Fudbal 100

Nedelja, 24.11.2013.

15:29

"Ne možemo protiv 12, 13, 15..."

Trener Voždovca Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa nije mogla da se bori protiv "mnogobrojnijeg" protivnika i da je bilo veoma teško pobediti.

"Ne možemo protiv 12, 13, 15..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

zoran ivkovic

pre 10 godina

ovo je najneregularnija liga na svetu....fifa treba da nagradi fss nekim peharom za najneregularnije prvenstvo...u fudbalu u neregularnosti najbolji na svetu....bar smo u necemu u fudbalu najbolji i to ubedljivo

alo

pre 10 godina

tako ti i treba kad igras za zvezdinu jesenju titulu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (18+, 24. novembar 2013 17:05)

Vezarošu čovek je pobedio Zvezdu!

dejan

pre 10 godina

Pre par meseci Andjus je u svojoj emisiji spomenuo jednu stvar.Naime rekao je da je Djuricu veoma stalo da stigne Zvezdu po broju titula,cak mu nije bitna Liga sampiona. U prvi mah mi je to delovalo smesno ali sad polako shvatam da to i jeste sustina Djurica. Covek pokusava na svakakve nacine bilo posteno ili prevarom da prestigne Zvezdu. Samo jednu stvar je zaboravio. Ove titule nemaju tezinu kao one iz lige SFRJ. Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala.

bobo mk

pre 10 godina

izjavu dao lalatovic,propali fudbaler propalog kluba (mare, 24. novembar 2013 19:45) Ali na veliku žalost fudbalu, ovaj put Lalatović je potpuno u pravu.

ninepi

pre 10 godina

Ovi navijaci partizana (sa malim slovom) trebaju da pognu glavu i da cute, jer ovo se desava vec 4, 5 put samo ove sezone u tek 13 kola. Kakve vezane titule, kakvi sampioni, ovde se radi o sistematskom kriminalu. Nema to veze sa fudbalom. Tu se favorizuje jedan tim ,namestaju se sudije koje ce da mu sude, krade se na pravilima igre.
Nadam se da ce doci neko novo rukovodstvo u FS i ODUZETI titule partizanu.

Wllaxy

pre 10 godina

zvezdanaesterac na youtubu vredi pogledati smederevo-zvezda.
(ger, 24. novembar 2013 19:58)

A da pogledaš penaltizan na ležećima partizan - Novi Pazar, partizan - Spartak i još mnogim drugim i da se onda pokriješ ušima od sramote...

dm

pre 10 godina

@Uopste ne razumem bilo cije kukanje. To je fudbal. Sudija svira ili ne. Ali niko se ne bavi igrom Partizana. Sa ovakvom igrom nece biti ni treci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Majstor, 24. novembar 2013 17:15)
E pa najgore od svega sto ce i ovaj put da budu prvi na kraju uz pomoc svega i svacega,a ne drugi ili treci,to je cela poenta ovih komentara,a ko ce se toga secati posle 10 godina,titule ce ostati tu.

krajisnik

pre 10 godina

zvezda ima bolji tim od partizana,ali ne vrijedi.Ne kradu oni uvijek,nego samo onda kad im treba,kad se priblizimo pa se primire,danas nisu zasluzili pobjedu

Komisija za pravila fudbalske igre

pre 10 godina

(Bob Sent Kler, 24. novembar 2013 16:06)
Predlažem da se predlog uvaženog gospodina usvoji tako da, ako igrač kome je lopta u sesnaestercu nezgodno odskočila od travu, busen šta li je, ima pravo da istu uzme u ruke spusti je na zemlju i nastavi sa igrom umesto sto je na nju krenuo rukom. Ko je za? Zahvaljaujem. Trenutak! Primedba? Uredu, prihvata se! Ovo pravilo će važiti samo za igrače partizana.

nebojsa

pre 10 godina

Svi znamo na koji nacin vi osvajate titule koje uzgred nista u Evropi ne vrede. Kada smo ih mi osvajali, od nas je cela Evropa drhtala.
ZVEZDA!!!

fk saopštenje

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba... (Crni Gruja, 24. novembar 2013

A Zvezdi je pozeleo titulu, tako sto je Zvezdi oduzeo 3 boda?
(Heroes, 24. novembar 2013 16:47)

A jesi gledao utakmicu vozdovac - zvezda? Pa tu samo golman Peric nije bio obavesten pa je branio ko lud, a odbrana zvizduce u nebo...

Misin

pre 10 godina

Prvo je bio Penal i crveni zbog laktanja nad Volkovom,a onda se desilo i ovo i jasno je da nije sme da svira jer je to bila kompenzacija.Sto se tice Babovica svaka mu cast,momak ne igra zbog novca i nije hteo da igra samo da bi igrao danas jer Partizan je njegov klub.Uporeite njega i Milovanovica koji je grizao protiv Zvezde a bio kapiten.Partizan se voli

Чика Пера

pre 10 godina

Mi fudbal vise ni ne moramo da igramo, mozemo sa igramo bocanje. OSVOJILI SMO SVE !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 24. novembar 2013 17:55)

СВЕ!?

MomaSRB

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26. (KODAR78, 24. novembar 2013 16:06) Nama takva titula NE TREBA!

hicko

pre 10 godina

koliko treba da budes iskompleksiran da se ne radujes svojim uspesima, nego tudjim neuspesima? grobari, cutanje je zlato. kompleksan 2 puta dnevno, sa mlakom vodom.

Elche iz mesta

pre 10 godina

Evo ih opet. I dobro nek je penal bio u 93, a sta je ono kad je Volkova udario laktom u sesnaestercu Vozdovca? To nista? ...
(Nemanja, 24. novembar 2013 18:04)
Pre tog lakta su bila 2 penala za Vozdovac. Pazi, da je bilo nereseno siguran sam da bi sudio penal posle onog lakta,ovako nije bilo potrebe a i valjda ga je bilo bilo sramota. Mozda nije hteo da pretera jer bi stvarno bilo mnogo da ga je dosudio. Tako da stvari stoje ovako,da sudije nisu gurale Partizan ove sezone on sada ne bi bio ni drugi. Ovako, jos jedna velika Tole titula se smesi. Jedino dobro u celoj prici je sto i Grobari priznaju ocigledno namestanje i kradju jer ne poricu da su penali postojali vec insistiraju na prici da ne namestaju samo oni. Sto je verovatno tacno ali ovako ocigledno i sramotno ne namesta niko.

Nemanja

pre 10 godina

A ko po tebi treba da bude prvi? :) Evo ih opet. I dobro nek je penal bio u 93, a sta je ono kad je Volkova udario laktom u sesnaestercu Vozdovca? To nista? Tole majstore, svaka cast. Sto ne namesti i Javor, Nis i ove ostale od kojih smo pogubili bodove, pa da im se sad smejemo sa plus 10. Ovako nije intresantno...

Marko

pre 10 godina

Pre dve nedelje Chelsea dobila nepostojeci penal protiv WBA u 95. minutu... Uvek se namesta za vece klubove.
(Nerealan, 24. novembar 2013 16:01)

Chelsea je veci klub od Arsenala, Uniteda ili Liverpool-a, kao i sto je partizan od Crvene Zvezde...

Гробиша

pre 10 godina

Тако је, не можеш против Институције : 12, па 13, па 14, па 15, па 16 и 17 пута за редом, Партизан ће бити првак. Јуче је постао тренер у тржном центру и већ дели лекцији највећем српском спортском бренду. чији си ти тренер, ФК Вождовац или ФК Цз?

čovek

pre 10 godina

Za sve nas koji kukamo za spornim momentima i godinama tvrdimo da toga nije bilo da bi mi sigurno pobedili, pogledajmo utakmice evropskih liga. Danas smo mogli da vidimo u Livorno - Juventus takođe sličnu situaciju kad je igrao rukom igrač Livorna pa nije bilo penala. Niti je bilo namere niti je uticao na igru. Mogao je da se sudi penal ali i nije.
Šta bi rekli za Real - Barselona i druge derbije.
Voždovac je bio ravnopravan ali to nije uvek dovoljno za pobedu.
Navijač sam Partizana i mogu da budem i subjektivan ali dajte da o fudbalu pričamo fudbalski a ne sad da očajnu ligu i krah u kvalifikacijama pripisujemo Partizanu.

Sloga BB

pre 10 godina

Kao neko ko navija za Partizan , slazem se sa izjavom o penalu, i muka mi je vise od nasih i Zvezdinih namestanja. Zato su i ispali u Evropi jos na zagrevanju. I tu se slazem sa Lalatovicem. Ali neka se priseti kako je njegov tim upao u prvu ligu, pa ce nadam se, shvatiti da je i on deo tog mulja i blata...

klempa

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.
(KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

A koliko stafeta mladosti imate?

posteno ili ne

pre 10 godina

Kako bilo ko ima obraza posle utakmice ( naravno ako nije klinac) a navija za Partizan da pise nesto na ovu temu. Pognes glavu i kazes" jeste .ebi ga, pomogao nam je sudija" i to je to. Da imamo bar trojicu- cetvoricu Mazica u ligi da sude ali nazalost nemamo vecina su kukavice i mekusci bas kao i sudija ove utakmice.

vaskez

pre 10 godina

hahaha obratite paznju na komentar Vuka Rasovica.Covek je dao izjavu kao da se nista nije dogodilo i kao da je sve u potpunom redu.Ni jednom ne pominje da je Vozdovac ostecen i da se jedva provukao na utakmici,vec kao da su bili toliko nadmocni da je prava steta sto ne postigose jos neki gol.Hahahaha sta sve covek nece uraditi i reci zarad fotelje.

Kurupt

pre 10 godina

A karavani prolaze U toj nekoj uredjenoj zemlji klub sa dugom od 60 mil € se izbacuje u beton ligu, a I onaj drugi sto duguje 18 ne moze da prepusti grb I ime drugom. Poznato ti je o kome se radi????

Milan Boss

pre 10 godina

Niko nije video namerno udaranje Volkova u glavu u kaznenom prostoru, sto povlaci penal i crveni karton??? A sve se desilo pre spornih situacija u korist Vozdovca...Poslednja sporna je bio penal kao suza, a sta cemo sa situacijom kada je Partizan ostecen? Nikom nista? Tako mora da bi Zvezda bila sampion?
Trener Vozdovca javno porucuje da igra za svoju ljubav, da bi bila jesenji prvak,pa ko im je kriv sto nisu dali gol iz 5-6 realnih sansi, nego mora da se svira penal? I ko im garantuje da bi dali gol iz penala? Kako ih je islo danas, ne bi dali gol do Bozica... Kada je posledni put Partizan pobedio golom sa penala, kada nam je poslednji put sviran penal u derbiju(a bilo je situacija za to na pretek)?
Posteni navijaci Zvezde neka kazu sami koliko su bodova osvojili sa penala u poslednje tri sezone?

Majstor

pre 10 godina

Uopste ne razumem bilo cije kukanje. To je fudbal. Sudija svira ili ne. Ali niko se ne bavi igrom Partizana. Sa ovakvom igrom nece biti ni treci.

sick

pre 10 godina

Lalatoviću kako te nije sramota,znam da si ogorčen jer tvoj voljeni klub neće biti jesenji prvak,a za Evropu što kažeš,pa šta je tvoj voljeni klub uradio u proteklih 20 godina u Evropi,jel.im i tamo nameštaju

Heroes

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26. (KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

Zamisli da si 78' godiste i da ostavljas ovakve komentare?

Heroes

pre 10 godina

Jaci smo od drzave Vucica,zna se ko je kum srpskog fudbala ,mi slavimo vi placite i tako u krug. La FAMILIJA
(kum, 24. novembar 2013 15:41)

Kup srpskog fudbala? La Familija? Sta glumite mafiju? Komedija ste tastatura grobari..

delija=turski konjanik

pre 10 godina

Ma najbolje je Lalatovicu da vi izbacite Partizan iz JSL jer samo tako tvoj omiljeni fudbalski klub moze da bude prvak,a da se ustavom zabrani da ljudi u Srbiji smeju da navijaju za drugi klub osim za Zvezdu!

daft

pre 10 godina

Ti si juce izjavio kako se nadas pobedi i zvezdinoj jesenjoj tituli! Bas zbog toga mi je drago sto smo vas dobili ovako! I po ko zna koji put krece hajka na Partizan a kad su zvezdini protivnici osteceni onda nikom nista! Boze zdravlja da uzmemo titulu u inat svima vama "objektivnima".

Dendza

pre 10 godina

Nista se ovo nece promeniti dok predsednik Partizana vodi savez a kadrovi naklonjeni Partizanu uzurpiraju mesta u svim segmentima fudbalske organizacije. Grobari ... srpskog fudbala. Pa niste valjda mislili da ce stati na N.Pazaru ?

Rakija

pre 10 godina

Cetiri penala nisu svirana. Dvije ruke,prva je ociglednija,i dva puta guranje Ostojica rukama nad napadacima Vozdovca u gol sansama. Da nije zalosno bilo bi smijesno

politika

pre 10 godina

Ponovo kradu protiv malih ekipa. Sve ce ovo biti zaboravljeno za 7 dana. Kradje se opravdavaju drugim kradjama sto je jos smesnije.

....

pre 10 godina

bice od tebe dobar novi trener zvezde....cim izgubis odma sudija, 17 igraca a to sto igrači maše sa 3 metra nikom ništa. ..zato je naš fudbal tu gde jeste...isto kao sto je i taj sa slike sto je pored tebe igrao godinama u Partizanu a nije ni za Vozdovac

Bob Sent Kler

pre 10 godina

Narocito ako racunate Lalica kao naseg igraca ili je mozda sudija trebao da ponovi sve dok taj ne pogodi gol sa pola metra. A onakav penal ja u zivotu ne bi svirao nikome u 93. minutu. Da se desio ranije u toku meca pa i nekako, ali u 93. minutu, gde pritom nijednog igraca Vozdovca nije bilo oko njega plus se vidi da se lopta odbila od trave kao da je udarila u busen itd itd. Znam da boli, ali samo opusteno, ovom ovakvom Partizanu ne mogu ni sudije pomoci. Ako gledate svoje redove i igru zavrsicete prvenstvo sa 10 bodova viska.

ForeverSRB

pre 10 godina

Hahahaha, u celoj prici oko naseg fudbala, najsimpaticniji su mi partizanovci, koji su pola veka bili gladni uspeha, i koji zadnjih par dina naseg posrnulog sporta slave svoje "titule" :)

Kop

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...
(Crni Gruja, 24. novembar 2013 15:50)

Taj isti Lalatović je pobedio Crvenu Zvezdu tako da ti je bolje da čutiš.

Boris

pre 10 godina

Nije namesteno, sta je vama, ovo je najregularnija liga, reko Tole, onaj u cijoj nadleznosti nije nista, osim sto je sve upropastio u vezi sa fudbalom u Srbiji.

Veliki Štrumf

pre 10 godina

Ajde sada malo plači kmeeeeeeeeeeeeee. Kada se ne sviraju očigledni penali za Partizan, onda nema problema, a sada je problem. Daj bre beži

goran

pre 10 godina

Lakat ne pominjete Gosn. Lalatovicu,kada je sudija neku minutu ranije progledao vasem igracu kroz prste ne svirajuci ocigledan penal i ne dodeljujuci cist crveni karton zbog namernog starta laktom nad Volkovim ,nadam se da cete dobiti zestoku kaznu od FSS-a zbog ovakvog komentarisanja sudjenja...sudija jeste ostetio Vozdovac ali je ostetio i Partizan !!!

KODAR78

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.

gledalc

pre 10 godina

A zasto niko ne spominje lakatnje,u sesnaestercu Vozdovca,je li i to nedusedjeni penal i crveni za nameran start ili je to nesto sasvim normalno???

Sergio

pre 10 godina

Pa to je zato što si juče izjavio da hoćeš da pobediš za svoju ljubav Zvezdu, a sada ti se od te ljubavi čini da je bilo i nešto čega nije.

svasta

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...
(Crni Gruja, 24. novembar 2013 15:50)

Koji je bio rezultat utakmice Vozdovac - Crvena Zvezda?
Nije covek hteo da kaze da igra za Zvezdu nego da zele da pobede sto automatski znaci titulu jesenjeg prvaka za Zvezdu...ali dobro...eto cisto da se nesto komentarise...

A karavani prolaze

pre 10 godina

U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve izjave se dobija suspenzija. Ovde medjutim to nije slucaj posto ne mozes kazniti nekoga ko govori istinu...
(ssssss, 24. novembar 2013 15:50)
U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve kradje kojih ima koliko hoces se timovi izbacuju iz lige ili ostaju bez bodova. U nekoj zemlji gde nesto funkcionise ovakve stvari su nedopustive i ide se na sud.

Wllaxy

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.
(KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

Koliko treba da bude debeo obraz navijača maleckog kluba koga na prvom mestu drže penali kao protiv Novog Pazara ili ovakvi nedosuđeni penali za protivnika i da se još ovakva krađa opravdava!?
A možda bi vam i dosudili penal na derbiju kad bi nekad ušli u šesnaesterac.
Btw čak i sa 36 titula faliće vam jedna koju možete samo da sanjate jer nju nećete moći da kupite golovima iz ofsajda ili sa nepostojećih penala, kao ni nesudjenjem penala protiv vas!

zainteresovani

pre 10 godina

"Ako neko mora da bude prvi, ja nemam ništa protiv toga.."

Pa sto se bunis onda?? I sram te bilo, da nemas nista protiv toga!!!
Zato si tamo gde jesi, podvi rep i u rupu!

Heroes

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba... (Crni Gruja, 24. novembar 2013

A Zvezdi je pozeleo titulu, tako sto je Zvezdi oduzeo 3 boda?

pornicar

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da se raspravlja samo o jednom penalu!Ovde imamo 2 puta igranje rukom i jedno povlacenje igraca!To su 3 TRI nedosudjena penala!A sta cemo sa ponistenim golom koji niko ne spominje!Koja je ovo tekma po redu gde se partizanu direkno poklanjaju bodovi????I kako nije sramota navijace partizana da se uopste javljaju i brane i ono sto je ocigleno?Dali misle da smo retardirani???Ili su samo....nemam komentar.....

Movado

pre 10 godina

Ccccc sramota. Ajde dajte im odma titulu sa se ne muce vise. Da vam nisu ostali isti politicari na vlasti posle tita ne bi vas ni bilo, cak i stadion pokusavate da otmete od naroda

sasa nis:

pre 10 godina

pa tako je on i za kretenski potez Babovica u Nisu rekao da ovaj nije kriv vec su mu sa istoka dobaciva:li, on to licno cuo na zapadu. Mozds je i bio penal, mozda u Subotici ( spartak- radnicki) i nije bio ali ko si ti da dajes takve izjave. A usput nisi ni fudbalet neki bio da imas kredit za takvo ponasanje

ssssss

pre 10 godina

U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve izjave se dobija suspenzija. Ovde medjutim to nije slucaj posto ne mozes kazniti nekoga ko govori istinu...

Crni Gruja

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...

Alfar

pre 10 godina

Covek bi trebao da shvati da su greske sastavni deo fudbala...gresi se i na mnogo visem nivou u odnosu na nasu ligu.A i Partizan je bio ostecen nedosudjivanjem ociglednih penala u prethodnim utakmicama ali ocigledno je mnogo veci problem kad se pogresi na stetu njegovih protivnika.Inace on se bukvalno izvinjavao Zvezdi jer ih je pobedio a ovde kuka na sudije,oni sigurno nisi krivi za neke neverovatne promasaje njegovih igraca.A sto se tice stanja u nasem fudbalu,samo nek se seti na koji su nacin usli u visi rang takmicenja i neka zacuti jer mu je to najpametnije.

dado

pre 10 godina

napred vozdovac! odlican tim odlicna ekipa najlepši stadion gde sam ikad bio. penal cist kao suza za vozdovac nije sudjen. ali opstace jer su zaista odlicni.

Tole lopove

pre 10 godina

Navijam za Radnički iz NIša, gledao sam utakmicu na Areni i poptuno se slažem sa Lalatovićem. Bio je još i blag koliko su ga pokrali a IMA PRAVo da ovo izjavi jer je pošteno pobedio Zvezdu!

Tole lopove

pre 10 godina

Navijam za Radnički iz NIša, gledao sam utakmicu na Areni i poptuno se slažem sa Lalatovićem. Bio je još i blag koliko su ga pokrali a IMA PRAVo da ovo izjavi jer je pošteno pobedio Zvezdu!

dado

pre 10 godina

napred vozdovac! odlican tim odlicna ekipa najlepši stadion gde sam ikad bio. penal cist kao suza za vozdovac nije sudjen. ali opstace jer su zaista odlicni.

ssssss

pre 10 godina

U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve izjave se dobija suspenzija. Ovde medjutim to nije slucaj posto ne mozes kazniti nekoga ko govori istinu...

Crni Gruja

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...

Wllaxy

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.
(KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

Koliko treba da bude debeo obraz navijača maleckog kluba koga na prvom mestu drže penali kao protiv Novog Pazara ili ovakvi nedosuđeni penali za protivnika i da se još ovakva krađa opravdava!?
A možda bi vam i dosudili penal na derbiju kad bi nekad ušli u šesnaesterac.
Btw čak i sa 36 titula faliće vam jedna koju možete samo da sanjate jer nju nećete moći da kupite golovima iz ofsajda ili sa nepostojećih penala, kao ni nesudjenjem penala protiv vas!

Veliki Štrumf

pre 10 godina

Ajde sada malo plači kmeeeeeeeeeeeeee. Kada se ne sviraju očigledni penali za Partizan, onda nema problema, a sada je problem. Daj bre beži

posteno ili ne

pre 10 godina

Kako bilo ko ima obraza posle utakmice ( naravno ako nije klinac) a navija za Partizan da pise nesto na ovu temu. Pognes glavu i kazes" jeste .ebi ga, pomogao nam je sudija" i to je to. Da imamo bar trojicu- cetvoricu Mazica u ligi da sude ali nazalost nemamo vecina su kukavice i mekusci bas kao i sudija ove utakmice.

Heroes

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba... (Crni Gruja, 24. novembar 2013

A Zvezdi je pozeleo titulu, tako sto je Zvezdi oduzeo 3 boda?

Heroes

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26. (KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

Zamisli da si 78' godiste i da ostavljas ovakve komentare?

Marko

pre 10 godina

Pre dve nedelje Chelsea dobila nepostojeci penal protiv WBA u 95. minutu... Uvek se namesta za vece klubove.
(Nerealan, 24. novembar 2013 16:01)

Chelsea je veci klub od Arsenala, Uniteda ili Liverpool-a, kao i sto je partizan od Crvene Zvezde...

KODAR78

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.

delija=turski konjanik

pre 10 godina

Ma najbolje je Lalatovicu da vi izbacite Partizan iz JSL jer samo tako tvoj omiljeni fudbalski klub moze da bude prvak,a da se ustavom zabrani da ljudi u Srbiji smeju da navijaju za drugi klub osim za Zvezdu!

Boris

pre 10 godina

Nije namesteno, sta je vama, ovo je najregularnija liga, reko Tole, onaj u cijoj nadleznosti nije nista, osim sto je sve upropastio u vezi sa fudbalom u Srbiji.

gledalc

pre 10 godina

A zasto niko ne spominje lakatnje,u sesnaestercu Vozdovca,je li i to nedusedjeni penal i crveni za nameran start ili je to nesto sasvim normalno???

nebojsa

pre 10 godina

Svi znamo na koji nacin vi osvajate titule koje uzgred nista u Evropi ne vrede. Kada smo ih mi osvajali, od nas je cela Evropa drhtala.
ZVEZDA!!!

vaskez

pre 10 godina

hahaha obratite paznju na komentar Vuka Rasovica.Covek je dao izjavu kao da se nista nije dogodilo i kao da je sve u potpunom redu.Ni jednom ne pominje da je Vozdovac ostecen i da se jedva provukao na utakmici,vec kao da su bili toliko nadmocni da je prava steta sto ne postigose jos neki gol.Hahahaha sta sve covek nece uraditi i reci zarad fotelje.

Heroes

pre 10 godina

Jaci smo od drzave Vucica,zna se ko je kum srpskog fudbala ,mi slavimo vi placite i tako u krug. La FAMILIJA
(kum, 24. novembar 2013 15:41)

Kup srpskog fudbala? La Familija? Sta glumite mafiju? Komedija ste tastatura grobari..

sasa nis:

pre 10 godina

pa tako je on i za kretenski potez Babovica u Nisu rekao da ovaj nije kriv vec su mu sa istoka dobaciva:li, on to licno cuo na zapadu. Mozds je i bio penal, mozda u Subotici ( spartak- radnicki) i nije bio ali ko si ti da dajes takve izjave. A usput nisi ni fudbalet neki bio da imas kredit za takvo ponasanje

ForeverSRB

pre 10 godina

Hahahaha, u celoj prici oko naseg fudbala, najsimpaticniji su mi partizanovci, koji su pola veka bili gladni uspeha, i koji zadnjih par dina naseg posrnulog sporta slave svoje "titule" :)

dm

pre 10 godina

@Uopste ne razumem bilo cije kukanje. To je fudbal. Sudija svira ili ne. Ali niko se ne bavi igrom Partizana. Sa ovakvom igrom nece biti ni treci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Majstor, 24. novembar 2013 17:15)
E pa najgore od svega sto ce i ovaj put da budu prvi na kraju uz pomoc svega i svacega,a ne drugi ili treci,to je cela poenta ovih komentara,a ko ce se toga secati posle 10 godina,titule ce ostati tu.

Milan Boss

pre 10 godina

Niko nije video namerno udaranje Volkova u glavu u kaznenom prostoru, sto povlaci penal i crveni karton??? A sve se desilo pre spornih situacija u korist Vozdovca...Poslednja sporna je bio penal kao suza, a sta cemo sa situacijom kada je Partizan ostecen? Nikom nista? Tako mora da bi Zvezda bila sampion?
Trener Vozdovca javno porucuje da igra za svoju ljubav, da bi bila jesenji prvak,pa ko im je kriv sto nisu dali gol iz 5-6 realnih sansi, nego mora da se svira penal? I ko im garantuje da bi dali gol iz penala? Kako ih je islo danas, ne bi dali gol do Bozica... Kada je posledni put Partizan pobedio golom sa penala, kada nam je poslednji put sviran penal u derbiju(a bilo je situacija za to na pretek)?
Posteni navijaci Zvezde neka kazu sami koliko su bodova osvojili sa penala u poslednje tri sezone?

klempa

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.
(KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

A koliko stafeta mladosti imate?

svasta

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...
(Crni Gruja, 24. novembar 2013 15:50)

Koji je bio rezultat utakmice Vozdovac - Crvena Zvezda?
Nije covek hteo da kaze da igra za Zvezdu nego da zele da pobede sto automatski znaci titulu jesenjeg prvaka za Zvezdu...ali dobro...eto cisto da se nesto komentarise...

Rakija

pre 10 godina

Cetiri penala nisu svirana. Dvije ruke,prva je ociglednija,i dva puta guranje Ostojica rukama nad napadacima Vozdovca u gol sansama. Da nije zalosno bilo bi smijesno

zainteresovani

pre 10 godina

"Ako neko mora da bude prvi, ja nemam ništa protiv toga.."

Pa sto se bunis onda?? I sram te bilo, da nemas nista protiv toga!!!
Zato si tamo gde jesi, podvi rep i u rupu!

Sloga BB

pre 10 godina

Kao neko ko navija za Partizan , slazem se sa izjavom o penalu, i muka mi je vise od nasih i Zvezdinih namestanja. Zato su i ispali u Evropi jos na zagrevanju. I tu se slazem sa Lalatovicem. Ali neka se priseti kako je njegov tim upao u prvu ligu, pa ce nadam se, shvatiti da je i on deo tog mulja i blata...

Elche iz mesta

pre 10 godina

Evo ih opet. I dobro nek je penal bio u 93, a sta je ono kad je Volkova udario laktom u sesnaestercu Vozdovca? To nista? ...
(Nemanja, 24. novembar 2013 18:04)
Pre tog lakta su bila 2 penala za Vozdovac. Pazi, da je bilo nereseno siguran sam da bi sudio penal posle onog lakta,ovako nije bilo potrebe a i valjda ga je bilo bilo sramota. Mozda nije hteo da pretera jer bi stvarno bilo mnogo da ga je dosudio. Tako da stvari stoje ovako,da sudije nisu gurale Partizan ove sezone on sada ne bi bio ni drugi. Ovako, jos jedna velika Tole titula se smesi. Jedino dobro u celoj prici je sto i Grobari priznaju ocigledno namestanje i kradju jer ne poricu da su penali postojali vec insistiraju na prici da ne namestaju samo oni. Sto je verovatno tacno ali ovako ocigledno i sramotno ne namesta niko.

krajisnik

pre 10 godina

zvezda ima bolji tim od partizana,ali ne vrijedi.Ne kradu oni uvijek,nego samo onda kad im treba,kad se priblizimo pa se primire,danas nisu zasluzili pobjedu

politika

pre 10 godina

Ponovo kradu protiv malih ekipa. Sve ce ovo biti zaboravljeno za 7 dana. Kradje se opravdavaju drugim kradjama sto je jos smesnije.

bobo mk

pre 10 godina

izjavu dao lalatovic,propali fudbaler propalog kluba (mare, 24. novembar 2013 19:45) Ali na veliku žalost fudbalu, ovaj put Lalatović je potpuno u pravu.

A karavani prolaze

pre 10 godina

U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve izjave se dobija suspenzija. Ovde medjutim to nije slucaj posto ne mozes kazniti nekoga ko govori istinu...
(ssssss, 24. novembar 2013 15:50)
U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve kradje kojih ima koliko hoces se timovi izbacuju iz lige ili ostaju bez bodova. U nekoj zemlji gde nesto funkcionise ovakve stvari su nedopustive i ide se na sud.

ninepi

pre 10 godina

Ovi navijaci partizana (sa malim slovom) trebaju da pognu glavu i da cute, jer ovo se desava vec 4, 5 put samo ove sezone u tek 13 kola. Kakve vezane titule, kakvi sampioni, ovde se radi o sistematskom kriminalu. Nema to veze sa fudbalom. Tu se favorizuje jedan tim ,namestaju se sudije koje ce da mu sude, krade se na pravilima igre.
Nadam se da ce doci neko novo rukovodstvo u FS i ODUZETI titule partizanu.

pornicar

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da se raspravlja samo o jednom penalu!Ovde imamo 2 puta igranje rukom i jedno povlacenje igraca!To su 3 TRI nedosudjena penala!A sta cemo sa ponistenim golom koji niko ne spominje!Koja je ovo tekma po redu gde se partizanu direkno poklanjaju bodovi????I kako nije sramota navijace partizana da se uopste javljaju i brane i ono sto je ocigleno?Dali misle da smo retardirani???Ili su samo....nemam komentar.....

Wllaxy

pre 10 godina

zvezdanaesterac na youtubu vredi pogledati smederevo-zvezda.
(ger, 24. novembar 2013 19:58)

A da pogledaš penaltizan na ležećima partizan - Novi Pazar, partizan - Spartak i još mnogim drugim i da se onda pokriješ ušima od sramote...

zoran ivkovic

pre 10 godina

ovo je najneregularnija liga na svetu....fifa treba da nagradi fss nekim peharom za najneregularnije prvenstvo...u fudbalu u neregularnosti najbolji na svetu....bar smo u necemu u fudbalu najbolji i to ubedljivo

Dendza

pre 10 godina

Nista se ovo nece promeniti dok predsednik Partizana vodi savez a kadrovi naklonjeni Partizanu uzurpiraju mesta u svim segmentima fudbalske organizacije. Grobari ... srpskog fudbala. Pa niste valjda mislili da ce stati na N.Pazaru ?

Movado

pre 10 godina

Ccccc sramota. Ajde dajte im odma titulu sa se ne muce vise. Da vam nisu ostali isti politicari na vlasti posle tita ne bi vas ni bilo, cak i stadion pokusavate da otmete od naroda

Kop

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...
(Crni Gruja, 24. novembar 2013 15:50)

Taj isti Lalatović je pobedio Crvenu Zvezdu tako da ti je bolje da čutiš.

Гробиша

pre 10 godina

Тако је, не можеш против Институције : 12, па 13, па 14, па 15, па 16 и 17 пута за редом, Партизан ће бити првак. Јуче је постао тренер у тржном центру и већ дели лекцији највећем српском спортском бренду. чији си ти тренер, ФК Вождовац или ФК Цз?

Nemanja

pre 10 godina

A ko po tebi treba da bude prvi? :) Evo ih opet. I dobro nek je penal bio u 93, a sta je ono kad je Volkova udario laktom u sesnaestercu Vozdovca? To nista? Tole majstore, svaka cast. Sto ne namesti i Javor, Nis i ove ostale od kojih smo pogubili bodove, pa da im se sad smejemo sa plus 10. Ovako nije intresantno...

dejan

pre 10 godina

Pre par meseci Andjus je u svojoj emisiji spomenuo jednu stvar.Naime rekao je da je Djuricu veoma stalo da stigne Zvezdu po broju titula,cak mu nije bitna Liga sampiona. U prvi mah mi je to delovalo smesno ali sad polako shvatam da to i jeste sustina Djurica. Covek pokusava na svakakve nacine bilo posteno ili prevarom da prestigne Zvezdu. Samo jednu stvar je zaboravio. Ove titule nemaju tezinu kao one iz lige SFRJ. Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala.

goran

pre 10 godina

Lakat ne pominjete Gosn. Lalatovicu,kada je sudija neku minutu ranije progledao vasem igracu kroz prste ne svirajuci ocigledan penal i ne dodeljujuci cist crveni karton zbog namernog starta laktom nad Volkovim ,nadam se da cete dobiti zestoku kaznu od FSS-a zbog ovakvog komentarisanja sudjenja...sudija jeste ostetio Vozdovac ali je ostetio i Partizan !!!

čovek

pre 10 godina

Za sve nas koji kukamo za spornim momentima i godinama tvrdimo da toga nije bilo da bi mi sigurno pobedili, pogledajmo utakmice evropskih liga. Danas smo mogli da vidimo u Livorno - Juventus takođe sličnu situaciju kad je igrao rukom igrač Livorna pa nije bilo penala. Niti je bilo namere niti je uticao na igru. Mogao je da se sudi penal ali i nije.
Šta bi rekli za Real - Barselona i druge derbije.
Voždovac je bio ravnopravan ali to nije uvek dovoljno za pobedu.
Navijač sam Partizana i mogu da budem i subjektivan ali dajte da o fudbalu pričamo fudbalski a ne sad da očajnu ligu i krah u kvalifikacijama pripisujemo Partizanu.

alo

pre 10 godina

tako ti i treba kad igras za zvezdinu jesenju titulu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (18+, 24. novembar 2013 17:05)

Vezarošu čovek je pobedio Zvezdu!

daft

pre 10 godina

Ti si juce izjavio kako se nadas pobedi i zvezdinoj jesenjoj tituli! Bas zbog toga mi je drago sto smo vas dobili ovako! I po ko zna koji put krece hajka na Partizan a kad su zvezdini protivnici osteceni onda nikom nista! Boze zdravlja da uzmemo titulu u inat svima vama "objektivnima".

Kurupt

pre 10 godina

A karavani prolaze U toj nekoj uredjenoj zemlji klub sa dugom od 60 mil € se izbacuje u beton ligu, a I onaj drugi sto duguje 18 ne moze da prepusti grb I ime drugom. Poznato ti je o kome se radi????

Komisija za pravila fudbalske igre

pre 10 godina

(Bob Sent Kler, 24. novembar 2013 16:06)
Predlažem da se predlog uvaženog gospodina usvoji tako da, ako igrač kome je lopta u sesnaestercu nezgodno odskočila od travu, busen šta li je, ima pravo da istu uzme u ruke spusti je na zemlju i nastavi sa igrom umesto sto je na nju krenuo rukom. Ko je za? Zahvaljaujem. Trenutak! Primedba? Uredu, prihvata se! Ovo pravilo će važiti samo za igrače partizana.

Чика Пера

pre 10 godina

Mi fudbal vise ni ne moramo da igramo, mozemo sa igramo bocanje. OSVOJILI SMO SVE !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 24. novembar 2013 17:55)

СВЕ!?

Alfar

pre 10 godina

Covek bi trebao da shvati da su greske sastavni deo fudbala...gresi se i na mnogo visem nivou u odnosu na nasu ligu.A i Partizan je bio ostecen nedosudjivanjem ociglednih penala u prethodnim utakmicama ali ocigledno je mnogo veci problem kad se pogresi na stetu njegovih protivnika.Inace on se bukvalno izvinjavao Zvezdi jer ih je pobedio a ovde kuka na sudije,oni sigurno nisi krivi za neke neverovatne promasaje njegovih igraca.A sto se tice stanja u nasem fudbalu,samo nek se seti na koji su nacin usli u visi rang takmicenja i neka zacuti jer mu je to najpametnije.

Misin

pre 10 godina

Prvo je bio Penal i crveni zbog laktanja nad Volkovom,a onda se desilo i ovo i jasno je da nije sme da svira jer je to bila kompenzacija.Sto se tice Babovica svaka mu cast,momak ne igra zbog novca i nije hteo da igra samo da bi igrao danas jer Partizan je njegov klub.Uporeite njega i Milovanovica koji je grizao protiv Zvezde a bio kapiten.Partizan se voli

Bob Sent Kler

pre 10 godina

Narocito ako racunate Lalica kao naseg igraca ili je mozda sudija trebao da ponovi sve dok taj ne pogodi gol sa pola metra. A onakav penal ja u zivotu ne bi svirao nikome u 93. minutu. Da se desio ranije u toku meca pa i nekako, ali u 93. minutu, gde pritom nijednog igraca Vozdovca nije bilo oko njega plus se vidi da se lopta odbila od trave kao da je udarila u busen itd itd. Znam da boli, ali samo opusteno, ovom ovakvom Partizanu ne mogu ni sudije pomoci. Ako gledate svoje redove i igru zavrsicete prvenstvo sa 10 bodova viska.

sick

pre 10 godina

Lalatoviću kako te nije sramota,znam da si ogorčen jer tvoj voljeni klub neće biti jesenji prvak,a za Evropu što kažeš,pa šta je tvoj voljeni klub uradio u proteklih 20 godina u Evropi,jel.im i tamo nameštaju

fk saopštenje

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba... (Crni Gruja, 24. novembar 2013

A Zvezdi je pozeleo titulu, tako sto je Zvezdi oduzeo 3 boda?
(Heroes, 24. novembar 2013 16:47)

A jesi gledao utakmicu vozdovac - zvezda? Pa tu samo golman Peric nije bio obavesten pa je branio ko lud, a odbrana zvizduce u nebo...

....

pre 10 godina

bice od tebe dobar novi trener zvezde....cim izgubis odma sudija, 17 igraca a to sto igrači maše sa 3 metra nikom ništa. ..zato je naš fudbal tu gde jeste...isto kao sto je i taj sa slike sto je pored tebe igrao godinama u Partizanu a nije ni za Vozdovac

hicko

pre 10 godina

koliko treba da budes iskompleksiran da se ne radujes svojim uspesima, nego tudjim neuspesima? grobari, cutanje je zlato. kompleksan 2 puta dnevno, sa mlakom vodom.

MomaSRB

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26. (KODAR78, 24. novembar 2013 16:06) Nama takva titula NE TREBA!

Sergio

pre 10 godina

Pa to je zato što si juče izjavio da hoćeš da pobediš za svoju ljubav Zvezdu, a sada ti se od te ljubavi čini da je bilo i nešto čega nije.

Majstor

pre 10 godina

Uopste ne razumem bilo cije kukanje. To je fudbal. Sudija svira ili ne. Ali niko se ne bavi igrom Partizana. Sa ovakvom igrom nece biti ni treci.

Veliki Štrumf

pre 10 godina

Ajde sada malo plači kmeeeeeeeeeeeeee. Kada se ne sviraju očigledni penali za Partizan, onda nema problema, a sada je problem. Daj bre beži

Tole lopove

pre 10 godina

Navijam za Radnički iz NIša, gledao sam utakmicu na Areni i poptuno se slažem sa Lalatovićem. Bio je još i blag koliko su ga pokrali a IMA PRAVo da ovo izjavi jer je pošteno pobedio Zvezdu!

KODAR78

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.

ssssss

pre 10 godina

U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve izjave se dobija suspenzija. Ovde medjutim to nije slucaj posto ne mozes kazniti nekoga ko govori istinu...

dado

pre 10 godina

napred vozdovac! odlican tim odlicna ekipa najlepši stadion gde sam ikad bio. penal cist kao suza za vozdovac nije sudjen. ali opstace jer su zaista odlicni.

Crni Gruja

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...

delija=turski konjanik

pre 10 godina

Ma najbolje je Lalatovicu da vi izbacite Partizan iz JSL jer samo tako tvoj omiljeni fudbalski klub moze da bude prvak,a da se ustavom zabrani da ljudi u Srbiji smeju da navijaju za drugi klub osim za Zvezdu!

gledalc

pre 10 godina

A zasto niko ne spominje lakatnje,u sesnaestercu Vozdovca,je li i to nedusedjeni penal i crveni za nameran start ili je to nesto sasvim normalno???

Wllaxy

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.
(KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

Koliko treba da bude debeo obraz navijača maleckog kluba koga na prvom mestu drže penali kao protiv Novog Pazara ili ovakvi nedosuđeni penali za protivnika i da se još ovakva krađa opravdava!?
A možda bi vam i dosudili penal na derbiju kad bi nekad ušli u šesnaesterac.
Btw čak i sa 36 titula faliće vam jedna koju možete samo da sanjate jer nju nećete moći da kupite golovima iz ofsajda ili sa nepostojećih penala, kao ni nesudjenjem penala protiv vas!

Marko

pre 10 godina

Pre dve nedelje Chelsea dobila nepostojeci penal protiv WBA u 95. minutu... Uvek se namesta za vece klubove.
(Nerealan, 24. novembar 2013 16:01)

Chelsea je veci klub od Arsenala, Uniteda ili Liverpool-a, kao i sto je partizan od Crvene Zvezde...

posteno ili ne

pre 10 godina

Kako bilo ko ima obraza posle utakmice ( naravno ako nije klinac) a navija za Partizan da pise nesto na ovu temu. Pognes glavu i kazes" jeste .ebi ga, pomogao nam je sudija" i to je to. Da imamo bar trojicu- cetvoricu Mazica u ligi da sude ali nazalost nemamo vecina su kukavice i mekusci bas kao i sudija ove utakmice.

Alfar

pre 10 godina

Covek bi trebao da shvati da su greske sastavni deo fudbala...gresi se i na mnogo visem nivou u odnosu na nasu ligu.A i Partizan je bio ostecen nedosudjivanjem ociglednih penala u prethodnim utakmicama ali ocigledno je mnogo veci problem kad se pogresi na stetu njegovih protivnika.Inace on se bukvalno izvinjavao Zvezdi jer ih je pobedio a ovde kuka na sudije,oni sigurno nisi krivi za neke neverovatne promasaje njegovih igraca.A sto se tice stanja u nasem fudbalu,samo nek se seti na koji su nacin usli u visi rang takmicenja i neka zacuti jer mu je to najpametnije.

Nemanja

pre 10 godina

A ko po tebi treba da bude prvi? :) Evo ih opet. I dobro nek je penal bio u 93, a sta je ono kad je Volkova udario laktom u sesnaestercu Vozdovca? To nista? Tole majstore, svaka cast. Sto ne namesti i Javor, Nis i ove ostale od kojih smo pogubili bodove, pa da im se sad smejemo sa plus 10. Ovako nije intresantno...

Гробиша

pre 10 godina

Тако је, не можеш против Институције : 12, па 13, па 14, па 15, па 16 и 17 пута за редом, Партизан ће бити првак. Јуче је постао тренер у тржном центру и већ дели лекцији највећем српском спортском бренду. чији си ти тренер, ФК Вождовац или ФК Цз?

Kurupt

pre 10 godina

A karavani prolaze U toj nekoj uredjenoj zemlji klub sa dugom od 60 mil € se izbacuje u beton ligu, a I onaj drugi sto duguje 18 ne moze da prepusti grb I ime drugom. Poznato ti je o kome se radi????

Misin

pre 10 godina

Prvo je bio Penal i crveni zbog laktanja nad Volkovom,a onda se desilo i ovo i jasno je da nije sme da svira jer je to bila kompenzacija.Sto se tice Babovica svaka mu cast,momak ne igra zbog novca i nije hteo da igra samo da bi igrao danas jer Partizan je njegov klub.Uporeite njega i Milovanovica koji je grizao protiv Zvezde a bio kapiten.Partizan se voli

fk saopštenje

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba... (Crni Gruja, 24. novembar 2013

A Zvezdi je pozeleo titulu, tako sto je Zvezdi oduzeo 3 boda?
(Heroes, 24. novembar 2013 16:47)

A jesi gledao utakmicu vozdovac - zvezda? Pa tu samo golman Peric nije bio obavesten pa je branio ko lud, a odbrana zvizduce u nebo...

nebojsa

pre 10 godina

Svi znamo na koji nacin vi osvajate titule koje uzgred nista u Evropi ne vrede. Kada smo ih mi osvajali, od nas je cela Evropa drhtala.
ZVEZDA!!!

sick

pre 10 godina

Lalatoviću kako te nije sramota,znam da si ogorčen jer tvoj voljeni klub neće biti jesenji prvak,a za Evropu što kažeš,pa šta je tvoj voljeni klub uradio u proteklih 20 godina u Evropi,jel.im i tamo nameštaju

zainteresovani

pre 10 godina

"Ako neko mora da bude prvi, ja nemam ništa protiv toga.."

Pa sto se bunis onda?? I sram te bilo, da nemas nista protiv toga!!!
Zato si tamo gde jesi, podvi rep i u rupu!

klempa

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26.
(KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

A koliko stafeta mladosti imate?

daft

pre 10 godina

Ti si juce izjavio kako se nadas pobedi i zvezdinoj jesenjoj tituli! Bas zbog toga mi je drago sto smo vas dobili ovako! I po ko zna koji put krece hajka na Partizan a kad su zvezdini protivnici osteceni onda nikom nista! Boze zdravlja da uzmemo titulu u inat svima vama "objektivnima".

ForeverSRB

pre 10 godina

Hahahaha, u celoj prici oko naseg fudbala, najsimpaticniji su mi partizanovci, koji su pola veka bili gladni uspeha, i koji zadnjih par dina naseg posrnulog sporta slave svoje "titule" :)

Milan Boss

pre 10 godina

Niko nije video namerno udaranje Volkova u glavu u kaznenom prostoru, sto povlaci penal i crveni karton??? A sve se desilo pre spornih situacija u korist Vozdovca...Poslednja sporna je bio penal kao suza, a sta cemo sa situacijom kada je Partizan ostecen? Nikom nista? Tako mora da bi Zvezda bila sampion?
Trener Vozdovca javno porucuje da igra za svoju ljubav, da bi bila jesenji prvak,pa ko im je kriv sto nisu dali gol iz 5-6 realnih sansi, nego mora da se svira penal? I ko im garantuje da bi dali gol iz penala? Kako ih je islo danas, ne bi dali gol do Bozica... Kada je posledni put Partizan pobedio golom sa penala, kada nam je poslednji put sviran penal u derbiju(a bilo je situacija za to na pretek)?
Posteni navijaci Zvezde neka kazu sami koliko su bodova osvojili sa penala u poslednje tri sezone?

goran

pre 10 godina

Lakat ne pominjete Gosn. Lalatovicu,kada je sudija neku minutu ranije progledao vasem igracu kroz prste ne svirajuci ocigledan penal i ne dodeljujuci cist crveni karton zbog namernog starta laktom nad Volkovim ,nadam se da cete dobiti zestoku kaznu od FSS-a zbog ovakvog komentarisanja sudjenja...sudija jeste ostetio Vozdovac ali je ostetio i Partizan !!!

pornicar

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da se raspravlja samo o jednom penalu!Ovde imamo 2 puta igranje rukom i jedno povlacenje igraca!To su 3 TRI nedosudjena penala!A sta cemo sa ponistenim golom koji niko ne spominje!Koja je ovo tekma po redu gde se partizanu direkno poklanjaju bodovi????I kako nije sramota navijace partizana da se uopste javljaju i brane i ono sto je ocigleno?Dali misle da smo retardirani???Ili su samo....nemam komentar.....

sasa nis:

pre 10 godina

pa tako je on i za kretenski potez Babovica u Nisu rekao da ovaj nije kriv vec su mu sa istoka dobaciva:li, on to licno cuo na zapadu. Mozds je i bio penal, mozda u Subotici ( spartak- radnicki) i nije bio ali ko si ti da dajes takve izjave. A usput nisi ni fudbalet neki bio da imas kredit za takvo ponasanje

vaskez

pre 10 godina

hahaha obratite paznju na komentar Vuka Rasovica.Covek je dao izjavu kao da se nista nije dogodilo i kao da je sve u potpunom redu.Ni jednom ne pominje da je Vozdovac ostecen i da se jedva provukao na utakmici,vec kao da su bili toliko nadmocni da je prava steta sto ne postigose jos neki gol.Hahahaha sta sve covek nece uraditi i reci zarad fotelje.

Elche iz mesta

pre 10 godina

Evo ih opet. I dobro nek je penal bio u 93, a sta je ono kad je Volkova udario laktom u sesnaestercu Vozdovca? To nista? ...
(Nemanja, 24. novembar 2013 18:04)
Pre tog lakta su bila 2 penala za Vozdovac. Pazi, da je bilo nereseno siguran sam da bi sudio penal posle onog lakta,ovako nije bilo potrebe a i valjda ga je bilo bilo sramota. Mozda nije hteo da pretera jer bi stvarno bilo mnogo da ga je dosudio. Tako da stvari stoje ovako,da sudije nisu gurale Partizan ove sezone on sada ne bi bio ni drugi. Ovako, jos jedna velika Tole titula se smesi. Jedino dobro u celoj prici je sto i Grobari priznaju ocigledno namestanje i kradju jer ne poricu da su penali postojali vec insistiraju na prici da ne namestaju samo oni. Sto je verovatno tacno ali ovako ocigledno i sramotno ne namesta niko.

hicko

pre 10 godina

koliko treba da budes iskompleksiran da se ne radujes svojim uspesima, nego tudjim neuspesima? grobari, cutanje je zlato. kompleksan 2 puta dnevno, sa mlakom vodom.

Wllaxy

pre 10 godina

zvezdanaesterac na youtubu vredi pogledati smederevo-zvezda.
(ger, 24. novembar 2013 19:58)

A da pogledaš penaltizan na ležećima partizan - Novi Pazar, partizan - Spartak i još mnogim drugim i da se onda pokriješ ušima od sramote...

dejan

pre 10 godina

Pre par meseci Andjus je u svojoj emisiji spomenuo jednu stvar.Naime rekao je da je Djuricu veoma stalo da stigne Zvezdu po broju titula,cak mu nije bitna Liga sampiona. U prvi mah mi je to delovalo smesno ali sad polako shvatam da to i jeste sustina Djurica. Covek pokusava na svakakve nacine bilo posteno ili prevarom da prestigne Zvezdu. Samo jednu stvar je zaboravio. Ove titule nemaju tezinu kao one iz lige SFRJ. Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala.

Heroes

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26. (KODAR78, 24. novembar 2013 16:06)

Zamisli da si 78' godiste i da ostavljas ovakve komentare?

MomaSRB

pre 10 godina

Koliko treba da je debeo obraz, navijaca kluba koji je bio prvi na 1 dan, posle 450 dana, pa da pricaju nesto o penalima. Vecina od njih verovatno nije ni bili rodjena, kada je nasem sedmostrukom uzastopnom sampionu, poslednji put sviran penal u derbijima. To nam uopste ne smeta, da postanemo klub sa najvise osvojenih titula sampiona, 26. (KODAR78, 24. novembar 2013 16:06) Nama takva titula NE TREBA!

Sergio

pre 10 godina

Pa to je zato što si juče izjavio da hoćeš da pobediš za svoju ljubav Zvezdu, a sada ti se od te ljubavi čini da je bilo i nešto čega nije.

....

pre 10 godina

bice od tebe dobar novi trener zvezde....cim izgubis odma sudija, 17 igraca a to sto igrači maše sa 3 metra nikom ništa. ..zato je naš fudbal tu gde jeste...isto kao sto je i taj sa slike sto je pored tebe igrao godinama u Partizanu a nije ni za Vozdovac

Rakija

pre 10 godina

Cetiri penala nisu svirana. Dvije ruke,prva je ociglednija,i dva puta guranje Ostojica rukama nad napadacima Vozdovca u gol sansama. Da nije zalosno bilo bi smijesno

čovek

pre 10 godina

Za sve nas koji kukamo za spornim momentima i godinama tvrdimo da toga nije bilo da bi mi sigurno pobedili, pogledajmo utakmice evropskih liga. Danas smo mogli da vidimo u Livorno - Juventus takođe sličnu situaciju kad je igrao rukom igrač Livorna pa nije bilo penala. Niti je bilo namere niti je uticao na igru. Mogao je da se sudi penal ali i nije.
Šta bi rekli za Real - Barselona i druge derbije.
Voždovac je bio ravnopravan ali to nije uvek dovoljno za pobedu.
Navijač sam Partizana i mogu da budem i subjektivan ali dajte da o fudbalu pričamo fudbalski a ne sad da očajnu ligu i krah u kvalifikacijama pripisujemo Partizanu.

Bob Sent Kler

pre 10 godina

Narocito ako racunate Lalica kao naseg igraca ili je mozda sudija trebao da ponovi sve dok taj ne pogodi gol sa pola metra. A onakav penal ja u zivotu ne bi svirao nikome u 93. minutu. Da se desio ranije u toku meca pa i nekako, ali u 93. minutu, gde pritom nijednog igraca Vozdovca nije bilo oko njega plus se vidi da se lopta odbila od trave kao da je udarila u busen itd itd. Znam da boli, ali samo opusteno, ovom ovakvom Partizanu ne mogu ni sudije pomoci. Ako gledate svoje redove i igru zavrsicete prvenstvo sa 10 bodova viska.

ninepi

pre 10 godina

Ovi navijaci partizana (sa malim slovom) trebaju da pognu glavu i da cute, jer ovo se desava vec 4, 5 put samo ove sezone u tek 13 kola. Kakve vezane titule, kakvi sampioni, ovde se radi o sistematskom kriminalu. Nema to veze sa fudbalom. Tu se favorizuje jedan tim ,namestaju se sudije koje ce da mu sude, krade se na pravilima igre.
Nadam se da ce doci neko novo rukovodstvo u FS i ODUZETI titule partizanu.

Heroes

pre 10 godina

Jaci smo od drzave Vucica,zna se ko je kum srpskog fudbala ,mi slavimo vi placite i tako u krug. La FAMILIJA
(kum, 24. novembar 2013 15:41)

Kup srpskog fudbala? La Familija? Sta glumite mafiju? Komedija ste tastatura grobari..

Dendza

pre 10 godina

Nista se ovo nece promeniti dok predsednik Partizana vodi savez a kadrovi naklonjeni Partizanu uzurpiraju mesta u svim segmentima fudbalske organizacije. Grobari ... srpskog fudbala. Pa niste valjda mislili da ce stati na N.Pazaru ?

A karavani prolaze

pre 10 godina

U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve izjave se dobija suspenzija. Ovde medjutim to nije slucaj posto ne mozes kazniti nekoga ko govori istinu...
(ssssss, 24. novembar 2013 15:50)
U nekoj fudbalskoj zemlji za ovakve kradje kojih ima koliko hoces se timovi izbacuju iz lige ili ostaju bez bodova. U nekoj zemlji gde nesto funkcionise ovakve stvari su nedopustive i ide se na sud.

dm

pre 10 godina

@Uopste ne razumem bilo cije kukanje. To je fudbal. Sudija svira ili ne. Ali niko se ne bavi igrom Partizana. Sa ovakvom igrom nece biti ni treci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Majstor, 24. novembar 2013 17:15)
E pa najgore od svega sto ce i ovaj put da budu prvi na kraju uz pomoc svega i svacega,a ne drugi ili treci,to je cela poenta ovih komentara,a ko ce se toga secati posle 10 godina,titule ce ostati tu.

svasta

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...
(Crni Gruja, 24. novembar 2013 15:50)

Koji je bio rezultat utakmice Vozdovac - Crvena Zvezda?
Nije covek hteo da kaze da igra za Zvezdu nego da zele da pobede sto automatski znaci titulu jesenjeg prvaka za Zvezdu...ali dobro...eto cisto da se nesto komentarise...

bobo mk

pre 10 godina

izjavu dao lalatovic,propali fudbaler propalog kluba (mare, 24. novembar 2013 19:45) Ali na veliku žalost fudbalu, ovaj put Lalatović je potpuno u pravu.

Boris

pre 10 godina

Nije namesteno, sta je vama, ovo je najregularnija liga, reko Tole, onaj u cijoj nadleznosti nije nista, osim sto je sve upropastio u vezi sa fudbalom u Srbiji.

krajisnik

pre 10 godina

zvezda ima bolji tim od partizana,ali ne vrijedi.Ne kradu oni uvijek,nego samo onda kad im treba,kad se priblizimo pa se primire,danas nisu zasluzili pobjedu

zoran ivkovic

pre 10 godina

ovo je najneregularnija liga na svetu....fifa treba da nagradi fss nekim peharom za najneregularnije prvenstvo...u fudbalu u neregularnosti najbolji na svetu....bar smo u necemu u fudbalu najbolji i to ubedljivo

Heroes

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba... (Crni Gruja, 24. novembar 2013

A Zvezdi je pozeleo titulu, tako sto je Zvezdi oduzeo 3 boda?

Komisija za pravila fudbalske igre

pre 10 godina

(Bob Sent Kler, 24. novembar 2013 16:06)
Predlažem da se predlog uvaženog gospodina usvoji tako da, ako igrač kome je lopta u sesnaestercu nezgodno odskočila od travu, busen šta li je, ima pravo da istu uzme u ruke spusti je na zemlju i nastavi sa igrom umesto sto je na nju krenuo rukom. Ko je za? Zahvaljaujem. Trenutak! Primedba? Uredu, prihvata se! Ovo pravilo će važiti samo za igrače partizana.

Kop

pre 10 godina

Slazem se da nam je fudbal tu gde jeste zato sto se ne sude ocigledni penali protivnicima zvezde i partizana. Ali i zbog takvih kao Lalatovic, koji je pre meca izjavio: "Igramo za zvezdinu jesenju titulu". Dok god mali klubovi budu igrali za vecite, nema leba...
(Crni Gruja, 24. novembar 2013 15:50)

Taj isti Lalatović je pobedio Crvenu Zvezdu tako da ti je bolje da čutiš.

Sloga BB

pre 10 godina

Kao neko ko navija za Partizan , slazem se sa izjavom o penalu, i muka mi je vise od nasih i Zvezdinih namestanja. Zato su i ispali u Evropi jos na zagrevanju. I tu se slazem sa Lalatovicem. Ali neka se priseti kako je njegov tim upao u prvu ligu, pa ce nadam se, shvatiti da je i on deo tog mulja i blata...

Movado

pre 10 godina

Ccccc sramota. Ajde dajte im odma titulu sa se ne muce vise. Da vam nisu ostali isti politicari na vlasti posle tita ne bi vas ni bilo, cak i stadion pokusavate da otmete od naroda

politika

pre 10 godina

Ponovo kradu protiv malih ekipa. Sve ce ovo biti zaboravljeno za 7 dana. Kradje se opravdavaju drugim kradjama sto je jos smesnije.

alo

pre 10 godina

tako ti i treba kad igras za zvezdinu jesenju titulu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (18+, 24. novembar 2013 17:05)

Vezarošu čovek je pobedio Zvezdu!

Majstor

pre 10 godina

Uopste ne razumem bilo cije kukanje. To je fudbal. Sudija svira ili ne. Ali niko se ne bavi igrom Partizana. Sa ovakvom igrom nece biti ni treci.

Чика Пера

pre 10 godina

Mi fudbal vise ni ne moramo da igramo, mozemo sa igramo bocanje. OSVOJILI SMO SVE !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 24. novembar 2013 17:55)

СВЕ!?