Košarka 63

Subota, 29.03.2014.

12:55

Pogledajte: Kad Željko pobesni...

Košarkaši Fenerbahčea u petak su doživeli težak poraz od Armanija kod kuće, a meč je obeležio Željko Obradović.

Pogledajte: Kad Željko pobesni... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

DejanPGBG

pre 10 godina

E moji panteri,pa sta sa vama da se radi,eto ako,a ocete...ostanete bez titule i ove godine...pa poceli ste zbog partizana da mrzite cak i obradovica,sram vas bilo...nesretna je vasa navijacka sreca pod obrucima...godinama bila i bice...

samo navodim činjenice

pre 10 godina

Zoc se već mesecima bruka sve jače. Ko zna šta je sve obećao gazdama, i sada je u panici. Potpuno neuravnotežen. Uništio je svoju reputaciju. Izbacuje svoje igrače, javno ih prevaspitava i ponižava, urla prvo na njih a odmah posle i na sudije. Kad ne ide po želji to je standardni manir čuvene škole ponašanja.

sasaassa

pre 10 godina

@bora
Citam komentar ceo, kazem u sebi, ok covek se razume u kosarku. A onda procitam zadnju recenicu, hahahahahhhhhhhhhhhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ne, ovo je vrhunac gluposti.

Kobe sucks

pre 10 godina

@Ivan_Nis Nisam hteo da obezvredim njegovu borbenost i strast za kosarkom. Ja ga mnogo postujem i ne razumem zasto sam dobio toliko minusa. Rekao sam samo da nije vredno zrtvovati zdravlje zbog utakmice. On je dovoljno dobar trener da moze bez nerviranja da bude najbolji. Neka nastavi da grize za svaku pobedu, inace to i jeste odlika pravog sampiona, sto Zeljko sigurno jeste!

Gepek

pre 10 godina

To je ta ista, dobo poznata škola. Pre podne časovi ljubavi, posle podne čitanje Kanta (eventualno i Hegela), a uveče... uveče psovanje, dranje i otvorene pretnje sudiji.

alibaba

pre 10 godina

@hehe potrčali panteri da osude
(kraken, 29. mart 2014 14:35)
hehe a ti zagrepcanin potrcao da odbranis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekujem sudije za Dz ... !, 29. mart 2014 16:08)


Jok, nego cemo da branimo doktore masinstva! Za Zelimira i ruku u vatru ako treba, jer je istinska KOSARKASKA legenda, i zato jer vam je digao pritisak svaki put kad nas je pustio. Branite vi svoju nestranacku licnost i bivseg gradonacelnika, a mi cemo svoje bivse kosarkase i trenere!

Svete

pre 10 godina

Nisam gledao tekmu ali verujem da suđenje nije bilo na nivou... To je jedan od razloga što Evropska košarka i dalje kaska iza NBA liga... Tamo puštaju i čvršće kontakte i tamo sudija neće da te upropasti kao u Evropi... Hiljadu puta sam video nebulozne faulove telom i ostale budalaštine u EL... A da ne pričamo da ima i dvostrukih kriterijuma... A što se tiče Željka, šta ćeš, dešava se, ne može svake godine da se osvoji EL... Mene je samo malo razočaralo kad je izbacio Bjelicu pre mesec dana na sred tekme... Što nije tako izbacivao one egomanijake 2005. godine, nego našao da trenira strogoću na Bjelici...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djura, 29. mart 2014 08:40)

Cvrsce kontakte ? Pogledaj utakmicu Indiana Miami od pre neko vece pa se vrati ovde da komentarises, to sto se svira u NBA to se nigde u svetu ne sudi, na stranu to sto ako popreko pogledas sudiju dobijes tehnicku, a i ako sudija pomisli da si ga popreko pogledao opet dobijes tehnicku, i ako posle neke odluke trener prebrzo ustane sa klupe i on dobija tehnicku !

bora

pre 10 godina

Grešiš Batistuta.Ja košarku pratim (i volim) 48 god.veruj mi.Od vremena kada su Farčić i dosta njih, slobodna bacanja izvodili odozdo sa dve ruke.Od vremena Čermaka,Djukića,Latifića,Zečevića....Nekih 12-ak godina sam je i igrao (ne baš na najvišem nivou-mahom srpska liga).Pamtim kad je Kari oteran u Bosnu,da bi se doveo Todorić ...Željka sam upoznao 80/81,u vreme kada se vodila velika borba sa propisima,da bi iz Čačka došao u Beograd,imao sam isti problem na nižem nivou.Sjajan je čovek i veliki,veliki trener.No ne zaboravi,da je samo jednu godinu u karijeri (u Partizanu),radio u klubu sa ograničenim budžetom,i to pod patronatom Patrijarha srpske košarke prof.A.Nikolića!!Posle toga se sve 'otvorilo' i njegov talenat je došao do punog izražaja.E sad,na kraju da ti kažem poentu,iz velikog ličnog iskustva.Trenerski posao je zanat.U svakom zanatu postoji esnaf,koji sve meri i zna izmedju sebe,i tu nema prevare!Svi ovi treneri znaju i misle,iako iz mnogih razloga to ne govore osim izmedju sebe,da je najveći medju njima Dule Vujošević!!! Veruj mi,znam šta pričam.

sve sve

pre 10 godina

Tacno je sto je neko vec spomenuo, Kleiza im je glavna falinka. Kosta, i projektovan je da bude vodja tima a pruza mizerne partije. Jao, najezim se kad ga vidim da lezerno namesta kosicu svaki sekund, kao da igra basket u kraju. Veoma precenjen igrac. I sa Zoricem su omanuli.

Milos

pre 10 godina

Moze da se ljuti samo na sebe, on je sastavio tim, niko mu se u to nije mesao, skupo placeni igraci igraju lose a jos izgube od Armanija koji je dosao bez svog najboljeg igraca Lengforda!

realno ?

pre 10 godina

Vraca mu se sto je pustio Partizan...jos jednom je dokazao da je odlican trener ali nula od coveka...
(Nemanja, 29. mart 2014 13:28)

Vi sve znate i za sve imate odgovor, samo jos da nadjete odgovor na pitanje zasto 16 godina nista ne osvojiste i sve ce biti u redu

bob

pre 10 godina

zeljko ima trecinu ukupnog broja trofeja EL ikad jer obraca paznju apsolutno na sve. nevidjeni radnik i jos veci znalac.
pitanje je sta ko voli da vidi dok gleda utakmicu, ali zeljko kao trener je neprikosnoven ne samo ovde i u evropi vec je nevidjeno postovan, citiran i kopiran sirom sveta i preko bare.
toliko

Batistuta

pre 10 godina

@bora
Boro druze Vujosevic ne moze ni u jednom parametru da bude ispred Obradovica ali bas ni po jednom,nemam nista protiv Vujosevica mislim da je odlican strucnjak ali jedan je Obradovic tom coveku niko u evropi nije ni do kolena ni po strucnoscu ni po vodjenju utakmice.

Vladimir Blagojević

pre 10 godina

Klasična kopija njegovog prijatelja iz partizana, čim gubi, sudije krive. ubio ih bre armani 20 razlike.sta hoće? kme,kme,kme. Čoviću legendo :-):-):-)

bora

pre 10 godina

Po košarkaškom znanju u Evropi:
1) Dule Vujošević
2) Željko Obradović
3) Duda Ivković
4) D.Blat
5) Kari Pešić
6) E.Mesina
Po vodjenju utakmice:
1) Željko Obradović
2) Dule Vujošević
3) D.Blat
4) Kari Pešić
5) E.Mesina
6) D.Ivković

rokelele

pre 10 godina

Meni uopste nije jasno zasto navijaci Zvezde forsiraju pricu o pustanju. Njima nit u dzep nit iz dzepa. Srpski trener pustio srpski klub. Sve i da je istina, kakve to veze ima sa Zvezdom.

RubyRed

pre 10 godina

Svaka čast velikom Željku.
Pobesneo je na sudiju, pa šta.
Mi temperamentniji ga sasvim razumemo, međutim biće mi veoma drago ukoliko se Fenerbahçe ne plasira u Top 8.
Ne može sve preko noći, i ne može se baš sve parama.

Nopliz

pre 10 godina

Kako ja uzivam kad Turci placu na sudjenje. A inace mi je zao sto nasi treneri idu da treniraju Turke. Da igraju svi nasi igraci ne bih mogao da navijam za turski tim, pogotovo posle onog svetskog prvenstva kod njih.

NBA

pre 10 godina

Ne moze se sa Kleizom u ekipi! Taj bi sahranio i Majami. Kad mu se igra - vrhunski igrac. Kad mu se ne igra - unistitelj svake ekipe. A prima platu kao da je All star zvezda. Za sta?!

dus dibidus

pre 10 godina

Жељко легенда :) Гледао сам и све време је меч био на ивици инцидента. Мекејлеб и Клеиза ништа не играју и нису за Жељка, а имају НБА плате.

Kobe sucks

pre 10 godina

Gledao sam utakmice jos dok je bio trener Panatinaikosa i bila je ista prica. Crven u licu zbog nerviranja i besa. Po meni je to bespotrebno, pogotovo tada kada su bili dominantni u ligi i nisu bili pod nekim velikim pritiskom. Ajde sada je kao neki veci pritisak zbog losijih rezultata, ali opet ponavljam cemu sve to? Unistava sebe zbog jedne utakmice. Kako neki timovi u NBA ligi tenkuju celu sezonu. Jeste da ne moze da se poredi evropska i NBA kosarka ali pristup treba da im bude isti: pobedili smo- odlicno,sve je ok. izgubili smo- nema veze sledece sezone cemo biti bolji. Ne znam, mozda ima pritisak vlasnika kluba, ali velikom treneru kao sto je Zeljko treba dati vremena i puno poverenje. Siguran sam da ce im on desetostruko vise vratiti na terenu.

Ivan_Nis

pre 10 godina

(Kobe sucks, 29. mart 2014 13:11)

Zeljko je trener koga uopste ne zanima proslost, on svakoj utakmici prilazi na isti nacin i sa zeljom da pobedi. Protivnik je nebitan, bitan je pristup i pobeda. Zato je najbolji i najtrofejniji trener u evropi, da razmislja kao sto mu ti savetujes ostao bi na nivou Borca iz Cacka. Vecina nas Srba se zadovoljava sitnicama, cim usledi neki veci rezultat u nisim zivotima zadovoljimo se i stanemo(kazu stariji najeli se) on celu karijeru grize, stalno ulazi u nove izazove i zato stalno pravi rezultate! Ponos srpske nacije! Mesavina Nemca i Japanca sa temperamentom Grka u telu Srbina, to je Zoc.

Hang wire

pre 10 godina

Jeste veliki trener, tu nema sumnje, ali mene je razocarao kao covek kad se se skoro izdrao na Bjelicu i izbacio ga iz tima. Pritom navijam za Partizan ali Bjelicu sam uvek gotivio, bori se ko lav na svakoj tekmi i hrabar je igrac a Zeljko ga je ponizio kao da je ovaj neki klinac pocetnik, totalno nepotrebno.

vlada

pre 10 godina

On je nula od coveka jer je pustio Partizan, sta je s mozgom decko? Idi leci komplekse na drugom mestu...Ispada da je Piksi nula od coveka jer nije zeleo da igra protiv Zvezde finale kupa sampiona, ili je igrao samo poluvreme, kako god.. kako tada nisi imao ovakve izjave? Srami se...Zeljko je legenda trenerska, najtrofejniji trener Evrope, a ti si ko? Neki Nemanja koji sedi na stolici i pise komentare,to ces i ostati ceo zivot...

HF Integrale

pre 10 godina

Da mi je Čale ovako za*eban kao Željko mislim da bi završio školu na vreme,zaposlio se ,oženio se na vreme ... :D

Željko je faca!

monarhista

pre 10 godina

Nije se ovako tresao protiv partizana....meni je licno zao sto fenerbahce ispasta zbog njegovih hirova...ali odmah sam rekao da ce pustanje ysd da mu se grdno osveti....jer niko nije mutav....nece mocnici da se bakcu i dokazuju nesto sto je prakticno nemoguce dokazati ali ce te sacekati na "prvoj krivini" i saseci te sudijama...fener od partizana ima ubedljivo najproblematicnije sudjenje...
Inace zoc kao trener je za mene mrtav od one blago receno sramote s reprezentacijom...zelim mu jos mnofo,mnogo uspeha ali on Dudi i Kariju ne moz cipele da cisti.....

takinardi

pre 10 godina

E moj Želimire isti si ko Dule, čim počne da se gubi odmah sudije ne valjaju. Lako je biti najbolji sa VRHUNSKIM IGRAČIMA, ali evo malo slabiji tim i odmah nema rezultata. 2005. si kukako na igrače kako ti ruše atmosferu, a nisi smeo da oteraš nekog od njih, a 2002. je Pešić je otero Radmana člana 1. petorke. Zato je Pešić po meni bolji trener od tebe, jer je i sa manjim timovima pravio veće uspehe, setimo se samo Unikahe pre neku god kad ih je preuzeo sa skorom 2-6 i doveo do samog kraja.
Takođe bi me zanimalo da se Gvardiola dokaže u nekom slabijem timu, da vidimo kolko vredi, a ne da bira najbolje timove da vodi.

HF Integrale

pre 10 godina

Da mi je Čale ovako za*eban kao Željko mislim da bi završio školu na vreme,zaposlio se ,oženio se na vreme ... :D

Željko je faca!

dus dibidus

pre 10 godina

Жељко легенда :) Гледао сам и све време је меч био на ивици инцидента. Мекејлеб и Клеиза ништа не играју и нису за Жељка, а имају НБА плате.

NBA

pre 10 godina

Ne moze se sa Kleizom u ekipi! Taj bi sahranio i Majami. Kad mu se igra - vrhunski igrac. Kad mu se ne igra - unistitelj svake ekipe. A prima platu kao da je All star zvezda. Za sta?!

takinardi

pre 10 godina

E moj Želimire isti si ko Dule, čim počne da se gubi odmah sudije ne valjaju. Lako je biti najbolji sa VRHUNSKIM IGRAČIMA, ali evo malo slabiji tim i odmah nema rezultata. 2005. si kukako na igrače kako ti ruše atmosferu, a nisi smeo da oteraš nekog od njih, a 2002. je Pešić je otero Radmana člana 1. petorke. Zato je Pešić po meni bolji trener od tebe, jer je i sa manjim timovima pravio veće uspehe, setimo se samo Unikahe pre neku god kad ih je preuzeo sa skorom 2-6 i doveo do samog kraja.
Takođe bi me zanimalo da se Gvardiola dokaže u nekom slabijem timu, da vidimo kolko vredi, a ne da bira najbolje timove da vodi.

Hang wire

pre 10 godina

Jeste veliki trener, tu nema sumnje, ali mene je razocarao kao covek kad se se skoro izdrao na Bjelicu i izbacio ga iz tima. Pritom navijam za Partizan ali Bjelicu sam uvek gotivio, bori se ko lav na svakoj tekmi i hrabar je igrac a Zeljko ga je ponizio kao da je ovaj neki klinac pocetnik, totalno nepotrebno.

vlada

pre 10 godina

On je nula od coveka jer je pustio Partizan, sta je s mozgom decko? Idi leci komplekse na drugom mestu...Ispada da je Piksi nula od coveka jer nije zeleo da igra protiv Zvezde finale kupa sampiona, ili je igrao samo poluvreme, kako god.. kako tada nisi imao ovakve izjave? Srami se...Zeljko je legenda trenerska, najtrofejniji trener Evrope, a ti si ko? Neki Nemanja koji sedi na stolici i pise komentare,to ces i ostati ceo zivot...

monarhista

pre 10 godina

Nije se ovako tresao protiv partizana....meni je licno zao sto fenerbahce ispasta zbog njegovih hirova...ali odmah sam rekao da ce pustanje ysd da mu se grdno osveti....jer niko nije mutav....nece mocnici da se bakcu i dokazuju nesto sto je prakticno nemoguce dokazati ali ce te sacekati na "prvoj krivini" i saseci te sudijama...fener od partizana ima ubedljivo najproblematicnije sudjenje...
Inace zoc kao trener je za mene mrtav od one blago receno sramote s reprezentacijom...zelim mu jos mnofo,mnogo uspeha ali on Dudi i Kariju ne moz cipele da cisti.....

Ivan_Nis

pre 10 godina

(Kobe sucks, 29. mart 2014 13:11)

Zeljko je trener koga uopste ne zanima proslost, on svakoj utakmici prilazi na isti nacin i sa zeljom da pobedi. Protivnik je nebitan, bitan je pristup i pobeda. Zato je najbolji i najtrofejniji trener u evropi, da razmislja kao sto mu ti savetujes ostao bi na nivou Borca iz Cacka. Vecina nas Srba se zadovoljava sitnicama, cim usledi neki veci rezultat u nisim zivotima zadovoljimo se i stanemo(kazu stariji najeli se) on celu karijeru grize, stalno ulazi u nove izazove i zato stalno pravi rezultate! Ponos srpske nacije! Mesavina Nemca i Japanca sa temperamentom Grka u telu Srbina, to je Zoc.

bora

pre 10 godina

Po košarkaškom znanju u Evropi:
1) Dule Vujošević
2) Željko Obradović
3) Duda Ivković
4) D.Blat
5) Kari Pešić
6) E.Mesina
Po vodjenju utakmice:
1) Željko Obradović
2) Dule Vujošević
3) D.Blat
4) Kari Pešić
5) E.Mesina
6) D.Ivković

Batistuta

pre 10 godina

@bora
Boro druze Vujosevic ne moze ni u jednom parametru da bude ispred Obradovica ali bas ni po jednom,nemam nista protiv Vujosevica mislim da je odlican strucnjak ali jedan je Obradovic tom coveku niko u evropi nije ni do kolena ni po strucnoscu ni po vodjenju utakmice.

Nopliz

pre 10 godina

Kako ja uzivam kad Turci placu na sudjenje. A inace mi je zao sto nasi treneri idu da treniraju Turke. Da igraju svi nasi igraci ne bih mogao da navijam za turski tim, pogotovo posle onog svetskog prvenstva kod njih.

rokelele

pre 10 godina

Meni uopste nije jasno zasto navijaci Zvezde forsiraju pricu o pustanju. Njima nit u dzep nit iz dzepa. Srpski trener pustio srpski klub. Sve i da je istina, kakve to veze ima sa Zvezdom.

RubyRed

pre 10 godina

Svaka čast velikom Željku.
Pobesneo je na sudiju, pa šta.
Mi temperamentniji ga sasvim razumemo, međutim biće mi veoma drago ukoliko se Fenerbahçe ne plasira u Top 8.
Ne može sve preko noći, i ne može se baš sve parama.

Kobe sucks

pre 10 godina

Gledao sam utakmice jos dok je bio trener Panatinaikosa i bila je ista prica. Crven u licu zbog nerviranja i besa. Po meni je to bespotrebno, pogotovo tada kada su bili dominantni u ligi i nisu bili pod nekim velikim pritiskom. Ajde sada je kao neki veci pritisak zbog losijih rezultata, ali opet ponavljam cemu sve to? Unistava sebe zbog jedne utakmice. Kako neki timovi u NBA ligi tenkuju celu sezonu. Jeste da ne moze da se poredi evropska i NBA kosarka ali pristup treba da im bude isti: pobedili smo- odlicno,sve je ok. izgubili smo- nema veze sledece sezone cemo biti bolji. Ne znam, mozda ima pritisak vlasnika kluba, ali velikom treneru kao sto je Zeljko treba dati vremena i puno poverenje. Siguran sam da ce im on desetostruko vise vratiti na terenu.

realno ?

pre 10 godina

Vraca mu se sto je pustio Partizan...jos jednom je dokazao da je odlican trener ali nula od coveka...
(Nemanja, 29. mart 2014 13:28)

Vi sve znate i za sve imate odgovor, samo jos da nadjete odgovor na pitanje zasto 16 godina nista ne osvojiste i sve ce biti u redu

sve sve

pre 10 godina

Tacno je sto je neko vec spomenuo, Kleiza im je glavna falinka. Kosta, i projektovan je da bude vodja tima a pruza mizerne partije. Jao, najezim se kad ga vidim da lezerno namesta kosicu svaki sekund, kao da igra basket u kraju. Veoma precenjen igrac. I sa Zoricem su omanuli.

bob

pre 10 godina

zeljko ima trecinu ukupnog broja trofeja EL ikad jer obraca paznju apsolutno na sve. nevidjeni radnik i jos veci znalac.
pitanje je sta ko voli da vidi dok gleda utakmicu, ali zeljko kao trener je neprikosnoven ne samo ovde i u evropi vec je nevidjeno postovan, citiran i kopiran sirom sveta i preko bare.
toliko

Vladimir Blagojević

pre 10 godina

Klasična kopija njegovog prijatelja iz partizana, čim gubi, sudije krive. ubio ih bre armani 20 razlike.sta hoće? kme,kme,kme. Čoviću legendo :-):-):-)

bora

pre 10 godina

Grešiš Batistuta.Ja košarku pratim (i volim) 48 god.veruj mi.Od vremena kada su Farčić i dosta njih, slobodna bacanja izvodili odozdo sa dve ruke.Od vremena Čermaka,Djukića,Latifića,Zečevića....Nekih 12-ak godina sam je i igrao (ne baš na najvišem nivou-mahom srpska liga).Pamtim kad je Kari oteran u Bosnu,da bi se doveo Todorić ...Željka sam upoznao 80/81,u vreme kada se vodila velika borba sa propisima,da bi iz Čačka došao u Beograd,imao sam isti problem na nižem nivou.Sjajan je čovek i veliki,veliki trener.No ne zaboravi,da je samo jednu godinu u karijeri (u Partizanu),radio u klubu sa ograničenim budžetom,i to pod patronatom Patrijarha srpske košarke prof.A.Nikolića!!Posle toga se sve 'otvorilo' i njegov talenat je došao do punog izražaja.E sad,na kraju da ti kažem poentu,iz velikog ličnog iskustva.Trenerski posao je zanat.U svakom zanatu postoji esnaf,koji sve meri i zna izmedju sebe,i tu nema prevare!Svi ovi treneri znaju i misle,iako iz mnogih razloga to ne govore osim izmedju sebe,da je najveći medju njima Dule Vujošević!!! Veruj mi,znam šta pričam.

Gepek

pre 10 godina

To je ta ista, dobo poznata škola. Pre podne časovi ljubavi, posle podne čitanje Kanta (eventualno i Hegela), a uveče... uveče psovanje, dranje i otvorene pretnje sudiji.

alibaba

pre 10 godina

@hehe potrčali panteri da osude
(kraken, 29. mart 2014 14:35)
hehe a ti zagrepcanin potrcao da odbranis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekujem sudije za Dz ... !, 29. mart 2014 16:08)


Jok, nego cemo da branimo doktore masinstva! Za Zelimira i ruku u vatru ako treba, jer je istinska KOSARKASKA legenda, i zato jer vam je digao pritisak svaki put kad nas je pustio. Branite vi svoju nestranacku licnost i bivseg gradonacelnika, a mi cemo svoje bivse kosarkase i trenere!

Milos

pre 10 godina

Moze da se ljuti samo na sebe, on je sastavio tim, niko mu se u to nije mesao, skupo placeni igraci igraju lose a jos izgube od Armanija koji je dosao bez svog najboljeg igraca Lengforda!

Kobe sucks

pre 10 godina

@Ivan_Nis Nisam hteo da obezvredim njegovu borbenost i strast za kosarkom. Ja ga mnogo postujem i ne razumem zasto sam dobio toliko minusa. Rekao sam samo da nije vredno zrtvovati zdravlje zbog utakmice. On je dovoljno dobar trener da moze bez nerviranja da bude najbolji. Neka nastavi da grize za svaku pobedu, inace to i jeste odlika pravog sampiona, sto Zeljko sigurno jeste!

Svete

pre 10 godina

Nisam gledao tekmu ali verujem da suđenje nije bilo na nivou... To je jedan od razloga što Evropska košarka i dalje kaska iza NBA liga... Tamo puštaju i čvršće kontakte i tamo sudija neće da te upropasti kao u Evropi... Hiljadu puta sam video nebulozne faulove telom i ostale budalaštine u EL... A da ne pričamo da ima i dvostrukih kriterijuma... A što se tiče Željka, šta ćeš, dešava se, ne može svake godine da se osvoji EL... Mene je samo malo razočaralo kad je izbacio Bjelicu pre mesec dana na sred tekme... Što nije tako izbacivao one egomanijake 2005. godine, nego našao da trenira strogoću na Bjelici...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djura, 29. mart 2014 08:40)

Cvrsce kontakte ? Pogledaj utakmicu Indiana Miami od pre neko vece pa se vrati ovde da komentarises, to sto se svira u NBA to se nigde u svetu ne sudi, na stranu to sto ako popreko pogledas sudiju dobijes tehnicku, a i ako sudija pomisli da si ga popreko pogledao opet dobijes tehnicku, i ako posle neke odluke trener prebrzo ustane sa klupe i on dobija tehnicku !

samo navodim činjenice

pre 10 godina

Zoc se već mesecima bruka sve jače. Ko zna šta je sve obećao gazdama, i sada je u panici. Potpuno neuravnotežen. Uništio je svoju reputaciju. Izbacuje svoje igrače, javno ih prevaspitava i ponižava, urla prvo na njih a odmah posle i na sudije. Kad ne ide po želji to je standardni manir čuvene škole ponašanja.

sasaassa

pre 10 godina

@bora
Citam komentar ceo, kazem u sebi, ok covek se razume u kosarku. A onda procitam zadnju recenicu, hahahahahhhhhhhhhhhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ne, ovo je vrhunac gluposti.

DejanPGBG

pre 10 godina

E moji panteri,pa sta sa vama da se radi,eto ako,a ocete...ostanete bez titule i ove godine...pa poceli ste zbog partizana da mrzite cak i obradovica,sram vas bilo...nesretna je vasa navijacka sreca pod obrucima...godinama bila i bice...

bora

pre 10 godina

Po košarkaškom znanju u Evropi:
1) Dule Vujošević
2) Željko Obradović
3) Duda Ivković
4) D.Blat
5) Kari Pešić
6) E.Mesina
Po vodjenju utakmice:
1) Željko Obradović
2) Dule Vujošević
3) D.Blat
4) Kari Pešić
5) E.Mesina
6) D.Ivković

takinardi

pre 10 godina

E moj Želimire isti si ko Dule, čim počne da se gubi odmah sudije ne valjaju. Lako je biti najbolji sa VRHUNSKIM IGRAČIMA, ali evo malo slabiji tim i odmah nema rezultata. 2005. si kukako na igrače kako ti ruše atmosferu, a nisi smeo da oteraš nekog od njih, a 2002. je Pešić je otero Radmana člana 1. petorke. Zato je Pešić po meni bolji trener od tebe, jer je i sa manjim timovima pravio veće uspehe, setimo se samo Unikahe pre neku god kad ih je preuzeo sa skorom 2-6 i doveo do samog kraja.
Takođe bi me zanimalo da se Gvardiola dokaže u nekom slabijem timu, da vidimo kolko vredi, a ne da bira najbolje timove da vodi.

monarhista

pre 10 godina

Nije se ovako tresao protiv partizana....meni je licno zao sto fenerbahce ispasta zbog njegovih hirova...ali odmah sam rekao da ce pustanje ysd da mu se grdno osveti....jer niko nije mutav....nece mocnici da se bakcu i dokazuju nesto sto je prakticno nemoguce dokazati ali ce te sacekati na "prvoj krivini" i saseci te sudijama...fener od partizana ima ubedljivo najproblematicnije sudjenje...
Inace zoc kao trener je za mene mrtav od one blago receno sramote s reprezentacijom...zelim mu jos mnofo,mnogo uspeha ali on Dudi i Kariju ne moz cipele da cisti.....

Hang wire

pre 10 godina

Jeste veliki trener, tu nema sumnje, ali mene je razocarao kao covek kad se se skoro izdrao na Bjelicu i izbacio ga iz tima. Pritom navijam za Partizan ali Bjelicu sam uvek gotivio, bori se ko lav na svakoj tekmi i hrabar je igrac a Zeljko ga je ponizio kao da je ovaj neki klinac pocetnik, totalno nepotrebno.

Kobe sucks

pre 10 godina

Gledao sam utakmice jos dok je bio trener Panatinaikosa i bila je ista prica. Crven u licu zbog nerviranja i besa. Po meni je to bespotrebno, pogotovo tada kada su bili dominantni u ligi i nisu bili pod nekim velikim pritiskom. Ajde sada je kao neki veci pritisak zbog losijih rezultata, ali opet ponavljam cemu sve to? Unistava sebe zbog jedne utakmice. Kako neki timovi u NBA ligi tenkuju celu sezonu. Jeste da ne moze da se poredi evropska i NBA kosarka ali pristup treba da im bude isti: pobedili smo- odlicno,sve je ok. izgubili smo- nema veze sledece sezone cemo biti bolji. Ne znam, mozda ima pritisak vlasnika kluba, ali velikom treneru kao sto je Zeljko treba dati vremena i puno poverenje. Siguran sam da ce im on desetostruko vise vratiti na terenu.

Vladimir Blagojević

pre 10 godina

Klasična kopija njegovog prijatelja iz partizana, čim gubi, sudije krive. ubio ih bre armani 20 razlike.sta hoće? kme,kme,kme. Čoviću legendo :-):-):-)

bora

pre 10 godina

Grešiš Batistuta.Ja košarku pratim (i volim) 48 god.veruj mi.Od vremena kada su Farčić i dosta njih, slobodna bacanja izvodili odozdo sa dve ruke.Od vremena Čermaka,Djukića,Latifića,Zečevića....Nekih 12-ak godina sam je i igrao (ne baš na najvišem nivou-mahom srpska liga).Pamtim kad je Kari oteran u Bosnu,da bi se doveo Todorić ...Željka sam upoznao 80/81,u vreme kada se vodila velika borba sa propisima,da bi iz Čačka došao u Beograd,imao sam isti problem na nižem nivou.Sjajan je čovek i veliki,veliki trener.No ne zaboravi,da je samo jednu godinu u karijeri (u Partizanu),radio u klubu sa ograničenim budžetom,i to pod patronatom Patrijarha srpske košarke prof.A.Nikolića!!Posle toga se sve 'otvorilo' i njegov talenat je došao do punog izražaja.E sad,na kraju da ti kažem poentu,iz velikog ličnog iskustva.Trenerski posao je zanat.U svakom zanatu postoji esnaf,koji sve meri i zna izmedju sebe,i tu nema prevare!Svi ovi treneri znaju i misle,iako iz mnogih razloga to ne govore osim izmedju sebe,da je najveći medju njima Dule Vujošević!!! Veruj mi,znam šta pričam.

HF Integrale

pre 10 godina

Da mi je Čale ovako za*eban kao Željko mislim da bi završio školu na vreme,zaposlio se ,oženio se na vreme ... :D

Željko je faca!

Gepek

pre 10 godina

To je ta ista, dobo poznata škola. Pre podne časovi ljubavi, posle podne čitanje Kanta (eventualno i Hegela), a uveče... uveče psovanje, dranje i otvorene pretnje sudiji.

vlada

pre 10 godina

On je nula od coveka jer je pustio Partizan, sta je s mozgom decko? Idi leci komplekse na drugom mestu...Ispada da je Piksi nula od coveka jer nije zeleo da igra protiv Zvezde finale kupa sampiona, ili je igrao samo poluvreme, kako god.. kako tada nisi imao ovakve izjave? Srami se...Zeljko je legenda trenerska, najtrofejniji trener Evrope, a ti si ko? Neki Nemanja koji sedi na stolici i pise komentare,to ces i ostati ceo zivot...

dus dibidus

pre 10 godina

Жељко легенда :) Гледао сам и све време је меч био на ивици инцидента. Мекејлеб и Клеиза ништа не играју и нису за Жељка, а имају НБА плате.

RubyRed

pre 10 godina

Svaka čast velikom Željku.
Pobesneo je na sudiju, pa šta.
Mi temperamentniji ga sasvim razumemo, međutim biće mi veoma drago ukoliko se Fenerbahçe ne plasira u Top 8.
Ne može sve preko noći, i ne može se baš sve parama.

rokelele

pre 10 godina

Meni uopste nije jasno zasto navijaci Zvezde forsiraju pricu o pustanju. Njima nit u dzep nit iz dzepa. Srpski trener pustio srpski klub. Sve i da je istina, kakve to veze ima sa Zvezdom.

realno ?

pre 10 godina

Vraca mu se sto je pustio Partizan...jos jednom je dokazao da je odlican trener ali nula od coveka...
(Nemanja, 29. mart 2014 13:28)

Vi sve znate i za sve imate odgovor, samo jos da nadjete odgovor na pitanje zasto 16 godina nista ne osvojiste i sve ce biti u redu

alibaba

pre 10 godina

@hehe potrčali panteri da osude
(kraken, 29. mart 2014 14:35)
hehe a ti zagrepcanin potrcao da odbranis
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekujem sudije za Dz ... !, 29. mart 2014 16:08)


Jok, nego cemo da branimo doktore masinstva! Za Zelimira i ruku u vatru ako treba, jer je istinska KOSARKASKA legenda, i zato jer vam je digao pritisak svaki put kad nas je pustio. Branite vi svoju nestranacku licnost i bivseg gradonacelnika, a mi cemo svoje bivse kosarkase i trenere!

Ivan_Nis

pre 10 godina

(Kobe sucks, 29. mart 2014 13:11)

Zeljko je trener koga uopste ne zanima proslost, on svakoj utakmici prilazi na isti nacin i sa zeljom da pobedi. Protivnik je nebitan, bitan je pristup i pobeda. Zato je najbolji i najtrofejniji trener u evropi, da razmislja kao sto mu ti savetujes ostao bi na nivou Borca iz Cacka. Vecina nas Srba se zadovoljava sitnicama, cim usledi neki veci rezultat u nisim zivotima zadovoljimo se i stanemo(kazu stariji najeli se) on celu karijeru grize, stalno ulazi u nove izazove i zato stalno pravi rezultate! Ponos srpske nacije! Mesavina Nemca i Japanca sa temperamentom Grka u telu Srbina, to je Zoc.

Milos

pre 10 godina

Moze da se ljuti samo na sebe, on je sastavio tim, niko mu se u to nije mesao, skupo placeni igraci igraju lose a jos izgube od Armanija koji je dosao bez svog najboljeg igraca Lengforda!

bob

pre 10 godina

zeljko ima trecinu ukupnog broja trofeja EL ikad jer obraca paznju apsolutno na sve. nevidjeni radnik i jos veci znalac.
pitanje je sta ko voli da vidi dok gleda utakmicu, ali zeljko kao trener je neprikosnoven ne samo ovde i u evropi vec je nevidjeno postovan, citiran i kopiran sirom sveta i preko bare.
toliko

samo navodim činjenice

pre 10 godina

Zoc se već mesecima bruka sve jače. Ko zna šta je sve obećao gazdama, i sada je u panici. Potpuno neuravnotežen. Uništio je svoju reputaciju. Izbacuje svoje igrače, javno ih prevaspitava i ponižava, urla prvo na njih a odmah posle i na sudije. Kad ne ide po želji to je standardni manir čuvene škole ponašanja.

Nopliz

pre 10 godina

Kako ja uzivam kad Turci placu na sudjenje. A inace mi je zao sto nasi treneri idu da treniraju Turke. Da igraju svi nasi igraci ne bih mogao da navijam za turski tim, pogotovo posle onog svetskog prvenstva kod njih.

Svete

pre 10 godina

Nisam gledao tekmu ali verujem da suđenje nije bilo na nivou... To je jedan od razloga što Evropska košarka i dalje kaska iza NBA liga... Tamo puštaju i čvršće kontakte i tamo sudija neće da te upropasti kao u Evropi... Hiljadu puta sam video nebulozne faulove telom i ostale budalaštine u EL... A da ne pričamo da ima i dvostrukih kriterijuma... A što se tiče Željka, šta ćeš, dešava se, ne može svake godine da se osvoji EL... Mene je samo malo razočaralo kad je izbacio Bjelicu pre mesec dana na sred tekme... Što nije tako izbacivao one egomanijake 2005. godine, nego našao da trenira strogoću na Bjelici...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djura, 29. mart 2014 08:40)

Cvrsce kontakte ? Pogledaj utakmicu Indiana Miami od pre neko vece pa se vrati ovde da komentarises, to sto se svira u NBA to se nigde u svetu ne sudi, na stranu to sto ako popreko pogledas sudiju dobijes tehnicku, a i ako sudija pomisli da si ga popreko pogledao opet dobijes tehnicku, i ako posle neke odluke trener prebrzo ustane sa klupe i on dobija tehnicku !

Batistuta

pre 10 godina

@bora
Boro druze Vujosevic ne moze ni u jednom parametru da bude ispred Obradovica ali bas ni po jednom,nemam nista protiv Vujosevica mislim da je odlican strucnjak ali jedan je Obradovic tom coveku niko u evropi nije ni do kolena ni po strucnoscu ni po vodjenju utakmice.

Kobe sucks

pre 10 godina

@Ivan_Nis Nisam hteo da obezvredim njegovu borbenost i strast za kosarkom. Ja ga mnogo postujem i ne razumem zasto sam dobio toliko minusa. Rekao sam samo da nije vredno zrtvovati zdravlje zbog utakmice. On je dovoljno dobar trener da moze bez nerviranja da bude najbolji. Neka nastavi da grize za svaku pobedu, inace to i jeste odlika pravog sampiona, sto Zeljko sigurno jeste!

NBA

pre 10 godina

Ne moze se sa Kleizom u ekipi! Taj bi sahranio i Majami. Kad mu se igra - vrhunski igrac. Kad mu se ne igra - unistitelj svake ekipe. A prima platu kao da je All star zvezda. Za sta?!

sve sve

pre 10 godina

Tacno je sto je neko vec spomenuo, Kleiza im je glavna falinka. Kosta, i projektovan je da bude vodja tima a pruza mizerne partije. Jao, najezim se kad ga vidim da lezerno namesta kosicu svaki sekund, kao da igra basket u kraju. Veoma precenjen igrac. I sa Zoricem su omanuli.

sasaassa

pre 10 godina

@bora
Citam komentar ceo, kazem u sebi, ok covek se razume u kosarku. A onda procitam zadnju recenicu, hahahahahhhhhhhhhhhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ne, ovo je vrhunac gluposti.

DejanPGBG

pre 10 godina

E moji panteri,pa sta sa vama da se radi,eto ako,a ocete...ostanete bez titule i ove godine...pa poceli ste zbog partizana da mrzite cak i obradovica,sram vas bilo...nesretna je vasa navijacka sreca pod obrucima...godinama bila i bice...