Fudbal 91

Petak, 21.02.2014.

13:14

S kim će se Srbija boriti za EP?

Žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. održava se u nedelju u podne u Nici, a Srbija se nalazi u trećem šeširu.

S kim æe se Srbija boriti za EP? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Zozon

pre 10 godina

Ne znam zasto ali osecam Engleze. A voleo bih da ih izbegnemo samo zato ste bi vodili prljavu kampanju I provocirali da sno rasisti ubice, jer ako bismo ih ugrozili sigurno bi bili takvi. A sa druge strane bih voleo da ih dobijemo jer mislim da bismo ih oprasili samo tako.

cro

pre 10 godina

aca kolko sam vidio svi su shvatili na koje sam reprezentacije mislio i zato cu ti samo rec da si ta imena upises u goggle prevoditelj pa ce ti sve bit jasno, iako sam siguran da ti jako dobro razunmijes na koje sam reprezentacije mislio kao sto sam i ja razumio sve reprezentacije koje su drugi forumasi napisali

E moj druže beogradski

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...
(Sasa, 21. februar 2014 13:39)

Kao prvo Hrvatska je bila u prvoj jakosnoj skupini pa je rijetko i mogla izvući one najveće, kao ddrugo, kvalifikacije za prošlo EP ste završili iza ESTONIJE a kukate da nemate sreće sa ždrijebom, pa komšija ne može biti u grupi 5 Farskih ostrava i Gibraltara da bi se vi plasriali na jedno veliko natjecanje.

menadjer

pre 10 godina

Sa ovakvim igracima kakve imamo i uz normalnog selektora sve jedno nam je ko ce biti u grupi u kvalifikacijama, mi idemo dalje,...., a na EP 2016 gde iz 6 grupa 3 ekipe idu dalje( osim dve najlosije treceplasirane) medju 16, uz iskustvo Baneta, Subotica,a i uz napredak ovih mladjih koji ce biti tada vec zreli fudbaleri i polufinale je za mene realno

;-)

pre 10 godina

Nesto navijam da nam iz prvog šešira zapadnu Engleska ili Nemačka, malo da se takmičimo. :) (Milan, 21. februar 2014 15:29)

Misliš zapadnu Njemačku, zapadna Engleska ne postoji

zg slavac

pre 10 godina

Naravno kao i uvek Srbiji ce namestiti najjacu grupu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusko d Mag, 21. februar 2014 16:13)

U vatikanskoj kuriji imaju posebni odjel za namještanje teških skupina Srbiji. Nalaze se vrata do odjela za egzorcizam.

Šapće se da vam pakiraju estonce.

Gregor

pre 10 godina

Iz prvog sesira bi bilo dobro da izbegnemo Nemacku, Spaniju, italiju i Holandiju, oni ce sigurno biti prvi u svojim grupama, samim tim to znaci samo jedno dostupno mesto za direntan plasman iz te grupe(2.). Ostale ekipe iz prvog sesira uglavnom imaju slabije kvalifikacije( Portugal, Rusija) ili su realno slabije i od nekih ekipa iz drugog sesira( Grcka, BiH). Iz drugog sesira bi valjalo izbeci Belgiju, Svedsku i Hrvatsku, sve su to jake ekipe sa kojima bi imali teske meceve. Iz ostalih sesira je svejedno ko dodje, trebalo bi da smo dovoljno jaci da ne razmisljamo o tim ekipama kao o potencijalnoj pretnji.

cro

pre 10 godina

Hrvatska i Srbija trebaju navijat da izbjegnu Spanjolsku,Njemacku i Nizozemsku plus sve ex yu zemlje i vi Begiju dok mi Turke iz vaseg sesira. jel ako nam se nesto od toga skupa pogodi onda ce iu ovo bit teske kvalifikacije a bilo bi lijepo da se barem cetiri reprezentacije iz ex yu nadu na euru

ms989

pre 10 godina

Kao što neko reče: iz prvog šešira bi bilo dobro dobiti Njemačku ili Holandiju, jer oni ne gube bodove, i skoro uvijek završe kvalifikacije sa svih 10 pobjeda.
Takođe, idealno bi bilo izbjeći sve istočnoevropske reprezentacije, ex sssr posebno, jer nam nikako ne leže. Vidim da neki priželjkuju Litvaniju i Letoniju, ali mislim da oni nisu baš za podcjenjivanje.
Sa druge strane sa ostrvljanima smo pokazali da možemo da igramo, tako da bi po meni idealna grupa bila :

Holandija
Irska
SRBIJA
Vels
S. Irska
San Marino

Milos

pre 10 godina

Posto dve ekipe idu direktno,a treca u baraz nemoguce je da dobijemo grupu smrti gde ne mozemo da predjemo.
Voleo bih da izbegnemo ekipe iz Istocne Evrope+Cesku i Slovacku jer nam ne odgovaraju, a da dobijemo Ostrvske ekipe. I da igramo sa Androm jer sa njima nikad nismo igrali.
Engleska
Madjarska
Srbija
Finska
Albanija
Andora

lepo

pre 10 godina

Ja sam vrsio sopstveni zreb i na njemu smo imali srece,grupa je sledeca: Grckaa,Republika Irska,Srbija,Skotska,Moldavija,Andora. NAdamo se bar ovakvoj grupi,srecno!!

pedja

pre 10 godina

Postoje neke ekipe sa kojima se poslednjih godina redovno srećemo, pa me ne bi čudilo da nam se ponovo ukrste putevi.

Otprilike ovako nešto :
1. Španija (italija)
2. Hrvatska (Belgija)
3. Srbija
4. Škotska (Vels)
5. Makeonija (Azerbejdžan)
6. Kazahstan (F. Ostrva)

Batko

pre 10 godina

Samo 24-oro ? Ma daj, bez 36 reprezentacija neću ni da gledam
Lepo...6 grupa po 7 reprezentacija ,gde prvih 6 idu direktno i eto nas na EP :-D

nikola

pre 10 godina

Prognoziram da cemo dobiti nekog od nosioca i reprezentacija koje se nalaze u drugom sesiru. A uz njih ce verovatno nam upasti i ove iz cetvrtog i petog, a mozda cak i iz sestog sesira.

nnidza

pre 10 godina

Nadam se što jačem protivniku iz prvog šešira (Nemačka, Holandija, Engleska) jer bodove ne gube. Iz drugog Irce, Mađare a iz četvrtog izbeći CG iIi Bugarsku. Izbeći i Kazahstan, Azerbejdžan, Jermeniju. Na ovo prvenstvo bi se moralo otići... Polovina Evrope će biti tamo.

Bice sve OK

pre 10 godina

Bio bi hit da nam u grupu padnu Grci i Madjari, pa da se prosetamo, ali sa druge strane ako nam padnu Holandjani, Belgijanci i Kazahstan poginucemo kao Vlasi na ringispilu :)

my way

pre 10 godina

Najlaksa grupa za nas: Grcka, Madjarska, Srbija, Vels, Moldavija, San Marino
Najteza: Nemacka, Belgija, Srbija, Crna Gora, Albanija, Kazahstan

Cinik

pre 10 godina

Ovakve kvalifikacije gube draž, treći ide u baraž, ma ajde...Top reprezetacije će nastupati sa C momčadi, ne znam zašto se povećava broj sudionika na EP. Pola Europe će igrati, zamislite SP sa 100 ekipa... O kvaliteti da ne pricamo, Latvija - Island, tko bi to gledao...
(?, 21. februar 2014 13:45)

Siri Platini bazu za izbore, EP za 24 ekipe, ali ja ocekujem da se i taj broj brzo prevazidje. Vec tamo od 2024. da ode na 32 ekipe, pa i na celih 48. Gre'ota da neko sedi kod kuce, kada moze da igra EP.

zg slavac

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...
(Sasa, 21. februar 2014 13:39)

Da stvarno bi bilo u da vas ovaj puta zaobiđe estonska opasnost i nepremostiva Slovenija, podsijecam da ste u dvije utakmice s oba tima osvojili 1 velebni bod. Ne bi bilo u redu da najbolja obrana svijeta opet mora na estonsku neman.

Hrvatska? Zadnje kval. smo igrali skupa, pa ako ti kažeš da smo imali dobar ždrijeb... ja se slažem, iako sa Štimcem nije to lako.

Bilo je nekad davno laganih kvalifikacija istina, kao i ovaj Island, ali da vas podsjetim na 2 ciklusa:

ep 2008. Engleska, Rusija Hrvatska, Izrael - Hrvatska završila 1. poslala engleze doma i ruse na ep

ep 2010. Engleska, Ukrajina, Hrvatska, Bijelorusija - Hrvatska pred TV

Što se tiče Srbije prošlim kvalifikacijama, na sp/ep nema što raditi ekipa koja gubi od Azerbajđana, Kazahstana, Estonije

rax gravedigger

pre 10 godina

Ne znam koja je najbolja, ali ubedljivo najneinteresantnija grupa bi bila: Grcka, Madjarska, Bugarska, Srbija, Albanija i Malta. Prosek gledalaca bi bio 2564:-) A mozda je bolje iz 1. sesira da dobijemo nekog atraktivnog, npr. Englesku. Neko je pitao za Spaniju i Gibraltar, oni ne mogu zajedno da se padnu.

gt

pre 10 godina

Platini nije normalan stvarno, 16 ekipa na Euru je bio savršen sistem, šta je sad ovo? Vidjeli ste i sami kako je Irska prošla sa Italijom, Španjolskom i Hrvatskom, sad dodajte još takvih 8 ekipa na Euru, pa Španjolci če ih bušit po 5-6 razlike i tko će gledati kad budu međusobno igrale te repke?

Lokalac

pre 10 godina

Ja prizeljkujem sledecu grupu: Engleska, Irska, Srbija, Vels, Severna Irska i Gibraltar.
Ovi ostrvljani su tolike lozane a realno nemaju kvalitet + leze nam + oko njih je najveca medijska halabuka i kinta. Nebi trabalo da bude problema protiv njih.

Drugi izbor su one najmanje kvalitetne ekipe (bar po mom misljenju): Grcka, Madjarska, Srbija, Vels, Kipar, Gibraltar.

Ili mozda je jos bolje da umesto Grcke upadnu tipa Nemci ili Holandjani jer oni sve gazi i nemaju kikseva, ovako Grci bi muzda ispustili bodove protiv Madjara i Velsa i zakomplikovali grupu.

Firmas

pre 10 godina

Golmani:Stojkovic,Brkic,Kahriman (bolje od ovog nemamo)
Odbrana:
Desni bekovi:Ivanovic (Rukavina i Tomovic sve zavisi ko je u boljolj formi)
Levi bekovi:Kolarov (Lomic i D.Tosic sve zavisi ko je u boljolj formi)
Centralni bekovi:Vidic,Subotic,Nastasic,Bisevac,Pejcinovic,Spajic
Realno ovo je najbolje sto imamo od odbrambenih igraca.
Vezni red:Matic,Fejsa,Kuzmanovic,Gudelj,Tadic,Basta,Sulejmani,Ljajic,
Djuricic,Jojic,Markovic,Z.Tosic,Kostic
Napad:Mitrovic,Djordjevic,S.Scepovic,Djurdjic(ovo su najbolji spicevi sto trenutno imamo)
Startna postava:
Golman:Stojkovic(Brkic)
Odbrana:Ivanovic,Vidic(Bisevac),Subotic(Nastasic),Kolarov
Zadnji vezni:Fejsa(Gudelj),Matic(Kuzmanovic)
Ofanzivni vezni:Tadic(Basta),Ljajic(Djuricic ili Jojic),Markovic(Tosic)
Napad:Mitrovic(Djordjevic)
Ako Drulovic bude pozivao ove igrace, bez problema cemo se plasirati
na EP.

Bluemonday

pre 10 godina

Za nas najlaksa grupa bi bila:

Bosna i Hercegovina
Republika Irska
Srbija
Letonija
Litvanija
San Marino

Sa ovim igracima koje imamo i nekim krstenim selektorom kakav je ocekujem sadasnji v.d. Drulovic, otisli bi ne samo direktno, nego i kao prvi u grupi.
Najteza grupa za nas bi bila: Holandija, Belgija, Srbija, Bugarska, Island i Kazahstan.

dzaja

pre 10 godina

U najboljem slucaju pozeljna bi bila grupa Bosna, Madjarska, Srbija, Letonija, Kipar, Gibraltar.

A u najgorem moze da se desi Spanija, Svajcarska, Srbija, Crna Gora, Severna Irska, Kazahstan.

stevancilo

pre 10 godina

Ja bi vileo ovu grupu: Bosna, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Gibraltar

E to bi bilo dobro i zanimljivo

U stvari bilo bi još zanimljivije da su Španci i Gibraltar u istoj grupu

Sasa

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...

nevaljali bane

pre 10 godina

Sama sa sobom! Sa Ramadanijem, sa lobotomiranom masom sa naseg najdubljeg stadiona, itd..Predlazem da Aca Jankovic bude selektor, a da Lazar Markovic, Aleksandar Mitrovic, Matija Nastasic, Milos Jojic, Miralem Sulejmani, Vladimir Stojkovic, Andrija Zivkovic i Danilo Pantic odbiju bilo kakav poziv u tu kvazi reprezentaciju, pa neka se igraju sami sa sobom i Bajkom na golu! :D Prvih 11: Bajkovic; Mijailovic, Savic, Vidara, Ninkov; Milivojevic, Milijas, Deksa,, Milunovic; Kaludjerovic i Djordjevic = uspeh zagarantovan! :D Ovo su svakako kvalitetniji igraci kojima je samo Tole kriv za neuspesne karijere, izuzev Vidare i Deksare.. :D

?

pre 10 godina

Ovakve kvalifikacije gube draž, treći ide u baraž, ma ajde...Top reprezetacije će nastupati sa C momčadi, ne znam zašto se povećava broj sudionika na EP. Pola Europe će igrati, zamislite SP sa 100 ekipa... O kvaliteti da ne pricamo, Latvija - Island, tko bi to gledao...

bgd

pre 10 godina

prva dva direktno, a treci u baraz :)
na ovo prvenstvo bi otisla i moja ekipa iz kraja. nego sto ce tole posle da se hvali plasmanom i ucescem na velikom takmicenju

milan jovanovic

pre 10 godina

Stojkovic, Ivanovic (Rukavina), Subotic, Nastasic (Bisevac), Kolarov (Tomovic), Matic (Gudelj), Fejsa (Jojic), Tadic (Ljajic, Markovic (Tosic), Basta (Sulejmani), Mitrovic (Đorđević).

Ko sa ovim igracima ne ode na EP - treba da se prestane baviti trenerskim poslom. Ko god bio u grupi!

bgd

pre 10 godina

prva dva direktno, a treci u baraz :)
na ovo prvenstvo bi otisla i moja ekipa iz kraja. nego sto ce tole posle da se hvali plasmanom i ucescem na velikom takmicenju

milan jovanovic

pre 10 godina

Stojkovic, Ivanovic (Rukavina), Subotic, Nastasic (Bisevac), Kolarov (Tomovic), Matic (Gudelj), Fejsa (Jojic), Tadic (Ljajic, Markovic (Tosic), Basta (Sulejmani), Mitrovic (Đorđević).

Ko sa ovim igracima ne ode na EP - treba da se prestane baviti trenerskim poslom. Ko god bio u grupi!

stevancilo

pre 10 godina

Ja bi vileo ovu grupu: Bosna, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Gibraltar

E to bi bilo dobro i zanimljivo

U stvari bilo bi još zanimljivije da su Španci i Gibraltar u istoj grupu

?

pre 10 godina

Ovakve kvalifikacije gube draž, treći ide u baraž, ma ajde...Top reprezetacije će nastupati sa C momčadi, ne znam zašto se povećava broj sudionika na EP. Pola Europe će igrati, zamislite SP sa 100 ekipa... O kvaliteti da ne pricamo, Latvija - Island, tko bi to gledao...

Bice sve OK

pre 10 godina

Bio bi hit da nam u grupu padnu Grci i Madjari, pa da se prosetamo, ali sa druge strane ako nam padnu Holandjani, Belgijanci i Kazahstan poginucemo kao Vlasi na ringispilu :)

gt

pre 10 godina

Platini nije normalan stvarno, 16 ekipa na Euru je bio savršen sistem, šta je sad ovo? Vidjeli ste i sami kako je Irska prošla sa Italijom, Španjolskom i Hrvatskom, sad dodajte još takvih 8 ekipa na Euru, pa Španjolci če ih bušit po 5-6 razlike i tko će gledati kad budu međusobno igrale te repke?

dzaja

pre 10 godina

U najboljem slucaju pozeljna bi bila grupa Bosna, Madjarska, Srbija, Letonija, Kipar, Gibraltar.

A u najgorem moze da se desi Spanija, Svajcarska, Srbija, Crna Gora, Severna Irska, Kazahstan.

Lokalac

pre 10 godina

Ja prizeljkujem sledecu grupu: Engleska, Irska, Srbija, Vels, Severna Irska i Gibraltar.
Ovi ostrvljani su tolike lozane a realno nemaju kvalitet + leze nam + oko njih je najveca medijska halabuka i kinta. Nebi trabalo da bude problema protiv njih.

Drugi izbor su one najmanje kvalitetne ekipe (bar po mom misljenju): Grcka, Madjarska, Srbija, Vels, Kipar, Gibraltar.

Ili mozda je jos bolje da umesto Grcke upadnu tipa Nemci ili Holandjani jer oni sve gazi i nemaju kikseva, ovako Grci bi muzda ispustili bodove protiv Madjara i Velsa i zakomplikovali grupu.

cro

pre 10 godina

Hrvatska i Srbija trebaju navijat da izbjegnu Spanjolsku,Njemacku i Nizozemsku plus sve ex yu zemlje i vi Begiju dok mi Turke iz vaseg sesira. jel ako nam se nesto od toga skupa pogodi onda ce iu ovo bit teske kvalifikacije a bilo bi lijepo da se barem cetiri reprezentacije iz ex yu nadu na euru

Batko

pre 10 godina

Samo 24-oro ? Ma daj, bez 36 reprezentacija neću ni da gledam
Lepo...6 grupa po 7 reprezentacija ,gde prvih 6 idu direktno i eto nas na EP :-D

zg slavac

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...
(Sasa, 21. februar 2014 13:39)

Da stvarno bi bilo u da vas ovaj puta zaobiđe estonska opasnost i nepremostiva Slovenija, podsijecam da ste u dvije utakmice s oba tima osvojili 1 velebni bod. Ne bi bilo u redu da najbolja obrana svijeta opet mora na estonsku neman.

Hrvatska? Zadnje kval. smo igrali skupa, pa ako ti kažeš da smo imali dobar ždrijeb... ja se slažem, iako sa Štimcem nije to lako.

Bilo je nekad davno laganih kvalifikacija istina, kao i ovaj Island, ali da vas podsjetim na 2 ciklusa:

ep 2008. Engleska, Rusija Hrvatska, Izrael - Hrvatska završila 1. poslala engleze doma i ruse na ep

ep 2010. Engleska, Ukrajina, Hrvatska, Bijelorusija - Hrvatska pred TV

Što se tiče Srbije prošlim kvalifikacijama, na sp/ep nema što raditi ekipa koja gubi od Azerbajđana, Kazahstana, Estonije

zg slavac

pre 10 godina

Naravno kao i uvek Srbiji ce namestiti najjacu grupu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusko d Mag, 21. februar 2014 16:13)

U vatikanskoj kuriji imaju posebni odjel za namještanje teških skupina Srbiji. Nalaze se vrata do odjela za egzorcizam.

Šapće se da vam pakiraju estonce.

Sasa

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...

my way

pre 10 godina

Najlaksa grupa za nas: Grcka, Madjarska, Srbija, Vels, Moldavija, San Marino
Najteza: Nemacka, Belgija, Srbija, Crna Gora, Albanija, Kazahstan

nikola

pre 10 godina

Prognoziram da cemo dobiti nekog od nosioca i reprezentacija koje se nalaze u drugom sesiru. A uz njih ce verovatno nam upasti i ove iz cetvrtog i petog, a mozda cak i iz sestog sesira.

Cinik

pre 10 godina

Ovakve kvalifikacije gube draž, treći ide u baraž, ma ajde...Top reprezetacije će nastupati sa C momčadi, ne znam zašto se povećava broj sudionika na EP. Pola Europe će igrati, zamislite SP sa 100 ekipa... O kvaliteti da ne pricamo, Latvija - Island, tko bi to gledao...
(?, 21. februar 2014 13:45)

Siri Platini bazu za izbore, EP za 24 ekipe, ali ja ocekujem da se i taj broj brzo prevazidje. Vec tamo od 2024. da ode na 32 ekipe, pa i na celih 48. Gre'ota da neko sedi kod kuce, kada moze da igra EP.

lepo

pre 10 godina

Ja sam vrsio sopstveni zreb i na njemu smo imali srece,grupa je sledeca: Grckaa,Republika Irska,Srbija,Skotska,Moldavija,Andora. NAdamo se bar ovakvoj grupi,srecno!!

ms989

pre 10 godina

Kao što neko reče: iz prvog šešira bi bilo dobro dobiti Njemačku ili Holandiju, jer oni ne gube bodove, i skoro uvijek završe kvalifikacije sa svih 10 pobjeda.
Takođe, idealno bi bilo izbjeći sve istočnoevropske reprezentacije, ex sssr posebno, jer nam nikako ne leže. Vidim da neki priželjkuju Litvaniju i Letoniju, ali mislim da oni nisu baš za podcjenjivanje.
Sa druge strane sa ostrvljanima smo pokazali da možemo da igramo, tako da bi po meni idealna grupa bila :

Holandija
Irska
SRBIJA
Vels
S. Irska
San Marino

nnidza

pre 10 godina

Nadam se što jačem protivniku iz prvog šešira (Nemačka, Holandija, Engleska) jer bodove ne gube. Iz drugog Irce, Mađare a iz četvrtog izbeći CG iIi Bugarsku. Izbeći i Kazahstan, Azerbejdžan, Jermeniju. Na ovo prvenstvo bi se moralo otići... Polovina Evrope će biti tamo.

rax gravedigger

pre 10 godina

Ne znam koja je najbolja, ali ubedljivo najneinteresantnija grupa bi bila: Grcka, Madjarska, Bugarska, Srbija, Albanija i Malta. Prosek gledalaca bi bio 2564:-) A mozda je bolje iz 1. sesira da dobijemo nekog atraktivnog, npr. Englesku. Neko je pitao za Spaniju i Gibraltar, oni ne mogu zajedno da se padnu.

;-)

pre 10 godina

Nesto navijam da nam iz prvog šešira zapadnu Engleska ili Nemačka, malo da se takmičimo. :) (Milan, 21. februar 2014 15:29)

Misliš zapadnu Njemačku, zapadna Engleska ne postoji

E moj druže beogradski

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...
(Sasa, 21. februar 2014 13:39)

Kao prvo Hrvatska je bila u prvoj jakosnoj skupini pa je rijetko i mogla izvući one najveće, kao ddrugo, kvalifikacije za prošlo EP ste završili iza ESTONIJE a kukate da nemate sreće sa ždrijebom, pa komšija ne može biti u grupi 5 Farskih ostrava i Gibraltara da bi se vi plasriali na jedno veliko natjecanje.

menadjer

pre 10 godina

Sa ovakvim igracima kakve imamo i uz normalnog selektora sve jedno nam je ko ce biti u grupi u kvalifikacijama, mi idemo dalje,...., a na EP 2016 gde iz 6 grupa 3 ekipe idu dalje( osim dve najlosije treceplasirane) medju 16, uz iskustvo Baneta, Subotica,a i uz napredak ovih mladjih koji ce biti tada vec zreli fudbaleri i polufinale je za mene realno

Bluemonday

pre 10 godina

Za nas najlaksa grupa bi bila:

Bosna i Hercegovina
Republika Irska
Srbija
Letonija
Litvanija
San Marino

Sa ovim igracima koje imamo i nekim krstenim selektorom kakav je ocekujem sadasnji v.d. Drulovic, otisli bi ne samo direktno, nego i kao prvi u grupi.
Najteza grupa za nas bi bila: Holandija, Belgija, Srbija, Bugarska, Island i Kazahstan.

Milos

pre 10 godina

Posto dve ekipe idu direktno,a treca u baraz nemoguce je da dobijemo grupu smrti gde ne mozemo da predjemo.
Voleo bih da izbegnemo ekipe iz Istocne Evrope+Cesku i Slovacku jer nam ne odgovaraju, a da dobijemo Ostrvske ekipe. I da igramo sa Androm jer sa njima nikad nismo igrali.
Engleska
Madjarska
Srbija
Finska
Albanija
Andora

nevaljali bane

pre 10 godina

Sama sa sobom! Sa Ramadanijem, sa lobotomiranom masom sa naseg najdubljeg stadiona, itd..Predlazem da Aca Jankovic bude selektor, a da Lazar Markovic, Aleksandar Mitrovic, Matija Nastasic, Milos Jojic, Miralem Sulejmani, Vladimir Stojkovic, Andrija Zivkovic i Danilo Pantic odbiju bilo kakav poziv u tu kvazi reprezentaciju, pa neka se igraju sami sa sobom i Bajkom na golu! :D Prvih 11: Bajkovic; Mijailovic, Savic, Vidara, Ninkov; Milivojevic, Milijas, Deksa,, Milunovic; Kaludjerovic i Djordjevic = uspeh zagarantovan! :D Ovo su svakako kvalitetniji igraci kojima je samo Tole kriv za neuspesne karijere, izuzev Vidare i Deksare.. :D

Gregor

pre 10 godina

Iz prvog sesira bi bilo dobro da izbegnemo Nemacku, Spaniju, italiju i Holandiju, oni ce sigurno biti prvi u svojim grupama, samim tim to znaci samo jedno dostupno mesto za direntan plasman iz te grupe(2.). Ostale ekipe iz prvog sesira uglavnom imaju slabije kvalifikacije( Portugal, Rusija) ili su realno slabije i od nekih ekipa iz drugog sesira( Grcka, BiH). Iz drugog sesira bi valjalo izbeci Belgiju, Svedsku i Hrvatsku, sve su to jake ekipe sa kojima bi imali teske meceve. Iz ostalih sesira je svejedno ko dodje, trebalo bi da smo dovoljno jaci da ne razmisljamo o tim ekipama kao o potencijalnoj pretnji.

pedja

pre 10 godina

Postoje neke ekipe sa kojima se poslednjih godina redovno srećemo, pa me ne bi čudilo da nam se ponovo ukrste putevi.

Otprilike ovako nešto :
1. Španija (italija)
2. Hrvatska (Belgija)
3. Srbija
4. Škotska (Vels)
5. Makeonija (Azerbejdžan)
6. Kazahstan (F. Ostrva)

Firmas

pre 10 godina

Golmani:Stojkovic,Brkic,Kahriman (bolje od ovog nemamo)
Odbrana:
Desni bekovi:Ivanovic (Rukavina i Tomovic sve zavisi ko je u boljolj formi)
Levi bekovi:Kolarov (Lomic i D.Tosic sve zavisi ko je u boljolj formi)
Centralni bekovi:Vidic,Subotic,Nastasic,Bisevac,Pejcinovic,Spajic
Realno ovo je najbolje sto imamo od odbrambenih igraca.
Vezni red:Matic,Fejsa,Kuzmanovic,Gudelj,Tadic,Basta,Sulejmani,Ljajic,
Djuricic,Jojic,Markovic,Z.Tosic,Kostic
Napad:Mitrovic,Djordjevic,S.Scepovic,Djurdjic(ovo su najbolji spicevi sto trenutno imamo)
Startna postava:
Golman:Stojkovic(Brkic)
Odbrana:Ivanovic,Vidic(Bisevac),Subotic(Nastasic),Kolarov
Zadnji vezni:Fejsa(Gudelj),Matic(Kuzmanovic)
Ofanzivni vezni:Tadic(Basta),Ljajic(Djuricic ili Jojic),Markovic(Tosic)
Napad:Mitrovic(Djordjevic)
Ako Drulovic bude pozivao ove igrace, bez problema cemo se plasirati
na EP.

Zozon

pre 10 godina

Ne znam zasto ali osecam Engleze. A voleo bih da ih izbegnemo samo zato ste bi vodili prljavu kampanju I provocirali da sno rasisti ubice, jer ako bismo ih ugrozili sigurno bi bili takvi. A sa druge strane bih voleo da ih dobijemo jer mislim da bismo ih oprasili samo tako.

cro

pre 10 godina

aca kolko sam vidio svi su shvatili na koje sam reprezentacije mislio i zato cu ti samo rec da si ta imena upises u goggle prevoditelj pa ce ti sve bit jasno, iako sam siguran da ti jako dobro razunmijes na koje sam reprezentacije mislio kao sto sam i ja razumio sve reprezentacije koje su drugi forumasi napisali

nevaljali bane

pre 10 godina

Sama sa sobom! Sa Ramadanijem, sa lobotomiranom masom sa naseg najdubljeg stadiona, itd..Predlazem da Aca Jankovic bude selektor, a da Lazar Markovic, Aleksandar Mitrovic, Matija Nastasic, Milos Jojic, Miralem Sulejmani, Vladimir Stojkovic, Andrija Zivkovic i Danilo Pantic odbiju bilo kakav poziv u tu kvazi reprezentaciju, pa neka se igraju sami sa sobom i Bajkom na golu! :D Prvih 11: Bajkovic; Mijailovic, Savic, Vidara, Ninkov; Milivojevic, Milijas, Deksa,, Milunovic; Kaludjerovic i Djordjevic = uspeh zagarantovan! :D Ovo su svakako kvalitetniji igraci kojima je samo Tole kriv za neuspesne karijere, izuzev Vidare i Deksare.. :D

Firmas

pre 10 godina

Golmani:Stojkovic,Brkic,Kahriman (bolje od ovog nemamo)
Odbrana:
Desni bekovi:Ivanovic (Rukavina i Tomovic sve zavisi ko je u boljolj formi)
Levi bekovi:Kolarov (Lomic i D.Tosic sve zavisi ko je u boljolj formi)
Centralni bekovi:Vidic,Subotic,Nastasic,Bisevac,Pejcinovic,Spajic
Realno ovo je najbolje sto imamo od odbrambenih igraca.
Vezni red:Matic,Fejsa,Kuzmanovic,Gudelj,Tadic,Basta,Sulejmani,Ljajic,
Djuricic,Jojic,Markovic,Z.Tosic,Kostic
Napad:Mitrovic,Djordjevic,S.Scepovic,Djurdjic(ovo su najbolji spicevi sto trenutno imamo)
Startna postava:
Golman:Stojkovic(Brkic)
Odbrana:Ivanovic,Vidic(Bisevac),Subotic(Nastasic),Kolarov
Zadnji vezni:Fejsa(Gudelj),Matic(Kuzmanovic)
Ofanzivni vezni:Tadic(Basta),Ljajic(Djuricic ili Jojic),Markovic(Tosic)
Napad:Mitrovic(Djordjevic)
Ako Drulovic bude pozivao ove igrace, bez problema cemo se plasirati
na EP.

E moj druže beogradski

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...
(Sasa, 21. februar 2014 13:39)

Kao prvo Hrvatska je bila u prvoj jakosnoj skupini pa je rijetko i mogla izvući one najveće, kao ddrugo, kvalifikacije za prošlo EP ste završili iza ESTONIJE a kukate da nemate sreće sa ždrijebom, pa komšija ne može biti u grupi 5 Farskih ostrava i Gibraltara da bi se vi plasriali na jedno veliko natjecanje.

?

pre 10 godina

Ovakve kvalifikacije gube draž, treći ide u baraž, ma ajde...Top reprezetacije će nastupati sa C momčadi, ne znam zašto se povećava broj sudionika na EP. Pola Europe će igrati, zamislite SP sa 100 ekipa... O kvaliteti da ne pricamo, Latvija - Island, tko bi to gledao...

stevancilo

pre 10 godina

Ja bi vileo ovu grupu: Bosna, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Gibraltar

E to bi bilo dobro i zanimljivo

U stvari bilo bi još zanimljivije da su Španci i Gibraltar u istoj grupu

zg slavac

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...
(Sasa, 21. februar 2014 13:39)

Da stvarno bi bilo u da vas ovaj puta zaobiđe estonska opasnost i nepremostiva Slovenija, podsijecam da ste u dvije utakmice s oba tima osvojili 1 velebni bod. Ne bi bilo u redu da najbolja obrana svijeta opet mora na estonsku neman.

Hrvatska? Zadnje kval. smo igrali skupa, pa ako ti kažeš da smo imali dobar ždrijeb... ja se slažem, iako sa Štimcem nije to lako.

Bilo je nekad davno laganih kvalifikacija istina, kao i ovaj Island, ali da vas podsjetim na 2 ciklusa:

ep 2008. Engleska, Rusija Hrvatska, Izrael - Hrvatska završila 1. poslala engleze doma i ruse na ep

ep 2010. Engleska, Ukrajina, Hrvatska, Bijelorusija - Hrvatska pred TV

Što se tiče Srbije prošlim kvalifikacijama, na sp/ep nema što raditi ekipa koja gubi od Azerbajđana, Kazahstana, Estonije

Sasa

pre 10 godina

Grcka, Madjarska, Srbija, Finska, Kipar i Gibraltar. red je da i nas jednom pogleda sreca na zrebu. Samo se setite kakve su grupe dobijali Hrvatska i BiH u svim kvalifikacijama u poslednjih deset godina...

zg slavac

pre 10 godina

Naravno kao i uvek Srbiji ce namestiti najjacu grupu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusko d Mag, 21. februar 2014 16:13)

U vatikanskoj kuriji imaju posebni odjel za namještanje teških skupina Srbiji. Nalaze se vrata do odjela za egzorcizam.

Šapće se da vam pakiraju estonce.

gt

pre 10 godina

Platini nije normalan stvarno, 16 ekipa na Euru je bio savršen sistem, šta je sad ovo? Vidjeli ste i sami kako je Irska prošla sa Italijom, Španjolskom i Hrvatskom, sad dodajte još takvih 8 ekipa na Euru, pa Španjolci če ih bušit po 5-6 razlike i tko će gledati kad budu međusobno igrale te repke?

Bluemonday

pre 10 godina

Za nas najlaksa grupa bi bila:

Bosna i Hercegovina
Republika Irska
Srbija
Letonija
Litvanija
San Marino

Sa ovim igracima koje imamo i nekim krstenim selektorom kakav je ocekujem sadasnji v.d. Drulovic, otisli bi ne samo direktno, nego i kao prvi u grupi.
Najteza grupa za nas bi bila: Holandija, Belgija, Srbija, Bugarska, Island i Kazahstan.

;-)

pre 10 godina

Nesto navijam da nam iz prvog šešira zapadnu Engleska ili Nemačka, malo da se takmičimo. :) (Milan, 21. februar 2014 15:29)

Misliš zapadnu Njemačku, zapadna Engleska ne postoji

cro

pre 10 godina

aca kolko sam vidio svi su shvatili na koje sam reprezentacije mislio i zato cu ti samo rec da si ta imena upises u goggle prevoditelj pa ce ti sve bit jasno, iako sam siguran da ti jako dobro razunmijes na koje sam reprezentacije mislio kao sto sam i ja razumio sve reprezentacije koje su drugi forumasi napisali

nikola

pre 10 godina

Prognoziram da cemo dobiti nekog od nosioca i reprezentacija koje se nalaze u drugom sesiru. A uz njih ce verovatno nam upasti i ove iz cetvrtog i petog, a mozda cak i iz sestog sesira.

pedja

pre 10 godina

Postoje neke ekipe sa kojima se poslednjih godina redovno srećemo, pa me ne bi čudilo da nam se ponovo ukrste putevi.

Otprilike ovako nešto :
1. Španija (italija)
2. Hrvatska (Belgija)
3. Srbija
4. Škotska (Vels)
5. Makeonija (Azerbejdžan)
6. Kazahstan (F. Ostrva)

milan jovanovic

pre 10 godina

Stojkovic, Ivanovic (Rukavina), Subotic, Nastasic (Bisevac), Kolarov (Tomovic), Matic (Gudelj), Fejsa (Jojic), Tadic (Ljajic, Markovic (Tosic), Basta (Sulejmani), Mitrovic (Đorđević).

Ko sa ovim igracima ne ode na EP - treba da se prestane baviti trenerskim poslom. Ko god bio u grupi!

dzaja

pre 10 godina

U najboljem slucaju pozeljna bi bila grupa Bosna, Madjarska, Srbija, Letonija, Kipar, Gibraltar.

A u najgorem moze da se desi Spanija, Svajcarska, Srbija, Crna Gora, Severna Irska, Kazahstan.

menadjer

pre 10 godina

Sa ovakvim igracima kakve imamo i uz normalnog selektora sve jedno nam je ko ce biti u grupi u kvalifikacijama, mi idemo dalje,...., a na EP 2016 gde iz 6 grupa 3 ekipe idu dalje( osim dve najlosije treceplasirane) medju 16, uz iskustvo Baneta, Subotica,a i uz napredak ovih mladjih koji ce biti tada vec zreli fudbaleri i polufinale je za mene realno

Zozon

pre 10 godina

Ne znam zasto ali osecam Engleze. A voleo bih da ih izbegnemo samo zato ste bi vodili prljavu kampanju I provocirali da sno rasisti ubice, jer ako bismo ih ugrozili sigurno bi bili takvi. A sa druge strane bih voleo da ih dobijemo jer mislim da bismo ih oprasili samo tako.

Lokalac

pre 10 godina

Ja prizeljkujem sledecu grupu: Engleska, Irska, Srbija, Vels, Severna Irska i Gibraltar.
Ovi ostrvljani su tolike lozane a realno nemaju kvalitet + leze nam + oko njih je najveca medijska halabuka i kinta. Nebi trabalo da bude problema protiv njih.

Drugi izbor su one najmanje kvalitetne ekipe (bar po mom misljenju): Grcka, Madjarska, Srbija, Vels, Kipar, Gibraltar.

Ili mozda je jos bolje da umesto Grcke upadnu tipa Nemci ili Holandjani jer oni sve gazi i nemaju kikseva, ovako Grci bi muzda ispustili bodove protiv Madjara i Velsa i zakomplikovali grupu.

Bice sve OK

pre 10 godina

Bio bi hit da nam u grupu padnu Grci i Madjari, pa da se prosetamo, ali sa druge strane ako nam padnu Holandjani, Belgijanci i Kazahstan poginucemo kao Vlasi na ringispilu :)

my way

pre 10 godina

Najlaksa grupa za nas: Grcka, Madjarska, Srbija, Vels, Moldavija, San Marino
Najteza: Nemacka, Belgija, Srbija, Crna Gora, Albanija, Kazahstan

lepo

pre 10 godina

Ja sam vrsio sopstveni zreb i na njemu smo imali srece,grupa je sledeca: Grckaa,Republika Irska,Srbija,Skotska,Moldavija,Andora. NAdamo se bar ovakvoj grupi,srecno!!

cro

pre 10 godina

Hrvatska i Srbija trebaju navijat da izbjegnu Spanjolsku,Njemacku i Nizozemsku plus sve ex yu zemlje i vi Begiju dok mi Turke iz vaseg sesira. jel ako nam se nesto od toga skupa pogodi onda ce iu ovo bit teske kvalifikacije a bilo bi lijepo da se barem cetiri reprezentacije iz ex yu nadu na euru

ms989

pre 10 godina

Kao što neko reče: iz prvog šešira bi bilo dobro dobiti Njemačku ili Holandiju, jer oni ne gube bodove, i skoro uvijek završe kvalifikacije sa svih 10 pobjeda.
Takođe, idealno bi bilo izbjeći sve istočnoevropske reprezentacije, ex sssr posebno, jer nam nikako ne leže. Vidim da neki priželjkuju Litvaniju i Letoniju, ali mislim da oni nisu baš za podcjenjivanje.
Sa druge strane sa ostrvljanima smo pokazali da možemo da igramo, tako da bi po meni idealna grupa bila :

Holandija
Irska
SRBIJA
Vels
S. Irska
San Marino

Gregor

pre 10 godina

Iz prvog sesira bi bilo dobro da izbegnemo Nemacku, Spaniju, italiju i Holandiju, oni ce sigurno biti prvi u svojim grupama, samim tim to znaci samo jedno dostupno mesto za direntan plasman iz te grupe(2.). Ostale ekipe iz prvog sesira uglavnom imaju slabije kvalifikacije( Portugal, Rusija) ili su realno slabije i od nekih ekipa iz drugog sesira( Grcka, BiH). Iz drugog sesira bi valjalo izbeci Belgiju, Svedsku i Hrvatsku, sve su to jake ekipe sa kojima bi imali teske meceve. Iz ostalih sesira je svejedno ko dodje, trebalo bi da smo dovoljno jaci da ne razmisljamo o tim ekipama kao o potencijalnoj pretnji.

bgd

pre 10 godina

prva dva direktno, a treci u baraz :)
na ovo prvenstvo bi otisla i moja ekipa iz kraja. nego sto ce tole posle da se hvali plasmanom i ucescem na velikom takmicenju

rax gravedigger

pre 10 godina

Ne znam koja je najbolja, ali ubedljivo najneinteresantnija grupa bi bila: Grcka, Madjarska, Bugarska, Srbija, Albanija i Malta. Prosek gledalaca bi bio 2564:-) A mozda je bolje iz 1. sesira da dobijemo nekog atraktivnog, npr. Englesku. Neko je pitao za Spaniju i Gibraltar, oni ne mogu zajedno da se padnu.

Milos

pre 10 godina

Posto dve ekipe idu direktno,a treca u baraz nemoguce je da dobijemo grupu smrti gde ne mozemo da predjemo.
Voleo bih da izbegnemo ekipe iz Istocne Evrope+Cesku i Slovacku jer nam ne odgovaraju, a da dobijemo Ostrvske ekipe. I da igramo sa Androm jer sa njima nikad nismo igrali.
Engleska
Madjarska
Srbija
Finska
Albanija
Andora

Batko

pre 10 godina

Samo 24-oro ? Ma daj, bez 36 reprezentacija neću ni da gledam
Lepo...6 grupa po 7 reprezentacija ,gde prvih 6 idu direktno i eto nas na EP :-D

nnidza

pre 10 godina

Nadam se što jačem protivniku iz prvog šešira (Nemačka, Holandija, Engleska) jer bodove ne gube. Iz drugog Irce, Mađare a iz četvrtog izbeći CG iIi Bugarsku. Izbeći i Kazahstan, Azerbejdžan, Jermeniju. Na ovo prvenstvo bi se moralo otići... Polovina Evrope će biti tamo.

Cinik

pre 10 godina

Ovakve kvalifikacije gube draž, treći ide u baraž, ma ajde...Top reprezetacije će nastupati sa C momčadi, ne znam zašto se povećava broj sudionika na EP. Pola Europe će igrati, zamislite SP sa 100 ekipa... O kvaliteti da ne pricamo, Latvija - Island, tko bi to gledao...
(?, 21. februar 2014 13:45)

Siri Platini bazu za izbore, EP za 24 ekipe, ali ja ocekujem da se i taj broj brzo prevazidje. Vec tamo od 2024. da ode na 32 ekipe, pa i na celih 48. Gre'ota da neko sedi kod kuce, kada moze da igra EP.