre 9 godina

"Objasni nam ponasanje jednog nba igraca koji udara kao homosapiens po onoj plastici...samo to objasni molim te...pa da se prisetimo svih tvojih uvreda na racun sudija... "

Evo ja ću ti objasnim, u NBA postoje tačni kriterijumi šta se sme a šta ne, šta je faul a šta nije i oni se poštuju. Ovo kod nas sve više liči na vaterpolo jer sudije sviraju neke stvari koje samo oni vide ili ne sviraju neke druge koje su svi ostali videli. Da li to rade namerno ili su jednostavno loši ne znam, u svakom slučaju od kada je Crvenoj Zvezdi forma u padu suđenje u Partizanovim utakmicama je sve lošije i lošije, da li je to slučajnost procenite sami... A da se gostujuća ekipa kazni novčano više od domaćina tj. organizatora meča e to je stvarno lakrdija velika!

Kol

pre 9 godina

Nadam se tvom otkazu i krivicnoj prijavi jer ono sinoc je bilo sramotno, daviti sopstvenog igraca a pricati o nekoj pedagogiji i vaspitanju je licemerno!

mrki

pre 9 godina

Vujošević je prava Partizanova škola. Tako se ponašaju od pamtiveka i tako će se ponašati dok postoji Partizan. On je pravi pedagog i sva deca se trebaju ugledati na njega. Ćestitam Partizanu na podršci koji daju Vujoševiću.

NikolaKatic

pre 9 godina

Ajde limenke sad odjednom brinete za nase igrace. Stavili ste se u funkciju zastitnika gradjana, zao vam Bogdanovicevog vrata, a do juce ste ga pljuvali na sva usta! Standardno licemerno od vas.

Nego recite STA covek nije u pravu u ovom intervjuu? Lepo je od reci do reci obrazlozio ko je i zasto krivac za urusavanje srpske kosarke u prethodnik 10ak godina!
Ko je izlobirao da Partizan ne dobije trogodisnji ugovor, ko je uslovio ostale klubove da napuste ligu, ko sad namesta "rukovodioce" lige..
Bavite se tim stvarima malo!

scout

pre 9 godina

Pa nije Covic davio Bogdana, ti si Dule izgubio kompas tvoje lice ce se tek videti na fajnal four Super lige!!! Pa ti si sinoc saopstio da je Bogdan povredio biceps pa ce propustiti naredni mec, alo odstranio si najboljeg igraca lige zbog svoje arogancije!!!??? Pa ciji je Partizan tvoja prcija???

Djenka snima film grobari statisti

pre 9 godina

Napustite slobodno ligu ako zelite.Nikome necete nedostajati vec ce te uciniti dobro za srpsku kosarku.Ko seje mrznju od pocetka sezone?Partizan i Dusko Vujosevic koji konstantno napada,provocira Zvezdu preko medija.Stalno trazite neki konflikt i pravite cirkus od kosarke i to su cinjenice.

Krik Naglas

pre 9 godina

Ferguson je Bekama kopackom pogodio u glavu pa opet niko nije smeo nista da mu kaze pa ni sam Bekam. Bekam je otisao a MU je i dalje bio sila. U ozbiljnim klubovima trener je svetinja a igraci odu i dodju. Podrzavam Dula i obozavam ga jer se ne secam kad su limenke osvoile titulu

krajisnik

pre 9 godina

trtimire @
hoces li tako djecu vaspitavati kako si rekao:"bacao ga od zida do zida po hotelskoj sobi"?Neka vam Dusana kad ga tako branite.Nego sta bogdan kaze na to?

PIVKE

pre 9 godina

kao vatrenog grobara koji duleta kuje u zvezde mene je sramota cime se dule sada bavi!



nas Dule je dotakao DNO i treba da se skloni da bi partizan preziveo.
davljenje klinca i sve cesce vulgarnosti kojima nas Dule obasipa su kap koja je prelila casu.



Dule...IDI

istina

pre 9 godina

Odakle vise vama pametnjakovicima ideja da Milojevic dolazi?? Ne pisi nesto sto ne znas!! Dule kralju grobari su ti zahvalni za svu ovu borbu kojju vodis protim mocnika!!! Neki se bore parama a neki teskim radom.

grobar do groba

pre 9 godina

IGORE,moguce je.. i jeste tako...ali vi pratite basket od pre dve godine kada je vase ime prisvojila vasa legenda svom klibu pa ne znate desavanja od ranije....

Samo begaj, nema sedenja na dve stolice

pre 9 godina

Odavno navijači FMP2 Bogdanovića dovode u predrađe. On nikada na to nije reagovao. Idi, bolan, ako ti se ne ostaje, ali nemoj da sabotiraš klub, bio si najgori protiv Cedevite a sinoć praviš tehničku u ključnom trenutku i umalo da nas zakucaš. Verovatno se tvoje ponašanje smučilo Duletu mada ga nimalo ne opravdavam. Kako bi to moglo da se opravda? Evo, upućeni te dovode u vezu sa "zabranjenima", a oni sve čine da pomognu konkurenciji. Da li si dobro shvatio da KKCZ ne igra košarku i da ti ponude stižu iz predgrađa, jer Mali Kalemegdan trenutno ne radi. Fajront. Nisam gledao utakmicu, tenis mi je bio privlačniji, voleo bih da vidim sliku kad Gurović "odguruje" igrača Partizana. Vojošević ipak nije davio partizanovca, ne preterujte, i to je bilo "odguravanje", ali Guro je "odgurnuo" protivničkog igrača, a to nije isto. Niko ne pominje Đilasa, šta on radi na čelu srbske košarke (srpska je bila pre pojava "prvog čoveka" u četiri kluba).

nnidza

pre 9 godina

Partizanu ne odgovara nijedno takmičenje, suđenje, nijedan medij. Ekipi i treneru je potreban psiholog koji bi smanjio tenzije u glavama. Da li je Pavlović ikada šutirao reklame u NBA? Gde je kazna za Bogdanovo vređanje publike u Železniku (neposredno pre baklje) i na poslednjoj tekmi? Oni su igračine ali lose vođeni od lošeg čoveka i trenera. Ponašaju se kako trener dopusti... Imaju li igrači Zvezde ovakve ispade? I da. Nije glavna stvar da li je DV mršav ili debeo. Ključna je ona druga reč, u karakternom smislu...

cukce

pre 9 godina

Nego sta nego da istupi iz lige i da se vrati u Bijelo Polje da vodi Jednistvo, Brskovo koga vec a Partizan da se vrati u Zagreb i igra svoju ligu!

igor

pre 9 godina

Dule, dosta je! Koja je ovo izjava po redu 1000-ita, 2000-ita..Kako je moguće da se Zvezda favorizuje poslednjih 10-ak godina ,a Partizan je poslednjih 12 godina šampion!?

DV Ron Dzeremi za fmp

pre 9 godina

Nego sta nego da istupi iz lige i da se vrati u Bijelo Polje da vodi Jednistvo, Brskovo koga vec a Partizan da se vrati u Zagreb i igra svoju ligu! (cukce, 03. jun 2014 10:10)
Vi bi i onda bili drugi ili treci u zavisnosti od koji fmp zastupas.

dosta je bilo

pre 9 godina

Vujosevicu, sve sto si rekao, TACNO je.

Ali i tvoja reakcija prema Bogdanovicu (koji je preterao) nije primerena.

Gurovic, ej trener, fizicki nasrce na igraca Partizana. Nisam mogao da verujem da i to moze da se desi. U zaru borbe pobiju se na fudbalu igraci pa je moguce krivicno gonjenje. A sta je ovo kad trener napada protivnickog igraca. Sitnica, je l' da.

Sasa dobija 3 tehnicke u 3 utakmice. Momak koji je igrao sa najvecim kosarkasima sveta 10 godina, dolazi u Srbiju i umesto SVIMA da bude cast sto je ovde, on biva provociran i od protivnickih igraca i od sudija. O onom sto se naziva navijac i u Zelezniku ulece u teren da deli "pravdu", necu ni da pricam. I sta ce sa tim incidentom biti. Nista. Puj pike ne vazi. Sramota.

Ako se nastavi maltretiranje Partizana, i za najmanji incident ODMAH izvesti igrace sa terena, pa nek kosta koliko kosta. Njihova bezbednost nema cene, jer vidimo da su potpuno nezasticeni. Toliko mrznje prema mladicima koji posteno rade svoj posao NIKADA NIGDE nisam video.

Vujosevicu, cuvaj svoje i svojih igraca zdravlje po svaku cenu.

ZLOBEX

pre 9 godina

Dule,
Počeo si zaista da preteruješ, košarka ti je sada u drugom planu........ A sramotu oko davljenja malog Bogdanovića da ne pominjem.

Hvala ti za sve sto si ucinio ya nas ali vreme je da se povuces jer mi se cini da vise nisi sposoban da sa posvetis partiyanu i kosarci. Tvoje vreme je izgleda proslo.

Hvala jos jednom i zbogom

pfc

pre 9 godina

suštinu je pogodio kao i uvek a to je da se partizanu onemogući da bude šampion u bilo kom sportu a naročito u fudbalu i košarci i da se partizan što više satanizuje u medijima kao nešto što je loše i bezvredno,pa pogledajte niko ne piše o kaznama za derbi ali zato o vujoseviću puni stupci u novinama i na portalima, jedina pošast i bezvredno u nasem sportu je sd crvena zvezda koja ne može da podnese dominaciju partizana i koja na gebelsov način pokušava da kompromituje nesto sto je jedino vredno u nasem siromasnom sportu, vidi se da je u ovoj zemlji drzavni problem postao da partizan ne prestigne zvezdu po broju titula u fudbalu i da se zaustavi " frustrirajuća" dominacija u kosarci iako partizanu ne mogu ni da prismrde , i za kraj posto je fss na svoju odgovornost bespravno i bez ijednog dokaza prijavio najveceg srpskog gubitasa u LŠ, u slučaju da ih uefa izbaci najvecu kaznu popiće upravo fss tj. isti oni koje je zvezda do pre samo pola godine nazivala najpogrdnijim imenima i uzrocnicima svega loseg sto se dogadja u srpskom fudbalu,SRAMNO

eto onako

pre 9 godina

Bas me zanima,sta ce Pera cvecar da kaze Bogdanovim roditeljima sto im je davio sina?Mozda zato sto nije kupio karanfil?Kada ga ovi iz lige klepe po usima, bice ,,Vrati mom Perici uvo!,,

kuriozitet

pre 9 godina

Gregg Popovich je isto ovako u NBA radio pa i Obradovic u PAO-u. Ali oni su 'idoli' jer osvajaju titule u NBA i u Evroligi. Ili Maljkovic kada je Murica po glavi malo pecnuo u tajmautu...

kursumlicanin

pre 9 godina

Dule ta borba koju vodiš je protiv vetrenjača,ali ti si vazda bio dosledan u svojim stavovima,a to pokazuješ i sad!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejo kuršumlija, 3. jun 2014 10:09)

Zemjace ne brukaj nam grad!

Komša

pre 9 godina

@Ratko
Naravno da će Bogdan dobiti izvinjenje.Kao što je Milutinović dobio od Pešića kad ga je ovaj prvo gurnuo sa ledja tako da je ovaj poleteo ka klupi ,a onda ga gadjao flašicom vode.
Nije mi deago što je dule to uradio ali mi je još manje drago što igrači ulaze u raspravu sa sudijama u situaciji kad svi znamo ko vedri i oblači u KSS i ligi ,ali to je pitanje za Predraga Danilovića i upravni odbor KKP a ne za nas.
A pitanje za policiju:
1.ko je aktivirao pp aparat u kragujevcu?
2 ko je Milutinova pogodio bakljom u ledja?
3.ko je prekinuo kzš u Železniku?
4. kako se zove čovek koji je utrčao na parket i napao Sašu pavlovića i da li će biti sankcionisan?

dzek

pre 9 godina

Dobro Dule dokle vise? Daj neka neko nadlezan u ovoj drzavi skloni ovog coveka vise! Njegovi istupi na terenu i izvan njega su neprimereni. Ovo cime se bavi je sport,treba neko da spreci da ovakvi ljudi manipulisu i iznose gluposti u javnost. Dule poceo ko Vuk Draskovic,za sve su mu krive neke mracne sile i paralelni centri moci! Dosta bre rodjace...

Bojan CZV

pre 9 godina

A tvoje vredjanje sudija, kada im psujes majku, tvoje hvatanje za vrat igraca, tvoje prozivanje porodice Covic? Kako li to objasnjava? Da nije i za to hvatanje Bogdana za vrat nisu krivi Covic, Vucic?

zoran

pre 9 godina

Vujosevicu, ti si se potpuno izgubio. Navijam za Partizan, ali tvoje vodjenje ekipe je skandalozno.
Da li si ti svestan koliko si dobio tehnichkih kada se lomio rezultat, pa te niko z agushu nije hvatao. Postao si obican licemer.

misko

pre 9 godina

Ako ima pameti u JSD Partizan onda lepo treba da se svečano zahvale Vujoševiću za sve što je učinio za sport a pogotovu KK Partizan i da ga pošalju u penziju i na lečenje pošto ima veoma narušeno zdravlje koje se odražava na svakom koraku njgovog delovanja.Najbolji primer je ovaj posledni sa davljenjem gde nemože da se kontroliša prema najboljem svom igraču.Kako će prema bilo koma drugom??

Jeremy Clarkson

pre 9 godina

Obradovic je Bjelicu izbacio napolje I napusio ga u svlacionici pre par meseci I vratio ga na zemlju. Tako to rade veliki treneri. Ti si, nazalost, sinoc pokazao koliko si mali.

jackie

pre 9 godina

Da je preterao sa Bogdanom, jeste, da je ama baš sve u pravu, jeste.

Nego, lepo se vi obratite sudu po pitanju nestatutarnog izbora onog gospodina Gogića. Baš me zanima kako će dr Nebojša to pravdati, jer je dovoljno imati 4 razreda osnovne škole da se vidi o čemu se radi.

DV

pre 9 godina

"Plašim se da me ne kazne što sam smršao. Verovatno to otežava ono skandiranje od pravih navijača „svinjo debela“, moraju sada da menjaju, ili mršava".

pa ja sam

pre 9 godina

Zeljko Obradovic je svojevremeno u PAO hvatao za vrat Vujanica,pa nisam primetio da je to lose uticalo na Vujanicevu karijeru. Licno,ne mogu da shvatim da te atmosfera na utakmici toliko ponese da nekoga davis,ali verovatno ti igraci znaju zasto to trpe i da li je to u njihovom interesu.

Juzni Front 012

pre 9 godina

Opusti se Dule,svestan je i Bogdan da to nije smeo da uradi,ali to je to neiskustvo.Sledece sezone ti i on i nas Partizan da harate ABA ligom i zajedno sa troimenim klubom malo da spustimo kroasane na zemlju.

kima

pre 9 godina

Prvo, sto se tice izjave o Covicu, sam je priznao da je pogresio,pa sad ovi koji su ga toliko branili nek vide ko je bio u pravu....
Drugo, dule pojacava pritisak na sudije pred polufinale i finale...stara dobra taktika koje se drzi godinama unazad, tu nista nije ni novo ni cudno, napad na sudije i Zvezdu uz gomilu lazi...
I trece, samo se pitam kako je bilo Bogdanovim roditeljima sinoc dok su gledali ono davljenje....ili njegovoj devojci, bratu ,drugarima, onim klincima koji ga s'pravom obozavaju....nek razmisle malo oni koji bezuslovno brane duleta i lupaju minuse svakom ko ga osudi za gluposti i katastrofalno ponasanje.

lukavi

pre 9 godina

Može li samo jedna sedmica ove godine da prodje a da ne slušamo plač, kuknjavu i teorije zavere ovog očito nesretnog lika ? Da li se iko ikad zapitao zašto ovakav kakav je ne treba nikome do Partizanu ?

Aleksa

pre 9 godina

Mislim da Vujošević treba da bira između funkcije trenera i funkcije predsednika SD Partizan. Ova priča priliči nekome ko je predsednik SD, ne i treneru i sportskom pedagogu. Mislim da Vujošević gubi kompas kada je trenerski posao u pitanju - jeste on jedan od najboljih trenera, ali ovo što on radi nema veze sa sportom prvenstveno.

ZLOBEX

pre 9 godina

Duško,
sada si stvarno preterao.
Volim te kao oca ali davljenje malog Bogdana je zaista nešto preko čega se ne može preći.




Mislim da je vreme da se povučeš, više nisi u stanju da se kontrolišeš.

only fools and horses

pre 9 godina

Da li je Pavlović ikada šutirao reklame u NBA?

Ne, pitanje je da li je Pavlović u NBA igrao u dvorani gde se napadaju, pljuju igrači, gađaju bakljama, drmaju koševi.
A kad vidim veličinu ove grupe "delije tastatura", zapitam se gde su bili protiv Cibone, uz njih bi možda ušli u LE. Ili oni navijaju za pravu, zamrznutu Zvezdu, pa ne idu na utakmice ove Čokijeve.

Dragan Lo

pre 9 godina

Nema vesti o nečijem vozaču na terenu koji bi da bije Bogdana, problem ove zemlje je Dule Vujošević, jer nije normalno i nije prihvatljivo koliko se bori za igrače, klub i košarku. Ima drugih koji košarku igraju da bi mogli pisati saopštenja i dominirati u javnosti.

panteroid

pre 9 godina

Teska papazjanija od lige (Coki league).Medijska hajka,kaznjavanje zbog sakoa,publika u terenu,protivnicki trener se fizicki razracunava sa igracima ali od svega je najbitnije sto neko takodje fizicki svog igraca odvodi od sudija jer je zaradio tehnicku kad nije smeo.Napustaj ovo pa nek se igraju fmp1 i fmp2 u desetostrukom bod sistemu.

Na rasulo došle i poplave

pre 9 godina

Šta znači to kad novinari za Ćovića napišu - "prvi čovek Zvezde?" I nije jedne nego tri. Šta je taj čovek, ia li on zvaničnu funkciju, ima li dva kluba u vlasništvu koji igraju jedan protiv drugog i da li je on predsednik KKCZ u mirovanju? U kom svojstvu on nstpa u janosti ako neam nijednu funkciju u ova tri kluba? Što se mene tiče, samo neka uništavaju sve živo u ovoj zemlji i neka u "svoje" klubove dovode putine i šeice, ali priča dobijamsetužniji kraj.

masterkg

pre 9 godina

Vidi se da je dobar cikica i da ima najbolje namere, doduse ponekad se nespretno izrazi prema sudijama, svojim ili protivnickim igracima, raznim familijama i organizacijama, ponekad drzi strazu, a bogami i da ustine ili za gusu da uhvati zna - inace je dobar cikica ....

Panter voli Nanter

pre 9 godina

Da neko čita šta pišu miroljubive Limenke pomislio bi da su u subotu u predgrađu Bogdana dočekali sa cvećem, a ne da su slali dežmekastog vozača "jednog državnog funkcionera" da ga napadne. Kraljevi licemerja i izneverenih državnih ulaganja.

mrmlj

pre 9 godina

Skrenuo bih paznju na deo: "Ne sme ON da dobija tehnicku dok jos uvek stizemo rezultat." Zna se dobro ko jedini sme nekaznjeno da dobija tehnicku u bilo kom trenutku.

a gde je dinamit?

pre 9 godina

Da li je realno da ovaj covek prica o ovakvikm stvarima...pa sram te bre bilo
Objasni nam ponasanje jednog nba igraca koji udara kao homosapiens po onoj plastici...samo to objasni molim te...pa da se prisetimo svih tvojih uvreda na racun sudija...
ma znam covic je kriv..onaj kome prozivas familiju i sad se kao foliras nesto cemu sve ovo...davio si dete i sad ne moze da te opere ni sava ni dunav...
a nekada si ovako pricao dusko: http://postimg.org/image/ts0av6ugb/

Mare

pre 9 godina

Davljenje igraca, nicemu, moralni ljudi vide da vise nisu za nekog posla i dostojanstveno se povuku, ali ti ga ocigledno nemas, sladak ti novac koji primas!

bb

pre 9 godina

A ti kada dobijes tehnicku...sta onda?Ti Dule treba da istupis iz Partizana a ne Partizan iz lige.Bogdanovic treba da podnese tuzbu protiv vas.Ti da si dobar ostao bi u Csk,unisti nam covece Partizan!

Simon

pre 9 godina

Ne vodi ničemu normalnom ni dobrom, očigledno je sve gore i gore a tako će se, vidim, i nastaviti. Prvo, tolika nervoza i žuč, toliko teških reči od trenera, to nije normalno. Dalje, publika je slika ovog društva koje postaje zabrinjavajuće izopačeno. To odvratno skandiranje i divljanje sa tribina u meni je ubilo volju da basket iz naših hala gledam i na TV-u a ni na kraj pameti mi ne pada da se tamo i pojavim. To divlje vređanje rivala nema, po meni, baš nikakve veze sa košarkom, fudbalom, loptom, košem, golom... - sportom uopšte. Baš nikakve veze. Ovde se radi o već veoma bolesno poremećenom sistemu vrednosti (kome celo društvo dugo doprinosi) a koji dečaci sa tribina, vođeni jako lošim primerima (za koje naravno misle da su super), samo prate i "unapređuju". Što je najgore od svega, ne vidim način kako se to rešava. To što Dule hvata za vrat svog igrača je odvratno i (verujte mi) loš primer ali iako navijam za Zvezdu nemam dilemu da je i Čović lik koji bi bio u stanju da uradi isto u nekim nastupima srdžbe. Gurović trener je druga priča u odnosu na Gurovića igrača, mnogo je smireniji i ono što je "odgurnuo" igrača je više bilo zaustavljanje ali , opet je tu ta "paklena atmosfera" koja je od toga napravila ludilo... sve u svemu - užas.

Pera

pre 9 godina

Jos jednom se desi ovakvo sudjenje, onda se treba zahvaliti igracima i poslati ih na odmor i eventualno igrati sa omladinskom selekcijom. Pa ce nam onda valjda suditi pošteno. Neka Zvezda bude prva kao sto je i u fudbalu pa ako ce to da usreci Srbiju kao sto kaze Covic neka im.

Stefan

pre 9 godina

Juce se u pogledu ovog coveka dok je svog igraca davio video pogled pun mrznje. Tu istu mrznju ovaj covek siri lazima koje prica na svakoj konferenciji. Ali najjaci su mi navijaci Partizana koji kazu da nije nista strasno. Pa ovo je skandal. Ima cela Evropa da se zgrazava potezom Vujosevica, samo je Grobarima normalno da on fizicki napada svoje igrace. Bogdane, bezi u Efes sto pre!

PIVKE

pre 9 godina

Dule,
Volim te kao najrođenijeg ali mislim da si pomalo počeo da gubiš kompas.... baviš se drugim stvarima a ne basketom.
Ono hvatanje za vrat malog Bogdanovića je kap koja je prelila čašu. Kao vatreni grobar mislim da bi trebao da počneš da razmišljaš o povlačenju jer u poslednje vreme ekipi donosiš samo loše stvari i zlu krv

Struki

pre 9 godina

Kakav "spin" majstor! Sve sto je rekao nema veze sa istinom,a pored svega ce ispasti da je Bogdanovic sam sebe davio...Ovaj covek "seje"samo mrznju i zlo u nasoj kosarci! Saspe "bujicu"uvreda na porodicu g.Covica a onda kaze da je to nespretna izjava,da je pravde i postenja odavno bi bio "proteran"iz srpske kosarke! Da se razumemo,ni g.Covic nije "cvecka",ali nikada nisam cuo iz njegovih usta toliko psovanja i "ulicarskog"ponasanja! A o davljenju igraca da i ne pricamo. Bojim se da do finala naseg prvenstva nece ni doci,a glavni krivac za to bice g.Vujosevic i njegova patoloska mrznja prema Zvezdi!

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 9 godina

puko skroz...nema teksta iz kurira,hahaha otisao si sarmu probao nisi
nema evrolige, nema lige sampiona, JSD se gasi lagano ali SIGURNO

ivansd

pre 9 godina

Крајње је време за хоспитализацију. Овај човек је много опаснији од онога који је шетао са ракетним бацачем по граду.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Neverovatan je lik.Svi krivi samo on nije. Onaj koji prizvodi haos u srpskoj kosarcije upravo Vujosevic. Nema utakmice gde ne dobije tehnicku. U poslednje tri Pavlovic dobija tehnicke.Vujosevic hvata svog najboljeg igraca za gusu. Vujosevicu sada smeta direktor superlige a nisu mu smetali raniji.Kritikuje vlast jer ne da pare.Sta je ovaj lik uradio sa Danilovicem da KK Partizan ima stabilne finansije?Umisliolik da KK partizan treba stalno da igra Evroligu bez obzira na kom se mestu na tabeli nalazio.E nema vise toga Vujosevicu, Vremena se menjaju

Trtimir

pre 9 godina

Jednom davno, jedan mladi igrač Partizana je pobegao iz sobe na pripremama i otišao u diskoteku...

Priča se da ga je Dule tako omlatio i da je pomenuti igrač leteo od zida do zida u hotelskoj sibi.

Priča se i da ga je Dule voleo kao sina...

Da ga je oterao toga dana sa priprema, taj dečko bi danas pričao kako je mogao biti dobar košarkaš i prosio bi za koricu hleba u rodnoj Bosni.

Ovako, taj dečko je postao najbolji igrač evrope, jedan poznati italijanski klub njemu u čast je povukao dres sa njegovim brojem, taj dečko ima gomilu medalja sa reprezentacijom, nekoliko puta osvajo evropu, igrao u NBA, zakucavao je preko Sabonisa, a danas je taj dečko predsednik KK Partizan i voli Duleta kao svog oca...

Jeste, to su časovi ljubavi.
Ako se ne slažete, slobodno potražite zagrljaj kod žena u crnom :)

Vi lažete!

pre 9 godina

Da li onda da shvatimo da i prema sudijama imaš "roditeljski odnos" kada ih onako bezočno, uličarski psuješ? Kako te bre nije stid?

krajisnik

pre 9 godina

koji demagog."Vjerujte meni,ne vjerujte svojim ocima".Sada ce vjerovatno Vujosevic izvesti Bogdanovica pred novinare,kao kimi Scepovica i shvaticemo "pravu istinu".Kako se osjeca ponizeno Bogdanovic mogu samo da zamislim

ja

pre 9 godina

Pokusavate da napravite neki skandal od Duletovog sukoba sa Bogdanovicem, da ga napravite nekim psihopatom, ili sta vec, ali verujte mi da vam te prljave radnje nece proci i da ce Partizan biti sampion uprkos svemu, a od naredne godine vise senece pojavljivati u ovom cirkusu od lige.

Вождовац

pre 9 godina

Takođe, sudije dođu na utakmicu sa instrukcijama da na svaku reakciju sviraju tehničku.

Па када им псујеш мајку,уђеш у терен као да си центар...Има за тебе и превише материјала да те казне....

GrobarNP

pre 9 godina

Dule je 10000% upravu... Najviše volim što je objasnio starijem "Cokiju" sta misli o njegovom sinu Filipu!
Osvajanjem titule, celnici lige izgubili bi svaki argument da ti odgovore.

Ratko

pre 9 godina

Ako Bogdanovic nastavi da igra u tvom timu onda nema ni trunke dostojanstva. Najmanje sto si mogao je da se izvinis i da ga pred kamerama zagrlis i priznas da si jako pogresio! Ne pamtim u zivotu i milione prenosa sam odgledao ali nikada nisam video da trener davi svog igraca pred navijacima na velikoj sceni. Bolje da si mu samar opalio.

gotovi ste

pre 9 godina

prvo pita novinara,kada je to hvatao Bogdanovica za vrat,a onda sve isprica hronoloski,do detalja,vezano za taj slucaj,kakav licemer,po ko zna koji put

unistio te nebojsa

pre 9 godina

ovo vodi ka tome da ne igrate evroligu sl godine, i ovo vodi ka totalnom gasenju kluba, ne neces ti istupiti, ti to nikad ne bi uradio vec ces morati jer ti i tvoj prezidente koji se kolje po kafana nemaju prebijenog dinara u dzepu

Borivoje

pre 9 godina

Da je pogrešio onim ponašanjem Bogdan - Jeste. Da li je to nedopustivo za nek Toliko. og lidera ekipe kada se stize zaostatak - Jeste. Ali Dule brate, taj Bogdan je tebi, nasem partizanu i svim navijacima toliko zadovoljstva vec doneo da jednostavno nije zasluzio da ga tako fizicki napadas pred 100 kamera, 3'000 ljudi u dvirani i milionima pred TV-om. Nisi se usudio ni da pokazes trunak kajanja na KZŠ.. ni najmanje "izvini" se nije moglo protumaciti. Dule hvala ti od srca na svemu, ali ja mislim, i tu ce se mnogi saglasiti samnom, da je tebi vreme polako isteklo i da na kraju sezone dostojanstveno kazes dovidjenja. Toliko

Вождовац

pre 9 godina

Овај човек је више у вестима и од Вучића и Дачића и о Кетрин Ештон...А заједничко им је ,да ни од једног ништа добро није дошло...

Ika

pre 9 godina

Pa, gospodine Vujosevicu, mozda je Bogdan i napravio tehnicku gresku jer je to naucio od Vas. Vi ste covek sa najvise tehnickih gresaka u svetu kosarke. Kao sto kazete, Vi ste im kao roditelj i vi ih ucite. Sta je onda problem ako se ponasa onako kako je video od Vas?

Sasa RS

pre 9 godina

Svaka na mjestu nema se sta ni oduzeti ni dodati!Treba istupiti iz lige pa neka igraju bez nas a znamo da bi to trajalo koliko i snijeg u maju.Cak ni ABA liga nebi dugo funkcionisala bez Partizana.

Ratko

pre 9 godina

Ako Bogdanovic nastavi da igra u tvom timu onda nema ni trunke dostojanstva. Najmanje sto si mogao je da se izvinis i da ga pred kamerama zagrlis i priznas da si jako pogresio! Ne pamtim u zivotu i milione prenosa sam odgledao ali nikada nisam video da trener davi svog igraca pred navijacima na velikoj sceni. Bolje da si mu samar opalio.

ivansd

pre 9 godina

Крајње је време за хоспитализацију. Овај човек је много опаснији од онога који је шетао са ракетним бацачем по граду.

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 9 godina

puko skroz...nema teksta iz kurira,hahaha otisao si sarmu probao nisi
nema evrolige, nema lige sampiona, JSD se gasi lagano ali SIGURNO

a gde je dinamit?

pre 9 godina

Da li je realno da ovaj covek prica o ovakvikm stvarima...pa sram te bre bilo
Objasni nam ponasanje jednog nba igraca koji udara kao homosapiens po onoj plastici...samo to objasni molim te...pa da se prisetimo svih tvojih uvreda na racun sudija...
ma znam covic je kriv..onaj kome prozivas familiju i sad se kao foliras nesto cemu sve ovo...davio si dete i sad ne moze da te opere ni sava ni dunav...
a nekada si ovako pricao dusko: http://postimg.org/image/ts0av6ugb/

igor

pre 9 godina

Dule, dosta je! Koja je ovo izjava po redu 1000-ita, 2000-ita..Kako je moguće da se Zvezda favorizuje poslednjih 10-ak godina ,a Partizan je poslednjih 12 godina šampion!?

pa ja sam

pre 9 godina

Zeljko Obradovic je svojevremeno u PAO hvatao za vrat Vujanica,pa nisam primetio da je to lose uticalo na Vujanicevu karijeru. Licno,ne mogu da shvatim da te atmosfera na utakmici toliko ponese da nekoga davis,ali verovatno ti igraci znaju zasto to trpe i da li je to u njihovom interesu.

DV

pre 9 godina

"Plašim se da me ne kazne što sam smršao. Verovatno to otežava ono skandiranje od pravih navijača „svinjo debela“, moraju sada da menjaju, ili mršava".

jackie

pre 9 godina

Da je preterao sa Bogdanom, jeste, da je ama baš sve u pravu, jeste.

Nego, lepo se vi obratite sudu po pitanju nestatutarnog izbora onog gospodina Gogića. Baš me zanima kako će dr Nebojša to pravdati, jer je dovoljno imati 4 razreda osnovne škole da se vidi o čemu se radi.

zoran

pre 9 godina

Vujosevicu, ti si se potpuno izgubio. Navijam za Partizan, ali tvoje vodjenje ekipe je skandalozno.
Da li si ti svestan koliko si dobio tehnichkih kada se lomio rezultat, pa te niko z agushu nije hvatao. Postao si obican licemer.

Jeremy Clarkson

pre 9 godina

Obradovic je Bjelicu izbacio napolje I napusio ga u svlacionici pre par meseci I vratio ga na zemlju. Tako to rade veliki treneri. Ti si, nazalost, sinoc pokazao koliko si mali.

cukce

pre 9 godina

Nego sta nego da istupi iz lige i da se vrati u Bijelo Polje da vodi Jednistvo, Brskovo koga vec a Partizan da se vrati u Zagreb i igra svoju ligu!

kima

pre 9 godina

Prvo, sto se tice izjave o Covicu, sam je priznao da je pogresio,pa sad ovi koji su ga toliko branili nek vide ko je bio u pravu....
Drugo, dule pojacava pritisak na sudije pred polufinale i finale...stara dobra taktika koje se drzi godinama unazad, tu nista nije ni novo ni cudno, napad na sudije i Zvezdu uz gomilu lazi...
I trece, samo se pitam kako je bilo Bogdanovim roditeljima sinoc dok su gledali ono davljenje....ili njegovoj devojci, bratu ,drugarima, onim klincima koji ga s'pravom obozavaju....nek razmisle malo oni koji bezuslovno brane duleta i lupaju minuse svakom ko ga osudi za gluposti i katastrofalno ponasanje.

Trtimir

pre 9 godina

Jednom davno, jedan mladi igrač Partizana je pobegao iz sobe na pripremama i otišao u diskoteku...

Priča se da ga je Dule tako omlatio i da je pomenuti igrač leteo od zida do zida u hotelskoj sibi.

Priča se i da ga je Dule voleo kao sina...

Da ga je oterao toga dana sa priprema, taj dečko bi danas pričao kako je mogao biti dobar košarkaš i prosio bi za koricu hleba u rodnoj Bosni.

Ovako, taj dečko je postao najbolji igrač evrope, jedan poznati italijanski klub njemu u čast je povukao dres sa njegovim brojem, taj dečko ima gomilu medalja sa reprezentacijom, nekoliko puta osvajo evropu, igrao u NBA, zakucavao je preko Sabonisa, a danas je taj dečko predsednik KK Partizan i voli Duleta kao svog oca...

Jeste, to su časovi ljubavi.
Ako se ne slažete, slobodno potražite zagrljaj kod žena u crnom :)

Bojan CZV

pre 9 godina

A tvoje vredjanje sudija, kada im psujes majku, tvoje hvatanje za vrat igraca, tvoje prozivanje porodice Covic? Kako li to objasnjava? Da nije i za to hvatanje Bogdana za vrat nisu krivi Covic, Vucic?

scout

pre 9 godina

Pa nije Covic davio Bogdana, ti si Dule izgubio kompas tvoje lice ce se tek videti na fajnal four Super lige!!! Pa ti si sinoc saopstio da je Bogdan povredio biceps pa ce propustiti naredni mec, alo odstranio si najboljeg igraca lige zbog svoje arogancije!!!??? Pa ciji je Partizan tvoja prcija???

kuriozitet

pre 9 godina

Gregg Popovich je isto ovako u NBA radio pa i Obradovic u PAO-u. Ali oni su 'idoli' jer osvajaju titule u NBA i u Evroligi. Ili Maljkovic kada je Murica po glavi malo pecnuo u tajmautu...

pfc

pre 9 godina

suštinu je pogodio kao i uvek a to je da se partizanu onemogući da bude šampion u bilo kom sportu a naročito u fudbalu i košarci i da se partizan što više satanizuje u medijima kao nešto što je loše i bezvredno,pa pogledajte niko ne piše o kaznama za derbi ali zato o vujoseviću puni stupci u novinama i na portalima, jedina pošast i bezvredno u nasem sportu je sd crvena zvezda koja ne može da podnese dominaciju partizana i koja na gebelsov način pokušava da kompromituje nesto sto je jedino vredno u nasem siromasnom sportu, vidi se da je u ovoj zemlji drzavni problem postao da partizan ne prestigne zvezdu po broju titula u fudbalu i da se zaustavi " frustrirajuća" dominacija u kosarci iako partizanu ne mogu ni da prismrde , i za kraj posto je fss na svoju odgovornost bespravno i bez ijednog dokaza prijavio najveceg srpskog gubitasa u LŠ, u slučaju da ih uefa izbaci najvecu kaznu popiće upravo fss tj. isti oni koje je zvezda do pre samo pola godine nazivala najpogrdnijim imenima i uzrocnicima svega loseg sto se dogadja u srpskom fudbalu,SRAMNO

rax gravedigger

pre 9 godina

Panteri se zabrinuli za Bogdana, a prekjuce ga gadjali bakljom, psovali i pujdali sofere da mu se unose u lice. Hahaha, ukljucite vijuge, iako ste botovi.

mrmlj

pre 9 godina

Skrenuo bih paznju na deo: "Ne sme ON da dobija tehnicku dok jos uvek stizemo rezultat." Zna se dobro ko jedini sme nekaznjeno da dobija tehnicku u bilo kom trenutku.

eto onako

pre 9 godina

Bas me zanima,sta ce Pera cvecar da kaze Bogdanovim roditeljima sto im je davio sina?Mozda zato sto nije kupio karanfil?Kada ga ovi iz lige klepe po usima, bice ,,Vrati mom Perici uvo!,,

Kol

pre 9 godina

Nadam se tvom otkazu i krivicnoj prijavi jer ono sinoc je bilo sramotno, daviti sopstvenog igraca a pricati o nekoj pedagogiji i vaspitanju je licemerno!

gotovi ste

pre 9 godina

prvo pita novinara,kada je to hvatao Bogdanovica za vrat,a onda sve isprica hronoloski,do detalja,vezano za taj slucaj,kakav licemer,po ko zna koji put

Struki

pre 9 godina

Kakav "spin" majstor! Sve sto je rekao nema veze sa istinom,a pored svega ce ispasti da je Bogdanovic sam sebe davio...Ovaj covek "seje"samo mrznju i zlo u nasoj kosarci! Saspe "bujicu"uvreda na porodicu g.Covica a onda kaze da je to nespretna izjava,da je pravde i postenja odavno bi bio "proteran"iz srpske kosarke! Da se razumemo,ni g.Covic nije "cvecka",ali nikada nisam cuo iz njegovih usta toliko psovanja i "ulicarskog"ponasanja! A o davljenju igraca da i ne pricamo. Bojim se da do finala naseg prvenstva nece ni doci,a glavni krivac za to bice g.Vujosevic i njegova patoloska mrznja prema Zvezdi!

Вождовац

pre 9 godina

Овај човек је више у вестима и од Вучића и Дачића и о Кетрин Ештон...А заједничко им је ,да ни од једног ништа добро није дошло...

istina

pre 9 godina

Odakle vise vama pametnjakovicima ideja da Milojevic dolazi?? Ne pisi nesto sto ne znas!! Dule kralju grobari su ti zahvalni za svu ovu borbu kojju vodis protim mocnika!!! Neki se bore parama a neki teskim radom.

Ika

pre 9 godina

Pa, gospodine Vujosevicu, mozda je Bogdan i napravio tehnicku gresku jer je to naucio od Vas. Vi ste covek sa najvise tehnickih gresaka u svetu kosarke. Kao sto kazete, Vi ste im kao roditelj i vi ih ucite. Sta je onda problem ako se ponasa onako kako je video od Vas?

marko_bgd

pre 9 godina

zvezda mu je kriva sto je davio bogdana...a da kojim slucajem nije onaj iz cedevite pogodio onu trojku i da je partizan u evroligi,onda ne bi pominjao sistem takmicenja,vec bi se hvalisao...takvi su to ljudi,losi

s t v

pre 9 godina

VIP navijač Čovićevog kluba ulazi na teren i loptom gađa trenera suparničke ekipe.
VIP navijač Čovićevog kluba ulazi na teren i nasrće na igrača suparničkog tima.
Trener drugog Čovićevog kluba nasrće na igrača suparničkog tima.

Sve je to luk i voda naspram incidenta gde igrač Partizana šutira reklamu ?!

Nisu partizanovci cveće, da se razumemo, ali ni toliki licemeri kao navijači kluba koji je zamrznut.
Mada, ako vam je Čović najbolji sportski radnik i idol onda mi je sve jasno.
Samo mi nije jasno kako rešiti 15 mil evra duga. Otpisom, verovatno.

PIVKE

pre 9 godina

kao vatrenog grobara koji duleta kuje u zvezde mene je sramota cime se dule sada bavi!



nas Dule je dotakao DNO i treba da se skloni da bi partizan preziveo.
davljenje klinca i sve cesce vulgarnosti kojima nas Dule obasipa su kap koja je prelila casu.



Dule...IDI

НТТ Ни

pre 9 godina

Saspe "bujicu"uvreda na porodicu g.Covica a onda kaze da je to nespretna izjava,da je pravde i postenja odavno bi bio "proteran"iz srpske kosarke!
(Struki, 3. jun 2014 09:26)

Волео бих да још једном, полако, на миру и са разумевањем, прочиташ инкриминисану изјаву ДВ, па да тек онда таксативно наведеш сву ту „бујицу“ увреда коју је он, како кажеш, сасуо на породицу НЧ. Нећеш моћи, јер нигде ни једном речи ДВ у свом обраћању јавности породицу Човића није увредио, једино ако, као и сам Човић, за увреду не сматраш то што је рекао да је син те породице њено благо, нешто највредније. Но, и поред тога ДВ је схватио да је помињањем породице отишао прилично далеко од спорта, па својом последњом изјавом то и јавно истиче. И уместо да се то поздрави и подржи следе папагајска понављања и предлози да се он хитно протера из СРПСКЕ кошарке, јер навијачима „стуба српства“ претерано смета његово црногорско порекло, па му зато негирају чак и право да дела у Србији. То је фашизам и далеко већа увреда од било чега другог што је наводно увредљиво и срамно, како се у свом саопштењу овде неки "безгрешни" и изјаснише, а потиче од ДВ.

Neko ima Fuenlabradu neko Železnik

pre 9 godina

Zamolio bih navijače oba FMP-a da ne komentarišu naše vesti. Da pokušam da sve objasnim jednom rečenicom-Vi bi dali sve što imate da Vam je trener kao DV.

grobar do groba

pre 9 godina

IGORE,moguce je.. i jeste tako...ali vi pratite basket od pre dve godine kada je vase ime prisvojila vasa legenda svom klibu pa ne znate desavanja od ranije....

nnidza

pre 9 godina

Partizanu ne odgovara nijedno takmičenje, suđenje, nijedan medij. Ekipi i treneru je potreban psiholog koji bi smanjio tenzije u glavama. Da li je Pavlović ikada šutirao reklame u NBA? Gde je kazna za Bogdanovo vređanje publike u Železniku (neposredno pre baklje) i na poslednjoj tekmi? Oni su igračine ali lose vođeni od lošeg čoveka i trenera. Ponašaju se kako trener dopusti... Imaju li igrači Zvezde ovakve ispade? I da. Nije glavna stvar da li je DV mršav ili debeo. Ključna je ona druga reč, u karakternom smislu...

Stefan

pre 9 godina

Juce se u pogledu ovog coveka dok je svog igraca davio video pogled pun mrznje. Tu istu mrznju ovaj covek siri lazima koje prica na svakoj konferenciji. Ali najjaci su mi navijaci Partizana koji kazu da nije nista strasno. Pa ovo je skandal. Ima cela Evropa da se zgrazava potezom Vujosevica, samo je Grobarima normalno da on fizicki napada svoje igrace. Bogdane, bezi u Efes sto pre!

xxx

pre 9 godina

Napustite slobodno ligu ako zelite.Nikome necete nedostajati vec ce te uciniti dobro za srpsku kosarku.Ko seje mrznju od pocetka sezone?Partizan i Dusko Vujosevic koji konstantno napada,provocira Zvezdu preko medija.Stalno trazite neki konflikt i pravite cirkus od kosarke i to su cinjenice.
(Djenka snima film grobari statisti, 3. jun 2014 11:52) Što se tiče cirkusa ti si tu najmanje pozvan da komentarišeš...

Miki

pre 9 godina

Svaka mu je zlatna. Bravo, Dule. Ziveo Partizan!
(bebeto, 3. jun 2014 11:51)

Ti bi mogao da promeniš nick u blebeto, više bi ti odgovarao...

krajisnik

pre 9 godina

koji demagog."Vjerujte meni,ne vjerujte svojim ocima".Sada ce vjerovatno Vujosevic izvesti Bogdanovica pred novinare,kao kimi Scepovica i shvaticemo "pravu istinu".Kako se osjeca ponizeno Bogdanovic mogu samo da zamislim

Simon

pre 9 godina

Ne vodi ničemu normalnom ni dobrom, očigledno je sve gore i gore a tako će se, vidim, i nastaviti. Prvo, tolika nervoza i žuč, toliko teških reči od trenera, to nije normalno. Dalje, publika je slika ovog društva koje postaje zabrinjavajuće izopačeno. To odvratno skandiranje i divljanje sa tribina u meni je ubilo volju da basket iz naših hala gledam i na TV-u a ni na kraj pameti mi ne pada da se tamo i pojavim. To divlje vređanje rivala nema, po meni, baš nikakve veze sa košarkom, fudbalom, loptom, košem, golom... - sportom uopšte. Baš nikakve veze. Ovde se radi o već veoma bolesno poremećenom sistemu vrednosti (kome celo društvo dugo doprinosi) a koji dečaci sa tribina, vođeni jako lošim primerima (za koje naravno misle da su super), samo prate i "unapređuju". Što je najgore od svega, ne vidim način kako se to rešava. To što Dule hvata za vrat svog igrača je odvratno i (verujte mi) loš primer ali iako navijam za Zvezdu nemam dilemu da je i Čović lik koji bi bio u stanju da uradi isto u nekim nastupima srdžbe. Gurović trener je druga priča u odnosu na Gurovića igrača, mnogo je smireniji i ono što je "odgurnuo" igrača je više bilo zaustavljanje ali , opet je tu ta "paklena atmosfera" koja je od toga napravila ludilo... sve u svemu - užas.

Krik Naglas

pre 9 godina

Ferguson je Bekama kopackom pogodio u glavu pa opet niko nije smeo nista da mu kaze pa ni sam Bekam. Bekam je otisao a MU je i dalje bio sila. U ozbiljnim klubovima trener je svetinja a igraci odu i dodju. Podrzavam Dula i obozavam ga jer se ne secam kad su limenke osvoile titulu

PIVKE

pre 9 godina

Dule,
Volim te kao najrođenijeg ali mislim da si pomalo počeo da gubiš kompas.... baviš se drugim stvarima a ne basketom.
Ono hvatanje za vrat malog Bogdanovića je kap koja je prelila čašu. Kao vatreni grobar mislim da bi trebao da počneš da razmišljaš o povlačenju jer u poslednje vreme ekipi donosiš samo loše stvari i zlu krv

only fools and horses

pre 9 godina

Da li je Pavlović ikada šutirao reklame u NBA?

Ne, pitanje je da li je Pavlović u NBA igrao u dvorani gde se napadaju, pljuju igrači, gađaju bakljama, drmaju koševi.
A kad vidim veličinu ove grupe "delije tastatura", zapitam se gde su bili protiv Cibone, uz njih bi možda ušli u LE. Ili oni navijaju za pravu, zamrznutu Zvezdu, pa ne idu na utakmice ove Čokijeve.

dosta je bilo

pre 9 godina

Vujosevicu, sve sto si rekao, TACNO je.

Ali i tvoja reakcija prema Bogdanovicu (koji je preterao) nije primerena.

Gurovic, ej trener, fizicki nasrce na igraca Partizana. Nisam mogao da verujem da i to moze da se desi. U zaru borbe pobiju se na fudbalu igraci pa je moguce krivicno gonjenje. A sta je ovo kad trener napada protivnickog igraca. Sitnica, je l' da.

Sasa dobija 3 tehnicke u 3 utakmice. Momak koji je igrao sa najvecim kosarkasima sveta 10 godina, dolazi u Srbiju i umesto SVIMA da bude cast sto je ovde, on biva provociran i od protivnickih igraca i od sudija. O onom sto se naziva navijac i u Zelezniku ulece u teren da deli "pravdu", necu ni da pricam. I sta ce sa tim incidentom biti. Nista. Puj pike ne vazi. Sramota.

Ako se nastavi maltretiranje Partizana, i za najmanji incident ODMAH izvesti igrace sa terena, pa nek kosta koliko kosta. Njihova bezbednost nema cene, jer vidimo da su potpuno nezasticeni. Toliko mrznje prema mladicima koji posteno rade svoj posao NIKADA NIGDE nisam video.

Vujosevicu, cuvaj svoje i svojih igraca zdravlje po svaku cenu.

Panter voli Nanter

pre 9 godina

Da neko čita šta pišu miroljubive Limenke pomislio bi da su u subotu u predgrađu Bogdana dočekali sa cvećem, a ne da su slali dežmekastog vozača "jednog državnog funkcionera" da ga napadne. Kraljevi licemerja i izneverenih državnih ulaganja.

bb

pre 9 godina

A ti kada dobijes tehnicku...sta onda?Ti Dule treba da istupis iz Partizana a ne Partizan iz lige.Bogdanovic treba da podnese tuzbu protiv vas.Ti da si dobar ostao bi u Csk,unisti nam covece Partizan!

Vi lažete!

pre 9 godina

Da li onda da shvatimo da i prema sudijama imaš "roditeljski odnos" kada ih onako bezočno, uličarski psuješ? Kako te bre nije stid?

windows

pre 9 godina

Od svega sto je Dule izneo vi vidite samo njegovo hvatanje za gusu Bogdanovica. I pravite od tiga pokusaj ubistvs. Procitajte ceo tekst ili odgledajte konferenciju. Dule je 100 puta bolja i manje zlonamerna osoba od gosn Covica

Student

pre 9 godina

Kako su mi samo ovi zvezdasi "fascinantni".. Drzao ga za vrat citavu SEKUNDU a vi pricate ko da ga je davio.. Ocigledno je da je to uradio u afektu besa i kad se bolje vidi snimak vidi se da nije hteo za vrat da ga uhvati.. Smesni ste ko crtani film i vi i vas chova :)
Dule, samo hrabro! Samo napred! Izdrzi ove pritiske! Grobari su uz tebe!!!

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Neverovatan je lik.Svi krivi samo on nije. Onaj koji prizvodi haos u srpskoj kosarcije upravo Vujosevic. Nema utakmice gde ne dobije tehnicku. U poslednje tri Pavlovic dobija tehnicke.Vujosevic hvata svog najboljeg igraca za gusu. Vujosevicu sada smeta direktor superlige a nisu mu smetali raniji.Kritikuje vlast jer ne da pare.Sta je ovaj lik uradio sa Danilovicem da KK Partizan ima stabilne finansije?Umisliolik da KK partizan treba stalno da igra Evroligu bez obzira na kom se mestu na tabeli nalazio.E nema vise toga Vujosevicu, Vremena se menjaju

Вождовац

pre 9 godina

Takođe, sudije dođu na utakmicu sa instrukcijama da na svaku reakciju sviraju tehničku.

Па када им псујеш мајку,уђеш у терен као да си центар...Има за тебе и превише материјала да те казне....

Dragan Lo

pre 9 godina

Nema vesti o nečijem vozaču na terenu koji bi da bije Bogdana, problem ove zemlje je Dule Vujošević, jer nije normalno i nije prihvatljivo koliko se bori za igrače, klub i košarku. Ima drugih koji košarku igraju da bi mogli pisati saopštenja i dominirati u javnosti.

masterkg

pre 9 godina

Vidi se da je dobar cikica i da ima najbolje namere, doduse ponekad se nespretno izrazi prema sudijama, svojim ili protivnickim igracima, raznim familijama i organizacijama, ponekad drzi strazu, a bogami i da ustine ili za gusu da uhvati zna - inace je dobar cikica ....

Borivoje

pre 9 godina

Da je pogrešio onim ponašanjem Bogdan - Jeste. Da li je to nedopustivo za nek Toliko. og lidera ekipe kada se stize zaostatak - Jeste. Ali Dule brate, taj Bogdan je tebi, nasem partizanu i svim navijacima toliko zadovoljstva vec doneo da jednostavno nije zasluzio da ga tako fizicki napadas pred 100 kamera, 3'000 ljudi u dvirani i milionima pred TV-om. Nisi se usudio ni da pokazes trunak kajanja na KZŠ.. ni najmanje "izvini" se nije moglo protumaciti. Dule hvala ti od srca na svemu, ali ja mislim, i tu ce se mnogi saglasiti samnom, da je tebi vreme polako isteklo i da na kraju sezone dostojanstveno kazes dovidjenja. Toliko

panteroid

pre 9 godina

Teska papazjanija od lige (Coki league).Medijska hajka,kaznjavanje zbog sakoa,publika u terenu,protivnicki trener se fizicki razracunava sa igracima ali od svega je najbitnije sto neko takodje fizicki svog igraca odvodi od sudija jer je zaradio tehnicku kad nije smeo.Napustaj ovo pa nek se igraju fmp1 i fmp2 u desetostrukom bod sistemu.

Na rasulo došle i poplave

pre 9 godina

Šta znači to kad novinari za Ćovića napišu - "prvi čovek Zvezde?" I nije jedne nego tri. Šta je taj čovek, ia li on zvaničnu funkciju, ima li dva kluba u vlasništvu koji igraju jedan protiv drugog i da li je on predsednik KKCZ u mirovanju? U kom svojstvu on nstpa u janosti ako neam nijednu funkciju u ova tri kluba? Što se mene tiče, samo neka uništavaju sve živo u ovoj zemlji i neka u "svoje" klubove dovode putine i šeice, ali priča dobijamsetužniji kraj.

ja

pre 9 godina

Pokusavate da napravite neki skandal od Duletovog sukoba sa Bogdanovicem, da ga napravite nekim psihopatom, ili sta vec, ali verujte mi da vam te prljave radnje nece proci i da ce Partizan biti sampion uprkos svemu, a od naredne godine vise senece pojavljivati u ovom cirkusu od lige.

Juzni Front 012

pre 9 godina

Opusti se Dule,svestan je i Bogdan da to nije smeo da uradi,ali to je to neiskustvo.Sledece sezone ti i on i nas Partizan da harate ABA ligom i zajedno sa troimenim klubom malo da spustimo kroasane na zemlju.

krajisnik

pre 9 godina

trtimire @
hoces li tako djecu vaspitavati kako si rekao:"bacao ga od zida do zida po hotelskoj sobi"?Neka vam Dusana kad ga tako branite.Nego sta bogdan kaze na to?

Milos

pre 9 godina

Crvena zvezda 5 godina nije uzela titulu prvaka,podize se galama za sudije,lazna gepekovanja koja nikada nisu dokazana,ode se u ABA ligu sa nameron da je osvoje jer su mislili da imaju kvalitet za to,pukose prve sezone,ucenjivase Partizan da mora da dodje u istu,Partizan dodje,osvoji ih sest komada uz dva finala,sada ni to Zvezdi ne odgovara,pa hoce opet jaku srpsku ligu ! Sto je mnogo,mnogo je za klub koji je dao dva igraca Ducija i Moku !
(J.D.Aleksandar, 03. jun 2014 12:13)

A prebijanje sudija u Vrscu? Da li je to isto nedokazano?

misko

pre 9 godina

Ako ima pameti u JSD Partizan onda lepo treba da se svečano zahvale Vujoševiću za sve što je učinio za sport a pogotovu KK Partizan i da ga pošalju u penziju i na lečenje pošto ima veoma narušeno zdravlje koje se odražava na svakom koraku njgovog delovanja.Najbolji primer je ovaj posledni sa davljenjem gde nemože da se kontroliša prema najboljem svom igraču.Kako će prema bilo koma drugom??

mille grobar

pre 9 godina

Puna podrska Duletu! Ljudi,on je poslednji mohikanac u borbi protiv diktature,Cocica,Vucica...a u odbranu institucije!Verujte mi,ako se Dule povuce,satrace nas gani u korenu!Ej bre,njihova bahatost toliko nema meru da i u vaterpolu (?!) preko noci postaju sila :D Ne opravdavam Duleta za ovaj gest nad Bogdanovicem,al veliki je pritisak na njemu jer valjda voli svetinju vise nego vecina nas...a mislim i da je poslednja i najveca prepreka ganima da totalno zavladaju.Podtska Duletu!

unistio te nebojsa

pre 9 godina

ovo vodi ka tome da ne igrate evroligu sl godine, i ovo vodi ka totalnom gasenju kluba, ne neces ti istupiti, ti to nikad ne bi uradio vec ces morati jer ti i tvoj prezidente koji se kolje po kafana nemaju prebijenog dinara u dzepu

GrobarNP

pre 9 godina

Dule je 10000% upravu... Najviše volim što je objasnio starijem "Cokiju" sta misli o njegovom sinu Filipu!
Osvajanjem titule, celnici lige izgubili bi svaki argument da ti odgovore.

petarczv

pre 9 godina

pita ga novinar zasto ste gusili bogdanovica? a on odgovara "kad sam ga gusio?" kad mu je ovaj objasnio vujosevic posle duze pauze odgovara " ja kad sam dosao bogdan je bio 11-12 igrac u rotaciji"!?!? Kakve to veze ima znaci posto je napredovao treba da ga udavi sta bi onda pop trebao da uradi dankanu

Samo begaj, nema sedenja na dve stolice

pre 9 godina

Odavno navijači FMP2 Bogdanovića dovode u predrađe. On nikada na to nije reagovao. Idi, bolan, ako ti se ne ostaje, ali nemoj da sabotiraš klub, bio si najgori protiv Cedevite a sinoć praviš tehničku u ključnom trenutku i umalo da nas zakucaš. Verovatno se tvoje ponašanje smučilo Duletu mada ga nimalo ne opravdavam. Kako bi to moglo da se opravda? Evo, upućeni te dovode u vezu sa "zabranjenima", a oni sve čine da pomognu konkurenciji. Da li si dobro shvatio da KKCZ ne igra košarku i da ti ponude stižu iz predgrađa, jer Mali Kalemegdan trenutno ne radi. Fajront. Nisam gledao utakmicu, tenis mi je bio privlačniji, voleo bih da vidim sliku kad Gurović "odguruje" igrača Partizana. Vojošević ipak nije davio partizanovca, ne preterujte, i to je bilo "odguravanje", ali Guro je "odgurnuo" protivničkog igrača, a to nije isto. Niko ne pominje Đilasa, šta on radi na čelu srbske košarke (srpska je bila pre pojava "prvog čoveka" u četiri kluba).

ZLOBEX

pre 9 godina

Dule,
Počeo si zaista da preteruješ, košarka ti je sada u drugom planu........ A sramotu oko davljenja malog Bogdanovića da ne pominjem.

Hvala ti za sve sto si ucinio ya nas ali vreme je da se povuces jer mi se cini da vise nisi sposoban da sa posvetis partiyanu i kosarci. Tvoje vreme je izgleda proslo.

Hvala jos jednom i zbogom

DV Ron Dzeremi za fmp

pre 9 godina

Nego sta nego da istupi iz lige i da se vrati u Bijelo Polje da vodi Jednistvo, Brskovo koga vec a Partizan da se vrati u Zagreb i igra svoju ligu! (cukce, 03. jun 2014 10:10)
Vi bi i onda bili drugi ili treci u zavisnosti od koji fmp zastupas.

vlada

pre 9 godina

Za par dana pocinje plej of i on vec pocinje sa pritiskom. E sad ima pravo na strategiju, normalni
na nju ne bi trebalo da nasedaju !
Sve u svemu, smarac !!!

Sasa RS

pre 9 godina

Svaka na mjestu nema se sta ni oduzeti ni dodati!Treba istupiti iz lige pa neka igraju bez nas a znamo da bi to trajalo koliko i snijeg u maju.Cak ni ABA liga nebi dugo funkcionisala bez Partizana.

Pera

pre 9 godina

Jos jednom se desi ovakvo sudjenje, onda se treba zahvaliti igracima i poslati ih na odmor i eventualno igrati sa omladinskom selekcijom. Pa ce nam onda valjda suditi pošteno. Neka Zvezda bude prva kao sto je i u fudbalu pa ako ce to da usreci Srbiju kao sto kaze Covic neka im.

dzek

pre 9 godina

Dobro Dule dokle vise? Daj neka neko nadlezan u ovoj drzavi skloni ovog coveka vise! Njegovi istupi na terenu i izvan njega su neprimereni. Ovo cime se bavi je sport,treba neko da spreci da ovakvi ljudi manipulisu i iznose gluposti u javnost. Dule poceo ko Vuk Draskovic,za sve su mu krive neke mracne sile i paralelni centri moci! Dosta bre rodjace...

Aleksa

pre 9 godina

Mislim da Vujošević treba da bira između funkcije trenera i funkcije predsednika SD Partizan. Ova priča priliči nekome ko je predsednik SD, ne i treneru i sportskom pedagogu. Mislim da Vujošević gubi kompas kada je trenerski posao u pitanju - jeste on jedan od najboljih trenera, ali ovo što on radi nema veze sa sportom prvenstveno.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Crvena zvezda 5 godina nije uzela titulu prvaka,podize se galama za sudije,lazna gepekovanja koja nikada nisu dokazana,ode se u ABA ligu sa nameron da je osvoje jer su mislili da imaju kvalitet za to,pukose prve sezone,ucenjivase Partizan da mora da dodje u istu,Partizan dodje,osvoji ih sest komada uz dva finala,sada ni to Zvezdi ne odgovara,pa hoce opet jaku srpsku ligu ! Sto je mnogo,mnogo je za klub koji je dao dva igraca Ducija i Moku !

Kako drugacije

pre 9 godina

K'o prstom u oko...

Podrzite sport, ustanite protiv politike i parazita u sportu!!!

PS. Kako se po medijima nije toliko kao ovo sinoc, provlacila Coviceva izjava, da je trebalo protivnika jace udariti!?!?

Licimuri...

Mare

pre 9 godina

Davljenje igraca, nicemu, moralni ljudi vide da vise nisu za nekog posla i dostojanstveno se povuku, ali ti ga ocigledno nemas, sladak ti novac koji primas!

west

pre 9 godina

a ovi što pišu koliko si ti Dule tehničkih dobio,moraju da znaju da je on trener a Bogdan igrač ,i da mora da se zna gde je kome mesto.Nije to ništa strašno ,i svako ko se bavio košarkom to zna

aca

pre 9 godina

Bez ikakve navijacke ostrascenosti mogu da kazem ,da je CZV za poslednje dve godine uspela samo da unisti KKP i nista vise.Da je barem nesto osvojila pa da to ima smisla .Mozda je KKP u proslosti unistavao CZV ,ali je barem Srbija imala predstavnika u EL ako nista drugo,o trofejima je suvisno pricati.Ponasanje Partizanovog trenera u poslednje vreme ne zavredjuje komentar .

grobar

pre 9 godina

shvaticete duletove poteze tek kad shvatite da dule i sasa d. vode partizan iz ljubavi, a da je zvezda covicu samo jos jedan posao na kojem mlati pare.
naravno da nije lepa scena davljenja i da dule treba da se javno izvini bogdanu plus da bude sankcionisan i opomenut od kluba, ali spin doktori sad rade punom parom, frustracije su se nagomilale 16 godina. ja bi vas gane iskreno pustio da budete sampioni i u kosarci, jer se cela srbija smeje vasoj tituli u fudbalu, svi znaju kako je i zasto titula pripala vama, samo sto vi nemate obraza da priznate sta se radi.

kursumlicanin

pre 9 godina

Dule ta borba koju vodiš je protiv vetrenjača,ali ti si vazda bio dosledan u svojim stavovima,a to pokazuješ i sad!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejo kuršumlija, 3. jun 2014 10:09)

Zemjace ne brukaj nam grad!

lukavi

pre 9 godina

Može li samo jedna sedmica ove godine da prodje a da ne slušamo plač, kuknjavu i teorije zavere ovog očito nesretnog lika ? Da li se iko ikad zapitao zašto ovakav kakav je ne treba nikome do Partizanu ?

ads

pre 9 godina

Mislim da svi propustate poentu - da je normalna liga, pa da se kazne i Vujosevic i Covic sa zabranom obavljanja duznosti u sportu na jedno dve godine uz ogromnu novcanu kaznu, pa bi ih video za dve godine da li bi napravili nesto slicno!!! OBE strane su toliko ljigave da nemam reci!

Djenka snima film grobari statisti

pre 9 godina

Napustite slobodno ligu ako zelite.Nikome necete nedostajati vec ce te uciniti dobro za srpsku kosarku.Ko seje mrznju od pocetka sezone?Partizan i Dusko Vujosevic koji konstantno napada,provocira Zvezdu preko medija.Stalno trazite neki konflikt i pravite cirkus od kosarke i to su cinjenice.

mrki

pre 9 godina

Vujošević je prava Partizanova škola. Tako se ponašaju od pamtiveka i tako će se ponašati dok postoji Partizan. On je pravi pedagog i sva deca se trebaju ugledati na njega. Ćestitam Partizanu na podršci koji daju Vujoševiću.

Savri

pre 9 godina

"Objasni nam ponasanje jednog nba igraca koji udara kao homosapiens po onoj plastici...samo to objasni molim te...pa da se prisetimo svih tvojih uvreda na racun sudija... "

Evo ja ću ti objasnim, u NBA postoje tačni kriterijumi šta se sme a šta ne, šta je faul a šta nije i oni se poštuju. Ovo kod nas sve više liči na vaterpolo jer sudije sviraju neke stvari koje samo oni vide ili ne sviraju neke druge koje su svi ostali videli. Da li to rade namerno ili su jednostavno loši ne znam, u svakom slučaju od kada je Crvenoj Zvezdi forma u padu suđenje u Partizanovim utakmicama je sve lošije i lošije, da li je to slučajnost procenite sami... A da se gostujuća ekipa kazni novčano više od domaćina tj. organizatora meča e to je stvarno lakrdija velika!

NikolaKatic

pre 9 godina

Ajde limenke sad odjednom brinete za nase igrace. Stavili ste se u funkciju zastitnika gradjana, zao vam Bogdanovicevog vrata, a do juce ste ga pljuvali na sva usta! Standardno licemerno od vas.

Nego recite STA covek nije u pravu u ovom intervjuu? Lepo je od reci do reci obrazlozio ko je i zasto krivac za urusavanje srpske kosarke u prethodnik 10ak godina!
Ko je izlobirao da Partizan ne dobije trogodisnji ugovor, ko je uslovio ostale klubove da napuste ligu, ko sad namesta "rukovodioce" lige..
Bavite se tim stvarima malo!

Партизановац

pre 9 godina

Ја не знам што се навијачи звезде јављају уопште кад се нико не обраћа њима. Да ли је могуће да сте искомплексирани са Дулетом!!!

my way

pre 9 godina

Ajte molim vas istupite iz ove lige, i vi i Zvezda! I da onda definitivno sve bude jasno i da ni dinara vise od ovog naroda i drzave ne dobijete. KLS nije liga, to je rusevina lige, sminka kako bi neko pomislio da srpska kosarka postoji i u kojoj vi mislite da vam je sve dozvoljeno. Kako nikog nisi davio na final 4 ABA lige Vujosevicu nakon sto svi pustise trojku u zadnjoj sekundi bez odbrane i zbog toga ispadoste iz EL? Domace prvenstvo ste vec napustili i unistili, da, Covic je za to primarni krivac, da ne ispadne da spori to neko. Sve posledice po srpsku kosarku tog nakaradnog sistema na koje mislis su vec tu, tako da je pretnja istupanjem besmislena. Gde su ti sponzori, mocni ABA ligasu, zasto si vec i najvatrenije grobare smorio svojim bahatim, cak ucenjivackim prosjacenjem od Srbije? Znas ti to sve vrlo dobro Vujosevicu, a ovo je nista drugo do patetican i bezobrazan pokusaj zamene teza nakon necuvenog fizickog nasrtaja na mladog Bogdanovica! Za tebe nisu ni ABA ni KLS, za tebe je zabrana rada u kosarci uopste! Sram te bilo!

Nenad

pre 9 godina

Vujosevicu, cuvaj svoje i svojih igraca zdravlje po svaku cenu.
(dosta je bilo, 3. jun 2014 10:45)
Gledao sam taj snimak 15 puta.Nije Gurovic nasrnuo na Daloa,vec je Dalo krenuo u pravcu Gurovica i ovaj ga je odgurnuo.Tehnicka za Gurovica zasluzena.Trener ne sme tako da se ponasa,a sta cemo sa Dalom,koji krece ka protivnickom treneru?

ZLOBEX

pre 9 godina

Duško,
sada si stvarno preterao.
Volim te kao oca ali davljenje malog Bogdana je zaista nešto preko čega se ne može preći.




Mislim da je vreme da se povučeš, više nisi u stanju da se kontrolišeš.

im

pre 9 godina

Ne vodi nicemu DV zbog tvog ponasanja i ponasanja tvog strucnog staba, a vidim da su i igraci poceli da se ponasaju vrlo slicno. Kao neka ekipica momaka koji su popili koju i otisli na basket pa na svaku glupost skacu kao sumanuti.

dragan

pre 9 godina

Ја не знам што се навијачи звезде јављају уопште кад се нико не обраћа њима. Да ли је могуће да сте искомплексирани са Дулетом!!!
(Партизановац, 3. jun 2014 15:05)

Pametan covek kada ne zna pita,ne pokusava da se pravi pametan,a sto se tice kompleksa doticni sa slike moze samo da izazove sazaljenje,mucninu i gadost,i to bas tim redom

Neko123

pre 9 godina

Ja bih samo pitao pantere koji se javljaju na vest i pricaju kao papagaji "demagog" - sta je to netacno Dule rekao? Od pocetka do kraja, formiranja nove lige, mesetarenja sa tim ko ide u Evroligu, cestitanja FMPu, sticenja Filipa - sve u centar (cak nije pomenuo Gurovica)! Uz to je i osudio Pavlovica zbog divaljanja jer je Sasa stvarno u*rao motku tada.

Ova titula ce mi biti draza od svih prethodnih.

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Bravo Vujosevicu,apsolutno je na mestu sve sto si rekao.
Bogdanovic nece zameriti to hvatanje za gusu .
Partizan je kaznjen ukupnom kaznom od 9.000 eura sa tom utakmicom u Zelezniku . Koliko je kaznjen domacin ? Partizan se uvek vise kaznjava od ostalih, to je tako uocljivo , da je to tuzno.
Za kraj... Partizan treba da napusti nasu ligu. Nema je svrhe igrati,pa onda neka vide koliko je to dobro za nasu kosarku.

Struki

pre 9 godina

"Dosta je bilo",neverovatno koliko je tebi mozak "prazan". Sve sto si rekao slusamo od Vujosevica svaki "boziji dan",i naravno "veze s vezom " nema! Vi JSD-ovci ste toliko "zatrovani"mrznjom da je to za jednu ozbiljnu naucnu analizu....

dragan

pre 9 godina

hehe kada sudije vise ne reaguju na psovke i pretnje onda kuknjava na sudjenje,kalimero fazon...idi bre vise,istupi iz lige da ne gledamo i ne slusamo gluposti koje cinis i zboris iz nedelje u nedelju. I pas se istrenira i nauci redu ali ovo cudo nikako

Komša

pre 9 godina

@Ratko
Naravno da će Bogdan dobiti izvinjenje.Kao što je Milutinović dobio od Pešića kad ga je ovaj prvo gurnuo sa ledja tako da je ovaj poleteo ka klupi ,a onda ga gadjao flašicom vode.
Nije mi deago što je dule to uradio ali mi je još manje drago što igrači ulaze u raspravu sa sudijama u situaciji kad svi znamo ko vedri i oblači u KSS i ligi ,ali to je pitanje za Predraga Danilovića i upravni odbor KKP a ne za nas.
A pitanje za policiju:
1.ko je aktivirao pp aparat u kragujevcu?
2 ko je Milutinova pogodio bakljom u ledja?
3.ko je prekinuo kzš u Železniku?
4. kako se zove čovek koji je utrčao na parket i napao Sašu pavlovića i da li će biti sankcionisan?

Možda probamo polovično

pre 9 godina

@ Mislim da svi propustate poentu - da je normalna liga, pa da se kazne i Vujosevic i Covic sa zabranom obavljanja duznosti u sportu na jedno dve godine uz ogromnu novcanu kaznu, pa bi ih video za dve godine da li bi napravili nesto slicno!!! OBE strane su toliko ljigave da nemam reci!
(ads, 03. jun 2014 13:10)

A kakva je šteta od Čovića ako se izbaci? Odgovor je: NIKAKVA! Samo korist za sve! Zato i ovakav predlog Duletovog "obožavaoca".

ujka sa Fontane

pre 9 godina

Žao mi je što je sada izgledno da Bogdanović odlazi iz Partizana i pitanje je kada će on biti Partizanovo dete.Jednostavno sjajan igrač-Što se tiče Vujoševića,vreme je da postane savetnik u Partizanu-

Ratko

pre 9 godina

Ako Bogdanovic nastavi da igra u tvom timu onda nema ni trunke dostojanstva. Najmanje sto si mogao je da se izvinis i da ga pred kamerama zagrlis i priznas da si jako pogresio! Ne pamtim u zivotu i milione prenosa sam odgledao ali nikada nisam video da trener davi svog igraca pred navijacima na velikoj sceni. Bolje da si mu samar opalio.

MA UDRI PO INSTITUCIJI

pre 9 godina

puko skroz...nema teksta iz kurira,hahaha otisao si sarmu probao nisi
nema evrolige, nema lige sampiona, JSD se gasi lagano ali SIGURNO

ivansd

pre 9 godina

Крајње је време за хоспитализацију. Овај човек је много опаснији од онога који је шетао са ракетним бацачем по граду.

a gde je dinamit?

pre 9 godina

Da li je realno da ovaj covek prica o ovakvikm stvarima...pa sram te bre bilo
Objasni nam ponasanje jednog nba igraca koji udara kao homosapiens po onoj plastici...samo to objasni molim te...pa da se prisetimo svih tvojih uvreda na racun sudija...
ma znam covic je kriv..onaj kome prozivas familiju i sad se kao foliras nesto cemu sve ovo...davio si dete i sad ne moze da te opere ni sava ni dunav...
a nekada si ovako pricao dusko: http://postimg.org/image/ts0av6ugb/

igor

pre 9 godina

Dule, dosta je! Koja je ovo izjava po redu 1000-ita, 2000-ita..Kako je moguće da se Zvezda favorizuje poslednjih 10-ak godina ,a Partizan je poslednjih 12 godina šampion!?

cukce

pre 9 godina

Nego sta nego da istupi iz lige i da se vrati u Bijelo Polje da vodi Jednistvo, Brskovo koga vec a Partizan da se vrati u Zagreb i igra svoju ligu!

kima

pre 9 godina

Prvo, sto se tice izjave o Covicu, sam je priznao da je pogresio,pa sad ovi koji su ga toliko branili nek vide ko je bio u pravu....
Drugo, dule pojacava pritisak na sudije pred polufinale i finale...stara dobra taktika koje se drzi godinama unazad, tu nista nije ni novo ni cudno, napad na sudije i Zvezdu uz gomilu lazi...
I trece, samo se pitam kako je bilo Bogdanovim roditeljima sinoc dok su gledali ono davljenje....ili njegovoj devojci, bratu ,drugarima, onim klincima koji ga s'pravom obozavaju....nek razmisle malo oni koji bezuslovno brane duleta i lupaju minuse svakom ko ga osudi za gluposti i katastrofalno ponasanje.

Samo begaj, nema sedenja na dve stolice

pre 9 godina

Odavno navijači FMP2 Bogdanovića dovode u predrađe. On nikada na to nije reagovao. Idi, bolan, ako ti se ne ostaje, ali nemoj da sabotiraš klub, bio si najgori protiv Cedevite a sinoć praviš tehničku u ključnom trenutku i umalo da nas zakucaš. Verovatno se tvoje ponašanje smučilo Duletu mada ga nimalo ne opravdavam. Kako bi to moglo da se opravda? Evo, upućeni te dovode u vezu sa "zabranjenima", a oni sve čine da pomognu konkurenciji. Da li si dobro shvatio da KKCZ ne igra košarku i da ti ponude stižu iz predgrađa, jer Mali Kalemegdan trenutno ne radi. Fajront. Nisam gledao utakmicu, tenis mi je bio privlačniji, voleo bih da vidim sliku kad Gurović "odguruje" igrača Partizana. Vojošević ipak nije davio partizanovca, ne preterujte, i to je bilo "odguravanje", ali Guro je "odgurnuo" protivničkog igrača, a to nije isto. Niko ne pominje Đilasa, šta on radi na čelu srbske košarke (srpska je bila pre pojava "prvog čoveka" u četiri kluba).

scout

pre 9 godina

Pa nije Covic davio Bogdana, ti si Dule izgubio kompas tvoje lice ce se tek videti na fajnal four Super lige!!! Pa ti si sinoc saopstio da je Bogdan povredio biceps pa ce propustiti naredni mec, alo odstranio si najboljeg igraca lige zbog svoje arogancije!!!??? Pa ciji je Partizan tvoja prcija???

pa ja sam

pre 9 godina

Zeljko Obradovic je svojevremeno u PAO hvatao za vrat Vujanica,pa nisam primetio da je to lose uticalo na Vujanicevu karijeru. Licno,ne mogu da shvatim da te atmosfera na utakmici toliko ponese da nekoga davis,ali verovatno ti igraci znaju zasto to trpe i da li je to u njihovom interesu.

Trtimir

pre 9 godina

Jednom davno, jedan mladi igrač Partizana je pobegao iz sobe na pripremama i otišao u diskoteku...

Priča se da ga je Dule tako omlatio i da je pomenuti igrač leteo od zida do zida u hotelskoj sibi.

Priča se i da ga je Dule voleo kao sina...

Da ga je oterao toga dana sa priprema, taj dečko bi danas pričao kako je mogao biti dobar košarkaš i prosio bi za koricu hleba u rodnoj Bosni.

Ovako, taj dečko je postao najbolji igrač evrope, jedan poznati italijanski klub njemu u čast je povukao dres sa njegovim brojem, taj dečko ima gomilu medalja sa reprezentacijom, nekoliko puta osvajo evropu, igrao u NBA, zakucavao je preko Sabonisa, a danas je taj dečko predsednik KK Partizan i voli Duleta kao svog oca...

Jeste, to su časovi ljubavi.
Ako se ne slažete, slobodno potražite zagrljaj kod žena u crnom :)

Jeremy Clarkson

pre 9 godina

Obradovic je Bjelicu izbacio napolje I napusio ga u svlacionici pre par meseci I vratio ga na zemlju. Tako to rade veliki treneri. Ti si, nazalost, sinoc pokazao koliko si mali.

zoran

pre 9 godina

Vujosevicu, ti si se potpuno izgubio. Navijam za Partizan, ali tvoje vodjenje ekipe je skandalozno.
Da li si ti svestan koliko si dobio tehnichkih kada se lomio rezultat, pa te niko z agushu nije hvatao. Postao si obican licemer.

Juzni Front 012

pre 9 godina

Opusti se Dule,svestan je i Bogdan da to nije smeo da uradi,ali to je to neiskustvo.Sledece sezone ti i on i nas Partizan da harate ABA ligom i zajedno sa troimenim klubom malo da spustimo kroasane na zemlju.

ja

pre 9 godina

Pokusavate da napravite neki skandal od Duletovog sukoba sa Bogdanovicem, da ga napravite nekim psihopatom, ili sta vec, ali verujte mi da vam te prljave radnje nece proci i da ce Partizan biti sampion uprkos svemu, a od naredne godine vise senece pojavljivati u ovom cirkusu od lige.

jackie

pre 9 godina

Da je preterao sa Bogdanom, jeste, da je ama baš sve u pravu, jeste.

Nego, lepo se vi obratite sudu po pitanju nestatutarnog izbora onog gospodina Gogića. Baš me zanima kako će dr Nebojša to pravdati, jer je dovoljno imati 4 razreda osnovne škole da se vidi o čemu se radi.

pfc

pre 9 godina

suštinu je pogodio kao i uvek a to je da se partizanu onemogući da bude šampion u bilo kom sportu a naročito u fudbalu i košarci i da se partizan što više satanizuje u medijima kao nešto što je loše i bezvredno,pa pogledajte niko ne piše o kaznama za derbi ali zato o vujoseviću puni stupci u novinama i na portalima, jedina pošast i bezvredno u nasem sportu je sd crvena zvezda koja ne može da podnese dominaciju partizana i koja na gebelsov način pokušava da kompromituje nesto sto je jedino vredno u nasem siromasnom sportu, vidi se da je u ovoj zemlji drzavni problem postao da partizan ne prestigne zvezdu po broju titula u fudbalu i da se zaustavi " frustrirajuća" dominacija u kosarci iako partizanu ne mogu ni da prismrde , i za kraj posto je fss na svoju odgovornost bespravno i bez ijednog dokaza prijavio najveceg srpskog gubitasa u LŠ, u slučaju da ih uefa izbaci najvecu kaznu popiće upravo fss tj. isti oni koje je zvezda do pre samo pola godine nazivala najpogrdnijim imenima i uzrocnicima svega loseg sto se dogadja u srpskom fudbalu,SRAMNO

kuriozitet

pre 9 godina

Gregg Popovich je isto ovako u NBA radio pa i Obradovic u PAO-u. Ali oni su 'idoli' jer osvajaju titule u NBA i u Evroligi. Ili Maljkovic kada je Murica po glavi malo pecnuo u tajmautu...

Miki

pre 9 godina

Svaka mu je zlatna. Bravo, Dule. Ziveo Partizan!
(bebeto, 3. jun 2014 11:51)

Ti bi mogao da promeniš nick u blebeto, više bi ti odgovarao...

Struki

pre 9 godina

Kakav "spin" majstor! Sve sto je rekao nema veze sa istinom,a pored svega ce ispasti da je Bogdanovic sam sebe davio...Ovaj covek "seje"samo mrznju i zlo u nasoj kosarci! Saspe "bujicu"uvreda na porodicu g.Covica a onda kaze da je to nespretna izjava,da je pravde i postenja odavno bi bio "proteran"iz srpske kosarke! Da se razumemo,ni g.Covic nije "cvecka",ali nikada nisam cuo iz njegovih usta toliko psovanja i "ulicarskog"ponasanja! A o davljenju igraca da i ne pricamo. Bojim se da do finala naseg prvenstva nece ni doci,a glavni krivac za to bice g.Vujosevic i njegova patoloska mrznja prema Zvezdi!

nnidza

pre 9 godina

Partizanu ne odgovara nijedno takmičenje, suđenje, nijedan medij. Ekipi i treneru je potreban psiholog koji bi smanjio tenzije u glavama. Da li je Pavlović ikada šutirao reklame u NBA? Gde je kazna za Bogdanovo vređanje publike u Železniku (neposredno pre baklje) i na poslednjoj tekmi? Oni su igračine ali lose vođeni od lošeg čoveka i trenera. Ponašaju se kako trener dopusti... Imaju li igrači Zvezde ovakve ispade? I da. Nije glavna stvar da li je DV mršav ili debeo. Ključna je ona druga reč, u karakternom smislu...

Bojan CZV

pre 9 godina

A tvoje vredjanje sudija, kada im psujes majku, tvoje hvatanje za vrat igraca, tvoje prozivanje porodice Covic? Kako li to objasnjava? Da nije i za to hvatanje Bogdana za vrat nisu krivi Covic, Vucic?

Kol

pre 9 godina

Nadam se tvom otkazu i krivicnoj prijavi jer ono sinoc je bilo sramotno, daviti sopstvenog igraca a pricati o nekoj pedagogiji i vaspitanju je licemerno!

istina

pre 9 godina

Odakle vise vama pametnjakovicima ideja da Milojevic dolazi?? Ne pisi nesto sto ne znas!! Dule kralju grobari su ti zahvalni za svu ovu borbu kojju vodis protim mocnika!!! Neki se bore parama a neki teskim radom.

PIVKE

pre 9 godina

kao vatrenog grobara koji duleta kuje u zvezde mene je sramota cime se dule sada bavi!



nas Dule je dotakao DNO i treba da se skloni da bi partizan preziveo.
davljenje klinca i sve cesce vulgarnosti kojima nas Dule obasipa su kap koja je prelila casu.



Dule...IDI

vlada

pre 9 godina

Za par dana pocinje plej of i on vec pocinje sa pritiskom. E sad ima pravo na strategiju, normalni
na nju ne bi trebalo da nasedaju !
Sve u svemu, smarac !!!

grobar do groba

pre 9 godina

IGORE,moguce je.. i jeste tako...ali vi pratite basket od pre dve godine kada je vase ime prisvojila vasa legenda svom klibu pa ne znate desavanja od ranije....

Milos

pre 9 godina

Crvena zvezda 5 godina nije uzela titulu prvaka,podize se galama za sudije,lazna gepekovanja koja nikada nisu dokazana,ode se u ABA ligu sa nameron da je osvoje jer su mislili da imaju kvalitet za to,pukose prve sezone,ucenjivase Partizan da mora da dodje u istu,Partizan dodje,osvoji ih sest komada uz dva finala,sada ni to Zvezdi ne odgovara,pa hoce opet jaku srpsku ligu ! Sto je mnogo,mnogo je za klub koji je dao dva igraca Ducija i Moku !
(J.D.Aleksandar, 03. jun 2014 12:13)

A prebijanje sudija u Vrscu? Da li je to isto nedokazano?

GrobarNP

pre 9 godina

Dule je 10000% upravu... Najviše volim što je objasnio starijem "Cokiju" sta misli o njegovom sinu Filipu!
Osvajanjem titule, celnici lige izgubili bi svaki argument da ti odgovore.

eto onako

pre 9 godina

Bas me zanima,sta ce Pera cvecar da kaze Bogdanovim roditeljima sto im je davio sina?Mozda zato sto nije kupio karanfil?Kada ga ovi iz lige klepe po usima, bice ,,Vrati mom Perici uvo!,,

rax gravedigger

pre 9 godina

Panteri se zabrinuli za Bogdana, a prekjuce ga gadjali bakljom, psovali i pujdali sofere da mu se unose u lice. Hahaha, ukljucite vijuge, iako ste botovi.

xxx

pre 9 godina

Napustite slobodno ligu ako zelite.Nikome necete nedostajati vec ce te uciniti dobro za srpsku kosarku.Ko seje mrznju od pocetka sezone?Partizan i Dusko Vujosevic koji konstantno napada,provocira Zvezdu preko medija.Stalno trazite neki konflikt i pravite cirkus od kosarke i to su cinjenice.
(Djenka snima film grobari statisti, 3. jun 2014 11:52) Što se tiče cirkusa ti si tu najmanje pozvan da komentarišeš...

Panter voli Nanter

pre 9 godina

Da neko čita šta pišu miroljubive Limenke pomislio bi da su u subotu u predgrađu Bogdana dočekali sa cvećem, a ne da su slali dežmekastog vozača "jednog državnog funkcionera" da ga napadne. Kraljevi licemerja i izneverenih državnih ulaganja.

Stefan

pre 9 godina

Juce se u pogledu ovog coveka dok je svog igraca davio video pogled pun mrznje. Tu istu mrznju ovaj covek siri lazima koje prica na svakoj konferenciji. Ali najjaci su mi navijaci Partizana koji kazu da nije nista strasno. Pa ovo je skandal. Ima cela Evropa da se zgrazava potezom Vujosevica, samo je Grobarima normalno da on fizicki napada svoje igrace. Bogdane, bezi u Efes sto pre!

only fools and horses

pre 9 godina

Da li je Pavlović ikada šutirao reklame u NBA?

Ne, pitanje je da li je Pavlović u NBA igrao u dvorani gde se napadaju, pljuju igrači, gađaju bakljama, drmaju koševi.
A kad vidim veličinu ove grupe "delije tastatura", zapitam se gde su bili protiv Cibone, uz njih bi možda ušli u LE. Ili oni navijaju za pravu, zamrznutu Zvezdu, pa ne idu na utakmice ove Čokijeve.

Djenka snima film grobari statisti

pre 9 godina

Napustite slobodno ligu ako zelite.Nikome necete nedostajati vec ce te uciniti dobro za srpsku kosarku.Ko seje mrznju od pocetka sezone?Partizan i Dusko Vujosevic koji konstantno napada,provocira Zvezdu preko medija.Stalno trazite neki konflikt i pravite cirkus od kosarke i to su cinjenice.

dosta je bilo

pre 9 godina

Vujosevicu, sve sto si rekao, TACNO je.

Ali i tvoja reakcija prema Bogdanovicu (koji je preterao) nije primerena.

Gurovic, ej trener, fizicki nasrce na igraca Partizana. Nisam mogao da verujem da i to moze da se desi. U zaru borbe pobiju se na fudbalu igraci pa je moguce krivicno gonjenje. A sta je ovo kad trener napada protivnickog igraca. Sitnica, je l' da.

Sasa dobija 3 tehnicke u 3 utakmice. Momak koji je igrao sa najvecim kosarkasima sveta 10 godina, dolazi u Srbiju i umesto SVIMA da bude cast sto je ovde, on biva provociran i od protivnickih igraca i od sudija. O onom sto se naziva navijac i u Zelezniku ulece u teren da deli "pravdu", necu ni da pricam. I sta ce sa tim incidentom biti. Nista. Puj pike ne vazi. Sramota.

Ako se nastavi maltretiranje Partizana, i za najmanji incident ODMAH izvesti igrace sa terena, pa nek kosta koliko kosta. Njihova bezbednost nema cene, jer vidimo da su potpuno nezasticeni. Toliko mrznje prema mladicima koji posteno rade svoj posao NIKADA NIGDE nisam video.

Vujosevicu, cuvaj svoje i svojih igraca zdravlje po svaku cenu.

panteroid

pre 9 godina

Teska papazjanija od lige (Coki league).Medijska hajka,kaznjavanje zbog sakoa,publika u terenu,protivnicki trener se fizicki razracunava sa igracima ali od svega je najbitnije sto neko takodje fizicki svog igraca odvodi od sudija jer je zaradio tehnicku kad nije smeo.Napustaj ovo pa nek se igraju fmp1 i fmp2 u desetostrukom bod sistemu.

Sasa RS

pre 9 godina

Svaka na mjestu nema se sta ni oduzeti ni dodati!Treba istupiti iz lige pa neka igraju bez nas a znamo da bi to trajalo koliko i snijeg u maju.Cak ni ABA liga nebi dugo funkcionisala bez Partizana.

bb

pre 9 godina

A ti kada dobijes tehnicku...sta onda?Ti Dule treba da istupis iz Partizana a ne Partizan iz lige.Bogdanovic treba da podnese tuzbu protiv vas.Ti da si dobar ostao bi u Csk,unisti nam covece Partizan!

Pera

pre 9 godina

Jos jednom se desi ovakvo sudjenje, onda se treba zahvaliti igracima i poslati ih na odmor i eventualno igrati sa omladinskom selekcijom. Pa ce nam onda valjda suditi pošteno. Neka Zvezda bude prva kao sto je i u fudbalu pa ako ce to da usreci Srbiju kao sto kaze Covic neka im.

petarczv

pre 9 godina

pita ga novinar zasto ste gusili bogdanovica? a on odgovara "kad sam ga gusio?" kad mu je ovaj objasnio vujosevic posle duze pauze odgovara " ja kad sam dosao bogdan je bio 11-12 igrac u rotaciji"!?!? Kakve to veze ima znaci posto je napredovao treba da ga udavi sta bi onda pop trebao da uradi dankanu

marko_bgd

pre 9 godina

zvezda mu je kriva sto je davio bogdana...a da kojim slucajem nije onaj iz cedevite pogodio onu trojku i da je partizan u evroligi,onda ne bi pominjao sistem takmicenja,vec bi se hvalisao...takvi su to ljudi,losi

DV Ron Dzeremi za fmp

pre 9 godina

Nego sta nego da istupi iz lige i da se vrati u Bijelo Polje da vodi Jednistvo, Brskovo koga vec a Partizan da se vrati u Zagreb i igra svoju ligu! (cukce, 03. jun 2014 10:10)
Vi bi i onda bili drugi ili treci u zavisnosti od koji fmp zastupas.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Neverovatan je lik.Svi krivi samo on nije. Onaj koji prizvodi haos u srpskoj kosarcije upravo Vujosevic. Nema utakmice gde ne dobije tehnicku. U poslednje tri Pavlovic dobija tehnicke.Vujosevic hvata svog najboljeg igraca za gusu. Vujosevicu sada smeta direktor superlige a nisu mu smetali raniji.Kritikuje vlast jer ne da pare.Sta je ovaj lik uradio sa Danilovicem da KK Partizan ima stabilne finansije?Umisliolik da KK partizan treba stalno da igra Evroligu bez obzira na kom se mestu na tabeli nalazio.E nema vise toga Vujosevicu, Vremena se menjaju

unistio te nebojsa

pre 9 godina

ovo vodi ka tome da ne igrate evroligu sl godine, i ovo vodi ka totalnom gasenju kluba, ne neces ti istupiti, ti to nikad ne bi uradio vec ces morati jer ti i tvoj prezidente koji se kolje po kafana nemaju prebijenog dinara u dzepu

dragan

pre 9 godina

hehe kada sudije vise ne reaguju na psovke i pretnje onda kuknjava na sudjenje,kalimero fazon...idi bre vise,istupi iz lige da ne gledamo i ne slusamo gluposti koje cinis i zboris iz nedelje u nedelju. I pas se istrenira i nauci redu ali ovo cudo nikako

Na rasulo došle i poplave

pre 9 godina

Šta znači to kad novinari za Ćovića napišu - "prvi čovek Zvezde?" I nije jedne nego tri. Šta je taj čovek, ia li on zvaničnu funkciju, ima li dva kluba u vlasništvu koji igraju jedan protiv drugog i da li je on predsednik KKCZ u mirovanju? U kom svojstvu on nstpa u janosti ako neam nijednu funkciju u ova tri kluba? Što se mene tiče, samo neka uništavaju sve živo u ovoj zemlji i neka u "svoje" klubove dovode putine i šeice, ali priča dobijamsetužniji kraj.

misko

pre 9 godina

Ako ima pameti u JSD Partizan onda lepo treba da se svečano zahvale Vujoševiću za sve što je učinio za sport a pogotovu KK Partizan i da ga pošalju u penziju i na lečenje pošto ima veoma narušeno zdravlje koje se odražava na svakom koraku njgovog delovanja.Najbolji primer je ovaj posledni sa davljenjem gde nemože da se kontroliša prema najboljem svom igraču.Kako će prema bilo koma drugom??

Neko ima Fuenlabradu neko Železnik

pre 9 godina

Zamolio bih navijače oba FMP-a da ne komentarišu naše vesti. Da pokušam da sve objasnim jednom rečenicom-Vi bi dali sve što imate da Vam je trener kao DV.

Dragan Lo

pre 9 godina

Nema vesti o nečijem vozaču na terenu koji bi da bije Bogdana, problem ove zemlje je Dule Vujošević, jer nije normalno i nije prihvatljivo koliko se bori za igrače, klub i košarku. Ima drugih koji košarku igraju da bi mogli pisati saopštenja i dominirati u javnosti.

krajisnik

pre 9 godina

koji demagog."Vjerujte meni,ne vjerujte svojim ocima".Sada ce vjerovatno Vujosevic izvesti Bogdanovica pred novinare,kao kimi Scepovica i shvaticemo "pravu istinu".Kako se osjeca ponizeno Bogdanovic mogu samo da zamislim

ZLOBEX

pre 9 godina

Dule,
Počeo si zaista da preteruješ, košarka ti je sada u drugom planu........ A sramotu oko davljenja malog Bogdanovića da ne pominjem.

Hvala ti za sve sto si ucinio ya nas ali vreme je da se povuces jer mi se cini da vise nisi sposoban da sa posvetis partiyanu i kosarci. Tvoje vreme je izgleda proslo.

Hvala jos jednom i zbogom

Krik Naglas

pre 9 godina

Ferguson je Bekama kopackom pogodio u glavu pa opet niko nije smeo nista da mu kaze pa ni sam Bekam. Bekam je otisao a MU je i dalje bio sila. U ozbiljnim klubovima trener je svetinja a igraci odu i dodju. Podrzavam Dula i obozavam ga jer se ne secam kad su limenke osvoile titulu

НТТ Ни

pre 9 godina

Saspe "bujicu"uvreda na porodicu g.Covica a onda kaze da je to nespretna izjava,da je pravde i postenja odavno bi bio "proteran"iz srpske kosarke!
(Struki, 3. jun 2014 09:26)

Волео бих да још једном, полако, на миру и са разумевањем, прочиташ инкриминисану изјаву ДВ, па да тек онда таксативно наведеш сву ту „бујицу“ увреда коју је он, како кажеш, сасуо на породицу НЧ. Нећеш моћи, јер нигде ни једном речи ДВ у свом обраћању јавности породицу Човића није увредио, једино ако, као и сам Човић, за увреду не сматраш то што је рекао да је син те породице њено благо, нешто највредније. Но, и поред тога ДВ је схватио да је помињањем породице отишао прилично далеко од спорта, па својом последњом изјавом то и јавно истиче. И уместо да се то поздрави и подржи следе папагајска понављања и предлози да се он хитно протера из СРПСКЕ кошарке, јер навијачима „стуба српства“ претерано смета његово црногорско порекло, па му зато негирају чак и право да дела у Србији. То је фашизам и далеко већа увреда од било чега другог што је наводно увредљиво и срамно, како се у свом саопштењу овде неки "безгрешни" и изјаснише, а потиче од ДВ.

DV

pre 9 godina

"Plašim se da me ne kazne što sam smršao. Verovatno to otežava ono skandiranje od pravih navijača „svinjo debela“, moraju sada da menjaju, ili mršava".

Vi lažete!

pre 9 godina

Da li onda da shvatimo da i prema sudijama imaš "roditeljski odnos" kada ih onako bezočno, uličarski psuješ? Kako te bre nije stid?

dzek

pre 9 godina

Dobro Dule dokle vise? Daj neka neko nadlezan u ovoj drzavi skloni ovog coveka vise! Njegovi istupi na terenu i izvan njega su neprimereni. Ovo cime se bavi je sport,treba neko da spreci da ovakvi ljudi manipulisu i iznose gluposti u javnost. Dule poceo ko Vuk Draskovic,za sve su mu krive neke mracne sile i paralelni centri moci! Dosta bre rodjace...

Ika

pre 9 godina

Pa, gospodine Vujosevicu, mozda je Bogdan i napravio tehnicku gresku jer je to naucio od Vas. Vi ste covek sa najvise tehnickih gresaka u svetu kosarke. Kao sto kazete, Vi ste im kao roditelj i vi ih ucite. Sta je onda problem ako se ponasa onako kako je video od Vas?

krajisnik

pre 9 godina

trtimire @
hoces li tako djecu vaspitavati kako si rekao:"bacao ga od zida do zida po hotelskoj sobi"?Neka vam Dusana kad ga tako branite.Nego sta bogdan kaze na to?

PIVKE

pre 9 godina

Dule,
Volim te kao najrođenijeg ali mislim da si pomalo počeo da gubiš kompas.... baviš se drugim stvarima a ne basketom.
Ono hvatanje za vrat malog Bogdanovića je kap koja je prelila čašu. Kao vatreni grobar mislim da bi trebao da počneš da razmišljaš o povlačenju jer u poslednje vreme ekipi donosiš samo loše stvari i zlu krv

Nenad

pre 9 godina

Vujosevicu, cuvaj svoje i svojih igraca zdravlje po svaku cenu.
(dosta je bilo, 3. jun 2014 10:45)
Gledao sam taj snimak 15 puta.Nije Gurovic nasrnuo na Daloa,vec je Dalo krenuo u pravcu Gurovica i ovaj ga je odgurnuo.Tehnicka za Gurovica zasluzena.Trener ne sme tako da se ponasa,a sta cemo sa Dalom,koji krece ka protivnickom treneru?

Student

pre 9 godina

Kako su mi samo ovi zvezdasi "fascinantni".. Drzao ga za vrat citavu SEKUNDU a vi pricate ko da ga je davio.. Ocigledno je da je to uradio u afektu besa i kad se bolje vidi snimak vidi se da nije hteo za vrat da ga uhvati.. Smesni ste ko crtani film i vi i vas chova :)
Dule, samo hrabro! Samo napred! Izdrzi ove pritiske! Grobari su uz tebe!!!

Вождовац

pre 9 godina

Овај човек је више у вестима и од Вучића и Дачића и о Кетрин Ештон...А заједничко им је ,да ни од једног ништа добро није дошло...

Mare

pre 9 godina

Davljenje igraca, nicemu, moralni ljudi vide da vise nisu za nekog posla i dostojanstveno se povuku, ali ti ga ocigledno nemas, sladak ti novac koji primas!

kursumlicanin

pre 9 godina

Dule ta borba koju vodiš je protiv vetrenjača,ali ti si vazda bio dosledan u svojim stavovima,a to pokazuješ i sad!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejo kuršumlija, 3. jun 2014 10:09)

Zemjace ne brukaj nam grad!

lukavi

pre 9 godina

Može li samo jedna sedmica ove godine da prodje a da ne slušamo plač, kuknjavu i teorije zavere ovog očito nesretnog lika ? Da li se iko ikad zapitao zašto ovakav kakav je ne treba nikome do Partizanu ?

gotovi ste

pre 9 godina

prvo pita novinara,kada je to hvatao Bogdanovica za vrat,a onda sve isprica hronoloski,do detalja,vezano za taj slucaj,kakav licemer,po ko zna koji put

Вождовац

pre 9 godina

Takođe, sudije dođu na utakmicu sa instrukcijama da na svaku reakciju sviraju tehničku.

Па када им псујеш мајку,уђеш у терен као да си центар...Има за тебе и превише материјала да те казне....

mrmlj

pre 9 godina

Skrenuo bih paznju na deo: "Ne sme ON da dobija tehnicku dok jos uvek stizemo rezultat." Zna se dobro ko jedini sme nekaznjeno da dobija tehnicku u bilo kom trenutku.

windows

pre 9 godina

Od svega sto je Dule izneo vi vidite samo njegovo hvatanje za gusu Bogdanovica. I pravite od tiga pokusaj ubistvs. Procitajte ceo tekst ili odgledajte konferenciju. Dule je 100 puta bolja i manje zlonamerna osoba od gosn Covica

my way

pre 9 godina

Ajte molim vas istupite iz ove lige, i vi i Zvezda! I da onda definitivno sve bude jasno i da ni dinara vise od ovog naroda i drzave ne dobijete. KLS nije liga, to je rusevina lige, sminka kako bi neko pomislio da srpska kosarka postoji i u kojoj vi mislite da vam je sve dozvoljeno. Kako nikog nisi davio na final 4 ABA lige Vujosevicu nakon sto svi pustise trojku u zadnjoj sekundi bez odbrane i zbog toga ispadoste iz EL? Domace prvenstvo ste vec napustili i unistili, da, Covic je za to primarni krivac, da ne ispadne da spori to neko. Sve posledice po srpsku kosarku tog nakaradnog sistema na koje mislis su vec tu, tako da je pretnja istupanjem besmislena. Gde su ti sponzori, mocni ABA ligasu, zasto si vec i najvatrenije grobare smorio svojim bahatim, cak ucenjivackim prosjacenjem od Srbije? Znas ti to sve vrlo dobro Vujosevicu, a ovo je nista drugo do patetican i bezobrazan pokusaj zamene teza nakon necuvenog fizickog nasrtaja na mladog Bogdanovica! Za tebe nisu ni ABA ni KLS, za tebe je zabrana rada u kosarci uopste! Sram te bilo!

Struki

pre 9 godina

"Dosta je bilo",neverovatno koliko je tebi mozak "prazan". Sve sto si rekao slusamo od Vujosevica svaki "boziji dan",i naravno "veze s vezom " nema! Vi JSD-ovci ste toliko "zatrovani"mrznjom da je to za jednu ozbiljnu naucnu analizu....

Borivoje

pre 9 godina

Da je pogrešio onim ponašanjem Bogdan - Jeste. Da li je to nedopustivo za nek Toliko. og lidera ekipe kada se stize zaostatak - Jeste. Ali Dule brate, taj Bogdan je tebi, nasem partizanu i svim navijacima toliko zadovoljstva vec doneo da jednostavno nije zasluzio da ga tako fizicki napadas pred 100 kamera, 3'000 ljudi u dvirani i milionima pred TV-om. Nisi se usudio ni da pokazes trunak kajanja na KZŠ.. ni najmanje "izvini" se nije moglo protumaciti. Dule hvala ti od srca na svemu, ali ja mislim, i tu ce se mnogi saglasiti samnom, da je tebi vreme polako isteklo i da na kraju sezone dostojanstveno kazes dovidjenja. Toliko

ads

pre 9 godina

Mislim da svi propustate poentu - da je normalna liga, pa da se kazne i Vujosevic i Covic sa zabranom obavljanja duznosti u sportu na jedno dve godine uz ogromnu novcanu kaznu, pa bi ih video za dve godine da li bi napravili nesto slicno!!! OBE strane su toliko ljigave da nemam reci!

Aleksa

pre 9 godina

Mislim da Vujošević treba da bira između funkcije trenera i funkcije predsednika SD Partizan. Ova priča priliči nekome ko je predsednik SD, ne i treneru i sportskom pedagogu. Mislim da Vujošević gubi kompas kada je trenerski posao u pitanju - jeste on jedan od najboljih trenera, ali ovo što on radi nema veze sa sportom prvenstveno.

s t v

pre 9 godina

VIP navijač Čovićevog kluba ulazi na teren i loptom gađa trenera suparničke ekipe.
VIP navijač Čovićevog kluba ulazi na teren i nasrće na igrača suparničkog tima.
Trener drugog Čovićevog kluba nasrće na igrača suparničkog tima.

Sve je to luk i voda naspram incidenta gde igrač Partizana šutira reklamu ?!

Nisu partizanovci cveće, da se razumemo, ali ni toliki licemeri kao navijači kluba koji je zamrznut.
Mada, ako vam je Čović najbolji sportski radnik i idol onda mi je sve jasno.
Samo mi nije jasno kako rešiti 15 mil evra duga. Otpisom, verovatno.

masterkg

pre 9 godina

Vidi se da je dobar cikica i da ima najbolje namere, doduse ponekad se nespretno izrazi prema sudijama, svojim ili protivnickim igracima, raznim familijama i organizacijama, ponekad drzi strazu, a bogami i da ustine ili za gusu da uhvati zna - inace je dobar cikica ....

aca

pre 9 godina

Bez ikakve navijacke ostrascenosti mogu da kazem ,da je CZV za poslednje dve godine uspela samo da unisti KKP i nista vise.Da je barem nesto osvojila pa da to ima smisla .Mozda je KKP u proslosti unistavao CZV ,ali je barem Srbija imala predstavnika u EL ako nista drugo,o trofejima je suvisno pricati.Ponasanje Partizanovog trenera u poslednje vreme ne zavredjuje komentar .

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Bravo Vujosevicu,apsolutno je na mestu sve sto si rekao.
Bogdanovic nece zameriti to hvatanje za gusu .
Partizan je kaznjen ukupnom kaznom od 9.000 eura sa tom utakmicom u Zelezniku . Koliko je kaznjen domacin ? Partizan se uvek vise kaznjava od ostalih, to je tako uocljivo , da je to tuzno.
Za kraj... Partizan treba da napusti nasu ligu. Nema je svrhe igrati,pa onda neka vide koliko je to dobro za nasu kosarku.

ZLOBEX

pre 9 godina

Duško,
sada si stvarno preterao.
Volim te kao oca ali davljenje malog Bogdana je zaista nešto preko čega se ne može preći.




Mislim da je vreme da se povučeš, više nisi u stanju da se kontrolišeš.

Simon

pre 9 godina

Ne vodi ničemu normalnom ni dobrom, očigledno je sve gore i gore a tako će se, vidim, i nastaviti. Prvo, tolika nervoza i žuč, toliko teških reči od trenera, to nije normalno. Dalje, publika je slika ovog društva koje postaje zabrinjavajuće izopačeno. To odvratno skandiranje i divljanje sa tribina u meni je ubilo volju da basket iz naših hala gledam i na TV-u a ni na kraj pameti mi ne pada da se tamo i pojavim. To divlje vređanje rivala nema, po meni, baš nikakve veze sa košarkom, fudbalom, loptom, košem, golom... - sportom uopšte. Baš nikakve veze. Ovde se radi o već veoma bolesno poremećenom sistemu vrednosti (kome celo društvo dugo doprinosi) a koji dečaci sa tribina, vođeni jako lošim primerima (za koje naravno misle da su super), samo prate i "unapređuju". Što je najgore od svega, ne vidim način kako se to rešava. To što Dule hvata za vrat svog igrača je odvratno i (verujte mi) loš primer ali iako navijam za Zvezdu nemam dilemu da je i Čović lik koji bi bio u stanju da uradi isto u nekim nastupima srdžbe. Gurović trener je druga priča u odnosu na Gurovića igrača, mnogo je smireniji i ono što je "odgurnuo" igrača je više bilo zaustavljanje ali , opet je tu ta "paklena atmosfera" koja je od toga napravila ludilo... sve u svemu - užas.

mille grobar

pre 9 godina

Puna podrska Duletu! Ljudi,on je poslednji mohikanac u borbi protiv diktature,Cocica,Vucica...a u odbranu institucije!Verujte mi,ako se Dule povuce,satrace nas gani u korenu!Ej bre,njihova bahatost toliko nema meru da i u vaterpolu (?!) preko noci postaju sila :D Ne opravdavam Duleta za ovaj gest nad Bogdanovicem,al veliki je pritisak na njemu jer valjda voli svetinju vise nego vecina nas...a mislim i da je poslednja i najveca prepreka ganima da totalno zavladaju.Podtska Duletu!

grobar

pre 9 godina

shvaticete duletove poteze tek kad shvatite da dule i sasa d. vode partizan iz ljubavi, a da je zvezda covicu samo jos jedan posao na kojem mlati pare.
naravno da nije lepa scena davljenja i da dule treba da se javno izvini bogdanu plus da bude sankcionisan i opomenut od kluba, ali spin doktori sad rade punom parom, frustracije su se nagomilale 16 godina. ja bi vas gane iskreno pustio da budete sampioni i u kosarci, jer se cela srbija smeje vasoj tituli u fudbalu, svi znaju kako je i zasto titula pripala vama, samo sto vi nemate obraza da priznate sta se radi.

dragan

pre 9 godina

Ја не знам што се навијачи звезде јављају уопште кад се нико не обраћа њима. Да ли је могуће да сте искомплексирани са Дулетом!!!
(Партизановац, 3. jun 2014 15:05)

Pametan covek kada ne zna pita,ne pokusava da se pravi pametan,a sto se tice kompleksa doticni sa slike moze samo da izazove sazaljenje,mucninu i gadost,i to bas tim redom

west

pre 9 godina

a ovi što pišu koliko si ti Dule tehničkih dobio,moraju da znaju da je on trener a Bogdan igrač ,i da mora da se zna gde je kome mesto.Nije to ništa strašno ,i svako ko se bavio košarkom to zna

Партизановац

pre 9 godina

Ја не знам што се навијачи звезде јављају уопште кад се нико не обраћа њима. Да ли је могуће да сте искомплексирани са Дулетом!!!

mrki

pre 9 godina

Vujošević je prava Partizanova škola. Tako se ponašaju od pamtiveka i tako će se ponašati dok postoji Partizan. On je pravi pedagog i sva deca se trebaju ugledati na njega. Ćestitam Partizanu na podršci koji daju Vujoševiću.

im

pre 9 godina

Ne vodi nicemu DV zbog tvog ponasanja i ponasanja tvog strucnog staba, a vidim da su i igraci poceli da se ponasaju vrlo slicno. Kao neka ekipica momaka koji su popili koju i otisli na basket pa na svaku glupost skacu kao sumanuti.

Savri

pre 9 godina

"Objasni nam ponasanje jednog nba igraca koji udara kao homosapiens po onoj plastici...samo to objasni molim te...pa da se prisetimo svih tvojih uvreda na racun sudija... "

Evo ja ću ti objasnim, u NBA postoje tačni kriterijumi šta se sme a šta ne, šta je faul a šta nije i oni se poštuju. Ovo kod nas sve više liči na vaterpolo jer sudije sviraju neke stvari koje samo oni vide ili ne sviraju neke druge koje su svi ostali videli. Da li to rade namerno ili su jednostavno loši ne znam, u svakom slučaju od kada je Crvenoj Zvezdi forma u padu suđenje u Partizanovim utakmicama je sve lošije i lošije, da li je to slučajnost procenite sami... A da se gostujuća ekipa kazni novčano više od domaćina tj. organizatora meča e to je stvarno lakrdija velika!

NikolaKatic

pre 9 godina

Ajde limenke sad odjednom brinete za nase igrace. Stavili ste se u funkciju zastitnika gradjana, zao vam Bogdanovicevog vrata, a do juce ste ga pljuvali na sva usta! Standardno licemerno od vas.

Nego recite STA covek nije u pravu u ovom intervjuu? Lepo je od reci do reci obrazlozio ko je i zasto krivac za urusavanje srpske kosarke u prethodnik 10ak godina!
Ko je izlobirao da Partizan ne dobije trogodisnji ugovor, ko je uslovio ostale klubove da napuste ligu, ko sad namesta "rukovodioce" lige..
Bavite se tim stvarima malo!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Crvena zvezda 5 godina nije uzela titulu prvaka,podize se galama za sudije,lazna gepekovanja koja nikada nisu dokazana,ode se u ABA ligu sa nameron da je osvoje jer su mislili da imaju kvalitet za to,pukose prve sezone,ucenjivase Partizan da mora da dodje u istu,Partizan dodje,osvoji ih sest komada uz dva finala,sada ni to Zvezdi ne odgovara,pa hoce opet jaku srpsku ligu ! Sto je mnogo,mnogo je za klub koji je dao dva igraca Ducija i Moku !

Kako drugacije

pre 9 godina

K'o prstom u oko...

Podrzite sport, ustanite protiv politike i parazita u sportu!!!

PS. Kako se po medijima nije toliko kao ovo sinoc, provlacila Coviceva izjava, da je trebalo protivnika jace udariti!?!?

Licimuri...

Neko123

pre 9 godina

Ja bih samo pitao pantere koji se javljaju na vest i pricaju kao papagaji "demagog" - sta je to netacno Dule rekao? Od pocetka do kraja, formiranja nove lige, mesetarenja sa tim ko ide u Evroligu, cestitanja FMPu, sticenja Filipa - sve u centar (cak nije pomenuo Gurovica)! Uz to je i osudio Pavlovica zbog divaljanja jer je Sasa stvarno u*rao motku tada.

Ova titula ce mi biti draza od svih prethodnih.

Možda probamo polovično

pre 9 godina

@ Mislim da svi propustate poentu - da je normalna liga, pa da se kazne i Vujosevic i Covic sa zabranom obavljanja duznosti u sportu na jedno dve godine uz ogromnu novcanu kaznu, pa bi ih video za dve godine da li bi napravili nesto slicno!!! OBE strane su toliko ljigave da nemam reci!
(ads, 03. jun 2014 13:10)

A kakva je šteta od Čovića ako se izbaci? Odgovor je: NIKAKVA! Samo korist za sve! Zato i ovakav predlog Duletovog "obožavaoca".

Komša

pre 9 godina

@Ratko
Naravno da će Bogdan dobiti izvinjenje.Kao što je Milutinović dobio od Pešića kad ga je ovaj prvo gurnuo sa ledja tako da je ovaj poleteo ka klupi ,a onda ga gadjao flašicom vode.
Nije mi deago što je dule to uradio ali mi je još manje drago što igrači ulaze u raspravu sa sudijama u situaciji kad svi znamo ko vedri i oblači u KSS i ligi ,ali to je pitanje za Predraga Danilovića i upravni odbor KKP a ne za nas.
A pitanje za policiju:
1.ko je aktivirao pp aparat u kragujevcu?
2 ko je Milutinova pogodio bakljom u ledja?
3.ko je prekinuo kzš u Železniku?
4. kako se zove čovek koji je utrčao na parket i napao Sašu pavlovića i da li će biti sankcionisan?

ujka sa Fontane

pre 9 godina

Žao mi je što je sada izgledno da Bogdanović odlazi iz Partizana i pitanje je kada će on biti Partizanovo dete.Jednostavno sjajan igrač-Što se tiče Vujoševića,vreme je da postane savetnik u Partizanu-