Košarka 147

Nedelja, 02.02.2014.

19:00

Zvezda rutinski protiv Budućnosti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Budućnost u hali Pionir 74:64(42:33) u 19. kolu regionalne ABA lige.

Zvezda rutinski protiv Buduænosti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Batko

pre 10 godina

Jel FMP kažnjen pa je u ovom meču igrao pred praznim tribinama?
(Batkova mama, 02. februar 2014 20:48)

Ma ti si kažnjen od Boga xexexexee

Delija Dorcol

pre 10 godina

Hahahahaha ....kazem ja na komentare za Dragicevica....I opet ahahahaha....Ako je on los sto ga ne dobijete koju.... kad na vrbi rodi grozdje...On se sit nadavao poena doj ste vi krali...A sad igra zq ekipu....Ko se razume u kosarku vidi to.....Brinite se vi za vase...neka nama naseg Tadije vas on ceka groblje.....

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

branko delije i igraci zvezde su plakali za titom-namerno malim slovima.a da i zakletvu zvezdi ste obradili od pesme balasevica racunajte na nas.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

Branko pitaj Pizona Duleta i Sestica kako su plakali a delije skandirale to isto kad je tito umro.Nivo Jadrana je podignut vasim suzama.

berija

pre 10 godina

Prazan Pionir, botovi ne idu na utakmice, duva vetar, omiljena turska serija ili šta već?
(Mislim stvarno, 02. februar 2014 19:18)

Ma burazeru ispitni rokovi traju a traži se znanje.
Uz Zvezdu smo, gde god bili mi!

top16

pre 10 godina

Razlika Zvezde, partizana i Buducnosti je bila 2 pobede, tako da tesko mozemo da pravimo krug. Krug bi bio sa Radnickim, a s' obzirom da nema nikakve razlike biti 2 ili 3, na F4 igra 2 sa 3. Ali opet cisto da znas Zvezda je pobedila Radnicki u Bg sa 15 razlike a izgubila sa 10, s' toga u svim varijantama bi Zvezda bila 2, a Partizan 5.
(nije svejedno, 2. februar 2014 17:03)

Nisi shhvatio.Ja sam ti rekao da je Partizan pobedio MZT imao bi tu jednu pobedu vise,a vi ste igrali kasnije,niste znali sta ce biti,uz tu pobedu Buducnosti protiv vas i oni bi imali pobedu vise,a vi jos pobedu manje i uz rezultate u poslednjem kolu kakvi su i bili pravi se krug od 4 ekipe,mrzi me da trazim medjusobne rezultate svi,mozda biste opet prosli,mozda nebi,mozda biste igrai sa Partizanom u polufinalu...

anbeast

pre 10 godina

Lepo, super pobeda, ali ajde da ne letimo. Ono sto je Buducnost promasivala veceras se granici sa nemogucim. Bolji smo od njih, ali nismo Majami. Imamo isuvise nekih manjkavosti koje bi neki ozbiljniji rivali mogli da kazne. Svidja mi se sto je odskoro Radnjic poceo da koristi Nelsona i Dzenkinsa na niskom postu protiv fizicki inferiornih protivnika...

fmp

pre 10 godina

Ja ne znam zasto stalno potencirate i naglasavate da je Partizan navodno osnovan u Zagrebu,ne znam zasto mislite da to nas pogadja? Sta je bilo pre 60-70 ili koliko godina,skroz nebitno,tada su i Zagrebi,BG,Sarajevo...,bili nasi gradovi,jedna zemlja,lepa vremena,svi smo bili Jugoslavija,nek su nas i osnovali tamo,kakve veze ima,meni ne smeta,odmah je klub prebacen u bg,nista strasno.I ovo Igokea,pokusavate da neutralisete vase FMP,a ta 2 slucaja ne mogu ni u snu da se porede.Prvi je slucaj glavnog kluba i filijale i obiicne saradnje,a drugi zamrzavanje jednog kluba i promene imena drugog u taj prvi.Mene bi taj drugi slucaj mnogo vise pogadjao.Iz Nisa sam,imali smo ovde RK Zeleznicar Jugopertol,klub koji je 5 puta osvajao kup,par puta viceprvak drzave...obozavao sam taj klub,isao skoro redovno na utakmice,hala je uvek bia skoro puna,ali je onda taj klub finansijki propao i ovi su se setili da naprave da kao i vi ugase pravi Zeleznicar Jugopetrol,koji je tada bio u 2.,3. ligi,a da ORK Nis koji je igrao 1. ligu promeni ime u Zeleznicar i kao to je taj stari Zelja.Ja gledam ponekad i taj klub cisto zato sto je i on nas,ali ga prosto ne osecam,znam da nema veze sa onim starim klubom i hala je generalno uvek prazna.Tako da razumem i vas i kako se osecate kada vam neko kaze niste zvezda nego fmp.

ajde pustite mi jedan veceras

pre 10 godina

A sto vi niste u pioniru nego pricate price? sreca pa je vama grobarima pionir uvek pun
(danilo, 2. februar 2014 19:55)

Po statistici ABA na ovoj utakmici je bilo 2402 navijaca,a po istoj toj statistici kada Partizan igra nikada nije bilo ispod 5000 u Pioniru u ABA.Partizan je ubedljivo najgledaniji i kuci i na strani u ABA.

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Koji ste bre vi?
Cime mozete da se pohvalite u svojoj bogatoj dvogodisnjoj istoriji?
Pozurite sa osvajanjem tih trofeja, uskoro odmrzavaju Zvezdu, pa ce biti jaca konkurencije u Srpskoj kosarci.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

iz aviona se videlo pustanje ali katastrofalni sutevi iz igre i sa linije bacanja je poremetilo ovu smejuriju.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

A pricao sam lepo da nam ne treba Tadija a on jos u ocajnoj formi.Kad se vrati Luka i uz Tejica on nam ne treba vise.Los je i ako misli da ostane mora za 60% bolje.

REDraspucin

pre 10 godina

upravo ovakve utakmice prave razliku izmedju VELIKIH i malih klubova, drago mi je da Radonja pole meca nije rekao 'Moze nam se', ko neki ne tako davno...Rajka Baregro....

E-one

pre 10 godina

Ako cete primetiti Radenoviceva igra je mnogo ubitacnija nakon Sibovog odlaska...Prvih 16 utakmica u ligi nije prelazio dvocifren broj poena,ali zato na zadnje 3 to radi...Treba vise ukljucivati Rebica,Tejica i Stojanovica i cekati Luku umesto trazenja na silu zamene silba...Bice ovo sastav za velike domete,jos samo da se Tadija uklopi...

peXX

pre 10 godina

@walther al' si dosadan covece, ma je l' moguce da na svakom portalu ostavljas isti komentar??
Treba li da te zalimo?
Bravo ZVEZDO!!!

milannn

pre 10 godina

Bravo Radonja, mislim da smo sada u pravom usponu, samo dobra odbrana i zalaganje svih igraca nas vodi do prvog mesta. Pozzzz SRECAN RODJENDAN

Nasasnjicav

pre 10 godina

Gledajuci i ponesto citajuci ove vesti dolazi se do ociglednog zakljucka!Tastatura grobara je sve manje na nasim vestima!Aj da pogadjamo razlog :).E moje tastaturice sta ste docekale....Prasina vam pada na dugmice od tastaturica a u najavi kuknjava i bezanje sa neta nakon gradskog derbija....Jos nam dolazi kup i raspad sistema....Najlepse od svega je sto imate duha i verujete u cuda ali ni to vam ne pomaze za prsten ovog puta....Jednostavno-Zvezda je ove godine daleko jaca a vi daleko slabiji!Teror u najavi!

Mnogo smo jaki

pre 10 godina

Bravo Zvezdo,dobra utakmica.Ubedljivo smo prvi na tabeli,DOMINIRAMO :) Katic ulazi u formu sto me veoma raduje.Nelson doktorski jos jedna utakmica,Radenovic vrlo dobar.A sad idemo po kup i prvi trofej u sezoni

istina&pravda

pre 10 godina

Oce li Dzenkins nekad da prebaci 10 poena ? Ali stvarno, obara mi tiket iz kola u kolo. Boze me sacuvaj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (?, 2. februar 2014 21:34)

To moras da pitas velikog trenera... Carli mu je igrac sa klupe pa nema minutazu...

Delija

pre 10 godina

Kada ovi pacenici KK Pomagaj drzavo ne znaju sta da napisu onda broje gledaoce.MI smo gospoda gledamo iz fotelje a kada treba napunimo i Pionir.Vrlo brzo ce derbi.Samo da vam pokazemo.

mladici botovi devojke vrele

pre 10 godina

@1.Igrali smo za sebe i da overimo prvo mesto da bi F4 mogao da se igra u Beogradu
2.Igrali smo i za nas komsijski klub IGOKEA NIS jer samo zahvaljujuci nama vec drugu godinu mogu da igraju F4.
(Mirko, 2. februar 2014 21:05)

Mi mozda zahvaljujuci vama igramo F4 aba lige, ali vi ste zahvaljujuci nama - ugaseni.A, sve i da niste ugaseni, vi bojkotujete ABA ligu, tako da ovo moras nazvati pravim imenom, a to je omaz FMP-a ugasloj KKCZ.

ja

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim da Rasko kod nas uzima ovoliko suteva, tesko nama ako ce on da nam bude prva napadacka opcija. Jeste sad usao u formu, ali sto je mnogo ,mnogo je, Bobi je igrao odlicnu odbranu pa opet nema kredita u napadu kao Rasko.

Tumbas zna

pre 10 godina

Da izbrojim ljude u Pioniru. 1.2.3... ma mrzi me. Ko da broji do 600.
(parni valjak, 2. februar 2014 20:36)

Potpuno te razumem, dečko. Na jugu armijskog pašnjaka brojite samo do 200... Ko će da upamti sve te brojeve.

walther

pre 10 godina

vazno da mene vec 2 puta za redom djenka obara na 11+ jos kad sam vidio da je sam stajao na trici i publika trazi sut a on nece da suta jooooj. prodjem nelsona 11+, Igokeu 2, Zvezdu 1, ali djenka brate pa sto mi to uradi. Napred Zvezdo.

zoran ivkovic

pre 10 godina

zvezda opet losa bezidejna a buducnost uzasna.mislio sam da od radenovica nema gore 4 kad eto nama tadije. tadija srlja dribla bez potrebe,sam sebe dovodi u sitvaciju da sutira teske suteve .sta je s njim covek kao da je zaboravio da igra.fali fali nam igrac na poziciji 83.trener radonja kao da je rucna kocnica ekipi

One night in May

pre 10 godina

a sad pitanje za nekog zvezdasa. Da li vam se čini da previše trošimo Nelsona?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rale, 2. februar 2014 19:51)

Istina, igra sa velikom minutazom. Nazalost, tu nema pomoci...Admiral je takav tip da ako ne odigra 30+ po utakmici ispada iz forme. Tek ako konstantno igra 30+ forma mu raste. A cini se da mu kondicija ne predstavlja narocit problem.

Sizif

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.
(Sizif, 2. februar 2014 20:49)
Ljudi ja se izvinjavam jos jednom.Razumite me,imam 17 godina i jos uvek nisam doziveo da proslavljam Zvezdinu titulu u kosarci.Nije mi lako.

Sizif opet

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.
(Sizif, 2. februar 2014 20:49)
Ali ipak da dodam realno grobari su verniji navijači ja naprimer nikad ni nisam išao u Pionir a puna su mi usta FMP-a, pardon Zvezde!

figaro

pre 10 godina

Delija sam, i svima je jasno koliko je naša Zvezda sada jaka ali mi se ne svidja jedna stvar. Poslednju četvrtinu smo izgubili 9-22. Jasno je da smo imali veliku prednost i da su mladji dobili šansu ali ja jedno pitam. Šta mislite, da drugi mogu, da li bi nas gazili do kraja?

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Ej ljudi slavlje na trgovima!Grobari slave nasu pobedu po celoj Srbiji.Okrecu se prasici i jagnjici,toci se vince i pivce a tastature radosno igraju oko svojih kompova poput starih indijanaca oko logor vatre.

Mirko

pre 10 godina

1.Igrali smo za sebe i da overimo prvo mesto da bi F4 mogao da se igra u Beogradu
2.Igrali smo i za nas komsijski klub IGOKEA NIS jer samo zahvaljujuci nama vec drugu godinu mogu da igraju F4.

cukce

pre 10 godina

Da nije Crnogoraca po Beogradu koji su dosli da gledaju svoj klub prazan Pionir
(Drobnjak iz auta, 2. februar 2014 20:38)

Zato ce u utorak na gradskom derbiju Zagrebcani da napune dvoranu Drazen Petrovic! Osetila Cibona mladji zagrebacki klub da moze da pobedi Partizan NIS starijeg brata, stariji zagrebacki klub!

Ilija

pre 10 godina

Da li je moguce da je Tadija, koji je bio strah i trepet sezonu pre odlaska iz Zvezde, spao ma ovaj nivo. Los i u odbrani i u napadu, puno gresaka, los sut, sve kad se skupi indeks -6... Mora podici nivo igre, dobar je on kosarkas i svi mi verujemo u njega. Sa druge strane Radenovic podize formu, igra dobro i nadam se da ce tako nastaviti... Ovom pobedom smo 99% obezbedili f4 i poboljsali Partizanu sanse za isti. Zvezda i srpska kosarka pre svega.

Zvezda

pre 10 godina

Dragicevic da se uzne u pamet i pod hitno da da popravi svoju igru,inace bi Tejic trebalo da dobija mnogo vise sanse od njega a tek i kad se Mitrovic oporavi...

blaf

pre 10 godina

Свака част момци, зато волим Звезду играмо за себе и увијек на побједу. Нема калкулација а нарочито не против наших тимова макар се они већ дуго трудили да нас угасе. Увијек уз Вас.

Sizif

pre 10 godina

Nema ni hiljadu ljudi u Pioniru katastrofa! Moramo biti verniji i istrajniji kao grobari oni ne biraju utakmice po važnosti, na svaku dolaze u velikom broju moram priznati!

Urke87

pre 10 godina

Majke mi krstim se kad citam oce komentare da ce Zvezda da pusti Buducnost. Ko jos kalkulise 8 kola pre kraja+ imaju derbi+ gostuju Ciboni i Cedeviti. Nazalost ima mnogo onih koji vise mrze komsijski klub nego sto vole svoj. Pozdrav pravim delijama.

SASA

pre 10 godina

Mislim da je Budcnost predala vec u prvoj cetvrtini, i da nisu morali ni igrati ostatk..Vise su igrali da bi igraci popravili svoje stitistike, i da se ne bi bas osramotili... Zvezda je ovu Buducnost mogla dobiti sa 30, da je htela.. Ne, ne zelim poniziti nikog, ali realno gledajuci, ova Buducnost nema sta da trazi na F4, i mislim da su isuvise tanki... Budcnost profitira od bankrotirane OLimpije i Cibone, inace ne bi bila ni u top 6...

Zvezda

pre 10 godina

Dragicevic da se uzne u pamet i pod hitno da da popravi svoju igru,inace bi Tejic trebalo da dobija mnogo vise sanse od njega a tek i kad se Mitrovic oporavi...

Realno

pre 10 godina

Zvezda moze svakoga ali bas svakoga da dobije sa minimum 20 razlike,iz Aba lige,pod uslovom da igra ozbiljno celu tekmu...toliko je kvalitetnija i nadmocnija od ostalih.Potpuno joj je svejedno s kim ce u polufinale i finale a vidi se da ne kalkulise i nikog ne pusta.

Sizif

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.

15 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 10 godina

Onaj osecaj kad i grobari navijaju za zvezdu....NEPROCENJIVO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sever je Zvezda, 2. februar 2014 19:45) - Da zamisli...zato danas 90% vas kuka i moli da ovi vaši puste Budućnost?! Pa neko mora da navija i za FMP-e :)

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Čestitke na pobedi, ali ništa od igre s obzirom da je Zvezda bila na +23 a završila na +10 znači -13 u zadnjoj četvrtini. Mislim kad već Radonjić forsira "jaku obranu" od nje nije bilo ništa u zadnjoj četvrtini! A takve stvari protiv ozbiljnijih ekipa se kažnjavaju.

Ilija

pre 10 godina

Katic,Marijanovic,Radenovic su nasi najlepsi kosarkasi ! Toliko su lepi da nemam reci !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MIS Univerzum, 2. februar 2014 20:16)


Dok ovako dobro igraju nek' izgledaju kao vanemaljci ako 'oće.

TRPAJ ZVEZDO SVE U NIZU

pre 10 godina

MIS Univerzum, 2. februar 2014 20:16)
cekaj sad se i lepota glada...pa vi stvarno niste normalni

ps. postavi sliku da vidimo kakav si mis univerzuma ili misica...UZAS

Zvezda

pre 10 godina

Zvezdi fali jos jedan igrac na poziciji 3 kao zamena za Silba s obzirom da tu imamo samo Simonovica.Ali onda bi vec bili toliko jaki da to ne bi bilo humano prema ostalim rivalima.

a ti pises na limenci

pre 10 godina

Prosle sezone smo dobili Buducnost i ako nismo morali , ali tastatura grobari nista ne umeju da cene, mrznja im u glavi non stop.
(Ama, 2. februar 2014 19:13)

Stvarno nismo umeli da cenimo, nego vas onako razbijemo u finalnim serijama. sramota

vestacka tvorevina

pre 10 godina

Pa gde ste limenke,600 ljudi u pioniru.Na vestima EL vas ima vise.Aj kad se zavrsi utakmica proradice kop limenih tastatura. Eto to su vestacki klubovi.

maximusprime

pre 10 godina

opustena pobeda, ali mi jedna stvar ne da mira... pa da li je moguce da Tadija Dragicevic igra ovako nezainteresovano i mlako??? Totalno promasena investicija, covek dzabe uzima minute malom Tejicu!

Миле

pre 10 godina

Веома ми је драго да излази на видело колико је Раденовић добар и користан играч.
Драгићевић, жао ми је због многих његових обожавалаца, али просечан играч у исподпросечној форми.

Neuporedivi

pre 10 godina

Limenkice... Bolje da osvojite nižnji kup lilijane ronketi jer ćete u ABA polufinalu na veliki Partizan... A onda zna se... Sledeća sezona... Jednom... Možda...

Travis

pre 10 godina

Idemo na pobedu pa da opet pomognemo Partizanu da odu na f4. Valjda neće kao i prošle godine tako brzo zaboraviti da smo im mi omogućili igranje evrolige

Matori

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira. (Ja, 02. februar 2014 19:11)

Jel punjenje arene 15.000 ljudi? Smesni ste...Cak ni u top 16 ne punite arenu.

NBA

pre 10 godina

@mislim stvarno
strana naspram loze i parteri su potpuno popunjeni, a sa strane loze oko 70%, tako da ne znam sta za tebe znaci rec "prazan"

realno

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira. (Ja, 02. februar 2014 19:11)
Stavi naocare ocigleno ne vidis dobro....

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira.
(Ja, 2. februar 2014 19:11)


Ne lupaj pogledaj malo bolje kolika je poseta partizana u pioniru u aba ligi i videces da su malo brojniji od Zvezde a pritom niko od njih ne bojkotuje ligu i opet ih nema puno

Rajko

pre 10 godina

Imamo strasnu rotaciju igraca..nema neke pretjerane razlike izmedju prve postave i klupe..stvarno smo dobri i nema sumnje da smo najjaci ove godine ubjedljivo..nadam se da necemo nesto zeznuti do kraja..ne plasim se Partizana nimalo,plasim se vise nekad nase igre..i sad dobro igramo protiv Buducnosti..trenutno dok pisem 27:19 :) Ajmo ZVEZDO !

Mailman

pre 10 godina

Nije da sam neki pljuvac i ova dva momka na Areni su mi stvarno jedni od boljih kosarkaskih komentator, ali zasto "uzima sut". Mi u Srbiji imamo rec sutira, zasto prevoditi englesku kovanicu "take a shoot".

novica

pre 10 godina

(Ama)Aman Ama,mani se više ćorava posla!Gledaj te tvoje pantere i ne diraj imperiju,jer će ti imperija uzvratiti udarac,naravno ,mučki.

NBA

pre 10 godina

sad sam na tekmi, i prvi put kapiram sta je sa tadijom. on je mnogo sporiji nego pre. ko mrtav sve radi. ali mlad je, ucice u fomu, bice sve o.k. treba ga istrpeti

Mailman

pre 10 godina

Nije da sam neki pljuvac i ova dva momka na Areni su mi stvarno jedni od boljih kosarkaskih komentator, ali zasto "uzima sut". Mi u Srbiji imamo rec sutira, zasto prevoditi englesku kovanicu "take a shoot".

cukce

pre 10 godina

Da nije Crnogoraca po Beogradu koji su dosli da gledaju svoj klub prazan Pionir
(Drobnjak iz auta, 2. februar 2014 20:38)

Zato ce u utorak na gradskom derbiju Zagrebcani da napune dvoranu Drazen Petrovic! Osetila Cibona mladji zagrebacki klub da moze da pobedi Partizan NIS starijeg brata, stariji zagrebacki klub!

Rajko

pre 10 godina

Imamo strasnu rotaciju igraca..nema neke pretjerane razlike izmedju prve postave i klupe..stvarno smo dobri i nema sumnje da smo najjaci ove godine ubjedljivo..nadam se da necemo nesto zeznuti do kraja..ne plasim se Partizana nimalo,plasim se vise nekad nase igre..i sad dobro igramo protiv Buducnosti..trenutno dok pisem 27:19 :) Ajmo ZVEZDO !

Travis

pre 10 godina

Idemo na pobedu pa da opet pomognemo Partizanu da odu na f4. Valjda neće kao i prošle godine tako brzo zaboraviti da smo im mi omogućili igranje evrolige

Mirko

pre 10 godina

1.Igrali smo za sebe i da overimo prvo mesto da bi F4 mogao da se igra u Beogradu
2.Igrali smo i za nas komsijski klub IGOKEA NIS jer samo zahvaljujuci nama vec drugu godinu mogu da igraju F4.

One night in May

pre 10 godina

a sad pitanje za nekog zvezdasa. Da li vam se čini da previše trošimo Nelsona?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rale, 2. februar 2014 19:51)

Istina, igra sa velikom minutazom. Nazalost, tu nema pomoci...Admiral je takav tip da ako ne odigra 30+ po utakmici ispada iz forme. Tek ako konstantno igra 30+ forma mu raste. A cini se da mu kondicija ne predstavlja narocit problem.

blaf

pre 10 godina

Свака част момци, зато волим Звезду играмо за себе и увијек на побједу. Нема калкулација а нарочито не против наших тимова макар се они већ дуго трудили да нас угасе. Увијек уз Вас.

Zvezda

pre 10 godina

Zvezdi fali jos jedan igrac na poziciji 3 kao zamena za Silba s obzirom da tu imamo samo Simonovica.Ali onda bi vec bili toliko jaki da to ne bi bilo humano prema ostalim rivalima.

Realno

pre 10 godina

Zvezda moze svakoga ali bas svakoga da dobije sa minimum 20 razlike,iz Aba lige,pod uslovom da igra ozbiljno celu tekmu...toliko je kvalitetnija i nadmocnija od ostalih.Potpuno joj je svejedno s kim ce u polufinale i finale a vidi se da ne kalkulise i nikog ne pusta.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Ej ljudi slavlje na trgovima!Grobari slave nasu pobedu po celoj Srbiji.Okrecu se prasici i jagnjici,toci se vince i pivce a tastature radosno igraju oko svojih kompova poput starih indijanaca oko logor vatre.

Urke87

pre 10 godina

Majke mi krstim se kad citam oce komentare da ce Zvezda da pusti Buducnost. Ko jos kalkulise 8 kola pre kraja+ imaju derbi+ gostuju Ciboni i Cedeviti. Nazalost ima mnogo onih koji vise mrze komsijski klub nego sto vole svoj. Pozdrav pravim delijama.

Delija

pre 10 godina

Kada ovi pacenici KK Pomagaj drzavo ne znaju sta da napisu onda broje gledaoce.MI smo gospoda gledamo iz fotelje a kada treba napunimo i Pionir.Vrlo brzo ce derbi.Samo da vam pokazemo.

walther

pre 10 godina

vazno da mene vec 2 puta za redom djenka obara na 11+ jos kad sam vidio da je sam stajao na trici i publika trazi sut a on nece da suta jooooj. prodjem nelsona 11+, Igokeu 2, Zvezdu 1, ali djenka brate pa sto mi to uradi. Napred Zvezdo.

Zvezda

pre 10 godina

Dragicevic da se uzne u pamet i pod hitno da da popravi svoju igru,inace bi Tejic trebalo da dobija mnogo vise sanse od njega a tek i kad se Mitrovic oporavi...

Tumbas zna

pre 10 godina

Da izbrojim ljude u Pioniru. 1.2.3... ma mrzi me. Ko da broji do 600.
(parni valjak, 2. februar 2014 20:36)

Potpuno te razumem, dečko. Na jugu armijskog pašnjaka brojite samo do 200... Ko će da upamti sve te brojeve.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira.
(Ja, 2. februar 2014 19:11)


Ne lupaj pogledaj malo bolje kolika je poseta partizana u pioniru u aba ligi i videces da su malo brojniji od Zvezde a pritom niko od njih ne bojkotuje ligu i opet ih nema puno

milannn

pre 10 godina

Bravo Radonja, mislim da smo sada u pravom usponu, samo dobra odbrana i zalaganje svih igraca nas vodi do prvog mesta. Pozzzz SRECAN RODJENDAN

Matori

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira. (Ja, 02. februar 2014 19:11)

Jel punjenje arene 15.000 ljudi? Smesni ste...Cak ni u top 16 ne punite arenu.

Ilija

pre 10 godina

Katic,Marijanovic,Radenovic su nasi najlepsi kosarkasi ! Toliko su lepi da nemam reci !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MIS Univerzum, 2. februar 2014 20:16)


Dok ovako dobro igraju nek' izgledaju kao vanemaljci ako 'oće.

Ilija

pre 10 godina

Da li je moguce da je Tadija, koji je bio strah i trepet sezonu pre odlaska iz Zvezde, spao ma ovaj nivo. Los i u odbrani i u napadu, puno gresaka, los sut, sve kad se skupi indeks -6... Mora podici nivo igre, dobar je on kosarkas i svi mi verujemo u njega. Sa druge strane Radenovic podize formu, igra dobro i nadam se da ce tako nastaviti... Ovom pobedom smo 99% obezbedili f4 i poboljsali Partizanu sanse za isti. Zvezda i srpska kosarka pre svega.

Nasasnjicav

pre 10 godina

Gledajuci i ponesto citajuci ove vesti dolazi se do ociglednog zakljucka!Tastatura grobara je sve manje na nasim vestima!Aj da pogadjamo razlog :).E moje tastaturice sta ste docekale....Prasina vam pada na dugmice od tastaturica a u najavi kuknjava i bezanje sa neta nakon gradskog derbija....Jos nam dolazi kup i raspad sistema....Najlepse od svega je sto imate duha i verujete u cuda ali ni to vam ne pomaze za prsten ovog puta....Jednostavno-Zvezda je ove godine daleko jaca a vi daleko slabiji!Teror u najavi!

realno

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira. (Ja, 02. februar 2014 19:11)
Stavi naocare ocigleno ne vidis dobro....

Миле

pre 10 godina

Веома ми је драго да излази на видело колико је Раденовић добар и користан играч.
Драгићевић, жао ми је због многих његових обожавалаца, али просечан играч у исподпросечној форми.

Sizif

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.

REDraspucin

pre 10 godina

upravo ovakve utakmice prave razliku izmedju VELIKIH i malih klubova, drago mi je da Radonja pole meca nije rekao 'Moze nam se', ko neki ne tako davno...Rajka Baregro....

SASA

pre 10 godina

Mislim da je Budcnost predala vec u prvoj cetvrtini, i da nisu morali ni igrati ostatk..Vise su igrali da bi igraci popravili svoje stitistike, i da se ne bi bas osramotili... Zvezda je ovu Buducnost mogla dobiti sa 30, da je htela.. Ne, ne zelim poniziti nikog, ali realno gledajuci, ova Buducnost nema sta da trazi na F4, i mislim da su isuvise tanki... Budcnost profitira od bankrotirane OLimpije i Cibone, inace ne bi bila ni u top 6...

maximusprime

pre 10 godina

opustena pobeda, ali mi jedna stvar ne da mira... pa da li je moguce da Tadija Dragicevic igra ovako nezainteresovano i mlako??? Totalno promasena investicija, covek dzabe uzima minute malom Tejicu!

Zvezda

pre 10 godina

Dragicevic da se uzne u pamet i pod hitno da da popravi svoju igru,inace bi Tejic trebalo da dobija mnogo vise sanse od njega a tek i kad se Mitrovic oporavi...

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

A pricao sam lepo da nam ne treba Tadija a on jos u ocajnoj formi.Kad se vrati Luka i uz Tejica on nam ne treba vise.Los je i ako misli da ostane mora za 60% bolje.

Mnogo smo jaki

pre 10 godina

Bravo Zvezdo,dobra utakmica.Ubedljivo smo prvi na tabeli,DOMINIRAMO :) Katic ulazi u formu sto me veoma raduje.Nelson doktorski jos jedna utakmica,Radenovic vrlo dobar.A sad idemo po kup i prvi trofej u sezoni

berija

pre 10 godina

Prazan Pionir, botovi ne idu na utakmice, duva vetar, omiljena turska serija ili šta već?
(Mislim stvarno, 02. februar 2014 19:18)

Ma burazeru ispitni rokovi traju a traži se znanje.
Uz Zvezdu smo, gde god bili mi!

NBA

pre 10 godina

@mislim stvarno
strana naspram loze i parteri su potpuno popunjeni, a sa strane loze oko 70%, tako da ne znam sta za tebe znaci rec "prazan"

TRPAJ ZVEZDO SVE U NIZU

pre 10 godina

MIS Univerzum, 2. februar 2014 20:16)
cekaj sad se i lepota glada...pa vi stvarno niste normalni

ps. postavi sliku da vidimo kakav si mis univerzuma ili misica...UZAS

NBA

pre 10 godina

sad sam na tekmi, i prvi put kapiram sta je sa tadijom. on je mnogo sporiji nego pre. ko mrtav sve radi. ali mlad je, ucice u fomu, bice sve o.k. treba ga istrpeti

peXX

pre 10 godina

@walther al' si dosadan covece, ma je l' moguce da na svakom portalu ostavljas isti komentar??
Treba li da te zalimo?
Bravo ZVEZDO!!!

E-one

pre 10 godina

Ako cete primetiti Radenoviceva igra je mnogo ubitacnija nakon Sibovog odlaska...Prvih 16 utakmica u ligi nije prelazio dvocifren broj poena,ali zato na zadnje 3 to radi...Treba vise ukljucivati Rebica,Tejica i Stojanovica i cekati Luku umesto trazenja na silu zamene silba...Bice ovo sastav za velike domete,jos samo da se Tadija uklopi...

Delija Dorcol

pre 10 godina

Hahahahaha ....kazem ja na komentare za Dragicevica....I opet ahahahaha....Ako je on los sto ga ne dobijete koju.... kad na vrbi rodi grozdje...On se sit nadavao poena doj ste vi krali...A sad igra zq ekipu....Ko se razume u kosarku vidi to.....Brinite se vi za vase...neka nama naseg Tadije vas on ceka groblje.....

anbeast

pre 10 godina

Lepo, super pobeda, ali ajde da ne letimo. Ono sto je Buducnost promasivala veceras se granici sa nemogucim. Bolji smo od njih, ali nismo Majami. Imamo isuvise nekih manjkavosti koje bi neki ozbiljniji rivali mogli da kazne. Svidja mi se sto je odskoro Radnjic poceo da koristi Nelsona i Dzenkinsa na niskom postu protiv fizicki inferiornih protivnika...

ja

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim da Rasko kod nas uzima ovoliko suteva, tesko nama ako ce on da nam bude prva napadacka opcija. Jeste sad usao u formu, ali sto je mnogo ,mnogo je, Bobi je igrao odlicnu odbranu pa opet nema kredita u napadu kao Rasko.

figaro

pre 10 godina

Delija sam, i svima je jasno koliko je naša Zvezda sada jaka ali mi se ne svidja jedna stvar. Poslednju četvrtinu smo izgubili 9-22. Jasno je da smo imali veliku prednost i da su mladji dobili šansu ali ja jedno pitam. Šta mislite, da drugi mogu, da li bi nas gazili do kraja?

vestacka tvorevina

pre 10 godina

Pa gde ste limenke,600 ljudi u pioniru.Na vestima EL vas ima vise.Aj kad se zavrsi utakmica proradice kop limenih tastatura. Eto to su vestacki klubovi.

Sizif

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.
(Sizif, 2. februar 2014 20:49)
Ljudi ja se izvinjavam jos jednom.Razumite me,imam 17 godina i jos uvek nisam doziveo da proslavljam Zvezdinu titulu u kosarci.Nije mi lako.

Batko

pre 10 godina

Jel FMP kažnjen pa je u ovom meču igrao pred praznim tribinama?
(Batkova mama, 02. februar 2014 20:48)

Ma ti si kažnjen od Boga xexexexee

mladici botovi devojke vrele

pre 10 godina

@1.Igrali smo za sebe i da overimo prvo mesto da bi F4 mogao da se igra u Beogradu
2.Igrali smo i za nas komsijski klub IGOKEA NIS jer samo zahvaljujuci nama vec drugu godinu mogu da igraju F4.
(Mirko, 2. februar 2014 21:05)

Mi mozda zahvaljujuci vama igramo F4 aba lige, ali vi ste zahvaljujuci nama - ugaseni.A, sve i da niste ugaseni, vi bojkotujete ABA ligu, tako da ovo moras nazvati pravim imenom, a to je omaz FMP-a ugasloj KKCZ.

Sizif

pre 10 godina

Nema ni hiljadu ljudi u Pioniru katastrofa! Moramo biti verniji i istrajniji kao grobari oni ne biraju utakmice po važnosti, na svaku dolaze u velikom broju moram priznati!

15 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 10 godina

Onaj osecaj kad i grobari navijaju za zvezdu....NEPROCENJIVO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sever je Zvezda, 2. februar 2014 19:45) - Da zamisli...zato danas 90% vas kuka i moli da ovi vaši puste Budućnost?! Pa neko mora da navija i za FMP-e :)

a ti pises na limenci

pre 10 godina

Prosle sezone smo dobili Buducnost i ako nismo morali , ali tastatura grobari nista ne umeju da cene, mrznja im u glavi non stop.
(Ama, 2. februar 2014 19:13)

Stvarno nismo umeli da cenimo, nego vas onako razbijemo u finalnim serijama. sramota

Neuporedivi

pre 10 godina

Limenkice... Bolje da osvojite nižnji kup lilijane ronketi jer ćete u ABA polufinalu na veliki Partizan... A onda zna se... Sledeća sezona... Jednom... Možda...

fmp

pre 10 godina

Ja ne znam zasto stalno potencirate i naglasavate da je Partizan navodno osnovan u Zagrebu,ne znam zasto mislite da to nas pogadja? Sta je bilo pre 60-70 ili koliko godina,skroz nebitno,tada su i Zagrebi,BG,Sarajevo...,bili nasi gradovi,jedna zemlja,lepa vremena,svi smo bili Jugoslavija,nek su nas i osnovali tamo,kakve veze ima,meni ne smeta,odmah je klub prebacen u bg,nista strasno.I ovo Igokea,pokusavate da neutralisete vase FMP,a ta 2 slucaja ne mogu ni u snu da se porede.Prvi je slucaj glavnog kluba i filijale i obiicne saradnje,a drugi zamrzavanje jednog kluba i promene imena drugog u taj prvi.Mene bi taj drugi slucaj mnogo vise pogadjao.Iz Nisa sam,imali smo ovde RK Zeleznicar Jugopertol,klub koji je 5 puta osvajao kup,par puta viceprvak drzave...obozavao sam taj klub,isao skoro redovno na utakmice,hala je uvek bia skoro puna,ali je onda taj klub finansijki propao i ovi su se setili da naprave da kao i vi ugase pravi Zeleznicar Jugopetrol,koji je tada bio u 2.,3. ligi,a da ORK Nis koji je igrao 1. ligu promeni ime u Zeleznicar i kao to je taj stari Zelja.Ja gledam ponekad i taj klub cisto zato sto je i on nas,ali ga prosto ne osecam,znam da nema veze sa onim starim klubom i hala je generalno uvek prazna.Tako da razumem i vas i kako se osecate kada vam neko kaze niste zvezda nego fmp.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Čestitke na pobedi, ali ništa od igre s obzirom da je Zvezda bila na +23 a završila na +10 znači -13 u zadnjoj četvrtini. Mislim kad već Radonjić forsira "jaku obranu" od nje nije bilo ništa u zadnjoj četvrtini! A takve stvari protiv ozbiljnijih ekipa se kažnjavaju.

Sizif opet

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.
(Sizif, 2. februar 2014 20:49)
Ali ipak da dodam realno grobari su verniji navijači ja naprimer nikad ni nisam išao u Pionir a puna su mi usta FMP-a, pardon Zvezde!

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Koji ste bre vi?
Cime mozete da se pohvalite u svojoj bogatoj dvogodisnjoj istoriji?
Pozurite sa osvajanjem tih trofeja, uskoro odmrzavaju Zvezdu, pa ce biti jaca konkurencije u Srpskoj kosarci.

novica

pre 10 godina

(Ama)Aman Ama,mani se više ćorava posla!Gledaj te tvoje pantere i ne diraj imperiju,jer će ti imperija uzvratiti udarac,naravno ,mučki.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

Branko pitaj Pizona Duleta i Sestica kako su plakali a delije skandirale to isto kad je tito umro.Nivo Jadrana je podignut vasim suzama.

zoran ivkovic

pre 10 godina

zvezda opet losa bezidejna a buducnost uzasna.mislio sam da od radenovica nema gore 4 kad eto nama tadije. tadija srlja dribla bez potrebe,sam sebe dovodi u sitvaciju da sutira teske suteve .sta je s njim covek kao da je zaboravio da igra.fali fali nam igrac na poziciji 83.trener radonja kao da je rucna kocnica ekipi

ajde pustite mi jedan veceras

pre 10 godina

A sto vi niste u pioniru nego pricate price? sreca pa je vama grobarima pionir uvek pun
(danilo, 2. februar 2014 19:55)

Po statistici ABA na ovoj utakmici je bilo 2402 navijaca,a po istoj toj statistici kada Partizan igra nikada nije bilo ispod 5000 u Pioniru u ABA.Partizan je ubedljivo najgledaniji i kuci i na strani u ABA.

top16

pre 10 godina

Razlika Zvezde, partizana i Buducnosti je bila 2 pobede, tako da tesko mozemo da pravimo krug. Krug bi bio sa Radnickim, a s' obzirom da nema nikakve razlike biti 2 ili 3, na F4 igra 2 sa 3. Ali opet cisto da znas Zvezda je pobedila Radnicki u Bg sa 15 razlike a izgubila sa 10, s' toga u svim varijantama bi Zvezda bila 2, a Partizan 5.
(nije svejedno, 2. februar 2014 17:03)

Nisi shhvatio.Ja sam ti rekao da je Partizan pobedio MZT imao bi tu jednu pobedu vise,a vi ste igrali kasnije,niste znali sta ce biti,uz tu pobedu Buducnosti protiv vas i oni bi imali pobedu vise,a vi jos pobedu manje i uz rezultate u poslednjem kolu kakvi su i bili pravi se krug od 4 ekipe,mrzi me da trazim medjusobne rezultate svi,mozda biste opet prosli,mozda nebi,mozda biste igrai sa Partizanom u polufinalu...

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

iz aviona se videlo pustanje ali katastrofalni sutevi iz igre i sa linije bacanja je poremetilo ovu smejuriju.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

branko delije i igraci zvezde su plakali za titom-namerno malim slovima.a da i zakletvu zvezdi ste obradili od pesme balasevica racunajte na nas.

istina&pravda

pre 10 godina

Oce li Dzenkins nekad da prebaci 10 poena ? Ali stvarno, obara mi tiket iz kola u kolo. Boze me sacuvaj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (?, 2. februar 2014 21:34)

To moras da pitas velikog trenera... Carli mu je igrac sa klupe pa nema minutazu...

Neuporedivi

pre 10 godina

Limenkice... Bolje da osvojite nižnji kup lilijane ronketi jer ćete u ABA polufinalu na veliki Partizan... A onda zna se... Sledeća sezona... Jednom... Možda...

vestacka tvorevina

pre 10 godina

Pa gde ste limenke,600 ljudi u pioniru.Na vestima EL vas ima vise.Aj kad se zavrsi utakmica proradice kop limenih tastatura. Eto to su vestacki klubovi.

mladici botovi devojke vrele

pre 10 godina

@1.Igrali smo za sebe i da overimo prvo mesto da bi F4 mogao da se igra u Beogradu
2.Igrali smo i za nas komsijski klub IGOKEA NIS jer samo zahvaljujuci nama vec drugu godinu mogu da igraju F4.
(Mirko, 2. februar 2014 21:05)

Mi mozda zahvaljujuci vama igramo F4 aba lige, ali vi ste zahvaljujuci nama - ugaseni.A, sve i da niste ugaseni, vi bojkotujete ABA ligu, tako da ovo moras nazvati pravim imenom, a to je omaz FMP-a ugasloj KKCZ.

Sizif

pre 10 godina

Nema ni hiljadu ljudi u Pioniru katastrofa! Moramo biti verniji i istrajniji kao grobari oni ne biraju utakmice po važnosti, na svaku dolaze u velikom broju moram priznati!

Sizif

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.
(Sizif, 2. februar 2014 20:49)
Ljudi ja se izvinjavam jos jednom.Razumite me,imam 17 godina i jos uvek nisam doziveo da proslavljam Zvezdinu titulu u kosarci.Nije mi lako.

15 godina bez titule i sa 0 ABA liga

pre 10 godina

Onaj osecaj kad i grobari navijaju za zvezdu....NEPROCENJIVO
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sever je Zvezda, 2. februar 2014 19:45) - Da zamisli...zato danas 90% vas kuka i moli da ovi vaši puste Budućnost?! Pa neko mora da navija i za FMP-e :)

novica

pre 10 godina

(Ama)Aman Ama,mani se više ćorava posla!Gledaj te tvoje pantere i ne diraj imperiju,jer će ti imperija uzvratiti udarac,naravno ,mučki.

zoran ivkovic

pre 10 godina

zvezda opet losa bezidejna a buducnost uzasna.mislio sam da od radenovica nema gore 4 kad eto nama tadije. tadija srlja dribla bez potrebe,sam sebe dovodi u sitvaciju da sutira teske suteve .sta je s njim covek kao da je zaboravio da igra.fali fali nam igrac na poziciji 83.trener radonja kao da je rucna kocnica ekipi

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Koji ste bre vi?
Cime mozete da se pohvalite u svojoj bogatoj dvogodisnjoj istoriji?
Pozurite sa osvajanjem tih trofeja, uskoro odmrzavaju Zvezdu, pa ce biti jaca konkurencije u Srpskoj kosarci.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Čestitke na pobedi, ali ništa od igre s obzirom da je Zvezda bila na +23 a završila na +10 znači -13 u zadnjoj četvrtini. Mislim kad već Radonjić forsira "jaku obranu" od nje nije bilo ništa u zadnjoj četvrtini! A takve stvari protiv ozbiljnijih ekipa se kažnjavaju.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

iz aviona se videlo pustanje ali katastrofalni sutevi iz igre i sa linije bacanja je poremetilo ovu smejuriju.

a ti pises na limenci

pre 10 godina

Prosle sezone smo dobili Buducnost i ako nismo morali , ali tastatura grobari nista ne umeju da cene, mrznja im u glavi non stop.
(Ama, 2. februar 2014 19:13)

Stvarno nismo umeli da cenimo, nego vas onako razbijemo u finalnim serijama. sramota

fmp

pre 10 godina

Ja ne znam zasto stalno potencirate i naglasavate da je Partizan navodno osnovan u Zagrebu,ne znam zasto mislite da to nas pogadja? Sta je bilo pre 60-70 ili koliko godina,skroz nebitno,tada su i Zagrebi,BG,Sarajevo...,bili nasi gradovi,jedna zemlja,lepa vremena,svi smo bili Jugoslavija,nek su nas i osnovali tamo,kakve veze ima,meni ne smeta,odmah je klub prebacen u bg,nista strasno.I ovo Igokea,pokusavate da neutralisete vase FMP,a ta 2 slucaja ne mogu ni u snu da se porede.Prvi je slucaj glavnog kluba i filijale i obiicne saradnje,a drugi zamrzavanje jednog kluba i promene imena drugog u taj prvi.Mene bi taj drugi slucaj mnogo vise pogadjao.Iz Nisa sam,imali smo ovde RK Zeleznicar Jugopertol,klub koji je 5 puta osvajao kup,par puta viceprvak drzave...obozavao sam taj klub,isao skoro redovno na utakmice,hala je uvek bia skoro puna,ali je onda taj klub finansijki propao i ovi su se setili da naprave da kao i vi ugase pravi Zeleznicar Jugopetrol,koji je tada bio u 2.,3. ligi,a da ORK Nis koji je igrao 1. ligu promeni ime u Zeleznicar i kao to je taj stari Zelja.Ja gledam ponekad i taj klub cisto zato sto je i on nas,ali ga prosto ne osecam,znam da nema veze sa onim starim klubom i hala je generalno uvek prazna.Tako da razumem i vas i kako se osecate kada vam neko kaze niste zvezda nego fmp.

ja

pre 10 godina

Ne mogu da shvatim da Rasko kod nas uzima ovoliko suteva, tesko nama ako ce on da nam bude prva napadacka opcija. Jeste sad usao u formu, ali sto je mnogo ,mnogo je, Bobi je igrao odlicnu odbranu pa opet nema kredita u napadu kao Rasko.

Mailman

pre 10 godina

Nije da sam neki pljuvac i ova dva momka na Areni su mi stvarno jedni od boljih kosarkaskih komentator, ali zasto "uzima sut". Mi u Srbiji imamo rec sutira, zasto prevoditi englesku kovanicu "take a shoot".

Sizif opet

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.
(Sizif, 2. februar 2014 20:49)
Ali ipak da dodam realno grobari su verniji navijači ja naprimer nikad ni nisam išao u Pionir a puna su mi usta FMP-a, pardon Zvezde!

ajde pustite mi jedan veceras

pre 10 godina

A sto vi niste u pioniru nego pricate price? sreca pa je vama grobarima pionir uvek pun
(danilo, 2. februar 2014 19:55)

Po statistici ABA na ovoj utakmici je bilo 2402 navijaca,a po istoj toj statistici kada Partizan igra nikada nije bilo ispod 5000 u Pioniru u ABA.Partizan je ubedljivo najgledaniji i kuci i na strani u ABA.

Rajko

pre 10 godina

Imamo strasnu rotaciju igraca..nema neke pretjerane razlike izmedju prve postave i klupe..stvarno smo dobri i nema sumnje da smo najjaci ove godine ubjedljivo..nadam se da necemo nesto zeznuti do kraja..ne plasim se Partizana nimalo,plasim se vise nekad nase igre..i sad dobro igramo protiv Buducnosti..trenutno dok pisem 27:19 :) Ajmo ZVEZDO !

cukce

pre 10 godina

Da nije Crnogoraca po Beogradu koji su dosli da gledaju svoj klub prazan Pionir
(Drobnjak iz auta, 2. februar 2014 20:38)

Zato ce u utorak na gradskom derbiju Zagrebcani da napune dvoranu Drazen Petrovic! Osetila Cibona mladji zagrebacki klub da moze da pobedi Partizan NIS starijeg brata, stariji zagrebacki klub!

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

Branko pitaj Pizona Duleta i Sestica kako su plakali a delije skandirale to isto kad je tito umro.Nivo Jadrana je podignut vasim suzama.

istina&pravda

pre 10 godina

Oce li Dzenkins nekad da prebaci 10 poena ? Ali stvarno, obara mi tiket iz kola u kolo. Boze me sacuvaj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (?, 2. februar 2014 21:34)

To moras da pitas velikog trenera... Carli mu je igrac sa klupe pa nema minutazu...

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

branko delije i igraci zvezde su plakali za titom-namerno malim slovima.a da i zakletvu zvezdi ste obradili od pesme balasevica racunajte na nas.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Ej ljudi slavlje na trgovima!Grobari slave nasu pobedu po celoj Srbiji.Okrecu se prasici i jagnjici,toci se vince i pivce a tastature radosno igraju oko svojih kompova poput starih indijanaca oko logor vatre.

Mirko

pre 10 godina

1.Igrali smo za sebe i da overimo prvo mesto da bi F4 mogao da se igra u Beogradu
2.Igrali smo i za nas komsijski klub IGOKEA NIS jer samo zahvaljujuci nama vec drugu godinu mogu da igraju F4.

Travis

pre 10 godina

Idemo na pobedu pa da opet pomognemo Partizanu da odu na f4. Valjda neće kao i prošle godine tako brzo zaboraviti da smo im mi omogućili igranje evrolige

figaro

pre 10 godina

Delija sam, i svima je jasno koliko je naša Zvezda sada jaka ali mi se ne svidja jedna stvar. Poslednju četvrtinu smo izgubili 9-22. Jasno je da smo imali veliku prednost i da su mladji dobili šansu ali ja jedno pitam. Šta mislite, da drugi mogu, da li bi nas gazili do kraja?

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira.
(Ja, 2. februar 2014 19:11)


Ne lupaj pogledaj malo bolje kolika je poseta partizana u pioniru u aba ligi i videces da su malo brojniji od Zvezde a pritom niko od njih ne bojkotuje ligu i opet ih nema puno

Matori

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira. (Ja, 02. februar 2014 19:11)

Jel punjenje arene 15.000 ljudi? Smesni ste...Cak ni u top 16 ne punite arenu.

realno

pre 10 godina

U Pioniru opet manje od hiljadu navijača. Sramota! Treba se ugledati na grobare, stalno pune Arenu, a mi ni pola Pionira. (Ja, 02. februar 2014 19:11)
Stavi naocare ocigleno ne vidis dobro....

walther

pre 10 godina

vazno da mene vec 2 puta za redom djenka obara na 11+ jos kad sam vidio da je sam stajao na trici i publika trazi sut a on nece da suta jooooj. prodjem nelsona 11+, Igokeu 2, Zvezdu 1, ali djenka brate pa sto mi to uradi. Napred Zvezdo.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

A pricao sam lepo da nam ne treba Tadija a on jos u ocajnoj formi.Kad se vrati Luka i uz Tejica on nam ne treba vise.Los je i ako misli da ostane mora za 60% bolje.

Nasasnjicav

pre 10 godina

Gledajuci i ponesto citajuci ove vesti dolazi se do ociglednog zakljucka!Tastatura grobara je sve manje na nasim vestima!Aj da pogadjamo razlog :).E moje tastaturice sta ste docekale....Prasina vam pada na dugmice od tastaturica a u najavi kuknjava i bezanje sa neta nakon gradskog derbija....Jos nam dolazi kup i raspad sistema....Najlepse od svega je sto imate duha i verujete u cuda ali ni to vam ne pomaze za prsten ovog puta....Jednostavno-Zvezda je ove godine daleko jaca a vi daleko slabiji!Teror u najavi!

maximusprime

pre 10 godina

opustena pobeda, ali mi jedna stvar ne da mira... pa da li je moguce da Tadija Dragicevic igra ovako nezainteresovano i mlako??? Totalno promasena investicija, covek dzabe uzima minute malom Tejicu!

Realno

pre 10 godina

Zvezda moze svakoga ali bas svakoga da dobije sa minimum 20 razlike,iz Aba lige,pod uslovom da igra ozbiljno celu tekmu...toliko je kvalitetnija i nadmocnija od ostalih.Potpuno joj je svejedno s kim ce u polufinale i finale a vidi se da ne kalkulise i nikog ne pusta.

Delija

pre 10 godina

Kada ovi pacenici KK Pomagaj drzavo ne znaju sta da napisu onda broje gledaoce.MI smo gospoda gledamo iz fotelje a kada treba napunimo i Pionir.Vrlo brzo ce derbi.Samo da vam pokazemo.

blaf

pre 10 godina

Свака част момци, зато волим Звезду играмо за себе и увијек на побједу. Нема калкулација а нарочито не против наших тимова макар се они већ дуго трудили да нас угасе. Увијек уз Вас.

Sizif

pre 10 godina

Eto pustismo ih,ali da ublaže poraz.Tako je Zvezdo ostani uzvišena kakva jesi,a tastatura papagajima polako ali sigurno opada perje od straha,kako li će tek prežaliti neigranje u EL naredne sezone.Časovi ljubavi u Eurokupu zagarantovani,rekordi po broju gledalaca takođe.

REDraspucin

pre 10 godina

upravo ovakve utakmice prave razliku izmedju VELIKIH i malih klubova, drago mi je da Radonja pole meca nije rekao 'Moze nam se', ko neki ne tako davno...Rajka Baregro....

top16

pre 10 godina

Razlika Zvezde, partizana i Buducnosti je bila 2 pobede, tako da tesko mozemo da pravimo krug. Krug bi bio sa Radnickim, a s' obzirom da nema nikakve razlike biti 2 ili 3, na F4 igra 2 sa 3. Ali opet cisto da znas Zvezda je pobedila Radnicki u Bg sa 15 razlike a izgubila sa 10, s' toga u svim varijantama bi Zvezda bila 2, a Partizan 5.
(nije svejedno, 2. februar 2014 17:03)

Nisi shhvatio.Ja sam ti rekao da je Partizan pobedio MZT imao bi tu jednu pobedu vise,a vi ste igrali kasnije,niste znali sta ce biti,uz tu pobedu Buducnosti protiv vas i oni bi imali pobedu vise,a vi jos pobedu manje i uz rezultate u poslednjem kolu kakvi su i bili pravi se krug od 4 ekipe,mrzi me da trazim medjusobne rezultate svi,mozda biste opet prosli,mozda nebi,mozda biste igrai sa Partizanom u polufinalu...

NBA

pre 10 godina

@mislim stvarno
strana naspram loze i parteri su potpuno popunjeni, a sa strane loze oko 70%, tako da ne znam sta za tebe znaci rec "prazan"

milannn

pre 10 godina

Bravo Radonja, mislim da smo sada u pravom usponu, samo dobra odbrana i zalaganje svih igraca nas vodi do prvog mesta. Pozzzz SRECAN RODJENDAN

Zvezda

pre 10 godina

Zvezdi fali jos jedan igrac na poziciji 3 kao zamena za Silba s obzirom da tu imamo samo Simonovica.Ali onda bi vec bili toliko jaki da to ne bi bilo humano prema ostalim rivalima.

Tumbas zna

pre 10 godina

Da izbrojim ljude u Pioniru. 1.2.3... ma mrzi me. Ko da broji do 600.
(parni valjak, 2. februar 2014 20:36)

Potpuno te razumem, dečko. Na jugu armijskog pašnjaka brojite samo do 200... Ko će da upamti sve te brojeve.

Миле

pre 10 godina

Веома ми је драго да излази на видело колико је Раденовић добар и користан играч.
Драгићевић, жао ми је због многих његових обожавалаца, али просечан играч у исподпросечној форми.

Urke87

pre 10 godina

Majke mi krstim se kad citam oce komentare da ce Zvezda da pusti Buducnost. Ko jos kalkulise 8 kola pre kraja+ imaju derbi+ gostuju Ciboni i Cedeviti. Nazalost ima mnogo onih koji vise mrze komsijski klub nego sto vole svoj. Pozdrav pravim delijama.

One night in May

pre 10 godina

a sad pitanje za nekog zvezdasa. Da li vam se čini da previše trošimo Nelsona?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (rale, 2. februar 2014 19:51)

Istina, igra sa velikom minutazom. Nazalost, tu nema pomoci...Admiral je takav tip da ako ne odigra 30+ po utakmici ispada iz forme. Tek ako konstantno igra 30+ forma mu raste. A cini se da mu kondicija ne predstavlja narocit problem.

Zvezda

pre 10 godina

Dragicevic da se uzne u pamet i pod hitno da da popravi svoju igru,inace bi Tejic trebalo da dobija mnogo vise sanse od njega a tek i kad se Mitrovic oporavi...

Mnogo smo jaki

pre 10 godina

Bravo Zvezdo,dobra utakmica.Ubedljivo smo prvi na tabeli,DOMINIRAMO :) Katic ulazi u formu sto me veoma raduje.Nelson doktorski jos jedna utakmica,Radenovic vrlo dobar.A sad idemo po kup i prvi trofej u sezoni

Zvezda

pre 10 godina

Dragicevic da se uzne u pamet i pod hitno da da popravi svoju igru,inace bi Tejic trebalo da dobija mnogo vise sanse od njega a tek i kad se Mitrovic oporavi...

TRPAJ ZVEZDO SVE U NIZU

pre 10 godina

MIS Univerzum, 2. februar 2014 20:16)
cekaj sad se i lepota glada...pa vi stvarno niste normalni

ps. postavi sliku da vidimo kakav si mis univerzuma ili misica...UZAS

Ilija

pre 10 godina

Da li je moguce da je Tadija, koji je bio strah i trepet sezonu pre odlaska iz Zvezde, spao ma ovaj nivo. Los i u odbrani i u napadu, puno gresaka, los sut, sve kad se skupi indeks -6... Mora podici nivo igre, dobar je on kosarkas i svi mi verujemo u njega. Sa druge strane Radenovic podize formu, igra dobro i nadam se da ce tako nastaviti... Ovom pobedom smo 99% obezbedili f4 i poboljsali Partizanu sanse za isti. Zvezda i srpska kosarka pre svega.

SASA

pre 10 godina

Mislim da je Budcnost predala vec u prvoj cetvrtini, i da nisu morali ni igrati ostatk..Vise su igrali da bi igraci popravili svoje stitistike, i da se ne bi bas osramotili... Zvezda je ovu Buducnost mogla dobiti sa 30, da je htela.. Ne, ne zelim poniziti nikog, ali realno gledajuci, ova Buducnost nema sta da trazi na F4, i mislim da su isuvise tanki... Budcnost profitira od bankrotirane OLimpije i Cibone, inace ne bi bila ni u top 6...

Batko

pre 10 godina

Jel FMP kažnjen pa je u ovom meču igrao pred praznim tribinama?
(Batkova mama, 02. februar 2014 20:48)

Ma ti si kažnjen od Boga xexexexee

NBA

pre 10 godina

sad sam na tekmi, i prvi put kapiram sta je sa tadijom. on je mnogo sporiji nego pre. ko mrtav sve radi. ali mlad je, ucice u fomu, bice sve o.k. treba ga istrpeti

Ilija

pre 10 godina

Katic,Marijanovic,Radenovic su nasi najlepsi kosarkasi ! Toliko su lepi da nemam reci !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MIS Univerzum, 2. februar 2014 20:16)


Dok ovako dobro igraju nek' izgledaju kao vanemaljci ako 'oće.

peXX

pre 10 godina

@walther al' si dosadan covece, ma je l' moguce da na svakom portalu ostavljas isti komentar??
Treba li da te zalimo?
Bravo ZVEZDO!!!

E-one

pre 10 godina

Ako cete primetiti Radenoviceva igra je mnogo ubitacnija nakon Sibovog odlaska...Prvih 16 utakmica u ligi nije prelazio dvocifren broj poena,ali zato na zadnje 3 to radi...Treba vise ukljucivati Rebica,Tejica i Stojanovica i cekati Luku umesto trazenja na silu zamene silba...Bice ovo sastav za velike domete,jos samo da se Tadija uklopi...

berija

pre 10 godina

Prazan Pionir, botovi ne idu na utakmice, duva vetar, omiljena turska serija ili šta već?
(Mislim stvarno, 02. februar 2014 19:18)

Ma burazeru ispitni rokovi traju a traži se znanje.
Uz Zvezdu smo, gde god bili mi!

anbeast

pre 10 godina

Lepo, super pobeda, ali ajde da ne letimo. Ono sto je Buducnost promasivala veceras se granici sa nemogucim. Bolji smo od njih, ali nismo Majami. Imamo isuvise nekih manjkavosti koje bi neki ozbiljniji rivali mogli da kazne. Svidja mi se sto je odskoro Radnjic poceo da koristi Nelsona i Dzenkinsa na niskom postu protiv fizicki inferiornih protivnika...

Delija Dorcol

pre 10 godina

Hahahahaha ....kazem ja na komentare za Dragicevica....I opet ahahahaha....Ako je on los sto ga ne dobijete koju.... kad na vrbi rodi grozdje...On se sit nadavao poena doj ste vi krali...A sad igra zq ekipu....Ko se razume u kosarku vidi to.....Brinite se vi za vase...neka nama naseg Tadije vas on ceka groblje.....