Košarka 144

Četvrtak, 13.03.2014.

14:52

Čović: Naše pravo na omaž

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da veruje da se njegov klub neće zaustaviti u četvrtfinalu Evrokupa.

Èoviæ: Naše pravo na omaž IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 10 godina

Omaž
Поступак који се примењује након обилатог јела, као својеврсно одавање признања кувару на изврсном оброку. Врши се тако што се откине комад леба, па се остаци хране у тањиру омажу истим.

pera

pre 10 godina

Partizan nikada nije osvojio Eurokup. Kup Radivoja Koraca (evropski)je ekvivalent danasnjem Euro Celendzu, trecem po jacini takmicenju u evropskoj kosarci. Kup pobednika Kupova je ekvivalent danasnjem Eurokupu, kojeg je kk Crvena Zvezda osvojila 1975. godine. Proguglajte malo, nije na odmet da se malo informisete, a ne da sirite beskrupulozne lazi preko medija.
(zvezdas-rajvoSa, 13. mart 2014 16:54)

Ha haha ja mislim da i ti ne verujes u ovo sto si napisao. Ako je Kup Pobednika Kupova ekvivalent danasnjem Evrokupu,zasto ga onda igraju ekipe koje nisu ni osvojile kup?Zasto ga igraju po nekoliko ekipa iz svake zemlje?Evrokup igraju iste one ekipe koje su i pre igrale Kup Radivoja Koraca,cak ni osvajaci nacionalnih kupova nemaju prolaz u Evrokup,nego moraju kroz prvenstvo.A Evrocelenz-to su ekipe koje se kroz prvenstvo ne plasiraju ni za EK,znaci od nekog 7-8 mesta na tabeli pa na dole.

Костамир

pre 10 godina

Пошто се прича да се Човке спрема да нападне Евро Лигу за пар сезона, замислите ово: направи Човке дрим тим од Звезде и доведе, ни мање ни више, Дулета Вујошевића за тренера. Овај се наложи због добре лове и доведе Звезду до финала Евро Лиге. Пред сам меч финала против Макабија, Човке ни мање ни више отпусти Бујошевића. И замислите кога постави за тренера? Никога. Он води екипу у финалу, осваја Евро Лигу, а на мајци коју носи у тој утакмици пише "Омаж".

duledudule

pre 10 godina

ja mislim da je vreme da vlajzi i batko odu na pivo.a mogu da povedu o kodara78,cisto onako da se lepo ispricaju...koji je vama ljudi...?

samsung galaxy 4

pre 10 godina

Svaka cast zvezdi na plasmanu dalje,
ipak je to na neki nacin uspeh i za srpsku kosarku.
Jesam partizanovac ali mislim da je zvezda ove sezone stabilnija od mog partizana, naravno da su povrede vaznih igraca ucinili svoje.
Sto se tice ovog coveka sto voli samo da provocira i nista drugo i ne zna, ne bih ni trosio reci jer znam da ce ga zvezdasi kad tad provaliti...i onda ne bih nikome poxeleo da je u njegovoj kozi.
Ko prezivi pricace.

Sasha

pre 10 godina

Covic je od Zvezde napravio ozbiljan klub, pravi zvezdasi to cene i veoma su mu zahvalni. Cinjenica da ga ovi iskomplesirani grobari mrze je dokaz da je na pravom putu. Ogroman respekt i kapa dole majstore.

KODAR78

pre 10 godina

KK PRAZNE VITRINE odaju Partizanu omaz i tako nastavljaju da budu Partizanova losa kopija. Sto se tice EK, zelim im da doguraju sto dalje u tom takmicenju, jer pre ce njega osvojiti, nego titulu u Srbiji i Jadranu.

Batko

pre 10 godina

Partizan ne igra euro kupove i slicna smeca od takmicenja, a kad ih igra eventualno jednom u 30 godina on ih osvaja!
(adv, 13. mart 2014 19:26)

A u među vremenu vas peglaju od -20 do -42. ko kako stigne?
Pa vi služite da zabavljate narod po halama širom Evrope !

M@rconi

pre 10 godina

@zeleznik celi.Pa sta je tu sporno?Mi smo privatni klub i to je extra.A vi ako ne budete radice katanac.Pa najjaci klubovi evrope su privatni.Samo glup covek moze lose da kaze za tako nesto.
@cantona.Dr ne zna a onaj filozof zna.Svasta.

GrobarPeki

pre 10 godina

Protiv Zadra posaljite juniore da igraju i da se maksimalno spremimo za Ukrajince.....Ej bre ljudi, blizu smo polfinalu !
(ultrabgd1, 13. mart 2014 15:29)

Trese se Evropa od tog uspeha

miki

pre 10 godina

Hahahha ovaj od zlobnoce
ne zna sta prica vujosevic je bio to rekao jer je czt ispala iz el, a partizan je prosao budivelnik, o kom omazu pricas covicu ???

samrok-cz 5:1

pre 10 godina

znaci konstatacija nema veze sa vezom,da nije tuzno bilo bi smesno. A tuzno je iz razloga sto ovaj covek i njemu slicni imaju vlast.

milos

pre 10 godina

Moj Covicu,nema omaza tamo gde su otpatci od najaceg takmicenja u Evropi. U tom takmicenju gde je tvoj FMP se lece kompleksi !!!
(Bojan, 13. mart 2014 18:18)
Mislis da partizan nece igrati to takmicenje sledece godine ?

muke Panterove

pre 10 godina

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni (Batko, 13. mart 2014 16:42)


'oskudno jadni'??????? aaaaaaahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaahah. Znas onaj osecaj kad pokusas da ispadnes pametan, a u stvari ispadnes antologijski glup?Epa cestitam, upravo si uspeo! xD(vlajzi, 13. mart 2014 17:22)

Buahahahahahahahahahaha!!!!
Ko o cemu, Batko o intelektu.

mililica

pre 10 godina

Kakav ogroman uspeh proci dalje u konkurenciji takvih velicina kao sto su Njiznji Novgorod, Panionios, Bilbao i Ljetuvos Ritas, nemam reci.
A ne znam kakav Covic omaz pominje kad je Partizan u Ukrajini izgubio 4-5 razlike, a u Beogradu dobio 20 razlike, sto znaci da bi Partizan prosao dalje. Takodje Partizan je izbacio Budivelnik iz prve faze evrolige, tako da ne znam o kakvom se tu omazu radi.
(PEP, 13. mart 2014 16:01)

Ali kako je takva institucija, veličina, najbolji klub u univerzumu i šire, kakav ste vi, uspela da izgubi ne samo od Nantera, koji je ispao u osmini finala ovog nevažnog takmičenja, nego i od Budiveljnika, još jednog indijanskog kluba? Kako to da vi, veličina i institucija, imate pet pobeda u dvadeset utakmica u Evroligi? Pa da nije bilo onoga protiv Fenerbahčea, svi znamo čega, igrali biste sad isti taj Evrokup i klali biste se sa Budiveljnikom i Nanterom, kao što ste to radili i u grupi. Zvezda je ubedljivo izgubila jednu jedinu EL utakmicu ove sezone. Vi ste dvocifrenom razlikom izgubili ko zna koliko, ni vi ne brojite. Pokrijte se ušima i ćutite.

uppr

pre 10 godina

Čovek se zavitlava sa onim koji se frlja svakakvim terminima, citatima i analogijama koje ne razume, a to nije Čović, već jedan nazovi intelektualac sa srednjom školom. Valjda misli da je veći deo naroda glup i pomisliće da on govori nešto pametno, a ne govori ništa pametno, nego se frlja besmislicama. Na konkretno pitanje ne ume da odgovori ili zakrvavi očima, veliki Andrićev poštovalac. Koji se verovatno pronašao u onim Andrićevim likova zlih ljudi, inače ama baš ništa nije razumeo od pročitanog.

Tolle

pre 10 godina

Pazite ovako, ako Crvena Zvezda superiorno osvoji Evrokup, a Partizan izgubi sve utakmice do kraja Evrolige i bude zacementiran na poslednjem mestu grupe, to ce znaciti da je Partizan 16. klub u Evropi a Zvezda 17.Mi vama ustvari ukazujemo cast samim tim sto citamo ovu vest, a kamoli sto komentarisemo.

G@G@

pre 10 godina

Vi nikada niste osvojili Evroligu,nego neki nebitan Kup Šampiona 1992 g .. a tada je bio jači Kup Koraća ili Kup pobednika Kupova,od tog Kupa šampiona.

vlajzi

pre 10 godina

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni (Batko, 13. mart 2014 16:42)

'oskudno jadni'???????
aaaaaaahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaahah
Znas onaj osecaj kad pokusas da ispadnes pametan, a u stvari ispadnes antologijski glup?
Epa cestitam, upravo si uspeo! xD

Dragan

pre 10 godina

Sve ovo sto je gdin Covic uradio za Zvezdu ce uveriti Vucica da je Nebojsa zasluzio da vodi ili grad ili minisrarstvo. Vecinska Srbija, i to ona naridna ce to podrzati. A tada kvazi intelektualna, grobarska, i na srecu manjinska ce videti sta je dominacija.

Zoki

pre 10 godina

molijm sve funkcionere crvene zvezde da se ne spuštaju na nivo predsednka jsd partizan!
ako svi postanemo prosti poput njega, to će mu biti najveća pobeda!

Kiki

pre 10 godina

Da li je moguce da se neko hvali ovom izjavom Covica kad covek nema pojma ni sta znaci rec "omaz"?
"Imamo i mi pravo na omaz sa Budiveljnikom" - Sta to treba da znaci?! Recenica je u najmanju ruku glupa i besmislena, a covek je pokusao da ispadne intelektualac. Sledeci put prodji malo recnikom, kao Dule. Ovako je hteo da ispadne faca i da "uzvrati istom merom", a ispade... pa, ispao je.

riječanin

pre 10 godina

Bravo i čestitke za sve učinjeno za košarkašku zvezdu koja se vratila gdje pripada,i poslije partizana ima najbolje navijače na svijetu.Svatko tko voli srpsku košarku trebao bi biti sretan ali vidimo da partizani priznaju samo sebe,tako da se i jedan Dule počeo brukat.

pozz samo prati Zvezdu

pre 10 godina

Dragan@ Za tvoju informaciju najveci uspeh za srpsku kosarku u zadnjih 15 godina je ostvario Partizan 2010 ulazkom u f4 evrolige i malo je falilo da igra finale iste sa barsom da nije primio kos u zadnjoj sekundi meca sa olimpijakosom kada je Cildres pogodio iz alejupa!Al posto ti basket pratis od ove sezone i vaterpolo od prosle ne zameram ti a i verovatno za svog zivota se jos nisi radovao tituli posto ne verujem da imas 16 godina koliko tvoj klub nije bio sampion!Pozdrav svim pravim delijama!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Partizan prvak evrope, 13. mart 2014 16:32)

Valjda zadnje 2 godine.. Ipak smo mi prvaci Evrope iz 2013, osvajaci super kupa Evrope 2013, osvajaci kupa i prvenstva.

Vazno je izgleda tebi sve one titule koje su osvajane iz gepeka, mracnih svlacionica, gde direktor kluba bije sudije, ali polako doci ce i te titule na reviziju, kao i one u fudbalu (srpski kalcopoli), pa cemo videti sta ce ostati od njih

PODHITNO NEKOME DA SE ISPLACES NA RAMENU

polako ali sigurno

pre 10 godina

A u sebi se jedes sto je Partizan isao cetiri puta na f4 i osvojio Euroligu.
(Voracek 93, 13. mart 2014 15:45)

Partizan je osvojio kup sampiona, a ne Evroligu. Osvojio je 3 puta KRK, a ne EK, Evrokup je mnogo kvalitetnije takmicenje od tadasnjeg KRK. Kako? Pa lepo. Tada si imao i takmicenje KPK i KES i KRK, a sada ti je KRK i KPK u jednom takmicenju EK.

Batko ,sila iz Samroka

pre 10 godina

Pitanje za Coviceve delije. Da li ste isto misljenje imali o ovom coveku kada je bio u SPS,kada je bio gradonacelnik BG, kada je bio mimistar za KiM,kada je kupio fabriku Proleter,danasnji fmp

Vid'la zaba gde se konji kuju...

pre 10 godina

Kulturno i na finjaka tako se to radi u profi klubu !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 13. mart 2014 15:24)

A iznad svega dripacki i sa promasenom poentom... Vazno je da si ti razumeo da je to na finjaka, a sto nemas pojma sta je pisac hteo da kaze (uostalom kao ni sam pisac), to i nije toliko bitno... Inace, Nebojsa je veoma principijelan i transparentan covek, na sva usta prica kako se ne bavi Partizanom, a ne ispusta ga iz usta. Kao neka baba je, Dule bar otvoreno kaze sta misli, ovo ko neka, da ne kazem sta, vecito glumi neko postenje i finocu, a vece zlo ova zemlja nije videla...

Partizan prvak evrope

pre 10 godina

Dragan@ Za tvoju informaciju najveci uspeh za srpsku kosarku u zadnjih 15 godina je ostvario Partizan 2010 ulazkom u f4 evrolige i malo je falilo da igra finale iste sa barsom da nije primio kos u zadnjoj sekundi meca sa olimpijakosom kada je Cildres pogodio iz alejupa!Al posto ti basket pratis od ove sezone i vaterpolo od prosle ne zameram ti a i verovatno za svog zivota se jos nisi radovao tituli posto ne verujem da imas 16 godina koliko tvoj klub nije bio sampion!Pozdrav svim pravim delijama!

fancy

pre 10 godina

Covicu, znas ti i bolje od ovoga..ne treba nam ovo rasipanje energije, cutimo i radimo po tome nas prepoznaju drugi nek se svadjaju sami sa sobom koliko god hoce! Naravno, odmoriti glavne igrace protiv Zadra...nek Simonovic vezba malo sut :-)

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Omaz Partizanu koji je taj kup vec osvajao tri puta{tada se zvao kup Radivoja Koraca}da ne spominjemo titulu Evropskog sampiona i tacka.
(Tole, 13. mart 2014 15:57)

Partizan nikada nije osvojio Eurokup. Kup Radivoja Koraca (evropski)je ekvivalent danasnjem Euro Celendzu, trecem po jacini takmicenju u evropskoj kosarci. Kup pobednika Kupova je ekvivalent danasnjem Eurokupu, kojeg je kk Crvena Zvezda osvojila 1975. godine. Proguglajte malo, nije na odmet da se malo informisete, a ne da sirite beskrupulozne lazi preko medija.

Dejan BL

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA
(E moj Nebojsa, 13. mart 2014 15:31)
On je VLASNIK kluba i moze da radi sta hoce!

Mare

pre 10 godina

Ovaj je doktor nauka, a ja ne znam ima li Vujosevic srednju skolu, kao cita knjige, sto nisi citao univerzitetsku literaturu kada hoces da si obrazovan!

Batko

pre 10 godina

Kazi ti nama nebojsa, da li je KK Crvena Zvezda Telekom, Stjepana Stupanca 15a, nekada osvojio neko prvenstvo, sfrj, srj, srbije i crne gore ili kako god se vec bivsa drzava zvala?
(sale, 13. mart 2014 15:21)

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni

Bodibond

pre 10 godina

A grobari sujeta, ljubomora, zavist, pakost, pa dok smo mi radili na stabilizaciji i unapredjenju vi ste slusali vaseg demagoga. Slusajte ga i dalje jos bolje za nas .

русвај

pre 10 godina

Овај очигледно још није научио шта ова реч значи. А онда из осећаја неке моћи и задовољства после победе ко вели, дај да је сад звекнем, ови моји ће се одушевити. Хахаха)))

Bodibond

pre 10 godina

Ne nego ce Dule sa srednjom skolom da ga uci sta je OMAŽ, nekoga ko ima prof.dr.mr. !!! Dok nam je u zemlji takvih srednjoskolaca koji pametuju bicemo i dalje tu gde jesmo !!!

nocko

pre 10 godina

Ne moraš ti nikome da se pravdas, vreme će pokazati ko si i šta si, ako ima pravde. Neka neko od medija napravi anketu koliko je dobre dece i košarkaša unistio radi svojih interesa, pa onda prosudite kakav je to čovek.
(loznica, 13. mart 2014 15:41)

Upravo tako! Da se vidi ko je uništio ne samo karijere, nego i zdravlje, Novice Veličkovića, Vladimira Lučića, Uroša Tripkovića, ko je kriv za povrede Vestermana, Bertansa i Milosavljevića! Miloš Vujanić, koji je i sam doživeo povredu ukrštenih ligamenata, je izbačen iz Partizana onda kad se drznuo da dovede u pitanje šta to Vujošević radi igračima i zašto se neprestano igra sa njihovim zdravljem! Izbacili iz kluba momka koji je doživeo istu tu povredu i zna o čemu govori.

Kriik

pre 10 godina

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da veruje da se njegov klub neće zaustaviti u četvrtfinalu Evrokupa.
ovo je suština FMP-ovanja .. u pitnjau je zaista njegov klub!

odgovor

pre 10 godina

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

Ovde sve piše za one koji umeju da čitaju. Ostali koji ne umeju da čitaju će slušati splačine jedne licemerne osobe koja se jednom u mesec dana pozove na Andrića, a kad bi pročitala dva Andrićeva dela, promenila bi svoje ponašanje za 180 stepeni. Naravno, znaju i oni sami sve to - da ne znaju, ne bi visili na Zvezdinim vestima i ubeđivali sebe da to nije Zvezda i da ih nije Zvezda pobedila jedanaest puta u svim takmičenjima i da ih nije Zvezdina filijala pobedila u Kupu i da neće Zvezda u direktnom duelu da im uzme preostala dva trofeja. Ljudi su u slobodnom padu, a za to mogu da zahvale svojim rukovodiocima koji su ih godinama vodili u ambis, završavali utakmice Evrolige u "finansijskom minusu" i onda kukali na državu kako ne daje dovoljno. Tražite od Jugoslavije i Mirja Marjanovića, oni su bili vaša država.

Batkova devojka

pre 10 godina

Ako si zaboravio Partizan je prošao u Top 16,a Budiveljnik je kao i tvoj Fmp ispao,tako da omaža ne može biti! A tebi će uskoro biti omaž,nemoj da brineš,a nadam se da ćeš konačno posle dugo godina "pregovora" potpisati ugovor sa CZ iz Bačvanske ulice!

zulu w

pre 10 godina

Hvala za ovu lepu sezonu gosp. Čoviću . Protiv Cibone treba uvesti sve juniore da nereskiramo povrede igrača i naravno potrbebno je odmoriti igrače . A Veliki Štrumf opet odmara igrače i neka razmišlja kako će na f4 . Prošle sezone smo pobedili Budućnost i pomogli im da se plasiraju , zato neponavljajate iste greške .

Nole

pre 10 godina

Vidim da navijaci Partizana imaju kratko pamcenje jer su prizaboravili da je prosle sezone samo korektnoscu Zvezde u utakmici sa Buducnosti njihov klub usao medju cetiri a kasnije i osvojio ABA ligu.Inace da je Covic pustio Buducnost vi biste euroligu gledali samo na sport klubu.U toj ligi vi ste ostvarili tri pobede dve kuci protiv dve najlosije ekipe i jednu poklonjenu u Istanbulu.A,sto se tice pomoci drzave vi to najbolje znate jer ste godinama bili miljenici jedne partije jos iz vremena Mirka Marjanovica.

ubljanin

pre 10 godina

prvi smo trenutno u fudbalu, kosarci, odbojci, vaterpolu..nadam se i rukometu...vec zivim malo lepse..hocemo sve titule...Bar da malo lepse zivi 70% stanovnista u Srbiji!

PEP

pre 10 godina

Kakav ogroman uspeh proci dalje u konkurenciji takvih velicina kao sto su Njiznji Novgorod, Panionios, Bilbao i Ljetuvos Ritas, nemam reci.
A ne znam kakav Covic omaz pominje kad je Partizan u Ukrajini izgubio 4-5 razlike, a u Beogradu dobio 20 razlike, sto znaci da bi Partizan prosao dalje. Takodje Partizan je izbacio Budivelnik iz prve faze evrolige, tako da ne znam o kakvom se tu omazu radi.

Grobi

pre 10 godina

Moram da priznam da je Čović ovo fino uradio, lepa prozivka. Tako i treba da bude, fino i gospodski a ne kao ranije. Neka derbi dobije stari šmek, kao nekada.

Omazani delija

pre 10 godina

Uspeh?
Cetvrt finale su vec igrali FMP 2003 i Zvezda 2006 i 2007.
Polufinale FMP 2004 i 2007 i Hemofarm 2005,2006 i 2009.
Od 2009 je to najveci uspeh evropskih drugoligasa.

dus dibidus

pre 10 godina

Молим без тих раскалашних изјава, ми нисмо још прошли Будивељник.
Лепше је кад ми игноришемо супротну страну, али не може Човић без своје порције.

Voracek 93

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina.

A u sebi se jedes sto je Partizan isao cetiri puta na f4 i osvojio Euroligu.

danilo

pre 10 godina

" I ja hoću da budem bar malo Dule! Eto, koristim i ja reč omaž!"
Svi bi da budu Dule ali nije dano već samo jednom.
Ovi imitatori čak ne znaju za kvaku:
Nije pravilno "omaž sa Budivelnikom" i tačka...

www.aleksinac

pre 10 godina

Pravo na OMAŽ Covicu imate SAMO da igrate u najjacem klupskom takmicemju u Evropi LE iz koga ste ispali mesecima unazad. Koje veliko evropsko ime je pobedio vas novonastali klub? Samo jedno ime? NEMA. A omaž nije potreban jer je isti taj Budiveljnik Partizan razbio u Bgd tacka

aca_bg

pre 10 godina

Mislim da KK CZV jeste za nase uslove izuzetno bogat klub,i pouzdano znam da je to vezano za podrsku drzave u vidu sponzorstava javnih preduzeca i oproste raznih dugova. Medjutim,to na stranu mora da se kaze da je Covic odradio vrhunski posao i za klub (podigao ga je iz mrtvih uz pomoc vec pomenute drzave) ali i za sebe licno (postao je vlasnik brenda a da nije ulozio ni dinar svojih para). Ovo je sjajan rezultat i tek sada se vidi da je ispadanje iz Eurolige bila prava stvar za klub. Zvezdi novac od ucesca u tom takmicenju i ne treba a sa druge strane kupe poene u mnogo slabijem takmicenju. Ko je, i sta je Covic mozemo da diskutujemo ali za ovo sa KK CZV kapa dole.Slazem se sa njim da ova sezona nije gotova. Partizan ima solidnu ekipu i potpuno je u stanju da bude ispred Zvezde, pogotovo u ABA ligi gde ce jedna utakmica odlucivati pobednika.Sve do sada uradjeno u ovoj sezoni, moze da padne u vodu u jednoj utakmici, polufinalu ABA lige. Mislite o tome, jer kao sto se kaze, sto je visociji let to je dublji pad...

Dragan

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina..I uz to stabilizovan klub, bez ikakvih dugovanaja, ni prema drzavi , ni prema igracima. Sponzori su privatne kompanije, ne kukamo i ne molimo za novac. A igracki kadar neverovatan. Vec vidim 4 igraca u reprezentaciji.
Ponos Srbije!! Najvaznije sto nas vode cisti ljudi i sto radimo sve transparentno , i to je ono sto uliva nadu u Sbiji.

Potrazi me u predgradju

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina..I uz to stabilizovan klub, bez ikakvih dugovanaja, ni prema drzavi , ni prema igracima. Sponzori su privatne kompanije, ne kukamo i ne molimo za novac. A igracki kadar neverovatan. Vec vidim 4 igraca u reprezentaciji.
Ponos Srbije!! Najvaznije sto nas vode cisti ljudi i sto radimo sve transparentno , i to je ono sto uliva nadu u Sbiji.
(Dragan, 13. mart 2014 15:33)

Ako stvarno verujes u sve to sto si napisao onda ti treba strucna pomoc.

loznica

pre 10 godina

Ne moraš ti nikome da se pravdas, vreme će pokazati ko si i šta si, ako ima pravde. Neka neko od medija napravi anketu koliko je dobre dece i košarkaša unistio radi svojih interesa, pa onda prosudite kakav je to čovek.

sale

pre 10 godina

Kazi ti nama nebojsa, da li je KK Crvena Zvezda Telekom, Stjepana Stupanca 15a, nekada osvojio neko prvenstvo, sfrj, srj, srbije i crne gore ili kako god se vec bivsa drzava zvala?

E moj Nebojsa

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA

Bodibond

pre 10 godina

O Koeficijentu:
Zasto ostali klubovi ne rade ne koeficijentu. Zasto Zvezda da trosi igrace protiv Cibone, sta je radio Partizan do sada? Zasto je bitno da neke omaziste uguravamo na silu na F4 ?
Odmoriti igrace i igrati samo F4 i evrokup.

mika

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (E moj Nebojsa, 13. mart 2014 15:31)

Nije on predsednik on je vlasnik.Vi se lozite na njega a sutra kad mu dune ima da promeni ime u KK Mala Mostanica.A zvizdali ste njegovom sinu zamislite kad on nasledi klub od tate.Koje li ce on ime da mu da...

zex86

pre 10 godina

Svi cemo biti srecniji sa Zvezdinim uspesima,ona je narodni klub,70% Srbije dise za taj klub i normalno da ce se ziveti bolje. Idemo po sve titule. Covke kralju!!!

ZvezdasStari

pre 10 godina

Bravo gospodine Čoviću. Peckanje kakvo treba da bude, u duhu starih vremena, gospodski a ipak da zaboli drugu stranu.
Naravno da je u Srbiji bolje kada cela Srbija voli Zvezdu.

dus dibidus

pre 10 godina

Молим без тих раскалашних изјава, ми нисмо још прошли Будивељник.
Лепше је кад ми игноришемо супротну страну, али не може Човић без своје порције.

E moj Nebojsa

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA

sale

pre 10 godina

Kazi ti nama nebojsa, da li je KK Crvena Zvezda Telekom, Stjepana Stupanca 15a, nekada osvojio neko prvenstvo, sfrj, srj, srbije i crne gore ili kako god se vec bivsa drzava zvala?

zex86

pre 10 godina

Svi cemo biti srecniji sa Zvezdinim uspesima,ona je narodni klub,70% Srbije dise za taj klub i normalno da ce se ziveti bolje. Idemo po sve titule. Covke kralju!!!

loznica

pre 10 godina

Ne moraš ti nikome da se pravdas, vreme će pokazati ko si i šta si, ako ima pravde. Neka neko od medija napravi anketu koliko je dobre dece i košarkaša unistio radi svojih interesa, pa onda prosudite kakav je to čovek.

aca_bg

pre 10 godina

Mislim da KK CZV jeste za nase uslove izuzetno bogat klub,i pouzdano znam da je to vezano za podrsku drzave u vidu sponzorstava javnih preduzeca i oproste raznih dugova. Medjutim,to na stranu mora da se kaze da je Covic odradio vrhunski posao i za klub (podigao ga je iz mrtvih uz pomoc vec pomenute drzave) ali i za sebe licno (postao je vlasnik brenda a da nije ulozio ni dinar svojih para). Ovo je sjajan rezultat i tek sada se vidi da je ispadanje iz Eurolige bila prava stvar za klub. Zvezdi novac od ucesca u tom takmicenju i ne treba a sa druge strane kupe poene u mnogo slabijem takmicenju. Ko je, i sta je Covic mozemo da diskutujemo ali za ovo sa KK CZV kapa dole.Slazem se sa njim da ova sezona nije gotova. Partizan ima solidnu ekipu i potpuno je u stanju da bude ispred Zvezde, pogotovo u ABA ligi gde ce jedna utakmica odlucivati pobednika.Sve do sada uradjeno u ovoj sezoni, moze da padne u vodu u jednoj utakmici, polufinalu ABA lige. Mislite o tome, jer kao sto se kaze, sto je visociji let to je dublji pad...

danilo

pre 10 godina

" I ja hoću da budem bar malo Dule! Eto, koristim i ja reč omaž!"
Svi bi da budu Dule ali nije dano već samo jednom.
Ovi imitatori čak ne znaju za kvaku:
Nije pravilno "omaž sa Budivelnikom" i tačka...

Bodibond

pre 10 godina

O Koeficijentu:
Zasto ostali klubovi ne rade ne koeficijentu. Zasto Zvezda da trosi igrace protiv Cibone, sta je radio Partizan do sada? Zasto je bitno da neke omaziste uguravamo na silu na F4 ?
Odmoriti igrace i igrati samo F4 i evrokup.

Dragan

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina..I uz to stabilizovan klub, bez ikakvih dugovanaja, ni prema drzavi , ni prema igracima. Sponzori su privatne kompanije, ne kukamo i ne molimo za novac. A igracki kadar neverovatan. Vec vidim 4 igraca u reprezentaciji.
Ponos Srbije!! Najvaznije sto nas vode cisti ljudi i sto radimo sve transparentno , i to je ono sto uliva nadu u Sbiji.

www.aleksinac

pre 10 godina

Pravo na OMAŽ Covicu imate SAMO da igrate u najjacem klupskom takmicemju u Evropi LE iz koga ste ispali mesecima unazad. Koje veliko evropsko ime je pobedio vas novonastali klub? Samo jedno ime? NEMA. A omaž nije potreban jer je isti taj Budiveljnik Partizan razbio u Bgd tacka

milos

pre 10 godina

Moj Covicu,nema omaza tamo gde su otpatci od najaceg takmicenja u Evropi. U tom takmicenju gde je tvoj FMP se lece kompleksi !!!
(Bojan, 13. mart 2014 18:18)
Mislis da partizan nece igrati to takmicenje sledece godine ?

Bodibond

pre 10 godina

Ne nego ce Dule sa srednjom skolom da ga uci sta je OMAŽ, nekoga ko ima prof.dr.mr. !!! Dok nam je u zemlji takvih srednjoskolaca koji pametuju bicemo i dalje tu gde jesmo !!!

Batko ,sila iz Samroka

pre 10 godina

Pitanje za Coviceve delije. Da li ste isto misljenje imali o ovom coveku kada je bio u SPS,kada je bio gradonacelnik BG, kada je bio mimistar za KiM,kada je kupio fabriku Proleter,danasnji fmp

Zoki

pre 10 godina

molijm sve funkcionere crvene zvezde da se ne spuštaju na nivo predsednka jsd partizan!
ako svi postanemo prosti poput njega, to će mu biti najveća pobeda!

Kiki

pre 10 godina

Da li je moguce da se neko hvali ovom izjavom Covica kad covek nema pojma ni sta znaci rec "omaz"?
"Imamo i mi pravo na omaz sa Budiveljnikom" - Sta to treba da znaci?! Recenica je u najmanju ruku glupa i besmislena, a covek je pokusao da ispadne intelektualac. Sledeci put prodji malo recnikom, kao Dule. Ovako je hteo da ispadne faca i da "uzvrati istom merom", a ispade... pa, ispao je.

Batko

pre 10 godina

Partizan ne igra euro kupove i slicna smeca od takmicenja, a kad ih igra eventualno jednom u 30 godina on ih osvaja!
(adv, 13. mart 2014 19:26)

A u među vremenu vas peglaju od -20 do -42. ko kako stigne?
Pa vi služite da zabavljate narod po halama širom Evrope !

Nole

pre 10 godina

Vidim da navijaci Partizana imaju kratko pamcenje jer su prizaboravili da je prosle sezone samo korektnoscu Zvezde u utakmici sa Buducnosti njihov klub usao medju cetiri a kasnije i osvojio ABA ligu.Inace da je Covic pustio Buducnost vi biste euroligu gledali samo na sport klubu.U toj ligi vi ste ostvarili tri pobede dve kuci protiv dve najlosije ekipe i jednu poklonjenu u Istanbulu.A,sto se tice pomoci drzave vi to najbolje znate jer ste godinama bili miljenici jedne partije jos iz vremena Mirka Marjanovica.

Potrazi me u predgradju

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina..I uz to stabilizovan klub, bez ikakvih dugovanaja, ni prema drzavi , ni prema igracima. Sponzori su privatne kompanije, ne kukamo i ne molimo za novac. A igracki kadar neverovatan. Vec vidim 4 igraca u reprezentaciji.
Ponos Srbije!! Najvaznije sto nas vode cisti ljudi i sto radimo sve transparentno , i to je ono sto uliva nadu u Sbiji.
(Dragan, 13. mart 2014 15:33)

Ako stvarno verujes u sve to sto si napisao onda ti treba strucna pomoc.

uppr

pre 10 godina

Čovek se zavitlava sa onim koji se frlja svakakvim terminima, citatima i analogijama koje ne razume, a to nije Čović, već jedan nazovi intelektualac sa srednjom školom. Valjda misli da je veći deo naroda glup i pomisliće da on govori nešto pametno, a ne govori ništa pametno, nego se frlja besmislicama. Na konkretno pitanje ne ume da odgovori ili zakrvavi očima, veliki Andrićev poštovalac. Koji se verovatno pronašao u onim Andrićevim likova zlih ljudi, inače ama baš ništa nije razumeo od pročitanog.

GrobarPeki

pre 10 godina

Protiv Zadra posaljite juniore da igraju i da se maksimalno spremimo za Ukrajince.....Ej bre ljudi, blizu smo polfinalu !
(ultrabgd1, 13. mart 2014 15:29)

Trese se Evropa od tog uspeha

mililica

pre 10 godina

Kakav ogroman uspeh proci dalje u konkurenciji takvih velicina kao sto su Njiznji Novgorod, Panionios, Bilbao i Ljetuvos Ritas, nemam reci.
A ne znam kakav Covic omaz pominje kad je Partizan u Ukrajini izgubio 4-5 razlike, a u Beogradu dobio 20 razlike, sto znaci da bi Partizan prosao dalje. Takodje Partizan je izbacio Budivelnik iz prve faze evrolige, tako da ne znam o kakvom se tu omazu radi.
(PEP, 13. mart 2014 16:01)

Ali kako je takva institucija, veličina, najbolji klub u univerzumu i šire, kakav ste vi, uspela da izgubi ne samo od Nantera, koji je ispao u osmini finala ovog nevažnog takmičenja, nego i od Budiveljnika, još jednog indijanskog kluba? Kako to da vi, veličina i institucija, imate pet pobeda u dvadeset utakmica u Evroligi? Pa da nije bilo onoga protiv Fenerbahčea, svi znamo čega, igrali biste sad isti taj Evrokup i klali biste se sa Budiveljnikom i Nanterom, kao što ste to radili i u grupi. Zvezda je ubedljivo izgubila jednu jedinu EL utakmicu ove sezone. Vi ste dvocifrenom razlikom izgubili ko zna koliko, ni vi ne brojite. Pokrijte se ušima i ćutite.

nocko

pre 10 godina

Ne moraš ti nikome da se pravdas, vreme će pokazati ko si i šta si, ako ima pravde. Neka neko od medija napravi anketu koliko je dobre dece i košarkaša unistio radi svojih interesa, pa onda prosudite kakav je to čovek.
(loznica, 13. mart 2014 15:41)

Upravo tako! Da se vidi ko je uništio ne samo karijere, nego i zdravlje, Novice Veličkovića, Vladimira Lučića, Uroša Tripkovića, ko je kriv za povrede Vestermana, Bertansa i Milosavljevića! Miloš Vujanić, koji je i sam doživeo povredu ukrštenih ligamenata, je izbačen iz Partizana onda kad se drznuo da dovede u pitanje šta to Vujošević radi igračima i zašto se neprestano igra sa njihovim zdravljem! Izbacili iz kluba momka koji je doživeo istu tu povredu i zna o čemu govori.

polako ali sigurno

pre 10 godina

A u sebi se jedes sto je Partizan isao cetiri puta na f4 i osvojio Euroligu.
(Voracek 93, 13. mart 2014 15:45)

Partizan je osvojio kup sampiona, a ne Evroligu. Osvojio je 3 puta KRK, a ne EK, Evrokup je mnogo kvalitetnije takmicenje od tadasnjeg KRK. Kako? Pa lepo. Tada si imao i takmicenje KPK i KES i KRK, a sada ti je KRK i KPK u jednom takmicenju EK.

ubljanin

pre 10 godina

prvi smo trenutno u fudbalu, kosarci, odbojci, vaterpolu..nadam se i rukometu...vec zivim malo lepse..hocemo sve titule...Bar da malo lepse zivi 70% stanovnista u Srbiji!

mika

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (E moj Nebojsa, 13. mart 2014 15:31)

Nije on predsednik on je vlasnik.Vi se lozite na njega a sutra kad mu dune ima da promeni ime u KK Mala Mostanica.A zvizdali ste njegovom sinu zamislite kad on nasledi klub od tate.Koje li ce on ime da mu da...

Voracek 93

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina.

A u sebi se jedes sto je Partizan isao cetiri puta na f4 i osvojio Euroligu.

Omazani delija

pre 10 godina

Uspeh?
Cetvrt finale su vec igrali FMP 2003 i Zvezda 2006 i 2007.
Polufinale FMP 2004 i 2007 i Hemofarm 2005,2006 i 2009.
Od 2009 je to najveci uspeh evropskih drugoligasa.

русвај

pre 10 godina

Овај очигледно још није научио шта ова реч значи. А онда из осећаја неке моћи и задовољства после победе ко вели, дај да је сад звекнем, ови моји ће се одушевити. Хахаха)))

PEP

pre 10 godina

Kakav ogroman uspeh proci dalje u konkurenciji takvih velicina kao sto su Njiznji Novgorod, Panionios, Bilbao i Ljetuvos Ritas, nemam reci.
A ne znam kakav Covic omaz pominje kad je Partizan u Ukrajini izgubio 4-5 razlike, a u Beogradu dobio 20 razlike, sto znaci da bi Partizan prosao dalje. Takodje Partizan je izbacio Budivelnik iz prve faze evrolige, tako da ne znam o kakvom se tu omazu radi.

Tolle

pre 10 godina

Pazite ovako, ako Crvena Zvezda superiorno osvoji Evrokup, a Partizan izgubi sve utakmice do kraja Evrolige i bude zacementiran na poslednjem mestu grupe, to ce znaciti da je Partizan 16. klub u Evropi a Zvezda 17.Mi vama ustvari ukazujemo cast samim tim sto citamo ovu vest, a kamoli sto komentarisemo.

Partizan prvak evrope

pre 10 godina

Dragan@ Za tvoju informaciju najveci uspeh za srpsku kosarku u zadnjih 15 godina je ostvario Partizan 2010 ulazkom u f4 evrolige i malo je falilo da igra finale iste sa barsom da nije primio kos u zadnjoj sekundi meca sa olimpijakosom kada je Cildres pogodio iz alejupa!Al posto ti basket pratis od ove sezone i vaterpolo od prosle ne zameram ti a i verovatno za svog zivota se jos nisi radovao tituli posto ne verujem da imas 16 godina koliko tvoj klub nije bio sampion!Pozdrav svim pravim delijama!

ZvezdasStari

pre 10 godina

Bravo gospodine Čoviću. Peckanje kakvo treba da bude, u duhu starih vremena, gospodski a ipak da zaboli drugu stranu.
Naravno da je u Srbiji bolje kada cela Srbija voli Zvezdu.

Vid'la zaba gde se konji kuju...

pre 10 godina

Kulturno i na finjaka tako se to radi u profi klubu !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 13. mart 2014 15:24)

A iznad svega dripacki i sa promasenom poentom... Vazno je da si ti razumeo da je to na finjaka, a sto nemas pojma sta je pisac hteo da kaze (uostalom kao ni sam pisac), to i nije toliko bitno... Inace, Nebojsa je veoma principijelan i transparentan covek, na sva usta prica kako se ne bavi Partizanom, a ne ispusta ga iz usta. Kao neka baba je, Dule bar otvoreno kaze sta misli, ovo ko neka, da ne kazem sta, vecito glumi neko postenje i finocu, a vece zlo ova zemlja nije videla...

Sasha

pre 10 godina

Covic je od Zvezde napravio ozbiljan klub, pravi zvezdasi to cene i veoma su mu zahvalni. Cinjenica da ga ovi iskomplesirani grobari mrze je dokaz da je na pravom putu. Ogroman respekt i kapa dole majstore.

Batko

pre 10 godina

Kazi ti nama nebojsa, da li je KK Crvena Zvezda Telekom, Stjepana Stupanca 15a, nekada osvojio neko prvenstvo, sfrj, srj, srbije i crne gore ili kako god se vec bivsa drzava zvala?
(sale, 13. mart 2014 15:21)

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni

samrok-cz 5:1

pre 10 godina

znaci konstatacija nema veze sa vezom,da nije tuzno bilo bi smesno. A tuzno je iz razloga sto ovaj covek i njemu slicni imaju vlast.

muke Panterove

pre 10 godina

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni (Batko, 13. mart 2014 16:42)


'oskudno jadni'??????? aaaaaaahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaahah. Znas onaj osecaj kad pokusas da ispadnes pametan, a u stvari ispadnes antologijski glup?Epa cestitam, upravo si uspeo! xD(vlajzi, 13. mart 2014 17:22)

Buahahahahahahahahahaha!!!!
Ko o cemu, Batko o intelektu.

Bodibond

pre 10 godina

A grobari sujeta, ljubomora, zavist, pakost, pa dok smo mi radili na stabilizaciji i unapredjenju vi ste slusali vaseg demagoga. Slusajte ga i dalje jos bolje za nas .

miki

pre 10 godina

Hahahha ovaj od zlobnoce
ne zna sta prica vujosevic je bio to rekao jer je czt ispala iz el, a partizan je prosao budivelnik, o kom omazu pricas covicu ???

riječanin

pre 10 godina

Bravo i čestitke za sve učinjeno za košarkašku zvezdu koja se vratila gdje pripada,i poslije partizana ima najbolje navijače na svijetu.Svatko tko voli srpsku košarku trebao bi biti sretan ali vidimo da partizani priznaju samo sebe,tako da se i jedan Dule počeo brukat.

Grobi

pre 10 godina

Moram da priznam da je Čović ovo fino uradio, lepa prozivka. Tako i treba da bude, fino i gospodski a ne kao ranije. Neka derbi dobije stari šmek, kao nekada.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Omaz Partizanu koji je taj kup vec osvajao tri puta{tada se zvao kup Radivoja Koraca}da ne spominjemo titulu Evropskog sampiona i tacka.
(Tole, 13. mart 2014 15:57)

Partizan nikada nije osvojio Eurokup. Kup Radivoja Koraca (evropski)je ekvivalent danasnjem Euro Celendzu, trecem po jacini takmicenju u evropskoj kosarci. Kup pobednika Kupova je ekvivalent danasnjem Eurokupu, kojeg je kk Crvena Zvezda osvojila 1975. godine. Proguglajte malo, nije na odmet da se malo informisete, a ne da sirite beskrupulozne lazi preko medija.

KODAR78

pre 10 godina

KK PRAZNE VITRINE odaju Partizanu omaz i tako nastavljaju da budu Partizanova losa kopija. Sto se tice EK, zelim im da doguraju sto dalje u tom takmicenju, jer pre ce njega osvojiti, nego titulu u Srbiji i Jadranu.

odgovor

pre 10 godina

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

Ovde sve piše za one koji umeju da čitaju. Ostali koji ne umeju da čitaju će slušati splačine jedne licemerne osobe koja se jednom u mesec dana pozove na Andrića, a kad bi pročitala dva Andrićeva dela, promenila bi svoje ponašanje za 180 stepeni. Naravno, znaju i oni sami sve to - da ne znaju, ne bi visili na Zvezdinim vestima i ubeđivali sebe da to nije Zvezda i da ih nije Zvezda pobedila jedanaest puta u svim takmičenjima i da ih nije Zvezdina filijala pobedila u Kupu i da neće Zvezda u direktnom duelu da im uzme preostala dva trofeja. Ljudi su u slobodnom padu, a za to mogu da zahvale svojim rukovodiocima koji su ih godinama vodili u ambis, završavali utakmice Evrolige u "finansijskom minusu" i onda kukali na državu kako ne daje dovoljno. Tražite od Jugoslavije i Mirja Marjanovića, oni su bili vaša država.

zulu w

pre 10 godina

Hvala za ovu lepu sezonu gosp. Čoviću . Protiv Cibone treba uvesti sve juniore da nereskiramo povrede igrača i naravno potrbebno je odmoriti igrače . A Veliki Štrumf opet odmara igrače i neka razmišlja kako će na f4 . Prošle sezone smo pobedili Budućnost i pomogli im da se plasiraju , zato neponavljajate iste greške .

M@rconi

pre 10 godina

@zeleznik celi.Pa sta je tu sporno?Mi smo privatni klub i to je extra.A vi ako ne budete radice katanac.Pa najjaci klubovi evrope su privatni.Samo glup covek moze lose da kaze za tako nesto.
@cantona.Dr ne zna a onaj filozof zna.Svasta.

pozz samo prati Zvezdu

pre 10 godina

Dragan@ Za tvoju informaciju najveci uspeh za srpsku kosarku u zadnjih 15 godina je ostvario Partizan 2010 ulazkom u f4 evrolige i malo je falilo da igra finale iste sa barsom da nije primio kos u zadnjoj sekundi meca sa olimpijakosom kada je Cildres pogodio iz alejupa!Al posto ti basket pratis od ove sezone i vaterpolo od prosle ne zameram ti a i verovatno za svog zivota se jos nisi radovao tituli posto ne verujem da imas 16 godina koliko tvoj klub nije bio sampion!Pozdrav svim pravim delijama!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Partizan prvak evrope, 13. mart 2014 16:32)

Valjda zadnje 2 godine.. Ipak smo mi prvaci Evrope iz 2013, osvajaci super kupa Evrope 2013, osvajaci kupa i prvenstva.

Vazno je izgleda tebi sve one titule koje su osvajane iz gepeka, mracnih svlacionica, gde direktor kluba bije sudije, ali polako doci ce i te titule na reviziju, kao i one u fudbalu (srpski kalcopoli), pa cemo videti sta ce ostati od njih

PODHITNO NEKOME DA SE ISPLACES NA RAMENU

Batkova devojka

pre 10 godina

Ako si zaboravio Partizan je prošao u Top 16,a Budiveljnik je kao i tvoj Fmp ispao,tako da omaža ne može biti! A tebi će uskoro biti omaž,nemoj da brineš,a nadam se da ćeš konačno posle dugo godina "pregovora" potpisati ugovor sa CZ iz Bačvanske ulice!

Mare

pre 10 godina

Ovaj je doktor nauka, a ja ne znam ima li Vujosevic srednju skolu, kao cita knjige, sto nisi citao univerzitetsku literaturu kada hoces da si obrazovan!

Dejan BL

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA
(E moj Nebojsa, 13. mart 2014 15:31)
On je VLASNIK kluba i moze da radi sta hoce!

G@G@

pre 10 godina

Vi nikada niste osvojili Evroligu,nego neki nebitan Kup Šampiona 1992 g .. a tada je bio jači Kup Koraća ili Kup pobednika Kupova,od tog Kupa šampiona.

Dragan

pre 10 godina

Sve ovo sto je gdin Covic uradio za Zvezdu ce uveriti Vucica da je Nebojsa zasluzio da vodi ili grad ili minisrarstvo. Vecinska Srbija, i to ona naridna ce to podrzati. A tada kvazi intelektualna, grobarska, i na srecu manjinska ce videti sta je dominacija.

vlajzi

pre 10 godina

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni (Batko, 13. mart 2014 16:42)

'oskudno jadni'???????
aaaaaaahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaahah
Znas onaj osecaj kad pokusas da ispadnes pametan, a u stvari ispadnes antologijski glup?
Epa cestitam, upravo si uspeo! xD

fancy

pre 10 godina

Covicu, znas ti i bolje od ovoga..ne treba nam ovo rasipanje energije, cutimo i radimo po tome nas prepoznaju drugi nek se svadjaju sami sa sobom koliko god hoce! Naravno, odmoriti glavne igrace protiv Zadra...nek Simonovic vezba malo sut :-)

duledudule

pre 10 godina

ja mislim da je vreme da vlajzi i batko odu na pivo.a mogu da povedu o kodara78,cisto onako da se lepo ispricaju...koji je vama ljudi...?

Kriik

pre 10 godina

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da veruje da se njegov klub neće zaustaviti u četvrtfinalu Evrokupa.
ovo je suština FMP-ovanja .. u pitnjau je zaista njegov klub!

samsung galaxy 4

pre 10 godina

Svaka cast zvezdi na plasmanu dalje,
ipak je to na neki nacin uspeh i za srpsku kosarku.
Jesam partizanovac ali mislim da je zvezda ove sezone stabilnija od mog partizana, naravno da su povrede vaznih igraca ucinili svoje.
Sto se tice ovog coveka sto voli samo da provocira i nista drugo i ne zna, ne bih ni trosio reci jer znam da ce ga zvezdasi kad tad provaliti...i onda ne bih nikome poxeleo da je u njegovoj kozi.
Ko prezivi pricace.

pera

pre 10 godina

Partizan nikada nije osvojio Eurokup. Kup Radivoja Koraca (evropski)je ekvivalent danasnjem Euro Celendzu, trecem po jacini takmicenju u evropskoj kosarci. Kup pobednika Kupova je ekvivalent danasnjem Eurokupu, kojeg je kk Crvena Zvezda osvojila 1975. godine. Proguglajte malo, nije na odmet da se malo informisete, a ne da sirite beskrupulozne lazi preko medija.
(zvezdas-rajvoSa, 13. mart 2014 16:54)

Ha haha ja mislim da i ti ne verujes u ovo sto si napisao. Ako je Kup Pobednika Kupova ekvivalent danasnjem Evrokupu,zasto ga onda igraju ekipe koje nisu ni osvojile kup?Zasto ga igraju po nekoliko ekipa iz svake zemlje?Evrokup igraju iste one ekipe koje su i pre igrale Kup Radivoja Koraca,cak ni osvajaci nacionalnih kupova nemaju prolaz u Evrokup,nego moraju kroz prvenstvo.A Evrocelenz-to su ekipe koje se kroz prvenstvo ne plasiraju ni za EK,znaci od nekog 7-8 mesta na tabeli pa na dole.

Костамир

pre 10 godina

Пошто се прича да се Човке спрема да нападне Евро Лигу за пар сезона, замислите ово: направи Човке дрим тим од Звезде и доведе, ни мање ни више, Дулета Вујошевића за тренера. Овај се наложи због добре лове и доведе Звезду до финала Евро Лиге. Пред сам меч финала против Макабија, Човке ни мање ни више отпусти Бујошевића. И замислите кога постави за тренера? Никога. Он води екипу у финалу, осваја Евро Лигу, а на мајци коју носи у тој утакмици пише "Омаж".

Milos

pre 10 godina

Omaž
Поступак који се примењује након обилатог јела, као својеврсно одавање признања кувару на изврсном оброку. Врши се тако што се откине комад леба, па се остаци хране у тањиру омажу истим.

sale

pre 10 godina

Kazi ti nama nebojsa, da li je KK Crvena Zvezda Telekom, Stjepana Stupanca 15a, nekada osvojio neko prvenstvo, sfrj, srj, srbije i crne gore ili kako god se vec bivsa drzava zvala?

Dragan

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina..I uz to stabilizovan klub, bez ikakvih dugovanaja, ni prema drzavi , ni prema igracima. Sponzori su privatne kompanije, ne kukamo i ne molimo za novac. A igracki kadar neverovatan. Vec vidim 4 igraca u reprezentaciji.
Ponos Srbije!! Najvaznije sto nas vode cisti ljudi i sto radimo sve transparentno , i to je ono sto uliva nadu u Sbiji.

zex86

pre 10 godina

Svi cemo biti srecniji sa Zvezdinim uspesima,ona je narodni klub,70% Srbije dise za taj klub i normalno da ce se ziveti bolje. Idemo po sve titule. Covke kralju!!!

loznica

pre 10 godina

Ne moraš ti nikome da se pravdas, vreme će pokazati ko si i šta si, ako ima pravde. Neka neko od medija napravi anketu koliko je dobre dece i košarkaša unistio radi svojih interesa, pa onda prosudite kakav je to čovek.

www.aleksinac

pre 10 godina

Pravo na OMAŽ Covicu imate SAMO da igrate u najjacem klupskom takmicemju u Evropi LE iz koga ste ispali mesecima unazad. Koje veliko evropsko ime je pobedio vas novonastali klub? Samo jedno ime? NEMA. A omaž nije potreban jer je isti taj Budiveljnik Partizan razbio u Bgd tacka

danilo

pre 10 godina

" I ja hoću da budem bar malo Dule! Eto, koristim i ja reč omaž!"
Svi bi da budu Dule ali nije dano već samo jednom.
Ovi imitatori čak ne znaju za kvaku:
Nije pravilno "omaž sa Budivelnikom" i tačka...

Bodibond

pre 10 godina

O Koeficijentu:
Zasto ostali klubovi ne rade ne koeficijentu. Zasto Zvezda da trosi igrace protiv Cibone, sta je radio Partizan do sada? Zasto je bitno da neke omaziste uguravamo na silu na F4 ?
Odmoriti igrace i igrati samo F4 i evrokup.

aca_bg

pre 10 godina

Mislim da KK CZV jeste za nase uslove izuzetno bogat klub,i pouzdano znam da je to vezano za podrsku drzave u vidu sponzorstava javnih preduzeca i oproste raznih dugova. Medjutim,to na stranu mora da se kaze da je Covic odradio vrhunski posao i za klub (podigao ga je iz mrtvih uz pomoc vec pomenute drzave) ali i za sebe licno (postao je vlasnik brenda a da nije ulozio ni dinar svojih para). Ovo je sjajan rezultat i tek sada se vidi da je ispadanje iz Eurolige bila prava stvar za klub. Zvezdi novac od ucesca u tom takmicenju i ne treba a sa druge strane kupe poene u mnogo slabijem takmicenju. Ko je, i sta je Covic mozemo da diskutujemo ali za ovo sa KK CZV kapa dole.Slazem se sa njim da ova sezona nije gotova. Partizan ima solidnu ekipu i potpuno je u stanju da bude ispred Zvezde, pogotovo u ABA ligi gde ce jedna utakmica odlucivati pobednika.Sve do sada uradjeno u ovoj sezoni, moze da padne u vodu u jednoj utakmici, polufinalu ABA lige. Mislite o tome, jer kao sto se kaze, sto je visociji let to je dublji pad...

GrobarPeki

pre 10 godina

Protiv Zadra posaljite juniore da igraju i da se maksimalno spremimo za Ukrajince.....Ej bre ljudi, blizu smo polfinalu !
(ultrabgd1, 13. mart 2014 15:29)

Trese se Evropa od tog uspeha

Tolle

pre 10 godina

Pazite ovako, ako Crvena Zvezda superiorno osvoji Evrokup, a Partizan izgubi sve utakmice do kraja Evrolige i bude zacementiran na poslednjem mestu grupe, to ce znaciti da je Partizan 16. klub u Evropi a Zvezda 17.Mi vama ustvari ukazujemo cast samim tim sto citamo ovu vest, a kamoli sto komentarisemo.

Kiki

pre 10 godina

Da li je moguce da se neko hvali ovom izjavom Covica kad covek nema pojma ni sta znaci rec "omaz"?
"Imamo i mi pravo na omaz sa Budiveljnikom" - Sta to treba da znaci?! Recenica je u najmanju ruku glupa i besmislena, a covek je pokusao da ispadne intelektualac. Sledeci put prodji malo recnikom, kao Dule. Ovako je hteo da ispadne faca i da "uzvrati istom merom", a ispade... pa, ispao je.

milos

pre 10 godina

Moj Covicu,nema omaza tamo gde su otpatci od najaceg takmicenja u Evropi. U tom takmicenju gde je tvoj FMP se lece kompleksi !!!
(Bojan, 13. mart 2014 18:18)
Mislis da partizan nece igrati to takmicenje sledece godine ?

PEP

pre 10 godina

Kakav ogroman uspeh proci dalje u konkurenciji takvih velicina kao sto su Njiznji Novgorod, Panionios, Bilbao i Ljetuvos Ritas, nemam reci.
A ne znam kakav Covic omaz pominje kad je Partizan u Ukrajini izgubio 4-5 razlike, a u Beogradu dobio 20 razlike, sto znaci da bi Partizan prosao dalje. Takodje Partizan je izbacio Budivelnik iz prve faze evrolige, tako da ne znam o kakvom se tu omazu radi.

Bodibond

pre 10 godina

Ne nego ce Dule sa srednjom skolom da ga uci sta je OMAŽ, nekoga ko ima prof.dr.mr. !!! Dok nam je u zemlji takvih srednjoskolaca koji pametuju bicemo i dalje tu gde jesmo !!!

miki

pre 10 godina

Hahahha ovaj od zlobnoce
ne zna sta prica vujosevic je bio to rekao jer je czt ispala iz el, a partizan je prosao budivelnik, o kom omazu pricas covicu ???

KODAR78

pre 10 godina

KK PRAZNE VITRINE odaju Partizanu omaz i tako nastavljaju da budu Partizanova losa kopija. Sto se tice EK, zelim im da doguraju sto dalje u tom takmicenju, jer pre ce njega osvojiti, nego titulu u Srbiji i Jadranu.

Batko

pre 10 godina

Kazi ti nama nebojsa, da li je KK Crvena Zvezda Telekom, Stjepana Stupanca 15a, nekada osvojio neko prvenstvo, sfrj, srj, srbije i crne gore ili kako god se vec bivsa drzava zvala?
(sale, 13. mart 2014 15:21)

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni

polako ali sigurno

pre 10 godina

A u sebi se jedes sto je Partizan isao cetiri puta na f4 i osvojio Euroligu.
(Voracek 93, 13. mart 2014 15:45)

Partizan je osvojio kup sampiona, a ne Evroligu. Osvojio je 3 puta KRK, a ne EK, Evrokup je mnogo kvalitetnije takmicenje od tadasnjeg KRK. Kako? Pa lepo. Tada si imao i takmicenje KPK i KES i KRK, a sada ti je KRK i KPK u jednom takmicenju EK.

G@G@

pre 10 godina

Vi nikada niste osvojili Evroligu,nego neki nebitan Kup Šampiona 1992 g .. a tada je bio jači Kup Koraća ili Kup pobednika Kupova,od tog Kupa šampiona.

ubljanin

pre 10 godina

prvi smo trenutno u fudbalu, kosarci, odbojci, vaterpolu..nadam se i rukometu...vec zivim malo lepse..hocemo sve titule...Bar da malo lepse zivi 70% stanovnista u Srbiji!

dus dibidus

pre 10 godina

Молим без тих раскалашних изјава, ми нисмо још прошли Будивељник.
Лепше је кад ми игноришемо супротну страну, али не може Човић без своје порције.

Nole

pre 10 godina

Vidim da navijaci Partizana imaju kratko pamcenje jer su prizaboravili da je prosle sezone samo korektnoscu Zvezde u utakmici sa Buducnosti njihov klub usao medju cetiri a kasnije i osvojio ABA ligu.Inace da je Covic pustio Buducnost vi biste euroligu gledali samo na sport klubu.U toj ligi vi ste ostvarili tri pobede dve kuci protiv dve najlosije ekipe i jednu poklonjenu u Istanbulu.A,sto se tice pomoci drzave vi to najbolje znate jer ste godinama bili miljenici jedne partije jos iz vremena Mirka Marjanovica.

E moj Nebojsa

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA

Potrazi me u predgradju

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina..I uz to stabilizovan klub, bez ikakvih dugovanaja, ni prema drzavi , ni prema igracima. Sponzori su privatne kompanije, ne kukamo i ne molimo za novac. A igracki kadar neverovatan. Vec vidim 4 igraca u reprezentaciji.
Ponos Srbije!! Najvaznije sto nas vode cisti ljudi i sto radimo sve transparentno , i to je ono sto uliva nadu u Sbiji.
(Dragan, 13. mart 2014 15:33)

Ako stvarno verujes u sve to sto si napisao onda ti treba strucna pomoc.

Vid'la zaba gde se konji kuju...

pre 10 godina

Kulturno i na finjaka tako se to radi u profi klubu !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 13. mart 2014 15:24)

A iznad svega dripacki i sa promasenom poentom... Vazno je da si ti razumeo da je to na finjaka, a sto nemas pojma sta je pisac hteo da kaze (uostalom kao ni sam pisac), to i nije toliko bitno... Inace, Nebojsa je veoma principijelan i transparentan covek, na sva usta prica kako se ne bavi Partizanom, a ne ispusta ga iz usta. Kao neka baba je, Dule bar otvoreno kaze sta misli, ovo ko neka, da ne kazem sta, vecito glumi neko postenje i finocu, a vece zlo ova zemlja nije videla...

ZvezdasStari

pre 10 godina

Bravo gospodine Čoviću. Peckanje kakvo treba da bude, u duhu starih vremena, gospodski a ipak da zaboli drugu stranu.
Naravno da je u Srbiji bolje kada cela Srbija voli Zvezdu.

mika

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (E moj Nebojsa, 13. mart 2014 15:31)

Nije on predsednik on je vlasnik.Vi se lozite na njega a sutra kad mu dune ima da promeni ime u KK Mala Mostanica.A zvizdali ste njegovom sinu zamislite kad on nasledi klub od tate.Koje li ce on ime da mu da...

Batko ,sila iz Samroka

pre 10 godina

Pitanje za Coviceve delije. Da li ste isto misljenje imali o ovom coveku kada je bio u SPS,kada je bio gradonacelnik BG, kada je bio mimistar za KiM,kada je kupio fabriku Proleter,danasnji fmp

Partizan prvak evrope

pre 10 godina

Dragan@ Za tvoju informaciju najveci uspeh za srpsku kosarku u zadnjih 15 godina je ostvario Partizan 2010 ulazkom u f4 evrolige i malo je falilo da igra finale iste sa barsom da nije primio kos u zadnjoj sekundi meca sa olimpijakosom kada je Cildres pogodio iz alejupa!Al posto ti basket pratis od ove sezone i vaterpolo od prosle ne zameram ti a i verovatno za svog zivota se jos nisi radovao tituli posto ne verujem da imas 16 godina koliko tvoj klub nije bio sampion!Pozdrav svim pravim delijama!

Omazani delija

pre 10 godina

Uspeh?
Cetvrt finale su vec igrali FMP 2003 i Zvezda 2006 i 2007.
Polufinale FMP 2004 i 2007 i Hemofarm 2005,2006 i 2009.
Od 2009 je to najveci uspeh evropskih drugoligasa.

nocko

pre 10 godina

Ne moraš ti nikome da se pravdas, vreme će pokazati ko si i šta si, ako ima pravde. Neka neko od medija napravi anketu koliko je dobre dece i košarkaša unistio radi svojih interesa, pa onda prosudite kakav je to čovek.
(loznica, 13. mart 2014 15:41)

Upravo tako! Da se vidi ko je uništio ne samo karijere, nego i zdravlje, Novice Veličkovića, Vladimira Lučića, Uroša Tripkovića, ko je kriv za povrede Vestermana, Bertansa i Milosavljevića! Miloš Vujanić, koji je i sam doživeo povredu ukrštenih ligamenata, je izbačen iz Partizana onda kad se drznuo da dovede u pitanje šta to Vujošević radi igračima i zašto se neprestano igra sa njihovim zdravljem! Izbacili iz kluba momka koji je doživeo istu tu povredu i zna o čemu govori.

samrok-cz 5:1

pre 10 godina

znaci konstatacija nema veze sa vezom,da nije tuzno bilo bi smesno. A tuzno je iz razloga sto ovaj covek i njemu slicni imaju vlast.

русвај

pre 10 godina

Овај очигледно још није научио шта ова реч значи. А онда из осећаја неке моћи и задовољства после победе ко вели, дај да је сад звекнем, ови моји ће се одушевити. Хахаха)))

Voracek 93

pre 10 godina

Bravo Covicu..Najveci uspeh srpske klupske kosarke u poslednjih 15 godina.

A u sebi se jedes sto je Partizan isao cetiri puta na f4 i osvojio Euroligu.

Grobi

pre 10 godina

Moram da priznam da je Čović ovo fino uradio, lepa prozivka. Tako i treba da bude, fino i gospodski a ne kao ranije. Neka derbi dobije stari šmek, kao nekada.

Dragan

pre 10 godina

Sve ovo sto je gdin Covic uradio za Zvezdu ce uveriti Vucica da je Nebojsa zasluzio da vodi ili grad ili minisrarstvo. Vecinska Srbija, i to ona naridna ce to podrzati. A tada kvazi intelektualna, grobarska, i na srecu manjinska ce videti sta je dominacija.

Zoki

pre 10 godina

molijm sve funkcionere crvene zvezde da se ne spuštaju na nivo predsednka jsd partizan!
ako svi postanemo prosti poput njega, to će mu biti najveća pobeda!

pozz samo prati Zvezdu

pre 10 godina

Dragan@ Za tvoju informaciju najveci uspeh za srpsku kosarku u zadnjih 15 godina je ostvario Partizan 2010 ulazkom u f4 evrolige i malo je falilo da igra finale iste sa barsom da nije primio kos u zadnjoj sekundi meca sa olimpijakosom kada je Cildres pogodio iz alejupa!Al posto ti basket pratis od ove sezone i vaterpolo od prosle ne zameram ti a i verovatno za svog zivota se jos nisi radovao tituli posto ne verujem da imas 16 godina koliko tvoj klub nije bio sampion!Pozdrav svim pravim delijama!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Partizan prvak evrope, 13. mart 2014 16:32)

Valjda zadnje 2 godine.. Ipak smo mi prvaci Evrope iz 2013, osvajaci super kupa Evrope 2013, osvajaci kupa i prvenstva.

Vazno je izgleda tebi sve one titule koje su osvajane iz gepeka, mracnih svlacionica, gde direktor kluba bije sudije, ali polako doci ce i te titule na reviziju, kao i one u fudbalu (srpski kalcopoli), pa cemo videti sta ce ostati od njih

PODHITNO NEKOME DA SE ISPLACES NA RAMENU

Bodibond

pre 10 godina

A grobari sujeta, ljubomora, zavist, pakost, pa dok smo mi radili na stabilizaciji i unapredjenju vi ste slusali vaseg demagoga. Slusajte ga i dalje jos bolje za nas .

muke Panterove

pre 10 godina

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni (Batko, 13. mart 2014 16:42)


'oskudno jadni'??????? aaaaaaahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaahah. Znas onaj osecaj kad pokusas da ispadnes pametan, a u stvari ispadnes antologijski glup?Epa cestitam, upravo si uspeo! xD(vlajzi, 13. mart 2014 17:22)

Buahahahahahahahahahaha!!!!
Ko o cemu, Batko o intelektu.

mililica

pre 10 godina

Kakav ogroman uspeh proci dalje u konkurenciji takvih velicina kao sto su Njiznji Novgorod, Panionios, Bilbao i Ljetuvos Ritas, nemam reci.
A ne znam kakav Covic omaz pominje kad je Partizan u Ukrajini izgubio 4-5 razlike, a u Beogradu dobio 20 razlike, sto znaci da bi Partizan prosao dalje. Takodje Partizan je izbacio Budivelnik iz prve faze evrolige, tako da ne znam o kakvom se tu omazu radi.
(PEP, 13. mart 2014 16:01)

Ali kako je takva institucija, veličina, najbolji klub u univerzumu i šire, kakav ste vi, uspela da izgubi ne samo od Nantera, koji je ispao u osmini finala ovog nevažnog takmičenja, nego i od Budiveljnika, još jednog indijanskog kluba? Kako to da vi, veličina i institucija, imate pet pobeda u dvadeset utakmica u Evroligi? Pa da nije bilo onoga protiv Fenerbahčea, svi znamo čega, igrali biste sad isti taj Evrokup i klali biste se sa Budiveljnikom i Nanterom, kao što ste to radili i u grupi. Zvezda je ubedljivo izgubila jednu jedinu EL utakmicu ove sezone. Vi ste dvocifrenom razlikom izgubili ko zna koliko, ni vi ne brojite. Pokrijte se ušima i ćutite.

Batko

pre 10 godina

Partizan ne igra euro kupove i slicna smeca od takmicenja, a kad ih igra eventualno jednom u 30 godina on ih osvaja!
(adv, 13. mart 2014 19:26)

A u među vremenu vas peglaju od -20 do -42. ko kako stigne?
Pa vi služite da zabavljate narod po halama širom Evrope !

odgovor

pre 10 godina

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

Ovde sve piše za one koji umeju da čitaju. Ostali koji ne umeju da čitaju će slušati splačine jedne licemerne osobe koja se jednom u mesec dana pozove na Andrića, a kad bi pročitala dva Andrićeva dela, promenila bi svoje ponašanje za 180 stepeni. Naravno, znaju i oni sami sve to - da ne znaju, ne bi visili na Zvezdinim vestima i ubeđivali sebe da to nije Zvezda i da ih nije Zvezda pobedila jedanaest puta u svim takmičenjima i da ih nije Zvezdina filijala pobedila u Kupu i da neće Zvezda u direktnom duelu da im uzme preostala dva trofeja. Ljudi su u slobodnom padu, a za to mogu da zahvale svojim rukovodiocima koji su ih godinama vodili u ambis, završavali utakmice Evrolige u "finansijskom minusu" i onda kukali na državu kako ne daje dovoljno. Tražite od Jugoslavije i Mirja Marjanovića, oni su bili vaša država.

uppr

pre 10 godina

Čovek se zavitlava sa onim koji se frlja svakakvim terminima, citatima i analogijama koje ne razume, a to nije Čović, već jedan nazovi intelektualac sa srednjom školom. Valjda misli da je veći deo naroda glup i pomisliće da on govori nešto pametno, a ne govori ništa pametno, nego se frlja besmislicama. Na konkretno pitanje ne ume da odgovori ili zakrvavi očima, veliki Andrićev poštovalac. Koji se verovatno pronašao u onim Andrićevim likova zlih ljudi, inače ama baš ništa nije razumeo od pročitanog.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Omaz Partizanu koji je taj kup vec osvajao tri puta{tada se zvao kup Radivoja Koraca}da ne spominjemo titulu Evropskog sampiona i tacka.
(Tole, 13. mart 2014 15:57)

Partizan nikada nije osvojio Eurokup. Kup Radivoja Koraca (evropski)je ekvivalent danasnjem Euro Celendzu, trecem po jacini takmicenju u evropskoj kosarci. Kup pobednika Kupova je ekvivalent danasnjem Eurokupu, kojeg je kk Crvena Zvezda osvojila 1975. godine. Proguglajte malo, nije na odmet da se malo informisete, a ne da sirite beskrupulozne lazi preko medija.

Batkova devojka

pre 10 godina

Ako si zaboravio Partizan je prošao u Top 16,a Budiveljnik je kao i tvoj Fmp ispao,tako da omaža ne može biti! A tebi će uskoro biti omaž,nemoj da brineš,a nadam se da ćeš konačno posle dugo godina "pregovora" potpisati ugovor sa CZ iz Bačvanske ulice!

riječanin

pre 10 godina

Bravo i čestitke za sve učinjeno za košarkašku zvezdu koja se vratila gdje pripada,i poslije partizana ima najbolje navijače na svijetu.Svatko tko voli srpsku košarku trebao bi biti sretan ali vidimo da partizani priznaju samo sebe,tako da se i jedan Dule počeo brukat.

Mare

pre 10 godina

Ovaj je doktor nauka, a ja ne znam ima li Vujosevic srednju skolu, kao cita knjige, sto nisi citao univerzitetsku literaturu kada hoces da si obrazovan!

zulu w

pre 10 godina

Hvala za ovu lepu sezonu gosp. Čoviću . Protiv Cibone treba uvesti sve juniore da nereskiramo povrede igrača i naravno potrbebno je odmoriti igrače . A Veliki Štrumf opet odmara igrače i neka razmišlja kako će na f4 . Prošle sezone smo pobedili Budućnost i pomogli im da se plasiraju , zato neponavljajate iste greške .

M@rconi

pre 10 godina

@zeleznik celi.Pa sta je tu sporno?Mi smo privatni klub i to je extra.A vi ako ne budete radice katanac.Pa najjaci klubovi evrope su privatni.Samo glup covek moze lose da kaze za tako nesto.
@cantona.Dr ne zna a onaj filozof zna.Svasta.

Sasha

pre 10 godina

Covic je od Zvezde napravio ozbiljan klub, pravi zvezdasi to cene i veoma su mu zahvalni. Cinjenica da ga ovi iskomplesirani grobari mrze je dokaz da je na pravom putu. Ogroman respekt i kapa dole majstore.

vlajzi

pre 10 godina

Ne možeš ti to da shvatiš, tvoji kapaciteti su oskudno jadni (Batko, 13. mart 2014 16:42)

'oskudno jadni'???????
aaaaaaahahahahahahahahhahahahaahahahahahahahahahahaahah
Znas onaj osecaj kad pokusas da ispadnes pametan, a u stvari ispadnes antologijski glup?
Epa cestitam, upravo si uspeo! xD

samsung galaxy 4

pre 10 godina

Svaka cast zvezdi na plasmanu dalje,
ipak je to na neki nacin uspeh i za srpsku kosarku.
Jesam partizanovac ali mislim da je zvezda ove sezone stabilnija od mog partizana, naravno da su povrede vaznih igraca ucinili svoje.
Sto se tice ovog coveka sto voli samo da provocira i nista drugo i ne zna, ne bih ni trosio reci jer znam da ce ga zvezdasi kad tad provaliti...i onda ne bih nikome poxeleo da je u njegovoj kozi.
Ko prezivi pricace.

Kriik

pre 10 godina

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da veruje da se njegov klub neće zaustaviti u četvrtfinalu Evrokupa.
ovo je suština FMP-ovanja .. u pitnjau je zaista njegov klub!

Костамир

pre 10 godina

Пошто се прича да се Човке спрема да нападне Евро Лигу за пар сезона, замислите ово: направи Човке дрим тим од Звезде и доведе, ни мање ни више, Дулета Вујошевића за тренера. Овај се наложи због добре лове и доведе Звезду до финала Евро Лиге. Пред сам меч финала против Макабија, Човке ни мање ни више отпусти Бујошевића. И замислите кога постави за тренера? Никога. Он води екипу у финалу, осваја Евро Лигу, а на мајци коју носи у тој утакмици пише "Омаж".

Dejan BL

pre 10 godina

Pusti Vujoševića nek priča šta hoće i prestani više jednom za svagda sa tim peckanjima jel to Zvezdi ništa dobro doneti neće , vi ste predsednik kluba i tako se ponasajte TACKA
(E moj Nebojsa, 13. mart 2014 15:31)
On je VLASNIK kluba i moze da radi sta hoce!

pera

pre 10 godina

Partizan nikada nije osvojio Eurokup. Kup Radivoja Koraca (evropski)je ekvivalent danasnjem Euro Celendzu, trecem po jacini takmicenju u evropskoj kosarci. Kup pobednika Kupova je ekvivalent danasnjem Eurokupu, kojeg je kk Crvena Zvezda osvojila 1975. godine. Proguglajte malo, nije na odmet da se malo informisete, a ne da sirite beskrupulozne lazi preko medija.
(zvezdas-rajvoSa, 13. mart 2014 16:54)

Ha haha ja mislim da i ti ne verujes u ovo sto si napisao. Ako je Kup Pobednika Kupova ekvivalent danasnjem Evrokupu,zasto ga onda igraju ekipe koje nisu ni osvojile kup?Zasto ga igraju po nekoliko ekipa iz svake zemlje?Evrokup igraju iste one ekipe koje su i pre igrale Kup Radivoja Koraca,cak ni osvajaci nacionalnih kupova nemaju prolaz u Evrokup,nego moraju kroz prvenstvo.A Evrocelenz-to su ekipe koje se kroz prvenstvo ne plasiraju ni za EK,znaci od nekog 7-8 mesta na tabeli pa na dole.

fancy

pre 10 godina

Covicu, znas ti i bolje od ovoga..ne treba nam ovo rasipanje energije, cutimo i radimo po tome nas prepoznaju drugi nek se svadjaju sami sa sobom koliko god hoce! Naravno, odmoriti glavne igrace protiv Zadra...nek Simonovic vezba malo sut :-)

duledudule

pre 10 godina

ja mislim da je vreme da vlajzi i batko odu na pivo.a mogu da povedu o kodara78,cisto onako da se lepo ispricaju...koji je vama ljudi...?

Milos

pre 10 godina

Omaž
Поступак који се примењује након обилатог јела, као својеврсно одавање признања кувару на изврсном оброку. Врши се тако што се откине комад леба, па се остаци хране у тањиру омажу истим.