Košarka 61

Ponedeljak, 30.12.2013.

14:01

"Dule bolje, Bogdan spreman"

Zdravstveno stanje trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića bolje je u odnosu na prethodnu nedelju kada je primljen na Vojno-medicinsku akademiju (VMA).

"Dule bolje, Bogdan spreman" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

raskorak

pre 10 godina

već je neko pisao u više navrata, a evo i ja se pridružujem apelu da ostrašćeni Gavgalj prestane da komentariše košarku, sport koji očigledno ne poznaje u dovoljno.

sad o realu. nema tu šta puno da se pametuje, ali treba imati u vidu da nisu bili u super-jakoj grupi u prvoj fazi. to ne umanjuje njihov kvalitet, što je pokazao i trijumf nad barsom, ali smatram da njima tek predstoje teške utakmice. CSKA im lako može skinuti skalp, a ni makabi nije lako dobiti u nokia areni, koliko god oni imali tanji tim nego prethodnih sezona. to što sam napisao za makabi, važi i za Partizan. gledajući neke utakmice reala ove sezone, stekao sam utisak da dosta ekipa ulazi sa prevelikim respektom i u grču u meč, a to nije recept za pobedu. za naše igrače je to najbitnije: da uđu hrabro i sa pozitivnom drskošću u meč. siguran sam da će Gašić dobro spremiti momke, a veća motivacija od prepune arene i velikog protivnika im ne treba. biće jako interesantno videti ko će čuvati rudija, jer i Kinsi igra vrhunsku odbranu. pretpostavljam da će se smenjivati sa Milosavljevićem i ti dueli će prštati. možda će se odlučiti za neku kombinovanu zonu, sa dosta preuzimanja. Bogdan i Tepić takođe moraju da iznesu veliki teret. odbrane će biti na ivici faula i verovatno će se pokušati šahovska igra na mali broj poena. pozitivno je što su igrači veoma pokretljivi i mogu da brane munjevite tranzicije reala. raduje uzlazna forma kritikovanog Muslija. jeste real jak, ali nije strašniji od fenera. bez predaje!

Mile

pre 10 godina

Najava utakmice na sajtu evrolige pocinje:

"Two classic European superpowers meet again in front..."

Dobro je da znaju kakva je sila Partizan mada mi nije jasno kako taj "european superpower" ne moze da dobije A licencu a dobija neki Prokom ili Budiveljnik...Ocigledno da na to uticu neki drugi kriterijumi a ne sportski...

peca

pre 10 godina

Ne znam da li sam dobro pratio, ali mi se cini da Gasic jos nema poraz na klupi Partizana, kada je u ove dve sezone menjao Duleta. Samo neka tako nastavi.

Kerez

pre 10 godina

@(Cuvaj se od +30 komsinice !, 31. decembar 2013 07:55)


Koji bre Berta, koji Leo?! To ti je prijatelju evropski prosek. Vi grobari tako velicate igrace potpuno bez osnova. Pa ovi sto ih sad menjaju u Patlidzanu su bolji ili tu negde. Znaci, opet prosek. Vidi se da nisi gledao Real ove godine, inace ne bi pisao gluposti. Da hoce, otkinuce vas u svako doba 40 razlike.

Gavgalj

pre 10 godina

@(nikola, 30. decembar 2013 23:45)

Bogdan ima ulaz?! E, svasta. To mu je ubedljivo najslabija strana. On podje negde, ali ni sam ne zna gde i kako.

apostoll79

pre 10 godina

Real je tukao sve ove godine sa 20-30 razlike. U Endesi je pobedjivao i sa 40-50, imaju skor 25-0. Dominatni su i realno je da ce da nas pobediti ali 20000 ljudi, ludnica na tribinama, i ako nameste Bogdan, Terens i Gagi ruku i otvorimo tekmu kao protiv Fenera sve je moguce....nadu nam niko ne moze oduzeti i u Beogradu ni HEAT nije favorit, svi u ARENU.

Cuvaj se od +30 komsinice !

pre 10 godina

Da imamo Bertu,Westermana i pravog centra umesto Gagica i Muslija bio bih ubedjen u pobedu nad Realom,ovako tesko ! Nije svejedno kada u timu imas igraca kao sto je Berta koji bi sa sjajnim Bogdanovicem ubacivali +8 trojki po utakmici.

Cheslav

pre 10 godina

Ne kapiram velicanje Bogdanovica. Momak je sasvim prosecan kosarkas, a ne vanserijski talenat. To je recimo bio Drazen koji je kidao vec sa osamnaest. Ovaj moze da igra solidno, ali vrhunski, tesko. Oscilira, nema ideju kad krene na ulaz, nema asistenciju, spor mu je prvi korak, manjka mu samopouzdanje cim naidje na ozbiljnijeg beka. Odbrana solidna, sut sasvim ok

nikola

pre 10 godina

Dzaba Bogdan. Decko ima samo sut
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 30. decembar 2013 20:53)

A vidi se da ti je krivo.Covek ima ,po meni,bolji ulaz nego sut,izmisli kos u svakoj situaciji.A kao plejmejker je pokazao da ima i asistencije,a i bolji skok od nasih centara,a odbranu odavno igra odlicno.Eto ishvalio sam ga,ali sve je tacno.

kako drugacije

pre 10 godina

U pitanju je zdravlje jedne osobe, a ne obicna prehlada...a vidim da neke na severu uce fasizmu, pored mrznje...
Svima u sportu puno zdravlja, a ponajvise navijacima zvezde, posebno da budu psiholoski zdravi i shvate sta je sport!

PFC

pre 10 godina

@Milos tu si potpuno u pravu samo sto Rudi ima mnogo kraci fitilj od Gagija,mislim da ga treba jedno 2-3 puta onako muski po rukama odma na pocetku mozda se unervozi i nasrne kao onomad

Бане

pre 10 godina

nikom nije gorela do zore...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 30. decembar 2013 14:56)

Па и ако дође до тога што je реално да се деси опет ћете имате жешће комплексе од нас у овом спорт јер не лече се све нагомилане фрустрација од протеклих 12 година једном добром сезону.

antiSPS

pre 10 godina

da , da , tesko je , nema vise sudija , drzave , para , legije , kuma , siptara , a bice i gore radilo se sta se htelo izivljavali se a sad raste pritisak itd

Miloš

pre 10 godina

Ono što bi želio videti je kakvu bi odbranu igrao DM na Rudiju!DM ima sekirice poput nekadašnjeg Petra Božića ali je i rudi extra namazan igrač i može da istrpi jake batine ali bogami ne štedi ni sebe tako da se ni milisavu ne piše dobro! Samo da obostrano tabanje završi u sportskom duhu da ne izmakne kontroli jedan ili drugi!Iluzija je da očekujemo nešto od rezultata osim časnog poraza!

P

pre 10 godina

Doslo je vreme da pocnemo da gledamo samo sebe. Dule nemoj vise se upustati u rasprave sa Covicem, nema veze nek uzmu sve pare ovog sveta.
GROBARI MI DA SE ORGANIZUJEMO JOS JACE, DA KLUB PRIJATELJA KK PARTIZAN DONIRA JOS PUNO MILIONA I DA GAZIMO!
Ovi cigani sto nas vuku za nos, poceli da prate EL ove god. i mi namestamo? to ti je kompleks, nabili smo im za sva vremena!
Sad se tek vidi koliko ih boli ovo sto smo prosli, uhh .. pogotovu sto oni imaju 4 pobede. Ali nisu svesni da nije isto kada igras tekmu koja ti donosi plasman i tekmu koja ti ne donosi nista, igras samo za statistiku.
Najjace mi je sto fudbalski navijaci mi pametuju o kosarci sada, ne vredi, ne mozes ti objasniti domacoj zivotinji kompleksne stvari.

GROBARI SAD JOS JACE U INAT SVIMA!
DA NAPUNIMO ARENU U SVIH 7 TEKMI BEZ OBZIRA NA REZULTAT!!!
(ja sam kupio komplet za parter dana 1. u 11h :) bodricu Partizan iz prvog reda u inat svima!)

Piksi

pre 10 godina

@Aca
Eto za Zvezdu znamo. Kao Zvezdaš se nadam da će biti provesuirani ti koji su uništavali Zvezdu, a još dobro i zaradili.
Tako da revizija u Partizanu ne bi trebala biti takođe problem.

ultrasrbin

pre 10 godina

Zvezdas sa visine, 30. decembar 2013 16:55

Ajde da ti nesto objasnimo:
1. Nisi Zvezdas jer je taj klub zamrznut,a ovo je "FMP moze da se zove kako hoce"
2. Ocigledno nisi leteo ranije jer bi te prizemljilo ono sto vam se desilo do sada.
3. Pazi na kojoj si visini jer duvaju neki vetrovi sa JUGA pa da te ne zalepe za beton.

Majstor

pre 10 godina

Želimo Dulu da se ozdravi, ali i sa njim teško može Partizan da pobedi Real. Možda, ako Gagića krene od početka, pa još i Musli iznenada da koš...

Apache

pre 10 godina

Treba Dule da se pričuva zime. Predvidjaju - 30.
(Parter B, 30. decembar 2013 15:30)
A sta ste onda vi na apsolutnoj nuli (-273 C) posto nemate pravo da igrate jos par godina?

Zvezdas sa visine

pre 10 godina

Partizan je sve utakmice na domacem terenu protiv jacih ekipa (Cska,Fenerbahce,Barselona) gubio lako 10+ razlike za protivnika.I protiv Reala ce izduvati jedno 15 razlike

Aca

pre 10 godina

(Draganče, 30. decembar 2013 16:17)Pa nismo videli ni odakle dodjose vasih 15 miliona za vracanje duga.U stvsri nisam u pravu,videli smo u insajderu,iz Agrobanke je lova maznuta.

vlada

pre 10 godina

Sigurno je KK Partizan ekipa sa najvise srece na svetu u svim ekipnim sportovima. To se nazalost odrazava na zdravlje igraca i trenera.Negde Bog da ( tojke sa centra, iz auta u zadnjim stotinkama itd ) a ponavljam na zalost negde vam uzme .
(misa, 30. decembar 2013 16:10)

Potpuno si u pravu.....tebi je Bog na primer dao racunar i internet, ali ti je sa druge strane uzeo pamet, pa pises ostrascene nebuloze.

Draganče

pre 10 godina

Pa da dočekamo i tu reviziju u 2014-oj. Da vidimo kako se poslovalo, odakle je dolazila lova...pa da začepimo tu priču o budžetu već jednom!

misa

pre 10 godina

Sigurno je KK Partizan ekipa sa najvise srece na svetu u svim ekipnim sportovima. To se nazalost odrazava na zdravlje igraca i trenera.Negde Bog da ( tojke sa centra, iz auta u zadnjim stotinkama itd ) a ponavljam na zalost negde vam uzme .

777

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kroz sta sve Partizan prolazi ove sezone. Na kraju i Dule ima zdravstvene probleme..Lepo narod kaze , ne ide jedan maler vec tri ( Berta, Vesterman, Dule). Sve najbolje, ozdravljenje pa opet u nove bitke. Progurace sve Partizan jer je jak i navikao je da kroz muke dolazi do rezultata. Nama NIKADA nije bio med i mleko cak smo i postali prvaci Evrope kroz Tantalove muke igrajuci kao domacini u Spaniji? Duletu brz oporavak i sve najbolje.

Sasho

pre 10 godina

Shta se ovo desava?Klub je na svevisnjem ispitu?Malo li je blokada racuna,povrede kljucnih igraca na 7,8 meseci pauze,politicki nepodobni kao klub znamo od koga i kako,a sad jos i Dule!Dule smiri dusu,smirices i bolest!Ozdravi nam pa da sa milinom slusam tvoje konferencije.

oO

pre 10 godina

Od Reala, ovakvog, nije sramota izgubiti ni 30razlike. Ali ocekujem bar malo neizvestan mec. Ipak, najbitinije je da se Dule uspesno oporavi.

milovanglisic

pre 10 godina

Znao sam da nije bas tako bezazleno kako su oni rekli da jeste. Da je rutinski pregled kako su oni rekli on bi bio u Laktasima. Dule vrati se da uzmemo Evro titulu ove domace su nam dosadile vise ;)

milovanglisic

pre 10 godina

Znao sam da nije bas tako bezazleno kako su oni rekli da jeste. Da je rutinski pregled kako su oni rekli on bi bio u Laktasima. Dule vrati se da uzmemo Evro titulu ove domace su nam dosadile vise ;)

777

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kroz sta sve Partizan prolazi ove sezone. Na kraju i Dule ima zdravstvene probleme..Lepo narod kaze , ne ide jedan maler vec tri ( Berta, Vesterman, Dule). Sve najbolje, ozdravljenje pa opet u nove bitke. Progurace sve Partizan jer je jak i navikao je da kroz muke dolazi do rezultata. Nama NIKADA nije bio med i mleko cak smo i postali prvaci Evrope kroz Tantalove muke igrajuci kao domacini u Spaniji? Duletu brz oporavak i sve najbolje.

vlada

pre 10 godina

Sigurno je KK Partizan ekipa sa najvise srece na svetu u svim ekipnim sportovima. To se nazalost odrazava na zdravlje igraca i trenera.Negde Bog da ( tojke sa centra, iz auta u zadnjim stotinkama itd ) a ponavljam na zalost negde vam uzme .
(misa, 30. decembar 2013 16:10)

Potpuno si u pravu.....tebi je Bog na primer dao racunar i internet, ali ti je sa druge strane uzeo pamet, pa pises ostrascene nebuloze.

oO

pre 10 godina

Od Reala, ovakvog, nije sramota izgubiti ni 30razlike. Ali ocekujem bar malo neizvestan mec. Ipak, najbitinije je da se Dule uspesno oporavi.

Sasho

pre 10 godina

Shta se ovo desava?Klub je na svevisnjem ispitu?Malo li je blokada racuna,povrede kljucnih igraca na 7,8 meseci pauze,politicki nepodobni kao klub znamo od koga i kako,a sad jos i Dule!Dule smiri dusu,smirices i bolest!Ozdravi nam pa da sa milinom slusam tvoje konferencije.

P

pre 10 godina

Doslo je vreme da pocnemo da gledamo samo sebe. Dule nemoj vise se upustati u rasprave sa Covicem, nema veze nek uzmu sve pare ovog sveta.
GROBARI MI DA SE ORGANIZUJEMO JOS JACE, DA KLUB PRIJATELJA KK PARTIZAN DONIRA JOS PUNO MILIONA I DA GAZIMO!
Ovi cigani sto nas vuku za nos, poceli da prate EL ove god. i mi namestamo? to ti je kompleks, nabili smo im za sva vremena!
Sad se tek vidi koliko ih boli ovo sto smo prosli, uhh .. pogotovu sto oni imaju 4 pobede. Ali nisu svesni da nije isto kada igras tekmu koja ti donosi plasman i tekmu koja ti ne donosi nista, igras samo za statistiku.
Najjace mi je sto fudbalski navijaci mi pametuju o kosarci sada, ne vredi, ne mozes ti objasniti domacoj zivotinji kompleksne stvari.

GROBARI SAD JOS JACE U INAT SVIMA!
DA NAPUNIMO ARENU U SVIH 7 TEKMI BEZ OBZIRA NA REZULTAT!!!
(ja sam kupio komplet za parter dana 1. u 11h :) bodricu Partizan iz prvog reda u inat svima!)

Apache

pre 10 godina

Treba Dule da se pričuva zime. Predvidjaju - 30.
(Parter B, 30. decembar 2013 15:30)
A sta ste onda vi na apsolutnoj nuli (-273 C) posto nemate pravo da igrate jos par godina?

Бане

pre 10 godina

nikom nije gorela do zore...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 30. decembar 2013 14:56)

Па и ако дође до тога што je реално да се деси опет ћете имате жешће комплексе од нас у овом спорт јер не лече се све нагомилане фрустрација од протеклих 12 година једном добром сезону.

ultrasrbin

pre 10 godina

Zvezdas sa visine, 30. decembar 2013 16:55

Ajde da ti nesto objasnimo:
1. Nisi Zvezdas jer je taj klub zamrznut,a ovo je "FMP moze da se zove kako hoce"
2. Ocigledno nisi leteo ranije jer bi te prizemljilo ono sto vam se desilo do sada.
3. Pazi na kojoj si visini jer duvaju neki vetrovi sa JUGA pa da te ne zalepe za beton.

Aca

pre 10 godina

(Draganče, 30. decembar 2013 16:17)Pa nismo videli ni odakle dodjose vasih 15 miliona za vracanje duga.U stvsri nisam u pravu,videli smo u insajderu,iz Agrobanke je lova maznuta.

Majstor

pre 10 godina

Želimo Dulu da se ozdravi, ali i sa njim teško može Partizan da pobedi Real. Možda, ako Gagića krene od početka, pa još i Musli iznenada da koš...

PFC

pre 10 godina

@Milos tu si potpuno u pravu samo sto Rudi ima mnogo kraci fitilj od Gagija,mislim da ga treba jedno 2-3 puta onako muski po rukama odma na pocetku mozda se unervozi i nasrne kao onomad

kako drugacije

pre 10 godina

U pitanju je zdravlje jedne osobe, a ne obicna prehlada...a vidim da neke na severu uce fasizmu, pored mrznje...
Svima u sportu puno zdravlja, a ponajvise navijacima zvezde, posebno da budu psiholoski zdravi i shvate sta je sport!

nikola

pre 10 godina

Dzaba Bogdan. Decko ima samo sut
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 30. decembar 2013 20:53)

A vidi se da ti je krivo.Covek ima ,po meni,bolji ulaz nego sut,izmisli kos u svakoj situaciji.A kao plejmejker je pokazao da ima i asistencije,a i bolji skok od nasih centara,a odbranu odavno igra odlicno.Eto ishvalio sam ga,ali sve je tacno.

Miloš

pre 10 godina

Ono što bi želio videti je kakvu bi odbranu igrao DM na Rudiju!DM ima sekirice poput nekadašnjeg Petra Božića ali je i rudi extra namazan igrač i može da istrpi jake batine ali bogami ne štedi ni sebe tako da se ni milisavu ne piše dobro! Samo da obostrano tabanje završi u sportskom duhu da ne izmakne kontroli jedan ili drugi!Iluzija je da očekujemo nešto od rezultata osim časnog poraza!

apostoll79

pre 10 godina

Real je tukao sve ove godine sa 20-30 razlike. U Endesi je pobedjivao i sa 40-50, imaju skor 25-0. Dominatni su i realno je da ce da nas pobediti ali 20000 ljudi, ludnica na tribinama, i ako nameste Bogdan, Terens i Gagi ruku i otvorimo tekmu kao protiv Fenera sve je moguce....nadu nam niko ne moze oduzeti i u Beogradu ni HEAT nije favorit, svi u ARENU.

Mile

pre 10 godina

Najava utakmice na sajtu evrolige pocinje:

"Two classic European superpowers meet again in front..."

Dobro je da znaju kakva je sila Partizan mada mi nije jasno kako taj "european superpower" ne moze da dobije A licencu a dobija neki Prokom ili Budiveljnik...Ocigledno da na to uticu neki drugi kriterijumi a ne sportski...

antiSPS

pre 10 godina

da , da , tesko je , nema vise sudija , drzave , para , legije , kuma , siptara , a bice i gore radilo se sta se htelo izivljavali se a sad raste pritisak itd

Cuvaj se od +30 komsinice !

pre 10 godina

Da imamo Bertu,Westermana i pravog centra umesto Gagica i Muslija bio bih ubedjen u pobedu nad Realom,ovako tesko ! Nije svejedno kada u timu imas igraca kao sto je Berta koji bi sa sjajnim Bogdanovicem ubacivali +8 trojki po utakmici.

peca

pre 10 godina

Ne znam da li sam dobro pratio, ali mi se cini da Gasic jos nema poraz na klupi Partizana, kada je u ove dve sezone menjao Duleta. Samo neka tako nastavi.

Piksi

pre 10 godina

@Aca
Eto za Zvezdu znamo. Kao Zvezdaš se nadam da će biti provesuirani ti koji su uništavali Zvezdu, a još dobro i zaradili.
Tako da revizija u Partizanu ne bi trebala biti takođe problem.

raskorak

pre 10 godina

već je neko pisao u više navrata, a evo i ja se pridružujem apelu da ostrašćeni Gavgalj prestane da komentariše košarku, sport koji očigledno ne poznaje u dovoljno.

sad o realu. nema tu šta puno da se pametuje, ali treba imati u vidu da nisu bili u super-jakoj grupi u prvoj fazi. to ne umanjuje njihov kvalitet, što je pokazao i trijumf nad barsom, ali smatram da njima tek predstoje teške utakmice. CSKA im lako može skinuti skalp, a ni makabi nije lako dobiti u nokia areni, koliko god oni imali tanji tim nego prethodnih sezona. to što sam napisao za makabi, važi i za Partizan. gledajući neke utakmice reala ove sezone, stekao sam utisak da dosta ekipa ulazi sa prevelikim respektom i u grču u meč, a to nije recept za pobedu. za naše igrače je to najbitnije: da uđu hrabro i sa pozitivnom drskošću u meč. siguran sam da će Gašić dobro spremiti momke, a veća motivacija od prepune arene i velikog protivnika im ne treba. biće jako interesantno videti ko će čuvati rudija, jer i Kinsi igra vrhunsku odbranu. pretpostavljam da će se smenjivati sa Milosavljevićem i ti dueli će prštati. možda će se odlučiti za neku kombinovanu zonu, sa dosta preuzimanja. Bogdan i Tepić takođe moraju da iznesu veliki teret. odbrane će biti na ivici faula i verovatno će se pokušati šahovska igra na mali broj poena. pozitivno je što su igrači veoma pokretljivi i mogu da brane munjevite tranzicije reala. raduje uzlazna forma kritikovanog Muslija. jeste real jak, ali nije strašniji od fenera. bez predaje!

Draganče

pre 10 godina

Pa da dočekamo i tu reviziju u 2014-oj. Da vidimo kako se poslovalo, odakle je dolazila lova...pa da začepimo tu priču o budžetu već jednom!

Zvezdas sa visine

pre 10 godina

Partizan je sve utakmice na domacem terenu protiv jacih ekipa (Cska,Fenerbahce,Barselona) gubio lako 10+ razlike za protivnika.I protiv Reala ce izduvati jedno 15 razlike

misa

pre 10 godina

Sigurno je KK Partizan ekipa sa najvise srece na svetu u svim ekipnim sportovima. To se nazalost odrazava na zdravlje igraca i trenera.Negde Bog da ( tojke sa centra, iz auta u zadnjim stotinkama itd ) a ponavljam na zalost negde vam uzme .

Gavgalj

pre 10 godina

@(nikola, 30. decembar 2013 23:45)

Bogdan ima ulaz?! E, svasta. To mu je ubedljivo najslabija strana. On podje negde, ali ni sam ne zna gde i kako.

Cheslav

pre 10 godina

Ne kapiram velicanje Bogdanovica. Momak je sasvim prosecan kosarkas, a ne vanserijski talenat. To je recimo bio Drazen koji je kidao vec sa osamnaest. Ovaj moze da igra solidno, ali vrhunski, tesko. Oscilira, nema ideju kad krene na ulaz, nema asistenciju, spor mu je prvi korak, manjka mu samopouzdanje cim naidje na ozbiljnijeg beka. Odbrana solidna, sut sasvim ok

Kerez

pre 10 godina

@(Cuvaj se od +30 komsinice !, 31. decembar 2013 07:55)


Koji bre Berta, koji Leo?! To ti je prijatelju evropski prosek. Vi grobari tako velicate igrace potpuno bez osnova. Pa ovi sto ih sad menjaju u Patlidzanu su bolji ili tu negde. Znaci, opet prosek. Vidi se da nisi gledao Real ove godine, inace ne bi pisao gluposti. Da hoce, otkinuce vas u svako doba 40 razlike.

misa

pre 10 godina

Sigurno je KK Partizan ekipa sa najvise srece na svetu u svim ekipnim sportovima. To se nazalost odrazava na zdravlje igraca i trenera.Negde Bog da ( tojke sa centra, iz auta u zadnjim stotinkama itd ) a ponavljam na zalost negde vam uzme .

antiSPS

pre 10 godina

da , da , tesko je , nema vise sudija , drzave , para , legije , kuma , siptara , a bice i gore radilo se sta se htelo izivljavali se a sad raste pritisak itd

Draganče

pre 10 godina

Pa da dočekamo i tu reviziju u 2014-oj. Da vidimo kako se poslovalo, odakle je dolazila lova...pa da začepimo tu priču o budžetu već jednom!

Zvezdas sa visine

pre 10 godina

Partizan je sve utakmice na domacem terenu protiv jacih ekipa (Cska,Fenerbahce,Barselona) gubio lako 10+ razlike za protivnika.I protiv Reala ce izduvati jedno 15 razlike

Cheslav

pre 10 godina

Ne kapiram velicanje Bogdanovica. Momak je sasvim prosecan kosarkas, a ne vanserijski talenat. To je recimo bio Drazen koji je kidao vec sa osamnaest. Ovaj moze da igra solidno, ali vrhunski, tesko. Oscilira, nema ideju kad krene na ulaz, nema asistenciju, spor mu je prvi korak, manjka mu samopouzdanje cim naidje na ozbiljnijeg beka. Odbrana solidna, sut sasvim ok

Gavgalj

pre 10 godina

@(nikola, 30. decembar 2013 23:45)

Bogdan ima ulaz?! E, svasta. To mu je ubedljivo najslabija strana. On podje negde, ali ni sam ne zna gde i kako.

Kerez

pre 10 godina

@(Cuvaj se od +30 komsinice !, 31. decembar 2013 07:55)


Koji bre Berta, koji Leo?! To ti je prijatelju evropski prosek. Vi grobari tako velicate igrace potpuno bez osnova. Pa ovi sto ih sad menjaju u Patlidzanu su bolji ili tu negde. Znaci, opet prosek. Vidi se da nisi gledao Real ove godine, inace ne bi pisao gluposti. Da hoce, otkinuce vas u svako doba 40 razlike.

milovanglisic

pre 10 godina

Znao sam da nije bas tako bezazleno kako su oni rekli da jeste. Da je rutinski pregled kako su oni rekli on bi bio u Laktasima. Dule vrati se da uzmemo Evro titulu ove domace su nam dosadile vise ;)

Miloš

pre 10 godina

Ono što bi želio videti je kakvu bi odbranu igrao DM na Rudiju!DM ima sekirice poput nekadašnjeg Petra Božića ali je i rudi extra namazan igrač i može da istrpi jake batine ali bogami ne štedi ni sebe tako da se ni milisavu ne piše dobro! Samo da obostrano tabanje završi u sportskom duhu da ne izmakne kontroli jedan ili drugi!Iluzija je da očekujemo nešto od rezultata osim časnog poraza!

Apache

pre 10 godina

Treba Dule da se pričuva zime. Predvidjaju - 30.
(Parter B, 30. decembar 2013 15:30)
A sta ste onda vi na apsolutnoj nuli (-273 C) posto nemate pravo da igrate jos par godina?

ultrasrbin

pre 10 godina

Zvezdas sa visine, 30. decembar 2013 16:55

Ajde da ti nesto objasnimo:
1. Nisi Zvezdas jer je taj klub zamrznut,a ovo je "FMP moze da se zove kako hoce"
2. Ocigledno nisi leteo ranije jer bi te prizemljilo ono sto vam se desilo do sada.
3. Pazi na kojoj si visini jer duvaju neki vetrovi sa JUGA pa da te ne zalepe za beton.

777

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kroz sta sve Partizan prolazi ove sezone. Na kraju i Dule ima zdravstvene probleme..Lepo narod kaze , ne ide jedan maler vec tri ( Berta, Vesterman, Dule). Sve najbolje, ozdravljenje pa opet u nove bitke. Progurace sve Partizan jer je jak i navikao je da kroz muke dolazi do rezultata. Nama NIKADA nije bio med i mleko cak smo i postali prvaci Evrope kroz Tantalove muke igrajuci kao domacini u Spaniji? Duletu brz oporavak i sve najbolje.

Sasho

pre 10 godina

Shta se ovo desava?Klub je na svevisnjem ispitu?Malo li je blokada racuna,povrede kljucnih igraca na 7,8 meseci pauze,politicki nepodobni kao klub znamo od koga i kako,a sad jos i Dule!Dule smiri dusu,smirices i bolest!Ozdravi nam pa da sa milinom slusam tvoje konferencije.

P

pre 10 godina

Doslo je vreme da pocnemo da gledamo samo sebe. Dule nemoj vise se upustati u rasprave sa Covicem, nema veze nek uzmu sve pare ovog sveta.
GROBARI MI DA SE ORGANIZUJEMO JOS JACE, DA KLUB PRIJATELJA KK PARTIZAN DONIRA JOS PUNO MILIONA I DA GAZIMO!
Ovi cigani sto nas vuku za nos, poceli da prate EL ove god. i mi namestamo? to ti je kompleks, nabili smo im za sva vremena!
Sad se tek vidi koliko ih boli ovo sto smo prosli, uhh .. pogotovu sto oni imaju 4 pobede. Ali nisu svesni da nije isto kada igras tekmu koja ti donosi plasman i tekmu koja ti ne donosi nista, igras samo za statistiku.
Najjace mi je sto fudbalski navijaci mi pametuju o kosarci sada, ne vredi, ne mozes ti objasniti domacoj zivotinji kompleksne stvari.

GROBARI SAD JOS JACE U INAT SVIMA!
DA NAPUNIMO ARENU U SVIH 7 TEKMI BEZ OBZIRA NA REZULTAT!!!
(ja sam kupio komplet za parter dana 1. u 11h :) bodricu Partizan iz prvog reda u inat svima!)

vlada

pre 10 godina

Sigurno je KK Partizan ekipa sa najvise srece na svetu u svim ekipnim sportovima. To se nazalost odrazava na zdravlje igraca i trenera.Negde Bog da ( tojke sa centra, iz auta u zadnjim stotinkama itd ) a ponavljam na zalost negde vam uzme .
(misa, 30. decembar 2013 16:10)

Potpuno si u pravu.....tebi je Bog na primer dao racunar i internet, ali ti je sa druge strane uzeo pamet, pa pises ostrascene nebuloze.

Piksi

pre 10 godina

@Aca
Eto za Zvezdu znamo. Kao Zvezdaš se nadam da će biti provesuirani ti koji su uništavali Zvezdu, a još dobro i zaradili.
Tako da revizija u Partizanu ne bi trebala biti takođe problem.

Бане

pre 10 godina

nikom nije gorela do zore...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 30. decembar 2013 14:56)

Па и ако дође до тога што je реално да се деси опет ћете имате жешће комплексе од нас у овом спорт јер не лече се све нагомилане фрустрација од протеклих 12 година једном добром сезону.

nikola

pre 10 godina

Dzaba Bogdan. Decko ima samo sut
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 30. decembar 2013 20:53)

A vidi se da ti je krivo.Covek ima ,po meni,bolji ulaz nego sut,izmisli kos u svakoj situaciji.A kao plejmejker je pokazao da ima i asistencije,a i bolji skok od nasih centara,a odbranu odavno igra odlicno.Eto ishvalio sam ga,ali sve je tacno.

oO

pre 10 godina

Od Reala, ovakvog, nije sramota izgubiti ni 30razlike. Ali ocekujem bar malo neizvestan mec. Ipak, najbitinije je da se Dule uspesno oporavi.

Aca

pre 10 godina

(Draganče, 30. decembar 2013 16:17)Pa nismo videli ni odakle dodjose vasih 15 miliona za vracanje duga.U stvsri nisam u pravu,videli smo u insajderu,iz Agrobanke je lova maznuta.

Majstor

pre 10 godina

Želimo Dulu da se ozdravi, ali i sa njim teško može Partizan da pobedi Real. Možda, ako Gagića krene od početka, pa još i Musli iznenada da koš...

kako drugacije

pre 10 godina

U pitanju je zdravlje jedne osobe, a ne obicna prehlada...a vidim da neke na severu uce fasizmu, pored mrznje...
Svima u sportu puno zdravlja, a ponajvise navijacima zvezde, posebno da budu psiholoski zdravi i shvate sta je sport!

Cuvaj se od +30 komsinice !

pre 10 godina

Da imamo Bertu,Westermana i pravog centra umesto Gagica i Muslija bio bih ubedjen u pobedu nad Realom,ovako tesko ! Nije svejedno kada u timu imas igraca kao sto je Berta koji bi sa sjajnim Bogdanovicem ubacivali +8 trojki po utakmici.

apostoll79

pre 10 godina

Real je tukao sve ove godine sa 20-30 razlike. U Endesi je pobedjivao i sa 40-50, imaju skor 25-0. Dominatni su i realno je da ce da nas pobediti ali 20000 ljudi, ludnica na tribinama, i ako nameste Bogdan, Terens i Gagi ruku i otvorimo tekmu kao protiv Fenera sve je moguce....nadu nam niko ne moze oduzeti i u Beogradu ni HEAT nije favorit, svi u ARENU.

PFC

pre 10 godina

@Milos tu si potpuno u pravu samo sto Rudi ima mnogo kraci fitilj od Gagija,mislim da ga treba jedno 2-3 puta onako muski po rukama odma na pocetku mozda se unervozi i nasrne kao onomad

peca

pre 10 godina

Ne znam da li sam dobro pratio, ali mi se cini da Gasic jos nema poraz na klupi Partizana, kada je u ove dve sezone menjao Duleta. Samo neka tako nastavi.

raskorak

pre 10 godina

već je neko pisao u više navrata, a evo i ja se pridružujem apelu da ostrašćeni Gavgalj prestane da komentariše košarku, sport koji očigledno ne poznaje u dovoljno.

sad o realu. nema tu šta puno da se pametuje, ali treba imati u vidu da nisu bili u super-jakoj grupi u prvoj fazi. to ne umanjuje njihov kvalitet, što je pokazao i trijumf nad barsom, ali smatram da njima tek predstoje teške utakmice. CSKA im lako može skinuti skalp, a ni makabi nije lako dobiti u nokia areni, koliko god oni imali tanji tim nego prethodnih sezona. to što sam napisao za makabi, važi i za Partizan. gledajući neke utakmice reala ove sezone, stekao sam utisak da dosta ekipa ulazi sa prevelikim respektom i u grču u meč, a to nije recept za pobedu. za naše igrače je to najbitnije: da uđu hrabro i sa pozitivnom drskošću u meč. siguran sam da će Gašić dobro spremiti momke, a veća motivacija od prepune arene i velikog protivnika im ne treba. biće jako interesantno videti ko će čuvati rudija, jer i Kinsi igra vrhunsku odbranu. pretpostavljam da će se smenjivati sa Milosavljevićem i ti dueli će prštati. možda će se odlučiti za neku kombinovanu zonu, sa dosta preuzimanja. Bogdan i Tepić takođe moraju da iznesu veliki teret. odbrane će biti na ivici faula i verovatno će se pokušati šahovska igra na mali broj poena. pozitivno je što su igrači veoma pokretljivi i mogu da brane munjevite tranzicije reala. raduje uzlazna forma kritikovanog Muslija. jeste real jak, ali nije strašniji od fenera. bez predaje!

Mile

pre 10 godina

Najava utakmice na sajtu evrolige pocinje:

"Two classic European superpowers meet again in front..."

Dobro je da znaju kakva je sila Partizan mada mi nije jasno kako taj "european superpower" ne moze da dobije A licencu a dobija neki Prokom ili Budiveljnik...Ocigledno da na to uticu neki drugi kriterijumi a ne sportski...