Košarka 194

Petak, 11.04.2014.

09:35

Poraz Partizana, Galata u plej-ofu

Košarkaši Partizana NIS poraženi su od Galatasaraja 64:55 u poslednjem kolu Top 16 faze Evrolige, pa su sezonu u elitnom takmičenju završili sa učinkom 4-10.

Poraz Partizana, Galata u plej-ofu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

194 Komentari

Sortiraj po:

Zoran Kg

pre 10 godina

Sta li je sa onim mucenikom sto je vintlao pedale toliko kilometara uzalud...Ili je odustao kad je video da ove bruke gube svaku utakmicu cim predju tablu sa natpisom Beograd.

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

(zarubica, 12. april 2014 09:23)
Novi nik, zanimljivo.
-32 iz Izraela? Drži se ti tvog Evrokupa bolje.
Imate preko 20 sponzora od čega su 3 državna a porez,dugove i prevoz ne plaćate. Samo od države ste dobili 1,35 miliona evra. Nema potrebe mene da pitaš za procenu, ali evo. Jenkis, Nelson, Bobi i Jaka su dobilii najmanje 1 milion. Pitaj svoju upravu gde idu ostali novci.
Zanimljivo je i da ste vi dobili Lokomotivu u areni na svojoj premijeri i to u kompletnom sastavu i najboljoj formi. A ako ste "rasturili" Uniks sa 2 osrednja igrača sa 11 razlike, šta je onda -17 u Kazanju? Fijasko, debakl ili je to uspeh?
A to što ću sad videti me užasava već 16 godina.

ujeee

pre 10 godina

Uvijek cu prije da mrzim FK, KK ili bilo koji "K", nego ljude...
(alibaba, 12. april 2014 00:27)

Nisam se lepo izrazio. Ne volim , ja ne mrzim nikog.

Gavgalj

pre 10 godina

Gavgalj,pa vi ste cuveni po kosarkaskim legendama :-) za 60 i kusur godina dali ste ih mozda 3 :-)(J.D.Aleksandar, 11. april 2014 23:13)

Mi barem tri, vi samo Praju

zarubica

pre 10 godina

(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 23:24)

Zamrznuti, jel prošlo -42? A -32 iz Izraela?
Dženkins reče da ga je Zvezda spasila jer nije imao nijednu ponudu, ti onda proceni koliko ga plaćamo.
A vi ne možete u Areni pobediti Lokomotivu ili Galatasaraj koji nisu ni do kolena Uniksu koji je rasturen u Areni. A sad ćeš videti koliko nam je "sezona neuspešna".

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

(jsd, moj dobar drugaaaaar!, 12. april) pet meseci se zezate,i sta ste osvojili sem legendarnog kupa,ne 5 meseci,vec 16 godina? Mi se 16 GODINA sprdamo sine,a ti mi pises o 5 meseci? 16 godina,12 titula,6 jadranskih,kupove ne racunam,redovni ucesnici top 16 eurolige,top 8,f 4! Evo sad ti meni nabroj legendo?

beli

pre 10 godina

Zaboravljas da vecinu utakmica u top 16,a pogotovo ove 2, smo igrali sa Daloom i Andicem naizmenicno u petorci,jer su po 3-4 igraca bili povredjeni redovno,a Pavlovic kasno stigao. (., 11. april 2014 23:57)koji bre dalo i andric zajedno su mozda skupili 10 minuta igranja ne pravdajte se vise mogli ste ovo mogli ste ono

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

(Gavgalj, 11. april 2014 22:14) Kako je tebi kad od 98-me ne znas sta je titula,sta je jadranska? Mi gubimo ove sezone,a igrali top 16 eurolige,a vi koji pobedjujete igrali kup Lilijane Ronketi? Mi gubio a na f4 jadranske smo i bice opet,oni dadu kos a vi skidate gace? Slabo ti ide logika i matematika sine!

aleksandar

pre 10 godina

e dobro je sto se zavrsi ova top 16 faza. muka mi je gledati oo mucenje parrtizana svaku utakmicu. SAD TEK KRECE PRAVI BASKET.
nema vise raznih bajerna lokomotiva zalgirisa partizana..
(peruzzi, 11. april 2014 23:48)lepo sam ja rekao,vise vi pratite partizan nego vasu divu

jsd, moj dobar drugaaaaar!

pre 10 godina

Dakle Partizanovo ucesce u Top 16 je predstavljalo teska 4 meseca tvog zivota... Jel ti sad malo bolje...
(PekiGrobar, 11. april 2014 22:15)

Čekaj, zašto bi mu tek SAD bilo "malo bolje"? Ili, zašto bi mu prethodna 4 mesec bili "teški"? Pa, mi se sjajno zezamo evo, već peti mesec - u kontinuiteeeeetu!

U prijevodu, "bijez prijekida". Čijetiri mjeseca!

Jaoooooo - evo, jope…! Jaohahahahahaha!

METALIKA moj dobar drugar!

zarubica

pre 10 godina

Pa ovo će Zvezda sa Nelsonom i Dženkinsom pregaziti ove godine.
Ako uopšte prodju Cedevitu i Nurkića koji je za njihove centre Džabar.

Imas jos petnaestak dana dok ne dobijes po usima.

pre 10 godina

Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)

Evo, ja ocu... Nego, gde ce gazda posle da te veze kad ti uzmem kucicu?

alibaba

pre 10 godina

@Nikad necu razumeti da srbi ne navijaju za srpski klub ,nego za ruski,turski,spanski.. Ja sam inace navijac Zvezde ,ali mi je zao sto Partizan nije otisao korak dalje. Mrzim ljude koji vise mrze suparnicki tim,nego sto vole svoj.
(ujeee, 11. april 2014 23:04)

Uvijek cu prije da mrzim FK, KK ili bilo koji "K", nego ljude...

cinjenica

pre 10 godina

Tepicev sut iz igre na poslednje dve utakmice: 1 od 10.
(iig, 11. april 2014 21:15)

I jel si sad srecan? Znaci nema svrhe,kad se hejteri okome na nekoga nema tu pomoci.Da ga nisi mozda pohvalio kada je na nekim prethodnim utakmicama imao po +15 poena? Na prethodnoj utakmici imao i 7 skokova,4 ukradene lopte i asistencije.Igru u odbrani niko ne gleda.Bez obzira na te 2 utakmice, sut mu je mnogo bolji nego pre.

ujeee

pre 10 godina

Nikad necu razumeti da srbi ne navijaju za srpski klub ,nego za ruski,turski,spanski.. Ja sam inace navijac Zvezde ,ali mi je zao sto Partizan nije otisao korak dalje. Mrzim ljude koji vise mrze suparnicki tim,nego sto vole svoj.

peruzzi

pre 10 godina

e dobro je sto se zavrsi ova top 16 faza. muka mi je gledati oo mucenje parrtizana svaku utakmicu. SAD TEK KRECE PRAVI BASKET.
nema vise raznih bajerna lokomotiva zalgirisa partizana..

.

pre 10 godina

Bio u Abdi Ipekčiju malopre. Žalosno je od kakvih smo ekipa gubili u Bgd. Ovakve smo drali pre par sezona lagano... (Djordje S, 11. april 2014 21:49)

Drali bi ih i ove da smo imali petorku da skrpimo na tim utakmicama protiv Galate i Lokomotive.Verovatno bi se borili i za prolaz.To i ova utakmica dokazuje,gde opet fali jedan igrac-Kinsi (racunam da su za ostale povredjene dosle zamene Tepic i Pavlovic,a Kinsi je bio planiran u timu i da se nije povredio Bertans,jer je dosao kao neka zamena za Lucica,a ne za Bertanasa za koga se ocekivalo da ce se vratiti u novembru). Zaboravljas da vecinu utakmica u top 16,a pogotovo ove 2, smo igrali sa Daloom i Andicem naizmenicno u petorci,jer su po 3-4 igraca bili povredjeni redovno,a Pavlovic kasno stigao.

Sasa

pre 10 godina

Ti naučio tu jednu rečenicu da pises, pa je vrtiš ko zadušna baba ?! Vidi sa učiteljicom, sledeće nedelje, da te nauči još koju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 11. april 2014 21:38)

Kakav izliv nadahnuca od nekog ko misli da su Coviceva saopstenja "Sabrana dela"

"Dijagnosticar", Nis

nikola

pre 10 godina

Fino smo igrali,stabilno,bez mnogo padova,bili u igri i drzali prikljucak tokom veceg dela susreta i to u utakmici koja nam nista nije znacila,koja je Galati bila utakmica sezone,pred prepunim tribinama i vrucom atmosferom.Hrabri,generalno,ne samo u ovoj utakmici, da su svi popravili igru i ulaze u formu,spoljna linija je odlicna,cak i Andric pokazuje da mozemo da racunamo na njega(treba samo da se oslobodi i sutira kada ima prostora,da se ne plasi),Lovernj je na nivou,problem su naravno centri(nadam se da ce Musli da se razigra,nekako mi on jedini lici na centra,jedini mi ima nekog stofa i najmanje je smotan),cak i duzina klupe mozda nece biti toliki problem jer cemo do kraja sezone imati dosta utakmica gde cemo moci vise da odmaramo igrace.

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

(Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)
Dugujes mi kucu, posto ste ispali iz onog kupa. Sa toliko novca ulozenih iskljucivo u igrace (posto ste oslobodjeni poreza) sramota je sto to niste osvojili i vec sad mozete sezonu proglasiti neuspesnom. A ako ne uzmete ova dva trofeja onda se sakrijte tamo gde vam je i mesto. U frizideru je samo -4 a u Kazanju -17.
I ne znam zasto se odazivas na panter, valjda je gazda rekao da je zvezda jedna ali ima nekoliko formi.

PekiGrobar

pre 10 godina

Danas nam je divan dan divan dan izgubio Partizan, Partizan.Evo danas se mi Delije radujemo.Eh da ne bese Zeljka.Igrali bi i vi Evrokup i ne znam dokle bi dogurali.Mozda bi ga i osvojili.Ha ha ha ha ha ha ha
(Delija Banovo Brdo, 11. april 2014 20:49)

Dakle Partizanovo ucesce u Top 16 je predstavljalo teska 4 meseca tvog zivota... Jel ti sad malo bolje...

Ravna Romanija

pre 10 godina

Gde Zvezda ima 11 pobeda ? Jel u Eurocelendzu ?
(PekiGrobar, 11. april 2014 20:58)
Nemaju nijednu nesretnici, u dubokom su ledu već 3-4 godine! Samo me interesuje kada se odlede za godinu-dve kako će da odgovore na pitanje "za koga su navijali ovih 5 godina"?

Uki.glumac

pre 10 godina

Zelim da kazem da mozda ova povreda nema veze sa Vujosevicem ali on je kriv za sve ostale. Pogledajte koliko su vam se igraca povredilo ove sezone? Zasto? Zato sto trener ne radi svoj posao i nije fizicke spremio ekipu!

sasa

pre 10 godina

Mislim da ona scena sa Duletom i Bogdanom, na 20 sekundi pred kraj, jasno pokazuje koliko Dule zivi u zemlji snova, i koliko sto zbog gluposti, sto zbog njegovog ogromnog ega, polako rusi partizan na sve strane... nije ono bilo nesreca, ono je bila karma,,,, e moj dule, ako i dule ode, bices trener grupi juniora,,

Gavgalj

pre 10 godina

Iiiii air-ball cuvenog sutera Bertansa! Xaxaxaxaxaxa!(Gavgalj, 11. april 2014 19:34)Kako si se osecao lani kad je sevnuo u trecoj utakmici onu trojketinu?kazi bratu pošteno?(BogdanBogdanovic, 11. april 2014 19:53)

A kako je tebi rodjeni dok gubite sve tekme ove sezone?! Kakav bre Bertans, covek pogodi po neku trojku. I nista drugo nema. Kao i Bogdan. Amateri!

Panteri niste svesni koliko ce da vas pregazimo u borbama za titule...

pre 10 godina

Nije lose igrao Partizan, skupo je prodao kozu. Meni nije jasno kako moze posle 3 napada da se pregledava snimak da li je Bogdanov sut za 3 izbacen na vreme. Neverovatno! Detalj koji je presudio utakmicu, kao i onaj sa kraja prvog poluvremena gde Arojo gazi liniju za pola terena a sudija ne vidi(ili ne zeli da vidi) i posle toga primomo trojku.

doktor

pre 10 godina

e da je sreca da dozivimo nekada da grobari i delije u evropskim utakmicama , podrze jedni druge...ovde nek se cepaju,al u evropi da se ujedine. znam da je nemoguce,a bilo bi lepo videti.steta sto smo stoka...

Kako drugacije

pre 10 godina

Slusam kako krive Vujosevica za povredu Bogdana!?
Pa nije Vujosevic naskocio lose...desava se svima da nezgodno doskoce, to nema veze sa umorom ili bilo cim do trenera..to je mehanicka povreda i svima Vama se desila bar 10 puta(nekad i dok hodate)-Ako je Vujosevic kriv, onda su i roditelji krivi, kad se vi povreditr, sto su Vas naucili da hodate!?

Gaudlok širi dobrotu

pre 10 godina

Pošteno odigrano, Berta i Bogdan namestili nišane, Pavlović i Žofri laktove, sada idemo da recikliramo limeni paradržavni projekat.

Djordje S

pre 10 godina

Bio u Abdi Ipekčiju malopre. Žalosno je od kakvih smo ekipa gubili u Bgd. Ovakve smo drali pre par sezona lagano.
Ni Turci ne bi bolje sudili Galati. Umesto -4, posle jednog napada domaćih -10.
Ipak, događaj utakmice je sledeći: BB opušteno stoji pored pleja Galate na 30 sec do kraja. DV ulazi u teren i govori mu da napadne. Sledeći kadar BB, leži na podu sa jezivim izrazom lica. Ne znam šta nam trebaju ovakve gluposti.
Turci nisu loši navijači. Nije kao u Pioniru, ali nije bilo ni loše. Stalno me oduševljavaju svojom gostoprimljivošću. Na kraju utakmice sam se zakačio za neke. Oni me odveli do prevoza za Taksim čak mi i platili kartu za metro. Pričali o svačemu.

Batko

pre 10 godina

Rugala se vreca zakrpi...
(xxx, 11. april 2014 21:16)

Ti naučio tu jednu rečenicu da pises, pa je vrtiš ko zadušna baba ?! Vidi sa učiteljicom, sledeće nedelje, da te nauči još koju

aleksandar

pre 10 godina

Saša Pavlović najčešće posterizovani košarkaš na planeti. Nisam gledao utakmicu, ali verujem da su ga bar par puta mučki zalepili za tablu. :D
(babanas, 11. april 2014 20:54)copy paste majstor.ajde u 20 marke da si gledao svaku utakmicu partizana

Primajte se, primajte...

pre 10 godina

Hahaha kako vas Dule lozi, kao protiv Reala. Rekao Bogdanu da glumi povredu u zadnjim sekundama da biste se vi sitne duse primali.

Sale.

pre 10 godina

Cedevita će vas razbiti ljudi... Pa vi pojma nemate! Ali pojma nemate!!!
Ne znam što se zanosite da ste ušli u nekakvu formu ili tome slično, ali ako ovako nastavite da mučite loptu i sebe, teško vam se piše. 70, pa čak i 60 poena datih u jednoj utakmici za vas je više matematika...

xxx

pre 10 godina

Deco ??? Bože, spasi ga vlastite gluposti !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 11. april 2014 20:22) Rugala se vreca zakrpi...

Nikos Zizis

pre 10 godina

Ahahahah, koje muke su gavgalj i djenka. Ljudi su ostavili ukupno 97 komentara. To samo govori da su braca grobari obavili dobar posao pre neko vece i da je nabijen jos jedan kompleks. Je l' boli mnogo i dalje :)? Umesto da proslavite najveci uspeh u istoriji kluba :), vi se durite.

zvezdas

pre 10 godina

Gledam tabelu.Znaci za uspesnost u Evropi treba negde izaci na 60 % u skoru dobijenih i izgubljenih utakmica.Kao na ispitu.
Ne izgleda toliko tesko, ali...
Zbog nasih sujeta,besmislica i prepucavanja.Zbog negativne energije koju sire ovi klinci za tastaturom i sa jedne i sa druge strane,to je veoma tezak zadatak.
Nekada se znalo i provocirati,ali i biti duhovit.Za to nije trebala neka velika skola,samo iskrenost i dobronamernost.Tako se polagao ispit za ispitom i gradio sampion.Diplomski je bio 1992 god.
Ali, to bese nekada...

zoran

pre 10 godina

Vreme je da Vujosevic napusti Partizan...covek je kompletno izgubljen u prostoru i vremenu.
On je sramota za ovaj klub s avelikom tradicijom i igracima koji su obelezili istoriju kosarke na ovim prostorima.

lodrani11

pre 10 godina

Sta lupate bre? Pa sta ako ga je terao da pritisne igraca,mogao je bilo kad na tekmi da se povredi. Dule je trazio i onaj tajmaut 5sek pre kraja tekme protiv czt a,smejali ste se a znate kako se na kraju zavrsilo sve i kakvim napadima ste bili prosuti. Bravo Partizane!

parmalat

pre 10 godina

ne znam da li ste primetili ali on nosi izrazito plitke patike... ne kazem da se ne bi povredio da nosi duboke ali kao bivsi kosarkas znam koliko znaci adekvatna patika...

nezaintersovan

pre 10 godina

Nije lako dati 55 poena nikome a kamoli Turcima.Veliki podvig mlade ekipe jos da smo bili kompletni gde bi nam bio kraj.Ova ekipa zasluzuje fajnal for samo nam je malo falilo srece.

Batko

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...
(only, 11. april 2014 19:49)

Deco ??? Bože, spasi ga vlastite gluposti !

fine

pre 10 godina

Partizan dobije Bajern, Bajern odmah dobije Real.

Partizan dobije Makabi, Makabi igra na pola kosa sa Realom.

Partizan dobije Zalgiris, Zalgiris dobije Real...

babanas

pre 10 godina

Saša Pavlović najčešće posterizovani košarkaš na planeti. Nisam gledao utakmicu, ali verujem da su ga bar par puta mučki zalepili za tablu. :D

afera "sampon"

pre 10 godina

Sve ispod -42 za Partizan je uspeh.
(-42, 11. april 2014 19:39)

Mislis kao onomad kad je Partizan zamrznutu Zvezdu dobii toliko???

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ocete li konacno jednom da predjete 60 poena msm stvarno ovo nije vise ni zanimljivo a bogami ni humano!
Da presaberemo ovu sezonu:Zvezda 11 pobeda - patlidzan 7 to je to

Igor tv grobar

pre 10 godina

Veceras su igraci nisu bili dovoljno motivisani protiv ekipe Galta, mi smo ove godine bili pobedivali Bajern, Makabi, Cska, Zagris. Tako da je ova godna bila jako uzbudjiva. NAPRED PARTIZAN.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

20 sek do kraja trenerski mag ulazi u teren i tera malog Bogdana da igra agresivno na Aroja i pri doskoku se povredjuje. Stvarno je mag ...

xxx

pre 10 godina

A Bertara air ball ahahahahahahahahaahah
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:33) Aj smej se ovom>http://www.youtube.com/watch?v=3O9sGoQtBKA

Borivoje

pre 10 godina

ne ne ne.... sta smo bogu zgresili?! bogdane brz oporavak, stisni zube, trebas nam! strahujem vise nego za sopstveno zdravlje....

veliki strumf

pre 10 godina

@fine A Real dva puta laganica urnise Partizan. Jaka ti logika. Svaka utakmica i svaki protivnik su prica za sebe, kad cete to jednom da ukapirate?

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Danas nam je divan dan divan dan izgubio Partizan, Partizan.Evo danas se mi Delije radujemo.Eh da ne bese Zeljka.Igrali bi i vi Evrokup i ne znam dokle bi dogurali.Mozda bi ga i osvojili.Ha ha ha ha ha ha ha

limeni panter

pre 10 godina

Jeste panteri, tako je, izgubili smo u revijalnoj utakmici 9 razlike, za razliku od vas koji ste popili -17 u vasoj istorijskoj, i to u ulozi "najveceg sportkog brenda Srbije". Ako ne znate sta je to, to je ono sto pravi razliku izmedju vas i nas u ovoj igri, i uvijek ce je praviti. Razlika u kvalitetu.

jonibc

pre 10 godina

Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)
Sledece sezone mozda ostaces bez stana nemoj molim te.

Dule maler

pre 10 godina

Momenat kad Dule vrišti na Bogdana 30 sek. do kraja zašto ne pritisne Aroja ,a rezultat -9, Bogdan kako je prišao povredi se, neverovatno...

Konstatacija

pre 10 godina

Lepo je videti ove komentare, da su panteri neverovatno zainteresovani pa pomno prate svaku nasu utakmicu u EL :)
(bley

Care pre neki dan od blizu 700 komentara na poraz Zvezde od UNICS-a skoro 99% komentari Dervisa..Ko je tu pomno pratio utakmicu

PekiGrobar

pre 10 godina

Ocete li konacno jednom da predjete 60 poena msm stvarno ovo nije vise ni zanimljivo a bogami ni humano!
Da presaberemo ovu sezonu:Zvezda 11 pobeda - patlidzan 7 to je to
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 20:38)

Gde Zvezda ima 11 pobeda ? Jel u Eurocelendzu ?

Gavgalj

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...(only, 11. april 2014 19:49)

A tebi bas tesko... I meni bi bilo posle dvadesetak teskih poraza

repstu9

pre 10 godina

sta se cudite sto panteri prate..svi vise volimo englesku ligu i primeru od nase, nba, evroligu..svako gleda ono sto je dobro pa tako i oni prate nas i najbolje evropsko takmicenje u kosarci..pozdrav za pantere i ovog trola djenku ako je ostalo nesto sem dugmic u uniksu..

Srle

pre 10 godina

Bravo za Ercega,Bogdanovica i Macvana.Uz Krstica,Teodosica,Micova,Savana,Bjelicu,Lucu,Andjusica,Raduljicu,Marjanovica i Stimca imamo ekipu koja ce se boriti za medalju u Spaniji.

nesa80

pre 10 godina

zivce mi iskida vujosevic sa zonom u odbrani,uporno nas pune trojkama sve ekipe a on uporno forsira zonu,sta je sa tim covekom taj se gubi polako,pazi igramo zonu 14 sekundi pre kraja napada a jok nece sutirati za tri,....neznam za vas meni je dosta ovog trenera

only

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...

BogdanBogdanovic

pre 10 godina

Iiiii air-ball cuvenog sutera Bertansa! Xaxaxaxaxaxa!
(Gavgalj, 11. april 2014 19:34)
Kako si se osecao lani kad je sevnuo u trecoj utakmici onu trojketinu?kazi bratu pošteno?

Slavko Rs

pre 10 godina

Ono sto se svira Galatasaraju ne svira se isto to Partizanu,tu je sva prica,Galati zapelo nama nije i vidi se i po igri i zato nema nerviranja.

xxx

pre 10 godina

Ja se izvinjavam zanima me kolikom razlikom treba partizan da pobedi da bi prosao dalje ?!
Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:08 Ne treba se izvinjavati zbog svoje gluposti,i dvanaestogodisnjeg kompleksa,nauci jednom...

Luke Babbitt

pre 10 godina

Ja se izvinjavam zanima me kolikom razlikom treba partizan da pobedi da bi prosao dalje ?! Hvala unapred (samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:08)

11 razlike kao neki u Kazanju onomad ha ha.

PekiGrobar

pre 10 godina

Dal je moguce da je sudija toliko corav da nije video koliko je Arojo pregazio liniju za pola terena u zadnjem napadu u poluvremenu. Umesto da imamo 5 sekundi za napad da damo trojku, mi primimo trojku.

srkiboy82

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51) Panatinaikos, Kuća, Makabi i Lokomotiva imaju više pobeda od Partizana. Što znači da je Partizan bio u Zvezdinoj grupi ne bi prošao u top 16, ni sa 4 pobede.

Mile renta bubreg

pre 10 godina

Želim vam što ubedljiviji poraz za kraj, jer ste očajno i igrali cele sezone.
(Ivan NS, 11. april 2014 17:47)
Šta tebe čini srećnim? Baš ti nije dobro.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51)
Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...

Ivan NS

pre 10 godina

@realan, presmešnu grupu ste imali u prvoj fazi. Ne znam kakvi su ti ovo timovi u drugom redu, ali oni protiv kojih smo mi igrali u prvoj fazi Evrolige su: Makabi, Panatenaikos, Kaha Laboral, Litvus i Lokomotiva, koja je btw bila kvalifikant, za razliku od vaseg Budiveljnika. Realno, da smo zamenili mesta, ne biste imali kao mi 4 pobede u gupi, nego veliku krompirčinu.

.

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51)
Sve sto imaju da vam kazu Nelson,Jaka,Dzenkins i ostali oni su vam rekli.Prvi put su vam dali fore u produzetku a drugi put su vas rutinski pregazili napravivsi sprdnju od vaseg najboljeg igraca i zakucavsi vasu NBA zvezdu u kos(sa sve loptom).Strpite se jos malo,ako prodjete Cedevitu objasnice vam jos nesto.

Patriote

pre 10 godina

O kakvoj casti pricamo kad tim gubi po 30-40 razlike?
(Ramiz_pliz, 11. april 2014 16:18)
Aman da si zaboravio one sezone kada ste vi gubili po 40 razlike.Ali tada vas nije bilo u Pioniru i Areni,tada ste ,,bojkotivali''.A sad posle dve dobre sezone prodajete neku pamet.Secam se jednog meca Zvezde iz 2010 kada je u pioniru bilo 600 gledalaca,to je prava cast.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Vi stalno igrate za cast ne secam se kad ste zadnju utakmicu odigrali a da vam je znacila za dalje toliko ste smesni da to nije normalno jos se nesto palite da ste neki vazan faktor!

realan

pre 10 godina

bice dostojanstveno sa -20 ali posto je navikao i na vece minuse ovo i nije strasno.
(walther, 11. april 2014 09:40)

CSKA, Maccabi, Fener, Bayern, Budivelnik, Nanterre

Rytas, Unix, Bilbao, Budivelnik, Panionis, Laboral

Svaka slicnost je slucajna

alan ford

pre 10 godina

i onda smena Vujosevica i ostalih nesposobnjakovica iz uprave koji dobro rade sportski deo ali marketing i finansijski toliko lose da nam preti gasenje ako se ovako nastavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jug jug, 11. april 2014 10:55)

Da je Partizan imao ove rezultate i nekog kao Covic na celu, siguran sam da bi vec imao A licencu EL. Eh, ali ostaje pitanje da li bi Partizan sa nekim kao Covic imao ove rezultate? Ja mislim da ne bi

c7-5

pre 10 godina

Ova sezona je nesto sto ne pamtim. Ustvari NIKADA se nisu desavali maleri kao ove sezone. Covek da ne poveruje kroz sta je sve Partizan prolazio. Povreda Vestermana, pa BB izigrava pleja i umesto da igra na svom mestu beka sutera, izigrava pleja i organizatora igre. Pa Berta odsutan 9 meseci sa terena. Kada sam pomislio gore ne moze, povreda Gagija koji je motor ekipe, veliki borac u odbrani i plus poenter. Onda se snalazimo a igraju se dve utakmice nedeljno. Dovodimo Sasu koji nije igrao barem pola godine. Dosao je i Tepic koji je imao malu minutazu u predhodnom klubu i on je morao da se uigrava sa timom. Gotovo da smo 10% utakmica ove sezone bili kompletni. I sada nam fali Kinsi za koga se ne zna da li i kada dolazi, mada on tvrdi da ce se vratiti kada zaleci povredu. Ne povratila se ovakva sezona. I opet je klub uspeo da izbori f4 i ulazak u 16 gde veceras igra poslednju utakmicu?? I mnogo jaci klubovi da su imali ovakve muke cele sezone tesko bi se izvukli. Mnogi kukaju kada se povredi jedan igrac a sta reci za sve ovo sto je pregurao Partizan?? Zato mogu da samo kazem, bravo momci vi ste neunistivi. A jos sve nije gotovo?? Jos se igra...

dupli

pre 10 godina

Ljudi, shvatite već jednom da vas Menađer troluje tj. z......a, što se primate? Pa ako ste vi pismeni toliko naivni, možete misliti šta ovi političari rade sa nepismenim i polupismenim ljudima. Doduše, već 20-ak godina to možete videti i u praksi.

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.

Sasa

pre 10 godina

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se... (DJ Ape, 11. april 2014 11:00)

Finale Evrokupa se igra 1. maja

srce delije kuca za fmp

pre 10 godina

@DJ Ape

Zvezda je ispala u polufinalu. Kako je krenulo sutra će navijači FMP-A da izmisle kako su sudije progurale Uniks....

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

(srce delije kuca za fmp, 11. april 2014 10:33)

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se... (DJ Ape, 11. april 2014 11:00)

Pa vi ste visegodisnji uzastopni vicesampioni svih takmicenja koja igrate. hahahahahahahah Steta sto se ne dele titule i vicesampionima. xD ali dobro, zato i postoji sledeca sezona, jel tako??? xD

gile

pre 10 godina

@super ste Najjaci su mi ovi sto ostave komentar i imaju samo jedan plus.Sine,osim toga sto si sam sebe pozitivno ocenio,sve ostalo si totalno promasio.O kakvom zvezdinom finalu u Evro kupu pricas?Ajde opet utvrdi gradivo pa ostavi drugi komentar.Za sada sedi,jedan.

тандара мандара

pre 10 godina

nasa Zvezda crvena igrala u finalu Evrokupa i izgubila od boljeg, a vi ni grupu da prodjete! mi viceprvaci evropskog kupa! niko nema zvezdo to sto imas ti!
(super ste, 11. april 2014 11:28) Нико Звездо нема навијаче који не знају ни за кога навијају, ни у ком су такмичењу ни докле су догурали. Уникс и Валенсија вероватно играју суперфинале.

Novosadjanin.

pre 10 godina

onaj osecaj kada citas replike na menadjerov komentar od grobara koji su se primili najstrasnije... Da li je moguce da su ljudi toliko .... ???

super ste

pre 10 godina

nasa Zvezda crvena igrala u finalu Evrokupa i izgubila od boljeg, a vi ni grupu da prodjete! mi viceprvaci evropskog kupa! niko nema zvezdo to sto imas ti!

krle car

pre 10 godina

Ma sta se lozite panteri pa zar vi stvarno mislite da ste bolji od institucije saberite nase titule pogledajte koji su sve klubovi padali u pionin
ru i areni a vi pravac u zeleznik pa na ba


sket trenirajte pa se vidimo na F4

DJ Ape

pre 10 godina

(srce delije kuca za fmp, 11. april 2014 10:33)

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se...

Jug jug

pre 10 godina

Nadam se da cemo odigrati dostojanstveno i izbeci tezak poraz ili mozda cak i pobediti pa da odradimo F4 Aba i KlS koliko mozemo i onda smena Vujosevica i ostalih nesposobnjakovica iz uprave koji dobro rade sportski deo ali marketing i finansijski toliko lose da nam preti gasenje ako se ovako nastavi.

krcun osnivac

pre 10 godina

Kakvi luzeri, ne mogu da prođu ni grupu, a Zvezda igrala u finalu protiv Uniksa.
(menađer, 11. april 2014 09:38)

samo da te podsetim,1. to nije zvezda 2.taj klub je ispao par kola pre kraja iz evro lige 3. o finalu u rezervnom takmicenju mozes samo da sanjas,taj klub ispao u polufinalu

Milun

pre 10 godina

Kakvi luzeri, ne mogu da prođu ni grupu, a Zvezda igrala u finalu protiv Uniksa.
(menađer, 11. april 2014 09:38)

Ma šta protiv Uniksa bate, protiv Njižnjog, a ovi ni grupu.

ngambi

pre 10 godina

Kako nema takmičarski značaj? Ako pobedi, Partizan će biti šesti i u značajno povoljnijoj situaciji kada se budu određivale grupe sledeće godine.

Jimmy1980

pre 10 godina

Momci su dostojanstveno predstavljali boje svoga kluba, Beograda i Srbije.
Naravno da bih voleo da pobede, i da dalje ide Lokomotive, a ne Turci i siguran sam da će igrači maksimalno odigrati ovu utakmicu.
Napred Partizan i puna podrška našem strategu profesoru Duletu Vujoševiću.

grobar do groba

pre 10 godina

partizan se casno borio...nikada.slabija grupa ali i nikada losija situacija kojoj je kumovano spoljnim faktorima pre pocetka sezone kada smo bili onemoguceni da dovedemo igrace...sve u svemu ponosan sam na momke

grobar do groba

pre 10 godina

partizan se casno borio...nikada.slabija grupa ali i nikada losija situacija kojoj je kumovano spoljnim faktorima pre pocetka sezone kada smo bili onemoguceni da dovedemo igrace...sve u svemu ponosan sam na momke

Jimmy1980

pre 10 godina

Momci su dostojanstveno predstavljali boje svoga kluba, Beograda i Srbije.
Naravno da bih voleo da pobede, i da dalje ide Lokomotive, a ne Turci i siguran sam da će igrači maksimalno odigrati ovu utakmicu.
Napred Partizan i puna podrška našem strategu profesoru Duletu Vujoševiću.

krcun osnivac

pre 10 godina

Kakvi luzeri, ne mogu da prođu ni grupu, a Zvezda igrala u finalu protiv Uniksa.
(menađer, 11. april 2014 09:38)

samo da te podsetim,1. to nije zvezda 2.taj klub je ispao par kola pre kraja iz evro lige 3. o finalu u rezervnom takmicenju mozes samo da sanjas,taj klub ispao u polufinalu

ngambi

pre 10 godina

Kako nema takmičarski značaj? Ako pobedi, Partizan će biti šesti i u značajno povoljnijoj situaciji kada se budu određivale grupe sledeće godine.

тандара мандара

pre 10 godina

nasa Zvezda crvena igrala u finalu Evrokupa i izgubila od boljeg, a vi ni grupu da prodjete! mi viceprvaci evropskog kupa! niko nema zvezdo to sto imas ti!
(super ste, 11. april 2014 11:28) Нико Звездо нема навијаче који не знају ни за кога навијају, ни у ком су такмичењу ни докле су догурали. Уникс и Валенсија вероватно играју суперфинале.

c7-5

pre 10 godina

Ova sezona je nesto sto ne pamtim. Ustvari NIKADA se nisu desavali maleri kao ove sezone. Covek da ne poveruje kroz sta je sve Partizan prolazio. Povreda Vestermana, pa BB izigrava pleja i umesto da igra na svom mestu beka sutera, izigrava pleja i organizatora igre. Pa Berta odsutan 9 meseci sa terena. Kada sam pomislio gore ne moze, povreda Gagija koji je motor ekipe, veliki borac u odbrani i plus poenter. Onda se snalazimo a igraju se dve utakmice nedeljno. Dovodimo Sasu koji nije igrao barem pola godine. Dosao je i Tepic koji je imao malu minutazu u predhodnom klubu i on je morao da se uigrava sa timom. Gotovo da smo 10% utakmica ove sezone bili kompletni. I sada nam fali Kinsi za koga se ne zna da li i kada dolazi, mada on tvrdi da ce se vratiti kada zaleci povredu. Ne povratila se ovakva sezona. I opet je klub uspeo da izbori f4 i ulazak u 16 gde veceras igra poslednju utakmicu?? I mnogo jaci klubovi da su imali ovakve muke cele sezone tesko bi se izvukli. Mnogi kukaju kada se povredi jedan igrac a sta reci za sve ovo sto je pregurao Partizan?? Zato mogu da samo kazem, bravo momci vi ste neunistivi. A jos sve nije gotovo?? Jos se igra...

Milun

pre 10 godina

Kakvi luzeri, ne mogu da prođu ni grupu, a Zvezda igrala u finalu protiv Uniksa.
(menađer, 11. april 2014 09:38)

Ma šta protiv Uniksa bate, protiv Njižnjog, a ovi ni grupu.

xxx

pre 10 godina

Ja se izvinjavam zanima me kolikom razlikom treba partizan da pobedi da bi prosao dalje ?!
Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:08 Ne treba se izvinjavati zbog svoje gluposti,i dvanaestogodisnjeg kompleksa,nauci jednom...

PekiGrobar

pre 10 godina

Ocete li konacno jednom da predjete 60 poena msm stvarno ovo nije vise ni zanimljivo a bogami ni humano!
Da presaberemo ovu sezonu:Zvezda 11 pobeda - patlidzan 7 to je to
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 20:38)

Gde Zvezda ima 11 pobeda ? Jel u Eurocelendzu ?

PekiGrobar

pre 10 godina

Danas nam je divan dan divan dan izgubio Partizan, Partizan.Evo danas se mi Delije radujemo.Eh da ne bese Zeljka.Igrali bi i vi Evrokup i ne znam dokle bi dogurali.Mozda bi ga i osvojili.Ha ha ha ha ha ha ha
(Delija Banovo Brdo, 11. april 2014 20:49)

Dakle Partizanovo ucesce u Top 16 je predstavljalo teska 4 meseca tvog zivota... Jel ti sad malo bolje...

alan ford

pre 10 godina

i onda smena Vujosevica i ostalih nesposobnjakovica iz uprave koji dobro rade sportski deo ali marketing i finansijski toliko lose da nam preti gasenje ako se ovako nastavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jug jug, 11. april 2014 10:55)

Da je Partizan imao ove rezultate i nekog kao Covic na celu, siguran sam da bi vec imao A licencu EL. Eh, ali ostaje pitanje da li bi Partizan sa nekim kao Covic imao ove rezultate? Ja mislim da ne bi

Gaudlok širi dobrotu

pre 10 godina

Pošteno odigrano, Berta i Bogdan namestili nišane, Pavlović i Žofri laktove, sada idemo da recikliramo limeni paradržavni projekat.

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

(srce delije kuca za fmp, 11. april 2014 10:33)

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se... (DJ Ape, 11. april 2014 11:00)

Pa vi ste visegodisnji uzastopni vicesampioni svih takmicenja koja igrate. hahahahahahahah Steta sto se ne dele titule i vicesampionima. xD ali dobro, zato i postoji sledeca sezona, jel tako??? xD

Dule maler

pre 10 godina

Momenat kad Dule vrišti na Bogdana 30 sek. do kraja zašto ne pritisne Aroja ,a rezultat -9, Bogdan kako je prišao povredi se, neverovatno...

only

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...

Djordje S

pre 10 godina

Bio u Abdi Ipekčiju malopre. Žalosno je od kakvih smo ekipa gubili u Bgd. Ovakve smo drali pre par sezona lagano.
Ni Turci ne bi bolje sudili Galati. Umesto -4, posle jednog napada domaćih -10.
Ipak, događaj utakmice je sledeći: BB opušteno stoji pored pleja Galate na 30 sec do kraja. DV ulazi u teren i govori mu da napadne. Sledeći kadar BB, leži na podu sa jezivim izrazom lica. Ne znam šta nam trebaju ovakve gluposti.
Turci nisu loši navijači. Nije kao u Pioniru, ali nije bilo ni loše. Stalno me oduševljavaju svojom gostoprimljivošću. Na kraju utakmice sam se zakačio za neke. Oni me odveli do prevoza za Taksim čak mi i platili kartu za metro. Pričali o svačemu.

Panteri niste svesni koliko ce da vas pregazimo u borbama za titule...

pre 10 godina

Nije lose igrao Partizan, skupo je prodao kozu. Meni nije jasno kako moze posle 3 napada da se pregledava snimak da li je Bogdanov sut za 3 izbacen na vreme. Neverovatno! Detalj koji je presudio utakmicu, kao i onaj sa kraja prvog poluvremena gde Arojo gazi liniju za pola terena a sudija ne vidi(ili ne zeli da vidi) i posle toga primomo trojku.

Kako drugacije

pre 10 godina

Slusam kako krive Vujosevica za povredu Bogdana!?
Pa nije Vujosevic naskocio lose...desava se svima da nezgodno doskoce, to nema veze sa umorom ili bilo cim do trenera..to je mehanicka povreda i svima Vama se desila bar 10 puta(nekad i dok hodate)-Ako je Vujosevic kriv, onda su i roditelji krivi, kad se vi povreditr, sto su Vas naucili da hodate!?

dupli

pre 10 godina

Ljudi, shvatite već jednom da vas Menađer troluje tj. z......a, što se primate? Pa ako ste vi pismeni toliko naivni, možete misliti šta ovi političari rade sa nepismenim i polupismenim ljudima. Doduše, već 20-ak godina to možete videti i u praksi.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

20 sek do kraja trenerski mag ulazi u teren i tera malog Bogdana da igra agresivno na Aroja i pri doskoku se povredjuje. Stvarno je mag ...

zvezdas

pre 10 godina

Gledam tabelu.Znaci za uspesnost u Evropi treba negde izaci na 60 % u skoru dobijenih i izgubljenih utakmica.Kao na ispitu.
Ne izgleda toliko tesko, ali...
Zbog nasih sujeta,besmislica i prepucavanja.Zbog negativne energije koju sire ovi klinci za tastaturom i sa jedne i sa druge strane,to je veoma tezak zadatak.
Nekada se znalo i provocirati,ali i biti duhovit.Za to nije trebala neka velika skola,samo iskrenost i dobronamernost.Tako se polagao ispit za ispitom i gradio sampion.Diplomski je bio 1992 god.
Ali, to bese nekada...

ujeee

pre 10 godina

Nikad necu razumeti da srbi ne navijaju za srpski klub ,nego za ruski,turski,spanski.. Ja sam inace navijac Zvezde ,ali mi je zao sto Partizan nije otisao korak dalje. Mrzim ljude koji vise mrze suparnicki tim,nego sto vole svoj.

Mile renta bubreg

pre 10 godina

Želim vam što ubedljiviji poraz za kraj, jer ste očajno i igrali cele sezone.
(Ivan NS, 11. april 2014 17:47)
Šta tebe čini srećnim? Baš ti nije dobro.

afera "sampon"

pre 10 godina

Sve ispod -42 za Partizan je uspeh.
(-42, 11. april 2014 19:39)

Mislis kao onomad kad je Partizan zamrznutu Zvezdu dobii toliko???

Sasa

pre 10 godina

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se... (DJ Ape, 11. april 2014 11:00)

Finale Evrokupa se igra 1. maja

repstu9

pre 10 godina

sta se cudite sto panteri prate..svi vise volimo englesku ligu i primeru od nase, nba, evroligu..svako gleda ono sto je dobro pa tako i oni prate nas i najbolje evropsko takmicenje u kosarci..pozdrav za pantere i ovog trola djenku ako je ostalo nesto sem dugmic u uniksu..

Ravna Romanija

pre 10 godina

Gde Zvezda ima 11 pobeda ? Jel u Eurocelendzu ?
(PekiGrobar, 11. april 2014 20:58)
Nemaju nijednu nesretnici, u dubokom su ledu već 3-4 godine! Samo me interesuje kada se odlede za godinu-dve kako će da odgovore na pitanje "za koga su navijali ovih 5 godina"?

realan

pre 10 godina

bice dostojanstveno sa -20 ali posto je navikao i na vece minuse ovo i nije strasno.
(walther, 11. april 2014 09:40)

CSKA, Maccabi, Fener, Bayern, Budivelnik, Nanterre

Rytas, Unix, Bilbao, Budivelnik, Panionis, Laboral

Svaka slicnost je slucajna

aleksandar

pre 10 godina

Saša Pavlović najčešće posterizovani košarkaš na planeti. Nisam gledao utakmicu, ali verujem da su ga bar par puta mučki zalepili za tablu. :D
(babanas, 11. april 2014 20:54)copy paste majstor.ajde u 20 marke da si gledao svaku utakmicu partizana

Luke Babbitt

pre 10 godina

Ja se izvinjavam zanima me kolikom razlikom treba partizan da pobedi da bi prosao dalje ?! Hvala unapred (samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:08)

11 razlike kao neki u Kazanju onomad ha ha.

krle car

pre 10 godina

Ma sta se lozite panteri pa zar vi stvarno mislite da ste bolji od institucije saberite nase titule pogledajte koji su sve klubovi padali u pionin
ru i areni a vi pravac u zeleznik pa na ba


sket trenirajte pa se vidimo na F4

gile

pre 10 godina

@super ste Najjaci su mi ovi sto ostave komentar i imaju samo jedan plus.Sine,osim toga sto si sam sebe pozitivno ocenio,sve ostalo si totalno promasio.O kakvom zvezdinom finalu u Evro kupu pricas?Ajde opet utvrdi gradivo pa ostavi drugi komentar.Za sada sedi,jedan.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ocete li konacno jednom da predjete 60 poena msm stvarno ovo nije vise ni zanimljivo a bogami ni humano!
Da presaberemo ovu sezonu:Zvezda 11 pobeda - patlidzan 7 to je to

Nikos Zizis

pre 10 godina

Ahahahah, koje muke su gavgalj i djenka. Ljudi su ostavili ukupno 97 komentara. To samo govori da su braca grobari obavili dobar posao pre neko vece i da je nabijen jos jedan kompleks. Je l' boli mnogo i dalje :)? Umesto da proslavite najveci uspeh u istoriji kluba :), vi se durite.

parmalat

pre 10 godina

ne znam da li ste primetili ali on nosi izrazito plitke patike... ne kazem da se ne bi povredio da nosi duboke ali kao bivsi kosarkas znam koliko znaci adekvatna patika...

doktor

pre 10 godina

e da je sreca da dozivimo nekada da grobari i delije u evropskim utakmicama , podrze jedni druge...ovde nek se cepaju,al u evropi da se ujedine. znam da je nemoguce,a bilo bi lepo videti.steta sto smo stoka...

Patriote

pre 10 godina

O kakvoj casti pricamo kad tim gubi po 30-40 razlike?
(Ramiz_pliz, 11. april 2014 16:18)
Aman da si zaboravio one sezone kada ste vi gubili po 40 razlike.Ali tada vas nije bilo u Pioniru i Areni,tada ste ,,bojkotivali''.A sad posle dve dobre sezone prodajete neku pamet.Secam se jednog meca Zvezde iz 2010 kada je u pioniru bilo 600 gledalaca,to je prava cast.

Sasa

pre 10 godina

Ti naučio tu jednu rečenicu da pises, pa je vrtiš ko zadušna baba ?! Vidi sa učiteljicom, sledeće nedelje, da te nauči još koju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 11. april 2014 21:38)

Kakav izliv nadahnuca od nekog ko misli da su Coviceva saopstenja "Sabrana dela"

"Dijagnosticar", Nis

srce delije kuca za fmp

pre 10 godina

@DJ Ape

Zvezda je ispala u polufinalu. Kako je krenulo sutra će navijači FMP-A da izmisle kako su sudije progurale Uniks....

fine

pre 10 godina

Partizan dobije Bajern, Bajern odmah dobije Real.

Partizan dobije Makabi, Makabi igra na pola kosa sa Realom.

Partizan dobije Zalgiris, Zalgiris dobije Real...

Srle

pre 10 godina

Bravo za Ercega,Bogdanovica i Macvana.Uz Krstica,Teodosica,Micova,Savana,Bjelicu,Lucu,Andjusica,Raduljicu,Marjanovica i Stimca imamo ekipu koja ce se boriti za medalju u Spaniji.

lodrani11

pre 10 godina

Sta lupate bre? Pa sta ako ga je terao da pritisne igraca,mogao je bilo kad na tekmi da se povredi. Dule je trazio i onaj tajmaut 5sek pre kraja tekme protiv czt a,smejali ste se a znate kako se na kraju zavrsilo sve i kakvim napadima ste bili prosuti. Bravo Partizane!

babanas

pre 10 godina

Saša Pavlović najčešće posterizovani košarkaš na planeti. Nisam gledao utakmicu, ali verujem da su ga bar par puta mučki zalepili za tablu. :D

PekiGrobar

pre 10 godina

Dal je moguce da je sudija toliko corav da nije video koliko je Arojo pregazio liniju za pola terena u zadnjem napadu u poluvremenu. Umesto da imamo 5 sekundi za napad da damo trojku, mi primimo trojku.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Vi stalno igrate za cast ne secam se kad ste zadnju utakmicu odigrali a da vam je znacila za dalje toliko ste smesni da to nije normalno jos se nesto palite da ste neki vazan faktor!

zoran

pre 10 godina

Vreme je da Vujosevic napusti Partizan...covek je kompletno izgubljen u prostoru i vremenu.
On je sramota za ovaj klub s avelikom tradicijom i igracima koji su obelezili istoriju kosarke na ovim prostorima.

xxx

pre 10 godina

A Bertara air ball ahahahahahahahahaahah
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:33) Aj smej se ovom>http://www.youtube.com/watch?v=3O9sGoQtBKA

Konstatacija

pre 10 godina

Lepo je videti ove komentare, da su panteri neverovatno zainteresovani pa pomno prate svaku nasu utakmicu u EL :)
(bley

Care pre neki dan od blizu 700 komentara na poraz Zvezde od UNICS-a skoro 99% komentari Dervisa..Ko je tu pomno pratio utakmicu

.

pre 10 godina

Bio u Abdi Ipekčiju malopre. Žalosno je od kakvih smo ekipa gubili u Bgd. Ovakve smo drali pre par sezona lagano... (Djordje S, 11. april 2014 21:49)

Drali bi ih i ove da smo imali petorku da skrpimo na tim utakmicama protiv Galate i Lokomotive.Verovatno bi se borili i za prolaz.To i ova utakmica dokazuje,gde opet fali jedan igrac-Kinsi (racunam da su za ostale povredjene dosle zamene Tepic i Pavlovic,a Kinsi je bio planiran u timu i da se nije povredio Bertans,jer je dosao kao neka zamena za Lucica,a ne za Bertanasa za koga se ocekivalo da ce se vratiti u novembru). Zaboravljas da vecinu utakmica u top 16,a pogotovo ove 2, smo igrali sa Daloom i Andicem naizmenicno u petorci,jer su po 3-4 igraca bili povredjeni redovno,a Pavlovic kasno stigao.

Primajte se, primajte...

pre 10 godina

Hahaha kako vas Dule lozi, kao protiv Reala. Rekao Bogdanu da glumi povredu u zadnjim sekundama da biste se vi sitne duse primali.

Gavgalj

pre 10 godina

Iiiii air-ball cuvenog sutera Bertansa! Xaxaxaxaxaxa!(Gavgalj, 11. april 2014 19:34)Kako si se osecao lani kad je sevnuo u trecoj utakmici onu trojketinu?kazi bratu pošteno?(BogdanBogdanovic, 11. april 2014 19:53)

A kako je tebi rodjeni dok gubite sve tekme ove sezone?! Kakav bre Bertans, covek pogodi po neku trojku. I nista drugo nema. Kao i Bogdan. Amateri!

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

(Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)
Dugujes mi kucu, posto ste ispali iz onog kupa. Sa toliko novca ulozenih iskljucivo u igrace (posto ste oslobodjeni poreza) sramota je sto to niste osvojili i vec sad mozete sezonu proglasiti neuspesnom. A ako ne uzmete ova dva trofeja onda se sakrijte tamo gde vam je i mesto. U frizideru je samo -4 a u Kazanju -17.
I ne znam zasto se odazivas na panter, valjda je gazda rekao da je zvezda jedna ali ima nekoliko formi.

nezaintersovan

pre 10 godina

Nije lako dati 55 poena nikome a kamoli Turcima.Veliki podvig mlade ekipe jos da smo bili kompletni gde bi nam bio kraj.Ova ekipa zasluzuje fajnal for samo nam je malo falilo srece.

BogdanBogdanovic

pre 10 godina

Iiiii air-ball cuvenog sutera Bertansa! Xaxaxaxaxaxa!
(Gavgalj, 11. april 2014 19:34)
Kako si se osecao lani kad je sevnuo u trecoj utakmici onu trojketinu?kazi bratu pošteno?

jonibc

pre 10 godina

Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)
Sledece sezone mozda ostaces bez stana nemoj molim te.

Novosadjanin.

pre 10 godina

onaj osecaj kada citas replike na menadjerov komentar od grobara koji su se primili najstrasnije... Da li je moguce da su ljudi toliko .... ???

limeni panter

pre 10 godina

Jeste panteri, tako je, izgubili smo u revijalnoj utakmici 9 razlike, za razliku od vas koji ste popili -17 u vasoj istorijskoj, i to u ulozi "najveceg sportkog brenda Srbije". Ako ne znate sta je to, to je ono sto pravi razliku izmedju vas i nas u ovoj igri, i uvijek ce je praviti. Razlika u kvalitetu.

srkiboy82

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51) Panatinaikos, Kuća, Makabi i Lokomotiva imaju više pobeda od Partizana. Što znači da je Partizan bio u Zvezdinoj grupi ne bi prošao u top 16, ni sa 4 pobede.

nesa80

pre 10 godina

zivce mi iskida vujosevic sa zonom u odbrani,uporno nas pune trojkama sve ekipe a on uporno forsira zonu,sta je sa tim covekom taj se gubi polako,pazi igramo zonu 14 sekundi pre kraja napada a jok nece sutirati za tri,....neznam za vas meni je dosta ovog trenera

Sale.

pre 10 godina

Cedevita će vas razbiti ljudi... Pa vi pojma nemate! Ali pojma nemate!!!
Ne znam što se zanosite da ste ušli u nekakvu formu ili tome slično, ali ako ovako nastavite da mučite loptu i sebe, teško vam se piše. 70, pa čak i 60 poena datih u jednoj utakmici za vas je više matematika...

Batko

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...
(only, 11. april 2014 19:49)

Deco ??? Bože, spasi ga vlastite gluposti !

Jug jug

pre 10 godina

Nadam se da cemo odigrati dostojanstveno i izbeci tezak poraz ili mozda cak i pobediti pa da odradimo F4 Aba i KlS koliko mozemo i onda smena Vujosevica i ostalih nesposobnjakovica iz uprave koji dobro rade sportski deo ali marketing i finansijski toliko lose da nam preti gasenje ako se ovako nastavi.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51)
Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...

sasa

pre 10 godina

Mislim da ona scena sa Duletom i Bogdanom, na 20 sekundi pred kraj, jasno pokazuje koliko Dule zivi u zemlji snova, i koliko sto zbog gluposti, sto zbog njegovog ogromnog ega, polako rusi partizan na sve strane... nije ono bilo nesreca, ono je bila karma,,,, e moj dule, ako i dule ode, bices trener grupi juniora,,

nikola

pre 10 godina

Fino smo igrali,stabilno,bez mnogo padova,bili u igri i drzali prikljucak tokom veceg dela susreta i to u utakmici koja nam nista nije znacila,koja je Galati bila utakmica sezone,pred prepunim tribinama i vrucom atmosferom.Hrabri,generalno,ne samo u ovoj utakmici, da su svi popravili igru i ulaze u formu,spoljna linija je odlicna,cak i Andric pokazuje da mozemo da racunamo na njega(treba samo da se oslobodi i sutira kada ima prostora,da se ne plasi),Lovernj je na nivou,problem su naravno centri(nadam se da ce Musli da se razigra,nekako mi on jedini lici na centra,jedini mi ima nekog stofa i najmanje je smotan),cak i duzina klupe mozda nece biti toliki problem jer cemo do kraja sezone imati dosta utakmica gde cemo moci vise da odmaramo igrace.

xxx

pre 10 godina

Deco ??? Bože, spasi ga vlastite gluposti !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 11. april 2014 20:22) Rugala se vreca zakrpi...

Igor tv grobar

pre 10 godina

Veceras su igraci nisu bili dovoljno motivisani protiv ekipe Galta, mi smo ove godine bili pobedivali Bajern, Makabi, Cska, Zagris. Tako da je ova godna bila jako uzbudjiva. NAPRED PARTIZAN.

Uki.glumac

pre 10 godina

Zelim da kazem da mozda ova povreda nema veze sa Vujosevicem ali on je kriv za sve ostale. Pogledajte koliko su vam se igraca povredilo ove sezone? Zasto? Zato sto trener ne radi svoj posao i nije fizicke spremio ekipu!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Danas nam je divan dan divan dan izgubio Partizan, Partizan.Evo danas se mi Delije radujemo.Eh da ne bese Zeljka.Igrali bi i vi Evrokup i ne znam dokle bi dogurali.Mozda bi ga i osvojili.Ha ha ha ha ha ha ha

DJ Ape

pre 10 godina

(srce delije kuca za fmp, 11. april 2014 10:33)

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se...

Batko

pre 10 godina

Rugala se vreca zakrpi...
(xxx, 11. april 2014 21:16)

Ti naučio tu jednu rečenicu da pises, pa je vrtiš ko zadušna baba ?! Vidi sa učiteljicom, sledeće nedelje, da te nauči još koju

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

(Gavgalj, 11. april 2014 22:14) Kako je tebi kad od 98-me ne znas sta je titula,sta je jadranska? Mi gubimo ove sezone,a igrali top 16 eurolige,a vi koji pobedjujete igrali kup Lilijane Ronketi? Mi gubio a na f4 jadranske smo i bice opet,oni dadu kos a vi skidate gace? Slabo ti ide logika i matematika sine!

.

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51)
Sve sto imaju da vam kazu Nelson,Jaka,Dzenkins i ostali oni su vam rekli.Prvi put su vam dali fore u produzetku a drugi put su vas rutinski pregazili napravivsi sprdnju od vaseg najboljeg igraca i zakucavsi vasu NBA zvezdu u kos(sa sve loptom).Strpite se jos malo,ako prodjete Cedevitu objasnice vam jos nesto.

Ivan NS

pre 10 godina

@realan, presmešnu grupu ste imali u prvoj fazi. Ne znam kakvi su ti ovo timovi u drugom redu, ali oni protiv kojih smo mi igrali u prvoj fazi Evrolige su: Makabi, Panatenaikos, Kaha Laboral, Litvus i Lokomotiva, koja je btw bila kvalifikant, za razliku od vaseg Budiveljnika. Realno, da smo zamenili mesta, ne biste imali kao mi 4 pobede u gupi, nego veliku krompirčinu.

Imas jos petnaestak dana dok ne dobijes po usima.

pre 10 godina

Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)

Evo, ja ocu... Nego, gde ce gazda posle da te veze kad ti uzmem kucicu?

Borivoje

pre 10 godina

ne ne ne.... sta smo bogu zgresili?! bogdane brz oporavak, stisni zube, trebas nam! strahujem vise nego za sopstveno zdravlje....

veliki strumf

pre 10 godina

@fine A Real dva puta laganica urnise Partizan. Jaka ti logika. Svaka utakmica i svaki protivnik su prica za sebe, kad cete to jednom da ukapirate?

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

(zarubica, 12. april 2014 09:23)
Novi nik, zanimljivo.
-32 iz Izraela? Drži se ti tvog Evrokupa bolje.
Imate preko 20 sponzora od čega su 3 državna a porez,dugove i prevoz ne plaćate. Samo od države ste dobili 1,35 miliona evra. Nema potrebe mene da pitaš za procenu, ali evo. Jenkis, Nelson, Bobi i Jaka su dobilii najmanje 1 milion. Pitaj svoju upravu gde idu ostali novci.
Zanimljivo je i da ste vi dobili Lokomotivu u areni na svojoj premijeri i to u kompletnom sastavu i najboljoj formi. A ako ste "rasturili" Uniks sa 2 osrednja igrača sa 11 razlike, šta je onda -17 u Kazanju? Fijasko, debakl ili je to uspeh?
A to što ću sad videti me užasava već 16 godina.

Slavko Rs

pre 10 godina

Ono sto se svira Galatasaraju ne svira se isto to Partizanu,tu je sva prica,Galati zapelo nama nije i vidi se i po igri i zato nema nerviranja.

peruzzi

pre 10 godina

e dobro je sto se zavrsi ova top 16 faza. muka mi je gledati oo mucenje parrtizana svaku utakmicu. SAD TEK KRECE PRAVI BASKET.
nema vise raznih bajerna lokomotiva zalgirisa partizana..

super ste

pre 10 godina

nasa Zvezda crvena igrala u finalu Evrokupa i izgubila od boljeg, a vi ni grupu da prodjete! mi viceprvaci evropskog kupa! niko nema zvezdo to sto imas ti!

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

(jsd, moj dobar drugaaaaar!, 12. april) pet meseci se zezate,i sta ste osvojili sem legendarnog kupa,ne 5 meseci,vec 16 godina? Mi se 16 GODINA sprdamo sine,a ti mi pises o 5 meseci? 16 godina,12 titula,6 jadranskih,kupove ne racunam,redovni ucesnici top 16 eurolige,top 8,f 4! Evo sad ti meni nabroj legendo?

Gavgalj

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...(only, 11. april 2014 19:49)

A tebi bas tesko... I meni bi bilo posle dvadesetak teskih poraza

aleksandar

pre 10 godina

e dobro je sto se zavrsi ova top 16 faza. muka mi je gledati oo mucenje parrtizana svaku utakmicu. SAD TEK KRECE PRAVI BASKET.
nema vise raznih bajerna lokomotiva zalgirisa partizana..
(peruzzi, 11. april 2014 23:48)lepo sam ja rekao,vise vi pratite partizan nego vasu divu

cinjenica

pre 10 godina

Tepicev sut iz igre na poslednje dve utakmice: 1 od 10.
(iig, 11. april 2014 21:15)

I jel si sad srecan? Znaci nema svrhe,kad se hejteri okome na nekoga nema tu pomoci.Da ga nisi mozda pohvalio kada je na nekim prethodnim utakmicama imao po +15 poena? Na prethodnoj utakmici imao i 7 skokova,4 ukradene lopte i asistencije.Igru u odbrani niko ne gleda.Bez obzira na te 2 utakmice, sut mu je mnogo bolji nego pre.

zarubica

pre 10 godina

(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 23:24)

Zamrznuti, jel prošlo -42? A -32 iz Izraela?
Dženkins reče da ga je Zvezda spasila jer nije imao nijednu ponudu, ti onda proceni koliko ga plaćamo.
A vi ne možete u Areni pobediti Lokomotivu ili Galatasaraj koji nisu ni do kolena Uniksu koji je rasturen u Areni. A sad ćeš videti koliko nam je "sezona neuspešna".

beli

pre 10 godina

Zaboravljas da vecinu utakmica u top 16,a pogotovo ove 2, smo igrali sa Daloom i Andicem naizmenicno u petorci,jer su po 3-4 igraca bili povredjeni redovno,a Pavlovic kasno stigao. (., 11. april 2014 23:57)koji bre dalo i andric zajedno su mozda skupili 10 minuta igranja ne pravdajte se vise mogli ste ovo mogli ste ono

Gavgalj

pre 10 godina

Gavgalj,pa vi ste cuveni po kosarkaskim legendama :-) za 60 i kusur godina dali ste ih mozda 3 :-)(J.D.Aleksandar, 11. april 2014 23:13)

Mi barem tri, vi samo Praju

Zoran Kg

pre 10 godina

Sta li je sa onim mucenikom sto je vintlao pedale toliko kilometara uzalud...Ili je odustao kad je video da ove bruke gube svaku utakmicu cim predju tablu sa natpisom Beograd.

zarubica

pre 10 godina

Pa ovo će Zvezda sa Nelsonom i Dženkinsom pregaziti ove godine.
Ako uopšte prodju Cedevitu i Nurkića koji je za njihove centre Džabar.

jsd, moj dobar drugaaaaar!

pre 10 godina

Dakle Partizanovo ucesce u Top 16 je predstavljalo teska 4 meseca tvog zivota... Jel ti sad malo bolje...
(PekiGrobar, 11. april 2014 22:15)

Čekaj, zašto bi mu tek SAD bilo "malo bolje"? Ili, zašto bi mu prethodna 4 mesec bili "teški"? Pa, mi se sjajno zezamo evo, već peti mesec - u kontinuiteeeeetu!

U prijevodu, "bijez prijekida". Čijetiri mjeseca!

Jaoooooo - evo, jope…! Jaohahahahahaha!

METALIKA moj dobar drugar!

alibaba

pre 10 godina

@Nikad necu razumeti da srbi ne navijaju za srpski klub ,nego za ruski,turski,spanski.. Ja sam inace navijac Zvezde ,ali mi je zao sto Partizan nije otisao korak dalje. Mrzim ljude koji vise mrze suparnicki tim,nego sto vole svoj.
(ujeee, 11. april 2014 23:04)

Uvijek cu prije da mrzim FK, KK ili bilo koji "K", nego ljude...

ujeee

pre 10 godina

Uvijek cu prije da mrzim FK, KK ili bilo koji "K", nego ljude...
(alibaba, 12. april 2014 00:27)

Nisam se lepo izrazio. Ne volim , ja ne mrzim nikog.

DJ Ape

pre 10 godina

(srce delije kuca za fmp, 11. april 2014 10:33)

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se...

grobar do groba

pre 10 godina

partizan se casno borio...nikada.slabija grupa ali i nikada losija situacija kojoj je kumovano spoljnim faktorima pre pocetka sezone kada smo bili onemoguceni da dovedemo igrace...sve u svemu ponosan sam na momke

krcun osnivac

pre 10 godina

Kakvi luzeri, ne mogu da prođu ni grupu, a Zvezda igrala u finalu protiv Uniksa.
(menađer, 11. april 2014 09:38)

samo da te podsetim,1. to nije zvezda 2.taj klub je ispao par kola pre kraja iz evro lige 3. o finalu u rezervnom takmicenju mozes samo da sanjas,taj klub ispao u polufinalu

super ste

pre 10 godina

nasa Zvezda crvena igrala u finalu Evrokupa i izgubila od boljeg, a vi ni grupu da prodjete! mi viceprvaci evropskog kupa! niko nema zvezdo to sto imas ti!

zoran

pre 10 godina

Vreme je da Vujosevic napusti Partizan...covek je kompletno izgubljen u prostoru i vremenu.
On je sramota za ovaj klub s avelikom tradicijom i igracima koji su obelezili istoriju kosarke na ovim prostorima.

Gavgalj

pre 10 godina

Iiiii air-ball cuvenog sutera Bertansa! Xaxaxaxaxaxa!(Gavgalj, 11. april 2014 19:34)Kako si se osecao lani kad je sevnuo u trecoj utakmici onu trojketinu?kazi bratu pošteno?(BogdanBogdanovic, 11. april 2014 19:53)

A kako je tebi rodjeni dok gubite sve tekme ove sezone?! Kakav bre Bertans, covek pogodi po neku trojku. I nista drugo nema. Kao i Bogdan. Amateri!

Jimmy1980

pre 10 godina

Momci su dostojanstveno predstavljali boje svoga kluba, Beograda i Srbije.
Naravno da bih voleo da pobede, i da dalje ide Lokomotive, a ne Turci i siguran sam da će igrači maksimalno odigrati ovu utakmicu.
Napred Partizan i puna podrška našem strategu profesoru Duletu Vujoševiću.

babanas

pre 10 godina

Saša Pavlović najčešće posterizovani košarkaš na planeti. Nisam gledao utakmicu, ali verujem da su ga bar par puta mučki zalepili za tablu. :D

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Vi stalno igrate za cast ne secam se kad ste zadnju utakmicu odigrali a da vam je znacila za dalje toliko ste smesni da to nije normalno jos se nesto palite da ste neki vazan faktor!

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Ocete li konacno jednom da predjete 60 poena msm stvarno ovo nije vise ni zanimljivo a bogami ni humano!
Da presaberemo ovu sezonu:Zvezda 11 pobeda - patlidzan 7 to je to

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

20 sek do kraja trenerski mag ulazi u teren i tera malog Bogdana da igra agresivno na Aroja i pri doskoku se povredjuje. Stvarno je mag ...

Jug jug

pre 10 godina

Nadam se da cemo odigrati dostojanstveno i izbeci tezak poraz ili mozda cak i pobediti pa da odradimo F4 Aba i KlS koliko mozemo i onda smena Vujosevica i ostalih nesposobnjakovica iz uprave koji dobro rade sportski deo ali marketing i finansijski toliko lose da nam preti gasenje ako se ovako nastavi.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51)
Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...

Sale.

pre 10 godina

Cedevita će vas razbiti ljudi... Pa vi pojma nemate! Ali pojma nemate!!!
Ne znam što se zanosite da ste ušli u nekakvu formu ili tome slično, ali ako ovako nastavite da mučite loptu i sebe, teško vam se piše. 70, pa čak i 60 poena datih u jednoj utakmici za vas je više matematika...

Primajte se, primajte...

pre 10 godina

Hahaha kako vas Dule lozi, kao protiv Reala. Rekao Bogdanu da glumi povredu u zadnjim sekundama da biste se vi sitne duse primali.

nezaintersovan

pre 10 godina

Nije lako dati 55 poena nikome a kamoli Turcima.Veliki podvig mlade ekipe jos da smo bili kompletni gde bi nam bio kraj.Ova ekipa zasluzuje fajnal for samo nam je malo falilo srece.

Uki.glumac

pre 10 godina

Zelim da kazem da mozda ova povreda nema veze sa Vujosevicem ali on je kriv za sve ostale. Pogledajte koliko su vam se igraca povredilo ove sezone? Zasto? Zato sto trener ne radi svoj posao i nije fizicke spremio ekipu!

srkiboy82

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51) Panatinaikos, Kuća, Makabi i Lokomotiva imaju više pobeda od Partizana. Što znači da je Partizan bio u Zvezdinoj grupi ne bi prošao u top 16, ni sa 4 pobede.

sasa

pre 10 godina

Mislim da ona scena sa Duletom i Bogdanom, na 20 sekundi pred kraj, jasno pokazuje koliko Dule zivi u zemlji snova, i koliko sto zbog gluposti, sto zbog njegovog ogromnog ega, polako rusi partizan na sve strane... nije ono bilo nesreca, ono je bila karma,,,, e moj dule, ako i dule ode, bices trener grupi juniora,,

repstu9

pre 10 godina

sta se cudite sto panteri prate..svi vise volimo englesku ligu i primeru od nase, nba, evroligu..svako gleda ono sto je dobro pa tako i oni prate nas i najbolje evropsko takmicenje u kosarci..pozdrav za pantere i ovog trola djenku ako je ostalo nesto sem dugmic u uniksu..

PekiGrobar

pre 10 godina

Ocete li konacno jednom da predjete 60 poena msm stvarno ovo nije vise ni zanimljivo a bogami ni humano!
Da presaberemo ovu sezonu:Zvezda 11 pobeda - patlidzan 7 to je to
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 20:38)

Gde Zvezda ima 11 pobeda ? Jel u Eurocelendzu ?

Ivan NS

pre 10 godina

@realan, presmešnu grupu ste imali u prvoj fazi. Ne znam kakvi su ti ovo timovi u drugom redu, ali oni protiv kojih smo mi igrali u prvoj fazi Evrolige su: Makabi, Panatenaikos, Kaha Laboral, Litvus i Lokomotiva, koja je btw bila kvalifikant, za razliku od vaseg Budiveljnika. Realno, da smo zamenili mesta, ne biste imali kao mi 4 pobede u gupi, nego veliku krompirčinu.

Novosadjanin.

pre 10 godina

onaj osecaj kada citas replike na menadjerov komentar od grobara koji su se primili najstrasnije... Da li je moguce da su ljudi toliko .... ???

Gaudlok širi dobrotu

pre 10 godina

Pošteno odigrano, Berta i Bogdan namestili nišane, Pavlović i Žofri laktove, sada idemo da recikliramo limeni paradržavni projekat.

.

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.
(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 14:51)
Sve sto imaju da vam kazu Nelson,Jaka,Dzenkins i ostali oni su vam rekli.Prvi put su vam dali fore u produzetku a drugi put su vas rutinski pregazili napravivsi sprdnju od vaseg najboljeg igraca i zakucavsi vasu NBA zvezdu u kos(sa sve loptom).Strpite se jos malo,ako prodjete Cedevitu objasnice vam jos nesto.

Dule maler

pre 10 godina

Momenat kad Dule vrišti na Bogdana 30 sek. do kraja zašto ne pritisne Aroja ,a rezultat -9, Bogdan kako je prišao povredi se, neverovatno...

PekiGrobar

pre 10 godina

Danas nam je divan dan divan dan izgubio Partizan, Partizan.Evo danas se mi Delije radujemo.Eh da ne bese Zeljka.Igrali bi i vi Evrokup i ne znam dokle bi dogurali.Mozda bi ga i osvojili.Ha ha ha ha ha ha ha
(Delija Banovo Brdo, 11. april 2014 20:49)

Dakle Partizanovo ucesce u Top 16 je predstavljalo teska 4 meseca tvog zivota... Jel ti sad malo bolje...

peruzzi

pre 10 godina

e dobro je sto se zavrsi ova top 16 faza. muka mi je gledati oo mucenje parrtizana svaku utakmicu. SAD TEK KRECE PRAVI BASKET.
nema vise raznih bajerna lokomotiva zalgirisa partizana..

xxx

pre 10 godina

Ja se izvinjavam zanima me kolikom razlikom treba partizan da pobedi da bi prosao dalje ?!
Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:08 Ne treba se izvinjavati zbog svoje gluposti,i dvanaestogodisnjeg kompleksa,nauci jednom...

Batko

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...
(only, 11. april 2014 19:49)

Deco ??? Bože, spasi ga vlastite gluposti !

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Danas nam je divan dan divan dan izgubio Partizan, Partizan.Evo danas se mi Delije radujemo.Eh da ne bese Zeljka.Igrali bi i vi Evrokup i ne znam dokle bi dogurali.Mozda bi ga i osvojili.Ha ha ha ha ha ha ha

тандара мандара

pre 10 godina

nasa Zvezda crvena igrala u finalu Evrokupa i izgubila od boljeg, a vi ni grupu da prodjete! mi viceprvaci evropskog kupa! niko nema zvezdo to sto imas ti!
(super ste, 11. april 2014 11:28) Нико Звездо нема навијаче који не знају ни за кога навијају, ни у ком су такмичењу ни докле су догурали. Уникс и Валенсија вероватно играју суперфинале.

only

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

Šta sad imaju panteri da kažu o jačini grupa u prvoj fazi Evrolige?
Panatinaikos 7, Kuća 5, Makabi 8, Lokomotiva 7
Barselona 12, Fenerbahče 6, CSKA 12, Partizan 4
Zvezdina grupa 27, Partizanova 34.
Vrlo će teško u F4 bilo koja ekipa iz Zvezdine grupe. A treba se pomenuti i da vam je Budivelnik poklonio prolaz u finale Evroćupa.

afera "sampon"

pre 10 godina

Sve ispod -42 za Partizan je uspeh.
(-42, 11. april 2014 19:39)

Mislis kao onomad kad je Partizan zamrznutu Zvezdu dobii toliko???

Ravna Romanija

pre 10 godina

Gde Zvezda ima 11 pobeda ? Jel u Eurocelendzu ?
(PekiGrobar, 11. april 2014 20:58)
Nemaju nijednu nesretnici, u dubokom su ledu već 3-4 godine! Samo me interesuje kada se odlede za godinu-dve kako će da odgovore na pitanje "za koga su navijali ovih 5 godina"?

nesa80

pre 10 godina

zivce mi iskida vujosevic sa zonom u odbrani,uporno nas pune trojkama sve ekipe a on uporno forsira zonu,sta je sa tim covekom taj se gubi polako,pazi igramo zonu 14 sekundi pre kraja napada a jok nece sutirati za tri,....neznam za vas meni je dosta ovog trenera

Gavgalj

pre 10 godina

Ahahah, dodjes na vest o svom klubu, kad tamo, samrok kuca sila, djenka snima dok gavgalj i batko u glavnim ulogama. Svaki po barem 2-3 komentara. E too je deco kompleks! A dobro, sta ces, 10ak godina prate Partizan u Evroligi, pa im ostalo u krvi...(only, 11. april 2014 19:49)

A tebi bas tesko... I meni bi bilo posle dvadesetak teskih poraza

Mile renta bubreg

pre 10 godina

Želim vam što ubedljiviji poraz za kraj, jer ste očajno i igrali cele sezone.
(Ivan NS, 11. april 2014 17:47)
Šta tebe čini srećnim? Baš ti nije dobro.

Panteri niste svesni koliko ce da vas pregazimo u borbama za titule...

pre 10 godina

Nije lose igrao Partizan, skupo je prodao kozu. Meni nije jasno kako moze posle 3 napada da se pregledava snimak da li je Bogdanov sut za 3 izbacen na vreme. Neverovatno! Detalj koji je presudio utakmicu, kao i onaj sa kraja prvog poluvremena gde Arojo gazi liniju za pola terena a sudija ne vidi(ili ne zeli da vidi) i posle toga primomo trojku.

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

(srce delije kuca za fmp, 11. april 2014 10:33)

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se... (DJ Ape, 11. april 2014 11:00)

Pa vi ste visegodisnji uzastopni vicesampioni svih takmicenja koja igrate. hahahahahahahah Steta sto se ne dele titule i vicesampionima. xD ali dobro, zato i postoji sledeca sezona, jel tako??? xD

Konstatacija

pre 10 godina

Lepo je videti ove komentare, da su panteri neverovatno zainteresovani pa pomno prate svaku nasu utakmicu u EL :)
(bley

Care pre neki dan od blizu 700 komentara na poraz Zvezde od UNICS-a skoro 99% komentari Dervisa..Ko je tu pomno pratio utakmicu

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

(Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)
Dugujes mi kucu, posto ste ispali iz onog kupa. Sa toliko novca ulozenih iskljucivo u igrace (posto ste oslobodjeni poreza) sramota je sto to niste osvojili i vec sad mozete sezonu proglasiti neuspesnom. A ako ne uzmete ova dva trofeja onda se sakrijte tamo gde vam je i mesto. U frizideru je samo -4 a u Kazanju -17.
I ne znam zasto se odazivas na panter, valjda je gazda rekao da je zvezda jedna ali ima nekoliko formi.

zarubica

pre 10 godina

(prvaci polusezone i pripremnog perioda, 11. april 2014 23:24)

Zamrznuti, jel prošlo -42? A -32 iz Izraela?
Dženkins reče da ga je Zvezda spasila jer nije imao nijednu ponudu, ti onda proceni koliko ga plaćamo.
A vi ne možete u Areni pobediti Lokomotivu ili Galatasaraj koji nisu ni do kolena Uniksu koji je rasturen u Areni. A sad ćeš videti koliko nam je "sezona neuspešna".

Milun

pre 10 godina

Kakvi luzeri, ne mogu da prođu ni grupu, a Zvezda igrala u finalu protiv Uniksa.
(menađer, 11. april 2014 09:38)

Ma šta protiv Uniksa bate, protiv Njižnjog, a ovi ni grupu.

ngambi

pre 10 godina

Kako nema takmičarski značaj? Ako pobedi, Partizan će biti šesti i u značajno povoljnijoj situaciji kada se budu određivale grupe sledeće godine.

aleksandar

pre 10 godina

Saša Pavlović najčešće posterizovani košarkaš na planeti. Nisam gledao utakmicu, ali verujem da su ga bar par puta mučki zalepili za tablu. :D
(babanas, 11. april 2014 20:54)copy paste majstor.ajde u 20 marke da si gledao svaku utakmicu partizana

c7-5

pre 10 godina

Ova sezona je nesto sto ne pamtim. Ustvari NIKADA se nisu desavali maleri kao ove sezone. Covek da ne poveruje kroz sta je sve Partizan prolazio. Povreda Vestermana, pa BB izigrava pleja i umesto da igra na svom mestu beka sutera, izigrava pleja i organizatora igre. Pa Berta odsutan 9 meseci sa terena. Kada sam pomislio gore ne moze, povreda Gagija koji je motor ekipe, veliki borac u odbrani i plus poenter. Onda se snalazimo a igraju se dve utakmice nedeljno. Dovodimo Sasu koji nije igrao barem pola godine. Dosao je i Tepic koji je imao malu minutazu u predhodnom klubu i on je morao da se uigrava sa timom. Gotovo da smo 10% utakmica ove sezone bili kompletni. I sada nam fali Kinsi za koga se ne zna da li i kada dolazi, mada on tvrdi da ce se vratiti kada zaleci povredu. Ne povratila se ovakva sezona. I opet je klub uspeo da izbori f4 i ulazak u 16 gde veceras igra poslednju utakmicu?? I mnogo jaci klubovi da su imali ovakve muke cele sezone tesko bi se izvukli. Mnogi kukaju kada se povredi jedan igrac a sta reci za sve ovo sto je pregurao Partizan?? Zato mogu da samo kazem, bravo momci vi ste neunistivi. A jos sve nije gotovo?? Jos se igra...

Nikos Zizis

pre 10 godina

Ahahahah, koje muke su gavgalj i djenka. Ljudi su ostavili ukupno 97 komentara. To samo govori da su braca grobari obavili dobar posao pre neko vece i da je nabijen jos jedan kompleks. Je l' boli mnogo i dalje :)? Umesto da proslavite najveci uspeh u istoriji kluba :), vi se durite.

Batko

pre 10 godina

Rugala se vreca zakrpi...
(xxx, 11. april 2014 21:16)

Ti naučio tu jednu rečenicu da pises, pa je vrtiš ko zadušna baba ?! Vidi sa učiteljicom, sledeće nedelje, da te nauči još koju

ujeee

pre 10 godina

Nikad necu razumeti da srbi ne navijaju za srpski klub ,nego za ruski,turski,spanski.. Ja sam inace navijac Zvezde ,ali mi je zao sto Partizan nije otisao korak dalje. Mrzim ljude koji vise mrze suparnicki tim,nego sto vole svoj.

.

pre 10 godina

Bio u Abdi Ipekčiju malopre. Žalosno je od kakvih smo ekipa gubili u Bgd. Ovakve smo drali pre par sezona lagano... (Djordje S, 11. april 2014 21:49)

Drali bi ih i ove da smo imali petorku da skrpimo na tim utakmicama protiv Galate i Lokomotive.Verovatno bi se borili i za prolaz.To i ova utakmica dokazuje,gde opet fali jedan igrac-Kinsi (racunam da su za ostale povredjene dosle zamene Tepic i Pavlovic,a Kinsi je bio planiran u timu i da se nije povredio Bertans,jer je dosao kao neka zamena za Lucica,a ne za Bertanasa za koga se ocekivalo da ce se vratiti u novembru). Zaboravljas da vecinu utakmica u top 16,a pogotovo ove 2, smo igrali sa Daloom i Andicem naizmenicno u petorci,jer su po 3-4 igraca bili povredjeni redovno,a Pavlovic kasno stigao.

alan ford

pre 10 godina

i onda smena Vujosevica i ostalih nesposobnjakovica iz uprave koji dobro rade sportski deo ali marketing i finansijski toliko lose da nam preti gasenje ako se ovako nastavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jug jug, 11. april 2014 10:55)

Da je Partizan imao ove rezultate i nekog kao Covic na celu, siguran sam da bi vec imao A licencu EL. Eh, ali ostaje pitanje da li bi Partizan sa nekim kao Covic imao ove rezultate? Ja mislim da ne bi

jonibc

pre 10 godina

Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)
Sledece sezone mozda ostaces bez stana nemoj molim te.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Ja se izvinjavam zanima me kolikom razlikom treba partizan da pobedi da bi prosao dalje ?! Hvala unapred (samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:08)

11 razlike kao neki u Kazanju onomad ha ha.

realan

pre 10 godina

bice dostojanstveno sa -20 ali posto je navikao i na vece minuse ovo i nije strasno.
(walther, 11. april 2014 09:40)

CSKA, Maccabi, Fener, Bayern, Budivelnik, Nanterre

Rytas, Unix, Bilbao, Budivelnik, Panionis, Laboral

Svaka slicnost je slucajna

Kako drugacije

pre 10 godina

Slusam kako krive Vujosevica za povredu Bogdana!?
Pa nije Vujosevic naskocio lose...desava se svima da nezgodno doskoce, to nema veze sa umorom ili bilo cim do trenera..to je mehanicka povreda i svima Vama se desila bar 10 puta(nekad i dok hodate)-Ako je Vujosevic kriv, onda su i roditelji krivi, kad se vi povreditr, sto su Vas naucili da hodate!?

lodrani11

pre 10 godina

Sta lupate bre? Pa sta ako ga je terao da pritisne igraca,mogao je bilo kad na tekmi da se povredi. Dule je trazio i onaj tajmaut 5sek pre kraja tekme protiv czt a,smejali ste se a znate kako se na kraju zavrsilo sve i kakvim napadima ste bili prosuti. Bravo Partizane!

srce delije kuca za fmp

pre 10 godina

@DJ Ape

Zvezda je ispala u polufinalu. Kako je krenulo sutra će navijači FMP-A da izmisle kako su sudije progurale Uniks....

xxx

pre 10 godina

A Bertara air ball ahahahahahahahahaahah
(samork sila SLUsamrok, 11. april 2014 19:33) Aj smej se ovom>http://www.youtube.com/watch?v=3O9sGoQtBKA

Sasa

pre 10 godina

Ti naučio tu jednu rečenicu da pises, pa je vrtiš ko zadušna baba ?! Vidi sa učiteljicom, sledeće nedelje, da te nauči još koju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 11. april 2014 21:38)

Kakav izliv nadahnuca od nekog ko misli da su Coviceva saopstenja "Sabrana dela"

"Dijagnosticar", Nis

Gavgalj

pre 10 godina

Gavgalj,pa vi ste cuveni po kosarkaskim legendama :-) za 60 i kusur godina dali ste ih mozda 3 :-)(J.D.Aleksandar, 11. april 2014 23:13)

Mi barem tri, vi samo Praju

jsd, moj dobar drugaaaaar!

pre 10 godina

Dakle Partizanovo ucesce u Top 16 je predstavljalo teska 4 meseca tvog zivota... Jel ti sad malo bolje...
(PekiGrobar, 11. april 2014 22:15)

Čekaj, zašto bi mu tek SAD bilo "malo bolje"? Ili, zašto bi mu prethodna 4 mesec bili "teški"? Pa, mi se sjajno zezamo evo, već peti mesec - u kontinuiteeeeetu!

U prijevodu, "bijez prijekida". Čijetiri mjeseca!

Jaoooooo - evo, jope…! Jaohahahahahaha!

METALIKA moj dobar drugar!

krle car

pre 10 godina

Ma sta se lozite panteri pa zar vi stvarno mislite da ste bolji od institucije saberite nase titule pogledajte koji su sve klubovi padali u pionin
ru i areni a vi pravac u zeleznik pa na ba


sket trenirajte pa se vidimo na F4

limeni panter

pre 10 godina

Jeste panteri, tako je, izgubili smo u revijalnoj utakmici 9 razlike, za razliku od vas koji ste popili -17 u vasoj istorijskoj, i to u ulozi "najveceg sportkog brenda Srbije". Ako ne znate sta je to, to je ono sto pravi razliku izmedju vas i nas u ovoj igri, i uvijek ce je praviti. Razlika u kvalitetu.

beli

pre 10 godina

Zaboravljas da vecinu utakmica u top 16,a pogotovo ove 2, smo igrali sa Daloom i Andicem naizmenicno u petorci,jer su po 3-4 igraca bili povredjeni redovno,a Pavlovic kasno stigao. (., 11. april 2014 23:57)koji bre dalo i andric zajedno su mozda skupili 10 minuta igranja ne pravdajte se vise mogli ste ovo mogli ste ono

Sasa

pre 10 godina

Šta nije u redu? Kapiram da vam je teško da se pomirite sa činjenicom da je Zvezda bila u finalu Evrokupa, ali kontroliši se... (DJ Ape, 11. april 2014 11:00)

Finale Evrokupa se igra 1. maja

Patriote

pre 10 godina

O kakvoj casti pricamo kad tim gubi po 30-40 razlike?
(Ramiz_pliz, 11. april 2014 16:18)
Aman da si zaboravio one sezone kada ste vi gubili po 40 razlike.Ali tada vas nije bilo u Pioniru i Areni,tada ste ,,bojkotivali''.A sad posle dve dobre sezone prodajete neku pamet.Secam se jednog meca Zvezde iz 2010 kada je u pioniru bilo 600 gledalaca,to je prava cast.

BogdanBogdanovic

pre 10 godina

Iiiii air-ball cuvenog sutera Bertansa! Xaxaxaxaxaxa!
(Gavgalj, 11. april 2014 19:34)
Kako si se osecao lani kad je sevnuo u trecoj utakmici onu trojketinu?kazi bratu pošteno?

fine

pre 10 godina

Partizan dobije Bajern, Bajern odmah dobije Real.

Partizan dobije Makabi, Makabi igra na pola kosa sa Realom.

Partizan dobije Zalgiris, Zalgiris dobije Real...

Srle

pre 10 godina

Bravo za Ercega,Bogdanovica i Macvana.Uz Krstica,Teodosica,Micova,Savana,Bjelicu,Lucu,Andjusica,Raduljicu,Marjanovica i Stimca imamo ekipu koja ce se boriti za medalju u Spaniji.

gile

pre 10 godina

@super ste Najjaci su mi ovi sto ostave komentar i imaju samo jedan plus.Sine,osim toga sto si sam sebe pozitivno ocenio,sve ostalo si totalno promasio.O kakvom zvezdinom finalu u Evro kupu pricas?Ajde opet utvrdi gradivo pa ostavi drugi komentar.Za sada sedi,jedan.

doktor

pre 10 godina

e da je sreca da dozivimo nekada da grobari i delije u evropskim utakmicama , podrze jedni druge...ovde nek se cepaju,al u evropi da se ujedine. znam da je nemoguce,a bilo bi lepo videti.steta sto smo stoka...

prvaci polusezone i pripremnog perioda

pre 10 godina

(zarubica, 12. april 2014 09:23)
Novi nik, zanimljivo.
-32 iz Izraela? Drži se ti tvog Evrokupa bolje.
Imate preko 20 sponzora od čega su 3 državna a porez,dugove i prevoz ne plaćate. Samo od države ste dobili 1,35 miliona evra. Nema potrebe mene da pitaš za procenu, ali evo. Jenkis, Nelson, Bobi i Jaka su dobilii najmanje 1 milion. Pitaj svoju upravu gde idu ostali novci.
Zanimljivo je i da ste vi dobili Lokomotivu u areni na svojoj premijeri i to u kompletnom sastavu i najboljoj formi. A ako ste "rasturili" Uniks sa 2 osrednja igrača sa 11 razlike, šta je onda -17 u Kazanju? Fijasko, debakl ili je to uspeh?
A to što ću sad videti me užasava već 16 godina.

Igor tv grobar

pre 10 godina

Veceras su igraci nisu bili dovoljno motivisani protiv ekipe Galta, mi smo ove godine bili pobedivali Bajern, Makabi, Cska, Zagris. Tako da je ova godna bila jako uzbudjiva. NAPRED PARTIZAN.

Djordje S

pre 10 godina

Bio u Abdi Ipekčiju malopre. Žalosno je od kakvih smo ekipa gubili u Bgd. Ovakve smo drali pre par sezona lagano.
Ni Turci ne bi bolje sudili Galati. Umesto -4, posle jednog napada domaćih -10.
Ipak, događaj utakmice je sledeći: BB opušteno stoji pored pleja Galate na 30 sec do kraja. DV ulazi u teren i govori mu da napadne. Sledeći kadar BB, leži na podu sa jezivim izrazom lica. Ne znam šta nam trebaju ovakve gluposti.
Turci nisu loši navijači. Nije kao u Pioniru, ali nije bilo ni loše. Stalno me oduševljavaju svojom gostoprimljivošću. Na kraju utakmice sam se zakačio za neke. Oni me odveli do prevoza za Taksim čak mi i platili kartu za metro. Pričali o svačemu.

zarubica

pre 10 godina

Pa ovo će Zvezda sa Nelsonom i Dženkinsom pregaziti ove godine.
Ako uopšte prodju Cedevitu i Nurkića koji je za njihove centre Džabar.

PekiGrobar

pre 10 godina

Dal je moguce da je sudija toliko corav da nije video koliko je Arojo pregazio liniju za pola terena u zadnjem napadu u poluvremenu. Umesto da imamo 5 sekundi za napad da damo trojku, mi primimo trojku.

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

(jsd, moj dobar drugaaaaar!, 12. april) pet meseci se zezate,i sta ste osvojili sem legendarnog kupa,ne 5 meseci,vec 16 godina? Mi se 16 GODINA sprdamo sine,a ti mi pises o 5 meseci? 16 godina,12 titula,6 jadranskih,kupove ne racunam,redovni ucesnici top 16 eurolige,top 8,f 4! Evo sad ti meni nabroj legendo?

veliki strumf

pre 10 godina

@fine A Real dva puta laganica urnise Partizan. Jaka ti logika. Svaka utakmica i svaki protivnik su prica za sebe, kad cete to jednom da ukapirate?

xxx

pre 10 godina

Deco ??? Bože, spasi ga vlastite gluposti !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 11. april 2014 20:22) Rugala se vreca zakrpi...

Slavko Rs

pre 10 godina

Ono sto se svira Galatasaraju ne svira se isto to Partizanu,tu je sva prica,Galati zapelo nama nije i vidi se i po igri i zato nema nerviranja.

Borivoje

pre 10 godina

ne ne ne.... sta smo bogu zgresili?! bogdane brz oporavak, stisni zube, trebas nam! strahujem vise nego za sopstveno zdravlje....

parmalat

pre 10 godina

ne znam da li ste primetili ali on nosi izrazito plitke patike... ne kazem da se ne bi povredio da nosi duboke ali kao bivsi kosarkas znam koliko znaci adekvatna patika...

nikola

pre 10 godina

Fino smo igrali,stabilno,bez mnogo padova,bili u igri i drzali prikljucak tokom veceg dela susreta i to u utakmici koja nam nista nije znacila,koja je Galati bila utakmica sezone,pred prepunim tribinama i vrucom atmosferom.Hrabri,generalno,ne samo u ovoj utakmici, da su svi popravili igru i ulaze u formu,spoljna linija je odlicna,cak i Andric pokazuje da mozemo da racunamo na njega(treba samo da se oslobodi i sutira kada ima prostora,da se ne plasi),Lovernj je na nivou,problem su naravno centri(nadam se da ce Musli da se razigra,nekako mi on jedini lici na centra,jedini mi ima nekog stofa i najmanje je smotan),cak i duzina klupe mozda nece biti toliki problem jer cemo do kraja sezone imati dosta utakmica gde cemo moci vise da odmaramo igrace.

zvezdas

pre 10 godina

Gledam tabelu.Znaci za uspesnost u Evropi treba negde izaci na 60 % u skoru dobijenih i izgubljenih utakmica.Kao na ispitu.
Ne izgleda toliko tesko, ali...
Zbog nasih sujeta,besmislica i prepucavanja.Zbog negativne energije koju sire ovi klinci za tastaturom i sa jedne i sa druge strane,to je veoma tezak zadatak.
Nekada se znalo i provocirati,ali i biti duhovit.Za to nije trebala neka velika skola,samo iskrenost i dobronamernost.Tako se polagao ispit za ispitom i gradio sampion.Diplomski je bio 1992 god.
Ali, to bese nekada...

alibaba

pre 10 godina

@Nikad necu razumeti da srbi ne navijaju za srpski klub ,nego za ruski,turski,spanski.. Ja sam inace navijac Zvezde ,ali mi je zao sto Partizan nije otisao korak dalje. Mrzim ljude koji vise mrze suparnicki tim,nego sto vole svoj.
(ujeee, 11. april 2014 23:04)

Uvijek cu prije da mrzim FK, KK ili bilo koji "K", nego ljude...

ujeee

pre 10 godina

Uvijek cu prije da mrzim FK, KK ili bilo koji "K", nego ljude...
(alibaba, 12. april 2014 00:27)

Nisam se lepo izrazio. Ne volim , ja ne mrzim nikog.

Zoran Kg

pre 10 godina

Sta li je sa onim mucenikom sto je vintlao pedale toliko kilometara uzalud...Ili je odustao kad je video da ove bruke gube svaku utakmicu cim predju tablu sa natpisom Beograd.

dupli

pre 10 godina

Ljudi, shvatite već jednom da vas Menađer troluje tj. z......a, što se primate? Pa ako ste vi pismeni toliko naivni, možete misliti šta ovi političari rade sa nepismenim i polupismenim ljudima. Doduše, već 20-ak godina to možete videti i u praksi.

1998-2014,davno bese

pre 10 godina

(Gavgalj, 11. april 2014 22:14) Kako je tebi kad od 98-me ne znas sta je titula,sta je jadranska? Mi gubimo ove sezone,a igrali top 16 eurolige,a vi koji pobedjujete igrali kup Lilijane Ronketi? Mi gubio a na f4 jadranske smo i bice opet,oni dadu kos a vi skidate gace? Slabo ti ide logika i matematika sine!

Imas jos petnaestak dana dok ne dobijes po usima.

pre 10 godina

Vizurice, ajde da se kladimo ti i ja da ce Zvezda da uzme sve trofeje ove godine i abu i domacu ligu, ja ulazem stan a ti ulozi 1000 eura ja pristajem. Plakacete, bolece ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djenka snima film, grobari statisti ..., 11. april 2014 17:40)

Evo, ja ocu... Nego, gde ce gazda posle da te veze kad ti uzmem kucicu?

aleksandar

pre 10 godina

e dobro je sto se zavrsi ova top 16 faza. muka mi je gledati oo mucenje parrtizana svaku utakmicu. SAD TEK KRECE PRAVI BASKET.
nema vise raznih bajerna lokomotiva zalgirisa partizana..
(peruzzi, 11. april 2014 23:48)lepo sam ja rekao,vise vi pratite partizan nego vasu divu

cinjenica

pre 10 godina

Tepicev sut iz igre na poslednje dve utakmice: 1 od 10.
(iig, 11. april 2014 21:15)

I jel si sad srecan? Znaci nema svrhe,kad se hejteri okome na nekoga nema tu pomoci.Da ga nisi mozda pohvalio kada je na nekim prethodnim utakmicama imao po +15 poena? Na prethodnoj utakmici imao i 7 skokova,4 ukradene lopte i asistencije.Igru u odbrani niko ne gleda.Bez obzira na te 2 utakmice, sut mu je mnogo bolji nego pre.