Fudbal 144

Petak, 01.11.2013.

23:55

Ko je bolji, Zvezda ili Partizan?

Utakmicama 11. kola ovog vikenda nastavlja se JSL, vikend će biti u znaku 145. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana.

Ko je bolji, Zvezda ili Partizan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

stari rom

pre 10 godina

momci su jako borbeni. sto je najbitnije u ovakvim mecevima. vracaju se i zeljni su pobede. ako nastave sa ovim angazmanom, ocekujem tri boda iz ovog meca.

nikola

pre 10 godina

jel moguce da jos nekog zanima zvezda ili partizan,ko su ti klubovi,da li ih neko oseca vise kao nekada svojim klubovima,odvratni su,za gadjenje..3,4 menadzera u nasoj zemlji diktiraju ko ce da igra,sacuvaj me boze mocnika,strasno ko sve u ovoj zemlji i na kakav nacin ima pare,pa i njivu da kopaju i to bi im bila premija..ja jos ne shvatam kako se jos neki cude zasto nam je zemlja tu gde jeste..??

Milojica

pre 10 godina

meni je zanimljivija 6 liga Angole nego ova nasa 1 liga
(postar, 2. novembar 2013 14:39)

Pa idi smaraj Angolicane onda a ne nas ovde...

Aca

pre 10 godina

Unistili ste mi volju da gledam nekada sam jedva cekao ovaj dan al Djuric i ostali smtrnici srpskog fudbala su mi unistili volju da uzivam u carima derbija pohlepom i prodajom dece od 17 godina ovo je igracki najslabiji derbi nazalost

Sale Jagodina

pre 10 godina

Mislim da će da pobedi Partizan,mada i Zvezda može,ali kad bolje razmislim može i nerešeno da bude.Šalu na stranu,neka bude fer-plej i bez incidenata,pa šta bude.Napred PartIZAN.

milan

pre 10 godina

To po čemu smo mi prepoznatljivi upitno je...možda nogomet prije rakije i provoda...ipak držimo neke rekorde po broju primljenih golova a i neki su na nama prvi puta osvojili bodove...
Tako da.....doći će bolja vremena!!!

amateri

pre 10 godina

Htedoh da napisem komentar,i prvo procitam vec napisane.Koliko mogu da primetim moze se reci de postoji konsenzus oko toga da se ne zna ko je gori,a i ja mislim isto tako.

Eto ima stvari oko kojih delije,grobari i navijaci ostalih klubova mogu da se sloze :)

Bob Sacamano

pre 10 godina

Odgovor na pitanje ko je bolji-Partizan je za tananu nijansu manje ocajna i manje blamantna grupa gradjana,a smesni su i jedni i drugi,kao i cela ova liga.

qqlele

pre 10 godina

Po navijače klubova najgora moguća opcija je remi, jer u tom slučaju oba trenera ostaju na klupama. U svakoj drugoj opciji, poraz može da donese boljitak u smislu smene jedne od ove dve nesreće! Obzirom da su golmani najbolji igrači, očekujem 0:0, jer među igračima, nema vojno sposobnog koji bi šutnuo tako da Stojke i Bajko ne odbrane.

kontraadmiral

pre 10 godina

Poslednji komunistički derbi u Evropi. Prava egzotika.
'Ajde da odigrate ovaj i možda još jedan, pa da se polako razilazite i jedni i drugi.
(Rasha, 2. novembar 2013 07:19)
Pokušao si da ispadneš pametan a to što si rekao ništa ne znači...ajde ti malo manje lupetaj a za derbi ćemo da vidimo...

ko je gori

pre 10 godina

Ja na to pitanje ko je bolji odgovaram ovako jedne izbaci Ludogorec druge Cernomorec jedni se muce sa Jermenima drugi sa Islandjanima(ni Jermeni ni Islandjani nemaju cak ni stadion za UEFA standarde jedni stadion isti kao Palilulca drugi na poljani)

juznjak

pre 10 godina

svi znaju da je partizan najbolji !!!

ostali nek se poredjaju kako hoce :)

ps. a ovi sto ne vole derbi,
nek idu na temu ''zene i lepota'',samo gube vreme ovde :)

realan

pre 10 godina

ја ћу ипак гледати арсенал ливерпул, некако ми бољи фудбал :))) дерби мртва трка

ЃРОБАРИ ХЕРЦЕЃ НОВИ

pre 10 godina

некада сам из ХН са нестрпљењем кретао за ѓлавни ѓрад и возио 650 км. То даљина ми је била шала кад знам ѓдје идем и зашто идем. Мој клинац сада ми каже Е мој тата, ти си барем ѓледао институцију, а ја сад ѓледам ове манекене без шампона, шнајдере, којима је само лова у ѓлави, бриѓа њих за светињу...

Grobar-España

pre 10 godina

Ko od ove dvojice sa slike moze da optrci dva kruga po atletskoj stazi? 1 krug Sale + 1 krug Milijas = 2 kruga. Drugari iz reprezentacije ... Moraju da se pomazu. Posle zajedno na "Limunadu" da se povrate od napora.

Nikola

pre 10 godina

U prethodna 144 duela, Zvezda je slavila 59 puta, Partizan 42, dok su 43 meča završena bez pobednika.

OVO vas boli, priznajte! Uzalud trud, dzaba vam sve, i Djuric iz Humske gleda utakmice!

Кузман

pre 10 godina

(Rasha, 02. novembar 2013 07:19) Мајке ти, шта ти значи комунистички дерби? Док су владали комунисти дерби је био један од јачих у Европи, а од кад су ту "капиталисти" пропаде нам и фудбал. Ех, да нам је као у комунизму...

Go Nordsjaelland

pre 10 godina

Moj Brondby bi razbio i jedne i druge idemo Brondby.
(Brondby, 2. novembar 2013 02:11)

Nemas ti pojma. Videces kad vam dodje strasni Nordsjaelland, pa cete nauciti koja carapa ide na koju nogu. Ima da strepite od katastrofe.

Kole

pre 10 godina

Ko je gori Zvezda ili Partizan? To je pravi naslov...razumem i stanje u drzavi i tesku finansijsku situaciju klubova ali pored svega toga ovo nema veze sa fudbalom

Pazi se,stoka nabija !!!

pre 10 godina

Realno ako Crvena zvezda danas ne dobije ja ne znam kada ce ! Molim se bogu za pobedu Partizana,ali ne vidim igraca koji bi mogao da resi mec i napravi toliku razliku ! Djura nas je unazadio ! Nemamo desnog beka,levog stopera,ovo ostalo i ne mari toliko kada vidim koji smo krs u odbrani.Kod Zvezde tu su iskusni Mrdja,Milijas,Pecnik,koji su uzas igraci ali za ovakvu odbranu Partizana su extra klasa !

DEX

pre 10 godina

Ono sto cemo danas gledati na Marakani nije isti sport koji se igra u Evropi. To je samo njegova verzija namenjena srpskom trzistu. Fudbal se na ovim prostrima odavno ne igra.

razuman

pre 10 godina

Teško je reći ko je gori. Na žalost scenario se zna : očajan fudbal, neredi oko stadiona, uvredljive parole... Derbi je danas sve sem fudbala. Zato posle 25 godina redovnog praćenja domaćeg fudbala, po prvi put neću otići na utakmicu. Ovu smejuriju mogu da progutaju samo deca.

petar

pre 10 godina

Svidja mi se jedan komentar .... glasi ovako preko 5.000.000 tv gledalaca ,30.000 dusa na stadionu zar vam ne govori to o znacaju DERBIJA ? Ako smo po necemu prepoznatljivi sem naravno po Rakiji i Nocnom provodu to je i Nacionalni derbi .... mogu vam reci da dosta inostranih novina prati taj mec .... pricam to jer jer u svedakoj novine pisu o NASRM DERBIJU kao jedan od najjacih u evropi pa vi vidite a sto se tice ostalih sitnica ( igraca,uprave i dr.) to nije na nama na nama je da uzivamo pa nek pobedi onaj koji se bolje SNADJE NA TERENU ili ko jude imao vise srece jer ipak to je FUDBAL !!!

Stivi G LFC

pre 10 godina

Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim, video sam Barselonu,Mancester i Rim,ali niko od njih nema to sto imas ti,stadion o navijace kao sto smo mi, Zvezdo ljubavi! Marakana moja sudbina,ona me je sebi uzela,Maraka moja istina zeljo jedinA!

Djoda

pre 10 godina

Pobedice manje gori! Inace jako je zanimljiva informacija da Mazic mozda nece suditi utakmicu iz ''privatnih'' razloga...bas me zanima od koga je stigao poziu kasno u noc,ko vedri i oblaci u jadnoj nam Srbiji! Tito,Tito,ti si bio zlato!

Rasha

pre 10 godina

Poslednji komunistički derbi u Evropi. Prava egzotika.
'Ajde da odigrate ovaj i možda još jedan, pa da se polako razilazite i jedni i drugi.

Armageddon

pre 10 godina

Ko misli da je Partizan bolji neka pritisne "preporučujem", a ko misli da je bolji Partizan neka pritisne "ne preporučujem". Neka glasanje počne...

joca

pre 10 godina

svako sto prica da je derbi nula i da ga uopste neinteresuje ishod,ti isti ce kad bobedi svoj tim da se hvale i da omalozava suprotni tabor.navijajte za svoj tim kaki da je.bolje trenutno nemamo.ja cu u svakom slucaju navijati za moj partizan.a zvazdasi neka naviju za zvezdu,jer sam siguran da i oni zele da pobede

Goran

pre 10 godina

Iskreno govoreci, mislim da je Zvezda jaca u napadu jer ima raspolozenog Daudu, sa druge strane mislim da Partizanu Obradovic vredi kao kompletna zvezdina odbrana, derbi ce definitivno resiti necija greska! Neka pobedi srecniji tim (ne mogu reci bolji kada su losi i jedni i drugi) i neka sve protekne u znaku fudbala, fer i korektno! Danas smo podeljeni a od sutra smo opet svi Srbi!

samo pitam

pre 10 godina

Zasto sada ministar ne izadje i kaze da je rizik veliki i da se nisu stekli uslovi za odrzavanje utakmice...kao nedavno sto je rekao za skup mnogo manjeg rizika od ovog gde su 50000 ljudi jedni naspram drugih

pozdrav iz Danske

pre 10 godina

Postovao sam onaj stari derbi od pre 20-30 godina, jedva bih ga docekao!
Ovo sada najavljivanje danima mi je zalosno. Sta najavljujete? Duel nikad slabijih Partizana i Zvezde! U nikad slabijoj domacoj ligi! Nikad dosadniji i nekvalitetniji fudbal! Trenutno dva beznacajna kluba u Evropi!
Derbi koji uzdizete i preuvelicavate a niko ga u Evropi ni ne pominje, i kada ga neko pomene, ne prica se o kvalitetu fudbala nego o mrznji i huliganizmu na tribinama i sveukupnoj bedi u Srbiji.
To je ta razlika, moja generacija se ponosila dobrim fudbalom na derbiju, ove nove generacije se ponose najprimitivnijim huliganizmom na tribinama.

Salle

pre 10 godina

Večiti derbi
5 000 000 tv gledalaca, 30 000 navijača na stadionu, 22 fudbalera na terenu, 14 njih na klupi, 4 arbitra, 2 trenera, 1 glavni sudija, nula od fudbala. I tako već 20 godina.

Veciti derbi

pre 10 godina

Mozete reci da je dobro za nas fudbal da 'veciti' ne budu sampioni. Mozete zagovarati teoriju po kojoj su Partizan i Zvezda povlasceni. Mozete se smejati nastupima ova dva kluba u Evropi. Mozete osporavati navijace timova iz glavnog grada.
Ali znajte, ovaj derbi, po kvalitetu neuporediv i sa daleko manje atraktivnim fudbalskim derbijima sirom Evrope, je po onoj groznici kada se ujutro probudite, po onom osecaju kada taj dan traje citavu vecnost, po tome sto ce drugar iz klupe biti na suprotnoj tribini, po tome sto sutra od 6 do 8 sve da stane na dva sata, najbolji na svetu. Dok je ove utakmice, bice fudbala u Srbiji.

i

pre 10 godina

Sve se poklopilo;) Danas je prva subota u mesecu-dan iznosenja kabastog smeca.smece ce biti izneto na stadion:) danas su i zadusnice za pokoj duse zvezda i partizanu:)

ZeljaBg93

pre 10 godina

Navijac sam Zvezde, ali danas navijam za dobar fudbal, i da pobedi bolji, mada oba tima su ocajna ove sezone, i da napokon derbi prodje u fer atmosferi i bez tuzakanja sa obe strane! Srecno i mojoj Zvezdi a i Partizanu!

curva jug

pre 10 godina

Curva jug će svi da budu u crnom. Ne znam šta misle zabranjeni o tome, ali svakako će to biti šlihtanje jedni drugima. U upravi nam sede lopovi, tim nam je smešan. To je moj partizan danas.

milos

pre 10 godina

Veciti bi valjalo spreciti.Bolje izvedite decu u park taj dan,prosetajte sa voljenom osobom ta dva sata.Veciti derbi za mene je odavno umro,a da li ce da se reinkarnirati, pitanje je za sve vladajuce i ne vladajuce strukture drustva u Srba.

DEKI BGD

pre 10 godina

Zelim da derbi gledam u dresu svog kluba. Da me niko ne dira zato sto je iz suprotnog tabora. Zelim da bude pun stadion. Zelim da bude lep fudbal. Zelim da bude mnogo golova.
Neka pobedi bolji.

Salle

pre 10 godina

Večiti derbi
5 000 000 tv gledalaca, 30 000 navijača na stadionu, 22 fudbalera na terenu, 14 njih na klupi, 4 arbitra, 2 trenera, 1 glavni sudija, nula od fudbala. I tako već 20 godina.

DEKI BGD

pre 10 godina

Zelim da derbi gledam u dresu svog kluba. Da me niko ne dira zato sto je iz suprotnog tabora. Zelim da bude pun stadion. Zelim da bude lep fudbal. Zelim da bude mnogo golova.
Neka pobedi bolji.

Veciti derbi

pre 10 godina

Mozete reci da je dobro za nas fudbal da 'veciti' ne budu sampioni. Mozete zagovarati teoriju po kojoj su Partizan i Zvezda povlasceni. Mozete se smejati nastupima ova dva kluba u Evropi. Mozete osporavati navijace timova iz glavnog grada.
Ali znajte, ovaj derbi, po kvalitetu neuporediv i sa daleko manje atraktivnim fudbalskim derbijima sirom Evrope, je po onoj groznici kada se ujutro probudite, po onom osecaju kada taj dan traje citavu vecnost, po tome sto ce drugar iz klupe biti na suprotnoj tribini, po tome sto sutra od 6 do 8 sve da stane na dva sata, najbolji na svetu. Dok je ove utakmice, bice fudbala u Srbiji.

ZeljaBg93

pre 10 godina

Navijac sam Zvezde, ali danas navijam za dobar fudbal, i da pobedi bolji, mada oba tima su ocajna ove sezone, i da napokon derbi prodje u fer atmosferi i bez tuzakanja sa obe strane! Srecno i mojoj Zvezdi a i Partizanu!

i

pre 10 godina

Sve se poklopilo;) Danas je prva subota u mesecu-dan iznosenja kabastog smeca.smece ce biti izneto na stadion:) danas su i zadusnice za pokoj duse zvezda i partizanu:)

curva jug

pre 10 godina

Curva jug će svi da budu u crnom. Ne znam šta misle zabranjeni o tome, ali svakako će to biti šlihtanje jedni drugima. U upravi nam sede lopovi, tim nam je smešan. To je moj partizan danas.

Go Nordsjaelland

pre 10 godina

Moj Brondby bi razbio i jedne i druge idemo Brondby.
(Brondby, 2. novembar 2013 02:11)

Nemas ti pojma. Videces kad vam dodje strasni Nordsjaelland, pa cete nauciti koja carapa ide na koju nogu. Ima da strepite od katastrofe.

Grobar-España

pre 10 godina

Ko od ove dvojice sa slike moze da optrci dva kruga po atletskoj stazi? 1 krug Sale + 1 krug Milijas = 2 kruga. Drugari iz reprezentacije ... Moraju da se pomazu. Posle zajedno na "Limunadu" da se povrate od napora.

Armageddon

pre 10 godina

Ko misli da je Partizan bolji neka pritisne "preporučujem", a ko misli da je bolji Partizan neka pritisne "ne preporučujem". Neka glasanje počne...

Bob Sacamano

pre 10 godina

Odgovor na pitanje ko je bolji-Partizan je za tananu nijansu manje ocajna i manje blamantna grupa gradjana,a smesni su i jedni i drugi,kao i cela ova liga.

milos

pre 10 godina

Veciti bi valjalo spreciti.Bolje izvedite decu u park taj dan,prosetajte sa voljenom osobom ta dva sata.Veciti derbi za mene je odavno umro,a da li ce da se reinkarnirati, pitanje je za sve vladajuce i ne vladajuce strukture drustva u Srba.

ЃРОБАРИ ХЕРЦЕЃ НОВИ

pre 10 godina

некада сам из ХН са нестрпљењем кретао за ѓлавни ѓрад и возио 650 км. То даљина ми је била шала кад знам ѓдје идем и зашто идем. Мој клинац сада ми каже Е мој тата, ти си барем ѓледао институцију, а ја сад ѓледам ове манекене без шампона, шнајдере, којима је само лова у ѓлави, бриѓа њих за светињу...

realan

pre 10 godina

ја ћу ипак гледати арсенал ливерпул, некако ми бољи фудбал :))) дерби мртва трка

DEX

pre 10 godina

Ono sto cemo danas gledati na Marakani nije isti sport koji se igra u Evropi. To je samo njegova verzija namenjena srpskom trzistu. Fudbal se na ovim prostrima odavno ne igra.

Aca

pre 10 godina

Unistili ste mi volju da gledam nekada sam jedva cekao ovaj dan al Djuric i ostali smtrnici srpskog fudbala su mi unistili volju da uzivam u carima derbija pohlepom i prodajom dece od 17 godina ovo je igracki najslabiji derbi nazalost

Goran

pre 10 godina

Iskreno govoreci, mislim da je Zvezda jaca u napadu jer ima raspolozenog Daudu, sa druge strane mislim da Partizanu Obradovic vredi kao kompletna zvezdina odbrana, derbi ce definitivno resiti necija greska! Neka pobedi srecniji tim (ne mogu reci bolji kada su losi i jedni i drugi) i neka sve protekne u znaku fudbala, fer i korektno! Danas smo podeljeni a od sutra smo opet svi Srbi!

Rasha

pre 10 godina

Poslednji komunistički derbi u Evropi. Prava egzotika.
'Ajde da odigrate ovaj i možda još jedan, pa da se polako razilazite i jedni i drugi.

amateri

pre 10 godina

Htedoh da napisem komentar,i prvo procitam vec napisane.Koliko mogu da primetim moze se reci de postoji konsenzus oko toga da se ne zna ko je gori,a i ja mislim isto tako.

Eto ima stvari oko kojih delije,grobari i navijaci ostalih klubova mogu da se sloze :)

razuman

pre 10 godina

Teško je reći ko je gori. Na žalost scenario se zna : očajan fudbal, neredi oko stadiona, uvredljive parole... Derbi je danas sve sem fudbala. Zato posle 25 godina redovnog praćenja domaćeg fudbala, po prvi put neću otići na utakmicu. Ovu smejuriju mogu da progutaju samo deca.

Kole

pre 10 godina

Ko je gori Zvezda ili Partizan? To je pravi naslov...razumem i stanje u drzavi i tesku finansijsku situaciju klubova ali pored svega toga ovo nema veze sa fudbalom

Кузман

pre 10 godina

(Rasha, 02. novembar 2013 07:19) Мајке ти, шта ти значи комунистички дерби? Док су владали комунисти дерби је био један од јачих у Европи, а од кад су ту "капиталисти" пропаде нам и фудбал. Ех, да нам је као у комунизму...

juznjak

pre 10 godina

svi znaju da je partizan najbolji !!!

ostali nek se poredjaju kako hoce :)

ps. a ovi sto ne vole derbi,
nek idu na temu ''zene i lepota'',samo gube vreme ovde :)

Sale Jagodina

pre 10 godina

Mislim da će da pobedi Partizan,mada i Zvezda može,ali kad bolje razmislim može i nerešeno da bude.Šalu na stranu,neka bude fer-plej i bez incidenata,pa šta bude.Napred PartIZAN.

joca

pre 10 godina

svako sto prica da je derbi nula i da ga uopste neinteresuje ishod,ti isti ce kad bobedi svoj tim da se hvale i da omalozava suprotni tabor.navijajte za svoj tim kaki da je.bolje trenutno nemamo.ja cu u svakom slucaju navijati za moj partizan.a zvazdasi neka naviju za zvezdu,jer sam siguran da i oni zele da pobede

Stivi G LFC

pre 10 godina

Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim, video sam Barselonu,Mancester i Rim,ali niko od njih nema to sto imas ti,stadion o navijace kao sto smo mi, Zvezdo ljubavi! Marakana moja sudbina,ona me je sebi uzela,Maraka moja istina zeljo jedinA!

Nikola

pre 10 godina

U prethodna 144 duela, Zvezda je slavila 59 puta, Partizan 42, dok su 43 meča završena bez pobednika.

OVO vas boli, priznajte! Uzalud trud, dzaba vam sve, i Djuric iz Humske gleda utakmice!

pozdrav iz Danske

pre 10 godina

Postovao sam onaj stari derbi od pre 20-30 godina, jedva bih ga docekao!
Ovo sada najavljivanje danima mi je zalosno. Sta najavljujete? Duel nikad slabijih Partizana i Zvezde! U nikad slabijoj domacoj ligi! Nikad dosadniji i nekvalitetniji fudbal! Trenutno dva beznacajna kluba u Evropi!
Derbi koji uzdizete i preuvelicavate a niko ga u Evropi ni ne pominje, i kada ga neko pomene, ne prica se o kvalitetu fudbala nego o mrznji i huliganizmu na tribinama i sveukupnoj bedi u Srbiji.
To je ta razlika, moja generacija se ponosila dobrim fudbalom na derbiju, ove nove generacije se ponose najprimitivnijim huliganizmom na tribinama.

kontraadmiral

pre 10 godina

Poslednji komunistički derbi u Evropi. Prava egzotika.
'Ajde da odigrate ovaj i možda još jedan, pa da se polako razilazite i jedni i drugi.
(Rasha, 2. novembar 2013 07:19)
Pokušao si da ispadneš pametan a to što si rekao ništa ne znači...ajde ti malo manje lupetaj a za derbi ćemo da vidimo...

qqlele

pre 10 godina

Po navijače klubova najgora moguća opcija je remi, jer u tom slučaju oba trenera ostaju na klupama. U svakoj drugoj opciji, poraz može da donese boljitak u smislu smene jedne od ove dve nesreće! Obzirom da su golmani najbolji igrači, očekujem 0:0, jer među igračima, nema vojno sposobnog koji bi šutnuo tako da Stojke i Bajko ne odbrane.

ko je gori

pre 10 godina

Ja na to pitanje ko je bolji odgovaram ovako jedne izbaci Ludogorec druge Cernomorec jedni se muce sa Jermenima drugi sa Islandjanima(ni Jermeni ni Islandjani nemaju cak ni stadion za UEFA standarde jedni stadion isti kao Palilulca drugi na poljani)

samo pitam

pre 10 godina

Zasto sada ministar ne izadje i kaze da je rizik veliki i da se nisu stekli uslovi za odrzavanje utakmice...kao nedavno sto je rekao za skup mnogo manjeg rizika od ovog gde su 50000 ljudi jedni naspram drugih

Djoda

pre 10 godina

Pobedice manje gori! Inace jako je zanimljiva informacija da Mazic mozda nece suditi utakmicu iz ''privatnih'' razloga...bas me zanima od koga je stigao poziu kasno u noc,ko vedri i oblaci u jadnoj nam Srbiji! Tito,Tito,ti si bio zlato!

petar

pre 10 godina

Svidja mi se jedan komentar .... glasi ovako preko 5.000.000 tv gledalaca ,30.000 dusa na stadionu zar vam ne govori to o znacaju DERBIJA ? Ako smo po necemu prepoznatljivi sem naravno po Rakiji i Nocnom provodu to je i Nacionalni derbi .... mogu vam reci da dosta inostranih novina prati taj mec .... pricam to jer jer u svedakoj novine pisu o NASRM DERBIJU kao jedan od najjacih u evropi pa vi vidite a sto se tice ostalih sitnica ( igraca,uprave i dr.) to nije na nama na nama je da uzivamo pa nek pobedi onaj koji se bolje SNADJE NA TERENU ili ko jude imao vise srece jer ipak to je FUDBAL !!!

milan

pre 10 godina

To po čemu smo mi prepoznatljivi upitno je...možda nogomet prije rakije i provoda...ipak držimo neke rekorde po broju primljenih golova a i neki su na nama prvi puta osvojili bodove...
Tako da.....doći će bolja vremena!!!

Pazi se,stoka nabija !!!

pre 10 godina

Realno ako Crvena zvezda danas ne dobije ja ne znam kada ce ! Molim se bogu za pobedu Partizana,ali ne vidim igraca koji bi mogao da resi mec i napravi toliku razliku ! Djura nas je unazadio ! Nemamo desnog beka,levog stopera,ovo ostalo i ne mari toliko kada vidim koji smo krs u odbrani.Kod Zvezde tu su iskusni Mrdja,Milijas,Pecnik,koji su uzas igraci ali za ovakvu odbranu Partizana su extra klasa !

Milojica

pre 10 godina

meni je zanimljivija 6 liga Angole nego ova nasa 1 liga
(postar, 2. novembar 2013 14:39)

Pa idi smaraj Angolicane onda a ne nas ovde...

nikola

pre 10 godina

jel moguce da jos nekog zanima zvezda ili partizan,ko su ti klubovi,da li ih neko oseca vise kao nekada svojim klubovima,odvratni su,za gadjenje..3,4 menadzera u nasoj zemlji diktiraju ko ce da igra,sacuvaj me boze mocnika,strasno ko sve u ovoj zemlji i na kakav nacin ima pare,pa i njivu da kopaju i to bi im bila premija..ja jos ne shvatam kako se jos neki cude zasto nam je zemlja tu gde jeste..??

stari rom

pre 10 godina

momci su jako borbeni. sto je najbitnije u ovakvim mecevima. vracaju se i zeljni su pobede. ako nastave sa ovim angazmanom, ocekujem tri boda iz ovog meca.

Veciti derbi

pre 10 godina

Mozete reci da je dobro za nas fudbal da 'veciti' ne budu sampioni. Mozete zagovarati teoriju po kojoj su Partizan i Zvezda povlasceni. Mozete se smejati nastupima ova dva kluba u Evropi. Mozete osporavati navijace timova iz glavnog grada.
Ali znajte, ovaj derbi, po kvalitetu neuporediv i sa daleko manje atraktivnim fudbalskim derbijima sirom Evrope, je po onoj groznici kada se ujutro probudite, po onom osecaju kada taj dan traje citavu vecnost, po tome sto ce drugar iz klupe biti na suprotnoj tribini, po tome sto sutra od 6 do 8 sve da stane na dva sata, najbolji na svetu. Dok je ove utakmice, bice fudbala u Srbiji.

Rasha

pre 10 godina

Poslednji komunistički derbi u Evropi. Prava egzotika.
'Ajde da odigrate ovaj i možda još jedan, pa da se polako razilazite i jedni i drugi.

milos

pre 10 godina

Veciti bi valjalo spreciti.Bolje izvedite decu u park taj dan,prosetajte sa voljenom osobom ta dva sata.Veciti derbi za mene je odavno umro,a da li ce da se reinkarnirati, pitanje je za sve vladajuce i ne vladajuce strukture drustva u Srba.

Salle

pre 10 godina

Večiti derbi
5 000 000 tv gledalaca, 30 000 navijača na stadionu, 22 fudbalera na terenu, 14 njih na klupi, 4 arbitra, 2 trenera, 1 glavni sudija, nula od fudbala. I tako već 20 godina.

samo pitam

pre 10 godina

Zasto sada ministar ne izadje i kaze da je rizik veliki i da se nisu stekli uslovi za odrzavanje utakmice...kao nedavno sto je rekao za skup mnogo manjeg rizika od ovog gde su 50000 ljudi jedni naspram drugih

Stivi G LFC

pre 10 godina

Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim, video sam Barselonu,Mancester i Rim,ali niko od njih nema to sto imas ti,stadion o navijace kao sto smo mi, Zvezdo ljubavi! Marakana moja sudbina,ona me je sebi uzela,Maraka moja istina zeljo jedinA!

i

pre 10 godina

Sve se poklopilo;) Danas je prva subota u mesecu-dan iznosenja kabastog smeca.smece ce biti izneto na stadion:) danas su i zadusnice za pokoj duse zvezda i partizanu:)

Nikola

pre 10 godina

U prethodna 144 duela, Zvezda je slavila 59 puta, Partizan 42, dok su 43 meča završena bez pobednika.

OVO vas boli, priznajte! Uzalud trud, dzaba vam sve, i Djuric iz Humske gleda utakmice!

DEKI BGD

pre 10 godina

Zelim da derbi gledam u dresu svog kluba. Da me niko ne dira zato sto je iz suprotnog tabora. Zelim da bude pun stadion. Zelim da bude lep fudbal. Zelim da bude mnogo golova.
Neka pobedi bolji.

realan

pre 10 godina

ја ћу ипак гледати арсенал ливерпул, некако ми бољи фудбал :))) дерби мртва трка

curva jug

pre 10 godina

Curva jug će svi da budu u crnom. Ne znam šta misle zabranjeni o tome, ali svakako će to biti šlihtanje jedni drugima. U upravi nam sede lopovi, tim nam je smešan. To je moj partizan danas.

juznjak

pre 10 godina

svi znaju da je partizan najbolji !!!

ostali nek se poredjaju kako hoce :)

ps. a ovi sto ne vole derbi,
nek idu na temu ''zene i lepota'',samo gube vreme ovde :)

Armageddon

pre 10 godina

Ko misli da je Partizan bolji neka pritisne "preporučujem", a ko misli da je bolji Partizan neka pritisne "ne preporučujem". Neka glasanje počne...

Sale Jagodina

pre 10 godina

Mislim da će da pobedi Partizan,mada i Zvezda može,ali kad bolje razmislim može i nerešeno da bude.Šalu na stranu,neka bude fer-plej i bez incidenata,pa šta bude.Napred PartIZAN.

ZeljaBg93

pre 10 godina

Navijac sam Zvezde, ali danas navijam za dobar fudbal, i da pobedi bolji, mada oba tima su ocajna ove sezone, i da napokon derbi prodje u fer atmosferi i bez tuzakanja sa obe strane! Srecno i mojoj Zvezdi a i Partizanu!

pozdrav iz Danske

pre 10 godina

Postovao sam onaj stari derbi od pre 20-30 godina, jedva bih ga docekao!
Ovo sada najavljivanje danima mi je zalosno. Sta najavljujete? Duel nikad slabijih Partizana i Zvezde! U nikad slabijoj domacoj ligi! Nikad dosadniji i nekvalitetniji fudbal! Trenutno dva beznacajna kluba u Evropi!
Derbi koji uzdizete i preuvelicavate a niko ga u Evropi ni ne pominje, i kada ga neko pomene, ne prica se o kvalitetu fudbala nego o mrznji i huliganizmu na tribinama i sveukupnoj bedi u Srbiji.
To je ta razlika, moja generacija se ponosila dobrim fudbalom na derbiju, ove nove generacije se ponose najprimitivnijim huliganizmom na tribinama.

kontraadmiral

pre 10 godina

Poslednji komunistički derbi u Evropi. Prava egzotika.
'Ajde da odigrate ovaj i možda još jedan, pa da se polako razilazite i jedni i drugi.
(Rasha, 2. novembar 2013 07:19)
Pokušao si da ispadneš pametan a to što si rekao ništa ne znači...ajde ti malo manje lupetaj a za derbi ćemo da vidimo...

razuman

pre 10 godina

Teško je reći ko je gori. Na žalost scenario se zna : očajan fudbal, neredi oko stadiona, uvredljive parole... Derbi je danas sve sem fudbala. Zato posle 25 godina redovnog praćenja domaćeg fudbala, po prvi put neću otići na utakmicu. Ovu smejuriju mogu da progutaju samo deca.

milan

pre 10 godina

To po čemu smo mi prepoznatljivi upitno je...možda nogomet prije rakije i provoda...ipak držimo neke rekorde po broju primljenih golova a i neki su na nama prvi puta osvojili bodove...
Tako da.....doći će bolja vremena!!!

petar

pre 10 godina

Svidja mi se jedan komentar .... glasi ovako preko 5.000.000 tv gledalaca ,30.000 dusa na stadionu zar vam ne govori to o znacaju DERBIJA ? Ako smo po necemu prepoznatljivi sem naravno po Rakiji i Nocnom provodu to je i Nacionalni derbi .... mogu vam reci da dosta inostranih novina prati taj mec .... pricam to jer jer u svedakoj novine pisu o NASRM DERBIJU kao jedan od najjacih u evropi pa vi vidite a sto se tice ostalih sitnica ( igraca,uprave i dr.) to nije na nama na nama je da uzivamo pa nek pobedi onaj koji se bolje SNADJE NA TERENU ili ko jude imao vise srece jer ipak to je FUDBAL !!!

DEX

pre 10 godina

Ono sto cemo danas gledati na Marakani nije isti sport koji se igra u Evropi. To je samo njegova verzija namenjena srpskom trzistu. Fudbal se na ovim prostrima odavno ne igra.

ЃРОБАРИ ХЕРЦЕЃ НОВИ

pre 10 godina

некада сам из ХН са нестрпљењем кретао за ѓлавни ѓрад и возио 650 км. То даљина ми је била шала кад знам ѓдје идем и зашто идем. Мој клинац сада ми каже Е мој тата, ти си барем ѓледао институцију, а ја сад ѓледам ове манекене без шампона, шнајдере, којима је само лова у ѓлави, бриѓа њих за светињу...

Pazi se,stoka nabija !!!

pre 10 godina

Realno ako Crvena zvezda danas ne dobije ja ne znam kada ce ! Molim se bogu za pobedu Partizana,ali ne vidim igraca koji bi mogao da resi mec i napravi toliku razliku ! Djura nas je unazadio ! Nemamo desnog beka,levog stopera,ovo ostalo i ne mari toliko kada vidim koji smo krs u odbrani.Kod Zvezde tu su iskusni Mrdja,Milijas,Pecnik,koji su uzas igraci ali za ovakvu odbranu Partizana su extra klasa !

Кузман

pre 10 godina

(Rasha, 02. novembar 2013 07:19) Мајке ти, шта ти значи комунистички дерби? Док су владали комунисти дерби је био један од јачих у Европи, а од кад су ту "капиталисти" пропаде нам и фудбал. Ех, да нам је као у комунизму...

Bob Sacamano

pre 10 godina

Odgovor na pitanje ko je bolji-Partizan je za tananu nijansu manje ocajna i manje blamantna grupa gradjana,a smesni su i jedni i drugi,kao i cela ova liga.

Djoda

pre 10 godina

Pobedice manje gori! Inace jako je zanimljiva informacija da Mazic mozda nece suditi utakmicu iz ''privatnih'' razloga...bas me zanima od koga je stigao poziu kasno u noc,ko vedri i oblaci u jadnoj nam Srbiji! Tito,Tito,ti si bio zlato!

Kole

pre 10 godina

Ko je gori Zvezda ili Partizan? To je pravi naslov...razumem i stanje u drzavi i tesku finansijsku situaciju klubova ali pored svega toga ovo nema veze sa fudbalom

Grobar-España

pre 10 godina

Ko od ove dvojice sa slike moze da optrci dva kruga po atletskoj stazi? 1 krug Sale + 1 krug Milijas = 2 kruga. Drugari iz reprezentacije ... Moraju da se pomazu. Posle zajedno na "Limunadu" da se povrate od napora.

Goran

pre 10 godina

Iskreno govoreci, mislim da je Zvezda jaca u napadu jer ima raspolozenog Daudu, sa druge strane mislim da Partizanu Obradovic vredi kao kompletna zvezdina odbrana, derbi ce definitivno resiti necija greska! Neka pobedi srecniji tim (ne mogu reci bolji kada su losi i jedni i drugi) i neka sve protekne u znaku fudbala, fer i korektno! Danas smo podeljeni a od sutra smo opet svi Srbi!

Aca

pre 10 godina

Unistili ste mi volju da gledam nekada sam jedva cekao ovaj dan al Djuric i ostali smtrnici srpskog fudbala su mi unistili volju da uzivam u carima derbija pohlepom i prodajom dece od 17 godina ovo je igracki najslabiji derbi nazalost

Milojica

pre 10 godina

meni je zanimljivija 6 liga Angole nego ova nasa 1 liga
(postar, 2. novembar 2013 14:39)

Pa idi smaraj Angolicane onda a ne nas ovde...

joca

pre 10 godina

svako sto prica da je derbi nula i da ga uopste neinteresuje ishod,ti isti ce kad bobedi svoj tim da se hvale i da omalozava suprotni tabor.navijajte za svoj tim kaki da je.bolje trenutno nemamo.ja cu u svakom slucaju navijati za moj partizan.a zvazdasi neka naviju za zvezdu,jer sam siguran da i oni zele da pobede

qqlele

pre 10 godina

Po navijače klubova najgora moguća opcija je remi, jer u tom slučaju oba trenera ostaju na klupama. U svakoj drugoj opciji, poraz može da donese boljitak u smislu smene jedne od ove dve nesreće! Obzirom da su golmani najbolji igrači, očekujem 0:0, jer među igračima, nema vojno sposobnog koji bi šutnuo tako da Stojke i Bajko ne odbrane.

amateri

pre 10 godina

Htedoh da napisem komentar,i prvo procitam vec napisane.Koliko mogu da primetim moze se reci de postoji konsenzus oko toga da se ne zna ko je gori,a i ja mislim isto tako.

Eto ima stvari oko kojih delije,grobari i navijaci ostalih klubova mogu da se sloze :)

Go Nordsjaelland

pre 10 godina

Moj Brondby bi razbio i jedne i druge idemo Brondby.
(Brondby, 2. novembar 2013 02:11)

Nemas ti pojma. Videces kad vam dodje strasni Nordsjaelland, pa cete nauciti koja carapa ide na koju nogu. Ima da strepite od katastrofe.

ko je gori

pre 10 godina

Ja na to pitanje ko je bolji odgovaram ovako jedne izbaci Ludogorec druge Cernomorec jedni se muce sa Jermenima drugi sa Islandjanima(ni Jermeni ni Islandjani nemaju cak ni stadion za UEFA standarde jedni stadion isti kao Palilulca drugi na poljani)

nikola

pre 10 godina

jel moguce da jos nekog zanima zvezda ili partizan,ko su ti klubovi,da li ih neko oseca vise kao nekada svojim klubovima,odvratni su,za gadjenje..3,4 menadzera u nasoj zemlji diktiraju ko ce da igra,sacuvaj me boze mocnika,strasno ko sve u ovoj zemlji i na kakav nacin ima pare,pa i njivu da kopaju i to bi im bila premija..ja jos ne shvatam kako se jos neki cude zasto nam je zemlja tu gde jeste..??

stari rom

pre 10 godina

momci su jako borbeni. sto je najbitnije u ovakvim mecevima. vracaju se i zeljni su pobede. ako nastave sa ovim angazmanom, ocekujem tri boda iz ovog meca.