Košarka 286

Utorak, 08.04.2014.

14:02

"Više novca za decu, ne za klubove"

Lider SNS Aleksandar Vučić rekao da je pogrešio što je pomagao Partizanu i Crvenoj zvezdi i najavio osnivanje državnog fonda za podršku bolesnoj deci,

"Više novca za decu, ne za klubove" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

286 Komentari

Sortiraj po:

Cica Maca

pre 10 godina

Odusevio me svojim priznanjem da je naivno nastupio podrzavajuci nezahvalne ljude iz sporta.A jdna decica jedino su mogla Bogu da se mole za zivot.Ovo je vise nego plemenito.

i svi zadovoljni

pre 10 godina

Ovako više neće moći da se svađaju koji klub je dobio više para, a deca će imati više verovatnoće da nađu odnosno dobiju novac za svoj goli život.

Kika

pre 10 godina

E svaka ti cast na ovome,nisi mogao bolje da prelomis i da uskratis tim nezahvalnicima novac.Dati za lecenje dece je bilo krajnje neophodno,obzirom da ih je mnogo ugorzeno teskim bolestima i bez mogucnosti da se leci

najbolja ideja od svih

pre 10 godina

Roditelji znaju da nema ničega goreg od toga kad ne mogu da pomognu svom detetu, a najgore su situacije kada to mogu, ali nemaju novac. Sramota je i nemoralno da bilo koji klubovi dobijaju toliki novac, a da cela Srbija ponekad nije u stanju da obezbedi novac koji je potreban za operacije dece koje im znače život.

Borivoje

pre 10 godina

Mislim da ce ova vest najvise pogoditi politicare koji su navikli da godinama sede u upravnim odborima, nista nerade a primaju velike nadoknade. Ovo je najpametnija vest koju sam imao prilike da procitam u zadnje vreme. Lepo na trziste pa da vidis kako ce i razmazeni igraci da se ponasaju kod privatnika.

Srbin100%

pre 10 godina

Sportski klubovi se moraju privatizovati jer drzava nije u mogucnosti da na godisnjem nivou izdvaja visemilionske svote za njihovo finansiranje i da dozvoljava da pojedinci iz njih predstavljaju sav onaj primitivizam protiv cega se mi kao drustvo borimo

5sm

pre 10 godina

Za svadju je potrebno dvoje a najlakse je posle sebe izvuci iz svega uvek istim izgovorom nisam ja kriv nego onaj drugi...krivi ste obojca a Srbiji nisu potebni takvi ljudi i drago mi je sto ce pare zavrsiti kod onih kojima su stvarno potrebne

5sm

pre 10 godina

Pa kada ste toliko solidarnii velikodusni sto se i sami niste setili toga pa uradili tako nesto nego ste uzimali novac a sada kada znate da ga vise necete dobijati sada ste resili da budete humanitarni

5sm

pre 10 godina

Najlakse je da se neko vecito nadje na drzavnoj grbaci dok drugi isto toliko mogu da cekaju,ne treba u Srbiji vecito da postoje samo partizan i zvezda postoje i drugi klubovi koji zasluzuju fer takmicenje zasto samo oni da budu privilegovani

Kajmakovic

pre 10 godina

Svaka cast za odluku, podrzavam u potpunosti, ima mnogo vaznijih stvari nego davati pare onima koji su i kad dobiju nezadovoljni. Sada je vreme da se pokazu veliki bosovi iz klubova i da vidimo kakvi su menadzeri, sad momci sami nadjite modus za privlacenje para, pa zar to svi u svetu ne rade, dobro sponzorstvo i dobar marketing se isplati ukoliko klub opravda ocekivanja.

Mama Mia

pre 10 godina

Ja svakoga dana ovog coveka sve vise cenim i postujem,to je neverovatno.Od pocetka sam verovala u njegove iskrene namere da nam svima pomogne.Svu srecu zelim u daljem radu...

Ika

pre 10 godina

Hvala je Bogu da ste se setili sta je prece!! Zivot dece ili klubovi koji su ionako nerentabilni i predstavljaju samo rupe bez dna!!

Koki

pre 10 godina

Lepo je videti da bar neko priznaje da je pogresio u proslosti,a kada to uradi prvi covek u ovoj zemlji onda to deluje stimulativno i za ostale da preispitaju svoje postupke i izvuku neke konsekvence, u ovoj zemlji nisu prioritet veciti, oni ce nekako i preziveti,prioritet ove zemlje jesu deca.

Ni na kraj pameti

pre 10 godina

Juce kad je najavio da ce uskoro objaviti svoju odluku o novcu za finansiranje Zvede i Partizana i rekao da ce se 95% naroda odluka dopasti ali nece celnicima tih klubova, bas sam se pitala sta narod briga kome ce koliko pripasti novca ili sto ces im ukinuti finansiranje. Narod mislila sam ima svojih problema. A ovako pozitivnoj odluci se uopste nisam nadala.

coffee

pre 10 godina

U potpunosti podrzavam ovu odluku. Interes dece i njihovo zdravlje,mora biti na prvom mestu,cak i ispred interesa drzave. Svako ko se usudi da osudi ovako nesto,bolje neka 2 puta razmisli.

boki

pre 10 godina

Gle SNS botove kako spamuju. Za burek i jogurt po ceo dan zasipaju internet portale komentarima obozavanja lika i dela druga Vucica stvarajuci vestacku podrsku javnog mnjenja. Pa lepo. Da znamo da nas ima i tak'ih.

irena

pre 10 godina

Dugo ovo što se dešava u našem fudbalu, a naročito u Zvezdi i Partizanu, nema blage veze sa mozgom i zdravom logikom! Gospoda nisu sposobni da privuku gledaoce na stadione i da zarade nešto od karata, ali zato su im ušta ko lopate od bagera, razjapljen pa samo "daj, daj"! E pa, gospodo, konačno da neko, prekine tu bolesnu praksu da se pomažu "lezilebovići", dok nam deca umiru zbog nedostatka novca za lečenje!

Komša

pre 10 godina

@(Kili)
Nisu Gazprom,Etihad i ostale firme koje ste naveli državne firme,ali ta sponzorstva su plod DRŽAVNOG POSLA sa tim firmama a nikako marketinškog tima CZT.Jedino ako pozicioniranje u vlasri ne shvataš kao marketinški uspeh.
Koja je razlika izmedju EPS koji je monopolista i Gazproma koji ugovorom sa državom Srbijom ima isti položaj kao EPS.
Svima isto ili nikom ništa.Da se ne pravimo ludi kad nismo.

Budavari

pre 10 godina

Evo neka botovi priloze dnevni honorar. U svakom selu po bolnica.
P.S. A sad, bez zezanja, koliko zaradi jedan bot na dan? Jel ima neko tu informaciju?

Ivan

pre 10 godina

Na najmladjima svet ostaje. Svaka čast na odluci, jeste da je sport bitan, ali kad već prave problem oko novca, onda i zaslužuje da ode na stranu gde je zaista od neizmerne važnosti.

НТТ Ни

pre 10 godina

Podaci: Partizan 1,9 miliona evra, Zvezda 1,3 miliona. Toliko o aparthejdu...
(Bese 15:1?, 8. april 2014 18:42)

Подаци о успесима ова два клуба, јер их многи заборављају и не воде рачуна о њима, су следећи (само за прошлу годину, јер је ова сезона у току): ККП – победник АБА лиге, победник – српске лиге, ККЦЗ Телеком (приватни клуб) – победник Купа Србије, после коришћења ПП апарата. Однос успеха 2:1 у корист ККП, а однос помоћи друштва 1,9:1,3. Реалан, нема шта, исто као у апартхејду.

Jubei

pre 10 godina

Moram da kažem da je ovo najlepša vest koju sam pročitao ovih dana. Svaka čast Vučiću majstore. Kakav bre crni fudbal, ionako igrači imaju bangave noge. Za bolesnu decu kojoj zaista treba novac. Svaka čast još jednom :)

Zlatko

pre 10 godina

Pozdravljam ovu odluku i mislim da je krajnje vreme da se sportska drustva privatizuju a da novac koji je do sada isao njima ide u fond za lecenje bolesne dece. Previse im je dato novca a nista pametno nisu uradili.

Alex

pre 10 godina

Gradjanini botovi,

obracam se vama u nadi da ce neko od vas skrenuti paznju vasem sefu (gospodaru Vucicu, ili nekom od njegovih podredjenih) da je vasa aktivnost kontraproduktivna i da moraju malo bolje da vas organizuju. Sada je 19 i 10 i na svim komentarima je brojka od oko 260 glasova u Vucicevu korist. Bilo ko ko pogleda ostale tekstove nevezane za gore pomenutog videce da se brojevi glasova drasticno razlikuju od komentara do komentara pa je svakom sa barem dva grama mozga jasno da isti broj glasova znaci da su ti glasovi "kliknuti" po partijskoj duznosti. Moj predlog vam je da se dogovorite ko ce da klikne na koji komentar kako bi se broj glasova iole razlikovao i stvarao barem neki privid realnog glasanja. U protivnom izgledate kao najobicniji amateri, daleko od precizne proracunatosti vaseg velikog vodje.

S postovanjem,
Jedan od mnogih koje ste smorili svojim mehanickim mozgovima

skidam kapu

pre 10 godina

Toooo kralju :)) Ma kakav bre fudbal. Uložiti pare u nešto drugo. poljoprivredu, firme, bolesnu decu. Sramotno je bilo i davati tolike pare za fudbal. Još jednom...svaka čast majstore :))

Zoran

pre 10 godina

Konacno da se velike pare pametno preusmere. Klubovi samo gutaju pare. Njima je bilo lako, kad im ponestane novca samo zatraze i dobiju, a sa druge strane deca umiru.

gregori

pre 10 godina

Oba kluba lepo skinuti sa tereta budzeta, privatizovati, pa neka vide sta znaci igrati pravi fudbal! Lepo je igrati s pola snage utakmice, kad znas da ces platu sigurno dobiti.

Mislim stvarno ...

pre 10 godina

Znači, Lex specijalis u tehničkom mandatu.

Nego, jel Zvezda skinuta sa reprograma kod poreske uprave ili je ova akcija sada amnestira?

Ponivil

pre 10 godina

Sasvim ispravno razmišljanje. Da je bilo pameti, ne bi nas ove tragedije koje su se dogodile navele da ovako razmišljamo. Ovo je trebalo da se uradi mnogo ranije, ali dobro je da je konačno neko rekao pravu stvar. Navijam da se ova ideja zaista sprovede, a po svemu sudeći, Vučić je jedini koji to može da uradi.

Radmila

pre 10 godina

Ovo je još davno neko trebao da uradi, da nam više ne umiru deca, svaki dan u novinama moli se pomoć za neko dete koje boluje od neke teške bolesti, i potrebna je hitna operacija!!

Stefan

pre 10 godina

Ti klubovi su postale rupe bez dna, ali su naviknuti na drzavne donacije i kad im se one pocnu uskracivarti, onda dodje do sukoba Vujosevica i Covica, izbacivanja prljavog vesa i ruznih reci.

Pop

pre 10 godina

Vučiću, dok još ne bude privatizacija, poruši ona rugla i krševe koje oni nazivaju "hramovima", prodaj lokacije, a od tih para izgradi ljudski stadion na kome će igrati i jedni i drugi i reprezentacija.

treci koren iz 216

pre 10 godina

Cime su 126 i 174 klub u evropi zasluzili i dinar novca poreskih obveznika Srbije? Kakav fudbal gledamo? Kakav je uspeh postignut u Evropi? A koliko je novca ulozeno u poslednjih 10 godina? Apsolutno sam za privatizaciju i zvezde i partizana i preusmeravanje novca u fond za lecenje dece. Pobeda nad Barselonom ne vredi jednog decijeg zivota.

Zoja

pre 10 godina

Strašno je koliki je zapravo broj dece koja se svakodnevno bore protiv užasa koji ih je zadesio, tako da ovakva odluka zavređuje samo podršku i poštovanje.

pera

pre 10 godina

Jeftina demagogija kao i uvek. Jedno je tacno. Da sistem finansiranja citavog sporta, a ne samo Crvene zvezde i Partizana mora da se menja.

Drzave ne finansiraju direktno profesionalne klubove,ali ih pomazu indirektno time sto stimulisu ulaganje u sport kroz poreske olaksice, koje buduci premijer naravno ne namerava da uvede onima koji su zainteresovani da sponzorisu klubove.

Takodje,lokalne samouprave u celom svetu pomazu rad klubova,ako ne direktnim finansiranjem, onda brojnim olaksicama po pitanju zakupa objekata i koriscenja drugih gradskih resursa.

Trece,nigde nije zabranjeno javnim preduzecima da finansiraju profesionalne klubove ako ona tu pronadju ekonomsku racunicu.

Jedva cekam da cujem po kom principu se planira privatizacija sportskih klubova u Srbiji, konkretno Crvene zvezde i Partizana i koliko ce novca gradjani Srbije dobiti od te privatizacije, koja po trenutnim zakonskim okvirima nije moguca.

Uz napomenu da Real Madrid, Barselona, CSKA Moskva i brojni drugi klubovi, narocito iz regiona nisu privatno vlasnistvo vec udruzenja gradjana.A konstantno se izbegava da se kaze da i grad pre svega, a posredno i drzava imaju i finansijske koristi od sportskih klubova, organizacije utakmica i slicno.

Tako da je problem mnogo kompleksniji, ali ovakav pristup istom ne bi kod sirokih narodnih masa izazvao efekat podizanja rejtinga.

P.S. Ne moze buduci predsednik vlade da kaze "bas me briga sta cete da radite".Tako sutra moze za svako javno preduzece.

Sina

pre 10 godina

Dok oni prodaju svoje igrače i dele milione, narod treba iz budžeta da krpi njihove dugove, to je stvarno malo previše za ovu državu. Dosta smo trpeli kabadahijsko poslovanje pojedinih tzv. sportista-političara, eto im sport pa da vidimo koliko će da zarade.

DUPLA GREŠKA

pre 10 godina

Nastupom na Tv Vujošević i Čović su napravili duplu grešku, ostali su bez pomoći države, da shvate da KK Partizan i Zvezda nisu njihove zadužbine i biznis centri za lično bogaćenje i maltertiranje gradjana Srbije.

aleksandar

pre 10 godina

ja mislim da buduci premijer ne zna ekser u camovu dasku da zakuca.
(aleksandar, 08. april 2014 18:01)zasto ovoliki minusi sunarodnici moji.stvarno mi je zao.al uvericete se brzo za koga ste glasali

Marko

pre 10 godina

Sportska društva treba da predstavljaju profitna udruženja, a kod nas naopačke, gubitaši. Treba da se puste sami da se organizuju, a ne da troše basnoslovno novac građana, a oni između sebe da dele pare.

ssdjan

pre 10 godina

kakva demagogija ispada da deca ne mogu da selece zbog sportista,sramota ti sportisti zajedno sa pevacima su dali najvise novca u humanitarnim akcijama za decu,gde su pare pokradene i odnete na kipar,gde su pare pokradene u neuspesnim privatizacijama...ovako treba unistiti zvezdu i partizan a posle ih prodati podobnim tajkunima za 1 evro.koliko ima u drzavnom sektoru viska zaposlenih 30000,u PIO fondu 200-300 laznih penzija su uzimale 4 osobe,u ministarstvima i diplomatiji rade starlete,u opstinama ima ljudi koji primaju platu a ne idu na posao,kosovski dodatak prima veliki broj ljudi koji i ne zivi na kosovu...a ovako ispada za sve su krivi sportisti a ne lopovske uprave.ko je i zasto pomilovao dzajica mesec dana pred izricanje presude?koje napravio dug u kk c.zvezda mozda goran vesic,sta je sa zecevicem,bjekovicem,djuricem,lukicem,piksijem...

ssdjan

pre 10 godina

@danko dali stvarno verujes u to sto si napisao da su sportisti krivi sto deca nemaju da se lece,i svi ovi vucicevi botovi prave od srbije severnu koreju.koliko je pokradeno u privatizacijama mogli ssmo da napravimo decije klinike u svakom gradu znas li da su sportisti najvise daval u humanitarnim akcijama a sad ispadose krivi sto deca nemaju lekove kakva demagogija uz podrsku placenih botova.

Kosta

pre 10 godina

Gospodin Vucic prekida sve one negativna navike koje traju godinama a koje do sada niko ili nije smeo ili nije hteo da dira. Cestitam mu i podrzavam ga.

CANE SREMAC - 54

pre 10 godina

Mislim da ce ova vest imati dvostruko dejstvo objektivno najvise ce pogoditi mnoge politicare koji su navikli da godinama sede u upravnim odborima fudbalskih klubova i time sebi krcili put preko naivnih navijaca. Nista nisu radili a primaju velike nadoknade. Ovo je najpametnija vest koju sam imao prilike da procitam u zadnje vreme. Lepo na trziste pa da vidis kako ce i razmazeni igraci da se ponasaju kod privatnika. Ono sto me iskreno raduje da ce drzava osnovati deciji fond pa skoro svakim danom izgubimo jedan mladi zivot. Zato jos jednom bravo za ovu odluku.

mille grobar

pre 10 godina

Uzgred, mi smo navikli bez para, ne znam kako ce Zvezda da se snadje, ako je verovati Vucicu...mada, siguran sam da vam pare od Gasproma ostaju a nisu male i mnogo stosta bi ova drzava mogla s tim parama a ne da one idu u rupu bez dna! I nemoj da mi neko prica kako to sponzorstvo nije drzava sredila, pa tako isto i ta drzava neka sad te pare preusmeri gde treba. Sigurno Rusi nisu nasli interes u reklamiranju po pasnjacima JSL i predkvalifikacijama za LE, ili ti u prepoznavanju vanplanetarnog brenda, vec je to dil drzave da se pomogne Zvezdi. E pa sad lepo da Vucic odrzi rec i svima podjednako da "neda".Posteno.

Ardbeg

pre 10 godina

Ja im ne bi dao ni dinar ali zasto Vucic to nije rekao pre izbora kad su navijaci Partizana i Zvezde trebali da odluce za koga da glasaju.

Simic

pre 10 godina

Neće više da daje pare zvezdi, jer je isti (ili veći) iznos dogovorio sa UAE. Videćete.
(vlada rakovica, 8. april 2014 16:25)

Ako je i nesto dogovoreno onda je to ucinila uprava kluba. Znas, funkcioneri u klubovima i postoje da bi stvorili organizaciju i da bi se medju ostalom bavili i pronalaskom sponzora. A ne da sede u svojim kancelarijama, kukaju, prozivaju sve zivo i cekaju da im se oni sami jave. Ko cini marketing Partizana? Da li on uopste postoji? I ako ne postoji ko je kriv za to?

Mrkela

pre 10 godina

Nasi drzavni klubovi ekonomski mere sa zapadnoevropskim privatnim klubovima, a da pritom ne spominjemo rezultate pogotovo fudbalskih ekipa, nije realno, podrzavam u potpunosti Vucicev predlog o privatizaciji ovih klubova.

Zoki

pre 10 godina

Ma da super,za 2 dana ko ce se jos secati obecanja od utorka,tada sledi nesto sasvim drugo,isto jako slatkorecivo,pa za vikend.....teraj samo da se narod raduje i nemoj slucajno da neko razmisli malo trezvenije,lakse je ovako

Dejan

pre 10 godina

Nisam neki obozavalac Vucica ali za ovo svaka cast. Svaki dan je su nekom djetete tablete da prezivi a ovi međedi se svađaju koliko je kome dato "Vama se pomaže više, nije vama, vama je dato toliko miliona nama toliko miliona".. E sad cete dobiti, u slamnatom sesiru nesto, pa se onda necete imati oko cega svadjati..

Uros

pre 10 godina

Sada ce sigurno njegov brat da izadje iz Zvezde i da se pozabavi fondom za lecenje dece.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vlada, 8. april 2014 16:39)

Alo, SNS botovi, pa zasto ovoliko minusa na ovaj komentar? Covek najavljuje da ce brat PPV da se posveti fondu za lecenju dece - zar to nije za pohvalu?

100 sms za grand, 1 za decu, a narod se buni

pre 10 godina

Vise novca za decu.. Slazem se... A kada nam sport bude tonuo jos dublje, trebace jos para, za jos vise bolesne dece. Gojazne dece, fizicki slabe, neaktivne... Kada ne bude vise kecmanovih, teodosicevih, bogdanovih trojki nece biti ni dece koja ce ih imitirati... Kada nasi klubovi budu zavisili od nekih drugih tamo, koji se zovu i izgledaju drugacije, a budu sve losiji jer ti nelsoni,davisi,zofriji, dzamali( popularno afro-americko ime) nece bas svi dolaziti za jos manje pare da se takmice za dve pobede u evropi jer nemaju bogdane ili mitrovice pa da sa njima napreduju, nasa deca ce i kao i neka druga( bela deca amerike) postati samo gledaoci jer niko nece ili liciti na nijih ili se zvati kao oni, pa to i nece biti za njih...
Kada vise ne bude pobeda na sportskim terenima i to onima koja ceo svet vidi, da ublazi poraze na svi drugim terenima koje je ceo svet video, i taj narod koji se brzo okrenuo protiv svog najboljeg dela cim je napravio gresku u koracima, okrenuce se i protiv sebe kada ga zivot porazi...
A taj novac koji ide sportu, nije uzet, vec zaslusen ili ulozen. Nije sport kriv sto deca nisu spasena, on spase mnogo vise dece sa tim novcem nego sto to operacije urade. Ne otima sport, otimaju poslanici koji za putne troskove uzimaju da bi bar 5-oro dece god. mogli spasiti, a ne putuju.Na sport se ne bacaju pare, baca ga narod koji na farme, faktore,bratove,grandove i druge baca toliko da bi svako dete moglo imati operaciju.
Ovce!

delfin

pre 10 godina

Pare treba investirati ako se vec trosi za sport malim klubovima koji imaju skole kosarke, odbojke itd. koji ce da izbacuju mlade talente koji vole sport kao i entuzijasti koji ih vode i zive i rade od clanarina koje su 4000,5000 din. mesecno za bilo koji sport da dete trenira a sve finaniraju roditelji. Sale da se izgrade pa da se ustupe malim klubovima pa onda ako i mora clanarina ona bude mnogo manja pa deca umesto da vise po i skacu po fejsu... skacu na treninzima. Mnogo vise dece bi se bavilo sportom. I tako se stvaraju osim sampiona i zdrava deca. A majstori koji pune hale a prazne budzete neka osnuju privatne klubove pa neka plate igrace pa neka onda igraju i intergalakticke sampionate. Svu decu gotove igrace pokupe cz i par a stvore gotovo nikog. I daj njima a ovima koji rade gotovo volonterski posle redovnog posla od osam sati negde drugde njima treba uzeti i roditeljima naravno od dece i dati cz i par.

Liga šampiona

pre 10 godina

Iz cele ove ujdurme ja mogu da zakljucim tri stvari, budzet Partizana je 1.5M evra, Zvezde 700000 evra i Vucic nije kriv jer svima zeli najbolje. Radimo sa decom radionice koje placa grad Beograd, svake godine ima sve vise klinaca. Dolaskom ovih postenjacina, ove godine je sve saseceno u korenu. Pouzdano znam da su smanjili budzet koji sami propisuju, i to ne za sport vec za DECU, tako da polovina klinaca ne moze na radionice. Blago nama sa ovakvima.

vladan

pre 10 godina

pametnjakovicu pa kako zvezda sa 700000 e placa dva amera cija je godisnja plata minimum 400000 ??a gde su plate ostalih igraca????
(ivan, 8. april 2014 15:40)
Pametnjakovicu, a kako ti znas koliko koji igraci kostaju! Za razliku od vas, mi znamo nasu finansijsku konstrukciju kluba za ovu sezoneu! To se moglo procitati i pre pocetka zvanicne sezone!
- 1 mil. - FMP
- 1 mil. - Telekom, Gazprom (preko SD-a) i ostala javna preduzeca
- 500k - manji sponzori - Diva, Kanjiza, Denim....
- 500k - prihodi od TV prava, eventualni prihodi od prodaje igraca, marketing/prodaja na utakmicama/dresovi, majice...
- 500k - clanovi UO, donacije...
itd...

- E sad, problem je u tome, sto vi samo znate da napadate druge! A kada vas neko pita, odakle vam i ko vam je dao novac... Odmah pocnete da skacete, i odmah skrecete temu na neke druge stvari! JSDP, da bi branilo svoje stavove i da to ima nekog smisla prvo treba da uradi detaljni finansijski izvestaj za FK i KK, da bi argumentovano mogli da brane svoje stavove! Kao sto je uradila i SDCZ...

- Sto se tice, date teme... Svakako sam za to da se vise novca (ako ne i sav novac koji je davan klubovima) prebaci na racun za lecenje bolesne dece! Zatim treba usvojiti zakon o privatizaciji u sportu! I zabraniti javnim preduzecima da ulazu (daju) u klubove! Mozda samo pomognu reprezentativne selekcije!

mile od donju dubravu

pre 10 godina

samo jedno pitanjce, na dresu kk sledeca sezona stoji honda sponzor .. hmmm....hondu predstavlja delta motors .... vlasnik delta motors ... ko bese to? ... hmmm ... borba protiv tajkuna ... mislite o tome... aj zdravo...

pleet

pre 10 godina

Dobro bre Grobari, stavite prst na celo, budite realni. Partizan nece moci vise da dobija ni tih 1,7 miliona evra. Sta je Dule postigao? Unistio je Partizan i naneo stetu. Ovo svako ko racionalno razmislja moze da zakljuci.

koki

pre 10 godina

civilizovane drzave, prebijenog cvonjka ne daju klubovima. pitajte koliko amerika daje nba (nfl, nhl itd itd) klubovima- ni dolara!
iskreno, prvi put nedvosmislena podrska..

Milos

pre 10 godina

Lako je to reci u praksi je nesta sasvim drugo. Kad bi drzava sad zavrnula slavinu i jedni i drugi bi odmah mogli da stave kljuc u bravu. Znaci odmah bi im ugasli struju, vodu, telefone i td. sto nije godinama placano. O porezu da ne pricamo. Svima bi momentalno bili blokirani racuni i cao zdravo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vopi, 8. april 2014 15:09)
------------------------------------------------------------------------
A zasto ne cao-zdravo. Sta su oni svete krave, pa ne sme niko da ih pipne. Propadose tolike firme i banke po Srbiji u kojima je narod radio, a da zalimo Zvezdu i Partizan. Dajte molim vas... Igrajte fudbal, kosarku ili sta god vec, postižite rezultate, dovucite publiku na stadion, proizvodite igrace, pa sa njima na trziste i eto prihoda. Ako može tako, može, ako ne, pa katanac brate i kraj parade... Dosta vise

Strela88

pre 10 godina

Bravo Vucicu!Konacno neko da misli i na decu!Nazalost,danas je sve vise obolele dece i treba im pomoci da se izlece.Zvezda i partizan neka se snalaze...

Veliki_Zli_Vuk

pre 10 godina

Cini se da neko ima komplekse jer su mu se u skoli smejali kao antitalentu za sport. Ali docekao svojih 5 minuta. Sankcionisacemo fizicki sposobne,sankcionisacemo one koji umeju da misle, napred penzioneri,vi cete me i dalje glasati,nema zime.

Mladensrb

pre 10 godina

Vucic je jedini smogao snage da kaze ono sto vecina i misli i zna, a to je da klubovi ne mogu da funkcionisu na ovaj nacin i da nesto mora da se promeni.

Cinik

pre 10 godina

Iskreno, ne verujem u ovo, jer je klub za koji Vucic navija do sada dobijao 35 puta (slovima: tridesetpet puta) vise novca od Partizana. To bi vodilo direktnom gasenju FK Crvena z. (koji uprkos ogromnim drzavnim sredstvima ima dugove od preko 70 miliona evra).

ne zelim da budem anoniman

pre 10 godina

citam i ne mogu da verujem kako ljudi posmatrate sve u zivotu crno-belo bez imalo sivog..definitivno gledamo samo povrsinu a o sustini razglabamo sa zakasnjenjem od deset godina minimum..ps nek smo zivi i zdravi a za ostalo je tu demagog do demagoga i sve u krug pozz

Danka

pre 10 godina

SVAKA CAST ! Konacno se neko od politicara setio i decice...Sramota je kada se pise o tako abnormalnim ciframa koje dobijaju a ovoliko dece ceka na operaciju jer nemaju novaca...Trebali bi mnogi u ovoj zemlji da se ugledaju na Vucica i da slede njegov primer.

Lebran

pre 10 godina

Citam tekst, a suza suzu stize. Kakvog heroja je samo izrodila majka Srbija?! Onaj osecaj, kada si ponosan sto te "jase" takva ljudska gromada. Strog, a pravican, takav treba da nas jase. A i hrani, hrani demagogijom, hrani posteno i obimno. Dobrane su mu porcije, a nadje se i koja "slatka rec" da pretekne i za dezert.
Tako je bre Coa, ispekao si zanat da ti ni zakon o informisanju ne treba da te narod obozava. Ma raspisi sutra izbore, jer mali su to procenti, bez 90% nista ne priznaj!

blogy

pre 10 godina

za realno...a objasni mi odakle onih 7.3 miliona preostalih u KK CzBg?pusti ti NIS,Telekom i ostale koji daju od 700.000 do 800.000 evra godisnje..odakle CzBg preostalih 7.3 miliona!!! evra!objavljuju se cifre 1.5 milion za kkpartizan a 1.2 za CzBg a Partizan na to ima jos 1.7 milki a CzBg jos 7.3 miliona pa me to zanima.putite vi tu sicu o kojoj pricate.

Micin

pre 10 godina

Bravo Aco milion puta. Jos da se prosvetari obavez\u da svakoga dana animiraju decu bar na po jedan sat besplatnog sporta u skolskim dvoristima i salama - i veliki problem manje.

Dragan

pre 10 godina

Drzava ima ucesce i u Nisu,tj, Gaspromu, Telekomu, Dunavu, Air Srbiji sto znaci da oni nece moci da budu sponzori,...oba sportska drustva ce biti u velikim problemima, a sigurno najteze ce biti fudbalskom klubu Crvena Zvezda. Mislim da je ovo samo prica za javnost.

Vatrogasac

pre 10 godina

FK Crvena Zvezda, koji je pre tri meseca za poreze i doprinose dugovao oko 437 miliona dinara, sada se ne nalazi na spisku poreskih dužnika

LFC

pre 10 godina

Da li je moguće da on to danas kaže kada je objavljeno da je mala Anastasija umrla?! Da li ga je barem malo stid što ništa nije uradio dok je još bilo nade da se spase ovo dete?! Reci nam gospodine Aco, ko je uopšte i finansirao dva mafijaška legla sve ove godine. Gde si bio poslednje dve tri godine dok su ta deca mogla da se spasu??? Gde???

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Hahahaha,cim vidim preporucujem-ne preporucujem -180 ili +180 zavisi dal se hvali gazda ili kritikuje,jasno mi je! Gospodo botovi i jele,nije vas bilo dugo?! Ja da pitan samo ko obezbedi Nelsonu i Djenki po 400.000,Jaki,Bobiju,Rasku po 250.000,Radenovicu 225.000,Simonovicu 200.000,i na kraju Silbu 850.000 za raskid ugovora? Jednog dana cemo saznati kad pocne zakon da se primenjuje!

Kili

pre 10 godina

Za neobavestenog,ni Gazprom,ni Etihad,ni Carlsberg,Telenor,Sber banka,IDEA,osiguravajuca drustva,strane banke...NISU drzavne firme,i to su CZ sponzori narednih godina,a vi grobari cesajte se sada gde vas ne svrbi!!NIS,Telekom,Galenika,EPS,MB,Dunav osiguranje,Agrobanka i ko vam sve nije bio kvazi-sponzor ZABORAVITE!!Katanac je blaga rec,ali tu su Casovi ljubavi...

deki

pre 10 godina

Kapa dole! Ovo je trebao odavno neko da uradi. Ovim postupkom je pokazao da se ne boji ni 'fudbalaske mafije'. Neka se snalaze sami kad su toliko nezadovoljni...

milanče

pre 10 godina

Konačno. Dokle više da državne firme finansiraju klubove, da time umanjuju profit, a uzimaju kredite za svoje stvari. Čovek stvarno mora da bude nenormalan za takvu matematiku. EPS i Telekom su tipičan primer. Još bih I razumeo da ti klubovi imaju neki učinak, ovako je to samo bure bez dna. Na tržište, pa se pokažite koliko vredite.

shazam

pre 10 godina

Verujem mu da se vise nece rasipati drzavne pare na klubove, jer para jednostavno - nema. Ta cinjenica je jos upadljivija nego prethodnih godina. S druge strane, verovacu da je vecem (znacajno vecem) broju dece omoguceno dugorocno bavljenje razlicitim sportovima tek kada to bude i vidljivo. Isto vazi i za program o rekonstrukciji naseg oronulog skolstva i strategiju viseg obrazovanja koju treba da pisu ljudi iz struke (ne politicki kadrovi i ljudi koje bi oni rado preporucili), jer od toga nema mnogo vaznijih stvari na koje bi trebalo da obratimo paznju.

5 do kraja

pre 10 godina

Demagog..zatrcao se po glasove pre 2 godine (vidi sliku s Dzajom), tako i sada. Smesan si rodjace, pusti ti sport RADNA MESTA su tvoj problem zato ne zavlaci narod nego radi za sta si biran!

Svetozar

pre 10 godina

Ako znamo koliko para ide u Zvezdu i Partizan mozemo da racunamo da ce svako bolesno dete u Srbiji biti izleceno. Mislim da je pre svega prevelika sramota da se tolika sredstva izdvajaju za klubove koji nemaju nikakve rezultate. Da smo mi normalna zemlja sportisti bi sami davali novac u dobrotvorne svrhe.

Vopi

pre 10 godina

Lako je to reci u praksi je nesta sasvim drugo. Kad bi drzava sad zavrnula slavinu i jedni i drugi bi odmah mogli da stave kljuc u bravu. Znaci odmah bi im ugasli struju, vodu, telefone i td. sto nije godinama placano. O porezu da ne pricamo. Svima bi momentalno bili blokirani racuni i cao zdravo. Tako da nema od ovoga nista dok se klubovi ne privatizuju. Pod hitno utvrditi imovinu klubova pa na trziste.

Milan NS

pre 10 godina

Iako sam veliki zvezdaš i to ne želim da krijem, dočekao sam napokon da se pojavi čovek koji će reći dosta je bilo otimanju para od države i jednih i drugih. Pa valjda i osim njih postoji još neko kome je novac i potrebniji.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

(Iskljucenja, stipanja, pretnje, 08. april 2014 14:30) a nisi cuo u Utisku nedelje ko je bio godinama suspendovan zbog prebijanja sudija? I to jos onako drsko kaze,pa da,to je moja biografija! Gazda iz pregradja!

burazerskaprivatizacija

pre 10 godina

bravo Premijeru!!! tako se ponasa odgovoran covek,ovo je najbolji predlog koji sam cuo u zadnjih 20god.... i jos samo jedan predlog:ostatak novca omoguciti talentovanoj i perspektivnoj deci koja nemaju uslove za napredak u karijeri ,da bude sto vise Djokovica!

I opet su u dugovima

pre 10 godina

Decu ni nemamo vise kao sto smo ih nekad imali a ona koju imamo umiru od zdravstvenog zapustanja i ne brige drzave o zdravlju gradjanstva. A bitno da je u sportu i zabavi velik novac. Da se u tim krugovima zivi na viskolj i uvek im treba jos. Dok narod skapa, umire ili gine ko u vreme kuge ili ratnog stanja. Jos malo nece imati ko da im puni sportske tribine i koncetrne hale?

bole

pre 10 godina

Bilo je i vreme. Koliko je samo dece do sada izgubilo život samo zato što para za njihovo lečenje nije bilo ili su pare prekasno sakupljene pa nisu dočekali transplantaciju ili neki drugi vid lečenja? Naravno da treba ulagati u sport, kulturu i ostalo ali hajde da za trenutak zastanemo i pomognemo mališanima koliko god je to moguće

Simpatizer011

pre 10 godina

U slucaju Zvezde i Partizana treba razmisljati glavom a ne srcem. Cinjenica je da su oba kluba brendovi, ali oni su konstantno u dugovima i to pod hitno mora da se resava. Nacin na koji ova dva kluba rade nije odrziv.

Valter

pre 10 godina

Evo sada, gospodo sportski radnici, imate priliku da pokažete koliko ste sposobni ili je sve ovo bilo zahvaljujući državi. Nema više, dosta je brate mili!

Sasa

pre 10 godina

Podržavam ovu odluku budućeg premijera, i ovim putem mu šaljem misao o kojoj može da razmisli - legalizujte marihuanu u medicinske svrhe.
(THC, 8. april 2014 14:20)

Pa legalizovace , samo ako to NAROD zeli. Bas ga briga kako ce ko da je zove ili kako ce ko da je koristi.

"Dijagnosticar", Nis

Cile

pre 10 godina

NJima ne bi bilo dosta para ni da im se da ceo budžet. Dosta smo ih nosili na grbači. Na tržište pa ko bude vredeo neka prođe, ostali u fabriku na posao(sami za sebe da zarade).A navijači neka se finansiraju sami, bez klubova. Dok oni ruše po stadionima, za bolesnu decu nema para. Pa dosta je bilo.

ne verujte ovom demagogu

pre 10 godina

sad se pravi pametan a kad si organizovao ponoćnu vampirsky sednicu na marakani sta je bilo onda, ima drzava para i za decu bez da ne ulazu u sportske klubove samo smanite plate direktirima savetnicima i upravnim odborima pa ces videti kolko ce ti para ostati za decu, mada ce zvezdi tesko da uskrati pomoc jer ce se ugasiti, glava oće srce neće

Bane

pre 10 godina

Jesam za to da se izdvoji fond za decu, svakako, ali klubovi kao što su Zvezda i Partizan moraju još neko vreme da imaju pomoć države - do pronalaska onog ko je zainteresovan da ih kupi. Ako ima takvih. A sport moramo da imamo, on je deo života većeg dela stanovništva.

IVabo

pre 10 godina

Slazem se da je bolje da klubovi idu na tržište i u privatizaciju.Uvek ce biti deljenja medju navijacima,igracima, trenerima klubova na pripadnike ove ili one boje dresa i uvek ce ta podela izazivati neku vrstu i sukoba i svadja, pa i zbog toga da li je iko dobio vise ili maje para od drzava-al valjda smo toliko normalni, te da nas briga o deci i zelja da se spasu deciji zivoti mogu ujediniti, bez obzira koji nam je klub drazi. Podrska za predlog.

lakeg

pre 10 godina

Navijam za Partizan ali je u pravu onaj ko kaze da je pohlepa i iracionalno ponasanje Vujosevica unistilo za jedan dan KK Partizan. Sta je sad uradio Vujosevic? Mlatio clancima iz Kurira i nekim fotografijama a dobijali su sasvim ok sumu. Sta ga zanima koliko dobija Zvezda, jer i Partizan dobija dovoljno. E pa sad ce slavina da se zavrne zbog njega, to je valjda bolje? Kakav autogol Vujosevica sa gostovanjem u Utisku auuuu, kao Evromajdanovci sto su zeznuli Ukrajinu. Covek je skroz poludeo i mora otici iz kluba kao i sa mesta predsednika SD. Svaka mu cast za sve rezultate ali preterao je u zadnje vreme. To je dotle doslo da je zbog njega dovedeno u pitanje funkcionisanje KK Partizan. A samo je trebalo da drzi jezik za zubima i ne ponasa se toliko primitivno.

Lanselot

pre 10 godina

Deca su nasa buducnost o kojima prvenstveno trebamo voditi brigu. Sport i klubovi sigurno nece biti zanemareni, ali ne mogu biti preci od jednog mladog zivota. Briga o najmladjm bolesnicima je nesto sto je ova zemlja previse dugo stavljala po stranu, dobro je sto ce se napokon na to staviti tacka.

kimell

pre 10 godina

Kod Olje Beckovic se najbolje videlo da je ulaganje u Zvezdu i Partizan cista besmislica. Ragovor izmedju dva aktera utiska nedelje se svodio na licno prepucavanje sa tankim pokricem. Privatizacija je jedino resenje tolike pare odose u klubove, a omladina na ivici egzistencije. Odlicna ideja gosp.Vucica

Zlatko

pre 10 godina

Zbog toga što radiš sve ono što ne treba da radiš, a ne radiš ono što bi trebao da radiš, zato nam ovako i jeste! Katastrofa na svim poljima! Ali baš tebe briga, bitno je raditi ono što doprinosi podizanju rejtinga! Šta bi mogao da kažeš o životnom standardu, koji je od tvog dolaska na vlast opao onoliko puta koliko je tvoj rejting porastao!

Mića

pre 10 godina

Ima Vučić pravo. Vala preterali su i jedni i drugi. Treba ja na televizijim pored one nesretne Stanije i Soraje da gledam kako se dva ostvarena čoveka hvataju za gušu u jednoj sasvim pristojnoj emisiji. Zašto? Zato što se bore ko će više od države da dobije? Sada lepo kao što je i rekao, na tržište pa tražite novac.

hours of love

pre 10 godina

Zanimljivo kako su svi partizanovci protiv ovog predloga!
Cega se plasite ?!
Prodali ste masu igraca iz FK i iz KK prethodnih godina, pritom ne placate porez i i dalje vam nesto ne valja.
Nadam se da cete se i vi i zvezda od sad pa nadalje sami snalaziti!
Dosta vise lopovluka na sve strane!!!

Milan1989

pre 10 godina

Bravo za ovaj predlog,klubovi treba da funkcionisu na skroz drugi nacin od sadasnjeg,bice tako bolje i za njih a i za drzavu. Vucic se trudio da pomogne koliko moze i jednima i drugima i sta je na kraju dobio,da ga neko psuje sa tribina.

Darko Andric

pre 10 godina

Dosta je bilo da se zvezda i partizan gledaju kao Javna preduzeca. Ako ne mogu da sami opstanu nek se privatizuju ili nek se gase.
BRAVO VUCICU !!!

Davorin

pre 10 godina

Drago mi je što se više novca izdvaja za bolesnu decu. O njima se moramo najviše brinuti, jer su deca naša budućnost. Drago mi je što Vučić brine i što želi na najbolji mogući način da pomogne bolesnoj deci.

Rasa

pre 10 godina

Posle svega samo se pitam da li ranije nije mogla da bude donesena ovakva odluka ali sve nesto mislim da nije postojala volja politicara da se resi ovaj ozbiljan problem. Kada znamo ko sve sedi u upravnim odborima, sve nam je jasno zasto ranije nije reseno.

Mozak

pre 10 godina

A sta si do sada cekao? Dve i po godine si na vlasti i cekao si Utisak Nedelje da se posvadjaju Covic i Vujosevic pa da odjednom odlucis da drzava vise nece da ih pomaze?
Sto si pomagao Zvezdu u prethodnih godina kad je nabila 60 miliona duga?
Tad nisu bile bitne bolnice?

Kakav populista i demagog! I jos javno kaze da nece vise da pomaze zato sto mu skandiraju na tribinama!
Dakle na tribini moraju da se pevaju hvalospevi o tebi i SNSu pa ces da pomazes?

boki_rs

pre 10 godina

ako ćemo realno u partizanu i igraju djeca, koja kasnije osvajaju medalje za tu istu državu, pa se narod ove države raduje uspjesima te iste djece, i na trenutak zaboravi koliko su nesposobni i korumpirani političari koji vode ovu istu državu...
i još nešto
sad kad smo spasili zvezdu propadanja i kad smo vidjeli na koji način "privatnici" sponzorišu istu, onda više nema novca od države.
fino ste to smislili gospodo.

logika

pre 10 godina

Medijski spin...klasican za Vucica kao i uvijek na granici patetike...bilo je bolesne djece i prije izbora ali su navijaci bili jedna od ciljnih predizbornih grupa!!! Radi se nesto svjesno i onda se kao dodje do ociglednog zakljucka da je ovo drugo bolje...dajte molim vas!!!

kabasti

pre 10 godina

I ono novca sto se deli klubovima, da se deli na ravne casti! Znaci svaki klub koji igra u prvoj ligi na pocetku sezone da dobije istu stimulaciju, a ne da Zvezda i Partizan muzu drzavu bez granica, a ostali klubovi u ligi da nemaju ni za kiflu! Kada je Marinovic rekao da se ovde igra zbog Zvezde i Partizana smejali ste mu se! DOLE TITOVI BLIZANCI!!

Salinjo

pre 10 godina

Interesantna izjava, posebno kad se zna da Gasprom nije srpska firma i kada se već dugo priča o Etihadu kao novom sponzoru Crvene Zvezde. Tako da će Partizan opet da izrade, a naravno najvećoj izbornoj propagandi zvanoj Crvena Zvezda ići će sredstva pod izgovorom da to nisu srpske firme i naš novac, već novaz od sponzora iz inostranstva koji su prepoznali Zvezdu kao brend!!!
(Mafijin sin, 8. april 2014 14:44)

Gasprom se razmišljao kome će biti sponzor čitavih 15 min. Dovoljno im je bilo da dođu na stadion i vide trofejnu salu ''Marakane''.Da li stvarno misliš da je nekome marketinški i ekonomski interesantan partizan!? Isto će i Etihad razmišljati ukoliko reši da nekog sponzoriše...prosta logika!

Simba

pre 10 godina

Bravo, IZUZETNA ideja, ako ne mozete da obezbedite da postojite - privatizacija. Dosta ste krali klubove, a za to niko nije snosio posledice, imali ste zaledjinu politicara i to se kamufliralo... Klubovima dati nesto malo, ostalo neka se snadju sami, a taj novac odvajati za daleko potrebnije stvari, recimo deciji zivot, koji je bitniji i od Zvezde i od Partizana, ali i svih ostalih klubova.

Istinaisamoistina

pre 10 godina

Klubovi su od drzave dobili gomilu novca i i dalje su u minusu. Drzava mora da prestane sa finansiranjem gubitasa, jer je to bacanje novca u bunar. Kad samo pomislim koliko gladnih i bolesnih ljudi ima u nasoj zemlji, a klubovi se svadjaju zbog miliona koje im drzava daje, pripadne mi muka. I Zvezdu i Partizan treba da bude sramota. Taj novac treba davati tamo gde je najpotrebniji , a klubove privatizovati i kraj price.

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

Auuu...na stranu SNS botova koji komentarisu (pocelo je i na sportskim vestima?!) stvarno mi je sokantno koliko ovde naivnih ima....nikada se necemo opametiti. Lupajte mi minuse do sutra, samo nemojte zakasniti kod svog omiljenog frizera ;).

Pozdrav

tihi

pre 10 godina

Ne slazem se. Drzava ce dovoljno pomoci klubovima ako ZABRANI politicarima bilo kakav kontakt sa sportskim drustvima, i bilo kakvo mesanje u sport. Pozadina svega ovoga je lagano unistavanje sporta u Srbiji i ubijanje bilo cega sto predstavlja ponos naroda (Srba). Prvo je Tadic ukinuo vojsku, ovi ce uskoro sport, pa ce nam jedino preostati Stanija, Karleusa i Soraja.

Najgore od svega je sto se poziva na bolesnu decu. Bas jadno!

ivan

pre 10 godina

KK Partizan NIS je dobio od drzave : NIS 820.000 e ; Telekom: 685.000 e
KK Crvena Zvezda Telekom je dobila od drzave: Telekom 700.000 e
Toliko o tome ko je koliko trenutno dobio od drzave,sve ove informacije se mogu proveriti na sajtu,samo treba traziti,a ne slusati legendarnog Dula,koji barata sa dezinformacijama.
(realno, 08. april 2014 14:25)

pametnjakovicu pa kako zvezda sa 700000 e placa dva amera cija je godisnja plata minimum 400000 ??a gde su plate ostalih igraca????

Kale

pre 10 godina

Sada više neće niko ni da siluje državu, ni da se ponaša kao da je država bankomat, ni ništa. Imaćete i jedni i drugi priliku da pokažete kakvi ste na tržišnoj utakmici ,imate menadžment, marketing sektor, pa se borite. Pare za bolesnu decu i treba da idu.

lepe vesti

pre 10 godina

Konačno lepe vesti danas. Stvarno si kralj Vučiću. Ulaganje u fudbal je bure bez dan koje nikad ništa ne doprinosi ovoj državi. A od huligana imamo samo razbijanje i kriminal!!

Lazihad

pre 10 godina

Ovo je kao kad bi rekao "od sutra više neću da sipam gorivo u auto, ići ću svuda pešaka"! Ko normalan veruje u ovo, da i jedni i drugi mogu da prežive bez intervencije države bilo oko nalaženjha sponzora bilo oko davanja državnog novca ili upravljanja klubovima. Da su oni zaista ozbiljni i da hoće da reše problem, davnih dana bi se pozabavili privatizacijom oba kluba, a ovako im klubovi služe za pranje novca!

Dragan Torbica

pre 10 godina

Deca i treba da se leče, da se formira fond, a ne da oni uzimaju kako im se ćefne. Jesam pristalica Partizana, ali se ne zna ko je gori. Može jedan Ludogorec da napravi ekipu, a da ne uzima pare od države Bugarske, pa valjda onda mogu i Zvezda i Partizan. Ako ne mogu, pa Bože moj, ima ko može.

Драган Ужице

pre 10 godina

"Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati" Рече бивши Подпредседник Владе и будући Председник Владе Србије, државе у којој још једино Јавна предузећа могу некога да финасирају. Прво господине Вучићу обезбедите услове за јаку привреду, која би могла прво да ДОБРО плати раднике, а тек после тога да некога спонзорише. Овако је то само демагогија, узећу од Звезде и Партизана па ћу дати болесној деци. Имате Ви Министарство здравља, Здравствени фонд,... све имате у својим рукама, па нађите начин да финансирате лечење болесне деце.

zauvek Zvezda

pre 10 godina

E za ovo ti svaka čast Vučiću. Jedino rešenje i za jedne i za druge je privatizacija. Dosta ste više bili na državnim jaslama, dok su funkcioneri klubova punili svoje džepove. Meni su se kao iskrenom navijaču Zvezde smučila svakodvna prepucavanja jednih i drugih o tome ko je više dobio para i ko treba više da dobije para.

Mr. Good

pre 10 godina

Privatizacija, pa da vidimo onda kako ce neki milioner koji kupi klub da pazi svoje pare i da ih ulaze na pravo mesto a ne da klubovi kao do sada sluze za pljacku

Bogi

pre 10 godina

...Imam jedno kratko pitanje . Cime su to klubovi iz prestonice zasluzili da ih drzava dotira. Koliko ja znam cela Srbija placa drzavne institucije i sad vidimo da se godinam finasiraju samo ta dva kluba.
Sve na trziste pa ko prezivi pricace.

ivan

pre 10 godina

pametan se uci na tudjim greskama , a budala na svojim. Na nasu zalost za 4 godine ce opet pricati da zna gde je pogresio i da ce to uspesno ispraviti. I opet ona narodna - sto jedna budala zamrsi stotinu pametnih ne odmrsi.

Biljana Dj

pre 10 godina

..."Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati"...

previse cesto g. Vucic kaze: "bas me briga"!! Pa, tako je najlakse voditi zemlju.

Predrag

pre 10 godina

Vičiću, ne morate da im kao primer navodite Man. junajted ili Liverpul. Evo da uzmemo za primer bugarski Ludogorec. Ako on može da funkcioniše i da ostvaruje zapažene rezultate u Evropi mogu i Zvezda i Partizan. Ako ne mogu žalim slučaj, katanac na vrata kao i svaka druga firma gubitaš.

Zeljko

pre 10 godina

Bravo! Nisam pristalica SNS, jos manje SNS bot, ali ovo sto je najavio Vucic ne mogu a da ne podrzim, jos ostaje da se vidi da li ce odrzati rec. Katastrofalno stanje u zdravstvu mora biti okoncano. Silan novac koji se uludo baca na dva kvazi-profesionalna beogradska kluba sigurno moze biti utrosen na mnogo pametniji nacin - a lecenje nase tesko bolesne dece je sigurno vrhunski prioritet.

dunda

pre 10 godina

jel si srecan vujosevicu, uspeo si da se zakopas do kraja. pricaju svi da partizanu samo nanosi stetu svime sto prica cele godine i tako i bi...

Sloba

pre 10 godina

Da barem nesto urade tj. da barme nesto igraju pa i da im se da, nego brukaju, fudbal, narod i drzavu. Hranis ih dok igraju i onda ih prodaju pojedinci uzmu pare, a narodu sipak.

mašalah...

pre 10 godina

Konačno će jedna Vučićeva odluka ujediniti Srbiju. Dosta divljanja "navijača", dosta crnih fondova i preprodaje fudbalera... Ukoliko vredite netko će vas kupiti, ukoliko ste zanimljivi imaćete navijača...

yustus

pre 10 godina

Abolirao Dzajica? Gdje mu je rodjeni brat? Ostrasceni Zvezdas? Da se zna, svaka cast ako je tako, ali meni ovo lici na dobar alibi da se unisti Partizan! Pa sta mislite koji ce sponzor odbiti Covica koji upravlja Beogradom ili brata Vucicevog?!

Grobar BL

pre 10 godina

Niko to ne spori da su partizan i zvezda u haosu,ali gospodine Vucicu tu istu Zvezdu koja duguje 50 m evra je doveo Vesic koji je sa vama,taj isti Partizan u haos je doveo (dug ima samo se ne zna koliki i kako) vasi koaliconi drugari iz sps.I NIKO NE ODGOVORA !!!!!

PFC Zemun

pre 10 godina

Evo ja kao navijac Partizana podrzavam, al da kaze onda svojim ljudima u zvezdi da prekinu da reketiraju privatne firme pod izgovorom da on stojis iza nji. U stvari da prekine sve veze sem navijackih sa crvenom zvezdom, tek onda ce oba kluba biti u jednakoj poziciji...

Nikola

pre 10 godina

KK Partizan je u zadnjih 10+ izuzetno uspesno poslovao.Titutle...prodaje igraca...dobri plasmani u el...bolje od toga tesko da je moglo.Pored svih tih uspeha klub danas ne moze da prezivi bez finansiranja drzave?Koja je onda poenta tog finansiranja bila,znaci partizanu nije potrebna pomoc vec izdrzavanje?Treba pomoci svakom klubu ali ni jedan ne treba izdrzavati.Uspesi nekog kluba izgleda zavise od drzavnog finansiranja tako da nije nesto bas za pohvalu.

Mafijin sin

pre 10 godina

Interesantna izjava, posebno kad se zna da Gasprom nije srpska firma i kada se već dugo priča o Etihadu kao novom sponzoru Crvene Zvezde. Tako da će Partizan opet da izrade, a naravno najvećoj izbornoj propagandi zvanoj Crvena Zvezda ići će sredstva pod izgovorom da to nisu srpske firme i naš novac, već novaz od sponzora iz inostranstva koji su prepoznali Zvezdu kao brend!!!

AJDMALOSAMIDPROBATE

pre 10 godina

Jedina ideja koja mi se svidja kod njega,ako vec drzava-tj mi gradjani Srbije dajemo pare za pomenute klubove,sto nam se onda ne da deo "kolaca" kad se neki igraci prodaju,zato svako neka se znala kako ume, dosta je bilo zivljenje-izivljavanja beogradskih klubova na racun gradjana,a prosle godine kad je trebalo finansirati vojvodinu u kosarci za ABA ligu tad` nije bilo para sto govori da se iz drzave finansiraju samo BG klubovi

Tako ti je to kad cackas mecku

pre 10 godina

Dule? Kako je? Veceras ce da nas prosvetle. U nedelju si se zahvaljivao Vucku, ostajes na tome ili ce ponovo da bude "notorna laz"?

Duka

pre 10 godina

Od 2000. godine nisam izasao na izbore.
Ako ucutkas lopove iz naseg fudbala i osnujes fond za lecenje dece u inostranstvu, imaces novog glasaca ...

Pametnom dovoljno

pre 10 godina

Hoces da smanjis i platu Jorgovanki,narodnim poslanicima,ukines finansiranje stranaka....Sto nisi dao one milione koje si potrosio u predizbornoj kampanji na bilborde,televiziju za bolesnu decu-bilo bi za sve.Ti si jedan obican demagog i populista.I samo jedno pitanje oko privatnih sponzora-Kako je Matijevic posle hapsenja shvatio da treba daq se reklamira u klubu u kome je tvoj brat podpredsednik.

Odbojkas

pre 10 godina

Slusate da se Zvezda i Partizan prepiru ko je dobio vise novaca, a sta je sa ostalim drzavnim klubovima? Vojvodina, Spartak, Radnicki ... kad ste od njih culi da javno traze novac od drzave?
Podrska Vucicu za privatizaciju klubova!

Willi

pre 10 godina

Biće nam lepše i jednima i drugima u drugoj-trećoj ligi , tamo ima zanimljivijih gostovanja . A mreže će samo da se tresu pa gledajte Rangers .

Nikola

pre 10 godina

Jeftina propaganda...drzava je ta koja ne da Zvezdi i Partizanu da budu prodati,zbog raznih zakona koji to blokiraju...Dozvolite prodaju pa onda uskratite ulaganja i preusmerite pare gde stvarno trebaju da idu...

realno

pre 10 godina

KK Partizan NIS je dobio od drzave : NIS 820.000 e ; Telekom: 685.000 e
KK Crvena Zvezda Telekom je dobila od drzave: Telekom 700.000 e
Toliko o tome ko je koliko trenutno dobio od drzave,sve ove informacije se mogu proveriti na sajtu,samo treba traziti,a ne slusati legendarnog Dula,koji barata sa dezinformacijama.

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@PFC Zemun, 8. april 2014 14:25
daj bre otrezni se covece, LAZE TE GURU, POTRAZI PAPIRE, NIJE TESKO...nego sad vam je vucic ok, pa vi ste smehotres,i od sad jos jace pevam na stadionu, OTIMAJ IM ZVEZDO SVE!!!

Bob Sent Kler

pre 10 godina

Tako je! Mada sam misljenja da te pare treba delom i da ostanu u sportu, ali takodje za decu kao promocija sporta i zdravog nacina zivota. Znaci skolama sporta, cisto amaterskim koji promovisu bavljenje sportom radi sporta a ne radi para!

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ja vec 10 godina pricam da od kada je Vujosevic u nasoj kosarci, ona svake godine sve vise i vise nazaduje. To je njegov cilj, potpuno unistenje iste. Sada je u tome i uspeo. Pre njega smo bili svetski i evropski prvaci ,od kada je on u istoj, za 12 godina , jedna srebrna medalja. Slucajnost???? Ne bih rekao. U prvih 6 sezona nije uspeo da prodje grupu u Evroligi. Njegov cilj je ispunjen, nasa kosarka je sada i klinicki mrtva.

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

pre 10 godina

Evo ja kao navijac Partizana podrzavam, al da kaze onda svojim ljudima u zvezdi da prekinu da reketiraju privatne firme pod izgovorom da on stojis iza nji. U stvari da prekine sve veze sem navijackih sa crvenom zvezdom, tek onda ce oba kluba biti u jednakoj poziciji...
(PFC Zemun, 8. april 2014 14:25)

Ala je tebi demagog isprao mozak?!!!! Pa ti si izgleda jedini koji je poverovao u novinske clanke koje je Dule izneo kao pouzdane podatke

Milos

pre 10 godina

Ovakvim klubovima država treba da ukine sva davanja i da novac usmeri u bazične sportove. Nije u redu da javna preduzeća daju novac klubovima koji ne mogu da prođu ni kvalifikacije u evrpskim takmičenjima. Novac dati deci za lečenje, formirati fond i da davanja budu javna.Partizan i Zvezda neka se izdržavaju sami. Da li i ostali kljubovi dobijaju novac od države kao oni. Naravno ne.

Vax

pre 10 godina

Super. Takodje, neka iz sporta izadju svi oni partijski funkcioneri, braca, prijatelji i ostali koji na indirektan nacin donose sponzorske ugovore sa javnim preduzecima.

drvobradi

pre 10 godina

Vucic se ponasa kao da deli svoju imovinu. Valjda covek kapira da je sada car ili sta vec. Zabrinjavajuce. Skoro kao Utisak nedelje od pre neki dan, gde se 2 coveka prepiru koliko je ko dobio drzavnih para, a kljucni momenat je da neki vladin sluzbenik (bio on PV, PPV, ministar) nalozi direktoru drzavne firme da nekom da novac.

cukce

pre 10 godina

Tako je nek jure Danilovic i Todoric sponzore, nek rade nesto, sportski direktor i predsednik kluba nisu samo zvanja vec funkcije i velika obaveza!

Povidon

pre 10 godina

Populizam i demagogija. Nastavice da daju i Zvezdi i Partizanu a pare za bolesnu decu ce nabaviti tako sto ce poskupeti pelene, decija hrana, obuca i garderoba. Tako je bilo i za povracaj bebi pdv-a.

pfc

pre 10 godina

Za Partizan je resenje prosto,samo treba da sklone pijavice i partije koje izvlace novac od transfera.
Da se niko ne ljuti ali stvarno smo prodali brdo igraca poslednjih godina a para nigde.
Verovatno se desavalo i u Zvezdi isto devedesetih.

jednom ZA svagda

pre 10 godina

da se raskrsti sa pricom oko toga dal je u Srbiji favorizovan Paritzan ili Zveda .. Vecita tema koja svima zadaje samo glavobolju I nove I nove probleme .. A svakodnevnih problema,onih pravih , svi imamo preko glave

Marko

pre 10 godina

SJAJNO! Jel mogu onda i Telekom, EPS, Srbijagas, Posta i ostale stotine drzavnih preduzeca isto na trziste i u privatizaciju, kao GE, T-Mobile, Gazprom,...?

DEMAGOGIJA!

Ni evro i tačka

pre 10 godina

"Više novca će ići u Fond za decu NEGO u Zvedu i Partizan" !? ...Nismo se izgleda razumeli...Nema ni dinar više za profesionalne sportske klubove, neka se sami snalaze...

a gde je dinamit?

pre 10 godina

bravo, slazem se potpuno..e ajd sad da vratimo vreme 5-6 godina unazad, dakle da li bi ijedan grobar uradio slicnu stvar-NARAVNO DA NE BI
a lepo je Nebojsa rekao Dusku u utisku nedelje, sledi vam stecaj gospodo iz partizana, slede vam revizori koji ce vam uleteti u kucu i otkriti katastrofalno vodjenje racunice...ne bio vam u kozi!!!

Jovanovic984

pre 10 godina

Jooooj,koji je ovo...
Skloni sve partijske funkcionere iz klubova,pa onda da ti poverujemo.

Druga stvar u vezi sa ovim navodnim fondom za lecenje. Ne treba se boriti sa posledicom,nego sa uzrokom. Finansiraj ti,dragi moj,zdravstvo,obezbedi detaljne sistematske preglede za decu, obezbedi uslove da se bave sportom u skolama, da se hrane zdravo po povoljnim cenama u skolskim kuhinjama. Tako ce mnogo manje biti bolesne dece. A kad se razbole,naravno da treba drzava da obezbedi najbolje lecenje.
Mnogo je pametnije organizovati deci kvalitetne casove fizickog,nego posle leciti krivu kicmu i druge deformacije. Mnogo bolje, omoguciti da se hrane zdravo u skoli po subvencionisanim cenama, nego kasnije leciti holesterol,gojaznost,dijabetes...

Jovana

pre 10 godina

Hvala ti boze!
Svaka cast Vucicu!
Dosta vise .... stranci se placaju koji igraju po klubovima, placaju se skole nebitnim facama, vecere...provodi...a deca nam umiru svakog meseca
Vucicu, neka te bog cuva!
zahvalni narod

Nenad

pre 10 godina

Smrc, sad cu ja vama da pokazem ko sam. A u realnosti, opet ce na neki nacin davati pare i za njih. Pa gde bez igara u siromasnoj Srbiji rodjaci?

leteća kornjača

pre 10 godina

Pošto je Zvezda praktično ugašena, sad je red da se i Partizan ugasi. Jednostavno ne ide drugačije. Videćemo kako će se odvijati ovo. Zvezda ima bolji marketing i veći priliv po tom osnovu, dok Partizan ima dobru školu i preživljava od prodaje igrača.
Državi treba sport, pa je ovo u neku ruku sramno. Trebalo je da se nađe rešenje za privatizaciju prvo, pa da se onda skine i Partizan i ovaj privatni klub sa budžeta. Ovako je jednom klubu oprošteno 16M duga a drugi je ostavljen da se snalazi kako zna i ume.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Po kom osnovu je država "gurala" pare u sportske klubove ,kako god se oni zvali ? Kad je već ugurala koliko god da je ugurala sada mora da iznese na videlo kompletne tokove tog NAŠEG novca .

Travis

pre 10 godina

Eto šta učini pohlepa Partizana, nije im dosta što je KK dobio preko 2 miliona nego hoće još jer nisu sposobni da sami zarade ni dinar.

U svakom slučaju Zvezda će bolje proći jer skoro 50% ljudi u Srbiji navija za nas pa će nam biti lakše da privučemo nove sponzore. Kada firma ulazi na neko tržište ona za privlačenje potrošača sponzoriše onaj klub koji je najpopularniji u toj državi, prema tome će Zvezda dobiti bolje sponzorske ugovore.

john

pre 10 godina

Sad je nasoj drzavi problem Zvezda i Partizan,kao da zbog njih nema novca u budzetu,svi su se okomili...kao zbog njih nema za decu.Prava istina je da su pare opljckane od strane politicara i tajkuna,nisu Zvezda i Partizan krivi,svaka drzava koja drzi do sebe ima velike fudbalske i kosarkaske timove,mislite da se Real,Barsa i drugi finansiraju samo od prodaje dresova? Drzava ih ljubomorno cuva od privatizacije,nema zakona 20 godina,a onda dozvoljava da ih pljackaju menadzeri,politicari...gospodo zastitite svoju imovinu.Niko ne kaze kolika je zarada grada Beograda od Zvezde i Partizana,za 7 dana je u Areni bilo 75.000 ljudi,zamislite da i u fudbalu igraju Ligu Sampiona,koliko je to stranih gostiju ,TV prava... Koliki je porez koji je drzava naplatila od prodaje igraca,to su sume u milionima evra za zadnjih 10 godina,koja to fabrika u Srbiji ima takav izvoz kao fudbal?
Nije sve tako kao sto se predstavlja,mozda da zatvorimo sve neprofitabilne stvari sport,kulturu.... onda bi verovatno bilo para za decu...

Petar

pre 10 godina

Kakvo je stanje u sportu svaki klub u Srbiji ce se ugasiti. A onda kad nam decu postanu bolesna ( fizički, psihički kako god) , verovatno ce nam više trebati za razne fondove.

Bob Sent Kler

pre 10 godina

Tako je! Mada sam misljenja da te pare treba delom i da ostanu u sportu, ali takodje za decu kao promocija sporta i zdravog nacina zivota. Znaci skolama sporta, cisto amaterskim koji promovisu bavljenje sportom radi sporta a ne radi para!

Vax

pre 10 godina

Super. Takodje, neka iz sporta izadju svi oni partijski funkcioneri, braca, prijatelji i ostali koji na indirektan nacin donose sponzorske ugovore sa javnim preduzecima.

Jovana

pre 10 godina

Hvala ti boze!
Svaka cast Vucicu!
Dosta vise .... stranci se placaju koji igraju po klubovima, placaju se skole nebitnim facama, vecere...provodi...a deca nam umiru svakog meseca
Vucicu, neka te bog cuva!
zahvalni narod

lepe vesti

pre 10 godina

Konačno lepe vesti danas. Stvarno si kralj Vučiću. Ulaganje u fudbal je bure bez dan koje nikad ništa ne doprinosi ovoj državi. A od huligana imamo samo razbijanje i kriminal!!

realno

pre 10 godina

KK Partizan NIS je dobio od drzave : NIS 820.000 e ; Telekom: 685.000 e
KK Crvena Zvezda Telekom je dobila od drzave: Telekom 700.000 e
Toliko o tome ko je koliko trenutno dobio od drzave,sve ove informacije se mogu proveriti na sajtu,samo treba traziti,a ne slusati legendarnog Dula,koji barata sa dezinformacijama.

Travis

pre 10 godina

Eto šta učini pohlepa Partizana, nije im dosta što je KK dobio preko 2 miliona nego hoće još jer nisu sposobni da sami zarade ni dinar.

U svakom slučaju Zvezda će bolje proći jer skoro 50% ljudi u Srbiji navija za nas pa će nam biti lakše da privučemo nove sponzore. Kada firma ulazi na neko tržište ona za privlačenje potrošača sponzoriše onaj klub koji je najpopularniji u toj državi, prema tome će Zvezda dobiti bolje sponzorske ugovore.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ja vec 10 godina pricam da od kada je Vujosevic u nasoj kosarci, ona svake godine sve vise i vise nazaduje. To je njegov cilj, potpuno unistenje iste. Sada je u tome i uspeo. Pre njega smo bili svetski i evropski prvaci ,od kada je on u istoj, za 12 godina , jedna srebrna medalja. Slucajnost???? Ne bih rekao. U prvih 6 sezona nije uspeo da prodje grupu u Evroligi. Njegov cilj je ispunjen, nasa kosarka je sada i klinicki mrtva.

Odbojkas

pre 10 godina

Slusate da se Zvezda i Partizan prepiru ko je dobio vise novaca, a sta je sa ostalim drzavnim klubovima? Vojvodina, Spartak, Radnicki ... kad ste od njih culi da javno traze novac od drzave?
Podrska Vucicu za privatizaciju klubova!

cukce

pre 10 godina

Tako je nek jure Danilovic i Todoric sponzore, nek rade nesto, sportski direktor i predsednik kluba nisu samo zvanja vec funkcije i velika obaveza!

Predrag

pre 10 godina

Vičiću, ne morate da im kao primer navodite Man. junajted ili Liverpul. Evo da uzmemo za primer bugarski Ludogorec. Ako on može da funkcioniše i da ostvaruje zapažene rezultate u Evropi mogu i Zvezda i Partizan. Ako ne mogu žalim slučaj, katanac na vrata kao i svaka druga firma gubitaš.

a gde je dinamit?

pre 10 godina

bravo, slazem se potpuno..e ajd sad da vratimo vreme 5-6 godina unazad, dakle da li bi ijedan grobar uradio slicnu stvar-NARAVNO DA NE BI
a lepo je Nebojsa rekao Dusku u utisku nedelje, sledi vam stecaj gospodo iz partizana, slede vam revizori koji ce vam uleteti u kucu i otkriti katastrofalno vodjenje racunice...ne bio vam u kozi!!!

zauvek Zvezda

pre 10 godina

E za ovo ti svaka čast Vučiću. Jedino rešenje i za jedne i za druge je privatizacija. Dosta ste više bili na državnim jaslama, dok su funkcioneri klubova punili svoje džepove. Meni su se kao iskrenom navijaču Zvezde smučila svakodvna prepucavanja jednih i drugih o tome ko je više dobio para i ko treba više da dobije para.

Duka

pre 10 godina

Od 2000. godine nisam izasao na izbore.
Ako ucutkas lopove iz naseg fudbala i osnujes fond za lecenje dece u inostranstvu, imaces novog glasaca ...

Milos

pre 10 godina

Ovakvim klubovima država treba da ukine sva davanja i da novac usmeri u bazične sportove. Nije u redu da javna preduzeća daju novac klubovima koji ne mogu da prođu ni kvalifikacije u evrpskim takmičenjima. Novac dati deci za lečenje, formirati fond i da davanja budu javna.Partizan i Zvezda neka se izdržavaju sami. Da li i ostali kljubovi dobijaju novac od države kao oni. Naravno ne.

dunda

pre 10 godina

jel si srecan vujosevicu, uspeo si da se zakopas do kraja. pricaju svi da partizanu samo nanosi stetu svime sto prica cele godine i tako i bi...

Darko Andric

pre 10 godina

Dosta je bilo da se zvezda i partizan gledaju kao Javna preduzeca. Ako ne mogu da sami opstanu nek se privatizuju ili nek se gase.
BRAVO VUCICU !!!

Istinaisamoistina

pre 10 godina

Klubovi su od drzave dobili gomilu novca i i dalje su u minusu. Drzava mora da prestane sa finansiranjem gubitasa, jer je to bacanje novca u bunar. Kad samo pomislim koliko gladnih i bolesnih ljudi ima u nasoj zemlji, a klubovi se svadjaju zbog miliona koje im drzava daje, pripadne mi muka. I Zvezdu i Partizan treba da bude sramota. Taj novac treba davati tamo gde je najpotrebniji , a klubove privatizovati i kraj price.

Nikola

pre 10 godina

KK Partizan je u zadnjih 10+ izuzetno uspesno poslovao.Titutle...prodaje igraca...dobri plasmani u el...bolje od toga tesko da je moglo.Pored svih tih uspeha klub danas ne moze da prezivi bez finansiranja drzave?Koja je onda poenta tog finansiranja bila,znaci partizanu nije potrebna pomoc vec izdrzavanje?Treba pomoci svakom klubu ali ni jedan ne treba izdrzavati.Uspesi nekog kluba izgleda zavise od drzavnog finansiranja tako da nije nesto bas za pohvalu.

milanče

pre 10 godina

Konačno. Dokle više da državne firme finansiraju klubove, da time umanjuju profit, a uzimaju kredite za svoje stvari. Čovek stvarno mora da bude nenormalan za takvu matematiku. EPS i Telekom su tipičan primer. Još bih I razumeo da ti klubovi imaju neki učinak, ovako je to samo bure bez dna. Na tržište, pa se pokažite koliko vredite.

Bogi

pre 10 godina

...Imam jedno kratko pitanje . Cime su to klubovi iz prestonice zasluzili da ih drzava dotira. Koliko ja znam cela Srbija placa drzavne institucije i sad vidimo da se godinam finasiraju samo ta dva kluba.
Sve na trziste pa ko prezivi pricace.

kimell

pre 10 godina

Kod Olje Beckovic se najbolje videlo da je ulaganje u Zvezdu i Partizan cista besmislica. Ragovor izmedju dva aktera utiska nedelje se svodio na licno prepucavanje sa tankim pokricem. Privatizacija je jedino resenje tolike pare odose u klubove, a omladina na ivici egzistencije. Odlicna ideja gosp.Vucica

Zeljko

pre 10 godina

Bravo! Nisam pristalica SNS, jos manje SNS bot, ali ovo sto je najavio Vucic ne mogu a da ne podrzim, jos ostaje da se vidi da li ce odrzati rec. Katastrofalno stanje u zdravstvu mora biti okoncano. Silan novac koji se uludo baca na dva kvazi-profesionalna beogradska kluba sigurno moze biti utrosen na mnogo pametniji nacin - a lecenje nase tesko bolesne dece je sigurno vrhunski prioritet.

burazerskaprivatizacija

pre 10 godina

bravo Premijeru!!! tako se ponasa odgovoran covek,ovo je najbolji predlog koji sam cuo u zadnjih 20god.... i jos samo jedan predlog:ostatak novca omoguciti talentovanoj i perspektivnoj deci koja nemaju uslove za napredak u karijeri ,da bude sto vise Djokovica!

IVabo

pre 10 godina

Slazem se da je bolje da klubovi idu na tržište i u privatizaciju.Uvek ce biti deljenja medju navijacima,igracima, trenerima klubova na pripadnike ove ili one boje dresa i uvek ce ta podela izazivati neku vrstu i sukoba i svadja, pa i zbog toga da li je iko dobio vise ili maje para od drzava-al valjda smo toliko normalni, te da nas briga o deci i zelja da se spasu deciji zivoti mogu ujediniti, bez obzira koji nam je klub drazi. Podrska za predlog.

Lanselot

pre 10 godina

Deca su nasa buducnost o kojima prvenstveno trebamo voditi brigu. Sport i klubovi sigurno nece biti zanemareni, ali ne mogu biti preci od jednog mladog zivota. Briga o najmladjm bolesnicima je nesto sto je ova zemlja previse dugo stavljala po stranu, dobro je sto ce se napokon na to staviti tacka.

Davorin

pre 10 godina

Drago mi je što se više novca izdvaja za bolesnu decu. O njima se moramo najviše brinuti, jer su deca naša budućnost. Drago mi je što Vučić brine i što želi na najbolji mogući način da pomogne bolesnoj deci.

Mr. Good

pre 10 godina

Privatizacija, pa da vidimo onda kako ce neki milioner koji kupi klub da pazi svoje pare i da ih ulaze na pravo mesto a ne da klubovi kao do sada sluze za pljacku

pfc

pre 10 godina

Za Partizan je resenje prosto,samo treba da sklone pijavice i partije koje izvlace novac od transfera.
Da se niko ne ljuti ali stvarno smo prodali brdo igraca poslednjih godina a para nigde.
Verovatno se desavalo i u Zvezdi isto devedesetih.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Po kom osnovu je država "gurala" pare u sportske klubove ,kako god se oni zvali ? Kad je već ugurala koliko god da je ugurala sada mora da iznese na videlo kompletne tokove tog NAŠEG novca .

Povidon

pre 10 godina

Populizam i demagogija. Nastavice da daju i Zvezdi i Partizanu a pare za bolesnu decu ce nabaviti tako sto ce poskupeti pelene, decija hrana, obuca i garderoba. Tako je bilo i za povracaj bebi pdv-a.

Sasa

pre 10 godina

Podržavam ovu odluku budućeg premijera, i ovim putem mu šaljem misao o kojoj može da razmisli - legalizujte marihuanu u medicinske svrhe.
(THC, 8. april 2014 14:20)

Pa legalizovace , samo ako to NAROD zeli. Bas ga briga kako ce ko da je zove ili kako ce ko da je koristi.

"Dijagnosticar", Nis

Sloba

pre 10 godina

Da barem nesto urade tj. da barme nesto igraju pa i da im se da, nego brukaju, fudbal, narod i drzavu. Hranis ih dok igraju i onda ih prodaju pojedinci uzmu pare, a narodu sipak.

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

pre 10 godina

Evo ja kao navijac Partizana podrzavam, al da kaze onda svojim ljudima u zvezdi da prekinu da reketiraju privatne firme pod izgovorom da on stojis iza nji. U stvari da prekine sve veze sem navijackih sa crvenom zvezdom, tek onda ce oba kluba biti u jednakoj poziciji...
(PFC Zemun, 8. april 2014 14:25)

Ala je tebi demagog isprao mozak?!!!! Pa ti si izgleda jedini koji je poverovao u novinske clanke koje je Dule izneo kao pouzdane podatke

mašalah...

pre 10 godina

Konačno će jedna Vučićeva odluka ujediniti Srbiju. Dosta divljanja "navijača", dosta crnih fondova i preprodaje fudbalera... Ukoliko vredite netko će vas kupiti, ukoliko ste zanimljivi imaćete navijača...

deki

pre 10 godina

Kapa dole! Ovo je trebao odavno neko da uradi. Ovim postupkom je pokazao da se ne boji ni 'fudbalaske mafije'. Neka se snalaze sami kad su toliko nezadovoljni...

PFC Zemun

pre 10 godina

Evo ja kao navijac Partizana podrzavam, al da kaze onda svojim ljudima u zvezdi da prekinu da reketiraju privatne firme pod izgovorom da on stojis iza nji. U stvari da prekine sve veze sem navijackih sa crvenom zvezdom, tek onda ce oba kluba biti u jednakoj poziciji...

Tako ti je to kad cackas mecku

pre 10 godina

Dule? Kako je? Veceras ce da nas prosvetle. U nedelju si se zahvaljivao Vucku, ostajes na tome ili ce ponovo da bude "notorna laz"?

Danka

pre 10 godina

SVAKA CAST ! Konacno se neko od politicara setio i decice...Sramota je kada se pise o tako abnormalnim ciframa koje dobijaju a ovoliko dece ceka na operaciju jer nemaju novaca...Trebali bi mnogi u ovoj zemlji da se ugledaju na Vucica i da slede njegov primer.

Svetozar

pre 10 godina

Ako znamo koliko para ide u Zvezdu i Partizan mozemo da racunamo da ce svako bolesno dete u Srbiji biti izleceno. Mislim da je pre svega prevelika sramota da se tolika sredstva izdvajaju za klubove koji nemaju nikakve rezultate. Da smo mi normalna zemlja sportisti bi sami davali novac u dobrotvorne svrhe.

Milan NS

pre 10 godina

Iako sam veliki zvezdaš i to ne želim da krijem, dočekao sam napokon da se pojavi čovek koji će reći dosta je bilo otimanju para od države i jednih i drugih. Pa valjda i osim njih postoji još neko kome je novac i potrebniji.

Milan1989

pre 10 godina

Bravo za ovaj predlog,klubovi treba da funkcionisu na skroz drugi nacin od sadasnjeg,bice tako bolje i za njih a i za drzavu. Vucic se trudio da pomogne koliko moze i jednima i drugima i sta je na kraju dobio,da ga neko psuje sa tribina.

Simpatizer011

pre 10 godina

U slucaju Zvezde i Partizana treba razmisljati glavom a ne srcem. Cinjenica je da su oba kluba brendovi, ali oni su konstantno u dugovima i to pod hitno mora da se resava. Nacin na koji ova dva kluba rade nije odrziv.

Petar

pre 10 godina

Kakvo je stanje u sportu svaki klub u Srbiji ce se ugasiti. A onda kad nam decu postanu bolesna ( fizički, psihički kako god) , verovatno ce nam više trebati za razne fondove.

Mladensrb

pre 10 godina

Vucic je jedini smogao snage da kaze ono sto vecina i misli i zna, a to je da klubovi ne mogu da funkcionisu na ovaj nacin i da nesto mora da se promeni.

Ni na kraj pameti

pre 10 godina

Juce kad je najavio da ce uskoro objaviti svoju odluku o novcu za finansiranje Zvede i Partizana i rekao da ce se 95% naroda odluka dopasti ali nece celnicima tih klubova, bas sam se pitala sta narod briga kome ce koliko pripasti novca ili sto ces im ukinuti finansiranje. Narod mislila sam ima svojih problema. A ovako pozitivnoj odluci se uopste nisam nadala.

Cile

pre 10 godina

NJima ne bi bilo dosta para ni da im se da ceo budžet. Dosta smo ih nosili na grbači. Na tržište pa ko bude vredeo neka prođe, ostali u fabriku na posao(sami za sebe da zarade).A navijači neka se finansiraju sami, bez klubova. Dok oni ruše po stadionima, za bolesnu decu nema para. Pa dosta je bilo.

vladan

pre 10 godina

pametnjakovicu pa kako zvezda sa 700000 e placa dva amera cija je godisnja plata minimum 400000 ??a gde su plate ostalih igraca????
(ivan, 8. april 2014 15:40)
Pametnjakovicu, a kako ti znas koliko koji igraci kostaju! Za razliku od vas, mi znamo nasu finansijsku konstrukciju kluba za ovu sezoneu! To se moglo procitati i pre pocetka zvanicne sezone!
- 1 mil. - FMP
- 1 mil. - Telekom, Gazprom (preko SD-a) i ostala javna preduzeca
- 500k - manji sponzori - Diva, Kanjiza, Denim....
- 500k - prihodi od TV prava, eventualni prihodi od prodaje igraca, marketing/prodaja na utakmicama/dresovi, majice...
- 500k - clanovi UO, donacije...
itd...

- E sad, problem je u tome, sto vi samo znate da napadate druge! A kada vas neko pita, odakle vam i ko vam je dao novac... Odmah pocnete da skacete, i odmah skrecete temu na neke druge stvari! JSDP, da bi branilo svoje stavove i da to ima nekog smisla prvo treba da uradi detaljni finansijski izvestaj za FK i KK, da bi argumentovano mogli da brane svoje stavove! Kao sto je uradila i SDCZ...

- Sto se tice, date teme... Svakako sam za to da se vise novca (ako ne i sav novac koji je davan klubovima) prebaci na racun za lecenje bolesne dece! Zatim treba usvojiti zakon o privatizaciji u sportu! I zabraniti javnim preduzecima da ulazu (daju) u klubove! Mozda samo pomognu reprezentativne selekcije!

AJDMALOSAMIDPROBATE

pre 10 godina

Jedina ideja koja mi se svidja kod njega,ako vec drzava-tj mi gradjani Srbije dajemo pare za pomenute klubove,sto nam se onda ne da deo "kolaca" kad se neki igraci prodaju,zato svako neka se znala kako ume, dosta je bilo zivljenje-izivljavanja beogradskih klubova na racun gradjana,a prosle godine kad je trebalo finansirati vojvodinu u kosarci za ABA ligu tad` nije bilo para sto govori da se iz drzave finansiraju samo BG klubovi

jednom ZA svagda

pre 10 godina

da se raskrsti sa pricom oko toga dal je u Srbiji favorizovan Paritzan ili Zveda .. Vecita tema koja svima zadaje samo glavobolju I nove I nove probleme .. A svakodnevnih problema,onih pravih , svi imamo preko glave

Dragan Torbica

pre 10 godina

Deca i treba da se leče, da se formira fond, a ne da oni uzimaju kako im se ćefne. Jesam pristalica Partizana, ali se ne zna ko je gori. Može jedan Ludogorec da napravi ekipu, a da ne uzima pare od države Bugarske, pa valjda onda mogu i Zvezda i Partizan. Ako ne mogu, pa Bože moj, ima ko može.

Salinjo

pre 10 godina

Interesantna izjava, posebno kad se zna da Gasprom nije srpska firma i kada se već dugo priča o Etihadu kao novom sponzoru Crvene Zvezde. Tako da će Partizan opet da izrade, a naravno najvećoj izbornoj propagandi zvanoj Crvena Zvezda ići će sredstva pod izgovorom da to nisu srpske firme i naš novac, već novaz od sponzora iz inostranstva koji su prepoznali Zvezdu kao brend!!!
(Mafijin sin, 8. april 2014 14:44)

Gasprom se razmišljao kome će biti sponzor čitavih 15 min. Dovoljno im je bilo da dođu na stadion i vide trofejnu salu ''Marakane''.Da li stvarno misliš da je nekome marketinški i ekonomski interesantan partizan!? Isto će i Etihad razmišljati ukoliko reši da nekog sponzoriše...prosta logika!

Rasa

pre 10 godina

Posle svega samo se pitam da li ranije nije mogla da bude donesena ovakva odluka ali sve nesto mislim da nije postojala volja politicara da se resi ovaj ozbiljan problem. Kada znamo ko sve sedi u upravnim odborima, sve nam je jasno zasto ranije nije reseno.

koki

pre 10 godina

civilizovane drzave, prebijenog cvonjka ne daju klubovima. pitajte koliko amerika daje nba (nfl, nhl itd itd) klubovima- ni dolara!
iskreno, prvi put nedvosmislena podrska..

coffee

pre 10 godina

U potpunosti podrzavam ovu odluku. Interes dece i njihovo zdravlje,mora biti na prvom mestu,cak i ispred interesa drzave. Svako ko se usudi da osudi ovako nesto,bolje neka 2 puta razmisli.

Kili

pre 10 godina

Za neobavestenog,ni Gazprom,ni Etihad,ni Carlsberg,Telenor,Sber banka,IDEA,osiguravajuca drustva,strane banke...NISU drzavne firme,i to su CZ sponzori narednih godina,a vi grobari cesajte se sada gde vas ne svrbi!!NIS,Telekom,Galenika,EPS,MB,Dunav osiguranje,Agrobanka i ko vam sve nije bio kvazi-sponzor ZABORAVITE!!Katanac je blaga rec,ali tu su Casovi ljubavi...

CANE SREMAC - 54

pre 10 godina

Mislim da ce ova vest imati dvostruko dejstvo objektivno najvise ce pogoditi mnoge politicare koji su navikli da godinama sede u upravnim odborima fudbalskih klubova i time sebi krcili put preko naivnih navijaca. Nista nisu radili a primaju velike nadoknade. Ovo je najpametnija vest koju sam imao prilike da procitam u zadnje vreme. Lepo na trziste pa da vidis kako ce i razmazeni igraci da se ponasaju kod privatnika. Ono sto me iskreno raduje da ce drzava osnovati deciji fond pa skoro svakim danom izgubimo jedan mladi zivot. Zato jos jednom bravo za ovu odluku.

Sina

pre 10 godina

Dok oni prodaju svoje igrače i dele milione, narod treba iz budžeta da krpi njihove dugove, to je stvarno malo previše za ovu državu. Dosta smo trpeli kabadahijsko poslovanje pojedinih tzv. sportista-političara, eto im sport pa da vidimo koliko će da zarade.

Stefan

pre 10 godina

Ti klubovi su postale rupe bez dna, ali su naviknuti na drzavne donacije i kad im se one pocnu uskracivarti, onda dodje do sukoba Vujosevica i Covica, izbacivanja prljavog vesa i ruznih reci.

treci koren iz 216

pre 10 godina

Cime su 126 i 174 klub u evropi zasluzili i dinar novca poreskih obveznika Srbije? Kakav fudbal gledamo? Kakav je uspeh postignut u Evropi? A koliko je novca ulozeno u poslednjih 10 godina? Apsolutno sam za privatizaciju i zvezde i partizana i preusmeravanje novca u fond za lecenje dece. Pobeda nad Barselonom ne vredi jednog decijeg zivota.

Zoja

pre 10 godina

Strašno je koliki je zapravo broj dece koja se svakodnevno bore protiv užasa koji ih je zadesio, tako da ovakva odluka zavređuje samo podršku i poštovanje.

Milos

pre 10 godina

Lako je to reci u praksi je nesta sasvim drugo. Kad bi drzava sad zavrnula slavinu i jedni i drugi bi odmah mogli da stave kljuc u bravu. Znaci odmah bi im ugasli struju, vodu, telefone i td. sto nije godinama placano. O porezu da ne pricamo. Svima bi momentalno bili blokirani racuni i cao zdravo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vopi, 8. april 2014 15:09)
------------------------------------------------------------------------
A zasto ne cao-zdravo. Sta su oni svete krave, pa ne sme niko da ih pipne. Propadose tolike firme i banke po Srbiji u kojima je narod radio, a da zalimo Zvezdu i Partizan. Dajte molim vas... Igrajte fudbal, kosarku ili sta god vec, postižite rezultate, dovucite publiku na stadion, proizvodite igrace, pa sa njima na trziste i eto prihoda. Ako može tako, može, ako ne, pa katanac brate i kraj parade... Dosta vise

Kosta

pre 10 godina

Gospodin Vucic prekida sve one negativna navike koje traju godinama a koje do sada niko ili nije smeo ili nije hteo da dira. Cestitam mu i podrzavam ga.

Mića

pre 10 godina

Ima Vučić pravo. Vala preterali su i jedni i drugi. Treba ja na televizijim pored one nesretne Stanije i Soraje da gledam kako se dva ostvarena čoveka hvataju za gušu u jednoj sasvim pristojnoj emisiji. Zašto? Zato što se bore ko će više od države da dobije? Sada lepo kao što je i rekao, na tržište pa tražite novac.

Jubei

pre 10 godina

Moram da kažem da je ovo najlepša vest koju sam pročitao ovih dana. Svaka čast Vučiću majstore. Kakav bre crni fudbal, ionako igrači imaju bangave noge. Za bolesnu decu kojoj zaista treba novac. Svaka čast još jednom :)

kabasti

pre 10 godina

I ono novca sto se deli klubovima, da se deli na ravne casti! Znaci svaki klub koji igra u prvoj ligi na pocetku sezone da dobije istu stimulaciju, a ne da Zvezda i Partizan muzu drzavu bez granica, a ostali klubovi u ligi da nemaju ni za kiflu! Kada je Marinovic rekao da se ovde igra zbog Zvezde i Partizana smejali ste mu se! DOLE TITOVI BLIZANCI!!

Ponivil

pre 10 godina

Sasvim ispravno razmišljanje. Da je bilo pameti, ne bi nas ove tragedije koje su se dogodile navele da ovako razmišljamo. Ovo je trebalo da se uradi mnogo ranije, ali dobro je da je konačno neko rekao pravu stvar. Navijam da se ova ideja zaista sprovede, a po svemu sudeći, Vučić je jedini koji to može da uradi.

lakeg

pre 10 godina

Navijam za Partizan ali je u pravu onaj ko kaze da je pohlepa i iracionalno ponasanje Vujosevica unistilo za jedan dan KK Partizan. Sta je sad uradio Vujosevic? Mlatio clancima iz Kurira i nekim fotografijama a dobijali su sasvim ok sumu. Sta ga zanima koliko dobija Zvezda, jer i Partizan dobija dovoljno. E pa sad ce slavina da se zavrne zbog njega, to je valjda bolje? Kakav autogol Vujosevica sa gostovanjem u Utisku auuuu, kao Evromajdanovci sto su zeznuli Ukrajinu. Covek je skroz poludeo i mora otici iz kluba kao i sa mesta predsednika SD. Svaka mu cast za sve rezultate ali preterao je u zadnje vreme. To je dotle doslo da je zbog njega dovedeno u pitanje funkcionisanje KK Partizan. A samo je trebalo da drzi jezik za zubima i ne ponasa se toliko primitivno.

Zlatko

pre 10 godina

Pozdravljam ovu odluku i mislim da je krajnje vreme da se sportska drustva privatizuju a da novac koji je do sada isao njima ide u fond za lecenje bolesne dece. Previse im je dato novca a nista pametno nisu uradili.

skidam kapu

pre 10 godina

Toooo kralju :)) Ma kakav bre fudbal. Uložiti pare u nešto drugo. poljoprivredu, firme, bolesnu decu. Sramotno je bilo i davati tolike pare za fudbal. Još jednom...svaka čast majstore :))

Pop

pre 10 godina

Vučiću, dok još ne bude privatizacija, poruši ona rugla i krševe koje oni nazivaju "hramovima", prodaj lokacije, a od tih para izgradi ljudski stadion na kome će igrati i jedni i drugi i reprezentacija.

Simic

pre 10 godina

Neće više da daje pare zvezdi, jer je isti (ili veći) iznos dogovorio sa UAE. Videćete.
(vlada rakovica, 8. april 2014 16:25)

Ako je i nesto dogovoreno onda je to ucinila uprava kluba. Znas, funkcioneri u klubovima i postoje da bi stvorili organizaciju i da bi se medju ostalom bavili i pronalaskom sponzora. A ne da sede u svojim kancelarijama, kukaju, prozivaju sve zivo i cekaju da im se oni sami jave. Ko cini marketing Partizana? Da li on uopste postoji? I ako ne postoji ko je kriv za to?

DUPLA GREŠKA

pre 10 godina

Nastupom na Tv Vujošević i Čović su napravili duplu grešku, ostali su bez pomoći države, da shvate da KK Partizan i Zvezda nisu njihove zadužbine i biznis centri za lično bogaćenje i maltertiranje gradjana Srbije.

irena

pre 10 godina

Dugo ovo što se dešava u našem fudbalu, a naročito u Zvezdi i Partizanu, nema blage veze sa mozgom i zdravom logikom! Gospoda nisu sposobni da privuku gledaoce na stadione i da zarade nešto od karata, ali zato su im ušta ko lopate od bagera, razjapljen pa samo "daj, daj"! E pa, gospodo, konačno da neko, prekine tu bolesnu praksu da se pomažu "lezilebovići", dok nam deca umiru zbog nedostatka novca za lečenje!

Valter

pre 10 godina

Evo sada, gospodo sportski radnici, imate priliku da pokažete koliko ste sposobni ili je sve ovo bilo zahvaljujući državi. Nema više, dosta je brate mili!

gregori

pre 10 godina

Oba kluba lepo skinuti sa tereta budzeta, privatizovati, pa neka vide sta znaci igrati pravi fudbal! Lepo je igrati s pola snage utakmice, kad znas da ces platu sigurno dobiti.

Dejan

pre 10 godina

Nisam neki obozavalac Vucica ali za ovo svaka cast. Svaki dan je su nekom djetete tablete da prezivi a ovi međedi se svađaju koliko je kome dato "Vama se pomaže više, nije vama, vama je dato toliko miliona nama toliko miliona".. E sad cete dobiti, u slamnatom sesiru nesto, pa se onda necete imati oko cega svadjati..

Radmila

pre 10 godina

Ovo je još davno neko trebao da uradi, da nam više ne umiru deca, svaki dan u novinama moli se pomoć za neko dete koje boluje od neke teške bolesti, i potrebna je hitna operacija!!

Marko

pre 10 godina

SJAJNO! Jel mogu onda i Telekom, EPS, Srbijagas, Posta i ostale stotine drzavnih preduzeca isto na trziste i u privatizaciju, kao GE, T-Mobile, Gazprom,...?

DEMAGOGIJA!

Strela88

pre 10 godina

Bravo Vucicu!Konacno neko da misli i na decu!Nazalost,danas je sve vise obolele dece i treba im pomoci da se izlece.Zvezda i partizan neka se snalaze...

hours of love

pre 10 godina

Zanimljivo kako su svi partizanovci protiv ovog predloga!
Cega se plasite ?!
Prodali ste masu igraca iz FK i iz KK prethodnih godina, pritom ne placate porez i i dalje vam nesto ne valja.
Nadam se da cete se i vi i zvezda od sad pa nadalje sami snalaziti!
Dosta vise lopovluka na sve strane!!!

delfin

pre 10 godina

Pare treba investirati ako se vec trosi za sport malim klubovima koji imaju skole kosarke, odbojke itd. koji ce da izbacuju mlade talente koji vole sport kao i entuzijasti koji ih vode i zive i rade od clanarina koje su 4000,5000 din. mesecno za bilo koji sport da dete trenira a sve finaniraju roditelji. Sale da se izgrade pa da se ustupe malim klubovima pa onda ako i mora clanarina ona bude mnogo manja pa deca umesto da vise po i skacu po fejsu... skacu na treninzima. Mnogo vise dece bi se bavilo sportom. I tako se stvaraju osim sampiona i zdrava deca. A majstori koji pune hale a prazne budzete neka osnuju privatne klubove pa neka plate igrace pa neka onda igraju i intergalakticke sampionate. Svu decu gotove igrace pokupe cz i par a stvore gotovo nikog. I daj njima a ovima koji rade gotovo volonterski posle redovnog posla od osam sati negde drugde njima treba uzeti i roditeljima naravno od dece i dati cz i par.

I opet su u dugovima

pre 10 godina

Decu ni nemamo vise kao sto smo ih nekad imali a ona koju imamo umiru od zdravstvenog zapustanja i ne brige drzave o zdravlju gradjanstva. A bitno da je u sportu i zabavi velik novac. Da se u tim krugovima zivi na viskolj i uvek im treba jos. Dok narod skapa, umire ili gine ko u vreme kuge ili ratnog stanja. Jos malo nece imati ko da im puni sportske tribine i koncetrne hale?

Ivan

pre 10 godina

Na najmladjima svet ostaje. Svaka čast na odluci, jeste da je sport bitan, ali kad već prave problem oko novca, onda i zaslužuje da ode na stranu gde je zaista od neizmerne važnosti.

Marko

pre 10 godina

Sportska društva treba da predstavljaju profitna udruženja, a kod nas naopačke, gubitaši. Treba da se puste sami da se organizuju, a ne da troše basnoslovno novac građana, a oni između sebe da dele pare.

Grobar BL

pre 10 godina

Niko to ne spori da su partizan i zvezda u haosu,ali gospodine Vucicu tu istu Zvezdu koja duguje 50 m evra je doveo Vesic koji je sa vama,taj isti Partizan u haos je doveo (dug ima samo se ne zna koliki i kako) vasi koaliconi drugari iz sps.I NIKO NE ODGOVORA !!!!!

Simba

pre 10 godina

Bravo, IZUZETNA ideja, ako ne mozete da obezbedite da postojite - privatizacija. Dosta ste krali klubove, a za to niko nije snosio posledice, imali ste zaledjinu politicara i to se kamufliralo... Klubovima dati nesto malo, ostalo neka se snadju sami, a taj novac odvajati za daleko potrebnije stvari, recimo deciji zivot, koji je bitniji i od Zvezde i od Partizana, ali i svih ostalih klubova.

bole

pre 10 godina

Bilo je i vreme. Koliko je samo dece do sada izgubilo život samo zato što para za njihovo lečenje nije bilo ili su pare prekasno sakupljene pa nisu dočekali transplantaciju ili neki drugi vid lečenja? Naravno da treba ulagati u sport, kulturu i ostalo ali hajde da za trenutak zastanemo i pomognemo mališanima koliko god je to moguće

Zoran

pre 10 godina

Konacno da se velike pare pametno preusmere. Klubovi samo gutaju pare. Njima je bilo lako, kad im ponestane novca samo zatraze i dobiju, a sa druge strane deca umiru.

Micin

pre 10 godina

Bravo Aco milion puta. Jos da se prosvetari obavez\u da svakoga dana animiraju decu bar na po jedan sat besplatnog sporta u skolskim dvoristima i salama - i veliki problem manje.

Kale

pre 10 godina

Sada više neće niko ni da siluje državu, ni da se ponaša kao da je država bankomat, ni ništa. Imaćete i jedni i drugi priliku da pokažete kakvi ste na tržišnoj utakmici ,imate menadžment, marketing sektor, pa se borite. Pare za bolesnu decu i treba da idu.

Willi

pre 10 godina

Biće nam lepše i jednima i drugima u drugoj-trećoj ligi , tamo ima zanimljivijih gostovanja . A mreže će samo da se tresu pa gledajte Rangers .

Liga šampiona

pre 10 godina

Iz cele ove ujdurme ja mogu da zakljucim tri stvari, budzet Partizana je 1.5M evra, Zvezde 700000 evra i Vucic nije kriv jer svima zeli najbolje. Radimo sa decom radionice koje placa grad Beograd, svake godine ima sve vise klinaca. Dolaskom ovih postenjacina, ove godine je sve saseceno u korenu. Pouzdano znam da su smanjili budzet koji sami propisuju, i to ne za sport vec za DECU, tako da polovina klinaca ne moze na radionice. Blago nama sa ovakvima.

5 do kraja

pre 10 godina

Demagog..zatrcao se po glasove pre 2 godine (vidi sliku s Dzajom), tako i sada. Smesan si rodjace, pusti ti sport RADNA MESTA su tvoj problem zato ne zavlaci narod nego radi za sta si biran!

drvobradi

pre 10 godina

Vucic se ponasa kao da deli svoju imovinu. Valjda covek kapira da je sada car ili sta vec. Zabrinjavajuce. Skoro kao Utisak nedelje od pre neki dan, gde se 2 coveka prepiru koliko je ko dobio drzavnih para, a kljucni momenat je da neki vladin sluzbenik (bio on PV, PPV, ministar) nalozi direktoru drzavne firme da nekom da novac.

Vatrogasac

pre 10 godina

FK Crvena Zvezda, koji je pre tri meseca za poreze i doprinose dugovao oko 437 miliona dinara, sada se ne nalazi na spisku poreskih dužnika

Alex

pre 10 godina

Gradjanini botovi,

obracam se vama u nadi da ce neko od vas skrenuti paznju vasem sefu (gospodaru Vucicu, ili nekom od njegovih podredjenih) da je vasa aktivnost kontraproduktivna i da moraju malo bolje da vas organizuju. Sada je 19 i 10 i na svim komentarima je brojka od oko 260 glasova u Vucicevu korist. Bilo ko ko pogleda ostale tekstove nevezane za gore pomenutog videce da se brojevi glasova drasticno razlikuju od komentara do komentara pa je svakom sa barem dva grama mozga jasno da isti broj glasova znaci da su ti glasovi "kliknuti" po partijskoj duznosti. Moj predlog vam je da se dogovorite ko ce da klikne na koji komentar kako bi se broj glasova iole razlikovao i stvarao barem neki privid realnog glasanja. U protivnom izgledate kao najobicniji amateri, daleko od precizne proracunatosti vaseg velikog vodje.

S postovanjem,
Jedan od mnogih koje ste smorili svojim mehanickim mozgovima

Mrkela

pre 10 godina

Nasi drzavni klubovi ekonomski mere sa zapadnoevropskim privatnim klubovima, a da pritom ne spominjemo rezultate pogotovo fudbalskih ekipa, nije realno, podrzavam u potpunosti Vucicev predlog o privatizaciji ovih klubova.

Pametnom dovoljno

pre 10 godina

Hoces da smanjis i platu Jorgovanki,narodnim poslanicima,ukines finansiranje stranaka....Sto nisi dao one milione koje si potrosio u predizbornoj kampanji na bilborde,televiziju za bolesnu decu-bilo bi za sve.Ti si jedan obican demagog i populista.I samo jedno pitanje oko privatnih sponzora-Kako je Matijevic posle hapsenja shvatio da treba daq se reklamira u klubu u kome je tvoj brat podpredsednik.

yustus

pre 10 godina

Abolirao Dzajica? Gdje mu je rodjeni brat? Ostrasceni Zvezdas? Da se zna, svaka cast ako je tako, ali meni ovo lici na dobar alibi da se unisti Partizan! Pa sta mislite koji ce sponzor odbiti Covica koji upravlja Beogradom ili brata Vucicevog?!

boki_rs

pre 10 godina

ako ćemo realno u partizanu i igraju djeca, koja kasnije osvajaju medalje za tu istu državu, pa se narod ove države raduje uspjesima te iste djece, i na trenutak zaboravi koliko su nesposobni i korumpirani političari koji vode ovu istu državu...
i još nešto
sad kad smo spasili zvezdu propadanja i kad smo vidjeli na koji način "privatnici" sponzorišu istu, onda više nema novca od države.
fino ste to smislili gospodo.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Hahahaha,cim vidim preporucujem-ne preporucujem -180 ili +180 zavisi dal se hvali gazda ili kritikuje,jasno mi je! Gospodo botovi i jele,nije vas bilo dugo?! Ja da pitan samo ko obezbedi Nelsonu i Djenki po 400.000,Jaki,Bobiju,Rasku po 250.000,Radenovicu 225.000,Simonovicu 200.000,i na kraju Silbu 850.000 za raskid ugovora? Jednog dana cemo saznati kad pocne zakon da se primenjuje!

Mafijin sin

pre 10 godina

Interesantna izjava, posebno kad se zna da Gasprom nije srpska firma i kada se već dugo priča o Etihadu kao novom sponzoru Crvene Zvezde. Tako da će Partizan opet da izrade, a naravno najvećoj izbornoj propagandi zvanoj Crvena Zvezda ići će sredstva pod izgovorom da to nisu srpske firme i naš novac, već novaz od sponzora iz inostranstva koji su prepoznali Zvezdu kao brend!!!

logika

pre 10 godina

Medijski spin...klasican za Vucica kao i uvijek na granici patetike...bilo je bolesne djece i prije izbora ali su navijaci bili jedna od ciljnih predizbornih grupa!!! Radi se nesto svjesno i onda se kao dodje do ociglednog zakljucka da je ovo drugo bolje...dajte molim vas!!!

Mozak

pre 10 godina

A sta si do sada cekao? Dve i po godine si na vlasti i cekao si Utisak Nedelje da se posvadjaju Covic i Vujosevic pa da odjednom odlucis da drzava vise nece da ih pomaze?
Sto si pomagao Zvezdu u prethodnih godina kad je nabila 60 miliona duga?
Tad nisu bile bitne bolnice?

Kakav populista i demagog! I jos javno kaze da nece vise da pomaze zato sto mu skandiraju na tribinama!
Dakle na tribini moraju da se pevaju hvalospevi o tebi i SNSu pa ces da pomazes?

ivan

pre 10 godina

KK Partizan NIS je dobio od drzave : NIS 820.000 e ; Telekom: 685.000 e
KK Crvena Zvezda Telekom je dobila od drzave: Telekom 700.000 e
Toliko o tome ko je koliko trenutno dobio od drzave,sve ove informacije se mogu proveriti na sajtu,samo treba traziti,a ne slusati legendarnog Dula,koji barata sa dezinformacijama.
(realno, 08. april 2014 14:25)

pametnjakovicu pa kako zvezda sa 700000 e placa dva amera cija je godisnja plata minimum 400000 ??a gde su plate ostalih igraca????

Драган Ужице

pre 10 godina

"Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati" Рече бивши Подпредседник Владе и будући Председник Владе Србије, државе у којој још једино Јавна предузећа могу некога да финасирају. Прво господине Вучићу обезбедите услове за јаку привреду, која би могла прво да ДОБРО плати раднике, а тек после тога да некога спонзорише. Овако је то само демагогија, узећу од Звезде и Партизана па ћу дати болесној деци. Имате Ви Министарство здравља, Здравствени фонд,... све имате у својим рукама, па нађите начин да финансирате лечење болесне деце.

tihi

pre 10 godina

Ne slazem se. Drzava ce dovoljno pomoci klubovima ako ZABRANI politicarima bilo kakav kontakt sa sportskim drustvima, i bilo kakvo mesanje u sport. Pozadina svega ovoga je lagano unistavanje sporta u Srbiji i ubijanje bilo cega sto predstavlja ponos naroda (Srba). Prvo je Tadic ukinuo vojsku, ovi ce uskoro sport, pa ce nam jedino preostati Stanija, Karleusa i Soraja.

Najgore od svega je sto se poziva na bolesnu decu. Bas jadno!

ne verujte ovom demagogu

pre 10 godina

sad se pravi pametan a kad si organizovao ponoćnu vampirsky sednicu na marakani sta je bilo onda, ima drzava para i za decu bez da ne ulazu u sportske klubove samo smanite plate direktirima savetnicima i upravnim odborima pa ces videti kolko ce ti para ostati za decu, mada ce zvezdi tesko da uskrati pomoc jer ce se ugasiti, glava oće srce neće

Lebran

pre 10 godina

Citam tekst, a suza suzu stize. Kakvog heroja je samo izrodila majka Srbija?! Onaj osecaj, kada si ponosan sto te "jase" takva ljudska gromada. Strog, a pravican, takav treba da nas jase. A i hrani, hrani demagogijom, hrani posteno i obimno. Dobrane su mu porcije, a nadje se i koja "slatka rec" da pretekne i za dezert.
Tako je bre Coa, ispekao si zanat da ti ni zakon o informisanju ne treba da te narod obozava. Ma raspisi sutra izbore, jer mali su to procenti, bez 90% nista ne priznaj!

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

Auuu...na stranu SNS botova koji komentarisu (pocelo je i na sportskim vestima?!) stvarno mi je sokantno koliko ovde naivnih ima....nikada se necemo opametiti. Lupajte mi minuse do sutra, samo nemojte zakasniti kod svog omiljenog frizera ;).

Pozdrav

Nenad

pre 10 godina

Smrc, sad cu ja vama da pokazem ko sam. A u realnosti, opet ce na neki nacin davati pare i za njih. Pa gde bez igara u siromasnoj Srbiji rodjaci?

john

pre 10 godina

Sad je nasoj drzavi problem Zvezda i Partizan,kao da zbog njih nema novca u budzetu,svi su se okomili...kao zbog njih nema za decu.Prava istina je da su pare opljckane od strane politicara i tajkuna,nisu Zvezda i Partizan krivi,svaka drzava koja drzi do sebe ima velike fudbalske i kosarkaske timove,mislite da se Real,Barsa i drugi finansiraju samo od prodaje dresova? Drzava ih ljubomorno cuva od privatizacije,nema zakona 20 godina,a onda dozvoljava da ih pljackaju menadzeri,politicari...gospodo zastitite svoju imovinu.Niko ne kaze kolika je zarada grada Beograda od Zvezde i Partizana,za 7 dana je u Areni bilo 75.000 ljudi,zamislite da i u fudbalu igraju Ligu Sampiona,koliko je to stranih gostiju ,TV prava... Koliki je porez koji je drzava naplatila od prodaje igraca,to su sume u milionima evra za zadnjih 10 godina,koja to fabrika u Srbiji ima takav izvoz kao fudbal?
Nije sve tako kao sto se predstavlja,mozda da zatvorimo sve neprofitabilne stvari sport,kulturu.... onda bi verovatno bilo para za decu...

Jovanovic984

pre 10 godina

Jooooj,koji je ovo...
Skloni sve partijske funkcionere iz klubova,pa onda da ti poverujemo.

Druga stvar u vezi sa ovim navodnim fondom za lecenje. Ne treba se boriti sa posledicom,nego sa uzrokom. Finansiraj ti,dragi moj,zdravstvo,obezbedi detaljne sistematske preglede za decu, obezbedi uslove da se bave sportom u skolama, da se hrane zdravo po povoljnim cenama u skolskim kuhinjama. Tako ce mnogo manje biti bolesne dece. A kad se razbole,naravno da treba drzava da obezbedi najbolje lecenje.
Mnogo je pametnije organizovati deci kvalitetne casove fizickog,nego posle leciti krivu kicmu i druge deformacije. Mnogo bolje, omoguciti da se hrane zdravo u skoli po subvencionisanim cenama, nego kasnije leciti holesterol,gojaznost,dijabetes...

leteća kornjača

pre 10 godina

Pošto je Zvezda praktično ugašena, sad je red da se i Partizan ugasi. Jednostavno ne ide drugačije. Videćemo kako će se odvijati ovo. Zvezda ima bolji marketing i veći priliv po tom osnovu, dok Partizan ima dobru školu i preživljava od prodaje igrača.
Državi treba sport, pa je ovo u neku ruku sramno. Trebalo je da se nađe rešenje za privatizaciju prvo, pa da se onda skine i Partizan i ovaj privatni klub sa budžeta. Ovako je jednom klubu oprošteno 16M duga a drugi je ostavljen da se snalazi kako zna i ume.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

(Iskljucenja, stipanja, pretnje, 08. april 2014 14:30) a nisi cuo u Utisku nedelje ko je bio godinama suspendovan zbog prebijanja sudija? I to jos onako drsko kaze,pa da,to je moja biografija! Gazda iz pregradja!

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@PFC Zemun, 8. april 2014 14:25
daj bre otrezni se covece, LAZE TE GURU, POTRAZI PAPIRE, NIJE TESKO...nego sad vam je vucic ok, pa vi ste smehotres,i od sad jos jace pevam na stadionu, OTIMAJ IM ZVEZDO SVE!!!

LFC

pre 10 godina

Da li je moguće da on to danas kaže kada je objavljeno da je mala Anastasija umrla?! Da li ga je barem malo stid što ništa nije uradio dok je još bilo nade da se spase ovo dete?! Reci nam gospodine Aco, ko je uopšte i finansirao dva mafijaška legla sve ove godine. Gde si bio poslednje dve tri godine dok su ta deca mogla da se spasu??? Gde???

Lazihad

pre 10 godina

Ovo je kao kad bi rekao "od sutra više neću da sipam gorivo u auto, ići ću svuda pešaka"! Ko normalan veruje u ovo, da i jedni i drugi mogu da prežive bez intervencije države bilo oko nalaženjha sponzora bilo oko davanja državnog novca ili upravljanja klubovima. Da su oni zaista ozbiljni i da hoće da reše problem, davnih dana bi se pozabavili privatizacijom oba kluba, a ovako im klubovi služe za pranje novca!

Vopi

pre 10 godina

Lako je to reci u praksi je nesta sasvim drugo. Kad bi drzava sad zavrnula slavinu i jedni i drugi bi odmah mogli da stave kljuc u bravu. Znaci odmah bi im ugasli struju, vodu, telefone i td. sto nije godinama placano. O porezu da ne pricamo. Svima bi momentalno bili blokirani racuni i cao zdravo. Tako da nema od ovoga nista dok se klubovi ne privatizuju. Pod hitno utvrditi imovinu klubova pa na trziste.

Veliki_Zli_Vuk

pre 10 godina

Cini se da neko ima komplekse jer su mu se u skoli smejali kao antitalentu za sport. Ali docekao svojih 5 minuta. Sankcionisacemo fizicki sposobne,sankcionisacemo one koji umeju da misle, napred penzioneri,vi cete me i dalje glasati,nema zime.

Biljana Dj

pre 10 godina

..."Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati"...

previse cesto g. Vucic kaze: "bas me briga"!! Pa, tako je najlakse voditi zemlju.

mile od donju dubravu

pre 10 godina

samo jedno pitanjce, na dresu kk sledeca sezona stoji honda sponzor .. hmmm....hondu predstavlja delta motors .... vlasnik delta motors ... ko bese to? ... hmmm ... borba protiv tajkuna ... mislite o tome... aj zdravo...

Dragan

pre 10 godina

Drzava ima ucesce i u Nisu,tj, Gaspromu, Telekomu, Dunavu, Air Srbiji sto znaci da oni nece moci da budu sponzori,...oba sportska drustva ce biti u velikim problemima, a sigurno najteze ce biti fudbalskom klubu Crvena Zvezda. Mislim da je ovo samo prica za javnost.

aleksandar

pre 10 godina

ja mislim da buduci premijer ne zna ekser u camovu dasku da zakuca.
(aleksandar, 08. april 2014 18:01)zasto ovoliki minusi sunarodnici moji.stvarno mi je zao.al uvericete se brzo za koga ste glasali

Nikola

pre 10 godina

Jeftina propaganda...drzava je ta koja ne da Zvezdi i Partizanu da budu prodati,zbog raznih zakona koji to blokiraju...Dozvolite prodaju pa onda uskratite ulaganja i preusmerite pare gde stvarno trebaju da idu...

blogy

pre 10 godina

za realno...a objasni mi odakle onih 7.3 miliona preostalih u KK CzBg?pusti ti NIS,Telekom i ostale koji daju od 700.000 do 800.000 evra godisnje..odakle CzBg preostalih 7.3 miliona!!! evra!objavljuju se cifre 1.5 milion za kkpartizan a 1.2 za CzBg a Partizan na to ima jos 1.7 milki a CzBg jos 7.3 miliona pa me to zanima.putite vi tu sicu o kojoj pricate.

Cinik

pre 10 godina

Iskreno, ne verujem u ovo, jer je klub za koji Vucic navija do sada dobijao 35 puta (slovima: tridesetpet puta) vise novca od Partizana. To bi vodilo direktnom gasenju FK Crvena z. (koji uprkos ogromnim drzavnim sredstvima ima dugove od preko 70 miliona evra).

ne zelim da budem anoniman

pre 10 godina

citam i ne mogu da verujem kako ljudi posmatrate sve u zivotu crno-belo bez imalo sivog..definitivno gledamo samo povrsinu a o sustini razglabamo sa zakasnjenjem od deset godina minimum..ps nek smo zivi i zdravi a za ostalo je tu demagog do demagoga i sve u krug pozz

pera

pre 10 godina

Jeftina demagogija kao i uvek. Jedno je tacno. Da sistem finansiranja citavog sporta, a ne samo Crvene zvezde i Partizana mora da se menja.

Drzave ne finansiraju direktno profesionalne klubove,ali ih pomazu indirektno time sto stimulisu ulaganje u sport kroz poreske olaksice, koje buduci premijer naravno ne namerava da uvede onima koji su zainteresovani da sponzorisu klubove.

Takodje,lokalne samouprave u celom svetu pomazu rad klubova,ako ne direktnim finansiranjem, onda brojnim olaksicama po pitanju zakupa objekata i koriscenja drugih gradskih resursa.

Trece,nigde nije zabranjeno javnim preduzecima da finansiraju profesionalne klubove ako ona tu pronadju ekonomsku racunicu.

Jedva cekam da cujem po kom principu se planira privatizacija sportskih klubova u Srbiji, konkretno Crvene zvezde i Partizana i koliko ce novca gradjani Srbije dobiti od te privatizacije, koja po trenutnim zakonskim okvirima nije moguca.

Uz napomenu da Real Madrid, Barselona, CSKA Moskva i brojni drugi klubovi, narocito iz regiona nisu privatno vlasnistvo vec udruzenja gradjana.A konstantno se izbegava da se kaze da i grad pre svega, a posredno i drzava imaju i finansijske koristi od sportskih klubova, organizacije utakmica i slicno.

Tako da je problem mnogo kompleksniji, ali ovakav pristup istom ne bi kod sirokih narodnih masa izazvao efekat podizanja rejtinga.

P.S. Ne moze buduci predsednik vlade da kaze "bas me briga sta cete da radite".Tako sutra moze za svako javno preduzece.

Uros

pre 10 godina

Sada ce sigurno njegov brat da izadje iz Zvezde i da se pozabavi fondom za lecenje dece.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vlada, 8. april 2014 16:39)

Alo, SNS botovi, pa zasto ovoliko minusa na ovaj komentar? Covek najavljuje da ce brat PPV da se posveti fondu za lecenju dece - zar to nije za pohvalu?

boki

pre 10 godina

Gle SNS botove kako spamuju. Za burek i jogurt po ceo dan zasipaju internet portale komentarima obozavanja lika i dela druga Vucica stvarajuci vestacku podrsku javnog mnjenja. Pa lepo. Da znamo da nas ima i tak'ih.

ssdjan

pre 10 godina

@danko dali stvarno verujes u to sto si napisao da su sportisti krivi sto deca nemaju da se lece,i svi ovi vucicevi botovi prave od srbije severnu koreju.koliko je pokradeno u privatizacijama mogli ssmo da napravimo decije klinike u svakom gradu znas li da su sportisti najvise daval u humanitarnim akcijama a sad ispadose krivi sto deca nemaju lekove kakva demagogija uz podrsku placenih botova.

ssdjan

pre 10 godina

kakva demagogija ispada da deca ne mogu da selece zbog sportista,sramota ti sportisti zajedno sa pevacima su dali najvise novca u humanitarnim akcijama za decu,gde su pare pokradene i odnete na kipar,gde su pare pokradene u neuspesnim privatizacijama...ovako treba unistiti zvezdu i partizan a posle ih prodati podobnim tajkunima za 1 evro.koliko ima u drzavnom sektoru viska zaposlenih 30000,u PIO fondu 200-300 laznih penzija su uzimale 4 osobe,u ministarstvima i diplomatiji rade starlete,u opstinama ima ljudi koji primaju platu a ne idu na posao,kosovski dodatak prima veliki broj ljudi koji i ne zivi na kosovu...a ovako ispada za sve su krivi sportisti a ne lopovske uprave.ko je i zasto pomilovao dzajica mesec dana pred izricanje presude?koje napravio dug u kk c.zvezda mozda goran vesic,sta je sa zecevicem,bjekovicem,djuricem,lukicem,piksijem...

Ni evro i tačka

pre 10 godina

"Više novca će ići u Fond za decu NEGO u Zvedu i Partizan" !? ...Nismo se izgleda razumeli...Nema ni dinar više za profesionalne sportske klubove, neka se sami snalaze...

100 sms za grand, 1 za decu, a narod se buni

pre 10 godina

Vise novca za decu.. Slazem se... A kada nam sport bude tonuo jos dublje, trebace jos para, za jos vise bolesne dece. Gojazne dece, fizicki slabe, neaktivne... Kada ne bude vise kecmanovih, teodosicevih, bogdanovih trojki nece biti ni dece koja ce ih imitirati... Kada nasi klubovi budu zavisili od nekih drugih tamo, koji se zovu i izgledaju drugacije, a budu sve losiji jer ti nelsoni,davisi,zofriji, dzamali( popularno afro-americko ime) nece bas svi dolaziti za jos manje pare da se takmice za dve pobede u evropi jer nemaju bogdane ili mitrovice pa da sa njima napreduju, nasa deca ce i kao i neka druga( bela deca amerike) postati samo gledaoci jer niko nece ili liciti na nijih ili se zvati kao oni, pa to i nece biti za njih...
Kada vise ne bude pobeda na sportskim terenima i to onima koja ceo svet vidi, da ublazi poraze na svi drugim terenima koje je ceo svet video, i taj narod koji se brzo okrenuo protiv svog najboljeg dela cim je napravio gresku u koracima, okrenuce se i protiv sebe kada ga zivot porazi...
A taj novac koji ide sportu, nije uzet, vec zaslusen ili ulozen. Nije sport kriv sto deca nisu spasena, on spase mnogo vise dece sa tim novcem nego sto to operacije urade. Ne otima sport, otimaju poslanici koji za putne troskove uzimaju da bi bar 5-oro dece god. mogli spasiti, a ne putuju.Na sport se ne bacaju pare, baca ga narod koji na farme, faktore,bratove,grandove i druge baca toliko da bi svako dete moglo imati operaciju.
Ovce!

НТТ Ни

pre 10 godina

Podaci: Partizan 1,9 miliona evra, Zvezda 1,3 miliona. Toliko o aparthejdu...
(Bese 15:1?, 8. april 2014 18:42)

Подаци о успесима ова два клуба, јер их многи заборављају и не воде рачуна о њима, су следећи (само за прошлу годину, јер је ова сезона у току): ККП – победник АБА лиге, победник – српске лиге, ККЦЗ Телеком (приватни клуб) – победник Купа Србије, после коришћења ПП апарата. Однос успеха 2:1 у корист ККП, а однос помоћи друштва 1,9:1,3. Реалан, нема шта, исто као у апартхејду.

Budavari

pre 10 godina

Evo neka botovi priloze dnevni honorar. U svakom selu po bolnica.
P.S. A sad, bez zezanja, koliko zaradi jedan bot na dan? Jel ima neko tu informaciju?

ivan

pre 10 godina

pametan se uci na tudjim greskama , a budala na svojim. Na nasu zalost za 4 godine ce opet pricati da zna gde je pogresio i da ce to uspesno ispraviti. I opet ona narodna - sto jedna budala zamrsi stotinu pametnih ne odmrsi.

pleet

pre 10 godina

Dobro bre Grobari, stavite prst na celo, budite realni. Partizan nece moci vise da dobija ni tih 1,7 miliona evra. Sta je Dule postigao? Unistio je Partizan i naneo stetu. Ovo svako ko racionalno razmislja moze da zakljuci.

mille grobar

pre 10 godina

Uzgred, mi smo navikli bez para, ne znam kako ce Zvezda da se snadje, ako je verovati Vucicu...mada, siguran sam da vam pare od Gasproma ostaju a nisu male i mnogo stosta bi ova drzava mogla s tim parama a ne da one idu u rupu bez dna! I nemoj da mi neko prica kako to sponzorstvo nije drzava sredila, pa tako isto i ta drzava neka sad te pare preusmeri gde treba. Sigurno Rusi nisu nasli interes u reklamiranju po pasnjacima JSL i predkvalifikacijama za LE, ili ti u prepoznavanju vanplanetarnog brenda, vec je to dil drzave da se pomogne Zvezdi. E pa sad lepo da Vucic odrzi rec i svima podjednako da "neda".Posteno.

Komša

pre 10 godina

@(Kili)
Nisu Gazprom,Etihad i ostale firme koje ste naveli državne firme,ali ta sponzorstva su plod DRŽAVNOG POSLA sa tim firmama a nikako marketinškog tima CZT.Jedino ako pozicioniranje u vlasri ne shvataš kao marketinški uspeh.
Koja je razlika izmedju EPS koji je monopolista i Gazproma koji ugovorom sa državom Srbijom ima isti položaj kao EPS.
Svima isto ili nikom ništa.Da se ne pravimo ludi kad nismo.

Zoki

pre 10 godina

Ma da super,za 2 dana ko ce se jos secati obecanja od utorka,tada sledi nesto sasvim drugo,isto jako slatkorecivo,pa za vikend.....teraj samo da se narod raduje i nemoj slucajno da neko razmisli malo trezvenije,lakse je ovako

shazam

pre 10 godina

Verujem mu da se vise nece rasipati drzavne pare na klubove, jer para jednostavno - nema. Ta cinjenica je jos upadljivija nego prethodnih godina. S druge strane, verovacu da je vecem (znacajno vecem) broju dece omoguceno dugorocno bavljenje razlicitim sportovima tek kada to bude i vidljivo. Isto vazi i za program o rekonstrukciji naseg oronulog skolstva i strategiju viseg obrazovanja koju treba da pisu ljudi iz struke (ne politicki kadrovi i ljudi koje bi oni rado preporucili), jer od toga nema mnogo vaznijih stvari na koje bi trebalo da obratimo paznju.

Bane

pre 10 godina

Jesam za to da se izdvoji fond za decu, svakako, ali klubovi kao što su Zvezda i Partizan moraju još neko vreme da imaju pomoć države - do pronalaska onog ko je zainteresovan da ih kupi. Ako ima takvih. A sport moramo da imamo, on je deo života većeg dela stanovništva.

Zlatko

pre 10 godina

Zbog toga što radiš sve ono što ne treba da radiš, a ne radiš ono što bi trebao da radiš, zato nam ovako i jeste! Katastrofa na svim poljima! Ali baš tebe briga, bitno je raditi ono što doprinosi podizanju rejtinga! Šta bi mogao da kažeš o životnom standardu, koji je od tvog dolaska na vlast opao onoliko puta koliko je tvoj rejting porastao!

Ardbeg

pre 10 godina

Ja im ne bi dao ni dinar ali zasto Vucic to nije rekao pre izbora kad su navijaci Partizana i Zvezde trebali da odluce za koga da glasaju.

Koki

pre 10 godina

Lepo je videti da bar neko priznaje da je pogresio u proslosti,a kada to uradi prvi covek u ovoj zemlji onda to deluje stimulativno i za ostale da preispitaju svoje postupke i izvuku neke konsekvence, u ovoj zemlji nisu prioritet veciti, oni ce nekako i preziveti,prioritet ove zemlje jesu deca.

Mislim stvarno ...

pre 10 godina

Znači, Lex specijalis u tehničkom mandatu.

Nego, jel Zvezda skinuta sa reprograma kod poreske uprave ili je ova akcija sada amnestira?

Ika

pre 10 godina

Hvala je Bogu da ste se setili sta je prece!! Zivot dece ili klubovi koji su ionako nerentabilni i predstavljaju samo rupe bez dna!!

Mama Mia

pre 10 godina

Ja svakoga dana ovog coveka sve vise cenim i postujem,to je neverovatno.Od pocetka sam verovala u njegove iskrene namere da nam svima pomogne.Svu srecu zelim u daljem radu...

5sm

pre 10 godina

Najlakse je da se neko vecito nadje na drzavnoj grbaci dok drugi isto toliko mogu da cekaju,ne treba u Srbiji vecito da postoje samo partizan i zvezda postoje i drugi klubovi koji zasluzuju fer takmicenje zasto samo oni da budu privilegovani

5sm

pre 10 godina

Za svadju je potrebno dvoje a najlakse je posle sebe izvuci iz svega uvek istim izgovorom nisam ja kriv nego onaj drugi...krivi ste obojca a Srbiji nisu potebni takvi ljudi i drago mi je sto ce pare zavrsiti kod onih kojima su stvarno potrebne

Kika

pre 10 godina

E svaka ti cast na ovome,nisi mogao bolje da prelomis i da uskratis tim nezahvalnicima novac.Dati za lecenje dece je bilo krajnje neophodno,obzirom da ih je mnogo ugorzeno teskim bolestima i bez mogucnosti da se leci

Kajmakovic

pre 10 godina

Svaka cast za odluku, podrzavam u potpunosti, ima mnogo vaznijih stvari nego davati pare onima koji su i kad dobiju nezadovoljni. Sada je vreme da se pokazu veliki bosovi iz klubova i da vidimo kakvi su menadzeri, sad momci sami nadjite modus za privlacenje para, pa zar to svi u svetu ne rade, dobro sponzorstvo i dobar marketing se isplati ukoliko klub opravda ocekivanja.

5sm

pre 10 godina

Pa kada ste toliko solidarnii velikodusni sto se i sami niste setili toga pa uradili tako nesto nego ste uzimali novac a sada kada znate da ga vise necete dobijati sada ste resili da budete humanitarni

Srbin100%

pre 10 godina

Sportski klubovi se moraju privatizovati jer drzava nije u mogucnosti da na godisnjem nivou izdvaja visemilionske svote za njihovo finansiranje i da dozvoljava da pojedinci iz njih predstavljaju sav onaj primitivizam protiv cega se mi kao drustvo borimo

Cica Maca

pre 10 godina

Odusevio me svojim priznanjem da je naivno nastupio podrzavajuci nezahvalne ljude iz sporta.A jdna decica jedino su mogla Bogu da se mole za zivot.Ovo je vise nego plemenito.

Borivoje

pre 10 godina

Mislim da ce ova vest najvise pogoditi politicare koji su navikli da godinama sede u upravnim odborima, nista nerade a primaju velike nadoknade. Ovo je najpametnija vest koju sam imao prilike da procitam u zadnje vreme. Lepo na trziste pa da vidis kako ce i razmazeni igraci da se ponasaju kod privatnika.

najbolja ideja od svih

pre 10 godina

Roditelji znaju da nema ničega goreg od toga kad ne mogu da pomognu svom detetu, a najgore su situacije kada to mogu, ali nemaju novac. Sramota je i nemoralno da bilo koji klubovi dobijaju toliki novac, a da cela Srbija ponekad nije u stanju da obezbedi novac koji je potreban za operacije dece koje im znače život.

i svi zadovoljni

pre 10 godina

Ovako više neće moći da se svađaju koji klub je dobio više para, a deca će imati više verovatnoće da nađu odnosno dobiju novac za svoj goli život.

Povidon

pre 10 godina

Populizam i demagogija. Nastavice da daju i Zvezdi i Partizanu a pare za bolesnu decu ce nabaviti tako sto ce poskupeti pelene, decija hrana, obuca i garderoba. Tako je bilo i za povracaj bebi pdv-a.

PFC Zemun

pre 10 godina

Evo ja kao navijac Partizana podrzavam, al da kaze onda svojim ljudima u zvezdi da prekinu da reketiraju privatne firme pod izgovorom da on stojis iza nji. U stvari da prekine sve veze sem navijackih sa crvenom zvezdom, tek onda ce oba kluba biti u jednakoj poziciji...

Grobar BL

pre 10 godina

Niko to ne spori da su partizan i zvezda u haosu,ali gospodine Vucicu tu istu Zvezdu koja duguje 50 m evra je doveo Vesic koji je sa vama,taj isti Partizan u haos je doveo (dug ima samo se ne zna koliki i kako) vasi koaliconi drugari iz sps.I NIKO NE ODGOVORA !!!!!

ivan

pre 10 godina

KK Partizan NIS je dobio od drzave : NIS 820.000 e ; Telekom: 685.000 e
KK Crvena Zvezda Telekom je dobila od drzave: Telekom 700.000 e
Toliko o tome ko je koliko trenutno dobio od drzave,sve ove informacije se mogu proveriti na sajtu,samo treba traziti,a ne slusati legendarnog Dula,koji barata sa dezinformacijama.
(realno, 08. april 2014 14:25)

pametnjakovicu pa kako zvezda sa 700000 e placa dva amera cija je godisnja plata minimum 400000 ??a gde su plate ostalih igraca????

Mafijin sin

pre 10 godina

Interesantna izjava, posebno kad se zna da Gasprom nije srpska firma i kada se već dugo priča o Etihadu kao novom sponzoru Crvene Zvezde. Tako da će Partizan opet da izrade, a naravno najvećoj izbornoj propagandi zvanoj Crvena Zvezda ići će sredstva pod izgovorom da to nisu srpske firme i naš novac, već novaz od sponzora iz inostranstva koji su prepoznali Zvezdu kao brend!!!

boki_rs

pre 10 godina

ako ćemo realno u partizanu i igraju djeca, koja kasnije osvajaju medalje za tu istu državu, pa se narod ove države raduje uspjesima te iste djece, i na trenutak zaboravi koliko su nesposobni i korumpirani političari koji vode ovu istu državu...
i još nešto
sad kad smo spasili zvezdu propadanja i kad smo vidjeli na koji način "privatnici" sponzorišu istu, onda više nema novca od države.
fino ste to smislili gospodo.

Nenad

pre 10 godina

Smrc, sad cu ja vama da pokazem ko sam. A u realnosti, opet ce na neki nacin davati pare i za njih. Pa gde bez igara u siromasnoj Srbiji rodjaci?

Jovanovic984

pre 10 godina

Jooooj,koji je ovo...
Skloni sve partijske funkcionere iz klubova,pa onda da ti poverujemo.

Druga stvar u vezi sa ovim navodnim fondom za lecenje. Ne treba se boriti sa posledicom,nego sa uzrokom. Finansiraj ti,dragi moj,zdravstvo,obezbedi detaljne sistematske preglede za decu, obezbedi uslove da se bave sportom u skolama, da se hrane zdravo po povoljnim cenama u skolskim kuhinjama. Tako ce mnogo manje biti bolesne dece. A kad se razbole,naravno da treba drzava da obezbedi najbolje lecenje.
Mnogo je pametnije organizovati deci kvalitetne casove fizickog,nego posle leciti krivu kicmu i druge deformacije. Mnogo bolje, omoguciti da se hrane zdravo u skoli po subvencionisanim cenama, nego kasnije leciti holesterol,gojaznost,dijabetes...

logika

pre 10 godina

Medijski spin...klasican za Vucica kao i uvijek na granici patetike...bilo je bolesne djece i prije izbora ali su navijaci bili jedna od ciljnih predizbornih grupa!!! Radi se nesto svjesno i onda se kao dodje do ociglednog zakljucka da je ovo drugo bolje...dajte molim vas!!!

drvobradi

pre 10 godina

Vucic se ponasa kao da deli svoju imovinu. Valjda covek kapira da je sada car ili sta vec. Zabrinjavajuce. Skoro kao Utisak nedelje od pre neki dan, gde se 2 coveka prepiru koliko je ko dobio drzavnih para, a kljucni momenat je da neki vladin sluzbenik (bio on PV, PPV, ministar) nalozi direktoru drzavne firme da nekom da novac.

ne verujte ovom demagogu

pre 10 godina

sad se pravi pametan a kad si organizovao ponoćnu vampirsky sednicu na marakani sta je bilo onda, ima drzava para i za decu bez da ne ulazu u sportske klubove samo smanite plate direktirima savetnicima i upravnim odborima pa ces videti kolko ce ti para ostati za decu, mada ce zvezdi tesko da uskrati pomoc jer ce se ugasiti, glava oće srce neće

yustus

pre 10 godina

Abolirao Dzajica? Gdje mu je rodjeni brat? Ostrasceni Zvezdas? Da se zna, svaka cast ako je tako, ali meni ovo lici na dobar alibi da se unisti Partizan! Pa sta mislite koji ce sponzor odbiti Covica koji upravlja Beogradom ili brata Vucicevog?!

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

Auuu...na stranu SNS botova koji komentarisu (pocelo je i na sportskim vestima?!) stvarno mi je sokantno koliko ovde naivnih ima....nikada se necemo opametiti. Lupajte mi minuse do sutra, samo nemojte zakasniti kod svog omiljenog frizera ;).

Pozdrav

Marko

pre 10 godina

SJAJNO! Jel mogu onda i Telekom, EPS, Srbijagas, Posta i ostale stotine drzavnih preduzeca isto na trziste i u privatizaciju, kao GE, T-Mobile, Gazprom,...?

DEMAGOGIJA!

Pametnom dovoljno

pre 10 godina

Hoces da smanjis i platu Jorgovanki,narodnim poslanicima,ukines finansiranje stranaka....Sto nisi dao one milione koje si potrosio u predizbornoj kampanji na bilborde,televiziju za bolesnu decu-bilo bi za sve.Ti si jedan obican demagog i populista.I samo jedno pitanje oko privatnih sponzora-Kako je Matijevic posle hapsenja shvatio da treba daq se reklamira u klubu u kome je tvoj brat podpredsednik.

5 do kraja

pre 10 godina

Demagog..zatrcao se po glasove pre 2 godine (vidi sliku s Dzajom), tako i sada. Smesan si rodjace, pusti ti sport RADNA MESTA su tvoj problem zato ne zavlaci narod nego radi za sta si biran!

Драган Ужице

pre 10 godina

"Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati" Рече бивши Подпредседник Владе и будући Председник Владе Србије, државе у којој још једино Јавна предузећа могу некога да финасирају. Прво господине Вучићу обезбедите услове за јаку привреду, која би могла прво да ДОБРО плати раднике, а тек после тога да некога спонзорише. Овако је то само демагогија, узећу од Звезде и Партизана па ћу дати болесној деци. Имате Ви Министарство здравља, Здравствени фонд,... све имате у својим рукама, па нађите начин да финансирате лечење болесне деце.

realno

pre 10 godina

KK Partizan NIS je dobio od drzave : NIS 820.000 e ; Telekom: 685.000 e
KK Crvena Zvezda Telekom je dobila od drzave: Telekom 700.000 e
Toliko o tome ko je koliko trenutno dobio od drzave,sve ove informacije se mogu proveriti na sajtu,samo treba traziti,a ne slusati legendarnog Dula,koji barata sa dezinformacijama.

tihi

pre 10 godina

Ne slazem se. Drzava ce dovoljno pomoci klubovima ako ZABRANI politicarima bilo kakav kontakt sa sportskim drustvima, i bilo kakvo mesanje u sport. Pozadina svega ovoga je lagano unistavanje sporta u Srbiji i ubijanje bilo cega sto predstavlja ponos naroda (Srba). Prvo je Tadic ukinuo vojsku, ovi ce uskoro sport, pa ce nam jedino preostati Stanija, Karleusa i Soraja.

Najgore od svega je sto se poziva na bolesnu decu. Bas jadno!

Mozak

pre 10 godina

A sta si do sada cekao? Dve i po godine si na vlasti i cekao si Utisak Nedelje da se posvadjaju Covic i Vujosevic pa da odjednom odlucis da drzava vise nece da ih pomaze?
Sto si pomagao Zvezdu u prethodnih godina kad je nabila 60 miliona duga?
Tad nisu bile bitne bolnice?

Kakav populista i demagog! I jos javno kaze da nece vise da pomaze zato sto mu skandiraju na tribinama!
Dakle na tribini moraju da se pevaju hvalospevi o tebi i SNSu pa ces da pomazes?

Nikola

pre 10 godina

Jeftina propaganda...drzava je ta koja ne da Zvezdi i Partizanu da budu prodati,zbog raznih zakona koji to blokiraju...Dozvolite prodaju pa onda uskratite ulaganja i preusmerite pare gde stvarno trebaju da idu...

Biljana Dj

pre 10 godina

..."Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati"...

previse cesto g. Vucic kaze: "bas me briga"!! Pa, tako je najlakse voditi zemlju.

shazam

pre 10 godina

Verujem mu da se vise nece rasipati drzavne pare na klubove, jer para jednostavno - nema. Ta cinjenica je jos upadljivija nego prethodnih godina. S druge strane, verovacu da je vecem (znacajno vecem) broju dece omoguceno dugorocno bavljenje razlicitim sportovima tek kada to bude i vidljivo. Isto vazi i za program o rekonstrukciji naseg oronulog skolstva i strategiju viseg obrazovanja koju treba da pisu ljudi iz struke (ne politicki kadrovi i ljudi koje bi oni rado preporucili), jer od toga nema mnogo vaznijih stvari na koje bi trebalo da obratimo paznju.

Lazihad

pre 10 godina

Ovo je kao kad bi rekao "od sutra više neću da sipam gorivo u auto, ići ću svuda pešaka"! Ko normalan veruje u ovo, da i jedni i drugi mogu da prežive bez intervencije države bilo oko nalaženjha sponzora bilo oko davanja državnog novca ili upravljanja klubovima. Da su oni zaista ozbiljni i da hoće da reše problem, davnih dana bi se pozabavili privatizacijom oba kluba, a ovako im klubovi služe za pranje novca!

Travis

pre 10 godina

Eto šta učini pohlepa Partizana, nije im dosta što je KK dobio preko 2 miliona nego hoće još jer nisu sposobni da sami zarade ni dinar.

U svakom slučaju Zvezda će bolje proći jer skoro 50% ljudi u Srbiji navija za nas pa će nam biti lakše da privučemo nove sponzore. Kada firma ulazi na neko tržište ona za privlačenje potrošača sponzoriše onaj klub koji je najpopularniji u toj državi, prema tome će Zvezda dobiti bolje sponzorske ugovore.

Ni evro i tačka

pre 10 godina

"Više novca će ići u Fond za decu NEGO u Zvedu i Partizan" !? ...Nismo se izgleda razumeli...Nema ni dinar više za profesionalne sportske klubove, neka se sami snalaze...

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@PFC Zemun, 8. april 2014 14:25
daj bre otrezni se covece, LAZE TE GURU, POTRAZI PAPIRE, NIJE TESKO...nego sad vam je vucic ok, pa vi ste smehotres,i od sad jos jace pevam na stadionu, OTIMAJ IM ZVEZDO SVE!!!

Drzavni privatnik

pre 10 godina

(Iskljucenja, stipanja, pretnje, 08. april 2014 14:30) a nisi cuo u Utisku nedelje ko je bio godinama suspendovan zbog prebijanja sudija? I to jos onako drsko kaze,pa da,to je moja biografija! Gazda iz pregradja!

Veliki_Zli_Vuk

pre 10 godina

Cini se da neko ima komplekse jer su mu se u skoli smejali kao antitalentu za sport. Ali docekao svojih 5 minuta. Sankcionisacemo fizicki sposobne,sankcionisacemo one koji umeju da misle, napred penzioneri,vi cete me i dalje glasati,nema zime.

Jovana

pre 10 godina

Hvala ti boze!
Svaka cast Vucicu!
Dosta vise .... stranci se placaju koji igraju po klubovima, placaju se skole nebitnim facama, vecere...provodi...a deca nam umiru svakog meseca
Vucicu, neka te bog cuva!
zahvalni narod

Vopi

pre 10 godina

Lako je to reci u praksi je nesta sasvim drugo. Kad bi drzava sad zavrnula slavinu i jedni i drugi bi odmah mogli da stave kljuc u bravu. Znaci odmah bi im ugasli struju, vodu, telefone i td. sto nije godinama placano. O porezu da ne pricamo. Svima bi momentalno bili blokirani racuni i cao zdravo. Tako da nema od ovoga nista dok se klubovi ne privatizuju. Pod hitno utvrditi imovinu klubova pa na trziste.

Lebran

pre 10 godina

Citam tekst, a suza suzu stize. Kakvog heroja je samo izrodila majka Srbija?! Onaj osecaj, kada si ponosan sto te "jase" takva ljudska gromada. Strog, a pravican, takav treba da nas jase. A i hrani, hrani demagogijom, hrani posteno i obimno. Dobrane su mu porcije, a nadje se i koja "slatka rec" da pretekne i za dezert.
Tako je bre Coa, ispekao si zanat da ti ni zakon o informisanju ne treba da te narod obozava. Ma raspisi sutra izbore, jer mali su to procenti, bez 90% nista ne priznaj!

Vatrogasac

pre 10 godina

FK Crvena Zvezda, koji je pre tri meseca za poreze i doprinose dugovao oko 437 miliona dinara, sada se ne nalazi na spisku poreskih dužnika

leteća kornjača

pre 10 godina

Pošto je Zvezda praktično ugašena, sad je red da se i Partizan ugasi. Jednostavno ne ide drugačije. Videćemo kako će se odvijati ovo. Zvezda ima bolji marketing i veći priliv po tom osnovu, dok Partizan ima dobru školu i preživljava od prodaje igrača.
Državi treba sport, pa je ovo u neku ruku sramno. Trebalo je da se nađe rešenje za privatizaciju prvo, pa da se onda skine i Partizan i ovaj privatni klub sa budžeta. Ovako je jednom klubu oprošteno 16M duga a drugi je ostavljen da se snalazi kako zna i ume.

Alex

pre 10 godina

Gradjanini botovi,

obracam se vama u nadi da ce neko od vas skrenuti paznju vasem sefu (gospodaru Vucicu, ili nekom od njegovih podredjenih) da je vasa aktivnost kontraproduktivna i da moraju malo bolje da vas organizuju. Sada je 19 i 10 i na svim komentarima je brojka od oko 260 glasova u Vucicevu korist. Bilo ko ko pogleda ostale tekstove nevezane za gore pomenutog videce da se brojevi glasova drasticno razlikuju od komentara do komentara pa je svakom sa barem dva grama mozga jasno da isti broj glasova znaci da su ti glasovi "kliknuti" po partijskoj duznosti. Moj predlog vam je da se dogovorite ko ce da klikne na koji komentar kako bi se broj glasova iole razlikovao i stvarao barem neki privid realnog glasanja. U protivnom izgledate kao najobicniji amateri, daleko od precizne proracunatosti vaseg velikog vodje.

S postovanjem,
Jedan od mnogih koje ste smorili svojim mehanickim mozgovima

LFC

pre 10 godina

Da li je moguće da on to danas kaže kada je objavljeno da je mala Anastasija umrla?! Da li ga je barem malo stid što ništa nije uradio dok je još bilo nade da se spase ovo dete?! Reci nam gospodine Aco, ko je uopšte i finansirao dva mafijaška legla sve ove godine. Gde si bio poslednje dve tri godine dok su ta deca mogla da se spasu??? Gde???

Cinik

pre 10 godina

Iskreno, ne verujem u ovo, jer je klub za koji Vucic navija do sada dobijao 35 puta (slovima: tridesetpet puta) vise novca od Partizana. To bi vodilo direktnom gasenju FK Crvena z. (koji uprkos ogromnim drzavnim sredstvima ima dugove od preko 70 miliona evra).

boki

pre 10 godina

Gle SNS botove kako spamuju. Za burek i jogurt po ceo dan zasipaju internet portale komentarima obozavanja lika i dela druga Vucica stvarajuci vestacku podrsku javnog mnjenja. Pa lepo. Da znamo da nas ima i tak'ih.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Hahahaha,cim vidim preporucujem-ne preporucujem -180 ili +180 zavisi dal se hvali gazda ili kritikuje,jasno mi je! Gospodo botovi i jele,nije vas bilo dugo?! Ja da pitan samo ko obezbedi Nelsonu i Djenki po 400.000,Jaki,Bobiju,Rasku po 250.000,Radenovicu 225.000,Simonovicu 200.000,i na kraju Silbu 850.000 za raskid ugovora? Jednog dana cemo saznati kad pocne zakon da se primenjuje!

Bane

pre 10 godina

Jesam za to da se izdvoji fond za decu, svakako, ali klubovi kao što su Zvezda i Partizan moraju još neko vreme da imaju pomoć države - do pronalaska onog ko je zainteresovan da ih kupi. Ako ima takvih. A sport moramo da imamo, on je deo života većeg dela stanovništva.

Dragan

pre 10 godina

Drzava ima ucesce i u Nisu,tj, Gaspromu, Telekomu, Dunavu, Air Srbiji sto znaci da oni nece moci da budu sponzori,...oba sportska drustva ce biti u velikim problemima, a sigurno najteze ce biti fudbalskom klubu Crvena Zvezda. Mislim da je ovo samo prica za javnost.

100 sms za grand, 1 za decu, a narod se buni

pre 10 godina

Vise novca za decu.. Slazem se... A kada nam sport bude tonuo jos dublje, trebace jos para, za jos vise bolesne dece. Gojazne dece, fizicki slabe, neaktivne... Kada ne bude vise kecmanovih, teodosicevih, bogdanovih trojki nece biti ni dece koja ce ih imitirati... Kada nasi klubovi budu zavisili od nekih drugih tamo, koji se zovu i izgledaju drugacije, a budu sve losiji jer ti nelsoni,davisi,zofriji, dzamali( popularno afro-americko ime) nece bas svi dolaziti za jos manje pare da se takmice za dve pobede u evropi jer nemaju bogdane ili mitrovice pa da sa njima napreduju, nasa deca ce i kao i neka druga( bela deca amerike) postati samo gledaoci jer niko nece ili liciti na nijih ili se zvati kao oni, pa to i nece biti za njih...
Kada vise ne bude pobeda na sportskim terenima i to onima koja ceo svet vidi, da ublazi poraze na svi drugim terenima koje je ceo svet video, i taj narod koji se brzo okrenuo protiv svog najboljeg dela cim je napravio gresku u koracima, okrenuce se i protiv sebe kada ga zivot porazi...
A taj novac koji ide sportu, nije uzet, vec zaslusen ili ulozen. Nije sport kriv sto deca nisu spasena, on spase mnogo vise dece sa tim novcem nego sto to operacije urade. Ne otima sport, otimaju poslanici koji za putne troskove uzimaju da bi bar 5-oro dece god. mogli spasiti, a ne putuju.Na sport se ne bacaju pare, baca ga narod koji na farme, faktore,bratove,grandove i druge baca toliko da bi svako dete moglo imati operaciju.
Ovce!

pera

pre 10 godina

Jeftina demagogija kao i uvek. Jedno je tacno. Da sistem finansiranja citavog sporta, a ne samo Crvene zvezde i Partizana mora da se menja.

Drzave ne finansiraju direktno profesionalne klubove,ali ih pomazu indirektno time sto stimulisu ulaganje u sport kroz poreske olaksice, koje buduci premijer naravno ne namerava da uvede onima koji su zainteresovani da sponzorisu klubove.

Takodje,lokalne samouprave u celom svetu pomazu rad klubova,ako ne direktnim finansiranjem, onda brojnim olaksicama po pitanju zakupa objekata i koriscenja drugih gradskih resursa.

Trece,nigde nije zabranjeno javnim preduzecima da finansiraju profesionalne klubove ako ona tu pronadju ekonomsku racunicu.

Jedva cekam da cujem po kom principu se planira privatizacija sportskih klubova u Srbiji, konkretno Crvene zvezde i Partizana i koliko ce novca gradjani Srbije dobiti od te privatizacije, koja po trenutnim zakonskim okvirima nije moguca.

Uz napomenu da Real Madrid, Barselona, CSKA Moskva i brojni drugi klubovi, narocito iz regiona nisu privatno vlasnistvo vec udruzenja gradjana.A konstantno se izbegava da se kaze da i grad pre svega, a posredno i drzava imaju i finansijske koristi od sportskih klubova, organizacije utakmica i slicno.

Tako da je problem mnogo kompleksniji, ali ovakav pristup istom ne bi kod sirokih narodnih masa izazvao efekat podizanja rejtinga.

P.S. Ne moze buduci predsednik vlade da kaze "bas me briga sta cete da radite".Tako sutra moze za svako javno preduzece.

ne zelim da budem anoniman

pre 10 godina

citam i ne mogu da verujem kako ljudi posmatrate sve u zivotu crno-belo bez imalo sivog..definitivno gledamo samo povrsinu a o sustini razglabamo sa zakasnjenjem od deset godina minimum..ps nek smo zivi i zdravi a za ostalo je tu demagog do demagoga i sve u krug pozz

Mislim stvarno ...

pre 10 godina

Znači, Lex specijalis u tehničkom mandatu.

Nego, jel Zvezda skinuta sa reprograma kod poreske uprave ili je ova akcija sada amnestira?

ssdjan

pre 10 godina

kakva demagogija ispada da deca ne mogu da selece zbog sportista,sramota ti sportisti zajedno sa pevacima su dali najvise novca u humanitarnim akcijama za decu,gde su pare pokradene i odnete na kipar,gde su pare pokradene u neuspesnim privatizacijama...ovako treba unistiti zvezdu i partizan a posle ih prodati podobnim tajkunima za 1 evro.koliko ima u drzavnom sektoru viska zaposlenih 30000,u PIO fondu 200-300 laznih penzija su uzimale 4 osobe,u ministarstvima i diplomatiji rade starlete,u opstinama ima ljudi koji primaju platu a ne idu na posao,kosovski dodatak prima veliki broj ljudi koji i ne zivi na kosovu...a ovako ispada za sve su krivi sportisti a ne lopovske uprave.ko je i zasto pomilovao dzajica mesec dana pred izricanje presude?koje napravio dug u kk c.zvezda mozda goran vesic,sta je sa zecevicem,bjekovicem,djuricem,lukicem,piksijem...

pleet

pre 10 godina

Dobro bre Grobari, stavite prst na celo, budite realni. Partizan nece moci vise da dobija ni tih 1,7 miliona evra. Sta je Dule postigao? Unistio je Partizan i naneo stetu. Ovo svako ko racionalno razmislja moze da zakljuci.

ivan

pre 10 godina

pametan se uci na tudjim greskama , a budala na svojim. Na nasu zalost za 4 godine ce opet pricati da zna gde je pogresio i da ce to uspesno ispraviti. I opet ona narodna - sto jedna budala zamrsi stotinu pametnih ne odmrsi.

Zlatko

pre 10 godina

Zbog toga što radiš sve ono što ne treba da radiš, a ne radiš ono što bi trebao da radiš, zato nam ovako i jeste! Katastrofa na svim poljima! Ali baš tebe briga, bitno je raditi ono što doprinosi podizanju rejtinga! Šta bi mogao da kažeš o životnom standardu, koji je od tvog dolaska na vlast opao onoliko puta koliko je tvoj rejting porastao!

НТТ Ни

pre 10 godina

Podaci: Partizan 1,9 miliona evra, Zvezda 1,3 miliona. Toliko o aparthejdu...
(Bese 15:1?, 8. april 2014 18:42)

Подаци о успесима ова два клуба, јер их многи заборављају и не воде рачуна о њима, су следећи (само за прошлу годину, јер је ова сезона у току): ККП – победник АБА лиге, победник – српске лиге, ККЦЗ Телеком (приватни клуб) – победник Купа Србије, после коришћења ПП апарата. Однос успеха 2:1 у корист ККП, а однос помоћи друштва 1,9:1,3. Реалан, нема шта, исто као у апартхејду.

Ardbeg

pre 10 godina

Ja im ne bi dao ni dinar ali zasto Vucic to nije rekao pre izbora kad su navijaci Partizana i Zvezde trebali da odluce za koga da glasaju.

Budavari

pre 10 godina

Evo neka botovi priloze dnevni honorar. U svakom selu po bolnica.
P.S. A sad, bez zezanja, koliko zaradi jedan bot na dan? Jel ima neko tu informaciju?

ssdjan

pre 10 godina

@danko dali stvarno verujes u to sto si napisao da su sportisti krivi sto deca nemaju da se lece,i svi ovi vucicevi botovi prave od srbije severnu koreju.koliko je pokradeno u privatizacijama mogli ssmo da napravimo decije klinike u svakom gradu znas li da su sportisti najvise daval u humanitarnim akcijama a sad ispadose krivi sto deca nemaju lekove kakva demagogija uz podrsku placenih botova.

Uros

pre 10 godina

Sada ce sigurno njegov brat da izadje iz Zvezde i da se pozabavi fondom za lecenje dece.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vlada, 8. april 2014 16:39)

Alo, SNS botovi, pa zasto ovoliko minusa na ovaj komentar? Covek najavljuje da ce brat PPV da se posveti fondu za lecenju dece - zar to nije za pohvalu?

Zoki

pre 10 godina

Ma da super,za 2 dana ko ce se jos secati obecanja od utorka,tada sledi nesto sasvim drugo,isto jako slatkorecivo,pa za vikend.....teraj samo da se narod raduje i nemoj slucajno da neko razmisli malo trezvenije,lakse je ovako

Komša

pre 10 godina

@(Kili)
Nisu Gazprom,Etihad i ostale firme koje ste naveli državne firme,ali ta sponzorstva su plod DRŽAVNOG POSLA sa tim firmama a nikako marketinškog tima CZT.Jedino ako pozicioniranje u vlasri ne shvataš kao marketinški uspeh.
Koja je razlika izmedju EPS koji je monopolista i Gazproma koji ugovorom sa državom Srbijom ima isti položaj kao EPS.
Svima isto ili nikom ništa.Da se ne pravimo ludi kad nismo.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Ja vec 10 godina pricam da od kada je Vujosevic u nasoj kosarci, ona svake godine sve vise i vise nazaduje. To je njegov cilj, potpuno unistenje iste. Sada je u tome i uspeo. Pre njega smo bili svetski i evropski prvaci ,od kada je on u istoj, za 12 godina , jedna srebrna medalja. Slucajnost???? Ne bih rekao. U prvih 6 sezona nije uspeo da prodje grupu u Evroligi. Njegov cilj je ispunjen, nasa kosarka je sada i klinicki mrtva.

aleksandar

pre 10 godina

ja mislim da buduci premijer ne zna ekser u camovu dasku da zakuca.
(aleksandar, 08. april 2014 18:01)zasto ovoliki minusi sunarodnici moji.stvarno mi je zao.al uvericete se brzo za koga ste glasali

mile od donju dubravu

pre 10 godina

samo jedno pitanjce, na dresu kk sledeca sezona stoji honda sponzor .. hmmm....hondu predstavlja delta motors .... vlasnik delta motors ... ko bese to? ... hmmm ... borba protiv tajkuna ... mislite o tome... aj zdravo...

blogy

pre 10 godina

za realno...a objasni mi odakle onih 7.3 miliona preostalih u KK CzBg?pusti ti NIS,Telekom i ostale koji daju od 700.000 do 800.000 evra godisnje..odakle CzBg preostalih 7.3 miliona!!! evra!objavljuju se cifre 1.5 milion za kkpartizan a 1.2 za CzBg a Partizan na to ima jos 1.7 milki a CzBg jos 7.3 miliona pa me to zanima.putite vi tu sicu o kojoj pricate.

mille grobar

pre 10 godina

Uzgred, mi smo navikli bez para, ne znam kako ce Zvezda da se snadje, ako je verovati Vucicu...mada, siguran sam da vam pare od Gasproma ostaju a nisu male i mnogo stosta bi ova drzava mogla s tim parama a ne da one idu u rupu bez dna! I nemoj da mi neko prica kako to sponzorstvo nije drzava sredila, pa tako isto i ta drzava neka sad te pare preusmeri gde treba. Sigurno Rusi nisu nasli interes u reklamiranju po pasnjacima JSL i predkvalifikacijama za LE, ili ti u prepoznavanju vanplanetarnog brenda, vec je to dil drzave da se pomogne Zvezdi. E pa sad lepo da Vucic odrzi rec i svima podjednako da "neda".Posteno.

Kili

pre 10 godina

Za neobavestenog,ni Gazprom,ni Etihad,ni Carlsberg,Telenor,Sber banka,IDEA,osiguravajuca drustva,strane banke...NISU drzavne firme,i to su CZ sponzori narednih godina,a vi grobari cesajte se sada gde vas ne svrbi!!NIS,Telekom,Galenika,EPS,MB,Dunav osiguranje,Agrobanka i ko vam sve nije bio kvazi-sponzor ZABORAVITE!!Katanac je blaga rec,ali tu su Casovi ljubavi...

john

pre 10 godina

Sad je nasoj drzavi problem Zvezda i Partizan,kao da zbog njih nema novca u budzetu,svi su se okomili...kao zbog njih nema za decu.Prava istina je da su pare opljckane od strane politicara i tajkuna,nisu Zvezda i Partizan krivi,svaka drzava koja drzi do sebe ima velike fudbalske i kosarkaske timove,mislite da se Real,Barsa i drugi finansiraju samo od prodaje dresova? Drzava ih ljubomorno cuva od privatizacije,nema zakona 20 godina,a onda dozvoljava da ih pljackaju menadzeri,politicari...gospodo zastitite svoju imovinu.Niko ne kaze kolika je zarada grada Beograda od Zvezde i Partizana,za 7 dana je u Areni bilo 75.000 ljudi,zamislite da i u fudbalu igraju Ligu Sampiona,koliko je to stranih gostiju ,TV prava... Koliki je porez koji je drzava naplatila od prodaje igraca,to su sume u milionima evra za zadnjih 10 godina,koja to fabrika u Srbiji ima takav izvoz kao fudbal?
Nije sve tako kao sto se predstavlja,mozda da zatvorimo sve neprofitabilne stvari sport,kulturu.... onda bi verovatno bilo para za decu...

a gde je dinamit?

pre 10 godina

bravo, slazem se potpuno..e ajd sad da vratimo vreme 5-6 godina unazad, dakle da li bi ijedan grobar uradio slicnu stvar-NARAVNO DA NE BI
a lepo je Nebojsa rekao Dusku u utisku nedelje, sledi vam stecaj gospodo iz partizana, slede vam revizori koji ce vam uleteti u kucu i otkriti katastrofalno vodjenje racunice...ne bio vam u kozi!!!

lepe vesti

pre 10 godina

Konačno lepe vesti danas. Stvarno si kralj Vučiću. Ulaganje u fudbal je bure bez dan koje nikad ništa ne doprinosi ovoj državi. A od huligana imamo samo razbijanje i kriminal!!

Bob Sent Kler

pre 10 godina

Tako je! Mada sam misljenja da te pare treba delom i da ostanu u sportu, ali takodje za decu kao promocija sporta i zdravog nacina zivota. Znaci skolama sporta, cisto amaterskim koji promovisu bavljenje sportom radi sporta a ne radi para!

Salinjo

pre 10 godina

Interesantna izjava, posebno kad se zna da Gasprom nije srpska firma i kada se već dugo priča o Etihadu kao novom sponzoru Crvene Zvezde. Tako da će Partizan opet da izrade, a naravno najvećoj izbornoj propagandi zvanoj Crvena Zvezda ići će sredstva pod izgovorom da to nisu srpske firme i naš novac, već novaz od sponzora iz inostranstva koji su prepoznali Zvezdu kao brend!!!
(Mafijin sin, 8. april 2014 14:44)

Gasprom se razmišljao kome će biti sponzor čitavih 15 min. Dovoljno im je bilo da dođu na stadion i vide trofejnu salu ''Marakane''.Da li stvarno misliš da je nekome marketinški i ekonomski interesantan partizan!? Isto će i Etihad razmišljati ukoliko reši da nekog sponzoriše...prosta logika!

deki

pre 10 godina

Kapa dole! Ovo je trebao odavno neko da uradi. Ovim postupkom je pokazao da se ne boji ni 'fudbalaske mafije'. Neka se snalaze sami kad su toliko nezadovoljni...

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

pre 10 godina

Evo ja kao navijac Partizana podrzavam, al da kaze onda svojim ljudima u zvezdi da prekinu da reketiraju privatne firme pod izgovorom da on stojis iza nji. U stvari da prekine sve veze sem navijackih sa crvenom zvezdom, tek onda ce oba kluba biti u jednakoj poziciji...
(PFC Zemun, 8. april 2014 14:25)

Ala je tebi demagog isprao mozak?!!!! Pa ti si izgleda jedini koji je poverovao u novinske clanke koje je Dule izneo kao pouzdane podatke

dunda

pre 10 godina

jel si srecan vujosevicu, uspeo si da se zakopas do kraja. pricaju svi da partizanu samo nanosi stetu svime sto prica cele godine i tako i bi...

vladan

pre 10 godina

pametnjakovicu pa kako zvezda sa 700000 e placa dva amera cija je godisnja plata minimum 400000 ??a gde su plate ostalih igraca????
(ivan, 8. april 2014 15:40)
Pametnjakovicu, a kako ti znas koliko koji igraci kostaju! Za razliku od vas, mi znamo nasu finansijsku konstrukciju kluba za ovu sezoneu! To se moglo procitati i pre pocetka zvanicne sezone!
- 1 mil. - FMP
- 1 mil. - Telekom, Gazprom (preko SD-a) i ostala javna preduzeca
- 500k - manji sponzori - Diva, Kanjiza, Denim....
- 500k - prihodi od TV prava, eventualni prihodi od prodaje igraca, marketing/prodaja na utakmicama/dresovi, majice...
- 500k - clanovi UO, donacije...
itd...

- E sad, problem je u tome, sto vi samo znate da napadate druge! A kada vas neko pita, odakle vam i ko vam je dao novac... Odmah pocnete da skacete, i odmah skrecete temu na neke druge stvari! JSDP, da bi branilo svoje stavove i da to ima nekog smisla prvo treba da uradi detaljni finansijski izvestaj za FK i KK, da bi argumentovano mogli da brane svoje stavove! Kao sto je uradila i SDCZ...

- Sto se tice, date teme... Svakako sam za to da se vise novca (ako ne i sav novac koji je davan klubovima) prebaci na racun za lecenje bolesne dece! Zatim treba usvojiti zakon o privatizaciji u sportu! I zabraniti javnim preduzecima da ulazu (daju) u klubove! Mozda samo pomognu reprezentativne selekcije!

Danka

pre 10 godina

SVAKA CAST ! Konacno se neko od politicara setio i decice...Sramota je kada se pise o tako abnormalnim ciframa koje dobijaju a ovoliko dece ceka na operaciju jer nemaju novaca...Trebali bi mnogi u ovoj zemlji da se ugledaju na Vucica i da slede njegov primer.

Mladensrb

pre 10 godina

Vucic je jedini smogao snage da kaze ono sto vecina i misli i zna, a to je da klubovi ne mogu da funkcionisu na ovaj nacin i da nesto mora da se promeni.

Tako ti je to kad cackas mecku

pre 10 godina

Dule? Kako je? Veceras ce da nas prosvetle. U nedelju si se zahvaljivao Vucku, ostajes na tome ili ce ponovo da bude "notorna laz"?

cukce

pre 10 godina

Tako je nek jure Danilovic i Todoric sponzore, nek rade nesto, sportski direktor i predsednik kluba nisu samo zvanja vec funkcije i velika obaveza!

burazerskaprivatizacija

pre 10 godina

bravo Premijeru!!! tako se ponasa odgovoran covek,ovo je najbolji predlog koji sam cuo u zadnjih 20god.... i jos samo jedan predlog:ostatak novca omoguciti talentovanoj i perspektivnoj deci koja nemaju uslove za napredak u karijeri ,da bude sto vise Djokovica!

Vax

pre 10 godina

Super. Takodje, neka iz sporta izadju svi oni partijski funkcioneri, braca, prijatelji i ostali koji na indirektan nacin donose sponzorske ugovore sa javnim preduzecima.

Petar

pre 10 godina

Kakvo je stanje u sportu svaki klub u Srbiji ce se ugasiti. A onda kad nam decu postanu bolesna ( fizički, psihički kako god) , verovatno ce nam više trebati za razne fondove.

zauvek Zvezda

pre 10 godina

E za ovo ti svaka čast Vučiću. Jedino rešenje i za jedne i za druge je privatizacija. Dosta ste više bili na državnim jaslama, dok su funkcioneri klubova punili svoje džepove. Meni su se kao iskrenom navijaču Zvezde smučila svakodvna prepucavanja jednih i drugih o tome ko je više dobio para i ko treba više da dobije para.

Nikola

pre 10 godina

KK Partizan je u zadnjih 10+ izuzetno uspesno poslovao.Titutle...prodaje igraca...dobri plasmani u el...bolje od toga tesko da je moglo.Pored svih tih uspeha klub danas ne moze da prezivi bez finansiranja drzave?Koja je onda poenta tog finansiranja bila,znaci partizanu nije potrebna pomoc vec izdrzavanje?Treba pomoci svakom klubu ali ni jedan ne treba izdrzavati.Uspesi nekog kluba izgleda zavise od drzavnog finansiranja tako da nije nesto bas za pohvalu.

Zeljko

pre 10 godina

Bravo! Nisam pristalica SNS, jos manje SNS bot, ali ovo sto je najavio Vucic ne mogu a da ne podrzim, jos ostaje da se vidi da li ce odrzati rec. Katastrofalno stanje u zdravstvu mora biti okoncano. Silan novac koji se uludo baca na dva kvazi-profesionalna beogradska kluba sigurno moze biti utrosen na mnogo pametniji nacin - a lecenje nase tesko bolesne dece je sigurno vrhunski prioritet.

Odbojkas

pre 10 godina

Slusate da se Zvezda i Partizan prepiru ko je dobio vise novaca, a sta je sa ostalim drzavnim klubovima? Vojvodina, Spartak, Radnicki ... kad ste od njih culi da javno traze novac od drzave?
Podrska Vucicu za privatizaciju klubova!

Kosta

pre 10 godina

Gospodin Vucic prekida sve one negativna navike koje traju godinama a koje do sada niko ili nije smeo ili nije hteo da dira. Cestitam mu i podrzavam ga.

mašalah...

pre 10 godina

Konačno će jedna Vučićeva odluka ujediniti Srbiju. Dosta divljanja "navijača", dosta crnih fondova i preprodaje fudbalera... Ukoliko vredite netko će vas kupiti, ukoliko ste zanimljivi imaćete navijača...

hours of love

pre 10 godina

Zanimljivo kako su svi partizanovci protiv ovog predloga!
Cega se plasite ?!
Prodali ste masu igraca iz FK i iz KK prethodnih godina, pritom ne placate porez i i dalje vam nesto ne valja.
Nadam se da cete se i vi i zvezda od sad pa nadalje sami snalaziti!
Dosta vise lopovluka na sve strane!!!

Micin

pre 10 godina

Bravo Aco milion puta. Jos da se prosvetari obavez\u da svakoga dana animiraju decu bar na po jedan sat besplatnog sporta u skolskim dvoristima i salama - i veliki problem manje.

Duka

pre 10 godina

Od 2000. godine nisam izasao na izbore.
Ako ucutkas lopove iz naseg fudbala i osnujes fond za lecenje dece u inostranstvu, imaces novog glasaca ...

Predrag

pre 10 godina

Vičiću, ne morate da im kao primer navodite Man. junajted ili Liverpul. Evo da uzmemo za primer bugarski Ludogorec. Ako on može da funkcioniše i da ostvaruje zapažene rezultate u Evropi mogu i Zvezda i Partizan. Ako ne mogu žalim slučaj, katanac na vrata kao i svaka druga firma gubitaš.

Davorin

pre 10 godina

Drago mi je što se više novca izdvaja za bolesnu decu. O njima se moramo najviše brinuti, jer su deca naša budućnost. Drago mi je što Vučić brine i što želi na najbolji mogući način da pomogne bolesnoj deci.

lakeg

pre 10 godina

Navijam za Partizan ali je u pravu onaj ko kaze da je pohlepa i iracionalno ponasanje Vujosevica unistilo za jedan dan KK Partizan. Sta je sad uradio Vujosevic? Mlatio clancima iz Kurira i nekim fotografijama a dobijali su sasvim ok sumu. Sta ga zanima koliko dobija Zvezda, jer i Partizan dobija dovoljno. E pa sad ce slavina da se zavrne zbog njega, to je valjda bolje? Kakav autogol Vujosevica sa gostovanjem u Utisku auuuu, kao Evromajdanovci sto su zeznuli Ukrajinu. Covek je skroz poludeo i mora otici iz kluba kao i sa mesta predsednika SD. Svaka mu cast za sve rezultate ali preterao je u zadnje vreme. To je dotle doslo da je zbog njega dovedeno u pitanje funkcionisanje KK Partizan. A samo je trebalo da drzi jezik za zubima i ne ponasa se toliko primitivno.

Milos

pre 10 godina

Ovakvim klubovima država treba da ukine sva davanja i da novac usmeri u bazične sportove. Nije u redu da javna preduzeća daju novac klubovima koji ne mogu da prođu ni kvalifikacije u evrpskim takmičenjima. Novac dati deci za lečenje, formirati fond i da davanja budu javna.Partizan i Zvezda neka se izdržavaju sami. Da li i ostali kljubovi dobijaju novac od države kao oni. Naravno ne.

Darko Andric

pre 10 godina

Dosta je bilo da se zvezda i partizan gledaju kao Javna preduzeca. Ako ne mogu da sami opstanu nek se privatizuju ili nek se gase.
BRAVO VUCICU !!!

Milan NS

pre 10 godina

Iako sam veliki zvezdaš i to ne želim da krijem, dočekao sam napokon da se pojavi čovek koji će reći dosta je bilo otimanju para od države i jednih i drugih. Pa valjda i osim njih postoji još neko kome je novac i potrebniji.

jednom ZA svagda

pre 10 godina

da se raskrsti sa pricom oko toga dal je u Srbiji favorizovan Paritzan ili Zveda .. Vecita tema koja svima zadaje samo glavobolju I nove I nove probleme .. A svakodnevnih problema,onih pravih , svi imamo preko glave

kimell

pre 10 godina

Kod Olje Beckovic se najbolje videlo da je ulaganje u Zvezdu i Partizan cista besmislica. Ragovor izmedju dva aktera utiska nedelje se svodio na licno prepucavanje sa tankim pokricem. Privatizacija je jedino resenje tolike pare odose u klubove, a omladina na ivici egzistencije. Odlicna ideja gosp.Vucica

Milan1989

pre 10 godina

Bravo za ovaj predlog,klubovi treba da funkcionisu na skroz drugi nacin od sadasnjeg,bice tako bolje i za njih a i za drzavu. Vucic se trudio da pomogne koliko moze i jednima i drugima i sta je na kraju dobio,da ga neko psuje sa tribina.

Ponivil

pre 10 godina

Sasvim ispravno razmišljanje. Da je bilo pameti, ne bi nas ove tragedije koje su se dogodile navele da ovako razmišljamo. Ovo je trebalo da se uradi mnogo ranije, ali dobro je da je konačno neko rekao pravu stvar. Navijam da se ova ideja zaista sprovede, a po svemu sudeći, Vučić je jedini koji to može da uradi.

pfc

pre 10 godina

Za Partizan je resenje prosto,samo treba da sklone pijavice i partije koje izvlace novac od transfera.
Da se niko ne ljuti ali stvarno smo prodali brdo igraca poslednjih godina a para nigde.
Verovatno se desavalo i u Zvezdi isto devedesetih.

Sasa

pre 10 godina

Podržavam ovu odluku budućeg premijera, i ovim putem mu šaljem misao o kojoj može da razmisli - legalizujte marihuanu u medicinske svrhe.
(THC, 8. april 2014 14:20)

Pa legalizovace , samo ako to NAROD zeli. Bas ga briga kako ce ko da je zove ili kako ce ko da je koristi.

"Dijagnosticar", Nis

koki

pre 10 godina

civilizovane drzave, prebijenog cvonjka ne daju klubovima. pitajte koliko amerika daje nba (nfl, nhl itd itd) klubovima- ni dolara!
iskreno, prvi put nedvosmislena podrska..

Dejan

pre 10 godina

Nisam neki obozavalac Vucica ali za ovo svaka cast. Svaki dan je su nekom djetete tablete da prezivi a ovi međedi se svađaju koliko je kome dato "Vama se pomaže više, nije vama, vama je dato toliko miliona nama toliko miliona".. E sad cete dobiti, u slamnatom sesiru nesto, pa se onda necete imati oko cega svadjati..

Zlatko

pre 10 godina

Pozdravljam ovu odluku i mislim da je krajnje vreme da se sportska drustva privatizuju a da novac koji je do sada isao njima ide u fond za lecenje bolesne dece. Previse im je dato novca a nista pametno nisu uradili.

Bogi

pre 10 godina

...Imam jedno kratko pitanje . Cime su to klubovi iz prestonice zasluzili da ih drzava dotira. Koliko ja znam cela Srbija placa drzavne institucije i sad vidimo da se godinam finasiraju samo ta dva kluba.
Sve na trziste pa ko prezivi pricace.

Mama Mia

pre 10 godina

Ja svakoga dana ovog coveka sve vise cenim i postujem,to je neverovatno.Od pocetka sam verovala u njegove iskrene namere da nam svima pomogne.Svu srecu zelim u daljem radu...

AJDMALOSAMIDPROBATE

pre 10 godina

Jedina ideja koja mi se svidja kod njega,ako vec drzava-tj mi gradjani Srbije dajemo pare za pomenute klubove,sto nam se onda ne da deo "kolaca" kad se neki igraci prodaju,zato svako neka se znala kako ume, dosta je bilo zivljenje-izivljavanja beogradskih klubova na racun gradjana,a prosle godine kad je trebalo finansirati vojvodinu u kosarci za ABA ligu tad` nije bilo para sto govori da se iz drzave finansiraju samo BG klubovi

milanče

pre 10 godina

Konačno. Dokle više da državne firme finansiraju klubove, da time umanjuju profit, a uzimaju kredite za svoje stvari. Čovek stvarno mora da bude nenormalan za takvu matematiku. EPS i Telekom su tipičan primer. Još bih I razumeo da ti klubovi imaju neki učinak, ovako je to samo bure bez dna. Na tržište, pa se pokažite koliko vredite.

Cile

pre 10 godina

NJima ne bi bilo dosta para ni da im se da ceo budžet. Dosta smo ih nosili na grbači. Na tržište pa ko bude vredeo neka prođe, ostali u fabriku na posao(sami za sebe da zarade).A navijači neka se finansiraju sami, bez klubova. Dok oni ruše po stadionima, za bolesnu decu nema para. Pa dosta je bilo.

Sloba

pre 10 godina

Da barem nesto urade tj. da barme nesto igraju pa i da im se da, nego brukaju, fudbal, narod i drzavu. Hranis ih dok igraju i onda ih prodaju pojedinci uzmu pare, a narodu sipak.

Dragan Torbica

pre 10 godina

Deca i treba da se leče, da se formira fond, a ne da oni uzimaju kako im se ćefne. Jesam pristalica Partizana, ali se ne zna ko je gori. Može jedan Ludogorec da napravi ekipu, a da ne uzima pare od države Bugarske, pa valjda onda mogu i Zvezda i Partizan. Ako ne mogu, pa Bože moj, ima ko može.

Simic

pre 10 godina

Neće više da daje pare zvezdi, jer je isti (ili veći) iznos dogovorio sa UAE. Videćete.
(vlada rakovica, 8. april 2014 16:25)

Ako je i nesto dogovoreno onda je to ucinila uprava kluba. Znas, funkcioneri u klubovima i postoje da bi stvorili organizaciju i da bi se medju ostalom bavili i pronalaskom sponzora. A ne da sede u svojim kancelarijama, kukaju, prozivaju sve zivo i cekaju da im se oni sami jave. Ko cini marketing Partizana? Da li on uopste postoji? I ako ne postoji ko je kriv za to?

DUPLA GREŠKA

pre 10 godina

Nastupom na Tv Vujošević i Čović su napravili duplu grešku, ostali su bez pomoći države, da shvate da KK Partizan i Zvezda nisu njihove zadužbine i biznis centri za lično bogaćenje i maltertiranje gradjana Srbije.

Zoja

pre 10 godina

Strašno je koliki je zapravo broj dece koja se svakodnevno bore protiv užasa koji ih je zadesio, tako da ovakva odluka zavređuje samo podršku i poštovanje.

Ika

pre 10 godina

Hvala je Bogu da ste se setili sta je prece!! Zivot dece ili klubovi koji su ionako nerentabilni i predstavljaju samo rupe bez dna!!

Lanselot

pre 10 godina

Deca su nasa buducnost o kojima prvenstveno trebamo voditi brigu. Sport i klubovi sigurno nece biti zanemareni, ali ne mogu biti preci od jednog mladog zivota. Briga o najmladjm bolesnicima je nesto sto je ova zemlja previse dugo stavljala po stranu, dobro je sto ce se napokon na to staviti tacka.

Koki

pre 10 godina

Lepo je videti da bar neko priznaje da je pogresio u proslosti,a kada to uradi prvi covek u ovoj zemlji onda to deluje stimulativno i za ostale da preispitaju svoje postupke i izvuku neke konsekvence, u ovoj zemlji nisu prioritet veciti, oni ce nekako i preziveti,prioritet ove zemlje jesu deca.

Willi

pre 10 godina

Biće nam lepše i jednima i drugima u drugoj-trećoj ligi , tamo ima zanimljivijih gostovanja . A mreže će samo da se tresu pa gledajte Rangers .

Istinaisamoistina

pre 10 godina

Klubovi su od drzave dobili gomilu novca i i dalje su u minusu. Drzava mora da prestane sa finansiranjem gubitasa, jer je to bacanje novca u bunar. Kad samo pomislim koliko gladnih i bolesnih ljudi ima u nasoj zemlji, a klubovi se svadjaju zbog miliona koje im drzava daje, pripadne mi muka. I Zvezdu i Partizan treba da bude sramota. Taj novac treba davati tamo gde je najpotrebniji , a klubove privatizovati i kraj price.

kabasti

pre 10 godina

I ono novca sto se deli klubovima, da se deli na ravne casti! Znaci svaki klub koji igra u prvoj ligi na pocetku sezone da dobije istu stimulaciju, a ne da Zvezda i Partizan muzu drzavu bez granica, a ostali klubovi u ligi da nemaju ni za kiflu! Kada je Marinovic rekao da se ovde igra zbog Zvezde i Partizana smejali ste mu se! DOLE TITOVI BLIZANCI!!

Mića

pre 10 godina

Ima Vučić pravo. Vala preterali su i jedni i drugi. Treba ja na televizijim pored one nesretne Stanije i Soraje da gledam kako se dva ostvarena čoveka hvataju za gušu u jednoj sasvim pristojnoj emisiji. Zašto? Zato što se bore ko će više od države da dobije? Sada lepo kao što je i rekao, na tržište pa tražite novac.

Strela88

pre 10 godina

Bravo Vucicu!Konacno neko da misli i na decu!Nazalost,danas je sve vise obolele dece i treba im pomoci da se izlece.Zvezda i partizan neka se snalaze...

Sina

pre 10 godina

Dok oni prodaju svoje igrače i dele milione, narod treba iz budžeta da krpi njihove dugove, to je stvarno malo previše za ovu državu. Dosta smo trpeli kabadahijsko poslovanje pojedinih tzv. sportista-političara, eto im sport pa da vidimo koliko će da zarade.

Stefan

pre 10 godina

Ti klubovi su postale rupe bez dna, ali su naviknuti na drzavne donacije i kad im se one pocnu uskracivarti, onda dodje do sukoba Vujosevica i Covica, izbacivanja prljavog vesa i ruznih reci.

Jubei

pre 10 godina

Moram da kažem da je ovo najlepša vest koju sam pročitao ovih dana. Svaka čast Vučiću majstore. Kakav bre crni fudbal, ionako igrači imaju bangave noge. Za bolesnu decu kojoj zaista treba novac. Svaka čast još jednom :)

Ni na kraj pameti

pre 10 godina

Juce kad je najavio da ce uskoro objaviti svoju odluku o novcu za finansiranje Zvede i Partizana i rekao da ce se 95% naroda odluka dopasti ali nece celnicima tih klubova, bas sam se pitala sta narod briga kome ce koliko pripasti novca ili sto ces im ukinuti finansiranje. Narod mislila sam ima svojih problema. A ovako pozitivnoj odluci se uopste nisam nadala.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Po kom osnovu je država "gurala" pare u sportske klubove ,kako god se oni zvali ? Kad je već ugurala koliko god da je ugurala sada mora da iznese na videlo kompletne tokove tog NAŠEG novca .

Milos

pre 10 godina

Lako je to reci u praksi je nesta sasvim drugo. Kad bi drzava sad zavrnula slavinu i jedni i drugi bi odmah mogli da stave kljuc u bravu. Znaci odmah bi im ugasli struju, vodu, telefone i td. sto nije godinama placano. O porezu da ne pricamo. Svima bi momentalno bili blokirani racuni i cao zdravo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vopi, 8. april 2014 15:09)
------------------------------------------------------------------------
A zasto ne cao-zdravo. Sta su oni svete krave, pa ne sme niko da ih pipne. Propadose tolike firme i banke po Srbiji u kojima je narod radio, a da zalimo Zvezdu i Partizan. Dajte molim vas... Igrajte fudbal, kosarku ili sta god vec, postižite rezultate, dovucite publiku na stadion, proizvodite igrace, pa sa njima na trziste i eto prihoda. Ako može tako, može, ako ne, pa katanac brate i kraj parade... Dosta vise

Mrkela

pre 10 godina

Nasi drzavni klubovi ekonomski mere sa zapadnoevropskim privatnim klubovima, a da pritom ne spominjemo rezultate pogotovo fudbalskih ekipa, nije realno, podrzavam u potpunosti Vucicev predlog o privatizaciji ovih klubova.

Pop

pre 10 godina

Vučiću, dok još ne bude privatizacija, poruši ona rugla i krševe koje oni nazivaju "hramovima", prodaj lokacije, a od tih para izgradi ljudski stadion na kome će igrati i jedni i drugi i reprezentacija.

Kajmakovic

pre 10 godina

Svaka cast za odluku, podrzavam u potpunosti, ima mnogo vaznijih stvari nego davati pare onima koji su i kad dobiju nezadovoljni. Sada je vreme da se pokazu veliki bosovi iz klubova i da vidimo kakvi su menadzeri, sad momci sami nadjite modus za privlacenje para, pa zar to svi u svetu ne rade, dobro sponzorstvo i dobar marketing se isplati ukoliko klub opravda ocekivanja.

Rasa

pre 10 godina

Posle svega samo se pitam da li ranije nije mogla da bude donesena ovakva odluka ali sve nesto mislim da nije postojala volja politicara da se resi ovaj ozbiljan problem. Kada znamo ko sve sedi u upravnim odborima, sve nam je jasno zasto ranije nije reseno.

treci koren iz 216

pre 10 godina

Cime su 126 i 174 klub u evropi zasluzili i dinar novca poreskih obveznika Srbije? Kakav fudbal gledamo? Kakav je uspeh postignut u Evropi? A koliko je novca ulozeno u poslednjih 10 godina? Apsolutno sam za privatizaciju i zvezde i partizana i preusmeravanje novca u fond za lecenje dece. Pobeda nad Barselonom ne vredi jednog decijeg zivota.

Marko

pre 10 godina

Sportska društva treba da predstavljaju profitna udruženja, a kod nas naopačke, gubitaši. Treba da se puste sami da se organizuju, a ne da troše basnoslovno novac građana, a oni između sebe da dele pare.

skidam kapu

pre 10 godina

Toooo kralju :)) Ma kakav bre fudbal. Uložiti pare u nešto drugo. poljoprivredu, firme, bolesnu decu. Sramotno je bilo i davati tolike pare za fudbal. Još jednom...svaka čast majstore :))

Zoran

pre 10 godina

Konacno da se velike pare pametno preusmere. Klubovi samo gutaju pare. Njima je bilo lako, kad im ponestane novca samo zatraze i dobiju, a sa druge strane deca umiru.

irena

pre 10 godina

Dugo ovo što se dešava u našem fudbalu, a naročito u Zvezdi i Partizanu, nema blage veze sa mozgom i zdravom logikom! Gospoda nisu sposobni da privuku gledaoce na stadione i da zarade nešto od karata, ali zato su im ušta ko lopate od bagera, razjapljen pa samo "daj, daj"! E pa, gospodo, konačno da neko, prekine tu bolesnu praksu da se pomažu "lezilebovići", dok nam deca umiru zbog nedostatka novca za lečenje!

coffee

pre 10 godina

U potpunosti podrzavam ovu odluku. Interes dece i njihovo zdravlje,mora biti na prvom mestu,cak i ispred interesa drzave. Svako ko se usudi da osudi ovako nesto,bolje neka 2 puta razmisli.

Simba

pre 10 godina

Bravo, IZUZETNA ideja, ako ne mozete da obezbedite da postojite - privatizacija. Dosta ste krali klubove, a za to niko nije snosio posledice, imali ste zaledjinu politicara i to se kamufliralo... Klubovima dati nesto malo, ostalo neka se snadju sami, a taj novac odvajati za daleko potrebnije stvari, recimo deciji zivot, koji je bitniji i od Zvezde i od Partizana, ali i svih ostalih klubova.

Mr. Good

pre 10 godina

Privatizacija, pa da vidimo onda kako ce neki milioner koji kupi klub da pazi svoje pare i da ih ulaze na pravo mesto a ne da klubovi kao do sada sluze za pljacku

Simpatizer011

pre 10 godina

U slucaju Zvezde i Partizana treba razmisljati glavom a ne srcem. Cinjenica je da su oba kluba brendovi, ali oni su konstantno u dugovima i to pod hitno mora da se resava. Nacin na koji ova dva kluba rade nije odrziv.

Svetozar

pre 10 godina

Ako znamo koliko para ide u Zvezdu i Partizan mozemo da racunamo da ce svako bolesno dete u Srbiji biti izleceno. Mislim da je pre svega prevelika sramota da se tolika sredstva izdvajaju za klubove koji nemaju nikakve rezultate. Da smo mi normalna zemlja sportisti bi sami davali novac u dobrotvorne svrhe.

Valter

pre 10 godina

Evo sada, gospodo sportski radnici, imate priliku da pokažete koliko ste sposobni ili je sve ovo bilo zahvaljujući državi. Nema više, dosta je brate mili!

Kale

pre 10 godina

Sada više neće niko ni da siluje državu, ni da se ponaša kao da je država bankomat, ni ništa. Imaćete i jedni i drugi priliku da pokažete kakvi ste na tržišnoj utakmici ,imate menadžment, marketing sektor, pa se borite. Pare za bolesnu decu i treba da idu.

bole

pre 10 godina

Bilo je i vreme. Koliko je samo dece do sada izgubilo život samo zato što para za njihovo lečenje nije bilo ili su pare prekasno sakupljene pa nisu dočekali transplantaciju ili neki drugi vid lečenja? Naravno da treba ulagati u sport, kulturu i ostalo ali hajde da za trenutak zastanemo i pomognemo mališanima koliko god je to moguće

IVabo

pre 10 godina

Slazem se da je bolje da klubovi idu na tržište i u privatizaciju.Uvek ce biti deljenja medju navijacima,igracima, trenerima klubova na pripadnike ove ili one boje dresa i uvek ce ta podela izazivati neku vrstu i sukoba i svadja, pa i zbog toga da li je iko dobio vise ili maje para od drzava-al valjda smo toliko normalni, te da nas briga o deci i zelja da se spasu deciji zivoti mogu ujediniti, bez obzira koji nam je klub drazi. Podrska za predlog.

I opet su u dugovima

pre 10 godina

Decu ni nemamo vise kao sto smo ih nekad imali a ona koju imamo umiru od zdravstvenog zapustanja i ne brige drzave o zdravlju gradjanstva. A bitno da je u sportu i zabavi velik novac. Da se u tim krugovima zivi na viskolj i uvek im treba jos. Dok narod skapa, umire ili gine ko u vreme kuge ili ratnog stanja. Jos malo nece imati ko da im puni sportske tribine i koncetrne hale?

Liga šampiona

pre 10 godina

Iz cele ove ujdurme ja mogu da zakljucim tri stvari, budzet Partizana je 1.5M evra, Zvezde 700000 evra i Vucic nije kriv jer svima zeli najbolje. Radimo sa decom radionice koje placa grad Beograd, svake godine ima sve vise klinaca. Dolaskom ovih postenjacina, ove godine je sve saseceno u korenu. Pouzdano znam da su smanjili budzet koji sami propisuju, i to ne za sport vec za DECU, tako da polovina klinaca ne moze na radionice. Blago nama sa ovakvima.

CANE SREMAC - 54

pre 10 godina

Mislim da ce ova vest imati dvostruko dejstvo objektivno najvise ce pogoditi mnoge politicare koji su navikli da godinama sede u upravnim odborima fudbalskih klubova i time sebi krcili put preko naivnih navijaca. Nista nisu radili a primaju velike nadoknade. Ovo je najpametnija vest koju sam imao prilike da procitam u zadnje vreme. Lepo na trziste pa da vidis kako ce i razmazeni igraci da se ponasaju kod privatnika. Ono sto me iskreno raduje da ce drzava osnovati deciji fond pa skoro svakim danom izgubimo jedan mladi zivot. Zato jos jednom bravo za ovu odluku.

gregori

pre 10 godina

Oba kluba lepo skinuti sa tereta budzeta, privatizovati, pa neka vide sta znaci igrati pravi fudbal! Lepo je igrati s pola snage utakmice, kad znas da ces platu sigurno dobiti.

5sm

pre 10 godina

Najlakse je da se neko vecito nadje na drzavnoj grbaci dok drugi isto toliko mogu da cekaju,ne treba u Srbiji vecito da postoje samo partizan i zvezda postoje i drugi klubovi koji zasluzuju fer takmicenje zasto samo oni da budu privilegovani

delfin

pre 10 godina

Pare treba investirati ako se vec trosi za sport malim klubovima koji imaju skole kosarke, odbojke itd. koji ce da izbacuju mlade talente koji vole sport kao i entuzijasti koji ih vode i zive i rade od clanarina koje su 4000,5000 din. mesecno za bilo koji sport da dete trenira a sve finaniraju roditelji. Sale da se izgrade pa da se ustupe malim klubovima pa onda ako i mora clanarina ona bude mnogo manja pa deca umesto da vise po i skacu po fejsu... skacu na treninzima. Mnogo vise dece bi se bavilo sportom. I tako se stvaraju osim sampiona i zdrava deca. A majstori koji pune hale a prazne budzete neka osnuju privatne klubove pa neka plate igrace pa neka onda igraju i intergalakticke sampionate. Svu decu gotove igrace pokupe cz i par a stvore gotovo nikog. I daj njima a ovima koji rade gotovo volonterski posle redovnog posla od osam sati negde drugde njima treba uzeti i roditeljima naravno od dece i dati cz i par.

Ivan

pre 10 godina

Na najmladjima svet ostaje. Svaka čast na odluci, jeste da je sport bitan, ali kad već prave problem oko novca, onda i zaslužuje da ode na stranu gde je zaista od neizmerne važnosti.

5sm

pre 10 godina

Pa kada ste toliko solidarnii velikodusni sto se i sami niste setili toga pa uradili tako nesto nego ste uzimali novac a sada kada znate da ga vise necete dobijati sada ste resili da budete humanitarni

Radmila

pre 10 godina

Ovo je još davno neko trebao da uradi, da nam više ne umiru deca, svaki dan u novinama moli se pomoć za neko dete koje boluje od neke teške bolesti, i potrebna je hitna operacija!!

5sm

pre 10 godina

Za svadju je potrebno dvoje a najlakse je posle sebe izvuci iz svega uvek istim izgovorom nisam ja kriv nego onaj drugi...krivi ste obojca a Srbiji nisu potebni takvi ljudi i drago mi je sto ce pare zavrsiti kod onih kojima su stvarno potrebne

Srbin100%

pre 10 godina

Sportski klubovi se moraju privatizovati jer drzava nije u mogucnosti da na godisnjem nivou izdvaja visemilionske svote za njihovo finansiranje i da dozvoljava da pojedinci iz njih predstavljaju sav onaj primitivizam protiv cega se mi kao drustvo borimo

Borivoje

pre 10 godina

Mislim da ce ova vest najvise pogoditi politicare koji su navikli da godinama sede u upravnim odborima, nista nerade a primaju velike nadoknade. Ovo je najpametnija vest koju sam imao prilike da procitam u zadnje vreme. Lepo na trziste pa da vidis kako ce i razmazeni igraci da se ponasaju kod privatnika.

najbolja ideja od svih

pre 10 godina

Roditelji znaju da nema ničega goreg od toga kad ne mogu da pomognu svom detetu, a najgore su situacije kada to mogu, ali nemaju novac. Sramota je i nemoralno da bilo koji klubovi dobijaju toliki novac, a da cela Srbija ponekad nije u stanju da obezbedi novac koji je potreban za operacije dece koje im znače život.

i svi zadovoljni

pre 10 godina

Ovako više neće moći da se svađaju koji klub je dobio više para, a deca će imati više verovatnoće da nađu odnosno dobiju novac za svoj goli život.

Kika

pre 10 godina

E svaka ti cast na ovome,nisi mogao bolje da prelomis i da uskratis tim nezahvalnicima novac.Dati za lecenje dece je bilo krajnje neophodno,obzirom da ih je mnogo ugorzeno teskim bolestima i bez mogucnosti da se leci

Cica Maca

pre 10 godina

Odusevio me svojim priznanjem da je naivno nastupio podrzavajuci nezahvalne ljude iz sporta.A jdna decica jedino su mogla Bogu da se mole za zivot.Ovo je vise nego plemenito.