Košarka 56

Petak, 27.12.2013.

10:05

Raduljica u Top10 rukija u NBA

Milvoki Baksi su najgori tim NBA lige, ali to očigledno ne smeta Miroslavu Raduljici da napreduje.

Raduljica u Top10 rukija u NBA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

MILOJKO SRBIN

pre 10 godina

Sto dalje od Partizana i reprezentacije, samo malo sacekajte da prorade njegove bubice u Americi ili da nadje neke splavove slicne kao u Beogradu.
(LOZNICA, 27. decembar 2013 10:42) U reprezentaciju sto pre a za partizan nema opasnosti na vreme je on provalio kakvi ste vi,pa se nije ni trudio, izgleda izuzetno pametan momak koji ne dozvoljava da se sa njim manipulise.Pa vi vec imate centre intelektualnog nivoa koji odgovara vasem treneru.

laRSs0n

pre 10 godina

I sa svim tim pravilima opet igraju 3x bolju odbranu. Pogledaj malo koliko su se neki evropski igrači morali navikavati na taj nivo odbrane. Pa pola njih nije uspelo samo zbog toga.

Nick

pre 10 godina

Svi igrači su iz loših timova, tamo je i mesto za rukija, jer tu dobijaju minute, a džaba Nedovicu što je otišao u GS, kad je GS nikad jači

Mirko

pre 10 godina

To se kaže: Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.. Tako je bilo sa Pekovićem kad se povredio Love, tako i sa Raduljicom..
Ali šta ćeš, to je izgleda jedini način u NBA da neki rookie zaigra ozbiljniju minutažu, ili da na toj poziciji imaju samo jednog valjanog igrača, što retko dešava - uglavnom zbog nečije povrede..

sima

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo
drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu
negde!Izgleda da je u NBA malo napredovao,
mada se tamo ne igra odbrana tako da svako
može bar neke poene da nakupi.U svakom
slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!
(vlada, 27. decembar 2013 11:49)
Šta to pričaš crni Vlado. Jel' mene oči varaju il'
je on napisao: "mada se tamo ne igra odbrana
tako da svako može bar neke poene da
nakupi". Pa gde se igra odbrana ako se kod njih
ne igra? Kako neko može reći tako nešto nikako
mi nije jasno
(laRSs0n, 27. decembar 2013 14:46)
u NBA se igra najbolja odbrana na svetu

mile

pre 10 godina

@larsone
ne igra se odbrana kao u evropi. mnogo su meski nego pre 10tak godina a pogotovo pre 20tak. uveli su gomilu pravila koja pomazu napadacima. tolerisu do dva koraka pre spustanja lopte, pa i mutav bi pretrcao tako igraca. svi stariji igraci kazu da danas odbrana nije ni pribliznog kvaliteta kao 80 i 90tih. svi to znaju, ali si ti pametan nasao da napadas coveka jer pratis nba.

strebam

pre 10 godina

Ja se ne slazem da Nedovic nema sanse u GSW-ima, oni imaju veliki problem sto nema niko da odmeni Karija, nemaju vise Dzereta Dzeka, imaju jednu od najneefikasnijih drugih postava u ligi. Nedovic najverovatnije ne moze da bude starter kod njih, ali moze da ima minute kao Barns, sto bi bilo extra. Na njemu je da se nametne. Miroslavu svaka cast, njemu ocigledno odgovara nba.

realno

pre 10 godina

ovo su igrači za širi spisak
teodosic, micic, marković
nedović, bogdanović, micov, milosavljević
lučić, bjelica, aleksandrov
veličković, savanovic, macvan, mitrović
krstić, marjanović, raduljica, kuzmic
možda bude jos pozvanih kao Erceg, paunic, milicic, milutinović, dangubic, odlični jokić i jos poneki.
od ove ekipe svako treba da se plaši

laRSs0n

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu negde!Izgleda da je u NBA malo napredovao, mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi.U svakom slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!
(vlada, 27. decembar 2013 11:49)
Šta to pričaš crni Vlado. Jel' mene oči varaju il' je on napisao: "mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi". Pa gde se igra odbrana ako se kod njih ne igra? Kako neko može reći tako nešto nikako mi nije jasno

Smoke a Bg Boy

pre 10 godina

Da bi neko imao sreće u NBA mora i Bog da ga pogleda. Raduljica je imao sreću da ode u najgori tim u ligi i da igra zajedno sa njima profitiraće i Giannis Antetokounmpo. Sa druge strane Nedović neće uradti ništa.

zeca

pre 10 godina

Stavam smeta Raduljica i njegove igre. Svugde je dobro igrao osim u partizanu jednostavno nije se uklopio u Jovanovicev sistem igranja verujem dabi ko Duleta da je bio trener te godine dominirao.

northboy

pre 10 godina

Vajni američki amalitičari, na početku tekuće NBA sezone proglasiše Ra-duljicu za 3-4 kandidata za najgoreg igrača lige!?
A čude me i ovi naši što izabraše Saleta za selektora.Pa lakše je bilo
pozvati nekoliko ,,baja" sa naših foruma i formirati selektorsku komisiju jer koliko videm tu se mogu naći svevideći,sveznajući i pro-svećeni magovi za sve oblasti od krosovera, levog i desnog horoga do najdubljih tajni univerzuma, ljudske psihe i savskih splavova.

Apache

pre 10 godina

Ovo je sve jer je bio u Partizanu i radio sa Vujosevicem. Dule majstor!
(grobar031, 27. decembar 2013 11:09)
Raduljica je bio kod vlade ne kod duleta ne lupetaj gluposti.

theButcher

pre 10 godina

Za repku pozvati krstica, raduljicu i bobija marjanovica kao centre. Pored njih teodosic, nedovic, markovic, lucic, bogdanovic, micov, bjelica, macvan, kalenic.

NBA FAN

pre 10 godina

OK, ocigledno je da je ovo jedna od najslabijih ruki-generacija u poslednjih 20 godina koliko pratim NBA. Sa druge strane, voleli mi stil igre Raduljice ili ne, on stvarno pristojno koristi svoje minute. Nije on ni neinteligentan momak, mislim da je sve stvar kontrole i treninga. Medjutim, pogledajte na primer Viktora Oladipoa - covek igra katastrofalno celu sezonu, ocajan procenat suta, jako jako precenjen ruki. Takodje i Majkl Karter-Vilijams nije ni igrao previse utakmica, tako da kad saberemo sve - Raduljica se zasluzeno nalazi u tih 10. E, sad, da li je on vrhunski kalibar i buduca zamena za Krstica u reprezentaciji? Videcemo. Tuzno je to sto Srbija za sad nema sigurnog drugog centra, nekog ko bi bio fizicki jak, skocan, a da moze i da razvuce igru i pogodi sa distance kao Krstic. Milutinov je jos zelen, Musli ne napreduje kako se ocekivalo, Marjanovic ima spore noge. Steta sto je Kuzmic povredjen, i dalje je velika nepoznanica.

Nerazumni

pre 10 godina

Mozda on nikada nece imati znacajnu ulogu, ali kada je Gortat nasao svoje mesto (i to prilicno dobro) pod suncem u NBA, zasto ne bi mogao i Raduljica.

Inace, zanimljivo je da je Majkl Karter-Vilijams bio 11. pik na draftu, a i igrom i statistikom potpuno odskace od ostalih. S druge strane, Entoni Benet u Klivlendu kao 1. pik dolazi u situaciju da bude prvi u istoriji koga ce poslati u razvojnu ligu a igra par minuta i nista ne pokazuje. Jeste prvi bio na koledzu, a drugi je prilicno mladji - ali u svakom slucaju jos jedan primer kako izbor moze biti stravican.

Igor

pre 10 godina

Ako opet odbije reprezentaciju molim vas da nas vise ne izvestavate o njemu!
PS Uz Krleta bi bio odlican tandem ali Krle je zaduzio reprezentacio, izginuo na terenu i ostavio srce!

vlada

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu negde!

Izgleda da je u NBA malo napredovao, mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi.
U svakom slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!

anbeast

pre 10 godina

Probrano drustvo, nema sta! Pa makar i na tren bio na toj listi - uspeh je. Ne razumem mentalni sklop hejtera?! KOja je korist od nipodastavanja necijeg uspeha, rada, talenta, cega god?! Niko (bar od ovih razumnijih) ne smatra da ce RAduljica zavrsiti u HOF ili da ce preko noci postati ono sto nikada nije bio, ali trenutno mi je drago da mu se na neki nacin ostvaruje ''Americki san''. Pa makar ga ponovo zakucali na klupu kada se vrate povredjeni igraci, ovo je dobro za njegovo samopouzdanje, za svest da MOZE da igra tamo i da moze solidno da igra. Mozda ce mu to pomoci da preklopi onaj prekidac u svojoj glavi koji ga je do sada (cini mi se) sputavao kao igraca. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali prosto volim price gde se ruzni pacici pretvaraju u labudove :)

Ludi konj

pre 10 godina

Ne znam coveka ... cuo sam razne price o istom u rpivatnom zivotu, video kako sve to izgleda na terenu ... i nek bude da nista nije tacno od ovoga ,tj nek bude da sam u velikoj zabludi ...nek uspe kao kosarkas bilo gde , sto da ne... ali il sam ja na halucinogenima il on igra u nekom paralelnom univerzumu u koji ja nemam prilaz ?! Ljudi moji, pa decko je redak antitalenat za kosarku, skoro pa ko Rastko Cvetkovic...

munz

pre 10 godina

Dečko ima mnoge odlike odličnih evropskih centara. Fale mu čvrstina i prodornost. To se teško "stiče", ali ako poradi na tome, biće odličan!

crnobeli delija

pre 10 godina

zar nije bio neki tekst na pocetku sezone da je Raduljica prognoziran kao najgori novi igrac u NBA? Licno nisam verovao da ce ista uraditi, drago mi je da sam se prevario i zelim mu da jos vise napreduje. svaka cast.

Gavgalj

pre 10 godina

Ne objavljujte ovakve vesti. Ti trenutni renkinzi su glupost i ne daju realnu sliku vrednosti igraca. Obmanjujete javnost da ovaj covek, koji inace nema pojma, dobro igra u NBA. Realno, on nije ni za prvih 100 rukija. Kad za neko kolo potone i pocne da dobija minutazu na kasicicu bice sve jasnije. Samo sto tada necete pisati da uopste ne igra i da ima poen i skok po mecu

fifi

pre 10 godina

Rekao sam da je uz Havarda najbolji ruki u ligi, a evo sada vidim da Havarda ni nema na ovoj listi! Dobro to je stvar ukusa meni bi Radulja bio br 2. Znam ja da je dosla era bekova i da nema vise rukija kao sto su Hakim ili Onil, ali biti 10 ruki u sezoni je fanomenalno. Pogotovo za jednog Srbina.

LOZNICA

pre 10 godina

Sto dalje od Partizana i reprezentacije, samo malo sacekajte da prorade njegove bubice u Americi ili da nadje neke splavove slicne kao u Beogradu.

crnobeli delija

pre 10 godina

zar nije bio neki tekst na pocetku sezone da je Raduljica prognoziran kao najgori novi igrac u NBA? Licno nisam verovao da ce ista uraditi, drago mi je da sam se prevario i zelim mu da jos vise napreduje. svaka cast.

fifi

pre 10 godina

Rekao sam da je uz Havarda najbolji ruki u ligi, a evo sada vidim da Havarda ni nema na ovoj listi! Dobro to je stvar ukusa meni bi Radulja bio br 2. Znam ja da je dosla era bekova i da nema vise rukija kao sto su Hakim ili Onil, ali biti 10 ruki u sezoni je fanomenalno. Pogotovo za jednog Srbina.

Apache

pre 10 godina

Ovo je sve jer je bio u Partizanu i radio sa Vujosevicem. Dule majstor!
(grobar031, 27. decembar 2013 11:09)
Raduljica je bio kod vlade ne kod duleta ne lupetaj gluposti.

munz

pre 10 godina

Dečko ima mnoge odlike odličnih evropskih centara. Fale mu čvrstina i prodornost. To se teško "stiče", ali ako poradi na tome, biće odličan!

anbeast

pre 10 godina

Probrano drustvo, nema sta! Pa makar i na tren bio na toj listi - uspeh je. Ne razumem mentalni sklop hejtera?! KOja je korist od nipodastavanja necijeg uspeha, rada, talenta, cega god?! Niko (bar od ovih razumnijih) ne smatra da ce RAduljica zavrsiti u HOF ili da ce preko noci postati ono sto nikada nije bio, ali trenutno mi je drago da mu se na neki nacin ostvaruje ''Americki san''. Pa makar ga ponovo zakucali na klupu kada se vrate povredjeni igraci, ovo je dobro za njegovo samopouzdanje, za svest da MOZE da igra tamo i da moze solidno da igra. Mozda ce mu to pomoci da preklopi onaj prekidac u svojoj glavi koji ga je do sada (cini mi se) sputavao kao igraca. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali prosto volim price gde se ruzni pacici pretvaraju u labudove :)

Nerazumni

pre 10 godina

Mozda on nikada nece imati znacajnu ulogu, ali kada je Gortat nasao svoje mesto (i to prilicno dobro) pod suncem u NBA, zasto ne bi mogao i Raduljica.

Inace, zanimljivo je da je Majkl Karter-Vilijams bio 11. pik na draftu, a i igrom i statistikom potpuno odskace od ostalih. S druge strane, Entoni Benet u Klivlendu kao 1. pik dolazi u situaciju da bude prvi u istoriji koga ce poslati u razvojnu ligu a igra par minuta i nista ne pokazuje. Jeste prvi bio na koledzu, a drugi je prilicno mladji - ali u svakom slucaju jos jedan primer kako izbor moze biti stravican.

northboy

pre 10 godina

Vajni američki amalitičari, na početku tekuće NBA sezone proglasiše Ra-duljicu za 3-4 kandidata za najgoreg igrača lige!?
A čude me i ovi naši što izabraše Saleta za selektora.Pa lakše je bilo
pozvati nekoliko ,,baja" sa naših foruma i formirati selektorsku komisiju jer koliko videm tu se mogu naći svevideći,sveznajući i pro-svećeni magovi za sve oblasti od krosovera, levog i desnog horoga do najdubljih tajni univerzuma, ljudske psihe i savskih splavova.

NBA FAN

pre 10 godina

OK, ocigledno je da je ovo jedna od najslabijih ruki-generacija u poslednjih 20 godina koliko pratim NBA. Sa druge strane, voleli mi stil igre Raduljice ili ne, on stvarno pristojno koristi svoje minute. Nije on ni neinteligentan momak, mislim da je sve stvar kontrole i treninga. Medjutim, pogledajte na primer Viktora Oladipoa - covek igra katastrofalno celu sezonu, ocajan procenat suta, jako jako precenjen ruki. Takodje i Majkl Karter-Vilijams nije ni igrao previse utakmica, tako da kad saberemo sve - Raduljica se zasluzeno nalazi u tih 10. E, sad, da li je on vrhunski kalibar i buduca zamena za Krstica u reprezentaciji? Videcemo. Tuzno je to sto Srbija za sad nema sigurnog drugog centra, nekog ko bi bio fizicki jak, skocan, a da moze i da razvuce igru i pogodi sa distance kao Krstic. Milutinov je jos zelen, Musli ne napreduje kako se ocekivalo, Marjanovic ima spore noge. Steta sto je Kuzmic povredjen, i dalje je velika nepoznanica.

Igor

pre 10 godina

Ako opet odbije reprezentaciju molim vas da nas vise ne izvestavate o njemu!
PS Uz Krleta bi bio odlican tandem ali Krle je zaduzio reprezentacio, izginuo na terenu i ostavio srce!

LOZNICA

pre 10 godina

Sto dalje od Partizana i reprezentacije, samo malo sacekajte da prorade njegove bubice u Americi ili da nadje neke splavove slicne kao u Beogradu.

theButcher

pre 10 godina

Za repku pozvati krstica, raduljicu i bobija marjanovica kao centre. Pored njih teodosic, nedovic, markovic, lucic, bogdanovic, micov, bjelica, macvan, kalenic.

laRSs0n

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu negde!Izgleda da je u NBA malo napredovao, mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi.U svakom slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!
(vlada, 27. decembar 2013 11:49)
Šta to pričaš crni Vlado. Jel' mene oči varaju il' je on napisao: "mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi". Pa gde se igra odbrana ako se kod njih ne igra? Kako neko može reći tako nešto nikako mi nije jasno

zeca

pre 10 godina

Stavam smeta Raduljica i njegove igre. Svugde je dobro igrao osim u partizanu jednostavno nije se uklopio u Jovanovicev sistem igranja verujem dabi ko Duleta da je bio trener te godine dominirao.

Ludi konj

pre 10 godina

Ne znam coveka ... cuo sam razne price o istom u rpivatnom zivotu, video kako sve to izgleda na terenu ... i nek bude da nista nije tacno od ovoga ,tj nek bude da sam u velikoj zabludi ...nek uspe kao kosarkas bilo gde , sto da ne... ali il sam ja na halucinogenima il on igra u nekom paralelnom univerzumu u koji ja nemam prilaz ?! Ljudi moji, pa decko je redak antitalenat za kosarku, skoro pa ko Rastko Cvetkovic...

strebam

pre 10 godina

Ja se ne slazem da Nedovic nema sanse u GSW-ima, oni imaju veliki problem sto nema niko da odmeni Karija, nemaju vise Dzereta Dzeka, imaju jednu od najneefikasnijih drugih postava u ligi. Nedovic najverovatnije ne moze da bude starter kod njih, ali moze da ima minute kao Barns, sto bi bilo extra. Na njemu je da se nametne. Miroslavu svaka cast, njemu ocigledno odgovara nba.

Smoke a Bg Boy

pre 10 godina

Da bi neko imao sreće u NBA mora i Bog da ga pogleda. Raduljica je imao sreću da ode u najgori tim u ligi i da igra zajedno sa njima profitiraće i Giannis Antetokounmpo. Sa druge strane Nedović neće uradti ništa.

Gavgalj

pre 10 godina

Ne objavljujte ovakve vesti. Ti trenutni renkinzi su glupost i ne daju realnu sliku vrednosti igraca. Obmanjujete javnost da ovaj covek, koji inace nema pojma, dobro igra u NBA. Realno, on nije ni za prvih 100 rukija. Kad za neko kolo potone i pocne da dobija minutazu na kasicicu bice sve jasnije. Samo sto tada necete pisati da uopste ne igra i da ima poen i skok po mecu

Nick

pre 10 godina

Svi igrači su iz loših timova, tamo je i mesto za rukija, jer tu dobijaju minute, a džaba Nedovicu što je otišao u GS, kad je GS nikad jači

vlada

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu negde!

Izgleda da je u NBA malo napredovao, mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi.
U svakom slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!

sima

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo
drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu
negde!Izgleda da je u NBA malo napredovao,
mada se tamo ne igra odbrana tako da svako
može bar neke poene da nakupi.U svakom
slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!
(vlada, 27. decembar 2013 11:49)
Šta to pričaš crni Vlado. Jel' mene oči varaju il'
je on napisao: "mada se tamo ne igra odbrana
tako da svako može bar neke poene da
nakupi". Pa gde se igra odbrana ako se kod njih
ne igra? Kako neko može reći tako nešto nikako
mi nije jasno
(laRSs0n, 27. decembar 2013 14:46)
u NBA se igra najbolja odbrana na svetu

laRSs0n

pre 10 godina

I sa svim tim pravilima opet igraju 3x bolju odbranu. Pogledaj malo koliko su se neki evropski igrači morali navikavati na taj nivo odbrane. Pa pola njih nije uspelo samo zbog toga.

Mirko

pre 10 godina

To se kaže: Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.. Tako je bilo sa Pekovićem kad se povredio Love, tako i sa Raduljicom..
Ali šta ćeš, to je izgleda jedini način u NBA da neki rookie zaigra ozbiljniju minutažu, ili da na toj poziciji imaju samo jednog valjanog igrača, što retko dešava - uglavnom zbog nečije povrede..

mile

pre 10 godina

@larsone
ne igra se odbrana kao u evropi. mnogo su meski nego pre 10tak godina a pogotovo pre 20tak. uveli su gomilu pravila koja pomazu napadacima. tolerisu do dva koraka pre spustanja lopte, pa i mutav bi pretrcao tako igraca. svi stariji igraci kazu da danas odbrana nije ni pribliznog kvaliteta kao 80 i 90tih. svi to znaju, ali si ti pametan nasao da napadas coveka jer pratis nba.

MILOJKO SRBIN

pre 10 godina

Sto dalje od Partizana i reprezentacije, samo malo sacekajte da prorade njegove bubice u Americi ili da nadje neke splavove slicne kao u Beogradu.
(LOZNICA, 27. decembar 2013 10:42) U reprezentaciju sto pre a za partizan nema opasnosti na vreme je on provalio kakvi ste vi,pa se nije ni trudio, izgleda izuzetno pametan momak koji ne dozvoljava da se sa njim manipulise.Pa vi vec imate centre intelektualnog nivoa koji odgovara vasem treneru.

realno

pre 10 godina

ovo su igrači za širi spisak
teodosic, micic, marković
nedović, bogdanović, micov, milosavljević
lučić, bjelica, aleksandrov
veličković, savanovic, macvan, mitrović
krstić, marjanović, raduljica, kuzmic
možda bude jos pozvanih kao Erceg, paunic, milicic, milutinović, dangubic, odlični jokić i jos poneki.
od ove ekipe svako treba da se plaši

Gavgalj

pre 10 godina

Ne objavljujte ovakve vesti. Ti trenutni renkinzi su glupost i ne daju realnu sliku vrednosti igraca. Obmanjujete javnost da ovaj covek, koji inace nema pojma, dobro igra u NBA. Realno, on nije ni za prvih 100 rukija. Kad za neko kolo potone i pocne da dobija minutazu na kasicicu bice sve jasnije. Samo sto tada necete pisati da uopste ne igra i da ima poen i skok po mecu

LOZNICA

pre 10 godina

Sto dalje od Partizana i reprezentacije, samo malo sacekajte da prorade njegove bubice u Americi ili da nadje neke splavove slicne kao u Beogradu.

vlada

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu negde!

Izgleda da je u NBA malo napredovao, mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi.
U svakom slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!

Ludi konj

pre 10 godina

Ne znam coveka ... cuo sam razne price o istom u rpivatnom zivotu, video kako sve to izgleda na terenu ... i nek bude da nista nije tacno od ovoga ,tj nek bude da sam u velikoj zabludi ...nek uspe kao kosarkas bilo gde , sto da ne... ali il sam ja na halucinogenima il on igra u nekom paralelnom univerzumu u koji ja nemam prilaz ?! Ljudi moji, pa decko je redak antitalenat za kosarku, skoro pa ko Rastko Cvetkovic...

realno

pre 10 godina

ovo su igrači za širi spisak
teodosic, micic, marković
nedović, bogdanović, micov, milosavljević
lučić, bjelica, aleksandrov
veličković, savanovic, macvan, mitrović
krstić, marjanović, raduljica, kuzmic
možda bude jos pozvanih kao Erceg, paunic, milicic, milutinović, dangubic, odlični jokić i jos poneki.
od ove ekipe svako treba da se plaši

theButcher

pre 10 godina

Za repku pozvati krstica, raduljicu i bobija marjanovica kao centre. Pored njih teodosic, nedovic, markovic, lucic, bogdanovic, micov, bjelica, macvan, kalenic.

fifi

pre 10 godina

Rekao sam da je uz Havarda najbolji ruki u ligi, a evo sada vidim da Havarda ni nema na ovoj listi! Dobro to je stvar ukusa meni bi Radulja bio br 2. Znam ja da je dosla era bekova i da nema vise rukija kao sto su Hakim ili Onil, ali biti 10 ruki u sezoni je fanomenalno. Pogotovo za jednog Srbina.

zeca

pre 10 godina

Stavam smeta Raduljica i njegove igre. Svugde je dobro igrao osim u partizanu jednostavno nije se uklopio u Jovanovicev sistem igranja verujem dabi ko Duleta da je bio trener te godine dominirao.

laRSs0n

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu negde!Izgleda da je u NBA malo napredovao, mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi.U svakom slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!
(vlada, 27. decembar 2013 11:49)
Šta to pričaš crni Vlado. Jel' mene oči varaju il' je on napisao: "mada se tamo ne igra odbrana tako da svako može bar neke poene da nakupi". Pa gde se igra odbrana ako se kod njih ne igra? Kako neko može reći tako nešto nikako mi nije jasno

Smoke a Bg Boy

pre 10 godina

Da bi neko imao sreće u NBA mora i Bog da ga pogleda. Raduljica je imao sreću da ode u najgori tim u ligi i da igra zajedno sa njima profitiraće i Giannis Antetokounmpo. Sa druge strane Nedović neće uradti ništa.

sima

pre 10 godina

Dok je bio u partizanu bio je klasično drvo
drvosavo! Ne baš kao Musli i gagić, ali tu
negde!Izgleda da je u NBA malo napredovao,
mada se tamo ne igra odbrana tako da svako
može bar neke poene da nakupi.U svakom
slučaju želim mu svu sreću u daljoj karijeri!
(vlada, 27. decembar 2013 11:49)
Šta to pričaš crni Vlado. Jel' mene oči varaju il'
je on napisao: "mada se tamo ne igra odbrana
tako da svako može bar neke poene da
nakupi". Pa gde se igra odbrana ako se kod njih
ne igra? Kako neko može reći tako nešto nikako
mi nije jasno
(laRSs0n, 27. decembar 2013 14:46)
u NBA se igra najbolja odbrana na svetu

mile

pre 10 godina

@larsone
ne igra se odbrana kao u evropi. mnogo su meski nego pre 10tak godina a pogotovo pre 20tak. uveli su gomilu pravila koja pomazu napadacima. tolerisu do dva koraka pre spustanja lopte, pa i mutav bi pretrcao tako igraca. svi stariji igraci kazu da danas odbrana nije ni pribliznog kvaliteta kao 80 i 90tih. svi to znaju, ali si ti pametan nasao da napadas coveka jer pratis nba.

munz

pre 10 godina

Dečko ima mnoge odlike odličnih evropskih centara. Fale mu čvrstina i prodornost. To se teško "stiče", ali ako poradi na tome, biće odličan!

Apache

pre 10 godina

Ovo je sve jer je bio u Partizanu i radio sa Vujosevicem. Dule majstor!
(grobar031, 27. decembar 2013 11:09)
Raduljica je bio kod vlade ne kod duleta ne lupetaj gluposti.

MILOJKO SRBIN

pre 10 godina

Sto dalje od Partizana i reprezentacije, samo malo sacekajte da prorade njegove bubice u Americi ili da nadje neke splavove slicne kao u Beogradu.
(LOZNICA, 27. decembar 2013 10:42) U reprezentaciju sto pre a za partizan nema opasnosti na vreme je on provalio kakvi ste vi,pa se nije ni trudio, izgleda izuzetno pametan momak koji ne dozvoljava da se sa njim manipulise.Pa vi vec imate centre intelektualnog nivoa koji odgovara vasem treneru.

crnobeli delija

pre 10 godina

zar nije bio neki tekst na pocetku sezone da je Raduljica prognoziran kao najgori novi igrac u NBA? Licno nisam verovao da ce ista uraditi, drago mi je da sam se prevario i zelim mu da jos vise napreduje. svaka cast.

northboy

pre 10 godina

Vajni američki amalitičari, na početku tekuće NBA sezone proglasiše Ra-duljicu za 3-4 kandidata za najgoreg igrača lige!?
A čude me i ovi naši što izabraše Saleta za selektora.Pa lakše je bilo
pozvati nekoliko ,,baja" sa naših foruma i formirati selektorsku komisiju jer koliko videm tu se mogu naći svevideći,sveznajući i pro-svećeni magovi za sve oblasti od krosovera, levog i desnog horoga do najdubljih tajni univerzuma, ljudske psihe i savskih splavova.

NBA FAN

pre 10 godina

OK, ocigledno je da je ovo jedna od najslabijih ruki-generacija u poslednjih 20 godina koliko pratim NBA. Sa druge strane, voleli mi stil igre Raduljice ili ne, on stvarno pristojno koristi svoje minute. Nije on ni neinteligentan momak, mislim da je sve stvar kontrole i treninga. Medjutim, pogledajte na primer Viktora Oladipoa - covek igra katastrofalno celu sezonu, ocajan procenat suta, jako jako precenjen ruki. Takodje i Majkl Karter-Vilijams nije ni igrao previse utakmica, tako da kad saberemo sve - Raduljica se zasluzeno nalazi u tih 10. E, sad, da li je on vrhunski kalibar i buduca zamena za Krstica u reprezentaciji? Videcemo. Tuzno je to sto Srbija za sad nema sigurnog drugog centra, nekog ko bi bio fizicki jak, skocan, a da moze i da razvuce igru i pogodi sa distance kao Krstic. Milutinov je jos zelen, Musli ne napreduje kako se ocekivalo, Marjanovic ima spore noge. Steta sto je Kuzmic povredjen, i dalje je velika nepoznanica.

Nick

pre 10 godina

Svi igrači su iz loših timova, tamo je i mesto za rukija, jer tu dobijaju minute, a džaba Nedovicu što je otišao u GS, kad je GS nikad jači

Igor

pre 10 godina

Ako opet odbije reprezentaciju molim vas da nas vise ne izvestavate o njemu!
PS Uz Krleta bi bio odlican tandem ali Krle je zaduzio reprezentacio, izginuo na terenu i ostavio srce!

anbeast

pre 10 godina

Probrano drustvo, nema sta! Pa makar i na tren bio na toj listi - uspeh je. Ne razumem mentalni sklop hejtera?! KOja je korist od nipodastavanja necijeg uspeha, rada, talenta, cega god?! Niko (bar od ovih razumnijih) ne smatra da ce RAduljica zavrsiti u HOF ili da ce preko noci postati ono sto nikada nije bio, ali trenutno mi je drago da mu se na neki nacin ostvaruje ''Americki san''. Pa makar ga ponovo zakucali na klupu kada se vrate povredjeni igraci, ovo je dobro za njegovo samopouzdanje, za svest da MOZE da igra tamo i da moze solidno da igra. Mozda ce mu to pomoci da preklopi onaj prekidac u svojoj glavi koji ga je do sada (cini mi se) sputavao kao igraca. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali prosto volim price gde se ruzni pacici pretvaraju u labudove :)

Nerazumni

pre 10 godina

Mozda on nikada nece imati znacajnu ulogu, ali kada je Gortat nasao svoje mesto (i to prilicno dobro) pod suncem u NBA, zasto ne bi mogao i Raduljica.

Inace, zanimljivo je da je Majkl Karter-Vilijams bio 11. pik na draftu, a i igrom i statistikom potpuno odskace od ostalih. S druge strane, Entoni Benet u Klivlendu kao 1. pik dolazi u situaciju da bude prvi u istoriji koga ce poslati u razvojnu ligu a igra par minuta i nista ne pokazuje. Jeste prvi bio na koledzu, a drugi je prilicno mladji - ali u svakom slucaju jos jedan primer kako izbor moze biti stravican.

Mirko

pre 10 godina

To se kaže: Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.. Tako je bilo sa Pekovićem kad se povredio Love, tako i sa Raduljicom..
Ali šta ćeš, to je izgleda jedini način u NBA da neki rookie zaigra ozbiljniju minutažu, ili da na toj poziciji imaju samo jednog valjanog igrača, što retko dešava - uglavnom zbog nečije povrede..

strebam

pre 10 godina

Ja se ne slazem da Nedovic nema sanse u GSW-ima, oni imaju veliki problem sto nema niko da odmeni Karija, nemaju vise Dzereta Dzeka, imaju jednu od najneefikasnijih drugih postava u ligi. Nedovic najverovatnije ne moze da bude starter kod njih, ali moze da ima minute kao Barns, sto bi bilo extra. Na njemu je da se nametne. Miroslavu svaka cast, njemu ocigledno odgovara nba.

laRSs0n

pre 10 godina

I sa svim tim pravilima opet igraju 3x bolju odbranu. Pogledaj malo koliko su se neki evropski igrači morali navikavati na taj nivo odbrane. Pa pola njih nije uspelo samo zbog toga.