Košarka 103

Četvrtak, 23.01.2014.

21:20

Milosavljević povredio koleno

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević povredio je koleno tokom utakmice 4. kola Top16 faze Evrolige u Tel Avivu.

Milosavljeviæ povredio koleno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Juve

pre 10 godina

Klasicne gluposti u NBA igraci igraju i po dve utakmice u dve veceri po 40min pa se ne povrede nije ovde u pitanju rotacija nego jednostavno doskok nije bio kako treba. Velika steta zelim mu brz oporavak.

pogodi za koga navijam

pre 10 godina

Za ove koje spominju NBA igrace i njihovu minutazu previdjaju jednu bitnu stvar, a to je da tokom sezone i pogotovo u plej ofu oni imaju znatno blazi rezim treninga, nego sto ga Vujosevic sprovodi tokom cele godine, tako da je ipak njegova krivica zbog ovoliko povredjenih igraca.

Pedja

pre 10 godina

(nemanja, 24. januar 2014 11:08)
Trener je odgovoran za sve, on vodi racuna o nacinu rada na treningu ali i o oporavku posle treninga. Pare imate ali ih Dule i ostali trpaju u svoj dzep a igrace unistavaju treninzima do iznemoglosti a sve to da bi vi opet pobedili Zvezdu u finalu Aba i Ksl. Duletu igraci sluze kao potrosna roba, iskoristi ih i baci a uzme velike pare (on i clanovi uprave a ne klub) i zadrzi vasu podrsku titulom. E sada sto igraci stradaju i sto su primorani da se prave da je sve ok to nije njemu vazno.

nemanja

pre 10 godina

Dajte ljudi,prestanite da Duleta predtavljate krivcem za povrede igraca.U svim timovima se jako trenira,nema tu filozofije.Ima igraca koji su skloniji povredama i to je tako.U Partizanu su jedne sezone tri igraca imala slomljenu ruku!Silobad,Haus,Perovic.Jel im Dule lomio ruke na treninzima?To je vrhunski sport,povrede se desavaju.Ovo jedna od tih sezona kada ce nas terati maleri.Pre ove sezone,jos od one kad je Miloje igrao,a bili povredjeni Bozic,Step,Suput,nismo imali povredjene igrace na duze vreme.Prema tome,teorije da Duletovi treninzi upropastavaju zdravlje igraca su tendenciozni i zlonamerni.Pritom,svaka ekipa ima kondicionog trenera,valjda taj covek radi svoj posao?Do pre tri dana pricali smo o Dairisu Bertansu,pojacanoj rotaciji,a sada cemo mozda ostati i bez Milosavljevica.U samo tri dana,potpun obrt na nasu stetu.S druge strane komsije se razbacuju parama,pa ce umesto Silba da dovedu novog Amera,sigurno nimalo jeftinog,moze im se.Mi moramo da se skrpimo nekako do kraja sezone.Daj Boze da Gagi nije pokidao ligamente,to bi bilo bas strasno lose za nas.Ako se to desi,mozda bolje da probamo neku peticu da dovedemo,ipak spolja imamo Kinzija i Bogdana,uz Tepica koji ipak igra bolje nego kad je stigao.AKo je tacno za Dubljevica,mozda je to ok resenje,jer Gagic i Musli trose poslednje kredite.Gagic se jos i bori,skace za loptu,ali kod Muslija je tolika doza malokrvnosti,da to bas iritira.Nadajmo se najboljem,jos uvek smo u igri za TOP8.

santa justa

pre 10 godina

Gledam pre neko vece tekmu Saragosa-L.Ritas. Video Aca Petrovic jos na poluvremenu da je izgubio utakmicu pa celo 2. poluvreme igra sa 2. petorkom. Neka je za nauk DV-u i Gasicu. Bezbradica, Andric, Salic sta rade? Sluze da popune broj za trening? Unistice i Bogdanovica ovako. Poz od zvezdasa.

slavica

pre 10 godina

Hoće li neko početi da se bavi ovim povredama, ukrštenih ligamenata!!!! Ovo je strašno, na svakoj utakmici povreda i to ista i ne može biti gora, prekid prednjeg ukrštenog ligamenta. Operacija teška, oporavak takođe, te3žak i dug, a i posle, ili druga noga, ili u najgorem slučaju opet ista!!! Toliko primera i kod nas i u inostranstvu. Šta je razlog, da li se neko bavi ovim podatcima, i treba li početi??? Ovo je postala epidemija.

Vladimir

pre 10 godina

Kao Zvezdas zelim mu brz oporavak. Decko je jedan od bisera nase kosarke, ali postaje cudno sta se desava igracima Partizana u ovoj sezoni. Ceste i to teske povrede ne mogu biti slucajnost.

Dario

pre 10 godina

Sve najbolje Gagi, oduvjek cekam ovog covjeka da proigra, ako mu se desi sad maler onda stvarno, ne vjerujem da igranje od 35 minuta moze da izazove, takve povrede, mozda malo vise stil igre (odbrana + napad sve na 100%) kao i treninzi, koji su u evropi pakleni, tako da se to sa Nba ne moze porediti gdje su treninzi rijetki i to kad se ima vremena, a i ne igra se neka pdbrana, posebnp ovi top ihraci koji svoje velike minute koriste uglavnom za napadacku filozofiju. a najvjerovatnije je los doskok tako da sve nase teorije ne drze vodu. poz

grobar cetinje

pre 10 godina

bojim se da ce jos biti povreda.
igraci su nam preoptereceni,moramo dovesti jos jednog beka ili pleja.
ili da se dalo vise koristi,ovako ne ide.
svi se iskidase.

aleksandar

pre 10 godina

Kao veliki cigan ti zelim samo laksu povredu i da igras protiv nas pa da na terenu vidimo ko je bolji a ovi sto se raduju tvojoj povredi su nesretnici koji nemaju pojma o sportu. (Cigan do groba, 24. januar 2014 09:14)bravo majstore za izjavu.evo ja nikad ne navijam za divu,al ne daj Boze da se neko od njihovih igraca povredi

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Grobari ne kukajte ovde zbog povreda i cega vec ne.Koga je briga.Niko nije kriv sto vam trener izrabljuje igrace na treninzima i na utakmicama po 39 minuta.Tri igraca igraju cele tekme a 4ica ne ulaze nikad.Posledice su svima poznate.I to je normalan rezultat usled preopterecenja.Pa cija je odluka bila da se dovede Salic,Bezbradica,Dalo itd pa da sede na klupi?Moja nije.Prema tome zalite se svome magu a ovde ne placite.

Zvezdas

pre 10 godina

Decku zelim sve najbolje i da se brzo oporavi.Ovo sad nema veze sa kosarkom ali ima takva je tema.Jedan nas poznati ''strucnjak''nas je u pionirima terao konstantno da trcimo 100x100.Mozete misliti kakve su tu povrede bile.

Trener

pre 10 godina

Trening je fizicki mnogo, mnogo, mnogo zahtevniji od 40 minuta utakmice.

Trening traje dva puta duze i akcenat je na maksimalnom intenzitetu i u smislu snage, brzine, tehnike...

Kad pocne utakmica mnogo je veci psiholoski stres, pritisak rezultata, navijaci, emocije - toga na treningu nema.

Ali samo fizicki gledano - trening daleko vise trosi telo nego utakmica!

Naravno, ne moze i jare i pare. Ako hoces da igraci brze napreduju, onda moras da pojacas trening do maksimuma. To dovodi do forsiranja tela do granice izdrzljivosti (ili preko, kako neko rece). Sistem Partizana je takav da nema vremena za "normalan" razvoj igraca - taj klinac mora da stigne i do jednog visokog nivoa u Partizanu i da se, dok je jos u prvoj polovini dvadesetih proda u neki finansijski jaci klub.

To znaci, forsiranje do maksimuma - povrede su uracunat rizik.

Cigan do groba

pre 10 godina

Kao veliki cigan ti zelim samo laksu povredu i da igras protiv nas pa da na terenu vidimo ko je bolji a ovi sto se raduju tvojoj povredi su nesretnici koji nemaju pojma o sportu.

Pseudo

pre 10 godina

NBA doktor kaze da umor nema veze sa ACL povredom, ali ja verujem vama strucnjacima koji intimno poznajete trenazni proces Partizana, itd.

Mile

pre 10 godina

@Bojan a ti nazovi ako te interesuje kolika mu je plata posto to pominjes verovatno te kopka,mene ne interesuje nisam ni direktor ni predsednik ni blagajnik kluba samo navijac

Markoes

pre 10 godina

Partizan je zadnjih 10 godina imao ukupno 3-4 povredjena igraca i to do mesec dana,tako da je ovaj tvoj komentar besmislen.Ovo sto se desava zadnjih meseci je nesto novo,dosao je i novi kondicioni trener,mozda je to problem.
Ovi sto pominju Zeljko koji je "ucinio medvedju uslugu" neka se pomire sa tim da smo pobedili Zeljka zato sto smo bili bolji,kao i CSKA,kao i Nanter u Barseloni. Sta smo trebali,namerno da ispadnemo u EK? A kao tu bi odmarali igrace?
(ajde pustite mi bar jedan veceras, 24. januar 2014 02:42)

Druze ovo nije tacno te povrede idu jos od Vujanica a i igraci koji se nisu povredili u Partizanu povredili su se u prvoj sezoni u novom klubu evo da imas primer i Lucica. Ameri nece da daju da vam se Bertans vrati zato su ga i oni operisali. Racunica je jasna ne moze da se trenira 8 puta + 2 utakmice za 7 dana matematika je jasna jos svaki put trening puca, tu ne racunam suterski trening i teretanu koji neki rade jos dodatno. Duletov nacin treninga je problem i svi to znaju i sve na stetu igraca.

Draza

pre 10 godina

Citam komentare. Sve sami strucnjaci za kolena koji znaju da je to od 70 min kosarke nedeljno (posto kazu da igra 35 min sreda-subota).E pa jel moze neko da mi kaze sta bi u tom slucaju trebalo da se desava nba igracima?

Partizan Šampion

pre 10 godina

Brz oporavak Milosavljevicu, veliki gubitak za Partizan, Dragane brzo se oporavi, pozz od Zvezdasa (Tottenham, 23. januar 2014 22:00

Bravo majstore. Svaka cast za komentar.

Mile Jna

pre 10 godina

Mnogo je lakse igrati 3 utakmice nedeljno,bez teskih treninga nego 2+pakleni treninzi svaki dan.I u NBA su manje-vise svi dopingovani,bar ti igraci sto igraju 40ak min. po utakmici i daju 50 poena.

Bojan

pre 10 godina

@Vlada

Svaka cast za komentar,ne navijam za Partizan ali ovo sto od njihovih igraca radi DV nije normalno.Mali fond igraca,a prevelika opterecenja i mora da dodje do povreda.A grobari samo neka se zanose mislju kako DV radi pravu stvar za klub.Neka ga pitaju kolika mu je plata i koliki mu je procenat od prodatih igraca.Pa ce da vide koliko DV voli Partizan u stotinama hiljada evra godisnje.

pera

pre 10 godina

Nadam se da nije ozbiljno,ali ovi sto pominju da je Milosavljevic normalno koracao na kraju meca...Bertans je posle povrede ligamenata takodje normalno koracao na kraju utakmice i proslavljao titulu,secam se Fejse posle iste povrede kada je normalno koracao pored aut linije do klupe,a posle pauzirao godinu dana,juce se Falkao posle iste povrede vratio na kratko u igru... To me je uvek i cudilo kod ove povrede,gledam igrace koji normalno hodaju,kao nije im nista,a onda 6 meseci pauza.Naravno secam se i Ronalda(brazilca) i njegove krike,suze i iznosenje sa terena, ali to verovatno zavisi i koliko koleno skrene.Nadam se da sa Draganom nije nista,ali me ova Gasiceva izjava kao i Tegijevo spominjanje otoka i snimanje kolena sutra ne ohrabruje.

ajde pustite mi bar jedan veceras

pre 10 godina

Kao da su od stakla. Niko se tako ne povredjuje u Evropi kao igraci Partizana, i to ne samo ove sezone, nego vec godinama.
(Nebojsa, 23. januar 2014 21:35)

Partizan je zadnjih 10 godina imao ukupno 3-4 povredjena igraca i to do mesec dana,tako da je ovaj tvoj komentar besmislen.Ovo sto se desava zadnjih meseci je nesto novo,dosao je i novi kondicioni trener,mozda je to problem.
Ovi sto pominju Zeljko koji je "ucinio medvedju uslugu" neka se pomire sa tim da smo pobedili Zeljka zato sto smo bili bolji,kao i CSKA,kao i Nanter u Barseloni. Sta smo trebali,namerno da ispadnemo u EK? A kao tu bi odmarali igrace?

Nataeos

pre 10 godina

To je rezultat ogromne minutaže i Vujoševićeve filozofije igraj za klub preko granice bola! Daj Bože da i Bogdanović ne nastrada.
(Lazar, 23. januar 2014 22:05)
Znači ugasiti NBA.. Ej bre igraju i po 40 minuta na utakmici.. !!!!!

... vlada

pre 10 godina

Ne znam sta ocekujete.. Partizan ima tri igraca (Bogdan, Milosavljevic i Kinsi, uz Bertansa), i od njih se najvise ocekuje, igraju po 30-35 minuta, dva puta nedeljno, pritom treniraju po, kako Dule kaze, 7 sati dnevno. Pa to nije normalno, posebno ne kada imas tako malo igraca!! I to se ne desava samo sada, gde su svi veliki Partizanovi igraci koje je Dule "stvorio"??!!

I-3

pre 10 godina

U poslednjih 8-9 meseci, ovo ce izgleda biti treca ozbiljna povreda Partizanovih igraca. Ako se kojim slucajem prisetimo predhodnih sezona, za vreme Prof. Koprivice ili Vlade Radonjica kao kondicionih trenera, u Partizanu vise od 5 godina nije bilo ni jedne jedine ozbiljnije povrede, a o kidanju ligamenata i da ne govorimo.
Ako malo bolje poznajemo sportski trening, ovo je cist primer (ponovljen po treci put) da, uz duzno postovanje nacina na koji se trenira u Partizanu, u sistemu treninga i doziranju opterecenja ove sezone nazalost nesto krupno ne valja.

SAVEST

pre 10 godina

Ovom gospodinu treba zabraniti da radi, upropascavaju prave momke sportiste.
Da li neko normalan moze da drzi trening vecernji za Novu Godinu od 4,5 sata tj 270 minuta da bi momci bili sto umorniji i da ne bi mogli nigde da odu od umora. Mnogo je pravih koji zbog neadekvatnog oporavka stradaju: Lucic, Bertans, Westerman, sada Milosavljevic, u proslosti mnogo takvih... Ovakvi kao Gasic nepoznaju osnove sportskog treninga i da je kljuc u adekvatnom oporavku. formirao bi sportsku policiju koja bi oduzimala pravo na rad ovakvim tipovim. Zato nam i sport generalno stagnira tjs neadekvatna sredstva trenazne aktivnosti

blinkibil

pre 10 godina

Nema srece ovaj Partizan, prvo Bertrans pa Vesterman pa sad Milosavljevic. Pa sa Vestermanom i Bertransom Partizan bi mogao dalje u EL. Imali bi sutersku liniju za respekt, ubijali bi trojkama

pozega

pre 10 godina

nema sanse da je pokidao ligamente,izasao je sam na kraju meca da se pozdravi...ja sam kidao ligamente i nisam mogao da stanem na nogu 15 dana..u najgorem slucaju je meniskus..NADAM SEEEEE

persol

pre 10 godina

Citam gluposti uporedite NBA ligu gde se vec godinama igraju veliki broj utakmica u jakom intezitetu, pa ne nastradaju ligamenti i tamo najbolji igraju u proseku preko 30min. Kod nas je jednostavno maler i sreca nasa da je Gagi jedan od najspreminih igraca u evropi pa bice da je samo neka distorzija eventualno meniskus za teze necu da mislim. Vole te Grobari.

Ratko

pre 10 godina

Pratim kosarku ali ne toliko kvalitetno u detalje i nadam se da ima kosarkaskih laika koji znaju koliko se igraca i to reprezentativaca povredilo u KK Partizan ranijih godina? Nije to nikakav maler to je jednostavno visok intezitet treninga. Ja znam da smo zbog toga izgubili Vijanica i na zalost Velickovica i to mozda zauvek. Povreda kolena je vrlo nezgodna i odsustvo Milosavljevica je zagarantovan on je iznesen sa terena. Kriv je trener sto ne koristi celu klupu i ne moze da se igra punom parom 40 minuta 2 puta nedeljno. Ovo je sasvim normalan splet nesrecnih okolnosti. Probajte rekreativno da se bavite trcanjem ili bilo kojim vidom atletike ako ne vodite racuna ode koleno vrlo brzo. Gagiju zelim brz oporavak i nadam se da povreda nije toliko opasna.

realno

pre 10 godina

Svaka cast za sve one koji daju podrsku u ovom trenutku, bez obzira za koga navijaju. Sa druge strane, nisu mi jasni oni koji decku koji je fer i korektan na terenu (i van njega), zele zlo.

Nadam se da je sve u redu, i oporavi nam se sto pre!

boss

pre 10 godina

ako se on ozbiljnije povredio, em je partizanu kraj sezone ali mnogo gore je sto je ovaj decko.koji je toliko truda ulozio u kosarku propustio poslednju priliku da zaradi velike pare...sad bas pred vrhunac igracki karijere tesks povreda bi znacila kraj...

Partizan

pre 10 godina

Sta pricate? Pa pre su igraci igrali po 40:00 pa nije bilo ovoga,nije to do minutaze,ako utakmica traje 40:00 logicno da najbolji igrac igra 35

Batko

pre 10 godina

A ko da igra kad nisu dali da se Partizan pojača? Prežali ovu godinu i ove silne povrede, neka im bude, a onda će sve doći na svoje.
(Niko nije jači od države, 23. januar 201

BIA,CIA,Vučić,Vatikan,Čović,Tamilski tigrovi,ET...zavera braćo,zavera !!!!

nikola le

pre 10 godina

u nba ligi izedju meceva nemaju treninge kakve forsira DV, vec suterske i treninge istezanja + imaju mnogo bolje metode i uslove za regeneraciju + svi koriste razlicite stimulanse. nazalost kod nas nema uslova za tako nesto. ne kazem da je vujosevic kriv zbog povrede, povreda je bio nesrecan slucaj, ali se videla preumorenost milosavljevica u poslednje vreme. zao mi ke ovih momaka, mnogo bolova trpe zarad uspeha,a veliki mag iz njih crpe maksimume zarad trenutnog uspeha ne raziljajuci o njihovoj daljoj karijeri,posle partizana

Banezi

pre 10 godina

Nazalost to je moderan profesionalni sport . Nema profesionalnog sportiste u proteklih dvadesetak godina da nije imao bar jednu ili dve povrede . Pogledajte NBA ove sezone : Vejd , Brajant , Rouz , Rondo , Vestbruk itd. A sto ugrozavaju zdravlje dopingom , to necu ni da pominjem .

kontraadmiral

pre 10 godina

Ucinio vam Zeljko medvedju uslugu, nece te imati da sastavite ekipu za drugi deo sezone. Sad moze da vam se desi da zbog top 16 ove sezone, sledece ne igrate EL uopste
(Mailman, 23. januar 2014 21:34)
Ne budali....

Niko nije jači od države

pre 10 godina

A ko da igra kad nisu dali da se Partizan pojača? Prežali ovu godinu i ove silne povrede, neka im bude, a onda će sve doći na svoje.

bum tras

pre 10 godina

A neki sto kazu da se Dzikic otvori za Murica treba da procitaju malo pravila. Muric je mogo u partizane krajem decembra kad se zavrsio prvi deo sezone,sad i da hoce ne moze do sledece.

Bravar

pre 10 godina

Taman bi bili na istom nivou kad bi se vama povredili Simonovic i Bobi Marjanovic.Ali dok je Radonjic na klupi nema razloga za brigu.Tempirao je opet formu za januar pa je pad iste u maju neminovan.

frenky wolf simao

pre 10 godina

Ja cu vam reci u cemu je problem-u nasem stilu igre,rvackom nacinu igre,mi nekoga mozemo dobiti samo na tucu,to zna i Vujosevic zato i forsira takav stil igre vec 15 godina...zato je svaki igrac koga je "stvorio" DV karijeru okoncao u 27,28 godini ili kasnije kao poluinvalid...Lista igraca koji su se povredili zahvaljujuci rvackim zahvatima u igri koja je umetnost pod obrucima je jakoooo dugacak.Kad Vujesevic promeni stil igre i prestane s rvanjem tad nece biti povreda...ali nece biti vise ni rezultata.Mada ni ovako nece biti vise rezultata...Ipak do kraja uz nas klub,ziveo Partizan!

sick

pre 10 godina

Alo ,nema veze dal igra 30 ili.minut sa ovom povredom,jednostavno los doskok,šta Lebron ,Durent,Harden...što se oni ne povredjuju a igraju isto il.više od Milosavljevića

boki_rs

pre 10 godina

sad ce da se javi hiljadu strucnjaka koji ce da kazu kako je vujosevic KRIV zbog povreda jer ih previse forsira!!!
pa sta bi ona u nba ligi trebalo da se desava!? ljudi igraju svaki drugi dan, vjerovatno i vise nego igraci u evropi...
nazalost maler, opet...
ovo ce bas biti tesko nadoknaditi
3 igraca iz prve petorke.

Igor

pre 10 godina

Deja Vu povrede Lea na mecu sa CSKA, isto smo bili gosti, isto odlucen mec na poluvremenu, ista povreda, nadam se ne i na ishod povrede.

nikolabar

pre 10 godina

zamor materijala, igraju mnogo utakmica, nemaju vremena za regeneraciju i opravak zbog malog broja igrača i ovo su posledice, tužno :-(

Reprezentacija !!!

pre 10 godina

Ako je povreda ozbiljnije prirode ovo ce biti katastrofa! Lucica smo izgubili u najboljim danima, Luku Mitrovica.. ako sada izgubimo i Milosavljevica u Spaniji cemo moci biti vreca za udaranje!

Mailman

pre 10 godina

Ucinio vam Zeljko medvedju uslugu, nece te imati da sastavite ekipu za drugi deo sezone. Sad moze da vam se desi da zbog top 16 ove sezone, sledece ne igrate EL uopste

alex99

pre 10 godina

Ako ni on ne bude mogao da igra, ne znam s kim ćemo dalje ? Ovo je katastrofa kako uprava vodi Partizana. Ali ne verujem da ne bi doveli još koga da mogu. Valjda nemaju pare. Na šta smo spali.

Who the....

pre 10 godina

pa da li je moguce? Pa ne mogu njih cetvorica, cele sezone da igraju po 35min
(grobar, 23. januar 2014 21:29)

Majke ti, i to ima veze sa povredom pri doskoku?

prs'o je k'o uskrsnje jaje

pre 10 godina

Ma daj, ne zelim da nam prebacuju sutra kako smo osvojili titulu zato sto su povredjeni, ae brzo ozdravi da bi vas sve 'nako djuture, sportski i fer "tovarili" !

igor

pre 10 godina

znam da se nema para ali ili hitno nesto uraditi po pitanju pojacanja ili cemo do kraja sezone igrati sa juniorima. I Bogdan I Kinzi su bili povredjeni (srecom lakse)...Leo I Bertu da ne pominjemo...pa samo da se zapitamo ko je ne daj Boze sledeci...

iskreni navijac

pre 10 godina

narode , ovo je za ocekivati igraju po 35 minuta u najboljem slucaju ako ne i 37 pa i 39! nisu masine mora da dodje do ovoga i sta sad?pa i bogdan i kinzi su na tankom ledu.bolje da zrtvujemo nekoliko utakmica negi igrace!

sick

pre 10 godina

Alo ,nema veze dal igra 30 ili.minut sa ovom povredom,jednostavno los doskok,šta Lebron ,Durent,Harden...što se oni ne povredjuju a igraju isto il.više od Milosavljevića

Who the....

pre 10 godina

pa da li je moguce? Pa ne mogu njih cetvorica, cele sezone da igraju po 35min
(grobar, 23. januar 2014 21:29)

Majke ti, i to ima veze sa povredom pri doskoku?

Reprezentacija !!!

pre 10 godina

Ako je povreda ozbiljnije prirode ovo ce biti katastrofa! Lucica smo izgubili u najboljim danima, Luku Mitrovica.. ako sada izgubimo i Milosavljevica u Spaniji cemo moci biti vreca za udaranje!

igor

pre 10 godina

znam da se nema para ali ili hitno nesto uraditi po pitanju pojacanja ili cemo do kraja sezone igrati sa juniorima. I Bogdan I Kinzi su bili povredjeni (srecom lakse)...Leo I Bertu da ne pominjemo...pa samo da se zapitamo ko je ne daj Boze sledeci...

realno

pre 10 godina

Svaka cast za sve one koji daju podrsku u ovom trenutku, bez obzira za koga navijaju. Sa druge strane, nisu mi jasni oni koji decku koji je fer i korektan na terenu (i van njega), zele zlo.

Nadam se da je sve u redu, i oporavi nam se sto pre!

iskreni navijac

pre 10 godina

narode , ovo je za ocekivati igraju po 35 minuta u najboljem slucaju ako ne i 37 pa i 39! nisu masine mora da dodje do ovoga i sta sad?pa i bogdan i kinzi su na tankom ledu.bolje da zrtvujemo nekoliko utakmica negi igrace!

Mailman

pre 10 godina

Ucinio vam Zeljko medvedju uslugu, nece te imati da sastavite ekipu za drugi deo sezone. Sad moze da vam se desi da zbog top 16 ove sezone, sledece ne igrate EL uopste

prs'o je k'o uskrsnje jaje

pre 10 godina

Ma daj, ne zelim da nam prebacuju sutra kako smo osvojili titulu zato sto su povredjeni, ae brzo ozdravi da bi vas sve 'nako djuture, sportski i fer "tovarili" !

Cigan do groba

pre 10 godina

Kao veliki cigan ti zelim samo laksu povredu i da igras protiv nas pa da na terenu vidimo ko je bolji a ovi sto se raduju tvojoj povredi su nesretnici koji nemaju pojma o sportu.

boki_rs

pre 10 godina

sad ce da se javi hiljadu strucnjaka koji ce da kazu kako je vujosevic KRIV zbog povreda jer ih previse forsira!!!
pa sta bi ona u nba ligi trebalo da se desava!? ljudi igraju svaki drugi dan, vjerovatno i vise nego igraci u evropi...
nazalost maler, opet...
ovo ce bas biti tesko nadoknaditi
3 igraca iz prve petorke.

alex99

pre 10 godina

Ako ni on ne bude mogao da igra, ne znam s kim ćemo dalje ? Ovo je katastrofa kako uprava vodi Partizana. Ali ne verujem da ne bi doveli još koga da mogu. Valjda nemaju pare. Na šta smo spali.

Igor

pre 10 godina

Deja Vu povrede Lea na mecu sa CSKA, isto smo bili gosti, isto odlucen mec na poluvremenu, ista povreda, nadam se ne i na ishod povrede.

Partizan

pre 10 godina

Sta pricate? Pa pre su igraci igrali po 40:00 pa nije bilo ovoga,nije to do minutaze,ako utakmica traje 40:00 logicno da najbolji igrac igra 35

frenky wolf simao

pre 10 godina

Ja cu vam reci u cemu je problem-u nasem stilu igre,rvackom nacinu igre,mi nekoga mozemo dobiti samo na tucu,to zna i Vujosevic zato i forsira takav stil igre vec 15 godina...zato je svaki igrac koga je "stvorio" DV karijeru okoncao u 27,28 godini ili kasnije kao poluinvalid...Lista igraca koji su se povredili zahvaljujuci rvackim zahvatima u igri koja je umetnost pod obrucima je jakoooo dugacak.Kad Vujesevic promeni stil igre i prestane s rvanjem tad nece biti povreda...ali nece biti vise ni rezultata.Mada ni ovako nece biti vise rezultata...Ipak do kraja uz nas klub,ziveo Partizan!

pozega

pre 10 godina

nema sanse da je pokidao ligamente,izasao je sam na kraju meca da se pozdravi...ja sam kidao ligamente i nisam mogao da stanem na nogu 15 dana..u najgorem slucaju je meniskus..NADAM SEEEEE

Batko

pre 10 godina

A ko da igra kad nisu dali da se Partizan pojača? Prežali ovu godinu i ove silne povrede, neka im bude, a onda će sve doći na svoje.
(Niko nije jači od države, 23. januar 201

BIA,CIA,Vučić,Vatikan,Čović,Tamilski tigrovi,ET...zavera braćo,zavera !!!!

pera

pre 10 godina

Nadam se da nije ozbiljno,ali ovi sto pominju da je Milosavljevic normalno koracao na kraju meca...Bertans je posle povrede ligamenata takodje normalno koracao na kraju utakmice i proslavljao titulu,secam se Fejse posle iste povrede kada je normalno koracao pored aut linije do klupe,a posle pauzirao godinu dana,juce se Falkao posle iste povrede vratio na kratko u igru... To me je uvek i cudilo kod ove povrede,gledam igrace koji normalno hodaju,kao nije im nista,a onda 6 meseci pauza.Naravno secam se i Ronalda(brazilca) i njegove krike,suze i iznosenje sa terena, ali to verovatno zavisi i koliko koleno skrene.Nadam se da sa Draganom nije nista,ali me ova Gasiceva izjava kao i Tegijevo spominjanje otoka i snimanje kolena sutra ne ohrabruje.

nikolabar

pre 10 godina

zamor materijala, igraju mnogo utakmica, nemaju vremena za regeneraciju i opravak zbog malog broja igrača i ovo su posledice, tužno :-(

kontraadmiral

pre 10 godina

Ucinio vam Zeljko medvedju uslugu, nece te imati da sastavite ekipu za drugi deo sezone. Sad moze da vam se desi da zbog top 16 ove sezone, sledece ne igrate EL uopste
(Mailman, 23. januar 2014 21:34)
Ne budali....

Nataeos

pre 10 godina

To je rezultat ogromne minutaže i Vujoševićeve filozofije igraj za klub preko granice bola! Daj Bože da i Bogdanović ne nastrada.
(Lazar, 23. januar 2014 22:05)
Znači ugasiti NBA.. Ej bre igraju i po 40 minuta na utakmici.. !!!!!

blinkibil

pre 10 godina

Nema srece ovaj Partizan, prvo Bertrans pa Vesterman pa sad Milosavljevic. Pa sa Vestermanom i Bertransom Partizan bi mogao dalje u EL. Imali bi sutersku liniju za respekt, ubijali bi trojkama

boss

pre 10 godina

ako se on ozbiljnije povredio, em je partizanu kraj sezone ali mnogo gore je sto je ovaj decko.koji je toliko truda ulozio u kosarku propustio poslednju priliku da zaradi velike pare...sad bas pred vrhunac igracki karijere tesks povreda bi znacila kraj...

ajde pustite mi bar jedan veceras

pre 10 godina

Kao da su od stakla. Niko se tako ne povredjuje u Evropi kao igraci Partizana, i to ne samo ove sezone, nego vec godinama.
(Nebojsa, 23. januar 2014 21:35)

Partizan je zadnjih 10 godina imao ukupno 3-4 povredjena igraca i to do mesec dana,tako da je ovaj tvoj komentar besmislen.Ovo sto se desava zadnjih meseci je nesto novo,dosao je i novi kondicioni trener,mozda je to problem.
Ovi sto pominju Zeljko koji je "ucinio medvedju uslugu" neka se pomire sa tim da smo pobedili Zeljka zato sto smo bili bolji,kao i CSKA,kao i Nanter u Barseloni. Sta smo trebali,namerno da ispadnemo u EK? A kao tu bi odmarali igrace?

I-3

pre 10 godina

U poslednjih 8-9 meseci, ovo ce izgleda biti treca ozbiljna povreda Partizanovih igraca. Ako se kojim slucajem prisetimo predhodnih sezona, za vreme Prof. Koprivice ili Vlade Radonjica kao kondicionih trenera, u Partizanu vise od 5 godina nije bilo ni jedne jedine ozbiljnije povrede, a o kidanju ligamenata i da ne govorimo.
Ako malo bolje poznajemo sportski trening, ovo je cist primer (ponovljen po treci put) da, uz duzno postovanje nacina na koji se trenira u Partizanu, u sistemu treninga i doziranju opterecenja ove sezone nazalost nesto krupno ne valja.

Partizan Šampion

pre 10 godina

Brz oporavak Milosavljevicu, veliki gubitak za Partizan, Dragane brzo se oporavi, pozz od Zvezdasa (Tottenham, 23. januar 2014 22:00

Bravo majstore. Svaka cast za komentar.

persol

pre 10 godina

Citam gluposti uporedite NBA ligu gde se vec godinama igraju veliki broj utakmica u jakom intezitetu, pa ne nastradaju ligamenti i tamo najbolji igraju u proseku preko 30min. Kod nas je jednostavno maler i sreca nasa da je Gagi jedan od najspreminih igraca u evropi pa bice da je samo neka distorzija eventualno meniskus za teze necu da mislim. Vole te Grobari.

Bojan

pre 10 godina

@Vlada

Svaka cast za komentar,ne navijam za Partizan ali ovo sto od njihovih igraca radi DV nije normalno.Mali fond igraca,a prevelika opterecenja i mora da dodje do povreda.A grobari samo neka se zanose mislju kako DV radi pravu stvar za klub.Neka ga pitaju kolika mu je plata i koliki mu je procenat od prodatih igraca.Pa ce da vide koliko DV voli Partizan u stotinama hiljada evra godisnje.

nikola le

pre 10 godina

u nba ligi izedju meceva nemaju treninge kakve forsira DV, vec suterske i treninge istezanja + imaju mnogo bolje metode i uslove za regeneraciju + svi koriste razlicite stimulanse. nazalost kod nas nema uslova za tako nesto. ne kazem da je vujosevic kriv zbog povrede, povreda je bio nesrecan slucaj, ali se videla preumorenost milosavljevica u poslednje vreme. zao mi ke ovih momaka, mnogo bolova trpe zarad uspeha,a veliki mag iz njih crpe maksimume zarad trenutnog uspeha ne raziljajuci o njihovoj daljoj karijeri,posle partizana

Bravar

pre 10 godina

Taman bi bili na istom nivou kad bi se vama povredili Simonovic i Bobi Marjanovic.Ali dok je Radonjic na klupi nema razloga za brigu.Tempirao je opet formu za januar pa je pad iste u maju neminovan.

Niko nije jači od države

pre 10 godina

A ko da igra kad nisu dali da se Partizan pojača? Prežali ovu godinu i ove silne povrede, neka im bude, a onda će sve doći na svoje.

bum tras

pre 10 godina

A neki sto kazu da se Dzikic otvori za Murica treba da procitaju malo pravila. Muric je mogo u partizane krajem decembra kad se zavrsio prvi deo sezone,sad i da hoce ne moze do sledece.

... vlada

pre 10 godina

Ne znam sta ocekujete.. Partizan ima tri igraca (Bogdan, Milosavljevic i Kinsi, uz Bertansa), i od njih se najvise ocekuje, igraju po 30-35 minuta, dva puta nedeljno, pritom treniraju po, kako Dule kaze, 7 sati dnevno. Pa to nije normalno, posebno ne kada imas tako malo igraca!! I to se ne desava samo sada, gde su svi veliki Partizanovi igraci koje je Dule "stvorio"??!!

Ratko

pre 10 godina

Pratim kosarku ali ne toliko kvalitetno u detalje i nadam se da ima kosarkaskih laika koji znaju koliko se igraca i to reprezentativaca povredilo u KK Partizan ranijih godina? Nije to nikakav maler to je jednostavno visok intezitet treninga. Ja znam da smo zbog toga izgubili Vijanica i na zalost Velickovica i to mozda zauvek. Povreda kolena je vrlo nezgodna i odsustvo Milosavljevica je zagarantovan on je iznesen sa terena. Kriv je trener sto ne koristi celu klupu i ne moze da se igra punom parom 40 minuta 2 puta nedeljno. Ovo je sasvim normalan splet nesrecnih okolnosti. Probajte rekreativno da se bavite trcanjem ili bilo kojim vidom atletike ako ne vodite racuna ode koleno vrlo brzo. Gagiju zelim brz oporavak i nadam se da povreda nije toliko opasna.

santa justa

pre 10 godina

Gledam pre neko vece tekmu Saragosa-L.Ritas. Video Aca Petrovic jos na poluvremenu da je izgubio utakmicu pa celo 2. poluvreme igra sa 2. petorkom. Neka je za nauk DV-u i Gasicu. Bezbradica, Andric, Salic sta rade? Sluze da popune broj za trening? Unistice i Bogdanovica ovako. Poz od zvezdasa.

Banezi

pre 10 godina

Nazalost to je moderan profesionalni sport . Nema profesionalnog sportiste u proteklih dvadesetak godina da nije imao bar jednu ili dve povrede . Pogledajte NBA ove sezone : Vejd , Brajant , Rouz , Rondo , Vestbruk itd. A sto ugrozavaju zdravlje dopingom , to necu ni da pominjem .

Mile Jna

pre 10 godina

Mnogo je lakse igrati 3 utakmice nedeljno,bez teskih treninga nego 2+pakleni treninzi svaki dan.I u NBA su manje-vise svi dopingovani,bar ti igraci sto igraju 40ak min. po utakmici i daju 50 poena.

aleksandar

pre 10 godina

Kao veliki cigan ti zelim samo laksu povredu i da igras protiv nas pa da na terenu vidimo ko je bolji a ovi sto se raduju tvojoj povredi su nesretnici koji nemaju pojma o sportu. (Cigan do groba, 24. januar 2014 09:14)bravo majstore za izjavu.evo ja nikad ne navijam za divu,al ne daj Boze da se neko od njihovih igraca povredi

nemanja

pre 10 godina

Dajte ljudi,prestanite da Duleta predtavljate krivcem za povrede igraca.U svim timovima se jako trenira,nema tu filozofije.Ima igraca koji su skloniji povredama i to je tako.U Partizanu su jedne sezone tri igraca imala slomljenu ruku!Silobad,Haus,Perovic.Jel im Dule lomio ruke na treninzima?To je vrhunski sport,povrede se desavaju.Ovo jedna od tih sezona kada ce nas terati maleri.Pre ove sezone,jos od one kad je Miloje igrao,a bili povredjeni Bozic,Step,Suput,nismo imali povredjene igrace na duze vreme.Prema tome,teorije da Duletovi treninzi upropastavaju zdravlje igraca su tendenciozni i zlonamerni.Pritom,svaka ekipa ima kondicionog trenera,valjda taj covek radi svoj posao?Do pre tri dana pricali smo o Dairisu Bertansu,pojacanoj rotaciji,a sada cemo mozda ostati i bez Milosavljevica.U samo tri dana,potpun obrt na nasu stetu.S druge strane komsije se razbacuju parama,pa ce umesto Silba da dovedu novog Amera,sigurno nimalo jeftinog,moze im se.Mi moramo da se skrpimo nekako do kraja sezone.Daj Boze da Gagi nije pokidao ligamente,to bi bilo bas strasno lose za nas.Ako se to desi,mozda bolje da probamo neku peticu da dovedemo,ipak spolja imamo Kinzija i Bogdana,uz Tepica koji ipak igra bolje nego kad je stigao.AKo je tacno za Dubljevica,mozda je to ok resenje,jer Gagic i Musli trose poslednje kredite.Gagic se jos i bori,skace za loptu,ali kod Muslija je tolika doza malokrvnosti,da to bas iritira.Nadajmo se najboljem,jos uvek smo u igri za TOP8.

Pseudo

pre 10 godina

NBA doktor kaze da umor nema veze sa ACL povredom, ali ja verujem vama strucnjacima koji intimno poznajete trenazni proces Partizana, itd.

Draza

pre 10 godina

Citam komentare. Sve sami strucnjaci za kolena koji znaju da je to od 70 min kosarke nedeljno (posto kazu da igra 35 min sreda-subota).E pa jel moze neko da mi kaze sta bi u tom slucaju trebalo da se desava nba igracima?

slavica

pre 10 godina

Hoće li neko početi da se bavi ovim povredama, ukrštenih ligamenata!!!! Ovo je strašno, na svakoj utakmici povreda i to ista i ne može biti gora, prekid prednjeg ukrštenog ligamenta. Operacija teška, oporavak takođe, te3žak i dug, a i posle, ili druga noga, ili u najgorem slučaju opet ista!!! Toliko primera i kod nas i u inostranstvu. Šta je razlog, da li se neko bavi ovim podatcima, i treba li početi??? Ovo je postala epidemija.

SAVEST

pre 10 godina

Ovom gospodinu treba zabraniti da radi, upropascavaju prave momke sportiste.
Da li neko normalan moze da drzi trening vecernji za Novu Godinu od 4,5 sata tj 270 minuta da bi momci bili sto umorniji i da ne bi mogli nigde da odu od umora. Mnogo je pravih koji zbog neadekvatnog oporavka stradaju: Lucic, Bertans, Westerman, sada Milosavljevic, u proslosti mnogo takvih... Ovakvi kao Gasic nepoznaju osnove sportskog treninga i da je kljuc u adekvatnom oporavku. formirao bi sportsku policiju koja bi oduzimala pravo na rad ovakvim tipovim. Zato nam i sport generalno stagnira tjs neadekvatna sredstva trenazne aktivnosti

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Grobari ne kukajte ovde zbog povreda i cega vec ne.Koga je briga.Niko nije kriv sto vam trener izrabljuje igrace na treninzima i na utakmicama po 39 minuta.Tri igraca igraju cele tekme a 4ica ne ulaze nikad.Posledice su svima poznate.I to je normalan rezultat usled preopterecenja.Pa cija je odluka bila da se dovede Salic,Bezbradica,Dalo itd pa da sede na klupi?Moja nije.Prema tome zalite se svome magu a ovde ne placite.

Vladimir

pre 10 godina

Kao Zvezdas zelim mu brz oporavak. Decko je jedan od bisera nase kosarke, ali postaje cudno sta se desava igracima Partizana u ovoj sezoni. Ceste i to teske povrede ne mogu biti slucajnost.

Trener

pre 10 godina

Trening je fizicki mnogo, mnogo, mnogo zahtevniji od 40 minuta utakmice.

Trening traje dva puta duze i akcenat je na maksimalnom intenzitetu i u smislu snage, brzine, tehnike...

Kad pocne utakmica mnogo je veci psiholoski stres, pritisak rezultata, navijaci, emocije - toga na treningu nema.

Ali samo fizicki gledano - trening daleko vise trosi telo nego utakmica!

Naravno, ne moze i jare i pare. Ako hoces da igraci brze napreduju, onda moras da pojacas trening do maksimuma. To dovodi do forsiranja tela do granice izdrzljivosti (ili preko, kako neko rece). Sistem Partizana je takav da nema vremena za "normalan" razvoj igraca - taj klinac mora da stigne i do jednog visokog nivoa u Partizanu i da se, dok je jos u prvoj polovini dvadesetih proda u neki finansijski jaci klub.

To znaci, forsiranje do maksimuma - povrede su uracunat rizik.

Markoes

pre 10 godina

Partizan je zadnjih 10 godina imao ukupno 3-4 povredjena igraca i to do mesec dana,tako da je ovaj tvoj komentar besmislen.Ovo sto se desava zadnjih meseci je nesto novo,dosao je i novi kondicioni trener,mozda je to problem.
Ovi sto pominju Zeljko koji je "ucinio medvedju uslugu" neka se pomire sa tim da smo pobedili Zeljka zato sto smo bili bolji,kao i CSKA,kao i Nanter u Barseloni. Sta smo trebali,namerno da ispadnemo u EK? A kao tu bi odmarali igrace?
(ajde pustite mi bar jedan veceras, 24. januar 2014 02:42)

Druze ovo nije tacno te povrede idu jos od Vujanica a i igraci koji se nisu povredili u Partizanu povredili su se u prvoj sezoni u novom klubu evo da imas primer i Lucica. Ameri nece da daju da vam se Bertans vrati zato su ga i oni operisali. Racunica je jasna ne moze da se trenira 8 puta + 2 utakmice za 7 dana matematika je jasna jos svaki put trening puca, tu ne racunam suterski trening i teretanu koji neki rade jos dodatno. Duletov nacin treninga je problem i svi to znaju i sve na stetu igraca.

Zvezdas

pre 10 godina

Decku zelim sve najbolje i da se brzo oporavi.Ovo sad nema veze sa kosarkom ali ima takva je tema.Jedan nas poznati ''strucnjak''nas je u pionirima terao konstantno da trcimo 100x100.Mozete misliti kakve su tu povrede bile.

Dario

pre 10 godina

Sve najbolje Gagi, oduvjek cekam ovog covjeka da proigra, ako mu se desi sad maler onda stvarno, ne vjerujem da igranje od 35 minuta moze da izazove, takve povrede, mozda malo vise stil igre (odbrana + napad sve na 100%) kao i treninzi, koji su u evropi pakleni, tako da se to sa Nba ne moze porediti gdje su treninzi rijetki i to kad se ima vremena, a i ne igra se neka pdbrana, posebnp ovi top ihraci koji svoje velike minute koriste uglavnom za napadacku filozofiju. a najvjerovatnije je los doskok tako da sve nase teorije ne drze vodu. poz

Mile

pre 10 godina

@Bojan a ti nazovi ako te interesuje kolika mu je plata posto to pominjes verovatno te kopka,mene ne interesuje nisam ni direktor ni predsednik ni blagajnik kluba samo navijac

grobar cetinje

pre 10 godina

bojim se da ce jos biti povreda.
igraci su nam preoptereceni,moramo dovesti jos jednog beka ili pleja.
ili da se dalo vise koristi,ovako ne ide.
svi se iskidase.

Pedja

pre 10 godina

(nemanja, 24. januar 2014 11:08)
Trener je odgovoran za sve, on vodi racuna o nacinu rada na treningu ali i o oporavku posle treninga. Pare imate ali ih Dule i ostali trpaju u svoj dzep a igrace unistavaju treninzima do iznemoglosti a sve to da bi vi opet pobedili Zvezdu u finalu Aba i Ksl. Duletu igraci sluze kao potrosna roba, iskoristi ih i baci a uzme velike pare (on i clanovi uprave a ne klub) i zadrzi vasu podrsku titulom. E sada sto igraci stradaju i sto su primorani da se prave da je sve ok to nije njemu vazno.

pogodi za koga navijam

pre 10 godina

Za ove koje spominju NBA igrace i njihovu minutazu previdjaju jednu bitnu stvar, a to je da tokom sezone i pogotovo u plej ofu oni imaju znatno blazi rezim treninga, nego sto ga Vujosevic sprovodi tokom cele godine, tako da je ipak njegova krivica zbog ovoliko povredjenih igraca.

Juve

pre 10 godina

Klasicne gluposti u NBA igraci igraju i po dve utakmice u dve veceri po 40min pa se ne povrede nije ovde u pitanju rotacija nego jednostavno doskok nije bio kako treba. Velika steta zelim mu brz oporavak.

Mailman

pre 10 godina

Ucinio vam Zeljko medvedju uslugu, nece te imati da sastavite ekipu za drugi deo sezone. Sad moze da vam se desi da zbog top 16 ove sezone, sledece ne igrate EL uopste

frenky wolf simao

pre 10 godina

Ja cu vam reci u cemu je problem-u nasem stilu igre,rvackom nacinu igre,mi nekoga mozemo dobiti samo na tucu,to zna i Vujosevic zato i forsira takav stil igre vec 15 godina...zato je svaki igrac koga je "stvorio" DV karijeru okoncao u 27,28 godini ili kasnije kao poluinvalid...Lista igraca koji su se povredili zahvaljujuci rvackim zahvatima u igri koja je umetnost pod obrucima je jakoooo dugacak.Kad Vujesevic promeni stil igre i prestane s rvanjem tad nece biti povreda...ali nece biti vise ni rezultata.Mada ni ovako nece biti vise rezultata...Ipak do kraja uz nas klub,ziveo Partizan!

Who the....

pre 10 godina

pa da li je moguce? Pa ne mogu njih cetvorica, cele sezone da igraju po 35min
(grobar, 23. januar 2014 21:29)

Majke ti, i to ima veze sa povredom pri doskoku?

prs'o je k'o uskrsnje jaje

pre 10 godina

Ma daj, ne zelim da nam prebacuju sutra kako smo osvojili titulu zato sto su povredjeni, ae brzo ozdravi da bi vas sve 'nako djuture, sportski i fer "tovarili" !

alex99

pre 10 godina

Ako ni on ne bude mogao da igra, ne znam s kim ćemo dalje ? Ovo je katastrofa kako uprava vodi Partizana. Ali ne verujem da ne bi doveli još koga da mogu. Valjda nemaju pare. Na šta smo spali.

sick

pre 10 godina

Alo ,nema veze dal igra 30 ili.minut sa ovom povredom,jednostavno los doskok,šta Lebron ,Durent,Harden...što se oni ne povredjuju a igraju isto il.više od Milosavljevića

iskreni navijac

pre 10 godina

narode , ovo je za ocekivati igraju po 35 minuta u najboljem slucaju ako ne i 37 pa i 39! nisu masine mora da dodje do ovoga i sta sad?pa i bogdan i kinzi su na tankom ledu.bolje da zrtvujemo nekoliko utakmica negi igrace!

Niko nije jači od države

pre 10 godina

A ko da igra kad nisu dali da se Partizan pojača? Prežali ovu godinu i ove silne povrede, neka im bude, a onda će sve doći na svoje.

Bojan

pre 10 godina

@Vlada

Svaka cast za komentar,ne navijam za Partizan ali ovo sto od njihovih igraca radi DV nije normalno.Mali fond igraca,a prevelika opterecenja i mora da dodje do povreda.A grobari samo neka se zanose mislju kako DV radi pravu stvar za klub.Neka ga pitaju kolika mu je plata i koliki mu je procenat od prodatih igraca.Pa ce da vide koliko DV voli Partizan u stotinama hiljada evra godisnje.

Batko

pre 10 godina

A ko da igra kad nisu dali da se Partizan pojača? Prežali ovu godinu i ove silne povrede, neka im bude, a onda će sve doći na svoje.
(Niko nije jači od države, 23. januar 201

BIA,CIA,Vučić,Vatikan,Čović,Tamilski tigrovi,ET...zavera braćo,zavera !!!!

... vlada

pre 10 godina

Ne znam sta ocekujete.. Partizan ima tri igraca (Bogdan, Milosavljevic i Kinsi, uz Bertansa), i od njih se najvise ocekuje, igraju po 30-35 minuta, dva puta nedeljno, pritom treniraju po, kako Dule kaze, 7 sati dnevno. Pa to nije normalno, posebno ne kada imas tako malo igraca!! I to se ne desava samo sada, gde su svi veliki Partizanovi igraci koje je Dule "stvorio"??!!

nikola le

pre 10 godina

u nba ligi izedju meceva nemaju treninge kakve forsira DV, vec suterske i treninge istezanja + imaju mnogo bolje metode i uslove za regeneraciju + svi koriste razlicite stimulanse. nazalost kod nas nema uslova za tako nesto. ne kazem da je vujosevic kriv zbog povrede, povreda je bio nesrecan slucaj, ali se videla preumorenost milosavljevica u poslednje vreme. zao mi ke ovih momaka, mnogo bolova trpe zarad uspeha,a veliki mag iz njih crpe maksimume zarad trenutnog uspeha ne raziljajuci o njihovoj daljoj karijeri,posle partizana

boki_rs

pre 10 godina

sad ce da se javi hiljadu strucnjaka koji ce da kazu kako je vujosevic KRIV zbog povreda jer ih previse forsira!!!
pa sta bi ona u nba ligi trebalo da se desava!? ljudi igraju svaki drugi dan, vjerovatno i vise nego igraci u evropi...
nazalost maler, opet...
ovo ce bas biti tesko nadoknaditi
3 igraca iz prve petorke.

SAVEST

pre 10 godina

Ovom gospodinu treba zabraniti da radi, upropascavaju prave momke sportiste.
Da li neko normalan moze da drzi trening vecernji za Novu Godinu od 4,5 sata tj 270 minuta da bi momci bili sto umorniji i da ne bi mogli nigde da odu od umora. Mnogo je pravih koji zbog neadekvatnog oporavka stradaju: Lucic, Bertans, Westerman, sada Milosavljevic, u proslosti mnogo takvih... Ovakvi kao Gasic nepoznaju osnove sportskog treninga i da je kljuc u adekvatnom oporavku. formirao bi sportsku policiju koja bi oduzimala pravo na rad ovakvim tipovim. Zato nam i sport generalno stagnira tjs neadekvatna sredstva trenazne aktivnosti

Ratko

pre 10 godina

Pratim kosarku ali ne toliko kvalitetno u detalje i nadam se da ima kosarkaskih laika koji znaju koliko se igraca i to reprezentativaca povredilo u KK Partizan ranijih godina? Nije to nikakav maler to je jednostavno visok intezitet treninga. Ja znam da smo zbog toga izgubili Vijanica i na zalost Velickovica i to mozda zauvek. Povreda kolena je vrlo nezgodna i odsustvo Milosavljevica je zagarantovan on je iznesen sa terena. Kriv je trener sto ne koristi celu klupu i ne moze da se igra punom parom 40 minuta 2 puta nedeljno. Ovo je sasvim normalan splet nesrecnih okolnosti. Probajte rekreativno da se bavite trcanjem ili bilo kojim vidom atletike ako ne vodite racuna ode koleno vrlo brzo. Gagiju zelim brz oporavak i nadam se da povreda nije toliko opasna.

Nataeos

pre 10 godina

To je rezultat ogromne minutaže i Vujoševićeve filozofije igraj za klub preko granice bola! Daj Bože da i Bogdanović ne nastrada.
(Lazar, 23. januar 2014 22:05)
Znači ugasiti NBA.. Ej bre igraju i po 40 minuta na utakmici.. !!!!!

Bravar

pre 10 godina

Taman bi bili na istom nivou kad bi se vama povredili Simonovic i Bobi Marjanovic.Ali dok je Radonjic na klupi nema razloga za brigu.Tempirao je opet formu za januar pa je pad iste u maju neminovan.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

Grobari ne kukajte ovde zbog povreda i cega vec ne.Koga je briga.Niko nije kriv sto vam trener izrabljuje igrace na treninzima i na utakmicama po 39 minuta.Tri igraca igraju cele tekme a 4ica ne ulaze nikad.Posledice su svima poznate.I to je normalan rezultat usled preopterecenja.Pa cija je odluka bila da se dovede Salic,Bezbradica,Dalo itd pa da sede na klupi?Moja nije.Prema tome zalite se svome magu a ovde ne placite.

Markoes

pre 10 godina

Partizan je zadnjih 10 godina imao ukupno 3-4 povredjena igraca i to do mesec dana,tako da je ovaj tvoj komentar besmislen.Ovo sto se desava zadnjih meseci je nesto novo,dosao je i novi kondicioni trener,mozda je to problem.
Ovi sto pominju Zeljko koji je "ucinio medvedju uslugu" neka se pomire sa tim da smo pobedili Zeljka zato sto smo bili bolji,kao i CSKA,kao i Nanter u Barseloni. Sta smo trebali,namerno da ispadnemo u EK? A kao tu bi odmarali igrace?
(ajde pustite mi bar jedan veceras, 24. januar 2014 02:42)

Druze ovo nije tacno te povrede idu jos od Vujanica a i igraci koji se nisu povredili u Partizanu povredili su se u prvoj sezoni u novom klubu evo da imas primer i Lucica. Ameri nece da daju da vam se Bertans vrati zato su ga i oni operisali. Racunica je jasna ne moze da se trenira 8 puta + 2 utakmice za 7 dana matematika je jasna jos svaki put trening puca, tu ne racunam suterski trening i teretanu koji neki rade jos dodatno. Duletov nacin treninga je problem i svi to znaju i sve na stetu igraca.

Reprezentacija !!!

pre 10 godina

Ako je povreda ozbiljnije prirode ovo ce biti katastrofa! Lucica smo izgubili u najboljim danima, Luku Mitrovica.. ako sada izgubimo i Milosavljevica u Spaniji cemo moci biti vreca za udaranje!

kontraadmiral

pre 10 godina

Ucinio vam Zeljko medvedju uslugu, nece te imati da sastavite ekipu za drugi deo sezone. Sad moze da vam se desi da zbog top 16 ove sezone, sledece ne igrate EL uopste
(Mailman, 23. januar 2014 21:34)
Ne budali....

ajde pustite mi bar jedan veceras

pre 10 godina

Kao da su od stakla. Niko se tako ne povredjuje u Evropi kao igraci Partizana, i to ne samo ove sezone, nego vec godinama.
(Nebojsa, 23. januar 2014 21:35)

Partizan je zadnjih 10 godina imao ukupno 3-4 povredjena igraca i to do mesec dana,tako da je ovaj tvoj komentar besmislen.Ovo sto se desava zadnjih meseci je nesto novo,dosao je i novi kondicioni trener,mozda je to problem.
Ovi sto pominju Zeljko koji je "ucinio medvedju uslugu" neka se pomire sa tim da smo pobedili Zeljka zato sto smo bili bolji,kao i CSKA,kao i Nanter u Barseloni. Sta smo trebali,namerno da ispadnemo u EK? A kao tu bi odmarali igrace?

Mile Jna

pre 10 godina

Mnogo je lakse igrati 3 utakmice nedeljno,bez teskih treninga nego 2+pakleni treninzi svaki dan.I u NBA su manje-vise svi dopingovani,bar ti igraci sto igraju 40ak min. po utakmici i daju 50 poena.

nemanja

pre 10 godina

Dajte ljudi,prestanite da Duleta predtavljate krivcem za povrede igraca.U svim timovima se jako trenira,nema tu filozofije.Ima igraca koji su skloniji povredama i to je tako.U Partizanu su jedne sezone tri igraca imala slomljenu ruku!Silobad,Haus,Perovic.Jel im Dule lomio ruke na treninzima?To je vrhunski sport,povrede se desavaju.Ovo jedna od tih sezona kada ce nas terati maleri.Pre ove sezone,jos od one kad je Miloje igrao,a bili povredjeni Bozic,Step,Suput,nismo imali povredjene igrace na duze vreme.Prema tome,teorije da Duletovi treninzi upropastavaju zdravlje igraca su tendenciozni i zlonamerni.Pritom,svaka ekipa ima kondicionog trenera,valjda taj covek radi svoj posao?Do pre tri dana pricali smo o Dairisu Bertansu,pojacanoj rotaciji,a sada cemo mozda ostati i bez Milosavljevica.U samo tri dana,potpun obrt na nasu stetu.S druge strane komsije se razbacuju parama,pa ce umesto Silba da dovedu novog Amera,sigurno nimalo jeftinog,moze im se.Mi moramo da se skrpimo nekako do kraja sezone.Daj Boze da Gagi nije pokidao ligamente,to bi bilo bas strasno lose za nas.Ako se to desi,mozda bolje da probamo neku peticu da dovedemo,ipak spolja imamo Kinzija i Bogdana,uz Tepica koji ipak igra bolje nego kad je stigao.AKo je tacno za Dubljevica,mozda je to ok resenje,jer Gagic i Musli trose poslednje kredite.Gagic se jos i bori,skace za loptu,ali kod Muslija je tolika doza malokrvnosti,da to bas iritira.Nadajmo se najboljem,jos uvek smo u igri za TOP8.

Pedja

pre 10 godina

(nemanja, 24. januar 2014 11:08)
Trener je odgovoran za sve, on vodi racuna o nacinu rada na treningu ali i o oporavku posle treninga. Pare imate ali ih Dule i ostali trpaju u svoj dzep a igrace unistavaju treninzima do iznemoglosti a sve to da bi vi opet pobedili Zvezdu u finalu Aba i Ksl. Duletu igraci sluze kao potrosna roba, iskoristi ih i baci a uzme velike pare (on i clanovi uprave a ne klub) i zadrzi vasu podrsku titulom. E sada sto igraci stradaju i sto su primorani da se prave da je sve ok to nije njemu vazno.

nikolabar

pre 10 godina

zamor materijala, igraju mnogo utakmica, nemaju vremena za regeneraciju i opravak zbog malog broja igrača i ovo su posledice, tužno :-(

I-3

pre 10 godina

U poslednjih 8-9 meseci, ovo ce izgleda biti treca ozbiljna povreda Partizanovih igraca. Ako se kojim slucajem prisetimo predhodnih sezona, za vreme Prof. Koprivice ili Vlade Radonjica kao kondicionih trenera, u Partizanu vise od 5 godina nije bilo ni jedne jedine ozbiljnije povrede, a o kidanju ligamenata i da ne govorimo.
Ako malo bolje poznajemo sportski trening, ovo je cist primer (ponovljen po treci put) da, uz duzno postovanje nacina na koji se trenira u Partizanu, u sistemu treninga i doziranju opterecenja ove sezone nazalost nesto krupno ne valja.

Pseudo

pre 10 godina

NBA doktor kaze da umor nema veze sa ACL povredom, ali ja verujem vama strucnjacima koji intimno poznajete trenazni proces Partizana, itd.

igor

pre 10 godina

znam da se nema para ali ili hitno nesto uraditi po pitanju pojacanja ili cemo do kraja sezone igrati sa juniorima. I Bogdan I Kinzi su bili povredjeni (srecom lakse)...Leo I Bertu da ne pominjemo...pa samo da se zapitamo ko je ne daj Boze sledeci...

Igor

pre 10 godina

Deja Vu povrede Lea na mecu sa CSKA, isto smo bili gosti, isto odlucen mec na poluvremenu, ista povreda, nadam se ne i na ishod povrede.

boss

pre 10 godina

ako se on ozbiljnije povredio, em je partizanu kraj sezone ali mnogo gore je sto je ovaj decko.koji je toliko truda ulozio u kosarku propustio poslednju priliku da zaradi velike pare...sad bas pred vrhunac igracki karijere tesks povreda bi znacila kraj...

Partizan

pre 10 godina

Sta pricate? Pa pre su igraci igrali po 40:00 pa nije bilo ovoga,nije to do minutaze,ako utakmica traje 40:00 logicno da najbolji igrac igra 35

persol

pre 10 godina

Citam gluposti uporedite NBA ligu gde se vec godinama igraju veliki broj utakmica u jakom intezitetu, pa ne nastradaju ligamenti i tamo najbolji igraju u proseku preko 30min. Kod nas je jednostavno maler i sreca nasa da je Gagi jedan od najspreminih igraca u evropi pa bice da je samo neka distorzija eventualno meniskus za teze necu da mislim. Vole te Grobari.

blinkibil

pre 10 godina

Nema srece ovaj Partizan, prvo Bertrans pa Vesterman pa sad Milosavljevic. Pa sa Vestermanom i Bertransom Partizan bi mogao dalje u EL. Imali bi sutersku liniju za respekt, ubijali bi trojkama

realno

pre 10 godina

Svaka cast za sve one koji daju podrsku u ovom trenutku, bez obzira za koga navijaju. Sa druge strane, nisu mi jasni oni koji decku koji je fer i korektan na terenu (i van njega), zele zlo.

Nadam se da je sve u redu, i oporavi nam se sto pre!

Draza

pre 10 godina

Citam komentare. Sve sami strucnjaci za kolena koji znaju da je to od 70 min kosarke nedeljno (posto kazu da igra 35 min sreda-subota).E pa jel moze neko da mi kaze sta bi u tom slucaju trebalo da se desava nba igracima?

Dario

pre 10 godina

Sve najbolje Gagi, oduvjek cekam ovog covjeka da proigra, ako mu se desi sad maler onda stvarno, ne vjerujem da igranje od 35 minuta moze da izazove, takve povrede, mozda malo vise stil igre (odbrana + napad sve na 100%) kao i treninzi, koji su u evropi pakleni, tako da se to sa Nba ne moze porediti gdje su treninzi rijetki i to kad se ima vremena, a i ne igra se neka pdbrana, posebnp ovi top ihraci koji svoje velike minute koriste uglavnom za napadacku filozofiju. a najvjerovatnije je los doskok tako da sve nase teorije ne drze vodu. poz

santa justa

pre 10 godina

Gledam pre neko vece tekmu Saragosa-L.Ritas. Video Aca Petrovic jos na poluvremenu da je izgubio utakmicu pa celo 2. poluvreme igra sa 2. petorkom. Neka je za nauk DV-u i Gasicu. Bezbradica, Andric, Salic sta rade? Sluze da popune broj za trening? Unistice i Bogdanovica ovako. Poz od zvezdasa.

Banezi

pre 10 godina

Nazalost to je moderan profesionalni sport . Nema profesionalnog sportiste u proteklih dvadesetak godina da nije imao bar jednu ili dve povrede . Pogledajte NBA ove sezone : Vejd , Brajant , Rouz , Rondo , Vestbruk itd. A sto ugrozavaju zdravlje dopingom , to necu ni da pominjem .

bum tras

pre 10 godina

A neki sto kazu da se Dzikic otvori za Murica treba da procitaju malo pravila. Muric je mogo u partizane krajem decembra kad se zavrsio prvi deo sezone,sad i da hoce ne moze do sledece.

Vladimir

pre 10 godina

Kao Zvezdas zelim mu brz oporavak. Decko je jedan od bisera nase kosarke, ali postaje cudno sta se desava igracima Partizana u ovoj sezoni. Ceste i to teske povrede ne mogu biti slucajnost.

pozega

pre 10 godina

nema sanse da je pokidao ligamente,izasao je sam na kraju meca da se pozdravi...ja sam kidao ligamente i nisam mogao da stanem na nogu 15 dana..u najgorem slucaju je meniskus..NADAM SEEEEE

Mile

pre 10 godina

@Bojan a ti nazovi ako te interesuje kolika mu je plata posto to pominjes verovatno te kopka,mene ne interesuje nisam ni direktor ni predsednik ni blagajnik kluba samo navijac

Cigan do groba

pre 10 godina

Kao veliki cigan ti zelim samo laksu povredu i da igras protiv nas pa da na terenu vidimo ko je bolji a ovi sto se raduju tvojoj povredi su nesretnici koji nemaju pojma o sportu.

slavica

pre 10 godina

Hoće li neko početi da se bavi ovim povredama, ukrštenih ligamenata!!!! Ovo je strašno, na svakoj utakmici povreda i to ista i ne može biti gora, prekid prednjeg ukrštenog ligamenta. Operacija teška, oporavak takođe, te3žak i dug, a i posle, ili druga noga, ili u najgorem slučaju opet ista!!! Toliko primera i kod nas i u inostranstvu. Šta je razlog, da li se neko bavi ovim podatcima, i treba li početi??? Ovo je postala epidemija.

pogodi za koga navijam

pre 10 godina

Za ove koje spominju NBA igrace i njihovu minutazu previdjaju jednu bitnu stvar, a to je da tokom sezone i pogotovo u plej ofu oni imaju znatno blazi rezim treninga, nego sto ga Vujosevic sprovodi tokom cele godine, tako da je ipak njegova krivica zbog ovoliko povredjenih igraca.

pera

pre 10 godina

Nadam se da nije ozbiljno,ali ovi sto pominju da je Milosavljevic normalno koracao na kraju meca...Bertans je posle povrede ligamenata takodje normalno koracao na kraju utakmice i proslavljao titulu,secam se Fejse posle iste povrede kada je normalno koracao pored aut linije do klupe,a posle pauzirao godinu dana,juce se Falkao posle iste povrede vratio na kratko u igru... To me je uvek i cudilo kod ove povrede,gledam igrace koji normalno hodaju,kao nije im nista,a onda 6 meseci pauza.Naravno secam se i Ronalda(brazilca) i njegove krike,suze i iznosenje sa terena, ali to verovatno zavisi i koliko koleno skrene.Nadam se da sa Draganom nije nista,ali me ova Gasiceva izjava kao i Tegijevo spominjanje otoka i snimanje kolena sutra ne ohrabruje.

Zvezdas

pre 10 godina

Decku zelim sve najbolje i da se brzo oporavi.Ovo sad nema veze sa kosarkom ali ima takva je tema.Jedan nas poznati ''strucnjak''nas je u pionirima terao konstantno da trcimo 100x100.Mozete misliti kakve su tu povrede bile.

Trener

pre 10 godina

Trening je fizicki mnogo, mnogo, mnogo zahtevniji od 40 minuta utakmice.

Trening traje dva puta duze i akcenat je na maksimalnom intenzitetu i u smislu snage, brzine, tehnike...

Kad pocne utakmica mnogo je veci psiholoski stres, pritisak rezultata, navijaci, emocije - toga na treningu nema.

Ali samo fizicki gledano - trening daleko vise trosi telo nego utakmica!

Naravno, ne moze i jare i pare. Ako hoces da igraci brze napreduju, onda moras da pojacas trening do maksimuma. To dovodi do forsiranja tela do granice izdrzljivosti (ili preko, kako neko rece). Sistem Partizana je takav da nema vremena za "normalan" razvoj igraca - taj klinac mora da stigne i do jednog visokog nivoa u Partizanu i da se, dok je jos u prvoj polovini dvadesetih proda u neki finansijski jaci klub.

To znaci, forsiranje do maksimuma - povrede su uracunat rizik.

grobar cetinje

pre 10 godina

bojim se da ce jos biti povreda.
igraci su nam preoptereceni,moramo dovesti jos jednog beka ili pleja.
ili da se dalo vise koristi,ovako ne ide.
svi se iskidase.

Juve

pre 10 godina

Klasicne gluposti u NBA igraci igraju i po dve utakmice u dve veceri po 40min pa se ne povrede nije ovde u pitanju rotacija nego jednostavno doskok nije bio kako treba. Velika steta zelim mu brz oporavak.

Partizan Šampion

pre 10 godina

Brz oporavak Milosavljevicu, veliki gubitak za Partizan, Dragane brzo se oporavi, pozz od Zvezdasa (Tottenham, 23. januar 2014 22:00

Bravo majstore. Svaka cast za komentar.

aleksandar

pre 10 godina

Kao veliki cigan ti zelim samo laksu povredu i da igras protiv nas pa da na terenu vidimo ko je bolji a ovi sto se raduju tvojoj povredi su nesretnici koji nemaju pojma o sportu. (Cigan do groba, 24. januar 2014 09:14)bravo majstore za izjavu.evo ja nikad ne navijam za divu,al ne daj Boze da se neko od njihovih igraca povredi