Fudbal 83

Utorak, 29.04.2014.

00:17

"Neistinama se ubija sportski duh"

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić govorio je za ‘Novosti’ o 146. derbiju, ali i pritiscima na klub iz Ljutice Bogdana.

"Neistinama se ubija sportski duh" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

SimpleJohn

pre 10 godina

Dzajicu pa tvoji navijaci su jednu legendu kluba isamarali u restoranu stadiona Marakana. To je naravno Dragan Piksi Stojkovic. More terajte se svi iz kluba! Prepustite mesto drugima koji imaju znanja i novca da vrate klubu dostojanstvo i kvalitet koji je srozan kuknjavom na sve i svakoga a igraca nismo napravili 15 godina jos od Stankovica i Vidica! Napolje iz moje ZVEZDE!

realno

pre 10 godina

grobari trazite penal a Ninkovic nije bio u 16m...pa jel ste toliko slepi ili ne zelite da vidite..svi pricaju da je bio faul ali ne u 16m i sad se grobari lame pametni..svi lazu samo su grobari upravu
(Goran76, 29. april 2014 11:23)
Pogodio si sustinu, Partizanu ne sme ni faul na 16 metara da se svira, protiv Partizana se sviraju penali i na 20 metara, a za slicne, pa i blaze prekrsaje se sviraju i po dva penalo u poluvremenu za pojedine Partizanove protivnike

DraganO

pre 10 godina

(Dzon, 29. april 2014 10:26)

Deckic, ti loptu u zivotu nisi sutnuo pa tvoja opservacija Zvezdine igre je smesna u svakom slucaju, ali sve ti je oprosteno, nisi ti kriv.

A da, nije Ostojic dao autogol, vec Obradovic, ali kao sto rekoh, sve ti je oprosteno, jer` si mali.

Seme zla

pre 10 godina

Ma nije valjda.Ajde onda se lepo izvinite za sve sto ste pricali poslednjih 6 godina,cestitajte Partizanu ZASLUZENO osvojene titule pa cemo da razgovaramo.Kako ste sejali sada zanjite.

nego sta

pre 10 godina

Aman, nad Ninkovicem nije bilo penala, vec faula (za zuti) na ivici kaznenog. Nad Mrdjom faula nije bilo, vec je Mrdja napravio faul povlacenjem protivnika za dres.

Goran76

pre 10 godina

grobari trazite penal a Ninkovic nije bio u 16m...pa jel ste toliko slepi ili ne zelite da vidite..svi pricaju da je bio faul ali ne u 16m i sad se grobari lame pametni..svi lazu samo su grobari upravu

čika Rajko

pre 10 godina

Džaja je čestitao pobedu u loži i sigurno će i ako Partizn bude prvak, budite sigrni. Vole li ga ili ne voleli to je jedini normalan način ponašanja čelnika sportskih klubova. Sportski i bez politike.

Mister No

pre 10 godina

Pa ti covece imas kratko pamcenje. Sta si radio na pocetku sezone sa Covicem? Ne secas se? Tad te nije brinuo sportski duh. Da, neistinama se ubija sportski duh ali to je tvoj problem a ne nekog drugog. Pricao si neistine na pocetku sezone, a i sad ne pricas istinu da vam niko ne pomaze. U derbiju se videlo sve jer derbi nikada nece moci da se kupi!

ziki

pre 10 godina

(cccc, 29. april 2014 09:24)

Pa faul je bio, a sudija ga nije svirao znači MOGAO JE DA JE HTEO DA IZVUČE NA IVICU I DA DOSUDI INDIREKT PAMETNICE NAŠA MULJAVA!!!

Aleksandar I

pre 10 godina

(Zvezda jedina prava institucija Srbije, 29. april 2014 02:42)

Nekada je bila institucija koju je srusio nazovi ga gospodin Dzajic...
Navijac sam Zvezde da ne bude zabune...

dzozey

pre 10 godina

Ja kolko znam svi u Zvezdi, kao i svi Zvezdini navijaci, pricaju da je Partizan ovoliko dominantan zbog Toleta. Ajde ti lepo kazi da to nema veze sa zivotom i da vam je to bio alibi, pa da pricamo nesto. Da li sudije cesto ostete Partizan...DA. Da li Zvezda ima neke veze s tim...NEMAM POJMA. Da li verujem da je Zvezda svih prethodnih sezona kad je Partizan bio prvak imala mnogo vise poklona od sudija u odnosu na Partizan, iako se bunila kad god je stigla...DA.

coa

pre 10 godina

Partizan se opravdao pred navijačima, za gubitak titule pobedom nad Zvezdom u derbiju.Navijači Partizana zadovoljni pobedom,navijači Zvezde zadovoljni titulom.U suštini svi su zadovoljni. :-)

mirko

pre 10 godina

Tesko da ce to prestati. Partizan zasniva motivaciju svojih igraca i navijaca na gajenju paranoje da je sve protiv njih. Kad te price ne bi bilo, videli bi sami sebe kakvi su zaista!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 29. april 2014 08:10)
U srpskim medijima se još nije pojavilo zvanično msaopštenje FK Partizan, da je prvenstvo odlučeno za zelenim stolom. A sa druge strane već više godina slušamo tu priču, bili su i javni protesti, pretnje da će napustiti takmičenje, i sada je kriv Partizan sa lansiranje teorija zavere. Ako je Zvezdinim čelnicima to bio izgovor predhodnih šest, odnosno dvanaest godina, onda ih razumem da oni misle da je regularno kada oni pobede, a neregularno kada izgube.

srbistan

pre 10 godina

Dobro Dzaja, vjerovat ćemo ti, znamo koliko si ti pošten. Pa čovječe ima nas koji nismo ćoravi već smo svi videli kako vas je truli Partizan( sa Lukom, Škuletićem Kojićem i ostalim neznalicama) razbio, a vi 15 pobeda za redom. Pa i taj faul što ti pričaš nidje veze, penali ok prvi je mogao da se ne svira, ali najupečatljiviji mi je faul nad Ninkovićem se ne svira( na Areni onaj komentariše sudijske odluke, kaže ,, ovaj prvi kontak je dozvoljen, ovaj drugi kad produžava ruku i udara ga u luce nije i to ponavlja jedno pet puta, pita njega voditelj jel penal ili nije, kaže jeste, ali olakšavajuća okolnost za sudiju.,). Tu sam prekinuo gledati sve mi je bilo jasno.

zoran

pre 10 godina

Џаја је легенда и што ми рече један пријатељ гробар,благо Вама али ми гробари никада нећемо имати таквог човека на чело клуба.
(vele, 29. april 2014 05:43)

To nijedan Grobar ne bi rekao pored zivog Moce Vukotica. Kako mozes porediti Dzaju (spashen zatvora voljom Partizanovca Tome), sa Mocom koji je gospodin covek za pomenutog, bez mrlje u biografiji..???

Da nije bilo intervencije u sluchaju Dzajica on bi sada lezao dugogodishnju robiju, znam to iz prve ruke. Zato tishina.

pravda

pre 10 godina

Partizan se opravdao pred navijačima, za gubitak titule pobedom nad Zvezdom u derbiju.Navijači Partizana zadovoljni pobedom,navijači Zvezde zadovoljni titulom.U suštini svi su zadovoljni. :-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coa, 29. april 2014 10:15)

osim navijaca zvezde kje izgubise i derbi i titulu

cega se pametan stidi, time se panter ponosi

pre 10 godina

Ako za jedan od ova dva tima, još pride domaćina ČETRDESET I SEDAM utakmica nije sviran penal (a bilo je NAJMANJE PETNAEST prilika za isti) onda DOOOBRO mora da se razmisli pre nego će se svirati penal za drugu ekipu, a ne da se odmah hvata za pištaljku za onakvo glumatanje Mrđe kod prvog 'penala' za koje bi u Engleskoj glat dobio karton.
Kud niko od novinara nijednom rečenicom da pomene da je penal za Partizan vec godinu dana PUNOLETAN, evo, 19 je napunio, dvadesetu gazi...

Dzon

pre 10 godina

Ma bezi dva jedanesterca na derbiju to nepantim i drugim derbijima sramota pokazali ste kako se igra fudbal ni jednu akciju niste stvorili osim padanje u sesnestercu ako je neko pratio oba derbija zvezda mislim samo jednu akciju je stvorila za gol da nije bilo ostojica i njegovog autogola i volkova sad katastrofalno ispucavanje nebi dali ni gol ako je to tim koji igra dve ozbilnje utakmice u prvenstvu i nemoze da dobije nije ni zasluzio titulu

aleksa

pre 10 godina

@Arandjel
Znaci po tvom misljenju kad se svira jedan penal posle toga i da pocnu da lome kosti ne sme se svirati drugi. I ne znam sta ste vise zapeli s tim penalima kad smo oba promasili a jos ste i derbi dobili.

sasa

pre 10 godina

Dzaja je legenda ne samo Zvezde nego celog Srpskog fudbala.Upravo zbog toga bi morao da bude pravi gospodin.Sigurno je tesko izgubiti derbi u 90 minutu ali tu se bas pokazuje karakter,a on je kiksao spominjuci faul.Precutao je penal nad Ninkovicem koji bi verovatno doveo do rezultata 2-0 a onda bi preplaseni Zvezdasi mozda primoli i treci go.I sada zamislite koliko je nemoralno spominjati faul,precutati penal za Partizan ili dva penala u derbiju za gosta? Sada ce biti 20 godina bez penala za Partizan.Pametnom dosta....

Realan

pre 10 godina

Sve bitne utakmice ove sezone u fudbalu i kosarci smo izgubili zato sto je pritisak neosvajanja titula ogroman. I stalno se potencira da je taj pritisak stvoren od Zvezdine uprave, kao da ce igracima leteti glave ako nista ne osvoje. A ustvari veci je pritisak javnosti, tzv. navijaca i nasih i protivnickih, koji jedva cekaju da svaki neuspeh predstave kao jos jednu sezonu za zaborav, stvarajuci jos veci pritisak pred naredne bitne utakmice. Sve ce biti lakse posle osvojenih titula ove godine. I Grobari su toga svesni, znaju da ce sve ici teze po njihove fk i kk ako mi budemo prvaci ove godine. Evo na pr. ove sezone se nase polufinale Uleb kupa sa Uniksom predstavlja kao neuspeh, a ako Partizan iduce sezone stigne do polufinala grobari ce to da dovode u ravan sa osvajanjem Evrolige, jer ce toboz to biti podvig zbog smanjenog budzeta, mladih igraca i sl.

LD

pre 10 godina

Ovi komentari o Dzajicu kao gospodinu su izlisni. Morate da prepoznate razliku izmedju pravog, rodjenog gospodina i naucenog ponasanja direktora Dzajica. Previse je gledao Kuma i Marlon Branda pa je i glas promenio pa blago skripuce. Pokusao je da imitira i druge dogadjaje ali se tu pokazao kao los ucenik, amater.

muamua

pre 10 godina

hahaha kaze covek krah reprezentacije u kosarci i fudbalu kada je partizan prvak....hahahah...uzas sta sve covek moze da procita i krene da navodi legende zvezde i stane kod njih 4....

Mik

pre 10 godina

Tesko da ce to prestati. Partizan zasniva motivaciju svojih igraca i navijaca na gajenju paranoje da je sve protiv njih. Kad te price ne bi bilo, videli bi sami sebe kakvi su zaista!

prvi srpski bek

pre 10 godina

jedina prava institucija i gospodin je Milorad Mazic! Ne znam da li ljudi uopste imaju ideju o tome koliki je uspeh sudite svetsko prvenstvo i naci se medju odabranima, a doci iz ove napacene srbije!

Arandjel

pre 10 godina

Kako gospodina Dzajića nije sramota da priča to što priča.U dosadašnjoj istoriji derbija nikada se nije desilo da jednom timu u istom poluvremenu budu dosudjena dva penala i to je uredu to je odlično i pri tom su to penali za gostojuću ekipu ! I sad ima obraza da spominje nekakav faul.
Zna da će osvojiti titulu , zato izigrava dzeka, dodeli će njima na svakoj narednoj utakmici nekog novog Maznića koji će da svira penale dok Zvezda ne da gol.

Дарган Ужице

pre 10 godina

Господине Џајићу, сада се сетих Вашег саопштења после судијске бруке на утакмици Партизан Нови Пазар. Сећате ли се Ви шта сте тамо написали? Јесу ли и тада лажи квариле спортски дух? Ви сте један велики фолирант и лицемер, господин у покушају.

runner

pre 10 godina

Žao mi je gospodine Džajiću ali Vi niste osoba koja nam treba soliti pamet o tome šta je istina a šta ne. Ako već spominjete prekršaj nad Mrđom, posle koga je Zvezda primila gol, zašto ne spomenete I prekršaj nad Ninkovićem posle koga je Zvezda izjednačila? A što se tiče toga da sportska javnost sumnja u regularnost ovog prvenstva, pa dokaz ste upravo Vi sami. Ko vas je, kako i zašto vrati na čelo FK "Crvena zvezda"? Uostalom svi navijači crveno-belih već šest godina papagajski ponavlja kako je Tole namesti sve Partizanove titule iako je naš međusobni skor, u tih 14 poslednjih derbija, 8:3:3 u korist Partizana.

the stig

pre 10 godina

Dajte molim vas, vi imate 15 uzastopnih zasluzenih pobjeda. Nisam pobornik teorija zavjere, ali interesantno je da se o fenomenu 15 uzastopnih pobjeda jako malo pisalo. Hm

Sima

pre 10 godina

Bilo bi lepo da se prestane sa pričom o ovom čoveku kao velikom gospodinu. Kao i većina u tom mulju od srpskog fudbala, godinama radi isljučivo u svom interesu. Koliko igrača dobrih je selektirao , toliko je i uništio barem onim koji nisu pristali da ih zastupa i posreduje u daljoj prodaji. Na slobodi je isljučivo voljom izvršne vlasti, pošto im je u nekom momentu bio neophodan kao kohezioni faktor sa navijačima. Pritom, on tu ništa ne razume kako se vodi u poslovnom smislu moderan klub. Kako on, i ostali rade u srpskom fudbalu vidi se na leto kada krenu kvalifiacije u evro kupovima.

Grobar od malena...

pre 10 godina

Bio je i penal za Partizan pre izjednačujućeg gola Zvezde, a nikom ništa. Suština je da je Partizan zasluženo pobedio i da je bolji od Zvezde!!!!

vele

pre 10 godina

Џаја је легенда и што ми рече један пријатељ гробар,благо Вама али ми гробари никада нећемо имати таквог човека на чело клуба.

Nije bila prijateljska. okonca se niz

pre 10 godina

Kako nisi prokomentarisao lakat u facu Ninkovicu za, onako realno, penal za Partizan na 1:0? Realan jer se prvi penal za CZ i nije morao svirati, ako je to bio penal i lakat je svakako nedozvoljen. A Mrdja i Drncic su se medjusobno potezali za dres prije gola, samo sto je Mrdja poletio da padne. Sve se lijepo vidi. Moglo je lako da bude i 2:0 recimo.

I.j.kv

pre 10 godina

Gospodine Dzajicu,osim sto ste direktor CZ sto godina uradite nesto za taj klub,makar sredite stadion i ruglo oko njega...bar zasadite cvece,okrecite i ofarbajte zidove i metalne konstrukcije....Stadion je bio lep kad je napravljen i narednih 20 godina à danas je ruglo Beograda,à vas briga....radite nesto ako hocete,ili se sklonite

Jbda

pre 10 godina

Neistina je da nisi uzeo nesto sto nije tvoje...znam za bar jedan slucaj ,preko clana porodice...
Neistina je da nisi trebao da budes aboliran...jer si uzeo i trebas za to da odgovaras ma ko bio...
Istina je da je to zasluga jednog coveka, za koga se sad zalazes da prestanu pominjanja njegovog imena...
Samo sportski...

Zvezda jedina prava institucija Srbije

pre 10 godina

Jedini pravi gospodin srpskog fudbala. Dali su sve od sebe da ga bace u blato ali legenda ostaje legenda. Pored dokazanih lopova Zečevića, Ćurkovića, Bjekovića, Karadžića, Terzića, Džombe neko daje sebi za pravo da napada Džajića?! Čoveka koji je srpski klub odveo čak i do titule Evropskog prvaka! Eeej evropskog prvaka! UVEK kulturan, odmeren, pun poštovanja, sve ono što se ne prašta u Srbiji. S obzirom da su za navijače partizana Bora Stanković, Pešić, Ivković, Džajić... neprijatelji to više govori o njima nego o tim ljudima. Ali kad naviknete da jedino na prljav način osvajate titule onda za drugo i ne znate. Prošle godine su se kleli da je titula nameštena i onda je osvojili. Da li to nešto iz partizana hoće da priznaju? I tako svake godine. Zanimljivo da se potpuni krah reprezentacije u fudbalu u košarci tačno poklapa sa "uspehom" partizana. Daj bože da Zvezda postane prvak i da uskoro vidimo leđa crnoj upravi u savezu pa da se konačno sport vrati na svoje mesto. Da kralj dođe na presto, a miševi u rupe, a ne obrnuto kao što je do sad bilo.

pera

pre 10 godina

Kako vas bre vise nije sramota da pominjete da je bio faul nad Mrdjom pre gola? Da li iko realan ko je video ono moze to da tvrdi? Ovo je vise guranje te price po principu "napad je najbolja odbrana",jer znaju da su im sudili 2 penala u 10 minuta gde je prvi vrlo sumnjiv i gde se nije sudio penal za Partizan,a morao je ako je onaj prvi bio za zvezdu i ako smatraju da je ono bio faul nad Mrdjom pre gola.

Dva penala, dve odbrane

pre 10 godina

jednom gospodin, uvek gospodin u svakom smislu te reči.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (delija do groba, 29. april 2014 00:31)

gospodin covek koji je izjavio da je Mazic kriv za poraz u derbiju, jer nije svirao faul nad Mrdjom, posle kojeg je Partizan dao gol. Bas je zahvalan, onako gospodski, prema coveku koji im je dao dva penala

molim komentar

pre 10 godina

Smatram da je ovaj covek jedan od retkih strucnih ljudi,covek govori o sportu,a ovi sto lupaju minuse njihovi visegodisnji demagozi su ih naucili onim cime se oni sluze. To nema veze samo sa sportom,ostalo je sve moguce. Pitanje za mladje generacije navijaca,dali su znali za dzentlmenski dogovor izmedju tadasnjih predsednika vecitih. Tada je bilo i sporta i rivalstva,samo nije bilo ovoga sto im je plasirano poslednjih 20-ak godina. Za to vreme smo samo padali i ovim tempom doci cemo u situaciju da pred pojedine utakmice uvodimo vanredno stanje.O padu kvaliteta je suvisno trositi reci. 6,8 ili 108. po redu bitna je samo njima,koji vise mrze nas klub nego sto vole svoj. Zdravo bili i veliki porasli!!!

Nataeos

pre 10 godina

Jel ovaj Dzaja naivan ili?? Tako je u nasem sportu, licni interesi, lazi, politika, lopovi, mena"dj"eri i ostala bagra... Dzaja je Gospodin za sve te navedene, ali nazalost nema on uticaj na Sport kao sto bi imao u svakoj normalnoj Fudbalskoj organizaciji... Dok se god ne privatizuju klubovi, ove lude price ce se nastavljati...

Zar ne?

pre 10 godina

Pa cekaj, jel pomaze Vucic Zvezdi ili ne? Jel mu rodjeni brat u upravnom odboru KK Zvezda Telekom? Jel brat Sinese Malog u istom UO? Jel se vaterpolo klub ni iz cega dosao da titule prvaka Evrope? Jel se fudbalski klub stabilizovao? Jeste ili nije?

pumprla

pre 10 godina

pricajte sta hocete, ali ovaj covek je ostao veliki gospodin, takvih nema vise u nasem sportu... on se uvek prema rivalu ponasao sportski, evo i ovde je cestitao pobedu.
(au, 29. april 2014 00:20)
Jesi procitao jucerasnju njegovu izjavu, kad procitas reci mi o njegovom cestitanju pobede.Zanimljivo da je sad odjednom postalo regularno prvenstvo i da se vise ne pominje Tole, zna li neko zbog cega?

realan

pre 10 godina

A što ga ne pitaste da li je bio penal nad Ninkovićem,već samo o Mrdji koji je neosporno najkvalitetniji špic u ligi,mada voli i da iscenira,da lagano padne i pre kontakta

au

pre 10 godina

pricajte sta hocete, ali ovaj covek je ostao veliki gospodin, takvih nema vise u nasem sportu... on se uvek prema rivalu ponasao sportski, evo i ovde je cestitao pobedu.

Šah-mat

pre 10 godina

Imam jednostavno pitanje koje je u vezi sa negodovanjem Džajića o "guranju sa strane". Da li će Zvezda biti kažnjena igranjem bez publike zbog paljenja stolica njenih navijača, kao što je bio kažnjen Partizan posle predhodnog derbija?

m m

pre 10 godina

Nisko je pao ovaj covek koji je bio legenda kao igrac. Juce je pricao kako je Partizanov drugi gol bio neregularan, pa kad to nije upalilo, danas se vadi suprotnim izjavama. Mozda je i dobro za Zvezdu sto se ne pita ni za sta vise.

stara skola

pre 10 godina

I sve sto je rekao ovaj abolirani gospodin bilo bi apsolutno na mestu da nije on u pitanju. Ako je iko od vas imao priliku da poprica o fudbalu u SFRJ tokom osamdesetih sa nekim Hrvatom ili Bosancem, zna da iza najvecih prevara stoji upravo ovaj covek, ili sto bi rekli navijaci Vojvodine:"TOLE JE LOPOV, ALI DZAJA JE STARA SKOLA"!
Ako Vam i dalje nije jasno, pa zamislite kakav je to demagog kada pominje prekrsaj pre drugog gola Partizana, ali preskoci penal nad Ninkovicem posle koga sledi izjednacenje. Cist bezobrazluk ili neznanje - odlucite sami.

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Gospodine Đžajiću,pričajte o nedosuđenom penalu za PFC.Pričajte o načinu kako sudija demorališe ekipu sa dva dosuđena penala za protivnika i nedosuđeni za domaću ekipu.
Pričajte o sudiji(neću reći kakvom)koji KROJI rezultat i titulu dosuđujući nepostojeći penal u 90 minutu za goste-PFC-Napredak.Pa PFC nije mali klub da ga svaki se.onja za...va.
Kakva bi vaša kuknjava bila.
Zato ne pričaj mnogo o pravdi

au

pre 10 godina

pricajte sta hocete, ali ovaj covek je ostao veliki gospodin, takvih nema vise u nasem sportu... on se uvek prema rivalu ponasao sportski, evo i ovde je cestitao pobedu.

stara skola

pre 10 godina

I sve sto je rekao ovaj abolirani gospodin bilo bi apsolutno na mestu da nije on u pitanju. Ako je iko od vas imao priliku da poprica o fudbalu u SFRJ tokom osamdesetih sa nekim Hrvatom ili Bosancem, zna da iza najvecih prevara stoji upravo ovaj covek, ili sto bi rekli navijaci Vojvodine:"TOLE JE LOPOV, ALI DZAJA JE STARA SKOLA"!
Ako Vam i dalje nije jasno, pa zamislite kakav je to demagog kada pominje prekrsaj pre drugog gola Partizana, ali preskoci penal nad Ninkovicem posle koga sledi izjednacenje. Cist bezobrazluk ili neznanje - odlucite sami.

Jbda

pre 10 godina

Neistina je da nisi uzeo nesto sto nije tvoje...znam za bar jedan slucaj ,preko clana porodice...
Neistina je da nisi trebao da budes aboliran...jer si uzeo i trebas za to da odgovaras ma ko bio...
Istina je da je to zasluga jednog coveka, za koga se sad zalazes da prestanu pominjanja njegovog imena...
Samo sportski...

Nije bila prijateljska. okonca se niz

pre 10 godina

Kako nisi prokomentarisao lakat u facu Ninkovicu za, onako realno, penal za Partizan na 1:0? Realan jer se prvi penal za CZ i nije morao svirati, ako je to bio penal i lakat je svakako nedozvoljen. A Mrdja i Drncic su se medjusobno potezali za dres prije gola, samo sto je Mrdja poletio da padne. Sve se lijepo vidi. Moglo je lako da bude i 2:0 recimo.

Zar ne?

pre 10 godina

Pa cekaj, jel pomaze Vucic Zvezdi ili ne? Jel mu rodjeni brat u upravnom odboru KK Zvezda Telekom? Jel brat Sinese Malog u istom UO? Jel se vaterpolo klub ni iz cega dosao da titule prvaka Evrope? Jel se fudbalski klub stabilizovao? Jeste ili nije?

I.j.kv

pre 10 godina

Gospodine Dzajicu,osim sto ste direktor CZ sto godina uradite nesto za taj klub,makar sredite stadion i ruglo oko njega...bar zasadite cvece,okrecite i ofarbajte zidove i metalne konstrukcije....Stadion je bio lep kad je napravljen i narednih 20 godina à danas je ruglo Beograda,à vas briga....radite nesto ako hocete,ili se sklonite

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Gospodine Đžajiću,pričajte o nedosuđenom penalu za PFC.Pričajte o načinu kako sudija demorališe ekipu sa dva dosuđena penala za protivnika i nedosuđeni za domaću ekipu.
Pričajte o sudiji(neću reći kakvom)koji KROJI rezultat i titulu dosuđujući nepostojeći penal u 90 minutu za goste-PFC-Napredak.Pa PFC nije mali klub da ga svaki se.onja za...va.
Kakva bi vaša kuknjava bila.
Zato ne pričaj mnogo o pravdi

m m

pre 10 godina

Nisko je pao ovaj covek koji je bio legenda kao igrac. Juce je pricao kako je Partizanov drugi gol bio neregularan, pa kad to nije upalilo, danas se vadi suprotnim izjavama. Mozda je i dobro za Zvezdu sto se ne pita ni za sta vise.

Zvezda jedina prava institucija Srbije

pre 10 godina

Jedini pravi gospodin srpskog fudbala. Dali su sve od sebe da ga bace u blato ali legenda ostaje legenda. Pored dokazanih lopova Zečevića, Ćurkovića, Bjekovića, Karadžića, Terzića, Džombe neko daje sebi za pravo da napada Džajića?! Čoveka koji je srpski klub odveo čak i do titule Evropskog prvaka! Eeej evropskog prvaka! UVEK kulturan, odmeren, pun poštovanja, sve ono što se ne prašta u Srbiji. S obzirom da su za navijače partizana Bora Stanković, Pešić, Ivković, Džajić... neprijatelji to više govori o njima nego o tim ljudima. Ali kad naviknete da jedino na prljav način osvajate titule onda za drugo i ne znate. Prošle godine su se kleli da je titula nameštena i onda je osvojili. Da li to nešto iz partizana hoće da priznaju? I tako svake godine. Zanimljivo da se potpuni krah reprezentacije u fudbalu u košarci tačno poklapa sa "uspehom" partizana. Daj bože da Zvezda postane prvak i da uskoro vidimo leđa crnoj upravi u savezu pa da se konačno sport vrati na svoje mesto. Da kralj dođe na presto, a miševi u rupe, a ne obrnuto kao što je do sad bilo.

vele

pre 10 godina

Џаја је легенда и што ми рече један пријатељ гробар,благо Вама али ми гробари никада нећемо имати таквог човека на чело клуба.

Дарган Ужице

pre 10 godina

Господине Џајићу, сада се сетих Вашег саопштења после судијске бруке на утакмици Партизан Нови Пазар. Сећате ли се Ви шта сте тамо написали? Јесу ли и тада лажи квариле спортски дух? Ви сте један велики фолирант и лицемер, господин у покушају.

srbistan

pre 10 godina

Dobro Dzaja, vjerovat ćemo ti, znamo koliko si ti pošten. Pa čovječe ima nas koji nismo ćoravi već smo svi videli kako vas je truli Partizan( sa Lukom, Škuletićem Kojićem i ostalim neznalicama) razbio, a vi 15 pobeda za redom. Pa i taj faul što ti pričaš nidje veze, penali ok prvi je mogao da se ne svira, ali najupečatljiviji mi je faul nad Ninkovićem se ne svira( na Areni onaj komentariše sudijske odluke, kaže ,, ovaj prvi kontak je dozvoljen, ovaj drugi kad produžava ruku i udara ga u luce nije i to ponavlja jedno pet puta, pita njega voditelj jel penal ili nije, kaže jeste, ali olakšavajuća okolnost za sudiju.,). Tu sam prekinuo gledati sve mi je bilo jasno.

Mister No

pre 10 godina

Pa ti covece imas kratko pamcenje. Sta si radio na pocetku sezone sa Covicem? Ne secas se? Tad te nije brinuo sportski duh. Da, neistinama se ubija sportski duh ali to je tvoj problem a ne nekog drugog. Pricao si neistine na pocetku sezone, a i sad ne pricas istinu da vam niko ne pomaze. U derbiju se videlo sve jer derbi nikada nece moci da se kupi!

Nataeos

pre 10 godina

Jel ovaj Dzaja naivan ili?? Tako je u nasem sportu, licni interesi, lazi, politika, lopovi, mena"dj"eri i ostala bagra... Dzaja je Gospodin za sve te navedene, ali nazalost nema on uticaj na Sport kao sto bi imao u svakoj normalnoj Fudbalskoj organizaciji... Dok se god ne privatizuju klubovi, ove lude price ce se nastavljati...

Grobar od malena...

pre 10 godina

Bio je i penal za Partizan pre izjednačujućeg gola Zvezde, a nikom ništa. Suština je da je Partizan zasluženo pobedio i da je bolji od Zvezde!!!!

sasa

pre 10 godina

Dzaja je legenda ne samo Zvezde nego celog Srpskog fudbala.Upravo zbog toga bi morao da bude pravi gospodin.Sigurno je tesko izgubiti derbi u 90 minutu ali tu se bas pokazuje karakter,a on je kiksao spominjuci faul.Precutao je penal nad Ninkovicem koji bi verovatno doveo do rezultata 2-0 a onda bi preplaseni Zvezdasi mozda primoli i treci go.I sada zamislite koliko je nemoralno spominjati faul,precutati penal za Partizan ili dva penala u derbiju za gosta? Sada ce biti 20 godina bez penala za Partizan.Pametnom dosta....

LD

pre 10 godina

Ovi komentari o Dzajicu kao gospodinu su izlisni. Morate da prepoznate razliku izmedju pravog, rodjenog gospodina i naucenog ponasanja direktora Dzajica. Previse je gledao Kuma i Marlon Branda pa je i glas promenio pa blago skripuce. Pokusao je da imitira i druge dogadjaje ali se tu pokazao kao los ucenik, amater.

muamua

pre 10 godina

hahaha kaze covek krah reprezentacije u kosarci i fudbalu kada je partizan prvak....hahahah...uzas sta sve covek moze da procita i krene da navodi legende zvezde i stane kod njih 4....

the stig

pre 10 godina

Dajte molim vas, vi imate 15 uzastopnih zasluzenih pobjeda. Nisam pobornik teorija zavjere, ali interesantno je da se o fenomenu 15 uzastopnih pobjeda jako malo pisalo. Hm

Arandjel

pre 10 godina

Kako gospodina Dzajića nije sramota da priča to što priča.U dosadašnjoj istoriji derbija nikada se nije desilo da jednom timu u istom poluvremenu budu dosudjena dva penala i to je uredu to je odlično i pri tom su to penali za gostojuću ekipu ! I sad ima obraza da spominje nekakav faul.
Zna da će osvojiti titulu , zato izigrava dzeka, dodeli će njima na svakoj narednoj utakmici nekog novog Maznića koji će da svira penale dok Zvezda ne da gol.

zoran

pre 10 godina

Џаја је легенда и што ми рече један пријатељ гробар,благо Вама али ми гробари никада нећемо имати таквог човека на чело клуба.
(vele, 29. april 2014 05:43)

To nijedan Grobar ne bi rekao pored zivog Moce Vukotica. Kako mozes porediti Dzaju (spashen zatvora voljom Partizanovca Tome), sa Mocom koji je gospodin covek za pomenutog, bez mrlje u biografiji..???

Da nije bilo intervencije u sluchaju Dzajica on bi sada lezao dugogodishnju robiju, znam to iz prve ruke. Zato tishina.

runner

pre 10 godina

Žao mi je gospodine Džajiću ali Vi niste osoba koja nam treba soliti pamet o tome šta je istina a šta ne. Ako već spominjete prekršaj nad Mrđom, posle koga je Zvezda primila gol, zašto ne spomenete I prekršaj nad Ninkovićem posle koga je Zvezda izjednačila? A što se tiče toga da sportska javnost sumnja u regularnost ovog prvenstva, pa dokaz ste upravo Vi sami. Ko vas je, kako i zašto vrati na čelo FK "Crvena zvezda"? Uostalom svi navijači crveno-belih već šest godina papagajski ponavlja kako je Tole namesti sve Partizanove titule iako je naš međusobni skor, u tih 14 poslednjih derbija, 8:3:3 u korist Partizana.

Šah-mat

pre 10 godina

Imam jednostavno pitanje koje je u vezi sa negodovanjem Džajića o "guranju sa strane". Da li će Zvezda biti kažnjena igranjem bez publike zbog paljenja stolica njenih navijača, kao što je bio kažnjen Partizan posle predhodnog derbija?

Dva penala, dve odbrane

pre 10 godina

jednom gospodin, uvek gospodin u svakom smislu te reči.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (delija do groba, 29. april 2014 00:31)

gospodin covek koji je izjavio da je Mazic kriv za poraz u derbiju, jer nije svirao faul nad Mrdjom, posle kojeg je Partizan dao gol. Bas je zahvalan, onako gospodski, prema coveku koji im je dao dva penala

dzozey

pre 10 godina

Ja kolko znam svi u Zvezdi, kao i svi Zvezdini navijaci, pricaju da je Partizan ovoliko dominantan zbog Toleta. Ajde ti lepo kazi da to nema veze sa zivotom i da vam je to bio alibi, pa da pricamo nesto. Da li sudije cesto ostete Partizan...DA. Da li Zvezda ima neke veze s tim...NEMAM POJMA. Da li verujem da je Zvezda svih prethodnih sezona kad je Partizan bio prvak imala mnogo vise poklona od sudija u odnosu na Partizan, iako se bunila kad god je stigla...DA.

pravda

pre 10 godina

Partizan se opravdao pred navijačima, za gubitak titule pobedom nad Zvezdom u derbiju.Navijači Partizana zadovoljni pobedom,navijači Zvezde zadovoljni titulom.U suštini svi su zadovoljni. :-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coa, 29. april 2014 10:15)

osim navijaca zvezde kje izgubise i derbi i titulu

realan

pre 10 godina

A što ga ne pitaste da li je bio penal nad Ninkovićem,već samo o Mrdji koji je neosporno najkvalitetniji špic u ligi,mada voli i da iscenira,da lagano padne i pre kontakta

Sima

pre 10 godina

Bilo bi lepo da se prestane sa pričom o ovom čoveku kao velikom gospodinu. Kao i većina u tom mulju od srpskog fudbala, godinama radi isljučivo u svom interesu. Koliko igrača dobrih je selektirao , toliko je i uništio barem onim koji nisu pristali da ih zastupa i posreduje u daljoj prodaji. Na slobodi je isljučivo voljom izvršne vlasti, pošto im je u nekom momentu bio neophodan kao kohezioni faktor sa navijačima. Pritom, on tu ništa ne razume kako se vodi u poslovnom smislu moderan klub. Kako on, i ostali rade u srpskom fudbalu vidi se na leto kada krenu kvalifiacije u evro kupovima.

ziki

pre 10 godina

(cccc, 29. april 2014 09:24)

Pa faul je bio, a sudija ga nije svirao znači MOGAO JE DA JE HTEO DA IZVUČE NA IVICU I DA DOSUDI INDIREKT PAMETNICE NAŠA MULJAVA!!!

pumprla

pre 10 godina

pricajte sta hocete, ali ovaj covek je ostao veliki gospodin, takvih nema vise u nasem sportu... on se uvek prema rivalu ponasao sportski, evo i ovde je cestitao pobedu.
(au, 29. april 2014 00:20)
Jesi procitao jucerasnju njegovu izjavu, kad procitas reci mi o njegovom cestitanju pobede.Zanimljivo da je sad odjednom postalo regularno prvenstvo i da se vise ne pominje Tole, zna li neko zbog cega?

mirko

pre 10 godina

Tesko da ce to prestati. Partizan zasniva motivaciju svojih igraca i navijaca na gajenju paranoje da je sve protiv njih. Kad te price ne bi bilo, videli bi sami sebe kakvi su zaista!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 29. april 2014 08:10)
U srpskim medijima se još nije pojavilo zvanično msaopštenje FK Partizan, da je prvenstvo odlučeno za zelenim stolom. A sa druge strane već više godina slušamo tu priču, bili su i javni protesti, pretnje da će napustiti takmičenje, i sada je kriv Partizan sa lansiranje teorija zavere. Ako je Zvezdinim čelnicima to bio izgovor predhodnih šest, odnosno dvanaest godina, onda ih razumem da oni misle da je regularno kada oni pobede, a neregularno kada izgube.

pera

pre 10 godina

Kako vas bre vise nije sramota da pominjete da je bio faul nad Mrdjom pre gola? Da li iko realan ko je video ono moze to da tvrdi? Ovo je vise guranje te price po principu "napad je najbolja odbrana",jer znaju da su im sudili 2 penala u 10 minuta gde je prvi vrlo sumnjiv i gde se nije sudio penal za Partizan,a morao je ako je onaj prvi bio za zvezdu i ako smatraju da je ono bio faul nad Mrdjom pre gola.

cega se pametan stidi, time se panter ponosi

pre 10 godina

Ako za jedan od ova dva tima, još pride domaćina ČETRDESET I SEDAM utakmica nije sviran penal (a bilo je NAJMANJE PETNAEST prilika za isti) onda DOOOBRO mora da se razmisli pre nego će se svirati penal za drugu ekipu, a ne da se odmah hvata za pištaljku za onakvo glumatanje Mrđe kod prvog 'penala' za koje bi u Engleskoj glat dobio karton.
Kud niko od novinara nijednom rečenicom da pomene da je penal za Partizan vec godinu dana PUNOLETAN, evo, 19 je napunio, dvadesetu gazi...

Aleksandar I

pre 10 godina

(Zvezda jedina prava institucija Srbije, 29. april 2014 02:42)

Nekada je bila institucija koju je srusio nazovi ga gospodin Dzajic...
Navijac sam Zvezde da ne bude zabune...

realno

pre 10 godina

grobari trazite penal a Ninkovic nije bio u 16m...pa jel ste toliko slepi ili ne zelite da vidite..svi pricaju da je bio faul ali ne u 16m i sad se grobari lame pametni..svi lazu samo su grobari upravu
(Goran76, 29. april 2014 11:23)
Pogodio si sustinu, Partizanu ne sme ni faul na 16 metara da se svira, protiv Partizana se sviraju penali i na 20 metara, a za slicne, pa i blaze prekrsaje se sviraju i po dva penalo u poluvremenu za pojedine Partizanove protivnike

coa

pre 10 godina

Partizan se opravdao pred navijačima, za gubitak titule pobedom nad Zvezdom u derbiju.Navijači Partizana zadovoljni pobedom,navijači Zvezde zadovoljni titulom.U suštini svi su zadovoljni. :-)

Seme zla

pre 10 godina

Ma nije valjda.Ajde onda se lepo izvinite za sve sto ste pricali poslednjih 6 godina,cestitajte Partizanu ZASLUZENO osvojene titule pa cemo da razgovaramo.Kako ste sejali sada zanjite.

prvi srpski bek

pre 10 godina

jedina prava institucija i gospodin je Milorad Mazic! Ne znam da li ljudi uopste imaju ideju o tome koliki je uspeh sudite svetsko prvenstvo i naci se medju odabranima, a doci iz ove napacene srbije!

Dzon

pre 10 godina

Ma bezi dva jedanesterca na derbiju to nepantim i drugim derbijima sramota pokazali ste kako se igra fudbal ni jednu akciju niste stvorili osim padanje u sesnestercu ako je neko pratio oba derbija zvezda mislim samo jednu akciju je stvorila za gol da nije bilo ostojica i njegovog autogola i volkova sad katastrofalno ispucavanje nebi dali ni gol ako je to tim koji igra dve ozbilnje utakmice u prvenstvu i nemoze da dobije nije ni zasluzio titulu

Realan

pre 10 godina

Sve bitne utakmice ove sezone u fudbalu i kosarci smo izgubili zato sto je pritisak neosvajanja titula ogroman. I stalno se potencira da je taj pritisak stvoren od Zvezdine uprave, kao da ce igracima leteti glave ako nista ne osvoje. A ustvari veci je pritisak javnosti, tzv. navijaca i nasih i protivnickih, koji jedva cekaju da svaki neuspeh predstave kao jos jednu sezonu za zaborav, stvarajuci jos veci pritisak pred naredne bitne utakmice. Sve ce biti lakse posle osvojenih titula ove godine. I Grobari su toga svesni, znaju da ce sve ici teze po njihove fk i kk ako mi budemo prvaci ove godine. Evo na pr. ove sezone se nase polufinale Uleb kupa sa Uniksom predstavlja kao neuspeh, a ako Partizan iduce sezone stigne do polufinala grobari ce to da dovode u ravan sa osvajanjem Evrolige, jer ce toboz to biti podvig zbog smanjenog budzeta, mladih igraca i sl.

nego sta

pre 10 godina

Aman, nad Ninkovicem nije bilo penala, vec faula (za zuti) na ivici kaznenog. Nad Mrdjom faula nije bilo, vec je Mrdja napravio faul povlacenjem protivnika za dres.

čika Rajko

pre 10 godina

Džaja je čestitao pobedu u loži i sigurno će i ako Partizn bude prvak, budite sigrni. Vole li ga ili ne voleli to je jedini normalan način ponašanja čelnika sportskih klubova. Sportski i bez politike.

Mik

pre 10 godina

Tesko da ce to prestati. Partizan zasniva motivaciju svojih igraca i navijaca na gajenju paranoje da je sve protiv njih. Kad te price ne bi bilo, videli bi sami sebe kakvi su zaista!

aleksa

pre 10 godina

@Arandjel
Znaci po tvom misljenju kad se svira jedan penal posle toga i da pocnu da lome kosti ne sme se svirati drugi. I ne znam sta ste vise zapeli s tim penalima kad smo oba promasili a jos ste i derbi dobili.

Goran76

pre 10 godina

grobari trazite penal a Ninkovic nije bio u 16m...pa jel ste toliko slepi ili ne zelite da vidite..svi pricaju da je bio faul ali ne u 16m i sad se grobari lame pametni..svi lazu samo su grobari upravu

DraganO

pre 10 godina

(Dzon, 29. april 2014 10:26)

Deckic, ti loptu u zivotu nisi sutnuo pa tvoja opservacija Zvezdine igre je smesna u svakom slucaju, ali sve ti je oprosteno, nisi ti kriv.

A da, nije Ostojic dao autogol, vec Obradovic, ali kao sto rekoh, sve ti je oprosteno, jer` si mali.

SimpleJohn

pre 10 godina

Dzajicu pa tvoji navijaci su jednu legendu kluba isamarali u restoranu stadiona Marakana. To je naravno Dragan Piksi Stojkovic. More terajte se svi iz kluba! Prepustite mesto drugima koji imaju znanja i novca da vrate klubu dostojanstvo i kvalitet koji je srozan kuknjavom na sve i svakoga a igraca nismo napravili 15 godina jos od Stankovica i Vidica! Napolje iz moje ZVEZDE!

molim komentar

pre 10 godina

Smatram da je ovaj covek jedan od retkih strucnih ljudi,covek govori o sportu,a ovi sto lupaju minuse njihovi visegodisnji demagozi su ih naucili onim cime se oni sluze. To nema veze samo sa sportom,ostalo je sve moguce. Pitanje za mladje generacije navijaca,dali su znali za dzentlmenski dogovor izmedju tadasnjih predsednika vecitih. Tada je bilo i sporta i rivalstva,samo nije bilo ovoga sto im je plasirano poslednjih 20-ak godina. Za to vreme smo samo padali i ovim tempom doci cemo u situaciju da pred pojedine utakmice uvodimo vanredno stanje.O padu kvaliteta je suvisno trositi reci. 6,8 ili 108. po redu bitna je samo njima,koji vise mrze nas klub nego sto vole svoj. Zdravo bili i veliki porasli!!!

au

pre 10 godina

pricajte sta hocete, ali ovaj covek je ostao veliki gospodin, takvih nema vise u nasem sportu... on se uvek prema rivalu ponasao sportski, evo i ovde je cestitao pobedu.

Zvezda jedina prava institucija Srbije

pre 10 godina

Jedini pravi gospodin srpskog fudbala. Dali su sve od sebe da ga bace u blato ali legenda ostaje legenda. Pored dokazanih lopova Zečevića, Ćurkovića, Bjekovića, Karadžića, Terzića, Džombe neko daje sebi za pravo da napada Džajića?! Čoveka koji je srpski klub odveo čak i do titule Evropskog prvaka! Eeej evropskog prvaka! UVEK kulturan, odmeren, pun poštovanja, sve ono što se ne prašta u Srbiji. S obzirom da su za navijače partizana Bora Stanković, Pešić, Ivković, Džajić... neprijatelji to više govori o njima nego o tim ljudima. Ali kad naviknete da jedino na prljav način osvajate titule onda za drugo i ne znate. Prošle godine su se kleli da je titula nameštena i onda je osvojili. Da li to nešto iz partizana hoće da priznaju? I tako svake godine. Zanimljivo da se potpuni krah reprezentacije u fudbalu u košarci tačno poklapa sa "uspehom" partizana. Daj bože da Zvezda postane prvak i da uskoro vidimo leđa crnoj upravi u savezu pa da se konačno sport vrati na svoje mesto. Da kralj dođe na presto, a miševi u rupe, a ne obrnuto kao što je do sad bilo.

vele

pre 10 godina

Џаја је легенда и што ми рече један пријатељ гробар,благо Вама али ми гробари никада нећемо имати таквог човека на чело клуба.

Nije bila prijateljska. okonca se niz

pre 10 godina

Kako nisi prokomentarisao lakat u facu Ninkovicu za, onako realno, penal za Partizan na 1:0? Realan jer se prvi penal za CZ i nije morao svirati, ako je to bio penal i lakat je svakako nedozvoljen. A Mrdja i Drncic su se medjusobno potezali za dres prije gola, samo sto je Mrdja poletio da padne. Sve se lijepo vidi. Moglo je lako da bude i 2:0 recimo.

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Gospodine Đžajiću,pričajte o nedosuđenom penalu za PFC.Pričajte o načinu kako sudija demorališe ekipu sa dva dosuđena penala za protivnika i nedosuđeni za domaću ekipu.
Pričajte o sudiji(neću reći kakvom)koji KROJI rezultat i titulu dosuđujući nepostojeći penal u 90 minutu za goste-PFC-Napredak.Pa PFC nije mali klub da ga svaki se.onja za...va.
Kakva bi vaša kuknjava bila.
Zato ne pričaj mnogo o pravdi

stara skola

pre 10 godina

I sve sto je rekao ovaj abolirani gospodin bilo bi apsolutno na mestu da nije on u pitanju. Ako je iko od vas imao priliku da poprica o fudbalu u SFRJ tokom osamdesetih sa nekim Hrvatom ili Bosancem, zna da iza najvecih prevara stoji upravo ovaj covek, ili sto bi rekli navijaci Vojvodine:"TOLE JE LOPOV, ALI DZAJA JE STARA SKOLA"!
Ako Vam i dalje nije jasno, pa zamislite kakav je to demagog kada pominje prekrsaj pre drugog gola Partizana, ali preskoci penal nad Ninkovicem posle koga sledi izjednacenje. Cist bezobrazluk ili neznanje - odlucite sami.

Zar ne?

pre 10 godina

Pa cekaj, jel pomaze Vucic Zvezdi ili ne? Jel mu rodjeni brat u upravnom odboru KK Zvezda Telekom? Jel brat Sinese Malog u istom UO? Jel se vaterpolo klub ni iz cega dosao da titule prvaka Evrope? Jel se fudbalski klub stabilizovao? Jeste ili nije?

Jbda

pre 10 godina

Neistina je da nisi uzeo nesto sto nije tvoje...znam za bar jedan slucaj ,preko clana porodice...
Neistina je da nisi trebao da budes aboliran...jer si uzeo i trebas za to da odgovaras ma ko bio...
Istina je da je to zasluga jednog coveka, za koga se sad zalazes da prestanu pominjanja njegovog imena...
Samo sportski...

m m

pre 10 godina

Nisko je pao ovaj covek koji je bio legenda kao igrac. Juce je pricao kako je Partizanov drugi gol bio neregularan, pa kad to nije upalilo, danas se vadi suprotnim izjavama. Mozda je i dobro za Zvezdu sto se ne pita ni za sta vise.

Mik

pre 10 godina

Tesko da ce to prestati. Partizan zasniva motivaciju svojih igraca i navijaca na gajenju paranoje da je sve protiv njih. Kad te price ne bi bilo, videli bi sami sebe kakvi su zaista!

Goran76

pre 10 godina

grobari trazite penal a Ninkovic nije bio u 16m...pa jel ste toliko slepi ili ne zelite da vidite..svi pricaju da je bio faul ali ne u 16m i sad se grobari lame pametni..svi lazu samo su grobari upravu

Realan

pre 10 godina

Sve bitne utakmice ove sezone u fudbalu i kosarci smo izgubili zato sto je pritisak neosvajanja titula ogroman. I stalno se potencira da je taj pritisak stvoren od Zvezdine uprave, kao da ce igracima leteti glave ako nista ne osvoje. A ustvari veci je pritisak javnosti, tzv. navijaca i nasih i protivnickih, koji jedva cekaju da svaki neuspeh predstave kao jos jednu sezonu za zaborav, stvarajuci jos veci pritisak pred naredne bitne utakmice. Sve ce biti lakse posle osvojenih titula ove godine. I Grobari su toga svesni, znaju da ce sve ici teze po njihove fk i kk ako mi budemo prvaci ove godine. Evo na pr. ove sezone se nase polufinale Uleb kupa sa Uniksom predstavlja kao neuspeh, a ako Partizan iduce sezone stigne do polufinala grobari ce to da dovode u ravan sa osvajanjem Evrolige, jer ce toboz to biti podvig zbog smanjenog budzeta, mladih igraca i sl.

aleksa

pre 10 godina

@Arandjel
Znaci po tvom misljenju kad se svira jedan penal posle toga i da pocnu da lome kosti ne sme se svirati drugi. I ne znam sta ste vise zapeli s tim penalima kad smo oba promasili a jos ste i derbi dobili.

Nataeos

pre 10 godina

Jel ovaj Dzaja naivan ili?? Tako je u nasem sportu, licni interesi, lazi, politika, lopovi, mena"dj"eri i ostala bagra... Dzaja je Gospodin za sve te navedene, ali nazalost nema on uticaj na Sport kao sto bi imao u svakoj normalnoj Fudbalskoj organizaciji... Dok se god ne privatizuju klubovi, ove lude price ce se nastavljati...

I.j.kv

pre 10 godina

Gospodine Dzajicu,osim sto ste direktor CZ sto godina uradite nesto za taj klub,makar sredite stadion i ruglo oko njega...bar zasadite cvece,okrecite i ofarbajte zidove i metalne konstrukcije....Stadion je bio lep kad je napravljen i narednih 20 godina à danas je ruglo Beograda,à vas briga....radite nesto ako hocete,ili se sklonite

molim komentar

pre 10 godina

Smatram da je ovaj covek jedan od retkih strucnih ljudi,covek govori o sportu,a ovi sto lupaju minuse njihovi visegodisnji demagozi su ih naucili onim cime se oni sluze. To nema veze samo sa sportom,ostalo je sve moguce. Pitanje za mladje generacije navijaca,dali su znali za dzentlmenski dogovor izmedju tadasnjih predsednika vecitih. Tada je bilo i sporta i rivalstva,samo nije bilo ovoga sto im je plasirano poslednjih 20-ak godina. Za to vreme smo samo padali i ovim tempom doci cemo u situaciju da pred pojedine utakmice uvodimo vanredno stanje.O padu kvaliteta je suvisno trositi reci. 6,8 ili 108. po redu bitna je samo njima,koji vise mrze nas klub nego sto vole svoj. Zdravo bili i veliki porasli!!!

coa

pre 10 godina

Partizan se opravdao pred navijačima, za gubitak titule pobedom nad Zvezdom u derbiju.Navijači Partizana zadovoljni pobedom,navijači Zvezde zadovoljni titulom.U suštini svi su zadovoljni. :-)

sasa

pre 10 godina

Dzaja je legenda ne samo Zvezde nego celog Srpskog fudbala.Upravo zbog toga bi morao da bude pravi gospodin.Sigurno je tesko izgubiti derbi u 90 minutu ali tu se bas pokazuje karakter,a on je kiksao spominjuci faul.Precutao je penal nad Ninkovicem koji bi verovatno doveo do rezultata 2-0 a onda bi preplaseni Zvezdasi mozda primoli i treci go.I sada zamislite koliko je nemoralno spominjati faul,precutati penal za Partizan ili dva penala u derbiju za gosta? Sada ce biti 20 godina bez penala za Partizan.Pametnom dosta....

čika Rajko

pre 10 godina

Džaja je čestitao pobedu u loži i sigurno će i ako Partizn bude prvak, budite sigrni. Vole li ga ili ne voleli to je jedini normalan način ponašanja čelnika sportskih klubova. Sportski i bez politike.

Arandjel

pre 10 godina

Kako gospodina Dzajića nije sramota da priča to što priča.U dosadašnjoj istoriji derbija nikada se nije desilo da jednom timu u istom poluvremenu budu dosudjena dva penala i to je uredu to je odlično i pri tom su to penali za gostojuću ekipu ! I sad ima obraza da spominje nekakav faul.
Zna da će osvojiti titulu , zato izigrava dzeka, dodeli će njima na svakoj narednoj utakmici nekog novog Maznića koji će da svira penale dok Zvezda ne da gol.

LD

pre 10 godina

Ovi komentari o Dzajicu kao gospodinu su izlisni. Morate da prepoznate razliku izmedju pravog, rodjenog gospodina i naucenog ponasanja direktora Dzajica. Previse je gledao Kuma i Marlon Branda pa je i glas promenio pa blago skripuce. Pokusao je da imitira i druge dogadjaje ali se tu pokazao kao los ucenik, amater.

Mister No

pre 10 godina

Pa ti covece imas kratko pamcenje. Sta si radio na pocetku sezone sa Covicem? Ne secas se? Tad te nije brinuo sportski duh. Da, neistinama se ubija sportski duh ali to je tvoj problem a ne nekog drugog. Pricao si neistine na pocetku sezone, a i sad ne pricas istinu da vam niko ne pomaze. U derbiju se videlo sve jer derbi nikada nece moci da se kupi!

prvi srpski bek

pre 10 godina

jedina prava institucija i gospodin je Milorad Mazic! Ne znam da li ljudi uopste imaju ideju o tome koliki je uspeh sudite svetsko prvenstvo i naci se medju odabranima, a doci iz ove napacene srbije!

srbistan

pre 10 godina

Dobro Dzaja, vjerovat ćemo ti, znamo koliko si ti pošten. Pa čovječe ima nas koji nismo ćoravi već smo svi videli kako vas je truli Partizan( sa Lukom, Škuletićem Kojićem i ostalim neznalicama) razbio, a vi 15 pobeda za redom. Pa i taj faul što ti pričaš nidje veze, penali ok prvi je mogao da se ne svira, ali najupečatljiviji mi je faul nad Ninkovićem se ne svira( na Areni onaj komentariše sudijske odluke, kaže ,, ovaj prvi kontak je dozvoljen, ovaj drugi kad produžava ruku i udara ga u luce nije i to ponavlja jedno pet puta, pita njega voditelj jel penal ili nije, kaže jeste, ali olakšavajuća okolnost za sudiju.,). Tu sam prekinuo gledati sve mi je bilo jasno.

pravda

pre 10 godina

Partizan se opravdao pred navijačima, za gubitak titule pobedom nad Zvezdom u derbiju.Navijači Partizana zadovoljni pobedom,navijači Zvezde zadovoljni titulom.U suštini svi su zadovoljni. :-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (coa, 29. april 2014 10:15)

osim navijaca zvezde kje izgubise i derbi i titulu

Дарган Ужице

pre 10 godina

Господине Џајићу, сада се сетих Вашег саопштења после судијске бруке на утакмици Партизан Нови Пазар. Сећате ли се Ви шта сте тамо написали? Јесу ли и тада лажи квариле спортски дух? Ви сте један велики фолирант и лицемер, господин у покушају.

Aleksandar I

pre 10 godina

(Zvezda jedina prava institucija Srbije, 29. april 2014 02:42)

Nekada je bila institucija koju je srusio nazovi ga gospodin Dzajic...
Navijac sam Zvezde da ne bude zabune...

realno

pre 10 godina

grobari trazite penal a Ninkovic nije bio u 16m...pa jel ste toliko slepi ili ne zelite da vidite..svi pricaju da je bio faul ali ne u 16m i sad se grobari lame pametni..svi lazu samo su grobari upravu
(Goran76, 29. april 2014 11:23)
Pogodio si sustinu, Partizanu ne sme ni faul na 16 metara da se svira, protiv Partizana se sviraju penali i na 20 metara, a za slicne, pa i blaze prekrsaje se sviraju i po dva penalo u poluvremenu za pojedine Partizanove protivnike

Grobar od malena...

pre 10 godina

Bio je i penal za Partizan pre izjednačujućeg gola Zvezde, a nikom ništa. Suština je da je Partizan zasluženo pobedio i da je bolji od Zvezde!!!!

Dzon

pre 10 godina

Ma bezi dva jedanesterca na derbiju to nepantim i drugim derbijima sramota pokazali ste kako se igra fudbal ni jednu akciju niste stvorili osim padanje u sesnestercu ako je neko pratio oba derbija zvezda mislim samo jednu akciju je stvorila za gol da nije bilo ostojica i njegovog autogola i volkova sad katastrofalno ispucavanje nebi dali ni gol ako je to tim koji igra dve ozbilnje utakmice u prvenstvu i nemoze da dobije nije ni zasluzio titulu

zoran

pre 10 godina

Џаја је легенда и што ми рече један пријатељ гробар,благо Вама али ми гробари никада нећемо имати таквог човека на чело клуба.
(vele, 29. april 2014 05:43)

To nijedan Grobar ne bi rekao pored zivog Moce Vukotica. Kako mozes porediti Dzaju (spashen zatvora voljom Partizanovca Tome), sa Mocom koji je gospodin covek za pomenutog, bez mrlje u biografiji..???

Da nije bilo intervencije u sluchaju Dzajica on bi sada lezao dugogodishnju robiju, znam to iz prve ruke. Zato tishina.

mirko

pre 10 godina

Tesko da ce to prestati. Partizan zasniva motivaciju svojih igraca i navijaca na gajenju paranoje da je sve protiv njih. Kad te price ne bi bilo, videli bi sami sebe kakvi su zaista!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mik, 29. april 2014 08:10)
U srpskim medijima se još nije pojavilo zvanično msaopštenje FK Partizan, da je prvenstvo odlučeno za zelenim stolom. A sa druge strane već više godina slušamo tu priču, bili su i javni protesti, pretnje da će napustiti takmičenje, i sada je kriv Partizan sa lansiranje teorija zavere. Ako je Zvezdinim čelnicima to bio izgovor predhodnih šest, odnosno dvanaest godina, onda ih razumem da oni misle da je regularno kada oni pobede, a neregularno kada izgube.

nego sta

pre 10 godina

Aman, nad Ninkovicem nije bilo penala, vec faula (za zuti) na ivici kaznenog. Nad Mrdjom faula nije bilo, vec je Mrdja napravio faul povlacenjem protivnika za dres.

Dva penala, dve odbrane

pre 10 godina

jednom gospodin, uvek gospodin u svakom smislu te reči.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (delija do groba, 29. april 2014 00:31)

gospodin covek koji je izjavio da je Mazic kriv za poraz u derbiju, jer nije svirao faul nad Mrdjom, posle kojeg je Partizan dao gol. Bas je zahvalan, onako gospodski, prema coveku koji im je dao dva penala

the stig

pre 10 godina

Dajte molim vas, vi imate 15 uzastopnih zasluzenih pobjeda. Nisam pobornik teorija zavjere, ali interesantno je da se o fenomenu 15 uzastopnih pobjeda jako malo pisalo. Hm

pumprla

pre 10 godina

pricajte sta hocete, ali ovaj covek je ostao veliki gospodin, takvih nema vise u nasem sportu... on se uvek prema rivalu ponasao sportski, evo i ovde je cestitao pobedu.
(au, 29. april 2014 00:20)
Jesi procitao jucerasnju njegovu izjavu, kad procitas reci mi o njegovom cestitanju pobede.Zanimljivo da je sad odjednom postalo regularno prvenstvo i da se vise ne pominje Tole, zna li neko zbog cega?

muamua

pre 10 godina

hahaha kaze covek krah reprezentacije u kosarci i fudbalu kada je partizan prvak....hahahah...uzas sta sve covek moze da procita i krene da navodi legende zvezde i stane kod njih 4....

ziki

pre 10 godina

(cccc, 29. april 2014 09:24)

Pa faul je bio, a sudija ga nije svirao znači MOGAO JE DA JE HTEO DA IZVUČE NA IVICU I DA DOSUDI INDIREKT PAMETNICE NAŠA MULJAVA!!!

DraganO

pre 10 godina

(Dzon, 29. april 2014 10:26)

Deckic, ti loptu u zivotu nisi sutnuo pa tvoja opservacija Zvezdine igre je smesna u svakom slucaju, ali sve ti je oprosteno, nisi ti kriv.

A da, nije Ostojic dao autogol, vec Obradovic, ali kao sto rekoh, sve ti je oprosteno, jer` si mali.

runner

pre 10 godina

Žao mi je gospodine Džajiću ali Vi niste osoba koja nam treba soliti pamet o tome šta je istina a šta ne. Ako već spominjete prekršaj nad Mrđom, posle koga je Zvezda primila gol, zašto ne spomenete I prekršaj nad Ninkovićem posle koga je Zvezda izjednačila? A što se tiče toga da sportska javnost sumnja u regularnost ovog prvenstva, pa dokaz ste upravo Vi sami. Ko vas je, kako i zašto vrati na čelo FK "Crvena zvezda"? Uostalom svi navijači crveno-belih već šest godina papagajski ponavlja kako je Tole namesti sve Partizanove titule iako je naš međusobni skor, u tih 14 poslednjih derbija, 8:3:3 u korist Partizana.

cega se pametan stidi, time se panter ponosi

pre 10 godina

Ako za jedan od ova dva tima, još pride domaćina ČETRDESET I SEDAM utakmica nije sviran penal (a bilo je NAJMANJE PETNAEST prilika za isti) onda DOOOBRO mora da se razmisli pre nego će se svirati penal za drugu ekipu, a ne da se odmah hvata za pištaljku za onakvo glumatanje Mrđe kod prvog 'penala' za koje bi u Engleskoj glat dobio karton.
Kud niko od novinara nijednom rečenicom da pomene da je penal za Partizan vec godinu dana PUNOLETAN, evo, 19 je napunio, dvadesetu gazi...

dzozey

pre 10 godina

Ja kolko znam svi u Zvezdi, kao i svi Zvezdini navijaci, pricaju da je Partizan ovoliko dominantan zbog Toleta. Ajde ti lepo kazi da to nema veze sa zivotom i da vam je to bio alibi, pa da pricamo nesto. Da li sudije cesto ostete Partizan...DA. Da li Zvezda ima neke veze s tim...NEMAM POJMA. Da li verujem da je Zvezda svih prethodnih sezona kad je Partizan bio prvak imala mnogo vise poklona od sudija u odnosu na Partizan, iako se bunila kad god je stigla...DA.

Seme zla

pre 10 godina

Ma nije valjda.Ajde onda se lepo izvinite za sve sto ste pricali poslednjih 6 godina,cestitajte Partizanu ZASLUZENO osvojene titule pa cemo da razgovaramo.Kako ste sejali sada zanjite.

Šah-mat

pre 10 godina

Imam jednostavno pitanje koje je u vezi sa negodovanjem Džajića o "guranju sa strane". Da li će Zvezda biti kažnjena igranjem bez publike zbog paljenja stolica njenih navijača, kao što je bio kažnjen Partizan posle predhodnog derbija?

pera

pre 10 godina

Kako vas bre vise nije sramota da pominjete da je bio faul nad Mrdjom pre gola? Da li iko realan ko je video ono moze to da tvrdi? Ovo je vise guranje te price po principu "napad je najbolja odbrana",jer znaju da su im sudili 2 penala u 10 minuta gde je prvi vrlo sumnjiv i gde se nije sudio penal za Partizan,a morao je ako je onaj prvi bio za zvezdu i ako smatraju da je ono bio faul nad Mrdjom pre gola.

SimpleJohn

pre 10 godina

Dzajicu pa tvoji navijaci su jednu legendu kluba isamarali u restoranu stadiona Marakana. To je naravno Dragan Piksi Stojkovic. More terajte se svi iz kluba! Prepustite mesto drugima koji imaju znanja i novca da vrate klubu dostojanstvo i kvalitet koji je srozan kuknjavom na sve i svakoga a igraca nismo napravili 15 godina jos od Stankovica i Vidica! Napolje iz moje ZVEZDE!

realan

pre 10 godina

A što ga ne pitaste da li je bio penal nad Ninkovićem,već samo o Mrdji koji je neosporno najkvalitetniji špic u ligi,mada voli i da iscenira,da lagano padne i pre kontakta

Sima

pre 10 godina

Bilo bi lepo da se prestane sa pričom o ovom čoveku kao velikom gospodinu. Kao i većina u tom mulju od srpskog fudbala, godinama radi isljučivo u svom interesu. Koliko igrača dobrih je selektirao , toliko je i uništio barem onim koji nisu pristali da ih zastupa i posreduje u daljoj prodaji. Na slobodi je isljučivo voljom izvršne vlasti, pošto im je u nekom momentu bio neophodan kao kohezioni faktor sa navijačima. Pritom, on tu ništa ne razume kako se vodi u poslovnom smislu moderan klub. Kako on, i ostali rade u srpskom fudbalu vidi se na leto kada krenu kvalifiacije u evro kupovima.