Fudbal 90

Subota, 10.05.2014.

23:48

JSL: Zvezda sa OFK za titulu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom protiv Slobode u Užicu (2:0) došli su na tri boda od osvajanja 26. titule prvaka u istoriji kluba.

JSL: Zvezda sa OFK za titulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 9 godina

Tek posle odigravanja poslednjeg kola JSL zna će se da li je C.Zvezda šampio ili joj je potrebno odigravanje dopunskog meča sa Partizanom; kako bilo da bilo C. Zvezda je zaslužila šampionsku titulu jer je trenutno najbolji fudbalski klub u Srbiji. Bilo bi interesantno da se odigra dopunski meč na stadionu C. Zvezde. Verovatno bi bio postignut rekord broja prisutnih gledaoca. Bilo bi to finale nad finalima.

cetvrti covek

pre 9 godina

Tacan rezultat 5 : 2 za Zvezdu... P.S. za ovo ne znaju ni Terzic ni Kokeza. Tacan rezultat na marakani ce biti SLUCAJNOST... cito da ne bude da vam nisam rekao... snovi su cudo:-)

zex86

pre 9 godina

Student...nisi me razumeo,naveo sam da su tri penala realizovana!Stvar je sto ljudi ovde potenciraju da su na rezultat uticali penali koji su promaseni?Kako???To je poenta...a drugi deo mog komentara se na odnosio na penale u Evropi i koliko je Marakana tesko mesto za sudjene!Sto se kvaliteta lige tice,daleko je od sjajnog,al bolji nemamo zar ne??Ja sam navijac Zvezde,ne Reala,Barse,Bajerna...Pozdrav

RETRO

pre 9 godina

Jeste zvezdasi, svih 6 titula smo.namestili. Tesite se. Namestili smo da imamo bolji tim svake sezone, namestili smo svaki derbi, pogotovo ovaj poslednji gde su vasi namerno promasili 2 penala. Namestili smo Jovetica, Ljajica, Markovica, Mitrovica, Markovica.. namestili smo protiv Anderlehta, sve smo to namestili iako i vrapci znaju da smo imali daleko boji tim svake godine. Gde su vasi igraci iz tih sezona? Koji je to tim bio bolji od Partizanovog? Malo se samo preispitajte. Ali ako vam je za utehu, jesmo, namestili smo svih 25 titula, i sve u kosarci. Nadam se da vam je lakse..

Student

pre 9 godina

@zex86 Nisam rekao da su penali svirani samo Zvezdi. Ako malo bolje procitas moj komentar vidjeces da sam ogorcen na nasu ligu uopste. I Partizan je imao sudije na svojoj strani sve ove godine, kao sto ih Zvezda ima u ovoj sezoni i to niko ne moze da ospori! E sad, to sto ste iskoristili samo 3 (oba penala u derbiju su bila cista kao suza), to je problem onih koji izvode penale. Sta sudija treba da uradi? Da skloni golmana s gola nakon sto je svirao penal? Nebitno... cestitke na osvojenom prvenstvu i takodje sportski pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta!

Vračar

pre 9 godina

Ovi grobari su stvarno neverovatni...
Prvo su kmečali da se zvezdinim protivnicima dele kartoni, onda je na red došla kuknjava oko Vučića, zatim plakanje za penale, pa Tole i Terzić..a sada im smetaju i slobodni udarvi!!!!
Ima li kraja kukumavčenju?

P.S.
A nešto ne mogu da se setim da su se žalili u prvom kolu prtiv Pazara ili protiv Čuke...takođe se ne sećam da im je smetao Tole (koji sedi u skupštini partizana) kada se godinama navlačilo za partizan. takođe se ne sećam da im je smetalo kada su Tadić, Dačić, Ružić, Ljajić, Marjanović, Odalović, Toma, Dodik, Jočić......... otvoreno navijali za Partizan a neki od tih premijera i minstara sedeli u upravi ili bili čak predsednici sekcija JSD Partizan! Takođe ne mogu da se setim da je bilo kom grobaru bilo sumnjivo što im u upravi sede predsednici drugih klubova (Metalac, hajduk...) ili kada se predsednici drugih klubova kao gosti partuyana slikaju sa crno belim obeležjima u inostranstvu (Sloboda)

zex86

pre 9 godina

Studen...Da pitam nesto posto svi pominjete neke penale kao zaslugu za titule.Koliko je zvezda realizovala penala ove sezone???TRI!!Ako je prvenstvo reseno sa TRI PENALA,koji su pritom bili cisti,onda svaka cast i tebi i drugima koji to komentarisete!I jos jedna zanimljiva stvar.Da li znate koliko PENALA JE SVIRANO ZA ZVEZDU U EVROPI u poslednji 5-6 god.na Marakani???Proverite i frapiracete se,skoro jedan po mecu!To je vruc domaci teren,publika,pritisak!Al kako bi ste vi to znali...Sportski pozdrav!

deki

pre 9 godina

Mi lagano dobijamo OFK i u Novi Sad idemo na izlet, Vosa je sa Jagodincima odigrala sportski, obe ekipe idu u Evropu a sa nama i nece imati motiv, pogotovo posle svega sto im je bivsi trener uradio

Student

pre 9 godina

Trenutno ne znam ni jedan primjer u skoroj proslosti da je neki klub 5-6 godina za redom osvajao prvenstvo, osim Partizana kod nas ili recimo Dinama u Hrvatskoj. Dinamo je cak 9 godina, ako se ne varam, zavrsavao kao prvi u ligi. To sasvim dovoljno govori o kvalitetu i regularnosti lige. Iako navijam za Partizan moram da priznam da mi je dosadilo da gledam fudbal, ne zato sto je klub za koji navijam bio sampion u posljednjih 6 godina i sto ove godine nece biti, nego zato sto igramo katastrofalan fudbal. Dosta mi je vise i Karadzica i Terzica i namjestanja utakmica, sviranja penala, beneficija, otpisivanja dugova... jer u evropskim takmicenjima sluzimo samo za bolju gol razliku protivnika. Zvezda ove godine zasluzeno postaje sampion iako je imala odredjenu pomoc i vjetar u ledja (ne znam da je pobjedila neku utakmicu bez dosudjenog penala ili slobodnog udarca na maksimalno 20m od protivnickog gola). To je nasa realnost! Iskreno bih volio da komsije prodju do grupnog dijela takmicenja lige sampiona, pa da vidimo kako ce to izgledati. Ista je situacija i sa Partizanom, zato vise i ne pratim fudbal. Odem na utakmicu, razbiju mi auto, zapale stadion, lome stolice, tuku se... a to je samo slika naseg stanja u sportu, prije svega u fudbalu... nazalost!

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

Ne samo da ce osvajanje titule biti samo jos jedna recka, vec cemo po slovu ugovora sa Gaspromom dobiti bonus negde oko milion evra na sve to idu i veci transferi igraci vise vrede itd . Pozdrav za sve Delije, Zvezda sampion ...

milos

pre 9 godina

zao mi je moje ofke..bolje casno ispasti nego namestanjem opstati.zvezda takodje namesta ali je namestao i partizan ranijih godina..beogradjani za ofk

Realno

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
Poslednji tim koji je namestio titulu je partizan i to 6 puta za redom...kakvi ste bili,ni pakao vam nece tesko pasti.

RETRO

pre 9 godina

Pitanje za Paju Patka.. Ako je kup Srbije u kosarci za Ole oleee oleee onda stvarno ne znam kako si podnosio titule prvaka u fudbalu, kosarci i u domacem i u regionalnom, pa cak i KRK koji ti je za divljenje.. Pazi, meni je opusteno jer smo se naosvajali titula i dobili poslednji fudbalski derbi, dosadilo je i meni ozbiljno.. ali, ako ti mislis da cemo.mi ovu godinu podneti tesko onda mogu da zamislim kako si ti prethodnih 6/12.

delija iz valjeva

pre 9 godina

TI SI MOJ BOL TI SI MI SVE
SIGURNO CES POBEDITI AKO BORIS SE
HRABRO ZAIGRAJ REDOM ZGAZI SVE
ZAPAMTICE SVAKO DOBRO CIGANE!!!

kakvi ljudi

pre 9 godina

Ovi zvezdasi su hit, koliko se vidi po vasim komentarima da ste se iskompleksirali ovih 6 godina fudbala i vise od deceniju kosarke. Svaka cast na tituli u fudbalu, valjda cete igrati te kvalifikacije pa da je opracdate.

milos

pre 9 godina

Mišo, lepo piše rezultat međusobnih susreta.. Znači 1-0, 1-2.
Zvezda ima gol u gostima ;) Pre nego što popljuješ nekoga, u ovom slučaju novinare, završi osnovnu i srednju školu. Dokle da ponavljam da nije sve na svetu imati uplaćen internet. Pozdrav za sve dobre ljude!

vau

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину. Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja! (Misha, 10. maj 2014 23:53)

Jeste, tako pise u pravilniku. Ali nisi procito dalji tekst u kome pise da u slucaju da se odlucuje o prvaku drzave ili timu koji se bori za opstanak ili pak timu koji se bori za mesto u medjunarodnim takmicenjima, onda se gledaju medjusobni susreti. Na moju zalost! Cestitam zvezdi titulu!

marko

pre 9 godina

@(Misha, 10. maj 2014 23:53)
ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРВЕНСТВО СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ
У ФУДБАЛУ ЗА ТАКМИЧАРСКУ 2013/2014. ГОДИНУ
.
.
.
УТВРЂИВАЊЕ ПЛАСМАНА НА ТАБЕЛИ
Члан 5.
.
.
Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у првенству.
(kopirano iz pravilnika FSS-a, sa njihovog sajta (pdf fajl))

Andjus

pre 9 godina

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству

Aleksandar

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину.
Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!
(Misha, 10. maj 2014 23:53)


Procitaj sledeci pasus !!!



Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству.

Dusko

pre 9 godina

Čestitam zvezdi titulu. Mislim da je zaslužena. Ipak sramota je kako je OFK izborio opstanak. Jagodina je bila ekipa koja mi je bila draga, ovakve sramotne igre zauvek će je udaljiti od mene. Ofk,Jagodinu treba izbaciti u treću ligu za primer. Za početak.

nikola

pre 9 godina

(Misha, 10. maj 2014 23:53)

Upravo to.Isti ovaj tekst sam video i na RTS-u prosle nedelje,ali nisam video nikakvu reakciju u ostalim medijima ili komentarima,svi i dalje pominjali bolji medjusobni skor,pa rekoh,ajde,mozda sam pogresno video.

Propisi su propisi

pre 9 godina

Procitajte clan 5 pravilnika super lige
http://www.superliga.rs/images/pdf/Propozicije%20takmicenja%20Super%20Srbije.pdf

Batko

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Kako će ovo biti teška noć za tebe...isplači se, biće ti lakše..

stevan

pre 9 godina

Zalosno je citati ova prepucavanja I mrznju izmedju navijaca Zvezde I Partizana. Nase prvenstvo nikad cisto nije bilo, a na koji se nacin namesta to je sad neka druga stvar. Zvezda ako se ne pojaca za kvalifikacije nema sta traziti tamo jer je njena igra ocajna (to kazem kao veliki navijac Zvezde). Pa mi ne mozemo spojiti 2-3 ciste gol sanse protiv Slobode, a hocemo LS. Oni upravo koji stalno nesto mute se najvise sad zale I glume neko postenje...ova titula ce biti mazanje ociju jer nam sledi otreznjenje u kvalifikacijama za LS.

marko

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
- Da biste bili prvi, potrebno je:
1. Da budete bolji od nas... (ukupan rezultat 2:2... Zbog gola u gostima smo ispred vas)
2. Da imate vise bodova od nas... (i tu smo ispred vas)
3. Mozda je taj "neko" gledao prethodnih 6. godina... Pa sad vraca...
4. Zar vam je toliko krivo!? :D

Idemooo

pre 9 godina

@odp Poslednji tim koji je namestio titulu je partizan, i to 6 puta za redom, tako da me u opste ne bi cudilo da zavrsi kao Obilic.

Gaci

pre 9 godina

Ne bi Zvezda bila prva da Partizan nije ostecen za najmanje 5 bodova u ovoj polusezoni. Ali pravda ce pobediti, i najbolji tim u zemlji ce igrati u Evropi a to je naravno Partizan.

MVP

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Cek a kako cete onda zavrsiti vi namjestajuci ovih zadnjih godina? Pa vas ceka pakao :)

D.V.A.S

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00) zar nije Partizan?

zlaja

pre 9 godina

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!
(Misha, 10. maj 2014 23:53)
Vrati se u osnovnu skolu,da bi se podsetio kako ono bese racunanje...59-22=27,58-19=29...bravo

tumac

pre 9 godina

Aj Misho procitaj i pasus ispod toga. Pise lepo da se gleda ipak medjusobni skor ako se radi o borbi za opstanak ili za vrh, Evropu.

zzzzz

pre 9 godina

Ne zanimaju me ostrašćeni navijački komentari ni sa jedne ni sa druge strane, Zvezda ima pravo da kaže da je do ove titule došla časno samo i jedino ukoliko uradi nešto u Evropi. Pod tim ne podrazumevam bog zna šta - ulazak makar u grupu Lige Evrope i makar jedna pobeda tamo ili, alternativno, ulazak u Ligu šampiona, gde se mogu tolerisati i svi porazi (poslednja Zvezdina utakmica tamo je bila kad sam imao 10 godina, sad mi je 32, tako da sam tome i prestao da se nadam). Elem, tim koji će, po svemu sudeći, imati skor od, sko se ne varam, 18 pobeda na poslednjih 19 utakmica, mora da ostvari ove krajnje skromne ciljeve. U suprotnom, ako ih izbace neki Kazahstanci, to će biti pokazatelj da ova titula nije izborena časno. Jednostavno, tim koji je toliko dominantan mora biti sposoban da prođe malo dalje od ničega u Evropi. Nema izgovora. Pobedite i dokažite svoju čast.

Vopi

pre 9 godina

Ala ovi sto kukaju na regularnost budze gol razliku. Al kako ide ona pesma " uzalud trud dzaba vam sve...". Krusevac i jos neke niste mogli da zatvorite. A sada malo mi dolazimo na red da ...

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
Zadnji tim koji je namestio titulu je Partizan, ti zelis svom timu da igra 3 ligu, hvala bogu da ste se vec jednom dozvali pameti ...

Cerebro

pre 9 godina

Pa vi tastatura grobari ste mogli da se obogatite samo tako iz kola u kolo kada znate ko ce koga da dobije, ili vas je mrzelo da odete do kladionice?

Heroes

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Gresis, poslednji koji je namestio titulu je Partizan, ostavio si komentar sad popi mleko pa na spavanje...

Podgorica čeka titulu

pre 9 godina

Mačko, poslednji tim koji je namjestio titulu (tačnije sramotnih 6 titula) je partizan. Armija navijača i svi osvojeni trofeji činjenica je koja vas frustrira nama garancija da se nam se ne može desiti sudbina instant klubova..

VWC

pre 9 godina

"Neko to gore vidi sve" Neverovatno sta citam pogotovo od onih sto su se sprdali sa pricama o namestanjima tipa "Tole namestio" Tj bilo ih briga a sad ajde da pricamo o regularnosti...

Naćos

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Poslednji tim koji je namestio titulu je Partizan.

Hvala na čestitkama

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Mi vam poklonimo (namerno promašimo) dva penala radi mira u kući, a vi nama tako?Hvala na iskrenim čestitkama.

odp

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!

zvezdas

pre 9 godina

Titula jos nije overena,treba sacekati jos jednu utakmicu i biti obazriv.
Ali navijacima Zvezde treba vec sada cestitati.Onima koji su po kisi, snegu,isli na Marakanu i po celoj Srbiji,koji su verovali i bili uz svoj klub kada je bilo tesko.Oni su izneli Zvezdinu sezonu.
Na Marakani se pise nova stranica.
Zvezdo,neka nam je srecno u cetvrtak !

PartizanSaTošinogBunara

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Poslednji tim koji je namestio titulu je klub za koji ti navijaš, i to je radio šest godina uzastopno... Dođe đavo po svoje kao što vidiš...

Niks

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Namesta Ofk ,namesta se titula, svi namestaju u JSL a jedino je Partizan posten jelte...Uvek komedija sa tastatura grobarima.

Xero

pre 9 godina

Gresis taj tim koji je poslednji namestio ti je partizan...Obilic je bio davno, a taj Obilic je dobijao Partizan a gubio od Zvezde toliko o postenju.

Koja

pre 9 godina

Grobarcici ljubi vas Mateus..Niko.nas nije pustao niti ce nas pustiti inace ne bi igrali uvek sa najacim timom, a Slavisa ne bi tako.igrao zabunkerisano kada Zvezda da gol...

ozlojeđen i uvređen

pre 9 godina

@odp
Odp pusti kletve, dođi na Marakanu da vidiš stadion sa krovom, svrati u muzej slikaj se sa peharom prvaka Evrope i popij pivo na svoj račun

Namesteno

pre 9 godina

kakva smejurija od lige.Zvezdas sam da napomenem. Moj radnicki nis igra sa spartakom uvek 3 za 3 posto su bratski klubovi,vovodina dala jagodini bodove zbog kupa sto je bilo ocigledno,ofk pobedio napredak da se ne bi mnogo zalagali protiv zvezde,pri tom sudije ne dozvoljavaju pazaru da se priblizi na bilo koji nacin jagodini,ovi mucenici sto su igrali za opstanak jedini nisu mogli da nameste mada je sudija navlacio u oba meca za domacina,ali se vec ocekuju njihove pobede u sl kolu.Cestitke mojoj zvezdi na tituli i da bog da ih bude sve vise...

Nema nameštanje, to su izmišljotine

pre 9 godina

Ne sumnjam da če igrači Beograda ostaviti srce na terenu, biće to lavovska borba, Beograd dobija CZ sa 3:0!

Misha

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину.
Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!

Paja Patak

pre 9 godina

Ljudi pa sta je ovo,da li je to moguceeee, kakva dominacija,fudbal,vaterpolo,kosarka....ole ole ole leoleeeee,ole ole ole leoleeeee,ole ole ole,ole ole ole,ole ole ole leleeeeeeeoleeeee :)
Ajmo sad partizanovci minuse uz pesmu kme kme kme kmeomeeeee :-P

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

Uzimamo 26 titulu po redu, jos mnogo godina ce proci da nas neko stigne po broju titula a da nas prestigne to tesko da ce se desiti ikada ... Zvezda sampion :-)

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

Uzimamo 26 titulu po redu, jos mnogo godina ce proci da nas neko stigne po broju titula a da nas prestigne to tesko da ce se desiti ikada ... Zvezda sampion :-)

MVP

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Cek a kako cete onda zavrsiti vi namjestajuci ovih zadnjih godina? Pa vas ceka pakao :)

odp

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!

marko

pre 9 godina

@(Misha, 10. maj 2014 23:53)
ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРВЕНСТВО СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ
У ФУДБАЛУ ЗА ТАКМИЧАРСКУ 2013/2014. ГОДИНУ
.
.
.
УТВРЂИВАЊЕ ПЛАСМАНА НА ТАБЕЛИ
Члан 5.
.
.
Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у првенству.
(kopirano iz pravilnika FSS-a, sa njihovog sajta (pdf fajl))

Paja Patak

pre 9 godina

Ljudi pa sta je ovo,da li je to moguceeee, kakva dominacija,fudbal,vaterpolo,kosarka....ole ole ole leoleeeee,ole ole ole leoleeeee,ole ole ole,ole ole ole,ole ole ole leleeeeeeeoleeeee :)
Ajmo sad partizanovci minuse uz pesmu kme kme kme kmeomeeeee :-P

Aleksandar

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину.
Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!
(Misha, 10. maj 2014 23:53)


Procitaj sledeci pasus !!!



Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству.

Realno

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
Poslednji tim koji je namestio titulu je partizan i to 6 puta za redom...kakvi ste bili,ni pakao vam nece tesko pasti.

zex86

pre 9 godina

Studen...Da pitam nesto posto svi pominjete neke penale kao zaslugu za titule.Koliko je zvezda realizovala penala ove sezone???TRI!!Ako je prvenstvo reseno sa TRI PENALA,koji su pritom bili cisti,onda svaka cast i tebi i drugima koji to komentarisete!I jos jedna zanimljiva stvar.Da li znate koliko PENALA JE SVIRANO ZA ZVEZDU U EVROPI u poslednji 5-6 god.na Marakani???Proverite i frapiracete se,skoro jedan po mecu!To je vruc domaci teren,publika,pritisak!Al kako bi ste vi to znali...Sportski pozdrav!

deki

pre 9 godina

Mi lagano dobijamo OFK i u Novi Sad idemo na izlet, Vosa je sa Jagodincima odigrala sportski, obe ekipe idu u Evropu a sa nama i nece imati motiv, pogotovo posle svega sto im je bivsi trener uradio

milos

pre 9 godina

Mišo, lepo piše rezultat međusobnih susreta.. Znači 1-0, 1-2.
Zvezda ima gol u gostima ;) Pre nego što popljuješ nekoga, u ovom slučaju novinare, završi osnovnu i srednju školu. Dokle da ponavljam da nije sve na svetu imati uplaćen internet. Pozdrav za sve dobre ljude!

Batko

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Kako će ovo biti teška noć za tebe...isplači se, biće ti lakše..

delija iz valjeva

pre 9 godina

TI SI MOJ BOL TI SI MI SVE
SIGURNO CES POBEDITI AKO BORIS SE
HRABRO ZAIGRAJ REDOM ZGAZI SVE
ZAPAMTICE SVAKO DOBRO CIGANE!!!

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

Ne samo da ce osvajanje titule biti samo jos jedna recka, vec cemo po slovu ugovora sa Gaspromom dobiti bonus negde oko milion evra na sve to idu i veci transferi igraci vise vrede itd . Pozdrav za sve Delije, Zvezda sampion ...

Student

pre 9 godina

Trenutno ne znam ni jedan primjer u skoroj proslosti da je neki klub 5-6 godina za redom osvajao prvenstvo, osim Partizana kod nas ili recimo Dinama u Hrvatskoj. Dinamo je cak 9 godina, ako se ne varam, zavrsavao kao prvi u ligi. To sasvim dovoljno govori o kvalitetu i regularnosti lige. Iako navijam za Partizan moram da priznam da mi je dosadilo da gledam fudbal, ne zato sto je klub za koji navijam bio sampion u posljednjih 6 godina i sto ove godine nece biti, nego zato sto igramo katastrofalan fudbal. Dosta mi je vise i Karadzica i Terzica i namjestanja utakmica, sviranja penala, beneficija, otpisivanja dugova... jer u evropskim takmicenjima sluzimo samo za bolju gol razliku protivnika. Zvezda ove godine zasluzeno postaje sampion iako je imala odredjenu pomoc i vjetar u ledja (ne znam da je pobjedila neku utakmicu bez dosudjenog penala ili slobodnog udarca na maksimalno 20m od protivnickog gola). To je nasa realnost! Iskreno bih volio da komsije prodju do grupnog dijela takmicenja lige sampiona, pa da vidimo kako ce to izgledati. Ista je situacija i sa Partizanom, zato vise i ne pratim fudbal. Odem na utakmicu, razbiju mi auto, zapale stadion, lome stolice, tuku se... a to je samo slika naseg stanja u sportu, prije svega u fudbalu... nazalost!

Vračar

pre 9 godina

Ovi grobari su stvarno neverovatni...
Prvo su kmečali da se zvezdinim protivnicima dele kartoni, onda je na red došla kuknjava oko Vučića, zatim plakanje za penale, pa Tole i Terzić..a sada im smetaju i slobodni udarvi!!!!
Ima li kraja kukumavčenju?

P.S.
A nešto ne mogu da se setim da su se žalili u prvom kolu prtiv Pazara ili protiv Čuke...takođe se ne sećam da im je smetao Tole (koji sedi u skupštini partizana) kada se godinama navlačilo za partizan. takođe se ne sećam da im je smetalo kada su Tadić, Dačić, Ružić, Ljajić, Marjanović, Odalović, Toma, Dodik, Jočić......... otvoreno navijali za Partizan a neki od tih premijera i minstara sedeli u upravi ili bili čak predsednici sekcija JSD Partizan! Takođe ne mogu da se setim da je bilo kom grobaru bilo sumnjivo što im u upravi sede predsednici drugih klubova (Metalac, hajduk...) ili kada se predsednici drugih klubova kao gosti partuyana slikaju sa crno belim obeležjima u inostranstvu (Sloboda)

Misha

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину.
Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!

vau

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину. Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja! (Misha, 10. maj 2014 23:53)

Jeste, tako pise u pravilniku. Ali nisi procito dalji tekst u kome pise da u slucaju da se odlucuje o prvaku drzave ili timu koji se bori za opstanak ili pak timu koji se bori za mesto u medjunarodnim takmicenjima, onda se gledaju medjusobni susreti. Na moju zalost! Cestitam zvezdi titulu!

marko

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
- Da biste bili prvi, potrebno je:
1. Da budete bolji od nas... (ukupan rezultat 2:2... Zbog gola u gostima smo ispred vas)
2. Da imate vise bodova od nas... (i tu smo ispred vas)
3. Mozda je taj "neko" gledao prethodnih 6. godina... Pa sad vraca...
4. Zar vam je toliko krivo!? :D

milos

pre 9 godina

zao mi je moje ofke..bolje casno ispasti nego namestanjem opstati.zvezda takodje namesta ali je namestao i partizan ranijih godina..beogradjani za ofk

RETRO

pre 9 godina

Jeste zvezdasi, svih 6 titula smo.namestili. Tesite se. Namestili smo da imamo bolji tim svake sezone, namestili smo svaki derbi, pogotovo ovaj poslednji gde su vasi namerno promasili 2 penala. Namestili smo Jovetica, Ljajica, Markovica, Mitrovica, Markovica.. namestili smo protiv Anderlehta, sve smo to namestili iako i vrapci znaju da smo imali daleko boji tim svake godine. Gde su vasi igraci iz tih sezona? Koji je to tim bio bolji od Partizanovog? Malo se samo preispitajte. Ali ako vam je za utehu, jesmo, namestili smo svih 25 titula, i sve u kosarci. Nadam se da vam je lakse..

Podgorica čeka titulu

pre 9 godina

Mačko, poslednji tim koji je namjestio titulu (tačnije sramotnih 6 titula) je partizan. Armija navijača i svi osvojeni trofeji činjenica je koja vas frustrira nama garancija da se nam se ne može desiti sudbina instant klubova..

zvezdas

pre 9 godina

Titula jos nije overena,treba sacekati jos jednu utakmicu i biti obazriv.
Ali navijacima Zvezde treba vec sada cestitati.Onima koji su po kisi, snegu,isli na Marakanu i po celoj Srbiji,koji su verovali i bili uz svoj klub kada je bilo tesko.Oni su izneli Zvezdinu sezonu.
Na Marakani se pise nova stranica.
Zvezdo,neka nam je srecno u cetvrtak !

Niks

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Namesta Ofk ,namesta se titula, svi namestaju u JSL a jedino je Partizan posten jelte...Uvek komedija sa tastatura grobarima.

Heroes

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Gresis, poslednji koji je namestio titulu je Partizan, ostavio si komentar sad popi mleko pa na spavanje...

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
Zadnji tim koji je namestio titulu je Partizan, ti zelis svom timu da igra 3 ligu, hvala bogu da ste se vec jednom dozvali pameti ...

Hvala na čestitkama

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Mi vam poklonimo (namerno promašimo) dva penala radi mira u kući, a vi nama tako?Hvala na iskrenim čestitkama.

Idemooo

pre 9 godina

@odp Poslednji tim koji je namestio titulu je partizan, i to 6 puta za redom, tako da me u opste ne bi cudilo da zavrsi kao Obilic.

stevan

pre 9 godina

Zalosno je citati ova prepucavanja I mrznju izmedju navijaca Zvezde I Partizana. Nase prvenstvo nikad cisto nije bilo, a na koji se nacin namesta to je sad neka druga stvar. Zvezda ako se ne pojaca za kvalifikacije nema sta traziti tamo jer je njena igra ocajna (to kazem kao veliki navijac Zvezde). Pa mi ne mozemo spojiti 2-3 ciste gol sanse protiv Slobode, a hocemo LS. Oni upravo koji stalno nesto mute se najvise sad zale I glume neko postenje...ova titula ce biti mazanje ociju jer nam sledi otreznjenje u kvalifikacijama za LS.

ozlojeđen i uvređen

pre 9 godina

@odp
Odp pusti kletve, dođi na Marakanu da vidiš stadion sa krovom, svrati u muzej slikaj se sa peharom prvaka Evrope i popij pivo na svoj račun

Cerebro

pre 9 godina

Pa vi tastatura grobari ste mogli da se obogatite samo tako iz kola u kolo kada znate ko ce koga da dobije, ili vas je mrzelo da odete do kladionice?

PartizanSaTošinogBunara

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Poslednji tim koji je namestio titulu je klub za koji ti navijaš, i to je radio šest godina uzastopno... Dođe đavo po svoje kao što vidiš...

RETRO

pre 9 godina

Pitanje za Paju Patka.. Ako je kup Srbije u kosarci za Ole oleee oleee onda stvarno ne znam kako si podnosio titule prvaka u fudbalu, kosarci i u domacem i u regionalnom, pa cak i KRK koji ti je za divljenje.. Pazi, meni je opusteno jer smo se naosvajali titula i dobili poslednji fudbalski derbi, dosadilo je i meni ozbiljno.. ali, ako ti mislis da cemo.mi ovu godinu podneti tesko onda mogu da zamislim kako si ti prethodnih 6/12.

Namesteno

pre 9 godina

kakva smejurija od lige.Zvezdas sam da napomenem. Moj radnicki nis igra sa spartakom uvek 3 za 3 posto su bratski klubovi,vovodina dala jagodini bodove zbog kupa sto je bilo ocigledno,ofk pobedio napredak da se ne bi mnogo zalagali protiv zvezde,pri tom sudije ne dozvoljavaju pazaru da se priblizi na bilo koji nacin jagodini,ovi mucenici sto su igrali za opstanak jedini nisu mogli da nameste mada je sudija navlacio u oba meca za domacina,ali se vec ocekuju njihove pobede u sl kolu.Cestitke mojoj zvezdi na tituli i da bog da ih bude sve vise...

Naćos

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Poslednji tim koji je namestio titulu je Partizan.

Xero

pre 9 godina

Gresis taj tim koji je poslednji namestio ti je partizan...Obilic je bio davno, a taj Obilic je dobijao Partizan a gubio od Zvezde toliko o postenju.

Dusko

pre 9 godina

Čestitam zvezdi titulu. Mislim da je zaslužena. Ipak sramota je kako je OFK izborio opstanak. Jagodina je bila ekipa koja mi je bila draga, ovakve sramotne igre zauvek će je udaljiti od mene. Ofk,Jagodinu treba izbaciti u treću ligu za primer. Za početak.

Andjus

pre 9 godina

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству

Propisi su propisi

pre 9 godina

Procitajte clan 5 pravilnika super lige
http://www.superliga.rs/images/pdf/Propozicije%20takmicenja%20Super%20Srbije.pdf

Vopi

pre 9 godina

Ala ovi sto kukaju na regularnost budze gol razliku. Al kako ide ona pesma " uzalud trud dzaba vam sve...". Krusevac i jos neke niste mogli da zatvorite. A sada malo mi dolazimo na red da ...

VWC

pre 9 godina

"Neko to gore vidi sve" Neverovatno sta citam pogotovo od onih sto su se sprdali sa pricama o namestanjima tipa "Tole namestio" Tj bilo ih briga a sad ajde da pricamo o regularnosti...

D.V.A.S

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00) zar nije Partizan?

Koja

pre 9 godina

Grobarcici ljubi vas Mateus..Niko.nas nije pustao niti ce nas pustiti inace ne bi igrali uvek sa najacim timom, a Slavisa ne bi tako.igrao zabunkerisano kada Zvezda da gol...

tumac

pre 9 godina

Aj Misho procitaj i pasus ispod toga. Pise lepo da se gleda ipak medjusobni skor ako se radi o borbi za opstanak ili za vrh, Evropu.

kakvi ljudi

pre 9 godina

Ovi zvezdasi su hit, koliko se vidi po vasim komentarima da ste se iskompleksirali ovih 6 godina fudbala i vise od deceniju kosarke. Svaka cast na tituli u fudbalu, valjda cete igrati te kvalifikacije pa da je opracdate.

zex86

pre 9 godina

Student...nisi me razumeo,naveo sam da su tri penala realizovana!Stvar je sto ljudi ovde potenciraju da su na rezultat uticali penali koji su promaseni?Kako???To je poenta...a drugi deo mog komentara se na odnosio na penale u Evropi i koliko je Marakana tesko mesto za sudjene!Sto se kvaliteta lige tice,daleko je od sjajnog,al bolji nemamo zar ne??Ja sam navijac Zvezde,ne Reala,Barse,Bajerna...Pozdrav

nikola

pre 9 godina

(Misha, 10. maj 2014 23:53)

Upravo to.Isti ovaj tekst sam video i na RTS-u prosle nedelje,ali nisam video nikakvu reakciju u ostalim medijima ili komentarima,svi i dalje pominjali bolji medjusobni skor,pa rekoh,ajde,mozda sam pogresno video.

zzzzz

pre 9 godina

Ne zanimaju me ostrašćeni navijački komentari ni sa jedne ni sa druge strane, Zvezda ima pravo da kaže da je do ove titule došla časno samo i jedino ukoliko uradi nešto u Evropi. Pod tim ne podrazumevam bog zna šta - ulazak makar u grupu Lige Evrope i makar jedna pobeda tamo ili, alternativno, ulazak u Ligu šampiona, gde se mogu tolerisati i svi porazi (poslednja Zvezdina utakmica tamo je bila kad sam imao 10 godina, sad mi je 32, tako da sam tome i prestao da se nadam). Elem, tim koji će, po svemu sudeći, imati skor od, sko se ne varam, 18 pobeda na poslednjih 19 utakmica, mora da ostvari ove krajnje skromne ciljeve. U suprotnom, ako ih izbace neki Kazahstanci, to će biti pokazatelj da ova titula nije izborena časno. Jednostavno, tim koji je toliko dominantan mora biti sposoban da prođe malo dalje od ničega u Evropi. Nema izgovora. Pobedite i dokažite svoju čast.

Student

pre 9 godina

@zex86 Nisam rekao da su penali svirani samo Zvezdi. Ako malo bolje procitas moj komentar vidjeces da sam ogorcen na nasu ligu uopste. I Partizan je imao sudije na svojoj strani sve ove godine, kao sto ih Zvezda ima u ovoj sezoni i to niko ne moze da ospori! E sad, to sto ste iskoristili samo 3 (oba penala u derbiju su bila cista kao suza), to je problem onih koji izvode penale. Sta sudija treba da uradi? Da skloni golmana s gola nakon sto je svirao penal? Nebitno... cestitke na osvojenom prvenstvu i takodje sportski pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta!

Nema nameštanje, to su izmišljotine

pre 9 godina

Ne sumnjam da če igrači Beograda ostaviti srce na terenu, biće to lavovska borba, Beograd dobija CZ sa 3:0!

Gaci

pre 9 godina

Ne bi Zvezda bila prva da Partizan nije ostecen za najmanje 5 bodova u ovoj polusezoni. Ali pravda ce pobediti, i najbolji tim u zemlji ce igrati u Evropi a to je naravno Partizan.

zlaja

pre 9 godina

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!
(Misha, 10. maj 2014 23:53)
Vrati se u osnovnu skolu,da bi se podsetio kako ono bese racunanje...59-22=27,58-19=29...bravo

cetvrti covek

pre 9 godina

Tacan rezultat 5 : 2 za Zvezdu... P.S. za ovo ne znaju ni Terzic ni Kokeza. Tacan rezultat na marakani ce biti SLUCAJNOST... cito da ne bude da vam nisam rekao... snovi su cudo:-)

Milan

pre 9 godina

Tek posle odigravanja poslednjeg kola JSL zna će se da li je C.Zvezda šampio ili joj je potrebno odigravanje dopunskog meča sa Partizanom; kako bilo da bilo C. Zvezda je zaslužila šampionsku titulu jer je trenutno najbolji fudbalski klub u Srbiji. Bilo bi interesantno da se odigra dopunski meč na stadionu C. Zvezde. Verovatno bi bio postignut rekord broja prisutnih gledaoca. Bilo bi to finale nad finalima.

odp

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!

Misha

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину.
Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

Uzimamo 26 titulu po redu, jos mnogo godina ce proci da nas neko stigne po broju titula a da nas prestigne to tesko da ce se desiti ikada ... Zvezda sampion :-)

MVP

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Cek a kako cete onda zavrsiti vi namjestajuci ovih zadnjih godina? Pa vas ceka pakao :)

kakvi ljudi

pre 9 godina

Ovi zvezdasi su hit, koliko se vidi po vasim komentarima da ste se iskompleksirali ovih 6 godina fudbala i vise od deceniju kosarke. Svaka cast na tituli u fudbalu, valjda cete igrati te kvalifikacije pa da je opracdate.

Paja Patak

pre 9 godina

Ljudi pa sta je ovo,da li je to moguceeee, kakva dominacija,fudbal,vaterpolo,kosarka....ole ole ole leoleeeee,ole ole ole leoleeeee,ole ole ole,ole ole ole,ole ole ole leleeeeeeeoleeeee :)
Ajmo sad partizanovci minuse uz pesmu kme kme kme kmeomeeeee :-P

RETRO

pre 9 godina

Pitanje za Paju Patka.. Ako je kup Srbije u kosarci za Ole oleee oleee onda stvarno ne znam kako si podnosio titule prvaka u fudbalu, kosarci i u domacem i u regionalnom, pa cak i KRK koji ti je za divljenje.. Pazi, meni je opusteno jer smo se naosvajali titula i dobili poslednji fudbalski derbi, dosadilo je i meni ozbiljno.. ali, ako ti mislis da cemo.mi ovu godinu podneti tesko onda mogu da zamislim kako si ti prethodnih 6/12.

Realno

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
Poslednji tim koji je namestio titulu je partizan i to 6 puta za redom...kakvi ste bili,ni pakao vam nece tesko pasti.

Gaci

pre 9 godina

Ne bi Zvezda bila prva da Partizan nije ostecen za najmanje 5 bodova u ovoj polusezoni. Ali pravda ce pobediti, i najbolji tim u zemlji ce igrati u Evropi a to je naravno Partizan.

Student

pre 9 godina

Trenutno ne znam ni jedan primjer u skoroj proslosti da je neki klub 5-6 godina za redom osvajao prvenstvo, osim Partizana kod nas ili recimo Dinama u Hrvatskoj. Dinamo je cak 9 godina, ako se ne varam, zavrsavao kao prvi u ligi. To sasvim dovoljno govori o kvalitetu i regularnosti lige. Iako navijam za Partizan moram da priznam da mi je dosadilo da gledam fudbal, ne zato sto je klub za koji navijam bio sampion u posljednjih 6 godina i sto ove godine nece biti, nego zato sto igramo katastrofalan fudbal. Dosta mi je vise i Karadzica i Terzica i namjestanja utakmica, sviranja penala, beneficija, otpisivanja dugova... jer u evropskim takmicenjima sluzimo samo za bolju gol razliku protivnika. Zvezda ove godine zasluzeno postaje sampion iako je imala odredjenu pomoc i vjetar u ledja (ne znam da je pobjedila neku utakmicu bez dosudjenog penala ili slobodnog udarca na maksimalno 20m od protivnickog gola). To je nasa realnost! Iskreno bih volio da komsije prodju do grupnog dijela takmicenja lige sampiona, pa da vidimo kako ce to izgledati. Ista je situacija i sa Partizanom, zato vise i ne pratim fudbal. Odem na utakmicu, razbiju mi auto, zapale stadion, lome stolice, tuku se... a to je samo slika naseg stanja u sportu, prije svega u fudbalu... nazalost!

RETRO

pre 9 godina

Jeste zvezdasi, svih 6 titula smo.namestili. Tesite se. Namestili smo da imamo bolji tim svake sezone, namestili smo svaki derbi, pogotovo ovaj poslednji gde su vasi namerno promasili 2 penala. Namestili smo Jovetica, Ljajica, Markovica, Mitrovica, Markovica.. namestili smo protiv Anderlehta, sve smo to namestili iako i vrapci znaju da smo imali daleko boji tim svake godine. Gde su vasi igraci iz tih sezona? Koji je to tim bio bolji od Partizanovog? Malo se samo preispitajte. Ali ako vam je za utehu, jesmo, namestili smo svih 25 titula, i sve u kosarci. Nadam se da vam je lakse..

milos

pre 9 godina

zao mi je moje ofke..bolje casno ispasti nego namestanjem opstati.zvezda takodje namesta ali je namestao i partizan ranijih godina..beogradjani za ofk

Batko

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Kako će ovo biti teška noć za tebe...isplači se, biće ti lakše..

Vračar

pre 9 godina

Ovi grobari su stvarno neverovatni...
Prvo su kmečali da se zvezdinim protivnicima dele kartoni, onda je na red došla kuknjava oko Vučića, zatim plakanje za penale, pa Tole i Terzić..a sada im smetaju i slobodni udarvi!!!!
Ima li kraja kukumavčenju?

P.S.
A nešto ne mogu da se setim da su se žalili u prvom kolu prtiv Pazara ili protiv Čuke...takođe se ne sećam da im je smetao Tole (koji sedi u skupštini partizana) kada se godinama navlačilo za partizan. takođe se ne sećam da im je smetalo kada su Tadić, Dačić, Ružić, Ljajić, Marjanović, Odalović, Toma, Dodik, Jočić......... otvoreno navijali za Partizan a neki od tih premijera i minstara sedeli u upravi ili bili čak predsednici sekcija JSD Partizan! Takođe ne mogu da se setim da je bilo kom grobaru bilo sumnjivo što im u upravi sede predsednici drugih klubova (Metalac, hajduk...) ili kada se predsednici drugih klubova kao gosti partuyana slikaju sa crno belim obeležjima u inostranstvu (Sloboda)

Nema nameštanje, to su izmišljotine

pre 9 godina

Ne sumnjam da če igrači Beograda ostaviti srce na terenu, biće to lavovska borba, Beograd dobija CZ sa 3:0!

zzzzz

pre 9 godina

Ne zanimaju me ostrašćeni navijački komentari ni sa jedne ni sa druge strane, Zvezda ima pravo da kaže da je do ove titule došla časno samo i jedino ukoliko uradi nešto u Evropi. Pod tim ne podrazumevam bog zna šta - ulazak makar u grupu Lige Evrope i makar jedna pobeda tamo ili, alternativno, ulazak u Ligu šampiona, gde se mogu tolerisati i svi porazi (poslednja Zvezdina utakmica tamo je bila kad sam imao 10 godina, sad mi je 32, tako da sam tome i prestao da se nadam). Elem, tim koji će, po svemu sudeći, imati skor od, sko se ne varam, 18 pobeda na poslednjih 19 utakmica, mora da ostvari ove krajnje skromne ciljeve. U suprotnom, ako ih izbace neki Kazahstanci, to će biti pokazatelj da ova titula nije izborena časno. Jednostavno, tim koji je toliko dominantan mora biti sposoban da prođe malo dalje od ničega u Evropi. Nema izgovora. Pobedite i dokažite svoju čast.

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

Ne samo da ce osvajanje titule biti samo jos jedna recka, vec cemo po slovu ugovora sa Gaspromom dobiti bonus negde oko milion evra na sve to idu i veci transferi igraci vise vrede itd . Pozdrav za sve Delije, Zvezda sampion ...

marko

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
- Da biste bili prvi, potrebno je:
1. Da budete bolji od nas... (ukupan rezultat 2:2... Zbog gola u gostima smo ispred vas)
2. Da imate vise bodova od nas... (i tu smo ispred vas)
3. Mozda je taj "neko" gledao prethodnih 6. godina... Pa sad vraca...
4. Zar vam je toliko krivo!? :D

delija iz valjeva

pre 9 godina

TI SI MOJ BOL TI SI MI SVE
SIGURNO CES POBEDITI AKO BORIS SE
HRABRO ZAIGRAJ REDOM ZGAZI SVE
ZAPAMTICE SVAKO DOBRO CIGANE!!!

Podgorica čeka titulu

pre 9 godina

Mačko, poslednji tim koji je namjestio titulu (tačnije sramotnih 6 titula) je partizan. Armija navijača i svi osvojeni trofeji činjenica je koja vas frustrira nama garancija da se nam se ne može desiti sudbina instant klubova..

zex86

pre 9 godina

Studen...Da pitam nesto posto svi pominjete neke penale kao zaslugu za titule.Koliko je zvezda realizovala penala ove sezone???TRI!!Ako je prvenstvo reseno sa TRI PENALA,koji su pritom bili cisti,onda svaka cast i tebi i drugima koji to komentarisete!I jos jedna zanimljiva stvar.Da li znate koliko PENALA JE SVIRANO ZA ZVEZDU U EVROPI u poslednji 5-6 god.na Marakani???Proverite i frapiracete se,skoro jedan po mecu!To je vruc domaci teren,publika,pritisak!Al kako bi ste vi to znali...Sportski pozdrav!

Vopi

pre 9 godina

Ala ovi sto kukaju na regularnost budze gol razliku. Al kako ide ona pesma " uzalud trud dzaba vam sve...". Krusevac i jos neke niste mogli da zatvorite. A sada malo mi dolazimo na red da ...

Koja

pre 9 godina

Grobarcici ljubi vas Mateus..Niko.nas nije pustao niti ce nas pustiti inace ne bi igrali uvek sa najacim timom, a Slavisa ne bi tako.igrao zabunkerisano kada Zvezda da gol...

Idemooo

pre 9 godina

@odp Poslednji tim koji je namestio titulu je partizan, i to 6 puta za redom, tako da me u opste ne bi cudilo da zavrsi kao Obilic.

deki

pre 9 godina

Mi lagano dobijamo OFK i u Novi Sad idemo na izlet, Vosa je sa Jagodincima odigrala sportski, obe ekipe idu u Evropu a sa nama i nece imati motiv, pogotovo posle svega sto im je bivsi trener uradio

Heroes

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Gresis, poslednji koji je namestio titulu je Partizan, ostavio si komentar sad popi mleko pa na spavanje...

ozlojeđen i uvređen

pre 9 godina

@odp
Odp pusti kletve, dođi na Marakanu da vidiš stadion sa krovom, svrati u muzej slikaj se sa peharom prvaka Evrope i popij pivo na svoj račun

PartizanSaTošinogBunara

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Poslednji tim koji je namestio titulu je klub za koji ti navijaš, i to je radio šest godina uzastopno... Dođe đavo po svoje kao što vidiš...

Hvala na čestitkama

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)

Mi vam poklonimo (namerno promašimo) dva penala radi mira u kući, a vi nama tako?Hvala na iskrenim čestitkama.

stevan

pre 9 godina

Zalosno je citati ova prepucavanja I mrznju izmedju navijaca Zvezde I Partizana. Nase prvenstvo nikad cisto nije bilo, a na koji se nacin namesta to je sad neka druga stvar. Zvezda ako se ne pojaca za kvalifikacije nema sta traziti tamo jer je njena igra ocajna (to kazem kao veliki navijac Zvezde). Pa mi ne mozemo spojiti 2-3 ciste gol sanse protiv Slobode, a hocemo LS. Oni upravo koji stalno nesto mute se najvise sad zale I glume neko postenje...ova titula ce biti mazanje ociju jer nam sledi otreznjenje u kvalifikacijama za LS.

cetvrti covek

pre 9 godina

Tacan rezultat 5 : 2 za Zvezdu... P.S. za ovo ne znaju ni Terzic ni Kokeza. Tacan rezultat na marakani ce biti SLUCAJNOST... cito da ne bude da vam nisam rekao... snovi su cudo:-)

Niks

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Namesta Ofk ,namesta se titula, svi namestaju u JSL a jedino je Partizan posten jelte...Uvek komedija sa tastatura grobarima.

Xero

pre 9 godina

Gresis taj tim koji je poslednji namestio ti je partizan...Obilic je bio davno, a taj Obilic je dobijao Partizan a gubio od Zvezde toliko o postenju.

zlaja

pre 9 godina

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!
(Misha, 10. maj 2014 23:53)
Vrati se u osnovnu skolu,da bi se podsetio kako ono bese racunanje...59-22=27,58-19=29...bravo

Dusko

pre 9 godina

Čestitam zvezdi titulu. Mislim da je zaslužena. Ipak sramota je kako je OFK izborio opstanak. Jagodina je bila ekipa koja mi je bila draga, ovakve sramotne igre zauvek će je udaljiti od mene. Ofk,Jagodinu treba izbaciti u treću ligu za primer. Za početak.

Student

pre 9 godina

@zex86 Nisam rekao da su penali svirani samo Zvezdi. Ako malo bolje procitas moj komentar vidjeces da sam ogorcen na nasu ligu uopste. I Partizan je imao sudije na svojoj strani sve ove godine, kao sto ih Zvezda ima u ovoj sezoni i to niko ne moze da ospori! E sad, to sto ste iskoristili samo 3 (oba penala u derbiju su bila cista kao suza), to je problem onih koji izvode penale. Sta sudija treba da uradi? Da skloni golmana s gola nakon sto je svirao penal? Nebitno... cestitke na osvojenom prvenstvu i takodje sportski pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta!

Cerebro

pre 9 godina

Pa vi tastatura grobari ste mogli da se obogatite samo tako iz kola u kolo kada znate ko ce koga da dobije, ili vas je mrzelo da odete do kladionice?

Bako nije on Klokan, on je Kokan !!

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi!
Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic!
(odp, 11. maj 2014 00:00)
Zadnji tim koji je namestio titulu je Partizan, ti zelis svom timu da igra 3 ligu, hvala bogu da ste se vec jednom dozvali pameti ...

Naćos

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00)

Poslednji tim koji je namestio titulu je Partizan.

VWC

pre 9 godina

"Neko to gore vidi sve" Neverovatno sta citam pogotovo od onih sto su se sprdali sa pricama o namestanjima tipa "Tole namestio" Tj bilo ih briga a sad ajde da pricamo o regularnosti...

Aleksandar

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину.
Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja!
(Misha, 10. maj 2014 23:53)


Procitaj sledeci pasus !!!



Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству.

nikola

pre 9 godina

(Misha, 10. maj 2014 23:53)

Upravo to.Isti ovaj tekst sam video i na RTS-u prosle nedelje,ali nisam video nikakvu reakciju u ostalim medijima ili komentarima,svi i dalje pominjali bolji medjusobni skor,pa rekoh,ajde,mozda sam pogresno video.

milos

pre 9 godina

Mišo, lepo piše rezultat međusobnih susreta.. Znači 1-0, 1-2.
Zvezda ima gol u gostima ;) Pre nego što popljuješ nekoga, u ovom slučaju novinare, završi osnovnu i srednju školu. Dokle da ponavljam da nije sve na svetu imati uplaćen internet. Pozdrav za sve dobre ljude!

zex86

pre 9 godina

Student...nisi me razumeo,naveo sam da su tri penala realizovana!Stvar je sto ljudi ovde potenciraju da su na rezultat uticali penali koji su promaseni?Kako???To je poenta...a drugi deo mog komentara se na odnosio na penale u Evropi i koliko je Marakana tesko mesto za sudjene!Sto se kvaliteta lige tice,daleko je od sjajnog,al bolji nemamo zar ne??Ja sam navijac Zvezde,ne Reala,Barse,Bajerna...Pozdrav

zvezdas

pre 9 godina

Titula jos nije overena,treba sacekati jos jednu utakmicu i biti obazriv.
Ali navijacima Zvezde treba vec sada cestitati.Onima koji su po kisi, snegu,isli na Marakanu i po celoj Srbiji,koji su verovali i bili uz svoj klub kada je bilo tesko.Oni su izneli Zvezdinu sezonu.
Na Marakani se pise nova stranica.
Zvezdo,neka nam je srecno u cetvrtak !

Namesteno

pre 9 godina

kakva smejurija od lige.Zvezdas sam da napomenem. Moj radnicki nis igra sa spartakom uvek 3 za 3 posto su bratski klubovi,vovodina dala jagodini bodove zbog kupa sto je bilo ocigledno,ofk pobedio napredak da se ne bi mnogo zalagali protiv zvezde,pri tom sudije ne dozvoljavaju pazaru da se priblizi na bilo koji nacin jagodini,ovi mucenici sto su igrali za opstanak jedini nisu mogli da nameste mada je sudija navlacio u oba meca za domacina,ali se vec ocekuju njihove pobede u sl kolu.Cestitke mojoj zvezdi na tituli i da bog da ih bude sve vise...

D.V.A.S

pre 9 godina

OFK je namestanjem obezbedio svoj opstanak i spremio se za festu u cetvrtak kad ce da padne goleada, u njihovoj mrezi! Neko to od gore vidi sve...zelim vam da zavrsite onako kako je zavrsio poslednji tim koji je namestio titulu - obilic! (odp, 11. maj 2014 00:00) zar nije Partizan?

marko

pre 9 godina

@(Misha, 10. maj 2014 23:53)
ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРВЕНСТВО СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ
У ФУДБАЛУ ЗА ТАКМИЧАРСКУ 2013/2014. ГОДИНУ
.
.
.
УТВРЂИВАЊЕ ПЛАСМАНА НА ТАБЕЛИ
Члан 5.
.
.
Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у првенству.
(kopirano iz pravilnika FSS-a, sa njihovog sajta (pdf fajl))

Milan

pre 9 godina

Tek posle odigravanja poslednjeg kola JSL zna će se da li je C.Zvezda šampio ili joj je potrebno odigravanje dopunskog meča sa Partizanom; kako bilo da bilo C. Zvezda je zaslužila šampionsku titulu jer je trenutno najbolji fudbalski klub u Srbiji. Bilo bi interesantno da se odigra dopunski meč na stadionu C. Zvezde. Verovatno bi bio postignut rekord broja prisutnih gledaoca. Bilo bi to finale nad finalima.

vau

pre 9 godina

Bez da moj komentar pokrene lavinu grobarskih komentara, molim bilo koga za tumacenje Pravilnika JSL. Naime, u Pravilniku koji mozete naci na sajtu super lige stoji sledece:

Након завршетка такмичења, Комесар за такмичење Супер лиге Србије сачињава коначну табелу првенства за целу такмичарску годину. Ако тимови освоје исти број бодова, одлучује разлика између датих и примљених голова. У случају да је ова разлика једнака, боље место заузима тим који је постигао више голова, а ако су постигли исти број голова одлучује резултат међусобних сусрета. Ако се пласман не може утврдити на претходни начин, исти ће се утврдити жребом.

Dakle, ako mi pobedimo OFK a izgubimo od Voshe, uz dve pobede grobara (trenutno mi imamo +27 oni +29), Partizan je prvak? Cemu onda ovakvi naslovi? Ajmo novinari malo tumacenja propisa. A zvezdo gazi i voshu i ofk, nema stajanja! (Misha, 10. maj 2014 23:53)

Jeste, tako pise u pravilniku. Ali nisi procito dalji tekst u kome pise da u slucaju da se odlucuje o prvaku drzave ili timu koji se bori za opstanak ili pak timu koji se bori za mesto u medjunarodnim takmicenjima, onda se gledaju medjusobni susreti. Na moju zalost! Cestitam zvezdi titulu!

tumac

pre 9 godina

Aj Misho procitaj i pasus ispod toga. Pise lepo da se gleda ipak medjusobni skor ako se radi o borbi za opstanak ili za vrh, Evropu.

Andjus

pre 9 godina

Изузетно, на крају Првенства, ако је реч о месту које одлучује првака, или
обезбеђује учешће у неком међународном такмичењу, као и о месту које одлучује о
прелазу у нижи степен такмичења, у случају истог броја освојених бодова два или
више тимова пласман на табели се сачињава на основу додатне помоћне табеле од
резултата који су постигнути у међусобним сусретима односних тимова у
првенству

Propisi su propisi

pre 9 godina

Procitajte clan 5 pravilnika super lige
http://www.superliga.rs/images/pdf/Propozicije%20takmicenja%20Super%20Srbije.pdf