Fudbal 105

Četvrtak, 27.02.2014.

23:29

Asamoa: Gde je moj novac?

Bivši napadač Crvene zvezde Natanijel Asamoa, obratio se na 'Tviteru' pismom čelnicima kluba i Fudbalskog saveza Srbije, zatraživši svoj novac.

Asamoa: Gde je moj novac? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

НТТ Ни

pre 10 godina

Ovaj lik da zaradi 200.000 hiljada eura :-D Vjerovatno ne zna ni prostoprosirenu recenicu da sastavi. Kome mi pare dajemo ljudi moji!!!
(sasa, 28. februar 2014 09:54)

Па ви га и нисте доводили да вам буде романописац, већ да игра фудбал. Преварили сте се у процени његових фудбалских квалитета, потписали уговор и требало га је до сада испоштовати. Међутим, ви сте огрезујући у беспризорностима стекли врло лошу навику, (а за вас је она добра), да мобингом и притисцима застрашујете ваше повериоце, службенике и фудбалере и не исплаћујете ником од њих оно што сте им дужни. Они вас због тога туже, ви са завидном писменошћу напишете против тужбу, оспорите њихова потраживања и Толе вам онда, а без претходног измирења дугова, великодушно дозволи да региструјете фудбалере, које такође нећете исплатити, јер немате пара и само чекате да вам држава упумпа неку цркавицу. То је срамота. И нико не стаје на пут оваквом вашем понашању и не усуђује се да вас казни због многих манипулација. Докле више?

Pedja

pre 10 godina

Vrmena su teska i nema para. Zvezda ipak isplacuje svima kojima je duzna, ali sa kasnjenjem. Tako ce i Asamoa dobiti. Medjutim vrlo je prljavo kada je on hteo da blokira Zvezdu da ne pocne prolecni deo stavljanjem tog duga 24h pred nastavak prvenstva. Svi kojima se duguje su to mogli da urade i par dana posle, medjutim hteli su na brzinu da ispadnu pametniji od onih kojima se duguje od ranije i da pre njih dobiju pare. E sad bi Zvezda ako je u mogucnosti takvima trebala poslednja da plati.

goran

pre 10 godina

kako te nije sramota da trazis novac od evropskog i svetskog prvaka stuba srpstva,regularnosti i postenja u ovoj napacenoj srbiji.......

НТТ Ни

pre 10 godina

i ja cekam 1000 eu akcije pa nema nista
(zex, 28. februar 2014 09:35)

Имаш ли нешто написано и потписано по питању тих акција? Сигурно да немаш, као што и сви грађани Србије то немају за разлику од Асамое који све ово има, али му опет не иде. Све се чини да се стуб српства не уруши и поред претећег накривљења које се, подупирањем са свих страна, некако одржава да не достигне своју критичну тачку, иако јој се свакодневно и великом брзином приближава. А докле ће оно да расте, питање је. Да би се његово нарастање зауставило држава ће највероватније, као што је то већ са Гаспромом и учинила, уценом и оних који ће наводно градити Београд на води, и њих усмерити ка пропалом клубу, да би га они, као светски финансијски олигарси, спасили од очекиваног краха. Криминал и корупција на помолу. Међутим, то не представља никакву опасност по Србију, јер јој се тиме, на радост многих у њој, спасава један од стубова. Срамота.

sasa

pre 10 godina

Samo vi lupajte minuse, a vecina vas hljeba nema da jede, a logicno vam je da neki koji ne umije 2 driblinga povezati prima nekih 200.000 eura godisnju platu, a vasa je oko 3.000, i to ako uopste radite! E tugo jedna!

Gavgalj

pre 10 godina

Ja da igram kao ti bilo bi me sramota na teren da izadjem, a kamoli pare da trazim. Ti treba da platis sto si imao tu cast da nezasluzeno igras za evropskog i svetskog sampiona

Duca

pre 10 godina

Ne kapiram ove sto se tu bune kao koliko si igrao ne zasluzujes nista i slicno.To vam je kriva uprava a ne igrac.Zasto su mu dali tolika primanja.Izmedju ostalog kada ste na poslu trazite platu,neko ima platu vecu nego sto zasluzuje a neko manju tako je to...ali bilo kako bilo covek trazi ono sto mu pripada

uprava

pre 10 godina

kako daju ugovore takve vrednosti tako neproverenim igracima??? da su za te njegove pare stipendirali 4 omladinca ispao bi makar jedan vredan ulozenog novca... menadzeri i odbori upropastise zvezdu, a komsije ne rugajte se jer ni vi ne ptolazite bolje...

Jazz

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate. (Drobnjak iz auta, 27. februar 2014 23:38)

Ma vi sve znate ko je gde koliko vraceno, a vec vratili 40 miliona? Pitaj grobara on sve zna.

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

Cudi me da mu komsinica nije objasnila da se to kod njih radi iskljucivo iz ljubavi, kakve sad pare. E moji Covicevci....

grobar do groba

pre 10 godina

i kako sad to registracija igraca,dobujanje licence,mogucnost takmicenja i sve ostalo a duguje se.... dugovalo se i igracima i zaposlenima a vidimo da jos nije svw izmireno sto je trebalo...a posle tole lopov...eeeee da vam njje toleta odavno ne bi ste postojali.. a nas kk zbog dva miliona unakazise ove sezone...

Kontraš

pre 10 godina

Ovaj "napadač" je postigao jedan gol u Zvezdi! To je jedan od najskupljih golova u fudbalskoj istoriji jer košta 200+ hiljada evra! Trebali ste uz ovu vest da priložite i video snimak tog gola, pa da se zajedno divimo tom tako skupocenom golu...

p.s. Ono što mu sleduje po ugovoru dečko treba da dobije.

asterix

pre 10 godina

Davno si se trebao obratiti Uefi i Fifi,jer je jasno da FSS,vec godinama gleda kroz prste Crvenoj Zvezdi,i da zbog velikog politickog pritiska ne sme da sprovodi propise kad je u pitanju ovaj klub.Zato brate pravo u Uefa i ti i ostali,pa kad budu izbaceni iz evrope na jedno tri godine,onda ce se prostirati koliko su teski,A Vucic i Kokeza ce tad shvatiti da koliko su ovde mocni,toliku zu vani mizerni.

mimi

pre 10 godina

Pa da,tipicno za srpski fudbal, placaj strance koji nemaju pojma o fudbalu, a neki mladji igraci neka propadaju. Kolko je dobar pokazuje i njegov sadasnji klub...jao pa on nije nasao anganzman ....

Grubijan

pre 10 godina

Kao navijac Crvene Zvezde smatram da on kao igrac nikad nije ni bio za Zvezdu al nije decko kriv sto su ga kupili, ugovor treba da se ispostuje i da se isplati to sto se duguje. Kakav je da je on bi te pare zaradio na Kipru u Madjarskoj ili gde god da je igrao ili sedeo na klupi za to vreme koje je proveo u Zvezdi. To je nasa sramota a ne njegova. Isplatite decka i ne brukajte se vise. On zivi od fudbala i treba da mu se plati a uprava da radi skauting kako treba i da ne dovodi igrace koji nisu dovoljno dobri da se ubuduce izbegnu ovakve situacije.

SrxBg

pre 10 godina

Ako je covek potpisao ugovor , to sto u ugovoru pise treba i da mu se isplati !!! Mnogo ste bre glupi...pustite kako on igra i dal igra, i dal je dobar ili los! Za sve to su krivi predsednik i direktor kluba, oni su ga doveli, i to je njihov minus-greska za koji treba da odgovaraju. To bi bilo kao kad bi neko od vas glupana sto lupate komentare, nasao posao, dogovorio se-potpisao ugovor za koje pare ce raditi a gazda mu ne daje platu. Pa da vidim dal bi se bunili ili ne. Dakle, PRAVDA ZA FUDBALERA!!!

BeliAndjeo

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU (nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38) Hajde sada svi zajedno kao jedan:"Hocemo u skolu. Hocemo u skolu. Hocemo u skolu."

Blago vama

pre 10 godina

Nadam sa da ce da ih prijavi FIFI I UEFI. To je izgleda jedini nacin da bankrotirani klub bude odgovoran za kriminal koji traje godinama, a FSS im daje legitimitet ne reagujuci na ocigledno krsenje zakona a I pravila FSS.

Simone Padoin

pre 10 godina

Svojevremeno se jedan u to vreme bivsi fudbaler Zvezde (rodom iz sela u okolini Lazarevca)sa aktuelnim angazmanom u klubu spanske primere vratio malo na odmor u Srbiju pa resio da poseti bivsi klub i zatrazi zaostale obaveze! U prostorijama kluba se zatece Cvele,a ovaj ce zakukati nad novcem koji mu klub duguje!Na to ce Cvele ,,sine gde si ti igrao pre nego sto smo te doveli,jesi li sutirao krticnjake po Crljenima i Rudovcima,,? ,,Gde sada igras,,?Ovaj se nadje zatecen. Pa imamo i mi decu,treba to skolovati,zaposliti... kupi prnje i pici, na kraju ce Cvele...

Labud

pre 10 godina

Vidim komentatori krive igrača što nema pojma, a već deceniju nisu podigli glas protiv raznih uprava koje dovode takve igrače. Šta to tek govori o vama?
Pa nije on sam došao, nije ni falsifikovao ugovor....
Momak je potpisao ugovor i traži svoj novac. Molim lepo.

chera-bera

pre 10 godina

Tvoje pare ? U propaloj državnoj investiciji. Idi na Marakanu i skidaj golove, kao što im je onaj skinuo koševe na malom Kalemegdanu.

Igokea Vizura zauvek

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU
(nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)

Je l' valja Tole il' ne valja? Dogovorite se medju sobom, ovamo zastave i podrska na stadionu Ministarstva odbrane, a ovde kritike. Je l' vam valja il' ne valja?

Sest godina je predsednik, sest titula ste uzeli, sta sad nije u redu?

Klinci, ništa vi niste razumeli, nemojte glasati bez veze

pre 10 godina

@Drobnjak iz auta
Vratio je FK 40 miliona za dva meseca, zahvaljujući Čoviću, ali ostalo je još 15 miliona a nakupilo se i novih sedam. A KKCZ vratio je sav dug i od sledeće sezone počinje da se takmiči, posle trogodišnjeg dubokog zamrzavanja. Rukometni klub vratio je sve dugove, i još je u velikom plusu, pa se može očekivati da će pet najboljih igrača Partizana uskoro prećim u RKCZ. I trojica vaterpolista iz P prelaze u BVK. Uveliko se radi na tome da Partizan ostane bez ijednog sponzora, a grad (Čović) neće košarkašima i vaterpolistima dati ni cvonjka, a ono obećano ide privatnom klubu N. Čovića i BVKCZ, iako njedan od ovih nije član ovog sportskog društva. Ni država neće pomagati Partizan, koji će nestati. I pravosnažna presuda potvrdiće da stadion mora da se vrati vojsci, koja će ga srušiti i tu saditi luk, pasulj i krastavce. Jedna sruja među generalima je za bostan, ali čeka se da ON odluči, jer se razume i u pasulj i u lubenice.

stara fora

pre 10 godina

E jesi i nasao klub gde ces da zaradis novce.
Covece oni samo uzimaju, na veresiju, na kredit, na dodjem ti, na platicemo i slicne fore. Kod njih mozes da zaradis samo glavobolju i bedu.

Tole, idi, čoveče, od tebe samo muvanje

pre 10 godina

Slagali su te, nnovac nije u FSS, ništa oni nisu uplatili, ali je Tole ipak dozvolio registraciju novih igrača. Ovo je za sud.

Djenka snima film

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU
(nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)
pita neko vas dal’je dajete il je ne dajete. Sedi jedan !

fancy

pre 10 godina

Cuti bre tamo, budi srecan da si dobio makar nesto! Nisi dva meca spojio, ajde bre...ima izreka ''na sirotinju i zec onu stvar ostri''...e moj ti

Milan

pre 10 godina

Ne znam koliko se Robi tu pitao ali on ga je uvijek hvalio i doveden je Asamoa, dok je on bio trener. Meni ni dan danas nije jasno, ko ga je i zasto doveo, i zadrzao poslije probe, kada decko skoro nikada nije ni dobijao priliku a i kada jeste, to je bilo sa klupe ili u ponekad u kupu. Ko mu je dao veliku platu to ne znam, ali znam da ocigledno ne zeli dobro Zvezdi. Momak je zaradio pare i treba mu se isplatiti. Kad vidim ovakve slucajeve i dovodjenje Onjila za 400 000e a Zvezdina djeca ne igraju, pozelim da se ugasi klub i krenemo ispocetka, jer ovako ocigledno ne ide.

Goxy

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate. (Drobnjak iz auta, 27. februar 2014 23:38)

Kakvih bre 5 miliona u rukometu? Dugovi su bili samo prema igracima i to je sica.

pera peric

pre 10 godina

kad procitam koliko se u Srbiji duguje fudbalerima, zavrti mi se u glavi. Nije mi jasno ko daje ovolike ugovore u potpuno propaloj zemlji. Nemaju bre cistacicu da plate,a kamoli stotine hiljade evra!

rukovodstvo crvene zvezde

pre 10 godina

Hahahaha koji novac? nije tebi novac ni obecan.ti si kod nas igrao za dzabe,sve ti pise u ugovoru.ako ti nesto nije jasno,razgovaraj sa menadzerom zahavi ramadani.

Goxy

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU (nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)

Jeste se odlucili je "ne date" ili "nedate" titulu... ?

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate.

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate.

fancy

pre 10 godina

Cuti bre tamo, budi srecan da si dobio makar nesto! Nisi dva meca spojio, ajde bre...ima izreka ''na sirotinju i zec onu stvar ostri''...e moj ti

Labud

pre 10 godina

Vidim komentatori krive igrača što nema pojma, a već deceniju nisu podigli glas protiv raznih uprava koje dovode takve igrače. Šta to tek govori o vama?
Pa nije on sam došao, nije ni falsifikovao ugovor....
Momak je potpisao ugovor i traži svoj novac. Molim lepo.

Blago vama

pre 10 godina

Nadam sa da ce da ih prijavi FIFI I UEFI. To je izgleda jedini nacin da bankrotirani klub bude odgovoran za kriminal koji traje godinama, a FSS im daje legitimitet ne reagujuci na ocigledno krsenje zakona a I pravila FSS.

asterix

pre 10 godina

Davno si se trebao obratiti Uefi i Fifi,jer je jasno da FSS,vec godinama gleda kroz prste Crvenoj Zvezdi,i da zbog velikog politickog pritiska ne sme da sprovodi propise kad je u pitanju ovaj klub.Zato brate pravo u Uefa i ti i ostali,pa kad budu izbaceni iz evrope na jedno tri godine,onda ce se prostirati koliko su teski,A Vucic i Kokeza ce tad shvatiti da koliko su ovde mocni,toliku zu vani mizerni.

Tole, idi, čoveče, od tebe samo muvanje

pre 10 godina

Slagali su te, nnovac nije u FSS, ništa oni nisu uplatili, ali je Tole ipak dozvolio registraciju novih igrača. Ovo je za sud.

goran

pre 10 godina

kako te nije sramota da trazis novac od evropskog i svetskog prvaka stuba srpstva,regularnosti i postenja u ovoj napacenoj srbiji.......

grobar do groba

pre 10 godina

i kako sad to registracija igraca,dobujanje licence,mogucnost takmicenja i sve ostalo a duguje se.... dugovalo se i igracima i zaposlenima a vidimo da jos nije svw izmireno sto je trebalo...a posle tole lopov...eeeee da vam njje toleta odavno ne bi ste postojali.. a nas kk zbog dva miliona unakazise ove sezone...

Kontraš

pre 10 godina

Ovaj "napadač" je postigao jedan gol u Zvezdi! To je jedan od najskupljih golova u fudbalskoj istoriji jer košta 200+ hiljada evra! Trebali ste uz ovu vest da priložite i video snimak tog gola, pa da se zajedno divimo tom tako skupocenom golu...

p.s. Ono što mu sleduje po ugovoru dečko treba da dobije.

Duca

pre 10 godina

Ne kapiram ove sto se tu bune kao koliko si igrao ne zasluzujes nista i slicno.To vam je kriva uprava a ne igrac.Zasto su mu dali tolika primanja.Izmedju ostalog kada ste na poslu trazite platu,neko ima platu vecu nego sto zasluzuje a neko manju tako je to...ali bilo kako bilo covek trazi ono sto mu pripada

chera-bera

pre 10 godina

Tvoje pare ? U propaloj državnoj investiciji. Idi na Marakanu i skidaj golove, kao što im je onaj skinuo koševe na malom Kalemegdanu.

Grubijan

pre 10 godina

Kao navijac Crvene Zvezde smatram da on kao igrac nikad nije ni bio za Zvezdu al nije decko kriv sto su ga kupili, ugovor treba da se ispostuje i da se isplati to sto se duguje. Kakav je da je on bi te pare zaradio na Kipru u Madjarskoj ili gde god da je igrao ili sedeo na klupi za to vreme koje je proveo u Zvezdi. To je nasa sramota a ne njegova. Isplatite decka i ne brukajte se vise. On zivi od fudbala i treba da mu se plati a uprava da radi skauting kako treba i da ne dovodi igrace koji nisu dovoljno dobri da se ubuduce izbegnu ovakve situacije.

SrxBg

pre 10 godina

Ako je covek potpisao ugovor , to sto u ugovoru pise treba i da mu se isplati !!! Mnogo ste bre glupi...pustite kako on igra i dal igra, i dal je dobar ili los! Za sve to su krivi predsednik i direktor kluba, oni su ga doveli, i to je njihov minus-greska za koji treba da odgovaraju. To bi bilo kao kad bi neko od vas glupana sto lupate komentare, nasao posao, dogovorio se-potpisao ugovor za koje pare ce raditi a gazda mu ne daje platu. Pa da vidim dal bi se bunili ili ne. Dakle, PRAVDA ZA FUDBALERA!!!

stara fora

pre 10 godina

E jesi i nasao klub gde ces da zaradis novce.
Covece oni samo uzimaju, na veresiju, na kredit, na dodjem ti, na platicemo i slicne fore. Kod njih mozes da zaradis samo glavobolju i bedu.

НТТ Ни

pre 10 godina

Ovaj lik da zaradi 200.000 hiljada eura :-D Vjerovatno ne zna ni prostoprosirenu recenicu da sastavi. Kome mi pare dajemo ljudi moji!!!
(sasa, 28. februar 2014 09:54)

Па ви га и нисте доводили да вам буде романописац, већ да игра фудбал. Преварили сте се у процени његових фудбалских квалитета, потписали уговор и требало га је до сада испоштовати. Међутим, ви сте огрезујући у беспризорностима стекли врло лошу навику, (а за вас је она добра), да мобингом и притисцима застрашујете ваше повериоце, службенике и фудбалере и не исплаћујете ником од њих оно што сте им дужни. Они вас због тога туже, ви са завидном писменошћу напишете против тужбу, оспорите њихова потраживања и Толе вам онда, а без претходног измирења дугова, великодушно дозволи да региструјете фудбалере, које такође нећете исплатити, јер немате пара и само чекате да вам држава упумпа неку цркавицу. То је срамота. И нико не стаје на пут оваквом вашем понашању и не усуђује се да вас казни због многих манипулација. Докле више?

Klinci, ništa vi niste razumeli, nemojte glasati bez veze

pre 10 godina

@Drobnjak iz auta
Vratio je FK 40 miliona za dva meseca, zahvaljujući Čoviću, ali ostalo je još 15 miliona a nakupilo se i novih sedam. A KKCZ vratio je sav dug i od sledeće sezone počinje da se takmiči, posle trogodišnjeg dubokog zamrzavanja. Rukometni klub vratio je sve dugove, i još je u velikom plusu, pa se može očekivati da će pet najboljih igrača Partizana uskoro prećim u RKCZ. I trojica vaterpolista iz P prelaze u BVK. Uveliko se radi na tome da Partizan ostane bez ijednog sponzora, a grad (Čović) neće košarkašima i vaterpolistima dati ni cvonjka, a ono obećano ide privatnom klubu N. Čovića i BVKCZ, iako njedan od ovih nije član ovog sportskog društva. Ni država neće pomagati Partizan, koji će nestati. I pravosnažna presuda potvrdiće da stadion mora da se vrati vojsci, koja će ga srušiti i tu saditi luk, pasulj i krastavce. Jedna sruja među generalima je za bostan, ali čeka se da ON odluči, jer se razume i u pasulj i u lubenice.

НТТ Ни

pre 10 godina

i ja cekam 1000 eu akcije pa nema nista
(zex, 28. februar 2014 09:35)

Имаш ли нешто написано и потписано по питању тих акција? Сигурно да немаш, као што и сви грађани Србије то немају за разлику од Асамое који све ово има, али му опет не иде. Све се чини да се стуб српства не уруши и поред претећег накривљења које се, подупирањем са свих страна, некако одржава да не достигне своју критичну тачку, иако јој се свакодневно и великом брзином приближава. А докле ће оно да расте, питање је. Да би се његово нарастање зауставило држава ће највероватније, као што је то већ са Гаспромом и учинила, уценом и оних који ће наводно градити Београд на води, и њих усмерити ка пропалом клубу, да би га они, као светски финансијски олигарси, спасили од очекиваног краха. Криминал и корупција на помолу. Међутим, то не представља никакву опасност по Србију, јер јој се тиме, на радост многих у њој, спасава један од стубова. Срамота.

uprava

pre 10 godina

kako daju ugovore takve vrednosti tako neproverenim igracima??? da su za te njegove pare stipendirali 4 omladinca ispao bi makar jedan vredan ulozenog novca... menadzeri i odbori upropastise zvezdu, a komsije ne rugajte se jer ni vi ne ptolazite bolje...

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

Cudi me da mu komsinica nije objasnila da se to kod njih radi iskljucivo iz ljubavi, kakve sad pare. E moji Covicevci....

pera peric

pre 10 godina

kad procitam koliko se u Srbiji duguje fudbalerima, zavrti mi se u glavi. Nije mi jasno ko daje ovolike ugovore u potpuno propaloj zemlji. Nemaju bre cistacicu da plate,a kamoli stotine hiljade evra!

Jazz

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate. (Drobnjak iz auta, 27. februar 2014 23:38)

Ma vi sve znate ko je gde koliko vraceno, a vec vratili 40 miliona? Pitaj grobara on sve zna.

Milan

pre 10 godina

Ne znam koliko se Robi tu pitao ali on ga je uvijek hvalio i doveden je Asamoa, dok je on bio trener. Meni ni dan danas nije jasno, ko ga je i zasto doveo, i zadrzao poslije probe, kada decko skoro nikada nije ni dobijao priliku a i kada jeste, to je bilo sa klupe ili u ponekad u kupu. Ko mu je dao veliku platu to ne znam, ali znam da ocigledno ne zeli dobro Zvezdi. Momak je zaradio pare i treba mu se isplatiti. Kad vidim ovakve slucajeve i dovodjenje Onjila za 400 000e a Zvezdina djeca ne igraju, pozelim da se ugasi klub i krenemo ispocetka, jer ovako ocigledno ne ide.

Simone Padoin

pre 10 godina

Svojevremeno se jedan u to vreme bivsi fudbaler Zvezde (rodom iz sela u okolini Lazarevca)sa aktuelnim angazmanom u klubu spanske primere vratio malo na odmor u Srbiju pa resio da poseti bivsi klub i zatrazi zaostale obaveze! U prostorijama kluba se zatece Cvele,a ovaj ce zakukati nad novcem koji mu klub duguje!Na to ce Cvele ,,sine gde si ti igrao pre nego sto smo te doveli,jesi li sutirao krticnjake po Crljenima i Rudovcima,,? ,,Gde sada igras,,?Ovaj se nadje zatecen. Pa imamo i mi decu,treba to skolovati,zaposliti... kupi prnje i pici, na kraju ce Cvele...

BeliAndjeo

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU (nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38) Hajde sada svi zajedno kao jedan:"Hocemo u skolu. Hocemo u skolu. Hocemo u skolu."

Gavgalj

pre 10 godina

Ja da igram kao ti bilo bi me sramota na teren da izadjem, a kamoli pare da trazim. Ti treba da platis sto si imao tu cast da nezasluzeno igras za evropskog i svetskog sampiona

mimi

pre 10 godina

Pa da,tipicno za srpski fudbal, placaj strance koji nemaju pojma o fudbalu, a neki mladji igraci neka propadaju. Kolko je dobar pokazuje i njegov sadasnji klub...jao pa on nije nasao anganzman ....

sasa

pre 10 godina

Samo vi lupajte minuse, a vecina vas hljeba nema da jede, a logicno vam je da neki koji ne umije 2 driblinga povezati prima nekih 200.000 eura godisnju platu, a vasa je oko 3.000, i to ako uopste radite! E tugo jedna!

Goxy

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU (nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)

Jeste se odlucili je "ne date" ili "nedate" titulu... ?

Igokea Vizura zauvek

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU
(nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)

Je l' valja Tole il' ne valja? Dogovorite se medju sobom, ovamo zastave i podrska na stadionu Ministarstva odbrane, a ovde kritike. Je l' vam valja il' ne valja?

Sest godina je predsednik, sest titula ste uzeli, sta sad nije u redu?

Djenka snima film

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU
(nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)
pita neko vas dal’je dajete il je ne dajete. Sedi jedan !

Goxy

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate. (Drobnjak iz auta, 27. februar 2014 23:38)

Kakvih bre 5 miliona u rukometu? Dugovi su bili samo prema igracima i to je sica.

Pedja

pre 10 godina

Vrmena su teska i nema para. Zvezda ipak isplacuje svima kojima je duzna, ali sa kasnjenjem. Tako ce i Asamoa dobiti. Medjutim vrlo je prljavo kada je on hteo da blokira Zvezdu da ne pocne prolecni deo stavljanjem tog duga 24h pred nastavak prvenstva. Svi kojima se duguje su to mogli da urade i par dana posle, medjutim hteli su na brzinu da ispadnu pametniji od onih kojima se duguje od ranije i da pre njih dobiju pare. E sad bi Zvezda ako je u mogucnosti takvima trebala poslednja da plati.

rukovodstvo crvene zvezde

pre 10 godina

Hahahaha koji novac? nije tebi novac ni obecan.ti si kod nas igrao za dzabe,sve ti pise u ugovoru.ako ti nesto nije jasno,razgovaraj sa menadzerom zahavi ramadani.

fancy

pre 10 godina

Cuti bre tamo, budi srecan da si dobio makar nesto! Nisi dva meca spojio, ajde bre...ima izreka ''na sirotinju i zec onu stvar ostri''...e moj ti

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate.

Gavgalj

pre 10 godina

Ja da igram kao ti bilo bi me sramota na teren da izadjem, a kamoli pare da trazim. Ti treba da platis sto si imao tu cast da nezasluzeno igras za evropskog i svetskog sampiona

Jazz

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate. (Drobnjak iz auta, 27. februar 2014 23:38)

Ma vi sve znate ko je gde koliko vraceno, a vec vratili 40 miliona? Pitaj grobara on sve zna.

Simone Padoin

pre 10 godina

Svojevremeno se jedan u to vreme bivsi fudbaler Zvezde (rodom iz sela u okolini Lazarevca)sa aktuelnim angazmanom u klubu spanske primere vratio malo na odmor u Srbiju pa resio da poseti bivsi klub i zatrazi zaostale obaveze! U prostorijama kluba se zatece Cvele,a ovaj ce zakukati nad novcem koji mu klub duguje!Na to ce Cvele ,,sine gde si ti igrao pre nego sto smo te doveli,jesi li sutirao krticnjake po Crljenima i Rudovcima,,? ,,Gde sada igras,,?Ovaj se nadje zatecen. Pa imamo i mi decu,treba to skolovati,zaposliti... kupi prnje i pici, na kraju ce Cvele...

Pedja

pre 10 godina

Vrmena su teska i nema para. Zvezda ipak isplacuje svima kojima je duzna, ali sa kasnjenjem. Tako ce i Asamoa dobiti. Medjutim vrlo je prljavo kada je on hteo da blokira Zvezdu da ne pocne prolecni deo stavljanjem tog duga 24h pred nastavak prvenstva. Svi kojima se duguje su to mogli da urade i par dana posle, medjutim hteli su na brzinu da ispadnu pametniji od onih kojima se duguje od ranije i da pre njih dobiju pare. E sad bi Zvezda ako je u mogucnosti takvima trebala poslednja da plati.

Igokea Vizura zauvek

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU
(nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)

Je l' valja Tole il' ne valja? Dogovorite se medju sobom, ovamo zastave i podrska na stadionu Ministarstva odbrane, a ovde kritike. Je l' vam valja il' ne valja?

Sest godina je predsednik, sest titula ste uzeli, sta sad nije u redu?

BeliAndjeo

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU (nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38) Hajde sada svi zajedno kao jedan:"Hocemo u skolu. Hocemo u skolu. Hocemo u skolu."

sasa

pre 10 godina

Samo vi lupajte minuse, a vecina vas hljeba nema da jede, a logicno vam je da neki koji ne umije 2 driblinga povezati prima nekih 200.000 eura godisnju platu, a vasa je oko 3.000, i to ako uopste radite! E tugo jedna!

Djenka snima film

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU
(nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)
pita neko vas dal’je dajete il je ne dajete. Sedi jedan !

yippee kay yay..znas vec sta

pre 10 godina

Cudi me da mu komsinica nije objasnila da se to kod njih radi iskljucivo iz ljubavi, kakve sad pare. E moji Covicevci....

Goxy

pre 10 godina

sad je svima jasno kako muljaju ovi iz fss i propalog kluba iz ljutice bogdana al dzabe NEDAMO TITULU (nisam fmp preletac, 27. februar 2014 23:38)

Jeste se odlucili je "ne date" ili "nedate" titulu... ?

НТТ Ни

pre 10 godina

i ja cekam 1000 eu akcije pa nema nista
(zex, 28. februar 2014 09:35)

Имаш ли нешто написано и потписано по питању тих акција? Сигурно да немаш, као што и сви грађани Србије то немају за разлику од Асамое који све ово има, али му опет не иде. Све се чини да се стуб српства не уруши и поред претећег накривљења које се, подупирањем са свих страна, некако одржава да не достигне своју критичну тачку, иако јој се свакодневно и великом брзином приближава. А докле ће оно да расте, питање је. Да би се његово нарастање зауставило држава ће највероватније, као што је то већ са Гаспромом и учинила, уценом и оних који ће наводно градити Београд на води, и њих усмерити ка пропалом клубу, да би га они, као светски финансијски олигарси, спасили од очекиваног краха. Криминал и корупција на помолу. Међутим, то не представља никакву опасност по Србију, јер јој се тиме, на радост многих у њој, спасава један од стубова. Срамота.

Goxy

pre 10 godina

Vratili ste 40 miliona u fudbalu, 20 miliona u košraci, 5 miliona u rukometu za godinu dana i zatežete jednom igraču za tu neku siću. Nema smisla da se brukate. (Drobnjak iz auta, 27. februar 2014 23:38)

Kakvih bre 5 miliona u rukometu? Dugovi su bili samo prema igracima i to je sica.

Klinci, ništa vi niste razumeli, nemojte glasati bez veze

pre 10 godina

@Drobnjak iz auta
Vratio je FK 40 miliona za dva meseca, zahvaljujući Čoviću, ali ostalo je još 15 miliona a nakupilo se i novih sedam. A KKCZ vratio je sav dug i od sledeće sezone počinje da se takmiči, posle trogodišnjeg dubokog zamrzavanja. Rukometni klub vratio je sve dugove, i još je u velikom plusu, pa se može očekivati da će pet najboljih igrača Partizana uskoro prećim u RKCZ. I trojica vaterpolista iz P prelaze u BVK. Uveliko se radi na tome da Partizan ostane bez ijednog sponzora, a grad (Čović) neće košarkašima i vaterpolistima dati ni cvonjka, a ono obećano ide privatnom klubu N. Čovića i BVKCZ, iako njedan od ovih nije član ovog sportskog društva. Ni država neće pomagati Partizan, koji će nestati. I pravosnažna presuda potvrdiće da stadion mora da se vrati vojsci, koja će ga srušiti i tu saditi luk, pasulj i krastavce. Jedna sruja među generalima je za bostan, ali čeka se da ON odluči, jer se razume i u pasulj i u lubenice.

goran

pre 10 godina

kako te nije sramota da trazis novac od evropskog i svetskog prvaka stuba srpstva,regularnosti i postenja u ovoj napacenoj srbiji.......

Blago vama

pre 10 godina

Nadam sa da ce da ih prijavi FIFI I UEFI. To je izgleda jedini nacin da bankrotirani klub bude odgovoran za kriminal koji traje godinama, a FSS im daje legitimitet ne reagujuci na ocigledno krsenje zakona a I pravila FSS.

mimi

pre 10 godina

Pa da,tipicno za srpski fudbal, placaj strance koji nemaju pojma o fudbalu, a neki mladji igraci neka propadaju. Kolko je dobar pokazuje i njegov sadasnji klub...jao pa on nije nasao anganzman ....

grobar do groba

pre 10 godina

i kako sad to registracija igraca,dobujanje licence,mogucnost takmicenja i sve ostalo a duguje se.... dugovalo se i igracima i zaposlenima a vidimo da jos nije svw izmireno sto je trebalo...a posle tole lopov...eeeee da vam njje toleta odavno ne bi ste postojali.. a nas kk zbog dva miliona unakazise ove sezone...

rukovodstvo crvene zvezde

pre 10 godina

Hahahaha koji novac? nije tebi novac ni obecan.ti si kod nas igrao za dzabe,sve ti pise u ugovoru.ako ti nesto nije jasno,razgovaraj sa menadzerom zahavi ramadani.

Tole, idi, čoveče, od tebe samo muvanje

pre 10 godina

Slagali su te, nnovac nije u FSS, ništa oni nisu uplatili, ali je Tole ipak dozvolio registraciju novih igrača. Ovo je za sud.

Kontraš

pre 10 godina

Ovaj "napadač" je postigao jedan gol u Zvezdi! To je jedan od najskupljih golova u fudbalskoj istoriji jer košta 200+ hiljada evra! Trebali ste uz ovu vest da priložite i video snimak tog gola, pa da se zajedno divimo tom tako skupocenom golu...

p.s. Ono što mu sleduje po ugovoru dečko treba da dobije.

Duca

pre 10 godina

Ne kapiram ove sto se tu bune kao koliko si igrao ne zasluzujes nista i slicno.To vam je kriva uprava a ne igrac.Zasto su mu dali tolika primanja.Izmedju ostalog kada ste na poslu trazite platu,neko ima platu vecu nego sto zasluzuje a neko manju tako je to...ali bilo kako bilo covek trazi ono sto mu pripada

Labud

pre 10 godina

Vidim komentatori krive igrača što nema pojma, a već deceniju nisu podigli glas protiv raznih uprava koje dovode takve igrače. Šta to tek govori o vama?
Pa nije on sam došao, nije ni falsifikovao ugovor....
Momak je potpisao ugovor i traži svoj novac. Molim lepo.

asterix

pre 10 godina

Davno si se trebao obratiti Uefi i Fifi,jer je jasno da FSS,vec godinama gleda kroz prste Crvenoj Zvezdi,i da zbog velikog politickog pritiska ne sme da sprovodi propise kad je u pitanju ovaj klub.Zato brate pravo u Uefa i ti i ostali,pa kad budu izbaceni iz evrope na jedno tri godine,onda ce se prostirati koliko su teski,A Vucic i Kokeza ce tad shvatiti da koliko su ovde mocni,toliku zu vani mizerni.

chera-bera

pre 10 godina

Tvoje pare ? U propaloj državnoj investiciji. Idi na Marakanu i skidaj golove, kao što im je onaj skinuo koševe na malom Kalemegdanu.

SrxBg

pre 10 godina

Ako je covek potpisao ugovor , to sto u ugovoru pise treba i da mu se isplati !!! Mnogo ste bre glupi...pustite kako on igra i dal igra, i dal je dobar ili los! Za sve to su krivi predsednik i direktor kluba, oni su ga doveli, i to je njihov minus-greska za koji treba da odgovaraju. To bi bilo kao kad bi neko od vas glupana sto lupate komentare, nasao posao, dogovorio se-potpisao ugovor za koje pare ce raditi a gazda mu ne daje platu. Pa da vidim dal bi se bunili ili ne. Dakle, PRAVDA ZA FUDBALERA!!!

uprava

pre 10 godina

kako daju ugovore takve vrednosti tako neproverenim igracima??? da su za te njegove pare stipendirali 4 omladinca ispao bi makar jedan vredan ulozenog novca... menadzeri i odbori upropastise zvezdu, a komsije ne rugajte se jer ni vi ne ptolazite bolje...

НТТ Ни

pre 10 godina

Ovaj lik da zaradi 200.000 hiljada eura :-D Vjerovatno ne zna ni prostoprosirenu recenicu da sastavi. Kome mi pare dajemo ljudi moji!!!
(sasa, 28. februar 2014 09:54)

Па ви га и нисте доводили да вам буде романописац, већ да игра фудбал. Преварили сте се у процени његових фудбалских квалитета, потписали уговор и требало га је до сада испоштовати. Међутим, ви сте огрезујући у беспризорностима стекли врло лошу навику, (а за вас је она добра), да мобингом и притисцима застрашујете ваше повериоце, службенике и фудбалере и не исплаћујете ником од њих оно што сте им дужни. Они вас због тога туже, ви са завидном писменошћу напишете против тужбу, оспорите њихова потраживања и Толе вам онда, а без претходног измирења дугова, великодушно дозволи да региструјете фудбалере, које такође нећете исплатити, јер немате пара и само чекате да вам држава упумпа неку цркавицу. То је срамота. И нико не стаје на пут оваквом вашем понашању и не усуђује се да вас казни због многих манипулација. Докле више?

Milan

pre 10 godina

Ne znam koliko se Robi tu pitao ali on ga je uvijek hvalio i doveden je Asamoa, dok je on bio trener. Meni ni dan danas nije jasno, ko ga je i zasto doveo, i zadrzao poslije probe, kada decko skoro nikada nije ni dobijao priliku a i kada jeste, to je bilo sa klupe ili u ponekad u kupu. Ko mu je dao veliku platu to ne znam, ali znam da ocigledno ne zeli dobro Zvezdi. Momak je zaradio pare i treba mu se isplatiti. Kad vidim ovakve slucajeve i dovodjenje Onjila za 400 000e a Zvezdina djeca ne igraju, pozelim da se ugasi klub i krenemo ispocetka, jer ovako ocigledno ne ide.

stara fora

pre 10 godina

E jesi i nasao klub gde ces da zaradis novce.
Covece oni samo uzimaju, na veresiju, na kredit, na dodjem ti, na platicemo i slicne fore. Kod njih mozes da zaradis samo glavobolju i bedu.

Grubijan

pre 10 godina

Kao navijac Crvene Zvezde smatram da on kao igrac nikad nije ni bio za Zvezdu al nije decko kriv sto su ga kupili, ugovor treba da se ispostuje i da se isplati to sto se duguje. Kakav je da je on bi te pare zaradio na Kipru u Madjarskoj ili gde god da je igrao ili sedeo na klupi za to vreme koje je proveo u Zvezdi. To je nasa sramota a ne njegova. Isplatite decka i ne brukajte se vise. On zivi od fudbala i treba da mu se plati a uprava da radi skauting kako treba i da ne dovodi igrace koji nisu dovoljno dobri da se ubuduce izbegnu ovakve situacije.

pera peric

pre 10 godina

kad procitam koliko se u Srbiji duguje fudbalerima, zavrti mi se u glavi. Nije mi jasno ko daje ovolike ugovore u potpuno propaloj zemlji. Nemaju bre cistacicu da plate,a kamoli stotine hiljade evra!