Košarka 34

Petak, 25.04.2014.

08:23

Atlanta povela protiv Indijane

Protekle noći odigrane su tri utakmice NBA plej-ofa, Atlanta je pobedila Indijanu, Memfis je bio bolji od Oklahome, a Los Anđeles Klipersi od Golden Stejta.

Atlanta povela protiv Indijane IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Jeremija

pre 10 godina

@spree15 imam jedan tekst za tebe http://www.slamonline.com/online/nba/2013/06/paul-george-thinks-he-can-win-the-nba-mvp-award/
Toliko.

Zoki

pre 10 godina

Memfis igra fenomenalno. Mnogi ovde vole San Antonio zbog toga, ali Memfis igra još bolje tu pametnu taktičku košarku. Fizički su mnogo slabiji od OKC ali ih ubijaju na izrađene akcije. Dva potpuno suprotna tima, OKC trči, pucaj i fizički dominiraj, Memfis fazon uspori i razmišljaj. Svaka čast i Benu Udrihu, izdominirao je i Vestbruka i Duranta na momente.

shone025

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da sudija nije svirao ocigledan faul Pola
na Kariju,i to u sutu za pobedu,ap to bi Borcu svirali protiv
Partizana...

drvobradi

pre 10 godina

Ja bih samo iskoristio priliku da se javno izvinim za vredjanje Dvajta Hauarda poredivsi ga sa Hibertom, ponekad cak tvrdeci da je Hibert korisniji centar. Hibert je vise u Raskovom rangu. Izgleda da onaj Oden ne mora ni da zaigra. Toliko od mene.

vince carter

pre 10 godina

definitivno je oklahoma bila bolja kad je samo durant bio jedina zvezda u ekipi i kad su lamb,jackson,fisher imali veci udeo u igri,sa westbrukom nikad nista nece uraditi,sto se tice indiane ja sam znao da je onaj hibert drvo i opet kazem da moze da ih spasi samo povratak bynama..a ostavio sam komentar jednom kad su uporedjivali ono zakucavanje paula georga sa vincom carterom i neko je reko..mozda je carter bolje kucao ali je george bolji igrac...to moze da kaze samo neko ko nije gledao nista vise kod cartera osim zakucavanja..on je bio sjajan igrac daleko bolji od georga..kog su povrede malo usporile ali i ovako je medju najboljim strelcima..i nije zato sto se ja tako potpisujem nego je ziva istina!!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Mikailo je opet izdominirao wESTBRUKA, i vodio grizlije do pobede. Pogledajte momenat kad Mikailo baca Duranta na pod driblingom!!! NEPROCENJIVO!!! nađite klip pod nazivom KD GOT ROCKED !!! Mika legenda junior!!! Najozbiljniji plej NBA, uz donekle CP trojku!!!

Durant 0-8 za tri poena !!! 10-27 iz igre, Rasela ne bi ni komentarisao!!!

Hiber prevara od centra 4 poena 2 skoka, nije loše, skoro kao Raduljica!!!

Mika iz Ritopeka vam je govorio šta će da bude, evo sad se vratio iz agencije, uplaćen Halkidiki od Overtajmova u NBA!!!

Go go go Memfissss

dw

pre 10 godina

Westbrook nije PG,to svi znaju nego je naučena jedinica koja je na univerzitetu igrala šutera,ali OKC je trebala PG pa su ga tako priučili iako to fukncionira samo u određenom dijelu sezone kad se ne igra toliko 5 na 5 ko u playoffu.Indaiana je gotova,njihov napad je toliko očajan da je poslije Philadelphije bio najgori u ligi od drugog mjeseca,Hibbert ima 12 milja po sezoni,a ne vrijedi ni 12 centa.

zec

pre 10 godina

ja ne bih otpisivao jos uvijek ni indijanu ni okc, posebno okc. indijana se definitivno muci, ali ne mogu oni zaboraviti igrati kosarke tek tako, ako ne mogu da se izvuku 1-2 od atlanete sami su krivi, nemaju sta traziti dalje, ali ja mislim da ipak mogu
sto se tice druge serije, ne da mislim da se okc moze izvuci, nego sam siguran da ce se to desiti. pa izgubili su 2 puta u produzecima, a durant i westbrook ne mogu onoliko da mase u narednim utakmica, oni i ne trebaju da prestanu sutirat, nego da nastave i to ce da odcepi. memphis je svima nezgodan, niko ne zeli da igra s njima, igraju jaku odbranu, cvrsti su, dosadni, kao da im je maurinho trener. opet oklahoma je bolja ekipa i proci ce ovo i imati sta reci u nastavku.
indiana nadam se da hoce, ali nisam ubjedjen

Cutinho

pre 10 godina

Ovde se vidi razlika dva najbolja igraca... Niko ne prica da je Sarlot jaci od Memfisa...vec sama razlika u igri i njenom pristupu. Durent i kad ne moze da pogodi on i dalje sili sut kao nocas... Dzejms menja faze napada i dosta je raznovrsniji,sto mu i fizicke predispozicije omogucavaju. Vise volim Durentulu ali treba biti realan. Ipak je Dzejms klasa za sebe. Pozdrav

Nba fan

pre 10 godina

Definitivno najzanimljivija prva runda play off-a odavno. Opet sam gledao uzivo samo Memfis-Oklahoma odlican mec. Sta reci za Oklahomu sem tuga. Westbruke po meni uopste nije plej, covek nema viziju za bilo kakav napad a kamoli dodavanje, ne znam zasto u tolikoj meri sile sut obojca. Na jednom tajmu Skot Bruks na minus 15 vice run offence run i pita Buttler wich ofencce(koji napad) aludirajuci pretpostavljam na to da se crtaju napadi samo za dva igraca. Tako se ne dobijaju utakmice u play off-u a kamoli tim kao sto je Memfis. Iako vidim da nema dosta simpatizera meni se jako svidja timski duh Memfisa, jednostavno pokazuju karakter. Treba napomenuti da imaju rookie trenera jednog od najmladjih a opet ga cene svi sto mislim da nije slucaj sa Brooksom. Kljuc ovog meca konkretno je 36-9 u korist Memfisa u ooenima sa klupe. Pozz

Goran

pre 10 godina

Ma sta vise smarate sa Jordanom. On je samo mnogo ljepsi od Le Brona ali kao igrac mu ne moze mu ni vodu donositi. Osvojio je silne titule sa Pipenom i Rodmanom, prije nego sto je poceo da igra sa njima nije imao nikakvu sansu za titule. Westbruk ce i unistiti Oklahomu. Pa ne moze on da na svakoj utakmici da sutira vise od Duranta!!!

spree15

pre 10 godina

(Jeremija, 25. april 2014 08:53)
Durant nije mozda MVP nego je MVP pa 10 praznih mesta,ko cuva Duranta?Allen,jedan od najboljih defanzivaca lige dok James igra protiv ekipe kojoj je skoro utrpao 60+ poena,ekipe iz ocajne istocne konferencije,ekipe ciji glavni igrac jedva hoda.PG nikada sebe nije nazvao MVP-jem tako da bi te zamolio da prestanes da izmisljas gluposti da bi naglasio kako je James najbolji.

Fox Molder

pre 10 godina

Jadna Indijana, onaj Hibert je zalostan! Ja vece drvo nisam video u zivotu. Kada bi i Durant i Westbruk malo vise igrali za tim i asistirali dobili bi glat Memfis, narocito ovaj mali. On kao june, samo trci i sutira. Ovako ce izgleda biti repriza Oklahome od prosle godine ako nesto drasticno ne promene.

plavi

pre 10 godina

Igram nba 2k14 i bas sam trenutno u oklahomi, pa i tamo na igri se westbrook ispucava ko lud i jedva da koju loptu doda. Sve i da prodju memphis testo da mogu protiv clipersa koji su ove godina jako dobri

-MiX-

pre 10 godina

@jeremija
Ima KD losiji procenat od Dzejmsa u plej-ofu, ali ne moze ni da se poredi serija sa Sarlotom i Memfisom, kao ni defanzivne spozobnosti obe ekipe.

leandro

pre 10 godina

GSW očajan, iako su imali šut za pobedu gde je možda i bio faul Pola nad Karijem koji je GSW vratio u život sa dve lude trojke. Šut za tri poena GSw-a je 49/10 u poslednje dve utakmice, a zvanično su najbolja trojkaška ekipa u ligi.Malo šta mogu pod košem (fali im Bogut) protiv klipersa koji su poslednjih par meseci u sjajnom usponu forme i koji imaju ozbiljne šanse da stignu i do finala gde bi možda pružili mnogo veći otpor Majamiju od ostalih timova sa zapada. Memphis opet bio sjajan protiv bukvalno dva igrača OKC-a. Durant i Westbrook su imali 53-19 iz igre. Klasično divljanje. Indiana isto jako loša. Razočarao sam se u njih, Mislio sam da će biti bolji kad je to potrebnije, ali ekipa nema onu hemiju koju je imala sve do proleća tj trejda Granger-a. George Hill i Hibbert nisu ni senka igrača iz reg. dela ili prošlogodišnjeg plejofa, a tu je i Paul George koji igra toplo hladno već duže vreme. Sve u svemu, jako zanimljivo prvo kolo plejofa koje će očigledno doneti sa sobom iznenađenja.

Stefan

pre 10 godina

Oklahoma je krs. imaju 2 igraca koji trose lopte kao blesavi. to nije tim. kad od celog tima imas 2 igraca koji sutiraju. nece oni moci protiv memfisa. klipersi ce dobiti GS.

xboxer

pre 10 godina

Sećam se derbija začelja krajem 90'-ih Vancouver Grizzlies - LA Clippers. Ove dve ekipe nisu mogle skupiti godinama više od 20-25 pobeda u jednoj sezoni.

Marstel

pre 10 godina

Ma Indijana je preopasna i namerno gube utakmice kao sto su neki pricali i pisali pred kraj regularnog dela,kako da ne... Ljudi veze nemaju,a sad se tek vidi koliko su Lens Stivenson i Pol Dzordz marketinski iskonstruisani da nisu ni blizu Dvejna Vejda,a ne Lebrona! Gomila limitiranih igraca,ponovicu jos jednom,koji tako kad im se otvori ubaci 20 jednom u 5 utakmica,sto je vrhunski da se razumemo,ali u poredjenju sa marketingom koji im se radi od pocetka sezone i sa pravim zvezdama,kojima kad nije dan ubace 25 je realno nista! Voleo bih da ispadnu,jer su limitirani i to se pokazuje i nisu dobri koliko se vodila kampanja da jesu!

Almighty

pre 10 godina

Ne znam, nekako i dalje mislim da Indijana ide dalje... Jednostavno i da je svako za sebe, opet na suvi kvalitet prolaze.
Svi cele sezone hvale Oklahomu i govore kako je najveci favorit ne za zapad, vec i titulu. Iskreno, nikada ih nisam video tako. Jednostavno, ne mozete pobediti ako vam samo 2 igraca igraju, a ostali statiraju. Po meni, 50-50 su sanse da prodju Memfis.
Sto se Klipersa i Voriorsa tice, mislim da bolje sanse imaju Klipersi i ako bih licno vise voleo da prodju Voriorsi. Jednostavno imaju bolji ruster, iskusnije kosarkase, o treneru da i ne govorim.
Moram jos jednom da spomenem Grifina, koji me iritira i pored jakih partija. Sta treba coveku od 210 i 125 kg da se folira i baca?!

Jeremija

pre 10 godina

Poraz Oklahome ide na dusu Durentu i Vestbruku, koji bi da mogu sutnuli po 50 puta svaki mec. Znam da ce me mnogi napasti ali je ocigledno da Durent mozda jeste MVP regularnog dela ali sa takvim ispucavanjima nece nikad osvojiti titulu. Kada dodje plej of onda je tu druga prica. Najbolji pokazatelj kolika je razlika izmedju njega i Lebrona je ta sto je Dzejms zadrzao 57% suta iz igre i u plej ofu,dok je Durent na svega 43% sutirajuci u proseku 27 puta po mecu. Mozda Oklahoma i prodje Memfis(u sta sumnjam) ali u sledecoj rundi ih sigurno izbacuju Klipersi(za koje verujem da mogu i do velikog finala). Sto se tice Indijane sasvim ocekivan poraz,ljudi ne znaju gde udaraju, samoprozvani mvp Pol Dzordz im je potpuno van forme i beskoristan tako da ne bi trebao da cudi prolaz Atlante od 4-2. Hibert takodje, kao da je u svadji sa rukama i nogama...

xboxer

pre 10 godina

Sećam se derbija začelja krajem 90'-ih Vancouver Grizzlies - LA Clippers. Ove dve ekipe nisu mogle skupiti godinama više od 20-25 pobeda u jednoj sezoni.

-MiX-

pre 10 godina

@jeremija
Ima KD losiji procenat od Dzejmsa u plej-ofu, ali ne moze ni da se poredi serija sa Sarlotom i Memfisom, kao ni defanzivne spozobnosti obe ekipe.

Jeremija

pre 10 godina

Poraz Oklahome ide na dusu Durentu i Vestbruku, koji bi da mogu sutnuli po 50 puta svaki mec. Znam da ce me mnogi napasti ali je ocigledno da Durent mozda jeste MVP regularnog dela ali sa takvim ispucavanjima nece nikad osvojiti titulu. Kada dodje plej of onda je tu druga prica. Najbolji pokazatelj kolika je razlika izmedju njega i Lebrona je ta sto je Dzejms zadrzao 57% suta iz igre i u plej ofu,dok je Durent na svega 43% sutirajuci u proseku 27 puta po mecu. Mozda Oklahoma i prodje Memfis(u sta sumnjam) ali u sledecoj rundi ih sigurno izbacuju Klipersi(za koje verujem da mogu i do velikog finala). Sto se tice Indijane sasvim ocekivan poraz,ljudi ne znaju gde udaraju, samoprozvani mvp Pol Dzordz im je potpuno van forme i beskoristan tako da ne bi trebao da cudi prolaz Atlante od 4-2. Hibert takodje, kao da je u svadji sa rukama i nogama...

Cutinho

pre 10 godina

Ovde se vidi razlika dva najbolja igraca... Niko ne prica da je Sarlot jaci od Memfisa...vec sama razlika u igri i njenom pristupu. Durent i kad ne moze da pogodi on i dalje sili sut kao nocas... Dzejms menja faze napada i dosta je raznovrsniji,sto mu i fizicke predispozicije omogucavaju. Vise volim Durentulu ali treba biti realan. Ipak je Dzejms klasa za sebe. Pozdrav

Fox Molder

pre 10 godina

Jadna Indijana, onaj Hibert je zalostan! Ja vece drvo nisam video u zivotu. Kada bi i Durant i Westbruk malo vise igrali za tim i asistirali dobili bi glat Memfis, narocito ovaj mali. On kao june, samo trci i sutira. Ovako ce izgleda biti repriza Oklahome od prosle godine ako nesto drasticno ne promene.

Nba fan

pre 10 godina

Definitivno najzanimljivija prva runda play off-a odavno. Opet sam gledao uzivo samo Memfis-Oklahoma odlican mec. Sta reci za Oklahomu sem tuga. Westbruke po meni uopste nije plej, covek nema viziju za bilo kakav napad a kamoli dodavanje, ne znam zasto u tolikoj meri sile sut obojca. Na jednom tajmu Skot Bruks na minus 15 vice run offence run i pita Buttler wich ofencce(koji napad) aludirajuci pretpostavljam na to da se crtaju napadi samo za dva igraca. Tako se ne dobijaju utakmice u play off-u a kamoli tim kao sto je Memfis. Iako vidim da nema dosta simpatizera meni se jako svidja timski duh Memfisa, jednostavno pokazuju karakter. Treba napomenuti da imaju rookie trenera jednog od najmladjih a opet ga cene svi sto mislim da nije slucaj sa Brooksom. Kljuc ovog meca konkretno je 36-9 u korist Memfisa u ooenima sa klupe. Pozz

Almighty

pre 10 godina

Ne znam, nekako i dalje mislim da Indijana ide dalje... Jednostavno i da je svako za sebe, opet na suvi kvalitet prolaze.
Svi cele sezone hvale Oklahomu i govore kako je najveci favorit ne za zapad, vec i titulu. Iskreno, nikada ih nisam video tako. Jednostavno, ne mozete pobediti ako vam samo 2 igraca igraju, a ostali statiraju. Po meni, 50-50 su sanse da prodju Memfis.
Sto se Klipersa i Voriorsa tice, mislim da bolje sanse imaju Klipersi i ako bih licno vise voleo da prodju Voriorsi. Jednostavno imaju bolji ruster, iskusnije kosarkase, o treneru da i ne govorim.
Moram jos jednom da spomenem Grifina, koji me iritira i pored jakih partija. Sta treba coveku od 210 i 125 kg da se folira i baca?!

leandro

pre 10 godina

GSW očajan, iako su imali šut za pobedu gde je možda i bio faul Pola nad Karijem koji je GSW vratio u život sa dve lude trojke. Šut za tri poena GSw-a je 49/10 u poslednje dve utakmice, a zvanično su najbolja trojkaška ekipa u ligi.Malo šta mogu pod košem (fali im Bogut) protiv klipersa koji su poslednjih par meseci u sjajnom usponu forme i koji imaju ozbiljne šanse da stignu i do finala gde bi možda pružili mnogo veći otpor Majamiju od ostalih timova sa zapada. Memphis opet bio sjajan protiv bukvalno dva igrača OKC-a. Durant i Westbrook su imali 53-19 iz igre. Klasično divljanje. Indiana isto jako loša. Razočarao sam se u njih, Mislio sam da će biti bolji kad je to potrebnije, ali ekipa nema onu hemiju koju je imala sve do proleća tj trejda Granger-a. George Hill i Hibbert nisu ni senka igrača iz reg. dela ili prošlogodišnjeg plejofa, a tu je i Paul George koji igra toplo hladno već duže vreme. Sve u svemu, jako zanimljivo prvo kolo plejofa koje će očigledno doneti sa sobom iznenađenja.

Stefan

pre 10 godina

Oklahoma je krs. imaju 2 igraca koji trose lopte kao blesavi. to nije tim. kad od celog tima imas 2 igraca koji sutiraju. nece oni moci protiv memfisa. klipersi ce dobiti GS.

plavi

pre 10 godina

Igram nba 2k14 i bas sam trenutno u oklahomi, pa i tamo na igri se westbrook ispucava ko lud i jedva da koju loptu doda. Sve i da prodju memphis testo da mogu protiv clipersa koji su ove godina jako dobri

Marstel

pre 10 godina

Ma Indijana je preopasna i namerno gube utakmice kao sto su neki pricali i pisali pred kraj regularnog dela,kako da ne... Ljudi veze nemaju,a sad se tek vidi koliko su Lens Stivenson i Pol Dzordz marketinski iskonstruisani da nisu ni blizu Dvejna Vejda,a ne Lebrona! Gomila limitiranih igraca,ponovicu jos jednom,koji tako kad im se otvori ubaci 20 jednom u 5 utakmica,sto je vrhunski da se razumemo,ali u poredjenju sa marketingom koji im se radi od pocetka sezone i sa pravim zvezdama,kojima kad nije dan ubace 25 je realno nista! Voleo bih da ispadnu,jer su limitirani i to se pokazuje i nisu dobri koliko se vodila kampanja da jesu!

spree15

pre 10 godina

(Jeremija, 25. april 2014 08:53)
Durant nije mozda MVP nego je MVP pa 10 praznih mesta,ko cuva Duranta?Allen,jedan od najboljih defanzivaca lige dok James igra protiv ekipe kojoj je skoro utrpao 60+ poena,ekipe iz ocajne istocne konferencije,ekipe ciji glavni igrac jedva hoda.PG nikada sebe nije nazvao MVP-jem tako da bi te zamolio da prestanes da izmisljas gluposti da bi naglasio kako je James najbolji.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Mikailo je opet izdominirao wESTBRUKA, i vodio grizlije do pobede. Pogledajte momenat kad Mikailo baca Duranta na pod driblingom!!! NEPROCENJIVO!!! nađite klip pod nazivom KD GOT ROCKED !!! Mika legenda junior!!! Najozbiljniji plej NBA, uz donekle CP trojku!!!

Durant 0-8 za tri poena !!! 10-27 iz igre, Rasela ne bi ni komentarisao!!!

Hiber prevara od centra 4 poena 2 skoka, nije loše, skoro kao Raduljica!!!

Mika iz Ritopeka vam je govorio šta će da bude, evo sad se vratio iz agencije, uplaćen Halkidiki od Overtajmova u NBA!!!

Go go go Memfissss

zec

pre 10 godina

ja ne bih otpisivao jos uvijek ni indijanu ni okc, posebno okc. indijana se definitivno muci, ali ne mogu oni zaboraviti igrati kosarke tek tako, ako ne mogu da se izvuku 1-2 od atlanete sami su krivi, nemaju sta traziti dalje, ali ja mislim da ipak mogu
sto se tice druge serije, ne da mislim da se okc moze izvuci, nego sam siguran da ce se to desiti. pa izgubili su 2 puta u produzecima, a durant i westbrook ne mogu onoliko da mase u narednim utakmica, oni i ne trebaju da prestanu sutirat, nego da nastave i to ce da odcepi. memphis je svima nezgodan, niko ne zeli da igra s njima, igraju jaku odbranu, cvrsti su, dosadni, kao da im je maurinho trener. opet oklahoma je bolja ekipa i proci ce ovo i imati sta reci u nastavku.
indiana nadam se da hoce, ali nisam ubjedjen

dw

pre 10 godina

Westbrook nije PG,to svi znaju nego je naučena jedinica koja je na univerzitetu igrala šutera,ali OKC je trebala PG pa su ga tako priučili iako to fukncionira samo u određenom dijelu sezone kad se ne igra toliko 5 na 5 ko u playoffu.Indaiana je gotova,njihov napad je toliko očajan da je poslije Philadelphije bio najgori u ligi od drugog mjeseca,Hibbert ima 12 milja po sezoni,a ne vrijedi ni 12 centa.

drvobradi

pre 10 godina

Ja bih samo iskoristio priliku da se javno izvinim za vredjanje Dvajta Hauarda poredivsi ga sa Hibertom, ponekad cak tvrdeci da je Hibert korisniji centar. Hibert je vise u Raskovom rangu. Izgleda da onaj Oden ne mora ni da zaigra. Toliko od mene.

vince carter

pre 10 godina

definitivno je oklahoma bila bolja kad je samo durant bio jedina zvezda u ekipi i kad su lamb,jackson,fisher imali veci udeo u igri,sa westbrukom nikad nista nece uraditi,sto se tice indiane ja sam znao da je onaj hibert drvo i opet kazem da moze da ih spasi samo povratak bynama..a ostavio sam komentar jednom kad su uporedjivali ono zakucavanje paula georga sa vincom carterom i neko je reko..mozda je carter bolje kucao ali je george bolji igrac...to moze da kaze samo neko ko nije gledao nista vise kod cartera osim zakucavanja..on je bio sjajan igrac daleko bolji od georga..kog su povrede malo usporile ali i ovako je medju najboljim strelcima..i nije zato sto se ja tako potpisujem nego je ziva istina!!!

Goran

pre 10 godina

Ma sta vise smarate sa Jordanom. On je samo mnogo ljepsi od Le Brona ali kao igrac mu ne moze mu ni vodu donositi. Osvojio je silne titule sa Pipenom i Rodmanom, prije nego sto je poceo da igra sa njima nije imao nikakvu sansu za titule. Westbruk ce i unistiti Oklahomu. Pa ne moze on da na svakoj utakmici da sutira vise od Duranta!!!

Zoki

pre 10 godina

Memfis igra fenomenalno. Mnogi ovde vole San Antonio zbog toga, ali Memfis igra još bolje tu pametnu taktičku košarku. Fizički su mnogo slabiji od OKC ali ih ubijaju na izrađene akcije. Dva potpuno suprotna tima, OKC trči, pucaj i fizički dominiraj, Memfis fazon uspori i razmišljaj. Svaka čast i Benu Udrihu, izdominirao je i Vestbruka i Duranta na momente.

shone025

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da sudija nije svirao ocigledan faul Pola
na Kariju,i to u sutu za pobedu,ap to bi Borcu svirali protiv
Partizana...

Jeremija

pre 10 godina

@spree15 imam jedan tekst za tebe http://www.slamonline.com/online/nba/2013/06/paul-george-thinks-he-can-win-the-nba-mvp-award/
Toliko.

Goran

pre 10 godina

Ma sta vise smarate sa Jordanom. On je samo mnogo ljepsi od Le Brona ali kao igrac mu ne moze mu ni vodu donositi. Osvojio je silne titule sa Pipenom i Rodmanom, prije nego sto je poceo da igra sa njima nije imao nikakvu sansu za titule. Westbruk ce i unistiti Oklahomu. Pa ne moze on da na svakoj utakmici da sutira vise od Duranta!!!

Jeremija

pre 10 godina

Poraz Oklahome ide na dusu Durentu i Vestbruku, koji bi da mogu sutnuli po 50 puta svaki mec. Znam da ce me mnogi napasti ali je ocigledno da Durent mozda jeste MVP regularnog dela ali sa takvim ispucavanjima nece nikad osvojiti titulu. Kada dodje plej of onda je tu druga prica. Najbolji pokazatelj kolika je razlika izmedju njega i Lebrona je ta sto je Dzejms zadrzao 57% suta iz igre i u plej ofu,dok je Durent na svega 43% sutirajuci u proseku 27 puta po mecu. Mozda Oklahoma i prodje Memfis(u sta sumnjam) ali u sledecoj rundi ih sigurno izbacuju Klipersi(za koje verujem da mogu i do velikog finala). Sto se tice Indijane sasvim ocekivan poraz,ljudi ne znaju gde udaraju, samoprozvani mvp Pol Dzordz im je potpuno van forme i beskoristan tako da ne bi trebao da cudi prolaz Atlante od 4-2. Hibert takodje, kao da je u svadji sa rukama i nogama...

spree15

pre 10 godina

(Jeremija, 25. april 2014 08:53)
Durant nije mozda MVP nego je MVP pa 10 praznih mesta,ko cuva Duranta?Allen,jedan od najboljih defanzivaca lige dok James igra protiv ekipe kojoj je skoro utrpao 60+ poena,ekipe iz ocajne istocne konferencije,ekipe ciji glavni igrac jedva hoda.PG nikada sebe nije nazvao MVP-jem tako da bi te zamolio da prestanes da izmisljas gluposti da bi naglasio kako je James najbolji.

zec

pre 10 godina

ja ne bih otpisivao jos uvijek ni indijanu ni okc, posebno okc. indijana se definitivno muci, ali ne mogu oni zaboraviti igrati kosarke tek tako, ako ne mogu da se izvuku 1-2 od atlanete sami su krivi, nemaju sta traziti dalje, ali ja mislim da ipak mogu
sto se tice druge serije, ne da mislim da se okc moze izvuci, nego sam siguran da ce se to desiti. pa izgubili su 2 puta u produzecima, a durant i westbrook ne mogu onoliko da mase u narednim utakmica, oni i ne trebaju da prestanu sutirat, nego da nastave i to ce da odcepi. memphis je svima nezgodan, niko ne zeli da igra s njima, igraju jaku odbranu, cvrsti su, dosadni, kao da im je maurinho trener. opet oklahoma je bolja ekipa i proci ce ovo i imati sta reci u nastavku.
indiana nadam se da hoce, ali nisam ubjedjen

Cutinho

pre 10 godina

Ovde se vidi razlika dva najbolja igraca... Niko ne prica da je Sarlot jaci od Memfisa...vec sama razlika u igri i njenom pristupu. Durent i kad ne moze da pogodi on i dalje sili sut kao nocas... Dzejms menja faze napada i dosta je raznovrsniji,sto mu i fizicke predispozicije omogucavaju. Vise volim Durentulu ali treba biti realan. Ipak je Dzejms klasa za sebe. Pozdrav

Marstel

pre 10 godina

Ma Indijana je preopasna i namerno gube utakmice kao sto su neki pricali i pisali pred kraj regularnog dela,kako da ne... Ljudi veze nemaju,a sad se tek vidi koliko su Lens Stivenson i Pol Dzordz marketinski iskonstruisani da nisu ni blizu Dvejna Vejda,a ne Lebrona! Gomila limitiranih igraca,ponovicu jos jednom,koji tako kad im se otvori ubaci 20 jednom u 5 utakmica,sto je vrhunski da se razumemo,ali u poredjenju sa marketingom koji im se radi od pocetka sezone i sa pravim zvezdama,kojima kad nije dan ubace 25 je realno nista! Voleo bih da ispadnu,jer su limitirani i to se pokazuje i nisu dobri koliko se vodila kampanja da jesu!

plavi

pre 10 godina

Igram nba 2k14 i bas sam trenutno u oklahomi, pa i tamo na igri se westbrook ispucava ko lud i jedva da koju loptu doda. Sve i da prodju memphis testo da mogu protiv clipersa koji su ove godina jako dobri

Stefan

pre 10 godina

Oklahoma je krs. imaju 2 igraca koji trose lopte kao blesavi. to nije tim. kad od celog tima imas 2 igraca koji sutiraju. nece oni moci protiv memfisa. klipersi ce dobiti GS.

Almighty

pre 10 godina

Ne znam, nekako i dalje mislim da Indijana ide dalje... Jednostavno i da je svako za sebe, opet na suvi kvalitet prolaze.
Svi cele sezone hvale Oklahomu i govore kako je najveci favorit ne za zapad, vec i titulu. Iskreno, nikada ih nisam video tako. Jednostavno, ne mozete pobediti ako vam samo 2 igraca igraju, a ostali statiraju. Po meni, 50-50 su sanse da prodju Memfis.
Sto se Klipersa i Voriorsa tice, mislim da bolje sanse imaju Klipersi i ako bih licno vise voleo da prodju Voriorsi. Jednostavno imaju bolji ruster, iskusnije kosarkase, o treneru da i ne govorim.
Moram jos jednom da spomenem Grifina, koji me iritira i pored jakih partija. Sta treba coveku od 210 i 125 kg da se folira i baca?!

-MiX-

pre 10 godina

@jeremija
Ima KD losiji procenat od Dzejmsa u plej-ofu, ali ne moze ni da se poredi serija sa Sarlotom i Memfisom, kao ni defanzivne spozobnosti obe ekipe.

vince carter

pre 10 godina

definitivno je oklahoma bila bolja kad je samo durant bio jedina zvezda u ekipi i kad su lamb,jackson,fisher imali veci udeo u igri,sa westbrukom nikad nista nece uraditi,sto se tice indiane ja sam znao da je onaj hibert drvo i opet kazem da moze da ih spasi samo povratak bynama..a ostavio sam komentar jednom kad su uporedjivali ono zakucavanje paula georga sa vincom carterom i neko je reko..mozda je carter bolje kucao ali je george bolji igrac...to moze da kaze samo neko ko nije gledao nista vise kod cartera osim zakucavanja..on je bio sjajan igrac daleko bolji od georga..kog su povrede malo usporile ali i ovako je medju najboljim strelcima..i nije zato sto se ja tako potpisujem nego je ziva istina!!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Mikailo je opet izdominirao wESTBRUKA, i vodio grizlije do pobede. Pogledajte momenat kad Mikailo baca Duranta na pod driblingom!!! NEPROCENJIVO!!! nađite klip pod nazivom KD GOT ROCKED !!! Mika legenda junior!!! Najozbiljniji plej NBA, uz donekle CP trojku!!!

Durant 0-8 za tri poena !!! 10-27 iz igre, Rasela ne bi ni komentarisao!!!

Hiber prevara od centra 4 poena 2 skoka, nije loše, skoro kao Raduljica!!!

Mika iz Ritopeka vam je govorio šta će da bude, evo sad se vratio iz agencije, uplaćen Halkidiki od Overtajmova u NBA!!!

Go go go Memfissss

leandro

pre 10 godina

GSW očajan, iako su imali šut za pobedu gde je možda i bio faul Pola nad Karijem koji je GSW vratio u život sa dve lude trojke. Šut za tri poena GSw-a je 49/10 u poslednje dve utakmice, a zvanično su najbolja trojkaška ekipa u ligi.Malo šta mogu pod košem (fali im Bogut) protiv klipersa koji su poslednjih par meseci u sjajnom usponu forme i koji imaju ozbiljne šanse da stignu i do finala gde bi možda pružili mnogo veći otpor Majamiju od ostalih timova sa zapada. Memphis opet bio sjajan protiv bukvalno dva igrača OKC-a. Durant i Westbrook su imali 53-19 iz igre. Klasično divljanje. Indiana isto jako loša. Razočarao sam se u njih, Mislio sam da će biti bolji kad je to potrebnije, ali ekipa nema onu hemiju koju je imala sve do proleća tj trejda Granger-a. George Hill i Hibbert nisu ni senka igrača iz reg. dela ili prošlogodišnjeg plejofa, a tu je i Paul George koji igra toplo hladno već duže vreme. Sve u svemu, jako zanimljivo prvo kolo plejofa koje će očigledno doneti sa sobom iznenađenja.

Fox Molder

pre 10 godina

Jadna Indijana, onaj Hibert je zalostan! Ja vece drvo nisam video u zivotu. Kada bi i Durant i Westbruk malo vise igrali za tim i asistirali dobili bi glat Memfis, narocito ovaj mali. On kao june, samo trci i sutira. Ovako ce izgleda biti repriza Oklahome od prosle godine ako nesto drasticno ne promene.

xboxer

pre 10 godina

Sećam se derbija začelja krajem 90'-ih Vancouver Grizzlies - LA Clippers. Ove dve ekipe nisu mogle skupiti godinama više od 20-25 pobeda u jednoj sezoni.

Zoki

pre 10 godina

Memfis igra fenomenalno. Mnogi ovde vole San Antonio zbog toga, ali Memfis igra još bolje tu pametnu taktičku košarku. Fizički su mnogo slabiji od OKC ali ih ubijaju na izrađene akcije. Dva potpuno suprotna tima, OKC trči, pucaj i fizički dominiraj, Memfis fazon uspori i razmišljaj. Svaka čast i Benu Udrihu, izdominirao je i Vestbruka i Duranta na momente.

dw

pre 10 godina

Westbrook nije PG,to svi znaju nego je naučena jedinica koja je na univerzitetu igrala šutera,ali OKC je trebala PG pa su ga tako priučili iako to fukncionira samo u određenom dijelu sezone kad se ne igra toliko 5 na 5 ko u playoffu.Indaiana je gotova,njihov napad je toliko očajan da je poslije Philadelphije bio najgori u ligi od drugog mjeseca,Hibbert ima 12 milja po sezoni,a ne vrijedi ni 12 centa.

Nba fan

pre 10 godina

Definitivno najzanimljivija prva runda play off-a odavno. Opet sam gledao uzivo samo Memfis-Oklahoma odlican mec. Sta reci za Oklahomu sem tuga. Westbruke po meni uopste nije plej, covek nema viziju za bilo kakav napad a kamoli dodavanje, ne znam zasto u tolikoj meri sile sut obojca. Na jednom tajmu Skot Bruks na minus 15 vice run offence run i pita Buttler wich ofencce(koji napad) aludirajuci pretpostavljam na to da se crtaju napadi samo za dva igraca. Tako se ne dobijaju utakmice u play off-u a kamoli tim kao sto je Memfis. Iako vidim da nema dosta simpatizera meni se jako svidja timski duh Memfisa, jednostavno pokazuju karakter. Treba napomenuti da imaju rookie trenera jednog od najmladjih a opet ga cene svi sto mislim da nije slucaj sa Brooksom. Kljuc ovog meca konkretno je 36-9 u korist Memfisa u ooenima sa klupe. Pozz

drvobradi

pre 10 godina

Ja bih samo iskoristio priliku da se javno izvinim za vredjanje Dvajta Hauarda poredivsi ga sa Hibertom, ponekad cak tvrdeci da je Hibert korisniji centar. Hibert je vise u Raskovom rangu. Izgleda da onaj Oden ne mora ni da zaigra. Toliko od mene.

shone025

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da sudija nije svirao ocigledan faul Pola
na Kariju,i to u sutu za pobedu,ap to bi Borcu svirali protiv
Partizana...

Jeremija

pre 10 godina

@spree15 imam jedan tekst za tebe http://www.slamonline.com/online/nba/2013/06/paul-george-thinks-he-can-win-the-nba-mvp-award/
Toliko.