Košarka 42

Četvrtak, 23.01.2014.

23:53

Gašić: Milosavljević najveća briga

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da je kombinacija kvaliteta Makabija i grešaka njegovog tima donela ubedljiv poraz u Tel Avivu.

Gašiæ: Milosavljeviæ najveæa briga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

pacman

pre 10 godina

Da li jos neko vidi da nas tim igra samo sa tri igraca!?Musli,Gagic...potpuno BESKORISNI i u napadu,i u odbrani.Potpuno bezopasni.Nema centara,nema pick and rolla,nema povratnih pasova..nema odbrane,i jos gore nema faulova,sem glupih uz primljen kos.Sinoc smo dobili 50 koseva iz reketa!Svi su skontali kako protiv nas...svu snagu na Bogdana i spoljnu liniju.Svesni da nasi centri BUKVALNO ne postoje!sem Lovernja koji se bori.Bogdan na izuzetan kvalitet koji ima...moze da prelomi kao protiv CSKA ali ne stalno.I svaku trojku koju pogodi sam sebi napravi poziciju.Ovu dvojicu podhitno odstraniti iz tima..skoro je tuzno gledati koliko su losi,koliko lopti izgube,koliko ne skacu..SVI im hvataju lopte,u napadu ne znaju da se postave..pogubljeni..muce tu loptu dok je ne izgube.Mislim da je i Dule svestan pogresne procene,ali je takav covek da trpi svestan da se nema para za druge.Zamislite da Bogdan,Gagi i Kinsey dobijaju povratne lopte za otvorene trojke..?da se kroz koseve u reketu rasterete malo?Da se protivnicka odbrana makar malo plasi nasih centara?!razvuce?Druga bi to prica bila..Partizan bi uz najboljeg igraca lige,Bogdana, sejao strah po Evropi,kad vec sada bez maltene pola tima dobija neke nemoguce utakmice na suv kvalitet pojedinca.ZAMISLITE sta bi bilo da je POTPUN TIM??

crni_redstar

pre 10 godina

bice dobro,nadam se najiskrenije.verovao sam da mitrovic nije teze povredjen,tako sad verujem i u milosavljevica. savet treneru partizana,da odmara igrace koji podnose najveci teret u utakmicama koje su unapred dobijene ,kao ona sinoc ili ona protiv cska,kad se povredio vesterman. gagi je snazan,verujem da ce dobro proci.

Mašan

pre 10 godina

Slažem se sa svima onima koji misle da Gašić ne treba da vodi ovaj tim. Mislim da Pera Božić treba da vodi ekipu kada Dule nije u mogućnosti. Tačka.

miloš

pre 10 godina

Covjek je odlican trener, mozda nije m0tivator kao Dule, ali price kako je on izgubio utakmice na strani su smjesne,
(Dario, 24. januar 2014 11:12)

Gašić je de facto izgubio ovu utakmicu. Jedini način na koji Partizan može da pobedi najjače evropske ekipe je to da ih 40 minuta drži u klinču, da stežu i tuku u odbrani, da zuje u napadu, jednostavno, da kvare igru protivnika. Tako je i pao CSKA. Taj klinč je postojao samo u prvih nekoliko minuta u Tel Avivu, i Gašić, umesto da zove tajmaut i da prekine 4-0, odnosno 6-0 seriju Makabija, flegmatično je stajao i dopustio Makabiju da se već u prvoj četvrtini razigra. Onda je počelo sve da im ulazi - jer je Makabi takva ekipa, ako im dozvoliš da polete ode mast u propast - i publika se probudila, i tu je bio kraj.

Za Bajern važi gotovo isto. Kada je Pešić video da njegov tim ne idu trojke, rekao im je da giljaju u odbrani i da se fokusiraju na tranziciju i dublji napad. Partizan je vodio dok je Bajern promašivao, a čim su počeli da pogađaju ispod linije 6.75, Gašić opet sve melanholično gleda i ne reaguje.

Ne znam kakav je Gašić kao pomoćni trener, ali čoveka se sećam iz vremena dok je trenirao KK Vojvodinu, kada ga bukvalno niko od igrača nije niti voleo niti cenio, i kada je Milenka Tepića, tada jednog od najperspektivnijih mladih igrača u zemlji, držao na klupi da bi mu igrali neki košarkaški poluproizvodi. A to je isti Tepić koji je već naredne sezone kao starter igrao EL u Partizanu.

Saca

pre 10 godina

Rekao sam i prosli put, ne moze da se vodi utakmica po tudjim instrukcijama, ili je sam vodis ili kazes ne, a ovde Gasic razmislja sta je ono Dule rekao, ko da igra, sta bi on uradio itd.

Vest

pre 10 godina

Partizan uputio juce molbu C.Zvezdi za finansijsku pomoc. Zvezda odbila da uplati pomoc iako je vec nekoliko puta uplacivala novac u humanitarne svrhe.

ibrahimpasic nedzad

pre 10 godina

Neshvatljiva doza pesimizma sta smo ocekivali da dobijemo Makabi a u rotaciji 8igraca a od toga Musli i Gagic koji kao da nisu prisutni.Volim PARTIZAN

Bagzi

pre 10 godina

Nadam se da ce Gagi brzo da se oporavi. Navijam za zvezdu ali njega postujem. Decko je veliki borac i zelim mu sve najbolje a i steta bi bilo da vas deremo a izgovor da vam budu povrede ;) Dovoljno je sto nam je VECI budzet i sto iza nas stoji drzava.

grobar do groba

pre 10 godina

Momci znam da ovo citate, nas Grobare ste zaduzili svojim zalaganjem i zeljom da nas usrecite koja nije uvek ostvariva.Ne obazirite se na negativne komentare koje pisu ili navijaci Partizana koji nisu nikad bili na JNA i u Pioniru ili simpatizeri kluba kojeg mi postaje sve mrznije da izgovaram ime, oni su ljubomorni sto mi uspevamo da konstatno igramo sa najboljima i pobedjujemo da ne pricam sto titulu nisu osvojili od 1998. znaci u ovom milenijumu nemaju titulu i oni daju sebi za pravo da komentarisu utakmice KK Partizan.Gasic je odlicno vodio utakmicu ali nekad ne ide sve kako se zamilsi tako da mi i dalje nastavljamo da vas bodrimo, a nastavite da nas radujete.

nemanja

pre 10 godina

Dajte ljudi,prestanite da Duleta predtavljate krivcem za povrede igraca.U svim timovima se jako trenira,nema tu filozofije.Ima igraca koji su skloniji povredama i to je tako.U Partizanu su jedne sezone tri igraca imala slomljenu ruku!Silobad,Haus,Perovic.Jel im Dule lomio ruke na treninzima?To je vrhunski sport,povrede se desavaju.Ovo jedna od tih sezona kada ce nas terati maleri.Pre ove sezone,jos od one kad je Miloje igrao,a bili povredjeni Bozic,Step,Suput,nismo imali povredjene igrace na duze vreme.Prema tome,teorije da Duletovi treninzi upropastavaju zdravlje igraca su tendenciozni i zlonamerni.Pritom,svaka ekipa ima kondicionog trenera,valjda taj covek radi svoj posao?Do pre tri dana pricali smo o Dairisu Bertansu,pojacanoj rotaciji,a sada cemo mozda ostati i bez Milosavljevica.U samo tri dana,potpun obrt na nasu stetu.S druge strane komsije se razbacuju parama,pa ce umesto Silba da dovedu novog Amera,sigurno nimalo jeftinog,moze im se.Mi moramo da se skrpimo nekako do kraja sezone.Daj Boze da Gagi nije pokidao ligamente,to bi bilo bas strasno lose za nas.Ako se to desi,mozda bolje da probamo neku peticu da dovedemo,ipak spolja imamo Kinzija i Bogdana,uz Tepica koji ipak igra bolje nego kad je stigao.AKo je tacno za Dubljevica,mozda je to ok resenje,jer Gagic i Musli trose poslednje kredite.Gagic se jos i bori,skace za loptu,ali kod Muslija je tolika doza malokrvnosti,da to bas iritira.Nadajmo se najboljem,jos uvek smo u igri za TOP8.

Pedja

pre 10 godina

(grobar do groba, 24. januar 2014 11:11)
Cekaj, cekaj. Jesmo li mi Fmp ili Zvezda? Kako sad FMP nije osvojio titulu od 1998g? Dve godine slusam i citam da smo FMP i da je Zvezda osvojila 98g titulu i ti sad napises ovo. Dogovorite se prvo medjusobno pa nas onda obavestite ko smo mi. Gasicu, sve cestitke zbog toga sto nas ne spominje nego se ponasa kao pravi trener i sportista i govori samo o protivniku sa postovanjem i igri svog tima. Takve manire treba da ima trener velikog kluba.

Dario

pre 10 godina

Covjek je odlican trener, mozda nije m0tivator kao Dule, ali price kako je on izgubio utakmice na strani su smjesne, kao da bi ovo bolje proslo sa duletom, dobit ce se bajern kuci, kao mozda jos neko, ali na strani tesko, posebno sa ovim rosterom.

marko_bgd

pre 10 godina

realno,makabi i partizan su nebo i zemlja...makabi je masinerija koja se tek sada zahuhtava...imaju 12 igraca na svim pozicijama su troduplo popunjeni,i svaki igrac moze da da 15 poena bez problema...dok partizan sem bogdanovica,kinsija i lovernja nema nikog...ostali su sve borci koji su smesno izgledali na terenu u odnosu na makabijeve igrace...ni 3 vujosevica tu ne bi pomogla

mvgr

pre 10 godina

Gospodine Gašiču,ovaj poraz ide vama na dušu.U prvoj četvrtini posle serije makabija i vezanih trojki nije Vam palo na pamet da zovete taj maut.Šta ste očekivali da se jurimo sa Makabijem? Umesto zone i organizoanog napada gurate se pod koš gde nismo imali šase.Počinjete bez Bogdanovića utakmicu !
Neosporno je Vaše iskustvao ali ova i utakmica protiv Bajerna posle tolike razlike izgubiti utakmicu je samo vaša greška.Ovi igrači sa Duletom na klupi pobede CSK a izgube od Bajerna,nešto tu ne štima.Možda nedostatak autoriteta,nedostatak znanja,...

dado

pre 10 godina

nije makabi dobio nego si ti izgubio... posle 5 promasenih trojki u prvih 7-8 minuta si krenuo da guras pod kos gde nismo imali nikakve sanse i pustio si tim da prvih 5 minuta druge cetvrtine, kada su prakticno i resili utakmicu, juri makabi po terenu i u odbrani i u napadu, umesto da postavis ljudsku zonu i pozicioni napad...
(martin, 24. januar 2014 00:31) Nemam sta da dodam, posto si perfektno u par recenica odlicno analizirao greske u toku utakmice!!!

Mile

pre 10 godina

Nama je sledeca utakmica protiv Lokomotive mnogo bitnija od ove dobili smo CSKA koji ce na strani verovatno dobiti vecinu utakmica tu mislim na Bajern,Galatu,Zalgiris a vec su dobili Lokomotivu izgubili smo od Bajerna 6 razlike sto je nadoknadivo tako da guramo po planu

Stefan

pre 10 godina

Ako sam dobro razum'o, Makabi sa pocetka kada je igrao protiv Zvezde je bio prosecna ekipa, ali sada protiv Partizana su sampioni univerzuma i pretendenti na titulu EL. Dok je recimo Budiveljnik na pocetku bio pandan NBA timovima, dok su sad u padu forme. Ne samo nastavite slusamo vas, i pitamo se dokle cete se blamirati.

Sasa

pre 10 godina

gasic se verovatno oseca kao kad od nekog uzmete auto i vratite ga slupanog
tako i on dobio ekipu od duleta a vratio s povredjenim kapitenom
nije njegova krivica al baksuz
(toon, 23. januar 2014 23:50)
Baksuz je Vladimir Kuzmanovic koji je "prizvao" povredu recenicom pre pocetka meca:
Partizan nema sta da izgubi , samo da se ne desi neka povreda/

martin

pre 10 godina

nije makabi dobio nego si ti izgubio... posle 5 promasenih trojki u prvih 7-8 minuta si krenuo da guras pod kos gde nismo imali nikakve sanse i pustio si tim da prvih 5 minuta druge cetvrtine, kada su prakticno i resili utakmicu, juri makabi po terenu i u odbrani i u napadu, umesto da postavis ljudsku zonu i pozicioni napad...

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Ja sam zvezdas i razumem ako me ispljujete. Ali ovaj Gasic covek zaista ne zna. Ogroman je hendikep za Partizan kad Dule ne sedi na klupi (ili bolje da kazem ne stoji na terenu.)

toon

pre 10 godina

gasic se verovatno oseca kao kad od nekog uzmete auto i vratite ga slupanog
tako i on dobio ekipu od duleta a vratio s povredjenim kapitenom
nije njegova krivica al baksuz

toon

pre 10 godina

gasic se verovatno oseca kao kad od nekog uzmete auto i vratite ga slupanog
tako i on dobio ekipu od duleta a vratio s povredjenim kapitenom
nije njegova krivica al baksuz

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Ja sam zvezdas i razumem ako me ispljujete. Ali ovaj Gasic covek zaista ne zna. Ogroman je hendikep za Partizan kad Dule ne sedi na klupi (ili bolje da kazem ne stoji na terenu.)

martin

pre 10 godina

nije makabi dobio nego si ti izgubio... posle 5 promasenih trojki u prvih 7-8 minuta si krenuo da guras pod kos gde nismo imali nikakve sanse i pustio si tim da prvih 5 minuta druge cetvrtine, kada su prakticno i resili utakmicu, juri makabi po terenu i u odbrani i u napadu, umesto da postavis ljudsku zonu i pozicioni napad...

Sasa

pre 10 godina

gasic se verovatno oseca kao kad od nekog uzmete auto i vratite ga slupanog
tako i on dobio ekipu od duleta a vratio s povredjenim kapitenom
nije njegova krivica al baksuz
(toon, 23. januar 2014 23:50)
Baksuz je Vladimir Kuzmanovic koji je "prizvao" povredu recenicom pre pocetka meca:
Partizan nema sta da izgubi , samo da se ne desi neka povreda/

Stefan

pre 10 godina

Ako sam dobro razum'o, Makabi sa pocetka kada je igrao protiv Zvezde je bio prosecna ekipa, ali sada protiv Partizana su sampioni univerzuma i pretendenti na titulu EL. Dok je recimo Budiveljnik na pocetku bio pandan NBA timovima, dok su sad u padu forme. Ne samo nastavite slusamo vas, i pitamo se dokle cete se blamirati.

marko_bgd

pre 10 godina

realno,makabi i partizan su nebo i zemlja...makabi je masinerija koja se tek sada zahuhtava...imaju 12 igraca na svim pozicijama su troduplo popunjeni,i svaki igrac moze da da 15 poena bez problema...dok partizan sem bogdanovica,kinsija i lovernja nema nikog...ostali su sve borci koji su smesno izgledali na terenu u odnosu na makabijeve igrace...ni 3 vujosevica tu ne bi pomogla

Mile

pre 10 godina

Nama je sledeca utakmica protiv Lokomotive mnogo bitnija od ove dobili smo CSKA koji ce na strani verovatno dobiti vecinu utakmica tu mislim na Bajern,Galatu,Zalgiris a vec su dobili Lokomotivu izgubili smo od Bajerna 6 razlike sto je nadoknadivo tako da guramo po planu

mvgr

pre 10 godina

Gospodine Gašiču,ovaj poraz ide vama na dušu.U prvoj četvrtini posle serije makabija i vezanih trojki nije Vam palo na pamet da zovete taj maut.Šta ste očekivali da se jurimo sa Makabijem? Umesto zone i organizoanog napada gurate se pod koš gde nismo imali šase.Počinjete bez Bogdanovića utakmicu !
Neosporno je Vaše iskustvao ali ova i utakmica protiv Bajerna posle tolike razlike izgubiti utakmicu je samo vaša greška.Ovi igrači sa Duletom na klupi pobede CSK a izgube od Bajerna,nešto tu ne štima.Možda nedostatak autoriteta,nedostatak znanja,...

dado

pre 10 godina

nije makabi dobio nego si ti izgubio... posle 5 promasenih trojki u prvih 7-8 minuta si krenuo da guras pod kos gde nismo imali nikakve sanse i pustio si tim da prvih 5 minuta druge cetvrtine, kada su prakticno i resili utakmicu, juri makabi po terenu i u odbrani i u napadu, umesto da postavis ljudsku zonu i pozicioni napad...
(martin, 24. januar 2014 00:31) Nemam sta da dodam, posto si perfektno u par recenica odlicno analizirao greske u toku utakmice!!!

Dario

pre 10 godina

Covjek je odlican trener, mozda nije m0tivator kao Dule, ali price kako je on izgubio utakmice na strani su smjesne, kao da bi ovo bolje proslo sa duletom, dobit ce se bajern kuci, kao mozda jos neko, ali na strani tesko, posebno sa ovim rosterom.

grobar do groba

pre 10 godina

Momci znam da ovo citate, nas Grobare ste zaduzili svojim zalaganjem i zeljom da nas usrecite koja nije uvek ostvariva.Ne obazirite se na negativne komentare koje pisu ili navijaci Partizana koji nisu nikad bili na JNA i u Pioniru ili simpatizeri kluba kojeg mi postaje sve mrznije da izgovaram ime, oni su ljubomorni sto mi uspevamo da konstatno igramo sa najboljima i pobedjujemo da ne pricam sto titulu nisu osvojili od 1998. znaci u ovom milenijumu nemaju titulu i oni daju sebi za pravo da komentarisu utakmice KK Partizan.Gasic je odlicno vodio utakmicu ali nekad ne ide sve kako se zamilsi tako da mi i dalje nastavljamo da vas bodrimo, a nastavite da nas radujete.

nemanja

pre 10 godina

Dajte ljudi,prestanite da Duleta predtavljate krivcem za povrede igraca.U svim timovima se jako trenira,nema tu filozofije.Ima igraca koji su skloniji povredama i to je tako.U Partizanu su jedne sezone tri igraca imala slomljenu ruku!Silobad,Haus,Perovic.Jel im Dule lomio ruke na treninzima?To je vrhunski sport,povrede se desavaju.Ovo jedna od tih sezona kada ce nas terati maleri.Pre ove sezone,jos od one kad je Miloje igrao,a bili povredjeni Bozic,Step,Suput,nismo imali povredjene igrace na duze vreme.Prema tome,teorije da Duletovi treninzi upropastavaju zdravlje igraca su tendenciozni i zlonamerni.Pritom,svaka ekipa ima kondicionog trenera,valjda taj covek radi svoj posao?Do pre tri dana pricali smo o Dairisu Bertansu,pojacanoj rotaciji,a sada cemo mozda ostati i bez Milosavljevica.U samo tri dana,potpun obrt na nasu stetu.S druge strane komsije se razbacuju parama,pa ce umesto Silba da dovedu novog Amera,sigurno nimalo jeftinog,moze im se.Mi moramo da se skrpimo nekako do kraja sezone.Daj Boze da Gagi nije pokidao ligamente,to bi bilo bas strasno lose za nas.Ako se to desi,mozda bolje da probamo neku peticu da dovedemo,ipak spolja imamo Kinzija i Bogdana,uz Tepica koji ipak igra bolje nego kad je stigao.AKo je tacno za Dubljevica,mozda je to ok resenje,jer Gagic i Musli trose poslednje kredite.Gagic se jos i bori,skace za loptu,ali kod Muslija je tolika doza malokrvnosti,da to bas iritira.Nadajmo se najboljem,jos uvek smo u igri za TOP8.

Pedja

pre 10 godina

(grobar do groba, 24. januar 2014 11:11)
Cekaj, cekaj. Jesmo li mi Fmp ili Zvezda? Kako sad FMP nije osvojio titulu od 1998g? Dve godine slusam i citam da smo FMP i da je Zvezda osvojila 98g titulu i ti sad napises ovo. Dogovorite se prvo medjusobno pa nas onda obavestite ko smo mi. Gasicu, sve cestitke zbog toga sto nas ne spominje nego se ponasa kao pravi trener i sportista i govori samo o protivniku sa postovanjem i igri svog tima. Takve manire treba da ima trener velikog kluba.

miloš

pre 10 godina

Covjek je odlican trener, mozda nije m0tivator kao Dule, ali price kako je on izgubio utakmice na strani su smjesne,
(Dario, 24. januar 2014 11:12)

Gašić je de facto izgubio ovu utakmicu. Jedini način na koji Partizan može da pobedi najjače evropske ekipe je to da ih 40 minuta drži u klinču, da stežu i tuku u odbrani, da zuje u napadu, jednostavno, da kvare igru protivnika. Tako je i pao CSKA. Taj klinč je postojao samo u prvih nekoliko minuta u Tel Avivu, i Gašić, umesto da zove tajmaut i da prekine 4-0, odnosno 6-0 seriju Makabija, flegmatično je stajao i dopustio Makabiju da se već u prvoj četvrtini razigra. Onda je počelo sve da im ulazi - jer je Makabi takva ekipa, ako im dozvoliš da polete ode mast u propast - i publika se probudila, i tu je bio kraj.

Za Bajern važi gotovo isto. Kada je Pešić video da njegov tim ne idu trojke, rekao im je da giljaju u odbrani i da se fokusiraju na tranziciju i dublji napad. Partizan je vodio dok je Bajern promašivao, a čim su počeli da pogađaju ispod linije 6.75, Gašić opet sve melanholično gleda i ne reaguje.

Ne znam kakav je Gašić kao pomoćni trener, ali čoveka se sećam iz vremena dok je trenirao KK Vojvodinu, kada ga bukvalno niko od igrača nije niti voleo niti cenio, i kada je Milenka Tepića, tada jednog od najperspektivnijih mladih igrača u zemlji, držao na klupi da bi mu igrali neki košarkaški poluproizvodi. A to je isti Tepić koji je već naredne sezone kao starter igrao EL u Partizanu.

Vest

pre 10 godina

Partizan uputio juce molbu C.Zvezdi za finansijsku pomoc. Zvezda odbila da uplati pomoc iako je vec nekoliko puta uplacivala novac u humanitarne svrhe.

Bagzi

pre 10 godina

Nadam se da ce Gagi brzo da se oporavi. Navijam za zvezdu ali njega postujem. Decko je veliki borac i zelim mu sve najbolje a i steta bi bilo da vas deremo a izgovor da vam budu povrede ;) Dovoljno je sto nam je VECI budzet i sto iza nas stoji drzava.

ibrahimpasic nedzad

pre 10 godina

Neshvatljiva doza pesimizma sta smo ocekivali da dobijemo Makabi a u rotaciji 8igraca a od toga Musli i Gagic koji kao da nisu prisutni.Volim PARTIZAN

Saca

pre 10 godina

Rekao sam i prosli put, ne moze da se vodi utakmica po tudjim instrukcijama, ili je sam vodis ili kazes ne, a ovde Gasic razmislja sta je ono Dule rekao, ko da igra, sta bi on uradio itd.

crni_redstar

pre 10 godina

bice dobro,nadam se najiskrenije.verovao sam da mitrovic nije teze povredjen,tako sad verujem i u milosavljevica. savet treneru partizana,da odmara igrace koji podnose najveci teret u utakmicama koje su unapred dobijene ,kao ona sinoc ili ona protiv cska,kad se povredio vesterman. gagi je snazan,verujem da ce dobro proci.

Mašan

pre 10 godina

Slažem se sa svima onima koji misle da Gašić ne treba da vodi ovaj tim. Mislim da Pera Božić treba da vodi ekipu kada Dule nije u mogućnosti. Tačka.

pacman

pre 10 godina

Da li jos neko vidi da nas tim igra samo sa tri igraca!?Musli,Gagic...potpuno BESKORISNI i u napadu,i u odbrani.Potpuno bezopasni.Nema centara,nema pick and rolla,nema povratnih pasova..nema odbrane,i jos gore nema faulova,sem glupih uz primljen kos.Sinoc smo dobili 50 koseva iz reketa!Svi su skontali kako protiv nas...svu snagu na Bogdana i spoljnu liniju.Svesni da nasi centri BUKVALNO ne postoje!sem Lovernja koji se bori.Bogdan na izuzetan kvalitet koji ima...moze da prelomi kao protiv CSKA ali ne stalno.I svaku trojku koju pogodi sam sebi napravi poziciju.Ovu dvojicu podhitno odstraniti iz tima..skoro je tuzno gledati koliko su losi,koliko lopti izgube,koliko ne skacu..SVI im hvataju lopte,u napadu ne znaju da se postave..pogubljeni..muce tu loptu dok je ne izgube.Mislim da je i Dule svestan pogresne procene,ali je takav covek da trpi svestan da se nema para za druge.Zamislite da Bogdan,Gagi i Kinsey dobijaju povratne lopte za otvorene trojke..?da se kroz koseve u reketu rasterete malo?Da se protivnicka odbrana makar malo plasi nasih centara?!razvuce?Druga bi to prica bila..Partizan bi uz najboljeg igraca lige,Bogdana, sejao strah po Evropi,kad vec sada bez maltene pola tima dobija neke nemoguce utakmice na suv kvalitet pojedinca.ZAMISLITE sta bi bilo da je POTPUN TIM??

Stefan

pre 10 godina

Ako sam dobro razum'o, Makabi sa pocetka kada je igrao protiv Zvezde je bio prosecna ekipa, ali sada protiv Partizana su sampioni univerzuma i pretendenti na titulu EL. Dok je recimo Budiveljnik na pocetku bio pandan NBA timovima, dok su sad u padu forme. Ne samo nastavite slusamo vas, i pitamo se dokle cete se blamirati.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Ja sam zvezdas i razumem ako me ispljujete. Ali ovaj Gasic covek zaista ne zna. Ogroman je hendikep za Partizan kad Dule ne sedi na klupi (ili bolje da kazem ne stoji na terenu.)

martin

pre 10 godina

nije makabi dobio nego si ti izgubio... posle 5 promasenih trojki u prvih 7-8 minuta si krenuo da guras pod kos gde nismo imali nikakve sanse i pustio si tim da prvih 5 minuta druge cetvrtine, kada su prakticno i resili utakmicu, juri makabi po terenu i u odbrani i u napadu, umesto da postavis ljudsku zonu i pozicioni napad...

mvgr

pre 10 godina

Gospodine Gašiču,ovaj poraz ide vama na dušu.U prvoj četvrtini posle serije makabija i vezanih trojki nije Vam palo na pamet da zovete taj maut.Šta ste očekivali da se jurimo sa Makabijem? Umesto zone i organizoanog napada gurate se pod koš gde nismo imali šase.Počinjete bez Bogdanovića utakmicu !
Neosporno je Vaše iskustvao ali ova i utakmica protiv Bajerna posle tolike razlike izgubiti utakmicu je samo vaša greška.Ovi igrači sa Duletom na klupi pobede CSK a izgube od Bajerna,nešto tu ne štima.Možda nedostatak autoriteta,nedostatak znanja,...

Sasa

pre 10 godina

gasic se verovatno oseca kao kad od nekog uzmete auto i vratite ga slupanog
tako i on dobio ekipu od duleta a vratio s povredjenim kapitenom
nije njegova krivica al baksuz
(toon, 23. januar 2014 23:50)
Baksuz je Vladimir Kuzmanovic koji je "prizvao" povredu recenicom pre pocetka meca:
Partizan nema sta da izgubi , samo da se ne desi neka povreda/

dado

pre 10 godina

nije makabi dobio nego si ti izgubio... posle 5 promasenih trojki u prvih 7-8 minuta si krenuo da guras pod kos gde nismo imali nikakve sanse i pustio si tim da prvih 5 minuta druge cetvrtine, kada su prakticno i resili utakmicu, juri makabi po terenu i u odbrani i u napadu, umesto da postavis ljudsku zonu i pozicioni napad...
(martin, 24. januar 2014 00:31) Nemam sta da dodam, posto si perfektno u par recenica odlicno analizirao greske u toku utakmice!!!

toon

pre 10 godina

gasic se verovatno oseca kao kad od nekog uzmete auto i vratite ga slupanog
tako i on dobio ekipu od duleta a vratio s povredjenim kapitenom
nije njegova krivica al baksuz

Pedja

pre 10 godina

(grobar do groba, 24. januar 2014 11:11)
Cekaj, cekaj. Jesmo li mi Fmp ili Zvezda? Kako sad FMP nije osvojio titulu od 1998g? Dve godine slusam i citam da smo FMP i da je Zvezda osvojila 98g titulu i ti sad napises ovo. Dogovorite se prvo medjusobno pa nas onda obavestite ko smo mi. Gasicu, sve cestitke zbog toga sto nas ne spominje nego se ponasa kao pravi trener i sportista i govori samo o protivniku sa postovanjem i igri svog tima. Takve manire treba da ima trener velikog kluba.

nemanja

pre 10 godina

Dajte ljudi,prestanite da Duleta predtavljate krivcem za povrede igraca.U svim timovima se jako trenira,nema tu filozofije.Ima igraca koji su skloniji povredama i to je tako.U Partizanu su jedne sezone tri igraca imala slomljenu ruku!Silobad,Haus,Perovic.Jel im Dule lomio ruke na treninzima?To je vrhunski sport,povrede se desavaju.Ovo jedna od tih sezona kada ce nas terati maleri.Pre ove sezone,jos od one kad je Miloje igrao,a bili povredjeni Bozic,Step,Suput,nismo imali povredjene igrace na duze vreme.Prema tome,teorije da Duletovi treninzi upropastavaju zdravlje igraca su tendenciozni i zlonamerni.Pritom,svaka ekipa ima kondicionog trenera,valjda taj covek radi svoj posao?Do pre tri dana pricali smo o Dairisu Bertansu,pojacanoj rotaciji,a sada cemo mozda ostati i bez Milosavljevica.U samo tri dana,potpun obrt na nasu stetu.S druge strane komsije se razbacuju parama,pa ce umesto Silba da dovedu novog Amera,sigurno nimalo jeftinog,moze im se.Mi moramo da se skrpimo nekako do kraja sezone.Daj Boze da Gagi nije pokidao ligamente,to bi bilo bas strasno lose za nas.Ako se to desi,mozda bolje da probamo neku peticu da dovedemo,ipak spolja imamo Kinzija i Bogdana,uz Tepica koji ipak igra bolje nego kad je stigao.AKo je tacno za Dubljevica,mozda je to ok resenje,jer Gagic i Musli trose poslednje kredite.Gagic se jos i bori,skace za loptu,ali kod Muslija je tolika doza malokrvnosti,da to bas iritira.Nadajmo se najboljem,jos uvek smo u igri za TOP8.

grobar do groba

pre 10 godina

Momci znam da ovo citate, nas Grobare ste zaduzili svojim zalaganjem i zeljom da nas usrecite koja nije uvek ostvariva.Ne obazirite se na negativne komentare koje pisu ili navijaci Partizana koji nisu nikad bili na JNA i u Pioniru ili simpatizeri kluba kojeg mi postaje sve mrznije da izgovaram ime, oni su ljubomorni sto mi uspevamo da konstatno igramo sa najboljima i pobedjujemo da ne pricam sto titulu nisu osvojili od 1998. znaci u ovom milenijumu nemaju titulu i oni daju sebi za pravo da komentarisu utakmice KK Partizan.Gasic je odlicno vodio utakmicu ali nekad ne ide sve kako se zamilsi tako da mi i dalje nastavljamo da vas bodrimo, a nastavite da nas radujete.

Mile

pre 10 godina

Nama je sledeca utakmica protiv Lokomotive mnogo bitnija od ove dobili smo CSKA koji ce na strani verovatno dobiti vecinu utakmica tu mislim na Bajern,Galatu,Zalgiris a vec su dobili Lokomotivu izgubili smo od Bajerna 6 razlike sto je nadoknadivo tako da guramo po planu

marko_bgd

pre 10 godina

realno,makabi i partizan su nebo i zemlja...makabi je masinerija koja se tek sada zahuhtava...imaju 12 igraca na svim pozicijama su troduplo popunjeni,i svaki igrac moze da da 15 poena bez problema...dok partizan sem bogdanovica,kinsija i lovernja nema nikog...ostali su sve borci koji su smesno izgledali na terenu u odnosu na makabijeve igrace...ni 3 vujosevica tu ne bi pomogla

Vest

pre 10 godina

Partizan uputio juce molbu C.Zvezdi za finansijsku pomoc. Zvezda odbila da uplati pomoc iako je vec nekoliko puta uplacivala novac u humanitarne svrhe.

miloš

pre 10 godina

Covjek je odlican trener, mozda nije m0tivator kao Dule, ali price kako je on izgubio utakmice na strani su smjesne,
(Dario, 24. januar 2014 11:12)

Gašić je de facto izgubio ovu utakmicu. Jedini način na koji Partizan može da pobedi najjače evropske ekipe je to da ih 40 minuta drži u klinču, da stežu i tuku u odbrani, da zuje u napadu, jednostavno, da kvare igru protivnika. Tako je i pao CSKA. Taj klinč je postojao samo u prvih nekoliko minuta u Tel Avivu, i Gašić, umesto da zove tajmaut i da prekine 4-0, odnosno 6-0 seriju Makabija, flegmatično je stajao i dopustio Makabiju da se već u prvoj četvrtini razigra. Onda je počelo sve da im ulazi - jer je Makabi takva ekipa, ako im dozvoliš da polete ode mast u propast - i publika se probudila, i tu je bio kraj.

Za Bajern važi gotovo isto. Kada je Pešić video da njegov tim ne idu trojke, rekao im je da giljaju u odbrani i da se fokusiraju na tranziciju i dublji napad. Partizan je vodio dok je Bajern promašivao, a čim su počeli da pogađaju ispod linije 6.75, Gašić opet sve melanholično gleda i ne reaguje.

Ne znam kakav je Gašić kao pomoćni trener, ali čoveka se sećam iz vremena dok je trenirao KK Vojvodinu, kada ga bukvalno niko od igrača nije niti voleo niti cenio, i kada je Milenka Tepića, tada jednog od najperspektivnijih mladih igrača u zemlji, držao na klupi da bi mu igrali neki košarkaški poluproizvodi. A to je isti Tepić koji je već naredne sezone kao starter igrao EL u Partizanu.

Dario

pre 10 godina

Covjek je odlican trener, mozda nije m0tivator kao Dule, ali price kako je on izgubio utakmice na strani su smjesne, kao da bi ovo bolje proslo sa duletom, dobit ce se bajern kuci, kao mozda jos neko, ali na strani tesko, posebno sa ovim rosterom.

ibrahimpasic nedzad

pre 10 godina

Neshvatljiva doza pesimizma sta smo ocekivali da dobijemo Makabi a u rotaciji 8igraca a od toga Musli i Gagic koji kao da nisu prisutni.Volim PARTIZAN

Bagzi

pre 10 godina

Nadam se da ce Gagi brzo da se oporavi. Navijam za zvezdu ali njega postujem. Decko je veliki borac i zelim mu sve najbolje a i steta bi bilo da vas deremo a izgovor da vam budu povrede ;) Dovoljno je sto nam je VECI budzet i sto iza nas stoji drzava.

Mašan

pre 10 godina

Slažem se sa svima onima koji misle da Gašić ne treba da vodi ovaj tim. Mislim da Pera Božić treba da vodi ekipu kada Dule nije u mogućnosti. Tačka.

Saca

pre 10 godina

Rekao sam i prosli put, ne moze da se vodi utakmica po tudjim instrukcijama, ili je sam vodis ili kazes ne, a ovde Gasic razmislja sta je ono Dule rekao, ko da igra, sta bi on uradio itd.

pacman

pre 10 godina

Da li jos neko vidi da nas tim igra samo sa tri igraca!?Musli,Gagic...potpuno BESKORISNI i u napadu,i u odbrani.Potpuno bezopasni.Nema centara,nema pick and rolla,nema povratnih pasova..nema odbrane,i jos gore nema faulova,sem glupih uz primljen kos.Sinoc smo dobili 50 koseva iz reketa!Svi su skontali kako protiv nas...svu snagu na Bogdana i spoljnu liniju.Svesni da nasi centri BUKVALNO ne postoje!sem Lovernja koji se bori.Bogdan na izuzetan kvalitet koji ima...moze da prelomi kao protiv CSKA ali ne stalno.I svaku trojku koju pogodi sam sebi napravi poziciju.Ovu dvojicu podhitno odstraniti iz tima..skoro je tuzno gledati koliko su losi,koliko lopti izgube,koliko ne skacu..SVI im hvataju lopte,u napadu ne znaju da se postave..pogubljeni..muce tu loptu dok je ne izgube.Mislim da je i Dule svestan pogresne procene,ali je takav covek da trpi svestan da se nema para za druge.Zamislite da Bogdan,Gagi i Kinsey dobijaju povratne lopte za otvorene trojke..?da se kroz koseve u reketu rasterete malo?Da se protivnicka odbrana makar malo plasi nasih centara?!razvuce?Druga bi to prica bila..Partizan bi uz najboljeg igraca lige,Bogdana, sejao strah po Evropi,kad vec sada bez maltene pola tima dobija neke nemoguce utakmice na suv kvalitet pojedinca.ZAMISLITE sta bi bilo da je POTPUN TIM??

crni_redstar

pre 10 godina

bice dobro,nadam se najiskrenije.verovao sam da mitrovic nije teze povredjen,tako sad verujem i u milosavljevica. savet treneru partizana,da odmara igrace koji podnose najveci teret u utakmicama koje su unapred dobijene ,kao ona sinoc ili ona protiv cska,kad se povredio vesterman. gagi je snazan,verujem da ce dobro proci.