Košarka 52

Subota, 01.03.2014.

11:14

Ovaj čovek nije pozvan na Ol-star?!

Iako je njegov nastup bio pod znakom pitanja, bek Finiks Sansa Goran Dragić odigrao je fantastičan meč i upisao rekord NBA karijere sa 40 poena.

Ovaj èovek nije pozvan na Ol-star?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Elvis je ziv

pre 10 godina

Nba je zajebancija do plej ofa. Dragic jeste dobar ali se tu vidi da je nba obican cirkus za decu ispod 15 godina a kad se stisne odbrana ...

Mebojsa-Gnjilane

pre 10 godina

Ljudi Srbin sam i volim svoj narod,Dragic sem oca sto jke srbin nema nista sa srbijom,da je igrac jeste ali u reprenzetaciiji nije npokazao ama bas nista,ali reprenzetacija sa Divcem,Radjom Kukocem Savicem i ostalima je neponovljiva

laRS0n

pre 10 godina

Zašto priča o Dragiću, igra dobro, igra poput 30 drugih, neka Slovenci pišu o njemuZašto se kod nas forsira o njemu.
(7, 01. mart 2014 16:22)
Nikada neću razumeti ovakve komentara. Pa i Durant, Melo, LeBron, LaMarcus i ostali igraju dobro, sto se pise o njima? Prihvati da je Dragić sad veliki igrač, kao i Peković i da se za njihove igre zaiteresovani svi, ceo svet. Što pre prihvatiš biće ti lakše

grgo martel

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali
kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4
trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta
udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste
da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim
obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na
0:11.
(drago, 01. mart 2014 12:26)

Ma, Planinic i Marko Popovic su za njega izmislili kosarku.

Ivan Nis

pre 10 godina

Fantastican igrac zaista. Vidi se da je posvecen milion posto kosarci, a i evidentno je da ga u Finiksu obozavaju. Sve najbolje momce od srca!

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Dragić je oduvek želeo da igra za Sloveniju, jer je to njegova država u kojoj je i rođen i odrastao. To što mu je otac Srbin, i to iz Bosne, ne vezuje ga za reprezentaciju Srbije. Sad kad igra dobro, sad biste svi da igra za nas. Licemerno. I igrao bi za nas da oni opterećeni nacionalizmom nisu rasturili veliku državu.

Aleksandar

pre 10 godina

Nisam ziveo u vreme bivse SFRJ, ali samo kad pomislim na sastav kosarkaske reprezentacije bivsih republika, kosa mi se na glavi dize.

ja

pre 10 godina

Iznenađen sam koliko dobro igra Dragić,svaka čast.Leži mu NBA,dok recimo u reprezentaciji ne može ništa da uradi,očajan je bio na svim prevenstvima do ovog zadnjeg održanog u Sloveniji,gdje je malo popravio utisak.
Nikada nije bilo govora o igranju za Srbiju,momci vole i poštuju Srbiju,ali ipak su rođeni u Sloveniji i majka im je Slovenka.Otac je Srbin iz Bosne,rođen u jednoj maloj opštini Kladanj,djed im živi u Zvorniku,izbjegao posle ratnih sukoba.Poznajem im oca lično,i pitao sam ga za igranje u Srpskoj reprezentaciji,jer i ja sam davno nešto načuo u vezi toga,još dok su bili mladi i relativno nepoznati,ali mi je rekao da nije bilo kontakta po tom pitanju sa Srpske strane.
Ova nagađanja kako bi bila bivša Juga jaka da je ostala zajedno,i da bi Dragić,Teo,Bogdanovića oba,Krle,Peković,Teletović i ostali,bili jedna od jačih reprezentacija u istoriji,jeste čista glupost.Pa,niko od ovih igrača ne bi imao mjesta u onoj reprezentaciji s kraja 80-ih i poč 90-ih god.Dražen,oba Saleta,Komazec,Kukoč,Paspalj,Rađa,Savić,Divac....NEPONOVLJIVI,dodao bih tu i Bodirogu koji je tek treaboa da zauzme mjesto u reprezentaciji,al je na žalost došlo do ratnih sukoba.

Milan

pre 10 godina

Naslov i oni koji se isto pitaju i prizivaju ga na 'All Star Weekend' ne razumeju sustinu All Star-a. Prvo, ne pozivaju se igraci po brojkama, jer da je tako ne bi bilo ni glasanja za prvih 5, ni biranja. Drugo, zapad je nevervatno jak na bekovskim pozicijama, pa onda oni koji su za to da bude All Star neka kazu umesto koga!!!! Krisa Pola, Hardena???

Dalje, All Star je cisto marketinska utakmica, pa se 'uvek' biraju igraci sa starom slavom ili oni atraktvniji za gledanje (Kobi, Parker, DW...). A sto se tice brojki, pa i Ajzea Tomas ima iste brojke (20.5 p, 6.5 as), pa ga ne prizivate niti pominjete.

Da ne bude da sam kontras, potpuno sam zapanjen ucinkom i Dragica i Finiksa, cak su mi i omiljeni igrac i tim, pogotovo zbog Kokoskova. Nadam se da ce izboriti Play Off.

laRS0n

pre 10 godina

Ne znam šta je gore ovi što izmišljaju neku reprezentaciju ili ovi što tvrde kako u NBA nema odbrane. Dragić se nikada nije nudio srpskoj reprezentaciji, čak je i rekao da nikada nije dolazilu u obzir da nastupa za Srbiju, iako mu je otac cini mi se iz Zvornika, mada i to je u Bosni

drago

pre 10 godina

Cuj htio da igra za nas...zasto izmisljate takve stvari. Ne kazem da nije htio samo ne znate pa izmisljate.
Jos ni jedan bitan sportas nije Sloveniju pretpostavio nekoj drugoj drzavi. Covcjek je rodjenu Sloveniji. Nije cak niti kao Josip Ilicic (Hrvat rodjen u BIH) doselio u Sloveniju pa igra za njih.
Jedino sta mi je cudno da nije porijeklom Srbin precanin posto je to 90% vrhunskih sportasa iz Srbije.

Dado

pre 10 godina

Neznam odakle vam informacije da su se Dragici nudili Srbiji? Zivim u SLO a ovde nikad u zivotu nesto takvo nije bilo u medijima. Braca Dragic su miljenici slovenacke publike, bas zbog te svoje fanaticne borbenosti koja krasi i jednog i drugog a uz to NIKAD ne odbijaju svoju drzavu iako po poreklu nisu 100% Slovenci. Postuju naravno i svoje srpsko poreklo ali je nekako logicno da su navezaniji na Sloveniju. Ipak jim je majka Slovenka, rodjeni su u Sloveniji i tu su odrastali.

Dr Mr

pre 10 godina

"Zamislite Ex Yu .... ala bi bila reprezentacija" ..... plus Toma, Josipovic, Taci, Milo, Jansa, Izetbegovic zagrljeni pevaju i navijaju sa tribina .... Milina, bato....

Imay

pre 10 godina

Dragić je fenomenalan! A Tepić igra lošije nego u mladjim kategorijama i sa početka profi karijere! Teodosić ne igra odbranu. Ali juče Tepić protiv Reala na kraju 1. četvrtine... - neshvatljivo.

aa

pre 10 godina

Srbi po ocu kazete? A sta je po ocu Ivo Andric? Novak Djokovic? Sta je po imenu Gavril Subotic? Covjeku se dijete zove Mateo, toliko o srpstvu.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Pekovic nije materijal za all star jer dolazi iz zemlje koja bez srba ima 200 hiljada stanovnika. Dragic isto tako. Nisu zanimljivi u pogledu marketinga. U ostalom Jao Ming nije odigrao 2 godine. ni minut pa je bio biran u startnih 5 zapada. All Star je cirkus za zabavu niko nece da gleda Pekovica kako sa malom rasponom ruku zida na all staru.

Dario

pre 10 godina

Nemanja nedovic ima slicne predispozicije kao i Dragic, ali trenutno nema tu mogucnost da igra, mada mislim da kada bi imao minute mogao bih vrlo dobro da odigra, ono jeste da je Dragic levak, pa je malo tezi za cuvanje, ali ipak verujem da Nemanja ima talenta kao i Goran cak i vise.

v vasic

pre 10 godina

Braca Dragic su se nudili Srpskoj reprezentaciji ali su im u savezu rekli da ne racunaju na njih

Voleo bi da se taj covek iz Saveza koji im je to rekao, javno izvini Srpskoj kosarkaskoj javnosti

drago

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4 trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na 0:11.

sima

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali
kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4
trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta
udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste
da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim
obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na
0:11.
(drago, 01. mart 2014 12:26)
on ima prosek 20,5 poena u NBA ligi bre sta ti pricas

Aladdin Sane

pre 10 godina

Izvanredan igrac, ne pratim NBA vise redovno, ali ove statistike su zaista impresivne (ne mislim sa ove utakmice nego generalno), u proseku 20 poena i 5 asistencija. Kompletan igrac, sve radi dobro, u napadu izvanredan, dobar sut, solidna odbrana. Kao sto je neko rekao, velika steta da ne igra za nas.
Goran i Zoran Dragic, jasno je da su oni Srbi, maksimalno majka moze da bude Slovenka.
Bilo kako bilo, ipak nekako vise volim Teodosica. Mozda zbog faktora "ludilo", koji mi se vise svidja (kao i u fudbalu kod Ibrahimovica), Dragic je vise "racionalan" i "obican". Da se ne razumemo pogresno, Dragic je strasan igrac i velika je steta da nije bio na All-Star-Game-u.

...

pre 10 godina

Dragic je masina! Nisu mi jasni ti All Star kriterijumi, pa i Pekovica nema samo zato sto nije atraktivan igrac. Samo zamislite kakva bi danas to reprezentacija bila, pa otresli bi ove spanske pekmeze bez problema. Teo, Dragic, Bogdanovic 1, Bogdanovic 2, Vujacic, Bjelica, Saric, Mirotic, Vucevic, Krstic, Tomic, Pekovic... Dokaz da se na ovim prostorima van USA igra najbolja kosarka

Banezi

pre 10 godina

A Tepic i Tripkovic su bili bolji od njega u mladjim kategorijama . Dzaba nam zlatne medalje u mladjim kategorijama kada niko od tih igraca rodjenih 1986-1990 , koji su harali mladjim kategorijama , nije izrastao u vrhunskog igraca ( izuzetak je Teodosic a i on je mogao vise ).

Dule

pre 10 godina

Svaka čast Gorane! Zaista, jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora u poslednjih 10 godina! Šteta, velika šteta, što braća Dragić nisu igrali za našu srpsku reprezentaciju (ako se ne varam, otac im je Srbin, a majka Slovenka) i znam da su momci izrazili u mladjim kategorijam želju da igraju za nas i ne znam zašto do toga nije došlo (možda su više poverenja imali u Tepića i Tripkovića kao najbolje juniore)

zzzzz

pre 10 godina

Reprezentacija u sastavu: dva Bogdanovića, Dragić, Teletović, Teodosić, Peković, Vučević, Krstić... bi u ovom trenutku već razmišljala o finalu SP u Španiji. Košarka u ex-YU nije propala, samo smo svi ponaosob premali. Udruženi, imali bismo jednu od najjačih generacija u istoriji.

Ludi konj

pre 10 godina

Fantastican talenat,koji igra s nevidjenom lakocom,a pri tom i korektan i fer plej igrac,koji se ne prenemaze i glumi zvezdu! Po karakteru a i po stilu podseca malo na legendarnog Marculjonisa. Puno srece, i da ga povrede zaobidju.

Sançaki

pre 10 godina

Vec sam ostavio komentar na izvjestaju o sinoc odigranim utakmicama u ligi, ali malo je reci koliko sam fasciniran Goranovom igrom. Sjajno, nista mu ne treba all star poziv, kad Im I ovako dijeli lekcije.

allure

pre 10 godina

Ne razumem zasto se toliko potencira da neko mora da ucestvuje na All Staru. Svakako da Dragić zaslužuje poziv ali zar nije mnogo vece priznanje biti izabran u jednu od tri idealne petorke na kraju sezone. All Star vikend je postao komedija poslednjih godina koji se zaboravlja posle dva dana.

6 million ways to live

pre 10 godina

Nisam verovao u Dragića posle odlaska Neša, ali ove sezone vidim da sam pogrešio. Jedan od najboljih plejmejkera sa ovih prostora i u NBA. Go Dragić, go Suns!

Ilkeston Town

pre 10 godina

Svaka mu cast! Fantasticna sezona u kojoj je lider Finiksa kome su predvidjali fenjer Zapada, a oni se bore za mesto u play-off... Dva najprijatnija iznenadjenja ove sezone, Dragic i Finiks...

Dule

pre 10 godina

Svaka čast Gorane! Zaista, jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora u poslednjih 10 godina! Šteta, velika šteta, što braća Dragić nisu igrali za našu srpsku reprezentaciju (ako se ne varam, otac im je Srbin, a majka Slovenka) i znam da su momci izrazili u mladjim kategorijam želju da igraju za nas i ne znam zašto do toga nije došlo (možda su više poverenja imali u Tepića i Tripkovića kao najbolje juniore)

Ilkeston Town

pre 10 godina

Svaka mu cast! Fantasticna sezona u kojoj je lider Finiksa kome su predvidjali fenjer Zapada, a oni se bore za mesto u play-off... Dva najprijatnija iznenadjenja ove sezone, Dragic i Finiks...

Ludi konj

pre 10 godina

Fantastican talenat,koji igra s nevidjenom lakocom,a pri tom i korektan i fer plej igrac,koji se ne prenemaze i glumi zvezdu! Po karakteru a i po stilu podseca malo na legendarnog Marculjonisa. Puno srece, i da ga povrede zaobidju.

zzzzz

pre 10 godina

Reprezentacija u sastavu: dva Bogdanovića, Dragić, Teletović, Teodosić, Peković, Vučević, Krstić... bi u ovom trenutku već razmišljala o finalu SP u Španiji. Košarka u ex-YU nije propala, samo smo svi ponaosob premali. Udruženi, imali bismo jednu od najjačih generacija u istoriji.

Sançaki

pre 10 godina

Vec sam ostavio komentar na izvjestaju o sinoc odigranim utakmicama u ligi, ali malo je reci koliko sam fasciniran Goranovom igrom. Sjajno, nista mu ne treba all star poziv, kad Im I ovako dijeli lekcije.

Banezi

pre 10 godina

A Tepic i Tripkovic su bili bolji od njega u mladjim kategorijama . Dzaba nam zlatne medalje u mladjim kategorijama kada niko od tih igraca rodjenih 1986-1990 , koji su harali mladjim kategorijama , nije izrastao u vrhunskog igraca ( izuzetak je Teodosic a i on je mogao vise ).

6 million ways to live

pre 10 godina

Nisam verovao u Dragića posle odlaska Neša, ali ove sezone vidim da sam pogrešio. Jedan od najboljih plejmejkera sa ovih prostora i u NBA. Go Dragić, go Suns!

allure

pre 10 godina

Ne razumem zasto se toliko potencira da neko mora da ucestvuje na All Staru. Svakako da Dragić zaslužuje poziv ali zar nije mnogo vece priznanje biti izabran u jednu od tri idealne petorke na kraju sezone. All Star vikend je postao komedija poslednjih godina koji se zaboravlja posle dva dana.

sima

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali
kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4
trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta
udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste
da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim
obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na
0:11.
(drago, 01. mart 2014 12:26)
on ima prosek 20,5 poena u NBA ligi bre sta ti pricas

v vasic

pre 10 godina

Braca Dragic su se nudili Srpskoj reprezentaciji ali su im u savezu rekli da ne racunaju na njih

Voleo bi da se taj covek iz Saveza koji im je to rekao, javno izvini Srpskoj kosarkaskoj javnosti

...

pre 10 godina

Dragic je masina! Nisu mi jasni ti All Star kriterijumi, pa i Pekovica nema samo zato sto nije atraktivan igrac. Samo zamislite kakva bi danas to reprezentacija bila, pa otresli bi ove spanske pekmeze bez problema. Teo, Dragic, Bogdanovic 1, Bogdanovic 2, Vujacic, Bjelica, Saric, Mirotic, Vucevic, Krstic, Tomic, Pekovic... Dokaz da se na ovim prostorima van USA igra najbolja kosarka

Imay

pre 10 godina

Dragić je fenomenalan! A Tepić igra lošije nego u mladjim kategorijama i sa početka profi karijere! Teodosić ne igra odbranu. Ali juče Tepić protiv Reala na kraju 1. četvrtine... - neshvatljivo.

Dr Mr

pre 10 godina

"Zamislite Ex Yu .... ala bi bila reprezentacija" ..... plus Toma, Josipovic, Taci, Milo, Jansa, Izetbegovic zagrljeni pevaju i navijaju sa tribina .... Milina, bato....

Aladdin Sane

pre 10 godina

Izvanredan igrac, ne pratim NBA vise redovno, ali ove statistike su zaista impresivne (ne mislim sa ove utakmice nego generalno), u proseku 20 poena i 5 asistencija. Kompletan igrac, sve radi dobro, u napadu izvanredan, dobar sut, solidna odbrana. Kao sto je neko rekao, velika steta da ne igra za nas.
Goran i Zoran Dragic, jasno je da su oni Srbi, maksimalno majka moze da bude Slovenka.
Bilo kako bilo, ipak nekako vise volim Teodosica. Mozda zbog faktora "ludilo", koji mi se vise svidja (kao i u fudbalu kod Ibrahimovica), Dragic je vise "racionalan" i "obican". Da se ne razumemo pogresno, Dragic je strasan igrac i velika je steta da nije bio na All-Star-Game-u.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Dragić je oduvek želeo da igra za Sloveniju, jer je to njegova država u kojoj je i rođen i odrastao. To što mu je otac Srbin, i to iz Bosne, ne vezuje ga za reprezentaciju Srbije. Sad kad igra dobro, sad biste svi da igra za nas. Licemerno. I igrao bi za nas da oni opterećeni nacionalizmom nisu rasturili veliku državu.

Dado

pre 10 godina

Neznam odakle vam informacije da su se Dragici nudili Srbiji? Zivim u SLO a ovde nikad u zivotu nesto takvo nije bilo u medijima. Braca Dragic su miljenici slovenacke publike, bas zbog te svoje fanaticne borbenosti koja krasi i jednog i drugog a uz to NIKAD ne odbijaju svoju drzavu iako po poreklu nisu 100% Slovenci. Postuju naravno i svoje srpsko poreklo ali je nekako logicno da su navezaniji na Sloveniju. Ipak jim je majka Slovenka, rodjeni su u Sloveniji i tu su odrastali.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Pekovic nije materijal za all star jer dolazi iz zemlje koja bez srba ima 200 hiljada stanovnika. Dragic isto tako. Nisu zanimljivi u pogledu marketinga. U ostalom Jao Ming nije odigrao 2 godine. ni minut pa je bio biran u startnih 5 zapada. All Star je cirkus za zabavu niko nece da gleda Pekovica kako sa malom rasponom ruku zida na all staru.

Milan

pre 10 godina

Naslov i oni koji se isto pitaju i prizivaju ga na 'All Star Weekend' ne razumeju sustinu All Star-a. Prvo, ne pozivaju se igraci po brojkama, jer da je tako ne bi bilo ni glasanja za prvih 5, ni biranja. Drugo, zapad je nevervatno jak na bekovskim pozicijama, pa onda oni koji su za to da bude All Star neka kazu umesto koga!!!! Krisa Pola, Hardena???

Dalje, All Star je cisto marketinska utakmica, pa se 'uvek' biraju igraci sa starom slavom ili oni atraktvniji za gledanje (Kobi, Parker, DW...). A sto se tice brojki, pa i Ajzea Tomas ima iste brojke (20.5 p, 6.5 as), pa ga ne prizivate niti pominjete.

Da ne bude da sam kontras, potpuno sam zapanjen ucinkom i Dragica i Finiksa, cak su mi i omiljeni igrac i tim, pogotovo zbog Kokoskova. Nadam se da ce izboriti Play Off.

Dario

pre 10 godina

Nemanja nedovic ima slicne predispozicije kao i Dragic, ali trenutno nema tu mogucnost da igra, mada mislim da kada bi imao minute mogao bih vrlo dobro da odigra, ono jeste da je Dragic levak, pa je malo tezi za cuvanje, ali ipak verujem da Nemanja ima talenta kao i Goran cak i vise.

Aleksandar

pre 10 godina

Nisam ziveo u vreme bivse SFRJ, ali samo kad pomislim na sastav kosarkaske reprezentacije bivsih republika, kosa mi se na glavi dize.

laRS0n

pre 10 godina

Ne znam šta je gore ovi što izmišljaju neku reprezentaciju ili ovi što tvrde kako u NBA nema odbrane. Dragić se nikada nije nudio srpskoj reprezentaciji, čak je i rekao da nikada nije dolazilu u obzir da nastupa za Srbiju, iako mu je otac cini mi se iz Zvornika, mada i to je u Bosni

ja

pre 10 godina

Iznenađen sam koliko dobro igra Dragić,svaka čast.Leži mu NBA,dok recimo u reprezentaciji ne može ništa da uradi,očajan je bio na svim prevenstvima do ovog zadnjeg održanog u Sloveniji,gdje je malo popravio utisak.
Nikada nije bilo govora o igranju za Srbiju,momci vole i poštuju Srbiju,ali ipak su rođeni u Sloveniji i majka im je Slovenka.Otac je Srbin iz Bosne,rođen u jednoj maloj opštini Kladanj,djed im živi u Zvorniku,izbjegao posle ratnih sukoba.Poznajem im oca lično,i pitao sam ga za igranje u Srpskoj reprezentaciji,jer i ja sam davno nešto načuo u vezi toga,još dok su bili mladi i relativno nepoznati,ali mi je rekao da nije bilo kontakta po tom pitanju sa Srpske strane.
Ova nagađanja kako bi bila bivša Juga jaka da je ostala zajedno,i da bi Dragić,Teo,Bogdanovića oba,Krle,Peković,Teletović i ostali,bili jedna od jačih reprezentacija u istoriji,jeste čista glupost.Pa,niko od ovih igrača ne bi imao mjesta u onoj reprezentaciji s kraja 80-ih i poč 90-ih god.Dražen,oba Saleta,Komazec,Kukoč,Paspalj,Rađa,Savić,Divac....NEPONOVLJIVI,dodao bih tu i Bodirogu koji je tek treaboa da zauzme mjesto u reprezentaciji,al je na žalost došlo do ratnih sukoba.

aa

pre 10 godina

Srbi po ocu kazete? A sta je po ocu Ivo Andric? Novak Djokovic? Sta je po imenu Gavril Subotic? Covjeku se dijete zove Mateo, toliko o srpstvu.

drago

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4 trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na 0:11.

Ivan Nis

pre 10 godina

Fantastican igrac zaista. Vidi se da je posvecen milion posto kosarci, a i evidentno je da ga u Finiksu obozavaju. Sve najbolje momce od srca!

laRS0n

pre 10 godina

Zašto priča o Dragiću, igra dobro, igra poput 30 drugih, neka Slovenci pišu o njemuZašto se kod nas forsira o njemu.
(7, 01. mart 2014 16:22)
Nikada neću razumeti ovakve komentara. Pa i Durant, Melo, LeBron, LaMarcus i ostali igraju dobro, sto se pise o njima? Prihvati da je Dragić sad veliki igrač, kao i Peković i da se za njihove igre zaiteresovani svi, ceo svet. Što pre prihvatiš biće ti lakše

drago

pre 10 godina

Cuj htio da igra za nas...zasto izmisljate takve stvari. Ne kazem da nije htio samo ne znate pa izmisljate.
Jos ni jedan bitan sportas nije Sloveniju pretpostavio nekoj drugoj drzavi. Covcjek je rodjenu Sloveniji. Nije cak niti kao Josip Ilicic (Hrvat rodjen u BIH) doselio u Sloveniju pa igra za njih.
Jedino sta mi je cudno da nije porijeklom Srbin precanin posto je to 90% vrhunskih sportasa iz Srbije.

grgo martel

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali
kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4
trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta
udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste
da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim
obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na
0:11.
(drago, 01. mart 2014 12:26)

Ma, Planinic i Marko Popovic su za njega izmislili kosarku.

Elvis je ziv

pre 10 godina

Nba je zajebancija do plej ofa. Dragic jeste dobar ali se tu vidi da je nba obican cirkus za decu ispod 15 godina a kad se stisne odbrana ...

Mebojsa-Gnjilane

pre 10 godina

Ljudi Srbin sam i volim svoj narod,Dragic sem oca sto jke srbin nema nista sa srbijom,da je igrac jeste ali u reprenzetaciiji nije npokazao ama bas nista,ali reprenzetacija sa Divcem,Radjom Kukocem Savicem i ostalima je neponovljiva

drago

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4 trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na 0:11.

aa

pre 10 godina

Srbi po ocu kazete? A sta je po ocu Ivo Andric? Novak Djokovic? Sta je po imenu Gavril Subotic? Covjeku se dijete zove Mateo, toliko o srpstvu.

Dario

pre 10 godina

Nemanja nedovic ima slicne predispozicije kao i Dragic, ali trenutno nema tu mogucnost da igra, mada mislim da kada bi imao minute mogao bih vrlo dobro da odigra, ono jeste da je Dragic levak, pa je malo tezi za cuvanje, ali ipak verujem da Nemanja ima talenta kao i Goran cak i vise.

Dule

pre 10 godina

Svaka čast Gorane! Zaista, jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora u poslednjih 10 godina! Šteta, velika šteta, što braća Dragić nisu igrali za našu srpsku reprezentaciju (ako se ne varam, otac im je Srbin, a majka Slovenka) i znam da su momci izrazili u mladjim kategorijam želju da igraju za nas i ne znam zašto do toga nije došlo (možda su više poverenja imali u Tepića i Tripkovića kao najbolje juniore)

Aladdin Sane

pre 10 godina

Izvanredan igrac, ne pratim NBA vise redovno, ali ove statistike su zaista impresivne (ne mislim sa ove utakmice nego generalno), u proseku 20 poena i 5 asistencija. Kompletan igrac, sve radi dobro, u napadu izvanredan, dobar sut, solidna odbrana. Kao sto je neko rekao, velika steta da ne igra za nas.
Goran i Zoran Dragic, jasno je da su oni Srbi, maksimalno majka moze da bude Slovenka.
Bilo kako bilo, ipak nekako vise volim Teodosica. Mozda zbog faktora "ludilo", koji mi se vise svidja (kao i u fudbalu kod Ibrahimovica), Dragic je vise "racionalan" i "obican". Da se ne razumemo pogresno, Dragic je strasan igrac i velika je steta da nije bio na All-Star-Game-u.

zzzzz

pre 10 godina

Reprezentacija u sastavu: dva Bogdanovića, Dragić, Teletović, Teodosić, Peković, Vučević, Krstić... bi u ovom trenutku već razmišljala o finalu SP u Španiji. Košarka u ex-YU nije propala, samo smo svi ponaosob premali. Udruženi, imali bismo jednu od najjačih generacija u istoriji.

drago

pre 10 godina

Cuj htio da igra za nas...zasto izmisljate takve stvari. Ne kazem da nije htio samo ne znate pa izmisljate.
Jos ni jedan bitan sportas nije Sloveniju pretpostavio nekoj drugoj drzavi. Covcjek je rodjenu Sloveniji. Nije cak niti kao Josip Ilicic (Hrvat rodjen u BIH) doselio u Sloveniju pa igra za njih.
Jedino sta mi je cudno da nije porijeklom Srbin precanin posto je to 90% vrhunskih sportasa iz Srbije.

Novosadjanin.

pre 10 godina

Pekovic nije materijal za all star jer dolazi iz zemlje koja bez srba ima 200 hiljada stanovnika. Dragic isto tako. Nisu zanimljivi u pogledu marketinga. U ostalom Jao Ming nije odigrao 2 godine. ni minut pa je bio biran u startnih 5 zapada. All Star je cirkus za zabavu niko nece da gleda Pekovica kako sa malom rasponom ruku zida na all staru.

v vasic

pre 10 godina

Braca Dragic su se nudili Srpskoj reprezentaciji ali su im u savezu rekli da ne racunaju na njih

Voleo bi da se taj covek iz Saveza koji im je to rekao, javno izvini Srpskoj kosarkaskoj javnosti

Dr Mr

pre 10 godina

"Zamislite Ex Yu .... ala bi bila reprezentacija" ..... plus Toma, Josipovic, Taci, Milo, Jansa, Izetbegovic zagrljeni pevaju i navijaju sa tribina .... Milina, bato....

ja

pre 10 godina

Iznenađen sam koliko dobro igra Dragić,svaka čast.Leži mu NBA,dok recimo u reprezentaciji ne može ništa da uradi,očajan je bio na svim prevenstvima do ovog zadnjeg održanog u Sloveniji,gdje je malo popravio utisak.
Nikada nije bilo govora o igranju za Srbiju,momci vole i poštuju Srbiju,ali ipak su rođeni u Sloveniji i majka im je Slovenka.Otac je Srbin iz Bosne,rođen u jednoj maloj opštini Kladanj,djed im živi u Zvorniku,izbjegao posle ratnih sukoba.Poznajem im oca lično,i pitao sam ga za igranje u Srpskoj reprezentaciji,jer i ja sam davno nešto načuo u vezi toga,još dok su bili mladi i relativno nepoznati,ali mi je rekao da nije bilo kontakta po tom pitanju sa Srpske strane.
Ova nagađanja kako bi bila bivša Juga jaka da je ostala zajedno,i da bi Dragić,Teo,Bogdanovića oba,Krle,Peković,Teletović i ostali,bili jedna od jačih reprezentacija u istoriji,jeste čista glupost.Pa,niko od ovih igrača ne bi imao mjesta u onoj reprezentaciji s kraja 80-ih i poč 90-ih god.Dražen,oba Saleta,Komazec,Kukoč,Paspalj,Rađa,Savić,Divac....NEPONOVLJIVI,dodao bih tu i Bodirogu koji je tek treaboa da zauzme mjesto u reprezentaciji,al je na žalost došlo do ratnih sukoba.

...

pre 10 godina

Dragic je masina! Nisu mi jasni ti All Star kriterijumi, pa i Pekovica nema samo zato sto nije atraktivan igrac. Samo zamislite kakva bi danas to reprezentacija bila, pa otresli bi ove spanske pekmeze bez problema. Teo, Dragic, Bogdanovic 1, Bogdanovic 2, Vujacic, Bjelica, Saric, Mirotic, Vucevic, Krstic, Tomic, Pekovic... Dokaz da se na ovim prostorima van USA igra najbolja kosarka

laRS0n

pre 10 godina

Ne znam šta je gore ovi što izmišljaju neku reprezentaciju ili ovi što tvrde kako u NBA nema odbrane. Dragić se nikada nije nudio srpskoj reprezentaciji, čak je i rekao da nikada nije dolazilu u obzir da nastupa za Srbiju, iako mu je otac cini mi se iz Zvornika, mada i to je u Bosni

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Dragić je oduvek želeo da igra za Sloveniju, jer je to njegova država u kojoj je i rođen i odrastao. To što mu je otac Srbin, i to iz Bosne, ne vezuje ga za reprezentaciju Srbije. Sad kad igra dobro, sad biste svi da igra za nas. Licemerno. I igrao bi za nas da oni opterećeni nacionalizmom nisu rasturili veliku državu.

Mebojsa-Gnjilane

pre 10 godina

Ljudi Srbin sam i volim svoj narod,Dragic sem oca sto jke srbin nema nista sa srbijom,da je igrac jeste ali u reprenzetaciiji nije npokazao ama bas nista,ali reprenzetacija sa Divcem,Radjom Kukocem Savicem i ostalima je neponovljiva

Ludi konj

pre 10 godina

Fantastican talenat,koji igra s nevidjenom lakocom,a pri tom i korektan i fer plej igrac,koji se ne prenemaze i glumi zvezdu! Po karakteru a i po stilu podseca malo na legendarnog Marculjonisa. Puno srece, i da ga povrede zaobidju.

Banezi

pre 10 godina

A Tepic i Tripkovic su bili bolji od njega u mladjim kategorijama . Dzaba nam zlatne medalje u mladjim kategorijama kada niko od tih igraca rodjenih 1986-1990 , koji su harali mladjim kategorijama , nije izrastao u vrhunskog igraca ( izuzetak je Teodosic a i on je mogao vise ).

Ilkeston Town

pre 10 godina

Svaka mu cast! Fantasticna sezona u kojoj je lider Finiksa kome su predvidjali fenjer Zapada, a oni se bore za mesto u play-off... Dva najprijatnija iznenadjenja ove sezone, Dragic i Finiks...

allure

pre 10 godina

Ne razumem zasto se toliko potencira da neko mora da ucestvuje na All Staru. Svakako da Dragić zaslužuje poziv ali zar nije mnogo vece priznanje biti izabran u jednu od tri idealne petorke na kraju sezone. All Star vikend je postao komedija poslednjih godina koji se zaboravlja posle dva dana.

Sançaki

pre 10 godina

Vec sam ostavio komentar na izvjestaju o sinoc odigranim utakmicama u ligi, ali malo je reci koliko sam fasciniran Goranovom igrom. Sjajno, nista mu ne treba all star poziv, kad Im I ovako dijeli lekcije.

Imay

pre 10 godina

Dragić je fenomenalan! A Tepić igra lošije nego u mladjim kategorijama i sa početka profi karijere! Teodosić ne igra odbranu. Ali juče Tepić protiv Reala na kraju 1. četvrtine... - neshvatljivo.

6 million ways to live

pre 10 godina

Nisam verovao u Dragića posle odlaska Neša, ali ove sezone vidim da sam pogrešio. Jedan od najboljih plejmejkera sa ovih prostora i u NBA. Go Dragić, go Suns!

sima

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali
kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4
trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta
udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste
da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim
obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na
0:11.
(drago, 01. mart 2014 12:26)
on ima prosek 20,5 poena u NBA ligi bre sta ti pricas

Dado

pre 10 godina

Neznam odakle vam informacije da su se Dragici nudili Srbiji? Zivim u SLO a ovde nikad u zivotu nesto takvo nije bilo u medijima. Braca Dragic su miljenici slovenacke publike, bas zbog te svoje fanaticne borbenosti koja krasi i jednog i drugog a uz to NIKAD ne odbijaju svoju drzavu iako po poreklu nisu 100% Slovenci. Postuju naravno i svoje srpsko poreklo ali je nekako logicno da su navezaniji na Sloveniju. Ipak jim je majka Slovenka, rodjeni su u Sloveniji i tu su odrastali.

Milan

pre 10 godina

Naslov i oni koji se isto pitaju i prizivaju ga na 'All Star Weekend' ne razumeju sustinu All Star-a. Prvo, ne pozivaju se igraci po brojkama, jer da je tako ne bi bilo ni glasanja za prvih 5, ni biranja. Drugo, zapad je nevervatno jak na bekovskim pozicijama, pa onda oni koji su za to da bude All Star neka kazu umesto koga!!!! Krisa Pola, Hardena???

Dalje, All Star je cisto marketinska utakmica, pa se 'uvek' biraju igraci sa starom slavom ili oni atraktvniji za gledanje (Kobi, Parker, DW...). A sto se tice brojki, pa i Ajzea Tomas ima iste brojke (20.5 p, 6.5 as), pa ga ne prizivate niti pominjete.

Da ne bude da sam kontras, potpuno sam zapanjen ucinkom i Dragica i Finiksa, cak su mi i omiljeni igrac i tim, pogotovo zbog Kokoskova. Nadam se da ce izboriti Play Off.

Aleksandar

pre 10 godina

Nisam ziveo u vreme bivse SFRJ, ali samo kad pomislim na sastav kosarkaske reprezentacije bivsih republika, kosa mi se na glavi dize.

Elvis je ziv

pre 10 godina

Nba je zajebancija do plej ofa. Dragic jeste dobar ali se tu vidi da je nba obican cirkus za decu ispod 15 godina a kad se stisne odbrana ...

Ivan Nis

pre 10 godina

Fantastican igrac zaista. Vidi se da je posvecen milion posto kosarci, a i evidentno je da ga u Finiksu obozavaju. Sve najbolje momce od srca!

grgo martel

pre 10 godina

Akcija na 0:11 je u stilu najvecih...ali ostali
kosevi...ma dajte molim vas...10 lijevih ulaza i 4
trica...kakva je to obrana kojoj covjek 10 puta
udje lijevi ulaz na ISTOJ utakmici ili ga puste
da neometano sutira
Lijep je bio i onaj kos sa bodicekom i drugim
obrucem. Stara jugo finta kao i prvi dribling na
0:11.
(drago, 01. mart 2014 12:26)

Ma, Planinic i Marko Popovic su za njega izmislili kosarku.

laRS0n

pre 10 godina

Zašto priča o Dragiću, igra dobro, igra poput 30 drugih, neka Slovenci pišu o njemuZašto se kod nas forsira o njemu.
(7, 01. mart 2014 16:22)
Nikada neću razumeti ovakve komentara. Pa i Durant, Melo, LeBron, LaMarcus i ostali igraju dobro, sto se pise o njima? Prihvati da je Dragić sad veliki igrač, kao i Peković i da se za njihove igre zaiteresovani svi, ceo svet. Što pre prihvatiš biće ti lakše