Fudbal 445

Subota, 05.04.2014.

18:03

Vojvodina udaljila Partizan od vrha

Fudbaleri Vojvodine udaljili su Partizan od prvoplasirane Zvezde, pošto su golom Milinković-Savića iz penala u 91. minutu izvukli remi na stadionu u Humskoj 1.

Vojvodina udaljila Partizan od vrha IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

445 Komentari

Sortiraj po:

beli

pre 10 godina

alo bre pa nije to ofsajd pa da se gleda gde je zapocet kontakt ja koliko vidim kontakt sa igracem a i padanje igraca je bilo u 16 tako da je penal cist ko suza uostalom gledajte veceras crnu tacku

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 10 godina

Činjenica je da penal nije postojao, ali koliko mene služi pamćenje, partizanu je pre dve ili tri nedelje protiv radničkog dosudjen takodje nepostojeći penal.

verovali ili ne

pre 10 godina

A zašto niko ne spomene da Zvezda može da uzme titulu i ako izgubi derbi 2:1 ili naprimer 3:2,zbog boljeg međusobnog susreta :)
(Mare, 5. april 2014 22:37)
@
A ostale utakmice je zvezda vec dobila? Imaju i oni gostovanje u NS hoce biti problem?

Slavija ceka titulu!

pre 10 godina

(Слоба Гробар Сента, 5. april 2014 20:53)

Zasto se ti guras da komentarises Zvezdu i Partizan i zasto si bas ti najpametniji i najobjektivniji? Jel ima neki klub u Senti za koji mozes da navijas?

Mojito

pre 10 godina

Nisu vama, prošle godine, ni sudija i ni Jagodina titulu nego Miloš Jojić pogotkom u 90' iz slobodnog udarca al' šta očekivati od jednog delije nego uvek i vazda izvrtanje činjenica.
(Bilal, 5. april 2014 21:15)

Nije, jer je tom pobedom Partizan samo anulirao poraz od 3:2 na Marakani, pa posle ta dva derbija nije postojala bodovna razlika, Crvena zvezda 3 boda, Partizan 3 boda.

Titulu su vam doneli...ma ne mogu da objasnjavam ko sve..ima lepo na slikama, zagrljen sa upravom...

matori

pre 10 godina

Penal mozda i nije bio ali je Vojvodina odigrala mnogo bolje i potpuno je zasluzeno uzela bod. Ovako se titula nece odbraniti a po meni samo su igraci krivi za neuspeh. Igrali su do postignutog gola i onda stali kao omadjijani???

Srbin

pre 10 godina

Ajde bre šta kukate?! Vojvodina vas nabila ispred vašeg šesnesterca sa igračem manje. Igrača više ste imali 75 minuta. trebali ste im tri gola dati.

Pera

pre 10 godina

dajte zvezdi titulu, da se narod zabavi, da se skrene sa realnih problema
(goxi, 5. april 2014 20:28)
ako bi partizanu dali titulu svi problemi bi nestali kao rukom odneseni, zar ne? Ili smo proteklih 10 godina ziveli sjajno a ja prespavao?

dzaba vam sve

pre 10 godina

Vidi Pantere sto se nalozili. Dajte im tu titulicu da vise ne placu neka se dobro izbrukaju u Evropi pa ponovo stizu godine bede. Partizan im je vec ugasio kosarkaski klub sad navijaju za FMP pitanje je vremena kada ce isto proci i u fudbalu.

Dragan

pre 10 godina

Penal nije bio to je sigurno, Vojvodina zaslužila bod, Partizan zasluženo izgubio dva. Nego vidim da komšije već slave titulu, da li vi to znate nešto što mi ne znamo? Samo u derbiju da vas dobijemo pa smo opet prvi.

rajk

pre 10 godina

A jel video mozda neko da je Trajkovic levom rukom preko Gacinovica unutar sesnaesterca udario loptu moje je misljenje da je sudija penal svirao zbog ruke a ne kontakta ispred. Ja ne cekam titulu vec cekam da se 50 miliona duga vrati

1914

pre 10 godina

Prvo, i po meni je penal bio van 16m, ali ovde je partizan taj koji je iscupao bod. Vosini poletarci su danas odrzali javni cas fudbala svima u Srbiji i zasluzili su pobedu, koju bi verovatno i otvarili da smo bili brojcano ravnopravni na terenu.

Drugo, vidim ovde neki navijaci c. zvezde vec slave titulu. Gledajte da je osigurate do poslednjek kola ako vam je toliko stalo do nje, jer i vama sledi ista porcija.
Ionako cela (pola) veka sve delite jedni sa drugima.

Corto Maltese

pre 10 godina

Ovo je čist penal.Pogledajte da sudija ne svira penal kad odbrambeni Partizana udara nogom napadača Vojvodine (što je van šesnaesterca),već kad ga obara u šesnaestercu.Evo bolji snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=hDf1XlOF75c#t=19

UzasBoziji

pre 10 godina

Isti sudija kao i ovde: https://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc#ws ? Smejete li se sad, kad je vama sviran takav penal a? Karma is a bitch :D

KODAR78

pre 10 godina

Jadno li je ovo sve. Cela zemlja se smeje, ovoj buducoj tituli CZ, da je osvaja tim ciji je realan plasman oko 5-6 mesta. Pa da imaju neke igrace, pa da nije tako ocigledno. Ovako je sve ovo jadno. Sve u Partizanu i oko Partizana pozivan da ostanemo dostojanstveni do kraja i da pokusamo nemoguce, jer se zna da su sve utakmice CZ pokrivene do kraja(sem NP, barem do sada). Sto se mene licno tice, sve ovo me jos vise tera, da budem uz svoj tim.

niki je u pravu

pre 10 godina

najjaca je najjaca nasa zvezda crvena ooooooooo.. mala sala, ne zivite vise u teorijama zavere, dal je bilo ili nije, pa i u ligi sampiona i u el klasiku dva penala sude izvan sesnaeterca pa sta, ne moze to da se vidi nekad,u tome je i car fudbala, inace sam cuo da partizan i nije zasluzio pobedu..kazu ljudi koji su gledali, grobari>>

silja

pre 10 godina

Ovo je veceras strasno kisa ja sam bio mislijo da je gol koji je dao Obradovic dace Partizan pobediti Vojvodinu, ali ovo je cudan penal za vosu. Ali jedino sto ce biti zapamceno na ovoj utakmici to je nagrada koju je dobijo Sasa Ilic koji je crno bela legenda. JEDAN JE SASA ILIC.
(Igor tv grobar, 5. april 2014 20:09)

brate, pa gde ti sede da pises komentar....ajoj muko koliko si nepismen....

sinisa

pre 10 godina

Nikolić je veliki stručnjak,pokazaće svoju vrednost uskoro. Sa njim nam je bar zagarantovano drugo mesto. Idemo u nove pobede.Zakleti Grobar!

mikele

pre 10 godina

kako vas nije sramota grobari, zadnjih 5 godina uzimali ste titule na kombinaciju I sad vi nesto komentarisete.Kad vama sude sumnjive penale onda je sve OK, sve se vraca u zivotu.

fer plej

pre 10 godina

nije bio penal! kao što nije bio ni protiv NP kad je lopta pogodila igrača u ledja, bio je i na vračaru protiv voždovca,....sve se vraća....

Igorr

pre 10 godina

Koga bre briga vise? Odrastite malo. Nikada losija Zvezda opshrvana problemima i dugovima odjednom sve reseta, registruje igrace iako duguje barem 1 000 000 za bivse igrace, a nemase jednom ni 100 000 za pojacanje.
Partizan je taj status izgubio i ovim penalom (jos jednom greskom u nizu iz kola u kolo) jer je red da Zvezda bude sampion. Ovde je politika usla u sve pore, sve je kontaminirano istom. Zlo i naopako.
Kao sto je vaskrsla u vaterpolu i kosarci. Dok je hleba i igara.
I svejedno ko je sampion, ionako od Lige sampiona nema nista, a to je jedino zbog cega je vazno uzeti titulu. Sve ostalo je cista brojka i prestiz unutar raspale Srbije.

Soko

pre 10 godina

Penal nije bio ali nije osnovni problem penal nego zasto posle datog gola staje ekipa to je pravo pitanje. Mi smo morali dati do kraja jos dva gola tu je problem.

21114

pre 10 godina

Ako se pogleda snimak malo pazljivije, vidi se da je onaj izdajnik trajkovic igrao rukom u 16m. Objasnila deca danas neke stavri. Sledeci su crveni.

Oliver

pre 10 godina

Realno je da Zvezda bude prva jer je malo bolja od Partizana. Sve vise se obistinjuje cinjenica da je Marko Nikolic na neki nacin trener gubitnik. Sa Vojvodinom je imao slabe rezultate a imao je odlican tim. Sada je isto sa Partizanom, dobio je pojacanja koja je hteo i opet nema rezultate. Razocarao me Trajkovic koliko je prljav i grub igrac, krvnicki startuje na protivnicke igrace. Za Skuletica nema sta drugo da se kaze sem da je veliki promasaj i nedorastao dresu Partizana.

Normalno

pre 10 godina

Tvrdio sam da partizan ne moze dobiti Vosu jer su samo izvikana ekipa,koja nije kvalitetnija od Vose i tako je i ispalo.Iako ih je izdao ovaj,sadasnji trener partizana,pokupivsi im nekoliko igraca,pokazali su da imaju bolje od njih.

Batko

pre 10 godina

Kako da placemo kad je ovo smesno kao cirkus. Nije problem sto ste kupili nego sa kojim parama kad imate dug od 70 miliona evra?
(Stoka 40+, 05. april 2014 20:42)

Ma dug nam je dug...

PFK Banditen

pre 10 godina

ko Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar, 5. april 2014 20:41)

Šta da ti kažem. Ovakvo smo mi kalkulisali proteklih godina i znaš kako je to završavalo. Isto to će i ove godine biti s vama, a ti slobodno kalkuliši.

Jakov

pre 10 godina

Da li je neko od vas silnih strucnjaka primetio igru Nina Pekarica?Doktorski,bez greske.Covek je spasao bar zri sigurna gola,i to je odlucilo utakmicu!Samo tako skolski,sve najbolje!!!

Realno

pre 10 godina

Faul je bio van kaznenog, ali igranje rukom je bilo u 16. Regularno dosudjen penal za Vojvodinu. Treba cestitati momku na ovako "hladnokrvno" izvedenom penalu u veoma vaznom trenutku.

rade

pre 10 godina

Partizan nije zasluzio pobedu. Sudija ocajan jer je sudio tendeciozno. Svirao je nepostojeci penal i ostetio obe ekipe dodelivsi mnogo nepotrebnih kartona.

fk mlava bratinac

pre 10 godina

grobari pokaza ce vam zvezda ko je bolji u derbiju.

svaka cast za vojvodinu. uzeli ste im najbolje igrace i nemozete da ih pobedite.

realno nije bio penal al niste zasluzili da pobedite.

ne zaboravljajte onu bruku protiv pazara i onaj penal za jagodinu protiv zvezde

Bilal

pre 10 godina

e grobari moji ovako ko vi sam se ja osecao prosle sezone kad je jagodini sviran penal protiv nas na 18 metara.i odnela jagodina i bodove i tutulu.
(fazi shtazi, 5. april 2014 20:46)
Nisu vama, prošle godine, ni sudija i ni Jagodina titulu nego Miloš Jojić pogotkom u 90' iz slobodnog udarca al' šta očekivati od jednog delije nego uvek i vazda izvrtanje činjenica.

BeliAndjeo

pre 10 godina

Ako Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec. (Grobar, 05. april 2014 20:41) Da ti nije malo cudno sto Zvezda vec drugu godinu uzastpno igra poslednje kolo protiv Vojvodine u Novom Sadu?

Zoran Milinkovic

pre 10 godina

Po meni cist penal evo i zasto.Sudija nije svirao odmah kod kontakta nego onda kada je igrac Vojvodine usao u sesnaest metara i prilikom guranja od strane Trajkovica pao dakle cist penal.Ovaj komentator ustavlja snimak i onda izgleda tacno da je faul vani ali to njemu tako odgovara posto je ocito veliki partizanovac.Ako se snimak gleda do kraja sve je cisto.

FR

pre 10 godina

Jedino je bitno da li je sudija namerno dosudion penal znajuci da je prekrsaj izvan kaznenog ili ne. Ako nije, onda je u pitanju greska, i toga ce uvek biti.

Inace, tesko je da je ovo odradjeno namerno, kad je covek iskljucio Nastica vec u 12. minutu. Partizan nista nije pokazao za 88 minuta sa igracem vise, a Vosini klinci su pokazali da nas zimsko "cerupanje" vise ne treba da brine.

Cestitke Nikolicu na osvojenom bodu protiv bivseg kluba, za koji nije uradio nista, a bogzna kako se dize u nebesa.

Napred, napred Vojvodina...

Tole

pre 10 godina

Sudija je svirao penal zbog toga sto je Trajkovic obema rukama zaustavio loptu, a obe ruke su mu bile u sesnaestercu. Faula nije mozda ni bilo, ali namerno igranje obema rukama u cilju da se zadrzi lopta bilo je ocigledno

Дика

pre 10 godina

Свако ко погледа снимак видеће да је Трајковић играо руком у казненом простору а прекршај је могао да свира или не. Али то је неважно. Ови навијачи Партизана што сада нападају све треба да се запитају зашто нису дали гол 80 минута са играчем више. Ту се завршава свака полемика. Војводина је била боља и пре пенала и заслужила је најмање бод.

mika

pre 10 godina

80 minuta sa igracem vise i date jedva jedan gol.Greska jeste kod penala,al da vredite dali bi im do tada tri komada! 80 minuta sa igracem vise i niste bili bolji.pametnom dosta.

Ne_ozbiljno.Ozbiljan

pre 10 godina

Hohohoho too mi recii breee...imali ste igraca vise niste znali da pobedite.Nije vam kriv penal to je i vas trener video kad ne znate protiv 10.

c7-5

pre 10 godina

Sudija nije mogao da proceni ali je najvaznije da je sudio penal. To tako ide kada igras kao veceras, onda ti presudi sudija. Jesam Grobar ali treneri se menjaju u Partizanu ali igra ostaje ista..tragedija. Kada vidim da celu utakmicu igraci primaju loptu okrenuti ledjima protivnickom golu, ali celu utakmicu dodje mi muka. Sto se tice penala koji je bio van 16, ocekujem i da u nastavku prvenstva sudije ovako "procenjuju". Ovog ce sudiju da suspenduju, bice to drugi sudija u prolecnom delu koji je suspendovan ali Partizan od toga nema nista. Gubi bodove. Korist ima Zvezda.Sve je jasno. Nismo ovakvom igrom sami sebi krivi jer bi dobili mec i sa ovakvom igrom, ali je tu neko koji se opet postarao da se izgube bodovi i tako ce biti i u nastavku.

duki

pre 10 godina

Puste se 10 usporena snimka iz raznoraznih uglova i na kraju se nekako konacno zakljuci da je bilo van, i onda se cude kako sudija nije odmah video, kradja i ostalo. To me oduvek izludjuje, ne samo kod nas.

emirati

pre 10 godina

Neka bude Zvezda prvak posle sest (6) susnih godina,ali Partizan zato treba da se uigrava,pojaca....za LE da udje u - grupnu fazu ! I svake naredne godine - bolje biti drugi,treci,a uci u grupnu fazu i da klub nesto zaradi,a navijaci da gledaju medjunarodne utakmice,a igraci nadju bolji angazman...
Titula u Srbiji vise nema svrhu !

Sasa

pre 10 godina

aaaaa staje bilo grobari
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smederevo, 5. april 2014 20:04)

Diktatura !!!!!

dusan

pre 10 godina

neprocenjivo zadovoljstvo. vojvodina je bila bolja sa igracem manje. da je neko hteo da namesta ne bi dobili crveni karton i ne bi sudija cekao 90 minut. ali poklopilo se i mnogo sam srecan....

ljuljaj Voso

pre 10 godina

Svaka cast i sve cestitke igracima Vose koji su i pored kriminalnog sudjenja na stetu njihovog tima pokazali da su daleko najbolja ekipa u jelen super ligi i da su na ovoj utakmici nezasluzeno ostali bez sva tri boda, dok kao navijac Zvezde mogu samo da kazem da tesko nama sa njima u poslednjem kolu, lakse ce nam biti da nabosamo groblje nego sa njima remi da igramo, momci su vrh, a posebno Gacinovic, Alivodic i Poletanovic koje bi sledece sezone najiskrenije voleo da vidim u dresu Crvene Zvezde i reprezentacije.

sasa

pre 10 godina

A najbolje od svega je sto je ovaj isti sudija svirao penal za Spartak protiv Zvezde zbog faula na 18 metara od gola pre 2 godine... Doduse tada je Tole bio ''vragolan'' i sve je bilo posteno... Sve se vraca, sve se placa.

Ivan

pre 10 godina

Ne zna se da li je teze partizanovcima ili komentatoru zbog dosudjenog penala! Bio ili nebio penal, Partizan je celu utakmicu lose igrao protiv Vosinih klinaca koji su borili, trcali....iz ove utakmice je izasao jedan pobednik a to su crveno beli iz Bg-a.

bane

pre 10 godina

ja sam za to da mi vec jednom prihvatimo ko mora uzeti titulu...pustiti ove nase momke da igraju fudbal,,,pa ce te da vidite koliko smo bolja ekipa od zvezdane vuci... mozda dovedemo jos dva igraca pa uradimo nestio u evropi....

veliki strumf

pre 10 godina

Poklonite zvezdi titulu sta drzava radi to je stramota.
(Steva Krajacic, 5. april 2014 19:58) ž
Ubuduce pre meca obavezno da kazete koliko igraca sudija treba da iskljuci (i to obavezno pre poluvremena) da biste dobili mec!Bruke jedne, kriv vam sudija a 80 minuta igrate kuci sa igracem vise. Deca su vas pregazila kao plitak potok, igrali su hrabro celo prvo poluvreme i poslednjih pola sata, niste mogli da se sastavite i napred i pozadi. Kontakt je mozda poceo na 5 santimetara od sesnaesterca, ali nije u toj milisekundi napravljen faul,vec je igrac oboren unutra i to je PENALCINA KAO AVION!

vojkan

pre 10 godina

Nek slave slobodno navijači zvezde, posle će više da kukaju kad se ponovi derbi s' kraja prošlog prvenstva. Vojvodini čestitam na borbenosti i igri.

SRBIJA

pre 10 godina

E ovako ja kao Zvezdaš biću realan.Penala nije bilo zato što je bilo van kaznenog i to ko god prati fudbal zna i vidi.:)Što se tiče objektivno Partizana,nema te trenera imate dobru ekipu ali realno ne gledano na rezultat nema igre isto kao što nije imala ni Zvezda do prije par utakmica i ako je pobedjivala,fora je nekada imati loptu neku lijepu akciju i naravno pobediti.Tako da trener Nikolić koji je toliko navikan nije ništa napravio!!!

DD

pre 10 godina

Pod hitno ostavku Nikolica. Imali smo igraca vise preko 80 minuta, igrali kod kuce, protiv ekipe od koje smo uzeli najbolje igrace. Bili smo prvi bez njega, sad smo na velikih -3, i iskreno u nasim okolnostima je gotovo nemoguce nadoknaditi to.

zvezdaš

pre 10 godina

Realno nije bio penal za Vojvodinu jer je faul bio izvan šesnaest. Ali sudija to nije mogao da vidi jer se sve brzo odigralo. A kada se uzme u obzir igra Partizana sa igračem više,nisu zaslužili ni bod,a kamoli tri. Ovaj penal je zadovoljio pravdu,svakom po bod.

bojan

pre 10 godina

izvinite ali od kada se rezultat utakmice meri zaslugom??? mi smo odrali belgiju kod kuce,a primili 3 komada!!! partizan je dao regularan go,vojvodina je dala go iz nepostojeceg penala....city je danas dao go u 2 minutu,a Partizanovi igraci su dobili zute kartone za manje opasnije startove od onih kojim je igrac vojvodine dobio dva zuta ...

Bazel titulu ceka

pre 10 godina

Kao prvo, svaka čast za ovakvu Utakmicu. Stvarno jedna od boljoh u zadnje vreme. Tempo, Sanse, golovi sve.. Voša zasluzeno dosla do boda.. Naravno razumem i navijace Partizana, jer Penal stvarno nije bio. Ali od onolikoh Šansi sto je Partizan imao, trebao je da reši Utakmice vec u 60 min. Slabo igraju vec 2.kola i to ih odaljuje iz Trkr za Titulu. Ali sve u svemu EXTRA TEKMA, a mene kao Navijača zvezde naravno raduje sto je bio Penal i da smo sada na +3.
Sve najbolje Komsije, ali Titula dolazi ove godine gde joj je mesto !

Lakrdija od lige

pre 10 godina

E osetite grobari kako smo se mi osecali prethodnih 6 godina. Nepravda boli tek onda kad je ti osetis, isto kao kad krades - a onda tebe pokradu.

Neutralan

pre 10 godina

Oni koji su gledali utakmicu PSG- Chelsea videli su dva zestoka faula Aleksa nad igracima Celsija. Jedan od najboljih evropskih sudija, Mazic, dao je Aleksu zuti karton posle prvog starta, dok kod drugog nije, sto su svi eksperti sudjenja su smatrali izvanrednim potezom gospodina Mazica. Ovde, prvi faul nije bio za zuti, pa ako drugi i jeste, nije trebao da iskljuci igraca Vojvodine. Da nije dao crveni karton, verovatno ne bi svirao ni penal. Ovde kod nas sudije su glavni akteri a ne igraci.

Alex

pre 10 godina

Sta bre vi hocete??? Celu utakmicu igrate sa igracem vise i ne mozete da nadigrate ove klince??? Pa 3 zicera su promasili...Sad vam sudija kriv?!?

Grobar

pre 10 godina

Ako Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec.

Stoka 40+

pre 10 godina

Penal je bio van 16m. I da, kupili smo titulu. Mozete da placete samo.
(+3, 5. april 2014 20:12)
@
Kako da placemo kad je ovo smesno kao cirkus. Nije problem sto ste kupili nego sa kojim parama kad imate dug od 70 miliona evra?

dupli_kantar

pre 10 godina

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.
----------------------

Tacno tako! Samo, postavio bih ti pitanje (i tebi slicnima) zasto niste tako pricali godinama unazad? Npr. ono cuveno finale kupa, upravo protiv vose....

(a da je danas partizan pokraden - jeste, pokraden je)

Klinacka posla

pre 10 godina

Pantelije kako ono bese "Ne treba nam placena titula". Ja ne verujem da 90 minuta ovde prozivaju Partizan kako ga sudija gura i navlaci za Partizan i na kraju taj isti sudija svira nepostojeci penal protiv Partizana.

Sa ovakvom igrom trebali smo da izgubimo cak smo imali i srece, ali me komentari pantelija uveseljavaju.

Budimo realni

pre 10 godina

Sto lepo ne prekinete prvenstvo, dajte odmah Zvezdi titulu, i da nasi klubovi pocnu da se spremaju za kvalifikacije u Evropi. Ovo posalo previse providno...

sasa

pre 10 godina

Bilo ko da uzme tu ofucanu titulu koja ima značenje kolko i osnovna škola, doćiće neki kazahstanci i odlučiti nas od fudbala, ovo je najgora liga u Evropi...

zalosno

pre 10 godina

Eto zvezdine postene titule...tim koji nije nista promenio u odnosu na jesen kao satro rastura i ima 12 pobeda u nizu!
Sudija odradio posao, podelio 10ak zutih, crveni i penal sve ne bi li osakatio Partizan i za sledeci mec ako ne bi uspeo u ovom!

Zato su zvezdini funkcioneri, pre svega kokeza, sa toliko samopouzdanja izjavljivali kako derbi nece odluciti prvaka! Sramota srbije...

Dushan

pre 10 godina

Zima 2014. Cerupate im tim, uzimate im trenera i tri igraca. 10. minut sudija vam daje igraca vise. Ni to nije bas dovoljno, posto jedine sanse ima Vosa. Umuvaste im nekako, ali ni to nije dovoljno, igrate bunkericu protiv Vosine dece, koja ima igraca manje. Nista nije dovoljno, mozda nije bio penal, ali deca su ga zasluzila.

zoki

pre 10 godina

koliko god se komentator trudio da vidimo ono što bi on želeo - penal je čist kao suza.
cela tekma igrač više - šutevi u okvir gola 5-5.
kapiten ne da pet minuta da se izvede penal, a onda se žale što sudija nije dovoljno produžio tekmu.

Marko

pre 10 godina

Moze li stvarno neko vise da objasni komentatoru na areni da je mnogo providan i ostrascen. Veceras je posle prenosa zaplakao sto posto. To ne moze da se nazove ni amaterskim novinarstvom. Vidjao je mnogo puta i da Partizanovi protivnici budu drasticno osteceni pa nije dramio kao veceras.

Sercan

pre 10 godina

Sami smo krivi za ishod. Ušli Lukaču u krilo naši igrači, ovi momci sa desetiricom.
Što se tiče penala nema ni govora o istom, ali o tome je trebao da misli Trajković koji nas košta puno sa svojim lošim pristupom igri. O Danju Lazoviću i njegovom ponašanju tek nemam reči.
Sve u svemu sudija je loše odsudio ovu utakmicu, a mi smo loše odigrali.

Nesa

pre 10 godina

Tole narucuj penal da završavamo ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alvaro, 5. april 2014 19:39)

Vala ga je naručio. Šta reći osim SRAMNO, PERFIDNO i PROVIDNO.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

Poluvreme. Odoh ja u šetnju, nemam živaca da opet čekam 84-85 minut.
(A oni sa deset, gotovo od početka !, 5. april 2014 19:18)
Bogami ja čekao do 91.minuta,ali je zato vredelo!

Babin_zub

pre 10 godina

Penal ili ne, klincima Vojvodine svaka cast na igri koju su pruzili, a Partizan treba da bude sramota da za 90 minuta "ugura" jedan gol (i to odbrambeni igrac) i da ima samo jedan pravi sut na gol-Drincica sa 20 i kusur metara. I to sa igracem vise vecim delom utakmice!!! Cime na titulu i cime sutra u Evropu??? Dakle za sve je Partizan sam kriv.

muamua

pre 10 godina

smucili smo se sportskoj srbiji????hm danklovic paspalj djordjevic divac vaterpolisti sbije novak djokovic itd itd svd su to clanovi sd partizan....bodiroga ivkovic obradovic...mijatovic...vujasinovic sostar milanovic itd itd itd itd itd

samo zvezda

pre 10 godina

Penal nije bio, bio je faul i crveni za Trajkovica to je fakat. Al brzo su grobari zaboravili penal za Jagodinu protiv Zvezde koji je bio jos dalje od 16m nego ovaj. Tada se nisu bunili i sve je bilo regularno. Sto bi rek'o nas narod: Kako sejes tako zanjes.

Igor tv grobar

pre 10 godina

Ovo je veceras strasno kisa ja sam bio mislijo da je gol koji je dao Obradovic dace Partizan pobediti Vojvodinu, ali ovo je cudan penal za vosu. Ali jedino sto ce biti zapamceno na ovoj utakmici to je nagrada koju je dobijo Sasa Ilic koji je crno bela legenda. JEDAN JE SASA ILIC.

ssss

pre 10 godina

Hahahahahah..cek..HAHAHAHAHAHAHAH :)) e, imate cijelu utakmicu igraca vise i bunite se za penal..a zapravo bi trebali srecni biti, jer da nije bilo crvenog ni taj jedan bod ne biste osvojili. Vojvodina odrzala lekciju iz borbenosti, a bogami i fudbala. Zasluzili su onaj penal postojao on ili ne.

Vladan Fegi

pre 10 godina

Vala ga je naručio. Šta reći osim SRAMNO, PERFIDNO i PROVIDNO.
(Nesa, 5. april 2014 20:12)

KARMA, POSTENJE i PRAVDA cekaju titulu!!!!

Ranko

pre 10 godina

I posle Dule lud.U istom kolu nema penala protiv Zvezde u Subotici(guranje sa ledja)i sviran nepostojeci penal protiv Partizana.Reseno prvenstvo i poklon 4 boda.Previse za slucajnost.E zato Vujosevic prica,da se to ne bi bas tako hladnokrvno odradilo u kosarkaskoj ligi.Zato Partizan osvaja ABA ligu godinama jer gazde lige bas briga i za Zvezdu i za Partizan.Kada im dosadi Partizan oni dovedu Makabi,ali bas da otimaju nisu u tom fazonu.Srbija ne moze da organizuje pristojno sportsko takmicenje,a kako ce tek privredu,drzavnu upravu....

providno navlacenje...

pre 10 godina

Panal je izmisljen i bas se pitam da li bi u slicnoj situaciji smeli zvezdi da ga sviraju... sa druge strane partizan igrom na kraju u ovoj utakmici nije zasluzio pobedu...

draganNS

pre 10 godina

faul je bio van 16 nema sumnje,ali hrabrija i bolja veceras moja vosa je zasluzila bod,da je igrala kompletna ,ubedjen sam da bi pobedili,ali eto djavo odneo,djavo doneo. ponosan sam na vosu!

Ja

pre 10 godina

Sramota!
Boriti se za titulu, imati igrača više celu utakmicu protiv i inače mnogo slabijeg protivnika i zadovoljiti se pobedom od 1:0, a ne ići na još nekoliko golova... Sramota!

"Greška " sudije, koji ju je jedva dočekao, je samo zaslužena kazna za takav pristup. Na 4:0 može da svira penal i na centru.
Sramota!

sijomiga

pre 10 godina

77 minuta sa igracem vise i ne postignu jos koji gol i onda na kraju, ova neosporno, sporna situacija bude razlog da je neko pokraden, i da vam neko uzima titulu. U kojoj mi zemlji zivimo, ima li ovde normalnih?

runner

pre 10 godina

Glavu gore grobari! Dešava se. Vojvodina je igrala opušteno bez imperativa pobede, jer nije imala šta da izgubi za razliku od igrača Partizana koji nisu smeli izgubiti. Još ništa nije izgubljeno. Bila razlika -1 ili -3 Partizan morao dobiti utakmicu u derbiju, I to sa dva gola razlike, ako kani sačuvati titulu. Izlišno je okrivljivati sudiju za očigledni previd jer se sudijske greške ne mogu ispraviti. Brine samo činjenica da su one nešto učestale u ovom delu prvenstva, No ko zna zašto je to dobro?

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

ne treba vam placena titula
(licemeri crveno belih boja, 05. april 2014 20:47)
a vama vidim je potrebna, i ne bunite ae uopste? e pa nece moci ..

Fantasy Man

pre 10 godina

Razvaljujemo bre!
dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule!
Ns neda titulu!
(sampfc, 05. april 2014 19:35)

Ti si druze mnogo pozurio...

123

pre 10 godina

Nikolic trener???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sreca pa je otisao iz Vojvodine. Hvala ti majstore. Tvoj sramni odlazak je nase najvece pojacanje u ovoj polusezoni. ha ha ha ha ha ha ha

DarkoP.F.C.

pre 10 godina

Jeste da nije bio penal ali igra je bila,jos sa igracem vise,krajnje sramotna..kad vec nisu mogli i drugi gol da daju onda su trebali rutinski da sacuvaju taj jedan gol

Libelula

pre 10 godina

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.
(zoran, 5. april 2014 20:24)
Zorane, Zorane. Mislis li da je zemlja ove godine ogrezla u korupciji kradjama...? Jesi li komentarisao stogod na tu temu predhodnih godina?

Stevan

pre 10 godina

Prvo,Vojvodina je imalu prvu stopostotnu sansu na samom startz meca,potom je sudija dodelio drugi zuti-crveni igracu Vojvodine.Partizan je citav mec igrao sa igracem vise,i priznacete nije blistao,pogotovo zadnjih pola sata meca.Vojvodina je,iako sa hendikepom igraca manje igrala odlicno,cak su imali i precku.Penal jeste bio na liniji sesnesterca ali je realno da je Vojvodina zasluzila bod,to je uostalom i posle meca rekao Marko Nikolic,i ponovio da je Partizan slabo odigrao.Dakle,ohladimo glave sada,ima jos mnogo da se igra.

my way

pre 10 godina

Dzaba komentator kuka, prekrsaj, tj. kontakt se sa linije, ili koji centimentar izvan nje definitivno preneo u sesnaesterac sto je penal cist ko suza! Vise nego zasluzen bod Vojvodine, svaka cast momcima!

veliki strumf

pre 10 godina

Onaj osecaj kad ocerupas protivnika i uzmes im kobajagi najbolje igrace, a on dodje kod tebe i sa 10 igraca te bukvalno razbije. Bravo za Vosu, bravo za ove mladice, u svakom pogledu su nadvisili Partizan. Marko Nikolicu, sve se vraca. Boli te uvo, pa ti imas podrsku uprave, nije vazno sto tim veze nema i nemas rezultate, bitno da si rekao da morate svaku da pobedite u drugom delu prvenstva - to je za Djuru i drugare dovoljno. Niste mi objavili komentar da je ponasanje Lazovica SKANDALOZNO i SRAMNO!

sisanje vesla

pre 10 godina

Sudija udaljio Partizan od vrha ?
Pa sudija je poklonio igraca vise Partizanu i za 75 min sa igracem vise na terenu je Vojvodina bila bolji tim i zasluzeno izjednacila. Nema vise poklonenjih penala Partizanu u zavrsnici , igranja 110 min dok Partizan ne postigne gol a ceo stadion u Subotici vice " lopovi,lopovi" , po dva crvena protivniku , po tri sudijska poklona u jednoj akciji kao protiv NP i jos 5 sudijskih "gresaka" na istoj utakmici ... Nema vise toletovih titula nego se sada titula osvaja na terenu a Partizan tu nema sta da trazi

mislim stvarno

pre 10 godina

E bas mi je drago sto je ovako zavrsilo! Kada nismo u stanju da 80 minuta sa igracem vise napravimo ozbiljnu akciju i treba ovako da zavrsimo. Penal nije bio, bilo je van sesnaest, ali to je sada nebitno. Partizan je utakmicu morao ranije da zavrsi, a nije pokazao nista. Sami smo krivi.

milos

pre 10 godina

Ovako su izgledali naslovi kada je Zvezda pokradena

http://www.pressonline.rs/sport/fudbal/250181/sok-na-marakani-jagodina-pobedila-zvezdu.html

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=14&nav_id=531836

Sve se vraca sve se placa...

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Као прво, честитке Воши за момачку игру и апсолутно заслужен бод!
Надам се да ће оваквим жаром играти и у последњем колу против комшинице!
Партизанова игра анемична, као да су чекали да се све само од себе заврши!
Трајковићев старт за црвени картон, а није добио ни жути.
О пеналу, НИ ГОВОРА!!!
Да је судији Богдановићу савест чиста, искључио би Трајковића!
Узгред, шта треба да се деси, па да се свира пенал против Звезде???!!!
Старт Мијаиловића над Новаковићем, чист пенал као суза!!!
Занимљива је и реакција централних бекова Спартака (како се лепо склањају), код првог Звездиног гола!
Јасно је да се комшиница безочно гура ка титули, зна се и из ког центра моћи!!!
Оваквог тенденциозног навлачења за један клуб до сада није било!
Фудбал, кошарка, ватеполо,...
Неко се озбиљно игра ватром, после ће неко трећи бити крив када се стрвари отргну контроли! Мислите о томе на време, почетак расплета почиње крајем априла. Могло био ово бити врело пролеће!!!

IvChO

pre 10 godina

Nije bio penal,bio drugi žuti za Trajkovica i slobodan udarac.Voša pojela Partizan,Milinković-Savić i Gacinovic budućnost našeg fudbala.

del lija

pre 10 godina

Iako sam navijač Crvene Zvezde moram da priznam da je prvi udarac u slepočnicu bio na liniji ili možda malo van kaznenog prostora. Ali ovaj surovi i kompleksni prekršaj se nastavlja i duboko unutar kaznenog prostora sve dok protivnik ne biva totalno onesposobljen (nešto najpribližnije ultimet fajtu). Dakle penal čist ko suza !! Ja da sam sudija ja bih za ovaj prekršaj svirao dva penala !!

Navijac ZVEZDE iz Londona!!

pre 10 godina

Sudija ako ne može da pomogne Vojvodini da daju gol,onda ima zadatak da podeli bar 10 žutih kartona Partizanu i tako ga oslabi u narednoj utakmici.
(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 5. april 2014 19:41)

Slabi ste vi i ovako !! Dosta je bilo vasih kradja i podmetanja , smucili ste se sportskoj Srbiji!

BANJA LUKA

pre 10 godina

Da li je penal bio unutar 16m ili ne, nije ni bitno, mene vise zabrinjava sto mi ne mozemo da se spojimo sa loptom ni ovu ni proslu utakmicu, a imali smo igraca vise celu utakmicu. Jel to ta sampionska igra Nikolicu?

Sale@

pre 10 godina

Kad vidim koliko komentara ima na ovom, ali i ostalim internet portalima za utakmice Zvezde i Partizana, prosto mi drago bude, jer shvatam da naš fudbal umro nije i da je i dalje mnogo gledaniji od utakmica bilo koje evropske fudbalske lige...
A kad pritom i vidim kako igraju klinci Voše i drugih timova JSL-a, oduševim se, jer nakon tolikih odlazaka naših igrača u inostranstvo, mi i dalje ostajemo neiscrpan bunar mladih talenata, ne samo fudbala, već i drugih sportova.

zoran

pre 10 godina

Partizan je bio ,jedino pod Avramom Grantom, tim koji krece da igra moderno. Covek je bio na samom pocetku da napravi vredan tim, ali kada je video sa kim ima posla u upravi, pobeago je ne trazeci svoje pare.
Sada, imamo Nikolica koji apsolutno nema ideju da postavi modernu igru i organizuje, za nase uslove, jako dobar tim. On je jedini krivac za ovo danas. Slazem se da nije bio penal, ali to je kazna za ovaj pristup. Igras protiv 10 igraca...tu treba da sledi gazenje, a ne bunker. No, ovaj "trener" za drugo ne zna.

Nije titula izgubljena..daleko od toga..Zvezda ima da gostuje ovoj Vojvodini, Pazaru, Partizanu...bice tu igre, ali i pored svega, ovaj Nikolic nije trener za Evropu...ma ,ni blizu...

zna se

pre 10 godina

svi se zalite celu utakmicu kako je Vosa ostecena, te crveni na pocetku, te ovo, te ono. onda covek sudi penal u 91 van 16 metara i niko nista ne prica. ma Tole namestio i ovo...

wheeljack

pre 10 godina

zasluzili smo da primimo gol ali nismo zasluzili da ovako izgubimo bodove. prvo je bio aut a posle nije bio penal vec slobodan udarac. sudija prvo nije svirao aut za nas a posle je sudio penal a nije bio. 1 ili 3 boda manje od gana nije neka razlika, i na -1 smo morali da ih dobijemo, ako ih dobijemo prvi smo.

qq

pre 10 godina

Vojvodina je igrala 80 minuta egal sa igracem manje, i zasluzeno uzela bod. Faul je bio cist, da li u kaznenom, ne znam bas, ali je bio.I nemojte se sramotiti, igrate 80 minuta za igracem vise i onda vam sudija kriv.

Igor tv grobar

pre 10 godina

Danasnja utakmica Partizana protiv Vojvodine ce biti istoriska ne po dobrom fudbalu, danas je Sasa Ilic dobio nagradu za najboljeg igraca u istoriji Partizana. Ja sam bio mislijo da je gol Obradovica pobeda Partizana protiv Vojvodine, ali na zalost nismo uspeli da pobedimo Vojvodinu. NAPRED PARTIZAN.

IWANDER

pre 10 godina

Prekršaj van kaznenog, realno, dobra borba Vojvodine... ALI kako mi je drago zbog komentatora sa ARENE, pa majstore NEUTRALNOST I PROFESIONALNOST šta to beše??? Ps: treba derbi da odluči sve, naj poštenije!!!

Gorannxx

pre 10 godina

Covic Zoranu Slavnicu „Zovem te sutra, ali prvo moram da razgovaram sa Vučićem“. Tako izgleda sport kada se politicari umesaju. Gotovo na svakoj utakmici ove seyone sudije prave grube previde na stetu Partizana. Sramota, ali sta se tu moze. Nadajmo se da ce, kao i obicno sto nasi politicari ne znaju da urade nista kako valja, i ovde da zabrljaju i dozvole Partizanu da pobedi u derbiju.

Grunf

pre 10 godina

Eto kako se uzima titula,sudija svira ne postojeci penal u 92.minutu,dobice 4,5 meceva suspenzije i gotova stvar. Jedno je sigurno,na halabuku je zvezda uzela titulu ove godine.

Serbinho

pre 10 godina

Eto kako su Grobari osvajali titule svih ovih godina da stignu Zvezdu i nije im smetalo na nacin kako se to radilo, ukljucujuci ni Vujosevicu, koji sada vidi nesto, sto ranije nije video.Ja jesam Zvezdas, ali sigurno da necu spasti na nivo da se radujem ovako nepostenom prvenstvu.

Мирко Србија

pre 10 godina

Kako ce ovog komentatora strefiti srcani posle 1:1, haha. Ovako frustriran i "objektivan" nije bio ni Milojko Pantic u najboljim danima svojih bisera. Vojvodina je zasluzila NERESENO, sta god neko rekao. Omaz "nabedjenom" treneru od navijaca Vojvodine, a poruka grobarima da se blizi Zvezdino prolece +3, +3, +3! :)
(zvezdas-rajvoSa, 5. april 2014 20:03)


Vidimo se posle derbija da vidimo ko ce da kmeci onda, Vojvodina zasluzeno osvojila bod veceras.Partizan jako los, ali smo za vas Barcelona sto cemo dokazati.

Vosa True Champion

pre 10 godina

Dzabe vam i bivsi trener i tri bivsa igraca i igrac vise 80 minuta i navlacenje sudije tokom citavog meca, kada je Vosa ipak bolja! Da je drzava postena Vosa bi bila sampion barem svake druge godine, ovako mozete da se borite sa crvenim blizancem koji je lazniji sampion.

sss

pre 10 godina

Razvaljujemo bre! dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule! Ns neda titulu! (sampfc, 05. april 2014 19:35)
Bojim se da vas sudije nista nisu pitale.
Nazalost takvo nam je prvenstvo...

asd

pre 10 godina

sudjeni su i partizanu nepostojeci penali u 95 min. Nisu zasluzili da uzmu sva 3 boda, imala je i Vosa sanse svoje. A i ovo i kada se gleda usporeni snimak vidi se da je kontakt trajao i u sesnestercu.

Stucker

pre 10 godina

Komentator na areni samo sto ne zaplace. Vojvodina je zasluzila bod u svakom slucaju. Ako grobari kisnu sledeci vikend sto je vrlo moguce eto nam titule.

zoran

pre 10 godina

koliko je to pokvareno......
prve dva faula, nakon 10 minuta decko dobi odmah crveni.
Sa druge strane, 5 minuta kasnije brutalno uklizavanje, nema
ni faula za Vosu...par minuta posle, takticki faul, nema zutog
kartona za Partizan.... i sve je jasno

prebacim na Celsi....
(Boban, 5. april 2014 19:38)

Kako je tebi sve jasno...verovatno ti je bilo jasno i da ce sudija da svira nepostojeci penal za Vojvodinu pa si zato prebacio na engleski fudbal..???
Kojih moro.a na ovim postovima.

Sudija odradio majstorski...svaka "chast"...

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.

boolewar

pre 10 godina

Ti si moj grad,
Moj Novi Sad,
Kad sve je crno uz tebe sam,
I zaklinjem se,obecavam,
Da nikad neces ostati sam!

SAMO NAPRED VOJVODINA!

p.s Trajkovicu, Vulicevicu, Nikolicu, Skuleticu, KARMA JE CUDO!!!

Vladimir

pre 10 godina

Navijam za Vojvodinu, ali iskreno, nije bio penal.
Međutim, Vošini poletarci su stvarno sjajno odigrali, održali čas fudbala Partizanovim igračima. Pogledajte tu akciju pre penala, dva minuta unazad a ne samo penal. Pa ono je smejurija šta su im uradili!
I još jedna stvar. Trenera Nikolića sam pratio u prvoj polovini prvenstva, iz jasnih razloga. Ovo se isto događalo Vojvodini dok je on trenirao. Vodimo i gubimo bodove u drugom poluvremenu, posle vođstva. Očito da on, kao trener, nešto pogrešno radi. Klub drugi, a iste stvari se dešavaju.

BokiNS

pre 10 godina

Grobari da sudija nije neopravdano dao crveni karton na pocetku utakmice Vojvodini ne bi ni bod dobili!Tako da zahvalite sudiji,vi Beogradjani navikli ste da dobijete 2 penala i crveni protiv nas a sad je "malo"

Nezainteresovan

pre 10 godina

Kao navijac Crvene Zvezde cu pokusati biti potpuno realan kao i uvek. Penal nije bio, bilo je van kaznenog prostora. Partizanu se obilo o glavu, ocajnih poslednjih 15minuta, sa igracem vise i maltene sa juniorima koji igraju za Vojvodinu Partizan se brani. Uostalom ko vam je kriv sto im niste dali 2 ili 3 gola. Poveli ste u naletu i potpuno se povukli, obilo vam se od glavu. To je vas problem i vaseg trenera Nikolica. Potpuno se slazem da mi ni nismo nesto bolji od vas, mozda smo bolji za Lazovica i Ninkovica koji su za nasu ligu sasvim dobri igraci. Neverovatna pristrasnost komentatora na Areni, NEVEROVATNO. Covece Boziji, Vojvodina je srpski klub kao i Partizan kao i Spartak ili OFk Beograd. Vojvodina ima nekoliko vrhunskih igraca od 19godina, nadam se da ce od njih neko postati veliki igrac. NEZAINTEREOSVAN CEKA TITULU!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Kako ce ovog komentatora strefiti srcani posle 1:1, haha. Ovako frustriran i "objektivan" nije bio ni Milojko Pantic u najboljim danima svojih bisera. Vojvodina je zasluzila NERESENO, sta god neko rekao. Omaz "nabedjenom" treneru od navijaca Vojvodine, a poruka grobarima da se blizi Zvezdino prolece +3, +3, +3! :)

JoviBL

pre 10 godina

Mozak mi se oznojio gledajuci utakmicu i umorio sam se vise nego da sam igrao sa njima.
Svaki put pomislim da jadniji ne mogu biti i opet, oni me demantuju.
Dezorijentacija, slowmotion, nesklad, igra bez ikakvog cilja...
Jbm te fudbale

Koja

pre 10 godina

Eto zvezdine postene titule...tim koji nije nista promenio u odnosu na jesen kao satro rastura i ima 12 pobeda u nizu! Sudija odradio posao, podelio 10ak zutih, crveni i penal sve ne bi li osakatio Partizan i za sledeci mec ako ne bi uspeo u ovom!

Zato su zvezdini funkcioneri, pre svega kokeza, sa toliko samopouzdanja izjavljivali kako derbi nece odluciti prvaka! Sramota srbije... (zalosno, 05. april 2014 20:03)


Pisite saopstenja!

Delija

pre 10 godina

Voso HVALA !!! Sto se penala tice bilo je bas na ivici kazenenog... Ali setite se finala kupa kako je Partizan pokrao Vosu, a najglasniji su tada bili Vulicevic i Trajkovic... Secam se i jedne utakmice u NS kada je Mrdja dao dva cista gola u prvom poluvremenu a sudija oba gola ponistio! Voso HVALA !!!!

CR7

pre 10 godina

Sta vam je Zvezda kriva! Je l‘ vam Zvezda kriva sto ceo mec igrate sa igracem vise i ne mozete da date vise od jednog gola da osigurate pobedu.Sto se tice penala isi ovakav je sudija svirao Ronaldu u El klasiku,ne desava se to samo kod nas.Sami ste krivi za ovo,umesto da krivite trenera i ograce za ocajnu igru,vi ubijate komplekse na Zvezdi.

Struki

pre 10 godina

Kao prvo,Vosa je zasluzila da ne izgubi. Ekipa koja je 84 minuta igrala sa igracem manje,ne samo da je bila ravnopravna,vec i u vecem delu meca bolji rival. Penal je diskutabilan(mada realno 70% je faul bio izvan 16 m),ali igra Partizana blago receno katastrofalna! Zvezdi se vec sad moze cestitati na tituli!

Gerov zvezdas

pre 10 godina

Jedno veeeeliko BRAVO za Vojvodinu!

Da nisu prodavali igrace tealno bi bilo da uzmu titulu - a i u Evropi bi gurali dalje!

Steta!

deki

pre 10 godina

Posteno nije bio penal, Vojvodina je odigrala odlicno sa igracem manje i zasluzila bod, to bi trebalo da vas brine dragi Grobari, kako to da imate celu tekmu igraca vise a igrate onalo jadno.I da sada pocinju teorije zavere a istina je da su bili brojcano ravnopravni dobili bi vas

Misin

pre 10 godina

Vojvodina je zasluzila bod,sigurno ali pogledajte ljudi izgibose danas kao da ne igraju revans kupa u sredu,dok Spartak igra laganicu.Pametnom dosta.

kradja....

pre 10 godina

Tole narucuj penal da završavamo ovo.
(alvaro, 5. april 2014 19:39)

Evo dade vam Tole penal i titulu...vidis da je uvek bio uz vas samo ste trebali da verujete u njega.

fazi shtazi

pre 10 godina

e grobari moji ovako ko vi sam se ja osecao prosle sezone kad je jagodini sviran penal protiv nas na 18 metara.i odnela jagodina i bodove i tutulu.

Ivan

pre 10 godina

Idemo Zvezda Zvezdaleeeeee, +3 !!! :) Otopljava, počinje proleće, pozdrav komšijama sa severa koji je u ovim trenucima topliji od juga :)

istvud

pre 10 godina

oliko gana prati partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gagi, 5. april 2014 18:51)

Da nije gana, vodju ne bi imali navijaci Partizana.

Bar su dozvolili da dodju rezerve

pre 10 godina

Grobar sam i pratim fudbal od sedamdesetih. Na utakmice ne idem otkad je Mirko Marjanovic resio da istoriju ispise van terena. Utakmice poput ove me podsete zasto me vise nema na JNA. Da li se vi deco ozbiljno radujete ovakvim pobedama?

tolololo

pre 10 godina

Razvaljujemo bre!
dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule!
Ns neda titulu!
sampfc, 5. april 2014 19:35)
Izgleda da sudije nisu dzabe :)
hahahahahahahahahaha

frale

pre 10 godina

Sudije odradjuju mec. 10-ti minut iskljucenje. Sad Grobari treba da se povuku u misiju rupu i da vise ne komentarisu Zvezdine utakmice. Mene bi bilo sramota

Hero

pre 10 godina

vidim limenke prate pomno nase meceve... ako, ako....

Uzalud trud...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uredni neplatiša, 5. april 2014 18:56)


Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?!
(NeLePFC, 5. april 2014 18:55)

koliko gana prati partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gagi, 5. april 2014 18:51)

Ono kada tastatura grobari nekome govore kako neko prati njihov klub a vasih pola komentara na vesti Spartak-Zvezda, ko o cemu...

M@rconi

pre 10 godina

buhahaha...1:1 sa deset igraca.Da li je bio faul van ili ne mnogo me briga.Sve se vraca sve se placa.A za onaj ofsajd pre 6godina koji nije bio ni za 4m vam ce se tek vratiti.Za ostalih 6god tole lige da ne pricam.

marko

pre 10 godina

Kakve veze ima u kom minutu je igrac dobio crveni ? Neoprezno je reagovao i povukao Lazovica sa ledja sto se uvek karakterise kao zuti karton u ovom slucaju drugi.

zoran

pre 10 godina

Koja bedna igra Partizana posle datog gola. Ovi igraju sa 10 igraca, a Partizan zadrzava loptu i igra defanzivno...fuj...treba ih sve pokaznjavati. Takodje, nikolic definitivno ne zna da kreira igru...ovo je bez plana..nema nista be trenera iz inostranstva, ovi ansi sem bunkera i defanzive ne znaju nista. Partizan dobija utakmice na isksutvo, d atoga nema gubili bi glatko.

Slaninar Liman

pre 10 godina

Ja se pitam koliko nas je ovaj Partizan puta pokrao zadnjih 10 godina? Neverovatno, na početku se osiguravaju crvenim kartonom, ovaj Lazović opet preti bivšem igraču što se zalaže za Vošu, lažljivi NIkolić nam je i igrače odveo, ali eto držimo se (pišem na poluvremenu) i nadam se da ćemo izdržati, zaslužili smo da barem odigramo nerešeno sa bahatima!

DD

pre 10 godina

Ovo pisem posle naseg gola...mislim da smo do sad totalno podbacili, Vojvodina je bila bolja i sa igracem manje. Ovo je kljucna utakmice sezone, i mi igramo kao da je neki turnir u Osnovnoj Skoli

koshke

pre 10 godina

Kakve veze ima u kom minutu je igrac dobio crveni ? Neoprezno je reagovao i povukao Lazovica sa ledja sto se uvek karakterise kao zuti karton u ovom slucaju drugi. (marko, 05. april 2014 19:35)
slazem se za drugi zuti ali prvi nema sanse da je bio

nex

pre 10 godina

Zasluzili su gol.Ko je igrao sa igracem manje,Partizan ili Vojvodina? Licili je da Partizan ima igr. manje.A da li je faul bio 12 cm blize ili dalje? Ljudi,ne budite smesni.Penal ko kuca. Gol je na dusu konfuziji Partizana. A ovaj na Areni verov. partizanovac do krvi.

Miša Tumbas

pre 10 godina

Odličan početak drugog poluvremena, puno lepih akcija, šuteva ka golu, pritisak... Više akcija nego za celo prvo poluvreme. Samo tako treba nastaviti, sve držimo u svojim rukama i to je najvažnije - sve pobede do kraja i titula neće promeniti dugogodišnjeg vlasnika

Искусни Мераклија

pre 10 godina

1:1! E baš mi je milo da je Vojvodina izjednačila, makar to ne odgovara mom Radničkom. Dosta mi je navlačenja za Titive blizance!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Sudija ako ne može da pomogne Vojvodini da daju gol,onda ima zadatak da podeli bar 10 žutih kartona Partizanu i tako ga oslabi u narednoj utakmici.

Mesni narezak

pre 10 godina

Kad pogledam koliko je i sta je sve partizan doveo iz Vose,skoro sam ubedjen da ce pobediti Vojvodina.Ono kao deo dogovora,nekom procenti,nekom bodovi.Cisto da se prica kako Partizan ima pare za pojacanja.

dovla

pre 10 godina

Sto ste bre deco toliko ostrasceni!?Mislim i na jedne i na druge.Utakmica je odlicna za nase prilike,Vojvodina igra odlicno,Partizan ne ume i to je to.Iskljucenje skroz zasluzeno,jedino mi nije jasan prvi karton.Odlicno sudjenje za sada.Gledam danas Zvezdu,tuga od fudbala.Kao rekreativci.Ono sto je radio Partizan godinama,sada radi Zvezda.Politicari su mnogo jaki ljudi.Da rezimiram,deco,ucite skolu,ovo sto nam nude i truju nas ne vredi nista.Pustite Covice i Vujosevice,demagogija je losa stvar.

Mare

pre 10 godina

Odlaskom Nikolića, Vulićevića, trajkovića i Škuletića Vojvodina se pojačala. Šta god da bude do kraja, jadno je kako ova desetorica vozaju kompletan Partizan.

deda

pre 10 godina

Grobar sam i pratim fudbal od sedamdesetih. Na utakmice ne idem otkad je Mirko Marjanovic resio da istoriju ispise van terena. Utakmice poput ove me podsete zasto me vise nema na JNA. Da li se vi deco ozbiljno radujete ovakvim pobedama?
(Bar su dozvolili da dodju rezerve, 5. april 2014 19:20)

Ima li sta gore od zvezdasa koji se predstavlja kao grobar? Sam sebi bacas kosku rodjo.

Koja

pre 10 godina

Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?! (NeLePFC, 05. april 2014 18:55)


Pgledaj koliko je vasih komentara na vesti o Zvezdi pa onda pricajte nesto...Licemeri

adler

pre 10 godina

ja sam navijac partizana,ali sassvim zasluzeno,sa igracem manje nadigrali su partizan,izjednacili iz nepostojeceg penala,prekrsaj je bio van,ali nema veze to je satisfakcija za odlicnu vojvodinu.tako nam i treba kada smo kilavi.pa vojvodina je tri puta fizicki jaca.nikolicu mrda ti se polako..

Boban

pre 10 godina

koliko je to pokvareno......
prve dva faula, nakon 10 minuta decko dobi odmah crveni.
Sa druge strane, 5 minuta kasnije brutalno uklizavanje, nema
ni faula za Vosu...par minuta posle, takticki faul, nema zutog
kartona za Partizan.... i sve je jasno

prebacim na Celsi....

veljko

pre 10 godina

navijam za zvezdu, ali kad gledam tekmu vidim da je vojvodina jaca i od nas i od partizana

milinkovic-savic i gacinovic su najbolji igraci lige, a tek su krenuli da igraju fudbal

to je dokaz da ilici, milijasi i slicni bespotrebno drze mesta u timu klincima, koji bi bili jos bolji da igraju

zvezda ce tesko uzeti bodove u ns, kao sto i partizan nije danas ni bod zasluzio..

Uros

pre 10 godina

Cist penal, a komentator onako skroz nepristrasno prica o nekom faulu, a jasno je da je penal zbog igranja rukom... Koliko li ce sad tek da placu :D

veliki strumf

pre 10 godina

Vojvodina je NAJMANJE ZASLUZILA BOD! Razbili su Partizan 75 minuta, jedino su pali od 45-60. Igra Partizana velikanula. Kakva samo akcija kod penala, kao Barsa. A milo mi sto je penal napravio Trajkovic, pa to nije normalno!

pumprla

pre 10 godina

Po navijacima Zvezde protiv Partizana protivnici ne smeju da se izbacuju ako dobiju drugi zuti karton jer je to neregularno.Bravo majstori!!!

PARTISANEN BANDITEN

pre 10 godina

Mogli ste da se dogovorite da Vosa od starta pocne tekmu sa desetorcom bilo bi manje providno, a i vise elegantno ovako ste ostali dosledni svom pateticnom banditizmu od pre.

volimNS

pre 10 godina

ovako se sudi za partizan,odmah im izbacis igraca i posle lagano. bravo za vosu sto je odmah napala,a bravo i za savez koji nam ne dozvoljava da igramo fudbal.

zoran

pre 10 godina

Trajkovic i Obradovic su dve nevidjene rupe u odbrani Partizana....teshke vezare...koshtace crno-bele titule.
Takodje onaj igrac Vojvodine kao da je bez mozga i onako olako zaradi crveni karton...!!!
U Partizanu moraju da igraju Sale Ilici i mali Apntic od pochetka, jer jedino oni imaju lucidne lopte iz kojih nastaju shanse..ovi ostali su samo snagatori i nista vishe od toga.

pateticno bedno

pre 10 godina

Brasanac lomi noge Pekaricu najmanje za zuti, a sudija, sudiju to ne interesuje veceras su crvene karte predvidjene samo za igrace Vose!

blabla

pre 10 godina

Navijam za zvezdu ali mi je krivo sto je tako rano pao crveni karton i unistio zanimljivost meca. mada znajuci vojvodinu to im mozda nece praviti neki problem/

Vladan je malo fegi

pre 10 godina

Lazovic dosao i rekao sudiji da da malom Zivkovicu iz vojvodine zuti i sudija to i cini. Jadna vosa, bolja je, ali decenijski drzavni projekat mora na silu da pobedi iako nema veze sa vezom.

!!!!

pre 10 godina

U pravu je Dule, kad god se pre utakmice prave neke svecarske atmosfere od utakmice nema nista. Kad god smo nesto slavili nismo mogli da se spojimo.

Lala iz Banata

pre 10 godina

Grobari, jel to taj moćni Partizan što ruši se pred sobom? Ubi vas 10 igrača Voše na vašem terenu.
Mada, ne bojte se, sudija već sve preduzima da se ne desi "iznenađenje"...

BL

pre 10 godina

Nikolic "Znamo kako cemo sa Vojvodinom". Prevod : "Ako budu dobro igrali na samom pocetku, odma u prvih 15 minuta crveni" i naranvo ako ovo ne upali, idemo penal ili dva.

Dejvid Koperfild

pre 10 godina

A da isključi Tole Karadžić još jednog igrača Vojvodini,ne vredi malo je jedan ... a ovi lopatari nesretni nemaju pojma ...

zex86

pre 10 godina

A Trajkovic tri starta za 5min.i svi za zuti,al tek posle treceg se ovaj smilova da mu da. Al zato vosi moze crveni u 10min. Smesno. A komentator je jadan,daj Vujosevicu da komentarise bice objektivniji.Sve sto je u korist Vojvodine on nije dobro video ili nije siguran,sramota. I to mu nije prvi put...

Sima Strahota

pre 10 godina

Ko je bre ovaj Lazovic da preti prstom igracima Vojvodine. On bre gol u zivotu nije dao, a glumi autoritet. Jao ljudi moji ko danas igra fudbal?!

Mix

pre 10 godina

Crveni vec? To su te sudije koje ugnjetavaju Partizan..Da je Zvezdinom protivniku dat crveni ovde bi bilo 100 komentara paranoicnih grobarskih tastatura.

Dare

pre 10 godina

Vojvodina pritiska Partizan 4 napada u 10 minuta,i odmah crveni!Svaka cast sudija,cim je malo jaca utakmica odmah priskace u pomoc.I posle grobari imaju obraza da kazu da ne namestaju,da im Karadzic nije poklonio 7 titula u nizu.Utakmica je unistena,a obecavala je...

samo kazem

pre 10 godina

Sudija nista nam pomoglo nije ovo. Sviraj penal uz jos jedan crveni do 60-og minuta. Moramo da odrzimo prikljucak,a od tebe zavisi..

K O M E D I J A ! ! !

Ratko

pre 10 godina

Nije posteno ni pocela utakmica i u 11 minutu igrac Vojvodine dobija 2 zuti i izlazi iz igre. U derbi mecu se sudi svaki kontakt sa zutim bez ikakvog osecaja za igru i znacaj meca. Sad smo prinudjeni da gledamo 80 minuta bunker Vojvodine. Kakva sramota i blam od sudjenja da zbog dva starta munjevito i hladnokrvno pokaze dva zuta Nasticu za 10 minuta. A teren natopljen vodom, lopta se jedva gura napred i uslivi katastrofa. Ovde gol ne moze niko da postigne da se igra 20 godina, medjutim sada se stvari mnogo menjaju sa igracem manje.

CR7

pre 10 godina

‘‘Najbolju šansu za Partizan propustio je Danko Lazović, koji je ušao u kazneni Vojvodine, a Marko Živković mu je izbio pre udarca koji je završio preko gola‘‘.
Sta je njima najbolja sansa,auuu...

Grobar

pre 10 godina

Kako ovaj Nikolic moze da drzi Malbasica svaki mec covek nista nije pokazao ove sezone pogotovo sad u ovom delu.Bolje da igraju Pantic ili Ninkovic.

Movado

pre 10 godina

Izjava trenera vojvodine pred utakmicu : nemamo nikakav pritisak znaju igraci da nemoraju da dobiju mec... tj zatvorena utakmica.
I evo vec u 10tom minutu crveni. Da im nije toleta oni bi se odavno zatvorili, ni stadion svoj nemaju.

realni zvezdas

pre 10 godina

Cist crveni karton igracu Vojvodine,ali sudjenje je u korist Partizana,cista 2 zuta nisu pokazana igracima Partizana,cak nije ni dosudjen faul kad je Brasanac pocistio Pekarica sa terena.Vojvodina i sa igracem manje ima zrelije sanse u odnosu na Partizan,ali mislim da ce Parizan u drugom poluvremenu dati bar 2 gola.

zoran

pre 10 godina

Tako je ochigledno da Nikolic ne zna da napravi igru. Ima dobar tim, ali igre nema ni blizu. Narocito kada je Sale na klupi, nema nichega.

NeLePFC

pre 10 godina

Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?!

volimNS

pre 10 godina

ovako se sudi za partizan,odmah im izbacis igraca i posle lagano. bravo za vosu sto je odmah napala,a bravo i za savez koji nam ne dozvoljava da igramo fudbal.

pateticno bedno

pre 10 godina

Brasanac lomi noge Pekaricu najmanje za zuti, a sudija, sudiju to ne interesuje veceras su crvene karte predvidjene samo za igrace Vose!

Nezainteresovan

pre 10 godina

Kao navijac Crvene Zvezde cu pokusati biti potpuno realan kao i uvek. Penal nije bio, bilo je van kaznenog prostora. Partizanu se obilo o glavu, ocajnih poslednjih 15minuta, sa igracem vise i maltene sa juniorima koji igraju za Vojvodinu Partizan se brani. Uostalom ko vam je kriv sto im niste dali 2 ili 3 gola. Poveli ste u naletu i potpuno se povukli, obilo vam se od glavu. To je vas problem i vaseg trenera Nikolica. Potpuno se slazem da mi ni nismo nesto bolji od vas, mozda smo bolji za Lazovica i Ninkovica koji su za nasu ligu sasvim dobri igraci. Neverovatna pristrasnost komentatora na Areni, NEVEROVATNO. Covece Boziji, Vojvodina je srpski klub kao i Partizan kao i Spartak ili OFk Beograd. Vojvodina ima nekoliko vrhunskih igraca od 19godina, nadam se da ce od njih neko postati veliki igrac. NEZAINTEREOSVAN CEKA TITULU!

Boban

pre 10 godina

koliko je to pokvareno......
prve dva faula, nakon 10 minuta decko dobi odmah crveni.
Sa druge strane, 5 minuta kasnije brutalno uklizavanje, nema
ni faula za Vosu...par minuta posle, takticki faul, nema zutog
kartona za Partizan.... i sve je jasno

prebacim na Celsi....

Srbin

pre 10 godina

Ajde bre šta kukate?! Vojvodina vas nabila ispred vašeg šesnesterca sa igračem manje. Igrača više ste imali 75 minuta. trebali ste im tri gola dati.

DD

pre 10 godina

Pod hitno ostavku Nikolica. Imali smo igraca vise preko 80 minuta, igrali kod kuce, protiv ekipe od koje smo uzeli najbolje igrace. Bili smo prvi bez njega, sad smo na velikih -3, i iskreno u nasim okolnostima je gotovo nemoguce nadoknaditi to.

Koja

pre 10 godina

Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?! (NeLePFC, 05. april 2014 18:55)


Pgledaj koliko je vasih komentara na vesti o Zvezdi pa onda pricajte nesto...Licemeri

Ivan

pre 10 godina

Ne zna se da li je teze partizanovcima ili komentatoru zbog dosudjenog penala! Bio ili nebio penal, Partizan je celu utakmicu lose igrao protiv Vosinih klinaca koji su borili, trcali....iz ove utakmice je izasao jedan pobednik a to su crveno beli iz Bg-a.

my way

pre 10 godina

Dzaba komentator kuka, prekrsaj, tj. kontakt se sa linije, ili koji centimentar izvan nje definitivno preneo u sesnaesterac sto je penal cist ko suza! Vise nego zasluzen bod Vojvodine, svaka cast momcima!

Babin_zub

pre 10 godina

Penal ili ne, klincima Vojvodine svaka cast na igri koju su pruzili, a Partizan treba da bude sramota da za 90 minuta "ugura" jedan gol (i to odbrambeni igrac) i da ima samo jedan pravi sut na gol-Drincica sa 20 i kusur metara. I to sa igracem vise vecim delom utakmice!!! Cime na titulu i cime sutra u Evropu??? Dakle za sve je Partizan sam kriv.

Vosa True Champion

pre 10 godina

Dzabe vam i bivsi trener i tri bivsa igraca i igrac vise 80 minuta i navlacenje sudije tokom citavog meca, kada je Vosa ipak bolja! Da je drzava postena Vosa bi bila sampion barem svake druge godine, ovako mozete da se borite sa crvenim blizancem koji je lazniji sampion.

Dushan

pre 10 godina

Zima 2014. Cerupate im tim, uzimate im trenera i tri igraca. 10. minut sudija vam daje igraca vise. Ni to nije bas dovoljno, posto jedine sanse ima Vosa. Umuvaste im nekako, ali ni to nije dovoljno, igrate bunkericu protiv Vosine dece, koja ima igraca manje. Nista nije dovoljno, mozda nije bio penal, ali deca su ga zasluzila.

IvChO

pre 10 godina

Nije bio penal,bio drugi žuti za Trajkovica i slobodan udarac.Voša pojela Partizan,Milinković-Savić i Gacinovic budućnost našeg fudbala.

Mix

pre 10 godina

Crveni vec? To su te sudije koje ugnjetavaju Partizan..Da je Zvezdinom protivniku dat crveni ovde bi bilo 100 komentara paranoicnih grobarskih tastatura.

Ne_ozbiljno.Ozbiljan

pre 10 godina

Hohohoho too mi recii breee...imali ste igraca vise niste znali da pobedite.Nije vam kriv penal to je i vas trener video kad ne znate protiv 10.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Kako ce ovog komentatora strefiti srcani posle 1:1, haha. Ovako frustriran i "objektivan" nije bio ni Milojko Pantic u najboljim danima svojih bisera. Vojvodina je zasluzila NERESENO, sta god neko rekao. Omaz "nabedjenom" treneru od navijaca Vojvodine, a poruka grobarima da se blizi Zvezdino prolece +3, +3, +3! :)

boolewar

pre 10 godina

Ti si moj grad,
Moj Novi Sad,
Kad sve je crno uz tebe sam,
I zaklinjem se,obecavam,
Da nikad neces ostati sam!

SAMO NAPRED VOJVODINA!

p.s Trajkovicu, Vulicevicu, Nikolicu, Skuleticu, KARMA JE CUDO!!!

Vladan je malo fegi

pre 10 godina

Lazovic dosao i rekao sudiji da da malom Zivkovicu iz vojvodine zuti i sudija to i cini. Jadna vosa, bolja je, ali decenijski drzavni projekat mora na silu da pobedi iako nema veze sa vezom.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 10 godina

Činjenica je da penal nije postojao, ali koliko mene služi pamćenje, partizanu je pre dve ili tri nedelje protiv radničkog dosudjen takodje nepostojeći penal.

123

pre 10 godina

Nikolic trener???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sreca pa je otisao iz Vojvodine. Hvala ti majstore. Tvoj sramni odlazak je nase najvece pojacanje u ovoj polusezoni. ha ha ha ha ha ha ha

silja

pre 10 godina

Ovo je veceras strasno kisa ja sam bio mislijo da je gol koji je dao Obradovic dace Partizan pobediti Vojvodinu, ali ovo je cudan penal za vosu. Ali jedino sto ce biti zapamceno na ovoj utakmici to je nagrada koju je dobijo Sasa Ilic koji je crno bela legenda. JEDAN JE SASA ILIC.
(Igor tv grobar, 5. april 2014 20:09)

brate, pa gde ti sede da pises komentar....ajoj muko koliko si nepismen....

Bar su dozvolili da dodju rezerve

pre 10 godina

Grobar sam i pratim fudbal od sedamdesetih. Na utakmice ne idem otkad je Mirko Marjanovic resio da istoriju ispise van terena. Utakmice poput ove me podsete zasto me vise nema na JNA. Da li se vi deco ozbiljno radujete ovakvim pobedama?

Hero

pre 10 godina

vidim limenke prate pomno nase meceve... ako, ako....

Uzalud trud...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uredni neplatiša, 5. april 2014 18:56)


Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?!
(NeLePFC, 5. april 2014 18:55)

koliko gana prati partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gagi, 5. april 2014 18:51)

Ono kada tastatura grobari nekome govore kako neko prati njihov klub a vasih pola komentara na vesti Spartak-Zvezda, ko o cemu...

Zoran Milinkovic

pre 10 godina

Po meni cist penal evo i zasto.Sudija nije svirao odmah kod kontakta nego onda kada je igrac Vojvodine usao u sesnaest metara i prilikom guranja od strane Trajkovica pao dakle cist penal.Ovaj komentator ustavlja snimak i onda izgleda tacno da je faul vani ali to njemu tako odgovara posto je ocito veliki partizanovac.Ako se snimak gleda do kraja sve je cisto.

21114

pre 10 godina

Ako se pogleda snimak malo pazljivije, vidi se da je onaj izdajnik trajkovic igrao rukom u 16m. Objasnila deca danas neke stavri. Sledeci su crveni.

BANJA LUKA

pre 10 godina

Da li je penal bio unutar 16m ili ne, nije ni bitno, mene vise zabrinjava sto mi ne mozemo da se spojimo sa loptom ni ovu ni proslu utakmicu, a imali smo igraca vise celu utakmicu. Jel to ta sampionska igra Nikolicu?

zoki

pre 10 godina

koliko god se komentator trudio da vidimo ono što bi on želeo - penal je čist kao suza.
cela tekma igrač više - šutevi u okvir gola 5-5.
kapiten ne da pet minuta da se izvede penal, a onda se žale što sudija nije dovoljno produžio tekmu.

fazi shtazi

pre 10 godina

e grobari moji ovako ko vi sam se ja osecao prosle sezone kad je jagodini sviran penal protiv nas na 18 metara.i odnela jagodina i bodove i tutulu.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Sudija ako ne može da pomogne Vojvodini da daju gol,onda ima zadatak da podeli bar 10 žutih kartona Partizanu i tako ga oslabi u narednoj utakmici.

veliki strumf

pre 10 godina

Vojvodina je NAJMANJE ZASLUZILA BOD! Razbili su Partizan 75 minuta, jedino su pali od 45-60. Igra Partizana velikanula. Kakva samo akcija kod penala, kao Barsa. A milo mi sto je penal napravio Trajkovic, pa to nije normalno!

istvud

pre 10 godina

oliko gana prati partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gagi, 5. april 2014 18:51)

Da nije gana, vodju ne bi imali navijaci Partizana.

zvezdaš

pre 10 godina

Realno nije bio penal za Vojvodinu jer je faul bio izvan šesnaest. Ali sudija to nije mogao da vidi jer se sve brzo odigralo. A kada se uzme u obzir igra Partizana sa igračem više,nisu zaslužili ni bod,a kamoli tri. Ovaj penal je zadovoljio pravdu,svakom po bod.

Delija

pre 10 godina

Voso HVALA !!! Sto se penala tice bilo je bas na ivici kazenenog... Ali setite se finala kupa kako je Partizan pokrao Vosu, a najglasniji su tada bili Vulicevic i Trajkovic... Secam se i jedne utakmice u NS kada je Mrdja dao dva cista gola u prvom poluvremenu a sudija oba gola ponistio! Voso HVALA !!!!

Oliver

pre 10 godina

Realno je da Zvezda bude prva jer je malo bolja od Partizana. Sve vise se obistinjuje cinjenica da je Marko Nikolic na neki nacin trener gubitnik. Sa Vojvodinom je imao slabe rezultate a imao je odlican tim. Sada je isto sa Partizanom, dobio je pojacanja koja je hteo i opet nema rezultate. Razocarao me Trajkovic koliko je prljav i grub igrac, krvnicki startuje na protivnicke igrace. Za Skuletica nema sta drugo da se kaze sem da je veliki promasaj i nedorastao dresu Partizana.

duki

pre 10 godina

Puste se 10 usporena snimka iz raznoraznih uglova i na kraju se nekako konacno zakljuci da je bilo van, i onda se cude kako sudija nije odmah video, kradja i ostalo. To me oduvek izludjuje, ne samo kod nas.

matori

pre 10 godina

Penal mozda i nije bio ali je Vojvodina odigrala mnogo bolje i potpuno je zasluzeno uzela bod. Ovako se titula nece odbraniti a po meni samo su igraci krivi za neuspeh. Igrali su do postignutog gola i onda stali kao omadjijani???

Realno

pre 10 godina

Faul je bio van kaznenog, ali igranje rukom je bilo u 16. Regularno dosudjen penal za Vojvodinu. Treba cestitati momku na ovako "hladnokrvno" izvedenom penalu u veoma vaznom trenutku.

fer plej

pre 10 godina

nije bio penal! kao što nije bio ni protiv NP kad je lopta pogodila igrača u ledja, bio je i na vračaru protiv voždovca,....sve se vraća....

Dare

pre 10 godina

Vojvodina pritiska Partizan 4 napada u 10 minuta,i odmah crveni!Svaka cast sudija,cim je malo jaca utakmica odmah priskace u pomoc.I posle grobari imaju obraza da kazu da ne namestaju,da im Karadzic nije poklonio 7 titula u nizu.Utakmica je unistena,a obecavala je...

Mare

pre 10 godina

Odlaskom Nikolića, Vulićevića, trajkovića i Škuletića Vojvodina se pojačala. Šta god da bude do kraja, jadno je kako ova desetorica vozaju kompletan Partizan.

Pera

pre 10 godina

dajte zvezdi titulu, da se narod zabavi, da se skrene sa realnih problema
(goxi, 5. april 2014 20:28)
ako bi partizanu dali titulu svi problemi bi nestali kao rukom odneseni, zar ne? Ili smo proteklih 10 godina ziveli sjajno a ja prespavao?

ssss

pre 10 godina

Hahahahahah..cek..HAHAHAHAHAHAHAH :)) e, imate cijelu utakmicu igraca vise i bunite se za penal..a zapravo bi trebali srecni biti, jer da nije bilo crvenog ni taj jedan bod ne biste osvojili. Vojvodina odrzala lekciju iz borbenosti, a bogami i fudbala. Zasluzili su onaj penal postojao on ili ne.

adler

pre 10 godina

ja sam navijac partizana,ali sassvim zasluzeno,sa igracem manje nadigrali su partizan,izjednacili iz nepostojeceg penala,prekrsaj je bio van,ali nema veze to je satisfakcija za odlicnu vojvodinu.tako nam i treba kada smo kilavi.pa vojvodina je tri puta fizicki jaca.nikolicu mrda ti se polako..

Дика

pre 10 godina

Свако ко погледа снимак видеће да је Трајковић играо руком у казненом простору а прекршај је могао да свира или не. Али то је неважно. Ови навијачи Партизана што сада нападају све треба да се запитају зашто нису дали гол 80 минута са играчем више. Ту се завршава свака полемика. Војводина је била боља и пре пенала и заслужила је најмање бод.

Navijac ZVEZDE iz Londona!!

pre 10 godina

Sudija ako ne može da pomogne Vojvodini da daju gol,onda ima zadatak da podeli bar 10 žutih kartona Partizanu i tako ga oslabi u narednoj utakmici.
(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 5. april 2014 19:41)

Slabi ste vi i ovako !! Dosta je bilo vasih kradja i podmetanja , smucili ste se sportskoj Srbiji!

FR

pre 10 godina

Jedino je bitno da li je sudija namerno dosudion penal znajuci da je prekrsaj izvan kaznenog ili ne. Ako nije, onda je u pitanju greska, i toga ce uvek biti.

Inace, tesko je da je ovo odradjeno namerno, kad je covek iskljucio Nastica vec u 12. minutu. Partizan nista nije pokazao za 88 minuta sa igracem vise, a Vosini klinci su pokazali da nas zimsko "cerupanje" vise ne treba da brine.

Cestitke Nikolicu na osvojenom bodu protiv bivseg kluba, za koji nije uradio nista, a bogzna kako se dize u nebesa.

Napred, napred Vojvodina...

sasa

pre 10 godina

A najbolje od svega je sto je ovaj isti sudija svirao penal za Spartak protiv Zvezde zbog faula na 18 metara od gola pre 2 godine... Doduse tada je Tole bio ''vragolan'' i sve je bilo posteno... Sve se vraca, sve se placa.

veliki strumf

pre 10 godina

Onaj osecaj kad ocerupas protivnika i uzmes im kobajagi najbolje igrace, a on dodje kod tebe i sa 10 igraca te bukvalno razbije. Bravo za Vosu, bravo za ove mladice, u svakom pogledu su nadvisili Partizan. Marko Nikolicu, sve se vraca. Boli te uvo, pa ti imas podrsku uprave, nije vazno sto tim veze nema i nemas rezultate, bitno da si rekao da morate svaku da pobedite u drugom delu prvenstva - to je za Djuru i drugare dovoljno. Niste mi objavili komentar da je ponasanje Lazovica SKANDALOZNO i SRAMNO!

DD

pre 10 godina

Ovo pisem posle naseg gola...mislim da smo do sad totalno podbacili, Vojvodina je bila bolja i sa igracem manje. Ovo je kljucna utakmice sezone, i mi igramo kao da je neki turnir u Osnovnoj Skoli

zalosno

pre 10 godina

Eto zvezdine postene titule...tim koji nije nista promenio u odnosu na jesen kao satro rastura i ima 12 pobeda u nizu!
Sudija odradio posao, podelio 10ak zutih, crveni i penal sve ne bi li osakatio Partizan i za sledeci mec ako ne bi uspeo u ovom!

Zato su zvezdini funkcioneri, pre svega kokeza, sa toliko samopouzdanja izjavljivali kako derbi nece odluciti prvaka! Sramota srbije...

Alex

pre 10 godina

Sta bre vi hocete??? Celu utakmicu igrate sa igracem vise i ne mozete da nadigrate ove klince??? Pa 3 zicera su promasili...Sad vam sudija kriv?!?

nex

pre 10 godina

Zasluzili su gol.Ko je igrao sa igracem manje,Partizan ili Vojvodina? Licili je da Partizan ima igr. manje.A da li je faul bio 12 cm blize ili dalje? Ljudi,ne budite smesni.Penal ko kuca. Gol je na dusu konfuziji Partizana. A ovaj na Areni verov. partizanovac do krvi.

IWANDER

pre 10 godina

Prekršaj van kaznenog, realno, dobra borba Vojvodine... ALI kako mi je drago zbog komentatora sa ARENE, pa majstore NEUTRALNOST I PROFESIONALNOST šta to beše??? Ps: treba derbi da odluči sve, naj poštenije!!!

Stucker

pre 10 godina

Komentator na areni samo sto ne zaplace. Vojvodina je zasluzila bod u svakom slucaju. Ako grobari kisnu sledeci vikend sto je vrlo moguce eto nam titule.

Jakov

pre 10 godina

Da li je neko od vas silnih strucnjaka primetio igru Nina Pekarica?Doktorski,bez greske.Covek je spasao bar zri sigurna gola,i to je odlucilo utakmicu!Samo tako skolski,sve najbolje!!!

marko

pre 10 godina

Kakve veze ima u kom minutu je igrac dobio crveni ? Neoprezno je reagovao i povukao Lazovica sa ledja sto se uvek karakterise kao zuti karton u ovom slucaju drugi.

veljko

pre 10 godina

navijam za zvezdu, ali kad gledam tekmu vidim da je vojvodina jaca i od nas i od partizana

milinkovic-savic i gacinovic su najbolji igraci lige, a tek su krenuli da igraju fudbal

to je dokaz da ilici, milijasi i slicni bespotrebno drze mesta u timu klincima, koji bi bili jos bolji da igraju

zvezda ce tesko uzeti bodove u ns, kao sto i partizan nije danas ni bod zasluzio..

Mojito

pre 10 godina

Nisu vama, prošle godine, ni sudija i ni Jagodina titulu nego Miloš Jojić pogotkom u 90' iz slobodnog udarca al' šta očekivati od jednog delije nego uvek i vazda izvrtanje činjenica.
(Bilal, 5. april 2014 21:15)

Nije, jer je tom pobedom Partizan samo anulirao poraz od 3:2 na Marakani, pa posle ta dva derbija nije postojala bodovna razlika, Crvena zvezda 3 boda, Partizan 3 boda.

Titulu su vam doneli...ma ne mogu da objasnjavam ko sve..ima lepo na slikama, zagrljen sa upravom...

slobos sa rodosa

pre 10 godina

Poluvreme. Odoh ja u šetnju, nemam živaca da opet čekam 84-85 minut.
(A oni sa deset, gotovo od početka !, 5. april 2014 19:18)
Bogami ja čekao do 91.minuta,ali je zato vredelo!

M@rconi

pre 10 godina

buhahaha...1:1 sa deset igraca.Da li je bio faul van ili ne mnogo me briga.Sve se vraca sve se placa.A za onaj ofsajd pre 6godina koji nije bio ni za 4m vam ce se tek vratiti.Za ostalih 6god tole lige da ne pricam.

JoviBL

pre 10 godina

Mozak mi se oznojio gledajuci utakmicu i umorio sam se vise nego da sam igrao sa njima.
Svaki put pomislim da jadniji ne mogu biti i opet, oni me demantuju.
Dezorijentacija, slowmotion, nesklad, igra bez ikakvog cilja...
Jbm te fudbale

blabla

pre 10 godina

Navijam za zvezdu ali mi je krivo sto je tako rano pao crveni karton i unistio zanimljivost meca. mada znajuci vojvodinu to im mozda nece praviti neki problem/

realni zvezdas

pre 10 godina

Cist crveni karton igracu Vojvodine,ali sudjenje je u korist Partizana,cista 2 zuta nisu pokazana igracima Partizana,cak nije ni dosudjen faul kad je Brasanac pocistio Pekarica sa terena.Vojvodina i sa igracem manje ima zrelije sanse u odnosu na Partizan,ali mislim da ce Parizan u drugom poluvremenu dati bar 2 gola.

Fantasy Man

pre 10 godina

Razvaljujemo bre!
dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule!
Ns neda titulu!
(sampfc, 05. april 2014 19:35)

Ti si druze mnogo pozurio...

Marko

pre 10 godina

Moze li stvarno neko vise da objasni komentatoru na areni da je mnogo providan i ostrascen. Veceras je posle prenosa zaplakao sto posto. To ne moze da se nazove ni amaterskim novinarstvom. Vidjao je mnogo puta i da Partizanovi protivnici budu drasticno osteceni pa nije dramio kao veceras.

Ivan

pre 10 godina

Idemo Zvezda Zvezdaleeeeee, +3 !!! :) Otopljava, počinje proleće, pozdrav komšijama sa severa koji je u ovim trenucima topliji od juga :)

Stevan

pre 10 godina

Prvo,Vojvodina je imalu prvu stopostotnu sansu na samom startz meca,potom je sudija dodelio drugi zuti-crveni igracu Vojvodine.Partizan je citav mec igrao sa igracem vise,i priznacete nije blistao,pogotovo zadnjih pola sata meca.Vojvodina je,iako sa hendikepom igraca manje igrala odlicno,cak su imali i precku.Penal jeste bio na liniji sesnesterca ali je realno da je Vojvodina zasluzila bod,to je uostalom i posle meca rekao Marko Nikolic,i ponovio da je Partizan slabo odigrao.Dakle,ohladimo glave sada,ima jos mnogo da se igra.

Sima Strahota

pre 10 godina

Ko je bre ovaj Lazovic da preti prstom igracima Vojvodine. On bre gol u zivotu nije dao, a glumi autoritet. Jao ljudi moji ko danas igra fudbal?!

dovla

pre 10 godina

Sto ste bre deco toliko ostrasceni!?Mislim i na jedne i na druge.Utakmica je odlicna za nase prilike,Vojvodina igra odlicno,Partizan ne ume i to je to.Iskljucenje skroz zasluzeno,jedino mi nije jasan prvi karton.Odlicno sudjenje za sada.Gledam danas Zvezdu,tuga od fudbala.Kao rekreativci.Ono sto je radio Partizan godinama,sada radi Zvezda.Politicari su mnogo jaki ljudi.Da rezimiram,deco,ucite skolu,ovo sto nam nude i truju nas ne vredi nista.Pustite Covice i Vujosevice,demagogija je losa stvar.

Soko

pre 10 godina

Penal nije bio ali nije osnovni problem penal nego zasto posle datog gola staje ekipa to je pravo pitanje. Mi smo morali dati do kraja jos dva gola tu je problem.

verovali ili ne

pre 10 godina

A zašto niko ne spomene da Zvezda može da uzme titulu i ako izgubi derbi 2:1 ili naprimer 3:2,zbog boljeg međusobnog susreta :)
(Mare, 5. april 2014 22:37)
@
A ostale utakmice je zvezda vec dobila? Imaju i oni gostovanje u NS hoce biti problem?

Lakrdija od lige

pre 10 godina

E osetite grobari kako smo se mi osecali prethodnih 6 godina. Nepravda boli tek onda kad je ti osetis, isto kao kad krades - a onda tebe pokradu.

mislim stvarno

pre 10 godina

E bas mi je drago sto je ovako zavrsilo! Kada nismo u stanju da 80 minuta sa igracem vise napravimo ozbiljnu akciju i treba ovako da zavrsimo. Penal nije bio, bilo je van sesnaest, ali to je sada nebitno. Partizan je utakmicu morao ranije da zavrsi, a nije pokazao nista. Sami smo krivi.

Ja

pre 10 godina

Sramota!
Boriti se za titulu, imati igrača više celu utakmicu protiv i inače mnogo slabijeg protivnika i zadovoljiti se pobedom od 1:0, a ne ići na još nekoliko golova... Sramota!

"Greška " sudije, koji ju je jedva dočekao, je samo zaslužena kazna za takav pristup. Na 4:0 može da svira penal i na centru.
Sramota!

providno navlacenje...

pre 10 godina

Panal je izmisljen i bas se pitam da li bi u slicnoj situaciji smeli zvezdi da ga sviraju... sa druge strane partizan igrom na kraju u ovoj utakmici nije zasluzio pobedu...

Stoka 40+

pre 10 godina

Penal je bio van 16m. I da, kupili smo titulu. Mozete da placete samo.
(+3, 5. april 2014 20:12)
@
Kako da placemo kad je ovo smesno kao cirkus. Nije problem sto ste kupili nego sa kojim parama kad imate dug od 70 miliona evra?

Tole

pre 10 godina

Sudija je svirao penal zbog toga sto je Trajkovic obema rukama zaustavio loptu, a obe ruke su mu bile u sesnaestercu. Faula nije mozda ni bilo, ali namerno igranje obema rukama u cilju da se zadrzi lopta bilo je ocigledno

Gorannxx

pre 10 godina

Covic Zoranu Slavnicu „Zovem te sutra, ali prvo moram da razgovaram sa Vučićem“. Tako izgleda sport kada se politicari umesaju. Gotovo na svakoj utakmici ove seyone sudije prave grube previde na stetu Partizana. Sramota, ali sta se tu moze. Nadajmo se da ce, kao i obicno sto nasi politicari ne znaju da urade nista kako valja, i ovde da zabrljaju i dozvole Partizanu da pobedi u derbiju.

zex86

pre 10 godina

A Trajkovic tri starta za 5min.i svi za zuti,al tek posle treceg se ovaj smilova da mu da. Al zato vosi moze crveni u 10min. Smesno. A komentator je jadan,daj Vujosevicu da komentarise bice objektivniji.Sve sto je u korist Vojvodine on nije dobro video ili nije siguran,sramota. I to mu nije prvi put...

Искусни Мераклија

pre 10 godina

1:1! E baš mi je milo da je Vojvodina izjednačila, makar to ne odgovara mom Radničkom. Dosta mi je navlačenja za Titive blizance!

Sercan

pre 10 godina

Sami smo krivi za ishod. Ušli Lukaču u krilo naši igrači, ovi momci sa desetiricom.
Što se tiče penala nema ni govora o istom, ali o tome je trebao da misli Trajković koji nas košta puno sa svojim lošim pristupom igri. O Danju Lazoviću i njegovom ponašanju tek nemam reči.
Sve u svemu sudija je loše odsudio ovu utakmicu, a mi smo loše odigrali.

BokiNS

pre 10 godina

Grobari da sudija nije neopravdano dao crveni karton na pocetku utakmice Vojvodini ne bi ni bod dobili!Tako da zahvalite sudiji,vi Beogradjani navikli ste da dobijete 2 penala i crveni protiv nas a sad je "malo"

Slaninar Liman

pre 10 godina

Ja se pitam koliko nas je ovaj Partizan puta pokrao zadnjih 10 godina? Neverovatno, na početku se osiguravaju crvenim kartonom, ovaj Lazović opet preti bivšem igraču što se zalaže za Vošu, lažljivi NIkolić nam je i igrače odveo, ali eto držimo se (pišem na poluvremenu) i nadam se da ćemo izdržati, zaslužili smo da barem odigramo nerešeno sa bahatima!

draganNS

pre 10 godina

faul je bio van 16 nema sumnje,ali hrabrija i bolja veceras moja vosa je zasluzila bod,da je igrala kompletna ,ubedjen sam da bi pobedili,ali eto djavo odneo,djavo doneo. ponosan sam na vosu!

Vladan Fegi

pre 10 godina

Vala ga je naručio. Šta reći osim SRAMNO, PERFIDNO i PROVIDNO.
(Nesa, 5. april 2014 20:12)

KARMA, POSTENJE i PRAVDA cekaju titulu!!!!

Bilal

pre 10 godina

e grobari moji ovako ko vi sam se ja osecao prosle sezone kad je jagodini sviran penal protiv nas na 18 metara.i odnela jagodina i bodove i tutulu.
(fazi shtazi, 5. april 2014 20:46)
Nisu vama, prošle godine, ni sudija i ni Jagodina titulu nego Miloš Jojić pogotkom u 90' iz slobodnog udarca al' šta očekivati od jednog delije nego uvek i vazda izvrtanje činjenica.

Uros

pre 10 godina

Cist penal, a komentator onako skroz nepristrasno prica o nekom faulu, a jasno je da je penal zbog igranja rukom... Koliko li ce sad tek da placu :D

BL

pre 10 godina

Nikolic "Znamo kako cemo sa Vojvodinom". Prevod : "Ako budu dobro igrali na samom pocetku, odma u prvih 15 minuta crveni" i naranvo ako ovo ne upali, idemo penal ili dva.

Dejvid Koperfild

pre 10 godina

A da isključi Tole Karadžić još jednog igrača Vojvodini,ne vredi malo je jedan ... a ovi lopatari nesretni nemaju pojma ...

PFK Banditen

pre 10 godina

ko Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar, 5. april 2014 20:41)

Šta da ti kažem. Ovakvo smo mi kalkulisali proteklih godina i znaš kako je to završavalo. Isto to će i ove godine biti s vama, a ti slobodno kalkuliši.

tolololo

pre 10 godina

Razvaljujemo bre!
dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule!
Ns neda titulu!
sampfc, 5. april 2014 19:35)
Izgleda da sudije nisu dzabe :)
hahahahahahahahahaha

Мирко Србија

pre 10 godina

Kako ce ovog komentatora strefiti srcani posle 1:1, haha. Ovako frustriran i "objektivan" nije bio ni Milojko Pantic u najboljim danima svojih bisera. Vojvodina je zasluzila NERESENO, sta god neko rekao. Omaz "nabedjenom" treneru od navijaca Vojvodine, a poruka grobarima da se blizi Zvezdino prolece +3, +3, +3! :)
(zvezdas-rajvoSa, 5. april 2014 20:03)


Vidimo se posle derbija da vidimo ko ce da kmeci onda, Vojvodina zasluzeno osvojila bod veceras.Partizan jako los, ali smo za vas Barcelona sto cemo dokazati.

samo zvezda

pre 10 godina

Penal nije bio, bio je faul i crveni za Trajkovica to je fakat. Al brzo su grobari zaboravili penal za Jagodinu protiv Zvezde koji je bio jos dalje od 16m nego ovaj. Tada se nisu bunili i sve je bilo regularno. Sto bi rek'o nas narod: Kako sejes tako zanjes.

Lala iz Banata

pre 10 godina

Grobari, jel to taj moćni Partizan što ruši se pred sobom? Ubi vas 10 igrača Voše na vašem terenu.
Mada, ne bojte se, sudija već sve preduzima da se ne desi "iznenađenje"...

dzaba vam sve

pre 10 godina

Vidi Pantere sto se nalozili. Dajte im tu titulicu da vise ne placu neka se dobro izbrukaju u Evropi pa ponovo stizu godine bede. Partizan im je vec ugasio kosarkaski klub sad navijaju za FMP pitanje je vremena kada ce isto proci i u fudbalu.

Neutralan

pre 10 godina

Oni koji su gledali utakmicu PSG- Chelsea videli su dva zestoka faula Aleksa nad igracima Celsija. Jedan od najboljih evropskih sudija, Mazic, dao je Aleksu zuti karton posle prvog starta, dok kod drugog nije, sto su svi eksperti sudjenja su smatrali izvanrednim potezom gospodina Mazica. Ovde, prvi faul nije bio za zuti, pa ako drugi i jeste, nije trebao da iskljuci igraca Vojvodine. Da nije dao crveni karton, verovatno ne bi svirao ni penal. Ovde kod nas sudije su glavni akteri a ne igraci.

Vladimir

pre 10 godina

Navijam za Vojvodinu, ali iskreno, nije bio penal.
Međutim, Vošini poletarci su stvarno sjajno odigrali, održali čas fudbala Partizanovim igračima. Pogledajte tu akciju pre penala, dva minuta unazad a ne samo penal. Pa ono je smejurija šta su im uradili!
I još jedna stvar. Trenera Nikolića sam pratio u prvoj polovini prvenstva, iz jasnih razloga. Ovo se isto događalo Vojvodini dok je on trenirao. Vodimo i gubimo bodove u drugom poluvremenu, posle vođstva. Očito da on, kao trener, nešto pogrešno radi. Klub drugi, a iste stvari se dešavaju.

PARTISANEN BANDITEN

pre 10 godina

Mogli ste da se dogovorite da Vosa od starta pocne tekmu sa desetorcom bilo bi manje providno, a i vise elegantno ovako ste ostali dosledni svom pateticnom banditizmu od pre.

veliki strumf

pre 10 godina

Poklonite zvezdi titulu sta drzava radi to je stramota.
(Steva Krajacic, 5. april 2014 19:58) ž
Ubuduce pre meca obavezno da kazete koliko igraca sudija treba da iskljuci (i to obavezno pre poluvremena) da biste dobili mec!Bruke jedne, kriv vam sudija a 80 minuta igrate kuci sa igracem vise. Deca su vas pregazila kao plitak potok, igrali su hrabro celo prvo poluvreme i poslednjih pola sata, niste mogli da se sastavite i napred i pozadi. Kontakt je mozda poceo na 5 santimetara od sesnaesterca, ali nije u toj milisekundi napravljen faul,vec je igrac oboren unutra i to je PENALCINA KAO AVION!

Corto Maltese

pre 10 godina

Ovo je čist penal.Pogledajte da sudija ne svira penal kad odbrambeni Partizana udara nogom napadača Vojvodine (što je van šesnaesterca),već kad ga obara u šesnaestercu.Evo bolji snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=hDf1XlOF75c#t=19

CR7

pre 10 godina

‘‘Najbolju šansu za Partizan propustio je Danko Lazović, koji je ušao u kazneni Vojvodine, a Marko Živković mu je izbio pre udarca koji je završio preko gola‘‘.
Sta je njima najbolja sansa,auuu...

frale

pre 10 godina

Sudije odradjuju mec. 10-ti minut iskljucenje. Sad Grobari treba da se povuku u misiju rupu i da vise ne komentarisu Zvezdine utakmice. Mene bi bilo sramota

koshke

pre 10 godina

Kakve veze ima u kom minutu je igrac dobio crveni ? Neoprezno je reagovao i povukao Lazovica sa ledja sto se uvek karakterise kao zuti karton u ovom slucaju drugi. (marko, 05. april 2014 19:35)
slazem se za drugi zuti ali prvi nema sanse da je bio

Koja

pre 10 godina

Eto zvezdine postene titule...tim koji nije nista promenio u odnosu na jesen kao satro rastura i ima 12 pobeda u nizu! Sudija odradio posao, podelio 10ak zutih, crveni i penal sve ne bi li osakatio Partizan i za sledeci mec ako ne bi uspeo u ovom!

Zato su zvezdini funkcioneri, pre svega kokeza, sa toliko samopouzdanja izjavljivali kako derbi nece odluciti prvaka! Sramota srbije... (zalosno, 05. april 2014 20:03)


Pisite saopstenja!

Movado

pre 10 godina

Izjava trenera vojvodine pred utakmicu : nemamo nikakav pritisak znaju igraci da nemoraju da dobiju mec... tj zatvorena utakmica.
I evo vec u 10tom minutu crveni. Da im nije toleta oni bi se odavno zatvorili, ni stadion svoj nemaju.

DarkoP.F.C.

pre 10 godina

Jeste da nije bio penal ali igra je bila,jos sa igracem vise,krajnje sramotna..kad vec nisu mogli i drugi gol da daju onda su trebali rutinski da sacuvaju taj jedan gol

mikele

pre 10 godina

kako vas nije sramota grobari, zadnjih 5 godina uzimali ste titule na kombinaciju I sad vi nesto komentarisete.Kad vama sude sumnjive penale onda je sve OK, sve se vraca u zivotu.

1914

pre 10 godina

Prvo, i po meni je penal bio van 16m, ali ovde je partizan taj koji je iscupao bod. Vosini poletarci su danas odrzali javni cas fudbala svima u Srbiji i zasluzili su pobedu, koju bi verovatno i otvarili da smo bili brojcano ravnopravni na terenu.

Drugo, vidim ovde neki navijaci c. zvezde vec slave titulu. Gledajte da je osigurate do poslednjek kola ako vam je toliko stalo do nje, jer i vama sledi ista porcija.
Ionako cela (pola) veka sve delite jedni sa drugima.

samo kazem

pre 10 godina

Sudija nista nam pomoglo nije ovo. Sviraj penal uz jos jedan crveni do 60-og minuta. Moramo da odrzimo prikljucak,a od tebe zavisi..

K O M E D I J A ! ! !

wheeljack

pre 10 godina

zasluzili smo da primimo gol ali nismo zasluzili da ovako izgubimo bodove. prvo je bio aut a posle nije bio penal vec slobodan udarac. sudija prvo nije svirao aut za nas a posle je sudio penal a nije bio. 1 ili 3 boda manje od gana nije neka razlika, i na -1 smo morali da ih dobijemo, ako ih dobijemo prvi smo.

ljuljaj Voso

pre 10 godina

Svaka cast i sve cestitke igracima Vose koji su i pored kriminalnog sudjenja na stetu njihovog tima pokazali da su daleko najbolja ekipa u jelen super ligi i da su na ovoj utakmici nezasluzeno ostali bez sva tri boda, dok kao navijac Zvezde mogu samo da kazem da tesko nama sa njima u poslednjem kolu, lakse ce nam biti da nabosamo groblje nego sa njima remi da igramo, momci su vrh, a posebno Gacinovic, Alivodic i Poletanovic koje bi sledece sezone najiskrenije voleo da vidim u dresu Crvene Zvezde i reprezentacije.

Igorr

pre 10 godina

Koga bre briga vise? Odrastite malo. Nikada losija Zvezda opshrvana problemima i dugovima odjednom sve reseta, registruje igrace iako duguje barem 1 000 000 za bivse igrace, a nemase jednom ni 100 000 za pojacanje.
Partizan je taj status izgubio i ovim penalom (jos jednom greskom u nizu iz kola u kolo) jer je red da Zvezda bude sampion. Ovde je politika usla u sve pore, sve je kontaminirano istom. Zlo i naopako.
Kao sto je vaskrsla u vaterpolu i kosarci. Dok je hleba i igara.
I svejedno ko je sampion, ionako od Lige sampiona nema nista, a to je jedino zbog cega je vazno uzeti titulu. Sve ostalo je cista brojka i prestiz unutar raspale Srbije.

Ratko

pre 10 godina

Nije posteno ni pocela utakmica i u 11 minutu igrac Vojvodine dobija 2 zuti i izlazi iz igre. U derbi mecu se sudi svaki kontakt sa zutim bez ikakvog osecaja za igru i znacaj meca. Sad smo prinudjeni da gledamo 80 minuta bunker Vojvodine. Kakva sramota i blam od sudjenja da zbog dva starta munjevito i hladnokrvno pokaze dva zuta Nasticu za 10 minuta. A teren natopljen vodom, lopta se jedva gura napred i uslivi katastrofa. Ovde gol ne moze niko da postigne da se igra 20 godina, medjutim sada se stvari mnogo menjaju sa igracem manje.

del lija

pre 10 godina

Iako sam navijač Crvene Zvezde moram da priznam da je prvi udarac u slepočnicu bio na liniji ili možda malo van kaznenog prostora. Ali ovaj surovi i kompleksni prekršaj se nastavlja i duboko unutar kaznenog prostora sve dok protivnik ne biva totalno onesposobljen (nešto najpribližnije ultimet fajtu). Dakle penal čist ko suza !! Ja da sam sudija ja bih za ovaj prekršaj svirao dva penala !!

Normalno

pre 10 godina

Tvrdio sam da partizan ne moze dobiti Vosu jer su samo izvikana ekipa,koja nije kvalitetnija od Vose i tako je i ispalo.Iako ih je izdao ovaj,sadasnji trener partizana,pokupivsi im nekoliko igraca,pokazali su da imaju bolje od njih.

BeliAndjeo

pre 10 godina

Ako Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec. (Grobar, 05. april 2014 20:41) Da ti nije malo cudno sto Zvezda vec drugu godinu uzastpno igra poslednje kolo protiv Vojvodine u Novom Sadu?

niki je u pravu

pre 10 godina

najjaca je najjaca nasa zvezda crvena ooooooooo.. mala sala, ne zivite vise u teorijama zavere, dal je bilo ili nije, pa i u ligi sampiona i u el klasiku dva penala sude izvan sesnaeterca pa sta, ne moze to da se vidi nekad,u tome je i car fudbala, inace sam cuo da partizan i nije zasluzio pobedu..kazu ljudi koji su gledali, grobari>>

Gerov zvezdas

pre 10 godina

Jedno veeeeliko BRAVO za Vojvodinu!

Da nisu prodavali igrace tealno bi bilo da uzmu titulu - a i u Evropi bi gurali dalje!

Steta!

Dragan

pre 10 godina

Penal nije bio to je sigurno, Vojvodina zaslužila bod, Partizan zasluženo izgubio dva. Nego vidim da komšije već slave titulu, da li vi to znate nešto što mi ne znamo? Samo u derbiju da vas dobijemo pa smo opet prvi.

Slavija ceka titulu!

pre 10 godina

(Слоба Гробар Сента, 5. april 2014 20:53)

Zasto se ti guras da komentarises Zvezdu i Partizan i zasto si bas ti najpametniji i najobjektivniji? Jel ima neki klub u Senti za koji mozes da navijas?

Bazel titulu ceka

pre 10 godina

Kao prvo, svaka čast za ovakvu Utakmicu. Stvarno jedna od boljoh u zadnje vreme. Tempo, Sanse, golovi sve.. Voša zasluzeno dosla do boda.. Naravno razumem i navijace Partizana, jer Penal stvarno nije bio. Ali od onolikoh Šansi sto je Partizan imao, trebao je da reši Utakmice vec u 60 min. Slabo igraju vec 2.kola i to ih odaljuje iz Trkr za Titulu. Ali sve u svemu EXTRA TEKMA, a mene kao Navijača zvezde naravno raduje sto je bio Penal i da smo sada na +3.
Sve najbolje Komsije, ali Titula dolazi ove godine gde joj je mesto !

Sasa

pre 10 godina

aaaaa staje bilo grobari
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smederevo, 5. april 2014 20:04)

Diktatura !!!!!

mika

pre 10 godina

80 minuta sa igracem vise i date jedva jedan gol.Greska jeste kod penala,al da vredite dali bi im do tada tri komada! 80 minuta sa igracem vise i niste bili bolji.pametnom dosta.

zoran

pre 10 godina

Tako je ochigledno da Nikolic ne zna da napravi igru. Ima dobar tim, ali igre nema ni blizu. Narocito kada je Sale na klupi, nema nichega.

rajk

pre 10 godina

A jel video mozda neko da je Trajkovic levom rukom preko Gacinovica unutar sesnaesterca udario loptu moje je misljenje da je sudija penal svirao zbog ruke a ne kontakta ispred. Ja ne cekam titulu vec cekam da se 50 miliona duga vrati

zoran

pre 10 godina

Trajkovic i Obradovic su dve nevidjene rupe u odbrani Partizana....teshke vezare...koshtace crno-bele titule.
Takodje onaj igrac Vojvodine kao da je bez mozga i onako olako zaradi crveni karton...!!!
U Partizanu moraju da igraju Sale Ilici i mali Apntic od pochetka, jer jedino oni imaju lucidne lopte iz kojih nastaju shanse..ovi ostali su samo snagatori i nista vishe od toga.

zoran

pre 10 godina

Koja bedna igra Partizana posle datog gola. Ovi igraju sa 10 igraca, a Partizan zadrzava loptu i igra defanzivno...fuj...treba ih sve pokaznjavati. Takodje, nikolic definitivno ne zna da kreira igru...ovo je bez plana..nema nista be trenera iz inostranstva, ovi ansi sem bunkera i defanzive ne znaju nista. Partizan dobija utakmice na isksutvo, d atoga nema gubili bi glatko.

Libelula

pre 10 godina

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.
(zoran, 5. april 2014 20:24)
Zorane, Zorane. Mislis li da je zemlja ove godine ogrezla u korupciji kradjama...? Jesi li komentarisao stogod na tu temu predhodnih godina?

UzasBoziji

pre 10 godina

Isti sudija kao i ovde: https://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc#ws ? Smejete li se sad, kad je vama sviran takav penal a? Karma is a bitch :D

zoran

pre 10 godina

koliko je to pokvareno......
prve dva faula, nakon 10 minuta decko dobi odmah crveni.
Sa druge strane, 5 minuta kasnije brutalno uklizavanje, nema
ni faula za Vosu...par minuta posle, takticki faul, nema zutog
kartona za Partizan.... i sve je jasno

prebacim na Celsi....
(Boban, 5. april 2014 19:38)

Kako je tebi sve jasno...verovatno ti je bilo jasno i da ce sudija da svira nepostojeci penal za Vojvodinu pa si zato prebacio na engleski fudbal..???
Kojih moro.a na ovim postovima.

Sudija odradio majstorski...svaka "chast"...

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.

muamua

pre 10 godina

smucili smo se sportskoj srbiji????hm danklovic paspalj djordjevic divac vaterpolisti sbije novak djokovic itd itd svd su to clanovi sd partizan....bodiroga ivkovic obradovic...mijatovic...vujasinovic sostar milanovic itd itd itd itd itd

kradja....

pre 10 godina

Tole narucuj penal da završavamo ovo.
(alvaro, 5. april 2014 19:39)

Evo dade vam Tole penal i titulu...vidis da je uvek bio uz vas samo ste trebali da verujete u njega.

dusan

pre 10 godina

neprocenjivo zadovoljstvo. vojvodina je bila bolja sa igracem manje. da je neko hteo da namesta ne bi dobili crveni karton i ne bi sudija cekao 90 minut. ali poklopilo se i mnogo sam srecan....

fk mlava bratinac

pre 10 godina

grobari pokaza ce vam zvezda ko je bolji u derbiju.

svaka cast za vojvodinu. uzeli ste im najbolje igrace i nemozete da ih pobedite.

realno nije bio penal al niste zasluzili da pobedite.

ne zaboravljajte onu bruku protiv pazara i onaj penal za jagodinu protiv zvezde

Batko

pre 10 godina

Kako da placemo kad je ovo smesno kao cirkus. Nije problem sto ste kupili nego sa kojim parama kad imate dug od 70 miliona evra?
(Stoka 40+, 05. april 2014 20:42)

Ma dug nam je dug...

c7-5

pre 10 godina

Sudija nije mogao da proceni ali je najvaznije da je sudio penal. To tako ide kada igras kao veceras, onda ti presudi sudija. Jesam Grobar ali treneri se menjaju u Partizanu ali igra ostaje ista..tragedija. Kada vidim da celu utakmicu igraci primaju loptu okrenuti ledjima protivnickom golu, ali celu utakmicu dodje mi muka. Sto se tice penala koji je bio van 16, ocekujem i da u nastavku prvenstva sudije ovako "procenjuju". Ovog ce sudiju da suspenduju, bice to drugi sudija u prolecnom delu koji je suspendovan ali Partizan od toga nema nista. Gubi bodove. Korist ima Zvezda.Sve je jasno. Nismo ovakvom igrom sami sebi krivi jer bi dobili mec i sa ovakvom igrom, ali je tu neko koji se opet postarao da se izgube bodovi i tako ce biti i u nastavku.

Grunf

pre 10 godina

Eto kako se uzima titula,sudija svira ne postojeci penal u 92.minutu,dobice 4,5 meceva suspenzije i gotova stvar. Jedno je sigurno,na halabuku je zvezda uzela titulu ove godine.

Struki

pre 10 godina

Kao prvo,Vosa je zasluzila da ne izgubi. Ekipa koja je 84 minuta igrala sa igracem manje,ne samo da je bila ravnopravna,vec i u vecem delu meca bolji rival. Penal je diskutabilan(mada realno 70% je faul bio izvan 16 m),ali igra Partizana blago receno katastrofalna! Zvezdi se vec sad moze cestitati na tituli!

Sale@

pre 10 godina

Kad vidim koliko komentara ima na ovom, ali i ostalim internet portalima za utakmice Zvezde i Partizana, prosto mi drago bude, jer shvatam da naš fudbal umro nije i da je i dalje mnogo gledaniji od utakmica bilo koje evropske fudbalske lige...
A kad pritom i vidim kako igraju klinci Voše i drugih timova JSL-a, oduševim se, jer nakon tolikih odlazaka naših igrača u inostranstvo, mi i dalje ostajemo neiscrpan bunar mladih talenata, ne samo fudbala, već i drugih sportova.

Nesa

pre 10 godina

Tole narucuj penal da završavamo ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alvaro, 5. april 2014 19:39)

Vala ga je naručio. Šta reći osim SRAMNO, PERFIDNO i PROVIDNO.

sisanje vesla

pre 10 godina

Sudija udaljio Partizan od vrha ?
Pa sudija je poklonio igraca vise Partizanu i za 75 min sa igracem vise na terenu je Vojvodina bila bolji tim i zasluzeno izjednacila. Nema vise poklonenjih penala Partizanu u zavrsnici , igranja 110 min dok Partizan ne postigne gol a ceo stadion u Subotici vice " lopovi,lopovi" , po dva crvena protivniku , po tri sudijska poklona u jednoj akciji kao protiv NP i jos 5 sudijskih "gresaka" na istoj utakmici ... Nema vise toletovih titula nego se sada titula osvaja na terenu a Partizan tu nema sta da trazi

milos

pre 10 godina

Ovako su izgledali naslovi kada je Zvezda pokradena

http://www.pressonline.rs/sport/fudbal/250181/sok-na-marakani-jagodina-pobedila-zvezdu.html

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=14&nav_id=531836

Sve se vraca sve se placa...

Grobar

pre 10 godina

Kako ovaj Nikolic moze da drzi Malbasica svaki mec covek nista nije pokazao ove sezone pogotovo sad u ovom delu.Bolje da igraju Pantic ili Ninkovic.

qq

pre 10 godina

Vojvodina je igrala 80 minuta egal sa igracem manje, i zasluzeno uzela bod. Faul je bio cist, da li u kaznenom, ne znam bas, ali je bio.I nemojte se sramotiti, igrate 80 minuta za igracem vise i onda vam sudija kriv.

CR7

pre 10 godina

Sta vam je Zvezda kriva! Je l‘ vam Zvezda kriva sto ceo mec igrate sa igracem vise i ne mozete da date vise od jednog gola da osigurate pobedu.Sto se tice penala isi ovakav je sudija svirao Ronaldu u El klasiku,ne desava se to samo kod nas.Sami ste krivi za ovo,umesto da krivite trenera i ograce za ocajnu igru,vi ubijate komplekse na Zvezdi.

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

ne treba vam placena titula
(licemeri crveno belih boja, 05. april 2014 20:47)
a vama vidim je potrebna, i ne bunite ae uopste? e pa nece moci ..

KODAR78

pre 10 godina

Jadno li je ovo sve. Cela zemlja se smeje, ovoj buducoj tituli CZ, da je osvaja tim ciji je realan plasman oko 5-6 mesta. Pa da imaju neke igrace, pa da nije tako ocigledno. Ovako je sve ovo jadno. Sve u Partizanu i oko Partizana pozivan da ostanemo dostojanstveni do kraja i da pokusamo nemoguce, jer se zna da su sve utakmice CZ pokrivene do kraja(sem NP, barem do sada). Sto se mene licno tice, sve ovo me jos vise tera, da budem uz svoj tim.

rade

pre 10 godina

Partizan nije zasluzio pobedu. Sudija ocajan jer je sudio tendeciozno. Svirao je nepostojeci penal i ostetio obe ekipe dodelivsi mnogo nepotrebnih kartona.

sss

pre 10 godina

Razvaljujemo bre! dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule! Ns neda titulu! (sampfc, 05. april 2014 19:35)
Bojim se da vas sudije nista nisu pitale.
Nazalost takvo nam je prvenstvo...

Serbinho

pre 10 godina

Eto kako su Grobari osvajali titule svih ovih godina da stignu Zvezdu i nije im smetalo na nacin kako se to radilo, ukljucujuci ni Vujosevicu, koji sada vidi nesto, sto ranije nije video.Ja jesam Zvezdas, ali sigurno da necu spasti na nivo da se radujem ovako nepostenom prvenstvu.

Budimo realni

pre 10 godina

Sto lepo ne prekinete prvenstvo, dajte odmah Zvezdi titulu, i da nasi klubovi pocnu da se spremaju za kvalifikacije u Evropi. Ovo posalo previse providno...

Grobar

pre 10 godina

Ako Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec.

pumprla

pre 10 godina

Po navijacima Zvezde protiv Partizana protivnici ne smeju da se izbacuju ako dobiju drugi zuti karton jer je to neregularno.Bravo majstori!!!

dupli_kantar

pre 10 godina

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.
----------------------

Tacno tako! Samo, postavio bih ti pitanje (i tebi slicnima) zasto niste tako pricali godinama unazad? Npr. ono cuveno finale kupa, upravo protiv vose....

(a da je danas partizan pokraden - jeste, pokraden je)

zna se

pre 10 godina

svi se zalite celu utakmicu kako je Vosa ostecena, te crveni na pocetku, te ovo, te ono. onda covek sudi penal u 91 van 16 metara i niko nista ne prica. ma Tole namestio i ovo...

sasa

pre 10 godina

Bilo ko da uzme tu ofucanu titulu koja ima značenje kolko i osnovna škola, doćiće neki kazahstanci i odlučiti nas od fudbala, ovo je najgora liga u Evropi...

deki

pre 10 godina

Posteno nije bio penal, Vojvodina je odigrala odlicno sa igracem manje i zasluzila bod, to bi trebalo da vas brine dragi Grobari, kako to da imate celu tekmu igraca vise a igrate onalo jadno.I da sada pocinju teorije zavere a istina je da su bili brojcano ravnopravni dobili bi vas

sijomiga

pre 10 godina

77 minuta sa igracem vise i ne postignu jos koji gol i onda na kraju, ova neosporno, sporna situacija bude razlog da je neko pokraden, i da vam neko uzima titulu. U kojoj mi zemlji zivimo, ima li ovde normalnih?

NeLePFC

pre 10 godina

Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?!

Miša Tumbas

pre 10 godina

Odličan početak drugog poluvremena, puno lepih akcija, šuteva ka golu, pritisak... Više akcija nego za celo prvo poluvreme. Samo tako treba nastaviti, sve držimo u svojim rukama i to je najvažnije - sve pobede do kraja i titula neće promeniti dugogodišnjeg vlasnika

deda

pre 10 godina

Grobar sam i pratim fudbal od sedamdesetih. Na utakmice ne idem otkad je Mirko Marjanovic resio da istoriju ispise van terena. Utakmice poput ove me podsete zasto me vise nema na JNA. Da li se vi deco ozbiljno radujete ovakvim pobedama?
(Bar su dozvolili da dodju rezerve, 5. april 2014 19:20)

Ima li sta gore od zvezdasa koji se predstavlja kao grobar? Sam sebi bacas kosku rodjo.

emirati

pre 10 godina

Neka bude Zvezda prvak posle sest (6) susnih godina,ali Partizan zato treba da se uigrava,pojaca....za LE da udje u - grupnu fazu ! I svake naredne godine - bolje biti drugi,treci,a uci u grupnu fazu i da klub nesto zaradi,a navijaci da gledaju medjunarodne utakmice,a igraci nadju bolji angazman...
Titula u Srbiji vise nema svrhu !

SRBIJA

pre 10 godina

E ovako ja kao Zvezdaš biću realan.Penala nije bilo zato što je bilo van kaznenog i to ko god prati fudbal zna i vidi.:)Što se tiče objektivno Partizana,nema te trenera imate dobru ekipu ali realno ne gledano na rezultat nema igre isto kao što nije imala ni Zvezda do prije par utakmica i ako je pobedjivala,fora je nekada imati loptu neku lijepu akciju i naravno pobediti.Tako da trener Nikolić koji je toliko navikan nije ništa napravio!!!

vojkan

pre 10 godina

Nek slave slobodno navijači zvezde, posle će više da kukaju kad se ponovi derbi s' kraja prošlog prvenstva. Vojvodini čestitam na borbenosti i igri.

asd

pre 10 godina

sudjeni su i partizanu nepostojeci penali u 95 min. Nisu zasluzili da uzmu sva 3 boda, imala je i Vosa sanse svoje. A i ovo i kada se gleda usporeni snimak vidi se da je kontakt trajao i u sesnestercu.

sinisa

pre 10 godina

Nikolić je veliki stručnjak,pokazaće svoju vrednost uskoro. Sa njim nam je bar zagarantovano drugo mesto. Idemo u nove pobede.Zakleti Grobar!

Mesni narezak

pre 10 godina

Kad pogledam koliko je i sta je sve partizan doveo iz Vose,skoro sam ubedjen da ce pobediti Vojvodina.Ono kao deo dogovora,nekom procenti,nekom bodovi.Cisto da se prica kako Partizan ima pare za pojacanja.

Misin

pre 10 godina

Vojvodina je zasluzila bod,sigurno ali pogledajte ljudi izgibose danas kao da ne igraju revans kupa u sredu,dok Spartak igra laganicu.Pametnom dosta.

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Као прво, честитке Воши за момачку игру и апсолутно заслужен бод!
Надам се да ће оваквим жаром играти и у последњем колу против комшинице!
Партизанова игра анемична, као да су чекали да се све само од себе заврши!
Трајковићев старт за црвени картон, а није добио ни жути.
О пеналу, НИ ГОВОРА!!!
Да је судији Богдановићу савест чиста, искључио би Трајковића!
Узгред, шта треба да се деси, па да се свира пенал против Звезде???!!!
Старт Мијаиловића над Новаковићем, чист пенал као суза!!!
Занимљива је и реакција централних бекова Спартака (како се лепо склањају), код првог Звездиног гола!
Јасно је да се комшиница безочно гура ка титули, зна се и из ког центра моћи!!!
Оваквог тенденциозног навлачења за један клуб до сада није било!
Фудбал, кошарка, ватеполо,...
Неко се озбиљно игра ватром, после ће неко трећи бити крив када се стрвари отргну контроли! Мислите о томе на време, почетак расплета почиње крајем априла. Могло био ово бити врело пролеће!!!

Ranko

pre 10 godina

I posle Dule lud.U istom kolu nema penala protiv Zvezde u Subotici(guranje sa ledja)i sviran nepostojeci penal protiv Partizana.Reseno prvenstvo i poklon 4 boda.Previse za slucajnost.E zato Vujosevic prica,da se to ne bi bas tako hladnokrvno odradilo u kosarkaskoj ligi.Zato Partizan osvaja ABA ligu godinama jer gazde lige bas briga i za Zvezdu i za Partizan.Kada im dosadi Partizan oni dovedu Makabi,ali bas da otimaju nisu u tom fazonu.Srbija ne moze da organizuje pristojno sportsko takmicenje,a kako ce tek privredu,drzavnu upravu....

Igor tv grobar

pre 10 godina

Ovo je veceras strasno kisa ja sam bio mislijo da je gol koji je dao Obradovic dace Partizan pobediti Vojvodinu, ali ovo je cudan penal za vosu. Ali jedino sto ce biti zapamceno na ovoj utakmici to je nagrada koju je dobijo Sasa Ilic koji je crno bela legenda. JEDAN JE SASA ILIC.

bojan

pre 10 godina

izvinite ali od kada se rezultat utakmice meri zaslugom??? mi smo odrali belgiju kod kuce,a primili 3 komada!!! partizan je dao regularan go,vojvodina je dala go iz nepostojeceg penala....city je danas dao go u 2 minutu,a Partizanovi igraci su dobili zute kartone za manje opasnije startove od onih kojim je igrac vojvodine dobio dva zuta ...

Klinacka posla

pre 10 godina

Pantelije kako ono bese "Ne treba nam placena titula". Ja ne verujem da 90 minuta ovde prozivaju Partizan kako ga sudija gura i navlaci za Partizan i na kraju taj isti sudija svira nepostojeci penal protiv Partizana.

Sa ovakvom igrom trebali smo da izgubimo cak smo imali i srece, ali me komentari pantelija uveseljavaju.

zoran

pre 10 godina

Partizan je bio ,jedino pod Avramom Grantom, tim koji krece da igra moderno. Covek je bio na samom pocetku da napravi vredan tim, ali kada je video sa kim ima posla u upravi, pobeago je ne trazeci svoje pare.
Sada, imamo Nikolica koji apsolutno nema ideju da postavi modernu igru i organizuje, za nase uslove, jako dobar tim. On je jedini krivac za ovo danas. Slazem se da nije bio penal, ali to je kazna za ovaj pristup. Igras protiv 10 igraca...tu treba da sledi gazenje, a ne bunker. No, ovaj "trener" za drugo ne zna.

Nije titula izgubljena..daleko od toga..Zvezda ima da gostuje ovoj Vojvodini, Pazaru, Partizanu...bice tu igre, ali i pored svega, ovaj Nikolic nije trener za Evropu...ma ,ni blizu...

!!!!

pre 10 godina

U pravu je Dule, kad god se pre utakmice prave neke svecarske atmosfere od utakmice nema nista. Kad god smo nesto slavili nismo mogli da se spojimo.

runner

pre 10 godina

Glavu gore grobari! Dešava se. Vojvodina je igrala opušteno bez imperativa pobede, jer nije imala šta da izgubi za razliku od igrača Partizana koji nisu smeli izgubiti. Još ništa nije izgubljeno. Bila razlika -1 ili -3 Partizan morao dobiti utakmicu u derbiju, I to sa dva gola razlike, ako kani sačuvati titulu. Izlišno je okrivljivati sudiju za očigledni previd jer se sudijske greške ne mogu ispraviti. Brine samo činjenica da su one nešto učestale u ovom delu prvenstva, No ko zna zašto je to dobro?

Igor tv grobar

pre 10 godina

Danasnja utakmica Partizana protiv Vojvodine ce biti istoriska ne po dobrom fudbalu, danas je Sasa Ilic dobio nagradu za najboljeg igraca u istoriji Partizana. Ja sam bio mislijo da je gol Obradovica pobeda Partizana protiv Vojvodine, ali na zalost nismo uspeli da pobedimo Vojvodinu. NAPRED PARTIZAN.

beli

pre 10 godina

alo bre pa nije to ofsajd pa da se gleda gde je zapocet kontakt ja koliko vidim kontakt sa igracem a i padanje igraca je bilo u 16 tako da je penal cist ko suza uostalom gledajte veceras crnu tacku

bane

pre 10 godina

ja sam za to da mi vec jednom prihvatimo ko mora uzeti titulu...pustiti ove nase momke da igraju fudbal,,,pa ce te da vidite koliko smo bolja ekipa od zvezdane vuci... mozda dovedemo jos dva igraca pa uradimo nestio u evropi....

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Sudija ako ne može da pomogne Vojvodini da daju gol,onda ima zadatak da podeli bar 10 žutih kartona Partizanu i tako ga oslabi u narednoj utakmici.

zalosno

pre 10 godina

Eto zvezdine postene titule...tim koji nije nista promenio u odnosu na jesen kao satro rastura i ima 12 pobeda u nizu!
Sudija odradio posao, podelio 10ak zutih, crveni i penal sve ne bi li osakatio Partizan i za sledeci mec ako ne bi uspeo u ovom!

Zato su zvezdini funkcioneri, pre svega kokeza, sa toliko samopouzdanja izjavljivali kako derbi nece odluciti prvaka! Sramota srbije...

marko

pre 10 godina

Kakve veze ima u kom minutu je igrac dobio crveni ? Neoprezno je reagovao i povukao Lazovica sa ledja sto se uvek karakterise kao zuti karton u ovom slucaju drugi.

dzaba vam sve

pre 10 godina

Vidi Pantere sto se nalozili. Dajte im tu titulicu da vise ne placu neka se dobro izbrukaju u Evropi pa ponovo stizu godine bede. Partizan im je vec ugasio kosarkaski klub sad navijaju za FMP pitanje je vremena kada ce isto proci i u fudbalu.

volimNS

pre 10 godina

ovako se sudi za partizan,odmah im izbacis igraca i posle lagano. bravo za vosu sto je odmah napala,a bravo i za savez koji nam ne dozvoljava da igramo fudbal.

Bilal

pre 10 godina

e grobari moji ovako ko vi sam se ja osecao prosle sezone kad je jagodini sviran penal protiv nas na 18 metara.i odnela jagodina i bodove i tutulu.
(fazi shtazi, 5. april 2014 20:46)
Nisu vama, prošle godine, ni sudija i ni Jagodina titulu nego Miloš Jojić pogotkom u 90' iz slobodnog udarca al' šta očekivati od jednog delije nego uvek i vazda izvrtanje činjenica.

Мирко Србија

pre 10 godina

Kako ce ovog komentatora strefiti srcani posle 1:1, haha. Ovako frustriran i "objektivan" nije bio ni Milojko Pantic u najboljim danima svojih bisera. Vojvodina je zasluzila NERESENO, sta god neko rekao. Omaz "nabedjenom" treneru od navijaca Vojvodine, a poruka grobarima da se blizi Zvezdino prolece +3, +3, +3! :)
(zvezdas-rajvoSa, 5. april 2014 20:03)


Vidimo se posle derbija da vidimo ko ce da kmeci onda, Vojvodina zasluzeno osvojila bod veceras.Partizan jako los, ali smo za vas Barcelona sto cemo dokazati.

Vosa True Champion

pre 10 godina

Dzabe vam i bivsi trener i tri bivsa igraca i igrac vise 80 minuta i navlacenje sudije tokom citavog meca, kada je Vosa ipak bolja! Da je drzava postena Vosa bi bila sampion barem svake druge godine, ovako mozete da se borite sa crvenim blizancem koji je lazniji sampion.

Grunf

pre 10 godina

Eto kako se uzima titula,sudija svira ne postojeci penal u 92.minutu,dobice 4,5 meceva suspenzije i gotova stvar. Jedno je sigurno,na halabuku je zvezda uzela titulu ove godine.

pateticno bedno

pre 10 godina

Brasanac lomi noge Pekaricu najmanje za zuti, a sudija, sudiju to ne interesuje veceras su crvene karte predvidjene samo za igrace Vose!

deda

pre 10 godina

Grobar sam i pratim fudbal od sedamdesetih. Na utakmice ne idem otkad je Mirko Marjanovic resio da istoriju ispise van terena. Utakmice poput ove me podsete zasto me vise nema na JNA. Da li se vi deco ozbiljno radujete ovakvim pobedama?
(Bar su dozvolili da dodju rezerve, 5. april 2014 19:20)

Ima li sta gore od zvezdasa koji se predstavlja kao grobar? Sam sebi bacas kosku rodjo.

Boban

pre 10 godina

koliko je to pokvareno......
prve dva faula, nakon 10 minuta decko dobi odmah crveni.
Sa druge strane, 5 minuta kasnije brutalno uklizavanje, nema
ni faula za Vosu...par minuta posle, takticki faul, nema zutog
kartona za Partizan.... i sve je jasno

prebacim na Celsi....

NeLePFC

pre 10 godina

Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?!

Miša Tumbas

pre 10 godina

Odličan početak drugog poluvremena, puno lepih akcija, šuteva ka golu, pritisak... Više akcija nego za celo prvo poluvreme. Samo tako treba nastaviti, sve držimo u svojim rukama i to je najvažnije - sve pobede do kraja i titula neće promeniti dugogodišnjeg vlasnika

Grobar

pre 10 godina

Ako Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec.

KODAR78

pre 10 godina

Jadno li je ovo sve. Cela zemlja se smeje, ovoj buducoj tituli CZ, da je osvaja tim ciji je realan plasman oko 5-6 mesta. Pa da imaju neke igrace, pa da nije tako ocigledno. Ovako je sve ovo jadno. Sve u Partizanu i oko Partizana pozivan da ostanemo dostojanstveni do kraja i da pokusamo nemoguce, jer se zna da su sve utakmice CZ pokrivene do kraja(sem NP, barem do sada). Sto se mene licno tice, sve ovo me jos vise tera, da budem uz svoj tim.

muamua

pre 10 godina

smucili smo se sportskoj srbiji????hm danklovic paspalj djordjevic divac vaterpolisti sbije novak djokovic itd itd svd su to clanovi sd partizan....bodiroga ivkovic obradovic...mijatovic...vujasinovic sostar milanovic itd itd itd itd itd

Gorannxx

pre 10 godina

Covic Zoranu Slavnicu „Zovem te sutra, ali prvo moram da razgovaram sa Vučićem“. Tako izgleda sport kada se politicari umesaju. Gotovo na svakoj utakmici ove seyone sudije prave grube previde na stetu Partizana. Sramota, ali sta se tu moze. Nadajmo se da ce, kao i obicno sto nasi politicari ne znaju da urade nista kako valja, i ovde da zabrljaju i dozvole Partizanu da pobedi u derbiju.

my way

pre 10 godina

Dzaba komentator kuka, prekrsaj, tj. kontakt se sa linije, ili koji centimentar izvan nje definitivno preneo u sesnaesterac sto je penal cist ko suza! Vise nego zasluzen bod Vojvodine, svaka cast momcima!

wheeljack

pre 10 godina

zasluzili smo da primimo gol ali nismo zasluzili da ovako izgubimo bodove. prvo je bio aut a posle nije bio penal vec slobodan udarac. sudija prvo nije svirao aut za nas a posle je sudio penal a nije bio. 1 ili 3 boda manje od gana nije neka razlika, i na -1 smo morali da ih dobijemo, ako ih dobijemo prvi smo.

Budimo realni

pre 10 godina

Sto lepo ne prekinete prvenstvo, dajte odmah Zvezdi titulu, i da nasi klubovi pocnu da se spremaju za kvalifikacije u Evropi. Ovo posalo previse providno...

Koja

pre 10 godina

Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?! (NeLePFC, 05. april 2014 18:55)


Pgledaj koliko je vasih komentara na vesti o Zvezdi pa onda pricajte nesto...Licemeri

zoran

pre 10 godina

koliko je to pokvareno......
prve dva faula, nakon 10 minuta decko dobi odmah crveni.
Sa druge strane, 5 minuta kasnije brutalno uklizavanje, nema
ni faula za Vosu...par minuta posle, takticki faul, nema zutog
kartona za Partizan.... i sve je jasno

prebacim na Celsi....
(Boban, 5. april 2014 19:38)

Kako je tebi sve jasno...verovatno ti je bilo jasno i da ce sudija da svira nepostojeci penal za Vojvodinu pa si zato prebacio na engleski fudbal..???
Kojih moro.a na ovim postovima.

Sudija odradio majstorski...svaka "chast"...

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.

pumprla

pre 10 godina

Po navijacima Zvezde protiv Partizana protivnici ne smeju da se izbacuju ako dobiju drugi zuti karton jer je to neregularno.Bravo majstori!!!

Nesa

pre 10 godina

Tole narucuj penal da završavamo ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alvaro, 5. april 2014 19:39)

Vala ga je naručio. Šta reći osim SRAMNO, PERFIDNO i PROVIDNO.

Hero

pre 10 godina

vidim limenke prate pomno nase meceve... ako, ako....

Uzalud trud...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uredni neplatiša, 5. april 2014 18:56)


Koliko komentara navijača komšinice. Lepo što nas pratite. Samo mi nije jasno šta je sporno što je sudija isključio igrača zbog dva očigledna žuta kartona?!
(NeLePFC, 5. april 2014 18:55)

koliko gana prati partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gagi, 5. april 2014 18:51)

Ono kada tastatura grobari nekome govore kako neko prati njihov klub a vasih pola komentara na vesti Spartak-Zvezda, ko o cemu...

Stoka 40+

pre 10 godina

Penal je bio van 16m. I da, kupili smo titulu. Mozete da placete samo.
(+3, 5. april 2014 20:12)
@
Kako da placemo kad je ovo smesno kao cirkus. Nije problem sto ste kupili nego sa kojim parama kad imate dug od 70 miliona evra?

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 10 godina

Činjenica je da penal nije postojao, ali koliko mene služi pamćenje, partizanu je pre dve ili tri nedelje protiv radničkog dosudjen takodje nepostojeći penal.

Zoran Milinkovic

pre 10 godina

Po meni cist penal evo i zasto.Sudija nije svirao odmah kod kontakta nego onda kada je igrac Vojvodine usao u sesnaest metara i prilikom guranja od strane Trajkovica pao dakle cist penal.Ovaj komentator ustavlja snimak i onda izgleda tacno da je faul vani ali to njemu tako odgovara posto je ocito veliki partizanovac.Ako se snimak gleda do kraja sve je cisto.

emirati

pre 10 godina

Neka bude Zvezda prvak posle sest (6) susnih godina,ali Partizan zato treba da se uigrava,pojaca....za LE da udje u - grupnu fazu ! I svake naredne godine - bolje biti drugi,treci,a uci u grupnu fazu i da klub nesto zaradi,a navijaci da gledaju medjunarodne utakmice,a igraci nadju bolji angazman...
Titula u Srbiji vise nema svrhu !

Dragan

pre 10 godina

Penal nije bio to je sigurno, Vojvodina zaslužila bod, Partizan zasluženo izgubio dva. Nego vidim da komšije već slave titulu, da li vi to znate nešto što mi ne znamo? Samo u derbiju da vas dobijemo pa smo opet prvi.

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Као прво, честитке Воши за момачку игру и апсолутно заслужен бод!
Надам се да ће оваквим жаром играти и у последњем колу против комшинице!
Партизанова игра анемична, као да су чекали да се све само од себе заврши!
Трајковићев старт за црвени картон, а није добио ни жути.
О пеналу, НИ ГОВОРА!!!
Да је судији Богдановићу савест чиста, искључио би Трајковића!
Узгред, шта треба да се деси, па да се свира пенал против Звезде???!!!
Старт Мијаиловића над Новаковићем, чист пенал као суза!!!
Занимљива је и реакција централних бекова Спартака (како се лепо склањају), код првог Звездиног гола!
Јасно је да се комшиница безочно гура ка титули, зна се и из ког центра моћи!!!
Оваквог тенденциозног навлачења за један клуб до сада није било!
Фудбал, кошарка, ватеполо,...
Неко се озбиљно игра ватром, после ће неко трећи бити крив када се стрвари отргну контроли! Мислите о томе на време, почетак расплета почиње крајем априла. Могло био ово бити врело пролеће!!!

vojkan

pre 10 godina

Nek slave slobodno navijači zvezde, posle će više da kukaju kad se ponovi derbi s' kraja prošlog prvenstva. Vojvodini čestitam na borbenosti i igri.

zoki

pre 10 godina

koliko god se komentator trudio da vidimo ono što bi on želeo - penal je čist kao suza.
cela tekma igrač više - šutevi u okvir gola 5-5.
kapiten ne da pet minuta da se izvede penal, a onda se žale što sudija nije dovoljno produžio tekmu.

Misin

pre 10 godina

Vojvodina je zasluzila bod,sigurno ali pogledajte ljudi izgibose danas kao da ne igraju revans kupa u sredu,dok Spartak igra laganicu.Pametnom dosta.

Ivan

pre 10 godina

Ne zna se da li je teze partizanovcima ili komentatoru zbog dosudjenog penala! Bio ili nebio penal, Partizan je celu utakmicu lose igrao protiv Vosinih klinaca koji su borili, trcali....iz ove utakmice je izasao jedan pobednik a to su crveno beli iz Bg-a.

verovali ili ne

pre 10 godina

A zašto niko ne spomene da Zvezda može da uzme titulu i ako izgubi derbi 2:1 ili naprimer 3:2,zbog boljeg međusobnog susreta :)
(Mare, 5. april 2014 22:37)
@
A ostale utakmice je zvezda vec dobila? Imaju i oni gostovanje u NS hoce biti problem?

Bar su dozvolili da dodju rezerve

pre 10 godina

Grobar sam i pratim fudbal od sedamdesetih. Na utakmice ne idem otkad je Mirko Marjanovic resio da istoriju ispise van terena. Utakmice poput ove me podsete zasto me vise nema na JNA. Da li se vi deco ozbiljno radujete ovakvim pobedama?

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Kako ce ovog komentatora strefiti srcani posle 1:1, haha. Ovako frustriran i "objektivan" nije bio ni Milojko Pantic u najboljim danima svojih bisera. Vojvodina je zasluzila NERESENO, sta god neko rekao. Omaz "nabedjenom" treneru od navijaca Vojvodine, a poruka grobarima da se blizi Zvezdino prolece +3, +3, +3! :)

kradja....

pre 10 godina

Tole narucuj penal da završavamo ovo.
(alvaro, 5. april 2014 19:39)

Evo dade vam Tole penal i titulu...vidis da je uvek bio uz vas samo ste trebali da verujete u njega.

Navijac ZVEZDE iz Londona!!

pre 10 godina

Sudija ako ne može da pomogne Vojvodini da daju gol,onda ima zadatak da podeli bar 10 žutih kartona Partizanu i tako ga oslabi u narednoj utakmici.
(Navijač PARTIZANA iz Vukovara!, 5. april 2014 19:41)

Slabi ste vi i ovako !! Dosta je bilo vasih kradja i podmetanja , smucili ste se sportskoj Srbiji!

Ranko

pre 10 godina

I posle Dule lud.U istom kolu nema penala protiv Zvezde u Subotici(guranje sa ledja)i sviran nepostojeci penal protiv Partizana.Reseno prvenstvo i poklon 4 boda.Previse za slucajnost.E zato Vujosevic prica,da se to ne bi bas tako hladnokrvno odradilo u kosarkaskoj ligi.Zato Partizan osvaja ABA ligu godinama jer gazde lige bas briga i za Zvezdu i za Partizan.Kada im dosadi Partizan oni dovedu Makabi,ali bas da otimaju nisu u tom fazonu.Srbija ne moze da organizuje pristojno sportsko takmicenje,a kako ce tek privredu,drzavnu upravu....

Mix

pre 10 godina

Crveni vec? To su te sudije koje ugnjetavaju Partizan..Da je Zvezdinom protivniku dat crveni ovde bi bilo 100 komentara paranoicnih grobarskih tastatura.

Ivan

pre 10 godina

Idemo Zvezda Zvezdaleeeeee, +3 !!! :) Otopljava, počinje proleće, pozdrav komšijama sa severa koji je u ovim trenucima topliji od juga :)

zna se

pre 10 godina

svi se zalite celu utakmicu kako je Vosa ostecena, te crveni na pocetku, te ovo, te ono. onda covek sudi penal u 91 van 16 metara i niko nista ne prica. ma Tole namestio i ovo...

Igor tv grobar

pre 10 godina

Ovo je veceras strasno kisa ja sam bio mislijo da je gol koji je dao Obradovic dace Partizan pobediti Vojvodinu, ali ovo je cudan penal za vosu. Ali jedino sto ce biti zapamceno na ovoj utakmici to je nagrada koju je dobijo Sasa Ilic koji je crno bela legenda. JEDAN JE SASA ILIC.

Corto Maltese

pre 10 godina

Ovo je čist penal.Pogledajte da sudija ne svira penal kad odbrambeni Partizana udara nogom napadača Vojvodine (što je van šesnaesterca),već kad ga obara u šesnaestercu.Evo bolji snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=hDf1XlOF75c#t=19

Sasa

pre 10 godina

aaaaa staje bilo grobari
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smederevo, 5. april 2014 20:04)

Diktatura !!!!!

Vladan je malo fegi

pre 10 godina

Lazovic dosao i rekao sudiji da da malom Zivkovicu iz vojvodine zuti i sudija to i cini. Jadna vosa, bolja je, ali decenijski drzavni projekat mora na silu da pobedi iako nema veze sa vezom.

providno navlacenje...

pre 10 godina

Panal je izmisljen i bas se pitam da li bi u slicnoj situaciji smeli zvezdi da ga sviraju... sa druge strane partizan igrom na kraju u ovoj utakmici nije zasluzio pobedu...

bojan

pre 10 godina

izvinite ali od kada se rezultat utakmice meri zaslugom??? mi smo odrali belgiju kod kuce,a primili 3 komada!!! partizan je dao regularan go,vojvodina je dala go iz nepostojeceg penala....city je danas dao go u 2 minutu,a Partizanovi igraci su dobili zute kartone za manje opasnije startove od onih kojim je igrac vojvodine dobio dva zuta ...

fazi shtazi

pre 10 godina

e grobari moji ovako ko vi sam se ja osecao prosle sezone kad je jagodini sviran penal protiv nas na 18 metara.i odnela jagodina i bodove i tutulu.

Pera

pre 10 godina

dajte zvezdi titulu, da se narod zabavi, da se skrene sa realnih problema
(goxi, 5. april 2014 20:28)
ako bi partizanu dali titulu svi problemi bi nestali kao rukom odneseni, zar ne? Ili smo proteklih 10 godina ziveli sjajno a ja prespavao?

Ne_ozbiljno.Ozbiljan

pre 10 godina

Hohohoho too mi recii breee...imali ste igraca vise niste znali da pobedite.Nije vam kriv penal to je i vas trener video kad ne znate protiv 10.

Delija

pre 10 godina

Voso HVALA !!! Sto se penala tice bilo je bas na ivici kazenenog... Ali setite se finala kupa kako je Partizan pokrao Vosu, a najglasniji su tada bili Vulicevic i Trajkovic... Secam se i jedne utakmice u NS kada je Mrdja dao dva cista gola u prvom poluvremenu a sudija oba gola ponistio! Voso HVALA !!!!

Igorr

pre 10 godina

Koga bre briga vise? Odrastite malo. Nikada losija Zvezda opshrvana problemima i dugovima odjednom sve reseta, registruje igrace iako duguje barem 1 000 000 za bivse igrace, a nemase jednom ni 100 000 za pojacanje.
Partizan je taj status izgubio i ovim penalom (jos jednom greskom u nizu iz kola u kolo) jer je red da Zvezda bude sampion. Ovde je politika usla u sve pore, sve je kontaminirano istom. Zlo i naopako.
Kao sto je vaskrsla u vaterpolu i kosarci. Dok je hleba i igara.
I svejedno ko je sampion, ionako od Lige sampiona nema nista, a to je jedino zbog cega je vazno uzeti titulu. Sve ostalo je cista brojka i prestiz unutar raspale Srbije.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Kao navijac Crvene Zvezde cu pokusati biti potpuno realan kao i uvek. Penal nije bio, bilo je van kaznenog prostora. Partizanu se obilo o glavu, ocajnih poslednjih 15minuta, sa igracem vise i maltene sa juniorima koji igraju za Vojvodinu Partizan se brani. Uostalom ko vam je kriv sto im niste dali 2 ili 3 gola. Poveli ste u naletu i potpuno se povukli, obilo vam se od glavu. To je vas problem i vaseg trenera Nikolica. Potpuno se slazem da mi ni nismo nesto bolji od vas, mozda smo bolji za Lazovica i Ninkovica koji su za nasu ligu sasvim dobri igraci. Neverovatna pristrasnost komentatora na Areni, NEVEROVATNO. Covece Boziji, Vojvodina je srpski klub kao i Partizan kao i Spartak ili OFk Beograd. Vojvodina ima nekoliko vrhunskih igraca od 19godina, nadam se da ce od njih neko postati veliki igrac. NEZAINTEREOSVAN CEKA TITULU!

realni zvezdas

pre 10 godina

Cist crveni karton igracu Vojvodine,ali sudjenje je u korist Partizana,cista 2 zuta nisu pokazana igracima Partizana,cak nije ni dosudjen faul kad je Brasanac pocistio Pekarica sa terena.Vojvodina i sa igracem manje ima zrelije sanse u odnosu na Partizan,ali mislim da ce Parizan u drugom poluvremenu dati bar 2 gola.

dovla

pre 10 godina

Sto ste bre deco toliko ostrasceni!?Mislim i na jedne i na druge.Utakmica je odlicna za nase prilike,Vojvodina igra odlicno,Partizan ne ume i to je to.Iskljucenje skroz zasluzeno,jedino mi nije jasan prvi karton.Odlicno sudjenje za sada.Gledam danas Zvezdu,tuga od fudbala.Kao rekreativci.Ono sto je radio Partizan godinama,sada radi Zvezda.Politicari su mnogo jaki ljudi.Da rezimiram,deco,ucite skolu,ovo sto nam nude i truju nas ne vredi nista.Pustite Covice i Vujosevice,demagogija je losa stvar.

boolewar

pre 10 godina

Ti si moj grad,
Moj Novi Sad,
Kad sve je crno uz tebe sam,
I zaklinjem se,obecavam,
Da nikad neces ostati sam!

SAMO NAPRED VOJVODINA!

p.s Trajkovicu, Vulicevicu, Nikolicu, Skuleticu, KARMA JE CUDO!!!

Slavija ceka titulu!

pre 10 godina

(Слоба Гробар Сента, 5. april 2014 20:53)

Zasto se ti guras da komentarises Zvezdu i Partizan i zasto si bas ti najpametniji i najobjektivniji? Jel ima neki klub u Senti za koji mozes da navijas?

ljuljaj Voso

pre 10 godina

Svaka cast i sve cestitke igracima Vose koji su i pored kriminalnog sudjenja na stetu njihovog tima pokazali da su daleko najbolja ekipa u jelen super ligi i da su na ovoj utakmici nezasluzeno ostali bez sva tri boda, dok kao navijac Zvezde mogu samo da kazem da tesko nama sa njima u poslednjem kolu, lakse ce nam biti da nabosamo groblje nego sa njima remi da igramo, momci su vrh, a posebno Gacinovic, Alivodic i Poletanovic koje bi sledece sezone najiskrenije voleo da vidim u dresu Crvene Zvezde i reprezentacije.

Mesni narezak

pre 10 godina

Kad pogledam koliko je i sta je sve partizan doveo iz Vose,skoro sam ubedjen da ce pobediti Vojvodina.Ono kao deo dogovora,nekom procenti,nekom bodovi.Cisto da se prica kako Partizan ima pare za pojacanja.

Koja

pre 10 godina

Eto zvezdine postene titule...tim koji nije nista promenio u odnosu na jesen kao satro rastura i ima 12 pobeda u nizu! Sudija odradio posao, podelio 10ak zutih, crveni i penal sve ne bi li osakatio Partizan i za sledeci mec ako ne bi uspeo u ovom!

Zato su zvezdini funkcioneri, pre svega kokeza, sa toliko samopouzdanja izjavljivali kako derbi nece odluciti prvaka! Sramota srbije... (zalosno, 05. april 2014 20:03)


Pisite saopstenja!

Mojito

pre 10 godina

Nisu vama, prošle godine, ni sudija i ni Jagodina titulu nego Miloš Jojić pogotkom u 90' iz slobodnog udarca al' šta očekivati od jednog delije nego uvek i vazda izvrtanje činjenica.
(Bilal, 5. april 2014 21:15)

Nije, jer je tom pobedom Partizan samo anulirao poraz od 3:2 na Marakani, pa posle ta dva derbija nije postojala bodovna razlika, Crvena zvezda 3 boda, Partizan 3 boda.

Titulu su vam doneli...ma ne mogu da objasnjavam ko sve..ima lepo na slikama, zagrljen sa upravom...

DD

pre 10 godina

Pod hitno ostavku Nikolica. Imali smo igraca vise preko 80 minuta, igrali kod kuce, protiv ekipe od koje smo uzeli najbolje igrace. Bili smo prvi bez njega, sad smo na velikih -3, i iskreno u nasim okolnostima je gotovo nemoguce nadoknaditi to.

c7-5

pre 10 godina

Sudija nije mogao da proceni ali je najvaznije da je sudio penal. To tako ide kada igras kao veceras, onda ti presudi sudija. Jesam Grobar ali treneri se menjaju u Partizanu ali igra ostaje ista..tragedija. Kada vidim da celu utakmicu igraci primaju loptu okrenuti ledjima protivnickom golu, ali celu utakmicu dodje mi muka. Sto se tice penala koji je bio van 16, ocekujem i da u nastavku prvenstva sudije ovako "procenjuju". Ovog ce sudiju da suspenduju, bice to drugi sudija u prolecnom delu koji je suspendovan ali Partizan od toga nema nista. Gubi bodove. Korist ima Zvezda.Sve je jasno. Nismo ovakvom igrom sami sebi krivi jer bi dobili mec i sa ovakvom igrom, ali je tu neko koji se opet postarao da se izgube bodovi i tako ce biti i u nastavku.

BokiNS

pre 10 godina

Grobari da sudija nije neopravdano dao crveni karton na pocetku utakmice Vojvodini ne bi ni bod dobili!Tako da zahvalite sudiji,vi Beogradjani navikli ste da dobijete 2 penala i crveni protiv nas a sad je "malo"

fer plej

pre 10 godina

nije bio penal! kao što nije bio ni protiv NP kad je lopta pogodila igrača u ledja, bio je i na vračaru protiv voždovca,....sve se vraća....

istvud

pre 10 godina

oliko gana prati partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gagi, 5. april 2014 18:51)

Da nije gana, vodju ne bi imali navijaci Partizana.

Dare

pre 10 godina

Vojvodina pritiska Partizan 4 napada u 10 minuta,i odmah crveni!Svaka cast sudija,cim je malo jaca utakmica odmah priskace u pomoc.I posle grobari imaju obraza da kazu da ne namestaju,da im Karadzic nije poklonio 7 titula u nizu.Utakmica je unistena,a obecavala je...

Lakrdija od lige

pre 10 godina

E osetite grobari kako smo se mi osecali prethodnih 6 godina. Nepravda boli tek onda kad je ti osetis, isto kao kad krades - a onda tebe pokradu.

mikele

pre 10 godina

kako vas nije sramota grobari, zadnjih 5 godina uzimali ste titule na kombinaciju I sad vi nesto komentarisete.Kad vama sude sumnjive penale onda je sve OK, sve se vraca u zivotu.

Realno

pre 10 godina

Faul je bio van kaznenog, ali igranje rukom je bilo u 16. Regularno dosudjen penal za Vojvodinu. Treba cestitati momku na ovako "hladnokrvno" izvedenom penalu u veoma vaznom trenutku.

sasa

pre 10 godina

A najbolje od svega je sto je ovaj isti sudija svirao penal za Spartak protiv Zvezde zbog faula na 18 metara od gola pre 2 godine... Doduse tada je Tole bio ''vragolan'' i sve je bilo posteno... Sve se vraca, sve se placa.

Serbinho

pre 10 godina

Eto kako su Grobari osvajali titule svih ovih godina da stignu Zvezdu i nije im smetalo na nacin kako se to radilo, ukljucujuci ni Vujosevicu, koji sada vidi nesto, sto ranije nije video.Ja jesam Zvezdas, ali sigurno da necu spasti na nivo da se radujem ovako nepostenom prvenstvu.

21114

pre 10 godina

Ako se pogleda snimak malo pazljivije, vidi se da je onaj izdajnik trajkovic igrao rukom u 16m. Objasnila deca danas neke stavri. Sledeci su crveni.

Igor tv grobar

pre 10 godina

Danasnja utakmica Partizana protiv Vojvodine ce biti istoriska ne po dobrom fudbalu, danas je Sasa Ilic dobio nagradu za najboljeg igraca u istoriji Partizana. Ja sam bio mislijo da je gol Obradovica pobeda Partizana protiv Vojvodine, ali na zalost nismo uspeli da pobedimo Vojvodinu. NAPRED PARTIZAN.

Oliver

pre 10 godina

Realno je da Zvezda bude prva jer je malo bolja od Partizana. Sve vise se obistinjuje cinjenica da je Marko Nikolic na neki nacin trener gubitnik. Sa Vojvodinom je imao slabe rezultate a imao je odlican tim. Sada je isto sa Partizanom, dobio je pojacanja koja je hteo i opet nema rezultate. Razocarao me Trajkovic koliko je prljav i grub igrac, krvnicki startuje na protivnicke igrace. Za Skuletica nema sta drugo da se kaze sem da je veliki promasaj i nedorastao dresu Partizana.

zvezdaš

pre 10 godina

Realno nije bio penal za Vojvodinu jer je faul bio izvan šesnaest. Ali sudija to nije mogao da vidi jer se sve brzo odigralo. A kada se uzme u obzir igra Partizana sa igračem više,nisu zaslužili ni bod,a kamoli tri. Ovaj penal je zadovoljio pravdu,svakom po bod.

Vladan Fegi

pre 10 godina

Vala ga je naručio. Šta reći osim SRAMNO, PERFIDNO i PROVIDNO.
(Nesa, 5. april 2014 20:12)

KARMA, POSTENJE i PRAVDA cekaju titulu!!!!

Дика

pre 10 godina

Свако ко погледа снимак видеће да је Трајковић играо руком у казненом простору а прекршај је могао да свира или не. Али то је неважно. Ови навијачи Партизана што сада нападају све треба да се запитају зашто нису дали гол 80 минута са играчем више. Ту се завршава свака полемика. Војводина је била боља и пре пенала и заслужила је најмање бод.

duki

pre 10 godina

Puste se 10 usporena snimka iz raznoraznih uglova i na kraju se nekako konacno zakljuci da je bilo van, i onda se cude kako sudija nije odmah video, kradja i ostalo. To me oduvek izludjuje, ne samo kod nas.

BeliAndjeo

pre 10 godina

Ako Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec. (Grobar, 05. april 2014 20:41) Da ti nije malo cudno sto Zvezda vec drugu godinu uzastpno igra poslednje kolo protiv Vojvodine u Novom Sadu?

frale

pre 10 godina

Sudije odradjuju mec. 10-ti minut iskljucenje. Sad Grobari treba da se povuku u misiju rupu i da vise ne komentarisu Zvezdine utakmice. Mene bi bilo sramota

Dushan

pre 10 godina

Zima 2014. Cerupate im tim, uzimate im trenera i tri igraca. 10. minut sudija vam daje igraca vise. Ni to nije bas dovoljno, posto jedine sanse ima Vosa. Umuvaste im nekako, ali ni to nije dovoljno, igrate bunkericu protiv Vosine dece, koja ima igraca manje. Nista nije dovoljno, mozda nije bio penal, ali deca su ga zasluzila.

sinisa

pre 10 godina

Nikolić je veliki stručnjak,pokazaće svoju vrednost uskoro. Sa njim nam je bar zagarantovano drugo mesto. Idemo u nove pobede.Zakleti Grobar!

IvChO

pre 10 godina

Nije bio penal,bio drugi žuti za Trajkovica i slobodan udarac.Voša pojela Partizan,Milinković-Savić i Gacinovic budućnost našeg fudbala.

Klinacka posla

pre 10 godina

Pantelije kako ono bese "Ne treba nam placena titula". Ja ne verujem da 90 minuta ovde prozivaju Partizan kako ga sudija gura i navlaci za Partizan i na kraju taj isti sudija svira nepostojeci penal protiv Partizana.

Sa ovakvom igrom trebali smo da izgubimo cak smo imali i srece, ali me komentari pantelija uveseljavaju.

123

pre 10 godina

Nikolic trener???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sreca pa je otisao iz Vojvodine. Hvala ti majstore. Tvoj sramni odlazak je nase najvece pojacanje u ovoj polusezoni. ha ha ha ha ha ha ha

Alex

pre 10 godina

Sta bre vi hocete??? Celu utakmicu igrate sa igracem vise i ne mozete da nadigrate ove klince??? Pa 3 zicera su promasili...Sad vam sudija kriv?!?

sasa

pre 10 godina

Bilo ko da uzme tu ofucanu titulu koja ima značenje kolko i osnovna škola, doćiće neki kazahstanci i odlučiti nas od fudbala, ovo je najgora liga u Evropi...

slobos sa rodosa

pre 10 godina

Poluvreme. Odoh ja u šetnju, nemam živaca da opet čekam 84-85 minut.
(A oni sa deset, gotovo od početka !, 5. april 2014 19:18)
Bogami ja čekao do 91.minuta,ali je zato vredelo!

bane

pre 10 godina

ja sam za to da mi vec jednom prihvatimo ko mora uzeti titulu...pustiti ove nase momke da igraju fudbal,,,pa ce te da vidite koliko smo bolja ekipa od zvezdane vuci... mozda dovedemo jos dva igraca pa uradimo nestio u evropi....

runner

pre 10 godina

Glavu gore grobari! Dešava se. Vojvodina je igrala opušteno bez imperativa pobede, jer nije imala šta da izgubi za razliku od igrača Partizana koji nisu smeli izgubiti. Još ništa nije izgubljeno. Bila razlika -1 ili -3 Partizan morao dobiti utakmicu u derbiju, I to sa dva gola razlike, ako kani sačuvati titulu. Izlišno je okrivljivati sudiju za očigledni previd jer se sudijske greške ne mogu ispraviti. Brine samo činjenica da su one nešto učestale u ovom delu prvenstva, No ko zna zašto je to dobro?

M@rconi

pre 10 godina

buhahaha...1:1 sa deset igraca.Da li je bio faul van ili ne mnogo me briga.Sve se vraca sve se placa.A za onaj ofsajd pre 6godina koji nije bio ni za 4m vam ce se tek vratiti.Za ostalih 6god tole lige da ne pricam.

niki je u pravu

pre 10 godina

najjaca je najjaca nasa zvezda crvena ooooooooo.. mala sala, ne zivite vise u teorijama zavere, dal je bilo ili nije, pa i u ligi sampiona i u el klasiku dva penala sude izvan sesnaeterca pa sta, ne moze to da se vidi nekad,u tome je i car fudbala, inace sam cuo da partizan i nije zasluzio pobedu..kazu ljudi koji su gledali, grobari>>

PFK Banditen

pre 10 godina

ko Vosa odigra ovako protiv Zvezde u zadnjem kolu ima da uvali petardu komsinici a mi mozda uzmemo titulu u poslednjem kolu.Delije jos uvek nista nije gotovo setite se engleske Premijer lige iz 2012 godine Junajted drzao sve pod svojim koncima a na kraju Siti uzeo titulu.Tako da iako nam sad bezite 3 boda jos niste sampioni.Partizan ce imati poslednju rec.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar, 5. april 2014 20:41)

Šta da ti kažem. Ovakvo smo mi kalkulisali proteklih godina i znaš kako je to završavalo. Isto to će i ove godine biti s vama, a ti slobodno kalkuliši.

silja

pre 10 godina

Ovo je veceras strasno kisa ja sam bio mislijo da je gol koji je dao Obradovic dace Partizan pobediti Vojvodinu, ali ovo je cudan penal za vosu. Ali jedino sto ce biti zapamceno na ovoj utakmici to je nagrada koju je dobijo Sasa Ilic koji je crno bela legenda. JEDAN JE SASA ILIC.
(Igor tv grobar, 5. april 2014 20:09)

brate, pa gde ti sede da pises komentar....ajoj muko koliko si nepismen....

Dejvid Koperfild

pre 10 godina

A da isključi Tole Karadžić još jednog igrača Vojvodini,ne vredi malo je jedan ... a ovi lopatari nesretni nemaju pojma ...

veliki strumf

pre 10 godina

Vojvodina je NAJMANJE ZASLUZILA BOD! Razbili su Partizan 75 minuta, jedino su pali od 45-60. Igra Partizana velikanula. Kakva samo akcija kod penala, kao Barsa. A milo mi sto je penal napravio Trajkovic, pa to nije normalno!

Bazel titulu ceka

pre 10 godina

Kao prvo, svaka čast za ovakvu Utakmicu. Stvarno jedna od boljoh u zadnje vreme. Tempo, Sanse, golovi sve.. Voša zasluzeno dosla do boda.. Naravno razumem i navijace Partizana, jer Penal stvarno nije bio. Ali od onolikoh Šansi sto je Partizan imao, trebao je da reši Utakmice vec u 60 min. Slabo igraju vec 2.kola i to ih odaljuje iz Trkr za Titulu. Ali sve u svemu EXTRA TEKMA, a mene kao Navijača zvezde naravno raduje sto je bio Penal i da smo sada na +3.
Sve najbolje Komsije, ali Titula dolazi ove godine gde joj je mesto !

ssss

pre 10 godina

Hahahahahah..cek..HAHAHAHAHAHAHAH :)) e, imate cijelu utakmicu igraca vise i bunite se za penal..a zapravo bi trebali srecni biti, jer da nije bilo crvenog ni taj jedan bod ne biste osvojili. Vojvodina odrzala lekciju iz borbenosti, a bogami i fudbala. Zasluzili su onaj penal postojao on ili ne.

veliki strumf

pre 10 godina

Poklonite zvezdi titulu sta drzava radi to je stramota.
(Steva Krajacic, 5. april 2014 19:58) ž
Ubuduce pre meca obavezno da kazete koliko igraca sudija treba da iskljuci (i to obavezno pre poluvremena) da biste dobili mec!Bruke jedne, kriv vam sudija a 80 minuta igrate kuci sa igracem vise. Deca su vas pregazila kao plitak potok, igrali su hrabro celo prvo poluvreme i poslednjih pola sata, niste mogli da se sastavite i napred i pozadi. Kontakt je mozda poceo na 5 santimetara od sesnaesterca, ali nije u toj milisekundi napravljen faul,vec je igrac oboren unutra i to je PENALCINA KAO AVION!

Humska1a = Zagrebacka bb

pre 10 godina

ne treba vam placena titula
(licemeri crveno belih boja, 05. april 2014 20:47)
a vama vidim je potrebna, i ne bunite ae uopste? e pa nece moci ..

Искусни Мераклија

pre 10 godina

1:1! E baš mi je milo da je Vojvodina izjednačila, makar to ne odgovara mom Radničkom. Dosta mi je navlačenja za Titive blizance!

Uros

pre 10 godina

Cist penal, a komentator onako skroz nepristrasno prica o nekom faulu, a jasno je da je penal zbog igranja rukom... Koliko li ce sad tek da placu :D

samo zvezda

pre 10 godina

Penal nije bio, bio je faul i crveni za Trajkovica to je fakat. Al brzo su grobari zaboravili penal za Jagodinu protiv Zvezde koji je bio jos dalje od 16m nego ovaj. Tada se nisu bunili i sve je bilo regularno. Sto bi rek'o nas narod: Kako sejes tako zanjes.

del lija

pre 10 godina

Iako sam navijač Crvene Zvezde moram da priznam da je prvi udarac u slepočnicu bio na liniji ili možda malo van kaznenog prostora. Ali ovaj surovi i kompleksni prekršaj se nastavlja i duboko unutar kaznenog prostora sve dok protivnik ne biva totalno onesposobljen (nešto najpribližnije ultimet fajtu). Dakle penal čist ko suza !! Ja da sam sudija ja bih za ovaj prekršaj svirao dva penala !!

Batko

pre 10 godina

Kako da placemo kad je ovo smesno kao cirkus. Nije problem sto ste kupili nego sa kojim parama kad imate dug od 70 miliona evra?
(Stoka 40+, 05. april 2014 20:42)

Ma dug nam je dug...

1914

pre 10 godina

Prvo, i po meni je penal bio van 16m, ali ovde je partizan taj koji je iscupao bod. Vosini poletarci su danas odrzali javni cas fudbala svima u Srbiji i zasluzili su pobedu, koju bi verovatno i otvarili da smo bili brojcano ravnopravni na terenu.

Drugo, vidim ovde neki navijaci c. zvezde vec slave titulu. Gledajte da je osigurate do poslednjek kola ako vam je toliko stalo do nje, jer i vama sledi ista porcija.
Ionako cela (pola) veka sve delite jedni sa drugima.

Movado

pre 10 godina

Izjava trenera vojvodine pred utakmicu : nemamo nikakav pritisak znaju igraci da nemoraju da dobiju mec... tj zatvorena utakmica.
I evo vec u 10tom minutu crveni. Da im nije toleta oni bi se odavno zatvorili, ni stadion svoj nemaju.

Gerov zvezdas

pre 10 godina

Jedno veeeeliko BRAVO za Vojvodinu!

Da nisu prodavali igrace tealno bi bilo da uzmu titulu - a i u Evropi bi gurali dalje!

Steta!

Ja

pre 10 godina

Sramota!
Boriti se za titulu, imati igrača više celu utakmicu protiv i inače mnogo slabijeg protivnika i zadovoljiti se pobedom od 1:0, a ne ići na još nekoliko golova... Sramota!

"Greška " sudije, koji ju je jedva dočekao, je samo zaslužena kazna za takav pristup. Na 4:0 može da svira penal i na centru.
Sramota!

Marko

pre 10 godina

Moze li stvarno neko vise da objasni komentatoru na areni da je mnogo providan i ostrascen. Veceras je posle prenosa zaplakao sto posto. To ne moze da se nazove ni amaterskim novinarstvom. Vidjao je mnogo puta i da Partizanovi protivnici budu drasticno osteceni pa nije dramio kao veceras.

fk mlava bratinac

pre 10 godina

grobari pokaza ce vam zvezda ko je bolji u derbiju.

svaka cast za vojvodinu. uzeli ste im najbolje igrace i nemozete da ih pobedite.

realno nije bio penal al niste zasluzili da pobedite.

ne zaboravljajte onu bruku protiv pazara i onaj penal za jagodinu protiv zvezde

IWANDER

pre 10 godina

Prekršaj van kaznenog, realno, dobra borba Vojvodine... ALI kako mi je drago zbog komentatora sa ARENE, pa majstore NEUTRALNOST I PROFESIONALNOST šta to beše??? Ps: treba derbi da odluči sve, naj poštenije!!!

sisanje vesla

pre 10 godina

Sudija udaljio Partizan od vrha ?
Pa sudija je poklonio igraca vise Partizanu i za 75 min sa igracem vise na terenu je Vojvodina bila bolji tim i zasluzeno izjednacila. Nema vise poklonenjih penala Partizanu u zavrsnici , igranja 110 min dok Partizan ne postigne gol a ceo stadion u Subotici vice " lopovi,lopovi" , po dva crvena protivniku , po tri sudijska poklona u jednoj akciji kao protiv NP i jos 5 sudijskih "gresaka" na istoj utakmici ... Nema vise toletovih titula nego se sada titula osvaja na terenu a Partizan tu nema sta da trazi

matori

pre 10 godina

Penal mozda i nije bio ali je Vojvodina odigrala mnogo bolje i potpuno je zasluzeno uzela bod. Ovako se titula nece odbraniti a po meni samo su igraci krivi za neuspeh. Igrali su do postignutog gola i onda stali kao omadjijani???

Lala iz Banata

pre 10 godina

Grobari, jel to taj moćni Partizan što ruši se pred sobom? Ubi vas 10 igrača Voše na vašem terenu.
Mada, ne bojte se, sudija već sve preduzima da se ne desi "iznenađenje"...

koshke

pre 10 godina

Kakve veze ima u kom minutu je igrac dobio crveni ? Neoprezno je reagovao i povukao Lazovica sa ledja sto se uvek karakterise kao zuti karton u ovom slucaju drugi. (marko, 05. april 2014 19:35)
slazem se za drugi zuti ali prvi nema sanse da je bio

Fantasy Man

pre 10 godina

Razvaljujemo bre!
dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule!
Ns neda titulu!
(sampfc, 05. april 2014 19:35)

Ti si druze mnogo pozurio...

veliki strumf

pre 10 godina

Onaj osecaj kad ocerupas protivnika i uzmes im kobajagi najbolje igrace, a on dodje kod tebe i sa 10 igraca te bukvalno razbije. Bravo za Vosu, bravo za ove mladice, u svakom pogledu su nadvisili Partizan. Marko Nikolicu, sve se vraca. Boli te uvo, pa ti imas podrsku uprave, nije vazno sto tim veze nema i nemas rezultate, bitno da si rekao da morate svaku da pobedite u drugom delu prvenstva - to je za Djuru i drugare dovoljno. Niste mi objavili komentar da je ponasanje Lazovica SKANDALOZNO i SRAMNO!

!!!!

pre 10 godina

U pravu je Dule, kad god se pre utakmice prave neke svecarske atmosfere od utakmice nema nista. Kad god smo nesto slavili nismo mogli da se spojimo.

zex86

pre 10 godina

A Trajkovic tri starta za 5min.i svi za zuti,al tek posle treceg se ovaj smilova da mu da. Al zato vosi moze crveni u 10min. Smesno. A komentator je jadan,daj Vujosevicu da komentarise bice objektivniji.Sve sto je u korist Vojvodine on nije dobro video ili nije siguran,sramota. I to mu nije prvi put...

Slaninar Liman

pre 10 godina

Ja se pitam koliko nas je ovaj Partizan puta pokrao zadnjih 10 godina? Neverovatno, na početku se osiguravaju crvenim kartonom, ovaj Lazović opet preti bivšem igraču što se zalaže za Vošu, lažljivi NIkolić nam je i igrače odveo, ali eto držimo se (pišem na poluvremenu) i nadam se da ćemo izdržati, zaslužili smo da barem odigramo nerešeno sa bahatima!

Stucker

pre 10 godina

Komentator na areni samo sto ne zaplace. Vojvodina je zasluzila bod u svakom slucaju. Ako grobari kisnu sledeci vikend sto je vrlo moguce eto nam titule.

Tole

pre 10 godina

Sudija je svirao penal zbog toga sto je Trajkovic obema rukama zaustavio loptu, a obe ruke su mu bile u sesnaestercu. Faula nije mozda ni bilo, ali namerno igranje obema rukama u cilju da se zadrzi lopta bilo je ocigledno

Srbin

pre 10 godina

Ajde bre šta kukate?! Vojvodina vas nabila ispred vašeg šesnesterca sa igračem manje. Igrača više ste imali 75 minuta. trebali ste im tri gola dati.

zoran

pre 10 godina

Tako je ochigledno da Nikolic ne zna da napravi igru. Ima dobar tim, ali igre nema ni blizu. Narocito kada je Sale na klupi, nema nichega.

nex

pre 10 godina

Zasluzili su gol.Ko je igrao sa igracem manje,Partizan ili Vojvodina? Licili je da Partizan ima igr. manje.A da li je faul bio 12 cm blize ili dalje? Ljudi,ne budite smesni.Penal ko kuca. Gol je na dusu konfuziji Partizana. A ovaj na Areni verov. partizanovac do krvi.

Soko

pre 10 godina

Penal nije bio ali nije osnovni problem penal nego zasto posle datog gola staje ekipa to je pravo pitanje. Mi smo morali dati do kraja jos dva gola tu je problem.

zoran

pre 10 godina

Trajkovic i Obradovic su dve nevidjene rupe u odbrani Partizana....teshke vezare...koshtace crno-bele titule.
Takodje onaj igrac Vojvodine kao da je bez mozga i onako olako zaradi crveni karton...!!!
U Partizanu moraju da igraju Sale Ilici i mali Apntic od pochetka, jer jedino oni imaju lucidne lopte iz kojih nastaju shanse..ovi ostali su samo snagatori i nista vishe od toga.

Sima Strahota

pre 10 godina

Ko je bre ovaj Lazovic da preti prstom igracima Vojvodine. On bre gol u zivotu nije dao, a glumi autoritet. Jao ljudi moji ko danas igra fudbal?!

samo kazem

pre 10 godina

Sudija nista nam pomoglo nije ovo. Sviraj penal uz jos jedan crveni do 60-og minuta. Moramo da odrzimo prikljucak,a od tebe zavisi..

K O M E D I J A ! ! !

PARTISANEN BANDITEN

pre 10 godina

Mogli ste da se dogovorite da Vosa od starta pocne tekmu sa desetorcom bilo bi manje providno, a i vise elegantno ovako ste ostali dosledni svom pateticnom banditizmu od pre.

Libelula

pre 10 godina

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.
(zoran, 5. april 2014 20:24)
Zorane, Zorane. Mislis li da je zemlja ove godine ogrezla u korupciji kradjama...? Jesi li komentarisao stogod na tu temu predhodnih godina?

Normalno

pre 10 godina

Tvrdio sam da partizan ne moze dobiti Vosu jer su samo izvikana ekipa,koja nije kvalitetnija od Vose i tako je i ispalo.Iako ih je izdao ovaj,sadasnji trener partizana,pokupivsi im nekoliko igraca,pokazali su da imaju bolje od njih.

DD

pre 10 godina

Ovo pisem posle naseg gola...mislim da smo do sad totalno podbacili, Vojvodina je bila bolja i sa igracem manje. Ovo je kljucna utakmice sezone, i mi igramo kao da je neki turnir u Osnovnoj Skoli

CR7

pre 10 godina

Sta vam je Zvezda kriva! Je l‘ vam Zvezda kriva sto ceo mec igrate sa igracem vise i ne mozete da date vise od jednog gola da osigurate pobedu.Sto se tice penala isi ovakav je sudija svirao Ronaldu u El klasiku,ne desava se to samo kod nas.Sami ste krivi za ovo,umesto da krivite trenera i ograce za ocajnu igru,vi ubijate komplekse na Zvezdi.

BL

pre 10 godina

Nikolic "Znamo kako cemo sa Vojvodinom". Prevod : "Ako budu dobro igrali na samom pocetku, odma u prvih 15 minuta crveni" i naranvo ako ovo ne upali, idemo penal ili dva.

UzasBoziji

pre 10 godina

Isti sudija kao i ovde: https://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc#ws ? Smejete li se sad, kad je vama sviran takav penal a? Karma is a bitch :D

CR7

pre 10 godina

‘‘Najbolju šansu za Partizan propustio je Danko Lazović, koji je ušao u kazneni Vojvodine, a Marko Živković mu je izbio pre udarca koji je završio preko gola‘‘.
Sta je njima najbolja sansa,auuu...

veljko

pre 10 godina

navijam za zvezdu, ali kad gledam tekmu vidim da je vojvodina jaca i od nas i od partizana

milinkovic-savic i gacinovic su najbolji igraci lige, a tek su krenuli da igraju fudbal

to je dokaz da ilici, milijasi i slicni bespotrebno drze mesta u timu klincima, koji bi bili jos bolji da igraju

zvezda ce tesko uzeti bodove u ns, kao sto i partizan nije danas ni bod zasluzio..

Babin_zub

pre 10 godina

Penal ili ne, klincima Vojvodine svaka cast na igri koju su pruzili, a Partizan treba da bude sramota da za 90 minuta "ugura" jedan gol (i to odbrambeni igrac) i da ima samo jedan pravi sut na gol-Drincica sa 20 i kusur metara. I to sa igracem vise vecim delom utakmice!!! Cime na titulu i cime sutra u Evropu??? Dakle za sve je Partizan sam kriv.

draganNS

pre 10 godina

faul je bio van 16 nema sumnje,ali hrabrija i bolja veceras moja vosa je zasluzila bod,da je igrala kompletna ,ubedjen sam da bi pobedili,ali eto djavo odneo,djavo doneo. ponosan sam na vosu!

sss

pre 10 godina

Razvaljujemo bre! dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule! Ns neda titulu! (sampfc, 05. april 2014 19:35)
Bojim se da vas sudije nista nisu pitale.
Nazalost takvo nam je prvenstvo...

asd

pre 10 godina

sudjeni su i partizanu nepostojeci penali u 95 min. Nisu zasluzili da uzmu sva 3 boda, imala je i Vosa sanse svoje. A i ovo i kada se gleda usporeni snimak vidi se da je kontakt trajao i u sesnestercu.

dupli_kantar

pre 10 godina

No, to je slika Srbije. Zemlja ogrezla u korupciji, kradjama, bezakonju...ne moze sport biti van toga.
Praktichno shaljemo sliku omladini - evo vidish kako s ekradjom moze postici mnogo toga -.
----------------------

Tacno tako! Samo, postavio bih ti pitanje (i tebi slicnima) zasto niste tako pricali godinama unazad? Npr. ono cuveno finale kupa, upravo protiv vose....

(a da je danas partizan pokraden - jeste, pokraden je)

rajk

pre 10 godina

A jel video mozda neko da je Trajkovic levom rukom preko Gacinovica unutar sesnaesterca udario loptu moje je misljenje da je sudija penal svirao zbog ruke a ne kontakta ispred. Ja ne cekam titulu vec cekam da se 50 miliona duga vrati

FR

pre 10 godina

Jedino je bitno da li je sudija namerno dosudion penal znajuci da je prekrsaj izvan kaznenog ili ne. Ako nije, onda je u pitanju greska, i toga ce uvek biti.

Inace, tesko je da je ovo odradjeno namerno, kad je covek iskljucio Nastica vec u 12. minutu. Partizan nista nije pokazao za 88 minuta sa igracem vise, a Vosini klinci su pokazali da nas zimsko "cerupanje" vise ne treba da brine.

Cestitke Nikolicu na osvojenom bodu protiv bivseg kluba, za koji nije uradio nista, a bogzna kako se dize u nebesa.

Napred, napred Vojvodina...

beli

pre 10 godina

alo bre pa nije to ofsajd pa da se gleda gde je zapocet kontakt ja koliko vidim kontakt sa igracem a i padanje igraca je bilo u 16 tako da je penal cist ko suza uostalom gledajte veceras crnu tacku

Ratko

pre 10 godina

Nije posteno ni pocela utakmica i u 11 minutu igrac Vojvodine dobija 2 zuti i izlazi iz igre. U derbi mecu se sudi svaki kontakt sa zutim bez ikakvog osecaja za igru i znacaj meca. Sad smo prinudjeni da gledamo 80 minuta bunker Vojvodine. Kakva sramota i blam od sudjenja da zbog dva starta munjevito i hladnokrvno pokaze dva zuta Nasticu za 10 minuta. A teren natopljen vodom, lopta se jedva gura napred i uslivi katastrofa. Ovde gol ne moze niko da postigne da se igra 20 godina, medjutim sada se stvari mnogo menjaju sa igracem manje.

tolololo

pre 10 godina

Razvaljujemo bre!
dzabe sudije, dzabe drzava, mi igramo svoju igru i uzimamo titule!
Ns neda titulu!
sampfc, 5. april 2014 19:35)
Izgleda da sudije nisu dzabe :)
hahahahahahahahahaha

Stevan

pre 10 godina

Prvo,Vojvodina je imalu prvu stopostotnu sansu na samom startz meca,potom je sudija dodelio drugi zuti-crveni igracu Vojvodine.Partizan je citav mec igrao sa igracem vise,i priznacete nije blistao,pogotovo zadnjih pola sata meca.Vojvodina je,iako sa hendikepom igraca manje igrala odlicno,cak su imali i precku.Penal jeste bio na liniji sesnesterca ali je realno da je Vojvodina zasluzila bod,to je uostalom i posle meca rekao Marko Nikolic,i ponovio da je Partizan slabo odigrao.Dakle,ohladimo glave sada,ima jos mnogo da se igra.

blabla

pre 10 godina

Navijam za zvezdu ali mi je krivo sto je tako rano pao crveni karton i unistio zanimljivost meca. mada znajuci vojvodinu to im mozda nece praviti neki problem/

Grobar

pre 10 godina

Kako ovaj Nikolic moze da drzi Malbasica svaki mec covek nista nije pokazao ove sezone pogotovo sad u ovom delu.Bolje da igraju Pantic ili Ninkovic.

milos

pre 10 godina

Ovako su izgledali naslovi kada je Zvezda pokradena

http://www.pressonline.rs/sport/fudbal/250181/sok-na-marakani-jagodina-pobedila-zvezdu.html

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=14&nav_id=531836

Sve se vraca sve se placa...

zoran

pre 10 godina

Partizan je bio ,jedino pod Avramom Grantom, tim koji krece da igra moderno. Covek je bio na samom pocetku da napravi vredan tim, ali kada je video sa kim ima posla u upravi, pobeago je ne trazeci svoje pare.
Sada, imamo Nikolica koji apsolutno nema ideju da postavi modernu igru i organizuje, za nase uslove, jako dobar tim. On je jedini krivac za ovo danas. Slazem se da nije bio penal, ali to je kazna za ovaj pristup. Igras protiv 10 igraca...tu treba da sledi gazenje, a ne bunker. No, ovaj "trener" za drugo ne zna.

Nije titula izgubljena..daleko od toga..Zvezda ima da gostuje ovoj Vojvodini, Pazaru, Partizanu...bice tu igre, ali i pored svega, ovaj Nikolic nije trener za Evropu...ma ,ni blizu...

BANJA LUKA

pre 10 godina

Da li je penal bio unutar 16m ili ne, nije ni bitno, mene vise zabrinjava sto mi ne mozemo da se spojimo sa loptom ni ovu ni proslu utakmicu, a imali smo igraca vise celu utakmicu. Jel to ta sampionska igra Nikolicu?

Neutralan

pre 10 godina

Oni koji su gledali utakmicu PSG- Chelsea videli su dva zestoka faula Aleksa nad igracima Celsija. Jedan od najboljih evropskih sudija, Mazic, dao je Aleksu zuti karton posle prvog starta, dok kod drugog nije, sto su svi eksperti sudjenja su smatrali izvanrednim potezom gospodina Mazica. Ovde, prvi faul nije bio za zuti, pa ako drugi i jeste, nije trebao da iskljuci igraca Vojvodine. Da nije dao crveni karton, verovatno ne bi svirao ni penal. Ovde kod nas sudije su glavni akteri a ne igraci.

mika

pre 10 godina

80 minuta sa igracem vise i date jedva jedan gol.Greska jeste kod penala,al da vredite dali bi im do tada tri komada! 80 minuta sa igracem vise i niste bili bolji.pametnom dosta.

Struki

pre 10 godina

Kao prvo,Vosa je zasluzila da ne izgubi. Ekipa koja je 84 minuta igrala sa igracem manje,ne samo da je bila ravnopravna,vec i u vecem delu meca bolji rival. Penal je diskutabilan(mada realno 70% je faul bio izvan 16 m),ali igra Partizana blago receno katastrofalna! Zvezdi se vec sad moze cestitati na tituli!

SRBIJA

pre 10 godina

E ovako ja kao Zvezdaš biću realan.Penala nije bilo zato što je bilo van kaznenog i to ko god prati fudbal zna i vidi.:)Što se tiče objektivno Partizana,nema te trenera imate dobru ekipu ali realno ne gledano na rezultat nema igre isto kao što nije imala ni Zvezda do prije par utakmica i ako je pobedjivala,fora je nekada imati loptu neku lijepu akciju i naravno pobediti.Tako da trener Nikolić koji je toliko navikan nije ništa napravio!!!

Jakov

pre 10 godina

Da li je neko od vas silnih strucnjaka primetio igru Nina Pekarica?Doktorski,bez greske.Covek je spasao bar zri sigurna gola,i to je odlucilo utakmicu!Samo tako skolski,sve najbolje!!!

zoran

pre 10 godina

Koja bedna igra Partizana posle datog gola. Ovi igraju sa 10 igraca, a Partizan zadrzava loptu i igra defanzivno...fuj...treba ih sve pokaznjavati. Takodje, nikolic definitivno ne zna da kreira igru...ovo je bez plana..nema nista be trenera iz inostranstva, ovi ansi sem bunkera i defanzive ne znaju nista. Partizan dobija utakmice na isksutvo, d atoga nema gubili bi glatko.

mislim stvarno

pre 10 godina

E bas mi je drago sto je ovako zavrsilo! Kada nismo u stanju da 80 minuta sa igracem vise napravimo ozbiljnu akciju i treba ovako da zavrsimo. Penal nije bio, bilo je van sesnaest, ali to je sada nebitno. Partizan je utakmicu morao ranije da zavrsi, a nije pokazao nista. Sami smo krivi.

dusan

pre 10 godina

neprocenjivo zadovoljstvo. vojvodina je bila bolja sa igracem manje. da je neko hteo da namesta ne bi dobili crveni karton i ne bi sudija cekao 90 minut. ali poklopilo se i mnogo sam srecan....

DarkoP.F.C.

pre 10 godina

Jeste da nije bio penal ali igra je bila,jos sa igracem vise,krajnje sramotna..kad vec nisu mogli i drugi gol da daju onda su trebali rutinski da sacuvaju taj jedan gol

Mare

pre 10 godina

Odlaskom Nikolića, Vulićevića, trajkovića i Škuletića Vojvodina se pojačala. Šta god da bude do kraja, jadno je kako ova desetorica vozaju kompletan Partizan.

adler

pre 10 godina

ja sam navijac partizana,ali sassvim zasluzeno,sa igracem manje nadigrali su partizan,izjednacili iz nepostojeceg penala,prekrsaj je bio van,ali nema veze to je satisfakcija za odlicnu vojvodinu.tako nam i treba kada smo kilavi.pa vojvodina je tri puta fizicki jaca.nikolicu mrda ti se polako..

JoviBL

pre 10 godina

Mozak mi se oznojio gledajuci utakmicu i umorio sam se vise nego da sam igrao sa njima.
Svaki put pomislim da jadniji ne mogu biti i opet, oni me demantuju.
Dezorijentacija, slowmotion, nesklad, igra bez ikakvog cilja...
Jbm te fudbale

Vladimir

pre 10 godina

Navijam za Vojvodinu, ali iskreno, nije bio penal.
Međutim, Vošini poletarci su stvarno sjajno odigrali, održali čas fudbala Partizanovim igračima. Pogledajte tu akciju pre penala, dva minuta unazad a ne samo penal. Pa ono je smejurija šta su im uradili!
I još jedna stvar. Trenera Nikolića sam pratio u prvoj polovini prvenstva, iz jasnih razloga. Ovo se isto događalo Vojvodini dok je on trenirao. Vodimo i gubimo bodove u drugom poluvremenu, posle vođstva. Očito da on, kao trener, nešto pogrešno radi. Klub drugi, a iste stvari se dešavaju.

Sercan

pre 10 godina

Sami smo krivi za ishod. Ušli Lukaču u krilo naši igrači, ovi momci sa desetiricom.
Što se tiče penala nema ni govora o istom, ali o tome je trebao da misli Trajković koji nas košta puno sa svojim lošim pristupom igri. O Danju Lazoviću i njegovom ponašanju tek nemam reči.
Sve u svemu sudija je loše odsudio ovu utakmicu, a mi smo loše odigrali.

sijomiga

pre 10 godina

77 minuta sa igracem vise i ne postignu jos koji gol i onda na kraju, ova neosporno, sporna situacija bude razlog da je neko pokraden, i da vam neko uzima titulu. U kojoj mi zemlji zivimo, ima li ovde normalnih?

deki

pre 10 godina

Posteno nije bio penal, Vojvodina je odigrala odlicno sa igracem manje i zasluzila bod, to bi trebalo da vas brine dragi Grobari, kako to da imate celu tekmu igraca vise a igrate onalo jadno.I da sada pocinju teorije zavere a istina je da su bili brojcano ravnopravni dobili bi vas

qq

pre 10 godina

Vojvodina je igrala 80 minuta egal sa igracem manje, i zasluzeno uzela bod. Faul je bio cist, da li u kaznenom, ne znam bas, ali je bio.I nemojte se sramotiti, igrate 80 minuta za igracem vise i onda vam sudija kriv.

rade

pre 10 godina

Partizan nije zasluzio pobedu. Sudija ocajan jer je sudio tendeciozno. Svirao je nepostojeci penal i ostetio obe ekipe dodelivsi mnogo nepotrebnih kartona.

Sale@

pre 10 godina

Kad vidim koliko komentara ima na ovom, ali i ostalim internet portalima za utakmice Zvezde i Partizana, prosto mi drago bude, jer shvatam da naš fudbal umro nije i da je i dalje mnogo gledaniji od utakmica bilo koje evropske fudbalske lige...
A kad pritom i vidim kako igraju klinci Voše i drugih timova JSL-a, oduševim se, jer nakon tolikih odlazaka naših igrača u inostranstvo, mi i dalje ostajemo neiscrpan bunar mladih talenata, ne samo fudbala, već i drugih sportova.