Košarka 42

Subota, 01.02.2014.

21:07

ABA: Porazi naših, Zvezda u nedelju

Košarkaši Mega Vizure i Radničkog pretrpeli su poraze u utakmicama 19. kola regionalne ABA lige.

ABA: Porazi naših, Zvezda u nedelju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

s postovanjem, jerosim kucka

pre 10 godina

Vi ste u opasnosti da uopšte ne odete na F4 ABA.
Da ne pričam o domaćinstvu Zvezde u BG na F4.
Plus imate sad još Top16 na vratu sa skraćenom rotacijom, gostovanja u PG, ZG, Zvezdi, Olimpiji, meč sa Cedevitom, Radničkim i naravno, Solnokom.

Rasturiće vas Zvezda ko mače muškatlu, epizoda 1 uskoro a možda i tek za 20-tak dana ako vas Gurović i FMP izbace što nije nerealno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (spurs, 2. februar 2014 11:43)

Mastovitiji si od H.K. Andersena, svaka cast. Slobodno mozes uramiti svoju sliku. Za rasturanje vam dajemo dve utakmice fore, posle toga, zna se...peglamo grbu. Nasa rotacija je skracena za timove poput Reala, CSKA i slicne, ali ne i za vas i slicne vama. Bojim se da je ona, u ovom ABA- slucaju,jos uvek, malo predugacka.

Jazz

pre 10 godina

Hahahahaaa...ee moji vidovnjaci. Samo kad svi znate kako će da izgleda tabela na kraju i ko će biti prvi,drugi itd. A da prosledimo Romanu Liscu vaše nalaze pa da se ni ne igraju utakmice,bespotrebno se umaraju igrači. Ili je možda to ipak potrebno samo zbog tačnog rezultata,ili i to znate,po četvrtinama i to kakvi će biti rezultati? Hajde da svi sačekamo lepo kraj sezone pa da vidimo. Što se tiče koeficijenta,ne znam šta taj Radnički radi,dobili su npr Cibonu u obe utakmice a gube kući od Solnoka,a pre toga su dobili Strazbur koji je igrao EL. Ako nas neko bude koštao 4-og mesta sledeće godine to će biti oni,jer Megu i njihove klince niko ne može da krivi,momci igraju ligu prvi put.

kabasti

pre 10 godina

@ Ako ima pravde mesto treba da izgubi radnički jer ga je prošle godine izborila Vojvodina a ne radnički!
(Nikola, 01. februar 2014 23:01)

Placi sine ti i nadaj se samo, Radnicki ce opstati uprkos svemu!

Delija NBG

pre 10 godina

Ovog Radonjića ako opet ispusti titulu kao i prošle godine pod hitno vratiti u njgovu Crnu Goru! Mi nešto govorimo suparničkom taboru a dovodimo početnika iz Crne Gore kao da nemamo dobrih naših trenera u Srbiji!

spurs

pre 10 godina

(jerosim kucka, 02. februar 2014 10:25)

Vi ste u opasnosti da uopšte ne odete na F4 ABA.
Da ne pričam o domaćinstvu Zvezde u BG na F4.
Plus imate sad još Top16 na vratu sa skraćenom rotacijom, gostovanja u PG, ZG, Zvezdi, Olimpiji, meč sa Cedevitom, Radničkim i naravno, Solnokom.

Rasturiće vas Zvezda ko mače muškatlu, epizoda 1 uskoro a možda i tek za 20-tak dana ako vas Gurović i FMP izbace što nije nerealno...

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@jerosim kucka.A reci mi da se salis.Sa kojom igrom ti mislis da se plasirate uopste na f4?Kako mislis da czv zeli da vas izbegne?Pa vi ste nam trenutno najlaksi protivnik i daj Boze da nam padnete,a tako ce biti ili necete biti plasirani na f4.Inace bicemo dimacini,a s obzirom da nema gostujucih navijaca na nasim tekmama,sem par stotina po dogovoru,imacemo i veliku prednost i sa te strane.Sve u svemu mozes da se poz sa el sledece godine.Imas barem 4teska gostovanja do kraja,a realno ne mozete da pibedite mzt kuci,pa ne znam kako mislis nas,buducnost ili olimpiju?Vazno da si ti optimista.Uzivaj jos malo.

Dare

pre 10 godina

Dok je Zvezda bila u raspadu onda niste mislili o srpskoj kosarci, i dva srpska kluba na final foru, a sada kada je pitanje vaseg ucesca na istom, kao trebali bi ovo, trebali bi ono, ajmo malo u EK!

jerosim kucka

pre 10 godina

A koga briga za poredak na tabeli, kada ce na kraju Partizan ponovo biti sampion ABA lige. Po sedmi ili osmi put, valjda. Za CzvBg je najvaznije da izbegne Partizan u 1/2 finalu, jer u suprotnom nece igrati EL sledece sezone, a to bi bio kraj za ovaj Covicev projekat. Kakvi su takvi, ali su, ipak, srpski klub i bolje da oni igraju EL, nego Cedevita ili Bud. Cedevita i Buducnost nemaju nikakve sanse, ne samo za titulu, vec ni za ulazak u finale. Cibonu ne treba komentarisati uopste. Oni ove sezone jedino mogu da se plasiraju na Finalni turnir...hrvatskog kupa.

IvChO

pre 10 godina

Iako navijam za Zvezdu,voleo bih da Partizan odvali cibose u Zagrebu.Pogotovo sto vidim da se u zadnje vreme nesto previse uzdizu,bez preteranog razloga.Moze i neki deja vu da padne....xixixi

spurs

pre 10 godina

FMP u nedelju ispravka
(Stefan, 01. februar 2014 22:19)

Ispravka, sreda u Kupu igraju FMP i Igokea, ne znam samo kako taj tim već 6-tu godinu igra srpski kup.

Avgust 2007. Danilović:
Partizan i Igokea su jedan tim.

uaa FMP

pre 10 godina

Pustite Buducnost,pa onda gostovanje Cedevite,pa gradski derbi derbi(sa malo kompletnijim Partizanom) pa cete vi da racunate kako cete na F4...

da li je moguce

pre 10 godina

Dok Hrvati namestaju izmedju sebe za bolji plasman njihovih timova, vi bi da mi namestimo da ispadne srpski tim i da srpski tim sledece godine ne igra Evroligu, vec hrvatski... Cedevita pustila Cibonu na svom terenu da ih razbije 20 razlike zato sto Ciboni to treba, a danas Siroki (iako je u BiH, Siroki Brijeg ima populaciju od 99% Hrvata) posle 68-60 pusta Cedeviti seriju od 13-0 u zadnjih 5:30 minuta!!! Sutiraju trojke sa 10 metara, onaj crnac sutira tri puta za tri nijednom nije pogodio obruc !!!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@stucker.Pa i tvoj idol je pustio zadar u bg da bi mi ispali uz komentar moze nam se.Tako da je ovo samo milo za drago.

Realno

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.
(srbEUin, 1. februar 2014 21:35)
Ne vidim ko bi Zvezdu mogao da dobije do kraja a ti si im prognozirao 3 poraza,nema nista od toga,mozda,eventualno bude jedan kiks,tako da ce Zvezda imati 22-4 i to u najgorem slucaju.Partizan ce imati upravo ovakav skor,kako si napisao a nije ni nemoguce da bude 16-10,jer ne vidim koga mogu dobiti na strani od Cibone,Zvezde,Buducnosti i Olimpije a kod kuce ih pobedjuje Cedevita i vraca dug od prosle sezone.

vidovita Zorka

pre 10 godina

@Lepo je sto su nam komsije vidovite pa znaju i koj cemo skor imati na kraju ! Koliko je meni poznato na pocetku svake od predhodnih 15 sezona ste prognozirali da je titula vasa,ali tarot karte su vam nesto zabagovale !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J.D.Aleksandar, 1. februar 2014 22:26)


Rece covek koji je bio prvi 100% siguran da kk ponovo nas pustio Zeljko sigurno dobije Makabi, a onda takodje bio prvi koji je rekao da valjda niko normalan nije pomislio da ponos Srbije moze da dobije Makabi??? Ko ne veruje neka pogleda komentare posle utakmice!

A sto se skora tice, pa valjda je i tebi jasno da on vise zavisi od komsija nego od Vas, jer ako Dejan dr Radonjic bude kao Zeljko, u stvari ako ne bude kao prosle godine da vam omoguci 4. mesto i polufinale ABA lige vi ove godine to isto 4. mesto mozete samo da sanjate!

One night in May

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vopi, 1. februar 2014 21:42)

Ne pustamo mi nikoga!! Apsolutno nas bas briga kome je sta potrebno, igramo samo za sebe!

Sto se Partizana tice - prilicno sam siguran da ne postoji nikakva mogucnost da oni ne budu ucesnici Evrolige sledece sezone. Ako se i ne plasiraju kroz ABA ligu, ULEB ce im dodeliti specijalnu pozivnicu.

Da imaju imalo mozga, skoncentrisali bise na oporavak od povreda, doziranje treninga i utakmica premorenim igracima i razigravanje drugopozivaca. Stvorili su situaciju da mogu da se suse jednu sezonu i da kroz specijalku udju u Evroligu.

Znajuci dervisa, malo je verovatno da ce on tako razmisljati... Nije tajna da se vratio u Partizan da bi osvojio Evroligu, njegovoj karijeri ce uvek nesto faliti, pravio je tim koji bi za cetiri-pet sezona mogao da napadne trofej.

Medjutim, promasio je sa centrima, promasio je plejom (uz sav respekt, Vesterman NIKAD nece biti plej sampiona Evrope) i vec je izvesno da ovaj sastav mora osetno da menja, ako misli da ispuni svoju ambiciju. A to zahteva jos vremena. A on ne postaje mladji...otud i dodatna nervoza kod njega.

Kad se sretnu braća...

pre 10 godina

bit ce dobra tekma u utorak s partizanom puna dvorana cak kruze price da je rimac pozvao bbb da se vrate na sta oni navodno nisu imuni i ak oni budu i uz posteno sudenje ne vjerujem da partizan ima prevelike sanse ma da gledo sam s lokomotivom tekmu onaj kinsey je strasan po meni komotno moze u nba igrat bit ce kljuc njega zaustavit odlicna igrac sve u svemu zanimljiva tekma sljedi u utorak i ak cibona dobi izjednacena je s partizanom uz laksi raspored do kraja tako da lako moguce da ce se partizan borit sa buducnosti za 4 poziciju al vid cemo =)
(hm, 01. februar 2014 21:51)

Da, ali i Partizan će imati podršku u svom rodnom gradu, valjda?

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Lepo je sto su nam komsije vidovite pa znaju i koj cemo skor imati na kraju ! Koliko je meni poznato na pocetku svake od predhodnih 15 sezona ste prognozirali da je titula vasa,ali tarot karte su vam nesto zabagovale !

Stucker

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vopi, 1. februar 2014 21:42)
# Link komentara
Covece, ti bi ladno vise voleo da se plasira na F4 neki tim iz Hrvatske ili Crne Gore umesto Partizana koji jeste rival, ali je klub iz Srbije i predstavlja nasu kosarku i sport! Manite se vise vise tih gluposti.

TNT

pre 10 godina

Sa ovakvom kosarkom koju igra Radnicki plus nedisciplina i necemo imati cetiri predstavnika.Dobro je sto se Partizan otarasio Miljenovica.Najgori u rosteru Mege.

Dule ložač

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.
(srbEUin, 1. februar 2014 21:35)
Tebi baš nije dobro? Znam da od ovog vetra ima meteoropatskih reakcija ali ovo je baš strašno!

hm

pre 10 godina

bit ce dobra tekma u utorak s partizanom puna dvorana cak kruze price da je rimac pozvao bbb da se vrate na sta oni navodno nisu imuni i ak oni budu i uz posteno sudenje ne vjerujem da partizan ima prevelike sanse ma da gledo sam s lokomotivom tekmu onaj kinsey je strasan po meni komotno moze u nba igrat bit ce kljuc njega zaustavit odlicna igrac sve u svemu zanimljiva tekma sljedi u utorak i ak cibona dobi izjednacena je s partizanom uz laksi raspored do kraja tako da lako moguce da ce se partizan borit sa buducnosti za 4 poziciju al vid cemo =)

srbEUin

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.

Vopi

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.

SeverNiš

pre 10 godina

Trebalo bi sačuvati igrače za važnije utakmice koje dolaze, tako da to bude mala nagrada za sve ono što nam čine naši dragi košarkaši.

Kad se sretnu braća...

pre 10 godina

bit ce dobra tekma u utorak s partizanom puna dvorana cak kruze price da je rimac pozvao bbb da se vrate na sta oni navodno nisu imuni i ak oni budu i uz posteno sudenje ne vjerujem da partizan ima prevelike sanse ma da gledo sam s lokomotivom tekmu onaj kinsey je strasan po meni komotno moze u nba igrat bit ce kljuc njega zaustavit odlicna igrac sve u svemu zanimljiva tekma sljedi u utorak i ak cibona dobi izjednacena je s partizanom uz laksi raspored do kraja tako da lako moguce da ce se partizan borit sa buducnosti za 4 poziciju al vid cemo =)
(hm, 01. februar 2014 21:51)

Da, ali i Partizan će imati podršku u svom rodnom gradu, valjda?

One night in May

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vopi, 1. februar 2014 21:42)

Ne pustamo mi nikoga!! Apsolutno nas bas briga kome je sta potrebno, igramo samo za sebe!

Sto se Partizana tice - prilicno sam siguran da ne postoji nikakva mogucnost da oni ne budu ucesnici Evrolige sledece sezone. Ako se i ne plasiraju kroz ABA ligu, ULEB ce im dodeliti specijalnu pozivnicu.

Da imaju imalo mozga, skoncentrisali bise na oporavak od povreda, doziranje treninga i utakmica premorenim igracima i razigravanje drugopozivaca. Stvorili su situaciju da mogu da se suse jednu sezonu i da kroz specijalku udju u Evroligu.

Znajuci dervisa, malo je verovatno da ce on tako razmisljati... Nije tajna da se vratio u Partizan da bi osvojio Evroligu, njegovoj karijeri ce uvek nesto faliti, pravio je tim koji bi za cetiri-pet sezona mogao da napadne trofej.

Medjutim, promasio je sa centrima, promasio je plejom (uz sav respekt, Vesterman NIKAD nece biti plej sampiona Evrope) i vec je izvesno da ovaj sastav mora osetno da menja, ako misli da ispuni svoju ambiciju. A to zahteva jos vremena. A on ne postaje mladji...otud i dodatna nervoza kod njega.

Vopi

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.

Stucker

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vopi, 1. februar 2014 21:42)
# Link komentara
Covece, ti bi ladno vise voleo da se plasira na F4 neki tim iz Hrvatske ili Crne Gore umesto Partizana koji jeste rival, ali je klub iz Srbije i predstavlja nasu kosarku i sport! Manite se vise vise tih gluposti.

Dule ložač

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.
(srbEUin, 1. februar 2014 21:35)
Tebi baš nije dobro? Znam da od ovog vetra ima meteoropatskih reakcija ali ovo je baš strašno!

hm

pre 10 godina

bit ce dobra tekma u utorak s partizanom puna dvorana cak kruze price da je rimac pozvao bbb da se vrate na sta oni navodno nisu imuni i ak oni budu i uz posteno sudenje ne vjerujem da partizan ima prevelike sanse ma da gledo sam s lokomotivom tekmu onaj kinsey je strasan po meni komotno moze u nba igrat bit ce kljuc njega zaustavit odlicna igrac sve u svemu zanimljiva tekma sljedi u utorak i ak cibona dobi izjednacena je s partizanom uz laksi raspored do kraja tako da lako moguce da ce se partizan borit sa buducnosti za 4 poziciju al vid cemo =)

vidovita Zorka

pre 10 godina

@Lepo je sto su nam komsije vidovite pa znaju i koj cemo skor imati na kraju ! Koliko je meni poznato na pocetku svake od predhodnih 15 sezona ste prognozirali da je titula vasa,ali tarot karte su vam nesto zabagovale !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J.D.Aleksandar, 1. februar 2014 22:26)


Rece covek koji je bio prvi 100% siguran da kk ponovo nas pustio Zeljko sigurno dobije Makabi, a onda takodje bio prvi koji je rekao da valjda niko normalan nije pomislio da ponos Srbije moze da dobije Makabi??? Ko ne veruje neka pogleda komentare posle utakmice!

A sto se skora tice, pa valjda je i tebi jasno da on vise zavisi od komsija nego od Vas, jer ako Dejan dr Radonjic bude kao Zeljko, u stvari ako ne bude kao prosle godine da vam omoguci 4. mesto i polufinale ABA lige vi ove godine to isto 4. mesto mozete samo da sanjate!

srbEUin

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.

spurs

pre 10 godina

FMP u nedelju ispravka
(Stefan, 01. februar 2014 22:19)

Ispravka, sreda u Kupu igraju FMP i Igokea, ne znam samo kako taj tim već 6-tu godinu igra srpski kup.

Avgust 2007. Danilović:
Partizan i Igokea su jedan tim.

da li je moguce

pre 10 godina

Dok Hrvati namestaju izmedju sebe za bolji plasman njihovih timova, vi bi da mi namestimo da ispadne srpski tim i da srpski tim sledece godine ne igra Evroligu, vec hrvatski... Cedevita pustila Cibonu na svom terenu da ih razbije 20 razlike zato sto Ciboni to treba, a danas Siroki (iako je u BiH, Siroki Brijeg ima populaciju od 99% Hrvata) posle 68-60 pusta Cedeviti seriju od 13-0 u zadnjih 5:30 minuta!!! Sutiraju trojke sa 10 metara, onaj crnac sutira tri puta za tri nijednom nije pogodio obruc !!!

TNT

pre 10 godina

Sa ovakvom kosarkom koju igra Radnicki plus nedisciplina i necemo imati cetiri predstavnika.Dobro je sto se Partizan otarasio Miljenovica.Najgori u rosteru Mege.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@stucker.Pa i tvoj idol je pustio zadar u bg da bi mi ispali uz komentar moze nam se.Tako da je ovo samo milo za drago.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Lepo je sto su nam komsije vidovite pa znaju i koj cemo skor imati na kraju ! Koliko je meni poznato na pocetku svake od predhodnih 15 sezona ste prognozirali da je titula vasa,ali tarot karte su vam nesto zabagovale !

Dare

pre 10 godina

Dok je Zvezda bila u raspadu onda niste mislili o srpskoj kosarci, i dva srpska kluba na final foru, a sada kada je pitanje vaseg ucesca na istom, kao trebali bi ovo, trebali bi ono, ajmo malo u EK!

SeverNiš

pre 10 godina

Trebalo bi sačuvati igrače za važnije utakmice koje dolaze, tako da to bude mala nagrada za sve ono što nam čine naši dragi košarkaši.

spurs

pre 10 godina

(jerosim kucka, 02. februar 2014 10:25)

Vi ste u opasnosti da uopšte ne odete na F4 ABA.
Da ne pričam o domaćinstvu Zvezde u BG na F4.
Plus imate sad još Top16 na vratu sa skraćenom rotacijom, gostovanja u PG, ZG, Zvezdi, Olimpiji, meč sa Cedevitom, Radničkim i naravno, Solnokom.

Rasturiće vas Zvezda ko mače muškatlu, epizoda 1 uskoro a možda i tek za 20-tak dana ako vas Gurović i FMP izbace što nije nerealno...

Delija NBG

pre 10 godina

Ovog Radonjića ako opet ispusti titulu kao i prošle godine pod hitno vratiti u njgovu Crnu Goru! Mi nešto govorimo suparničkom taboru a dovodimo početnika iz Crne Gore kao da nemamo dobrih naših trenera u Srbiji!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@jerosim kucka.A reci mi da se salis.Sa kojom igrom ti mislis da se plasirate uopste na f4?Kako mislis da czv zeli da vas izbegne?Pa vi ste nam trenutno najlaksi protivnik i daj Boze da nam padnete,a tako ce biti ili necete biti plasirani na f4.Inace bicemo dimacini,a s obzirom da nema gostujucih navijaca na nasim tekmama,sem par stotina po dogovoru,imacemo i veliku prednost i sa te strane.Sve u svemu mozes da se poz sa el sledece godine.Imas barem 4teska gostovanja do kraja,a realno ne mozete da pibedite mzt kuci,pa ne znam kako mislis nas,buducnost ili olimpiju?Vazno da si ti optimista.Uzivaj jos malo.

Realno

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.
(srbEUin, 1. februar 2014 21:35)
Ne vidim ko bi Zvezdu mogao da dobije do kraja a ti si im prognozirao 3 poraza,nema nista od toga,mozda,eventualno bude jedan kiks,tako da ce Zvezda imati 22-4 i to u najgorem slucaju.Partizan ce imati upravo ovakav skor,kako si napisao a nije ni nemoguce da bude 16-10,jer ne vidim koga mogu dobiti na strani od Cibone,Zvezde,Buducnosti i Olimpije a kod kuce ih pobedjuje Cedevita i vraca dug od prosle sezone.

jerosim kucka

pre 10 godina

A koga briga za poredak na tabeli, kada ce na kraju Partizan ponovo biti sampion ABA lige. Po sedmi ili osmi put, valjda. Za CzvBg je najvaznije da izbegne Partizan u 1/2 finalu, jer u suprotnom nece igrati EL sledece sezone, a to bi bio kraj za ovaj Covicev projekat. Kakvi su takvi, ali su, ipak, srpski klub i bolje da oni igraju EL, nego Cedevita ili Bud. Cedevita i Buducnost nemaju nikakve sanse, ne samo za titulu, vec ni za ulazak u finale. Cibonu ne treba komentarisati uopste. Oni ove sezone jedino mogu da se plasiraju na Finalni turnir...hrvatskog kupa.

IvChO

pre 10 godina

Iako navijam za Zvezdu,voleo bih da Partizan odvali cibose u Zagrebu.Pogotovo sto vidim da se u zadnje vreme nesto previse uzdizu,bez preteranog razloga.Moze i neki deja vu da padne....xixixi

uaa FMP

pre 10 godina

Pustite Buducnost,pa onda gostovanje Cedevite,pa gradski derbi derbi(sa malo kompletnijim Partizanom) pa cete vi da racunate kako cete na F4...

Jazz

pre 10 godina

Hahahahaaa...ee moji vidovnjaci. Samo kad svi znate kako će da izgleda tabela na kraju i ko će biti prvi,drugi itd. A da prosledimo Romanu Liscu vaše nalaze pa da se ni ne igraju utakmice,bespotrebno se umaraju igrači. Ili je možda to ipak potrebno samo zbog tačnog rezultata,ili i to znate,po četvrtinama i to kakvi će biti rezultati? Hajde da svi sačekamo lepo kraj sezone pa da vidimo. Što se tiče koeficijenta,ne znam šta taj Radnički radi,dobili su npr Cibonu u obe utakmice a gube kući od Solnoka,a pre toga su dobili Strazbur koji je igrao EL. Ako nas neko bude koštao 4-og mesta sledeće godine to će biti oni,jer Megu i njihove klince niko ne može da krivi,momci igraju ligu prvi put.

kabasti

pre 10 godina

@ Ako ima pravde mesto treba da izgubi radnički jer ga je prošle godine izborila Vojvodina a ne radnički!
(Nikola, 01. februar 2014 23:01)

Placi sine ti i nadaj se samo, Radnicki ce opstati uprkos svemu!

s postovanjem, jerosim kucka

pre 10 godina

Vi ste u opasnosti da uopšte ne odete na F4 ABA.
Da ne pričam o domaćinstvu Zvezde u BG na F4.
Plus imate sad još Top16 na vratu sa skraćenom rotacijom, gostovanja u PG, ZG, Zvezdi, Olimpiji, meč sa Cedevitom, Radničkim i naravno, Solnokom.

Rasturiće vas Zvezda ko mače muškatlu, epizoda 1 uskoro a možda i tek za 20-tak dana ako vas Gurović i FMP izbace što nije nerealno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (spurs, 2. februar 2014 11:43)

Mastovitiji si od H.K. Andersena, svaka cast. Slobodno mozes uramiti svoju sliku. Za rasturanje vam dajemo dve utakmice fore, posle toga, zna se...peglamo grbu. Nasa rotacija je skracena za timove poput Reala, CSKA i slicne, ali ne i za vas i slicne vama. Bojim se da je ona, u ovom ABA- slucaju,jos uvek, malo predugacka.

srbEUin

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.

Vopi

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Lepo je sto su nam komsije vidovite pa znaju i koj cemo skor imati na kraju ! Koliko je meni poznato na pocetku svake od predhodnih 15 sezona ste prognozirali da je titula vasa,ali tarot karte su vam nesto zabagovale !

Stucker

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vopi, 1. februar 2014 21:42)
# Link komentara
Covece, ti bi ladno vise voleo da se plasira na F4 neki tim iz Hrvatske ili Crne Gore umesto Partizana koji jeste rival, ali je klub iz Srbije i predstavlja nasu kosarku i sport! Manite se vise vise tih gluposti.

Kad se sretnu braća...

pre 10 godina

bit ce dobra tekma u utorak s partizanom puna dvorana cak kruze price da je rimac pozvao bbb da se vrate na sta oni navodno nisu imuni i ak oni budu i uz posteno sudenje ne vjerujem da partizan ima prevelike sanse ma da gledo sam s lokomotivom tekmu onaj kinsey je strasan po meni komotno moze u nba igrat bit ce kljuc njega zaustavit odlicna igrac sve u svemu zanimljiva tekma sljedi u utorak i ak cibona dobi izjednacena je s partizanom uz laksi raspored do kraja tako da lako moguce da ce se partizan borit sa buducnosti za 4 poziciju al vid cemo =)
(hm, 01. februar 2014 21:51)

Da, ali i Partizan će imati podršku u svom rodnom gradu, valjda?

jerosim kucka

pre 10 godina

A koga briga za poredak na tabeli, kada ce na kraju Partizan ponovo biti sampion ABA lige. Po sedmi ili osmi put, valjda. Za CzvBg je najvaznije da izbegne Partizan u 1/2 finalu, jer u suprotnom nece igrati EL sledece sezone, a to bi bio kraj za ovaj Covicev projekat. Kakvi su takvi, ali su, ipak, srpski klub i bolje da oni igraju EL, nego Cedevita ili Bud. Cedevita i Buducnost nemaju nikakve sanse, ne samo za titulu, vec ni za ulazak u finale. Cibonu ne treba komentarisati uopste. Oni ove sezone jedino mogu da se plasiraju na Finalni turnir...hrvatskog kupa.

uaa FMP

pre 10 godina

Pustite Buducnost,pa onda gostovanje Cedevite,pa gradski derbi derbi(sa malo kompletnijim Partizanom) pa cete vi da racunate kako cete na F4...

Dule ložač

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.
(srbEUin, 1. februar 2014 21:35)
Tebi baš nije dobro? Znam da od ovog vetra ima meteoropatskih reakcija ali ovo je baš strašno!

TNT

pre 10 godina

Sa ovakvom kosarkom koju igra Radnicki plus nedisciplina i necemo imati cetiri predstavnika.Dobro je sto se Partizan otarasio Miljenovica.Najgori u rosteru Mege.

hm

pre 10 godina

bit ce dobra tekma u utorak s partizanom puna dvorana cak kruze price da je rimac pozvao bbb da se vrate na sta oni navodno nisu imuni i ak oni budu i uz posteno sudenje ne vjerujem da partizan ima prevelike sanse ma da gledo sam s lokomotivom tekmu onaj kinsey je strasan po meni komotno moze u nba igrat bit ce kljuc njega zaustavit odlicna igrac sve u svemu zanimljiva tekma sljedi u utorak i ak cibona dobi izjednacena je s partizanom uz laksi raspored do kraja tako da lako moguce da ce se partizan borit sa buducnosti za 4 poziciju al vid cemo =)

vidovita Zorka

pre 10 godina

@Lepo je sto su nam komsije vidovite pa znaju i koj cemo skor imati na kraju ! Koliko je meni poznato na pocetku svake od predhodnih 15 sezona ste prognozirali da je titula vasa,ali tarot karte su vam nesto zabagovale !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J.D.Aleksandar, 1. februar 2014 22:26)


Rece covek koji je bio prvi 100% siguran da kk ponovo nas pustio Zeljko sigurno dobije Makabi, a onda takodje bio prvi koji je rekao da valjda niko normalan nije pomislio da ponos Srbije moze da dobije Makabi??? Ko ne veruje neka pogleda komentare posle utakmice!

A sto se skora tice, pa valjda je i tebi jasno da on vise zavisi od komsija nego od Vas, jer ako Dejan dr Radonjic bude kao Zeljko, u stvari ako ne bude kao prosle godine da vam omoguci 4. mesto i polufinale ABA lige vi ove godine to isto 4. mesto mozete samo da sanjate!

IvChO

pre 10 godina

Iako navijam za Zvezdu,voleo bih da Partizan odvali cibose u Zagrebu.Pogotovo sto vidim da se u zadnje vreme nesto previse uzdizu,bez preteranog razloga.Moze i neki deja vu da padne....xixixi

One night in May

pre 10 godina

Pazi sad ovu situaciju, mozemo opusteno da pustimo Buducnost a Cibona ce verovatno dobiti komse i eto njih na deobi 4 mesta sa Buducnoscu. Kasnije imaju mnogo tezi raspored medju kojim su i gostovanja Buducnosti, Cedeviti pa nama i td. Radonja znas sta ti je ciniti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vopi, 1. februar 2014 21:42)

Ne pustamo mi nikoga!! Apsolutno nas bas briga kome je sta potrebno, igramo samo za sebe!

Sto se Partizana tice - prilicno sam siguran da ne postoji nikakva mogucnost da oni ne budu ucesnici Evrolige sledece sezone. Ako se i ne plasiraju kroz ABA ligu, ULEB ce im dodeliti specijalnu pozivnicu.

Da imaju imalo mozga, skoncentrisali bise na oporavak od povreda, doziranje treninga i utakmica premorenim igracima i razigravanje drugopozivaca. Stvorili su situaciju da mogu da se suse jednu sezonu i da kroz specijalku udju u Evroligu.

Znajuci dervisa, malo je verovatno da ce on tako razmisljati... Nije tajna da se vratio u Partizan da bi osvojio Evroligu, njegovoj karijeri ce uvek nesto faliti, pravio je tim koji bi za cetiri-pet sezona mogao da napadne trofej.

Medjutim, promasio je sa centrima, promasio je plejom (uz sav respekt, Vesterman NIKAD nece biti plej sampiona Evrope) i vec je izvesno da ovaj sastav mora osetno da menja, ako misli da ispuni svoju ambiciju. A to zahteva jos vremena. A on ne postaje mladji...otud i dodatna nervoza kod njega.

Realno

pre 10 godina

Kad CZ sutra izgubi od Bud, i Ptz u utorak pukne u gradskom derbiju, Hrvati dobijaju klub više u ABI i jedno sigurno mesto u EL. Konačna tabela za f4:
1. CZT 20/6
2. CIB 19/7
3. CED 19/7
4. BUD 18/8
5. PTZ 17/9
Čak i da ptz stigne do 18/8 (ako opet dobije Oli u Ljubljani) ostaće broj 5 jer će izgubiti u PG sa 8.
(srbEUin, 1. februar 2014 21:35)
Ne vidim ko bi Zvezdu mogao da dobije do kraja a ti si im prognozirao 3 poraza,nema nista od toga,mozda,eventualno bude jedan kiks,tako da ce Zvezda imati 22-4 i to u najgorem slucaju.Partizan ce imati upravo ovakav skor,kako si napisao a nije ni nemoguce da bude 16-10,jer ne vidim koga mogu dobiti na strani od Cibone,Zvezde,Buducnosti i Olimpije a kod kuce ih pobedjuje Cedevita i vraca dug od prosle sezone.

Delija NBG

pre 10 godina

Ovog Radonjića ako opet ispusti titulu kao i prošle godine pod hitno vratiti u njgovu Crnu Goru! Mi nešto govorimo suparničkom taboru a dovodimo početnika iz Crne Gore kao da nemamo dobrih naših trenera u Srbiji!

kabasti

pre 10 godina

@ Ako ima pravde mesto treba da izgubi radnički jer ga je prošle godine izborila Vojvodina a ne radnički!
(Nikola, 01. februar 2014 23:01)

Placi sine ti i nadaj se samo, Radnicki ce opstati uprkos svemu!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@jerosim kucka.A reci mi da se salis.Sa kojom igrom ti mislis da se plasirate uopste na f4?Kako mislis da czv zeli da vas izbegne?Pa vi ste nam trenutno najlaksi protivnik i daj Boze da nam padnete,a tako ce biti ili necete biti plasirani na f4.Inace bicemo dimacini,a s obzirom da nema gostujucih navijaca na nasim tekmama,sem par stotina po dogovoru,imacemo i veliku prednost i sa te strane.Sve u svemu mozes da se poz sa el sledece godine.Imas barem 4teska gostovanja do kraja,a realno ne mozete da pibedite mzt kuci,pa ne znam kako mislis nas,buducnost ili olimpiju?Vazno da si ti optimista.Uzivaj jos malo.

spurs

pre 10 godina

FMP u nedelju ispravka
(Stefan, 01. februar 2014 22:19)

Ispravka, sreda u Kupu igraju FMP i Igokea, ne znam samo kako taj tim već 6-tu godinu igra srpski kup.

Avgust 2007. Danilović:
Partizan i Igokea su jedan tim.

SeverNiš

pre 10 godina

Trebalo bi sačuvati igrače za važnije utakmice koje dolaze, tako da to bude mala nagrada za sve ono što nam čine naši dragi košarkaši.

da li je moguce

pre 10 godina

Dok Hrvati namestaju izmedju sebe za bolji plasman njihovih timova, vi bi da mi namestimo da ispadne srpski tim i da srpski tim sledece godine ne igra Evroligu, vec hrvatski... Cedevita pustila Cibonu na svom terenu da ih razbije 20 razlike zato sto Ciboni to treba, a danas Siroki (iako je u BiH, Siroki Brijeg ima populaciju od 99% Hrvata) posle 68-60 pusta Cedeviti seriju od 13-0 u zadnjih 5:30 minuta!!! Sutiraju trojke sa 10 metara, onaj crnac sutira tri puta za tri nijednom nije pogodio obruc !!!

Dare

pre 10 godina

Dok je Zvezda bila u raspadu onda niste mislili o srpskoj kosarci, i dva srpska kluba na final foru, a sada kada je pitanje vaseg ucesca na istom, kao trebali bi ovo, trebali bi ono, ajmo malo u EK!

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@stucker.Pa i tvoj idol je pustio zadar u bg da bi mi ispali uz komentar moze nam se.Tako da je ovo samo milo za drago.

spurs

pre 10 godina

(jerosim kucka, 02. februar 2014 10:25)

Vi ste u opasnosti da uopšte ne odete na F4 ABA.
Da ne pričam o domaćinstvu Zvezde u BG na F4.
Plus imate sad još Top16 na vratu sa skraćenom rotacijom, gostovanja u PG, ZG, Zvezdi, Olimpiji, meč sa Cedevitom, Radničkim i naravno, Solnokom.

Rasturiće vas Zvezda ko mače muškatlu, epizoda 1 uskoro a možda i tek za 20-tak dana ako vas Gurović i FMP izbace što nije nerealno...

Jazz

pre 10 godina

Hahahahaaa...ee moji vidovnjaci. Samo kad svi znate kako će da izgleda tabela na kraju i ko će biti prvi,drugi itd. A da prosledimo Romanu Liscu vaše nalaze pa da se ni ne igraju utakmice,bespotrebno se umaraju igrači. Ili je možda to ipak potrebno samo zbog tačnog rezultata,ili i to znate,po četvrtinama i to kakvi će biti rezultati? Hajde da svi sačekamo lepo kraj sezone pa da vidimo. Što se tiče koeficijenta,ne znam šta taj Radnički radi,dobili su npr Cibonu u obe utakmice a gube kući od Solnoka,a pre toga su dobili Strazbur koji je igrao EL. Ako nas neko bude koštao 4-og mesta sledeće godine to će biti oni,jer Megu i njihove klince niko ne može da krivi,momci igraju ligu prvi put.

s postovanjem, jerosim kucka

pre 10 godina

Vi ste u opasnosti da uopšte ne odete na F4 ABA.
Da ne pričam o domaćinstvu Zvezde u BG na F4.
Plus imate sad još Top16 na vratu sa skraćenom rotacijom, gostovanja u PG, ZG, Zvezdi, Olimpiji, meč sa Cedevitom, Radničkim i naravno, Solnokom.

Rasturiće vas Zvezda ko mače muškatlu, epizoda 1 uskoro a možda i tek za 20-tak dana ako vas Gurović i FMP izbace što nije nerealno...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (spurs, 2. februar 2014 11:43)

Mastovitiji si od H.K. Andersena, svaka cast. Slobodno mozes uramiti svoju sliku. Za rasturanje vam dajemo dve utakmice fore, posle toga, zna se...peglamo grbu. Nasa rotacija je skracena za timove poput Reala, CSKA i slicne, ali ne i za vas i slicne vama. Bojim se da je ona, u ovom ABA- slucaju,jos uvek, malo predugacka.