Tenis 53

Četvrtak, 31.10.2013.

14:01

Novak slomio Iznera posle tri seta

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu pobedivši Džona Iznera posle tri seta – 6:7(5), 6:1, 6:2.

Novak slomio Iznera posle tri seta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Ludi Milojko

pre 10 godina

Gentleman, 31. oktobar 2013 21:10
max, 31. oktobar 2013 18:37
Činjenica je da je Miki u pravu što se tiče brzine servisa Isnera juče i da je brzina opadala kako je meč odmicao. Ali Miki kao i svaka trolerska neznalica uhvatio se podatka o brzini servisa pa nije primetio da nije samo brzina opadala nego i precinost istog. Isto tako za njega je iako je gledao meč potpuno neopaženo prošla činjenica da je Isner u svojih 13 servis gemova servira 38 puta više nego Nole u svojih 14 servis gemova i da je to neminovno dovelo do toga da mu servis opada kako je meč odmicao. A sad vas dvojca imate zadatak da nabrojite tenisere koji bi bili u stanju da na ovako brzoj podlozi sa ovako brzim lopticama brejknu 4 puta Isnera koji ubacuje 78% prvog servisa i kreiraju sebi 16 brejk prilika, čak i kad mu brzina servisa opadne na za njega sporih 200km/h, a kik servis mu ne odskoči na 1.70m nego na mizernih 1.65m?

Miki

pre 10 godina

(Gentleman, 31. oktobar 2013 21:10)

Jos jedan u nizu onih koji nisu gledali mec, a komentarisu. Za vas je, pretpostavljam, normalno da Djokovic dobije setove sa po 6:1 6:2 protiv takvog servera? Naravno da jeste, jer on je: Supermen! To sto je Izner na kraju meca izjavio da je imao problema sa stomacnim misicima i da nije mogao da servira punom snagom, to nikom' nista. Laze, bre, Amerikanac je to.

Gentleman

pre 10 godina

@Miki care ne mlati praznu slamu, i ne blamiraj se ovde.. Kakvih 180 kmh ? Pa svaki prvi servis je isao oko 200 kmh i vise, a ti si izgledao gledao mec izmedju Almagra i Ferera pa ti se ucinilo.

Miki

pre 10 godina

Vratiti loptice koje idu preko 220 km na čas više puta u jednom meču za to se rodio i može biti samo jedan,Novak,....fantasticno...
(max, 31. oktobar 2013 18:37)

Da li si uopste gledao mec? Ne moras da odgovoris, znam da nisi. Izner je mozda 5 ili 6 puta u mecu servirao izmedju 215 i 225 km/h. U drugom i trecem setu njegovi servisi su bili do 190, a vrlo cesto i komicnih 180 km/h. Samim tim, za Djokovica nije bio nikakav problem da ih vraca, sto pokazuje i rezultat. Kada Amerikanac servira tih "tvojih" 220, 230, rezultat je daleko dramaticniji, a neretko se zavrsi i porazom vaseg miljenika. Ipak, realnost nije bila, nije i nikad nece biti osobina navijaca Novaka Djokovica. Pozdrav.

Nole N1

pre 10 godina

Tezak,ali bas tezak p[rotivnik za Novaka u ranoj fazi turnira.Tradicionalno "neugodan",jedan od onih igraca koji ne "odgovaraju" Novaku(a i kome bi odgovarao protivnik sa tako razornim servisom?),drugo zatvoren teren koji Novak ne voli,i na posletku turnir na kojem se bas i nije isticao sjajnim rezultatima sem te 2009 kada ga je i osvojio,i kada se tome doda da su po tvrdnji Novaka loptice drugacije nego inace i brze odskacu mogao se naslutiti jedan veoma neizvestan mec!
Posebno me raduje cinjenica da je Novak stvarno dobro servirao,igrao agresivno kada mu se igra otvarala te stvarno bio dobar na mrezi.
Izem ti takvog igraca koji raspaljuje servise od preko 200km/h i udara forhend besomucno brzinom od preko 170km/h pa ako upali upalilo je...sto u stvari Izner i jeste,
Nismo mogli da uzivamo u pravom tenisu,jer nam to Izner nije ni dao,ali verujem da ce sutra to biti slucaj narocito u dugim razmenama Djokovica i Vawrinke-bice to jedan vraski tezak mec-pogotovo ako Stena krene na pocetku,ali ipak tipujem na Novaka kao i uvek.SRECNO NOLE!!!

max

pre 10 godina

Vratiti loptice koje idu preko 220 km na čas više puta u jednom meču za to se rodio i može biti samo jedan,Novak,....fantasticno...

5AR

pre 10 godina

Dobro, posle 3 seta, nije ni Izner juče uzeo reket u ruke a ima i jedan od najačih servisa na svetu. Opet 2 i 3 set Novak ga je samleo, uzeo je 12 a ovaj 3 gema, smejurija.
E moji vi....kakvog sportistu imamo...koji je to šampion samo..
Ne daj bože da se Nadal dovuče do finala, nema šanse protiv Novaka, ali nema šanse!

cacanin

pre 10 godina

Bravo Nole, smiren do samog kraja sto je i kljuc protiv Iznera koji pada u igri nakon prvog seta... staju servisi... Srecno u nastavku. Voli te Cacak i Srbija.

avidemux

pre 10 godina

Novija generacija igraca , gde racunam i Rodika koji ima 1 GS suvise se oslanja na servis i za njih je servis SVE u tenisu.Zato su Ameri pali u tenisu, nigde ih nema. Cak je to indicija kada je i zenski tenis u pitanju(Serena), mada priznajem ona ima i retern i ostale teniske elemente, ali opet SERVIS. Ipak SERVIS NIJE SVE U TENISU. Iako je Izner izvanredan server, verovatno najbolji u ovom trenutku, pogledajte koliko je Novak imao brejk lopti u prvom setu normalno na njegov servis?? Novak nije uspeo da ih iskoristi ali ga je jednostavno razbio u naredna dva seta. Prosto. U tom slucaju Karlovica niko ne bi sklonio sa mesta br.1 ali..mora da se igra i posle servisa. Bravo Nole...

Lazarenko

pre 10 godina

He,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)

Nemoj sve te silne pare da spiskaš na splavovima večeras. Rasporedi to malo neka ti potraje bar do Nove Godine. A i neka ti ostane nešto za buduće mudre investicije, poput ove danas :)

PPV

pre 10 godina

@ Bravo Izzy izbaci Novaka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ikan, 31. oktobar 2013 15:09)

Bravo Novace na superiornoj pobedi.

Kockrar

pre 10 godina

nadal no.1,

Da se nisi zeznuo za jednu nulu.Mislim za 10 hiljada. Care za tebe je misaona imenica 500 evrica. Cak i za moje komsije koji se klade na veliko ne igraju singl za 500 evra

dejavu

pre 10 godina

Ni posle izgubljenog taj brejka nije bilo straha,jer Novak je onaj pravi.Sa ovakvom kontrolom situacije,niko ne moze da mu parira.Sve su sanse da Novak porusi sve rekorde iz 2011. i to tvrdim vec sada, posle samo 2 meseca od kako se Djokovic vratio na stari put.Samo treba moliti boga da ga sacuva povreda i privatnih problema.Ja cak prosto zalim sto vec ima 26,27 godina,inace bi potpisao da bi svi Federerovi dometi do kraja Noletove karijere otisli u arhivu !

Nebojša

pre 10 godina

Kao što sam juče napisao Iznera je lako dobiti sa pravim pristupom Izner nije čak uspeo ni do brejk lopte da dodje a Novak je mogao i prvi set da dobije ili trebalo mu je malo vremena da se prilagodi servisu kada je to uradio rutinski je završio meč.

goran

pre 10 godina

Ne bas lako dobijen meč, ali dobro je da je Izneru konačno stao servis , mada i u nastavku nije servirao toliko loše ali ga je izgleda Nole dobro prostudirao nakon prvog seta tako da je čitao njegove bombe i u par navrata izludeo Dugajliju koji u nekim trenucima nije mogao da poveruje koji udarci mu se vraćaju u polje ,naravno da je posle toga psihološki totalno pao u igri i nije mogao da parira Noletu u udarcima sa osnovne linije pa ga je Nole očas posla počistio u drugom i trećem setu !!!

jota

pre 10 godina

Nisam bio u mogucnosti da gledam prva dva seta, ali u trecem (koji sam odgledao) Novak je bio nadmocan u svim segmentima igre.
Te me cudi da nije dobio i prvi set, obzirom da je i drugom setu bilo 6-1.
Pokazuje se po ko zna koji put da dobar serviser, bez ostalih kvalitetnih udaraca ne moze da racune na vrhunske rezultate.
Novaku svu srecu zelim u 1/4 finala protiv S.Wawrinke.

Oskar

pre 10 godina

Nema samopouzdanje, iako su mu se sada stvari poklopile. Zbog toga je i nagubio toliko mečeva ove godine i izgubio broj 1. Nema samopouzdanje da potegne u važnim momentima, opusti se samo kada mu je rezultat opustljiv.
Za razliku od Nadala koji je glavom preuzeo broj 1.

sokolovo oko

pre 10 godina

e,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)
Hoces da nas castis po pivo !!! ili nema kladionica da isplati tolikk love.

Statistika

pre 10 godina

Sjajna statistika za NDJ : samo jedan as manje nego Izner, dozvolio mu je samo 14 teturn poena u isto toliko return gemova, sve u svemu dovoljno za izjednacenje u susterima na mastersima (sada je 2:2)....

Oskar

pre 10 godina

Da da, ode po 1000 evra. Znači igrao si na Novaka, kvota 1, 05, koliko si onda morao uložiti bar 950 e da bi dobio 1000. Strašan dobitak

Objektivno

pre 10 godina

Stvarno je tesko gledati ga u kilavoj, lako-promasavajucoj formi, bez samopouzdanja.

Malo malo pa se vrati u gubitnickoj formi. Mentalna snaga na nuli opet.

:'( Volimo te svakako Nole.

Era

pre 10 godina

Šta se ložite? Pustiće ga Nole kao prošle godine kada je pustio Sema Kverija. Ko osvoji Pariz retko osvaja, gotovo nikad završni Masters!

vlajzi

pre 10 godina

He,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)

Srce, daj 200 dinara na zajam!
o.O Kako nemas, pa sad si dobio 1000 evra!
Buaaaahahahahahahahahahahahahahahahah

Navijac

pre 10 godina

Americka skola tenisa.Od Samprasa i Agasija sve konjine od dva metra. Servis i volej.Kada ih stane servis gube od 356 na svetu.Ovaj nema igru za razliku od Delpa koji je visok snazno servira ali ima igru.Anti tenis

Dakicar18

pre 10 godina

Citajuci ove komentare covek bi pomislio da vam je neko uperio pistolj u glavu i tera vas da gledate ovaj mec! Lep tenis ili ne, sport je i igra se uglavnom zbog para, ako taj ne"tenis" Isneru donosi pare sta ga briga. A da ima samo servis pa ne bih se slozio...Svesno je dao drugi set posle izgubljenog gema, ceka nas cini mi se jos jedan tie break! Neka bolji pobedi.

Filip

pre 10 godina

Ok, servira Izner odlicno tesko mu je oduzeti servis, ali Novak mu je toliko poena na njegov servis poklonio svojim greskama da to iritira. I onaj pocetak tajbrejka...vidi se da se opustio Novak posle Kine i odmah sledi pad u igri. Bice tesko i jedino sto moze da prevagne da Novak dobije ovo je samopouzdanje iz Kine.

ams

pre 10 godina

Izner mi nije nesimpatican, naprotiv, ali me i vise nego iritira cinjenica da jedan kvalitetan udarac (pre svega, kao klasican proizvod fizickih predispozicija) pravi tako radkalnu razliku u karijeri jednog sportiste.

Skituljko

pre 10 godina

Nuletina od igraca Izner, da mu nema servisa ne bi imao sanse ni protiv jednog igraca iz top 10. Americka verzija Iva Karlovica, igra i tehnika nula, servis 10. Najdosadniji igrac za gledanje na turu.

darmar

pre 10 godina

Ovi dvometrasi ce totalno da upropaste tenis. Ovakvi mecevi su mucni za gledanje. Mogu da igraju 3 sata i da covek bukvalno ne vidi ni t od tenisa.

deniboy

pre 10 godina

Veliki sam navijač Nadala ali ovo šta Isner "igra" nije tenis,na svih 6 brejk lopti nije bilo izmjene,zbog ovih antitenisača predložio bi pravilo da se mora odservirati drugi servis na brejk loptu,Novak je za 5 klasa bolji tenisač od Isnera.

ams

pre 10 godina

Izner mi nije nesimpatican, naprotiv, ali me i vise nego iritira cinjenica da jedan kvalitetan udarac (pre svega, kao klasican proizvod fizickih predispozicija) pravi tako radkalnu razliku u karijeri jednog sportiste.

Skituljko

pre 10 godina

Nuletina od igraca Izner, da mu nema servisa ne bi imao sanse ni protiv jednog igraca iz top 10. Americka verzija Iva Karlovica, igra i tehnika nula, servis 10. Najdosadniji igrac za gledanje na turu.

vlajzi

pre 10 godina

He,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)

Srce, daj 200 dinara na zajam!
o.O Kako nemas, pa sad si dobio 1000 evra!
Buaaaahahahahahahahahahahahahahahahah

deniboy

pre 10 godina

Veliki sam navijač Nadala ali ovo šta Isner "igra" nije tenis,na svih 6 brejk lopti nije bilo izmjene,zbog ovih antitenisača predložio bi pravilo da se mora odservirati drugi servis na brejk loptu,Novak je za 5 klasa bolji tenisač od Isnera.

Navijac

pre 10 godina

Americka skola tenisa.Od Samprasa i Agasija sve konjine od dva metra. Servis i volej.Kada ih stane servis gube od 356 na svetu.Ovaj nema igru za razliku od Delpa koji je visok snazno servira ali ima igru.Anti tenis

darmar

pre 10 godina

Ovi dvometrasi ce totalno da upropaste tenis. Ovakvi mecevi su mucni za gledanje. Mogu da igraju 3 sata i da covek bukvalno ne vidi ni t od tenisa.

Lazarenko

pre 10 godina

He,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)

Nemoj sve te silne pare da spiskaš na splavovima večeras. Rasporedi to malo neka ti potraje bar do Nove Godine. A i neka ti ostane nešto za buduće mudre investicije, poput ove danas :)

avidemux

pre 10 godina

Novija generacija igraca , gde racunam i Rodika koji ima 1 GS suvise se oslanja na servis i za njih je servis SVE u tenisu.Zato su Ameri pali u tenisu, nigde ih nema. Cak je to indicija kada je i zenski tenis u pitanju(Serena), mada priznajem ona ima i retern i ostale teniske elemente, ali opet SERVIS. Ipak SERVIS NIJE SVE U TENISU. Iako je Izner izvanredan server, verovatno najbolji u ovom trenutku, pogledajte koliko je Novak imao brejk lopti u prvom setu normalno na njegov servis?? Novak nije uspeo da ih iskoristi ali ga je jednostavno razbio u naredna dva seta. Prosto. U tom slucaju Karlovica niko ne bi sklonio sa mesta br.1 ali..mora da se igra i posle servisa. Bravo Nole...

5AR

pre 10 godina

Dobro, posle 3 seta, nije ni Izner juče uzeo reket u ruke a ima i jedan od najačih servisa na svetu. Opet 2 i 3 set Novak ga je samleo, uzeo je 12 a ovaj 3 gema, smejurija.
E moji vi....kakvog sportistu imamo...koji je to šampion samo..
Ne daj bože da se Nadal dovuče do finala, nema šanse protiv Novaka, ali nema šanse!

max

pre 10 godina

Vratiti loptice koje idu preko 220 km na čas više puta u jednom meču za to se rodio i može biti samo jedan,Novak,....fantasticno...

dejavu

pre 10 godina

Ni posle izgubljenog taj brejka nije bilo straha,jer Novak je onaj pravi.Sa ovakvom kontrolom situacije,niko ne moze da mu parira.Sve su sanse da Novak porusi sve rekorde iz 2011. i to tvrdim vec sada, posle samo 2 meseca od kako se Djokovic vratio na stari put.Samo treba moliti boga da ga sacuva povreda i privatnih problema.Ja cak prosto zalim sto vec ima 26,27 godina,inace bi potpisao da bi svi Federerovi dometi do kraja Noletove karijere otisli u arhivu !

Nebojša

pre 10 godina

Kao što sam juče napisao Iznera je lako dobiti sa pravim pristupom Izner nije čak uspeo ni do brejk lopte da dodje a Novak je mogao i prvi set da dobije ili trebalo mu je malo vremena da se prilagodi servisu kada je to uradio rutinski je završio meč.

PPV

pre 10 godina

@ Bravo Izzy izbaci Novaka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ikan, 31. oktobar 2013 15:09)

Bravo Novace na superiornoj pobedi.

Kockrar

pre 10 godina

nadal no.1,

Da se nisi zeznuo za jednu nulu.Mislim za 10 hiljada. Care za tebe je misaona imenica 500 evrica. Cak i za moje komsije koji se klade na veliko ne igraju singl za 500 evra

jota

pre 10 godina

Nisam bio u mogucnosti da gledam prva dva seta, ali u trecem (koji sam odgledao) Novak je bio nadmocan u svim segmentima igre.
Te me cudi da nije dobio i prvi set, obzirom da je i drugom setu bilo 6-1.
Pokazuje se po ko zna koji put da dobar serviser, bez ostalih kvalitetnih udaraca ne moze da racune na vrhunske rezultate.
Novaku svu srecu zelim u 1/4 finala protiv S.Wawrinke.

Oskar

pre 10 godina

Da da, ode po 1000 evra. Znači igrao si na Novaka, kvota 1, 05, koliko si onda morao uložiti bar 950 e da bi dobio 1000. Strašan dobitak

Nole N1

pre 10 godina

Tezak,ali bas tezak p[rotivnik za Novaka u ranoj fazi turnira.Tradicionalno "neugodan",jedan od onih igraca koji ne "odgovaraju" Novaku(a i kome bi odgovarao protivnik sa tako razornim servisom?),drugo zatvoren teren koji Novak ne voli,i na posletku turnir na kojem se bas i nije isticao sjajnim rezultatima sem te 2009 kada ga je i osvojio,i kada se tome doda da su po tvrdnji Novaka loptice drugacije nego inace i brze odskacu mogao se naslutiti jedan veoma neizvestan mec!
Posebno me raduje cinjenica da je Novak stvarno dobro servirao,igrao agresivno kada mu se igra otvarala te stvarno bio dobar na mrezi.
Izem ti takvog igraca koji raspaljuje servise od preko 200km/h i udara forhend besomucno brzinom od preko 170km/h pa ako upali upalilo je...sto u stvari Izner i jeste,
Nismo mogli da uzivamo u pravom tenisu,jer nam to Izner nije ni dao,ali verujem da ce sutra to biti slucaj narocito u dugim razmenama Djokovica i Vawrinke-bice to jedan vraski tezak mec-pogotovo ako Stena krene na pocetku,ali ipak tipujem na Novaka kao i uvek.SRECNO NOLE!!!

cacanin

pre 10 godina

Bravo Nole, smiren do samog kraja sto je i kljuc protiv Iznera koji pada u igri nakon prvog seta... staju servisi... Srecno u nastavku. Voli te Cacak i Srbija.

goran

pre 10 godina

Ne bas lako dobijen meč, ali dobro je da je Izneru konačno stao servis , mada i u nastavku nije servirao toliko loše ali ga je izgleda Nole dobro prostudirao nakon prvog seta tako da je čitao njegove bombe i u par navrata izludeo Dugajliju koji u nekim trenucima nije mogao da poveruje koji udarci mu se vraćaju u polje ,naravno da je posle toga psihološki totalno pao u igri i nije mogao da parira Noletu u udarcima sa osnovne linije pa ga je Nole očas posla počistio u drugom i trećem setu !!!

Gentleman

pre 10 godina

@Miki care ne mlati praznu slamu, i ne blamiraj se ovde.. Kakvih 180 kmh ? Pa svaki prvi servis je isao oko 200 kmh i vise, a ti si izgledao gledao mec izmedju Almagra i Ferera pa ti se ucinilo.

Statistika

pre 10 godina

Sjajna statistika za NDJ : samo jedan as manje nego Izner, dozvolio mu je samo 14 teturn poena u isto toliko return gemova, sve u svemu dovoljno za izjednacenje u susterima na mastersima (sada je 2:2)....

sokolovo oko

pre 10 godina

e,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)
Hoces da nas castis po pivo !!! ili nema kladionica da isplati tolikk love.

Objektivno

pre 10 godina

Stvarno je tesko gledati ga u kilavoj, lako-promasavajucoj formi, bez samopouzdanja.

Malo malo pa se vrati u gubitnickoj formi. Mentalna snaga na nuli opet.

:'( Volimo te svakako Nole.

Filip

pre 10 godina

Ok, servira Izner odlicno tesko mu je oduzeti servis, ali Novak mu je toliko poena na njegov servis poklonio svojim greskama da to iritira. I onaj pocetak tajbrejka...vidi se da se opustio Novak posle Kine i odmah sledi pad u igri. Bice tesko i jedino sto moze da prevagne da Novak dobije ovo je samopouzdanje iz Kine.

Dakicar18

pre 10 godina

Citajuci ove komentare covek bi pomislio da vam je neko uperio pistolj u glavu i tera vas da gledate ovaj mec! Lep tenis ili ne, sport je i igra se uglavnom zbog para, ako taj ne"tenis" Isneru donosi pare sta ga briga. A da ima samo servis pa ne bih se slozio...Svesno je dao drugi set posle izgubljenog gema, ceka nas cini mi se jos jedan tie break! Neka bolji pobedi.

Miki

pre 10 godina

Vratiti loptice koje idu preko 220 km na čas više puta u jednom meču za to se rodio i može biti samo jedan,Novak,....fantasticno...
(max, 31. oktobar 2013 18:37)

Da li si uopste gledao mec? Ne moras da odgovoris, znam da nisi. Izner je mozda 5 ili 6 puta u mecu servirao izmedju 215 i 225 km/h. U drugom i trecem setu njegovi servisi su bili do 190, a vrlo cesto i komicnih 180 km/h. Samim tim, za Djokovica nije bio nikakav problem da ih vraca, sto pokazuje i rezultat. Kada Amerikanac servira tih "tvojih" 220, 230, rezultat je daleko dramaticniji, a neretko se zavrsi i porazom vaseg miljenika. Ipak, realnost nije bila, nije i nikad nece biti osobina navijaca Novaka Djokovica. Pozdrav.

Oskar

pre 10 godina

Nema samopouzdanje, iako su mu se sada stvari poklopile. Zbog toga je i nagubio toliko mečeva ove godine i izgubio broj 1. Nema samopouzdanje da potegne u važnim momentima, opusti se samo kada mu je rezultat opustljiv.
Za razliku od Nadala koji je glavom preuzeo broj 1.

Era

pre 10 godina

Šta se ložite? Pustiće ga Nole kao prošle godine kada je pustio Sema Kverija. Ko osvoji Pariz retko osvaja, gotovo nikad završni Masters!

Ludi Milojko

pre 10 godina

Gentleman, 31. oktobar 2013 21:10
max, 31. oktobar 2013 18:37
Činjenica je da je Miki u pravu što se tiče brzine servisa Isnera juče i da je brzina opadala kako je meč odmicao. Ali Miki kao i svaka trolerska neznalica uhvatio se podatka o brzini servisa pa nije primetio da nije samo brzina opadala nego i precinost istog. Isto tako za njega je iako je gledao meč potpuno neopaženo prošla činjenica da je Isner u svojih 13 servis gemova servira 38 puta više nego Nole u svojih 14 servis gemova i da je to neminovno dovelo do toga da mu servis opada kako je meč odmicao. A sad vas dvojca imate zadatak da nabrojite tenisere koji bi bili u stanju da na ovako brzoj podlozi sa ovako brzim lopticama brejknu 4 puta Isnera koji ubacuje 78% prvog servisa i kreiraju sebi 16 brejk prilika, čak i kad mu brzina servisa opadne na za njega sporih 200km/h, a kik servis mu ne odskoči na 1.70m nego na mizernih 1.65m?

Miki

pre 10 godina

(Gentleman, 31. oktobar 2013 21:10)

Jos jedan u nizu onih koji nisu gledali mec, a komentarisu. Za vas je, pretpostavljam, normalno da Djokovic dobije setove sa po 6:1 6:2 protiv takvog servera? Naravno da jeste, jer on je: Supermen! To sto je Izner na kraju meca izjavio da je imao problema sa stomacnim misicima i da nije mogao da servira punom snagom, to nikom' nista. Laze, bre, Amerikanac je to.

Objektivno

pre 10 godina

Stvarno je tesko gledati ga u kilavoj, lako-promasavajucoj formi, bez samopouzdanja.

Malo malo pa se vrati u gubitnickoj formi. Mentalna snaga na nuli opet.

:'( Volimo te svakako Nole.

Era

pre 10 godina

Šta se ložite? Pustiće ga Nole kao prošle godine kada je pustio Sema Kverija. Ko osvoji Pariz retko osvaja, gotovo nikad završni Masters!

Miki

pre 10 godina

Vratiti loptice koje idu preko 220 km na čas više puta u jednom meču za to se rodio i može biti samo jedan,Novak,....fantasticno...
(max, 31. oktobar 2013 18:37)

Da li si uopste gledao mec? Ne moras da odgovoris, znam da nisi. Izner je mozda 5 ili 6 puta u mecu servirao izmedju 215 i 225 km/h. U drugom i trecem setu njegovi servisi su bili do 190, a vrlo cesto i komicnih 180 km/h. Samim tim, za Djokovica nije bio nikakav problem da ih vraca, sto pokazuje i rezultat. Kada Amerikanac servira tih "tvojih" 220, 230, rezultat je daleko dramaticniji, a neretko se zavrsi i porazom vaseg miljenika. Ipak, realnost nije bila, nije i nikad nece biti osobina navijaca Novaka Djokovica. Pozdrav.

Dakicar18

pre 10 godina

Citajuci ove komentare covek bi pomislio da vam je neko uperio pistolj u glavu i tera vas da gledate ovaj mec! Lep tenis ili ne, sport je i igra se uglavnom zbog para, ako taj ne"tenis" Isneru donosi pare sta ga briga. A da ima samo servis pa ne bih se slozio...Svesno je dao drugi set posle izgubljenog gema, ceka nas cini mi se jos jedan tie break! Neka bolji pobedi.

Oskar

pre 10 godina

Nema samopouzdanje, iako su mu se sada stvari poklopile. Zbog toga je i nagubio toliko mečeva ove godine i izgubio broj 1. Nema samopouzdanje da potegne u važnim momentima, opusti se samo kada mu je rezultat opustljiv.
Za razliku od Nadala koji je glavom preuzeo broj 1.

Filip

pre 10 godina

Ok, servira Izner odlicno tesko mu je oduzeti servis, ali Novak mu je toliko poena na njegov servis poklonio svojim greskama da to iritira. I onaj pocetak tajbrejka...vidi se da se opustio Novak posle Kine i odmah sledi pad u igri. Bice tesko i jedino sto moze da prevagne da Novak dobije ovo je samopouzdanje iz Kine.

Skituljko

pre 10 godina

Nuletina od igraca Izner, da mu nema servisa ne bi imao sanse ni protiv jednog igraca iz top 10. Americka verzija Iva Karlovica, igra i tehnika nula, servis 10. Najdosadniji igrac za gledanje na turu.

deniboy

pre 10 godina

Veliki sam navijač Nadala ali ovo šta Isner "igra" nije tenis,na svih 6 brejk lopti nije bilo izmjene,zbog ovih antitenisača predložio bi pravilo da se mora odservirati drugi servis na brejk loptu,Novak je za 5 klasa bolji tenisač od Isnera.

ams

pre 10 godina

Izner mi nije nesimpatican, naprotiv, ali me i vise nego iritira cinjenica da jedan kvalitetan udarac (pre svega, kao klasican proizvod fizickih predispozicija) pravi tako radkalnu razliku u karijeri jednog sportiste.

dejavu

pre 10 godina

Ni posle izgubljenog taj brejka nije bilo straha,jer Novak je onaj pravi.Sa ovakvom kontrolom situacije,niko ne moze da mu parira.Sve su sanse da Novak porusi sve rekorde iz 2011. i to tvrdim vec sada, posle samo 2 meseca od kako se Djokovic vratio na stari put.Samo treba moliti boga da ga sacuva povreda i privatnih problema.Ja cak prosto zalim sto vec ima 26,27 godina,inace bi potpisao da bi svi Federerovi dometi do kraja Noletove karijere otisli u arhivu !

darmar

pre 10 godina

Ovi dvometrasi ce totalno da upropaste tenis. Ovakvi mecevi su mucni za gledanje. Mogu da igraju 3 sata i da covek bukvalno ne vidi ni t od tenisa.

Navijac

pre 10 godina

Americka skola tenisa.Od Samprasa i Agasija sve konjine od dva metra. Servis i volej.Kada ih stane servis gube od 356 na svetu.Ovaj nema igru za razliku od Delpa koji je visok snazno servira ali ima igru.Anti tenis

Miki

pre 10 godina

(Gentleman, 31. oktobar 2013 21:10)

Jos jedan u nizu onih koji nisu gledali mec, a komentarisu. Za vas je, pretpostavljam, normalno da Djokovic dobije setove sa po 6:1 6:2 protiv takvog servera? Naravno da jeste, jer on je: Supermen! To sto je Izner na kraju meca izjavio da je imao problema sa stomacnim misicima i da nije mogao da servira punom snagom, to nikom' nista. Laze, bre, Amerikanac je to.

vlajzi

pre 10 godina

He,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)

Srce, daj 200 dinara na zajam!
o.O Kako nemas, pa sad si dobio 1000 evra!
Buaaaahahahahahahahahahahahahahahahah

avidemux

pre 10 godina

Novija generacija igraca , gde racunam i Rodika koji ima 1 GS suvise se oslanja na servis i za njih je servis SVE u tenisu.Zato su Ameri pali u tenisu, nigde ih nema. Cak je to indicija kada je i zenski tenis u pitanju(Serena), mada priznajem ona ima i retern i ostale teniske elemente, ali opet SERVIS. Ipak SERVIS NIJE SVE U TENISU. Iako je Izner izvanredan server, verovatno najbolji u ovom trenutku, pogledajte koliko je Novak imao brejk lopti u prvom setu normalno na njegov servis?? Novak nije uspeo da ih iskoristi ali ga je jednostavno razbio u naredna dva seta. Prosto. U tom slucaju Karlovica niko ne bi sklonio sa mesta br.1 ali..mora da se igra i posle servisa. Bravo Nole...

max

pre 10 godina

Vratiti loptice koje idu preko 220 km na čas više puta u jednom meču za to se rodio i može biti samo jedan,Novak,....fantasticno...

5AR

pre 10 godina

Dobro, posle 3 seta, nije ni Izner juče uzeo reket u ruke a ima i jedan od najačih servisa na svetu. Opet 2 i 3 set Novak ga je samleo, uzeo je 12 a ovaj 3 gema, smejurija.
E moji vi....kakvog sportistu imamo...koji je to šampion samo..
Ne daj bože da se Nadal dovuče do finala, nema šanse protiv Novaka, ali nema šanse!

Nole N1

pre 10 godina

Tezak,ali bas tezak p[rotivnik za Novaka u ranoj fazi turnira.Tradicionalno "neugodan",jedan od onih igraca koji ne "odgovaraju" Novaku(a i kome bi odgovarao protivnik sa tako razornim servisom?),drugo zatvoren teren koji Novak ne voli,i na posletku turnir na kojem se bas i nije isticao sjajnim rezultatima sem te 2009 kada ga je i osvojio,i kada se tome doda da su po tvrdnji Novaka loptice drugacije nego inace i brze odskacu mogao se naslutiti jedan veoma neizvestan mec!
Posebno me raduje cinjenica da je Novak stvarno dobro servirao,igrao agresivno kada mu se igra otvarala te stvarno bio dobar na mrezi.
Izem ti takvog igraca koji raspaljuje servise od preko 200km/h i udara forhend besomucno brzinom od preko 170km/h pa ako upali upalilo je...sto u stvari Izner i jeste,
Nismo mogli da uzivamo u pravom tenisu,jer nam to Izner nije ni dao,ali verujem da ce sutra to biti slucaj narocito u dugim razmenama Djokovica i Vawrinke-bice to jedan vraski tezak mec-pogotovo ako Stena krene na pocetku,ali ipak tipujem na Novaka kao i uvek.SRECNO NOLE!!!

Lazarenko

pre 10 godina

He,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)

Nemoj sve te silne pare da spiskaš na splavovima večeras. Rasporedi to malo neka ti potraje bar do Nove Godine. A i neka ti ostane nešto za buduće mudre investicije, poput ove danas :)

Oskar

pre 10 godina

Da da, ode po 1000 evra. Znači igrao si na Novaka, kvota 1, 05, koliko si onda morao uložiti bar 950 e da bi dobio 1000. Strašan dobitak

Kockrar

pre 10 godina

nadal no.1,

Da se nisi zeznuo za jednu nulu.Mislim za 10 hiljada. Care za tebe je misaona imenica 500 evrica. Cak i za moje komsije koji se klade na veliko ne igraju singl za 500 evra

cacanin

pre 10 godina

Bravo Nole, smiren do samog kraja sto je i kljuc protiv Iznera koji pada u igri nakon prvog seta... staju servisi... Srecno u nastavku. Voli te Cacak i Srbija.

Gentleman

pre 10 godina

@Miki care ne mlati praznu slamu, i ne blamiraj se ovde.. Kakvih 180 kmh ? Pa svaki prvi servis je isao oko 200 kmh i vise, a ti si izgledao gledao mec izmedju Almagra i Ferera pa ti se ucinilo.

jota

pre 10 godina

Nisam bio u mogucnosti da gledam prva dva seta, ali u trecem (koji sam odgledao) Novak je bio nadmocan u svim segmentima igre.
Te me cudi da nije dobio i prvi set, obzirom da je i drugom setu bilo 6-1.
Pokazuje se po ko zna koji put da dobar serviser, bez ostalih kvalitetnih udaraca ne moze da racune na vrhunske rezultate.
Novaku svu srecu zelim u 1/4 finala protiv S.Wawrinke.

Statistika

pre 10 godina

Sjajna statistika za NDJ : samo jedan as manje nego Izner, dozvolio mu je samo 14 teturn poena u isto toliko return gemova, sve u svemu dovoljno za izjednacenje u susterima na mastersima (sada je 2:2)....

sokolovo oko

pre 10 godina

e,he... odoh ja do kladionice po 1000 evra. Bye, bye luzeri.
(nadal no.1, 31. oktobar 2013 15:02)
Hoces da nas castis po pivo !!! ili nema kladionica da isplati tolikk love.

goran

pre 10 godina

Ne bas lako dobijen meč, ali dobro je da je Izneru konačno stao servis , mada i u nastavku nije servirao toliko loše ali ga je izgleda Nole dobro prostudirao nakon prvog seta tako da je čitao njegove bombe i u par navrata izludeo Dugajliju koji u nekim trenucima nije mogao da poveruje koji udarci mu se vraćaju u polje ,naravno da je posle toga psihološki totalno pao u igri i nije mogao da parira Noletu u udarcima sa osnovne linije pa ga je Nole očas posla počistio u drugom i trećem setu !!!

Nebojša

pre 10 godina

Kao što sam juče napisao Iznera je lako dobiti sa pravim pristupom Izner nije čak uspeo ni do brejk lopte da dodje a Novak je mogao i prvi set da dobije ili trebalo mu je malo vremena da se prilagodi servisu kada je to uradio rutinski je završio meč.

PPV

pre 10 godina

@ Bravo Izzy izbaci Novaka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ikan, 31. oktobar 2013 15:09)

Bravo Novace na superiornoj pobedi.

Ludi Milojko

pre 10 godina

Gentleman, 31. oktobar 2013 21:10
max, 31. oktobar 2013 18:37
Činjenica je da je Miki u pravu što se tiče brzine servisa Isnera juče i da je brzina opadala kako je meč odmicao. Ali Miki kao i svaka trolerska neznalica uhvatio se podatka o brzini servisa pa nije primetio da nije samo brzina opadala nego i precinost istog. Isto tako za njega je iako je gledao meč potpuno neopaženo prošla činjenica da je Isner u svojih 13 servis gemova servira 38 puta više nego Nole u svojih 14 servis gemova i da je to neminovno dovelo do toga da mu servis opada kako je meč odmicao. A sad vas dvojca imate zadatak da nabrojite tenisere koji bi bili u stanju da na ovako brzoj podlozi sa ovako brzim lopticama brejknu 4 puta Isnera koji ubacuje 78% prvog servisa i kreiraju sebi 16 brejk prilika, čak i kad mu brzina servisa opadne na za njega sporih 200km/h, a kik servis mu ne odskoči na 1.70m nego na mizernih 1.65m?