Fudbal 99

Subota, 12.04.2014.

14:41

UEFA kažnjava Zvezdu?

Finansijsko kontrolno telo (CFCB) UEFA utvrdilo je da je FK Crvena zvezda kršio pravila finansijskog fer-pleja i zbog toga crveno-beli mogu da budu kažnjeni.

UEFA kažnjava Zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

pravila Uefe se moraju postovati

pre 10 godina

(stojna mome ubavo, 12. april 2014 18:13)

Zvezdi u ovom trenutku mogu da pomognu samo lanci,katanci i laserski zraci.

pudlica

pre 10 godina

A Челзи, Бaрсa, Реaл, ПСЖ и Мaнчестер Сити? У овогодишњем 1/4 ЛШ једино Бaјерн и Борусијa нису у дуговимa a они хоће дa кaзне Звезду којa имa неколико путa мaњи дуг од споменутих.
(ФaнСте, 12. april 2014 17:21)

Oni duguju bankama i ostalim poveriocima a ne igracima i drugim klubovima. Razlika je drasticna.

sramota

pre 10 godina

Ma opusteno,licencirace vas Vucic i Tole za Evropu. Kao zimus kad su se iskulirale zalbe pojedinih igraca i klubova poslednjeg dana roka za licenciranje.

Realnost

pre 10 godina

Eto vam mađioničar Ćoki i Kokeza sredili Evropu... Pa nije to Jelen super liga da se muva i maže a prebacuje lopta i optužuju drugi... Ma kokezu za predsednika FSS, sada odmah!!!

ФaнСте

pre 10 godina

A Челзи, Бaрсa, Реaл, ПСЖ и Мaнчестер Сити? У овогодишњем 1/4 ЛШ једино Бaјерн и Борусијa нису у дуговимa a они хоће дa кaзне Звезду којa имa неколико путa мaњи дуг од споменутих.

delija

pre 10 godina

Ajde ljudi ne nasladjujte se. kakve veze UEFA i neki CFFC ima sa zaposlenima u klubu.MU duguje 460 miliona dolara, Prvi put je Barsa u dugu 210 miliona dolara.To bi bilo isto kao kada bi Centralna evropska banka kontrolisla finansijsko poslovanje SIMP-a

Boki

pre 10 godina

I ja sam se pitao kako su ove zime registrovali igrace uz ociglednu mucku oko onog Asamoe (i jos nekih)... Imali su zabranu jer mu duguju, onda im FSS ukine zabranu na 10-tak dana pod izgovorom da su nesto uplatili a jos nesto je pod sporom, onda se utvrdi da nisu uplatili nista i povrate zabranu. U medjuvremenu CZ registrovala pojacanja, i pojede vuk magarca... Ovima iz UEFA verovatno nije bilo da utvrde neko zezanje sa papirologijom.

Genije

pre 10 godina

Drzavni projekat. Ugasite te propale klubove. Pomozimo deci kojoj zaista treba. Vi navijate za mafiju, kriminal, pare, baklje i glupe pesme, a ja navijam za decu! UGASITE FUDBAL U SRBIJI, IONAKO NE VALJA!! POMOZITE DECI!!!!

U pravom ste drusrvu

pre 10 godina

@ "Skonto iz Rige i Metalurg zbog dugova su kažnjeni trogodišnjim neigranjem u evropskim takmičenjima, a Petrolul je oslobođen optužbi."

Cekaj! Pa zar mogu da budu kaznjeni VELIKI KLUBOVI? Ovi citirani iz vesti su "sitna boranija". (Veliki i mali iz Barija i Tokija, 12. april 2014 15:24)

Pa ne mogu da budu kaznjeni veliki klubovi. Zato vas i kaznjavaju...

sofronije

pre 10 godina

Platice gradjani, ako kad smo tupavi. Kad cute placene vodje navijaca, cute i ostali u lancu, niko nece da se buni, da pravi demonstracije. Politicari su konacno ukapirali, namiri krupnu stoku, sitna nece nigde onda.

Filip

pre 10 godina

A kad ce drzava da vrati Zvezdi 120 000 000 maraka????To nema veze jel tako,pojela maca???Klub koji je 1991 bio prvak evrope,u sezoni 1992/93 nema ni za lopte i vodu a mali komsija pravi teleoptike i dominira.Dok se to ne resi za mene je sve dozvoljeno.

Voracek 93

pre 10 godina

Nismo mi sine partizan, pobrkao si nesto, mi smo Zvezda ...
(Djenka snima film, grobari statisti ..., 12. april 2014 14:53)

Ma sigurno izmisljaju ovi iz UEFA.

John

pre 10 godina

A kakva ce tek biti kazna za nameštanje i igranje dogovorenih utakmica, gde igracu protivničlih ekipa trćkaraju u mestu, a golmani sami sebi ubacuju golove,

ja

pre 10 godina

Grobari umesto sto se nasladjuju treba da se sete da je i njih UEFA kaznila ranije sa 100 000 evra. A i treba da nas kazne kad imamo takve nesposobnjakovice u upravi Kokeze i Tonceve ili koga vec.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

U UEFI nema Toleta,Covica i Vucica, dzaba vam i da osvojite titulu nema vam nista od LS.Partizan i ako bude drugi ide u kvalifikacije za LS hahahahahahahahaha DOMINIRAJ!!!
(pumprla, 12. april 2014 14:56)
Pazi igokejci poceli da nam pakuju Toleta, da te podsetim sinak nije se na nasoj tribini vijorila njegova slika nesto si pobrkao ...

Licemeri

pre 10 godina

I sad ce naravno Grobari genijalci da pisu o tome kako je UEFA provalila Zvezdino namestanje, a na pamet im nece pasti da su za istu stvar kaznjeni sa 100 000 evra pre 3 godine. Oni ionako i ne prate svoj klub, samo Zvezdu.
Kako grobar igra skocka: Zvezda, Zvezda, Zvezda, Zvezda

bajbos

pre 10 godina

Ako nas izbace iz Evropskih takmicenja to ce biti ubedljivo najveci uspeh JSD Partizana ove sezone. Njih da izbace niko ne bi ni primetio da ih nema.
(Pedja, 12. april 2014 14:53)

Reče navijač čiji klub završava evropska takmičenja u sezoni kupanja!

deki

pre 10 godina

Ma super, bitno je da Real, Barsa, Man UTD imaju po 500 miliona dugova, vi zapravo, sem Bajerna nemate vrhunsku ekipu koja nije u dugovima do guse.A ove u nasem rangu pogotovo

Maceta

pre 10 godina

Drzavo vrati pare Fudbalskom klubu Crvena Zvezda koje si otela devedesetih godina?Drzavo vrati tih tadasnjih 120 miliona maraka,ne unistavaj Zvezdu i dalje...Drzavo duzna si Zvezdi mnogo...Ako niste u stanju da konfiskujete imovinu onima koji su te pare tada prisvojili i tako vratite Zvezdi njene pare koje je zaradila posteno,prodajom najslavnije generacije koja je bila prvak Evrope,onda direktno iz budzeta vratite pare klubu.Mislim da bi svi posteni bivsi i sadasnji rukovodioci Zvezde,trebalo da tuze drzavu,ako treba i nekom medjunarodnom sudu,zato sto je drzava ubacivajuci politicare u klub,omela sam klub da u desetogodisnjem zakonskom roku tuzi drzavu zbog uzimanja novca klubu.To bi pre svega trebao sam klub da uradi,ali nije u mogucnosti jer drzava to na silu sprecava.

dex

pre 10 godina

Ne vidim cemu ovakve orgije ovih ,,duhovitih" kompleksasa!? Njihov klub je pre par godina kaznjen za istu stvar sa 100000 evra. Da li je moguce da to ne pamtite? Tako ce i Zvezda proci.

Dragan BL

pre 10 godina

1. Prihvatiti kaznu
2. Na osnovu kazne pokrenuti proces protiv svih Uprava od 90-ih.
3. Otkriti (pravno) gde su pare od transfera trofejne generacije.
4. Naplatiti štetu od odgovornih, ako treba oduzeti im imovinu.
5. Zahtevati kompletnu reviziju poslovanja FSS i klubova.
Pa da vidimo kako je samo Džaja bio optužen a drugi pošteni, kako je najveći fudbalski klub doveden u trenutnu situaciju, kako se evropskom šampionu uzimaju pare a drugom pravi sportski centar, da vidimo pravu ulogu politike, menadžera i sive eminencije u svemu ovome, da vidimo kako su nam nametani pojedinci u Uprave, šta se planiralo sa Marakanom i zemljom okolo, zašto Zvezda godinama nije imala predstavnike u FSS...itd.

Partizan u inat svima.!

pre 10 godina

Da je po pravilim FSS im ne bi dozvolio ni da pocnu drugi deo sezone...ali titula se otima Partizanu jedinom klubu koji nesto vredi u ovoj zemlji u zadnjih 20 godina!!!

Cinik

pre 10 godina

"This is the end, my only friend, the end..."

Zasto je to moralo sada da se desi, zasto kada se vec 5 godina falsifukuju dokumenta kako bi Crvena z. igra pretkolo predkvalifikacija? Zar nije moglo da se nesto drugo radi, osim da se svake sezone dovodi po 20 novih igraca, a da ni za jednog prethodnog nije placeno obestecenje niti su im isplacivane plate.

Veliki i mali iz Barija i Tokija

pre 10 godina

@ "Skonto iz Rige i Metalurg zbog dugova su kažnjeni trogodišnjim neigranjem u evropskim takmičenjima, a Petrolul je oslobođen optužbi."

Cekaj! Pa zar mogu da budu kaznjeni VELIKI KLUBOVI? Ovi citirani iz vesti su "sitna boranija".

my way

pre 10 godina

A srpski klubovi satro igraju u evropskim takmicenjima?. Bitno je da se u nasoj ligi stvaraju generacije talentovanih momaka, a da li ce Zvezda i Partizan igrati i ispasti u prvom, ili proci u drugo pretkolo kola za pretkolo LS i LE, to je mnogo manje vazno.

Dule27

pre 10 godina

Verovatno ce biti novcana kazna ili uslovna sa ultimatumom da se isplati sve do odredjenog datuma kako bi se dobila licenca. Za neupucene pre godinu i po dana Partizan,Vojvodina i jos neki klubovi u regionu su kaznjeni za istu stvar novcano. Samo je Malaga izbacena iz takmicenja. http://www.rtv.rs/sr_ci/sport/fudbal/uefa-kaznila-partizan-sa-100.000-vojvodinu-sa-10.000-evra_359789.html

Рале

pre 10 godina

Крајње је време да Звезда каже НЕ такозваној УЕФИ и да се окрене ка истоку. Било би најбоље да се прикључимо руском фудбалском првенству. Квалитет фудбала би био на далеко вишем нивоу, а наша руска браћа би помогла развој Звезде на дуже стазе.

ima_jedan_tim

pre 10 godina

dzaba nasim klubovima sva moguca papirologija poslovanja,od prodaje ,kupovine,poreza i sta ti ja zna cega sve ne,kad su u svim radili mutne radnje,obmane. i otud svi problemi koji sa zakasnjenjem uvek stignu u nezgodnom trenutku

Leka

pre 10 godina

Oni su odavno prekršili sva pravila koja se odnose na fudbal. Trebalo ih je ugasiti pre trideset godina kada su otimali titule i igrali kup šampiona umesto regularnih prvaka, da ne pominjem decenije nameštanja utakmica , krađu vlastitih igrača i pravljenje desetine miliona duga prema poveriocima koji ne smeju da pitaju za svoj novac. Nikada kod nas neće biti zdravih i regularnih sportskih takmičenja dok se taj klub ne kazni pravično i strogo.

muamua

pre 10 godina

deki real madrid duguje bankama,a ne kupuje igrace dok duguje drugim igracima...zato niste sa fk zvezdom mogli da uradite kao sa vk i kk....

pan

pre 10 godina

Trogodišnja zabrana igranja u Evropi bi bila smešna kazna,
pošto oni već ne igraju 5, 6 godina.
To bi značilo da su tu kaznu već odslužili.

Peppino

pre 10 godina

(Pedja, 12. april 2014 14:53)

Hm, nisam siguran da neko zna da vi jos uvek postojite, posto uvek ispadnete iz Evrope u sezoni kupanja, kada vecina evropskih klubova igra pripremne utakmice za predstojecu sezonu.

Pedja

pre 10 godina

Protiv UEFE nema namestanja, njih Kokeza ne moze da obradjuje.
(Voracek 93, 12. april 2014 14:46)
Nema, Tun-Paca 3:0.Kada nema namestanja u JSL nema ni titule za FKP.

Pedja

pre 10 godina

Ako nas izbace iz Evropskih takmicenja to ce biti ubedljivo najveci uspeh JSD Partizana ove sezone. Njih da izbace niko ne bi ni primetio da ih nema.

danilo

pre 10 godina

Sad će legenda kluba da ih pozove u "Utisak nedelje" i da pocepa u njihovom neznanju.
A još kada zafrljači nekoliko saopštenja,bre, panika ima u UEFA da zavlada...

pumprla

pre 10 godina

U UEFI nema Toleta,Covica i Vucica, dzaba vam i da osvojite titulu nema vam nista od LS.Partizan i ako bude drugi ide u kvalifikacije za LS hahahahahahahahaha DOMINIRAJ!!!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Protiv UEFE nema namestanja, njih Kokeza ne moze da obradjuje.
(Voracek 93, 12. april 2014 14:46)
Nismo mi sine partizan, pobrkao si nesto, mi smo Zvezda ...

pan

pre 10 godina

Trogodišnja zabrana igranja u Evropi bi bila smešna kazna,
pošto oni već ne igraju 5, 6 godina.
To bi značilo da su tu kaznu već odslužili.

danilo

pre 10 godina

Sad će legenda kluba da ih pozove u "Utisak nedelje" i da pocepa u njihovom neznanju.
A još kada zafrljači nekoliko saopštenja,bre, panika ima u UEFA da zavlada...

bajbos

pre 10 godina

Ako nas izbace iz Evropskih takmicenja to ce biti ubedljivo najveci uspeh JSD Partizana ove sezone. Njih da izbace niko ne bi ni primetio da ih nema.
(Pedja, 12. april 2014 14:53)

Reče navijač čiji klub završava evropska takmičenja u sezoni kupanja!

pumprla

pre 10 godina

U UEFI nema Toleta,Covica i Vucica, dzaba vam i da osvojite titulu nema vam nista od LS.Partizan i ako bude drugi ide u kvalifikacije za LS hahahahahahahahaha DOMINIRAJ!!!

U pravom ste drusrvu

pre 10 godina

@ "Skonto iz Rige i Metalurg zbog dugova su kažnjeni trogodišnjim neigranjem u evropskim takmičenjima, a Petrolul je oslobođen optužbi."

Cekaj! Pa zar mogu da budu kaznjeni VELIKI KLUBOVI? Ovi citirani iz vesti su "sitna boranija". (Veliki i mali iz Barija i Tokija, 12. april 2014 15:24)

Pa ne mogu da budu kaznjeni veliki klubovi. Zato vas i kaznjavaju...

Leka

pre 10 godina

Oni su odavno prekršili sva pravila koja se odnose na fudbal. Trebalo ih je ugasiti pre trideset godina kada su otimali titule i igrali kup šampiona umesto regularnih prvaka, da ne pominjem decenije nameštanja utakmica , krađu vlastitih igrača i pravljenje desetine miliona duga prema poveriocima koji ne smeju da pitaju za svoj novac. Nikada kod nas neće biti zdravih i regularnih sportskih takmičenja dok se taj klub ne kazni pravično i strogo.

Partizan u inat svima.!

pre 10 godina

Da je po pravilim FSS im ne bi dozvolio ni da pocnu drugi deo sezone...ali titula se otima Partizanu jedinom klubu koji nesto vredi u ovoj zemlji u zadnjih 20 godina!!!

Voracek 93

pre 10 godina

Nismo mi sine partizan, pobrkao si nesto, mi smo Zvezda ...
(Djenka snima film, grobari statisti ..., 12. april 2014 14:53)

Ma sigurno izmisljaju ovi iz UEFA.

sramota

pre 10 godina

Ma opusteno,licencirace vas Vucic i Tole za Evropu. Kao zimus kad su se iskulirale zalbe pojedinih igraca i klubova poslednjeg dana roka za licenciranje.

Realnost

pre 10 godina

Eto vam mađioničar Ćoki i Kokeza sredili Evropu... Pa nije to Jelen super liga da se muva i maže a prebacuje lopta i optužuju drugi... Ma kokezu za predsednika FSS, sada odmah!!!

Genije

pre 10 godina

Drzavni projekat. Ugasite te propale klubove. Pomozimo deci kojoj zaista treba. Vi navijate za mafiju, kriminal, pare, baklje i glupe pesme, a ja navijam za decu! UGASITE FUDBAL U SRBIJI, IONAKO NE VALJA!! POMOZITE DECI!!!!

muamua

pre 10 godina

deki real madrid duguje bankama,a ne kupuje igrace dok duguje drugim igracima...zato niste sa fk zvezdom mogli da uradite kao sa vk i kk....

Peppino

pre 10 godina

(Pedja, 12. april 2014 14:53)

Hm, nisam siguran da neko zna da vi jos uvek postojite, posto uvek ispadnete iz Evrope u sezoni kupanja, kada vecina evropskih klubova igra pripremne utakmice za predstojecu sezonu.

Cinik

pre 10 godina

"This is the end, my only friend, the end..."

Zasto je to moralo sada da se desi, zasto kada se vec 5 godina falsifukuju dokumenta kako bi Crvena z. igra pretkolo predkvalifikacija? Zar nije moglo da se nesto drugo radi, osim da se svake sezone dovodi po 20 novih igraca, a da ni za jednog prethodnog nije placeno obestecenje niti su im isplacivane plate.

sofronije

pre 10 godina

Platice gradjani, ako kad smo tupavi. Kad cute placene vodje navijaca, cute i ostali u lancu, niko nece da se buni, da pravi demonstracije. Politicari su konacno ukapirali, namiri krupnu stoku, sitna nece nigde onda.

John

pre 10 godina

A kakva ce tek biti kazna za nameštanje i igranje dogovorenih utakmica, gde igracu protivničlih ekipa trćkaraju u mestu, a golmani sami sebi ubacuju golove,

Boki

pre 10 godina

I ja sam se pitao kako su ove zime registrovali igrace uz ociglednu mucku oko onog Asamoe (i jos nekih)... Imali su zabranu jer mu duguju, onda im FSS ukine zabranu na 10-tak dana pod izgovorom da su nesto uplatili a jos nesto je pod sporom, onda se utvrdi da nisu uplatili nista i povrate zabranu. U medjuvremenu CZ registrovala pojacanja, i pojede vuk magarca... Ovima iz UEFA verovatno nije bilo da utvrde neko zezanje sa papirologijom.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Protiv UEFE nema namestanja, njih Kokeza ne moze da obradjuje.
(Voracek 93, 12. april 2014 14:46)
Nismo mi sine partizan, pobrkao si nesto, mi smo Zvezda ...

ja

pre 10 godina

Grobari umesto sto se nasladjuju treba da se sete da je i njih UEFA kaznila ranije sa 100 000 evra. A i treba da nas kazne kad imamo takve nesposobnjakovice u upravi Kokeze i Tonceve ili koga vec.

Pedja

pre 10 godina

Ako nas izbace iz Evropskih takmicenja to ce biti ubedljivo najveci uspeh JSD Partizana ove sezone. Njih da izbace niko ne bi ni primetio da ih nema.

Dragan BL

pre 10 godina

1. Prihvatiti kaznu
2. Na osnovu kazne pokrenuti proces protiv svih Uprava od 90-ih.
3. Otkriti (pravno) gde su pare od transfera trofejne generacije.
4. Naplatiti štetu od odgovornih, ako treba oduzeti im imovinu.
5. Zahtevati kompletnu reviziju poslovanja FSS i klubova.
Pa da vidimo kako je samo Džaja bio optužen a drugi pošteni, kako je najveći fudbalski klub doveden u trenutnu situaciju, kako se evropskom šampionu uzimaju pare a drugom pravi sportski centar, da vidimo pravu ulogu politike, menadžera i sive eminencije u svemu ovome, da vidimo kako su nam nametani pojedinci u Uprave, šta se planiralo sa Marakanom i zemljom okolo, zašto Zvezda godinama nije imala predstavnike u FSS...itd.

Filip

pre 10 godina

A kad ce drzava da vrati Zvezdi 120 000 000 maraka????To nema veze jel tako,pojela maca???Klub koji je 1991 bio prvak evrope,u sezoni 1992/93 nema ni za lopte i vodu a mali komsija pravi teleoptike i dominira.Dok se to ne resi za mene je sve dozvoljeno.

ima_jedan_tim

pre 10 godina

dzaba nasim klubovima sva moguca papirologija poslovanja,od prodaje ,kupovine,poreza i sta ti ja zna cega sve ne,kad su u svim radili mutne radnje,obmane. i otud svi problemi koji sa zakasnjenjem uvek stignu u nezgodnom trenutku

Licemeri

pre 10 godina

I sad ce naravno Grobari genijalci da pisu o tome kako je UEFA provalila Zvezdino namestanje, a na pamet im nece pasti da su za istu stvar kaznjeni sa 100 000 evra pre 3 godine. Oni ionako i ne prate svoj klub, samo Zvezdu.
Kako grobar igra skocka: Zvezda, Zvezda, Zvezda, Zvezda

pudlica

pre 10 godina

A Челзи, Бaрсa, Реaл, ПСЖ и Мaнчестер Сити? У овогодишњем 1/4 ЛШ једино Бaјерн и Борусијa нису у дуговимa a они хоће дa кaзне Звезду којa имa неколико путa мaњи дуг од споменутих.
(ФaнСте, 12. april 2014 17:21)

Oni duguju bankama i ostalim poveriocima a ne igracima i drugim klubovima. Razlika je drasticna.

Рале

pre 10 godina

Крајње је време да Звезда каже НЕ такозваној УЕФИ и да се окрене ка истоку. Било би најбоље да се прикључимо руском фудбалском првенству. Квалитет фудбала би био на далеко вишем нивоу, а наша руска браћа би помогла развој Звезде на дуже стазе.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

U UEFI nema Toleta,Covica i Vucica, dzaba vam i da osvojite titulu nema vam nista od LS.Partizan i ako bude drugi ide u kvalifikacije za LS hahahahahahahahaha DOMINIRAJ!!!
(pumprla, 12. april 2014 14:56)
Pazi igokejci poceli da nam pakuju Toleta, da te podsetim sinak nije se na nasoj tribini vijorila njegova slika nesto si pobrkao ...

deki

pre 10 godina

Ma super, bitno je da Real, Barsa, Man UTD imaju po 500 miliona dugova, vi zapravo, sem Bajerna nemate vrhunsku ekipu koja nije u dugovima do guse.A ove u nasem rangu pogotovo

Pedja

pre 10 godina

Protiv UEFE nema namestanja, njih Kokeza ne moze da obradjuje.
(Voracek 93, 12. april 2014 14:46)
Nema, Tun-Paca 3:0.Kada nema namestanja u JSL nema ni titule za FKP.

dex

pre 10 godina

Ne vidim cemu ovakve orgije ovih ,,duhovitih" kompleksasa!? Njihov klub je pre par godina kaznjen za istu stvar sa 100000 evra. Da li je moguce da to ne pamtite? Tako ce i Zvezda proci.

my way

pre 10 godina

A srpski klubovi satro igraju u evropskim takmicenjima?. Bitno je da se u nasoj ligi stvaraju generacije talentovanih momaka, a da li ce Zvezda i Partizan igrati i ispasti u prvom, ili proci u drugo pretkolo kola za pretkolo LS i LE, to je mnogo manje vazno.

Maceta

pre 10 godina

Drzavo vrati pare Fudbalskom klubu Crvena Zvezda koje si otela devedesetih godina?Drzavo vrati tih tadasnjih 120 miliona maraka,ne unistavaj Zvezdu i dalje...Drzavo duzna si Zvezdi mnogo...Ako niste u stanju da konfiskujete imovinu onima koji su te pare tada prisvojili i tako vratite Zvezdi njene pare koje je zaradila posteno,prodajom najslavnije generacije koja je bila prvak Evrope,onda direktno iz budzeta vratite pare klubu.Mislim da bi svi posteni bivsi i sadasnji rukovodioci Zvezde,trebalo da tuze drzavu,ako treba i nekom medjunarodnom sudu,zato sto je drzava ubacivajuci politicare u klub,omela sam klub da u desetogodisnjem zakonskom roku tuzi drzavu zbog uzimanja novca klubu.To bi pre svega trebao sam klub da uradi,ali nije u mogucnosti jer drzava to na silu sprecava.

Veliki i mali iz Barija i Tokija

pre 10 godina

@ "Skonto iz Rige i Metalurg zbog dugova su kažnjeni trogodišnjim neigranjem u evropskim takmičenjima, a Petrolul je oslobođen optužbi."

Cekaj! Pa zar mogu da budu kaznjeni VELIKI KLUBOVI? Ovi citirani iz vesti su "sitna boranija".

Dule27

pre 10 godina

Verovatno ce biti novcana kazna ili uslovna sa ultimatumom da se isplati sve do odredjenog datuma kako bi se dobila licenca. Za neupucene pre godinu i po dana Partizan,Vojvodina i jos neki klubovi u regionu su kaznjeni za istu stvar novcano. Samo je Malaga izbacena iz takmicenja. http://www.rtv.rs/sr_ci/sport/fudbal/uefa-kaznila-partizan-sa-100.000-vojvodinu-sa-10.000-evra_359789.html

pravila Uefe se moraju postovati

pre 10 godina

(stojna mome ubavo, 12. april 2014 18:13)

Zvezdi u ovom trenutku mogu da pomognu samo lanci,katanci i laserski zraci.

ФaнСте

pre 10 godina

A Челзи, Бaрсa, Реaл, ПСЖ и Мaнчестер Сити? У овогодишњем 1/4 ЛШ једино Бaјерн и Борусијa нису у дуговимa a они хоће дa кaзне Звезду којa имa неколико путa мaњи дуг од споменутих.

delija

pre 10 godina

Ajde ljudi ne nasladjujte se. kakve veze UEFA i neki CFFC ima sa zaposlenima u klubu.MU duguje 460 miliona dolara, Prvi put je Barsa u dugu 210 miliona dolara.To bi bilo isto kao kada bi Centralna evropska banka kontrolisla finansijsko poslovanje SIMP-a

Filip

pre 10 godina

A kad ce drzava da vrati Zvezdi 120 000 000 maraka????To nema veze jel tako,pojela maca???Klub koji je 1991 bio prvak evrope,u sezoni 1992/93 nema ni za lopte i vodu a mali komsija pravi teleoptike i dominira.Dok se to ne resi za mene je sve dozvoljeno.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Protiv UEFE nema namestanja, njih Kokeza ne moze da obradjuje.
(Voracek 93, 12. april 2014 14:46)
Nismo mi sine partizan, pobrkao si nesto, mi smo Zvezda ...

Pedja

pre 10 godina

Ako nas izbace iz Evropskih takmicenja to ce biti ubedljivo najveci uspeh JSD Partizana ove sezone. Njih da izbace niko ne bi ni primetio da ih nema.

Licemeri

pre 10 godina

I sad ce naravno Grobari genijalci da pisu o tome kako je UEFA provalila Zvezdino namestanje, a na pamet im nece pasti da su za istu stvar kaznjeni sa 100 000 evra pre 3 godine. Oni ionako i ne prate svoj klub, samo Zvezdu.
Kako grobar igra skocka: Zvezda, Zvezda, Zvezda, Zvezda

Maceta

pre 10 godina

Drzavo vrati pare Fudbalskom klubu Crvena Zvezda koje si otela devedesetih godina?Drzavo vrati tih tadasnjih 120 miliona maraka,ne unistavaj Zvezdu i dalje...Drzavo duzna si Zvezdi mnogo...Ako niste u stanju da konfiskujete imovinu onima koji su te pare tada prisvojili i tako vratite Zvezdi njene pare koje je zaradila posteno,prodajom najslavnije generacije koja je bila prvak Evrope,onda direktno iz budzeta vratite pare klubu.Mislim da bi svi posteni bivsi i sadasnji rukovodioci Zvezde,trebalo da tuze drzavu,ako treba i nekom medjunarodnom sudu,zato sto je drzava ubacivajuci politicare u klub,omela sam klub da u desetogodisnjem zakonskom roku tuzi drzavu zbog uzimanja novca klubu.To bi pre svega trebao sam klub da uradi,ali nije u mogucnosti jer drzava to na silu sprecava.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

U UEFI nema Toleta,Covica i Vucica, dzaba vam i da osvojite titulu nema vam nista od LS.Partizan i ako bude drugi ide u kvalifikacije za LS hahahahahahahahaha DOMINIRAJ!!!
(pumprla, 12. april 2014 14:56)
Pazi igokejci poceli da nam pakuju Toleta, da te podsetim sinak nije se na nasoj tribini vijorila njegova slika nesto si pobrkao ...

Рале

pre 10 godina

Крајње је време да Звезда каже НЕ такозваној УЕФИ и да се окрене ка истоку. Било би најбоље да се прикључимо руском фудбалском првенству. Квалитет фудбала би био на далеко вишем нивоу, а наша руска браћа би помогла развој Звезде на дуже стазе.

Pedja

pre 10 godina

Protiv UEFE nema namestanja, njih Kokeza ne moze da obradjuje.
(Voracek 93, 12. april 2014 14:46)
Nema, Tun-Paca 3:0.Kada nema namestanja u JSL nema ni titule za FKP.

ФaнСте

pre 10 godina

A Челзи, Бaрсa, Реaл, ПСЖ и Мaнчестер Сити? У овогодишњем 1/4 ЛШ једино Бaјерн и Борусијa нису у дуговимa a они хоће дa кaзне Звезду којa имa неколико путa мaњи дуг од споменутих.

dex

pre 10 godina

Ne vidim cemu ovakve orgije ovih ,,duhovitih" kompleksasa!? Njihov klub je pre par godina kaznjen za istu stvar sa 100000 evra. Da li je moguce da to ne pamtite? Tako ce i Zvezda proci.

deki

pre 10 godina

Ma super, bitno je da Real, Barsa, Man UTD imaju po 500 miliona dugova, vi zapravo, sem Bajerna nemate vrhunsku ekipu koja nije u dugovima do guse.A ove u nasem rangu pogotovo

Dragan BL

pre 10 godina

1. Prihvatiti kaznu
2. Na osnovu kazne pokrenuti proces protiv svih Uprava od 90-ih.
3. Otkriti (pravno) gde su pare od transfera trofejne generacije.
4. Naplatiti štetu od odgovornih, ako treba oduzeti im imovinu.
5. Zahtevati kompletnu reviziju poslovanja FSS i klubova.
Pa da vidimo kako je samo Džaja bio optužen a drugi pošteni, kako je najveći fudbalski klub doveden u trenutnu situaciju, kako se evropskom šampionu uzimaju pare a drugom pravi sportski centar, da vidimo pravu ulogu politike, menadžera i sive eminencije u svemu ovome, da vidimo kako su nam nametani pojedinci u Uprave, šta se planiralo sa Marakanom i zemljom okolo, zašto Zvezda godinama nije imala predstavnike u FSS...itd.

Genije

pre 10 godina

Drzavni projekat. Ugasite te propale klubove. Pomozimo deci kojoj zaista treba. Vi navijate za mafiju, kriminal, pare, baklje i glupe pesme, a ja navijam za decu! UGASITE FUDBAL U SRBIJI, IONAKO NE VALJA!! POMOZITE DECI!!!!

delija

pre 10 godina

Ajde ljudi ne nasladjujte se. kakve veze UEFA i neki CFFC ima sa zaposlenima u klubu.MU duguje 460 miliona dolara, Prvi put je Barsa u dugu 210 miliona dolara.To bi bilo isto kao kada bi Centralna evropska banka kontrolisla finansijsko poslovanje SIMP-a

Veliki i mali iz Barija i Tokija

pre 10 godina

@ "Skonto iz Rige i Metalurg zbog dugova su kažnjeni trogodišnjim neigranjem u evropskim takmičenjima, a Petrolul je oslobođen optužbi."

Cekaj! Pa zar mogu da budu kaznjeni VELIKI KLUBOVI? Ovi citirani iz vesti su "sitna boranija".

danilo

pre 10 godina

Sad će legenda kluba da ih pozove u "Utisak nedelje" i da pocepa u njihovom neznanju.
A još kada zafrljači nekoliko saopštenja,bre, panika ima u UEFA da zavlada...

pan

pre 10 godina

Trogodišnja zabrana igranja u Evropi bi bila smešna kazna,
pošto oni već ne igraju 5, 6 godina.
To bi značilo da su tu kaznu već odslužili.

Partizan u inat svima.!

pre 10 godina

Da je po pravilim FSS im ne bi dozvolio ni da pocnu drugi deo sezone...ali titula se otima Partizanu jedinom klubu koji nesto vredi u ovoj zemlji u zadnjih 20 godina!!!

Dule27

pre 10 godina

Verovatno ce biti novcana kazna ili uslovna sa ultimatumom da se isplati sve do odredjenog datuma kako bi se dobila licenca. Za neupucene pre godinu i po dana Partizan,Vojvodina i jos neki klubovi u regionu su kaznjeni za istu stvar novcano. Samo je Malaga izbacena iz takmicenja. http://www.rtv.rs/sr_ci/sport/fudbal/uefa-kaznila-partizan-sa-100.000-vojvodinu-sa-10.000-evra_359789.html

pumprla

pre 10 godina

U UEFI nema Toleta,Covica i Vucica, dzaba vam i da osvojite titulu nema vam nista od LS.Partizan i ako bude drugi ide u kvalifikacije za LS hahahahahahahahaha DOMINIRAJ!!!

bajbos

pre 10 godina

Ako nas izbace iz Evropskih takmicenja to ce biti ubedljivo najveci uspeh JSD Partizana ove sezone. Njih da izbace niko ne bi ni primetio da ih nema.
(Pedja, 12. april 2014 14:53)

Reče navijač čiji klub završava evropska takmičenja u sezoni kupanja!

ja

pre 10 godina

Grobari umesto sto se nasladjuju treba da se sete da je i njih UEFA kaznila ranije sa 100 000 evra. A i treba da nas kazne kad imamo takve nesposobnjakovice u upravi Kokeze i Tonceve ili koga vec.

U pravom ste drusrvu

pre 10 godina

@ "Skonto iz Rige i Metalurg zbog dugova su kažnjeni trogodišnjim neigranjem u evropskim takmičenjima, a Petrolul je oslobođen optužbi."

Cekaj! Pa zar mogu da budu kaznjeni VELIKI KLUBOVI? Ovi citirani iz vesti su "sitna boranija". (Veliki i mali iz Barija i Tokija, 12. april 2014 15:24)

Pa ne mogu da budu kaznjeni veliki klubovi. Zato vas i kaznjavaju...

Leka

pre 10 godina

Oni su odavno prekršili sva pravila koja se odnose na fudbal. Trebalo ih je ugasiti pre trideset godina kada su otimali titule i igrali kup šampiona umesto regularnih prvaka, da ne pominjem decenije nameštanja utakmica , krađu vlastitih igrača i pravljenje desetine miliona duga prema poveriocima koji ne smeju da pitaju za svoj novac. Nikada kod nas neće biti zdravih i regularnih sportskih takmičenja dok se taj klub ne kazni pravično i strogo.

Voracek 93

pre 10 godina

Nismo mi sine partizan, pobrkao si nesto, mi smo Zvezda ...
(Djenka snima film, grobari statisti ..., 12. april 2014 14:53)

Ma sigurno izmisljaju ovi iz UEFA.

Peppino

pre 10 godina

(Pedja, 12. april 2014 14:53)

Hm, nisam siguran da neko zna da vi jos uvek postojite, posto uvek ispadnete iz Evrope u sezoni kupanja, kada vecina evropskih klubova igra pripremne utakmice za predstojecu sezonu.

my way

pre 10 godina

A srpski klubovi satro igraju u evropskim takmicenjima?. Bitno je da se u nasoj ligi stvaraju generacije talentovanih momaka, a da li ce Zvezda i Partizan igrati i ispasti u prvom, ili proci u drugo pretkolo kola za pretkolo LS i LE, to je mnogo manje vazno.

John

pre 10 godina

A kakva ce tek biti kazna za nameštanje i igranje dogovorenih utakmica, gde igracu protivničlih ekipa trćkaraju u mestu, a golmani sami sebi ubacuju golove,

Cinik

pre 10 godina

"This is the end, my only friend, the end..."

Zasto je to moralo sada da se desi, zasto kada se vec 5 godina falsifukuju dokumenta kako bi Crvena z. igra pretkolo predkvalifikacija? Zar nije moglo da se nesto drugo radi, osim da se svake sezone dovodi po 20 novih igraca, a da ni za jednog prethodnog nije placeno obestecenje niti su im isplacivane plate.

muamua

pre 10 godina

deki real madrid duguje bankama,a ne kupuje igrace dok duguje drugim igracima...zato niste sa fk zvezdom mogli da uradite kao sa vk i kk....

pudlica

pre 10 godina

A Челзи, Бaрсa, Реaл, ПСЖ и Мaнчестер Сити? У овогодишњем 1/4 ЛШ једино Бaјерн и Борусијa нису у дуговимa a они хоће дa кaзне Звезду којa имa неколико путa мaњи дуг од споменутих.
(ФaнСте, 12. april 2014 17:21)

Oni duguju bankama i ostalim poveriocima a ne igracima i drugim klubovima. Razlika je drasticna.

Realnost

pre 10 godina

Eto vam mađioničar Ćoki i Kokeza sredili Evropu... Pa nije to Jelen super liga da se muva i maže a prebacuje lopta i optužuju drugi... Ma kokezu za predsednika FSS, sada odmah!!!

sofronije

pre 10 godina

Platice gradjani, ako kad smo tupavi. Kad cute placene vodje navijaca, cute i ostali u lancu, niko nece da se buni, da pravi demonstracije. Politicari su konacno ukapirali, namiri krupnu stoku, sitna nece nigde onda.

Boki

pre 10 godina

I ja sam se pitao kako su ove zime registrovali igrace uz ociglednu mucku oko onog Asamoe (i jos nekih)... Imali su zabranu jer mu duguju, onda im FSS ukine zabranu na 10-tak dana pod izgovorom da su nesto uplatili a jos nesto je pod sporom, onda se utvrdi da nisu uplatili nista i povrate zabranu. U medjuvremenu CZ registrovala pojacanja, i pojede vuk magarca... Ovima iz UEFA verovatno nije bilo da utvrde neko zezanje sa papirologijom.

sramota

pre 10 godina

Ma opusteno,licencirace vas Vucic i Tole za Evropu. Kao zimus kad su se iskulirale zalbe pojedinih igraca i klubova poslednjeg dana roka za licenciranje.

ima_jedan_tim

pre 10 godina

dzaba nasim klubovima sva moguca papirologija poslovanja,od prodaje ,kupovine,poreza i sta ti ja zna cega sve ne,kad su u svim radili mutne radnje,obmane. i otud svi problemi koji sa zakasnjenjem uvek stignu u nezgodnom trenutku

pravila Uefe se moraju postovati

pre 10 godina

(stojna mome ubavo, 12. april 2014 18:13)

Zvezdi u ovom trenutku mogu da pomognu samo lanci,katanci i laserski zraci.