Košarka 60

Ponedeljak, 17.02.2014.

11:51

Ima li pojačanja za večite u Kini?

Crvena zvezda već neko vreme traži zamenu za Blejka Šilba, a Partizan posle brojnih povreda takođe želi dodatno da ojača sastav.

Ima li pojaèanja za veèite u Kini? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Sudija Falkone...

pre 10 godina

Pa kakva se to kosarka igra u kini??
Od ovih kosarkasa,niti jedqn nema prosek ispod 25 po meču??Malo nestvarno za nas iz Evrope??

rebuilding mode

pre 10 godina

Bekovi - Jenkins, Nelson, Blažič
Krilni centri - Dragićević, Radenović, Mitrović
Centri - Marjanović, Tejić (može na centra sa 210cm).

Ostatka se na leto rešiti a dovesti Čvorovića, Dobrića, Gudurića, eventualno Jokića iz Mege...
To je prava Crvena Zvezda a ne skup neznalica Simke,Laza,Katić.

Serb

pre 10 godina

Samo da razjasnim nešto. Po pravilu KSS se za strance vode svi koji ne mogu igrati za reprezentaciju. Igrač može imati srpsko državljanstvo, a ako je igrao za Crnu Goru, na primer, vodiće se kao stranac. Pavlović je igrao za SCG i od tada ni za SRB ni CG, a mogao bi da igra za nas teoretski, za razliku od Pekovića koji ima srpsko državljanstvo ali zbog toga što nastupa za CG vodio bi se kao stranac. Zvezdi realno ne treba pojačanje, samo Mitrović da se oporavi. Poz

zlija

pre 10 godina

prof dr ne pratim to sto si pisao, ali po tvojoj logici Pavlovic nije stranac jer moze da igra za nasu reprezentaciji. Nikad nije igrao ni za CG ni SRB igrao je kao i drugi za Srbiju i Crnu Goru.

Boki

pre 10 godina

Mislim da je rano govoriti ko je favorit za domacu titulu, al cini mi se da je zvezda ispred partizana I da od nje vise zavisi, pre svega od igraca koga dovedu, ako bude jak u odbrani kpji moze zaustaviti Pavlovica. Varaju se svi ako misle da zvezda pada u formi njena forma raste konstantno vecini igraca:KATIC, BLAZIC, JENKINS, RADENOVIC, TADIJA... NELSON je najbolji. plej u ligi u oba pravca posebno u odbrani. Partizan nije najbolje selektiran posle duze vremena

Igor

pre 10 godina

Velika greska je napravljena sto nisu kada je raskinut ugovor sa Silbom dovedeni iz FMP Cvorovic,Guduric i Dobric, i registrovani i za Evrokup i za ostala takmicenja. Iako mladi i neiskusni, svi su vec sada dobri igraci (pokrivaju pozicije 2 i 3), grizli bi da se dokazu, igrali bi bolje iz utakmice u utakmicu. A onda ako se nadje pravi stranac ne bi bilo strasno da presede na klupi par meseci, ovako izgleda Zvezda ce ostati bez prave zamene za Silba, sto je gotovo ostavlja bez sansi za osvajanje Evrokupa, a bice dosta tesko i u mecevima sa Partizanom za titule.

prof dr

pre 10 godina

@ Doktor @ Iskreno
kosarkasko drzavljanstvo je jedini kriterijum za ocenu da li je igrac stranac ili ne. ovo pisem za kls. znaci, moze neko da ima srpsko drzavljanstvo, ili dvojno, a da je vec igrao za neku od drzava i to automatski znaci da je stranac (savovic iz cz prosle godine). sto se tice igraca koji nisu igrali za reprezentacije drugih zemalja, onda njihov pasos odredjuje drzavljanstvo.
pavlovic je stranac

forever czv but fmp at this moment :(((

pre 10 godina

@Све су то прескупи играчи за вечите.
(mica, 17. februar 2014 12:43)

Pricajte u svoje ime :D
(Forever CZV, 17. februar 2014 16:45)

A da vam nanter iz ljubavi da nekog od igraca, ipak ste vi braca :D :P xD i lol i sto ostalih gluposti...

forever czv but fmp at this moment :(((

pre 10 godina

@Све су то прескупи играчи за вечите.
(mica, 17. februar 2014 12:43)

Pricajte u svoje ime :D
(Forever CZV, 17. februar 2014 16:45)

A da vam nanter iz ljubavi da nekog od igraca, ipak ste vi braca :D :P xD i lol i sto ostalih gluposti...

Shone

pre 10 godina

Pavlovic je stranac to je rekao Tegeltija kada je bio Pavlovic gost. Nema on drzavljanstvo Srbije.
(Srdjan, 17. februar 2014 15:11)
Павловић се тренутно води као странац али како није играо за ЦГ (а неће ни играти) има право да добије наше држављанство па би се самим тим водио и као домаћи играч. Не постоји закон који би спречио тако нешто. Ако је то уопште тачно да нема наш пасош, можда Теги нема праву информацију. На крају крајева Саша се није оглашавао по том питању, мудро је ћутао у емисији.

Али није то ни битно. Водио се као странац или као домаћи играч Саша ће играти. А ако ћемо неког и доводити довели би само за ЕЛ и АБА, домаће првенство је у другом плану (мада ћемо наравно играти да освојимо исто као и прошле године). А најреалније је да нећемо доводити никога. Само да сви буду здрави и то је то.

zoran ivkovic

pre 10 godina

partizan ima puno stranaca lovernj,dalo,bertrans,kinzi,vesterman i iz tog razloga ne verujem u dovodjenje stranca .na 2 strani radonjic i covic misle da imaju dobar tim i tu se varaju zestoko jer imaju prosecan tim i sigurno nece dovesti nikoga.po meni partizan je favorit za titulu evo i zasto .centri su poceli da napreduju posebno musli.pavlovic donosi ogroman kvalitet ,ogromno pojacanje.plus se vraca bertrans strasan suter .trener je daleko bolji.zvezda ako zeli da se dostojno suprostavi partizanu mora kupiti igraca na poziciji 3 i ako izbegavaju .

pozdrav i otpozdrav

pre 10 godina

Sad se nesto prisetih, pa i taj West je bio u sezoni 2008/09 u CAVS-ima, pored Sase i Tarence-a :o ...naravno da je nerealno, ali samo pri pomisli da nam je taj trio iz Cleveland-a ovde, zlo! :D

Doktor @ Iskreno

pre 10 godina

Pravila u KSS su takva da se gleda ciji pasos igrac poseduje, a ne za koju bi reprezentaciju mogao da igra. Pavlovic ima pasos Crne Gore, nema nas. Izmedju Crne Gore i Srbije jos uvek nije potpisan sporazum o dvojnom drzavljanstvu. Pravilnik KSS je konfuzan, vec je prethodnih godina bilo problema sa drugim igracima. Znam da su se Zvezda i Radnicki zalili za neke igrace. Tako je kako je, Pavlovic je uz Kinzija, Lovernja i Bertansa stranac, a mi ionako nemamo para da dovedemo jos jednog.

kefalo

pre 10 godina

u Partizanu od stranaca trenutno igraju Pavlović koji ima crnogorsko državljanstvo, Kinsey, Lauvergne, Bertans(vraća se za koju nedelju), Dalo, s tim da će ovaj poslednji biti prekobrojan za našu ligu, iz čega proizilazi da se više ne možemo pojačavati strancima, koliko se sećam ograničenje je na četiri stranca po ekipi... (vračarac, 17. februar 2014 11:59)

Pavlovic se ne vodi kao stranac. Ima dvojno drzavljanstvo i mogucnost da nastupa za Srbiju te postoji mogucnost registracije jos jednog stranca.

zlija

pre 10 godina

Sto se tice Djekica, Bane ju u prvoj godini dobio ogromnu sansu razbio prvu utakmice u euroligi i stao. Njegovo godiste je napredovalo u fizickom, taktickom smislu. Pokusano je i pozajmicama u Megu da se probudi, ali njegova melanholija ga je ubili. Nije uspeo ove godine u drugoj makedonskoj ligi da se dokaze. Cvetkovic nije dobio sansu iako je bio najuporniji od svih igraca prave Zvezde. Lesic je pobegao odmah, Nedovic sl. godine,a Cvele je cekao priliku. Nikad je dobio i ne bi jer FMP nebi imao ceo iznos od prodaje, tj. ta 4 igraca deo od prodaje ide na vracanje duga prave Zvezde. Sto se nasih igraca tice mnogo je skupo dati za njih 50 - 75 hiljada jer tu jos imas ulaganja, plate tako da je stranac formirani brze i jeftinije resenje, talente mozes da istrpis jednog ili dvojicu to je to.

KOSARKASKIZNALAC

pre 10 godina

Ovo cu brzo da objasnim...

Poo Jeter je igrac koji igra za velike pare, pa i ako bude dolazio u Evropu sigurno nece doci u Zvezdu i Partizan. Isto vazi i za Delonte Vesta.

Mekdonald je star, i kao takav se ne uklapa u Partizan, a Zvezdi ne treba. Donel Harvi je blago receno smesan igrac. Autor ovde nije naveo da je pre par godina igrao za Igokeu, i tamo nije mogao da sastavi 5 minuta na parketu. Ja sam ga licno gledao, bio je predmet sprdnje u dvorani.

Jedino je Di-Dzej Vajt kvalitetan igrac, ali kao i jos neki tu, ne verujem da bi igrao za ovakve klubove, jer kao i Hadadi (koji i nije neki igrac), i Lens Tomas, igraju za velike pare.

Svi ostali su blago receno komicni igraci. Jedino mozda Heslip...ako i on kome treba.

Vise kvalitetnih ima u D-League.

Corlleone

pre 10 godina

Forisrati mlade SRPSKE igrače,pa ako se negde forsiraju takvi igraci onda je to Srbija.Pa pogledajte samo Partizan,koliko je tu bilo forsiranje igraca tipa Djekic ili u Zvezdi Cvetkovic(decko je igrao 2 sezone startnog pleja i vidi se da nije kvalitet za vise od kls).Ne kazem da treba da nasi timovi lice na Fener ili Budiveljnik,ali ipak kad neko bolji onda treba da igra,bio on iz Francuske,Amerike,Skotske...

Alex RRR

pre 10 godina

Nemojte strance da bi se nasa deca razvila poput Micica.Nasa deca beze u Grcku i Spaniju zbog tih stranaca.Znam ja koliko je Terrence William kvalitetan igrac znam i koliko su kvaltetni D. J White i Delonte West i da je ovaj Jeter brat od zlatne atleticake Karmelite.Ali nemojte strance koji ce igrati sest meseci i uzeti pare tako samo bacate klubove u dugove i desi ce se sto i Zvezdi u fudbalu dajte nasu decu iz Cacka,Kraljeva,Valjeva,Novog Sada,Zemuna,Panceva,Nisa nemojte strane zvezde nije to draz kosarke vec napraviti bisera poput Nedovica ili Stojakovica.
(molim vas, 17. februar 2014 12:06)

Druze, za taj problem se obrati menadzerima igraca. Pitaj njih zasto nasa deca (pri tom, nedokazana) kostaju toliko da su stranci jeftiniji. A onda cemo, nadam se, resiti i ovaj problemcic.

Kao da nasi timovi ne bi razvijali nase malde nade, da su u prilici.

grikm

pre 10 godina

Zaboravite...kineska liga mozda jeste smesna (ko i fudbalska), ali oni su puni love i ti igraci nisu dosli tu bezveze!
Nasi nemaju para za to planinarenje...

beli

pre 10 godina

Realno ove cifre su u Evropi nerealne, svaki od ovih igraca u kini ima odresene ruke, svaki sut je njegov ako treba , i da zajebe nemaveze, svaki od njih u Evropi prosek do 5 do 15 ptoena , Zvezdi treba dobra trojka ili jaka dvojka da moze dobro 3 da odigra.

G

pre 10 godina

PU DZETER u Zvezdu.

Decko je odlican igrac, zna kako funkcionisu stvari u Evropi, igrao na EP za Ukrajinu i bio najbolji igrac...

Nekoliko igraca iz NBA su rekli kako ne mogu da veruju da tamo nema mesta za njega, a ima za neke druge manje kvalitetne igrace.

Izmedju ostalog Brendon Dzeninks, koji se posvadjao sa JR Smitom, jer je rekao da je Dzeter igracina za njegovog mladjeg brata koji je skoro otpusten iz Niksa.

*

pre 10 godina

KK MALI BUDZET trenutno ima 6 stranaca, tako da ima prostora za jos 2-3, ionako svi dolaze u Partizan jer im je jos deda bio okoreli grobar (pre '45)

zoran

pre 10 godina

vi sto hocete domace igrace treba da znate koliko traze para da igraju. u nasoj zemlji je 90% populacije izbrisano zbog skupih termina i opreme. gde danas mozete besplatno da trenirate? tu je problem sporta kod nas. ko ima pare moze da trenira. a takvih je 10% u ovoj nasoj napacenoj zemlji. zato dolaze francuzi u partizan jer mogu sebi da priuste da igraju za sicu a igraju iz ljubavi.

deki

pre 10 godina

Dzeter i Milicic IN a Katic i Radenovic OUT!! To je resenje. Pitanje isto sta cemo sa trenerom jer nekako ne deluje bas da je kadar u vodjenju ekipe u Euroligi.

berija

pre 10 godina

Zvezdi odgovaraju Lens Tomas i Majk Heris, jednog od njih dvojice obavezno.
Tomas je mladji i trebalo bi mu vreme da se uklopi, Heris sa 198cm je imao utakmice sa 20+ skokova, stariji i iskusniji.
Nadam se da ovo vidi i Radonjić.

mm

pre 10 godina

partizanu treba centar pod hitno. jedan sasvim solidan centar bi uspeo da oslobodi pritisak sa spoljnje linije partizana i da napravi veliku razliku u odnosu na ostale timove aba lige. ja ne znam sta je se desilo sa muslijem. taj decko je pre nekoliko godina stvarno obecavao. odavno nisam video da partizan igra tako losu odbranu kao ove sezone. u evroligi nikoga ne mozemo da zaustavimo na ispod 80.

Milan

pre 10 godina

Nisam siguran da Pavlovic ima samo crnogorsko drzavljanstvo a i da ima verovatno moze da se sredi da mu daju i srpsko a time da otvoris mesto za jednog dobrog stranog centra.

Vule

pre 10 godina

Pa KKP je potreban centar, ali teško neko od ovih oni mlate pare tamo u Kini.
Ako nekog voleo bih sledeće sezone da vidim Vardu u ekipi mislim da bi bio od velike pomoći,a i nema poente dovoditi stranca koji ne može da igra u našoj ligi.

niki

pre 10 godina

Mislim da sto se tice naseg Partizana nema nista od pojacanja,jer imamo 4 stranca+Dalo(5) koji ce na pozajmicu u domacem prvenstvu. Jeste da bi nam falio centar(pominjao se Petro),ali to je nemoguce ako nista bar zbog stranaca.

molim vas

pre 10 godina

Nemojte strance da bi se nasa deca razvila poput Micica.Nasa deca beze u Grcku i Spaniju zbog tih stranaca.Znam ja koliko je Terrence William kvalitetan igrac znam i koliko su kvaltetni D. J White i Delonte West i da je ovaj Jeter brat od zlatne atleticake Karmelite.Ali nemojte strance koji ce igrati sest meseci i uzeti pare tako samo bacate klubove u dugove i desi ce se sto i Zvezdi u fudbalu dajte nasu decu iz Cacka,Kraljeva,Valjeva,Novog Sada,Zemuna,Panceva,Nisa nemojte strane zvezde nije to draz kosarke vec napraviti bisera poput Nedovica ili Stojakovica.

pera:pP

pre 10 godina

nisam video mnoge od ovih igraca, ali kolko sam imao prilike da gledam majka herisa, mislim da bi odgovarao CZ, covek ima puno poena u rukama a ima i kosarkasku inteligenciju

Balavo mace

pre 10 godina

Ja sam pre za to da Partizan i Zvezda pocnu da razvijaju nasu decu nego da kupuju strance koji pri tome nemaju neki kvalitet.Aranitovic je deset puta bolji igrac od Daloa.Tvrdim da i Zvezda ima bolje mlade nade od recimo Dzenkoinsa koji sem suta nema neki poseban kvalitet.Pri tom ne mislim da veciti treba da kupe domaceg igraca jer su nasi skupi,vec da momke za prvi tim stvaraju u svojoj skoli.Stranaca imamo previse,oni nikad nece igrati za nasu reprezentaciju,pa se pitamo zasto nema medalja sa velikih takmicenja.Ne trebaju nam ni stariji stranci,sem ako bas nemaju onaj kvalitet da se od njih nesto nauci,a pogotovo mladji poput Daloa.

vračarac

pre 10 godina

u Partizanu od stranaca trenutno igraju Pavlović koji ima crnogorsko državljanstvo, Kinsey, Lauvergne, Bertans(vraća se za koju nedelju), Dalo, s tim da će ovaj poslednji biti prekobrojan za našu ligu, iz čega proizilazi da se više ne možemo pojačavati strancima, koliko se sećam ograničenje je na četiri stranca po ekipi...

vračarac

pre 10 godina

u Partizanu od stranaca trenutno igraju Pavlović koji ima crnogorsko državljanstvo, Kinsey, Lauvergne, Bertans(vraća se za koju nedelju), Dalo, s tim da će ovaj poslednji biti prekobrojan za našu ligu, iz čega proizilazi da se više ne možemo pojačavati strancima, koliko se sećam ograničenje je na četiri stranca po ekipi...

mm

pre 10 godina

partizanu treba centar pod hitno. jedan sasvim solidan centar bi uspeo da oslobodi pritisak sa spoljnje linije partizana i da napravi veliku razliku u odnosu na ostale timove aba lige. ja ne znam sta je se desilo sa muslijem. taj decko je pre nekoliko godina stvarno obecavao. odavno nisam video da partizan igra tako losu odbranu kao ove sezone. u evroligi nikoga ne mozemo da zaustavimo na ispod 80.

*

pre 10 godina

KK MALI BUDZET trenutno ima 6 stranaca, tako da ima prostora za jos 2-3, ionako svi dolaze u Partizan jer im je jos deda bio okoreli grobar (pre '45)

Vule

pre 10 godina

Pa KKP je potreban centar, ali teško neko od ovih oni mlate pare tamo u Kini.
Ako nekog voleo bih sledeće sezone da vidim Vardu u ekipi mislim da bi bio od velike pomoći,a i nema poente dovoditi stranca koji ne može da igra u našoj ligi.

Alex RRR

pre 10 godina

Nemojte strance da bi se nasa deca razvila poput Micica.Nasa deca beze u Grcku i Spaniju zbog tih stranaca.Znam ja koliko je Terrence William kvalitetan igrac znam i koliko su kvaltetni D. J White i Delonte West i da je ovaj Jeter brat od zlatne atleticake Karmelite.Ali nemojte strance koji ce igrati sest meseci i uzeti pare tako samo bacate klubove u dugove i desi ce se sto i Zvezdi u fudbalu dajte nasu decu iz Cacka,Kraljeva,Valjeva,Novog Sada,Zemuna,Panceva,Nisa nemojte strane zvezde nije to draz kosarke vec napraviti bisera poput Nedovica ili Stojakovica.
(molim vas, 17. februar 2014 12:06)

Druze, za taj problem se obrati menadzerima igraca. Pitaj njih zasto nasa deca (pri tom, nedokazana) kostaju toliko da su stranci jeftiniji. A onda cemo, nadam se, resiti i ovaj problemcic.

Kao da nasi timovi ne bi razvijali nase malde nade, da su u prilici.

molim vas

pre 10 godina

Nemojte strance da bi se nasa deca razvila poput Micica.Nasa deca beze u Grcku i Spaniju zbog tih stranaca.Znam ja koliko je Terrence William kvalitetan igrac znam i koliko su kvaltetni D. J White i Delonte West i da je ovaj Jeter brat od zlatne atleticake Karmelite.Ali nemojte strance koji ce igrati sest meseci i uzeti pare tako samo bacate klubove u dugove i desi ce se sto i Zvezdi u fudbalu dajte nasu decu iz Cacka,Kraljeva,Valjeva,Novog Sada,Zemuna,Panceva,Nisa nemojte strane zvezde nije to draz kosarke vec napraviti bisera poput Nedovica ili Stojakovica.

pera:pP

pre 10 godina

nisam video mnoge od ovih igraca, ali kolko sam imao prilike da gledam majka herisa, mislim da bi odgovarao CZ, covek ima puno poena u rukama a ima i kosarkasku inteligenciju

niki

pre 10 godina

Mislim da sto se tice naseg Partizana nema nista od pojacanja,jer imamo 4 stranca+Dalo(5) koji ce na pozajmicu u domacem prvenstvu. Jeste da bi nam falio centar(pominjao se Petro),ali to je nemoguce ako nista bar zbog stranaca.

grikm

pre 10 godina

Zaboravite...kineska liga mozda jeste smesna (ko i fudbalska), ali oni su puni love i ti igraci nisu dosli tu bezveze!
Nasi nemaju para za to planinarenje...

zoran

pre 10 godina

vi sto hocete domace igrace treba da znate koliko traze para da igraju. u nasoj zemlji je 90% populacije izbrisano zbog skupih termina i opreme. gde danas mozete besplatno da trenirate? tu je problem sporta kod nas. ko ima pare moze da trenira. a takvih je 10% u ovoj nasoj napacenoj zemlji. zato dolaze francuzi u partizan jer mogu sebi da priuste da igraju za sicu a igraju iz ljubavi.

Corlleone

pre 10 godina

Forisrati mlade SRPSKE igrače,pa ako se negde forsiraju takvi igraci onda je to Srbija.Pa pogledajte samo Partizan,koliko je tu bilo forsiranje igraca tipa Djekic ili u Zvezdi Cvetkovic(decko je igrao 2 sezone startnog pleja i vidi se da nije kvalitet za vise od kls).Ne kazem da treba da nasi timovi lice na Fener ili Budiveljnik,ali ipak kad neko bolji onda treba da igra,bio on iz Francuske,Amerike,Skotske...

Balavo mace

pre 10 godina

Ja sam pre za to da Partizan i Zvezda pocnu da razvijaju nasu decu nego da kupuju strance koji pri tome nemaju neki kvalitet.Aranitovic je deset puta bolji igrac od Daloa.Tvrdim da i Zvezda ima bolje mlade nade od recimo Dzenkoinsa koji sem suta nema neki poseban kvalitet.Pri tom ne mislim da veciti treba da kupe domaceg igraca jer su nasi skupi,vec da momke za prvi tim stvaraju u svojoj skoli.Stranaca imamo previse,oni nikad nece igrati za nasu reprezentaciju,pa se pitamo zasto nema medalja sa velikih takmicenja.Ne trebaju nam ni stariji stranci,sem ako bas nemaju onaj kvalitet da se od njih nesto nauci,a pogotovo mladji poput Daloa.

berija

pre 10 godina

Zvezdi odgovaraju Lens Tomas i Majk Heris, jednog od njih dvojice obavezno.
Tomas je mladji i trebalo bi mu vreme da se uklopi, Heris sa 198cm je imao utakmice sa 20+ skokova, stariji i iskusniji.
Nadam se da ovo vidi i Radonjić.

Milan

pre 10 godina

Nisam siguran da Pavlovic ima samo crnogorsko drzavljanstvo a i da ima verovatno moze da se sredi da mu daju i srpsko a time da otvoris mesto za jednog dobrog stranog centra.

KOSARKASKIZNALAC

pre 10 godina

Ovo cu brzo da objasnim...

Poo Jeter je igrac koji igra za velike pare, pa i ako bude dolazio u Evropu sigurno nece doci u Zvezdu i Partizan. Isto vazi i za Delonte Vesta.

Mekdonald je star, i kao takav se ne uklapa u Partizan, a Zvezdi ne treba. Donel Harvi je blago receno smesan igrac. Autor ovde nije naveo da je pre par godina igrao za Igokeu, i tamo nije mogao da sastavi 5 minuta na parketu. Ja sam ga licno gledao, bio je predmet sprdnje u dvorani.

Jedino je Di-Dzej Vajt kvalitetan igrac, ali kao i jos neki tu, ne verujem da bi igrao za ovakve klubove, jer kao i Hadadi (koji i nije neki igrac), i Lens Tomas, igraju za velike pare.

Svi ostali su blago receno komicni igraci. Jedino mozda Heslip...ako i on kome treba.

Vise kvalitetnih ima u D-League.

G

pre 10 godina

PU DZETER u Zvezdu.

Decko je odlican igrac, zna kako funkcionisu stvari u Evropi, igrao na EP za Ukrajinu i bio najbolji igrac...

Nekoliko igraca iz NBA su rekli kako ne mogu da veruju da tamo nema mesta za njega, a ima za neke druge manje kvalitetne igrace.

Izmedju ostalog Brendon Dzeninks, koji se posvadjao sa JR Smitom, jer je rekao da je Dzeter igracina za njegovog mladjeg brata koji je skoro otpusten iz Niksa.

beli

pre 10 godina

Realno ove cifre su u Evropi nerealne, svaki od ovih igraca u kini ima odresene ruke, svaki sut je njegov ako treba , i da zajebe nemaveze, svaki od njih u Evropi prosek do 5 do 15 ptoena , Zvezdi treba dobra trojka ili jaka dvojka da moze dobro 3 da odigra.

pozdrav i otpozdrav

pre 10 godina

Sad se nesto prisetih, pa i taj West je bio u sezoni 2008/09 u CAVS-ima, pored Sase i Tarence-a :o ...naravno da je nerealno, ali samo pri pomisli da nam je taj trio iz Cleveland-a ovde, zlo! :D

zoran ivkovic

pre 10 godina

partizan ima puno stranaca lovernj,dalo,bertrans,kinzi,vesterman i iz tog razloga ne verujem u dovodjenje stranca .na 2 strani radonjic i covic misle da imaju dobar tim i tu se varaju zestoko jer imaju prosecan tim i sigurno nece dovesti nikoga.po meni partizan je favorit za titulu evo i zasto .centri su poceli da napreduju posebno musli.pavlovic donosi ogroman kvalitet ,ogromno pojacanje.plus se vraca bertrans strasan suter .trener je daleko bolji.zvezda ako zeli da se dostojno suprostavi partizanu mora kupiti igraca na poziciji 3 i ako izbegavaju .

Shone

pre 10 godina

Pavlovic je stranac to je rekao Tegeltija kada je bio Pavlovic gost. Nema on drzavljanstvo Srbije.
(Srdjan, 17. februar 2014 15:11)
Павловић се тренутно води као странац али како није играо за ЦГ (а неће ни играти) има право да добије наше држављанство па би се самим тим водио и као домаћи играч. Не постоји закон који би спречио тако нешто. Ако је то уопште тачно да нема наш пасош, можда Теги нема праву информацију. На крају крајева Саша се није оглашавао по том питању, мудро је ћутао у емисији.

Али није то ни битно. Водио се као странац или као домаћи играч Саша ће играти. А ако ћемо неког и доводити довели би само за ЕЛ и АБА, домаће првенство је у другом плану (мада ћемо наравно играти да освојимо исто као и прошле године). А најреалније је да нећемо доводити никога. Само да сви буду здрави и то је то.

kefalo

pre 10 godina

u Partizanu od stranaca trenutno igraju Pavlović koji ima crnogorsko državljanstvo, Kinsey, Lauvergne, Bertans(vraća se za koju nedelju), Dalo, s tim da će ovaj poslednji biti prekobrojan za našu ligu, iz čega proizilazi da se više ne možemo pojačavati strancima, koliko se sećam ograničenje je na četiri stranca po ekipi... (vračarac, 17. februar 2014 11:59)

Pavlovic se ne vodi kao stranac. Ima dvojno drzavljanstvo i mogucnost da nastupa za Srbiju te postoji mogucnost registracije jos jednog stranca.

zlija

pre 10 godina

Sto se tice Djekica, Bane ju u prvoj godini dobio ogromnu sansu razbio prvu utakmice u euroligi i stao. Njegovo godiste je napredovalo u fizickom, taktickom smislu. Pokusano je i pozajmicama u Megu da se probudi, ali njegova melanholija ga je ubili. Nije uspeo ove godine u drugoj makedonskoj ligi da se dokaze. Cvetkovic nije dobio sansu iako je bio najuporniji od svih igraca prave Zvezde. Lesic je pobegao odmah, Nedovic sl. godine,a Cvele je cekao priliku. Nikad je dobio i ne bi jer FMP nebi imao ceo iznos od prodaje, tj. ta 4 igraca deo od prodaje ide na vracanje duga prave Zvezde. Sto se nasih igraca tice mnogo je skupo dati za njih 50 - 75 hiljada jer tu jos imas ulaganja, plate tako da je stranac formirani brze i jeftinije resenje, talente mozes da istrpis jednog ili dvojicu to je to.

Doktor @ Iskreno

pre 10 godina

Pravila u KSS su takva da se gleda ciji pasos igrac poseduje, a ne za koju bi reprezentaciju mogao da igra. Pavlovic ima pasos Crne Gore, nema nas. Izmedju Crne Gore i Srbije jos uvek nije potpisan sporazum o dvojnom drzavljanstvu. Pravilnik KSS je konfuzan, vec je prethodnih godina bilo problema sa drugim igracima. Znam da su se Zvezda i Radnicki zalili za neke igrace. Tako je kako je, Pavlovic je uz Kinzija, Lovernja i Bertansa stranac, a mi ionako nemamo para da dovedemo jos jednog.

Igor

pre 10 godina

Velika greska je napravljena sto nisu kada je raskinut ugovor sa Silbom dovedeni iz FMP Cvorovic,Guduric i Dobric, i registrovani i za Evrokup i za ostala takmicenja. Iako mladi i neiskusni, svi su vec sada dobri igraci (pokrivaju pozicije 2 i 3), grizli bi da se dokazu, igrali bi bolje iz utakmice u utakmicu. A onda ako se nadje pravi stranac ne bi bilo strasno da presede na klupi par meseci, ovako izgleda Zvezda ce ostati bez prave zamene za Silba, sto je gotovo ostavlja bez sansi za osvajanje Evrokupa, a bice dosta tesko i u mecevima sa Partizanom za titule.

Boki

pre 10 godina

Mislim da je rano govoriti ko je favorit za domacu titulu, al cini mi se da je zvezda ispred partizana I da od nje vise zavisi, pre svega od igraca koga dovedu, ako bude jak u odbrani kpji moze zaustaviti Pavlovica. Varaju se svi ako misle da zvezda pada u formi njena forma raste konstantno vecini igraca:KATIC, BLAZIC, JENKINS, RADENOVIC, TADIJA... NELSON je najbolji. plej u ligi u oba pravca posebno u odbrani. Partizan nije najbolje selektiran posle duze vremena

deki

pre 10 godina

Dzeter i Milicic IN a Katic i Radenovic OUT!! To je resenje. Pitanje isto sta cemo sa trenerom jer nekako ne deluje bas da je kadar u vodjenju ekipe u Euroligi.

forever czv but fmp at this moment :(((

pre 10 godina

@Све су то прескупи играчи за вечите.
(mica, 17. februar 2014 12:43)

Pricajte u svoje ime :D
(Forever CZV, 17. februar 2014 16:45)

A da vam nanter iz ljubavi da nekog od igraca, ipak ste vi braca :D :P xD i lol i sto ostalih gluposti...

Serb

pre 10 godina

Samo da razjasnim nešto. Po pravilu KSS se za strance vode svi koji ne mogu igrati za reprezentaciju. Igrač može imati srpsko državljanstvo, a ako je igrao za Crnu Goru, na primer, vodiće se kao stranac. Pavlović je igrao za SCG i od tada ni za SRB ni CG, a mogao bi da igra za nas teoretski, za razliku od Pekovića koji ima srpsko državljanstvo ali zbog toga što nastupa za CG vodio bi se kao stranac. Zvezdi realno ne treba pojačanje, samo Mitrović da se oporavi. Poz

forever czv but fmp at this moment :(((

pre 10 godina

@Све су то прескупи играчи за вечите.
(mica, 17. februar 2014 12:43)

Pricajte u svoje ime :D
(Forever CZV, 17. februar 2014 16:45)

A da vam nanter iz ljubavi da nekog od igraca, ipak ste vi braca :D :P xD i lol i sto ostalih gluposti...

prof dr

pre 10 godina

@ Doktor @ Iskreno
kosarkasko drzavljanstvo je jedini kriterijum za ocenu da li je igrac stranac ili ne. ovo pisem za kls. znaci, moze neko da ima srpsko drzavljanstvo, ili dvojno, a da je vec igrao za neku od drzava i to automatski znaci da je stranac (savovic iz cz prosle godine). sto se tice igraca koji nisu igrali za reprezentacije drugih zemalja, onda njihov pasos odredjuje drzavljanstvo.
pavlovic je stranac

zlija

pre 10 godina

prof dr ne pratim to sto si pisao, ali po tvojoj logici Pavlovic nije stranac jer moze da igra za nasu reprezentaciji. Nikad nije igrao ni za CG ni SRB igrao je kao i drugi za Srbiju i Crnu Goru.

Sudija Falkone...

pre 10 godina

Pa kakva se to kosarka igra u kini??
Od ovih kosarkasa,niti jedqn nema prosek ispod 25 po meču??Malo nestvarno za nas iz Evrope??

rebuilding mode

pre 10 godina

Bekovi - Jenkins, Nelson, Blažič
Krilni centri - Dragićević, Radenović, Mitrović
Centri - Marjanović, Tejić (može na centra sa 210cm).

Ostatka se na leto rešiti a dovesti Čvorovića, Dobrića, Gudurića, eventualno Jokića iz Mege...
To je prava Crvena Zvezda a ne skup neznalica Simke,Laza,Katić.

*

pre 10 godina

KK MALI BUDZET trenutno ima 6 stranaca, tako da ima prostora za jos 2-3, ionako svi dolaze u Partizan jer im je jos deda bio okoreli grobar (pre '45)

deki

pre 10 godina

Dzeter i Milicic IN a Katic i Radenovic OUT!! To je resenje. Pitanje isto sta cemo sa trenerom jer nekako ne deluje bas da je kadar u vodjenju ekipe u Euroligi.

Balavo mace

pre 10 godina

Ja sam pre za to da Partizan i Zvezda pocnu da razvijaju nasu decu nego da kupuju strance koji pri tome nemaju neki kvalitet.Aranitovic je deset puta bolji igrac od Daloa.Tvrdim da i Zvezda ima bolje mlade nade od recimo Dzenkoinsa koji sem suta nema neki poseban kvalitet.Pri tom ne mislim da veciti treba da kupe domaceg igraca jer su nasi skupi,vec da momke za prvi tim stvaraju u svojoj skoli.Stranaca imamo previse,oni nikad nece igrati za nasu reprezentaciju,pa se pitamo zasto nema medalja sa velikih takmicenja.Ne trebaju nam ni stariji stranci,sem ako bas nemaju onaj kvalitet da se od njih nesto nauci,a pogotovo mladji poput Daloa.

molim vas

pre 10 godina

Nemojte strance da bi se nasa deca razvila poput Micica.Nasa deca beze u Grcku i Spaniju zbog tih stranaca.Znam ja koliko je Terrence William kvalitetan igrac znam i koliko su kvaltetni D. J White i Delonte West i da je ovaj Jeter brat od zlatne atleticake Karmelite.Ali nemojte strance koji ce igrati sest meseci i uzeti pare tako samo bacate klubove u dugove i desi ce se sto i Zvezdi u fudbalu dajte nasu decu iz Cacka,Kraljeva,Valjeva,Novog Sada,Zemuna,Panceva,Nisa nemojte strane zvezde nije to draz kosarke vec napraviti bisera poput Nedovica ili Stojakovica.

vračarac

pre 10 godina

u Partizanu od stranaca trenutno igraju Pavlović koji ima crnogorsko državljanstvo, Kinsey, Lauvergne, Bertans(vraća se za koju nedelju), Dalo, s tim da će ovaj poslednji biti prekobrojan za našu ligu, iz čega proizilazi da se više ne možemo pojačavati strancima, koliko se sećam ograničenje je na četiri stranca po ekipi...

kefalo

pre 10 godina

u Partizanu od stranaca trenutno igraju Pavlović koji ima crnogorsko državljanstvo, Kinsey, Lauvergne, Bertans(vraća se za koju nedelju), Dalo, s tim da će ovaj poslednji biti prekobrojan za našu ligu, iz čega proizilazi da se više ne možemo pojačavati strancima, koliko se sećam ograničenje je na četiri stranca po ekipi... (vračarac, 17. februar 2014 11:59)

Pavlovic se ne vodi kao stranac. Ima dvojno drzavljanstvo i mogucnost da nastupa za Srbiju te postoji mogucnost registracije jos jednog stranca.

Milan

pre 10 godina

Nisam siguran da Pavlovic ima samo crnogorsko drzavljanstvo a i da ima verovatno moze da se sredi da mu daju i srpsko a time da otvoris mesto za jednog dobrog stranog centra.

berija

pre 10 godina

Zvezdi odgovaraju Lens Tomas i Majk Heris, jednog od njih dvojice obavezno.
Tomas je mladji i trebalo bi mu vreme da se uklopi, Heris sa 198cm je imao utakmice sa 20+ skokova, stariji i iskusniji.
Nadam se da ovo vidi i Radonjić.

zoran ivkovic

pre 10 godina

partizan ima puno stranaca lovernj,dalo,bertrans,kinzi,vesterman i iz tog razloga ne verujem u dovodjenje stranca .na 2 strani radonjic i covic misle da imaju dobar tim i tu se varaju zestoko jer imaju prosecan tim i sigurno nece dovesti nikoga.po meni partizan je favorit za titulu evo i zasto .centri su poceli da napreduju posebno musli.pavlovic donosi ogroman kvalitet ,ogromno pojacanje.plus se vraca bertrans strasan suter .trener je daleko bolji.zvezda ako zeli da se dostojno suprostavi partizanu mora kupiti igraca na poziciji 3 i ako izbegavaju .

Vule

pre 10 godina

Pa KKP je potreban centar, ali teško neko od ovih oni mlate pare tamo u Kini.
Ako nekog voleo bih sledeće sezone da vidim Vardu u ekipi mislim da bi bio od velike pomoći,a i nema poente dovoditi stranca koji ne može da igra u našoj ligi.

G

pre 10 godina

PU DZETER u Zvezdu.

Decko je odlican igrac, zna kako funkcionisu stvari u Evropi, igrao na EP za Ukrajinu i bio najbolji igrac...

Nekoliko igraca iz NBA su rekli kako ne mogu da veruju da tamo nema mesta za njega, a ima za neke druge manje kvalitetne igrace.

Izmedju ostalog Brendon Dzeninks, koji se posvadjao sa JR Smitom, jer je rekao da je Dzeter igracina za njegovog mladjeg brata koji je skoro otpusten iz Niksa.

pera:pP

pre 10 godina

nisam video mnoge od ovih igraca, ali kolko sam imao prilike da gledam majka herisa, mislim da bi odgovarao CZ, covek ima puno poena u rukama a ima i kosarkasku inteligenciju

forever czv but fmp at this moment :(((

pre 10 godina

@Све су то прескупи играчи за вечите.
(mica, 17. februar 2014 12:43)

Pricajte u svoje ime :D
(Forever CZV, 17. februar 2014 16:45)

A da vam nanter iz ljubavi da nekog od igraca, ipak ste vi braca :D :P xD i lol i sto ostalih gluposti...

forever czv but fmp at this moment :(((

pre 10 godina

@Све су то прескупи играчи за вечите.
(mica, 17. februar 2014 12:43)

Pricajte u svoje ime :D
(Forever CZV, 17. februar 2014 16:45)

A da vam nanter iz ljubavi da nekog od igraca, ipak ste vi braca :D :P xD i lol i sto ostalih gluposti...

mm

pre 10 godina

partizanu treba centar pod hitno. jedan sasvim solidan centar bi uspeo da oslobodi pritisak sa spoljnje linije partizana i da napravi veliku razliku u odnosu na ostale timove aba lige. ja ne znam sta je se desilo sa muslijem. taj decko je pre nekoliko godina stvarno obecavao. odavno nisam video da partizan igra tako losu odbranu kao ove sezone. u evroligi nikoga ne mozemo da zaustavimo na ispod 80.

zlija

pre 10 godina

Sto se tice Djekica, Bane ju u prvoj godini dobio ogromnu sansu razbio prvu utakmice u euroligi i stao. Njegovo godiste je napredovalo u fizickom, taktickom smislu. Pokusano je i pozajmicama u Megu da se probudi, ali njegova melanholija ga je ubili. Nije uspeo ove godine u drugoj makedonskoj ligi da se dokaze. Cvetkovic nije dobio sansu iako je bio najuporniji od svih igraca prave Zvezde. Lesic je pobegao odmah, Nedovic sl. godine,a Cvele je cekao priliku. Nikad je dobio i ne bi jer FMP nebi imao ceo iznos od prodaje, tj. ta 4 igraca deo od prodaje ide na vracanje duga prave Zvezde. Sto se nasih igraca tice mnogo je skupo dati za njih 50 - 75 hiljada jer tu jos imas ulaganja, plate tako da je stranac formirani brze i jeftinije resenje, talente mozes da istrpis jednog ili dvojicu to je to.

Boki

pre 10 godina

Mislim da je rano govoriti ko je favorit za domacu titulu, al cini mi se da je zvezda ispred partizana I da od nje vise zavisi, pre svega od igraca koga dovedu, ako bude jak u odbrani kpji moze zaustaviti Pavlovica. Varaju se svi ako misle da zvezda pada u formi njena forma raste konstantno vecini igraca:KATIC, BLAZIC, JENKINS, RADENOVIC, TADIJA... NELSON je najbolji. plej u ligi u oba pravca posebno u odbrani. Partizan nije najbolje selektiran posle duze vremena

zoran

pre 10 godina

vi sto hocete domace igrace treba da znate koliko traze para da igraju. u nasoj zemlji je 90% populacije izbrisano zbog skupih termina i opreme. gde danas mozete besplatno da trenirate? tu je problem sporta kod nas. ko ima pare moze da trenira. a takvih je 10% u ovoj nasoj napacenoj zemlji. zato dolaze francuzi u partizan jer mogu sebi da priuste da igraju za sicu a igraju iz ljubavi.

Corlleone

pre 10 godina

Forisrati mlade SRPSKE igrače,pa ako se negde forsiraju takvi igraci onda je to Srbija.Pa pogledajte samo Partizan,koliko je tu bilo forsiranje igraca tipa Djekic ili u Zvezdi Cvetkovic(decko je igrao 2 sezone startnog pleja i vidi se da nije kvalitet za vise od kls).Ne kazem da treba da nasi timovi lice na Fener ili Budiveljnik,ali ipak kad neko bolji onda treba da igra,bio on iz Francuske,Amerike,Skotske...

niki

pre 10 godina

Mislim da sto se tice naseg Partizana nema nista od pojacanja,jer imamo 4 stranca+Dalo(5) koji ce na pozajmicu u domacem prvenstvu. Jeste da bi nam falio centar(pominjao se Petro),ali to je nemoguce ako nista bar zbog stranaca.

beli

pre 10 godina

Realno ove cifre su u Evropi nerealne, svaki od ovih igraca u kini ima odresene ruke, svaki sut je njegov ako treba , i da zajebe nemaveze, svaki od njih u Evropi prosek do 5 do 15 ptoena , Zvezdi treba dobra trojka ili jaka dvojka da moze dobro 3 da odigra.

pozdrav i otpozdrav

pre 10 godina

Sad se nesto prisetih, pa i taj West je bio u sezoni 2008/09 u CAVS-ima, pored Sase i Tarence-a :o ...naravno da je nerealno, ali samo pri pomisli da nam je taj trio iz Cleveland-a ovde, zlo! :D

grikm

pre 10 godina

Zaboravite...kineska liga mozda jeste smesna (ko i fudbalska), ali oni su puni love i ti igraci nisu dosli tu bezveze!
Nasi nemaju para za to planinarenje...

Shone

pre 10 godina

Pavlovic je stranac to je rekao Tegeltija kada je bio Pavlovic gost. Nema on drzavljanstvo Srbije.
(Srdjan, 17. februar 2014 15:11)
Павловић се тренутно води као странац али како није играо за ЦГ (а неће ни играти) има право да добије наше држављанство па би се самим тим водио и као домаћи играч. Не постоји закон који би спречио тако нешто. Ако је то уопште тачно да нема наш пасош, можда Теги нема праву информацију. На крају крајева Саша се није оглашавао по том питању, мудро је ћутао у емисији.

Али није то ни битно. Водио се као странац или као домаћи играч Саша ће играти. А ако ћемо неког и доводити довели би само за ЕЛ и АБА, домаће првенство је у другом плану (мада ћемо наравно играти да освојимо исто као и прошле године). А најреалније је да нећемо доводити никога. Само да сви буду здрави и то је то.

prof dr

pre 10 godina

@ Doktor @ Iskreno
kosarkasko drzavljanstvo je jedini kriterijum za ocenu da li je igrac stranac ili ne. ovo pisem za kls. znaci, moze neko da ima srpsko drzavljanstvo, ili dvojno, a da je vec igrao za neku od drzava i to automatski znaci da je stranac (savovic iz cz prosle godine). sto se tice igraca koji nisu igrali za reprezentacije drugih zemalja, onda njihov pasos odredjuje drzavljanstvo.
pavlovic je stranac

Alex RRR

pre 10 godina

Nemojte strance da bi se nasa deca razvila poput Micica.Nasa deca beze u Grcku i Spaniju zbog tih stranaca.Znam ja koliko je Terrence William kvalitetan igrac znam i koliko su kvaltetni D. J White i Delonte West i da je ovaj Jeter brat od zlatne atleticake Karmelite.Ali nemojte strance koji ce igrati sest meseci i uzeti pare tako samo bacate klubove u dugove i desi ce se sto i Zvezdi u fudbalu dajte nasu decu iz Cacka,Kraljeva,Valjeva,Novog Sada,Zemuna,Panceva,Nisa nemojte strane zvezde nije to draz kosarke vec napraviti bisera poput Nedovica ili Stojakovica.
(molim vas, 17. februar 2014 12:06)

Druze, za taj problem se obrati menadzerima igraca. Pitaj njih zasto nasa deca (pri tom, nedokazana) kostaju toliko da su stranci jeftiniji. A onda cemo, nadam se, resiti i ovaj problemcic.

Kao da nasi timovi ne bi razvijali nase malde nade, da su u prilici.

Doktor @ Iskreno

pre 10 godina

Pravila u KSS su takva da se gleda ciji pasos igrac poseduje, a ne za koju bi reprezentaciju mogao da igra. Pavlovic ima pasos Crne Gore, nema nas. Izmedju Crne Gore i Srbije jos uvek nije potpisan sporazum o dvojnom drzavljanstvu. Pravilnik KSS je konfuzan, vec je prethodnih godina bilo problema sa drugim igracima. Znam da su se Zvezda i Radnicki zalili za neke igrace. Tako je kako je, Pavlovic je uz Kinzija, Lovernja i Bertansa stranac, a mi ionako nemamo para da dovedemo jos jednog.

KOSARKASKIZNALAC

pre 10 godina

Ovo cu brzo da objasnim...

Poo Jeter je igrac koji igra za velike pare, pa i ako bude dolazio u Evropu sigurno nece doci u Zvezdu i Partizan. Isto vazi i za Delonte Vesta.

Mekdonald je star, i kao takav se ne uklapa u Partizan, a Zvezdi ne treba. Donel Harvi je blago receno smesan igrac. Autor ovde nije naveo da je pre par godina igrao za Igokeu, i tamo nije mogao da sastavi 5 minuta na parketu. Ja sam ga licno gledao, bio je predmet sprdnje u dvorani.

Jedino je Di-Dzej Vajt kvalitetan igrac, ali kao i jos neki tu, ne verujem da bi igrao za ovakve klubove, jer kao i Hadadi (koji i nije neki igrac), i Lens Tomas, igraju za velike pare.

Svi ostali su blago receno komicni igraci. Jedino mozda Heslip...ako i on kome treba.

Vise kvalitetnih ima u D-League.

Igor

pre 10 godina

Velika greska je napravljena sto nisu kada je raskinut ugovor sa Silbom dovedeni iz FMP Cvorovic,Guduric i Dobric, i registrovani i za Evrokup i za ostala takmicenja. Iako mladi i neiskusni, svi su vec sada dobri igraci (pokrivaju pozicije 2 i 3), grizli bi da se dokazu, igrali bi bolje iz utakmice u utakmicu. A onda ako se nadje pravi stranac ne bi bilo strasno da presede na klupi par meseci, ovako izgleda Zvezda ce ostati bez prave zamene za Silba, sto je gotovo ostavlja bez sansi za osvajanje Evrokupa, a bice dosta tesko i u mecevima sa Partizanom za titule.

zlija

pre 10 godina

prof dr ne pratim to sto si pisao, ali po tvojoj logici Pavlovic nije stranac jer moze da igra za nasu reprezentaciji. Nikad nije igrao ni za CG ni SRB igrao je kao i drugi za Srbiju i Crnu Goru.

rebuilding mode

pre 10 godina

Bekovi - Jenkins, Nelson, Blažič
Krilni centri - Dragićević, Radenović, Mitrović
Centri - Marjanović, Tejić (može na centra sa 210cm).

Ostatka se na leto rešiti a dovesti Čvorovića, Dobrića, Gudurića, eventualno Jokića iz Mege...
To je prava Crvena Zvezda a ne skup neznalica Simke,Laza,Katić.

Serb

pre 10 godina

Samo da razjasnim nešto. Po pravilu KSS se za strance vode svi koji ne mogu igrati za reprezentaciju. Igrač može imati srpsko državljanstvo, a ako je igrao za Crnu Goru, na primer, vodiće se kao stranac. Pavlović je igrao za SCG i od tada ni za SRB ni CG, a mogao bi da igra za nas teoretski, za razliku od Pekovića koji ima srpsko državljanstvo ali zbog toga što nastupa za CG vodio bi se kao stranac. Zvezdi realno ne treba pojačanje, samo Mitrović da se oporavi. Poz

Sudija Falkone...

pre 10 godina

Pa kakva se to kosarka igra u kini??
Od ovih kosarkasa,niti jedqn nema prosek ispod 25 po meču??Malo nestvarno za nas iz Evrope??