Tenis 60

Ponedeljak, 02.06.2014.

17:53

Jelena: Umor i razočaranje

Jelena Janković bila je razočarana nakon poraza u osmini finala Rolan Garosa.

Jelena: Umor i razoèaranje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

mario

pre 9 godina

Razumem u ono vreme, Zistin, Serina, Klajsters, Safine, Dementijeve, Kuznjetcove, Sarapove....sve su bile jake kao armiran beton, ali danas, u ovoj boranija konkurenciji je I treca runda izgleda maksimum.

šator

pre 9 godina

ova devojka ima servis triput dobac jer joj samo glava strči iznad mrežice i ti ne možeš da je pobediš jer si umorna ha ha ha pa za ovu ti ni ne treba da budeš odmorna

this is the end

pre 9 godina

U pravu su oni koji kažu da je ženski tenis jadan, naravno ako u završnici ne igra Ana, Serena, Šarapova, Azarenka...gledaoci kupuju ulaznice da bi gledali njih.

Малац

pre 9 godina

Била је уморна, рече Јелена.
Па нико је није лупао по ушима да игра и дубл.
Не контам жену.
Брате слатки, ако једва могу носит врећу од 25 кила, не грабим се за ону од 30, знам да ће ме поломит.
Искрено, очекивао сам не мало, већ много интелигентнију игру од некога ко је у тим водама преко 10 година.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ali najbolje je kad kaže da je mogla da osvoji... :D :D :D
Pa kad ti nešto osvojiš, glumičice naša draga, ja ću da se skinem go na sred Terazija.

Luka

pre 9 godina

Ne laži sebe, Jelena. GS ne bi osvojila ni da igraš 20 godina, a u top 10 si samo zato jer je ovo vreme najgoreg ženskog tenisa u poslednje tri decenije. I još nešto - nisi igrala u GS finalIMA nego u finalU, i nisi NIKAD igrala protiv 4-5 top teniserki na jednom istom turniru. O "umoru" nećemo, to je već infantilno. Pa idući put, razmisli pre nego što se izblamiraš, jer prelazi ti u naviku već...

patolog

pre 9 godina

Ovo su dve top 10 igracice.
Sramota...
(Boki, 2. jun 2014 16:26)

Jok Ana je za top 10, izdemolirala je ona Šafarikova 23. na WTA listi!

Filip

pre 9 godina

Pa naravno da si umorna, kada godinama igras svaki turnir. Dve i po godine si starija od Ane a odigrala si 117 turnira vise od nje. Znas li ti kolika je to razlika???

Idemoo

pre 9 godina

Prestanite da je kritikujete.. Ajde vi malo da izadjete na teren? U ovoj zemlji kao da se samo ceka da neko izgubi pa se pljuje po njemu. Sramota,kompleksasi...

City Girl

pre 9 godina

Za nekoga ko redovno igra dubl, igra na mrezi joj je ocajna. Koliko puta ju je Erani izvukla drop shot-om na mrezu i ona svaki put vraca lopticu na Eranin reket. Užas! Pa ako je sada lakse osvojiti Grand Slam, sto ga ne osvoji.

max

pre 9 godina

Hvala Ana i Jelena, postigle ste neke dobre rezult.ali mislim da je vreme da se povučete iz tenisa,okačite rekete o klin i posvetite porodičnom životu !! Solidni talenti,OGROMNO razočarenje !!

Dragan

pre 9 godina

Baš velika šteta za Jelenu. Sara Erani ima patetičan servis, a po stilu igre je klasičan "pusher" koji konzistentno vraća lopticu čekajući grešku protivnika. Realno, svaka druga agresivnija igračica bi bila mnogo, mnogo teži zalogaj. Jelena je ovaj meč realno trebala i morala da dobije.

Milos

pre 9 godina

Nikad neces biti vrhunski sportista Jelena! Nikad,ali nikad posle njenog poraza nisam cuo da je protivnica bila bolja, nego umor,loptica okrugla...izgovori,izgovori....

ne dam

pre 9 godina

Ma Jelena da te zanima nesto vise u tenisu imala bi trenera, vise ulagala truda. Ovako si postala osrednja teniserka koja je osrednje zadovoljna svojim postignucima. I to je ok. Uzivaj!

Srdjan

pre 9 godina

Ja sam neki dan napisao d anikad nece osvojiti GS i lijepo sam to obrazlozio. Pa njena sama izjava je bukvalno sve ono sto sma tada napisao potvrdila. Ona ne moze pobijediti igrom napadom vec smao ceka da joj protivnik poklanja poene, zato prije ili kasnije dodje neko ko ne pravi greske (npr. Radvanska) ili ko napada a ide ga taj mec (npr. Busar) i jelena tu nema sta da trazi. Ove njene izjave kako je umorna su smesne. pa curo ti si uvijek povredjena umorna, kog djavola igras toliko turnira? Stalno neki izgovori i gluposti, jednostavno nemas kvalitet za najveci rezultat, da budem decidan njen stil igre nije sampionski, tim nacinom na koji ona igra se ne osvaja nista znacajno.

max

pre 9 godina

Jelena je jedna od teniserki kojima je vreme davno proslo,cini mi se jos 2009,2010.Ja od nje iskreno nikada ni na jednom turniru ne ocekujem veliki rezultat,mozda je ona sada medju top 10 ali njoj mesto i nije bas tu,takva igra kao njena vise ne prolazi,jer tenis napreduje sve se brze,i brze igra,a Jelena ista kao i pre 5,6 godina mozda i gora,sto je po meni prirodno,ipak ona nije ni Serena ni Sharapova.

Ica

pre 9 godina

Ukratko, mogla sam i ovo da osvojim, ali eto nisam...

Sve u svemu, bio je to susret dve najantipatičnije teniserke današnjice.

Anu je barem praznik gledati, pa makar i gubila.

Damir

pre 9 godina

Tu istu Errani će Šarapova "razvalit". Sastale se igračice koje se obe brane,pa udaraj do iznemoglosti. Ko ne može dobit Errani,ne zaslužuje GS. Nisam vidio lošiju teniserku u Top 10,ali svako je danas tamo.

pedro

pre 9 godina

da mi ne zamere jelenini navijači i svi iskreni fanovi tenisa ali
jeco nemaš ti pojma realno ... to što si bila prva na wta listi pre par godina je bio samo kuriozitet bodovnog sistema i takmičenja ...
"all show no substance"

sasha

pre 9 godina

Kakva je to nepravda sto su izjednacili nagradni fond u muskoj i zenskoj konkurenciji. Ovo danas je bilo tuzno gledati. Ne umeju da serviraju. Kvalitet igre na nivou skupljaca loptica...

profche

pre 9 godina

JJ, ovako
1. imala si ocajnu protivnicu, prosecnu igracicu uzasnog servisa
2. imala si RG na dlanu, sad i verovatno (tesko) ikada vise
3. za pobedu su ti falile samo dve stvari: mentalna stabilnost i strategija
4. nekada si bila borac pa mi je bilo zao sto nemas GS
toliko

Stefan

pre 9 godina

Nažalost, 2 tvrdnje danas potvrđene: svaki put kada tvrdi da je put do titule otvoren, desi se krah i još 1 dokaz zašto je ženski tenis ipak dosta lošiji od muškog, ovakvih slučajeva dosadnih i anti-tenisera nema u muškoj konkurenciji. Bartoli do skora, Errani, Wozniacki, zdepaste konkurencije, loše tehnike, čak ima i slučajeva preuhranjenosti, prelivanja sala,...! Takvi igrači u muškoj konkurenciji ne mogu da opstanu, a kamoli da uđu u top 10!

trenta parenta

pre 9 godina

Kaže mi kćerka (sedam godina) pre pola sata: "Tata, je l mogu da odvalim ovu Serani? A ja joj kažem: Nemoj, dete! Samo ćeš da uvrediš našu caricu!

veliki strumf

pre 9 godina

A pre neki dan rece da je mogla da osvoji GS, i to vise njih. Mogao sam i ja, samo da sam kao klinac uzeo reket u ruke... Kao i obicno - knjiga spala na jedno slovo. Dobro, tu je i Ziki u miksu. Sta bi mi da nam nije Noleta? Uzivajmo dok je tu, jer kad se penzionise - nastupice velika praznina za nas tenis.

besKrajan

pre 9 godina

"Sada, kada su favoriti ispali, sve se otvorilo."

A ti si se potrudila da zatvoriš. Pa Jeco, ne može se GS uzeti bez treninga i iole boljeg trenera. A ti odavno ne treniraš koliko TA titula iziskuje? I ona izjava o nekoliko GS titula. Živiš u oblacima mala... Ili više treninga ili se batali tenisa. Ovo što ti radiš, ne vodi nikud.

zika

pre 9 godina

Jelena, brzi si i dobra teniserka (fizički znatno bolja nego Erani na primer), ali nemas dovoljno dobar plan igre na terenu. Sve što radiš je jednostavno i suviše se često ponavlja, predvidivo je. Nađi trenera koji će ti pomoći sa taktikom, i pripremaj taktički svoje utakmice variraj temu.

Takođe, ovi sto sede kod tebe u loži bi trebali pre nego što krenu da se svađaju sa celom publikom da nauče određena pravila ponašanja, kako bi tebi bilo lakše. Tenis nije rukomet i basket u pioniru, ne može se tu skakati gore dole lupati i vikati bilo kako.

doktor

pre 9 godina

Gospodjice JJ ,Vi juce rekoste da je trebalo da osvojite nekoliko GS titula?Ni danas mi nije jasna vasa konstatacija!Mislim ,ko je trebalo da igra protiv vas u tim finalima, ako je Erani nepremostiva prepreka

Izgubljene iluzije

pre 9 godina

Na VImbldonu nećeš biti ni favorit iz senke. Nisi to bila ni ovde, to samo tvoji navijači sanjaju isti san i guše ovaj sajt hahakomentarima.

Svaka njena izjava ima rep

pre 9 godina

U finalima GS nisi igrala, jedno finale nema množinu. A da si uvek imala 4-5 iz prvih deset, pa to je nemoguće. I ti si bila u tom topu i nisi mogla da igraš od prvog ili drugog kola sa devojkama iz vrha. Kako je bilo na ovom GS? POvako - Fičmen, Nara, Krstea... Pobede protiv njih zaista nisu podvig. Prva koja nešto zna od tenisa bila je Sara i to je bio kraj za tebe, i u Rimu i ovde.

profche

pre 9 godina

JJ, ovako
1. imala si ocajnu protivnicu, prosecnu igracicu uzasnog servisa
2. imala si RG na dlanu, sad i verovatno (tesko) ikada vise
3. za pobedu su ti falile samo dve stvari: mentalna stabilnost i strategija
4. nekada si bila borac pa mi je bilo zao sto nemas GS
toliko

asdfgh

pre 9 godina

Uhhh Jelenine izjave uvek pune nebuloza...Igra cetvrto kolo i razmislja o tituli. Ona pre svega nema pobednicki mentalitet, kad god je igrala vazan mec, slala je balone i igrala suvise uplaseno i defanzivno. Jeco pamet u glavu, igraj mec po mec koncentrisano, bez trcanja pred rudu. I nema smisla potcenjivati protivnice izjavama, trebalo je da osvojim nekoliko GS-a, pa pobogu valjda su se i one nesto pitale tada.

Djoksa

pre 9 godina

Bravo za Jelenu i pored poraza! Nijednom recju nije opravdala poraz ociglednom povredom, vec je sportski pohvalila protivnicu. Da je bila potpuno zdrava, samlela bi Erani, to je svima jasno. Ovako je jadno bilo gledati je kako se muci.A imala je zaista veliku sansu da osvoji trofej. Jedina je nasa teniserka koja je opravdala ocekivanja na RG, igrala je izvanredno do povrede, ali joj je sreca okrnula ledja. Velika steta, ali
ide se dalje, ne treba posustati. Neka se dobro pripremi za Wimbldon, ako zadrzi formu, ima sansu za trofej.

ČIDD

pre 9 godina

Neko je zajedljivo napisao da ona nikad nece osvojiti GS, sada to isto i ja mogu reci. Nazalost, veci baksuz na GS ne postoji od nase Jelene. Nema trunku sportske srece, ogorcen sam. Na set loptu za JJ, Sara pogadja samu liniju iz riterna, a o tajbrejku da ne govorim, posle nije ni cudo sto se gotovo predala.

nane

pre 9 godina

Znao sam da ce danas izgubiti. Uvek kad pocne da prica kako ce da osvoji gren slem titulu ili kako je do sada mogla da osvoji obicno izgubi sledeci mec. To se i desilo. Umesto da igra i da sve od sebe jer su glavni favoriti ispali ona se opustila i izgubila od protivnice koja realno nije bolja od nje. JJ je odigrala ceo turnir toplo hladno

doktor

pre 9 godina

Gospodjice JJ ,Vi juce rekoste da je trebalo da osvojite nekoliko GS titula?Ni danas mi nije jasna vasa konstatacija!Mislim ,ko je trebalo da igra protiv vas u tim finalima, ako je Erani nepremostiva prepreka

nane

pre 9 godina

Znao sam da ce danas izgubiti. Uvek kad pocne da prica kako ce da osvoji gren slem titulu ili kako je do sada mogla da osvoji obicno izgubi sledeci mec. To se i desilo. Umesto da igra i da sve od sebe jer su glavni favoriti ispali ona se opustila i izgubila od protivnice koja realno nije bolja od nje. JJ je odigrala ceo turnir toplo hladno

profche

pre 9 godina

JJ, ovako
1. imala si ocajnu protivnicu, prosecnu igracicu uzasnog servisa
2. imala si RG na dlanu, sad i verovatno (tesko) ikada vise
3. za pobedu su ti falile samo dve stvari: mentalna stabilnost i strategija
4. nekada si bila borac pa mi je bilo zao sto nemas GS
toliko

Izgubljene iluzije

pre 9 godina

Na VImbldonu nećeš biti ni favorit iz senke. Nisi to bila ni ovde, to samo tvoji navijači sanjaju isti san i guše ovaj sajt hahakomentarima.

Svaka njena izjava ima rep

pre 9 godina

U finalima GS nisi igrala, jedno finale nema množinu. A da si uvek imala 4-5 iz prvih deset, pa to je nemoguće. I ti si bila u tom topu i nisi mogla da igraš od prvog ili drugog kola sa devojkama iz vrha. Kako je bilo na ovom GS? POvako - Fičmen, Nara, Krstea... Pobede protiv njih zaista nisu podvig. Prva koja nešto zna od tenisa bila je Sara i to je bio kraj za tebe, i u Rimu i ovde.

besKrajan

pre 9 godina

"Sada, kada su favoriti ispali, sve se otvorilo."

A ti si se potrudila da zatvoriš. Pa Jeco, ne može se GS uzeti bez treninga i iole boljeg trenera. A ti odavno ne treniraš koliko TA titula iziskuje? I ona izjava o nekoliko GS titula. Živiš u oblacima mala... Ili više treninga ili se batali tenisa. Ovo što ti radiš, ne vodi nikud.

zika

pre 9 godina

Jelena, brzi si i dobra teniserka (fizički znatno bolja nego Erani na primer), ali nemas dovoljno dobar plan igre na terenu. Sve što radiš je jednostavno i suviše se često ponavlja, predvidivo je. Nađi trenera koji će ti pomoći sa taktikom, i pripremaj taktički svoje utakmice variraj temu.

Takođe, ovi sto sede kod tebe u loži bi trebali pre nego što krenu da se svađaju sa celom publikom da nauče određena pravila ponašanja, kako bi tebi bilo lakše. Tenis nije rukomet i basket u pioniru, ne može se tu skakati gore dole lupati i vikati bilo kako.

sasha

pre 9 godina

Kakva je to nepravda sto su izjednacili nagradni fond u muskoj i zenskoj konkurenciji. Ovo danas je bilo tuzno gledati. Ne umeju da serviraju. Kvalitet igre na nivou skupljaca loptica...

Ica

pre 9 godina

Ukratko, mogla sam i ovo da osvojim, ali eto nisam...

Sve u svemu, bio je to susret dve najantipatičnije teniserke današnjice.

Anu je barem praznik gledati, pa makar i gubila.

Luka

pre 9 godina

Ne laži sebe, Jelena. GS ne bi osvojila ni da igraš 20 godina, a u top 10 si samo zato jer je ovo vreme najgoreg ženskog tenisa u poslednje tri decenije. I još nešto - nisi igrala u GS finalIMA nego u finalU, i nisi NIKAD igrala protiv 4-5 top teniserki na jednom istom turniru. O "umoru" nećemo, to je već infantilno. Pa idući put, razmisli pre nego što se izblamiraš, jer prelazi ti u naviku već...

ČIDD

pre 9 godina

Neko je zajedljivo napisao da ona nikad nece osvojiti GS, sada to isto i ja mogu reci. Nazalost, veci baksuz na GS ne postoji od nase Jelene. Nema trunku sportske srece, ogorcen sam. Na set loptu za JJ, Sara pogadja samu liniju iz riterna, a o tajbrejku da ne govorim, posle nije ni cudo sto se gotovo predala.

veliki strumf

pre 9 godina

A pre neki dan rece da je mogla da osvoji GS, i to vise njih. Mogao sam i ja, samo da sam kao klinac uzeo reket u ruke... Kao i obicno - knjiga spala na jedno slovo. Dobro, tu je i Ziki u miksu. Sta bi mi da nam nije Noleta? Uzivajmo dok je tu, jer kad se penzionise - nastupice velika praznina za nas tenis.

Малац

pre 9 godina

Била је уморна, рече Јелена.
Па нико је није лупао по ушима да игра и дубл.
Не контам жену.
Брате слатки, ако једва могу носит врећу од 25 кила, не грабим се за ону од 30, знам да ће ме поломит.
Искрено, очекивао сам не мало, већ много интелигентнију игру од некога ко је у тим водама преко 10 година.

City Girl

pre 9 godina

Za nekoga ko redovno igra dubl, igra na mrezi joj je ocajna. Koliko puta ju je Erani izvukla drop shot-om na mrezu i ona svaki put vraca lopticu na Eranin reket. Užas! Pa ako je sada lakse osvojiti Grand Slam, sto ga ne osvoji.

ne dam

pre 9 godina

Ma Jelena da te zanima nesto vise u tenisu imala bi trenera, vise ulagala truda. Ovako si postala osrednja teniserka koja je osrednje zadovoljna svojim postignucima. I to je ok. Uzivaj!

asdfgh

pre 9 godina

Uhhh Jelenine izjave uvek pune nebuloza...Igra cetvrto kolo i razmislja o tituli. Ona pre svega nema pobednicki mentalitet, kad god je igrala vazan mec, slala je balone i igrala suvise uplaseno i defanzivno. Jeco pamet u glavu, igraj mec po mec koncentrisano, bez trcanja pred rudu. I nema smisla potcenjivati protivnice izjavama, trebalo je da osvojim nekoliko GS-a, pa pobogu valjda su se i one nesto pitale tada.

pedro

pre 9 godina

da mi ne zamere jelenini navijači i svi iskreni fanovi tenisa ali
jeco nemaš ti pojma realno ... to što si bila prva na wta listi pre par godina je bio samo kuriozitet bodovnog sistema i takmičenja ...
"all show no substance"

Filip

pre 9 godina

Pa naravno da si umorna, kada godinama igras svaki turnir. Dve i po godine si starija od Ane a odigrala si 117 turnira vise od nje. Znas li ti kolika je to razlika???

trenta parenta

pre 9 godina

Kaže mi kćerka (sedam godina) pre pola sata: "Tata, je l mogu da odvalim ovu Serani? A ja joj kažem: Nemoj, dete! Samo ćeš da uvrediš našu caricu!

Dragan

pre 9 godina

Baš velika šteta za Jelenu. Sara Erani ima patetičan servis, a po stilu igre je klasičan "pusher" koji konzistentno vraća lopticu čekajući grešku protivnika. Realno, svaka druga agresivnija igračica bi bila mnogo, mnogo teži zalogaj. Jelena je ovaj meč realno trebala i morala da dobije.

Damir

pre 9 godina

Tu istu Errani će Šarapova "razvalit". Sastale se igračice koje se obe brane,pa udaraj do iznemoglosti. Ko ne može dobit Errani,ne zaslužuje GS. Nisam vidio lošiju teniserku u Top 10,ali svako je danas tamo.

Srdjan

pre 9 godina

Ja sam neki dan napisao d anikad nece osvojiti GS i lijepo sam to obrazlozio. Pa njena sama izjava je bukvalno sve ono sto sma tada napisao potvrdila. Ona ne moze pobijediti igrom napadom vec smao ceka da joj protivnik poklanja poene, zato prije ili kasnije dodje neko ko ne pravi greske (npr. Radvanska) ili ko napada a ide ga taj mec (npr. Busar) i jelena tu nema sta da trazi. Ove njene izjave kako je umorna su smesne. pa curo ti si uvijek povredjena umorna, kog djavola igras toliko turnira? Stalno neki izgovori i gluposti, jednostavno nemas kvalitet za najveci rezultat, da budem decidan njen stil igre nije sampionski, tim nacinom na koji ona igra se ne osvaja nista znacajno.

Milos

pre 9 godina

Nikad neces biti vrhunski sportista Jelena! Nikad,ali nikad posle njenog poraza nisam cuo da je protivnica bila bolja, nego umor,loptica okrugla...izgovori,izgovori....

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ali najbolje je kad kaže da je mogla da osvoji... :D :D :D
Pa kad ti nešto osvojiš, glumičice naša draga, ja ću da se skinem go na sred Terazija.

max

pre 9 godina

Jelena je jedna od teniserki kojima je vreme davno proslo,cini mi se jos 2009,2010.Ja od nje iskreno nikada ni na jednom turniru ne ocekujem veliki rezultat,mozda je ona sada medju top 10 ali njoj mesto i nije bas tu,takva igra kao njena vise ne prolazi,jer tenis napreduje sve se brze,i brze igra,a Jelena ista kao i pre 5,6 godina mozda i gora,sto je po meni prirodno,ipak ona nije ni Serena ni Sharapova.

profche

pre 9 godina

JJ, ovako
1. imala si ocajnu protivnicu, prosecnu igracicu uzasnog servisa
2. imala si RG na dlanu, sad i verovatno (tesko) ikada vise
3. za pobedu su ti falile samo dve stvari: mentalna stabilnost i strategija
4. nekada si bila borac pa mi je bilo zao sto nemas GS
toliko

Stefan

pre 9 godina

Nažalost, 2 tvrdnje danas potvrđene: svaki put kada tvrdi da je put do titule otvoren, desi se krah i još 1 dokaz zašto je ženski tenis ipak dosta lošiji od muškog, ovakvih slučajeva dosadnih i anti-tenisera nema u muškoj konkurenciji. Bartoli do skora, Errani, Wozniacki, zdepaste konkurencije, loše tehnike, čak ima i slučajeva preuhranjenosti, prelivanja sala,...! Takvi igrači u muškoj konkurenciji ne mogu da opstanu, a kamoli da uđu u top 10!

Idemoo

pre 9 godina

Prestanite da je kritikujete.. Ajde vi malo da izadjete na teren? U ovoj zemlji kao da se samo ceka da neko izgubi pa se pljuje po njemu. Sramota,kompleksasi...

max

pre 9 godina

Hvala Ana i Jelena, postigle ste neke dobre rezult.ali mislim da je vreme da se povučete iz tenisa,okačite rekete o klin i posvetite porodičnom životu !! Solidni talenti,OGROMNO razočarenje !!

patolog

pre 9 godina

Ovo su dve top 10 igracice.
Sramota...
(Boki, 2. jun 2014 16:26)

Jok Ana je za top 10, izdemolirala je ona Šafarikova 23. na WTA listi!

Djoksa

pre 9 godina

Bravo za Jelenu i pored poraza! Nijednom recju nije opravdala poraz ociglednom povredom, vec je sportski pohvalila protivnicu. Da je bila potpuno zdrava, samlela bi Erani, to je svima jasno. Ovako je jadno bilo gledati je kako se muci.A imala je zaista veliku sansu da osvoji trofej. Jedina je nasa teniserka koja je opravdala ocekivanja na RG, igrala je izvanredno do povrede, ali joj je sreca okrnula ledja. Velika steta, ali
ide se dalje, ne treba posustati. Neka se dobro pripremi za Wimbldon, ako zadrzi formu, ima sansu za trofej.

šator

pre 9 godina

ova devojka ima servis triput dobac jer joj samo glava strči iznad mrežice i ti ne možeš da je pobediš jer si umorna ha ha ha pa za ovu ti ni ne treba da budeš odmorna

this is the end

pre 9 godina

U pravu su oni koji kažu da je ženski tenis jadan, naravno ako u završnici ne igra Ana, Serena, Šarapova, Azarenka...gledaoci kupuju ulaznice da bi gledali njih.

mario

pre 9 godina

Razumem u ono vreme, Zistin, Serina, Klajsters, Safine, Dementijeve, Kuznjetcove, Sarapove....sve su bile jake kao armiran beton, ali danas, u ovoj boranija konkurenciji je I treca runda izgleda maksimum.

ČIDD

pre 9 godina

Neko je zajedljivo napisao da ona nikad nece osvojiti GS, sada to isto i ja mogu reci. Nazalost, veci baksuz na GS ne postoji od nase Jelene. Nema trunku sportske srece, ogorcen sam. Na set loptu za JJ, Sara pogadja samu liniju iz riterna, a o tajbrejku da ne govorim, posle nije ni cudo sto se gotovo predala.

Izgubljene iluzije

pre 9 godina

Na VImbldonu nećeš biti ni favorit iz senke. Nisi to bila ni ovde, to samo tvoji navijači sanjaju isti san i guše ovaj sajt hahakomentarima.

Djoksa

pre 9 godina

Bravo za Jelenu i pored poraza! Nijednom recju nije opravdala poraz ociglednom povredom, vec je sportski pohvalila protivnicu. Da je bila potpuno zdrava, samlela bi Erani, to je svima jasno. Ovako je jadno bilo gledati je kako se muci.A imala je zaista veliku sansu da osvoji trofej. Jedina je nasa teniserka koja je opravdala ocekivanja na RG, igrala je izvanredno do povrede, ali joj je sreca okrnula ledja. Velika steta, ali
ide se dalje, ne treba posustati. Neka se dobro pripremi za Wimbldon, ako zadrzi formu, ima sansu za trofej.

max

pre 9 godina

Hvala Ana i Jelena, postigle ste neke dobre rezult.ali mislim da je vreme da se povučete iz tenisa,okačite rekete o klin i posvetite porodičnom životu !! Solidni talenti,OGROMNO razočarenje !!

doktor

pre 9 godina

Gospodjice JJ ,Vi juce rekoste da je trebalo da osvojite nekoliko GS titula?Ni danas mi nije jasna vasa konstatacija!Mislim ,ko je trebalo da igra protiv vas u tim finalima, ako je Erani nepremostiva prepreka

Ica

pre 9 godina

Ukratko, mogla sam i ovo da osvojim, ali eto nisam...

Sve u svemu, bio je to susret dve najantipatičnije teniserke današnjice.

Anu je barem praznik gledati, pa makar i gubila.

Idemoo

pre 9 godina

Prestanite da je kritikujete.. Ajde vi malo da izadjete na teren? U ovoj zemlji kao da se samo ceka da neko izgubi pa se pljuje po njemu. Sramota,kompleksasi...

Luka

pre 9 godina

Ne laži sebe, Jelena. GS ne bi osvojila ni da igraš 20 godina, a u top 10 si samo zato jer je ovo vreme najgoreg ženskog tenisa u poslednje tri decenije. I još nešto - nisi igrala u GS finalIMA nego u finalU, i nisi NIKAD igrala protiv 4-5 top teniserki na jednom istom turniru. O "umoru" nećemo, to je već infantilno. Pa idući put, razmisli pre nego što se izblamiraš, jer prelazi ti u naviku već...

patolog

pre 9 godina

Ovo su dve top 10 igracice.
Sramota...
(Boki, 2. jun 2014 16:26)

Jok Ana je za top 10, izdemolirala je ona Šafarikova 23. na WTA listi!

profche

pre 9 godina

JJ, ovako
1. imala si ocajnu protivnicu, prosecnu igracicu uzasnog servisa
2. imala si RG na dlanu, sad i verovatno (tesko) ikada vise
3. za pobedu su ti falile samo dve stvari: mentalna stabilnost i strategija
4. nekada si bila borac pa mi je bilo zao sto nemas GS
toliko

nane

pre 9 godina

Znao sam da ce danas izgubiti. Uvek kad pocne da prica kako ce da osvoji gren slem titulu ili kako je do sada mogla da osvoji obicno izgubi sledeci mec. To se i desilo. Umesto da igra i da sve od sebe jer su glavni favoriti ispali ona se opustila i izgubila od protivnice koja realno nije bolja od nje. JJ je odigrala ceo turnir toplo hladno

veliki strumf

pre 9 godina

A pre neki dan rece da je mogla da osvoji GS, i to vise njih. Mogao sam i ja, samo da sam kao klinac uzeo reket u ruke... Kao i obicno - knjiga spala na jedno slovo. Dobro, tu je i Ziki u miksu. Sta bi mi da nam nije Noleta? Uzivajmo dok je tu, jer kad se penzionise - nastupice velika praznina za nas tenis.

Svaka njena izjava ima rep

pre 9 godina

U finalima GS nisi igrala, jedno finale nema množinu. A da si uvek imala 4-5 iz prvih deset, pa to je nemoguće. I ti si bila u tom topu i nisi mogla da igraš od prvog ili drugog kola sa devojkama iz vrha. Kako je bilo na ovom GS? POvako - Fičmen, Nara, Krstea... Pobede protiv njih zaista nisu podvig. Prva koja nešto zna od tenisa bila je Sara i to je bio kraj za tebe, i u Rimu i ovde.

besKrajan

pre 9 godina

"Sada, kada su favoriti ispali, sve se otvorilo."

A ti si se potrudila da zatvoriš. Pa Jeco, ne može se GS uzeti bez treninga i iole boljeg trenera. A ti odavno ne treniraš koliko TA titula iziskuje? I ona izjava o nekoliko GS titula. Živiš u oblacima mala... Ili više treninga ili se batali tenisa. Ovo što ti radiš, ne vodi nikud.

trenta parenta

pre 9 godina

Kaže mi kćerka (sedam godina) pre pola sata: "Tata, je l mogu da odvalim ovu Serani? A ja joj kažem: Nemoj, dete! Samo ćeš da uvrediš našu caricu!

sasha

pre 9 godina

Kakva je to nepravda sto su izjednacili nagradni fond u muskoj i zenskoj konkurenciji. Ovo danas je bilo tuzno gledati. Ne umeju da serviraju. Kvalitet igre na nivou skupljaca loptica...

Filip

pre 9 godina

Pa naravno da si umorna, kada godinama igras svaki turnir. Dve i po godine si starija od Ane a odigrala si 117 turnira vise od nje. Znas li ti kolika je to razlika???

pedro

pre 9 godina

da mi ne zamere jelenini navijači i svi iskreni fanovi tenisa ali
jeco nemaš ti pojma realno ... to što si bila prva na wta listi pre par godina je bio samo kuriozitet bodovnog sistema i takmičenja ...
"all show no substance"

max

pre 9 godina

Jelena je jedna od teniserki kojima je vreme davno proslo,cini mi se jos 2009,2010.Ja od nje iskreno nikada ni na jednom turniru ne ocekujem veliki rezultat,mozda je ona sada medju top 10 ali njoj mesto i nije bas tu,takva igra kao njena vise ne prolazi,jer tenis napreduje sve se brze,i brze igra,a Jelena ista kao i pre 5,6 godina mozda i gora,sto je po meni prirodno,ipak ona nije ni Serena ni Sharapova.

Milos

pre 9 godina

Nikad neces biti vrhunski sportista Jelena! Nikad,ali nikad posle njenog poraza nisam cuo da je protivnica bila bolja, nego umor,loptica okrugla...izgovori,izgovori....

Srdjan

pre 9 godina

Ja sam neki dan napisao d anikad nece osvojiti GS i lijepo sam to obrazlozio. Pa njena sama izjava je bukvalno sve ono sto sma tada napisao potvrdila. Ona ne moze pobijediti igrom napadom vec smao ceka da joj protivnik poklanja poene, zato prije ili kasnije dodje neko ko ne pravi greske (npr. Radvanska) ili ko napada a ide ga taj mec (npr. Busar) i jelena tu nema sta da trazi. Ove njene izjave kako je umorna su smesne. pa curo ti si uvijek povredjena umorna, kog djavola igras toliko turnira? Stalno neki izgovori i gluposti, jednostavno nemas kvalitet za najveci rezultat, da budem decidan njen stil igre nije sampionski, tim nacinom na koji ona igra se ne osvaja nista znacajno.

this is the end

pre 9 godina

U pravu su oni koji kažu da je ženski tenis jadan, naravno ako u završnici ne igra Ana, Serena, Šarapova, Azarenka...gledaoci kupuju ulaznice da bi gledali njih.

asdfgh

pre 9 godina

Uhhh Jelenine izjave uvek pune nebuloza...Igra cetvrto kolo i razmislja o tituli. Ona pre svega nema pobednicki mentalitet, kad god je igrala vazan mec, slala je balone i igrala suvise uplaseno i defanzivno. Jeco pamet u glavu, igraj mec po mec koncentrisano, bez trcanja pred rudu. I nema smisla potcenjivati protivnice izjavama, trebalo je da osvojim nekoliko GS-a, pa pobogu valjda su se i one nesto pitale tada.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ali najbolje je kad kaže da je mogla da osvoji... :D :D :D
Pa kad ti nešto osvojiš, glumičice naša draga, ja ću da se skinem go na sred Terazija.

šator

pre 9 godina

ova devojka ima servis triput dobac jer joj samo glava strči iznad mrežice i ti ne možeš da je pobediš jer si umorna ha ha ha pa za ovu ti ni ne treba da budeš odmorna

zika

pre 9 godina

Jelena, brzi si i dobra teniserka (fizički znatno bolja nego Erani na primer), ali nemas dovoljno dobar plan igre na terenu. Sve što radiš je jednostavno i suviše se često ponavlja, predvidivo je. Nađi trenera koji će ti pomoći sa taktikom, i pripremaj taktički svoje utakmice variraj temu.

Takođe, ovi sto sede kod tebe u loži bi trebali pre nego što krenu da se svađaju sa celom publikom da nauče određena pravila ponašanja, kako bi tebi bilo lakše. Tenis nije rukomet i basket u pioniru, ne može se tu skakati gore dole lupati i vikati bilo kako.

Stefan

pre 9 godina

Nažalost, 2 tvrdnje danas potvrđene: svaki put kada tvrdi da je put do titule otvoren, desi se krah i još 1 dokaz zašto je ženski tenis ipak dosta lošiji od muškog, ovakvih slučajeva dosadnih i anti-tenisera nema u muškoj konkurenciji. Bartoli do skora, Errani, Wozniacki, zdepaste konkurencije, loše tehnike, čak ima i slučajeva preuhranjenosti, prelivanja sala,...! Takvi igrači u muškoj konkurenciji ne mogu da opstanu, a kamoli da uđu u top 10!

ne dam

pre 9 godina

Ma Jelena da te zanima nesto vise u tenisu imala bi trenera, vise ulagala truda. Ovako si postala osrednja teniserka koja je osrednje zadovoljna svojim postignucima. I to je ok. Uzivaj!

Малац

pre 9 godina

Била је уморна, рече Јелена.
Па нико је није лупао по ушима да игра и дубл.
Не контам жену.
Брате слатки, ако једва могу носит врећу од 25 кила, не грабим се за ону од 30, знам да ће ме поломит.
Искрено, очекивао сам не мало, већ много интелигентнију игру од некога ко је у тим водама преко 10 година.

Damir

pre 9 godina

Tu istu Errani će Šarapova "razvalit". Sastale se igračice koje se obe brane,pa udaraj do iznemoglosti. Ko ne može dobit Errani,ne zaslužuje GS. Nisam vidio lošiju teniserku u Top 10,ali svako je danas tamo.

Dragan

pre 9 godina

Baš velika šteta za Jelenu. Sara Erani ima patetičan servis, a po stilu igre je klasičan "pusher" koji konzistentno vraća lopticu čekajući grešku protivnika. Realno, svaka druga agresivnija igračica bi bila mnogo, mnogo teži zalogaj. Jelena je ovaj meč realno trebala i morala da dobije.

profche

pre 9 godina

JJ, ovako
1. imala si ocajnu protivnicu, prosecnu igracicu uzasnog servisa
2. imala si RG na dlanu, sad i verovatno (tesko) ikada vise
3. za pobedu su ti falile samo dve stvari: mentalna stabilnost i strategija
4. nekada si bila borac pa mi je bilo zao sto nemas GS
toliko

City Girl

pre 9 godina

Za nekoga ko redovno igra dubl, igra na mrezi joj je ocajna. Koliko puta ju je Erani izvukla drop shot-om na mrezu i ona svaki put vraca lopticu na Eranin reket. Užas! Pa ako je sada lakse osvojiti Grand Slam, sto ga ne osvoji.

mario

pre 9 godina

Razumem u ono vreme, Zistin, Serina, Klajsters, Safine, Dementijeve, Kuznjetcove, Sarapove....sve su bile jake kao armiran beton, ali danas, u ovoj boranija konkurenciji je I treca runda izgleda maksimum.