Fudbal 73

Nedelja, 19.01.2014.

18:55

Eto se 'igrao' sa MU, debi Matića

Fudbaleri Čelsija savladali su dominantnom i ubedljivom igrom Mančester Junajted 3:1(2:0) na "Stamford Bridžu" u 22. kolu Premijer lige.

Eto se 'igrao' sa MU, debi Matiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

boj@n

pre 10 godina

Murinjo je juce na pres koferencije pred meč rekao da Matić nece početi utakmicu od pocetka samo iz razloga jer nebi bilo fer prema ostalim igracima da igrac koji dodje odma igra prvu utakmicu,svaka cast Murinju,dokazuje jos jednom svoju ljudsku vrjednost..Matić ce siguran sam vrlo brzo postati standardan jer Mou jedva čeka da ga vidi na djelu..

ManUFan

pre 10 godina

A januzaju oko ne treperi, ide pravo na Baneta, a Bane samo faulom da ga zaustavi! Te mu nadi izmedju nogu a 18 mu je godina! A niko u ovih komentara da pisne o njemu! Bas ste Haters

čovek u crnom

pre 10 godina

ajmo Čelsi!Žao mi je sto matic nije igrao od početka.kad sam video da je eto (samjuel) u prvoj postavi, nisam znao na sta je mislio morinjo, ali odužio se sa 3 gola :) . na utakmici mi je bilo najbolje kad je Čeh poceo da dribla igrače junajteda XD !

Lazar

pre 10 godina

Stara fudbalska nezlalica ,Nemanja Vidić,čovek za male utakmice,ko se ne seća podsetiću ga 2 finala LŠ protiv Barse
(meljo..., 19. januar 2014 23:43)
Nemanja Vidić je fudbalska neznalica koju je druga fudbalska neznanica Ferguson postavio za kapitena.Kamo sreće da si ti Meljo u svom poslu neznalica kao Vidić u svom.

:) :)

pre 10 godina

Nemanja Vidić i Branislav Ivanović , dečki su stvarno dobri nogometaši!
Da vas pitam nešto susjedi, zašto ih več niste opjevali uz gusle??! :)
Mislim da su to svojom igrom odavno zaslužili :)

Pozdrav :)

Duško

pre 10 godina

Godinama unazad sam tvrdio, iako mi je Drogba simpatičniji, da je Eto bolji napadač od Drogbe. Eto nije fizički jak kao Drogba i tehnički je slabiji, ali zato ima mnogo bolju završnicu i jako malo maši. Da se izrazim rečnikom Championship Manager-a, Eto ima bolji finishing! :-)

Rango

pre 10 godina

Kakve veze ima Matic sa ovom utakmicom,vidite da ga Murinjo ne pusta mnogo. A i tih 5 minuta moze svako da odigra,to je najmanji problem..Cuj,Matic.. To je prevara veka!Samo da bude kao da su nekoga kupili,dao jedan gol,smesan i to je to..bravo..

elf

pre 10 godina

dobro je neko primetio za suđenje, samo nije da sude na štetu MU nego se sad vidi da sude nepristrasno. u eri SAF osećao se taj neki nevidljivi konsenzuz da MU prestigne Liverpul po titulam. uvek su produžavane utakmice, sudije su uvak bile naklonjene MU...itd, sad toge nema i mislim da će polako tonuti u osrednjost.

tau

pre 10 godina

Srbi k'o Srbi,jedva docekaju da pljuju i vredjaju. zasto neke boli cinjenica da je Vidic nas najboljo defanzivni igrac svij vremena,da je jedan od najboljih u svetu na toj poziciji svih vremena? I dokle ce vise da svi pricaju o tom sudjenu.dvadeset godina dominacije uniteda I sve uz pomoc sudija? ma ajde? kompleksi su cudo. btw imam chelsea na tiketu jos pre sezone kap osvajaca PL,ovim igrama pokazuju da su najbolji.zasluzeno su dobili.imaju trenera koga, kao I fergusona,ljubomorne duse mrze I omalovazavaju gde god stignu.cestitke na pobedo. ggmu

Miro Jajce

pre 10 godina

Svaka cast momci.Hvala vam sto ste dali sve od sebe.Igrali smo bez 4 standardna igraca i bili bolji prvo poluvrijeme,u drugom Chelsea bolji i zasluzeno pobjedio.Idemo u srijedu pobjedit Sunderland i odigrat finale sa City-em..To ce biti preljepa tekma i nasa pobjeda GGMU

Liverpool

pre 10 godina

Oni koji se malo razumeju u fudbal reci ce da je Vidic danas bio dobar.Nije on kriv sto sem njega i Evre ostatak ekipe ne igra odbranu.Posebno ona nesreca Dzons.Mada ni Rafael ne zaostaje za njim.Kod drugog gola tri igraca stone,a Nemanja trci sa druge strane da pokusa da zatvori.Al' ne moze covek sam.Crveni karton je prestrog jer je faul na sredini terena bio i to bez neke namere.

Aleksa

pre 10 godina

Eto je bio i ostao vrhunski napadač, sporiji je nego u najboljim danima, ali je i dalje vrlo opasan i nemilosrdan u završnici. Sjajna partija.

steva

pre 10 godina

hihohihohi nema vise ;) ni sudije ne mogu da pomognu mancesteru . napred celzi. sve ove godine uvek neka kradja kad igramo protiv man utd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hihohi, 19. januar 2014 19:07)

Ne lozi se

s

pre 10 godina

Vidim svi kritikuju Mojesa, ok covek prosecan trener ni blizu kluba koji vodi ali kako nikom nesmeta stednja vlasnika MU? Dokle vise da se stedi a ovamo najbogatiji klub na svetu? Navijaci MU trebalo bi da na utakmicama odgovore traze od gazda kluba.

Dule

pre 10 godina

Navijaci liverpula imaju neki jeziv kompleks od Junajteda. Jedva cu cekali da vide kako Junajted bez Fergija tone. Smeju nas se sto smo izgubili od Celzija, a kad god izgubite osteceni ste. Gubite od Hala, Vilu jedva pobedjujete. 20 godina niste uzeli titulu niti ce te !

Хумска БГ

pre 10 godina

Није било Хауарда Веба да интервенише.Ни Фергија да погура мало својим везама испод жита.Али још није касно, дуга је сезона... Етоу свака част и још једна потврда да је најбољи центарфор у последњих десет година, а Банету потврда да је класа за половног Видића.

zlaja

pre 10 godina

Prethodna 4 crvena kartona Vidic je sva zaradio zbog Fernanda Toresa koji je znao da ga prosto navuce na prekrsaje. Ovaj danas je zasluzen ako
ni zbog cega drugo onda zbog iznenadjujuce, za igraca negovog nivoa, odluke da startuje rizicno u potpuno nepotrebnoj situaciji kad je utakmica vec bila resena.
Chelsea, Manchester Citi,Real Madrid, Baarcelona, Bayern, PSG su svi promenili trenere ove sezone kao I Man-U. I svi su na istim ili boljim pozicijama kao prosle godine, jedino je Man-U potonuo. Znaci nije stvar
u promeni I prilagodjavanju novom time vecu kvalitetu trenera Osim toga
Moyes nema ni muda, pravi je plachko. Sve su mu drugi krivi kao I nedostatak srece. Da ima hrabrosit imao bi I srece. Uprkos svemu ostace bar jos jednu sezonu jer niti Ferguson niti vlasnici kluba zele da priznaju da su angazovali nekompetentnog trenera.

blaza

pre 10 godina

Cim je Murinjo vec na prvoj utakmici uveo Matica to je znak da ce ozbiljno da racuna na njega.A ovo kazem jer vidim da neki ovde pisu kako ce Matic samo da greje klupu.Pa njemu fudbal u Engleskoj ce bas da legne,jak je,ostar,dobar sa loptom,visok u svakom pogledu ga je tesko proci.Bravo Maticu samo napred.

blah

pre 10 godina

Nisam gledao poslednjih pola sata, ali za onih 60 minuta koje sam odgledao ne moze se nikako reci da je igra Celsija bila dominantna i ubedljiva. Bas naprotiv, Mancester je kontrolisao igru vecim delom meca (opet napominjem da govorim o prvih 60 minuta) ali nije uspeo to da kapitalizuje, sto i nije cudno s obzirom da dvojica glavnih igraca nisu bili na terenu. Celsi je sva tri gola dao nakon gresaka odbrane, a ne zbog toga sto su bili dominantniji i konkretniji na terenu.

Fernando Torres(9)

pre 10 godina

E to je napadac Samuel Eto covek dao gol pobedonosni protiv Liverpula,Junajtedu 3.komada....A Suarez trpa sve zive.U najbitnija dva meca nije se video potiv Sitija i Celzija......Jedan je Samuel Eto nekada najbolji napadac na planeti dok je bio u Barseloni!

Kol

pre 10 godina

Nazalost rezultat je realan, liga sampiona je sve dalje a kako Junajted igra sve na neku improvizaciju 7 mesto deluje kao neki vrhunac! Da covek ne poveruje da je ova ekipa bila prvak prosle godine (navijam/podrzavam Junajted da ne bude zabune) ok falili su Runi i Van Persi danas, zaista ili je Fergi bio carobnjak kao Merlin ili ovaj Mojes nema pojma!

Crkvinac

pre 10 godina

Mancester Junajted Dejvida Mojesa bez ideje, bez motiva, bez zelje za pobjedom. Ovaj Mojes em sto ne zna nista em je baksuz (povrede igraca). Borba za LS skoro izgubljena, ostaje borba za LE. Ako dodje Koentrao kao sto je Viskovic rekao u prenosu Junajted je definitivno propao. Mojes ODLAZI.
Celziju zelim da osvoje titulu zbog Baneta i Matica.

Gajetano

pre 10 godina

I sad ce Mojes reci kako su igrali dobro, bili ravnopravni, ali eto nisu imali srece. A uprava kluba i strucni konsultant SAF ce ga tapsati po ramenu i tesiti tipa "nema veze, dobro ste igrali, vidi se napredak, rezultati ne mogu doci preko noci, samo tako nastavi, nja, nja, nja...". A cinjenica je da je ovaj Celsi za 1-2 klase bolji kako na individualnom tako i na timskom planu; da MU ima ocajnu odbranu i jos gori kreativni potencijal kada Runi nije u timu. Doduse, dobro trce i to je verovatno jedino sto rade dobro.

Interesantan podatak koji sam cuo od komentatora: Nemanja Matic je u svom prethodnom boravku u Celziju igrao samo na tri utakmice, ali sve tri Celsi je dobio i to sa ukupnom gol razlikom 17:0! Vredi proveriti ovaj podatak.

Смрдљиви Сир

pre 10 godina

Манчестер се руши као кула од карата. Сви ће да оду и нико не жели да дође. Мислим да је све почело аутобиографском књигом егоцентрика Алекса Фергусона.

musa dembele

pre 10 godina

Pa,ne treba sad tu nesto mudrovati.. Dovoljno je pogledati sastave i videti da je Celsi za 40 posto jaci tim! Man Utd je bez Runija i Van Persija ekipa za sredinu tabele. Interesantno mi je kako je lako da crveni Vidicu,da je SAF na klupi nikad ga ne bi dao,jer realno s obzirom na autoritet Nemanje i tezinu starta ono je zuti,nije namerno!

goran

pre 10 godina

Jel ste ponadali Junajtedovci? joj kako mi je drago sto pucate ,godinama ste me nervirali poklonjenim penalima i Fergusonovog izivljavanja nad sudijama bas me zanima da li cete sa ovim Mojsom da se izborite za ligu sampiona...

hihohi

pre 10 godina

hihohihohi nema vise ;) ni sudije ne mogu da pomognu mancesteru . napred celzi. sve ove godine uvek neka kradja kad igramo protiv man utd.

SQI

pre 10 godina

Svaka cast igracima Chelzia realno bili su mnogo bolji i naravno Murinju izdominirao je.E sad da kazem nesto o Junajtedu ciji sam veliki fan i obozavam taj klub SRAMOTA me dok ih gledam jednostavno stanje je katastrofalno ovaj Mojes je toliko los trener da nemam reci covek je panj nije sramota izgubiti od realno jaceg protivnika ali je sramota na klupu drzati Kagavu,Zahu probaj malo neke druge igrace nemoj da forsiras Janga i Valensiu i onda kad si vec morao da prinudno izbacis Evru mogo si da ubacis Kagavu umesto Rafaela stavis Valensiu a umesto Evre predje na levog Rafael i dobijes napad a ne da da gubis na brzini a vec gubis.Pod hitno smena trenera i pod hitno par igraca da se dovedu jel ako ne budemo igrali LS iduce god a sva je prilika da je to realnost nece nijedan dobar igrac doci u Junajted i moze da se desi da budemo ko Liverpool mnogo susnih godina jel ovo je bruka i Sramota radi ovaj panj Mojes
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Igor-Kv, 19. januar 2014 19:18)

Ne kažem da si ti među njima, ali ovde je ogromna većina ljudi na početku sezone tvrdila kako je taj isti Mojes fenomenalan trener a nama petorici (figurativno) su samo lupali minuse. Mislim, držati ovog nesrećnika na klupi podjednako je glupo kao kad naši klubovi promene 3-4 trenera u sezoni.

Tata Martino i sin Dragan

pre 10 godina

Jeste mozda malo prostar crveni karton za Vidica ali mora se priznati bilo je krvnicki ali onaj start Rafaela na kraju za koji je dobio samo zuti karton je vec prema tom kriterijumu velika greska.
Onakav start direktno na igraca sa dva djona a lopte ni blizu i dobijes zuti karton je nezamisliv.

Vule

pre 10 godina

Kako lep osecaj kada je Matic ulazio u igru,pa jos kad se prekrstio,to Srbine!
Ocekivana utakmica,lagana pobeda Celsija. Murinjo opet pokazao specijalnost,a Etoo iskusni lisac. Bane dobar,odlican,a Vidic imao je onu gresku kad je Etoo ostao sam na pet metara,jos na kraju onaj crveni,pobegao mu Azar..
P.S. Igrao sam keca na Celsi.

Keke

pre 10 godina

Gledao sam skoro svaku utakmicu ove sezone koju igraju timovi iz petorke, i mogu reci da mancester utd trenutno nema sta da trazi ove sezone. Totalno su podbacili. Ali ne mogu a da ne pomenem da ove sezone nesto se cudno desava kada je u pitanju sudjenje sto se tice junateda. Dosta situacija gdje je na stetu junajteda ove sezone, ne samo penala nego sitnih faula, prekida, sto mnogo utice na igru. Neko ce reci to su samo sitni previdi ali to dosta utice na igru i samim tim na krajnji rezultat. Sve u svemu sto se tice ove sezone City i celzi su po meni glavni kandidati za titulu. Mislim da arsenal, ma koliko ja to prizeljkivao, nece moci da izdrzi do kraja. Bice zanimljivo do samog kraja..

Milosh K.

pre 10 godina

Srbin sam,moram da priznam da ne verujem u boga,ali mu se molim da Mojes dobije otkaz.Utakmicu,taktiku,igrace Mancester Junajteda ne mogu i ne zelim da komentarise,samo cu reci da bih jedan MU ja bolje vodio od Mojsa.

Paisley

pre 10 godina

Navijam za Liverpool,ali kako mi je drago sto je Chelsea napunio jadni junajted,puno mi je srce zbog pobede Chelsea i mnogo sam srecan sto se junajted raspada,buhahhaha IN MOYES WE TRUST!

Labud

pre 10 godina

oh, how mighty have fallen!
U ovom trenutku ima bar 10 timova u EPL koji igraju bolje od ManU. Nema vise ni trolova ni plasticnih navijaca ManU kojih je bilo na tone dok su pobedjivali. Presli na ostale plasticne klubove tipa Psg, Zenit et al.

Igor-Kv

pre 10 godina

Svaka cast igracima Chelzia realno bili su mnogo bolji i naravno Murinju izdominirao je.E sad da kazem nesto o Junajtedu ciji sam veliki fan i obozavam taj klub SRAMOTA me dok ih gledam jednostavno stanje je katastrofalno ovaj Mojes je toliko los trener da nemam reci covek je panj nije sramota izgubiti od realno jaceg protivnika ali je sramota na klupu drzati Kagavu,Zahu probaj malo neke druge igrace nemoj da forsiras Janga i Valensiu i onda kad si vec morao da prinudno izbacis Evru mogo si da ubacis Kagavu umesto Rafaela stavis Valensiu a umesto Evre predje na levog Rafael i dobijes napad a ne da da gubis na brzini a vec gubis.Pod hitno smena trenera i pod hitno par igraca da se dovedu jel ako ne budemo igrali LS iduce god a sva je prilika da je to realnost nece nijedan dobar igrac doci u Junajted i moze da se desi da budemo ko Liverpool mnogo susnih godina jel ovo je bruka i Sramota radi ovaj panj Mojes

igor

pre 10 godina

ponovo murinjo sa svojom taktikom 7-2-1- dodje do pobede i to ubeljive,cudno ali eto prolazi mu,david luiz,ramires,obi mikel kao vezni (sve drvoseca do drvosece)a iza teri,kejhil,ivanovic,i azpilicueta,i opet pobedi ,pobedi sa samo tri tehnicara-wiliam,azar,i eto

dukees

pre 10 godina

Mancester je postao pravi tim sa sredine tabele. A Mojes ce opet zavrsiti sedmi. On je na to navikao, pa i Barselonu da vodi zavrsio bi sedmi. Moze komotno da napise knjigu - "Kako od Junajteda stvoriti Everton u rekordnom roku"

dukees

pre 10 godina

Mancester je postao pravi tim sa sredine tabele. A Mojes ce opet zavrsiti sedmi. On je na to navikao, pa i Barselonu da vodi zavrsio bi sedmi. Moze komotno da napise knjigu - "Kako od Junajteda stvoriti Everton u rekordnom roku"

blaza

pre 10 godina

Cim je Murinjo vec na prvoj utakmici uveo Matica to je znak da ce ozbiljno da racuna na njega.A ovo kazem jer vidim da neki ovde pisu kako ce Matic samo da greje klupu.Pa njemu fudbal u Engleskoj ce bas da legne,jak je,ostar,dobar sa loptom,visok u svakom pogledu ga je tesko proci.Bravo Maticu samo napred.

Vule

pre 10 godina

Kako lep osecaj kada je Matic ulazio u igru,pa jos kad se prekrstio,to Srbine!
Ocekivana utakmica,lagana pobeda Celsija. Murinjo opet pokazao specijalnost,a Etoo iskusni lisac. Bane dobar,odlican,a Vidic imao je onu gresku kad je Etoo ostao sam na pet metara,jos na kraju onaj crveni,pobegao mu Azar..
P.S. Igrao sam keca na Celsi.

Fernando Torres(9)

pre 10 godina

E to je napadac Samuel Eto covek dao gol pobedonosni protiv Liverpula,Junajtedu 3.komada....A Suarez trpa sve zive.U najbitnija dva meca nije se video potiv Sitija i Celzija......Jedan je Samuel Eto nekada najbolji napadac na planeti dok je bio u Barseloni!

Kol

pre 10 godina

Nazalost rezultat je realan, liga sampiona je sve dalje a kako Junajted igra sve na neku improvizaciju 7 mesto deluje kao neki vrhunac! Da covek ne poveruje da je ova ekipa bila prvak prosle godine (navijam/podrzavam Junajted da ne bude zabune) ok falili su Runi i Van Persi danas, zaista ili je Fergi bio carobnjak kao Merlin ili ovaj Mojes nema pojma!

Igor-Kv

pre 10 godina

Svaka cast igracima Chelzia realno bili su mnogo bolji i naravno Murinju izdominirao je.E sad da kazem nesto o Junajtedu ciji sam veliki fan i obozavam taj klub SRAMOTA me dok ih gledam jednostavno stanje je katastrofalno ovaj Mojes je toliko los trener da nemam reci covek je panj nije sramota izgubiti od realno jaceg protivnika ali je sramota na klupu drzati Kagavu,Zahu probaj malo neke druge igrace nemoj da forsiras Janga i Valensiu i onda kad si vec morao da prinudno izbacis Evru mogo si da ubacis Kagavu umesto Rafaela stavis Valensiu a umesto Evre predje na levog Rafael i dobijes napad a ne da da gubis na brzini a vec gubis.Pod hitno smena trenera i pod hitno par igraca da se dovedu jel ako ne budemo igrali LS iduce god a sva je prilika da je to realnost nece nijedan dobar igrac doci u Junajted i moze da se desi da budemo ko Liverpool mnogo susnih godina jel ovo je bruka i Sramota radi ovaj panj Mojes

Crkvinac

pre 10 godina

Mancester Junajted Dejvida Mojesa bez ideje, bez motiva, bez zelje za pobjedom. Ovaj Mojes em sto ne zna nista em je baksuz (povrede igraca). Borba za LS skoro izgubljena, ostaje borba za LE. Ako dodje Koentrao kao sto je Viskovic rekao u prenosu Junajted je definitivno propao. Mojes ODLAZI.
Celziju zelim da osvoje titulu zbog Baneta i Matica.

Aleksa

pre 10 godina

Eto je bio i ostao vrhunski napadač, sporiji je nego u najboljim danima, ali je i dalje vrlo opasan i nemilosrdan u završnici. Sjajna partija.

Keke

pre 10 godina

Gledao sam skoro svaku utakmicu ove sezone koju igraju timovi iz petorke, i mogu reci da mancester utd trenutno nema sta da trazi ove sezone. Totalno su podbacili. Ali ne mogu a da ne pomenem da ove sezone nesto se cudno desava kada je u pitanju sudjenje sto se tice junateda. Dosta situacija gdje je na stetu junajteda ove sezone, ne samo penala nego sitnih faula, prekida, sto mnogo utice na igru. Neko ce reci to su samo sitni previdi ali to dosta utice na igru i samim tim na krajnji rezultat. Sve u svemu sto se tice ove sezone City i celzi su po meni glavni kandidati za titulu. Mislim da arsenal, ma koliko ja to prizeljkivao, nece moci da izdrzi do kraja. Bice zanimljivo do samog kraja..

Paisley

pre 10 godina

Navijam za Liverpool,ali kako mi je drago sto je Chelsea napunio jadni junajted,puno mi je srce zbog pobede Chelsea i mnogo sam srecan sto se junajted raspada,buhahhaha IN MOYES WE TRUST!

Хумска БГ

pre 10 godina

Није било Хауарда Веба да интервенише.Ни Фергија да погура мало својим везама испод жита.Али још није касно, дуга је сезона... Етоу свака част и још једна потврда да је најбољи центарфор у последњих десет година, а Банету потврда да је класа за половног Видића.

Dule

pre 10 godina

Navijaci liverpula imaju neki jeziv kompleks od Junajteda. Jedva cu cekali da vide kako Junajted bez Fergija tone. Smeju nas se sto smo izgubili od Celzija, a kad god izgubite osteceni ste. Gubite od Hala, Vilu jedva pobedjujete. 20 godina niste uzeli titulu niti ce te !

s

pre 10 godina

Vidim svi kritikuju Mojesa, ok covek prosecan trener ni blizu kluba koji vodi ali kako nikom nesmeta stednja vlasnika MU? Dokle vise da se stedi a ovamo najbogatiji klub na svetu? Navijaci MU trebalo bi da na utakmicama odgovore traze od gazda kluba.

Gajetano

pre 10 godina

I sad ce Mojes reci kako su igrali dobro, bili ravnopravni, ali eto nisu imali srece. A uprava kluba i strucni konsultant SAF ce ga tapsati po ramenu i tesiti tipa "nema veze, dobro ste igrali, vidi se napredak, rezultati ne mogu doci preko noci, samo tako nastavi, nja, nja, nja...". A cinjenica je da je ovaj Celsi za 1-2 klase bolji kako na individualnom tako i na timskom planu; da MU ima ocajnu odbranu i jos gori kreativni potencijal kada Runi nije u timu. Doduse, dobro trce i to je verovatno jedino sto rade dobro.

Interesantan podatak koji sam cuo od komentatora: Nemanja Matic je u svom prethodnom boravku u Celziju igrao samo na tri utakmice, ali sve tri Celsi je dobio i to sa ukupnom gol razlikom 17:0! Vredi proveriti ovaj podatak.

Смрдљиви Сир

pre 10 godina

Манчестер се руши као кула од карата. Сви ће да оду и нико не жели да дође. Мислим да је све почело аутобиографском књигом егоцентрика Алекса Фергусона.

Liverpool

pre 10 godina

Oni koji se malo razumeju u fudbal reci ce da je Vidic danas bio dobar.Nije on kriv sto sem njega i Evre ostatak ekipe ne igra odbranu.Posebno ona nesreca Dzons.Mada ni Rafael ne zaostaje za njim.Kod drugog gola tri igraca stone,a Nemanja trci sa druge strane da pokusa da zatvori.Al' ne moze covek sam.Crveni karton je prestrog jer je faul na sredini terena bio i to bez neke namere.

zlaja

pre 10 godina

Prethodna 4 crvena kartona Vidic je sva zaradio zbog Fernanda Toresa koji je znao da ga prosto navuce na prekrsaje. Ovaj danas je zasluzen ako
ni zbog cega drugo onda zbog iznenadjujuce, za igraca negovog nivoa, odluke da startuje rizicno u potpuno nepotrebnoj situaciji kad je utakmica vec bila resena.
Chelsea, Manchester Citi,Real Madrid, Baarcelona, Bayern, PSG su svi promenili trenere ove sezone kao I Man-U. I svi su na istim ili boljim pozicijama kao prosle godine, jedino je Man-U potonuo. Znaci nije stvar
u promeni I prilagodjavanju novom time vecu kvalitetu trenera Osim toga
Moyes nema ni muda, pravi je plachko. Sve su mu drugi krivi kao I nedostatak srece. Da ima hrabrosit imao bi I srece. Uprkos svemu ostace bar jos jednu sezonu jer niti Ferguson niti vlasnici kluba zele da priznaju da su angazovali nekompetentnog trenera.

tau

pre 10 godina

Srbi k'o Srbi,jedva docekaju da pljuju i vredjaju. zasto neke boli cinjenica da je Vidic nas najboljo defanzivni igrac svij vremena,da je jedan od najboljih u svetu na toj poziciji svih vremena? I dokle ce vise da svi pricaju o tom sudjenu.dvadeset godina dominacije uniteda I sve uz pomoc sudija? ma ajde? kompleksi su cudo. btw imam chelsea na tiketu jos pre sezone kap osvajaca PL,ovim igrama pokazuju da su najbolji.zasluzeno su dobili.imaju trenera koga, kao I fergusona,ljubomorne duse mrze I omalovazavaju gde god stignu.cestitke na pobedo. ggmu

Tata Martino i sin Dragan

pre 10 godina

Jeste mozda malo prostar crveni karton za Vidica ali mora se priznati bilo je krvnicki ali onaj start Rafaela na kraju za koji je dobio samo zuti karton je vec prema tom kriterijumu velika greska.
Onakav start direktno na igraca sa dva djona a lopte ni blizu i dobijes zuti karton je nezamisliv.

musa dembele

pre 10 godina

Pa,ne treba sad tu nesto mudrovati.. Dovoljno je pogledati sastave i videti da je Celsi za 40 posto jaci tim! Man Utd je bez Runija i Van Persija ekipa za sredinu tabele. Interesantno mi je kako je lako da crveni Vidicu,da je SAF na klupi nikad ga ne bi dao,jer realno s obzirom na autoritet Nemanje i tezinu starta ono je zuti,nije namerno!

goran

pre 10 godina

Jel ste ponadali Junajtedovci? joj kako mi je drago sto pucate ,godinama ste me nervirali poklonjenim penalima i Fergusonovog izivljavanja nad sudijama bas me zanima da li cete sa ovim Mojsom da se izborite za ligu sampiona...

Labud

pre 10 godina

oh, how mighty have fallen!
U ovom trenutku ima bar 10 timova u EPL koji igraju bolje od ManU. Nema vise ni trolova ni plasticnih navijaca ManU kojih je bilo na tone dok su pobedjivali. Presli na ostale plasticne klubove tipa Psg, Zenit et al.

SQI

pre 10 godina

Svaka cast igracima Chelzia realno bili su mnogo bolji i naravno Murinju izdominirao je.E sad da kazem nesto o Junajtedu ciji sam veliki fan i obozavam taj klub SRAMOTA me dok ih gledam jednostavno stanje je katastrofalno ovaj Mojes je toliko los trener da nemam reci covek je panj nije sramota izgubiti od realno jaceg protivnika ali je sramota na klupu drzati Kagavu,Zahu probaj malo neke druge igrace nemoj da forsiras Janga i Valensiu i onda kad si vec morao da prinudno izbacis Evru mogo si da ubacis Kagavu umesto Rafaela stavis Valensiu a umesto Evre predje na levog Rafael i dobijes napad a ne da da gubis na brzini a vec gubis.Pod hitno smena trenera i pod hitno par igraca da se dovedu jel ako ne budemo igrali LS iduce god a sva je prilika da je to realnost nece nijedan dobar igrac doci u Junajted i moze da se desi da budemo ko Liverpool mnogo susnih godina jel ovo je bruka i Sramota radi ovaj panj Mojes
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Igor-Kv, 19. januar 2014 19:18)

Ne kažem da si ti među njima, ali ovde je ogromna većina ljudi na početku sezone tvrdila kako je taj isti Mojes fenomenalan trener a nama petorici (figurativno) su samo lupali minuse. Mislim, držati ovog nesrećnika na klupi podjednako je glupo kao kad naši klubovi promene 3-4 trenera u sezoni.

hihohi

pre 10 godina

hihohihohi nema vise ;) ni sudije ne mogu da pomognu mancesteru . napred celzi. sve ove godine uvek neka kradja kad igramo protiv man utd.

Duško

pre 10 godina

Godinama unazad sam tvrdio, iako mi je Drogba simpatičniji, da je Eto bolji napadač od Drogbe. Eto nije fizički jak kao Drogba i tehnički je slabiji, ali zato ima mnogo bolju završnicu i jako malo maši. Da se izrazim rečnikom Championship Manager-a, Eto ima bolji finishing! :-)

Milosh K.

pre 10 godina

Srbin sam,moram da priznam da ne verujem u boga,ali mu se molim da Mojes dobije otkaz.Utakmicu,taktiku,igrace Mancester Junajteda ne mogu i ne zelim da komentarise,samo cu reci da bih jedan MU ja bolje vodio od Mojsa.

elf

pre 10 godina

dobro je neko primetio za suđenje, samo nije da sude na štetu MU nego se sad vidi da sude nepristrasno. u eri SAF osećao se taj neki nevidljivi konsenzuz da MU prestigne Liverpul po titulam. uvek su produžavane utakmice, sudije su uvak bile naklonjene MU...itd, sad toge nema i mislim da će polako tonuti u osrednjost.

Lazar

pre 10 godina

Stara fudbalska nezlalica ,Nemanja Vidić,čovek za male utakmice,ko se ne seća podsetiću ga 2 finala LŠ protiv Barse
(meljo..., 19. januar 2014 23:43)
Nemanja Vidić je fudbalska neznalica koju je druga fudbalska neznanica Ferguson postavio za kapitena.Kamo sreće da si ti Meljo u svom poslu neznalica kao Vidić u svom.

blah

pre 10 godina

Nisam gledao poslednjih pola sata, ali za onih 60 minuta koje sam odgledao ne moze se nikako reci da je igra Celsija bila dominantna i ubedljiva. Bas naprotiv, Mancester je kontrolisao igru vecim delom meca (opet napominjem da govorim o prvih 60 minuta) ali nije uspeo to da kapitalizuje, sto i nije cudno s obzirom da dvojica glavnih igraca nisu bili na terenu. Celsi je sva tri gola dao nakon gresaka odbrane, a ne zbog toga sto su bili dominantniji i konkretniji na terenu.

steva

pre 10 godina

hihohihohi nema vise ;) ni sudije ne mogu da pomognu mancesteru . napred celzi. sve ove godine uvek neka kradja kad igramo protiv man utd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hihohi, 19. januar 2014 19:07)

Ne lozi se

igor

pre 10 godina

ponovo murinjo sa svojom taktikom 7-2-1- dodje do pobede i to ubeljive,cudno ali eto prolazi mu,david luiz,ramires,obi mikel kao vezni (sve drvoseca do drvosece)a iza teri,kejhil,ivanovic,i azpilicueta,i opet pobedi ,pobedi sa samo tri tehnicara-wiliam,azar,i eto

Miro Jajce

pre 10 godina

Svaka cast momci.Hvala vam sto ste dali sve od sebe.Igrali smo bez 4 standardna igraca i bili bolji prvo poluvrijeme,u drugom Chelsea bolji i zasluzeno pobjedio.Idemo u srijedu pobjedit Sunderland i odigrat finale sa City-em..To ce biti preljepa tekma i nasa pobjeda GGMU

čovek u crnom

pre 10 godina

ajmo Čelsi!Žao mi je sto matic nije igrao od početka.kad sam video da je eto (samjuel) u prvoj postavi, nisam znao na sta je mislio morinjo, ali odužio se sa 3 gola :) . na utakmici mi je bilo najbolje kad je Čeh poceo da dribla igrače junajteda XD !

boj@n

pre 10 godina

Murinjo je juce na pres koferencije pred meč rekao da Matić nece početi utakmicu od pocetka samo iz razloga jer nebi bilo fer prema ostalim igracima da igrac koji dodje odma igra prvu utakmicu,svaka cast Murinju,dokazuje jos jednom svoju ljudsku vrjednost..Matić ce siguran sam vrlo brzo postati standardan jer Mou jedva čeka da ga vidi na djelu..

Rango

pre 10 godina

Kakve veze ima Matic sa ovom utakmicom,vidite da ga Murinjo ne pusta mnogo. A i tih 5 minuta moze svako da odigra,to je najmanji problem..Cuj,Matic.. To je prevara veka!Samo da bude kao da su nekoga kupili,dao jedan gol,smesan i to je to..bravo..

:) :)

pre 10 godina

Nemanja Vidić i Branislav Ivanović , dečki su stvarno dobri nogometaši!
Da vas pitam nešto susjedi, zašto ih več niste opjevali uz gusle??! :)
Mislim da su to svojom igrom odavno zaslužili :)

Pozdrav :)

ManUFan

pre 10 godina

A januzaju oko ne treperi, ide pravo na Baneta, a Bane samo faulom da ga zaustavi! Te mu nadi izmedju nogu a 18 mu je godina! A niko u ovih komentara da pisne o njemu! Bas ste Haters

Rango

pre 10 godina

Kakve veze ima Matic sa ovom utakmicom,vidite da ga Murinjo ne pusta mnogo. A i tih 5 minuta moze svako da odigra,to je najmanji problem..Cuj,Matic.. To je prevara veka!Samo da bude kao da su nekoga kupili,dao jedan gol,smesan i to je to..bravo..

:) :)

pre 10 godina

Nemanja Vidić i Branislav Ivanović , dečki su stvarno dobri nogometaši!
Da vas pitam nešto susjedi, zašto ih več niste opjevali uz gusle??! :)
Mislim da su to svojom igrom odavno zaslužili :)

Pozdrav :)

Dule

pre 10 godina

Navijaci liverpula imaju neki jeziv kompleks od Junajteda. Jedva cu cekali da vide kako Junajted bez Fergija tone. Smeju nas se sto smo izgubili od Celzija, a kad god izgubite osteceni ste. Gubite od Hala, Vilu jedva pobedjujete. 20 godina niste uzeli titulu niti ce te !

igor

pre 10 godina

ponovo murinjo sa svojom taktikom 7-2-1- dodje do pobede i to ubeljive,cudno ali eto prolazi mu,david luiz,ramires,obi mikel kao vezni (sve drvoseca do drvosece)a iza teri,kejhil,ivanovic,i azpilicueta,i opet pobedi ,pobedi sa samo tri tehnicara-wiliam,azar,i eto

blah

pre 10 godina

Nisam gledao poslednjih pola sata, ali za onih 60 minuta koje sam odgledao ne moze se nikako reci da je igra Celsija bila dominantna i ubedljiva. Bas naprotiv, Mancester je kontrolisao igru vecim delom meca (opet napominjem da govorim o prvih 60 minuta) ali nije uspeo to da kapitalizuje, sto i nije cudno s obzirom da dvojica glavnih igraca nisu bili na terenu. Celsi je sva tri gola dao nakon gresaka odbrane, a ne zbog toga sto su bili dominantniji i konkretniji na terenu.

Paisley

pre 10 godina

Navijam za Liverpool,ali kako mi je drago sto je Chelsea napunio jadni junajted,puno mi je srce zbog pobede Chelsea i mnogo sam srecan sto se junajted raspada,buhahhaha IN MOYES WE TRUST!

Хумска БГ

pre 10 godina

Није било Хауарда Веба да интервенише.Ни Фергија да погура мало својим везама испод жита.Али још није касно, дуга је сезона... Етоу свака част и још једна потврда да је најбољи центарфор у последњих десет година, а Банету потврда да је класа за половног Видића.

Igor-Kv

pre 10 godina

Svaka cast igracima Chelzia realno bili su mnogo bolji i naravno Murinju izdominirao je.E sad da kazem nesto o Junajtedu ciji sam veliki fan i obozavam taj klub SRAMOTA me dok ih gledam jednostavno stanje je katastrofalno ovaj Mojes je toliko los trener da nemam reci covek je panj nije sramota izgubiti od realno jaceg protivnika ali je sramota na klupu drzati Kagavu,Zahu probaj malo neke druge igrace nemoj da forsiras Janga i Valensiu i onda kad si vec morao da prinudno izbacis Evru mogo si da ubacis Kagavu umesto Rafaela stavis Valensiu a umesto Evre predje na levog Rafael i dobijes napad a ne da da gubis na brzini a vec gubis.Pod hitno smena trenera i pod hitno par igraca da se dovedu jel ako ne budemo igrali LS iduce god a sva je prilika da je to realnost nece nijedan dobar igrac doci u Junajted i moze da se desi da budemo ko Liverpool mnogo susnih godina jel ovo je bruka i Sramota radi ovaj panj Mojes

Miro Jajce

pre 10 godina

Svaka cast momci.Hvala vam sto ste dali sve od sebe.Igrali smo bez 4 standardna igraca i bili bolji prvo poluvrijeme,u drugom Chelsea bolji i zasluzeno pobjedio.Idemo u srijedu pobjedit Sunderland i odigrat finale sa City-em..To ce biti preljepa tekma i nasa pobjeda GGMU

Milosh K.

pre 10 godina

Srbin sam,moram da priznam da ne verujem u boga,ali mu se molim da Mojes dobije otkaz.Utakmicu,taktiku,igrace Mancester Junajteda ne mogu i ne zelim da komentarise,samo cu reci da bih jedan MU ja bolje vodio od Mojsa.

Fernando Torres(9)

pre 10 godina

E to je napadac Samuel Eto covek dao gol pobedonosni protiv Liverpula,Junajtedu 3.komada....A Suarez trpa sve zive.U najbitnija dva meca nije se video potiv Sitija i Celzija......Jedan je Samuel Eto nekada najbolji napadac na planeti dok je bio u Barseloni!

Vule

pre 10 godina

Kako lep osecaj kada je Matic ulazio u igru,pa jos kad se prekrstio,to Srbine!
Ocekivana utakmica,lagana pobeda Celsija. Murinjo opet pokazao specijalnost,a Etoo iskusni lisac. Bane dobar,odlican,a Vidic imao je onu gresku kad je Etoo ostao sam na pet metara,jos na kraju onaj crveni,pobegao mu Azar..
P.S. Igrao sam keca na Celsi.

ManUFan

pre 10 godina

A januzaju oko ne treperi, ide pravo na Baneta, a Bane samo faulom da ga zaustavi! Te mu nadi izmedju nogu a 18 mu je godina! A niko u ovih komentara da pisne o njemu! Bas ste Haters

goran

pre 10 godina

Jel ste ponadali Junajtedovci? joj kako mi je drago sto pucate ,godinama ste me nervirali poklonjenim penalima i Fergusonovog izivljavanja nad sudijama bas me zanima da li cete sa ovim Mojsom da se izborite za ligu sampiona...

steva

pre 10 godina

hihohihohi nema vise ;) ni sudije ne mogu da pomognu mancesteru . napred celzi. sve ove godine uvek neka kradja kad igramo protiv man utd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hihohi, 19. januar 2014 19:07)

Ne lozi se

Duško

pre 10 godina

Godinama unazad sam tvrdio, iako mi je Drogba simpatičniji, da je Eto bolji napadač od Drogbe. Eto nije fizički jak kao Drogba i tehnički je slabiji, ali zato ima mnogo bolju završnicu i jako malo maši. Da se izrazim rečnikom Championship Manager-a, Eto ima bolji finishing! :-)

Labud

pre 10 godina

oh, how mighty have fallen!
U ovom trenutku ima bar 10 timova u EPL koji igraju bolje od ManU. Nema vise ni trolova ni plasticnih navijaca ManU kojih je bilo na tone dok su pobedjivali. Presli na ostale plasticne klubove tipa Psg, Zenit et al.

Смрдљиви Сир

pre 10 godina

Манчестер се руши као кула од карата. Сви ће да оду и нико не жели да дође. Мислим да је све почело аутобиографском књигом егоцентрика Алекса Фергусона.

dukees

pre 10 godina

Mancester je postao pravi tim sa sredine tabele. A Mojes ce opet zavrsiti sedmi. On je na to navikao, pa i Barselonu da vodi zavrsio bi sedmi. Moze komotno da napise knjigu - "Kako od Junajteda stvoriti Everton u rekordnom roku"

hihohi

pre 10 godina

hihohihohi nema vise ;) ni sudije ne mogu da pomognu mancesteru . napred celzi. sve ove godine uvek neka kradja kad igramo protiv man utd.

elf

pre 10 godina

dobro je neko primetio za suđenje, samo nije da sude na štetu MU nego se sad vidi da sude nepristrasno. u eri SAF osećao se taj neki nevidljivi konsenzuz da MU prestigne Liverpul po titulam. uvek su produžavane utakmice, sudije su uvak bile naklonjene MU...itd, sad toge nema i mislim da će polako tonuti u osrednjost.

s

pre 10 godina

Vidim svi kritikuju Mojesa, ok covek prosecan trener ni blizu kluba koji vodi ali kako nikom nesmeta stednja vlasnika MU? Dokle vise da se stedi a ovamo najbogatiji klub na svetu? Navijaci MU trebalo bi da na utakmicama odgovore traze od gazda kluba.

tau

pre 10 godina

Srbi k'o Srbi,jedva docekaju da pljuju i vredjaju. zasto neke boli cinjenica da je Vidic nas najboljo defanzivni igrac svij vremena,da je jedan od najboljih u svetu na toj poziciji svih vremena? I dokle ce vise da svi pricaju o tom sudjenu.dvadeset godina dominacije uniteda I sve uz pomoc sudija? ma ajde? kompleksi su cudo. btw imam chelsea na tiketu jos pre sezone kap osvajaca PL,ovim igrama pokazuju da su najbolji.zasluzeno su dobili.imaju trenera koga, kao I fergusona,ljubomorne duse mrze I omalovazavaju gde god stignu.cestitke na pobedo. ggmu

zlaja

pre 10 godina

Prethodna 4 crvena kartona Vidic je sva zaradio zbog Fernanda Toresa koji je znao da ga prosto navuce na prekrsaje. Ovaj danas je zasluzen ako
ni zbog cega drugo onda zbog iznenadjujuce, za igraca negovog nivoa, odluke da startuje rizicno u potpuno nepotrebnoj situaciji kad je utakmica vec bila resena.
Chelsea, Manchester Citi,Real Madrid, Baarcelona, Bayern, PSG su svi promenili trenere ove sezone kao I Man-U. I svi su na istim ili boljim pozicijama kao prosle godine, jedino je Man-U potonuo. Znaci nije stvar
u promeni I prilagodjavanju novom time vecu kvalitetu trenera Osim toga
Moyes nema ni muda, pravi je plachko. Sve su mu drugi krivi kao I nedostatak srece. Da ima hrabrosit imao bi I srece. Uprkos svemu ostace bar jos jednu sezonu jer niti Ferguson niti vlasnici kluba zele da priznaju da su angazovali nekompetentnog trenera.

Crkvinac

pre 10 godina

Mancester Junajted Dejvida Mojesa bez ideje, bez motiva, bez zelje za pobjedom. Ovaj Mojes em sto ne zna nista em je baksuz (povrede igraca). Borba za LS skoro izgubljena, ostaje borba za LE. Ako dodje Koentrao kao sto je Viskovic rekao u prenosu Junajted je definitivno propao. Mojes ODLAZI.
Celziju zelim da osvoje titulu zbog Baneta i Matica.

Liverpool

pre 10 godina

Oni koji se malo razumeju u fudbal reci ce da je Vidic danas bio dobar.Nije on kriv sto sem njega i Evre ostatak ekipe ne igra odbranu.Posebno ona nesreca Dzons.Mada ni Rafael ne zaostaje za njim.Kod drugog gola tri igraca stone,a Nemanja trci sa druge strane da pokusa da zatvori.Al' ne moze covek sam.Crveni karton je prestrog jer je faul na sredini terena bio i to bez neke namere.

Tata Martino i sin Dragan

pre 10 godina

Jeste mozda malo prostar crveni karton za Vidica ali mora se priznati bilo je krvnicki ali onaj start Rafaela na kraju za koji je dobio samo zuti karton je vec prema tom kriterijumu velika greska.
Onakav start direktno na igraca sa dva djona a lopte ni blizu i dobijes zuti karton je nezamisliv.

čovek u crnom

pre 10 godina

ajmo Čelsi!Žao mi je sto matic nije igrao od početka.kad sam video da je eto (samjuel) u prvoj postavi, nisam znao na sta je mislio morinjo, ali odužio se sa 3 gola :) . na utakmici mi je bilo najbolje kad je Čeh poceo da dribla igrače junajteda XD !

blaza

pre 10 godina

Cim je Murinjo vec na prvoj utakmici uveo Matica to je znak da ce ozbiljno da racuna na njega.A ovo kazem jer vidim da neki ovde pisu kako ce Matic samo da greje klupu.Pa njemu fudbal u Engleskoj ce bas da legne,jak je,ostar,dobar sa loptom,visok u svakom pogledu ga je tesko proci.Bravo Maticu samo napred.

Lazar

pre 10 godina

Stara fudbalska nezlalica ,Nemanja Vidić,čovek za male utakmice,ko se ne seća podsetiću ga 2 finala LŠ protiv Barse
(meljo..., 19. januar 2014 23:43)
Nemanja Vidić je fudbalska neznalica koju je druga fudbalska neznanica Ferguson postavio za kapitena.Kamo sreće da si ti Meljo u svom poslu neznalica kao Vidić u svom.

Gajetano

pre 10 godina

I sad ce Mojes reci kako su igrali dobro, bili ravnopravni, ali eto nisu imali srece. A uprava kluba i strucni konsultant SAF ce ga tapsati po ramenu i tesiti tipa "nema veze, dobro ste igrali, vidi se napredak, rezultati ne mogu doci preko noci, samo tako nastavi, nja, nja, nja...". A cinjenica je da je ovaj Celsi za 1-2 klase bolji kako na individualnom tako i na timskom planu; da MU ima ocajnu odbranu i jos gori kreativni potencijal kada Runi nije u timu. Doduse, dobro trce i to je verovatno jedino sto rade dobro.

Interesantan podatak koji sam cuo od komentatora: Nemanja Matic je u svom prethodnom boravku u Celziju igrao samo na tri utakmice, ali sve tri Celsi je dobio i to sa ukupnom gol razlikom 17:0! Vredi proveriti ovaj podatak.

Keke

pre 10 godina

Gledao sam skoro svaku utakmicu ove sezone koju igraju timovi iz petorke, i mogu reci da mancester utd trenutno nema sta da trazi ove sezone. Totalno su podbacili. Ali ne mogu a da ne pomenem da ove sezone nesto se cudno desava kada je u pitanju sudjenje sto se tice junateda. Dosta situacija gdje je na stetu junajteda ove sezone, ne samo penala nego sitnih faula, prekida, sto mnogo utice na igru. Neko ce reci to su samo sitni previdi ali to dosta utice na igru i samim tim na krajnji rezultat. Sve u svemu sto se tice ove sezone City i celzi su po meni glavni kandidati za titulu. Mislim da arsenal, ma koliko ja to prizeljkivao, nece moci da izdrzi do kraja. Bice zanimljivo do samog kraja..

musa dembele

pre 10 godina

Pa,ne treba sad tu nesto mudrovati.. Dovoljno je pogledati sastave i videti da je Celsi za 40 posto jaci tim! Man Utd je bez Runija i Van Persija ekipa za sredinu tabele. Interesantno mi je kako je lako da crveni Vidicu,da je SAF na klupi nikad ga ne bi dao,jer realno s obzirom na autoritet Nemanje i tezinu starta ono je zuti,nije namerno!

SQI

pre 10 godina

Svaka cast igracima Chelzia realno bili su mnogo bolji i naravno Murinju izdominirao je.E sad da kazem nesto o Junajtedu ciji sam veliki fan i obozavam taj klub SRAMOTA me dok ih gledam jednostavno stanje je katastrofalno ovaj Mojes je toliko los trener da nemam reci covek je panj nije sramota izgubiti od realno jaceg protivnika ali je sramota na klupu drzati Kagavu,Zahu probaj malo neke druge igrace nemoj da forsiras Janga i Valensiu i onda kad si vec morao da prinudno izbacis Evru mogo si da ubacis Kagavu umesto Rafaela stavis Valensiu a umesto Evre predje na levog Rafael i dobijes napad a ne da da gubis na brzini a vec gubis.Pod hitno smena trenera i pod hitno par igraca da se dovedu jel ako ne budemo igrali LS iduce god a sva je prilika da je to realnost nece nijedan dobar igrac doci u Junajted i moze da se desi da budemo ko Liverpool mnogo susnih godina jel ovo je bruka i Sramota radi ovaj panj Mojes
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Igor-Kv, 19. januar 2014 19:18)

Ne kažem da si ti među njima, ali ovde je ogromna većina ljudi na početku sezone tvrdila kako je taj isti Mojes fenomenalan trener a nama petorici (figurativno) su samo lupali minuse. Mislim, držati ovog nesrećnika na klupi podjednako je glupo kao kad naši klubovi promene 3-4 trenera u sezoni.

Kol

pre 10 godina

Nazalost rezultat je realan, liga sampiona je sve dalje a kako Junajted igra sve na neku improvizaciju 7 mesto deluje kao neki vrhunac! Da covek ne poveruje da je ova ekipa bila prvak prosle godine (navijam/podrzavam Junajted da ne bude zabune) ok falili su Runi i Van Persi danas, zaista ili je Fergi bio carobnjak kao Merlin ili ovaj Mojes nema pojma!

Aleksa

pre 10 godina

Eto je bio i ostao vrhunski napadač, sporiji je nego u najboljim danima, ali je i dalje vrlo opasan i nemilosrdan u završnici. Sjajna partija.

boj@n

pre 10 godina

Murinjo je juce na pres koferencije pred meč rekao da Matić nece početi utakmicu od pocetka samo iz razloga jer nebi bilo fer prema ostalim igracima da igrac koji dodje odma igra prvu utakmicu,svaka cast Murinju,dokazuje jos jednom svoju ljudsku vrjednost..Matić ce siguran sam vrlo brzo postati standardan jer Mou jedva čeka da ga vidi na djelu..