Rukomet 84

Nedelja, 26.01.2014.

17:00

Hrvati bez medalje, Španiji bronza

Reprezentacija Španije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rukometu, pobedom nad Hrvatskom 29:28.

Hrvati bez medalje, Španiji bronza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Jay

pre 10 godina

@PLASTIKA-FANTASTIKA

Sjeti se samo proslog SP u Španjolskoj 2013 gdje Francuska nije uzela medalju, a da ne govorim o Danskoj koja nema niti jednu olimpijsku medalju.

abc

pre 10 godina

@ Duje. Komšija, statistika ti je netačna. Prošla godina nam je bila katastrofalna u ekipnim, to je tačno, ali ne treba preterivati. Jedino smo u vaterpolou egal, a što se tiče ostalih ekipnih, vi ste bolji u fudbalu i u rukometu, mi u košarci i u odbojci. I kakve to veze ima, svako igra za sebe i za medalju, a ne da bi iziritirao komšiju. Na kraju krajeva, to je i pomalo smešno, jer smo i jedni i drugi u jedinim sportovima od pobrojanih koji nešto znače, tj. u fudbalu i u košarci, evropski prosek, što ćemo, u najboljem slučaju, i ostati. Budimo realni, ko mari za rukomet, odbojku i vaterpolo? Naročito za vaterpolo, koji se ozbiljno igra u pet država koje sve moguće medalje podeliše među sobom i tako već godinama

PLASTIKA-FANTASTIKA

pre 10 godina

(Ivan)Hvala za tabelarni prikaz medalja.Ako se detaljnije pogleda krenuli ste sa bronzom,srebro,pa tri zlata,cetiri srebra,tri bronze i sada cetvrto mesto.Ako se nacrta grafikon vidi se silazna putanja medalja zar ne??(HRVATINA)Najbolja igracica sveta za 2013g. (ANDREA LEKIC)Najbolja igracica svih vremena(SVETLANA-CECA-KITIC)!!

nepoznat

pre 10 godina

Hrvatska u rukometu ima:EP 1994.bronza,1995.SP srebro,1996.OI zlato,SP 2003.zlato,OI 2004.zlato,SP 2005.srebro,EP 2008.srebro,SP 2009.srebro,EP 2010.srebro,EP 2012.bronza,OI 2012.bronza,SP 2013.bronza za jednu tako malu državu pa toliko medalja u kratkom roku Balić 2 godine najbolji rukometaš svijeta a sad i Duvnjak najbolji rukometaš 2013.a di je tu Srbija ni blizu nema je.Medalje govore sve da Hrvatska spada u jednu od rukometni vele sila.

moler

pre 10 godina

Vori nije italijan nego siptar, tj. da se nvo (ne vladine organizacije) ne uvrede doticni je dakle albanac, kosovar... sta vam je lakse. Inace italijani vaze za lepe ljude a Vori je sve sami ne to...

Gavgalj

pre 10 godina

U hrvatskoj reprezentaciji najmanje je Hrvata. Cupic, Gojun, Duvnjak... Mozda jos neki mladji. Bosanci su Alilovic, Buntic, Losert i Musa. Italijani Vori, Balic, Valcic i Mandalinic. Srbi Kopljar, Nincevic i Bicanic. Tu su i Madjar Horvat, Slovenac Strlek.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

"Wawrinka" ti nama kažeš da idemo na sajt o odbojci?! A šta ti radiš uopšte na našem sajtu?! Imaš INDEKS. Usput bolji ste s 4-tim mestom drvena medalja, isto kao i mi!

Delija UE

pre 10 godina

Ovi hrvati osvojili dosta bronzi, poneko srebro, a poslednje zlato pre sto godina i opet se tripuju kako su sila u rukometu. Neka pogledaju malo sta Francuska ima od medalja, pa da vide sta je sila.

duje

pre 10 godina

Dakle rezime 2013/2014, u sportskim rezultatima. Hrvatska je u svemu užasna, a Srbija dominira, pa to u konačnici izgleda ovako:
SRBIJA
1. vaterpolo svjetsko prvenstvo 7 mjesto
2. rukomet europsko prvenstvo 13 mjesto
3.košarka europsko prvenstvo 13 mjesto
a katastofalna iskompleksirana Hrvatska:
1.vaterpolo svjetsko prvenstvo 3. mjesto
2.rukomet europsko prvenstvo 4. mjesto
3.košarka europsko prvenstvo 4. mjesto
a, bogami ide ta bezvezna Hrvatska i u Brazil, premda je to sve bez veze, jer se računa samo tenis i odbojka pred 10 godina.

Cheslav

pre 10 godina

Dobro prognazirah ko će uzeti bronzu, a u finalu neka pobedi bolji!Evo šta napisah preključe:"Finale igraju Danska i Francuska! Konačni poredak:1.Danska 2. Francuska 3. Španija 4. Hrvatska(Božidar, Beograd, 24. januar 2014 15:40)"(Božidar, Beograd, 26. januar 2014 17:05)

Nemas pojma mali. Francuska trenutno u finalu vodi 19:9

Tony

pre 10 godina

Realno. Hrvati najslabija ekipa medju cetiri. Od njih su jos na ovom prvenstvu bili bolji Madjari. Imaju srecu Hrvati sto nisu naleteli na njih vec na Poljake, inace bi verovatno ispali jos u drugom krugu. Sad kad prestanu za njih igrati Talijani Vori i Losert, te Bosanci Alilovic i Musa, mogu se oprostiti od medalja

vlad

pre 10 godina

Teško je malim a pogotovo zemljama sa istoka biti u vrhu nekog sporta da ne pominjem osvajanje zlata.sve se radi da ovi sa zapada idu dalje.pa čak su i gledaoci protiv vas.zato uvek za slabijeg .komšije čestitke

miks

pre 10 godina

Prvo su najavljivali ili zlato ili nista, pa je Goluza izvredjao domacine, pa su rekli briga nas za bronzu i na kraju su tako i zavrsili. Zasluzeno, kao i mi sto smo otpeljani kuci. Sve dodje na svoje.

HRVATINA

pre 10 godina

Meni svaki dan uljepsa spoznaja da smo izmislili rukomet naspram srbije i sto smo od zadnjih 14 velikih natjecanja samo jednom bili 5. Sve ostalo su zlata, srebra, bronce i cetvrta mjesta. To nema nitko u povijesti rukometa! I najboljeg rukometasa na svijetu (Duvnjak) i najboljeg rukomtasa svih vremena (Balic).

Ivan

pre 10 godina

1994. Europsko prvenstvo, bronca
1995. Svjetsko prvenstvo, srebro
1996. Olimpijske igre, zlato
2003. Svjetsko prvenstvo, zlato
2004. Olimpijske igre, zlato
2005. Svjetsko prvenstvo, srebro
2008. Europsko prvenstvo, srebro
2009. Svjetsko prvenstvo, srebro
2010. Europsko prvenstvo srebro
2012. Europsko prvenstvo, bronca
2012. Olimpijske igre, bronca
2013. Svjetsko prvenstvo, bronca
2014- 4 mjesto
Domagoja Duvnjaka IHF proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013.

Hvala vam, svim srcem uz vas u pobijedi i porazu !

blinkibil

pre 10 godina

Dobri su Hrvati nema sta ali se videlo da su Spanci mnogo jaci na bekovskim pozicijama, tu su ih otkinuli,Spanci imaju ubitacne bekove.Hrvati ni jednom nisu vodili a mislim da posle 0:0 ni jednom nije bilo nereseno. Cim Hrvati stignu Spanski bekovi dodaju gas i opet se odlepe. Zasluzena bronza i realno u ovakvoj konkurenciji odlicno 4 mesto za Hrvatsku, oni su navikli na medalje ali je ovo dobar rezultat.Mnogo im je falio Lackovic, levi bek im je najslabija pozicija, Bicanic je dobar ali nije za velika dela i ovo je prvo prvenstvo da Hrvatima zakazu krila,tu su oni oduvek bili najjaci ali ovo prvenstvo Cupic i Strlek nisu blistali, mnogo promasenih zicera sa njihove strane i Alilovic nista nije branio ovo prvenstvo.

Hrvat

pre 10 godina

i ova utakmica je pokazala da je Goluza zelen trener. Forsira indisponiranog Alilovica iz utakmice u utakmicu iako je Losert trenutno daleko bolji golman, sto je i pokazao na ovoj utakmici. Bez 10ak obrana ne moze se dobiti velika utakmica, osim ako ne igras obranu zivota. Hrvati imaju pojedince sposobne i za zlato, odnosno velik broj iskusnih i s druge strane talentiranih igraca u dolasku. Vidjelo se da im nedostaje cvrsta trenerska ruka, u trenucima prelamanja utakmice ili dostizanja i prestizanja Spanjolaca. Pojedinacno gledajuci, mislim da smo na razini najboljih dana iz rukometne povijesti. Dva velika igraca ne igraju u reprezentaciji a igraju van nje (Balic, Lackovic ali i Sulic koji dugo ne igra zbog prepirki a igrao je u zlatnoj generaciji, Vori mu je bio zamjena!), tu su super iskusni i kvalitetni Cupic i Horvat na krilima, a o igracima u sredini ne treba trositi rijeci - najbolji igrac svijeta Duvnjak, ponajbolji suter Kopljar, Buntić, Mandalinić, Sliskovic, Bicanic, Vori, a cak je i Musa, inace najlosiji igrac, odigrao dobro ovu utakmicu i zabijao.

Hr ima jedini problem a to je Goluza koji je limitiran trener i djeluje kaoticno na ekipu. Bilo bi mu bolje da ode u klupske trenere a reprezentaciju prepusti Cervaru ili nekom trecem.

hrvatoljub

pre 10 godina

e ovo mi je ulepsalo dan :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srboljub, 26. januar 2014 17:09)

i meni je, kada vidim koliko pucaju kompleksi xDD

Serdar

pre 10 godina

E da su se Hrvatski navijaci manje busali u grudi i manje dolazili na Srpske sajtove,da nas "ponizavaju" zbog ispadanja, mozda bi ih Bog nagradio sa broznom, ovako ostadoste vi bez drvene medalje!

MomaSRB

pre 10 godina

1994. Europsko prvenstvo, bronca 1995. Svjetsko prvenstvo, srebro 1996. Olimpijske igre, zlato 2003. Svjetsko prvenstvo, zlato 2004. Olimpijske igre, zlato 2005. Svjetsko prvenstvo, srebro 2008. Europsko prvenstvo, srebro 2009. Svjetsko prvenstvo, srebro 2010. Europsko prvenstvo srebro 2012. Europsko prvenstvo, bronca 2012. Olimpijske igre, bronca 2013. Svjetsko prvenstvo, bronca 2014- 4 mjesto Domagoja Duvnjaka IHF proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013.

Hvala vam, svim srcem uz vas u pobijedi i porazu ! (Ivan, 26. januar 2014 17:37) A sta ti je to BRONCA??? Jel je to neki novi plemeniti metal?

JzMa

pre 10 godina

da se zahvalim spancima na dobijenom tiketu a i da dodam par reci u kojem sportu sa loptom vi hrvati mozete do medalje sem rukometa i vaterpola ? a kao svetska ste sila u sportu ?ono vase bocanje i skijanje sto imate okacie o rep jer ja nzm ni ko to prati

Božidar, Beograd

pre 10 godina

Dobro prognazirah ko će uzeti bronzu, a u finalu neka pobedi bolji!Evo šta napisah preključe:
"Finale igraju Danska i Francuska! Konačni poredak:1.Danska 2. Francuska 3. Španija 4. Hrvatska
(Božidar, Beograd, 24. januar 2014 15:40)"

жупан

pre 10 godina

Ето, ми "немамо појма" (цитирам њихове коментаристе). Тачно је да су бољи од нас, али с овим Голужом се неће "'леба најести". Тек ове године Србија је узела једно сребро у рукомету, и то жене. Хрвати ништа. Жао ми је сјајних играча Хрватске, али ми је драго због тог несретника. Не знам да ли неки Хрвати разбијају и мониторе кад виде ћирилицу?

Donattelo

pre 10 godina

Cestitke Spaniji...navijao sam za njih iako ih ne gotivim nesto..nevjerovatno je to da su sudije "opet" ostetile Hrvate..ja mislim da bi bilo najbolje da igrate bez sudija ubuduce :) Pozdrav

ja

pre 10 godina

Hrvati u komi verovatno. Toliko se loze na rukomet koji ozbiljno igra samo par reprezentacija na svetu, a opet nisu uspeli medalju da uzmu

Mora da su sajkace opet krive...

Dienekes

pre 10 godina

Hahahahahahaahahahahha joooooj što voliiiiiim! Komšije, mi bez medalje, vi bez medalje, u čemu je sad to toliko "neka velika" razlika između našeg i hrvatskog rukometa?! Mi smo još i srebrni sa prošlog eura, ispred nas samo danski drim tim bio... Vi o finalu sanjajte i dalje... Još jednom - hahaha...

duje

pre 10 godina

Evo da ne kažete da smo kmečavci, zasluženo izgubljeno, naši nisu bili u utakmici, bez naboja, bez želje. Moram priznati da nismo niti očekivali bolje, jer svi ovi igrači imaju barem po pet bronci, tako da se već iz izjava dalo vidjeti da im nije previše napeto juriti na terenu. A vidi se i neka distanca prema Goluži, jer previše toga je loše napravi i izbaljezgao u zadnjih par godina. Budućnost imamo, mladi dolaze, jedino nam fali Irfan za izbornika i jedan dobar golman makar ga kupili, jer tu nemamo niti talenata u dolasku.

ja

pre 10 godina

Hrvati u komi verovatno. Toliko se loze na rukomet koji ozbiljno igra samo par reprezentacija na svetu, a opet nisu uspeli medalju da uzmu

Mora da su sajkace opet krive...

miks

pre 10 godina

Prvo su najavljivali ili zlato ili nista, pa je Goluza izvredjao domacine, pa su rekli briga nas za bronzu i na kraju su tako i zavrsili. Zasluzeno, kao i mi sto smo otpeljani kuci. Sve dodje na svoje.

Dienekes

pre 10 godina

Hahahahahahaahahahahha joooooj što voliiiiiim! Komšije, mi bez medalje, vi bez medalje, u čemu je sad to toliko "neka velika" razlika između našeg i hrvatskog rukometa?! Mi smo još i srebrni sa prošlog eura, ispred nas samo danski drim tim bio... Vi o finalu sanjajte i dalje... Još jednom - hahaha...

Serdar

pre 10 godina

E da su se Hrvatski navijaci manje busali u grudi i manje dolazili na Srpske sajtove,da nas "ponizavaju" zbog ispadanja, mozda bi ih Bog nagradio sa broznom, ovako ostadoste vi bez drvene medalje!

жупан

pre 10 godina

Ето, ми "немамо појма" (цитирам њихове коментаристе). Тачно је да су бољи од нас, али с овим Голужом се неће "'леба најести". Тек ове године Србија је узела једно сребро у рукомету, и то жене. Хрвати ништа. Жао ми је сјајних играча Хрватске, али ми је драго због тог несретника. Не знам да ли неки Хрвати разбијају и мониторе кад виде ћирилицу?

Tony

pre 10 godina

Realno. Hrvati najslabija ekipa medju cetiri. Od njih su jos na ovom prvenstvu bili bolji Madjari. Imaju srecu Hrvati sto nisu naleteli na njih vec na Poljake, inace bi verovatno ispali jos u drugom krugu. Sad kad prestanu za njih igrati Talijani Vori i Losert, te Bosanci Alilovic i Musa, mogu se oprostiti od medalja

MomaSRB

pre 10 godina

1994. Europsko prvenstvo, bronca 1995. Svjetsko prvenstvo, srebro 1996. Olimpijske igre, zlato 2003. Svjetsko prvenstvo, zlato 2004. Olimpijske igre, zlato 2005. Svjetsko prvenstvo, srebro 2008. Europsko prvenstvo, srebro 2009. Svjetsko prvenstvo, srebro 2010. Europsko prvenstvo srebro 2012. Europsko prvenstvo, bronca 2012. Olimpijske igre, bronca 2013. Svjetsko prvenstvo, bronca 2014- 4 mjesto Domagoja Duvnjaka IHF proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013.

Hvala vam, svim srcem uz vas u pobijedi i porazu ! (Ivan, 26. januar 2014 17:37) A sta ti je to BRONCA??? Jel je to neki novi plemeniti metal?

JzMa

pre 10 godina

da se zahvalim spancima na dobijenom tiketu a i da dodam par reci u kojem sportu sa loptom vi hrvati mozete do medalje sem rukometa i vaterpola ? a kao svetska ste sila u sportu ?ono vase bocanje i skijanje sto imate okacie o rep jer ja nzm ni ko to prati

Donattelo

pre 10 godina

Cestitke Spaniji...navijao sam za njih iako ih ne gotivim nesto..nevjerovatno je to da su sudije "opet" ostetile Hrvate..ja mislim da bi bilo najbolje da igrate bez sudija ubuduce :) Pozdrav

duje

pre 10 godina

Dakle rezime 2013/2014, u sportskim rezultatima. Hrvatska je u svemu užasna, a Srbija dominira, pa to u konačnici izgleda ovako:
SRBIJA
1. vaterpolo svjetsko prvenstvo 7 mjesto
2. rukomet europsko prvenstvo 13 mjesto
3.košarka europsko prvenstvo 13 mjesto
a katastofalna iskompleksirana Hrvatska:
1.vaterpolo svjetsko prvenstvo 3. mjesto
2.rukomet europsko prvenstvo 4. mjesto
3.košarka europsko prvenstvo 4. mjesto
a, bogami ide ta bezvezna Hrvatska i u Brazil, premda je to sve bez veze, jer se računa samo tenis i odbojka pred 10 godina.

blinkibil

pre 10 godina

Dobri su Hrvati nema sta ali se videlo da su Spanci mnogo jaci na bekovskim pozicijama, tu su ih otkinuli,Spanci imaju ubitacne bekove.Hrvati ni jednom nisu vodili a mislim da posle 0:0 ni jednom nije bilo nereseno. Cim Hrvati stignu Spanski bekovi dodaju gas i opet se odlepe. Zasluzena bronza i realno u ovakvoj konkurenciji odlicno 4 mesto za Hrvatsku, oni su navikli na medalje ali je ovo dobar rezultat.Mnogo im je falio Lackovic, levi bek im je najslabija pozicija, Bicanic je dobar ali nije za velika dela i ovo je prvo prvenstvo da Hrvatima zakazu krila,tu su oni oduvek bili najjaci ali ovo prvenstvo Cupic i Strlek nisu blistali, mnogo promasenih zicera sa njihove strane i Alilovic nista nije branio ovo prvenstvo.

Gavgalj

pre 10 godina

U hrvatskoj reprezentaciji najmanje je Hrvata. Cupic, Gojun, Duvnjak... Mozda jos neki mladji. Bosanci su Alilovic, Buntic, Losert i Musa. Italijani Vori, Balic, Valcic i Mandalinic. Srbi Kopljar, Nincevic i Bicanic. Tu su i Madjar Horvat, Slovenac Strlek.

Delija UE

pre 10 godina

Ovi hrvati osvojili dosta bronzi, poneko srebro, a poslednje zlato pre sto godina i opet se tripuju kako su sila u rukometu. Neka pogledaju malo sta Francuska ima od medalja, pa da vide sta je sila.

Cheslav

pre 10 godina

Dobro prognazirah ko će uzeti bronzu, a u finalu neka pobedi bolji!Evo šta napisah preključe:"Finale igraju Danska i Francuska! Konačni poredak:1.Danska 2. Francuska 3. Španija 4. Hrvatska(Božidar, Beograd, 24. januar 2014 15:40)"(Božidar, Beograd, 26. januar 2014 17:05)

Nemas pojma mali. Francuska trenutno u finalu vodi 19:9

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

"Wawrinka" ti nama kažeš da idemo na sajt o odbojci?! A šta ti radiš uopšte na našem sajtu?! Imaš INDEKS. Usput bolji ste s 4-tim mestom drvena medalja, isto kao i mi!

Ivan

pre 10 godina

1994. Europsko prvenstvo, bronca
1995. Svjetsko prvenstvo, srebro
1996. Olimpijske igre, zlato
2003. Svjetsko prvenstvo, zlato
2004. Olimpijske igre, zlato
2005. Svjetsko prvenstvo, srebro
2008. Europsko prvenstvo, srebro
2009. Svjetsko prvenstvo, srebro
2010. Europsko prvenstvo srebro
2012. Europsko prvenstvo, bronca
2012. Olimpijske igre, bronca
2013. Svjetsko prvenstvo, bronca
2014- 4 mjesto
Domagoja Duvnjaka IHF proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013.

Hvala vam, svim srcem uz vas u pobijedi i porazu !

HRVATINA

pre 10 godina

Meni svaki dan uljepsa spoznaja da smo izmislili rukomet naspram srbije i sto smo od zadnjih 14 velikih natjecanja samo jednom bili 5. Sve ostalo su zlata, srebra, bronce i cetvrta mjesta. To nema nitko u povijesti rukometa! I najboljeg rukometasa na svijetu (Duvnjak) i najboljeg rukomtasa svih vremena (Balic).

duje

pre 10 godina

Evo da ne kažete da smo kmečavci, zasluženo izgubljeno, naši nisu bili u utakmici, bez naboja, bez želje. Moram priznati da nismo niti očekivali bolje, jer svi ovi igrači imaju barem po pet bronci, tako da se već iz izjava dalo vidjeti da im nije previše napeto juriti na terenu. A vidi se i neka distanca prema Goluži, jer previše toga je loše napravi i izbaljezgao u zadnjih par godina. Budućnost imamo, mladi dolaze, jedino nam fali Irfan za izbornika i jedan dobar golman makar ga kupili, jer tu nemamo niti talenata u dolasku.

Hrvat

pre 10 godina

i ova utakmica je pokazala da je Goluza zelen trener. Forsira indisponiranog Alilovica iz utakmice u utakmicu iako je Losert trenutno daleko bolji golman, sto je i pokazao na ovoj utakmici. Bez 10ak obrana ne moze se dobiti velika utakmica, osim ako ne igras obranu zivota. Hrvati imaju pojedince sposobne i za zlato, odnosno velik broj iskusnih i s druge strane talentiranih igraca u dolasku. Vidjelo se da im nedostaje cvrsta trenerska ruka, u trenucima prelamanja utakmice ili dostizanja i prestizanja Spanjolaca. Pojedinacno gledajuci, mislim da smo na razini najboljih dana iz rukometne povijesti. Dva velika igraca ne igraju u reprezentaciji a igraju van nje (Balic, Lackovic ali i Sulic koji dugo ne igra zbog prepirki a igrao je u zlatnoj generaciji, Vori mu je bio zamjena!), tu su super iskusni i kvalitetni Cupic i Horvat na krilima, a o igracima u sredini ne treba trositi rijeci - najbolji igrac svijeta Duvnjak, ponajbolji suter Kopljar, Buntić, Mandalinić, Sliskovic, Bicanic, Vori, a cak je i Musa, inace najlosiji igrac, odigrao dobro ovu utakmicu i zabijao.

Hr ima jedini problem a to je Goluza koji je limitiran trener i djeluje kaoticno na ekipu. Bilo bi mu bolje da ode u klupske trenere a reprezentaciju prepusti Cervaru ili nekom trecem.

moler

pre 10 godina

Vori nije italijan nego siptar, tj. da se nvo (ne vladine organizacije) ne uvrede doticni je dakle albanac, kosovar... sta vam je lakse. Inace italijani vaze za lepe ljude a Vori je sve sami ne to...

Božidar, Beograd

pre 10 godina

Dobro prognazirah ko će uzeti bronzu, a u finalu neka pobedi bolji!Evo šta napisah preključe:
"Finale igraju Danska i Francuska! Konačni poredak:1.Danska 2. Francuska 3. Španija 4. Hrvatska
(Božidar, Beograd, 24. januar 2014 15:40)"

vlad

pre 10 godina

Teško je malim a pogotovo zemljama sa istoka biti u vrhu nekog sporta da ne pominjem osvajanje zlata.sve se radi da ovi sa zapada idu dalje.pa čak su i gledaoci protiv vas.zato uvek za slabijeg .komšije čestitke

hrvatoljub

pre 10 godina

e ovo mi je ulepsalo dan :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srboljub, 26. januar 2014 17:09)

i meni je, kada vidim koliko pucaju kompleksi xDD

abc

pre 10 godina

@ Duje. Komšija, statistika ti je netačna. Prošla godina nam je bila katastrofalna u ekipnim, to je tačno, ali ne treba preterivati. Jedino smo u vaterpolou egal, a što se tiče ostalih ekipnih, vi ste bolji u fudbalu i u rukometu, mi u košarci i u odbojci. I kakve to veze ima, svako igra za sebe i za medalju, a ne da bi iziritirao komšiju. Na kraju krajeva, to je i pomalo smešno, jer smo i jedni i drugi u jedinim sportovima od pobrojanih koji nešto znače, tj. u fudbalu i u košarci, evropski prosek, što ćemo, u najboljem slučaju, i ostati. Budimo realni, ko mari za rukomet, odbojku i vaterpolo? Naročito za vaterpolo, koji se ozbiljno igra u pet država koje sve moguće medalje podeliše među sobom i tako već godinama

PLASTIKA-FANTASTIKA

pre 10 godina

(Ivan)Hvala za tabelarni prikaz medalja.Ako se detaljnije pogleda krenuli ste sa bronzom,srebro,pa tri zlata,cetiri srebra,tri bronze i sada cetvrto mesto.Ako se nacrta grafikon vidi se silazna putanja medalja zar ne??(HRVATINA)Najbolja igracica sveta za 2013g. (ANDREA LEKIC)Najbolja igracica svih vremena(SVETLANA-CECA-KITIC)!!

nepoznat

pre 10 godina

Hrvatska u rukometu ima:EP 1994.bronza,1995.SP srebro,1996.OI zlato,SP 2003.zlato,OI 2004.zlato,SP 2005.srebro,EP 2008.srebro,SP 2009.srebro,EP 2010.srebro,EP 2012.bronza,OI 2012.bronza,SP 2013.bronza za jednu tako malu državu pa toliko medalja u kratkom roku Balić 2 godine najbolji rukometaš svijeta a sad i Duvnjak najbolji rukometaš 2013.a di je tu Srbija ni blizu nema je.Medalje govore sve da Hrvatska spada u jednu od rukometni vele sila.

Jay

pre 10 godina

@PLASTIKA-FANTASTIKA

Sjeti se samo proslog SP u Španjolskoj 2013 gdje Francuska nije uzela medalju, a da ne govorim o Danskoj koja nema niti jednu olimpijsku medalju.

Ivan

pre 10 godina

1994. Europsko prvenstvo, bronca
1995. Svjetsko prvenstvo, srebro
1996. Olimpijske igre, zlato
2003. Svjetsko prvenstvo, zlato
2004. Olimpijske igre, zlato
2005. Svjetsko prvenstvo, srebro
2008. Europsko prvenstvo, srebro
2009. Svjetsko prvenstvo, srebro
2010. Europsko prvenstvo srebro
2012. Europsko prvenstvo, bronca
2012. Olimpijske igre, bronca
2013. Svjetsko prvenstvo, bronca
2014- 4 mjesto
Domagoja Duvnjaka IHF proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013.

Hvala vam, svim srcem uz vas u pobijedi i porazu !

HRVATINA

pre 10 godina

Meni svaki dan uljepsa spoznaja da smo izmislili rukomet naspram srbije i sto smo od zadnjih 14 velikih natjecanja samo jednom bili 5. Sve ostalo su zlata, srebra, bronce i cetvrta mjesta. To nema nitko u povijesti rukometa! I najboljeg rukometasa na svijetu (Duvnjak) i najboljeg rukomtasa svih vremena (Balic).

hrvatoljub

pre 10 godina

e ovo mi je ulepsalo dan :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srboljub, 26. januar 2014 17:09)

i meni je, kada vidim koliko pucaju kompleksi xDD

duje

pre 10 godina

Dakle rezime 2013/2014, u sportskim rezultatima. Hrvatska je u svemu užasna, a Srbija dominira, pa to u konačnici izgleda ovako:
SRBIJA
1. vaterpolo svjetsko prvenstvo 7 mjesto
2. rukomet europsko prvenstvo 13 mjesto
3.košarka europsko prvenstvo 13 mjesto
a katastofalna iskompleksirana Hrvatska:
1.vaterpolo svjetsko prvenstvo 3. mjesto
2.rukomet europsko prvenstvo 4. mjesto
3.košarka europsko prvenstvo 4. mjesto
a, bogami ide ta bezvezna Hrvatska i u Brazil, premda je to sve bez veze, jer se računa samo tenis i odbojka pred 10 godina.

Tony

pre 10 godina

Realno. Hrvati najslabija ekipa medju cetiri. Od njih su jos na ovom prvenstvu bili bolji Madjari. Imaju srecu Hrvati sto nisu naleteli na njih vec na Poljake, inace bi verovatno ispali jos u drugom krugu. Sad kad prestanu za njih igrati Talijani Vori i Losert, te Bosanci Alilovic i Musa, mogu se oprostiti od medalja

Božidar, Beograd

pre 10 godina

Dobro prognazirah ko će uzeti bronzu, a u finalu neka pobedi bolji!Evo šta napisah preključe:
"Finale igraju Danska i Francuska! Konačni poredak:1.Danska 2. Francuska 3. Španija 4. Hrvatska
(Božidar, Beograd, 24. januar 2014 15:40)"

Gavgalj

pre 10 godina

U hrvatskoj reprezentaciji najmanje je Hrvata. Cupic, Gojun, Duvnjak... Mozda jos neki mladji. Bosanci su Alilovic, Buntic, Losert i Musa. Italijani Vori, Balic, Valcic i Mandalinic. Srbi Kopljar, Nincevic i Bicanic. Tu su i Madjar Horvat, Slovenac Strlek.

vlad

pre 10 godina

Teško je malim a pogotovo zemljama sa istoka biti u vrhu nekog sporta da ne pominjem osvajanje zlata.sve se radi da ovi sa zapada idu dalje.pa čak su i gledaoci protiv vas.zato uvek za slabijeg .komšije čestitke

Delija UE

pre 10 godina

Ovi hrvati osvojili dosta bronzi, poneko srebro, a poslednje zlato pre sto godina i opet se tripuju kako su sila u rukometu. Neka pogledaju malo sta Francuska ima od medalja, pa da vide sta je sila.

moler

pre 10 godina

Vori nije italijan nego siptar, tj. da se nvo (ne vladine organizacije) ne uvrede doticni je dakle albanac, kosovar... sta vam je lakse. Inace italijani vaze za lepe ljude a Vori je sve sami ne to...

Dienekes

pre 10 godina

Hahahahahahaahahahahha joooooj što voliiiiiim! Komšije, mi bez medalje, vi bez medalje, u čemu je sad to toliko "neka velika" razlika između našeg i hrvatskog rukometa?! Mi smo još i srebrni sa prošlog eura, ispred nas samo danski drim tim bio... Vi o finalu sanjajte i dalje... Još jednom - hahaha...

duje

pre 10 godina

Evo da ne kažete da smo kmečavci, zasluženo izgubljeno, naši nisu bili u utakmici, bez naboja, bez želje. Moram priznati da nismo niti očekivali bolje, jer svi ovi igrači imaju barem po pet bronci, tako da se već iz izjava dalo vidjeti da im nije previše napeto juriti na terenu. A vidi se i neka distanca prema Goluži, jer previše toga je loše napravi i izbaljezgao u zadnjih par godina. Budućnost imamo, mladi dolaze, jedino nam fali Irfan za izbornika i jedan dobar golman makar ga kupili, jer tu nemamo niti talenata u dolasku.

MomaSRB

pre 10 godina

1994. Europsko prvenstvo, bronca 1995. Svjetsko prvenstvo, srebro 1996. Olimpijske igre, zlato 2003. Svjetsko prvenstvo, zlato 2004. Olimpijske igre, zlato 2005. Svjetsko prvenstvo, srebro 2008. Europsko prvenstvo, srebro 2009. Svjetsko prvenstvo, srebro 2010. Europsko prvenstvo srebro 2012. Europsko prvenstvo, bronca 2012. Olimpijske igre, bronca 2013. Svjetsko prvenstvo, bronca 2014- 4 mjesto Domagoja Duvnjaka IHF proglasio najboljim rukometašem svijeta u 2013.

Hvala vam, svim srcem uz vas u pobijedi i porazu ! (Ivan, 26. januar 2014 17:37) A sta ti je to BRONCA??? Jel je to neki novi plemeniti metal?

ja

pre 10 godina

Hrvati u komi verovatno. Toliko se loze na rukomet koji ozbiljno igra samo par reprezentacija na svetu, a opet nisu uspeli medalju da uzmu

Mora da su sajkace opet krive...

JzMa

pre 10 godina

da se zahvalim spancima na dobijenom tiketu a i da dodam par reci u kojem sportu sa loptom vi hrvati mozete do medalje sem rukometa i vaterpola ? a kao svetska ste sila u sportu ?ono vase bocanje i skijanje sto imate okacie o rep jer ja nzm ni ko to prati

Serdar

pre 10 godina

E da su se Hrvatski navijaci manje busali u grudi i manje dolazili na Srpske sajtove,da nas "ponizavaju" zbog ispadanja, mozda bi ih Bog nagradio sa broznom, ovako ostadoste vi bez drvene medalje!

Donattelo

pre 10 godina

Cestitke Spaniji...navijao sam za njih iako ih ne gotivim nesto..nevjerovatno je to da su sudije "opet" ostetile Hrvate..ja mislim da bi bilo najbolje da igrate bez sudija ubuduce :) Pozdrav

Hrvat

pre 10 godina

i ova utakmica je pokazala da je Goluza zelen trener. Forsira indisponiranog Alilovica iz utakmice u utakmicu iako je Losert trenutno daleko bolji golman, sto je i pokazao na ovoj utakmici. Bez 10ak obrana ne moze se dobiti velika utakmica, osim ako ne igras obranu zivota. Hrvati imaju pojedince sposobne i za zlato, odnosno velik broj iskusnih i s druge strane talentiranih igraca u dolasku. Vidjelo se da im nedostaje cvrsta trenerska ruka, u trenucima prelamanja utakmice ili dostizanja i prestizanja Spanjolaca. Pojedinacno gledajuci, mislim da smo na razini najboljih dana iz rukometne povijesti. Dva velika igraca ne igraju u reprezentaciji a igraju van nje (Balic, Lackovic ali i Sulic koji dugo ne igra zbog prepirki a igrao je u zlatnoj generaciji, Vori mu je bio zamjena!), tu su super iskusni i kvalitetni Cupic i Horvat na krilima, a o igracima u sredini ne treba trositi rijeci - najbolji igrac svijeta Duvnjak, ponajbolji suter Kopljar, Buntić, Mandalinić, Sliskovic, Bicanic, Vori, a cak je i Musa, inace najlosiji igrac, odigrao dobro ovu utakmicu i zabijao.

Hr ima jedini problem a to je Goluza koji je limitiran trener i djeluje kaoticno na ekipu. Bilo bi mu bolje da ode u klupske trenere a reprezentaciju prepusti Cervaru ili nekom trecem.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

"Wawrinka" ti nama kažeš da idemo na sajt o odbojci?! A šta ti radiš uopšte na našem sajtu?! Imaš INDEKS. Usput bolji ste s 4-tim mestom drvena medalja, isto kao i mi!

жупан

pre 10 godina

Ето, ми "немамо појма" (цитирам њихове коментаристе). Тачно је да су бољи од нас, али с овим Голужом се неће "'леба најести". Тек ове године Србија је узела једно сребро у рукомету, и то жене. Хрвати ништа. Жао ми је сјајних играча Хрватске, али ми је драго због тог несретника. Не знам да ли неки Хрвати разбијају и мониторе кад виде ћирилицу?

miks

pre 10 godina

Prvo su najavljivali ili zlato ili nista, pa je Goluza izvredjao domacine, pa su rekli briga nas za bronzu i na kraju su tako i zavrsili. Zasluzeno, kao i mi sto smo otpeljani kuci. Sve dodje na svoje.

Cheslav

pre 10 godina

Dobro prognazirah ko će uzeti bronzu, a u finalu neka pobedi bolji!Evo šta napisah preključe:"Finale igraju Danska i Francuska! Konačni poredak:1.Danska 2. Francuska 3. Španija 4. Hrvatska(Božidar, Beograd, 24. januar 2014 15:40)"(Božidar, Beograd, 26. januar 2014 17:05)

Nemas pojma mali. Francuska trenutno u finalu vodi 19:9

nepoznat

pre 10 godina

Hrvatska u rukometu ima:EP 1994.bronza,1995.SP srebro,1996.OI zlato,SP 2003.zlato,OI 2004.zlato,SP 2005.srebro,EP 2008.srebro,SP 2009.srebro,EP 2010.srebro,EP 2012.bronza,OI 2012.bronza,SP 2013.bronza za jednu tako malu državu pa toliko medalja u kratkom roku Balić 2 godine najbolji rukometaš svijeta a sad i Duvnjak najbolji rukometaš 2013.a di je tu Srbija ni blizu nema je.Medalje govore sve da Hrvatska spada u jednu od rukometni vele sila.

blinkibil

pre 10 godina

Dobri su Hrvati nema sta ali se videlo da su Spanci mnogo jaci na bekovskim pozicijama, tu su ih otkinuli,Spanci imaju ubitacne bekove.Hrvati ni jednom nisu vodili a mislim da posle 0:0 ni jednom nije bilo nereseno. Cim Hrvati stignu Spanski bekovi dodaju gas i opet se odlepe. Zasluzena bronza i realno u ovakvoj konkurenciji odlicno 4 mesto za Hrvatsku, oni su navikli na medalje ali je ovo dobar rezultat.Mnogo im je falio Lackovic, levi bek im je najslabija pozicija, Bicanic je dobar ali nije za velika dela i ovo je prvo prvenstvo da Hrvatima zakazu krila,tu su oni oduvek bili najjaci ali ovo prvenstvo Cupic i Strlek nisu blistali, mnogo promasenih zicera sa njihove strane i Alilovic nista nije branio ovo prvenstvo.

abc

pre 10 godina

@ Duje. Komšija, statistika ti je netačna. Prošla godina nam je bila katastrofalna u ekipnim, to je tačno, ali ne treba preterivati. Jedino smo u vaterpolou egal, a što se tiče ostalih ekipnih, vi ste bolji u fudbalu i u rukometu, mi u košarci i u odbojci. I kakve to veze ima, svako igra za sebe i za medalju, a ne da bi iziritirao komšiju. Na kraju krajeva, to je i pomalo smešno, jer smo i jedni i drugi u jedinim sportovima od pobrojanih koji nešto znače, tj. u fudbalu i u košarci, evropski prosek, što ćemo, u najboljem slučaju, i ostati. Budimo realni, ko mari za rukomet, odbojku i vaterpolo? Naročito za vaterpolo, koji se ozbiljno igra u pet država koje sve moguće medalje podeliše među sobom i tako već godinama

PLASTIKA-FANTASTIKA

pre 10 godina

(Ivan)Hvala za tabelarni prikaz medalja.Ako se detaljnije pogleda krenuli ste sa bronzom,srebro,pa tri zlata,cetiri srebra,tri bronze i sada cetvrto mesto.Ako se nacrta grafikon vidi se silazna putanja medalja zar ne??(HRVATINA)Najbolja igracica sveta za 2013g. (ANDREA LEKIC)Najbolja igracica svih vremena(SVETLANA-CECA-KITIC)!!

Jay

pre 10 godina

@PLASTIKA-FANTASTIKA

Sjeti se samo proslog SP u Španjolskoj 2013 gdje Francuska nije uzela medalju, a da ne govorim o Danskoj koja nema niti jednu olimpijsku medalju.