Fudbal 76

Nedelja, 20.04.2014.

21:13

"Srpska" Benfika osvojila titulu

Fudbaleri Benfike pobedili su Oljanense sa 2:0 i osvojili rekordnu 33. titulu prvaka Portugala pošto dva kola pre kraja imaju sedam bodova više od Sportinga.

"Srpska" Benfika osvojila titulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 10 godina

Jovan

Olic, Mandzukic, Eduardo, Perisic, Rakitic, redovito igraju i zabijaju. Rebic je pozvan za Island jer je exra talent. Markovic nije proglasen za prosli mjesec. Po toj teoriji di se ko prodaje je i HNL jaci od ukrajinske lige jer ukrajinska i ruska liga su u razvoju i obi samo kupuju (ali evo Willian je otisao u Chelsea a standardni PORTUGALSKI reprezetativac Miguel Veloso igra u Ukrajini). Metalist je par puta bio u polufinalu, Sahtar osvojio, Dinamo polufinale, Dnjipro trenira jedan Ramos, sad bi mogli uzeti titulu. Ljajic je poluspica a Modric zadnji vezni. Di je Ljajic ili bilo ko od njih u usporedbi sa Rakiticem, nigdje ni blizu.

Navijac

Kako ja ne bi znao za kim ste zalili kad stalno citam vase komentare. Nemoj lagati da Matica nije bilo u prvih 7 utakmica. On je bio u kadru (na klupi), samo nije igrao. Tada nije bio tako dobar. Kao ni Markovic koji je bio u Partizanu. Kad je zavrsio na klupi u Zagrebu i bio izbacen iz tima, Matica uopce niste spominjali nego tek kasnije kao vas standarni alibi "da je igrao ovaj i ovaj bili bi sampioni" a nema veze sto taj "ovaj i ovaj" nisu bolji.

Mirkovic

Ljajic je rezerva u Romi a Modric zvijezda Reala. Kovacic vise vrijedi i mladji je od Jojica a Hrvatsku je odveo na SP.
Nasi zadnji vezni su Rakitic i Modric sto igraju i u klubovima a vidi se kako igraju: Real je trenutno uz Bayern najjaci na svijetu a Sevilla najbolji tim u Spanjolskoj (9 pobjeda u 10 zadnjih utakmica). Srna i Lovren su svjetske klase.

zoran_mirkovic99

pre 10 godina

dragi komsija drago,naravno da tebi i tvojim zemljacima nije vazna defanziva,odnosno defanzivni vezni igraci,kada ih i nemate.a one koje imate koda ih i nemate.:) ma najbolji primer je zato da vam je onaj ocajan simunic jos standardan igrac.ivanovic,subotic,nastasic,kolarov i vidic su izmislili fudbal za svakoga vaseg odbranbenoga igraca.a matic i fejsa su daleko bolji od vukojevica ili badelja a njih dvojica su vama defanzivni veznih igraca.a posto ti napadas redovno markovica,da te podsetim da se za markovica vec sada interesuju chelsea i liverpool.da je mitrovic jedan od najboljih mladih napadaca u evropi,cak je proglasen za najboljeg igraca na ep za igrace do 19 godina.tada smo postali evropski prvaci dok se vasi talenti na tome prvenstvu kao po obicaju nisu videli.jojic je tek stigo u jedan od najboljih klubova u evropi u dortmund a vec sada vise pokazao od kovacica.a ljajic ima daleko bolju statistiku od modrica.

jovan79

pre 10 godina

drago koliko vam je dobra ofanziva vidi se po tome da ste pozvali rebica u A rep.za utakmicu protiv svajcarske,a taj rebic gotovo godinu dana ne igra.ako je markovic rezerva u benfici,sta je tek onda kovacic u interu? markovic je proglasen u portugalije u januaru,februaru i martu za najboljeg igraca,odnosno igraca meseca. a sto se tice ukrajinske i portugalske lige,nema smisla te lige uporedjivati iz jednostavnog razloga.iz portugalske lige svake sezone odlaze najbolji igraci u velike klubove a ne iz ukrajinske lige.benfica je prosle sezone stigla do finala lige evrope,porto je ove sezone igrao u cetvrtfinalu lige evrope,a benfica je u polufinalu,porto je pre jedno 10 godina osvojio ligu sampiona a kada je to uspeo neki klub iz ukrajine? nemamo ofanzivce pa sta su jojic koji sve vise igra u jednom od najboljih klubova u evropi,sta je markovic koji je jedan od najboljih mladih igraca na njegovoj poziciji,pa onda ljajic koji ima vise golova i asistencija od modrica a uz to je mladji od modrica 7 godina.

navijaccc

pre 10 godina

drago odkud ti znas za kojim smo mi igracem zalili a za kojim ne? zar ti nisi reko kako matic ne vredi 25 miliona evra,kako ce matic grejati klupu u chelsea?zato kovacici,rebic,radosevic cesto greju klupu,a na klupi se cesto naso i ove sezone perisic.matic je u sezoni 2012-2013 proglasen za najboljeg igraca u portugaliji a nama on u kvalifikacijama nije igrao prvih 7 utakmica.a kvalifikacije su pocele vec u septembru 2012 znaci vec je matic bio standardan u benfici.sigurno je tada vec bolji bio od mijailovica,ignjovskog i radovanovica.ljajic nam nije igrao a ljajic ima vise golova i asistencija od modrica,subotic nam je prvih 4 utakmica bio na klupi,tadic u zagrebu je bio prvo poluvreme na klupi,markovic je bio povredjen.a markovic je standardan u benfici svidelo se to tebi ili ne.cak je odigrao najvaznije utakmica kao derbi protiv porta.a smesno je uporedjivati benficu sa nekim ukrajinskim klubom.benfica je prosle sezone bila u finalu lige evrope a sada su opet u polufinalu.

drago

pre 10 godina

savan

ja sam za halilovica i kovaccia rekao dfa ce biti svjetske klase a ne da jesu. a vise vrijedi mandzukic od svih srpskih ofenzivaca jer nemate ni jednog top ofenzivca, niti blizu. a defenzivci nisu toliko bitni, nikad oni nisu na naslovnicama.

(jovan79, 21. april 2014 13:05)

markovic je rezerva u evropi a evo sad i u prvenstvu. da spoimnjem kako zabijaju? a mandzukic zabija kao lud, takodjer i rakitic a on jos plus puno namjesta (a sevilla je po formi najbolji tim u spanjolskoj koja je dala 2 polufinalista LP).

perisic igra izvanredno, i standardan je u svom timu. ukrajinska liga je na vecoj cijeni od porugalske. pogledaj na transfermarktu i vidit ces da vise vrijedi. u svakom slucaju tu su negdje.
ovo u vezi poraza na maksimiru. matic tad nije bio sto je danas, niste za njim ni zalili, svi su bili tu osim vidica i ljajica. a crveni i zasutavljanje napadaca su sastavni dio nogometa.

objavite mi bar jedan komentar

pre 10 godina

A svi rezerve. Jedino ovaj Markovic igra ali samo nebitne utakmice.

Vise vrijedi Mandzukic od svih srpskih igraca zajedno. Covjek je glavni igrac svjetskoga prvaka. A tu je i Modric a uskoro i Rakitic, Kovacic i Halilovic. Kao sto vidite, to su ofenzivci momci koji puno zabijaju i namjestaju a ne neki stoperi.
(drago, 21. april 2014 10:50)

Pa drago mi je zbog vas....barem u fudbalu da imate heroje kad vam vec istorija nije podarila...

navijaccc

pre 10 godina

cestitike nasima,fejsa i markovic su mnogo napredovali njih dvojica su bili i standardni ove sezone.sulejmani tek jos treba da se ustali u prvih 11,djuricic morase priznati razocarao.a posto vidim da se komsije javljaju spominju kovacica,modrica itd.njima bi reko da je jojic za ovo kratko vreme vise pokazao od kovacica.jojic je postigo dosada tri gola,a sto se tice modrica pa cak i ljajic ima bolju statistiku od modrica.ljajic ove sezone ima 6 golova i 7 asistencija,prosle sezone je imao 11 golova i 8 asistencija.toliko nema modric.a za ofanzivnog veznog je vazno koliko asistencija ima i koliko golova je postigao.a tu se vidi da je ljajic bolji,uz to je ljajic 7 godina mladji od modrica.

jovan79

pre 10 godina

drago za tebe,a markovic odigrao nebitne utakmice?verovatno je najveci derbi u portugaliji benfica-porto za tebe nebitan derbi.na toj utakmici je markovic bio jedan od najboljih igraca na terenu.spominjes kako vasi redovno zabijaju.ja ne vide dosada da je kovacic mnogo golova zabijo.cak je jojic koji je skoro tek stigo u dortmund vise pokazao od kovacica.jojic ima tri gola postignuta a koliko ima kovacic?jojic je po nemackim medijama zajedno sa weindenfelerom i rojsom proglasen za najboljeg igraca protiv real-a.verovatno je i real za tebe sitna riba.a za tebe B olic ima 35 godina karijera ide mu pri kraju,perisic je cesto na klupi,da silva je toliko dobar da je otiso u ukrajinu da igra a ukrajinska liga nema nikakav znacaj u evropi,srna da je neka klasa igrao bi u man.city,chelsea,man.united.ali zna se ciji igraci igraju u tim klubovima:) sto se tice vase pobede od 2:0 na toj utakmici vam je mihajlovic bio najbolji igrac.tada smo igrali bez matica,fejse,ljajica,markovica a tek u drugome poluvremenu je uso tadic.a videli smo kako i na koji nacin vas je simunic spasao poraza na marakani.uz to srbija je u proslim kvalifikacijama imala jendu od najmladjih rep u evropi,a vi jednu od najstariji.

Pablo

pre 10 godina

A šta ste vi hrvati ikad osvojili u fudbalu, mi smo bili prvaci evrope prošle godine s mladom u19 reprezentacijom. Čeg ste vi ikad bili prvaci, jedino kupa velesajamskih gradova.

rosi

pre 10 godina

koliko ovdje lazu to je za nepovjerovati,bas zbog nasih igraca sam pratio svaku utakmicu portugalskog prvenstva zbog nasih igraca
b a s svaakuu.
fejsa i markovic su pokidali ali bas pokidali,fejsa je lakse povrijedjen zato nije igrao zadnje 2 utakmice
sulejmani je takodjer na pocetku bio povrijedjen ali treba uzeti u obzir da benfika igra na 4 kolosjeka,2 portugalska kupa,prvenstvo,i ligu evrope
i trener zezus dosta rotira ekipu
sulejmani je imao solidnu sezonu,djurisic je razocaro
fejsa je pokidao
iza lazara markovica je odlicna sezona,ali bas odlicna...sjetimo se markovicevog slavoma kada je prediblo 5 igraca i u derbiju protiv sportinga donio bod benfici,pa markovicevog loba kakav se rijetko vidja za pobjedu benfike,o akcijama da ne pisem.
markovic je bio zaludio benfiku za kratko vrijeme je dozivljavo ovacije kakve dozivljaju gajtan,lima,kardozo,,,i mislim da mu je to malo naskodilo ne samo zbog same igre,vec sto same te zvijezde benfike su ga malo poceli preskakati konkretno ko je gledao sinoc utakmicu kod prvog gola,markovic desno sprinta sam lima daje na lijevu stranu igracu koji na svojim ledjima vec ima 2 igraca.
posto sam odgledao svaku utakmicu benfike,takvih primjera na zalost u zadnje vrejeme ima sve vise,
i srbi su imali veoma zapazenu ulogu u postignucima benfike ove god,
pa i taj djurisic je u ligi evrope startovo protiv mnogo ekipa

drago

pre 10 godina

A svi rezerve. Jedino ovaj Markovic igra ali samo nebitne utakmice.


Vise vrijedi Mandzukic od svih srpskih igraca zajedno. Covjek je glavni igrac svjetskoga prvaka. A tu je i Modric a uskoro i Rakitic, Kovacic i Halilovic. Kao sto vidite, to su ofenzivci momci koji puno zabijaju i namjestaju a ne neki stoperi.

Juve Leo Belgrado

pre 10 godina

Svaka cast nasim igracima , potpisuju i maksimalno profesionalno igraju . Medjutim , nije srpska Benfica , oni su u bratskim odnosima sa Hajdukom iz Splita . Pre svake utakmice sa tribine vijori si Hrvatska zastava kao i zastava Torcide , razlog je sto je davne 90tih dok je Hajduk igrao ligu sampiona 4ili5 navijaca Benfice je poginulo u saobracajnoj nesreci kada su isli za Split . Ima i drugi razlog a to je religija ( Benfica - Hajduk - Celtic ) .

Stivi G

pre 10 godina

Hrvati smorili ste vise sa Modricem, Rakiticem i Kovacicem.Jeste nesto osvojili u fudbalu!?NISTE! Zato tisina.Da ne pratim fudbal rekao bih da ste osvojili dva puta svetsko prvenstvo i dinamo ligu sampiona.

B

pre 10 godina

@(ratm)

Za razliku od vasih nasi barem daje golove skoro svatku utakmicu koju igraju u Pobjedicku Bayern i Barcelonu, pa i u drugom klubovima. Vase igrace Koralov, Ivanovic, Josic, Matic Vidic su sitne ribe za Mandzukica(prvi streljac bundeslige), Olica, Peresica, Modrica, Srne, Eduarda itd... Zasto bi sanjali za igrace koji su infijorni od nase postojece?

Srbija ima najbolju obranu? 2-0 Sjecate se ?

Јакс

pre 10 godina

Jole, неки у Бразилу, а некима је драже да се по завршетку сезоне СПРЕМЕ ЗА ИЋИ ДОМА

dragan1982

pre 10 godina

srpski igraci u benfici su za sada razocarali.nijedan nije ono sto su ocekivali.cak i fejsa od koga sam ocekivao da bude standardan se pokazao kao jako ne stabilan,pogotovo nakon one teze povrede...sve u svemu za sve njih bi bilo bolje da odu negde gde ce imati vise minuta u nogama.pogotovo filip djuricic,taj dva pasa nemre da da bez da pogresi.sulejmani isto tako..prebrza je igra u portugalu,u medjuvremenu jedna top 5 liga..jedini koji moze da igra na tom nivou je lazar markovic.ovo su tuzne cinjenice za srpsku reprezentaciju i ne vidim sta se tu ima slaviti ili pisati srpska benfica.nasi su tamo nosaci vode ..ako i to..ponekad na klupi ,vrlo cesto na tribinama a skoro nikad na terenu..to je ucinak srba u benfici u prvoj sezoni.

P

pre 10 godina

A toliko kritika je dobio predsednik kluba sto je doveo Srbe, govorili su mu da moze da se oprosti od titule, a oni u igri za 4 trofeja i to ozbiljno.
Neko ce u portugaliji postaviti to pitanje ponovo, jer je bila podignuta bash velika prasina u javnosti i novinama.

ratm

pre 10 godina

"srpska benfica" a vasi igraci vecinom su bili grijaci klupe ili ni to..
Neciji igraci u benfici a neciji u Bayernu i Realu,a za mjesec i nesto i u Brazilu..
(Jole, 20. april 2014 23:41)

Srbi imaju igrače u prvoj postavi Chelsea, Dortmunda, Cityia. Chelsea, pobjednik evro lige, dortmund vice prvak evrope, citi jedna od najskupljih ekipa u engleskoj. Vidić je bio kapiten Manchestera Uniteda, najmlađi svih vremena, ja mislim da Hrvati to mogu sanjati.

Asmilog

pre 10 godina

@ Troml
nece moci tako druze ... kako vam je u genima da hocete da vladate to nije humano. na kraju cete ostat sami svi posto tako razmisljate

netreba nam gramati ka ni kuplje na titu la

pre 10 godina

Lisabon dočekao titulu!
Pirej dočekao titulu!
Minhen dčcekao titulu!
Liverpul na korak od titule!
Madrid (Atletiko) blizu titule!
Beograd čeka titulu! (Crvena Zvezda blizu titule.)
SVE VELIKANI EVROPSKOG FUDBALA!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Јакс, 20. april 2014 21:52)

samo sto jedan 'velikan' za 22 godine 2 puta zalutao u grupnu fazu lige uefa, te i ostao u septembru u Evropi, ostalih 20 zavrsio takmicenje u sezoni kupanja i nalazi se izmedju 250 i 300 mesta klubova u Evropi, sad, sto njegovi navijaci vole da zive u proslosti i da gledaju histori, to je druga stvar.

i sto im ne trebaju kupljene titule... : )))

Dax

pre 10 godina

Sto srpska?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Asmilog, 20. april 2014 22:35)

Pa zbog silnih Kineza koji igraju za nju....

Filoksera

pre 10 godina

Sledece sezone do duple krune Sporting,Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting.
(Sporting CP fan club, 20. april 2014 22:35)

Nemoj sad i ti k'o Boga te molim. Dosta nam je onaj.

sporedno smetalo u toaletu

pre 10 godina

Benfika osvojila,na dobrom putu Atl.Madrid,Liverpul i Zvezda.Talasi promena polako zapljuskuju evropski fudbal.Lepo...

Jole

pre 10 godina

"srpska benfica" a vasi igraci vecinom su bili grijaci klupe ili ni to..
Neciji igraci u benfici a neciji u Bayernu i Realu,a za mjesec i nesto i u Brazilu..

ne dmao titulu !!!

pre 10 godina

Posle dugo vremena benfika, posle dugo vremena liverpul, atletiko madrid, jos da sačekamo i zvezdu!
(jova, 20. april 2014 21:53)

Pa cekacete je taman koliko i Liverpul i Atletiko....

Nikola

pre 10 godina

ove sezone samo crveno-bele ekipe osvajaju titule!
(a, 20. april 2014 21:33)

Odlicno zapazanje. Nazalost ima i izuzetaka, npr. Juventus i Partizan. :)

dux

pre 10 godina

Cestitke na tituli. Ne treba zaboraviti veliki doprinos Matica u prvom delu sezone. Nego, gde su sada oni likovi koji su na pocetku sezone najavljivali propast Benfike zbog velikog broja nasih igraca.

samo toliko

pre 10 godina

Pa zar na Vaskrs da igraju utamice? Kako ih nije sramota, srpski navijaci iz principa nece pratiti iz svojih domova bilo kakve prenose,niti igrati kladionice, kao sto ne daju da se igra domaci fudbal na Vaskrs ili Veliku subotu. Sramota.

Јакс

pre 10 godina

Lisabon dočekao titulu!
Pirej dočekao titulu!
Minhen dčcekao titulu!
Liverpul na korak od titule!
Madrid (Atletiko) blizu titule!
Beograd čeka titulu! (Crvena Zvezda blizu titule.)
SVE VELIKANI EVROPSKOG FUDBALA!

Јакс

pre 10 godina

A, taj fazo bad.
Grcka-Olimpijakos
Portugal-Benfika
Spanija-Atletiko Madrid
Srbija-Crvena Zvezda
Engleska-Liverpul(nisu beli, al' su bar crveni)
Nemacka-Bajern
LŠ-Atletiko Madrid
LE-Benfika
Jedino u Italiji je prvi crno-beli klub. Ali ipak je to jedini ovbiljni crno-beli klub.

my way

pre 10 godina

Svaka cast, zasluzila je Benfika titulu! Mnogo gotivan tim, jos od kako je postao srpska fudbalska destinacija nema dalje! Viva Benfika!

dux

pre 10 godina

Cestitke na tituli. Ne treba zaboraviti veliki doprinos Matica u prvom delu sezone. Nego, gde su sada oni likovi koji su na pocetku sezone najavljivali propast Benfike zbog velikog broja nasih igraca.

Јакс

pre 10 godina

Lisabon dočekao titulu!
Pirej dočekao titulu!
Minhen dčcekao titulu!
Liverpul na korak od titule!
Madrid (Atletiko) blizu titule!
Beograd čeka titulu! (Crvena Zvezda blizu titule.)
SVE VELIKANI EVROPSKOG FUDBALA!

my way

pre 10 godina

Svaka cast, zasluzila je Benfika titulu! Mnogo gotivan tim, jos od kako je postao srpska fudbalska destinacija nema dalje! Viva Benfika!

Јакс

pre 10 godina

A, taj fazo bad.
Grcka-Olimpijakos
Portugal-Benfika
Spanija-Atletiko Madrid
Srbija-Crvena Zvezda
Engleska-Liverpul(nisu beli, al' su bar crveni)
Nemacka-Bajern
LŠ-Atletiko Madrid
LE-Benfika
Jedino u Italiji je prvi crno-beli klub. Ali ipak je to jedini ovbiljni crno-beli klub.

ne dmao titulu !!!

pre 10 godina

Posle dugo vremena benfika, posle dugo vremena liverpul, atletiko madrid, jos da sačekamo i zvezdu!
(jova, 20. april 2014 21:53)

Pa cekacete je taman koliko i Liverpul i Atletiko....

Nikola

pre 10 godina

ove sezone samo crveno-bele ekipe osvajaju titule!
(a, 20. april 2014 21:33)

Odlicno zapazanje. Nazalost ima i izuzetaka, npr. Juventus i Partizan. :)

samo toliko

pre 10 godina

Pa zar na Vaskrs da igraju utamice? Kako ih nije sramota, srpski navijaci iz principa nece pratiti iz svojih domova bilo kakve prenose,niti igrati kladionice, kao sto ne daju da se igra domaci fudbal na Vaskrs ili Veliku subotu. Sramota.

Stivi G

pre 10 godina

Hrvati smorili ste vise sa Modricem, Rakiticem i Kovacicem.Jeste nesto osvojili u fudbalu!?NISTE! Zato tisina.Da ne pratim fudbal rekao bih da ste osvojili dva puta svetsko prvenstvo i dinamo ligu sampiona.

ratm

pre 10 godina

"srpska benfica" a vasi igraci vecinom su bili grijaci klupe ili ni to..
Neciji igraci u benfici a neciji u Bayernu i Realu,a za mjesec i nesto i u Brazilu..
(Jole, 20. april 2014 23:41)

Srbi imaju igrače u prvoj postavi Chelsea, Dortmunda, Cityia. Chelsea, pobjednik evro lige, dortmund vice prvak evrope, citi jedna od najskupljih ekipa u engleskoj. Vidić je bio kapiten Manchestera Uniteda, najmlađi svih vremena, ja mislim da Hrvati to mogu sanjati.

Jole

pre 10 godina

"srpska benfica" a vasi igraci vecinom su bili grijaci klupe ili ni to..
Neciji igraci u benfici a neciji u Bayernu i Realu,a za mjesec i nesto i u Brazilu..

Filoksera

pre 10 godina

Sledece sezone do duple krune Sporting,Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting.
(Sporting CP fan club, 20. april 2014 22:35)

Nemoj sad i ti k'o Boga te molim. Dosta nam je onaj.

P

pre 10 godina

A toliko kritika je dobio predsednik kluba sto je doveo Srbe, govorili su mu da moze da se oprosti od titule, a oni u igri za 4 trofeja i to ozbiljno.
Neko ce u portugaliji postaviti to pitanje ponovo, jer je bila podignuta bash velika prasina u javnosti i novinama.

Dax

pre 10 godina

Sto srpska?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Asmilog, 20. april 2014 22:35)

Pa zbog silnih Kineza koji igraju za nju....

rosi

pre 10 godina

koliko ovdje lazu to je za nepovjerovati,bas zbog nasih igraca sam pratio svaku utakmicu portugalskog prvenstva zbog nasih igraca
b a s svaakuu.
fejsa i markovic su pokidali ali bas pokidali,fejsa je lakse povrijedjen zato nije igrao zadnje 2 utakmice
sulejmani je takodjer na pocetku bio povrijedjen ali treba uzeti u obzir da benfika igra na 4 kolosjeka,2 portugalska kupa,prvenstvo,i ligu evrope
i trener zezus dosta rotira ekipu
sulejmani je imao solidnu sezonu,djurisic je razocaro
fejsa je pokidao
iza lazara markovica je odlicna sezona,ali bas odlicna...sjetimo se markovicevog slavoma kada je prediblo 5 igraca i u derbiju protiv sportinga donio bod benfici,pa markovicevog loba kakav se rijetko vidja za pobjedu benfike,o akcijama da ne pisem.
markovic je bio zaludio benfiku za kratko vrijeme je dozivljavo ovacije kakve dozivljaju gajtan,lima,kardozo,,,i mislim da mu je to malo naskodilo ne samo zbog same igre,vec sto same te zvijezde benfike su ga malo poceli preskakati konkretno ko je gledao sinoc utakmicu kod prvog gola,markovic desno sprinta sam lima daje na lijevu stranu igracu koji na svojim ledjima vec ima 2 igraca.
posto sam odgledao svaku utakmicu benfike,takvih primjera na zalost u zadnje vrejeme ima sve vise,
i srbi su imali veoma zapazenu ulogu u postignucima benfike ove god,
pa i taj djurisic je u ligi evrope startovo protiv mnogo ekipa

Pablo

pre 10 godina

A šta ste vi hrvati ikad osvojili u fudbalu, mi smo bili prvaci evrope prošle godine s mladom u19 reprezentacijom. Čeg ste vi ikad bili prvaci, jedino kupa velesajamskih gradova.

netreba nam gramati ka ni kuplje na titu la

pre 10 godina

Lisabon dočekao titulu!
Pirej dočekao titulu!
Minhen dčcekao titulu!
Liverpul na korak od titule!
Madrid (Atletiko) blizu titule!
Beograd čeka titulu! (Crvena Zvezda blizu titule.)
SVE VELIKANI EVROPSKOG FUDBALA!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Јакс, 20. april 2014 21:52)

samo sto jedan 'velikan' za 22 godine 2 puta zalutao u grupnu fazu lige uefa, te i ostao u septembru u Evropi, ostalih 20 zavrsio takmicenje u sezoni kupanja i nalazi se izmedju 250 i 300 mesta klubova u Evropi, sad, sto njegovi navijaci vole da zive u proslosti i da gledaju histori, to je druga stvar.

i sto im ne trebaju kupljene titule... : )))

Јакс

pre 10 godina

Jole, неки у Бразилу, а некима је драже да се по завршетку сезоне СПРЕМЕ ЗА ИЋИ ДОМА

jovan79

pre 10 godina

drago za tebe,a markovic odigrao nebitne utakmice?verovatno je najveci derbi u portugaliji benfica-porto za tebe nebitan derbi.na toj utakmici je markovic bio jedan od najboljih igraca na terenu.spominjes kako vasi redovno zabijaju.ja ne vide dosada da je kovacic mnogo golova zabijo.cak je jojic koji je skoro tek stigo u dortmund vise pokazao od kovacica.jojic ima tri gola postignuta a koliko ima kovacic?jojic je po nemackim medijama zajedno sa weindenfelerom i rojsom proglasen za najboljeg igraca protiv real-a.verovatno je i real za tebe sitna riba.a za tebe B olic ima 35 godina karijera ide mu pri kraju,perisic je cesto na klupi,da silva je toliko dobar da je otiso u ukrajinu da igra a ukrajinska liga nema nikakav znacaj u evropi,srna da je neka klasa igrao bi u man.city,chelsea,man.united.ali zna se ciji igraci igraju u tim klubovima:) sto se tice vase pobede od 2:0 na toj utakmici vam je mihajlovic bio najbolji igrac.tada smo igrali bez matica,fejse,ljajica,markovica a tek u drugome poluvremenu je uso tadic.a videli smo kako i na koji nacin vas je simunic spasao poraza na marakani.uz to srbija je u proslim kvalifikacijama imala jendu od najmladjih rep u evropi,a vi jednu od najstariji.

dragan1982

pre 10 godina

srpski igraci u benfici su za sada razocarali.nijedan nije ono sto su ocekivali.cak i fejsa od koga sam ocekivao da bude standardan se pokazao kao jako ne stabilan,pogotovo nakon one teze povrede...sve u svemu za sve njih bi bilo bolje da odu negde gde ce imati vise minuta u nogama.pogotovo filip djuricic,taj dva pasa nemre da da bez da pogresi.sulejmani isto tako..prebrza je igra u portugalu,u medjuvremenu jedna top 5 liga..jedini koji moze da igra na tom nivou je lazar markovic.ovo su tuzne cinjenice za srpsku reprezentaciju i ne vidim sta se tu ima slaviti ili pisati srpska benfica.nasi su tamo nosaci vode ..ako i to..ponekad na klupi ,vrlo cesto na tribinama a skoro nikad na terenu..to je ucinak srba u benfici u prvoj sezoni.

sporedno smetalo u toaletu

pre 10 godina

Benfika osvojila,na dobrom putu Atl.Madrid,Liverpul i Zvezda.Talasi promena polako zapljuskuju evropski fudbal.Lepo...

navijaccc

pre 10 godina

cestitike nasima,fejsa i markovic su mnogo napredovali njih dvojica su bili i standardni ove sezone.sulejmani tek jos treba da se ustali u prvih 11,djuricic morase priznati razocarao.a posto vidim da se komsije javljaju spominju kovacica,modrica itd.njima bi reko da je jojic za ovo kratko vreme vise pokazao od kovacica.jojic je postigo dosada tri gola,a sto se tice modrica pa cak i ljajic ima bolju statistiku od modrica.ljajic ove sezone ima 6 golova i 7 asistencija,prosle sezone je imao 11 golova i 8 asistencija.toliko nema modric.a za ofanzivnog veznog je vazno koliko asistencija ima i koliko golova je postigao.a tu se vidi da je ljajic bolji,uz to je ljajic 7 godina mladji od modrica.

Juve Leo Belgrado

pre 10 godina

Svaka cast nasim igracima , potpisuju i maksimalno profesionalno igraju . Medjutim , nije srpska Benfica , oni su u bratskim odnosima sa Hajdukom iz Splita . Pre svake utakmice sa tribine vijori si Hrvatska zastava kao i zastava Torcide , razlog je sto je davne 90tih dok je Hajduk igrao ligu sampiona 4ili5 navijaca Benfice je poginulo u saobracajnoj nesreci kada su isli za Split . Ima i drugi razlog a to je religija ( Benfica - Hajduk - Celtic ) .

objavite mi bar jedan komentar

pre 10 godina

A svi rezerve. Jedino ovaj Markovic igra ali samo nebitne utakmice.

Vise vrijedi Mandzukic od svih srpskih igraca zajedno. Covjek je glavni igrac svjetskoga prvaka. A tu je i Modric a uskoro i Rakitic, Kovacic i Halilovic. Kao sto vidite, to su ofenzivci momci koji puno zabijaju i namjestaju a ne neki stoperi.
(drago, 21. april 2014 10:50)

Pa drago mi je zbog vas....barem u fudbalu da imate heroje kad vam vec istorija nije podarila...

jovan79

pre 10 godina

drago koliko vam je dobra ofanziva vidi se po tome da ste pozvali rebica u A rep.za utakmicu protiv svajcarske,a taj rebic gotovo godinu dana ne igra.ako je markovic rezerva u benfici,sta je tek onda kovacic u interu? markovic je proglasen u portugalije u januaru,februaru i martu za najboljeg igraca,odnosno igraca meseca. a sto se tice ukrajinske i portugalske lige,nema smisla te lige uporedjivati iz jednostavnog razloga.iz portugalske lige svake sezone odlaze najbolji igraci u velike klubove a ne iz ukrajinske lige.benfica je prosle sezone stigla do finala lige evrope,porto je ove sezone igrao u cetvrtfinalu lige evrope,a benfica je u polufinalu,porto je pre jedno 10 godina osvojio ligu sampiona a kada je to uspeo neki klub iz ukrajine? nemamo ofanzivce pa sta su jojic koji sve vise igra u jednom od najboljih klubova u evropi,sta je markovic koji je jedan od najboljih mladih igraca na njegovoj poziciji,pa onda ljajic koji ima vise golova i asistencija od modrica a uz to je mladji od modrica 7 godina.

navijaccc

pre 10 godina

drago odkud ti znas za kojim smo mi igracem zalili a za kojim ne? zar ti nisi reko kako matic ne vredi 25 miliona evra,kako ce matic grejati klupu u chelsea?zato kovacici,rebic,radosevic cesto greju klupu,a na klupi se cesto naso i ove sezone perisic.matic je u sezoni 2012-2013 proglasen za najboljeg igraca u portugaliji a nama on u kvalifikacijama nije igrao prvih 7 utakmica.a kvalifikacije su pocele vec u septembru 2012 znaci vec je matic bio standardan u benfici.sigurno je tada vec bolji bio od mijailovica,ignjovskog i radovanovica.ljajic nam nije igrao a ljajic ima vise golova i asistencija od modrica,subotic nam je prvih 4 utakmica bio na klupi,tadic u zagrebu je bio prvo poluvreme na klupi,markovic je bio povredjen.a markovic je standardan u benfici svidelo se to tebi ili ne.cak je odigrao najvaznije utakmica kao derbi protiv porta.a smesno je uporedjivati benficu sa nekim ukrajinskim klubom.benfica je prosle sezone bila u finalu lige evrope a sada su opet u polufinalu.

Asmilog

pre 10 godina

@ Troml
nece moci tako druze ... kako vam je u genima da hocete da vladate to nije humano. na kraju cete ostat sami svi posto tako razmisljate

B

pre 10 godina

@(ratm)

Za razliku od vasih nasi barem daje golove skoro svatku utakmicu koju igraju u Pobjedicku Bayern i Barcelonu, pa i u drugom klubovima. Vase igrace Koralov, Ivanovic, Josic, Matic Vidic su sitne ribe za Mandzukica(prvi streljac bundeslige), Olica, Peresica, Modrica, Srne, Eduarda itd... Zasto bi sanjali za igrace koji su infijorni od nase postojece?

Srbija ima najbolju obranu? 2-0 Sjecate se ?

zoran_mirkovic99

pre 10 godina

dragi komsija drago,naravno da tebi i tvojim zemljacima nije vazna defanziva,odnosno defanzivni vezni igraci,kada ih i nemate.a one koje imate koda ih i nemate.:) ma najbolji primer je zato da vam je onaj ocajan simunic jos standardan igrac.ivanovic,subotic,nastasic,kolarov i vidic su izmislili fudbal za svakoga vaseg odbranbenoga igraca.a matic i fejsa su daleko bolji od vukojevica ili badelja a njih dvojica su vama defanzivni veznih igraca.a posto ti napadas redovno markovica,da te podsetim da se za markovica vec sada interesuju chelsea i liverpool.da je mitrovic jedan od najboljih mladih napadaca u evropi,cak je proglasen za najboljeg igraca na ep za igrace do 19 godina.tada smo postali evropski prvaci dok se vasi talenti na tome prvenstvu kao po obicaju nisu videli.jojic je tek stigo u jedan od najboljih klubova u evropi u dortmund a vec sada vise pokazao od kovacica.a ljajic ima daleko bolju statistiku od modrica.

drago

pre 10 godina

A svi rezerve. Jedino ovaj Markovic igra ali samo nebitne utakmice.


Vise vrijedi Mandzukic od svih srpskih igraca zajedno. Covjek je glavni igrac svjetskoga prvaka. A tu je i Modric a uskoro i Rakitic, Kovacic i Halilovic. Kao sto vidite, to su ofenzivci momci koji puno zabijaju i namjestaju a ne neki stoperi.

drago

pre 10 godina

savan

ja sam za halilovica i kovaccia rekao dfa ce biti svjetske klase a ne da jesu. a vise vrijedi mandzukic od svih srpskih ofenzivaca jer nemate ni jednog top ofenzivca, niti blizu. a defenzivci nisu toliko bitni, nikad oni nisu na naslovnicama.

(jovan79, 21. april 2014 13:05)

markovic je rezerva u evropi a evo sad i u prvenstvu. da spoimnjem kako zabijaju? a mandzukic zabija kao lud, takodjer i rakitic a on jos plus puno namjesta (a sevilla je po formi najbolji tim u spanjolskoj koja je dala 2 polufinalista LP).

perisic igra izvanredno, i standardan je u svom timu. ukrajinska liga je na vecoj cijeni od porugalske. pogledaj na transfermarktu i vidit ces da vise vrijedi. u svakom slucaju tu su negdje.
ovo u vezi poraza na maksimiru. matic tad nije bio sto je danas, niste za njim ni zalili, svi su bili tu osim vidica i ljajica. a crveni i zasutavljanje napadaca su sastavni dio nogometa.

drago

pre 10 godina

Jovan

Olic, Mandzukic, Eduardo, Perisic, Rakitic, redovito igraju i zabijaju. Rebic je pozvan za Island jer je exra talent. Markovic nije proglasen za prosli mjesec. Po toj teoriji di se ko prodaje je i HNL jaci od ukrajinske lige jer ukrajinska i ruska liga su u razvoju i obi samo kupuju (ali evo Willian je otisao u Chelsea a standardni PORTUGALSKI reprezetativac Miguel Veloso igra u Ukrajini). Metalist je par puta bio u polufinalu, Sahtar osvojio, Dinamo polufinale, Dnjipro trenira jedan Ramos, sad bi mogli uzeti titulu. Ljajic je poluspica a Modric zadnji vezni. Di je Ljajic ili bilo ko od njih u usporedbi sa Rakiticem, nigdje ni blizu.

Navijac

Kako ja ne bi znao za kim ste zalili kad stalno citam vase komentare. Nemoj lagati da Matica nije bilo u prvih 7 utakmica. On je bio u kadru (na klupi), samo nije igrao. Tada nije bio tako dobar. Kao ni Markovic koji je bio u Partizanu. Kad je zavrsio na klupi u Zagrebu i bio izbacen iz tima, Matica uopce niste spominjali nego tek kasnije kao vas standarni alibi "da je igrao ovaj i ovaj bili bi sampioni" a nema veze sto taj "ovaj i ovaj" nisu bolji.

Mirkovic

Ljajic je rezerva u Romi a Modric zvijezda Reala. Kovacic vise vrijedi i mladji je od Jojica a Hrvatsku je odveo na SP.
Nasi zadnji vezni su Rakitic i Modric sto igraju i u klubovima a vidi se kako igraju: Real je trenutno uz Bayern najjaci na svijetu a Sevilla najbolji tim u Spanjolskoj (9 pobjeda u 10 zadnjih utakmica). Srna i Lovren su svjetske klase.

Jole

pre 10 godina

"srpska benfica" a vasi igraci vecinom su bili grijaci klupe ili ni to..
Neciji igraci u benfici a neciji u Bayernu i Realu,a za mjesec i nesto i u Brazilu..

Јакс

pre 10 godina

Lisabon dočekao titulu!
Pirej dočekao titulu!
Minhen dčcekao titulu!
Liverpul na korak od titule!
Madrid (Atletiko) blizu titule!
Beograd čeka titulu! (Crvena Zvezda blizu titule.)
SVE VELIKANI EVROPSKOG FUDBALA!

Јакс

pre 10 godina

A, taj fazo bad.
Grcka-Olimpijakos
Portugal-Benfika
Spanija-Atletiko Madrid
Srbija-Crvena Zvezda
Engleska-Liverpul(nisu beli, al' su bar crveni)
Nemacka-Bajern
LŠ-Atletiko Madrid
LE-Benfika
Jedino u Italiji je prvi crno-beli klub. Ali ipak je to jedini ovbiljni crno-beli klub.

ne dmao titulu !!!

pre 10 godina

Posle dugo vremena benfika, posle dugo vremena liverpul, atletiko madrid, jos da sačekamo i zvezdu!
(jova, 20. april 2014 21:53)

Pa cekacete je taman koliko i Liverpul i Atletiko....

Nikola

pre 10 godina

ove sezone samo crveno-bele ekipe osvajaju titule!
(a, 20. april 2014 21:33)

Odlicno zapazanje. Nazalost ima i izuzetaka, npr. Juventus i Partizan. :)

B

pre 10 godina

@(ratm)

Za razliku od vasih nasi barem daje golove skoro svatku utakmicu koju igraju u Pobjedicku Bayern i Barcelonu, pa i u drugom klubovima. Vase igrace Koralov, Ivanovic, Josic, Matic Vidic su sitne ribe za Mandzukica(prvi streljac bundeslige), Olica, Peresica, Modrica, Srne, Eduarda itd... Zasto bi sanjali za igrace koji su infijorni od nase postojece?

Srbija ima najbolju obranu? 2-0 Sjecate se ?

drago

pre 10 godina

A svi rezerve. Jedino ovaj Markovic igra ali samo nebitne utakmice.


Vise vrijedi Mandzukic od svih srpskih igraca zajedno. Covjek je glavni igrac svjetskoga prvaka. A tu je i Modric a uskoro i Rakitic, Kovacic i Halilovic. Kao sto vidite, to su ofenzivci momci koji puno zabijaju i namjestaju a ne neki stoperi.

dragan1982

pre 10 godina

srpski igraci u benfici su za sada razocarali.nijedan nije ono sto su ocekivali.cak i fejsa od koga sam ocekivao da bude standardan se pokazao kao jako ne stabilan,pogotovo nakon one teze povrede...sve u svemu za sve njih bi bilo bolje da odu negde gde ce imati vise minuta u nogama.pogotovo filip djuricic,taj dva pasa nemre da da bez da pogresi.sulejmani isto tako..prebrza je igra u portugalu,u medjuvremenu jedna top 5 liga..jedini koji moze da igra na tom nivou je lazar markovic.ovo su tuzne cinjenice za srpsku reprezentaciju i ne vidim sta se tu ima slaviti ili pisati srpska benfica.nasi su tamo nosaci vode ..ako i to..ponekad na klupi ,vrlo cesto na tribinama a skoro nikad na terenu..to je ucinak srba u benfici u prvoj sezoni.

samo toliko

pre 10 godina

Pa zar na Vaskrs da igraju utamice? Kako ih nije sramota, srpski navijaci iz principa nece pratiti iz svojih domova bilo kakve prenose,niti igrati kladionice, kao sto ne daju da se igra domaci fudbal na Vaskrs ili Veliku subotu. Sramota.

netreba nam gramati ka ni kuplje na titu la

pre 10 godina

Lisabon dočekao titulu!
Pirej dočekao titulu!
Minhen dčcekao titulu!
Liverpul na korak od titule!
Madrid (Atletiko) blizu titule!
Beograd čeka titulu! (Crvena Zvezda blizu titule.)
SVE VELIKANI EVROPSKOG FUDBALA!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Јакс, 20. april 2014 21:52)

samo sto jedan 'velikan' za 22 godine 2 puta zalutao u grupnu fazu lige uefa, te i ostao u septembru u Evropi, ostalih 20 zavrsio takmicenje u sezoni kupanja i nalazi se izmedju 250 i 300 mesta klubova u Evropi, sad, sto njegovi navijaci vole da zive u proslosti i da gledaju histori, to je druga stvar.

i sto im ne trebaju kupljene titule... : )))

my way

pre 10 godina

Svaka cast, zasluzila je Benfika titulu! Mnogo gotivan tim, jos od kako je postao srpska fudbalska destinacija nema dalje! Viva Benfika!

dux

pre 10 godina

Cestitke na tituli. Ne treba zaboraviti veliki doprinos Matica u prvom delu sezone. Nego, gde su sada oni likovi koji su na pocetku sezone najavljivali propast Benfike zbog velikog broja nasih igraca.

Asmilog

pre 10 godina

@ Troml
nece moci tako druze ... kako vam je u genima da hocete da vladate to nije humano. na kraju cete ostat sami svi posto tako razmisljate

Juve Leo Belgrado

pre 10 godina

Svaka cast nasim igracima , potpisuju i maksimalno profesionalno igraju . Medjutim , nije srpska Benfica , oni su u bratskim odnosima sa Hajdukom iz Splita . Pre svake utakmice sa tribine vijori si Hrvatska zastava kao i zastava Torcide , razlog je sto je davne 90tih dok je Hajduk igrao ligu sampiona 4ili5 navijaca Benfice je poginulo u saobracajnoj nesreci kada su isli za Split . Ima i drugi razlog a to je religija ( Benfica - Hajduk - Celtic ) .

Pablo

pre 10 godina

A šta ste vi hrvati ikad osvojili u fudbalu, mi smo bili prvaci evrope prošle godine s mladom u19 reprezentacijom. Čeg ste vi ikad bili prvaci, jedino kupa velesajamskih gradova.

Јакс

pre 10 godina

Jole, неки у Бразилу, а некима је драже да се по завршетку сезоне СПРЕМЕ ЗА ИЋИ ДОМА

sporedno smetalo u toaletu

pre 10 godina

Benfika osvojila,na dobrom putu Atl.Madrid,Liverpul i Zvezda.Talasi promena polako zapljuskuju evropski fudbal.Lepo...

ratm

pre 10 godina

"srpska benfica" a vasi igraci vecinom su bili grijaci klupe ili ni to..
Neciji igraci u benfici a neciji u Bayernu i Realu,a za mjesec i nesto i u Brazilu..
(Jole, 20. april 2014 23:41)

Srbi imaju igrače u prvoj postavi Chelsea, Dortmunda, Cityia. Chelsea, pobjednik evro lige, dortmund vice prvak evrope, citi jedna od najskupljih ekipa u engleskoj. Vidić je bio kapiten Manchestera Uniteda, najmlađi svih vremena, ja mislim da Hrvati to mogu sanjati.

Stivi G

pre 10 godina

Hrvati smorili ste vise sa Modricem, Rakiticem i Kovacicem.Jeste nesto osvojili u fudbalu!?NISTE! Zato tisina.Da ne pratim fudbal rekao bih da ste osvojili dva puta svetsko prvenstvo i dinamo ligu sampiona.

drago

pre 10 godina

savan

ja sam za halilovica i kovaccia rekao dfa ce biti svjetske klase a ne da jesu. a vise vrijedi mandzukic od svih srpskih ofenzivaca jer nemate ni jednog top ofenzivca, niti blizu. a defenzivci nisu toliko bitni, nikad oni nisu na naslovnicama.

(jovan79, 21. april 2014 13:05)

markovic je rezerva u evropi a evo sad i u prvenstvu. da spoimnjem kako zabijaju? a mandzukic zabija kao lud, takodjer i rakitic a on jos plus puno namjesta (a sevilla je po formi najbolji tim u spanjolskoj koja je dala 2 polufinalista LP).

perisic igra izvanredno, i standardan je u svom timu. ukrajinska liga je na vecoj cijeni od porugalske. pogledaj na transfermarktu i vidit ces da vise vrijedi. u svakom slucaju tu su negdje.
ovo u vezi poraza na maksimiru. matic tad nije bio sto je danas, niste za njim ni zalili, svi su bili tu osim vidica i ljajica. a crveni i zasutavljanje napadaca su sastavni dio nogometa.

Dax

pre 10 godina

Sto srpska?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Asmilog, 20. april 2014 22:35)

Pa zbog silnih Kineza koji igraju za nju....

rosi

pre 10 godina

koliko ovdje lazu to je za nepovjerovati,bas zbog nasih igraca sam pratio svaku utakmicu portugalskog prvenstva zbog nasih igraca
b a s svaakuu.
fejsa i markovic su pokidali ali bas pokidali,fejsa je lakse povrijedjen zato nije igrao zadnje 2 utakmice
sulejmani je takodjer na pocetku bio povrijedjen ali treba uzeti u obzir da benfika igra na 4 kolosjeka,2 portugalska kupa,prvenstvo,i ligu evrope
i trener zezus dosta rotira ekipu
sulejmani je imao solidnu sezonu,djurisic je razocaro
fejsa je pokidao
iza lazara markovica je odlicna sezona,ali bas odlicna...sjetimo se markovicevog slavoma kada je prediblo 5 igraca i u derbiju protiv sportinga donio bod benfici,pa markovicevog loba kakav se rijetko vidja za pobjedu benfike,o akcijama da ne pisem.
markovic je bio zaludio benfiku za kratko vrijeme je dozivljavo ovacije kakve dozivljaju gajtan,lima,kardozo,,,i mislim da mu je to malo naskodilo ne samo zbog same igre,vec sto same te zvijezde benfike su ga malo poceli preskakati konkretno ko je gledao sinoc utakmicu kod prvog gola,markovic desno sprinta sam lima daje na lijevu stranu igracu koji na svojim ledjima vec ima 2 igraca.
posto sam odgledao svaku utakmicu benfike,takvih primjera na zalost u zadnje vrejeme ima sve vise,
i srbi su imali veoma zapazenu ulogu u postignucima benfike ove god,
pa i taj djurisic je u ligi evrope startovo protiv mnogo ekipa

zoran_mirkovic99

pre 10 godina

dragi komsija drago,naravno da tebi i tvojim zemljacima nije vazna defanziva,odnosno defanzivni vezni igraci,kada ih i nemate.a one koje imate koda ih i nemate.:) ma najbolji primer je zato da vam je onaj ocajan simunic jos standardan igrac.ivanovic,subotic,nastasic,kolarov i vidic su izmislili fudbal za svakoga vaseg odbranbenoga igraca.a matic i fejsa su daleko bolji od vukojevica ili badelja a njih dvojica su vama defanzivni veznih igraca.a posto ti napadas redovno markovica,da te podsetim da se za markovica vec sada interesuju chelsea i liverpool.da je mitrovic jedan od najboljih mladih napadaca u evropi,cak je proglasen za najboljeg igraca na ep za igrace do 19 godina.tada smo postali evropski prvaci dok se vasi talenti na tome prvenstvu kao po obicaju nisu videli.jojic je tek stigo u jedan od najboljih klubova u evropi u dortmund a vec sada vise pokazao od kovacica.a ljajic ima daleko bolju statistiku od modrica.

Filoksera

pre 10 godina

Sledece sezone do duple krune Sporting,Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting Sporting.
(Sporting CP fan club, 20. april 2014 22:35)

Nemoj sad i ti k'o Boga te molim. Dosta nam je onaj.

P

pre 10 godina

A toliko kritika je dobio predsednik kluba sto je doveo Srbe, govorili su mu da moze da se oprosti od titule, a oni u igri za 4 trofeja i to ozbiljno.
Neko ce u portugaliji postaviti to pitanje ponovo, jer je bila podignuta bash velika prasina u javnosti i novinama.

jovan79

pre 10 godina

drago za tebe,a markovic odigrao nebitne utakmice?verovatno je najveci derbi u portugaliji benfica-porto za tebe nebitan derbi.na toj utakmici je markovic bio jedan od najboljih igraca na terenu.spominjes kako vasi redovno zabijaju.ja ne vide dosada da je kovacic mnogo golova zabijo.cak je jojic koji je skoro tek stigo u dortmund vise pokazao od kovacica.jojic ima tri gola postignuta a koliko ima kovacic?jojic je po nemackim medijama zajedno sa weindenfelerom i rojsom proglasen za najboljeg igraca protiv real-a.verovatno je i real za tebe sitna riba.a za tebe B olic ima 35 godina karijera ide mu pri kraju,perisic je cesto na klupi,da silva je toliko dobar da je otiso u ukrajinu da igra a ukrajinska liga nema nikakav znacaj u evropi,srna da je neka klasa igrao bi u man.city,chelsea,man.united.ali zna se ciji igraci igraju u tim klubovima:) sto se tice vase pobede od 2:0 na toj utakmici vam je mihajlovic bio najbolji igrac.tada smo igrali bez matica,fejse,ljajica,markovica a tek u drugome poluvremenu je uso tadic.a videli smo kako i na koji nacin vas je simunic spasao poraza na marakani.uz to srbija je u proslim kvalifikacijama imala jendu od najmladjih rep u evropi,a vi jednu od najstariji.

objavite mi bar jedan komentar

pre 10 godina

A svi rezerve. Jedino ovaj Markovic igra ali samo nebitne utakmice.

Vise vrijedi Mandzukic od svih srpskih igraca zajedno. Covjek je glavni igrac svjetskoga prvaka. A tu je i Modric a uskoro i Rakitic, Kovacic i Halilovic. Kao sto vidite, to su ofenzivci momci koji puno zabijaju i namjestaju a ne neki stoperi.
(drago, 21. april 2014 10:50)

Pa drago mi je zbog vas....barem u fudbalu da imate heroje kad vam vec istorija nije podarila...

drago

pre 10 godina

Jovan

Olic, Mandzukic, Eduardo, Perisic, Rakitic, redovito igraju i zabijaju. Rebic je pozvan za Island jer je exra talent. Markovic nije proglasen za prosli mjesec. Po toj teoriji di se ko prodaje je i HNL jaci od ukrajinske lige jer ukrajinska i ruska liga su u razvoju i obi samo kupuju (ali evo Willian je otisao u Chelsea a standardni PORTUGALSKI reprezetativac Miguel Veloso igra u Ukrajini). Metalist je par puta bio u polufinalu, Sahtar osvojio, Dinamo polufinale, Dnjipro trenira jedan Ramos, sad bi mogli uzeti titulu. Ljajic je poluspica a Modric zadnji vezni. Di je Ljajic ili bilo ko od njih u usporedbi sa Rakiticem, nigdje ni blizu.

Navijac

Kako ja ne bi znao za kim ste zalili kad stalno citam vase komentare. Nemoj lagati da Matica nije bilo u prvih 7 utakmica. On je bio u kadru (na klupi), samo nije igrao. Tada nije bio tako dobar. Kao ni Markovic koji je bio u Partizanu. Kad je zavrsio na klupi u Zagrebu i bio izbacen iz tima, Matica uopce niste spominjali nego tek kasnije kao vas standarni alibi "da je igrao ovaj i ovaj bili bi sampioni" a nema veze sto taj "ovaj i ovaj" nisu bolji.

Mirkovic

Ljajic je rezerva u Romi a Modric zvijezda Reala. Kovacic vise vrijedi i mladji je od Jojica a Hrvatsku je odveo na SP.
Nasi zadnji vezni su Rakitic i Modric sto igraju i u klubovima a vidi se kako igraju: Real je trenutno uz Bayern najjaci na svijetu a Sevilla najbolji tim u Spanjolskoj (9 pobjeda u 10 zadnjih utakmica). Srna i Lovren su svjetske klase.

navijaccc

pre 10 godina

cestitike nasima,fejsa i markovic su mnogo napredovali njih dvojica su bili i standardni ove sezone.sulejmani tek jos treba da se ustali u prvih 11,djuricic morase priznati razocarao.a posto vidim da se komsije javljaju spominju kovacica,modrica itd.njima bi reko da je jojic za ovo kratko vreme vise pokazao od kovacica.jojic je postigo dosada tri gola,a sto se tice modrica pa cak i ljajic ima bolju statistiku od modrica.ljajic ove sezone ima 6 golova i 7 asistencija,prosle sezone je imao 11 golova i 8 asistencija.toliko nema modric.a za ofanzivnog veznog je vazno koliko asistencija ima i koliko golova je postigao.a tu se vidi da je ljajic bolji,uz to je ljajic 7 godina mladji od modrica.

jovan79

pre 10 godina

drago koliko vam je dobra ofanziva vidi se po tome da ste pozvali rebica u A rep.za utakmicu protiv svajcarske,a taj rebic gotovo godinu dana ne igra.ako je markovic rezerva u benfici,sta je tek onda kovacic u interu? markovic je proglasen u portugalije u januaru,februaru i martu za najboljeg igraca,odnosno igraca meseca. a sto se tice ukrajinske i portugalske lige,nema smisla te lige uporedjivati iz jednostavnog razloga.iz portugalske lige svake sezone odlaze najbolji igraci u velike klubove a ne iz ukrajinske lige.benfica je prosle sezone stigla do finala lige evrope,porto je ove sezone igrao u cetvrtfinalu lige evrope,a benfica je u polufinalu,porto je pre jedno 10 godina osvojio ligu sampiona a kada je to uspeo neki klub iz ukrajine? nemamo ofanzivce pa sta su jojic koji sve vise igra u jednom od najboljih klubova u evropi,sta je markovic koji je jedan od najboljih mladih igraca na njegovoj poziciji,pa onda ljajic koji ima vise golova i asistencija od modrica a uz to je mladji od modrica 7 godina.

navijaccc

pre 10 godina

drago odkud ti znas za kojim smo mi igracem zalili a za kojim ne? zar ti nisi reko kako matic ne vredi 25 miliona evra,kako ce matic grejati klupu u chelsea?zato kovacici,rebic,radosevic cesto greju klupu,a na klupi se cesto naso i ove sezone perisic.matic je u sezoni 2012-2013 proglasen za najboljeg igraca u portugaliji a nama on u kvalifikacijama nije igrao prvih 7 utakmica.a kvalifikacije su pocele vec u septembru 2012 znaci vec je matic bio standardan u benfici.sigurno je tada vec bolji bio od mijailovica,ignjovskog i radovanovica.ljajic nam nije igrao a ljajic ima vise golova i asistencija od modrica,subotic nam je prvih 4 utakmica bio na klupi,tadic u zagrebu je bio prvo poluvreme na klupi,markovic je bio povredjen.a markovic je standardan u benfici svidelo se to tebi ili ne.cak je odigrao najvaznije utakmica kao derbi protiv porta.a smesno je uporedjivati benficu sa nekim ukrajinskim klubom.benfica je prosle sezone bila u finalu lige evrope a sada su opet u polufinalu.