Košarka 70

Sreda, 09.04.2014.

12:20

"Kaznama kumovala naša pobeda"

Direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je da pobeda Partizana nad Radničkim nije bila predviđen scenario, pa su zbog toga sudije suspendovane.

"Kaznama kumovala naša pobeda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

afrogipsy

pre 10 godina

Da , da svi su ocekivali rutinsku pobedu vanserijskog tima iz Kragujevca koji je u ABA ligi osigurao opstanak nekoliko kola pre kraja.

Vucko

pre 10 godina

Boze dal ima neko normalan u ovom Partizanu?! Vec poceli da pripremaju teren za finale plej ofa. Pa zar Vujosevic nije trebalo da bude iskljucen zbog onakvog nesportskog i nasilnickog ponasanja prema sudijama, jos dodaju i odredjene lazi po starom dobrom oprobanom receptu. Ccccc stvarno ste bruka!

Fil

pre 10 godina

Pre 12 godina stavila baba zlatne zube,ali zubi se izlizali! A baba hoce da zubi vecno traju po svaku cenu! Pohlepna je baba stara,ubice je to!!

crno_beli_panter_sa_kalemegdana

pre 10 godina

Nije problem sto Partizan ne dobija, jer dobija, problem je sto i Zvezda dobija. Nije problem sto se Partizanu vezuju ruke, jer se ne vezuju, problem je sto se Zvezdi ne vezuju ruke. Krace receno, problem je sto sada postoje dva a ne jedan klub koji je proteziran.
(esxt, 9. april 2014 13:38)

Naklon dubok, svaka cast ... samo mi je zao sto meni nije palo napamet da ovo napisem pre tebe :)

propaganda

pre 10 godina

ko kaze da je todoric pljuvao sudije prosle godine i prosao nekaznjeno? nije istina, kao sto ne postoji snimak na kom se vidi kako pljuvacka leti ka arbirtru. nije ni dule stipao sudije tada. takodje ne postoji snimak iz vrsca gde se ulazi u sudijsku svlacionicu. i sada je dule nepravedno kaznjen jer niti je psovao niti usao u teren, a tek da je takao nekog od njih. ostavite partizan na miru i dajte jos 2 miliona.

Dirty

pre 10 godina

Al su ovi dosadni...kao drustvena organizacija a ponasaju se kao privatno vlasnistvo??? Daj nas ostavite na miru i za svije pare se malo igrajte???

mirko

pre 10 godina

Navijač sam Partizana,a nisam fan aktuelnih vlasti, ali ni pristalica teorija zavere. Ako u Partizanu ima bilo ko trezven, morao bi razumeti, da ovakva saopštenja zvuče detinjasto, i mnogo štete klubu.
Vujošević je morao biti isključen, jer onako se ne može ponašati, pa i kada sudije greše, jer nemoguće je slabijem timu dobiti utakmicu, zato što sudija napravi nekoliko grešaka.
Bilo bi mnogo bolje , da se Vujoševiću postave uslovi, kako treba da se ponaša, ako želi biti trener ozbiljnog kluba.
Bojim se da ovakvim postupcima ne unište klub, kao što su to uradili rukovodioci Zvezde, u nedavnom vremenu, kada su u svim svojim neuspesima videli zavere.

Bog Gvozdja

pre 10 godina

Sa budzeta presli ste na sudjenje, sa vama uvek komedija !!! Sta se busate kad se zna ko je najbolji na balkanu a ko nezna neka pita Vucica. Hvala lepo i prijatno, izvinite zurim u Kazanj !!! (Bodibond, 09. april 2014 13:00)

A el ides preko Male Mostanice ili direktnom linijom!! Buaaaaaahahahahahahah
pa vi bre da ste za nijansu smesniji zvali bi vas cirkus, a ne kk. xD

pošteni gradjanin

pre 10 godina

sramota me više da kao navijač partizana slušam ovo...unisticete partizan ti i vujovevic..prestanite da nas brukate..ko je gledao prenos video je šta je nas trener radio sudijama...zašto ne budete gospođa kao neša ilić i radonjić??

bora

pre 10 godina

Kićanović,Dalipagić,Divac,Paspalj,Djordjević,Danilović,Pecarski,Šćepanović,Vujanić,Drobnjak,Tomašević,Milojević,Rebrača,Veseli,Peković,Pavlović,Bogdanović......pronosili slavu ove zemlje,širom sveta.Na drugoj strani Andrej i Nebojša!!Duci i Moka vas ne priznaju!!!

sava

pre 10 godina

Тодорић је у праву,не зна се зашто су судије кажњене.Вујошевић је правилно искључен, јер је остварио физички контакт са судијом Глишићем , и ту су судије показале професионалност и храброст.Касније су судиле коректно и ничим нису заслужили слабе оцене.Да нису искључили Вујошевића било би основано да буду кажљени , овако , јасно је да је Партизан требао да изгуби , али то се није дсеило.Није ни могло јер је Раднички до изнемоглости шутирао тројке, које је промашивао , судије су биле неприметне.Брука је шпто су судије оцењене лоше.Ипак се ради о нечијој кухињи ,процените чијој.

esxt

pre 10 godina

Nije problem sto Partizan ne dobija, jer dobija, problem je sto i Zvezda dobija. Nije problem sto se Partizanu vezuju ruke, jer se ne vezuju, problem je sto se Zvezdi ne vezuju ruke. Krace receno, problem je sto sada postoje dva a ne jedan klub koji je proteziran.

Goran Vesic

pre 10 godina

Malo je bilo što su predstavnici najboljih srpskih klubova trpeli pritiske i ucene u svojim sredinama, nego su završili i na kafi u Skupštini grada Beograda, nedavno, u istom danu kada je trebalo da glasaju za direktora lige i predsednika Udruženja ligaša.

veciti grobar

pre 10 godina

dosta vise ova upava ce unistiti kkp kao i uprva fkp ,nemojte vise da pominjete da je kkp zbog rezultata dobio vise para od drzave jer ispadamo smesni setite se fkp je dobio zemanuelo bez ijednog rezultata u periodu kada je fkcz bila svetksi i evripski prvak !
Gde su pare od prodaje igrace jovetic pekovic,tosic,ljajic,markovic itd.

Pedja

pre 10 godina

Da, da mora da je teorija zavere protiv Partizana. Plan je da se unisti Partizan u svim sportovima. Desava se posle vise godina da jos neki klubovi kako u kosarci tako i u vaterpolu, fudbalu mogu da se bore za titulu i prvi put kada imamo egal borbu za njih je sve zavera. Zalutali ste vi u sport ocigledno.

Jedan narod, jedna država, jedan klub!

pre 10 godina

Politika je uništila fudbal, sada će i košarku a onda ide sve redom. Šta je ostalo od naših reprezentacija?

Konstatacija

pre 10 godina

Krece kuknjava. Sada se ukljucio i Todoric. A bolje im je da razmisle gde ce lovu da namaknu jer od drzave vise para nema. DV otvorio pandorinu kutiju. Nisu navikli da budu drugi.Ni oni u FK

Joker

pre 10 godina

Kaznama je kumovalo vaše bahato ponašanje. Godinama ste se tako ponašali (setimo se Vršca), a sad kad više ne može, odjednom je to atak na klub? Ne, nego se disciplinujte ili tutanj iz srpskog sporta! dosta je bilo!

Slaviša

pre 10 godina

Pišem u trenutku kada ima šest komentara i svih šest su od strane Delija koji navijaju za klub Nebojše Čovića koji ima slično ime kao i njihova svetinja, veliki klub, koji su oni napustili prevarom dotičnog.

No dobro, Grobari to smo mi, zauvek verni našem Partizanu i nema kraja našoj ljubavi, oo Grobari to smo mi!

U INAT SVIMA DO TROFEJA! Silom institucije protiv...

bob tim jamajke

pre 10 godina

Sta se desilo sa Partizanom koga sam kao zvezdas od malena postovao...ni titule, ni evroliga, nista nije vredno ovakvih primitivnih izjava.

aca

pre 10 godina

Bertansu su sudjeni nepostojeći prekršaji. To je bilo očigledno. Bogdanoviću su jedan svirnuli ofrlje, ali su se zato nad njim prekršaji krajnje restriktivno sudili. Sve ostalo je bilo tu negde.

raduekg

pre 10 godina

@ paspalj
Stvarno tri faula Bogdanovicu svirali od toga dva puta prekida kontru i pravi faul u napadu,a Bertansu zabada lakat u glavu Lesicu ,a Vujosevic ulece u teren. Daj budi malo objektivan i gledaj usporene snimke.

Успут

pre 10 godina

@SD Saopštenje.
(Filip, 09. april 2014 12:53) Не, не. Ви сте СД Следећа сезона. Ниси се лепо потписао. А и слабо читаш, ово није саопштење.

ja

pre 10 godina

Polako, ali sigurno se ide ka unistavanju sportskog drustva Partizan. Sve radnje koje se rade protiv Partizana u svim sportovima je toliko ocigledna. Neki mogu samo da se prave da ne vide sta se radi. Medju najtrofejnijim evropskim klubovima u vaterpolu, nalazi se Partizan sa sedam osvojenih titula prvaka Evrope. I za jednu godinu taj isti klub je unisten, a zvezda odjednom buknula iz mrtvih. Fudbal necu da komentarisem, jer je to najociglednije. Od 5 utakmica na 5 je protiv Partizana presudila sudijska greska. Nazalost, to je Srbija.Kosarka, tu se jos drzimo kako mozemo i moramo, i pored silnih pritisaka koji se desavaju oko nas, mislim da ce Partizan osvojiti ABA ligu, jer ima najbolju ekipu.

cccc

pre 10 godina

e moji vi.. jadne ove sudije, pored vas takvih... podrska sudijama! a todoricu,bolje da se zapitas malo sta ti se u klubu radi nego da pises ovo;)

Никола Гробар

pre 10 godina

Наравно да је Партизан почео боље да игра након што је искључен Дуле. Човек је почео да се бави политиком уместо да води екипу. Сваког дана даје неке изјаве, држи конференције по 2 сата, гостује у емисијама... Погубио се тотално. Искрено, једва чекам да уместо њега дође Милојевић да буде тренер.

Bodibond

pre 10 godina

Sa budzeta presli ste na sudjenje, sa vama uvek komedija !!! Sta se busate kad se zna ko je najbolji na balkanu a ko nezna neka pita Vucica. Hvala lepo i prijatno, izvinite zurim u Kazanj !!!

VUKOTA

pre 10 godina

Ovi iz Partizana stvarno previše gledaju filmove.Kukaju,kukaju,kukaju i samo kukaju svi se urotili protiv malog,jadnog nezaštićenog Partizana,jao smešni ste kao vi naivni možeš misliti,poštenjačine sve.

Movado

pre 10 godina

Ovi se raspadaju. Navikli na nas novac pa to ti je, ako se zavrne slavina odose veliki strucnjaci, mada je bolje tako (samo sto su vec unistili nase klubove) .

Struki

pre 10 godina

"Kukanju i provociranju"iz JSD Partizan nema kraja! Najbolje da se svi povuku i da ih puste da sami igraju nasu ligu...Stvarno ste preterali!

Vuk

pre 10 godina

Na direktnom prenosu je izgledalo da je Vujosevic iskljucen zbog ulaska na teren i kontakta sa sudijom,ali zapravo to je bila reakcija na drugu tehnicku koja mu je dodeljena jer je mrko gledao sudiju.
http://www.youtube.com/watch?v=DdHm-E0z08k
Momenat kada dobija iskljucenje je 20:25.

Kum

pre 10 godina

Ne razumem zbog cega se opet bunite (navika?). I trebali ste da popijete te tehnicke, sa pravom jer ste svaku vise nego zasluzili, i zato su lose ocenjene sudije.

...

pre 10 godina

Radnički je ekipa koja bukvalno ne radi ništa osim šutiranja trojki, a imali su 30 bacanja. očigledno nas u košarci čeka isti scenario kao u fudbalu.

Pa, 'de si, bre, ti Todoriću?

pre 10 godina

Znači sudije su kažnjene jer su vam gledale kroz prste...

Iskrno ne dobijate ni polovinu tehničkih koliko vređate sudije
(ni ovde - jer vam gledaju kroz prste, ni u Evropi - jer ne razumeju srpski)

Banda

pre 10 godina

Vujosevic i Todoric kao da poslednjih dana taksativno priznaju sve mutne radnje koje svih ovih godina radili i bukvalno pisu optuznicu protiv sebe jer sve nacine pritisaka, pretnji i kontrole sudjenja deklamuju u kontra pravcu.

Banda

pre 10 godina

Vujosevic i Todoric kao da poslednjih dana taksativno priznaju sve mutne radnje koje svih ovih godina radili i bukvalno pisu optuznicu protiv sebe jer sve nacine pritisaka, pretnji i kontrole sudjenja deklamuju u kontra pravcu.

esxt

pre 10 godina

Nije problem sto Partizan ne dobija, jer dobija, problem je sto i Zvezda dobija. Nije problem sto se Partizanu vezuju ruke, jer se ne vezuju, problem je sto se Zvezdi ne vezuju ruke. Krace receno, problem je sto sada postoje dva a ne jedan klub koji je proteziran.

bob tim jamajke

pre 10 godina

Sta se desilo sa Partizanom koga sam kao zvezdas od malena postovao...ni titule, ni evroliga, nista nije vredno ovakvih primitivnih izjava.

Pedja

pre 10 godina

Da, da mora da je teorija zavere protiv Partizana. Plan je da se unisti Partizan u svim sportovima. Desava se posle vise godina da jos neki klubovi kako u kosarci tako i u vaterpolu, fudbalu mogu da se bore za titulu i prvi put kada imamo egal borbu za njih je sve zavera. Zalutali ste vi u sport ocigledno.

...

pre 10 godina

Radnički je ekipa koja bukvalno ne radi ništa osim šutiranja trojki, a imali su 30 bacanja. očigledno nas u košarci čeka isti scenario kao u fudbalu.

Joker

pre 10 godina

Kaznama je kumovalo vaše bahato ponašanje. Godinama ste se tako ponašali (setimo se Vršca), a sad kad više ne može, odjednom je to atak na klub? Ne, nego se disciplinujte ili tutanj iz srpskog sporta! dosta je bilo!

veciti grobar

pre 10 godina

dosta vise ova upava ce unistiti kkp kao i uprva fkp ,nemojte vise da pominjete da je kkp zbog rezultata dobio vise para od drzave jer ispadamo smesni setite se fkp je dobio zemanuelo bez ijednog rezultata u periodu kada je fkcz bila svetksi i evripski prvak !
Gde su pare od prodaje igrace jovetic pekovic,tosic,ljajic,markovic itd.

Konstatacija

pre 10 godina

Krece kuknjava. Sada se ukljucio i Todoric. A bolje im je da razmisle gde ce lovu da namaknu jer od drzave vise para nema. DV otvorio pandorinu kutiju. Nisu navikli da budu drugi.Ni oni u FK

raduekg

pre 10 godina

@ paspalj
Stvarno tri faula Bogdanovicu svirali od toga dva puta prekida kontru i pravi faul u napadu,a Bertansu zabada lakat u glavu Lesicu ,a Vujosevic ulece u teren. Daj budi malo objektivan i gledaj usporene snimke.

Slaviša

pre 10 godina

Pišem u trenutku kada ima šest komentara i svih šest su od strane Delija koji navijaju za klub Nebojše Čovića koji ima slično ime kao i njihova svetinja, veliki klub, koji su oni napustili prevarom dotičnog.

No dobro, Grobari to smo mi, zauvek verni našem Partizanu i nema kraja našoj ljubavi, oo Grobari to smo mi!

U INAT SVIMA DO TROFEJA! Silom institucije protiv...

Никола Гробар

pre 10 godina

Наравно да је Партизан почео боље да игра након што је искључен Дуле. Човек је почео да се бави политиком уместо да води екипу. Сваког дана даје неке изјаве, држи конференције по 2 сата, гостује у емисијама... Погубио се тотално. Искрено, једва чекам да уместо њега дође Милојевић да буде тренер.

Movado

pre 10 godina

Ovi se raspadaju. Navikli na nas novac pa to ti je, ako se zavrne slavina odose veliki strucnjaci, mada je bolje tako (samo sto su vec unistili nase klubove) .

Bodibond

pre 10 godina

Sa budzeta presli ste na sudjenje, sa vama uvek komedija !!! Sta se busate kad se zna ko je najbolji na balkanu a ko nezna neka pita Vucica. Hvala lepo i prijatno, izvinite zurim u Kazanj !!!

ja

pre 10 godina

Polako, ali sigurno se ide ka unistavanju sportskog drustva Partizan. Sve radnje koje se rade protiv Partizana u svim sportovima je toliko ocigledna. Neki mogu samo da se prave da ne vide sta se radi. Medju najtrofejnijim evropskim klubovima u vaterpolu, nalazi se Partizan sa sedam osvojenih titula prvaka Evrope. I za jednu godinu taj isti klub je unisten, a zvezda odjednom buknula iz mrtvih. Fudbal necu da komentarisem, jer je to najociglednije. Od 5 utakmica na 5 je protiv Partizana presudila sudijska greska. Nazalost, to je Srbija.Kosarka, tu se jos drzimo kako mozemo i moramo, i pored silnih pritisaka koji se desavaju oko nas, mislim da ce Partizan osvojiti ABA ligu, jer ima najbolju ekipu.

Struki

pre 10 godina

"Kukanju i provociranju"iz JSD Partizan nema kraja! Najbolje da se svi povuku i da ih puste da sami igraju nasu ligu...Stvarno ste preterali!

Kum

pre 10 godina

Ne razumem zbog cega se opet bunite (navika?). I trebali ste da popijete te tehnicke, sa pravom jer ste svaku vise nego zasluzili, i zato su lose ocenjene sudije.

Pa, 'de si, bre, ti Todoriću?

pre 10 godina

Znači sudije su kažnjene jer su vam gledale kroz prste...

Iskrno ne dobijate ni polovinu tehničkih koliko vređate sudije
(ni ovde - jer vam gledaju kroz prste, ni u Evropi - jer ne razumeju srpski)

sava

pre 10 godina

Тодорић је у праву,не зна се зашто су судије кажњене.Вујошевић је правилно искључен, јер је остварио физички контакт са судијом Глишићем , и ту су судије показале професионалност и храброст.Касније су судиле коректно и ничим нису заслужили слабе оцене.Да нису искључили Вујошевића било би основано да буду кажљени , овако , јасно је да је Партизан требао да изгуби , али то се није дсеило.Није ни могло јер је Раднички до изнемоглости шутирао тројке, које је промашивао , судије су биле неприметне.Брука је шпто су судије оцењене лоше.Ипак се ради о нечијој кухињи ,процените чијој.

bora

pre 10 godina

Kićanović,Dalipagić,Divac,Paspalj,Djordjević,Danilović,Pecarski,Šćepanović,Vujanić,Drobnjak,Tomašević,Milojević,Rebrača,Veseli,Peković,Pavlović,Bogdanović......pronosili slavu ove zemlje,širom sveta.Na drugoj strani Andrej i Nebojša!!Duci i Moka vas ne priznaju!!!

aca

pre 10 godina

Bertansu su sudjeni nepostojeći prekršaji. To je bilo očigledno. Bogdanoviću su jedan svirnuli ofrlje, ali su se zato nad njim prekršaji krajnje restriktivno sudili. Sve ostalo je bilo tu negde.

mirko

pre 10 godina

Navijač sam Partizana,a nisam fan aktuelnih vlasti, ali ni pristalica teorija zavere. Ako u Partizanu ima bilo ko trezven, morao bi razumeti, da ovakva saopštenja zvuče detinjasto, i mnogo štete klubu.
Vujošević je morao biti isključen, jer onako se ne može ponašati, pa i kada sudije greše, jer nemoguće je slabijem timu dobiti utakmicu, zato što sudija napravi nekoliko grešaka.
Bilo bi mnogo bolje , da se Vujoševiću postave uslovi, kako treba da se ponaša, ako želi biti trener ozbiljnog kluba.
Bojim se da ovakvim postupcima ne unište klub, kao što su to uradili rukovodioci Zvezde, u nedavnom vremenu, kada su u svim svojim neuspesima videli zavere.

Jedan narod, jedna država, jedan klub!

pre 10 godina

Politika je uništila fudbal, sada će i košarku a onda ide sve redom. Šta je ostalo od naših reprezentacija?

Успут

pre 10 godina

@SD Saopštenje.
(Filip, 09. april 2014 12:53) Не, не. Ви сте СД Следећа сезона. Ниси се лепо потписао. А и слабо читаш, ово није саопштење.

Vuk

pre 10 godina

Na direktnom prenosu je izgledalo da je Vujosevic iskljucen zbog ulaska na teren i kontakta sa sudijom,ali zapravo to je bila reakcija na drugu tehnicku koja mu je dodeljena jer je mrko gledao sudiju.
http://www.youtube.com/watch?v=DdHm-E0z08k
Momenat kada dobija iskljucenje je 20:25.

VUKOTA

pre 10 godina

Ovi iz Partizana stvarno previše gledaju filmove.Kukaju,kukaju,kukaju i samo kukaju svi se urotili protiv malog,jadnog nezaštićenog Partizana,jao smešni ste kao vi naivni možeš misliti,poštenjačine sve.

crno_beli_panter_sa_kalemegdana

pre 10 godina

Nije problem sto Partizan ne dobija, jer dobija, problem je sto i Zvezda dobija. Nije problem sto se Partizanu vezuju ruke, jer se ne vezuju, problem je sto se Zvezdi ne vezuju ruke. Krace receno, problem je sto sada postoje dva a ne jedan klub koji je proteziran.
(esxt, 9. april 2014 13:38)

Naklon dubok, svaka cast ... samo mi je zao sto meni nije palo napamet da ovo napisem pre tebe :)

cccc

pre 10 godina

e moji vi.. jadne ove sudije, pored vas takvih... podrska sudijama! a todoricu,bolje da se zapitas malo sta ti se u klubu radi nego da pises ovo;)

pošteni gradjanin

pre 10 godina

sramota me više da kao navijač partizana slušam ovo...unisticete partizan ti i vujovevic..prestanite da nas brukate..ko je gledao prenos video je šta je nas trener radio sudijama...zašto ne budete gospođa kao neša ilić i radonjić??

Bog Gvozdja

pre 10 godina

Sa budzeta presli ste na sudjenje, sa vama uvek komedija !!! Sta se busate kad se zna ko je najbolji na balkanu a ko nezna neka pita Vucica. Hvala lepo i prijatno, izvinite zurim u Kazanj !!! (Bodibond, 09. april 2014 13:00)

A el ides preko Male Mostanice ili direktnom linijom!! Buaaaaaahahahahahahah
pa vi bre da ste za nijansu smesniji zvali bi vas cirkus, a ne kk. xD

propaganda

pre 10 godina

ko kaze da je todoric pljuvao sudije prosle godine i prosao nekaznjeno? nije istina, kao sto ne postoji snimak na kom se vidi kako pljuvacka leti ka arbirtru. nije ni dule stipao sudije tada. takodje ne postoji snimak iz vrsca gde se ulazi u sudijsku svlacionicu. i sada je dule nepravedno kaznjen jer niti je psovao niti usao u teren, a tek da je takao nekog od njih. ostavite partizan na miru i dajte jos 2 miliona.

Goran Vesic

pre 10 godina

Malo je bilo što su predstavnici najboljih srpskih klubova trpeli pritiske i ucene u svojim sredinama, nego su završili i na kafi u Skupštini grada Beograda, nedavno, u istom danu kada je trebalo da glasaju za direktora lige i predsednika Udruženja ligaša.

Dirty

pre 10 godina

Al su ovi dosadni...kao drustvena organizacija a ponasaju se kao privatno vlasnistvo??? Daj nas ostavite na miru i za svije pare se malo igrajte???

Vucko

pre 10 godina

Boze dal ima neko normalan u ovom Partizanu?! Vec poceli da pripremaju teren za finale plej ofa. Pa zar Vujosevic nije trebalo da bude iskljucen zbog onakvog nesportskog i nasilnickog ponasanja prema sudijama, jos dodaju i odredjene lazi po starom dobrom oprobanom receptu. Ccccc stvarno ste bruka!

Fil

pre 10 godina

Pre 12 godina stavila baba zlatne zube,ali zubi se izlizali! A baba hoce da zubi vecno traju po svaku cenu! Pohlepna je baba stara,ubice je to!!

afrogipsy

pre 10 godina

Da , da svi su ocekivali rutinsku pobedu vanserijskog tima iz Kragujevca koji je u ABA ligi osigurao opstanak nekoliko kola pre kraja.

Banda

pre 10 godina

Vujosevic i Todoric kao da poslednjih dana taksativno priznaju sve mutne radnje koje svih ovih godina radili i bukvalno pisu optuznicu protiv sebe jer sve nacine pritisaka, pretnji i kontrole sudjenja deklamuju u kontra pravcu.

Slaviša

pre 10 godina

Pišem u trenutku kada ima šest komentara i svih šest su od strane Delija koji navijaju za klub Nebojše Čovića koji ima slično ime kao i njihova svetinja, veliki klub, koji su oni napustili prevarom dotičnog.

No dobro, Grobari to smo mi, zauvek verni našem Partizanu i nema kraja našoj ljubavi, oo Grobari to smo mi!

U INAT SVIMA DO TROFEJA! Silom institucije protiv...

...

pre 10 godina

Radnički je ekipa koja bukvalno ne radi ništa osim šutiranja trojki, a imali su 30 bacanja. očigledno nas u košarci čeka isti scenario kao u fudbalu.

ja

pre 10 godina

Polako, ali sigurno se ide ka unistavanju sportskog drustva Partizan. Sve radnje koje se rade protiv Partizana u svim sportovima je toliko ocigledna. Neki mogu samo da se prave da ne vide sta se radi. Medju najtrofejnijim evropskim klubovima u vaterpolu, nalazi se Partizan sa sedam osvojenih titula prvaka Evrope. I za jednu godinu taj isti klub je unisten, a zvezda odjednom buknula iz mrtvih. Fudbal necu da komentarisem, jer je to najociglednije. Od 5 utakmica na 5 je protiv Partizana presudila sudijska greska. Nazalost, to je Srbija.Kosarka, tu se jos drzimo kako mozemo i moramo, i pored silnih pritisaka koji se desavaju oko nas, mislim da ce Partizan osvojiti ABA ligu, jer ima najbolju ekipu.

aca

pre 10 godina

Bertansu su sudjeni nepostojeći prekršaji. To je bilo očigledno. Bogdanoviću su jedan svirnuli ofrlje, ali su se zato nad njim prekršaji krajnje restriktivno sudili. Sve ostalo je bilo tu negde.

esxt

pre 10 godina

Nije problem sto Partizan ne dobija, jer dobija, problem je sto i Zvezda dobija. Nije problem sto se Partizanu vezuju ruke, jer se ne vezuju, problem je sto se Zvezdi ne vezuju ruke. Krace receno, problem je sto sada postoje dva a ne jedan klub koji je proteziran.

Pedja

pre 10 godina

Da, da mora da je teorija zavere protiv Partizana. Plan je da se unisti Partizan u svim sportovima. Desava se posle vise godina da jos neki klubovi kako u kosarci tako i u vaterpolu, fudbalu mogu da se bore za titulu i prvi put kada imamo egal borbu za njih je sve zavera. Zalutali ste vi u sport ocigledno.

Успут

pre 10 godina

@SD Saopštenje.
(Filip, 09. april 2014 12:53) Не, не. Ви сте СД Следећа сезона. Ниси се лепо потписао. А и слабо читаш, ово није саопштење.

bob tim jamajke

pre 10 godina

Sta se desilo sa Partizanom koga sam kao zvezdas od malena postovao...ni titule, ni evroliga, nista nije vredno ovakvih primitivnih izjava.

Joker

pre 10 godina

Kaznama je kumovalo vaše bahato ponašanje. Godinama ste se tako ponašali (setimo se Vršca), a sad kad više ne može, odjednom je to atak na klub? Ne, nego se disciplinujte ili tutanj iz srpskog sporta! dosta je bilo!

pošteni gradjanin

pre 10 godina

sramota me više da kao navijač partizana slušam ovo...unisticete partizan ti i vujovevic..prestanite da nas brukate..ko je gledao prenos video je šta je nas trener radio sudijama...zašto ne budete gospođa kao neša ilić i radonjić??

veciti grobar

pre 10 godina

dosta vise ova upava ce unistiti kkp kao i uprva fkp ,nemojte vise da pominjete da je kkp zbog rezultata dobio vise para od drzave jer ispadamo smesni setite se fkp je dobio zemanuelo bez ijednog rezultata u periodu kada je fkcz bila svetksi i evripski prvak !
Gde su pare od prodaje igrace jovetic pekovic,tosic,ljajic,markovic itd.

Bodibond

pre 10 godina

Sa budzeta presli ste na sudjenje, sa vama uvek komedija !!! Sta se busate kad se zna ko je najbolji na balkanu a ko nezna neka pita Vucica. Hvala lepo i prijatno, izvinite zurim u Kazanj !!!

Movado

pre 10 godina

Ovi se raspadaju. Navikli na nas novac pa to ti je, ako se zavrne slavina odose veliki strucnjaci, mada je bolje tako (samo sto su vec unistili nase klubove) .

Konstatacija

pre 10 godina

Krece kuknjava. Sada se ukljucio i Todoric. A bolje im je da razmisle gde ce lovu da namaknu jer od drzave vise para nema. DV otvorio pandorinu kutiju. Nisu navikli da budu drugi.Ni oni u FK

raduekg

pre 10 godina

@ paspalj
Stvarno tri faula Bogdanovicu svirali od toga dva puta prekida kontru i pravi faul u napadu,a Bertansu zabada lakat u glavu Lesicu ,a Vujosevic ulece u teren. Daj budi malo objektivan i gledaj usporene snimke.

Struki

pre 10 godina

"Kukanju i provociranju"iz JSD Partizan nema kraja! Najbolje da se svi povuku i da ih puste da sami igraju nasu ligu...Stvarno ste preterali!

Никола Гробар

pre 10 godina

Наравно да је Партизан почео боље да игра након што је искључен Дуле. Човек је почео да се бави политиком уместо да води екипу. Сваког дана даје неке изјаве, држи конференције по 2 сата, гостује у емисијама... Погубио се тотално. Искрено, једва чекам да уместо њега дође Милојевић да буде тренер.

Pa, 'de si, bre, ti Todoriću?

pre 10 godina

Znači sudije su kažnjene jer su vam gledale kroz prste...

Iskrno ne dobijate ni polovinu tehničkih koliko vređate sudije
(ni ovde - jer vam gledaju kroz prste, ni u Evropi - jer ne razumeju srpski)

bora

pre 10 godina

Kićanović,Dalipagić,Divac,Paspalj,Djordjević,Danilović,Pecarski,Šćepanović,Vujanić,Drobnjak,Tomašević,Milojević,Rebrača,Veseli,Peković,Pavlović,Bogdanović......pronosili slavu ove zemlje,širom sveta.Na drugoj strani Andrej i Nebojša!!Duci i Moka vas ne priznaju!!!

Vuk

pre 10 godina

Na direktnom prenosu je izgledalo da je Vujosevic iskljucen zbog ulaska na teren i kontakta sa sudijom,ali zapravo to je bila reakcija na drugu tehnicku koja mu je dodeljena jer je mrko gledao sudiju.
http://www.youtube.com/watch?v=DdHm-E0z08k
Momenat kada dobija iskljucenje je 20:25.

Kum

pre 10 godina

Ne razumem zbog cega se opet bunite (navika?). I trebali ste da popijete te tehnicke, sa pravom jer ste svaku vise nego zasluzili, i zato su lose ocenjene sudije.

Jedan narod, jedna država, jedan klub!

pre 10 godina

Politika je uništila fudbal, sada će i košarku a onda ide sve redom. Šta je ostalo od naših reprezentacija?

propaganda

pre 10 godina

ko kaze da je todoric pljuvao sudije prosle godine i prosao nekaznjeno? nije istina, kao sto ne postoji snimak na kom se vidi kako pljuvacka leti ka arbirtru. nije ni dule stipao sudije tada. takodje ne postoji snimak iz vrsca gde se ulazi u sudijsku svlacionicu. i sada je dule nepravedno kaznjen jer niti je psovao niti usao u teren, a tek da je takao nekog od njih. ostavite partizan na miru i dajte jos 2 miliona.

crno_beli_panter_sa_kalemegdana

pre 10 godina

Nije problem sto Partizan ne dobija, jer dobija, problem je sto i Zvezda dobija. Nije problem sto se Partizanu vezuju ruke, jer se ne vezuju, problem je sto se Zvezdi ne vezuju ruke. Krace receno, problem je sto sada postoje dva a ne jedan klub koji je proteziran.
(esxt, 9. april 2014 13:38)

Naklon dubok, svaka cast ... samo mi je zao sto meni nije palo napamet da ovo napisem pre tebe :)

mirko

pre 10 godina

Navijač sam Partizana,a nisam fan aktuelnih vlasti, ali ni pristalica teorija zavere. Ako u Partizanu ima bilo ko trezven, morao bi razumeti, da ovakva saopštenja zvuče detinjasto, i mnogo štete klubu.
Vujošević je morao biti isključen, jer onako se ne može ponašati, pa i kada sudije greše, jer nemoguće je slabijem timu dobiti utakmicu, zato što sudija napravi nekoliko grešaka.
Bilo bi mnogo bolje , da se Vujoševiću postave uslovi, kako treba da se ponaša, ako želi biti trener ozbiljnog kluba.
Bojim se da ovakvim postupcima ne unište klub, kao što su to uradili rukovodioci Zvezde, u nedavnom vremenu, kada su u svim svojim neuspesima videli zavere.

VUKOTA

pre 10 godina

Ovi iz Partizana stvarno previše gledaju filmove.Kukaju,kukaju,kukaju i samo kukaju svi se urotili protiv malog,jadnog nezaštićenog Partizana,jao smešni ste kao vi naivni možeš misliti,poštenjačine sve.

cccc

pre 10 godina

e moji vi.. jadne ove sudije, pored vas takvih... podrska sudijama! a todoricu,bolje da se zapitas malo sta ti se u klubu radi nego da pises ovo;)

Bog Gvozdja

pre 10 godina

Sa budzeta presli ste na sudjenje, sa vama uvek komedija !!! Sta se busate kad se zna ko je najbolji na balkanu a ko nezna neka pita Vucica. Hvala lepo i prijatno, izvinite zurim u Kazanj !!! (Bodibond, 09. april 2014 13:00)

A el ides preko Male Mostanice ili direktnom linijom!! Buaaaaaahahahahahahah
pa vi bre da ste za nijansu smesniji zvali bi vas cirkus, a ne kk. xD

Vucko

pre 10 godina

Boze dal ima neko normalan u ovom Partizanu?! Vec poceli da pripremaju teren za finale plej ofa. Pa zar Vujosevic nije trebalo da bude iskljucen zbog onakvog nesportskog i nasilnickog ponasanja prema sudijama, jos dodaju i odredjene lazi po starom dobrom oprobanom receptu. Ccccc stvarno ste bruka!

Dirty

pre 10 godina

Al su ovi dosadni...kao drustvena organizacija a ponasaju se kao privatno vlasnistvo??? Daj nas ostavite na miru i za svije pare se malo igrajte???

sava

pre 10 godina

Тодорић је у праву,не зна се зашто су судије кажњене.Вујошевић је правилно искључен, јер је остварио физички контакт са судијом Глишићем , и ту су судије показале професионалност и храброст.Касније су судиле коректно и ничим нису заслужили слабе оцене.Да нису искључили Вујошевића било би основано да буду кажљени , овако , јасно је да је Партизан требао да изгуби , али то се није дсеило.Није ни могло јер је Раднички до изнемоглости шутирао тројке, које је промашивао , судије су биле неприметне.Брука је шпто су судије оцењене лоше.Ипак се ради о нечијој кухињи ,процените чијој.

Fil

pre 10 godina

Pre 12 godina stavila baba zlatne zube,ali zubi se izlizali! A baba hoce da zubi vecno traju po svaku cenu! Pohlepna je baba stara,ubice je to!!

afrogipsy

pre 10 godina

Da , da svi su ocekivali rutinsku pobedu vanserijskog tima iz Kragujevca koji je u ABA ligi osigurao opstanak nekoliko kola pre kraja.

Goran Vesic

pre 10 godina

Malo je bilo što su predstavnici najboljih srpskih klubova trpeli pritiske i ucene u svojim sredinama, nego su završili i na kafi u Skupštini grada Beograda, nedavno, u istom danu kada je trebalo da glasaju za direktora lige i predsednika Udruženja ligaša.